Fudbal 90

Utorak, 20.02.2007.

09:57

Popović zatvara "Jug" do daljnjeg?

Popoviæ zatvara "Jug" do daljnjeg? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@Plikuscht
Uoznat sam da je Popovic predsednik, ali hvala na informaciji. Njega treba sve da bude briga jer je na takvoj poziciji. Navijacima ne smeta Popovic, i zato sam napisao da protest nema veze sa njim. On treba da pokaze da li je marioneta dvojca zbog kojeg je ceo protest i nastao, ili covek koji shvata da nije sva vrednost jednog kluba u dva coveka.
Ovaj protest nije nastao zbog nedostatka postovanja od strane kluba prema navijacima , vec zbog samovolje dva coveka ciji je rad doveo klub na ivicu propasti. I stvar je tu vrlo jednostavna i ne treba je siriti. Kad odu ta dvojica, korak po korak stvar ce se stabilizovati sa novim ljudima. Ali Zeka i Bjeka su drzava u drzavi, i kao sto sam napisao, jedino ozbiljne promene u drustvu mogu da ih isparkiraju iz fotelja koje su zajasili.
A Popovic ima izvnrednu priliku da pokaze da li ima svoje ja ili ne, a ako pokze da nema, e onda ce protest i te kako da ga se tice, i verujem da ce se i njegovo ime prikljuciti listi zahteva.
@BRKAJLIJA
Vidim da si u formi. I drago mi je.

Veliki Zigic

pre 17 godina

@debeliNS : Gari pa kad te nesto boli pametno je posetiti lekara, a pusti nas (sampione Evrope i sveta, 1991.) da uzivamo u trapavim potezima uprave i navijaca kluba koji masta o tome da nam bude ravan!
Neosvojiva tvrdjava vas sve spremno ceka!!!

Stark

pre 17 godina

Dokle vise...Neophodno je izvrsiti samo dve promene pa da se stvari promene ali cako i to ne moze,Srbija je taoc jednog coveka a Partizan dva!

Željko

pre 17 godina

Kakav crni derbi!!!Na derbi neka idu takozvanae vodje koje vole Prtizan isto koliko Bjeković i Zečević.Mi pravi navijači Partizana nastavljamo bojkot DO KONAČNE POBEDE!

filip

pre 17 godina

Ma idemo svi na jug u rupu da ih
posetimo kako se voli svoj klub!! A kada odu Zeka&Bjeka problem je resen :) Bojim se da ce problemi tek tada da pocnu

DebeliNS

pre 17 godina

Ne mogu da vam opisem koliko me je boleo k.... da li ce Dzajka ili pasi poljana da bude predsednik askalija,ali musavima je izgleda jako stalo i ko nam je u upravi,da li bojkotujemo,kako igramo...Pa stignete li vi od ovih silnih briga da odgledate i neku vasu tekmu?Popovicu mani se ovakvih poteza,ili nesto konkretno uradi ili se skloni i pusti nekoga ko to moze.Necemo Zecevica i Bjekovica u upravi i sta ti tu nije jasno?Sve ostalo je bacanje prasine u oci.

Plikuscht

pre 17 godina

@ Bata Djora Sr.:
'Ukoliko se ne varam, bojkot nema nikakve veze sa predsednikom Popoicem. Zatim, u tom bojkotu ne postoje nikakvi zahtevi kojima se trazi ukazivanje postovanja od strane uprave.'

1. Pa ne znam da li si cuo, ali popovic je postao covek broj jedan u Partizanu, tako da protesti ITEKAKO IMAJU veze sa doticnim gospodinom. Ili mislis da treba da ga bas bude briga?
2. Zanimljivo ... navijaci, navodno, ne traze 'postovanje' od strane uprave ... a sa druge strane bi da ih smenjuju i postavljaju!?!? Kakva jeftina semantika!

DJNS

pre 17 godina

Dobro sto cigani nista ne razumeju to je lako objasniti,ali i ako je i ovaj potez samo zamazivanje ociju,mislim da je ideja(ako je Popoviceva)dobra.Ne treba na sveti jug da dolazi bilo ko,to mesto je za najvatrenije Grobare,a ne za ljude koji dodju zato sto je jeftinije od istoka i zapada pa kad vec nema navijaca,daj da za sitnu kintu gledam sa juga.Cim je bilo besplatno na jugu naravno nikog.

Janko

pre 17 godina

Ako Popović uspe da definitivno otera "prave" navijače sa stadiona, za sledeću sezonu kupujem 4 kompleta ulaznica za sve Partizanove utakmice.
"Pravi" su utripovali da su oni stvarno navijači.
Ukoliko klub popusti njihovim zahtevima, opravdanim ili ne, svejedno, to će biti samoukidanje!

BRKAJLIJA

pre 17 godina

@Bata Djora Sr.
Dabogda se Partizanu nista ne dogodilo od onoga sto mu ti pozelis. Sva ti analiza odise samo jednim ciljem. On je :ZAVADI PA VLADAJ.
Djoro, brini svoju brigu, a o smislu bojkota i poteza Grobara, ne brini. To ce Grobari, najbolje resiti.
Neces proci ni ti ni svi oni drugi koji u, vesto upakovanim recenicama, salju poruke destrukcije. Prevario si se i ti i ostali. Grobari imaju mozak i cilj. I znaj da ovde neces napraviti prevagu halabukom. Halabuka je tvoje i tvoje lakampanele, osnovno sredstvo, ali, na vasu zalost, istekao vam je rok upotrebe i vec dugo se oseca smrad.
Ovaj studio ti je dao sansu da komentarises i saljes poruke smisla. Nisi to prihvatio i saljes ono sto saljes. Neka ti bude, ali tvoje, zle namere, upakovane u lepu ambalazu, odavno su provaljene. Idi na Marakanu pa tamo soli koliko ti volja.
Tvoja poruka govori da su grobari glupi i da neznaju sta rade je samo prica o tebi, a nikako o grobarima.
Ej otrezni se momce!!!

jekum

pre 17 godina

@... i posmatram vedete naseg fudbala, Bobeka, Cajkovskog, Milutinovica, Galica,Vukotica pa i Curkovica i Bjekovica,izvinjavam se mnogim koje nisam pomenuo.
(Krtic, 20. februar 2007 16:27)

E vidis....lepo si ti nabrojao...
Ajd nabroj od ovih sadasnjih koga vredi gledati :((((

Volter

pre 17 godina

Kada su u Engleskoj (UK) vlasti odlučile da na stadione ne puštaju huligane i kada su doneli zakon koji je za ove izgrednike predviđao više godine robije, mnogi su "demokrati" ovo napali. Šta je sa ljudskim pravima? Da skratim: tvoje pravo na slobodu ne sme da ugrozi moje pravo na slobodu. Ovaj prljavi rat koji "grobari" vode protiv "Partizana", neki svesno neki nesvesno, daje pravo i klubu i državi da se necivilizovana bagra izbaci sa stadiona. "J...š tekmu, idemo na tuču" - pročitao sam na ovom sajtu, pre nekoliko dana. Od raspada bivše Jugoslavije, "Partizan" je naš najuspešniji tim (najviše titula, jedini u Ligi šampiona Evrope), a "grobari" sahranjuju, nedavno, živog čoveka iz upšrave kluba, jer im je neko rekao da to rade. Morbidno, ali čovek je stil. Njih "Partizan" više ne plaća, a od nečega se mora živeti. Ima li u Srbiji prodanih duša među navijačima? Ima ih i među dekanima i profesorima prava. Mi smo bolesno društvo, u kome mladi ljudi odbijaju da prihvate građansku kulturu i uljudno ponašanje. Većina tih "navijača" potpuno je asocijalna, njima fali jedan Makarenko, pošto porodicu i školu nisu imali, čiji su vaspitanici (besprizornici) imali zgodan nadimak - Makarenkova kopilad. Oni liče na publiku koju su besplatno pustili u pozorište, na predstavu "Hamleta", a oni su prvo prebili neodlučnog princa, a onda silovali Ofeliju. Kako ova rulja misli da samoupravlja "Partizanom"? Posle dvadeset piva? Njima ni košarkaši nisu po volji, oni bi da i tamo smenjuju trenera, koji je osvojio šest titula (pet uzastopno). Ko njih šta pita? Ko su oni? Ako njih razjure, na utakmice će ponovo dolaziti ozbiljni ljudi, sa plaćenim kartama. Ti "grobari" i te "delije" napravili su od Beograda i Srbije "svinjac Evrope". Neka se nose, sa svojim niskim čelima i osnovnom školom.
Nisu javno rekli šta misle o govorima Zaratustre.

Vucko

pre 17 godina

Mogu da dodju, mogu i da odu, mogu i da zakljucaju tribinu, mogu i da protestuju ali jedno znam, pobedicemo i poslati ih kuci sa sve "navijacima".

BRKAJLIJA

pre 17 godina

Grobari rade ono sto misle da je dobro za Partizan. popovic je toga svestan. Svi smo svesni cinjenice da je platezna moc stanovnistva mala. Dusebriznici neka brinu onu brigu koja se njih tice. ovo je samo stvar Grobara i Kluba. jer to zajedno cini Partizan.
Meni je strasno zao sto se toliko sekirate i iz komsiluka ili od kojekuda.
resice to Grobari i Klub i bez vas. Ne bavite se ni uslovima, jer se ni to na vas ne odnosi.
Veliki deo od vas ce od muke jos vise pocrveneti pa i pocrnjeti.
Zao mi vas je. Zaista.

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Nisam bas siguran da najbolje shvatam ove koji pozdravljaju potez Popovica, i koji u tome vide neki pozitivan iskorak u odnosu na dosadasnju situaciju.
Ukoliko se ne varam, bojkot nema nikakve veze sa predsednikom Popoicem. Zatim, u tom bojkotu ne postoje nikakvi zahtevi kojima se trazi ukazivanje postovanja od strane uprave. Takodje, katnac na jugu ne znaci nista i nista on nece izgladiti kao sto neki veruju. Stvar je vrlo jednostavana, da bi se navijaci vratili na tribinu. Dva coveka treba da odu iz kluba. Medjuim, izgleda da su oni veci od bilo cega. A iza njih ne postoji skoro nista opipljivo u vidu rezultata a u klubu su dvadeset i vise godina. Ali to im ne predstavlja problem da se porede sa Realom ili nekim drugim evropskim gigantom. Znai, ovaj katanac na jugu nije nista do jeftino poltronstvo navijacima koje oni nisu trazili, ili mozda simbolican znak da je novi predednik nemocan da bilo sta promeni, pa tako hoce samo da zakljuci zateceno stanje - zatvoreno do daljnjeg.
Mogao bih da se pozabavim i ovim nadasve traljavim bojkotom. Osim jasnih razloga, sve ostalo je nedoreceno. Ne postoji jasno objasnjenje ni sto se ide na derbi, ni sto se ide na gostovanja, ni sto je ono malo akcija koje su postojale jako lose osmisljeno.
Dolazak na derbi je potpuno nejasan. Da li se dolazi da bi se skandiralo protiv dve osobe ili se dolazi zato sto je derbi iako na izdisaju jos jedina preostala vredna stvar naseg fudbala. Verovatno bi veci efekat bio nepojavljivanje na derbiju nego dolazak i skandiranje protiv dva coveka iz kluba. To samo moze da lose utice na ekipu, cija igra protiv Mladosti nije bila bog zna sta. Daleko od toga da protivnik nesto blista.
U svakom slucaju, katanac na bravi nije nista novo u Srbiji, a dolazak na derbi je bez objasnjenja. U jedno sam siguran : samo neke ozbiljne promene u drustvu mogu da izbace udarni dvojac iz fotelja u Humskoj. A cini mi se da one nisu na vidiku.

Informisan lik

pre 17 godina

Saznao sam iz pouzdanih izvora da se jug renovira,zato se kapije zatvaraju.
Sklanjaju se sve stolice i postavljaju dve fotelje...za dvojicu najvernijih!Pa oni su najduze tu.Zbog njih valjda Partizan i postoji?
Zeka&Bjeka rules! (sve ostalo su sitnice)

Zoran

pre 17 godina

Covek pametan zatvorio juznu tribinu, ovakvi navijaci ne trebaju nikome, ponajmanje Partizanu. Sutra im se nece svideti sto sunce sija ili kisa pada pa ce i tada da traze smenu bez obzira koliko ce to da utice na igrace koji igraju!!!

Veliki Zigic

pre 17 godina

Kakvi cirkuzanti... Uprava pokusava da vrati navijace tako sto ce im zatvoriti tribinu, a navijaci pokazuju karakter tako sto biraju utakmice koje ce da
bojkotuju... Sjajna prica, zasluzuju jedni druge!
Od utakmice ocekujem da bude standardno pogibeljna, nadam se sa sto manje povredjenih, uz Zvezdinu pobedu 1:0!

fatman

pre 17 godina

Bojim se da nisam razumeo sta je pisac hteo reci.

Zatvorio je deo stadiona koji je i inace prazan.

Hoce da ustedi na redarima???

kizony

pre 17 godina

Navijač sam Partizana od malih nogu (a imam blizu 40). Nikada u svom životu nisam ni pomislio da poželim da moj klub izgubi neku utakmicu. Jednom sam to poželeo reprezentaciji (sa Azerbejdžanom) i mogu reći da se zbog toga gorko kajem. To je sport, nekad se dobija nekad se gubi, često i u serijama. Pa moraju i komšinice da uzmu neku titulu. Bilo bi krajnje dosadno da Partizan stalno bude prvak, kao npr. u košarci.

