Tenis 74

Petak, 04.05.2007.

20:06

Đoković u polufinalu posle maratona

Ðokoviæ u polufinalu posle maratona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

stefan_90

pre 17 godina

znao sam da ce pobediti nole jos juce.Molim ljude koji salju komentare ovde da ne pricaju ono sto neznaju,neka cute pa onda kada se zavrsi mec neka kazu sta misle ne pre!!!

igor

pre 17 godina

@milos, citat:

"Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?
(milos, 5. maj 2007 00:10)"

a jesi li ti covece ustao na levu nogu ili svaki dan imas isti kapacitet?
"ovaj covek" koga ti pominjes je sarkastican, imajuci za cilj cinjenicu da je 90% ovih sto sad hvale Novaka do pre par meseci govorilo ovde: "ma nece taj djokovic nikad uci medju 20..." pa onda "...10" pa "...5". a "eksperti" zu zasnivali misljenje na tome sto je Novak nas Srbin, pa kako onda Srbin da bude bolji od Evropejaca?
bolje sledeci razmisli pre nego postujes i dovedes javno u pitanje svoju inteligenciju.

moderatori, molim vas nemojte da me sasecete, pokusavam da razjasnim jedan izvor nesporazuma medju odredjenim komentatorima ovde na "tenisu".

navijac

pre 17 godina

Svaka čast Nole, još jednom si pokazao svoje kvalitete pogotovo što su uslovi za igru bili veoma loši. Nadam se da oni olako izgubljeni poeni nisu plod tvog potcenjivanja protivnika ili neceg sl. jer tako nikad neces biti najbolji.Igras u eri jednog Federera i da bi bio prvi moras u svemu biti bolji od njega.Ako su to bili trenuci opustanja ili sl. pozdravljam jer je i to deo igre.
I danas smo uz tebe.
NAPRED SRBIJA

Vlado

pre 17 godina

Nezgodno je što Nole mora da odigra seriju teških mečeva ovde jer mu sledeće nedelje dolazi Masters u Rimu koji je veoma važan zbog poena a ovaj u Estorilu mu uopšte ne igra osim ako uđe u finale. No pretpostavaljam da je igrao ovaj turnir da bi se bolje prlagodio na zemljane terene. Napred Nole!

Ajduk

pre 17 godina

@Bird
Ptice jesu lepe, kad lete. Inače, osim sove, mudrost im nije vrlina. Primer je ćurka. Kako te ne mrzi, zar ne vidiš da si pravi davitelj, s tim svom ofucanim "neće ući među jednog". Stoput si to ponovio, a ponavljanje je majka dosade.

Ema

pre 17 godina

Steta sto ti je trebalo toliko dugo,mogao si u kracem periodu,al dobro,i ovo je dodatno iskustvo iz kojeg ces mnogo nauciti!!!I moram reci da Nole nikad ne potcenjuje protivnike,kao sto je neko rekao,jednostavno je tesko igrati protiv Spanaca na sljaci,al i to ce prebroditi...puno srece sutra,al mozes ti to,pa ce u finalu biti mnogo lakse!!!NAPRED NOLE!!!

pedja-bg

pre 17 godina

Brate mili ono juche je bilo prilichno tesno , ali samo iz razloga sto je Nole koliko sam ja uspeo da provalim opet imao problema sa disanjem. Povreda ledja me ne brine koliko me brine ono otezhano disanje :( Nadam se da se dobro odmorio za danasnji mech , Srecno brate , Jeco vreme je da danas dovrshish zapocheto na US openu, nadam se samo da ona shugava Tv "Avala" nece opet imati problema, pozdrav swima :))))

pedja-bg

pre 17 godina

ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)

Ko je ovaj mozak? Primecujem da ga ima na komentarima svakog chlanka koji ima veze sa Noletom..

Helac Jasmin

pre 17 godina

Novak je dobar igrac ali delic je bolji igrac od njega ne sad zato sto je iz Bosne nego momak je fantastican i on nije htio da ucestvuje na ovom turniru jer se spremao za Roland Garos.
po meni dokovic ce da izgubi sledeci mec jer realno robredo je bolji igrac od njega.

Iznerviran

pre 17 godina

@Goran Tešić
Kako možeš da napišeš - igrao je odlično. Igrao je jedva dobro, i to je ono što se povavlja u poslednjih mesec dana. Posle pobede nad Nadalom, pre dva meseca, nije igrao ni sa jednim ozbiljnim igračem. Danas ima šansu da pokaže može li dalje ili će to ići teško. Ako izgubi, ništa od titula na Rolan Garosu i Vimbldonu, koje su mnogi već uknjižili. Molim malo ozbiljnosti i hladnu glavu. I prestanite s tim čestitkama, ima još dosta do Nove godine. Zašto 95 odsto "komentara" čine čestitke i pozdravi gledalaca, a niko i ne pokušava da odgovori - zašto Novak igra ovih dana bledo.
Nije važna igra, važne su liste. Pravilno.

Timer

pre 17 godina

Mala kritika za Noleta:ponekad tvoji gestovi deluju prepotentno i podcenjivacki.Nije korektno namigivati,klimati glavom,krstiti se i slicno.Ovo pisem sa zeljom da te ceo svet zavoli kao sto smo mi.Sve najbolje.

Ljubitelj tenisa

pre 17 godina

Postoji li neka medjunarodna teniska asocijacija cija bi neka podkomisija moga da prouci meteoroloske uslove u mesecu maju u Portugalu i zemljama u kojima u tom mesecu neprekidno duva vetar ? Svaki rekreativac zna da je nemoguce igrati tenis po vetru . Narocito je zabavno kada se namestis za udarac a vetar pomeri lopticu nekoliko santimetara . Nole i drustvo jesu profesionalci ali nisu gladijatori koji treba da idu u bolnicu posle ovakvih meceva . Istu stvar sam primetio i prilikom prenosa turnira u Monte Karlu . Bas briga te bogate i matore mondene , zavijene u cebad , da li se po vetru moze igrati tenis . Prema tome Djokovic se juce u Estorilu ozbiljno izlozio mogucnosti povreda raznih vrsta . Bilo bi lepo kada bi neko od fizijatara objasnio sta se zbiva sa ljudskim telom tokom jednog teniskog meca . Mnogi bi tek tada razumeli da ovo sto pisem nije ni najmanje
naivna stvar . Slavni strucnjak i trener Dragan Petrovic mi je licno objasnio sta se zbiva , recimo , sa tetivama na nogama prilikom kratkih sprintova i istezanja ( sada se to zove stretch ! ) i koliko je tenis u sustini opasan sport ! Hajde g. moderatoru , objavite i ovo . I ovo je jedan moguci pogled na stvari .

