NBA 34

Četvrtak, 01.06.2023.

11:06

"Jokić će biti bolji od Novickog ako osvoji titulu" VIDEO

Kris Brusard, novinar Foks Sporta, smatra da je centar Denvera Nikola Jokić u ovom trenutku već bolji od nekoliko legendarnih NBA košarkaša.

"Jokiæ æe biti bolji od Novickog ako osvoji titulu" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

ArizonaOrthodox

pre 11 meseci

Broussard je top lik, volim da slušam njega i Parkera u Odd Couple podcast, i njih obojica mnogo vole i cene Joku. Mora ovako da priča, to je jednostavno posao medijima u Americi, ali ako ti se ime spominje zajedno sa Russelom, Chamberlainom, i Birdom, svima je jasno gde je kome mesto u debati. Uz to, Jokic igra tek 7 sezona, i nevezano da li će osvojiti titulu ili ne (ja se nadam ako ne ove godine da će do kraja makar jednu da osvoji) ako bude igrao jos 5-6 godina na ovom nivou, biće u top 10 igrača ikada. Već sad po PER je jedino MJ bolji.

Marko 666

pre 11 meseci

@Dzoni
Ako vec toliko mrzis sve sto je Americko i smatras ih licemerima,zasto se potpisujes kao 'Dzoni'(ime Dzon u AMERICKOM slengu) umesto kao Nikola,Nidzo,Nino i sl.Znam da je ovo sitnica ali se bar malo zapitaj da li je to sa tvoje strane LICEMERNO?!

vince carter

pre 11 meseci

@dzoni ovog tipa u ludnicu pod hitno! Jokic jos uvek nije top 50 u poenima,kradjama,skokovima,asistencijama,blokadama al je zato vec top 5 po statistici😂 Wilt ima deset puta vise rekorda od svih ostalih i sta sada? Naslovi manipulisu farmerima,oni stvarno misle da je Jokic top 10 u rekordima i da je top 5 u svim statistikama. Sta znaci medijska manipulacija sunce ti🙈 @Nemanja Taj Dirk je sa Nemackom uradio ono sto Jokic nije mogao sa Srbijom vec u dva navrata a ako Lauri Markanen puni danas a Domantas je u mvp trci onda zamisli brojeve Novickog i Gasola u danasnjem nacinu igre,a Lebron draftovan 2003 je sa 38 godina i dalje bolji od 95% ove lige. Toliko o tim igracima. Gde vam je sad prica o dugovecnosti🙈😅 Najjaci su mi ovi sto tvrde da su gledali kosarku 40 i vise godina a neznaju za Larry Birda😂 On je igrao istu igru kao Jokic samo sto je bio bolji suter,imao bolji handles i sve moguca dodavanja koja izvodi Jokic je izvodio Bird i jos mnoga koja Jokic nikad nije izveo,dovoljno je videti Birdov passing highlight. Koliko je Jokic dobar i skroman toliko su njegovi sektasi bolesni ljudi,4,5 igraca bila bolja od Gasola u njegovom timu,Jokic je vec najbolji svih vremena i Amerikanci koji su mu dali sve sto ima ne zele to da priznaju😂😂 Pa da je Lebron iz 2016te bio u pitanju Denver bi gubio 15 razlike u proseku realno. Koliko su ljudi prsli i nerealni🙈

Banatska lisica

pre 11 meseci

@ Krešo. E Krešo razumeš se u košarku ko Marica u krivog Đokicu. Nosiš ime po legendi ove igre al' o igri pojma nemaš bolje se više ne javljaš da se ne sramotiš.

Kozuki Oden

pre 11 meseci

Jogonostalika
Kobi je imao jedan MVP naslov zbog onog seks skandala, kao ime nije bio zasticen vec kao igrac Lejkersa (cinjenica da je Stern stopirao dolazak Krisa Pola sve govori)...

Kreso

pre 11 meseci

@Nocoment

Jaka ti je priča , pogotovo ova "sam nosio ekipu do trijumfa" .. Murray je u seriji imao skoro 30ppg .. Jokić je njihov najbolji igrač .. ali "sam nosio" ne uljučuje baš suigrača koji igra efikasno kao Murray , da je govorimo da čitav tim igra izvrsno , bez slabe su točke dok ti pišeš kao da je uzeo tim iz ABA lige gdje nitko ne može ni da pogleda na koš i vodio ih do prstena. Lani je bio "sam" pa smo vidjeli kako je to završilo .. ove godine svi se vratili, još pojačali i opet "jadni" Nikola sve radi sam .. kako da ne.

Džoni

pre 11 meseci

Ccc, kakvi američki licemeri, ali to ništa ne treba da čudi, jer nas mrze iz dna duše... Jokić je već sada u rangu Džordana, a ako osvoji titulu postaje i definitivno najbolji košarkaš svih vremena...

Drugi je problem što Amerikanci to ne mogu da podnesu, da im belac i to još iz Srbije, koju dokumentovano mrze iz dna duše, bude najbolji svih vremena u njihovom sportu.

E sad zamislite njihovu mržnju kad se suoče sa činjenicom da su dva Srbina, Jokić i Đoković ubedljivo najveći sportisti koje je svet ikada video. To nikako neće moći da podnesu. Zato će u narednim godinama Vatikan, Jevreji i sve belosvetske zapadne bezbednosne agencije da urade sve što je u njihovoj moći da osujete takav scenario. Ali ako Bog dobro da, u ime svetosavlja i srpskih žrtava pravda će na kraju pobediti!

Nemanja

pre 11 meseci

(realno, 1. jun 2023 17:28)

Svaka čast Dirku, on mi je jedan od omiljenih NBA igrača, ali da se ne lažemo - on je 6. na listi strelaca zato što je terao karijeru jedno 5 godina duže nego što je trebalo i danas na sva usta priča kako mu je to upropastilo zdravlje. Ako ćemo da merimo dostignuća naspram toga gde je Jokić a gde je Dirk bio u ovoj etapi karijere, možemo reći da ga je Jokić stigao, pa čak možda i prestigao i bez prstena (kojeg je Dirk uzeo tek posle 13 godina u NBA).

76er

pre 11 meseci

Daleko bolji vec od svih pomenutih
(Partizan najveći, 1. jun 2023 15:10)

Koliko god da volimo Jokića, treba biti realan i reći da od Dankana nije još bolji, ali ako bude imao još 3-4 ovakve sezone, i uzme recimo 2 prstena i još jedan MVP sigurno će biti najbolji centar u ovom veku. Jedino sa Viltom se može realno porediti iako je neke njegove rekorde srušio.
(Milojica sa Kosova, 1. jun 2023 16:37)

Pa niko nije ni pomenuo Dankana u ovoj vesti, citaj.

