Fudbal 173

Ponedeljak, 11.06.2007.

21:40

EP U 21: Srbija - Italija 1:0

EP U 21: Srbija - Italija 1:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

KOZANOSTRADAMUS

pre 16 godina

..Bože,Bože...kakvi komentari...prvo me izluđuje te večite podele na Grobare i Cigane kad je Reprezentacija u pitanju...pa od svih 170 komentara možeš skoro svaki da provališ za koga navija...smešno...nego...Đuka je promašeni-nesrećni penal za Valensiju u poslednjem minutu Primere uspeo da nadoknadi srećom na ovoj utakmici...nismo bili bolji..ali smo pobedili što i nije tako loše...samo...KRUCIJALNO pitanje je ima li Đuka dovoljno autoriteta da ovog malog Jankovića spusti na zemlju...jeste talentovan...jeste trenutno najbolji(na papiru)...ali je isto tako očigledno da dečko leti i da ga za dobrobit celog tima treba što pre spustiti..inače...ne bih želeo da se moje slutnje obistine....ali sve mi ovo miriše.....

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Svaka cast momci! Toliko sam bio siguran u vasu pobedu da sam 70 evra uplatio na "keca". Naravno, inkasirao sam 300 evra! Malo mi je bilo glupo sto su book maker-i stavili podcenjivacki tako malu kvotu na italijane a tako visoku na "orlice". Malo iz inata, malo sigurnost u kvalitete nasih mladih momama, i oni meni donesose more... Nadam se da ce samo Milos Krasic brzo prebroditi povredu i biti spreman za nastavak takmicenja. Ove godine imamo i jaci tim nego kada smo bili vicesampioni i u finalui izgubili od Italije...

Gile Brcko

pre 16 godina

Bravo Djuka, najbolji si!!!
Samo naprijed, utakmica nije bila nesto lijepa ali zabari su nezgodna ekipa. Nadam se da ce se Krasic oporaviti ako ne za Cesku onda za slijedecu utakmicu.
Srbija, Srbija!!!

Ogi

pre 16 godina

lepo je to sto smo pobedili ali se plasim da im ta pobeda ne udari u glavu.Jankovic pod hitno da se menja(ne zato sto sam grobar al decko stvarno mnogo zamislja)i imamo srecu sto on nije dao gol vec bi sebe proglasio za novog mesija...ko visoko leti nisko pada i zato pametno momci i titula je nasa(sa malo boljom igrom i jos 1 spicem)

kike

pre 16 godina

Moj Dragiša, bio bi upravu da je rijeć o seniorskim ekipama jer je u toj konkurenciji ipak najvaznija pobjeda.Kod mladih je bolje ne proci grupu a igrati lijepo maštovito i oduseviti se talentom pojedinca i dobiti pet igraca za A tim ,sto je i prevashodni cilj takmicenja u ovim kategorijama, nego osvojit zlato na krljanje sto je svojevrsno zavaravanje.Prije godinu i po sam gledao U19 PE i bio sam fasciniran igrom Španaca predvodzenih Krkićem.Tad su Rusi uzeli zlato na igru "lijeva noga -lijev aut,desna noga-desni aut" i ko misli da Rusi imaju veci razlog za optimizam od Spanaca(nesretno ispali od ceha u 1/2) ima velikih problema sa objektivnosti.Kod seniora je druga prica.Sad bi potpisao da cvaknemo neko EP na srecu kao sto to ucinise Grci 2004te.Stoga,prvo skontaj smisao komentara pa onda pametuj.Isto je greska voditi Jankovica , Krasica,Rukavinu i druge momke koji su se ustaliliu A timu jer to niko ne radi upravo iz gore navedenih razloga.Pokusavam samo da realno sagledam stvari.Naravno,momsima od srca zelim puno uspjeha u nastavku EPa.

Panta

pre 16 godina

@ivan-nis
dobro je Ivane...zasto mi Srbi i kad nam ide dobro uvek trazimo u svakom jajetu dlaku? Neverovatno...cini ti se da igraju nonsalantno,pa bolji su za klasu od svakog igraca na ovom prvenstvu(iz svake reprezentacije),normalno je da su prerasli taj uzrast pa se cini, kao zezaju...budi srecan-sta ce tek biti kad odigraju punom snagom...pobedi se u zube ne gleda! Sta mi vredi da igramo kao Brazil a izgubimo? Bolje ovako...

Иван-Ниш

pre 16 godina

До водећег гола су Италијани били бољи и срећа је да смо ми повели једном бомбом од шута јер игру за гол нисмо ни имали. Главни проблем је што у овој репрезентацији креатори игре (Јанковић и Красић) играју слабо (ноншалантно и неозбиљно). Добро је кад поведемо јер тада играмо на контре, али плашим се наше игре када будемо примили први гол.

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 16 godina

Bravo momci-tako se to radi!Da mi je neko rekao da je Srbija pobedila Italiju,chak i sa minimalcem,ne bih mu verovala!Ovo je stvarno sjajno!Ajmo sada i na Chehe,pa na Engleze!!

Panta

pre 16 godina

@Joker
Pa ne bih se slozio s tobom...srz tvog komentara stoji-mada imam primedbu sto se Jankovica tice...decko je izgarao po terenu, kojom mirnocom stopuje i prima loptu to je zadivljujuce. Posle povrede Krasica, zabari su se fokusirali na Jankovica,racunajuci ako njega zaustave zavrsili su pola posla..dakle Bole se u tom trenutku borio sa 2,3 igraca...posle njegove individualne akcije je ispala ona prilika za Deksu...gledaj malo sire na sve to-a ne samo ko je dao gol!

Bre

pre 16 godina

neću da budem negativan s obzirom da smo pobedili...ali ljudi mora mnogo bolje tj. ne bolje već sigurnije.Koji je put da nam se događa da umalo sve dobro uprskamo na samom kraju.Ima mnogo kreativnosti na sredini,ideja,al je mlaka realizacija.Moramo biti efikasniji.Al nije loše ni ovako,moram priznati da sam veoma iznenađen igrom reprezentacije (i mlade i A selekcije).Daj bre da nam i repka krene,da unovčimo činjenicu da mnogi naši igrači čine okosnicu tima u kmoe igraju.SAMO NAPRED!!!

Joker

pre 16 godina

@ srpska atina:

borio se jeste, to stoji, ali ta borba i nije bas imala nekih rezultata. jedva da je uspjevao primiti loptu. ne kazem da je on los igrac, ali ova formacije jednostavno nije za njega. mislim da bi za nas tim bolje bilo da rakic bude starter u sljedecim mecevima, jer je fizicki superiorniji od mrdje i zbog toga moze imati veci doprinos u ovakvoj formaciji.
hvala na komplimentu za komentar. peace, brate!

@ becici gradjanski:

koliko sam ja upoznat sa pravilima, svi igraci koji igraju kvalifikacije moraju, prije pocetka kvalifikacija, imati 21. godinu ili biti mladji. ipak, na samom prvenstvu, granica godina se pomjera na 23.

milos

pre 16 godina

jedina greska je sto se videlo par puta kada je pomocni digao zastavicu a rukavina ostao, jer je ne uirgran sa ivanovicem i tosicem i zbog toga treba bassta da igra, inace mu se vise nema sta zameriti,BRAVO MOMCI

king of snake

pre 16 godina

Kao sto sam i mislio moji komentari su se pokazali ispravni..Zaustavili smo Pacinija i tako odradili 50%| posla..Iako sam Zvezdas prosto obozavam Milana Smiljanica(nemojte mi delije zameriti ali je decko cudo)..Otkako se pojavio i zaigrao u prvoj postavi Partizana tvrdio sam,a i dalje tvrdim,da ce sa uz veliki rad i dobar odabir ino-klubova postati zvezda Evropskog fudbala..Bice bolji od Stankovica sigurno..A pritom je uvek spreman da igra za tim i da se bori do iznemoglosti..Pod hitno mora kod Klementea..
Takodje I Djole Rakic mora da igra od pocetka jer je mnogo spretniji sa loptom i brzi od Mrdje...
Mozemo mnogo na ovom Prvenstvu ali potrebna nam je sreca,a nju moramo da zasluzimo..
Bravo momci na pobedi a sad svi kod Karleuse na masazu he,he!!!!

KO1841LQ

pre 16 godina

@ srpska zastava

Stucne su crvene zato sto Italijani nose bele.Po pravilu ni jedan deo opreme kada su reprezentacije u pitanju ne moze biti iste boje kod obe ekipe.Protiv Finske smo nosili bele sorceve i crvene stucne,iz istog razloga.

Expert

pre 16 godina

Nemojte se paliti nakon ove srecne pobede jer igra reprezentacije je totalna katatastrofa! Tako ce biti dok igraju tatini sinovi kao sto je Babovic, koji je po konstituciji jos na nivou kadeta i Terzicev pulen Karleusa-Tosic koga bi stavili i na mesto golmana samo da bi igrao i skupio jos neki nastup u repki.
Djukic je kao totalni pocetnik ocigledno postavljen na mesto selektora jer je poslusnik i nema nista protiv da mu drugi kroje sastav tima.

becic gradjanski

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto se prvenstvo zove under 21 kad su jedanaestorica nasih igraca 84 godiste, a trojica 85 godiste ?????

Momirov Vojislav

pre 16 godina

Hvala vam momci sto ste mi doneli 1000 din. na kladionici (bila je odlicna kvota, 4.70)! Svaka vam cast!
Utakmica nije bas bila lepa za oko (izuzev gola), ali vazna su 3 boda na startu. Nadam se da ce Djukic sledecu igrati sa 2 napadaca, pa ce biti i lepsi fudbal. Srecno u nastavku!

Srpska Atina

pre 16 godina

Bravo decaci.Odlicno odigrano,obzirom da su Italijani vazili za velikog favorita.Mali Tosic,ako ovako nastavi,za duzi niz godina resili smo piatanje levog bocnog i u seniorskoj reprezentaciji.Smiljanic i Milovanovic su suvo zlato ove reprezentacije.Raduje sto Jankovic na ovom prvenstvu(za razliku od proslog)ima zelju za igrom,extra igrac kao on moze mnogo da nas obraduje ovih dana.Malo je stao u drugom poluvremenu,a stara boljka komentarisanja i dizanja ruku ga je kostala kartona(sudija bi mu faul verovatno progledao da se nije iscudjavao).Radi sine svoj posao u tome si odlican,pusti sudije,pogotovo protiv zabara i Engleza kojima se vecito svira u korist.Ostali definitivno mogu bolje nego danas i nadam se da ce se razigrati u nastavku,jer stvarno imamo dobar tim,steta bi bilo ne napraviti rezultat.Zao mi je(kao i svima verovatno)Krasica,koji je i u A timu konstantno jedan o boljih.Samo da ne bude izgubljen do kraja prvenstva bice to veliki hendikep.

@ Joker

Ovo nikako nemoj shvatiti kao kritiku,cak ti je komentar sasvima na mestu.Mislim da samo za Mrdju nisi u pravu.Odradio je rudarski posao.Sam u spicu,skakao je i borio se za svaku loptu.Nije imao konkretan ucinak,ali nije ni kriv sto ovakva formacija nije za njega,mislim da zasluzuje vise od,tvojih,skromnih 5,5.
Ne mogu da docekam tekmu sa nadmenim Englezima,da ih nasi momci izgaze.
Pozdrav svima.

Серж

pre 16 godina

Свака част свим нашим људима који су били јуче на трибинама. Загрмели су на почетку утакмице толико да сам се ја најежио слушајући. Било је дивно чути њихово навијање и подршку! Хвала им још једном због тог дивног осећаја. Можда ће злобници рећи да то и није било организовано навијање али зар је то битно? СРБИЈА!

sTooFy

pre 16 godina

Svaka cast momcima. Hrabro i pozrtvovano! Tako se bori. Pored toga pametno odigrano i smireno...Imamo mladu, ali iskusnu reprezenaticuju i mozemo da ostvarimo dobar rezultat. Napravljeno je par glupih zutih kartona, ali sta da se radi.
Jedno stoji, imali smo i dosta srece danas, zabari su se ispromasivali i bilo je dosta rupa i neuspelih ofsajd zamki pozadi. Ali isto tako imali smo i mi dosta propustenih sansi... Mislim da bi Rakic mogao da igra pre Mrdje.
Gledao sam sve meceve prvog kola i mislim da su sve selekcije izjednacene i da ce mnogo dobrih i neizvesnih utakmica. Sa ovakvim pristupom i igrom mozemo do vrha...

deny boy

pre 16 godina

ma najjaci onaj nas lik na tribinama sto je maznuo loptu,kao ne divi me niko pa onaj teleci pogled..haha...kakav sampion...a nasima svaka cast,cvrsto,muski,na momente srecno...sto su mi antipaticni ovi zabari..strasno...kao da se kloniraju,svaki iz a selekcije ima kopiju kod mladih....

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Boze ovi sa B92 prenose neki fudbal bolje da su otkupili prava na neku seriju Gore-Dole npr. xexexexexe
Napred nasi,kol'ko samo ljudi kaze ma sta to da gledam to su mladi alo pa ako gledate matore prepoznacete ,,neke'' face,NAPRED!!!

Dragiša

pre 16 godina

@kike - "...više bi volio da smo izgubili, a igrali ko Talijani?" Ne znam šta da ti kažem prijatelju, ovo je nešto najgluplje što sam pročitao na internetu.

Ne razumem kako i sa kojim pravom neko sme da kritikuje Đukića i ove momke posle pobede nad OVAKVIM protivnikom. Ili će neko sada možda da pokuša da potceni Italijane? Odigrali smo prilično organizovano, pametno, pre svega borbeno i hrabro. U Evropi niko nije mogao ni da sanja da će Srbija dobiti Italiju, a koliko vidim, i ovde je nekima žao što smo pobedili. Italija nije Albanija. Timu koji protiv njih stvori ovoliko šansi, još uspe i da postigne gol, i taj gol još bude dovoljan za pobedu, može samo da se skine kapa. BRAVO ĐUKIĆU, BRAVO ORLIĆI!

