Rukomet 66

Četvrtak, 09.03.2023.

19:40

Završnica za infarkt – Srbija u poslednjoj sekundi srušila Norvešku!

Rukometaši Srbije savladali su Norvešku u hali "Spens" u Novom Sadu rezultatom 25:24 u kvalifikacijma za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Završnica za infarkt – Srbija u poslednjoj sekundi srušila Norvešku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Samo vas gledam

pre 1 godinu

U Srbiji je košarka nacionalni sport. Fudbal je najpopularniji. Odbojka uspešna u obe konkurencije decenijama. Vaterpolo trofejan. Imamo Novaka koji je najbolji svih vremena. Teško se probiti u Srbiji u vrh sporta preko reprezentacija a rukomet nema medalje dugo. To je veliki problem rukometa. U Srbiji se ovo brzo zaboravi pamte se samo medalje.

Srdjan

pre 1 godinu

Na prošlom evropskom Đerona nas doveo do 20 mesta a najavio borbu za medalju. Rekao po dolasku u reprezentaciju cilj je medalja sa svetskog prvenstva 2023 gde je bio 11 i plasman u Tokio i Pariz gde nas nije odveo. Plasman na evropsko se podrazumeva ali gde je neki rezultat??? Srbija u 21 veku ima samo jednu medalju u muškom rukometu. Na olimpijskim igrama od 6 mogućih učešća u 21 veku bili smo jednom i nismo izašli iz grupe. U rukometu smo nešto kao Velika Britanija u košarci...
(Mirko Jagodina, 09. mart 2023 22:44)

Uspeh ne dolazi preko noci. Obzirom u kakvom nam je kanalu bio rukomet Đerona je zabelezio neke dobre rezultate. Pobedio je Francusku i Norvesku, odigrao nereseno sa Francuskom u gostima. Tacno je da su to kvalifikacije, a da je turnir nesto sasvim drugo, ali je evidentan napredak u igri naseg tima. Gubimo od favorita, ali barem mozemo da kazemo da pobedjujemo autsajdere, sto do skoro nije bio slucaj.

kecman

pre 1 godinu

Novi sad je pokazao kako se navija za reprezentaciju,puna dvorana Spensa,freneticno navijanje .Golman Milosavljev je svetska klasa ,nije mala stvar pobediti jednu od tri najbolje reprezentacije na svetu.

Nebojša

pre 1 godinu

Fantastična utakmica, nervira me što vidim da ovim momcima malo fali da osvoje neku medalju. E sad, šta je to, ne znam, ali tako mi deluju.

Fer

pre 1 godinu

Tijana Bošković plaćena više na godišnjem nivou od cele rukometne reprezentacije Srbije zajedno.
(Tata Boža, 9. mart 2023 22:22)

Koliko god da volim ove momke i reprezentaciju, niko od njih nije baš vrhunski igrač, osim Milosavljeva. Sa druge strane, Tijana Bošković je tata mata svetske odbojke.

Mirko Jagodina

pre 1 godinu

Na prošlom evropskom Đerona nas doveo do 20 mesta a najavio borbu za medalju. Rekao po dolasku u reprezentaciju cilj je medalja sa svetskog prvenstva 2023 gde je bio 11 i plasman u Tokio i Pariz gde nas nije odveo. Plasman na evropsko se podrazumeva ali gde je neki rezultat??? Srbija u 21 veku ima samo jednu medalju u muškom rukometu. Na olimpijskim igrama od 6 mogućih učešća u 21 veku bili smo jednom i nismo izašli iz grupe. U rukometu smo nešto kao Velika Britanija u košarci...

Samo jako

pre 1 godinu

U Pariz neidemo a kao što nismo ni u Tokio. Prošlo evropsko katastrofa. Svetsko loš rezultat. Medalja misaona imenica. Radujemo se pobedi koja i ne znači ništa. Idemo na SP u košarci do medalje ove godine i u ženskoj odbojci na evropskom do novog zlata. Sve ostalo je malte ne nebitno.

Whitey

pre 1 godinu

Ovo je vec vidjeno, dobili smo i Francuze kuci u proslim kvalifikacijama ali na prvenstvima redovno gubimo. To je fakat, to je cinjenica, da je novo prvenstvo za 7 dana i da igramo protiv Norveske glat bi izgubili. Ne znam da li je to zbog psihe, sta god vec.

posmatrac

pre 1 godinu

Svaka čast Rukometnoj reprezentaciji Srbije na pobedi! Pisao sam još na SP kad smo izgubili od Norveške da se videlo da možemo sa njima da se nosimo, ali da nismo imali sreće jer su nam se u isto vreme povredila 2 desna beka, i tu se ništa više nije moglo uraditi. Evo sada egal utakmica 60 min, i Borzaš u zadnjoj sekundi rešava u našu korist. Ovaj gol u zadnjj sekundi je vrlo važan u rukometu, i time našu reprezentaciju svrstava na tu pobedničku stranu, takvi su i Skandinavci u rukometu. Ova reprezentacija Srbije ide u dobrom pravcu i to sam ovde pisao i na SP i ako smo tada ispali. Atmosfera u NS odlična, kao na utakmicama Partizana u košarci .

my way

pre 1 godinu

Свака част момцима! И кад губе види се да је то здрава екипа са правим селектором. Кад се само сетим шта се све раније дешавало, да се и свађало и пијанчило, да су неки карте за повратак са такмичења куповали док још шансе да се на такмичењу остане нису изгубиле... Друга је то сада прича. Момци су тим, знају зашто су ту, шта треба да раде и залажу се максимално. Побеђује се, губи се такође, али подршка је ту, јер се те ствари просто виде.