BOBO 17

pre 17 godina

Kada ce Djokovic osvojiti Roland Garos?
a)ove godine
b)za dve godine
c)za 5 godina
d)kad sledeci put bude pun mesec
e)nikad,a mozda ni tad.

Zoro

pre 17 godina

Ljudi kako ne razumete zezanje. Ovaj "medju jednog" se zeza na temu te nece medju 50 te nece medju 20 te medju 10, te medju 5 ... A decko melje li melje. Sto se tice Marjana - boli sto Hrvati gledaju ledja Srbinu? Ako i treba!

milan

pre 17 godina

ma dobar je nolle
samo komentatori sa avale smaraju
te atleta , asketa , najbolji ritern , kamioni avioni
dok ga 100 i neki sa atp liste muci

Pjanovic

pre 17 godina

@@ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)
Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?
(milos, 5. maj 2007 00:10)
Ti Milose ne kontas fol.

milan

pre 17 godina

Cestitke Noletu na pobedi, bilo je pretesko, ali dobro je malo prolaziti i kroz krizne situacije da se trenira psiha za bitnije meceve(to ne moze na treningu). Nije lepo preko jednog medija kritikovati drugi, ali ovo sto Avala radi je zaista sramota. Taman se obradujem da postoji neko ko ima sluha za tenis, a oni onda najavljuju citav dan mec drugog kola i na kraju ga ne puste, a juce jos gore, prekinu ga pri kraju odlucujuceg seta. Kad se na to doda i iritirajuci "strucni komentator" utisak je jos gori.

Tomi Robredo

pre 17 godina

Evo vidim da se Novak javio, pa ajde i ja. Upravo se spremam za mec, pa da i ja iskomentarisem. Nece sutra imati sta da trazi protiv mene! TOMI!!!

blabla

pre 17 godina

Nole,jos jednom si pokazao koliko si daleko od nadala i federera.To podcenivanje protivnika nije nimalo korektno i obice ti se o glavu kad tad.Imas sve udarce,mozes da pobedis koga 'oces,ali imas jos mnogo da ucis da bi postao broj 1.Navijam za tebe,ali necu jos dugo.Od tebe zavisi.Srecno.

Milanche

pre 17 godina

Svaka ti cast majstore, samo napred!!!Nisamm ogao da verujem sta su ovi uradili na tv-u al nema veze,pratio sam livescore na estorilopen.net, stoi vama preporucujem svima, a za jecu jandscup.com u varsavi...
bravo braco Srbi i Jece Srpkinje!!!

milos

pre 17 godina

@ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)
Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?

stefan_90

pre 17 godina

ako hocete da pratite rezultate,koji brze izlaze nego na eurosportu evo vam sajt
http://www.livescore.com/
odlican i tacniji od eurosport

stefan_90

pre 17 godina

sta mislite da li je stvarno ovo novak djokovic sto je poslao komentar. HEHE
veoma tezak mec,ove sa televizije avala ne razumem?Nisu platili za ceo prenos

gmboki

pre 17 godina

@ Milan No 39.
Mala ispravka Racuna se ukupno 18 turnira 4GS 9Mastersa i jos 5 najboljih s tim da ako igrac nema pravo nastupa na GS ili Mastersu a ne prodje kvalifikacije dodaje mu se jos jedan tturnir na tih 5 za svaki GS ili Masters na kome se to desi.

Mikk

pre 17 godina

Đoković u polufinalu posle maratona
Tuzna je cinjenica da se i pored toliko lepih srpskih reci koriste reci tipa "brejknuo". Zaista je krajnje vreme da se pozabavimo kulturom govora i pisanja.

Serpiko

pre 17 godina

Dobro je! Licno sam je mnogo bojao ovog meca jer sam znao da ce sa Lopezom da bude tesko. Ipak, sada je jasno da je Novak dosao u Estoril da pobedi i da je spreman sve da uradi. Mentalno je jak, to je dokazao vec X puta i ocekujem sutra veliku borbu sa Robredom koji je jako opasan igrac ali ja ipak verujem da to Nole dobija u dva seta. Ajde Nole majstore, svi Srbi su uz tebe. I ovi koji su u Srbiji a bogami i svi mi koji smo rasuti po Svetu..

Nada

pre 17 godina

UPMOC!!!
Ako neko ima informaciju da li i na kom kanalu mogu da se prate mecevi Novaka i Jelene preko interneta, MOLIM da to ovde objavi. Unapred se najsrdacnije zahvaljujem!
PS: TV Avala mi ne koristi jer nisam u Beogradu, a Eurosport ima u najavi prenos iz Warsave tek od 14 casova (Jelena igra u 12:30).

gospodin ne

pre 17 godina

udri nole!
ko ne igra ne može ni da pobeđuje, ni da gubi, pa ni da uči.
realno gledano još si zelen da bi bio najbolji, nego lagano pa da dugo budeš naj

realno???

pre 17 godina

@moca
"Svaka cast Novaku na pobedi,ali sada dolazi Robredo koji je realno bolji igrac od Novaka."
A jel to "realno" na osnovu toga sto je Robredo dva mesta iza Noleta na ATP listi ili sto gubi od Noleta sa 2:1 u duelima.

Milan

pre 17 godina

@Radebe
Štos je u tome da se za ATP listu ne računaju svi turniri u godinu dana već samo 17.Od toga 12 odpada na grand-slem i masters turnire tako da ostaje samo 5 malih turnira. Đokovićev najslabiji od svih "malih" turnira je Dubai (75 bodova) pa kada se uračuna Estoril njegov zbir bodova neće biti 2595+estoril već 2595+
Estoril - Dubai. Recimo ako osvoji turnir ovo znači 2595+200-75=2720.
Isto tako Davidenku se briše učinak iz Estorila prošle godine ali mu se uračunava sledeći manji turnir (najbolji po njega) a to je Bastad na kome je osvojio 120 bodova.Tako će Davidenko imati 2825-140+120=2805 poena.
Ako već gledaš listu na atptennis.com onda klikni na sam broj poena pa ćeš videti strukturu poena za svakog igrača.

Zoran

pre 17 godina

Vidi se da mu šljaka ne odgovara ... Nadam se da neće u ovom delu sezone napraviti mnogo kikseva, jer se takoreći do Vimbldona igra samo na šljaci.Ipak će Nole biti kralj betona i srednje brzih veštačkih podloga.

Goran

pre 17 godina

Mrzi me da pišem.Smorio me Novak.Mislio sam da će mu bolje leći šljaka.Teško će proći Robreda a još teže Francuze.Oni kao da su rođeni na njoj.
Jedino je tradicija na njegovoj strani.Nije ni to beznačajno.Možda ima recept za Robreda.Ipak više verujem u Jeleninu pobedu iako je tu upravo suprotno.

