Tenis 62

Sreda, 18.04.2007.

12:05

MK: Đoković u osmini finala

MK: Ðokoviæ u osmini finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

pcelica

pre 17 godina

O cemu ti, Maticni, pricas? Uzeo je bodove, a nekad mora i da se izgubi! Svasta!!! Ti si izgleda na nekoj specijalnoj frekvenciji!

Oprezni

pre 17 godina

Novak je izgubio sa 2:0. Dešava se. Ništa strašno. Ali, strašno je to što ste vi pisali da će do Nove godine Federer pasti. Navijajte za Novaka, kao i ja, ali poštujte velikog igrača, koji ima 25 godina, i koji će skinuti i Samprasa sa trona. Hladna, a ne usijana glava, to je ljudska vrlina.

CANAS

pre 17 godina

Ej, vi - ljubitelji sporta, sto vam se sport svodi na gledanje tv-a? Da li mozda Nole treba da izadje pred protivnika i skine gace? Nije mi jasno gde vam je sportski duh? Sta drugo treba da radi, osim da se bori i veruje u sebe? To je sport! Da necete mozda belu zastavicu, sta hocete? I zbog cega uopste gledate tenis, kada znate ko ce "zauvek" biti najbolji (u zavisnosti od afiniteta to je nekome Federer, nekome Nadal, nekome neko treci...)? Budalastine!

navijač

pre 17 godina

@BOBO
Taj .zip fajl, koji si skinuo, treba otvoriti i instalirati (pokrenuti setup.exe). Posle samo pokreneš dobijeni TVUplayer.exe. Onda ćeš dobiti onu sliku, koja se vidi na linku, odakle si skinuo .zip fajl. Tamo samo klikneš na starsports i čekaš. Ponekad treba više minuta dok dobiješ sliku. Moraš imati dovoljnu brzu internet liniju. Barem 512kb/s, možda i više.

Dovla

pre 17 godina

Svaka cast Nole.
Izgubio si jedan set, boze moj.
Treba zapamtiti da je ovo Noletu prvi turnir na shljaci ove sezone, a Gaudio je vec igrao nekih 4-5. Kad se malo zagreje bice sve ok.
Federer me ne brine toliko sad, jer mu je forma ocajna. Samo nek Nole stigne do finala i super :) Protiv Nadala ne treba ocekivati pobedu jer je chovek neunistiv na ovoj podlozi, ali bilo bi lepo svejedno.

Goran

pre 17 godina

Novak nije igrao slabo.Prvi set je bio nastavak Majamija uz veliku pomoć Gaudia.Sve do 2-1 sa brejkom u drugom setu za Novaka.A onda je došla nepotrebna nervoza zbog prvog servisa,bolje igre Gaudia koji je puno toga vraćao, pa nepotrebno forsiranje vinera i na kraju i promašivanje lakih udaraca.Ono što zabrinjava je to što u tom setu Novak nije umeo da se smiri iako je uspeo da brejkne još jednom Gaudia i znači trebalo je tako da igra na svoj servis.Verovatno je nepunih 20g. učinilo svoje pa se tu umešala i želja da razbije protivnika a i očekivanje da će se Gaudio posle 2-1 predati.
Gaudio se predao a Nole smirio posle spašene brejk lopte i prvog asa u prvom gemu trećeg seta i kao da prethodnih 6 gemova nije bilo.Sve se automatski vratilo na situaciju iz prvog i početak drugog seta.
Iz izjave posle meča vidim da je Novak shvatio gde je grešio .I zato mogu reći da je gubitak drugog seta više pozitivan nego negativan.Jednostavno ono što su bili vineri u Majamiju ovde nisu i potrebno je malo više rada da bi se osvojio poen.Međutim, pošto je Nole svoj put ka vrhu i svoje do skora najbolje rezultate postigao na šljaci verujem da će se vrlo brzo osloboditi tih grešaka.
Sledeći protivnik Ferer je opasan igrač koji konstantno igra već godinama a po prvim rezultatima na ovom turniru izgleda da se dobro oseća na ovoj podlozi.Zbog svega što se Novaku desilo u zadnjih mesec dana,velikih očekivanja i njegovih ali i javnosti i ovde i inostranstvu pa i zbog činjenice da je protivnika već pobedio pre oko mesec dana i to relativno lako,biće ovo za Novaka jako težak meč i možda teži od eventualnog susreta sa Federerom.Eventualna pobeda i još bolje,ubedljiva pobeda bi Novaku dala takvo samopouzdanje da onda ne bi bilo nerealno videti ga u finalu.Ali biće teško...

BOBO 17 age

pre 17 godina

Skinuo sam ovaj TVU Player ali sada ne znam kako pomocu njega da gledam prenose.Moze li neko detaljnije da mi objasni,korak po korak?

navijač

pre 17 godina

PRENOS
Na onom linku, što je ZORAN dao (TVUplayer) se može zaista gledati meč. Slika je dosta dobra, ali evo nekoliko predloga: Kad nađete Star Sports, onda ga stavite među "favorites"-e, pošto kad daju nešto zanimljivo, onda valjda zbog preopterećenosti nestane iz liste. Drugo, vredi dosta pre početka meča uključiti, jer onda ima veće šanse da se dobije linija.

