Fudbal 293

Ponedeljak, 21.05.2007.

15:51

Grobari prekinuli bojkot do daljeg!

Grobari prekinuli bojkot do daljeg! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

293 Komentari

Sortiraj po:

erik

pre 16 godina

hvala bogu da je kraj ironije o bojkotu znam da s svašta dešava ispod stola ali ja volim svoj klub a klub bez navijača nije klub. Treba promeniti neke sitnice prvo pecaš male ribice a tek onda velike. volin partizan i uvek sam bio uz njega zato grobari bodrite igrače a ne da skandiramo uprava napolje

milos

pre 16 godina

Pa dobro u srbiji je sve smesni pa i ovo.Mislim na partizan uopste.Osnovan je kao klub vojske koja vise nepostoi.Mislim da to ima znacaja.Vidim daje Partizan ostao bez navijaca.On moze da postoi ali kao partizan (malim slovom).
p.s.kao mali sam navijao za Partizan.

pera

pre 16 godina

Navijaci groblja smesni ste zbog 2 stvari: prva ne igra zeka a ni bjeka dole na terenu
a druga da sada kolo pre kraja imate teoretske sanse za titulu svi bi se lozili kako ste bolji od zvezde a bojkota nebi vise bilo .Zato vam predlazem pomirite se sa sudbinom bicete drugi ili treci zauvek i to vam je mnogo.

Ivan

pre 16 godina

E moja braco,otisao sam sa juga na zapad i tada smo a posebno70ih bili najjaca firma na Balkanu,putovao sam svuda,gubili,dobijali ali nikada nisam znao bez PARTIZANA da zivim a Vi? Us..li ste tradiciju i obraz najjace grupe u neka bolja vremena...Placeni navijaci...tuzno!

Caca

pre 16 godina

Secate se filma Kum,kada don vito karleone kaze sinu Majklu:Sine ko ti predlozi sastanak sa drugim bandama taj je izdajnik.Pa ko je sada izdao-naravno grupa Grobari Jug.Cuo sam da je neki vodja navijaca skoro izasao iz zatvora.Odmah je sklopljen dil sa zecevicem.Nedajte se prevariti PRAVI GROBARI!A ti nazaovi navijaci koji bi samo da se ovajde od kluba nikad nisu i nece nikad biti navijaci Partizana.Ja Partizan volim i ne treba mi nista od njega sem Titula i pobeda nad zvezdom,zato svi Vi koji volite Partizan ne nasedajte i nastavite sa bojkotom dok se najvazniji zahtev ne ispuni:OSTAVKA ZARKA ZECEVICA!!!

g

pre 16 godina

i kao i uvek stadion je bio mali da primi sve razdragane navijace u proslavi uspesne sezone...zato ce nas dragi sekretar da napravi veci stadion na koji cemo da uzmemo titulu... HA HA HA kakav CIRKUS,STRASNO.

milan

pre 16 godina

Volim principijelne ljude.Nego meni se nesto ucini kao da citah neko saopstenje gde je promena Bjekovica samo kozmeticka i ucini mi se da potpisase neki grobari.Mozda mi se samo ucinilo

profa

pre 16 godina

Koliko ja znam počeli smo da bojkotujemo posle revanša sa Petah Tikvom 29.09.2005. tako da ste malo poranili sa proslavom dvogodišnjice bojkota.

goran

pre 16 godina

mene jug vise nikada nece videti tkz navijaci partizana grobari , vi ste bre smesni unistili ste jug vi ste izdali grobare , eh podmitljivci jedni sa vama ni u autobusu ne bih voleo da budem

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Kako mogu ja da idem ako sam se zarekao da necu dok ne ode Zeka? Pa ostao je veci mafioza nego onaj drugi.
Ostao je covek koji je tribine PFC-a ofarbao u zuto-plavo-crvene.
Dosao mu je Petric kao zamenik??? Ko??? Gde su Jokan, Mijat, Batica, Buda,Moca, Golac, Antic, Katanec.
VD Direktora Tomic??? Mislim, igrac koji pretci 100m po tekmi i nikad, ali nikad ne isprlja dres. Pedantan momak, to mu priznajem??? A gde je borac Nadj?
Pa kako bre da dodjem na tekmu kad se jos pre par godina pricalo da se za Tomica cuva direktorsko mesto?
Kako da dodjem kad od LS se profitira samo 200.000EUR?
Kako da dodjem kad su u klub godinama dovodjeni besplatni fudbaleri po kumovskim i menadzerskim linijama?
Dok je Obradovic Goran bi sa Tumbinom cerkom jedan biser Partizana Isailovic je propadao kao igrac. To smo svi videli i znali. Razlika je bila ocita.
Nas 90% glasa da stadion nosi ime Mancea oni ga nazivaju stadion Partizana.
Nemojmo sami sebi da lazemo, to je najgore. Srecno vama na utakmicama ali kod mene lopovima mesta nema i ja nastavljam bojkot. Hvala i dovidjenja!

Dzandar*** PROGNOZER

pre 16 godina

Eh sto je komsinica uporna u brizi o Partizanu, pa ne mozes ni ljudski prodiskutovati.
Kad bi se mogla napraviti statistika ucesnika, garantujem da bi 70% komentara TZV Bojkotasa, bilo iz pera fanaticnih cigancica.
Nema veze ova Mecka je igrala ispred njihove kuce, a sad je otisla ispred nase...Ko zna gde ce sad zaigrati. Mozda, opet, u komsiluku. Trebalo bi je malo kod Terze i OFK. Sta mislite?

Sasa 71

pre 16 godina

Sad se pitam i da mi neko objasni u cemu je ovde sad fazon. 2 godine su za Partizan izgubljene sto zahvaljujuci Bjeki i Zeki ali ponajvise zahvaljujuci ovim nasim nazovi vodjama ( jel zna neko kad je neko njih izabrao ). Oduvek sam pricao da imamo najvece prevarante i komicare od nazovi vodja. Do pre nekoliko dana su vristali o bojkotu i o nekim svetim razlozima . Sveti razlog je izgleda zavrsio u njihovim dubokim dzepovima. 2 godine smo mi bili ovce koje su zapustile svoj klub , ostavile nase momke da slusaju tudje navijace na nasem jugu , da ni sami ne znaju za koga igraju. A zasto - zato sto se skupilo par idiota i uvilo neke svoje ambicije u lepo pakovanje zahteva protiv ljudi koji su njima smetali. Ja sam oduvek bio protiv tog bojkota jer navijacima je mesto uz svoj klub a ne uz pojedince sa ove ili one strane.Zato pozivam sve GROBARE da dodju na utakmicu i navijaju za nas PARTIZAN ali i da polako ove nase "vodje" saljemo u penziju.

painkiller

pre 16 godina

ma sramota,sta vise drugo da vam kazem ko god je pisao ovo saopstenje je uzeo velike pare za to,svi ste isti nikad vise necu da vam dodjem na utakmicu jer ce pored mene da stoje debili koji kao danas ovako sole pamet a sutra onako,niko od vas ne voli partizan,i ne uzimajte ga u usta niste zasluzili,volim partizan.

Mirko

pre 16 godina

E sad mi niste jasni!!!
Klub je u totalnom ponoru ne zahvaljujuci Vama vec njima a vi prekidate bojkot!!!
Kao da ce sada igraci bolje igrati, trener bolje postavljati taktiku, svi ce sada da hrle na utakmice i sve ce biti lepse i SRECNIJE!
E pa nece, vi ste podlegli pritisku i vi ste izdali svoja ubedjenja.
Bjekovic je ostao, Zecevic se nije ni pomakao kao da Vas i nema a igra ce ostati ista.
Kakav klub, takvi i navijaci!
Baci te pogled da RIVER PLATU!!!

Mirko

pre 16 godina

E sad mi niste jasni!!!
Klub je u totalnom ponoru ne zahvaljujuci Vama vec njima a vi prekidate bojkot!!!
Kao da ce sada igraci bolje igrati, trener bolje postavljati taktiku, svi ce sada da hrle na utakmice i sve ce biti lepse i SRECNIJE!
E pa nece, vi ste podlegli pritisku i vi ste izdali svoja ubedjenja.
Bjekovic je ostao, Zecevic se nije ni pomakao kao da Vas i nema a igra ce ostati ista.
Kakav klub, takvi i navijaci!
Baci te pogled da RIVER PLATU!!!

Nemanja

pre 16 godina

Kod vas nikad nije dosadno.Aj' sad vodje nek "objasne" zasto ih pravi navijaci napljuvase.Nije valjda da su legle pare!?!Samo napred,u nove gluposti,imacemo cemu da se smejemo.Pravi ste Fudbalski Cirkus Partizan.Zeko,ni Sloba ne bi mogao bolje.

Dragan

pre 16 godina

Срамота ме је што сам навијач Партизана, од сада навијам само за мој Банат!!!!!!!!!!

dragan

pre 16 godina

do sada sam samo isao na gostovanja postujuci bojkot, nema gostovanja gde nisam bio ali od danas nisam vise grobar jer me je sramota.nezelim da me neko vidi sa tim ptodanim dusama.najvise su me razocarali momci iz juznog fronta jer sam mislio da imaju obraza ali sad vidi da su isti olos kao i zeka.

MARKOpfc

pre 16 godina

Ovde samo cigani pisu komentare,za razliku od njih mi Grobari vise volimo svoj klub dok oni vise mrze Partizan nego sto vole Zvezdu.

boban jovanovic

pre 16 godina

SRAMOTA - Apsolutno su nam nejasne odluke Upravnog odbora i posle svega izrečenog smatramo da su dužni da nam objasne i odgovore na sledeća pitanja, da bi mi kao ozbiljna navijačka organizacija mogli da sagledamo situaciju i da nam je znati šta dalje činiti u pogledu naših aktivnosti. Smatramo da će novonastalu konfuznu situaciju razjasniti ako javnom mnenju daju jasne odgovore na sledeća pitanja:

1. Da li je Nenad Bjeković i dalje u radnom odnosu u Partizanu?
2. Da li je Nenad Bjeković i dalje član upravljačkog tima, odnosno da li će biti prisutan na sednicama UO i drugih radnih tela kluba?
3. Da li će Nenad Bjeković uticati na igrački kadar, zapravo odlučivati o kupovini i prodaji igrača? (kao što je najavljeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare)
4. Zbog čega je na funkciji zamenika izabran baš Ivan Tomić, čovek koga je lično promovisao Nenad Bjeković još pre nekoliko meseci, i koji je u poslovnim kombinacijama sa porodicom Bjeković?

Ima još mnogo nejasnoća. Npr. Zbog čega mesto zamenika sportskog direktora nije ponudjeno Albertu Nadju ili Ivici Kralju koji su takodje na zalasku karijera kao i Moci Vukotiću, Slaviši Jokanoviću, a imajući u vidu da su ostavili mnogo dublji trag u Partizanu i da su miljenici navijača, odnosno nisu miljenici Nenada Bjekovića? I po ko zna koji put, pitamo se zašto se Radomir Antić ne pita ništa po pitanju struke, veći dalje kadrira Nenad Bjeković.

Imajući u vidu da nismo dorasli demagogiji pojedinaca, molimo vas da na ova pitanja daju jasne i koncizne odgovore koje su ostali dužni javnosti i amiji navijača Partizana

miroslav

pre 16 godina

Pa, stvarno...
Uspjeli ste, svaka vam čast!
Zvezda je osvojila duplu krunu, dva puta za vrijeme vašeg bojkota, a Zeka i Bjeka su i dalje u Humskoj!
Želim vam još mnogo ovakvih uspjeha u bližoj budućnosti.
Imate 2 crveno-bijela kluba ispred sebe na tabeli, sreća vaša, pa je Borac iz Čačka u play out-u!
Momci, zelim vam mnogo uspjeha!

Dusan

pre 16 godina

Kada sam cuo vest rekao sam da se odricem Partizana, a onda sam zastao, razmislio i rekao: A sto bih se odrekao kluba kojeg volim najvise na svetu, odrecicu se laznih i korumpiranih "navijaca" Grobara 1970 (ne znam ni kako se zovu vise). Navijaci Partizana napravimo novu navijačku grupu, a osramoceno ime navijacke grupe grobari što pre zaboravimo!

Zoran Radojević

pre 16 godina

Prevod saopštenja na srpski:
"Dođite poslednji put na stadion Partizana. Od sledeće sezone domaće utakmice igramo na Teleoptiku, kada ćemo nastaviti bojkot jer ionako ne možemo svi da stanemo. A onda će nam Zeka sagraditi beogradski "dele Alpi" lepši i veći i od torinskog. Naravno, čim u Beogradu niknu Alpi."

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Sad mi nista nije jasno, prica ko sta hoce a kao rezultat nedoslednosti stadion ce biti verovatno prazan.
Tesko je biti navijac Partizana ovih dana(godina)al'valjda ce jednom u klubu i na tribinama,terenu biti ljudi koji vole isti i sport!!!

Ilija Cvorovic

pre 16 godina

Htedoh napisati komentar...Ali,na ovo sto rade ovi i grupe gradjana...to je ne smesno,nego toliko jadno i bedno da to Bog dragi ne moze da veruje..do pre par dana nisu hteli magarece usi,a sad su od sebe i drugih napravili mazge i magarce...ovo saopstenje treba sacuvati i dati da se buduci psiholozi i psihijatri uce na ovome...na temu "kako biti i ostati lud"...

Denis Napast

pre 16 godina

Gospodin Srbija, gospodin Klempavi Dzoni, gospodin Tumara, gospodin Tuljak, gospodin Vlada Budala... Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio.

Maarko

pre 16 godina

Ocigledno je Bjeka stisao pare i nije hteo da da pare vodjama, pa su ga lepo "smenili", a Zeka laf odresio kesu. Sta da se radi, ide more, mora da se letuje itd...

Woodoo

pre 16 godina

Ja se ne vracam na utakmice dok:
1.Zecevic ne ode iz kluba (daleko)
2.Bjekovic ne ode iz UO (daleko)
3.Ove nazovi vodje navijaca ne odu daalllleeeeekoooo da ih vise ne slusam i ne gledam
4.se ne sagradi novi stadion koji je obecan
5.se na tom stadionu ne sagradi semafor od para prodaje Kezmana
6.se ne promeni politika kluba
Do tada, mozete svi da pricate sta god hocete, ja doci necu.

CHIKA MICKO

pre 16 godina

Nadam se da su shvatili koliku su stetu naneli svom klubu zbog ovog bojkota i ne podrzavanja ekipe jer upravo u tom periodu nismo osvojili nijedan trofej i imali najgoru evro sezonu u poslednjih 20 godina!!!Ovom mladom timu treba upravo podrska i bezuslovna vera jer je tim jako mlad(prosek oko 20 godina),treba im dati vremena a oni ce to siguran sam,vratiti na pravi nacin donoseci trofeje u Humsku!!!Uslov za sve ovo je da u narednih par godina ne bude osipanja igrackog kadra,da ne odlaze najbolji mladi igraci sa 18 godina!!!Dodjimo svi u subotu do hrama srpskog fudbala i pozdravimo pocetak ere novih PARTIZANOVIH BEBA!!!Neki drugi(zlezda)bi trebali da se zapitaju kog su to mladog igraca afirmisali u poslednjih par godina i da li imaju nekog na vidiku,da li su vremesni stranci buducnost kluba i argument za ulazak u ligu sampiona!Pozdrav za sve GROBARE!!!!

SSSSS

pre 16 godina

tuzno...mislio sam da ovo nikad necu reci ali sramota me je sto sam grobar. katastrofa ko sve navija za moj klub, profiteri i "licimuri". idem sad samo na kosarkaske utakmice. mrsh bagro idite pa navijajte za zetu za bolje i niste.

bulka

pre 16 godina

Stvarno mi je žao onih pravih navijača Partizana koji zbog ovih potkupljivih budala nisu mogli na miru da bodre svoj tim!
MNOGO STE SMEŠNI!!!!!!!!!!!!!
Pokrijte se svojim kupljenim ušima i marš u rupu, tako jadni niste potrebni nikome ni vi ni vaša jadna saopštenja!

nikk

pre 16 godina

Alo ljudi pa ovde je u pitanju nesto drugo.Ako je neko uzeo pare neka mu je na cast,ali ovde se ne radi o tome. Svi mi koji volimo ovaj klub moramo doci na stadion da pokazemo da smo jos uvek tu, da smo najjaci i da ovi mladi igraci osete kako je igrati kada ih bodri 20000 ljudi. To je ono sto je najbitnije,jug mora biti kao nekada. Ovo nikako ne znaci prekid bojkota, ali od necega se mora poceti. Pomozimo ovam mladim momcima,pokazimo da smo najjaci kada je najteze.

Zoran_KG

pre 16 godina

Ovo je smesno od strane grobara! Bojkotovali su dve godine, i nista nisu uradili! To sto je smenjen kao Bjekovic, pa premesten na drugu poziciju, nije nikakav pomak na bolje za Partizan! Sada se "grobari" pojavljuju i pricaju mi kako su ucinjene krupne promene u klubu, i kako sada (isti) ljudi drugacije razmisljaju. To je smesno. Sada cu jos i da poverujem u Zecevicevo obrazlozenje bojkota navijaca. Jer dve godine da bojkotujete, i nista ne uradite, pa se posle pojavite sa saopstenjem kako ste cudo napravili bojkotom, pa nas jos pozivate da dodjemo i da proslavimo "uspesan dvogodisnji bojkot", to je smesno i zalosno!!! OVO JE SAMO DA ZNATE, VELIKI PORAZ!!!

Rale-bg

pre 16 godina

E moji gorbari, stidim Vas se.. I sam sam grobar, ali ovo sto ste uradili je necuveno.. Nemate svoje Ja!!! Pritom ne mislim na sve, vec na vodje i na one koji su uzeli kintu. Lepo Vam je rekao Hagen, mozda je covek cigan, ali cinjenice govore tako! Sram Vas bilo!!

NeO

pre 16 godina

Da proslavimo dvogodisnjicu...
To je kao kad bi leceni narkoman izjavio: "E, posto sam strejt 2 godine daj da se ufiksam da to proslavim"
Pre roka...

raky

pre 16 godina

nije mi jasnop sta se sada desilo da se prekine bojkot!?
mislim jos juce ste pljuvali da je ta izmena cista sminka,a sad...
ko je dobio lovu za to???

i sad ce se desiti,tj videti nesto sto sam ja jos davno napisao: i bez bojkota,uz punu podrsku vodja navijaca i poziva u svim medijima,stadijon nece biti ni do pola ispunjen.
do toga je dovela politika bojkota jednako kao i dovodjenje nesposobnih i neatraktivnih igraca

Baba_Roga

pre 16 godina

HOCU SVOJ DEO, NECU DAME PREVARITE.. HAHAHAHAHAHAHA


ZAMOLIOBI VODJE DA MI KAZU DALI SU DOBILI U DEVIZAMA ILI U DINARIMA. DA ZNAM KOJI RACUN DA OTVORIM U BANCI DEVIZNI ILI .........

dr ks

pre 16 godina

Uprava vam je sjase k.... da uzjase m.... Brzo zaboravljate hehehe ali priseticete se brzo.Ma ko vas za sta pita bre. Nastavite ovako i praticete Telekom ligu-bicete prvaci svake druge godine sta vas briga. HAHAHAHA.

GLAS RAZUMA

pre 16 godina

@ manipulanti, naivcine, interesdzije...,

Ovo je krah onih koji su ovo poceli. Bez zamenjivanja teza:
Partizan je ovde gde jeste zbog bojkota.
Partizan je ovde gde jeste zob one Uprave.
Partizan ce biti tamo gde bude zbog MODERNE ILI PREVAZIDJENE organizacije.
Ta pozicija ce dati odgovor i na pitanje kvaliteta ove Uprave.
Jedno je sigurno i nepobitno:
Nikada u istoriji nije uradjeno nesto ovako zlo voljenom klubu! Znaci ovaj bojkot nisu vodili oni koji vole Partizan, nego oni koji su ga zeleli unistiti! Zasto? To je predmet istrazivanja i valjanog zakljucka.
Najbolji i najrazumniji potez bi bio TOTALNO PARZAN STADION(sem organizatora Bojkota, ako su oni uopste gledaoci). To bi bio crveni karton nesposobnoj Upravi(predhodnom sazivu) i sicardzijama, manipulantima i raznim profilantima, koji sa sportom i sportskim duhom nemaju nista zajednicko.
Bilo bi to fantasticno odradjeno ono brvno(neko ga je vise puta pominjao) gde se dav, glupa, jarca(u ljudskoj odori) sudaraju i idu i mutnu reku a time oslobadjaju prostore za mudrost i racionalnost.
To bi uradio razum, ali sta ce se dogoditi ja neznam.
@ Mix to je negde to, ali i oni koji nisu umeli da rese, jednostavan problem, ne trebaju da Upravljaju Partizanom i slicnom organizacijom, ali neka ih tu. Razumu ne smetaju.
Podrzavam pokusaje Popovica i ekipe, jer je ta energija gorivo za bilo kakav napredak.

paolo sousa

pre 16 godina

Izdaja!!!Kako ste mogli to da uradite?Znaci idemo na jug zato sto ima pomaka u klubu?Kakav pomak?Na trece mesto, u ovoj ligi!Curkovic i Bjekovic su otisli,ali su jos tu.Sta je sa onim DO KONACNE POBEDE.Puj pike ne vazi!
Prodali ste se za male pare!Dok su Popovic i Zecevic(ne zaboravite JULOVCI) rukovodeci kadar u NASEM Partizanu,necu krociti na stadion!!!

NECA BG

pre 16 godina

Navijce FK "Komšinica" vec hvata strah od ove najave da ce se njihova nocna mora vratiti na tribine,hahaha...Eeeee garagani,vas strah od Juga je veci od svemira,hahaha...pa ne morate to bar ovako javno da iskazujete.
GROBARI DOLAZE-NASTAVITE DA SE PLASITE!!!
Uprava napolje!!!
NO SURRENDER
PFC

Vlada Edmonton

pre 16 godina

Zadovoljni promenama !!!!!!!!!!??????????? Boze me sacuvaj. Sa ovim su zabetonirali Bjeku i Zeku u FK patlidzanu dok ne uginu. Alal vam cufte sto izdaste "priopcenje".

Deki

pre 16 godina

Ko su ovi ljudi sto izdaju 'saopstenja'? Pravu vecu sramotu od Partizana nego zeka i bjeka? Kao ispunjeni su zahtevi? Pa malo morgen su ispunjeni. Ako je bojkot onda je bojkot do kraja ne sramotite Partizan!!!

Dr. Jekyll

pre 16 godina

Svaki pravi Grobar ostace kod kuce pred svaku utakmicu Partizana od danas pa dok nas klub ne postane ono sto bi trebalo da postane.
Jesu li to neke pare legle, vi tzv. "vodje" ?

grobar cacak

pre 16 godina

znaci vratiste se vi ubedili vas nikad mi necemo nista uraditi pobedili jedamput zvezdu i vi sve oprostili a oni nas razbili sve ostale utakmice i o tome niko vise nista neprica izgleda da je to postalo normalno da nas oni pobedjuju ja sam razocaran u navijace jer sam mislio da ce nesto konkretno da urade a oni im sve oprostili samo zamenili mesta u upravi i to je dovoljno strasno je to

Milos

pre 16 godina

Grobari,zelim samo da vam saopstim tri cinjenice:
1.Ivan Curkovic nije otisao iz Partizana,nego je avanzovao na mesto predsednika Olimpijskog komiteta i to tako sto je zataskana milionska pronevera koju je otkrio revizorski tim bivseg predsednika OK-a Filipa Ceptera pa je Cepter nasilnim putem sklonjen,da bi na najvise funkcije u Olimpijskom komitetu dosli Partizanovi ljudi sumnjivog moralnog i poslovnog kredibiliteta:Curkovic,Predrag Manojlovic,Dragan Kicanovic,DJordje Perisic...;
2.Nenad Bjekovic nije napustio klub,vec je presao u fotelju savetnika kako bi izbegao odgovornost za svoju nesposobnost,a istovremeno je ostao u radnom odnosu sa Partizanom,tako da ce i dalje primati visoku platu,a radice koliko mu se prohte;
3.Zarko Zecevic je po recima vaseg predsednika u prvih pet menadzera u Srbiji i ostao je na svom polozaju gen.sekretara,iako je njegova smena bila prva na spisku uslova povratka navijaca na JNA.
Zato mislim da su navijaci sa juga jos jednom pokazali vrhunsku neprincipijelnost,mada to i nije bio bojkot u pravom smislu reci,jer nikakvog bojkota nije bilo kada se igralo u gostima i protiv najboljeg kluba u Srbiji!
Ili krace receno:Zeko,odlazi nja,nja,nja,Bjeko,odlazi,nja,nja,nja!!!
VUK SIT I OVCE NA BROJU-kaze nas narod

JudgeDred

pre 16 godina

Mnogo ste smesni !

Vi ovo nazivate promenama ?! Ove "promene" me podsecaju na plan Dell Boy-a u "Muckama" kada mu je zabranjeno da obavlja duznost direktora firme, pa je smislio plan da Rodni bude predsednik UO "Trotters Ltd".

Bjekovic = Dell Boy (uklapa se i s tompusom)
Tomic = Rodni

Napominjem da nisam navijac ni CZ ni JSD-a, ali morao sam da se oglasim i ja "saopstenjem"

mladen

pre 16 godina

Ovo je najrealnija odluka, sta neko ima od toga sto neko uzima pare ili ne ,sta ja imam od toga jel zeka krade ili ne ili jel tamo neki Pera Laza ide za dzabe na gostovanja mene zanima samo uspesi Partizana, meni ni iz dzepa ni u dzep.Sta mislite veliki grobari i vi cigani sto se javljate da vodje cigana nemaju privilegije haha imaju i to mnogo vece nego sto su grobari ikad imali tako da molim vas svim srcem uz Partizan i da budemo srecni da se ova agonija napokon zavrsila!!!!Svi na Jug !!!
(Ser, 21. maj 2007 18:53)


E bash si u pravu skroz!Svaka cast!

Djoxy P.F.C

pre 16 godina

Najvatreniji navijači Partizana pomalo su već i zaboravili kako izgleda južna tribina stadiona u Humskoj ulici. Već dve godine bojkotuju domaće utakmice Partizana (samo su jednom prekinuli bojkot zbog „večitog derbija”), tražeći ostavku doskoro jedinih čelnih ljudi kluba - Nenada Bjekovića i Žarka Zečevića. „Grobari” su odlučili da u poslednjoj utakmici ove sezone protiv Mladosti iz Apatina, 26. maja, privremeno prekinu bojkot i dođu na južnu tribinu stadiona Partizana. Razlog za ovo privremeno „odmrzavanje” bojkota je u želji „grobara”, kako kažu, da još jednom pošalju jasnu poruku čelnicima kluba, ali i da stave do znanja svima kakva će biti atmosfera na stadionu kada se ispuni i poslednji zahtev navijača, a to je odlazak generalnog sekretara Žarka Zečevića.

U međuvremenu, ispunjen je jedan zahtev „grobara” - odlazak Nenada Bjekovića sa mesta sportskog direktora. Doduše, Bjeković će posle 26. maja obavljati funkciju savetnika predsednika Nenada Popovića za sportska pitanja, ali je „grobarima” naknadno objašnjeno da Bjekovićeva reč prilikom dovođenja igrača više neće biti poslednja.

Ostao je, međutim, još jedan zahtev, a to je odlazak Zečevića iz kluba. Uprava Partizana, međutim, nema nameru da se odrekne Zečevića, što je jasno rekao predsednik kluba Nenad Popović posle sednice Upravnog odbora.

„Imam odličan odnos sa Zečevićem. On je jedan od pet najboljih menadžera u Srbiji i mogao bi da radi u bilo kojoj firmi”, izjavio je Popović prošle nedelje.

Jedan od vođa „grobara” Predrag Simić, zvani „Sima Srbija”, rekao je da odluka o povratku na stadion važi samo za ovu utakmicu, jer nisu ispunjeni svi zahtevi.

„Borimo se za princip smenjivosti, da ostavke budu nešto normalno kada Partizanu krene loše”, rekao je Simić.

U pamfletu u kojem pozivaju navijače Partizana na utakmicu „grobari” su napisali:

„Pokažimo kakav Partizan hoćemo! Jak, uspešan i borben! Partizan koji se ne stidi svojih navijača i navijače koji se ne stide Partizana! Da budemo brojni, bučni i dostojanstveni! Da pokažemo koliko nas ima!

Nećemo loš Partizan!

Nećemo Partizan koji gubi 10 utakmica u prvenstvu!

Nećemo Partizan koji pobeđuju Apatin, Hajduk, Bežanija, OFK, Vojvodina!

Nećemo Partizan koji gubi tri derbija za 30 dana!

Nećemo ljude kojima ni 3.000 ljudi na stadionu u Kupu UEFA nije dovoljan signal da odu!

Nećemo ljude kojima ništa ne znače dve godine prazne južne tribine!

Nećemo Partizan otuđen od navijača!

Nećemo Partizan nad kojim se iživljavaju sudije, nećemo Partizan bez autoriteta!

Nećemo prodaju najtalentovanijih klinaca koji ne sastave ni dva kišna petka u prvom timu!

Nećemo još 12 godina obećavanja novog stadiona! Ili ga gradite ili odustanite.

Nećemo žuto-plave stolice!

Šta hoćemo? Hoćemo jak, ugledan i odgovoran Partizan! Partizan moćan i u Evropi! Partizan koji neće biti otuđen od svojih navijača! Hoćemo Partizan kakav je uvek bio...”

Pa, koga vi,bre?

pre 16 godina

Поводом овог "најновијег" саопштења "Вођа", предлажем следеће:

Од сада би "Вође" могле да штампају годишњи, или још боље, полугодишњи (пошто пречесто мењају одлуке), ЗВАНИЧНИ КАЛЕНДАР. Нешто налик на оне које издаје Српска православна црква, па онда у сваком да лепо напишу, утакмица бр.1 - ИМА бојкот; бр.2 - ИМА, али се иде на Исток; бр. 3 - НАСТАВАК потпуног бојкота; бр. 4 - ПРИВРЕМЕНИ ПРЕКИД бојкота јер је дерби против Вождовца; бр. 5 - БОЈКОТУЈЕ се само онај део непосредно испод семафора на Југу, зато ОБАВЕЗНО ПОПУНИТИ секторе до Истока и Запада; бр.6 - одлука ће се донети најкасније 24 часа пред утакмицу; бр.7 - сви на - СЕВЕР у знак протеста против Бјековићевог повратка на место директора; бр. 8 - итд...итд...итд.

И све онако лепо одштампано, мало црвеним словима, мало црним, а због слагања боја, може и плаво-жуто.
На првој страници Календара, зна се, слика првог predsjednika JSD Partizan, уз неки пригодни текст (може и молитва, "Генерале наш, иже јеси...") и "10 Навијачких заповести" (1.ЈА сам твој ВОЂА. Немој имати друге вође осим мене нити се клањај лажним идолима, осим у случају Лоле Смиљанића; 2.ЈА ћу због тебе, обичног навијача, савити кичму, прогутати понос и примати кинту од клуба; 3. Не буди симпатизер; 4. Увек мрзи Звезду више него што волиш Партизан; 5.Партизан се воли, а за остале се навија... итд.)
Одмах на следећој, фотка Зеке и Бјеке (у дну може име спонзора - "Хавана цигаре").
Потом још увести колумну, "посни дани" - рецимо, колико дана, месеци, година траје просечан пост између две победе над комшијама... између два "највећа успеха" ЈСД... колико дуго су на челу клуба З&Б...итд.

Мислим да би увођење једног оваквог календара у многоме допринело бољој и ефикаснијој комуникацији на линији, "МИ, ВОЂЕ" - "ВИ, боранија".

johnny

pre 16 godina

O BOZE IMA LI TE?
Pa dal ste vi ljudi normalni ili je neko tu debelo placen a?
bjeka za savetnika,a koga on to savetuje?
zeku boli cose,verovatno ce njega na bjekino mesto (a bila bi fora da je bjeka otiso na zekino) i svi srecni i zadovljni zadovoljni.........ALO LJUDI PA DAL STE NORMALNI? pa sta ste izbojkotovali 3 mesto? bravo, pa kako je igrao partizan da znate da je i to uspeh

zeljko

pre 16 godina

Izgleda da se sapunica nastavlja!Do pre 3 dana su govorili da nece magarece usi,ali izgleda da su pristali da njacu,nja nja!Mada ko zna mozda ih je Zeka malo "podmazao" sa povlasticama ko ranije,pa ce ponovo da tapkaju karte?

kimi

pre 16 godina

Mislim da vasa razmisljanja pa i komentari idu u pogresnom pravcu.
Evo ovako, posle nekog od prethodnih saopstenja iz vecinom ovde voljenog kluba ove iste vodje navijaca su trazile objasnjenje. Meni je tada bilo jasno. Pa oni su **ioti. Ne iskljucujte mogucnost da stvarno misle da su nesto postigli a nisu.
Pozz iz Pirota ...

stari grobar

pre 16 godina

Odluku da ne idem na jug do daljnjeg doneo sam sam a ne na naredbu tzv.vodja.Isto tako,svojevoljno nastavljam bojkot jer sam nezadovoljniji nego ikad.Samo sto ja zelim da i ovaj Popovic ode u paketu sa vecitima(B+Z).Neverovatno je da neko u 21.veku moze da se ponasa kao faraon.Bas njih briga sta milioni Grobara misle i zele.Njima se ne ide iz Partizana i ako pozele odvesce klub i u 2.ligu.Moze im se.No,ko nije naucio na Slobinom primeru naucice na svom.Znaju Bjekovic i Zecevic da nece otici samo iz Humske vec i u zatvor.Zato se bore grcevito da ostanu.Ali nece moci...Celije u CZ-u su im rezervisane.A ovi kriminalcici sto su umislili da su jako bitni pa cemo na njihov mig da pohrlimo na jug porucujem:Sram vas bilo,olosi

Dusan

pre 16 godina

Niposto na stadion.

Svaki pravi grobar koji zeli dobro Partizanu se nece pojaviti na utakmici i nastavice bojkot. Saopstenje takozvanih ''vodja'' je krajnje smesno. U neku ruku i razumljivo jer su vodje pre svega profesinalci koji rade za pare. Ali, njihovo misljenje i to sto su oni odlucili da prekinu bojkot zarad svojih licnih interesa stvarno nas prave istinske navijace ne sme da pokoleba. Bojkot se jednostavno mora nastaviti. Pa necemo valjda jednu od najpozitivnijih stvari koji su se desili Srbiji u poslednjih nekoliko godina tek tako baciti u vodu. Ovaj bojkot je predstavljao borbu protiv kriminalnih struktura unutar kluba i mogao je imati pozitivne vibracije i na sve druge segmente drustva kojima su takodje potrebne promene.

Dok gospodin zvani najveci krivac za neuspehe Partizana (Zeka) ne ode iz Partizana, bojkot mora da se nastavi.

Dukadjin

pre 16 godina

Tuzno je kada neko ne zna ni titulu da proslavi... Umesto da se mastaju o Ligi sampiona, Ronaldinju i sl, gani su opet najbrojniji na vestima iz Partizana. Siroti mali hrcki...
Nisam verovao u uspeh bojkota, ali Grobari svaka cast! Nema dileme da ce i poslednji zahtev biti ispunjen vrlo brzo...

partizan do groba

pre 16 godina

Ljudi, pa budimo realni! Ipak su Grobari, u ovom trenutku, sve sto partizan ima. Oni su ti na koje Partizan uvek moze da se osloni. Grobari su glavni krivci za Partizanov ulazak u Champions League(sto do tada, kao ni do sada nijedan drugi nas klub nije uradio)!!! I ponovo se pokazalo da Partizan nije isti kada igra sa, i kad igra bez navijaca. Evo, cigani vec drugu sezonu uzimaju, jer nemaju pravu konkurenciju, odnosno, protivnici(iskljicivo Partizan) nisu imali adekvatnu podrsku sa tribina! Moje licno misljenje je da Partizan nije mogao, ne moze, niti ce ikada moci bez svojih Grobara i prepunog Juga, kao sto ni Zvezda ne moze bez Cigana(a i ona nesto kilavi u Evropi SA CIGANIMA, da ne pricamo o tome kad igraju bez njih...)! Tako da ljudi moji, ako stvarno toliko volite Partizan koliko o tome pisete, hajdete na Jug pa to i dokazite!!!
SVI NA JUG!!!

smena

pre 16 godina

Mislim da je red da sada bojkotujete vodje navijaca, i da ih treba smeniti zbog korupcije. Jer, kako su sami rekli, treba postovati "najnormalniju proceduru smenjivosti..."

MIROTVORAC

pre 16 godina

Dobro bre,sta sad,mozda primili pare,ali zar je to bitno sada vec.Bitno je da se vratimo na stadion i pomognemo nasem partizanu jer je on iznad svega u ovoj srbiji.I PREPORUCIO BIS NAVIJACIMA Zvezdice da prekinu bre da gledaju u nase dvoriste vec da se organizuju i proprate te dve utakmice koje ce odigrati u kvalifikacijama u 2 kolu,jer ce posle tog kola biti daleko i od kupa uefa u kome cemo mi igrati.SRAM VAS BRE BILO,kako vas nije sramota bre vise da navijate za klub koji umesto da sakuplja bodove u evropi i zajedno sa nama osvetla obraz ovoj nasoj bednoj ligi,proslavljate duplu krunu...MISLITE O TOME,jer ste postali pravi paraziti,zivite od nasih bodova u evropi i nadate se jedino da cete zahvaljujuci nama nesto bitno uciniti.Ali nije nie uefa naivna nas koeficijenat je nas a vas je bedan i sve dok je tako a bice jos dugo nemojte bre da placete ko p.... sto va posle tamo ispadaju milan,psv i ostali.MISLITE O TOME...I ZASTO JE TO TAKO SA VAMA A ZASTO NAMA ISPADAJU REALNO SLABIJI OD NAS.MSILITE O TOME,razmisljajte zdravim razumom i shvaticete zasto imate samo 19% I PORED NEKE tamo davno osvojene titule 91...I znam da vam nije svejedno sto ce navijaci da nam se vrate jer PRPA BATOOO,od GROBARA A PRPACE JOS DUGO...TITULE SU NASE U DOGLEDNO VREME POCEV OD NARDNE SEZONE A VI MISLITE O TOME,o vasoj zvezdici,vasoj strukturi kluba,i o tome koliko vas evropa priznaje zato zivite u zabludi kao do sada i ucite od nas i posaljite pismo uefi kako to da fc partizan ima skoro dvostruko jaci koeficijenat u evropi od vas pa cete i njih slatko nasmejati...POZDRAV SVIM GROBARIMA SIROM SVETA,posebno onima koji svoj klub vole srcem svim...

