Fudbal 55

Subota, 17.02.2007.

15:05

MSL: Partizan na drugom mestu

MSL: Partizan na drugom mestu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Verni grobar

pre 17 godina

Stvarno treba da vas bude sramota, sta mislite da ako ce te se vecno kriti kuci i s***i kako mrzite upravu i cekate da ode da cete nesto postici. Stvarno sramota treba da se stidite. Sada jedino mozemo da pomognemo i da na svaku utakmicu odemo i napunimo jug a treba da pocnemo od derbija jer mislim da sa djukicem i ovim mladim timom mozemo da uradimo svasta, samo treba malo vere. Nadam se da ce nejvatrenije grobare ova poruka navesti na razmisljanje i da ce doci sa mnom na derbi

SRBA GROBAR

pre 17 godina

Ma ljudi idite na utakmice pogotovu na derbi, sta je vama vidite da je ekipa mlada i da im treba podrska ,trener je nov a igraci pomalo neiskusni. Dajte PARTIZANU navijacku podrsku jel partizan nije Bjeka i Zeka PARTIZAN JE VELIKI KLUB i nisu igraci krivi sto su oni u klubu mislim na ovu dvoicu. Jeste da su igraci izvrsioci sportske duznosti i oni su oni zadnji prestavnici kluba i oni od kojih zavisi plasman partizana .MISLIM DA JE DUZNOST SVAKOG PRAVOG GROBARA DA BODRI PARTIZAN I U DOBRU I U ZLU. A BOJKOT pa oni sisu poceli da bojkotuju sada pre par meseci vec kad je partizan bio naj aktivniji, 2 dana posle ispadanja iz lige sampiona poceli da bojkotuju i za vreme dok su vec znali da partizan nema vise nikakvih sansi protiv reala ,marselja,porta i ostalih oni su i tada vec poceli da uzvikuju lopovi i svasta nesto. I vi sada sudite dali su oni stvarno toliko pravedni koliko pricaju . Ja zivim u Svajcarskoj i nemam toliko vremena da tekme gledam sa stadiona , ali da sam dole mislim i siguran sam da bih i treninge gledao uzivo a kamoli utakmice i DERBI,pa nema te sile koja bi me sprecila da gledam utakmice a njima smetaju Bjekovic i Zecevic . SRAMOTA GROBARI SRAMOTA KOMSIJE VAM SE RUGAJU A NEMAJU NIKAKVE KORISTI OD TOGA ALI MI IMAMO STETU I TO JE NJIMA VOLJA DA JOS VISE VOLE SVOJE. ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA " BOG NAM POMOGO "

Siegfried

pre 17 godina

Partizan se mnogo mucio sa timom iz Apatina.Igraci su jednostavno izgorjeli u velikoj zelji da predstave u najboljem izdanju.Mislim da niko u ligi ne igra pod vecim pritiskom nego Partizan.Partizan je u velikom bodovnom zaostatku u odnosu na Zvezdu a sta tek reci o bojkotu navijaca?Umjesto da pomognu svom klubu oni rade suprotno i pomazu direktnog konkurenta.Svaka cast onim ljudima koji su dosli na stadion protiv Mladosti.Skidam im kapu.Ovaj tim Partizana ima potencijal.Oni ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje.Nadam se da ce protiv Zvezde jednostavno da eksplodiraju i napokon pobjede.Iskupili bi se za sve one mnogobrojne propuste u protekloj polusezoni.Volim Partizan.
Pozdrav

SuroviPartizan

pre 17 godina

Bas se pitam zasto Apatinci hoce da istupe iz lige? Pa ovaj sudija je kao deda mraz za Partizan! Blago Zeki i Bjeki dok je ovakvih sudija!!!!

listopad

pre 17 godina

idemo na derbi,normalno
sta ovi Dusebriznici
(tkzv navijaci Partizana)
hoce prekinuli su bojkot
na proslom Derbiju
Uvek uz Partizana i po bilo koju cenu
Nikada necu navijati protiv Partizana kao oni sto su bili na utakmici protiv Oksera
jadnici nemam drugi komentar

goran

pre 17 godina

Mislim da ce nas cigani zgromiti.Kada uzmemo u obzir kompleks koji imaju nasi igraci,trenutno stanje u klubu,trenutnu igru koju pruzaju-crno nam se pise.Zeko,Bjeko-molim vas idite.Sta god da uradite,ne vredi vam.Vase ruke vise se ne peru.

Grobar=Gunner

pre 17 godina

Da li ste culi za Engleskog velikana Arsenala to ti je Partizan sa otoka.Sa jednim golom ide se i do titule.
I kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobari sa juga.

Timok

pre 17 godina

Super-3 boda kao kuca.Samo me nervira vise ta cela situacija Zeka Bjeka Grobari.Imam osecaj da su Z i B pustili za dz na stadion pre par godina dok grobari jos nisu bili u strajku da do strajka ne bi ni doslo.Malo mi smesno zvuci da je besplatan ulaz na jna a ja placam 100din da gledam treceligasa Timoka-mada je taj Timok izbacio Partizan iz kupa pre par godina.

