Fudbal 98

Utorak, 19.06.2007.

18:59

Luiza Perez:"Sine, igraj za Srbiju"

Luiza Perez:"Sine, igraj za Srbiju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Isidora

pre 16 godina

Ako je zaista istina da je to rekla njegova majka,onda je to super,jer je i Bojan sam izjavio kako ce njegova majka imati presudnu odluku u pitanju reprzentacije...a ja iskreno mislim da je to rekla,jer svi znamo da katalonci ne vole puno spance,pa je i njoj lakse da joj sin igra za SRBIJU! Mi ovde mozemo samo da se nadamo da je to istina i da ce Bojan jednog dana obuci dres Srbije!!!

Dragan,BGD

pre 16 godina

Bolesni pojedinci,bolesna nacija.Samo treba citati komentare.Sta sve tu ne pise.
Naprimer izraz - Da ga dovedemo...Pa nije on ovan da ga dovodimo.Ali zato niko ne kaze - Voleli bismo da igra za nas,hajde da ga lepo zamolimo...Za mnoge Bojan je ovde,drvo,stvar,drustvena svojina.Ovog casa nije mnogo vazno sto ne zna dobro srpski,
ali kada bi zaigrao za nas,vec posle kratkog vremena javili bi se dripci da kazu
-Je li bre Bojane,daj bre nauci srpski.A prvi put da zaigra lose,vec bi sa tribina vikalu-Vrati se u Spaniju,sto si dolazio.
Evo mudra Tijana kaze-Bravo za njegovu majku...Bas me zanima Tijana,sta bi rekla da je ovde neki talenat ciji je otac Spanac,a majka Srpkinja,
pa da majka kaze-Sine,igraj za Spaniju.Da li bi bilo drvlja i kamenja,sta mislis.
Bojane,daj ocu da ti procita ove komentare,pitaj ga sto se preselio u Spaniju,neka ti kaze posteno.Pa onda sam odluci gde ces.

Loshme

pre 16 godina

Pa nece on da bude profesor srpskog, dovedite ga bre ljudi da igra fudbal!!! Osim toga, decko je SRBIN, to je jasno kao 2 i 2, a jezik ce nauciti vremenom! Osim toga, i selektor nam je Spanac! Uz Bojana Krkica i Nikona Jevtica, niko nam nece biti ravan!!!

Darko

pre 16 godina

Bilo bi super da Bojan zaigra za nasu reprezentaciju,ali u sustini bilo bi mu bolje u Spaniji jer je fudbal kvalitetniji,nije da kazem da mi Srbi neznamo da igramo fudbal.Na njemu je da odluci,ali nebi imao nista protiv i da zaigra za nas,bilo bi to pravo pojacanje.Vec se prica novi Ronaldinjo,Maradona,a jos je iz Srbije!Mlad je ima potencijala a ima i mogucnosti da bira.

Dragan Mijatovic

pre 16 godina

A šta mislite narode, da prepustite njemu da sam odluči!? Na kraju karjeva njegova karijera i osećanje pripadnosti su na ispitu. Što toliko svi volimo da se kitimo nečim i nekim "perjem" pa bilo i svačije? Možda se dete oseća kao Španac, možda kao Srbin, Crnogorac, ili Eskim, šta ste zapeli toliko...

king of snake

pre 16 godina

Koliko talenata imamo po svetu mozemo `ladno da napravimo 2 selekcije...Jos jedan dokaz da je ovo zemlja cinika i mafijasa..
A za ovog malog carobnjaka u kopackama mogu da kazem da treba da prihvati da igra za nas i postane simbol jedne nove Srbije u kojoj ce se bolje raditi sa mladim igracima i tako postati fudbalska sila na globalnom nivou...
A zamislite tek napad BOJAN-ZIGIC!!??Brrrrrrrrrrr

SKY

pre 16 godina

Ma smo neka ga dovedu kad budemo decekivaki nase mlade fudbalere pa da vidi kako je to kad zbog tebe dodju preko 100.000 ljudi, pa onda neka vidi gde ce igrati, jer nije sve u novcu on ce mlatiti lovu u Barsi!!!!

GUNDRA_BCN

pre 16 godina

Moram reci da me neki komentari strasno nerviraju...a cini mi se..napisani su od osoba koji nemaju blage veze o fudbalu..mislim o komentarima nekih koji pisu da je bolje da tamo ostane a da e igra za nasu repku...stvarno me zanima, sta bi to njemu smetalo karijeri ako bude igrao za Srpsku, a ne za Spansku reprezentaciju, ipak ce tada jos uvek biti clan fc barça i tu se nebih nista promenilo...kao prvo...u repki se igra ne zbog novca nego zbog ljubavi prema svojoj zemlji...drugo, ocigledno je da je nasa mlada selekcija mnogo jaca nego spanske omladinske...bice tu olimpijske igre i vise vaznih takmicenja...spanci koliko znam nece nastupati tamo...samo jedan primer a mogao bih satima da napisem primere zbog cega bi mu bilo bolje da igra za nas a ne za njih...
ZVEZDA JE ZIVOT, sve ostalo sitna zrna...FCRS

MATKE PFC

pre 16 godina

Bojan zvanicno vise ne moze da igra za Srbiju. Pravilo je da je Bojan mogao da igra za obe reprezentacije sve dok NE ODIGRA VISE OD 16 MINUTA za neku reprezentaciju. Cim odigra vise od toga on postaje obavezan clan te reprezentacije za koju je odigrao vise od toga. :(

Ivan_

pre 16 godina

Neshvatljivo je da bas uopste ne govori nas jezik. Al' ajd to jos i nekako mogu da shvatim. Ima jedna druga stvar koja mi jednostavno ne ide u glavu a koju sam negde procitao (ako je tacna). Naime to da on NIKADA nije bio u Srbiji. Alo bre Krkicu seniore...pa sta si ti radio covece??
Kako je to moguce da sina koji ce uskoro da napuni 18. godina NIKADA nisi odveo u zemlju iz koje i ti potices. Prosto neverovatno. Nije kriv mali Krkic i uopste me ne bi nerviralo da igra za Spaniju. Nije kriv on - kriv je njegov OTAC!

bozidar

pre 16 godina

Krkic je talenat i po vidijo sam njegove clipove na internetu pravo cudo od deteta.treba ga pozvati odma u a reprezentaciju srbije zato sto bi bijo bolji bez pocjenjivanja od pola igraca koji sada igraju mislim efikasniji bili bi prvaci evrope.

Dayo

pre 16 godina

Ljudi, imam ideju!!!
Ako neko zna nekog ko bi mogao da nadje e-mail njegove majke pa da lepo njoj svi koliko nas ima posaljemo neku vrstu peticije i da lepo zamolimo, ako treba i zakukamo, da izvrsi uticaj na Bojana da zaigra za nas nacionalni tim!
To je samo moja ideja, sta mislite?

Srbija je vecna dok su joj deca verna!

Vladimir

pre 16 godina

bilo bi to savrseno da igra za nas.Ljudi,ajmo malo realno.To su puste zelje i jos pustiji snovi...To je isto kao kad bi ja sadio neko voce na zemljistu i da mi dodje neki deseti i hoce da mi uzme sve jer je to pre5,6 godina bilo njegovo zemljiste.

made in Serbia

pre 16 godina

@Djenis

Brate, svaka ti cast. Hocu da ti kazem, da nema nikakve veze sto ne znas dobro Srpski. Ja isto zivim na zapadu, rodjen sam cak ovde, ali ipak kad odem dole u SRB ili RS primetim da dosta njih isto nemaju pojma. Srbin si u srcu, a ne ako znas Srpski. Ti seljaci sto te pljuju nisu vecinom nista u zivotu postigli. Zivela Srbija i Bojan Krkic!! Srbija do TOKIJA

Sveta

pre 16 godina

Kakve su to rasisticke gluposti? Pa nije lud da igra za zemlju sa kojom veze nema (a koja je btw propala skroz), a da ne igra za onu u kojoj je rodjen, odrastao i naucio sve sto zna?

Dragankg

pre 16 godina

@srx
Daj čoveče pročitaj šta si napisao molim te...pa ti si stvarno legenda...ovako mlaćenje nisam čuo u životu.Izvini, koliko ti imaš godina i gde si živeo.

voja

pre 16 godina

ma, jok, jos treba u partizan da dodje da ga zeka i bjeka prodaju za debele pare u guangdong... uostalom vec je igrao za U21 i po tome (bar se ovde tako tvrdi) nema vise dileme za koga ce igrati. mi smo majstori da navucemo ljude da zaigraju pa posle nista, sut u dupe... jeste de mi terzic & co deluju malko mudrije i postenije, ali sumnjam ja u sve to...

Timok

pre 16 godina

Sine svrati do srbije da okrenemo neko jagnjence,da oladimo shpricer,odgledamo protiv Belgije i finale,samo ces da uzivas i vishe nikad neces da se okrenes sine-kakva Spanija kakva Katalonija-za tebe je Srbija Krko majstore-ali samo ako se izboris za svoje mesto u reprezentaciji-jaka je konkurencija toga budi svestan-ali tebe cemo da proguramo jer ce to da nam bude slatko kada Spanci budu plakali

LaN

pre 16 godina

Nista od Bojana!Odigrao je 30-ak
minuta za prvi tim Spanije protiv Belgije u kvalifikacijama.Jel zna neko kakva je situacija sa Nikonom?

Dzoni

pre 16 godina

Bilo bi zaista sjajno kad bi Bojan odlučio da igra za našu selekciju, gledao sam ga i stvarno se radi o ogromnom potencijalu. Međutim, volio bih da se varam, ali mislim da će on ipak igrati za esp, barem tako kruže priče. Ipak nadajmo se da će obući plavi dres!!!!

Dragan,BGD

pre 16 godina

Procitao sam jos jednu stupidariju.
Pise - NAS DRAGULJ.
Sta to znaci nas dragulj,osim da smo mi njegovi vlasnici.
Krkic moze da postane dragulj nase reprezentacije,tek ako zaigra za nas i ako bude zaista dobar.Sada napisati-Nas dragulj je glupost,kao sto je glupost da ce on igrati na mestu Ronaldinja,
kad Brazilac ode iz tima,sto se lako moze desiti vec na jesen.I onda ce Krkic sa 17 godina da bude vodeci igrac Barselone.
Kad tu ne bi bili Mesi,Chavi i ostali.
Neko davmo rece - Hleba i igara.B92,mnogo dajete igara, dajte malo i hleba.

Dragan,BGD

pre 16 godina

...Katalunja,pokrajina koja vekovima zeli da se otcepi od Spanije...
Ko to tvrdi,da li mozda oni sto bi sada da spasavju Kosovo,a nisu ga spasavali kada treba,pa plase Evropu,da ce se posle Kosova raspasti mnoge evropske zemlje.
U Kataloniji ima onih koji bi sec ad otcepe,ali ima onih koji ne bi da se otcepe.Koji je broj veci,to ne mogu da kazem,ali ni vi ne znate koji je broj.
U vezi Krkica,ne treba da odlucuje njegova majka,otac ili neko treci.Bojan sam mora da odluci,bez pritisaka,
Jer,on je vise Spanac nego Srbin.Otac mu je Srbin,ali mu je majka Spanjolka i zivi u Spaniji.
Nemojte svojatati sve zivo na svetu.

Nena

pre 16 godina

@MIlenko Videla sam ja malo vise,i Pariz koji svi toliko isticu,ali jedna je Barclona...Nema osobe koja je bila tamo i rekla da nije odusevljena,i da je to najlepsi grad na svetu...
Visca Barca y Bojan y Leo Messi!!!

danrE

pre 16 godina

ma nije nesto igrac sta se palite :S igra u 3 ligu mislite da ga nebi niko dosad uzeo u neki bolji tim da ima takve sposobnosti kao sto se ovde prikazuje?

