Fudbal 166

Ponedeljak, 06.08.2007.

22:05

Odluka iz Niona oko 17h

Odluka iz Niona oko 17h IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

ZEKA-LOPOV ILI

pre 16 godina

ZA DARKANA Svako ko ima dva grama mozga je shvatio sta sam hteo da kazem,a tebi ipak nije jasno!?!!A sto se pismenosti tice-poneki ispusteni zarez ili tacka su interpunkcijski lapsuzi i nemaju veze sa pismenoscu,za tvoju informaciju i Ivo Andric je imao lektora,onda je i on bio nepismen?Nego ti se bato drzi one stare-cutanje je zlato,cuti slusaj i vremenom ce ti se izbistriti

malimish

pre 16 godina

navijac sam zvezde ,ali bi zeleo da partizan prodje dalje mislim da imaju kvalitetnu ekipu i da mogu malo da proguraju ovaj srpski fudbal nego predhodnih godina ,isto se tako nadam da ce i zvezdina ova turisticka ekskurzija od mnostvo stranih igraca napraviti nesto ,bar se nadam da nece sve ostati na vojvodini ...pozdrav svim navijacima partizana

Nikola

pre 16 godina

UAA PLATINI!
Ovde komisija nije bila bitna, Platini je jos pre 2 dana doneo odluku.
Neosporno je da je Partizan trebalo da bude kaznjen ali ne izbacivanjem.
Ali nazalost sve se desilo u trenutku kad je Platiniju trebalo zrtveno jagnje- da se izreklamira kako je ostar.
TERZICU, SAVEZ TREBA DA PRESTANE POSLE OVOGA DA PRUZA PODRSKU PLATINIJU!

nikola

pre 16 godina

Partizan je zasluzio da bude izbacen, da bi se svi mi napokon opametili, ali da u drugo kolo kvalifikacija prodje klub koji je izgubio ukupnim rezultatom 11-1 to je najprostije receno glupo, trebalo bi da se Rabotnicki plasira odmah u prvo kolo i to je to, najpravednije

grobar

pre 16 godina

Ja ne verujem nikome dok na UEFA-inom sajtu ne vidim informaciju!! Prekinite sa nagadjanjima, svi znate da je Partizan prosao, odnosno da nije, a verovatno ni sam klub jos nema informaciju!

motherjacker

pre 16 godina

@Aca_USA

Je li? Moze ako titula ide nama. Onda vam eto svi igraci. Ovako, ne javljaj se jer ne znam zasto bi vam mi kao sad bili neki braca srbi i pozajmljivali igrace pa da vi i sledece sezone igrate kval. za LS i da se sladite kako smo mi slabiji a posebno ne nakon sto vidim kako se radujete zbog ispadanja partizana na ovako kukavicki nacin. Klasicno za vas ali ne brinem se jer i vasa ce goreti do srede (sutra) a onda ce vas Levadija otresti kao neke sabane...

зоран

pre 16 godina

Нема више времена за било шта. РТС је објавио пре 30 мин да је одбијена жалба и да Партизан неће играти у Европи следеће сезоне али шта да се ради нема везе идемо даље а ти Европо путуј и не чекај на нас нисмо ТИ ми пожељни нама су забрањене ствари које су другима дозвољене

NeLe

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da su nas izbacili...KATASTROFA...Sta reci...Dalje ide Zrinjski,tim koji smo napucali 10 razlike...Gde je tu pravda ???

UEFA = MAFIJA

pre 16 godina

"Danas je umrla i poslednja nada da će Partizan nastaviti takmičenje u Kupu UEFA. Disciplinska komisija je rešila da izbaci Partizan iz Kupa i kazni ga 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.

Uzimajući u obzir ko je sedeo u toj tročlanoj komisiji (nemac, i englez, namerno pisano malim slovima) odluka je sasvim očekivana. Naravno, da se diskutovalo o Mančesteru, ili Bajernu ne bi ni pomislili da ih izbace.

Ali, šta je tu je, sprsko prvenstvo je ipak mnogo važnije nego nekoliko utakmica pod krovom smradova iz UEFA. Ukoliko želite da im pošaljete poruku, email adresa je "info@uefa.com"."

Zvezdan

pre 16 godina

@ Zvezdan

vi ste vec ucinili zlo sad je vreme da vam se vrati
(busavko, 7. avgust 2007 15:09)

e pa musavko zelja ce ti ostati neispunjena,ja znam epilog svega,a ti sacekaj jos jedan sat da se uveris!

milos ns

pre 16 godina

nekog uefa izbacuje..a nekoga levadija....za ove indijance sto se raduju izbacivanju partizana.....sedite jedan...sabani NONDA

billy

pre 16 godina

Apelaciona komisija UEFA na današnjem sastanku u Nionu nije usvojila žalbu Fudbalskog kluba Partizan.

Tročlana komisija je potvrdila odluku Disciplinske komisije UEFA kojom je Partizan isključen iz evropskih takmičenja na godinu dana. Na snazi je ostala i novčana kazna od 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.
jplgeh

Emil

pre 16 godina

Vest od makedosnko sportsko radio

Мостарски Зрински ќе противник на Работнички К. во 2. коло од Купот на УЕФА. Денеска во Нион, Швајцарија, апелацискиот суд на УЕФА ја потврди првично изречената казна за белградските „црно-бели“, кои немаат право на настап во европските купови и натпреварувања под капата на УЕФА во текот на наредните 12 месеци.

Апелацискиот суд на УЕФА денеска донесе одлука со која ја одби жалбата на Партизан иако беше одигран и реванш дуелот од 1. коло во Купот на УЕФА, а Партизан убедливо го совлада Зрински на двете средби. Босанците се ривал по мерка за нашиот вицешампион, кој ќе се обиде да стигне и до 3. коло во најмасовното европско клупско натпреварување под капата на УЕФА.

Milos

pre 16 godina

“BRAVO” Sima Srbija i njegovi poslusnici!
Vi ste izbacili rodjeni klub iz Evrope.
Po ko zna koji put ste pokazali koliko volite Partizan i koliki vam je IQ.
Dokle cete vise da unazadjujete Partizan?!
NAJSLABIJA TACKA KLUBA SU POJEDINI NAVIJACI!
Partizan stalno pokusava da kao klub napreduje, ali dzaba kad Sima Srbija i 1000 slicnih budala sve upropasti.

Mile

pre 16 godina

Samo se nadam da nezvanicna vest na B92 nije tacna! Partizan ne zasluzuje takvu kaznu! Valjda ce UEFA imati razumevanja i ostaviti nas u Evropi gde nam i jeste mesto!!!

Mijat

pre 16 godina

Izvor www.partizan.net

UEFA izbacila crno-bele

Danas je umrla i poslednja nada da će Partizan nastaviti takmičenje u Kupu UEFA. Disciplinska komisija je rešila da izbaci Partizan iz Kupa i kazni ga 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.

Uzimajući u obzir ko je sedeo u toj tročlanoj komisiji (nemac, i englez, namerno posano malim slovima) odluka je sasvim očekivana. Naravno, da se diskutovalo o Manesteru, ili Bajernu ne bi ni pomislili da ih izbace.

Ali, šta je tu je, sprsko prvenstvo je ipak mnogo važnije nego nekoliko utakmica pod krovom smradova iz UEFA. Ukoliko želite da im pošaljete poruku, email adresa je "info@uefa.com".

Hyawatta

pre 16 godina

Pitam se zasto ovoliko odlazu.Verovatno se Zecevic dogovara sa celnicima UEFE koliko obestecenje treba da im da kako bi Partizan isao dalje!!!Ko je razumeo,zna o cemu se ovde radi.

D

pre 16 godina

Svako treba da ima individualnu odgovornost, ali najveća odgovornost u ovom slučaju je na organizatoru meča koji je morao da predvidi i spreči incidente. Naravno, ja sam veliki protivnik nereda jer to uništava sport. Klinca neću da vodim na utakmice dok se to dešava. Kako da očekujemo velike rezultate i popularnost fudbala ako klinci ne mogu da odu na utakmicu bezbedno?

grobar brcko

pre 16 godina

@juznikop
ja mislim da smo zasluzili da idemo dalje.jer ipak 11:1 je preveliki odraz kvaliteta izmedju nas i ovih mostaraca.i sve je to u interesu fudbala jer partizan ove god moze daleko da dogura a grobari sigurno znaju sta je u interesu naseg partizana.hvala

Nestrpljivi Kosovac

pre 16 godina

Ova tenzija,oce da bude nece da bude me ubija,ali se nadam da ce UEFA shvatiti zasto je tako u Mostaru moralo biti,jer nepravedno bi bilo da ekipa koja je primila 11 golova u dve utakmice i dozivela potpuni krah na terenu prodje dalje.Uzdam se u Boga i fudbalsku pravdu.

Makaveli

pre 16 godina

Sve ostalo osim odluke da Partizan ostaje u takmicenju bi bila velika bruka i sramota. Pre svega za UEFA-u. Razloge ne treba navoditi, domacin je zakazao u svim segmentima organizacije utakmice u mostaru, dok je u Beogradu sve proslo u najboljem redu. Sportski isto tako jako smesno da dalje prodje ekipa sa ucinkom od 1:11 ???
Mislim, glupo je trositi reci uopste. Sve drugo osim odluke da Partizan ide dalje bi bilo presmesno!

rade.pfc

pre 16 godina

upavu je zvezdas za bumerang 100%! posetio sam uefin sajt pre par minuta nema nista novo. CEKAMO JOS!!!! AJMO GROBARI SAMO HRABRO!!! IMA BOGA!!!

delija

pre 16 godina

ali ako su krivi navijaci zrinjskog i partizana i organizatori onda je jedino logicno da se izbace oba kluba, ja nevidim sta je tu adut partizana

Dejan

pre 16 godina

Prvi deo sastanka Apelacione komisije UEFA na kome se razmatra žalba FK Partizan je završen, nezvanično saznaje Sportska centrala. Sastanak je počeo u 14.00 časova i u prvom delu su još jednom pročitani izveštaji sa utakmice između Zrinjskog i Partizana u Mostaru.

Zarko Zecevic Zeka

pre 16 godina

Moram sa velikim zaljenjem konstatovati da smo izbaceni iz Kupa UEFA.Presudio je jedan detalj sa danasnjeg sastanka.Naime,zvanicnici iz UEFA su uslovili nas opstanak u ovom takmicenju zahtevom da ja napustim mesto generalnog sekretara.
Naravno,to ne dolazi u obzir tako da i pored nasih krajnjih napora da ih izmolimo da nas puste da igramo nije bilo nista.

D

pre 16 godina

Svako treba da ima individualnu odgovornost, ali najveća odgovornost u ovom slučaju je na organizatoru meča koji je morao da predvidi i spreči incidente. Naravno, ja sam veliki protivnik nereda jer to uništava sport. Klinca neću da vodim na utakmice dok se to dešava. Kako da očekujemo velike rezultate i popularnost fudbala ako klinci ne mogu da odu na utakmicu bezbedno?

NastyB

pre 16 godina

Heh, prosto da ne poverujes koliko ima odgovora tipa "nisu izbacili Romu, a sudija bio krvav, jer su bili placeni..." "nisu izbacili Milan jer su korumpirani" "treba potplatiti tipove u Nionu"...ovo je da ne poverujes, zar je moguce da svi misle da je u svetu kao u Srbiji. Prvo, Roma nije izbacena, jer je to POJEDINACNI incident, a ne divlja horda ludaka sa majicama Karadzica i Mladica, koja zeli samo da nesto rusi i da se maklja, Milan nije izbacen zato sto se KVALIFIKOVAO za to, a ko sta radi u svojim prcijama, nije im previse zanimljivo. Trece, van ove zemlje postoji nesto sto se zove ZAKON KOJI SE PRIMENJUJE! Kad bi se dokazalo da neki od tih u Nionu prima mito, odma' bi bar deset godina 'ladio dupe u nekom kazamatu. Ne bi mu pomoglo ni clanstvo u nekoj stranci, ni to sto je politicki istomisljenik sa sudijom, pa ce proci nekaznjeno, kao sto je to kod nas. A uz to imaju i dobre plate. Zar mislite da ce neko ko prima minimum 10 soma evra da rizikuje bajbok zbog nekog tamo tima, makar to bio i Milan, znajuci da ce posle da zaglavi i bude "devojcica" nekom nigeru. Znam da ovo nema mnogo veze sa fudbalom, ali nama ocigledno treba jos mnogo, mnogo toga da shvatimo sta je vladavina zakona i da se zbog toga ne treba mnogo nadati da ce Partizan ostati u ligi UEFA zato sto je "Zeka nekom cusnuo lovu". C c c c c...

Aca_USA

pre 16 godina

Kao navijac Zvezde nadam se da ce ostaviti Partizan jer izgleda da komsije imaju dobar tim i trenera ove godine. U slucaju suspenzije Partizana, predlazem da se izvrsi pozajmica par igraca te da se ojaca Zvezda (ako prodje Levatiju). Tim potezom pokazali bi da nam je pre svega stalo do uspeha srpskog fudbala, da smo iznad klubastva i da nas se UEFA ne moze lako otarasiti.

SOUTHPARK NS

pre 16 godina

Klub ne sme da trpi! Sokrates, ako ti ovde ne valja, slobodno zapali negde daleko od Srbije, daleko ti lepa kuca! Idi na Novi Zeland da ubijes preostale prepelice i slobodno zamisljaj da su one daleki rodjaci Karadzica i Mladica ako ne i njihova reinkarnacija! Samo imaj na umu da ce zbog toga PFC da izbace na 10godina iz svih takmicenja pod okriljem UEFE! Strasno, koji normalan navijac zeli da ne gleda kako se njegov klub takmici u Evropi! Klub ne sme da trpi! P.S. Aleksandra, pre ce nas UEFA molovati nego sto ce nas pomilovati:)) Klub ne sme da trpi!

Zeljko...

pre 16 godina

O boze tek sad vidim koliko ljudi nije ni ukapiralo ovo...
ZRINJSKI NE MOZE DALJE!!!!
AKO NAS IZBACE DALJE IDE RABOTNICKI!!!
@tatatatira
Niko nije ratni zlocinac dok se ne dokaze suprotno... srbendo...

Zvezdan

pre 16 godina

Primetio sam dosta zlonamernih komentara,pa da ovo prilikom pozdravim zvezdase i da ih podsetim da ne treba drugima zeleti zlo jer se to vrlo cesto vrati kao bumerang!

sasa

pre 16 godina

Alo grobari nemate pojma danas jedan prica jedno sutra drugo, cas vredjate cas kujete u zvezde, Zeka vam je cas lopov najveci a u sledecem trenutku Zeka je tata resice on problem. Spustite se bre na zemlju malo! Jedva cekam da vas izbace!

nikola beograd

pre 16 godina

Da li neko stvarno misli da ce Partizan biti pomolovan? Nikada. Pa Zeka je otisao da ga ukopa a ne spasi i posle toga cena Partizana pada, pada, pada a neko ce ga ipak kupiti. Nagradno pitanje KO. mislite i tome, pa nisam ja nosio novac za isplatu otmica????????

jaksa777

pre 16 godina

Partizan ispada 100%. Pa nije UEFA Sajber, uzimala - davala. Jedino je pitanje dali Makedonci idu direktno ili ce morati da guze Bosance (sto ce se sigurno i desiti jer su ovi blagi uzas). To je u neku ruku i bolje za Partizan jer nece biti onog "mozemo da radimo sta hocemo opet cemo biti pomilovani", a usput moze i malo popraviti tim koji je LOS!
Diara ce dati okruglo 5 golova u nasoj ligi jer je covek na terenu nepokretan. Onaj mali Portugalac je dobar, Juca je jak ko zemlja (Zidan kad je bio mali) mali Jovetic je ok i to je to! Sikimic?, Mihajlov? Rukavina odlazi na polusezoni... Maletic? Lazici? Lazarevic? Partizan je bio dobar kad je imao 7-8 reprezentativaca u ekipi a koliko ih ima sada?! Nemojte velicati snagu Partizana posle ovih jadnika iz Mostara kojima je Diara bio najbolji igrac. Bice bolje dogodine...
Bolje da probamo da izbegnemo rastur u Novom Sadu...

Tom Joad

pre 16 godina

Ljudi,ja sam sanjao kako igramo protiv rabotnickog i utakmica traje,mi vodimo 1:0,i ja onda shvatam da smo mi zapravo prosli,da nas je UEFA pustila,pocinjem da skacem i radujem se tome,kao da smo dali go,a onda mi zazvoni telefon i ja se probudih.Vidim 1330h i vratih se u surovu realnost iscekivanja odluke...uhhh,sto je bio lep san....Boze pomozi!!!

Ivan Grozny

pre 16 godina

All we are saying is give peace a chance :-))))) ju, ju, ju koja blamaza. Pa to je prava slika celog drustva isto ponasanje i kad nekog treba isporuciti kada se blize zadnji datumi. Ko je shvatio, shvatio je

Darkan

pre 16 godina

@Darko
Sta si hteo da kazes a nisi uspeo? Saberi se malo... i opismeni... Moderatoru primedba da osim svog posla mora da obavlja i posao lektora.