Tesic Goran

pre 17 godina

Cestitam Novaku Djokovicu na odlicnoj igri i pobedi.
Ne razumem ljude koji kazu da Novaku nije islo ili da je igrao lose ili slicno tome. Zar ima onih koji ocekuju da ce Novak da pobedjuje sve sa 6:0? Covek igra dobro, bori se, pobedjuje, ponekad gubi, sjajan je to momak i teniser. Navijajte normalno. Znaci, ono - gledamo tenis, radujemo se, a posle jedemo sarmu, crni luk, pa onda neki dezert...Samo opusteno...Svaki Srbin je Novak Djokovic!

rikomersoe

pre 17 godina

Nole je velika junacina i smeker sto je jos jednom potvrdio. vazno je da Nole i dalje cepa i pored toga sto ga muce povrede, sto me malo plasi, da li je i fizicki spreman da izdrzi sve to. U svakom slucaju svi smo uz tebe majstore...

BOBO 17

pre 17 godina

Ako osvoji turnir onda se priblizava Davidenku na 10 bodova.Za sve one koji su mislili da Davidenko porazom u prvom kolu gubi sve bodove osvojene prosle godine -ispravka-Njemu se sada turnir u Estorilu brise sa liste tunira koji se racunaju(18) a na to mesto ulazi Bastad tako da gubi samo nekih 20 bodova ako se ne varam>

Novak Djokovic

pre 17 godina

Uh...Drago mi je da sam pobedio.Ali verujte mi da je bilo jako tesko!Trebace mi vremena da se priviknem na zemljanu podlogu.Jedva sam pobedio Spanca i plasirao se u polufinale.Ali sada,jos jedan Spanac!Tomi Robredo!Vec razmisljam o narednom mecu sa Robredom i nadam se da cu bolje odigrati i plasirati se u finale!Veliki POZDRAV za sve SRBE!!!

Radebe

pre 17 godina

Nije mi jasno zasto Djokovic ne moze posle Estorila da bude cetvrti na svetu!? Kad Davidenko gubi 140 za proslogodisnje finale ovog turnira sto ga sa 2825 dovodi na 2685 a Novak ima vec 2595 i ovim polufinalom je obezbedio jos 90 sto daje takodje 2685 i ulaskom u finale prelazi Davidenka. Zasto svi kazu da ne moze na cetvrto mesto? Moze li neko da mi objasni? Bravo Novak!

Neutron

pre 17 godina

Bravo Nole! Imas cuku kao tigar. Rodjeni fajter. Tezak turnir, tezi nego sto izgleda. Naredjali se Spanci jedan za drugim, sve rodjeno na sljaci. Ne znas koji je gori od koga.

ATP Lista

pre 17 godina

Kada je o Djokovicevim "maratonima" rec zanimljivo je da je Novak Djokovic bas protiv ovog istog protivnika odigrao svoj do sada najduzi mec u dosadasnjoj karijeri kada je na Vimbldonu 2005 nadoknadio minus od dva seta pobedivsi u taj-brejkovima treci i cetvrti set, a odmah zatim je dobio i peti set i to mu je do sada jedini mec koji je igrao preko cetri sata. U poredjenju sa tim maratonskim mecom ovaj je bio sprint :):).
Sutra protiv Robreda, pravog specijalca za sljaku koji ume znatno bolje da odigra od ovog svog zemljaka. Ali ume i Nole da odigra mnogo bolje nego sto je odigrao danas i svakim sledecim mecom sve se bolje prilagodjava sljaci i bice spremniji da na Rolan Garosu makar ponovi proslogodisnje cetvrtfinale.

Mira

pre 17 godina

Ne znam za vas ali ja sam se prestravila kad je trazio medicinsku pomoc i bas me zanima sta mu se to desilo...Ali pobedio je i to je jedino bitno!!!!!!!!!!

Rade

pre 17 godina

Mislim ljudi da vec postaje praksa da kad je gusto Nole resava meceve u svoju korist a to valjda cini da ste ili 5ti ili 65ti igrac na svetu.AU NOLE SVAKA CAST!

slvk_22

pre 17 godina

Dobar mec, losi uslovi za igru, puno dobrih poena, mnogo brejk prilika, malo ih je nole realizovao, a sto je najgore, u trecem setu pri rezultatu 5:3 naravno nisam video zavrsnicu meca
grrrrrrr

Novak Djokovic

pre 17 godina

Uh...Drago mi je da sam pobedio.Ali verujte mi da je bilo jako tesko!Trebace mi vremena da se priviknem na zemljanu podlogu.Jedva sam pobedio Spanca i plasirao se u polufinale.Ali sada,jos jedan Spanac!Tomi Robredo!Vec razmisljam o narednom mecu sa Robredom i nadam se da cu bolje odigrati i plasirati se u finale!Veliki POZDRAV za sve SRBE!!!

Tesic Goran

pre 17 godina

Cestitam Novaku Djokovicu na odlicnoj igri i pobedi.
Ne razumem ljude koji kazu da Novaku nije islo ili da je igrao lose ili slicno tome. Zar ima onih koji ocekuju da ce Novak da pobedjuje sve sa 6:0? Covek igra dobro, bori se, pobedjuje, ponekad gubi, sjajan je to momak i teniser. Navijajte normalno. Znaci, ono - gledamo tenis, radujemo se, a posle jedemo sarmu, crni luk, pa onda neki dezert...Samo opusteno...Svaki Srbin je Novak Djokovic!

Rade

pre 17 godina

Mislim ljudi da vec postaje praksa da kad je gusto Nole resava meceve u svoju korist a to valjda cini da ste ili 5ti ili 65ti igrac na svetu.AU NOLE SVAKA CAST!

Neutron

pre 17 godina

Bravo Nole! Imas cuku kao tigar. Rodjeni fajter. Tezak turnir, tezi nego sto izgleda. Naredjali se Spanci jedan za drugim, sve rodjeno na sljaci. Ne znas koji je gori od koga.

realno???

pre 17 godina

@moca
"Svaka cast Novaku na pobedi,ali sada dolazi Robredo koji je realno bolji igrac od Novaka."
A jel to "realno" na osnovu toga sto je Robredo dva mesta iza Noleta na ATP listi ili sto gubi od Noleta sa 2:1 u duelima.

milos

pre 17 godina

@ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)
Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?