Grobari su Doktori

pre 17 godina

A kad dodju nevolje i kad dodje tuga nece tebe bodriti GROBARI sa JUGA!!da smo bili na tekmi verujte mi bilo jos min.2 kom. i mnogo bolja igra!!!

cedo grobar

pre 17 godina

OVO ŠTO JE DANAS BILO NA UTAKMICI JE KATASTROFA!NEMA IGRE!SPORO SE IGRA,SVAKA AKCIJA IDE 5 PUTA U NAZAD DO RNIĆA ILI MIHAJLOVA.
OVAJ LAZETIĆ NABIJO 10 A NIJEDNOM NIJE BIJO U SANSI ZA GOL.
KO ŠTO DJUKIĆ KAŽE; (ZNAĆI) KATASTROFA!!!
JADNI SMO MI PROTIV ZVEZDE!!!!

sandro nish

pre 17 godina

svaka vam cast,da pobedite 1-0,stvarno zadivljujuce!!!
ali gledajte sutra zvezdu,i videcete sve sto treba di vidite!!!forza Zvezda!!delija nish

Moz' da znachi

pre 17 godina

Znaci, uspeli smo da pobedimo. ne moze se reci da je tim perfektno ukonponovan, ali, znaci, moze se ocekivati bolja igra koja vise znaci. Posto je sastav podmladjen, znaci, da ima mesta za napredak u igri, a to mnogo znaci za buducnost FKP.

Robin

pre 17 godina

Partizan pobjedio,Mladost izgubila i OFK-a izgubila.Samo jos sutra da Bezanija skalpira ono " cudo" od tima i situacija ce biti vise nego perfektna.Logicno da je utakmica bila nervozna i sa mnogo gresaka.Kad se jedan tim kao Mladost iskljucivo na razgradjivanje igre koncentrise tesko je vidjeti lijep fudbal.Uostalom tako svi igraju protiv Partizana.Pored toga ne bih zelio da pravdam igrace Partizana.Oni moraju mnogo bolje da igraju.Najvaznije da je start uspjeo i da nam sad Mladost i OFK-a gledaju u ledja.Sad se treba koncentrisati za mec protiv one "strasne evropske"Zvezde i napokon je oboriti na pleca.Licno sam ubjedjen da ce tako biti.Pozdrav svim partizanovcima koji ne ucestvuju u ovoj zavjeri zvanoj bojkot.

goran

pre 17 godina

Partizan vise nije tim za respekt.Nema tim,nema trenera,svadja je u kuci.Ovakvo stanje moze da potraje jos dugo,a niko da popusti.Ovakva pobeda protiv apatinaca ide u prilog mojoj tvrdnji.Lose,lose,lose.

goran

pre 17 godina

Penal, iskljucenje...Jos samo da utakmice traju po 110 minuta. Partizan je uzeo Zvezdinu taktiku za osvajanje prvog mesta. Zvezdo cuvaj se !

Stefan_Kg

pre 17 godina

Dobro je momci, bice bolje u narednim utakmicama, samo kad bi se vratili navijaci...nije isti partizan sa njima i bez njih, nekako je humska dosta tiha i nema tog osecaja za pobedom kao pre, a i zelje tolike.Samo hrabro, DERBI je blizu!!!

Pante

pre 17 godina

Kao prwo ne lozite se...nastawlja se stara lepa prica...prwo se iskljuci igrac,ako to ne urodi plodom...onda ide penal...a ako je i to malo... Ma nije ni wazno. Nash cenjeni internacionalac Miroslaw Djukic je na konferenciji za shtampu posle utakmice 132 puta rekao "ZNACI".

Zokipfc

pre 17 godina

Auuu komentara!!!! Tipicno za nas vecito nezadovoljne Srbe! Kao, prvo da kazem da sam ja licno zadovoljan rezultatom jer se zna kako ekipe igraju protiv Partizana u gostima! Bunker, teski! A kao drugo, neka se misevi pripaze sutra Bezanije, pa neka razmisljaju sta ce biti na derbiju, ja se nadam pobedi! A taj bojkot... to mi je vise smeso, zalosno, ma ne znam. Nisam iz Bg, a da jesam isao bih na svaku utakmicu, jer ovo vise nema smisla. Gde je ono " I kad dodju nevolje, i kad dodje tuga, uvek ce te voleti Grobari sa JUGA!!!!!!!!

Grba

pre 17 godina

Daj, bre pola vas sto komentarisete nije ni bilo na danasnjoj tekmi.
Pre svega, bilo je 4 000 - 5 000 gledalaca. Odmah se vidi da je Djukic unapredio neke segmente igre, ali moze to mnogo bolje…Dobro, prva tekma u polusezoni pa je za ocekivati da bude malo stegnuto, uostalom koliko vidim u celom kolu su data 4 gola.
Zadnja linija je jako dobro funkcionisala, i iako je Rna Partizanovo dete, moram priznati da se Mihajlov sve vise namece.
Lazic je majstor, covece bio sam sumnjicav kad su ga doveli, ali Partizan posle 2-3 god.dobi pravog pakera. Proigrava, ima nepredvidive poteze, nisam u srpskom fudbalu video skoro takvog igraca. Naravno pred njim je tek vreme da se dokaze.
Sto se igre generalno tice, svi su mi odigrali ispod nivoa.
Krivo mi je bilo sto Maletic i Rukavina nisu odigrali kako znaju, trudili su se al im nije islo, zapravo Maletic nije pratio Rukavinu. A kad sam ih gledao uzivo protiv Srema, i na tekmama sa priprema u Dubaiu, bili su perfektni - brzi, ma zmureci su igrali.
Za njih ne brinem, bice odlican tandem.
Zakljucak - vide se obrisi, moze ovo da bude jako dobra igra, i dobar tim
Ali potrebno je vreme, da ne budu pod bespotrebnim pritiskom, jer mnogo je mladih, jos je ovo i potpuno nova ekipa, ali bice ovo ok.
Kul je i sto je Djukic na kraju tekme okupio celu ekipu na centru terena da pozdrave navijace, pa smo i mi njima otpozdravili

