Fudbal 202

Petak, 27.05.2022.

11:31

Partizanova "čistka" nakon derbija – ne odlazi samo Stanojević

Fudbaleri Partizana poraženi su u finalu Kupa Srbije od "večitog" rivala, ali se i pre tog meča znalo da se u Humskoj spremaju veliki rezovi.

Partizanova "èistka" nakon derbija – ne odlazi samo Stanojeviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 1 godinu

Čitam komentare,pažljivo.
Kažu nema boljih igrača,koliko para toliko muzike itd.
Pogrešno.Ima dosta dobrih igrača u Srbiji ali nema ko da skautira,da vidi.Nema krštenog trenera da radi sa tim igračima.
Lako je biti alibi trener,izvesti na teren neka „poznata“ imena koja na terenu ne pružaju ništa i kriti se iza njih.Mladim i talentovanim igračima se ne daje prava šansa.
Od stranaca dovesti jednog ili dvojicu koji prave pozitivnu razliku na terenu.Trenirati,trenirati i igrati fudbal a ne hrkljuš.
Druge nema.

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

Razumem, ovi sa Rajka moraju ici direktno u LS i uzeti pripadajucu lovu, OK. Koliko sam razumeo, ove sad sezone FKP ide u kvalifikacije za LE, a sledece u kvalifikacije za LS, ako bude drugi. To znaci da imamo potrebe da veoma ojacamo i podmladimo tim i pokusamo uci u LS, grupnu fazu. Sa koliko nula bismo tamo gubili nije mi bitno. To bi bio izlog za prodaju nasih najboljih igraca, mozda i finansijski spas. Treba napraviti nekoliko koraka u tom pravcu:
- Da nas drzava pusti na miru, pa koliko znamo, toliko i uradimo.
- Da se dovede sto bolji trener koji moze razviti mlade igrace.
- Da se nasa (propala) deca vise ne dovode na kilo.
- Da krenemo da igramo brz i moderan fudbal, poput onog sto igra Fejenord. Ne poredim nas sa super bogatasima, ali blizu Fejenorda mozemo, uz malo pameti i umeca, biti.
- Da se otarasimo menadzerskih sema. One samo pune dzep menadzerima i ponekom iz uprave, a FKP vode direktno u propast.
- Da se vidi jasna zelja da zelimo uspeh i da gubimo ako smo losiji, a ne zato sto to neko trazi.
- Da konacno jednom cisto dobijemo Zvezdu, jer mi to mozemo.

Sve to vratice publiku na stadion. Nemojte ljude potcenjivati, itekako oni prepoznaju stvari.

Mire

pre 1 godinu

Inače juče ili pre neki dan odloženo je ročište na sudjenju Terziću. I tako 5 godina, čeka se da zastari.
I zašto svi pišu o beogradskim divovima,, Partizanu i Zvezdi? Šta je s mojim OFKom, jedinim pravim beogradskim klubom koji je otišao u sunovrat aktivnostima istog Terzića? Ko će tom klubu da oprosti dugove i ubrizga pare?

Слобода медија

pre 1 godinu

Господо шта каже Влада? Партизан је државни клуб, ако дају новац пореских обвезника,када ће ванредна седница Владе да виде где се новац загубио? Ко ће да нас представља у Европи? Овакви мрка капа!

DelBoy

pre 1 godinu

Apsolutno nepotrebno kritikovanje Stanoja i uprave, posle najuspešnije sezone protekle decenije. Sezona za nezaborav: u LL ligi bez poraza, sve pobede i samo dva remija, finale kupa, proleće u Evropi sa najvećim renkingom ikada...
Problem je samo što postoji Zvezda. A za to nisu krivi ni uprava ni Stanoje. Šta treba da radi uprava Dortmunda što postoji Bayern?
(SrbEUin, 27. maj 2022 17:03)

U kom takmicenju vam se desio poraz od Zvezde 2:0? :)))

Deki89o

pre 1 godinu

Kako se samo ukrstaju putevi Partizana i Lalatovica. Oseca se u vazduhu.
(Misko, 27. maj 2022 13:20)
Gresis. Dovode oni Sašu Ilića za trenera.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam zašto ljudi veličaju Natha? Čovek je već star igrač. Pored toga, čovek jednostavno nema snagu. Na terenu već posle 30ak minuta izgleda kao da će mu duša na nos izaći. To više ni ovde ne prolazi, a ne u Evropi.

SrbEUin

pre 1 godinu

Apsolutno nepotrebno kritikovanje Stanoja i uprave, posle najuspešnije sezone protekle decenije. Sezona za nezaborav: u LL ligi bez poraza, sve pobede i samo dva remija, finale kupa, proleće u Evropi sa najvećim renkingom ikada...
Problem je samo što postoji Zvezda. A za to nisu krivi ni uprava ni Stanoje. Šta treba da radi uprava Dortmunda što postoji Bayern?

Ključno

pre 1 godinu

Nadam se da uskoro dolaze:

- novi predsednik kluba
- novi generalni direktor
- novi sportski direktor
- novi šef stručnog štaba
- 10-11 vrhunskih domaćih i 4-5 stranih igrača

Nadam se da od igrača iz prvog tima ostaju samo:
Urošević, Zdjelar i Terzić.
(Kad ako ne sad?, 27. maj 2022 13:05)

A zašto navijači ćute?

Cubaka

pre 1 godinu

Ko jos tera trenera i pravi cistku u ekipi posle osvojenih 98 bodova u prvenstvu i igranja finala kupa. Mozda jedino u slucaju da taj koji pravi cistku zna da ti bodovi nisu osvojeni na terenu.

zvezdaš

pre 1 godinu

zanimljiv nacin da se posmatraju stvari... mislio sam da klubovi prodaju igrace.
(darko, 27. maj 2022 12:05)

A, ne, prodaće onog malog što nam je dao gol juče, ovi su čist rashod.

Djordje Stanojevic

pre 1 godinu

Partizan je za veliki reset ali bez privatizacije sve je to sipanje iz supljeg u prazno.
Partizan je po 'deobi plena' pripao SPS mafiji i to je to inace sto se ciscenja tice prvo komplet uprava pa komplet JUG pa 90% igrackog kadra, ostaviti ova dva tri omladinca sto su se prilljucila prvom timu i na njima graditi buducnost a ne gledati cim napune 19g da se pakuju za Fiorentinu i sl.
Ponavljam sve su to kozmeticke promene dok se ne uvede privatizacija ovih kancer tzv sportskih drustava a toga nece biti skoro dok je ove vlasti.

Zorz Vea

pre 1 godinu

Kako kažu "kraj rata su dočekali samo mrtvi"...sada je kasno za čistke. Šteta je nenadoknadiva.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela SRbija !

sebastijan

pre 1 godinu

nikakva igra bez ideje, bez kratkih pasova, nemamo sredinu a napad ne ucestvuje u igri, daleko su jedni od drugih a to ne krasi nas partizan jednostavno vreme je za promene...
lose igre partizana i sa slabijima bez obzira na pobede...partizan nema igru
kao sto je to nekada bilo a i stari igraci nemaju snage za igru i to je too.
Neka dovedu igrace koji ce igrati fudbal za nas koji volimo partizan
pa i ako izgube nema veze ali neka pokazu da se igra fudbal vise oslonca na mlade fudbalere...Natko je dobar igrac ali nema snage za 10 min..
rekonstrukcija tima pa sve ispocetka
pa kako bude...

Мрмот

pre 1 godinu

Da li vam je i za ovo kriva Zvezda?
(Ccc, 27. maj 2022 14:08)

Зашто се правиш наиван? Јесте Звезда већ 2 године играчки боља и јесте побеђивала у дербијима заслужено. Таман од како је стигао Станоје. Да ли би ти отерао Суму, Асана и Садика? Сећаш се да у то време нисте имали ни шут, а камо ли гол на дербију. Ако сада узимате дупле круне, то јесте заслужено али како сте их освајали пре 2 године, када везе нисте имали? Ко је намерно растерао све што вреди у Партизану? Ваш највернији навијач, који сипа из буџета као да је његов.

ajodhebite vise

pre 1 godinu

Lalatovica,makar poslati ponudu,potrebna nam je njegova energija i posvecenost ekipi.
(Ivan87, 27. maj 2022 13:18)
sto on, pa da izvede opet na derbiju decu u zvezdinim dresovima valjda?!

zoran

pre 1 godinu

Nije problem trener nego tandem Vucelic, Vazura a njih niko ne dira jer plaćaju vodje takozvanih navijača i tako drže svoje fotelje.

Titi

pre 1 godinu

Bolje pitanje je ko da ostane?
Zdjelar, Vujačić i Urošević su takodje limitirani ali ipak nešto bolji od ostalih i pokazuju veliku zelju kada igraju.
Rikardo kada bi ostao bilo bi super, jedini kršteni fudbaler. Natho je to bio, ali ove sezone je bledunjav, ima i godine. K.Menig isto nije los za nas, da budemo realni. Nismo Real. Barem je brz.
Milanovanovic, Terzic, Jovic, Bazdar i golman Popovic da ostanu i da gledaju da ne zavrse kao L.Pavlovic.

Ostali svi dovidjenja. Markovic,Jovic,Miljkovic, Obradovic, Sanicanin, Miletic… Bukvalno niti jednu jedinu pozitivnu stvar nismo imali od njih ove sezone.

Aparthejd

pre 1 godinu

Apsolutna podrška Partizanu. Nije vreme za podele među nama, bili smo blizu titule i kupa. Bili smo bolji nego prošle sezone. Uopšte nije lako boriti se sa Zvezdom i državom. Pokazali smo zube i izgarali i u malo uspeli. Bilo je i grešaka ali i pritisak je veći nego što je to očekivano u normalnim okolnostima. Napravio je Stanoje neke greške u onom derbiju gde su nas dobili i preuzeli prvo mesto ali od ovakve ekipe on je napravio konkurenta za trofeje. Izgarao je i on i igrači, igrači bolje ne znaju. Podrška Partizanu i upravi i stručnom štabu i nada da će naći dobrog trenera.

Darco

pre 1 godinu

Čekajte, pa nećete valjda otpustiti Lolu Smiljanića? Takvog šereta i igračinu, koji nije imao sreće da se dokaže. E baš šteta, sad će vam otići u Čelzi ili tako neki klub mnogo manji od Partizana.

One night in May

pre 1 godinu

Таман од како је стигао Станоје. Да ли би ти отерао Суму, Асана и Садика? Сећаш се да у то време нисте имали ни шут, а камо ли гол на дербију. Ако сада узимате дупле круне, то јесте заслужено али како сте их освајали пре 2 године, када везе нисте имали?
(Мрмот, 27. maj 2022 14:27)

Sadika niko nije oterao, naprotiv, i dan-danas dobijate pare od njega.
Nemam sta da se secam - postoje egzaktni podaci, a oni kazu da vi u vreme izmedju dolaska Miloja na klupu Zvezde i Stanoja na klupu Partizana imate 1 pobedu u prvenstvenim derbijima - i slovima: jednu jedinu! Za tri szone Miloje je napravio +100 u bodovima, u medjuvremenu dvaput igrao Ligu sampiona i evro prolece, zgazio Klopov sampionski Liverpul na Marakani...To su, dakle, cinjenice - a tvoj licni utisak nikoga ne zanima, jer nije relevantan. Tvoj licni utisak vam nece upisati vise od te jedne jedine pobede u derbiju.
Za Kup, svaka cast, zato ste ga i osvojili. Sto se lige tice - razlika je bila skroz realna, prema vidjenom u prvenstvu i jos mnogo vise prema pokazanom u Evropi.

boki

pre 1 godinu

Prvo cistka u FSS odatle pocinje nerad .Navijaci su zeljni pravog fudbala.Izbaciti iz fudbala politicare tajkune i mafiju i dovesti na celo FSS coveka koji se zavesti red u fudbalu

Liberty

pre 1 godinu

Svi ovi igrači su u prošlosti igrali u Partizanu za vreme Toleta. Znamo da je tada sve nameštano za Partizan tako da se nikad nisu morali potruditi da pobede nekog, pošteno mislim... Njihova je greška što su mislili da su i dalje dobri fudbaleri i da mogu lagano da pobeđuju, na njihovu žalost danas moraju da igraju fudbal i budu bolji na terenu ako žele da pobede, a videli smo svi da na terenu nisu bolji!
Druga je stvar što je uprava dovodila takve manekene koji nisu u stanju da trče ni 45 minuta a kamoli 90 minuta, i najvažnije pitanje je kada će odgovarati uprava za neuspehe i promašaje?
Što se mene tiče ja sam zvezdaš i nije me briga puno za njih ali ako neko treba da odgovara za neuspehe to je uprava. U svakom slučaju dok je Partizanu navijača kakvi su danas na stadionu ( huligani, dripci, narko dileri, lopovi, prevaranti, prostaci, nasilnici,...) nikad mu neće biti bolje, Zvezda kada je bila u sličnom problemu za vreme Toleta opstala je samo zahvaljujući vernim navijačima koji je vole a ne mrze druge... Sportski pozdrav!

GENIje

pre 1 godinu

Sta treba da se desi da aktuelna uprava napusti nas voljeni Partizan??? Poluigraci preplaceni,uprava namirena,placenici na tribinama zadovoljni,Zvezda spokojna,bivsi veliki igraci Partizana nemo gledaju propadanje jer nece da kaljaju svoj obraz sa postojecim gov...ma!ZNACI NEMA POTREBE ZA BILO KAKVIM PROMENAMA...