Englezi su me razočarali, pre svega kao ljudi. Samo se mršte i psuju po terenu, sramota za Engleski fudbal! Zato su i prošli kako su prošli protiv Češke.

Mi imamo sjajnu šansu da pobedom protiv Češke, u šta uopšte ne sumnjam, osiguramo polu-finale pre poslednjeg kola. To bi bila velika prednost pred završnicu jer bi protiv Engleza mogli da uigravamo razne kombinacije.

Joker

pre 16 godina

ovako:
Kahriman - odradio je sve kako treba, ali ipak pokazao malo nesigurnosti; 6.5
Dusko Tosic - poceo jako lose, vozali ga na sve strane, ali u drugom poluvremenu se ipak popravio; 6.5
Ivanovic - jeste da je kapiten i da je defanzivni drugo poluvrijeme manje-vise odradio solidno, ali puno je grijesio u prvom, posebno pri predaji lopte i ofsajd zamkama; 6
Kolarov - defanzivno dobar, par dobrih centar-suteva, dobra partija, decko je vrlo perspektivan; 7
Rukavina - takodje, defanzivno dobar, za divno cudo imao i par dobrih ubacivanja u sesnaesterac, solidna partija; 7
Smiljanic - sasvim dobro odradio svoj dio posla; 7
Milovanovic - drzao dobro sredinu terena, pomagao u distribuciji lopti i, naravno, pogodio jedini gol. jeste da sam grobar, ali svaka cast; 8
Jankovic - dobro poceo ali se brzo izgubio, od jednog seniorskog prvotimca sam ocekivao mnogo, mnogo vise; 5.5
Babovic - trudio se, nije da nije, petljao sa lotpom, pokusavao, ali nista posebno nije napravio; 6
Zoran Tosic - kada je izasao Krasic, mislio sam da smo propali, ali je momak jako dobro odradio svoj dio posla, imao par sjajnih driblinga i prodora, pokazao da je veliki talenat; 7.5
Mrdja - jako lose. Rakic je za svojih 10-15 minuta napravio vise nego Mrdja za cijeli ostatak meca. ovakva formacija, sa jednim spicem, jednostavno nije za njega; 5.5

sve u svemu, mec je bio zanimljiv. ove ekipe su imale sansi i rezultat je mogao skrenuti u bilo kom pravcu. oni su imali sudiju na svojoj strani, mi malo srece, i sreca je prevagnula. zasluzena tri boda, ali i pokazatelj da, uz jos malo truda i smanjenje broja gresaka, ovi momci mogu i do titule.
naprijed SRBIJA!!!

Roman Laković

pre 16 godina

Uvijek sam srećan kad pobijedimo neku od "demokratskih država", koje su nas ničim izazvane, bombardovale 1999.g., boreći se za prava Šiptara.
Sinoć smo pobijedili jednu od najprljavijih nacija u sportu. Utoliko mi je pobjeda draža.
Roman Laković

Milos iz Holandije

pre 16 godina

Alal vera :))

Nismo igrali savrseno, ali smo pobedili. Nema sta, sada treba hladne glave na nase velike "prijatelje" Engleze. Vidimo se u nedelju u Nijmegen-u...

Mr Fister

pre 16 godina

Sve čestitke na pobedi, ali definitivno imamo problema na mestu štopera i levog i desnog, i to ne zato što su Ivanović i Tošić loši već zato što im to nisu prirodne pozicije na kojima inače igraju, tu nešto mora da se uradi!!!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Posebno sam srecan sto smo bas njih pobedili. Nekako mi uvek deluju prepotentno u odnosu na sve ostale. Sta znam mozda imam pogresan utisak ali tako je. Ovi nasi momci bas znaju da obraduju u poslednje vreme. Samo tako nastavite, bez straha i preteranog respekta. Borite se muski i rezultat ce doci a za ovo sinoc jedno veliko HVALA...

spidey

pre 16 godina

Zasluzeno smo pobedili.Vazna tri boda na startu.Svi su odlicno igrali,sem toga BRAVO DJUKICU.Idemo sad da pobedimo i CEHE i ENGLEZE :).
Nek misle malo sta im se sprema sa balkana.

GL

goran

pre 16 godina

djukicu svaka ti cast za ovo odlicno vodjenje ovih momaka pokazao si da si najveci kad je najteze ja sam neozenjen ali iz postovanja prema tebi icicu da se ozenim iz tvog rodnog sapca toliko pozdrav svim grobarima

aqualung

pre 16 godina

Победа! А сад на титулу, да осветимо Хрвате и Црногорце! ГЕНС УНА СУМУС!
(Свињојко, 11. jun 2007 22:53)

prevalio sam se preko stolice kad sam video nick
genije!!

Milos

pre 16 godina

Ko zna sta bi bilo da sudija nije svirao ofsajd italijanima sredinom prvog poluvremena (koji sigurno nije postojao)
SUDIJA MAJSTORE

bozabaksuz

pre 16 godina

Svaka čast Đukiću. Odradio si Italijane njihovim oružijem. Nismo imali neki napad, ali bitno je da smo se kretali i igrali pametno u odbrani. To se tek videlo u drugom poluvremenu kad smo uigrali ulogu kako treba. Još malo da poboljšamo koncentraciju da nam ne prolaze onako lako neki smešni pasovi i da smo malo odlučniji u napadu i Evropa će biti mala za nas.... Uz SRBIJU i na kraj sveta..

Kragujevcanin

pre 16 godina

Evo upravo sam se vratio sa utakmice iz Nijmegena.
Posteno da vam kazem igra i nije nesto obecavala, ali je gol Milovanovica bio fantastican!
Kada sam reko da igra nije obecavala, mislio sam na obadva tima stim sto je italijanska reprezentacija imala malo snaznije prodore, medjutim na srecu po naseg golmana neuspesne.
Nasi su odigrali takticki dobro, sa malim "zakasnjenjem" u odbrani, mada ne tolikim da bi doslo do pogodka protivnika.
Sinoc je leva strana srpske reprezentacije odigrala za 10 sto bi trebalo da bude zvezda vodilja igre i desnoj strani.
Nadam se da ce u cetvrtak protiv Ceske da se odigra takticki jos bolje i da se u pobedu, makar po mome, treba nadati 100 procenata!
Napred mladi, napred Srbija!!!

Jelena

pre 16 godina

kike,
ne pricaj.
Dosta nam je onoga,bili smo bolji,ali,...
Momci,svaka cast,vazna pobeda,idemo dalje,sa Cesima je verovatno odlucujuca.
Samo da se Jankovic manje pravi vazan,kolektiv dobija. I po starom dobrom obicaju,brdo nepotrebnih kartona,nadam se da nas nece skupo kostati.
Srecno!

Кларк Кент

pre 16 godina

Данас сам са ортацима дигао 3 и по сома на слоту. Све смо бацили на наше. У ствари нисмо бацили хахахаха, сад пијемо! То бре! Србија од Токија до Милвокија!

LACKO

pre 16 godina

Sada nekima smeta preskakanje sredine. Pa selektori moji danas dobija ona ekipa koja napravi manje gresaka-takticki perfektno odigrano+srce koje nema svako! Svima skidam kapu,kako to da u ovoj srbiji ima toliko cedovaca koji pluju na sve sto srbi dobro urade!

Milos

pre 16 godina

Ljudi, ne znam za vas, ali ja sam zaista veliki optimista..gledajuci kako ovi momcici igraju, a takodje i nasa mlada kosarkaska reprezentacija, a o teniserima, odbojkasima, vaterpolistima i ostalima da i ne govorim, mislim da sa puno osnova mozemo ocekivati da za nekoliko godina budemo bukvalno sportska velesila u svim sportovima koji nesto znace...jedino je rukomet propao skroz, ali valjda ce biti bolje! Ako nista drugo, proslavice nas naucnici i sportisti, a to nije malo!

kike

pre 16 godina

Vise bi volio, s obzirom da je rijec o mladdim reprezentacijama, da smo izgubili a igrali ko Talijani.Ljudi su igrali povezano,brzo,gospdarili sredinom,stvorili 4,5 mrtvih sansi i nesretno izgubili. U ovom uzrastu je daleko vaznija igra nego rezultat jer se kroz nju vidi potencijal ekipe i talenat pojedinca.Moze se reci da talijani imaju talentovaniju ekipu.Mi smo samo preskakali sredinu, krljali, nabijali( ne znam zasto to rade) loptu po 30 metara u vazduh u vertikalnom smjeru, te odigrali po koju dobru kombinaciju poput one kontre koja je rezultirala sansom mladzeg Tosića.Nazalost, tako cesto igramo cim naletimo na jakog protivnika.Momcima treba cestitat na borbenosti i tome sto su ostavili srce na terenu.

Gio

pre 16 godina

Vecina vas sada pre samo nedelju dana govorili ste da je Milovanovic propali talenat i da sto pre treba da ode da bi Zvezda usla u ligu sampiona(sto se nece desiti)eto vam ga sad propali talenat sad ga svi ljubite u da ne kazem sta iako sam grobar zelim da ga vidim u repki umesto onog Ergica a onog Mrdju bi poslao uSan Marino da se kali Zoran Tosic dostojno zamenio Krasica i dokazao da je veliki talenat.Mnogo sam vise ocekivao od Ivanovica imao je par situacija u kojima je panicio.Rukavina odigrao solidan mac mada je imao 2-3 dobra centarsuta.Jankovic odigrao petom za gol(iako je lopta zakacila nekog zabara).Smiljanic odigrao kapitenski delio je lopte kao Ronaldinho.Rakic iako je igrao malo imao je jednu polusansu kada je sutirao levom nogom sa oko 11 metara a ostale nisam prokomentarisao zato sto sam zaboravio ko je igrao

Milance NS

pre 16 godina

Svaka cast momcima,silno su nas obradovali!!! Puno pozrtvovanja i trcanja,TO JE FUDBAL,BEZ RESPEKTA PREMA OVIM MANEKENIMA!!!! Samo da se ne opustimo sada protiv Ceha,mora ih Djukic pritisnuti da i to dobijemo!!!!
Za B92- mogao bi u ugao rezultat i vreme!!!

zbidelj

pre 16 godina

prvih 20.minuta sjajno,od gola 10-ak minuta sjajno,ostalo kukavicki.djukic je pokazao da je kao trener 0,a bosko je pokazao da je igrac koji ce biti stub nase A reprezentacije(kao i Krasic).
Cudna je jako pojava da uvek svi zvezdini igraci odigraju extra,a grobari se ne vide(evo prvi izuzetak je Rukavina,decko je i protiv Finske i sada dobro odigrao).a babovic pokazuje isto ono zbog cega Klemente ne zove Ilica...NE TRCI...ne krece se bez lopte.decko ima tehniku,zna da igra,ali...

Ivan

pre 16 godina

Ne znam nesto fali i to mnogo. Prvih 15 minuta smo igrali super kasnije uzasno a Italija i nije neka ekipa, morali smo mnogo bolje. Drugo poluvreme nije lose i gol na vreme iz neizradjene pozicije, relno mogli smo lako i da izgubimo po sansama. Neki igrac mnogo fali u nasoj igri, ne stima najbolje, recimo onaj Babovic nije odigrao nista posebno i jos neki nisu opravdali poverenje a po imenima koje imamo morali bi da grizemo i ujedamo jer su stvarno svi igraci uspeli u evropskim ligama a ovi koji su jos u nasoj ligi su supertalenti. Iznenadio me onaj novi mali Tosic koji je usao umesto Krasica, izuzetno brz i dobar tehnicar ali je dosta lopti izgubio zbog atraktivne igre koju je forsirao, kada bi bio malo ozbiljniji mislim da bi bio otkrovenje reprezentacije. Mozda je basta mogao da odigra koji minut treba nam igrac koji moze da stane na loptu da ne srlja odmah na gol.

ivan

pre 16 godina

Zasto svaka nasa ekipa igra strasno nesigurno u poslednjih 15 minuta utakmice u kojoj ima prednost...Trener koji uspe da u glave srpskih fudbalera usadi samopouzdanje dovoljno da se utakmica kontrolise od prvog do poslednjeg minuta, ce biti trener koji ce postizati najvece uspehe sa nasim fudbalerima....

optimista

pre 16 godina

Ako smo dobili Italiju onda mozemo i da uzmemo prvenstvo konacno.
Prosla dva puta smo bili blizu - finale pa polufinale, sada Djukic lako uzima titulu.

combe

pre 16 godina

Svaka cast igracima na zalaganju,tako se igra za svoju drzavu
A Djukicu veliki minus iz taktike,pa nije mi jasno ono preskakanje sredine,pored tolko tehnicki dobrih igraca!
Ocajna taktika....

Zidan

pre 16 godina

DANIEL CARVALHO@
Bas si ti malo smesan.Igra je super postavljena treba znati cim se raspolaze.Nemoze se sa ovakvom ekipom otvoriti kad igraju exstra na kontre.Trebalo je cekati momenat.Bravo momci samo napred.Cestitam.

Zaks

pre 16 godina

Svaka cast momci. Pobeda nad petostrukim evropskim prvakom. Samo samozvani fudbalski znalca sa B92 komentara mogu nesto da prigovore nasoj pobedi.

I daj bre ljudi sa B92..zasto u uglu nema niti vremana do kraja niti rezultat????? Tek sam u 85 minutu saznao koliko je do kraja!!!!

tito

pre 16 godina

Tosic vam je svima rekao da ce Srbija dobiti Italiju i da ce i on sam uplatiti pare na nas,vodjen tom pricom isto sam uradio i kvota 6 plus cifra koju sam stavio, ma hvala Tosicu ljubim te u devojku

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 16 godina

@Daniel Carvalho
Ti to sebe od necega lecis? Pa nasao preko sajta b92!? Blago tebi s tobom i tvojom pameti!!!
Djukic smesan, a ti klovn? Kako sad to?