Savršena slika se može gledati na http://www.atpmastersseries.tv/page/Live/Men/0,,11444,00.html , ali se tamo plaća. Za ceo turnir 12EUR-a.

Tika

pre 17 godina

zika i mika(i), malima slovom, u skladu sa (jednom istom) osobom koja se krije iza ova dva imena - eee, jado, zar te Novakov uspeh toliko boli da ti jedan maliciozan komentar nije bio dovoljan da "olakšaš dušu". Bre, bre, kakav smo to zavidljiv i pogan mentalitet. Kakvu štetu vi neki imate od Novakovog, Jeleninog, Zimonjićevog, Aninog... uspeha kad stalno dolazite ovde da omalovažavate, pljujete i trujete ovaj forum?

BOBO 17 age

pre 17 godina

Na sledecem turniru u Hamburgu ce tek stvari da dodju na svoje mesto posto i tu brani mali broj poena {50,ako se ne varam},ako dobro odigra eto njega na 3 mestu.Zivi bili pa videli!

gmboki

pre 17 godina

Nole igra drugi mec od 10 sati iza meca Mirnji-Soderling na tzv terenu princeva. Znaci mozemo ocekivati negde izmedju 12 i 12h 30min da ce da pocne.

ZORAN

pre 17 godina

OPET ZA ONE KOJI MUKU MUCE SA PRONALAZENJEM NACINA DA GLEDAJU DJOKOVICA NA TV-u..

MOZETE GLEDATI DZABE PREKO INTERNETA..

SKINITE TVU PLAYER SA OVOG LINKA;
http://www.football4less.com/streams/tvuplayer.html

VEOMA JEDNOSTAVNO..KADA STE TO URADILI NADJITE U SPISKU KANALA, SA LEVE STRANE, STAR SPORTS..TU MOZETE GLEDATI TENIS IZ MONTE KARLA..VIDEO SAM NA NJIHOVM TV PROGRAMU DA PRENOSE...

jecko

pre 17 godina

Jos crni Marate! Ovo da izgubis..A dan pred mec pijes u kafani sa svojim trenerom, tako da me ni ne cudi sto si izgubio ovakav mec!

Goran

pre 17 godina

IDEMO NOLE, BESPLATNO SISANJE,BRIJANJE,STUCOVANJE BRKOVA......kO DA JE BITNO KO JE SLEDECI ILI ONAJ IZA NJEGA.NAPRED NOLE,LEGENDO!

AwAkE

pre 17 godina

Ako Bog da opet cemo ga gledati u finalu 22 ovog meseca. Bravo! pravi primer kako se predstavlja nasa napacena zemlja u svetu! Neka ga sreca prati a Bog cuva!

filter

pre 17 godina

Bravo Nole! Svi znamo u kakvoj je formi Federer, tako da bi mogao da ga dobije, i bude poslednji osvajac Monte Carla u masters seriji!

dienec

pre 17 godina

Nole care,pošto je Gonzales upravo izgubio,želim da ti čestitam na 6 mestu na atp-u od pre 10 minuta .Ljudi, naš Nole je definitivno od danas 6 igrač na svetu. Ukoliko osvoji i Monte Karlo ( daj bože) mogao bi nod ponedeljka da bude 4 igrač sveta i prvi u trci. Svi sa tobom. Samo napred.

Slim Shady

pre 17 godina

Pa i od Ferera da izgubi nije strasno. Djole tek "uci" sljaku. Mislim da ovaj turnir treba shvatiti samo kao sticanje iskustva. Ali, ves sledeci turnir na sljaci treba da pokaze Noletove vrednosti. Uz to ne zaboravite, Noletov trener Vajda je bio "majstor" za sljaku. Mozda to pomogne.

D.L

pre 17 godina

dali mi neko može da kaže:
dali je istina da je ĐOKOVIĆ razbio pokal(jer se je žurio u BEOGRAD)[to sam čuo od SLOVENSKOG spikera koji je prenašo utakmicu Đoković-Gaudija]

IvanaJ

pre 17 godina

Prvi meč je uvek težak (pitajte Federera).Bravo mali!Apel za kablovske operatere:dajte Sport klub!Izludeće me ovo praćenje scoreborda.

peki

pre 17 godina

U ovom mecu se videlo da je Nole izrastao u velikog igraca.I pored lose igre uspeo je da savlada svog protivnika,koji se sjajno snalazi na sljaci.Ubedjen sam da ce do kraja godine ovakvom igro ATP sezonu zavrsiti na 3. mestu.Mozda cak i uspe da osvoji neki Grend Slam!

posmatrac iz daleka

pre 17 godina

Bravo za Noleta
A Mariju bih pitao, da li je mogla da nadje font sa manjim slovima kada je pisala rec "SRBIJA". Za "sad" je napisla odgovarajucim slovima - za nju !!!

sanmil

pre 17 godina

Bravo decko, ipak bi morao da ne uzleti mnogo visoko, shodno njegovim godinama docice i krize a drugi set to na zalost pokazuje!!!

