Fudbal 67

Petak, 17.08.2007.

15:16

Kosanović: "Moramo da pobedimo"

Kosanoviæ: "Moramo da pobedimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Alexa

pre 16 godina

Ovu utakmicu necu da komentarisem, nego sastav koji je izasao protiv rendzewrsa na strani...
Idealan tim bi bio u odnosu na oanj koji je tamo igrao:
od prvog minuta, umesto Djordjevida - Barkos,
umesto Milijasa - Molina,
umesto Raskovica (koji se nije ni video ni cuo) - Salas...

Definitivno protiv ispabanih, tromih, staticnih, velikih, odbrambenih igraca rendzersa mali brzi Salas moze dosta toga da napravi, ako nista moze da ih tera da prave faulove blizu sesnaesterca, pa Mao Molina da sutira iz prekida...
Raskovic se po krilu ne snalazi, tj on se nigde ne snalazi...Djordjevicu ni brada nije pocela da raste, nije decko jos uvek kalibar za ovakve meceve, ne kazem da nece biti, ali sada definitivno nije...
Molina je igracina za sve ovde u zvedi...
Znaci:
Randjelovic

Basta Gaj Tutoric Bronovicki

Lukas Kastiljo

Koroman Molina Salas

Barkos


Ovo je tim koji bi rendzersima opusteo dao 3 gola... malo je 1, jer ako primimo gol pri 1-0 za zvezdu, igraci ce pasti kao protiv Lacia, a tada dzaba da se igra jos 3 poluvremena oni se ne bi povratili... tako sa ovim timom napad od prvog do 90 tog minuta (i par minuta preko 90tog)

Ko se slaze samnom neka preporuci komentar!!!

Idemo dalje!!!

nikola

pre 16 godina

zvezda mora da pobjedi po svaku cjenu.ake ne pobjede sramota za srpski fudbal.bez ijednog prestavnika u euro kupovimo.nadamo i vjerujemo u tvezdu.NAPRED ZVEZDO!

Dobrota

pre 16 godina

Pobedio sam u revansu!! 46:44 za mene. Danas pijem celu gajbu ( naravo sa kumom, ta gde bi bez njega! ). Hvala svima na podrsci! Valjda ce i Zvezda da pobedi!

Ivica

pre 16 godina

ako je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković izjavio da potraga za napadačem nije prioritet, i to potvrdio i novi trener Milorad Kosanović, tokom avgusta u Zvezdu će ipak stići jedan fudbaler koji bi poboljšao napad šampiona Srbije.

Rukovodstvu tima sa Marakane je ponuđeno od strane nekoliko menadžerskih agencija više napadača, a za sada je najinteresantniji jedan koji još nije igrao niti za jedan evropski klub. Reč je o tamnoputom fudbaleru koji dolazi iz Afrike, i koji bi mogao da reši problem neefikasnosti Crvene zvezde.

Za sada nije poznato odakle stiže ovaj talentovani napadač, niti kako mu je ime, ali je i to saznanje samo pitanje časa.

Moze

pre 16 godina

Ma ne bre... Pa gol bi potpuno unistio koncepciju nase igre. Zasto pokusavas da unistis sopstvenu taktiku, Kosane?

P.S. Nemojte citirati Visost ako ne znate... Kaze se "Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti."

Djole

pre 16 godina

Samo da se nadovezem na jucerasnje komentare oko cena karata...Sada vam je gospodo iz unutrasnjosti i iz Beograda cena karte 100 dinara,zapad 300, pa da vas vidim koliko volite Zvezdu!!! Kako se ne zalite sad da je karta prejeftina?
SRAM VAS BILO!!!
ZVEZDA SE VOLI SVAKOG DANA A NE SAMO PROTIV MILANA!!!
BEOGRAD JE CEO CRVEN I BEO!!!

Vlada-PFC

pre 16 godina

Smederevo opet u rupi...A kako je bilo prošle sezone, ko se seća? Penal zbog "faula" i to na 18 metara, poništen gol Smedereva zbog negativnog ofsajda od -5 metara...
Hoćete li ovaj put nadmašiti i samog sebe?

Milan

pre 16 godina

Nemamo mi tim da igramo 4-5-1 mora se preci na formaciju sa dva napadaca ma koja god to bila uvek je zvezda imala slabiju odbranu

Veliki Zigic

pre 16 godina

@naka:
NORMALAN COVEK: Bicu uz svoj tim sta god da bude i uvek cu se truditi da vidim lepsu stranu!
BUDALA: Pljuvacu sve sto moze da se pljune, jer ne znam drugacije! Marakanu sam video jednom uzivo i protiv Milana na tv-u... Drugar imao karte za jug, al' tolke pare ne dam!

nebi

pre 16 godina

volim zvezdu vise nego bilo sta!!!!
briga me sta ce biti sa smederevom, ali na Rendzerse dolazim iz Nisha....molim vas...sta god bilo da bilo, samo se borite ko lavovi,a ne ko babe!!!GINITE ZA SVE NAS NA TOM STADIONU....
ZVEZDA JE SVE!!!ONA SE NE VOLI..ONA JE ZIVOT!!!!!

delija Pancevo

pre 16 godina

Bolje ovakva izjava nego Djukiceva:
aaaa mislim mi smo Partizan aaa znaci Partizan aaa ide uvek na pobedu aaaa znaci da li sam rekao da smo mi Partizan aaa znaci nama su ambicije uvek iste to je pobeda aaaa znaci gol vise aaa i da obradujemo nase navijace aaa duplom krunom znaci mi gledamo svoje dvoriste aaaaa znaci postujemo Cukaricki to je znaci jaka i tvrda ekipa aaa znaci igraju na kontre i pokusace da nas iznenade aaaa ali znaci kako sam vec rekao mi smo Partizan i nas imperativ je znaci pobeda. :)

bobanmkd

pre 16 godina

Ne brinte se nista bbice kao lane!Penal za vas na 17 metara a Sartidu par ponistenih golica!Kada i koga ste uostalom vi cisto dobili?!?

