Košarka 175

Utorak, 14.11.2006.

20:06

Zvezda 'pregazila' Real u Pioniru

Zvezda 'pregazila' Real u Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

stefan

pre 17 godina

Ovo je istorijski trijumf.30 godina ni zvezda ni partizan nisu pobedili real.sada je to ucinila zvezda.SVAKA CAST MOMCI.Kad grobari pobede real mogu da se jave

пиксла

pre 17 godina

стварно кување у Пиониру. искрено, нисам очекивао баш овакво гажење. братски поздрав свима који су присуствовали представи.
п.с. како ``ши варда, Милане?
и одговор једном комшији - Чича игра лоше против партизана јер сте толика стока да човеку прозивате дете. брукате нам Србију.

delija glingon

pre 17 godina

@amcki, nelupaj ti molim te!
Makabi ima ovaki internacionalni rezultat
internacional cups achievements:
Euro Cup of Cup Winners Finalist -67
Euro Cup Winner -77, 81
EuroCup Finalist -80, 82, 87, 88, 89
Euroleague Finalist -00, 06
Suproleague Champion -01
Euroleague Semifinals -02
Euroleague Champion -04, 05
Euroleague Finalist -06
Realoví inter rezultati:
European cups achievements:
EUROCupWinner -64,65,67,68,74,78,80
Cup of Cup Winners Winner -84,89,92
Champions Cup Winner -64,65,67,68,74,78,80,85
KoracCupWinner: 88
ULEB Euroleague Quarterfinals -01
ULEB Cup Finalist -04
Euroleague Quarterfinals -06
world champion 1976 1977 1978
latina cup 1966-67
First Winner for World Championships 1980-81
25 Christmas International Championship 1967-68 1968-69 1969-70 1970-71 1972-73 1973-74 1974-75 1975-76 1976-77 1977-78 1978-79 1980-81 1981-82 1985-86 1986-87 1987-88 1990-91 1991-92 1992-93 1995-96
1996-97 1997-98 2000-01 2003-04 2004-05
E sad ako je cetiri vece od osam, onda ja neznam? tvoj makabi je bio prvak evrope 4 puta, a real osam puta. real je bio masu puta prvak sveta, a makabi nikad. real ima masu titula iz spanske gigantske lige a makabi iz izraelske autsajderske lige, toliko od mene. Jos si zaboravio da je za real igraoKINDZA i Petrovic Drazo.
Napred crveno beli i napred sakota.

Nemanja Delija

pre 17 godina

@Amcki
Brate o cemu ti pricas?
Real zivi od stare slave?Bili su pre pretprosle sezone prvaci Spanije.Govoris o nekim igracima koji nisu u realu vec tri godine.
Ereros ne igra kosarku vec tri godine, Benet vec dve godine nije u Realu ,Focis vec tri godine nije u Realu.Tako da stvarno ne znam o cemu govoris?
Sonko je prosle godine igrao za Real,ali realno Tundzeri i Lopez su za njega igraci.
Nisi u pravu za Tundzerija covek je bio prosle sezone povredjen i nije igrao za reprezentaciju na svetskom prvenstvu.Slusao sam na TV-u intervuju sa Tanjevicem i nekoliko puta je naglasio da su oslabljeni za Tundzerija tako da nemoj molim te da pricas ne proverene informacije.
Taj slican Real je vas prosle godine razbio i u Beogradu i u Madridu.
Ako vec toliko znas o kosarci pogledaj ko je igrao recimo prosle godine za Makabi,a ko igra ove.
Bice da ti malo pratis kosarku.

Ponjo

pre 17 godina

@amcki
Benet i Sonko bolji od Lopeza i Tuncerija??? :)))))))))))
A sto ekspertu ne napomenu da je Smit bio prvi strelac EL pre dve sezone??
Gelabala NBA :))) Do sad je mozda mahac peskira u NBA, ali igrac nije posto nije usao u igru.
Makabi?
otisli Solomon, Entoni Parker i Baston koji su bili i snaga i mozak i dusa tima. Doveli su obicne polovnjake u odnosu na pomenutu trojku i Makabi nece videti cetvrtfinale. Zapamti moje reci.
Olimpijakos, PAO i CSKA su sigurno jaci od Reala, i niko vise. TAU i Barselona su Realov nivo.
I naravno Zvezda jer ih je silo...la 20 razlike,:) ne pomoci srece i neverovatnog suta nego sjajnom odbranom i jakim skokom.
Ove godine nece biti nervoze u finalu, jer su 3:0 sigurni. Ali ovog puta za evropski tim. Za tim koji ne gubi od francuza 30 razlike u Beogadu vec ih tuce i kuci i u gostima. ZA Zvezdu.
Dobar si decko, nastavi da sabiras tipovanja. :)

Amcki

pre 17 godina

@alexandar dorcol
Prvo da ti kazem, da je Real ekipa, koja zivi na staroj slavi. Titule su osvajalu u 60 i 70-ima, a zadnjih 10 godina jih nema nigde, bas nigde. Navodis, da su Tunceri i Lopez reprezentativci. Tunceri je bezglavi play, koji je izvan Turske rep. vec 3 godine, a Lopez je rupa koji u NBA nije igrao minute, a dobijo je nogu i u Gironi prosle godine i nije ni blizu reprezentacije. Tomas je bijo solidan igrac u guma-ligi i u Spaniji se je totalno izgubijo. U drzavnom prvenstvu imaju skor 8-0, ali igrali su sa ekipama iz donjeg dela tabele (imas napisano nekoliko postova vise).
Tvrdis da je Maccabi slabija ekipa od Reala i da jih je nerealno usporedjivati!?!? Maccabi je u zadnjih sest godina 3 puta osvojio Europu, dva puta je igrao u finalu i jednom u polufinalu. Dali ti uopste pratis kosarku ili ti je usla laz u uho, pa si ti poceo sam sebi da verujes??? Spomenuo si Prokom, kao najslabiju ekipu u Euroligi. Ocito nemas pojma i lupas bezveze. Prokom ima budzet kao Partizan, Cibona i Olimpija zajedno i daleko su od slabe ekipe. Takodjer uporedjujes danasnji Real i Realom ispred 2 godine. Da te samo podsetim da su u onom starom Realu igrali Herreros - legenda Spanske kosarke, Bennet - jedan od najvaznijih igraca Joventuta, Gelebale - NBA, Fotsis - jedna od boljih cetvorki u Europi, Sonko - jedan boljih defenzivnih igraca, pa dodaj jos Bullocka, Reyesa i Herevella... i dobijes puno bolju ekipu od danasnje... Varda, Tomas, Sinanovic, Smith, Lopez, Hamilton i Tunceri + naravno Bullock Reyes i Hervelle. Ne lupaj bezveze ako ne znas!!!

shalle

pre 17 godina

@kaka
Pa da,u pravu si,to zaista nije isti Real kao onaj sto je igrao sa vama,to je mnogo jaci tim koji je prvi u ACB ligi i ima skor 8-0 sa prosekom od 17 poena razlike po utakmici!A vi pucate od prosecnog Huventuda sa 30 razlike.Samo u ovoj nasoj ligi mozete da namestate titule,a pravo merilo vase snage je kad igrate Euroligu,gde ste redovno jedan od najlosijih timova.Toliko o tome.
Napred Zvezdo do titule!

alexandar,dorcol

pre 17 godina

Nisam hteo da pisem veceras o komsijama,ako ih tako mogu zvati,ali ono sto oni pricaju,ne da je smesno,vec postaje dobro oprobani partizanski recept- sto vise puta ponovite laz,ljudima udje u uho kao da je istina!
Uporedjivati Makabi i Real je nerealno,REal je najveci evropski klub,Vodi u najjacoj evropskoj ligi sa 8-0,
dok Makabi igra u Izraelu kao drzavni projekat te iste drzave(otprilike kao sto je kkpartizan projekat kosarkaskog saveza srbije), i jedini iole ozbiljan protivnik im je Hapoel!
Real ove sezone ima mnogo,ali mnogo bolji tim(osim Varde koji je kao i uvek ostao nebitan igrac),
ima i dalje najboljeg igraca ACB lige Buloka,odlicnog Smita,spanske reprezantivce Raul Lopeza i Rejesa, turskog reprezentativca Tuncerija,hrvatskog Tomasa... Vi ste od mnogo slabijeg Reala koji je prosle godine bio ophrvan povredama i bolescu mnogih igraca bili deklasirani i u pioniru,a pogotovo u Madridu!
Makabi je ove sezone promenio mnogo igraca ,ima smesnog trenera u oDnosu na jednog Gersona,neuigran je i cini se da mu je smanjen budzet!
Uostalom,dobili ste ih na to sto vas je sra. sut,pogotovo za3 poena,gde ste imali frapantnih 60ak posto,a vas prosek je 30-40%...
Bolje se zapitajte zasto vas svi gaze redom u Evropi,cak i najslabije ekipe kao poljski Prokom i slicni...
A mozda su i oni bolji od Reala i Uniksa???
Opustite se,Zvezdi treba cela jedna sudijska organizacija,citava svita sumnjivih likova iz saveza,da bi osvojili titulu!
A da,i da ne zaboravim i zandarmeriju...

Z V E Z D A L

pre 17 godina

Zvezda mi je sve ,
Zvezda zivot je
Srce moje je uvek uz tebe,
Zvezdo volim te

Kad lose krene mi
tada se ja setim
Da moji drugovi na marakani svi
Pevaju o Zvezdi

Ja necu nikada za ovog zivota
prestati gledati tu Zvezdu voleti
Srbiju braniti

------------------------------

Nema dana a da ne mislim na tebe

bicu s'tobom ceo zivot svoj

da te volim da te bodrim

volecu te dok ne umrem

ti se bori igraj do pobede

Dragan

pre 17 godina

Pa dobro gorbari majku mu kako vi mozete sebi da dozvolite da uopste gledate nizerazredne klubove u nizerazrednom takmicenju?I uz sve to da se nervirate i pisete o tome?Ovo je vrlo interesantan psiholoski fenomen!Inace svaka cast i igracima i publici.Svi su ulozili maximum sebe i to se posteno vratilo.

urlik

pre 17 godina

stvarno mi nije jasno zashto pominjete grobare ovde, kad se ovde komentarishe zvezdina fantastichna igra...grobari nisu vredni pominjanja...

rsfc

pre 17 godina

Zvezda je zivot. Hvala na ovoj pobedi momci. Jugoslovenska manjina je nervozna i ne treba im pridavati previse paznje.
Srbija, Beograd, Crvena Zvezda!

Dragan_Bijeljina

pre 17 godina

@ Aleksandra, Grobari - Kumodraz, 14. novembar 2006 21:48
Bas ti je Nemanja Delija sve fino objasnijo. Jedna godina je za jednu ekipu ogromna, a kad jos odu oni standardni igraci, dodju novi i tek se uigravaju, onda je to 100% promena, tj. ekipa pocinje od nule. To sto je Penaltizan pobijedijo Makabi, svaka cast, igrali su dobro, ali to je samo jedan igrac iz proslogisnje ekipe.
Fino je sto pratis kosarku, ali da ostavljas ovake komentare morala bi narednih tri mjeseca svaki dan bar po pola sata da se informises o klubovima danas i juce, statistikama, igracima koji su dosli / otisli... Kad to uradis, onda cu rado procitati tvoj komentar (nadam se tada vec malo bolji) i uz pomoc Nemanje Delije ocijeniti ga. ;-) Pozdrav za sve Delije

Boban

pre 17 godina

Vuk je car, rasturio ih je! brate da osvojimo ovaj ULEB! Da još Partizan igra bolje pa da nam cela Evropa zavidi, ovako.. Ajde grobari ubite cibose večeras pa da slavimo zajedno! Znam da su sinoć i svi Grobari slavili sa Zvezdom, jedino možda nije Dule-debeli-debili. Da li se sećate njegovog opravdanja od prošle godine kad je izgubio od Reala, namerno kažem da je on izgubio jer je pogršno vodio utakmicu!

fcrs1991

pre 17 godina

Jaoj kako je samo zabavno citati ove grobarske kompleksaske komentare...Gopspodo pa vi ste kk sledece sezone jer vi obecavate taj famozni ulazak u top 16 svaki put,ali od toga nista!Prijatelji zvezda je razbila Real ejjj!!!

Dandza(poludeli-glas-razuma, usto i navijac ARSENALA)

pre 17 godina

Svaka cast za SHAKOTU koji je konacno preporodio zvezdu... Cuvajte ga ko oci u glavi. toliko o tome.
A sada cu samo da iznesem komentar na temu delije-grobari:
Moj ortak je imao jednu zanimljivu teoriju koja ce se jednog dana ako da BOG ostvariti i u praksi a ona glasi ovako:
"Trebalo bi sve te ljude koji mrze druge ljude i zele da ih ubiju (hrvati koji mrze srbe, srbi koji mrze hrvate, grobari koji mrze delije, delije koje mrze grobare...) skupiti na jednu poljanu, pusti ih da se ubijaju i ONDA...
...BACITI BOMBU.
>>>MISLITE O TOME>>>

BOLNO PRIZEMLJENJE

pre 17 godina

NA POCETKU SVAKE GODINE ISTU PRICU PRICATE,NAJAVLJUJETE TITULE I TROFEJE ALI NA KRAJU UVEK TUZAN REZIME PROPALE SEZONE SA OBRAZLOZENJIMA DA JE UVEK NEKO DRUGI KRIV A NIKAKO VASI IGRACI I UPRAVA.SUDIJE VAM NIKAD NISU PO MERI,CAK NI KADA POBEDJUJETE!(SLUCAJ OD SINOC)ZADNJI PUT STE SE TITULI RADOVALI KRAJEM PROSLOG VEKA KADA JE I PANTELIJA BIO ZIV!!!!!!!ZATO PAMET U GLAVU I NE LETITE PREVISE POSLE JEDNE POBEDE JER BICE BOLNO PRIZEMLJENJE KADA OPET NAIDJETE NA PARTIZAN!!!!!!!!!!

Mare

pre 17 godina

Svaka cast, Zvezda je odigrala na nivou Den Bosa koji je takodje dobio Real u ULEB Kupu. Ovaj put Real nije odigrao kao u Holandiji i to je razlog sto je razlika ubedljivija. Smesna igra, nepovezana, nijednom 2 na 2 nisu odigrali, mislim da nemaju ni asistenciju.. Real od prosle sezone bi tukao ovogodisnji sa 50 razlike. S druge strane nije mi jasno kako se Gurovic posle PAOK-a nije proglasio za najboljeg igraca na toj poziciji u Evropi. Smesno, da nije smesno bilo bi tuzno. Real u ULEB kupu ima 2 poraza i jednu pobedu... U Spaniji su od njega jaci: Barselona, Taukeramika, Pamesa, Huventud.. VLADE pa kakav je ovo tim? A tek trener, gde je on zalutao?!

Vuk

pre 17 godina

Obavezno da strane sudije sude nasu domacu ligu. Da ovi jednom za svagda shvate da nema Partizan pomoc u nasoj ligi vec oni. Samo uz pomoc sudija mogi da dobiju FMP i Hemofarm a Partizan ni uz njihovu pomoc. Strane sudije molim vas. Pobede Real pa misle da su prvaci Evrope, ajde pobedite Olimpiju.

Gipsy 72

pre 17 godina

Ево коментара од јуче, кад је најављивана утакмица
ljudi prsli ste. Napred Real
(lazzzzzzzzar, 13. novembar 2006 17:13)
"Pametnom igrom"?Tesko je to za vas!
(Juve, 14. novembar 2006 08:11)
Stavljam 'glavu' na Real! Vamos Ratko Varda i drugovi! lol
(bettor_collector, 14. novembar 2006 13:13)
Pocepaj ih Ratko.Sad ce te da vidita kakav je igrac Ratko Varda
(Vuk, 14. novembar 2006 14:52)
И видели смо какав је играч, сада може да дође код вас гробари, пошто му истиче једномесечни уговор, а ко је луд да му да нови, ХА ХА ХА

kaka

pre 17 godina

Priznajem pobedili ste real,a partizan vas.Zamislite sta bi on uradio jadnom realu.Taj real nije ono sto je bio kada je igrao protiv partizana.Iako pobedite real na strani onda se mozete hvaliti kako ste ga stvarno pobedili.

castellammare del golfo

pre 17 godina

Svaka cast za pobedu. Real je uvek veliki, iako licno mislim da ima dosta slabiji tim nego prosle sezone, ali 8-0 u spanskoj ligi je za svako postovanje...
E sad jedna druga pricha... Cudno je da vi sa b92 nijednom recju ne spomenete seljacko ponasanje prema Vardi. Da podsetim... Kad su Grobari prozivali Gurovica, svi mediji su ustali da ga brane, iako je njegovo ponasanje uvek bilo krajnje paorsko(od psovanja preko razglasa, pokazivanja srednjeg prsta na -20 protiv nas, do bacanja flase). Secam se kad je Vujanic presao kod nas i cigani ga gadjali udaraljkama za bubnjeve, lik se nije ni osvrnuo na to, vec im je dao 30 i nesto komada. Takodje, mediji su iskonstruisali pricu da su Grobari isli u Solun, kako bi prozivali ''bivseg hajdukovca'',a sada najveceg cigana. To je potpuna laz,jer prijateljstvo Grobara i Paokara traje, jos iz vremena kad cigani nisu znali sta je to drzavna granica, a da li stvarno mislite da je ''bivsi hajdukovac'' toliko bitan da bi se zbog njega prevaljivale stotine kilometara...
Zanimljivo je da su najveci Srbi u svemiru, cigani, i pored dva hrvata u redovima Reala, ustasom prozivali bosanskog Srbina Ratka Vardu. To najvise govori o vama, koliko ste jadni. Tako ste se sad setili da pevate o Kosovu...Da necete mozda ici vi da ga branite. Zivi bili pa videli. Sve je to deo vase populisticke propagande, da bi se predstavili kao branioci naroda, a ustvari ispadate smesni...

mi i oni- dva sveta

pre 17 godina

Kad jedan tim pobedi sa 19 razlike onda mu samo mozemo cestitati, bez obzira za koga navijamo. Ako je pobedjeni tim REAL iz Madrida, onda ta pobeda mnogo vise vredi. Omalovazavati takvu pobedu je zaista bedno i mnogo govori o onima koji to cine. Zvezda je sinoc igrala sjajno. To je cinjenica. Cinjenica je i da je Real prvi u Spanskoj ligi i to bez poraza.

Jos jednom cestitke FOX televiziji. Fenomenalno odradjen prenos.

Ultras Red Star

pre 17 godina

Hit večeri:
Zvezda mi je sve, Zvezda život je
srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.
Kad loše krene mi tada se ja setim,
da moji drugovi na Marakani svi pevaju o Zvezdi.
Ja neću nikada za ovog života prestati pevati,tu Zvezdu voleti, Srbiju braniti!
Napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le.
Peva se na Stingovu "Every breth you take"

Amcki

pre 17 godina

Zvezda je odigrala odlicno, zasluzeno dobila i sve cestitke… Ali komentari raznoraznih »experta« ovde su zaista smesni (Real, ovo, Real ono, samo je PAO jaci, nepobedivi Real, sta ce reci grobari…) i na ravni su 13-godisnjih klinaca, koji se prepucavaju ciji je tata jaci. Real ima odlican start u domacem prvenstvu, ali malo pogledajte kakav raspored su imali dosad. Od 8 utakmica 5 su odigrali kod kuce. Dobili su Unicaju, koja je jos od samog starta bez pola ekipe, a u ostalim mecevima dobili su Granadu, Menorcu, Sevillu, Valladolid, Bilbao, Murciu i Estudiantes. Real je daleko od najjacih Europskih ekipa. Bullock je igrac koji igra na euroligaskom nivou, dok su ostali prosek. Pitao bi experte, koji je to igrac u Realu klasa (osim Bullocka)??? Mozda Lopez, koji je dobijo prosle godine nogu u Gironi ili Tunceri, Turcin koji ne zna gde mu je glava, Varda, koji je smesan ili mozda Marko Tomas??? Smith i Hamilton??? – crnci koji potrose 50% lopti sa silovanjem suta…??? Molim za odgovor!!! U ACB ligi ce pravi basket poceti u play-offu – zapamtite ovo. Jos jednom, cestitke Zvezdi na zasluzenoj tituli!!!

Bancho

pre 17 godina

Gligo
imas pravo da prognoziras da ce Zvezda ove godine uzeti titulu ali kada je to ona majke ti bila najbolja kada ti u komentaru napisa "opet". Ti mora da dugo nisi pratio basket u zemlji.

Uzice

pre 17 godina

Pozdrav za sve Delije!
Uzicani jos uvek ne mogu da gledaju "Fox" TV, tako da nijednu Zvezdinu utakmicu u ULEBU jos nismo videli!!!
Sramota - NACIONALNA DOZVOLA!!!

m

pre 17 godina

"Nemate pojma, odrzace vam Real lekciju, namestaljka, Real je prosecna ekipa, nije njima stalo do igranja u Uleb-kupu, mi bi ih razvalili sa 40 razlike..........haha

tobias

pre 17 godina

It doesn't matter if you win as long as you give everything in your heart (kaze Michael Jordan). A Radivojevic je jezivo napredovao i na mestu pleja me po gradji i igri mnogo podseca na Jarica. Naravno, ima jos mnogo da radi...

ZA VECNU SLAVU!!!

pre 17 godina

GUROVIC, MILAN 38:30 35 6/6 4/9 11/12 ,index-42!!!
RADIVOJEVIC, VUK 35:00 17 4/5 0/2 9/11 ,index-27
POPOVIC, PETAR 26:45 16 6/11 0/1 4/8 ,index-18!!!

SAMO NAPRED MAJSTORI!!!

NAJBOLJI NA SVOJOJ POZICIJI!!!

pre 17 godina

1 GUROVIC, MILAN Crvena Zvezda 3 100 33.33
2 LAVRINOVIC, KSISTOF Unics Kazan 3 93 31.00
3 EVANS, GEORGE Dexia Mons 3 84 28.00
4 HOUSTON, KEVIN Dexia Mons 3 83 27.67
5 KIRKSAY, TARIQ KINTE Nancy 3 78 26.00
6 EIDSON JR, CHARLES PATRICK Strasbourg 3 77 25.67
7 AUSTIN, MARIO Hapoel Migdal 3 71 23.67
8 LEBEL GUESSAGBA SATO, ROMAIN Montepaschi 3 67 22.33
9 RODGERS, LEON EiffelTowers 3 64 21.33
10 REESE, AUBREY LAMAR Besiktas JK 3 61 20.33
11 SEKULIC, BLAGOTA PAOK 3 60 20.00
12 JULIAN, CYRIL Nancy 3 60 20.00
13 JAACKS, JACOBS BRIAN Snaidero Udine 3 60 20.00
14 TOPIC, MILENKO Hemofarm 3 59 19.67
15 STELMAHERS, ROBERTS Lietuvos Rytas 3 56 18.67
16 WRIGHT, RASHAD Telindus Oostende 3 55 18.33
17 COLLINS, DE JUAN Brose Baskets 3 53 17.67
18 WESSON, K´ZELL Brose Baskets 3 52 17.33
19 SAMARDZISKI, PREDRAG BC FMP 3 51 17.00
20 SLEZAS, ANDRIUS Lietuvos Rytas 3 51 17.00

Ovako izgleda stanje stvari-ko je trenutno najbolji igrac ULEB kupa!
Hvala Milane!

navijac

pre 17 godina

Ovo samo vi mozete niko drugi. Citam ove komentare i padam u sevdah, pre dva dana ste pljuvali gospodina koji alo izjavljuje posle tekme kako ga je svoj tim iznenadio kako je odigrao pa mislim ovo za riplia. Kako vetar dune tako i vi kao i obicno, dok je tako ja se uopste ne zamaram razmisljanjem ko ce igrati najjace evropsko takmicenje(za ono za koje ste hteli kuce da prodajete da bi igrali).
Sutra iz Negotina dolazim da gledam kako gazimo cibonu, o tome tek nemojte da razmishljate bolece vas glava.......