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

partizan ima upravu nesposobnu da plati 250.000 evra pa mora fss da pozajmljuje....nesposobnu da se za sve ove godine licno bogati, nesposobnu da dovede jednog sponzora, sve lopov do lopova....drzava ih je tu postavila I STA CEMO SAD?

navijaca vise nema, poneki na jugu placenik poneko zaluta na istok i zapad 1000 ako dodje super.....klub je unisten, nacisto....nemamo vise igraca kome da prodamo, evo iz ove sezone nikog....najgore mi kada novinari moraju da hvale mlade da bi ih vazure prodale a vidis da imaju dve leve...mali lazar pavlovic, jovic, milovanovic...pa toga ima po patos ligi koliko hoces.....
ne ocekujem nista bolju ni sledecu sezonu, od evrope tek nista, jer smo krs....dovescemo opet neke penzose da bi ovi ilievi sa njima delili ugovore....

Pero

pre 1 godinu

Јел остају Вазура, Вичела и Илијев? То је питање свих питања. Све остало ме не интересује.
(Влада, 27. maj 2022 12:31)

Naravno da ostaju. Ionako njih plaća Terzić i dokle god je tako oni će biti tu. Na jugu plaćenici i još po neki zalutali entuzijasta na ostalim stranama tribina. Tuga velika.

Milan

pre 1 godinu

Poslednja decenija je decenija terora nad Sportskim drustvom Partizan. Ali Partizan je opstao, sto pokazuje koliko je jak i koliko ima odane (ne i najbrojnije) navijace.
Slabo sta je osvajao u brojnim sportovima ali svi znaju da je to, poslednje decenije, bila nemoguca misija.
Podseticu da se mnogo klubova vec ugasilo (pored ostalih i kkcz) ali Partizan je uspeo da opstane.
Svaka cast na svemu i poruka: posle svakog mraka dolazi jutro, Partizane najjaci si!

smeh

pre 1 godinu

Zar je moguće da posle Stanojevića puštaju i Smiljanića? Kuda plovi ovaj brod kada takvi "mozgovi" tek tako idu iz Partizana? Ne verujem dok "bombaš" to ne potvrdi.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Onoliko koliko si zaradio, toliko možeš i da se pokažeš na fudbalskoj pijaci. Kada ti država TRI puta pomaže da budeš na nuli i još na te milione eura ti zafali još "tričavih" 250 000,gde opet država pomogne i ti na sve to hoćeš bolji tim!? Pa, na osnovu čega se stvara ideja da ima boljih i jeftinijih od Lole, Markeca, Miljkona,...? Sa velikim dugom, gde država non-stop refinansira ovaj tim je odličan, što je i potvrdio njihov istorijski rezultat u Evropi. Dalje i bolje taj klupčić nema u svojoj istoriji, a tastatura navijači nezadovoljni!? Cirkus od gromade!

nema ovde leba

pre 1 godinu

Kancer u Partizanu se zove Vučela a kome to nije jasno taj je ili slep ili u nekakvoj kombinaciji sa dotičnim trećeg nema.

boki

pre 1 godinu

Prvo cistka u FSS odatle pocinje nerad .Navijaci su zeljni pravog fudbala.Izbaciti iz fudbala politicare tajkune i mafiju i dovesti na celo FSS coveka koji se zavesti red u fudbalu

SSSS

pre 1 godinu

Odlazak igraca nece promeniti stvari, bice isto i bice kontrolisano..
Poslednji regularni (pod regularnim: najbolji igraci su igrali utakmicu i trener je zeleo pobedu i postavljao taktiku da pobedi) su bili derbiji kad je bio Sava, i svi znamo kakvi su ishodi bili tad... Ovo posle, pravi navijaca Partizana niti prate, niti se izbudjuju. Cudi i ovoliko slavlje sa druge stane, kad se sve znalo jos pre pocetka sezone..

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Ova najava ovih "čistki" u Partizanu ide u pravom smeru, to ja kao veliki zvezdaš mislim. Svi igrači koji su pomenuti u ovom tekstu koji bi trebalo da uskoro napuste Partizan nisu pokazali apsolutno ništa vredno na terenu i Partizan zaista treba da im se zahvali na dosadašnjoj saradnji i otpusti ih. Naravno dosadašnji trener Stanojević je već juče posle poraza Partizana od Zvezde u finalu Kupa Srbije podneo ostavku i napustio klub što je potez u pravom smeru jer ni on nije opravdao očekivanja kluba i navijača u prethodnoj sezoni. U klubu od sadašnjih igrača treba da i dalje ostanu tek nekolicina njih na čelu sa Nathom koji je odličan igrač i može biti pravi lider nekog novog Partizana u sledećoj sezoni. A svima ovima sa spiska u ovom tekstu treba se zahvaliti na saradnji i otpustiti ih. Dovesti iskusnog trenera koji će zameniti Stanojevića i njegovo kukanje i odbijanje da preuzme odgovornost za poraze i neuspehe i koji će odgovorno prići poslu i vratiti Partizan na put uspeha. Na čelu sa novim odgovornim trenerom i Nathom kao vođom i kapitenom Partizan ima izgleda na vraćanje na trofejne staze.

Tormund

pre 1 godinu

Svi odose samo se Vazura, Vucela i njihova bulumenta parazita ne pomeraju iz fotelja... Da se negde sabere koliko su oni licno direktnih troskova napravili klubu, dosli bi do milionskih iznosa (u evrima), a da ne pricamo ostale malverzacije na crno, ugradjivanja u transfere, zaposljavanje nekompetentnih ljudi ("trenera") u fudbalskoj skoli itd. Da se razumemo, cistka nabrojanih igraca je potpuno opravdana. Neko bi cak trebao i da odgovara za dovodjenje pojedinih po previsokim troskovima plate. Ali, sistem je ovde kljucam problem jer on vise ne postoji. Od kluba sa stabilnim i uredjenim sistemom, Partizan je dosao do toga da su mu najvisi funkcioneri potpuno nedorasli funkciji, a da je nekima to cak i prvo pravo radno mesto. Naravno, lako je baratati tudjim parama bez trunke odgovornosti. Pozdrav za prave navijace Partizana, koji svoju ulaznicu posteno kupuju i koji Partizan vole iz srca (i iz svog dzepa), a ne samo kada im se uplate pare, pa ga "vole" po narudzbini.
(Nemanja, 27. maj 2022 11:47)
Potpuno se slažem, i to kao veliki zvezdas. Iako uzivam u pobedama i trofejima, nije mi zelja da se vi ugasite i da vas dobijamo "poluzive", sto ste vi nama zeleli i opevali svojevremeno. Mnogo je veci merak da vas bijemo kada ste kvalitetni. Mada je merak i ovako, kada se trener i kapiten, pa i zamenici kapitena Markec i Urošević loze kako vam je nešto ukradeno. A ukradeno je na Marakani, da vas nismo dobili ove dve utakmice nista ne bi smo osvojili. I kada ista trojka prva izadje sa terena umesto da ispostuje fer plej. Potreban vam je ozbiljan remont, al pocev od vrha, Vucela i Gmazura vas kanale.

Плави папагај

pre 1 godinu

Šta kaže Ivica Ilijev, po potrebi sportski direktor,a po potrebi čovek koji želi da pomogne Partizanu? Sprema li se još bombi? Garantuje li za još nešto osim za nesrećnog Ožegovića?

Kad ako ne sad?

pre 1 godinu

Nadam se da uskoro dolaze:

- novi predsednik kluba
- novi generalni direktor
- novi sportski direktor
- novi šef stručnog štaba
- 10-11 vrhunskih domaćih i 4-5 stranih igrača

Nadam se da od igrača iz prvog tima ostaju samo:
Urošević, Zdjelar i Terzić.

tako je!!

pre 1 godinu

zašto čistka? Stalno ste bolji, oteto vam je sve, nepravda, samo treba biti strpljiv, isti dobar tim će biti šampion...i sada, svi odoše, svi oterani?
Ko stiže? Gvardiola,Klop?

Utin

pre 1 godinu

Standardna prica partizana, mada i zvezda je tako dok joj islo lose.

Jos jedna losa sezona, cistimo sve sa jakim ugovorrima, okrecemo se klincima. I onda pocetkom jula ide bomba, vraca se tipa tawamba, za ugovor od 900000 gde pola ide vazuri. Igrace neku evropu toliko ce Bog pomoci uzece se tu neki milioncic taman za novo dzip. Drzace neki raskorak sa zvezdom i onda ce opet izguviti titulu, a mi cemo se tesimo kako je top sto smo pobedili anortozis. Vec 30 godina ista prica

Napred Srbija

pre 1 godinu

Iz navijackog ugla, i da nemam mozga k'o sto imam, mogao bih sad da pisem da bi bilo dobro da ostane prolupali Stanoje i prevare od igraca Markovic, Jojic, Smiljanic, i Zvezda ce dominirati jos dugo. Ali gde bi to Zvezdu vremenom dovelo? Pa, dovelo bi do toga da se zadovoljavamo domacim titulama i stagniramo i zavaravamo se da smo mnogo mocan tim, a u Evropi pocnemo i mi da gubimo od nekih flora i fauna. Sto se na kraju krajeva desilo i samom Partizanu pre 10-15 godina kad se ozbiljno radilo na tome da se na Zvezdu postavi katanac. E zato kazem, nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Odlican je posao oterati Stanoja i ove dunstere. Sto se tice zamena za igrace, voleo bih da vratite Skuletica, jedan od najboljih koji je igrao za vas u poslednje vreme, a trener Marko Nilolic bez konkurencije. Pa da gledamo derbije sa rezultatima 3:3, 4:2, 1:3 gde prsti na sve strane, a ne ovo sto gledamo. Ajde ovaj poslednji je izuzetak, tri lepa gola, svi iz igre. E to bi trebalo da bude model. Takodje podrzati jaku Vojvodinu, Radnicki, Spartak, Cukaricki, TSC koji nisu u nikakvim kombinacijama sa vecitima. Vremenom iz takve lige i takvih derbija Zvezda i Partizan pravili bi takve rezultate u Evropi da mi to sad ne mozemo ni da zamislimo. Verujem da bi oba tima mogli da se dokopaju prvih 30, sto bi donelo ogromne beneficije ne samo njima nego i ostalim klubovima iz Srbije.

Hej

pre 1 godinu

Sumu ste oterali zbog nezalaganja ili cega vec a ostavili sve majstore fudbala koji kao "ginu" na terenu... Pa taj Suma,kakav je takav je, covek vredeo duplo vise od ovih sto su se vratili u Partizan cisto da uzmu jos koju kintu uz minimalan napor. Ali pametni su oni jbt. Smiljanic covek sedi na klupi, nije usao minut da igra a prima platu. Lezi lebe da te jedem. Pa gde ces bolje. Jojic covek dosao da odradi ugovor,tacno se vidi. 31 godinu ima, odigra jos 2 godine negde i karijera gotova. Ali nisu krivi oni sto su dosli nego onaj ko ih je doveo.Sve same veze i kombinacije. Zato se i gubi od Flore, zato nema navijaca itd. Ja sam svaku Zvezdinu utakmicu kuci isao na sever, i one godine kada su igrali Krneta,Mikic i kompanija odmah sam prestao.Ko jos lud ide da gleda igrace od menadzera i kombinacija. Tako je sada i u Partizanu. Veliki pozdrav od realnog navijaca Zvezde koji se nekad bavio fudbalom.

NijeBitno

pre 1 godinu

Idealno bi bilo kada bi cela uprava napustila klub prvo i umesto njih dosli npr Mijatović,Paunović,Jokanović i slični ali to je već nemoguće jer nisu idioti da se upliću u nas fudbal.
Bukvalno bi ostali Rikardo,Mening i Zdjelar kao rezerva,i golmani,to je to. Ali ni to nije moguće jer je pokradeno i uništeno sve već od strane gore navedenih.

ford

pre 1 godinu

@rade74
Kad ce Ilijev da podnese ostavku!?
Pa nikad,ne razumem zašto uopšte i postavljaš takvo pitanje,realno!
Meni kao Ciganu to i odgovara,žao mi je i za Stanojevića jer su nam oni ljudi završavali posao.
Nisam od fele koja će nakon trijumfa da mrcvari protivnika,da mu natrljava na nos.
Sami ste krivi zašto niste bili bolji kad je bilo najpotrebnije već potpuno suprotno!?
Alibi 'nisu nam dali' ne znam ko od vas stvarno shvata ozbiljno,jer plus pet nije +25,jedan kiks i jedan direktan i gotovo.
A da bi mi bili bolji trebate nam vi mnogo jači,i vi ostali,jer naš fudbal je duže vreme uvreda za inteligenciju i kad banda sa obe strane počne da priča kako su eto finalisti dva od tri euro takmičenja nas izbacili na tom putu,inače da smo mi bili u finalista,kakva Roma,kakav Ajntraht,pa ugazili bi ih,jel da!?
Strašno je kako nas prave budalama i stvarno ne znam zašto sam povremeni mazohista pa ispratim nekad,znajući da em što gubim vreme em se iznerviram gledajući svoj tim.Da je juče umesto Partizana bio neko kvalitetniji pa kakvo bi to rešetanje bilo,izadješ da celo poluvreme braniš jedan gol kao Roma preksinoć,meni je to bilo nerealno.
Želim ja titule,sve,uvek,ali kada ti na kraju kažeš-bilo je pakleno,najslađe do sada,teški i tvrdi protivnici,svaki bod je kao kuća,e to je zadovoljstvo..
Kucam i počinjem da se nerviram,debil.
Pozdrav svima uz nadu da sledeća sezona neće biti tolika klanica jer donosi direktno LŠ,a ovi naši se poubijaju i ovako tek po navici,šta me briga,neće mom klincu niko glavu da odvali,već tvom,pa šta mi teško?
Ne znam drugari,ali nije dobro.
Svi se pokrivaju nekim ino uspesima što je dobro,naravno,ali oni nisu plod sistemskog i planskog rada već posledica neke trenutne jake energije.
A ja i dalje kucam,debilčina.
Do sledeće sezone pozdrav.

fenomen

pre 1 godinu

Ove što ne valjaju oterace ili pustice za dzabe tj za oprost dugova a Natko, Rikardo, Menig i ako ima jos neko da nečemu valja ce otici sami.

mandrak

pre 1 godinu

evo kao original romale,pitam grobare,koja je uloga ivice ilieva?
znam da je podneo ostavku na mesto sportskog direktora ili sam ja u zabludi? jel moze neko da mi pojasni? ali ozbiljno

BG 1958

pre 1 godinu

Pod hitno postaviti: novu upravu,novog sportskog direktora,trenera te raskinuti ugovore sa većinom igrača prvog tima.Vremena je vrlo malo i već danas po tome treba početi raditi.Što se tiče trenera,samo:Paunović,Nikolić,Jokanović i Ivić dolaze u obzir,jer drugi još nisu spremni preuzeti taj vrući krompir.NAPRED PARTIZAN.

mm

pre 1 godinu

Odbrana:
Zivkovic, Vujacic, Obradovic, OStojic, Miletic, Brezancic - out.
Ostaviti Sanicanina i dovesti dva stopera koji to jesu, Dati vecu sansu Ilicu. Dovesti desnog beka sa OFANZIVNIM karakteristikama za prvu postavu, a Miljkovica ubacivati tek ponekad. Sto se tice levog beka Urosevicu zamena ne treba, samo ako se ne daj Boze povredi.