Sone Zvornik

pre 16 godina

Kosane,verovatno cemo morati da damo gol ako hocemo da pobedimo,posto cisto sumnjam da ce Smederevo da ga da samo sebi..?

Samo ti,u mome srcu si...

Sone Zvornik

pre 16 godina

Benitez je otisao u Meksicku Santos Lagunu za 1 milion eura,sto je nasem Piksiju bilo mnogo,a sad ce samo od ulaznica sa Rendzersom da zaradi najmanje toliko cime je mogao pokriti taj transfer.
Usput,Benitez na 2 utakmice dao 3 gola za Meksikance

UNTOUCHABLE

pre 16 godina

@avion
Benites je otisao u neki mexicki klub, na kraju za nesto oko milionceta. Mislim cak da su u drugom delu tabele. Steta!!

Dobrota

pre 16 godina

Evo i ja da zamolim za podrsku! Imam pravo na revans kao sto i Zvezda ima revans sa Glazgovom! Ovaj put cu pobediti kuma Losu i napiti se do kraja. Promenio sam i e-mail za srecu.

Losa

pre 16 godina

Hoce moj kum Dobrota da se opet kladi ko ce imati vise preporuka. Juce sam ga pobedio al' kaze on da mu moram omoguciti revans. Pa eto molim da me podrzite. Radi se opet o gajbi piva.

behar

pre 16 godina

sad vidim kako je bilo grobarima sa Jesicem, kuku nama sa ovim izumiteljem.
Eureka Kosane, alo bre ovo je Zvezda i to je normalno.

naka

pre 16 godina

Normalan čovek:Boško nema pojma!
Budala:on je zvezdaš!?

Normalan čovek:Kosan je katastrofa!?
Budala:On nam uliva poverenje!?

Normalan čovek:Svrha igre je dati gol!
Bata Đora,Boško i naravno Kosan:Izbaci iz tima sve što iole liči na napadača,posebno ako gubiš!?


Kako može Pixi da stavi Kosana za trenera koji je javno izjavio da strani treneri a i igrači nam uopšte nisu potrebni.Zato,sretno nam bilo sa Milijašima,Raškovićima,Đorđevićima(Ne zaboravite da dečko nije dao gol ni na prijateljskim utakmicama,a sve je igrao).Takođe sve stručnjake koji su govorili da je Kosan stvorio Dejana Stankovića bi potsetio da je pre Kosanovog dolaska Deki izbacio sam Kajzerslautern.Tri godine bez titule sa trofejnim stručnjakom smo bili.Smetali su nam Arkani,Marjanovići,svetske sile,a čim je otišao iako su bile devedesete i Džaja katastrofa opet smo bili prvi.Za Srbe koji imaju kratko pamćenje,nek prelistaju Kosanove izjave dok je bio u Vojvodini,kako smo igrali protiv meca,kako je vodio omladince Srbije ...A o novinarima koji su posle Glazgowa onako pisali ne bi trošio reči.Nijedna šansa a naslov:BRAVO ZVEZDO!!!???Bože smiluj nam se,grešnima.

19G70

pre 16 godina

HAHAHAHAHAHAHA!!!
Vi "gani" ste urnebesni...
P.S. u zivotu nisam gledao dosadniju utakmicu od vase u glazgovu, kao sto gusite derbi tako pocinjete da gusite i u evropi! 33 auta za redom...
A da, na cigamali cete ih dobiti. Pa samo kad se malo otvorite ima da vam uvale 3 komada lagano.Nocho Novo daje bar jos 1. PFC

caci

pre 16 godina

@Branko
hahaha....
Samo jedno pitanje.Kad otvara partizan taj muzej za pehare i trofeje iz predhodnih godina?
hahahahaha.....
samo vi pljujte zvezdu a ona ce da osvaja titule.Tako je pocela prosla sezona pa ste jurili -17.
NAPRED ZVEZDO.
Nista strasno iako ne pobedis sutra,imas fore da odes do -16 i onda stignes groblje jer si vec pokazala da to mozes da uradis!

ferid

pre 16 godina

Ne mogu da verujem,kakve izjave daje ovaj sa stomacnim tegobama.pa kosene ti nista nisi bolji od boska,cak sta vise si i gori.kad si izgubio od rendzersa u utorak,dajes izjavu.MORAMO DA DAMO GOL NA MARAKANU.Emoj kosane pa to zna i moja baba da morte da date gol i to ne jedan vec minimum tri.prosto sumnjam da ste u stanju da sacuvate mrezu da bi bilo dovoljno dva.pa ti ako ne mozes da pobedis smederevo,sta onda ima trazite u ligu sampiona.nisi ti ni T od trenera.samo mi nije jasno gde piksi pronalazi ova pojacanja,a tebe gde nadje.sigurno negde u kafani.pa da te covek otvori naso bi najveci izvor piva u citavoj srbiji.e moja zvezdo ko te vodi u ligu sampiona.piksi trazi napadaca,a ove cobane sto si skupio kupi im jedno 100 ovaca,da bar nesto imas koristi od njih."ZVEDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE"

u dvadesetercu

pre 16 godina

Ma samo opusteno delije.Sudija ce nam odsvirati jedan prekrsaj u dvadesetercu,a to se kaznjava penalom....tako da ce opusteno biti 1:0

vlade-ch

pre 16 godina

mora,naravno da moramo pobediti,ali kako u glazgovu sve je dobro funkcionisalo sem napada nema ko da da taj gol.treba napadac pod hitno.

avion

pre 16 godina

Jel otisao negde Benitez, koga je Zvezda htela da dovede ali su posle odustali? Mogli bi njega da dovedu, posto napadacima slabo ide a trebalo bi da su legle pare od Zige

VuleKV

pre 16 godina

Ne bre... trebao je da kaze: ,,E ovaj, ne bismo smeli da izgubimo!!!'' Ovaj se izgubio. E kad bi ih dobili 2:0 pa ja bih plakao. Zato ajmo svi na Marakanu i ako Bog da, da proslavimo ulazak u LS.