ZEKA-LOPOV ILI?

pre 16 godina

Nisam siguran ko mi je odvratniji ovi sto su do juce urlali ZEKO lopove ili ovi sto imaju teoriju zavere ravnu dosije x zapletu da je gore pomenuti sve ovo sam organizovao.Samo mi nije jasno kako to da Zeka nije bio lopov svih onih godina(90-e su u pitanju,za one mladje)drugovanja sa raznoraznim Marjanovicima,Dacicima Milosevicima itd,kada je Partizan postao sinonim penal pobeda,a ne retko iz 1 u 2 i obrnuto a u evropi u proseku primao 3,4 komada da ne pominjem od koga sramota me,takodje nije bio lopov ni kada je sa mrtvim timom predvodjenim mrtvim Albertom i jos gorim Cirkovicem uz pomoc ogromne srece i sada isteranog i od grobarskog ljubimca inace gana DJukica ispljuvanog Ivice usao u LS pa odmah zatim isto tako prezimio u evropi,a onda kada se sreca okrenula kao sto to obicno biva pa naisla ARTMEDIA pa Petah tikva za materijalno vadjenje sezone posto u tom kupu uefa ionako nema para(ako je prodao i ja bih)+umisljene vodje ispusise za stanove i ko zna sta jos onda stoko urlaj protiv uprave za NASE dobro.Mali savet vama koji iskreno (i bez materijalne koristi) volite Partizan:pokazite jednom integritet i odlucite se koji su vasi stavovi-jeste li SRBI ili JUGOSLOVENI,jeli ZEKA lopov ili NE,jesu li TEKME namestene(ako jesu onda su i pobede namestene a ne samo porazi)ili NE,zato sto i jare i pare ne moze osim u reklami.prestanite sami sebi uskakati u stomak malo je smesno.Pozdrav svima koji vole PFC

Munze Konza

pre 16 godina

Ako ti protivnički navijači skandiraju protiv države i naroda, i to najveće gadosti, onda zaista i braniš svoj narod, ako se sa njima pobiješ ili im vratiš na bilo koji način. To ne menja na činjenici da su Grobari ispali glupavi - hrabri, ali glupavi, kao pravi Srbi. Naseli su na idiotske provokacije, a sad danima trpe pljuvanja ljudi koji ih nikada do sada nisu videli, koji za stadion znaju koliko i Danica za Madagaskar. Doživeli smo da nas Hrvati prozivaju na srpskom sajtu, da nam govore da smo mi genocidni, i to zbog jedne šugave utakmice?! Bruka i sramota.

Nadamo se da će UEFA biti pametnija od nas samih - dokazali smo da možemo normalno da podržimo svoj klub, onda kada sa druge strane nema skupine kojoj je Jasenovac izletište, a Tomson rok zvezda. Ako se od nas očekuje da aplaudiramo dok nas gađaju kamenjem, bolje da odustanemo od evro-kupova. Ne vidim da su ostali navijači išta bolji (najnoviji primer Glazgov Rendžersa - pitam se koliko će ih kazniti, sa 2 ili sa 3.000 švajcaraca?! da smo mi nešto verbalno "vodili ljubav" sa Papom, izbacili bi nas doživotno, i ko kaže da je drugačije, nema pojma o čemu priča).

Prema tome, pomozi Bože, neka nas ostave, samo neka ne očekuju da ćemo ubuduće na provokacije odgovoriti sa "Geave peace a chance", samo zbog još jedne šanse. Volimo te srcem svim - dok god nas ne gađaju kamenjem i šalju nas na vrbe!

GGrobar

pre 16 godina

Fakt je: postoje dve mogucnosti - ili izbacivanje Partizana iz Evrope ili neizbacivanje.

U oba slucaja moze FK Partizan nesto nauciti za buducnost. A to je: uzana saradnja sa policijom, politicarima, drustvom uopste a posebno sa srpskim medijima da bi se iskorenilo huliganstvo na stadionima i oko njih pre- za vreme- i posle Partizanovih utakmica.
Ako se ovo sto se mora uraditi (i to bez UEFE ili FIFE) ne bude shvatilo i uradilo od strane FK Partizan, e onda "dzabe ga bilo" ako Partizana pomiluju... i onda negde u septembru ga posalju (UEFA, zato sto mrzi Srbe, pa naravno) posle novih sukoba takozvanih vernih Grobara sa bilo kim na jedno 3 godine "u aut". Hossemo li da se kladimo da cemo tada ponovo doci na vratanca (dodje-maca- na-vratanca-Princip) i vidi cuda, nesto ce se trada promeniti u nasim glavama, hteli mi to ili ne!

Partizanu ne trebaju vishe cenjena Gospoda Sima Srbija i njegova Bratija, ali gosn. Simi i drugovima je potrebna jedna bina na kojoj ce se prezentovati policiji, suparnickim navijacima i medijima.
Drustvo Srbije treba da im (zakonima, proverom konsekventnog izvrsavanja zakona, merama kazni, merama suzbijanja povoda za nasilje itd.) tu binu uskrati i pomogne klubovima, pa i FK Partizan.
A kada ce, molicu lepo, ako nece sada?

Takodje, pod tacku broj dva, treba se zauzeti jasan stav uvezi politike koja ne sme imati nimalo mesta na tribinama. Ko? FK Partizan, mediji, politicari, poznate licnosti, skole, univerziteti, svi nisioci naseg drustva u Srbiji.

Na beogradskoj utakmici protiv Zrinjskog, tzv. "Grobari" su sa juga ponovo pevali cetnicke pesme i onda ne moze niko pred TV-Kamerama da kaze kako je "...navijanje i atmosfera bilo za desetku". Pa nije! Da nije bilo pirotehnike - nije. Ali, pola sata pevano je protiv Zeke, pola sata pevano je za cetnike... sta je onda ostalo od navijanja Partizanu?

Epilog:
JF i Grobari1970 predjite da navijate za nekog drugog a ne Partizan. Ponovo cu da se rodim od srece ako taj dan dozivim. A siguran sam, nisam u tome jedini.

Inace nisam ni Brkajlija ni Sokrates ni Voja sa sajta www.partizan.co.yu, nisam ni neki placenik Zeke, niti zelim da ga jos mesec dana vidim u klubu, niti sam kamuflirani Bjeka, a nisam ni tranzistor-navijac... Ja samo volim Partizan i nista manje nisam Srbin od onih koji "umiru za Srpstvo" u Mostaru.

Apelujem zato na svakog pojedinca u Srbiji:
Izkorenite huliganstvo i nacionalizam sa stadiona!

Krivokapic

pre 16 godina

Пратећи наше дневне новине и неке спортске сатјове читалац може ладно да закључи да ми имамо пуно инасјдера у УЕФИ. Свакоме је све дојављено и свако све зна, једино кубуре са тачним почетком састанка, али и то ће да се деси између 10 и 14 евентуално до 16. Са толико инсјадера ми не би требало да бринемо. Иако навијам за Звезду морам да кажем да ПАртизан одавно није имако бољу екипу. Стварно би била штета да буду кажњени. Мислим да би далеко догурали.

Mostarac

pre 16 godina

Bila bi nogometna nepravda da ekipa koja u dva susreta savlada protivnika sa deset golova razlike ispadne iz Evrope. Međutim, istina je da su navijači Partizana glavni krivci za nemile događaje pod Bijelim Brijegom. Zakazao je organizator, to stoji.Meni su na ulazu oduzeli sok u tetrapaku i upaljač, a Grobari su unijeli silu pirotehnike, kontrola je tu zakazala. Organizator je Grobare od domaće publike razdvojio samo željeznom ogradom. I sam sam morao bježati zbog kamenja i baklji koje su Grobari bacali na nas. Tek kasnije su intervenirali specijalci koji su smirili stvar. Domaći Ultrasi su također doprinijeli neredima i sigurno da Zrinjski mora snositi posljedice zbog toga, ali nisu započeli prvi. Zbog onog što se događalo na travnjaku Partizan nije zaslužio da ispadne, baš kao ni Zrinjski da prođe dalje, ali tom divljaštvu tzv. navijača se jednom mora stati na kraj i zato Partizan mora biti primjereno kažnjen. Ograđivanje kluba od takvih navijača ne stoji.Ta, igrači su im na kraju bacali svoje dresove.

Gordan Janjic

pre 16 godina

Nažalost neverujem da će presuda biti pozitivna , ali posle ovoga bi uprava Partizana morala da leti napolje jer su oni jedini krvci za ovu situaciju.

Miha

pre 16 godina

Sada mozemo jos samo da se molimo Bogu-jer nam jedino On jos moze pomoci... Mozda i Petric, al' tu je i gen-sek koji nam se sad verovatno smeje. Bez obzira na odluku on je jedini pobednik. Verovatno se "herojski" drzi pred "strasniom" komisijom. Ako nas izbace-krivi ce biti grobari. Ako ostanemo-to ce biti zahvaljujuci njegovoj pozrtvovanosti(a ne realnim cinjenicama). Najveci problem je sto je politika sveta prema nama dobro poznata. Plasim se da nas ni sad nece zaobici. Al' ako postoji i 1% sanse-ja se jos uvek ne predajem.

Gost

pre 16 godina

Ako se moze zakljuciti po UEFA sajtu. Onda letimo i mi i Zrinjski. http://www.uefa.com/competitions/uefacup/clubs/index.html

Nema ni nas ni njih.

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/index.html

Ni nas ni njih!!

voja

pre 16 godina

Vise ne vazi ona "bez jakog Partizana nema jake Zvezde", jer sad imamo jaku Vojvodinu. Predlazem gasenje FK Partizan.
Ispadate sigurno

X-Man

pre 16 godina

UEFA ce naravo izbaciti Partizana. Razlog: Sto manje Istocnih klubova njima bolje.
Zapitajte se zasto je UEFA izmislila nova pravila za LS 1992. Zato sto je previse klubova sa istoka pocelo da osvajaju titule. Pre zvezde bila je Steua. Njima je samo do para, a ne do fudbala.

P.S. Naravno zeleo bih da Partizan nastavi takmicenje iako sam Delija.

Balansero

pre 16 godina

E sad je i meni muka od klinaca koji nemaju nista pametnije u zivotu da rade nego da vicu "Zeko lopove". Kladim se da vecina njih ne zna kako covek izgleda.

Ne kazem da je on cvecka ali opet ko je u velikom biznisu fin i posten?

Stvarno je bilo mucno posle pobede nad Zrinjskim i odlicne igre, slusati "Zeko lopove" umesto neke peseme koju bi normalni navijaci pevali svojim ljubimcima. Meni je bilo mucno a mogu misliti kako je bilo igracima. To se bre granici sa sizofrenijom, da u momentima dok tvoj klub pobedjuje ubedljivo ti pljujes upravu!?

I sad kad Zecevic ide da ispravlja ono sto su budale upropastile u Mostaru, opet ima likova koji ga pljuju. Jel on kriv i za divljanje u Mostaru?

Uostalom, ako su dileje bas toliko ubedjene da je Zecevic pokrao Partizan il bilo koga, neka podnesu prijavu. Nek prestanu da nas terorisu glupavim pesmama i "navijanjem".

Dok su "vodje" bili u dilu sa upravom (ulaznice, gostovanja, prodaja navijackih obelezja itd) nije bilo kradje. Ma daj bre, o'ladite malo sa tim detinjarijama.

darko

pre 16 godina

neka izbace partizan, klub sa takvim navijacima nezasluzuje da bude u evropi. salim se voleobih da partizan ostane, ne zbog partizana vec zato sto ako partizan izbace to ce lose da se odrazi na nas i ovako los fudbal.

rade.pfc

pre 16 godina

uefa treba danas u 14h da zaseda i donese odluku. isto tako sam pre 5 min procitao na zvanicnom sajtu uefe da je pfc izbachen???/ zna neko nesto vise???

hunteR

pre 16 godina

Alo bre Grobari,jel cujete vi sebe???Dve godine bojkotujete upravu na celu s gospodinom koji ce vas danas braniti pred UEFA i sad sve nade polazete u njega?!S druge strane,posle pobeda nad poluraspadnutim Zrinjskim kojeg bi pobedilo i FK Batuse mislite da imate najbolji tim koga je Evropa videla u poslednjih 10 godina?!
I na kraju,stvarno se nadam da cemo ove godine imati tri predstavnika u Evropi(Vosa,Zvezda i Partizan)jer ce Zvezda sledece godine iz treceg kola u LS!!!Aj pozz svima

Ronin Betch

pre 16 godina

Tesko da ce se ista promeniti. Nije to nikakva zavera prtoiv Srbije i njenog fudbala. Jednostavno hoce da se navijaci stave pod kontrolu sto u Srbiji tesko ide. Poslednjih godina su nam toliko puta udarali cvrge da su ih zaboleli prsi sad su odvalili jednu samarcinu koja se nesvidja Partizanu ali je zasluzena a za to su krivi jedino navijaci i niko drugi

Goran

pre 16 godina

Kako glavni adut snimak na kome se vidi da smo krivi i jedni i drugi. Pa znaci izbacice nas sve.
Partizan je trebalo javno da se ogradi od navijaca-huligana i da odmah zatim preduzme konkretne korake da dokaze kako to i misli. Nije valjda da Partizan zaista veruje da ne moze bez ovakvih pristalica?!

Alex

pre 16 godina

neverovatno je da se o vome jos uvek prica i da i gospoda novinari podizu tenziju i podgrevaju neku atmosferu mrznje i nezadovoljstva prema nekome ili necemu u Evropi. Stvar je prosta - navijace poput ovih iz Mostara sto pre proterati van stadiona strogom primenom zakona o sportu, klubovi da se odreknu usluga istih tih vandala i baraba koje su i do sada donosile samo prazniji novcanik i probleme raznih vrsta. ne zaboravimo da je tu bilo i ljudskih zrtava poput onog mladica pogodjenog raketom na derbiju...partizan zasluzuje svaku kaznu koju bude dobio makar ona bila i produzena i pojacana u novcu. I to je tacno i tako ga i treba prezentovati ljudima poput onoga sto je uradio i Zvezdan Terzic u obracanju novinarima.

Don Vito

pre 16 godina

@(Sokrates, 6. avgust 2007 22:53

Jel si lepsi sebi u ogledalu posle ovog posta? Takve kao sto si ti ''heroje neta'' treba diskvalifikovati, ali iz zivota...

Aleksandar

pre 16 godina

@Sokrates
Zasto nisi bio na staionu da vidis te divljake na delu? Zasto i dalje apostrofiras da si pravi tranzistor navijac iz fotelje?

Napacena dusa!

pre 16 godina

Ova trojica na slici kao u reklami za 1.Maj Pirot!
(neko je vec ovo rekao)
Siguran sam da nema sanse da nas izbace!
Pozdrav svi pravim Grobarima!
S`verom u Boga!

jedanpisac

pre 16 godina

I da UEFA promjeni misljene i dopusta Partizanu da igra dalje, dokle ce to dobro proci ??? Znamo svi kakvi su nasi navijaci (svih klubova), bas je tesko zabu natjerati u vodu. Ako nema sad kazne bice uskoro. A ako sad mogu dalje i onda ce kazne sigurno biti uskoro. Nazalost...
Danas nemozes kao normalan navijac otici na stadion i povesti djecu da uzivaju u divnoj atmosferi. Uvjek se nade neka grupa koja bez razmisljana pa cak i svoje navijace (nenamjerno) dovodi do velikih nevolja. Ovo je sport. Opet nazalost ti navijaci nisu dosli radi sporta.

Ivan

pre 16 godina

Sad će zeka da pljune malo keša i stvar je gotova. Možda i ima istine da u tome daje zeka sve ovo isplanirao da bi navijači ipak bili krivi za sve što se dešavalo u klubu u zadnje dve godine. Pa možda je i u pravu. Nije nam trebao protest i bojkot nego jedna motka pa po glavudži onoj njegovoj lopovskoj. Ali pustimo ga da nam ovo danas zvrši pa neka posle ide (pošto je obećao).

POMOZI BOŽE!!!!!!!!!!

shimpr

pre 16 godina

a sta kao sad ce da nas izbace pa to je normalno jer nas se svi plase pa svi vec dobro pamte kako smo ravnopravno igrali sa realom portom i cskaom onda pre par godina i jednostavno oni ne zele da partizan ide dalje a ovaj piksi neka slobono dovede sabana ni on mu ne pomoci

miloSSSS

pre 16 godina

mozda Mateus izvrsi pritisak na onog Svabu iz uefine trojke...to je vec jedan glas.Zeka potplati Zabara i imamo dva glasa!A Englez nek se je be,nema vise fer pleja

Szenowski

pre 16 godina

Bila bi velika sramota da se izbaci Partizan.
Zrinjski je u najmanju ruku kriv za incidente isto koliko i Partizan.
Drugo, sramota je da dalje ide petorazredni tim.
Trece, oni su u zrebu dobili daleko lakseg protivnika nego sto bi trebalo, jer je Partizan imao status nosioca...

FK LEOTAR

pre 16 godina

@hm
Pa kako ne znas sta ce vjetrovic tamo. Pa da prevodi Mateusu.


Ma ovo je sve sprdnja amo da zecevic malo ode do svajcarske

POSTENI

pre 16 godina

Volio bi da Partizan igra dalje.Ali igraci koji imaju "onakvu podrsku" kao u Mostaru moraju platit cijenu ispadanja.Nazalost.Druga utakmica se igrala jer su takvi UEFA propisi.Ispasce i Partizan i Zrinjski sa 11;1 a dalje ide Rabotnicki.Kad vec nemozemo mi drago mi zbog dobri makedonaca da oni idu na lak nacin a NE neki jadni Hajduk (kako su neki prizeljkivali).A vi Srbi u pamet (malo morgen) pa ne radite vise sto ste radili u Mostaru ili na prethodni 35 utakmica.

Milos

pre 16 godina

Celu ovu ujdurmu je smislio Zeka i njegova ekipa. Partizan ce na kraju nastaviti takmicenje, mi cemo biti radosni, a on ce biti zasluzan za to, tako da ce iz cele price izaci jaci. Sapunica!

