Košarka 115

Subota, 09.06.2007.

20:50

Pero Antić za pobedu Zvezde u Vršcu

Pero Antiæ za pobedu Zvezde u Vršcu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Angie

pre 16 godina

@Sale bgd
Ok. to za Jadransku, jasno mi je zasto ne dolazite,ali zaista mi je bilo cudno u domacem prvenstvu 50 navijaca Zvezde na vecitom derbiju?!
Pa, nije bas prazna hala kad Partizan igra kosarku u domacoj ligi....bilo nas je,u solidnom broju na utakmicama sa vama, FMP-om, Hemofarmom...
daleko je to od one atmosfere u Evroligi, ali nije bas da nas nije bilo....
Btw,da ne bude zabune,ja sam od onih navijaca tj.navijacica koji jako vole svoj klub, ali postuju i ostale, tako da bi mi bilo drago da gledam derbi sa punim tribinama i naravno, korektnim navijanjem, sto se najverovatnije nikad nece desiti:(

Berkamp

pre 16 godina

@Djole_VS

Sta kazes-ako Hemofarm osvoji titulu i prodje u EL napravice dream tim? I to znas iz pouzdanih izvora! Zanimljivo. E, reci tom pouzdanom izvoru da kupi par kvalitetnih igraca i da osvoji titulu sledece sezone(pa ce igrati EL), a taj dream tim bi mogao i ULEB kup da osvoji-nisu ni tu male pare.

Kebislav_K_Krabstajn

pre 16 godina

@Djole_Vs
Majstore,sta pricas,ja sam iz vrsca,ali neke tvoje informacije nisu na pravom mestu...Pretpostavljam da se dobro secas kakva je bila atmosfera u hemijskoj skoli dok je hemofarm igrao tamo.Uporedi to sa pozorisnom atmosferom kakva je sad u milenijumu,i shvatices da HF ni nema prave navijace.Posto si iz Vrsca,znas i da je Babic prodao firmu nemcima,i da ce u klubu po ugovoru ostati jos 3 godine,a javna je tajna da nemci posle toga nece ulagati kao gore pomenuti gospodin.On je u stvari i digao Vrsac iz pepela i napravio ono sto je sada,a to je jedan od razvijenijih gradova u drzavi.Inace,Swislion mi je 10 puta omiljeniji tim,zato sto na njihove utakmice idu oni koji vole kosarku,a na hemofarmove oni sa pretplatnom kartom.P.S.Dobro znas da je nasa biblioteka najobicnija supa...

belocrkvanin

pre 16 godina

Vršac ima 30.000 stanovnika, i redovno puni halu do 2000 gledalaca dok BG, sa preko 2.000.000 ljudi, ne može jedan pionir!
@mik
Hala Millennium se ne nalazi u pustinji već na vršačkom brdu koji je deo vrčačkih planina, koji su, opet,deo transilvanijskih alpa! Konsultuj literaturu iz geografije, moza nesto i naucis!

Sale bgd

pre 16 godina

@Angie
a odakle ti to da smo se tek sad setili svog kluba??? u uleb kupu je pionir stalno bio pun, bas kao i vama u EL. u prvenstvu i jadranskoj je i vama pionir bio prazan....

Mirko

pre 16 godina

@blok 64

NIJE TACNO da bi zvezda u finalu imala prednost domaceg terena.Nista ti ne znas o Evropi i evropskoj kosarci,ako mislis da ta pravila tamo vaze.

@ostali
Kako vas nije sramota da i dalje mantrate o partizanovom lobiju kad je zvezdi sinoc poklonjena lopta na 4 sekunde pre kraja.Svirano je preko pola Suputu, a covek bio pola metra od linije(ko ne veruje nek pogleda snimak SOS kanala).
Sto se tice toga ko je u EL sramotio srpsku kosarku, dovoljno je setiti se dve jedine i velicanstvene sezone Crvene Zvezde u ovom takmicenju.Ucinak:
-dve sezone
-ukupno 6(slovima SEST)pobeda iz 28(DVADESET I OSAM)utakmica- procenat uspesnosti 21,48%(poredjenja radi KK Partizan je ove sezone imao ucinak 8-12,procentualno 40%)
-dva poslednja mesta u grupi
-dva izgubljena mesta za nasu kosarku u EL.
I sve to u neuporedivo slabijoj konkurenciji.Zavrsavao je KKCZ tih sezona takmicenje iza kosarkaskih velikana kao sto su SOLE i TDK MANRESA,predvodjena vrsnim plejmejkerom Cici Kreusom aka BOb Rokom.Tek da se zna da ima nas koji pamtimo nesto duze od 24 casa.Vama ostalima ostaje da i dalje trabunjate te zbirske price i da i dalje verujete u njih, jer to je sve sto vam je preostalo.

I jos me zanima na cemu zasnivate optimizam pred moguce finale sa partizanom.Verovatno na NIJEDNOJ pobedi od sedam medjusobnih duela ove sezone.

BUDIMO REALNI

Mirko

pre 16 godina

Samo da ispravim jedan podatak iz mog prethodnog komentara.
KK CZ u dve svoje bozanstvene sezone 1998/99 i 1999/00 odigrala je 32(TRIDESET I DVE) utakmice,a ne 28 kako sam ranije napisao.Sto procenat uspesnosti ovoga kluba u EL svodi na fantasticnih 18,75%

Eto,cak i moje veoma solidno pamcenje mora da ustukne pred ovakvim velicanstvenim podacima

KEEP IT REAL

Djole_VS

pre 16 godina

@marc

Odakle toliko frustriranosti i ogorcenosti zbog Hemofarma i reci da ako se HF ugasi Euroligu ce igrati Zdravlje, Borac i ostala bratija?! Zasto ne uloze novac kao HF, koji za igrace daje milione?! Ne vidim zasto to nekome smeta, pa ne uzimaju novac iz tvog dzepa!
Prijatelju, pogledaj statistiku posecenosti i videces da HF ima najvecu, a kazed prazna hala, odakle toliko podcenjivanja? To sto vrsacki navijaci nisu primitivci i ekstremisti kao tvoji sa juga moze da se posmatra kulturoloski, ipak smo mi grad KULTURE (Jovana Sterije Popovica, Paje Jovanovica, Feliksa Milekera..), posedujemo biblioteku sa najvecom zbirkom knjiga, najstariji muzej sa kolekcijom od 300.000 predmeta, prvo pozoriste u Vojvodini je u Vrscu profunkcionislao... Imamo hotel sa 5 zvezdica, najkvalitetniji po uslugama u zemlji, aerodrom, privredu koja je kolko tolko zadrzala visok novi i nije unistena, Vrsac je jedini grad u zemlji cija kanalizaciona mreza 100% pokrivena (ovo ce vam zvucati smesno ali to je jedan od najvecih problema u svim gradovima kod gradjanstva) nalazimo se na 12 km od granice EU, ma mi smo Evropa za vas!
Iz pouzdanih izvora znam da bi HF, ukoliko bi usao u Euroligu, oformio dream tim, mozda i ponajbolji igracki sastav u zadnjih 15 godina na ovim prostorima! Ali, opet ce Partizan uci Euroligu, prodati pola ekipe, dovesti polovnjake, muciti se, mozda uci top 16 timova....

Vlada Delija

pre 16 godina

Bravo junacine,bravo sampioni,bravo heroji!!!Ajde iskoristite ovu odlicnu atmosferu i osvojite titulu!!!Ako mogu fudbaleri i rukometasi pa mozete i vi!!!Napred do titule i evrolige!!!PozZ za sve Delije!

Blok_64

pre 16 godina

RoninsRedStar

Matri takva su pravila play off-a i u evropi a i kod nas tako da smo mi domacini finala od utorka.Ako izbacimo hemofarm ona racunaj kao da smo mi prvi.

DELIJA DO SMRTI

pre 16 godina

Delija sam od rodjenaj do groba i ako postoji zivot posle zivota volecu moju CRVENU ZVEZDU!!Retko komentarisem izjave protivnickog tabora ali ovom prilikom "skidam kapu " gospodinu Nikolicu koji je ispao pravi laf dajuci izjavu,ovo treba da sluzi kao primer ostalim trnerima (i ne samo trenerima)!!!Svaka cast..
..
..SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU,
IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI..

Angie

pre 16 godina

Imam dva utiska:
1.Gurovic se raduje kao malo dete,toliko je delovao "popaljeno" kad se zavrsila utakmica, da se tek tada moglo shvatiti koliko je tu bilo frustracija i koliko Zvezdi "nije islo" ove sezone....
2.Navijaci Zvezde, koji su se svog kluba setili tek sada, posle jedne pobede....Pitam se gde su bili cele sezone? Alo, ljudi klub se bodri i kad je tesko!!!
p.s.Navijam za Partizan, ali cestitam Zvezdi na pobedi!

Rick Hunter

pre 16 godina

@Kizony
razbijanje je kada mi vas u fudbalu punimo 7 godina,a i sam znas da igraci u kosarci za veoma kratko vreme menjaju klub,tako da ce i to vase vreme proci.te titule koje ste osvajali,donosili su vam igraci kao tomasevic i vujanic,a ne zaboravite gde su ova dvojica naucila da igraju i gde su stekli ime.druga stvar...realno,FMP jeste bolja ekipa i od vas i od nas,jer oni skoro nemaju nikakvu publiku i potpuno im je svejedno gde igraju...jedino im je potreban bar jedan jako iskusan igrac,jer su suvise mlada ekipa.

ULTRA

pre 16 godina

Mozda bi 2 najvece sportske nepravde u Evropi ove godine bile te da Real M. osvoji titulu prvaka Spanije u fudbalu, a da Zvezda uzme titulu u kosarci....
Ali, bas me zab..e za nepravde ! TITULA JE BLIZU...
BBRS

gajgsajf

pre 16 godina

e delije koliko ste jadni...sto se lozite toliko kad necete ni doci do finala, ima hemofarm da vas zbrise 20 razlike...pa i vi treba da navijate da Partizan osvoji titulu jer jedini moze da igra evroligu i da ima koliko toliko normalan skor...vi bi prosli u evroligi ko le man...a titulu ima da cekate ko hrvati samostalnost...jedno 1000 godina...

grobar pg

pre 16 godina

stvarno se ove delije poslije svake jadne pobjede napale da uzimaju titulu pa i da imate prednost domaceg terena pa sta vi nas da dobijete 3 puta zaredom, mozda ali u nekom drugom zivotu, i nesto se ne sjecam kad su ti cuveni navijaci zadnji put napunili pionir i pred 20000 delija vi nas ne mozete dobiti, a uzgred neko pominje nase ucesce u EL nemojte molim vas mi u EL dobijamo sa50 razlike a vi u uleb kupu gubite 30 uostalom sve se vidi u medjusobnim duelima pozdrav za sve grobare

06

Kalimero Ironicar

pre 16 godina

Zoki_PFC, u pravu si, mnogo je bolje da partizan ide u Euroligu posto nas je godinama tamo predstavljao u pravom svetlu. Ah, secanja nadiru. Kakve igre, kakve majstorije, kakve serije pobeda, kakva hrabrost. Ma sa Partizanom na Mesec! ha ha ha

KK MALI KALEMEGDAN

pre 16 godina

Velika pobeda nase Zvezde na krvavom terenu Vrsca,puno emocija,puno stresnih situacija u igri!
najlepsi momenat-fenomenalan pogodag i potez Pere Antica!
sada je sve u nasim rukama,pobeda protiv HF-a u pioniru nam donosi borbu za titulu,nadam se konacno postenu,sto se nije dogadjalo proteklih godina!
Povreda milosevica nas potpuno gura u autsajdere u tom duelu protiv protivnika koji ima odlican izbor na mestu pleja,koji ima guranje od Bojica,saveza,sudija,koji su opet disciplinovani od kk partizan!
Zelim Igoru da se oporavi sto pre,da bude deo nove mlade Zvezde sledece godine!
poceo je da igra fenomenalno u poslednje vreme,shvatio je konacno velicinu kluba u kojem igra!
Sto se tice onog Bakica,kazniti ga najdrasticnije,covek se nije ni osvrnuo kada je Igor povredjen,nije ni trepnuo..

micho

pre 16 godina

@zoki_PFC

Pa nejveca bruka za srpsku kosarku su rezultati KK sledeca sezona u Evroligi. Blamovi Homerove ekspedicije u evropi su tesko dostizni.