D.L.

pre 17 godina

VRLO DOBARA IGRA ĐOKOVIĆA samo mi je smetalo što se u DROGOM SETU previše IGRAO i dozvolio da mu oduzne SET, a u TREČEM se pokazalo koliko je NAŠ TENISER BOLJI....
P.S. sad je naredu da pukne i FEDERER u 1/4 FINALU

navijač

pre 17 godina

Pre nego što neko napiše kako je slabo igrao Nole, da skrenem pažnju na nekoliko podataka.
Gaudio je vrlo dobar na šljaci. Bio je pobednik Roland Garros-a u 2004. Ukupno ima 8 ATP titula, a pre dve godine je bio 5. na svetu.
Nole jeste danas igrao malo slabije, ali je ova šljaka vrlo nezgodna i slabo pripremljena, pa više puta lopta čudno odskoči, na šta su se već žalili igrači.
Inače.. Nole ima KATASTROFALAN žreb.
Prvo vrlo dobar Gaudio. Posle Ferrer, koji je isto specijalista za šljaku. Prošle godine ovde u Monte Karlu stigao do četvrtfinala, gde je ispao od Federera. Ukupno prošle godine imao tri četvrtfinala na Mastersima. Trenutno 16. na svetu. A onda šlag na torti, Federer već u četvrtfinalu (iako mislim, da je ovde nezgodniji Nadal, i zbog podloge i zbog trenutne forme).
Pa onda... Nole, veži gaće! Sigurno da se nećeš opustiti na ovom turniru. Hmmm…Možda to bude i pozitivno.

Nada

pre 17 godina

Najsrdacnije cestitke Djokovicu na pobedi, sa nadom da je razlog pada koncentracije u drugom setu (samo) prilagodjavanje na novu podlogu. Puno srece u sledecim mecevima!

Ja

pre 17 godina

Bravo Djole!!!
Inace nece igrati u cetvrtfinalu nego u osmini finala (u 3. kolu) protiv pobednika iz meca David Ferer – Zilijen Beneto.

Manda

pre 17 godina

Alo bre Novace sto mu dade set! Salim se, nisam gledao mec - izgleda da se Nole malo opustio u drugom setu, a i Argentinci su dobri na sljaci. Dobro ima i Novak malo kredita - ovo mu je prvi mec na sljaci u singlu. Sada ide stara musterija Ferer a onda Federer - drz' se. Umesto Canas-a stize Djokovic.
NAPRED NOLE!

dienec

pre 17 godina

Samo 55% prvog servisa i jedva 40-tak posto poena osvojenih na drugi servis, Nole dobija i kada ne ide sve najbolje. Vidi se da nije igrao 3 nedelje takmičarski ali doćiće to na svoje, ovo je tek početak sezone na šljaci. Biće pravi za Federera u petak, u to sam siguran, Ferer jeste dobar na šljaci ali je u kontra ritmu ako se pritisne od početka, tako da ga Nole prolazi lagano dok sa Federerom mora da koristi i znanje i hladnu glavu. Videćemo, nadamo se pobedi i top 5 od ponedeljka. Mada iskreno, Mali je stigao i ne mora da žuri.Nole, samo napred.

Boki

pre 17 godina

"Naš teniser će se u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča David Ferer – Žulijen Beneto."
xexe, neka se igra malo sa svojim protivnicima...ali nole? pa sto si izgubio set? :)
sve najbolje u daljem takmicenju!!!

navijač

pre 17 godina

Pre nego što neko napiše kako je slabo igrao Nole, da skrenem pažnju na nekoliko podataka.
Gaudio je vrlo dobar na šljaci. Bio je pobednik Roland Garros-a u 2004. Ukupno ima 8 ATP titula, a pre dve godine je bio 5. na svetu.
Nole jeste danas igrao malo slabije, ali je ova šljaka vrlo nezgodna i slabo pripremljena, pa više puta lopta čudno odskoči, na šta su se već žalili igrači.
Inače.. Nole ima KATASTROFALAN žreb.
Prvo vrlo dobar Gaudio. Posle Ferrer, koji je isto specijalista za šljaku. Prošle godine ovde u Monte Karlu stigao do četvrtfinala, gde je ispao od Federera. Ukupno prošle godine imao tri četvrtfinala na Mastersima. Trenutno 16. na svetu. A onda šlag na torti, Federer već u četvrtfinalu (iako mislim, da je ovde nezgodniji Nadal, i zbog podloge i zbog trenutne forme).
Pa onda... Nole, veži gaće! Sigurno da se nećeš opustiti na ovom turniru. Hmmm…Možda to bude i pozitivno.

dienec

pre 17 godina

Samo 55% prvog servisa i jedva 40-tak posto poena osvojenih na drugi servis, Nole dobija i kada ne ide sve najbolje. Vidi se da nije igrao 3 nedelje takmičarski ali doćiće to na svoje, ovo je tek početak sezone na šljaci. Biće pravi za Federera u petak, u to sam siguran, Ferer jeste dobar na šljaci ali je u kontra ritmu ako se pritisne od početka, tako da ga Nole prolazi lagano dok sa Federerom mora da koristi i znanje i hladnu glavu. Videćemo, nadamo se pobedi i top 5 od ponedeljka. Mada iskreno, Mali je stigao i ne mora da žuri.Nole, samo napred.