Vezni red:
Jojic, Markovic, Fejsa, Pavlovic, Holender, Lutovac Smiljanic (Ej Smiljanic) - out.
Ako Zdjelar ostane, dovesti Evertona. Sa njim u paru preorali bi svaki teren ove smesne lige i bili crvsta osovina ka titutli sledece godine. Po krilu Menig i Terzic, Jovicu vise sanse, Kao i Bazdaru.
Napad:
Rikardo i dalje udarna pesnica, Milovanovicu se zahvaliti od njega leba nema. Ista prica kao sa Stulicem, poslati ga na pozajmicu. Dovesti iskusnijeg napadaca koji bi valjano podelio minutazu sa Rikijem i adekvatno doprineo.

Vukša DB

pre 1 godinu

Ma da bre ništa bez miljka on je najbitniji dani alveš, a uprava da razmisli o odlasku možda? Ako imaju i malo časti i obraza

dule

pre 1 godinu

A za koji klinac će im i njih dvojica na kraju kada prvi treba da lete iz kluba.
Smešna selekcija pa da li imaju oči.
Ilijeva pod hitno najuriti obzirom da njemu samo bombe pristižu u prelaznom roku .Smejurija...

Igi

pre 1 godinu

У свакој нормалној земљи одлази управа . Ако она не оде нема потребе да пратим фудбал . Да играмо бундеслигу славио би ово као успех. Али играмо линг-лонг

Mito

pre 1 godinu

Napokon nešto pametno što se tiće kluba. Okrenite se klincima, uz jednog ili dva iskusnija. Neke ranije uprave su se ogrešile o te igrače, koji su danas višak, i da bi pare strpale u džep, poslali su ih u inostranstvo prerano. Klinci su lutali, klubovi koji su ih dobili za male pare (milion je malo, ako pojedini igrači zarađuju milion i više mesečno), a forsirali su igrače koji su skuplje plačeni. Ovi naši igraći kojih se sada Partizan odriće, bili bi i kao ljudi i kao igrači spremniji za međunarodnu scenu, izgradili bi imidž u svetu fudbala i treneri se ne bi lako mogli igrati sa njima i forsirati možda slabije igrače iza kojih stoji neko i pozamašnim sumama podstiće trenera da njegov pulen igra.Zašto su Piksi, Dejo, Mijatović, Mihajlović, Prosinečki, Boban i da ne nabrajam bolje prošli, jer su bili ličnosti kada su otišli u inostranstvo. S poštovanjem

Nemke

pre 1 godinu

E moj Partizane dok je ove uprave nema nama trofeja ni u snovima. Kakva bre crna cistka od 8 igraca njih 5 imaju ukupno 90 minuta za godinu dana. Treba menjati one koje igraju a ne doprinose. Markovica i Jojica svakako pustiti da idu. Od trenera ce mnogo zavisiti ali o ljudima o kojima se pise kao kandidatima mogu samo da kazem ne dao nam bog da oni dodju. Napred Partizan!

no pasaran

pre 1 godinu

i ostace sposobna uprava koja nema ni promil.krivice za ovo sve.vodis firmu sve unistis i dalje vodis firmu bez ikakvih konsekvenci...samo u srbiji.

Šomi

pre 1 godinu

Sve mogu da shvatim ali da Lutovac igra u velikom Partizanu,e to ne mogu da shvatim.. Onog malog Jovica takodje oterati iz kluba,veze nema.. A sto se uprave tice,svasta bih napisao ali znam da mi ne bi objavili

matori

pre 1 godinu

Ćuti , dobro je ! Ja pomislio da ne odlazi Vučela? Da nije podneo ostavku iz moralnih razloga? Skroz zaboravih da taj morala nije u životu imao!

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

A Rikardo, Natho i Menig? Pa oni su ostali na proslavi.
(Pr, 27. maj 2022 11:52)

To bih prvo oterao. Zauzimaju mesto majstorima.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Karma je to. Pevaše zajedno sa istim ovim trenerom pre 10ak godina onu tužnu pesmu posle derbija u svlačionici i evo kako se vraća...

Влада

pre 1 godinu

Јел остају Вазура, Вичела и Илијев? То је питање свих питања. Све остало ме не интересује.

tom pus

pre 1 godinu

Dobro upamtite reči jednog našeg trenera iz omladinskoh kategorija. "Svaki igrač koji ima više od 23 godine da nešto vredi nebi igrao u Partizanu ili Zvezdi."
(Che, 27. maj 2022 12:04)

Zahvaljujemo

od kada ja to pričam

grobar1

pre 1 godinu

Miljkovic obavezno da ostane,pa ko da nas uveseljava kad odu ovi invalidi,vidite ima li gde Fejse i Bajbeka,mozda ih pronadju bar u kaficu pored stadiona

Бобан

pre 1 godinu

Треба форсирати младе играче из своје школе, не улагати паре док не прође све ово јер од титуле свакако нема ништа до даљњег...

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bitno da vam je Vučelić tu. Naravno, i nama Terzić. Doduše, ovaj naš je samo lopov, koji je i pikao loptu. Vaš je zlo. Teško objasniti zaluđenim balavcima rođenim posle 2000-te.

Che

pre 1 godinu

Dobro upamtite reči jednog našeg trenera iz omladinskoh kategorija. "Svaki igrač koji ima više od 23 godine da nešto vredi nebi igrao u Partizanu ili Zvezdi."

miško

pre 1 godinu

Onima koji su ostali na proslavi trebali ste da kažete za svoje "hrvatske gene" jer sigurno ne znaju da je u Partzanovom timu kada su formirani bilo 10 Hrvata. Samo Hrvati napuštaju svečanosti prilikom predaje pehara ili medalja. Neko prokletstvo prati Partizan pa od postojanja nikad i ništa nisu osvojili van svoje države. Zvezda bi trebala da ponudi ugovore ovima koji su izrazili poštovanje našoj Crvenoj Zvezdi od Natha pa do Holendera. Uroševićuč sram te bilo, Beograđanin iz kog sela kraj BGD.

Igor

pre 1 godinu

Kakvi rezovi? I šta, ako dođu Mesi i Levandovski, i Murinjo
za trenera, kao Zvezda će da izgubi....Ahahahahahahahahah
Nikad se to neće desiti, dokle god je Vučić glavni.

darko

pre 1 godinu

Klub neće trpeti finansijske posledice rastanka sa pomenutim igračima, s obzirom na to da im ugovori ističu ovog leta.

zanimljiv nacin da se posmatraju stvari... mislio sam da klubovi prodaju igrace.

Dejan

pre 1 godinu

(4-2-3-1):Stevanovic-?,Markovic,Sanicanin,Urosevic-?,Jevtovic-?,Ljajic,Menig-Rikardo. Klupa:Popovic,Miljkovic,Miletic,Ilic,? (Bogosavac,Antonov,Sehovic),Fejsa,Pantic,Terzic ili Jovic,Natho,Sulejmani,Saponjic ili jedan od brace Scepovic. Prodace se Vujacic,Zdjelar,Terzic ili Jovic i Milovanovic. Dovesti Svetu Markovica umesto Vujacica,zadnjeg veznog umesto Zdjelara (tipa Everton,Kamara...),desno krilo koje ce praviti razliku u ligi kao sto je pravio Leonardo i poluspica (nekog stranca koji ce isto praviti razliku ili Ljajica). To je za prvu postavu,a u izmeni dovesti levog beka (Bogosavac,Antonov,Sehovic),krilo umesto Markovica i Terzica ili Jovica (moze Sulejmani) i napadaca (Saponjic ili jedan od brace Scepovic).

nikola1989

pre 1 godinu

Kad se samo setim vas novinara kako ste ove ispušene muštikle najavljivali prošle godine. Hahahaha
„Bomba u Humskoj, partizan doveo ogromno pojačanje, eksplodirala nuklearna bomba itd.“
Hahahaha, sahranismo ih

realan zvezdas

pre 1 godinu

Sad kad se dovede gomila polu igrača, koje novi trener treba da uklopi u neki sistem, za što kraće vreme... To mi već deluje kao nemoguća misija. Para verovatno nema, da bi se kupili provereni i dobri igrači. Ali ste sami krivi za ovo sto vam se dešava.M nogo su krali svi koji su bili na čelu Partizana.
Imali ste trenutak kada ste igrali Ligu šampiona, kada ste prodali gomilu igrača za dobre pare(Kežman, Tošić, Savić, Ljajić, Mitrović, Milenković, Marković Fejsa...) Tada ste trebali da stvarno napravite iskorak ka Evropi i postanete ozbiljan klub. Nešto kao zagrebački Dinamo. Ali niko nije imao neku viziju. Sve se svodilo na to da jedino budete ispred Zvezde.
SAD jedino može da vas spase neka jako talentovana generacija omladinaca koja bi se pojavila u prvom timu.
I sasvim nova garnitura u upravi
.

Edward SanchezA

pre 1 godinu

Kad pogledas igracki kadar smuci ti se, to su igraci koje ne mozes na FM igrici prodati. Stanojevica vidim kao dobrog trenera ali se prosuo kvalitetno sa bezveznim izjavama, ponasanjem a bome i selektovanjem igraca

rrr

pre 1 godinu

Ne brinimo doćiće novih 10 povratnika.
Braća Šćepovići, Raća Petrović, Ninković, Aksentijević i slični čekaju kao zapete puške.

Ио соно..

pre 1 godinu

Највеће зло Партизана је управа. Вучелић, некадашњи Милошевићев потрчко који нас је сахранио у свим сегментима, и овај Вазура. Ја не знам како да опишем то биће, да ли је развијени хомо хабилис шта ли је?!

Masariko

pre 1 godinu

Zdjelar
Miletić
Lutovac
Svi golmani
Holender
Markec
Onaj visoki mladi napadač što ni za šta ne služi
Miljković
...

Svi oni treba da idu.
Jedino dobre partije pružaju:
Natho
Rikardo
Urošević

Milo

pre 1 godinu

Nezna se koje gori od kog! Ovog miletica nemogu ocima gledati, ali glavno da ima neke tetovazice. Holander, covek koji nema nikakav ucinak sve neki dribling u prazno i nista vise od tog. Jojic lol

Nemanja

pre 1 godinu

Svi odose samo se Vazura, Vucela i njihova bulumenta parazita ne pomeraju iz fotelja... Da se negde sabere koliko su oni licno direktnih troskova napravili klubu, dosli bi do milionskih iznosa (u evrima), a da ne pricamo ostale malverzacije na crno, ugradjivanja u transfere, zaposljavanje nekompetentnih ljudi ("trenera") u fudbalskoj skoli itd. Da se razumemo, cistka nabrojanih igraca je potpuno opravdana. Neko bi cak trebao i da odgovara za dovodjenje pojedinih po previsokim troskovima plate. Ali, sistem je ovde kljucam problem jer on vise ne postoji. Od kluba sa stabilnim i uredjenim sistemom, Partizan je dosao do toga da su mu najvisi funkcioneri potpuno nedorasli funkciji, a da je nekima to cak i prvo pravo radno mesto. Naravno, lako je baratati tudjim parama bez trunke odgovornosti. Pozdrav za prave navijace Partizana, koji svoju ulaznicu posteno kupuju i koji Partizan vole iz srca (i iz svog dzepa), a ne samo kada im se uplate pare, pa ga "vole" po narudzbini.

miš

pre 1 godinu

Ostavite Miljkovića ljudi, pa imamo li boljeg desnog beka? Svaka čast za igru u odbrani i trud, opet bolji nego lutovac i živković. Možda bi trebali sa tri pozadi ppkušati onda, i igrati sa ofanzivnijim igračina po strani…

Mile0407

pre 1 godinu

Dobro da Miljkovica ostavljaju, sibicari! Lolu niko i ne spominje, mozda covek i ne dolazi na treninge pa ga zaboravili. Spakujte i Ilieva sa njima, tvorca svih bomba transfera na kojima klub gubi silne pare jos od njegovih pocetaka.

pfc

pre 1 godinu

Samo 7? Ispade da su Miljković, Vujačić, Saničanin, Jevtović, golman Stevanović itd neka klasa pa trebaju da ostanu. Plus pokojni Fejsa od milion i dvesta. Njega čekamo da prođe još jedne pripreme i kao nov zaigra.