Milan

pre 17 godina

@Radebe
Štos je u tome da se za ATP listu ne računaju svi turniri u godinu dana već samo 17.Od toga 12 odpada na grand-slem i masters turnire tako da ostaje samo 5 malih turnira. Đokovićev najslabiji od svih "malih" turnira je Dubai (75 bodova) pa kada se uračuna Estoril njegov zbir bodova neće biti 2595+estoril već 2595+
Estoril - Dubai. Recimo ako osvoji turnir ovo znači 2595+200-75=2720.
Isto tako Davidenku se briše učinak iz Estorila prošle godine ali mu se uračunava sledeći manji turnir (najbolji po njega) a to je Bastad na kome je osvojio 120 bodova.Tako će Davidenko imati 2825-140+120=2805 poena.
Ako već gledaš listu na atptennis.com onda klikni na sam broj poena pa ćeš videti strukturu poena za svakog igrača.

blabla

pre 17 godina

Nole,jos jednom si pokazao koliko si daleko od nadala i federera.To podcenivanje protivnika nije nimalo korektno i obice ti se o glavu kad tad.Imas sve udarce,mozes da pobedis koga 'oces,ali imas jos mnogo da ucis da bi postao broj 1.Navijam za tebe,ali necu jos dugo.Od tebe zavisi.Srecno.

ATP Lista

pre 17 godina

Kada je o Djokovicevim "maratonima" rec zanimljivo je da je Novak Djokovic bas protiv ovog istog protivnika odigrao svoj do sada najduzi mec u dosadasnjoj karijeri kada je na Vimbldonu 2005 nadoknadio minus od dva seta pobedivsi u taj-brejkovima treci i cetvrti set, a odmah zatim je dobio i peti set i to mu je do sada jedini mec koji je igrao preko cetri sata. U poredjenju sa tim maratonskim mecom ovaj je bio sprint :):).
Sutra protiv Robreda, pravog specijalca za sljaku koji ume znatno bolje da odigra od ovog svog zemljaka. Ali ume i Nole da odigra mnogo bolje nego sto je odigrao danas i svakim sledecim mecom sve se bolje prilagodjava sljaci i bice spremniji da na Rolan Garosu makar ponovi proslogodisnje cetvrtfinale.

rikomersoe

pre 17 godina

Nole je velika junacina i smeker sto je jos jednom potvrdio. vazno je da Nole i dalje cepa i pored toga sto ga muce povrede, sto me malo plasi, da li je i fizicki spreman da izdrzi sve to. U svakom slucaju svi smo uz tebe majstore...

BOBO 17

pre 17 godina

Ako osvoji turnir onda se priblizava Davidenku na 10 bodova.Za sve one koji su mislili da Davidenko porazom u prvom kolu gubi sve bodove osvojene prosle godine -ispravka-Njemu se sada turnir u Estorilu brise sa liste tunira koji se racunaju(18) a na to mesto ulazi Bastad tako da gubi samo nekih 20 bodova ako se ne varam>

Ljubitelj tenisa

pre 17 godina

Postoji li neka medjunarodna teniska asocijacija cija bi neka podkomisija moga da prouci meteoroloske uslove u mesecu maju u Portugalu i zemljama u kojima u tom mesecu neprekidno duva vetar ? Svaki rekreativac zna da je nemoguce igrati tenis po vetru . Narocito je zabavno kada se namestis za udarac a vetar pomeri lopticu nekoliko santimetara . Nole i drustvo jesu profesionalci ali nisu gladijatori koji treba da idu u bolnicu posle ovakvih meceva . Istu stvar sam primetio i prilikom prenosa turnira u Monte Karlu . Bas briga te bogate i matore mondene , zavijene u cebad , da li se po vetru moze igrati tenis . Prema tome Djokovic se juce u Estorilu ozbiljno izlozio mogucnosti povreda raznih vrsta . Bilo bi lepo kada bi neko od fizijatara objasnio sta se zbiva sa ljudskim telom tokom jednog teniskog meca . Mnogi bi tek tada razumeli da ovo sto pisem nije ni najmanje
naivna stvar . Slavni strucnjak i trener Dragan Petrovic mi je licno objasnio sta se zbiva , recimo , sa tetivama na nogama prilikom kratkih sprintova i istezanja ( sada se to zove stretch ! ) i koliko je tenis u sustini opasan sport ! Hajde g. moderatoru , objavite i ovo . I ovo je jedan moguci pogled na stvari .

slvk_22

pre 17 godina

Dobar mec, losi uslovi za igru, puno dobrih poena, mnogo brejk prilika, malo ih je nole realizovao, a sto je najgore, u trecem setu pri rezultatu 5:3 naravno nisam video zavrsnicu meca
grrrrrrr

Radebe

pre 17 godina

Nije mi jasno zasto Djokovic ne moze posle Estorila da bude cetvrti na svetu!? Kad Davidenko gubi 140 za proslogodisnje finale ovog turnira sto ga sa 2825 dovodi na 2685 a Novak ima vec 2595 i ovim polufinalom je obezbedio jos 90 sto daje takodje 2685 i ulaskom u finale prelazi Davidenka. Zasto svi kazu da ne moze na cetvrto mesto? Moze li neko da mi objasni? Bravo Novak!

stefan_90

pre 17 godina

sta mislite da li je stvarno ovo novak djokovic sto je poslao komentar. HEHE
veoma tezak mec,ove sa televizije avala ne razumem?Nisu platili za ceo prenos

igor

pre 17 godina

@milos, citat:

"Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?
(milos, 5. maj 2007 00:10)"

a jesi li ti covece ustao na levu nogu ili svaki dan imas isti kapacitet?
"ovaj covek" koga ti pominjes je sarkastican, imajuci za cilj cinjenicu da je 90% ovih sto sad hvale Novaka do pre par meseci govorilo ovde: "ma nece taj djokovic nikad uci medju 20..." pa onda "...10" pa "...5". a "eksperti" zu zasnivali misljenje na tome sto je Novak nas Srbin, pa kako onda Srbin da bude bolji od Evropejaca?
bolje sledeci razmisli pre nego postujes i dovedes javno u pitanje svoju inteligenciju.

moderatori, molim vas nemojte da me sasecete, pokusavam da razjasnim jedan izvor nesporazuma medju odredjenim komentatorima ovde na "tenisu".

Mira

pre 17 godina

Ne znam za vas ali ja sam se prestravila kad je trazio medicinsku pomoc i bas me zanima sta mu se to desilo...Ali pobedio je i to je jedino bitno!!!!!!!!!!

Goran

pre 17 godina

Mrzi me da pišem.Smorio me Novak.Mislio sam da će mu bolje leći šljaka.Teško će proći Robreda a još teže Francuze.Oni kao da su rođeni na njoj.
Jedino je tradicija na njegovoj strani.Nije ni to beznačajno.Možda ima recept za Robreda.Ipak više verujem u Jeleninu pobedu iako je tu upravo suprotno.