Y/KV

pre 16 godina

Kada ce nas maleri konacno zaobici.Pa mi smo bre prokleti bre,ovo je cetvrti plej koji nas (silom) prilikam napusta.Neka nam je Bog upomoc!!!

papa diuf

pre 16 godina

@marc
Ti si ozbiljno bolestan decko.Predlazem hitnu hospitalizaciju i dugorocnu terapiju kod cika psihijatra za magarce kakav si ti.

Dsuhman

pre 16 godina

Ne bih hteo nikoga da uvredim ali pitam se u sebi onako stidljivo:
DA LI JE OVO ZEMLjA TENISA ILI KOSARKE?!?!?!?!
Stvarno nemam nista protiv nasih tenisera i svaka im cast ali prenosi se i Murta i Murta sa 10000000... ne bitnih turnira, a ne prenose zavrsnicu nase lige u kosarci!!!
E SRBIJO STA SI DOCEKALA!!!!

Sasa

pre 16 godina

Nije tacno da Zvezda preuzima domacinstvo ako uopste prodje do finala. Odakle vam to i ko je to prvi provalio? Timovi zadrzavaju pozicije koje su stekli tokom Superlge, sto znaci da je Partizan treci, a Zvezda cetvrta, i u skladu s'time Partizan preuzima domacinstvo. Nego, ovo danas je bila sreca, sacekajmo do sledece utakmice.

Mickey

pre 16 godina

Iskreno govoreći Zvezda me izuzetno prijatno iznenadila.Pratim svoj klub cele sezone i po igrama koje su prikazivali skoro non stop sam mislio da je polufinale plej ofa vrh vrhova.Posle pobede u Vršcu otvara se velika mogućnost da igramo finale,ali obzirom da nažalost se nastavljaju ogromni pehovi (povreda odličnog Miloševića) ko zna koliko je dobro i da dođemo do finala sa Partizanom jer ćemo im samo još jednom omogućiti da se raduju.Zaista ne znam kada će jednom i nas da pogleda sreća.Džabe pobeda kada izgubiš igrača koji je trenutno u najboljoj formi a uz to igra na poziciji gde smo trenutno daleko najtanji.Videćemo šta će biti u utorak,ali bez obzira bodriću Zvezdu jer sam je bodrio kada je u hali bilo svega 200 ljudi.Sada čitam ovde komentare da svi nešto jure u Pionir,ne znam gde su svi oni bili kada timu nije išlo da ga podrže i podignu ?! Ali takvi smo mi,jedna pobeda sve preokrene a stara izreka kaže da je u dobru lako dobar biti.
p.s.I na kraju bih poručio Tijaniću da slučajno ne prenosi nijedan plej of meč na tv-u.Mi ćemo da mu dajemo po skoro 400 kinti svakog meseca a on će da nas majmuniše (prenosio je neke š prenose iz naše lige a od plej ofa ništa).SRAMOTA !!!

zoran

pre 16 godina

Kao veliki grobar moram da kazem da me je ova vest izuzetno obradovala.Nadam se samo da ce zvezda proci u finale jer lakse ce partizan sa zvezdom nego sa hemofarmom

Vladan_

pre 16 godina

Jednostavno ne mogu da verujem.
Pa svaki komentar od iskompleksiranih grobara ima bar 20-tak preporuka...
Koji su grobari jadnici,vise gledaju u nase dvoriste nego u svoje. A jel vam drago grobari sto je Igor slomio nogu. Ima Boga i pravde docice sve na svoje kad tad...

zvezda mi je sve...

Vule

pre 16 godina

Polako ljudi nista jos nije gotovo ovde, kao ni u drugom polufinalu. Imam osecaj da ce Fmp da slavi u Pioniru, a da mi ponovo dobijamo Hemofarm u neizvesnoj zavrsnici.

marc

pre 16 godina

Iako Zvezdu mrzim, ovog puta zaista najiskrenije cestitam na ovoj pobedi. Ocekujem i da prodje u finale, sto nama, naravno, mnogo vise odgovara, jer cemo je svipovati 3-0. Ali o tome kad dodje vreme, a ja sad zaista cestitam, jer igraci i trener Zvezde su profesionalci koji su dali sve od sebe, i nije njihovo da razmisljaju kako i zasto su dobili ekipu koja je mnogo kvalitetnija od njih. A sad malo o Hemofarmu. Velika je steta sto postoji takav klub kao Hemofarm, i ja im najiskrenije zelim da ih zadesi sudbina Borovice, Profikolora i ostalih vestackih instant klubova. Jer, ako dodje do finala (a doci ce) Partizan- Zvezda, postavlja se pitanje u cemu je svrha postojanja kluba kao sto je Hemofarm? Da ulepsa sezonu, oformi respektabilan tim, odigra kad je manje bitno nekoliko sjajnih meceva, i onda svake godine kad dodje play-off skine gace pred Zvezdom i Partizanom? A zasto da ne, kome imaju da poloze racune? Navijace nemaju, posadili su onu halu u sred banatske pustinje da bi zvrjala prazna, a Misa i ekipa koriste klub za reklamu firme i pranje para. Da je peti deo para koje je pojeo Hemofarm ulozen u Borac, Zdravlje ili Slogu, Evroliga bi se danas igrala u Cacku, Leskovcu ili Kraljevo, respektivno. Uzasnut sam pojavom koja se zove Hemofarm.

Djoleale

pre 16 godina

Ja iz pravilnika Nase lige zakljucujem da ce FMP imati prednost domaceg terena:


" Član 10

PLAY-OFF za prvaka Srbije odvija se na sledeći način:

I kolo (polufinale) u dve dobijene utakmice. U prvom slučaju, prva se igra kod bolje plasirane ekipe, druga kod lošije plasirane ekipe i eventualno treća kod bolje plasirane ekipe (1-1-1).

Klubovi uvek zadržavaju mesto ostvareno plasmanom u Super ligi.
Parovi su:

1 - 4 a
2 - 3 b"

Delije Novi Sad

pre 16 godina

Evo na Delije net pise lepo pobedom protiv hf mi preuzimamo prednost domacinstva.Ne smem ni da zamislim sta ceka debelog i groblje u hali onda pa stvarno ce biti pakao

Samo Zvezdu volim ja

pre 16 godina

Jao ljudi zasto me drzite u neizvesnosti sada.Molim vas nekog ko zna ko dobija prednost domaceg terena u finalu jer ako Zvezda dobije prednost to znaci TITULA,i pored slabijeg tima od groblja ali 7 000 DELIJA groblje ne moze da pobedi ni jednom u to sam 100 % siguran.

Alex

pre 16 godina

Veoma lepo i uzbudljivo vece za sve Delije koje su veceras bodrile svoj tim na putu do velike pobede. Konacno smo ove sezone, ne racunajuci Uleb kup, napravili atmosferu koja je nosila igrace.. Nazalost, povreda Milosevica je bacila veliku senku na celokupni utisak; njegova odlicna igra u finisu nas je vratila iz "mrtvih" kada smo gubili sa 5 razlike 2 minuta pre kraja i velika je steta za njega samog, ali i klub, sto je povreda dosla u trenutku kada je usao u pravu formu. Bilo je bas bolno gledati ga kako ga iznose saigraci.. Osim toga, veoma upecatljiva bila su jos dva detalja: veoma los napad kada ga je predvodio Radivojevic(ako se izuzme par njegovih trojki) i dobra odbrana sa solidnom kontrolom skoka, koja nam daje pravo da se nadamo tituli, ma koliko to zvuci ludo optimisticki.
Nadam se da ce svi pravi navijaci doci u utorak, jer su momci to veceras zasluzili. P.S. Pozdrav za lika sa pseudonimom G

Red or dead

pre 16 godina

Blok 64 potpuno si u pravu tebra.Ako izbacimo Hf mi preuzimamo prednost domaceg terena 100 %.A onda brate nastupa RED HELL

Blok_64

pre 16 godina

Gresis.
Evo kako se dele ekipe i ko ima prednost domaceg terena.
1. A
2. B
3. B
4. A

Tako da kada Zvezda izbaci hemofram Zvezda ima prednost domaceg terena,tako da necete moci da muckate sa kartama kao do sada a zna se da ce te ih deliti protiv fmp-a za dz samo je problem sto od fmp-a gubite u pioniru.

Cile_NS

pre 16 godina

Zelim od sveg srca da zvezda osvoji titulu prvo zbog nje...onda i zbog nas, armije navijaca, a na kraju zasto ne reci i zbog monopola koji nikad i ni u cemu nije dobar, a pogotovo onaj koji je zasnovan na svemu samo ne na igri... mislim na kosarkasku igru iliti igre, a ne na ove "zakulisne"...

@Zoki_PFC
Jel ti ovo "FC" u skracenici PFC oznacava fudbalski klub tvog sportskog drustva? Razjasni mi molim te. Ako jeste, onda je to smesno. To je isto kad bih ja u skracenicu sportskog drustva za koje navijam(Crvenu Zvezdu)stavio vaterpolo klub (istina on se vec polako formira u nasoj ligi takvoj kakva je). E vidis...tebi bi preporucio da nadjes komentare o tom FC-u pa da njih pljujes...dok jos ima nade...da ne padnete nize nego nas vaterpolo klub...ako vec i niste. Ili od sad stavljaj iza svog imena PVC (on vam je jos jedini sto vredi).

Vucko

pre 16 godina

Velika steta sto se povredio Igor Milosevic. Zvezda ce zbog toga izgubiti barem 10% na svojoj ubojitosti. Nije nista gotovo, treba stegnuti i u Pioniru.

Zoki_PFC

pre 16 godina

Dal' stvarno mislite da mozete u Evroligu!?To bi bila najveca bruka za srpsku kosarku,ali srecom tu je Partizan,pa do bruke nece doci!