76er

pre 11 meseci

Kosingas@
Obojica veliki igraci ali ni jedan ni drugi nisu bili vodje u svojim timovima,SA skup od 7-8 fenomenalnih igraca podjednakih kvaliteta,kod Gasola u timu je bilo bar cetiri igraca boljih od njega,Jokic je trenutno najbolji kosarkas na svetu bez konkurencije,to sto on radi je nevidjeno do sad,covek od skoro 2,2m se igra sa protivnicima,nije sto je nas ali ovakvi igraci su retki u istoriji ove igre,bar ja ne znam,igrao sam i pratim kosarku od 85 godine,skoro 40 godina.
(kralj, 1. jun 2023 17:02)

Slazem se za Parkera,naravno Jokic je i bolji kosarkas od Gasola (naravno po titulama nije jos uvek, ali bice i to), ali majke ti navedi mi iz svakog Gasolovog tima "BAR CETIRI" igraca koja su bila bolja od njega?! Najveca glupost koju sam procitao danas...

kralj

pre 11 meseci

Kosingas@
Obojica veliki igraci ali ni jedan ni drugi nisu bili vodje u svojim timovima,SA skup od 7-8 fenomenalnih igraca podjednakih kvaliteta,kod Gasola u timu je bilo bar cetiri igraca boljih od njega,Jokic je trenutno najbolji kosarkas na svetu bez konkurencije,to sto on radi je nevidjeno do sad,covek od skoro 2,2m se igra sa protivnicima,nije sto je nas ali ovakvi igraci su retki u istoriji ove igre,bar ja ne znam,igrao sam i pratim kosarku od 85 godine,skoro 40 godina.

Hagiano

pre 11 meseci

Americki kosarkaski analiticari, od svih tih pametnjakovica, mozda dvojica pricaju realno, ovi ostali cepaju po senzacionalnosti...
Kad im odgovara onda rokaju po MVP titulama, kad im neodgovara onda to nije relevantno, rokaju po titulama, statistika sluzi kako bi svoju argumentaciju obogatili.
Npr. sad ovom liku je MVP titula toliko bitna, Kobi ima jednu samo, i sta sad Jokara ce ga preteci, pa nece jos..
KD nema titulu gde je samostalno vodio neki tim, samo je isao od supertima do supertima... Jokic ako uzme ovo, vec je veci od doticnog.
Ameri toliko neobjektinosti iznose da je smesno porediti, u svim tim emisijama, podkastovima koji prate NBA ligu uglavnom dovedu dvojicu i oni zastupaju totalno drugacije stavove, kako bi se stvarao efekat diskusije i kako bi gledaoci se lepipi i komentarisali.

Jokic ako donese titulu Denveru ide u besmrtne... onda ostatak karijere moze da igra bez neke presije onako za sebe... a kad igra tako onda je najbolji.

Raci

pre 11 meseci

@Jugoplastika, jeste...tada su kosarkasi imali 4 noge, 4 ruke, bili mnogo bolji suteri, zakucavali na 8 m, jeli malu decu, jahali goli krmacu, trazili neki prsten...bla bla...Danas, pa ja bi zatvorio NBA, tu nema ni jednog kosarkasa

Nocoment

pre 11 meseci

(Fran Filip Filipino, 1. jun 2023 16:56)

Nadam se, da ukoliko Denver osvoji titulu, ces priznati da ih je Jokic sam nosio do titule. Bez njega, ova ekipa Denvera bi bila samo jedan prosecan tim. Da se ne baronisemo.

Marko 666

pre 11 meseci

Sve je to lepo receno,stilski doterano nagradama i licnom statistikom,Jokic ima sjajnu karijeru ALI on igra u najmeksoj eri gde je njegova pozicija najtanja kvalitetom u ligi,jedini mu parira Embiid,a Dirk se u svojoj karijeri klao po super jakom zapadu gde su najbolji igraci vecine timova bili na poziciji 4-Duncan,Garnett,Gasol,Webber,Sheed(njega stavljam u ovu pricu jer je od svih njih bio TALENTOVANIJI i nije prisao ni na 40% svojih mogucnosti jer ga je sve zanimalo vise od igranja kosarke).Dirk je u takvoj konkurenciji bio redovno all star,cesto u najboljim petorkama lige,mvp lige i finala koje je sam osvojio sampionskim genom sa gomilom saigraca penzionera i ako Jokic osvoji sad titulu opet nece moci biti ispred Dirka jer ovaj sad Miami i onaj iz 2011 su dva potpuno razlicita pojma.Takodje bih voleo da vidim Jokica kako osvaja srebro na euru 2004 sa Okulajom,Demirelom,Garrettom,Femerlingom,Arigbabuom i ostalim basketasima ali ne vidim da bi mogao dobaciti vise od cetvrtfinala,pa jednu super jaku Spaniju je pobedio Dirk sa njima kosem kroz usi Gasolu,a nas Jokic se obrukao prosle godine protiv Italije bez NBA igraca,zajedno sa saigracima obrukao nasu 'zemlju kosarke',a poredjenje sa Garnettom i Barkleyom zaista je besmisleno.
@tocka
Ne bih se slozio s tobom da nas Nemci kosarkaski ne postuju,gledao sam NBA od 1990 na njihovom kanalu(mislim RTL) i njihovi komentatori su jako simpatisali Divca kao jednog od prvih Evropljana tamo i divili mu se,najvise nas 'mrze' Talijani!

realno

pre 11 meseci

Dirk je 6.strijelac svih vremena , ima 15 vrhuskih sezona dok Jokić ima 4 ili možda 5 takvih , jedan ima 30000 koševa dok drugi nema još ni 15000 , Dirk ima prsten u finalu gdje su bili autsajderi protiv Lebrona, Wadea i Bosha u svom primeu. Treba imati poštovanje za takvog igrača , naravno treba imati i poštovanje za Jokića ali nakon jednog prstena ( koji tek treba uzeti iako je realno Miami autsajder) odmah ga gurati na vrh Evropske košarke je suludo subjektivno i bez ikakvog uporišta u činjenicama. Evo nek netko navede što bi to Jokića već sada stavilo na sam vrh , a da je suvislo , ja ću bez problema navesti trostruko kontraargumenata. Da se razumjemo , Jokić je car igre ali treba on još mnogo toga pokazati da bi bio na vrhu . Sačekajmo kraj karijere pa ćemo onda vrednovati uspjehe kao što se radilo i za ostale igrače .. osim naravno za Jordana i djelomično Lebrona koji su već za igračke karijere zaradili svoje mjesto.