Sta reci

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da u CG nisu prenosili utakmicu.Zaboravljaju da 45% stanovnistva cine Srbi.Ajde razumjem da ne prenose Sinalko ligu,Meridijan ligu, itd. ali mislim da bi trebali prenositi sve meceve reprezentacije.Samo prenose Partizana u Evroligi,repku u kvalifikacijam seniore i tenis koji je jako popularan zbog srpskog trija.
A mogu da nas dave po citav dan sa njihov jadnim sportom.Sto se tice utakmice svaka cast momci mislim da sad vazimo za favorite samo da ovako igramo u sledecim tekmama.

Dino...

pre 16 godina

Djukicu daj uzmite Kezman-a makar u mlade igrace :P
Da pobedimo i cesku i bice ok...Al Dace gol SMiljanic ili Rukavina,mogu se kladiti...Pozdrav iz Prizrena

Milan

pre 16 godina

@Daniel Carvalho
"Prvo poluvreme, tuga od igre...
Djukicu smesan si"

Hmmm... Ko je ovde direktan ucesnik na terenu? Igraci ili trener?
Hmmm...

SPQR totti

pre 16 godina

Stvarno svaka cast Srbiji.Imaju dobar tim ali nisam vjerovao da su u stanju da pobijede Italiju.Sada imaju velike sanse da prodju dalje.Greska je sto je igrao Paladino.Bolje je bilo da je umjesto njega poceo Rosi.Nadam se i da ce se Kurci oporaviti za sledeci mec.

aki

pre 16 godina

Imali smo problema po bokovima u jednom momentu,probili su nas par puta,ali u sustini zasluzena pobeda,velika pobeda,odlicna ,pozrtvovana igra.Jankovic iskusno,hladnokrvno,pravi vodja,svi ostali zaista izgaraju na terenu.Djukic je odlican trener i mislim da bi trebao iskljucivo da se bavi repkom ili Partizanom,na dva fronta opet ce biti problema,ali ga izuzetno postujem,kao u ostalom i nasi reprezentativci!BRAVO!!

friùl

pre 16 godina

velika pobjeda.talijanski igraci su uglavnom vec prvotimci u svojim ekipama u jednoj od najjacih liga na svijetu.opet smo pokazali da smo nepresusan izvor talenata.ali sta se dogodi sa tim istim talentima kad odrastu?jednostavno zaborave da igraju.

VladaS

pre 16 godina

Borbeno 110%, prvo poluvreme solidno, a drugo maestralno. Sudijaje duvao u ledja zabarima, ali nedovoljno

Cestitke na prikazanom

Igor

pre 16 godina

Svaka cast Tosicu,Ivanovicu,Smiljanicu i Milovanovicu na borbenosti.Gol je pomalo dosao slucajno,Jankovic igra slabo kao i na EP u Portugalu,glumi zvezdu kao i Krasic sa petom.Sa ovakvom igrom Englezi ce nam dati 3 komada,bilo gluvo dabogda.

misa

pre 16 godina

Pa kamo im Totti i Materazzi...? Pa mozda je mogao deda Molina da im sudi? Bravo momci!!! Tako se bori za dres!!!
Ovo je domaci zadatak za sve reprezentacije!!!!
Hvala vam od srca...
Ziveli..( sto cu se opijem)

bane_dj

pre 16 godina

Igra u prvom poluvremenu je bila tuga, cemer, jad. Ali smo se trgnuli u drugoj polovini drugog poluvremena i uspeli da dobijemo favorizovane Italijane. Mislim da su nas Italijani potcenili i mislili su da ce lako sa nama. Djuka je igrao na bod, ako uzmemo sva 3, odlicno.
Igra bi morala da se menja, jer Mrdja sam napred ne moze nista. Babovic bi trebao da igra odmah iza njega, ali celu utakmicu se vrteo u centru i nista konkretno nije uradio. Rukavina, Tosic Zoran, Bane Ivanovic i Jankovic kapa dole za trud.
Ajdemo barem Cehe da dobijemo kako treba, jer me nisu odusevili protiv Engleza, a za dalje kako bude.
ZIVELA SRBIJA

zoki

pre 16 godina

Bravo momci bravo Djuka, teska utakmica ali pobbeda cista ko suza, gol milovanica je bio prelep, nadam se da se sad razni buzdovani i smaraci nece javljati sa svojim stupidnim komentarima

Srbija

pre 16 godina

Ma mi smo cudo od naroda. I pored svega sta nam se desilo u proslosti( sankcije,bombardovanje,Sloba..) mi i dalje proizvodimo talente. SAMO NAPRED SRBI!!!!!

mizzuno

pre 16 godina

Ma ljudi znao sam i bio uveren da ce da dobijemo te italijane. Za mene to nije nikakvo iznenadjenje. Setite se kako smo prosli baraz sa svedjanima. Malo koja reprezentacija bi napravila onakav preokret od 0:3 u NS do 5:0 u svedskoj. Ovi momci imaju karakter imaju snagu da i osvoje evropsko prvenstvo. Napred ORLICIIII!!!!!!!!!!!!!

Stefan

pre 16 godina

Bravo Milovanovic majstore nadam se da ces odvesti nasu repku na krov Evrope i Zvzdu u LS.Cestitke Djukicu i celoj ekipi
P.S. Steta zbog Krasica vazan igrac zelim mu brz oporavak.Da je on bio umjesto Tosica iskoristio bi onaj zicer i bilo bi 2:0

Daglis

pre 16 godina

To momci.
Milovanovic je ponovo zakucao Talijane. Doduse Kijevo je bio pre 5 godina ali bitno je menjati tradiciju.
Samo da se ne napalimo u sledecoj utakmici,u nasoj najboljoj tradiciji i plasman na olimpijadu je obezbedjen.
Tol'ko.

down with the system

pre 16 godina

kako su glupe ove kladionice 5,5 kvota na nas a niko još ne zna kako ko igra tek je pocetak prvenstva, samo na osnovu imena...ja sam im uzeo nešto para nadam se da su svi...hi

zbunjeni

pre 16 godina

Mnoooogo me obradovala ova pobeda, jer iskreno - Italijani su kvaltitetniji i bolje su odigrali. Ali su decki igrali hrabro i sa srcem! Bravo!

PS Ivanovic i Zoran Tosic su suvo zlato !

Спејл

pre 16 godina

Овај Миловановић се претплатио да даје Италијанима голове... На страну Кјево али је младој репрезентацији Италије дао гол у квалификацијама из слободњака кад смо добили исто 1-0... У оној легендарној утакмици где је наш голман исфолирао да је добио ударац од италијанског нападача и извојевао искључење Италијана њиховим оружјем... Не зна се шта је било слађе тада...

slobodan

pre 16 godina

Konacno nasa reprezentacija koja ima kvalitet a i igra pametno. I tehnicki i takticki smo razbili Italijane. Osecam da ce ove godine Evropa da nam bude pod kopackama. SRBIJA

Shinobi

pre 16 godina

Odlicno,samo tako,prvih 20 minuta igre prvog poluvremena odlicno,samo tako,nema preteranih zamerki,idemo do kraja orlusine,gazite sad sve redom

Knjaz

pre 16 godina

Dakle ovim Italijanima ko da je Vujosevic trener!!! Za svaki dosudjeni prekrsaj sire ruke, bune se i bacaju po terenu. A iz aviona se vidi da je faul !!! Odvratni su

Zeka peka

pre 16 godina

Ako mogu prljavi zabari da dobijaju utakmice na grubu igru i odugovlacenje onda mozemo i mi. Bravo za Djukica i bravo za sve nase igrace! Ne zanima me kako cemo pobediti, vec samo da pobedimo, makar igrali i lose. Dosta je bilo bulaznija o nekom fer pleju. Ni drugi ne igraju nista bolje ni lepse...

Serbia

pre 16 godina

Drago mi je zbog pobede ali ovaj sudija je corav ali jako!! Pa ovi zabari tuku i djonom i laktom i nijedan zuti nisu fasovali za start!! Svaka cast momci,PONAVLJAM SUDJENJE CISTA 0!!!

hunteR

pre 16 godina

Onog sudiju poslati u neki duvački orkestar pa nek tamo duva,zviždi i svira do mile volje!A momcima svaka čast na pobedi!Živela Srbija!!!

Milan Krajisnik

pre 16 godina

Svaka cast momci na igri i borbenosti....nadam se da se Krasic nije ozbiljnije povredio... E sada izgleda da nasem fudbalu dolaze bolji u uspesniji dani posto se vidi neverovatan pomak u igri na sredini terena i na disciplini koja vlada u ekipi.To se videlo i u Finskoj kada je igrala A selekcija.I na kraju sta reci za sve one bezveze dobijene zute kartone .....nadam se da cemo i to u skoriji vreme iskoreniti...
IDEMO I DALJE HRABRO ORLOVI!!! SRBIJA,SRBIJA :)))

Свињојко

pre 16 godina

Победа! А сад на титулу, да осветимо Хрвате и Црногорце! ГЕНС УНА СУМУС!

Bane NS

pre 16 godina

TOOOOOOO!!! BRAVO DEEKIIII!!!! Samo tako nastavi sa BOMBAMA i u repki i u ZVEZDI!!! A ovi razni Totiji i parmezani sto su hvalili Italijansku repku neka sad zapuse usta!

Sta reci

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da u CG nisu prenosili utakmicu.Zaboravljaju da 45% stanovnistva cine Srbi.Ajde razumjem da ne prenose Sinalko ligu,Meridijan ligu, itd. ali mislim da bi trebali prenositi sve meceve reprezentacije.Samo prenose Partizana u Evroligi,repku u kvalifikacijam seniore i tenis koji je jako popularan zbog srpskog trija.
A mogu da nas dave po citav dan sa njihov jadnim sportom.Sto se tice utakmice svaka cast momci mislim da sad vazimo za favorite samo da ovako igramo u sledecim tekmama.

Knjaz

pre 16 godina

Dakle ovim Italijanima ko da je Vujosevic trener!!! Za svaki dosudjeni prekrsaj sire ruke, bune se i bacaju po terenu. A iz aviona se vidi da je faul !!! Odvratni su

down with the system

pre 16 godina

kako su glupe ove kladionice 5,5 kvota na nas a niko još ne zna kako ko igra tek je pocetak prvenstva, samo na osnovu imena...ja sam im uzeo nešto para nadam se da su svi...hi

Спејл

pre 16 godina

Овај Миловановић се претплатио да даје Италијанима голове... На страну Кјево али је младој репрезентацији Италије дао гол у квалификацијама из слободњака кад смо добили исто 1-0... У оној легендарној утакмици где је наш голман исфолирао да је добио ударац од италијанског нападача и извојевао искључење Италијана њиховим оружјем... Не зна се шта је било слађе тада...

Serbia

pre 16 godina

Drago mi je zbog pobede ali ovaj sudija je corav ali jako!! Pa ovi zabari tuku i djonom i laktom i nijedan zuti nisu fasovali za start!! Svaka cast momci,PONAVLJAM SUDJENJE CISTA 0!!!

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 16 godina

@Daniel Carvalho
Ti to sebe od necega lecis? Pa nasao preko sajta b92!? Blago tebi s tobom i tvojom pameti!!!
Djukic smesan, a ti klovn? Kako sad to?

Zidan

pre 16 godina

DANIEL CARVALHO@
Bas si ti malo smesan.Igra je super postavljena treba znati cim se raspolaze.Nemoze se sa ovakvom ekipom otvoriti kad igraju exstra na kontre.Trebalo je cekati momenat.Bravo momci samo napred.Cestitam.

ivan

pre 16 godina

Zasto svaka nasa ekipa igra strasno nesigurno u poslednjih 15 minuta utakmice u kojoj ima prednost...Trener koji uspe da u glave srpskih fudbalera usadi samopouzdanje dovoljno da se utakmica kontrolise od prvog do poslednjeg minuta, ce biti trener koji ce postizati najvece uspehe sa nasim fudbalerima....

Milan Krajisnik

pre 16 godina

Svaka cast momci na igri i borbenosti....nadam se da se Krasic nije ozbiljnije povredio... E sada izgleda da nasem fudbalu dolaze bolji u uspesniji dani posto se vidi neverovatan pomak u igri na sredini terena i na disciplini koja vlada u ekipi.To se videlo i u Finskoj kada je igrala A selekcija.I na kraju sta reci za sve one bezveze dobijene zute kartone .....nadam se da cemo i to u skoriji vreme iskoreniti...
IDEMO I DALJE HRABRO ORLOVI!!! SRBIJA,SRBIJA :)))

Zeka peka

pre 16 godina

Ako mogu prljavi zabari da dobijaju utakmice na grubu igru i odugovlacenje onda mozemo i mi. Bravo za Djukica i bravo za sve nase igrace! Ne zanima me kako cemo pobediti, vec samo da pobedimo, makar igrali i lose. Dosta je bilo bulaznija o nekom fer pleju. Ni drugi ne igraju nista bolje ni lepse...

zbunjeni

pre 16 godina

Mnoooogo me obradovala ova pobeda, jer iskreno - Italijani su kvaltitetniji i bolje su odigrali. Ali su decki igrali hrabro i sa srcem! Bravo!

PS Ivanovic i Zoran Tosic su suvo zlato !

Stefan

pre 16 godina

Bravo Milovanovic majstore nadam se da ces odvesti nasu repku na krov Evrope i Zvzdu u LS.Cestitke Djukicu i celoj ekipi
P.S. Steta zbog Krasica vazan igrac zelim mu brz oporavak.Da je on bio umjesto Tosica iskoristio bi onaj zicer i bilo bi 2:0

hunteR

pre 16 godina

Onog sudiju poslati u neki duvački orkestar pa nek tamo duva,zviždi i svira do mile volje!A momcima svaka čast na pobedi!Živela Srbija!!!