Problem Zeke & Bjeke je što su Partizan uveli u LŠ, a kasnije i u Ligu UEFA i time postavili standarde za ubuduće. Sve ispod toga je neuspeh. Neću da ih branim, ali ko sam ja da ih smenjujem. Pri tome, duboko sam ubeđen da su utakmicu sa Peteh Tikvom prodali, jer su procenili da je tu veća zarada (kladionice, a verovatno su ćapili neku lovu i od Izraelaca). I kao što nekolicina starijih komentatora reče, odlazak na stadion je za mene bio praznik i dva sata provedena na čistom vazduhu (ako se izuzmu bakljade i petarde).

Možda bi trebalo razmisliti o smeni vođa navijača, koje lično smatram gomilom iskompleksiranih i bezvrednih likova, a koji samo gledaju svoj interes (tapkaroši, besplatna putovanja itd). Pa takvi i ne gledaju utakmicu jer su sve vreme okrenuti leđima terenu. Kao, šatro, navijaju. Ma 'ajte molim vas.
Pošto ne daju adekvatne predloge za zamenu Z&B, stičem utisak da oni, lično, pretenduju na ta mesta, za koja izgleda smatraju da su veoma profitabilna.

P.S. Izuzetno sam dobro plaćen za svoj posao, ali ne od Z&B, jer nemam nikakve veze sa upravom Partizana. Ja taj Partizan jednostavno volim.

I što neko reče: Gde je ono "I kad dođu nevolje, i kad dođe tuga, uvek će te voleti Grobari sa Juga"?

Pozdrav svima koji iskreno vole Partizan.

Rasa

pre 17 godina

Tako to biva kada postoje profi navijaci koji odu na utakmicu i okrenu ledja ka terenu i uopste ih ne zanima sta se tamo desava.Jos ako se pomlate posle tekme,super.E sada takvi ocenjuju neciji rad.Zvezdini navijaci bi po toj logici trebali da izvrse kolektivno samoubistvo sta su Dzaja i Cvele ostavili Pixiju.Ali oni vole klub i sport,a nisu instrument u borbi za vlast u klubu.Od svih nasih ligasa,ja nesto ne znam ko je imao uspesniju upravu i rezultate nego Partizan sa ovom upravom.To sto klepaju,nije nikakvo cudo jer je sport najveca perionica para u drzavi i posle 5.oktobra i niko i ne pokusava to da resi.Da li bi navijaci vise voleli da im rukovodi klubom Dragisa Binic ili slicni lumeni nase stvarnosti.Momcima na terenu je mnogo teze igrati bez publike,ali ako su ovakvi navijaci,bolje i bez njih.Ti koji bojkotuju i ne znaju kako je izgledao stadion pre Zeke,Bjekovica....Na stranu sto nije ni bio nas.Centar u Zemunu je takav da i ozbiljni treneri zele da rade u Partizanu.I sve to za vreme vladavine omrazene uprave.Da li bi nekom drugi ulozio vise i uzeo sebi manje.Cisto sumnjam.Zato zakon o sportu pa cemo lako sa personalnim resenjima.A navijaci koji pre svega vole sport doci ce na utakmice.Bice malo manje galame,ali i manje kazni.Mozda docekamo i da nasi navijaci sede pola metra od terena bez ograde kao u Engleskoj.Mozda je bojkot civilizacijski proces u kome je Partizan opet uspesniji od Zvezde.Mozda ce roditelji ponovo poceti da vode decu na utakmice jer nema vise "pravih"navijaca.

glupigrobari

pre 17 godina

EJ BRE LJUDI PA KOJA SU OVI GROBARI BEDA I MUKA, KAO BOJKOTUJU ZEKU I BJEKU A JEDVA DOCEKALI DA DODJU NA MARU SA NADOM DA CE NJIHOV NAPACENI I NAMUCENI TIM NESTO USPETI DA UCINI NA TOM DERBIJU. OVIM GESTOVIMA POKAZUJU KAO DOCI CE DA BOJKOTUJU ZEKU I BJEKU...MA NISU ONI NIKAKVI NAVIJACI, SVE JE TO JAD I CEMER!!!

Bojan

pre 17 godina

Jug je rezervisan za Grobare i ostaće zatvoren za sve ostale posetioce dok se konačno ne reši problem sa našim najvernijim navijačima“,eto to je covek izjavio

srdjan

pre 17 godina

Prava odluka!svaka cast!pravi navijaci bi trebalo da su uvek uz klub,pogotovo sada kada su dosli novi ljudi koji ce sigurno uciniti da stvari u partizanu konacno krenu na bolje!a grobari neka se zapitaju kome njihovo odsustvo sa utakmica najvise skodi...da li su oni tu zbog kluba?

Robin

pre 17 godina

Ovaj potez gos.Popovica je potez inteligentnog covjeka.Citajuci sve ove komentare dolazim do zakljucka da mnogi ljubitelji fudbala a i veci broj navijaca Partizana nisu uopste shvatili o cemu se ovdje uistinu radi.Ovim potezom napravljen je taj vazan prvi korak u cilju eliminisanja problema na relaciji uprava-navijaci.Problem je slozen i ne moze se preko noci rjesiti.Grobarima je ovim potezom dato do znanja da se bez njih ne moze i da klub racuna na njih.Zatvaranjem legendarnog juga pokazan je respekt prema najvatrenijim navijacima jer jug uistinu pripada Grobarima.Ovaj potez je u ovom momentu vise simbolican ali bezsumnjivo od velikog znacaja.Jug je dusa i srce Partizana i rezervisan je samo za elitu,znaci najbolje medju najboljima.Mislim da veci kompliment i priznanje u ovom trenutku nisu mogli dobiti. Optimista sam i ocekujem da se napokon rjesi ovaj neprijatan problem sa navijacima koji utice na harmoniju kluba.Pozdravljam sve one koji vole Partizan.

milan zivkovic-bajin

pre 17 godina

Kao prvi treba da ode ZECEVIC,a posle njega BJEKOVIC ali kako POPOVIC to da uradi kada su ga oni doveli na to mesto.Od toga nema nista a bojkot treba nastaviti do kraja naravno i na gostujucim terenima.VELIKI pozdrav svim GROBARIMA sirom sveta.

Aca Faca

pre 17 godina

Grobari, smijesni ste. Sta znaci to idemo na derbi pa posle opet bojkotujemo. To je kao da strajkujete gladju, pa pojedete sendvic, a onda opet strajkujete gladju. Zbog vas ovaj bojkot nikad nece uspjeti a Zeka i Bjeka ce biti jos dvadeset godina u Partizanu. Svima nam se rugaju. Jos su doveli i onog Popovica. Pa kako ce on njih da smijeni kad su ga oni doveli u Partizan?! Bojkot je poceo zbog njih dvojice, oni smijenise citavu upravu, a samo ova dvojica, zbog kojih je sve i pocelo, ostase u svojim foteljama. Milosevic je bio mala maca za njih.

dusan

pre 17 godina

Pa on se ovom izjavo pos... na sve nase proteste, pravi nas budalama kao legendarni zeka i bjeka, na kraju ce biti ista prica, Grobari su krivi za sve lose u Partizanu, a mi smo sve pokusali pa smo cak i tribinu zatvorili!
ZEKO LOPOVE!

Željko

pre 17 godina

Možda se Popović ovom merom pridružuje bojkotu protiv Bjekovića i Zečevića.Mislim da bojkot ne sme da se prekida bilo koja utakmica da je u pitanju,ova odluka navijača Partizana da dodju na derbi samo pokazuje njihovu slabost i neodlučnost da istraju do kraja i šalju kontraproduktivne poruke upravi Partizana, što naročito inponuje Bjekoviću i Zečeviću. BOJKOT DO POBEDE.

tolerancija

pre 17 godina

Kod nas se sada desavaju stvari koje mogu samo da zabavljaju "cigane".Slazem se da za pocetak povratka na jug bude dovoljan Bjekovic,jer bi i novoj upravi trebalo dati malo vremena za resavanje vaznijih stvari a mi nemoramo da odmazemo!

veteranPFCN1

pre 17 godina

@Filipe a sta ces ti na sajtu Grobara?U ostalom razumem te, ima tu dosta toga da se vidi i nauci...ili proradio Srpski gen "cek da vidim sta radi komsija"...

Milos iz Holandije

pre 17 godina

Grobari, ovako vam je lakse. Kada vas razbijemo, onda mozete da se zalite na upravu, na raspored zvezda u 7. kuci i tako to...
Da je sve ok, opet bismo vas razbili, ali onda ne biste imali na sta da se vadite...
Znaci, super :)

Machor

pre 17 godina

Vidimo se na derbiju, otklucacemo vam jug i nek dodju svi oni koji pamte poslednju pobedu nad zvezdom :)
(Ivan Mitic, 20. februar 2007 15:30)

shto samo oni? takvih je jako malo, uglavnom od 45-60 god starosti .. neka dodje ko hotje ..

(:

Krtic

pre 17 godina

Ne mogu i dalje da shatim te "postenjacine"od navijaca i njihova mrznja prema Partizanu,koji su naneli neprocenjivu stetu klubu,u ime njihovin,nekih principa.Dok sam bio mladji za mene je bila svecanost da odem do stadion i provedem dva sata na cistom vazduhu i posmatram vedete naseg fudbala, Bobeka, Cajkovskog, Milutinovica, Galica,Vukotica pa i Curkovica i Bjekovica,izvinjavam se mnogim koje nisam pomenuo. Na kraj pameti mi nije bilo,da ja biram i smenjujem upravu i nanosim neku stetu klubu kojeg volim ,kao sto ovi sada rade. Kada se klub voli onda se voli dolaskom na stadion i nikakva politika ne dolazi u obzir. Najednostavnije je da prestaneta da navijate za taj klub i opredelite se da novijate za drugi klub i srecan vam put,a nama sta Bog da, bicemo sretni bez vas.Ceta,neka bude mala,ali odana.Pozdrav normalnim navijacima Partizana,upravi i igracima na celu sa trenerom Djukicem u nove pobede.

Partizan iznad svih

pre 17 godina

POPOVIC je ovo uradio u znak postovanja prema grobarima koji inace bojkotuju juznu tribinu. Dobar potez, u cilju pomirenja.
Ali pola vas nije shvatilo, a vidim i da B92 nije dobro preneo sustinu ovog poteza.
Sto se tice ovih organizovanih grupa grobara, ne znam ni da li bih voleo da se vrate na stadion, jer vise nikad nece biti pravi navijaci Partizana, nego ce stalno nesto rovariti, nijedna uprava im nece biti po volji. Pa oni su bili u sukobu i sa upravama rukometnog, kosarkaskog, pa i vaterpolo kluba Partizan.
Kakav je bre to navijac koji vise mrzi Zeku i Bjeku (mada ih ni ja nesto ne mirisem), nego sto voli klub?
Neka bojkotuju koliko hoce, ali zasto im je cilj da negativno uticu na rezultat
Primer - proslogodisnja tekma sa Zemunom (kad su upali na Istok, izvrsili pritisak na nase igrace) i na kojoj smo se oprostili sa titulom.
Bilo je tu pregrst primera, ali valjda u borbi da se sklone ZEKOBJEKOSLAV treba da postoje granice, kada to sve ide na stetu Partizana? Sto je jos strasnije ti navijaci ne samo sto se raduju vec zele i da uticu na poraze Partizana, da bi ispalo da je uprava losa
Nazalost pravi navijac tu granicu nikad ne sme da predje.
Pa i posle svih promasaja uprave prosle godine, ubedjen sam da bi sad imali egal bodove sa Zvezdom samo da je Partizan imao pravu podrsku sa tribina

Bojkot na kvadrat

pre 17 godina

Grobari bojkotuju sve utakmice Partizana. Sem gostovanja. I evro tekmi. I derbija. I finala kupa ako do njega doguraju. I mozda jos poneke utakmice.

U svakom slucaju, bojkotuje se skoro 5% utakmica.

Ce da vidite

pre 17 godina

Popovic hoce da u slucaju serije dobrih rezultata izrezira neki fiktivni "povratak grobara" pomocu onih takozvanih klubova navijaca, otvori Jug i kaze kako je resio problem. MMW.

anti Z&B company

pre 17 godina

Sta je on zeleo ovom gestom da kaze?Zar nije zeka tvrdio da je to samo sacica ljudi koja bojkotuje?zar se zbog sacice ljudi zatvaraju kapije cele tribine...
p.s.Posto vidim da cigani negoduju zbog odluke o dolasku Grobara na derbi porucujem im da necemo da ih bijemo samo budite mirni i nemojte da nas provocirate i pusticemo vas da na miru gledate vas omiljeni tim!

Dule

pre 17 godina

Ja od sutra držim dijetu. Ustvari, od prekosutra, još sutra ću da jedem. Ustvari, nisam siguran...najverovatnije od ponedeljka.
Smešni ste glodari.

MirzaPFC

pre 17 godina

Jao bre pa vi nista ne razumete.Zatvara jug da ne bi dolazili bilo kakvi navijaci ili simpatizeri,njemu trebaju pravi navijaci i grobari i sa ovim potezom pokazuje koliko postuje Grobare.Ali samo treba da izbaci 2 coveka da bi se mi vratili.

PRAZAN JUG SLOBODAN PARTIZAN..SVI KO JEDAN!!

Ivan Mitic

pre 17 godina

Ovo je kao kad se covek posvadja sa zenom, istera je iz stana, zakljuca vrata i ceka da ona dodje da moli da se vrati nazad. Da nema ovog Partizana zaista bi nam bilo dosadno :) Vidimo se na derbiju, otklucacemo vam jug i nek dodju svi oni koji pamte poslednju pobedu nad zvezdom :)

JankoPFC

pre 17 godina

Kao što smo i rekli, evo postavićemo ovde odluku (zvaničnu !) tribine o odlasku na Derbi. Naime, organizacija tribine je na večerašnjem sastanku donela odluku da se IDE NA DERBI !!

Sve relevantne navijačke grupe Grobara Jug su ovu odluku donele pre svega vodeći računa o interesima grupe kojoj svi pripadamo i pre svega vodeći računa o nastavku borbe protiv Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića i njihovih pomagača, kako u klubu, tako i van kluba.