Milija

pre 11 meseci

Ovde neki ljudi očigledno ne znaju o čemu se radi . Nje se do sada pojavio igrač koji sa takvom lakoćom igra centra, pleja, asistenta i šutera od osnivanja Lige!!!
Sigurno da je Novicki bolja petica, Dankan, Garnet, Šek... Kari booji trojkaš, Ker plej, al Jokić je jedinstven, kao uostalom i Džordan. Nemaju se oni sa kim uporediti!

Jugoplastika

pre 11 meseci

Po statistici i NBA rekordima je u top 5 svih vremena.
(Dripac, 01. jun 2023 15:44)i Chamberlain je pa nije u top 5 svih vremena, titule te određuju.

Fran Filip Filipino

pre 11 meseci

Po statistici i NBA rekordima je u top 5 svih vremena.
(Dripac, 01. jun 2023 15:44)

Po statistici nije najbolji ni u svojoj eri. Znači ako se čisto statistika gleda.

Drugo, ovo je ubedljivo, ali ubedljivo najslabija era u istoriji NBA i ABA košarke.

Daleko he Jokica od Novickog. Čovek je sam doneo titulu Dalasu u neverovatno jakoj konkurenciji timova, a doneo je i evropski trofej svojoj reprezentaciji.

Daleko je Jokica od Gasola i Dirkenštajna.

Jugoplastika

pre 11 meseci

Kakvo omalovažavanje Nowitzkog.... čovjek je uzeo prsten kontra Miamia koji je 3 puta jači od ovog, sa Vadeom, Lebronom i Boshom i to praktički sam.Vukao je amatere iz reprezentacije do medalja na velikim natjecanjima, 6. strijelac svih vremena.... pa kakvo je to mjerilo MVP regularnog dijela? Kobe je bio jednom.... i šta sad,jel i od njega bolji Jokić, malo realnosti ne škodi.Mjesta u povijesti određuju se nakon karijere, jedino je Jordan bio Bog košarke prije umirovljenja, i ostao.

tocka

pre 11 meseci

Uh, kako bi to bilo dobro. Novicki jeste legenda, ali jedini na koje sam naišao koji osporavaju Yu školu i košarku sa ovoh prostora su Nemci. Svi ostali sa strahopoštovanjem pričaju o našim košarkašima i trenerima, jedino Nemci uvek sa nipodoštavanjem, pa daj da im izbijemo jedini argument.

Milojica sa Kosova

pre 11 meseci

Daleko bolji vec od svih pomenutih
(Partizan najveći, 1. jun 2023 15:10)

Koliko god da volimo Jokića, treba biti realan i reći da od Dankana nije još bolji, ali ako bude imao još 3-4 ovakve sezone, i uzme recimo 2 prstena i još jedan MVP sigurno će biti najbolji centar u ovom veku. Jedino sa Viltom se može realno porediti iako je neke njegove rekorde srušio.

wtf

pre 11 meseci

Ovo što on radi na utakmicama graniči se sa naučnom fantastikom.Ne možeš da pratiš njegove akcije,ne mogu da predvide šta će da uradi,dosad nevidjeno.Podseca na žonglere Harlema,ali stvarno.

Brko Radoje

pre 11 meseci

Dirk Nowitzki je najbolji evropyki košarkaš ikada i to ne samo zbog NBA karijere. Kad se samo setim kalo je u Beogradu na EP bukvalno sam doveo Nemačku do finala sa saigračima nivoa današnje aba 2 lige...

Косингас

pre 11 meseci

Заборављате Пао Гасола и Тони Паркера, који су се наосвајали титула. Паркер озбиљан плеј , Гасол нерешива енигма за већину тадашњих играча.

Velizar

pre 11 meseci

Garnet je kud i kamo bolji igrac od Dirka. Dirk je imao tu jednu sezinu iz snive, ali realno Garnet je mnogo bokji igrac. Ko se seca u real time 12 Garnetovih sezona u Minesoti zna sa kakvim ocajnim rosterima u 11/12 sezina je Garnet morao da oati tamo.Sa takvim rosterom ni Jordan niti bilo ko drugi ne bi osvojio prsten. Medjutim nema smisla oorediti Garneta sa Jokicem..napristi nisu iste pozicije. Sa Durkom poredjenje stoji u smislu ko je veci evropski igrac, ali sa Barklijem i Garnetom ne. Jokic je C i treba ga porediti sa Olajdzuvonom, Karimom, Viltom, Sekom eventualno i Dankanim koji je kud i kamo vise ihrao na C nego sto se nominalno vidio kao PF. No, bilo kako bilo Jokic svakako preslisava Dirka, ali ce mu trebati jos malo vremena, cak i ako osvoji sad taj prsten, da preslisa Garneta. Isto vazi i za Adetokumba..

wtf

pre 11 meseci

Ovo što on radi na utakmicama graniči se sa naučnom fantastikom.Ne možeš da pratiš njegove akcije,ne mogu da predvide šta će da uradi,dosad nevidjeno.Podseca na žonglere Harlema,ali stvarno.

tocka

pre 11 meseci

Uh, kako bi to bilo dobro. Novicki jeste legenda, ali jedini na koje sam naišao koji osporavaju Yu školu i košarku sa ovoh prostora su Nemci. Svi ostali sa strahopoštovanjem pričaju o našim košarkašima i trenerima, jedino Nemci uvek sa nipodoštavanjem, pa daj da im izbijemo jedini argument.

Brko Radoje

pre 11 meseci

Dirk Nowitzki je najbolji evropyki košarkaš ikada i to ne samo zbog NBA karijere. Kad se samo setim kalo je u Beogradu na EP bukvalno sam doveo Nemačku do finala sa saigračima nivoa današnje aba 2 lige...

Milojica sa Kosova

pre 11 meseci

Daleko bolji vec od svih pomenutih
(Partizan najveći, 1. jun 2023 15:10)

Koliko god da volimo Jokića, treba biti realan i reći da od Dankana nije još bolji, ali ako bude imao još 3-4 ovakve sezone, i uzme recimo 2 prstena i još jedan MVP sigurno će biti najbolji centar u ovom veku. Jedino sa Viltom se može realno porediti iako je neke njegove rekorde srušio.