Srbija

pre 16 godina

Ma mi smo cudo od naroda. I pored svega sta nam se desilo u proslosti( sankcije,bombardovanje,Sloba..) mi i dalje proizvodimo talente. SAMO NAPRED SRBI!!!!!

Bane NS

pre 16 godina

TOOOOOOO!!! BRAVO DEEKIIII!!!! Samo tako nastavi sa BOMBAMA i u repki i u ZVEZDI!!! A ovi razni Totiji i parmezani sto su hvalili Italijansku repku neka sad zapuse usta!

slobodan

pre 16 godina

Konacno nasa reprezentacija koja ima kvalitet a i igra pametno. I tehnicki i takticki smo razbili Italijane. Osecam da ce ove godine Evropa da nam bude pod kopackama. SRBIJA

Daglis

pre 16 godina

To momci.
Milovanovic je ponovo zakucao Talijane. Doduse Kijevo je bio pre 5 godina ali bitno je menjati tradiciju.
Samo da se ne napalimo u sledecoj utakmici,u nasoj najboljoj tradiciji i plasman na olimpijadu je obezbedjen.
Tol'ko.

zbidelj

pre 16 godina

prvih 20.minuta sjajno,od gola 10-ak minuta sjajno,ostalo kukavicki.djukic je pokazao da je kao trener 0,a bosko je pokazao da je igrac koji ce biti stub nase A reprezentacije(kao i Krasic).
Cudna je jako pojava da uvek svi zvezdini igraci odigraju extra,a grobari se ne vide(evo prvi izuzetak je Rukavina,decko je i protiv Finske i sada dobro odigrao).a babovic pokazuje isto ono zbog cega Klemente ne zove Ilica...NE TRCI...ne krece se bez lopte.decko ima tehniku,zna da igra,ali...

Roman Laković

pre 16 godina

Uvijek sam srećan kad pobijedimo neku od "demokratskih država", koje su nas ničim izazvane, bombardovale 1999.g., boreći se za prava Šiptara.
Sinoć smo pobijedili jednu od najprljavijih nacija u sportu. Utoliko mi je pobjeda draža.
Roman Laković

misa

pre 16 godina

Pa kamo im Totti i Materazzi...? Pa mozda je mogao deda Molina da im sudi? Bravo momci!!! Tako se bori za dres!!!
Ovo je domaci zadatak za sve reprezentacije!!!!
Hvala vam od srca...
Ziveli..( sto cu se opijem)

Milance NS

pre 16 godina

Svaka cast momcima,silno su nas obradovali!!! Puno pozrtvovanja i trcanja,TO JE FUDBAL,BEZ RESPEKTA PREMA OVIM MANEKENIMA!!!! Samo da se ne opustimo sada protiv Ceha,mora ih Djukic pritisnuti da i to dobijemo!!!!
Za B92- mogao bi u ugao rezultat i vreme!!!

Joker

pre 16 godina

ovako:
Kahriman - odradio je sve kako treba, ali ipak pokazao malo nesigurnosti; 6.5
Dusko Tosic - poceo jako lose, vozali ga na sve strane, ali u drugom poluvremenu se ipak popravio; 6.5
Ivanovic - jeste da je kapiten i da je defanzivni drugo poluvrijeme manje-vise odradio solidno, ali puno je grijesio u prvom, posebno pri predaji lopte i ofsajd zamkama; 6
Kolarov - defanzivno dobar, par dobrih centar-suteva, dobra partija, decko je vrlo perspektivan; 7
Rukavina - takodje, defanzivno dobar, za divno cudo imao i par dobrih ubacivanja u sesnaesterac, solidna partija; 7
Smiljanic - sasvim dobro odradio svoj dio posla; 7
Milovanovic - drzao dobro sredinu terena, pomagao u distribuciji lopti i, naravno, pogodio jedini gol. jeste da sam grobar, ali svaka cast; 8
Jankovic - dobro poceo ali se brzo izgubio, od jednog seniorskog prvotimca sam ocekivao mnogo, mnogo vise; 5.5
Babovic - trudio se, nije da nije, petljao sa lotpom, pokusavao, ali nista posebno nije napravio; 6
Zoran Tosic - kada je izasao Krasic, mislio sam da smo propali, ali je momak jako dobro odradio svoj dio posla, imao par sjajnih driblinga i prodora, pokazao da je veliki talenat; 7.5
Mrdja - jako lose. Rakic je za svojih 10-15 minuta napravio vise nego Mrdja za cijeli ostatak meca. ovakva formacija, sa jednim spicem, jednostavno nije za njega; 5.5

sve u svemu, mec je bio zanimljiv. ove ekipe su imale sansi i rezultat je mogao skrenuti u bilo kom pravcu. oni su imali sudiju na svojoj strani, mi malo srece, i sreca je prevagnula. zasluzena tri boda, ali i pokazatelj da, uz jos malo truda i smanjenje broja gresaka, ovi momci mogu i do titule.
naprijed SRBIJA!!!

deny boy

pre 16 godina

ma najjaci onaj nas lik na tribinama sto je maznuo loptu,kao ne divi me niko pa onaj teleci pogled..haha...kakav sampion...a nasima svaka cast,cvrsto,muski,na momente srecno...sto su mi antipaticni ovi zabari..strasno...kao da se kloniraju,svaki iz a selekcije ima kopiju kod mladih....

bane_dj

pre 16 godina

Igra u prvom poluvremenu je bila tuga, cemer, jad. Ali smo se trgnuli u drugoj polovini drugog poluvremena i uspeli da dobijemo favorizovane Italijane. Mislim da su nas Italijani potcenili i mislili su da ce lako sa nama. Djuka je igrao na bod, ako uzmemo sva 3, odlicno.
Igra bi morala da se menja, jer Mrdja sam napred ne moze nista. Babovic bi trebao da igra odmah iza njega, ali celu utakmicu se vrteo u centru i nista konkretno nije uradio. Rukavina, Tosic Zoran, Bane Ivanovic i Jankovic kapa dole za trud.
Ajdemo barem Cehe da dobijemo kako treba, jer me nisu odusevili protiv Engleza, a za dalje kako bude.
ZIVELA SRBIJA

Ivan

pre 16 godina

Ne znam nesto fali i to mnogo. Prvih 15 minuta smo igrali super kasnije uzasno a Italija i nije neka ekipa, morali smo mnogo bolje. Drugo poluvreme nije lose i gol na vreme iz neizradjene pozicije, relno mogli smo lako i da izgubimo po sansama. Neki igrac mnogo fali u nasoj igri, ne stima najbolje, recimo onaj Babovic nije odigrao nista posebno i jos neki nisu opravdali poverenje a po imenima koje imamo morali bi da grizemo i ujedamo jer su stvarno svi igraci uspeli u evropskim ligama a ovi koji su jos u nasoj ligi su supertalenti. Iznenadio me onaj novi mali Tosic koji je usao umesto Krasica, izuzetno brz i dobar tehnicar ali je dosta lopti izgubio zbog atraktivne igre koju je forsirao, kada bi bio malo ozbiljniji mislim da bi bio otkrovenje reprezentacije. Mozda je basta mogao da odigra koji minut treba nam igrac koji moze da stane na loptu da ne srlja odmah na gol.

mizzuno

pre 16 godina

Ma ljudi znao sam i bio uveren da ce da dobijemo te italijane. Za mene to nije nikakvo iznenadjenje. Setite se kako smo prosli baraz sa svedjanima. Malo koja reprezentacija bi napravila onakav preokret od 0:3 u NS do 5:0 u svedskoj. Ovi momci imaju karakter imaju snagu da i osvoje evropsko prvenstvo. Napred ORLICIIII!!!!!!!!!!!!!

VladaS

pre 16 godina

Borbeno 110%, prvo poluvreme solidno, a drugo maestralno. Sudijaje duvao u ledja zabarima, ali nedovoljno

Cestitke na prikazanom

Shinobi

pre 16 godina

Odlicno,samo tako,prvih 20 minuta igre prvog poluvremena odlicno,samo tako,nema preteranih zamerki,idemo do kraja orlusine,gazite sad sve redom

SPQR totti

pre 16 godina

Stvarno svaka cast Srbiji.Imaju dobar tim ali nisam vjerovao da su u stanju da pobijede Italiju.Sada imaju velike sanse da prodju dalje.Greska je sto je igrao Paladino.Bolje je bilo da je umjesto njega poceo Rosi.Nadam se i da ce se Kurci oporaviti za sledeci mec.

Zaks

pre 16 godina

Svaka cast momci. Pobeda nad petostrukim evropskim prvakom. Samo samozvani fudbalski znalca sa B92 komentara mogu nesto da prigovore nasoj pobedi.

I daj bre ljudi sa B92..zasto u uglu nema niti vremana do kraja niti rezultat????? Tek sam u 85 minutu saznao koliko je do kraja!!!!

aki

pre 16 godina

Imali smo problema po bokovima u jednom momentu,probili su nas par puta,ali u sustini zasluzena pobeda,velika pobeda,odlicna ,pozrtvovana igra.Jankovic iskusno,hladnokrvno,pravi vodja,svi ostali zaista izgaraju na terenu.Djukic je odlican trener i mislim da bi trebao iskljucivo da se bavi repkom ili Partizanom,na dva fronta opet ce biti problema,ali ga izuzetno postujem,kao u ostalom i nasi reprezentativci!BRAVO!!

friùl

pre 16 godina

velika pobjeda.talijanski igraci su uglavnom vec prvotimci u svojim ekipama u jednoj od najjacih liga na svijetu.opet smo pokazali da smo nepresusan izvor talenata.ali sta se dogodi sa tim istim talentima kad odrastu?jednostavno zaborave da igraju.

kike

pre 16 godina

Vise bi volio, s obzirom da je rijec o mladdim reprezentacijama, da smo izgubili a igrali ko Talijani.Ljudi su igrali povezano,brzo,gospdarili sredinom,stvorili 4,5 mrtvih sansi i nesretno izgubili. U ovom uzrastu je daleko vaznija igra nego rezultat jer se kroz nju vidi potencijal ekipe i talenat pojedinca.Moze se reci da talijani imaju talentovaniju ekipu.Mi smo samo preskakali sredinu, krljali, nabijali( ne znam zasto to rade) loptu po 30 metara u vazduh u vertikalnom smjeru, te odigrali po koju dobru kombinaciju poput one kontre koja je rezultirala sansom mladzeg Tosića.Nazalost, tako cesto igramo cim naletimo na jakog protivnika.Momcima treba cestitat na borbenosti i tome sto su ostavili srce na terenu.

Кларк Кент

pre 16 godina

Данас сам са ортацима дигао 3 и по сома на слоту. Све смо бацили на наше. У ствари нисмо бацили хахахаха, сад пијемо! То бре! Србија од Токија до Милвокија!

Dragiša

pre 16 godina

@kike - "...više bi volio da smo izgubili, a igrali ko Talijani?" Ne znam šta da ti kažem prijatelju, ovo je nešto najgluplje što sam pročitao na internetu.

Ne razumem kako i sa kojim pravom neko sme da kritikuje Đukića i ove momke posle pobede nad OVAKVIM protivnikom. Ili će neko sada možda da pokuša da potceni Italijane? Odigrali smo prilično organizovano, pametno, pre svega borbeno i hrabro. U Evropi niko nije mogao ni da sanja da će Srbija dobiti Italiju, a koliko vidim, i ovde je nekima žao što smo pobedili. Italija nije Albanija. Timu koji protiv njih stvori ovoliko šansi, još uspe i da postigne gol, i taj gol još bude dovoljan za pobedu, može samo da se skine kapa. BRAVO ĐUKIĆU, BRAVO ORLIĆI!

Englezi su me razočarali, pre svega kao ljudi. Samo se mršte i psuju po terenu, sramota za Engleski fudbal! Zato su i prošli kako su prošli protiv Češke.

Mi imamo sjajnu šansu da pobedom protiv Češke, u šta uopšte ne sumnjam, osiguramo polu-finale pre poslednjeg kola. To bi bila velika prednost pred završnicu jer bi protiv Engleza mogli da uigravamo razne kombinacije.

Серж

pre 16 godina

Свака част свим нашим људима који су били јуче на трибинама. Загрмели су на почетку утакмице толико да сам се ја најежио слушајући. Било је дивно чути њихово навијање и подршку! Хвала им још једном због тог дивног осећаја. Можда ће злобници рећи да то и није било организовано навијање али зар је то битно? СРБИЈА!

Свињојко

pre 16 godina

Победа! А сад на титулу, да осветимо Хрвате и Црногорце! ГЕНС УНА СУМУС!

zoki

pre 16 godina

Bravo momci bravo Djuka, teska utakmica ali pobbeda cista ko suza, gol milovanica je bio prelep, nadam se da se sad razni buzdovani i smaraci nece javljati sa svojim stupidnim komentarima

Dino...

pre 16 godina

Djukicu daj uzmite Kezman-a makar u mlade igrace :P
Da pobedimo i cesku i bice ok...Al Dace gol SMiljanic ili Rukavina,mogu se kladiti...Pozdrav iz Prizrena

tito

pre 16 godina

Tosic vam je svima rekao da ce Srbija dobiti Italiju i da ce i on sam uplatiti pare na nas,vodjen tom pricom isto sam uradio i kvota 6 plus cifra koju sam stavio, ma hvala Tosicu ljubim te u devojku

Gio

pre 16 godina

Vecina vas sada pre samo nedelju dana govorili ste da je Milovanovic propali talenat i da sto pre treba da ode da bi Zvezda usla u ligu sampiona(sto se nece desiti)eto vam ga sad propali talenat sad ga svi ljubite u da ne kazem sta iako sam grobar zelim da ga vidim u repki umesto onog Ergica a onog Mrdju bi poslao uSan Marino da se kali Zoran Tosic dostojno zamenio Krasica i dokazao da je veliki talenat.Mnogo sam vise ocekivao od Ivanovica imao je par situacija u kojima je panicio.Rukavina odigrao solidan mac mada je imao 2-3 dobra centarsuta.Jankovic odigrao petom za gol(iako je lopta zakacila nekog zabara).Smiljanic odigrao kapitenski delio je lopte kao Ronaldinho.Rakic iako je igrao malo imao je jednu polusansu kada je sutirao levom nogom sa oko 11 metara a ostale nisam prokomentarisao zato sto sam zaboravio ko je igrao

Kragujevcanin

pre 16 godina

Evo upravo sam se vratio sa utakmice iz Nijmegena.
Posteno da vam kazem igra i nije nesto obecavala, ali je gol Milovanovica bio fantastican!
Kada sam reko da igra nije obecavala, mislio sam na obadva tima stim sto je italijanska reprezentacija imala malo snaznije prodore, medjutim na srecu po naseg golmana neuspesne.
Nasi su odigrali takticki dobro, sa malim "zakasnjenjem" u odbrani, mada ne tolikim da bi doslo do pogodka protivnika.
Sinoc je leva strana srpske reprezentacije odigrala za 10 sto bi trebalo da bude zvezda vodilja igre i desnoj strani.
Nadam se da ce u cetvrtak protiv Ceske da se odigra takticki jos bolje i da se u pobedu, makar po mome, treba nadati 100 procenata!
Napred mladi, napred Srbija!!!