Ovaj predstojeći Derbi vidimo kao dobru priliku da se ponovo, po ko zna koji put, javno pokaže stav jedinstvene tribine Jug i na takav način još jednom pokaže šta mislimo o ljudima koji i pored dvogodišnjeg bojkota kluba još uvek udobno sede u svojim foteljama !!

Takodje, iskoristićemo ovaj derbi da svima pokažemo Grobarski potencijal, koliko smo jaki i koliko nas ima !!

Zastave navijačkih podgrupa i ekipa se NE NOSE !!

SVI KAO JEDAN !! DO KONAČNE POBEDE !!

Bojan

pre 17 godina

Ovo je prava bosanska fora koju navijaci s Juga popusiti nece.Cuj fol,kao zove ih,a hoce na taj nacin da ih razbije.E predsednice Popovicu
sacuvaces ti Partizan kao i Kosovo.

jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa makedonija

pre 17 godina

grobari dodzimo svi na jug posto su vodze grobara doneli tu odlku da prisutvujemo derbiju porucujem svim navijacima partizana da na marakani dodju u 16 00 casova i da bodrimo nas tim ocekuje se moguca podrska sa makedonije pozdrav do sve grobare

schavija

pre 17 godina

Veoma pametan potez, vidi se da je covek pametan, od silne pameti mu je opala kosa na glavi. Vise mi je dosadilo kako mu se razni novinari "uvlace" , sa onim profesor doktor Popovic pa za njega je Zeka magistar.

Спејл

pre 17 godina

Да резимирамо:

Први део сезоне, бојкот у току, не иде се на домаћинства, игра се коло Партизан-Ц. Звезда, прекида се бојкот, уследио наставак одмах после...

Други део сезоне, бојкот дигнут на "виши ниво" не иде се на гостовања, игра се коло Ц.Звезда-Партизан, прекида се бојкот, следи наставак истог одмах после...

Хвала браћо гробари на указаној части и љубави, нико то не зна да ради као ви...

Filip

pre 17 godina

Hehe bio sam na sajtu grobara gde pise:"pokazimo ciganima ko je glavna grupa u gradu". Jbt ljudi gde vi zivite,na cemu ste? Nekako postajete mnogo smesni,ne pratite klub na utakmicama kad je bzvz protivnik kad je hladno itd a derbi kao moze:) I ne znam otkud u vama toliki mazohizam da idete da gledate utakmicu gde unapred znate da ste izgubili. SMESNI DO KONACNE POBEDE

Smorisha

pre 17 godina

Ceo bojkot i sukob uprave ubija Partizan. Cak i da se prekine bojkot opet bi bilo sve po starom : nekih 500-600 grobara na jugu i jos 1000 na ostatku stadiona i to je to. Tako da zatvarajte gospodo kad ne dolaze i ovako nema sta da se vidi !

v.i.p. srbin

pre 17 godina

Ma da,doci ce samo da izlome stolice,ni zbog cega drugog.Nadam se da ce im policija istom merom vratiti po ledjima i da ce im jednom zauvek zabraniti da dolaze na Marakanu

dr. Nick Riviera

pre 17 godina

ovaj je lud. Posle prve utakmice na jna reci ce da je jug prazan jer je tribina zakljucana(sto nece biti daleko od istine).
Doktore uradi sta treba pa ces imati 15000 i na utakmici protiv npr. Zemuna(naravno s placenim ulaznicama) do tad mislim da bi bilo najbolje da se ceo stadion zakljuca. Odigrajte utakmicu, obavestite medije i tacka.
K`o j... navijace, ko je jos video da neki klub zivi od njih

Vladimir

pre 17 godina

Ovo je dobra ideja. Zatvaranjem juzne tribine Uprava ce i fakticki priznati da grobari vise tu ne stanuju - da na utakmice vise ne dolaze. I kada god na utakmici uprava pogleda na juznu tribinu neka se seti ko je bio tamo i zbog cega ih vise nema. Mozda ce tada ukapirati da Upravu moze da menja, a da su grobari samo jedni. Dakle, zatvaranjem ce vise sebi da podstaknu grizu savesti nego sto ce razalostiti navijace.

Branka

pre 17 godina

Jel on normalan?Jel on misli da ce vratiti publiku na tribine tako sto ce zatvoriti Jug?E moj Popovicu,pokazujes koliko ti je zapravo stalo do Partizana.Tuga Bozja

manolo

pre 17 godina

Grobari,je li bojkot ili nije,ili je,kako vidim, mali bojkot! Vas bojkot, to vam je kao kad trudna zena kaze da je cas malo trudna, cas da je bas trudna!

xerox

pre 17 godina

Jao, smešno i tužno. Nisam navijač partizana i baš me briga za njih ali ta ekipa na vlasti u partizanu zaista treba da ode. Ako nekoliko hiljada ljudi hoće da odeš, onda brate, ideš. Očigledno je da je problem u tebi, a ne u onim hiljadama.

hunteR

pre 17 godina

Kako ce doci najvatreniji navijaci kad su kapije juga zatvorene???Svasta...I kao bojkutuju upravu a dolaze na derbi???Jos jedno svasta...

smesno

pre 17 godina

Ovi su smesniji od onih spanskih serija...:))) Te bojkotujemo,ali prekidamo bojkot zbog derbija...hahahhaha to bi biloisto kao kad bi strajkac gladju rekao,e sutra jedem,i onda opet nastavljam strajk...hahahahah Ej,kakvi ste,najbolje zatvorite citavo vase poljance...Kakvi ste,ni za gde ste niste...

Nebeski konjanik

pre 17 godina

Popovic pokazuje da je veoma razuman covek. Ni jednim postupkom ni gestom nije isao protiv Grobara. Grobari su dobili ovaj rat. Ostaje finalizacija koja ce se sastojati u selekciji vrednosti potrebnih Partizanu i potvrda i dovodjenje kadrova koji mogu nositi poslove.
Bravo predsednice za uvazavanje onih zbog kojih se i igra fudbal.
PS.
Pa kad pstoje Turski konjanici, onda postoje i Nebeski konjanici.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Gospodine Popovicu, ako mislite da pokazete navijacima da zelite da ih vidite na jugu, potrebno je samo da iz kluba izbacite Zarka Zecevica i Nenada Bjekovica

PRAZAN JUG
SLOBODAN PARTIZAN!!!

Colin_bgd

pre 17 godina

Ne idem na Jug vec neko vreme, kad god sam u Beogradu i odem na utakmicu idem na istok ili zapad. (godine i tako to, ali to nije tema). Podeljenog sam misljenja kad je u pitanju bojkot. Delim misljenje navijaca da rukovodstvo kluba mora da polaze racune za rezultate svog (ne)rada, jer u tom svetlu gledam njihov zahtev za odlazak Bjekovica i Zecevica. Medjutim, mislim da se krenulo sa maximalnim zahtevima i da se na taj nacin nista ne moze postici, odnosno vrlo, vrlo tesko i po vrlo veliku cenu na stetu samog Partizana. Po mom misljenju sada treba insistirati samo na odlasku Bjekovica (prvo), a Zecevic da se onda "odradi" u drugom talasu. Curkovic je vec otisao i sta god mislili o Popovicu i novom upravnom odboru, ipak inekcija sveze krvi nikad ne skodi...

Prema tome, Bejkovic da ode odmah, to i nece biti toliko stetno po klub, jer su mu odluke, strucne, koje je donosio od 2004 pa nadalje, najblaze receno katastrofalne.

Sa Zecevicem je situacija ipak poprilicno kompleksnija. Moje misljenje je da zbog gangrenoznog prsta ne mora odmah da se sece noga u kuku. Za to ima vremena.

Tako da predlazem navijacima da ovaj potez Popovica shvate kao poziv na pocetak kraja i iznalazenja ipak nekog kompromisa koji bi mogao biti na liniji "Bjekovic odmah, Zecevic da se pripremi". Bojkot bi tako mogao da prestane, a navijaci bi mogli i morali da preuzmu na sebe odgovornost da isti taj Jug nakon prestanka bojkota bude ispunjen do poslednjeg mesta na svakoj utakmici u prvenstvu i kupu. Jer, moramo svi da preuzmemo odgovornost gde i kako se klub krece i napreduje. Na taj nacin bi se povratili zdravi odnosi, a 11 fudbalera u crno-belim dresovima bi bili prvi tim koji bi imao podrsku u Srbiji 2007. na nivou koji se vidjao na nasim stadionima u SFRJ 70-tih i 80-tih godina proslog veka...

Munja

pre 17 godina

Bojim se da 95% grobara nece razumeti poruku, tj. nacin kako im se nesto porucuje. Meni deluje kao ono kad roditelj dete posalje na spavanje bez jela zato sto nije htelo da pojede sve na tanjiru - "Jel' neces da jedes? Mars na spavanje gladan! Pa ces da vidis svoga Boga!"
Ako poruka nije ovakvog tipa, onda mu treba portparol/prevodilac.

smesno

pre 17 godina

Pa kako ce ih tako vratiti na jug?! Mislim, ako ih nije bilo sa besplatnim ulazom kako ce se tek vratiti na zatvoreni jug?!
A za derbi ce biti jer su rekli da na gostujuce utakmice ce ici!
Ali stvarno, potez Popovica i uprave je za smeh!

smesno

pre 17 godina

Pa kako ce ih tako vratiti na jug?! Mislim, ako ih nije bilo sa besplatnim ulazom kako ce se tek vratiti na zatvoreni jug?!
A za derbi ce biti jer su rekli da na gostujuce utakmice ce ici!
Ali stvarno, potez Popovica i uprave je za smeh!

Munja

pre 17 godina

Bojim se da 95% grobara nece razumeti poruku, tj. nacin kako im se nesto porucuje. Meni deluje kao ono kad roditelj dete posalje na spavanje bez jela zato sto nije htelo da pojede sve na tanjiru - "Jel' neces da jedes? Mars na spavanje gladan! Pa ces da vidis svoga Boga!"
Ako poruka nije ovakvog tipa, onda mu treba portparol/prevodilac.

Colin_bgd

pre 17 godina

Ne idem na Jug vec neko vreme, kad god sam u Beogradu i odem na utakmicu idem na istok ili zapad. (godine i tako to, ali to nije tema). Podeljenog sam misljenja kad je u pitanju bojkot. Delim misljenje navijaca da rukovodstvo kluba mora da polaze racune za rezultate svog (ne)rada, jer u tom svetlu gledam njihov zahtev za odlazak Bjekovica i Zecevica. Medjutim, mislim da se krenulo sa maximalnim zahtevima i da se na taj nacin nista ne moze postici, odnosno vrlo, vrlo tesko i po vrlo veliku cenu na stetu samog Partizana. Po mom misljenju sada treba insistirati samo na odlasku Bjekovica (prvo), a Zecevic da se onda "odradi" u drugom talasu. Curkovic je vec otisao i sta god mislili o Popovicu i novom upravnom odboru, ipak inekcija sveze krvi nikad ne skodi...

Prema tome, Bejkovic da ode odmah, to i nece biti toliko stetno po klub, jer su mu odluke, strucne, koje je donosio od 2004 pa nadalje, najblaze receno katastrofalne.

Sa Zecevicem je situacija ipak poprilicno kompleksnija. Moje misljenje je da zbog gangrenoznog prsta ne mora odmah da se sece noga u kuku. Za to ima vremena.

Tako da predlazem navijacima da ovaj potez Popovica shvate kao poziv na pocetak kraja i iznalazenja ipak nekog kompromisa koji bi mogao biti na liniji "Bjekovic odmah, Zecevic da se pripremi". Bojkot bi tako mogao da prestane, a navijaci bi mogli i morali da preuzmu na sebe odgovornost da isti taj Jug nakon prestanka bojkota bude ispunjen do poslednjeg mesta na svakoj utakmici u prvenstvu i kupu. Jer, moramo svi da preuzmemo odgovornost gde i kako se klub krece i napreduje. Na taj nacin bi se povratili zdravi odnosi, a 11 fudbalera u crno-belim dresovima bi bili prvi tim koji bi imao podrsku u Srbiji 2007. na nivou koji se vidjao na nasim stadionima u SFRJ 70-tih i 80-tih godina proslog veka...

hunteR

pre 17 godina

Kako ce doci najvatreniji navijaci kad su kapije juga zatvorene???Svasta...I kao bojkutuju upravu a dolaze na derbi???Jos jedno svasta...

manolo

pre 17 godina

Grobari,je li bojkot ili nije,ili je,kako vidim, mali bojkot! Vas bojkot, to vam je kao kad trudna zena kaze da je cas malo trudna, cas da je bas trudna!

smesno

pre 17 godina

Ovi su smesniji od onih spanskih serija...:))) Te bojkotujemo,ali prekidamo bojkot zbog derbija...hahahhaha to bi biloisto kao kad bi strajkac gladju rekao,e sutra jedem,i onda opet nastavljam strajk...hahahahah Ej,kakvi ste,najbolje zatvorite citavo vase poljance...Kakvi ste,ni za gde ste niste...

xerox

pre 17 godina

Jao, smešno i tužno. Nisam navijač partizana i baš me briga za njih ali ta ekipa na vlasti u partizanu zaista treba da ode. Ako nekoliko hiljada ljudi hoće da odeš, onda brate, ideš. Očigledno je da je problem u tebi, a ne u onim hiljadama.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Gospodine Popovicu, ako mislite da pokazete navijacima da zelite da ih vidite na jugu, potrebno je samo da iz kluba izbacite Zarka Zecevica i Nenada Bjekovica

PRAZAN JUG
SLOBODAN PARTIZAN!!!