Velizar

pre 11 meseci

Garnet je kud i kamo bolji igrac od Dirka. Dirk je imao tu jednu sezinu iz snive, ali realno Garnet je mnogo bokji igrac. Ko se seca u real time 12 Garnetovih sezona u Minesoti zna sa kakvim ocajnim rosterima u 11/12 sezina je Garnet morao da oati tamo.Sa takvim rosterom ni Jordan niti bilo ko drugi ne bi osvojio prsten. Medjutim nema smisla oorediti Garneta sa Jokicem..napristi nisu iste pozicije. Sa Durkom poredjenje stoji u smislu ko je veci evropski igrac, ali sa Barklijem i Garnetom ne. Jokic je C i treba ga porediti sa Olajdzuvonom, Karimom, Viltom, Sekom eventualno i Dankanim koji je kud i kamo vise ihrao na C nego sto se nominalno vidio kao PF. No, bilo kako bilo Jokic svakako preslisava Dirka, ali ce mu trebati jos malo vremena, cak i ako osvoji sad taj prsten, da preslisa Garneta. Isto vazi i za Adetokumba..

realno

pre 11 meseci

Dirk je 6.strijelac svih vremena , ima 15 vrhuskih sezona dok Jokić ima 4 ili možda 5 takvih , jedan ima 30000 koševa dok drugi nema još ni 15000 , Dirk ima prsten u finalu gdje su bili autsajderi protiv Lebrona, Wadea i Bosha u svom primeu. Treba imati poštovanje za takvog igrača , naravno treba imati i poštovanje za Jokića ali nakon jednog prstena ( koji tek treba uzeti iako je realno Miami autsajder) odmah ga gurati na vrh Evropske košarke je suludo subjektivno i bez ikakvog uporišta u činjenicama. Evo nek netko navede što bi to Jokića već sada stavilo na sam vrh , a da je suvislo , ja ću bez problema navesti trostruko kontraargumenata. Da se razumjemo , Jokić je car igre ali treba on još mnogo toga pokazati da bi bio na vrhu . Sačekajmo kraj karijere pa ćemo onda vrednovati uspjehe kao što se radilo i za ostale igrače .. osim naravno za Jordana i djelomično Lebrona koji su već za igračke karijere zaradili svoje mjesto.

Milija

pre 11 meseci

Ovde neki ljudi očigledno ne znaju o čemu se radi . Nje se do sada pojavio igrač koji sa takvom lakoćom igra centra, pleja, asistenta i šutera od osnivanja Lige!!!
Sigurno da je Novicki bolja petica, Dankan, Garnet, Šek... Kari booji trojkaš, Ker plej, al Jokić je jedinstven, kao uostalom i Džordan. Nemaju se oni sa kim uporediti!

kralj

pre 11 meseci

Kosingas@
Obojica veliki igraci ali ni jedan ni drugi nisu bili vodje u svojim timovima,SA skup od 7-8 fenomenalnih igraca podjednakih kvaliteta,kod Gasola u timu je bilo bar cetiri igraca boljih od njega,Jokic je trenutno najbolji kosarkas na svetu bez konkurencije,to sto on radi je nevidjeno do sad,covek od skoro 2,2m se igra sa protivnicima,nije sto je nas ali ovakvi igraci su retki u istoriji ove igre,bar ja ne znam,igrao sam i pratim kosarku od 85 godine,skoro 40 godina.

Hagiano

pre 11 meseci

Americki kosarkaski analiticari, od svih tih pametnjakovica, mozda dvojica pricaju realno, ovi ostali cepaju po senzacionalnosti...
Kad im odgovara onda rokaju po MVP titulama, kad im neodgovara onda to nije relevantno, rokaju po titulama, statistika sluzi kako bi svoju argumentaciju obogatili.
Npr. sad ovom liku je MVP titula toliko bitna, Kobi ima jednu samo, i sta sad Jokara ce ga preteci, pa nece jos..
KD nema titulu gde je samostalno vodio neki tim, samo je isao od supertima do supertima... Jokic ako uzme ovo, vec je veci od doticnog.
Ameri toliko neobjektinosti iznose da je smesno porediti, u svim tim emisijama, podkastovima koji prate NBA ligu uglavnom dovedu dvojicu i oni zastupaju totalno drugacije stavove, kako bi se stvarao efekat diskusije i kako bi gledaoci se lepipi i komentarisali.

Jokic ako donese titulu Denveru ide u besmrtne... onda ostatak karijere moze da igra bez neke presije onako za sebe... a kad igra tako onda je najbolji.

76er

pre 11 meseci

Daleko bolji vec od svih pomenutih
(Partizan najveći, 1. jun 2023 15:10)

Koliko god da volimo Jokića, treba biti realan i reći da od Dankana nije još bolji, ali ako bude imao još 3-4 ovakve sezone, i uzme recimo 2 prstena i još jedan MVP sigurno će biti najbolji centar u ovom veku. Jedino sa Viltom se može realno porediti iako je neke njegove rekorde srušio.
(Milojica sa Kosova, 1. jun 2023 16:37)

Pa niko nije ni pomenuo Dankana u ovoj vesti, citaj.

Nemanja

pre 11 meseci

(realno, 1. jun 2023 17:28)

Svaka čast Dirku, on mi je jedan od omiljenih NBA igrača, ali da se ne lažemo - on je 6. na listi strelaca zato što je terao karijeru jedno 5 godina duže nego što je trebalo i danas na sva usta priča kako mu je to upropastilo zdravlje. Ako ćemo da merimo dostignuća naspram toga gde je Jokić a gde je Dirk bio u ovoj etapi karijere, možemo reći da ga je Jokić stigao, pa čak možda i prestigao i bez prstena (kojeg je Dirk uzeo tek posle 13 godina u NBA).

Jugoplastika

pre 11 meseci

Kakvo omalovažavanje Nowitzkog.... čovjek je uzeo prsten kontra Miamia koji je 3 puta jači od ovog, sa Vadeom, Lebronom i Boshom i to praktički sam.Vukao je amatere iz reprezentacije do medalja na velikim natjecanjima, 6. strijelac svih vremena.... pa kakvo je to mjerilo MVP regularnog dijela? Kobe je bio jednom.... i šta sad,jel i od njega bolji Jokić, malo realnosti ne škodi.Mjesta u povijesti određuju se nakon karijere, jedino je Jordan bio Bog košarke prije umirovljenja, i ostao.

Nocoment

pre 11 meseci

(Fran Filip Filipino, 1. jun 2023 16:56)

Nadam se, da ukoliko Denver osvoji titulu, ces priznati da ih je Jokic sam nosio do titule. Bez njega, ova ekipa Denvera bi bila samo jedan prosecan tim. Da se ne baronisemo.