Vasilije

pre 16 godina

Nisam komentarisao ovu nepravdu, ali bih mogao u nekoliko tacaka. Toliko se pisalo i moram reci ponizjavajuce je, da novinsko mnjenje i ovog puta nije dalo podrsku Partizanu, vec svojim izjavama donosi svoj sud. Zasto je Partizan kriv?
1. Da li je on organizator utakmice?
2. Da li su njegovi navijaci uticali na rezultat i igru na terenu?
3. Otkud su se pojavile kamenice na stadijonu i kako su one unete?
4. Zasto policija i obezbedjenje, nisu na vreme intervenisali i sprecili incidente na stadijonu?
5. Zasto Zrinjski u dogovoru sa policijom, nije sproveo odredjeni plan organizacije meca, kada se zna da je sportski dogadjaj u Mostaru proglasen za utakmicu visokog rizika?
6. Zasto policija nije sprovela pravilnik UEFE prema gostujucim navijacima, vec je svojom brutalnom i amaterskom akcijom, izazvala jos vece nerede u gradu posle utakmice?
Sve ovo je jedan veliki dokaz, da Partizan snosi jednu odredjenu krivicu, zato sto su njegovi navijaci palili baklje i imali incident sa policijom i obezbedjenjem, ali najvecu krivicu snosi klub Zrinjski i policiska uprava grada Mostara. Zbog lose organizacije pre, za vreme i posle utakmice, kao i totalna neprofesionalnost Mostarske policije u obezbedjivanju jednog velikog sportskog dogadjaja. Namerno sam naglasio sportskog dogadjaja, jer Uefa se svojim statutom ogradjuje od politike i tako nema prava da donosi odluke, na osnovu simbola koji prate politicki zjivot. Mislim da su svi argumenti na nasoj strani i pravni i sportski, tako da sutra mozjemo i moramo pobediti. Srecno CRNO BELI!!!

DELIJA

pre 16 godina

Srecno grobari!
ps Nema nista od Rakica stize Shabani Nonda http://www.sportskevesti.net/articles/7348/1/Ni-RakiA-ni-PjanoviA-nego-Nonda/Stranica1.html

GrobarBG

pre 16 godina

"darko" u pravu si u potpunosti,nacionalizmu nema mesta na utakmicama i nikako ne opravdavam postupak navijaca.Ali,ipak,ne mozes izjednacavati Srbiju i Luxemburg.Svi znamo sta se sve dogadjalo na ovim prostorima u skorijoj proslosti i rane su jos sveze...To vidis i po hrv.navijacima.Samo UEFA da nas postedi,pa da pokazemo koliko vredimo!

*bane*

pre 16 godina

*Na kraju će da bude kriva kafe-kuvarica, a portir je već dobio otkaz , tako da se nadam da je Partizan samim tim već uvelikio kažnjen !!

doom

pre 16 godina

ako nam uspe - do judge-a, ako ne
makar cemo titulu da uzmemo ka'
ljudi pa sledece godine po mushemu!!! ajde Sv. Ilija, ajde
Sv. Georgije, dobri Boze, daj nam, vraticemo :)

dane

pre 16 godina

Pitamo se kako nisu izbacili Viljareal, kako nisu onog, ovog... Logicno je da treba od nekog da se pocne, a za to su Srbi uvek u vrhu! A i sta mozemo da ocekujemo sa nasim mentalitetom, to je onaj princip: ubijes par ljudi, niko ti ne kaze nista, ti opet - nista, ti sledeci put - oni te izvedu na sud, a ti onda :"Pa nemojte, molim vas, evo uzmite u obzir sto prosle nedelje nisam ubio nikoga, smirio sam se, sad sam dobar!"

Gost

pre 16 godina

@marina92
Igrala se zato sto je Partizan ulozio zalbu, dan-dva pred utakmicu (ne znam tacno), pa ta zalba nije mogla tako brzo da se razmotri.

bobanmkd

pre 16 godina

Znate sta,malo sam umoran od svih spekulacija koje serviraju novinari na ovu temu!Samo sto su"dobro obavesteni"objavili da se ocekuje odredjeno povecanje kazne na uslovnu od 3 g. sada citamo da je to nemoguce jer se niko nije zalio!?Pa,sastanak pocinje u 10 h,pa sastanak pocinje u 14h.Ako mene pitate trebalo bi biti ok.Mislim,Zeka nije isao kada je kazna izrecena a sada uz odavno nevidjenu medisku pompu ide sutra u Nion!?Mislim...Zeka je previse lukav da bi se vratio podvijenog repa:)).Ustvari,ja ne mislim,ja se samo onako amaterski nadam:)).Kako i da je,glavu gore...

zex

pre 16 godina

Zaista bi bio veliki hendikep izbaciti ovaj tim, u veoma dobroj formi su i sigurno bi usli u liga kup. Zvezda bi ako ne udje u ligu sampiona morala bar u uefa grupu da udje sto bi bio veliki uspeh... tesko ko moze da se seti da smo imali dva tima koja su iste sezove presla kvalifikacione utakmice i usla u glavni zred. Ove sezone je to velika sansa zato iako sam zvezdas svim srcem navijam da partizanu omoguce da igra u evropi. Vojvodinu nisam zaboravio i uopste ne smatram da se i ona nece kvalifikovati ali njoj ce biti potrebno i dosta srece dok zvezda i partizan realno bi trebali da prodju u grupe. ZA SPAS FUDBALA
PS. Postupak navijaca partizana nikako ne opravdavam i mozda su i zasluzili da ih izbace zbog cestih incidenata... ali samo radi ovakog tima i SRPSKOG fudbala..nadam se da nece.

GROBAR

pre 16 godina

Ljudi da ne gajimo laznu nadu nema od toga nista nego daj da se okrenemo prvenstvu da uzmemo titulu , da sacuvamo ovu ekipu pa sledece sezone uz dva extra stopera upadamo u ligu sampiona sigurno ! Jer partizan nije imao bolju ekipu od raspapada Juugoslavije uz dva extra stopera Liga sampiona je realnost zato batalite Platinija vidite da je ulizica prodana dusa dolazio ovde da kleci za glas kad mu je trebao da postane predsednik obecavao kule i gradove a sad nas ne poznaje neda nam jos jednu sansu...Sto nisu izbacili romu kad je sudija prekinuo utakmicu krvav od glave do pete ? sta mislite ? Zato pustite to su lopovska posla glume strogocu na malim klubovima...

Str8 100%

pre 16 godina

Siguran sam da Zecevic nije otisao tamo 'nako. Svestan je on ono sto mnogi ovde nisu... Ako je dobro Partizanu bice dobro i njemu.

Sokrates

pre 16 godina

Toliko kritikovani gos. Zecevic je nasa poslednja nada da bi eventualno mogli da ostanemo u takmicenju UEFA.Oni koji su sve ovo zakuvali vjerovatno se jos dice "herojskim" nastupom u Mostaru.Ta bagra nije uopste svjesna sta nam je napravila.Zecevic mora sad da "ispegla" ono sta su divljaci u Mostaru napravili.Pa opet oni su po njihovim sopstvenim rjecima pravi prijatelji Partizana a Zecevic je lopov?Cinjenice kazuju ko je prijatelj a ko neprijatelj Partizana.Aktuelna situacija u Partizanu je najbolji primjer.Oni maloumnici iz Mostara su zreli za psihijatrijsko lijecenje i treba ih dozivotno u dusevnim bolnicama zadrzati.Sramota je da Partizan ima takve pristalice.Brukaju nas na svakom koraku.Klub ispasta godinama.Takvi bojkotuju klub vec dvije godine.Da bog da da nas bojkotuju dozivotno.Takvi nam ne trebaju.Huliganima i sovinistima nije njesto na stadionu vec u zatvorima i bolnicama.Partizan po kvalitetu zasluzuje da ide dalje ali po onakvim navijacima iz Mostara zasluzuje da bude dozivotno diskvalifikovan.Na kraju bih dodao da uz nas Partizan trebaju da budu ljudi koji se sa ideologijom Partizana mogu identificirati a ne nama strani elementi kao npr.cetnicke horde i simpatizeri ratnih zlocinaca.
Pozdrav

muamua

pre 16 godina

...meni je sumnjivo ovo na 36 meseci...izgleda da ostajemo u evropi sa uslovnom

PARTIZANOVA ovogodišnja evropska odiseja je, po svemu sudeći, ipak završena. U utorak će se u Nionu (10.00) sastati Apelacioni sud UEFA koji će doneti konačnu odluku povodom žalbe crno-belih na odluku Disciplinske komisije UEFA, ali najave iz sedišta "evropske kuće fudbala" nisu optimistične.
Kako smo doznali od jednog, od ukupno trojice članova koji čine čuveni Apelacioni sud, odluka je praktično doneta i na nju nijedna strana neće imati više pravo žalbe. Prema njegovim tvrdnjama Partizan će biti eliminisan iz kvalifikacija za Kup UEFA (jednogodišnja suspenzija), a pored novčane kazne od 100.000 švajcarskih franaka (prvobitno je bilo 50.000 "švajcaraca"), crno-bele očekuje i uslovna kazna od tri godine. Ako bi navijači Partizana u tih 36 meseci napravili i najmanji incident, na domaćem ili gostujućem terenu, crno-beli bi automatski bili isključeni iz Evrope na čak tri godine!?
Ovakav rasplet se, do danas, nalazi samo u formi predloga koju bi trebalo da usvoji Apelacioni sud kojim će predsedavati Švajcarac Mišel Vuiler, a na sastanku će biti prisutni delegat i posmatrač utakmice Zrinjski - Partizan u Mostaru. Upravo dvojica ljudi koji su navijače crno-belih optužili kao glavne krivce za sve nerede koji su viđeni pre, za vreme i posle susreta.
Konačna odluka biće saopštena danas oko 14.00 časova. Na kraju, moguće je da dođe do delimičnog ublažavanja predloga, da se smanje novčana i uslovna kazna, dok su šanse da Partizan nastavi takmičenje u kvalifikacijama za Kup UEFA - minimalne.


I ZEČEVIĆU NIONU
PUT Niona je krenula tročlana delegacija Partizana u sastavu Žarko Zečević (generalni sekretar), Gordan Petrić (zamenik generalnog sekretara) i Marko Vjetrović (portparol kluba).
Na samom sastanku međutim, verovatno će biti dozvoljen ulazak samo jednom predstavniku crno-belih.

marina92

pre 16 godina

ja pokusavam da budem optimista,ali posle nekoliko izjava koje sam procitala nemam neku nadu...
ne znam samo zasto se nece uzimati u obzir utakmica koju smo mi organizovali?!!
zasto se onda uopste igrala?!!
to je tako nisko,da se onakva atmosvera ne komentarise i ne uzme u obzir... stvarno ne shvatam zasto??!

*bane*

pre 16 godina

*Prvo treba kazniti predstavnike Partizana , jer šta će Oni reći novo, kad su sami rekli posle prve presude , da su krivi !! Da li je sad drugačija situacije zbog one krpe , kako je nama mesto u Evropi - *Pa nije, nažalost, svaki normalan čovek to zna , svaki, koji je bio u Evropi to zna !! Možemo da računamo samo na korupciju , zato je i pošao Zeka !! Treba videti koja cifra pokriva "situaciju" i da li se isplati dati lovu nekim ljudima , koji su puni k'o brodovi !! Voleo bi da prođe Partizan, zbog bodova koji se dodeljuji Fudbalskim savezima !! *Ništa više me ne vezuje za Partizan , bar sam iskren!! Imam mnogo prijatelja koji su partizanovci i koji su mi jako dragi, ali istina mi je najdraža !!!

Darko

pre 16 godina

Odluka se zna i vjerovatno se nece promijeniti (s pravom) i to sve zbog navijaca koji su umislili da brane srpstvo u Mostaru na utakmici protiv Zrinjskog.Koji smijesni likovi.Zamislite da svedski navijaci po Evropi brane svedstvo,Danski danstvo,Luxemburzani luxembusrtvo,Litvanci litvanstvo.Ni Delijama nece biti lako u Estoniji.Cuo sam da ce Estonci braniti estonstvo.

Darko

pre 16 godina

Odluka se zna i vjerovatno se nece promijeniti (s pravom) i to sve zbog navijaca koji su umislili da brane srpstvo u Mostaru na utakmici protiv Zrinjskog.Koji smijesni likovi.Zamislite da svedski navijaci po Evropi brane svedstvo,Danski danstvo,Luxemburzani luxembusrtvo,Litvanci litvanstvo.Ni Delijama nece biti lako u Estoniji.Cuo sam da ce Estonci braniti estonstvo.

Vasilije

pre 16 godina

Nisam komentarisao ovu nepravdu, ali bih mogao u nekoliko tacaka. Toliko se pisalo i moram reci ponizjavajuce je, da novinsko mnjenje i ovog puta nije dalo podrsku Partizanu, vec svojim izjavama donosi svoj sud. Zasto je Partizan kriv?
1. Da li je on organizator utakmice?
2. Da li su njegovi navijaci uticali na rezultat i igru na terenu?
3. Otkud su se pojavile kamenice na stadijonu i kako su one unete?
4. Zasto policija i obezbedjenje, nisu na vreme intervenisali i sprecili incidente na stadijonu?
5. Zasto Zrinjski u dogovoru sa policijom, nije sproveo odredjeni plan organizacije meca, kada se zna da je sportski dogadjaj u Mostaru proglasen za utakmicu visokog rizika?
6. Zasto policija nije sprovela pravilnik UEFE prema gostujucim navijacima, vec je svojom brutalnom i amaterskom akcijom, izazvala jos vece nerede u gradu posle utakmice?
Sve ovo je jedan veliki dokaz, da Partizan snosi jednu odredjenu krivicu, zato sto su njegovi navijaci palili baklje i imali incident sa policijom i obezbedjenjem, ali najvecu krivicu snosi klub Zrinjski i policiska uprava grada Mostara. Zbog lose organizacije pre, za vreme i posle utakmice, kao i totalna neprofesionalnost Mostarske policije u obezbedjivanju jednog velikog sportskog dogadjaja. Namerno sam naglasio sportskog dogadjaja, jer Uefa se svojim statutom ogradjuje od politike i tako nema prava da donosi odluke, na osnovu simbola koji prate politicki zjivot. Mislim da su svi argumenti na nasoj strani i pravni i sportski, tako da sutra mozjemo i moramo pobediti. Srecno CRNO BELI!!!

bobanmkd

pre 16 godina

Znate sta,malo sam umoran od svih spekulacija koje serviraju novinari na ovu temu!Samo sto su"dobro obavesteni"objavili da se ocekuje odredjeno povecanje kazne na uslovnu od 3 g. sada citamo da je to nemoguce jer se niko nije zalio!?Pa,sastanak pocinje u 10 h,pa sastanak pocinje u 14h.Ako mene pitate trebalo bi biti ok.Mislim,Zeka nije isao kada je kazna izrecena a sada uz odavno nevidjenu medisku pompu ide sutra u Nion!?Mislim...Zeka je previse lukav da bi se vratio podvijenog repa:)).Ustvari,ja ne mislim,ja se samo onako amaterski nadam:)).Kako i da je,glavu gore...

Sokrates

pre 16 godina

Toliko kritikovani gos. Zecevic je nasa poslednja nada da bi eventualno mogli da ostanemo u takmicenju UEFA.Oni koji su sve ovo zakuvali vjerovatno se jos dice "herojskim" nastupom u Mostaru.Ta bagra nije uopste svjesna sta nam je napravila.Zecevic mora sad da "ispegla" ono sta su divljaci u Mostaru napravili.Pa opet oni su po njihovim sopstvenim rjecima pravi prijatelji Partizana a Zecevic je lopov?Cinjenice kazuju ko je prijatelj a ko neprijatelj Partizana.Aktuelna situacija u Partizanu je najbolji primjer.Oni maloumnici iz Mostara su zreli za psihijatrijsko lijecenje i treba ih dozivotno u dusevnim bolnicama zadrzati.Sramota je da Partizan ima takve pristalice.Brukaju nas na svakom koraku.Klub ispasta godinama.Takvi bojkotuju klub vec dvije godine.Da bog da da nas bojkotuju dozivotno.Takvi nam ne trebaju.Huliganima i sovinistima nije njesto na stadionu vec u zatvorima i bolnicama.Partizan po kvalitetu zasluzuje da ide dalje ali po onakvim navijacima iz Mostara zasluzuje da bude dozivotno diskvalifikovan.Na kraju bih dodao da uz nas Partizan trebaju da budu ljudi koji se sa ideologijom Partizana mogu identificirati a ne nama strani elementi kao npr.cetnicke horde i simpatizeri ratnih zlocinaca.
Pozdrav

Str8 100%

pre 16 godina

Siguran sam da Zecevic nije otisao tamo 'nako. Svestan je on ono sto mnogi ovde nisu... Ako je dobro Partizanu bice dobro i njemu.

GROBAR

pre 16 godina

Ljudi da ne gajimo laznu nadu nema od toga nista nego daj da se okrenemo prvenstvu da uzmemo titulu , da sacuvamo ovu ekipu pa sledece sezone uz dva extra stopera upadamo u ligu sampiona sigurno ! Jer partizan nije imao bolju ekipu od raspapada Juugoslavije uz dva extra stopera Liga sampiona je realnost zato batalite Platinija vidite da je ulizica prodana dusa dolazio ovde da kleci za glas kad mu je trebao da postane predsednik obecavao kule i gradove a sad nas ne poznaje neda nam jos jednu sansu...Sto nisu izbacili romu kad je sudija prekinuo utakmicu krvav od glave do pete ? sta mislite ? Zato pustite to su lopovska posla glume strogocu na malim klubovima...

miloSSSS

pre 16 godina

mozda Mateus izvrsi pritisak na onog Svabu iz uefine trojke...to je vec jedan glas.Zeka potplati Zabara i imamo dva glasa!A Englez nek se je be,nema vise fer pleja

Milos

pre 16 godina

“BRAVO” Sima Srbija i njegovi poslusnici!
Vi ste izbacili rodjeni klub iz Evrope.
Po ko zna koji put ste pokazali koliko volite Partizan i koliki vam je IQ.
Dokle cete vise da unazadjujete Partizan?!
NAJSLABIJA TACKA KLUBA SU POJEDINI NAVIJACI!
Partizan stalno pokusava da kao klub napreduje, ali dzaba kad Sima Srbija i 1000 slicnih budala sve upropasti.