Football manager

pre 1 godinu

Ma svi u paketu sa upravom napolje,pa sve iz pocetka novo rukovodstvo novi tim pa sta Bog da,gore od ovog mislim da ne moze

Toliko

pre 1 godinu

Kakva bre cistka,pa zar nisu najbolji?! Titulu,kao i kup im je ukrao predsednik Srbije Aleksandar Katai.Ostavite sve igrace,tu im je i mesto.

petar markovic

pre 1 godinu

dobro je da su uspeli da zadrze miljkovica. niko i niko su se borili da ga dovedu, ali partizan je ipak odoleo nepostojecim ponudama i zadrzao igracinu

azot

pre 1 godinu

Najveći rez treba da dobije uprava!
Pa kako ih nije sramota prazne su tribune samo plaćenici dolaze da vas gledaju!
Ispade da se fudbal u Humskoj igra samo za njih i njihovu kradju.

phrm

pre 1 godinu

Ova uprava je zlo.
Nema tih losih reci kojima bih opisao garnituru.
4 derbija nismo bili blizu pobedi, trener kuka izgubio namestenu titulu, klub duzan milione a prodali desetine igraca za mnogo miliona.
Blam i sramota.
U Evropi smo se provukli u grupu pukom srecom a onda je sve doslo na svoje. Fejnord nam je pokazao da smo 4. liga trenutno.
U sred Beograda onakvo izivljavanje.
Igraci koje je Stanoje pre 10 godina dovedeni da budu nosioci igre a ono malo sto je valjalo rasterano.
Jos jednom kazem - ZLO.

rke koke

pre 1 godinu

Demoliranje čuvene partizanove dece koja se redovno vraća sa 27, jer čuvena škola.

Šta učini Katai, razjuri sve dunstere na biro.

Rocky

pre 1 godinu

Ako ovako dobri igrači odlaze šta da se očekuje od Partizana naredne sezone.
Kako će crno-beli nadoknaditi odlazak Markovića,Jojića,Smiljanića,Obradovića?
Dok CZ pokušava da zadrži što veći broj sadašnjih igrača,kod Partizana se nazire potpuno drugačija namera.Videćemo koliko će promena sastava Partizana,koja se najavljuje,doprineti da Partizan bude bliži osvajanju trofeja naredne godine.

cccc

pre 1 godinu

Fan fekt: Milan Borjan dao više golova od Lazara Markovića u domaćoj ligi. Golman dao više od bivšeg talenta Liverpula i repStativca. Plaćenog 25 miliona evra.
Posle se čudimo što ne igramo Euro 20 god.

cccc

pre 1 godinu

Fan fekt: Milan Borjan dao više golova od Lazara Markovića u domaćoj ligi. Golman dao više od bivšeg talenta Liverpula i repStativca. Plaćenog 25 miliona evra.
Posle se čudimo što ne igramo Euro 20 god.

azot

pre 1 godinu

Najveći rez treba da dobije uprava!
Pa kako ih nije sramota prazne su tribune samo plaćenici dolaze da vas gledaju!
Ispade da se fudbal u Humskoj igra samo za njih i njihovu kradju.

Nemanja

pre 1 godinu

Svi odose samo se Vazura, Vucela i njihova bulumenta parazita ne pomeraju iz fotelja... Da se negde sabere koliko su oni licno direktnih troskova napravili klubu, dosli bi do milionskih iznosa (u evrima), a da ne pricamo ostale malverzacije na crno, ugradjivanja u transfere, zaposljavanje nekompetentnih ljudi ("trenera") u fudbalskoj skoli itd. Da se razumemo, cistka nabrojanih igraca je potpuno opravdana. Neko bi cak trebao i da odgovara za dovodjenje pojedinih po previsokim troskovima plate. Ali, sistem je ovde kljucam problem jer on vise ne postoji. Od kluba sa stabilnim i uredjenim sistemom, Partizan je dosao do toga da su mu najvisi funkcioneri potpuno nedorasli funkciji, a da je nekima to cak i prvo pravo radno mesto. Naravno, lako je baratati tudjim parama bez trunke odgovornosti. Pozdrav za prave navijace Partizana, koji svoju ulaznicu posteno kupuju i koji Partizan vole iz srca (i iz svog dzepa), a ne samo kada im se uplate pare, pa ga "vole" po narudzbini.

Toliko

pre 1 godinu

Kakva bre cistka,pa zar nisu najbolji?! Titulu,kao i kup im je ukrao predsednik Srbije Aleksandar Katai.Ostavite sve igrace,tu im je i mesto.

Ио соно..

pre 1 godinu

Највеће зло Партизана је управа. Вучелић, некадашњи Милошевићев потрчко који нас је сахранио у свим сегментима, и овај Вазура. Ја не знам како да опишем то биће, да ли је развијени хомо хабилис шта ли је?!

rrr

pre 1 godinu

Ne brinimo doćiće novih 10 povratnika.
Braća Šćepovići, Raća Petrović, Ninković, Aksentijević i slični čekaju kao zapete puške.

pfc

pre 1 godinu

Samo 7? Ispade da su Miljković, Vujačić, Saničanin, Jevtović, golman Stevanović itd neka klasa pa trebaju da ostanu. Plus pokojni Fejsa od milion i dvesta. Njega čekamo da prođe još jedne pripreme i kao nov zaigra.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bitno da vam je Vučelić tu. Naravno, i nama Terzić. Doduše, ovaj naš je samo lopov, koji je i pikao loptu. Vaš je zlo. Teško objasniti zaluđenim balavcima rođenim posle 2000-te.

Влада

pre 1 godinu

Јел остају Вазура, Вичела и Илијев? То је питање свих питања. Све остало ме не интересује.

nikola1989

pre 1 godinu

Kad se samo setim vas novinara kako ste ove ispušene muštikle najavljivali prošle godine. Hahahaha
„Bomba u Humskoj, partizan doveo ogromno pojačanje, eksplodirala nuklearna bomba itd.“
Hahahaha, sahranismo ih

realan zvezdas

pre 1 godinu

Sad kad se dovede gomila polu igrača, koje novi trener treba da uklopi u neki sistem, za što kraće vreme... To mi već deluje kao nemoguća misija. Para verovatno nema, da bi se kupili provereni i dobri igrači. Ali ste sami krivi za ovo sto vam se dešava.M nogo su krali svi koji su bili na čelu Partizana.
Imali ste trenutak kada ste igrali Ligu šampiona, kada ste prodali gomilu igrača za dobre pare(Kežman, Tošić, Savić, Ljajić, Mitrović, Milenković, Marković Fejsa...) Tada ste trebali da stvarno napravite iskorak ka Evropi i postanete ozbiljan klub. Nešto kao zagrebački Dinamo. Ali niko nije imao neku viziju. Sve se svodilo na to da jedino budete ispred Zvezde.
SAD jedino može da vas spase neka jako talentovana generacija omladinaca koja bi se pojavila u prvom timu.
I sasvim nova garnitura u upravi
.

Hej

pre 1 godinu

Sumu ste oterali zbog nezalaganja ili cega vec a ostavili sve majstore fudbala koji kao "ginu" na terenu... Pa taj Suma,kakav je takav je, covek vredeo duplo vise od ovih sto su se vratili u Partizan cisto da uzmu jos koju kintu uz minimalan napor. Ali pametni su oni jbt. Smiljanic covek sedi na klupi, nije usao minut da igra a prima platu. Lezi lebe da te jedem. Pa gde ces bolje. Jojic covek dosao da odradi ugovor,tacno se vidi. 31 godinu ima, odigra jos 2 godine negde i karijera gotova. Ali nisu krivi oni sto su dosli nego onaj ko ih je doveo.Sve same veze i kombinacije. Zato se i gubi od Flore, zato nema navijaca itd. Ja sam svaku Zvezdinu utakmicu kuci isao na sever, i one godine kada su igrali Krneta,Mikic i kompanija odmah sam prestao.Ko jos lud ide da gleda igrace od menadzera i kombinacija. Tako je sada i u Partizanu. Veliki pozdrav od realnog navijaca Zvezde koji se nekad bavio fudbalom.

Napred Srbija

pre 1 godinu

Iz navijackog ugla, i da nemam mozga k'o sto imam, mogao bih sad da pisem da bi bilo dobro da ostane prolupali Stanoje i prevare od igraca Markovic, Jojic, Smiljanic, i Zvezda ce dominirati jos dugo. Ali gde bi to Zvezdu vremenom dovelo? Pa, dovelo bi do toga da se zadovoljavamo domacim titulama i stagniramo i zavaravamo se da smo mnogo mocan tim, a u Evropi pocnemo i mi da gubimo od nekih flora i fauna. Sto se na kraju krajeva desilo i samom Partizanu pre 10-15 godina kad se ozbiljno radilo na tome da se na Zvezdu postavi katanac. E zato kazem, nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Odlican je posao oterati Stanoja i ove dunstere. Sto se tice zamena za igrace, voleo bih da vratite Skuletica, jedan od najboljih koji je igrao za vas u poslednje vreme, a trener Marko Nilolic bez konkurencije. Pa da gledamo derbije sa rezultatima 3:3, 4:2, 1:3 gde prsti na sve strane, a ne ovo sto gledamo. Ajde ovaj poslednji je izuzetak, tri lepa gola, svi iz igre. E to bi trebalo da bude model. Takodje podrzati jaku Vojvodinu, Radnicki, Spartak, Cukaricki, TSC koji nisu u nikakvim kombinacijama sa vecitima. Vremenom iz takve lige i takvih derbija Zvezda i Partizan pravili bi takve rezultate u Evropi da mi to sad ne mozemo ni da zamislimo. Verujem da bi oba tima mogli da se dokopaju prvih 30, sto bi donelo ogromne beneficije ne samo njima nego i ostalim klubovima iz Srbije.

petar markovic

pre 1 godinu

dobro je da su uspeli da zadrze miljkovica. niko i niko su se borili da ga dovedu, ali partizan je ipak odoleo nepostojecim ponudama i zadrzao igracinu

Cubaka

pre 1 godinu

Ko jos tera trenera i pravi cistku u ekipi posle osvojenih 98 bodova u prvenstvu i igranja finala kupa. Mozda jedino u slucaju da taj koji pravi cistku zna da ti bodovi nisu osvojeni na terenu.

Djordje Stanojevic

pre 1 godinu

Partizan je za veliki reset ali bez privatizacije sve je to sipanje iz supljeg u prazno.
Partizan je po 'deobi plena' pripao SPS mafiji i to je to inace sto se ciscenja tice prvo komplet uprava pa komplet JUG pa 90% igrackog kadra, ostaviti ova dva tri omladinca sto su se prilljucila prvom timu i na njima graditi buducnost a ne gledati cim napune 19g da se pakuju za Fiorentinu i sl.
Ponavljam sve su to kozmeticke promene dok se ne uvede privatizacija ovih kancer tzv sportskih drustava a toga nece biti skoro dok je ove vlasti.

tako je!!

pre 1 godinu

zašto čistka? Stalno ste bolji, oteto vam je sve, nepravda, samo treba biti strpljiv, isti dobar tim će biti šampion...i sada, svi odoše, svi oterani?
Ko stiže? Gvardiola,Klop?

smeh

pre 1 godinu

Zar je moguće da posle Stanojevića puštaju i Smiljanića? Kuda plovi ovaj brod kada takvi "mozgovi" tek tako idu iz Partizana? Ne verujem dok "bombaš" to ne potvrdi.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Karma je to. Pevaše zajedno sa istim ovim trenerom pre 10ak godina onu tužnu pesmu posle derbija u svlačionici i evo kako se vraća...

nema ovde leba

pre 1 godinu

Kancer u Partizanu se zove Vučela a kome to nije jasno taj je ili slep ili u nekakvoj kombinaciji sa dotičnim trećeg nema.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

partizan ima upravu nesposobnu da plati 250.000 evra pa mora fss da pozajmljuje....nesposobnu da se za sve ove godine licno bogati, nesposobnu da dovede jednog sponzora, sve lopov do lopova....drzava ih je tu postavila I STA CEMO SAD?

navijaca vise nema, poneki na jugu placenik poneko zaluta na istok i zapad 1000 ako dodje super.....klub je unisten, nacisto....nemamo vise igraca kome da prodamo, evo iz ove sezone nikog....najgore mi kada novinari moraju da hvale mlade da bi ih vazure prodale a vidis da imaju dve leve...mali lazar pavlovic, jovic, milovanovic...pa toga ima po patos ligi koliko hoces.....
ne ocekujem nista bolju ni sledecu sezonu, od evrope tek nista, jer smo krs....dovescemo opet neke penzose da bi ovi ilievi sa njima delili ugovore....

Šomi

pre 1 godinu

Sve mogu da shvatim ali da Lutovac igra u velikom Partizanu,e to ne mogu da shvatim.. Onog malog Jovica takodje oterati iz kluba,veze nema.. A sto se uprave tice,svasta bih napisao ali znam da mi ne bi objavili

boki

pre 1 godinu

Prvo cistka u FSS odatle pocinje nerad .Navijaci su zeljni pravog fudbala.Izbaciti iz fudbala politicare tajkune i mafiju i dovesti na celo FSS coveka koji se zavesti red u fudbalu

Mile0407

pre 1 godinu

Dobro da Miljkovica ostavljaju, sibicari! Lolu niko i ne spominje, mozda covek i ne dolazi na treninge pa ga zaboravili. Spakujte i Ilieva sa njima, tvorca svih bomba transfera na kojima klub gubi silne pare jos od njegovih pocetaka.

phrm

pre 1 godinu

Ova uprava je zlo.
Nema tih losih reci kojima bih opisao garnituru.
4 derbija nismo bili blizu pobedi, trener kuka izgubio namestenu titulu, klub duzan milione a prodali desetine igraca za mnogo miliona.
Blam i sramota.
U Evropi smo se provukli u grupu pukom srecom a onda je sve doslo na svoje. Fejnord nam je pokazao da smo 4. liga trenutno.
U sred Beograda onakvo izivljavanje.
Igraci koje je Stanoje pre 10 godina dovedeni da budu nosioci igre a ono malo sto je valjalo rasterano.
Jos jednom kazem - ZLO.