Sale

pre 16 godina

Koje vođe?!Kakvi predvodnici?!Pa nismo mi "obični" Grobari ovce, pa da nas neko predvodi!I to, samozvane vođe, koje rade po diktatu čelnika kluba, dobijaju od njih kintu, preprodaju karte, a za Partizan im baš puca...I onda poštene klince, kojima ja Partizan u srcu, podignu da navijaju i ispada, da su oni organizatori svega.Nikad više neću ići na Jug i uvek ću pevati nešto drugo, a ne ono, šta oni kažu!Volim Partizan!!!Grobar, do groba!!!

Gio

pre 16 godina

Ljudi pre ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona nago sto ce Zecevic da ode iz Partizana a sto se tice prestanka bojkota moze se upotrebiti ona narodna izreka "PARA VRTI GDE BURGIJA NECE"kao sto smo prelazili preko svih lopovluka preci cemo i preko ovog zato u sobotu svi na jug

marko bg-kv

pre 16 godina

Strasnooooooooooooo!!!!
Navijac sam Zvezde, ali me je ovo sokiralo!!!Kakvi ste vi to navijaci?Bacili ste dve godine, za sta? Malo kinte???Ako ste pametni, bojkotujte vase vodje, pa onda zeku .....
Sa druge strane, iako sam to znao, sada sam 1000 000 % siguran da nikada necete biti na nasem nivou i da cete zbog ovoga sada produbiti svoje(medjusobne) konflikte i izazvati konfuziju u glavama vasih pravih navijaca, a ne placenika!!!!
Da necete i Pixija da nam smenite grobari??????????????????Alo!!!!Bavite se vama , a ne nama-mada bolje da se ni sobom niste bavili!!!
Ako udjemo u LS necete nas stici ni za sto god, pa se nadajte samo.
Pozzzzzz za najbolje navijace CZ-e!!!

Raca

pre 16 godina

Pa vi stvarno niste normalni. Kada ce te se definitivno odluciti dali se u bojkotu ili niste. Pa Delije su stvartno u pravu sa onim: nja, nja, zeko odlazi, nja, nja bjeko odlazi.
Zasto im ne platite po jednu denvnicu da zavrse posao.

Johnny Bravo

pre 16 godina

Dakle ovi sa Juga su stvarno smesni!!!
Pravi cirkus Medrano!! :-)))heheeh
ali dobro,ispunili su vam zahteve,legli su juri na racun :-))
Red Star Forever

Подсетник

pre 16 godina

@DDT
Од те године немам респекта према Будућности. Могли су да их поставе тамо где им је место а они су се продали.
Могли су златним словима да испишу своју историју, а сада имамо клинце који вичу како је ово најгора сезона Партизана... Е кад би знали шта су им све љубимци кроз историју приређивали...

miki

pre 16 godina

nisamo ni mi bolji (delije) i nase vodje tapkaju karte i dobijaju kesh za sve i svasta ali vi ste vrh vrhova. smeh smesni. danas ovo sutra ono pa prekid pa zaplet pa idemo pa ne idemo. ne zna se ko koga sta kako gde. ajde konsolidujte se. mislim bez jakih grobara nema ni jakih delija.

Cofi

pre 16 godina

Mene je stvarno stid i sramota da Zvezda osvoji titulu u ovakvoj 'konkurenciji'!Evo ja kao navijac Crvene zvezde zalazem se za to da vratimo ovu titulu,zaista nam ne treba!

bedi

pre 16 godina

Dok je Zecevic u upravi bojkot bi trebao da traje i dalje.Zahtev je bio i da Zecevic ode iz uprave.A vi zadnju utakmicu u sezoni ste resili da se vratite na jug.Stvarno ne znam sta vise da mislim,neko prica kako je dobro sto se vracamo neko ne.Vreme ce pokazati da li ce Partizan sa grobarima vratiti na staze uspeha..

neko sisa vesla

pre 16 godina

jedno vreme smo slusali i citali "saopstenja" jedne partije sada su za
"saopstenja" zaduzeni lose istrenirani kadrovi prosloga vremena koji se potpisuju sa grobari jug

DDT

pre 16 godina

"PODSETNIK", kad god pročitam da Partizan nije imao goru sezonu, ja se setim upravo 1979. godine i onog lupanja na Marakani, 3:0. Tada je 3/4 Mare pevalo, "Druga ligo, širi svoje grane i prihvati mlade Partizane", a grobari su bili toliko poludeli da su sa juga gadjali Zapad kamenicama i odlomljenim stolicama... opšta agonija i nemoć. Još im je Dule Savić zabio golčinu iz slobodnjaka, pa onda otrčao nazad do severne tribine zbog čega je popio drugi žuti na utakmici (prvi igrač u SFRJ na kojeg je primenjeno to novo pravilo). Inače, pred derbi, koji se igrao, koliko se sećam, u pretposlednjem kolu, se po Beogradu uveliko pričalo kako će Zvezda da im pokloni tri boda (mislim 2 u ono vreme) ne bi li se tako sigurno spasli ispadanja, umesto da u poslednjem kolu moraju da ginu (ili kupuju!) protiv Budućnosti. Ali, kakvo poklanjanje! Kakve komšije! Tri komada... ko slika! Trebalo je to još onda u drugu ligu, pa se nikad više ne bi ni vratili!

пиксла

pre 16 godina

‚‚...да прославимо титулу двогодишњег бојкота...``
ја мислио да бојкотују због пара, кад оно испаде због титуле. честитке на титули, али бојкот је био намештен:-)
гробари за плату!

Pero

pre 16 godina

A ovo je sad ona nedelja kad ne bojkotujete? Samo me zanima kako se odlucuje kojim danima je bojkot a kada nije? Uvedete neki zreb,pa onda izvlacite,kao danas bi mogli malo bojkotovati,a danas i ne moramo...
E,najjaci ste,ovaj domaci fudbal bi bio tako dosadan bez vas i vasih poteza...

Gost

pre 16 godina

Da kazem da sam zadovoljan? Nisam. Ali ne zato sto sam za bojkot, nego zato sto mislim da do njega nije ni trebalo da dodje, jer jeste da smo mi srbi poznati po univerzalnosti ali nismo bas mi morali biti ti koji cemo prvi bojkotovato svoj klub. Posledice svega ovog po Partizan tek cemo videti. Voleo bi da ne budu katastrofalne cak gore i od onih koje su napravili pomenuta trojica. Zivi bili pa videli.

Gravedigger

pre 16 godina

E moji "Grobari", sve ste nas razocarali ! Verovali smo vam, imali smo ciljeve, govorili ste da niko nije iznad kluba, a sad se sami izdizete! Pa kako vas bre nije sramota da sad zovete ljude na tekmu, ne znam odakle vam to pravo?! Za koliko ste se prodali, za 2,3 zastave? Za sta ? Treba da vas je sramota !!! I molio vas da vise ne izdajete saopstenja tipa "da se ove nedelje ne ide na tekmu, a sledece se svi pozivaju da dodju", sramota, bruka za klub ! JUG MORA OSTATI PRAZAN, sta je sa tim ? Zapitajte se malo.....

Zoran

pre 16 godina

Ajde ne gubite vise vreme i uzivajte u fudbalu. Kome se ne svidja neka navija za neki drugi klub, ima ih na stotine, pustite nas da normalno odlazimo na stadion i gledamo fudbal a ne divljanje na stadionima.
Pozdrav od PARTIZANOVCA!!!

пиксла

pre 16 godina

``... да прославимо титулу двогодишњег бојкота...``
хахаха
ја мислио да бојкотују за паре, уствари то је било за титулу. честитке на титулу, али бојкот је био намештен:-)
гробари за плату!

nasamareni

pre 16 godina

Opet dobijate titulu PLAĆENIKA.
Svaka vam čast, opet ste nas nasamarili. Dzabe smo BOJKOTOVALI 2 godine. Kako se brzo osladi lova i gudra... Svaka cast opet "POŠTOVANE ZEKvoђе"

Shomi

pre 16 godina

Mnogo me nerviraju istripovani navijaci zvezdice sa textom tipa "nja nja nja"!Pa vi ste balavci koji su 1 bili na derbiju i procitali taj transparent i sad kao mi smo delije-cigani u sustini.I ostavite Partizan i vesti vezane za ovu svetinju!I koji je to ciganin do sad bio delija,da vas cujem?Pozzz za sve Grobare!!!

bas me bas

pre 16 godina

neverovatno je od 170 komentara "cigani" napisu 165 ! Toliko o njima, cime su preokupirani i cega se plase ! Ja da sebe smatram najboljim i da sam siguran u to sigurno se ne bi bavio losijima od sebe, kao recimo mi Grobari u basketu!

wule

pre 16 godina

Kakve ste picke grobari?ko vam je dao pare recite sad!!!kao odjednom prestaje bojkot odjednom se navijaci pozivaju...ma znas kad vise dodjem na jug-NIKAD!!!zato sto ste takvi...vodje sram vas bilo bre!kako mozete?niste nista bolji od zeca!MRSSSSS

milosh

pre 16 godina

Svi na JUG za nas PARTIZAN!!!!!!!!
Moramo da pomognemo pa da se vec ove sezone igra kup UEFA kao protiv CSKA Moscow a dogodine i LIGA SAMPIONA jer to i zasluzujemo!!!NAPRED PARTIZAN!!!

rade

pre 16 godina

drago mi je sto vidim gomilu cigana da komentarisu... jer se sada vidi da toliki kompleks imaju da prvo citaju sve vezano za PFC i JUG pa onda hroniku pa vreme pa tek na kraju nesto o zvizdi :)
samo napred kompleksasi :))))
A mojim Grobarima porucujem:
pratite vodje, pratite odluke i pomozite... ovo je u najboljem interesu kluba i tribine... i budite ubedjeni... svi i VI i vi da grobari nece prekinuti bojkot dok je zec na funkciji makar to bilo i za 50godina,
POZDRAV GROBARI

Marea

pre 16 godina

Tresla se gora - rodio se mis...
Ocigledno je da je neko podmazan, ili mu je objasnjeno da ce pre Ronaldinjo u Partizan nego Zecevic iz njega...
I tako se Zeka pridruzio velikoj plejadi nasih heroja koji nikada nece odgovarati za ono sto su uradili...Smesno...

Delija JUG!

pre 16 godina

Meni je ipak vrhunac smehotresa to što se u grobarskom saopštenju kaže da se povratkom na JNA slavi TITULA dvogodišnjice bojkota!!! Ili je dvogodišnjica, ili je nekakva titula, ali jedno i drugo zajedno - ne može. Odn., može, ali samo kod vas. Joj, koji kal, majko moja.

Илија Српска

pre 16 godina

НА ЈУГ!!!!!
Нема шансе ако сам и до сада ишао више нећу бојкот до краја сада је популаран СЕВЕР и тамо идем! Са те стране се и титула види!!!

Подсетник

pre 16 godina

TABELA 1978/79.

1. Hajduk 34 20 10 4 62:28 50
2. Dinamo 34 21 8 5 67:38 50
3. Crvena zvezda 34 16 9 9 51:33 41
4. Sarajevo 34 17 5 12 56:53 39
5. Velež 34 15 8 11 50:41 38
6. Budućnost 34 15 8 11 33:36 38
7. Radnički 34 11 13 10 38:34 35
8. Sloboda 34 11 10 13 34:34 32
9. Željezničar 34 14 4 16 45:52 32
10. Rijeka 34 10 11 13 35:34 31
11. Borac 34 11 9 14 45:56 31
12. Vojvodina 34 11 7 16 35:38 29
13. Osjek 34 8 13 13 32:39 29
14. Napredak 34 9 11 14 43:51 29
15. PARTIZAN 34 9 11 14 39:47 29
16. Olimpija 34 11 7 16 34:53 29
17. Zagreb 34 8 12 14 32:39 28
18. OFK Beograd 34 5 12 17 30:55 22


П.С.
У последњем колу ФК Партизан је тукао Будућност 4-2, при чему је Будућност имала 2-0 на полувремену. Следеће сезоне нису имали грејање у просторијама клуба.

mrjoe

pre 16 godina

grobarcici ajte polakice u red pred igraliste partizana pa kao s pravi sipatizeri smislite neku novu pesmicu zarad "novog" partizana!Predpostavljam da ce vam nova uprava placati dnevnice kao za statiste poput onih tv emisija!Samo napred

sasa

pre 16 godina

mozeli neko od voda da objasni sta je se dogodilo pozitivno od
predzadnjeg saopstenja pa do ovog danasnjeg u fk partizanu.
sta je sa onom pricoj o magarecim usima
.
da nije zalosno bilo bi smesno.

Lala

pre 16 godina

E moji grobari... Ala se drzite reci. Kao nesto se menja... Bjekovic samo presao na drugu fotelju, doveo svoga coveka Tomica a Zeka dok cita ovu vasu izjavu umire od smeha i likuje kako i dolikuje pobedniku."Mnogo ste SMESNI"

jos jedna pobeda i titula

pre 16 godina

Gospodine Popovicu..Da li je to tragedija, da li je to komedija? Chocholate - Hleba, Chocholate - Hleba..Gospodine popovicu.

Ja cu majke mi umrijeti od smijeha..Pa vi stvarno hocete da vas psihicki unistimo..Ajd cuce se sa severa..pozdrav pilici

Ajmo Milivoje!!!

pre 16 godina

Crveni ne znam zasto toliko brinete o Grobarima i Partizanu gledajte malo u vase dvoriste!!! I GROBARI lepo pise u izjavi TRENUTNI PREKID BOJKOTA!! Ovim cemo da pokazemo kako bi izgledao stadion kad Zeka ne bi bio u Partizanu!! A sto se tice "delija" nek' iskljuce Sony Play Station nakon sto udju u ligu sampiona!!!

Zeljko

pre 16 godina

Ovo je tragi-komedija bas sam se lepo ismejao kad sam video da su "grobari"prekinuli bojkot a zao mi je pravih grobara koji vole svoj klub a moraju da trpe ove gluposti.Ja mislim da pravi navijac mora uvek da bude uz svoj klub i u dobru i u zlu jer niko ne navija za zeku, bjeku, piksija ili bilo koga drugog vec za klub a ako se vec neko odlucio na bojkot onda treba da ostane dosledan svojoj odluci i da istraje u tome dok se zahtevi ne ispune.Ta "prva ekipa grobara" je ocigledno placena a toliko su pricali o ljubavi prema klubu,rekao bih da je ljubav prema kesu kod njih mnogo veca.Jedva cekam tu utakmicu protiv Mladosti da vidim koliko je pravih grobara a koliko ima piona ovih placenika.Za ovaj potez cete biti prozivani dugo dugo...

Спејл

pre 16 godina

Потпуно иста методологија рада и руководства и навијача. Прогласи да је све у реду. Додуше ако идете Гебелсовом да 1000 пута поновљена лаж постаје истина... Браво Гробари, ФК Партизан је сад чист као суза. Успели сте! Заслужујете једни друге.

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

U četvrtak 24. maja će se održati konferencija za štampu Grobara pred predstojeću poslednju utakmicu fudbalskog kluba ove sezone.

Do četvrtka i do konferencije dodajemo dodatak saopštenju koji pojašnjava odredbu oko nastavka bojkota utakmica:

Navijačka grupa Grobari Jug je odlučila da će na ovoj, poslednjoj utakmici fudbalskog kluba ove sezone, biti prisutna na svojoj južnoj tribini Partizanovog stadiona, koja će za ovu priliku biti otključana, ali naglašavamo da ODLUKA O DOLASKU NA STADION VAŽI SAMO ZA OVU UTAKMICU i da će dalje delovanje po pitanju bojkota biti razmatrano u hodu, a sve u cilju ispunjavanja našeg preostalog zahteva - odlaska Žarka Zečevića iz kluba.


ovoje prava istina o nastavku bojkota
da svi koji pisete na sajtu b92 prvo procitaju saopstenje koje je dato na stranici juznog fronta

pozdrav do sve grobare i u subotu pun jug da pokazemo kako se navija

Jane 37

pre 16 godina

Grobari,toliko ste jadni,da je to katastrofa.Posle dvogodisnje agonije,u kojoj vi niste zasluzni ni za jednu promenu u vasem klubu,sad naprasno prekidate bojkot,kad je svima jasno da ste samo naneli stetu vasem klubu.Ovaj bojkot se moze okarakterisati kao vise nego neuspesan.
SA ZVEZDOM DO SMRTI!

zeka i bjeka fun

pre 16 godina

slatko sam se nasmejao. Ovo vam grobari nije trebalo. Sagnite glavu bolje. Od bruke i sramote nemojte na ulicu a ne na stadion. Bjekovic podneo ostavku. HA HA HA HA HA HA HA HA.
Bolji vic skoro nisam cuo. Sto se mene tice ziveli i jedan i drugi i samo neka budu i dalje tu gde su a Partizan TRECI.

Zoki_PFC

pre 16 godina

Videcemo sta ce na ovo da kaze JF.Sigurno je da je nekome apnula kinta,i sad tu neke price promenili smo mnogo toga,pa valjda smo majku mu rekli BOJKOT DO KRAJA i sad da odustanemo.Bas me zanima kome je to i koliko duboko upala sekira u med pa da se odjednom prekine bojkot.

pil

pre 16 godina

e moji grobari pa niste vi oterali curkovica nego je on sam otisao,a bjeka nije ni otisao nego je ostao tamo gde jeste! A protiv Apatina dolazite da slavite osvajenje treceg mesta ili novi poraz... Mnogo ste smesni,vi mi neka grupa... DUPLA KRUNA OLE!!! BBRS

tatko

pre 16 godina

Ne razumem bas najbolje one koji ushiceno klicu kako jedva cekaju da se vrate na juznu tribinu. Pa zbog cega ste sve vreme bojkotovali, a sad se vracate kad nijedan od zahteva nije ispunjen?! Samo zato sto je nekolicina sveze "podmazanih" hohstaplera rekla da je sada sve u redu!? Delujete kao ovce koje pastir juri nazad na livadu.
Sako ko ima bar va grama mozga nece nasesti na ovakve provokacije lopova koji navujacke grupe pretvaraju u interesne organizacije i daju sebi za pravo da izdaju ovakva "saopstenja".

erdoglijanac

pre 16 godina

sram vas bilo....sramota me je sto imamo takve vodje...Razocaran sam...Prodane duse...niste postovali navijace partizana.Do pre dva dana vam ne odgovara sto je bjekovic samo zamenio stolice,a sada vam je to ok.Sram vas bre bilo...

Danijel

pre 16 godina

Do daljeg?

Sta to znaci? Ili zauvek da prestane bojkot ili neka traje do kraja.

Izgubili smo 2 godine i blamirali se u ligi sbog cega? Samo da bi jedan covek otiso? Auuu asmo sada sviju zeznuli.

PS: Ali hvala bogu da je kraj sad mozemo se bar oped koncetrirat na fudbal i da se spremamo za sledecu saisonu.

bobanmkd

pre 16 godina

Hej,citam komentare i kidam se od smeha!Pa Cigani vi ste savrseni!?
Pa vakvu iskompleksiranost nisam video u zivotu!
Pitajte bilo kojeg psihijatra i on ce vam lepo objasniti da vi ustvari umirete od straha kada se toliko bavite nama!hvala vam sto ste mi ulepsali dan

Boban

pre 16 godina

Pa što niste preneli sve? Evo dodatka ovom saopštenju sa www.juznifront.com

U četvrtak 24. maja će se održati konferencija za štampu Grobara pred predstojeću poslednju utakmicu fudbalskog kluba ove sezone.

Do četvrtka i do konferencije dodajemo dodatak saopštenju koji pojašnjava odredbu oko nastavka bojkota utakmica:

Navijačka grupa Grobari Jug je odlučila da će na ovoj, poslednjoj utakmici fudbalskog kluba ove sezone, biti prisutna na svojoj južnoj tribini Partizanovog stadiona, koja će za ovu priliku biti otključana, ali naglašavamo da ODLUKA O DOLASKU NA STADION VAŽI SAMO ZA OVU UTAKMICU i da će dalje delovanje po pitanju bojkota biti razmatrano u hodu, a sve u cilju ispunjavanja našeg preostalog zahteva - odlaska Žarka Zečevića iz kluba.

John

pre 16 godina

Kakva je ovo sprdnja? Prekid bojkota odjednom? C C C kakva glupost! Ja se na jug ne vracam i pozivam sve prave grobare da ucine isto!!! Do konacne pobede!

Stexman

pre 16 godina

Znaci, magarece usi su stigle u Humsku? Al su izgleda teske pa to treba da se sa nekim i podeli. Predlazem da "jug" dobije novo ime:
"Magareca Klupa"
Dogodine play-out ;)

Poslednji pozdrav od FIRME!!!

sasa

pre 16 godina

lepo je neko vec napisao, 2/3 zahteva zbog kojih je bojkot zapoceo su ispunjeni. Odlazak bandita Zecevica takodje je samo pitanje dana.
Dakle, posle dve godine agonije, vreme je da se navijaci vrate na stadion i svi zajedno pokusamo da pomognemo nase Partizanu.
Usput, zamolio bih sve prave Grobare, da ne zasedaju na ciganske provokacije i gluposti karakteristicne za simpatizere komsinice.
Mi smo se vracali i iz vecih propasti to za nas nije problem, jer mi nas Partizan volimo! Ciganija to ne moze da razume.

grobar

pre 16 godina

neka gospodin Sima Srbija sam ide u subotu na utakmicu, pravi grobari nastavljaju bojkot.Ovo je stvar principa ,a ne njegove odluke.Zecevic je gori od ove dvojice zajedno.Dok on ne ode pravi grobari se ne vracaju !

mare_pfc

pre 16 godina

Cekaj, oni ne dolaze na utakmicu da bi podrzali ovaj mladi tim, nego dolaze da bi proslavili dve godine "uspesnog" bojkota?! I sad kao ajde dodjite? Pa jel ste vi normalni? Neka hvala, evo vam pa se izmotavajte, licemeri.

dragan dragovic

pre 16 godina

LJudi dal je ovo moguce,jel neko od vas bio na utakmici juce u novom sadu,nikada jadniji partizan u zadnjih 25 god.kolko ga ja pamtim,zalosno je ko nosi crno-beli dres,koje trener ,a da negovorim ostalo,ljudi pa koje ovde lud,partizanov dres je svetinja a klinci kao da igraju za cukaricki,smesno,zalosno,tuzno,nemam rijeci da opisem kako sam se osecao,a sad prekid bojkota,nemogu da verujem,pa grobari niko se nije pomerio iz partizana samo su neki ojacali svoje fotelje.Imali iko da prica o igri,igracima,treneru o mjestu gdje se partizan nalazi trenutno,gdje su resenja najgore godine u istoriji partizana,sve je tako smesno da vise nemam sta da kazem,,,,VOLIM PARTIZAN DO GROBA,al nikad vise na stadion dok su svi ovi ljudi u klubu,pozdrav za sve navijace kojim je crno-bela boja istinski u dusi, a ne interes.........BOJKOT

MIhajlo

pre 16 godina

Bruka i sramota. Za male pare ste se prodali(ili za vas velike). Ja da sam navijac partizana nikad ne bi otisao na jug da navijam sa takvom bagrom kao sto ste vi!!!! Stigla plata komsija :)))

Mix

pre 16 godina

I, sta ste napravili sa svojim bojkotom? Napravili ste agoniju kluba, minus u finansijama i nemogucnost transfera nasih igraca. Napravili ste u konacnom rezultatu dve duple krune nasim najvecim neprijateljima. Eto to je bilans vaseg bojkota, a ne ono sto tvrdite. Klub postoji zbog rezultata i prosperiteta srpskog sporta a ne "zbog vas" ili nas . Mi smo tu da budemo navijaci i da klub uvek podrzavamo bez obzira na to ko ekipu vodi i ko njome upravlja. Da li je MU doziveo od publike ono sto ste vi napravili svom klubu?
Pozelecete vi Nenada Bjekovica!
I sada, kada ste "prekinuli bojkot" ja porucujem Klubu i UO da od sada pa zauvek, nikada ne dozvole ni jednu besplatnu ulaznicu na utakmice prvenstva i kupa. A zadnji mec prvenstva moze uvek biti slobodan ulaz kao complimentary. Nikakve privilegije, ali i Klub mora da se reorganizuje i da podrzi navijace na druge nacine kao ostali Klubovi. Pa pitajte Pedju Mijatovica kako su organizovani navijaci Reala i sta Real daje njima.
Eto, to ja mislim uz lep pozdrav.
Mix

Ser

pre 16 godina

Ovo je najrealnija odluka, sta neko ima od toga sto neko uzima pare ili ne ,sta ja imam od toga jel zeka krade ili ne ili jel tamo neki Pera Laza ide za dzabe na gostovanja mene zanima samo uspesi Partizana, meni ni iz dzepa ni u dzep.Sta mislite veliki grobari i vi cigani sto se javljate da vodje cigana nemaju privilegije haha imaju i to mnogo vece nego sto su grobari ikad imali tako da molim vas svim srcem uz Partizan i da budemo srecni da se ova agonija napokon zavrsila!!!!Svi na Jug !!!

Sashko

pre 16 godina

Komedija i to kompletna! Da sam kojim slucajem grobar, ne znam cega bi me vise bilo sramota: toga sto su me vozali dve godine, ili cinjenice da posle svega na ovakav nacin prekinem bojkot. Bruka... Organizovane grupe navijaca i sluze da rukovodstvima klubova obavljaju prljave poslove, problem je samo sto oni klinci koji se pale na to ne razumeju.

Navijac

pre 16 godina

Stvarno smesno 2 godine bojkotujete a onda na veoma mali potez uprave sve zaboravite.Bjekovic je jos u upravi kluba pa vi razmislite dali su uslisene vaze zelje.

Grobar_90

pre 16 godina

Pune tribine ruznih navijaca,nemamo baklje prskalice gore,bubnjevi busni pesme su nam ruzne, jer mi smo stoka sa tribine juzne!.. poz za sve grobare

sinisa

pre 16 godina

Na JNA sam isao sa caletom, kao klinja od 7-8 godina. Sada imam 38. Imam sal iz tog vremena, stariji je od od mnogih navijaca. Mislim da je ovo zastrasujuce neozbiljno i groteskno smesno! Nedopustiva kolicina gluposti i nedoslednosti za tako veliki i stari klub. Klub koji volim. Sprdnja.

Dupla kruna ole

pre 16 godina

To grobari sveti ratnici uspecete samo napred.Pomolite se Alahu i krenite napred u sveti rat:).
Samo ti samo ti u srcu mome jedno si ti o Zvezdo ljubavi

идемо

pre 16 godina

ја бих само искористио прилику да честитам навијачима трећепласираног тима у земљи на успешном бојкоту. Као што сте отерали Ћурковића ( који се сам пребацио у СОК) и Бјековића, који гледа утакмицу у Новом Саду седећи поред Томића, ( ако сте заборавили, то је онај што неће дати никоме да му се еша у рад), тако сте и против тима и управе. ЧЕСТИТАМ великиМ бојкоташима, који час дођу на утакмице, час не дођу, па час бојкотују, па час не, па час вичу фк зечевић, па час иду да навијају за исти тај клуб, одн. да прећуте на трибини утакмицу коју партизан не игра на свом стадиону, ( опет, за оне са слабим памћењем, то је услед бојкота ЈНА, који и даље траје) Само да се вратим на меч у Новом Саду ( 2-0) и на детаљ после утакмице када играчи фк Зечевић, или фк Партизан ( ни мени баш и није више јасно о којем клубу се ради, зато не марите ако сте се мало погубили) аплаудирају тим играчима који су трећи, који губе три пута у дербијима од Звезде, који им брукају клуб, а онда те вође, који су, по логици ствари вође бојкота силазе доле на стазу и прилазе играчима да им узму дресове фк зечевић, или фк Партизан, ни мени више није јасно. Није ни њима.
Дакле, немојмо губити време на анализирање неорганизованог скупа поклоника црно-белих боја, који по свом нахођену уводе, па прекидају, па опет уводе бојкот, већ их само позовимо да сви послушају позив својих интелигентинх и принципијелних лидера, да прославе освајање трећег места, и да сви заједно- играчи, управа нова/стара/потенцијална и чувени ГРОБАРИ озвани9че крај постојања јсд партизана.

Grobari su Doktori

pre 16 godina

Fala bogu,dosta je bilo glupiranja,a sada da napravimo tim i da RAZVALIMO komsinice!!!!
GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE ALEE

RJ

pre 16 godina

Dolazim na jug samo mi sacuvajte moj deo para, nemojte sve da potrosite, znam da ste halapljivi jer para nije bilo 2 godine.

GROBARI SMESNI STE

cvrle

pre 16 godina

Sto se mene tice i moje grupe BOKOT TRAJE!!!
Protiv Mladosti na jugu pravih Grobara nece ni biti!
Bice samo oni sto pred evroligaske utakmice uzurpiraju blagajnu!

Colin_bgd

pre 16 godina

kao i uvek u svojoj istoriji navijaci i fudbalski klub Partizan okrecu i drugi obraz da ih pljuju, maltretiraju, saplicu, podmecu, lazu i kradu. ali nema veze, mogu "popularne delije" da laju i arlaucu do prekosutra, ipak je ovaj bojkot uspeo, jer posle 20 godina statusa quo, sa istim ljudima, istim funkcijama (bez obzira na rezultate), ipak se doslo do solidnih promena. sad sto neki ne znaju da je umece diplomatije traziti vise od maximuma da bi se dobio maximum, to je druga stvar. 66.7% zahteva je ispunjeno i neka se vrati 66.7& navijaca, to je dobar rezultat.

a to sto zvezdicu i njene razmazene simpatizere (jer prave navijace koji bi je voleli i da nema najvise osvojenih trofeja na balkanu i nema mnogo) ni osvajanje duple krune ne zadovoljava, i to u sezoni kada je partizan naredjao 11 poraza (ne pamtim kada je toliko bilo i za vreme SFRJ, a tada smo znali da zavrsimo i na solidnom 15., 11., 7. itd mestu) i kada je igra, igracki kadar, fizicka i takticka spremnost i sve ostalo vise nego katastrofalno, to je druga prica...

DELIJE KG

pre 16 godina

NJA NJA HAHAHAHAAHAAHAHA

grobarski cirkus se nastavlja!!!!

MA OVO JE UZIVANCIJA

10 DUPLA KRUNA

grobari nas zasmejavaju

EXTRA

Iverson

pre 16 godina

Dakle,ovi likovi su za Ginisa.Oni su toliko puta prekidali i nastavljali bojkot,da to sigurno moze da udje u Ginisovu knjigu rekorda.Nijedan protest u istoriji,ne samo iz oblasti sporta,nego i sire (u politici,oblasti ljudskih prava,strajkovi,itd...),nije toliko puta prekidan,pa nastavljen,pa prekidan,pa nastavljen,pa prekidan,pa nas...dobro,necu vise.
Ako im je to bio cilj,da udju u Ginisa,onda bi im bolje bilo da su se prikljucili maturantima i da su zaplesali na Terazijama.To je ipak laksi put.

DelijaJunior

pre 16 godina

Grobari prodali ste se za pare i nema dalje.Nego kako vas nije zao postenih partizanovaca koji vole svoj klub nije mi jasno.Stvarno ste cirkuzanti

iznogud

pre 16 godina

ljudi, grobari, kako ne kapirate da se pukim bojkotovanjem nista ne moze postici. ovako se postize da se glas tribine jasno cuje. i bojkot utakmica na JNA i gostovanja su deo PROTESTA koji je itekako dao rezultate: Bjekovic je podneo ostavku, Curkovic takodje, upravni odbor je u potpunosti promenjen, jos pre 5 meseci...

ostao je samo Zecevic, ciji je rad kontrolisan zamenikom, kao i radom U.O.

a protest protiv zecevica nije prekinut, vec i dalje traje.

nemojte previse da pametujete, vec brinite o izgledu nase tribine, opsta je ocena da smo se slabo culi na derbijima u rupi, navijajte, prvo za klub, a onda za cast tribine. Partizanu je to preko potrebno, jer se nalazi u strasnoj krizi. najvecoj do sada.

Sasa-Sabac

pre 16 godina

Ja podrzavam ovu odluku i treba svi da dodjemo da pomognemo nasem Partizanu da se svi zajedno vratimo tamo gde nam je i mesto,na staze uspeha.I ja se zalazem za kompletne promene na svim nivoima ali treba da pomognemo klubu jer je on nas i setimo se samo koliko smo se puta radovali sa njim,jednostavno on je deo nas a mi smo deo njega i ne smemo mirno gledati kako propada jer ovo sve boli,zato dodjimo bez obzira na sve ja ne branim ni upravu ni vodje ja kao i mnogi volim Partizan i hocu da uradim sve samo da se ponovo zajedno radujemo i da Partizan opet bude nas najbolji klub jer realno to i zasluzujemo i da opet igramo zapazenu ulogu u evropi.IPAK JE PARTIZAN VAZNIJI OD SVIH NAS,samo treba to svi mi da shvatimo i oni koji ga VODE i oni koji ga VOLE. Ja ga sad volim vise nego ikada!!!

ZA PARTIZAN I U SMRTI I U PAKLU,I SA ZARKOM I BEZ NJEGA...

pre 16 godina

Sta glumite sad?Trebalo je da PARTIZAN POCNE GUMITI UTAKMICE da bi vi poceli dolaziti na stadion??Mislite da smjena Bjekovica znaci nesto?Alo,dolazili ste na derbi koji nije ODLUCIVAO nista a nigdje vas nije bilo na MALIM utakmicama gdje je Partizan izgubio titulu...i vi se sad kao kobajagi vracate??E jadni ste mi i vi navijaci,nema tu ni N od navijaca!Ja ni jednu utakmicu sezone nisam propustio,i bilo mi je tesko kad je Partizan gubio,ali bio sam tu,uz njega,prezivljavao sam to swe sa igracima i strucnim stabom...a gdje ste vi bili??Pili po gradu i ganjali pi.ke...oglasite se samo kad se neki novinar smiluje da vas pita nesto kao kad ce prestati bojkot itd...xex...ipak ste se pokazali kao najgori u evropi a i u svijetu vjerovatno,uprkos tome sto ste htjeli da dokazete suprotno,pobjegli ste od voljenog kluba umjesto da bude DOK NAS SMRT NE RASTAVI,i sad se vracate kao kerovi koji nemaju gdje da spavaju...i na kraju se pitam: DA LI NAM TREBAJU TAKVI?????
pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE!!

PS. da da,dobro vidite,ja sam iz Prijedora dolazio na svaki mec,ma gdje se on igrao...to je minimalno 50 do 100 evra troska pri skoro svakom mecu...i vi ste navijaci??

Ljilja

pre 16 godina

Vracaju se oni na jug da provere sta su im crveno-beli navijaci Vojvodine uradili sa voljenim im mestom na stadionu na finalu Kupa. Ili mozda zbog nostalgije ako Zeka srusi stadion da imaju poslednje slike sa juga. HA, HA...
Pardon, nja, nja, nja...

Naredba!

pre 16 godina

Eee i vodze su kao Zec i Bik i oni bi da naredjuju. Nece moci jer ce biti sami na jugu i njihovi poslusnici.
Bojkot za POSTEN i CIST Partizan pa makar iz pocetka iz Srpske lige.

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

Mafija otisla
JUG SLOBODAN

iako vecina komentara koi sam procitao su od cigana kako (zavrsena je shpanska serija) (i da posle ovoliko vremena obustavljamo bojkot) to nije tacno zato sto si znamo koliko su grobari ucinili protiv mafije i svi znamo koje zasluzan za promene u FK PARTIZAN


zato vas puno pozdravljam posebno sve grobare

ocekuje se i mala podrska iz makedonije

srdjan

pre 16 godina

svashta!!! ahaha pa sad ste se setili...dobro,ima dana za vas...
dotle cemo se mi boriti za nashe snove i nashu ligu shampiona,napred Zvezda ,napred Srbija!

Nesa

pre 16 godina

Izgleda da je neko od vodja navijaca debelo naplatio da se prekine ovaj bojkot.Ako se tvrdilo bojkot do kraja zasto su odjednom one "kadrovske promene =sjase kurta da uzjase murta" dovoljne za prekid bojkota.Srpska posla.....

saban

pre 16 godina

Sramota svetska. Toliko buke i sranja svo ovo vreme za nista.
Sta se to jadovi jedni promenilo nabolje. Bjekovic se premestio sa jedne stolice na drugu. Drugo nista. Vama ponestalo para koje su Zecevic i kompanija delili da urlicete i dolazite da gledate sranje od fudbala .
Zato ste odlucili da prekinete bojkot.
Prodane duse, sakrite se u misiju rupu. Navijaci iz interesa........takvi ste vi Partizanovci.

savski venac

pre 16 godina

Sta je Grobari??? Jel mozda prpa da ne budete treci pa pozivate navijace na stadion da pomognu svom klubu?
Nikada vi necete ostati dosaledni svojim recima...
P.S. Kad se setim sta su VODJE GROBARA radile sa kartama pred utakmicu Partizan-Unikaha, zgade mi se...

vlada G

pre 16 godina

Ovo je sramota za NAS (ne vas) JUG, ali polako, i vas "velike gobare" cemo smeniti kad tad, a do tada uzivajte u parama koje ste od "nove" uprave dobili !!

Balvan!

pre 16 godina

Preporucujem vodjama da dovedu i Zeca i Bika na Jug pa ce ih biti vise.
Sramota me sto sam bojkotovao sa ovim vodjama i nastavicu sa svojim prijateljima dok se ne ocisti Partizan i od Zeca i Bika , a bogami i raznih vozdova.