Balansero

pre 16 godina

E sad je i meni muka od klinaca koji nemaju nista pametnije u zivotu da rade nego da vicu "Zeko lopove". Kladim se da vecina njih ne zna kako covek izgleda.

Ne kazem da je on cvecka ali opet ko je u velikom biznisu fin i posten?

Stvarno je bilo mucno posle pobede nad Zrinjskim i odlicne igre, slusati "Zeko lopove" umesto neke peseme koju bi normalni navijaci pevali svojim ljubimcima. Meni je bilo mucno a mogu misliti kako je bilo igracima. To se bre granici sa sizofrenijom, da u momentima dok tvoj klub pobedjuje ubedljivo ti pljujes upravu!?

I sad kad Zecevic ide da ispravlja ono sto su budale upropastile u Mostaru, opet ima likova koji ga pljuju. Jel on kriv i za divljanje u Mostaru?

Uostalom, ako su dileje bas toliko ubedjene da je Zecevic pokrao Partizan il bilo koga, neka podnesu prijavu. Nek prestanu da nas terorisu glupavim pesmama i "navijanjem".

Dok su "vodje" bili u dilu sa upravom (ulaznice, gostovanja, prodaja navijackih obelezja itd) nije bilo kradje. Ma daj bre, o'ladite malo sa tim detinjarijama.

GGrobar

pre 16 godina

Fakt je: postoje dve mogucnosti - ili izbacivanje Partizana iz Evrope ili neizbacivanje.

U oba slucaja moze FK Partizan nesto nauciti za buducnost. A to je: uzana saradnja sa policijom, politicarima, drustvom uopste a posebno sa srpskim medijima da bi se iskorenilo huliganstvo na stadionima i oko njih pre- za vreme- i posle Partizanovih utakmica.
Ako se ovo sto se mora uraditi (i to bez UEFE ili FIFE) ne bude shvatilo i uradilo od strane FK Partizan, e onda "dzabe ga bilo" ako Partizana pomiluju... i onda negde u septembru ga posalju (UEFA, zato sto mrzi Srbe, pa naravno) posle novih sukoba takozvanih vernih Grobara sa bilo kim na jedno 3 godine "u aut". Hossemo li da se kladimo da cemo tada ponovo doci na vratanca (dodje-maca- na-vratanca-Princip) i vidi cuda, nesto ce se trada promeniti u nasim glavama, hteli mi to ili ne!

Partizanu ne trebaju vishe cenjena Gospoda Sima Srbija i njegova Bratija, ali gosn. Simi i drugovima je potrebna jedna bina na kojoj ce se prezentovati policiji, suparnickim navijacima i medijima.
Drustvo Srbije treba da im (zakonima, proverom konsekventnog izvrsavanja zakona, merama kazni, merama suzbijanja povoda za nasilje itd.) tu binu uskrati i pomogne klubovima, pa i FK Partizan.
A kada ce, molicu lepo, ako nece sada?

Takodje, pod tacku broj dva, treba se zauzeti jasan stav uvezi politike koja ne sme imati nimalo mesta na tribinama. Ko? FK Partizan, mediji, politicari, poznate licnosti, skole, univerziteti, svi nisioci naseg drustva u Srbiji.

Na beogradskoj utakmici protiv Zrinjskog, tzv. "Grobari" su sa juga ponovo pevali cetnicke pesme i onda ne moze niko pred TV-Kamerama da kaze kako je "...navijanje i atmosfera bilo za desetku". Pa nije! Da nije bilo pirotehnike - nije. Ali, pola sata pevano je protiv Zeke, pola sata pevano je za cetnike... sta je onda ostalo od navijanja Partizanu?

Epilog:
JF i Grobari1970 predjite da navijate za nekog drugog a ne Partizan. Ponovo cu da se rodim od srece ako taj dan dozivim. A siguran sam, nisam u tome jedini.

Inace nisam ni Brkajlija ni Sokrates ni Voja sa sajta www.partizan.co.yu, nisam ni neki placenik Zeke, niti zelim da ga jos mesec dana vidim u klubu, niti sam kamuflirani Bjeka, a nisam ni tranzistor-navijac... Ja samo volim Partizan i nista manje nisam Srbin od onih koji "umiru za Srpstvo" u Mostaru.

Apelujem zato na svakog pojedinca u Srbiji:
Izkorenite huliganstvo i nacionalizam sa stadiona!

Munze Konza

pre 16 godina

Ako ti protivnički navijači skandiraju protiv države i naroda, i to najveće gadosti, onda zaista i braniš svoj narod, ako se sa njima pobiješ ili im vratiš na bilo koji način. To ne menja na činjenici da su Grobari ispali glupavi - hrabri, ali glupavi, kao pravi Srbi. Naseli su na idiotske provokacije, a sad danima trpe pljuvanja ljudi koji ih nikada do sada nisu videli, koji za stadion znaju koliko i Danica za Madagaskar. Doživeli smo da nas Hrvati prozivaju na srpskom sajtu, da nam govore da smo mi genocidni, i to zbog jedne šugave utakmice?! Bruka i sramota.

Nadamo se da će UEFA biti pametnija od nas samih - dokazali smo da možemo normalno da podržimo svoj klub, onda kada sa druge strane nema skupine kojoj je Jasenovac izletište, a Tomson rok zvezda. Ako se od nas očekuje da aplaudiramo dok nas gađaju kamenjem, bolje da odustanemo od evro-kupova. Ne vidim da su ostali navijači išta bolji (najnoviji primer Glazgov Rendžersa - pitam se koliko će ih kazniti, sa 2 ili sa 3.000 švajcaraca?! da smo mi nešto verbalno "vodili ljubav" sa Papom, izbacili bi nas doživotno, i ko kaže da je drugačije, nema pojma o čemu priča).

Prema tome, pomozi Bože, neka nas ostave, samo neka ne očekuju da ćemo ubuduće na provokacije odgovoriti sa "Geave peace a chance", samo zbog još jedne šanse. Volimo te srcem svim - dok god nas ne gađaju kamenjem i šalju nas na vrbe!

Milos

pre 16 godina

Celu ovu ujdurmu je smislio Zeka i njegova ekipa. Partizan ce na kraju nastaviti takmicenje, mi cemo biti radosni, a on ce biti zasluzan za to, tako da ce iz cele price izaci jaci. Sapunica!

marina92

pre 16 godina

ja pokusavam da budem optimista,ali posle nekoliko izjava koje sam procitala nemam neku nadu...
ne znam samo zasto se nece uzimati u obzir utakmica koju smo mi organizovali?!!
zasto se onda uopste igrala?!!
to je tako nisko,da se onakva atmosvera ne komentarise i ne uzme u obzir... stvarno ne shvatam zasto??!

zex

pre 16 godina

Zaista bi bio veliki hendikep izbaciti ovaj tim, u veoma dobroj formi su i sigurno bi usli u liga kup. Zvezda bi ako ne udje u ligu sampiona morala bar u uefa grupu da udje sto bi bio veliki uspeh... tesko ko moze da se seti da smo imali dva tima koja su iste sezove presla kvalifikacione utakmice i usla u glavni zred. Ove sezone je to velika sansa zato iako sam zvezdas svim srcem navijam da partizanu omoguce da igra u evropi. Vojvodinu nisam zaboravio i uopste ne smatram da se i ona nece kvalifikovati ali njoj ce biti potrebno i dosta srece dok zvezda i partizan realno bi trebali da prodju u grupe. ZA SPAS FUDBALA
PS. Postupak navijaca partizana nikako ne opravdavam i mozda su i zasluzili da ih izbace zbog cestih incidenata... ali samo radi ovakog tima i SRPSKOG fudbala..nadam se da nece.

dane

pre 16 godina

Pitamo se kako nisu izbacili Viljareal, kako nisu onog, ovog... Logicno je da treba od nekog da se pocne, a za to su Srbi uvek u vrhu! A i sta mozemo da ocekujemo sa nasim mentalitetom, to je onaj princip: ubijes par ljudi, niko ti ne kaze nista, ti opet - nista, ti sledeci put - oni te izvedu na sud, a ti onda :"Pa nemojte, molim vas, evo uzmite u obzir sto prosle nedelje nisam ubio nikoga, smirio sam se, sad sam dobar!"

POSTENI

pre 16 godina

Volio bi da Partizan igra dalje.Ali igraci koji imaju "onakvu podrsku" kao u Mostaru moraju platit cijenu ispadanja.Nazalost.Druga utakmica se igrala jer su takvi UEFA propisi.Ispasce i Partizan i Zrinjski sa 11;1 a dalje ide Rabotnicki.Kad vec nemozemo mi drago mi zbog dobri makedonaca da oni idu na lak nacin a NE neki jadni Hajduk (kako su neki prizeljkivali).A vi Srbi u pamet (malo morgen) pa ne radite vise sto ste radili u Mostaru ili na prethodni 35 utakmica.

X-Man

pre 16 godina

UEFA ce naravo izbaciti Partizana. Razlog: Sto manje Istocnih klubova njima bolje.
Zapitajte se zasto je UEFA izmislila nova pravila za LS 1992. Zato sto je previse klubova sa istoka pocelo da osvajaju titule. Pre zvezde bila je Steua. Njima je samo do para, a ne do fudbala.

P.S. Naravno zeleo bih da Partizan nastavi takmicenje iako sam Delija.

ZEKA-LOPOV ILI?

pre 16 godina

Nisam siguran ko mi je odvratniji ovi sto su do juce urlali ZEKO lopove ili ovi sto imaju teoriju zavere ravnu dosije x zapletu da je gore pomenuti sve ovo sam organizovao.Samo mi nije jasno kako to da Zeka nije bio lopov svih onih godina(90-e su u pitanju,za one mladje)drugovanja sa raznoraznim Marjanovicima,Dacicima Milosevicima itd,kada je Partizan postao sinonim penal pobeda,a ne retko iz 1 u 2 i obrnuto a u evropi u proseku primao 3,4 komada da ne pominjem od koga sramota me,takodje nije bio lopov ni kada je sa mrtvim timom predvodjenim mrtvim Albertom i jos gorim Cirkovicem uz pomoc ogromne srece i sada isteranog i od grobarskog ljubimca inace gana DJukica ispljuvanog Ivice usao u LS pa odmah zatim isto tako prezimio u evropi,a onda kada se sreca okrenula kao sto to obicno biva pa naisla ARTMEDIA pa Petah tikva za materijalno vadjenje sezone posto u tom kupu uefa ionako nema para(ako je prodao i ja bih)+umisljene vodje ispusise za stanove i ko zna sta jos onda stoko urlaj protiv uprave za NASE dobro.Mali savet vama koji iskreno (i bez materijalne koristi) volite Partizan:pokazite jednom integritet i odlucite se koji su vasi stavovi-jeste li SRBI ili JUGOSLOVENI,jeli ZEKA lopov ili NE,jesu li TEKME namestene(ako jesu onda su i pobede namestene a ne samo porazi)ili NE,zato sto i jare i pare ne moze osim u reklami.prestanite sami sebi uskakati u stomak malo je smesno.Pozdrav svima koji vole PFC

Mostarac

pre 16 godina

Bila bi nogometna nepravda da ekipa koja u dva susreta savlada protivnika sa deset golova razlike ispadne iz Evrope. Međutim, istina je da su navijači Partizana glavni krivci za nemile događaje pod Bijelim Brijegom. Zakazao je organizator, to stoji.Meni su na ulazu oduzeli sok u tetrapaku i upaljač, a Grobari su unijeli silu pirotehnike, kontrola je tu zakazala. Organizator je Grobare od domaće publike razdvojio samo željeznom ogradom. I sam sam morao bježati zbog kamenja i baklji koje su Grobari bacali na nas. Tek kasnije su intervenirali specijalci koji su smirili stvar. Domaći Ultrasi su također doprinijeli neredima i sigurno da Zrinjski mora snositi posljedice zbog toga, ali nisu započeli prvi. Zbog onog što se događalo na travnjaku Partizan nije zaslužio da ispadne, baš kao ni Zrinjski da prođe dalje, ali tom divljaštvu tzv. navijača se jednom mora stati na kraj i zato Partizan mora biti primjereno kažnjen. Ograđivanje kluba od takvih navijača ne stoji.Ta, igrači su im na kraju bacali svoje dresove.

milos ns

pre 16 godina

nekog uefa izbacuje..a nekoga levadija....za ove indijance sto se raduju izbacivanju partizana.....sedite jedan...sabani NONDA

*bane*

pre 16 godina

*Prvo treba kazniti predstavnike Partizana , jer šta će Oni reći novo, kad su sami rekli posle prve presude , da su krivi !! Da li je sad drugačija situacije zbog one krpe , kako je nama mesto u Evropi - *Pa nije, nažalost, svaki normalan čovek to zna , svaki, koji je bio u Evropi to zna !! Možemo da računamo samo na korupciju , zato je i pošao Zeka !! Treba videti koja cifra pokriva "situaciju" i da li se isplati dati lovu nekim ljudima , koji su puni k'o brodovi !! Voleo bi da prođe Partizan, zbog bodova koji se dodeljuji Fudbalskim savezima !! *Ništa više me ne vezuje za Partizan , bar sam iskren!! Imam mnogo prijatelja koji su partizanovci i koji su mi jako dragi, ali istina mi je najdraža !!!

Alex

pre 16 godina

neverovatno je da se o vome jos uvek prica i da i gospoda novinari podizu tenziju i podgrevaju neku atmosferu mrznje i nezadovoljstva prema nekome ili necemu u Evropi. Stvar je prosta - navijace poput ovih iz Mostara sto pre proterati van stadiona strogom primenom zakona o sportu, klubovi da se odreknu usluga istih tih vandala i baraba koje su i do sada donosile samo prazniji novcanik i probleme raznih vrsta. ne zaboravimo da je tu bilo i ljudskih zrtava poput onog mladica pogodjenog raketom na derbiju...partizan zasluzuje svaku kaznu koju bude dobio makar ona bila i produzena i pojacana u novcu. I to je tacno i tako ga i treba prezentovati ljudima poput onoga sto je uradio i Zvezdan Terzic u obracanju novinarima.

voja

pre 16 godina

Vise ne vazi ona "bez jakog Partizana nema jake Zvezde", jer sad imamo jaku Vojvodinu. Predlazem gasenje FK Partizan.
Ispadate sigurno

muamua

pre 16 godina

...meni je sumnjivo ovo na 36 meseci...izgleda da ostajemo u evropi sa uslovnom

PARTIZANOVA ovogodišnja evropska odiseja je, po svemu sudeći, ipak završena. U utorak će se u Nionu (10.00) sastati Apelacioni sud UEFA koji će doneti konačnu odluku povodom žalbe crno-belih na odluku Disciplinske komisije UEFA, ali najave iz sedišta "evropske kuće fudbala" nisu optimistične.
Kako smo doznali od jednog, od ukupno trojice članova koji čine čuveni Apelacioni sud, odluka je praktično doneta i na nju nijedna strana neće imati više pravo žalbe. Prema njegovim tvrdnjama Partizan će biti eliminisan iz kvalifikacija za Kup UEFA (jednogodišnja suspenzija), a pored novčane kazne od 100.000 švajcarskih franaka (prvobitno je bilo 50.000 "švajcaraca"), crno-bele očekuje i uslovna kazna od tri godine. Ako bi navijači Partizana u tih 36 meseci napravili i najmanji incident, na domaćem ili gostujućem terenu, crno-beli bi automatski bili isključeni iz Evrope na čak tri godine!?
Ovakav rasplet se, do danas, nalazi samo u formi predloga koju bi trebalo da usvoji Apelacioni sud kojim će predsedavati Švajcarac Mišel Vuiler, a na sastanku će biti prisutni delegat i posmatrač utakmice Zrinjski - Partizan u Mostaru. Upravo dvojica ljudi koji su navijače crno-belih optužili kao glavne krivce za sve nerede koji su viđeni pre, za vreme i posle susreta.
Konačna odluka biće saopštena danas oko 14.00 časova. Na kraju, moguće je da dođe do delimičnog ublažavanja predloga, da se smanje novčana i uslovna kazna, dok su šanse da Partizan nastavi takmičenje u kvalifikacijama za Kup UEFA - minimalne.


I ZEČEVIĆU NIONU
PUT Niona je krenula tročlana delegacija Partizana u sastavu Žarko Zečević (generalni sekretar), Gordan Petrić (zamenik generalnog sekretara) i Marko Vjetrović (portparol kluba).
Na samom sastanku međutim, verovatno će biti dozvoljen ulazak samo jednom predstavniku crno-belih.

*bane*

pre 16 godina

*Na kraju će da bude kriva kafe-kuvarica, a portir je već dobio otkaz , tako da se nadam da je Partizan samim tim već uvelikio kažnjen !!

FK LEOTAR

pre 16 godina

@hm
Pa kako ne znas sta ce vjetrovic tamo. Pa da prevodi Mateusu.