Manda

pre 17 godina

Alo bre Novace sto mu dade set! Salim se, nisam gledao mec - izgleda da se Nole malo opustio u drugom setu, a i Argentinci su dobri na sljaci. Dobro ima i Novak malo kredita - ovo mu je prvi mec na sljaci u singlu. Sada ide stara musterija Ferer a onda Federer - drz' se. Umesto Canas-a stize Djokovic.
NAPRED NOLE!

D.L.

pre 17 godina

VRLO DOBARA IGRA ĐOKOVIĆA samo mi je smetalo što se u DROGOM SETU previše IGRAO i dozvolio da mu oduzne SET, a u TREČEM se pokazalo koliko je NAŠ TENISER BOLJI....
P.S. sad je naredu da pukne i FEDERER u 1/4 FINALU

Goran

pre 17 godina

Novak nije igrao slabo.Prvi set je bio nastavak Majamija uz veliku pomoć Gaudia.Sve do 2-1 sa brejkom u drugom setu za Novaka.A onda je došla nepotrebna nervoza zbog prvog servisa,bolje igre Gaudia koji je puno toga vraćao, pa nepotrebno forsiranje vinera i na kraju i promašivanje lakih udaraca.Ono što zabrinjava je to što u tom setu Novak nije umeo da se smiri iako je uspeo da brejkne još jednom Gaudia i znači trebalo je tako da igra na svoj servis.Verovatno je nepunih 20g. učinilo svoje pa se tu umešala i želja da razbije protivnika a i očekivanje da će se Gaudio posle 2-1 predati.
Gaudio se predao a Nole smirio posle spašene brejk lopte i prvog asa u prvom gemu trećeg seta i kao da prethodnih 6 gemova nije bilo.Sve se automatski vratilo na situaciju iz prvog i početak drugog seta.
Iz izjave posle meča vidim da je Novak shvatio gde je grešio .I zato mogu reći da je gubitak drugog seta više pozitivan nego negativan.Jednostavno ono što su bili vineri u Majamiju ovde nisu i potrebno je malo više rada da bi se osvojio poen.Međutim, pošto je Nole svoj put ka vrhu i svoje do skora najbolje rezultate postigao na šljaci verujem da će se vrlo brzo osloboditi tih grešaka.
Sledeći protivnik Ferer je opasan igrač koji konstantno igra već godinama a po prvim rezultatima na ovom turniru izgleda da se dobro oseća na ovoj podlozi.Zbog svega što se Novaku desilo u zadnjih mesec dana,velikih očekivanja i njegovih ali i javnosti i ovde i inostranstvu pa i zbog činjenice da je protivnika već pobedio pre oko mesec dana i to relativno lako,biće ovo za Novaka jako težak meč i možda teži od eventualnog susreta sa Federerom.Eventualna pobeda i još bolje,ubedljiva pobeda bi Novaku dala takvo samopouzdanje da onda ne bi bilo nerealno videti ga u finalu.Ali biće teško...

AwAkE

pre 17 godina

Ako Bog da opet cemo ga gledati u finalu 22 ovog meseca. Bravo! pravi primer kako se predstavlja nasa napacena zemlja u svetu! Neka ga sreca prati a Bog cuva!

ZORAN

pre 17 godina

OPET ZA ONE KOJI MUKU MUCE SA PRONALAZENJEM NACINA DA GLEDAJU DJOKOVICA NA TV-u..

MOZETE GLEDATI DZABE PREKO INTERNETA..

SKINITE TVU PLAYER SA OVOG LINKA;
http://www.football4less.com/streams/tvuplayer.html

VEOMA JEDNOSTAVNO..KADA STE TO URADILI NADJITE U SPISKU KANALA, SA LEVE STRANE, STAR SPORTS..TU MOZETE GLEDATI TENIS IZ MONTE KARLA..VIDEO SAM NA NJIHOVM TV PROGRAMU DA PRENOSE...

BOBO 17 age

pre 17 godina

Na sledecem turniru u Hamburgu ce tek stvari da dodju na svoje mesto posto i tu brani mali broj poena {50,ako se ne varam},ako dobro odigra eto njega na 3 mestu.Zivi bili pa videli!

peki

pre 17 godina

U ovom mecu se videlo da je Nole izrastao u velikog igraca.I pored lose igre uspeo je da savlada svog protivnika,koji se sjajno snalazi na sljaci.Ubedjen sam da ce do kraja godine ovakvom igro ATP sezonu zavrsiti na 3. mestu.Mozda cak i uspe da osvoji neki Grend Slam!

Goran

pre 17 godina

IDEMO NOLE, BESPLATNO SISANJE,BRIJANJE,STUCOVANJE BRKOVA......kO DA JE BITNO KO JE SLEDECI ILI ONAJ IZA NJEGA.NAPRED NOLE,LEGENDO!