Branko

pre 16 godina

Dace Bog da vam i Smederevci odigraju formaciju 10-0 pa da se samo cesete... A onda u revansu s "mocnim rendzerima"- ispadanje!Ali onako bolno,1:1...

dane

pre 16 godina

Ovo nema veze sada sa naslovom, ali jeste videli sto hrvati zapalise baklje u sred Bremena, ja nisam cuo da su kaznjeni? Da je neki tim iz Srbije to uradio suspendovali bi nam i zensku reprezentaciju.

nebitno

pre 16 godina

Moramo da pobedimo???Ma ne se...kakvo razmisljanje, nas trener sve bolje i bolje razmislja.NApead zvezdo neka bude busanija 3:0!!!Samo to moze da vrati neverovatnu atmosferu pred RENDZERS...
P.S. Ako bude igrao sa jednim napadacem neka mu bog oprosti!!!

fenix005

pre 16 godina

Polako,sve ce da dodje na svoje mesto.Ono pre neku vece nije bilo uopste lose,to je Stankoviceva Zvezda iz 79-te. POgledavsi proslu nedelju ucinjen je veliki pomak.Pitanje je vremena kad ce strelci da prorade.

Boris

pre 16 godina

Zvezda mora da pobedi za prolaz u Ligu Sampiona! To nije sporna i to i mala deca znaju. Medjutim Zvezda mora da pocne da igra fudbal, a ne da se bruka sa svojim ugledom. Kada ce tim da bude uigran? Pa sta se radilo celo leto, ali nije tu ni Kosanovic mnogo kriv! Krivo je rukovodstvo Zvezde koje nije napravilo plan na duzi rok. Planovi se ne pravljaju za jedno kolo, seszonu... Plan se pravi na duze vreme formira se strucni stab (koji se ne menja preko noci), formira se kostur tima kome se dodaju potrebni igraci ( ali ne i da se igraci iz kostura prodaju) i posle dve godine rada mogu da udju u Ligu Sampiona (ili Kup UEFA)normalno ako naprave rezultat na domacoj sceni! Ovo ovako kada imamo samo Srpsku Ligu (stariji mislim da se secaju kvaliteta klubova iz Srpske lige) onda nemamo ni kvalitetno domace takmicenje. Samim tim ni rezultati koji se postizu nisu merodavni za Evropu, odnosno to nije kvalitet koji je potreban za takmicenje protiv neke ekipe iz bar malo jace lige. Zato nam je sada fudbal na nivou Slovacke, Rumunije, Albanije, Ukrajine... Kada je Zvezda osvojila Kup Sampiona, igrala je sa velikim klubovima ali je Zvezda pre toga imala ono o cemu sam pisao na pocetku.

СВИ НА СЕВЕР

pre 16 godina

лоша прва утакмица је до сада, по традицији у последњих пар година, значила титулу. Мислим да ће и сада бити тако. Ова и текма против хајдука у следећем колу су важне само због подизања атмосфере у тиму пред реванш. Зато се надам да ће играти офанзивније са рецимо баркосом и саласом у нападу и молином и короманом иза њих.
Али још битнија ствар је да буде што више људи на стадиону да их подржи. Улазнице нису скупе, одвојите мало времена за свој вољени клуб. Хајде да им направимо лепу атмосферу и да сви навијамо, и север, и исток, и запад.
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА

DRAGANkg

pre 16 godina

Vidi se da ovaj dugo nije bio u Zvezdi....Kosane, to pričaj sam sebi od ujutru do uveče a nama nemoj...mi to znamo.Čuj čoveka: Moramo da pobedimo.Stvarno je lik.

Jurisic Zeljko,Graz

pre 16 godina

Nema problema i ako tu izvucete 0:0 samo nek Masenerija golva u korist CZ proradi protiv Glasgova.Ali cisto sumljam.I ako sam Zvjezdas ali brukate nas,sram vas bilo....

Dobrota

pre 16 godina

Evo i ja da zamolim za podrsku! Imam pravo na revans kao sto i Zvezda ima revans sa Glazgovom! Ovaj put cu pobediti kuma Losu i napiti se do kraja. Promenio sam i e-mail za srecu.

Losa

pre 16 godina

Hoce moj kum Dobrota da se opet kladi ko ce imati vise preporuka. Juce sam ga pobedio al' kaze on da mu moram omoguciti revans. Pa eto molim da me podrzite. Radi se opet o gajbi piva.

dane

pre 16 godina

Ovo nema veze sada sa naslovom, ali jeste videli sto hrvati zapalise baklje u sred Bremena, ja nisam cuo da su kaznjeni? Da je neki tim iz Srbije to uradio suspendovali bi nam i zensku reprezentaciju.

caci

pre 16 godina

@Branko
hahaha....
Samo jedno pitanje.Kad otvara partizan taj muzej za pehare i trofeje iz predhodnih godina?
hahahahaha.....
samo vi pljujte zvezdu a ona ce da osvaja titule.Tako je pocela prosla sezona pa ste jurili -17.
NAPRED ZVEZDO.
Nista strasno iako ne pobedis sutra,imas fore da odes do -16 i onda stignes groblje jer si vec pokazala da to mozes da uradis!

naka

pre 16 godina

Normalan čovek:Boško nema pojma!
Budala:on je zvezdaš!?

Normalan čovek:Kosan je katastrofa!?
Budala:On nam uliva poverenje!?

Normalan čovek:Svrha igre je dati gol!
Bata Đora,Boško i naravno Kosan:Izbaci iz tima sve što iole liči na napadača,posebno ako gubiš!?