DEKI GROBAR (RONALDO)

pre 17 godina

KONACNO,KONACNO.NAJZAD PRE LEPA UTAKMICA I POBEDA PARTIZAN.SA SAMO MALO SRECE DA IMA PARTIZAN,BI GAZILI PO 3,4 PA I 5 NULA.SAMO NAPRED PARTIZAN STIZAMO ZVEZDU.

marko

pre 17 godina

Ne mogu da verujem... Djukic (kome je svaka druga rec "znaci") je zadovoljan utakmicom i igrom protiv dobro organizovanog protivnika... smesno... pa on se branio poslednjih 10-ak minuta iako je imao igraca vise... da ne govorim o bednoj igri i jedne i druge ekipe... Ne pise nam se dobro sledece subote... "Znaci" Zvezda ce nas isprasiti na marakani sledece subote... Tuzno...

anti Z&B company

pre 17 godina

1:0 protiv apatina???je li to novi partizan?dobro je
sto smo pobedili zbog samopouzdanja pred derbi iako mislim da je ovo kupljena utakmica.djukic ce pokazati svoju vrednost na derbiju.ali i dalje stoji UPRAVA NAPOLJE!

aleksandar

pre 17 godina

MSL:Partizan na drugom mestu Opet stara priča,naša čuvena jalova igra,dosadna ubi boze,dva šuta za devedeset minuta. Nikad nećemo igrati brzo i jednostavno.Nije ni čudo,sa ovakvim igračima i ne moze bolje.Sećam se vremena kad su u napadu partizana igrali Milko i Vokri,pravi majstori,a ovi današnji samo znaju da trče i ništa više.Zao mi je samo što sam izdao grobare i otišao na utakmicu čisto da udahnem vazduh.Grobar sam,ali iskreno sam navijao za protivnika,jer se nadam dašto je gore,to će pre da odu lopovi iz Partizana.Što je mnogo,mnogo je.Vladaju Partizanom skoro trideset godina.VOLIM PARTIZAN!

Red Star Forever

pre 17 godina

ovaj partizan je strasan sa igracem vise i dosudjenim penalom 1-0 protiv apatinaca svaka cast i jos su srecni i zadovoljni. Sto se mene tice
ovo je super.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

bbrs

pre 17 godina

Ooopaa bato ,krenulo se silovito .Penali ,isključenja ,bogami teško nama u Nedelju.Nego neka Bajević u nedelju izvede drugi tim ili juniore pa nek se deca igraju

Cvija

pre 17 godina

Sramota i tuga da se ovo zove fudbal. U pet utakmica cetiri gola, uzas i katastrofa. Kako oni ocekuju da publika dodje na stadione, jadno i bedno

stevacom55

pre 17 godina

Banovali me na jednom forumu, samo zato sto sam reko da je bojkot lose organizovan, i da cu otici na utakmicu.

Ja prognozirao 2:0, i bilo bi da Neca nije promasio penal.
Al, ok, i sa svom konfuzijom na terenu, i sa bunkerom i sa konstantn im ometanjem igre, od strane Apatinaca, neko se usudio da sutne i postigne lep pogodak.

Daj vise da pobedimo i taj derbi, i bice super.

aleksandar

pre 17 godina

Otišao sam da gledam Partizana i ništa novo.Opet isto sranje,opet jalova igra.Zao mi je samo što sam izdao grobare i otišao na stadion čisto da budem malo na vazduhu.Time sam dao za pravo Zečeviću i Bjekoviću da kazu kako poseta i nije tako loša.ODLAZITE VEĆ JEDNOM!VOLIM PARTIZAN

stevacom55

pre 17 godina

Banovali me na jednom forumu, samo zato sto sam reko da je bojkot lose organizovan, i da cu otici na utakmicu.

Ja prognozirao 2:0, i bilo bi da Neca nije promasio penal.
Al, ok, i sa svom konfuzijom na terenu, i sa bunkerom i sa konstantn im ometanjem igre, od strane Apatinaca, neko se usudio da sutne i postigne lep pogodak.

Daj vise da pobedimo i taj derbi, i bice super.

aleksandar

pre 17 godina

Otišao sam da gledam Partizana i ništa novo.Opet isto sranje,opet jalova igra.Zao mi je samo što sam izdao grobare i otišao na stadion čisto da budem malo na vazduhu.Time sam dao za pravo Zečeviću i Bjekoviću da kazu kako poseta i nije tako loša.ODLAZITE VEĆ JEDNOM!VOLIM PARTIZAN

aleksandar

pre 17 godina

MSL:Partizan na drugom mestu Opet stara priča,naša čuvena jalova igra,dosadna ubi boze,dva šuta za devedeset minuta. Nikad nećemo igrati brzo i jednostavno.Nije ni čudo,sa ovakvim igračima i ne moze bolje.Sećam se vremena kad su u napadu partizana igrali Milko i Vokri,pravi majstori,a ovi današnji samo znaju da trče i ništa više.Zao mi je samo što sam izdao grobare i otišao na utakmicu čisto da udahnem vazduh.Grobar sam,ali iskreno sam navijao za protivnika,jer se nadam dašto je gore,to će pre da odu lopovi iz Partizana.Što je mnogo,mnogo je.Vladaju Partizanom skoro trideset godina.VOLIM PARTIZAN!