Nebeski konjanik

pre 17 godina

Popovic pokazuje da je veoma razuman covek. Ni jednim postupkom ni gestom nije isao protiv Grobara. Grobari su dobili ovaj rat. Ostaje finalizacija koja ce se sastojati u selekciji vrednosti potrebnih Partizanu i potvrda i dovodjenje kadrova koji mogu nositi poslove.
Bravo predsednice za uvazavanje onih zbog kojih se i igra fudbal.
PS.
Pa kad pstoje Turski konjanici, onda postoje i Nebeski konjanici.

dr. Nick Riviera

pre 17 godina

ovaj je lud. Posle prve utakmice na jna reci ce da je jug prazan jer je tribina zakljucana(sto nece biti daleko od istine).
Doktore uradi sta treba pa ces imati 15000 i na utakmici protiv npr. Zemuna(naravno s placenim ulaznicama) do tad mislim da bi bilo najbolje da se ceo stadion zakljuca. Odigrajte utakmicu, obavestite medije i tacka.
K`o j... navijace, ko je jos video da neki klub zivi od njih

Vladimir

pre 17 godina

Ovo je dobra ideja. Zatvaranjem juzne tribine Uprava ce i fakticki priznati da grobari vise tu ne stanuju - da na utakmice vise ne dolaze. I kada god na utakmici uprava pogleda na juznu tribinu neka se seti ko je bio tamo i zbog cega ih vise nema. Mozda ce tada ukapirati da Upravu moze da menja, a da su grobari samo jedni. Dakle, zatvaranjem ce vise sebi da podstaknu grizu savesti nego sto ce razalostiti navijace.

Branka

pre 17 godina

Jel on normalan?Jel on misli da ce vratiti publiku na tribine tako sto ce zatvoriti Jug?E moj Popovicu,pokazujes koliko ti je zapravo stalo do Partizana.Tuga Bozja

Smorisha

pre 17 godina

Ceo bojkot i sukob uprave ubija Partizan. Cak i da se prekine bojkot opet bi bilo sve po starom : nekih 500-600 grobara na jugu i jos 1000 na ostatku stadiona i to je to. Tako da zatvarajte gospodo kad ne dolaze i ovako nema sta da se vidi !

v.i.p. srbin

pre 17 godina

Ma da,doci ce samo da izlome stolice,ni zbog cega drugog.Nadam se da ce im policija istom merom vratiti po ledjima i da ce im jednom zauvek zabraniti da dolaze na Marakanu

Filip

pre 17 godina

Hehe bio sam na sajtu grobara gde pise:"pokazimo ciganima ko je glavna grupa u gradu". Jbt ljudi gde vi zivite,na cemu ste? Nekako postajete mnogo smesni,ne pratite klub na utakmicama kad je bzvz protivnik kad je hladno itd a derbi kao moze:) I ne znam otkud u vama toliki mazohizam da idete da gledate utakmicu gde unapred znate da ste izgubili. SMESNI DO KONACNE POBEDE

Bojan

pre 17 godina

Ovo je prava bosanska fora koju navijaci s Juga popusiti nece.Cuj fol,kao zove ih,a hoce na taj nacin da ih razbije.E predsednice Popovicu
sacuvaces ti Partizan kao i Kosovo.

MirzaPFC

pre 17 godina

Jao bre pa vi nista ne razumete.Zatvara jug da ne bi dolazili bilo kakvi navijaci ili simpatizeri,njemu trebaju pravi navijaci i grobari i sa ovim potezom pokazuje koliko postuje Grobare.Ali samo treba da izbaci 2 coveka da bi se mi vratili.

PRAZAN JUG SLOBODAN PARTIZAN..SVI KO JEDAN!!

JankoPFC

pre 17 godina

Kao što smo i rekli, evo postavićemo ovde odluku (zvaničnu !) tribine o odlasku na Derbi. Naime, organizacija tribine je na večerašnjem sastanku donela odluku da se IDE NA DERBI !!

Sve relevantne navijačke grupe Grobara Jug su ovu odluku donele pre svega vodeći računa o interesima grupe kojoj svi pripadamo i pre svega vodeći računa o nastavku borbe protiv Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića i njihovih pomagača, kako u klubu, tako i van kluba.

Ovaj predstojeći Derbi vidimo kao dobru priliku da se ponovo, po ko zna koji put, javno pokaže stav jedinstvene tribine Jug i na takav način još jednom pokaže šta mislimo o ljudima koji i pored dvogodišnjeg bojkota kluba još uvek udobno sede u svojim foteljama !!

Takodje, iskoristićemo ovaj derbi da svima pokažemo Grobarski potencijal, koliko smo jaki i koliko nas ima !!

Zastave navijačkih podgrupa i ekipa se NE NOSE !!

SVI KAO JEDAN !! DO KONAČNE POBEDE !!

anti Z&B company

pre 17 godina

Sta je on zeleo ovom gestom da kaze?Zar nije zeka tvrdio da je to samo sacica ljudi koja bojkotuje?zar se zbog sacice ljudi zatvaraju kapije cele tribine...
p.s.Posto vidim da cigani negoduju zbog odluke o dolasku Grobara na derbi porucujem im da necemo da ih bijemo samo budite mirni i nemojte da nas provocirate i pusticemo vas da na miru gledate vas omiljeni tim!

Dule

pre 17 godina

Ja od sutra držim dijetu. Ustvari, od prekosutra, još sutra ću da jedem. Ustvari, nisam siguran...najverovatnije od ponedeljka.
Smešni ste glodari.

Спејл

pre 17 godina

Да резимирамо:

Први део сезоне, бојкот у току, не иде се на домаћинства, игра се коло Партизан-Ц. Звезда, прекида се бојкот, уследио наставак одмах после...

Други део сезоне, бојкот дигнут на "виши ниво" не иде се на гостовања, игра се коло Ц.Звезда-Партизан, прекида се бојкот, следи наставак истог одмах после...

Хвала браћо гробари на указаној части и љубави, нико то не зна да ради као ви...

Ivan Mitic

pre 17 godina

Ovo je kao kad se covek posvadja sa zenom, istera je iz stana, zakljuca vrata i ceka da ona dodje da moli da se vrati nazad. Da nema ovog Partizana zaista bi nam bilo dosadno :) Vidimo se na derbiju, otklucacemo vam jug i nek dodju svi oni koji pamte poslednju pobedu nad zvezdom :)

jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa makedonija

pre 17 godina

grobari dodzimo svi na jug posto su vodze grobara doneli tu odlku da prisutvujemo derbiju porucujem svim navijacima partizana da na marakani dodju u 16 00 casova i da bodrimo nas tim ocekuje se moguca podrska sa makedonije pozdrav do sve grobare

schavija

pre 17 godina

Veoma pametan potez, vidi se da je covek pametan, od silne pameti mu je opala kosa na glavi. Vise mi je dosadilo kako mu se razni novinari "uvlace" , sa onim profesor doktor Popovic pa za njega je Zeka magistar.

Ce da vidite

pre 17 godina

Popovic hoce da u slucaju serije dobrih rezultata izrezira neki fiktivni "povratak grobara" pomocu onih takozvanih klubova navijaca, otvori Jug i kaze kako je resio problem. MMW.

Bojkot na kvadrat

pre 17 godina

Grobari bojkotuju sve utakmice Partizana. Sem gostovanja. I evro tekmi. I derbija. I finala kupa ako do njega doguraju. I mozda jos poneke utakmice.

U svakom slucaju, bojkotuje se skoro 5% utakmica.

Krtic

pre 17 godina

Ne mogu i dalje da shatim te "postenjacine"od navijaca i njihova mrznja prema Partizanu,koji su naneli neprocenjivu stetu klubu,u ime njihovin,nekih principa.Dok sam bio mladji za mene je bila svecanost da odem do stadion i provedem dva sata na cistom vazduhu i posmatram vedete naseg fudbala, Bobeka, Cajkovskog, Milutinovica, Galica,Vukotica pa i Curkovica i Bjekovica,izvinjavam se mnogim koje nisam pomenuo. Na kraj pameti mi nije bilo,da ja biram i smenjujem upravu i nanosim neku stetu klubu kojeg volim ,kao sto ovi sada rade. Kada se klub voli onda se voli dolaskom na stadion i nikakva politika ne dolazi u obzir. Najednostavnije je da prestaneta da navijate za taj klub i opredelite se da novijate za drugi klub i srecan vam put,a nama sta Bog da, bicemo sretni bez vas.Ceta,neka bude mala,ali odana.Pozdrav normalnim navijacima Partizana,upravi i igracima na celu sa trenerom Djukicem u nove pobede.

Machor

pre 17 godina

Vidimo se na derbiju, otklucacemo vam jug i nek dodju svi oni koji pamte poslednju pobedu nad zvezdom :)
(Ivan Mitic, 20. februar 2007 15:30)

shto samo oni? takvih je jako malo, uglavnom od 45-60 god starosti .. neka dodje ko hotje ..

(:

Partizan iznad svih

pre 17 godina

POPOVIC je ovo uradio u znak postovanja prema grobarima koji inace bojkotuju juznu tribinu. Dobar potez, u cilju pomirenja.
Ali pola vas nije shvatilo, a vidim i da B92 nije dobro preneo sustinu ovog poteza.
Sto se tice ovih organizovanih grupa grobara, ne znam ni da li bih voleo da se vrate na stadion, jer vise nikad nece biti pravi navijaci Partizana, nego ce stalno nesto rovariti, nijedna uprava im nece biti po volji. Pa oni su bili u sukobu i sa upravama rukometnog, kosarkaskog, pa i vaterpolo kluba Partizan.
Kakav je bre to navijac koji vise mrzi Zeku i Bjeku (mada ih ni ja nesto ne mirisem), nego sto voli klub?
Neka bojkotuju koliko hoce, ali zasto im je cilj da negativno uticu na rezultat
Primer - proslogodisnja tekma sa Zemunom (kad su upali na Istok, izvrsili pritisak na nase igrace) i na kojoj smo se oprostili sa titulom.
Bilo je tu pregrst primera, ali valjda u borbi da se sklone ZEKOBJEKOSLAV treba da postoje granice, kada to sve ide na stetu Partizana? Sto je jos strasnije ti navijaci ne samo sto se raduju vec zele i da uticu na poraze Partizana, da bi ispalo da je uprava losa
Nazalost pravi navijac tu granicu nikad ne sme da predje.
Pa i posle svih promasaja uprave prosle godine, ubedjen sam da bi sad imali egal bodove sa Zvezdom samo da je Partizan imao pravu podrsku sa tribina

Milos iz Holandije

pre 17 godina

Grobari, ovako vam je lakse. Kada vas razbijemo, onda mozete da se zalite na upravu, na raspored zvezda u 7. kuci i tako to...
Da je sve ok, opet bismo vas razbili, ali onda ne biste imali na sta da se vadite...
Znaci, super :)

veteranPFCN1

pre 17 godina

@Filipe a sta ces ti na sajtu Grobara?U ostalom razumem te, ima tu dosta toga da se vidi i nauci...ili proradio Srpski gen "cek da vidim sta radi komsija"...

Željko

pre 17 godina

Možda se Popović ovom merom pridružuje bojkotu protiv Bjekovića i Zečevića.Mislim da bojkot ne sme da se prekida bilo koja utakmica da je u pitanju,ova odluka navijača Partizana da dodju na derbi samo pokazuje njihovu slabost i neodlučnost da istraju do kraja i šalju kontraproduktivne poruke upravi Partizana, što naročito inponuje Bjekoviću i Zečeviću. BOJKOT DO POBEDE.

tolerancija

pre 17 godina

Kod nas se sada desavaju stvari koje mogu samo da zabavljaju "cigane".Slazem se da za pocetak povratka na jug bude dovoljan Bjekovic,jer bi i novoj upravi trebalo dati malo vremena za resavanje vaznijih stvari a mi nemoramo da odmazemo!

dusan

pre 17 godina

Pa on se ovom izjavo pos... na sve nase proteste, pravi nas budalama kao legendarni zeka i bjeka, na kraju ce biti ista prica, Grobari su krivi za sve lose u Partizanu, a mi smo sve pokusali pa smo cak i tribinu zatvorili!
ZEKO LOPOVE!

Aca Faca

pre 17 godina

Grobari, smijesni ste. Sta znaci to idemo na derbi pa posle opet bojkotujemo. To je kao da strajkujete gladju, pa pojedete sendvic, a onda opet strajkujete gladju. Zbog vas ovaj bojkot nikad nece uspjeti a Zeka i Bjeka ce biti jos dvadeset godina u Partizanu. Svima nam se rugaju. Jos su doveli i onog Popovica. Pa kako ce on njih da smijeni kad su ga oni doveli u Partizan?! Bojkot je poceo zbog njih dvojice, oni smijenise citavu upravu, a samo ova dvojica, zbog kojih je sve i pocelo, ostase u svojim foteljama. Milosevic je bio mala maca za njih.

milan zivkovic-bajin

pre 17 godina

Kao prvi treba da ode ZECEVIC,a posle njega BJEKOVIC ali kako POPOVIC to da uradi kada su ga oni doveli na to mesto.Od toga nema nista a bojkot treba nastaviti do kraja naravno i na gostujucim terenima.VELIKI pozdrav svim GROBARIMA sirom sveta.