Zoran

pre 17 godina

Vidi se da mu šljaka ne odgovara ... Nadam se da neće u ovom delu sezone napraviti mnogo kikseva, jer se takoreći do Vimbldona igra samo na šljaci.Ipak će Nole biti kralj betona i srednje brzih veštačkih podloga.

gospodin ne

pre 17 godina

udri nole!
ko ne igra ne može ni da pobeđuje, ni da gubi, pa ni da uči.
realno gledano još si zelen da bi bio najbolji, nego lagano pa da dugo budeš naj

Serpiko

pre 17 godina

Dobro je! Licno sam je mnogo bojao ovog meca jer sam znao da ce sa Lopezom da bude tesko. Ipak, sada je jasno da je Novak dosao u Estoril da pobedi i da je spreman sve da uradi. Mentalno je jak, to je dokazao vec X puta i ocekujem sutra veliku borbu sa Robredom koji je jako opasan igrac ali ja ipak verujem da to Nole dobija u dva seta. Ajde Nole majstore, svi Srbi su uz tebe. I ovi koji su u Srbiji a bogami i svi mi koji smo rasuti po Svetu..

Milanche

pre 17 godina

Svaka ti cast majstore, samo napred!!!Nisamm ogao da verujem sta su ovi uradili na tv-u al nema veze,pratio sam livescore na estorilopen.net, stoi vama preporucujem svima, a za jecu jandscup.com u varsavi...
bravo braco Srbi i Jece Srpkinje!!!

milan

pre 17 godina

Cestitke Noletu na pobedi, bilo je pretesko, ali dobro je malo prolaziti i kroz krizne situacije da se trenira psiha za bitnije meceve(to ne moze na treningu). Nije lepo preko jednog medija kritikovati drugi, ali ovo sto Avala radi je zaista sramota. Taman se obradujem da postoji neko ko ima sluha za tenis, a oni onda najavljuju citav dan mec drugog kola i na kraju ga ne puste, a juce jos gore, prekinu ga pri kraju odlucujuceg seta. Kad se na to doda i iritirajuci "strucni komentator" utisak je jos gori.

Pjanovic

pre 17 godina

@@ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)
Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?
(milos, 5. maj 2007 00:10)
Ti Milose ne kontas fol.

Zoro

pre 17 godina

Ljudi kako ne razumete zezanje. Ovaj "medju jednog" se zeza na temu te nece medju 50 te nece medju 20 te medju 10, te medju 5 ... A decko melje li melje. Sto se tice Marjana - boli sto Hrvati gledaju ledja Srbinu? Ako i treba!

milan

pre 17 godina

ma dobar je nolle
samo komentatori sa avale smaraju
te atleta , asketa , najbolji ritern , kamioni avioni
dok ga 100 i neki sa atp liste muci

Nada

pre 17 godina

UPMOC!!!
Ako neko ima informaciju da li i na kom kanalu mogu da se prate mecevi Novaka i Jelene preko interneta, MOLIM da to ovde objavi. Unapred se najsrdacnije zahvaljujem!
PS: TV Avala mi ne koristi jer nisam u Beogradu, a Eurosport ima u najavi prenos iz Warsave tek od 14 casova (Jelena igra u 12:30).

Tomi Robredo

pre 17 godina

Evo vidim da se Novak javio, pa ajde i ja. Upravo se spremam za mec, pa da i ja iskomentarisem. Nece sutra imati sta da trazi protiv mene! TOMI!!!

BOBO 17

pre 17 godina

Kada ce Djokovic osvojiti Roland Garos?
a)ove godine
b)za dve godine
c)za 5 godina
d)kad sledeci put bude pun mesec
e)nikad,a mozda ni tad.

Timer

pre 17 godina

Mala kritika za Noleta:ponekad tvoji gestovi deluju prepotentno i podcenjivacki.Nije korektno namigivati,klimati glavom,krstiti se i slicno.Ovo pisem sa zeljom da te ceo svet zavoli kao sto smo mi.Sve najbolje.

Iznerviran

pre 17 godina

@Goran Tešić
Kako možeš da napišeš - igrao je odlično. Igrao je jedva dobro, i to je ono što se povavlja u poslednjih mesec dana. Posle pobede nad Nadalom, pre dva meseca, nije igrao ni sa jednim ozbiljnim igračem. Danas ima šansu da pokaže može li dalje ili će to ići teško. Ako izgubi, ništa od titula na Rolan Garosu i Vimbldonu, koje su mnogi već uknjižili. Molim malo ozbiljnosti i hladnu glavu. I prestanite s tim čestitkama, ima još dosta do Nove godine. Zašto 95 odsto "komentara" čine čestitke i pozdravi gledalaca, a niko i ne pokušava da odgovori - zašto Novak igra ovih dana bledo.
Nije važna igra, važne su liste. Pravilno.

Helac Jasmin

pre 17 godina

Novak je dobar igrac ali delic je bolji igrac od njega ne sad zato sto je iz Bosne nego momak je fantastican i on nije htio da ucestvuje na ovom turniru jer se spremao za Roland Garos.
po meni dokovic ce da izgubi sledeci mec jer realno robredo je bolji igrac od njega.

Vlado

pre 17 godina

Nezgodno je što Nole mora da odigra seriju teških mečeva ovde jer mu sledeće nedelje dolazi Masters u Rimu koji je veoma važan zbog poena a ovaj u Estorilu mu uopšte ne igra osim ako uđe u finale. No pretpostavaljam da je igrao ovaj turnir da bi se bolje prlagodio na zemljane terene. Napred Nole!

Mikk

pre 17 godina

Đoković u polufinalu posle maratona
Tuzna je cinjenica da se i pored toliko lepih srpskih reci koriste reci tipa "brejknuo". Zaista je krajnje vreme da se pozabavimo kulturom govora i pisanja.

gmboki

pre 17 godina

@ Milan No 39.
Mala ispravka Racuna se ukupno 18 turnira 4GS 9Mastersa i jos 5 najboljih s tim da ako igrac nema pravo nastupa na GS ili Mastersu a ne prodje kvalifikacije dodaje mu se jos jedan tturnir na tih 5 za svaki GS ili Masters na kome se to desi.

stefan_90

pre 17 godina

ako hocete da pratite rezultate,koji brze izlaze nego na eurosportu evo vam sajt
http://www.livescore.com/
odlican i tacniji od eurosport

pedja-bg

pre 17 godina

Brate mili ono juche je bilo prilichno tesno , ali samo iz razloga sto je Nole koliko sam ja uspeo da provalim opet imao problema sa disanjem. Povreda ledja me ne brine koliko me brine ono otezhano disanje :( Nadam se da se dobro odmorio za danasnji mech , Srecno brate , Jeco vreme je da danas dovrshish zapocheto na US openu, nadam se samo da ona shugava Tv "Avala" nece opet imati problema, pozdrav swima :))))

pedja-bg

pre 17 godina

ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)

Ko je ovaj mozak? Primecujem da ga ima na komentarima svakog chlanka koji ima veze sa Noletom..