Vlada DS-1989

pre 16 godina

Ovo dovoljno govori o vasem karakteru... Pa vise bi vam se isplatilo da su svi ostali a Zecevic otisao. Covek je ubedljivo glavi a smenjeni su likovi sa nebitnih funkcija!

Navijac u bojkotu!

pre 16 godina

Ja i moji drugovi se necemo vratiti , a vodje neka se vrate . Dok su ZEC i BIK u klubu nema povratka!
A ko se dogovara neka ide na JUG i uvereni smo da ih nece biti puno!ILI Zec i Bik napolje ili nama sa Dordjola ostaje KOSARKA >

Andrija

pre 16 godina

HVALA BOGU!
Konacno ce Partizan i igraci imati podrsku kakvu imaju i svi ostali klubovi u svetu.
Valjda ce konacno zavladati normalna atmosfera na tribinama, posto je zadnjih 10 god. bila negativna, smucila mi se cak i LS (koju je Partizan igrao) od vasih povika.
Svadjate se 10 god. sa upravom, izmedju sebe – pricam o sukobu G.1970 i Juznog fronta.
Vi ste vise naneli stete klubu od Zeke i Bjeke u njihovim najgorim danima.
Direktno ste uticali na neke lose rezultata Partizana (sto vam je i bio cilj)- tekma sa Zemunom prosle godine na kojoj je izgubljena titula, sa Timokom… sve one tekme na kojima ste kreirali negativnu atmosferu, vredjali igrace, vrsili pritisak linca na njih- da naprave gresku, a cim se ona desi prozivali ih najstrasnije.
Mozda ce vam neko to i zaboraviti, ali ja necu.
Pa na utakmici sa OKSEROM…predsednik Oksera je posle te utakmice rekao da je prvi put video da domaci navijaci tako navijaju protiv svog kluba, i da je poraz Partizana logican jer nijedna ekipa ne bi mogla da pobedi u takvoj atmosferi.
Krivite Bjeku (iako i ja podrzavam njegov odlazak) za poslednje 2 sezone, a pri tom je prva sezona direktna posledica nesrecnog ispadanja od Artmedije (iako smo prakticno jednom nogom bili u LS) bas me zanima sta biste pricali o Bjeki da smo i tad opet usli u LS.
Bjekovic je prakticno izgresio samo letos dovodjenjem onih igraca, i Jesica…ali i Jesica je doveo jer je bio na vasem spisku zelja, a onoliko igraca je doveo ocigledno iz najbolje namere- da osigura titulu.
Pa i sa tim igracima bi Partizan danas slavio titulu samo da je bilo podrske navijaca.
Ako su Zeka i Bjeka iskopali raku Partizanu- VI STE PARTIZAN SAHRANILI…a sad se konacno javljate kao neki spasioci.
No, sve oprastam samo zarad opstanka Partizana, POSTO JE BORBA SUJETA TOLIKO TOGA UNISTILA, KRAJNJE JE VREME DA ONI KOJIMA JE PARTIZAN U SRCU to pokazu bezrezervnom podrsku klubu u godinama koje dolaze

Manitou

pre 16 godina

Zeka, Bjeka, Lola, I hajduci s' juga... mene sve ovo podseca na neku jeftinu sapunicu, Shpansku seriju. Samo neka drama i ljubavne peripetije.

I sad, kako ja vidim, dzaba ste bojkotovali grobari.

GroBaR Do GRoBa

pre 16 godina

Mislim da ovo nije pametno resenje Juznog Fronta,jer ako su mogli da izdrze 2 godine bez nas,mogu i narednih nekoliko dok konacno ne umre Zeko LOPOV!!!Ja necu ici sigurno na sledecu a ni kasnije utakmice i sve dok ne odu i Zecevic i Bjekovic ne nameravam da se pojavljujem na Jna.POZDRAV SVIM GROBARIMA!!!

boki

pre 16 godina

xa xa xa xa xa koliko su smesni...pozivaju se oni koji su se zakleli da nogom nece krociti na jug dok je Zeka tu...xa xa xa sta je bilo,dao taj isti Zeka kintu pa ste ga ponovo zavoleli??ne bi me cudilo da zapevate Zeko ostani,Zeko ostani ili Bjeko vrati se,Bjeko vrati se...

Sasa kv

pre 16 godina

Na kraju su vodje opet na platnom spisku!Svaki normalan navijac Partizana bi trebao to da vidi.Cas bojkotujemo,pa ne bojkotujemo,pa samo kuci........DO KONACNE POBEDE!Smesni ste!I ono malo postenih navijaca sto ste imali rasterali ste,zbog Vase licne koristi!A vi "obicni" navijaci i dalje placajte karte,prevoz..i pustite da MANIPULISU vama!!!

Amerikanac

pre 16 godina

HAHAHHhA HAHHAh
Znao sam da ce posustati.
1.Curkovic nije otisao zbog bojkota, vec je presao na bolje mesto.
2.Bjekovic je ovo planirao neko vreme, mislim na odlazak u penziju.
3.Naravno Zacevic je jos tu!
I fantasticno radi pride.
4. A da se ne bi ugasili kao navijacka grupa, ovi moraju da izdaju ova saopstenja, da opravdaju svoj povratak na jug. Tipa, kao kad je Milosevic rekao na kraju bombardovanja, evo pobedili smo nato pakt, sacuvali smo Kosovo.


Svaka cast na pobedi protiv uprave, zelim vam jos mnogo takvih i na terenu.

HOMER

pre 16 godina

Ej, svaka vam čast! Ćurković je zahvaljujući vašem bojkotu strogo kažnjen postavljanjem na čelo OK Srbije, Bjeković radnim mestom na kojem navodno ništa neće da radi i za to biti darivan minimalnim ličnim dohotkom, šta li tek onog jadnog Zečevića očekuje!?
Molim vas, bojkotujte i mene, možda dobijem sedmicu na lotou...

Zeljkoni

pre 16 godina

Znaci ne mogu da verujem! Ovo stvarno jeste komedija i to bas ona koja dovodi do suza. Izgleda se cika Zeka otvorio, tj.platio da se stadion napuni, a cim legnu neke parice, bojkot se prekida. U stvari, kad bolje razmislim, koji bojkot? Ono sto je sigurno jeste da vi nikada njih necete oterati i da to jednostavno ne mozete uraditi. Eto, to se ovim saopstenjem i vidi. Ne vredi, kada se ne zna, ne ume....visa sila zar ne? I opet po onoj staroj, kad ih ne mozes pobediti, pridruzi im se. Strasno.
Iskreno se nadam da ce moj komentar biti objavljen.

qwerty

pre 16 godina

"Još jednom pozivamo sve prave Grobare da dođu na južnu tribinu i velikom brojnošću uveličaju početak jedne nove ere Partizana, čime ćemo našoj matičnoj tribini zajedno vratiti sjaj koji nije imala poslednje dve godine."
Ovo je bruka. Neverovatno kako se sacica grobara prodala Popovicu za male pare. Istina je da se nista nije promenilo sem sto su pojedini ponovo dobili benificije. Ja sam u bojkotu vise od dve godine i tako ce ostati do daljnjeg, sve dok se mnogo toga ne promeni. Iz Kragujevca sam i nije mi tesko da idem na basket i vaterpolo. Sada, vi koji se kolebate razmislite, koliko meni treba vremena da stignem do Beograda, da pogledam vaterpolo utakmicu i da se vratim u Kg. Ne zaboravite, da meni vise vremena treba da se parkiram nego li sto traje tekma. Ako meni nije tesko da sve to izdrzim, neka ni vama ne bude tesko da ostanete van zidina stadiona, i da izdrzimo do kraja. Oni su se prodali, hocete li i vi?!

Dingo

pre 16 godina

Ovo nema logike i vidi se da je sve sto se tice bojkota bilo farsa. Drago mi je sto nisam grobar i u to ime:"hvla ti majko, hvala ti oce....."

zare_kralj

pre 16 godina

Zaista ste smesni!!! Naginjete se kako vetar duva.Svi u bojkot,pa prekidamo za derbi,pa pratimo samo na gostovanjima,...i sada ovo! Pa g.Bjekovic nije otisao iz kluba,vec je unapredjen.Iako smatram da su gospoda iz Upravnog odbora zlo,niste ni vi nista bolji!

totti

pre 16 godina

...ostavili ste me bez reci, neznam dal da se smejem il da placem... Veoma sam zadovoljan sto ste navijaci Partizana...
ДС 1989

grobar do groba

pre 16 godina

sviiiiiiiiiiiiiiiiiii na juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Steta sto i mi sa kosova nemozemo da dodjemo da bodrimo nas voljeni i jedini pravi klub PARTIZAN. Poozzz za sve grobare sa kosova

Beda!

pre 16 godina

E tek sada cu da bojkotujem ili cu prestati skroz da idem na stadion. Bojkotujem jer zelim cist i posten Partizan , a sa Zecom to nikada nece biti. Doduse nisu bolji ni Terzic , a pogotovo Piksi ali to je problem za druge.
Bojkot i protiv vodja.

slavujac

pre 16 godina

fala bogu! Najzad je preovladao razum grobara! Jedino sa stadiona mozemo smeniti zeku! Ajmo bre grobari, ajmo bre crno-beli, pokazimo koja je najludja grupa navijaca u srbiji, kakvi bre cigani!!! Pomozimo Djukicu i ovim momcima da sledeca godina bude velika! Razbucajmo tu Mladost u zadjem kolu i pokazimo da smo opet jaki, a kad smo zajedno najjaci!! Uprava, dovedi dobra pojacanja! Igraci, dajte srce na teren! Grobari, ma sta reci, vi ste najbolji navijaci na svetu!!!!

laki

pre 16 godina

Para vrti gde burgija nece. Bas kao sto je "bojkot" finansiran od nekih (recimo, Ceptera, izmedju ostalih), tako je i ovo "namireno" po silcnom principu.
Mene Partizan, a i fudbal u Srbiji, odavno uopste ne interesuju. Ne sto necu, jer je strasno sto gledamo strani fudbal kao domaci, vec zato sto tzv. srpski fudbal vredja inteligenciju.

мисфитс

pre 16 godina

по који пут? играју најважнију утакмицу сезоне у европи и бојкотују , а затим после неколико дана прекину бојкот због важности вечитог дербија. Па стварно су смешни. Важно да они славе титулу у бојкоту :):)

Vlada

pre 16 godina

Jadno. Odjednom,kao grom iz vedra neba neke nove price,zakljucci...
Otkud sad da su zadovoljni,avi koji su citali poslednje saopstenje u kojem se kaze da nije nista uradjeno po pitanju Bjeke,parafraziram,isto sr... drugo pakovanje.
Mora da je vodjama kapnulo sto pa ovako iznenada reaguju.

skeptik

pre 16 godina

Ocigledan pomak?!Da cetiri uzastopna prvenstvena poraza su ocigledan pomak.Ili se pomakom smatra ako vodje dobiju neku kintu.stvarno ste mi se smucili. Ja na jug ne idem dok ovakvi ljudi daju saopstenja i dok se jug puni na mig ovakvih ljudi(zapadna tribina ce mi biti dovoljna). I to kao sad malo necemo bojkotovati pa cemo se opet setiti da ne dolazimo kad "vodje" to odluce pa cemo opet dolaziti...A Zarko Zecevic ce da se smeje i uziva u gluposti nekih ljudi.

simpatico

pre 16 godina

Prvo ste se kleli dok ne ode Zecevic necete se vratiti, kada ste videli da on nece otici dok ga smrt ne pocisti, i da vas bojkot i entuzijazam opada i da zapravo vi nemozete nista da uradite resili ste da se zadovoljite time sto je Zecevic smenio par svojih piona a svog laufera (Bjekovica) stavio na novu poziciju savetnika. Naravno isto tako je jasno da u "pravnoj" drzavi kao sto je ova posten svet ne moze da se izbori sa "biznismenima".

smesno

pre 16 godina

Šta je, dao vam Popović pare?
A Zečević ipak ostaje? Hahaha
U svakom slučaju, i sledeće godine ćemo vas tri puta pobediti.
Firma

grobar-pg

pre 16 godina

ispravna odluka,neka svi u klubu tokom ljeta odrade svoj dio posla,da svi zajedno u novoj sezoni budemo u funkciji povratka naseg kluba na stare staze!

Uros

pre 16 godina

PA sta reci povodm ovog sramnog bojkota.To govori koliko su jaki takozvani navijaci partizana i koliko su mocni bjeka i zeka.ZEKO OSTANI,BJEKO OSTANI.A grobari neka gledaju i sledece godine ZVEZDU kako opet slavi titulu na VOJNOM POLIGONU JNA.

Миленко

pre 16 godina

Најзад један добар потез Гробара. Још кад би се са трибине склонили бивши Агенти, био би то велики корак напред.

SouthPark

pre 16 godina

Bez obzira na to sto u saopstenju pise da se bojkot prekida do daljnjeg, to ne znaci da se nece bojkotovati utakmice sledece sezone. Apatin je poslednja utakmica u ovoj sezoni i zato je receno "do daljnjeg", ako se u medjusezoni promeni i poslednja prepreka koja postoji da klub dobro funkcionise (ZZ) onda ce se bojkot trajno prekinuti. Ako zeka ostane, onda prekid bojkota vazi samo za ovu jednu utakmicu.

Grobari Jug

Sale bgd

pre 16 godina

A zakleli su se da nece ici na utakmice dok ne odu bik i zec...bas su od reci.
Usput ovo im je negde 484295 saopstenje po redu od kad je poceo bojkot. Stvarno, ali stvarno su smorili.

nikola

pre 16 godina

mnogo ste smesni...

zeko odlazi nja nja nja
zeko odlazi nja nja nja...

neko od vodja dobije pare i sve je reseno a ovamo piksi i terzic kupuju utakmice, razmislite ko su vam vodje

medjutim

pre 16 godina

Naredjenje je naredjenje. Culi ste.

(pitam se dal ce sad zekoljupci zainat da bojkotuju, da ne ispadne da im neke zle vodje naredjuju..)

Alexbg

pre 16 godina

pa dobro, vratili su nam povlastice i sad ajmo nazad, a to sto cemo na inostrana gostovanja u kup Lilijane Ronketi, nema veze. Vazno je da su nas namirili konacno. Sram vas bilo, koga vi predvodite? Neko je lepo rekao, Partizan ima:
- Kao mlad tim za buducnost
- kao upravu koja radi u interesu kluba
- kao navijace koji se bore za promene!!!

Baca

pre 16 godina

Kasno Marko na Kosovo stize. Pozdravljam prekid bojkota, i svakako cu docu u subotu na Jug, ali ostaje pitanje sta bi bilo da se bojkotovalo skandiranjem na stadionu a ne van njega. Ne kazem da bi osvojili titulu, ali sugurno bi nam rezultati bili bolji da su navijaci bili uz igrace, koji nisu krivi za plitiku kluba. Bilo , neponovilo se. Napred Partizan!

nikola

pre 16 godina

Sramota! Jel su vas iskeshirali konacno? Grobar sam od rodjenja, ali na jug i dalje necu uci, a nadam se da vecina deli moje mishljenje. Dokazali ste da je ono:"Zeko lopove" bilo samo nja nja nja. Za ovu bruku ce nas cigani prozivati vecno. Nadam se da navijacka grupa "Juzni front" nece pasti na ovo "shminkanje"...

Aleksandar

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da odustajemo...zar se niste zarekli da dok ne odu Zeka i Bjeka mi ostajemo pri svome? Jel kanulo malo? Neko se otvorio za koji evric? Sram vas bilo, ljudi su stvarno verovali u bojkot i promene...a vi ste proteklih 2 godine samo bacili pod noge...prodali se za 100 jura. Sramota je velika...

hagen

pre 16 godina

SMESNO!!! Vise nego smesno!!!

Odlucili ste se vratiti i prekinuti bojkot?! Kad? Bukvalno jedno kolo pre kraja?!?!?!?

Kazete skoro pa su vam ispunjeni ciljevi... Za dve godine vaseg odsustva "oterali" ste Cirkovica - i to gde? Na mesto predsednika Olimpiskog saveza Srbije.
"Oterali" ste i Bjekovica - a gde? Na mesto savetnika tog vaseg celokupnog UO - koji ste takodje "smenili"
Smenicete i Zeku, naravno samo - kad? Ko to zna!!!

A da, i da ne zaboravim.. uspeli ste da za ove dve godine bojkota osvojite i - sta? cek, cek da razmislim... ako je Zvezda dva puta za redom osvojila duplu krunu, onda to znaci da ste vi osvojili.... osvojili... NISTA!!! jer dva puta nista = nista, matematika je prosta!!!
jadno, pateticno, na momente i smesno...

nja nja nja
znaci kanula je kinta....

v.a.n.j.a

pre 16 godina

Zeko-Bjeko njanjanja... Jadni ste Vi grobari!!! Nikada ljudi od vas ali dobro,to ste Vi i uzivajte u tome. Mucno pitanje za vas glasi: Sta znace ovi brojevi 25,22,10,1,1 ??

Bruce Lee

pre 16 godina

Mislim da je ovo vrhunac gluposti i najbolja slika u kakvom se haosu nalazi ova navijacka grupa. Neznam koga Ovo smesno stivo treba da uveri da se nisu dogovorili sa upravom i da je to njihova spontana odluka. Neka su s edogovorili meni nesmeta ali zasto izdaju saopstenje i ovako se platkaju?

Aca

pre 16 godina

Bjeković smenjen-i postao savetnik predsednika Upravnog odbora? Zečević ostao - "Jedan od pet najboljih menadžera u Srbiji" kako reče ovaj naš predsednik Upravnog odbora!? Zato se i kaže da stanje u sportu verno odslikava stanje u društvu! Kolika je cena prekida bojkota - šta ste dobili, drugim rečima - da ubedite ljude da su stvari pokrenute s mrtve tačke? Umesto da pozovete grobare da bojkotuju i onu šugavu NLB, NSH ...(ili kako se već zove ta "gumarsko-bankarsko-bivšedržavna-bratska), ligu vi ih pozivate da "pruže podršku Upravi". E, stvarno nam sve ode u propast! Ovo je van svake pameti! Nemam više živaca da se majem s glupostima. Samo mi je sve više žao što sam sport počeo da pratim nekako apatično (tenis, vaterpolo i odbojka mi još dižu "pritisak" i vraćaju iz "mrtvih" - ne zbog uspeha, koliko zbog, bar zasada, truda, zalaganja i borbe - kao i zbog nekog utiska da im je drago što se "bore" za svoju zemlju). Ostalo - lopovluk, javašluk, korupcija, podmićivanje, pranje para. Ma, prekidam - "bilo bi smešno da nije žalosno"!

miki

pre 16 godina

a sad kada se plasite da necedti ni u kup uefa da idete, docicete da "podrzite" svoj klub, kliko ste jadni...ne mozete cak ni svoja obecanja da ispostijete koliko ja znam ZEKA je jos u svojoj fotelji

ex_1

pre 16 godina

Xaxaxa, kao prekidamo bojkot?! To automatski znaci da su nekome legle pare na racun.. ili su im opet otvorene parfimerije i butici... E moj Simo, jeftina si "laka devojka"

Schultz

pre 16 godina

Iznenadjen sam pre svega. Nisam ocekivao ovakav razvoj, posebno ne posle jucerasnjeg poraza i jos jedne katastrofalne igre mog voljenog kluba. Jos sam pod utiskom i verovatno cu sutra moci racionalnije da sagledam ovo sto se danas dogodilo. Jedno je siguro: JEDVA CEKAM DA PONOVO IZADJEM NA NAS JUG I PEVAM DOK MI NE PUKNE GLAS!!!

V.Radosavljevic

pre 16 godina

Sta je bre ovo?!!! Kakav prtekid bojkota?!!!

Da li sam ja lud pa da nasednem sad na ovu pricu? Zar je slucajno sto smo sve pesme koje smo pevali godinama bile okrenute prema jednom coveku - najvecem zlu u Partizanu - Zarku Zecevicu...
Zar nije osnovni zahtev bio da on ode iz kluba? Jesmo li smatrali od pocetka bojkota da eventualna smena trenera, drirektora, predsednika nije bitna, koliko je bitno da Zecevica vise nikad ne vidimo u klubu

Sa ovim saopstenejm ste izvrsili veliku nuzdu po svim navijacima koji su bojkotovali poslednje dve godine.

SRAM VAS BILO GROBARI!!!

Makar ostao jedini koji bojkotujem, licno cu istrajati da me moj omiljeni stadion nece videti dok ZZ ne ode iz Partizana

ZARKO ZECEVIC NAPOLJE
BOJKOT DO KONACNE POBEDE!!!

mile mesar

pre 16 godina

tooooo grobariiii, jeste li spremni za molitveni mars hodocasnika do nase Meke i Medine i da svi zajedno suzu pustimo na nasem Zidu Placa.Pokajte se gresnici.

Balansero

pre 16 godina

Pa jes, u bojkotu nema placenih putovanja, ulaznica za tapkanje, para za rekvizite i sl. A idu medjunarodne utakmice na jesen, treba uzeti koji dinar.

bobanmkd

pre 16 godina

bas super!posto smo poklonili ciganima dve titule vracamo se na jug!poruka Popovicu posto znam da prati ovaj forum.osim Rukavine,Lomica,Smiljanica i Jovetica,Partizan nema ni jednog fudbalera prvoligaskog kvaliteta!oooops,zaboravio sam Oditu ali njemu smo ubili samopouzdanje pa kasno je od njega ocekivati da vise nesto uradi.

pantarei

pre 16 godina

Sto bi rekao jeda nestasan decko:"Dzaba ste krecili."

Nisam mogao da zamislim gluplji nacin da se okonca protest. A samo pre neki dan bilo je - necemo magarece usi.

Pa, ima "Cigani" da crknu od smeha. Meni je ovo najveci blam koji sam procitao. Ovo vise boli od Fljamurtarija i Timoka.

VladaS

pre 16 godina

I tako je zavrsena spanska serija za koju su scenario napisali grobari, dok je za reziju bio zaduzen dvojac Zecevic i Bjekovic. Takodje netreba zaboraviti da je za "tonove" u ovoj seriji bio zaduzen dr Popovic. Poseban doprinos ima i jugoslovensko-cirkuzantsko-humoristicko udruzenje FK Partizan sa pratecim osobljem.

HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

navijac

pre 16 godina

Sta sam ja bojkotovao!zar sam se suzdrzavao 2 godine da ne dolazim na stadion da bi posle sminkerskih promena doletio na prvi mig "vodja"?Pobeda ili nista!bojkot do konacne pobede!

Only PxFxCx

pre 16 godina

Znachi,prodali su se!!Ne mogu da verujem.Ustvari,mogu.Pa vi sebe smatrate ozbiljnom navijackom grupom?Danas jedno,sutra drugo,danas bojkotujemo,sutra ne!?Prvo,Curkovica niste oterali vi,vec je sam otisao na vazniju funkciju,gde moze vise i da se strpa u dzep.Drugo,Bjekovica niste oterali vi vec Zeka,sto je i normalno posto je klub njegov.Kao da ne znate da dok ON ne ode nista nije promenjeno?Ja sam odavno prestao da idem na JUG zbog ovakvih navijaca.Ne znate vi ni sta je Partizan,ni sta znaci biti GROBAR,vi samo znate sta je vas licni interes.Ovim ne prozivam obicne grobare koji idu na utakmice,vole svoj klub,navijaju za njega,vec one koji o svemu odlucuju i kreiraju politiku i stavove navijaca.Pogletajte gde su cigani danas u odnosu na nas?Godinama ispred!!!A nekada ne tako davno,dok je na JUGU bila neka bolja ekipa,nisu mogli ni na svom severu da budu bezbedni.Ali,uz ovakve vodje ne bi me cudilo da sledece saopstenje bude da od sutra svi pravi grobari treba da navijaju za zvezdu.Svako ko je zimus bio ispred JNA cekajuci karte za Unikahu zna o cemu govorim.To vam je najbolji primer i dokaz ljubavi nasih vodja prema klubu!!Ali nema veze,proci ce i vase vreme,Partizan ce i vas preziveti ako vec moze i Zeku pa ce opet biti onaj stari.NAJVECI sa NAJBOLJIM navijacima na svetu!!!!!!

Grobar kg

pre 16 godina

Izgleda da je neko potkupio vodje navijaca,do juce kao dzzabe sto je otisao Bjeka kad je opet na nekoj funkciji,a danas sve super izmenili smo dosta stvari. Mozda nisam u pravu ali mi ovde nesto nije u redu...

Navijac Zvezde

pre 16 godina

Kakav je ovo cirkus? Slavi se dve godine od pocetka bojkota? A do pre samo par dana slala su se saopstenja kojima se promene u klubu nazivaju kozmetickim i gde se postavljaju neka pitanja od kojih bi, prema njihovim sastavljacima, trebalo da se tresu nebo i zemlja. Smehotres. Dalje, prvo su se bunili protiv Zeke, pa onda prosirili svoje zahteve na sve ostale, a sada kada su otisli svi sem Zeke, sada ste kao happy? Prodali ste se za sitne pare, kupio vas je Zeka samo tako. Otisao mu Bjeka, sada je i vas kupio, svaka cast. Dok je vas takvih, mi ne treba da brinemo za buducnost.

Hvala grobari.

borkolaw

pre 16 godina

sjahace kurta a uzjahace murta ...tako ja vidim odlazak bjekovica!!!! a proslava dvogodisnjeg bojkota .... ma daj!!!! to je bez veze ... nikad nisu navijaci smenjivali upravu pa nece ni sada... navijaci mogu samo da podrze neciju fotelju ili da daju podrsku kupovini nekog igraca (za koju je ona ista fotelja namaknula kajmak)

over & out

Aleksandar

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da odustajemo...zar se niste zarekli da dok ne odu Zeka i Bjeka mi ostajemo pri svome? Jel kanulo malo? Neko se otvorio za koji evric? Sram vas bilo, ljudi su stvarno verovali u bojkot i promene...a vi ste proteklih 2 godine samo bacili pod noge...prodali se za 100 jura. Sramota je velika...

hagen

pre 16 godina

SMESNO!!! Vise nego smesno!!!

Odlucili ste se vratiti i prekinuti bojkot?! Kad? Bukvalno jedno kolo pre kraja?!?!?!?

Kazete skoro pa su vam ispunjeni ciljevi... Za dve godine vaseg odsustva "oterali" ste Cirkovica - i to gde? Na mesto predsednika Olimpiskog saveza Srbije.
"Oterali" ste i Bjekovica - a gde? Na mesto savetnika tog vaseg celokupnog UO - koji ste takodje "smenili"
Smenicete i Zeku, naravno samo - kad? Ko to zna!!!

A da, i da ne zaboravim.. uspeli ste da za ove dve godine bojkota osvojite i - sta? cek, cek da razmislim... ako je Zvezda dva puta za redom osvojila duplu krunu, onda to znaci da ste vi osvojili.... osvojili... NISTA!!! jer dva puta nista = nista, matematika je prosta!!!
jadno, pateticno, na momente i smesno...

nja nja nja
znaci kanula je kinta....

ex_1

pre 16 godina

Xaxaxa, kao prekidamo bojkot?! To automatski znaci da su nekome legle pare na racun.. ili su im opet otvorene parfimerije i butici... E moj Simo, jeftina si "laka devojka"

VladaS

pre 16 godina

I tako je zavrsena spanska serija za koju su scenario napisali grobari, dok je za reziju bio zaduzen dvojac Zecevic i Bjekovic. Takodje netreba zaboraviti da je za "tonove" u ovoj seriji bio zaduzen dr Popovic. Poseban doprinos ima i jugoslovensko-cirkuzantsko-humoristicko udruzenje FK Partizan sa pratecim osobljem.

HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

pantarei

pre 16 godina

Sto bi rekao jeda nestasan decko:"Dzaba ste krecili."

Nisam mogao da zamislim gluplji nacin da se okonca protest. A samo pre neki dan bilo je - necemo magarece usi.

Pa, ima "Cigani" da crknu od smeha. Meni je ovo najveci blam koji sam procitao. Ovo vise boli od Fljamurtarija i Timoka.

Only PxFxCx

pre 16 godina

Znachi,prodali su se!!Ne mogu da verujem.Ustvari,mogu.Pa vi sebe smatrate ozbiljnom navijackom grupom?Danas jedno,sutra drugo,danas bojkotujemo,sutra ne!?Prvo,Curkovica niste oterali vi,vec je sam otisao na vazniju funkciju,gde moze vise i da se strpa u dzep.Drugo,Bjekovica niste oterali vi vec Zeka,sto je i normalno posto je klub njegov.Kao da ne znate da dok ON ne ode nista nije promenjeno?Ja sam odavno prestao da idem na JUG zbog ovakvih navijaca.Ne znate vi ni sta je Partizan,ni sta znaci biti GROBAR,vi samo znate sta je vas licni interes.Ovim ne prozivam obicne grobare koji idu na utakmice,vole svoj klub,navijaju za njega,vec one koji o svemu odlucuju i kreiraju politiku i stavove navijaca.Pogletajte gde su cigani danas u odnosu na nas?Godinama ispred!!!A nekada ne tako davno,dok je na JUGU bila neka bolja ekipa,nisu mogli ni na svom severu da budu bezbedni.Ali,uz ovakve vodje ne bi me cudilo da sledece saopstenje bude da od sutra svi pravi grobari treba da navijaju za zvezdu.Svako ko je zimus bio ispred JNA cekajuci karte za Unikahu zna o cemu govorim.To vam je najbolji primer i dokaz ljubavi nasih vodja prema klubu!!Ali nema veze,proci ce i vase vreme,Partizan ce i vas preziveti ako vec moze i Zeku pa ce opet biti onaj stari.NAJVECI sa NAJBOLJIM navijacima na svetu!!!!!!

V.Radosavljevic

pre 16 godina

Sta je bre ovo?!!! Kakav prtekid bojkota?!!!

Da li sam ja lud pa da nasednem sad na ovu pricu? Zar je slucajno sto smo sve pesme koje smo pevali godinama bile okrenute prema jednom coveku - najvecem zlu u Partizanu - Zarku Zecevicu...
Zar nije osnovni zahtev bio da on ode iz kluba? Jesmo li smatrali od pocetka bojkota da eventualna smena trenera, drirektora, predsednika nije bitna, koliko je bitno da Zecevica vise nikad ne vidimo u klubu

Sa ovim saopstenejm ste izvrsili veliku nuzdu po svim navijacima koji su bojkotovali poslednje dve godine.

SRAM VAS BILO GROBARI!!!

Makar ostao jedini koji bojkotujem, licno cu istrajati da me moj omiljeni stadion nece videti dok ZZ ne ode iz Partizana

ZARKO ZECEVIC NAPOLJE
BOJKOT DO KONACNE POBEDE!!!

nikola

pre 16 godina

Sramota! Jel su vas iskeshirali konacno? Grobar sam od rodjenja, ali na jug i dalje necu uci, a nadam se da vecina deli moje mishljenje. Dokazali ste da je ono:"Zeko lopove" bilo samo nja nja nja. Za ovu bruku ce nas cigani prozivati vecno. Nadam se da navijacka grupa "Juzni front" nece pasti na ovo "shminkanje"...

qwerty

pre 16 godina

"Još jednom pozivamo sve prave Grobare da dođu na južnu tribinu i velikom brojnošću uveličaju početak jedne nove ere Partizana, čime ćemo našoj matičnoj tribini zajedno vratiti sjaj koji nije imala poslednje dve godine."
Ovo je bruka. Neverovatno kako se sacica grobara prodala Popovicu za male pare. Istina je da se nista nije promenilo sem sto su pojedini ponovo dobili benificije. Ja sam u bojkotu vise od dve godine i tako ce ostati do daljnjeg, sve dok se mnogo toga ne promeni. Iz Kragujevca sam i nije mi tesko da idem na basket i vaterpolo. Sada, vi koji se kolebate razmislite, koliko meni treba vremena da stignem do Beograda, da pogledam vaterpolo utakmicu i da se vratim u Kg. Ne zaboravite, da meni vise vremena treba da se parkiram nego li sto traje tekma. Ako meni nije tesko da sve to izdrzim, neka ni vama ne bude tesko da ostanete van zidina stadiona, i da izdrzimo do kraja. Oni su se prodali, hocete li i vi?!

ZA PARTIZAN I U SMRTI I U PAKLU,I SA ZARKOM I BEZ NJEGA...

pre 16 godina

Sta glumite sad?Trebalo je da PARTIZAN POCNE GUMITI UTAKMICE da bi vi poceli dolaziti na stadion??Mislite da smjena Bjekovica znaci nesto?Alo,dolazili ste na derbi koji nije ODLUCIVAO nista a nigdje vas nije bilo na MALIM utakmicama gdje je Partizan izgubio titulu...i vi se sad kao kobajagi vracate??E jadni ste mi i vi navijaci,nema tu ni N od navijaca!Ja ni jednu utakmicu sezone nisam propustio,i bilo mi je tesko kad je Partizan gubio,ali bio sam tu,uz njega,prezivljavao sam to swe sa igracima i strucnim stabom...a gdje ste vi bili??Pili po gradu i ganjali pi.ke...oglasite se samo kad se neki novinar smiluje da vas pita nesto kao kad ce prestati bojkot itd...xex...ipak ste se pokazali kao najgori u evropi a i u svijetu vjerovatno,uprkos tome sto ste htjeli da dokazete suprotno,pobjegli ste od voljenog kluba umjesto da bude DOK NAS SMRT NE RASTAVI,i sad se vracate kao kerovi koji nemaju gdje da spavaju...i na kraju se pitam: DA LI NAM TREBAJU TAKVI?????
pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE!!

PS. da da,dobro vidite,ja sam iz Prijedora dolazio na svaki mec,ma gdje se on igrao...to je minimalno 50 do 100 evra troska pri skoro svakom mecu...i vi ste navijaci??

Andrija

pre 16 godina

HVALA BOGU!
Konacno ce Partizan i igraci imati podrsku kakvu imaju i svi ostali klubovi u svetu.
Valjda ce konacno zavladati normalna atmosfera na tribinama, posto je zadnjih 10 god. bila negativna, smucila mi se cak i LS (koju je Partizan igrao) od vasih povika.
Svadjate se 10 god. sa upravom, izmedju sebe – pricam o sukobu G.1970 i Juznog fronta.
Vi ste vise naneli stete klubu od Zeke i Bjeke u njihovim najgorim danima.
Direktno ste uticali na neke lose rezultata Partizana (sto vam je i bio cilj)- tekma sa Zemunom prosle godine na kojoj je izgubljena titula, sa Timokom… sve one tekme na kojima ste kreirali negativnu atmosferu, vredjali igrace, vrsili pritisak linca na njih- da naprave gresku, a cim se ona desi prozivali ih najstrasnije.
Mozda ce vam neko to i zaboraviti, ali ja necu.
Pa na utakmici sa OKSEROM…predsednik Oksera je posle te utakmice rekao da je prvi put video da domaci navijaci tako navijaju protiv svog kluba, i da je poraz Partizana logican jer nijedna ekipa ne bi mogla da pobedi u takvoj atmosferi.
Krivite Bjeku (iako i ja podrzavam njegov odlazak) za poslednje 2 sezone, a pri tom je prva sezona direktna posledica nesrecnog ispadanja od Artmedije (iako smo prakticno jednom nogom bili u LS) bas me zanima sta biste pricali o Bjeki da smo i tad opet usli u LS.
Bjekovic je prakticno izgresio samo letos dovodjenjem onih igraca, i Jesica…ali i Jesica je doveo jer je bio na vasem spisku zelja, a onoliko igraca je doveo ocigledno iz najbolje namere- da osigura titulu.
Pa i sa tim igracima bi Partizan danas slavio titulu samo da je bilo podrske navijaca.
Ako su Zeka i Bjeka iskopali raku Partizanu- VI STE PARTIZAN SAHRANILI…a sad se konacno javljate kao neki spasioci.
No, sve oprastam samo zarad opstanka Partizana, POSTO JE BORBA SUJETA TOLIKO TOGA UNISTILA, KRAJNJE JE VREME DA ONI KOJIMA JE PARTIZAN U SRCU to pokazu bezrezervnom podrsku klubu u godinama koje dolaze

Amerikanac

pre 16 godina

HAHAHHhA HAHHAh
Znao sam da ce posustati.
1.Curkovic nije otisao zbog bojkota, vec je presao na bolje mesto.
2.Bjekovic je ovo planirao neko vreme, mislim na odlazak u penziju.
3.Naravno Zacevic je jos tu!
I fantasticno radi pride.
4. A da se ne bi ugasili kao navijacka grupa, ovi moraju da izdaju ova saopstenja, da opravdaju svoj povratak na jug. Tipa, kao kad je Milosevic rekao na kraju bombardovanja, evo pobedili smo nato pakt, sacuvali smo Kosovo.


Svaka cast na pobedi protiv uprave, zelim vam jos mnogo takvih i na terenu.

Подсетник

pre 16 godina

TABELA 1978/79.

1. Hajduk 34 20 10 4 62:28 50
2. Dinamo 34 21 8 5 67:38 50
3. Crvena zvezda 34 16 9 9 51:33 41
4. Sarajevo 34 17 5 12 56:53 39
5. Velež 34 15 8 11 50:41 38
6. Budućnost 34 15 8 11 33:36 38
7. Radnički 34 11 13 10 38:34 35
8. Sloboda 34 11 10 13 34:34 32
9. Željezničar 34 14 4 16 45:52 32
10. Rijeka 34 10 11 13 35:34 31
11. Borac 34 11 9 14 45:56 31
12. Vojvodina 34 11 7 16 35:38 29
13. Osjek 34 8 13 13 32:39 29
14. Napredak 34 9 11 14 43:51 29
15. PARTIZAN 34 9 11 14 39:47 29
16. Olimpija 34 11 7 16 34:53 29
17. Zagreb 34 8 12 14 32:39 28
18. OFK Beograd 34 5 12 17 30:55 22


П.С.
У последњем колу ФК Партизан је тукао Будућност 4-2, при чему је Будућност имала 2-0 на полувремену. Следеће сезоне нису имали грејање у просторијама клуба.