Darco

pre 1 godinu

Čekajte, pa nećete valjda otpustiti Lolu Smiljanića? Takvog šereta i igračinu, koji nije imao sreće da se dokaže. E baš šteta, sad će vam otići u Čelzi ili tako neki klub mnogo manji od Partizana.

Ključno

pre 1 godinu

Nadam se da uskoro dolaze:

- novi predsednik kluba
- novi generalni direktor
- novi sportski direktor
- novi šef stručnog štaba
- 10-11 vrhunskih domaćih i 4-5 stranih igrača

Nadam se da od igrača iz prvog tima ostaju samo:
Urošević, Zdjelar i Terzić.
(Kad ako ne sad?, 27. maj 2022 13:05)

A zašto navijači ćute?

SrbEUin

pre 1 godinu

Apsolutno nepotrebno kritikovanje Stanoja i uprave, posle najuspešnije sezone protekle decenije. Sezona za nezaborav: u LL ligi bez poraza, sve pobede i samo dva remija, finale kupa, proleće u Evropi sa najvećim renkingom ikada...
Problem je samo što postoji Zvezda. A za to nisu krivi ni uprava ni Stanoje. Šta treba da radi uprava Dortmunda što postoji Bayern?

GENIje

pre 1 godinu

Sta treba da se desi da aktuelna uprava napusti nas voljeni Partizan??? Poluigraci preplaceni,uprava namirena,placenici na tribinama zadovoljni,Zvezda spokojna,bivsi veliki igraci Partizana nemo gledaju propadanje jer nece da kaljaju svoj obraz sa postojecim gov...ma!ZNACI NEMA POTREBE ZA BILO KAKVIM PROMENAMA...

matori

pre 1 godinu

Ćuti , dobro je ! Ja pomislio da ne odlazi Vučela? Da nije podneo ostavku iz moralnih razloga? Skroz zaboravih da taj morala nije u životu imao!

Utin

pre 1 godinu

Standardna prica partizana, mada i zvezda je tako dok joj islo lose.

Jos jedna losa sezona, cistimo sve sa jakim ugovorrima, okrecemo se klincima. I onda pocetkom jula ide bomba, vraca se tipa tawamba, za ugovor od 900000 gde pola ide vazuri. Igrace neku evropu toliko ce Bog pomoci uzece se tu neki milioncic taman za novo dzip. Drzace neki raskorak sa zvezdom i onda ce opet izguviti titulu, a mi cemo se tesimo kako je top sto smo pobedili anortozis. Vec 30 godina ista prica

Плави папагај

pre 1 godinu

Šta kaže Ivica Ilijev, po potrebi sportski direktor,a po potrebi čovek koji želi da pomogne Partizanu? Sprema li se još bombi? Garantuje li za još nešto osim za nesrećnog Ožegovića?

One night in May

pre 1 godinu

Таман од како је стигао Станоје. Да ли би ти отерао Суму, Асана и Садика? Сећаш се да у то време нисте имали ни шут, а камо ли гол на дербију. Ако сада узимате дупле круне, то јесте заслужено али како сте их освајали пре 2 године, када везе нисте имали?
(Мрмот, 27. maj 2022 14:27)

Sadika niko nije oterao, naprotiv, i dan-danas dobijate pare od njega.
Nemam sta da se secam - postoje egzaktni podaci, a oni kazu da vi u vreme izmedju dolaska Miloja na klupu Zvezde i Stanoja na klupu Partizana imate 1 pobedu u prvenstvenim derbijima - i slovima: jednu jedinu! Za tri szone Miloje je napravio +100 u bodovima, u medjuvremenu dvaput igrao Ligu sampiona i evro prolece, zgazio Klopov sampionski Liverpul na Marakani...To su, dakle, cinjenice - a tvoj licni utisak nikoga ne zanima, jer nije relevantan. Tvoj licni utisak vam nece upisati vise od te jedne jedine pobede u derbiju.
Za Kup, svaka cast, zato ste ga i osvojili. Sto se lige tice - razlika je bila skroz realna, prema vidjenom u prvenstvu i jos mnogo vise prema pokazanom u Evropi.

Milo

pre 1 godinu

Nezna se koje gori od kog! Ovog miletica nemogu ocima gledati, ali glavno da ima neke tetovazice. Holander, covek koji nema nikakav ucinak sve neki dribling u prazno i nista vise od tog. Jojic lol

rke koke

pre 1 godinu

Demoliranje čuvene partizanove dece koja se redovno vraća sa 27, jer čuvena škola.

Šta učini Katai, razjuri sve dunstere na biro.

mandrak

pre 1 godinu

evo kao original romale,pitam grobare,koja je uloga ivice ilieva?
znam da je podneo ostavku na mesto sportskog direktora ili sam ja u zabludi? jel moze neko da mi pojasni? ali ozbiljno

Kad ako ne sad?

pre 1 godinu

Nadam se da uskoro dolaze:

- novi predsednik kluba
- novi generalni direktor
- novi sportski direktor
- novi šef stručnog štaba
- 10-11 vrhunskih domaćih i 4-5 stranih igrača

Nadam se da od igrača iz prvog tima ostaju samo:
Urošević, Zdjelar i Terzić.

Tormund

pre 1 godinu

Svi odose samo se Vazura, Vucela i njihova bulumenta parazita ne pomeraju iz fotelja... Da se negde sabere koliko su oni licno direktnih troskova napravili klubu, dosli bi do milionskih iznosa (u evrima), a da ne pricamo ostale malverzacije na crno, ugradjivanja u transfere, zaposljavanje nekompetentnih ljudi ("trenera") u fudbalskoj skoli itd. Da se razumemo, cistka nabrojanih igraca je potpuno opravdana. Neko bi cak trebao i da odgovara za dovodjenje pojedinih po previsokim troskovima plate. Ali, sistem je ovde kljucam problem jer on vise ne postoji. Od kluba sa stabilnim i uredjenim sistemom, Partizan je dosao do toga da su mu najvisi funkcioneri potpuno nedorasli funkciji, a da je nekima to cak i prvo pravo radno mesto. Naravno, lako je baratati tudjim parama bez trunke odgovornosti. Pozdrav za prave navijace Partizana, koji svoju ulaznicu posteno kupuju i koji Partizan vole iz srca (i iz svog dzepa), a ne samo kada im se uplate pare, pa ga "vole" po narudzbini.
(Nemanja, 27. maj 2022 11:47)
Potpuno se slažem, i to kao veliki zvezdas. Iako uzivam u pobedama i trofejima, nije mi zelja da se vi ugasite i da vas dobijamo "poluzive", sto ste vi nama zeleli i opevali svojevremeno. Mnogo je veci merak da vas bijemo kada ste kvalitetni. Mada je merak i ovako, kada se trener i kapiten, pa i zamenici kapitena Markec i Urošević loze kako vam je nešto ukradeno. A ukradeno je na Marakani, da vas nismo dobili ove dve utakmice nista ne bi smo osvojili. I kada ista trojka prva izadje sa terena umesto da ispostuje fer plej. Potreban vam je ozbiljan remont, al pocev od vrha, Vucela i Gmazura vas kanale.

no pasaran

pre 1 godinu

i ostace sposobna uprava koja nema ni promil.krivice za ovo sve.vodis firmu sve unistis i dalje vodis firmu bez ikakvih konsekvenci...samo u srbiji.

darko

pre 1 godinu

Klub neće trpeti finansijske posledice rastanka sa pomenutim igračima, s obzirom na to da im ugovori ističu ovog leta.

zanimljiv nacin da se posmatraju stvari... mislio sam da klubovi prodaju igrace.

grobar1

pre 1 godinu

Miljkovic obavezno da ostane,pa ko da nas uveseljava kad odu ovi invalidi,vidite ima li gde Fejse i Bajbeka,mozda ih pronadju bar u kaficu pored stadiona

Pero

pre 1 godinu

Јел остају Вазура, Вичела и Илијев? То је питање свих питања. Све остало ме не интересује.
(Влада, 27. maj 2022 12:31)

Naravno da ostaju. Ionako njih plaća Terzić i dokle god je tako oni će biti tu. Na jugu plaćenici i još po neki zalutali entuzijasta na ostalim stranama tribina. Tuga velika.

zoran

pre 1 godinu

Nije problem trener nego tandem Vucelic, Vazura a njih niko ne dira jer plaćaju vodje takozvanih navijača i tako drže svoje fotelje.

Nemke

pre 1 godinu

E moj Partizane dok je ove uprave nema nama trofeja ni u snovima. Kakva bre crna cistka od 8 igraca njih 5 imaju ukupno 90 minuta za godinu dana. Treba menjati one koje igraju a ne doprinose. Markovica i Jojica svakako pustiti da idu. Od trenera ce mnogo zavisiti ali o ljudima o kojima se pise kao kandidatima mogu samo da kazem ne dao nam bog da oni dodju. Napred Partizan!

NijeBitno

pre 1 godinu

Idealno bi bilo kada bi cela uprava napustila klub prvo i umesto njih dosli npr Mijatović,Paunović,Jokanović i slični ali to je već nemoguće jer nisu idioti da se upliću u nas fudbal.
Bukvalno bi ostali Rikardo,Mening i Zdjelar kao rezerva,i golmani,to je to. Ali ni to nije moguće jer je pokradeno i uništeno sve već od strane gore navedenih.

Football manager

pre 1 godinu

Ma svi u paketu sa upravom napolje,pa sve iz pocetka novo rukovodstvo novi tim pa sta Bog da,gore od ovog mislim da ne moze

miško

pre 1 godinu

Onima koji su ostali na proslavi trebali ste da kažete za svoje "hrvatske gene" jer sigurno ne znaju da je u Partzanovom timu kada su formirani bilo 10 Hrvata. Samo Hrvati napuštaju svečanosti prilikom predaje pehara ili medalja. Neko prokletstvo prati Partizan pa od postojanja nikad i ništa nisu osvojili van svoje države. Zvezda bi trebala da ponudi ugovore ovima koji su izrazili poštovanje našoj Crvenoj Zvezdi od Natha pa do Holendera. Uroševićuč sram te bilo, Beograđanin iz kog sela kraj BGD.

tom pus

pre 1 godinu

Dobro upamtite reči jednog našeg trenera iz omladinskoh kategorija. "Svaki igrač koji ima više od 23 godine da nešto vredi nebi igrao u Partizanu ili Zvezdi."
(Che, 27. maj 2022 12:04)

Zahvaljujemo

od kada ja to pričam

Realno

pre 1 godinu

Čitam komentare,pažljivo.
Kažu nema boljih igrača,koliko para toliko muzike itd.
Pogrešno.Ima dosta dobrih igrača u Srbiji ali nema ko da skautira,da vidi.Nema krštenog trenera da radi sa tim igračima.
Lako je biti alibi trener,izvesti na teren neka „poznata“ imena koja na terenu ne pružaju ništa i kriti se iza njih.Mladim i talentovanim igračima se ne daje prava šansa.
Od stranaca dovesti jednog ili dvojicu koji prave pozitivnu razliku na terenu.Trenirati,trenirati i igrati fudbal a ne hrkljuš.
Druge nema.

Igi

pre 1 godinu

У свакој нормалној земљи одлази управа . Ако она не оде нема потребе да пратим фудбал . Да играмо бундеслигу славио би ово као успех. Али играмо линг-лонг

Liberty

pre 1 godinu

Svi ovi igrači su u prošlosti igrali u Partizanu za vreme Toleta. Znamo da je tada sve nameštano za Partizan tako da se nikad nisu morali potruditi da pobede nekog, pošteno mislim... Njihova je greška što su mislili da su i dalje dobri fudbaleri i da mogu lagano da pobeđuju, na njihovu žalost danas moraju da igraju fudbal i budu bolji na terenu ako žele da pobede, a videli smo svi da na terenu nisu bolji!
Druga je stvar što je uprava dovodila takve manekene koji nisu u stanju da trče ni 45 minuta a kamoli 90 minuta, i najvažnije pitanje je kada će odgovarati uprava za neuspehe i promašaje?
Što se mene tiče ja sam zvezdaš i nije me briga puno za njih ali ako neko treba da odgovara za neuspehe to je uprava. U svakom slučaju dok je Partizanu navijača kakvi su danas na stadionu ( huligani, dripci, narko dileri, lopovi, prevaranti, prostaci, nasilnici,...) nikad mu neće biti bolje, Zvezda kada je bila u sličnom problemu za vreme Toleta opstala je samo zahvaljujući vernim navijačima koji je vole a ne mrze druge... Sportski pozdrav!

Titi

pre 1 godinu

Bolje pitanje je ko da ostane?
Zdjelar, Vujačić i Urošević su takodje limitirani ali ipak nešto bolji od ostalih i pokazuju veliku zelju kada igraju.
Rikardo kada bi ostao bilo bi super, jedini kršteni fudbaler. Natho je to bio, ali ove sezone je bledunjav, ima i godine. K.Menig isto nije los za nas, da budemo realni. Nismo Real. Barem je brz.
Milanovanovic, Terzic, Jovic, Bazdar i golman Popovic da ostanu i da gledaju da ne zavrse kao L.Pavlovic.

Ostali svi dovidjenja. Markovic,Jovic,Miljkovic, Obradovic, Sanicanin, Miletic… Bukvalno niti jednu jedinu pozitivnu stvar nismo imali od njih ove sezone.

Che

pre 1 godinu

Dobro upamtite reči jednog našeg trenera iz omladinskoh kategorija. "Svaki igrač koji ima više od 23 godine da nešto vredi nebi igrao u Partizanu ili Zvezdi."

ajodhebite vise

pre 1 godinu

Lalatovica,makar poslati ponudu,potrebna nam je njegova energija i posvecenost ekipi.
(Ivan87, 27. maj 2022 13:18)
sto on, pa da izvede opet na derbiju decu u zvezdinim dresovima valjda?!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam zašto ljudi veličaju Natha? Čovek je već star igrač. Pored toga, čovek jednostavno nema snagu. Na terenu već posle 30ak minuta izgleda kao da će mu duša na nos izaći. To više ni ovde ne prolazi, a ne u Evropi.