Ema

pre 17 godina

Steta sto ti je trebalo toliko dugo,mogao si u kracem periodu,al dobro,i ovo je dodatno iskustvo iz kojeg ces mnogo nauciti!!!I moram reci da Nole nikad ne potcenjuje protivnike,kao sto je neko rekao,jednostavno je tesko igrati protiv Spanaca na sljaci,al i to ce prebroditi...puno srece sutra,al mozes ti to,pa ce u finalu biti mnogo lakse!!!NAPRED NOLE!!!

Ajduk

pre 17 godina

@Bird
Ptice jesu lepe, kad lete. Inače, osim sove, mudrost im nije vrlina. Primer je ćurka. Kako te ne mrzi, zar ne vidiš da si pravi davitelj, s tim svom ofucanim "neće ući među jednog". Stoput si to ponovio, a ponavljanje je majka dosade.

navijac

pre 17 godina

Svaka čast Nole, još jednom si pokazao svoje kvalitete pogotovo što su uslovi za igru bili veoma loši. Nadam se da oni olako izgubljeni poeni nisu plod tvog potcenjivanja protivnika ili neceg sl. jer tako nikad neces biti najbolji.Igras u eri jednog Federera i da bi bio prvi moras u svemu biti bolji od njega.Ako su to bili trenuci opustanja ili sl. pozdravljam jer je i to deo igre.
I danas smo uz tebe.
NAPRED SRBIJA

stefan_90

pre 17 godina

znao sam da ce pobediti nole jos juce.Molim ljude koji salju komentare ovde da ne pricaju ono sto neznaju,neka cute pa onda kada se zavrsi mec neka kazu sta misle ne pre!!!

blabla

pre 17 godina

Nole,jos jednom si pokazao koliko si daleko od nadala i federera.To podcenivanje protivnika nije nimalo korektno i obice ti se o glavu kad tad.Imas sve udarce,mozes da pobedis koga 'oces,ali imas jos mnogo da ucis da bi postao broj 1.Navijam za tebe,ali necu jos dugo.Od tebe zavisi.Srecno.

Novak Djokovic

pre 17 godina

Uh...Drago mi je da sam pobedio.Ali verujte mi da je bilo jako tesko!Trebace mi vremena da se priviknem na zemljanu podlogu.Jedva sam pobedio Spanca i plasirao se u polufinale.Ali sada,jos jedan Spanac!Tomi Robredo!Vec razmisljam o narednom mecu sa Robredom i nadam se da cu bolje odigrati i plasirati se u finale!Veliki POZDRAV za sve SRBE!!!

milos

pre 17 godina

@ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)
Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?

Radebe

pre 17 godina

Nije mi jasno zasto Djokovic ne moze posle Estorila da bude cetvrti na svetu!? Kad Davidenko gubi 140 za proslogodisnje finale ovog turnira sto ga sa 2825 dovodi na 2685 a Novak ima vec 2595 i ovim polufinalom je obezbedio jos 90 sto daje takodje 2685 i ulaskom u finale prelazi Davidenka. Zasto svi kazu da ne moze na cetvrto mesto? Moze li neko da mi objasni? Bravo Novak!

Mira

pre 17 godina

Ne znam za vas ali ja sam se prestravila kad je trazio medicinsku pomoc i bas me zanima sta mu se to desilo...Ali pobedio je i to je jedino bitno!!!!!!!!!!

BOBO 17

pre 17 godina

Kada ce Djokovic osvojiti Roland Garos?
a)ove godine
b)za dve godine
c)za 5 godina
d)kad sledeci put bude pun mesec
e)nikad,a mozda ni tad.

Helac Jasmin

pre 17 godina

Novak je dobar igrac ali delic je bolji igrac od njega ne sad zato sto je iz Bosne nego momak je fantastican i on nije htio da ucestvuje na ovom turniru jer se spremao za Roland Garos.
po meni dokovic ce da izgubi sledeci mec jer realno robredo je bolji igrac od njega.

slvk_22

pre 17 godina

Dobar mec, losi uslovi za igru, puno dobrih poena, mnogo brejk prilika, malo ih je nole realizovao, a sto je najgore, u trecem setu pri rezultatu 5:3 naravno nisam video zavrsnicu meca
grrrrrrr

Tesic Goran

pre 17 godina

Cestitam Novaku Djokovicu na odlicnoj igri i pobedi.
Ne razumem ljude koji kazu da Novaku nije islo ili da je igrao lose ili slicno tome. Zar ima onih koji ocekuju da ce Novak da pobedjuje sve sa 6:0? Covek igra dobro, bori se, pobedjuje, ponekad gubi, sjajan je to momak i teniser. Navijajte normalno. Znaci, ono - gledamo tenis, radujemo se, a posle jedemo sarmu, crni luk, pa onda neki dezert...Samo opusteno...Svaki Srbin je Novak Djokovic!

BOBO 17

pre 17 godina

Ako osvoji turnir onda se priblizava Davidenku na 10 bodova.Za sve one koji su mislili da Davidenko porazom u prvom kolu gubi sve bodove osvojene prosle godine -ispravka-Njemu se sada turnir u Estorilu brise sa liste tunira koji se racunaju(18) a na to mesto ulazi Bastad tako da gubi samo nekih 20 bodova ako se ne varam>

Mikk

pre 17 godina

Đoković u polufinalu posle maratona
Tuzna je cinjenica da se i pored toliko lepih srpskih reci koriste reci tipa "brejknuo". Zaista je krajnje vreme da se pozabavimo kulturom govora i pisanja.

Rade

pre 17 godina

Mislim ljudi da vec postaje praksa da kad je gusto Nole resava meceve u svoju korist a to valjda cini da ste ili 5ti ili 65ti igrac na svetu.AU NOLE SVAKA CAST!