Mama, tata i sin

pre 16 godina

Mlad ovaj Bojan, dete jos - a vec uspeo da ne nauci srpski jezik! Trudio se tata uveliko, vidi se. Ako mama toliko voli Srbiju, sto nije dala prostora tati da sina nauci i jeziku otadzbine? Mile, ne voli "snajka" Srbiju, nego ne voli Spaniju - samo da nije u spanskom dresu, bolje da bude i u srpskom! Nego, shalu na stranu, to sto je Bojan tako superioran u omladinskim kategorijama, ne znaci da ce tako ostati i posle 18. ili 20.godine. Zna se da vecina igraca "eksplodira" u odredjenonm trenutku - za Krkica je otezavajuca okolnost sto je eksplodirao tako rano. Evo, secam se Zlatka Kranjcara (njegov sin Niko je nula prema njemu!)- Zlatko, tj. "Cico" je sa 14 godina znao sve, bio istinski majstor, ali karijera koju je kasnije ostvario bila je tek nesto iznad prosecne. (Doduse, kriv je bio i Miljanic, koji je izbegavao da mu da sansu u reprezentaciji, Miljanic je najvise voleo igrace u dobi od 26 godina -u inostranstvo se moglo ici sa 27 godina -, koje je vodio na prvenstva da bi ih prodao i uzeo sebi procenat). Kako vreme bude teklo, Bojana ce njegovi vrsnjaci polako sustizati, iako bih, naravno, voleo da ne bude tako. Bez obzira cak za koga ce igrati.

dlb

pre 16 godina

@ Sirius

to sto je nastupao za Spaniju U21 znaci samo da je izgubljen za nasu mladu reprezentaciju,a jos ima pravo da igra za nasu A selekciju

Kako ne zna Srpski,pa zna sigurno 2 rijeci srpskog, BOJAN KRKIC-eto ga 2 rijeci, a tata ga je sigurno naucio jos neku
Ako bude igrao za Srbiju ako osjeca to onda ce se vidjeti kakav je karakter, ako odluci za Spance opet dobro ako ne osjece i srcem i razumom da bi trebao da nosi Crveni(Srpski) dres ne Crveni Spanski onda i ne treba da igra za nas,
Kako god izabrao opet ce biti jedan od najboljih nasih igraca koji je "kotraljao" loptu zemaljskom kuglom -889 golova 17 godina ciao pele ciao Romario posudi par golova i od Bojana pa da ti mozda FiFa prizna rekord...i na kraju ako bude nastupao za Srbiju ne propustam ni jednu utakmicu nasu gdje god bio.Poz iz B. Luke

vlada

pre 16 godina

Pametno...
ni jedan stranac nikada nece biti prihvacen u tudjoj zemlji...
moze majka da mu bude spanska princeza, on je KRKIC, SRBIN i takav ce biti gde god da igra... mene bi bilo sramota da moja deca igraju za neku drugu zemlju...
ako u njemu ima imalo casti i pameti odabrace pravu stranu!!!
nije u nasem fudbalu sve tako crno...uz orlice koji pokazuju u Holandiji da su ORLUSINE, bice prava zvezda...deo pravog tima...dolazi jedna talentovana generacija u nas fudbal! ima nade i za nas...

e steta

pre 16 godina

Bojan Krkic finally Finds A Place
8th June 2007
The Spain-Serbia battle for Bojan is over. Bojan Krkic is now a permanent feature for the Spainish national team.
The Spanish selector, Inaki Sa'ez did well to think of Bojan's future and must be commended for introducing him at the right time to not only register victory for his side, but to also register victory for Spanish football.
The Spanish Coach removed national team mate, Vecindario Xisco and introduced young Bojan Krkic in the 66th minute of the Eurocopa 2009 qualifying game with Georgia, and Krkic stayed on till the end of the game, ensuring he sustained victory for his side and also put to the shelf, the possibilty of lacing his boots for Serbia.
With playing for this long, a total of 24 minutes in regular time plus some minutes more in added time, Bojan Krkic has now been fully assimilated into the Spanish National side as he has exceeded the required 16 minutes of playing time needed to become a permanent player for a country.
Bojan Krkic has dual nationality in that he was eligible to play for both Spain and Serbia. Bojan was born on the 28 of August, 1990 in Linyola (Lleida), Spain, to a Serbian father who was also a soccer player and starred for great clubs like former European Champions, Red Star Belgrade.
He later moved to Spain and married a Spanish lady. Their son Bojan Krkic was recruited for the Barça team by Oriol Tort and Joan Martinez Vilaseca, and had the option of playing for either of the two countries, and could chose any of them and play for them at the same time, so long as he did not play up to sixteen minutes on any of such cases, other than that he would have to play permanently for any country he played for longer than that stipulated time.
Such was the case for Spain and Bojan will now wear the colours of Spain without any controversy.
cini mi se da ipak nece igrati za nas i ako je ovo komentar od 8 juna na www.bojankrkic.co.uk

Djenis

pre 16 godina

Aloo bre ljudi.. ja ne znam ono perfektno da pricam srpski.. ja sam srbin i zivim u dansku.. ali ovo morate da znate.. ja volim SRBIJU.. volim nasu drzavu.. al jbg svaki put kad sam dole, osecam se kao neki glub seljak, gresim po malo kad pricam i svi se smejate.. stvarno nije fer.. ! ovaj Krkic nezna ni rec srpski i on je sad sasvim okej.. neka igra za nasu reprezentaciju jer on je Maradona broj 2... a ja svaki put kad se vratim dole neka me pljuju, jer gresim ponekad... eeeh da znate ovo.. NEKA IGRA ZA SPANIJU, on je spanac i ne zna srpski, pustite ga sam da odluci...

Zax

pre 16 godina

@Sirius
Ta izjava koja stoji na tom linku je demanotovana od UEFE. To je vec neaktuelno. On ima pravo do svoje 21 godine da se odluci za koge ce da igra tako da je to samo bio pokusaj Spanaca da ga spakuju u svoje redove. Imamo prava da se nadamo da ce zaigrati za Srbiju. To je njegova odluka.

d mas

pre 16 godina

Ne znam ja bas ko treba da leci komplekse...Komsije jedva cekaju da objave nesto protiv nas.Ovo sa englezima i rasizmom su objavili na sva zvona a nisu ni spomenuli kako su dali gol i sta sad govore.Verovatno bi i za Krkica rekli da je propali talenat odbacen iz spanije dosao da igras za nas.

Zeka peka

pre 16 godina

Ovo je nemoguca misija za Srbiju. A zasto? Na jednoj strani ima oca koji sigurno zeli da mu sin igra za Srbiju i majku koja mozda zeli ako ne moze vec za Kataloniju. Na drugoj strani imate bogate tajkune Barselone i Spanije koji su vec dosad godinama mnogo ulagali u njega i brusili taj fudbalski dijamant. Sem toga decko ne zna da bekne nas jezik. Oni ga tamo verovatno svaki dan salecu sa raznoraznim ponudama , a sta Srbija moze da mu ponudi sto Spanija ne moze? Mislim da sto se tice materijalnih stvari-nista. Sto se tice casti i obraza, to nece biti dovoljno jer da je otac bio pravi Srbin koji drzi do patriotizma, on bi ga naucio makar malo srpskom jeziku, a ne ovako da ne zna ni reci...
rec...

MIlenko

pre 16 godina

Ha, ha,...Ova Nena ocito nije videla nista vise od Barselone, kad moze tvrditi da je to najlepsi grad na svetu. Ha, ha,...a ovaj mali ce da zaigra za Srbiju "malo morgen". Daj bre sta se palite!

Lopez

pre 16 godina

Kakav je to Srbin(njegov cale) kad ga nije naucio ni rec srpskog,mora bar da zna da kaze-jedna tura za celu kafanu i mora da nauci BOZE PRAVDE,a za ostalo cemo da se dogovorimo.

rhu

pre 16 godina

@Damir
Koje su to gluposti...igras 16 minuta i kao ti si clan jedne reprezentacije za sva vremena! Koliko znam pravila su takva da on do 21. god moze da bira gde ce...cini mi se da cak iako igra za Spanski A tim kao standardan ipak do 21. god moze da bira...

ivan.mile

pre 16 godina

Nema veze što ne zna srpski, naučiće koliko mu treba (šutni, dodaj i sl.) ali treba mu ispuniti sve što traži samo da zaigra i igra godinama za Srbiju. I njemu i Nikonu Jeftiću.

Milan_PT

pre 16 godina

@Sirius, po trenutno vazecim pravilima nema nikakvog uticaja sto je Krkic vec igrao za A-reprezentaciju Spanije. Naime, nema nikakve razlike izmedju A i Under-21 reprezentacije. Kao sto je Kuzmanovic bio kapiten svajcarske U-21 reprezentacije, pa sad igra za nas, tako ce i Krkic KAD NAPUNI 21 godinu morati da odabere za koju selekciju ce da igra. Dotad moze i da odigra 100 utakmica za Spaniju, ali to nema nikakvog uticaja na konacan izbor...

storia

pre 16 godina

A po cemu je Spanija bolji izbor od nas?!? Kako god okrenemo on ce trenirati u Barseloni i igrati u jakoj evropskoj ligi, znaci talenat ce se razvijati...s' druge strane ti spanci nisu nikad bili svetski sampioni i samo jedanput (jedva kod kuce) osvojili EURO pre nekih 40 i kusur godina (pre i posle njih smo i mi igrali u finalu)!
Tako da ne vidim zasto ne bi i igrao za nas, ipak je Srbin, BOJAN KRKIC!!!

borzinho_88

pre 16 godina

Au ja mislio od ovoga nista, al eto . . . Ako mu je mama rekla i cale se slaze onda mislim da su velike sanse da igra za nas. Dodji majstore pa mozemo zadjedno da slavimo rodj. moj je 25-og. :D

Damir

pre 16 godina

Nazalost, izgleda da je ovo totalna neistina. Po ovom clanku na njegovom sajtu on se vec opredelio za Spaniju. http://www.bojankrkic.co.uk/bojankrkic/bojankrkic.php/2007/06/08/bojan_krkic_finally_finds_a_place

johnny

pre 16 godina

bla,bla rekla-kazala.....dok ne vidim svijim ocima ne verujem....neko lud da ga pusti tek tako....
vidite ovo ljudi
http://youtube.com/watch?v=VCJ_spXCQ-0

Leonidas

pre 16 godina

Bilo bi fantasticno da je istinito, uklopiti Krkića sa našim mladim reprezentativcima. Ali ja, iskreno, ne verujem.
D mas
čoveče, idi leči komplekse, kakve veze Hrvati sa ovim imaju?!

Maarkooo

pre 16 godina

Ljudi, nema nista od ovoga. Mali kada postane punoljetan imace pravo da sam donosi odluke i ne sumnjam da ce njegov izbor biti reprezentacija Spanije. JER mali nikada nije bio u Srbiji, ne zna srpski jezik i u mladjim kategorijama Spanije je vec odigrao veliki broj utakmica tako da mu se tamo nalaze svi prijatelji.

Ja_pa_Ja

pre 16 godina

Kakva vest! Ljudi, pa od ovoga moze da se rikne! Ali sudeci po komentarima, ne samo od radosti vec i od zavisti. Jednostavno neshvatam komentar od srx-a. Zavist, provokacija, ljubomora? Valjda vest nije patka. Videcemo...ako nije, SERBIA NEW WORLD CHAMPION!

Ivan

pre 16 godina

Ljudi jel bas toliko bitno da li zna da prica Srpski ili ne? Neka on prica na terenu jer on je fudbaler a nije ni lektor ni poliglota tako da nas takve stvari ne trebaju brinuti ni zanimati. Decko ima Srpske krvi u sebi i to mu se treba usaditi u glavu jer u stranim zemljama znaju to izbrisati iz memorije deteta i isprati mu mozak. Kada shvati cija mu krv tece venama i kada shvati pre svega STA je on i shvati da se za nasu reprezentaciju gine na terenu i shvati da nije isto biti reprezentativac Srbije kao neke druge zemlje onda ce postati pravi Srbin pa makar i neciste krvi a mi cemo ga prihvatiti kao naseg brata nadamo se i junaka.

