Fudbal 75

Ponedeljak, 25.06.2007.

19:26

Anri i zvanično u Barseloni

Anri i zvanièno u Barseloni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

The Doctor

pre 16 godina

Velika pojacanja,mnogo para,slavna imena,veliki klub...DA VAM TO NIJE POZNATO OD NEKUD...setimo se reala,celzija,intera-trebace tu jos dosta vremena za dobre rezultate

Henry

pre 16 godina

Bas mi je dobro u Barseloni, a sta vi toliko komentarisete o meni?? Pa valjda ja znam sta je dobro za mene... Upozorenje Realcima: Zapamtite ovu titulu, jer je to zadnje sto ste osvojili... "dugo ste nas u zaborav gurali, al' sad smo se ponovo vratili, katalonci su jedini NAJBOLJi majstori"... :D:D
pozdrav svima sa Nou Kampa uz veselu pesmu "Elena - Obrati paznju.mp3" :)

ronaldinho10

pre 16 godina

Pricajte malo o lepsim stvarima, kao na primer da je Henry-ja docekalo 30.000 navijaca na Camp Nou (cak je premasio i Ronaldinha).Visca Barca!!!
P.S.Chivu stize, pitanje je casa.

arsenal fan

pre 16 godina

@ darko
Potpuno razumijem kako se osjecas. Ali mnogi veliki igraci poput vijere piresa anjelke(...) su odlazili iz arsenala i nijedan se nije vratio nazad na stadion da se oprosti od naviaca i da intervju za sajt arsenala.
Opet ponavljam ako zaista volis arsenal treba da imas malo vise respekta za ono sto je on uradio

MIna

pre 16 godina

Celzijewi *navijaci* imaju kompleks jer koliko god para Roman dao imaju titulu u Premier ligi ili ni nju nemaju.Nema tima na planeti koji ce imati igru kao Barsa mogu da redjaju pobjede kao Inter,da imaju srece kao Real il Milan al igru nikad.Barsa ima neshto shto je cini mes q un club.Doweli smo Tourea,pregovori oko Chivua su u toku,moguce i da Abidal dodje,pojacavamo swe linije.Na neki madriskim sajtovima Madridisti su priznali da ih je pomalo strah jer nikome nece biti svejedno da igra protiv Fantasticne cetvorke.A Real neka ne razmislja o tituli sledece sezone jer poklona wise nema.

bojic

pre 16 godina

R E A L-slusaj ti jesam ljubomoran na real pa sta,ali za mene ce uvek BARSA biti vise od kluba,SAMO BARSA nema veze sad sto ce je i sledece sezone pobediti real al je nece bar oduvati posto je tu sad i HENRY.Mislim nece se sad toliko obrukati moj SAMPION BARSA

Jonny

pre 16 godina

Pa i ja bi otisao za 200.000 nedeljno!!!!! On se obezbedio sto ne bi obezbedio i unuka njegovih unuka!!!!! hihi u svakom slucaju dobar igrac

R E A L

pre 16 godina

BOJICU
Mene uopste,UOPSTE ne pogadja to sto je on sad u barceloni! Njegov problem.A sto se Reala tice oni spremaju bombe za prelazni rok.Videces! Jos su sad prodali Diega Lopeza(rezervni golman) Viljarealu pa su i tu dobili pare! I uzgred Real ce UVEK biti bogatiji od barselone. Samo su za Kaku ponudili 80 miliona sto vi nikad necete moci!

ronaldinho10

pre 16 godina

Stizu jos Yaya Toure, nadam se Chivu (tu se nesto iskomplikovalo), i najverovatnije Abidal...
Ja molim sve doticne strucnjake, da se posvete malo svom zivotu, a da "probleme" oko sastava, taktike, igranja zajedno ili ne, 2 spica, 3 spica ostave ljudima koji su zaduzeni za to.Ja ovde samo vidim hrpu ljubomornih i podlih komentara.I ja smatram, nije Henry vas prodao, mislim na Arsenal, vec Arsenal njega.Kao sto sam rekao, navijaci Arsenala kukajte negde drugde, navijaci Reala gledajte svoja propala posla, a ostali ili smanjite ljubomoru i zlo koje vrvi iz vasih komentara ili radite nesto pametnije u svom zivotu.
Visca Barca!!!!

bojic

pre 16 godina

R E A L - vidi se iz aviona da si ti i svi navijaci ljubomorni.I svi pucate od muke zbog ovog transvera.Spominjes budzet od BARSE.Atvoj real sa najjacim budzetom kupio samo Meceldera.Bas si smijesan.I ti i tvoj real.Kad sezona pocne tad ti predstoji samo da places od raspada real.Kad drim tim BARSE.Bude gazio sve pred sobom.A najvise tvoj jadni real

nsdule

pre 16 godina

(pile, 25. jun 2007 22:09)

Velicina tvog mozga i pileta je na istom nivou. Pa prema tome ti ne kontas stvaran svet oko tebe, pa te molim da u buduce nosis umesto: nike, puma ,adidas... Simod, borovo, sangajke... Isto tako te molim da kupis juga. Takodje kupuj od danas samo Moravu, Drinu, Klasik... Kad jednog dana budes porastao, ti eto sedi ispred kompa pa napisi koju pametnu. Pozdrav I brz oporavak.

ronalmy

pre 16 godina

Ipak,ima dobrih vesti...Nista lepse nego videti Henrija u plavo/crvenim prugama.Jedva cekam sledecu sezonu!I on ovim nije izdao Arsenal,on je njemu vec dao toliko..,pa ljudi nije ovo kao da je otisao u celzi.Razumite ga to je BARCA!!!!

Dj jA

pre 16 godina

Ovaj vrhunski igrac samo propada u Arsenalu, jer nema s kim da igra... Zato mislim da je dobro sto je dosao u Barsu jer mu igra i igraci odgovaraju... A da Bog da im se pridruzio i Nikola Zigic ;)

antimadridista[boixos nois]

pre 16 godina

Kakva ce to biti ekipa Barse u napadu SA ANRIJEM,MESIJEM,RONALDINJOM I ETOM.JOS SAMO DA SE POJACA ODBRANA I TO CE BITI EKIPA KOJA SVE MELJE PRED SOBOM.Ako dodju jos kivu i tyre real se moze odmah oprostiti od titule i nek ocekuje 5 komada na oba meca.pozdrav za sve prave barsine fanove.

lfp

pre 16 godina

Slazem se sa Barselom da je upravo Larson "sraf" koji im je falio ove sezone da uzmu titulu. Gudjonsen nije mogao da ga zameni na pravi nacin. Ocekujem da Barsa sa Anrijem ponovo zaigra onaj fudbal od pretprosle sezone (i one pre nje) kada je bilo uzivanje gledati kako prave smesnim sve odbrane u Spaniji.

Aca

pre 16 godina

Evo formacije: Ronaldinjo na polu-spica, Anri levo, Mesi desno i Eto u sredini...Samo, morace da dovedu nekog veznog koji je bolji u odbrani, umesto Edmilsona.

Samir, Sarajevo

pre 16 godina

Barca mi je uz Juve, Liverpool i Bocu najdrazi klub ali mislim da Henry nije trebao dolaziti...iz par razloga...
Prvo, on nije igrac za velike utakmice, drugo, vec mu je 30, trece, ima u Barci previse kvalitetnih u napadu...
Pa oni ce morati igrati sa bar 3-4 lopte da svi budu zadovoljni...

wlado

pre 16 godina

otkad su ronaldinho i messi napadaci, oni su napadaci koliko i guti...hahaha

inace barca kao tim, vec izgleda zastrasujuce, nadam se da ce moj omiljeni real, dovesti pojacanja u skladu sa renomeom kluba, znaci kaka, a odbrana, treba jedan mlad i dobar, prgav igrac, tipa fernando hierro, to je bila igracina!

newcastle united-Roby

pre 16 godina

pile,to sto si ti rekao nema veze sa zivotom.Pa sta ako neko navija za MU ili za Real..itd...pa necemo valjda da gledamo stalno neku trulu ligu,i trule timove kao sto su Zvezda,Partizan....a i mnogi gradjani NS-a navijaju za Zvezdu il Partizan,a ne za Vojvodinu...eee to je sramota,a ne to sto si ti rekao!

Boriša

pre 16 godina

Stiže Anelka. Tu je Adebayor. Kakav će to tandem da bude. Pravi klub nema šta. Rosicky, Hleb, mali Walcott, veliki Kolo Abib, razbijač Clishy,ludi Lehmann...i sad...kako čovek da navija za Barsu?!
Hvala Thierry

StIvan

pre 16 godina

Eto nije fudbaler,on je atleticar-a Anriju treba dosta prostora da trci(takodje),sa Ronaldinjom i Mesijem,fizicki slabija polovina ekipe nikad nije postojala.

vlade

pre 16 godina

da nije malo preskromno ono "jedan od najboljih napada u fudbalu"? ciji je bolji? napad selte? reala? cukarickog? banatskog dvora?...
budite realni: bolji napad od ovog mogao bi da se sastavi jedino ako bi bilo moguce napraviti tim sveta svih vremena (od igraca kao sto su bili pele, puskas, di stefano, maradona...), a i to tesko, obzirom koliko se fizicki jace fudbal igra danas. mozda kad bi naredili anriju i etoou da ne smeju da trce punom snagom...