DDT

pre 16 godina

"PODSETNIK", kad god pročitam da Partizan nije imao goru sezonu, ja se setim upravo 1979. godine i onog lupanja na Marakani, 3:0. Tada je 3/4 Mare pevalo, "Druga ligo, širi svoje grane i prihvati mlade Partizane", a grobari su bili toliko poludeli da su sa juga gadjali Zapad kamenicama i odlomljenim stolicama... opšta agonija i nemoć. Još im je Dule Savić zabio golčinu iz slobodnjaka, pa onda otrčao nazad do severne tribine zbog čega je popio drugi žuti na utakmici (prvi igrač u SFRJ na kojeg je primenjeno to novo pravilo). Inače, pred derbi, koji se igrao, koliko se sećam, u pretposlednjem kolu, se po Beogradu uveliko pričalo kako će Zvezda da im pokloni tri boda (mislim 2 u ono vreme) ne bi li se tako sigurno spasli ispadanja, umesto da u poslednjem kolu moraju da ginu (ili kupuju!) protiv Budućnosti. Ali, kakvo poklanjanje! Kakve komšije! Tri komada... ko slika! Trebalo je to još onda u drugu ligu, pa se nikad više ne bi ni vratili!

Alexbg

pre 16 godina

pa dobro, vratili su nam povlastice i sad ajmo nazad, a to sto cemo na inostrana gostovanja u kup Lilijane Ronketi, nema veze. Vazno je da su nas namirili konacno. Sram vas bilo, koga vi predvodite? Neko je lepo rekao, Partizan ima:
- Kao mlad tim za buducnost
- kao upravu koja radi u interesu kluba
- kao navijace koji se bore za promene!!!

mile mesar

pre 16 godina

tooooo grobariiii, jeste li spremni za molitveni mars hodocasnika do nase Meke i Medine i da svi zajedno suzu pustimo na nasem Zidu Placa.Pokajte se gresnici.

navijac

pre 16 godina

Sta sam ja bojkotovao!zar sam se suzdrzavao 2 godine da ne dolazim na stadion da bi posle sminkerskih promena doletio na prvi mig "vodja"?Pobeda ili nista!bojkot do konacne pobede!

sinisa

pre 16 godina

Na JNA sam isao sa caletom, kao klinja od 7-8 godina. Sada imam 38. Imam sal iz tog vremena, stariji je od od mnogih navijaca. Mislim da je ovo zastrasujuce neozbiljno i groteskno smesno! Nedopustiva kolicina gluposti i nedoslednosti za tako veliki i stari klub. Klub koji volim. Sprdnja.

Baca

pre 16 godina

Kasno Marko na Kosovo stize. Pozdravljam prekid bojkota, i svakako cu docu u subotu na Jug, ali ostaje pitanje sta bi bilo da se bojkotovalo skandiranjem na stadionu a ne van njega. Ne kazem da bi osvojili titulu, ali sugurno bi nam rezultati bili bolji da su navijaci bili uz igrace, koji nisu krivi za plitiku kluba. Bilo , neponovilo se. Napred Partizan!

Schultz

pre 16 godina

Iznenadjen sam pre svega. Nisam ocekivao ovakav razvoj, posebno ne posle jucerasnjeg poraza i jos jedne katastrofalne igre mog voljenog kluba. Jos sam pod utiskom i verovatno cu sutra moci racionalnije da sagledam ovo sto se danas dogodilo. Jedno je siguro: JEDVA CEKAM DA PONOVO IZADJEM NA NAS JUG I PEVAM DOK MI NE PUKNE GLAS!!!

Bruce Lee

pre 16 godina

Mislim da je ovo vrhunac gluposti i najbolja slika u kakvom se haosu nalazi ova navijacka grupa. Neznam koga Ovo smesno stivo treba da uveri da se nisu dogovorili sa upravom i da je to njihova spontana odluka. Neka su s edogovorili meni nesmeta ali zasto izdaju saopstenje i ovako se platkaju?

skeptik

pre 16 godina

Ocigledan pomak?!Da cetiri uzastopna prvenstvena poraza su ocigledan pomak.Ili se pomakom smatra ako vodje dobiju neku kintu.stvarno ste mi se smucili. Ja na jug ne idem dok ovakvi ljudi daju saopstenja i dok se jug puni na mig ovakvih ljudi(zapadna tribina ce mi biti dovoljna). I to kao sad malo necemo bojkotovati pa cemo se opet setiti da ne dolazimo kad "vodje" to odluce pa cemo opet dolaziti...A Zarko Zecevic ce da se smeje i uziva u gluposti nekih ljudi.

cvrle

pre 16 godina

Sto se mene tice i moje grupe BOKOT TRAJE!!!
Protiv Mladosti na jugu pravih Grobara nece ni biti!
Bice samo oni sto pred evroligaske utakmice uzurpiraju blagajnu!

Balansero

pre 16 godina

Pa jes, u bojkotu nema placenih putovanja, ulaznica za tapkanje, para za rekvizite i sl. A idu medjunarodne utakmice na jesen, treba uzeti koji dinar.

smesno

pre 16 godina

Šta je, dao vam Popović pare?
A Zečević ipak ostaje? Hahaha
U svakom slučaju, i sledeće godine ćemo vas tri puta pobediti.
Firma

HOMER

pre 16 godina

Ej, svaka vam čast! Ćurković je zahvaljujući vašem bojkotu strogo kažnjen postavljanjem na čelo OK Srbije, Bjeković radnim mestom na kojem navodno ništa neće da radi i za to biti darivan minimalnim ličnim dohotkom, šta li tek onog jadnog Zečevića očekuje!?
Molim vas, bojkotujte i mene, možda dobijem sedmicu na lotou...

Grobar kg

pre 16 godina

Izgleda da je neko potkupio vodje navijaca,do juce kao dzzabe sto je otisao Bjeka kad je opet na nekoj funkciji,a danas sve super izmenili smo dosta stvari. Mozda nisam u pravu ali mi ovde nesto nije u redu...

Navijac Zvezde

pre 16 godina

Kakav je ovo cirkus? Slavi se dve godine od pocetka bojkota? A do pre samo par dana slala su se saopstenja kojima se promene u klubu nazivaju kozmetickim i gde se postavljaju neka pitanja od kojih bi, prema njihovim sastavljacima, trebalo da se tresu nebo i zemlja. Smehotres. Dalje, prvo su se bunili protiv Zeke, pa onda prosirili svoje zahteve na sve ostale, a sada kada su otisli svi sem Zeke, sada ste kao happy? Prodali ste se za sitne pare, kupio vas je Zeka samo tako. Otisao mu Bjeka, sada je i vas kupio, svaka cast. Dok je vas takvih, mi ne treba da brinemo za buducnost.

Hvala grobari.

v.a.n.j.a

pre 16 godina

Zeko-Bjeko njanjanja... Jadni ste Vi grobari!!! Nikada ljudi od vas ali dobro,to ste Vi i uzivajte u tome. Mucno pitanje za vas glasi: Sta znace ovi brojevi 25,22,10,1,1 ??

Navijac u bojkotu!

pre 16 godina

Ja i moji drugovi se necemo vratiti , a vodje neka se vrate . Dok su ZEC i BIK u klubu nema povratka!
A ko se dogovara neka ide na JUG i uvereni smo da ih nece biti puno!ILI Zec i Bik napolje ili nama sa Dordjola ostaje KOSARKA >

Dingo

pre 16 godina

Ovo nema logike i vidi se da je sve sto se tice bojkota bilo farsa. Drago mi je sto nisam grobar i u to ime:"hvla ti majko, hvala ti oce....."

savski venac

pre 16 godina

Sta je Grobari??? Jel mozda prpa da ne budete treci pa pozivate navijace na stadion da pomognu svom klubu?
Nikada vi necete ostati dosaledni svojim recima...
P.S. Kad se setim sta su VODJE GROBARA radile sa kartama pred utakmicu Partizan-Unikaha, zgade mi se...

Pero

pre 16 godina

A ovo je sad ona nedelja kad ne bojkotujete? Samo me zanima kako se odlucuje kojim danima je bojkot a kada nije? Uvedete neki zreb,pa onda izvlacite,kao danas bi mogli malo bojkotovati,a danas i ne moramo...
E,najjaci ste,ovaj domaci fudbal bi bio tako dosadan bez vas i vasih poteza...

miki

pre 16 godina

nisamo ni mi bolji (delije) i nase vodje tapkaju karte i dobijaju kesh za sve i svasta ali vi ste vrh vrhova. smeh smesni. danas ovo sutra ono pa prekid pa zaplet pa idemo pa ne idemo. ne zna se ko koga sta kako gde. ajde konsolidujte se. mislim bez jakih grobara nema ni jakih delija.

medjutim

pre 16 godina

Naredjenje je naredjenje. Culi ste.

(pitam se dal ce sad zekoljupci zainat da bojkotuju, da ne ispadne da im neke zle vodje naredjuju..)

miki

pre 16 godina

a sad kada se plasite da necedti ni u kup uefa da idete, docicete da "podrzite" svoj klub, kliko ste jadni...ne mozete cak ni svoja obecanja da ispostijete koliko ja znam ZEKA je jos u svojoj fotelji

GroBaR Do GRoBa

pre 16 godina

Mislim da ovo nije pametno resenje Juznog Fronta,jer ako su mogli da izdrze 2 godine bez nas,mogu i narednih nekoliko dok konacno ne umre Zeko LOPOV!!!Ja necu ici sigurno na sledecu a ni kasnije utakmice i sve dok ne odu i Zecevic i Bjekovic ne nameravam da se pojavljujem na Jna.POZDRAV SVIM GROBARIMA!!!

Zeljkoni

pre 16 godina

Znaci ne mogu da verujem! Ovo stvarno jeste komedija i to bas ona koja dovodi do suza. Izgleda se cika Zeka otvorio, tj.platio da se stadion napuni, a cim legnu neke parice, bojkot se prekida. U stvari, kad bolje razmislim, koji bojkot? Ono sto je sigurno jeste da vi nikada njih necete oterati i da to jednostavno ne mozete uraditi. Eto, to se ovim saopstenjem i vidi. Ne vredi, kada se ne zna, ne ume....visa sila zar ne? I opet po onoj staroj, kad ih ne mozes pobediti, pridruzi im se. Strasno.
Iskreno se nadam da ce moj komentar biti objavljen.

Balvan!

pre 16 godina

Preporucujem vodjama da dovedu i Zeca i Bika na Jug pa ce ih biti vise.
Sramota me sto sam bojkotovao sa ovim vodjama i nastavicu sa svojim prijateljima dok se ne ocisti Partizan i od Zeca i Bika , a bogami i raznih vozdova.

идемо

pre 16 godina

ја бих само искористио прилику да честитам навијачима трећепласираног тима у земљи на успешном бојкоту. Као што сте отерали Ћурковића ( који се сам пребацио у СОК) и Бјековића, који гледа утакмицу у Новом Саду седећи поред Томића, ( ако сте заборавили, то је онај што неће дати никоме да му се еша у рад), тако сте и против тима и управе. ЧЕСТИТАМ великиМ бојкоташима, који час дођу на утакмице, час не дођу, па час бојкотују, па час не, па час вичу фк зечевић, па час иду да навијају за исти тај клуб, одн. да прећуте на трибини утакмицу коју партизан не игра на свом стадиону, ( опет, за оне са слабим памћењем, то је услед бојкота ЈНА, који и даље траје) Само да се вратим на меч у Новом Саду ( 2-0) и на детаљ после утакмице када играчи фк Зечевић, или фк Партизан ( ни мени баш и није више јасно о којем клубу се ради, зато не марите ако сте се мало погубили) аплаудирају тим играчима који су трећи, који губе три пута у дербијима од Звезде, који им брукају клуб, а онда те вође, који су, по логици ствари вође бојкота силазе доле на стазу и прилазе играчима да им узму дресове фк зечевић, или фк Партизан, ни мени више није јасно. Није ни њима.
Дакле, немојмо губити време на анализирање неорганизованог скупа поклоника црно-белих боја, који по свом нахођену уводе, па прекидају, па опет уводе бојкот, већ их само позовимо да сви послушају позив својих интелигентинх и принципијелних лидера, да прославе освајање трећег места, и да сви заједно- играчи, управа нова/стара/потенцијална и чувени ГРОБАРИ озвани9че крај постојања јсд партизана.

Pa, koga vi,bre?

pre 16 godina

Поводом овог "најновијег" саопштења "Вођа", предлажем следеће:

Од сада би "Вође" могле да штампају годишњи, или још боље, полугодишњи (пошто пречесто мењају одлуке), ЗВАНИЧНИ КАЛЕНДАР. Нешто налик на оне које издаје Српска православна црква, па онда у сваком да лепо напишу, утакмица бр.1 - ИМА бојкот; бр.2 - ИМА, али се иде на Исток; бр. 3 - НАСТАВАК потпуног бојкота; бр. 4 - ПРИВРЕМЕНИ ПРЕКИД бојкота јер је дерби против Вождовца; бр. 5 - БОЈКОТУЈЕ се само онај део непосредно испод семафора на Југу, зато ОБАВЕЗНО ПОПУНИТИ секторе до Истока и Запада; бр.6 - одлука ће се донети најкасније 24 часа пред утакмицу; бр.7 - сви на - СЕВЕР у знак протеста против Бјековићевог повратка на место директора; бр. 8 - итд...итд...итд.

И све онако лепо одштампано, мало црвеним словима, мало црним, а због слагања боја, може и плаво-жуто.
На првој страници Календара, зна се, слика првог predsjednika JSD Partizan, уз неки пригодни текст (може и молитва, "Генерале наш, иже јеси...") и "10 Навијачких заповести" (1.ЈА сам твој ВОЂА. Немој имати друге вође осим мене нити се клањај лажним идолима, осим у случају Лоле Смиљанића; 2.ЈА ћу због тебе, обичног навијача, савити кичму, прогутати понос и примати кинту од клуба; 3. Не буди симпатизер; 4. Увек мрзи Звезду више него што волиш Партизан; 5.Партизан се воли, а за остале се навија... итд.)
Одмах на следећој, фотка Зеке и Бјеке (у дну може име спонзора - "Хавана цигаре").
Потом још увести колумну, "посни дани" - рецимо, колико дана, месеци, година траје просечан пост између две победе над комшијама... између два "највећа успеха" ЈСД... колико дуго су на челу клуба З&Б...итд.

Мислим да би увођење једног оваквог календара у многоме допринело бољој и ефикаснијој комуникацији на линији, "МИ, ВОЂЕ" - "ВИ, боранија".

мисфитс

pre 16 godina

по који пут? играју најважнију утакмицу сезоне у европи и бојкотују , а затим после неколико дана прекину бојкот због важности вечитог дербија. Па стварно су смешни. Важно да они славе титулу у бојкоту :):)

Vlada

pre 16 godina

Jadno. Odjednom,kao grom iz vedra neba neke nove price,zakljucci...
Otkud sad da su zadovoljni,avi koji su citali poslednje saopstenje u kojem se kaze da nije nista uradjeno po pitanju Bjeke,parafraziram,isto sr... drugo pakovanje.
Mora da je vodjama kapnulo sto pa ovako iznenada reaguju.

Sashko

pre 16 godina

Komedija i to kompletna! Da sam kojim slucajem grobar, ne znam cega bi me vise bilo sramota: toga sto su me vozali dve godine, ili cinjenice da posle svega na ovakav nacin prekinem bojkot. Bruka... Organizovane grupe navijaca i sluze da rukovodstvima klubova obavljaju prljave poslove, problem je samo sto oni klinci koji se pale na to ne razumeju.

Dupla kruna ole

pre 16 godina

To grobari sveti ratnici uspecete samo napred.Pomolite se Alahu i krenite napred u sveti rat:).
Samo ti samo ti u srcu mome jedno si ti o Zvezdo ljubavi

RJ

pre 16 godina

Dolazim na jug samo mi sacuvajte moj deo para, nemojte sve da potrosite, znam da ste halapljivi jer para nije bilo 2 godine.

GROBARI SMESNI STE

Gravedigger

pre 16 godina

E moji "Grobari", sve ste nas razocarali ! Verovali smo vam, imali smo ciljeve, govorili ste da niko nije iznad kluba, a sad se sami izdizete! Pa kako vas bre nije sramota da sad zovete ljude na tekmu, ne znam odakle vam to pravo?! Za koliko ste se prodali, za 2,3 zastave? Za sta ? Treba da vas je sramota !!! I molio vas da vise ne izdajete saopstenja tipa "da se ove nedelje ne ide na tekmu, a sledece se svi pozivaju da dodju", sramota, bruka za klub ! JUG MORA OSTATI PRAZAN, sta je sa tim ? Zapitajte se malo.....

bobanmkd

pre 16 godina

bas super!posto smo poklonili ciganima dve titule vracamo se na jug!poruka Popovicu posto znam da prati ovaj forum.osim Rukavine,Lomica,Smiljanica i Jovetica,Partizan nema ni jednog fudbalera prvoligaskog kvaliteta!oooops,zaboravio sam Oditu ali njemu smo ubili samopouzdanje pa kasno je od njega ocekivati da vise nesto uradi.

Aca

pre 16 godina

Bjeković smenjen-i postao savetnik predsednika Upravnog odbora? Zečević ostao - "Jedan od pet najboljih menadžera u Srbiji" kako reče ovaj naš predsednik Upravnog odbora!? Zato se i kaže da stanje u sportu verno odslikava stanje u društvu! Kolika je cena prekida bojkota - šta ste dobili, drugim rečima - da ubedite ljude da su stvari pokrenute s mrtve tačke? Umesto da pozovete grobare da bojkotuju i onu šugavu NLB, NSH ...(ili kako se već zove ta "gumarsko-bankarsko-bivšedržavna-bratska), ligu vi ih pozivate da "pruže podršku Upravi". E, stvarno nam sve ode u propast! Ovo je van svake pameti! Nemam više živaca da se majem s glupostima. Samo mi je sve više žao što sam sport počeo da pratim nekako apatično (tenis, vaterpolo i odbojka mi još dižu "pritisak" i vraćaju iz "mrtvih" - ne zbog uspeha, koliko zbog, bar zasada, truda, zalaganja i borbe - kao i zbog nekog utiska da im je drago što se "bore" za svoju zemlju). Ostalo - lopovluk, javašluk, korupcija, podmićivanje, pranje para. Ma, prekidam - "bilo bi smešno da nije žalosno"!

Naredba!

pre 16 godina

Eee i vodze su kao Zec i Bik i oni bi da naredjuju. Nece moci jer ce biti sami na jugu i njihovi poslusnici.
Bojkot za POSTEN i CIST Partizan pa makar iz pocetka iz Srpske lige.

Manitou

pre 16 godina

Zeka, Bjeka, Lola, I hajduci s' juga... mene sve ovo podseca na neku jeftinu sapunicu, Shpansku seriju. Samo neka drama i ljubavne peripetije.

I sad, kako ja vidim, dzaba ste bojkotovali grobari.

пиксла

pre 16 godina

``... да прославимо титулу двогодишњег бојкота...``
хахаха
ја мислио да бојкотују за паре, уствари то је било за титулу. честитке на титулу, али бојкот је био намештен:-)
гробари за плату!

NeO

pre 16 godina

Da proslavimo dvogodisnjicu...
To je kao kad bi leceni narkoman izjavio: "E, posto sam strejt 2 godine daj da se ufiksam da to proslavim"
Pre roka...

Sale bgd

pre 16 godina

A zakleli su se da nece ici na utakmice dok ne odu bik i zec...bas su od reci.
Usput ovo im je negde 484295 saopstenje po redu od kad je poceo bojkot. Stvarno, ali stvarno su smorili.

nikola

pre 16 godina

mnogo ste smesni...

zeko odlazi nja nja nja
zeko odlazi nja nja nja...

neko od vodja dobije pare i sve je reseno a ovamo piksi i terzic kupuju utakmice, razmislite ko su vam vodje

Uros

pre 16 godina

PA sta reci povodm ovog sramnog bojkota.To govori koliko su jaki takozvani navijaci partizana i koliko su mocni bjeka i zeka.ZEKO OSTANI,BJEKO OSTANI.A grobari neka gledaju i sledece godine ZVEZDU kako opet slavi titulu na VOJNOM POLIGONU JNA.

totti

pre 16 godina

...ostavili ste me bez reci, neznam dal da se smejem il da placem... Veoma sam zadovoljan sto ste navijaci Partizana...
ДС 1989

Sasa-Sabac

pre 16 godina

Ja podrzavam ovu odluku i treba svi da dodjemo da pomognemo nasem Partizanu da se svi zajedno vratimo tamo gde nam je i mesto,na staze uspeha.I ja se zalazem za kompletne promene na svim nivoima ali treba da pomognemo klubu jer je on nas i setimo se samo koliko smo se puta radovali sa njim,jednostavno on je deo nas a mi smo deo njega i ne smemo mirno gledati kako propada jer ovo sve boli,zato dodjimo bez obzira na sve ja ne branim ni upravu ni vodje ja kao i mnogi volim Partizan i hocu da uradim sve samo da se ponovo zajedno radujemo i da Partizan opet bude nas najbolji klub jer realno to i zasluzujemo i da opet igramo zapazenu ulogu u evropi.IPAK JE PARTIZAN VAZNIJI OD SVIH NAS,samo treba to svi mi da shvatimo i oni koji ga VODE i oni koji ga VOLE. Ja ga sad volim vise nego ikada!!!

Mix

pre 16 godina

I, sta ste napravili sa svojim bojkotom? Napravili ste agoniju kluba, minus u finansijama i nemogucnost transfera nasih igraca. Napravili ste u konacnom rezultatu dve duple krune nasim najvecim neprijateljima. Eto to je bilans vaseg bojkota, a ne ono sto tvrdite. Klub postoji zbog rezultata i prosperiteta srpskog sporta a ne "zbog vas" ili nas . Mi smo tu da budemo navijaci i da klub uvek podrzavamo bez obzira na to ko ekipu vodi i ko njome upravlja. Da li je MU doziveo od publike ono sto ste vi napravili svom klubu?
Pozelecete vi Nenada Bjekovica!
I sada, kada ste "prekinuli bojkot" ja porucujem Klubu i UO da od sada pa zauvek, nikada ne dozvole ni jednu besplatnu ulaznicu na utakmice prvenstva i kupa. A zadnji mec prvenstva moze uvek biti slobodan ulaz kao complimentary. Nikakve privilegije, ali i Klub mora da se reorganizuje i da podrzi navijace na druge nacine kao ostali Klubovi. Pa pitajte Pedju Mijatovica kako su organizovani navijaci Reala i sta Real daje njima.
Eto, to ja mislim uz lep pozdrav.
Mix

DELIJE KG

pre 16 godina

NJA NJA HAHAHAHAAHAAHAHA

grobarski cirkus se nastavlja!!!!

MA OVO JE UZIVANCIJA

10 DUPLA KRUNA

grobari nas zasmejavaju

EXTRA

Marea

pre 16 godina

Tresla se gora - rodio se mis...
Ocigledno je da je neko podmazan, ili mu je objasnjeno da ce pre Ronaldinjo u Partizan nego Zecevic iz njega...
I tako se Zeka pridruzio velikoj plejadi nasih heroja koji nikada nece odgovarati za ono sto su uradili...Smesno...

Илија Српска

pre 16 godina

НА ЈУГ!!!!!
Нема шансе ако сам и до сада ишао више нећу бојкот до краја сада је популаран СЕВЕР и тамо идем! Са те стране се и титула види!!!

Woodoo

pre 16 godina

Ja se ne vracam na utakmice dok:
1.Zecevic ne ode iz kluba (daleko)
2.Bjekovic ne ode iz UO (daleko)
3.Ove nazovi vodje navijaca ne odu daalllleeeeekoooo da ih vise ne slusam i ne gledam
4.se ne sagradi novi stadion koji je obecan
5.se na tom stadionu ne sagradi semafor od para prodaje Kezmana
6.se ne promeni politika kluba
Do tada, mozete svi da pricate sta god hocete, ja doci necu.

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Kako mogu ja da idem ako sam se zarekao da necu dok ne ode Zeka? Pa ostao je veci mafioza nego onaj drugi.
Ostao je covek koji je tribine PFC-a ofarbao u zuto-plavo-crvene.
Dosao mu je Petric kao zamenik??? Ko??? Gde su Jokan, Mijat, Batica, Buda,Moca, Golac, Antic, Katanec.
VD Direktora Tomic??? Mislim, igrac koji pretci 100m po tekmi i nikad, ali nikad ne isprlja dres. Pedantan momak, to mu priznajem??? A gde je borac Nadj?
Pa kako bre da dodjem na tekmu kad se jos pre par godina pricalo da se za Tomica cuva direktorsko mesto?
Kako da dodjem kad od LS se profitira samo 200.000EUR?
Kako da dodjem kad su u klub godinama dovodjeni besplatni fudbaleri po kumovskim i menadzerskim linijama?
Dok je Obradovic Goran bi sa Tumbinom cerkom jedan biser Partizana Isailovic je propadao kao igrac. To smo svi videli i znali. Razlika je bila ocita.
Nas 90% glasa da stadion nosi ime Mancea oni ga nazivaju stadion Partizana.
Nemojmo sami sebi da lazemo, to je najgore. Srecno vama na utakmicama ali kod mene lopovima mesta nema i ja nastavljam bojkot. Hvala i dovidjenja!

boki

pre 16 godina

xa xa xa xa xa koliko su smesni...pozivaju se oni koji su se zakleli da nogom nece krociti na jug dok je Zeka tu...xa xa xa sta je bilo,dao taj isti Zeka kintu pa ste ga ponovo zavoleli??ne bi me cudilo da zapevate Zeko ostani,Zeko ostani ili Bjeko vrati se,Bjeko vrati se...

Nesa

pre 16 godina

Izgleda da je neko od vodja navijaca debelo naplatio da se prekine ovaj bojkot.Ako se tvrdilo bojkot do kraja zasto su odjednom one "kadrovske promene =sjase kurta da uzjase murta" dovoljne za prekid bojkota.Srpska posla.....

Beda!

pre 16 godina

E tek sada cu da bojkotujem ili cu prestati skroz da idem na stadion. Bojkotujem jer zelim cist i posten Partizan , a sa Zecom to nikada nece biti. Doduse nisu bolji ni Terzic , a pogotovo Piksi ali to je problem za druge.
Bojkot i protiv vodja.

laki

pre 16 godina

Para vrti gde burgija nece. Bas kao sto je "bojkot" finansiran od nekih (recimo, Ceptera, izmedju ostalih), tako je i ovo "namireno" po silcnom principu.
Mene Partizan, a i fudbal u Srbiji, odavno uopste ne interesuju. Ne sto necu, jer je strasno sto gledamo strani fudbal kao domaci, vec zato sto tzv. srpski fudbal vredja inteligenciju.

Ser

pre 16 godina

Ovo je najrealnija odluka, sta neko ima od toga sto neko uzima pare ili ne ,sta ja imam od toga jel zeka krade ili ne ili jel tamo neki Pera Laza ide za dzabe na gostovanja mene zanima samo uspesi Partizana, meni ni iz dzepa ni u dzep.Sta mislite veliki grobari i vi cigani sto se javljate da vodje cigana nemaju privilegije haha imaju i to mnogo vece nego sto su grobari ikad imali tako da molim vas svim srcem uz Partizan i da budemo srecni da se ova agonija napokon zavrsila!!!!Svi na Jug !!!

wule

pre 16 godina

Kakve ste picke grobari?ko vam je dao pare recite sad!!!kao odjednom prestaje bojkot odjednom se navijaci pozivaju...ma znas kad vise dodjem na jug-NIKAD!!!zato sto ste takvi...vodje sram vas bilo bre!kako mozete?niste nista bolji od zeca!MRSSSSS

Cofi

pre 16 godina

Mene je stvarno stid i sramota da Zvezda osvoji titulu u ovakvoj 'konkurenciji'!Evo ja kao navijac Crvene zvezde zalazem se za to da vratimo ovu titulu,zaista nam ne treba!

Denis Napast

pre 16 godina

Gospodin Srbija, gospodin Klempavi Dzoni, gospodin Tumara, gospodin Tuljak, gospodin Vlada Budala... Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio.

Zoran Radojević

pre 16 godina

Prevod saopštenja na srpski:
"Dođite poslednji put na stadion Partizana. Od sledeće sezone domaće utakmice igramo na Teleoptiku, kada ćemo nastaviti bojkot jer ionako ne možemo svi da stanemo. A onda će nam Zeka sagraditi beogradski "dele Alpi" lepši i veći i od torinskog. Naravno, čim u Beogradu niknu Alpi."

MARKOpfc

pre 16 godina

Ovde samo cigani pisu komentare,za razliku od njih mi Grobari vise volimo svoj klub dok oni vise mrze Partizan nego sto vole Zvezdu.

SouthPark

pre 16 godina

Bez obzira na to sto u saopstenju pise da se bojkot prekida do daljnjeg, to ne znaci da se nece bojkotovati utakmice sledece sezone. Apatin je poslednja utakmica u ovoj sezoni i zato je receno "do daljnjeg", ako se u medjusezoni promeni i poslednja prepreka koja postoji da klub dobro funkcionise (ZZ) onda ce se bojkot trajno prekinuti. Ako zeka ostane, onda prekid bojkota vazi samo za ovu jednu utakmicu.

Grobari Jug

simpatico

pre 16 godina

Prvo ste se kleli dok ne ode Zecevic necete se vratiti, kada ste videli da on nece otici dok ga smrt ne pocisti, i da vas bojkot i entuzijazam opada i da zapravo vi nemozete nista da uradite resili ste da se zadovoljite time sto je Zecevic smenio par svojih piona a svog laufera (Bjekovica) stavio na novu poziciju savetnika. Naravno isto tako je jasno da u "pravnoj" drzavi kao sto je ova posten svet ne moze da se izbori sa "biznismenima".

slavujac

pre 16 godina

fala bogu! Najzad je preovladao razum grobara! Jedino sa stadiona mozemo smeniti zeku! Ajmo bre grobari, ajmo bre crno-beli, pokazimo koja je najludja grupa navijaca u srbiji, kakvi bre cigani!!! Pomozimo Djukicu i ovim momcima da sledeca godina bude velika! Razbucajmo tu Mladost u zadjem kolu i pokazimo da smo opet jaki, a kad smo zajedno najjaci!! Uprava, dovedi dobra pojacanja! Igraci, dajte srce na teren! Grobari, ma sta reci, vi ste najbolji navijaci na svetu!!!!

saban

pre 16 godina

Sramota svetska. Toliko buke i sranja svo ovo vreme za nista.
Sta se to jadovi jedni promenilo nabolje. Bjekovic se premestio sa jedne stolice na drugu. Drugo nista. Vama ponestalo para koje su Zecevic i kompanija delili da urlicete i dolazite da gledate sranje od fudbala .
Zato ste odlucili da prekinete bojkot.
Prodane duse, sakrite se u misiju rupu. Navijaci iz interesa........takvi ste vi Partizanovci.

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

Mafija otisla
JUG SLOBODAN

iako vecina komentara koi sam procitao su od cigana kako (zavrsena je shpanska serija) (i da posle ovoliko vremena obustavljamo bojkot) to nije tacno zato sto si znamo koliko su grobari ucinili protiv mafije i svi znamo koje zasluzan za promene u FK PARTIZAN


zato vas puno pozdravljam posebno sve grobare

ocekuje se i mala podrska iz makedonije

DelijaJunior

pre 16 godina

Grobari prodali ste se za pare i nema dalje.Nego kako vas nije zao postenih partizanovaca koji vole svoj klub nije mi jasno.Stvarno ste cirkuzanti

Iverson

pre 16 godina

Dakle,ovi likovi su za Ginisa.Oni su toliko puta prekidali i nastavljali bojkot,da to sigurno moze da udje u Ginisovu knjigu rekorda.Nijedan protest u istoriji,ne samo iz oblasti sporta,nego i sire (u politici,oblasti ljudskih prava,strajkovi,itd...),nije toliko puta prekidan,pa nastavljen,pa prekidan,pa nastavljen,pa prekidan,pa nas...dobro,necu vise.
Ako im je to bio cilj,da udju u Ginisa,onda bi im bolje bilo da su se prikljucili maturantima i da su zaplesali na Terazijama.To je ipak laksi put.

Grobar_90

pre 16 godina

Pune tribine ruznih navijaca,nemamo baklje prskalice gore,bubnjevi busni pesme su nam ruzne, jer mi smo stoka sa tribine juzne!.. poz za sve grobare

John

pre 16 godina

Kakva je ovo sprdnja? Prekid bojkota odjednom? C C C kakva glupost! Ja se na jug ne vracam i pozivam sve prave grobare da ucine isto!!! Do konacne pobede!

tatko

pre 16 godina

Ne razumem bas najbolje one koji ushiceno klicu kako jedva cekaju da se vrate na juznu tribinu. Pa zbog cega ste sve vreme bojkotovali, a sad se vracate kad nijedan od zahteva nije ispunjen?! Samo zato sto je nekolicina sveze "podmazanih" hohstaplera rekla da je sada sve u redu!? Delujete kao ovce koje pastir juri nazad na livadu.
Sako ko ima bar va grama mozga nece nasesti na ovakve provokacije lopova koji navujacke grupe pretvaraju u interesne organizacije i daju sebi za pravo da izdaju ovakva "saopstenja".

Stexman

pre 16 godina

Znaci, magarece usi su stigle u Humsku? Al su izgleda teske pa to treba da se sa nekim i podeli. Predlazem da "jug" dobije novo ime:
"Magareca Klupa"
Dogodine play-out ;)

Poslednji pozdrav od FIRME!!!

Boban

pre 16 godina

Pa što niste preneli sve? Evo dodatka ovom saopštenju sa www.juznifront.com

U četvrtak 24. maja će se održati konferencija za štampu Grobara pred predstojeću poslednju utakmicu fudbalskog kluba ove sezone.

Do četvrtka i do konferencije dodajemo dodatak saopštenju koji pojašnjava odredbu oko nastavka bojkota utakmica:

Navijačka grupa Grobari Jug je odlučila da će na ovoj, poslednjoj utakmici fudbalskog kluba ove sezone, biti prisutna na svojoj južnoj tribini Partizanovog stadiona, koja će za ovu priliku biti otključana, ali naglašavamo da ODLUKA O DOLASKU NA STADION VAŽI SAMO ZA OVU UTAKMICU i da će dalje delovanje po pitanju bojkota biti razmatrano u hodu, a sve u cilju ispunjavanja našeg preostalog zahteva - odlaska Žarka Zečevića iz kluba.

jos jedna pobeda i titula

pre 16 godina

Gospodine Popovicu..Da li je to tragedija, da li je to komedija? Chocholate - Hleba, Chocholate - Hleba..Gospodine popovicu.

Ja cu majke mi umrijeti od smijeha..Pa vi stvarno hocete da vas psihicki unistimo..Ajd cuce se sa severa..pozdrav pilici

Delija JUG!

pre 16 godina

Meni je ipak vrhunac smehotresa to što se u grobarskom saopštenju kaže da se povratkom na JNA slavi TITULA dvogodišnjice bojkota!!! Ili je dvogodišnjica, ili je nekakva titula, ali jedno i drugo zajedno - ne može. Odn., može, ali samo kod vas. Joj, koji kal, majko moja.

пиксла

pre 16 godina

‚‚...да прославимо титулу двогодишњег бојкота...``
ја мислио да бојкотују због пара, кад оно испаде због титуле. честитке на титули, али бојкот је био намештен:-)
гробари за плату!

Djoxy P.F.C

pre 16 godina

Najvatreniji navijači Partizana pomalo su već i zaboravili kako izgleda južna tribina stadiona u Humskoj ulici. Već dve godine bojkotuju domaće utakmice Partizana (samo su jednom prekinuli bojkot zbog „večitog derbija”), tražeći ostavku doskoro jedinih čelnih ljudi kluba - Nenada Bjekovića i Žarka Zečevića. „Grobari” su odlučili da u poslednjoj utakmici ove sezone protiv Mladosti iz Apatina, 26. maja, privremeno prekinu bojkot i dođu na južnu tribinu stadiona Partizana. Razlog za ovo privremeno „odmrzavanje” bojkota je u želji „grobara”, kako kažu, da još jednom pošalju jasnu poruku čelnicima kluba, ali i da stave do znanja svima kakva će biti atmosfera na stadionu kada se ispuni i poslednji zahtev navijača, a to je odlazak generalnog sekretara Žarka Zečevića.

U međuvremenu, ispunjen je jedan zahtev „grobara” - odlazak Nenada Bjekovića sa mesta sportskog direktora. Doduše, Bjeković će posle 26. maja obavljati funkciju savetnika predsednika Nenada Popovića za sportska pitanja, ali je „grobarima” naknadno objašnjeno da Bjekovićeva reč prilikom dovođenja igrača više neće biti poslednja.

Ostao je, međutim, još jedan zahtev, a to je odlazak Zečevića iz kluba. Uprava Partizana, međutim, nema nameru da se odrekne Zečevića, što je jasno rekao predsednik kluba Nenad Popović posle sednice Upravnog odbora.

„Imam odličan odnos sa Zečevićem. On je jedan od pet najboljih menadžera u Srbiji i mogao bi da radi u bilo kojoj firmi”, izjavio je Popović prošle nedelje.

Jedan od vođa „grobara” Predrag Simić, zvani „Sima Srbija”, rekao je da odluka o povratku na stadion važi samo za ovu utakmicu, jer nisu ispunjeni svi zahtevi.

„Borimo se za princip smenjivosti, da ostavke budu nešto normalno kada Partizanu krene loše”, rekao je Simić.

U pamfletu u kojem pozivaju navijače Partizana na utakmicu „grobari” su napisali:

„Pokažimo kakav Partizan hoćemo! Jak, uspešan i borben! Partizan koji se ne stidi svojih navijača i navijače koji se ne stide Partizana! Da budemo brojni, bučni i dostojanstveni! Da pokažemo koliko nas ima!

Nećemo loš Partizan!

Nećemo Partizan koji gubi 10 utakmica u prvenstvu!

Nećemo Partizan koji pobeđuju Apatin, Hajduk, Bežanija, OFK, Vojvodina!

Nećemo Partizan koji gubi tri derbija za 30 dana!