Robin

pre 17 godina

Ovaj potez gos.Popovica je potez inteligentnog covjeka.Citajuci sve ove komentare dolazim do zakljucka da mnogi ljubitelji fudbala a i veci broj navijaca Partizana nisu uopste shvatili o cemu se ovdje uistinu radi.Ovim potezom napravljen je taj vazan prvi korak u cilju eliminisanja problema na relaciji uprava-navijaci.Problem je slozen i ne moze se preko noci rjesiti.Grobarima je ovim potezom dato do znanja da se bez njih ne moze i da klub racuna na njih.Zatvaranjem legendarnog juga pokazan je respekt prema najvatrenijim navijacima jer jug uistinu pripada Grobarima.Ovaj potez je u ovom momentu vise simbolican ali bezsumnjivo od velikog znacaja.Jug je dusa i srce Partizana i rezervisan je samo za elitu,znaci najbolje medju najboljima.Mislim da veci kompliment i priznanje u ovom trenutku nisu mogli dobiti. Optimista sam i ocekujem da se napokon rjesi ovaj neprijatan problem sa navijacima koji utice na harmoniju kluba.Pozdravljam sve one koji vole Partizan.

srdjan

pre 17 godina

Prava odluka!svaka cast!pravi navijaci bi trebalo da su uvek uz klub,pogotovo sada kada su dosli novi ljudi koji ce sigurno uciniti da stvari u partizanu konacno krenu na bolje!a grobari neka se zapitaju kome njihovo odsustvo sa utakmica najvise skodi...da li su oni tu zbog kluba?

Bojan

pre 17 godina

Jug je rezervisan za Grobare i ostaće zatvoren za sve ostale posetioce dok se konačno ne reši problem sa našim najvernijim navijačima“,eto to je covek izjavio

Rasa

pre 17 godina

Tako to biva kada postoje profi navijaci koji odu na utakmicu i okrenu ledja ka terenu i uopste ih ne zanima sta se tamo desava.Jos ako se pomlate posle tekme,super.E sada takvi ocenjuju neciji rad.Zvezdini navijaci bi po toj logici trebali da izvrse kolektivno samoubistvo sta su Dzaja i Cvele ostavili Pixiju.Ali oni vole klub i sport,a nisu instrument u borbi za vlast u klubu.Od svih nasih ligasa,ja nesto ne znam ko je imao uspesniju upravu i rezultate nego Partizan sa ovom upravom.To sto klepaju,nije nikakvo cudo jer je sport najveca perionica para u drzavi i posle 5.oktobra i niko i ne pokusava to da resi.Da li bi navijaci vise voleli da im rukovodi klubom Dragisa Binic ili slicni lumeni nase stvarnosti.Momcima na terenu je mnogo teze igrati bez publike,ali ako su ovakvi navijaci,bolje i bez njih.Ti koji bojkotuju i ne znaju kako je izgledao stadion pre Zeke,Bjekovica....Na stranu sto nije ni bio nas.Centar u Zemunu je takav da i ozbiljni treneri zele da rade u Partizanu.I sve to za vreme vladavine omrazene uprave.Da li bi nekom drugi ulozio vise i uzeo sebi manje.Cisto sumnjam.Zato zakon o sportu pa cemo lako sa personalnim resenjima.A navijaci koji pre svega vole sport doci ce na utakmice.Bice malo manje galame,ali i manje kazni.Mozda docekamo i da nasi navijaci sede pola metra od terena bez ograde kao u Engleskoj.Mozda je bojkot civilizacijski proces u kome je Partizan opet uspesniji od Zvezde.Mozda ce roditelji ponovo poceti da vode decu na utakmice jer nema vise "pravih"navijaca.

glupigrobari

pre 17 godina

EJ BRE LJUDI PA KOJA SU OVI GROBARI BEDA I MUKA, KAO BOJKOTUJU ZEKU I BJEKU A JEDVA DOCEKALI DA DODJU NA MARU SA NADOM DA CE NJIHOV NAPACENI I NAMUCENI TIM NESTO USPETI DA UCINI NA TOM DERBIJU. OVIM GESTOVIMA POKAZUJU KAO DOCI CE DA BOJKOTUJU ZEKU I BJEKU...MA NISU ONI NIKAKVI NAVIJACI, SVE JE TO JAD I CEMER!!!

kizony

pre 17 godina

Navijač sam Partizana od malih nogu (a imam blizu 40). Nikada u svom životu nisam ni pomislio da poželim da moj klub izgubi neku utakmicu. Jednom sam to poželeo reprezentaciji (sa Azerbejdžanom) i mogu reći da se zbog toga gorko kajem. To je sport, nekad se dobija nekad se gubi, često i u serijama. Pa moraju i komšinice da uzmu neku titulu. Bilo bi krajnje dosadno da Partizan stalno bude prvak, kao npr. u košarci.

Problem Zeke & Bjeke je što su Partizan uveli u LŠ, a kasnije i u Ligu UEFA i time postavili standarde za ubuduće. Sve ispod toga je neuspeh. Neću da ih branim, ali ko sam ja da ih smenjujem. Pri tome, duboko sam ubeđen da su utakmicu sa Peteh Tikvom prodali, jer su procenili da je tu veća zarada (kladionice, a verovatno su ćapili neku lovu i od Izraelaca). I kao što nekolicina starijih komentatora reče, odlazak na stadion je za mene bio praznik i dva sata provedena na čistom vazduhu (ako se izuzmu bakljade i petarde).

Možda bi trebalo razmisliti o smeni vođa navijača, koje lično smatram gomilom iskompleksiranih i bezvrednih likova, a koji samo gledaju svoj interes (tapkaroši, besplatna putovanja itd). Pa takvi i ne gledaju utakmicu jer su sve vreme okrenuti leđima terenu. Kao, šatro, navijaju. Ma 'ajte molim vas.
Pošto ne daju adekvatne predloge za zamenu Z&B, stičem utisak da oni, lično, pretenduju na ta mesta, za koja izgleda smatraju da su veoma profitabilna.

P.S. Izuzetno sam dobro plaćen za svoj posao, ali ne od Z&B, jer nemam nikakve veze sa upravom Partizana. Ja taj Partizan jednostavno volim.

I što neko reče: Gde je ono "I kad dođu nevolje, i kad dođe tuga, uvek će te voleti Grobari sa Juga"?

Pozdrav svima koji iskreno vole Partizan.

fatman

pre 17 godina

Bojim se da nisam razumeo sta je pisac hteo reci.

Zatvorio je deo stadiona koji je i inace prazan.

Hoce da ustedi na redarima???

Veliki Zigic

pre 17 godina

Kakvi cirkuzanti... Uprava pokusava da vrati navijace tako sto ce im zatvoriti tribinu, a navijaci pokazuju karakter tako sto biraju utakmice koje ce da
bojkotuju... Sjajna prica, zasluzuju jedni druge!
Od utakmice ocekujem da bude standardno pogibeljna, nadam se sa sto manje povredjenih, uz Zvezdinu pobedu 1:0!

Zoran

pre 17 godina

Covek pametan zatvorio juznu tribinu, ovakvi navijaci ne trebaju nikome, ponajmanje Partizanu. Sutra im se nece svideti sto sunce sija ili kisa pada pa ce i tada da traze smenu bez obzira koliko ce to da utice na igrace koji igraju!!!

BRKAJLIJA

pre 17 godina

Grobari rade ono sto misle da je dobro za Partizan. popovic je toga svestan. Svi smo svesni cinjenice da je platezna moc stanovnistva mala. Dusebriznici neka brinu onu brigu koja se njih tice. ovo je samo stvar Grobara i Kluba. jer to zajedno cini Partizan.
Meni je strasno zao sto se toliko sekirate i iz komsiluka ili od kojekuda.
resice to Grobari i Klub i bez vas. Ne bavite se ni uslovima, jer se ni to na vas ne odnosi.
Veliki deo od vas ce od muke jos vise pocrveneti pa i pocrnjeti.
Zao mi vas je. Zaista.

Informisan lik

pre 17 godina

Saznao sam iz pouzdanih izvora da se jug renovira,zato se kapije zatvaraju.
Sklanjaju se sve stolice i postavljaju dve fotelje...za dvojicu najvernijih!Pa oni su najduze tu.Zbog njih valjda Partizan i postoji?
Zeka&Bjeka rules! (sve ostalo su sitnice)

Vucko

pre 17 godina

Mogu da dodju, mogu i da odu, mogu i da zakljucaju tribinu, mogu i da protestuju ali jedno znam, pobedicemo i poslati ih kuci sa sve "navijacima".

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Nisam bas siguran da najbolje shvatam ove koji pozdravljaju potez Popovica, i koji u tome vide neki pozitivan iskorak u odnosu na dosadasnju situaciju.
Ukoliko se ne varam, bojkot nema nikakve veze sa predsednikom Popoicem. Zatim, u tom bojkotu ne postoje nikakvi zahtevi kojima se trazi ukazivanje postovanja od strane uprave. Takodje, katnac na jugu ne znaci nista i nista on nece izgladiti kao sto neki veruju. Stvar je vrlo jednostavana, da bi se navijaci vratili na tribinu. Dva coveka treba da odu iz kluba. Medjuim, izgleda da su oni veci od bilo cega. A iza njih ne postoji skoro nista opipljivo u vidu rezultata a u klubu su dvadeset i vise godina. Ali to im ne predstavlja problem da se porede sa Realom ili nekim drugim evropskim gigantom. Znai, ovaj katanac na jugu nije nista do jeftino poltronstvo navijacima koje oni nisu trazili, ili mozda simbolican znak da je novi predednik nemocan da bilo sta promeni, pa tako hoce samo da zakljuci zateceno stanje - zatvoreno do daljnjeg.
Mogao bih da se pozabavim i ovim nadasve traljavim bojkotom. Osim jasnih razloga, sve ostalo je nedoreceno. Ne postoji jasno objasnjenje ni sto se ide na derbi, ni sto se ide na gostovanja, ni sto je ono malo akcija koje su postojale jako lose osmisljeno.
Dolazak na derbi je potpuno nejasan. Da li se dolazi da bi se skandiralo protiv dve osobe ili se dolazi zato sto je derbi iako na izdisaju jos jedina preostala vredna stvar naseg fudbala. Verovatno bi veci efekat bio nepojavljivanje na derbiju nego dolazak i skandiranje protiv dva coveka iz kluba. To samo moze da lose utice na ekipu, cija igra protiv Mladosti nije bila bog zna sta. Daleko od toga da protivnik nesto blista.
U svakom slucaju, katanac na bravi nije nista novo u Srbiji, a dolazak na derbi je bez objasnjenja. U jedno sam siguran : samo neke ozbiljne promene u drustvu mogu da izbace udarni dvojac iz fotelja u Humskoj. A cini mi se da one nisu na vidiku.

Volter

pre 17 godina

Kada su u Engleskoj (UK) vlasti odlučile da na stadione ne puštaju huligane i kada su doneli zakon koji je za ove izgrednike predviđao više godine robije, mnogi su "demokrati" ovo napali. Šta je sa ljudskim pravima? Da skratim: tvoje pravo na slobodu ne sme da ugrozi moje pravo na slobodu. Ovaj prljavi rat koji "grobari" vode protiv "Partizana", neki svesno neki nesvesno, daje pravo i klubu i državi da se necivilizovana bagra izbaci sa stadiona. "J...š tekmu, idemo na tuču" - pročitao sam na ovom sajtu, pre nekoliko dana. Od raspada bivše Jugoslavije, "Partizan" je naš najuspešniji tim (najviše titula, jedini u Ligi šampiona Evrope), a "grobari" sahranjuju, nedavno, živog čoveka iz upšrave kluba, jer im je neko rekao da to rade. Morbidno, ali čovek je stil. Njih "Partizan" više ne plaća, a od nečega se mora živeti. Ima li u Srbiji prodanih duša među navijačima? Ima ih i među dekanima i profesorima prava. Mi smo bolesno društvo, u kome mladi ljudi odbijaju da prihvate građansku kulturu i uljudno ponašanje. Većina tih "navijača" potpuno je asocijalna, njima fali jedan Makarenko, pošto porodicu i školu nisu imali, čiji su vaspitanici (besprizornici) imali zgodan nadimak - Makarenkova kopilad. Oni liče na publiku koju su besplatno pustili u pozorište, na predstavu "Hamleta", a oni su prvo prebili neodlučnog princa, a onda silovali Ofeliju. Kako ova rulja misli da samoupravlja "Partizanom"? Posle dvadeset piva? Njima ni košarkaši nisu po volji, oni bi da i tamo smenjuju trenera, koji je osvojio šest titula (pet uzastopno). Ko njih šta pita? Ko su oni? Ako njih razjure, na utakmice će ponovo dolaziti ozbiljni ljudi, sa plaćenim kartama. Ti "grobari" i te "delije" napravili su od Beograda i Srbije "svinjac Evrope". Neka se nose, sa svojim niskim čelima i osnovnom školom.
Nisu javno rekli šta misle o govorima Zaratustre.

jekum

pre 17 godina

@... i posmatram vedete naseg fudbala, Bobeka, Cajkovskog, Milutinovica, Galica,Vukotica pa i Curkovica i Bjekovica,izvinjavam se mnogim koje nisam pomenuo.
(Krtic, 20. februar 2007 16:27)

E vidis....lepo si ti nabrojao...
Ajd nabroj od ovih sadasnjih koga vredi gledati :((((

BRKAJLIJA

pre 17 godina

@Bata Djora Sr.
Dabogda se Partizanu nista ne dogodilo od onoga sto mu ti pozelis. Sva ti analiza odise samo jednim ciljem. On je :ZAVADI PA VLADAJ.
Djoro, brini svoju brigu, a o smislu bojkota i poteza Grobara, ne brini. To ce Grobari, najbolje resiti.
Neces proci ni ti ni svi oni drugi koji u, vesto upakovanim recenicama, salju poruke destrukcije. Prevario si se i ti i ostali. Grobari imaju mozak i cilj. I znaj da ovde neces napraviti prevagu halabukom. Halabuka je tvoje i tvoje lakampanele, osnovno sredstvo, ali, na vasu zalost, istekao vam je rok upotrebe i vec dugo se oseca smrad.
Ovaj studio ti je dao sansu da komentarises i saljes poruke smisla. Nisi to prihvatio i saljes ono sto saljes. Neka ti bude, ali tvoje, zle namere, upakovane u lepu ambalazu, odavno su provaljene. Idi na Marakanu pa tamo soli koliko ti volja.
Tvoja poruka govori da su grobari glupi i da neznaju sta rade je samo prica o tebi, a nikako o grobarima.
Ej otrezni se momce!!!