Kako može Pixi da stavi Kosana za trenera koji je javno izjavio da strani treneri a i igrači nam uopšte nisu potrebni.Zato,sretno nam bilo sa Milijašima,Raškovićima,Đorđevićima(Ne zaboravite da dečko nije dao gol ni na prijateljskim utakmicama,a sve je igrao).Takođe sve stručnjake koji su govorili da je Kosan stvorio Dejana Stankovića bi potsetio da je pre Kosanovog dolaska Deki izbacio sam Kajzerslautern.Tri godine bez titule sa trofejnim stručnjakom smo bili.Smetali su nam Arkani,Marjanovići,svetske sile,a čim je otišao iako su bile devedesete i Džaja katastrofa opet smo bili prvi.Za Srbe koji imaju kratko pamćenje,nek prelistaju Kosanove izjave dok je bio u Vojvodini,kako smo igrali protiv meca,kako je vodio omladince Srbije ...A o novinarima koji su posle Glazgowa onako pisali ne bi trošio reči.Nijedna šansa a naslov:BRAVO ZVEZDO!!!???Bože smiluj nam se,grešnima.

delija Pancevo

pre 16 godina

Bolje ovakva izjava nego Djukiceva:
aaaa mislim mi smo Partizan aaa znaci Partizan aaa ide uvek na pobedu aaaa znaci da li sam rekao da smo mi Partizan aaa znaci nama su ambicije uvek iste to je pobeda aaaa znaci gol vise aaa i da obradujemo nase navijace aaa duplom krunom znaci mi gledamo svoje dvoriste aaaaa znaci postujemo Cukaricki to je znaci jaka i tvrda ekipa aaa znaci igraju na kontre i pokusace da nas iznenade aaaa ali znaci kako sam vec rekao mi smo Partizan i nas imperativ je znaci pobeda. :)

СВИ НА СЕВЕР

pre 16 godina

лоша прва утакмица је до сада, по традицији у последњих пар година, значила титулу. Мислим да ће и сада бити тако. Ова и текма против хајдука у следећем колу су важне само због подизања атмосфере у тиму пред реванш. Зато се надам да ће играти офанзивније са рецимо баркосом и саласом у нападу и молином и короманом иза њих.
Али још битнија ствар је да буде што више људи на стадиону да их подржи. Улазнице нису скупе, одвојите мало времена за свој вољени клуб. Хајде да им направимо лепу атмосферу и да сви навијамо, и север, и исток, и запад.
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА

u dvadesetercu

pre 16 godina

Ma samo opusteno delije.Sudija ce nam odsvirati jedan prekrsaj u dvadesetercu,a to se kaznjava penalom....tako da ce opusteno biti 1:0

Branko

pre 16 godina

Dace Bog da vam i Smederevci odigraju formaciju 10-0 pa da se samo cesete... A onda u revansu s "mocnim rendzerima"- ispadanje!Ali onako bolno,1:1...

ferid

pre 16 godina

Ne mogu da verujem,kakve izjave daje ovaj sa stomacnim tegobama.pa kosene ti nista nisi bolji od boska,cak sta vise si i gori.kad si izgubio od rendzersa u utorak,dajes izjavu.MORAMO DA DAMO GOL NA MARAKANU.Emoj kosane pa to zna i moja baba da morte da date gol i to ne jedan vec minimum tri.prosto sumnjam da ste u stanju da sacuvate mrezu da bi bilo dovoljno dva.pa ti ako ne mozes da pobedis smederevo,sta onda ima trazite u ligu sampiona.nisi ti ni T od trenera.samo mi nije jasno gde piksi pronalazi ova pojacanja,a tebe gde nadje.sigurno negde u kafani.pa da te covek otvori naso bi najveci izvor piva u citavoj srbiji.e moja zvezdo ko te vodi u ligu sampiona.piksi trazi napadaca,a ove cobane sto si skupio kupi im jedno 100 ovaca,da bar nesto imas koristi od njih."ZVEDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE"

19G70

pre 16 godina

HAHAHAHAHAHAHA!!!
Vi "gani" ste urnebesni...
P.S. u zivotu nisam gledao dosadniju utakmicu od vase u glazgovu, kao sto gusite derbi tako pocinjete da gusite i u evropi! 33 auta za redom...
A da, na cigamali cete ih dobiti. Pa samo kad se malo otvorite ima da vam uvale 3 komada lagano.Nocho Novo daje bar jos 1. PFC

nebitno

pre 16 godina

Moramo da pobedimo???Ma ne se...kakvo razmisljanje, nas trener sve bolje i bolje razmislja.NApead zvezdo neka bude busanija 3:0!!!Samo to moze da vrati neverovatnu atmosferu pred RENDZERS...
P.S. Ako bude igrao sa jednim napadacem neka mu bog oprosti!!!

Sone Zvornik

pre 16 godina

Benitez je otisao u Meksicku Santos Lagunu za 1 milion eura,sto je nasem Piksiju bilo mnogo,a sad ce samo od ulaznica sa Rendzersom da zaradi najmanje toliko cime je mogao pokriti taj transfer.
Usput,Benitez na 2 utakmice dao 3 gola za Meksikance

behar

pre 16 godina

sad vidim kako je bilo grobarima sa Jesicem, kuku nama sa ovim izumiteljem.
Eureka Kosane, alo bre ovo je Zvezda i to je normalno.

bobanmkd

pre 16 godina

Ne brinte se nista bbice kao lane!Penal za vas na 17 metara a Sartidu par ponistenih golica!Kada i koga ste uostalom vi cisto dobili?!?