Kragujevcanin

pre 16 godina

Ljudi, da li znate da srecnijeg coveka na svetu odmene ne bi bilo kad bi Bojan zaigao za Srbiju!
Medjutim, nista ne verujem dok se ne potvrdi vest,tj. dok Krkica ne vidim u crvenom dresu, ali sa srpskim grbom.Posteno-pesimista sam!

sale

pre 16 godina

@ d mas
Sta sada uvlacis Hrvate? Opet pocinjemo sa tih nacionalnim glupostima koje nikome dobro ne donose. Ajde ljudi malo se opametite. I ja bih voleo da igra za nas, ali sta ce ko da misli od nasih komsija to je najmanje bitno.
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Sirius

pre 16 godina

Pa mogli ste malo da proverite tu informaciju... Nazalost, izgleda da nece moci da igra za nas:( Pogledajte:
http://www.bojankrkic.co.uk/bojankrkic/bojankrkic.php?cat=2309

zoki PFC

pre 16 godina

Iskreno rečeno, po pitanju osvajanja nekog trofeja, prije da će ga osvojiti sa Srbijom nego sa Španijom. Klubovi im vladaju Evropom, ali im je reprezentacija bila i ostala truba.

Miki

pre 16 godina

Ljudi ostavite decka na miru,to je njegov zivot i nek sam odluci!Pitam se samo kakva bi mu motivacija bila da igra za Srbiju kad ga nista ne veze emocijalno za nasu zemlju a one su presudne za motivaciju u igri a to vam je u sportu SVE! Boj ne bije svijetlo oruzije no boj bije srce u junaka!

deda

pre 16 godina

@d mas

Covjece tebi je vazno sto ce hrvati reci, pa evo deseli se k nama u hrvatsku i iz prve ruke slusaj i gledaj komentare te usput izljeci komplekse.. Inace mali je stvarno dobar i ima sve predispozicije da postane svjetska klasa. Sumnjam da ce odabrati dres srbije, posto uopce nezna jezik te ne pozna mentalitet ljudi na ovim prostorima. Ipak je mali roden i odrastao u spaniji te ga sve veze prema tamo. Ali ako se odluci za srbiju dobijate strasnog igraca u buducnosti.

Nena

pre 16 godina

@Kragujevcanin Racunaj tu i mene...Ja mnogo volim Bojana,i to moje misljenje nece promeniti ma za kaga izabrao da igra...Meni je drago sto igra u Barci!Naravno,volela bih da igra za nas,i mislim da imamo sanse.Ljudi,to sam vec citala,ali Katalonci su mnogo dobri ljudi,a i imaju najlepsi grad na svetu-Barcelonu!!!
Mislim da imamo sanse.I nije bas da ne prica srpski,prica malo,ali dosta razume.Uostalom sta se brinete,trener nam je spanac.Samo nek on dodje...
Visca Barca y Leo Messi i Bojan Krkic!!!

mp

pre 16 godina

Ljubi ga majka! Verovatno novinarska patkica da se malo nalozimo!
Bilo bi lepo ali ipak na drugoj strani nam je protivnik Spanija...

Triple X

pre 16 godina

Jos onaj klinac iz Schalkea i to je to...Igrajte za tamo neku Barselonu, Chelsea, Schalke, razvijajte se i budite najbolji ali obavezu drzvanog dresa nosite u srcu i odazovite mu se...Ipak ste nasi...

patriota

pre 16 godina

I da nije tako veliki igrac i potencijal kakvim ga predstavljaju,Bez obzira sto ne zna da prica Srpski,bez obzira sto je odrastao u Spaniji,trebao bi da zaigra za nasu reprezentaciju.Ipak je on BOJAN KRKIC a ne neki tamo JOSE ANTONIO...

zare_kralj

pre 16 godina

Nekada su se ocevi pitali za sve,ali ocigledno je da je u Evropi drugacije.Necemo u Evropu! Salu na stranu,mali bi zaista bio velika buducnost naseg fudbala.

srx

pre 16 godina

Jadno dijete.
Mi Srbi volimo da prevarimo talente dok su mladi pa ih onda ne zovemo u reprezentaciju jer se trebaju prodati sinovi, unuci, sticenici na SP i sl.
Igraj za Spaniju Bojane opameti se.
Pogledaj Antu Drobnjaka, Ramba Petkovica, Ilica i Kezmana... ti si talenat koji zasluzuje vrhunske trenere i strucni stab a to u Barseloni i Spaniji imas.
Volio bih da super talenat igra za Srbiju, ali ne bih da Srbija unisti jos jedan talenat.

wlado

pre 16 godina

pa lepo je to, ali ako ce da igra za srbiju, samo u inat spancima(mama je katalonka), onda neka hvala, ti spanci, stvarno prgavi su ko i mi, pa jos malo

Srbija majka zove!

pre 16 godina

Ja imam misljenje koje se unekoliko razlikuje od uobicajenih, obicno obojenih emotivnim motivima. Ja mislim da je njegovo fudbalsko umece nasledjeno od oca pa je potpuno prirodno da mladic pokloni to Sriji, zar ne?! Da je on atleticar sigurno bih ovde rakao da treba da trci ili skace za Spaniju jer je to nasledje od majke.
Druga stvar, on ni sam ne zna kako bi ga Srbija docekala, ma kakva Spanija kakve trice. On bi bio legendarni heroj kao Marko Kraljevic!On je vec spanski omiljeni decko jer je poklonio Spaniji svoje umece u omladinskim danima a i igrac je Barse. Red je da deo toga pokloni i Srbiji.
Trece, kao i svaki mlad covek, on bi morao s razlogom da ima u sebi deo izazova a to je da upozna narod svoga oca i zemlju odakle on potice, da nauci jezik srpski i tek bi tada bio potpun i bogat covek. Znate sta, zaista je tacno da znati vise naroda i jezika predstavlja veliko bogatstvo. Bez toga bio bi uskracen za veliko zivotno iskustvo i jos veci iznos radosti.
Sve su to argumenti da decko prihvati igranje za Srbiju.
Nesto razmisljam i o tome da Spanci nikad nista nisu osvojili decenijama, a mi imamo mnogo perspektivnije reprezentacije, pogotovo one koje nadolaze. AKo jos pridruzimo NIkona, pa onog decka iz Svedske, ne znam mu bas sada ime, i uz nase mladice iz fudbalskih akademija, ma mozemo do najvecih trofeja. Uz to i nas fudbal sa ubrzanim razvojem privrede takodje brzo napreduje, pa bi njegova odluka bila sasvim logicna.

Clyde_Frog

pre 16 godina

@srx
Da, ako odluci da igra za nas onda ce propasti jer ne igra za Spaniju.
Covece on je igrac Barselone! Ne uci se on fudbalu u Spanskoj reprezentaciji nego u Barseloni!
Jedino mozda nikada nece osvojiti svetsko ili evropsko prvenstvo al' dobro valjda mu nije toliko bitno :)

toma

pre 16 godina

Bio bi super pojacanje za Srbiju, ali mi je glupo da igra za Srbiju-ne zna srpski da prica, pitanje je da li je i bio u Srbiji ikad, onaj Kuzmanovic bar zna srpski, u srbiji je bio ove godine prvi put-ni za njega nisam bio da igra za Srbiju.
Mislim da ni Bojan ne zeli bas da igra za Srbiju, vec za Spaniju, ali pitanje je koliko ce roditelji vrsiti uticaj na njega jos. Mlad je on, treba da se koncentrise na fudbal i napredak, ne verujem da on jos shvata znacaj takve odluke.

Ico

pre 16 godina

Bilo kako, Bojan je na istim pozicijama kad su reprezentacije u pitanju. Jer i ni mi ni Spanci se nesto nismo proslavljali na velikim takmicenjima. Medjutim tas na vagi u nasu korist, bi pored roditelja mogla da donese nasa mlada reprezentacija. Vidi on kakve bi imao saigrace mogao da ima.
Napred Srbija!!!!

Srbija majka zove!

pre 16 godina

Ja imam misljenje koje se unekoliko razlikuje od uobicajenih, obicno obojenih emotivnim motivima. Ja mislim da je njegovo fudbalsko umece nasledjeno od oca pa je potpuno prirodno da mladic pokloni to Sriji, zar ne?! Da je on atleticar sigurno bih ovde rakao da treba da trci ili skace za Spaniju jer je to nasledje od majke.
Druga stvar, on ni sam ne zna kako bi ga Srbija docekala, ma kakva Spanija kakve trice. On bi bio legendarni heroj kao Marko Kraljevic!On je vec spanski omiljeni decko jer je poklonio Spaniji svoje umece u omladinskim danima a i igrac je Barse. Red je da deo toga pokloni i Srbiji.
Trece, kao i svaki mlad covek, on bi morao s razlogom da ima u sebi deo izazova a to je da upozna narod svoga oca i zemlju odakle on potice, da nauci jezik srpski i tek bi tada bio potpun i bogat covek. Znate sta, zaista je tacno da znati vise naroda i jezika predstavlja veliko bogatstvo. Bez toga bio bi uskracen za veliko zivotno iskustvo i jos veci iznos radosti.
Sve su to argumenti da decko prihvati igranje za Srbiju.
Nesto razmisljam i o tome da Spanci nikad nista nisu osvojili decenijama, a mi imamo mnogo perspektivnije reprezentacije, pogotovo one koje nadolaze. AKo jos pridruzimo NIkona, pa onog decka iz Svedske, ne znam mu bas sada ime, i uz nase mladice iz fudbalskih akademija, ma mozemo do najvecih trofeja. Uz to i nas fudbal sa ubrzanim razvojem privrede takodje brzo napreduje, pa bi njegova odluka bila sasvim logicna.

srx

pre 16 godina

Jadno dijete.
Mi Srbi volimo da prevarimo talente dok su mladi pa ih onda ne zovemo u reprezentaciju jer se trebaju prodati sinovi, unuci, sticenici na SP i sl.
Igraj za Spaniju Bojane opameti se.
Pogledaj Antu Drobnjaka, Ramba Petkovica, Ilica i Kezmana... ti si talenat koji zasluzuje vrhunske trenere i strucni stab a to u Barseloni i Spaniji imas.
Volio bih da super talenat igra za Srbiju, ali ne bih da Srbija unisti jos jedan talenat.

sale

pre 16 godina

@ d mas
Sta sada uvlacis Hrvate? Opet pocinjemo sa tih nacionalnim glupostima koje nikome dobro ne donose. Ajde ljudi malo se opametite. I ja bih voleo da igra za nas, ali sta ce ko da misli od nasih komsija to je najmanje bitno.
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

patriota

pre 16 godina

I da nije tako veliki igrac i potencijal kakvim ga predstavljaju,Bez obzira sto ne zna da prica Srpski,bez obzira sto je odrastao u Spaniji,trebao bi da zaigra za nasu reprezentaciju.Ipak je on BOJAN KRKIC a ne neki tamo JOSE ANTONIO...

zare_kralj

pre 16 godina

Nekada su se ocevi pitali za sve,ali ocigledno je da je u Evropi drugacije.Necemo u Evropu! Salu na stranu,mali bi zaista bio velika buducnost naseg fudbala.

deda

pre 16 godina

@d mas

Covjece tebi je vazno sto ce hrvati reci, pa evo deseli se k nama u hrvatsku i iz prve ruke slusaj i gledaj komentare te usput izljeci komplekse.. Inace mali je stvarno dobar i ima sve predispozicije da postane svjetska klasa. Sumnjam da ce odabrati dres srbije, posto uopce nezna jezik te ne pozna mentalitet ljudi na ovim prostorima. Ipak je mali roden i odrastao u spaniji te ga sve veze prema tamo. Ali ako se odluci za srbiju dobijate strasnog igraca u buducnosti.