Janko

pre 17 godina

Ako Popović uspe da definitivno otera "prave" navijače sa stadiona, za sledeću sezonu kupujem 4 kompleta ulaznica za sve Partizanove utakmice.
"Pravi" su utripovali da su oni stvarno navijači.
Ukoliko klub popusti njihovim zahtevima, opravdanim ili ne, svejedno, to će biti samoukidanje!

DJNS

pre 17 godina

Dobro sto cigani nista ne razumeju to je lako objasniti,ali i ako je i ovaj potez samo zamazivanje ociju,mislim da je ideja(ako je Popoviceva)dobra.Ne treba na sveti jug da dolazi bilo ko,to mesto je za najvatrenije Grobare,a ne za ljude koji dodju zato sto je jeftinije od istoka i zapada pa kad vec nema navijaca,daj da za sitnu kintu gledam sa juga.Cim je bilo besplatno na jugu naravno nikog.

Plikuscht

pre 17 godina

@ Bata Djora Sr.:
'Ukoliko se ne varam, bojkot nema nikakve veze sa predsednikom Popoicem. Zatim, u tom bojkotu ne postoje nikakvi zahtevi kojima se trazi ukazivanje postovanja od strane uprave.'

1. Pa ne znam da li si cuo, ali popovic je postao covek broj jedan u Partizanu, tako da protesti ITEKAKO IMAJU veze sa doticnim gospodinom. Ili mislis da treba da ga bas bude briga?
2. Zanimljivo ... navijaci, navodno, ne traze 'postovanje' od strane uprave ... a sa druge strane bi da ih smenjuju i postavljaju!?!? Kakva jeftina semantika!

filip

pre 17 godina

Ma idemo svi na jug u rupu da ih
posetimo kako se voli svoj klub!! A kada odu Zeka&Bjeka problem je resen :) Bojim se da ce problemi tek tada da pocnu

DebeliNS

pre 17 godina

Ne mogu da vam opisem koliko me je boleo k.... da li ce Dzajka ili pasi poljana da bude predsednik askalija,ali musavima je izgleda jako stalo i ko nam je u upravi,da li bojkotujemo,kako igramo...Pa stignete li vi od ovih silnih briga da odgledate i neku vasu tekmu?Popovicu mani se ovakvih poteza,ili nesto konkretno uradi ili se skloni i pusti nekoga ko to moze.Necemo Zecevica i Bjekovica u upravi i sta ti tu nije jasno?Sve ostalo je bacanje prasine u oci.

Željko

pre 17 godina

Kakav crni derbi!!!Na derbi neka idu takozvanae vodje koje vole Prtizan isto koliko Bjeković i Zečević.Mi pravi navijači Partizana nastavljamo bojkot DO KONAČNE POBEDE!

Stark

pre 17 godina

Dokle vise...Neophodno je izvrsiti samo dve promene pa da se stvari promene ali cako i to ne moze,Srbija je taoc jednog coveka a Partizan dva!

Veliki Zigic

pre 17 godina

@debeliNS : Gari pa kad te nesto boli pametno je posetiti lekara, a pusti nas (sampione Evrope i sveta, 1991.) da uzivamo u trapavim potezima uprave i navijaca kluba koji masta o tome da nam bude ravan!
Neosvojiva tvrdjava vas sve spremno ceka!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@Plikuscht
Uoznat sam da je Popovic predsednik, ali hvala na informaciji. Njega treba sve da bude briga jer je na takvoj poziciji. Navijacima ne smeta Popovic, i zato sam napisao da protest nema veze sa njim. On treba da pokaze da li je marioneta dvojca zbog kojeg je ceo protest i nastao, ili covek koji shvata da nije sva vrednost jednog kluba u dva coveka.
Ovaj protest nije nastao zbog nedostatka postovanja od strane kluba prema navijacima , vec zbog samovolje dva coveka ciji je rad doveo klub na ivicu propasti. I stvar je tu vrlo jednostavna i ne treba je siriti. Kad odu ta dvojica, korak po korak stvar ce se stabilizovati sa novim ljudima. Ali Zeka i Bjeka su drzava u drzavi, i kao sto sam napisao, jedino ozbiljne promene u drustvu mogu da ih isparkiraju iz fotelja koje su zajasili.
A Popovic ima izvnrednu priliku da pokaze da li ima svoje ja ili ne, a ako pokze da nema, e onda ce protest i te kako da ga se tice, i verujem da ce se i njegovo ime prikljuciti listi zahteva.
@BRKAJLIJA
Vidim da si u formi. I drago mi je.

smesno

pre 17 godina

Pa kako ce ih tako vratiti na jug?! Mislim, ako ih nije bilo sa besplatnim ulazom kako ce se tek vratiti na zatvoreni jug?!
A za derbi ce biti jer su rekli da na gostujuce utakmice ce ici!
Ali stvarno, potez Popovica i uprave je za smeh!

Munja

pre 17 godina

Bojim se da 95% grobara nece razumeti poruku, tj. nacin kako im se nesto porucuje. Meni deluje kao ono kad roditelj dete posalje na spavanje bez jela zato sto nije htelo da pojede sve na tanjiru - "Jel' neces da jedes? Mars na spavanje gladan! Pa ces da vidis svoga Boga!"
Ako poruka nije ovakvog tipa, onda mu treba portparol/prevodilac.

Colin_bgd

pre 17 godina

Ne idem na Jug vec neko vreme, kad god sam u Beogradu i odem na utakmicu idem na istok ili zapad. (godine i tako to, ali to nije tema). Podeljenog sam misljenja kad je u pitanju bojkot. Delim misljenje navijaca da rukovodstvo kluba mora da polaze racune za rezultate svog (ne)rada, jer u tom svetlu gledam njihov zahtev za odlazak Bjekovica i Zecevica. Medjutim, mislim da se krenulo sa maximalnim zahtevima i da se na taj nacin nista ne moze postici, odnosno vrlo, vrlo tesko i po vrlo veliku cenu na stetu samog Partizana. Po mom misljenju sada treba insistirati samo na odlasku Bjekovica (prvo), a Zecevic da se onda "odradi" u drugom talasu. Curkovic je vec otisao i sta god mislili o Popovicu i novom upravnom odboru, ipak inekcija sveze krvi nikad ne skodi...

Prema tome, Bejkovic da ode odmah, to i nece biti toliko stetno po klub, jer su mu odluke, strucne, koje je donosio od 2004 pa nadalje, najblaze receno katastrofalne.

Sa Zecevicem je situacija ipak poprilicno kompleksnija. Moje misljenje je da zbog gangrenoznog prsta ne mora odmah da se sece noga u kuku. Za to ima vremena.

Tako da predlazem navijacima da ovaj potez Popovica shvate kao poziv na pocetak kraja i iznalazenja ipak nekog kompromisa koji bi mogao biti na liniji "Bjekovic odmah, Zecevic da se pripremi". Bojkot bi tako mogao da prestane, a navijaci bi mogli i morali da preuzmu na sebe odgovornost da isti taj Jug nakon prestanka bojkota bude ispunjen do poslednjeg mesta na svakoj utakmici u prvenstvu i kupu. Jer, moramo svi da preuzmemo odgovornost gde i kako se klub krece i napreduje. Na taj nacin bi se povratili zdravi odnosi, a 11 fudbalera u crno-belim dresovima bi bili prvi tim koji bi imao podrsku u Srbiji 2007. na nivou koji se vidjao na nasim stadionima u SFRJ 70-tih i 80-tih godina proslog veka...

hunteR

pre 17 godina

Kako ce doci najvatreniji navijaci kad su kapije juga zatvorene???Svasta...I kao bojkutuju upravu a dolaze na derbi???Jos jedno svasta...

manolo

pre 17 godina

Grobari,je li bojkot ili nije,ili je,kako vidim, mali bojkot! Vas bojkot, to vam je kao kad trudna zena kaze da je cas malo trudna, cas da je bas trudna!

smesno

pre 17 godina

Ovi su smesniji od onih spanskih serija...:))) Te bojkotujemo,ali prekidamo bojkot zbog derbija...hahahhaha to bi biloisto kao kad bi strajkac gladju rekao,e sutra jedem,i onda opet nastavljam strajk...hahahahah Ej,kakvi ste,najbolje zatvorite citavo vase poljance...Kakvi ste,ni za gde ste niste...

xerox

pre 17 godina

Jao, smešno i tužno. Nisam navijač partizana i baš me briga za njih ali ta ekipa na vlasti u partizanu zaista treba da ode. Ako nekoliko hiljada ljudi hoće da odeš, onda brate, ideš. Očigledno je da je problem u tebi, a ne u onim hiljadama.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Gospodine Popovicu, ako mislite da pokazete navijacima da zelite da ih vidite na jugu, potrebno je samo da iz kluba izbacite Zarka Zecevica i Nenada Bjekovica

PRAZAN JUG
SLOBODAN PARTIZAN!!!

Nebeski konjanik

pre 17 godina

Popovic pokazuje da je veoma razuman covek. Ni jednim postupkom ni gestom nije isao protiv Grobara. Grobari su dobili ovaj rat. Ostaje finalizacija koja ce se sastojati u selekciji vrednosti potrebnih Partizanu i potvrda i dovodjenje kadrova koji mogu nositi poslove.
Bravo predsednice za uvazavanje onih zbog kojih se i igra fudbal.
PS.
Pa kad pstoje Turski konjanici, onda postoje i Nebeski konjanici.

dr. Nick Riviera

pre 17 godina

ovaj je lud. Posle prve utakmice na jna reci ce da je jug prazan jer je tribina zakljucana(sto nece biti daleko od istine).
Doktore uradi sta treba pa ces imati 15000 i na utakmici protiv npr. Zemuna(naravno s placenim ulaznicama) do tad mislim da bi bilo najbolje da se ceo stadion zakljuca. Odigrajte utakmicu, obavestite medije i tacka.
K`o j... navijace, ko je jos video da neki klub zivi od njih

Vladimir

pre 17 godina

Ovo je dobra ideja. Zatvaranjem juzne tribine Uprava ce i fakticki priznati da grobari vise tu ne stanuju - da na utakmice vise ne dolaze. I kada god na utakmici uprava pogleda na juznu tribinu neka se seti ko je bio tamo i zbog cega ih vise nema. Mozda ce tada ukapirati da Upravu moze da menja, a da su grobari samo jedni. Dakle, zatvaranjem ce vise sebi da podstaknu grizu savesti nego sto ce razalostiti navijace.

Branka

pre 17 godina

Jel on normalan?Jel on misli da ce vratiti publiku na tribine tako sto ce zatvoriti Jug?E moj Popovicu,pokazujes koliko ti je zapravo stalo do Partizana.Tuga Bozja

Smorisha

pre 17 godina

Ceo bojkot i sukob uprave ubija Partizan. Cak i da se prekine bojkot opet bi bilo sve po starom : nekih 500-600 grobara na jugu i jos 1000 na ostatku stadiona i to je to. Tako da zatvarajte gospodo kad ne dolaze i ovako nema sta da se vidi !

v.i.p. srbin

pre 17 godina

Ma da,doci ce samo da izlome stolice,ni zbog cega drugog.Nadam se da ce im policija istom merom vratiti po ledjima i da ce im jednom zauvek zabraniti da dolaze na Marakanu

Filip

pre 17 godina

Hehe bio sam na sajtu grobara gde pise:"pokazimo ciganima ko je glavna grupa u gradu". Jbt ljudi gde vi zivite,na cemu ste? Nekako postajete mnogo smesni,ne pratite klub na utakmicama kad je bzvz protivnik kad je hladno itd a derbi kao moze:) I ne znam otkud u vama toliki mazohizam da idete da gledate utakmicu gde unapred znate da ste izgubili. SMESNI DO KONACNE POBEDE

Bojan

pre 17 godina

Ovo je prava bosanska fora koju navijaci s Juga popusiti nece.Cuj fol,kao zove ih,a hoce na taj nacin da ih razbije.E predsednice Popovicu
sacuvaces ti Partizan kao i Kosovo.

MirzaPFC

pre 17 godina

Jao bre pa vi nista ne razumete.Zatvara jug da ne bi dolazili bilo kakvi navijaci ili simpatizeri,njemu trebaju pravi navijaci i grobari i sa ovim potezom pokazuje koliko postuje Grobare.Ali samo treba da izbaci 2 coveka da bi se mi vratili.

PRAZAN JUG SLOBODAN PARTIZAN..SVI KO JEDAN!!

JankoPFC

pre 17 godina

Kao što smo i rekli, evo postavićemo ovde odluku (zvaničnu !) tribine o odlasku na Derbi. Naime, organizacija tribine je na večerašnjem sastanku donela odluku da se IDE NA DERBI !!

Sve relevantne navijačke grupe Grobara Jug su ovu odluku donele pre svega vodeći računa o interesima grupe kojoj svi pripadamo i pre svega vodeći računa o nastavku borbe protiv Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića i njihovih pomagača, kako u klubu, tako i van kluba.

Ovaj predstojeći Derbi vidimo kao dobru priliku da se ponovo, po ko zna koji put, javno pokaže stav jedinstvene tribine Jug i na takav način još jednom pokaže šta mislimo o ljudima koji i pored dvogodišnjeg bojkota kluba još uvek udobno sede u svojim foteljama !!

Takodje, iskoristićemo ovaj derbi da svima pokažemo Grobarski potencijal, koliko smo jaki i koliko nas ima !!

Zastave navijačkih podgrupa i ekipa se NE NOSE !!