Raci

pre 11 meseci

@Jugoplastika, jeste...tada su kosarkasi imali 4 noge, 4 ruke, bili mnogo bolji suteri, zakucavali na 8 m, jeli malu decu, jahali goli krmacu, trazili neki prsten...bla bla...Danas, pa ja bi zatvorio NBA, tu nema ni jednog kosarkasa

76er

pre 11 meseci

Kosingas@
Obojica veliki igraci ali ni jedan ni drugi nisu bili vodje u svojim timovima,SA skup od 7-8 fenomenalnih igraca podjednakih kvaliteta,kod Gasola u timu je bilo bar cetiri igraca boljih od njega,Jokic je trenutno najbolji kosarkas na svetu bez konkurencije,to sto on radi je nevidjeno do sad,covek od skoro 2,2m se igra sa protivnicima,nije sto je nas ali ovakvi igraci su retki u istoriji ove igre,bar ja ne znam,igrao sam i pratim kosarku od 85 godine,skoro 40 godina.
(kralj, 1. jun 2023 17:02)

Slazem se za Parkera,naravno Jokic je i bolji kosarkas od Gasola (naravno po titulama nije jos uvek, ali bice i to), ali majke ti navedi mi iz svakog Gasolovog tima "BAR CETIRI" igraca koja su bila bolja od njega?! Najveca glupost koju sam procitao danas...

Косингас

pre 11 meseci

Заборављате Пао Гасола и Тони Паркера, који су се наосвајали титула. Паркер озбиљан плеј , Гасол нерешива енигма за већину тадашњих играча.

Marko 666

pre 11 meseci

Sve je to lepo receno,stilski doterano nagradama i licnom statistikom,Jokic ima sjajnu karijeru ALI on igra u najmeksoj eri gde je njegova pozicija najtanja kvalitetom u ligi,jedini mu parira Embiid,a Dirk se u svojoj karijeri klao po super jakom zapadu gde su najbolji igraci vecine timova bili na poziciji 4-Duncan,Garnett,Gasol,Webber,Sheed(njega stavljam u ovu pricu jer je od svih njih bio TALENTOVANIJI i nije prisao ni na 40% svojih mogucnosti jer ga je sve zanimalo vise od igranja kosarke).Dirk je u takvoj konkurenciji bio redovno all star,cesto u najboljim petorkama lige,mvp lige i finala koje je sam osvojio sampionskim genom sa gomilom saigraca penzionera i ako Jokic osvoji sad titulu opet nece moci biti ispred Dirka jer ovaj sad Miami i onaj iz 2011 su dva potpuno razlicita pojma.Takodje bih voleo da vidim Jokica kako osvaja srebro na euru 2004 sa Okulajom,Demirelom,Garrettom,Femerlingom,Arigbabuom i ostalim basketasima ali ne vidim da bi mogao dobaciti vise od cetvrtfinala,pa jednu super jaku Spaniju je pobedio Dirk sa njima kosem kroz usi Gasolu,a nas Jokic se obrukao prosle godine protiv Italije bez NBA igraca,zajedno sa saigracima obrukao nasu 'zemlju kosarke',a poredjenje sa Garnettom i Barkleyom zaista je besmisleno.
@tocka
Ne bih se slozio s tobom da nas Nemci kosarkaski ne postuju,gledao sam NBA od 1990 na njihovom kanalu(mislim RTL) i njihovi komentatori su jako simpatisali Divca kao jednog od prvih Evropljana tamo i divili mu se,najvise nas 'mrze' Talijani!

Marko 666

pre 11 meseci

@Dzoni
Ako vec toliko mrzis sve sto je Americko i smatras ih licemerima,zasto se potpisujes kao 'Dzoni'(ime Dzon u AMERICKOM slengu) umesto kao Nikola,Nidzo,Nino i sl.Znam da je ovo sitnica ali se bar malo zapitaj da li je to sa tvoje strane LICEMERNO?!

ArizonaOrthodox

pre 11 meseci

Broussard je top lik, volim da slušam njega i Parkera u Odd Couple podcast, i njih obojica mnogo vole i cene Joku. Mora ovako da priča, to je jednostavno posao medijima u Americi, ali ako ti se ime spominje zajedno sa Russelom, Chamberlainom, i Birdom, svima je jasno gde je kome mesto u debati. Uz to, Jokic igra tek 7 sezona, i nevezano da li će osvojiti titulu ili ne (ja se nadam ako ne ove godine da će do kraja makar jednu da osvoji) ako bude igrao jos 5-6 godina na ovom nivou, biće u top 10 igrača ikada. Već sad po PER je jedino MJ bolji.

Jugoplastika

pre 11 meseci

Po statistici i NBA rekordima je u top 5 svih vremena.
(Dripac, 01. jun 2023 15:44)i Chamberlain je pa nije u top 5 svih vremena, titule te određuju.

vince carter

pre 11 meseci

@dzoni ovog tipa u ludnicu pod hitno! Jokic jos uvek nije top 50 u poenima,kradjama,skokovima,asistencijama,blokadama al je zato vec top 5 po statistici😂 Wilt ima deset puta vise rekorda od svih ostalih i sta sada? Naslovi manipulisu farmerima,oni stvarno misle da je Jokic top 10 u rekordima i da je top 5 u svim statistikama. Sta znaci medijska manipulacija sunce ti🙈 @Nemanja Taj Dirk je sa Nemackom uradio ono sto Jokic nije mogao sa Srbijom vec u dva navrata a ako Lauri Markanen puni danas a Domantas je u mvp trci onda zamisli brojeve Novickog i Gasola u danasnjem nacinu igre,a Lebron draftovan 2003 je sa 38 godina i dalje bolji od 95% ove lige. Toliko o tim igracima. Gde vam je sad prica o dugovecnosti🙈😅 Najjaci su mi ovi sto tvrde da su gledali kosarku 40 i vise godina a neznaju za Larry Birda😂 On je igrao istu igru kao Jokic samo sto je bio bolji suter,imao bolji handles i sve moguca dodavanja koja izvodi Jokic je izvodio Bird i jos mnoga koja Jokic nikad nije izveo,dovoljno je videti Birdov passing highlight. Koliko je Jokic dobar i skroman toliko su njegovi sektasi bolesni ljudi,4,5 igraca bila bolja od Gasola u njegovom timu,Jokic je vec najbolji svih vremena i Amerikanci koji su mu dali sve sto ima ne zele to da priznaju😂😂 Pa da je Lebron iz 2016te bio u pitanju Denver bi gubio 15 razlike u proseku realno. Koliko su ljudi prsli i nerealni🙈

Fran Filip Filipino

pre 11 meseci

Po statistici i NBA rekordima je u top 5 svih vremena.
(Dripac, 01. jun 2023 15:44)

Po statistici nije najbolji ni u svojoj eri. Znači ako se čisto statistika gleda.

Drugo, ovo je ubedljivo, ali ubedljivo najslabija era u istoriji NBA i ABA košarke.

Daleko he Jokica od Novickog. Čovek je sam doneo titulu Dalasu u neverovatno jakoj konkurenciji timova, a doneo je i evropski trofej svojoj reprezentaciji.