Вук

pre 1 godinu

Још једном се показало да фудбалска, рукометна, одбојкашка и кошаркашка репрезентација треба да играју даље од Београда. Жељни за свој национални тим су Крагујевац, Нови Сад, Ниш, Ваљево, Нови Пазар, Крушевац, Суботица.... Свака част Новосађани.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne može Banda da odbrani koliko lopti možemo u napadu da prodamo lopti,moramo na tim kontrama da radimo i akcijama za krila.
Lepo je pobediti zbog samopouzdanja ali treba dobiti ovakve reprezentacije na EP i SP,sad u kvalifikacijama oni ne igraju ni sa 50 posto mogućnosti kao ni mi,fali nam i igrača Djordjić,Kos,Cupara.

Realni10

pre 1 godinu

Netko pobjeđuje Norvešku a netko gubi od Nizozemske! Ovi tvoji zadnjih godina zauzimaju 12. i 15.mjesta,nema ih na OI!

ćorava koka nađe zrno.
(mario, 9. mart 2023 19:50)

срле

pre 1 godinu

Атмосфера у Спенсу је феноменална! Поздрав свим љубитељима рукомета, браво Србијо моја.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Svaka čast za pobedu i svaka čast Borzašu za zaista pravu golčinu. Koliko me je iznervirao na SP baš protiv Norvežana sad se bar malo iskupio.

Međutim....

Ovo i dalje izgleda kao naša standardna "domaćinska" pobeda. Velika, protiv velikog rivala, ali ipak "domaćinska". Nošeni fenomenalnom atmosferom (svaka čast publici) možemo svakog da dobijemo. Treba nam ta koncentracija i na neutralnom ili "neprijateljskom" terenu. Takođe, opet gomila gluposti. Milosavljev fenomenalan, ali tim nikako da isprati. Bacaju se lopte u aut, promašuju se ziceri. Vratili su se momci, sjajno odigrali, ali neke stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju.

U svakom slučaju lep rezultat i neka se tako nastavi. Idemo dalje. Napred Srbija!

Četvrtak

pre 1 godinu

Svaka cast nasim momcima 💪 Koja milina gledati utakmicu gde se aplaudira gostujucoj reprezentaciji, sa normalnim navijanjem, bez psovki, vredjanja...

rukometaš

pre 1 godinu

Uvek je lepo pobediti veliku reprezentaciju. Pokazali smo da možemo da vratimo minus od 2, 3 razlike kada je bilo viđeno da gubimo.

Koncentracija, čvrsta odbrana i dobra kontra dižu nivo igre koji nam je neophodan. Ziceri moraju više se ubacuju, Mijajlo brat kao da je uklet. Čim on promaši nešto, ekipa u kanalu.

Još kad Đape Strajna shvati i nauči da brani Milosavljev a ne Milosavljević, 1/2 finale je naše.

Shone Nislija

pre 1 godinu

Svaka cast momci, svaka cast i Novosadskoj publici ovo je bilo nesto posebno. Jos jedan dokaz da su ljudi van Beograda zeljni reprezentacije i da u svakom sportu pocev od fudbala treba da igramo po Nisu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Cacku...

Saša

pre 1 godinu

Zašto u "Spensu"? Zaista je dvorana van svakog standarda za 21.vek. Transfer blama. Zaista je zaslužio Novi Sad da se nešto uradu sa njom. Urgentno.

Big Lebowski

pre 1 godinu

Svaka čast momcima, borba do poslednje kapljice znoja. Tako se igra za reprezentaciju! I da su izgubili, niko ne bi smeo ništa im prebaci kad igraju ovako požrtvovano i sa srcem.

Bocko

pre 1 godinu

Odbrana dobra, na čelu sa sjajnim Milosavljevim, ali u napadu mora bolje. Previše tehničkih grešaka. Jel može neko da mi objasni zašto je u pr.poluvremenu Ilić bio isključen, uz sedmerac. Ja nisam primetio nikakav prekršaj ( faul ili odbrana iz 6 metara ).

2200

pre 1 godinu

To je sve notmalno. Ciklicno. Mi u basketu smo blize Englezima nego NBA.
Vaterpolo takodje klecavo.
(fudbal ne pominjem, tu smo losi oduvek)
(izgleda, 09. mart 2023 19:58)


Susjed, u basketu smo prvi na svetu. U kosarci zvanicno 7 , a pre toga 3 finala. Verovatno ste vi blize Englezima u kosarci. Vaterpolo, obrnuli igricu, sadje smena generacije.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Bravo Srbijo! Ulepšali ste mi dan! Za mene ste osvojili već Evropsko pobediti Norvešku I to u zadnjim sekundama! Neverovatan osećaj!

Kolega

pre 1 godinu

Sram vas bilo, nijedna vest o ovoj utakmici reprezentacije pre i u toku iste. Bitno je da pratite sve ostalo!!!
(pampilukatea,


Bravo, bitno da znamo sve o politicarima u americi koji su pokusali da proguraju nola tamo. Eto vakcinalni status je nacionalno pitanje.

zvezdale

pre 1 godinu

Velika baš velika pobeda! Kvalifikacije bi svakako prošli i sa porazima od Norveške ali ovakav povratak i gol za pobedu, dušu leče!