Neso

pre 16 godina

Titula je sada koliko blizu, toliko i daleko. Ne mogu da vjerujem šta nam se sve dešava,uvjek sam vjerovao u ovaj tim i kada nas je takvih bio mali broj ali večeras prizivam i BOGA u pomoć. BOŽE POMOZI!!!! Bez Miloševića ipak ovo će biti malo teže, protivnik nije važan u finalu jer da smo kompletni ni partizan ni FMPe nemaju šanse ovako ... BOŽE POMOZI !!!jer imamo i sada šanse ...
NEŠO-REDD STAR-REPUBLIKA SRPSKA

Milos Delija

pre 16 godina

Znaci nema sta,NAJJACI SMO,bicemo sampioni 100%...
Ajmo jos jednom,JOS JEDNA POBEDA I TITULA,I OPET TI SI PRVAK POSTALA,SVUDA SMO TE PRATILI I VERNO BDRILI U TVOJU SLAVU DANAS PEVAMO,ALE,ALE,ALE,ALE,ALE

Andridis

pre 16 godina

@ iznenadjenje

Prednost domaceg terena u finalu ima tim koji je bio bolje plasiran na kraju Superlige. Ukoliko bi se sastali Pazrtizan i Zvezda, to bi, naravno, bio Partizan.

G

pre 16 godina

Pozdrav za sve koji su bili u Vrscu i koji su doziveli ovu veoma veliku i bitnu pobedu!

Nadam se da cemo napuniti Pionir,kada vec nismo Milenijum,do kraja.

Igore,zelim ti brz oporavak.
Uvek je nazalost tako,da kada ti ide najbolje nesto krene naopako.
Svi oni zlobnici koji su te pljuvali i stavljali te u isti kos sa Sakotom,neka nabiju glavu u zemlju.

Korak po korak,
tekmu po tekmu...
Bez razmisljanja o finalu i sa kim u finalu...

Samo hrabro do titule!!!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Delije ne nadajte se jer nemamo sanse protiv PArtizana u finalu bez pleya.Tesko cemo i protiv Hemofarma jer Milosevic nije samo prvi pley vec nas igrac u najboljoj formi uz Gurovica.Njih dvojica nose ekipu.Jednostavno kada imate toliko pehova u samo jednoj sezoni ne mozete vise od ovoga.Pa zamislite samo da su ovde Stefanov,Tomas,Burks,Jorovic,evo sad i Milosevic,titula i evroliga nebi bila problem.Jedino rjesenje je da dovedemo Bojana Popovica do kraja sezone sigurno bi dosao to bi znacilo spas.U svakom slucaju DELIJE u Pionir za finale!!!

DelijeSabac

pre 16 godina

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas ta pesma se sada cuje u glas ajmo mladici kucnuo je cas SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!Idemo na titulu u finalu Delije.

nisam ja

pre 16 godina

Tijanic je veceras najavio da ce javni servis prikupiti dovoljno haraca i da ce se uzivo prenositi Nasu Sinalco Dunav Osiguranje Voda Voda Telekom Ligu u sezoni 2020/2021

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.I AJMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION.Hiljade srca za vas kuca jer ti ZVEZDO shampion

Berkamp

pre 16 godina

E vi Zvezdasi mi nikada necete biti jasni! Pa vi zaista mislite da mozete da osvojite titulu! Nadam se da cete proci Hemofarm, ali bez pleja ce to tesko ici. Recimo da uspete-onda u finalu na Partizan, pa da produzimo pobednicki niz na 10 utakmica za redom i to je to za ovu godinu.

sasa palanka

pre 16 godina

Muto,
to se tebi treći put neće i nesme desiti da Zvezdu ne skloniš sa puta.Posle ćeš sa grobarima lakše,ovi su opasni iza njih stoje Vesići,Andjelkovići,Žeželji i ostali iz aktuelne vlasti...Neka ti Bog pomogne Muto,mi tvoji palančani smo uz tebe i verujemo ti da ćeš uspeti!

Paracinka

pre 16 godina

Brawooooo! Idemo u finale! Svi su nas potcenili, ali ZVEZDA i drugu utakmicu dobija! Pa da pokusamo da dobijemo taj "partizan"!!! I osvojimo konacno titulu!

DREJ

pre 16 godina

Ne mogu da verujem kakvi smo maleri zbog malog Igora, a tek je ulazio u formu. Ne daj se decko i glavu gore!!!
Za RTS i Tijanica MEGA HEJT

Delije Sombor

pre 16 godina

Ajmo DELIJE svi u halu da se ori.I KO NE SKACE TAJ JE GROBAR OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO I KO NE SKACE TAJ JE GROBAR OOOOOOOOOOOO.Idemo sanse su im male idemo pravo u finale!!!!!!!!!!!

Delije Svilajnac

pre 16 godina

SAD DELIJE SVI U PIONIR Jel jasno.KK nije imao adekvatnu podrsku ove sezone ajde da to ispravimo sada u finisu i ponesemo momke do titule.
Ps.Jedna jako tuzna vest Igor Milosevic je slomio nogu negde pre kraj meca tako da je sezona za njega zavrsena,steta velika steta O ZVEZDO VOLIM TE!!!

Djole

pre 16 godina

Klasicna namestaljka... Sudije su 14 sekundi pre kraja utakmice videle nepostojeci prelazak Suputa, ubedljivo najslabijeg pojedinca veceras, preko polovine terena! Zatim dodelile loptu Zvezdi, Nesovic je presekao izvodjenje te lopte na kratko da bi zvezda izvela aut i dala pobednicki kos je, koji je diskutabilan! Igor Milosevic, pored gurovica najbolji pojedinac, doziveo je ocigledno tesku povredu par minuta pre kraja, izneli su ga, decko je od polova vristao! Igore, sve najbolje i zelim ti brz oporavak!
P.S. Nepoznata mi je statistika slobodnih bacanja, ali HF je promasio barem polovinu slobodnjaka veceras!

grobar

pre 16 godina

Jedan je reko "sada u pionir na finale pa sta bude", umesto "sada u pionir na finale pa da se ponovi ono sto svi znamo da ce da bude a desava se unazad godinama". Voleo bih da prodjete Hemofarm,i dodjete i vi jednom do tog finala,cisto da posle ne bi kukali po ovakvim forumima i slali komentare kako Partizan vrsi pritisak na sudije,dza-bu,kako su Madjari krivi sto imaju ratnu mornaricu a nemaju more sto vi godinama ne mozete da nam pridjete. I da-voleo bih da se Gurovic oprosti od nase kosarke "u svom stilu" i da pokaze da je odlazak u Poljsku potvrda njegovog neosporivog kvaliteta=)Pozdrav svim Grobarima.MNOOOGO SMO JAKI

objektiv(ni)

pre 16 godina

...bio sam na utakmici. Ukoliko nisi navijac, vidi se da je kod svih aktera bila velika tenzija. Sudije, ukoliko se uopste treba njima baviti, su iz pogresnog ugla (M. Vojinovic) duvale Suputu "preko pola" oko 4 sec. do kraja posle cega je antic dao kos koji ne bi ponovio ni posle 100 pokusaja 'po pivo', a bio je pola metra od linije (sedeo sam u pravcu linije)!!! U svakom slucaju, cenim da Hemofarm dobija u Pioniru, 10-15 razlike...

ct23

pre 16 godina

mislim da je rano za euforiju, Zvezda je dobila utakmicu uz dosta srece, a izgubio je jedinog igraca na poziciji pleja. bice veoma tesko dobiti jos jednom Hemofarm bez organizatora igre, o Partizanu da ne pricam.

SreckoSd

pre 16 godina

Napred Zvezdo,Samo napred Zvezdo!!
Izbacimo glupi hemofarm i idemo na partizan u finalu pa da i njima skinemo titulu.
Mada ce tesko biti bez pleja!Dajem oglas ko polomi Bakicu obe noge dobija krem bananica koliko moze da pojede za nedelju dana!!!

Kizony

pre 16 godina

Ruku na srce ne bih voleo Hemofarm u finalu, ne zato što su duplo jači od vas, nego što ta titula ne bi imala takvu draž, kao kad vas počistimo sa 3:0, a ako čika Duletu omekša srce, možda vas i pusti jednu utakmicu, čisto zbog morala.
Ajmo Dule po šestu titulu!!!!!

nisam ja

pre 16 godina

Tijanic je veceras najavio da ce javni servis prikupiti dovoljno haraca i da ce se uzivo prenositi Nasu Sinalco Dunav Osiguranje Voda Voda Telekom Ligu u sezoni 2020/2021

DREJ

pre 16 godina

Ne mogu da verujem kakvi smo maleri zbog malog Igora, a tek je ulazio u formu. Ne daj se decko i glavu gore!!!
Za RTS i Tijanica MEGA HEJT

ct23

pre 16 godina

mislim da je rano za euforiju, Zvezda je dobila utakmicu uz dosta srece, a izgubio je jedinog igraca na poziciji pleja. bice veoma tesko dobiti jos jednom Hemofarm bez organizatora igre, o Partizanu da ne pricam.

grobar

pre 16 godina

Jedan je reko "sada u pionir na finale pa sta bude", umesto "sada u pionir na finale pa da se ponovi ono sto svi znamo da ce da bude a desava se unazad godinama". Voleo bih da prodjete Hemofarm,i dodjete i vi jednom do tog finala,cisto da posle ne bi kukali po ovakvim forumima i slali komentare kako Partizan vrsi pritisak na sudije,dza-bu,kako su Madjari krivi sto imaju ratnu mornaricu a nemaju more sto vi godinama ne mozete da nam pridjete. I da-voleo bih da se Gurovic oprosti od nase kosarke "u svom stilu" i da pokaze da je odlazak u Poljsku potvrda njegovog neosporivog kvaliteta=)Pozdrav svim Grobarima.MNOOOGO SMO JAKI

Kizony

pre 16 godina

Ruku na srce ne bih voleo Hemofarm u finalu, ne zato što su duplo jači od vas, nego što ta titula ne bi imala takvu draž, kao kad vas počistimo sa 3:0, a ako čika Duletu omekša srce, možda vas i pusti jednu utakmicu, čisto zbog morala.
Ajmo Dule po šestu titulu!!!!!

Delije Svilajnac

pre 16 godina

SAD DELIJE SVI U PIONIR Jel jasno.KK nije imao adekvatnu podrsku ove sezone ajde da to ispravimo sada u finisu i ponesemo momke do titule.
Ps.Jedna jako tuzna vest Igor Milosevic je slomio nogu negde pre kraj meca tako da je sezona za njega zavrsena,steta velika steta O ZVEZDO VOLIM TE!!!

Vladan_

pre 16 godina

Jednostavno ne mogu da verujem.
Pa svaki komentar od iskompleksiranih grobara ima bar 20-tak preporuka...
Koji su grobari jadnici,vise gledaju u nase dvoriste nego u svoje. A jel vam drago grobari sto je Igor slomio nogu. Ima Boga i pravde docice sve na svoje kad tad...

zvezda mi je sve...

Djole

pre 16 godina

Klasicna namestaljka... Sudije su 14 sekundi pre kraja utakmice videle nepostojeci prelazak Suputa, ubedljivo najslabijeg pojedinca veceras, preko polovine terena! Zatim dodelile loptu Zvezdi, Nesovic je presekao izvodjenje te lopte na kratko da bi zvezda izvela aut i dala pobednicki kos je, koji je diskutabilan! Igor Milosevic, pored gurovica najbolji pojedinac, doziveo je ocigledno tesku povredu par minuta pre kraja, izneli su ga, decko je od polova vristao! Igore, sve najbolje i zelim ti brz oporavak!
P.S. Nepoznata mi je statistika slobodnih bacanja, ali HF je promasio barem polovinu slobodnjaka veceras!