ATP Lista

pre 17 godina

Kada je o Djokovicevim "maratonima" rec zanimljivo je da je Novak Djokovic bas protiv ovog istog protivnika odigrao svoj do sada najduzi mec u dosadasnjoj karijeri kada je na Vimbldonu 2005 nadoknadio minus od dva seta pobedivsi u taj-brejkovima treci i cetvrti set, a odmah zatim je dobio i peti set i to mu je do sada jedini mec koji je igrao preko cetri sata. U poredjenju sa tim maratonskim mecom ovaj je bio sprint :):).
Sutra protiv Robreda, pravog specijalca za sljaku koji ume znatno bolje da odigra od ovog svog zemljaka. Ali ume i Nole da odigra mnogo bolje nego sto je odigrao danas i svakim sledecim mecom sve se bolje prilagodjava sljaci i bice spremniji da na Rolan Garosu makar ponovi proslogodisnje cetvrtfinale.

Neutron

pre 17 godina

Bravo Nole! Imas cuku kao tigar. Rodjeni fajter. Tezak turnir, tezi nego sto izgleda. Naredjali se Spanci jedan za drugim, sve rodjeno na sljaci. Ne znas koji je gori od koga.

rikomersoe

pre 17 godina

Nole je velika junacina i smeker sto je jos jednom potvrdio. vazno je da Nole i dalje cepa i pored toga sto ga muce povrede, sto me malo plasi, da li je i fizicki spreman da izdrzi sve to. U svakom slucaju svi smo uz tebe majstore...

Goran

pre 17 godina

Mrzi me da pišem.Smorio me Novak.Mislio sam da će mu bolje leći šljaka.Teško će proći Robreda a još teže Francuze.Oni kao da su rođeni na njoj.
Jedino je tradicija na njegovoj strani.Nije ni to beznačajno.Možda ima recept za Robreda.Ipak više verujem u Jeleninu pobedu iako je tu upravo suprotno.

Zoran

pre 17 godina

Vidi se da mu šljaka ne odgovara ... Nadam se da neće u ovom delu sezone napraviti mnogo kikseva, jer se takoreći do Vimbldona igra samo na šljaci.Ipak će Nole biti kralj betona i srednje brzih veštačkih podloga.

gospodin ne

pre 17 godina

udri nole!
ko ne igra ne može ni da pobeđuje, ni da gubi, pa ni da uči.
realno gledano još si zelen da bi bio najbolji, nego lagano pa da dugo budeš naj

Nada

pre 17 godina

UPMOC!!!
Ako neko ima informaciju da li i na kom kanalu mogu da se prate mecevi Novaka i Jelene preko interneta, MOLIM da to ovde objavi. Unapred se najsrdacnije zahvaljujem!
PS: TV Avala mi ne koristi jer nisam u Beogradu, a Eurosport ima u najavi prenos iz Warsave tek od 14 casova (Jelena igra u 12:30).

realno???

pre 17 godina

@moca
"Svaka cast Novaku na pobedi,ali sada dolazi Robredo koji je realno bolji igrac od Novaka."
A jel to "realno" na osnovu toga sto je Robredo dva mesta iza Noleta na ATP listi ili sto gubi od Noleta sa 2:1 u duelima.

Milan

pre 17 godina

@Radebe
Štos je u tome da se za ATP listu ne računaju svi turniri u godinu dana već samo 17.Od toga 12 odpada na grand-slem i masters turnire tako da ostaje samo 5 malih turnira. Đokovićev najslabiji od svih "malih" turnira je Dubai (75 bodova) pa kada se uračuna Estoril njegov zbir bodova neće biti 2595+estoril već 2595+
Estoril - Dubai. Recimo ako osvoji turnir ovo znači 2595+200-75=2720.
Isto tako Davidenku se briše učinak iz Estorila prošle godine ali mu se uračunava sledeći manji turnir (najbolji po njega) a to je Bastad na kome je osvojio 120 bodova.Tako će Davidenko imati 2825-140+120=2805 poena.
Ako već gledaš listu na atptennis.com onda klikni na sam broj poena pa ćeš videti strukturu poena za svakog igrača.

Serpiko

pre 17 godina

Dobro je! Licno sam je mnogo bojao ovog meca jer sam znao da ce sa Lopezom da bude tesko. Ipak, sada je jasno da je Novak dosao u Estoril da pobedi i da je spreman sve da uradi. Mentalno je jak, to je dokazao vec X puta i ocekujem sutra veliku borbu sa Robredom koji je jako opasan igrac ali ja ipak verujem da to Nole dobija u dva seta. Ajde Nole majstore, svi Srbi su uz tebe. I ovi koji su u Srbiji a bogami i svi mi koji smo rasuti po Svetu..

stefan_90

pre 17 godina

sta mislite da li je stvarno ovo novak djokovic sto je poslao komentar. HEHE
veoma tezak mec,ove sa televizije avala ne razumem?Nisu platili za ceo prenos

Milanche

pre 17 godina

Svaka ti cast majstore, samo napred!!!Nisamm ogao da verujem sta su ovi uradili na tv-u al nema veze,pratio sam livescore na estorilopen.net, stoi vama preporucujem svima, a za jecu jandscup.com u varsavi...
bravo braco Srbi i Jece Srpkinje!!!

gmboki

pre 17 godina

@ Milan No 39.
Mala ispravka Racuna se ukupno 18 turnira 4GS 9Mastersa i jos 5 najboljih s tim da ako igrac nema pravo nastupa na GS ili Mastersu a ne prodje kvalifikacije dodaje mu se jos jedan tturnir na tih 5 za svaki GS ili Masters na kome se to desi.

stefan_90

pre 17 godina

ako hocete da pratite rezultate,koji brze izlaze nego na eurosportu evo vam sajt
http://www.livescore.com/
odlican i tacniji od eurosport

Tomi Robredo

pre 17 godina

Evo vidim da se Novak javio, pa ajde i ja. Upravo se spremam za mec, pa da i ja iskomentarisem. Nece sutra imati sta da trazi protiv mene! TOMI!!!

milan

pre 17 godina

Cestitke Noletu na pobedi, bilo je pretesko, ali dobro je malo prolaziti i kroz krizne situacije da se trenira psiha za bitnije meceve(to ne moze na treningu). Nije lepo preko jednog medija kritikovati drugi, ali ovo sto Avala radi je zaista sramota. Taman se obradujem da postoji neko ko ima sluha za tenis, a oni onda najavljuju citav dan mec drugog kola i na kraju ga ne puste, a juce jos gore, prekinu ga pri kraju odlucujuceg seta. Kad se na to doda i iritirajuci "strucni komentator" utisak je jos gori.

Pjanovic

pre 17 godina

@@ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)
Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?
(milos, 5. maj 2007 00:10)
Ti Milose ne kontas fol.