bbrs

pre 17 godina

Ooopaa bato ,krenulo se silovito .Penali ,isključenja ,bogami teško nama u Nedelju.Nego neka Bajević u nedelju izvede drugi tim ili juniore pa nek se deca igraju

Red Star Forever

pre 17 godina

ovaj partizan je strasan sa igracem vise i dosudjenim penalom 1-0 protiv apatinaca svaka cast i jos su srecni i zadovoljni. Sto se mene tice
ovo je super.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Cvija

pre 17 godina

Sramota i tuga da se ovo zove fudbal. U pet utakmica cetiri gola, uzas i katastrofa. Kako oni ocekuju da publika dodje na stadione, jadno i bedno

anti Z&B company

pre 17 godina

1:0 protiv apatina???je li to novi partizan?dobro je
sto smo pobedili zbog samopouzdanja pred derbi iako mislim da je ovo kupljena utakmica.djukic ce pokazati svoju vrednost na derbiju.ali i dalje stoji UPRAVA NAPOLJE!

marko

pre 17 godina

Ne mogu da verujem... Djukic (kome je svaka druga rec "znaci") je zadovoljan utakmicom i igrom protiv dobro organizovanog protivnika... smesno... pa on se branio poslednjih 10-ak minuta iako je imao igraca vise... da ne govorim o bednoj igri i jedne i druge ekipe... Ne pise nam se dobro sledece subote... "Znaci" Zvezda ce nas isprasiti na marakani sledece subote... Tuzno...

DEKI GROBAR (RONALDO)

pre 17 godina

KONACNO,KONACNO.NAJZAD PRE LEPA UTAKMICA I POBEDA PARTIZAN.SA SAMO MALO SRECE DA IMA PARTIZAN,BI GAZILI PO 3,4 PA I 5 NULA.SAMO NAPRED PARTIZAN STIZAMO ZVEZDU.

Grba

pre 17 godina

Daj, bre pola vas sto komentarisete nije ni bilo na danasnjoj tekmi.
Pre svega, bilo je 4 000 - 5 000 gledalaca. Odmah se vidi da je Djukic unapredio neke segmente igre, ali moze to mnogo bolje…Dobro, prva tekma u polusezoni pa je za ocekivati da bude malo stegnuto, uostalom koliko vidim u celom kolu su data 4 gola.
Zadnja linija je jako dobro funkcionisala, i iako je Rna Partizanovo dete, moram priznati da se Mihajlov sve vise namece.
Lazic je majstor, covece bio sam sumnjicav kad su ga doveli, ali Partizan posle 2-3 god.dobi pravog pakera. Proigrava, ima nepredvidive poteze, nisam u srpskom fudbalu video skoro takvog igraca. Naravno pred njim je tek vreme da se dokaze.
Sto se igre generalno tice, svi su mi odigrali ispod nivoa.
Krivo mi je bilo sto Maletic i Rukavina nisu odigrali kako znaju, trudili su se al im nije islo, zapravo Maletic nije pratio Rukavinu. A kad sam ih gledao uzivo protiv Srema, i na tekmama sa priprema u Dubaiu, bili su perfektni - brzi, ma zmureci su igrali.
Za njih ne brinem, bice odlican tandem.
Zakljucak - vide se obrisi, moze ovo da bude jako dobra igra, i dobar tim
Ali potrebno je vreme, da ne budu pod bespotrebnim pritiskom, jer mnogo je mladih, jos je ovo i potpuno nova ekipa, ali bice ovo ok.
Kul je i sto je Djukic na kraju tekme okupio celu ekipu na centru terena da pozdrave navijace, pa smo i mi njima otpozdravili

Zokipfc

pre 17 godina

Auuu komentara!!!! Tipicno za nas vecito nezadovoljne Srbe! Kao, prvo da kazem da sam ja licno zadovoljan rezultatom jer se zna kako ekipe igraju protiv Partizana u gostima! Bunker, teski! A kao drugo, neka se misevi pripaze sutra Bezanije, pa neka razmisljaju sta ce biti na derbiju, ja se nadam pobedi! A taj bojkot... to mi je vise smeso, zalosno, ma ne znam. Nisam iz Bg, a da jesam isao bih na svaku utakmicu, jer ovo vise nema smisla. Gde je ono " I kad dodju nevolje, i kad dodje tuga, uvek ce te voleti Grobari sa JUGA!!!!!!!!

Stefan_Kg

pre 17 godina

Dobro je momci, bice bolje u narednim utakmicama, samo kad bi se vratili navijaci...nije isti partizan sa njima i bez njih, nekako je humska dosta tiha i nema tog osecaja za pobedom kao pre, a i zelje tolike.Samo hrabro, DERBI je blizu!!!

goran

pre 17 godina

Penal, iskljucenje...Jos samo da utakmice traju po 110 minuta. Partizan je uzeo Zvezdinu taktiku za osvajanje prvog mesta. Zvezdo cuvaj se !

Pante

pre 17 godina

Kao prwo ne lozite se...nastawlja se stara lepa prica...prwo se iskljuci igrac,ako to ne urodi plodom...onda ide penal...a ako je i to malo... Ma nije ni wazno. Nash cenjeni internacionalac Miroslaw Djukic je na konferenciji za shtampu posle utakmice 132 puta rekao "ZNACI".

goran

pre 17 godina

Partizan vise nije tim za respekt.Nema tim,nema trenera,svadja je u kuci.Ovakvo stanje moze da potraje jos dugo,a niko da popusti.Ovakva pobeda protiv apatinaca ide u prilog mojoj tvrdnji.Lose,lose,lose.