SreckoSd

pre 16 godina

Napred Zvezdo,Samo napred Zvezdo!!
Izbacimo glupi hemofarm i idemo na partizan u finalu pa da i njima skinemo titulu.
Mada ce tesko biti bez pleja!Dajem oglas ko polomi Bakicu obe noge dobija krem bananica koliko moze da pojede za nedelju dana!!!

objektiv(ni)

pre 16 godina

...bio sam na utakmici. Ukoliko nisi navijac, vidi se da je kod svih aktera bila velika tenzija. Sudije, ukoliko se uopste treba njima baviti, su iz pogresnog ugla (M. Vojinovic) duvale Suputu "preko pola" oko 4 sec. do kraja posle cega je antic dao kos koji ne bi ponovio ni posle 100 pokusaja 'po pivo', a bio je pola metra od linije (sedeo sam u pravcu linije)!!! U svakom slucaju, cenim da Hemofarm dobija u Pioniru, 10-15 razlike...

Paracinka

pre 16 godina

Brawooooo! Idemo u finale! Svi su nas potcenili, ali ZVEZDA i drugu utakmicu dobija! Pa da pokusamo da dobijemo taj "partizan"!!! I osvojimo konacno titulu!

Dsuhman

pre 16 godina

Ne bih hteo nikoga da uvredim ali pitam se u sebi onako stidljivo:
DA LI JE OVO ZEMLjA TENISA ILI KOSARKE?!?!?!?!
Stvarno nemam nista protiv nasih tenisera i svaka im cast ali prenosi se i Murta i Murta sa 10000000... ne bitnih turnira, a ne prenose zavrsnicu nase lige u kosarci!!!
E SRBIJO STA SI DOCEKALA!!!!

Zoki_PFC

pre 16 godina

Dal' stvarno mislite da mozete u Evroligu!?To bi bila najveca bruka za srpsku kosarku,ali srecom tu je Partizan,pa do bruke nece doci!

marc

pre 16 godina

Iako Zvezdu mrzim, ovog puta zaista najiskrenije cestitam na ovoj pobedi. Ocekujem i da prodje u finale, sto nama, naravno, mnogo vise odgovara, jer cemo je svipovati 3-0. Ali o tome kad dodje vreme, a ja sad zaista cestitam, jer igraci i trener Zvezde su profesionalci koji su dali sve od sebe, i nije njihovo da razmisljaju kako i zasto su dobili ekipu koja je mnogo kvalitetnija od njih. A sad malo o Hemofarmu. Velika je steta sto postoji takav klub kao Hemofarm, i ja im najiskrenije zelim da ih zadesi sudbina Borovice, Profikolora i ostalih vestackih instant klubova. Jer, ako dodje do finala (a doci ce) Partizan- Zvezda, postavlja se pitanje u cemu je svrha postojanja kluba kao sto je Hemofarm? Da ulepsa sezonu, oformi respektabilan tim, odigra kad je manje bitno nekoliko sjajnih meceva, i onda svake godine kad dodje play-off skine gace pred Zvezdom i Partizanom? A zasto da ne, kome imaju da poloze racune? Navijace nemaju, posadili su onu halu u sred banatske pustinje da bi zvrjala prazna, a Misa i ekipa koriste klub za reklamu firme i pranje para. Da je peti deo para koje je pojeo Hemofarm ulozen u Borac, Zdravlje ili Slogu, Evroliga bi se danas igrala u Cacku, Leskovcu ili Kraljevo, respektivno. Uzasnut sam pojavom koja se zove Hemofarm.

Angie

pre 16 godina

Imam dva utiska:
1.Gurovic se raduje kao malo dete,toliko je delovao "popaljeno" kad se zavrsila utakmica, da se tek tada moglo shvatiti koliko je tu bilo frustracija i koliko Zvezdi "nije islo" ove sezone....
2.Navijaci Zvezde, koji su se svog kluba setili tek sada, posle jedne pobede....Pitam se gde su bili cele sezone? Alo, ljudi klub se bodri i kad je tesko!!!
p.s.Navijam za Partizan, ali cestitam Zvezdi na pobedi!

Mickey

pre 16 godina

Iskreno govoreći Zvezda me izuzetno prijatno iznenadila.Pratim svoj klub cele sezone i po igrama koje su prikazivali skoro non stop sam mislio da je polufinale plej ofa vrh vrhova.Posle pobede u Vršcu otvara se velika mogućnost da igramo finale,ali obzirom da nažalost se nastavljaju ogromni pehovi (povreda odličnog Miloševića) ko zna koliko je dobro i da dođemo do finala sa Partizanom jer ćemo im samo još jednom omogućiti da se raduju.Zaista ne znam kada će jednom i nas da pogleda sreća.Džabe pobeda kada izgubiš igrača koji je trenutno u najboljoj formi a uz to igra na poziciji gde smo trenutno daleko najtanji.Videćemo šta će biti u utorak,ali bez obzira bodriću Zvezdu jer sam je bodrio kada je u hali bilo svega 200 ljudi.Sada čitam ovde komentare da svi nešto jure u Pionir,ne znam gde su svi oni bili kada timu nije išlo da ga podrže i podignu ?! Ali takvi smo mi,jedna pobeda sve preokrene a stara izreka kaže da je u dobru lako dobar biti.
p.s.I na kraju bih poručio Tijaniću da slučajno ne prenosi nijedan plej of meč na tv-u.Mi ćemo da mu dajemo po skoro 400 kinti svakog meseca a on će da nas majmuniše (prenosio je neke š prenose iz naše lige a od plej ofa ništa).SRAMOTA !!!

Angie

pre 16 godina

@Sale bgd
Ok. to za Jadransku, jasno mi je zasto ne dolazite,ali zaista mi je bilo cudno u domacem prvenstvu 50 navijaca Zvezde na vecitom derbiju?!
Pa, nije bas prazna hala kad Partizan igra kosarku u domacoj ligi....bilo nas je,u solidnom broju na utakmicama sa vama, FMP-om, Hemofarmom...
daleko je to od one atmosfere u Evroligi, ali nije bas da nas nije bilo....
Btw,da ne bude zabune,ja sam od onih navijaca tj.navijacica koji jako vole svoj klub, ali postuju i ostale, tako da bi mi bilo drago da gledam derbi sa punim tribinama i naravno, korektnim navijanjem, sto se najverovatnije nikad nece desiti:(

Delije Sombor

pre 16 godina

Ajmo DELIJE svi u halu da se ori.I KO NE SKACE TAJ JE GROBAR OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO I KO NE SKACE TAJ JE GROBAR OOOOOOOOOOOO.Idemo sanse su im male idemo pravo u finale!!!!!!!!!!!

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.I AJMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION.Hiljade srca za vas kuca jer ti ZVEZDO shampion

G

pre 16 godina

Pozdrav za sve koji su bili u Vrscu i koji su doziveli ovu veoma veliku i bitnu pobedu!

Nadam se da cemo napuniti Pionir,kada vec nismo Milenijum,do kraja.

Igore,zelim ti brz oporavak.
Uvek je nazalost tako,da kada ti ide najbolje nesto krene naopako.
Svi oni zlobnici koji su te pljuvali i stavljali te u isti kos sa Sakotom,neka nabiju glavu u zemlju.

Korak po korak,
tekmu po tekmu...
Bez razmisljanja o finalu i sa kim u finalu...

Samo hrabro do titule!!!

KK MALI KALEMEGDAN

pre 16 godina

Velika pobeda nase Zvezde na krvavom terenu Vrsca,puno emocija,puno stresnih situacija u igri!
najlepsi momenat-fenomenalan pogodag i potez Pere Antica!
sada je sve u nasim rukama,pobeda protiv HF-a u pioniru nam donosi borbu za titulu,nadam se konacno postenu,sto se nije dogadjalo proteklih godina!
Povreda milosevica nas potpuno gura u autsajdere u tom duelu protiv protivnika koji ima odlican izbor na mestu pleja,koji ima guranje od Bojica,saveza,sudija,koji su opet disciplinovani od kk partizan!
Zelim Igoru da se oporavi sto pre,da bude deo nove mlade Zvezde sledece godine!
poceo je da igra fenomenalno u poslednje vreme,shvatio je konacno velicinu kluba u kojem igra!
Sto se tice onog Bakica,kazniti ga najdrasticnije,covek se nije ni osvrnuo kada je Igor povredjen,nije ni trepnuo..

Andridis

pre 16 godina

@ iznenadjenje

Prednost domaceg terena u finalu ima tim koji je bio bolje plasiran na kraju Superlige. Ukoliko bi se sastali Pazrtizan i Zvezda, to bi, naravno, bio Partizan.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Delije ne nadajte se jer nemamo sanse protiv PArtizana u finalu bez pleya.Tesko cemo i protiv Hemofarma jer Milosevic nije samo prvi pley vec nas igrac u najboljoj formi uz Gurovica.Njih dvojica nose ekipu.Jednostavno kada imate toliko pehova u samo jednoj sezoni ne mozete vise od ovoga.Pa zamislite samo da su ovde Stefanov,Tomas,Burks,Jorovic,evo sad i Milosevic,titula i evroliga nebi bila problem.Jedino rjesenje je da dovedemo Bojana Popovica do kraja sezone sigurno bi dosao to bi znacilo spas.U svakom slucaju DELIJE u Pionir za finale!!!

Cile_NS

pre 16 godina

Zelim od sveg srca da zvezda osvoji titulu prvo zbog nje...onda i zbog nas, armije navijaca, a na kraju zasto ne reci i zbog monopola koji nikad i ni u cemu nije dobar, a pogotovo onaj koji je zasnovan na svemu samo ne na igri... mislim na kosarkasku igru iliti igre, a ne na ove "zakulisne"...

@Zoki_PFC
Jel ti ovo "FC" u skracenici PFC oznacava fudbalski klub tvog sportskog drustva? Razjasni mi molim te. Ako jeste, onda je to smesno. To je isto kad bih ja u skracenicu sportskog drustva za koje navijam(Crvenu Zvezdu)stavio vaterpolo klub (istina on se vec polako formira u nasoj ligi takvoj kakva je). E vidis...tebi bi preporucio da nadjes komentare o tom FC-u pa da njih pljujes...dok jos ima nade...da ne padnete nize nego nas vaterpolo klub...ako vec i niste. Ili od sad stavljaj iza svog imena PVC (on vam je jos jedini sto vredi).

zoran

pre 16 godina

Kao veliki grobar moram da kazem da me je ova vest izuzetno obradovala.Nadam se samo da ce zvezda proci u finale jer lakse ce partizan sa zvezdom nego sa hemofarmom

grobar pg

pre 16 godina

stvarno se ove delije poslije svake jadne pobjede napale da uzimaju titulu pa i da imate prednost domaceg terena pa sta vi nas da dobijete 3 puta zaredom, mozda ali u nekom drugom zivotu, i nesto se ne sjecam kad su ti cuveni navijaci zadnji put napunili pionir i pred 20000 delija vi nas ne mozete dobiti, a uzgred neko pominje nase ucesce u EL nemojte molim vas mi u EL dobijamo sa50 razlike a vi u uleb kupu gubite 30 uostalom sve se vidi u medjusobnim duelima pozdrav za sve grobare

06

Djole_VS

pre 16 godina

@marc

Odakle toliko frustriranosti i ogorcenosti zbog Hemofarma i reci da ako se HF ugasi Euroligu ce igrati Zdravlje, Borac i ostala bratija?! Zasto ne uloze novac kao HF, koji za igrace daje milione?! Ne vidim zasto to nekome smeta, pa ne uzimaju novac iz tvog dzepa!
Prijatelju, pogledaj statistiku posecenosti i videces da HF ima najvecu, a kazed prazna hala, odakle toliko podcenjivanja? To sto vrsacki navijaci nisu primitivci i ekstremisti kao tvoji sa juga moze da se posmatra kulturoloski, ipak smo mi grad KULTURE (Jovana Sterije Popovica, Paje Jovanovica, Feliksa Milekera..), posedujemo biblioteku sa najvecom zbirkom knjiga, najstariji muzej sa kolekcijom od 300.000 predmeta, prvo pozoriste u Vojvodini je u Vrscu profunkcionislao... Imamo hotel sa 5 zvezdica, najkvalitetniji po uslugama u zemlji, aerodrom, privredu koja je kolko tolko zadrzala visok novi i nije unistena, Vrsac je jedini grad u zemlji cija kanalizaciona mreza 100% pokrivena (ovo ce vam zvucati smesno ali to je jedan od najvecih problema u svim gradovima kod gradjanstva) nalazimo se na 12 km od granice EU, ma mi smo Evropa za vas!
Iz pouzdanih izvora znam da bi HF, ukoliko bi usao u Euroligu, oformio dream tim, mozda i ponajbolji igracki sastav u zadnjih 15 godina na ovim prostorima! Ali, opet ce Partizan uci Euroligu, prodati pola ekipe, dovesti polovnjake, muciti se, mozda uci top 16 timova....