ZVEZDA ZAUVEK

pre 17 godina

Cestitke momcima na pobedi e vidite kad se igra srcem kako sve moze Poz.Delijama sirom planete ma gde bili.
Sloga i vera pobediti mora bice opet Srpska Crna Gora

Gromiko,jesi video DELIJE veceras???

pre 17 godina

Jos samo i da potpise Rus Pavel Gromiko za nas,
bio je na utakmici protiv Reala u prvim redovima,imponuje njegov fizicki izgled(ramena kao planina),visok 199,najbolji skakac i drugi strelac na kadetskom prvenstvu Evrope prosle godine!
Sa Milosevicem,Tadijom,Aleksandrovim sijace jedna velika ZVEZDA!!!

SajberQ

pre 17 godina

Jedan komentar ovde se odnosi na sudije!?
navijac zvezde apeluje da playoff domace lige sude strane sudije!?

pa zasto pobogu lepo se videlo veceras da su u pojedinim trenucima trener Sakota i saigraci skakali izmedju sudija i razgnevljenih zvezdinih igraca (antic 5licna...)

naravucenije:
vama su svi isti: -...protiv vas!?, cak i kada vodite.
Strasno.

jekum

pre 17 godina

Aleksandra, Grobari - Kumodraz, 14. novembar 2006 21:48

Posto ti je Nemanja Delija sve lepo objasnio, ja samo da dodam jednu recenicu...
Cisto da naucis nesto novo...
Vremena se menjaju....kao i ekipe:)

PS: Sto kazu, ko razume, shvatice:D

Z V E Z D A L

pre 17 godina

Звездо згази их све... Пионир неосвојива тврђава. Звезда и Партизан враћају веру у нашу кошарку, али изгледа да и то некоме смета.

a njih ko je.e a njih ko je.e

pre 17 godina

Ovaj tim moze mnogo to sam veceras shvatio.Jos kad se vrate Burks i Alexandrov imacemo ubedljivo najjaci tim na Jadranu.
MOJ TIM JE PRVAK BIO I OPET CE BITI ON A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SHAMPION !!!
samo za tebe uvek uz tebe ...

paralela

pre 17 godina

Gle cudne paralele...
U fudbalu Partizan ne moze da pobedi Zvezdu, ali 'ubijaju' u Evropi, sledi najbolji su, kod nas sve namesteno!
U kosarci Partizan pobedjuje Zvezdu, ali ih u Evropi 'ubijaju', sledi najbolji su, u Evropi sve namesteno!

Mad for red

pre 17 godina

U srcu mome zivis samo ti Zvezdo moja ljubavi o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja

tihi

pre 17 godina

Sjajno! Konacno da nas i KK obraduje. Uz kompletan sastav (svi zdravi i spremni) mozemo i moramo do titule.

A sto se ULEB cupa tice NIJE NISTA ALI NISTA GOTOVO. Tek krece momacki posao. Zato pamet u glavu, loptu na zemlju i SRECNO!!!

Misa

pre 17 godina

Zvezda fenomenalna!!!!Ne pamtim bolju igru Zvezde!!!Real dosta slab,zaslugom i Sakote koji ih je dobro procitao i pripremio dobru odbranu.Navijanje odlicno,ali mora i bolje(kop jako dobro,ali treba da se ukljuci i ostatak hale,zato grobari na basketu prave bolju atmosferu,jer im navija skoro cela hala)

alexandar,dorcol

pre 17 godina

Sta reci posle ovakve utakmice,ovakve fenomenalne pobede,a ostati realan i na zemlji?
Ja cu pokusati,ali treba biti najveci pesimista pa umanjiti ovako veliku pobedu Zvezde.
Zvezda je doslovno razbila najveci evropski klub(barem najtrofejniji)u svim segmentima kosarkaske igre!
Moram i da primetim da smo skoro u svim parametrima bili bolji od njih,I dobili utakmicu ne kao partizan Makabi
zbog srecnog suta,pogotovo za 3,vec fantasticnom odbranom,i skokom sto realno i nije neki Zvezdin veliki kvalitet!
Moram da izdvojim osim CHICHE koji je ponovo dokazao da je NAJBOLJI IGRAC NA SVOJOJ POZICIJI U EVROPI,
Vuka Radivojevica koji je odigrao utakmicu svog zivota,sa indeksom na poluvremenu od +16,a pritom je igarao veci deo utakmice na poziciji playa,
i pokazao da moze da se snadje u toj ulozi.
Pored njega najbolju utakmicu od povratka u SVOJU Zvezdu,odigrao je PETAR POPOVIC,koji je bio neverovatan i u napadu i u odbrani!
Videlo sa da kao i ceo tim gine za svaku loptu,svaki poen,svaki kos!
Moram da istaknem i malog Milosevica koji izrasta u bitnog igraca,ima fenomenalno vodjenje lopte i u odbrani je kao osica,
odlican u postavljanju,iznudjivanja faulova u napadu i kradjama!
Kada bi popravio svoj sut i asistencije bio bi besprekoran igrac.
Moram i da naglasim kvalitet jednog Thomasa koji je pravi timski igrac,sjajan u odbrani,koji ume da nadskoci i protivnicke centre i zagradi loptu
na pravi nacin,ostro i hrabro(ono sto fali nasim domacim kosarkasima).
Secam se kada su se mnogi smejali na komentarima kako smo doveli beka od 105kg,eto sad su i videli koliko to znaci u igri!
O atmosferi u Pioniru ne treba pricati-bio sam na mnogim utakmicama Zvezde u poslednjih 15-ak godina,i mozda sam takvo freneticno navijanje
video mozda poslednji put kada smo lagano uzimali one titule protiv partizana pre 12,13 godina ili mozda u onom nesrecnom finalu protiv MASH Verone.
Pesma cele utakmice,vodila je igrace do ovakvog uspeha!
Zahvaljujuci nama navijacima,igracima,sve je bilo pisano za trijumf!
Kada bi imali i boljeg trenera,gde bi nam bio kraj...
Postali smo konacno OZBILJAN domacinski klub,ali problem je u tome sto mozemo da izgubimo od svakog ali bukvalno svakog tima u gostima!
To je ozbiljan problem,a kada budemo dobili jedan Uniks ili Real u gostima,prebrodicemo i tu psiholosku barijeru!
Mada smo mi i dobili i nekoga u gostima,npr. Le Man prosle godine,ili Paok,a komsije se brukaju u Evropi vec 21utakmicu zaredom!
Mislim da cemo mi tu prepreku proci mnogo pre njih,jer imamo jos mogucnosti za napredak-da ne zaboravimo da smo igrali bez Burksa,Aleksandrova,Kovaca...
Ovoj Zvezdi treba jos jedna 5-ica,jedan snazni crni igrac tipa Ekezie-a,koji bi zamenio Misanovica i ima na utakmici 5-1oskokova i par blokada..
E onda bi bili respektabilan klub u evropskim okvirima!
i jos jednom hvala nasim igracima,ovo je jedna od nasih Zvezdanih noci,koje se nikada ne zaboravljaju u zivotu!

I'm not just perfect, I'm serbian too!

pre 17 godina

Pre svega, cestitam Zvezdi na pobedi. Moram da priznam da sam se potajno nadao istoj, ali da ovoliku razliku niko nije ocekivao. A sad nesto o prenosu: mi smo jedna od retkih zamalja u Evropi (ako ne i jedina) gde je najveca misterija pred neku vaznu utakmicu (ili mech), najveca misterija hoce li biti prenosa ili ne. Ljudi, svet je vec odavno u 21-om veku, a mi kao da smo u 19-om. Ovo je tema sama za sebe, tako da sad necu bas puno o tome. Ali, setite se samo koliko vaznih utakmica niste gledali (ili ste gledali u snimku), a sve to zbog gluposti "tamo nekih nesposobnjakovica", a ne zbog CENE PRENOSA!!! (uz mozda par izuzetaka). Narocito mi je sumnjiv tzv. javni servis, za koji svi mi odvajamo novac svakog meseca. OK, neko ce reci, "pa bio je prenos", ali nije mogla da ga gleda ni trecina stanovnistva (ako ne i manje). KOd nas cak i kad ima nekog prenosa, do zadnjeg casa nas drze u neizvesnosti "bice-nece biti"... Kao da u eri enormnog napretka telekomunikacija, prenos utakmice nije sasvim normalna stvar!? Ali, nije samo stvar u tome ima li prenosa ili ne, vec i sta se prenosi!!! Zamislite, mi svakog vikenda mozemo da gledamo, na primer, Vigan-Reading (kakav derbi!?), Portsmut-Votford, Askoli-Siena, Huelva-Hetafe... I da ne nabrajam vise. Ali zato, ne mozemo da gledamo Zvezda_Real (ULEB Cup), kao i obe prethodne Zvezdine utakmice, Partizan-Livorno (UEFA Cup), kao i mnogo drugih medjunarodnih utakmica "vecitih". Pa, ne mozemo da gledamo, na primer, Anu Ivanovic, Jelenu Jankovic, Novaka Djokovica, kada igraju protiv Sarapove, Morezmo, Henin, Federera, Agasija itd... Mislim da je svima jasno o cemu pricam. Ima jos trilion takvih primera. Mislite o tome.
Jos jednom cestitke Zvezdi

Marko

pre 17 godina

Najbolji je bio Milosević (nisam mislio da cu to ikada napisati)! To sto je on odigrao je fenomenalno! Deluje lako, ali pitajte Tepića, Tripkovića, Kamingsa i Kecmana kako je kad ekipe kao Real igraju presing. Mislili su da nema ko da prenese loptu i suvise dugo su pokušavali da nam je oduzmu na našoj polovini (greška trenera), umesto da postave normalnu odbranu kad su videli da sa Miloševićem nema šale! Samo da zaigra u reprezentaciji Srbije i sve ce biti u redu. Takav nam plej treba još od Saleta Đorđevića!

odi kod dede da ti deda pokaze ....

pre 17 godina

Pevajmo zajedno samo jedna je ZVEZDA.Pozdrav najvecoj armiji navijaca na balkanu.Ovo je Zvezdino vece.
A manjini poruka......

mourinho

pre 17 godina

@schwitza,pa sta se onda bunis za strane sudije ako cete da nas dobijete.POTPISUJEM:ZVEZDA dobija partizan sa stranim sudijama u playoffu

ZauvekZvezda

pre 17 godina

Sta reci posle ovog?Jos samo da prestanemo da igramo ovu regionalnu ligu,pa ce biti jos ovakvih utakmica!!!SAMO JEDNA JE ZVEZDA!!!!!!!

DROGAN

pre 17 godina

TO MAJSTORI,MISLIM STA RECI POSLE 33 GODINE POBEDJEN JE REAL U BEOGRADU I TO SA 19 POENA RAZLIKE!!!DA PODSETIM KOMSIJE ISTI REAL JE TUKAO PARTIZANE ZADJIH PET PUTA U BG...SANJAJTE CICU ALI ON JE SADA NASSSS
A VAMA OSTAJU KOMPLEKSI!!!

Dorcol je ceo crno-beo

pre 17 godina

Ostaje josh samo da Kk Sledeca sezona i EiffelTowers odluce koji je najbolji tim na svetu , posto su oba kosarkaska "velikana" razbili Real u Kupu Lilijane Roketi ...

Nemanja Delija

pre 17 godina

@Aleksandra, Grobari - Kumodraz
Drago mi je kad vidim da i devojke vole kosarku.Medjutim moram da ti kazem da moras da pratis malo vise kosarku da bi mogla da donosis takve ocene vezane za proslogodisnje i ovogodisnje timove Reala odnosno Makabija.
Takodje trebalo bi da znas da se mesto u Evro ligi odnosno Uleb kupu dobija konacnim plasmanom predhodno odigrane sezone ACB lige.Sto znaci da proslogodisnji tim Reala prosle godine nije uspeo da izbori plasman u Evroligu!Ovogodisnji tim Reala posle osam kola ubedljivo je prvi u najjacoj ligi evrope sa maskimalnim ucinkom(8-0).Sto dovoljno govori u kakvoj su formi.
Doduse taj tim se i nije mnogo promenio u odnosu na proslu godinu.Opet treba pratiti pa videti da je prosle godine Real ACB plej of igrao sa velikim problemima u vidu povreda igraca,da nekolicina vaznih igraca tog tima nije ni igrlo plej of zbog toga(sve je pisalo u Zurnalu).
Sto se Makabija tice poznajes kakva je bila situacija predhodne 3 godine.Ali ne znam da li si slucajno ili namerno zaboravila da kazes da je samo jedan od pet clanova npr. proslogodisnje petorke igrao protiv vas?
Da li mislis da bi imali nekakve sanse da se suprotstavite Makabiju koji u petorci ima Vilia Solomona(Ulker),Entonija Parkera(Toronto),Tal Bursatjna(Makabi-povredjen),Maseo Bastona(Indijana) i Nikolu Vujcica(Makabi-Jedini koji je igrao iz petorke protiv vas)?
Koliko se secam vi ste prosle godine igrali sa Realom u Evroligi i doziveli ste ubedljiv poraz i u Beogradu i u Madridu.Tako da ja bas ne bi umanjivao ovu Zvezdinu pobedu.
poz.

ja gledam evroligu, a vi?

pre 17 godina

fantasticna igra!! ove godine titula!! bla bla bla. ne lozite se. kako kaze pesma "6 godina drugi niste bili..."

Dorcol je ceo crno-beo

pre 17 godina

Ostaje josh samo da Kk Sledeca sezona i EiffelTowers odluce koji je najbolji tim na svetu , posto su oba kosarkaska "velikana" razbili Real u Kupu Lilijane Roketi ...

SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS

pre 17 godina

Evo stigoh iz pionira i mogu reci vraca se ona stara atmosfera kada Zvezda igra basket, nadam se samo da ce Delije stalno pratiti i kosharkashe kao i fudbalere, e sad najjaci momenat , posle one strane pesme na time-outu
smislja se pesma za Vardu(sasvim spontano) ono grmi Pionir a decko se posle toga pogubio nacisto.Simpatican mladic :)
Ps.glodar biti to je tuzna stvar

Mad for red

pre 17 godina

NEKA VECERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA NOVI SHAMPION I TITULA NASHA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA , OVE NOCI SA SEVERA CUCE SE PESMA DO JUTRA ZA NASHU ZVEZDU IZ PEHARA MNOGO PIVA CE PROCI VENAMA O OOO OOOOOOOOOOOOOOOO
Za vecnu slavu za pobedu za samo nashu Zvezdu Crvenu pesma nek grmi odjekuje napred Zvezdo ludo volim te - NAJVECI OLOSH SMO PIJEMO I DUVAMO NA ULICI PREBICEMO ZGAZICEMO SVAKOG KO NAM SE SUPROSTAVI -
Kralj je mrtav zivela Zvezda zivela Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Kosarka na 1.mestu

pre 17 godina

Mislim da je dobro da Zvezda i Partizan imaju sjajne rezultate u Evropi.
Medjutim nije mi jasno kako neko da izvuce zakljucak da Real nije trenutno najbolji u Spaniji.Pa posmatrajte ovako:
Recimo da je u prosloj sezoni ispao u 1/4 finala plej-ofa i zato nije izborio plasman u evroligu,ali je te sezone dva puta dobio Partizan.Ove sezone je krenuo furiozno i dobio svih 8 utakmica sa po 20 razlike,znaci trenutno je tamo najbolji.
Takodje ko je gledao prenos od samog pocetka mogao je da "uhvati" izjavu Zan Tabaka da su se dobro spremili i da znaju sta ih ceka i da ocekuju pobedu.Prema tome mislim da bi bilo sasvim casno reci da je Zvezda dobila jedan veliki Real na velicanstven nacin.Ko kaze drugacije pokazuje da se sitna dusa koja ne moze da podnese tudji uspeh.
I ne zaboravite da bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana i obrnuto.Pobedimo u sto vecem broju utakmica u Evropi ,a onda se ko ljudi "razracunajmo" u finalu plej ofa, pa ko bude bolji neka bude prvak.

dex

pre 17 godina

E,ajde za vas "sve je regularno" likove... Objasnite mi sledece!
Vujosevic izvodi ekipu sa terena,nece da nastavi,i partizan ne gubi utakmicu! Zvezda sta god slicno i da pomisli biva drasticno kaznjena! Ne osporavam (!) da ste prethodnih godina bili bolji (mi smo stvarno imali "igracine"),ali niko me ne moze ubediti da je sve bilo cisto! Verovatno ste i mogli do tih 5 titula (stignite nas sa 10 vezanih),ali cini mi se da je bilo jaaaaaako puno muljanja! To sto vi to ne zelite da priznate,to je vec vasa stvar! Tu su i vasi vec neki konstantni kompleksi koji su samo vama svojstveni! Ajde u fudbalu razumem komplekse,ali zasto u basketu? Tu bi mi trebalo da imamo komplekse ali se vasa frustracija pojavljuje svuda! Cim Zvezda dobije nekog,to je slaba ekipa,namesteno itd....Eto sutra vam dolazi silna Cibona,pobedite je nije problem,i ne zanima me,samo nemojte tvrditi da je jaca od Reala!

nz

pre 17 godina

Evo sad je pao Real,sto znaci da Zvezda ove godine osvaja ULEB kup,sledece godine naravno Evroligu a za par godina ce i NBA prsten.Kada je prime u NBA naravno.Ovi ganeri su stvarno megalomani.

fcrs1991

pre 17 godina

Ova utakmica je dokaz da bi zvezda bolje reprezentovala nasu kosarku u evroligi!samo jos kad bi partizanov lobi dozvolio bilo kome drugom da osvoji titulu bilo bi dobro.

Teodor

pre 17 godina

Da su srpske sudije "radile" večeras, Zvezda bi izgubila sa sličnom razlikom. Na ovoj utakmici se najbolje vidi ogromna razlika u suđenju u domaćem i evropskom takmičenju. Samo u domaćoj ligi Gurović može da bude sporan i prosečan igrač,dok je u ULEB-u najbolji.

MILE

pre 17 godina

SVE ČESTITKE ZVEZDI.BILO JE MOĆNO.NEZNAM ŠTA JOŠ DA KAŽEM.A KADA POMISLIM NA DULETA VUJOŠEVIĆA ŽIV NISAM NJEGA NE MOŽEMO DA POBEDIMO NI U PRVENSTVU NI U PLAY OFFU GADAN JE.

PFC

pre 17 godina

E da i zaboravio sam vi stvarno imate pozorisnu atmosferu kada su u pitanju kosarkaske utakmice znate vi dobro kakvo je navijanje kada Partizan igra kosarku u hali pionir znate kakvo je ludilo i da je nezapamcena atmosfera uvek kada gostuje neko u evroligi.Ajde malo navijajte.Pozdrav svim grobarima

Dijavolo

pre 17 godina

Sta ce da kazu Grobari??? Pa Grobari vam kazu, da ako zelite da ucestvujete u Euroligi (elitno kosarkasko takmicenje) morate prvo biti prvaci Srbije!Da bi ste bili prvaci Srbije morate da pobedite Partizan a to je za vas nemoguca misija u kojoj vas ometaju pored sudija, delegata, decaka koji ciste parket, jakog osvetlenja verovatno jos i NLO. Kada se steknu svi uslovi koji vama odgovaraju, ja pretpostavljam da vise necete biti na -15 ili -20, vec za vas podnosljivih -10. A posto je i to malo za prvaka Srbije vase ucesce u Euroligi je moguce samo u slucaju ako isto takmicenje broj ekipa prosiri na 164 kluba. DA bih vas ohrabrio FIBA taj predlog razmatra upravo zbog vama slicnih ekipa nebili se i vi ogrejali u Euroligi!!!

mitar

pre 17 godina

Apsolutno sam zadovoljan igrom ekipe,pozrtvovanjem na terenu.Ali smatram da su nase ekipe u globalu sa puno oscilacija,gledajte samo grobare,pobede EXTRA Macabi,a onda kriminalno odigraju protiv Huventuda itd.Zvezda mora da sazri kada bude najbitnije,a to je kraj takmicenja.Zelimo titulu i Evroligu,cela armija navijaca stoji iza toga.I nista nas ne moze spreciti,ako odigramo srcem.Pozdrav za SEVER!!!!!!!!!!!!!!

Dupla kruna ole

pre 17 godina

I eto sta je rekoh Pun Pionir navijanje na nivou , ali mora i moze bolje nego nema veze vratice se narod i na basket tekme ne mogu grobovi svake sezone da nameste prvenstvo i da pucaju po 30+ vecito u Evropi i ???
Ma bre osvajamo uleb kup .Pozdrav Delijama ove godine DUPLO CE BITI U MODI :) :) :)

realno

pre 17 godina

Partizan - Real 63:75 (7. novembar 2005, hala Pionir, Beograd)
Real - Partizan 85:68 (11. januar 2006, Palacio Vistalegre, Madrid)

Stojica

pre 17 godina

Pa,naravno!Da se nije mozda ocekivalo nesto drugo?
Sve cestitke i igracima,a posebno navijacima.
Bilo je pravo uzivanje slusati komentatore sa
EUROSPORT-a kako se dive atmnosferi,a posebno igri NASE ZVEZDE!!!

cg_men

pre 17 godina

dzabe vam je i da ste ih dobili sa 50 razlike kad cemo vas opet pobijedit,utuvite to u glave vase...pobijediti PARTIZAN je za vas i vas tim misaona imenica

jekum

pre 17 godina

Sto sad svi prozivate grobare da komentarisu? Manite vi njih da se bave sa svojim nizom 'rezultata' na gostovanjima. Javice se oni sami od sebe, da kazu kako Real i nije prvak ACB lige, a da nece ni biti, pored silnog Huventuda (bilo pa proslo) i Unikahe (tek ce da bude). I da su ekipe Olimpije, Cibone pa cak i Huventuda i Unikahe mnogo jace od Uniksa i Reala.... Ma sve u svemu, sve cestitke svim igracima i strucnom stabu Zvezde... A Burksu moje saucese...:(

PS: A da....svidja mi se ono 'Namestaljka'...hehehehheheheh, svaka cast majstore, mora da si ekspert za kladjenje...lol

NESA OPET

pre 17 godina

ALO grobari , kazete zvezda losa u nlb i slab real , pa zasto ima skor 8-0 u spanskoj ligi , mogu da se slozim da je nlb liga losa slaba , nikakva itd itd , ali da mi neko kaze da je real slab i da ral nije vise to sto je bio , ne mogu .Svaka vama cast na MAKABIU, ALI SVAKA CAST ,DUPLO VISE ZVEDI NA REALU , AKO CETE VEC NESTO , TAJ MAKABI JE BIO TOTALNI DRUGI TIM NEGO PROSLE GOD , REAL TO NIJE , NEGO JE ZADRZO NEKE IGRACE .A STO SE TICE KOMPLEKSA , ZVEZDA I DOBIJE PO NEKU UTAKMICU PARTIZANA , ZAO MI JE STO NISMO IMALI VISE SRECE,ALI UZECEMO TITULU I MUKA MI JE OD PARTIZANA I NJIHOVE "NAVODNE SKOLE" SVE UZIMATE IGRACE , A KOLIKO VIDIM OD TEPICA I TRIPOVICA NISTA KO RECE NOVI DORDJEVIC I DANILOVIC CUTITE MOLIM VAS, TA DVOJCA SU HARALI EROPOM SA 19,20 , A OVA DVOJCA NEMAJU TAV MENTALITET NAZALOST. KADA STE DOBILI REAL PROSLE GOD NIKO TAKO NIJE PRICO , A SADA PUNA USTA SRA... , SMESNISTE BRE GOBARI , DAJ BOZE DA DOBIJETE CIBONU SUTRA ...... NADAM SE .......