IvanaJ

pre 17 godina

Prvi meč je uvek težak (pitajte Federera).Bravo mali!Apel za kablovske operatere:dajte Sport klub!Izludeće me ovo praćenje scoreborda.

D.L

pre 17 godina

dali mi neko može da kaže:
dali je istina da je ĐOKOVIĆ razbio pokal(jer se je žurio u BEOGRAD)[to sam čuo od SLOVENSKOG spikera koji je prenašo utakmicu Đoković-Gaudija]

Slim Shady

pre 17 godina

Pa i od Ferera da izgubi nije strasno. Djole tek "uci" sljaku. Mislim da ovaj turnir treba shvatiti samo kao sticanje iskustva. Ali, ves sledeci turnir na sljaci treba da pokaze Noletove vrednosti. Uz to ne zaboravite, Noletov trener Vajda je bio "majstor" za sljaku. Mozda to pomogne.

dienec

pre 17 godina

Nole care,pošto je Gonzales upravo izgubio,želim da ti čestitam na 6 mestu na atp-u od pre 10 minuta .Ljudi, naš Nole je definitivno od danas 6 igrač na svetu. Ukoliko osvoji i Monte Karlo ( daj bože) mogao bi nod ponedeljka da bude 4 igrač sveta i prvi u trci. Svi sa tobom. Samo napred.

navijač

pre 17 godina

PRENOS
Na onom linku, što je ZORAN dao (TVUplayer) se može zaista gledati meč. Slika je dosta dobra, ali evo nekoliko predloga: Kad nađete Star Sports, onda ga stavite među "favorites"-e, pošto kad daju nešto zanimljivo, onda valjda zbog preopterećenosti nestane iz liste. Drugo, vredi dosta pre početka meča uključiti, jer onda ima veće šanse da se dobije linija.

Savršena slika se može gledati na http://www.atpmastersseries.tv/page/Live/Men/0,,11444,00.html , ali se tamo plaća. Za ceo turnir 12EUR-a.

CANAS

pre 17 godina

Ej, vi - ljubitelji sporta, sto vam se sport svodi na gledanje tv-a? Da li mozda Nole treba da izadje pred protivnika i skine gace? Nije mi jasno gde vam je sportski duh? Sta drugo treba da radi, osim da se bori i veruje u sebe? To je sport! Da necete mozda belu zastavicu, sta hocete? I zbog cega uopste gledate tenis, kada znate ko ce "zauvek" biti najbolji (u zavisnosti od afiniteta to je nekome Federer, nekome Nadal, nekome neko treci...)? Budalastine!

Ja

pre 17 godina

Bravo Djole!!!
Inace nece igrati u cetvrtfinalu nego u osmini finala (u 3. kolu) protiv pobednika iz meca David Ferer – Zilijen Beneto.

Boki

pre 17 godina

"Naš teniser će se u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča David Ferer – Žulijen Beneto."
xexe, neka se igra malo sa svojim protivnicima...ali nole? pa sto si izgubio set? :)
sve najbolje u daljem takmicenju!!!

jecko

pre 17 godina

Jos crni Marate! Ovo da izgubis..A dan pred mec pijes u kafani sa svojim trenerom, tako da me ni ne cudi sto si izgubio ovakav mec!

Tika

pre 17 godina

zika i mika(i), malima slovom, u skladu sa (jednom istom) osobom koja se krije iza ova dva imena - eee, jado, zar te Novakov uspeh toliko boli da ti jedan maliciozan komentar nije bio dovoljan da "olakšaš dušu". Bre, bre, kakav smo to zavidljiv i pogan mentalitet. Kakvu štetu vi neki imate od Novakovog, Jeleninog, Zimonjićevog, Aninog... uspeha kad stalno dolazite ovde da omalovažavate, pljujete i trujete ovaj forum?

Nada

pre 17 godina

Najsrdacnije cestitke Djokovicu na pobedi, sa nadom da je razlog pada koncentracije u drugom setu (samo) prilagodjavanje na novu podlogu. Puno srece u sledecim mecevima!

posmatrac iz daleka

pre 17 godina

Bravo za Noleta
A Mariju bih pitao, da li je mogla da nadje font sa manjim slovima kada je pisala rec "SRBIJA". Za "sad" je napisla odgovarajucim slovima - za nju !!!

sanmil

pre 17 godina

Bravo decko, ipak bi morao da ne uzleti mnogo visoko, shodno njegovim godinama docice i krize a drugi set to na zalost pokazuje!!!

filter

pre 17 godina

Bravo Nole! Svi znamo u kakvoj je formi Federer, tako da bi mogao da ga dobije, i bude poslednji osvajac Monte Carla u masters seriji!

gmboki

pre 17 godina

Nole igra drugi mec od 10 sati iza meca Mirnji-Soderling na tzv terenu princeva. Znaci mozemo ocekivati negde izmedju 12 i 12h 30min da ce da pocne.

BOBO 17 age

pre 17 godina

Skinuo sam ovaj TVU Player ali sada ne znam kako pomocu njega da gledam prenose.Moze li neko detaljnije da mi objasni,korak po korak?