Ico

pre 16 godina

Bilo kako, Bojan je na istim pozicijama kad su reprezentacije u pitanju. Jer i ni mi ni Spanci se nesto nismo proslavljali na velikim takmicenjima. Medjutim tas na vagi u nasu korist, bi pored roditelja mogla da donese nasa mlada reprezentacija. Vidi on kakve bi imao saigrace mogao da ima.
Napred Srbija!!!!

Ivan

pre 16 godina

Ljudi jel bas toliko bitno da li zna da prica Srpski ili ne? Neka on prica na terenu jer on je fudbaler a nije ni lektor ni poliglota tako da nas takve stvari ne trebaju brinuti ni zanimati. Decko ima Srpske krvi u sebi i to mu se treba usaditi u glavu jer u stranim zemljama znaju to izbrisati iz memorije deteta i isprati mu mozak. Kada shvati cija mu krv tece venama i kada shvati pre svega STA je on i shvati da se za nasu reprezentaciju gine na terenu i shvati da nije isto biti reprezentativac Srbije kao neke druge zemlje onda ce postati pravi Srbin pa makar i neciste krvi a mi cemo ga prihvatiti kao naseg brata nadamo se i junaka.

toma

pre 16 godina

Bio bi super pojacanje za Srbiju, ali mi je glupo da igra za Srbiju-ne zna srpski da prica, pitanje je da li je i bio u Srbiji ikad, onaj Kuzmanovic bar zna srpski, u srbiji je bio ove godine prvi put-ni za njega nisam bio da igra za Srbiju.
Mislim da ni Bojan ne zeli bas da igra za Srbiju, vec za Spaniju, ali pitanje je koliko ce roditelji vrsiti uticaj na njega jos. Mlad je on, treba da se koncentrise na fudbal i napredak, ne verujem da on jos shvata znacaj takve odluke.

Sirius

pre 16 godina

Pa mogli ste malo da proverite tu informaciju... Nazalost, izgleda da nece moci da igra za nas:( Pogledajte:
http://www.bojankrkic.co.uk/bojankrkic/bojankrkic.php?cat=2309

Kragujevcanin

pre 16 godina

Ljudi, da li znate da srecnijeg coveka na svetu odmene ne bi bilo kad bi Bojan zaigao za Srbiju!
Medjutim, nista ne verujem dok se ne potvrdi vest,tj. dok Krkica ne vidim u crvenom dresu, ali sa srpskim grbom.Posteno-pesimista sam!

Clyde_Frog

pre 16 godina

@srx
Da, ako odluci da igra za nas onda ce propasti jer ne igra za Spaniju.
Covece on je igrac Barselone! Ne uci se on fudbalu u Spanskoj reprezentaciji nego u Barseloni!
Jedino mozda nikada nece osvojiti svetsko ili evropsko prvenstvo al' dobro valjda mu nije toliko bitno :)

Triple X

pre 16 godina

Jos onaj klinac iz Schalkea i to je to...Igrajte za tamo neku Barselonu, Chelsea, Schalke, razvijajte se i budite najbolji ali obavezu drzvanog dresa nosite u srcu i odazovite mu se...Ipak ste nasi...

Ja_pa_Ja

pre 16 godina

Kakva vest! Ljudi, pa od ovoga moze da se rikne! Ali sudeci po komentarima, ne samo od radosti vec i od zavisti. Jednostavno neshvatam komentar od srx-a. Zavist, provokacija, ljubomora? Valjda vest nije patka. Videcemo...ako nije, SERBIA NEW WORLD CHAMPION!

Milan_PT

pre 16 godina

@Sirius, po trenutno vazecim pravilima nema nikakvog uticaja sto je Krkic vec igrao za A-reprezentaciju Spanije. Naime, nema nikakve razlike izmedju A i Under-21 reprezentacije. Kao sto je Kuzmanovic bio kapiten svajcarske U-21 reprezentacije, pa sad igra za nas, tako ce i Krkic KAD NAPUNI 21 godinu morati da odabere za koju selekciju ce da igra. Dotad moze i da odigra 100 utakmica za Spaniju, ali to nema nikakvog uticaja na konacan izbor...

d mas

pre 16 godina

Ne znam ja bas ko treba da leci komplekse...Komsije jedva cekaju da objave nesto protiv nas.Ovo sa englezima i rasizmom su objavili na sva zvona a nisu ni spomenuli kako su dali gol i sta sad govore.Verovatno bi i za Krkica rekli da je propali talenat odbacen iz spanije dosao da igras za nas.

storia

pre 16 godina

A po cemu je Spanija bolji izbor od nas?!? Kako god okrenemo on ce trenirati u Barseloni i igrati u jakoj evropskoj ligi, znaci talenat ce se razvijati...s' druge strane ti spanci nisu nikad bili svetski sampioni i samo jedanput (jedva kod kuce) osvojili EURO pre nekih 40 i kusur godina (pre i posle njih smo i mi igrali u finalu)!
Tako da ne vidim zasto ne bi i igrao za nas, ipak je Srbin, BOJAN KRKIC!!!

Leonidas

pre 16 godina

Bilo bi fantasticno da je istinito, uklopiti Krkića sa našim mladim reprezentativcima. Ali ja, iskreno, ne verujem.
D mas
čoveče, idi leči komplekse, kakve veze Hrvati sa ovim imaju?!

vlada

pre 16 godina

Pametno...
ni jedan stranac nikada nece biti prihvacen u tudjoj zemlji...
moze majka da mu bude spanska princeza, on je KRKIC, SRBIN i takav ce biti gde god da igra... mene bi bilo sramota da moja deca igraju za neku drugu zemlju...
ako u njemu ima imalo casti i pameti odabrace pravu stranu!!!
nije u nasem fudbalu sve tako crno...uz orlice koji pokazuju u Holandiji da su ORLUSINE, bice prava zvezda...deo pravog tima...dolazi jedna talentovana generacija u nas fudbal! ima nade i za nas...

Djenis

pre 16 godina

Aloo bre ljudi.. ja ne znam ono perfektno da pricam srpski.. ja sam srbin i zivim u dansku.. ali ovo morate da znate.. ja volim SRBIJU.. volim nasu drzavu.. al jbg svaki put kad sam dole, osecam se kao neki glub seljak, gresim po malo kad pricam i svi se smejate.. stvarno nije fer.. ! ovaj Krkic nezna ni rec srpski i on je sad sasvim okej.. neka igra za nasu reprezentaciju jer on je Maradona broj 2... a ja svaki put kad se vratim dole neka me pljuju, jer gresim ponekad... eeeh da znate ovo.. NEKA IGRA ZA SPANIJU, on je spanac i ne zna srpski, pustite ga sam da odluci...

zoki PFC

pre 16 godina

Iskreno rečeno, po pitanju osvajanja nekog trofeja, prije da će ga osvojiti sa Srbijom nego sa Španijom. Klubovi im vladaju Evropom, ali im je reprezentacija bila i ostala truba.

ivan.mile

pre 16 godina

Nema veze što ne zna srpski, naučiće koliko mu treba (šutni, dodaj i sl.) ali treba mu ispuniti sve što traži samo da zaigra i igra godinama za Srbiju. I njemu i Nikonu Jeftiću.

wlado

pre 16 godina

pa lepo je to, ali ako ce da igra za srbiju, samo u inat spancima(mama je katalonka), onda neka hvala, ti spanci, stvarno prgavi su ko i mi, pa jos malo

Maarkooo

pre 16 godina

Ljudi, nema nista od ovoga. Mali kada postane punoljetan imace pravo da sam donosi odluke i ne sumnjam da ce njegov izbor biti reprezentacija Spanije. JER mali nikada nije bio u Srbiji, ne zna srpski jezik i u mladjim kategorijama Spanije je vec odigrao veliki broj utakmica tako da mu se tamo nalaze svi prijatelji.

mp

pre 16 godina

Ljubi ga majka! Verovatno novinarska patkica da se malo nalozimo!
Bilo bi lepo ali ipak na drugoj strani nam je protivnik Spanija...

Lopez

pre 16 godina

Kakav je to Srbin(njegov cale) kad ga nije naucio ni rec srpskog,mora bar da zna da kaze-jedna tura za celu kafanu i mora da nauci BOZE PRAVDE,a za ostalo cemo da se dogovorimo.

Zax

pre 16 godina

@Sirius
Ta izjava koja stoji na tom linku je demanotovana od UEFE. To je vec neaktuelno. On ima pravo do svoje 21 godine da se odluci za koge ce da igra tako da je to samo bio pokusaj Spanaca da ga spakuju u svoje redove. Imamo prava da se nadamo da ce zaigrati za Srbiju. To je njegova odluka.

dlb

pre 16 godina

@ Sirius

to sto je nastupao za Spaniju U21 znaci samo da je izgubljen za nasu mladu reprezentaciju,a jos ima pravo da igra za nasu A selekciju

Kako ne zna Srpski,pa zna sigurno 2 rijeci srpskog, BOJAN KRKIC-eto ga 2 rijeci, a tata ga je sigurno naucio jos neku
Ako bude igrao za Srbiju ako osjeca to onda ce se vidjeti kakav je karakter, ako odluci za Spance opet dobro ako ne osjece i srcem i razumom da bi trebao da nosi Crveni(Srpski) dres ne Crveni Spanski onda i ne treba da igra za nas,
Kako god izabrao opet ce biti jedan od najboljih nasih igraca koji je "kotraljao" loptu zemaljskom kuglom -889 golova 17 godina ciao pele ciao Romario posudi par golova i od Bojana pa da ti mozda FiFa prizna rekord...i na kraju ako bude nastupao za Srbiju ne propustam ni jednu utakmicu nasu gdje god bio.Poz iz B. Luke

GUNDRA_BCN

pre 16 godina

Moram reci da me neki komentari strasno nerviraju...a cini mi se..napisani su od osoba koji nemaju blage veze o fudbalu..mislim o komentarima nekih koji pisu da je bolje da tamo ostane a da e igra za nasu repku...stvarno me zanima, sta bi to njemu smetalo karijeri ako bude igrao za Srpsku, a ne za Spansku reprezentaciju, ipak ce tada jos uvek biti clan fc barça i tu se nebih nista promenilo...kao prvo...u repki se igra ne zbog novca nego zbog ljubavi prema svojoj zemlji...drugo, ocigledno je da je nasa mlada selekcija mnogo jaca nego spanske omladinske...bice tu olimpijske igre i vise vaznih takmicenja...spanci koliko znam nece nastupati tamo...samo jedan primer a mogao bih satima da napisem primere zbog cega bi mu bilo bolje da igra za nas a ne za njih...
ZVEZDA JE ZIVOT, sve ostalo sitna zrna...FCRS

Nena

pre 16 godina

@Kragujevcanin Racunaj tu i mene...Ja mnogo volim Bojana,i to moje misljenje nece promeniti ma za kaga izabrao da igra...Meni je drago sto igra u Barci!Naravno,volela bih da igra za nas,i mislim da imamo sanse.Ljudi,to sam vec citala,ali Katalonci su mnogo dobri ljudi,a i imaju najlepsi grad na svetu-Barcelonu!!!
Mislim da imamo sanse.I nije bas da ne prica srpski,prica malo,ali dosta razume.Uostalom sta se brinete,trener nam je spanac.Samo nek on dodje...
Visca Barca y Leo Messi i Bojan Krkic!!!

Miki

pre 16 godina

Ljudi ostavite decka na miru,to je njegov zivot i nek sam odluci!Pitam se samo kakva bi mu motivacija bila da igra za Srbiju kad ga nista ne veze emocijalno za nasu zemlju a one su presudne za motivaciju u igri a to vam je u sportu SVE! Boj ne bije svijetlo oruzije no boj bije srce u junaka!

rhu

pre 16 godina

@Damir
Koje su to gluposti...igras 16 minuta i kao ti si clan jedne reprezentacije za sva vremena! Koliko znam pravila su takva da on do 21. god moze da bira gde ce...cini mi se da cak iako igra za Spanski A tim kao standardan ipak do 21. god moze da bira...