KO1841LQ

pre 16 godina

@ srpska zastava

Stucne su crvene zato sto Italijani nose bele.Po pravilu ni jedan deo opreme kada su reprezentacije u pitanju ne moze biti iste boje kod obe ekipe.Protiv Finske smo nosili bele sorceve i crvene stucne,iz istog razloga.

Igor

pre 16 godina

Svaka cast Tosicu,Ivanovicu,Smiljanicu i Milovanovicu na borbenosti.Gol je pomalo dosao slucajno,Jankovic igra slabo kao i na EP u Portugalu,glumi zvezdu kao i Krasic sa petom.Sa ovakvom igrom Englezi ce nam dati 3 komada,bilo gluvo dabogda.

Milan

pre 16 godina

@Daniel Carvalho
"Prvo poluvreme, tuga od igre...
Djukicu smesan si"

Hmmm... Ko je ovde direktan ucesnik na terenu? Igraci ili trener?
Hmmm...

combe

pre 16 godina

Svaka cast igracima na zalaganju,tako se igra za svoju drzavu
A Djukicu veliki minus iz taktike,pa nije mi jasno ono preskakanje sredine,pored tolko tehnicki dobrih igraca!
Ocajna taktika....

optimista

pre 16 godina

Ako smo dobili Italiju onda mozemo i da uzmemo prvenstvo konacno.
Prosla dva puta smo bili blizu - finale pa polufinale, sada Djukic lako uzima titulu.

Milos

pre 16 godina

Ljudi, ne znam za vas, ali ja sam zaista veliki optimista..gledajuci kako ovi momcici igraju, a takodje i nasa mlada kosarkaska reprezentacija, a o teniserima, odbojkasima, vaterpolistima i ostalima da i ne govorim, mislim da sa puno osnova mozemo ocekivati da za nekoliko godina budemo bukvalno sportska velesila u svim sportovima koji nesto znace...jedino je rukomet propao skroz, ali valjda ce biti bolje! Ako nista drugo, proslavice nas naucnici i sportisti, a to nije malo!

bozabaksuz

pre 16 godina

Svaka čast Đukiću. Odradio si Italijane njihovim oružijem. Nismo imali neki napad, ali bitno je da smo se kretali i igrali pametno u odbrani. To se tek videlo u drugom poluvremenu kad smo uigrali ulogu kako treba. Još malo da poboljšamo koncentraciju da nam ne prolaze onako lako neki smešni pasovi i da smo malo odlučniji u napadu i Evropa će biti mala za nas.... Uz SRBIJU i na kraj sveta..

aqualung

pre 16 godina

Победа! А сад на титулу, да осветимо Хрвате и Црногорце! ГЕНС УНА СУМУС!
(Свињојко, 11. jun 2007 22:53)

prevalio sam se preko stolice kad sam video nick
genije!!

Expert

pre 16 godina

Nemojte se paliti nakon ove srecne pobede jer igra reprezentacije je totalna katatastrofa! Tako ce biti dok igraju tatini sinovi kao sto je Babovic, koji je po konstituciji jos na nivou kadeta i Terzicev pulen Karleusa-Tosic koga bi stavili i na mesto golmana samo da bi igrao i skupio jos neki nastup u repki.
Djukic je kao totalni pocetnik ocigledno postavljen na mesto selektora jer je poslusnik i nema nista protiv da mu drugi kroje sastav tima.

king of snake

pre 16 godina

Kao sto sam i mislio moji komentari su se pokazali ispravni..Zaustavili smo Pacinija i tako odradili 50%| posla..Iako sam Zvezdas prosto obozavam Milana Smiljanica(nemojte mi delije zameriti ali je decko cudo)..Otkako se pojavio i zaigrao u prvoj postavi Partizana tvrdio sam,a i dalje tvrdim,da ce sa uz veliki rad i dobar odabir ino-klubova postati zvezda Evropskog fudbala..Bice bolji od Stankovica sigurno..A pritom je uvek spreman da igra za tim i da se bori do iznemoglosti..Pod hitno mora kod Klementea..
Takodje I Djole Rakic mora da igra od pocetka jer je mnogo spretniji sa loptom i brzi od Mrdje...
Mozemo mnogo na ovom Prvenstvu ali potrebna nam je sreca,a nju moramo da zasluzimo..
Bravo momci na pobedi a sad svi kod Karleuse na masazu he,he!!!!

Ogi

pre 16 godina

lepo je to sto smo pobedili ali se plasim da im ta pobeda ne udari u glavu.Jankovic pod hitno da se menja(ne zato sto sam grobar al decko stvarno mnogo zamislja)i imamo srecu sto on nije dao gol vec bi sebe proglasio za novog mesija...ko visoko leti nisko pada i zato pametno momci i titula je nasa(sa malo boljom igrom i jos 1 spicem)

LACKO

pre 16 godina

Sada nekima smeta preskakanje sredine. Pa selektori moji danas dobija ona ekipa koja napravi manje gresaka-takticki perfektno odigrano+srce koje nema svako! Svima skidam kapu,kako to da u ovoj srbiji ima toliko cedovaca koji pluju na sve sto srbi dobro urade!

Milos

pre 16 godina

Ko zna sta bi bilo da sudija nije svirao ofsajd italijanima sredinom prvog poluvremena (koji sigurno nije postojao)
SUDIJA MAJSTORE

Jelena

pre 16 godina

kike,
ne pricaj.
Dosta nam je onoga,bili smo bolji,ali,...
Momci,svaka cast,vazna pobeda,idemo dalje,sa Cesima je verovatno odlucujuca.
Samo da se Jankovic manje pravi vazan,kolektiv dobija. I po starom dobrom obicaju,brdo nepotrebnih kartona,nadam se da nas nece skupo kostati.
Srecno!

spidey

pre 16 godina

Zasluzeno smo pobedili.Vazna tri boda na startu.Svi su odlicno igrali,sem toga BRAVO DJUKICU.Idemo sad da pobedimo i CEHE i ENGLEZE :).
Nek misle malo sta im se sprema sa balkana.

GL

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Posebno sam srecan sto smo bas njih pobedili. Nekako mi uvek deluju prepotentno u odnosu na sve ostale. Sta znam mozda imam pogresan utisak ali tako je. Ovi nasi momci bas znaju da obraduju u poslednje vreme. Samo tako nastavite, bez straha i preteranog respekta. Borite se muski i rezultat ce doci a za ovo sinoc jedno veliko HVALA...

goran

pre 16 godina

djukicu svaka ti cast za ovo odlicno vodjenje ovih momaka pokazao si da si najveci kad je najteze ja sam neozenjen ali iz postovanja prema tebi icicu da se ozenim iz tvog rodnog sapca toliko pozdrav svim grobarima

Mr Fister

pre 16 godina

Sve čestitke na pobedi, ali definitivno imamo problema na mestu štopera i levog i desnog, i to ne zato što su Ivanović i Tošić loši već zato što im to nisu prirodne pozicije na kojima inače igraju, tu nešto mora da se uradi!!!

Milos iz Holandije

pre 16 godina

Alal vera :))

Nismo igrali savrseno, ali smo pobedili. Nema sta, sada treba hladne glave na nase velike "prijatelje" Engleze. Vidimo se u nedelju u Nijmegen-u...

sTooFy

pre 16 godina

Svaka cast momcima. Hrabro i pozrtvovano! Tako se bori. Pored toga pametno odigrano i smireno...Imamo mladu, ali iskusnu reprezenaticuju i mozemo da ostvarimo dobar rezultat. Napravljeno je par glupih zutih kartona, ali sta da se radi.
Jedno stoji, imali smo i dosta srece danas, zabari su se ispromasivali i bilo je dosta rupa i neuspelih ofsajd zamki pozadi. Ali isto tako imali smo i mi dosta propustenih sansi... Mislim da bi Rakic mogao da igra pre Mrdje.
Gledao sam sve meceve prvog kola i mislim da su sve selekcije izjednacene i da ce mnogo dobrih i neizvesnih utakmica. Sa ovakvim pristupom i igrom mozemo do vrha...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Boze ovi sa B92 prenose neki fudbal bolje da su otkupili prava na neku seriju Gore-Dole npr. xexexexexe
Napred nasi,kol'ko samo ljudi kaze ma sta to da gledam to su mladi alo pa ako gledate matore prepoznacete ,,neke'' face,NAPRED!!!

Srpska Atina

pre 16 godina

Bravo decaci.Odlicno odigrano,obzirom da su Italijani vazili za velikog favorita.Mali Tosic,ako ovako nastavi,za duzi niz godina resili smo piatanje levog bocnog i u seniorskoj reprezentaciji.Smiljanic i Milovanovic su suvo zlato ove reprezentacije.Raduje sto Jankovic na ovom prvenstvu(za razliku od proslog)ima zelju za igrom,extra igrac kao on moze mnogo da nas obraduje ovih dana.Malo je stao u drugom poluvremenu,a stara boljka komentarisanja i dizanja ruku ga je kostala kartona(sudija bi mu faul verovatno progledao da se nije iscudjavao).Radi sine svoj posao u tome si odlican,pusti sudije,pogotovo protiv zabara i Engleza kojima se vecito svira u korist.Ostali definitivno mogu bolje nego danas i nadam se da ce se razigrati u nastavku,jer stvarno imamo dobar tim,steta bi bilo ne napraviti rezultat.Zao mi je(kao i svima verovatno)Krasica,koji je i u A timu konstantno jedan o boljih.Samo da ne bude izgubljen do kraja prvenstva bice to veliki hendikep.

@ Joker

Ovo nikako nemoj shvatiti kao kritiku,cak ti je komentar sasvima na mestu.Mislim da samo za Mrdju nisi u pravu.Odradio je rudarski posao.Sam u spicu,skakao je i borio se za svaku loptu.Nije imao konkretan ucinak,ali nije ni kriv sto ovakva formacija nije za njega,mislim da zasluzuje vise od,tvojih,skromnih 5,5.
Ne mogu da docekam tekmu sa nadmenim Englezima,da ih nasi momci izgaze.
Pozdrav svima.

becic gradjanski

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto se prvenstvo zove under 21 kad su jedanaestorica nasih igraca 84 godiste, a trojica 85 godiste ?????

Momirov Vojislav

pre 16 godina

Hvala vam momci sto ste mi doneli 1000 din. na kladionici (bila je odlicna kvota, 4.70)! Svaka vam cast!
Utakmica nije bas bila lepa za oko (izuzev gola), ali vazna su 3 boda na startu. Nadam se da ce Djukic sledecu igrati sa 2 napadaca, pa ce biti i lepsi fudbal. Srecno u nastavku!

Joker

pre 16 godina

@ srpska atina:

borio se jeste, to stoji, ali ta borba i nije bas imala nekih rezultata. jedva da je uspjevao primiti loptu. ne kazem da je on los igrac, ali ova formacije jednostavno nije za njega. mislim da bi za nas tim bolje bilo da rakic bude starter u sljedecim mecevima, jer je fizicki superiorniji od mrdje i zbog toga moze imati veci doprinos u ovakvoj formaciji.
hvala na komplimentu za komentar. peace, brate!

@ becici gradjanski:

koliko sam ja upoznat sa pravilima, svi igraci koji igraju kvalifikacije moraju, prije pocetka kvalifikacija, imati 21. godinu ili biti mladji. ipak, na samom prvenstvu, granica godina se pomjera na 23.

milos

pre 16 godina

jedina greska je sto se videlo par puta kada je pomocni digao zastavicu a rukavina ostao, jer je ne uirgran sa ivanovicem i tosicem i zbog toga treba bassta da igra, inace mu se vise nema sta zameriti,BRAVO MOMCI

Bre

pre 16 godina

neću da budem negativan s obzirom da smo pobedili...ali ljudi mora mnogo bolje tj. ne bolje već sigurnije.Koji je put da nam se događa da umalo sve dobro uprskamo na samom kraju.Ima mnogo kreativnosti na sredini,ideja,al je mlaka realizacija.Moramo biti efikasniji.Al nije loše ni ovako,moram priznati da sam veoma iznenađen igrom reprezentacije (i mlade i A selekcije).Daj bre da nam i repka krene,da unovčimo činjenicu da mnogi naši igrači čine okosnicu tima u kmoe igraju.SAMO NAPRED!!!

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 16 godina

Bravo momci-tako se to radi!Da mi je neko rekao da je Srbija pobedila Italiju,chak i sa minimalcem,ne bih mu verovala!Ovo je stvarno sjajno!Ajmo sada i na Chehe,pa na Engleze!!