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Ovo je Real je.ote ovo je Real ovo je Real je.ote ovo je Real.Hvala ti Zvezdo.
Gurovic MIlan - no comment hvala -care
Pozdrav Delijama sirom sveta Zvezda je ipak Zvezda

behar

pre 17 godina

Sakota bi trebao znati da je Vucurovic najslabija karika zvezdinog tima to je dokazao protiv Cibone a sto se reala tice mogu oni biti neporazeni u Spaniji al smo mi neporazeni u Evropi a grobari nek nauce nesto od delija i mozda i njihov partizan nekada dobije neku jaku Evropsku ekipu.

Delija Svilajnac

pre 17 godina

I najveci srpski klub je odvalio najveceg Evropskog sa 20 razlike pukla 100.Volim te Zvezdo, a yugoslovenskoj manjini u Srbiji porucujem da vise ne brukaju zemlju i da ne izgube vise od 10 razlike od cibone. Slavi Srbijooooooooooooooooooooooo

DELIJA ZAUVEK

pre 17 godina

Pune tribine ludih NAVIJACA I BAKLJE SVETLE CEO SEVER GORI BUBNJEVI TUTNJE I PESMA SE ORI JEDITE GOVNA MI SMO SHAMPIONI ALE ALE ALE ALE LAEEEEEEEE ALEL ALE LAEEEEEEEEE LELLEEEEEE
PS.Ma odoh ja da popijem lek :)

igor

pre 17 godina

ti si zvezdin cetnik milane,milane.kada igrac da 35 poena osmostrukom prvaku evrope realu iz madrida onda se svati da je taj igrac medju najboljima u evropi!Pozdrav za sve delije.

maleni ste

pre 17 godina

ajde bre cigani sta se palite kakvi vi i vasa evroliga zna se ko tamo igra,pobedili 3 utakmice u prosecnom takmicenju i oni bi odmah u evroligu!?nema tamo mesta za nizerazredne klubove!a upitajte se i koliko je realu stalo do ovog takmicenja pored spanskog prvenstva gde se bore za titulu?

grobarcic

pre 17 godina

Sta sta ce da kazu Grobari . grobari ce da kazu da vas svaki put gde vas dokace u basketu razbiju, polsednji put je bilo 15 razlike , za vas kratkog pamcenja. Realno u pet tekmi mozete jednom da nas dobijete, pa kako vam se zalomi, mozda to bude u NLB ligi, mozda u kupu Radivoja Koraca, mozda jedna tekma u play-ofu. Lepo za Real, ali od ovoga ne mozete pobeci. Sutra opet pun Pionir. GAZEEEENJE

FUTA

pre 17 godina

AJOJJJJJJJJJJJJJJ ZVEZDAAAAA 4 EVERRRRRRRRR...MA GUROVIC JEDAN OD NAJBOLJIH U SRBIJI AKO NE I U EVROPI.SAMO NAPRED ZVEZDAAAAAAAAA...IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ZikaBG

pre 17 godina

Ja bih opet zamolio navijace FK i KK "Kompleks" da se uzdrze od negativnih komentara i da gledaju u svoje dvoriste. Zvezdo zgazi ih sve!

Zlobni

pre 17 godina

Ne razumem zasto nigde nije pomenuta fenomenalna partija mladog Igora Milosevica!? Jeste da nije dao mnogo koseva ali je sjajno organizovao igru i uz to u odbarni iznudio nekoliko presudnih faulova u napadu realovih igraca. Mali ce biti neverovatan za neku godinu, nadam se samo da ce igrati za Srbiju,a ne za Grcku

Delija Nis

pre 17 godina

Odlicna igra. Odusevljen sam. Zao mi je zbog smrtnog slucaja Burksa, ali i ovako je ispalo vise nego dobro. Zvezdo volim te. Mishko Nis.

dr.agony

pre 17 godina

Interesantno je kako glodari i u ovakvim trenutcima smognu snage da trtljaju gluposti i izmisljaju nebuloze. Daj bre ljudi nemojte se prepirati sa njima ovo je bila fenomenalna noc nebitni su totalno.

Jack Dempsey

pre 17 godina

hmmm, zvezda razvalila real sa 20 razlike a partizan prošle godine razvaljen od slabijeg reala...

mora da su sve partizanove titule regularna....

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Navijam za Partizan, ali se ne opterecujem igrom Zvezde. Ako izgubi nekada, ali ne uvek, onda mi je drago, a ako pobedi onda mi je apsolutno svejedno. Prvi put saljem komentar na Zvezdinu tekmau, a redovna sam na Partizanovim. Ne razumem Zvezdine navijace koji se opterecuju Partizaonovim tekmama ili Grobare koji se opterecuju Zvozdinim tekmama. Po pravilu trebalo bi da nam bude drago kada neki nas tim dobije tekma u Evropi, ali mi smo takav narod da to ne mozemo, ali ne treba ni da se prepucavamo. Ipak dala bi komentar na komentar jednog navijaca Zvzde, rece on da su veceras dobili najboljeg u acb ligi, to nikako ne moze da bude tacno, kako on ne moze da shvati to samim ti sto Real igra Uleb, znaci nije najbolji u Spaniji, mislim da iz Soanije idu cetiri kluba u Euroleague, sto znaci da je Real ispod petog mesta. Istina je samo da je acb najjaca liga u Evropi. Mi smo dobili Maccabi, koji je prosle sezone igrao finale euroleague, a predhodne dve ga osvojio, nema sta da se doda posle toga. Pozdrav svim Grobarima! ! ! Sutra ce biti pun Pionir i ako Bog da zgazicemo Cibonu!

ilija

pre 17 godina

U sapcu je signal FOX-a katastrofalan!!!
Ja sam utakmicu gledao u potpunom "snegu". Cuo sam da je FOX zauzeo mesto BK televizije ali kod mene na mestu nekadasnjeg BK nema nista.
U svakom slucaju zasluzena i istorijska pobeda Zvezde nad velikim Realom koji kako cujem dere sve u ACB ligi.

Pop

pre 17 godina

Svaka cast zvezdasima na velikoj pobedi. Mada ce mnogi istaci Gurovica, mislim da je Radivojevic bio igrac utakmice. Ako se Zvezda koncentrise samo na teren u play off-u Partizan nema sanse. Ako zvezda ne smeni Vujosevica nema ko to da uradi.

delije vracar

pre 17 godina

grobarcicu pazi sta si rekao...lako je pobediti zvedu bez navijaca u ovoj nlb slj ligi...prvo ce pasti tepanje u kupu a onda i titula...kad su delije tu,vi nemate sta da trazite,kao i u fUDBALU...vecina partizanovih fudbalera vec ima nocne more od marakane a tekma je na prolece

igor rs

pre 17 godina

Odavno nije bilo ovakvo "FUDBALSKO" NAVIJANJE U PIONIRU,ALI TO SU OVI MOMCI SVAKAKO ZASLUZILI...idemo redom sledeci je hmm recimo Partizan,doslo je vreme....

Cvija

pre 17 godina

Mi pobedismo taj "nizerazredni" i " ne ambiciozni " Real koji ubedljivo drzi prvo mesto ACB lige, a vas Huventud zgazi sa ne znam koliko 30-40 razlike

bojan

pre 17 godina

Ovako se reprezentuje naša košarka.ZVEZDA sigurno nije odigrala bolji meč u Evropi, u poslednjih desetak godina.Zgažen je veliki Real, nema se tu šta dodati.
Ima li ko da mu sada nije jasno kakav je ifrač Milan GUROVIĆ ?Daj bože da što duže ostane u ZVEZDI, a pokazao je na kraju prošle sezone da je pravi zvezdaš kada je odbio primamljive ponude iz jačih liga da bi ostao da predvodi ovaj tim.
Pustite NBA ligu, pokazao je Gurović da može da igra i na tom nivou.

MAKS

pre 17 godina

.Pa zar je moguće da ni ovakav rezultat ne mogu bar da proprate ćutanjem.Sad će oni naći razne mane i po ko zna koji put pokazati svoju iskompleksiranost.
Smešno je kada neki ljudi koji nemaju veze o košarci kažu da Realu nije stalo do ovoga takmičenja.Trebalo bi da znaju da je ULEB kup jedna od šansi za Real da izbori Evroligu, za narednu sezonu.Poznati je da Unikaha i Taukeramika imaju garantovana meta za narednu sezonu, a vi vidite ko sve konkuriše za dva preostala mesta.Ako ne poznajete kvalitet najjače lige u Evropi imate mogućnost da preko satelita pratite mečeve ovog takmičenja ( npr. TV ANDALUSIA, termin nedelja ,12.30 h ).Tda će vam biti jasno kakva je tamo konkurencija , a ne da pričate svakakve gluposti.
ČIČA JE ZAKON!6

PFC

pre 17 godina

Ajde bre sta se lozite videlo se da Reala nije ni interesovalo ovo takmicenje kakav bre uleb kup to je sprdnja to moze samo vas da zanima i neke nizerazredne ekipe.Partizan je broj 1 u kosarci zapamtite to i uvek ce i biti.Gledajte sutra evroligu ne zaludjujte se sa ovim blago receno smesnim takmicenjem.PARTIZAN 06

dex

pre 17 godina

Za neupucene,"slabi" Real u Spaniji ima 8:0,pobedjuju prosecno sa 17 razlike,razvalili su sampiona sa 31 razlike! Nisu u Evroligi jer su zbog povreda prosle sezone ispali u cetvrtfinalu plej ofa! Drugo,Tabak je rekao da ce mnogo lakse kroz ULEB u Evroligu,tako da ne verujem da bas igraju bez volje ovde! Bilo je dovoljno videti koliko se nerviraju...

pantelinjo

pre 17 godina

Stavljam 'glavu' na Real! Vamos Ratko Varda i drugovi! lol
(bettor_collector, 14. novembar 2006 13:13)
Klekni i zazmuri nece mnogo da boli!

Dobar je Dzontra...

pre 17 godina

Real razmontiran veceras. Pionir polako postaje tvrdjava koju ce gostujuci timovi tesko preziveti. Ako je iko sumnjao u snagu Zvezde ove godine, neka zaboravi na to. Pobediti Real na ovako dominantan nacin (tu mislim i na sjajnu igru, i na rezultat)potvrdjuje snagu Zvezde. Ovaj tim Reala je jedan od najacih u Evropi, kad bi ga uporedjivao satimovima iz partizanove grupe, jedino bi PAO bio ispred njega. Toliko o snazi tima koji je Zvezda otkinula veceras.
GUROVIC (35 poena), sta reci, covek za najveca dela. Ako ne najbolji na SF poziciji, onda jedan od najboljih u Evropi.
RADIVOJEVIC, sjajan i u odbrani i u napadu.
Svaka cast svima ostalima, pre svega na zalaganju i zelji, dati 100 poena Realu je stvarno velika stvar.

Uros

pre 17 godina

Auuuu...bas me zanima sta ce sad da kazu Grobari koji redovno prate i komentarisu Zvezdine utakmice...Ovo je sjajna pobeda protiv najjaceg tima ACB lige...jednom recju fenomenalno...Odusevljen sam...Kljucni problem ove ekipe bice tempirati formu za kraj sezone kad ce uslediti borba za Evroligu.Ove godine moramo da osvojimo prvenstvo...nema druge...bas smo jaki!

Namestaljka

pre 17 godina

Hteo sam da uplatim tiket,ali su mi rekli u kladionici da je utakmica blokirana.Kad gle cuda,Zvezda dobi Real sa 19 razlike.

Danilo

pre 17 godina

TOOOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!DRAGE DELIJE MALO JE RECI PRESRECAN SAM NA TRIJUMFU PROTIV NEPOBEDIVOG REALA!!!GROBARI STA KAZETE KAKO IGRAMO???JOS OSLABLJENI COVECE!GUROVIC JE NASE NAJSJAJNIJE ZLATO KOJEG NIKOME NEDAMO!!!E TO JE TA CUVENA EVROPSKA ZVEZDA KOJA GAZI REDOM!BRAVO,BRAVO,BRAVO,STA RECI DRUGO!!!POZDRAV ZA SVE DELIJE NAJBOLJE NAVIJACE NA SVIJETU!!!

nesa

pre 17 godina

FANTASTICNO , bravo ceo tim je izgledao kao ekipa , GUROVIC odlican ( mada me je zabrinuo na pocetku ) imam samo jednu zamerku , mada nije tu bio bruks , ono prevodjenje lopte preko pola uvek je bilo nekako rizicno , RADIVOJEVIC me je iznenadio kao i POPOVIC cela ekipa je bila na visokom nivou i posle poraza od Cibone,digli su se i odigrali fantasticno. Nadam se da ce da zadrze ovakav nivo igre, zao mi je sto samo ALEKSANDROV nije usao barem na jedan minut ali bice vremena nadam se.Josh jednom SVAKA CAST NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

tuta bugarin

pre 17 godina

jes
ume zvezda
duneredi neke male i nepoznate klubove
ana rados sviju nas nafiača
čestitamo
svaka čas

tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku košarka
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta repetitor zekova glava

Bole

pre 17 godina

Čestitam pobedu Evropskoj Zvezdi sa Evropskim trenerom, ali i zvezdašima koji bi trebalo da imaju više vere u njih i češće ih ovako podržavaju.
Posle Makabija, UNICS-a, Reala nema razloga da ne padne i Cibona u zabranjenom Pioniru.

ZVEZDA SAMPION

pre 17 godina

svaka cast za navijanje!!!
vidimo se sledece nedelje protiv Monsa.
PS MOLIM VAS DA NE UPOREDJUJETE NAVIJACE ZVEZDE I PARTIZANA.BEOGRADSKA KOSARKASKA PUBLIKA JE NAJBOLJA!!!

Dalibor

pre 17 godina

Citiracu samo komentatora Eurosport-a : And the balls goes to the king - Gurovic..and he scores again!! Svaka cast jos jednom, covek je legenda!!

branko slo.

pre 17 godina

Mislim ljudi sta reci odigrala je Zvezda fenomenalno! Najvise sam strepeo kad je Real dosao na -7 ali malo je reci MAJSTOR MILAN GUROVIC GURKE pogadjao je u pravom trenutku! Taj covek me je prosto odusevljava iz utakmice u utakmicu igra bre sa SRCEM dusom i mozgom! I za ostale svaka cast GINULI su!!! Napred ZVEZDO! Pozdrav fenomenalnim navijacima!

srdjan

pre 17 godina

Sjajna Zvezda nema dalje! Super igra, super rezultat! Samo naprijed, ove godine moramo u Evroligu! Isto tako Gurovic mora u reprezentaciju pod hitno, covjek igra najbolju sezonu u citavoj karijeri, Gurovic kao vino sto stari to bolji!

Dragan Njegic

pre 17 godina

Velicanstveno!!!!Steta sto mi delije sa severa Evrope nemamo priliku da uzivamo u takvom spektaklu i verovatno najvecoj Zvezdinoj pobedi u poslednje vreme.Pozdrav svum delijama iz Norveske!!!!

Gligo

pre 17 godina

I toliko o realu.19 razlike xaxaxaxaxaxaxaxaxax otkinuli smo ih.Da vidim sad grobarcice sta imaju da kazu.
Novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja!!!!!!!!!!!!!!!

fcrs1991

pre 17 godina

Sjajna pobeda Crvene Zvezde!Ali ipak u svemu ovome najbitnije je da dobijamo nove dobre mlade igrace i to u liku Dragicevica i Milosevica.Ono sto bih posebno izdvojio je sa kojom lakocom je Igor Milosevic organizovao igru crvene zvezde i to protiv kluba koje prvoplasiran u najjacoj evropskoj ligi!

Nemanja DELIJE-KLENJE

pre 17 godina

Ovo je fenomenalno,pokazali smo da traba da igramo Evroligu jer je za nas ULEB laksi trening.Jos jednom smo pokazali ko smo i sta smo lagano smo razbili,i to oslabljeni,Real prvaka Spanije cija je liga najaca u Evropi. ZA ZVEZDU I POBEDE
DELIJE-KLENJE

stefan

pre 17 godina

Ovo je istorijski trijumf.30 godina ni zvezda ni partizan nisu pobedili real.sada je to ucinila zvezda.SVAKA CAST MOMCI.Kad grobari pobede real mogu da se jave

пиксла

pre 17 godina

стварно кување у Пиониру. искрено, нисам очекивао баш овакво гажење. братски поздрав свима који су присуствовали представи.
п.с. како ``ши варда, Милане?
и одговор једном комшији - Чича игра лоше против партизана јер сте толика стока да човеку прозивате дете. брукате нам Србију.

delija glingon

pre 17 godina

@amcki, nelupaj ti molim te!
Makabi ima ovaki internacionalni rezultat
internacional cups achievements:
Euro Cup of Cup Winners Finalist -67
Euro Cup Winner -77, 81
EuroCup Finalist -80, 82, 87, 88, 89
Euroleague Finalist -00, 06
Suproleague Champion -01
Euroleague Semifinals -02
Euroleague Champion -04, 05
Euroleague Finalist -06
Realoví inter rezultati:
European cups achievements:
EUROCupWinner -64,65,67,68,74,78,80
Cup of Cup Winners Winner -84,89,92
Champions Cup Winner -64,65,67,68,74,78,80,85
KoracCupWinner: 88
ULEB Euroleague Quarterfinals -01
ULEB Cup Finalist -04
Euroleague Quarterfinals -06
world champion 1976 1977 1978
latina cup 1966-67
First Winner for World Championships 1980-81
25 Christmas International Championship 1967-68 1968-69 1969-70 1970-71 1972-73 1973-74 1974-75 1975-76 1976-77 1977-78 1978-79 1980-81 1981-82 1985-86 1986-87 1987-88 1990-91 1991-92 1992-93 1995-96
1996-97 1997-98 2000-01 2003-04 2004-05
E sad ako je cetiri vece od osam, onda ja neznam? tvoj makabi je bio prvak evrope 4 puta, a real osam puta. real je bio masu puta prvak sveta, a makabi nikad. real ima masu titula iz spanske gigantske lige a makabi iz izraelske autsajderske lige, toliko od mene. Jos si zaboravio da je za real igraoKINDZA i Petrovic Drazo.
Napred crveno beli i napred sakota.

MAKS

pre 17 godina

.Pa zar je moguće da ni ovakav rezultat ne mogu bar da proprate ćutanjem.Sad će oni naći razne mane i po ko zna koji put pokazati svoju iskompleksiranost.
Smešno je kada neki ljudi koji nemaju veze o košarci kažu da Realu nije stalo do ovoga takmičenja.Trebalo bi da znaju da je ULEB kup jedna od šansi za Real da izbori Evroligu, za narednu sezonu.Poznati je da Unikaha i Taukeramika imaju garantovana meta za narednu sezonu, a vi vidite ko sve konkuriše za dva preostala mesta.Ako ne poznajete kvalitet najjače lige u Evropi imate mogućnost da preko satelita pratite mečeve ovog takmičenja ( npr. TV ANDALUSIA, termin nedelja ,12.30 h ).Tda će vam biti jasno kakva je tamo konkurencija , a ne da pričate svakakve gluposti.
ČIČA JE ZAKON!6

rsfc

pre 17 godina

Zvezda je zivot. Hvala na ovoj pobedi momci. Jugoslovenska manjina je nervozna i ne treba im pridavati previse paznje.
Srbija, Beograd, Crvena Zvezda!

Z V E Z D A L

pre 17 godina

Zvezda mi je sve ,
Zvezda zivot je
Srce moje je uvek uz tebe,
Zvezdo volim te

Kad lose krene mi
tada se ja setim
Da moji drugovi na marakani svi
Pevaju o Zvezdi

Ja necu nikada za ovog zivota
prestati gledati tu Zvezdu voleti
Srbiju braniti

------------------------------

Nema dana a da ne mislim na tebe

bicu s'tobom ceo zivot svoj

da te volim da te bodrim

volecu te dok ne umrem

ti se bori igraj do pobede

alexandar,dorcol

pre 17 godina

Nisam hteo da pisem veceras o komsijama,ako ih tako mogu zvati,ali ono sto oni pricaju,ne da je smesno,vec postaje dobro oprobani partizanski recept- sto vise puta ponovite laz,ljudima udje u uho kao da je istina!
Uporedjivati Makabi i Real je nerealno,REal je najveci evropski klub,Vodi u najjacoj evropskoj ligi sa 8-0,
dok Makabi igra u Izraelu kao drzavni projekat te iste drzave(otprilike kao sto je kkpartizan projekat kosarkaskog saveza srbije), i jedini iole ozbiljan protivnik im je Hapoel!
Real ove sezone ima mnogo,ali mnogo bolji tim(osim Varde koji je kao i uvek ostao nebitan igrac),
ima i dalje najboljeg igraca ACB lige Buloka,odlicnog Smita,spanske reprezantivce Raul Lopeza i Rejesa, turskog reprezentativca Tuncerija,hrvatskog Tomasa... Vi ste od mnogo slabijeg Reala koji je prosle godine bio ophrvan povredama i bolescu mnogih igraca bili deklasirani i u pioniru,a pogotovo u Madridu!
Makabi je ove sezone promenio mnogo igraca ,ima smesnog trenera u oDnosu na jednog Gersona,neuigran je i cini se da mu je smanjen budzet!
Uostalom,dobili ste ih na to sto vas je sra. sut,pogotovo za3 poena,gde ste imali frapantnih 60ak posto,a vas prosek je 30-40%...
Bolje se zapitajte zasto vas svi gaze redom u Evropi,cak i najslabije ekipe kao poljski Prokom i slicni...
A mozda su i oni bolji od Reala i Uniksa???
Opustite se,Zvezdi treba cela jedna sudijska organizacija,citava svita sumnjivih likova iz saveza,da bi osvojili titulu!
A da,i da ne zaboravim i zandarmeriju...

Amcki

pre 17 godina

@alexandar dorcol
Prvo da ti kazem, da je Real ekipa, koja zivi na staroj slavi. Titule su osvajalu u 60 i 70-ima, a zadnjih 10 godina jih nema nigde, bas nigde. Navodis, da su Tunceri i Lopez reprezentativci. Tunceri je bezglavi play, koji je izvan Turske rep. vec 3 godine, a Lopez je rupa koji u NBA nije igrao minute, a dobijo je nogu i u Gironi prosle godine i nije ni blizu reprezentacije. Tomas je bijo solidan igrac u guma-ligi i u Spaniji se je totalno izgubijo. U drzavnom prvenstvu imaju skor 8-0, ali igrali su sa ekipama iz donjeg dela tabele (imas napisano nekoliko postova vise).
Tvrdis da je Maccabi slabija ekipa od Reala i da jih je nerealno usporedjivati!?!? Maccabi je u zadnjih sest godina 3 puta osvojio Europu, dva puta je igrao u finalu i jednom u polufinalu. Dali ti uopste pratis kosarku ili ti je usla laz u uho, pa si ti poceo sam sebi da verujes??? Spomenuo si Prokom, kao najslabiju ekipu u Euroligi. Ocito nemas pojma i lupas bezveze. Prokom ima budzet kao Partizan, Cibona i Olimpija zajedno i daleko su od slabe ekipe. Takodjer uporedjujes danasnji Real i Realom ispred 2 godine. Da te samo podsetim da su u onom starom Realu igrali Herreros - legenda Spanske kosarke, Bennet - jedan od najvaznijih igraca Joventuta, Gelebale - NBA, Fotsis - jedna od boljih cetvorki u Europi, Sonko - jedan boljih defenzivnih igraca, pa dodaj jos Bullocka, Reyesa i Herevella... i dobijes puno bolju ekipu od danasnje... Varda, Tomas, Sinanovic, Smith, Lopez, Hamilton i Tunceri + naravno Bullock Reyes i Hervelle. Ne lupaj bezveze ako ne znas!!!