Bianconeri

pre 16 godina

Glupi Barselonasi se nalozili,misle da imaju najbolji napad i da ce im to osigurati naslove,ali ovo je stvaranje novih galaktikosa sa puno zvezda ali bez rezultata.Vama ni Bog nece pomoci da uzmete ligu sa tako jadnom odbranom.Nema vama ni jednog naslova ove godine a o 5,6 golova po utakmici mozete samo da sanjate

dragan - Čelsi

pre 16 godina

@Pile
Nikakvu osnovu nema tvoj komentar, u svijetu možda ima 5posto takvih što o fudbalu razmišljaju isto.

Anri, iz jednog arsenala kome čelsi nabija komplekse, otišo si u barsu, kojoj čelsi nabija komplekse. Sa strane čelsijevih navijača, ništa se nije promenilo, u stvari sad je čelsi samo potvrdio da je jedini tim u Londonu. We're afraid of no one, coz' we are better than them all, arsenal, west ham, palace, tottenhem and milwool!!

bojic

pre 16 godina

Jedva cekam da nova sezona pocne.Sa ovom ekipom koju BARSA SLAZE ZA SLEDECU SEZONU.Svi trofeji su nasi.Samo je barsa vise od kluba.

Frey

pre 16 godina

@MrNick

Apsolutno se slazem sa tobom. Ima da ih deru svi redom ako budu igrali i Eto i Anri. Morace Eto da ode, ali gde? Daj Boze u Chelsea...

markos

pre 16 godina

Cudo mu supruga nije zabranila da dodje u Barcu hehe kao ova braca Kovac-"znate kako mene ne pusta zena hehe"kakvi paceri!!!Svaka casta za barsin potez.

Petar

pre 16 godina

Zvezdice koje nece moci da funkcionisu. Podsecaju na Real koji je imao takvu politiku do prosle godine. Bolje da porade na defanzivi.

Nena

pre 16 godina

Kao navijacu Barcelone,svakako da mi je drago sto je jedan tako dobar igrac kao Henry potpisao za Barcu!Za taktiku ce se pobrinuti Rajkard,on je zaduzen za to.Ne znam zaista kako ce se uklopiyi Eto'o i Henry,ali Ronnie i Messi i ovako igraju malo povucenije,tako da za spic nema problema...Barca treba da pojaca odbranu,pogotovo sto se jos i Pujol povredio:(
Mogu da dovedu jos jednog golmana.Valdes je prosle sezone bio ocajan,ali je ove brani vrlo dobro,ne dirajte coveka.Jeste primio neki glup gol,ali ste zaboravili koliko je puta odbranio cist gol i spasao Barcu,ili odbranio penal???
VISCA BARCA!!!Mes que un club!!!

messic_7

pre 16 godina

imena...extra!
4 najbolja igraca danasnjice..
ali upamtite,ne idu zvezde zajedno..treba tu jedan da "kvari" da bi to imalo efekta,setite se reala dok kapelo nije poceo sa eksperimentima zvanim gago i ostali..
nemam nista protiv barce,mnogo kvalitetan tim,ali vrhunski napad treba bas da proradi,nikad se ne zna,povrede mogu da mnogo ometaju,henry je imao taj problem ove sezone,daj boze da to ne bude i sledece!u svakom slucaju,bice mnogo zanimljivo videti barcu kako izgleda sa najjacim napadom evrope..ako se sloze svi,bice pakla...

Jan

pre 16 godina

Iskreno procitao sam negde ili neko mi je reko....mislim moj cale da Eto je seriozno trazen od jednog lepog tima....LIVERPOOL-a . Nisam siguran ali to sam cuo. Bravo HENRY to je tim za tebe

dejan

pre 16 godina

Au, kakav licemer! A koliko je samo puta ponovio da nikada ne bi igrao za Barsu i da je za njega uvreda da se uopšte i spominje u kontekstu Barselone. Čovek je od reči nema šta :)

Delija 100%

pre 16 godina

A sta bese sa onim izjavama posle proslogodisnjeg finala LS: "u Spaniji se igra folirantski fudbal i ja nikad ne bih mogao da igram u Spaniji"?

Dulex

pre 16 godina

Ajd ova trojica i mogu da igraju zajedno ali messi s njima nikako pa covek se toliko uzivio u imitiranju maradone da je smesan,jos sa onom kosicom da puknes od smeha,pa gol rukom(kako te bre nije sramota).Nekada sam navijao za Barcu ali vise ne od kada su poceli da primenjuju Realovu taktiku dovodjenja igraca.Tim se nikada nije stvarao od igraca u godinama.To ce biti opsta zbrka na terenu nece se znati ko pije ko placa kao sto se ni sad ne zna u Barci.Voleo bih da se sastanu sa Manchesterom u CL-u pa da vidimo zezdice protiv "ludaka" koje je Fergi naucio sta je fudbal i kako se igra.Ubedjen sam da ce naredne sezone Sevilja uzeti titulu,nema kompaktnije ekipe u Primeri samo ako se ne izmore u CL.Aj zdrao......

pile

pre 16 godina

ja prosto nemogu da verujem da ima takvih bolida koji mogu da navijaju za neki klub poput barse,reala,celzija,mu,arsenala a da pri tom nisu iz barse,madrida,londona ili u najmanju ruku englezi ili spanci itd....ajde zamislite nekog engleza da navija za zvezdu,partizan...napredak!!!!!!!!!!!!!
BOLESNICI navija se samo za svoj grad i zemlju!Za sve ostale je opravdano navijati samo ako ste se kladili na njih....ljudi bez lica i srca...ccccccccccc

kok

pre 16 godina

Kupovina Anrija može biti mač sa dvije oštrice,bez sumnje Anri je sigurno jedan od deset najboljih napadača svih vremena,i svaka mu čast,odličan je i divim mu se.Ali ne zaboravite,da on ima 30 godina,da je u zadnje dvije godine daleko od prave forme,i da je nagnječen povredama.Pa je pitanje,dali je ovo pametna i korisna kupovina!?

Kain

pre 16 godina

Ovo je najtuzniji dan za fudbal da jedan takav igrac ode u onaj cirkus zvani barselona. Sve ove godine sam se divio njegovim potezima sakupljo snimke golova, a sada je svemu tome dosao kraj! vise necu gledati nijednu njegovu utakmicu.

Bojan

pre 16 godina

@MrNick
Pa mora sada da se menja formacija, ali i da se Ronaldinjo i Mesi malo povuku nazad. to bi izgledalo malo ovako, po meni:
4-2-2-2
Vaskez
Zambrota, Pujol, Markez, Van Bronhorst.
Tjavi,Deko(ako ode Edmilson).
Ronaldinjo, Mesi.
Anri, Eto.
Ali,... ako Rajkard ostane trener moze lako da se desi da ne menja 4-3-3.Tako da bi onda Eto pre ili kasnije napustio Barselonu,...

master D

pre 16 godina

Iako sam navijac Barselone i naravno drago mi je sto se Henry odlucio bas za Barsu ali ipak mislim da je trebao da ostane u Arsenalu jer je to takoreci "njegov" klub u kojem je sazreo kao igrac... Ipak sta je tu je sad je u Barseloni i mozemo da se nadamo jednoj uzbudljivoj sezoni... Pozz svima!

Bele10

pre 16 godina

eh ovu sliku kad sam video kad me nije srcani pogodio,toliko mi je drago sto vidim Anria u Barsii..jos samo odbranu da pojacaju,a sto se tice napada Anri,Eto,Mesi,Ronaldinho to ce da bude masina koja gazi svee,svaki protivnik ima da razbija glavu kako zaustaviti taj napaddd jer svaki od navedenih moze jednim potezom da izbaci dva il tri igraca i da pogodi a to veruem da ce mnogo puta desi jer nijednoj odbrani nece biti tako lako zaustaviti takav napad i izgleda ce u nekim trenutcima "izgubljeno"...a sto se tice formacije Anri nije dosao da sedi na klupi a da ne spominjem ostale tako ja mislim da je najbolja formacija za Barsu 4 3 3 il 3 4 3 Anri ,Eto i Ronaldinho il Mesi spic bar ja mislim tako...nemogu cekat do utakmice izmedju Barse i Reala nebi da preterujem al Real ce da dobije "petardu" na Camp Nou il ce da bude deklasiran 3:0 il slicno ...a jedno je sigurno bice im malo jedna lopta hahah.........FORCAAAAAA BARCAAAAAAAAAAAA

newcastle united-Roby

pre 16 godina

nemogu da verujem da je Anri otisao u Barselonu...to je i dobra vest za njukasl,jel je Anri jedini mogao da smakne Alan Shearera sa liste strelaca(alan shearer je najbolji strelac premier lige sa 260 golova)...Anri je 3 strelac u premijer ligi,neam pojma koliko golova,a Andy Cole je 2 na listi(isto igrac Newcastla i Manchestera)...Newcastle til i die

Barsel

pre 16 godina

Momcine, nemojte vi nista da se brinete za formaciju,rotaciju,izmenu ovo ono...to je Rajkardov posao.Zaboravljate da su protiv arsenala u finalu igrali Eto Ronaldinho i LARSSON zajedno u napadu,i ne da nije bilo nikakvih problema nego je to (na zalost) bio poslednji put kada je tim Barselone odigrao zaista fenomenalan fudbal!I upravo je Larsson bio najzasluzniji za oba gola,i on im je toliko falio ove sezone...
TAKO DA,Henry ce se savrseno uklopiti!

A za vas,ljubitelje i navijace Arsenala imam jednu sliku:

http://www.u11p.com/folder3/U11P_v1STDHwdtT.jpg

POZDRAV! :D

Lopez

pre 16 godina

Ustari je potpisao za viljareal,a ne za barsu.