Vukša DB

pre 1 godinu

Ma da bre ništa bez miljka on je najbitniji dani alveš, a uprava da razmisli o odlasku možda? Ako imaju i malo časti i obraza

boki

pre 1 godinu

Prvo cistka u FSS odatle pocinje nerad .Navijaci su zeljni pravog fudbala.Izbaciti iz fudbala politicare tajkune i mafiju i dovesti na celo FSS coveka koji se zavesti red u fudbalu

Mire

pre 1 godinu

Inače juče ili pre neki dan odloženo je ročište na sudjenju Terziću. I tako 5 godina, čeka se da zastari.
I zašto svi pišu o beogradskim divovima,, Partizanu i Zvezdi? Šta je s mojim OFKom, jedinim pravim beogradskim klubom koji je otišao u sunovrat aktivnostima istog Terzića? Ko će tom klubu da oprosti dugove i ubrizga pare?

Zorz Vea

pre 1 godinu

Kako kažu "kraj rata su dočekali samo mrtvi"...sada je kasno za čistke. Šteta je nenadoknadiva.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela SRbija !

Edward SanchezA

pre 1 godinu

Kad pogledas igracki kadar smuci ti se, to su igraci koje ne mozes na FM igrici prodati. Stanojevica vidim kao dobrog trenera ali se prosuo kvalitetno sa bezveznim izjavama, ponasanjem a bome i selektovanjem igraca

dule

pre 1 godinu

A za koji klinac će im i njih dvojica na kraju kada prvi treba da lete iz kluba.
Smešna selekcija pa da li imaju oči.
Ilijeva pod hitno najuriti obzirom da njemu samo bombe pristižu u prelaznom roku .Smejurija...

zvezdaš

pre 1 godinu

zanimljiv nacin da se posmatraju stvari... mislio sam da klubovi prodaju igrace.
(darko, 27. maj 2022 12:05)

A, ne, prodaće onog malog što nam je dao gol juče, ovi su čist rashod.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Onoliko koliko si zaradio, toliko možeš i da se pokažeš na fudbalskoj pijaci. Kada ti država TRI puta pomaže da budeš na nuli i još na te milione eura ti zafali još "tričavih" 250 000,gde opet država pomogne i ti na sve to hoćeš bolji tim!? Pa, na osnovu čega se stvara ideja da ima boljih i jeftinijih od Lole, Markeca, Miljkona,...? Sa velikim dugom, gde država non-stop refinansira ovaj tim je odličan, što je i potvrdio njihov istorijski rezultat u Evropi. Dalje i bolje taj klupčić nema u svojoj istoriji, a tastatura navijači nezadovoljni!? Cirkus od gromade!

Мрмот

pre 1 godinu

Da li vam je i za ovo kriva Zvezda?
(Ccc, 27. maj 2022 14:08)

Зашто се правиш наиван? Јесте Звезда већ 2 године играчки боља и јесте побеђивала у дербијима заслужено. Таман од како је стигао Станоје. Да ли би ти отерао Суму, Асана и Садика? Сећаш се да у то време нисте имали ни шут, а камо ли гол на дербију. Ако сада узимате дупле круне, то јесте заслужено али како сте их освајали пре 2 године, када везе нисте имали? Ко је намерно растерао све што вреди у Партизану? Ваш највернији навијач, који сипа из буџета као да је његов.

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

Razumem, ovi sa Rajka moraju ici direktno u LS i uzeti pripadajucu lovu, OK. Koliko sam razumeo, ove sad sezone FKP ide u kvalifikacije za LE, a sledece u kvalifikacije za LS, ako bude drugi. To znaci da imamo potrebe da veoma ojacamo i podmladimo tim i pokusamo uci u LS, grupnu fazu. Sa koliko nula bismo tamo gubili nije mi bitno. To bi bio izlog za prodaju nasih najboljih igraca, mozda i finansijski spas. Treba napraviti nekoliko koraka u tom pravcu:
- Da nas drzava pusti na miru, pa koliko znamo, toliko i uradimo.
- Da se dovede sto bolji trener koji moze razviti mlade igrace.
- Da se nasa (propala) deca vise ne dovode na kilo.
- Da krenemo da igramo brz i moderan fudbal, poput onog sto igra Fejenord. Ne poredim nas sa super bogatasima, ali blizu Fejenorda mozemo, uz malo pameti i umeca, biti.
- Da se otarasimo menadzerskih sema. One samo pune dzep menadzerima i ponekom iz uprave, a FKP vode direktno u propast.
- Da se vidi jasna zelja da zelimo uspeh i da gubimo ako smo losiji, a ne zato sto to neko trazi.
- Da konacno jednom cisto dobijemo Zvezdu, jer mi to mozemo.

Sve to vratice publiku na stadion. Nemojte ljude potcenjivati, itekako oni prepoznaju stvari.

Rocky

pre 1 godinu

Ako ovako dobri igrači odlaze šta da se očekuje od Partizana naredne sezone.
Kako će crno-beli nadoknaditi odlazak Markovića,Jojića,Smiljanića,Obradovića?
Dok CZ pokušava da zadrži što veći broj sadašnjih igrača,kod Partizana se nazire potpuno drugačija namera.Videćemo koliko će promena sastava Partizana,koja se najavljuje,doprineti da Partizan bude bliži osvajanju trofeja naredne godine.

Igor

pre 1 godinu

Kakvi rezovi? I šta, ako dođu Mesi i Levandovski, i Murinjo
za trenera, kao Zvezda će da izgubi....Ahahahahahahahahah
Nikad se to neće desiti, dokle god je Vučić glavni.

ford

pre 1 godinu

@rade74
Kad ce Ilijev da podnese ostavku!?
Pa nikad,ne razumem zašto uopšte i postavljaš takvo pitanje,realno!
Meni kao Ciganu to i odgovara,žao mi je i za Stanojevića jer su nam oni ljudi završavali posao.
Nisam od fele koja će nakon trijumfa da mrcvari protivnika,da mu natrljava na nos.
Sami ste krivi zašto niste bili bolji kad je bilo najpotrebnije već potpuno suprotno!?
Alibi 'nisu nam dali' ne znam ko od vas stvarno shvata ozbiljno,jer plus pet nije +25,jedan kiks i jedan direktan i gotovo.
A da bi mi bili bolji trebate nam vi mnogo jači,i vi ostali,jer naš fudbal je duže vreme uvreda za inteligenciju i kad banda sa obe strane počne da priča kako su eto finalisti dva od tri euro takmičenja nas izbacili na tom putu,inače da smo mi bili u finalista,kakva Roma,kakav Ajntraht,pa ugazili bi ih,jel da!?
Strašno je kako nas prave budalama i stvarno ne znam zašto sam povremeni mazohista pa ispratim nekad,znajući da em što gubim vreme em se iznerviram gledajući svoj tim.Da je juče umesto Partizana bio neko kvalitetniji pa kakvo bi to rešetanje bilo,izadješ da celo poluvreme braniš jedan gol kao Roma preksinoć,meni je to bilo nerealno.
Želim ja titule,sve,uvek,ali kada ti na kraju kažeš-bilo je pakleno,najslađe do sada,teški i tvrdi protivnici,svaki bod je kao kuća,e to je zadovoljstvo..
Kucam i počinjem da se nerviram,debil.
Pozdrav svima uz nadu da sledeća sezona neće biti tolika klanica jer donosi direktno LŠ,a ovi naši se poubijaju i ovako tek po navici,šta me briga,neće mom klincu niko glavu da odvali,već tvom,pa šta mi teško?
Ne znam drugari,ali nije dobro.
Svi se pokrivaju nekim ino uspesima što je dobro,naravno,ali oni nisu plod sistemskog i planskog rada već posledica neke trenutne jake energije.
A ja i dalje kucam,debilčina.
Do sledeće sezone pozdrav.

BG 1958

pre 1 godinu

Pod hitno postaviti: novu upravu,novog sportskog direktora,trenera te raskinuti ugovore sa većinom igrača prvog tima.Vremena je vrlo malo i već danas po tome treba početi raditi.Što se tiče trenera,samo:Paunović,Nikolić,Jokanović i Ivić dolaze u obzir,jer drugi još nisu spremni preuzeti taj vrući krompir.NAPRED PARTIZAN.

Milan

pre 1 godinu

Poslednja decenija je decenija terora nad Sportskim drustvom Partizan. Ali Partizan je opstao, sto pokazuje koliko je jak i koliko ima odane (ne i najbrojnije) navijace.
Slabo sta je osvajao u brojnim sportovima ali svi znaju da je to, poslednje decenije, bila nemoguca misija.
Podseticu da se mnogo klubova vec ugasilo (pored ostalih i kkcz) ali Partizan je uspeo da opstane.
Svaka cast na svemu i poruka: posle svakog mraka dolazi jutro, Partizane najjaci si!

fenomen

pre 1 godinu

Ove što ne valjaju oterace ili pustice za dzabe tj za oprost dugova a Natko, Rikardo, Menig i ako ima jos neko da nečemu valja ce otici sami.

SSSS

pre 1 godinu

Odlazak igraca nece promeniti stvari, bice isto i bice kontrolisano..
Poslednji regularni (pod regularnim: najbolji igraci su igrali utakmicu i trener je zeleo pobedu i postavljao taktiku da pobedi) su bili derbiji kad je bio Sava, i svi znamo kakvi su ishodi bili tad... Ovo posle, pravi navijaca Partizana niti prate, niti se izbudjuju. Cudi i ovoliko slavlje sa druge stane, kad se sve znalo jos pre pocetka sezone..

Deki89o

pre 1 godinu

Kako se samo ukrstaju putevi Partizana i Lalatovica. Oseca se u vazduhu.
(Misko, 27. maj 2022 13:20)
Gresis. Dovode oni Sašu Ilića za trenera.

DelBoy

pre 1 godinu

Apsolutno nepotrebno kritikovanje Stanoja i uprave, posle najuspešnije sezone protekle decenije. Sezona za nezaborav: u LL ligi bez poraza, sve pobede i samo dva remija, finale kupa, proleće u Evropi sa najvećim renkingom ikada...
Problem je samo što postoji Zvezda. A za to nisu krivi ni uprava ni Stanoje. Šta treba da radi uprava Dortmunda što postoji Bayern?
(SrbEUin, 27. maj 2022 17:03)

U kom takmicenju vam se desio poraz od Zvezde 2:0? :)))

Бобан

pre 1 godinu

Треба форсирати младе играче из своје школе, не улагати паре док не прође све ово јер од титуле свакако нема ништа до даљњег...

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Ova najava ovih "čistki" u Partizanu ide u pravom smeru, to ja kao veliki zvezdaš mislim. Svi igrači koji su pomenuti u ovom tekstu koji bi trebalo da uskoro napuste Partizan nisu pokazali apsolutno ništa vredno na terenu i Partizan zaista treba da im se zahvali na dosadašnjoj saradnji i otpusti ih. Naravno dosadašnji trener Stanojević je već juče posle poraza Partizana od Zvezde u finalu Kupa Srbije podneo ostavku i napustio klub što je potez u pravom smeru jer ni on nije opravdao očekivanja kluba i navijača u prethodnoj sezoni. U klubu od sadašnjih igrača treba da i dalje ostanu tek nekolicina njih na čelu sa Nathom koji je odličan igrač i može biti pravi lider nekog novog Partizana u sledećoj sezoni. A svima ovima sa spiska u ovom tekstu treba se zahvaliti na saradnji i otpustiti ih. Dovesti iskusnog trenera koji će zameniti Stanojevića i njegovo kukanje i odbijanje da preuzme odgovornost za poraze i neuspehe i koji će odgovorno prići poslu i vratiti Partizan na put uspeha. Na čelu sa novim odgovornim trenerom i Nathom kao vođom i kapitenom Partizan ima izgleda na vraćanje na trofejne staze.

Слобода медија

pre 1 godinu

Господо шта каже Влада? Партизан је државни клуб, ако дају новац пореских обвезника,када ће ванредна седница Владе да виде где се новац загубио? Ко ће да нас представља у Европи? Овакви мрка капа!

Masariko

pre 1 godinu

Zdjelar
Miletić
Lutovac
Svi golmani
Holender
Markec
Onaj visoki mladi napadač što ni za šta ne služi
Miljković
...

Svi oni treba da idu.
Jedino dobre partije pružaju:
Natho
Rikardo
Urošević

sebastijan

pre 1 godinu

nikakva igra bez ideje, bez kratkih pasova, nemamo sredinu a napad ne ucestvuje u igri, daleko su jedni od drugih a to ne krasi nas partizan jednostavno vreme je za promene...
lose igre partizana i sa slabijima bez obzira na pobede...partizan nema igru
kao sto je to nekada bilo a i stari igraci nemaju snage za igru i to je too.
Neka dovedu igrace koji ce igrati fudbal za nas koji volimo partizan
pa i ako izgube nema veze ali neka pokazu da se igra fudbal vise oslonca na mlade fudbalere...Natko je dobar igrac ali nema snage za 10 min..
rekonstrukcija tima pa sve ispocetka
pa kako bude...

mm

pre 1 godinu

Odbrana:
Zivkovic, Vujacic, Obradovic, OStojic, Miletic, Brezancic - out.
Ostaviti Sanicanina i dovesti dva stopera koji to jesu, Dati vecu sansu Ilicu. Dovesti desnog beka sa OFANZIVNIM karakteristikama za prvu postavu, a Miljkovica ubacivati tek ponekad. Sto se tice levog beka Urosevicu zamena ne treba, samo ako se ne daj Boze povredi.