Boris

pre 16 godina

Zvezda mora da pobedi za prolaz u Ligu Sampiona! To nije sporna i to i mala deca znaju. Medjutim Zvezda mora da pocne da igra fudbal, a ne da se bruka sa svojim ugledom. Kada ce tim da bude uigran? Pa sta se radilo celo leto, ali nije tu ni Kosanovic mnogo kriv! Krivo je rukovodstvo Zvezde koje nije napravilo plan na duzi rok. Planovi se ne pravljaju za jedno kolo, seszonu... Plan se pravi na duze vreme formira se strucni stab (koji se ne menja preko noci), formira se kostur tima kome se dodaju potrebni igraci ( ali ne i da se igraci iz kostura prodaju) i posle dve godine rada mogu da udju u Ligu Sampiona (ili Kup UEFA)normalno ako naprave rezultat na domacoj sceni! Ovo ovako kada imamo samo Srpsku Ligu (stariji mislim da se secaju kvaliteta klubova iz Srpske lige) onda nemamo ni kvalitetno domace takmicenje. Samim tim ni rezultati koji se postizu nisu merodavni za Evropu, odnosno to nije kvalitet koji je potreban za takmicenje protiv neke ekipe iz bar malo jace lige. Zato nam je sada fudbal na nivou Slovacke, Rumunije, Albanije, Ukrajine... Kada je Zvezda osvojila Kup Sampiona, igrala je sa velikim klubovima ali je Zvezda pre toga imala ono o cemu sam pisao na pocetku.

VuleKV

pre 16 godina

Ne bre... trebao je da kaze: ,,E ovaj, ne bismo smeli da izgubimo!!!'' Ovaj se izgubio. E kad bi ih dobili 2:0 pa ja bih plakao. Zato ajmo svi na Marakanu i ako Bog da, da proslavimo ulazak u LS.

Jurisic Zeljko,Graz

pre 16 godina

Nema problema i ako tu izvucete 0:0 samo nek Masenerija golva u korist CZ proradi protiv Glasgova.Ali cisto sumljam.I ako sam Zvjezdas ali brukate nas,sram vas bilo....

DRAGANkg

pre 16 godina

Vidi se da ovaj dugo nije bio u Zvezdi....Kosane, to pričaj sam sebi od ujutru do uveče a nama nemoj...mi to znamo.Čuj čoveka: Moramo da pobedimo.Stvarno je lik.

Sone Zvornik

pre 16 godina

Kosane,verovatno cemo morati da damo gol ako hocemo da pobedimo,posto cisto sumnjam da ce Smederevo da ga da samo sebi..?

Samo ti,u mome srcu si...

UNTOUCHABLE

pre 16 godina

@avion
Benites je otisao u neki mexicki klub, na kraju za nesto oko milionceta. Mislim cak da su u drugom delu tabele. Steta!!

Vlada-PFC

pre 16 godina

Smederevo opet u rupi...A kako je bilo prošle sezone, ko se seća? Penal zbog "faula" i to na 18 metara, poništen gol Smedereva zbog negativnog ofsajda od -5 metara...
Hoćete li ovaj put nadmašiti i samog sebe?

fenix005

pre 16 godina

Polako,sve ce da dodje na svoje mesto.Ono pre neku vece nije bilo uopste lose,to je Stankoviceva Zvezda iz 79-te. POgledavsi proslu nedelju ucinjen je veliki pomak.Pitanje je vremena kad ce strelci da prorade.

vlade-ch

pre 16 godina

mora,naravno da moramo pobediti,ali kako u glazgovu sve je dobro funkcionisalo sem napada nema ko da da taj gol.treba napadac pod hitno.

nebi

pre 16 godina

volim zvezdu vise nego bilo sta!!!!
briga me sta ce biti sa smederevom, ali na Rendzerse dolazim iz Nisha....molim vas...sta god bilo da bilo, samo se borite ko lavovi,a ne ko babe!!!GINITE ZA SVE NAS NA TOM STADIONU....
ZVEZDA JE SVE!!!ONA SE NE VOLI..ONA JE ZIVOT!!!!!

Djole

pre 16 godina

Samo da se nadovezem na jucerasnje komentare oko cena karata...Sada vam je gospodo iz unutrasnjosti i iz Beograda cena karte 100 dinara,zapad 300, pa da vas vidim koliko volite Zvezdu!!! Kako se ne zalite sad da je karta prejeftina?
SRAM VAS BILO!!!
ZVEZDA SE VOLI SVAKOG DANA A NE SAMO PROTIV MILANA!!!
BEOGRAD JE CEO CRVEN I BEO!!!

Moze

pre 16 godina

Ma ne bre... Pa gol bi potpuno unistio koncepciju nase igre. Zasto pokusavas da unistis sopstvenu taktiku, Kosane?

P.S. Nemojte citirati Visost ako ne znate... Kaze se "Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti."

Ivica

pre 16 godina

ako je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković izjavio da potraga za napadačem nije prioritet, i to potvrdio i novi trener Milorad Kosanović, tokom avgusta u Zvezdu će ipak stići jedan fudbaler koji bi poboljšao napad šampiona Srbije.

Rukovodstvu tima sa Marakane je ponuđeno od strane nekoliko menadžerskih agencija više napadača, a za sada je najinteresantniji jedan koji još nije igrao niti za jedan evropski klub. Reč je o tamnoputom fudbaleru koji dolazi iz Afrike, i koji bi mogao da reši problem neefikasnosti Crvene zvezde.

Za sada nije poznato odakle stiže ovaj talentovani napadač, niti kako mu je ime, ali je i to saznanje samo pitanje časa.

avion

pre 16 godina

Jel otisao negde Benitez, koga je Zvezda htela da dovede ali su posle odustali? Mogli bi njega da dovedu, posto napadacima slabo ide a trebalo bi da su legle pare od Zige

Milan

pre 16 godina

Nemamo mi tim da igramo 4-5-1 mora se preci na formaciju sa dva napadaca ma koja god to bila uvek je zvezda imala slabiju odbranu

Veliki Zigic

pre 16 godina

@naka:
NORMALAN COVEK: Bicu uz svoj tim sta god da bude i uvek cu se truditi da vidim lepsu stranu!
BUDALA: Pljuvacu sve sto moze da se pljune, jer ne znam drugacije! Marakanu sam video jednom uzivo i protiv Milana na tv-u... Drugar imao karte za jug, al' tolke pare ne dam!