Zoro

pre 17 godina

Ljudi kako ne razumete zezanje. Ovaj "medju jednog" se zeza na temu te nece medju 50 te nece medju 20 te medju 10, te medju 5 ... A decko melje li melje. Sto se tice Marjana - boli sto Hrvati gledaju ledja Srbinu? Ako i treba!

milan

pre 17 godina

ma dobar je nolle
samo komentatori sa avale smaraju
te atleta , asketa , najbolji ritern , kamioni avioni
dok ga 100 i neki sa atp liste muci

Timer

pre 17 godina

Mala kritika za Noleta:ponekad tvoji gestovi deluju prepotentno i podcenjivacki.Nije korektno namigivati,klimati glavom,krstiti se i slicno.Ovo pisem sa zeljom da te ceo svet zavoli kao sto smo mi.Sve najbolje.

Ljubitelj tenisa

pre 17 godina

Postoji li neka medjunarodna teniska asocijacija cija bi neka podkomisija moga da prouci meteoroloske uslove u mesecu maju u Portugalu i zemljama u kojima u tom mesecu neprekidno duva vetar ? Svaki rekreativac zna da je nemoguce igrati tenis po vetru . Narocito je zabavno kada se namestis za udarac a vetar pomeri lopticu nekoliko santimetara . Nole i drustvo jesu profesionalci ali nisu gladijatori koji treba da idu u bolnicu posle ovakvih meceva . Istu stvar sam primetio i prilikom prenosa turnira u Monte Karlu . Bas briga te bogate i matore mondene , zavijene u cebad , da li se po vetru moze igrati tenis . Prema tome Djokovic se juce u Estorilu ozbiljno izlozio mogucnosti povreda raznih vrsta . Bilo bi lepo kada bi neko od fizijatara objasnio sta se zbiva sa ljudskim telom tokom jednog teniskog meca . Mnogi bi tek tada razumeli da ovo sto pisem nije ni najmanje
naivna stvar . Slavni strucnjak i trener Dragan Petrovic mi je licno objasnio sta se zbiva , recimo , sa tetivama na nogama prilikom kratkih sprintova i istezanja ( sada se to zove stretch ! ) i koliko je tenis u sustini opasan sport ! Hajde g. moderatoru , objavite i ovo . I ovo je jedan moguci pogled na stvari .

Iznerviran

pre 17 godina

@Goran Tešić
Kako možeš da napišeš - igrao je odlično. Igrao je jedva dobro, i to je ono što se povavlja u poslednjih mesec dana. Posle pobede nad Nadalom, pre dva meseca, nije igrao ni sa jednim ozbiljnim igračem. Danas ima šansu da pokaže može li dalje ili će to ići teško. Ako izgubi, ništa od titula na Rolan Garosu i Vimbldonu, koje su mnogi već uknjižili. Molim malo ozbiljnosti i hladnu glavu. I prestanite s tim čestitkama, ima još dosta do Nove godine. Zašto 95 odsto "komentara" čine čestitke i pozdravi gledalaca, a niko i ne pokušava da odgovori - zašto Novak igra ovih dana bledo.
Nije važna igra, važne su liste. Pravilno.

pedja-bg

pre 17 godina

Brate mili ono juche je bilo prilichno tesno , ali samo iz razloga sto je Nole koliko sam ja uspeo da provalim opet imao problema sa disanjem. Povreda ledja me ne brine koliko me brine ono otezhano disanje :( Nadam se da se dobro odmorio za danasnji mech , Srecno brate , Jeco vreme je da danas dovrshish zapocheto na US openu, nadam se samo da ona shugava Tv "Avala" nece opet imati problema, pozdrav swima :))))

pedja-bg

pre 17 godina

ma taj Djokovic nikad nece uci medju jednog
(bird, 4. maj 2007 20:26)

Ko je ovaj mozak? Primecujem da ga ima na komentarima svakog chlanka koji ima veze sa Noletom..

Ema

pre 17 godina

Steta sto ti je trebalo toliko dugo,mogao si u kracem periodu,al dobro,i ovo je dodatno iskustvo iz kojeg ces mnogo nauciti!!!I moram reci da Nole nikad ne potcenjuje protivnike,kao sto je neko rekao,jednostavno je tesko igrati protiv Spanaca na sljaci,al i to ce prebroditi...puno srece sutra,al mozes ti to,pa ce u finalu biti mnogo lakse!!!NAPRED NOLE!!!

Ajduk

pre 17 godina

@Bird
Ptice jesu lepe, kad lete. Inače, osim sove, mudrost im nije vrlina. Primer je ćurka. Kako te ne mrzi, zar ne vidiš da si pravi davitelj, s tim svom ofucanim "neće ući među jednog". Stoput si to ponovio, a ponavljanje je majka dosade.

navijac

pre 17 godina

Svaka čast Nole, još jednom si pokazao svoje kvalitete pogotovo što su uslovi za igru bili veoma loši. Nadam se da oni olako izgubljeni poeni nisu plod tvog potcenjivanja protivnika ili neceg sl. jer tako nikad neces biti najbolji.Igras u eri jednog Federera i da bi bio prvi moras u svemu biti bolji od njega.Ako su to bili trenuci opustanja ili sl. pozdravljam jer je i to deo igre.
I danas smo uz tebe.
NAPRED SRBIJA

Vlado

pre 17 godina

Nezgodno je što Nole mora da odigra seriju teških mečeva ovde jer mu sledeće nedelje dolazi Masters u Rimu koji je veoma važan zbog poena a ovaj u Estorilu mu uopšte ne igra osim ako uđe u finale. No pretpostavaljam da je igrao ovaj turnir da bi se bolje prlagodio na zemljane terene. Napred Nole!

igor

pre 17 godina

@milos, citat:

"Molim vas,kako je ovaj covek zavrsio osmogodisnju skolu,ako jeste?
(milos, 5. maj 2007 00:10)"

a jesi li ti covece ustao na levu nogu ili svaki dan imas isti kapacitet?
"ovaj covek" koga ti pominjes je sarkastican, imajuci za cilj cinjenicu da je 90% ovih sto sad hvale Novaka do pre par meseci govorilo ovde: "ma nece taj djokovic nikad uci medju 20..." pa onda "...10" pa "...5". a "eksperti" zu zasnivali misljenje na tome sto je Novak nas Srbin, pa kako onda Srbin da bude bolji od Evropejaca?
bolje sledeci razmisli pre nego postujes i dovedes javno u pitanje svoju inteligenciju.

moderatori, molim vas nemojte da me sasecete, pokusavam da razjasnim jedan izvor nesporazuma medju odredjenim komentatorima ovde na "tenisu".

stefan_90

pre 17 godina

znao sam da ce pobediti nole jos juce.Molim ljude koji salju komentare ovde da ne pricaju ono sto neznaju,neka cute pa onda kada se zavrsi mec neka kazu sta misle ne pre!!!