Robin

pre 17 godina

Partizan pobjedio,Mladost izgubila i OFK-a izgubila.Samo jos sutra da Bezanija skalpira ono " cudo" od tima i situacija ce biti vise nego perfektna.Logicno da je utakmica bila nervozna i sa mnogo gresaka.Kad se jedan tim kao Mladost iskljucivo na razgradjivanje igre koncentrise tesko je vidjeti lijep fudbal.Uostalom tako svi igraju protiv Partizana.Pored toga ne bih zelio da pravdam igrace Partizana.Oni moraju mnogo bolje da igraju.Najvaznije da je start uspjeo i da nam sad Mladost i OFK-a gledaju u ledja.Sad se treba koncentrisati za mec protiv one "strasne evropske"Zvezde i napokon je oboriti na pleca.Licno sam ubjedjen da ce tako biti.Pozdrav svim partizanovcima koji ne ucestvuju u ovoj zavjeri zvanoj bojkot.

Moz' da znachi

pre 17 godina

Znaci, uspeli smo da pobedimo. ne moze se reci da je tim perfektno ukonponovan, ali, znaci, moze se ocekivati bolja igra koja vise znaci. Posto je sastav podmladjen, znaci, da ima mesta za napredak u igri, a to mnogo znaci za buducnost FKP.

sandro nish

pre 17 godina

svaka vam cast,da pobedite 1-0,stvarno zadivljujuce!!!
ali gledajte sutra zvezdu,i videcete sve sto treba di vidite!!!forza Zvezda!!delija nish

cedo grobar

pre 17 godina

OVO ŠTO JE DANAS BILO NA UTAKMICI JE KATASTROFA!NEMA IGRE!SPORO SE IGRA,SVAKA AKCIJA IDE 5 PUTA U NAZAD DO RNIĆA ILI MIHAJLOVA.
OVAJ LAZETIĆ NABIJO 10 A NIJEDNOM NIJE BIJO U SANSI ZA GOL.
KO ŠTO DJUKIĆ KAŽE; (ZNAĆI) KATASTROFA!!!
JADNI SMO MI PROTIV ZVEZDE!!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

A kad dodju nevolje i kad dodje tuga nece tebe bodriti GROBARI sa JUGA!!da smo bili na tekmi verujte mi bilo jos min.2 kom. i mnogo bolja igra!!!

Timok

pre 17 godina

Super-3 boda kao kuca.Samo me nervira vise ta cela situacija Zeka Bjeka Grobari.Imam osecaj da su Z i B pustili za dz na stadion pre par godina dok grobari jos nisu bili u strajku da do strajka ne bi ni doslo.Malo mi smesno zvuci da je besplatan ulaz na jna a ja placam 100din da gledam treceligasa Timoka-mada je taj Timok izbacio Partizan iz kupa pre par godina.

Grobar=Gunner

pre 17 godina

Da li ste culi za Engleskog velikana Arsenala to ti je Partizan sa otoka.Sa jednim golom ide se i do titule.
I kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobari sa juga.

goran

pre 17 godina

Mislim da ce nas cigani zgromiti.Kada uzmemo u obzir kompleks koji imaju nasi igraci,trenutno stanje u klubu,trenutnu igru koju pruzaju-crno nam se pise.Zeko,Bjeko-molim vas idite.Sta god da uradite,ne vredi vam.Vase ruke vise se ne peru.

listopad

pre 17 godina

idemo na derbi,normalno
sta ovi Dusebriznici
(tkzv navijaci Partizana)
hoce prekinuli su bojkot
na proslom Derbiju
Uvek uz Partizana i po bilo koju cenu
Nikada necu navijati protiv Partizana kao oni sto su bili na utakmici protiv Oksera
jadnici nemam drugi komentar

SuroviPartizan

pre 17 godina

Bas se pitam zasto Apatinci hoce da istupe iz lige? Pa ovaj sudija je kao deda mraz za Partizan! Blago Zeki i Bjeki dok je ovakvih sudija!!!!

Siegfried

pre 17 godina

Partizan se mnogo mucio sa timom iz Apatina.Igraci su jednostavno izgorjeli u velikoj zelji da predstave u najboljem izdanju.Mislim da niko u ligi ne igra pod vecim pritiskom nego Partizan.Partizan je u velikom bodovnom zaostatku u odnosu na Zvezdu a sta tek reci o bojkotu navijaca?Umjesto da pomognu svom klubu oni rade suprotno i pomazu direktnog konkurenta.Svaka cast onim ljudima koji su dosli na stadion protiv Mladosti.Skidam im kapu.Ovaj tim Partizana ima potencijal.Oni ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje.Nadam se da ce protiv Zvezde jednostavno da eksplodiraju i napokon pobjede.Iskupili bi se za sve one mnogobrojne propuste u protekloj polusezoni.Volim Partizan.
Pozdrav