Daleko je Jokica od Gasola i Dirkenštajna.

Kreso

pre 11 meseci

@Nocoment

Jaka ti je priča , pogotovo ova "sam nosio ekipu do trijumfa" .. Murray je u seriji imao skoro 30ppg .. Jokić je njihov najbolji igrač .. ali "sam nosio" ne uljučuje baš suigrača koji igra efikasno kao Murray , da je govorimo da čitav tim igra izvrsno , bez slabe su točke dok ti pišeš kao da je uzeo tim iz ABA lige gdje nitko ne može ni da pogleda na koš i vodio ih do prstena. Lani je bio "sam" pa smo vidjeli kako je to završilo .. ove godine svi se vratili, još pojačali i opet "jadni" Nikola sve radi sam .. kako da ne.

Džoni

pre 11 meseci

Ccc, kakvi američki licemeri, ali to ništa ne treba da čudi, jer nas mrze iz dna duše... Jokić je već sada u rangu Džordana, a ako osvoji titulu postaje i definitivno najbolji košarkaš svih vremena...

Drugi je problem što Amerikanci to ne mogu da podnesu, da im belac i to još iz Srbije, koju dokumentovano mrze iz dna duše, bude najbolji svih vremena u njihovom sportu.

E sad zamislite njihovu mržnju kad se suoče sa činjenicom da su dva Srbina, Jokić i Đoković ubedljivo najveći sportisti koje je svet ikada video. To nikako neće moći da podnesu. Zato će u narednim godinama Vatikan, Jevreji i sve belosvetske zapadne bezbednosne agencije da urade sve što je u njihovoj moći da osujete takav scenario. Ali ako Bog dobro da, u ime svetosavlja i srpskih žrtava pravda će na kraju pobediti!

Kozuki Oden

pre 11 meseci

Jogonostalika
Kobi je imao jedan MVP naslov zbog onog seks skandala, kao ime nije bio zasticen vec kao igrac Lejkersa (cinjenica da je Stern stopirao dolazak Krisa Pola sve govori)...

Banatska lisica

pre 11 meseci

@ Krešo. E Krešo razumeš se u košarku ko Marica u krivog Đokicu. Nosiš ime po legendi ove igre al' o igri pojma nemaš bolje se više ne javljaš da se ne sramotiš.

Brko Radoje

pre 11 meseci

Dirk Nowitzki je najbolji evropyki košarkaš ikada i to ne samo zbog NBA karijere. Kad se samo setim kalo je u Beogradu na EP bukvalno sam doveo Nemačku do finala sa saigračima nivoa današnje aba 2 lige...

Fran Filip Filipino

pre 11 meseci

Po statistici i NBA rekordima je u top 5 svih vremena.
(Dripac, 01. jun 2023 15:44)

Po statistici nije najbolji ni u svojoj eri. Znači ako se čisto statistika gleda.

Drugo, ovo je ubedljivo, ali ubedljivo najslabija era u istoriji NBA i ABA košarke.

Daleko he Jokica od Novickog. Čovek je sam doneo titulu Dalasu u neverovatno jakoj konkurenciji timova, a doneo je i evropski trofej svojoj reprezentaciji.

Daleko je Jokica od Gasola i Dirkenštajna.

Косингас

pre 11 meseci

Заборављате Пао Гасола и Тони Паркера, који су се наосвајали титула. Паркер озбиљан плеј , Гасол нерешива енигма за већину тадашњих играча.

Jugoplastika

pre 11 meseci

Kakvo omalovažavanje Nowitzkog.... čovjek je uzeo prsten kontra Miamia koji je 3 puta jači od ovog, sa Vadeom, Lebronom i Boshom i to praktički sam.Vukao je amatere iz reprezentacije do medalja na velikim natjecanjima, 6. strijelac svih vremena.... pa kakvo je to mjerilo MVP regularnog dijela? Kobe je bio jednom.... i šta sad,jel i od njega bolji Jokić, malo realnosti ne škodi.Mjesta u povijesti određuju se nakon karijere, jedino je Jordan bio Bog košarke prije umirovljenja, i ostao.

Džoni

pre 11 meseci

Ccc, kakvi američki licemeri, ali to ništa ne treba da čudi, jer nas mrze iz dna duše... Jokić je već sada u rangu Džordana, a ako osvoji titulu postaje i definitivno najbolji košarkaš svih vremena...

Drugi je problem što Amerikanci to ne mogu da podnesu, da im belac i to još iz Srbije, koju dokumentovano mrze iz dna duše, bude najbolji svih vremena u njihovom sportu.

E sad zamislite njihovu mržnju kad se suoče sa činjenicom da su dva Srbina, Jokić i Đoković ubedljivo najveći sportisti koje je svet ikada video. To nikako neće moći da podnesu. Zato će u narednim godinama Vatikan, Jevreji i sve belosvetske zapadne bezbednosne agencije da urade sve što je u njihovoj moći da osujete takav scenario. Ali ako Bog dobro da, u ime svetosavlja i srpskih žrtava pravda će na kraju pobediti!

vince carter

pre 11 meseci

@dzoni ovog tipa u ludnicu pod hitno! Jokic jos uvek nije top 50 u poenima,kradjama,skokovima,asistencijama,blokadama al je zato vec top 5 po statistici😂 Wilt ima deset puta vise rekorda od svih ostalih i sta sada? Naslovi manipulisu farmerima,oni stvarno misle da je Jokic top 10 u rekordima i da je top 5 u svim statistikama. Sta znaci medijska manipulacija sunce ti🙈 @Nemanja Taj Dirk je sa Nemackom uradio ono sto Jokic nije mogao sa Srbijom vec u dva navrata a ako Lauri Markanen puni danas a Domantas je u mvp trci onda zamisli brojeve Novickog i Gasola u danasnjem nacinu igre,a Lebron draftovan 2003 je sa 38 godina i dalje bolji od 95% ove lige. Toliko o tim igracima. Gde vam je sad prica o dugovecnosti🙈😅 Najjaci su mi ovi sto tvrde da su gledali kosarku 40 i vise godina a neznaju za Larry Birda😂 On je igrao istu igru kao Jokic samo sto je bio bolji suter,imao bolji handles i sve moguca dodavanja koja izvodi Jokic je izvodio Bird i jos mnoga koja Jokic nikad nije izveo,dovoljno je videti Birdov passing highlight. Koliko je Jokic dobar i skroman toliko su njegovi sektasi bolesni ljudi,4,5 igraca bila bolja od Gasola u njegovom timu,Jokic je vec najbolji svih vremena i Amerikanci koji su mu dali sve sto ima ne zele to da priznaju😂😂 Pa da je Lebron iz 2016te bio u pitanju Denver bi gubio 15 razlike u proseku realno. Koliko su ljudi prsli i nerealni🙈