Panta

pre 16 godina

@Joker
Pa ne bih se slozio s tobom...srz tvog komentara stoji-mada imam primedbu sto se Jankovica tice...decko je izgarao po terenu, kojom mirnocom stopuje i prima loptu to je zadivljujuce. Posle povrede Krasica, zabari su se fokusirali na Jankovica,racunajuci ako njega zaustave zavrsili su pola posla..dakle Bole se u tom trenutku borio sa 2,3 igraca...posle njegove individualne akcije je ispala ona prilika za Deksu...gledaj malo sire na sve to-a ne samo ko je dao gol!

Иван-Ниш

pre 16 godina

До водећег гола су Италијани били бољи и срећа је да смо ми повели једном бомбом од шута јер игру за гол нисмо ни имали. Главни проблем је што у овој репрезентацији креатори игре (Јанковић и Красић) играју слабо (ноншалантно и неозбиљно). Добро је кад поведемо јер тада играмо на контре, али плашим се наше игре када будемо примили први гол.

Panta

pre 16 godina

@ivan-nis
dobro je Ivane...zasto mi Srbi i kad nam ide dobro uvek trazimo u svakom jajetu dlaku? Neverovatno...cini ti se da igraju nonsalantno,pa bolji su za klasu od svakog igraca na ovom prvenstvu(iz svake reprezentacije),normalno je da su prerasli taj uzrast pa se cini, kao zezaju...budi srecan-sta ce tek biti kad odigraju punom snagom...pobedi se u zube ne gleda! Sta mi vredi da igramo kao Brazil a izgubimo? Bolje ovako...

kike

pre 16 godina

Moj Dragiša, bio bi upravu da je rijeć o seniorskim ekipama jer je u toj konkurenciji ipak najvaznija pobjeda.Kod mladih je bolje ne proci grupu a igrati lijepo maštovito i oduseviti se talentom pojedinca i dobiti pet igraca za A tim ,sto je i prevashodni cilj takmicenja u ovim kategorijama, nego osvojit zlato na krljanje sto je svojevrsno zavaravanje.Prije godinu i po sam gledao U19 PE i bio sam fasciniran igrom Španaca predvodzenih Krkićem.Tad su Rusi uzeli zlato na igru "lijeva noga -lijev aut,desna noga-desni aut" i ko misli da Rusi imaju veci razlog za optimizam od Spanaca(nesretno ispali od ceha u 1/2) ima velikih problema sa objektivnosti.Kod seniora je druga prica.Sad bi potpisao da cvaknemo neko EP na srecu kao sto to ucinise Grci 2004te.Stoga,prvo skontaj smisao komentara pa onda pametuj.Isto je greska voditi Jankovica , Krasica,Rukavinu i druge momke koji su se ustaliliu A timu jer to niko ne radi upravo iz gore navedenih razloga.Pokusavam samo da realno sagledam stvari.Naravno,momsima od srca zelim puno uspjeha u nastavku EPa.

Gile Brcko

pre 16 godina

Bravo Djuka, najbolji si!!!
Samo naprijed, utakmica nije bila nesto lijepa ali zabari su nezgodna ekipa. Nadam se da ce se Krasic oporaviti ako ne za Cesku onda za slijedecu utakmicu.
Srbija, Srbija!!!

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Svaka cast momci! Toliko sam bio siguran u vasu pobedu da sam 70 evra uplatio na "keca". Naravno, inkasirao sam 300 evra! Malo mi je bilo glupo sto su book maker-i stavili podcenjivacki tako malu kvotu na italijane a tako visoku na "orlice". Malo iz inata, malo sigurnost u kvalitete nasih mladih momama, i oni meni donesose more... Nadam se da ce samo Milos Krasic brzo prebroditi povredu i biti spreman za nastavak takmicenja. Ove godine imamo i jaci tim nego kada smo bili vicesampioni i u finalui izgubili od Italije...

KOZANOSTRADAMUS

pre 16 godina

..Bože,Bože...kakvi komentari...prvo me izluđuje te večite podele na Grobare i Cigane kad je Reprezentacija u pitanju...pa od svih 170 komentara možeš skoro svaki da provališ za koga navija...smešno...nego...Đuka je promašeni-nesrećni penal za Valensiju u poslednjem minutu Primere uspeo da nadoknadi srećom na ovoj utakmici...nismo bili bolji..ali smo pobedili što i nije tako loše...samo...KRUCIJALNO pitanje je ima li Đuka dovoljno autoriteta da ovog malog Jankovića spusti na zemlju...jeste talentovan...jeste trenutno najbolji(na papiru)...ali je isto tako očigledno da dečko leti i da ga za dobrobit celog tima treba što pre spustiti..inače...ne bih želeo da se moje slutnje obistine....ali sve mi ovo miriše.....

Knjaz

pre 16 godina

Dakle ovim Italijanima ko da je Vujosevic trener!!! Za svaki dosudjeni prekrsaj sire ruke, bune se i bacaju po terenu. A iz aviona se vidi da je faul !!! Odvratni su

zbidelj

pre 16 godina

prvih 20.minuta sjajno,od gola 10-ak minuta sjajno,ostalo kukavicki.djukic je pokazao da je kao trener 0,a bosko je pokazao da je igrac koji ce biti stub nase A reprezentacije(kao i Krasic).
Cudna je jako pojava da uvek svi zvezdini igraci odigraju extra,a grobari se ne vide(evo prvi izuzetak je Rukavina,decko je i protiv Finske i sada dobro odigrao).a babovic pokazuje isto ono zbog cega Klemente ne zove Ilica...NE TRCI...ne krece se bez lopte.decko ima tehniku,zna da igra,ali...

Igor

pre 16 godina

Svaka cast Tosicu,Ivanovicu,Smiljanicu i Milovanovicu na borbenosti.Gol je pomalo dosao slucajno,Jankovic igra slabo kao i na EP u Portugalu,glumi zvezdu kao i Krasic sa petom.Sa ovakvom igrom Englezi ce nam dati 3 komada,bilo gluvo dabogda.

Свињојко

pre 16 godina

Победа! А сад на титулу, да осветимо Хрвате и Црногорце! ГЕНС УНА СУМУС!

SPQR totti

pre 16 godina

Stvarno svaka cast Srbiji.Imaju dobar tim ali nisam vjerovao da su u stanju da pobijede Italiju.Sada imaju velike sanse da prodju dalje.Greska je sto je igrao Paladino.Bolje je bilo da je umjesto njega poceo Rosi.Nadam se i da ce se Kurci oporaviti za sledeci mec.

kike

pre 16 godina

Vise bi volio, s obzirom da je rijec o mladdim reprezentacijama, da smo izgubili a igrali ko Talijani.Ljudi su igrali povezano,brzo,gospdarili sredinom,stvorili 4,5 mrtvih sansi i nesretno izgubili. U ovom uzrastu je daleko vaznija igra nego rezultat jer se kroz nju vidi potencijal ekipe i talenat pojedinca.Moze se reci da talijani imaju talentovaniju ekipu.Mi smo samo preskakali sredinu, krljali, nabijali( ne znam zasto to rade) loptu po 30 metara u vazduh u vertikalnom smjeru, te odigrali po koju dobru kombinaciju poput one kontre koja je rezultirala sansom mladzeg Tosića.Nazalost, tako cesto igramo cim naletimo na jakog protivnika.Momcima treba cestitat na borbenosti i tome sto su ostavili srce na terenu.

Expert

pre 16 godina

Nemojte se paliti nakon ove srecne pobede jer igra reprezentacije je totalna katatastrofa! Tako ce biti dok igraju tatini sinovi kao sto je Babovic, koji je po konstituciji jos na nivou kadeta i Terzicev pulen Karleusa-Tosic koga bi stavili i na mesto golmana samo da bi igrao i skupio jos neki nastup u repki.
Djukic je kao totalni pocetnik ocigledno postavljen na mesto selektora jer je poslusnik i nema nista protiv da mu drugi kroje sastav tima.

Roman Laković

pre 16 godina

Uvijek sam srećan kad pobijedimo neku od "demokratskih država", koje su nas ničim izazvane, bombardovale 1999.g., boreći se za prava Šiptara.
Sinoć smo pobijedili jednu od najprljavijih nacija u sportu. Utoliko mi je pobjeda draža.
Roman Laković

Stefan

pre 16 godina

Bravo Milovanovic majstore nadam se da ces odvesti nasu repku na krov Evrope i Zvzdu u LS.Cestitke Djukicu i celoj ekipi
P.S. Steta zbog Krasica vazan igrac zelim mu brz oporavak.Da je on bio umjesto Tosica iskoristio bi onaj zicer i bilo bi 2:0

zbunjeni

pre 16 godina

Mnoooogo me obradovala ova pobeda, jer iskreno - Italijani su kvaltitetniji i bolje su odigrali. Ali su decki igrali hrabro i sa srcem! Bravo!

PS Ivanovic i Zoran Tosic su suvo zlato !

Ivan

pre 16 godina

Ne znam nesto fali i to mnogo. Prvih 15 minuta smo igrali super kasnije uzasno a Italija i nije neka ekipa, morali smo mnogo bolje. Drugo poluvreme nije lose i gol na vreme iz neizradjene pozicije, relno mogli smo lako i da izgubimo po sansama. Neki igrac mnogo fali u nasoj igri, ne stima najbolje, recimo onaj Babovic nije odigrao nista posebno i jos neki nisu opravdali poverenje a po imenima koje imamo morali bi da grizemo i ujedamo jer su stvarno svi igraci uspeli u evropskim ligama a ovi koji su jos u nasoj ligi su supertalenti. Iznenadio me onaj novi mali Tosic koji je usao umesto Krasica, izuzetno brz i dobar tehnicar ali je dosta lopti izgubio zbog atraktivne igre koju je forsirao, kada bi bio malo ozbiljniji mislim da bi bio otkrovenje reprezentacije. Mozda je basta mogao da odigra koji minut treba nam igrac koji moze da stane na loptu da ne srlja odmah na gol.

Спејл

pre 16 godina

Овај Миловановић се претплатио да даје Италијанима голове... На страну Кјево али је младој репрезентацији Италије дао гол у квалификацијама из слободњака кад смо добили исто 1-0... У оној легендарној утакмици где је наш голман исфолирао да је добио ударац од италијанског нападача и извојевао искључење Италијана њиховим оружјем... Не зна се шта је било слађе тада...

Serbia

pre 16 godina

Drago mi je zbog pobede ali ovaj sudija je corav ali jako!! Pa ovi zabari tuku i djonom i laktom i nijedan zuti nisu fasovali za start!! Svaka cast momci,PONAVLJAM SUDJENJE CISTA 0!!!

Shinobi

pre 16 godina

Odlicno,samo tako,prvih 20 minuta igre prvog poluvremena odlicno,samo tako,nema preteranih zamerki,idemo do kraja orlusine,gazite sad sve redom

hunteR

pre 16 godina

Onog sudiju poslati u neki duvački orkestar pa nek tamo duva,zviždi i svira do mile volje!A momcima svaka čast na pobedi!Živela Srbija!!!

Bane NS

pre 16 godina

TOOOOOOO!!! BRAVO DEEKIIII!!!! Samo tako nastavi sa BOMBAMA i u repki i u ZVEZDI!!! A ovi razni Totiji i parmezani sto su hvalili Italijansku repku neka sad zapuse usta!

Zeka peka

pre 16 godina

Ako mogu prljavi zabari da dobijaju utakmice na grubu igru i odugovlacenje onda mozemo i mi. Bravo za Djukica i bravo za sve nase igrace! Ne zanima me kako cemo pobediti, vec samo da pobedimo, makar igrali i lose. Dosta je bilo bulaznija o nekom fer pleju. Ni drugi ne igraju nista bolje ni lepse...

Sta reci

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da u CG nisu prenosili utakmicu.Zaboravljaju da 45% stanovnistva cine Srbi.Ajde razumjem da ne prenose Sinalko ligu,Meridijan ligu, itd. ali mislim da bi trebali prenositi sve meceve reprezentacije.Samo prenose Partizana u Evroligi,repku u kvalifikacijam seniore i tenis koji je jako popularan zbog srpskog trija.
A mogu da nas dave po citav dan sa njihov jadnim sportom.Sto se tice utakmice svaka cast momci mislim da sad vazimo za favorite samo da ovako igramo u sledecim tekmama.

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 16 godina

@Daniel Carvalho
Ti to sebe od necega lecis? Pa nasao preko sajta b92!? Blago tebi s tobom i tvojom pameti!!!
Djukic smesan, a ti klovn? Kako sad to?

mizzuno

pre 16 godina

Ma ljudi znao sam i bio uveren da ce da dobijemo te italijane. Za mene to nije nikakvo iznenadjenje. Setite se kako smo prosli baraz sa svedjanima. Malo koja reprezentacija bi napravila onakav preokret od 0:3 u NS do 5:0 u svedskoj. Ovi momci imaju karakter imaju snagu da i osvoje evropsko prvenstvo. Napred ORLICIIII!!!!!!!!!!!!!

combe

pre 16 godina

Svaka cast igracima na zalaganju,tako se igra za svoju drzavu
A Djukicu veliki minus iz taktike,pa nije mi jasno ono preskakanje sredine,pored tolko tehnicki dobrih igraca!
Ocajna taktika....