Najvažnije je da momci veruju da mogu više i da se lagano razbija taj odvratni gubitnički mentalitet. Banda, Gagi Pešmalbek i Borzaš izginuli za sve pare, odbili da izgube. Kukić u svom ritmu, Ilić, Bogdan takođe. Uz X faktora sa klupe, Vorkapića, 2 njegove kontre su baš napunila pluća za dalje. Bravo svi!
Toni Đerona zna šta radi, biće sve bolje.

Veliko bravo za Spens i Srpsku Atinu, toeto!
Danica Crnogorčević i majka Srbija!

JPR24

pre 1 godinu

Svaka cast momcima i pogotovo treba istaknuti rad trenera Đerone koji je promenio dosta stvari, polako rad i daje plodove… Ne treba zaboraviti da civek menja sistem koji je trajao 30 godina !!

Krecmar!

pre 1 godinu

Cinjenica da poslednje dve godine makar i u kvalifikacijama pobedjujemo sam vrh svetskog rukometa kakve su i Francuska i Norveska govori da ipak imamo izuzetan kvalitet. I da mozemo mnogo. Pre svega da pod Djeronom napredujemo. Barijera za sada predstavljaju takve selekcije na EP i SP, jer kako se pokazalo na nedavno zavrsenom SP, sa istom ovom Norveskom mogli smo i tamo ali 45-50 minuta, tu smo kratki. Nismo mogli da ispratimo nivo svih 60 a veci deo meca smo vodili i igrali na visokom nivou. Neka, samo neka se i dalje nadogradjujemo. Doci ce i trenutak kada cemo na najvecim turnirima skidati skalpove ovakvim selekcija. Cestitke Djeroni i momcima i samo neka rade i dalje ovako!

toboparaliza

pre 1 godinu

Vreme je da oživi rukomet. Ovakva atmosfera i ovakve igre, čak i da budu porazi protiv sila kao što je Norveška, znači da smo na pravom putu. Svaka čast na pobedi.

izgleda

pre 1 godinu

(marko dalmatinac46, 09. mart 2023 19:48)

To je sve notmalno. Ciklicno. Mi u basketu smo blize Englezima nego NBA.
Vaterpolo takodje klecavo.
(fudbal ne pominjem, tu smo losi oduvek)

marko dalmatinac46

pre 1 godinu

Unatoč tomu što srbijanski rukomet tek treba da ostvari neke velike rezultate na najvećim natjecanjima, ova pobjeda protiv Norveške najbolje govori kuda idu susjedi. Kao što uvljervlji poraz Hrvatske od Nizozemske u istim ovim kvalifikacijama govore kuda idemo mi. Što je najbolnije, nitko se posebice nije iznenadio gaženjem od Nizozemaca jer smo svjesni da nam rukomet polako ali sigurno ide ka razini Rumunjske.

Krecmar!

pre 1 godinu

Cinjenica da poslednje dve godine makar i u kvalifikacijama pobedjujemo sam vrh svetskog rukometa kakve su i Francuska i Norveska govori da ipak imamo izuzetan kvalitet. I da mozemo mnogo. Pre svega da pod Djeronom napredujemo. Barijera za sada predstavljaju takve selekcije na EP i SP, jer kako se pokazalo na nedavno zavrsenom SP, sa istom ovom Norveskom mogli smo i tamo ali 45-50 minuta, tu smo kratki. Nismo mogli da ispratimo nivo svih 60 a veci deo meca smo vodili i igrali na visokom nivou. Neka, samo neka se i dalje nadogradjujemo. Doci ce i trenutak kada cemo na najvecim turnirima skidati skalpove ovakvim selekcija. Cestitke Djeroni i momcima i samo neka rade i dalje ovako! Bravo Srbijo!

miš

pre 1 godinu

Svaka čast! Lepo gledati da i ako nema nekih rezultata na prvenstvima imamo tim i kvalifikujemo se, stvarno lepo gledati momke kako se bore, svako poštovanje…

Krecmar!

pre 1 godinu

Cinjenica da poslednje dve godine makar i u kvalifikacijama pobedjujemo sam vrh svetskog rukometa kakve su i Francuska i Norveska govori da ipak imamo izuzetan kvalitet. I da mozemo mnogo. Pre svega da pod Djeronom napredujemo. Barijera za sada predstavljaju takve selekcije na EP i SP, jer kako se pokazalo na nedavno zavrsenom SP, sa istom ovom Norveskom mogli smo i tamo ali 45-50 minuta, tu smo kratki. Nismo mogli da ispratimo nivo svih 60 a veci deo meca smo vodili i igrali na visokom nivou. Neka, samo neka se i dalje nadogradjujemo. Doci ce i trenutak kada cemo na najvecim turnirima skidati skalpove ovakvim selekcija. Cestitke Djeroni i momcima i samo neka rade i dalje ovako! Bravo Srbijo!

Вук

pre 1 godinu

Још једном се показало да фудбалска, рукометна, одбојкашка и кошаркашка репрезентација треба да играју даље од Београда. Жељни за свој национални тим су Крагујевац, Нови Сад, Ниш, Ваљево, Нови Пазар, Крушевац, Суботица.... Свака част Новосађани.

срле

pre 1 godinu

Атмосфера у Спенсу је феноменална! Поздрав свим љубитељима рукомета, браво Србијо моја.

zvezdale

pre 1 godinu

Velika baš velika pobeda! Kvalifikacije bi svakako prošli i sa porazima od Norveške ali ovakav povratak i gol za pobedu, dušu leče!