SRBA GROBAR

pre 17 godina

Ma ljudi idite na utakmice pogotovu na derbi, sta je vama vidite da je ekipa mlada i da im treba podrska ,trener je nov a igraci pomalo neiskusni. Dajte PARTIZANU navijacku podrsku jel partizan nije Bjeka i Zeka PARTIZAN JE VELIKI KLUB i nisu igraci krivi sto su oni u klubu mislim na ovu dvoicu. Jeste da su igraci izvrsioci sportske duznosti i oni su oni zadnji prestavnici kluba i oni od kojih zavisi plasman partizana .MISLIM DA JE DUZNOST SVAKOG PRAVOG GROBARA DA BODRI PARTIZAN I U DOBRU I U ZLU. A BOJKOT pa oni sisu poceli da bojkotuju sada pre par meseci vec kad je partizan bio naj aktivniji, 2 dana posle ispadanja iz lige sampiona poceli da bojkotuju i za vreme dok su vec znali da partizan nema vise nikakvih sansi protiv reala ,marselja,porta i ostalih oni su i tada vec poceli da uzvikuju lopovi i svasta nesto. I vi sada sudite dali su oni stvarno toliko pravedni koliko pricaju . Ja zivim u Svajcarskoj i nemam toliko vremena da tekme gledam sa stadiona , ali da sam dole mislim i siguran sam da bih i treninge gledao uzivo a kamoli utakmice i DERBI,pa nema te sile koja bi me sprecila da gledam utakmice a njima smetaju Bjekovic i Zecevic . SRAMOTA GROBARI SRAMOTA KOMSIJE VAM SE RUGAJU A NEMAJU NIKAKVE KORISTI OD TOGA ALI MI IMAMO STETU I TO JE NJIMA VOLJA DA JOS VISE VOLE SVOJE. ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA " BOG NAM POMOGO "

Verni grobar

pre 17 godina

Stvarno treba da vas bude sramota, sta mislite da ako ce te se vecno kriti kuci i s***i kako mrzite upravu i cekate da ode da cete nesto postici. Stvarno sramota treba da se stidite. Sada jedino mozemo da pomognemo i da na svaku utakmicu odemo i napunimo jug a treba da pocnemo od derbija jer mislim da sa djukicem i ovim mladim timom mozemo da uradimo svasta, samo treba malo vere. Nadam se da ce nejvatrenije grobare ova poruka navesti na razmisljanje i da ce doci sa mnom na derbi

stevacom55

pre 17 godina

Banovali me na jednom forumu, samo zato sto sam reko da je bojkot lose organizovan, i da cu otici na utakmicu.

Ja prognozirao 2:0, i bilo bi da Neca nije promasio penal.
Al, ok, i sa svom konfuzijom na terenu, i sa bunkerom i sa konstantn im ometanjem igre, od strane Apatinaca, neko se usudio da sutne i postigne lep pogodak.

Daj vise da pobedimo i taj derbi, i bice super.

aleksandar

pre 17 godina

Otišao sam da gledam Partizana i ništa novo.Opet isto sranje,opet jalova igra.Zao mi je samo što sam izdao grobare i otišao na stadion čisto da budem malo na vazduhu.Time sam dao za pravo Zečeviću i Bjekoviću da kazu kako poseta i nije tako loša.ODLAZITE VEĆ JEDNOM!VOLIM PARTIZAN

aleksandar

pre 17 godina

MSL:Partizan na drugom mestu Opet stara priča,naša čuvena jalova igra,dosadna ubi boze,dva šuta za devedeset minuta. Nikad nećemo igrati brzo i jednostavno.Nije ni čudo,sa ovakvim igračima i ne moze bolje.Sećam se vremena kad su u napadu partizana igrali Milko i Vokri,pravi majstori,a ovi današnji samo znaju da trče i ništa više.Zao mi je samo što sam izdao grobare i otišao na utakmicu čisto da udahnem vazduh.Grobar sam,ali iskreno sam navijao za protivnika,jer se nadam dašto je gore,to će pre da odu lopovi iz Partizana.Što je mnogo,mnogo je.Vladaju Partizanom skoro trideset godina.VOLIM PARTIZAN!

bbrs

pre 17 godina

Ooopaa bato ,krenulo se silovito .Penali ,isključenja ,bogami teško nama u Nedelju.Nego neka Bajević u nedelju izvede drugi tim ili juniore pa nek se deca igraju

Red Star Forever

pre 17 godina

ovaj partizan je strasan sa igracem vise i dosudjenim penalom 1-0 protiv apatinaca svaka cast i jos su srecni i zadovoljni. Sto se mene tice
ovo je super.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Cvija

pre 17 godina

Sramota i tuga da se ovo zove fudbal. U pet utakmica cetiri gola, uzas i katastrofa. Kako oni ocekuju da publika dodje na stadione, jadno i bedno

anti Z&B company

pre 17 godina

1:0 protiv apatina???je li to novi partizan?dobro je
sto smo pobedili zbog samopouzdanja pred derbi iako mislim da je ovo kupljena utakmica.djukic ce pokazati svoju vrednost na derbiju.ali i dalje stoji UPRAVA NAPOLJE!

marko

pre 17 godina

Ne mogu da verujem... Djukic (kome je svaka druga rec "znaci") je zadovoljan utakmicom i igrom protiv dobro organizovanog protivnika... smesno... pa on se branio poslednjih 10-ak minuta iako je imao igraca vise... da ne govorim o bednoj igri i jedne i druge ekipe... Ne pise nam se dobro sledece subote... "Znaci" Zvezda ce nas isprasiti na marakani sledece subote... Tuzno...

DEKI GROBAR (RONALDO)

pre 17 godina

KONACNO,KONACNO.NAJZAD PRE LEPA UTAKMICA I POBEDA PARTIZAN.SA SAMO MALO SRECE DA IMA PARTIZAN,BI GAZILI PO 3,4 PA I 5 NULA.SAMO NAPRED PARTIZAN STIZAMO ZVEZDU.