Vezni red:
Jojic, Markovic, Fejsa, Pavlovic, Holender, Lutovac Smiljanic (Ej Smiljanic) - out.
Ako Zdjelar ostane, dovesti Evertona. Sa njim u paru preorali bi svaki teren ove smesne lige i bili crvsta osovina ka titutli sledece godine. Po krilu Menig i Terzic, Jovicu vise sanse, Kao i Bazdaru.
Napad:
Rikardo i dalje udarna pesnica, Milovanovicu se zahvaliti od njega leba nema. Ista prica kao sa Stulicem, poslati ga na pozajmicu. Dovesti iskusnijeg napadaca koji bi valjano podelio minutazu sa Rikijem i adekvatno doprineo.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

A Rikardo, Natho i Menig? Pa oni su ostali na proslavi.
(Pr, 27. maj 2022 11:52)

To bih prvo oterao. Zauzimaju mesto majstorima.

Mito

pre 1 godinu

Napokon nešto pametno što se tiće kluba. Okrenite se klincima, uz jednog ili dva iskusnija. Neke ranije uprave su se ogrešile o te igrače, koji su danas višak, i da bi pare strpale u džep, poslali su ih u inostranstvo prerano. Klinci su lutali, klubovi koji su ih dobili za male pare (milion je malo, ako pojedini igrači zarađuju milion i više mesečno), a forsirali su igrače koji su skuplje plačeni. Ovi naši igraći kojih se sada Partizan odriće, bili bi i kao ljudi i kao igrači spremniji za međunarodnu scenu, izgradili bi imidž u svetu fudbala i treneri se ne bi lako mogli igrati sa njima i forsirati možda slabije igrače iza kojih stoji neko i pozamašnim sumama podstiće trenera da njegov pulen igra.Zašto su Piksi, Dejo, Mijatović, Mihajlović, Prosinečki, Boban i da ne nabrajam bolje prošli, jer su bili ličnosti kada su otišli u inostranstvo. S poštovanjem

miš

pre 1 godinu

Ostavite Miljkovića ljudi, pa imamo li boljeg desnog beka? Svaka čast za igru u odbrani i trud, opet bolji nego lutovac i živković. Možda bi trebali sa tri pozadi ppkušati onda, i igrati sa ofanzivnijim igračina po strani…

Aparthejd

pre 1 godinu

Apsolutna podrška Partizanu. Nije vreme za podele među nama, bili smo blizu titule i kupa. Bili smo bolji nego prošle sezone. Uopšte nije lako boriti se sa Zvezdom i državom. Pokazali smo zube i izgarali i u malo uspeli. Bilo je i grešaka ali i pritisak je veći nego što je to očekivano u normalnim okolnostima. Napravio je Stanoje neke greške u onom derbiju gde su nas dobili i preuzeli prvo mesto ali od ovakve ekipe on je napravio konkurenta za trofeje. Izgarao je i on i igrači, igrači bolje ne znaju. Podrška Partizanu i upravi i stručnom štabu i nada da će naći dobrog trenera.

Dejan

pre 1 godinu

(4-2-3-1):Stevanovic-?,Markovic,Sanicanin,Urosevic-?,Jevtovic-?,Ljajic,Menig-Rikardo. Klupa:Popovic,Miljkovic,Miletic,Ilic,? (Bogosavac,Antonov,Sehovic),Fejsa,Pantic,Terzic ili Jovic,Natho,Sulejmani,Saponjic ili jedan od brace Scepovic. Prodace se Vujacic,Zdjelar,Terzic ili Jovic i Milovanovic. Dovesti Svetu Markovica umesto Vujacica,zadnjeg veznog umesto Zdjelara (tipa Everton,Kamara...),desno krilo koje ce praviti razliku u ligi kao sto je pravio Leonardo i poluspica (nekog stranca koji ce isto praviti razliku ili Ljajica). To je za prvu postavu,a u izmeni dovesti levog beka (Bogosavac,Antonov,Sehovic),krilo umesto Markovica i Terzica ili Jovica (moze Sulejmani) i napadaca (Saponjic ili jedan od brace Scepovic).

Igor

pre 1 godinu

Kakvi rezovi? I šta, ako dođu Mesi i Levandovski, i Murinjo
za trenera, kao Zvezda će da izgubi....Ahahahahahahahahah
Nikad se to neće desiti, dokle god je Vučić glavni.

Aparthejd

pre 1 godinu

Apsolutna podrška Partizanu. Nije vreme za podele među nama, bili smo blizu titule i kupa. Bili smo bolji nego prošle sezone. Uopšte nije lako boriti se sa Zvezdom i državom. Pokazali smo zube i izgarali i u malo uspeli. Bilo je i grešaka ali i pritisak je veći nego što je to očekivano u normalnim okolnostima. Napravio je Stanoje neke greške u onom derbiju gde su nas dobili i preuzeli prvo mesto ali od ovakve ekipe on je napravio konkurenta za trofeje. Izgarao je i on i igrači, igrači bolje ne znaju. Podrška Partizanu i upravi i stručnom štabu i nada da će naći dobrog trenera.

Milan

pre 1 godinu

Poslednja decenija je decenija terora nad Sportskim drustvom Partizan. Ali Partizan je opstao, sto pokazuje koliko je jak i koliko ima odane (ne i najbrojnije) navijace.
Slabo sta je osvajao u brojnim sportovima ali svi znaju da je to, poslednje decenije, bila nemoguca misija.
Podseticu da se mnogo klubova vec ugasilo (pored ostalih i kkcz) ali Partizan je uspeo da opstane.
Svaka cast na svemu i poruka: posle svakog mraka dolazi jutro, Partizane najjaci si!

miško

pre 1 godinu

Onima koji su ostali na proslavi trebali ste da kažete za svoje "hrvatske gene" jer sigurno ne znaju da je u Partzanovom timu kada su formirani bilo 10 Hrvata. Samo Hrvati napuštaju svečanosti prilikom predaje pehara ili medalja. Neko prokletstvo prati Partizan pa od postojanja nikad i ništa nisu osvojili van svoje države. Zvezda bi trebala da ponudi ugovore ovima koji su izrazili poštovanje našoj Crvenoj Zvezdi od Natha pa do Holendera. Uroševićuč sram te bilo, Beograđanin iz kog sela kraj BGD.

Dejan

pre 1 godinu

(4-2-3-1):Stevanovic-?,Markovic,Sanicanin,Urosevic-?,Jevtovic-?,Ljajic,Menig-Rikardo. Klupa:Popovic,Miljkovic,Miletic,Ilic,? (Bogosavac,Antonov,Sehovic),Fejsa,Pantic,Terzic ili Jovic,Natho,Sulejmani,Saponjic ili jedan od brace Scepovic. Prodace se Vujacic,Zdjelar,Terzic ili Jovic i Milovanovic. Dovesti Svetu Markovica umesto Vujacica,zadnjeg veznog umesto Zdjelara (tipa Everton,Kamara...),desno krilo koje ce praviti razliku u ligi kao sto je pravio Leonardo i poluspica (nekog stranca koji ce isto praviti razliku ili Ljajica). To je za prvu postavu,a u izmeni dovesti levog beka (Bogosavac,Antonov,Sehovic),krilo umesto Markovica i Terzica ili Jovica (moze Sulejmani) i napadaca (Saponjic ili jedan od brace Scepovic).

Toliko

pre 1 godinu

Kakva bre cistka,pa zar nisu najbolji?! Titulu,kao i kup im je ukrao predsednik Srbije Aleksandar Katai.Ostavite sve igrace,tu im je i mesto.

mm

pre 1 godinu

Odbrana:
Zivkovic, Vujacic, Obradovic, OStojic, Miletic, Brezancic - out.
Ostaviti Sanicanina i dovesti dva stopera koji to jesu, Dati vecu sansu Ilicu. Dovesti desnog beka sa OFANZIVNIM karakteristikama za prvu postavu, a Miljkovica ubacivati tek ponekad. Sto se tice levog beka Urosevicu zamena ne treba, samo ako se ne daj Boze povredi.

Vezni red:
Jojic, Markovic, Fejsa, Pavlovic, Holender, Lutovac Smiljanic (Ej Smiljanic) - out.
Ako Zdjelar ostane, dovesti Evertona. Sa njim u paru preorali bi svaki teren ove smesne lige i bili crvsta osovina ka titutli sledece godine. Po krilu Menig i Terzic, Jovicu vise sanse, Kao i Bazdaru.
Napad:
Rikardo i dalje udarna pesnica, Milovanovicu se zahvaliti od njega leba nema. Ista prica kao sa Stulicem, poslati ga na pozajmicu. Dovesti iskusnijeg napadaca koji bi valjano podelio minutazu sa Rikijem i adekvatno doprineo.

SSSS

pre 1 godinu

Odlazak igraca nece promeniti stvari, bice isto i bice kontrolisano..
Poslednji regularni (pod regularnim: najbolji igraci su igrali utakmicu i trener je zeleo pobedu i postavljao taktiku da pobedi) su bili derbiji kad je bio Sava, i svi znamo kakvi su ishodi bili tad... Ovo posle, pravi navijaca Partizana niti prate, niti se izbudjuju. Cudi i ovoliko slavlje sa druge stane, kad se sve znalo jos pre pocetka sezone..

SrbEUin

pre 1 godinu

Apsolutno nepotrebno kritikovanje Stanoja i uprave, posle najuspešnije sezone protekle decenije. Sezona za nezaborav: u LL ligi bez poraza, sve pobede i samo dva remija, finale kupa, proleće u Evropi sa najvećim renkingom ikada...
Problem je samo što postoji Zvezda. A za to nisu krivi ni uprava ni Stanoje. Šta treba da radi uprava Dortmunda što postoji Bayern?

Мрмот

pre 1 godinu

Da li vam je i za ovo kriva Zvezda?
(Ccc, 27. maj 2022 14:08)

Зашто се правиш наиван? Јесте Звезда већ 2 године играчки боља и јесте побеђивала у дербијима заслужено. Таман од како је стигао Станоје. Да ли би ти отерао Суму, Асана и Садика? Сећаш се да у то време нисте имали ни шут, а камо ли гол на дербију. Ако сада узимате дупле круне, то јесте заслужено али како сте их освајали пре 2 године, када везе нисте имали? Ко је намерно растерао све што вреди у Партизану? Ваш највернији навијач, који сипа из буџета као да је његов.

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

Razumem, ovi sa Rajka moraju ici direktno u LS i uzeti pripadajucu lovu, OK. Koliko sam razumeo, ove sad sezone FKP ide u kvalifikacije za LE, a sledece u kvalifikacije za LS, ako bude drugi. To znaci da imamo potrebe da veoma ojacamo i podmladimo tim i pokusamo uci u LS, grupnu fazu. Sa koliko nula bismo tamo gubili nije mi bitno. To bi bio izlog za prodaju nasih najboljih igraca, mozda i finansijski spas. Treba napraviti nekoliko koraka u tom pravcu:
- Da nas drzava pusti na miru, pa koliko znamo, toliko i uradimo.
- Da se dovede sto bolji trener koji moze razviti mlade igrace.
- Da se nasa (propala) deca vise ne dovode na kilo.
- Da krenemo da igramo brz i moderan fudbal, poput onog sto igra Fejenord. Ne poredim nas sa super bogatasima, ali blizu Fejenorda mozemo, uz malo pameti i umeca, biti.
- Da se otarasimo menadzerskih sema. One samo pune dzep menadzerima i ponekom iz uprave, a FKP vode direktno u propast.
- Da se vidi jasna zelja da zelimo uspeh i da gubimo ako smo losiji, a ne zato sto to neko trazi.
- Da konacno jednom cisto dobijemo Zvezdu, jer mi to mozemo.

Sve to vratice publiku na stadion. Nemojte ljude potcenjivati, itekako oni prepoznaju stvari.

Liberty

pre 1 godinu

Svi ovi igrači su u prošlosti igrali u Partizanu za vreme Toleta. Znamo da je tada sve nameštano za Partizan tako da se nikad nisu morali potruditi da pobede nekog, pošteno mislim... Njihova je greška što su mislili da su i dalje dobri fudbaleri i da mogu lagano da pobeđuju, na njihovu žalost danas moraju da igraju fudbal i budu bolji na terenu ako žele da pobede, a videli smo svi da na terenu nisu bolji!
Druga je stvar što je uprava dovodila takve manekene koji nisu u stanju da trče ni 45 minuta a kamoli 90 minuta, i najvažnije pitanje je kada će odgovarati uprava za neuspehe i promašaje?
Što se mene tiče ja sam zvezdaš i nije me briga puno za njih ali ako neko treba da odgovara za neuspehe to je uprava. U svakom slučaju dok je Partizanu navijača kakvi su danas na stadionu ( huligani, dripci, narko dileri, lopovi, prevaranti, prostaci, nasilnici,...) nikad mu neće biti bolje, Zvezda kada je bila u sličnom problemu za vreme Toleta opstala je samo zahvaljujući vernim navijačima koji je vole a ne mrze druge... Sportski pozdrav!

One night in May

pre 1 godinu

Таман од како је стигао Станоје. Да ли би ти отерао Суму, Асана и Садика? Сећаш се да у то време нисте имали ни шут, а камо ли гол на дербију. Ако сада узимате дупле круне, то јесте заслужено али како сте их освајали пре 2 године, када везе нисте имали?
(Мрмот, 27. maj 2022 14:27)

Sadika niko nije oterao, naprotiv, i dan-danas dobijate pare od njega.
Nemam sta da se secam - postoje egzaktni podaci, a oni kazu da vi u vreme izmedju dolaska Miloja na klupu Zvezde i Stanoja na klupu Partizana imate 1 pobedu u prvenstvenim derbijima - i slovima: jednu jedinu! Za tri szone Miloje je napravio +100 u bodovima, u medjuvremenu dvaput igrao Ligu sampiona i evro prolece, zgazio Klopov sampionski Liverpul na Marakani...To su, dakle, cinjenice - a tvoj licni utisak nikoga ne zanima, jer nije relevantan. Tvoj licni utisak vam nece upisati vise od te jedne jedine pobede u derbiju.
Za Kup, svaka cast, zato ste ga i osvojili. Sto se lige tice - razlika je bila skroz realna, prema vidjenom u prvenstvu i jos mnogo vise prema pokazanom u Evropi.