Uros

pre 17 godina

Auuuu...bas me zanima sta ce sad da kazu Grobari koji redovno prate i komentarisu Zvezdine utakmice...Ovo je sjajna pobeda protiv najjaceg tima ACB lige...jednom recju fenomenalno...Odusevljen sam...Kljucni problem ove ekipe bice tempirati formu za kraj sezone kad ce uslediti borba za Evroligu.Ove godine moramo da osvojimo prvenstvo...nema druge...bas smo jaki!

FUTA

pre 17 godina

AJOJJJJJJJJJJJJJJ ZVEZDAAAAA 4 EVERRRRRRRRR...MA GUROVIC JEDAN OD NAJBOLJIH U SRBIJI AKO NE I U EVROPI.SAMO NAPRED ZVEZDAAAAAAAAA...IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Navijam za Partizan, ali se ne opterecujem igrom Zvezde. Ako izgubi nekada, ali ne uvek, onda mi je drago, a ako pobedi onda mi je apsolutno svejedno. Prvi put saljem komentar na Zvezdinu tekmau, a redovna sam na Partizanovim. Ne razumem Zvezdine navijace koji se opterecuju Partizaonovim tekmama ili Grobare koji se opterecuju Zvozdinim tekmama. Po pravilu trebalo bi da nam bude drago kada neki nas tim dobije tekma u Evropi, ali mi smo takav narod da to ne mozemo, ali ne treba ni da se prepucavamo. Ipak dala bi komentar na komentar jednog navijaca Zvzde, rece on da su veceras dobili najboljeg u acb ligi, to nikako ne moze da bude tacno, kako on ne moze da shvati to samim ti sto Real igra Uleb, znaci nije najbolji u Spaniji, mislim da iz Soanije idu cetiri kluba u Euroleague, sto znaci da je Real ispod petog mesta. Istina je samo da je acb najjaca liga u Evropi. Mi smo dobili Maccabi, koji je prosle sezone igrao finale euroleague, a predhodne dve ga osvojio, nema sta da se doda posle toga. Pozdrav svim Grobarima! ! ! Sutra ce biti pun Pionir i ako Bog da zgazicemo Cibonu!

Boban

pre 17 godina

Vuk je car, rasturio ih je! brate da osvojimo ovaj ULEB! Da još Partizan igra bolje pa da nam cela Evropa zavidi, ovako.. Ajde grobari ubite cibose večeras pa da slavimo zajedno! Znam da su sinoć i svi Grobari slavili sa Zvezdom, jedino možda nije Dule-debeli-debili. Da li se sećate njegovog opravdanja od prošle godine kad je izgubio od Reala, namerno kažem da je on izgubio jer je pogršno vodio utakmicu!

fcrs1991

pre 17 godina

Jaoj kako je samo zabavno citati ove grobarske kompleksaske komentare...Gopspodo pa vi ste kk sledece sezone jer vi obecavate taj famozni ulazak u top 16 svaki put,ali od toga nista!Prijatelji zvezda je razbila Real ejjj!!!

urlik

pre 17 godina

stvarno mi nije jasno zashto pominjete grobare ovde, kad se ovde komentarishe zvezdina fantastichna igra...grobari nisu vredni pominjanja...

Dragan

pre 17 godina

Pa dobro gorbari majku mu kako vi mozete sebi da dozvolite da uopste gledate nizerazredne klubove u nizerazrednom takmicenju?I uz sve to da se nervirate i pisete o tome?Ovo je vrlo interesantan psiholoski fenomen!Inace svaka cast i igracima i publici.Svi su ulozili maximum sebe i to se posteno vratilo.

Ponjo

pre 17 godina

@amcki
Benet i Sonko bolji od Lopeza i Tuncerija??? :)))))))))))
A sto ekspertu ne napomenu da je Smit bio prvi strelac EL pre dve sezone??
Gelabala NBA :))) Do sad je mozda mahac peskira u NBA, ali igrac nije posto nije usao u igru.
Makabi?
otisli Solomon, Entoni Parker i Baston koji su bili i snaga i mozak i dusa tima. Doveli su obicne polovnjake u odnosu na pomenutu trojku i Makabi nece videti cetvrtfinale. Zapamti moje reci.
Olimpijakos, PAO i CSKA su sigurno jaci od Reala, i niko vise. TAU i Barselona su Realov nivo.
I naravno Zvezda jer ih je silo...la 20 razlike,:) ne pomoci srece i neverovatnog suta nego sjajnom odbranom i jakim skokom.
Ove godine nece biti nervoze u finalu, jer su 3:0 sigurni. Ali ovog puta za evropski tim. Za tim koji ne gubi od francuza 30 razlike u Beogadu vec ih tuce i kuci i u gostima. ZA Zvezdu.
Dobar si decko, nastavi da sabiras tipovanja. :)

Nemanja Delija

pre 17 godina

@Amcki
Brate o cemu ti pricas?
Real zivi od stare slave?Bili su pre pretprosle sezone prvaci Spanije.Govoris o nekim igracima koji nisu u realu vec tri godine.
Ereros ne igra kosarku vec tri godine, Benet vec dve godine nije u Realu ,Focis vec tri godine nije u Realu.Tako da stvarno ne znam o cemu govoris?
Sonko je prosle godine igrao za Real,ali realno Tundzeri i Lopez su za njega igraci.
Nisi u pravu za Tundzerija covek je bio prosle sezone povredjen i nije igrao za reprezentaciju na svetskom prvenstvu.Slusao sam na TV-u intervuju sa Tanjevicem i nekoliko puta je naglasio da su oslabljeni za Tundzerija tako da nemoj molim te da pricas ne proverene informacije.
Taj slican Real je vas prosle godine razbio i u Beogradu i u Madridu.
Ako vec toliko znas o kosarci pogledaj ko je igrao recimo prosle godine za Makabi,a ko igra ove.
Bice da ti malo pratis kosarku.

pantelinjo

pre 17 godina

Stavljam 'glavu' na Real! Vamos Ratko Varda i drugovi! lol
(bettor_collector, 14. novembar 2006 13:13)
Klekni i zazmuri nece mnogo da boli!

Dobar je Dzontra...

pre 17 godina

Real razmontiran veceras. Pionir polako postaje tvrdjava koju ce gostujuci timovi tesko preziveti. Ako je iko sumnjao u snagu Zvezde ove godine, neka zaboravi na to. Pobediti Real na ovako dominantan nacin (tu mislim i na sjajnu igru, i na rezultat)potvrdjuje snagu Zvezde. Ovaj tim Reala je jedan od najacih u Evropi, kad bi ga uporedjivao satimovima iz partizanove grupe, jedino bi PAO bio ispred njega. Toliko o snazi tima koji je Zvezda otkinula veceras.
GUROVIC (35 poena), sta reci, covek za najveca dela. Ako ne najbolji na SF poziciji, onda jedan od najboljih u Evropi.
RADIVOJEVIC, sjajan i u odbrani i u napadu.
Svaka cast svima ostalima, pre svega na zalaganju i zelji, dati 100 poena Realu je stvarno velika stvar.

Gligo

pre 17 godina

I toliko o realu.19 razlike xaxaxaxaxaxaxaxaxax otkinuli smo ih.Da vidim sad grobarcice sta imaju da kazu.
Novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja!!!!!!!!!!!!!!!

ZVEZDA SAMPION

pre 17 godina

svaka cast za navijanje!!!
vidimo se sledece nedelje protiv Monsa.
PS MOLIM VAS DA NE UPOREDJUJETE NAVIJACE ZVEZDE I PARTIZANA.BEOGRADSKA KOSARKASKA PUBLIKA JE NAJBOLJA!!!

Dalibor

pre 17 godina

Citiracu samo komentatora Eurosport-a : And the balls goes to the king - Gurovic..and he scores again!! Svaka cast jos jednom, covek je legenda!!

Namestaljka

pre 17 godina

Hteo sam da uplatim tiket,ali su mi rekli u kladionici da je utakmica blokirana.Kad gle cuda,Zvezda dobi Real sa 19 razlike.

srdjan

pre 17 godina

Sjajna Zvezda nema dalje! Super igra, super rezultat! Samo naprijed, ove godine moramo u Evroligu! Isto tako Gurovic mora u reprezentaciju pod hitno, covjek igra najbolju sezonu u citavoj karijeri, Gurovic kao vino sto stari to bolji!

Dragan Njegic

pre 17 godina

Velicanstveno!!!!Steta sto mi delije sa severa Evrope nemamo priliku da uzivamo u takvom spektaklu i verovatno najvecoj Zvezdinoj pobedi u poslednje vreme.Pozdrav svum delijama iz Norveske!!!!

tuta bugarin

pre 17 godina

jes
ume zvezda
duneredi neke male i nepoznate klubove
ana rados sviju nas nafiača
čestitamo
svaka čas

tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku košarka
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta repetitor zekova glava

Nemanja DELIJE-KLENJE

pre 17 godina

Ovo je fenomenalno,pokazali smo da traba da igramo Evroligu jer je za nas ULEB laksi trening.Jos jednom smo pokazali ko smo i sta smo lagano smo razbili,i to oslabljeni,Real prvaka Spanije cija je liga najaca u Evropi. ZA ZVEZDU I POBEDE
DELIJE-KLENJE

branko slo.

pre 17 godina

Mislim ljudi sta reci odigrala je Zvezda fenomenalno! Najvise sam strepeo kad je Real dosao na -7 ali malo je reci MAJSTOR MILAN GUROVIC GURKE pogadjao je u pravom trenutku! Taj covek me je prosto odusevljava iz utakmice u utakmicu igra bre sa SRCEM dusom i mozgom! I za ostale svaka cast GINULI su!!! Napred ZVEZDO! Pozdrav fenomenalnim navijacima!

nesa

pre 17 godina

FANTASTICNO , bravo ceo tim je izgledao kao ekipa , GUROVIC odlican ( mada me je zabrinuo na pocetku ) imam samo jednu zamerku , mada nije tu bio bruks , ono prevodjenje lopte preko pola uvek je bilo nekako rizicno , RADIVOJEVIC me je iznenadio kao i POPOVIC cela ekipa je bila na visokom nivou i posle poraza od Cibone,digli su se i odigrali fantasticno. Nadam se da ce da zadrze ovakav nivo igre, zao mi je sto samo ALEKSANDROV nije usao barem na jedan minut ali bice vremena nadam se.Josh jednom SVAKA CAST NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bole

pre 17 godina

Čestitam pobedu Evropskoj Zvezdi sa Evropskim trenerom, ali i zvezdašima koji bi trebalo da imaju više vere u njih i češće ih ovako podržavaju.
Posle Makabija, UNICS-a, Reala nema razloga da ne padne i Cibona u zabranjenom Pioniru.

Danilo

pre 17 godina

TOOOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!DRAGE DELIJE MALO JE RECI PRESRECAN SAM NA TRIJUMFU PROTIV NEPOBEDIVOG REALA!!!GROBARI STA KAZETE KAKO IGRAMO???JOS OSLABLJENI COVECE!GUROVIC JE NASE NAJSJAJNIJE ZLATO KOJEG NIKOME NEDAMO!!!E TO JE TA CUVENA EVROPSKA ZVEZDA KOJA GAZI REDOM!BRAVO,BRAVO,BRAVO,STA RECI DRUGO!!!POZDRAV ZA SVE DELIJE NAJBOLJE NAVIJACE NA SVIJETU!!!

fcrs1991

pre 17 godina

Sjajna pobeda Crvene Zvezde!Ali ipak u svemu ovome najbitnije je da dobijamo nove dobre mlade igrace i to u liku Dragicevica i Milosevica.Ono sto bih posebno izdvojio je sa kojom lakocom je Igor Milosevic organizovao igru crvene zvezde i to protiv kluba koje prvoplasiran u najjacoj evropskoj ligi!

Zlobni

pre 17 godina

Ne razumem zasto nigde nije pomenuta fenomenalna partija mladog Igora Milosevica!? Jeste da nije dao mnogo koseva ali je sjajno organizovao igru i uz to u odbarni iznudio nekoliko presudnih faulova u napadu realovih igraca. Mali ce biti neverovatan za neku godinu, nadam se samo da ce igrati za Srbiju,a ne za Grcku

maleni ste

pre 17 godina

ajde bre cigani sta se palite kakvi vi i vasa evroliga zna se ko tamo igra,pobedili 3 utakmice u prosecnom takmicenju i oni bi odmah u evroligu!?nema tamo mesta za nizerazredne klubove!a upitajte se i koliko je realu stalo do ovog takmicenja pored spanskog prvenstva gde se bore za titulu?

Jack Dempsey

pre 17 godina

hmmm, zvezda razvalila real sa 20 razlike a partizan prošle godine razvaljen od slabijeg reala...

mora da su sve partizanove titule regularna....

ilija

pre 17 godina

U sapcu je signal FOX-a katastrofalan!!!
Ja sam utakmicu gledao u potpunom "snegu". Cuo sam da je FOX zauzeo mesto BK televizije ali kod mene na mestu nekadasnjeg BK nema nista.
U svakom slucaju zasluzena i istorijska pobeda Zvezde nad velikim Realom koji kako cujem dere sve u ACB ligi.

Pop

pre 17 godina

Svaka cast zvezdasima na velikoj pobedi. Mada ce mnogi istaci Gurovica, mislim da je Radivojevic bio igrac utakmice. Ako se Zvezda koncentrise samo na teren u play off-u Partizan nema sanse. Ako zvezda ne smeni Vujosevica nema ko to da uradi.

bojan

pre 17 godina

Ovako se reprezentuje naša košarka.ZVEZDA sigurno nije odigrala bolji meč u Evropi, u poslednjih desetak godina.Zgažen je veliki Real, nema se tu šta dodati.
Ima li ko da mu sada nije jasno kakav je ifrač Milan GUROVIĆ ?Daj bože da što duže ostane u ZVEZDI, a pokazao je na kraju prošle sezone da je pravi zvezdaš kada je odbio primamljive ponude iz jačih liga da bi ostao da predvodi ovaj tim.
Pustite NBA ligu, pokazao je Gurović da može da igra i na tom nivou.

Delija Nis

pre 17 godina

Odlicna igra. Odusevljen sam. Zao mi je zbog smrtnog slucaja Burksa, ali i ovako je ispalo vise nego dobro. Zvezdo volim te. Mishko Nis.

ZikaBG

pre 17 godina

Ja bih opet zamolio navijace FK i KK "Kompleks" da se uzdrze od negativnih komentara i da gledaju u svoje dvoriste. Zvezdo zgazi ih sve!

grobarcic

pre 17 godina

Sta sta ce da kazu Grobari . grobari ce da kazu da vas svaki put gde vas dokace u basketu razbiju, polsednji put je bilo 15 razlike , za vas kratkog pamcenja. Realno u pet tekmi mozete jednom da nas dobijete, pa kako vam se zalomi, mozda to bude u NLB ligi, mozda u kupu Radivoja Koraca, mozda jedna tekma u play-ofu. Lepo za Real, ali od ovoga ne mozete pobeci. Sutra opet pun Pionir. GAZEEEENJE

PFC

pre 17 godina

Ajde bre sta se lozite videlo se da Reala nije ni interesovalo ovo takmicenje kakav bre uleb kup to je sprdnja to moze samo vas da zanima i neke nizerazredne ekipe.Partizan je broj 1 u kosarci zapamtite to i uvek ce i biti.Gledajte sutra evroligu ne zaludjujte se sa ovim blago receno smesnim takmicenjem.PARTIZAN 06

igor rs

pre 17 godina

Odavno nije bilo ovakvo "FUDBALSKO" NAVIJANJE U PIONIRU,ALI TO SU OVI MOMCI SVAKAKO ZASLUZILI...idemo redom sledeci je hmm recimo Partizan,doslo je vreme....

Cvija

pre 17 godina

Mi pobedismo taj "nizerazredni" i " ne ambiciozni " Real koji ubedljivo drzi prvo mesto ACB lige, a vas Huventud zgazi sa ne znam koliko 30-40 razlike

dex

pre 17 godina

Za neupucene,"slabi" Real u Spaniji ima 8:0,pobedjuju prosecno sa 17 razlike,razvalili su sampiona sa 31 razlike! Nisu u Evroligi jer su zbog povreda prosle sezone ispali u cetvrtfinalu plej ofa! Drugo,Tabak je rekao da ce mnogo lakse kroz ULEB u Evroligu,tako da ne verujem da bas igraju bez volje ovde! Bilo je dovoljno videti koliko se nerviraju...

delije vracar

pre 17 godina

grobarcicu pazi sta si rekao...lako je pobediti zvedu bez navijaca u ovoj nlb slj ligi...prvo ce pasti tepanje u kupu a onda i titula...kad su delije tu,vi nemate sta da trazite,kao i u fUDBALU...vecina partizanovih fudbalera vec ima nocne more od marakane a tekma je na prolece

dr.agony

pre 17 godina

Interesantno je kako glodari i u ovakvim trenutcima smognu snage da trtljaju gluposti i izmisljaju nebuloze. Daj bre ljudi nemojte se prepirati sa njima ovo je bila fenomenalna noc nebitni su totalno.

behar

pre 17 godina

Sakota bi trebao znati da je Vucurovic najslabija karika zvezdinog tima to je dokazao protiv Cibone a sto se reala tice mogu oni biti neporazeni u Spaniji al smo mi neporazeni u Evropi a grobari nek nauce nesto od delija i mozda i njihov partizan nekada dobije neku jaku Evropsku ekipu.

Dijavolo

pre 17 godina

Sta ce da kazu Grobari??? Pa Grobari vam kazu, da ako zelite da ucestvujete u Euroligi (elitno kosarkasko takmicenje) morate prvo biti prvaci Srbije!Da bi ste bili prvaci Srbije morate da pobedite Partizan a to je za vas nemoguca misija u kojoj vas ometaju pored sudija, delegata, decaka koji ciste parket, jakog osvetlenja verovatno jos i NLO. Kada se steknu svi uslovi koji vama odgovaraju, ja pretpostavljam da vise necete biti na -15 ili -20, vec za vas podnosljivih -10. A posto je i to malo za prvaka Srbije vase ucesce u Euroligi je moguce samo u slucaju ako isto takmicenje broj ekipa prosiri na 164 kluba. DA bih vas ohrabrio FIBA taj predlog razmatra upravo zbog vama slicnih ekipa nebili se i vi ogrejali u Euroligi!!!

jekum

pre 17 godina

Sto sad svi prozivate grobare da komentarisu? Manite vi njih da se bave sa svojim nizom 'rezultata' na gostovanjima. Javice se oni sami od sebe, da kazu kako Real i nije prvak ACB lige, a da nece ni biti, pored silnog Huventuda (bilo pa proslo) i Unikahe (tek ce da bude). I da su ekipe Olimpije, Cibone pa cak i Huventuda i Unikahe mnogo jace od Uniksa i Reala.... Ma sve u svemu, sve cestitke svim igracima i strucnom stabu Zvezde... A Burksu moje saucese...:(

PS: A da....svidja mi se ono 'Namestaljka'...hehehehheheheh, svaka cast majstore, mora da si ekspert za kladjenje...lol

cg_men

pre 17 godina

dzabe vam je i da ste ih dobili sa 50 razlike kad cemo vas opet pobijedit,utuvite to u glave vase...pobijediti PARTIZAN je za vas i vas tim misaona imenica

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Ovo je Real je.ote ovo je Real ovo je Real je.ote ovo je Real.Hvala ti Zvezdo.
Gurovic MIlan - no comment hvala -care
Pozdrav Delijama sirom sveta Zvezda je ipak Zvezda

NESA OPET

pre 17 godina

ALO grobari , kazete zvezda losa u nlb i slab real , pa zasto ima skor 8-0 u spanskoj ligi , mogu da se slozim da je nlb liga losa slaba , nikakva itd itd , ali da mi neko kaze da je real slab i da ral nije vise to sto je bio , ne mogu .Svaka vama cast na MAKABIU, ALI SVAKA CAST ,DUPLO VISE ZVEDI NA REALU , AKO CETE VEC NESTO , TAJ MAKABI JE BIO TOTALNI DRUGI TIM NEGO PROSLE GOD , REAL TO NIJE , NEGO JE ZADRZO NEKE IGRACE .A STO SE TICE KOMPLEKSA , ZVEZDA I DOBIJE PO NEKU UTAKMICU PARTIZANA , ZAO MI JE STO NISMO IMALI VISE SRECE,ALI UZECEMO TITULU I MUKA MI JE OD PARTIZANA I NJIHOVE "NAVODNE SKOLE" SVE UZIMATE IGRACE , A KOLIKO VIDIM OD TEPICA I TRIPOVICA NISTA KO RECE NOVI DORDJEVIC I DANILOVIC CUTITE MOLIM VAS, TA DVOJCA SU HARALI EROPOM SA 19,20 , A OVA DVOJCA NEMAJU TAV MENTALITET NAZALOST. KADA STE DOBILI REAL PROSLE GOD NIKO TAKO NIJE PRICO , A SADA PUNA USTA SRA... , SMESNISTE BRE GOBARI , DAJ BOZE DA DOBIJETE CIBONU SUTRA ...... NADAM SE .......

Teodor

pre 17 godina

Da su srpske sudije "radile" večeras, Zvezda bi izgubila sa sličnom razlikom. Na ovoj utakmici se najbolje vidi ogromna razlika u suđenju u domaćem i evropskom takmičenju. Samo u domaćoj ligi Gurović može da bude sporan i prosečan igrač,dok je u ULEB-u najbolji.

Delija Svilajnac

pre 17 godina

I najveci srpski klub je odvalio najveceg Evropskog sa 20 razlike pukla 100.Volim te Zvezdo, a yugoslovenskoj manjini u Srbiji porucujem da vise ne brukaju zemlju i da ne izgube vise od 10 razlike od cibone. Slavi Srbijooooooooooooooooooooooo

Stojica

pre 17 godina

Pa,naravno!Da se nije mozda ocekivalo nesto drugo?
Sve cestitke i igracima,a posebno navijacima.
Bilo je pravo uzivanje slusati komentatore sa
EUROSPORT-a kako se dive atmnosferi,a posebno igri NASE ZVEZDE!!!

PFC

pre 17 godina

E da i zaboravio sam vi stvarno imate pozorisnu atmosferu kada su u pitanju kosarkaske utakmice znate vi dobro kakvo je navijanje kada Partizan igra kosarku u hali pionir znate kakvo je ludilo i da je nezapamcena atmosfera uvek kada gostuje neko u evroligi.Ajde malo navijajte.Pozdrav svim grobarima

mitar

pre 17 godina

Apsolutno sam zadovoljan igrom ekipe,pozrtvovanjem na terenu.Ali smatram da su nase ekipe u globalu sa puno oscilacija,gledajte samo grobare,pobede EXTRA Macabi,a onda kriminalno odigraju protiv Huventuda itd.Zvezda mora da sazri kada bude najbitnije,a to je kraj takmicenja.Zelimo titulu i Evroligu,cela armija navijaca stoji iza toga.I nista nas ne moze spreciti,ako odigramo srcem.Pozdrav za SEVER!!!!!!!!!!!!!!

DELIJA ZAUVEK

pre 17 godina

Pune tribine ludih NAVIJACA I BAKLJE SVETLE CEO SEVER GORI BUBNJEVI TUTNJE I PESMA SE ORI JEDITE GOVNA MI SMO SHAMPIONI ALE ALE ALE ALE LAEEEEEEEE ALEL ALE LAEEEEEEEEE LELLEEEEEE
PS.Ma odoh ja da popijem lek :)

realno

pre 17 godina

Partizan - Real 63:75 (7. novembar 2005, hala Pionir, Beograd)
Real - Partizan 85:68 (11. januar 2006, Palacio Vistalegre, Madrid)

igor

pre 17 godina

ti si zvezdin cetnik milane,milane.kada igrac da 35 poena osmostrukom prvaku evrope realu iz madrida onda se svati da je taj igrac medju najboljima u evropi!Pozdrav za sve delije.