A sto se tice Anrija,da je ostao, usao bi u legendu,ovako ce ostati SAMO jedan od najboljih igraca arsenala u istoriji.
Barsa je napravila los potez,jer Anri nece imati dovoljno prostora da igra svoju igru pored toliko zvezda,njemu treba 20 metara brisanog prostora ispred sebe jer ima sjajan dribling u trku,a to u barsi nece imati,jer ce taj prostor biti rezervisan za mesija i ronaldinja.verovatno ce kao tim postati novi galaktikosi koji ce da uzimaju milione na japanskim i americkim turnejama,a u spaniji ce da gledaju u ledja takmicarskim ekipama reala i valensije,ali ako dodju abidal i kivu i recimo neki odlican golman-ta ekipa ima potencijal da postane i najaci tim svih vremena,po imenima..

MrNick

pre 16 godina

Anri, Eto, Mesi, Ronaldinjo.... Ofanzivno, nema sta. Ali..
U kojoj formaciji bi igrali?

Nema sanse da se ova cetvorka ukomponuje (mislim cak da Eto i Anri ne bi mogli da igraju zajedno u spicu, posto su dosta slicni). Mozda protiv neke slabije ekipe, ali svaka disciplinovana, ozbiljnija i takticki spremna ekipa ima da im napravi brdo problema. A da ne kazem kakav bi to lak posao bio za "divove" tipa Milan, Celzi, Real, Mancester...

Mnogi ce me kritikovati, ali neka, zivi bili pa videli.
Pozdrav!

Frey

pre 16 godina

S jedne strane, dobar posao, 24 milke za 30-godisnjaka a sa druge strane... Ako Arsen ostane u Arsenalu onda sam siguran da ce naci zamenu koja ce MOZDA biti priblizno dobar igrac kao i on, mozda Huntelar + Babel, ali on je jednostavno ne nadoknadiv. Ima Arsenal Mladu, talentovanu i vrlo dobru ekipu a sa nekoliko novih igraca bice pravo jaki. Postojao je Arsenal i Anrija ali nije pre Arsena, i zato je VELIKO pitanje za Arsenal da li ce on ostati ili ne...

Damir Sakac

pre 16 godina

Svaka cast upravi Barselona sto je uspela da odradi ovako vredan transfer,jel imati u timu ovako velikog igaca pored vec toliko sjajnih igraca je prosto fantasticno,mislim da ce novi trener imati slatke muke koga da stavi u prvi tim...
Veliki dobitak za Barselonu i jos veci gubitak za Arsenal za koji sam mislio da ce konacno da se probude iz zimskog sna i dovedu nekoga poput Trezegea sto se pricalo da pravi oslonac Anriju u napadu a umesto toga cini mi se da duge godine posta za Arsenal ce biti jos duze...

budimo_realni

pre 16 godina

ma crknite dusmani,anri je u barci, niko od ostalih majstora (roni,eto,mesi) nije otisao iz barce tako da samo mozete kukati

ANRI TI SI JEDAN VELIKI MAJSTOR

Darko

pre 16 godina

@Arsenal PG

Ljubav se ne pokazuje rečima nego delima.. Da mu stvarno klub i navijači znače kao što kaže ne bi otišao ... Pogledaj Totija, Del Piera, Raula, seti se Di Livija iz Fiorentine..

Jedino što njemu znači, druže moj, su nekoliko dolara, evra, šta god, VIŠE...

Arsenal PG

pre 16 godina

Hvala ti na svemu tjeri! Ti si za mene bio ne samo najbolji igrač u arsenalu ili na svijetu , ti si za mene najbolji igrač u istoriji fudbala. Dan kada si napustio arsenal najtužniji je u mom životu , i od sada ću teškog srca morati da te gledam u dresu barselone. Biće mi još teže da te gledam kako igraš za njih kad znam da je jedini tim koji stvarno voliš ARSENAL.

@ Darko
Ako si pravi navijač arsenala onda pokaži malo poštovanja prema titiju. Znam kako se osjećaš ali idi na zvanični sajt arsenala i pročitaj njegov intervju i shvatićeš da su mu tobdžije značile mnogo više nego što misliš

JudgeDred

pre 16 godina

@Darko

Pa sta ako je izjavljivao ?!Moze mu se ! Kad je najveci i najbolji, nek sam izabere gde hoce da igra.

Problem je sa nasim "asovima" kad moraju da biraju izmedju ponuda Koblenca i Otelula.

A, Vi dokoni ljudi koji sedite ispred racunara i veliki ste srucnjaci za FIFU, Football Manager...i ostale simulacije fudbala a niste pipnuli loptu u životu - jednostavno gledajte svoja posla !

dovla990

pre 16 godina

izgleda da ce barsa morati znatno da promeni formaciju 4-4-2 je realna anri i eto u napadu a roni i messi ce morati na sredinu. treba ih samo uigrati

vrtuljak

pre 16 godina

Napad strašan kad im protivnik da loptu, biti će tekmi od po 5-6 0, ali niti titule niti lige prvaka,,,
Bez trofeja,,,Na kraju barci nije ove godine falilo napadača već nečeg drugog

W8

pre 16 godina

Titi je toliko dao Arsenalu da mu ja ne bih zamerio ni da je u Chelsea otishao! mApovrh svega ko malo bolje prati Arsenal zna koliko je bila vazhna karika Dejvid Din + Arsen Venger. Din je otishao, a po svemu sudeci i Arsen ce uskoro i to je jedini razlog zbog koga je Titi na pustio Tobdzije.

Titi majstore hvala ti za sve

vlada92

pre 16 godina

Posle svih onih govora prosle godine, kako mu pare nisu bitne , on ode. Ako mu nisu bitne pare
zasto je onda otisao ako gaji neizmernu ljubav prema Arsenalu....ljigavi stvor

PAKLENA NAVALA

pre 16 godina

Ronaldinjo,Mesi,Eto i Anri... Pa ako se to ukomponuje to ce biti najjaca ekipa na svetu svih vremena.Nijedna odbrana nece moci da izace na kraj sa takvim ludacima.

Trzi

pre 16 godina

On i Eto su najbolji napadaci danasnjice,ali Barsi trebaju bekovi i golman koji nece primati golove kroz noge koda je rezultat najvazniji.ALOOOO GOLMAN !

Darko

pre 16 godina

Prošle godine kad je potpisao novi ugovor sa Arsenalom, rekao je kako će ostati u Arsenalu dok god bude mogao da hoda ... nikad ne bi mogao da ostavi navijače, bla bla bla... E, anri (namerno malim slovima) NULO od čoveka ...
džabe ti svi milioni kad tvoja reč ništa ne vredi ...

Darko

pre 16 godina

Prošle godine kad je potpisao novi ugovor sa Arsenalom, rekao je kako će ostati u Arsenalu dok god bude mogao da hoda ... nikad ne bi mogao da ostavi navijače, bla bla bla... E, anri (namerno malim slovima) NULO od čoveka ...
džabe ti svi milioni kad tvoja reč ništa ne vredi ...

JudgeDred

pre 16 godina

@Darko

Pa sta ako je izjavljivao ?!Moze mu se ! Kad je najveci i najbolji, nek sam izabere gde hoce da igra.

Problem je sa nasim "asovima" kad moraju da biraju izmedju ponuda Koblenca i Otelula.

A, Vi dokoni ljudi koji sedite ispred racunara i veliki ste srucnjaci za FIFU, Football Manager...i ostale simulacije fudbala a niste pipnuli loptu u životu - jednostavno gledajte svoja posla !

Trzi

pre 16 godina

On i Eto su najbolji napadaci danasnjice,ali Barsi trebaju bekovi i golman koji nece primati golove kroz noge koda je rezultat najvazniji.ALOOOO GOLMAN !

Arsenal PG

pre 16 godina

Hvala ti na svemu tjeri! Ti si za mene bio ne samo najbolji igrač u arsenalu ili na svijetu , ti si za mene najbolji igrač u istoriji fudbala. Dan kada si napustio arsenal najtužniji je u mom životu , i od sada ću teškog srca morati da te gledam u dresu barselone. Biće mi još teže da te gledam kako igraš za njih kad znam da je jedini tim koji stvarno voliš ARSENAL.

@ Darko
Ako si pravi navijač arsenala onda pokaži malo poštovanja prema titiju. Znam kako se osjećaš ali idi na zvanični sajt arsenala i pročitaj njegov intervju i shvatićeš da su mu tobdžije značile mnogo više nego što misliš

pile

pre 16 godina

ja prosto nemogu da verujem da ima takvih bolida koji mogu da navijaju za neki klub poput barse,reala,celzija,mu,arsenala a da pri tom nisu iz barse,madrida,londona ili u najmanju ruku englezi ili spanci itd....ajde zamislite nekog engleza da navija za zvezdu,partizan...napredak!!!!!!!!!!!!!
BOLESNICI navija se samo za svoj grad i zemlju!Za sve ostale je opravdano navijati samo ako ste se kladili na njih....ljudi bez lica i srca...ccccccccccc

PAKLENA NAVALA

pre 16 godina

Ronaldinjo,Mesi,Eto i Anri... Pa ako se to ukomponuje to ce biti najjaca ekipa na svetu svih vremena.Nijedna odbrana nece moci da izace na kraj sa takvim ludacima.

MrNick

pre 16 godina

Anri, Eto, Mesi, Ronaldinjo.... Ofanzivno, nema sta. Ali..
U kojoj formaciji bi igrali?

Nema sanse da se ova cetvorka ukomponuje (mislim cak da Eto i Anri ne bi mogli da igraju zajedno u spicu, posto su dosta slicni). Mozda protiv neke slabije ekipe, ali svaka disciplinovana, ozbiljnija i takticki spremna ekipa ima da im napravi brdo problema. A da ne kazem kakav bi to lak posao bio za "divove" tipa Milan, Celzi, Real, Mancester...