Ma ovo je sve sprdnja amo da zecevic malo ode do svajcarske

Szenowski

pre 16 godina

Bila bi velika sramota da se izbaci Partizan.
Zrinjski je u najmanju ruku kriv za incidente isto koliko i Partizan.
Drugo, sramota je da dalje ide petorazredni tim.
Trece, oni su u zrebu dobili daleko lakseg protivnika nego sto bi trebalo, jer je Partizan imao status nosioca...

Ivan Grozny

pre 16 godina

All we are saying is give peace a chance :-))))) ju, ju, ju koja blamaza. Pa to je prava slika celog drustva isto ponasanje i kad nekog treba isporuciti kada se blize zadnji datumi. Ko je shvatio, shvatio je

Zvezdan

pre 16 godina

Primetio sam dosta zlonamernih komentara,pa da ovo prilikom pozdravim zvezdase i da ih podsetim da ne treba drugima zeleti zlo jer se to vrlo cesto vrati kao bumerang!

Zeljko...

pre 16 godina

O boze tek sad vidim koliko ljudi nije ni ukapiralo ovo...
ZRINJSKI NE MOZE DALJE!!!!
AKO NAS IZBACE DALJE IDE RABOTNICKI!!!
@tatatatira
Niko nije ratni zlocinac dok se ne dokaze suprotno... srbendo...

NastyB

pre 16 godina

Heh, prosto da ne poverujes koliko ima odgovora tipa "nisu izbacili Romu, a sudija bio krvav, jer su bili placeni..." "nisu izbacili Milan jer su korumpirani" "treba potplatiti tipove u Nionu"...ovo je da ne poverujes, zar je moguce da svi misle da je u svetu kao u Srbiji. Prvo, Roma nije izbacena, jer je to POJEDINACNI incident, a ne divlja horda ludaka sa majicama Karadzica i Mladica, koja zeli samo da nesto rusi i da se maklja, Milan nije izbacen zato sto se KVALIFIKOVAO za to, a ko sta radi u svojim prcijama, nije im previse zanimljivo. Trece, van ove zemlje postoji nesto sto se zove ZAKON KOJI SE PRIMENJUJE! Kad bi se dokazalo da neki od tih u Nionu prima mito, odma' bi bar deset godina 'ladio dupe u nekom kazamatu. Ne bi mu pomoglo ni clanstvo u nekoj stranci, ni to sto je politicki istomisljenik sa sudijom, pa ce proci nekaznjeno, kao sto je to kod nas. A uz to imaju i dobre plate. Zar mislite da ce neko ko prima minimum 10 soma evra da rizikuje bajbok zbog nekog tamo tima, makar to bio i Milan, znajuci da ce posle da zaglavi i bude "devojcica" nekom nigeru. Znam da ovo nema mnogo veze sa fudbalom, ali nama ocigledno treba jos mnogo, mnogo toga da shvatimo sta je vladavina zakona i da se zbog toga ne treba mnogo nadati da ce Partizan ostati u ligi UEFA zato sto je "Zeka nekom cusnuo lovu". C c c c c...

Makaveli

pre 16 godina

Sve ostalo osim odluke da Partizan ostaje u takmicenju bi bila velika bruka i sramota. Pre svega za UEFA-u. Razloge ne treba navoditi, domacin je zakazao u svim segmentima organizacije utakmice u mostaru, dok je u Beogradu sve proslo u najboljem redu. Sportski isto tako jako smesno da dalje prodje ekipa sa ucinkom od 1:11 ???
Mislim, glupo je trositi reci uopste. Sve drugo osim odluke da Partizan ide dalje bi bilo presmesno!

Zarko Zecevic Zeka

pre 16 godina

Moram sa velikim zaljenjem konstatovati da smo izbaceni iz Kupa UEFA.Presudio je jedan detalj sa danasnjeg sastanka.Naime,zvanicnici iz UEFA su uslovili nas opstanak u ovom takmicenju zahtevom da ja napustim mesto generalnog sekretara.
Naravno,to ne dolazi u obzir tako da i pored nasih krajnjih napora da ih izmolimo da nas puste da igramo nije bilo nista.

shimpr

pre 16 godina

a sta kao sad ce da nas izbace pa to je normalno jer nas se svi plase pa svi vec dobro pamte kako smo ravnopravno igrali sa realom portom i cskaom onda pre par godina i jednostavno oni ne zele da partizan ide dalje a ovaj piksi neka slobono dovede sabana ni on mu ne pomoci

Ivan

pre 16 godina

Sad će zeka da pljune malo keša i stvar je gotova. Možda i ima istine da u tome daje zeka sve ovo isplanirao da bi navijači ipak bili krivi za sve što se dešavalo u klubu u zadnje dve godine. Pa možda je i u pravu. Nije nam trebao protest i bojkot nego jedna motka pa po glavudži onoj njegovoj lopovskoj. Ali pustimo ga da nam ovo danas zvrši pa neka posle ide (pošto je obećao).

POMOZI BOŽE!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 16 godina

@Sokrates
Zasto nisi bio na staionu da vidis te divljake na delu? Zasto i dalje apostrofiras da si pravi tranzistor navijac iz fotelje?

Goran

pre 16 godina

Kako glavni adut snimak na kome se vidi da smo krivi i jedni i drugi. Pa znaci izbacice nas sve.
Partizan je trebalo javno da se ogradi od navijaca-huligana i da odmah zatim preduzme konkretne korake da dokaze kako to i misli. Nije valjda da Partizan zaista veruje da ne moze bez ovakvih pristalica?!

jedanpisac

pre 16 godina

I da UEFA promjeni misljene i dopusta Partizanu da igra dalje, dokle ce to dobro proci ??? Znamo svi kakvi su nasi navijaci (svih klubova), bas je tesko zabu natjerati u vodu. Ako nema sad kazne bice uskoro. A ako sad mogu dalje i onda ce kazne sigurno biti uskoro. Nazalost...
Danas nemozes kao normalan navijac otici na stadion i povesti djecu da uzivaju u divnoj atmosferi. Uvjek se nade neka grupa koja bez razmisljana pa cak i svoje navijace (nenamjerno) dovodi do velikih nevolja. Ovo je sport. Opet nazalost ti navijaci nisu dosli radi sporta.

Krivokapic

pre 16 godina

Пратећи наше дневне новине и неке спортске сатјове читалац може ладно да закључи да ми имамо пуно инасјдера у УЕФИ. Свакоме је све дојављено и свако све зна, једино кубуре са тачним почетком састанка, али и то ће да се деси између 10 и 14 евентуално до 16. Са толико инсјадера ми не би требало да бринемо. Иако навијам за Звезду морам да кажем да ПАртизан одавно није имако бољу екипу. Стварно би била штета да буду кажњени. Мислим да би далеко догурали.

Tom Joad

pre 16 godina

Ljudi,ja sam sanjao kako igramo protiv rabotnickog i utakmica traje,mi vodimo 1:0,i ja onda shvatam da smo mi zapravo prosli,da nas je UEFA pustila,pocinjem da skacem i radujem se tome,kao da smo dali go,a onda mi zazvoni telefon i ja se probudih.Vidim 1330h i vratih se u surovu realnost iscekivanja odluke...uhhh,sto je bio lep san....Boze pomozi!!!

doom

pre 16 godina

ako nam uspe - do judge-a, ako ne
makar cemo titulu da uzmemo ka'
ljudi pa sledece godine po mushemu!!! ajde Sv. Ilija, ajde
Sv. Georgije, dobri Boze, daj nam, vraticemo :)

Napacena dusa!

pre 16 godina

Ova trojica na slici kao u reklami za 1.Maj Pirot!
(neko je vec ovo rekao)
Siguran sam da nema sanse da nas izbace!
Pozdrav svi pravim Grobarima!
S`verom u Boga!

Ronin Betch

pre 16 godina

Tesko da ce se ista promeniti. Nije to nikakva zavera prtoiv Srbije i njenog fudbala. Jednostavno hoce da se navijaci stave pod kontrolu sto u Srbiji tesko ide. Poslednjih godina su nam toliko puta udarali cvrge da su ih zaboleli prsi sad su odvalili jednu samarcinu koja se nesvidja Partizanu ali je zasluzena a za to su krivi jedino navijaci i niko drugi

Don Vito

pre 16 godina

@(Sokrates, 6. avgust 2007 22:53

Jel si lepsi sebi u ogledalu posle ovog posta? Takve kao sto si ti ''heroje neta'' treba diskvalifikovati, ali iz zivota...

delija

pre 16 godina

ali ako su krivi navijaci zrinjskog i partizana i organizatori onda je jedino logicno da se izbace oba kluba, ja nevidim sta je tu adut partizana

Aca_USA

pre 16 godina

Kao navijac Zvezde nadam se da ce ostaviti Partizan jer izgleda da komsije imaju dobar tim i trenera ove godine. U slucaju suspenzije Partizana, predlazem da se izvrsi pozajmica par igraca te da se ojaca Zvezda (ako prodje Levatiju). Tim potezom pokazali bi da nam je pre svega stalo do uspeha srpskog fudbala, da smo iznad klubastva i da nas se UEFA ne moze lako otarasiti.

Hyawatta

pre 16 godina

Pitam se zasto ovoliko odlazu.Verovatno se Zecevic dogovara sa celnicima UEFE koliko obestecenje treba da im da kako bi Partizan isao dalje!!!Ko je razumeo,zna o cemu se ovde radi.

nikola

pre 16 godina

Partizan je zasluzio da bude izbacen, da bi se svi mi napokon opametili, ali da u drugo kolo kvalifikacija prodje klub koji je izgubio ukupnim rezultatom 11-1 to je najprostije receno glupo, trebalo bi da se Rabotnicki plasira odmah u prvo kolo i to je to, najpravednije

Gost

pre 16 godina

@marina92
Igrala se zato sto je Partizan ulozio zalbu, dan-dva pred utakmicu (ne znam tacno), pa ta zalba nije mogla tako brzo da se razmotri.

GrobarBG

pre 16 godina

"darko" u pravu si u potpunosti,nacionalizmu nema mesta na utakmicama i nikako ne opravdavam postupak navijaca.Ali,ipak,ne mozes izjednacavati Srbiju i Luxemburg.Svi znamo sta se sve dogadjalo na ovim prostorima u skorijoj proslosti i rane su jos sveze...To vidis i po hrv.navijacima.Samo UEFA da nas postedi,pa da pokazemo koliko vredimo!

hunteR

pre 16 godina

Alo bre Grobari,jel cujete vi sebe???Dve godine bojkotujete upravu na celu s gospodinom koji ce vas danas braniti pred UEFA i sad sve nade polazete u njega?!S druge strane,posle pobeda nad poluraspadnutim Zrinjskim kojeg bi pobedilo i FK Batuse mislite da imate najbolji tim koga je Evropa videla u poslednjih 10 godina?!
I na kraju,stvarno se nadam da cemo ove godine imati tri predstavnika u Evropi(Vosa,Zvezda i Partizan)jer ce Zvezda sledece godine iz treceg kola u LS!!!Aj pozz svima

Miha

pre 16 godina

Sada mozemo jos samo da se molimo Bogu-jer nam jedino On jos moze pomoci... Mozda i Petric, al' tu je i gen-sek koji nam se sad verovatno smeje. Bez obzira na odluku on je jedini pobednik. Verovatno se "herojski" drzi pred "strasniom" komisijom. Ako nas izbace-krivi ce biti grobari. Ako ostanemo-to ce biti zahvaljujuci njegovoj pozrtvovanosti(a ne realnim cinjenicama). Najveci problem je sto je politika sveta prema nama dobro poznata. Plasim se da nas ni sad nece zaobici. Al' ako postoji i 1% sanse-ja se jos uvek ne predajem.

Gordan Janjic

pre 16 godina

Nažalost neverujem da će presuda biti pozitivna , ali posle ovoga bi uprava Partizana morala da leti napolje jer su oni jedini krvci za ovu situaciju.

Gost

pre 16 godina

Ako se moze zakljuciti po UEFA sajtu. Onda letimo i mi i Zrinjski. http://www.uefa.com/competitions/uefacup/clubs/index.html

Nema ni nas ni njih.

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/index.html

Ni nas ni njih!!

Darkan

pre 16 godina

@Darko
Sta si hteo da kazes a nisi uspeo? Saberi se malo... i opismeni... Moderatoru primedba da osim svog posla mora da obavlja i posao lektora.

jaksa777

pre 16 godina

Partizan ispada 100%. Pa nije UEFA Sajber, uzimala - davala. Jedino je pitanje dali Makedonci idu direktno ili ce morati da guze Bosance (sto ce se sigurno i desiti jer su ovi blagi uzas). To je u neku ruku i bolje za Partizan jer nece biti onog "mozemo da radimo sta hocemo opet cemo biti pomilovani", a usput moze i malo popraviti tim koji je LOS!
Diara ce dati okruglo 5 golova u nasoj ligi jer je covek na terenu nepokretan. Onaj mali Portugalac je dobar, Juca je jak ko zemlja (Zidan kad je bio mali) mali Jovetic je ok i to je to! Sikimic?, Mihajlov? Rukavina odlazi na polusezoni... Maletic? Lazici? Lazarevic? Partizan je bio dobar kad je imao 7-8 reprezentativaca u ekipi a koliko ih ima sada?! Nemojte velicati snagu Partizana posle ovih jadnika iz Mostara kojima je Diara bio najbolji igrac. Bice bolje dogodine...
Bolje da probamo da izbegnemo rastur u Novom Sadu...

SOUTHPARK NS

pre 16 godina

Klub ne sme da trpi! Sokrates, ako ti ovde ne valja, slobodno zapali negde daleko od Srbije, daleko ti lepa kuca! Idi na Novi Zeland da ubijes preostale prepelice i slobodno zamisljaj da su one daleki rodjaci Karadzica i Mladica ako ne i njihova reinkarnacija! Samo imaj na umu da ce zbog toga PFC da izbace na 10godina iz svih takmicenja pod okriljem UEFE! Strasno, koji normalan navijac zeli da ne gleda kako se njegov klub takmici u Evropi! Klub ne sme da trpi! P.S. Aleksandra, pre ce nas UEFA molovati nego sto ce nas pomilovati:)) Klub ne sme da trpi!

Dejan

pre 16 godina

Prvi deo sastanka Apelacione komisije UEFA na kome se razmatra žalba FK Partizan je završen, nezvanično saznaje Sportska centrala. Sastanak je počeo u 14.00 časova i u prvom delu su još jednom pročitani izveštaji sa utakmice između Zrinjskog i Partizana u Mostaru.

rade.pfc

pre 16 godina

upavu je zvezdas za bumerang 100%! posetio sam uefin sajt pre par minuta nema nista novo. CEKAMO JOS!!!! AJMO GROBARI SAMO HRABRO!!! IMA BOGA!!!

Nestrpljivi Kosovac

pre 16 godina

Ova tenzija,oce da bude nece da bude me ubija,ali se nadam da ce UEFA shvatiti zasto je tako u Mostaru moralo biti,jer nepravedno bi bilo da ekipa koja je primila 11 golova u dve utakmice i dozivela potpuni krah na terenu prodje dalje.Uzdam se u Boga i fudbalsku pravdu.

Zvezdan

pre 16 godina

@ Zvezdan

vi ste vec ucinili zlo sad je vreme da vam se vrati
(busavko, 7. avgust 2007 15:09)

e pa musavko zelja ce ti ostati neispunjena,ja znam epilog svega,a ti sacekaj jos jedan sat da se uveris!

Nikola

pre 16 godina

UAA PLATINI!
Ovde komisija nije bila bitna, Platini je jos pre 2 dana doneo odluku.
Neosporno je da je Partizan trebalo da bude kaznjen ali ne izbacivanjem.
Ali nazalost sve se desilo u trenutku kad je Platiniju trebalo zrtveno jagnje- da se izreklamira kako je ostar.
TERZICU, SAVEZ TREBA DA PRESTANE POSLE OVOGA DA PRUZA PODRSKU PLATINIJU!

motherjacker

pre 16 godina

@Aca_USA

Je li? Moze ako titula ide nama. Onda vam eto svi igraci. Ovako, ne javljaj se jer ne znam zasto bi vam mi kao sad bili neki braca srbi i pozajmljivali igrace pa da vi i sledece sezone igrate kval. za LS i da se sladite kako smo mi slabiji a posebno ne nakon sto vidim kako se radujete zbog ispadanja partizana na ovako kukavicki nacin. Klasicno za vas ali ne brinem se jer i vasa ce goreti do srede (sutra) a onda ce vas Levadija otresti kao neke sabane...

UEFA = MAFIJA

pre 16 godina

"Danas je umrla i poslednja nada da će Partizan nastaviti takmičenje u Kupu UEFA. Disciplinska komisija je rešila da izbaci Partizan iz Kupa i kazni ga 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.

Uzimajući u obzir ko je sedeo u toj tročlanoj komisiji (nemac, i englez, namerno pisano malim slovima) odluka je sasvim očekivana. Naravno, da se diskutovalo o Mančesteru, ili Bajernu ne bi ni pomislili da ih izbace.

Ali, šta je tu je, sprsko prvenstvo je ipak mnogo važnije nego nekoliko utakmica pod krovom smradova iz UEFA. Ukoliko želite da im pošaljete poruku, email adresa je "info@uefa.com"."

NeLe

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da su nas izbacili...KATASTROFA...Sta reci...Dalje ide Zrinjski,tim koji smo napucali 10 razlike...Gde je tu pravda ???