Nena

pre 16 godina

@MIlenko Videla sam ja malo vise,i Pariz koji svi toliko isticu,ali jedna je Barclona...Nema osobe koja je bila tamo i rekla da nije odusevljena,i da je to najlepsi grad na svetu...
Visca Barca y Bojan y Leo Messi!!!

Ivan_

pre 16 godina

Neshvatljivo je da bas uopste ne govori nas jezik. Al' ajd to jos i nekako mogu da shvatim. Ima jedna druga stvar koja mi jednostavno ne ide u glavu a koju sam negde procitao (ako je tacna). Naime to da on NIKADA nije bio u Srbiji. Alo bre Krkicu seniore...pa sta si ti radio covece??
Kako je to moguce da sina koji ce uskoro da napuni 18. godina NIKADA nisi odveo u zemlju iz koje i ti potices. Prosto neverovatno. Nije kriv mali Krkic i uopste me ne bi nerviralo da igra za Spaniju. Nije kriv on - kriv je njegov OTAC!

king of snake

pre 16 godina

Koliko talenata imamo po svetu mozemo `ladno da napravimo 2 selekcije...Jos jedan dokaz da je ovo zemlja cinika i mafijasa..
A za ovog malog carobnjaka u kopackama mogu da kazem da treba da prihvati da igra za nas i postane simbol jedne nove Srbije u kojoj ce se bolje raditi sa mladim igracima i tako postati fudbalska sila na globalnom nivou...
A zamislite tek napad BOJAN-ZIGIC!!??Brrrrrrrrrrr

borzinho_88

pre 16 godina

Au ja mislio od ovoga nista, al eto . . . Ako mu je mama rekla i cale se slaze onda mislim da su velike sanse da igra za nas. Dodji majstore pa mozemo zadjedno da slavimo rodj. moj je 25-og. :D

Zeka peka

pre 16 godina

Ovo je nemoguca misija za Srbiju. A zasto? Na jednoj strani ima oca koji sigurno zeli da mu sin igra za Srbiju i majku koja mozda zeli ako ne moze vec za Kataloniju. Na drugoj strani imate bogate tajkune Barselone i Spanije koji su vec dosad godinama mnogo ulagali u njega i brusili taj fudbalski dijamant. Sem toga decko ne zna da bekne nas jezik. Oni ga tamo verovatno svaki dan salecu sa raznoraznim ponudama , a sta Srbija moze da mu ponudi sto Spanija ne moze? Mislim da sto se tice materijalnih stvari-nista. Sto se tice casti i obraza, to nece biti dovoljno jer da je otac bio pravi Srbin koji drzi do patriotizma, on bi ga naucio makar malo srpskom jeziku, a ne ovako da ne zna ni reci...
rec...

Dragan,BGD

pre 16 godina

...Katalunja,pokrajina koja vekovima zeli da se otcepi od Spanije...
Ko to tvrdi,da li mozda oni sto bi sada da spasavju Kosovo,a nisu ga spasavali kada treba,pa plase Evropu,da ce se posle Kosova raspasti mnoge evropske zemlje.
U Kataloniji ima onih koji bi sec ad otcepe,ali ima onih koji ne bi da se otcepe.Koji je broj veci,to ne mogu da kazem,ali ni vi ne znate koji je broj.
U vezi Krkica,ne treba da odlucuje njegova majka,otac ili neko treci.Bojan sam mora da odluci,bez pritisaka,
Jer,on je vise Spanac nego Srbin.Otac mu je Srbin,ali mu je majka Spanjolka i zivi u Spaniji.
Nemojte svojatati sve zivo na svetu.

Dayo

pre 16 godina

Ljudi, imam ideju!!!
Ako neko zna nekog ko bi mogao da nadje e-mail njegove majke pa da lepo njoj svi koliko nas ima posaljemo neku vrstu peticije i da lepo zamolimo, ako treba i zakukamo, da izvrsi uticaj na Bojana da zaigra za nas nacionalni tim!
To je samo moja ideja, sta mislite?

Srbija je vecna dok su joj deca verna!

made in Serbia

pre 16 godina

@Djenis

Brate, svaka ti cast. Hocu da ti kazem, da nema nikakve veze sto ne znas dobro Srpski. Ja isto zivim na zapadu, rodjen sam cak ovde, ali ipak kad odem dole u SRB ili RS primetim da dosta njih isto nemaju pojma. Srbin si u srcu, a ne ako znas Srpski. Ti seljaci sto te pljuju nisu vecinom nista u zivotu postigli. Zivela Srbija i Bojan Krkic!! Srbija do TOKIJA

SKY

pre 16 godina

Ma smo neka ga dovedu kad budemo decekivaki nase mlade fudbalere pa da vidi kako je to kad zbog tebe dodju preko 100.000 ljudi, pa onda neka vidi gde ce igrati, jer nije sve u novcu on ce mlatiti lovu u Barsi!!!!

Loshme

pre 16 godina

Pa nece on da bude profesor srpskog, dovedite ga bre ljudi da igra fudbal!!! Osim toga, decko je SRBIN, to je jasno kao 2 i 2, a jezik ce nauciti vremenom! Osim toga, i selektor nam je Spanac! Uz Bojana Krkica i Nikona Jevtica, niko nam nece biti ravan!!!

MIlenko

pre 16 godina

Ha, ha,...Ova Nena ocito nije videla nista vise od Barselone, kad moze tvrditi da je to najlepsi grad na svetu. Ha, ha,...a ovaj mali ce da zaigra za Srbiju "malo morgen". Daj bre sta se palite!

Dragan,BGD

pre 16 godina

Procitao sam jos jednu stupidariju.
Pise - NAS DRAGULJ.
Sta to znaci nas dragulj,osim da smo mi njegovi vlasnici.
Krkic moze da postane dragulj nase reprezentacije,tek ako zaigra za nas i ako bude zaista dobar.Sada napisati-Nas dragulj je glupost,kao sto je glupost da ce on igrati na mestu Ronaldinja,
kad Brazilac ode iz tima,sto se lako moze desiti vec na jesen.I onda ce Krkic sa 17 godina da bude vodeci igrac Barselone.
Kad tu ne bi bili Mesi,Chavi i ostali.
Neko davmo rece - Hleba i igara.B92,mnogo dajete igara, dajte malo i hleba.

Timok

pre 16 godina

Sine svrati do srbije da okrenemo neko jagnjence,da oladimo shpricer,odgledamo protiv Belgije i finale,samo ces da uzivas i vishe nikad neces da se okrenes sine-kakva Spanija kakva Katalonija-za tebe je Srbija Krko majstore-ali samo ako se izboris za svoje mesto u reprezentaciji-jaka je konkurencija toga budi svestan-ali tebe cemo da proguramo jer ce to da nam bude slatko kada Spanci budu plakali

bozidar

pre 16 godina

Krkic je talenat i po vidijo sam njegove clipove na internetu pravo cudo od deteta.treba ga pozvati odma u a reprezentaciju srbije zato sto bi bijo bolji bez pocjenjivanja od pola igraca koji sada igraju mislim efikasniji bili bi prvaci evrope.

Darko

pre 16 godina

Bilo bi super da Bojan zaigra za nasu reprezentaciju,ali u sustini bilo bi mu bolje u Spaniji jer je fudbal kvalitetniji,nije da kazem da mi Srbi neznamo da igramo fudbal.Na njemu je da odluci,ali nebi imao nista protiv i da zaigra za nas,bilo bi to pravo pojacanje.Vec se prica novi Ronaldinjo,Maradona,a jos je iz Srbije!Mlad je ima potencijala a ima i mogucnosti da bira.

Dragan,BGD

pre 16 godina

Bolesni pojedinci,bolesna nacija.Samo treba citati komentare.Sta sve tu ne pise.
Naprimer izraz - Da ga dovedemo...Pa nije on ovan da ga dovodimo.Ali zato niko ne kaze - Voleli bismo da igra za nas,hajde da ga lepo zamolimo...Za mnoge Bojan je ovde,drvo,stvar,drustvena svojina.Ovog casa nije mnogo vazno sto ne zna dobro srpski,
ali kada bi zaigrao za nas,vec posle kratkog vremena javili bi se dripci da kazu
-Je li bre Bojane,daj bre nauci srpski.A prvi put da zaigra lose,vec bi sa tribina vikalu-Vrati se u Spaniju,sto si dolazio.
Evo mudra Tijana kaze-Bravo za njegovu majku...Bas me zanima Tijana,sta bi rekla da je ovde neki talenat ciji je otac Spanac,a majka Srpkinja,
pa da majka kaze-Sine,igraj za Spaniju.Da li bi bilo drvlja i kamenja,sta mislis.
Bojane,daj ocu da ti procita ove komentare,pitaj ga sto se preselio u Spaniju,neka ti kaze posteno.Pa onda sam odluci gde ces.

Damir

pre 16 godina

Nazalost, izgleda da je ovo totalna neistina. Po ovom clanku na njegovom sajtu on se vec opredelio za Spaniju. http://www.bojankrkic.co.uk/bojankrkic/bojankrkic.php/2007/06/08/bojan_krkic_finally_finds_a_place

johnny

pre 16 godina

bla,bla rekla-kazala.....dok ne vidim svijim ocima ne verujem....neko lud da ga pusti tek tako....
vidite ovo ljudi
http://youtube.com/watch?v=VCJ_spXCQ-0

Mama, tata i sin

pre 16 godina

Mlad ovaj Bojan, dete jos - a vec uspeo da ne nauci srpski jezik! Trudio se tata uveliko, vidi se. Ako mama toliko voli Srbiju, sto nije dala prostora tati da sina nauci i jeziku otadzbine? Mile, ne voli "snajka" Srbiju, nego ne voli Spaniju - samo da nije u spanskom dresu, bolje da bude i u srpskom! Nego, shalu na stranu, to sto je Bojan tako superioran u omladinskim kategorijama, ne znaci da ce tako ostati i posle 18. ili 20.godine. Zna se da vecina igraca "eksplodira" u odredjenonm trenutku - za Krkica je otezavajuca okolnost sto je eksplodirao tako rano. Evo, secam se Zlatka Kranjcara (njegov sin Niko je nula prema njemu!)- Zlatko, tj. "Cico" je sa 14 godina znao sve, bio istinski majstor, ali karijera koju je kasnije ostvario bila je tek nesto iznad prosecne. (Doduse, kriv je bio i Miljanic, koji je izbegavao da mu da sansu u reprezentaciji, Miljanic je najvise voleo igrace u dobi od 26 godina -u inostranstvo se moglo ici sa 27 godina -, koje je vodio na prvenstva da bi ih prodao i uzeo sebi procenat). Kako vreme bude teklo, Bojana ce njegovi vrsnjaci polako sustizati, iako bih, naravno, voleo da ne bude tako. Bez obzira cak za koga ce igrati.

Dzoni

pre 16 godina

Bilo bi zaista sjajno kad bi Bojan odlučio da igra za našu selekciju, gledao sam ga i stvarno se radi o ogromnom potencijalu. Međutim, volio bih da se varam, ali mislim da će on ipak igrati za esp, barem tako kruže priče. Ipak nadajmo se da će obući plavi dres!!!!

Dragan Mijatovic

pre 16 godina

A šta mislite narode, da prepustite njemu da sam odluči!? Na kraju karjeva njegova karijera i osećanje pripadnosti su na ispitu. Što toliko svi volimo da se kitimo nečim i nekim "perjem" pa bilo i svačije? Možda se dete oseća kao Španac, možda kao Srbin, Crnogorac, ili Eskim, šta ste zapeli toliko...