Dupla kruna ole

pre 17 godina

I eto sta je rekoh Pun Pionir navijanje na nivou , ali mora i moze bolje nego nema veze vratice se narod i na basket tekme ne mogu grobovi svake sezone da nameste prvenstvo i da pucaju po 30+ vecito u Evropi i ???
Ma bre osvajamo uleb kup .Pozdrav Delijama ove godine DUPLO CE BITI U MODI :) :) :)

MILE

pre 17 godina

SVE ČESTITKE ZVEZDI.BILO JE MOĆNO.NEZNAM ŠTA JOŠ DA KAŽEM.A KADA POMISLIM NA DULETA VUJOŠEVIĆA ŽIV NISAM NJEGA NE MOŽEMO DA POBEDIMO NI U PRVENSTVU NI U PLAY OFFU GADAN JE.

Mad for red

pre 17 godina

NEKA VECERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA NOVI SHAMPION I TITULA NASHA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA , OVE NOCI SA SEVERA CUCE SE PESMA DO JUTRA ZA NASHU ZVEZDU IZ PEHARA MNOGO PIVA CE PROCI VENAMA O OOO OOOOOOOOOOOOOOOO
Za vecnu slavu za pobedu za samo nashu Zvezdu Crvenu pesma nek grmi odjekuje napred Zvezdo ludo volim te - NAJVECI OLOSH SMO PIJEMO I DUVAMO NA ULICI PREBICEMO ZGAZICEMO SVAKOG KO NAM SE SUPROSTAVI -
Kralj je mrtav zivela Zvezda zivela Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

mourinho

pre 17 godina

@schwitza,pa sta se onda bunis za strane sudije ako cete da nas dobijete.POTPISUJEM:ZVEZDA dobija partizan sa stranim sudijama u playoffu

Kosarka na 1.mestu

pre 17 godina

Mislim da je dobro da Zvezda i Partizan imaju sjajne rezultate u Evropi.
Medjutim nije mi jasno kako neko da izvuce zakljucak da Real nije trenutno najbolji u Spaniji.Pa posmatrajte ovako:
Recimo da je u prosloj sezoni ispao u 1/4 finala plej-ofa i zato nije izborio plasman u evroligu,ali je te sezone dva puta dobio Partizan.Ove sezone je krenuo furiozno i dobio svih 8 utakmica sa po 20 razlike,znaci trenutno je tamo najbolji.
Takodje ko je gledao prenos od samog pocetka mogao je da "uhvati" izjavu Zan Tabaka da su se dobro spremili i da znaju sta ih ceka i da ocekuju pobedu.Prema tome mislim da bi bilo sasvim casno reci da je Zvezda dobila jedan veliki Real na velicanstven nacin.Ko kaze drugacije pokazuje da se sitna dusa koja ne moze da podnese tudji uspeh.
I ne zaboravite da bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana i obrnuto.Pobedimo u sto vecem broju utakmica u Evropi ,a onda se ko ljudi "razracunajmo" u finalu plej ofa, pa ko bude bolji neka bude prvak.

I'm not just perfect, I'm serbian too!

pre 17 godina

Pre svega, cestitam Zvezdi na pobedi. Moram da priznam da sam se potajno nadao istoj, ali da ovoliku razliku niko nije ocekivao. A sad nesto o prenosu: mi smo jedna od retkih zamalja u Evropi (ako ne i jedina) gde je najveca misterija pred neku vaznu utakmicu (ili mech), najveca misterija hoce li biti prenosa ili ne. Ljudi, svet je vec odavno u 21-om veku, a mi kao da smo u 19-om. Ovo je tema sama za sebe, tako da sad necu bas puno o tome. Ali, setite se samo koliko vaznih utakmica niste gledali (ili ste gledali u snimku), a sve to zbog gluposti "tamo nekih nesposobnjakovica", a ne zbog CENE PRENOSA!!! (uz mozda par izuzetaka). Narocito mi je sumnjiv tzv. javni servis, za koji svi mi odvajamo novac svakog meseca. OK, neko ce reci, "pa bio je prenos", ali nije mogla da ga gleda ni trecina stanovnistva (ako ne i manje). KOd nas cak i kad ima nekog prenosa, do zadnjeg casa nas drze u neizvesnosti "bice-nece biti"... Kao da u eri enormnog napretka telekomunikacija, prenos utakmice nije sasvim normalna stvar!? Ali, nije samo stvar u tome ima li prenosa ili ne, vec i sta se prenosi!!! Zamislite, mi svakog vikenda mozemo da gledamo, na primer, Vigan-Reading (kakav derbi!?), Portsmut-Votford, Askoli-Siena, Huelva-Hetafe... I da ne nabrajam vise. Ali zato, ne mozemo da gledamo Zvezda_Real (ULEB Cup), kao i obe prethodne Zvezdine utakmice, Partizan-Livorno (UEFA Cup), kao i mnogo drugih medjunarodnih utakmica "vecitih". Pa, ne mozemo da gledamo, na primer, Anu Ivanovic, Jelenu Jankovic, Novaka Djokovica, kada igraju protiv Sarapove, Morezmo, Henin, Federera, Agasija itd... Mislim da je svima jasno o cemu pricam. Ima jos trilion takvih primera. Mislite o tome.
Jos jednom cestitke Zvezdi

SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS

pre 17 godina

Evo stigoh iz pionira i mogu reci vraca se ona stara atmosfera kada Zvezda igra basket, nadam se samo da ce Delije stalno pratiti i kosharkashe kao i fudbalere, e sad najjaci momenat , posle one strane pesme na time-outu
smislja se pesma za Vardu(sasvim spontano) ono grmi Pionir a decko se posle toga pogubio nacisto.Simpatican mladic :)
Ps.glodar biti to je tuzna stvar

alexandar,dorcol

pre 17 godina

Sta reci posle ovakve utakmice,ovakve fenomenalne pobede,a ostati realan i na zemlji?
Ja cu pokusati,ali treba biti najveci pesimista pa umanjiti ovako veliku pobedu Zvezde.
Zvezda je doslovno razbila najveci evropski klub(barem najtrofejniji)u svim segmentima kosarkaske igre!
Moram i da primetim da smo skoro u svim parametrima bili bolji od njih,I dobili utakmicu ne kao partizan Makabi
zbog srecnog suta,pogotovo za 3,vec fantasticnom odbranom,i skokom sto realno i nije neki Zvezdin veliki kvalitet!
Moram da izdvojim osim CHICHE koji je ponovo dokazao da je NAJBOLJI IGRAC NA SVOJOJ POZICIJI U EVROPI,
Vuka Radivojevica koji je odigrao utakmicu svog zivota,sa indeksom na poluvremenu od +16,a pritom je igarao veci deo utakmice na poziciji playa,
i pokazao da moze da se snadje u toj ulozi.
Pored njega najbolju utakmicu od povratka u SVOJU Zvezdu,odigrao je PETAR POPOVIC,koji je bio neverovatan i u napadu i u odbrani!
Videlo sa da kao i ceo tim gine za svaku loptu,svaki poen,svaki kos!
Moram da istaknem i malog Milosevica koji izrasta u bitnog igraca,ima fenomenalno vodjenje lopte i u odbrani je kao osica,
odlican u postavljanju,iznudjivanja faulova u napadu i kradjama!
Kada bi popravio svoj sut i asistencije bio bi besprekoran igrac.
Moram i da naglasim kvalitet jednog Thomasa koji je pravi timski igrac,sjajan u odbrani,koji ume da nadskoci i protivnicke centre i zagradi loptu
na pravi nacin,ostro i hrabro(ono sto fali nasim domacim kosarkasima).
Secam se kada su se mnogi smejali na komentarima kako smo doveli beka od 105kg,eto sad su i videli koliko to znaci u igri!
O atmosferi u Pioniru ne treba pricati-bio sam na mnogim utakmicama Zvezde u poslednjih 15-ak godina,i mozda sam takvo freneticno navijanje
video mozda poslednji put kada smo lagano uzimali one titule protiv partizana pre 12,13 godina ili mozda u onom nesrecnom finalu protiv MASH Verone.
Pesma cele utakmice,vodila je igrace do ovakvog uspeha!
Zahvaljujuci nama navijacima,igracima,sve je bilo pisano za trijumf!
Kada bi imali i boljeg trenera,gde bi nam bio kraj...
Postali smo konacno OZBILJAN domacinski klub,ali problem je u tome sto mozemo da izgubimo od svakog ali bukvalno svakog tima u gostima!
To je ozbiljan problem,a kada budemo dobili jedan Uniks ili Real u gostima,prebrodicemo i tu psiholosku barijeru!
Mada smo mi i dobili i nekoga u gostima,npr. Le Man prosle godine,ili Paok,a komsije se brukaju u Evropi vec 21utakmicu zaredom!
Mislim da cemo mi tu prepreku proci mnogo pre njih,jer imamo jos mogucnosti za napredak-da ne zaboravimo da smo igrali bez Burksa,Aleksandrova,Kovaca...
Ovoj Zvezdi treba jos jedna 5-ica,jedan snazni crni igrac tipa Ekezie-a,koji bi zamenio Misanovica i ima na utakmici 5-1oskokova i par blokada..
E onda bi bili respektabilan klub u evropskim okvirima!
i jos jednom hvala nasim igracima,ovo je jedna od nasih Zvezdanih noci,koje se nikada ne zaboravljaju u zivotu!

dex

pre 17 godina

E,ajde za vas "sve je regularno" likove... Objasnite mi sledece!
Vujosevic izvodi ekipu sa terena,nece da nastavi,i partizan ne gubi utakmicu! Zvezda sta god slicno i da pomisli biva drasticno kaznjena! Ne osporavam (!) da ste prethodnih godina bili bolji (mi smo stvarno imali "igracine"),ali niko me ne moze ubediti da je sve bilo cisto! Verovatno ste i mogli do tih 5 titula (stignite nas sa 10 vezanih),ali cini mi se da je bilo jaaaaaako puno muljanja! To sto vi to ne zelite da priznate,to je vec vasa stvar! Tu su i vasi vec neki konstantni kompleksi koji su samo vama svojstveni! Ajde u fudbalu razumem komplekse,ali zasto u basketu? Tu bi mi trebalo da imamo komplekse ali se vasa frustracija pojavljuje svuda! Cim Zvezda dobije nekog,to je slaba ekipa,namesteno itd....Eto sutra vam dolazi silna Cibona,pobedite je nije problem,i ne zanima me,samo nemojte tvrditi da je jaca od Reala!

ja gledam evroligu, a vi?

pre 17 godina

fantasticna igra!! ove godine titula!! bla bla bla. ne lozite se. kako kaze pesma "6 godina drugi niste bili..."

Dorcol je ceo crno-beo

pre 17 godina

Ostaje josh samo da Kk Sledeca sezona i EiffelTowers odluce koji je najbolji tim na svetu , posto su oba kosarkaska "velikana" razbili Real u Kupu Lilijane Roketi ...

Dorcol je ceo crno-beo

pre 17 godina

Ostaje josh samo da Kk Sledeca sezona i EiffelTowers odluce koji je najbolji tim na svetu , posto su oba kosarkaska "velikana" razbili Real u Kupu Lilijane Roketi ...

Marko

pre 17 godina

Najbolji je bio Milosević (nisam mislio da cu to ikada napisati)! To sto je on odigrao je fenomenalno! Deluje lako, ali pitajte Tepića, Tripkovića, Kamingsa i Kecmana kako je kad ekipe kao Real igraju presing. Mislili su da nema ko da prenese loptu i suvise dugo su pokušavali da nam je oduzmu na našoj polovini (greška trenera), umesto da postave normalnu odbranu kad su videli da sa Miloševićem nema šale! Samo da zaigra u reprezentaciji Srbije i sve ce biti u redu. Takav nam plej treba još od Saleta Đorđevića!

ZauvekZvezda

pre 17 godina

Sta reci posle ovog?Jos samo da prestanemo da igramo ovu regionalnu ligu,pa ce biti jos ovakvih utakmica!!!SAMO JEDNA JE ZVEZDA!!!!!!!

DROGAN

pre 17 godina

TO MAJSTORI,MISLIM STA RECI POSLE 33 GODINE POBEDJEN JE REAL U BEOGRADU I TO SA 19 POENA RAZLIKE!!!DA PODSETIM KOMSIJE ISTI REAL JE TUKAO PARTIZANE ZADJIH PET PUTA U BG...SANJAJTE CICU ALI ON JE SADA NASSSS
A VAMA OSTAJU KOMPLEKSI!!!

fcrs1991

pre 17 godina

Ova utakmica je dokaz da bi zvezda bolje reprezentovala nasu kosarku u evroligi!samo jos kad bi partizanov lobi dozvolio bilo kome drugom da osvoji titulu bilo bi dobro.

Nemanja Delija

pre 17 godina

@Aleksandra, Grobari - Kumodraz
Drago mi je kad vidim da i devojke vole kosarku.Medjutim moram da ti kazem da moras da pratis malo vise kosarku da bi mogla da donosis takve ocene vezane za proslogodisnje i ovogodisnje timove Reala odnosno Makabija.
Takodje trebalo bi da znas da se mesto u Evro ligi odnosno Uleb kupu dobija konacnim plasmanom predhodno odigrane sezone ACB lige.Sto znaci da proslogodisnji tim Reala prosle godine nije uspeo da izbori plasman u Evroligu!Ovogodisnji tim Reala posle osam kola ubedljivo je prvi u najjacoj ligi evrope sa maskimalnim ucinkom(8-0).Sto dovoljno govori u kakvoj su formi.
Doduse taj tim se i nije mnogo promenio u odnosu na proslu godinu.Opet treba pratiti pa videti da je prosle godine Real ACB plej of igrao sa velikim problemima u vidu povreda igraca,da nekolicina vaznih igraca tog tima nije ni igrlo plej of zbog toga(sve je pisalo u Zurnalu).
Sto se Makabija tice poznajes kakva je bila situacija predhodne 3 godine.Ali ne znam da li si slucajno ili namerno zaboravila da kazes da je samo jedan od pet clanova npr. proslogodisnje petorke igrao protiv vas?
Da li mislis da bi imali nekakve sanse da se suprotstavite Makabiju koji u petorci ima Vilia Solomona(Ulker),Entonija Parkera(Toronto),Tal Bursatjna(Makabi-povredjen),Maseo Bastona(Indijana) i Nikolu Vujcica(Makabi-Jedini koji je igrao iz petorke protiv vas)?
Koliko se secam vi ste prosle godine igrali sa Realom u Evroligi i doziveli ste ubedljiv poraz i u Beogradu i u Madridu.Tako da ja bas ne bi umanjivao ovu Zvezdinu pobedu.
poz.

nz

pre 17 godina

Evo sad je pao Real,sto znaci da Zvezda ove godine osvaja ULEB kup,sledece godine naravno Evroligu a za par godina ce i NBA prsten.Kada je prime u NBA naravno.Ovi ganeri su stvarno megalomani.

odi kod dede da ti deda pokaze ....

pre 17 godina

Pevajmo zajedno samo jedna je ZVEZDA.Pozdrav najvecoj armiji navijaca na balkanu.Ovo je Zvezdino vece.
A manjini poruka......

tihi

pre 17 godina

Sjajno! Konacno da nas i KK obraduje. Uz kompletan sastav (svi zdravi i spremni) mozemo i moramo do titule.

A sto se ULEB cupa tice NIJE NISTA ALI NISTA GOTOVO. Tek krece momacki posao. Zato pamet u glavu, loptu na zemlju i SRECNO!!!

navijac

pre 17 godina

Ovo samo vi mozete niko drugi. Citam ove komentare i padam u sevdah, pre dva dana ste pljuvali gospodina koji alo izjavljuje posle tekme kako ga je svoj tim iznenadio kako je odigrao pa mislim ovo za riplia. Kako vetar dune tako i vi kao i obicno, dok je tako ja se uopste ne zamaram razmisljanjem ko ce igrati najjace evropsko takmicenje(za ono za koje ste hteli kuce da prodajete da bi igrali).
Sutra iz Negotina dolazim da gledam kako gazimo cibonu, o tome tek nemojte da razmishljate bolece vas glava.......

SajberQ

pre 17 godina

Jedan komentar ovde se odnosi na sudije!?
navijac zvezde apeluje da playoff domace lige sude strane sudije!?

pa zasto pobogu lepo se videlo veceras da su u pojedinim trenucima trener Sakota i saigraci skakali izmedju sudija i razgnevljenih zvezdinih igraca (antic 5licna...)

naravucenije:
vama su svi isti: -...protiv vas!?, cak i kada vodite.
Strasno.

jekum

pre 17 godina

Aleksandra, Grobari - Kumodraz, 14. novembar 2006 21:48

Posto ti je Nemanja Delija sve lepo objasnio, ja samo da dodam jednu recenicu...
Cisto da naucis nesto novo...
Vremena se menjaju....kao i ekipe:)

PS: Sto kazu, ko razume, shvatice:D

paralela

pre 17 godina

Gle cudne paralele...
U fudbalu Partizan ne moze da pobedi Zvezdu, ali 'ubijaju' u Evropi, sledi najbolji su, kod nas sve namesteno!
U kosarci Partizan pobedjuje Zvezdu, ali ih u Evropi 'ubijaju', sledi najbolji su, u Evropi sve namesteno!

a njih ko je.e a njih ko je.e

pre 17 godina

Ovaj tim moze mnogo to sam veceras shvatio.Jos kad se vrate Burks i Alexandrov imacemo ubedljivo najjaci tim na Jadranu.
MOJ TIM JE PRVAK BIO I OPET CE BITI ON A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SHAMPION !!!
samo za tebe uvek uz tebe ...

Mad for red

pre 17 godina

U srcu mome zivis samo ti Zvezdo moja ljubavi o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja

Z V E Z D A L

pre 17 godina

Звездо згази их све... Пионир неосвојива тврђава. Звезда и Партизан враћају веру у нашу кошарку, али изгледа да и то некоме смета.

Misa

pre 17 godina

Zvezda fenomenalna!!!!Ne pamtim bolju igru Zvezde!!!Real dosta slab,zaslugom i Sakote koji ih je dobro procitao i pripremio dobru odbranu.Navijanje odlicno,ali mora i bolje(kop jako dobro,ali treba da se ukljuci i ostatak hale,zato grobari na basketu prave bolju atmosferu,jer im navija skoro cela hala)

Gromiko,jesi video DELIJE veceras???

pre 17 godina

Jos samo i da potpise Rus Pavel Gromiko za nas,
bio je na utakmici protiv Reala u prvim redovima,imponuje njegov fizicki izgled(ramena kao planina),visok 199,najbolji skakac i drugi strelac na kadetskom prvenstvu Evrope prosle godine!
Sa Milosevicem,Tadijom,Aleksandrovim sijace jedna velika ZVEZDA!!!

ZVEZDA ZAUVEK

pre 17 godina

Cestitke momcima na pobedi e vidite kad se igra srcem kako sve moze Poz.Delijama sirom planete ma gde bili.
Sloga i vera pobediti mora bice opet Srpska Crna Gora

NAJBOLJI NA SVOJOJ POZICIJI!!!

pre 17 godina

1 GUROVIC, MILAN Crvena Zvezda 3 100 33.33
2 LAVRINOVIC, KSISTOF Unics Kazan 3 93 31.00
3 EVANS, GEORGE Dexia Mons 3 84 28.00
4 HOUSTON, KEVIN Dexia Mons 3 83 27.67
5 KIRKSAY, TARIQ KINTE Nancy 3 78 26.00
6 EIDSON JR, CHARLES PATRICK Strasbourg 3 77 25.67
7 AUSTIN, MARIO Hapoel Migdal 3 71 23.67
8 LEBEL GUESSAGBA SATO, ROMAIN Montepaschi 3 67 22.33
9 RODGERS, LEON EiffelTowers 3 64 21.33
10 REESE, AUBREY LAMAR Besiktas JK 3 61 20.33
11 SEKULIC, BLAGOTA PAOK 3 60 20.00
12 JULIAN, CYRIL Nancy 3 60 20.00
13 JAACKS, JACOBS BRIAN Snaidero Udine 3 60 20.00
14 TOPIC, MILENKO Hemofarm 3 59 19.67
15 STELMAHERS, ROBERTS Lietuvos Rytas 3 56 18.67
16 WRIGHT, RASHAD Telindus Oostende 3 55 18.33
17 COLLINS, DE JUAN Brose Baskets 3 53 17.67
18 WESSON, K´ZELL Brose Baskets 3 52 17.33
19 SAMARDZISKI, PREDRAG BC FMP 3 51 17.00
20 SLEZAS, ANDRIUS Lietuvos Rytas 3 51 17.00

Ovako izgleda stanje stvari-ko je trenutno najbolji igrac ULEB kupa!
Hvala Milane!

ZA VECNU SLAVU!!!

pre 17 godina

GUROVIC, MILAN 38:30 35 6/6 4/9 11/12 ,index-42!!!
RADIVOJEVIC, VUK 35:00 17 4/5 0/2 9/11 ,index-27
POPOVIC, PETAR 26:45 16 6/11 0/1 4/8 ,index-18!!!

SAMO NAPRED MAJSTORI!!!

tobias

pre 17 godina

It doesn't matter if you win as long as you give everything in your heart (kaze Michael Jordan). A Radivojevic je jezivo napredovao i na mestu pleja me po gradji i igri mnogo podseca na Jarica. Naravno, ima jos mnogo da radi...

m

pre 17 godina

"Nemate pojma, odrzace vam Real lekciju, namestaljka, Real je prosecna ekipa, nije njima stalo do igranja u Uleb-kupu, mi bi ih razvalili sa 40 razlike..........haha

Uzice

pre 17 godina

Pozdrav za sve Delije!
Uzicani jos uvek ne mogu da gledaju "Fox" TV, tako da nijednu Zvezdinu utakmicu u ULEBU jos nismo videli!!!
Sramota - NACIONALNA DOZVOLA!!!

Bancho

pre 17 godina

Gligo
imas pravo da prognoziras da ce Zvezda ove godine uzeti titulu ali kada je to ona majke ti bila najbolja kada ti u komentaru napisa "opet". Ti mora da dugo nisi pratio basket u zemlji.

kaka

pre 17 godina

Priznajem pobedili ste real,a partizan vas.Zamislite sta bi on uradio jadnom realu.Taj real nije ono sto je bio kada je igrao protiv partizana.Iako pobedite real na strani onda se mozete hvaliti kako ste ga stvarno pobedili.

castellammare del golfo

pre 17 godina

Svaka cast za pobedu. Real je uvek veliki, iako licno mislim da ima dosta slabiji tim nego prosle sezone, ali 8-0 u spanskoj ligi je za svako postovanje...
E sad jedna druga pricha... Cudno je da vi sa b92 nijednom recju ne spomenete seljacko ponasanje prema Vardi. Da podsetim... Kad su Grobari prozivali Gurovica, svi mediji su ustali da ga brane, iako je njegovo ponasanje uvek bilo krajnje paorsko(od psovanja preko razglasa, pokazivanja srednjeg prsta na -20 protiv nas, do bacanja flase). Secam se kad je Vujanic presao kod nas i cigani ga gadjali udaraljkama za bubnjeve, lik se nije ni osvrnuo na to, vec im je dao 30 i nesto komada. Takodje, mediji su iskonstruisali pricu da su Grobari isli u Solun, kako bi prozivali ''bivseg hajdukovca'',a sada najveceg cigana. To je potpuna laz,jer prijateljstvo Grobara i Paokara traje, jos iz vremena kad cigani nisu znali sta je to drzavna granica, a da li stvarno mislite da je ''bivsi hajdukovac'' toliko bitan da bi se zbog njega prevaljivale stotine kilometara...
Zanimljivo je da su najveci Srbi u svemiru, cigani, i pored dva hrvata u redovima Reala, ustasom prozivali bosanskog Srbina Ratka Vardu. To najvise govori o vama, koliko ste jadni. Tako ste se sad setili da pevate o Kosovu...Da necete mozda ici vi da ga branite. Zivi bili pa videli. Sve je to deo vase populisticke propagande, da bi se predstavili kao branioci naroda, a ustvari ispadate smesni...