Mirko

pre 16 godina

@blok 64

NIJE TACNO da bi zvezda u finalu imala prednost domaceg terena.Nista ti ne znas o Evropi i evropskoj kosarci,ako mislis da ta pravila tamo vaze.

@ostali
Kako vas nije sramota da i dalje mantrate o partizanovom lobiju kad je zvezdi sinoc poklonjena lopta na 4 sekunde pre kraja.Svirano je preko pola Suputu, a covek bio pola metra od linije(ko ne veruje nek pogleda snimak SOS kanala).
Sto se tice toga ko je u EL sramotio srpsku kosarku, dovoljno je setiti se dve jedine i velicanstvene sezone Crvene Zvezde u ovom takmicenju.Ucinak:
-dve sezone
-ukupno 6(slovima SEST)pobeda iz 28(DVADESET I OSAM)utakmica- procenat uspesnosti 21,48%(poredjenja radi KK Partizan je ove sezone imao ucinak 8-12,procentualno 40%)
-dva poslednja mesta u grupi
-dva izgubljena mesta za nasu kosarku u EL.
I sve to u neuporedivo slabijoj konkurenciji.Zavrsavao je KKCZ tih sezona takmicenje iza kosarkaskih velikana kao sto su SOLE i TDK MANRESA,predvodjena vrsnim plejmejkerom Cici Kreusom aka BOb Rokom.Tek da se zna da ima nas koji pamtimo nesto duze od 24 casa.Vama ostalima ostaje da i dalje trabunjate te zbirske price i da i dalje verujete u njih, jer to je sve sto vam je preostalo.

I jos me zanima na cemu zasnivate optimizam pred moguce finale sa partizanom.Verovatno na NIJEDNOJ pobedi od sedam medjusobnih duela ove sezone.

BUDIMO REALNI

DelijeSabac

pre 16 godina

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas ta pesma se sada cuje u glas ajmo mladici kucnuo je cas SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!Idemo na titulu u finalu Delije.

Alex

pre 16 godina

Veoma lepo i uzbudljivo vece za sve Delije koje su veceras bodrile svoj tim na putu do velike pobede. Konacno smo ove sezone, ne racunajuci Uleb kup, napravili atmosferu koja je nosila igrace.. Nazalost, povreda Milosevica je bacila veliku senku na celokupni utisak; njegova odlicna igra u finisu nas je vratila iz "mrtvih" kada smo gubili sa 5 razlike 2 minuta pre kraja i velika je steta za njega samog, ali i klub, sto je povreda dosla u trenutku kada je usao u pravu formu. Bilo je bas bolno gledati ga kako ga iznose saigraci.. Osim toga, veoma upecatljiva bila su jos dva detalja: veoma los napad kada ga je predvodio Radivojevic(ako se izuzme par njegovih trojki) i dobra odbrana sa solidnom kontrolom skoka, koja nam daje pravo da se nadamo tituli, ma koliko to zvuci ludo optimisticki.
Nadam se da ce svi pravi navijaci doci u utorak, jer su momci to veceras zasluzili. P.S. Pozdrav za lika sa pseudonimom G

papa diuf

pre 16 godina

@marc
Ti si ozbiljno bolestan decko.Predlazem hitnu hospitalizaciju i dugorocnu terapiju kod cika psihijatra za magarce kakav si ti.

ULTRA

pre 16 godina

Mozda bi 2 najvece sportske nepravde u Evropi ove godine bile te da Real M. osvoji titulu prvaka Spanije u fudbalu, a da Zvezda uzme titulu u kosarci....
Ali, bas me zab..e za nepravde ! TITULA JE BLIZU...
BBRS

Blok_64

pre 16 godina

Gresis.
Evo kako se dele ekipe i ko ima prednost domaceg terena.
1. A
2. B
3. B
4. A

Tako da kada Zvezda izbaci hemofram Zvezda ima prednost domaceg terena,tako da necete moci da muckate sa kartama kao do sada a zna se da ce te ih deliti protiv fmp-a za dz samo je problem sto od fmp-a gubite u pioniru.

Samo Zvezdu volim ja

pre 16 godina

Jao ljudi zasto me drzite u neizvesnosti sada.Molim vas nekog ko zna ko dobija prednost domaceg terena u finalu jer ako Zvezda dobije prednost to znaci TITULA,i pored slabijeg tima od groblja ali 7 000 DELIJA groblje ne moze da pobedi ni jednom u to sam 100 % siguran.

Djoleale

pre 16 godina

Ja iz pravilnika Nase lige zakljucujem da ce FMP imati prednost domaceg terena:


" Član 10

PLAY-OFF za prvaka Srbije odvija se na sledeći način:

I kolo (polufinale) u dve dobijene utakmice. U prvom slučaju, prva se igra kod bolje plasirane ekipe, druga kod lošije plasirane ekipe i eventualno treća kod bolje plasirane ekipe (1-1-1).

Klubovi uvek zadržavaju mesto ostvareno plasmanom u Super ligi.
Parovi su:

1 - 4 a
2 - 3 b"

Vule

pre 16 godina

Polako ljudi nista jos nije gotovo ovde, kao ni u drugom polufinalu. Imam osecaj da ce Fmp da slavi u Pioniru, a da mi ponovo dobijamo Hemofarm u neizvesnoj zavrsnici.

Sasa

pre 16 godina

Nije tacno da Zvezda preuzima domacinstvo ako uopste prodje do finala. Odakle vam to i ko je to prvi provalio? Timovi zadrzavaju pozicije koje su stekli tokom Superlge, sto znaci da je Partizan treci, a Zvezda cetvrta, i u skladu s'time Partizan preuzima domacinstvo. Nego, ovo danas je bila sreca, sacekajmo do sledece utakmice.

Y/KV

pre 16 godina

Kada ce nas maleri konacno zaobici.Pa mi smo bre prokleti bre,ovo je cetvrti plej koji nas (silom) prilikam napusta.Neka nam je Bog upomoc!!!

DELIJA DO SMRTI

pre 16 godina

Delija sam od rodjenaj do groba i ako postoji zivot posle zivota volecu moju CRVENU ZVEZDU!!Retko komentarisem izjave protivnickog tabora ali ovom prilikom "skidam kapu " gospodinu Nikolicu koji je ispao pravi laf dajuci izjavu,ovo treba da sluzi kao primer ostalim trnerima (i ne samo trenerima)!!!Svaka cast..
..
..SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU,
IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI..

Blok_64

pre 16 godina

RoninsRedStar

Matri takva su pravila play off-a i u evropi a i kod nas tako da smo mi domacini finala od utorka.Ako izbacimo hemofarm ona racunaj kao da smo mi prvi.

Mirko

pre 16 godina

Samo da ispravim jedan podatak iz mog prethodnog komentara.
KK CZ u dve svoje bozanstvene sezone 1998/99 i 1999/00 odigrala je 32(TRIDESET I DVE) utakmice,a ne 28 kako sam ranije napisao.Sto procenat uspesnosti ovoga kluba u EL svodi na fantasticnih 18,75%

Eto,cak i moje veoma solidno pamcenje mora da ustukne pred ovakvim velicanstvenim podacima

KEEP IT REAL

Vucko

pre 16 godina

Velika steta sto se povredio Igor Milosevic. Zvezda ce zbog toga izgubiti barem 10% na svojoj ubojitosti. Nije nista gotovo, treba stegnuti i u Pioniru.

Delije Novi Sad

pre 16 godina

Evo na Delije net pise lepo pobedom protiv hf mi preuzimamo prednost domacinstva.Ne smem ni da zamislim sta ceka debelog i groblje u hali onda pa stvarno ce biti pakao

Kalimero Ironicar

pre 16 godina

Zoki_PFC, u pravu si, mnogo je bolje da partizan ide u Euroligu posto nas je godinama tamo predstavljao u pravom svetlu. Ah, secanja nadiru. Kakve igre, kakve majstorije, kakve serije pobeda, kakva hrabrost. Ma sa Partizanom na Mesec! ha ha ha

gajgsajf

pre 16 godina

e delije koliko ste jadni...sto se lozite toliko kad necete ni doci do finala, ima hemofarm da vas zbrise 20 razlike...pa i vi treba da navijate da Partizan osvoji titulu jer jedini moze da igra evroligu i da ima koliko toliko normalan skor...vi bi prosli u evroligi ko le man...a titulu ima da cekate ko hrvati samostalnost...jedno 1000 godina...

Rick Hunter

pre 16 godina

@Kizony
razbijanje je kada mi vas u fudbalu punimo 7 godina,a i sam znas da igraci u kosarci za veoma kratko vreme menjaju klub,tako da ce i to vase vreme proci.te titule koje ste osvajali,donosili su vam igraci kao tomasevic i vujanic,a ne zaboravite gde su ova dvojica naucila da igraju i gde su stekli ime.druga stvar...realno,FMP jeste bolja ekipa i od vas i od nas,jer oni skoro nemaju nikakvu publiku i potpuno im je svejedno gde igraju...jedino im je potreban bar jedan jako iskusan igrac,jer su suvise mlada ekipa.

Vlada Delija

pre 16 godina

Bravo junacine,bravo sampioni,bravo heroji!!!Ajde iskoristite ovu odlicnu atmosferu i osvojite titulu!!!Ako mogu fudbaleri i rukometasi pa mozete i vi!!!Napred do titule i evrolige!!!PozZ za sve Delije!

sasa palanka

pre 16 godina

Muto,
to se tebi treći put neće i nesme desiti da Zvezdu ne skloniš sa puta.Posle ćeš sa grobarima lakše,ovi su opasni iza njih stoje Vesići,Andjelkovići,Žeželji i ostali iz aktuelne vlasti...Neka ti Bog pomogne Muto,mi tvoji palančani smo uz tebe i verujemo ti da ćeš uspeti!