Nećemo ljude kojima ni 3.000 ljudi na stadionu u Kupu UEFA nije dovoljan signal da odu!

Nećemo ljude kojima ništa ne znače dve godine prazne južne tribine!

Nećemo Partizan otuđen od navijača!

Nećemo Partizan nad kojim se iživljavaju sudije, nećemo Partizan bez autoriteta!

Nećemo prodaju najtalentovanijih klinaca koji ne sastave ni dva kišna petka u prvom timu!

Nećemo još 12 godina obećavanja novog stadiona! Ili ga gradite ili odustanite.

Nećemo žuto-plave stolice!

Šta hoćemo? Hoćemo jak, ugledan i odgovoran Partizan! Partizan moćan i u Evropi! Partizan koji neće biti otuđen od svojih navijača! Hoćemo Partizan kakav je uvek bio...”

profa

pre 16 godina

Koliko ja znam počeli smo da bojkotujemo posle revanša sa Petah Tikvom 29.09.2005. tako da ste malo poranili sa proslavom dvogodišnjice bojkota.

Ivan

pre 16 godina

E moja braco,otisao sam sa juga na zapad i tada smo a posebno70ih bili najjaca firma na Balkanu,putovao sam svuda,gubili,dobijali ali nikada nisam znao bez PARTIZANA da zivim a Vi? Us..li ste tradiciju i obraz najjace grupe u neka bolja vremena...Placeni navijaci...tuzno!

grobar do groba

pre 16 godina

sviiiiiiiiiiiiiiiiiii na juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Steta sto i mi sa kosova nemozemo da dodjemo da bodrimo nas voljeni i jedini pravi klub PARTIZAN. Poozzz za sve grobare sa kosova

vlada G

pre 16 godina

Ovo je sramota za NAS (ne vas) JUG, ali polako, i vas "velike gobare" cemo smeniti kad tad, a do tada uzivajte u parama koje ste od "nove" uprave dobili !!

Sasa kv

pre 16 godina

Na kraju su vodje opet na platnom spisku!Svaki normalan navijac Partizana bi trebao to da vidi.Cas bojkotujemo,pa ne bojkotujemo,pa samo kuci........DO KONACNE POBEDE!Smesni ste!I ono malo postenih navijaca sto ste imali rasterali ste,zbog Vase licne koristi!A vi "obicni" navijaci i dalje placajte karte,prevoz..i pustite da MANIPULISU vama!!!

Colin_bgd

pre 16 godina

kao i uvek u svojoj istoriji navijaci i fudbalski klub Partizan okrecu i drugi obraz da ih pljuju, maltretiraju, saplicu, podmecu, lazu i kradu. ali nema veze, mogu "popularne delije" da laju i arlaucu do prekosutra, ipak je ovaj bojkot uspeo, jer posle 20 godina statusa quo, sa istim ljudima, istim funkcijama (bez obzira na rezultate), ipak se doslo do solidnih promena. sad sto neki ne znaju da je umece diplomatije traziti vise od maximuma da bi se dobio maximum, to je druga stvar. 66.7% zahteva je ispunjeno i neka se vrati 66.7& navijaca, to je dobar rezultat.

a to sto zvezdicu i njene razmazene simpatizere (jer prave navijace koji bi je voleli i da nema najvise osvojenih trofeja na balkanu i nema mnogo) ni osvajanje duple krune ne zadovoljava, i to u sezoni kada je partizan naredjao 11 poraza (ne pamtim kada je toliko bilo i za vreme SFRJ, a tada smo znali da zavrsimo i na solidnom 15., 11., 7. itd mestu) i kada je igra, igracki kadar, fizicka i takticka spremnost i sve ostalo vise nego katastrofalno, to je druga prica...

Grobari su Doktori

pre 16 godina

Fala bogu,dosta je bilo glupiranja,a sada da napravimo tim i da RAZVALIMO komsinice!!!!
GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE ALEE

mare_pfc

pre 16 godina

Cekaj, oni ne dolaze na utakmicu da bi podrzali ovaj mladi tim, nego dolaze da bi proslavili dve godine "uspesnog" bojkota?! I sad kao ajde dodjite? Pa jel ste vi normalni? Neka hvala, evo vam pa se izmotavajte, licemeri.

erdoglijanac

pre 16 godina

sram vas bilo....sramota me je sto imamo takve vodje...Razocaran sam...Prodane duse...niste postovali navijace partizana.Do pre dva dana vam ne odgovara sto je bjekovic samo zamenio stolice,a sada vam je to ok.Sram vas bre bilo...

MIhajlo

pre 16 godina

Bruka i sramota. Za male pare ste se prodali(ili za vas velike). Ja da sam navijac partizana nikad ne bi otisao na jug da navijam sa takvom bagrom kao sto ste vi!!!! Stigla plata komsija :)))

dragan dragovic

pre 16 godina

LJudi dal je ovo moguce,jel neko od vas bio na utakmici juce u novom sadu,nikada jadniji partizan u zadnjih 25 god.kolko ga ja pamtim,zalosno je ko nosi crno-beli dres,koje trener ,a da negovorim ostalo,ljudi pa koje ovde lud,partizanov dres je svetinja a klinci kao da igraju za cukaricki,smesno,zalosno,tuzno,nemam rijeci da opisem kako sam se osecao,a sad prekid bojkota,nemogu da verujem,pa grobari niko se nije pomerio iz partizana samo su neki ojacali svoje fotelje.Imali iko da prica o igri,igracima,treneru o mjestu gdje se partizan nalazi trenutno,gdje su resenja najgore godine u istoriji partizana,sve je tako smesno da vise nemam sta da kazem,,,,VOLIM PARTIZAN DO GROBA,al nikad vise na stadion dok su svi ovi ljudi u klubu,pozdrav za sve navijace kojim je crno-bela boja istinski u dusi, a ne interes.........BOJKOT

bobanmkd

pre 16 godina

Hej,citam komentare i kidam se od smeha!Pa Cigani vi ste savrseni!?
Pa vakvu iskompleksiranost nisam video u zivotu!
Pitajte bilo kojeg psihijatra i on ce vam lepo objasniti da vi ustvari umirete od straha kada se toliko bavite nama!hvala vam sto ste mi ulepsali dan

sasa

pre 16 godina

mozeli neko od voda da objasni sta je se dogodilo pozitivno od
predzadnjeg saopstenja pa do ovog danasnjeg u fk partizanu.
sta je sa onom pricoj o magarecim usima
.
da nije zalosno bilo bi smesno.

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

U četvrtak 24. maja će se održati konferencija za štampu Grobara pred predstojeću poslednju utakmicu fudbalskog kluba ove sezone.

Do četvrtka i do konferencije dodajemo dodatak saopštenju koji pojašnjava odredbu oko nastavka bojkota utakmica:

Navijačka grupa Grobari Jug je odlučila da će na ovoj, poslednjoj utakmici fudbalskog kluba ove sezone, biti prisutna na svojoj južnoj tribini Partizanovog stadiona, koja će za ovu priliku biti otključana, ali naglašavamo da ODLUKA O DOLASKU NA STADION VAŽI SAMO ZA OVU UTAKMICU i da će dalje delovanje po pitanju bojkota biti razmatrano u hodu, a sve u cilju ispunjavanja našeg preostalog zahteva - odlaska Žarka Zečevića iz kluba.


ovoje prava istina o nastavku bojkota
da svi koji pisete na sajtu b92 prvo procitaju saopstenje koje je dato na stranici juznog fronta

pozdrav do sve grobare i u subotu pun jug da pokazemo kako se navija

Zoran

pre 16 godina

Ajde ne gubite vise vreme i uzivajte u fudbalu. Kome se ne svidja neka navija za neki drugi klub, ima ih na stotine, pustite nas da normalno odlazimo na stadion i gledamo fudbal a ne divljanje na stadionima.
Pozdrav od PARTIZANOVCA!!!

goran

pre 16 godina

mene jug vise nikada nece videti tkz navijaci partizana grobari , vi ste bre smesni unistili ste jug vi ste izdali grobare , eh podmitljivci jedni sa vama ni u autobusu ne bih voleo da budem

Caca

pre 16 godina

Secate se filma Kum,kada don vito karleone kaze sinu Majklu:Sine ko ti predlozi sastanak sa drugim bandama taj je izdajnik.Pa ko je sada izdao-naravno grupa Grobari Jug.Cuo sam da je neki vodja navijaca skoro izasao iz zatvora.Odmah je sklopljen dil sa zecevicem.Nedajte se prevariti PRAVI GROBARI!A ti nazaovi navijaci koji bi samo da se ovajde od kluba nikad nisu i nece nikad biti navijaci Partizana.Ja Partizan volim i ne treba mi nista od njega sem Titula i pobeda nad zvezdom,zato svi Vi koji volite Partizan ne nasedajte i nastavite sa bojkotom dok se najvazniji zahtev ne ispuni:OSTAVKA ZARKA ZECEVICA!!!

Миленко

pre 16 godina

Најзад један добар потез Гробара. Још кад би се са трибине склонили бивши Агенти, био би то велики корак напред.

borkolaw

pre 16 godina

sjahace kurta a uzjahace murta ...tako ja vidim odlazak bjekovica!!!! a proslava dvogodisnjeg bojkota .... ma daj!!!! to je bez veze ... nikad nisu navijaci smenjivali upravu pa nece ni sada... navijaci mogu samo da podrze neciju fotelju ili da daju podrsku kupovini nekog igraca (za koju je ona ista fotelja namaknula kajmak)

over & out

grobar-pg

pre 16 godina

ispravna odluka,neka svi u klubu tokom ljeta odrade svoj dio posla,da svi zajedno u novoj sezoni budemo u funkciji povratka naseg kluba na stare staze!

srdjan

pre 16 godina

svashta!!! ahaha pa sad ste se setili...dobro,ima dana za vas...
dotle cemo se mi boriti za nashe snove i nashu ligu shampiona,napred Zvezda ,napred Srbija!

zare_kralj

pre 16 godina

Zaista ste smesni!!! Naginjete se kako vetar duva.Svi u bojkot,pa prekidamo za derbi,pa pratimo samo na gostovanjima,...i sada ovo! Pa g.Bjekovic nije otisao iz kluba,vec je unapredjen.Iako smatram da su gospoda iz Upravnog odbora zlo,niste ni vi nista bolji!

Navijac

pre 16 godina

Stvarno smesno 2 godine bojkotujete a onda na veoma mali potez uprave sve zaboravite.Bjekovic je jos u upravi kluba pa vi razmislite dali su uslisene vaze zelje.

iznogud

pre 16 godina

ljudi, grobari, kako ne kapirate da se pukim bojkotovanjem nista ne moze postici. ovako se postize da se glas tribine jasno cuje. i bojkot utakmica na JNA i gostovanja su deo PROTESTA koji je itekako dao rezultate: Bjekovic je podneo ostavku, Curkovic takodje, upravni odbor je u potpunosti promenjen, jos pre 5 meseci...

ostao je samo Zecevic, ciji je rad kontrolisan zamenikom, kao i radom U.O.

a protest protiv zecevica nije prekinut, vec i dalje traje.

nemojte previse da pametujete, vec brinite o izgledu nase tribine, opsta je ocena da smo se slabo culi na derbijima u rupi, navijajte, prvo za klub, a onda za cast tribine. Partizanu je to preko potrebno, jer se nalazi u strasnoj krizi. najvecoj do sada.

Ljilja

pre 16 godina

Vracaju se oni na jug da provere sta su im crveno-beli navijaci Vojvodine uradili sa voljenim im mestom na stadionu na finalu Kupa. Ili mozda zbog nostalgije ako Zeka srusi stadion da imaju poslednje slike sa juga. HA, HA...
Pardon, nja, nja, nja...

sasa

pre 16 godina

lepo je neko vec napisao, 2/3 zahteva zbog kojih je bojkot zapoceo su ispunjeni. Odlazak bandita Zecevica takodje je samo pitanje dana.
Dakle, posle dve godine agonije, vreme je da se navijaci vrate na stadion i svi zajedno pokusamo da pomognemo nase Partizanu.
Usput, zamolio bih sve prave Grobare, da ne zasedaju na ciganske provokacije i gluposti karakteristicne za simpatizere komsinice.
Mi smo se vracali i iz vecih propasti to za nas nije problem, jer mi nas Partizan volimo! Ciganija to ne moze da razume.

grobar

pre 16 godina

neka gospodin Sima Srbija sam ide u subotu na utakmicu, pravi grobari nastavljaju bojkot.Ovo je stvar principa ,a ne njegove odluke.Zecevic je gori od ove dvojice zajedno.Dok on ne ode pravi grobari se ne vracaju !

Zeljko

pre 16 godina

Ovo je tragi-komedija bas sam se lepo ismejao kad sam video da su "grobari"prekinuli bojkot a zao mi je pravih grobara koji vole svoj klub a moraju da trpe ove gluposti.Ja mislim da pravi navijac mora uvek da bude uz svoj klub i u dobru i u zlu jer niko ne navija za zeku, bjeku, piksija ili bilo koga drugog vec za klub a ako se vec neko odlucio na bojkot onda treba da ostane dosledan svojoj odluci i da istraje u tome dok se zahtevi ne ispune.Ta "prva ekipa grobara" je ocigledno placena a toliko su pricali o ljubavi prema klubu,rekao bih da je ljubav prema kesu kod njih mnogo veca.Jedva cekam tu utakmicu protiv Mladosti da vidim koliko je pravih grobara a koliko ima piona ovih placenika.Za ovaj potez cete biti prozivani dugo dugo...

Zoki_PFC

pre 16 godina

Videcemo sta ce na ovo da kaze JF.Sigurno je da je nekome apnula kinta,i sad tu neke price promenili smo mnogo toga,pa valjda smo majku mu rekli BOJKOT DO KRAJA i sad da odustanemo.Bas me zanima kome je to i koliko duboko upala sekira u med pa da se odjednom prekine bojkot.

milosh

pre 16 godina

Svi na JUG za nas PARTIZAN!!!!!!!!
Moramo da pomognemo pa da se vec ove sezone igra kup UEFA kao protiv CSKA Moscow a dogodine i LIGA SAMPIONA jer to i zasluzujemo!!!NAPRED PARTIZAN!!!

bas me bas

pre 16 godina

neverovatno je od 170 komentara "cigani" napisu 165 ! Toliko o njima, cime su preokupirani i cega se plase ! Ja da sebe smatram najboljim i da sam siguran u to sigurno se ne bi bavio losijima od sebe, kao recimo mi Grobari u basketu!

Shomi

pre 16 godina

Mnogo me nerviraju istripovani navijaci zvezdice sa textom tipa "nja nja nja"!Pa vi ste balavci koji su 1 bili na derbiju i procitali taj transparent i sad kao mi smo delije-cigani u sustini.I ostavite Partizan i vesti vezane za ovu svetinju!I koji je to ciganin do sad bio delija,da vas cujem?Pozzz za sve Grobare!!!

neko sisa vesla

pre 16 godina

jedno vreme smo slusali i citali "saopstenja" jedne partije sada su za
"saopstenja" zaduzeni lose istrenirani kadrovi prosloga vremena koji se potpisuju sa grobari jug

Dukadjin

pre 16 godina

Tuzno je kada neko ne zna ni titulu da proslavi... Umesto da se mastaju o Ligi sampiona, Ronaldinju i sl, gani su opet najbrojniji na vestima iz Partizana. Siroti mali hrcki...
Nisam verovao u uspeh bojkota, ali Grobari svaka cast! Nema dileme da ce i poslednji zahtev biti ispunjen vrlo brzo...

Sale

pre 16 godina

Koje vođe?!Kakvi predvodnici?!Pa nismo mi "obični" Grobari ovce, pa da nas neko predvodi!I to, samozvane vođe, koje rade po diktatu čelnika kluba, dobijaju od njih kintu, preprodaju karte, a za Partizan im baš puca...I onda poštene klince, kojima ja Partizan u srcu, podignu da navijaju i ispada, da su oni organizatori svega.Nikad više neću ići na Jug i uvek ću pevati nešto drugo, a ne ono, šta oni kažu!Volim Partizan!!!Grobar, do groba!!!

partizan do groba

pre 16 godina

Ljudi, pa budimo realni! Ipak su Grobari, u ovom trenutku, sve sto partizan ima. Oni su ti na koje Partizan uvek moze da se osloni. Grobari su glavni krivci za Partizanov ulazak u Champions League(sto do tada, kao ni do sada nijedan drugi nas klub nije uradio)!!! I ponovo se pokazalo da Partizan nije isti kada igra sa, i kad igra bez navijaca. Evo, cigani vec drugu sezonu uzimaju, jer nemaju pravu konkurenciju, odnosno, protivnici(iskljicivo Partizan) nisu imali adekvatnu podrsku sa tribina! Moje licno misljenje je da Partizan nije mogao, ne moze, niti ce ikada moci bez svojih Grobara i prepunog Juga, kao sto ni Zvezda ne moze bez Cigana(a i ona nesto kilavi u Evropi SA CIGANIMA, da ne pricamo o tome kad igraju bez njih...)! Tako da ljudi moji, ako stvarno toliko volite Partizan koliko o tome pisete, hajdete na Jug pa to i dokazite!!!
SVI NA JUG!!!

NECA BG

pre 16 godina

Navijce FK "Komšinica" vec hvata strah od ove najave da ce se njihova nocna mora vratiti na tribine,hahaha...Eeeee garagani,vas strah od Juga je veci od svemira,hahaha...pa ne morate to bar ovako javno da iskazujete.
GROBARI DOLAZE-NASTAVITE DA SE PLASITE!!!
Uprava napolje!!!
NO SURRENDER
PFC

nikk

pre 16 godina

Alo ljudi pa ovde je u pitanju nesto drugo.Ako je neko uzeo pare neka mu je na cast,ali ovde se ne radi o tome. Svi mi koji volimo ovaj klub moramo doci na stadion da pokazemo da smo jos uvek tu, da smo najjaci i da ovi mladi igraci osete kako je igrati kada ih bodri 20000 ljudi. To je ono sto je najbitnije,jug mora biti kao nekada. Ovo nikako ne znaci prekid bojkota, ali od necega se mora poceti. Pomozimo ovam mladim momcima,pokazimo da smo najjaci kada je najteze.

Maarko

pre 16 godina

Ocigledno je Bjeka stisao pare i nije hteo da da pare vodjama, pa su ga lepo "smenili", a Zeka laf odresio kesu. Sta da se radi, ide more, mora da se letuje itd...

miroslav

pre 16 godina

Pa, stvarno...
Uspjeli ste, svaka vam čast!
Zvezda je osvojila duplu krunu, dva puta za vrijeme vašeg bojkota, a Zeka i Bjeka su i dalje u Humskoj!
Želim vam još mnogo ovakvih uspjeha u bližoj budućnosti.
Imate 2 crveno-bijela kluba ispred sebe na tabeli, sreća vaša, pa je Borac iz Čačka u play out-u!
Momci, zelim vam mnogo uspjeha!

Dragan

pre 16 godina

Срамота ме је што сам навијач Партизана, од сада навијам само за мој Банат!!!!!!!!!!

Sasa 71

pre 16 godina

Sad se pitam i da mi neko objasni u cemu je ovde sad fazon. 2 godine su za Partizan izgubljene sto zahvaljujuci Bjeki i Zeki ali ponajvise zahvaljujuci ovim nasim nazovi vodjama ( jel zna neko kad je neko njih izabrao ). Oduvek sam pricao da imamo najvece prevarante i komicare od nazovi vodja. Do pre nekoliko dana su vristali o bojkotu i o nekim svetim razlozima . Sveti razlog je izgleda zavrsio u njihovim dubokim dzepovima. 2 godine smo mi bili ovce koje su zapustile svoj klub , ostavile nase momke da slusaju tudje navijace na nasem jugu , da ni sami ne znaju za koga igraju. A zasto - zato sto se skupilo par idiota i uvilo neke svoje ambicije u lepo pakovanje zahteva protiv ljudi koji su njima smetali. Ja sam oduvek bio protiv tog bojkota jer navijacima je mesto uz svoj klub a ne uz pojedince sa ove ili one strane.Zato pozivam sve GROBARE da dodju na utakmicu i navijaju za nas PARTIZAN ali i da polako ove nase "vodje" saljemo u penziju.

painkiller

pre 16 godina

ma sramota,sta vise drugo da vam kazem ko god je pisao ovo saopstenje je uzeo velike pare za to,svi ste isti nikad vise necu da vam dodjem na utakmicu jer ce pored mene da stoje debili koji kao danas ovako sole pamet a sutra onako,niko od vas ne voli partizan,i ne uzimajte ga u usta niste zasluzili,volim partizan.

pera

pre 16 godina

Navijaci groblja smesni ste zbog 2 stvari: prva ne igra zeka a ni bjeka dole na terenu
a druga da sada kolo pre kraja imate teoretske sanse za titulu svi bi se lozili kako ste bolji od zvezde a bojkota nebi vise bilo .Zato vam predlazem pomirite se sa sudbinom bicete drugi ili treci zauvek i to vam je mnogo.

Vlada DS-1989

pre 16 godina

Ovo dovoljno govori o vasem karakteru... Pa vise bi vam se isplatilo da su svi ostali a Zecevic otisao. Covek je ubedljivo glavi a smenjeni su likovi sa nebitnih funkcija!

pil

pre 16 godina

e moji grobari pa niste vi oterali curkovica nego je on sam otisao,a bjeka nije ni otisao nego je ostao tamo gde jeste! A protiv Apatina dolazite da slavite osvajenje treceg mesta ili novi poraz... Mnogo ste smesni,vi mi neka grupa... DUPLA KRUNA OLE!!! BBRS

zeka i bjeka fun

pre 16 godina

slatko sam se nasmejao. Ovo vam grobari nije trebalo. Sagnite glavu bolje. Od bruke i sramote nemojte na ulicu a ne na stadion. Bjekovic podneo ostavku. HA HA HA HA HA HA HA HA.
Bolji vic skoro nisam cuo. Sto se mene tice ziveli i jedan i drugi i samo neka budu i dalje tu gde su a Partizan TRECI.

Lala

pre 16 godina

E moji grobari... Ala se drzite reci. Kao nesto se menja... Bjekovic samo presao na drugu fotelju, doveo svoga coveka Tomica a Zeka dok cita ovu vasu izjavu umire od smeha i likuje kako i dolikuje pobedniku."Mnogo ste SMESNI"

Спејл

pre 16 godina

Потпуно иста методологија рада и руководства и навијача. Прогласи да је све у реду. Додуше ако идете Гебелсовом да 1000 пута поновљена лаж постаје истина... Браво Гробари, ФК Партизан је сад чист као суза. Успели сте! Заслужујете једни друге.

Gost

pre 16 godina

Da kazem da sam zadovoljan? Nisam. Ali ne zato sto sam za bojkot, nego zato sto mislim da do njega nije ni trebalo da dodje, jer jeste da smo mi srbi poznati po univerzalnosti ali nismo bas mi morali biti ti koji cemo prvi bojkotovato svoj klub. Posledice svega ovog po Partizan tek cemo videti. Voleo bi da ne budu katastrofalne cak gore i od onih koje su napravili pomenuta trojica. Zivi bili pa videli.

Подсетник

pre 16 godina

@DDT
Од те године немам респекта према Будућности. Могли су да их поставе тамо где им је место а они су се продали.
Могли су златним словима да испишу своју историју, а сада имамо клинце који вичу како је ово најгора сезона Партизана... Е кад би знали шта су им све љубимци кроз историју приређивали...

bedi

pre 16 godina

Dok je Zecevic u upravi bojkot bi trebao da traje i dalje.Zahtev je bio i da Zecevic ode iz uprave.A vi zadnju utakmicu u sezoni ste resili da se vratite na jug.Stvarno ne znam sta vise da mislim,neko prica kako je dobro sto se vracamo neko ne.Vreme ce pokazati da li ce Partizan sa grobarima vratiti na staze uspeha..

Johnny Bravo

pre 16 godina

Dakle ovi sa Juga su stvarno smesni!!!
Pravi cirkus Medrano!! :-)))heheeh
ali dobro,ispunili su vam zahteve,legli su juri na racun :-))
Red Star Forever

stari grobar

pre 16 godina

Odluku da ne idem na jug do daljnjeg doneo sam sam a ne na naredbu tzv.vodja.Isto tako,svojevoljno nastavljam bojkot jer sam nezadovoljniji nego ikad.Samo sto ja zelim da i ovaj Popovic ode u paketu sa vecitima(B+Z).Neverovatno je da neko u 21.veku moze da se ponasa kao faraon.Bas njih briga sta milioni Grobara misle i zele.Njima se ne ide iz Partizana i ako pozele odvesce klub i u 2.ligu.Moze im se.No,ko nije naucio na Slobinom primeru naucice na svom.Znaju Bjekovic i Zecevic da nece otici samo iz Humske vec i u zatvor.Zato se bore grcevito da ostanu.Ali nece moci...Celije u CZ-u su im rezervisane.A ovi kriminalcici sto su umislili da su jako bitni pa cemo na njihov mig da pohrlimo na jug porucujem:Sram vas bilo,olosi

Raca

pre 16 godina

Pa vi stvarno niste normalni. Kada ce te se definitivno odluciti dali se u bojkotu ili niste. Pa Delije su stvartno u pravu sa onim: nja, nja, zeko odlazi, nja, nja bjeko odlazi.
Zasto im ne platite po jednu denvnicu da zavrse posao.

MIROTVORAC

pre 16 godina

Dobro bre,sta sad,mozda primili pare,ali zar je to bitno sada vec.Bitno je da se vratimo na stadion i pomognemo nasem partizanu jer je on iznad svega u ovoj srbiji.I PREPORUCIO BIS NAVIJACIMA Zvezdice da prekinu bre da gledaju u nase dvoriste vec da se organizuju i proprate te dve utakmice koje ce odigrati u kvalifikacijama u 2 kolu,jer ce posle tog kola biti daleko i od kupa uefa u kome cemo mi igrati.SRAM VAS BRE BILO,kako vas nije sramota bre vise da navijate za klub koji umesto da sakuplja bodove u evropi i zajedno sa nama osvetla obraz ovoj nasoj bednoj ligi,proslavljate duplu krunu...MISLITE O TOME,jer ste postali pravi paraziti,zivite od nasih bodova u evropi i nadate se jedino da cete zahvaljujuci nama nesto bitno uciniti.Ali nije nie uefa naivna nas koeficijenat je nas a vas je bedan i sve dok je tako a bice jos dugo nemojte bre da placete ko p.... sto va posle tamo ispadaju milan,psv i ostali.MISLITE O TOME...I ZASTO JE TO TAKO SA VAMA A ZASTO NAMA ISPADAJU REALNO SLABIJI OD NAS.MSILITE O TOME,razmisljajte zdravim razumom i shvaticete zasto imate samo 19% I PORED NEKE tamo davno osvojene titule 91...I znam da vam nije svejedno sto ce navijaci da nam se vrate jer PRPA BATOOO,od GROBARA A PRPACE JOS DUGO...TITULE SU NASE U DOGLEDNO VREME POCEV OD NARDNE SEZONE A VI MISLITE O TOME,o vasoj zvezdici,vasoj strukturi kluba,i o tome koliko vas evropa priznaje zato zivite u zabludi kao do sada i ucite od nas i posaljite pismo uefi kako to da fc partizan ima skoro dvostruko jaci koeficijenat u evropi od vas pa cete i njih slatko nasmejati...POZDRAV SVIM GROBARIMA SIROM SVETA,posebno onima koji svoj klub vole srcem svim...

mladen

pre 16 godina

Ovo je najrealnija odluka, sta neko ima od toga sto neko uzima pare ili ne ,sta ja imam od toga jel zeka krade ili ne ili jel tamo neki Pera Laza ide za dzabe na gostovanja mene zanima samo uspesi Partizana, meni ni iz dzepa ni u dzep.Sta mislite veliki grobari i vi cigani sto se javljate da vodje cigana nemaju privilegije haha imaju i to mnogo vece nego sto su grobari ikad imali tako da molim vas svim srcem uz Partizan i da budemo srecni da se ova agonija napokon zavrsila!!!!Svi na Jug !!!
(Ser, 21. maj 2007 18:53)


E bash si u pravu skroz!Svaka cast!

JudgeDred

pre 16 godina

Mnogo ste smesni !

Vi ovo nazivate promenama ?! Ove "promene" me podsecaju na plan Dell Boy-a u "Muckama" kada mu je zabranjeno da obavlja duznost direktora firme, pa je smislio plan da Rodni bude predsednik UO "Trotters Ltd".

Bjekovic = Dell Boy (uklapa se i s tompusom)
Tomic = Rodni

Napominjem da nisam navijac ni CZ ni JSD-a, ali morao sam da se oglasim i ja "saopstenjem"

Vlada Edmonton

pre 16 godina

Zadovoljni promenama !!!!!!!!!!??????????? Boze me sacuvaj. Sa ovim su zabetonirali Bjeku i Zeku u FK patlidzanu dok ne uginu. Alal vam cufte sto izdaste "priopcenje".

GLAS RAZUMA

pre 16 godina

@ manipulanti, naivcine, interesdzije...,

Ovo je krah onih koji su ovo poceli. Bez zamenjivanja teza:
Partizan je ovde gde jeste zbog bojkota.
Partizan je ovde gde jeste zob one Uprave.
Partizan ce biti tamo gde bude zbog MODERNE ILI PREVAZIDJENE organizacije.
Ta pozicija ce dati odgovor i na pitanje kvaliteta ove Uprave.
Jedno je sigurno i nepobitno:
Nikada u istoriji nije uradjeno nesto ovako zlo voljenom klubu! Znaci ovaj bojkot nisu vodili oni koji vole Partizan, nego oni koji su ga zeleli unistiti! Zasto? To je predmet istrazivanja i valjanog zakljucka.
Najbolji i najrazumniji potez bi bio TOTALNO PARZAN STADION(sem organizatora Bojkota, ako su oni uopste gledaoci). To bi bio crveni karton nesposobnoj Upravi(predhodnom sazivu) i sicardzijama, manipulantima i raznim profilantima, koji sa sportom i sportskim duhom nemaju nista zajednicko.
Bilo bi to fantasticno odradjeno ono brvno(neko ga je vise puta pominjao) gde se dav, glupa, jarca(u ljudskoj odori) sudaraju i idu i mutnu reku a time oslobadjaju prostore za mudrost i racionalnost.
To bi uradio razum, ali sta ce se dogoditi ja neznam.
@ Mix to je negde to, ali i oni koji nisu umeli da rese, jednostavan problem, ne trebaju da Upravljaju Partizanom i slicnom organizacijom, ali neka ih tu. Razumu ne smetaju.
Podrzavam pokusaje Popovica i ekipe, jer je ta energija gorivo za bilo kakav napredak.

Rale-bg

pre 16 godina

E moji gorbari, stidim Vas se.. I sam sam grobar, ali ovo sto ste uradili je necuveno.. Nemate svoje Ja!!! Pritom ne mislim na sve, vec na vodje i na one koji su uzeli kintu. Lepo Vam je rekao Hagen, mozda je covek cigan, ali cinjenice govore tako! Sram Vas bilo!!

raky

pre 16 godina

nije mi jasnop sta se sada desilo da se prekine bojkot!?
mislim jos juce ste pljuvali da je ta izmena cista sminka,a sad...
ko je dobio lovu za to???

i sad ce se desiti,tj videti nesto sto sam ja jos davno napisao: i bez bojkota,uz punu podrsku vodja navijaca i poziva u svim medijima,stadijon nece biti ni do pola ispunjen.
do toga je dovela politika bojkota jednako kao i dovodjenje nesposobnih i neatraktivnih igraca

SSSSS

pre 16 godina

tuzno...mislio sam da ovo nikad necu reci ali sramota me je sto sam grobar. katastrofa ko sve navija za moj klub, profiteri i "licimuri". idem sad samo na kosarkaske utakmice. mrsh bagro idite pa navijajte za zetu za bolje i niste.

Ilija Cvorovic

pre 16 godina

Htedoh napisati komentar...Ali,na ovo sto rade ovi i grupe gradjana...to je ne smesno,nego toliko jadno i bedno da to Bog dragi ne moze da veruje..do pre par dana nisu hteli magarece usi,a sad su od sebe i drugih napravili mazge i magarce...ovo saopstenje treba sacuvati i dati da se buduci psiholozi i psihijatri uce na ovome...na temu "kako biti i ostati lud"...

CHIKA MICKO

pre 16 godina

Nadam se da su shvatili koliku su stetu naneli svom klubu zbog ovog bojkota i ne podrzavanja ekipe jer upravo u tom periodu nismo osvojili nijedan trofej i imali najgoru evro sezonu u poslednjih 20 godina!!!Ovom mladom timu treba upravo podrska i bezuslovna vera jer je tim jako mlad(prosek oko 20 godina),treba im dati vremena a oni ce to siguran sam,vratiti na pravi nacin donoseci trofeje u Humsku!!!Uslov za sve ovo je da u narednih par godina ne bude osipanja igrackog kadra,da ne odlaze najbolji mladi igraci sa 18 godina!!!Dodjimo svi u subotu do hrama srpskog fudbala i pozdravimo pocetak ere novih PARTIZANOVIH BEBA!!!Neki drugi(zlezda)bi trebali da se zapitaju kog su to mladog igraca afirmisali u poslednjih par godina i da li imaju nekog na vidiku,da li su vremesni stranci buducnost kluba i argument za ulazak u ligu sampiona!Pozdrav za sve GROBARE!!!!

Dusan

pre 16 godina

Kada sam cuo vest rekao sam da se odricem Partizana, a onda sam zastao, razmislio i rekao: A sto bih se odrekao kluba kojeg volim najvise na svetu, odrecicu se laznih i korumpiranih "navijaca" Grobara 1970 (ne znam ni kako se zovu vise). Navijaci Partizana napravimo novu navijačku grupu, a osramoceno ime navijacke grupe grobari što pre zaboravimo!

boban jovanovic

pre 16 godina

SRAMOTA - Apsolutno su nam nejasne odluke Upravnog odbora i posle svega izrečenog smatramo da su dužni da nam objasne i odgovore na sledeća pitanja, da bi mi kao ozbiljna navijačka organizacija mogli da sagledamo situaciju i da nam je znati šta dalje činiti u pogledu naših aktivnosti. Smatramo da će novonastalu konfuznu situaciju razjasniti ako javnom mnenju daju jasne odgovore na sledeća pitanja:

1. Da li je Nenad Bjeković i dalje u radnom odnosu u Partizanu?
2. Da li je Nenad Bjeković i dalje član upravljačkog tima, odnosno da li će biti prisutan na sednicama UO i drugih radnih tela kluba?
3. Da li će Nenad Bjeković uticati na igrački kadar, zapravo odlučivati o kupovini i prodaji igrača? (kao što je najavljeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare)
4. Zbog čega je na funkciji zamenika izabran baš Ivan Tomić, čovek koga je lično promovisao Nenad Bjeković još pre nekoliko meseci, i koji je u poslovnim kombinacijama sa porodicom Bjeković?

Ima još mnogo nejasnoća. Npr. Zbog čega mesto zamenika sportskog direktora nije ponudjeno Albertu Nadju ili Ivici Kralju koji su takodje na zalasku karijera kao i Moci Vukotiću, Slaviši Jokanoviću, a imajući u vidu da su ostavili mnogo dublji trag u Partizanu i da su miljenici navijača, odnosno nisu miljenici Nenada Bjekovića? I po ko zna koji put, pitamo se zašto se Radomir Antić ne pita ništa po pitanju struke, veći dalje kadrira Nenad Bjeković.

Imajući u vidu da nismo dorasli demagogiji pojedinaca, molimo vas da na ova pitanja daju jasne i koncizne odgovore koje su ostali dužni javnosti i amiji navijača Partizana

dragan

pre 16 godina

do sada sam samo isao na gostovanja postujuci bojkot, nema gostovanja gde nisam bio ali od danas nisam vise grobar jer me je sramota.nezelim da me neko vidi sa tim ptodanim dusama.najvise su me razocarali momci iz juznog fronta jer sam mislio da imaju obraza ali sad vidi da su isti olos kao i zeka.

Dzandar*** PROGNOZER

pre 16 godina

Eh sto je komsinica uporna u brizi o Partizanu, pa ne mozes ni ljudski prodiskutovati.
Kad bi se mogla napraviti statistika ucesnika, garantujem da bi 70% komentara TZV Bojkotasa, bilo iz pera fanaticnih cigancica.
Nema veze ova Mecka je igrala ispred njihove kuce, a sad je otisla ispred nase...Ko zna gde ce sad zaigrati. Mozda, opet, u komsiluku. Trebalo bi je malo kod Terze i OFK. Sta mislite?

milan

pre 16 godina

Volim principijelne ljude.Nego meni se nesto ucini kao da citah neko saopstenje gde je promena Bjekovica samo kozmeticka i ucini mi se da potpisase neki grobari.Mozda mi se samo ucinilo

g

pre 16 godina

i kao i uvek stadion je bio mali da primi sve razdragane navijace u proslavi uspesne sezone...zato ce nas dragi sekretar da napravi veci stadion na koji cemo da uzmemo titulu... HA HA HA kakav CIRKUS,STRASNO.

milos

pre 16 godina

Pa dobro u srbiji je sve smesni pa i ovo.Mislim na partizan uopste.Osnovan je kao klub vojske koja vise nepostoi.Mislim da to ima znacaja.Vidim daje Partizan ostao bez navijaca.On moze da postoi ali kao partizan (malim slovom).
p.s.kao mali sam navijao za Partizan.

Danijel

pre 16 godina

Do daljeg?

Sta to znaci? Ili zauvek da prestane bojkot ili neka traje do kraja.

Izgubili smo 2 godine i blamirali se u ligi sbog cega? Samo da bi jedan covek otiso? Auuu asmo sada sviju zeznuli.