Ultras Red Star

pre 17 godina

Hit večeri:
Zvezda mi je sve, Zvezda život je
srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.
Kad loše krene mi tada se ja setim,
da moji drugovi na Marakani svi pevaju o Zvezdi.
Ja neću nikada za ovog života prestati pevati,tu Zvezdu voleti, Srbiju braniti!
Napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le.
Peva se na Stingovu "Every breth you take"

mi i oni- dva sveta

pre 17 godina

Kad jedan tim pobedi sa 19 razlike onda mu samo mozemo cestitati, bez obzira za koga navijamo. Ako je pobedjeni tim REAL iz Madrida, onda ta pobeda mnogo vise vredi. Omalovazavati takvu pobedu je zaista bedno i mnogo govori o onima koji to cine. Zvezda je sinoc igrala sjajno. To je cinjenica. Cinjenica je i da je Real prvi u Spanskoj ligi i to bez poraza.

Jos jednom cestitke FOX televiziji. Fenomenalno odradjen prenos.

Amcki

pre 17 godina

Zvezda je odigrala odlicno, zasluzeno dobila i sve cestitke… Ali komentari raznoraznih »experta« ovde su zaista smesni (Real, ovo, Real ono, samo je PAO jaci, nepobedivi Real, sta ce reci grobari…) i na ravni su 13-godisnjih klinaca, koji se prepucavaju ciji je tata jaci. Real ima odlican start u domacem prvenstvu, ali malo pogledajte kakav raspored su imali dosad. Od 8 utakmica 5 su odigrali kod kuce. Dobili su Unicaju, koja je jos od samog starta bez pola ekipe, a u ostalim mecevima dobili su Granadu, Menorcu, Sevillu, Valladolid, Bilbao, Murciu i Estudiantes. Real je daleko od najjacih Europskih ekipa. Bullock je igrac koji igra na euroligaskom nivou, dok su ostali prosek. Pitao bi experte, koji je to igrac u Realu klasa (osim Bullocka)??? Mozda Lopez, koji je dobijo prosle godine nogu u Gironi ili Tunceri, Turcin koji ne zna gde mu je glava, Varda, koji je smesan ili mozda Marko Tomas??? Smith i Hamilton??? – crnci koji potrose 50% lopti sa silovanjem suta…??? Molim za odgovor!!! U ACB ligi ce pravi basket poceti u play-offu – zapamtite ovo. Jos jednom, cestitke Zvezdi na zasluzenoj tituli!!!

Mare

pre 17 godina

Svaka cast, Zvezda je odigrala na nivou Den Bosa koji je takodje dobio Real u ULEB Kupu. Ovaj put Real nije odigrao kao u Holandiji i to je razlog sto je razlika ubedljivija. Smesna igra, nepovezana, nijednom 2 na 2 nisu odigrali, mislim da nemaju ni asistenciju.. Real od prosle sezone bi tukao ovogodisnji sa 50 razlike. S druge strane nije mi jasno kako se Gurovic posle PAOK-a nije proglasio za najboljeg igraca na toj poziciji u Evropi. Smesno, da nije smesno bilo bi tuzno. Real u ULEB kupu ima 2 poraza i jednu pobedu... U Spaniji su od njega jaci: Barselona, Taukeramika, Pamesa, Huventud.. VLADE pa kakav je ovo tim? A tek trener, gde je on zalutao?!

Vuk

pre 17 godina

Obavezno da strane sudije sude nasu domacu ligu. Da ovi jednom za svagda shvate da nema Partizan pomoc u nasoj ligi vec oni. Samo uz pomoc sudija mogi da dobiju FMP i Hemofarm a Partizan ni uz njihovu pomoc. Strane sudije molim vas. Pobede Real pa misle da su prvaci Evrope, ajde pobedite Olimpiju.

Gipsy 72

pre 17 godina

Ево коментара од јуче, кад је најављивана утакмица
ljudi prsli ste. Napred Real
(lazzzzzzzzar, 13. novembar 2006 17:13)
"Pametnom igrom"?Tesko je to za vas!
(Juve, 14. novembar 2006 08:11)
Stavljam 'glavu' na Real! Vamos Ratko Varda i drugovi! lol
(bettor_collector, 14. novembar 2006 13:13)
Pocepaj ih Ratko.Sad ce te da vidita kakav je igrac Ratko Varda
(Vuk, 14. novembar 2006 14:52)
И видели смо какав је играч, сада може да дође код вас гробари, пошто му истиче једномесечни уговор, а ко је луд да му да нови, ХА ХА ХА

BOLNO PRIZEMLJENJE

pre 17 godina

NA POCETKU SVAKE GODINE ISTU PRICU PRICATE,NAJAVLJUJETE TITULE I TROFEJE ALI NA KRAJU UVEK TUZAN REZIME PROPALE SEZONE SA OBRAZLOZENJIMA DA JE UVEK NEKO DRUGI KRIV A NIKAKO VASI IGRACI I UPRAVA.SUDIJE VAM NIKAD NISU PO MERI,CAK NI KADA POBEDJUJETE!(SLUCAJ OD SINOC)ZADNJI PUT STE SE TITULI RADOVALI KRAJEM PROSLOG VEKA KADA JE I PANTELIJA BIO ZIV!!!!!!!ZATO PAMET U GLAVU I NE LETITE PREVISE POSLE JEDNE POBEDE JER BICE BOLNO PRIZEMLJENJE KADA OPET NAIDJETE NA PARTIZAN!!!!!!!!!!

Dandza(poludeli-glas-razuma, usto i navijac ARSENALA)

pre 17 godina

Svaka cast za SHAKOTU koji je konacno preporodio zvezdu... Cuvajte ga ko oci u glavi. toliko o tome.
A sada cu samo da iznesem komentar na temu delije-grobari:
Moj ortak je imao jednu zanimljivu teoriju koja ce se jednog dana ako da BOG ostvariti i u praksi a ona glasi ovako:
"Trebalo bi sve te ljude koji mrze druge ljude i zele da ih ubiju (hrvati koji mrze srbe, srbi koji mrze hrvate, grobari koji mrze delije, delije koje mrze grobare...) skupiti na jednu poljanu, pusti ih da se ubijaju i ONDA...
...BACITI BOMBU.
>>>MISLITE O TOME>>>

Dragan_Bijeljina

pre 17 godina

@ Aleksandra, Grobari - Kumodraz, 14. novembar 2006 21:48
Bas ti je Nemanja Delija sve fino objasnijo. Jedna godina je za jednu ekipu ogromna, a kad jos odu oni standardni igraci, dodju novi i tek se uigravaju, onda je to 100% promena, tj. ekipa pocinje od nule. To sto je Penaltizan pobijedijo Makabi, svaka cast, igrali su dobro, ali to je samo jedan igrac iz proslogisnje ekipe.
Fino je sto pratis kosarku, ali da ostavljas ovake komentare morala bi narednih tri mjeseca svaki dan bar po pola sata da se informises o klubovima danas i juce, statistikama, igracima koji su dosli / otisli... Kad to uradis, onda cu rado procitati tvoj komentar (nadam se tada vec malo bolji) i uz pomoc Nemanje Delije ocijeniti ga. ;-) Pozdrav za sve Delije

shalle

pre 17 godina

@kaka
Pa da,u pravu si,to zaista nije isti Real kao onaj sto je igrao sa vama,to je mnogo jaci tim koji je prvi u ACB ligi i ima skor 8-0 sa prosekom od 17 poena razlike po utakmici!A vi pucate od prosecnog Huventuda sa 30 razlike.Samo u ovoj nasoj ligi mozete da namestate titule,a pravo merilo vase snage je kad igrate Euroligu,gde ste redovno jedan od najlosijih timova.Toliko o tome.
Napred Zvezdo do titule!

stefan

pre 17 godina

Ovo je istorijski trijumf.30 godina ni zvezda ni partizan nisu pobedili real.sada je to ucinila zvezda.SVAKA CAST MOMCI.Kad grobari pobede real mogu da se jave

alexandar,dorcol

pre 17 godina

Nisam hteo da pisem veceras o komsijama,ako ih tako mogu zvati,ali ono sto oni pricaju,ne da je smesno,vec postaje dobro oprobani partizanski recept- sto vise puta ponovite laz,ljudima udje u uho kao da je istina!
Uporedjivati Makabi i Real je nerealno,REal je najveci evropski klub,Vodi u najjacoj evropskoj ligi sa 8-0,
dok Makabi igra u Izraelu kao drzavni projekat te iste drzave(otprilike kao sto je kkpartizan projekat kosarkaskog saveza srbije), i jedini iole ozbiljan protivnik im je Hapoel!
Real ove sezone ima mnogo,ali mnogo bolji tim(osim Varde koji je kao i uvek ostao nebitan igrac),
ima i dalje najboljeg igraca ACB lige Buloka,odlicnog Smita,spanske reprezantivce Raul Lopeza i Rejesa, turskog reprezentativca Tuncerija,hrvatskog Tomasa... Vi ste od mnogo slabijeg Reala koji je prosle godine bio ophrvan povredama i bolescu mnogih igraca bili deklasirani i u pioniru,a pogotovo u Madridu!
Makabi je ove sezone promenio mnogo igraca ,ima smesnog trenera u oDnosu na jednog Gersona,neuigran je i cini se da mu je smanjen budzet!
Uostalom,dobili ste ih na to sto vas je sra. sut,pogotovo za3 poena,gde ste imali frapantnih 60ak posto,a vas prosek je 30-40%...
Bolje se zapitajte zasto vas svi gaze redom u Evropi,cak i najslabije ekipe kao poljski Prokom i slicni...
A mozda su i oni bolji od Reala i Uniksa???
Opustite se,Zvezdi treba cela jedna sudijska organizacija,citava svita sumnjivih likova iz saveza,da bi osvojili titulu!
A da,i da ne zaboravim i zandarmeriju...

pantelinjo

pre 17 godina

Stavljam 'glavu' na Real! Vamos Ratko Varda i drugovi! lol
(bettor_collector, 14. novembar 2006 13:13)
Klekni i zazmuri nece mnogo da boli!

MAKS

pre 17 godina

.Pa zar je moguće da ni ovakav rezultat ne mogu bar da proprate ćutanjem.Sad će oni naći razne mane i po ko zna koji put pokazati svoju iskompleksiranost.
Smešno je kada neki ljudi koji nemaju veze o košarci kažu da Realu nije stalo do ovoga takmičenja.Trebalo bi da znaju da je ULEB kup jedna od šansi za Real da izbori Evroligu, za narednu sezonu.Poznati je da Unikaha i Taukeramika imaju garantovana meta za narednu sezonu, a vi vidite ko sve konkuriše za dva preostala mesta.Ako ne poznajete kvalitet najjače lige u Evropi imate mogućnost da preko satelita pratite mečeve ovog takmičenja ( npr. TV ANDALUSIA, termin nedelja ,12.30 h ).Tda će vam biti jasno kakva je tamo konkurencija , a ne da pričate svakakve gluposti.
ČIČA JE ZAKON!6

Mare

pre 17 godina

Svaka cast, Zvezda je odigrala na nivou Den Bosa koji je takodje dobio Real u ULEB Kupu. Ovaj put Real nije odigrao kao u Holandiji i to je razlog sto je razlika ubedljivija. Smesna igra, nepovezana, nijednom 2 na 2 nisu odigrali, mislim da nemaju ni asistenciju.. Real od prosle sezone bi tukao ovogodisnji sa 50 razlike. S druge strane nije mi jasno kako se Gurovic posle PAOK-a nije proglasio za najboljeg igraca na toj poziciji u Evropi. Smesno, da nije smesno bilo bi tuzno. Real u ULEB kupu ima 2 poraza i jednu pobedu... U Spaniji su od njega jaci: Barselona, Taukeramika, Pamesa, Huventud.. VLADE pa kakav je ovo tim? A tek trener, gde je on zalutao?!

rsfc

pre 17 godina

Zvezda je zivot. Hvala na ovoj pobedi momci. Jugoslovenska manjina je nervozna i ne treba im pridavati previse paznje.
Srbija, Beograd, Crvena Zvezda!

urlik

pre 17 godina

stvarno mi nije jasno zashto pominjete grobare ovde, kad se ovde komentarishe zvezdina fantastichna igra...grobari nisu vredni pominjanja...

Dragan

pre 17 godina

Pa dobro gorbari majku mu kako vi mozete sebi da dozvolite da uopste gledate nizerazredne klubove u nizerazrednom takmicenju?I uz sve to da se nervirate i pisete o tome?Ovo je vrlo interesantan psiholoski fenomen!Inace svaka cast i igracima i publici.Svi su ulozili maximum sebe i to se posteno vratilo.

Z V E Z D A L

pre 17 godina

Zvezda mi je sve ,
Zvezda zivot je
Srce moje je uvek uz tebe,
Zvezdo volim te

Kad lose krene mi
tada se ja setim
Da moji drugovi na marakani svi
Pevaju o Zvezdi

Ja necu nikada za ovog zivota
prestati gledati tu Zvezdu voleti
Srbiju braniti

------------------------------

Nema dana a da ne mislim na tebe

bicu s'tobom ceo zivot svoj

da te volim da te bodrim

volecu te dok ne umrem

ti se bori igraj do pobede

Amcki

pre 17 godina

@alexandar dorcol
Prvo da ti kazem, da je Real ekipa, koja zivi na staroj slavi. Titule su osvajalu u 60 i 70-ima, a zadnjih 10 godina jih nema nigde, bas nigde. Navodis, da su Tunceri i Lopez reprezentativci. Tunceri je bezglavi play, koji je izvan Turske rep. vec 3 godine, a Lopez je rupa koji u NBA nije igrao minute, a dobijo je nogu i u Gironi prosle godine i nije ni blizu reprezentacije. Tomas je bijo solidan igrac u guma-ligi i u Spaniji se je totalno izgubijo. U drzavnom prvenstvu imaju skor 8-0, ali igrali su sa ekipama iz donjeg dela tabele (imas napisano nekoliko postova vise).
Tvrdis da je Maccabi slabija ekipa od Reala i da jih je nerealno usporedjivati!?!? Maccabi je u zadnjih sest godina 3 puta osvojio Europu, dva puta je igrao u finalu i jednom u polufinalu. Dali ti uopste pratis kosarku ili ti je usla laz u uho, pa si ti poceo sam sebi da verujes??? Spomenuo si Prokom, kao najslabiju ekipu u Euroligi. Ocito nemas pojma i lupas bezveze. Prokom ima budzet kao Partizan, Cibona i Olimpija zajedno i daleko su od slabe ekipe. Takodjer uporedjujes danasnji Real i Realom ispred 2 godine. Da te samo podsetim da su u onom starom Realu igrali Herreros - legenda Spanske kosarke, Bennet - jedan od najvaznijih igraca Joventuta, Gelebale - NBA, Fotsis - jedna od boljih cetvorki u Europi, Sonko - jedan boljih defenzivnih igraca, pa dodaj jos Bullocka, Reyesa i Herevella... i dobijes puno bolju ekipu od danasnje... Varda, Tomas, Sinanovic, Smith, Lopez, Hamilton i Tunceri + naravno Bullock Reyes i Hervelle. Ne lupaj bezveze ako ne znas!!!

пиксла

pre 17 godina

стварно кување у Пиониру. искрено, нисам очекивао баш овакво гажење. братски поздрав свима који су присуствовали представи.
п.с. како ``ши варда, Милане?
и одговор једном комшији - Чича игра лоше против партизана јер сте толика стока да човеку прозивате дете. брукате нам Србију.

Uros

pre 17 godina

Auuuu...bas me zanima sta ce sad da kazu Grobari koji redovno prate i komentarisu Zvezdine utakmice...Ovo je sjajna pobeda protiv najjaceg tima ACB lige...jednom recju fenomenalno...Odusevljen sam...Kljucni problem ove ekipe bice tempirati formu za kraj sezone kad ce uslediti borba za Evroligu.Ove godine moramo da osvojimo prvenstvo...nema druge...bas smo jaki!

Dobar je Dzontra...

pre 17 godina

Real razmontiran veceras. Pionir polako postaje tvrdjava koju ce gostujuci timovi tesko preziveti. Ako je iko sumnjao u snagu Zvezde ove godine, neka zaboravi na to. Pobediti Real na ovako dominantan nacin (tu mislim i na sjajnu igru, i na rezultat)potvrdjuje snagu Zvezde. Ovaj tim Reala je jedan od najacih u Evropi, kad bi ga uporedjivao satimovima iz partizanove grupe, jedino bi PAO bio ispred njega. Toliko o snazi tima koji je Zvezda otkinula veceras.
GUROVIC (35 poena), sta reci, covek za najveca dela. Ako ne najbolji na SF poziciji, onda jedan od najboljih u Evropi.
RADIVOJEVIC, sjajan i u odbrani i u napadu.
Svaka cast svima ostalima, pre svega na zalaganju i zelji, dati 100 poena Realu je stvarno velika stvar.

Gligo

pre 17 godina

I toliko o realu.19 razlike xaxaxaxaxaxaxaxaxax otkinuli smo ih.Da vidim sad grobarcice sta imaju da kazu.
Novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja!!!!!!!!!!!!!!!

ZVEZDA SAMPION

pre 17 godina

svaka cast za navijanje!!!
vidimo se sledece nedelje protiv Monsa.
PS MOLIM VAS DA NE UPOREDJUJETE NAVIJACE ZVEZDE I PARTIZANA.BEOGRADSKA KOSARKASKA PUBLIKA JE NAJBOLJA!!!

Dalibor

pre 17 godina

Citiracu samo komentatora Eurosport-a : And the balls goes to the king - Gurovic..and he scores again!! Svaka cast jos jednom, covek je legenda!!

Namestaljka

pre 17 godina

Hteo sam da uplatim tiket,ali su mi rekli u kladionici da je utakmica blokirana.Kad gle cuda,Zvezda dobi Real sa 19 razlike.

srdjan

pre 17 godina

Sjajna Zvezda nema dalje! Super igra, super rezultat! Samo naprijed, ove godine moramo u Evroligu! Isto tako Gurovic mora u reprezentaciju pod hitno, covjek igra najbolju sezonu u citavoj karijeri, Gurovic kao vino sto stari to bolji!

Dragan Njegic

pre 17 godina

Velicanstveno!!!!Steta sto mi delije sa severa Evrope nemamo priliku da uzivamo u takvom spektaklu i verovatno najvecoj Zvezdinoj pobedi u poslednje vreme.Pozdrav svum delijama iz Norveske!!!!

tuta bugarin

pre 17 godina

jes
ume zvezda
duneredi neke male i nepoznate klubove
ana rados sviju nas nafiača
čestitamo
svaka čas

tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku košarka
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta repetitor zekova glava

Nemanja DELIJE-KLENJE

pre 17 godina

Ovo je fenomenalno,pokazali smo da traba da igramo Evroligu jer je za nas ULEB laksi trening.Jos jednom smo pokazali ko smo i sta smo lagano smo razbili,i to oslabljeni,Real prvaka Spanije cija je liga najaca u Evropi. ZA ZVEZDU I POBEDE
DELIJE-KLENJE

branko slo.

pre 17 godina

Mislim ljudi sta reci odigrala je Zvezda fenomenalno! Najvise sam strepeo kad je Real dosao na -7 ali malo je reci MAJSTOR MILAN GUROVIC GURKE pogadjao je u pravom trenutku! Taj covek me je prosto odusevljava iz utakmice u utakmicu igra bre sa SRCEM dusom i mozgom! I za ostale svaka cast GINULI su!!! Napred ZVEZDO! Pozdrav fenomenalnim navijacima!

nesa

pre 17 godina

FANTASTICNO , bravo ceo tim je izgledao kao ekipa , GUROVIC odlican ( mada me je zabrinuo na pocetku ) imam samo jednu zamerku , mada nije tu bio bruks , ono prevodjenje lopte preko pola uvek je bilo nekako rizicno , RADIVOJEVIC me je iznenadio kao i POPOVIC cela ekipa je bila na visokom nivou i posle poraza od Cibone,digli su se i odigrali fantasticno. Nadam se da ce da zadrze ovakav nivo igre, zao mi je sto samo ALEKSANDROV nije usao barem na jedan minut ali bice vremena nadam se.Josh jednom SVAKA CAST NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bole

pre 17 godina

Čestitam pobedu Evropskoj Zvezdi sa Evropskim trenerom, ali i zvezdašima koji bi trebalo da imaju više vere u njih i češće ih ovako podržavaju.
Posle Makabija, UNICS-a, Reala nema razloga da ne padne i Cibona u zabranjenom Pioniru.

Danilo

pre 17 godina

TOOOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!DRAGE DELIJE MALO JE RECI PRESRECAN SAM NA TRIJUMFU PROTIV NEPOBEDIVOG REALA!!!GROBARI STA KAZETE KAKO IGRAMO???JOS OSLABLJENI COVECE!GUROVIC JE NASE NAJSJAJNIJE ZLATO KOJEG NIKOME NEDAMO!!!E TO JE TA CUVENA EVROPSKA ZVEZDA KOJA GAZI REDOM!BRAVO,BRAVO,BRAVO,STA RECI DRUGO!!!POZDRAV ZA SVE DELIJE NAJBOLJE NAVIJACE NA SVIJETU!!!

fcrs1991

pre 17 godina

Sjajna pobeda Crvene Zvezde!Ali ipak u svemu ovome najbitnije je da dobijamo nove dobre mlade igrace i to u liku Dragicevica i Milosevica.Ono sto bih posebno izdvojio je sa kojom lakocom je Igor Milosevic organizovao igru crvene zvezde i to protiv kluba koje prvoplasiran u najjacoj evropskoj ligi!

Zlobni

pre 17 godina

Ne razumem zasto nigde nije pomenuta fenomenalna partija mladog Igora Milosevica!? Jeste da nije dao mnogo koseva ali je sjajno organizovao igru i uz to u odbarni iznudio nekoliko presudnih faulova u napadu realovih igraca. Mali ce biti neverovatan za neku godinu, nadam se samo da ce igrati za Srbiju,a ne za Grcku

maleni ste

pre 17 godina

ajde bre cigani sta se palite kakvi vi i vasa evroliga zna se ko tamo igra,pobedili 3 utakmice u prosecnom takmicenju i oni bi odmah u evroligu!?nema tamo mesta za nizerazredne klubove!a upitajte se i koliko je realu stalo do ovog takmicenja pored spanskog prvenstva gde se bore za titulu?

FUTA

pre 17 godina

AJOJJJJJJJJJJJJJJ ZVEZDAAAAA 4 EVERRRRRRRRR...MA GUROVIC JEDAN OD NAJBOLJIH U SRBIJI AKO NE I U EVROPI.SAMO NAPRED ZVEZDAAAAAAAAA...IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jack Dempsey

pre 17 godina

hmmm, zvezda razvalila real sa 20 razlike a partizan prošle godine razvaljen od slabijeg reala...

mora da su sve partizanove titule regularna....

ilija

pre 17 godina

U sapcu je signal FOX-a katastrofalan!!!
Ja sam utakmicu gledao u potpunom "snegu". Cuo sam da je FOX zauzeo mesto BK televizije ali kod mene na mestu nekadasnjeg BK nema nista.
U svakom slucaju zasluzena i istorijska pobeda Zvezde nad velikim Realom koji kako cujem dere sve u ACB ligi.