Mnogi ce me kritikovati, ali neka, zivi bili pa videli.
Pozdrav!

Darko

pre 16 godina

@Arsenal PG

Ljubav se ne pokazuje rečima nego delima.. Da mu stvarno klub i navijači znače kao što kaže ne bi otišao ... Pogledaj Totija, Del Piera, Raula, seti se Di Livija iz Fiorentine..

Jedino što njemu znači, druže moj, su nekoliko dolara, evra, šta god, VIŠE...

W8

pre 16 godina

Titi je toliko dao Arsenalu da mu ja ne bih zamerio ni da je u Chelsea otishao! mApovrh svega ko malo bolje prati Arsenal zna koliko je bila vazhna karika Dejvid Din + Arsen Venger. Din je otishao, a po svemu sudeci i Arsen ce uskoro i to je jedini razlog zbog koga je Titi na pustio Tobdzije.

Titi majstore hvala ti za sve

budimo_realni

pre 16 godina

ma crknite dusmani,anri je u barci, niko od ostalih majstora (roni,eto,mesi) nije otisao iz barce tako da samo mozete kukati

ANRI TI SI JEDAN VELIKI MAJSTOR

vrtuljak

pre 16 godina

Napad strašan kad im protivnik da loptu, biti će tekmi od po 5-6 0, ali niti titule niti lige prvaka,,,
Bez trofeja,,,Na kraju barci nije ove godine falilo napadača već nečeg drugog

Lopez

pre 16 godina

Ustari je potpisao za viljareal,a ne za barsu.

A sto se tice Anrija,da je ostao, usao bi u legendu,ovako ce ostati SAMO jedan od najboljih igraca arsenala u istoriji.
Barsa je napravila los potez,jer Anri nece imati dovoljno prostora da igra svoju igru pored toliko zvezda,njemu treba 20 metara brisanog prostora ispred sebe jer ima sjajan dribling u trku,a to u barsi nece imati,jer ce taj prostor biti rezervisan za mesija i ronaldinja.verovatno ce kao tim postati novi galaktikosi koji ce da uzimaju milione na japanskim i americkim turnejama,a u spaniji ce da gledaju u ledja takmicarskim ekipama reala i valensije,ali ako dodju abidal i kivu i recimo neki odlican golman-ta ekipa ima potencijal da postane i najaci tim svih vremena,po imenima..

Barsel

pre 16 godina

Momcine, nemojte vi nista da se brinete za formaciju,rotaciju,izmenu ovo ono...to je Rajkardov posao.Zaboravljate da su protiv arsenala u finalu igrali Eto Ronaldinho i LARSSON zajedno u napadu,i ne da nije bilo nikakvih problema nego je to (na zalost) bio poslednji put kada je tim Barselone odigrao zaista fenomenalan fudbal!I upravo je Larsson bio najzasluzniji za oba gola,i on im je toliko falio ove sezone...
TAKO DA,Henry ce se savrseno uklopiti!

A za vas,ljubitelje i navijace Arsenala imam jednu sliku:

http://www.u11p.com/folder3/U11P_v1STDHwdtT.jpg

POZDRAV! :D

vlade

pre 16 godina

da nije malo preskromno ono "jedan od najboljih napada u fudbalu"? ciji je bolji? napad selte? reala? cukarickog? banatskog dvora?...
budite realni: bolji napad od ovog mogao bi da se sastavi jedino ako bi bilo moguce napraviti tim sveta svih vremena (od igraca kao sto su bili pele, puskas, di stefano, maradona...), a i to tesko, obzirom koliko se fizicki jace fudbal igra danas. mozda kad bi naredili anriju i etoou da ne smeju da trce punom snagom...

vlada92

pre 16 godina

Posle svih onih govora prosle godine, kako mu pare nisu bitne , on ode. Ako mu nisu bitne pare
zasto je onda otisao ako gaji neizmernu ljubav prema Arsenalu....ljigavi stvor

Frey

pre 16 godina

S jedne strane, dobar posao, 24 milke za 30-godisnjaka a sa druge strane... Ako Arsen ostane u Arsenalu onda sam siguran da ce naci zamenu koja ce MOZDA biti priblizno dobar igrac kao i on, mozda Huntelar + Babel, ali on je jednostavno ne nadoknadiv. Ima Arsenal Mladu, talentovanu i vrlo dobru ekipu a sa nekoliko novih igraca bice pravo jaki. Postojao je Arsenal i Anrija ali nije pre Arsena, i zato je VELIKO pitanje za Arsenal da li ce on ostati ili ne...

Delija 100%

pre 16 godina

A sta bese sa onim izjavama posle proslogodisnjeg finala LS: "u Spaniji se igra folirantski fudbal i ja nikad ne bih mogao da igram u Spaniji"?

antimadridista[boixos nois]

pre 16 godina

Kakva ce to biti ekipa Barse u napadu SA ANRIJEM,MESIJEM,RONALDINJOM I ETOM.JOS SAMO DA SE POJACA ODBRANA I TO CE BITI EKIPA KOJA SVE MELJE PRED SOBOM.Ako dodju jos kivu i tyre real se moze odmah oprostiti od titule i nek ocekuje 5 komada na oba meca.pozdrav za sve prave barsine fanove.

nsdule

pre 16 godina

(pile, 25. jun 2007 22:09)

Velicina tvog mozga i pileta je na istom nivou. Pa prema tome ti ne kontas stvaran svet oko tebe, pa te molim da u buduce nosis umesto: nike, puma ,adidas... Simod, borovo, sangajke... Isto tako te molim da kupis juga. Takodje kupuj od danas samo Moravu, Drinu, Klasik... Kad jednog dana budes porastao, ti eto sedi ispred kompa pa napisi koju pametnu. Pozdrav I brz oporavak.

MIna

pre 16 godina

Celzijewi *navijaci* imaju kompleks jer koliko god para Roman dao imaju titulu u Premier ligi ili ni nju nemaju.Nema tima na planeti koji ce imati igru kao Barsa mogu da redjaju pobjede kao Inter,da imaju srece kao Real il Milan al igru nikad.Barsa ima neshto shto je cini mes q un club.Doweli smo Tourea,pregovori oko Chivua su u toku,moguce i da Abidal dodje,pojacavamo swe linije.Na neki madriskim sajtovima Madridisti su priznali da ih je pomalo strah jer nikome nece biti svejedno da igra protiv Fantasticne cetvorke.A Real neka ne razmislja o tituli sledece sezone jer poklona wise nema.

master D

pre 16 godina

Iako sam navijac Barselone i naravno drago mi je sto se Henry odlucio bas za Barsu ali ipak mislim da je trebao da ostane u Arsenalu jer je to takoreci "njegov" klub u kojem je sazreo kao igrac... Ipak sta je tu je sad je u Barseloni i mozemo da se nadamo jednoj uzbudljivoj sezoni... Pozz svima!

Kain

pre 16 godina

Ovo je najtuzniji dan za fudbal da jedan takav igrac ode u onaj cirkus zvani barselona. Sve ove godine sam se divio njegovim potezima sakupljo snimke golova, a sada je svemu tome dosao kraj! vise necu gledati nijednu njegovu utakmicu.

newcastle united-Roby

pre 16 godina

nemogu da verujem da je Anri otisao u Barselonu...to je i dobra vest za njukasl,jel je Anri jedini mogao da smakne Alan Shearera sa liste strelaca(alan shearer je najbolji strelac premier lige sa 260 golova)...Anri je 3 strelac u premijer ligi,neam pojma koliko golova,a Andy Cole je 2 na listi(isto igrac Newcastla i Manchestera)...Newcastle til i die

Damir Sakac

pre 16 godina

Svaka cast upravi Barselona sto je uspela da odradi ovako vredan transfer,jel imati u timu ovako velikog igaca pored vec toliko sjajnih igraca je prosto fantasticno,mislim da ce novi trener imati slatke muke koga da stavi u prvi tim...
Veliki dobitak za Barselonu i jos veci gubitak za Arsenal za koji sam mislio da ce konacno da se probude iz zimskog sna i dovedu nekoga poput Trezegea sto se pricalo da pravi oslonac Anriju u napadu a umesto toga cini mi se da duge godine posta za Arsenal ce biti jos duze...

dejan

pre 16 godina

Au, kakav licemer! A koliko je samo puta ponovio da nikada ne bi igrao za Barsu i da je za njega uvreda da se uopšte i spominje u kontekstu Barselone. Čovek je od reči nema šta :)

ronaldinho10

pre 16 godina

Stizu jos Yaya Toure, nadam se Chivu (tu se nesto iskomplikovalo), i najverovatnije Abidal...
Ja molim sve doticne strucnjake, da se posvete malo svom zivotu, a da "probleme" oko sastava, taktike, igranja zajedno ili ne, 2 spica, 3 spica ostave ljudima koji su zaduzeni za to.Ja ovde samo vidim hrpu ljubomornih i podlih komentara.I ja smatram, nije Henry vas prodao, mislim na Arsenal, vec Arsenal njega.Kao sto sam rekao, navijaci Arsenala kukajte negde drugde, navijaci Reala gledajte svoja propala posla, a ostali ili smanjite ljubomoru i zlo koje vrvi iz vasih komentara ili radite nesto pametnije u svom zivotu.
Visca Barca!!!!

bojic

pre 16 godina

R E A L-slusaj ti jesam ljubomoran na real pa sta,ali za mene ce uvek BARSA biti vise od kluba,SAMO BARSA nema veze sad sto ce je i sledece sezone pobediti real al je nece bar oduvati posto je tu sad i HENRY.Mislim nece se sad toliko obrukati moj SAMPION BARSA

ronaldinho10

pre 16 godina

Pricajte malo o lepsim stvarima, kao na primer da je Henry-ja docekalo 30.000 navijaca na Camp Nou (cak je premasio i Ronaldinha).Visca Barca!!!
P.S.Chivu stize, pitanje je casa.