Dovla

pre 17 godina

Svaka cast Nole.
Izgubio si jedan set, boze moj.
Treba zapamtiti da je ovo Noletu prvi turnir na shljaci ove sezone, a Gaudio je vec igrao nekih 4-5. Kad se malo zagreje bice sve ok.
Federer me ne brine toliko sad, jer mu je forma ocajna. Samo nek Nole stigne do finala i super :) Protiv Nadala ne treba ocekivati pobedu jer je chovek neunistiv na ovoj podlozi, ali bilo bi lepo svejedno.

navijač

pre 17 godina

@BOBO
Taj .zip fajl, koji si skinuo, treba otvoriti i instalirati (pokrenuti setup.exe). Posle samo pokreneš dobijeni TVUplayer.exe. Onda ćeš dobiti onu sliku, koja se vidi na linku, odakle si skinuo .zip fajl. Tamo samo klikneš na starsports i čekaš. Ponekad treba više minuta dok dobiješ sliku. Moraš imati dovoljnu brzu internet liniju. Barem 512kb/s, možda i više.

Oprezni

pre 17 godina

Novak je izgubio sa 2:0. Dešava se. Ništa strašno. Ali, strašno je to što ste vi pisali da će do Nove godine Federer pasti. Navijajte za Novaka, kao i ja, ali poštujte velikog igrača, koji ima 25 godina, i koji će skinuti i Samprasa sa trona. Hladna, a ne usijana glava, to je ljudska vrlina.

pcelica

pre 17 godina

O cemu ti, Maticni, pricas? Uzeo je bodove, a nekad mora i da se izgubi! Svasta!!! Ti si izgleda na nekoj specijalnoj frekvenciji!

D.L.

pre 17 godina

VRLO DOBARA IGRA ĐOKOVIĆA samo mi je smetalo što se u DROGOM SETU previše IGRAO i dozvolio da mu oduzne SET, a u TREČEM se pokazalo koliko je NAŠ TENISER BOLJI....
P.S. sad je naredu da pukne i FEDERER u 1/4 FINALU

sanmil

pre 17 godina

Bravo decko, ipak bi morao da ne uzleti mnogo visoko, shodno njegovim godinama docice i krize a drugi set to na zalost pokazuje!!!

Ja

pre 17 godina

Bravo Djole!!!
Inace nece igrati u cetvrtfinalu nego u osmini finala (u 3. kolu) protiv pobednika iz meca David Ferer – Zilijen Beneto.

Manda

pre 17 godina

Alo bre Novace sto mu dade set! Salim se, nisam gledao mec - izgleda da se Nole malo opustio u drugom setu, a i Argentinci su dobri na sljaci. Dobro ima i Novak malo kredita - ovo mu je prvi mec na sljaci u singlu. Sada ide stara musterija Ferer a onda Federer - drz' se. Umesto Canas-a stize Djokovic.
NAPRED NOLE!

navijač

pre 17 godina

Pre nego što neko napiše kako je slabo igrao Nole, da skrenem pažnju na nekoliko podataka.
Gaudio je vrlo dobar na šljaci. Bio je pobednik Roland Garros-a u 2004. Ukupno ima 8 ATP titula, a pre dve godine je bio 5. na svetu.
Nole jeste danas igrao malo slabije, ali je ova šljaka vrlo nezgodna i slabo pripremljena, pa više puta lopta čudno odskoči, na šta su se već žalili igrači.
Inače.. Nole ima KATASTROFALAN žreb.
Prvo vrlo dobar Gaudio. Posle Ferrer, koji je isto specijalista za šljaku. Prošle godine ovde u Monte Karlu stigao do četvrtfinala, gde je ispao od Federera. Ukupno prošle godine imao tri četvrtfinala na Mastersima. Trenutno 16. na svetu. A onda šlag na torti, Federer već u četvrtfinalu (iako mislim, da je ovde nezgodniji Nadal, i zbog podloge i zbog trenutne forme).
Pa onda... Nole, veži gaće! Sigurno da se nećeš opustiti na ovom turniru. Hmmm…Možda to bude i pozitivno.

Boki

pre 17 godina

"Naš teniser će se u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča David Ferer – Žulijen Beneto."
xexe, neka se igra malo sa svojim protivnicima...ali nole? pa sto si izgubio set? :)
sve najbolje u daljem takmicenju!!!

D.L

pre 17 godina

dali mi neko može da kaže:
dali je istina da je ĐOKOVIĆ razbio pokal(jer se je žurio u BEOGRAD)[to sam čuo od SLOVENSKOG spikera koji je prenašo utakmicu Đoković-Gaudija]

Goran

pre 17 godina

IDEMO NOLE, BESPLATNO SISANJE,BRIJANJE,STUCOVANJE BRKOVA......kO DA JE BITNO KO JE SLEDECI ILI ONAJ IZA NJEGA.NAPRED NOLE,LEGENDO!

ZORAN

pre 17 godina

OPET ZA ONE KOJI MUKU MUCE SA PRONALAZENJEM NACINA DA GLEDAJU DJOKOVICA NA TV-u..