Dobrota

pre 16 godina

Pobedio sam u revansu!! 46:44 za mene. Danas pijem celu gajbu ( naravo sa kumom, ta gde bi bez njega! ). Hvala svima na podrsci! Valjda ce i Zvezda da pobedi!

nikola

pre 16 godina

zvezda mora da pobjedi po svaku cjenu.ake ne pobjede sramota za srpski fudbal.bez ijednog prestavnika u euro kupovimo.nadamo i vjerujemo u tvezdu.NAPRED ZVEZDO!

Alexa

pre 16 godina

Ovu utakmicu necu da komentarisem, nego sastav koji je izasao protiv rendzewrsa na strani...
Idealan tim bi bio u odnosu na oanj koji je tamo igrao:
od prvog minuta, umesto Djordjevida - Barkos,
umesto Milijasa - Molina,
umesto Raskovica (koji se nije ni video ni cuo) - Salas...

Definitivno protiv ispabanih, tromih, staticnih, velikih, odbrambenih igraca rendzersa mali brzi Salas moze dosta toga da napravi, ako nista moze da ih tera da prave faulove blizu sesnaesterca, pa Mao Molina da sutira iz prekida...
Raskovic se po krilu ne snalazi, tj on se nigde ne snalazi...Djordjevicu ni brada nije pocela da raste, nije decko jos uvek kalibar za ovakve meceve, ne kazem da nece biti, ali sada definitivno nije...
Molina je igracina za sve ovde u zvedi...
Znaci:
Randjelovic

Basta Gaj Tutoric Bronovicki

Lukas Kastiljo

Koroman Molina Salas

Barkos


Ovo je tim koji bi rendzersima opusteo dao 3 gola... malo je 1, jer ako primimo gol pri 1-0 za zvezdu, igraci ce pasti kao protiv Lacia, a tada dzaba da se igra jos 3 poluvremena oni se ne bi povratili... tako sa ovim timom napad od prvog do 90 tog minuta (i par minuta preko 90tog)

Ko se slaze samnom neka preporuci komentar!!!

Idemo dalje!!!

Branko

pre 16 godina

Dace Bog da vam i Smederevci odigraju formaciju 10-0 pa da se samo cesete... A onda u revansu s "mocnim rendzerima"- ispadanje!Ali onako bolno,1:1...

19G70

pre 16 godina

HAHAHAHAHAHAHA!!!
Vi "gani" ste urnebesni...
P.S. u zivotu nisam gledao dosadniju utakmicu od vase u glazgovu, kao sto gusite derbi tako pocinjete da gusite i u evropi! 33 auta za redom...
A da, na cigamali cete ih dobiti. Pa samo kad se malo otvorite ima da vam uvale 3 komada lagano.Nocho Novo daje bar jos 1. PFC

Losa

pre 16 godina

Hoce moj kum Dobrota da se opet kladi ko ce imati vise preporuka. Juce sam ga pobedio al' kaze on da mu moram omoguciti revans. Pa eto molim da me podrzite. Radi se opet o gajbi piva.

u dvadesetercu

pre 16 godina

Ma samo opusteno delije.Sudija ce nam odsvirati jedan prekrsaj u dvadesetercu,a to se kaznjava penalom....tako da ce opusteno biti 1:0

caci

pre 16 godina

@Branko
hahaha....
Samo jedno pitanje.Kad otvara partizan taj muzej za pehare i trofeje iz predhodnih godina?
hahahahaha.....
samo vi pljujte zvezdu a ona ce da osvaja titule.Tako je pocela prosla sezona pa ste jurili -17.
NAPRED ZVEZDO.
Nista strasno iako ne pobedis sutra,imas fore da odes do -16 i onda stignes groblje jer si vec pokazala da to mozes da uradis!

naka

pre 16 godina

Normalan čovek:Boško nema pojma!
Budala:on je zvezdaš!?

Normalan čovek:Kosan je katastrofa!?
Budala:On nam uliva poverenje!?

Normalan čovek:Svrha igre je dati gol!
Bata Đora,Boško i naravno Kosan:Izbaci iz tima sve što iole liči na napadača,posebno ako gubiš!?


Kako može Pixi da stavi Kosana za trenera koji je javno izjavio da strani treneri a i igrači nam uopšte nisu potrebni.Zato,sretno nam bilo sa Milijašima,Raškovićima,Đorđevićima(Ne zaboravite da dečko nije dao gol ni na prijateljskim utakmicama,a sve je igrao).Takođe sve stručnjake koji su govorili da je Kosan stvorio Dejana Stankovića bi potsetio da je pre Kosanovog dolaska Deki izbacio sam Kajzerslautern.Tri godine bez titule sa trofejnim stručnjakom smo bili.Smetali su nam Arkani,Marjanovići,svetske sile,a čim je otišao iako su bile devedesete i Džaja katastrofa opet smo bili prvi.Za Srbe koji imaju kratko pamćenje,nek prelistaju Kosanove izjave dok je bio u Vojvodini,kako smo igrali protiv meca,kako je vodio omladince Srbije ...A o novinarima koji su posle Glazgowa onako pisali ne bi trošio reči.Nijedna šansa a naslov:BRAVO ZVEZDO!!!???Bože smiluj nam se,grešnima.