Dino...

pre 16 godina

Djukicu daj uzmite Kezman-a makar u mlade igrace :P
Da pobedimo i cesku i bice ok...Al Dace gol SMiljanic ili Rukavina,mogu se kladiti...Pozdrav iz Prizrena

tito

pre 16 godina

Tosic vam je svima rekao da ce Srbija dobiti Italiju i da ce i on sam uplatiti pare na nas,vodjen tom pricom isto sam uradio i kvota 6 plus cifra koju sam stavio, ma hvala Tosicu ljubim te u devojku

Gio

pre 16 godina

Vecina vas sada pre samo nedelju dana govorili ste da je Milovanovic propali talenat i da sto pre treba da ode da bi Zvezda usla u ligu sampiona(sto se nece desiti)eto vam ga sad propali talenat sad ga svi ljubite u da ne kazem sta iako sam grobar zelim da ga vidim u repki umesto onog Ergica a onog Mrdju bi poslao uSan Marino da se kali Zoran Tosic dostojno zamenio Krasica i dokazao da je veliki talenat.Mnogo sam vise ocekivao od Ivanovica imao je par situacija u kojima je panicio.Rukavina odigrao solidan mac mada je imao 2-3 dobra centarsuta.Jankovic odigrao petom za gol(iako je lopta zakacila nekog zabara).Smiljanic odigrao kapitenski delio je lopte kao Ronaldinho.Rakic iako je igrao malo imao je jednu polusansu kada je sutirao levom nogom sa oko 11 metara a ostale nisam prokomentarisao zato sto sam zaboravio ko je igrao

Joker

pre 16 godina

ovako:
Kahriman - odradio je sve kako treba, ali ipak pokazao malo nesigurnosti; 6.5
Dusko Tosic - poceo jako lose, vozali ga na sve strane, ali u drugom poluvremenu se ipak popravio; 6.5
Ivanovic - jeste da je kapiten i da je defanzivni drugo poluvrijeme manje-vise odradio solidno, ali puno je grijesio u prvom, posebno pri predaji lopte i ofsajd zamkama; 6
Kolarov - defanzivno dobar, par dobrih centar-suteva, dobra partija, decko je vrlo perspektivan; 7
Rukavina - takodje, defanzivno dobar, za divno cudo imao i par dobrih ubacivanja u sesnaesterac, solidna partija; 7
Smiljanic - sasvim dobro odradio svoj dio posla; 7
Milovanovic - drzao dobro sredinu terena, pomagao u distribuciji lopti i, naravno, pogodio jedini gol. jeste da sam grobar, ali svaka cast; 8
Jankovic - dobro poceo ali se brzo izgubio, od jednog seniorskog prvotimca sam ocekivao mnogo, mnogo vise; 5.5
Babovic - trudio se, nije da nije, petljao sa lotpom, pokusavao, ali nista posebno nije napravio; 6
Zoran Tosic - kada je izasao Krasic, mislio sam da smo propali, ali je momak jako dobro odradio svoj dio posla, imao par sjajnih driblinga i prodora, pokazao da je veliki talenat; 7.5
Mrdja - jako lose. Rakic je za svojih 10-15 minuta napravio vise nego Mrdja za cijeli ostatak meca. ovakva formacija, sa jednim spicem, jednostavno nije za njega; 5.5

sve u svemu, mec je bio zanimljiv. ove ekipe su imale sansi i rezultat je mogao skrenuti u bilo kom pravcu. oni su imali sudiju na svojoj strani, mi malo srece, i sreca je prevagnula. zasluzena tri boda, ali i pokazatelj da, uz jos malo truda i smanjenje broja gresaka, ovi momci mogu i do titule.
naprijed SRBIJA!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Boze ovi sa B92 prenose neki fudbal bolje da su otkupili prava na neku seriju Gore-Dole npr. xexexexexe
Napred nasi,kol'ko samo ljudi kaze ma sta to da gledam to su mladi alo pa ako gledate matore prepoznacete ,,neke'' face,NAPRED!!!

slobodan

pre 16 godina

Konacno nasa reprezentacija koja ima kvalitet a i igra pametno. I tehnicki i takticki smo razbili Italijane. Osecam da ce ove godine Evropa da nam bude pod kopackama. SRBIJA

down with the system

pre 16 godina

kako su glupe ove kladionice 5,5 kvota na nas a niko još ne zna kako ko igra tek je pocetak prvenstva, samo na osnovu imena...ja sam im uzeo nešto para nadam se da su svi...hi

Milan Krajisnik

pre 16 godina

Svaka cast momci na igri i borbenosti....nadam se da se Krasic nije ozbiljnije povredio... E sada izgleda da nasem fudbalu dolaze bolji u uspesniji dani posto se vidi neverovatan pomak u igri na sredini terena i na disciplini koja vlada u ekipi.To se videlo i u Finskoj kada je igrala A selekcija.I na kraju sta reci za sve one bezveze dobijene zute kartone .....nadam se da cemo i to u skoriji vreme iskoreniti...
IDEMO I DALJE HRABRO ORLOVI!!! SRBIJA,SRBIJA :)))

Daglis

pre 16 godina

To momci.
Milovanovic je ponovo zakucao Talijane. Doduse Kijevo je bio pre 5 godina ali bitno je menjati tradiciju.
Samo da se ne napalimo u sledecoj utakmici,u nasoj najboljoj tradiciji i plasman na olimpijadu je obezbedjen.
Tol'ko.

ivan

pre 16 godina

Zasto svaka nasa ekipa igra strasno nesigurno u poslednjih 15 minuta utakmice u kojoj ima prednost...Trener koji uspe da u glave srpskih fudbalera usadi samopouzdanje dovoljno da se utakmica kontrolise od prvog do poslednjeg minuta, ce biti trener koji ce postizati najvece uspehe sa nasim fudbalerima....

Zidan

pre 16 godina

DANIEL CARVALHO@
Bas si ti malo smesan.Igra je super postavljena treba znati cim se raspolaze.Nemoze se sa ovakvom ekipom otvoriti kad igraju exstra na kontre.Trebalo je cekati momenat.Bravo momci samo napred.Cestitam.

misa

pre 16 godina

Pa kamo im Totti i Materazzi...? Pa mozda je mogao deda Molina da im sudi? Bravo momci!!! Tako se bori za dres!!!
Ovo je domaci zadatak za sve reprezentacije!!!!
Hvala vam od srca...
Ziveli..( sto cu se opijem)

Zaks

pre 16 godina

Svaka cast momci. Pobeda nad petostrukim evropskim prvakom. Samo samozvani fudbalski znalca sa B92 komentara mogu nesto da prigovore nasoj pobedi.

I daj bre ljudi sa B92..zasto u uglu nema niti vremana do kraja niti rezultat????? Tek sam u 85 minutu saznao koliko je do kraja!!!!

aki

pre 16 godina

Imali smo problema po bokovima u jednom momentu,probili su nas par puta,ali u sustini zasluzena pobeda,velika pobeda,odlicna ,pozrtvovana igra.Jankovic iskusno,hladnokrvno,pravi vodja,svi ostali zaista izgaraju na terenu.Djukic je odlican trener i mislim da bi trebao iskljucivo da se bavi repkom ili Partizanom,na dva fronta opet ce biti problema,ali ga izuzetno postujem,kao u ostalom i nasi reprezentativci!BRAVO!!

Milan

pre 16 godina

@Daniel Carvalho
"Prvo poluvreme, tuga od igre...
Djukicu smesan si"

Hmmm... Ko je ovde direktan ucesnik na terenu? Igraci ili trener?
Hmmm...

friùl

pre 16 godina

velika pobjeda.talijanski igraci su uglavnom vec prvotimci u svojim ekipama u jednoj od najjacih liga na svijetu.opet smo pokazali da smo nepresusan izvor talenata.ali sta se dogodi sa tim istim talentima kad odrastu?jednostavno zaborave da igraju.

Srbija

pre 16 godina

Ma mi smo cudo od naroda. I pored svega sta nam se desilo u proslosti( sankcije,bombardovanje,Sloba..) mi i dalje proizvodimo talente. SAMO NAPRED SRBI!!!!!

bane_dj

pre 16 godina

Igra u prvom poluvremenu je bila tuga, cemer, jad. Ali smo se trgnuli u drugoj polovini drugog poluvremena i uspeli da dobijemo favorizovane Italijane. Mislim da su nas Italijani potcenili i mislili su da ce lako sa nama. Djuka je igrao na bod, ako uzmemo sva 3, odlicno.
Igra bi morala da se menja, jer Mrdja sam napred ne moze nista. Babovic bi trebao da igra odmah iza njega, ali celu utakmicu se vrteo u centru i nista konkretno nije uradio. Rukavina, Tosic Zoran, Bane Ivanovic i Jankovic kapa dole za trud.
Ajdemo barem Cehe da dobijemo kako treba, jer me nisu odusevili protiv Engleza, a za dalje kako bude.
ZIVELA SRBIJA

VladaS

pre 16 godina

Borbeno 110%, prvo poluvreme solidno, a drugo maestralno. Sudijaje duvao u ledja zabarima, ali nedovoljno

Cestitke na prikazanom

zoki

pre 16 godina

Bravo momci bravo Djuka, teska utakmica ali pobbeda cista ko suza, gol milovanica je bio prelep, nadam se da se sad razni buzdovani i smaraci nece javljati sa svojim stupidnim komentarima

optimista

pre 16 godina

Ako smo dobili Italiju onda mozemo i da uzmemo prvenstvo konacno.
Prosla dva puta smo bili blizu - finale pa polufinale, sada Djukic lako uzima titulu.

Milance NS

pre 16 godina

Svaka cast momcima,silno su nas obradovali!!! Puno pozrtvovanja i trcanja,TO JE FUDBAL,BEZ RESPEKTA PREMA OVIM MANEKENIMA!!!! Samo da se ne opustimo sada protiv Ceha,mora ih Djukic pritisnuti da i to dobijemo!!!!
Za B92- mogao bi u ugao rezultat i vreme!!!

Milos

pre 16 godina

Ljudi, ne znam za vas, ali ja sam zaista veliki optimista..gledajuci kako ovi momcici igraju, a takodje i nasa mlada kosarkaska reprezentacija, a o teniserima, odbojkasima, vaterpolistima i ostalima da i ne govorim, mislim da sa puno osnova mozemo ocekivati da za nekoliko godina budemo bukvalno sportska velesila u svim sportovima koji nesto znace...jedino je rukomet propao skroz, ali valjda ce biti bolje! Ako nista drugo, proslavice nas naucnici i sportisti, a to nije malo!

LACKO

pre 16 godina

Sada nekima smeta preskakanje sredine. Pa selektori moji danas dobija ona ekipa koja napravi manje gresaka-takticki perfektno odigrano+srce koje nema svako! Svima skidam kapu,kako to da u ovoj srbiji ima toliko cedovaca koji pluju na sve sto srbi dobro urade!

bozabaksuz

pre 16 godina

Svaka čast Đukiću. Odradio si Italijane njihovim oružijem. Nismo imali neki napad, ali bitno je da smo se kretali i igrali pametno u odbrani. To se tek videlo u drugom poluvremenu kad smo uigrali ulogu kako treba. Još malo da poboljšamo koncentraciju da nam ne prolaze onako lako neki smešni pasovi i da smo malo odlučniji u napadu i Evropa će biti mala za nas.... Uz SRBIJU i na kraj sveta..

Milos

pre 16 godina

Ko zna sta bi bilo da sudija nije svirao ofsajd italijanima sredinom prvog poluvremena (koji sigurno nije postojao)
SUDIJA MAJSTORE

Kragujevcanin

pre 16 godina

Evo upravo sam se vratio sa utakmice iz Nijmegena.
Posteno da vam kazem igra i nije nesto obecavala, ali je gol Milovanovica bio fantastican!
Kada sam reko da igra nije obecavala, mislio sam na obadva tima stim sto je italijanska reprezentacija imala malo snaznije prodore, medjutim na srecu po naseg golmana neuspesne.
Nasi su odigrali takticki dobro, sa malim "zakasnjenjem" u odbrani, mada ne tolikim da bi doslo do pogodka protivnika.
Sinoc je leva strana srpske reprezentacije odigrala za 10 sto bi trebalo da bude zvezda vodilja igre i desnoj strani.
Nadam se da ce u cetvrtak protiv Ceske da se odigra takticki jos bolje i da se u pobedu, makar po mome, treba nadati 100 procenata!
Napred mladi, napred Srbija!!!

Jelena

pre 16 godina

kike,
ne pricaj.
Dosta nam je onoga,bili smo bolji,ali,...
Momci,svaka cast,vazna pobeda,idemo dalje,sa Cesima je verovatno odlucujuca.
Samo da se Jankovic manje pravi vazan,kolektiv dobija. I po starom dobrom obicaju,brdo nepotrebnih kartona,nadam se da nas nece skupo kostati.
Srecno!

Кларк Кент

pre 16 godina

Данас сам са ортацима дигао 3 и по сома на слоту. Све смо бацили на наше. У ствари нисмо бацили хахахаха, сад пијемо! То бре! Србија од Токија до Милвокија!

aqualung

pre 16 godina

Победа! А сад на титулу, да осветимо Хрвате и Црногорце! ГЕНС УНА СУМУС!
(Свињојко, 11. jun 2007 22:53)

prevalio sam se preko stolice kad sam video nick
genije!!

spidey

pre 16 godina

Zasluzeno smo pobedili.Vazna tri boda na startu.Svi su odlicno igrali,sem toga BRAVO DJUKICU.Idemo sad da pobedimo i CEHE i ENGLEZE :).
Nek misle malo sta im se sprema sa balkana.

GL

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Posebno sam srecan sto smo bas njih pobedili. Nekako mi uvek deluju prepotentno u odnosu na sve ostale. Sta znam mozda imam pogresan utisak ali tako je. Ovi nasi momci bas znaju da obraduju u poslednje vreme. Samo tako nastavite, bez straha i preteranog respekta. Borite se muski i rezultat ce doci a za ovo sinoc jedno veliko HVALA...

goran

pre 16 godina

djukicu svaka ti cast za ovo odlicno vodjenje ovih momaka pokazao si da si najveci kad je najteze ja sam neozenjen ali iz postovanja prema tebi icicu da se ozenim iz tvog rodnog sapca toliko pozdrav svim grobarima

Mr Fister

pre 16 godina

Sve čestitke na pobedi, ali definitivno imamo problema na mestu štopera i levog i desnog, i to ne zato što su Ivanović i Tošić loši već zato što im to nisu prirodne pozicije na kojima inače igraju, tu nešto mora da se uradi!!!