Bele10

pre 16 godina

eh ovu sliku kad sam video kad me nije srcani pogodio,toliko mi je drago sto vidim Anria u Barsii..jos samo odbranu da pojacaju,a sto se tice napada Anri,Eto,Mesi,Ronaldinho to ce da bude masina koja gazi svee,svaki protivnik ima da razbija glavu kako zaustaviti taj napaddd jer svaki od navedenih moze jednim potezom da izbaci dva il tri igraca i da pogodi a to veruem da ce mnogo puta desi jer nijednoj odbrani nece biti tako lako zaustaviti takav napad i izgleda ce u nekim trenutcima "izgubljeno"...a sto se tice formacije Anri nije dosao da sedi na klupi a da ne spominjem ostale tako ja mislim da je najbolja formacija za Barsu 4 3 3 il 3 4 3 Anri ,Eto i Ronaldinho il Mesi spic bar ja mislim tako...nemogu cekat do utakmice izmedju Barse i Reala nebi da preterujem al Real ce da dobije "petardu" na Camp Nou il ce da bude deklasiran 3:0 il slicno ...a jedno je sigurno bice im malo jedna lopta hahah.........FORCAAAAAA BARCAAAAAAAAAAAA

kok

pre 16 godina

Kupovina Anrija može biti mač sa dvije oštrice,bez sumnje Anri je sigurno jedan od deset najboljih napadača svih vremena,i svaka mu čast,odličan je i divim mu se.Ali ne zaboravite,da on ima 30 godina,da je u zadnje dvije godine daleko od prave forme,i da je nagnječen povredama.Pa je pitanje,dali je ovo pametna i korisna kupovina!?

messic_7

pre 16 godina

imena...extra!
4 najbolja igraca danasnjice..
ali upamtite,ne idu zvezde zajedno..treba tu jedan da "kvari" da bi to imalo efekta,setite se reala dok kapelo nije poceo sa eksperimentima zvanim gago i ostali..
nemam nista protiv barce,mnogo kvalitetan tim,ali vrhunski napad treba bas da proradi,nikad se ne zna,povrede mogu da mnogo ometaju,henry je imao taj problem ove sezone,daj boze da to ne bude i sledece!u svakom slucaju,bice mnogo zanimljivo videti barcu kako izgleda sa najjacim napadom evrope..ako se sloze svi,bice pakla...

dragan - Čelsi

pre 16 godina

@Pile
Nikakvu osnovu nema tvoj komentar, u svijetu možda ima 5posto takvih što o fudbalu razmišljaju isto.

Anri, iz jednog arsenala kome čelsi nabija komplekse, otišo si u barsu, kojoj čelsi nabija komplekse. Sa strane čelsijevih navijača, ništa se nije promenilo, u stvari sad je čelsi samo potvrdio da je jedini tim u Londonu. We're afraid of no one, coz' we are better than them all, arsenal, west ham, palace, tottenhem and milwool!!

markos

pre 16 godina

Cudo mu supruga nije zabranila da dodje u Barcu hehe kao ova braca Kovac-"znate kako mene ne pusta zena hehe"kakvi paceri!!!Svaka casta za barsin potez.

bojic

pre 16 godina

Jedva cekam da nova sezona pocne.Sa ovom ekipom koju BARSA SLAZE ZA SLEDECU SEZONU.Svi trofeji su nasi.Samo je barsa vise od kluba.

newcastle united-Roby

pre 16 godina

pile,to sto si ti rekao nema veze sa zivotom.Pa sta ako neko navija za MU ili za Real..itd...pa necemo valjda da gledamo stalno neku trulu ligu,i trule timove kao sto su Zvezda,Partizan....a i mnogi gradjani NS-a navijaju za Zvezdu il Partizan,a ne za Vojvodinu...eee to je sramota,a ne to sto si ti rekao!

lfp

pre 16 godina

Slazem se sa Barselom da je upravo Larson "sraf" koji im je falio ove sezone da uzmu titulu. Gudjonsen nije mogao da ga zameni na pravi nacin. Ocekujem da Barsa sa Anrijem ponovo zaigra onaj fudbal od pretprosle sezone (i one pre nje) kada je bilo uzivanje gledati kako prave smesnim sve odbrane u Spaniji.

Samir, Sarajevo

pre 16 godina

Barca mi je uz Juve, Liverpool i Bocu najdrazi klub ali mislim da Henry nije trebao dolaziti...iz par razloga...
Prvo, on nije igrac za velike utakmice, drugo, vec mu je 30, trece, ima u Barci previse kvalitetnih u napadu...
Pa oni ce morati igrati sa bar 3-4 lopte da svi budu zadovoljni...

Aca

pre 16 godina

Evo formacije: Ronaldinjo na polu-spica, Anri levo, Mesi desno i Eto u sredini...Samo, morace da dovedu nekog veznog koji je bolji u odbrani, umesto Edmilsona.

Dj jA

pre 16 godina

Ovaj vrhunski igrac samo propada u Arsenalu, jer nema s kim da igra... Zato mislim da je dobro sto je dosao u Barsu jer mu igra i igraci odgovaraju... A da Bog da im se pridruzio i Nikola Zigic ;)

ronalmy

pre 16 godina

Ipak,ima dobrih vesti...Nista lepse nego videti Henrija u plavo/crvenim prugama.Jedva cekam sledecu sezonu!I on ovim nije izdao Arsenal,on je njemu vec dao toliko..,pa ljudi nije ovo kao da je otisao u celzi.Razumite ga to je BARCA!!!!

bojic

pre 16 godina

R E A L - vidi se iz aviona da si ti i svi navijaci ljubomorni.I svi pucate od muke zbog ovog transvera.Spominjes budzet od BARSE.Atvoj real sa najjacim budzetom kupio samo Meceldera.Bas si smijesan.I ti i tvoj real.Kad sezona pocne tad ti predstoji samo da places od raspada real.Kad drim tim BARSE.Bude gazio sve pred sobom.A najvise tvoj jadni real

Henry

pre 16 godina

Bas mi je dobro u Barseloni, a sta vi toliko komentarisete o meni?? Pa valjda ja znam sta je dobro za mene... Upozorenje Realcima: Zapamtite ovu titulu, jer je to zadnje sto ste osvojili... "dugo ste nas u zaborav gurali, al' sad smo se ponovo vratili, katalonci su jedini NAJBOLJi majstori"... :D:D
pozdrav svima sa Nou Kampa uz veselu pesmu "Elena - Obrati paznju.mp3" :)

Bojan

pre 16 godina

@MrNick
Pa mora sada da se menja formacija, ali i da se Ronaldinjo i Mesi malo povuku nazad. to bi izgledalo malo ovako, po meni:
4-2-2-2
Vaskez
Zambrota, Pujol, Markez, Van Bronhorst.
Tjavi,Deko(ako ode Edmilson).
Ronaldinjo, Mesi.
Anri, Eto.
Ali,... ako Rajkard ostane trener moze lako da se desi da ne menja 4-3-3.Tako da bi onda Eto pre ili kasnije napustio Barselonu,...

Petar

pre 16 godina

Zvezdice koje nece moci da funkcionisu. Podsecaju na Real koji je imao takvu politiku do prosle godine. Bolje da porade na defanzivi.

Frey

pre 16 godina

@MrNick

Apsolutno se slazem sa tobom. Ima da ih deru svi redom ako budu igrali i Eto i Anri. Morace Eto da ode, ali gde? Daj Boze u Chelsea...

Boriša

pre 16 godina

Stiže Anelka. Tu je Adebayor. Kakav će to tandem da bude. Pravi klub nema šta. Rosicky, Hleb, mali Walcott, veliki Kolo Abib, razbijač Clishy,ludi Lehmann...i sad...kako čovek da navija za Barsu?!
Hvala Thierry

R E A L

pre 16 godina

BOJICU
Mene uopste,UOPSTE ne pogadja to sto je on sad u barceloni! Njegov problem.A sto se Reala tice oni spremaju bombe za prelazni rok.Videces! Jos su sad prodali Diega Lopeza(rezervni golman) Viljarealu pa su i tu dobili pare! I uzgred Real ce UVEK biti bogatiji od barselone. Samo su za Kaku ponudili 80 miliona sto vi nikad necete moci!