Najvažnije je da momci veruju da mogu više i da se lagano razbija taj odvratni gubitnički mentalitet. Banda, Gagi Pešmalbek i Borzaš izginuli za sve pare, odbili da izgube. Kukić u svom ritmu, Ilić, Bogdan takođe. Uz X faktora sa klupe, Vorkapića, 2 njegove kontre su baš napunila pluća za dalje. Bravo svi!
Toni Đerona zna šta radi, biće sve bolje.

Veliko bravo za Spens i Srpsku Atinu, toeto!
Danica Crnogorčević i majka Srbija!

JPR24

pre 1 godinu

Svaka cast momcima i pogotovo treba istaknuti rad trenera Đerone koji je promenio dosta stvari, polako rad i daje plodove… Ne treba zaboraviti da civek menja sistem koji je trajao 30 godina !!

Krecmar!

pre 1 godinu

Cinjenica da poslednje dve godine makar i u kvalifikacijama pobedjujemo sam vrh svetskog rukometa kakve su i Francuska i Norveska govori da ipak imamo izuzetan kvalitet. I da mozemo mnogo. Pre svega da pod Djeronom napredujemo. Barijera za sada predstavljaju takve selekcije na EP i SP, jer kako se pokazalo na nedavno zavrsenom SP, sa istom ovom Norveskom mogli smo i tamo ali 45-50 minuta, tu smo kratki. Nismo mogli da ispratimo nivo svih 60 a veci deo meca smo vodili i igrali na visokom nivou. Neka, samo neka se i dalje nadogradjujemo. Doci ce i trenutak kada cemo na najvecim turnirima skidati skalpove ovakvim selekcija. Cestitke Djeroni i momcima i samo neka rade i dalje ovako!

marko dalmatinac46

pre 1 godinu

Unatoč tomu što srbijanski rukomet tek treba da ostvari neke velike rezultate na najvećim natjecanjima, ova pobjeda protiv Norveške najbolje govori kuda idu susjedi. Kao što uvljervlji poraz Hrvatske od Nizozemske u istim ovim kvalifikacijama govore kuda idemo mi. Što je najbolnije, nitko se posebice nije iznenadio gaženjem od Nizozemaca jer smo svjesni da nam rukomet polako ali sigurno ide ka razini Rumunjske.

toboparaliza

pre 1 godinu

Vreme je da oživi rukomet. Ovakva atmosfera i ovakve igre, čak i da budu porazi protiv sila kao što je Norveška, znači da smo na pravom putu. Svaka čast na pobedi.

posmatrac

pre 1 godinu

Svaka čast Rukometnoj reprezentaciji Srbije na pobedi! Pisao sam još na SP kad smo izgubili od Norveške da se videlo da možemo sa njima da se nosimo, ali da nismo imali sreće jer su nam se u isto vreme povredila 2 desna beka, i tu se ništa više nije moglo uraditi. Evo sada egal utakmica 60 min, i Borzaš u zadnjoj sekundi rešava u našu korist. Ovaj gol u zadnjj sekundi je vrlo važan u rukometu, i time našu reprezentaciju svrstava na tu pobedničku stranu, takvi su i Skandinavci u rukometu. Ova reprezentacija Srbije ide u dobrom pravcu i to sam ovde pisao i na SP i ako smo tada ispali. Atmosfera u NS odlična, kao na utakmicama Partizana u košarci .

Shone Nislija

pre 1 godinu

Svaka cast momci, svaka cast i Novosadskoj publici ovo je bilo nesto posebno. Jos jedan dokaz da su ljudi van Beograda zeljni reprezentacije i da u svakom sportu pocev od fudbala treba da igramo po Nisu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Cacku...

rukometaš

pre 1 godinu

Uvek je lepo pobediti veliku reprezentaciju. Pokazali smo da možemo da vratimo minus od 2, 3 razlike kada je bilo viđeno da gubimo.

Koncentracija, čvrsta odbrana i dobra kontra dižu nivo igre koji nam je neophodan. Ziceri moraju više se ubacuju, Mijajlo brat kao da je uklet. Čim on promaši nešto, ekipa u kanalu.

Još kad Đape Strajna shvati i nauči da brani Milosavljev a ne Milosavljević, 1/2 finale je naše.

Big Lebowski

pre 1 godinu

Svaka čast momcima, borba do poslednje kapljice znoja. Tako se igra za reprezentaciju! I da su izgubili, niko ne bi smeo ništa im prebaci kad igraju ovako požrtvovano i sa srcem.

Četvrtak

pre 1 godinu

Svaka cast nasim momcima 💪 Koja milina gledati utakmicu gde se aplaudira gostujucoj reprezentaciji, sa normalnim navijanjem, bez psovki, vredjanja...

my way

pre 1 godinu

Свака част момцима! И кад губе види се да је то здрава екипа са правим селектором. Кад се само сетим шта се све раније дешавало, да се и свађало и пијанчило, да су неки карте за повратак са такмичења куповали док још шансе да се на такмичењу остане нису изгубиле... Друга је то сада прича. Момци су тим, знају зашто су ту, шта треба да раде и залажу се максимално. Побеђује се, губи се такође, али подршка је ту, јер се те ствари просто виде.

miš

pre 1 godinu

Svaka čast! Lepo gledati da i ako nema nekih rezultata na prvenstvima imamo tim i kvalifikujemo se, stvarno lepo gledati momke kako se bore, svako poštovanje…

2200

pre 1 godinu

To je sve notmalno. Ciklicno. Mi u basketu smo blize Englezima nego NBA.
Vaterpolo takodje klecavo.
(fudbal ne pominjem, tu smo losi oduvek)
(izgleda, 09. mart 2023 19:58)


Susjed, u basketu smo prvi na svetu. U kosarci zvanicno 7 , a pre toga 3 finala. Verovatno ste vi blize Englezima u kosarci. Vaterpolo, obrnuli igricu, sadje smena generacije.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Bravo Srbijo! Ulepšali ste mi dan! Za mene ste osvojili već Evropsko pobediti Norvešku I to u zadnjim sekundama! Neverovatan osećaj!