зоран

pre 16 godina

Нема више времена за било шта. РТС је објавио пре 30 мин да је одбијена жалба и да Партизан неће играти у Европи следеће сезоне али шта да се ради нема везе идемо даље а ти Европо путуј и не чекај на нас нисмо ТИ ми пожељни нама су забрањене ствари које су другима дозвољене

ZEKA-LOPOV ILI

pre 16 godina

ZA DARKANA Svako ko ima dva grama mozga je shvatio sta sam hteo da kazem,a tebi ipak nije jasno!?!!A sto se pismenosti tice-poneki ispusteni zarez ili tacka su interpunkcijski lapsuzi i nemaju veze sa pismenoscu,za tvoju informaciju i Ivo Andric je imao lektora,onda je i on bio nepismen?Nego ti se bato drzi one stare-cutanje je zlato,cuti slusaj i vremenom ce ti se izbistriti

DELIJA

pre 16 godina

Srecno grobari!
ps Nema nista od Rakica stize Shabani Nonda http://www.sportskevesti.net/articles/7348/1/Ni-RakiA-ni-PjanoviA-nego-Nonda/Stranica1.html

darko

pre 16 godina

neka izbace partizan, klub sa takvim navijacima nezasluzuje da bude u evropi. salim se voleobih da partizan ostane, ne zbog partizana vec zato sto ako partizan izbace to ce lose da se odrazi na nas i ovako los fudbal.

rade.pfc

pre 16 godina

uefa treba danas u 14h da zaseda i donese odluku. isto tako sam pre 5 min procitao na zvanicnom sajtu uefe da je pfc izbachen???/ zna neko nesto vise???

nikola beograd

pre 16 godina

Da li neko stvarno misli da ce Partizan biti pomolovan? Nikada. Pa Zeka je otisao da ga ukopa a ne spasi i posle toga cena Partizana pada, pada, pada a neko ce ga ipak kupiti. Nagradno pitanje KO. mislite i tome, pa nisam ja nosio novac za isplatu otmica????????

sasa

pre 16 godina

Alo grobari nemate pojma danas jedan prica jedno sutra drugo, cas vredjate cas kujete u zvezde, Zeka vam je cas lopov najveci a u sledecem trenutku Zeka je tata resice on problem. Spustite se bre na zemlju malo! Jedva cekam da vas izbace!

D

pre 16 godina

Svako treba da ima individualnu odgovornost, ali najveća odgovornost u ovom slučaju je na organizatoru meča koji je morao da predvidi i spreči incidente. Naravno, ja sam veliki protivnik nereda jer to uništava sport. Klinca neću da vodim na utakmice dok se to dešava. Kako da očekujemo velike rezultate i popularnost fudbala ako klinci ne mogu da odu na utakmicu bezbedno?

D

pre 16 godina

Svako treba da ima individualnu odgovornost, ali najveća odgovornost u ovom slučaju je na organizatoru meča koji je morao da predvidi i spreči incidente. Naravno, ja sam veliki protivnik nereda jer to uništava sport. Klinca neću da vodim na utakmice dok se to dešava. Kako da očekujemo velike rezultate i popularnost fudbala ako klinci ne mogu da odu na utakmicu bezbedno?

grobar brcko

pre 16 godina

@juznikop
ja mislim da smo zasluzili da idemo dalje.jer ipak 11:1 je preveliki odraz kvaliteta izmedju nas i ovih mostaraca.i sve je to u interesu fudbala jer partizan ove god moze daleko da dogura a grobari sigurno znaju sta je u interesu naseg partizana.hvala

Mile

pre 16 godina

Samo se nadam da nezvanicna vest na B92 nije tacna! Partizan ne zasluzuje takvu kaznu! Valjda ce UEFA imati razumevanja i ostaviti nas u Evropi gde nam i jeste mesto!!!

Mijat

pre 16 godina

Izvor www.partizan.net

UEFA izbacila crno-bele

Danas je umrla i poslednja nada da će Partizan nastaviti takmičenje u Kupu UEFA. Disciplinska komisija je rešila da izbaci Partizan iz Kupa i kazni ga 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.

Uzimajući u obzir ko je sedeo u toj tročlanoj komisiji (nemac, i englez, namerno posano malim slovima) odluka je sasvim očekivana. Naravno, da se diskutovalo o Manesteru, ili Bajernu ne bi ni pomislili da ih izbace.

Ali, šta je tu je, sprsko prvenstvo je ipak mnogo važnije nego nekoliko utakmica pod krovom smradova iz UEFA. Ukoliko želite da im pošaljete poruku, email adresa je "info@uefa.com".

billy

pre 16 godina

Apelaciona komisija UEFA na današnjem sastanku u Nionu nije usvojila žalbu Fudbalskog kluba Partizan.

Tročlana komisija je potvrdila odluku Disciplinske komisije UEFA kojom je Partizan isključen iz evropskih takmičenja na godinu dana. Na snazi je ostala i novčana kazna od 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.
jplgeh

Emil

pre 16 godina

Vest od makedosnko sportsko radio

Мостарски Зрински ќе противник на Работнички К. во 2. коло од Купот на УЕФА. Денеска во Нион, Швајцарија, апелацискиот суд на УЕФА ја потврди првично изречената казна за белградските „црно-бели“, кои немаат право на настап во европските купови и натпреварувања под капата на УЕФА во текот на наредните 12 месеци.

Апелацискиот суд на УЕФА денеска донесе одлука со која ја одби жалбата на Партизан иако беше одигран и реванш дуелот од 1. коло во Купот на УЕФА, а Партизан убедливо го совлада Зрински на двете средби. Босанците се ривал по мерка за нашиот вицешампион, кој ќе се обиде да стигне и до 3. коло во најмасовното европско клупско натпреварување под капата на УЕФА.

malimish

pre 16 godina

navijac sam zvezde ,ali bi zeleo da partizan prodje dalje mislim da imaju kvalitetnu ekipu i da mogu malo da proguraju ovaj srpski fudbal nego predhodnih godina ,isto se tako nadam da ce i zvezdina ova turisticka ekskurzija od mnostvo stranih igraca napraviti nesto ,bar se nadam da nece sve ostati na vojvodini ...pozdrav svim navijacima partizana

grobar

pre 16 godina

Ja ne verujem nikome dok na UEFA-inom sajtu ne vidim informaciju!! Prekinite sa nagadjanjima, svi znate da je Partizan prosao, odnosno da nije, a verovatno ni sam klub jos nema informaciju!

Darko

pre 16 godina

Odluka se zna i vjerovatno se nece promijeniti (s pravom) i to sve zbog navijaca koji su umislili da brane srpstvo u Mostaru na utakmici protiv Zrinjskog.Koji smijesni likovi.Zamislite da svedski navijaci po Evropi brane svedstvo,Danski danstvo,Luxemburzani luxembusrtvo,Litvanci litvanstvo.Ni Delijama nece biti lako u Estoniji.Cuo sam da ce Estonci braniti estonstvo.

*bane*

pre 16 godina

*Prvo treba kazniti predstavnike Partizana , jer šta će Oni reći novo, kad su sami rekli posle prve presude , da su krivi !! Da li je sad drugačija situacije zbog one krpe , kako je nama mesto u Evropi - *Pa nije, nažalost, svaki normalan čovek to zna , svaki, koji je bio u Evropi to zna !! Možemo da računamo samo na korupciju , zato je i pošao Zeka !! Treba videti koja cifra pokriva "situaciju" i da li se isplati dati lovu nekim ljudima , koji su puni k'o brodovi !! Voleo bi da prođe Partizan, zbog bodova koji se dodeljuji Fudbalskim savezima !! *Ništa više me ne vezuje za Partizan , bar sam iskren!! Imam mnogo prijatelja koji su partizanovci i koji su mi jako dragi, ali istina mi je najdraža !!!

Sokrates

pre 16 godina

Toliko kritikovani gos. Zecevic je nasa poslednja nada da bi eventualno mogli da ostanemo u takmicenju UEFA.Oni koji su sve ovo zakuvali vjerovatno se jos dice "herojskim" nastupom u Mostaru.Ta bagra nije uopste svjesna sta nam je napravila.Zecevic mora sad da "ispegla" ono sta su divljaci u Mostaru napravili.Pa opet oni su po njihovim sopstvenim rjecima pravi prijatelji Partizana a Zecevic je lopov?Cinjenice kazuju ko je prijatelj a ko neprijatelj Partizana.Aktuelna situacija u Partizanu je najbolji primjer.Oni maloumnici iz Mostara su zreli za psihijatrijsko lijecenje i treba ih dozivotno u dusevnim bolnicama zadrzati.Sramota je da Partizan ima takve pristalice.Brukaju nas na svakom koraku.Klub ispasta godinama.Takvi bojkotuju klub vec dvije godine.Da bog da da nas bojkotuju dozivotno.Takvi nam ne trebaju.Huliganima i sovinistima nije njesto na stadionu vec u zatvorima i bolnicama.Partizan po kvalitetu zasluzuje da ide dalje ali po onakvim navijacima iz Mostara zasluzuje da bude dozivotno diskvalifikovan.Na kraju bih dodao da uz nas Partizan trebaju da budu ljudi koji se sa ideologijom Partizana mogu identificirati a ne nama strani elementi kao npr.cetnicke horde i simpatizeri ratnih zlocinaca.
Pozdrav

ZEKA-LOPOV ILI?

pre 16 godina

Nisam siguran ko mi je odvratniji ovi sto su do juce urlali ZEKO lopove ili ovi sto imaju teoriju zavere ravnu dosije x zapletu da je gore pomenuti sve ovo sam organizovao.Samo mi nije jasno kako to da Zeka nije bio lopov svih onih godina(90-e su u pitanju,za one mladje)drugovanja sa raznoraznim Marjanovicima,Dacicima Milosevicima itd,kada je Partizan postao sinonim penal pobeda,a ne retko iz 1 u 2 i obrnuto a u evropi u proseku primao 3,4 komada da ne pominjem od koga sramota me,takodje nije bio lopov ni kada je sa mrtvim timom predvodjenim mrtvim Albertom i jos gorim Cirkovicem uz pomoc ogromne srece i sada isteranog i od grobarskog ljubimca inace gana DJukica ispljuvanog Ivice usao u LS pa odmah zatim isto tako prezimio u evropi,a onda kada se sreca okrenula kao sto to obicno biva pa naisla ARTMEDIA pa Petah tikva za materijalno vadjenje sezone posto u tom kupu uefa ionako nema para(ako je prodao i ja bih)+umisljene vodje ispusise za stanove i ko zna sta jos onda stoko urlaj protiv uprave za NASE dobro.Mali savet vama koji iskreno (i bez materijalne koristi) volite Partizan:pokazite jednom integritet i odlucite se koji su vasi stavovi-jeste li SRBI ili JUGOSLOVENI,jeli ZEKA lopov ili NE,jesu li TEKME namestene(ako jesu onda su i pobede namestene a ne samo porazi)ili NE,zato sto i jare i pare ne moze osim u reklami.prestanite sami sebi uskakati u stomak malo je smesno.Pozdrav svima koji vole PFC

voja

pre 16 godina

Vise ne vazi ona "bez jakog Partizana nema jake Zvezde", jer sad imamo jaku Vojvodinu. Predlazem gasenje FK Partizan.
Ispadate sigurno

GROBAR

pre 16 godina

Ljudi da ne gajimo laznu nadu nema od toga nista nego daj da se okrenemo prvenstvu da uzmemo titulu , da sacuvamo ovu ekipu pa sledece sezone uz dva extra stopera upadamo u ligu sampiona sigurno ! Jer partizan nije imao bolju ekipu od raspapada Juugoslavije uz dva extra stopera Liga sampiona je realnost zato batalite Platinija vidite da je ulizica prodana dusa dolazio ovde da kleci za glas kad mu je trebao da postane predsednik obecavao kule i gradove a sad nas ne poznaje neda nam jos jednu sansu...Sto nisu izbacili romu kad je sudija prekinuo utakmicu krvav od glave do pete ? sta mislite ? Zato pustite to su lopovska posla glume strogocu na malim klubovima...

muamua

pre 16 godina

...meni je sumnjivo ovo na 36 meseci...izgleda da ostajemo u evropi sa uslovnom

PARTIZANOVA ovogodišnja evropska odiseja je, po svemu sudeći, ipak završena. U utorak će se u Nionu (10.00) sastati Apelacioni sud UEFA koji će doneti konačnu odluku povodom žalbe crno-belih na odluku Disciplinske komisije UEFA, ali najave iz sedišta "evropske kuće fudbala" nisu optimistične.
Kako smo doznali od jednog, od ukupno trojice članova koji čine čuveni Apelacioni sud, odluka je praktično doneta i na nju nijedna strana neće imati više pravo žalbe. Prema njegovim tvrdnjama Partizan će biti eliminisan iz kvalifikacija za Kup UEFA (jednogodišnja suspenzija), a pored novčane kazne od 100.000 švajcarskih franaka (prvobitno je bilo 50.000 "švajcaraca"), crno-bele očekuje i uslovna kazna od tri godine. Ako bi navijači Partizana u tih 36 meseci napravili i najmanji incident, na domaćem ili gostujućem terenu, crno-beli bi automatski bili isključeni iz Evrope na čak tri godine!?
Ovakav rasplet se, do danas, nalazi samo u formi predloga koju bi trebalo da usvoji Apelacioni sud kojim će predsedavati Švajcarac Mišel Vuiler, a na sastanku će biti prisutni delegat i posmatrač utakmice Zrinjski - Partizan u Mostaru. Upravo dvojica ljudi koji su navijače crno-belih optužili kao glavne krivce za sve nerede koji su viđeni pre, za vreme i posle susreta.
Konačna odluka biće saopštena danas oko 14.00 časova. Na kraju, moguće je da dođe do delimičnog ublažavanja predloga, da se smanje novčana i uslovna kazna, dok su šanse da Partizan nastavi takmičenje u kvalifikacijama za Kup UEFA - minimalne.


I ZEČEVIĆU NIONU
PUT Niona je krenula tročlana delegacija Partizana u sastavu Žarko Zečević (generalni sekretar), Gordan Petrić (zamenik generalnog sekretara) i Marko Vjetrović (portparol kluba).
Na samom sastanku međutim, verovatno će biti dozvoljen ulazak samo jednom predstavniku crno-belih.

bobanmkd

pre 16 godina

Znate sta,malo sam umoran od svih spekulacija koje serviraju novinari na ovu temu!Samo sto su"dobro obavesteni"objavili da se ocekuje odredjeno povecanje kazne na uslovnu od 3 g. sada citamo da je to nemoguce jer se niko nije zalio!?Pa,sastanak pocinje u 10 h,pa sastanak pocinje u 14h.Ako mene pitate trebalo bi biti ok.Mislim,Zeka nije isao kada je kazna izrecena a sada uz odavno nevidjenu medisku pompu ide sutra u Nion!?Mislim...Zeka je previse lukav da bi se vratio podvijenog repa:)).Ustvari,ja ne mislim,ja se samo onako amaterski nadam:)).Kako i da je,glavu gore...

zex

pre 16 godina

Zaista bi bio veliki hendikep izbaciti ovaj tim, u veoma dobroj formi su i sigurno bi usli u liga kup. Zvezda bi ako ne udje u ligu sampiona morala bar u uefa grupu da udje sto bi bio veliki uspeh... tesko ko moze da se seti da smo imali dva tima koja su iste sezove presla kvalifikacione utakmice i usla u glavni zred. Ove sezone je to velika sansa zato iako sam zvezdas svim srcem navijam da partizanu omoguce da igra u evropi. Vojvodinu nisam zaboravio i uopste ne smatram da se i ona nece kvalifikovati ali njoj ce biti potrebno i dosta srece dok zvezda i partizan realno bi trebali da prodju u grupe. ZA SPAS FUDBALA
PS. Postupak navijaca partizana nikako ne opravdavam i mozda su i zasluzili da ih izbace zbog cestih incidenata... ali samo radi ovakog tima i SRPSKOG fudbala..nadam se da nece.

darko

pre 16 godina

neka izbace partizan, klub sa takvim navijacima nezasluzuje da bude u evropi. salim se voleobih da partizan ostane, ne zbog partizana vec zato sto ako partizan izbace to ce lose da se odrazi na nas i ovako los fudbal.

hunteR

pre 16 godina

Alo bre Grobari,jel cujete vi sebe???Dve godine bojkotujete upravu na celu s gospodinom koji ce vas danas braniti pred UEFA i sad sve nade polazete u njega?!S druge strane,posle pobeda nad poluraspadnutim Zrinjskim kojeg bi pobedilo i FK Batuse mislite da imate najbolji tim koga je Evropa videla u poslednjih 10 godina?!
I na kraju,stvarno se nadam da cemo ove godine imati tri predstavnika u Evropi(Vosa,Zvezda i Partizan)jer ce Zvezda sledece godine iz treceg kola u LS!!!Aj pozz svima

X-Man

pre 16 godina

UEFA ce naravo izbaciti Partizana. Razlog: Sto manje Istocnih klubova njima bolje.
Zapitajte se zasto je UEFA izmislila nova pravila za LS 1992. Zato sto je previse klubova sa istoka pocelo da osvajaju titule. Pre zvezde bila je Steua. Njima je samo do para, a ne do fudbala.

P.S. Naravno zeleo bih da Partizan nastavi takmicenje iako sam Delija.

GGrobar

pre 16 godina

Fakt je: postoje dve mogucnosti - ili izbacivanje Partizana iz Evrope ili neizbacivanje.

U oba slucaja moze FK Partizan nesto nauciti za buducnost. A to je: uzana saradnja sa policijom, politicarima, drustvom uopste a posebno sa srpskim medijima da bi se iskorenilo huliganstvo na stadionima i oko njih pre- za vreme- i posle Partizanovih utakmica.
Ako se ovo sto se mora uraditi (i to bez UEFE ili FIFE) ne bude shvatilo i uradilo od strane FK Partizan, e onda "dzabe ga bilo" ako Partizana pomiluju... i onda negde u septembru ga posalju (UEFA, zato sto mrzi Srbe, pa naravno) posle novih sukoba takozvanih vernih Grobara sa bilo kim na jedno 3 godine "u aut". Hossemo li da se kladimo da cemo tada ponovo doci na vratanca (dodje-maca- na-vratanca-Princip) i vidi cuda, nesto ce se trada promeniti u nasim glavama, hteli mi to ili ne!