Velizar

pre 11 meseci

Garnet je kud i kamo bolji igrac od Dirka. Dirk je imao tu jednu sezinu iz snive, ali realno Garnet je mnogo bokji igrac. Ko se seca u real time 12 Garnetovih sezona u Minesoti zna sa kakvim ocajnim rosterima u 11/12 sezina je Garnet morao da oati tamo.Sa takvim rosterom ni Jordan niti bilo ko drugi ne bi osvojio prsten. Medjutim nema smisla oorediti Garneta sa Jokicem..napristi nisu iste pozicije. Sa Durkom poredjenje stoji u smislu ko je veci evropski igrac, ali sa Barklijem i Garnetom ne. Jokic je C i treba ga porediti sa Olajdzuvonom, Karimom, Viltom, Sekom eventualno i Dankanim koji je kud i kamo vise ihrao na C nego sto se nominalno vidio kao PF. No, bilo kako bilo Jokic svakako preslisava Dirka, ali ce mu trebati jos malo vremena, cak i ako osvoji sad taj prsten, da preslisa Garneta. Isto vazi i za Adetokumba..

Jugoplastika

pre 11 meseci

Po statistici i NBA rekordima je u top 5 svih vremena.
(Dripac, 01. jun 2023 15:44)i Chamberlain je pa nije u top 5 svih vremena, titule te određuju.

Kreso

pre 11 meseci

@Nocoment

Jaka ti je priča , pogotovo ova "sam nosio ekipu do trijumfa" .. Murray je u seriji imao skoro 30ppg .. Jokić je njihov najbolji igrač .. ali "sam nosio" ne uljučuje baš suigrača koji igra efikasno kao Murray , da je govorimo da čitav tim igra izvrsno , bez slabe su točke dok ti pišeš kao da je uzeo tim iz ABA lige gdje nitko ne može ni da pogleda na koš i vodio ih do prstena. Lani je bio "sam" pa smo vidjeli kako je to završilo .. ove godine svi se vratili, još pojačali i opet "jadni" Nikola sve radi sam .. kako da ne.

realno

pre 11 meseci

Dirk je 6.strijelac svih vremena , ima 15 vrhuskih sezona dok Jokić ima 4 ili možda 5 takvih , jedan ima 30000 koševa dok drugi nema još ni 15000 , Dirk ima prsten u finalu gdje su bili autsajderi protiv Lebrona, Wadea i Bosha u svom primeu. Treba imati poštovanje za takvog igrača , naravno treba imati i poštovanje za Jokića ali nakon jednog prstena ( koji tek treba uzeti iako je realno Miami autsajder) odmah ga gurati na vrh Evropske košarke je suludo subjektivno i bez ikakvog uporišta u činjenicama. Evo nek netko navede što bi to Jokića već sada stavilo na sam vrh , a da je suvislo , ja ću bez problema navesti trostruko kontraargumenata. Da se razumjemo , Jokić je car igre ali treba on još mnogo toga pokazati da bi bio na vrhu . Sačekajmo kraj karijere pa ćemo onda vrednovati uspjehe kao što se radilo i za ostale igrače .. osim naravno za Jordana i djelomično Lebrona koji su već za igračke karijere zaradili svoje mjesto.

wtf

pre 11 meseci

Ovo što on radi na utakmicama graniči se sa naučnom fantastikom.Ne možeš da pratiš njegove akcije,ne mogu da predvide šta će da uradi,dosad nevidjeno.Podseca na žonglere Harlema,ali stvarno.

Marko 666

pre 11 meseci

Sve je to lepo receno,stilski doterano nagradama i licnom statistikom,Jokic ima sjajnu karijeru ALI on igra u najmeksoj eri gde je njegova pozicija najtanja kvalitetom u ligi,jedini mu parira Embiid,a Dirk se u svojoj karijeri klao po super jakom zapadu gde su najbolji igraci vecine timova bili na poziciji 4-Duncan,Garnett,Gasol,Webber,Sheed(njega stavljam u ovu pricu jer je od svih njih bio TALENTOVANIJI i nije prisao ni na 40% svojih mogucnosti jer ga je sve zanimalo vise od igranja kosarke).Dirk je u takvoj konkurenciji bio redovno all star,cesto u najboljim petorkama lige,mvp lige i finala koje je sam osvojio sampionskim genom sa gomilom saigraca penzionera i ako Jokic osvoji sad titulu opet nece moci biti ispred Dirka jer ovaj sad Miami i onaj iz 2011 su dva potpuno razlicita pojma.Takodje bih voleo da vidim Jokica kako osvaja srebro na euru 2004 sa Okulajom,Demirelom,Garrettom,Femerlingom,Arigbabuom i ostalim basketasima ali ne vidim da bi mogao dobaciti vise od cetvrtfinala,pa jednu super jaku Spaniju je pobedio Dirk sa njima kosem kroz usi Gasolu,a nas Jokic se obrukao prosle godine protiv Italije bez NBA igraca,zajedno sa saigracima obrukao nasu 'zemlju kosarke',a poredjenje sa Garnettom i Barkleyom zaista je besmisleno.
@tocka
Ne bih se slozio s tobom da nas Nemci kosarkaski ne postuju,gledao sam NBA od 1990 na njihovom kanalu(mislim RTL) i njihovi komentatori su jako simpatisali Divca kao jednog od prvih Evropljana tamo i divili mu se,najvise nas 'mrze' Talijani!

Nemanja

pre 11 meseci

(realno, 1. jun 2023 17:28)

Svaka čast Dirku, on mi je jedan od omiljenih NBA igrača, ali da se ne lažemo - on je 6. na listi strelaca zato što je terao karijeru jedno 5 godina duže nego što je trebalo i danas na sva usta priča kako mu je to upropastilo zdravlje. Ako ćemo da merimo dostignuća naspram toga gde je Jokić a gde je Dirk bio u ovoj etapi karijere, možemo reći da ga je Jokić stigao, pa čak možda i prestigao i bez prstena (kojeg je Dirk uzeo tek posle 13 godina u NBA).

Milojica sa Kosova

pre 11 meseci

Daleko bolji vec od svih pomenutih
(Partizan najveći, 1. jun 2023 15:10)

Koliko god da volimo Jokića, treba biti realan i reći da od Dankana nije još bolji, ali ako bude imao još 3-4 ovakve sezone, i uzme recimo 2 prstena i još jedan MVP sigurno će biti najbolji centar u ovom veku. Jedino sa Viltom se može realno porediti iako je neke njegove rekorde srušio.