Srdjan

pre 1 godinu

Na prošlom evropskom Đerona nas doveo do 20 mesta a najavio borbu za medalju. Rekao po dolasku u reprezentaciju cilj je medalja sa svetskog prvenstva 2023 gde je bio 11 i plasman u Tokio i Pariz gde nas nije odveo. Plasman na evropsko se podrazumeva ali gde je neki rezultat??? Srbija u 21 veku ima samo jednu medalju u muškom rukometu. Na olimpijskim igrama od 6 mogućih učešća u 21 veku bili smo jednom i nismo izašli iz grupe. U rukometu smo nešto kao Velika Britanija u košarci...
(Mirko Jagodina, 09. mart 2023 22:44)

Uspeh ne dolazi preko noci. Obzirom u kakvom nam je kanalu bio rukomet Đerona je zabelezio neke dobre rezultate. Pobedio je Francusku i Norvesku, odigrao nereseno sa Francuskom u gostima. Tacno je da su to kvalifikacije, a da je turnir nesto sasvim drugo, ali je evidentan napredak u igri naseg tima. Gubimo od favorita, ali barem mozemo da kazemo da pobedjujemo autsajdere, sto do skoro nije bio slucaj.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Svaka čast za pobedu i svaka čast Borzašu za zaista pravu golčinu. Koliko me je iznervirao na SP baš protiv Norvežana sad se bar malo iskupio.

Međutim....

Ovo i dalje izgleda kao naša standardna "domaćinska" pobeda. Velika, protiv velikog rivala, ali ipak "domaćinska". Nošeni fenomenalnom atmosferom (svaka čast publici) možemo svakog da dobijemo. Treba nam ta koncentracija i na neutralnom ili "neprijateljskom" terenu. Takođe, opet gomila gluposti. Milosavljev fenomenalan, ali tim nikako da isprati. Bacaju se lopte u aut, promašuju se ziceri. Vratili su se momci, sjajno odigrali, ali neke stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju.

U svakom slučaju lep rezultat i neka se tako nastavi. Idemo dalje. Napred Srbija!

Kolega

pre 1 godinu

Sram vas bilo, nijedna vest o ovoj utakmici reprezentacije pre i u toku iste. Bitno je da pratite sve ostalo!!!
(pampilukatea,


Bravo, bitno da znamo sve o politicarima u americi koji su pokusali da proguraju nola tamo. Eto vakcinalni status je nacionalno pitanje.

Fer

pre 1 godinu

Tijana Bošković plaćena više na godišnjem nivou od cele rukometne reprezentacije Srbije zajedno.
(Tata Boža, 9. mart 2023 22:22)

Koliko god da volim ove momke i reprezentaciju, niko od njih nije baš vrhunski igrač, osim Milosavljeva. Sa druge strane, Tijana Bošković je tata mata svetske odbojke.

kecman

pre 1 godinu

Novi sad je pokazao kako se navija za reprezentaciju,puna dvorana Spensa,freneticno navijanje .Golman Milosavljev je svetska klasa ,nije mala stvar pobediti jednu od tri najbolje reprezentacije na svetu.

Bocko

pre 1 godinu

Odbrana dobra, na čelu sa sjajnim Milosavljevim, ali u napadu mora bolje. Previše tehničkih grešaka. Jel može neko da mi objasni zašto je u pr.poluvremenu Ilić bio isključen, uz sedmerac. Ja nisam primetio nikakav prekršaj ( faul ili odbrana iz 6 metara ).

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne može Banda da odbrani koliko lopti možemo u napadu da prodamo lopti,moramo na tim kontrama da radimo i akcijama za krila.
Lepo je pobediti zbog samopouzdanja ali treba dobiti ovakve reprezentacije na EP i SP,sad u kvalifikacijama oni ne igraju ni sa 50 posto mogućnosti kao ni mi,fali nam i igrača Djordjić,Kos,Cupara.

Saša

pre 1 godinu

Zašto u "Spensu"? Zaista je dvorana van svakog standarda za 21.vek. Transfer blama. Zaista je zaslužio Novi Sad da se nešto uradu sa njom. Urgentno.

Nebojša

pre 1 godinu

Fantastična utakmica, nervira me što vidim da ovim momcima malo fali da osvoje neku medalju. E sad, šta je to, ne znam, ali tako mi deluju.