MOZETE GLEDATI DZABE PREKO INTERNETA..

SKINITE TVU PLAYER SA OVOG LINKA;
http://www.football4less.com/streams/tvuplayer.html

VEOMA JEDNOSTAVNO..KADA STE TO URADILI NADJITE U SPISKU KANALA, SA LEVE STRANE, STAR SPORTS..TU MOZETE GLEDATI TENIS IZ MONTE KARLA..VIDEO SAM NA NJIHOVM TV PROGRAMU DA PRENOSE...

CANAS

pre 17 godina

Ej, vi - ljubitelji sporta, sto vam se sport svodi na gledanje tv-a? Da li mozda Nole treba da izadje pred protivnika i skine gace? Nije mi jasno gde vam je sportski duh? Sta drugo treba da radi, osim da se bori i veruje u sebe? To je sport! Da necete mozda belu zastavicu, sta hocete? I zbog cega uopste gledate tenis, kada znate ko ce "zauvek" biti najbolji (u zavisnosti od afiniteta to je nekome Federer, nekome Nadal, nekome neko treci...)? Budalastine!

Nada

pre 17 godina

Najsrdacnije cestitke Djokovicu na pobedi, sa nadom da je razlog pada koncentracije u drugom setu (samo) prilagodjavanje na novu podlogu. Puno srece u sledecim mecevima!

dienec

pre 17 godina

Samo 55% prvog servisa i jedva 40-tak posto poena osvojenih na drugi servis, Nole dobija i kada ne ide sve najbolje. Vidi se da nije igrao 3 nedelje takmičarski ali doćiće to na svoje, ovo je tek početak sezone na šljaci. Biće pravi za Federera u petak, u to sam siguran, Ferer jeste dobar na šljaci ali je u kontra ritmu ako se pritisne od početka, tako da ga Nole prolazi lagano dok sa Federerom mora da koristi i znanje i hladnu glavu. Videćemo, nadamo se pobedi i top 5 od ponedeljka. Mada iskreno, Mali je stigao i ne mora da žuri.Nole, samo napred.

posmatrac iz daleka

pre 17 godina

Bravo za Noleta
A Mariju bih pitao, da li je mogla da nadje font sa manjim slovima kada je pisala rec "SRBIJA". Za "sad" je napisla odgovarajucim slovima - za nju !!!

IvanaJ

pre 17 godina

Prvi meč je uvek težak (pitajte Federera).Bravo mali!Apel za kablovske operatere:dajte Sport klub!Izludeće me ovo praćenje scoreborda.

peki

pre 17 godina

U ovom mecu se videlo da je Nole izrastao u velikog igraca.I pored lose igre uspeo je da savlada svog protivnika,koji se sjajno snalazi na sljaci.Ubedjen sam da ce do kraja godine ovakvom igro ATP sezonu zavrsiti na 3. mestu.Mozda cak i uspe da osvoji neki Grend Slam!

Slim Shady

pre 17 godina

Pa i od Ferera da izgubi nije strasno. Djole tek "uci" sljaku. Mislim da ovaj turnir treba shvatiti samo kao sticanje iskustva. Ali, ves sledeci turnir na sljaci treba da pokaze Noletove vrednosti. Uz to ne zaboravite, Noletov trener Vajda je bio "majstor" za sljaku. Mozda to pomogne.

dienec

pre 17 godina

Nole care,pošto je Gonzales upravo izgubio,želim da ti čestitam na 6 mestu na atp-u od pre 10 minuta .Ljudi, naš Nole je definitivno od danas 6 igrač na svetu. Ukoliko osvoji i Monte Karlo ( daj bože) mogao bi nod ponedeljka da bude 4 igrač sveta i prvi u trci. Svi sa tobom. Samo napred.

filter

pre 17 godina

Bravo Nole! Svi znamo u kakvoj je formi Federer, tako da bi mogao da ga dobije, i bude poslednji osvajac Monte Carla u masters seriji!

jecko

pre 17 godina

Jos crni Marate! Ovo da izgubis..A dan pred mec pijes u kafani sa svojim trenerom, tako da me ni ne cudi sto si izgubio ovakav mec!

AwAkE

pre 17 godina

Ako Bog da opet cemo ga gledati u finalu 22 ovog meseca. Bravo! pravi primer kako se predstavlja nasa napacena zemlja u svetu! Neka ga sreca prati a Bog cuva!

BOBO 17 age

pre 17 godina

Na sledecem turniru u Hamburgu ce tek stvari da dodju na svoje mesto posto i tu brani mali broj poena {50,ako se ne varam},ako dobro odigra eto njega na 3 mestu.Zivi bili pa videli!

gmboki

pre 17 godina

Nole igra drugi mec od 10 sati iza meca Mirnji-Soderling na tzv terenu princeva. Znaci mozemo ocekivati negde izmedju 12 i 12h 30min da ce da pocne.