Dobrota

pre 16 godina

Evo i ja da zamolim za podrsku! Imam pravo na revans kao sto i Zvezda ima revans sa Glazgovom! Ovaj put cu pobediti kuma Losu i napiti se do kraja. Promenio sam i e-mail za srecu.

ferid

pre 16 godina

Ne mogu da verujem,kakve izjave daje ovaj sa stomacnim tegobama.pa kosene ti nista nisi bolji od boska,cak sta vise si i gori.kad si izgubio od rendzersa u utorak,dajes izjavu.MORAMO DA DAMO GOL NA MARAKANU.Emoj kosane pa to zna i moja baba da morte da date gol i to ne jedan vec minimum tri.prosto sumnjam da ste u stanju da sacuvate mrezu da bi bilo dovoljno dva.pa ti ako ne mozes da pobedis smederevo,sta onda ima trazite u ligu sampiona.nisi ti ni T od trenera.samo mi nije jasno gde piksi pronalazi ova pojacanja,a tebe gde nadje.sigurno negde u kafani.pa da te covek otvori naso bi najveci izvor piva u citavoj srbiji.e moja zvezdo ko te vodi u ligu sampiona.piksi trazi napadaca,a ove cobane sto si skupio kupi im jedno 100 ovaca,da bar nesto imas koristi od njih."ZVEDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE"

delija Pancevo

pre 16 godina

Bolje ovakva izjava nego Djukiceva:
aaaa mislim mi smo Partizan aaa znaci Partizan aaa ide uvek na pobedu aaaa znaci da li sam rekao da smo mi Partizan aaa znaci nama su ambicije uvek iste to je pobeda aaaa znaci gol vise aaa i da obradujemo nase navijace aaa duplom krunom znaci mi gledamo svoje dvoriste aaaaa znaci postujemo Cukaricki to je znaci jaka i tvrda ekipa aaa znaci igraju na kontre i pokusace da nas iznenade aaaa ali znaci kako sam vec rekao mi smo Partizan i nas imperativ je znaci pobeda. :)

Jurisic Zeljko,Graz

pre 16 godina

Nema problema i ako tu izvucete 0:0 samo nek Masenerija golva u korist CZ proradi protiv Glasgova.Ali cisto sumljam.I ako sam Zvjezdas ali brukate nas,sram vas bilo....

fenix005

pre 16 godina

Polako,sve ce da dodje na svoje mesto.Ono pre neku vece nije bilo uopste lose,to je Stankoviceva Zvezda iz 79-te. POgledavsi proslu nedelju ucinjen je veliki pomak.Pitanje je vremena kad ce strelci da prorade.

СВИ НА СЕВЕР

pre 16 godina

лоша прва утакмица је до сада, по традицији у последњих пар година, значила титулу. Мислим да ће и сада бити тако. Ова и текма против хајдука у следећем колу су важне само због подизања атмосфере у тиму пред реванш. Зато се надам да ће играти офанзивније са рецимо баркосом и саласом у нападу и молином и короманом иза њих.
Али још битнија ствар је да буде што више људи на стадиону да их подржи. Улазнице нису скупе, одвојите мало времена за свој вољени клуб. Хајде да им направимо лепу атмосферу и да сви навијамо, и север, и исток, и запад.
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА

bobanmkd

pre 16 godina

Ne brinte se nista bbice kao lane!Penal za vas na 17 metara a Sartidu par ponistenih golica!Kada i koga ste uostalom vi cisto dobili?!?

Sone Zvornik

pre 16 godina

Benitez je otisao u Meksicku Santos Lagunu za 1 milion eura,sto je nasem Piksiju bilo mnogo,a sad ce samo od ulaznica sa Rendzersom da zaradi najmanje toliko cime je mogao pokriti taj transfer.
Usput,Benitez na 2 utakmice dao 3 gola za Meksikance

Veliki Zigic

pre 16 godina

@naka:
NORMALAN COVEK: Bicu uz svoj tim sta god da bude i uvek cu se truditi da vidim lepsu stranu!
BUDALA: Pljuvacu sve sto moze da se pljune, jer ne znam drugacije! Marakanu sam video jednom uzivo i protiv Milana na tv-u... Drugar imao karte za jug, al' tolke pare ne dam!

DRAGANkg

pre 16 godina

Vidi se da ovaj dugo nije bio u Zvezdi....Kosane, to pričaj sam sebi od ujutru do uveče a nama nemoj...mi to znamo.Čuj čoveka: Moramo da pobedimo.Stvarno je lik.

vlade-ch

pre 16 godina

mora,naravno da moramo pobediti,ali kako u glazgovu sve je dobro funkcionisalo sem napada nema ko da da taj gol.treba napadac pod hitno.

avion

pre 16 godina

Jel otisao negde Benitez, koga je Zvezda htela da dovede ali su posle odustali? Mogli bi njega da dovedu, posto napadacima slabo ide a trebalo bi da su legle pare od Zige

Milan

pre 16 godina

Nemamo mi tim da igramo 4-5-1 mora se preci na formaciju sa dva napadaca ma koja god to bila uvek je zvezda imala slabiju odbranu

Ivica

pre 16 godina

ako je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković izjavio da potraga za napadačem nije prioritet, i to potvrdio i novi trener Milorad Kosanović, tokom avgusta u Zvezdu će ipak stići jedan fudbaler koji bi poboljšao napad šampiona Srbije.

Rukovodstvu tima sa Marakane je ponuđeno od strane nekoliko menadžerskih agencija više napadača, a za sada je najinteresantniji jedan koji još nije igrao niti za jedan evropski klub. Reč je o tamnoputom fudbaleru koji dolazi iz Afrike, i koji bi mogao da reši problem neefikasnosti Crvene zvezde.

Za sada nije poznato odakle stiže ovaj talentovani napadač, niti kako mu je ime, ali je i to saznanje samo pitanje časa.

VuleKV

pre 16 godina

Ne bre... trebao je da kaze: ,,E ovaj, ne bismo smeli da izgubimo!!!'' Ovaj se izgubio. E kad bi ih dobili 2:0 pa ja bih plakao. Zato ajmo svi na Marakanu i ako Bog da, da proslavimo ulazak u LS.