Isidora

pre 16 godina

Ako je zaista istina da je to rekla njegova majka,onda je to super,jer je i Bojan sam izjavio kako ce njegova majka imati presudnu odluku u pitanju reprzentacije...a ja iskreno mislim da je to rekla,jer svi znamo da katalonci ne vole puno spance,pa je i njoj lakse da joj sin igra za SRBIJU! Mi ovde mozemo samo da se nadamo da je to istina i da ce Bojan jednog dana obuci dres Srbije!!!

e steta

pre 16 godina

Bojan Krkic finally Finds A Place
8th June 2007
The Spain-Serbia battle for Bojan is over. Bojan Krkic is now a permanent feature for the Spainish national team.
The Spanish selector, Inaki Sa'ez did well to think of Bojan's future and must be commended for introducing him at the right time to not only register victory for his side, but to also register victory for Spanish football.
The Spanish Coach removed national team mate, Vecindario Xisco and introduced young Bojan Krkic in the 66th minute of the Eurocopa 2009 qualifying game with Georgia, and Krkic stayed on till the end of the game, ensuring he sustained victory for his side and also put to the shelf, the possibilty of lacing his boots for Serbia.
With playing for this long, a total of 24 minutes in regular time plus some minutes more in added time, Bojan Krkic has now been fully assimilated into the Spanish National side as he has exceeded the required 16 minutes of playing time needed to become a permanent player for a country.
Bojan Krkic has dual nationality in that he was eligible to play for both Spain and Serbia. Bojan was born on the 28 of August, 1990 in Linyola (Lleida), Spain, to a Serbian father who was also a soccer player and starred for great clubs like former European Champions, Red Star Belgrade.
He later moved to Spain and married a Spanish lady. Their son Bojan Krkic was recruited for the Barça team by Oriol Tort and Joan Martinez Vilaseca, and had the option of playing for either of the two countries, and could chose any of them and play for them at the same time, so long as he did not play up to sixteen minutes on any of such cases, other than that he would have to play permanently for any country he played for longer than that stipulated time.
Such was the case for Spain and Bojan will now wear the colours of Spain without any controversy.
cini mi se da ipak nece igrati za nas i ako je ovo komentar od 8 juna na www.bojankrkic.co.uk

danrE

pre 16 godina

ma nije nesto igrac sta se palite :S igra u 3 ligu mislite da ga nebi niko dosad uzeo u neki bolji tim da ima takve sposobnosti kao sto se ovde prikazuje?

LaN

pre 16 godina

Nista od Bojana!Odigrao je 30-ak
minuta za prvi tim Spanije protiv Belgije u kvalifikacijama.Jel zna neko kakva je situacija sa Nikonom?

voja

pre 16 godina

ma, jok, jos treba u partizan da dodje da ga zeka i bjeka prodaju za debele pare u guangdong... uostalom vec je igrao za U21 i po tome (bar se ovde tako tvrdi) nema vise dileme za koga ce igrati. mi smo majstori da navucemo ljude da zaigraju pa posle nista, sut u dupe... jeste de mi terzic & co deluju malko mudrije i postenije, ali sumnjam ja u sve to...

Sveta

pre 16 godina

Kakve su to rasisticke gluposti? Pa nije lud da igra za zemlju sa kojom veze nema (a koja je btw propala skroz), a da ne igra za onu u kojoj je rodjen, odrastao i naucio sve sto zna?

Dragankg

pre 16 godina

@srx
Daj čoveče pročitaj šta si napisao molim te...pa ti si stvarno legenda...ovako mlaćenje nisam čuo u životu.Izvini, koliko ti imaš godina i gde si živeo.

Vladimir

pre 16 godina

bilo bi to savrseno da igra za nas.Ljudi,ajmo malo realno.To su puste zelje i jos pustiji snovi...To je isto kao kad bi ja sadio neko voce na zemljistu i da mi dodje neki deseti i hoce da mi uzme sve jer je to pre5,6 godina bilo njegovo zemljiste.

MATKE PFC

pre 16 godina

Bojan zvanicno vise ne moze da igra za Srbiju. Pravilo je da je Bojan mogao da igra za obe reprezentacije sve dok NE ODIGRA VISE OD 16 MINUTA za neku reprezentaciju. Cim odigra vise od toga on postaje obavezan clan te reprezentacije za koju je odigrao vise od toga. :(

srx

pre 16 godina

Jadno dijete.
Mi Srbi volimo da prevarimo talente dok su mladi pa ih onda ne zovemo u reprezentaciju jer se trebaju prodati sinovi, unuci, sticenici na SP i sl.
Igraj za Spaniju Bojane opameti se.
Pogledaj Antu Drobnjaka, Ramba Petkovica, Ilica i Kezmana... ti si talenat koji zasluzuje vrhunske trenere i strucni stab a to u Barseloni i Spaniji imas.
Volio bih da super talenat igra za Srbiju, ali ne bih da Srbija unisti jos jedan talenat.

toma

pre 16 godina

Bio bi super pojacanje za Srbiju, ali mi je glupo da igra za Srbiju-ne zna srpski da prica, pitanje je da li je i bio u Srbiji ikad, onaj Kuzmanovic bar zna srpski, u srbiji je bio ove godine prvi put-ni za njega nisam bio da igra za Srbiju.
Mislim da ni Bojan ne zeli bas da igra za Srbiju, vec za Spaniju, ali pitanje je koliko ce roditelji vrsiti uticaj na njega jos. Mlad je on, treba da se koncentrise na fudbal i napredak, ne verujem da on jos shvata znacaj takve odluke.

sale

pre 16 godina

@ d mas
Sta sada uvlacis Hrvate? Opet pocinjemo sa tih nacionalnim glupostima koje nikome dobro ne donose. Ajde ljudi malo se opametite. I ja bih voleo da igra za nas, ali sta ce ko da misli od nasih komsija to je najmanje bitno.
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

deda

pre 16 godina

@d mas

Covjece tebi je vazno sto ce hrvati reci, pa evo deseli se k nama u hrvatsku i iz prve ruke slusaj i gledaj komentare te usput izljeci komplekse.. Inace mali je stvarno dobar i ima sve predispozicije da postane svjetska klasa. Sumnjam da ce odabrati dres srbije, posto uopce nezna jezik te ne pozna mentalitet ljudi na ovim prostorima. Ipak je mali roden i odrastao u spaniji te ga sve veze prema tamo. Ali ako se odluci za srbiju dobijate strasnog igraca u buducnosti.

wlado

pre 16 godina

pa lepo je to, ali ako ce da igra za srbiju, samo u inat spancima(mama je katalonka), onda neka hvala, ti spanci, stvarno prgavi su ko i mi, pa jos malo

Clyde_Frog

pre 16 godina

@srx
Da, ako odluci da igra za nas onda ce propasti jer ne igra za Spaniju.
Covece on je igrac Barselone! Ne uci se on fudbalu u Spanskoj reprezentaciji nego u Barseloni!
Jedino mozda nikada nece osvojiti svetsko ili evropsko prvenstvo al' dobro valjda mu nije toliko bitno :)

MIlenko

pre 16 godina

Ha, ha,...Ova Nena ocito nije videla nista vise od Barselone, kad moze tvrditi da je to najlepsi grad na svetu. Ha, ha,...a ovaj mali ce da zaigra za Srbiju "malo morgen". Daj bre sta se palite!

Mama, tata i sin

pre 16 godina

Mlad ovaj Bojan, dete jos - a vec uspeo da ne nauci srpski jezik! Trudio se tata uveliko, vidi se. Ako mama toliko voli Srbiju, sto nije dala prostora tati da sina nauci i jeziku otadzbine? Mile, ne voli "snajka" Srbiju, nego ne voli Spaniju - samo da nije u spanskom dresu, bolje da bude i u srpskom! Nego, shalu na stranu, to sto je Bojan tako superioran u omladinskim kategorijama, ne znaci da ce tako ostati i posle 18. ili 20.godine. Zna se da vecina igraca "eksplodira" u odredjenonm trenutku - za Krkica je otezavajuca okolnost sto je eksplodirao tako rano. Evo, secam se Zlatka Kranjcara (njegov sin Niko je nula prema njemu!)- Zlatko, tj. "Cico" je sa 14 godina znao sve, bio istinski majstor, ali karijera koju je kasnije ostvario bila je tek nesto iznad prosecne. (Doduse, kriv je bio i Miljanic, koji je izbegavao da mu da sansu u reprezentaciji, Miljanic je najvise voleo igrace u dobi od 26 godina -u inostranstvo se moglo ici sa 27 godina -, koje je vodio na prvenstva da bi ih prodao i uzeo sebi procenat). Kako vreme bude teklo, Bojana ce njegovi vrsnjaci polako sustizati, iako bih, naravno, voleo da ne bude tako. Bez obzira cak za koga ce igrati.

Miki

pre 16 godina

Ljudi ostavite decka na miru,to je njegov zivot i nek sam odluci!Pitam se samo kakva bi mu motivacija bila da igra za Srbiju kad ga nista ne veze emocijalno za nasu zemlju a one su presudne za motivaciju u igri a to vam je u sportu SVE! Boj ne bije svijetlo oruzije no boj bije srce u junaka!

Leonidas

pre 16 godina

Bilo bi fantasticno da je istinito, uklopiti Krkića sa našim mladim reprezentativcima. Ali ja, iskreno, ne verujem.
D mas
čoveče, idi leči komplekse, kakve veze Hrvati sa ovim imaju?!

e steta

pre 16 godina

Bojan Krkic finally Finds A Place
8th June 2007
The Spain-Serbia battle for Bojan is over. Bojan Krkic is now a permanent feature for the Spainish national team.
The Spanish selector, Inaki Sa'ez did well to think of Bojan's future and must be commended for introducing him at the right time to not only register victory for his side, but to also register victory for Spanish football.
The Spanish Coach removed national team mate, Vecindario Xisco and introduced young Bojan Krkic in the 66th minute of the Eurocopa 2009 qualifying game with Georgia, and Krkic stayed on till the end of the game, ensuring he sustained victory for his side and also put to the shelf, the possibilty of lacing his boots for Serbia.
With playing for this long, a total of 24 minutes in regular time plus some minutes more in added time, Bojan Krkic has now been fully assimilated into the Spanish National side as he has exceeded the required 16 minutes of playing time needed to become a permanent player for a country.
Bojan Krkic has dual nationality in that he was eligible to play for both Spain and Serbia. Bojan was born on the 28 of August, 1990 in Linyola (Lleida), Spain, to a Serbian father who was also a soccer player and starred for great clubs like former European Champions, Red Star Belgrade.
He later moved to Spain and married a Spanish lady. Their son Bojan Krkic was recruited for the Barça team by Oriol Tort and Joan Martinez Vilaseca, and had the option of playing for either of the two countries, and could chose any of them and play for them at the same time, so long as he did not play up to sixteen minutes on any of such cases, other than that he would have to play permanently for any country he played for longer than that stipulated time.
Such was the case for Spain and Bojan will now wear the colours of Spain without any controversy.
cini mi se da ipak nece igrati za nas i ako je ovo komentar od 8 juna na www.bojankrkic.co.uk

Djenis

pre 16 godina

Aloo bre ljudi.. ja ne znam ono perfektno da pricam srpski.. ja sam srbin i zivim u dansku.. ali ovo morate da znate.. ja volim SRBIJU.. volim nasu drzavu.. al jbg svaki put kad sam dole, osecam se kao neki glub seljak, gresim po malo kad pricam i svi se smejate.. stvarno nije fer.. ! ovaj Krkic nezna ni rec srpski i on je sad sasvim okej.. neka igra za nasu reprezentaciju jer on je Maradona broj 2... a ja svaki put kad se vratim dole neka me pljuju, jer gresim ponekad... eeeh da znate ovo.. NEKA IGRA ZA SPANIJU, on je spanac i ne zna srpski, pustite ga sam da odluci...