Berkamp

pre 16 godina

E vi Zvezdasi mi nikada necete biti jasni! Pa vi zaista mislite da mozete da osvojite titulu! Nadam se da cete proci Hemofarm, ali bez pleja ce to tesko ici. Recimo da uspete-onda u finalu na Partizan, pa da produzimo pobednicki niz na 10 utakmica za redom i to je to za ovu godinu.

Neso

pre 16 godina

Titula je sada koliko blizu, toliko i daleko. Ne mogu da vjerujem šta nam se sve dešava,uvjek sam vjerovao u ovaj tim i kada nas je takvih bio mali broj ali večeras prizivam i BOGA u pomoć. BOŽE POMOZI!!!! Bez Miloševića ipak ovo će biti malo teže, protivnik nije važan u finalu jer da smo kompletni ni partizan ni FMPe nemaju šanse ovako ... BOŽE POMOZI !!!jer imamo i sada šanse ...
NEŠO-REDD STAR-REPUBLIKA SRPSKA

Milos Delija

pre 16 godina

Znaci nema sta,NAJJACI SMO,bicemo sampioni 100%...
Ajmo jos jednom,JOS JEDNA POBEDA I TITULA,I OPET TI SI PRVAK POSTALA,SVUDA SMO TE PRATILI I VERNO BDRILI U TVOJU SLAVU DANAS PEVAMO,ALE,ALE,ALE,ALE,ALE

Red or dead

pre 16 godina

Blok 64 potpuno si u pravu tebra.Ako izbacimo Hf mi preuzimamo prednost domaceg terena 100 %.A onda brate nastupa RED HELL

micho

pre 16 godina

@zoki_PFC

Pa nejveca bruka za srpsku kosarku su rezultati KK sledeca sezona u Evroligi. Blamovi Homerove ekspedicije u evropi su tesko dostizni.

Sale bgd

pre 16 godina

@Angie
a odakle ti to da smo se tek sad setili svog kluba??? u uleb kupu je pionir stalno bio pun, bas kao i vama u EL. u prvenstvu i jadranskoj je i vama pionir bio prazan....

Berkamp

pre 16 godina

@Djole_VS

Sta kazes-ako Hemofarm osvoji titulu i prodje u EL napravice dream tim? I to znas iz pouzdanih izvora! Zanimljivo. E, reci tom pouzdanom izvoru da kupi par kvalitetnih igraca i da osvoji titulu sledece sezone(pa ce igrati EL), a taj dream tim bi mogao i ULEB kup da osvoji-nisu ni tu male pare.

belocrkvanin

pre 16 godina

Vršac ima 30.000 stanovnika, i redovno puni halu do 2000 gledalaca dok BG, sa preko 2.000.000 ljudi, ne može jedan pionir!
@mik
Hala Millennium se ne nalazi u pustinji već na vršačkom brdu koji je deo vrčačkih planina, koji su, opet,deo transilvanijskih alpa! Konsultuj literaturu iz geografije, moza nesto i naucis!

Kebislav_K_Krabstajn

pre 16 godina

@Djole_Vs
Majstore,sta pricas,ja sam iz vrsca,ali neke tvoje informacije nisu na pravom mestu...Pretpostavljam da se dobro secas kakva je bila atmosfera u hemijskoj skoli dok je hemofarm igrao tamo.Uporedi to sa pozorisnom atmosferom kakva je sad u milenijumu,i shvatices da HF ni nema prave navijace.Posto si iz Vrsca,znas i da je Babic prodao firmu nemcima,i da ce u klubu po ugovoru ostati jos 3 godine,a javna je tajna da nemci posle toga nece ulagati kao gore pomenuti gospodin.On je u stvari i digao Vrsac iz pepela i napravio ono sto je sada,a to je jedan od razvijenijih gradova u drzavi.Inace,Swislion mi je 10 puta omiljeniji tim,zato sto na njihove utakmice idu oni koji vole kosarku,a na hemofarmove oni sa pretplatnom kartom.P.S.Dobro znas da je nasa biblioteka najobicnija supa...

Kizony

pre 16 godina

Ruku na srce ne bih voleo Hemofarm u finalu, ne zato što su duplo jači od vas, nego što ta titula ne bi imala takvu draž, kao kad vas počistimo sa 3:0, a ako čika Duletu omekša srce, možda vas i pusti jednu utakmicu, čisto zbog morala.
Ajmo Dule po šestu titulu!!!!!

Djole

pre 16 godina

Klasicna namestaljka... Sudije su 14 sekundi pre kraja utakmice videle nepostojeci prelazak Suputa, ubedljivo najslabijeg pojedinca veceras, preko polovine terena! Zatim dodelile loptu Zvezdi, Nesovic je presekao izvodjenje te lopte na kratko da bi zvezda izvela aut i dala pobednicki kos je, koji je diskutabilan! Igor Milosevic, pored gurovica najbolji pojedinac, doziveo je ocigledno tesku povredu par minuta pre kraja, izneli su ga, decko je od polova vristao! Igore, sve najbolje i zelim ti brz oporavak!
P.S. Nepoznata mi je statistika slobodnih bacanja, ali HF je promasio barem polovinu slobodnjaka veceras!

grobar

pre 16 godina

Jedan je reko "sada u pionir na finale pa sta bude", umesto "sada u pionir na finale pa da se ponovi ono sto svi znamo da ce da bude a desava se unazad godinama". Voleo bih da prodjete Hemofarm,i dodjete i vi jednom do tog finala,cisto da posle ne bi kukali po ovakvim forumima i slali komentare kako Partizan vrsi pritisak na sudije,dza-bu,kako su Madjari krivi sto imaju ratnu mornaricu a nemaju more sto vi godinama ne mozete da nam pridjete. I da-voleo bih da se Gurovic oprosti od nase kosarke "u svom stilu" i da pokaze da je odlazak u Poljsku potvrda njegovog neosporivog kvaliteta=)Pozdrav svim Grobarima.MNOOOGO SMO JAKI

objektiv(ni)

pre 16 godina

...bio sam na utakmici. Ukoliko nisi navijac, vidi se da je kod svih aktera bila velika tenzija. Sudije, ukoliko se uopste treba njima baviti, su iz pogresnog ugla (M. Vojinovic) duvale Suputu "preko pola" oko 4 sec. do kraja posle cega je antic dao kos koji ne bi ponovio ni posle 100 pokusaja 'po pivo', a bio je pola metra od linije (sedeo sam u pravcu linije)!!! U svakom slucaju, cenim da Hemofarm dobija u Pioniru, 10-15 razlike...

SreckoSd

pre 16 godina

Napred Zvezdo,Samo napred Zvezdo!!
Izbacimo glupi hemofarm i idemo na partizan u finalu pa da i njima skinemo titulu.
Mada ce tesko biti bez pleja!Dajem oglas ko polomi Bakicu obe noge dobija krem bananica koliko moze da pojede za nedelju dana!!!

Delije Sombor

pre 16 godina

Ajmo DELIJE svi u halu da se ori.I KO NE SKACE TAJ JE GROBAR OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO I KO NE SKACE TAJ JE GROBAR OOOOOOOOOOOO.Idemo sanse su im male idemo pravo u finale!!!!!!!!!!!

Zoki_PFC

pre 16 godina

Dal' stvarno mislite da mozete u Evroligu!?To bi bila najveca bruka za srpsku kosarku,ali srecom tu je Partizan,pa do bruke nece doci!

grobar pg

pre 16 godina

stvarno se ove delije poslije svake jadne pobjede napale da uzimaju titulu pa i da imate prednost domaceg terena pa sta vi nas da dobijete 3 puta zaredom, mozda ali u nekom drugom zivotu, i nesto se ne sjecam kad su ti cuveni navijaci zadnji put napunili pionir i pred 20000 delija vi nas ne mozete dobiti, a uzgred neko pominje nase ucesce u EL nemojte molim vas mi u EL dobijamo sa50 razlike a vi u uleb kupu gubite 30 uostalom sve se vidi u medjusobnim duelima pozdrav za sve grobare

06

DREJ

pre 16 godina

Ne mogu da verujem kakvi smo maleri zbog malog Igora, a tek je ulazio u formu. Ne daj se decko i glavu gore!!!
Za RTS i Tijanica MEGA HEJT

Paracinka

pre 16 godina

Brawooooo! Idemo u finale! Svi su nas potcenili, ali ZVEZDA i drugu utakmicu dobija! Pa da pokusamo da dobijemo taj "partizan"!!! I osvojimo konacno titulu!

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.I AJMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION.Hiljade srca za vas kuca jer ti ZVEZDO shampion

Samo Zvezdu volim ja

pre 16 godina

Jao ljudi zasto me drzite u neizvesnosti sada.Molim vas nekog ko zna ko dobija prednost domaceg terena u finalu jer ako Zvezda dobije prednost to znaci TITULA,i pored slabijeg tima od groblja ali 7 000 DELIJA groblje ne moze da pobedi ni jednom u to sam 100 % siguran.

marc

pre 16 godina

Iako Zvezdu mrzim, ovog puta zaista najiskrenije cestitam na ovoj pobedi. Ocekujem i da prodje u finale, sto nama, naravno, mnogo vise odgovara, jer cemo je svipovati 3-0. Ali o tome kad dodje vreme, a ja sad zaista cestitam, jer igraci i trener Zvezde su profesionalci koji su dali sve od sebe, i nije njihovo da razmisljaju kako i zasto su dobili ekipu koja je mnogo kvalitetnija od njih. A sad malo o Hemofarmu. Velika je steta sto postoji takav klub kao Hemofarm, i ja im najiskrenije zelim da ih zadesi sudbina Borovice, Profikolora i ostalih vestackih instant klubova. Jer, ako dodje do finala (a doci ce) Partizan- Zvezda, postavlja se pitanje u cemu je svrha postojanja kluba kao sto je Hemofarm? Da ulepsa sezonu, oformi respektabilan tim, odigra kad je manje bitno nekoliko sjajnih meceva, i onda svake godine kad dodje play-off skine gace pred Zvezdom i Partizanom? A zasto da ne, kome imaju da poloze racune? Navijace nemaju, posadili su onu halu u sred banatske pustinje da bi zvrjala prazna, a Misa i ekipa koriste klub za reklamu firme i pranje para. Da je peti deo para koje je pojeo Hemofarm ulozen u Borac, Zdravlje ili Slogu, Evroliga bi se danas igrala u Cacku, Leskovcu ili Kraljevo, respektivno. Uzasnut sam pojavom koja se zove Hemofarm.

gajgsajf

pre 16 godina

e delije koliko ste jadni...sto se lozite toliko kad necete ni doci do finala, ima hemofarm da vas zbrise 20 razlike...pa i vi treba da navijate da Partizan osvoji titulu jer jedini moze da igra evroligu i da ima koliko toliko normalan skor...vi bi prosli u evroligi ko le man...a titulu ima da cekate ko hrvati samostalnost...jedno 1000 godina...

Rick Hunter

pre 16 godina

@Kizony
razbijanje je kada mi vas u fudbalu punimo 7 godina,a i sam znas da igraci u kosarci za veoma kratko vreme menjaju klub,tako da ce i to vase vreme proci.te titule koje ste osvajali,donosili su vam igraci kao tomasevic i vujanic,a ne zaboravite gde su ova dvojica naucila da igraju i gde su stekli ime.druga stvar...realno,FMP jeste bolja ekipa i od vas i od nas,jer oni skoro nemaju nikakvu publiku i potpuno im je svejedno gde igraju...jedino im je potreban bar jedan jako iskusan igrac,jer su suvise mlada ekipa.