Milos iz Holandije

pre 16 godina

Alal vera :))

Nismo igrali savrseno, ali smo pobedili. Nema sta, sada treba hladne glave na nase velike "prijatelje" Engleze. Vidimo se u nedelju u Nijmegen-u...

Dragiša

pre 16 godina

@kike - "...više bi volio da smo izgubili, a igrali ko Talijani?" Ne znam šta da ti kažem prijatelju, ovo je nešto najgluplje što sam pročitao na internetu.

Ne razumem kako i sa kojim pravom neko sme da kritikuje Đukića i ove momke posle pobede nad OVAKVIM protivnikom. Ili će neko sada možda da pokuša da potceni Italijane? Odigrali smo prilično organizovano, pametno, pre svega borbeno i hrabro. U Evropi niko nije mogao ni da sanja da će Srbija dobiti Italiju, a koliko vidim, i ovde je nekima žao što smo pobedili. Italija nije Albanija. Timu koji protiv njih stvori ovoliko šansi, još uspe i da postigne gol, i taj gol još bude dovoljan za pobedu, može samo da se skine kapa. BRAVO ĐUKIĆU, BRAVO ORLIĆI!

Englezi su me razočarali, pre svega kao ljudi. Samo se mršte i psuju po terenu, sramota za Engleski fudbal! Zato su i prošli kako su prošli protiv Češke.

Mi imamo sjajnu šansu da pobedom protiv Češke, u šta uopšte ne sumnjam, osiguramo polu-finale pre poslednjeg kola. To bi bila velika prednost pred završnicu jer bi protiv Engleza mogli da uigravamo razne kombinacije.

sTooFy

pre 16 godina

Svaka cast momcima. Hrabro i pozrtvovano! Tako se bori. Pored toga pametno odigrano i smireno...Imamo mladu, ali iskusnu reprezenaticuju i mozemo da ostvarimo dobar rezultat. Napravljeno je par glupih zutih kartona, ali sta da se radi.
Jedno stoji, imali smo i dosta srece danas, zabari su se ispromasivali i bilo je dosta rupa i neuspelih ofsajd zamki pozadi. Ali isto tako imali smo i mi dosta propustenih sansi... Mislim da bi Rakic mogao da igra pre Mrdje.
Gledao sam sve meceve prvog kola i mislim da su sve selekcije izjednacene i da ce mnogo dobrih i neizvesnih utakmica. Sa ovakvim pristupom i igrom mozemo do vrha...

Srpska Atina

pre 16 godina

Bravo decaci.Odlicno odigrano,obzirom da su Italijani vazili za velikog favorita.Mali Tosic,ako ovako nastavi,za duzi niz godina resili smo piatanje levog bocnog i u seniorskoj reprezentaciji.Smiljanic i Milovanovic su suvo zlato ove reprezentacije.Raduje sto Jankovic na ovom prvenstvu(za razliku od proslog)ima zelju za igrom,extra igrac kao on moze mnogo da nas obraduje ovih dana.Malo je stao u drugom poluvremenu,a stara boljka komentarisanja i dizanja ruku ga je kostala kartona(sudija bi mu faul verovatno progledao da se nije iscudjavao).Radi sine svoj posao u tome si odlican,pusti sudije,pogotovo protiv zabara i Engleza kojima se vecito svira u korist.Ostali definitivno mogu bolje nego danas i nadam se da ce se razigrati u nastavku,jer stvarno imamo dobar tim,steta bi bilo ne napraviti rezultat.Zao mi je(kao i svima verovatno)Krasica,koji je i u A timu konstantno jedan o boljih.Samo da ne bude izgubljen do kraja prvenstva bice to veliki hendikep.

@ Joker

Ovo nikako nemoj shvatiti kao kritiku,cak ti je komentar sasvima na mestu.Mislim da samo za Mrdju nisi u pravu.Odradio je rudarski posao.Sam u spicu,skakao je i borio se za svaku loptu.Nije imao konkretan ucinak,ali nije ni kriv sto ovakva formacija nije za njega,mislim da zasluzuje vise od,tvojih,skromnih 5,5.
Ne mogu da docekam tekmu sa nadmenim Englezima,da ih nasi momci izgaze.
Pozdrav svima.

deny boy

pre 16 godina

ma najjaci onaj nas lik na tribinama sto je maznuo loptu,kao ne divi me niko pa onaj teleci pogled..haha...kakav sampion...a nasima svaka cast,cvrsto,muski,na momente srecno...sto su mi antipaticni ovi zabari..strasno...kao da se kloniraju,svaki iz a selekcije ima kopiju kod mladih....

Серж

pre 16 godina

Свака част свим нашим људима који су били јуче на трибинама. Загрмели су на почетку утакмице толико да сам се ја најежио слушајући. Било је дивно чути њихово навијање и подршку! Хвала им још једном због тог дивног осећаја. Можда ће злобници рећи да то и није било организовано навијање али зар је то битно? СРБИЈА!

becic gradjanski

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto se prvenstvo zove under 21 kad su jedanaestorica nasih igraca 84 godiste, a trojica 85 godiste ?????

Momirov Vojislav

pre 16 godina

Hvala vam momci sto ste mi doneli 1000 din. na kladionici (bila je odlicna kvota, 4.70)! Svaka vam cast!
Utakmica nije bas bila lepa za oko (izuzev gola), ali vazna su 3 boda na startu. Nadam se da ce Djukic sledecu igrati sa 2 napadaca, pa ce biti i lepsi fudbal. Srecno u nastavku!

king of snake

pre 16 godina

Kao sto sam i mislio moji komentari su se pokazali ispravni..Zaustavili smo Pacinija i tako odradili 50%| posla..Iako sam Zvezdas prosto obozavam Milana Smiljanica(nemojte mi delije zameriti ali je decko cudo)..Otkako se pojavio i zaigrao u prvoj postavi Partizana tvrdio sam,a i dalje tvrdim,da ce sa uz veliki rad i dobar odabir ino-klubova postati zvezda Evropskog fudbala..Bice bolji od Stankovica sigurno..A pritom je uvek spreman da igra za tim i da se bori do iznemoglosti..Pod hitno mora kod Klementea..
Takodje I Djole Rakic mora da igra od pocetka jer je mnogo spretniji sa loptom i brzi od Mrdje...
Mozemo mnogo na ovom Prvenstvu ali potrebna nam je sreca,a nju moramo da zasluzimo..
Bravo momci na pobedi a sad svi kod Karleuse na masazu he,he!!!!

KO1841LQ

pre 16 godina

@ srpska zastava

Stucne su crvene zato sto Italijani nose bele.Po pravilu ni jedan deo opreme kada su reprezentacije u pitanju ne moze biti iste boje kod obe ekipe.Protiv Finske smo nosili bele sorceve i crvene stucne,iz istog razloga.

Joker

pre 16 godina

@ srpska atina:

borio se jeste, to stoji, ali ta borba i nije bas imala nekih rezultata. jedva da je uspjevao primiti loptu. ne kazem da je on los igrac, ali ova formacije jednostavno nije za njega. mislim da bi za nas tim bolje bilo da rakic bude starter u sljedecim mecevima, jer je fizicki superiorniji od mrdje i zbog toga moze imati veci doprinos u ovakvoj formaciji.
hvala na komplimentu za komentar. peace, brate!

@ becici gradjanski:

koliko sam ja upoznat sa pravilima, svi igraci koji igraju kvalifikacije moraju, prije pocetka kvalifikacija, imati 21. godinu ili biti mladji. ipak, na samom prvenstvu, granica godina se pomjera na 23.

milos

pre 16 godina

jedina greska je sto se videlo par puta kada je pomocni digao zastavicu a rukavina ostao, jer je ne uirgran sa ivanovicem i tosicem i zbog toga treba bassta da igra, inace mu se vise nema sta zameriti,BRAVO MOMCI

Bre

pre 16 godina

neću da budem negativan s obzirom da smo pobedili...ali ljudi mora mnogo bolje tj. ne bolje već sigurnije.Koji je put da nam se događa da umalo sve dobro uprskamo na samom kraju.Ima mnogo kreativnosti na sredini,ideja,al je mlaka realizacija.Moramo biti efikasniji.Al nije loše ni ovako,moram priznati da sam veoma iznenađen igrom reprezentacije (i mlade i A selekcije).Daj bre da nam i repka krene,da unovčimo činjenicu da mnogi naši igrači čine okosnicu tima u kmoe igraju.SAMO NAPRED!!!

Obožavateljka Cristiana Ronalda

pre 16 godina

Bravo momci-tako se to radi!Da mi je neko rekao da je Srbija pobedila Italiju,chak i sa minimalcem,ne bih mu verovala!Ovo je stvarno sjajno!Ajmo sada i na Chehe,pa na Engleze!!

Panta

pre 16 godina

@Joker
Pa ne bih se slozio s tobom...srz tvog komentara stoji-mada imam primedbu sto se Jankovica tice...decko je izgarao po terenu, kojom mirnocom stopuje i prima loptu to je zadivljujuce. Posle povrede Krasica, zabari su se fokusirali na Jankovica,racunajuci ako njega zaustave zavrsili su pola posla..dakle Bole se u tom trenutku borio sa 2,3 igraca...posle njegove individualne akcije je ispala ona prilika za Deksu...gledaj malo sire na sve to-a ne samo ko je dao gol!

Иван-Ниш

pre 16 godina

До водећег гола су Италијани били бољи и срећа је да смо ми повели једном бомбом од шута јер игру за гол нисмо ни имали. Главни проблем је што у овој репрезентацији креатори игре (Јанковић и Красић) играју слабо (ноншалантно и неозбиљно). Добро је кад поведемо јер тада играмо на контре, али плашим се наше игре када будемо примили први гол.

Panta

pre 16 godina

@ivan-nis
dobro je Ivane...zasto mi Srbi i kad nam ide dobro uvek trazimo u svakom jajetu dlaku? Neverovatno...cini ti se da igraju nonsalantno,pa bolji su za klasu od svakog igraca na ovom prvenstvu(iz svake reprezentacije),normalno je da su prerasli taj uzrast pa se cini, kao zezaju...budi srecan-sta ce tek biti kad odigraju punom snagom...pobedi se u zube ne gleda! Sta mi vredi da igramo kao Brazil a izgubimo? Bolje ovako...

kike

pre 16 godina

Moj Dragiša, bio bi upravu da je rijeć o seniorskim ekipama jer je u toj konkurenciji ipak najvaznija pobjeda.Kod mladih je bolje ne proci grupu a igrati lijepo maštovito i oduseviti se talentom pojedinca i dobiti pet igraca za A tim ,sto je i prevashodni cilj takmicenja u ovim kategorijama, nego osvojit zlato na krljanje sto je svojevrsno zavaravanje.Prije godinu i po sam gledao U19 PE i bio sam fasciniran igrom Španaca predvodzenih Krkićem.Tad su Rusi uzeli zlato na igru "lijeva noga -lijev aut,desna noga-desni aut" i ko misli da Rusi imaju veci razlog za optimizam od Spanaca(nesretno ispali od ceha u 1/2) ima velikih problema sa objektivnosti.Kod seniora je druga prica.Sad bi potpisao da cvaknemo neko EP na srecu kao sto to ucinise Grci 2004te.Stoga,prvo skontaj smisao komentara pa onda pametuj.Isto je greska voditi Jankovica , Krasica,Rukavinu i druge momke koji su se ustaliliu A timu jer to niko ne radi upravo iz gore navedenih razloga.Pokusavam samo da realno sagledam stvari.Naravno,momsima od srca zelim puno uspjeha u nastavku EPa.

Ogi

pre 16 godina

lepo je to sto smo pobedili ali se plasim da im ta pobeda ne udari u glavu.Jankovic pod hitno da se menja(ne zato sto sam grobar al decko stvarno mnogo zamislja)i imamo srecu sto on nije dao gol vec bi sebe proglasio za novog mesija...ko visoko leti nisko pada i zato pametno momci i titula je nasa(sa malo boljom igrom i jos 1 spicem)

Gile Brcko

pre 16 godina

Bravo Djuka, najbolji si!!!
Samo naprijed, utakmica nije bila nesto lijepa ali zabari su nezgodna ekipa. Nadam se da ce se Krasic oporaviti ako ne za Cesku onda za slijedecu utakmicu.
Srbija, Srbija!!!

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Svaka cast momci! Toliko sam bio siguran u vasu pobedu da sam 70 evra uplatio na "keca". Naravno, inkasirao sam 300 evra! Malo mi je bilo glupo sto su book maker-i stavili podcenjivacki tako malu kvotu na italijane a tako visoku na "orlice". Malo iz inata, malo sigurnost u kvalitete nasih mladih momama, i oni meni donesose more... Nadam se da ce samo Milos Krasic brzo prebroditi povredu i biti spreman za nastavak takmicenja. Ove godine imamo i jaci tim nego kada smo bili vicesampioni i u finalui izgubili od Italije...

KOZANOSTRADAMUS

pre 16 godina

..Bože,Bože...kakvi komentari...prvo me izluđuje te večite podele na Grobare i Cigane kad je Reprezentacija u pitanju...pa od svih 170 komentara možeš skoro svaki da provališ za koga navija...smešno...nego...Đuka je promašeni-nesrećni penal za Valensiju u poslednjem minutu Primere uspeo da nadoknadi srećom na ovoj utakmici...nismo bili bolji..ali smo pobedili što i nije tako loše...samo...KRUCIJALNO pitanje je ima li Đuka dovoljno autoriteta da ovog malog Jankovića spusti na zemlju...jeste talentovan...jeste trenutno najbolji(na papiru)...ali je isto tako očigledno da dečko leti i da ga za dobrobit celog tima treba što pre spustiti..inače...ne bih želeo da se moje slutnje obistine....ali sve mi ovo miriše.....