Whitey

pre 1 godinu

Ovo je vec vidjeno, dobili smo i Francuze kuci u proslim kvalifikacijama ali na prvenstvima redovno gubimo. To je fakat, to je cinjenica, da je novo prvenstvo za 7 dana i da igramo protiv Norveske glat bi izgubili. Ne znam da li je to zbog psihe, sta god vec.

izgleda

pre 1 godinu

(marko dalmatinac46, 09. mart 2023 19:48)

To je sve notmalno. Ciklicno. Mi u basketu smo blize Englezima nego NBA.
Vaterpolo takodje klecavo.
(fudbal ne pominjem, tu smo losi oduvek)

Samo vas gledam

pre 1 godinu

U Srbiji je košarka nacionalni sport. Fudbal je najpopularniji. Odbojka uspešna u obe konkurencije decenijama. Vaterpolo trofejan. Imamo Novaka koji je najbolji svih vremena. Teško se probiti u Srbiji u vrh sporta preko reprezentacija a rukomet nema medalje dugo. To je veliki problem rukometa. U Srbiji se ovo brzo zaboravi pamte se samo medalje.

Samo jako

pre 1 godinu

U Pariz neidemo a kao što nismo ni u Tokio. Prošlo evropsko katastrofa. Svetsko loš rezultat. Medalja misaona imenica. Radujemo se pobedi koja i ne znači ništa. Idemo na SP u košarci do medalje ove godine i u ženskoj odbojci na evropskom do novog zlata. Sve ostalo je malte ne nebitno.

Mirko Jagodina

pre 1 godinu

Na prošlom evropskom Đerona nas doveo do 20 mesta a najavio borbu za medalju. Rekao po dolasku u reprezentaciju cilj je medalja sa svetskog prvenstva 2023 gde je bio 11 i plasman u Tokio i Pariz gde nas nije odveo. Plasman na evropsko se podrazumeva ali gde je neki rezultat??? Srbija u 21 veku ima samo jednu medalju u muškom rukometu. Na olimpijskim igrama od 6 mogućih učešća u 21 veku bili smo jednom i nismo izašli iz grupe. U rukometu smo nešto kao Velika Britanija u košarci...

Realni10

pre 1 godinu

Netko pobjeđuje Norvešku a netko gubi od Nizozemske! Ovi tvoji zadnjih godina zauzimaju 12. i 15.mjesta,nema ih na OI!

ćorava koka nađe zrno.
(mario, 9. mart 2023 19:50)

Whitey

pre 1 godinu

Ovo je vec vidjeno, dobili smo i Francuze kuci u proslim kvalifikacijama ali na prvenstvima redovno gubimo. To je fakat, to je cinjenica, da je novo prvenstvo za 7 dana i da igramo protiv Norveske glat bi izgubili. Ne znam da li je to zbog psihe, sta god vec.

Samo jako

pre 1 godinu

U Pariz neidemo a kao što nismo ni u Tokio. Prošlo evropsko katastrofa. Svetsko loš rezultat. Medalja misaona imenica. Radujemo se pobedi koja i ne znači ništa. Idemo na SP u košarci do medalje ove godine i u ženskoj odbojci na evropskom do novog zlata. Sve ostalo je malte ne nebitno.

Saša

pre 1 godinu

Zašto u "Spensu"? Zaista je dvorana van svakog standarda za 21.vek. Transfer blama. Zaista je zaslužio Novi Sad da se nešto uradu sa njom. Urgentno.

Realni10

pre 1 godinu

Netko pobjeđuje Norvešku a netko gubi od Nizozemske! Ovi tvoji zadnjih godina zauzimaju 12. i 15.mjesta,nema ih na OI!

ćorava koka nađe zrno.
(mario, 9. mart 2023 19:50)

Mirko Jagodina

pre 1 godinu

Na prošlom evropskom Đerona nas doveo do 20 mesta a najavio borbu za medalju. Rekao po dolasku u reprezentaciju cilj je medalja sa svetskog prvenstva 2023 gde je bio 11 i plasman u Tokio i Pariz gde nas nije odveo. Plasman na evropsko se podrazumeva ali gde je neki rezultat??? Srbija u 21 veku ima samo jednu medalju u muškom rukometu. Na olimpijskim igrama od 6 mogućih učešća u 21 veku bili smo jednom i nismo izašli iz grupe. U rukometu smo nešto kao Velika Britanija u košarci...

marko dalmatinac46

pre 1 godinu

Unatoč tomu što srbijanski rukomet tek treba da ostvari neke velike rezultate na najvećim natjecanjima, ova pobjeda protiv Norveške najbolje govori kuda idu susjedi. Kao što uvljervlji poraz Hrvatske od Nizozemske u istim ovim kvalifikacijama govore kuda idemo mi. Što je najbolnije, nitko se posebice nije iznenadio gaženjem od Nizozemaca jer smo svjesni da nam rukomet polako ali sigurno ide ka razini Rumunjske.

izgleda

pre 1 godinu

(marko dalmatinac46, 09. mart 2023 19:48)

To je sve notmalno. Ciklicno. Mi u basketu smo blize Englezima nego NBA.
Vaterpolo takodje klecavo.
(fudbal ne pominjem, tu smo losi oduvek)

Kolega

pre 1 godinu

Sram vas bilo, nijedna vest o ovoj utakmici reprezentacije pre i u toku iste. Bitno je da pratite sve ostalo!!!
(pampilukatea,


Bravo, bitno da znamo sve o politicarima u americi koji su pokusali da proguraju nola tamo. Eto vakcinalni status je nacionalno pitanje.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne može Banda da odbrani koliko lopti možemo u napadu da prodamo lopti,moramo na tim kontrama da radimo i akcijama za krila.
Lepo je pobediti zbog samopouzdanja ali treba dobiti ovakve reprezentacije na EP i SP,sad u kvalifikacijama oni ne igraju ni sa 50 posto mogućnosti kao ni mi,fali nam i igrača Djordjić,Kos,Cupara.