Delije Svilajnac

pre 16 godina

SAD DELIJE SVI U PIONIR Jel jasno.KK nije imao adekvatnu podrsku ove sezone ajde da to ispravimo sada u finisu i ponesemo momke do titule.
Ps.Jedna jako tuzna vest Igor Milosevic je slomio nogu negde pre kraj meca tako da je sezona za njega zavrsena,steta velika steta O ZVEZDO VOLIM TE!!!

ct23

pre 16 godina

mislim da je rano za euforiju, Zvezda je dobila utakmicu uz dosta srece, a izgubio je jedinog igraca na poziciji pleja. bice veoma tesko dobiti jos jednom Hemofarm bez organizatora igre, o Partizanu da ne pricam.

DelijeSabac

pre 16 godina

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas ta pesma se sada cuje u glas ajmo mladici kucnuo je cas SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!Idemo na titulu u finalu Delije.

nisam ja

pre 16 godina

Tijanic je veceras najavio da ce javni servis prikupiti dovoljno haraca i da ce se uzivo prenositi Nasu Sinalco Dunav Osiguranje Voda Voda Telekom Ligu u sezoni 2020/2021

Cile_NS

pre 16 godina

Zelim od sveg srca da zvezda osvoji titulu prvo zbog nje...onda i zbog nas, armije navijaca, a na kraju zasto ne reci i zbog monopola koji nikad i ni u cemu nije dobar, a pogotovo onaj koji je zasnovan na svemu samo ne na igri... mislim na kosarkasku igru iliti igre, a ne na ove "zakulisne"...

@Zoki_PFC
Jel ti ovo "FC" u skracenici PFC oznacava fudbalski klub tvog sportskog drustva? Razjasni mi molim te. Ako jeste, onda je to smesno. To je isto kad bih ja u skracenicu sportskog drustva za koje navijam(Crvenu Zvezdu)stavio vaterpolo klub (istina on se vec polako formira u nasoj ligi takvoj kakva je). E vidis...tebi bi preporucio da nadjes komentare o tom FC-u pa da njih pljujes...dok jos ima nade...da ne padnete nize nego nas vaterpolo klub...ako vec i niste. Ili od sad stavljaj iza svog imena PVC (on vam je jos jedini sto vredi).

Red or dead

pre 16 godina

Blok 64 potpuno si u pravu tebra.Ako izbacimo Hf mi preuzimamo prednost domaceg terena 100 %.A onda brate nastupa RED HELL

Vladan_

pre 16 godina

Jednostavno ne mogu da verujem.
Pa svaki komentar od iskompleksiranih grobara ima bar 20-tak preporuka...
Koji su grobari jadnici,vise gledaju u nase dvoriste nego u svoje. A jel vam drago grobari sto je Igor slomio nogu. Ima Boga i pravde docice sve na svoje kad tad...

zvezda mi je sve...

Sasa

pre 16 godina

Nije tacno da Zvezda preuzima domacinstvo ako uopste prodje do finala. Odakle vam to i ko je to prvi provalio? Timovi zadrzavaju pozicije koje su stekli tokom Superlge, sto znaci da je Partizan treci, a Zvezda cetvrta, i u skladu s'time Partizan preuzima domacinstvo. Nego, ovo danas je bila sreca, sacekajmo do sledece utakmice.

Kalimero Ironicar

pre 16 godina

Zoki_PFC, u pravu si, mnogo je bolje da partizan ide u Euroligu posto nas je godinama tamo predstavljao u pravom svetlu. Ah, secanja nadiru. Kakve igre, kakve majstorije, kakve serije pobeda, kakva hrabrost. Ma sa Partizanom na Mesec! ha ha ha

ULTRA

pre 16 godina

Mozda bi 2 najvece sportske nepravde u Evropi ove godine bile te da Real M. osvoji titulu prvaka Spanije u fudbalu, a da Zvezda uzme titulu u kosarci....
Ali, bas me zab..e za nepravde ! TITULA JE BLIZU...
BBRS

Mirko

pre 16 godina

@blok 64

NIJE TACNO da bi zvezda u finalu imala prednost domaceg terena.Nista ti ne znas o Evropi i evropskoj kosarci,ako mislis da ta pravila tamo vaze.

@ostali
Kako vas nije sramota da i dalje mantrate o partizanovom lobiju kad je zvezdi sinoc poklonjena lopta na 4 sekunde pre kraja.Svirano je preko pola Suputu, a covek bio pola metra od linije(ko ne veruje nek pogleda snimak SOS kanala).
Sto se tice toga ko je u EL sramotio srpsku kosarku, dovoljno je setiti se dve jedine i velicanstvene sezone Crvene Zvezde u ovom takmicenju.Ucinak:
-dve sezone
-ukupno 6(slovima SEST)pobeda iz 28(DVADESET I OSAM)utakmica- procenat uspesnosti 21,48%(poredjenja radi KK Partizan je ove sezone imao ucinak 8-12,procentualno 40%)
-dva poslednja mesta u grupi
-dva izgubljena mesta za nasu kosarku u EL.
I sve to u neuporedivo slabijoj konkurenciji.Zavrsavao je KKCZ tih sezona takmicenje iza kosarkaskih velikana kao sto su SOLE i TDK MANRESA,predvodjena vrsnim plejmejkerom Cici Kreusom aka BOb Rokom.Tek da se zna da ima nas koji pamtimo nesto duze od 24 casa.Vama ostalima ostaje da i dalje trabunjate te zbirske price i da i dalje verujete u njih, jer to je sve sto vam je preostalo.

I jos me zanima na cemu zasnivate optimizam pred moguce finale sa partizanom.Verovatno na NIJEDNOJ pobedi od sedam medjusobnih duela ove sezone.

BUDIMO REALNI

Blok_64

pre 16 godina

Gresis.
Evo kako se dele ekipe i ko ima prednost domaceg terena.
1. A
2. B
3. B
4. A

Tako da kada Zvezda izbaci hemofram Zvezda ima prednost domaceg terena,tako da necete moci da muckate sa kartama kao do sada a zna se da ce te ih deliti protiv fmp-a za dz samo je problem sto od fmp-a gubite u pioniru.

Delije Novi Sad

pre 16 godina

Evo na Delije net pise lepo pobedom protiv hf mi preuzimamo prednost domacinstva.Ne smem ni da zamislim sta ceka debelog i groblje u hali onda pa stvarno ce biti pakao

Alex

pre 16 godina

Veoma lepo i uzbudljivo vece za sve Delije koje su veceras bodrile svoj tim na putu do velike pobede. Konacno smo ove sezone, ne racunajuci Uleb kup, napravili atmosferu koja je nosila igrace.. Nazalost, povreda Milosevica je bacila veliku senku na celokupni utisak; njegova odlicna igra u finisu nas je vratila iz "mrtvih" kada smo gubili sa 5 razlike 2 minuta pre kraja i velika je steta za njega samog, ali i klub, sto je povreda dosla u trenutku kada je usao u pravu formu. Bilo je bas bolno gledati ga kako ga iznose saigraci.. Osim toga, veoma upecatljiva bila su jos dva detalja: veoma los napad kada ga je predvodio Radivojevic(ako se izuzme par njegovih trojki) i dobra odbrana sa solidnom kontrolom skoka, koja nam daje pravo da se nadamo tituli, ma koliko to zvuci ludo optimisticki.
Nadam se da ce svi pravi navijaci doci u utorak, jer su momci to veceras zasluzili. P.S. Pozdrav za lika sa pseudonimom G

zoran

pre 16 godina

Kao veliki grobar moram da kazem da me je ova vest izuzetno obradovala.Nadam se samo da ce zvezda proci u finale jer lakse ce partizan sa zvezdom nego sa hemofarmom

Dsuhman

pre 16 godina

Ne bih hteo nikoga da uvredim ali pitam se u sebi onako stidljivo:
DA LI JE OVO ZEMLjA TENISA ILI KOSARKE?!?!?!?!
Stvarno nemam nista protiv nasih tenisera i svaka im cast ali prenosi se i Murta i Murta sa 10000000... ne bitnih turnira, a ne prenose zavrsnicu nase lige u kosarci!!!
E SRBIJO STA SI DOCEKALA!!!!

micho

pre 16 godina

@zoki_PFC

Pa nejveca bruka za srpsku kosarku su rezultati KK sledeca sezona u Evroligi. Blamovi Homerove ekspedicije u evropi su tesko dostizni.

Blok_64

pre 16 godina

RoninsRedStar

Matri takva su pravila play off-a i u evropi a i kod nas tako da smo mi domacini finala od utorka.Ako izbacimo hemofarm ona racunaj kao da smo mi prvi.

Djole_VS

pre 16 godina

@marc

Odakle toliko frustriranosti i ogorcenosti zbog Hemofarma i reci da ako se HF ugasi Euroligu ce igrati Zdravlje, Borac i ostala bratija?! Zasto ne uloze novac kao HF, koji za igrace daje milione?! Ne vidim zasto to nekome smeta, pa ne uzimaju novac iz tvog dzepa!
Prijatelju, pogledaj statistiku posecenosti i videces da HF ima najvecu, a kazed prazna hala, odakle toliko podcenjivanja? To sto vrsacki navijaci nisu primitivci i ekstremisti kao tvoji sa juga moze da se posmatra kulturoloski, ipak smo mi grad KULTURE (Jovana Sterije Popovica, Paje Jovanovica, Feliksa Milekera..), posedujemo biblioteku sa najvecom zbirkom knjiga, najstariji muzej sa kolekcijom od 300.000 predmeta, prvo pozoriste u Vojvodini je u Vrscu profunkcionislao... Imamo hotel sa 5 zvezdica, najkvalitetniji po uslugama u zemlji, aerodrom, privredu koja je kolko tolko zadrzala visok novi i nije unistena, Vrsac je jedini grad u zemlji cija kanalizaciona mreza 100% pokrivena (ovo ce vam zvucati smesno ali to je jedan od najvecih problema u svim gradovima kod gradjanstva) nalazimo se na 12 km od granice EU, ma mi smo Evropa za vas!
Iz pouzdanih izvora znam da bi HF, ukoliko bi usao u Euroligu, oformio dream tim, mozda i ponajbolji igracki sastav u zadnjih 15 godina na ovim prostorima! Ali, opet ce Partizan uci Euroligu, prodati pola ekipe, dovesti polovnjake, muciti se, mozda uci top 16 timova....

Angie

pre 16 godina

@Sale bgd
Ok. to za Jadransku, jasno mi je zasto ne dolazite,ali zaista mi je bilo cudno u domacem prvenstvu 50 navijaca Zvezde na vecitom derbiju?!
Pa, nije bas prazna hala kad Partizan igra kosarku u domacoj ligi....bilo nas je,u solidnom broju na utakmicama sa vama, FMP-om, Hemofarmom...
daleko je to od one atmosfere u Evroligi, ali nije bas da nas nije bilo....
Btw,da ne bude zabune,ja sam od onih navijaca tj.navijacica koji jako vole svoj klub, ali postuju i ostale, tako da bi mi bilo drago da gledam derbi sa punim tribinama i naravno, korektnim navijanjem, sto se najverovatnije nikad nece desiti:(

Andridis

pre 16 godina

@ iznenadjenje

Prednost domaceg terena u finalu ima tim koji je bio bolje plasiran na kraju Superlige. Ukoliko bi se sastali Pazrtizan i Zvezda, to bi, naravno, bio Partizan.

sasa palanka

pre 16 godina

Muto,
to se tebi treći put neće i nesme desiti da Zvezdu ne skloniš sa puta.Posle ćeš sa grobarima lakše,ovi su opasni iza njih stoje Vesići,Andjelkovići,Žeželji i ostali iz aktuelne vlasti...Neka ti Bog pomogne Muto,mi tvoji palančani smo uz tebe i verujemo ti da ćeš uspeti!