Boris

pre 16 godina

Zvezda mora da pobedi za prolaz u Ligu Sampiona! To nije sporna i to i mala deca znaju. Medjutim Zvezda mora da pocne da igra fudbal, a ne da se bruka sa svojim ugledom. Kada ce tim da bude uigran? Pa sta se radilo celo leto, ali nije tu ni Kosanovic mnogo kriv! Krivo je rukovodstvo Zvezde koje nije napravilo plan na duzi rok. Planovi se ne pravljaju za jedno kolo, seszonu... Plan se pravi na duze vreme formira se strucni stab (koji se ne menja preko noci), formira se kostur tima kome se dodaju potrebni igraci ( ali ne i da se igraci iz kostura prodaju) i posle dve godine rada mogu da udju u Ligu Sampiona (ili Kup UEFA)normalno ako naprave rezultat na domacoj sceni! Ovo ovako kada imamo samo Srpsku Ligu (stariji mislim da se secaju kvaliteta klubova iz Srpske lige) onda nemamo ni kvalitetno domace takmicenje. Samim tim ni rezultati koji se postizu nisu merodavni za Evropu, odnosno to nije kvalitet koji je potreban za takmicenje protiv neke ekipe iz bar malo jace lige. Zato nam je sada fudbal na nivou Slovacke, Rumunije, Albanije, Ukrajine... Kada je Zvezda osvojila Kup Sampiona, igrala je sa velikim klubovima ali je Zvezda pre toga imala ono o cemu sam pisao na pocetku.

nebitno

pre 16 godina

Moramo da pobedimo???Ma ne se...kakvo razmisljanje, nas trener sve bolje i bolje razmislja.NApead zvezdo neka bude busanija 3:0!!!Samo to moze da vrati neverovatnu atmosferu pred RENDZERS...
P.S. Ako bude igrao sa jednim napadacem neka mu bog oprosti!!!

dane

pre 16 godina

Ovo nema veze sada sa naslovom, ali jeste videli sto hrvati zapalise baklje u sred Bremena, ja nisam cuo da su kaznjeni? Da je neki tim iz Srbije to uradio suspendovali bi nam i zensku reprezentaciju.

behar

pre 16 godina

sad vidim kako je bilo grobarima sa Jesicem, kuku nama sa ovim izumiteljem.
Eureka Kosane, alo bre ovo je Zvezda i to je normalno.

Sone Zvornik

pre 16 godina

Kosane,verovatno cemo morati da damo gol ako hocemo da pobedimo,posto cisto sumnjam da ce Smederevo da ga da samo sebi..?

Samo ti,u mome srcu si...

UNTOUCHABLE

pre 16 godina

@avion
Benites je otisao u neki mexicki klub, na kraju za nesto oko milionceta. Mislim cak da su u drugom delu tabele. Steta!!

nebi

pre 16 godina

volim zvezdu vise nego bilo sta!!!!
briga me sta ce biti sa smederevom, ali na Rendzerse dolazim iz Nisha....molim vas...sta god bilo da bilo, samo se borite ko lavovi,a ne ko babe!!!GINITE ZA SVE NAS NA TOM STADIONU....
ZVEZDA JE SVE!!!ONA SE NE VOLI..ONA JE ZIVOT!!!!!

Vlada-PFC

pre 16 godina

Smederevo opet u rupi...A kako je bilo prošle sezone, ko se seća? Penal zbog "faula" i to na 18 metara, poništen gol Smedereva zbog negativnog ofsajda od -5 metara...
Hoćete li ovaj put nadmašiti i samog sebe?

Djole

pre 16 godina

Samo da se nadovezem na jucerasnje komentare oko cena karata...Sada vam je gospodo iz unutrasnjosti i iz Beograda cena karte 100 dinara,zapad 300, pa da vas vidim koliko volite Zvezdu!!! Kako se ne zalite sad da je karta prejeftina?
SRAM VAS BILO!!!
ZVEZDA SE VOLI SVAKOG DANA A NE SAMO PROTIV MILANA!!!
BEOGRAD JE CEO CRVEN I BEO!!!

Moze

pre 16 godina

Ma ne bre... Pa gol bi potpuno unistio koncepciju nase igre. Zasto pokusavas da unistis sopstvenu taktiku, Kosane?

P.S. Nemojte citirati Visost ako ne znate... Kaze se "Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti."

Dobrota

pre 16 godina

Pobedio sam u revansu!! 46:44 za mene. Danas pijem celu gajbu ( naravo sa kumom, ta gde bi bez njega! ). Hvala svima na podrsci! Valjda ce i Zvezda da pobedi!

nikola

pre 16 godina

zvezda mora da pobjedi po svaku cjenu.ake ne pobjede sramota za srpski fudbal.bez ijednog prestavnika u euro kupovimo.nadamo i vjerujemo u tvezdu.NAPRED ZVEZDO!

Alexa

pre 16 godina

Ovu utakmicu necu da komentarisem, nego sastav koji je izasao protiv rendzewrsa na strani...
Idealan tim bi bio u odnosu na oanj koji je tamo igrao:
od prvog minuta, umesto Djordjevida - Barkos,
umesto Milijasa - Molina,
umesto Raskovica (koji se nije ni video ni cuo) - Salas...

Definitivno protiv ispabanih, tromih, staticnih, velikih, odbrambenih igraca rendzersa mali brzi Salas moze dosta toga da napravi, ako nista moze da ih tera da prave faulove blizu sesnaesterca, pa Mao Molina da sutira iz prekida...
Raskovic se po krilu ne snalazi, tj on se nigde ne snalazi...Djordjevicu ni brada nije pocela da raste, nije decko jos uvek kalibar za ovakve meceve, ne kazem da nece biti, ali sada definitivno nije...
Molina je igracina za sve ovde u zvedi...
Znaci:
Randjelovic

Basta Gaj Tutoric Bronovicki

Lukas Kastiljo

Koroman Molina Salas

Barkos


Ovo je tim koji bi rendzersima opusteo dao 3 gola... malo je 1, jer ako primimo gol pri 1-0 za zvezdu, igraci ce pasti kao protiv Lacia, a tada dzaba da se igra jos 3 poluvremena oni se ne bi povratili... tako sa ovim timom napad od prvog do 90 tog minuta (i par minuta preko 90tog)

Ko se slaze samnom neka preporuci komentar!!!

Idemo dalje!!!