Tika

pre 17 godina

zika i mika(i), malima slovom, u skladu sa (jednom istom) osobom koja se krije iza ova dva imena - eee, jado, zar te Novakov uspeh toliko boli da ti jedan maliciozan komentar nije bio dovoljan da "olakšaš dušu". Bre, bre, kakav smo to zavidljiv i pogan mentalitet. Kakvu štetu vi neki imate od Novakovog, Jeleninog, Zimonjićevog, Aninog... uspeha kad stalno dolazite ovde da omalovažavate, pljujete i trujete ovaj forum?

navijač

pre 17 godina

PRENOS
Na onom linku, što je ZORAN dao (TVUplayer) se može zaista gledati meč. Slika je dosta dobra, ali evo nekoliko predloga: Kad nađete Star Sports, onda ga stavite među "favorites"-e, pošto kad daju nešto zanimljivo, onda valjda zbog preopterećenosti nestane iz liste. Drugo, vredi dosta pre početka meča uključiti, jer onda ima veće šanse da se dobije linija.

Savršena slika se može gledati na http://www.atpmastersseries.tv/page/Live/Men/0,,11444,00.html , ali se tamo plaća. Za ceo turnir 12EUR-a.

BOBO 17 age

pre 17 godina

Skinuo sam ovaj TVU Player ali sada ne znam kako pomocu njega da gledam prenose.Moze li neko detaljnije da mi objasni,korak po korak?

Goran

pre 17 godina

Novak nije igrao slabo.Prvi set je bio nastavak Majamija uz veliku pomoć Gaudia.Sve do 2-1 sa brejkom u drugom setu za Novaka.A onda je došla nepotrebna nervoza zbog prvog servisa,bolje igre Gaudia koji je puno toga vraćao, pa nepotrebno forsiranje vinera i na kraju i promašivanje lakih udaraca.Ono što zabrinjava je to što u tom setu Novak nije umeo da se smiri iako je uspeo da brejkne još jednom Gaudia i znači trebalo je tako da igra na svoj servis.Verovatno je nepunih 20g. učinilo svoje pa se tu umešala i želja da razbije protivnika a i očekivanje da će se Gaudio posle 2-1 predati.
Gaudio se predao a Nole smirio posle spašene brejk lopte i prvog asa u prvom gemu trećeg seta i kao da prethodnih 6 gemova nije bilo.Sve se automatski vratilo na situaciju iz prvog i početak drugog seta.
Iz izjave posle meča vidim da je Novak shvatio gde je grešio .I zato mogu reći da je gubitak drugog seta više pozitivan nego negativan.Jednostavno ono što su bili vineri u Majamiju ovde nisu i potrebno je malo više rada da bi se osvojio poen.Međutim, pošto je Nole svoj put ka vrhu i svoje do skora najbolje rezultate postigao na šljaci verujem da će se vrlo brzo osloboditi tih grešaka.
Sledeći protivnik Ferer je opasan igrač koji konstantno igra već godinama a po prvim rezultatima na ovom turniru izgleda da se dobro oseća na ovoj podlozi.Zbog svega što se Novaku desilo u zadnjih mesec dana,velikih očekivanja i njegovih ali i javnosti i ovde i inostranstvu pa i zbog činjenice da je protivnika već pobedio pre oko mesec dana i to relativno lako,biće ovo za Novaka jako težak meč i možda teži od eventualnog susreta sa Federerom.Eventualna pobeda i još bolje,ubedljiva pobeda bi Novaku dala takvo samopouzdanje da onda ne bi bilo nerealno videti ga u finalu.Ali biće teško...

Dovla

pre 17 godina

Svaka cast Nole.
Izgubio si jedan set, boze moj.
Treba zapamtiti da je ovo Noletu prvi turnir na shljaci ove sezone, a Gaudio je vec igrao nekih 4-5. Kad se malo zagreje bice sve ok.
Federer me ne brine toliko sad, jer mu je forma ocajna. Samo nek Nole stigne do finala i super :) Protiv Nadala ne treba ocekivati pobedu jer je chovek neunistiv na ovoj podlozi, ali bilo bi lepo svejedno.

navijač

pre 17 godina

@BOBO
Taj .zip fajl, koji si skinuo, treba otvoriti i instalirati (pokrenuti setup.exe). Posle samo pokreneš dobijeni TVUplayer.exe. Onda ćeš dobiti onu sliku, koja se vidi na linku, odakle si skinuo .zip fajl. Tamo samo klikneš na starsports i čekaš. Ponekad treba više minuta dok dobiješ sliku. Moraš imati dovoljnu brzu internet liniju. Barem 512kb/s, možda i više.

Oprezni

pre 17 godina

Novak je izgubio sa 2:0. Dešava se. Ništa strašno. Ali, strašno je to što ste vi pisali da će do Nove godine Federer pasti. Navijajte za Novaka, kao i ja, ali poštujte velikog igrača, koji ima 25 godina, i koji će skinuti i Samprasa sa trona. Hladna, a ne usijana glava, to je ljudska vrlina.

pcelica

pre 17 godina

O cemu ti, Maticni, pricas? Uzeo je bodove, a nekad mora i da se izgubi! Svasta!!! Ti si izgleda na nekoj specijalnoj frekvenciji!