Jonny

pre 16 godina

Pa i ja bi otisao za 200.000 nedeljno!!!!! On se obezbedio sto ne bi obezbedio i unuka njegovih unuka!!!!! hihi u svakom slucaju dobar igrac

arsenal fan

pre 16 godina

@ darko
Potpuno razumijem kako se osjecas. Ali mnogi veliki igraci poput vijere piresa anjelke(...) su odlazili iz arsenala i nijedan se nije vratio nazad na stadion da se oprosti od naviaca i da intervju za sajt arsenala.
Opet ponavljam ako zaista volis arsenal treba da imas malo vise respekta za ono sto je on uradio

The Doctor

pre 16 godina

Velika pojacanja,mnogo para,slavna imena,veliki klub...DA VAM TO NIJE POZNATO OD NEKUD...setimo se reala,celzija,intera-trebace tu jos dosta vremena za dobre rezultate

dovla990

pre 16 godina

izgleda da ce barsa morati znatno da promeni formaciju 4-4-2 je realna anri i eto u napadu a roni i messi ce morati na sredinu. treba ih samo uigrati

Dulex

pre 16 godina

Ajd ova trojica i mogu da igraju zajedno ali messi s njima nikako pa covek se toliko uzivio u imitiranju maradone da je smesan,jos sa onom kosicom da puknes od smeha,pa gol rukom(kako te bre nije sramota).Nekada sam navijao za Barcu ali vise ne od kada su poceli da primenjuju Realovu taktiku dovodjenja igraca.Tim se nikada nije stvarao od igraca u godinama.To ce biti opsta zbrka na terenu nece se znati ko pije ko placa kao sto se ni sad ne zna u Barci.Voleo bih da se sastanu sa Manchesterom u CL-u pa da vidimo zezdice protiv "ludaka" koje je Fergi naucio sta je fudbal i kako se igra.Ubedjen sam da ce naredne sezone Sevilja uzeti titulu,nema kompaktnije ekipe u Primeri samo ako se ne izmore u CL.Aj zdrao......

Jan

pre 16 godina

Iskreno procitao sam negde ili neko mi je reko....mislim moj cale da Eto je seriozno trazen od jednog lepog tima....LIVERPOOL-a . Nisam siguran ali to sam cuo. Bravo HENRY to je tim za tebe

Nena

pre 16 godina

Kao navijacu Barcelone,svakako da mi je drago sto je jedan tako dobar igrac kao Henry potpisao za Barcu!Za taktiku ce se pobrinuti Rajkard,on je zaduzen za to.Ne znam zaista kako ce se uklopiyi Eto'o i Henry,ali Ronnie i Messi i ovako igraju malo povucenije,tako da za spic nema problema...Barca treba da pojaca odbranu,pogotovo sto se jos i Pujol povredio:(
Mogu da dovedu jos jednog golmana.Valdes je prosle sezone bio ocajan,ali je ove brani vrlo dobro,ne dirajte coveka.Jeste primio neki glup gol,ali ste zaboravili koliko je puta odbranio cist gol i spasao Barcu,ili odbranio penal???
VISCA BARCA!!!Mes que un club!!!

Bianconeri

pre 16 godina

Glupi Barselonasi se nalozili,misle da imaju najbolji napad i da ce im to osigurati naslove,ali ovo je stvaranje novih galaktikosa sa puno zvezda ali bez rezultata.Vama ni Bog nece pomoci da uzmete ligu sa tako jadnom odbranom.Nema vama ni jednog naslova ove godine a o 5,6 golova po utakmici mozete samo da sanjate

StIvan

pre 16 godina

Eto nije fudbaler,on je atleticar-a Anriju treba dosta prostora da trci(takodje),sa Ronaldinjom i Mesijem,fizicki slabija polovina ekipe nikad nije postojala.

wlado

pre 16 godina

otkad su ronaldinho i messi napadaci, oni su napadaci koliko i guti...hahaha

inace barca kao tim, vec izgleda zastrasujuce, nadam se da ce moj omiljeni real, dovesti pojacanja u skladu sa renomeom kluba, znaci kaka, a odbrana, treba jedan mlad i dobar, prgav igrac, tipa fernando hierro, to je bila igracina!

Darko

pre 16 godina

Prošle godine kad je potpisao novi ugovor sa Arsenalom, rekao je kako će ostati u Arsenalu dok god bude mogao da hoda ... nikad ne bi mogao da ostavi navijače, bla bla bla... E, anri (namerno malim slovima) NULO od čoveka ...
džabe ti svi milioni kad tvoja reč ništa ne vredi ...

pile

pre 16 godina

ja prosto nemogu da verujem da ima takvih bolida koji mogu da navijaju za neki klub poput barse,reala,celzija,mu,arsenala a da pri tom nisu iz barse,madrida,londona ili u najmanju ruku englezi ili spanci itd....ajde zamislite nekog engleza da navija za zvezdu,partizan...napredak!!!!!!!!!!!!!
BOLESNICI navija se samo za svoj grad i zemlju!Za sve ostale je opravdano navijati samo ako ste se kladili na njih....ljudi bez lica i srca...ccccccccccc

vlada92

pre 16 godina

Posle svih onih govora prosle godine, kako mu pare nisu bitne , on ode. Ako mu nisu bitne pare
zasto je onda otisao ako gaji neizmernu ljubav prema Arsenalu....ljigavi stvor

budimo_realni

pre 16 godina

ma crknite dusmani,anri je u barci, niko od ostalih majstora (roni,eto,mesi) nije otisao iz barce tako da samo mozete kukati

ANRI TI SI JEDAN VELIKI MAJSTOR

JudgeDred

pre 16 godina

@Darko

Pa sta ako je izjavljivao ?!Moze mu se ! Kad je najveci i najbolji, nek sam izabere gde hoce da igra.

Problem je sa nasim "asovima" kad moraju da biraju izmedju ponuda Koblenca i Otelula.

A, Vi dokoni ljudi koji sedite ispred racunara i veliki ste srucnjaci za FIFU, Football Manager...i ostale simulacije fudbala a niste pipnuli loptu u životu - jednostavno gledajte svoja posla !

Bele10

pre 16 godina

eh ovu sliku kad sam video kad me nije srcani pogodio,toliko mi je drago sto vidim Anria u Barsii..jos samo odbranu da pojacaju,a sto se tice napada Anri,Eto,Mesi,Ronaldinho to ce da bude masina koja gazi svee,svaki protivnik ima da razbija glavu kako zaustaviti taj napaddd jer svaki od navedenih moze jednim potezom da izbaci dva il tri igraca i da pogodi a to veruem da ce mnogo puta desi jer nijednoj odbrani nece biti tako lako zaustaviti takav napad i izgleda ce u nekim trenutcima "izgubljeno"...a sto se tice formacije Anri nije dosao da sedi na klupi a da ne spominjem ostale tako ja mislim da je najbolja formacija za Barsu 4 3 3 il 3 4 3 Anri ,Eto i Ronaldinho il Mesi spic bar ja mislim tako...nemogu cekat do utakmice izmedju Barse i Reala nebi da preterujem al Real ce da dobije "petardu" na Camp Nou il ce da bude deklasiran 3:0 il slicno ...a jedno je sigurno bice im malo jedna lopta hahah.........FORCAAAAAA BARCAAAAAAAAAAAA

Kain

pre 16 godina

Ovo je najtuzniji dan za fudbal da jedan takav igrac ode u onaj cirkus zvani barselona. Sve ove godine sam se divio njegovim potezima sakupljo snimke golova, a sada je svemu tome dosao kraj! vise necu gledati nijednu njegovu utakmicu.

Trzi

pre 16 godina

On i Eto su najbolji napadaci danasnjice,ali Barsi trebaju bekovi i golman koji nece primati golove kroz noge koda je rezultat najvazniji.ALOOOO GOLMAN !

PAKLENA NAVALA

pre 16 godina

Ronaldinjo,Mesi,Eto i Anri... Pa ako se to ukomponuje to ce biti najjaca ekipa na svetu svih vremena.Nijedna odbrana nece moci da izace na kraj sa takvim ludacima.

dovla990

pre 16 godina

izgleda da ce barsa morati znatno da promeni formaciju 4-4-2 je realna anri i eto u napadu a roni i messi ce morati na sredinu. treba ih samo uigrati

Barsel

pre 16 godina

Momcine, nemojte vi nista da se brinete za formaciju,rotaciju,izmenu ovo ono...to je Rajkardov posao.Zaboravljate da su protiv arsenala u finalu igrali Eto Ronaldinho i LARSSON zajedno u napadu,i ne da nije bilo nikakvih problema nego je to (na zalost) bio poslednji put kada je tim Barselone odigrao zaista fenomenalan fudbal!I upravo je Larsson bio najzasluzniji za oba gola,i on im je toliko falio ove sezone...
TAKO DA,Henry ce se savrseno uklopiti!

A za vas,ljubitelje i navijace Arsenala imam jednu sliku:

http://www.u11p.com/folder3/U11P_v1STDHwdtT.jpg

POZDRAV! :D

Damir Sakac

pre 16 godina

Svaka cast upravi Barselona sto je uspela da odradi ovako vredan transfer,jel imati u timu ovako velikog igaca pored vec toliko sjajnih igraca je prosto fantasticno,mislim da ce novi trener imati slatke muke koga da stavi u prvi tim...
Veliki dobitak za Barselonu i jos veci gubitak za Arsenal za koji sam mislio da ce konacno da se probude iz zimskog sna i dovedu nekoga poput Trezegea sto se pricalo da pravi oslonac Anriju u napadu a umesto toga cini mi se da duge godine posta za Arsenal ce biti jos duze...

kok

pre 16 godina

Kupovina Anrija može biti mač sa dvije oštrice,bez sumnje Anri je sigurno jedan od deset najboljih napadača svih vremena,i svaka mu čast,odličan je i divim mu se.Ali ne zaboravite,da on ima 30 godina,da je u zadnje dvije godine daleko od prave forme,i da je nagnječen povredama.Pa je pitanje,dali je ovo pametna i korisna kupovina!?

dragan - Čelsi

pre 16 godina

@Pile
Nikakvu osnovu nema tvoj komentar, u svijetu možda ima 5posto takvih što o fudbalu razmišljaju isto.

Anri, iz jednog arsenala kome čelsi nabija komplekse, otišo si u barsu, kojoj čelsi nabija komplekse. Sa strane čelsijevih navijača, ništa se nije promenilo, u stvari sad je čelsi samo potvrdio da je jedini tim u Londonu. We're afraid of no one, coz' we are better than them all, arsenal, west ham, palace, tottenhem and milwool!!