Dragan,BGD

pre 16 godina

...Katalunja,pokrajina koja vekovima zeli da se otcepi od Spanije...
Ko to tvrdi,da li mozda oni sto bi sada da spasavju Kosovo,a nisu ga spasavali kada treba,pa plase Evropu,da ce se posle Kosova raspasti mnoge evropske zemlje.
U Kataloniji ima onih koji bi sec ad otcepe,ali ima onih koji ne bi da se otcepe.Koji je broj veci,to ne mogu da kazem,ali ni vi ne znate koji je broj.
U vezi Krkica,ne treba da odlucuje njegova majka,otac ili neko treci.Bojan sam mora da odluci,bez pritisaka,
Jer,on je vise Spanac nego Srbin.Otac mu je Srbin,ali mu je majka Spanjolka i zivi u Spaniji.
Nemojte svojatati sve zivo na svetu.

made in Serbia

pre 16 godina

@Djenis

Brate, svaka ti cast. Hocu da ti kazem, da nema nikakve veze sto ne znas dobro Srpski. Ja isto zivim na zapadu, rodjen sam cak ovde, ali ipak kad odem dole u SRB ili RS primetim da dosta njih isto nemaju pojma. Srbin si u srcu, a ne ako znas Srpski. Ti seljaci sto te pljuju nisu vecinom nista u zivotu postigli. Zivela Srbija i Bojan Krkic!! Srbija do TOKIJA

Dragan,BGD

pre 16 godina

Bolesni pojedinci,bolesna nacija.Samo treba citati komentare.Sta sve tu ne pise.
Naprimer izraz - Da ga dovedemo...Pa nije on ovan da ga dovodimo.Ali zato niko ne kaze - Voleli bismo da igra za nas,hajde da ga lepo zamolimo...Za mnoge Bojan je ovde,drvo,stvar,drustvena svojina.Ovog casa nije mnogo vazno sto ne zna dobro srpski,
ali kada bi zaigrao za nas,vec posle kratkog vremena javili bi se dripci da kazu
-Je li bre Bojane,daj bre nauci srpski.A prvi put da zaigra lose,vec bi sa tribina vikalu-Vrati se u Spaniju,sto si dolazio.
Evo mudra Tijana kaze-Bravo za njegovu majku...Bas me zanima Tijana,sta bi rekla da je ovde neki talenat ciji je otac Spanac,a majka Srpkinja,
pa da majka kaze-Sine,igraj za Spaniju.Da li bi bilo drvlja i kamenja,sta mislis.
Bojane,daj ocu da ti procita ove komentare,pitaj ga sto se preselio u Spaniju,neka ti kaze posteno.Pa onda sam odluci gde ces.

Sirius

pre 16 godina

Pa mogli ste malo da proverite tu informaciju... Nazalost, izgleda da nece moci da igra za nas:( Pogledajte:
http://www.bojankrkic.co.uk/bojankrkic/bojankrkic.php?cat=2309

Maarkooo

pre 16 godina

Ljudi, nema nista od ovoga. Mali kada postane punoljetan imace pravo da sam donosi odluke i ne sumnjam da ce njegov izbor biti reprezentacija Spanije. JER mali nikada nije bio u Srbiji, ne zna srpski jezik i u mladjim kategorijama Spanije je vec odigrao veliki broj utakmica tako da mu se tamo nalaze svi prijatelji.

Ivan

pre 16 godina

Ljudi jel bas toliko bitno da li zna da prica Srpski ili ne? Neka on prica na terenu jer on je fudbaler a nije ni lektor ni poliglota tako da nas takve stvari ne trebaju brinuti ni zanimati. Decko ima Srpske krvi u sebi i to mu se treba usaditi u glavu jer u stranim zemljama znaju to izbrisati iz memorije deteta i isprati mu mozak. Kada shvati cija mu krv tece venama i kada shvati pre svega STA je on i shvati da se za nasu reprezentaciju gine na terenu i shvati da nije isto biti reprezentativac Srbije kao neke druge zemlje onda ce postati pravi Srbin pa makar i neciste krvi a mi cemo ga prihvatiti kao naseg brata nadamo se i junaka.

Damir

pre 16 godina

Nazalost, izgleda da je ovo totalna neistina. Po ovom clanku na njegovom sajtu on se vec opredelio za Spaniju. http://www.bojankrkic.co.uk/bojankrkic/bojankrkic.php/2007/06/08/bojan_krkic_finally_finds_a_place

d mas

pre 16 godina

Ne znam ja bas ko treba da leci komplekse...Komsije jedva cekaju da objave nesto protiv nas.Ovo sa englezima i rasizmom su objavili na sva zvona a nisu ni spomenuli kako su dali gol i sta sad govore.Verovatno bi i za Krkica rekli da je propali talenat odbacen iz spanije dosao da igras za nas.

Lopez

pre 16 godina

Kakav je to Srbin(njegov cale) kad ga nije naucio ni rec srpskog,mora bar da zna da kaze-jedna tura za celu kafanu i mora da nauci BOZE PRAVDE,a za ostalo cemo da se dogovorimo.

vlada

pre 16 godina

Pametno...
ni jedan stranac nikada nece biti prihvacen u tudjoj zemlji...
moze majka da mu bude spanska princeza, on je KRKIC, SRBIN i takav ce biti gde god da igra... mene bi bilo sramota da moja deca igraju za neku drugu zemlju...
ako u njemu ima imalo casti i pameti odabrace pravu stranu!!!
nije u nasem fudbalu sve tako crno...uz orlice koji pokazuju u Holandiji da su ORLUSINE, bice prava zvezda...deo pravog tima...dolazi jedna talentovana generacija u nas fudbal! ima nade i za nas...

Nena

pre 16 godina

@MIlenko Videla sam ja malo vise,i Pariz koji svi toliko isticu,ali jedna je Barclona...Nema osobe koja je bila tamo i rekla da nije odusevljena,i da je to najlepsi grad na svetu...
Visca Barca y Bojan y Leo Messi!!!

danrE

pre 16 godina

ma nije nesto igrac sta se palite :S igra u 3 ligu mislite da ga nebi niko dosad uzeo u neki bolji tim da ima takve sposobnosti kao sto se ovde prikazuje?

Timok

pre 16 godina

Sine svrati do srbije da okrenemo neko jagnjence,da oladimo shpricer,odgledamo protiv Belgije i finale,samo ces da uzivas i vishe nikad neces da se okrenes sine-kakva Spanija kakva Katalonija-za tebe je Srbija Krko majstore-ali samo ako se izboris za svoje mesto u reprezentaciji-jaka je konkurencija toga budi svestan-ali tebe cemo da proguramo jer ce to da nam bude slatko kada Spanci budu plakali

Vladimir

pre 16 godina

bilo bi to savrseno da igra za nas.Ljudi,ajmo malo realno.To su puste zelje i jos pustiji snovi...To je isto kao kad bi ja sadio neko voce na zemljistu i da mi dodje neki deseti i hoce da mi uzme sve jer je to pre5,6 godina bilo njegovo zemljiste.

MATKE PFC

pre 16 godina

Bojan zvanicno vise ne moze da igra za Srbiju. Pravilo je da je Bojan mogao da igra za obe reprezentacije sve dok NE ODIGRA VISE OD 16 MINUTA za neku reprezentaciju. Cim odigra vise od toga on postaje obavezan clan te reprezentacije za koju je odigrao vise od toga. :(

GUNDRA_BCN

pre 16 godina

Moram reci da me neki komentari strasno nerviraju...a cini mi se..napisani su od osoba koji nemaju blage veze o fudbalu..mislim o komentarima nekih koji pisu da je bolje da tamo ostane a da e igra za nasu repku...stvarno me zanima, sta bi to njemu smetalo karijeri ako bude igrao za Srpsku, a ne za Spansku reprezentaciju, ipak ce tada jos uvek biti clan fc barça i tu se nebih nista promenilo...kao prvo...u repki se igra ne zbog novca nego zbog ljubavi prema svojoj zemlji...drugo, ocigledno je da je nasa mlada selekcija mnogo jaca nego spanske omladinske...bice tu olimpijske igre i vise vaznih takmicenja...spanci koliko znam nece nastupati tamo...samo jedan primer a mogao bih satima da napisem primere zbog cega bi mu bilo bolje da igra za nas a ne za njih...
ZVEZDA JE ZIVOT, sve ostalo sitna zrna...FCRS

SKY

pre 16 godina

Ma smo neka ga dovedu kad budemo decekivaki nase mlade fudbalere pa da vidi kako je to kad zbog tebe dodju preko 100.000 ljudi, pa onda neka vidi gde ce igrati, jer nije sve u novcu on ce mlatiti lovu u Barsi!!!!

king of snake

pre 16 godina

Koliko talenata imamo po svetu mozemo `ladno da napravimo 2 selekcije...Jos jedan dokaz da je ovo zemlja cinika i mafijasa..
A za ovog malog carobnjaka u kopackama mogu da kazem da treba da prihvati da igra za nas i postane simbol jedne nove Srbije u kojoj ce se bolje raditi sa mladim igracima i tako postati fudbalska sila na globalnom nivou...
A zamislite tek napad BOJAN-ZIGIC!!??Brrrrrrrrrrr

Dragan Mijatovic

pre 16 godina

A šta mislite narode, da prepustite njemu da sam odluči!? Na kraju karjeva njegova karijera i osećanje pripadnosti su na ispitu. Što toliko svi volimo da se kitimo nečim i nekim "perjem" pa bilo i svačije? Možda se dete oseća kao Španac, možda kao Srbin, Crnogorac, ili Eskim, šta ste zapeli toliko...

Darko

pre 16 godina

Bilo bi super da Bojan zaigra za nasu reprezentaciju,ali u sustini bilo bi mu bolje u Spaniji jer je fudbal kvalitetniji,nije da kazem da mi Srbi neznamo da igramo fudbal.Na njemu je da odluci,ali nebi imao nista protiv i da zaigra za nas,bilo bi to pravo pojacanje.Vec se prica novi Ronaldinjo,Maradona,a jos je iz Srbije!Mlad je ima potencijala a ima i mogucnosti da bira.

zare_kralj

pre 16 godina

Nekada su se ocevi pitali za sve,ali ocigledno je da je u Evropi drugacije.Necemo u Evropu! Salu na stranu,mali bi zaista bio velika buducnost naseg fudbala.

patriota

pre 16 godina

I da nije tako veliki igrac i potencijal kakvim ga predstavljaju,Bez obzira sto ne zna da prica Srpski,bez obzira sto je odrastao u Spaniji,trebao bi da zaigra za nasu reprezentaciju.Ipak je on BOJAN KRKIC a ne neki tamo JOSE ANTONIO...

Srbija majka zove!

pre 16 godina

Ja imam misljenje koje se unekoliko razlikuje od uobicajenih, obicno obojenih emotivnim motivima. Ja mislim da je njegovo fudbalsko umece nasledjeno od oca pa je potpuno prirodno da mladic pokloni to Sriji, zar ne?! Da je on atleticar sigurno bih ovde rakao da treba da trci ili skace za Spaniju jer je to nasledje od majke.
Druga stvar, on ni sam ne zna kako bi ga Srbija docekala, ma kakva Spanija kakve trice. On bi bio legendarni heroj kao Marko Kraljevic!On je vec spanski omiljeni decko jer je poklonio Spaniji svoje umece u omladinskim danima a i igrac je Barse. Red je da deo toga pokloni i Srbiji.
Trece, kao i svaki mlad covek, on bi morao s razlogom da ima u sebi deo izazova a to je da upozna narod svoga oca i zemlju odakle on potice, da nauci jezik srpski i tek bi tada bio potpun i bogat covek. Znate sta, zaista je tacno da znati vise naroda i jezika predstavlja veliko bogatstvo. Bez toga bio bi uskracen za veliko zivotno iskustvo i jos veci iznos radosti.
Sve su to argumenti da decko prihvati igranje za Srbiju.
Nesto razmisljam i o tome da Spanci nikad nista nisu osvojili decenijama, a mi imamo mnogo perspektivnije reprezentacije, pogotovo one koje nadolaze. AKo jos pridruzimo NIkona, pa onog decka iz Svedske, ne znam mu bas sada ime, i uz nase mladice iz fudbalskih akademija, ma mozemo do najvecih trofeja. Uz to i nas fudbal sa ubrzanim razvojem privrede takodje brzo napreduje, pa bi njegova odluka bila sasvim logicna.