Grba

pre 17 godina

Daj, bre pola vas sto komentarisete nije ni bilo na danasnjoj tekmi.
Pre svega, bilo je 4 000 - 5 000 gledalaca. Odmah se vidi da je Djukic unapredio neke segmente igre, ali moze to mnogo bolje…Dobro, prva tekma u polusezoni pa je za ocekivati da bude malo stegnuto, uostalom koliko vidim u celom kolu su data 4 gola.
Zadnja linija je jako dobro funkcionisala, i iako je Rna Partizanovo dete, moram priznati da se Mihajlov sve vise namece.
Lazic je majstor, covece bio sam sumnjicav kad su ga doveli, ali Partizan posle 2-3 god.dobi pravog pakera. Proigrava, ima nepredvidive poteze, nisam u srpskom fudbalu video skoro takvog igraca. Naravno pred njim je tek vreme da se dokaze.
Sto se igre generalno tice, svi su mi odigrali ispod nivoa.
Krivo mi je bilo sto Maletic i Rukavina nisu odigrali kako znaju, trudili su se al im nije islo, zapravo Maletic nije pratio Rukavinu. A kad sam ih gledao uzivo protiv Srema, i na tekmama sa priprema u Dubaiu, bili su perfektni - brzi, ma zmureci su igrali.
Za njih ne brinem, bice odlican tandem.
Zakljucak - vide se obrisi, moze ovo da bude jako dobra igra, i dobar tim
Ali potrebno je vreme, da ne budu pod bespotrebnim pritiskom, jer mnogo je mladih, jos je ovo i potpuno nova ekipa, ali bice ovo ok.
Kul je i sto je Djukic na kraju tekme okupio celu ekipu na centru terena da pozdrave navijace, pa smo i mi njima otpozdravili

Zokipfc

pre 17 godina

Auuu komentara!!!! Tipicno za nas vecito nezadovoljne Srbe! Kao, prvo da kazem da sam ja licno zadovoljan rezultatom jer se zna kako ekipe igraju protiv Partizana u gostima! Bunker, teski! A kao drugo, neka se misevi pripaze sutra Bezanije, pa neka razmisljaju sta ce biti na derbiju, ja se nadam pobedi! A taj bojkot... to mi je vise smeso, zalosno, ma ne znam. Nisam iz Bg, a da jesam isao bih na svaku utakmicu, jer ovo vise nema smisla. Gde je ono " I kad dodju nevolje, i kad dodje tuga, uvek ce te voleti Grobari sa JUGA!!!!!!!!

Stefan_Kg

pre 17 godina

Dobro je momci, bice bolje u narednim utakmicama, samo kad bi se vratili navijaci...nije isti partizan sa njima i bez njih, nekako je humska dosta tiha i nema tog osecaja za pobedom kao pre, a i zelje tolike.Samo hrabro, DERBI je blizu!!!

goran

pre 17 godina

Penal, iskljucenje...Jos samo da utakmice traju po 110 minuta. Partizan je uzeo Zvezdinu taktiku za osvajanje prvog mesta. Zvezdo cuvaj se !

Pante

pre 17 godina

Kao prwo ne lozite se...nastawlja se stara lepa prica...prwo se iskljuci igrac,ako to ne urodi plodom...onda ide penal...a ako je i to malo... Ma nije ni wazno. Nash cenjeni internacionalac Miroslaw Djukic je na konferenciji za shtampu posle utakmice 132 puta rekao "ZNACI".

goran

pre 17 godina

Partizan vise nije tim za respekt.Nema tim,nema trenera,svadja je u kuci.Ovakvo stanje moze da potraje jos dugo,a niko da popusti.Ovakva pobeda protiv apatinaca ide u prilog mojoj tvrdnji.Lose,lose,lose.

Robin

pre 17 godina

Partizan pobjedio,Mladost izgubila i OFK-a izgubila.Samo jos sutra da Bezanija skalpira ono " cudo" od tima i situacija ce biti vise nego perfektna.Logicno da je utakmica bila nervozna i sa mnogo gresaka.Kad se jedan tim kao Mladost iskljucivo na razgradjivanje igre koncentrise tesko je vidjeti lijep fudbal.Uostalom tako svi igraju protiv Partizana.Pored toga ne bih zelio da pravdam igrace Partizana.Oni moraju mnogo bolje da igraju.Najvaznije da je start uspjeo i da nam sad Mladost i OFK-a gledaju u ledja.Sad se treba koncentrisati za mec protiv one "strasne evropske"Zvezde i napokon je oboriti na pleca.Licno sam ubjedjen da ce tako biti.Pozdrav svim partizanovcima koji ne ucestvuju u ovoj zavjeri zvanoj bojkot.

Moz' da znachi

pre 17 godina

Znaci, uspeli smo da pobedimo. ne moze se reci da je tim perfektno ukonponovan, ali, znaci, moze se ocekivati bolja igra koja vise znaci. Posto je sastav podmladjen, znaci, da ima mesta za napredak u igri, a to mnogo znaci za buducnost FKP.

sandro nish

pre 17 godina

svaka vam cast,da pobedite 1-0,stvarno zadivljujuce!!!
ali gledajte sutra zvezdu,i videcete sve sto treba di vidite!!!forza Zvezda!!delija nish

cedo grobar

pre 17 godina

OVO ŠTO JE DANAS BILO NA UTAKMICI JE KATASTROFA!NEMA IGRE!SPORO SE IGRA,SVAKA AKCIJA IDE 5 PUTA U NAZAD DO RNIĆA ILI MIHAJLOVA.
OVAJ LAZETIĆ NABIJO 10 A NIJEDNOM NIJE BIJO U SANSI ZA GOL.
KO ŠTO DJUKIĆ KAŽE; (ZNAĆI) KATASTROFA!!!
JADNI SMO MI PROTIV ZVEZDE!!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

A kad dodju nevolje i kad dodje tuga nece tebe bodriti GROBARI sa JUGA!!da smo bili na tekmi verujte mi bilo jos min.2 kom. i mnogo bolja igra!!!