Samir, Sarajevo

pre 16 godina

Barca mi je uz Juve, Liverpool i Bocu najdrazi klub ali mislim da Henry nije trebao dolaziti...iz par razloga...
Prvo, on nije igrac za velike utakmice, drugo, vec mu je 30, trece, ima u Barci previse kvalitetnih u napadu...
Pa oni ce morati igrati sa bar 3-4 lopte da svi budu zadovoljni...

MIna

pre 16 godina

Celzijewi *navijaci* imaju kompleks jer koliko god para Roman dao imaju titulu u Premier ligi ili ni nju nemaju.Nema tima na planeti koji ce imati igru kao Barsa mogu da redjaju pobjede kao Inter,da imaju srece kao Real il Milan al igru nikad.Barsa ima neshto shto je cini mes q un club.Doweli smo Tourea,pregovori oko Chivua su u toku,moguce i da Abidal dodje,pojacavamo swe linije.Na neki madriskim sajtovima Madridisti su priznali da ih je pomalo strah jer nikome nece biti svejedno da igra protiv Fantasticne cetvorke.A Real neka ne razmislja o tituli sledece sezone jer poklona wise nema.

Arsenal PG

pre 16 godina

Hvala ti na svemu tjeri! Ti si za mene bio ne samo najbolji igrač u arsenalu ili na svijetu , ti si za mene najbolji igrač u istoriji fudbala. Dan kada si napustio arsenal najtužniji je u mom životu , i od sada ću teškog srca morati da te gledam u dresu barselone. Biće mi još teže da te gledam kako igraš za njih kad znam da je jedini tim koji stvarno voliš ARSENAL.

@ Darko
Ako si pravi navijač arsenala onda pokaži malo poštovanja prema titiju. Znam kako se osjećaš ali idi na zvanični sajt arsenala i pročitaj njegov intervju i shvatićeš da su mu tobdžije značile mnogo više nego što misliš

Darko

pre 16 godina

@Arsenal PG

Ljubav se ne pokazuje rečima nego delima.. Da mu stvarno klub i navijači znače kao što kaže ne bi otišao ... Pogledaj Totija, Del Piera, Raula, seti se Di Livija iz Fiorentine..

Jedino što njemu znači, druže moj, su nekoliko dolara, evra, šta god, VIŠE...

vrtuljak

pre 16 godina

Napad strašan kad im protivnik da loptu, biti će tekmi od po 5-6 0, ali niti titule niti lige prvaka,,,
Bez trofeja,,,Na kraju barci nije ove godine falilo napadača već nečeg drugog

MrNick

pre 16 godina

Anri, Eto, Mesi, Ronaldinjo.... Ofanzivno, nema sta. Ali..
U kojoj formaciji bi igrali?

Nema sanse da se ova cetvorka ukomponuje (mislim cak da Eto i Anri ne bi mogli da igraju zajedno u spicu, posto su dosta slicni). Mozda protiv neke slabije ekipe, ali svaka disciplinovana, ozbiljnija i takticki spremna ekipa ima da im napravi brdo problema. A da ne kazem kakav bi to lak posao bio za "divove" tipa Milan, Celzi, Real, Mancester...

Mnogi ce me kritikovati, ali neka, zivi bili pa videli.
Pozdrav!

Frey

pre 16 godina

S jedne strane, dobar posao, 24 milke za 30-godisnjaka a sa druge strane... Ako Arsen ostane u Arsenalu onda sam siguran da ce naci zamenu koja ce MOZDA biti priblizno dobar igrac kao i on, mozda Huntelar + Babel, ali on je jednostavno ne nadoknadiv. Ima Arsenal Mladu, talentovanu i vrlo dobru ekipu a sa nekoliko novih igraca bice pravo jaki. Postojao je Arsenal i Anrija ali nije pre Arsena, i zato je VELIKO pitanje za Arsenal da li ce on ostati ili ne...

Lopez

pre 16 godina

Ustari je potpisao za viljareal,a ne za barsu.

A sto se tice Anrija,da je ostao, usao bi u legendu,ovako ce ostati SAMO jedan od najboljih igraca arsenala u istoriji.
Barsa je napravila los potez,jer Anri nece imati dovoljno prostora da igra svoju igru pored toliko zvezda,njemu treba 20 metara brisanog prostora ispred sebe jer ima sjajan dribling u trku,a to u barsi nece imati,jer ce taj prostor biti rezervisan za mesija i ronaldinja.verovatno ce kao tim postati novi galaktikosi koji ce da uzimaju milione na japanskim i americkim turnejama,a u spaniji ce da gledaju u ledja takmicarskim ekipama reala i valensije,ali ako dodju abidal i kivu i recimo neki odlican golman-ta ekipa ima potencijal da postane i najaci tim svih vremena,po imenima..

Dulex

pre 16 godina

Ajd ova trojica i mogu da igraju zajedno ali messi s njima nikako pa covek se toliko uzivio u imitiranju maradone da je smesan,jos sa onom kosicom da puknes od smeha,pa gol rukom(kako te bre nije sramota).Nekada sam navijao za Barcu ali vise ne od kada su poceli da primenjuju Realovu taktiku dovodjenja igraca.Tim se nikada nije stvarao od igraca u godinama.To ce biti opsta zbrka na terenu nece se znati ko pije ko placa kao sto se ni sad ne zna u Barci.Voleo bih da se sastanu sa Manchesterom u CL-u pa da vidimo zezdice protiv "ludaka" koje je Fergi naucio sta je fudbal i kako se igra.Ubedjen sam da ce naredne sezone Sevilja uzeti titulu,nema kompaktnije ekipe u Primeri samo ako se ne izmore u CL.Aj zdrao......

Delija 100%

pre 16 godina

A sta bese sa onim izjavama posle proslogodisnjeg finala LS: "u Spaniji se igra folirantski fudbal i ja nikad ne bih mogao da igram u Spaniji"?

Bianconeri

pre 16 godina

Glupi Barselonasi se nalozili,misle da imaju najbolji napad i da ce im to osigurati naslove,ali ovo je stvaranje novih galaktikosa sa puno zvezda ali bez rezultata.Vama ni Bog nece pomoci da uzmete ligu sa tako jadnom odbranom.Nema vama ni jednog naslova ove godine a o 5,6 golova po utakmici mozete samo da sanjate

nsdule

pre 16 godina

(pile, 25. jun 2007 22:09)

Velicina tvog mozga i pileta je na istom nivou. Pa prema tome ti ne kontas stvaran svet oko tebe, pa te molim da u buduce nosis umesto: nike, puma ,adidas... Simod, borovo, sangajke... Isto tako te molim da kupis juga. Takodje kupuj od danas samo Moravu, Drinu, Klasik... Kad jednog dana budes porastao, ti eto sedi ispred kompa pa napisi koju pametnu. Pozdrav I brz oporavak.

bojic

pre 16 godina

R E A L - vidi se iz aviona da si ti i svi navijaci ljubomorni.I svi pucate od muke zbog ovog transvera.Spominjes budzet od BARSE.Atvoj real sa najjacim budzetom kupio samo Meceldera.Bas si smijesan.I ti i tvoj real.Kad sezona pocne tad ti predstoji samo da places od raspada real.Kad drim tim BARSE.Bude gazio sve pred sobom.A najvise tvoj jadni real

bojic

pre 16 godina

R E A L-slusaj ti jesam ljubomoran na real pa sta,ali za mene ce uvek BARSA biti vise od kluba,SAMO BARSA nema veze sad sto ce je i sledece sezone pobediti real al je nece bar oduvati posto je tu sad i HENRY.Mislim nece se sad toliko obrukati moj SAMPION BARSA

W8

pre 16 godina

Titi je toliko dao Arsenalu da mu ja ne bih zamerio ni da je u Chelsea otishao! mApovrh svega ko malo bolje prati Arsenal zna koliko je bila vazhna karika Dejvid Din + Arsen Venger. Din je otishao, a po svemu sudeci i Arsen ce uskoro i to je jedini razlog zbog koga je Titi na pustio Tobdzije.

Titi majstore hvala ti za sve

newcastle united-Roby

pre 16 godina

nemogu da verujem da je Anri otisao u Barselonu...to je i dobra vest za njukasl,jel je Anri jedini mogao da smakne Alan Shearera sa liste strelaca(alan shearer je najbolji strelac premier lige sa 260 golova)...Anri je 3 strelac u premijer ligi,neam pojma koliko golova,a Andy Cole je 2 na listi(isto igrac Newcastla i Manchestera)...Newcastle til i die

master D

pre 16 godina

Iako sam navijac Barselone i naravno drago mi je sto se Henry odlucio bas za Barsu ali ipak mislim da je trebao da ostane u Arsenalu jer je to takoreci "njegov" klub u kojem je sazreo kao igrac... Ipak sta je tu je sad je u Barseloni i mozemo da se nadamo jednoj uzbudljivoj sezoni... Pozz svima!