Partizanu ne trebaju vishe cenjena Gospoda Sima Srbija i njegova Bratija, ali gosn. Simi i drugovima je potrebna jedna bina na kojoj ce se prezentovati policiji, suparnickim navijacima i medijima.
Drustvo Srbije treba da im (zakonima, proverom konsekventnog izvrsavanja zakona, merama kazni, merama suzbijanja povoda za nasilje itd.) tu binu uskrati i pomogne klubovima, pa i FK Partizan.
A kada ce, molicu lepo, ako nece sada?

Takodje, pod tacku broj dva, treba se zauzeti jasan stav uvezi politike koja ne sme imati nimalo mesta na tribinama. Ko? FK Partizan, mediji, politicari, poznate licnosti, skole, univerziteti, svi nisioci naseg drustva u Srbiji.

Na beogradskoj utakmici protiv Zrinjskog, tzv. "Grobari" su sa juga ponovo pevali cetnicke pesme i onda ne moze niko pred TV-Kamerama da kaze kako je "...navijanje i atmosfera bilo za desetku". Pa nije! Da nije bilo pirotehnike - nije. Ali, pola sata pevano je protiv Zeke, pola sata pevano je za cetnike... sta je onda ostalo od navijanja Partizanu?

Epilog:
JF i Grobari1970 predjite da navijate za nekog drugog a ne Partizan. Ponovo cu da se rodim od srece ako taj dan dozivim. A siguran sam, nisam u tome jedini.

Inace nisam ni Brkajlija ni Sokrates ni Voja sa sajta www.partizan.co.yu, nisam ni neki placenik Zeke, niti zelim da ga jos mesec dana vidim u klubu, niti sam kamuflirani Bjeka, a nisam ni tranzistor-navijac... Ja samo volim Partizan i nista manje nisam Srbin od onih koji "umiru za Srpstvo" u Mostaru.

Apelujem zato na svakog pojedinca u Srbiji:
Izkorenite huliganstvo i nacionalizam sa stadiona!

Str8 100%

pre 16 godina

Siguran sam da Zecevic nije otisao tamo 'nako. Svestan je on ono sto mnogi ovde nisu... Ako je dobro Partizanu bice dobro i njemu.

marina92

pre 16 godina

ja pokusavam da budem optimista,ali posle nekoliko izjava koje sam procitala nemam neku nadu...
ne znam samo zasto se nece uzimati u obzir utakmica koju smo mi organizovali?!!
zasto se onda uopste igrala?!!
to je tako nisko,da se onakva atmosvera ne komentarise i ne uzme u obzir... stvarno ne shvatam zasto??!

*bane*

pre 16 godina

*Na kraju će da bude kriva kafe-kuvarica, a portir je već dobio otkaz , tako da se nadam da je Partizan samim tim već uvelikio kažnjen !!

Vasilije

pre 16 godina

Nisam komentarisao ovu nepravdu, ali bih mogao u nekoliko tacaka. Toliko se pisalo i moram reci ponizjavajuce je, da novinsko mnjenje i ovog puta nije dalo podrsku Partizanu, vec svojim izjavama donosi svoj sud. Zasto je Partizan kriv?
1. Da li je on organizator utakmice?
2. Da li su njegovi navijaci uticali na rezultat i igru na terenu?
3. Otkud su se pojavile kamenice na stadijonu i kako su one unete?
4. Zasto policija i obezbedjenje, nisu na vreme intervenisali i sprecili incidente na stadijonu?
5. Zasto Zrinjski u dogovoru sa policijom, nije sproveo odredjeni plan organizacije meca, kada se zna da je sportski dogadjaj u Mostaru proglasen za utakmicu visokog rizika?
6. Zasto policija nije sprovela pravilnik UEFE prema gostujucim navijacima, vec je svojom brutalnom i amaterskom akcijom, izazvala jos vece nerede u gradu posle utakmice?
Sve ovo je jedan veliki dokaz, da Partizan snosi jednu odredjenu krivicu, zato sto su njegovi navijaci palili baklje i imali incident sa policijom i obezbedjenjem, ali najvecu krivicu snosi klub Zrinjski i policiska uprava grada Mostara. Zbog lose organizacije pre, za vreme i posle utakmice, kao i totalna neprofesionalnost Mostarske policije u obezbedjivanju jednog velikog sportskog dogadjaja. Namerno sam naglasio sportskog dogadjaja, jer Uefa se svojim statutom ogradjuje od politike i tako nema prava da donosi odluke, na osnovu simbola koji prate politicki zjivot. Mislim da su svi argumenti na nasoj strani i pravni i sportski, tako da sutra mozjemo i moramo pobediti. Srecno CRNO BELI!!!

POSTENI

pre 16 godina

Volio bi da Partizan igra dalje.Ali igraci koji imaju "onakvu podrsku" kao u Mostaru moraju platit cijenu ispadanja.Nazalost.Druga utakmica se igrala jer su takvi UEFA propisi.Ispasce i Partizan i Zrinjski sa 11;1 a dalje ide Rabotnicki.Kad vec nemozemo mi drago mi zbog dobri makedonaca da oni idu na lak nacin a NE neki jadni Hajduk (kako su neki prizeljkivali).A vi Srbi u pamet (malo morgen) pa ne radite vise sto ste radili u Mostaru ili na prethodni 35 utakmica.

miloSSSS

pre 16 godina

mozda Mateus izvrsi pritisak na onog Svabu iz uefine trojke...to je vec jedan glas.Zeka potplati Zabara i imamo dva glasa!A Englez nek se je be,nema vise fer pleja

rade.pfc

pre 16 godina

uefa treba danas u 14h da zaseda i donese odluku. isto tako sam pre 5 min procitao na zvanicnom sajtu uefe da je pfc izbachen???/ zna neko nesto vise???

Milos

pre 16 godina

“BRAVO” Sima Srbija i njegovi poslusnici!
Vi ste izbacili rodjeni klub iz Evrope.
Po ko zna koji put ste pokazali koliko volite Partizan i koliki vam je IQ.
Dokle cete vise da unazadjujete Partizan?!
NAJSLABIJA TACKA KLUBA SU POJEDINI NAVIJACI!
Partizan stalno pokusava da kao klub napreduje, ali dzaba kad Sima Srbija i 1000 slicnih budala sve upropasti.

Gost

pre 16 godina

@marina92
Igrala se zato sto je Partizan ulozio zalbu, dan-dva pred utakmicu (ne znam tacno), pa ta zalba nije mogla tako brzo da se razmotri.

Milos

pre 16 godina

Celu ovu ujdurmu je smislio Zeka i njegova ekipa. Partizan ce na kraju nastaviti takmicenje, mi cemo biti radosni, a on ce biti zasluzan za to, tako da ce iz cele price izaci jaci. Sapunica!

DELIJA

pre 16 godina

Srecno grobari!
ps Nema nista od Rakica stize Shabani Nonda http://www.sportskevesti.net/articles/7348/1/Ni-RakiA-ni-PjanoviA-nego-Nonda/Stranica1.html

dane

pre 16 godina

Pitamo se kako nisu izbacili Viljareal, kako nisu onog, ovog... Logicno je da treba od nekog da se pocne, a za to su Srbi uvek u vrhu! A i sta mozemo da ocekujemo sa nasim mentalitetom, to je onaj princip: ubijes par ljudi, niko ti ne kaze nista, ti opet - nista, ti sledeci put - oni te izvedu na sud, a ti onda :"Pa nemojte, molim vas, evo uzmite u obzir sto prosle nedelje nisam ubio nikoga, smirio sam se, sad sam dobar!"

GrobarBG

pre 16 godina

"darko" u pravu si u potpunosti,nacionalizmu nema mesta na utakmicama i nikako ne opravdavam postupak navijaca.Ali,ipak,ne mozes izjednacavati Srbiju i Luxemburg.Svi znamo sta se sve dogadjalo na ovim prostorima u skorijoj proslosti i rane su jos sveze...To vidis i po hrv.navijacima.Samo UEFA da nas postedi,pa da pokazemo koliko vredimo!

shimpr

pre 16 godina

a sta kao sad ce da nas izbace pa to je normalno jer nas se svi plase pa svi vec dobro pamte kako smo ravnopravno igrali sa realom portom i cskaom onda pre par godina i jednostavno oni ne zele da partizan ide dalje a ovaj piksi neka slobono dovede sabana ni on mu ne pomoci

Alex

pre 16 godina

neverovatno je da se o vome jos uvek prica i da i gospoda novinari podizu tenziju i podgrevaju neku atmosferu mrznje i nezadovoljstva prema nekome ili necemu u Evropi. Stvar je prosta - navijace poput ovih iz Mostara sto pre proterati van stadiona strogom primenom zakona o sportu, klubovi da se odreknu usluga istih tih vandala i baraba koje su i do sada donosile samo prazniji novcanik i probleme raznih vrsta. ne zaboravimo da je tu bilo i ljudskih zrtava poput onog mladica pogodjenog raketom na derbiju...partizan zasluzuje svaku kaznu koju bude dobio makar ona bila i produzena i pojacana u novcu. I to je tacno i tako ga i treba prezentovati ljudima poput onoga sto je uradio i Zvezdan Terzic u obracanju novinarima.

Don Vito

pre 16 godina

@(Sokrates, 6. avgust 2007 22:53

Jel si lepsi sebi u ogledalu posle ovog posta? Takve kao sto si ti ''heroje neta'' treba diskvalifikovati, ali iz zivota...

Darkan

pre 16 godina

@Darko
Sta si hteo da kazes a nisi uspeo? Saberi se malo... i opismeni... Moderatoru primedba da osim svog posla mora da obavlja i posao lektora.

Ivan Grozny

pre 16 godina

All we are saying is give peace a chance :-))))) ju, ju, ju koja blamaza. Pa to je prava slika celog drustva isto ponasanje i kad nekog treba isporuciti kada se blize zadnji datumi. Ko je shvatio, shvatio je

Zvezdan

pre 16 godina

Primetio sam dosta zlonamernih komentara,pa da ovo prilikom pozdravim zvezdase i da ih podsetim da ne treba drugima zeleti zlo jer se to vrlo cesto vrati kao bumerang!

NastyB

pre 16 godina

Heh, prosto da ne poverujes koliko ima odgovora tipa "nisu izbacili Romu, a sudija bio krvav, jer su bili placeni..." "nisu izbacili Milan jer su korumpirani" "treba potplatiti tipove u Nionu"...ovo je da ne poverujes, zar je moguce da svi misle da je u svetu kao u Srbiji. Prvo, Roma nije izbacena, jer je to POJEDINACNI incident, a ne divlja horda ludaka sa majicama Karadzica i Mladica, koja zeli samo da nesto rusi i da se maklja, Milan nije izbacen zato sto se KVALIFIKOVAO za to, a ko sta radi u svojim prcijama, nije im previse zanimljivo. Trece, van ove zemlje postoji nesto sto se zove ZAKON KOJI SE PRIMENJUJE! Kad bi se dokazalo da neki od tih u Nionu prima mito, odma' bi bar deset godina 'ladio dupe u nekom kazamatu. Ne bi mu pomoglo ni clanstvo u nekoj stranci, ni to sto je politicki istomisljenik sa sudijom, pa ce proci nekaznjeno, kao sto je to kod nas. A uz to imaju i dobre plate. Zar mislite da ce neko ko prima minimum 10 soma evra da rizikuje bajbok zbog nekog tamo tima, makar to bio i Milan, znajuci da ce posle da zaglavi i bude "devojcica" nekom nigeru. Znam da ovo nema mnogo veze sa fudbalom, ali nama ocigledno treba jos mnogo, mnogo toga da shvatimo sta je vladavina zakona i da se zbog toga ne treba mnogo nadati da ce Partizan ostati u ligi UEFA zato sto je "Zeka nekom cusnuo lovu". C c c c c...

Aca_USA

pre 16 godina

Kao navijac Zvezde nadam se da ce ostaviti Partizan jer izgleda da komsije imaju dobar tim i trenera ove godine. U slucaju suspenzije Partizana, predlazem da se izvrsi pozajmica par igraca te da se ojaca Zvezda (ako prodje Levatiju). Tim potezom pokazali bi da nam je pre svega stalo do uspeha srpskog fudbala, da smo iznad klubastva i da nas se UEFA ne moze lako otarasiti.

Szenowski

pre 16 godina

Bila bi velika sramota da se izbaci Partizan.
Zrinjski je u najmanju ruku kriv za incidente isto koliko i Partizan.
Drugo, sramota je da dalje ide petorazredni tim.
Trece, oni su u zrebu dobili daleko lakseg protivnika nego sto bi trebalo, jer je Partizan imao status nosioca...

Goran

pre 16 godina

Kako glavni adut snimak na kome se vidi da smo krivi i jedni i drugi. Pa znaci izbacice nas sve.
Partizan je trebalo javno da se ogradi od navijaca-huligana i da odmah zatim preduzme konkretne korake da dokaze kako to i misli. Nije valjda da Partizan zaista veruje da ne moze bez ovakvih pristalica?!

Ronin Betch

pre 16 godina

Tesko da ce se ista promeniti. Nije to nikakva zavera prtoiv Srbije i njenog fudbala. Jednostavno hoce da se navijaci stave pod kontrolu sto u Srbiji tesko ide. Poslednjih godina su nam toliko puta udarali cvrge da su ih zaboleli prsi sad su odvalili jednu samarcinu koja se nesvidja Partizanu ali je zasluzena a za to su krivi jedino navijaci i niko drugi

Balansero

pre 16 godina

E sad je i meni muka od klinaca koji nemaju nista pametnije u zivotu da rade nego da vicu "Zeko lopove". Kladim se da vecina njih ne zna kako covek izgleda.

Ne kazem da je on cvecka ali opet ko je u velikom biznisu fin i posten?

Stvarno je bilo mucno posle pobede nad Zrinjskim i odlicne igre, slusati "Zeko lopove" umesto neke peseme koju bi normalni navijaci pevali svojim ljubimcima. Meni je bilo mucno a mogu misliti kako je bilo igracima. To se bre granici sa sizofrenijom, da u momentima dok tvoj klub pobedjuje ubedljivo ti pljujes upravu!?

I sad kad Zecevic ide da ispravlja ono sto su budale upropastile u Mostaru, opet ima likova koji ga pljuju. Jel on kriv i za divljanje u Mostaru?

Uostalom, ako su dileje bas toliko ubedjene da je Zecevic pokrao Partizan il bilo koga, neka podnesu prijavu. Nek prestanu da nas terorisu glupavim pesmama i "navijanjem".

Dok su "vodje" bili u dilu sa upravom (ulaznice, gostovanja, prodaja navijackih obelezja itd) nije bilo kradje. Ma daj bre, o'ladite malo sa tim detinjarijama.

Miha

pre 16 godina

Sada mozemo jos samo da se molimo Bogu-jer nam jedino On jos moze pomoci... Mozda i Petric, al' tu je i gen-sek koji nam se sad verovatno smeje. Bez obzira na odluku on je jedini pobednik. Verovatno se "herojski" drzi pred "strasniom" komisijom. Ako nas izbace-krivi ce biti grobari. Ako ostanemo-to ce biti zahvaljujuci njegovoj pozrtvovanosti(a ne realnim cinjenicama). Najveci problem je sto je politika sveta prema nama dobro poznata. Plasim se da nas ni sad nece zaobici. Al' ako postoji i 1% sanse-ja se jos uvek ne predajem.

Mostarac

pre 16 godina

Bila bi nogometna nepravda da ekipa koja u dva susreta savlada protivnika sa deset golova razlike ispadne iz Evrope. Međutim, istina je da su navijači Partizana glavni krivci za nemile događaje pod Bijelim Brijegom. Zakazao je organizator, to stoji.Meni su na ulazu oduzeli sok u tetrapaku i upaljač, a Grobari su unijeli silu pirotehnike, kontrola je tu zakazala. Organizator je Grobare od domaće publike razdvojio samo željeznom ogradom. I sam sam morao bježati zbog kamenja i baklji koje su Grobari bacali na nas. Tek kasnije su intervenirali specijalci koji su smirili stvar. Domaći Ultrasi su također doprinijeli neredima i sigurno da Zrinjski mora snositi posljedice zbog toga, ali nisu započeli prvi. Zbog onog što se događalo na travnjaku Partizan nije zaslužio da ispadne, baš kao ni Zrinjski da prođe dalje, ali tom divljaštvu tzv. navijača se jednom mora stati na kraj i zato Partizan mora biti primjereno kažnjen. Ograđivanje kluba od takvih navijača ne stoji.Ta, igrači su im na kraju bacali svoje dresove.

Munze Konza

pre 16 godina

Ako ti protivnički navijači skandiraju protiv države i naroda, i to najveće gadosti, onda zaista i braniš svoj narod, ako se sa njima pobiješ ili im vratiš na bilo koji način. To ne menja na činjenici da su Grobari ispali glupavi - hrabri, ali glupavi, kao pravi Srbi. Naseli su na idiotske provokacije, a sad danima trpe pljuvanja ljudi koji ih nikada do sada nisu videli, koji za stadion znaju koliko i Danica za Madagaskar. Doživeli smo da nas Hrvati prozivaju na srpskom sajtu, da nam govore da smo mi genocidni, i to zbog jedne šugave utakmice?! Bruka i sramota.