Timok

pre 17 godina

Super-3 boda kao kuca.Samo me nervira vise ta cela situacija Zeka Bjeka Grobari.Imam osecaj da su Z i B pustili za dz na stadion pre par godina dok grobari jos nisu bili u strajku da do strajka ne bi ni doslo.Malo mi smesno zvuci da je besplatan ulaz na jna a ja placam 100din da gledam treceligasa Timoka-mada je taj Timok izbacio Partizan iz kupa pre par godina.

Grobar=Gunner

pre 17 godina

Da li ste culi za Engleskog velikana Arsenala to ti je Partizan sa otoka.Sa jednim golom ide se i do titule.
I kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobari sa juga.

goran

pre 17 godina

Mislim da ce nas cigani zgromiti.Kada uzmemo u obzir kompleks koji imaju nasi igraci,trenutno stanje u klubu,trenutnu igru koju pruzaju-crno nam se pise.Zeko,Bjeko-molim vas idite.Sta god da uradite,ne vredi vam.Vase ruke vise se ne peru.

listopad

pre 17 godina

idemo na derbi,normalno
sta ovi Dusebriznici
(tkzv navijaci Partizana)
hoce prekinuli su bojkot
na proslom Derbiju
Uvek uz Partizana i po bilo koju cenu
Nikada necu navijati protiv Partizana kao oni sto su bili na utakmici protiv Oksera
jadnici nemam drugi komentar

SuroviPartizan

pre 17 godina

Bas se pitam zasto Apatinci hoce da istupe iz lige? Pa ovaj sudija je kao deda mraz za Partizan! Blago Zeki i Bjeki dok je ovakvih sudija!!!!

Siegfried

pre 17 godina

Partizan se mnogo mucio sa timom iz Apatina.Igraci su jednostavno izgorjeli u velikoj zelji da predstave u najboljem izdanju.Mislim da niko u ligi ne igra pod vecim pritiskom nego Partizan.Partizan je u velikom bodovnom zaostatku u odnosu na Zvezdu a sta tek reci o bojkotu navijaca?Umjesto da pomognu svom klubu oni rade suprotno i pomazu direktnog konkurenta.Svaka cast onim ljudima koji su dosli na stadion protiv Mladosti.Skidam im kapu.Ovaj tim Partizana ima potencijal.Oni ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje.Nadam se da ce protiv Zvezde jednostavno da eksplodiraju i napokon pobjede.Iskupili bi se za sve one mnogobrojne propuste u protekloj polusezoni.Volim Partizan.
Pozdrav

SRBA GROBAR

pre 17 godina

Ma ljudi idite na utakmice pogotovu na derbi, sta je vama vidite da je ekipa mlada i da im treba podrska ,trener je nov a igraci pomalo neiskusni. Dajte PARTIZANU navijacku podrsku jel partizan nije Bjeka i Zeka PARTIZAN JE VELIKI KLUB i nisu igraci krivi sto su oni u klubu mislim na ovu dvoicu. Jeste da su igraci izvrsioci sportske duznosti i oni su oni zadnji prestavnici kluba i oni od kojih zavisi plasman partizana .MISLIM DA JE DUZNOST SVAKOG PRAVOG GROBARA DA BODRI PARTIZAN I U DOBRU I U ZLU. A BOJKOT pa oni sisu poceli da bojkotuju sada pre par meseci vec kad je partizan bio naj aktivniji, 2 dana posle ispadanja iz lige sampiona poceli da bojkotuju i za vreme dok su vec znali da partizan nema vise nikakvih sansi protiv reala ,marselja,porta i ostalih oni su i tada vec poceli da uzvikuju lopovi i svasta nesto. I vi sada sudite dali su oni stvarno toliko pravedni koliko pricaju . Ja zivim u Svajcarskoj i nemam toliko vremena da tekme gledam sa stadiona , ali da sam dole mislim i siguran sam da bih i treninge gledao uzivo a kamoli utakmice i DERBI,pa nema te sile koja bi me sprecila da gledam utakmice a njima smetaju Bjekovic i Zecevic . SRAMOTA GROBARI SRAMOTA KOMSIJE VAM SE RUGAJU A NEMAJU NIKAKVE KORISTI OD TOGA ALI MI IMAMO STETU I TO JE NJIMA VOLJA DA JOS VISE VOLE SVOJE. ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA " BOG NAM POMOGO "

Verni grobar

pre 17 godina

Stvarno treba da vas bude sramota, sta mislite da ako ce te se vecno kriti kuci i s***i kako mrzite upravu i cekate da ode da cete nesto postici. Stvarno sramota treba da se stidite. Sada jedino mozemo da pomognemo i da na svaku utakmicu odemo i napunimo jug a treba da pocnemo od derbija jer mislim da sa djukicem i ovim mladim timom mozemo da uradimo svasta, samo treba malo vere. Nadam se da ce nejvatrenije grobare ova poruka navesti na razmisljanje i da ce doci sa mnom na derbi