Raci

pre 11 meseci

@Jugoplastika, jeste...tada su kosarkasi imali 4 noge, 4 ruke, bili mnogo bolji suteri, zakucavali na 8 m, jeli malu decu, jahali goli krmacu, trazili neki prsten...bla bla...Danas, pa ja bi zatvorio NBA, tu nema ni jednog kosarkasa

Milija

pre 11 meseci

Ovde neki ljudi očigledno ne znaju o čemu se radi . Nje se do sada pojavio igrač koji sa takvom lakoćom igra centra, pleja, asistenta i šutera od osnivanja Lige!!!
Sigurno da je Novicki bolja petica, Dankan, Garnet, Šek... Kari booji trojkaš, Ker plej, al Jokić je jedinstven, kao uostalom i Džordan. Nemaju se oni sa kim uporediti!

Nocoment

pre 11 meseci

(Fran Filip Filipino, 1. jun 2023 16:56)

Nadam se, da ukoliko Denver osvoji titulu, ces priznati da ih je Jokic sam nosio do titule. Bez njega, ova ekipa Denvera bi bila samo jedan prosecan tim. Da se ne baronisemo.

kralj

pre 11 meseci

Kosingas@
Obojica veliki igraci ali ni jedan ni drugi nisu bili vodje u svojim timovima,SA skup od 7-8 fenomenalnih igraca podjednakih kvaliteta,kod Gasola u timu je bilo bar cetiri igraca boljih od njega,Jokic je trenutno najbolji kosarkas na svetu bez konkurencije,to sto on radi je nevidjeno do sad,covek od skoro 2,2m se igra sa protivnicima,nije sto je nas ali ovakvi igraci su retki u istoriji ove igre,bar ja ne znam,igrao sam i pratim kosarku od 85 godine,skoro 40 godina.

Hagiano

pre 11 meseci

Americki kosarkaski analiticari, od svih tih pametnjakovica, mozda dvojica pricaju realno, ovi ostali cepaju po senzacionalnosti...
Kad im odgovara onda rokaju po MVP titulama, kad im neodgovara onda to nije relevantno, rokaju po titulama, statistika sluzi kako bi svoju argumentaciju obogatili.
Npr. sad ovom liku je MVP titula toliko bitna, Kobi ima jednu samo, i sta sad Jokara ce ga preteci, pa nece jos..
KD nema titulu gde je samostalno vodio neki tim, samo je isao od supertima do supertima... Jokic ako uzme ovo, vec je veci od doticnog.
Ameri toliko neobjektinosti iznose da je smesno porediti, u svim tim emisijama, podkastovima koji prate NBA ligu uglavnom dovedu dvojicu i oni zastupaju totalno drugacije stavove, kako bi se stvarao efekat diskusije i kako bi gledaoci se lepipi i komentarisali.

Jokic ako donese titulu Denveru ide u besmrtne... onda ostatak karijere moze da igra bez neke presije onako za sebe... a kad igra tako onda je najbolji.

tocka

pre 11 meseci

Uh, kako bi to bilo dobro. Novicki jeste legenda, ali jedini na koje sam naišao koji osporavaju Yu školu i košarku sa ovoh prostora su Nemci. Svi ostali sa strahopoštovanjem pričaju o našim košarkašima i trenerima, jedino Nemci uvek sa nipodoštavanjem, pa daj da im izbijemo jedini argument.

Kozuki Oden

pre 11 meseci

Jogonostalika
Kobi je imao jedan MVP naslov zbog onog seks skandala, kao ime nije bio zasticen vec kao igrac Lejkersa (cinjenica da je Stern stopirao dolazak Krisa Pola sve govori)...

Marko 666

pre 11 meseci

@Dzoni
Ako vec toliko mrzis sve sto je Americko i smatras ih licemerima,zasto se potpisujes kao 'Dzoni'(ime Dzon u AMERICKOM slengu) umesto kao Nikola,Nidzo,Nino i sl.Znam da je ovo sitnica ali se bar malo zapitaj da li je to sa tvoje strane LICEMERNO?!

Banatska lisica

pre 11 meseci

@ Krešo. E Krešo razumeš se u košarku ko Marica u krivog Đokicu. Nosiš ime po legendi ove igre al' o igri pojma nemaš bolje se više ne javljaš da se ne sramotiš.

ArizonaOrthodox

pre 11 meseci

Broussard je top lik, volim da slušam njega i Parkera u Odd Couple podcast, i njih obojica mnogo vole i cene Joku. Mora ovako da priča, to je jednostavno posao medijima u Americi, ali ako ti se ime spominje zajedno sa Russelom, Chamberlainom, i Birdom, svima je jasno gde je kome mesto u debati. Uz to, Jokic igra tek 7 sezona, i nevezano da li će osvojiti titulu ili ne (ja se nadam ako ne ove godine da će do kraja makar jednu da osvoji) ako bude igrao jos 5-6 godina na ovom nivou, biće u top 10 igrača ikada. Već sad po PER je jedino MJ bolji.

76er

pre 11 meseci

Daleko bolji vec od svih pomenutih
(Partizan najveći, 1. jun 2023 15:10)

Koliko god da volimo Jokića, treba biti realan i reći da od Dankana nije još bolji, ali ako bude imao još 3-4 ovakve sezone, i uzme recimo 2 prstena i još jedan MVP sigurno će biti najbolji centar u ovom veku. Jedino sa Viltom se može realno porediti iako je neke njegove rekorde srušio.
(Milojica sa Kosova, 1. jun 2023 16:37)

Pa niko nije ni pomenuo Dankana u ovoj vesti, citaj.

76er

pre 11 meseci

Kosingas@
Obojica veliki igraci ali ni jedan ni drugi nisu bili vodje u svojim timovima,SA skup od 7-8 fenomenalnih igraca podjednakih kvaliteta,kod Gasola u timu je bilo bar cetiri igraca boljih od njega,Jokic je trenutno najbolji kosarkas na svetu bez konkurencije,to sto on radi je nevidjeno do sad,covek od skoro 2,2m se igra sa protivnicima,nije sto je nas ali ovakvi igraci su retki u istoriji ove igre,bar ja ne znam,igrao sam i pratim kosarku od 85 godine,skoro 40 godina.
(kralj, 1. jun 2023 17:02)

Slazem se za Parkera,naravno Jokic je i bolji kosarkas od Gasola (naravno po titulama nije jos uvek, ali bice i to), ali majke ti navedi mi iz svakog Gasolovog tima "BAR CETIRI" igraca koja su bila bolja od njega?! Najveca glupost koju sam procitao danas...