2200

pre 1 godinu

To je sve notmalno. Ciklicno. Mi u basketu smo blize Englezima nego NBA.
Vaterpolo takodje klecavo.
(fudbal ne pominjem, tu smo losi oduvek)
(izgleda, 09. mart 2023 19:58)


Susjed, u basketu smo prvi na svetu. U kosarci zvanicno 7 , a pre toga 3 finala. Verovatno ste vi blize Englezima u kosarci. Vaterpolo, obrnuli igricu, sadje smena generacije.

posmatrac

pre 1 godinu

Svaka čast Rukometnoj reprezentaciji Srbije na pobedi! Pisao sam još na SP kad smo izgubili od Norveške da se videlo da možemo sa njima da se nosimo, ali da nismo imali sreće jer su nam se u isto vreme povredila 2 desna beka, i tu se ništa više nije moglo uraditi. Evo sada egal utakmica 60 min, i Borzaš u zadnjoj sekundi rešava u našu korist. Ovaj gol u zadnjj sekundi je vrlo važan u rukometu, i time našu reprezentaciju svrstava na tu pobedničku stranu, takvi su i Skandinavci u rukometu. Ova reprezentacija Srbije ide u dobrom pravcu i to sam ovde pisao i na SP i ako smo tada ispali. Atmosfera u NS odlična, kao na utakmicama Partizana u košarci .

Četvrtak

pre 1 godinu

Svaka cast nasim momcima 💪 Koja milina gledati utakmicu gde se aplaudira gostujucoj reprezentaciji, sa normalnim navijanjem, bez psovki, vredjanja...

Krecmar!

pre 1 godinu

Cinjenica da poslednje dve godine makar i u kvalifikacijama pobedjujemo sam vrh svetskog rukometa kakve su i Francuska i Norveska govori da ipak imamo izuzetan kvalitet. I da mozemo mnogo. Pre svega da pod Djeronom napredujemo. Barijera za sada predstavljaju takve selekcije na EP i SP, jer kako se pokazalo na nedavno zavrsenom SP, sa istom ovom Norveskom mogli smo i tamo ali 45-50 minuta, tu smo kratki. Nismo mogli da ispratimo nivo svih 60 a veci deo meca smo vodili i igrali na visokom nivou. Neka, samo neka se i dalje nadogradjujemo. Doci ce i trenutak kada cemo na najvecim turnirima skidati skalpove ovakvim selekcija. Cestitke Djeroni i momcima i samo neka rade i dalje ovako!

Krecmar!

pre 1 godinu

Cinjenica da poslednje dve godine makar i u kvalifikacijama pobedjujemo sam vrh svetskog rukometa kakve su i Francuska i Norveska govori da ipak imamo izuzetan kvalitet. I da mozemo mnogo. Pre svega da pod Djeronom napredujemo. Barijera za sada predstavljaju takve selekcije na EP i SP, jer kako se pokazalo na nedavno zavrsenom SP, sa istom ovom Norveskom mogli smo i tamo ali 45-50 minuta, tu smo kratki. Nismo mogli da ispratimo nivo svih 60 a veci deo meca smo vodili i igrali na visokom nivou. Neka, samo neka se i dalje nadogradjujemo. Doci ce i trenutak kada cemo na najvecim turnirima skidati skalpove ovakvim selekcija. Cestitke Djeroni i momcima i samo neka rade i dalje ovako! Bravo Srbijo!

Вук

pre 1 godinu

Још једном се показало да фудбалска, рукометна, одбојкашка и кошаркашка репрезентација треба да играју даље од Београда. Жељни за свој национални тим су Крагујевац, Нови Сад, Ниш, Ваљево, Нови Пазар, Крушевац, Суботица.... Свака част Новосађани.

Big Lebowski

pre 1 godinu

Svaka čast momcima, borba do poslednje kapljice znoja. Tako se igra za reprezentaciju! I da su izgubili, niko ne bi smeo ništa im prebaci kad igraju ovako požrtvovano i sa srcem.

Shone Nislija

pre 1 godinu

Svaka cast momci, svaka cast i Novosadskoj publici ovo je bilo nesto posebno. Jos jedan dokaz da su ljudi van Beograda zeljni reprezentacije i da u svakom sportu pocev od fudbala treba da igramo po Nisu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Cacku...

my way

pre 1 godinu

Свака част момцима! И кад губе види се да је то здрава екипа са правим селектором. Кад се само сетим шта се све раније дешавало, да се и свађало и пијанчило, да су неки карте за повратак са такмичења куповали док још шансе да се на такмичењу остане нису изгубиле... Друга је то сада прича. Момци су тим, знају зашто су ту, шта треба да раде и залажу се максимално. Побеђује се, губи се такође, али подршка је ту, јер се те ствари просто виде.

Bocko

pre 1 godinu

Odbrana dobra, na čelu sa sjajnim Milosavljevim, ali u napadu mora bolje. Previše tehničkih grešaka. Jel može neko da mi objasni zašto je u pr.poluvremenu Ilić bio isključen, uz sedmerac. Ja nisam primetio nikakav prekršaj ( faul ili odbrana iz 6 metara ).

JPR24

pre 1 godinu

Svaka cast momcima i pogotovo treba istaknuti rad trenera Đerone koji je promenio dosta stvari, polako rad i daje plodove… Ne treba zaboraviti da civek menja sistem koji je trajao 30 godina !!