PS: Ali hvala bogu da je kraj sad mozemo se bar oped koncetrirat na fudbal i da se spremamo za sledecu saisonu.

mrjoe

pre 16 godina

grobarcici ajte polakice u red pred igraliste partizana pa kao s pravi sipatizeri smislite neku novu pesmicu zarad "novog" partizana!Predpostavljam da ce vam nova uprava placati dnevnice kao za statiste poput onih tv emisija!Samo napred

Jane 37

pre 16 godina

Grobari,toliko ste jadni,da je to katastrofa.Posle dvogodisnje agonije,u kojoj vi niste zasluzni ni za jednu promenu u vasem klubu,sad naprasno prekidate bojkot,kad je svima jasno da ste samo naneli stetu vasem klubu.Ovaj bojkot se moze okarakterisati kao vise nego neuspesan.
SA ZVEZDOM DO SMRTI!

Ajmo Milivoje!!!

pre 16 godina

Crveni ne znam zasto toliko brinete o Grobarima i Partizanu gledajte malo u vase dvoriste!!! I GROBARI lepo pise u izjavi TRENUTNI PREKID BOJKOTA!! Ovim cemo da pokazemo kako bi izgledao stadion kad Zeka ne bi bio u Partizanu!! A sto se tice "delija" nek' iskljuce Sony Play Station nakon sto udju u ligu sampiona!!!

rade

pre 16 godina

drago mi je sto vidim gomilu cigana da komentarisu... jer se sada vidi da toliki kompleks imaju da prvo citaju sve vezano za PFC i JUG pa onda hroniku pa vreme pa tek na kraju nesto o zvizdi :)
samo napred kompleksasi :))))
A mojim Grobarima porucujem:
pratite vodje, pratite odluke i pomozite... ovo je u najboljem interesu kluba i tribine... i budite ubedjeni... svi i VI i vi da grobari nece prekinuti bojkot dok je zec na funkciji makar to bilo i za 50godina,
POZDRAV GROBARI

nasamareni

pre 16 godina

Opet dobijate titulu PLAĆENIKA.
Svaka vam čast, opet ste nas nasamarili. Dzabe smo BOJKOTOVALI 2 godine. Kako se brzo osladi lova i gudra... Svaka cast opet "POŠTOVANE ZEKvoђе"

marko bg-kv

pre 16 godina

Strasnooooooooooooo!!!!
Navijac sam Zvezde, ali me je ovo sokiralo!!!Kakvi ste vi to navijaci?Bacili ste dve godine, za sta? Malo kinte???Ako ste pametni, bojkotujte vase vodje, pa onda zeku .....
Sa druge strane, iako sam to znao, sada sam 1000 000 % siguran da nikada necete biti na nasem nivou i da cete zbog ovoga sada produbiti svoje(medjusobne) konflikte i izazvati konfuziju u glavama vasih pravih navijaca, a ne placenika!!!!
Da necete i Pixija da nam smenite grobari??????????????????Alo!!!!Bavite se vama , a ne nama-mada bolje da se ni sobom niste bavili!!!
Ako udjemo u LS necete nas stici ni za sto god, pa se nadajte samo.
Pozzzzzz za najbolje navijace CZ-e!!!

Dusan

pre 16 godina

Niposto na stadion.

Svaki pravi grobar koji zeli dobro Partizanu se nece pojaviti na utakmici i nastavice bojkot. Saopstenje takozvanih ''vodja'' je krajnje smesno. U neku ruku i razumljivo jer su vodje pre svega profesinalci koji rade za pare. Ali, njihovo misljenje i to sto su oni odlucili da prekinu bojkot zarad svojih licnih interesa stvarno nas prave istinske navijace ne sme da pokoleba. Bojkot se jednostavno mora nastaviti. Pa necemo valjda jednu od najpozitivnijih stvari koji su se desili Srbiji u poslednjih nekoliko godina tek tako baciti u vodu. Ovaj bojkot je predstavljao borbu protiv kriminalnih struktura unutar kluba i mogao je imati pozitivne vibracije i na sve druge segmente drustva kojima su takodje potrebne promene.

Dok gospodin zvani najveci krivac za neuspehe Partizana (Zeka) ne ode iz Partizana, bojkot mora da se nastavi.

smena

pre 16 godina

Mislim da je red da sada bojkotujete vodje navijaca, i da ih treba smeniti zbog korupcije. Jer, kako su sami rekli, treba postovati "najnormalniju proceduru smenjivosti..."

Gio

pre 16 godina

Ljudi pre ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona nago sto ce Zecevic da ode iz Partizana a sto se tice prestanka bojkota moze se upotrebiti ona narodna izreka "PARA VRTI GDE BURGIJA NECE"kao sto smo prelazili preko svih lopovluka preci cemo i preko ovog zato u sobotu svi na jug

kimi

pre 16 godina

Mislim da vasa razmisljanja pa i komentari idu u pogresnom pravcu.
Evo ovako, posle nekog od prethodnih saopstenja iz vecinom ovde voljenog kluba ove iste vodje navijaca su trazile objasnjenje. Meni je tada bilo jasno. Pa oni su **ioti. Ne iskljucujte mogucnost da stvarno misle da su nesto postigli a nisu.
Pozz iz Pirota ...

johnny

pre 16 godina

O BOZE IMA LI TE?
Pa dal ste vi ljudi normalni ili je neko tu debelo placen a?
bjeka za savetnika,a koga on to savetuje?
zeku boli cose,verovatno ce njega na bjekino mesto (a bila bi fora da je bjeka otiso na zekino) i svi srecni i zadovljni zadovoljni.........ALO LJUDI PA DAL STE NORMALNI? pa sta ste izbojkotovali 3 mesto? bravo, pa kako je igrao partizan da znate da je i to uspeh

zeljko

pre 16 godina

Izgleda da se sapunica nastavlja!Do pre 3 dana su govorili da nece magarece usi,ali izgleda da su pristali da njacu,nja nja!Mada ko zna mozda ih je Zeka malo "podmazao" sa povlasticama ko ranije,pa ce ponovo da tapkaju karte?

grobar cacak

pre 16 godina

znaci vratiste se vi ubedili vas nikad mi necemo nista uraditi pobedili jedamput zvezdu i vi sve oprostili a oni nas razbili sve ostale utakmice i o tome niko vise nista neprica izgleda da je to postalo normalno da nas oni pobedjuju ja sam razocaran u navijace jer sam mislio da ce nesto konkretno da urade a oni im sve oprostili samo zamenili mesta u upravi i to je dovoljno strasno je to

Milos

pre 16 godina

Grobari,zelim samo da vam saopstim tri cinjenice:
1.Ivan Curkovic nije otisao iz Partizana,nego je avanzovao na mesto predsednika Olimpijskog komiteta i to tako sto je zataskana milionska pronevera koju je otkrio revizorski tim bivseg predsednika OK-a Filipa Ceptera pa je Cepter nasilnim putem sklonjen,da bi na najvise funkcije u Olimpijskom komitetu dosli Partizanovi ljudi sumnjivog moralnog i poslovnog kredibiliteta:Curkovic,Predrag Manojlovic,Dragan Kicanovic,DJordje Perisic...;
2.Nenad Bjekovic nije napustio klub,vec je presao u fotelju savetnika kako bi izbegao odgovornost za svoju nesposobnost,a istovremeno je ostao u radnom odnosu sa Partizanom,tako da ce i dalje primati visoku platu,a radice koliko mu se prohte;
3.Zarko Zecevic je po recima vaseg predsednika u prvih pet menadzera u Srbiji i ostao je na svom polozaju gen.sekretara,iako je njegova smena bila prva na spisku uslova povratka navijaca na JNA.
Zato mislim da su navijaci sa juga jos jednom pokazali vrhunsku neprincipijelnost,mada to i nije bio bojkot u pravom smislu reci,jer nikakvog bojkota nije bilo kada se igralo u gostima i protiv najboljeg kluba u Srbiji!
Ili krace receno:Zeko,odlazi nja,nja,nja,Bjeko,odlazi,nja,nja,nja!!!
VUK SIT I OVCE NA BROJU-kaze nas narod

Deki

pre 16 godina

Ko su ovi ljudi sto izdaju 'saopstenja'? Pravu vecu sramotu od Partizana nego zeka i bjeka? Kao ispunjeni su zahtevi? Pa malo morgen su ispunjeni. Ako je bojkot onda je bojkot do kraja ne sramotite Partizan!!!

Dr. Jekyll

pre 16 godina

Svaki pravi Grobar ostace kod kuce pred svaku utakmicu Partizana od danas pa dok nas klub ne postane ono sto bi trebalo da postane.
Jesu li to neke pare legle, vi tzv. "vodje" ?

paolo sousa

pre 16 godina

Izdaja!!!Kako ste mogli to da uradite?Znaci idemo na jug zato sto ima pomaka u klubu?Kakav pomak?Na trece mesto, u ovoj ligi!Curkovic i Bjekovic su otisli,ali su jos tu.Sta je sa onim DO KONACNE POBEDE.Puj pike ne vazi!
Prodali ste se za male pare!Dok su Popovic i Zecevic(ne zaboravite JULOVCI) rukovodeci kadar u NASEM Partizanu,necu krociti na stadion!!!

dr ks

pre 16 godina

Uprava vam je sjase k.... da uzjase m.... Brzo zaboravljate hehehe ali priseticete se brzo.Ma ko vas za sta pita bre. Nastavite ovako i praticete Telekom ligu-bicete prvaci svake druge godine sta vas briga. HAHAHAHA.

Baba_Roga

pre 16 godina

HOCU SVOJ DEO, NECU DAME PREVARITE.. HAHAHAHAHAHAHA


ZAMOLIOBI VODJE DA MI KAZU DALI SU DOBILI U DEVIZAMA ILI U DINARIMA. DA ZNAM KOJI RACUN DA OTVORIM U BANCI DEVIZNI ILI .........

Zoran_KG

pre 16 godina

Ovo je smesno od strane grobara! Bojkotovali su dve godine, i nista nisu uradili! To sto je smenjen kao Bjekovic, pa premesten na drugu poziciju, nije nikakav pomak na bolje za Partizan! Sada se "grobari" pojavljuju i pricaju mi kako su ucinjene krupne promene u klubu, i kako sada (isti) ljudi drugacije razmisljaju. To je smesno. Sada cu jos i da poverujem u Zecevicevo obrazlozenje bojkota navijaca. Jer dve godine da bojkotujete, i nista ne uradite, pa se posle pojavite sa saopstenjem kako ste cudo napravili bojkotom, pa nas jos pozivate da dodjemo i da proslavimo "uspesan dvogodisnji bojkot", to je smesno i zalosno!!! OVO JE SAMO DA ZNATE, VELIKI PORAZ!!!

bulka

pre 16 godina

Stvarno mi je žao onih pravih navijača Partizana koji zbog ovih potkupljivih budala nisu mogli na miru da bodre svoj tim!
MNOGO STE SMEŠNI!!!!!!!!!!!!!
Pokrijte se svojim kupljenim ušima i marš u rupu, tako jadni niste potrebni nikome ni vi ni vaša jadna saopštenja!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Sad mi nista nije jasno, prica ko sta hoce a kao rezultat nedoslednosti stadion ce biti verovatno prazan.
Tesko je biti navijac Partizana ovih dana(godina)al'valjda ce jednom u klubu i na tribinama,terenu biti ljudi koji vole isti i sport!!!

Nemanja

pre 16 godina

Kod vas nikad nije dosadno.Aj' sad vodje nek "objasne" zasto ih pravi navijaci napljuvase.Nije valjda da su legle pare!?!Samo napred,u nove gluposti,imacemo cemu da se smejemo.Pravi ste Fudbalski Cirkus Partizan.Zeko,ni Sloba ne bi mogao bolje.

Mirko

pre 16 godina

E sad mi niste jasni!!!
Klub je u totalnom ponoru ne zahvaljujuci Vama vec njima a vi prekidate bojkot!!!
Kao da ce sada igraci bolje igrati, trener bolje postavljati taktiku, svi ce sada da hrle na utakmice i sve ce biti lepse i SRECNIJE!
E pa nece, vi ste podlegli pritisku i vi ste izdali svoja ubedjenja.
Bjekovic je ostao, Zecevic se nije ni pomakao kao da Vas i nema a igra ce ostati ista.
Kakav klub, takvi i navijaci!
Baci te pogled da RIVER PLATU!!!

Mirko

pre 16 godina

E sad mi niste jasni!!!
Klub je u totalnom ponoru ne zahvaljujuci Vama vec njima a vi prekidate bojkot!!!
Kao da ce sada igraci bolje igrati, trener bolje postavljati taktiku, svi ce sada da hrle na utakmice i sve ce biti lepse i SRECNIJE!
E pa nece, vi ste podlegli pritisku i vi ste izdali svoja ubedjenja.
Bjekovic je ostao, Zecevic se nije ni pomakao kao da Vas i nema a igra ce ostati ista.
Kakav klub, takvi i navijaci!
Baci te pogled da RIVER PLATU!!!

erik

pre 16 godina

hvala bogu da je kraj ironije o bojkotu znam da s svašta dešava ispod stola ali ja volim svoj klub a klub bez navijača nije klub. Treba promeniti neke sitnice prvo pecaš male ribice a tek onda velike. volin partizan i uvek sam bio uz njega zato grobari bodrite igrače a ne da skandiramo uprava napolje

VladaS

pre 16 godina

I tako je zavrsena spanska serija za koju su scenario napisali grobari, dok je za reziju bio zaduzen dvojac Zecevic i Bjekovic. Takodje netreba zaboraviti da je za "tonove" u ovoj seriji bio zaduzen dr Popovic. Poseban doprinos ima i jugoslovensko-cirkuzantsko-humoristicko udruzenje FK Partizan sa pratecim osobljem.

HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

mile mesar

pre 16 godina

tooooo grobariiii, jeste li spremni za molitveni mars hodocasnika do nase Meke i Medine i da svi zajedno suzu pustimo na nasem Zidu Placa.Pokajte se gresnici.

hagen

pre 16 godina

SMESNO!!! Vise nego smesno!!!

Odlucili ste se vratiti i prekinuti bojkot?! Kad? Bukvalno jedno kolo pre kraja?!?!?!?

Kazete skoro pa su vam ispunjeni ciljevi... Za dve godine vaseg odsustva "oterali" ste Cirkovica - i to gde? Na mesto predsednika Olimpiskog saveza Srbije.
"Oterali" ste i Bjekovica - a gde? Na mesto savetnika tog vaseg celokupnog UO - koji ste takodje "smenili"
Smenicete i Zeku, naravno samo - kad? Ko to zna!!!

A da, i da ne zaboravim.. uspeli ste da za ove dve godine bojkota osvojite i - sta? cek, cek da razmislim... ako je Zvezda dva puta za redom osvojila duplu krunu, onda to znaci da ste vi osvojili.... osvojili... NISTA!!! jer dva puta nista = nista, matematika je prosta!!!
jadno, pateticno, na momente i smesno...

nja nja nja
znaci kanula je kinta....

Schultz

pre 16 godina

Iznenadjen sam pre svega. Nisam ocekivao ovakav razvoj, posebno ne posle jucerasnjeg poraza i jos jedne katastrofalne igre mog voljenog kluba. Jos sam pod utiskom i verovatno cu sutra moci racionalnije da sagledam ovo sto se danas dogodilo. Jedno je siguro: JEDVA CEKAM DA PONOVO IZADJEM NA NAS JUG I PEVAM DOK MI NE PUKNE GLAS!!!

ex_1

pre 16 godina

Xaxaxa, kao prekidamo bojkot?! To automatski znaci da su nekome legle pare na racun.. ili su im opet otvorene parfimerije i butici... E moj Simo, jeftina si "laka devojka"

Aleksandar

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da odustajemo...zar se niste zarekli da dok ne odu Zeka i Bjeka mi ostajemo pri svome? Jel kanulo malo? Neko se otvorio za koji evric? Sram vas bilo, ljudi su stvarno verovali u bojkot i promene...a vi ste proteklih 2 godine samo bacili pod noge...prodali se za 100 jura. Sramota je velika...

slavujac

pre 16 godina

fala bogu! Najzad je preovladao razum grobara! Jedino sa stadiona mozemo smeniti zeku! Ajmo bre grobari, ajmo bre crno-beli, pokazimo koja je najludja grupa navijaca u srbiji, kakvi bre cigani!!! Pomozimo Djukicu i ovim momcima da sledeca godina bude velika! Razbucajmo tu Mladost u zadjem kolu i pokazimo da smo opet jaki, a kad smo zajedno najjaci!! Uprava, dovedi dobra pojacanja! Igraci, dajte srce na teren! Grobari, ma sta reci, vi ste najbolji navijaci na svetu!!!!

miki

pre 16 godina

a sad kada se plasite da necedti ni u kup uefa da idete, docicete da "podrzite" svoj klub, kliko ste jadni...ne mozete cak ni svoja obecanja da ispostijete koliko ja znam ZEKA je jos u svojoj fotelji

medjutim

pre 16 godina

Naredjenje je naredjenje. Culi ste.

(pitam se dal ce sad zekoljupci zainat da bojkotuju, da ne ispadne da im neke zle vodje naredjuju..)

v.a.n.j.a

pre 16 godina

Zeko-Bjeko njanjanja... Jadni ste Vi grobari!!! Nikada ljudi od vas ali dobro,to ste Vi i uzivajte u tome. Mucno pitanje za vas glasi: Sta znace ovi brojevi 25,22,10,1,1 ??

SouthPark

pre 16 godina

Bez obzira na to sto u saopstenju pise da se bojkot prekida do daljnjeg, to ne znaci da se nece bojkotovati utakmice sledece sezone. Apatin je poslednja utakmica u ovoj sezoni i zato je receno "do daljnjeg", ako se u medjusezoni promeni i poslednja prepreka koja postoji da klub dobro funkcionise (ZZ) onda ce se bojkot trajno prekinuti. Ako zeka ostane, onda prekid bojkota vazi samo za ovu jednu utakmicu.

Grobari Jug

Andrija

pre 16 godina

HVALA BOGU!
Konacno ce Partizan i igraci imati podrsku kakvu imaju i svi ostali klubovi u svetu.
Valjda ce konacno zavladati normalna atmosfera na tribinama, posto je zadnjih 10 god. bila negativna, smucila mi se cak i LS (koju je Partizan igrao) od vasih povika.
Svadjate se 10 god. sa upravom, izmedju sebe – pricam o sukobu G.1970 i Juznog fronta.
Vi ste vise naneli stete klubu od Zeke i Bjeke u njihovim najgorim danima.
Direktno ste uticali na neke lose rezultata Partizana (sto vam je i bio cilj)- tekma sa Zemunom prosle godine na kojoj je izgubljena titula, sa Timokom… sve one tekme na kojima ste kreirali negativnu atmosferu, vredjali igrace, vrsili pritisak linca na njih- da naprave gresku, a cim se ona desi prozivali ih najstrasnije.
Mozda ce vam neko to i zaboraviti, ali ja necu.
Pa na utakmici sa OKSEROM…predsednik Oksera je posle te utakmice rekao da je prvi put video da domaci navijaci tako navijaju protiv svog kluba, i da je poraz Partizana logican jer nijedna ekipa ne bi mogla da pobedi u takvoj atmosferi.
Krivite Bjeku (iako i ja podrzavam njegov odlazak) za poslednje 2 sezone, a pri tom je prva sezona direktna posledica nesrecnog ispadanja od Artmedije (iako smo prakticno jednom nogom bili u LS) bas me zanima sta biste pricali o Bjeki da smo i tad opet usli u LS.
Bjekovic je prakticno izgresio samo letos dovodjenjem onih igraca, i Jesica…ali i Jesica je doveo jer je bio na vasem spisku zelja, a onoliko igraca je doveo ocigledno iz najbolje namere- da osigura titulu.
Pa i sa tim igracima bi Partizan danas slavio titulu samo da je bilo podrske navijaca.
Ako su Zeka i Bjeka iskopali raku Partizanu- VI STE PARTIZAN SAHRANILI…a sad se konacno javljate kao neki spasioci.
No, sve oprastam samo zarad opstanka Partizana, POSTO JE BORBA SUJETA TOLIKO TOGA UNISTILA, KRAJNJE JE VREME DA ONI KOJIMA JE PARTIZAN U SRCU to pokazu bezrezervnom podrsku klubu u godinama koje dolaze

ZA PARTIZAN I U SMRTI I U PAKLU,I SA ZARKOM I BEZ NJEGA...

pre 16 godina

Sta glumite sad?Trebalo je da PARTIZAN POCNE GUMITI UTAKMICE da bi vi poceli dolaziti na stadion??Mislite da smjena Bjekovica znaci nesto?Alo,dolazili ste na derbi koji nije ODLUCIVAO nista a nigdje vas nije bilo na MALIM utakmicama gdje je Partizan izgubio titulu...i vi se sad kao kobajagi vracate??E jadni ste mi i vi navijaci,nema tu ni N od navijaca!Ja ni jednu utakmicu sezone nisam propustio,i bilo mi je tesko kad je Partizan gubio,ali bio sam tu,uz njega,prezivljavao sam to swe sa igracima i strucnim stabom...a gdje ste vi bili??Pili po gradu i ganjali pi.ke...oglasite se samo kad se neki novinar smiluje da vas pita nesto kao kad ce prestati bojkot itd...xex...ipak ste se pokazali kao najgori u evropi a i u svijetu vjerovatno,uprkos tome sto ste htjeli da dokazete suprotno,pobjegli ste od voljenog kluba umjesto da bude DOK NAS SMRT NE RASTAVI,i sad se vracate kao kerovi koji nemaju gdje da spavaju...i na kraju se pitam: DA LI NAM TREBAJU TAKVI?????
pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE!!

PS. da da,dobro vidite,ja sam iz Prijedora dolazio na svaki mec,ma gdje se on igrao...to je minimalno 50 do 100 evra troska pri skoro svakom mecu...i vi ste navijaci??

Миленко

pre 16 godina

Најзад један добар потез Гробара. Још кад би се са трибине склонили бивши Агенти, био би то велики корак напред.

Подсетник

pre 16 godina

TABELA 1978/79.

1. Hajduk 34 20 10 4 62:28 50
2. Dinamo 34 21 8 5 67:38 50
3. Crvena zvezda 34 16 9 9 51:33 41
4. Sarajevo 34 17 5 12 56:53 39
5. Velež 34 15 8 11 50:41 38
6. Budućnost 34 15 8 11 33:36 38
7. Radnički 34 11 13 10 38:34 35
8. Sloboda 34 11 10 13 34:34 32
9. Željezničar 34 14 4 16 45:52 32
10. Rijeka 34 10 11 13 35:34 31
11. Borac 34 11 9 14 45:56 31
12. Vojvodina 34 11 7 16 35:38 29
13. Osjek 34 8 13 13 32:39 29
14. Napredak 34 9 11 14 43:51 29
15. PARTIZAN 34 9 11 14 39:47 29
16. Olimpija 34 11 7 16 34:53 29
17. Zagreb 34 8 12 14 32:39 28
18. OFK Beograd 34 5 12 17 30:55 22


П.С.
У последњем колу ФК Партизан је тукао Будућност 4-2, при чему је Будућност имала 2-0 на полувремену. Следеће сезоне нису имали грејање у просторијама клуба.

Baca

pre 16 godina

Kasno Marko na Kosovo stize. Pozdravljam prekid bojkota, i svakako cu docu u subotu na Jug, ali ostaje pitanje sta bi bilo da se bojkotovalo skandiranjem na stadionu a ne van njega. Ne kazem da bi osvojili titulu, ali sugurno bi nam rezultati bili bolji da su navijaci bili uz igrace, koji nisu krivi za plitiku kluba. Bilo , neponovilo se. Napred Partizan!

totti

pre 16 godina

...ostavili ste me bez reci, neznam dal da se smejem il da placem... Veoma sam zadovoljan sto ste navijaci Partizana...
ДС 1989

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

Mafija otisla
JUG SLOBODAN

iako vecina komentara koi sam procitao su od cigana kako (zavrsena je shpanska serija) (i da posle ovoliko vremena obustavljamo bojkot) to nije tacno zato sto si znamo koliko su grobari ucinili protiv mafije i svi znamo koje zasluzan za promene u FK PARTIZAN


zato vas puno pozdravljam posebno sve grobare

ocekuje se i mala podrska iz makedonije

DELIJE KG

pre 16 godina

NJA NJA HAHAHAHAAHAAHAHA

grobarski cirkus se nastavlja!!!!

MA OVO JE UZIVANCIJA

10 DUPLA KRUNA

grobari nas zasmejavaju

EXTRA

mrjoe

pre 16 godina

grobarcici ajte polakice u red pred igraliste partizana pa kao s pravi sipatizeri smislite neku novu pesmicu zarad "novog" partizana!Predpostavljam da ce vam nova uprava placati dnevnice kao za statiste poput onih tv emisija!Samo napred

Jane 37

pre 16 godina

Grobari,toliko ste jadni,da je to katastrofa.Posle dvogodisnje agonije,u kojoj vi niste zasluzni ni za jednu promenu u vasem klubu,sad naprasno prekidate bojkot,kad je svima jasno da ste samo naneli stetu vasem klubu.Ovaj bojkot se moze okarakterisati kao vise nego neuspesan.
SA ZVEZDOM DO SMRTI!

Raca

pre 16 godina

Pa vi stvarno niste normalni. Kada ce te se definitivno odluciti dali se u bojkotu ili niste. Pa Delije su stvartno u pravu sa onim: nja, nja, zeko odlazi, nja, nja bjeko odlazi.
Zasto im ne platite po jednu denvnicu da zavrse posao.

pantarei

pre 16 godina

Sto bi rekao jeda nestasan decko:"Dzaba ste krecili."

Nisam mogao da zamislim gluplji nacin da se okonca protest. A samo pre neki dan bilo je - necemo magarece usi.

Pa, ima "Cigani" da crknu od smeha. Meni je ovo najveci blam koji sam procitao. Ovo vise boli od Fljamurtarija i Timoka.

Sasa-Sabac

pre 16 godina

Ja podrzavam ovu odluku i treba svi da dodjemo da pomognemo nasem Partizanu da se svi zajedno vratimo tamo gde nam je i mesto,na staze uspeha.I ja se zalazem za kompletne promene na svim nivoima ali treba da pomognemo klubu jer je on nas i setimo se samo koliko smo se puta radovali sa njim,jednostavno on je deo nas a mi smo deo njega i ne smemo mirno gledati kako propada jer ovo sve boli,zato dodjimo bez obzira na sve ja ne branim ni upravu ni vodje ja kao i mnogi volim Partizan i hocu da uradim sve samo da se ponovo zajedno radujemo i da Partizan opet bude nas najbolji klub jer realno to i zasluzujemo i da opet igramo zapazenu ulogu u evropi.IPAK JE PARTIZAN VAZNIJI OD SVIH NAS,samo treba to svi mi da shvatimo i oni koji ga VODE i oni koji ga VOLE. Ja ga sad volim vise nego ikada!!!

Dupla kruna ole

pre 16 godina

To grobari sveti ratnici uspecete samo napred.Pomolite se Alahu i krenite napred u sveti rat:).
Samo ti samo ti u srcu mome jedno si ti o Zvezdo ljubavi

iznogud

pre 16 godina

ljudi, grobari, kako ne kapirate da se pukim bojkotovanjem nista ne moze postici. ovako se postize da se glas tribine jasno cuje. i bojkot utakmica na JNA i gostovanja su deo PROTESTA koji je itekako dao rezultate: Bjekovic je podneo ostavku, Curkovic takodje, upravni odbor je u potpunosti promenjen, jos pre 5 meseci...

ostao je samo Zecevic, ciji je rad kontrolisan zamenikom, kao i radom U.O.

a protest protiv zecevica nije prekinut, vec i dalje traje.

nemojte previse da pametujete, vec brinite o izgledu nase tribine, opsta je ocena da smo se slabo culi na derbijima u rupi, navijajte, prvo za klub, a onda za cast tribine. Partizanu je to preko potrebno, jer se nalazi u strasnoj krizi. najvecoj do sada.

pil

pre 16 godina

e moji grobari pa niste vi oterali curkovica nego je on sam otisao,a bjeka nije ni otisao nego je ostao tamo gde jeste! A protiv Apatina dolazite da slavite osvajenje treceg mesta ili novi poraz... Mnogo ste smesni,vi mi neka grupa... DUPLA KRUNA OLE!!! BBRS

Shomi

pre 16 godina

Mnogo me nerviraju istripovani navijaci zvezdice sa textom tipa "nja nja nja"!Pa vi ste balavci koji su 1 bili na derbiju i procitali taj transparent i sad kao mi smo delije-cigani u sustini.I ostavite Partizan i vesti vezane za ovu svetinju!I koji je to ciganin do sad bio delija,da vas cujem?Pozzz za sve Grobare!!!

Delija JUG!

pre 16 godina

Meni je ipak vrhunac smehotresa to što se u grobarskom saopštenju kaže da se povratkom na JNA slavi TITULA dvogodišnjice bojkota!!! Ili je dvogodišnjica, ili je nekakva titula, ali jedno i drugo zajedno - ne može. Odn., može, ali samo kod vas. Joj, koji kal, majko moja.

wule

pre 16 godina

Kakve ste picke grobari?ko vam je dao pare recite sad!!!kao odjednom prestaje bojkot odjednom se navijaci pozivaju...ma znas kad vise dodjem na jug-NIKAD!!!zato sto ste takvi...vodje sram vas bilo bre!kako mozete?niste nista bolji od zeca!MRSSSSS

Johnny Bravo

pre 16 godina

Dakle ovi sa Juga su stvarno smesni!!!
Pravi cirkus Medrano!! :-)))heheeh
ali dobro,ispunili su vam zahteve,legli su juri na racun :-))
Red Star Forever

Denis Napast

pre 16 godina

Gospodin Srbija, gospodin Klempavi Dzoni, gospodin Tumara, gospodin Tuljak, gospodin Vlada Budala... Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio.

Ivan

pre 16 godina

E moja braco,otisao sam sa juga na zapad i tada smo a posebno70ih bili najjaca firma na Balkanu,putovao sam svuda,gubili,dobijali ali nikada nisam znao bez PARTIZANA da zivim a Vi? Us..li ste tradiciju i obraz najjace grupe u neka bolja vremena...Placeni navijaci...tuzno!

pera

pre 16 godina

Navijaci groblja smesni ste zbog 2 stvari: prva ne igra zeka a ni bjeka dole na terenu
a druga da sada kolo pre kraja imate teoretske sanse za titulu svi bi se lozili kako ste bolji od zvezde a bojkota nebi vise bilo .Zato vam predlazem pomirite se sa sudbinom bicete drugi ili treci zauvek i to vam je mnogo.

milos

pre 16 godina

Pa dobro u srbiji je sve smesni pa i ovo.Mislim na partizan uopste.Osnovan je kao klub vojske koja vise nepostoi.Mislim da to ima znacaja.Vidim daje Partizan ostao bez navijaca.On moze da postoi ali kao partizan (malim slovom).
p.s.kao mali sam navijao za Partizan.

nikola

pre 16 godina

Sramota! Jel su vas iskeshirali konacno? Grobar sam od rodjenja, ali na jug i dalje necu uci, a nadam se da vecina deli moje mishljenje. Dokazali ste da je ono:"Zeko lopove" bilo samo nja nja nja. Za ovu bruku ce nas cigani prozivati vecno. Nadam se da navijacka grupa "Juzni front" nece pasti na ovo "shminkanje"...

мисфитс

pre 16 godina

по који пут? играју најважнију утакмицу сезоне у европи и бојкотују , а затим после неколико дана прекину бојкот због важности вечитог дербија. Па стварно су смешни. Важно да они славе титулу у бојкоту :):)

smesno

pre 16 godina

Šta je, dao vam Popović pare?
A Zečević ipak ostaje? Hahaha
U svakom slučaju, i sledeće godine ćemo vas tri puta pobediti.
Firma

Balansero

pre 16 godina

Pa jes, u bojkotu nema placenih putovanja, ulaznica za tapkanje, para za rekvizite i sl. A idu medjunarodne utakmice na jesen, treba uzeti koji dinar.

Vlada

pre 16 godina

Jadno. Odjednom,kao grom iz vedra neba neke nove price,zakljucci...
Otkud sad da su zadovoljni,avi koji su citali poslednje saopstenje u kojem se kaze da nije nista uradjeno po pitanju Bjeke,parafraziram,isto sr... drugo pakovanje.
Mora da je vodjama kapnulo sto pa ovako iznenada reaguju.

Only PxFxCx

pre 16 godina

Znachi,prodali su se!!Ne mogu da verujem.Ustvari,mogu.Pa vi sebe smatrate ozbiljnom navijackom grupom?Danas jedno,sutra drugo,danas bojkotujemo,sutra ne!?Prvo,Curkovica niste oterali vi,vec je sam otisao na vazniju funkciju,gde moze vise i da se strpa u dzep.Drugo,Bjekovica niste oterali vi vec Zeka,sto je i normalno posto je klub njegov.Kao da ne znate da dok ON ne ode nista nije promenjeno?Ja sam odavno prestao da idem na JUG zbog ovakvih navijaca.Ne znate vi ni sta je Partizan,ni sta znaci biti GROBAR,vi samo znate sta je vas licni interes.Ovim ne prozivam obicne grobare koji idu na utakmice,vole svoj klub,navijaju za njega,vec one koji o svemu odlucuju i kreiraju politiku i stavove navijaca.Pogletajte gde su cigani danas u odnosu na nas?Godinama ispred!!!A nekada ne tako davno,dok je na JUGU bila neka bolja ekipa,nisu mogli ni na svom severu da budu bezbedni.Ali,uz ovakve vodje ne bi me cudilo da sledece saopstenje bude da od sutra svi pravi grobari treba da navijaju za zvezdu.Svako ko je zimus bio ispred JNA cekajuci karte za Unikahu zna o cemu govorim.To vam je najbolji primer i dokaz ljubavi nasih vodja prema klubu!!Ali nema veze,proci ce i vase vreme,Partizan ce i vas preziveti ako vec moze i Zeku pa ce opet biti onaj stari.NAJVECI sa NAJBOLJIM navijacima na svetu!!!!!!

grobar do groba

pre 16 godina

sviiiiiiiiiiiiiiiiiii na juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug. Steta sto i mi sa kosova nemozemo da dodjemo da bodrimo nas voljeni i jedini pravi klub PARTIZAN. Poozzz za sve grobare sa kosova

Colin_bgd

pre 16 godina

kao i uvek u svojoj istoriji navijaci i fudbalski klub Partizan okrecu i drugi obraz da ih pljuju, maltretiraju, saplicu, podmecu, lazu i kradu. ali nema veze, mogu "popularne delije" da laju i arlaucu do prekosutra, ipak je ovaj bojkot uspeo, jer posle 20 godina statusa quo, sa istim ljudima, istim funkcijama (bez obzira na rezultate), ipak se doslo do solidnih promena. sad sto neki ne znaju da je umece diplomatije traziti vise od maximuma da bi se dobio maximum, to je druga stvar. 66.7% zahteva je ispunjeno i neka se vrati 66.7& navijaca, to je dobar rezultat.

a to sto zvezdicu i njene razmazene simpatizere (jer prave navijace koji bi je voleli i da nema najvise osvojenih trofeja na balkanu i nema mnogo) ni osvajanje duple krune ne zadovoljava, i to u sezoni kada je partizan naredjao 11 poraza (ne pamtim kada je toliko bilo i za vreme SFRJ, a tada smo znali da zavrsimo i na solidnom 15., 11., 7. itd mestu) i kada je igra, igracki kadar, fizicka i takticka spremnost i sve ostalo vise nego katastrofalno, to je druga prica...

идемо

pre 16 godina

ја бих само искористио прилику да честитам навијачима трећепласираног тима у земљи на успешном бојкоту. Као што сте отерали Ћурковића ( који се сам пребацио у СОК) и Бјековића, који гледа утакмицу у Новом Саду седећи поред Томића, ( ако сте заборавили, то је онај што неће дати никоме да му се еша у рад), тако сте и против тима и управе. ЧЕСТИТАМ великиМ бојкоташима, који час дођу на утакмице, час не дођу, па час бојкотују, па час не, па час вичу фк зечевић, па час иду да навијају за исти тај клуб, одн. да прећуте на трибини утакмицу коју партизан не игра на свом стадиону, ( опет, за оне са слабим памћењем, то је услед бојкота ЈНА, који и даље траје) Само да се вратим на меч у Новом Саду ( 2-0) и на детаљ после утакмице када играчи фк Зечевић, или фк Партизан ( ни мени баш и није више јасно о којем клубу се ради, зато не марите ако сте се мало погубили) аплаудирају тим играчима који су трећи, који губе три пута у дербијима од Звезде, који им брукају клуб, а онда те вође, који су, по логици ствари вође бојкота силазе доле на стазу и прилазе играчима да им узму дресове фк зечевић, или фк Партизан, ни мени више није јасно. Није ни њима.
Дакле, немојмо губити време на анализирање неорганизованог скупа поклоника црно-белих боја, који по свом нахођену уводе, па прекидају, па опет уводе бојкот, већ их само позовимо да сви послушају позив својих интелигентинх и принципијелних лидера, да прославе освајање трећег места, и да сви заједно- играчи, управа нова/стара/потенцијална и чувени ГРОБАРИ озвани9че крај постојања јсд партизана.

Grobari su Doktori

pre 16 godina

Fala bogu,dosta je bilo glupiranja,a sada da napravimo tim i da RAZVALIMO komsinice!!!!
GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE ALEE

Stexman

pre 16 godina

Znaci, magarece usi su stigle u Humsku? Al su izgleda teske pa to treba da se sa nekim i podeli. Predlazem da "jug" dobije novo ime:
"Magareca Klupa"
Dogodine play-out ;)

Poslednji pozdrav od FIRME!!!

sasa

pre 16 godina

lepo je neko vec napisao, 2/3 zahteva zbog kojih je bojkot zapoceo su ispunjeni. Odlazak bandita Zecevica takodje je samo pitanje dana.
Dakle, posle dve godine agonije, vreme je da se navijaci vrate na stadion i svi zajedno pokusamo da pomognemo nase Partizanu.
Usput, zamolio bih sve prave Grobare, da ne zasedaju na ciganske provokacije i gluposti karakteristicne za simpatizere komsinice.
Mi smo se vracali i iz vecih propasti to za nas nije problem, jer mi nas Partizan volimo! Ciganija to ne moze da razume.

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

U četvrtak 24. maja će se održati konferencija za štampu Grobara pred predstojeću poslednju utakmicu fudbalskog kluba ove sezone.