SVI KAO JEDAN !! DO KONAČNE POBEDE !!

anti Z&B company

pre 17 godina

Sta je on zeleo ovom gestom da kaze?Zar nije zeka tvrdio da je to samo sacica ljudi koja bojkotuje?zar se zbog sacice ljudi zatvaraju kapije cele tribine...
p.s.Posto vidim da cigani negoduju zbog odluke o dolasku Grobara na derbi porucujem im da necemo da ih bijemo samo budite mirni i nemojte da nas provocirate i pusticemo vas da na miru gledate vas omiljeni tim!

Dule

pre 17 godina

Ja od sutra držim dijetu. Ustvari, od prekosutra, još sutra ću da jedem. Ustvari, nisam siguran...najverovatnije od ponedeljka.
Smešni ste glodari.

Спејл

pre 17 godina

Да резимирамо:

Први део сезоне, бојкот у току, не иде се на домаћинства, игра се коло Партизан-Ц. Звезда, прекида се бојкот, уследио наставак одмах после...

Други део сезоне, бојкот дигнут на "виши ниво" не иде се на гостовања, игра се коло Ц.Звезда-Партизан, прекида се бојкот, следи наставак истог одмах после...

Хвала браћо гробари на указаној части и љубави, нико то не зна да ради као ви...

Ivan Mitic

pre 17 godina

Ovo je kao kad se covek posvadja sa zenom, istera je iz stana, zakljuca vrata i ceka da ona dodje da moli da se vrati nazad. Da nema ovog Partizana zaista bi nam bilo dosadno :) Vidimo se na derbiju, otklucacemo vam jug i nek dodju svi oni koji pamte poslednju pobedu nad zvezdom :)

jjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa makedonija

pre 17 godina

grobari dodzimo svi na jug posto su vodze grobara doneli tu odlku da prisutvujemo derbiju porucujem svim navijacima partizana da na marakani dodju u 16 00 casova i da bodrimo nas tim ocekuje se moguca podrska sa makedonije pozdrav do sve grobare

schavija

pre 17 godina

Veoma pametan potez, vidi se da je covek pametan, od silne pameti mu je opala kosa na glavi. Vise mi je dosadilo kako mu se razni novinari "uvlace" , sa onim profesor doktor Popovic pa za njega je Zeka magistar.

Ce da vidite

pre 17 godina

Popovic hoce da u slucaju serije dobrih rezultata izrezira neki fiktivni "povratak grobara" pomocu onih takozvanih klubova navijaca, otvori Jug i kaze kako je resio problem. MMW.

Bojkot na kvadrat

pre 17 godina

Grobari bojkotuju sve utakmice Partizana. Sem gostovanja. I evro tekmi. I derbija. I finala kupa ako do njega doguraju. I mozda jos poneke utakmice.

U svakom slucaju, bojkotuje se skoro 5% utakmica.

Krtic

pre 17 godina

Ne mogu i dalje da shatim te "postenjacine"od navijaca i njihova mrznja prema Partizanu,koji su naneli neprocenjivu stetu klubu,u ime njihovin,nekih principa.Dok sam bio mladji za mene je bila svecanost da odem do stadion i provedem dva sata na cistom vazduhu i posmatram vedete naseg fudbala, Bobeka, Cajkovskog, Milutinovica, Galica,Vukotica pa i Curkovica i Bjekovica,izvinjavam se mnogim koje nisam pomenuo. Na kraj pameti mi nije bilo,da ja biram i smenjujem upravu i nanosim neku stetu klubu kojeg volim ,kao sto ovi sada rade. Kada se klub voli onda se voli dolaskom na stadion i nikakva politika ne dolazi u obzir. Najednostavnije je da prestaneta da navijate za taj klub i opredelite se da novijate za drugi klub i srecan vam put,a nama sta Bog da, bicemo sretni bez vas.Ceta,neka bude mala,ali odana.Pozdrav normalnim navijacima Partizana,upravi i igracima na celu sa trenerom Djukicem u nove pobede.

Machor

pre 17 godina

Vidimo se na derbiju, otklucacemo vam jug i nek dodju svi oni koji pamte poslednju pobedu nad zvezdom :)
(Ivan Mitic, 20. februar 2007 15:30)

shto samo oni? takvih je jako malo, uglavnom od 45-60 god starosti .. neka dodje ko hotje ..

(:

Partizan iznad svih

pre 17 godina

POPOVIC je ovo uradio u znak postovanja prema grobarima koji inace bojkotuju juznu tribinu. Dobar potez, u cilju pomirenja.
Ali pola vas nije shvatilo, a vidim i da B92 nije dobro preneo sustinu ovog poteza.
Sto se tice ovih organizovanih grupa grobara, ne znam ni da li bih voleo da se vrate na stadion, jer vise nikad nece biti pravi navijaci Partizana, nego ce stalno nesto rovariti, nijedna uprava im nece biti po volji. Pa oni su bili u sukobu i sa upravama rukometnog, kosarkaskog, pa i vaterpolo kluba Partizan.
Kakav je bre to navijac koji vise mrzi Zeku i Bjeku (mada ih ni ja nesto ne mirisem), nego sto voli klub?
Neka bojkotuju koliko hoce, ali zasto im je cilj da negativno uticu na rezultat
Primer - proslogodisnja tekma sa Zemunom (kad su upali na Istok, izvrsili pritisak na nase igrace) i na kojoj smo se oprostili sa titulom.
Bilo je tu pregrst primera, ali valjda u borbi da se sklone ZEKOBJEKOSLAV treba da postoje granice, kada to sve ide na stetu Partizana? Sto je jos strasnije ti navijaci ne samo sto se raduju vec zele i da uticu na poraze Partizana, da bi ispalo da je uprava losa
Nazalost pravi navijac tu granicu nikad ne sme da predje.
Pa i posle svih promasaja uprave prosle godine, ubedjen sam da bi sad imali egal bodove sa Zvezdom samo da je Partizan imao pravu podrsku sa tribina

Milos iz Holandije

pre 17 godina

Grobari, ovako vam je lakse. Kada vas razbijemo, onda mozete da se zalite na upravu, na raspored zvezda u 7. kuci i tako to...
Da je sve ok, opet bismo vas razbili, ali onda ne biste imali na sta da se vadite...
Znaci, super :)

veteranPFCN1

pre 17 godina

@Filipe a sta ces ti na sajtu Grobara?U ostalom razumem te, ima tu dosta toga da se vidi i nauci...ili proradio Srpski gen "cek da vidim sta radi komsija"...

Željko

pre 17 godina

Možda se Popović ovom merom pridružuje bojkotu protiv Bjekovića i Zečevića.Mislim da bojkot ne sme da se prekida bilo koja utakmica da je u pitanju,ova odluka navijača Partizana da dodju na derbi samo pokazuje njihovu slabost i neodlučnost da istraju do kraja i šalju kontraproduktivne poruke upravi Partizana, što naročito inponuje Bjekoviću i Zečeviću. BOJKOT DO POBEDE.

tolerancija

pre 17 godina

Kod nas se sada desavaju stvari koje mogu samo da zabavljaju "cigane".Slazem se da za pocetak povratka na jug bude dovoljan Bjekovic,jer bi i novoj upravi trebalo dati malo vremena za resavanje vaznijih stvari a mi nemoramo da odmazemo!

dusan

pre 17 godina

Pa on se ovom izjavo pos... na sve nase proteste, pravi nas budalama kao legendarni zeka i bjeka, na kraju ce biti ista prica, Grobari su krivi za sve lose u Partizanu, a mi smo sve pokusali pa smo cak i tribinu zatvorili!
ZEKO LOPOVE!

Aca Faca

pre 17 godina

Grobari, smijesni ste. Sta znaci to idemo na derbi pa posle opet bojkotujemo. To je kao da strajkujete gladju, pa pojedete sendvic, a onda opet strajkujete gladju. Zbog vas ovaj bojkot nikad nece uspjeti a Zeka i Bjeka ce biti jos dvadeset godina u Partizanu. Svima nam se rugaju. Jos su doveli i onog Popovica. Pa kako ce on njih da smijeni kad su ga oni doveli u Partizan?! Bojkot je poceo zbog njih dvojice, oni smijenise citavu upravu, a samo ova dvojica, zbog kojih je sve i pocelo, ostase u svojim foteljama. Milosevic je bio mala maca za njih.

milan zivkovic-bajin

pre 17 godina

Kao prvi treba da ode ZECEVIC,a posle njega BJEKOVIC ali kako POPOVIC to da uradi kada su ga oni doveli na to mesto.Od toga nema nista a bojkot treba nastaviti do kraja naravno i na gostujucim terenima.VELIKI pozdrav svim GROBARIMA sirom sveta.

Robin

pre 17 godina

Ovaj potez gos.Popovica je potez inteligentnog covjeka.Citajuci sve ove komentare dolazim do zakljucka da mnogi ljubitelji fudbala a i veci broj navijaca Partizana nisu uopste shvatili o cemu se ovdje uistinu radi.Ovim potezom napravljen je taj vazan prvi korak u cilju eliminisanja problema na relaciji uprava-navijaci.Problem je slozen i ne moze se preko noci rjesiti.Grobarima je ovim potezom dato do znanja da se bez njih ne moze i da klub racuna na njih.Zatvaranjem legendarnog juga pokazan je respekt prema najvatrenijim navijacima jer jug uistinu pripada Grobarima.Ovaj potez je u ovom momentu vise simbolican ali bezsumnjivo od velikog znacaja.Jug je dusa i srce Partizana i rezervisan je samo za elitu,znaci najbolje medju najboljima.Mislim da veci kompliment i priznanje u ovom trenutku nisu mogli dobiti. Optimista sam i ocekujem da se napokon rjesi ovaj neprijatan problem sa navijacima koji utice na harmoniju kluba.Pozdravljam sve one koji vole Partizan.

srdjan

pre 17 godina

Prava odluka!svaka cast!pravi navijaci bi trebalo da su uvek uz klub,pogotovo sada kada su dosli novi ljudi koji ce sigurno uciniti da stvari u partizanu konacno krenu na bolje!a grobari neka se zapitaju kome njihovo odsustvo sa utakmica najvise skodi...da li su oni tu zbog kluba?

Bojan

pre 17 godina

Jug je rezervisan za Grobare i ostaće zatvoren za sve ostale posetioce dok se konačno ne reši problem sa našim najvernijim navijačima“,eto to je covek izjavio

Rasa

pre 17 godina

Tako to biva kada postoje profi navijaci koji odu na utakmicu i okrenu ledja ka terenu i uopste ih ne zanima sta se tamo desava.Jos ako se pomlate posle tekme,super.E sada takvi ocenjuju neciji rad.Zvezdini navijaci bi po toj logici trebali da izvrse kolektivno samoubistvo sta su Dzaja i Cvele ostavili Pixiju.Ali oni vole klub i sport,a nisu instrument u borbi za vlast u klubu.Od svih nasih ligasa,ja nesto ne znam ko je imao uspesniju upravu i rezultate nego Partizan sa ovom upravom.To sto klepaju,nije nikakvo cudo jer je sport najveca perionica para u drzavi i posle 5.oktobra i niko i ne pokusava to da resi.Da li bi navijaci vise voleli da im rukovodi klubom Dragisa Binic ili slicni lumeni nase stvarnosti.Momcima na terenu je mnogo teze igrati bez publike,ali ako su ovakvi navijaci,bolje i bez njih.Ti koji bojkotuju i ne znaju kako je izgledao stadion pre Zeke,Bjekovica....Na stranu sto nije ni bio nas.Centar u Zemunu je takav da i ozbiljni treneri zele da rade u Partizanu.I sve to za vreme vladavine omrazene uprave.Da li bi nekom drugi ulozio vise i uzeo sebi manje.Cisto sumnjam.Zato zakon o sportu pa cemo lako sa personalnim resenjima.A navijaci koji pre svega vole sport doci ce na utakmice.Bice malo manje galame,ali i manje kazni.Mozda docekamo i da nasi navijaci sede pola metra od terena bez ograde kao u Engleskoj.Mozda je bojkot civilizacijski proces u kome je Partizan opet uspesniji od Zvezde.Mozda ce roditelji ponovo poceti da vode decu na utakmice jer nema vise "pravih"navijaca.

glupigrobari

pre 17 godina

EJ BRE LJUDI PA KOJA SU OVI GROBARI BEDA I MUKA, KAO BOJKOTUJU ZEKU I BJEKU A JEDVA DOCEKALI DA DODJU NA MARU SA NADOM DA CE NJIHOV NAPACENI I NAMUCENI TIM NESTO USPETI DA UCINI NA TOM DERBIJU. OVIM GESTOVIMA POKAZUJU KAO DOCI CE DA BOJKOTUJU ZEKU I BJEKU...MA NISU ONI NIKAKVI NAVIJACI, SVE JE TO JAD I CEMER!!!

kizony

pre 17 godina

Navijač sam Partizana od malih nogu (a imam blizu 40). Nikada u svom životu nisam ni pomislio da poželim da moj klub izgubi neku utakmicu. Jednom sam to poželeo reprezentaciji (sa Azerbejdžanom) i mogu reći da se zbog toga gorko kajem. To je sport, nekad se dobija nekad se gubi, često i u serijama. Pa moraju i komšinice da uzmu neku titulu. Bilo bi krajnje dosadno da Partizan stalno bude prvak, kao npr. u košarci.

Problem Zeke & Bjeke je što su Partizan uveli u LŠ, a kasnije i u Ligu UEFA i time postavili standarde za ubuduće. Sve ispod toga je neuspeh. Neću da ih branim, ali ko sam ja da ih smenjujem. Pri tome, duboko sam ubeđen da su utakmicu sa Peteh Tikvom prodali, jer su procenili da je tu veća zarada (kladionice, a verovatno su ćapili neku lovu i od Izraelaca). I kao što nekolicina starijih komentatora reče, odlazak na stadion je za mene bio praznik i dva sata provedena na čistom vazduhu (ako se izuzmu bakljade i petarde).