Fer

pre 1 godinu

Tijana Bošković plaćena više na godišnjem nivou od cele rukometne reprezentacije Srbije zajedno.
(Tata Boža, 9. mart 2023 22:22)

Koliko god da volim ove momke i reprezentaciju, niko od njih nije baš vrhunski igrač, osim Milosavljeva. Sa druge strane, Tijana Bošković je tata mata svetske odbojke.

Srdjan

pre 1 godinu

Na prošlom evropskom Đerona nas doveo do 20 mesta a najavio borbu za medalju. Rekao po dolasku u reprezentaciju cilj je medalja sa svetskog prvenstva 2023 gde je bio 11 i plasman u Tokio i Pariz gde nas nije odveo. Plasman na evropsko se podrazumeva ali gde je neki rezultat??? Srbija u 21 veku ima samo jednu medalju u muškom rukometu. Na olimpijskim igrama od 6 mogućih učešća u 21 veku bili smo jednom i nismo izašli iz grupe. U rukometu smo nešto kao Velika Britanija u košarci...
(Mirko Jagodina, 09. mart 2023 22:44)

Uspeh ne dolazi preko noci. Obzirom u kakvom nam je kanalu bio rukomet Đerona je zabelezio neke dobre rezultate. Pobedio je Francusku i Norvesku, odigrao nereseno sa Francuskom u gostima. Tacno je da su to kvalifikacije, a da je turnir nesto sasvim drugo, ali je evidentan napredak u igri naseg tima. Gubimo od favorita, ali barem mozemo da kazemo da pobedjujemo autsajdere, sto do skoro nije bio slucaj.

срле

pre 1 godinu

Атмосфера у Спенсу је феноменална! Поздрав свим љубитељима рукомета, браво Србијо моја.

Maki Kavasaki

pre 1 godinu

Bravo Srbijo! Ulepšali ste mi dan! Za mene ste osvojili već Evropsko pobediti Norvešku I to u zadnjim sekundama! Neverovatan osećaj!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Svaka čast za pobedu i svaka čast Borzašu za zaista pravu golčinu. Koliko me je iznervirao na SP baš protiv Norvežana sad se bar malo iskupio.

Međutim....

Ovo i dalje izgleda kao naša standardna "domaćinska" pobeda. Velika, protiv velikog rivala, ali ipak "domaćinska". Nošeni fenomenalnom atmosferom (svaka čast publici) možemo svakog da dobijemo. Treba nam ta koncentracija i na neutralnom ili "neprijateljskom" terenu. Takođe, opet gomila gluposti. Milosavljev fenomenalan, ali tim nikako da isprati. Bacaju se lopte u aut, promašuju se ziceri. Vratili su se momci, sjajno odigrali, ali neke stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju.

U svakom slučaju lep rezultat i neka se tako nastavi. Idemo dalje. Napred Srbija!

miš

pre 1 godinu

Svaka čast! Lepo gledati da i ako nema nekih rezultata na prvenstvima imamo tim i kvalifikujemo se, stvarno lepo gledati momke kako se bore, svako poštovanje…

toboparaliza

pre 1 godinu

Vreme je da oživi rukomet. Ovakva atmosfera i ovakve igre, čak i da budu porazi protiv sila kao što je Norveška, znači da smo na pravom putu. Svaka čast na pobedi.

zvezdale

pre 1 godinu

Velika baš velika pobeda! Kvalifikacije bi svakako prošli i sa porazima od Norveške ali ovakav povratak i gol za pobedu, dušu leče!

Najvažnije je da momci veruju da mogu više i da se lagano razbija taj odvratni gubitnički mentalitet. Banda, Gagi Pešmalbek i Borzaš izginuli za sve pare, odbili da izgube. Kukić u svom ritmu, Ilić, Bogdan takođe. Uz X faktora sa klupe, Vorkapića, 2 njegove kontre su baš napunila pluća za dalje. Bravo svi!
Toni Đerona zna šta radi, biće sve bolje.

Veliko bravo za Spens i Srpsku Atinu, toeto!
Danica Crnogorčević i majka Srbija!

rukometaš

pre 1 godinu

Uvek je lepo pobediti veliku reprezentaciju. Pokazali smo da možemo da vratimo minus od 2, 3 razlike kada je bilo viđeno da gubimo.

Koncentracija, čvrsta odbrana i dobra kontra dižu nivo igre koji nam je neophodan. Ziceri moraju više se ubacuju, Mijajlo brat kao da je uklet. Čim on promaši nešto, ekipa u kanalu.

Još kad Đape Strajna shvati i nauči da brani Milosavljev a ne Milosavljević, 1/2 finale je naše.

kecman

pre 1 godinu

Novi sad je pokazao kako se navija za reprezentaciju,puna dvorana Spensa,freneticno navijanje .Golman Milosavljev je svetska klasa ,nije mala stvar pobediti jednu od tri najbolje reprezentacije na svetu.

Nebojša

pre 1 godinu

Fantastična utakmica, nervira me što vidim da ovim momcima malo fali da osvoje neku medalju. E sad, šta je to, ne znam, ali tako mi deluju.

Samo vas gledam

pre 1 godinu

U Srbiji je košarka nacionalni sport. Fudbal je najpopularniji. Odbojka uspešna u obe konkurencije decenijama. Vaterpolo trofejan. Imamo Novaka koji je najbolji svih vremena. Teško se probiti u Srbiji u vrh sporta preko reprezentacija a rukomet nema medalje dugo. To je veliki problem rukometa. U Srbiji se ovo brzo zaboravi pamte se samo medalje.