Do četvrtka i do konferencije dodajemo dodatak saopštenju koji pojašnjava odredbu oko nastavka bojkota utakmica:

Navijačka grupa Grobari Jug je odlučila da će na ovoj, poslednjoj utakmici fudbalskog kluba ove sezone, biti prisutna na svojoj južnoj tribini Partizanovog stadiona, koja će za ovu priliku biti otključana, ali naglašavamo da ODLUKA O DOLASKU NA STADION VAŽI SAMO ZA OVU UTAKMICU i da će dalje delovanje po pitanju bojkota biti razmatrano u hodu, a sve u cilju ispunjavanja našeg preostalog zahteva - odlaska Žarka Zečevića iz kluba.


ovoje prava istina o nastavku bojkota
da svi koji pisete na sajtu b92 prvo procitaju saopstenje koje je dato na stranici juznog fronta

pozdrav do sve grobare i u subotu pun jug da pokazemo kako se navija

jos jedna pobeda i titula

pre 16 godina

Gospodine Popovicu..Da li je to tragedija, da li je to komedija? Chocholate - Hleba, Chocholate - Hleba..Gospodine popovicu.

Ja cu majke mi umrijeti od smijeha..Pa vi stvarno hocete da vas psihicki unistimo..Ajd cuce se sa severa..pozdrav pilici

milosh

pre 16 godina

Svi na JUG za nas PARTIZAN!!!!!!!!
Moramo da pomognemo pa da se vec ove sezone igra kup UEFA kao protiv CSKA Moscow a dogodine i LIGA SAMPIONA jer to i zasluzujemo!!!NAPRED PARTIZAN!!!

rade

pre 16 godina

drago mi je sto vidim gomilu cigana da komentarisu... jer se sada vidi da toliki kompleks imaju da prvo citaju sve vezano za PFC i JUG pa onda hroniku pa vreme pa tek na kraju nesto o zvizdi :)
samo napred kompleksasi :))))
A mojim Grobarima porucujem:
pratite vodje, pratite odluke i pomozite... ovo je u najboljem interesu kluba i tribine... i budite ubedjeni... svi i VI i vi da grobari nece prekinuti bojkot dok je zec na funkciji makar to bilo i za 50godina,
POZDRAV GROBARI

Илија Српска

pre 16 godina

НА ЈУГ!!!!!
Нема шансе ако сам и до сада ишао више нећу бојкот до краја сада је популаран СЕВЕР и тамо идем! Са те стране се и титула види!!!

пиксла

pre 16 godina

‚‚...да прославимо титулу двогодишњег бојкота...``
ја мислио да бојкотују због пара, кад оно испаде због титуле. честитке на титули, али бојкот је био намештен:-)
гробари за плату!

marko bg-kv

pre 16 godina

Strasnooooooooooooo!!!!
Navijac sam Zvezde, ali me je ovo sokiralo!!!Kakvi ste vi to navijaci?Bacili ste dve godine, za sta? Malo kinte???Ako ste pametni, bojkotujte vase vodje, pa onda zeku .....
Sa druge strane, iako sam to znao, sada sam 1000 000 % siguran da nikada necete biti na nasem nivou i da cete zbog ovoga sada produbiti svoje(medjusobne) konflikte i izazvati konfuziju u glavama vasih pravih navijaca, a ne placenika!!!!
Da necete i Pixija da nam smenite grobari??????????????????Alo!!!!Bavite se vama , a ne nama-mada bolje da se ni sobom niste bavili!!!
Ako udjemo u LS necete nas stici ni za sto god, pa se nadajte samo.
Pozzzzzz za najbolje navijace CZ-e!!!

Pa, koga vi,bre?

pre 16 godina

Поводом овог "најновијег" саопштења "Вођа", предлажем следеће:

Од сада би "Вође" могле да штампају годишњи, или још боље, полугодишњи (пошто пречесто мењају одлуке), ЗВАНИЧНИ КАЛЕНДАР. Нешто налик на оне које издаје Српска православна црква, па онда у сваком да лепо напишу, утакмица бр.1 - ИМА бојкот; бр.2 - ИМА, али се иде на Исток; бр. 3 - НАСТАВАК потпуног бојкота; бр. 4 - ПРИВРЕМЕНИ ПРЕКИД бојкота јер је дерби против Вождовца; бр. 5 - БОЈКОТУЈЕ се само онај део непосредно испод семафора на Југу, зато ОБАВЕЗНО ПОПУНИТИ секторе до Истока и Запада; бр.6 - одлука ће се донети најкасније 24 часа пред утакмицу; бр.7 - сви на - СЕВЕР у знак протеста против Бјековићевог повратка на место директора; бр. 8 - итд...итд...итд.

И све онако лепо одштампано, мало црвеним словима, мало црним, а због слагања боја, може и плаво-жуто.
На првој страници Календара, зна се, слика првог predsjednika JSD Partizan, уз неки пригодни текст (може и молитва, "Генерале наш, иже јеси...") и "10 Навијачких заповести" (1.ЈА сам твој ВОЂА. Немој имати друге вође осим мене нити се клањај лажним идолима, осим у случају Лоле Смиљанића; 2.ЈА ћу због тебе, обичног навијача, савити кичму, прогутати понос и примати кинту од клуба; 3. Не буди симпатизер; 4. Увек мрзи Звезду више него што волиш Партизан; 5.Партизан се воли, а за остале се навија... итд.)
Одмах на следећој, фотка Зеке и Бјеке (у дну може име спонзора - "Хавана цигаре").
Потом још увести колумну, "посни дани" - рецимо, колико дана, месеци, година траје просечан пост између две победе над комшијама... између два "највећа успеха" ЈСД... колико дуго су на челу клуба З&Б...итд.

Мислим да би увођење једног оваквог календара у многоме допринело бољој и ефикаснијој комуникацији на линији, "МИ, ВОЂЕ" - "ВИ, боранија".

zeljko

pre 16 godina

Izgleda da se sapunica nastavlja!Do pre 3 dana su govorili da nece magarece usi,ali izgleda da su pristali da njacu,nja nja!Mada ko zna mozda ih je Zeka malo "podmazao" sa povlasticama ko ranije,pa ce ponovo da tapkaju karte?

Milos

pre 16 godina

Grobari,zelim samo da vam saopstim tri cinjenice:
1.Ivan Curkovic nije otisao iz Partizana,nego je avanzovao na mesto predsednika Olimpijskog komiteta i to tako sto je zataskana milionska pronevera koju je otkrio revizorski tim bivseg predsednika OK-a Filipa Ceptera pa je Cepter nasilnim putem sklonjen,da bi na najvise funkcije u Olimpijskom komitetu dosli Partizanovi ljudi sumnjivog moralnog i poslovnog kredibiliteta:Curkovic,Predrag Manojlovic,Dragan Kicanovic,DJordje Perisic...;
2.Nenad Bjekovic nije napustio klub,vec je presao u fotelju savetnika kako bi izbegao odgovornost za svoju nesposobnost,a istovremeno je ostao u radnom odnosu sa Partizanom,tako da ce i dalje primati visoku platu,a radice koliko mu se prohte;
3.Zarko Zecevic je po recima vaseg predsednika u prvih pet menadzera u Srbiji i ostao je na svom polozaju gen.sekretara,iako je njegova smena bila prva na spisku uslova povratka navijaca na JNA.
Zato mislim da su navijaci sa juga jos jednom pokazali vrhunsku neprincipijelnost,mada to i nije bio bojkot u pravom smislu reci,jer nikakvog bojkota nije bilo kada se igralo u gostima i protiv najboljeg kluba u Srbiji!
Ili krace receno:Zeko,odlazi nja,nja,nja,Bjeko,odlazi,nja,nja,nja!!!
VUK SIT I OVCE NA BROJU-kaze nas narod

Vlada Edmonton

pre 16 godina

Zadovoljni promenama !!!!!!!!!!??????????? Boze me sacuvaj. Sa ovim su zabetonirali Bjeku i Zeku u FK patlidzanu dok ne uginu. Alal vam cufte sto izdaste "priopcenje".

dr ks

pre 16 godina

Uprava vam je sjase k.... da uzjase m.... Brzo zaboravljate hehehe ali priseticete se brzo.Ma ko vas za sta pita bre. Nastavite ovako i praticete Telekom ligu-bicete prvaci svake druge godine sta vas briga. HAHAHAHA.

MARKOpfc

pre 16 godina

Ovde samo cigani pisu komentare,za razliku od njih mi Grobari vise volimo svoj klub dok oni vise mrze Partizan nego sto vole Zvezdu.

Dragan

pre 16 godina

Срамота ме је што сам навијач Партизана, од сада навијам само за мој Банат!!!!!!!!!!

g

pre 16 godina

i kao i uvek stadion je bio mali da primi sve razdragane navijace u proslavi uspesne sezone...zato ce nas dragi sekretar da napravi veci stadion na koji cemo da uzmemo titulu... HA HA HA kakav CIRKUS,STRASNO.

Caca

pre 16 godina

Secate se filma Kum,kada don vito karleone kaze sinu Majklu:Sine ko ti predlozi sastanak sa drugim bandama taj je izdajnik.Pa ko je sada izdao-naravno grupa Grobari Jug.Cuo sam da je neki vodja navijaca skoro izasao iz zatvora.Odmah je sklopljen dil sa zecevicem.Nedajte se prevariti PRAVI GROBARI!A ti nazaovi navijaci koji bi samo da se ovajde od kluba nikad nisu i nece nikad biti navijaci Partizana.Ja Partizan volim i ne treba mi nista od njega sem Titula i pobeda nad zvezdom,zato svi Vi koji volite Partizan ne nasedajte i nastavite sa bojkotom dok se najvazniji zahtev ne ispuni:OSTAVKA ZARKA ZECEVICA!!!

Alexbg

pre 16 godina

pa dobro, vratili su nam povlastice i sad ajmo nazad, a to sto cemo na inostrana gostovanja u kup Lilijane Ronketi, nema veze. Vazno je da su nas namirili konacno. Sram vas bilo, koga vi predvodite? Neko je lepo rekao, Partizan ima:
- Kao mlad tim za buducnost
- kao upravu koja radi u interesu kluba
- kao navijace koji se bore za promene!!!

Grobar kg

pre 16 godina

Izgleda da je neko potkupio vodje navijaca,do juce kao dzzabe sto je otisao Bjeka kad je opet na nekoj funkciji,a danas sve super izmenili smo dosta stvari. Mozda nisam u pravu ali mi ovde nesto nije u redu...

skeptik

pre 16 godina

Ocigledan pomak?!Da cetiri uzastopna prvenstvena poraza su ocigledan pomak.Ili se pomakom smatra ako vodje dobiju neku kintu.stvarno ste mi se smucili. Ja na jug ne idem dok ovakvi ljudi daju saopstenja i dok se jug puni na mig ovakvih ljudi(zapadna tribina ce mi biti dovoljna). I to kao sad malo necemo bojkotovati pa cemo se opet setiti da ne dolazimo kad "vodje" to odluce pa cemo opet dolaziti...A Zarko Zecevic ce da se smeje i uziva u gluposti nekih ljudi.

bobanmkd

pre 16 godina

bas super!posto smo poklonili ciganima dve titule vracamo se na jug!poruka Popovicu posto znam da prati ovaj forum.osim Rukavine,Lomica,Smiljanica i Jovetica,Partizan nema ni jednog fudbalera prvoligaskog kvaliteta!oooops,zaboravio sam Oditu ali njemu smo ubili samopouzdanje pa kasno je od njega ocekivati da vise nesto uradi.

Bruce Lee

pre 16 godina

Mislim da je ovo vrhunac gluposti i najbolja slika u kakvom se haosu nalazi ova navijacka grupa. Neznam koga Ovo smesno stivo treba da uveri da se nisu dogovorili sa upravom i da je to njihova spontana odluka. Neka su s edogovorili meni nesmeta ali zasto izdaju saopstenje i ovako se platkaju?

V.Radosavljevic

pre 16 godina

Sta je bre ovo?!!! Kakav prtekid bojkota?!!!

Da li sam ja lud pa da nasednem sad na ovu pricu? Zar je slucajno sto smo sve pesme koje smo pevali godinama bile okrenute prema jednom coveku - najvecem zlu u Partizanu - Zarku Zecevicu...
Zar nije osnovni zahtev bio da on ode iz kluba? Jesmo li smatrali od pocetka bojkota da eventualna smena trenera, drirektora, predsednika nije bitna, koliko je bitno da Zecevica vise nikad ne vidimo u klubu

Sa ovim saopstenejm ste izvrsili veliku nuzdu po svim navijacima koji su bojkotovali poslednje dve godine.

SRAM VAS BILO GROBARI!!!

Makar ostao jedini koji bojkotujem, licno cu istrajati da me moj omiljeni stadion nece videti dok ZZ ne ode iz Partizana

ZARKO ZECEVIC NAPOLJE
BOJKOT DO KONACNE POBEDE!!!

simpatico

pre 16 godina

Prvo ste se kleli dok ne ode Zecevic necete se vratiti, kada ste videli da on nece otici dok ga smrt ne pocisti, i da vas bojkot i entuzijazam opada i da zapravo vi nemozete nista da uradite resili ste da se zadovoljite time sto je Zecevic smenio par svojih piona a svog laufera (Bjekovica) stavio na novu poziciju savetnika. Naravno isto tako je jasno da u "pravnoj" drzavi kao sto je ova posten svet ne moze da se izbori sa "biznismenima".

Aca

pre 16 godina

Bjeković smenjen-i postao savetnik predsednika Upravnog odbora? Zečević ostao - "Jedan od pet najboljih menadžera u Srbiji" kako reče ovaj naš predsednik Upravnog odbora!? Zato se i kaže da stanje u sportu verno odslikava stanje u društvu! Kolika je cena prekida bojkota - šta ste dobili, drugim rečima - da ubedite ljude da su stvari pokrenute s mrtve tačke? Umesto da pozovete grobare da bojkotuju i onu šugavu NLB, NSH ...(ili kako se već zove ta "gumarsko-bankarsko-bivšedržavna-bratska), ligu vi ih pozivate da "pruže podršku Upravi". E, stvarno nam sve ode u propast! Ovo je van svake pameti! Nemam više živaca da se majem s glupostima. Samo mi je sve više žao što sam sport počeo da pratim nekako apatično (tenis, vaterpolo i odbojka mi još dižu "pritisak" i vraćaju iz "mrtvih" - ne zbog uspeha, koliko zbog, bar zasada, truda, zalaganja i borbe - kao i zbog nekog utiska da im je drago što se "bore" za svoju zemlju). Ostalo - lopovluk, javašluk, korupcija, podmićivanje, pranje para. Ma, prekidam - "bilo bi smešno da nije žalosno"!

borkolaw

pre 16 godina

sjahace kurta a uzjahace murta ...tako ja vidim odlazak bjekovica!!!! a proslava dvogodisnjeg bojkota .... ma daj!!!! to je bez veze ... nikad nisu navijaci smenjivali upravu pa nece ni sada... navijaci mogu samo da podrze neciju fotelju ili da daju podrsku kupovini nekog igraca (za koju je ona ista fotelja namaknula kajmak)

over & out

nikola

pre 16 godina

mnogo ste smesni...

zeko odlazi nja nja nja
zeko odlazi nja nja nja...

neko od vodja dobije pare i sve je reseno a ovamo piksi i terzic kupuju utakmice, razmislite ko su vam vodje

grobar-pg

pre 16 godina

ispravna odluka,neka svi u klubu tokom ljeta odrade svoj dio posla,da svi zajedno u novoj sezoni budemo u funkciji povratka naseg kluba na stare staze!

Uros

pre 16 godina

PA sta reci povodm ovog sramnog bojkota.To govori koliko su jaki takozvani navijaci partizana i koliko su mocni bjeka i zeka.ZEKO OSTANI,BJEKO OSTANI.A grobari neka gledaju i sledece godine ZVEZDU kako opet slavi titulu na VOJNOM POLIGONU JNA.

Navijac Zvezde

pre 16 godina

Kakav je ovo cirkus? Slavi se dve godine od pocetka bojkota? A do pre samo par dana slala su se saopstenja kojima se promene u klubu nazivaju kozmetickim i gde se postavljaju neka pitanja od kojih bi, prema njihovim sastavljacima, trebalo da se tresu nebo i zemlja. Smehotres. Dalje, prvo su se bunili protiv Zeke, pa onda prosirili svoje zahteve na sve ostale, a sada kada su otisli svi sem Zeke, sada ste kao happy? Prodali ste se za sitne pare, kupio vas je Zeka samo tako. Otisao mu Bjeka, sada je i vas kupio, svaka cast. Dok je vas takvih, mi ne treba da brinemo za buducnost.

Hvala grobari.

boki

pre 16 godina

xa xa xa xa xa koliko su smesni...pozivaju se oni koji su se zakleli da nogom nece krociti na jug dok je Zeka tu...xa xa xa sta je bilo,dao taj isti Zeka kintu pa ste ga ponovo zavoleli??ne bi me cudilo da zapevate Zeko ostani,Zeko ostani ili Bjeko vrati se,Bjeko vrati se...

Beda!

pre 16 godina

E tek sada cu da bojkotujem ili cu prestati skroz da idem na stadion. Bojkotujem jer zelim cist i posten Partizan , a sa Zecom to nikada nece biti. Doduse nisu bolji ni Terzic , a pogotovo Piksi ali to je problem za druge.
Bojkot i protiv vodja.

Dingo

pre 16 godina

Ovo nema logike i vidi se da je sve sto se tice bojkota bilo farsa. Drago mi je sto nisam grobar i u to ime:"hvla ti majko, hvala ti oce....."

saban

pre 16 godina

Sramota svetska. Toliko buke i sranja svo ovo vreme za nista.
Sta se to jadovi jedni promenilo nabolje. Bjekovic se premestio sa jedne stolice na drugu. Drugo nista. Vama ponestalo para koje su Zecevic i kompanija delili da urlicete i dolazite da gledate sranje od fudbala .
Zato ste odlucili da prekinete bojkot.
Prodane duse, sakrite se u misiju rupu. Navijaci iz interesa........takvi ste vi Partizanovci.

Amerikanac

pre 16 godina

HAHAHHhA HAHHAh
Znao sam da ce posustati.
1.Curkovic nije otisao zbog bojkota, vec je presao na bolje mesto.
2.Bjekovic je ovo planirao neko vreme, mislim na odlazak u penziju.
3.Naravno Zacevic je jos tu!
I fantasticno radi pride.
4. A da se ne bi ugasili kao navijacka grupa, ovi moraju da izdaju ova saopstenja, da opravdaju svoj povratak na jug. Tipa, kao kad je Milosevic rekao na kraju bombardovanja, evo pobedili smo nato pakt, sacuvali smo Kosovo.


Svaka cast na pobedi protiv uprave, zelim vam jos mnogo takvih i na terenu.

Manitou

pre 16 godina

Zeka, Bjeka, Lola, I hajduci s' juga... mene sve ovo podseca na neku jeftinu sapunicu, Shpansku seriju. Samo neka drama i ljubavne peripetije.

I sad, kako ja vidim, dzaba ste bojkotovali grobari.

Sashko

pre 16 godina

Komedija i to kompletna! Da sam kojim slucajem grobar, ne znam cega bi me vise bilo sramota: toga sto su me vozali dve godine, ili cinjenice da posle svega na ovakav nacin prekinem bojkot. Bruka... Organizovane grupe navijaca i sluze da rukovodstvima klubova obavljaju prljave poslove, problem je samo sto oni klinci koji se pale na to ne razumeju.

RJ

pre 16 godina

Dolazim na jug samo mi sacuvajte moj deo para, nemojte sve da potrosite, znam da ste halapljivi jer para nije bilo 2 godine.

GROBARI SMESNI STE

Mix

pre 16 godina

I, sta ste napravili sa svojim bojkotom? Napravili ste agoniju kluba, minus u finansijama i nemogucnost transfera nasih igraca. Napravili ste u konacnom rezultatu dve duple krune nasim najvecim neprijateljima. Eto to je bilans vaseg bojkota, a ne ono sto tvrdite. Klub postoji zbog rezultata i prosperiteta srpskog sporta a ne "zbog vas" ili nas . Mi smo tu da budemo navijaci i da klub uvek podrzavamo bez obzira na to ko ekipu vodi i ko njome upravlja. Da li je MU doziveo od publike ono sto ste vi napravili svom klubu?
Pozelecete vi Nenada Bjekovica!
I sada, kada ste "prekinuli bojkot" ja porucujem Klubu i UO da od sada pa zauvek, nikada ne dozvole ni jednu besplatnu ulaznicu na utakmice prvenstva i kupa. A zadnji mec prvenstva moze uvek biti slobodan ulaz kao complimentary. Nikakve privilegije, ali i Klub mora da se reorganizuje i da podrzi navijace na druge nacine kao ostali Klubovi. Pa pitajte Pedju Mijatovica kako su organizovani navijaci Reala i sta Real daje njima.
Eto, to ja mislim uz lep pozdrav.
Mix

Grobar_90

pre 16 godina

Pune tribine ruznih navijaca,nemamo baklje prskalice gore,bubnjevi busni pesme su nam ruzne, jer mi smo stoka sa tribine juzne!.. poz za sve grobare

Danijel

pre 16 godina

Do daljeg?

Sta to znaci? Ili zauvek da prestane bojkot ili neka traje do kraja.

Izgubili smo 2 godine i blamirali se u ligi sbog cega? Samo da bi jedan covek otiso? Auuu asmo sada sviju zeznuli.

PS: Ali hvala bogu da je kraj sad mozemo se bar oped koncetrirat na fudbal i da se spremamo za sledecu saisonu.

MIhajlo

pre 16 godina

Bruka i sramota. Za male pare ste se prodali(ili za vas velike). Ja da sam navijac partizana nikad ne bi otisao na jug da navijam sa takvom bagrom kao sto ste vi!!!! Stigla plata komsija :)))

bobanmkd

pre 16 godina

Hej,citam komentare i kidam se od smeha!Pa Cigani vi ste savrseni!?
Pa vakvu iskompleksiranost nisam video u zivotu!
Pitajte bilo kojeg psihijatra i on ce vam lepo objasniti da vi ustvari umirete od straha kada se toliko bavite nama!hvala vam sto ste mi ulepsali dan

Boban

pre 16 godina

Pa što niste preneli sve? Evo dodatka ovom saopštenju sa www.juznifront.com

U četvrtak 24. maja će se održati konferencija za štampu Grobara pred predstojeću poslednju utakmicu fudbalskog kluba ove sezone.

Do četvrtka i do konferencije dodajemo dodatak saopštenju koji pojašnjava odredbu oko nastavka bojkota utakmica:

Navijačka grupa Grobari Jug je odlučila da će na ovoj, poslednjoj utakmici fudbalskog kluba ove sezone, biti prisutna na svojoj južnoj tribini Partizanovog stadiona, koja će za ovu priliku biti otključana, ali naglašavamo da ODLUKA O DOLASKU NA STADION VAŽI SAMO ZA OVU UTAKMICU i da će dalje delovanje po pitanju bojkota biti razmatrano u hodu, a sve u cilju ispunjavanja našeg preostalog zahteva - odlaska Žarka Zečevića iz kluba.

Ajmo Milivoje!!!

pre 16 godina

Crveni ne znam zasto toliko brinete o Grobarima i Partizanu gledajte malo u vase dvoriste!!! I GROBARI lepo pise u izjavi TRENUTNI PREKID BOJKOTA!! Ovim cemo da pokazemo kako bi izgledao stadion kad Zeka ne bi bio u Partizanu!! A sto se tice "delija" nek' iskljuce Sony Play Station nakon sto udju u ligu sampiona!!!

Спејл

pre 16 godina

Потпуно иста методологија рада и руководства и навијача. Прогласи да је све у реду. Додуше ако идете Гебелсовом да 1000 пута поновљена лаж постаје истина... Браво Гробари, ФК Партизан је сад чист као суза. Успели сте! Заслужујете једни друге.

bas me bas

pre 16 godina

neverovatno je od 170 komentara "cigani" napisu 165 ! Toliko o njima, cime su preokupirani i cega se plase ! Ja da sebe smatram najboljim i da sam siguran u to sigurno se ne bi bavio losijima od sebe, kao recimo mi Grobari u basketu!

neko sisa vesla

pre 16 godina

jedno vreme smo slusali i citali "saopstenja" jedne partije sada su za
"saopstenja" zaduzeni lose istrenirani kadrovi prosloga vremena koji se potpisuju sa grobari jug

DDT

pre 16 godina

"PODSETNIK", kad god pročitam da Partizan nije imao goru sezonu, ja se setim upravo 1979. godine i onog lupanja na Marakani, 3:0. Tada je 3/4 Mare pevalo, "Druga ligo, širi svoje grane i prihvati mlade Partizane", a grobari su bili toliko poludeli da su sa juga gadjali Zapad kamenicama i odlomljenim stolicama... opšta agonija i nemoć. Još im je Dule Savić zabio golčinu iz slobodnjaka, pa onda otrčao nazad do severne tribine zbog čega je popio drugi žuti na utakmici (prvi igrač u SFRJ na kojeg je primenjeno to novo pravilo). Inače, pred derbi, koji se igrao, koliko se sećam, u pretposlednjem kolu, se po Beogradu uveliko pričalo kako će Zvezda da im pokloni tri boda (mislim 2 u ono vreme) ne bi li se tako sigurno spasli ispadanja, umesto da u poslednjem kolu moraju da ginu (ili kupuju!) protiv Budućnosti. Ali, kakvo poklanjanje! Kakve komšije! Tri komada... ko slika! Trebalo je to još onda u drugu ligu, pa se nikad više ne bi ni vratili!

Cofi

pre 16 godina

Mene je stvarno stid i sramota da Zvezda osvoji titulu u ovakvoj 'konkurenciji'!Evo ja kao navijac Crvene zvezde zalazem se za to da vratimo ovu titulu,zaista nam ne treba!

Pero

pre 16 godina

A ovo je sad ona nedelja kad ne bojkotujete? Samo me zanima kako se odlucuje kojim danima je bojkot a kada nije? Uvedete neki zreb,pa onda izvlacite,kao danas bi mogli malo bojkotovati,a danas i ne moramo...
E,najjaci ste,ovaj domaci fudbal bi bio tako dosadan bez vas i vasih poteza...

Подсетник

pre 16 godina

@DDT
Од те године немам респекта према Будућности. Могли су да их поставе тамо где им је место а они су се продали.
Могли су златним словима да испишу своју историју, а сада имамо клинце који вичу како је ово најгора сезона Партизана... Е кад би знали шта су им све љубимци кроз историју приређивали...

nasamareni

pre 16 godina

Opet dobijate titulu PLAĆENIKA.
Svaka vam čast, opet ste nas nasamarili. Dzabe smo BOJKOTOVALI 2 godine. Kako se brzo osladi lova i gudra... Svaka cast opet "POŠTOVANE ZEKvoђе"

smena

pre 16 godina

Mislim da je red da sada bojkotujete vodje navijaca, i da ih treba smeniti zbog korupcije. Jer, kako su sami rekli, treba postovati "najnormalniju proceduru smenjivosti..."

Dukadjin

pre 16 godina

Tuzno je kada neko ne zna ni titulu da proslavi... Umesto da se mastaju o Ligi sampiona, Ronaldinju i sl, gani su opet najbrojniji na vestima iz Partizana. Siroti mali hrcki...
Nisam verovao u uspeh bojkota, ali Grobari svaka cast! Nema dileme da ce i poslednji zahtev biti ispunjen vrlo brzo...

Gio

pre 16 godina

Ljudi pre ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona nago sto ce Zecevic da ode iz Partizana a sto se tice prestanka bojkota moze se upotrebiti ona narodna izreka "PARA VRTI GDE BURGIJA NECE"kao sto smo prelazili preko svih lopovluka preci cemo i preko ovog zato u sobotu svi na jug

Sale

pre 16 godina

Koje vođe?!Kakvi predvodnici?!Pa nismo mi "obični" Grobari ovce, pa da nas neko predvodi!I to, samozvane vođe, koje rade po diktatu čelnika kluba, dobijaju od njih kintu, preprodaju karte, a za Partizan im baš puca...I onda poštene klince, kojima ja Partizan u srcu, podignu da navijaju i ispada, da su oni organizatori svega.Nikad više neću ići na Jug i uvek ću pevati nešto drugo, a ne ono, šta oni kažu!Volim Partizan!!!Grobar, do groba!!!

kimi

pre 16 godina

Mislim da vasa razmisljanja pa i komentari idu u pogresnom pravcu.
Evo ovako, posle nekog od prethodnih saopstenja iz vecinom ovde voljenog kluba ove iste vodje navijaca su trazile objasnjenje. Meni je tada bilo jasno. Pa oni su **ioti. Ne iskljucujte mogucnost da stvarno misle da su nesto postigli a nisu.
Pozz iz Pirota ...

Djoxy P.F.C

pre 16 godina

Najvatreniji navijači Partizana pomalo su već i zaboravili kako izgleda južna tribina stadiona u Humskoj ulici. Već dve godine bojkotuju domaće utakmice Partizana (samo su jednom prekinuli bojkot zbog „večitog derbija”), tražeći ostavku doskoro jedinih čelnih ljudi kluba - Nenada Bjekovića i Žarka Zečevića. „Grobari” su odlučili da u poslednjoj utakmici ove sezone protiv Mladosti iz Apatina, 26. maja, privremeno prekinu bojkot i dođu na južnu tribinu stadiona Partizana. Razlog za ovo privremeno „odmrzavanje” bojkota je u želji „grobara”, kako kažu, da još jednom pošalju jasnu poruku čelnicima kluba, ali i da stave do znanja svima kakva će biti atmosfera na stadionu kada se ispuni i poslednji zahtev navijača, a to je odlazak generalnog sekretara Žarka Zečevića.

U međuvremenu, ispunjen je jedan zahtev „grobara” - odlazak Nenada Bjekovića sa mesta sportskog direktora. Doduše, Bjeković će posle 26. maja obavljati funkciju savetnika predsednika Nenada Popovića za sportska pitanja, ali je „grobarima” naknadno objašnjeno da Bjekovićeva reč prilikom dovođenja igrača više neće biti poslednja.

Ostao je, međutim, još jedan zahtev, a to je odlazak Zečevića iz kluba. Uprava Partizana, međutim, nema nameru da se odrekne Zečevića, što je jasno rekao predsednik kluba Nenad Popović posle sednice Upravnog odbora.

„Imam odličan odnos sa Zečevićem. On je jedan od pet najboljih menadžera u Srbiji i mogao bi da radi u bilo kojoj firmi”, izjavio je Popović prošle nedelje.

Jedan od vođa „grobara” Predrag Simić, zvani „Sima Srbija”, rekao je da odluka o povratku na stadion važi samo za ovu utakmicu, jer nisu ispunjeni svi zahtevi.

„Borimo se za princip smenjivosti, da ostavke budu nešto normalno kada Partizanu krene loše”, rekao je Simić.

U pamfletu u kojem pozivaju navijače Partizana na utakmicu „grobari” su napisali:

„Pokažimo kakav Partizan hoćemo! Jak, uspešan i borben! Partizan koji se ne stidi svojih navijača i navijače koji se ne stide Partizana! Da budemo brojni, bučni i dostojanstveni! Da pokažemo koliko nas ima!

Nećemo loš Partizan!

Nećemo Partizan koji gubi 10 utakmica u prvenstvu!

Nećemo Partizan koji pobeđuju Apatin, Hajduk, Bežanija, OFK, Vojvodina!

Nećemo Partizan koji gubi tri derbija za 30 dana!

Nećemo ljude kojima ni 3.000 ljudi na stadionu u Kupu UEFA nije dovoljan signal da odu!

Nećemo ljude kojima ništa ne znače dve godine prazne južne tribine!

Nećemo Partizan otuđen od navijača!

Nećemo Partizan nad kojim se iživljavaju sudije, nećemo Partizan bez autoriteta!

Nećemo prodaju najtalentovanijih klinaca koji ne sastave ni dva kišna petka u prvom timu!

Nećemo još 12 godina obećavanja novog stadiona! Ili ga gradite ili odustanite.

Nećemo žuto-plave stolice!

Šta hoćemo? Hoćemo jak, ugledan i odgovoran Partizan! Partizan moćan i u Evropi! Partizan koji neće biti otuđen od svojih navijača! Hoćemo Partizan kakav je uvek bio...”

JudgeDred

pre 16 godina

Mnogo ste smesni !

Vi ovo nazivate promenama ?! Ove "promene" me podsecaju na plan Dell Boy-a u "Muckama" kada mu je zabranjeno da obavlja duznost direktora firme, pa je smislio plan da Rodni bude predsednik UO "Trotters Ltd".

Bjekovic = Dell Boy (uklapa se i s tompusom)
Tomic = Rodni

Napominjem da nisam navijac ni CZ ni JSD-a, ali morao sam da se oglasim i ja "saopstenjem"

Dr. Jekyll

pre 16 godina

Svaki pravi Grobar ostace kod kuce pred svaku utakmicu Partizana od danas pa dok nas klub ne postane ono sto bi trebalo da postane.
Jesu li to neke pare legle, vi tzv. "vodje" ?

NECA BG

pre 16 godina

Navijce FK "Komšinica" vec hvata strah od ove najave da ce se njihova nocna mora vratiti na tribine,hahaha...Eeeee garagani,vas strah od Juga je veci od svemira,hahaha...pa ne morate to bar ovako javno da iskazujete.
GROBARI DOLAZE-NASTAVITE DA SE PLASITE!!!
Uprava napolje!!!
NO SURRENDER
PFC

GLAS RAZUMA

pre 16 godina

@ manipulanti, naivcine, interesdzije...,

Ovo je krah onih koji su ovo poceli. Bez zamenjivanja teza:
Partizan je ovde gde jeste zbog bojkota.
Partizan je ovde gde jeste zob one Uprave.
Partizan ce biti tamo gde bude zbog MODERNE ILI PREVAZIDJENE organizacije.
Ta pozicija ce dati odgovor i na pitanje kvaliteta ove Uprave.
Jedno je sigurno i nepobitno:
Nikada u istoriji nije uradjeno nesto ovako zlo voljenom klubu! Znaci ovaj bojkot nisu vodili oni koji vole Partizan, nego oni koji su ga zeleli unistiti! Zasto? To je predmet istrazivanja i valjanog zakljucka.
Najbolji i najrazumniji potez bi bio TOTALNO PARZAN STADION(sem organizatora Bojkota, ako su oni uopste gledaoci). To bi bio crveni karton nesposobnoj Upravi(predhodnom sazivu) i sicardzijama, manipulantima i raznim profilantima, koji sa sportom i sportskim duhom nemaju nista zajednicko.
Bilo bi to fantasticno odradjeno ono brvno(neko ga je vise puta pominjao) gde se dav, glupa, jarca(u ljudskoj odori) sudaraju i idu i mutnu reku a time oslobadjaju prostore za mudrost i racionalnost.
To bi uradio razum, ali sta ce se dogoditi ja neznam.
@ Mix to je negde to, ali i oni koji nisu umeli da rese, jednostavan problem, ne trebaju da Upravljaju Partizanom i slicnom organizacijom, ali neka ih tu. Razumu ne smetaju.
Podrzavam pokusaje Popovica i ekipe, jer je ta energija gorivo za bilo kakav napredak.

Baba_Roga

pre 16 godina

HOCU SVOJ DEO, NECU DAME PREVARITE.. HAHAHAHAHAHAHA


ZAMOLIOBI VODJE DA MI KAZU DALI SU DOBILI U DEVIZAMA ILI U DINARIMA. DA ZNAM KOJI RACUN DA OTVORIM U BANCI DEVIZNI ILI .........

NeO

pre 16 godina

Da proslavimo dvogodisnjicu...
To je kao kad bi leceni narkoman izjavio: "E, posto sam strejt 2 godine daj da se ufiksam da to proslavim"
Pre roka...

Rale-bg

pre 16 godina

E moji gorbari, stidim Vas se.. I sam sam grobar, ali ovo sto ste uradili je necuveno.. Nemate svoje Ja!!! Pritom ne mislim na sve, vec na vodje i na one koji su uzeli kintu. Lepo Vam je rekao Hagen, mozda je covek cigan, ali cinjenice govore tako! Sram Vas bilo!!

SSSSS

pre 16 godina

tuzno...mislio sam da ovo nikad necu reci ali sramota me je sto sam grobar. katastrofa ko sve navija za moj klub, profiteri i "licimuri". idem sad samo na kosarkaske utakmice. mrsh bagro idite pa navijajte za zetu za bolje i niste.

Woodoo

pre 16 godina

Ja se ne vracam na utakmice dok:
1.Zecevic ne ode iz kluba (daleko)
2.Bjekovic ne ode iz UO (daleko)
3.Ove nazovi vodje navijaca ne odu daalllleeeeekoooo da ih vise ne slusam i ne gledam
4.se ne sagradi novi stadion koji je obecan
5.se na tom stadionu ne sagradi semafor od para prodaje Kezmana
6.se ne promeni politika kluba
Do tada, mozete svi da pricate sta god hocete, ja doci necu.

Zoran Radojević

pre 16 godina

Prevod saopštenja na srpski:
"Dođite poslednji put na stadion Partizana. Od sledeće sezone domaće utakmice igramo na Teleoptiku, kada ćemo nastaviti bojkot jer ionako ne možemo svi da stanemo. A onda će nam Zeka sagraditi beogradski "dele Alpi" lepši i veći i od torinskog. Naravno, čim u Beogradu niknu Alpi."

boban jovanovic

pre 16 godina

SRAMOTA - Apsolutno su nam nejasne odluke Upravnog odbora i posle svega izrečenog smatramo da su dužni da nam objasne i odgovore na sledeća pitanja, da bi mi kao ozbiljna navijačka organizacija mogli da sagledamo situaciju i da nam je znati šta dalje činiti u pogledu naših aktivnosti. Smatramo da će novonastalu konfuznu situaciju razjasniti ako javnom mnenju daju jasne odgovore na sledeća pitanja:

1. Da li je Nenad Bjeković i dalje u radnom odnosu u Partizanu?
2. Da li je Nenad Bjeković i dalje član upravljačkog tima, odnosno da li će biti prisutan na sednicama UO i drugih radnih tela kluba?
3. Da li će Nenad Bjeković uticati na igrački kadar, zapravo odlučivati o kupovini i prodaji igrača? (kao što je najavljeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare)
4. Zbog čega je na funkciji zamenika izabran baš Ivan Tomić, čovek koga je lično promovisao Nenad Bjeković još pre nekoliko meseci, i koji je u poslovnim kombinacijama sa porodicom Bjeković?