Bojan

pre 16 godina

@MrNick
Pa mora sada da se menja formacija, ali i da se Ronaldinjo i Mesi malo povuku nazad. to bi izgledalo malo ovako, po meni:
4-2-2-2
Vaskez
Zambrota, Pujol, Markez, Van Bronhorst.
Tjavi,Deko(ako ode Edmilson).
Ronaldinjo, Mesi.
Anri, Eto.
Ali,... ako Rajkard ostane trener moze lako da se desi da ne menja 4-3-3.Tako da bi onda Eto pre ili kasnije napustio Barselonu,...

dejan

pre 16 godina

Au, kakav licemer! A koliko je samo puta ponovio da nikada ne bi igrao za Barsu i da je za njega uvreda da se uopšte i spominje u kontekstu Barselone. Čovek je od reči nema šta :)

messic_7

pre 16 godina

imena...extra!
4 najbolja igraca danasnjice..
ali upamtite,ne idu zvezde zajedno..treba tu jedan da "kvari" da bi to imalo efekta,setite se reala dok kapelo nije poceo sa eksperimentima zvanim gago i ostali..
nemam nista protiv barce,mnogo kvalitetan tim,ali vrhunski napad treba bas da proradi,nikad se ne zna,povrede mogu da mnogo ometaju,henry je imao taj problem ove sezone,daj boze da to ne bude i sledece!u svakom slucaju,bice mnogo zanimljivo videti barcu kako izgleda sa najjacim napadom evrope..ako se sloze svi,bice pakla...

Jan

pre 16 godina

Iskreno procitao sam negde ili neko mi je reko....mislim moj cale da Eto je seriozno trazen od jednog lepog tima....LIVERPOOL-a . Nisam siguran ali to sam cuo. Bravo HENRY to je tim za tebe

markos

pre 16 godina

Cudo mu supruga nije zabranila da dodje u Barcu hehe kao ova braca Kovac-"znate kako mene ne pusta zena hehe"kakvi paceri!!!Svaka casta za barsin potez.

Nena

pre 16 godina

Kao navijacu Barcelone,svakako da mi je drago sto je jedan tako dobar igrac kao Henry potpisao za Barcu!Za taktiku ce se pobrinuti Rajkard,on je zaduzen za to.Ne znam zaista kako ce se uklopiyi Eto'o i Henry,ali Ronnie i Messi i ovako igraju malo povucenije,tako da za spic nema problema...Barca treba da pojaca odbranu,pogotovo sto se jos i Pujol povredio:(
Mogu da dovedu jos jednog golmana.Valdes je prosle sezone bio ocajan,ali je ove brani vrlo dobro,ne dirajte coveka.Jeste primio neki glup gol,ali ste zaboravili koliko je puta odbranio cist gol i spasao Barcu,ili odbranio penal???
VISCA BARCA!!!Mes que un club!!!

bojic

pre 16 godina

Jedva cekam da nova sezona pocne.Sa ovom ekipom koju BARSA SLAZE ZA SLEDECU SEZONU.Svi trofeji su nasi.Samo je barsa vise od kluba.

Petar

pre 16 godina

Zvezdice koje nece moci da funkcionisu. Podsecaju na Real koji je imao takvu politiku do prosle godine. Bolje da porade na defanzivi.

Frey

pre 16 godina

@MrNick

Apsolutno se slazem sa tobom. Ima da ih deru svi redom ako budu igrali i Eto i Anri. Morace Eto da ode, ali gde? Daj Boze u Chelsea...

vlade

pre 16 godina

da nije malo preskromno ono "jedan od najboljih napada u fudbalu"? ciji je bolji? napad selte? reala? cukarickog? banatskog dvora?...
budite realni: bolji napad od ovog mogao bi da se sastavi jedino ako bi bilo moguce napraviti tim sveta svih vremena (od igraca kao sto su bili pele, puskas, di stefano, maradona...), a i to tesko, obzirom koliko se fizicki jace fudbal igra danas. mozda kad bi naredili anriju i etoou da ne smeju da trce punom snagom...

StIvan

pre 16 godina

Eto nije fudbaler,on je atleticar-a Anriju treba dosta prostora da trci(takodje),sa Ronaldinjom i Mesijem,fizicki slabija polovina ekipe nikad nije postojala.

Boriša

pre 16 godina

Stiže Anelka. Tu je Adebayor. Kakav će to tandem da bude. Pravi klub nema šta. Rosicky, Hleb, mali Walcott, veliki Kolo Abib, razbijač Clishy,ludi Lehmann...i sad...kako čovek da navija za Barsu?!
Hvala Thierry

newcastle united-Roby

pre 16 godina

pile,to sto si ti rekao nema veze sa zivotom.Pa sta ako neko navija za MU ili za Real..itd...pa necemo valjda da gledamo stalno neku trulu ligu,i trule timove kao sto su Zvezda,Partizan....a i mnogi gradjani NS-a navijaju za Zvezdu il Partizan,a ne za Vojvodinu...eee to je sramota,a ne to sto si ti rekao!

wlado

pre 16 godina

otkad su ronaldinho i messi napadaci, oni su napadaci koliko i guti...hahaha

inace barca kao tim, vec izgleda zastrasujuce, nadam se da ce moj omiljeni real, dovesti pojacanja u skladu sa renomeom kluba, znaci kaka, a odbrana, treba jedan mlad i dobar, prgav igrac, tipa fernando hierro, to je bila igracina!

lfp

pre 16 godina

Slazem se sa Barselom da je upravo Larson "sraf" koji im je falio ove sezone da uzmu titulu. Gudjonsen nije mogao da ga zameni na pravi nacin. Ocekujem da Barsa sa Anrijem ponovo zaigra onaj fudbal od pretprosle sezone (i one pre nje) kada je bilo uzivanje gledati kako prave smesnim sve odbrane u Spaniji.

Aca

pre 16 godina

Evo formacije: Ronaldinjo na polu-spica, Anri levo, Mesi desno i Eto u sredini...Samo, morace da dovedu nekog veznog koji je bolji u odbrani, umesto Edmilsona.

antimadridista[boixos nois]

pre 16 godina

Kakva ce to biti ekipa Barse u napadu SA ANRIJEM,MESIJEM,RONALDINJOM I ETOM.JOS SAMO DA SE POJACA ODBRANA I TO CE BITI EKIPA KOJA SVE MELJE PRED SOBOM.Ako dodju jos kivu i tyre real se moze odmah oprostiti od titule i nek ocekuje 5 komada na oba meca.pozdrav za sve prave barsine fanove.

Dj jA

pre 16 godina

Ovaj vrhunski igrac samo propada u Arsenalu, jer nema s kim da igra... Zato mislim da je dobro sto je dosao u Barsu jer mu igra i igraci odgovaraju... A da Bog da im se pridruzio i Nikola Zigic ;)

ronalmy

pre 16 godina

Ipak,ima dobrih vesti...Nista lepse nego videti Henrija u plavo/crvenim prugama.Jedva cekam sledecu sezonu!I on ovim nije izdao Arsenal,on je njemu vec dao toliko..,pa ljudi nije ovo kao da je otisao u celzi.Razumite ga to je BARCA!!!!

ronaldinho10

pre 16 godina

Stizu jos Yaya Toure, nadam se Chivu (tu se nesto iskomplikovalo), i najverovatnije Abidal...
Ja molim sve doticne strucnjake, da se posvete malo svom zivotu, a da "probleme" oko sastava, taktike, igranja zajedno ili ne, 2 spica, 3 spica ostave ljudima koji su zaduzeni za to.Ja ovde samo vidim hrpu ljubomornih i podlih komentara.I ja smatram, nije Henry vas prodao, mislim na Arsenal, vec Arsenal njega.Kao sto sam rekao, navijaci Arsenala kukajte negde drugde, navijaci Reala gledajte svoja propala posla, a ostali ili smanjite ljubomoru i zlo koje vrvi iz vasih komentara ili radite nesto pametnije u svom zivotu.
Visca Barca!!!!

R E A L

pre 16 godina

BOJICU
Mene uopste,UOPSTE ne pogadja to sto je on sad u barceloni! Njegov problem.A sto se Reala tice oni spremaju bombe za prelazni rok.Videces! Jos su sad prodali Diega Lopeza(rezervni golman) Viljarealu pa su i tu dobili pare! I uzgred Real ce UVEK biti bogatiji od barselone. Samo su za Kaku ponudili 80 miliona sto vi nikad necete moci!

Jonny

pre 16 godina

Pa i ja bi otisao za 200.000 nedeljno!!!!! On se obezbedio sto ne bi obezbedio i unuka njegovih unuka!!!!! hihi u svakom slucaju dobar igrac

arsenal fan

pre 16 godina

@ darko
Potpuno razumijem kako se osjecas. Ali mnogi veliki igraci poput vijere piresa anjelke(...) su odlazili iz arsenala i nijedan se nije vratio nazad na stadion da se oprosti od naviaca i da intervju za sajt arsenala.
Opet ponavljam ako zaista volis arsenal treba da imas malo vise respekta za ono sto je on uradio

ronaldinho10

pre 16 godina

Pricajte malo o lepsim stvarima, kao na primer da je Henry-ja docekalo 30.000 navijaca na Camp Nou (cak je premasio i Ronaldinha).Visca Barca!!!
P.S.Chivu stize, pitanje je casa.

Henry

pre 16 godina

Bas mi je dobro u Barseloni, a sta vi toliko komentarisete o meni?? Pa valjda ja znam sta je dobro za mene... Upozorenje Realcima: Zapamtite ovu titulu, jer je to zadnje sto ste osvojili... "dugo ste nas u zaborav gurali, al' sad smo se ponovo vratili, katalonci su jedini NAJBOLJi majstori"... :D:D
pozdrav svima sa Nou Kampa uz veselu pesmu "Elena - Obrati paznju.mp3" :)

The Doctor

pre 16 godina

Velika pojacanja,mnogo para,slavna imena,veliki klub...DA VAM TO NIJE POZNATO OD NEKUD...setimo se reala,celzija,intera-trebace tu jos dosta vremena za dobre rezultate