Berkamp

pre 16 godina

E vi Zvezdasi mi nikada necete biti jasni! Pa vi zaista mislite da mozete da osvojite titulu! Nadam se da cete proci Hemofarm, ali bez pleja ce to tesko ici. Recimo da uspete-onda u finalu na Partizan, pa da produzimo pobednicki niz na 10 utakmica za redom i to je to za ovu godinu.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Delije ne nadajte se jer nemamo sanse protiv PArtizana u finalu bez pleya.Tesko cemo i protiv Hemofarma jer Milosevic nije samo prvi pley vec nas igrac u najboljoj formi uz Gurovica.Njih dvojica nose ekipu.Jednostavno kada imate toliko pehova u samo jednoj sezoni ne mozete vise od ovoga.Pa zamislite samo da su ovde Stefanov,Tomas,Burks,Jorovic,evo sad i Milosevic,titula i evroliga nebi bila problem.Jedino rjesenje je da dovedemo Bojana Popovica do kraja sezone sigurno bi dosao to bi znacilo spas.U svakom slucaju DELIJE u Pionir za finale!!!

G

pre 16 godina

Pozdrav za sve koji su bili u Vrscu i koji su doziveli ovu veoma veliku i bitnu pobedu!

Nadam se da cemo napuniti Pionir,kada vec nismo Milenijum,do kraja.

Igore,zelim ti brz oporavak.
Uvek je nazalost tako,da kada ti ide najbolje nesto krene naopako.
Svi oni zlobnici koji su te pljuvali i stavljali te u isti kos sa Sakotom,neka nabiju glavu u zemlju.

Korak po korak,
tekmu po tekmu...
Bez razmisljanja o finalu i sa kim u finalu...

Samo hrabro do titule!!!

Vucko

pre 16 godina

Velika steta sto se povredio Igor Milosevic. Zvezda ce zbog toga izgubiti barem 10% na svojoj ubojitosti. Nije nista gotovo, treba stegnuti i u Pioniru.

Neso

pre 16 godina

Titula je sada koliko blizu, toliko i daleko. Ne mogu da vjerujem šta nam se sve dešava,uvjek sam vjerovao u ovaj tim i kada nas je takvih bio mali broj ali večeras prizivam i BOGA u pomoć. BOŽE POMOZI!!!! Bez Miloševića ipak ovo će biti malo teže, protivnik nije važan u finalu jer da smo kompletni ni partizan ni FMPe nemaju šanse ovako ... BOŽE POMOZI !!!jer imamo i sada šanse ...
NEŠO-REDD STAR-REPUBLIKA SRPSKA

Milos Delija

pre 16 godina

Znaci nema sta,NAJJACI SMO,bicemo sampioni 100%...
Ajmo jos jednom,JOS JEDNA POBEDA I TITULA,I OPET TI SI PRVAK POSTALA,SVUDA SMO TE PRATILI I VERNO BDRILI U TVOJU SLAVU DANAS PEVAMO,ALE,ALE,ALE,ALE,ALE

Djoleale

pre 16 godina

Ja iz pravilnika Nase lige zakljucujem da ce FMP imati prednost domaceg terena:


" Član 10

PLAY-OFF za prvaka Srbije odvija se na sledeći način:

I kolo (polufinale) u dve dobijene utakmice. U prvom slučaju, prva se igra kod bolje plasirane ekipe, druga kod lošije plasirane ekipe i eventualno treća kod bolje plasirane ekipe (1-1-1).

Klubovi uvek zadržavaju mesto ostvareno plasmanom u Super ligi.
Parovi su:

1 - 4 a
2 - 3 b"

Vule

pre 16 godina

Polako ljudi nista jos nije gotovo ovde, kao ni u drugom polufinalu. Imam osecaj da ce Fmp da slavi u Pioniru, a da mi ponovo dobijamo Hemofarm u neizvesnoj zavrsnici.

Mickey

pre 16 godina

Iskreno govoreći Zvezda me izuzetno prijatno iznenadila.Pratim svoj klub cele sezone i po igrama koje su prikazivali skoro non stop sam mislio da je polufinale plej ofa vrh vrhova.Posle pobede u Vršcu otvara se velika mogućnost da igramo finale,ali obzirom da nažalost se nastavljaju ogromni pehovi (povreda odličnog Miloševića) ko zna koliko je dobro i da dođemo do finala sa Partizanom jer ćemo im samo još jednom omogućiti da se raduju.Zaista ne znam kada će jednom i nas da pogleda sreća.Džabe pobeda kada izgubiš igrača koji je trenutno u najboljoj formi a uz to igra na poziciji gde smo trenutno daleko najtanji.Videćemo šta će biti u utorak,ali bez obzira bodriću Zvezdu jer sam je bodrio kada je u hali bilo svega 200 ljudi.Sada čitam ovde komentare da svi nešto jure u Pionir,ne znam gde su svi oni bili kada timu nije išlo da ga podrže i podignu ?! Ali takvi smo mi,jedna pobeda sve preokrene a stara izreka kaže da je u dobru lako dobar biti.
p.s.I na kraju bih poručio Tijaniću da slučajno ne prenosi nijedan plej of meč na tv-u.Mi ćemo da mu dajemo po skoro 400 kinti svakog meseca a on će da nas majmuniše (prenosio je neke š prenose iz naše lige a od plej ofa ništa).SRAMOTA !!!

Y/KV

pre 16 godina

Kada ce nas maleri konacno zaobici.Pa mi smo bre prokleti bre,ovo je cetvrti plej koji nas (silom) prilikam napusta.Neka nam je Bog upomoc!!!

papa diuf

pre 16 godina

@marc
Ti si ozbiljno bolestan decko.Predlazem hitnu hospitalizaciju i dugorocnu terapiju kod cika psihijatra za magarce kakav si ti.

KK MALI KALEMEGDAN

pre 16 godina

Velika pobeda nase Zvezde na krvavom terenu Vrsca,puno emocija,puno stresnih situacija u igri!
najlepsi momenat-fenomenalan pogodag i potez Pere Antica!
sada je sve u nasim rukama,pobeda protiv HF-a u pioniru nam donosi borbu za titulu,nadam se konacno postenu,sto se nije dogadjalo proteklih godina!
Povreda milosevica nas potpuno gura u autsajdere u tom duelu protiv protivnika koji ima odlican izbor na mestu pleja,koji ima guranje od Bojica,saveza,sudija,koji su opet disciplinovani od kk partizan!
Zelim Igoru da se oporavi sto pre,da bude deo nove mlade Zvezde sledece godine!
poceo je da igra fenomenalno u poslednje vreme,shvatio je konacno velicinu kluba u kojem igra!
Sto se tice onog Bakica,kazniti ga najdrasticnije,covek se nije ni osvrnuo kada je Igor povredjen,nije ni trepnuo..

Angie

pre 16 godina

Imam dva utiska:
1.Gurovic se raduje kao malo dete,toliko je delovao "popaljeno" kad se zavrsila utakmica, da se tek tada moglo shvatiti koliko je tu bilo frustracija i koliko Zvezdi "nije islo" ove sezone....
2.Navijaci Zvezde, koji su se svog kluba setili tek sada, posle jedne pobede....Pitam se gde su bili cele sezone? Alo, ljudi klub se bodri i kad je tesko!!!
p.s.Navijam za Partizan, ali cestitam Zvezdi na pobedi!

DELIJA DO SMRTI

pre 16 godina

Delija sam od rodjenaj do groba i ako postoji zivot posle zivota volecu moju CRVENU ZVEZDU!!Retko komentarisem izjave protivnickog tabora ali ovom prilikom "skidam kapu " gospodinu Nikolicu koji je ispao pravi laf dajuci izjavu,ovo treba da sluzi kao primer ostalim trnerima (i ne samo trenerima)!!!Svaka cast..
..
..SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU,
IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI..

Vlada Delija

pre 16 godina

Bravo junacine,bravo sampioni,bravo heroji!!!Ajde iskoristite ovu odlicnu atmosferu i osvojite titulu!!!Ako mogu fudbaleri i rukometasi pa mozete i vi!!!Napred do titule i evrolige!!!PozZ za sve Delije!

Mirko

pre 16 godina

Samo da ispravim jedan podatak iz mog prethodnog komentara.
KK CZ u dve svoje bozanstvene sezone 1998/99 i 1999/00 odigrala je 32(TRIDESET I DVE) utakmice,a ne 28 kako sam ranije napisao.Sto procenat uspesnosti ovoga kluba u EL svodi na fantasticnih 18,75%

Eto,cak i moje veoma solidno pamcenje mora da ustukne pred ovakvim velicanstvenim podacima

KEEP IT REAL

Sale bgd

pre 16 godina

@Angie
a odakle ti to da smo se tek sad setili svog kluba??? u uleb kupu je pionir stalno bio pun, bas kao i vama u EL. u prvenstvu i jadranskoj je i vama pionir bio prazan....

Berkamp

pre 16 godina

@Djole_VS

Sta kazes-ako Hemofarm osvoji titulu i prodje u EL napravice dream tim? I to znas iz pouzdanih izvora! Zanimljivo. E, reci tom pouzdanom izvoru da kupi par kvalitetnih igraca i da osvoji titulu sledece sezone(pa ce igrati EL), a taj dream tim bi mogao i ULEB kup da osvoji-nisu ni tu male pare.

belocrkvanin

pre 16 godina

Vršac ima 30.000 stanovnika, i redovno puni halu do 2000 gledalaca dok BG, sa preko 2.000.000 ljudi, ne može jedan pionir!
@mik
Hala Millennium se ne nalazi u pustinji već na vršačkom brdu koji je deo vrčačkih planina, koji su, opet,deo transilvanijskih alpa! Konsultuj literaturu iz geografije, moza nesto i naucis!

Kebislav_K_Krabstajn

pre 16 godina

@Djole_Vs
Majstore,sta pricas,ja sam iz vrsca,ali neke tvoje informacije nisu na pravom mestu...Pretpostavljam da se dobro secas kakva je bila atmosfera u hemijskoj skoli dok je hemofarm igrao tamo.Uporedi to sa pozorisnom atmosferom kakva je sad u milenijumu,i shvatices da HF ni nema prave navijace.Posto si iz Vrsca,znas i da je Babic prodao firmu nemcima,i da ce u klubu po ugovoru ostati jos 3 godine,a javna je tajna da nemci posle toga nece ulagati kao gore pomenuti gospodin.On je u stvari i digao Vrsac iz pepela i napravio ono sto je sada,a to je jedan od razvijenijih gradova u drzavi.Inace,Swislion mi je 10 puta omiljeniji tim,zato sto na njihove utakmice idu oni koji vole kosarku,a na hemofarmove oni sa pretplatnom kartom.P.S.Dobro znas da je nasa biblioteka najobicnija supa...