Nadamo se da će UEFA biti pametnija od nas samih - dokazali smo da možemo normalno da podržimo svoj klub, onda kada sa druge strane nema skupine kojoj je Jasenovac izletište, a Tomson rok zvezda. Ako se od nas očekuje da aplaudiramo dok nas gađaju kamenjem, bolje da odustanemo od evro-kupova. Ne vidim da su ostali navijači išta bolji (najnoviji primer Glazgov Rendžersa - pitam se koliko će ih kazniti, sa 2 ili sa 3.000 švajcaraca?! da smo mi nešto verbalno "vodili ljubav" sa Papom, izbacili bi nas doživotno, i ko kaže da je drugačije, nema pojma o čemu priča).

Prema tome, pomozi Bože, neka nas ostave, samo neka ne očekuju da ćemo ubuduće na provokacije odgovoriti sa "Geave peace a chance", samo zbog još jedne šanse. Volimo te srcem svim - dok god nas ne gađaju kamenjem i šalju nas na vrbe!

jaksa777

pre 16 godina

Partizan ispada 100%. Pa nije UEFA Sajber, uzimala - davala. Jedino je pitanje dali Makedonci idu direktno ili ce morati da guze Bosance (sto ce se sigurno i desiti jer su ovi blagi uzas). To je u neku ruku i bolje za Partizan jer nece biti onog "mozemo da radimo sta hocemo opet cemo biti pomilovani", a usput moze i malo popraviti tim koji je LOS!
Diara ce dati okruglo 5 golova u nasoj ligi jer je covek na terenu nepokretan. Onaj mali Portugalac je dobar, Juca je jak ko zemlja (Zidan kad je bio mali) mali Jovetic je ok i to je to! Sikimic?, Mihajlov? Rukavina odlazi na polusezoni... Maletic? Lazici? Lazarevic? Partizan je bio dobar kad je imao 7-8 reprezentativaca u ekipi a koliko ih ima sada?! Nemojte velicati snagu Partizana posle ovih jadnika iz Mostara kojima je Diara bio najbolji igrac. Bice bolje dogodine...
Bolje da probamo da izbegnemo rastur u Novom Sadu...

sasa

pre 16 godina

Alo grobari nemate pojma danas jedan prica jedno sutra drugo, cas vredjate cas kujete u zvezde, Zeka vam je cas lopov najveci a u sledecem trenutku Zeka je tata resice on problem. Spustite se bre na zemlju malo! Jedva cekam da vas izbace!

Emil

pre 16 godina

Vest od makedosnko sportsko radio

Мостарски Зрински ќе противник на Работнички К. во 2. коло од Купот на УЕФА. Денеска во Нион, Швајцарија, апелацискиот суд на УЕФА ја потврди првично изречената казна за белградските „црно-бели“, кои немаат право на настап во европските купови и натпреварувања под капата на УЕФА во текот на наредните 12 месеци.

Апелацискиот суд на УЕФА денеска донесе одлука со која ја одби жалбата на Партизан иако беше одигран и реванш дуелот од 1. коло во Купот на УЕФА, а Партизан убедливо го совлада Зрински на двете средби. Босанците се ривал по мерка за нашиот вицешампион, кој ќе се обиде да стигне и до 3. коло во најмасовното европско клупско натпреварување под капата на УЕФА.

nikola

pre 16 godina

Partizan je zasluzio da bude izbacen, da bi se svi mi napokon opametili, ali da u drugo kolo kvalifikacija prodje klub koji je izgubio ukupnim rezultatom 11-1 to je najprostije receno glupo, trebalo bi da se Rabotnicki plasira odmah u prvo kolo i to je to, najpravednije

doom

pre 16 godina

ako nam uspe - do judge-a, ako ne
makar cemo titulu da uzmemo ka'
ljudi pa sledece godine po mushemu!!! ajde Sv. Ilija, ajde
Sv. Georgije, dobri Boze, daj nam, vraticemo :)

FK LEOTAR

pre 16 godina

@hm
Pa kako ne znas sta ce vjetrovic tamo. Pa da prevodi Mateusu.


Ma ovo je sve sprdnja amo da zecevic malo ode do svajcarske

Ivan

pre 16 godina

Sad će zeka da pljune malo keša i stvar je gotova. Možda i ima istine da u tome daje zeka sve ovo isplanirao da bi navijači ipak bili krivi za sve što se dešavalo u klubu u zadnje dve godine. Pa možda je i u pravu. Nije nam trebao protest i bojkot nego jedna motka pa po glavudži onoj njegovoj lopovskoj. Ali pustimo ga da nam ovo danas zvrši pa neka posle ide (pošto je obećao).

POMOZI BOŽE!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 16 godina

@Sokrates
Zasto nisi bio na staionu da vidis te divljake na delu? Zasto i dalje apostrofiras da si pravi tranzistor navijac iz fotelje?

Napacena dusa!

pre 16 godina

Ova trojica na slici kao u reklami za 1.Maj Pirot!
(neko je vec ovo rekao)
Siguran sam da nema sanse da nas izbace!
Pozdrav svi pravim Grobarima!
S`verom u Boga!

jedanpisac

pre 16 godina

I da UEFA promjeni misljene i dopusta Partizanu da igra dalje, dokle ce to dobro proci ??? Znamo svi kakvi su nasi navijaci (svih klubova), bas je tesko zabu natjerati u vodu. Ako nema sad kazne bice uskoro. A ako sad mogu dalje i onda ce kazne sigurno biti uskoro. Nazalost...
Danas nemozes kao normalan navijac otici na stadion i povesti djecu da uzivaju u divnoj atmosferi. Uvjek se nade neka grupa koja bez razmisljana pa cak i svoje navijace (nenamjerno) dovodi do velikih nevolja. Ovo je sport. Opet nazalost ti navijaci nisu dosli radi sporta.

Gordan Janjic

pre 16 godina

Nažalost neverujem da će presuda biti pozitivna , ali posle ovoga bi uprava Partizana morala da leti napolje jer su oni jedini krvci za ovu situaciju.

Gost

pre 16 godina

Ako se moze zakljuciti po UEFA sajtu. Onda letimo i mi i Zrinjski. http://www.uefa.com/competitions/uefacup/clubs/index.html

Nema ni nas ni njih.

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/index.html

Ni nas ni njih!!

Krivokapic

pre 16 godina

Пратећи наше дневне новине и неке спортске сатјове читалац може ладно да закључи да ми имамо пуно инасјдера у УЕФИ. Свакоме је све дојављено и свако све зна, једино кубуре са тачним почетком састанка, али и то ће да се деси између 10 и 14 евентуално до 16. Са толико инсјадера ми не би требало да бринемо. Иако навијам за Звезду морам да кажем да ПАртизан одавно није имако бољу екипу. Стварно би била штета да буду кажњени. Мислим да би далеко догурали.

Tom Joad

pre 16 godina

Ljudi,ja sam sanjao kako igramo protiv rabotnickog i utakmica traje,mi vodimo 1:0,i ja onda shvatam da smo mi zapravo prosli,da nas je UEFA pustila,pocinjem da skacem i radujem se tome,kao da smo dali go,a onda mi zazvoni telefon i ja se probudih.Vidim 1330h i vratih se u surovu realnost iscekivanja odluke...uhhh,sto je bio lep san....Boze pomozi!!!

SOUTHPARK NS

pre 16 godina

Klub ne sme da trpi! Sokrates, ako ti ovde ne valja, slobodno zapali negde daleko od Srbije, daleko ti lepa kuca! Idi na Novi Zeland da ubijes preostale prepelice i slobodno zamisljaj da su one daleki rodjaci Karadzica i Mladica ako ne i njihova reinkarnacija! Samo imaj na umu da ce zbog toga PFC da izbace na 10godina iz svih takmicenja pod okriljem UEFE! Strasno, koji normalan navijac zeli da ne gleda kako se njegov klub takmici u Evropi! Klub ne sme da trpi! P.S. Aleksandra, pre ce nas UEFA molovati nego sto ce nas pomilovati:)) Klub ne sme da trpi!

Zeljko...

pre 16 godina

O boze tek sad vidim koliko ljudi nije ni ukapiralo ovo...
ZRINJSKI NE MOZE DALJE!!!!
AKO NAS IZBACE DALJE IDE RABOTNICKI!!!
@tatatatira
Niko nije ratni zlocinac dok se ne dokaze suprotno... srbendo...

nikola beograd

pre 16 godina

Da li neko stvarno misli da ce Partizan biti pomolovan? Nikada. Pa Zeka je otisao da ga ukopa a ne spasi i posle toga cena Partizana pada, pada, pada a neko ce ga ipak kupiti. Nagradno pitanje KO. mislite i tome, pa nisam ja nosio novac za isplatu otmica????????

Makaveli

pre 16 godina

Sve ostalo osim odluke da Partizan ostaje u takmicenju bi bila velika bruka i sramota. Pre svega za UEFA-u. Razloge ne treba navoditi, domacin je zakazao u svim segmentima organizacije utakmice u mostaru, dok je u Beogradu sve proslo u najboljem redu. Sportski isto tako jako smesno da dalje prodje ekipa sa ucinkom od 1:11 ???
Mislim, glupo je trositi reci uopste. Sve drugo osim odluke da Partizan ide dalje bi bilo presmesno!

D

pre 16 godina

Svako treba da ima individualnu odgovornost, ali najveća odgovornost u ovom slučaju je na organizatoru meča koji je morao da predvidi i spreči incidente. Naravno, ja sam veliki protivnik nereda jer to uništava sport. Klinca neću da vodim na utakmice dok se to dešava. Kako da očekujemo velike rezultate i popularnost fudbala ako klinci ne mogu da odu na utakmicu bezbedno?

D

pre 16 godina

Svako treba da ima individualnu odgovornost, ali najveća odgovornost u ovom slučaju je na organizatoru meča koji je morao da predvidi i spreči incidente. Naravno, ja sam veliki protivnik nereda jer to uništava sport. Klinca neću da vodim na utakmice dok se to dešava. Kako da očekujemo velike rezultate i popularnost fudbala ako klinci ne mogu da odu na utakmicu bezbedno?

Dejan

pre 16 godina

Prvi deo sastanka Apelacione komisije UEFA na kome se razmatra žalba FK Partizan je završen, nezvanično saznaje Sportska centrala. Sastanak je počeo u 14.00 časova i u prvom delu su još jednom pročitani izveštaji sa utakmice između Zrinjskog i Partizana u Mostaru.

grobar brcko

pre 16 godina

@juznikop
ja mislim da smo zasluzili da idemo dalje.jer ipak 11:1 je preveliki odraz kvaliteta izmedju nas i ovih mostaraca.i sve je to u interesu fudbala jer partizan ove god moze daleko da dogura a grobari sigurno znaju sta je u interesu naseg partizana.hvala

rade.pfc

pre 16 godina

upavu je zvezdas za bumerang 100%! posetio sam uefin sajt pre par minuta nema nista novo. CEKAMO JOS!!!! AJMO GROBARI SAMO HRABRO!!! IMA BOGA!!!

Nestrpljivi Kosovac

pre 16 godina

Ova tenzija,oce da bude nece da bude me ubija,ali se nadam da ce UEFA shvatiti zasto je tako u Mostaru moralo biti,jer nepravedno bi bilo da ekipa koja je primila 11 golova u dve utakmice i dozivela potpuni krah na terenu prodje dalje.Uzdam se u Boga i fudbalsku pravdu.

delija

pre 16 godina

ali ako su krivi navijaci zrinjskog i partizana i organizatori onda je jedino logicno da se izbace oba kluba, ja nevidim sta je tu adut partizana

Zarko Zecevic Zeka

pre 16 godina

Moram sa velikim zaljenjem konstatovati da smo izbaceni iz Kupa UEFA.Presudio je jedan detalj sa danasnjeg sastanka.Naime,zvanicnici iz UEFA su uslovili nas opstanak u ovom takmicenju zahtevom da ja napustim mesto generalnog sekretara.
Naravno,to ne dolazi u obzir tako da i pored nasih krajnjih napora da ih izmolimo da nas puste da igramo nije bilo nista.

Hyawatta

pre 16 godina

Pitam se zasto ovoliko odlazu.Verovatno se Zecevic dogovara sa celnicima UEFE koliko obestecenje treba da im da kako bi Partizan isao dalje!!!Ko je razumeo,zna o cemu se ovde radi.

Zvezdan

pre 16 godina

@ Zvezdan

vi ste vec ucinili zlo sad je vreme da vam se vrati
(busavko, 7. avgust 2007 15:09)

e pa musavko zelja ce ti ostati neispunjena,ja znam epilog svega,a ti sacekaj jos jedan sat da se uveris!

Mile

pre 16 godina

Samo se nadam da nezvanicna vest na B92 nije tacna! Partizan ne zasluzuje takvu kaznu! Valjda ce UEFA imati razumevanja i ostaviti nas u Evropi gde nam i jeste mesto!!!

Mijat

pre 16 godina

Izvor www.partizan.net

UEFA izbacila crno-bele

Danas je umrla i poslednja nada da će Partizan nastaviti takmičenje u Kupu UEFA. Disciplinska komisija je rešila da izbaci Partizan iz Kupa i kazni ga 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.

Uzimajući u obzir ko je sedeo u toj tročlanoj komisiji (nemac, i englez, namerno posano malim slovima) odluka je sasvim očekivana. Naravno, da se diskutovalo o Manesteru, ili Bajernu ne bi ni pomislili da ih izbace.

Ali, šta je tu je, sprsko prvenstvo je ipak mnogo važnije nego nekoliko utakmica pod krovom smradova iz UEFA. Ukoliko želite da im pošaljete poruku, email adresa je "info@uefa.com".

billy

pre 16 godina

Apelaciona komisija UEFA na današnjem sastanku u Nionu nije usvojila žalbu Fudbalskog kluba Partizan.

Tročlana komisija je potvrdila odluku Disciplinske komisije UEFA kojom je Partizan isključen iz evropskih takmičenja na godinu dana. Na snazi je ostala i novčana kazna od 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.
jplgeh

milos ns

pre 16 godina

nekog uefa izbacuje..a nekoga levadija....za ove indijance sto se raduju izbacivanju partizana.....sedite jedan...sabani NONDA

malimish

pre 16 godina

navijac sam zvezde ,ali bi zeleo da partizan prodje dalje mislim da imaju kvalitetnu ekipu i da mogu malo da proguraju ovaj srpski fudbal nego predhodnih godina ,isto se tako nadam da ce i zvezdina ova turisticka ekskurzija od mnostvo stranih igraca napraviti nesto ,bar se nadam da nece sve ostati na vojvodini ...pozdrav svim navijacima partizana

Nikola

pre 16 godina

UAA PLATINI!
Ovde komisija nije bila bitna, Platini je jos pre 2 dana doneo odluku.
Neosporno je da je Partizan trebalo da bude kaznjen ali ne izbacivanjem.
Ali nazalost sve se desilo u trenutku kad je Platiniju trebalo zrtveno jagnje- da se izreklamira kako je ostar.
TERZICU, SAVEZ TREBA DA PRESTANE POSLE OVOGA DA PRUZA PODRSKU PLATINIJU!

motherjacker

pre 16 godina

@Aca_USA

Je li? Moze ako titula ide nama. Onda vam eto svi igraci. Ovako, ne javljaj se jer ne znam zasto bi vam mi kao sad bili neki braca srbi i pozajmljivali igrace pa da vi i sledece sezone igrate kval. za LS i da se sladite kako smo mi slabiji a posebno ne nakon sto vidim kako se radujete zbog ispadanja partizana na ovako kukavicki nacin. Klasicno za vas ali ne brinem se jer i vasa ce goreti do srede (sutra) a onda ce vas Levadija otresti kao neke sabane...

grobar

pre 16 godina

Ja ne verujem nikome dok na UEFA-inom sajtu ne vidim informaciju!! Prekinite sa nagadjanjima, svi znate da je Partizan prosao, odnosno da nije, a verovatno ni sam klub jos nema informaciju!

UEFA = MAFIJA

pre 16 godina

"Danas je umrla i poslednja nada da će Partizan nastaviti takmičenje u Kupu UEFA. Disciplinska komisija je rešila da izbaci Partizan iz Kupa i kazni ga 50.000 švajcarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe.

Uzimajući u obzir ko je sedeo u toj tročlanoj komisiji (nemac, i englez, namerno pisano malim slovima) odluka je sasvim očekivana. Naravno, da se diskutovalo o Mančesteru, ili Bajernu ne bi ni pomislili da ih izbace.

Ali, šta je tu je, sprsko prvenstvo je ipak mnogo važnije nego nekoliko utakmica pod krovom smradova iz UEFA. Ukoliko želite da im pošaljete poruku, email adresa je "info@uefa.com"."

NeLe

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da su nas izbacili...KATASTROFA...Sta reci...Dalje ide Zrinjski,tim koji smo napucali 10 razlike...Gde je tu pravda ???

зоран

pre 16 godina

Нема више времена за било шта. РТС је објавио пре 30 мин да је одбијена жалба и да Партизан неће играти у Европи следеће сезоне али шта да се ради нема везе идемо даље а ти Европо путуј и не чекај на нас нисмо ТИ ми пожељни нама су забрањене ствари које су другима дозвољене

ZEKA-LOPOV ILI

pre 16 godina

ZA DARKANA Svako ko ima dva grama mozga je shvatio sta sam hteo da kazem,a tebi ipak nije jasno!?!!A sto se pismenosti tice-poneki ispusteni zarez ili tacka su interpunkcijski lapsuzi i nemaju veze sa pismenoscu,za tvoju informaciju i Ivo Andric je imao lektora,onda je i on bio nepismen?Nego ti se bato drzi one stare-cutanje je zlato,cuti slusaj i vremenom ce ti se izbistriti