Pop

pre 17 godina

Svaka cast zvezdasima na velikoj pobedi. Mada ce mnogi istaci Gurovica, mislim da je Radivojevic bio igrac utakmice. Ako se Zvezda koncentrise samo na teren u play off-u Partizan nema sanse. Ako zvezda ne smeni Vujosevica nema ko to da uradi.

bojan

pre 17 godina

Ovako se reprezentuje naša košarka.ZVEZDA sigurno nije odigrala bolji meč u Evropi, u poslednjih desetak godina.Zgažen je veliki Real, nema se tu šta dodati.
Ima li ko da mu sada nije jasno kakav je ifrač Milan GUROVIĆ ?Daj bože da što duže ostane u ZVEZDI, a pokazao je na kraju prošle sezone da je pravi zvezdaš kada je odbio primamljive ponude iz jačih liga da bi ostao da predvodi ovaj tim.
Pustite NBA ligu, pokazao je Gurović da može da igra i na tom nivou.

Delija Nis

pre 17 godina

Odlicna igra. Odusevljen sam. Zao mi je zbog smrtnog slucaja Burksa, ali i ovako je ispalo vise nego dobro. Zvezdo volim te. Mishko Nis.

ZikaBG

pre 17 godina

Ja bih opet zamolio navijace FK i KK "Kompleks" da se uzdrze od negativnih komentara i da gledaju u svoje dvoriste. Zvezdo zgazi ih sve!

grobarcic

pre 17 godina

Sta sta ce da kazu Grobari . grobari ce da kazu da vas svaki put gde vas dokace u basketu razbiju, polsednji put je bilo 15 razlike , za vas kratkog pamcenja. Realno u pet tekmi mozete jednom da nas dobijete, pa kako vam se zalomi, mozda to bude u NLB ligi, mozda u kupu Radivoja Koraca, mozda jedna tekma u play-ofu. Lepo za Real, ali od ovoga ne mozete pobeci. Sutra opet pun Pionir. GAZEEEENJE

PFC

pre 17 godina

Ajde bre sta se lozite videlo se da Reala nije ni interesovalo ovo takmicenje kakav bre uleb kup to je sprdnja to moze samo vas da zanima i neke nizerazredne ekipe.Partizan je broj 1 u kosarci zapamtite to i uvek ce i biti.Gledajte sutra evroligu ne zaludjujte se sa ovim blago receno smesnim takmicenjem.PARTIZAN 06

igor rs

pre 17 godina

Odavno nije bilo ovakvo "FUDBALSKO" NAVIJANJE U PIONIRU,ALI TO SU OVI MOMCI SVAKAKO ZASLUZILI...idemo redom sledeci je hmm recimo Partizan,doslo je vreme....

Cvija

pre 17 godina

Mi pobedismo taj "nizerazredni" i " ne ambiciozni " Real koji ubedljivo drzi prvo mesto ACB lige, a vas Huventud zgazi sa ne znam koliko 30-40 razlike

dex

pre 17 godina

Za neupucene,"slabi" Real u Spaniji ima 8:0,pobedjuju prosecno sa 17 razlike,razvalili su sampiona sa 31 razlike! Nisu u Evroligi jer su zbog povreda prosle sezone ispali u cetvrtfinalu plej ofa! Drugo,Tabak je rekao da ce mnogo lakse kroz ULEB u Evroligu,tako da ne verujem da bas igraju bez volje ovde! Bilo je dovoljno videti koliko se nerviraju...

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Navijam za Partizan, ali se ne opterecujem igrom Zvezde. Ako izgubi nekada, ali ne uvek, onda mi je drago, a ako pobedi onda mi je apsolutno svejedno. Prvi put saljem komentar na Zvezdinu tekmau, a redovna sam na Partizanovim. Ne razumem Zvezdine navijace koji se opterecuju Partizaonovim tekmama ili Grobare koji se opterecuju Zvozdinim tekmama. Po pravilu trebalo bi da nam bude drago kada neki nas tim dobije tekma u Evropi, ali mi smo takav narod da to ne mozemo, ali ne treba ni da se prepucavamo. Ipak dala bi komentar na komentar jednog navijaca Zvzde, rece on da su veceras dobili najboljeg u acb ligi, to nikako ne moze da bude tacno, kako on ne moze da shvati to samim ti sto Real igra Uleb, znaci nije najbolji u Spaniji, mislim da iz Soanije idu cetiri kluba u Euroleague, sto znaci da je Real ispod petog mesta. Istina je samo da je acb najjaca liga u Evropi. Mi smo dobili Maccabi, koji je prosle sezone igrao finale euroleague, a predhodne dve ga osvojio, nema sta da se doda posle toga. Pozdrav svim Grobarima! ! ! Sutra ce biti pun Pionir i ako Bog da zgazicemo Cibonu!

delije vracar

pre 17 godina

grobarcicu pazi sta si rekao...lako je pobediti zvedu bez navijaca u ovoj nlb slj ligi...prvo ce pasti tepanje u kupu a onda i titula...kad su delije tu,vi nemate sta da trazite,kao i u fUDBALU...vecina partizanovih fudbalera vec ima nocne more od marakane a tekma je na prolece

dr.agony

pre 17 godina

Interesantno je kako glodari i u ovakvim trenutcima smognu snage da trtljaju gluposti i izmisljaju nebuloze. Daj bre ljudi nemojte se prepirati sa njima ovo je bila fenomenalna noc nebitni su totalno.

behar

pre 17 godina

Sakota bi trebao znati da je Vucurovic najslabija karika zvezdinog tima to je dokazao protiv Cibone a sto se reala tice mogu oni biti neporazeni u Spaniji al smo mi neporazeni u Evropi a grobari nek nauce nesto od delija i mozda i njihov partizan nekada dobije neku jaku Evropsku ekipu.

Dijavolo

pre 17 godina

Sta ce da kazu Grobari??? Pa Grobari vam kazu, da ako zelite da ucestvujete u Euroligi (elitno kosarkasko takmicenje) morate prvo biti prvaci Srbije!Da bi ste bili prvaci Srbije morate da pobedite Partizan a to je za vas nemoguca misija u kojoj vas ometaju pored sudija, delegata, decaka koji ciste parket, jakog osvetlenja verovatno jos i NLO. Kada se steknu svi uslovi koji vama odgovaraju, ja pretpostavljam da vise necete biti na -15 ili -20, vec za vas podnosljivih -10. A posto je i to malo za prvaka Srbije vase ucesce u Euroligi je moguce samo u slucaju ako isto takmicenje broj ekipa prosiri na 164 kluba. DA bih vas ohrabrio FIBA taj predlog razmatra upravo zbog vama slicnih ekipa nebili se i vi ogrejali u Euroligi!!!

jekum

pre 17 godina

Sto sad svi prozivate grobare da komentarisu? Manite vi njih da se bave sa svojim nizom 'rezultata' na gostovanjima. Javice se oni sami od sebe, da kazu kako Real i nije prvak ACB lige, a da nece ni biti, pored silnog Huventuda (bilo pa proslo) i Unikahe (tek ce da bude). I da su ekipe Olimpije, Cibone pa cak i Huventuda i Unikahe mnogo jace od Uniksa i Reala.... Ma sve u svemu, sve cestitke svim igracima i strucnom stabu Zvezde... A Burksu moje saucese...:(

PS: A da....svidja mi se ono 'Namestaljka'...hehehehheheheh, svaka cast majstore, mora da si ekspert za kladjenje...lol

cg_men

pre 17 godina

dzabe vam je i da ste ih dobili sa 50 razlike kad cemo vas opet pobijedit,utuvite to u glave vase...pobijediti PARTIZAN je za vas i vas tim misaona imenica

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Ovo je Real je.ote ovo je Real ovo je Real je.ote ovo je Real.Hvala ti Zvezdo.
Gurovic MIlan - no comment hvala -care
Pozdrav Delijama sirom sveta Zvezda je ipak Zvezda

NESA OPET

pre 17 godina

ALO grobari , kazete zvezda losa u nlb i slab real , pa zasto ima skor 8-0 u spanskoj ligi , mogu da se slozim da je nlb liga losa slaba , nikakva itd itd , ali da mi neko kaze da je real slab i da ral nije vise to sto je bio , ne mogu .Svaka vama cast na MAKABIU, ALI SVAKA CAST ,DUPLO VISE ZVEDI NA REALU , AKO CETE VEC NESTO , TAJ MAKABI JE BIO TOTALNI DRUGI TIM NEGO PROSLE GOD , REAL TO NIJE , NEGO JE ZADRZO NEKE IGRACE .A STO SE TICE KOMPLEKSA , ZVEZDA I DOBIJE PO NEKU UTAKMICU PARTIZANA , ZAO MI JE STO NISMO IMALI VISE SRECE,ALI UZECEMO TITULU I MUKA MI JE OD PARTIZANA I NJIHOVE "NAVODNE SKOLE" SVE UZIMATE IGRACE , A KOLIKO VIDIM OD TEPICA I TRIPOVICA NISTA KO RECE NOVI DORDJEVIC I DANILOVIC CUTITE MOLIM VAS, TA DVOJCA SU HARALI EROPOM SA 19,20 , A OVA DVOJCA NEMAJU TAV MENTALITET NAZALOST. KADA STE DOBILI REAL PROSLE GOD NIKO TAKO NIJE PRICO , A SADA PUNA USTA SRA... , SMESNISTE BRE GOBARI , DAJ BOZE DA DOBIJETE CIBONU SUTRA ...... NADAM SE .......

Teodor

pre 17 godina

Da su srpske sudije "radile" večeras, Zvezda bi izgubila sa sličnom razlikom. Na ovoj utakmici se najbolje vidi ogromna razlika u suđenju u domaćem i evropskom takmičenju. Samo u domaćoj ligi Gurović može da bude sporan i prosečan igrač,dok je u ULEB-u najbolji.

Delija Svilajnac

pre 17 godina

I najveci srpski klub je odvalio najveceg Evropskog sa 20 razlike pukla 100.Volim te Zvezdo, a yugoslovenskoj manjini u Srbiji porucujem da vise ne brukaju zemlju i da ne izgube vise od 10 razlike od cibone. Slavi Srbijooooooooooooooooooooooo

Stojica

pre 17 godina

Pa,naravno!Da se nije mozda ocekivalo nesto drugo?
Sve cestitke i igracima,a posebno navijacima.
Bilo je pravo uzivanje slusati komentatore sa
EUROSPORT-a kako se dive atmnosferi,a posebno igri NASE ZVEZDE!!!

PFC

pre 17 godina

E da i zaboravio sam vi stvarno imate pozorisnu atmosferu kada su u pitanju kosarkaske utakmice znate vi dobro kakvo je navijanje kada Partizan igra kosarku u hali pionir znate kakvo je ludilo i da je nezapamcena atmosfera uvek kada gostuje neko u evroligi.Ajde malo navijajte.Pozdrav svim grobarima

mitar

pre 17 godina

Apsolutno sam zadovoljan igrom ekipe,pozrtvovanjem na terenu.Ali smatram da su nase ekipe u globalu sa puno oscilacija,gledajte samo grobare,pobede EXTRA Macabi,a onda kriminalno odigraju protiv Huventuda itd.Zvezda mora da sazri kada bude najbitnije,a to je kraj takmicenja.Zelimo titulu i Evroligu,cela armija navijaca stoji iza toga.I nista nas ne moze spreciti,ako odigramo srcem.Pozdrav za SEVER!!!!!!!!!!!!!!

DELIJA ZAUVEK

pre 17 godina

Pune tribine ludih NAVIJACA I BAKLJE SVETLE CEO SEVER GORI BUBNJEVI TUTNJE I PESMA SE ORI JEDITE GOVNA MI SMO SHAMPIONI ALE ALE ALE ALE LAEEEEEEEE ALEL ALE LAEEEEEEEEE LELLEEEEEE
PS.Ma odoh ja da popijem lek :)

realno

pre 17 godina

Partizan - Real 63:75 (7. novembar 2005, hala Pionir, Beograd)
Real - Partizan 85:68 (11. januar 2006, Palacio Vistalegre, Madrid)

igor

pre 17 godina

ti si zvezdin cetnik milane,milane.kada igrac da 35 poena osmostrukom prvaku evrope realu iz madrida onda se svati da je taj igrac medju najboljima u evropi!Pozdrav za sve delije.

Dupla kruna ole

pre 17 godina

I eto sta je rekoh Pun Pionir navijanje na nivou , ali mora i moze bolje nego nema veze vratice se narod i na basket tekme ne mogu grobovi svake sezone da nameste prvenstvo i da pucaju po 30+ vecito u Evropi i ???
Ma bre osvajamo uleb kup .Pozdrav Delijama ove godine DUPLO CE BITI U MODI :) :) :)

MILE

pre 17 godina

SVE ČESTITKE ZVEZDI.BILO JE MOĆNO.NEZNAM ŠTA JOŠ DA KAŽEM.A KADA POMISLIM NA DULETA VUJOŠEVIĆA ŽIV NISAM NJEGA NE MOŽEMO DA POBEDIMO NI U PRVENSTVU NI U PLAY OFFU GADAN JE.

Mad for red

pre 17 godina

NEKA VECERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA NOVI SHAMPION I TITULA NASHA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA , OVE NOCI SA SEVERA CUCE SE PESMA DO JUTRA ZA NASHU ZVEZDU IZ PEHARA MNOGO PIVA CE PROCI VENAMA O OOO OOOOOOOOOOOOOOOO
Za vecnu slavu za pobedu za samo nashu Zvezdu Crvenu pesma nek grmi odjekuje napred Zvezdo ludo volim te - NAJVECI OLOSH SMO PIJEMO I DUVAMO NA ULICI PREBICEMO ZGAZICEMO SVAKOG KO NAM SE SUPROSTAVI -
Kralj je mrtav zivela Zvezda zivela Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

mourinho

pre 17 godina

@schwitza,pa sta se onda bunis za strane sudije ako cete da nas dobijete.POTPISUJEM:ZVEZDA dobija partizan sa stranim sudijama u playoffu

Kosarka na 1.mestu

pre 17 godina

Mislim da je dobro da Zvezda i Partizan imaju sjajne rezultate u Evropi.
Medjutim nije mi jasno kako neko da izvuce zakljucak da Real nije trenutno najbolji u Spaniji.Pa posmatrajte ovako:
Recimo da je u prosloj sezoni ispao u 1/4 finala plej-ofa i zato nije izborio plasman u evroligu,ali je te sezone dva puta dobio Partizan.Ove sezone je krenuo furiozno i dobio svih 8 utakmica sa po 20 razlike,znaci trenutno je tamo najbolji.
Takodje ko je gledao prenos od samog pocetka mogao je da "uhvati" izjavu Zan Tabaka da su se dobro spremili i da znaju sta ih ceka i da ocekuju pobedu.Prema tome mislim da bi bilo sasvim casno reci da je Zvezda dobila jedan veliki Real na velicanstven nacin.Ko kaze drugacije pokazuje da se sitna dusa koja ne moze da podnese tudji uspeh.
I ne zaboravite da bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana i obrnuto.Pobedimo u sto vecem broju utakmica u Evropi ,a onda se ko ljudi "razracunajmo" u finalu plej ofa, pa ko bude bolji neka bude prvak.

I'm not just perfect, I'm serbian too!

pre 17 godina

Pre svega, cestitam Zvezdi na pobedi. Moram da priznam da sam se potajno nadao istoj, ali da ovoliku razliku niko nije ocekivao. A sad nesto o prenosu: mi smo jedna od retkih zamalja u Evropi (ako ne i jedina) gde je najveca misterija pred neku vaznu utakmicu (ili mech), najveca misterija hoce li biti prenosa ili ne. Ljudi, svet je vec odavno u 21-om veku, a mi kao da smo u 19-om. Ovo je tema sama za sebe, tako da sad necu bas puno o tome. Ali, setite se samo koliko vaznih utakmica niste gledali (ili ste gledali u snimku), a sve to zbog gluposti "tamo nekih nesposobnjakovica", a ne zbog CENE PRENOSA!!! (uz mozda par izuzetaka). Narocito mi je sumnjiv tzv. javni servis, za koji svi mi odvajamo novac svakog meseca. OK, neko ce reci, "pa bio je prenos", ali nije mogla da ga gleda ni trecina stanovnistva (ako ne i manje). KOd nas cak i kad ima nekog prenosa, do zadnjeg casa nas drze u neizvesnosti "bice-nece biti"... Kao da u eri enormnog napretka telekomunikacija, prenos utakmice nije sasvim normalna stvar!? Ali, nije samo stvar u tome ima li prenosa ili ne, vec i sta se prenosi!!! Zamislite, mi svakog vikenda mozemo da gledamo, na primer, Vigan-Reading (kakav derbi!?), Portsmut-Votford, Askoli-Siena, Huelva-Hetafe... I da ne nabrajam vise. Ali zato, ne mozemo da gledamo Zvezda_Real (ULEB Cup), kao i obe prethodne Zvezdine utakmice, Partizan-Livorno (UEFA Cup), kao i mnogo drugih medjunarodnih utakmica "vecitih". Pa, ne mozemo da gledamo, na primer, Anu Ivanovic, Jelenu Jankovic, Novaka Djokovica, kada igraju protiv Sarapove, Morezmo, Henin, Federera, Agasija itd... Mislim da je svima jasno o cemu pricam. Ima jos trilion takvih primera. Mislite o tome.
Jos jednom cestitke Zvezdi

SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS

pre 17 godina

Evo stigoh iz pionira i mogu reci vraca se ona stara atmosfera kada Zvezda igra basket, nadam se samo da ce Delije stalno pratiti i kosharkashe kao i fudbalere, e sad najjaci momenat , posle one strane pesme na time-outu
smislja se pesma za Vardu(sasvim spontano) ono grmi Pionir a decko se posle toga pogubio nacisto.Simpatican mladic :)
Ps.glodar biti to je tuzna stvar

alexandar,dorcol

pre 17 godina

Sta reci posle ovakve utakmice,ovakve fenomenalne pobede,a ostati realan i na zemlji?
Ja cu pokusati,ali treba biti najveci pesimista pa umanjiti ovako veliku pobedu Zvezde.
Zvezda je doslovno razbila najveci evropski klub(barem najtrofejniji)u svim segmentima kosarkaske igre!
Moram i da primetim da smo skoro u svim parametrima bili bolji od njih,I dobili utakmicu ne kao partizan Makabi
zbog srecnog suta,pogotovo za 3,vec fantasticnom odbranom,i skokom sto realno i nije neki Zvezdin veliki kvalitet!
Moram da izdvojim osim CHICHE koji je ponovo dokazao da je NAJBOLJI IGRAC NA SVOJOJ POZICIJI U EVROPI,
Vuka Radivojevica koji je odigrao utakmicu svog zivota,sa indeksom na poluvremenu od +16,a pritom je igarao veci deo utakmice na poziciji playa,
i pokazao da moze da se snadje u toj ulozi.
Pored njega najbolju utakmicu od povratka u SVOJU Zvezdu,odigrao je PETAR POPOVIC,koji je bio neverovatan i u napadu i u odbrani!
Videlo sa da kao i ceo tim gine za svaku loptu,svaki poen,svaki kos!
Moram da istaknem i malog Milosevica koji izrasta u bitnog igraca,ima fenomenalno vodjenje lopte i u odbrani je kao osica,
odlican u postavljanju,iznudjivanja faulova u napadu i kradjama!
Kada bi popravio svoj sut i asistencije bio bi besprekoran igrac.
Moram i da naglasim kvalitet jednog Thomasa koji je pravi timski igrac,sjajan u odbrani,koji ume da nadskoci i protivnicke centre i zagradi loptu
na pravi nacin,ostro i hrabro(ono sto fali nasim domacim kosarkasima).
Secam se kada su se mnogi smejali na komentarima kako smo doveli beka od 105kg,eto sad su i videli koliko to znaci u igri!
O atmosferi u Pioniru ne treba pricati-bio sam na mnogim utakmicama Zvezde u poslednjih 15-ak godina,i mozda sam takvo freneticno navijanje
video mozda poslednji put kada smo lagano uzimali one titule protiv partizana pre 12,13 godina ili mozda u onom nesrecnom finalu protiv MASH Verone.
Pesma cele utakmice,vodila je igrace do ovakvog uspeha!
Zahvaljujuci nama navijacima,igracima,sve je bilo pisano za trijumf!
Kada bi imali i boljeg trenera,gde bi nam bio kraj...
Postali smo konacno OZBILJAN domacinski klub,ali problem je u tome sto mozemo da izgubimo od svakog ali bukvalno svakog tima u gostima!
To je ozbiljan problem,a kada budemo dobili jedan Uniks ili Real u gostima,prebrodicemo i tu psiholosku barijeru!
Mada smo mi i dobili i nekoga u gostima,npr. Le Man prosle godine,ili Paok,a komsije se brukaju u Evropi vec 21utakmicu zaredom!
Mislim da cemo mi tu prepreku proci mnogo pre njih,jer imamo jos mogucnosti za napredak-da ne zaboravimo da smo igrali bez Burksa,Aleksandrova,Kovaca...
Ovoj Zvezdi treba jos jedna 5-ica,jedan snazni crni igrac tipa Ekezie-a,koji bi zamenio Misanovica i ima na utakmici 5-1oskokova i par blokada..
E onda bi bili respektabilan klub u evropskim okvirima!
i jos jednom hvala nasim igracima,ovo je jedna od nasih Zvezdanih noci,koje se nikada ne zaboravljaju u zivotu!

dex

pre 17 godina

E,ajde za vas "sve je regularno" likove... Objasnite mi sledece!
Vujosevic izvodi ekipu sa terena,nece da nastavi,i partizan ne gubi utakmicu! Zvezda sta god slicno i da pomisli biva drasticno kaznjena! Ne osporavam (!) da ste prethodnih godina bili bolji (mi smo stvarno imali "igracine"),ali niko me ne moze ubediti da je sve bilo cisto! Verovatno ste i mogli do tih 5 titula (stignite nas sa 10 vezanih),ali cini mi se da je bilo jaaaaaako puno muljanja! To sto vi to ne zelite da priznate,to je vec vasa stvar! Tu su i vasi vec neki konstantni kompleksi koji su samo vama svojstveni! Ajde u fudbalu razumem komplekse,ali zasto u basketu? Tu bi mi trebalo da imamo komplekse ali se vasa frustracija pojavljuje svuda! Cim Zvezda dobije nekog,to je slaba ekipa,namesteno itd....Eto sutra vam dolazi silna Cibona,pobedite je nije problem,i ne zanima me,samo nemojte tvrditi da je jaca od Reala!

ja gledam evroligu, a vi?

pre 17 godina

fantasticna igra!! ove godine titula!! bla bla bla. ne lozite se. kako kaze pesma "6 godina drugi niste bili..."

Dorcol je ceo crno-beo

pre 17 godina

Ostaje josh samo da Kk Sledeca sezona i EiffelTowers odluce koji je najbolji tim na svetu , posto su oba kosarkaska "velikana" razbili Real u Kupu Lilijane Roketi ...

Dorcol je ceo crno-beo

pre 17 godina

Ostaje josh samo da Kk Sledeca sezona i EiffelTowers odluce koji je najbolji tim na svetu , posto su oba kosarkaska "velikana" razbili Real u Kupu Lilijane Roketi ...

Marko

pre 17 godina

Najbolji je bio Milosević (nisam mislio da cu to ikada napisati)! To sto je on odigrao je fenomenalno! Deluje lako, ali pitajte Tepića, Tripkovića, Kamingsa i Kecmana kako je kad ekipe kao Real igraju presing. Mislili su da nema ko da prenese loptu i suvise dugo su pokušavali da nam je oduzmu na našoj polovini (greška trenera), umesto da postave normalnu odbranu kad su videli da sa Miloševićem nema šale! Samo da zaigra u reprezentaciji Srbije i sve ce biti u redu. Takav nam plej treba još od Saleta Đorđevića!