Možda bi trebalo razmisliti o smeni vođa navijača, koje lično smatram gomilom iskompleksiranih i bezvrednih likova, a koji samo gledaju svoj interes (tapkaroši, besplatna putovanja itd). Pa takvi i ne gledaju utakmicu jer su sve vreme okrenuti leđima terenu. Kao, šatro, navijaju. Ma 'ajte molim vas.
Pošto ne daju adekvatne predloge za zamenu Z&B, stičem utisak da oni, lično, pretenduju na ta mesta, za koja izgleda smatraju da su veoma profitabilna.

P.S. Izuzetno sam dobro plaćen za svoj posao, ali ne od Z&B, jer nemam nikakve veze sa upravom Partizana. Ja taj Partizan jednostavno volim.

I što neko reče: Gde je ono "I kad dođu nevolje, i kad dođe tuga, uvek će te voleti Grobari sa Juga"?

Pozdrav svima koji iskreno vole Partizan.

fatman

pre 17 godina

Bojim se da nisam razumeo sta je pisac hteo reci.

Zatvorio je deo stadiona koji je i inace prazan.

Hoce da ustedi na redarima???

Veliki Zigic

pre 17 godina

Kakvi cirkuzanti... Uprava pokusava da vrati navijace tako sto ce im zatvoriti tribinu, a navijaci pokazuju karakter tako sto biraju utakmice koje ce da
bojkotuju... Sjajna prica, zasluzuju jedni druge!
Od utakmice ocekujem da bude standardno pogibeljna, nadam se sa sto manje povredjenih, uz Zvezdinu pobedu 1:0!

Zoran

pre 17 godina

Covek pametan zatvorio juznu tribinu, ovakvi navijaci ne trebaju nikome, ponajmanje Partizanu. Sutra im se nece svideti sto sunce sija ili kisa pada pa ce i tada da traze smenu bez obzira koliko ce to da utice na igrace koji igraju!!!

BRKAJLIJA

pre 17 godina

Grobari rade ono sto misle da je dobro za Partizan. popovic je toga svestan. Svi smo svesni cinjenice da je platezna moc stanovnistva mala. Dusebriznici neka brinu onu brigu koja se njih tice. ovo je samo stvar Grobara i Kluba. jer to zajedno cini Partizan.
Meni je strasno zao sto se toliko sekirate i iz komsiluka ili od kojekuda.
resice to Grobari i Klub i bez vas. Ne bavite se ni uslovima, jer se ni to na vas ne odnosi.
Veliki deo od vas ce od muke jos vise pocrveneti pa i pocrnjeti.
Zao mi vas je. Zaista.

Informisan lik

pre 17 godina

Saznao sam iz pouzdanih izvora da se jug renovira,zato se kapije zatvaraju.
Sklanjaju se sve stolice i postavljaju dve fotelje...za dvojicu najvernijih!Pa oni su najduze tu.Zbog njih valjda Partizan i postoji?
Zeka&Bjeka rules! (sve ostalo su sitnice)

Vucko

pre 17 godina

Mogu da dodju, mogu i da odu, mogu i da zakljucaju tribinu, mogu i da protestuju ali jedno znam, pobedicemo i poslati ih kuci sa sve "navijacima".

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Nisam bas siguran da najbolje shvatam ove koji pozdravljaju potez Popovica, i koji u tome vide neki pozitivan iskorak u odnosu na dosadasnju situaciju.
Ukoliko se ne varam, bojkot nema nikakve veze sa predsednikom Popoicem. Zatim, u tom bojkotu ne postoje nikakvi zahtevi kojima se trazi ukazivanje postovanja od strane uprave. Takodje, katnac na jugu ne znaci nista i nista on nece izgladiti kao sto neki veruju. Stvar je vrlo jednostavana, da bi se navijaci vratili na tribinu. Dva coveka treba da odu iz kluba. Medjuim, izgleda da su oni veci od bilo cega. A iza njih ne postoji skoro nista opipljivo u vidu rezultata a u klubu su dvadeset i vise godina. Ali to im ne predstavlja problem da se porede sa Realom ili nekim drugim evropskim gigantom. Znai, ovaj katanac na jugu nije nista do jeftino poltronstvo navijacima koje oni nisu trazili, ili mozda simbolican znak da je novi predednik nemocan da bilo sta promeni, pa tako hoce samo da zakljuci zateceno stanje - zatvoreno do daljnjeg.
Mogao bih da se pozabavim i ovim nadasve traljavim bojkotom. Osim jasnih razloga, sve ostalo je nedoreceno. Ne postoji jasno objasnjenje ni sto se ide na derbi, ni sto se ide na gostovanja, ni sto je ono malo akcija koje su postojale jako lose osmisljeno.
Dolazak na derbi je potpuno nejasan. Da li se dolazi da bi se skandiralo protiv dve osobe ili se dolazi zato sto je derbi iako na izdisaju jos jedina preostala vredna stvar naseg fudbala. Verovatno bi veci efekat bio nepojavljivanje na derbiju nego dolazak i skandiranje protiv dva coveka iz kluba. To samo moze da lose utice na ekipu, cija igra protiv Mladosti nije bila bog zna sta. Daleko od toga da protivnik nesto blista.
U svakom slucaju, katanac na bravi nije nista novo u Srbiji, a dolazak na derbi je bez objasnjenja. U jedno sam siguran : samo neke ozbiljne promene u drustvu mogu da izbace udarni dvojac iz fotelja u Humskoj. A cini mi se da one nisu na vidiku.

Volter

pre 17 godina

Kada su u Engleskoj (UK) vlasti odlučile da na stadione ne puštaju huligane i kada su doneli zakon koji je za ove izgrednike predviđao više godine robije, mnogi su "demokrati" ovo napali. Šta je sa ljudskim pravima? Da skratim: tvoje pravo na slobodu ne sme da ugrozi moje pravo na slobodu. Ovaj prljavi rat koji "grobari" vode protiv "Partizana", neki svesno neki nesvesno, daje pravo i klubu i državi da se necivilizovana bagra izbaci sa stadiona. "J...š tekmu, idemo na tuču" - pročitao sam na ovom sajtu, pre nekoliko dana. Od raspada bivše Jugoslavije, "Partizan" je naš najuspešniji tim (najviše titula, jedini u Ligi šampiona Evrope), a "grobari" sahranjuju, nedavno, živog čoveka iz upšrave kluba, jer im je neko rekao da to rade. Morbidno, ali čovek je stil. Njih "Partizan" više ne plaća, a od nečega se mora živeti. Ima li u Srbiji prodanih duša među navijačima? Ima ih i među dekanima i profesorima prava. Mi smo bolesno društvo, u kome mladi ljudi odbijaju da prihvate građansku kulturu i uljudno ponašanje. Većina tih "navijača" potpuno je asocijalna, njima fali jedan Makarenko, pošto porodicu i školu nisu imali, čiji su vaspitanici (besprizornici) imali zgodan nadimak - Makarenkova kopilad. Oni liče na publiku koju su besplatno pustili u pozorište, na predstavu "Hamleta", a oni su prvo prebili neodlučnog princa, a onda silovali Ofeliju. Kako ova rulja misli da samoupravlja "Partizanom"? Posle dvadeset piva? Njima ni košarkaši nisu po volji, oni bi da i tamo smenjuju trenera, koji je osvojio šest titula (pet uzastopno). Ko njih šta pita? Ko su oni? Ako njih razjure, na utakmice će ponovo dolaziti ozbiljni ljudi, sa plaćenim kartama. Ti "grobari" i te "delije" napravili su od Beograda i Srbije "svinjac Evrope". Neka se nose, sa svojim niskim čelima i osnovnom školom.
Nisu javno rekli šta misle o govorima Zaratustre.

jekum

pre 17 godina

@... i posmatram vedete naseg fudbala, Bobeka, Cajkovskog, Milutinovica, Galica,Vukotica pa i Curkovica i Bjekovica,izvinjavam se mnogim koje nisam pomenuo.
(Krtic, 20. februar 2007 16:27)

E vidis....lepo si ti nabrojao...
Ajd nabroj od ovih sadasnjih koga vredi gledati :((((

BRKAJLIJA

pre 17 godina

@Bata Djora Sr.
Dabogda se Partizanu nista ne dogodilo od onoga sto mu ti pozelis. Sva ti analiza odise samo jednim ciljem. On je :ZAVADI PA VLADAJ.
Djoro, brini svoju brigu, a o smislu bojkota i poteza Grobara, ne brini. To ce Grobari, najbolje resiti.
Neces proci ni ti ni svi oni drugi koji u, vesto upakovanim recenicama, salju poruke destrukcije. Prevario si se i ti i ostali. Grobari imaju mozak i cilj. I znaj da ovde neces napraviti prevagu halabukom. Halabuka je tvoje i tvoje lakampanele, osnovno sredstvo, ali, na vasu zalost, istekao vam je rok upotrebe i vec dugo se oseca smrad.
Ovaj studio ti je dao sansu da komentarises i saljes poruke smisla. Nisi to prihvatio i saljes ono sto saljes. Neka ti bude, ali tvoje, zle namere, upakovane u lepu ambalazu, odavno su provaljene. Idi na Marakanu pa tamo soli koliko ti volja.
Tvoja poruka govori da su grobari glupi i da neznaju sta rade je samo prica o tebi, a nikako o grobarima.
Ej otrezni se momce!!!

Janko

pre 17 godina

Ako Popović uspe da definitivno otera "prave" navijače sa stadiona, za sledeću sezonu kupujem 4 kompleta ulaznica za sve Partizanove utakmice.
"Pravi" su utripovali da su oni stvarno navijači.
Ukoliko klub popusti njihovim zahtevima, opravdanim ili ne, svejedno, to će biti samoukidanje!

DJNS

pre 17 godina

Dobro sto cigani nista ne razumeju to je lako objasniti,ali i ako je i ovaj potez samo zamazivanje ociju,mislim da je ideja(ako je Popoviceva)dobra.Ne treba na sveti jug da dolazi bilo ko,to mesto je za najvatrenije Grobare,a ne za ljude koji dodju zato sto je jeftinije od istoka i zapada pa kad vec nema navijaca,daj da za sitnu kintu gledam sa juga.Cim je bilo besplatno na jugu naravno nikog.

Plikuscht

pre 17 godina

@ Bata Djora Sr.:
'Ukoliko se ne varam, bojkot nema nikakve veze sa predsednikom Popoicem. Zatim, u tom bojkotu ne postoje nikakvi zahtevi kojima se trazi ukazivanje postovanja od strane uprave.'

1. Pa ne znam da li si cuo, ali popovic je postao covek broj jedan u Partizanu, tako da protesti ITEKAKO IMAJU veze sa doticnim gospodinom. Ili mislis da treba da ga bas bude briga?
2. Zanimljivo ... navijaci, navodno, ne traze 'postovanje' od strane uprave ... a sa druge strane bi da ih smenjuju i postavljaju!?!? Kakva jeftina semantika!

filip

pre 17 godina

Ma idemo svi na jug u rupu da ih
posetimo kako se voli svoj klub!! A kada odu Zeka&Bjeka problem je resen :) Bojim se da ce problemi tek tada da pocnu

DebeliNS

pre 17 godina

Ne mogu da vam opisem koliko me je boleo k.... da li ce Dzajka ili pasi poljana da bude predsednik askalija,ali musavima je izgleda jako stalo i ko nam je u upravi,da li bojkotujemo,kako igramo...Pa stignete li vi od ovih silnih briga da odgledate i neku vasu tekmu?Popovicu mani se ovakvih poteza,ili nesto konkretno uradi ili se skloni i pusti nekoga ko to moze.Necemo Zecevica i Bjekovica u upravi i sta ti tu nije jasno?Sve ostalo je bacanje prasine u oci.

Željko

pre 17 godina

Kakav crni derbi!!!Na derbi neka idu takozvanae vodje koje vole Prtizan isto koliko Bjeković i Zečević.Mi pravi navijači Partizana nastavljamo bojkot DO KONAČNE POBEDE!

Stark

pre 17 godina

Dokle vise...Neophodno je izvrsiti samo dve promene pa da se stvari promene ali cako i to ne moze,Srbija je taoc jednog coveka a Partizan dva!

Veliki Zigic

pre 17 godina

@debeliNS : Gari pa kad te nesto boli pametno je posetiti lekara, a pusti nas (sampione Evrope i sveta, 1991.) da uzivamo u trapavim potezima uprave i navijaca kluba koji masta o tome da nam bude ravan!
Neosvojiva tvrdjava vas sve spremno ceka!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@Plikuscht
Uoznat sam da je Popovic predsednik, ali hvala na informaciji. Njega treba sve da bude briga jer je na takvoj poziciji. Navijacima ne smeta Popovic, i zato sam napisao da protest nema veze sa njim. On treba da pokaze da li je marioneta dvojca zbog kojeg je ceo protest i nastao, ili covek koji shvata da nije sva vrednost jednog kluba u dva coveka.
Ovaj protest nije nastao zbog nedostatka postovanja od strane kluba prema navijacima , vec zbog samovolje dva coveka ciji je rad doveo klub na ivicu propasti. I stvar je tu vrlo jednostavna i ne treba je siriti. Kad odu ta dvojica, korak po korak stvar ce se stabilizovati sa novim ljudima. Ali Zeka i Bjeka su drzava u drzavi, i kao sto sam napisao, jedino ozbiljne promene u drustvu mogu da ih isparkiraju iz fotelja koje su zajasili.
A Popovic ima izvnrednu priliku da pokaze da li ima svoje ja ili ne, a ako pokze da nema, e onda ce protest i te kako da ga se tice, i verujem da ce se i njegovo ime prikljuciti listi zahteva.
@BRKAJLIJA
Vidim da si u formi. I drago mi je.