Ico

pre 16 godina

Bilo kako, Bojan je na istim pozicijama kad su reprezentacije u pitanju. Jer i ni mi ni Spanci se nesto nismo proslavljali na velikim takmicenjima. Medjutim tas na vagi u nasu korist, bi pored roditelja mogla da donese nasa mlada reprezentacija. Vidi on kakve bi imao saigrace mogao da ima.
Napred Srbija!!!!

Triple X

pre 16 godina

Jos onaj klinac iz Schalkea i to je to...Igrajte za tamo neku Barselonu, Chelsea, Schalke, razvijajte se i budite najbolji ali obavezu drzvanog dresa nosite u srcu i odazovite mu se...Ipak ste nasi...

Kragujevcanin

pre 16 godina

Ljudi, da li znate da srecnijeg coveka na svetu odmene ne bi bilo kad bi Bojan zaigao za Srbiju!
Medjutim, nista ne verujem dok se ne potvrdi vest,tj. dok Krkica ne vidim u crvenom dresu, ali sa srpskim grbom.Posteno-pesimista sam!

Ja_pa_Ja

pre 16 godina

Kakva vest! Ljudi, pa od ovoga moze da se rikne! Ali sudeci po komentarima, ne samo od radosti vec i od zavisti. Jednostavno neshvatam komentar od srx-a. Zavist, provokacija, ljubomora? Valjda vest nije patka. Videcemo...ako nije, SERBIA NEW WORLD CHAMPION!

zoki PFC

pre 16 godina

Iskreno rečeno, po pitanju osvajanja nekog trofeja, prije da će ga osvojiti sa Srbijom nego sa Španijom. Klubovi im vladaju Evropom, ali im je reprezentacija bila i ostala truba.

mp

pre 16 godina

Ljubi ga majka! Verovatno novinarska patkica da se malo nalozimo!
Bilo bi lepo ali ipak na drugoj strani nam je protivnik Spanija...

Nena

pre 16 godina

@Kragujevcanin Racunaj tu i mene...Ja mnogo volim Bojana,i to moje misljenje nece promeniti ma za kaga izabrao da igra...Meni je drago sto igra u Barci!Naravno,volela bih da igra za nas,i mislim da imamo sanse.Ljudi,to sam vec citala,ali Katalonci su mnogo dobri ljudi,a i imaju najlepsi grad na svetu-Barcelonu!!!
Mislim da imamo sanse.I nije bas da ne prica srpski,prica malo,ali dosta razume.Uostalom sta se brinete,trener nam je spanac.Samo nek on dodje...
Visca Barca y Leo Messi i Bojan Krkic!!!

borzinho_88

pre 16 godina

Au ja mislio od ovoga nista, al eto . . . Ako mu je mama rekla i cale se slaze onda mislim da su velike sanse da igra za nas. Dodji majstore pa mozemo zadjedno da slavimo rodj. moj je 25-og. :D

storia

pre 16 godina

A po cemu je Spanija bolji izbor od nas?!? Kako god okrenemo on ce trenirati u Barseloni i igrati u jakoj evropskoj ligi, znaci talenat ce se razvijati...s' druge strane ti spanci nisu nikad bili svetski sampioni i samo jedanput (jedva kod kuce) osvojili EURO pre nekih 40 i kusur godina (pre i posle njih smo i mi igrali u finalu)!
Tako da ne vidim zasto ne bi i igrao za nas, ipak je Srbin, BOJAN KRKIC!!!

Milan_PT

pre 16 godina

@Sirius, po trenutno vazecim pravilima nema nikakvog uticaja sto je Krkic vec igrao za A-reprezentaciju Spanije. Naime, nema nikakve razlike izmedju A i Under-21 reprezentacije. Kao sto je Kuzmanovic bio kapiten svajcarske U-21 reprezentacije, pa sad igra za nas, tako ce i Krkic KAD NAPUNI 21 godinu morati da odabere za koju selekciju ce da igra. Dotad moze i da odigra 100 utakmica za Spaniju, ali to nema nikakvog uticaja na konacan izbor...

johnny

pre 16 godina

bla,bla rekla-kazala.....dok ne vidim svijim ocima ne verujem....neko lud da ga pusti tek tako....
vidite ovo ljudi
http://youtube.com/watch?v=VCJ_spXCQ-0

Zeka peka

pre 16 godina

Ovo je nemoguca misija za Srbiju. A zasto? Na jednoj strani ima oca koji sigurno zeli da mu sin igra za Srbiju i majku koja mozda zeli ako ne moze vec za Kataloniju. Na drugoj strani imate bogate tajkune Barselone i Spanije koji su vec dosad godinama mnogo ulagali u njega i brusili taj fudbalski dijamant. Sem toga decko ne zna da bekne nas jezik. Oni ga tamo verovatno svaki dan salecu sa raznoraznim ponudama , a sta Srbija moze da mu ponudi sto Spanija ne moze? Mislim da sto se tice materijalnih stvari-nista. Sto se tice casti i obraza, to nece biti dovoljno jer da je otac bio pravi Srbin koji drzi do patriotizma, on bi ga naucio makar malo srpskom jeziku, a ne ovako da ne zna ni reci...
rec...

Zax

pre 16 godina

@Sirius
Ta izjava koja stoji na tom linku je demanotovana od UEFE. To je vec neaktuelno. On ima pravo do svoje 21 godine da se odluci za koge ce da igra tako da je to samo bio pokusaj Spanaca da ga spakuju u svoje redove. Imamo prava da se nadamo da ce zaigrati za Srbiju. To je njegova odluka.

rhu

pre 16 godina

@Damir
Koje su to gluposti...igras 16 minuta i kao ti si clan jedne reprezentacije za sva vremena! Koliko znam pravila su takva da on do 21. god moze da bira gde ce...cini mi se da cak iako igra za Spanski A tim kao standardan ipak do 21. god moze da bira...

ivan.mile

pre 16 godina

Nema veze što ne zna srpski, naučiće koliko mu treba (šutni, dodaj i sl.) ali treba mu ispuniti sve što traži samo da zaigra i igra godinama za Srbiju. I njemu i Nikonu Jeftiću.

dlb

pre 16 godina

@ Sirius

to sto je nastupao za Spaniju U21 znaci samo da je izgubljen za nasu mladu reprezentaciju,a jos ima pravo da igra za nasu A selekciju

Kako ne zna Srpski,pa zna sigurno 2 rijeci srpskog, BOJAN KRKIC-eto ga 2 rijeci, a tata ga je sigurno naucio jos neku
Ako bude igrao za Srbiju ako osjeca to onda ce se vidjeti kakav je karakter, ako odluci za Spance opet dobro ako ne osjece i srcem i razumom da bi trebao da nosi Crveni(Srpski) dres ne Crveni Spanski onda i ne treba da igra za nas,
Kako god izabrao opet ce biti jedan od najboljih nasih igraca koji je "kotraljao" loptu zemaljskom kuglom -889 golova 17 godina ciao pele ciao Romario posudi par golova i od Bojana pa da ti mozda FiFa prizna rekord...i na kraju ako bude nastupao za Srbiju ne propustam ni jednu utakmicu nasu gdje god bio.Poz iz B. Luke

Dragan,BGD

pre 16 godina

Procitao sam jos jednu stupidariju.
Pise - NAS DRAGULJ.
Sta to znaci nas dragulj,osim da smo mi njegovi vlasnici.
Krkic moze da postane dragulj nase reprezentacije,tek ako zaigra za nas i ako bude zaista dobar.Sada napisati-Nas dragulj je glupost,kao sto je glupost da ce on igrati na mestu Ronaldinja,
kad Brazilac ode iz tima,sto se lako moze desiti vec na jesen.I onda ce Krkic sa 17 godina da bude vodeci igrac Barselone.
Kad tu ne bi bili Mesi,Chavi i ostali.
Neko davmo rece - Hleba i igara.B92,mnogo dajete igara, dajte malo i hleba.

Dzoni

pre 16 godina

Bilo bi zaista sjajno kad bi Bojan odlučio da igra za našu selekciju, gledao sam ga i stvarno se radi o ogromnom potencijalu. Međutim, volio bih da se varam, ali mislim da će on ipak igrati za esp, barem tako kruže priče. Ipak nadajmo se da će obući plavi dres!!!!

LaN

pre 16 godina

Nista od Bojana!Odigrao je 30-ak
minuta za prvi tim Spanije protiv Belgije u kvalifikacijama.Jel zna neko kakva je situacija sa Nikonom?

voja

pre 16 godina

ma, jok, jos treba u partizan da dodje da ga zeka i bjeka prodaju za debele pare u guangdong... uostalom vec je igrao za U21 i po tome (bar se ovde tako tvrdi) nema vise dileme za koga ce igrati. mi smo majstori da navucemo ljude da zaigraju pa posle nista, sut u dupe... jeste de mi terzic & co deluju malko mudrije i postenije, ali sumnjam ja u sve to...

Sveta

pre 16 godina

Kakve su to rasisticke gluposti? Pa nije lud da igra za zemlju sa kojom veze nema (a koja je btw propala skroz), a da ne igra za onu u kojoj je rodjen, odrastao i naucio sve sto zna?

Dragankg

pre 16 godina

@srx
Daj čoveče pročitaj šta si napisao molim te...pa ti si stvarno legenda...ovako mlaćenje nisam čuo u životu.Izvini, koliko ti imaš godina i gde si živeo.

Dayo

pre 16 godina

Ljudi, imam ideju!!!
Ako neko zna nekog ko bi mogao da nadje e-mail njegove majke pa da lepo njoj svi koliko nas ima posaljemo neku vrstu peticije i da lepo zamolimo, ako treba i zakukamo, da izvrsi uticaj na Bojana da zaigra za nas nacionalni tim!
To je samo moja ideja, sta mislite?

Srbija je vecna dok su joj deca verna!

bozidar

pre 16 godina

Krkic je talenat i po vidijo sam njegove clipove na internetu pravo cudo od deteta.treba ga pozvati odma u a reprezentaciju srbije zato sto bi bijo bolji bez pocjenjivanja od pola igraca koji sada igraju mislim efikasniji bili bi prvaci evrope.

Ivan_

pre 16 godina

Neshvatljivo je da bas uopste ne govori nas jezik. Al' ajd to jos i nekako mogu da shvatim. Ima jedna druga stvar koja mi jednostavno ne ide u glavu a koju sam negde procitao (ako je tacna). Naime to da on NIKADA nije bio u Srbiji. Alo bre Krkicu seniore...pa sta si ti radio covece??
Kako je to moguce da sina koji ce uskoro da napuni 18. godina NIKADA nisi odveo u zemlju iz koje i ti potices. Prosto neverovatno. Nije kriv mali Krkic i uopste me ne bi nerviralo da igra za Spaniju. Nije kriv on - kriv je njegov OTAC!

Loshme

pre 16 godina

Pa nece on da bude profesor srpskog, dovedite ga bre ljudi da igra fudbal!!! Osim toga, decko je SRBIN, to je jasno kao 2 i 2, a jezik ce nauciti vremenom! Osim toga, i selektor nam je Spanac! Uz Bojana Krkica i Nikona Jevtica, niko nam nece biti ravan!!!

Isidora

pre 16 godina

Ako je zaista istina da je to rekla njegova majka,onda je to super,jer je i Bojan sam izjavio kako ce njegova majka imati presudnu odluku u pitanju reprzentacije...a ja iskreno mislim da je to rekla,jer svi znamo da katalonci ne vole puno spance,pa je i njoj lakse da joj sin igra za SRBIJU! Mi ovde mozemo samo da se nadamo da je to istina i da ce Bojan jednog dana obuci dres Srbije!!!