ZauvekZvezda

pre 17 godina

Sta reci posle ovog?Jos samo da prestanemo da igramo ovu regionalnu ligu,pa ce biti jos ovakvih utakmica!!!SAMO JEDNA JE ZVEZDA!!!!!!!

DROGAN

pre 17 godina

TO MAJSTORI,MISLIM STA RECI POSLE 33 GODINE POBEDJEN JE REAL U BEOGRADU I TO SA 19 POENA RAZLIKE!!!DA PODSETIM KOMSIJE ISTI REAL JE TUKAO PARTIZANE ZADJIH PET PUTA U BG...SANJAJTE CICU ALI ON JE SADA NASSSS
A VAMA OSTAJU KOMPLEKSI!!!

fcrs1991

pre 17 godina

Ova utakmica je dokaz da bi zvezda bolje reprezentovala nasu kosarku u evroligi!samo jos kad bi partizanov lobi dozvolio bilo kome drugom da osvoji titulu bilo bi dobro.

Nemanja Delija

pre 17 godina

@Aleksandra, Grobari - Kumodraz
Drago mi je kad vidim da i devojke vole kosarku.Medjutim moram da ti kazem da moras da pratis malo vise kosarku da bi mogla da donosis takve ocene vezane za proslogodisnje i ovogodisnje timove Reala odnosno Makabija.
Takodje trebalo bi da znas da se mesto u Evro ligi odnosno Uleb kupu dobija konacnim plasmanom predhodno odigrane sezone ACB lige.Sto znaci da proslogodisnji tim Reala prosle godine nije uspeo da izbori plasman u Evroligu!Ovogodisnji tim Reala posle osam kola ubedljivo je prvi u najjacoj ligi evrope sa maskimalnim ucinkom(8-0).Sto dovoljno govori u kakvoj su formi.
Doduse taj tim se i nije mnogo promenio u odnosu na proslu godinu.Opet treba pratiti pa videti da je prosle godine Real ACB plej of igrao sa velikim problemima u vidu povreda igraca,da nekolicina vaznih igraca tog tima nije ni igrlo plej of zbog toga(sve je pisalo u Zurnalu).
Sto se Makabija tice poznajes kakva je bila situacija predhodne 3 godine.Ali ne znam da li si slucajno ili namerno zaboravila da kazes da je samo jedan od pet clanova npr. proslogodisnje petorke igrao protiv vas?
Da li mislis da bi imali nekakve sanse da se suprotstavite Makabiju koji u petorci ima Vilia Solomona(Ulker),Entonija Parkera(Toronto),Tal Bursatjna(Makabi-povredjen),Maseo Bastona(Indijana) i Nikolu Vujcica(Makabi-Jedini koji je igrao iz petorke protiv vas)?
Koliko se secam vi ste prosle godine igrali sa Realom u Evroligi i doziveli ste ubedljiv poraz i u Beogradu i u Madridu.Tako da ja bas ne bi umanjivao ovu Zvezdinu pobedu.
poz.

nz

pre 17 godina

Evo sad je pao Real,sto znaci da Zvezda ove godine osvaja ULEB kup,sledece godine naravno Evroligu a za par godina ce i NBA prsten.Kada je prime u NBA naravno.Ovi ganeri su stvarno megalomani.

odi kod dede da ti deda pokaze ....

pre 17 godina

Pevajmo zajedno samo jedna je ZVEZDA.Pozdrav najvecoj armiji navijaca na balkanu.Ovo je Zvezdino vece.
A manjini poruka......

tihi

pre 17 godina

Sjajno! Konacno da nas i KK obraduje. Uz kompletan sastav (svi zdravi i spremni) mozemo i moramo do titule.

A sto se ULEB cupa tice NIJE NISTA ALI NISTA GOTOVO. Tek krece momacki posao. Zato pamet u glavu, loptu na zemlju i SRECNO!!!

navijac

pre 17 godina

Ovo samo vi mozete niko drugi. Citam ove komentare i padam u sevdah, pre dva dana ste pljuvali gospodina koji alo izjavljuje posle tekme kako ga je svoj tim iznenadio kako je odigrao pa mislim ovo za riplia. Kako vetar dune tako i vi kao i obicno, dok je tako ja se uopste ne zamaram razmisljanjem ko ce igrati najjace evropsko takmicenje(za ono za koje ste hteli kuce da prodajete da bi igrali).
Sutra iz Negotina dolazim da gledam kako gazimo cibonu, o tome tek nemojte da razmishljate bolece vas glava.......

SajberQ

pre 17 godina

Jedan komentar ovde se odnosi na sudije!?
navijac zvezde apeluje da playoff domace lige sude strane sudije!?

pa zasto pobogu lepo se videlo veceras da su u pojedinim trenucima trener Sakota i saigraci skakali izmedju sudija i razgnevljenih zvezdinih igraca (antic 5licna...)

naravucenije:
vama su svi isti: -...protiv vas!?, cak i kada vodite.
Strasno.

jekum

pre 17 godina

Aleksandra, Grobari - Kumodraz, 14. novembar 2006 21:48

Posto ti je Nemanja Delija sve lepo objasnio, ja samo da dodam jednu recenicu...
Cisto da naucis nesto novo...
Vremena se menjaju....kao i ekipe:)

PS: Sto kazu, ko razume, shvatice:D

paralela

pre 17 godina

Gle cudne paralele...
U fudbalu Partizan ne moze da pobedi Zvezdu, ali 'ubijaju' u Evropi, sledi najbolji su, kod nas sve namesteno!
U kosarci Partizan pobedjuje Zvezdu, ali ih u Evropi 'ubijaju', sledi najbolji su, u Evropi sve namesteno!

a njih ko je.e a njih ko je.e

pre 17 godina

Ovaj tim moze mnogo to sam veceras shvatio.Jos kad se vrate Burks i Alexandrov imacemo ubedljivo najjaci tim na Jadranu.
MOJ TIM JE PRVAK BIO I OPET CE BITI ON A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SHAMPION !!!
samo za tebe uvek uz tebe ...

Mad for red

pre 17 godina

U srcu mome zivis samo ti Zvezdo moja ljubavi o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja

Z V E Z D A L

pre 17 godina

Звездо згази их све... Пионир неосвојива тврђава. Звезда и Партизан враћају веру у нашу кошарку, али изгледа да и то некоме смета.

Misa

pre 17 godina

Zvezda fenomenalna!!!!Ne pamtim bolju igru Zvezde!!!Real dosta slab,zaslugom i Sakote koji ih je dobro procitao i pripremio dobru odbranu.Navijanje odlicno,ali mora i bolje(kop jako dobro,ali treba da se ukljuci i ostatak hale,zato grobari na basketu prave bolju atmosferu,jer im navija skoro cela hala)

Gromiko,jesi video DELIJE veceras???

pre 17 godina

Jos samo i da potpise Rus Pavel Gromiko za nas,
bio je na utakmici protiv Reala u prvim redovima,imponuje njegov fizicki izgled(ramena kao planina),visok 199,najbolji skakac i drugi strelac na kadetskom prvenstvu Evrope prosle godine!
Sa Milosevicem,Tadijom,Aleksandrovim sijace jedna velika ZVEZDA!!!

ZVEZDA ZAUVEK

pre 17 godina

Cestitke momcima na pobedi e vidite kad se igra srcem kako sve moze Poz.Delijama sirom planete ma gde bili.
Sloga i vera pobediti mora bice opet Srpska Crna Gora

NAJBOLJI NA SVOJOJ POZICIJI!!!

pre 17 godina

1 GUROVIC, MILAN Crvena Zvezda 3 100 33.33
2 LAVRINOVIC, KSISTOF Unics Kazan 3 93 31.00
3 EVANS, GEORGE Dexia Mons 3 84 28.00
4 HOUSTON, KEVIN Dexia Mons 3 83 27.67
5 KIRKSAY, TARIQ KINTE Nancy 3 78 26.00
6 EIDSON JR, CHARLES PATRICK Strasbourg 3 77 25.67
7 AUSTIN, MARIO Hapoel Migdal 3 71 23.67
8 LEBEL GUESSAGBA SATO, ROMAIN Montepaschi 3 67 22.33
9 RODGERS, LEON EiffelTowers 3 64 21.33
10 REESE, AUBREY LAMAR Besiktas JK 3 61 20.33
11 SEKULIC, BLAGOTA PAOK 3 60 20.00
12 JULIAN, CYRIL Nancy 3 60 20.00
13 JAACKS, JACOBS BRIAN Snaidero Udine 3 60 20.00
14 TOPIC, MILENKO Hemofarm 3 59 19.67
15 STELMAHERS, ROBERTS Lietuvos Rytas 3 56 18.67
16 WRIGHT, RASHAD Telindus Oostende 3 55 18.33
17 COLLINS, DE JUAN Brose Baskets 3 53 17.67
18 WESSON, K´ZELL Brose Baskets 3 52 17.33
19 SAMARDZISKI, PREDRAG BC FMP 3 51 17.00
20 SLEZAS, ANDRIUS Lietuvos Rytas 3 51 17.00

Ovako izgleda stanje stvari-ko je trenutno najbolji igrac ULEB kupa!
Hvala Milane!

ZA VECNU SLAVU!!!

pre 17 godina

GUROVIC, MILAN 38:30 35 6/6 4/9 11/12 ,index-42!!!
RADIVOJEVIC, VUK 35:00 17 4/5 0/2 9/11 ,index-27
POPOVIC, PETAR 26:45 16 6/11 0/1 4/8 ,index-18!!!

SAMO NAPRED MAJSTORI!!!

tobias

pre 17 godina

It doesn't matter if you win as long as you give everything in your heart (kaze Michael Jordan). A Radivojevic je jezivo napredovao i na mestu pleja me po gradji i igri mnogo podseca na Jarica. Naravno, ima jos mnogo da radi...

m

pre 17 godina

"Nemate pojma, odrzace vam Real lekciju, namestaljka, Real je prosecna ekipa, nije njima stalo do igranja u Uleb-kupu, mi bi ih razvalili sa 40 razlike..........haha

Uzice

pre 17 godina

Pozdrav za sve Delije!
Uzicani jos uvek ne mogu da gledaju "Fox" TV, tako da nijednu Zvezdinu utakmicu u ULEBU jos nismo videli!!!
Sramota - NACIONALNA DOZVOLA!!!

Bancho

pre 17 godina

Gligo
imas pravo da prognoziras da ce Zvezda ove godine uzeti titulu ali kada je to ona majke ti bila najbolja kada ti u komentaru napisa "opet". Ti mora da dugo nisi pratio basket u zemlji.

kaka

pre 17 godina

Priznajem pobedili ste real,a partizan vas.Zamislite sta bi on uradio jadnom realu.Taj real nije ono sto je bio kada je igrao protiv partizana.Iako pobedite real na strani onda se mozete hvaliti kako ste ga stvarno pobedili.

castellammare del golfo

pre 17 godina

Svaka cast za pobedu. Real je uvek veliki, iako licno mislim da ima dosta slabiji tim nego prosle sezone, ali 8-0 u spanskoj ligi je za svako postovanje...
E sad jedna druga pricha... Cudno je da vi sa b92 nijednom recju ne spomenete seljacko ponasanje prema Vardi. Da podsetim... Kad su Grobari prozivali Gurovica, svi mediji su ustali da ga brane, iako je njegovo ponasanje uvek bilo krajnje paorsko(od psovanja preko razglasa, pokazivanja srednjeg prsta na -20 protiv nas, do bacanja flase). Secam se kad je Vujanic presao kod nas i cigani ga gadjali udaraljkama za bubnjeve, lik se nije ni osvrnuo na to, vec im je dao 30 i nesto komada. Takodje, mediji su iskonstruisali pricu da su Grobari isli u Solun, kako bi prozivali ''bivseg hajdukovca'',a sada najveceg cigana. To je potpuna laz,jer prijateljstvo Grobara i Paokara traje, jos iz vremena kad cigani nisu znali sta je to drzavna granica, a da li stvarno mislite da je ''bivsi hajdukovac'' toliko bitan da bi se zbog njega prevaljivale stotine kilometara...
Zanimljivo je da su najveci Srbi u svemiru, cigani, i pored dva hrvata u redovima Reala, ustasom prozivali bosanskog Srbina Ratka Vardu. To najvise govori o vama, koliko ste jadni. Tako ste se sad setili da pevate o Kosovu...Da necete mozda ici vi da ga branite. Zivi bili pa videli. Sve je to deo vase populisticke propagande, da bi se predstavili kao branioci naroda, a ustvari ispadate smesni...

Ultras Red Star

pre 17 godina

Hit večeri:
Zvezda mi je sve, Zvezda život je
srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te.
Kad loše krene mi tada se ja setim,
da moji drugovi na Marakani svi pevaju o Zvezdi.
Ja neću nikada za ovog života prestati pevati,tu Zvezdu voleti, Srbiju braniti!
Napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le.
Peva se na Stingovu "Every breth you take"

mi i oni- dva sveta

pre 17 godina

Kad jedan tim pobedi sa 19 razlike onda mu samo mozemo cestitati, bez obzira za koga navijamo. Ako je pobedjeni tim REAL iz Madrida, onda ta pobeda mnogo vise vredi. Omalovazavati takvu pobedu je zaista bedno i mnogo govori o onima koji to cine. Zvezda je sinoc igrala sjajno. To je cinjenica. Cinjenica je i da je Real prvi u Spanskoj ligi i to bez poraza.

Jos jednom cestitke FOX televiziji. Fenomenalno odradjen prenos.

Amcki

pre 17 godina

Zvezda je odigrala odlicno, zasluzeno dobila i sve cestitke… Ali komentari raznoraznih »experta« ovde su zaista smesni (Real, ovo, Real ono, samo je PAO jaci, nepobedivi Real, sta ce reci grobari…) i na ravni su 13-godisnjih klinaca, koji se prepucavaju ciji je tata jaci. Real ima odlican start u domacem prvenstvu, ali malo pogledajte kakav raspored su imali dosad. Od 8 utakmica 5 su odigrali kod kuce. Dobili su Unicaju, koja je jos od samog starta bez pola ekipe, a u ostalim mecevima dobili su Granadu, Menorcu, Sevillu, Valladolid, Bilbao, Murciu i Estudiantes. Real je daleko od najjacih Europskih ekipa. Bullock je igrac koji igra na euroligaskom nivou, dok su ostali prosek. Pitao bi experte, koji je to igrac u Realu klasa (osim Bullocka)??? Mozda Lopez, koji je dobijo prosle godine nogu u Gironi ili Tunceri, Turcin koji ne zna gde mu je glava, Varda, koji je smesan ili mozda Marko Tomas??? Smith i Hamilton??? – crnci koji potrose 50% lopti sa silovanjem suta…??? Molim za odgovor!!! U ACB ligi ce pravi basket poceti u play-offu – zapamtite ovo. Jos jednom, cestitke Zvezdi na zasluzenoj tituli!!!

Vuk

pre 17 godina

Obavezno da strane sudije sude nasu domacu ligu. Da ovi jednom za svagda shvate da nema Partizan pomoc u nasoj ligi vec oni. Samo uz pomoc sudija mogi da dobiju FMP i Hemofarm a Partizan ni uz njihovu pomoc. Strane sudije molim vas. Pobede Real pa misle da su prvaci Evrope, ajde pobedite Olimpiju.

Gipsy 72

pre 17 godina

Ево коментара од јуче, кад је најављивана утакмица
ljudi prsli ste. Napred Real
(lazzzzzzzzar, 13. novembar 2006 17:13)
"Pametnom igrom"?Tesko je to za vas!
(Juve, 14. novembar 2006 08:11)
Stavljam 'glavu' na Real! Vamos Ratko Varda i drugovi! lol
(bettor_collector, 14. novembar 2006 13:13)
Pocepaj ih Ratko.Sad ce te da vidita kakav je igrac Ratko Varda
(Vuk, 14. novembar 2006 14:52)
И видели смо какав је играч, сада може да дође код вас гробари, пошто му истиче једномесечни уговор, а ко је луд да му да нови, ХА ХА ХА

BOLNO PRIZEMLJENJE

pre 17 godina

NA POCETKU SVAKE GODINE ISTU PRICU PRICATE,NAJAVLJUJETE TITULE I TROFEJE ALI NA KRAJU UVEK TUZAN REZIME PROPALE SEZONE SA OBRAZLOZENJIMA DA JE UVEK NEKO DRUGI KRIV A NIKAKO VASI IGRACI I UPRAVA.SUDIJE VAM NIKAD NISU PO MERI,CAK NI KADA POBEDJUJETE!(SLUCAJ OD SINOC)ZADNJI PUT STE SE TITULI RADOVALI KRAJEM PROSLOG VEKA KADA JE I PANTELIJA BIO ZIV!!!!!!!ZATO PAMET U GLAVU I NE LETITE PREVISE POSLE JEDNE POBEDE JER BICE BOLNO PRIZEMLJENJE KADA OPET NAIDJETE NA PARTIZAN!!!!!!!!!!

Boban

pre 17 godina

Vuk je car, rasturio ih je! brate da osvojimo ovaj ULEB! Da još Partizan igra bolje pa da nam cela Evropa zavidi, ovako.. Ajde grobari ubite cibose večeras pa da slavimo zajedno! Znam da su sinoć i svi Grobari slavili sa Zvezdom, jedino možda nije Dule-debeli-debili. Da li se sećate njegovog opravdanja od prošle godine kad je izgubio od Reala, namerno kažem da je on izgubio jer je pogršno vodio utakmicu!

fcrs1991

pre 17 godina

Jaoj kako je samo zabavno citati ove grobarske kompleksaske komentare...Gopspodo pa vi ste kk sledece sezone jer vi obecavate taj famozni ulazak u top 16 svaki put,ali od toga nista!Prijatelji zvezda je razbila Real ejjj!!!

Dandza(poludeli-glas-razuma, usto i navijac ARSENALA)

pre 17 godina

Svaka cast za SHAKOTU koji je konacno preporodio zvezdu... Cuvajte ga ko oci u glavi. toliko o tome.
A sada cu samo da iznesem komentar na temu delije-grobari:
Moj ortak je imao jednu zanimljivu teoriju koja ce se jednog dana ako da BOG ostvariti i u praksi a ona glasi ovako:
"Trebalo bi sve te ljude koji mrze druge ljude i zele da ih ubiju (hrvati koji mrze srbe, srbi koji mrze hrvate, grobari koji mrze delije, delije koje mrze grobare...) skupiti na jednu poljanu, pusti ih da se ubijaju i ONDA...
...BACITI BOMBU.
>>>MISLITE O TOME>>>

Dragan_Bijeljina

pre 17 godina

@ Aleksandra, Grobari - Kumodraz, 14. novembar 2006 21:48
Bas ti je Nemanja Delija sve fino objasnijo. Jedna godina je za jednu ekipu ogromna, a kad jos odu oni standardni igraci, dodju novi i tek se uigravaju, onda je to 100% promena, tj. ekipa pocinje od nule. To sto je Penaltizan pobijedijo Makabi, svaka cast, igrali su dobro, ali to je samo jedan igrac iz proslogisnje ekipe.
Fino je sto pratis kosarku, ali da ostavljas ovake komentare morala bi narednih tri mjeseca svaki dan bar po pola sata da se informises o klubovima danas i juce, statistikama, igracima koji su dosli / otisli... Kad to uradis, onda cu rado procitati tvoj komentar (nadam se tada vec malo bolji) i uz pomoc Nemanje Delije ocijeniti ga. ;-) Pozdrav za sve Delije

shalle

pre 17 godina

@kaka
Pa da,u pravu si,to zaista nije isti Real kao onaj sto je igrao sa vama,to je mnogo jaci tim koji je prvi u ACB ligi i ima skor 8-0 sa prosekom od 17 poena razlike po utakmici!A vi pucate od prosecnog Huventuda sa 30 razlike.Samo u ovoj nasoj ligi mozete da namestate titule,a pravo merilo vase snage je kad igrate Euroligu,gde ste redovno jedan od najlosijih timova.Toliko o tome.
Napred Zvezdo do titule!

Ponjo

pre 17 godina

@amcki
Benet i Sonko bolji od Lopeza i Tuncerija??? :)))))))))))
A sto ekspertu ne napomenu da je Smit bio prvi strelac EL pre dve sezone??
Gelabala NBA :))) Do sad je mozda mahac peskira u NBA, ali igrac nije posto nije usao u igru.
Makabi?
otisli Solomon, Entoni Parker i Baston koji su bili i snaga i mozak i dusa tima. Doveli su obicne polovnjake u odnosu na pomenutu trojku i Makabi nece videti cetvrtfinale. Zapamti moje reci.
Olimpijakos, PAO i CSKA su sigurno jaci od Reala, i niko vise. TAU i Barselona su Realov nivo.
I naravno Zvezda jer ih je silo...la 20 razlike,:) ne pomoci srece i neverovatnog suta nego sjajnom odbranom i jakim skokom.
Ove godine nece biti nervoze u finalu, jer su 3:0 sigurni. Ali ovog puta za evropski tim. Za tim koji ne gubi od francuza 30 razlike u Beogadu vec ih tuce i kuci i u gostima. ZA Zvezdu.
Dobar si decko, nastavi da sabiras tipovanja. :)

Nemanja Delija

pre 17 godina

@Amcki
Brate o cemu ti pricas?
Real zivi od stare slave?Bili su pre pretprosle sezone prvaci Spanije.Govoris o nekim igracima koji nisu u realu vec tri godine.
Ereros ne igra kosarku vec tri godine, Benet vec dve godine nije u Realu ,Focis vec tri godine nije u Realu.Tako da stvarno ne znam o cemu govoris?
Sonko je prosle godine igrao za Real,ali realno Tundzeri i Lopez su za njega igraci.
Nisi u pravu za Tundzerija covek je bio prosle sezone povredjen i nije igrao za reprezentaciju na svetskom prvenstvu.Slusao sam na TV-u intervuju sa Tanjevicem i nekoliko puta je naglasio da su oslabljeni za Tundzerija tako da nemoj molim te da pricas ne proverene informacije.
Taj slican Real je vas prosle godine razbio i u Beogradu i u Madridu.
Ako vec toliko znas o kosarci pogledaj ko je igrao recimo prosle godine za Makabi,a ko igra ove.
Bice da ti malo pratis kosarku.

delija glingon

pre 17 godina

@amcki, nelupaj ti molim te!
Makabi ima ovaki internacionalni rezultat
internacional cups achievements:
Euro Cup of Cup Winners Finalist -67
Euro Cup Winner -77, 81
EuroCup Finalist -80, 82, 87, 88, 89
Euroleague Finalist -00, 06
Suproleague Champion -01
Euroleague Semifinals -02
Euroleague Champion -04, 05
Euroleague Finalist -06
Realoví inter rezultati:
European cups achievements:
EUROCupWinner -64,65,67,68,74,78,80
Cup of Cup Winners Winner -84,89,92
Champions Cup Winner -64,65,67,68,74,78,80,85
KoracCupWinner: 88
ULEB Euroleague Quarterfinals -01
ULEB Cup Finalist -04
Euroleague Quarterfinals -06
world champion 1976 1977 1978
latina cup 1966-67
First Winner for World Championships 1980-81
25 Christmas International Championship 1967-68 1968-69 1969-70 1970-71 1972-73 1973-74 1974-75 1975-76 1976-77 1977-78 1978-79 1980-81 1981-82 1985-86 1986-87 1987-88 1990-91 1991-92 1992-93 1995-96
1996-97 1997-98 2000-01 2003-04 2004-05
E sad ako je cetiri vece od osam, onda ja neznam? tvoj makabi je bio prvak evrope 4 puta, a real osam puta. real je bio masu puta prvak sveta, a makabi nikad. real ima masu titula iz spanske gigantske lige a makabi iz izraelske autsajderske lige, toliko od mene. Jos si zaboravio da je za real igraoKINDZA i Petrovic Drazo.
Napred crveno beli i napred sakota.