Ima još mnogo nejasnoća. Npr. Zbog čega mesto zamenika sportskog direktora nije ponudjeno Albertu Nadju ili Ivici Kralju koji su takodje na zalasku karijera kao i Moci Vukotiću, Slaviši Jokanoviću, a imajući u vidu da su ostavili mnogo dublji trag u Partizanu i da su miljenici navijača, odnosno nisu miljenici Nenada Bjekovića? I po ko zna koji put, pitamo se zašto se Radomir Antić ne pita ništa po pitanju struke, veći dalje kadrira Nenad Bjeković.

Imajući u vidu da nismo dorasli demagogiji pojedinaca, molimo vas da na ova pitanja daju jasne i koncizne odgovore koje su ostali dužni javnosti i amiji navijača Partizana

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Sad mi nista nije jasno, prica ko sta hoce a kao rezultat nedoslednosti stadion ce biti verovatno prazan.
Tesko je biti navijac Partizana ovih dana(godina)al'valjda ce jednom u klubu i na tribinama,terenu biti ljudi koji vole isti i sport!!!

Mirko

pre 16 godina

E sad mi niste jasni!!!
Klub je u totalnom ponoru ne zahvaljujuci Vama vec njima a vi prekidate bojkot!!!
Kao da ce sada igraci bolje igrati, trener bolje postavljati taktiku, svi ce sada da hrle na utakmice i sve ce biti lepse i SRECNIJE!
E pa nece, vi ste podlegli pritisku i vi ste izdali svoja ubedjenja.
Bjekovic je ostao, Zecevic se nije ni pomakao kao da Vas i nema a igra ce ostati ista.
Kakav klub, takvi i navijaci!
Baci te pogled da RIVER PLATU!!!

Mirko

pre 16 godina

E sad mi niste jasni!!!
Klub je u totalnom ponoru ne zahvaljujuci Vama vec njima a vi prekidate bojkot!!!
Kao da ce sada igraci bolje igrati, trener bolje postavljati taktiku, svi ce sada da hrle na utakmice i sve ce biti lepse i SRECNIJE!
E pa nece, vi ste podlegli pritisku i vi ste izdali svoja ubedjenja.
Bjekovic je ostao, Zecevic se nije ni pomakao kao da Vas i nema a igra ce ostati ista.
Kakav klub, takvi i navijaci!
Baci te pogled da RIVER PLATU!!!

Sasa 71

pre 16 godina

Sad se pitam i da mi neko objasni u cemu je ovde sad fazon. 2 godine su za Partizan izgubljene sto zahvaljujuci Bjeki i Zeki ali ponajvise zahvaljujuci ovim nasim nazovi vodjama ( jel zna neko kad je neko njih izabrao ). Oduvek sam pricao da imamo najvece prevarante i komicare od nazovi vodja. Do pre nekoliko dana su vristali o bojkotu i o nekim svetim razlozima . Sveti razlog je izgleda zavrsio u njihovim dubokim dzepovima. 2 godine smo mi bili ovce koje su zapustile svoj klub , ostavile nase momke da slusaju tudje navijace na nasem jugu , da ni sami ne znaju za koga igraju. A zasto - zato sto se skupilo par idiota i uvilo neke svoje ambicije u lepo pakovanje zahteva protiv ljudi koji su njima smetali. Ja sam oduvek bio protiv tog bojkota jer navijacima je mesto uz svoj klub a ne uz pojedince sa ove ili one strane.Zato pozivam sve GROBARE da dodju na utakmicu i navijaju za nas PARTIZAN ali i da polako ove nase "vodje" saljemo u penziju.

goran

pre 16 godina

mene jug vise nikada nece videti tkz navijaci partizana grobari , vi ste bre smesni unistili ste jug vi ste izdali grobare , eh podmitljivci jedni sa vama ni u autobusu ne bih voleo da budem

navijac

pre 16 godina

Sta sam ja bojkotovao!zar sam se suzdrzavao 2 godine da ne dolazim na stadion da bi posle sminkerskih promena doletio na prvi mig "vodja"?Pobeda ili nista!bojkot do konacne pobede!

Sale bgd

pre 16 godina

A zakleli su se da nece ici na utakmice dok ne odu bik i zec...bas su od reci.
Usput ovo im je negde 484295 saopstenje po redu od kad je poceo bojkot. Stvarno, ali stvarno su smorili.

GroBaR Do GRoBa

pre 16 godina

Mislim da ovo nije pametno resenje Juznog Fronta,jer ako su mogli da izdrze 2 godine bez nas,mogu i narednih nekoliko dok konacno ne umre Zeko LOPOV!!!Ja necu ici sigurno na sledecu a ni kasnije utakmice i sve dok ne odu i Zecevic i Bjekovic ne nameravam da se pojavljujem na Jna.POZDRAV SVIM GROBARIMA!!!

Nesa

pre 16 godina

Izgleda da je neko od vodja navijaca debelo naplatio da se prekine ovaj bojkot.Ako se tvrdilo bojkot do kraja zasto su odjednom one "kadrovske promene =sjase kurta da uzjase murta" dovoljne za prekid bojkota.Srpska posla.....

Navijac u bojkotu!

pre 16 godina

Ja i moji drugovi se necemo vratiti , a vodje neka se vrate . Dok su ZEC i BIK u klubu nema povratka!
A ko se dogovara neka ide na JUG i uvereni smo da ih nece biti puno!ILI Zec i Bik napolje ili nama sa Dordjola ostaje KOSARKA >

Zeljkoni

pre 16 godina

Znaci ne mogu da verujem! Ovo stvarno jeste komedija i to bas ona koja dovodi do suza. Izgleda se cika Zeka otvorio, tj.platio da se stadion napuni, a cim legnu neke parice, bojkot se prekida. U stvari, kad bolje razmislim, koji bojkot? Ono sto je sigurno jeste da vi nikada njih necete oterati i da to jednostavno ne mozete uraditi. Eto, to se ovim saopstenjem i vidi. Ne vredi, kada se ne zna, ne ume....visa sila zar ne? I opet po onoj staroj, kad ih ne mozes pobediti, pridruzi im se. Strasno.
Iskreno se nadam da ce moj komentar biti objavljen.

vlada G

pre 16 godina

Ovo je sramota za NAS (ne vas) JUG, ali polako, i vas "velike gobare" cemo smeniti kad tad, a do tada uzivajte u parama koje ste od "nove" uprave dobili !!

qwerty

pre 16 godina

"Još jednom pozivamo sve prave Grobare da dođu na južnu tribinu i velikom brojnošću uveličaju početak jedne nove ere Partizana, čime ćemo našoj matičnoj tribini zajedno vratiti sjaj koji nije imala poslednje dve godine."
Ovo je bruka. Neverovatno kako se sacica grobara prodala Popovicu za male pare. Istina je da se nista nije promenilo sem sto su pojedini ponovo dobili benificije. Ja sam u bojkotu vise od dve godine i tako ce ostati do daljnjeg, sve dok se mnogo toga ne promeni. Iz Kragujevca sam i nije mi tesko da idem na basket i vaterpolo. Sada, vi koji se kolebate razmislite, koliko meni treba vremena da stignem do Beograda, da pogledam vaterpolo utakmicu i da se vratim u Kg. Ne zaboravite, da meni vise vremena treba da se parkiram nego li sto traje tekma. Ako meni nije tesko da sve to izdrzim, neka ni vama ne bude tesko da ostanete van zidina stadiona, i da izdrzimo do kraja. Oni su se prodali, hocete li i vi?!

Naredba!

pre 16 godina

Eee i vodze su kao Zec i Bik i oni bi da naredjuju. Nece moci jer ce biti sami na jugu i njihovi poslusnici.
Bojkot za POSTEN i CIST Partizan pa makar iz pocetka iz Srpske lige.

Sasa kv

pre 16 godina

Na kraju su vodje opet na platnom spisku!Svaki normalan navijac Partizana bi trebao to da vidi.Cas bojkotujemo,pa ne bojkotujemo,pa samo kuci........DO KONACNE POBEDE!Smesni ste!I ono malo postenih navijaca sto ste imali rasterali ste,zbog Vase licne koristi!A vi "obicni" navijaci i dalje placajte karte,prevoz..i pustite da MANIPULISU vama!!!

savski venac

pre 16 godina

Sta je Grobari??? Jel mozda prpa da ne budete treci pa pozivate navijace na stadion da pomognu svom klubu?
Nikada vi necete ostati dosaledni svojim recima...
P.S. Kad se setim sta su VODJE GROBARA radile sa kartama pred utakmicu Partizan-Unikaha, zgade mi se...

srdjan

pre 16 godina

svashta!!! ahaha pa sad ste se setili...dobro,ima dana za vas...
dotle cemo se mi boriti za nashe snove i nashu ligu shampiona,napred Zvezda ,napred Srbija!

HOMER

pre 16 godina

Ej, svaka vam čast! Ćurković je zahvaljujući vašem bojkotu strogo kažnjen postavljanjem na čelo OK Srbije, Bjeković radnim mestom na kojem navodno ništa neće da radi i za to biti darivan minimalnim ličnim dohotkom, šta li tek onog jadnog Zečevića očekuje!?
Molim vas, bojkotujte i mene, možda dobijem sedmicu na lotou...

Balvan!

pre 16 godina

Preporucujem vodjama da dovedu i Zeca i Bika na Jug pa ce ih biti vise.
Sramota me sto sam bojkotovao sa ovim vodjama i nastavicu sa svojim prijateljima dok se ne ocisti Partizan i od Zeca i Bika , a bogami i raznih vozdova.

laki

pre 16 godina

Para vrti gde burgija nece. Bas kao sto je "bojkot" finansiran od nekih (recimo, Ceptera, izmedju ostalih), tako je i ovo "namireno" po silcnom principu.
Mene Partizan, a i fudbal u Srbiji, odavno uopste ne interesuju. Ne sto necu, jer je strasno sto gledamo strani fudbal kao domaci, vec zato sto tzv. srpski fudbal vredja inteligenciju.

zare_kralj

pre 16 godina

Zaista ste smesni!!! Naginjete se kako vetar duva.Svi u bojkot,pa prekidamo za derbi,pa pratimo samo na gostovanjima,...i sada ovo! Pa g.Bjekovic nije otisao iz kluba,vec je unapredjen.Iako smatram da su gospoda iz Upravnog odbora zlo,niste ni vi nista bolji!

Vlada DS-1989

pre 16 godina

Ovo dovoljno govori o vasem karakteru... Pa vise bi vam se isplatilo da su svi ostali a Zecevic otisao. Covek je ubedljivo glavi a smenjeni su likovi sa nebitnih funkcija!

cvrle

pre 16 godina

Sto se mene tice i moje grupe BOKOT TRAJE!!!
Protiv Mladosti na jugu pravih Grobara nece ni biti!
Bice samo oni sto pred evroligaske utakmice uzurpiraju blagajnu!

sinisa

pre 16 godina

Na JNA sam isao sa caletom, kao klinja od 7-8 godina. Sada imam 38. Imam sal iz tog vremena, stariji je od od mnogih navijaca. Mislim da je ovo zastrasujuce neozbiljno i groteskno smesno! Nedopustiva kolicina gluposti i nedoslednosti za tako veliki i stari klub. Klub koji volim. Sprdnja.

Navijac

pre 16 godina

Stvarno smesno 2 godine bojkotujete a onda na veoma mali potez uprave sve zaboravite.Bjekovic je jos u upravi kluba pa vi razmislite dali su uslisene vaze zelje.

DelijaJunior

pre 16 godina

Grobari prodali ste se za pare i nema dalje.Nego kako vas nije zao postenih partizanovaca koji vole svoj klub nije mi jasno.Stvarno ste cirkuzanti

Ljilja

pre 16 godina

Vracaju se oni na jug da provere sta su im crveno-beli navijaci Vojvodine uradili sa voljenim im mestom na stadionu na finalu Kupa. Ili mozda zbog nostalgije ako Zeka srusi stadion da imaju poslednje slike sa juga. HA, HA...
Pardon, nja, nja, nja...

Iverson

pre 16 godina

Dakle,ovi likovi su za Ginisa.Oni su toliko puta prekidali i nastavljali bojkot,da to sigurno moze da udje u Ginisovu knjigu rekorda.Nijedan protest u istoriji,ne samo iz oblasti sporta,nego i sire (u politici,oblasti ljudskih prava,strajkovi,itd...),nije toliko puta prekidan,pa nastavljen,pa prekidan,pa nastavljen,pa prekidan,pa nas...dobro,necu vise.
Ako im je to bio cilj,da udju u Ginisa,onda bi im bolje bilo da su se prikljucili maturantima i da su zaplesali na Terazijama.To je ipak laksi put.

Ser

pre 16 godina

Ovo je najrealnija odluka, sta neko ima od toga sto neko uzima pare ili ne ,sta ja imam od toga jel zeka krade ili ne ili jel tamo neki Pera Laza ide za dzabe na gostovanja mene zanima samo uspesi Partizana, meni ni iz dzepa ni u dzep.Sta mislite veliki grobari i vi cigani sto se javljate da vodje cigana nemaju privilegije haha imaju i to mnogo vece nego sto su grobari ikad imali tako da molim vas svim srcem uz Partizan i da budemo srecni da se ova agonija napokon zavrsila!!!!Svi na Jug !!!

mare_pfc

pre 16 godina

Cekaj, oni ne dolaze na utakmicu da bi podrzali ovaj mladi tim, nego dolaze da bi proslavili dve godine "uspesnog" bojkota?! I sad kao ajde dodjite? Pa jel ste vi normalni? Neka hvala, evo vam pa se izmotavajte, licemeri.

John

pre 16 godina

Kakva je ovo sprdnja? Prekid bojkota odjednom? C C C kakva glupost! Ja se na jug ne vracam i pozivam sve prave grobare da ucine isto!!! Do konacne pobede!

tatko

pre 16 godina

Ne razumem bas najbolje one koji ushiceno klicu kako jedva cekaju da se vrate na juznu tribinu. Pa zbog cega ste sve vreme bojkotovali, a sad se vracate kad nijedan od zahteva nije ispunjen?! Samo zato sto je nekolicina sveze "podmazanih" hohstaplera rekla da je sada sve u redu!? Delujete kao ovce koje pastir juri nazad na livadu.
Sako ko ima bar va grama mozga nece nasesti na ovakve provokacije lopova koji navujacke grupe pretvaraju u interesne organizacije i daju sebi za pravo da izdaju ovakva "saopstenja".

erdoglijanac

pre 16 godina

sram vas bilo....sramota me je sto imamo takve vodje...Razocaran sam...Prodane duse...niste postovali navijace partizana.Do pre dva dana vam ne odgovara sto je bjekovic samo zamenio stolice,a sada vam je to ok.Sram vas bre bilo...

grobar

pre 16 godina

neka gospodin Sima Srbija sam ide u subotu na utakmicu, pravi grobari nastavljaju bojkot.Ovo je stvar principa ,a ne njegove odluke.Zecevic je gori od ove dvojice zajedno.Dok on ne ode pravi grobari se ne vracaju !

dragan dragovic

pre 16 godina

LJudi dal je ovo moguce,jel neko od vas bio na utakmici juce u novom sadu,nikada jadniji partizan u zadnjih 25 god.kolko ga ja pamtim,zalosno je ko nosi crno-beli dres,koje trener ,a da negovorim ostalo,ljudi pa koje ovde lud,partizanov dres je svetinja a klinci kao da igraju za cukaricki,smesno,zalosno,tuzno,nemam rijeci da opisem kako sam se osecao,a sad prekid bojkota,nemogu da verujem,pa grobari niko se nije pomerio iz partizana samo su neki ojacali svoje fotelje.Imali iko da prica o igri,igracima,treneru o mjestu gdje se partizan nalazi trenutno,gdje su resenja najgore godine u istoriji partizana,sve je tako smesno da vise nemam sta da kazem,,,,VOLIM PARTIZAN DO GROBA,al nikad vise na stadion dok su svi ovi ljudi u klubu,pozdrav za sve navijace kojim je crno-bela boja istinski u dusi, a ne interes.........BOJKOT

Zeljko

pre 16 godina

Ovo je tragi-komedija bas sam se lepo ismejao kad sam video da su "grobari"prekinuli bojkot a zao mi je pravih grobara koji vole svoj klub a moraju da trpe ove gluposti.Ja mislim da pravi navijac mora uvek da bude uz svoj klub i u dobru i u zlu jer niko ne navija za zeku, bjeku, piksija ili bilo koga drugog vec za klub a ako se vec neko odlucio na bojkot onda treba da ostane dosledan svojoj odluci i da istraje u tome dok se zahtevi ne ispune.Ta "prva ekipa grobara" je ocigledno placena a toliko su pricali o ljubavi prema klubu,rekao bih da je ljubav prema kesu kod njih mnogo veca.Jedva cekam tu utakmicu protiv Mladosti da vidim koliko je pravih grobara a koliko ima piona ovih placenika.Za ovaj potez cete biti prozivani dugo dugo...

zeka i bjeka fun

pre 16 godina

slatko sam se nasmejao. Ovo vam grobari nije trebalo. Sagnite glavu bolje. Od bruke i sramote nemojte na ulicu a ne na stadion. Bjekovic podneo ostavku. HA HA HA HA HA HA HA HA.
Bolji vic skoro nisam cuo. Sto se mene tice ziveli i jedan i drugi i samo neka budu i dalje tu gde su a Partizan TRECI.

Lala

pre 16 godina

E moji grobari... Ala se drzite reci. Kao nesto se menja... Bjekovic samo presao na drugu fotelju, doveo svoga coveka Tomica a Zeka dok cita ovu vasu izjavu umire od smeha i likuje kako i dolikuje pobedniku."Mnogo ste SMESNI"

sasa

pre 16 godina

mozeli neko od voda da objasni sta je se dogodilo pozitivno od
predzadnjeg saopstenja pa do ovog danasnjeg u fk partizanu.
sta je sa onom pricoj o magarecim usima
.
da nije zalosno bilo bi smesno.

Zoki_PFC

pre 16 godina

Videcemo sta ce na ovo da kaze JF.Sigurno je da je nekome apnula kinta,i sad tu neke price promenili smo mnogo toga,pa valjda smo majku mu rekli BOJKOT DO KRAJA i sad da odustanemo.Bas me zanima kome je to i koliko duboko upala sekira u med pa da se odjednom prekine bojkot.

Marea

pre 16 godina

Tresla se gora - rodio se mis...
Ocigledno je da je neko podmazan, ili mu je objasnjeno da ce pre Ronaldinjo u Partizan nego Zecevic iz njega...
I tako se Zeka pridruzio velikoj plejadi nasih heroja koji nikada nece odgovarati za ono sto su uradili...Smesno...

Zoran

pre 16 godina

Ajde ne gubite vise vreme i uzivajte u fudbalu. Kome se ne svidja neka navija za neki drugi klub, ima ih na stotine, pustite nas da normalno odlazimo na stadion i gledamo fudbal a ne divljanje na stadionima.
Pozdrav od PARTIZANOVCA!!!

Gravedigger

pre 16 godina

E moji "Grobari", sve ste nas razocarali ! Verovali smo vam, imali smo ciljeve, govorili ste da niko nije iznad kluba, a sad se sami izdizete! Pa kako vas bre nije sramota da sad zovete ljude na tekmu, ne znam odakle vam to pravo?! Za koliko ste se prodali, za 2,3 zastave? Za sta ? Treba da vas je sramota !!! I molio vas da vise ne izdajete saopstenja tipa "da se ove nedelje ne ide na tekmu, a sledece se svi pozivaju da dodju", sramota, bruka za klub ! JUG MORA OSTATI PRAZAN, sta je sa tim ? Zapitajte se malo.....

Gost

pre 16 godina

Da kazem da sam zadovoljan? Nisam. Ali ne zato sto sam za bojkot, nego zato sto mislim da do njega nije ni trebalo da dodje, jer jeste da smo mi srbi poznati po univerzalnosti ali nismo bas mi morali biti ti koji cemo prvi bojkotovato svoj klub. Posledice svega ovog po Partizan tek cemo videti. Voleo bi da ne budu katastrofalne cak gore i od onih koje su napravili pomenuta trojica. Zivi bili pa videli.

пиксла

pre 16 godina

``... да прославимо титулу двогодишњег бојкота...``
хахаха
ја мислио да бојкотују за паре, уствари то је било за титулу. честитке на титулу, али бојкот је био намештен:-)
гробари за плату!

bedi

pre 16 godina

Dok je Zecevic u upravi bojkot bi trebao da traje i dalje.Zahtev je bio i da Zecevic ode iz uprave.A vi zadnju utakmicu u sezoni ste resili da se vratite na jug.Stvarno ne znam sta vise da mislim,neko prica kako je dobro sto se vracamo neko ne.Vreme ce pokazati da li ce Partizan sa grobarima vratiti na staze uspeha..

miki

pre 16 godina

nisamo ni mi bolji (delije) i nase vodje tapkaju karte i dobijaju kesh za sve i svasta ali vi ste vrh vrhova. smeh smesni. danas ovo sutra ono pa prekid pa zaplet pa idemo pa ne idemo. ne zna se ko koga sta kako gde. ajde konsolidujte se. mislim bez jakih grobara nema ni jakih delija.

Dusan

pre 16 godina

Niposto na stadion.

Svaki pravi grobar koji zeli dobro Partizanu se nece pojaviti na utakmici i nastavice bojkot. Saopstenje takozvanih ''vodja'' je krajnje smesno. U neku ruku i razumljivo jer su vodje pre svega profesinalci koji rade za pare. Ali, njihovo misljenje i to sto su oni odlucili da prekinu bojkot zarad svojih licnih interesa stvarno nas prave istinske navijace ne sme da pokoleba. Bojkot se jednostavno mora nastaviti. Pa necemo valjda jednu od najpozitivnijih stvari koji su se desili Srbiji u poslednjih nekoliko godina tek tako baciti u vodu. Ovaj bojkot je predstavljao borbu protiv kriminalnih struktura unutar kluba i mogao je imati pozitivne vibracije i na sve druge segmente drustva kojima su takodje potrebne promene.

Dok gospodin zvani najveci krivac za neuspehe Partizana (Zeka) ne ode iz Partizana, bojkot mora da se nastavi.

stari grobar

pre 16 godina

Odluku da ne idem na jug do daljnjeg doneo sam sam a ne na naredbu tzv.vodja.Isto tako,svojevoljno nastavljam bojkot jer sam nezadovoljniji nego ikad.Samo sto ja zelim da i ovaj Popovic ode u paketu sa vecitima(B+Z).Neverovatno je da neko u 21.veku moze da se ponasa kao faraon.Bas njih briga sta milioni Grobara misle i zele.Njima se ne ide iz Partizana i ako pozele odvesce klub i u 2.ligu.Moze im se.No,ko nije naucio na Slobinom primeru naucice na svom.Znaju Bjekovic i Zecevic da nece otici samo iz Humske vec i u zatvor.Zato se bore grcevito da ostanu.Ali nece moci...Celije u CZ-u su im rezervisane.A ovi kriminalcici sto su umislili da su jako bitni pa cemo na njihov mig da pohrlimo na jug porucujem:Sram vas bilo,olosi

MIROTVORAC

pre 16 godina

Dobro bre,sta sad,mozda primili pare,ali zar je to bitno sada vec.Bitno je da se vratimo na stadion i pomognemo nasem partizanu jer je on iznad svega u ovoj srbiji.I PREPORUCIO BIS NAVIJACIMA Zvezdice da prekinu bre da gledaju u nase dvoriste vec da se organizuju i proprate te dve utakmice koje ce odigrati u kvalifikacijama u 2 kolu,jer ce posle tog kola biti daleko i od kupa uefa u kome cemo mi igrati.SRAM VAS BRE BILO,kako vas nije sramota bre vise da navijate za klub koji umesto da sakuplja bodove u evropi i zajedno sa nama osvetla obraz ovoj nasoj bednoj ligi,proslavljate duplu krunu...MISLITE O TOME,jer ste postali pravi paraziti,zivite od nasih bodova u evropi i nadate se jedino da cete zahvaljujuci nama nesto bitno uciniti.Ali nije nie uefa naivna nas koeficijenat je nas a vas je bedan i sve dok je tako a bice jos dugo nemojte bre da placete ko p.... sto va posle tamo ispadaju milan,psv i ostali.MISLITE O TOME...I ZASTO JE TO TAKO SA VAMA A ZASTO NAMA ISPADAJU REALNO SLABIJI OD NAS.MSILITE O TOME,razmisljajte zdravim razumom i shvaticete zasto imate samo 19% I PORED NEKE tamo davno osvojene titule 91...I znam da vam nije svejedno sto ce navijaci da nam se vrate jer PRPA BATOOO,od GROBARA A PRPACE JOS DUGO...TITULE SU NASE U DOGLEDNO VREME POCEV OD NARDNE SEZONE A VI MISLITE O TOME,o vasoj zvezdici,vasoj strukturi kluba,i o tome koliko vas evropa priznaje zato zivite u zabludi kao do sada i ucite od nas i posaljite pismo uefi kako to da fc partizan ima skoro dvostruko jaci koeficijenat u evropi od vas pa cete i njih slatko nasmejati...POZDRAV SVIM GROBARIMA SIROM SVETA,posebno onima koji svoj klub vole srcem svim...

partizan do groba

pre 16 godina

Ljudi, pa budimo realni! Ipak su Grobari, u ovom trenutku, sve sto partizan ima. Oni su ti na koje Partizan uvek moze da se osloni. Grobari su glavni krivci za Partizanov ulazak u Champions League(sto do tada, kao ni do sada nijedan drugi nas klub nije uradio)!!! I ponovo se pokazalo da Partizan nije isti kada igra sa, i kad igra bez navijaca. Evo, cigani vec drugu sezonu uzimaju, jer nemaju pravu konkurenciju, odnosno, protivnici(iskljicivo Partizan) nisu imali adekvatnu podrsku sa tribina! Moje licno misljenje je da Partizan nije mogao, ne moze, niti ce ikada moci bez svojih Grobara i prepunog Juga, kao sto ni Zvezda ne moze bez Cigana(a i ona nesto kilavi u Evropi SA CIGANIMA, da ne pricamo o tome kad igraju bez njih...)! Tako da ljudi moji, ako stvarno toliko volite Partizan koliko o tome pisete, hajdete na Jug pa to i dokazite!!!
SVI NA JUG!!!

johnny

pre 16 godina

O BOZE IMA LI TE?
Pa dal ste vi ljudi normalni ili je neko tu debelo placen a?
bjeka za savetnika,a koga on to savetuje?
zeku boli cose,verovatno ce njega na bjekino mesto (a bila bi fora da je bjeka otiso na zekino) i svi srecni i zadovljni zadovoljni.........ALO LJUDI PA DAL STE NORMALNI? pa sta ste izbojkotovali 3 mesto? bravo, pa kako je igrao partizan da znate da je i to uspeh

mladen

pre 16 godina

Ovo je najrealnija odluka, sta neko ima od toga sto neko uzima pare ili ne ,sta ja imam od toga jel zeka krade ili ne ili jel tamo neki Pera Laza ide za dzabe na gostovanja mene zanima samo uspesi Partizana, meni ni iz dzepa ni u dzep.Sta mislite veliki grobari i vi cigani sto se javljate da vodje cigana nemaju privilegije haha imaju i to mnogo vece nego sto su grobari ikad imali tako da molim vas svim srcem uz Partizan i da budemo srecni da se ova agonija napokon zavrsila!!!!Svi na Jug !!!
(Ser, 21. maj 2007 18:53)


E bash si u pravu skroz!Svaka cast!

grobar cacak

pre 16 godina

znaci vratiste se vi ubedili vas nikad mi necemo nista uraditi pobedili jedamput zvezdu i vi sve oprostili a oni nas razbili sve ostale utakmice i o tome niko vise nista neprica izgleda da je to postalo normalno da nas oni pobedjuju ja sam razocaran u navijace jer sam mislio da ce nesto konkretno da urade a oni im sve oprostili samo zamenili mesta u upravi i to je dovoljno strasno je to

Deki

pre 16 godina

Ko su ovi ljudi sto izdaju 'saopstenja'? Pravu vecu sramotu od Partizana nego zeka i bjeka? Kao ispunjeni su zahtevi? Pa malo morgen su ispunjeni. Ako je bojkot onda je bojkot do kraja ne sramotite Partizan!!!

paolo sousa

pre 16 godina

Izdaja!!!Kako ste mogli to da uradite?Znaci idemo na jug zato sto ima pomaka u klubu?Kakav pomak?Na trece mesto, u ovoj ligi!Curkovic i Bjekovic su otisli,ali su jos tu.Sta je sa onim DO KONACNE POBEDE.Puj pike ne vazi!
Prodali ste se za male pare!Dok su Popovic i Zecevic(ne zaboravite JULOVCI) rukovodeci kadar u NASEM Partizanu,necu krociti na stadion!!!

raky

pre 16 godina

nije mi jasnop sta se sada desilo da se prekine bojkot!?
mislim jos juce ste pljuvali da je ta izmena cista sminka,a sad...
ko je dobio lovu za to???

i sad ce se desiti,tj videti nesto sto sam ja jos davno napisao: i bez bojkota,uz punu podrsku vodja navijaca i poziva u svim medijima,stadijon nece biti ni do pola ispunjen.
do toga je dovela politika bojkota jednako kao i dovodjenje nesposobnih i neatraktivnih igraca

Zoran_KG

pre 16 godina

Ovo je smesno od strane grobara! Bojkotovali su dve godine, i nista nisu uradili! To sto je smenjen kao Bjekovic, pa premesten na drugu poziciju, nije nikakav pomak na bolje za Partizan! Sada se "grobari" pojavljuju i pricaju mi kako su ucinjene krupne promene u klubu, i kako sada (isti) ljudi drugacije razmisljaju. To je smesno. Sada cu jos i da poverujem u Zecevicevo obrazlozenje bojkota navijaca. Jer dve godine da bojkotujete, i nista ne uradite, pa se posle pojavite sa saopstenjem kako ste cudo napravili bojkotom, pa nas jos pozivate da dodjemo i da proslavimo "uspesan dvogodisnji bojkot", to je smesno i zalosno!!! OVO JE SAMO DA ZNATE, VELIKI PORAZ!!!

nikk

pre 16 godina

Alo ljudi pa ovde je u pitanju nesto drugo.Ako je neko uzeo pare neka mu je na cast,ali ovde se ne radi o tome. Svi mi koji volimo ovaj klub moramo doci na stadion da pokazemo da smo jos uvek tu, da smo najjaci i da ovi mladi igraci osete kako je igrati kada ih bodri 20000 ljudi. To je ono sto je najbitnije,jug mora biti kao nekada. Ovo nikako ne znaci prekid bojkota, ali od necega se mora poceti. Pomozimo ovam mladim momcima,pokazimo da smo najjaci kada je najteze.

bulka

pre 16 godina

Stvarno mi je žao onih pravih navijača Partizana koji zbog ovih potkupljivih budala nisu mogli na miru da bodre svoj tim!
MNOGO STE SMEŠNI!!!!!!!!!!!!!
Pokrijte se svojim kupljenim ušima i marš u rupu, tako jadni niste potrebni nikome ni vi ni vaša jadna saopštenja!

Maarko

pre 16 godina

Ocigledno je Bjeka stisao pare i nije hteo da da pare vodjama, pa su ga lepo "smenili", a Zeka laf odresio kesu. Sta da se radi, ide more, mora da se letuje itd...

Ilija Cvorovic

pre 16 godina

Htedoh napisati komentar...Ali,na ovo sto rade ovi i grupe gradjana...to je ne smesno,nego toliko jadno i bedno da to Bog dragi ne moze da veruje..do pre par dana nisu hteli magarece usi,a sad su od sebe i drugih napravili mazge i magarce...ovo saopstenje treba sacuvati i dati da se buduci psiholozi i psihijatri uce na ovome...na temu "kako biti i ostati lud"...

CHIKA MICKO

pre 16 godina

Nadam se da su shvatili koliku su stetu naneli svom klubu zbog ovog bojkota i ne podrzavanja ekipe jer upravo u tom periodu nismo osvojili nijedan trofej i imali najgoru evro sezonu u poslednjih 20 godina!!!Ovom mladom timu treba upravo podrska i bezuslovna vera jer je tim jako mlad(prosek oko 20 godina),treba im dati vremena a oni ce to siguran sam,vratiti na pravi nacin donoseci trofeje u Humsku!!!Uslov za sve ovo je da u narednih par godina ne bude osipanja igrackog kadra,da ne odlaze najbolji mladi igraci sa 18 godina!!!Dodjimo svi u subotu do hrama srpskog fudbala i pozdravimo pocetak ere novih PARTIZANOVIH BEBA!!!Neki drugi(zlezda)bi trebali da se zapitaju kog su to mladog igraca afirmisali u poslednjih par godina i da li imaju nekog na vidiku,da li su vremesni stranci buducnost kluba i argument za ulazak u ligu sampiona!Pozdrav za sve GROBARE!!!!

miroslav

pre 16 godina

Pa, stvarno...
Uspjeli ste, svaka vam čast!
Zvezda je osvojila duplu krunu, dva puta za vrijeme vašeg bojkota, a Zeka i Bjeka su i dalje u Humskoj!
Želim vam još mnogo ovakvih uspjeha u bližoj budućnosti.
Imate 2 crveno-bijela kluba ispred sebe na tabeli, sreća vaša, pa je Borac iz Čačka u play out-u!
Momci, zelim vam mnogo uspjeha!

Dusan

pre 16 godina

Kada sam cuo vest rekao sam da se odricem Partizana, a onda sam zastao, razmislio i rekao: A sto bih se odrekao kluba kojeg volim najvise na svetu, odrecicu se laznih i korumpiranih "navijaca" Grobara 1970 (ne znam ni kako se zovu vise). Navijaci Partizana napravimo novu navijačku grupu, a osramoceno ime navijacke grupe grobari što pre zaboravimo!

dragan

pre 16 godina

do sada sam samo isao na gostovanja postujuci bojkot, nema gostovanja gde nisam bio ali od danas nisam vise grobar jer me je sramota.nezelim da me neko vidi sa tim ptodanim dusama.najvise su me razocarali momci iz juznog fronta jer sam mislio da imaju obraza ali sad vidi da su isti olos kao i zeka.

Nemanja

pre 16 godina

Kod vas nikad nije dosadno.Aj' sad vodje nek "objasne" zasto ih pravi navijaci napljuvase.Nije valjda da su legle pare!?!Samo napred,u nove gluposti,imacemo cemu da se smejemo.Pravi ste Fudbalski Cirkus Partizan.Zeko,ni Sloba ne bi mogao bolje.

Dzandar*** PROGNOZER

pre 16 godina

Eh sto je komsinica uporna u brizi o Partizanu, pa ne mozes ni ljudski prodiskutovati.
Kad bi se mogla napraviti statistika ucesnika, garantujem da bi 70% komentara TZV Bojkotasa, bilo iz pera fanaticnih cigancica.
Nema veze ova Mecka je igrala ispred njihove kuce, a sad je otisla ispred nase...Ko zna gde ce sad zaigrati. Mozda, opet, u komsiluku. Trebalo bi je malo kod Terze i OFK. Sta mislite?

painkiller

pre 16 godina

ma sramota,sta vise drugo da vam kazem ko god je pisao ovo saopstenje je uzeo velike pare za to,svi ste isti nikad vise necu da vam dodjem na utakmicu jer ce pored mene da stoje debili koji kao danas ovako sole pamet a sutra onako,niko od vas ne voli partizan,i ne uzimajte ga u usta niste zasluzili,volim partizan.

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Kako mogu ja da idem ako sam se zarekao da necu dok ne ode Zeka? Pa ostao je veci mafioza nego onaj drugi.
Ostao je covek koji je tribine PFC-a ofarbao u zuto-plavo-crvene.
Dosao mu je Petric kao zamenik??? Ko??? Gde su Jokan, Mijat, Batica, Buda,Moca, Golac, Antic, Katanec.
VD Direktora Tomic??? Mislim, igrac koji pretci 100m po tekmi i nikad, ali nikad ne isprlja dres. Pedantan momak, to mu priznajem??? A gde je borac Nadj?
Pa kako bre da dodjem na tekmu kad se jos pre par godina pricalo da se za Tomica cuva direktorsko mesto?
Kako da dodjem kad od LS se profitira samo 200.000EUR?
Kako da dodjem kad su u klub godinama dovodjeni besplatni fudbaleri po kumovskim i menadzerskim linijama?
Dok je Obradovic Goran bi sa Tumbinom cerkom jedan biser Partizana Isailovic je propadao kao igrac. To smo svi videli i znali. Razlika je bila ocita.
Nas 90% glasa da stadion nosi ime Mancea oni ga nazivaju stadion Partizana.
Nemojmo sami sebi da lazemo, to je najgore. Srecno vama na utakmicama ali kod mene lopovima mesta nema i ja nastavljam bojkot. Hvala i dovidjenja!

profa

pre 16 godina

Koliko ja znam počeli smo da bojkotujemo posle revanša sa Petah Tikvom 29.09.2005. tako da ste malo poranili sa proslavom dvogodišnjice bojkota.

milan

pre 16 godina

Volim principijelne ljude.Nego meni se nesto ucini kao da citah neko saopstenje gde je promena Bjekovica samo kozmeticka i ucini mi se da potpisase neki grobari.Mozda mi se samo ucinilo

erik

pre 16 godina

hvala bogu da je kraj ironije o bojkotu znam da s svašta dešava ispod stola ali ja volim svoj klub a klub bez navijača nije klub. Treba promeniti neke sitnice prvo pecaš male ribice a tek onda velike. volin partizan i uvek sam bio uz njega zato grobari bodrite igrače a ne da skandiramo uprava napolje