Cubaka

pre 1 godinu

Ko jos tera trenera i pravi cistku u ekipi posle osvojenih 98 bodova u prvenstvu i igranja finala kupa. Mozda jedino u slucaju da taj koji pravi cistku zna da ti bodovi nisu osvojeni na terenu.

cccc

pre 1 godinu

Fan fekt: Milan Borjan dao više golova od Lazara Markovića u domaćoj ligi. Golman dao više od bivšeg talenta Liverpula i repStativca. Plaćenog 25 miliona evra.
Posle se čudimo što ne igramo Euro 20 god.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Onoliko koliko si zaradio, toliko možeš i da se pokažeš na fudbalskoj pijaci. Kada ti država TRI puta pomaže da budeš na nuli i još na te milione eura ti zafali još "tričavih" 250 000,gde opet država pomogne i ti na sve to hoćeš bolji tim!? Pa, na osnovu čega se stvara ideja da ima boljih i jeftinijih od Lole, Markeca, Miljkona,...? Sa velikim dugom, gde država non-stop refinansira ovaj tim je odličan, što je i potvrdio njihov istorijski rezultat u Evropi. Dalje i bolje taj klupčić nema u svojoj istoriji, a tastatura navijači nezadovoljni!? Cirkus od gromade!

Che

pre 1 godinu

Dobro upamtite reči jednog našeg trenera iz omladinskoh kategorija. "Svaki igrač koji ima više od 23 godine da nešto vredi nebi igrao u Partizanu ili Zvezdi."

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

A Rikardo, Natho i Menig? Pa oni su ostali na proslavi.
(Pr, 27. maj 2022 11:52)

To bih prvo oterao. Zauzimaju mesto majstorima.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Karma je to. Pevaše zajedno sa istim ovim trenerom pre 10ak godina onu tužnu pesmu posle derbija u svlačionici i evo kako se vraća...

Бобан

pre 1 godinu

Треба форсирати младе играче из своје школе, не улагати паре док не прође све ово јер од титуле свакако нема ништа до даљњег...

Kad ako ne sad?

pre 1 godinu

Nadam se da uskoro dolaze:

- novi predsednik kluba
- novi generalni direktor
- novi sportski direktor
- novi šef stručnog štaba
- 10-11 vrhunskih domaćih i 4-5 stranih igrača

Nadam se da od igrača iz prvog tima ostaju samo:
Urošević, Zdjelar i Terzić.

Napred Srbija

pre 1 godinu

Iz navijackog ugla, i da nemam mozga k'o sto imam, mogao bih sad da pisem da bi bilo dobro da ostane prolupali Stanoje i prevare od igraca Markovic, Jojic, Smiljanic, i Zvezda ce dominirati jos dugo. Ali gde bi to Zvezdu vremenom dovelo? Pa, dovelo bi do toga da se zadovoljavamo domacim titulama i stagniramo i zavaravamo se da smo mnogo mocan tim, a u Evropi pocnemo i mi da gubimo od nekih flora i fauna. Sto se na kraju krajeva desilo i samom Partizanu pre 10-15 godina kad se ozbiljno radilo na tome da se na Zvezdu postavi katanac. E zato kazem, nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Odlican je posao oterati Stanoja i ove dunstere. Sto se tice zamena za igrace, voleo bih da vratite Skuletica, jedan od najboljih koji je igrao za vas u poslednje vreme, a trener Marko Nilolic bez konkurencije. Pa da gledamo derbije sa rezultatima 3:3, 4:2, 1:3 gde prsti na sve strane, a ne ovo sto gledamo. Ajde ovaj poslednji je izuzetak, tri lepa gola, svi iz igre. E to bi trebalo da bude model. Takodje podrzati jaku Vojvodinu, Radnicki, Spartak, Cukaricki, TSC koji nisu u nikakvim kombinacijama sa vecitima. Vremenom iz takve lige i takvih derbija Zvezda i Partizan pravili bi takve rezultate u Evropi da mi to sad ne mozemo ni da zamislimo. Verujem da bi oba tima mogli da se dokopaju prvih 30, sto bi donelo ogromne beneficije ne samo njima nego i ostalim klubovima iz Srbije.

miš

pre 1 godinu

Ostavite Miljkovića ljudi, pa imamo li boljeg desnog beka? Svaka čast za igru u odbrani i trud, opet bolji nego lutovac i živković. Možda bi trebali sa tri pozadi ppkušati onda, i igrati sa ofanzivnijim igračina po strani…

tom pus

pre 1 godinu

Dobro upamtite reči jednog našeg trenera iz omladinskoh kategorija. "Svaki igrač koji ima više od 23 godine da nešto vredi nebi igrao u Partizanu ili Zvezdi."
(Che, 27. maj 2022 12:04)

Zahvaljujemo

od kada ja to pričam

Mito

pre 1 godinu

Napokon nešto pametno što se tiće kluba. Okrenite se klincima, uz jednog ili dva iskusnija. Neke ranije uprave su se ogrešile o te igrače, koji su danas višak, i da bi pare strpale u džep, poslali su ih u inostranstvo prerano. Klinci su lutali, klubovi koji su ih dobili za male pare (milion je malo, ako pojedini igrači zarađuju milion i više mesečno), a forsirali su igrače koji su skuplje plačeni. Ovi naši igraći kojih se sada Partizan odriće, bili bi i kao ljudi i kao igrači spremniji za međunarodnu scenu, izgradili bi imidž u svetu fudbala i treneri se ne bi lako mogli igrati sa njima i forsirati možda slabije igrače iza kojih stoji neko i pozamašnim sumama podstiće trenera da njegov pulen igra.Zašto su Piksi, Dejo, Mijatović, Mihajlović, Prosinečki, Boban i da ne nabrajam bolje prošli, jer su bili ličnosti kada su otišli u inostranstvo. S poštovanjem

Masariko

pre 1 godinu

Zdjelar
Miletić
Lutovac
Svi golmani
Holender
Markec
Onaj visoki mladi napadač što ni za šta ne služi
Miljković
...

Svi oni treba da idu.
Jedino dobre partije pružaju:
Natho
Rikardo
Urošević

tako je!!

pre 1 godinu

zašto čistka? Stalno ste bolji, oteto vam je sve, nepravda, samo treba biti strpljiv, isti dobar tim će biti šampion...i sada, svi odoše, svi oterani?
Ko stiže? Gvardiola,Klop?

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Ova najava ovih "čistki" u Partizanu ide u pravom smeru, to ja kao veliki zvezdaš mislim. Svi igrači koji su pomenuti u ovom tekstu koji bi trebalo da uskoro napuste Partizan nisu pokazali apsolutno ništa vredno na terenu i Partizan zaista treba da im se zahvali na dosadašnjoj saradnji i otpusti ih. Naravno dosadašnji trener Stanojević je već juče posle poraza Partizana od Zvezde u finalu Kupa Srbije podneo ostavku i napustio klub što je potez u pravom smeru jer ni on nije opravdao očekivanja kluba i navijača u prethodnoj sezoni. U klubu od sadašnjih igrača treba da i dalje ostanu tek nekolicina njih na čelu sa Nathom koji je odličan igrač i može biti pravi lider nekog novog Partizana u sledećoj sezoni. A svima ovima sa spiska u ovom tekstu treba se zahvaliti na saradnji i otpustiti ih. Dovesti iskusnog trenera koji će zameniti Stanojevića i njegovo kukanje i odbijanje da preuzme odgovornost za poraze i neuspehe i koji će odgovorno prići poslu i vratiti Partizan na put uspeha. Na čelu sa novim odgovornim trenerom i Nathom kao vođom i kapitenom Partizan ima izgleda na vraćanje na trofejne staze.

Rocky

pre 1 godinu

Ako ovako dobri igrači odlaze šta da se očekuje od Partizana naredne sezone.
Kako će crno-beli nadoknaditi odlazak Markovića,Jojića,Smiljanića,Obradovića?
Dok CZ pokušava da zadrži što veći broj sadašnjih igrača,kod Partizana se nazire potpuno drugačija namera.Videćemo koliko će promena sastava Partizana,koja se najavljuje,doprineti da Partizan bude bliži osvajanju trofeja naredne godine.

nikola1989

pre 1 godinu

Kad se samo setim vas novinara kako ste ove ispušene muštikle najavljivali prošle godine. Hahahaha
„Bomba u Humskoj, partizan doveo ogromno pojačanje, eksplodirala nuklearna bomba itd.“
Hahahaha, sahranismo ih

BG 1958

pre 1 godinu

Pod hitno postaviti: novu upravu,novog sportskog direktora,trenera te raskinuti ugovore sa većinom igrača prvog tima.Vremena je vrlo malo i već danas po tome treba početi raditi.Što se tiče trenera,samo:Paunović,Nikolić,Jokanović i Ivić dolaze u obzir,jer drugi još nisu spremni preuzeti taj vrući krompir.NAPRED PARTIZAN.

ford

pre 1 godinu

@rade74
Kad ce Ilijev da podnese ostavku!?
Pa nikad,ne razumem zašto uopšte i postavljaš takvo pitanje,realno!
Meni kao Ciganu to i odgovara,žao mi je i za Stanojevića jer su nam oni ljudi završavali posao.
Nisam od fele koja će nakon trijumfa da mrcvari protivnika,da mu natrljava na nos.
Sami ste krivi zašto niste bili bolji kad je bilo najpotrebnije već potpuno suprotno!?
Alibi 'nisu nam dali' ne znam ko od vas stvarno shvata ozbiljno,jer plus pet nije +25,jedan kiks i jedan direktan i gotovo.
A da bi mi bili bolji trebate nam vi mnogo jači,i vi ostali,jer naš fudbal je duže vreme uvreda za inteligenciju i kad banda sa obe strane počne da priča kako su eto finalisti dva od tri euro takmičenja nas izbacili na tom putu,inače da smo mi bili u finalista,kakva Roma,kakav Ajntraht,pa ugazili bi ih,jel da!?
Strašno je kako nas prave budalama i stvarno ne znam zašto sam povremeni mazohista pa ispratim nekad,znajući da em što gubim vreme em se iznerviram gledajući svoj tim.Da je juče umesto Partizana bio neko kvalitetniji pa kakvo bi to rešetanje bilo,izadješ da celo poluvreme braniš jedan gol kao Roma preksinoć,meni je to bilo nerealno.
Želim ja titule,sve,uvek,ali kada ti na kraju kažeš-bilo je pakleno,najslađe do sada,teški i tvrdi protivnici,svaki bod je kao kuća,e to je zadovoljstvo..
Kucam i počinjem da se nerviram,debil.
Pozdrav svima uz nadu da sledeća sezona neće biti tolika klanica jer donosi direktno LŠ,a ovi naši se poubijaju i ovako tek po navici,šta me briga,neće mom klincu niko glavu da odvali,već tvom,pa šta mi teško?
Ne znam drugari,ali nije dobro.
Svi se pokrivaju nekim ino uspesima što je dobro,naravno,ali oni nisu plod sistemskog i planskog rada već posledica neke trenutne jake energije.
A ja i dalje kucam,debilčina.
Do sledeće sezone pozdrav.

nema ovde leba

pre 1 godinu

Kancer u Partizanu se zove Vučela a kome to nije jasno taj je ili slep ili u nekakvoj kombinaciji sa dotičnim trećeg nema.

ajodhebite vise

pre 1 godinu

Lalatovica,makar poslati ponudu,potrebna nam je njegova energija i posvecenost ekipi.
(Ivan87, 27. maj 2022 13:18)
sto on, pa da izvede opet na derbiju decu u zvezdinim dresovima valjda?!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ja zaista ne znam zašto ljudi veličaju Natha? Čovek je već star igrač. Pored toga, čovek jednostavno nema snagu. Na terenu već posle 30ak minuta izgleda kao da će mu duša na nos izaći. To više ni ovde ne prolazi, a ne u Evropi.

Milo

pre 1 godinu

Nezna se koje gori od kog! Ovog miletica nemogu ocima gledati, ali glavno da ima neke tetovazice. Holander, covek koji nema nikakav ucinak sve neki dribling u prazno i nista vise od tog. Jojic lol

azot

pre 1 godinu

Najveći rez treba da dobije uprava!
Pa kako ih nije sramota prazne su tribune samo plaćenici dolaze da vas gledaju!
Ispade da se fudbal u Humskoj igra samo za njih i njihovu kradju.

rke koke

pre 1 godinu

Demoliranje čuvene partizanove dece koja se redovno vraća sa 27, jer čuvena škola.

Šta učini Katai, razjuri sve dunstere na biro.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bitno da vam je Vučelić tu. Naravno, i nama Terzić. Doduše, ovaj naš je samo lopov, koji je i pikao loptu. Vaš je zlo. Teško objasniti zaluđenim balavcima rođenim posle 2000-te.

Nemke

pre 1 godinu

E moj Partizane dok je ove uprave nema nama trofeja ni u snovima. Kakva bre crna cistka od 8 igraca njih 5 imaju ukupno 90 minuta za godinu dana. Treba menjati one koje igraju a ne doprinose. Markovica i Jojica svakako pustiti da idu. Od trenera ce mnogo zavisiti ali o ljudima o kojima se pise kao kandidatima mogu samo da kazem ne dao nam bog da oni dodju. Napred Partizan!

Šomi

pre 1 godinu

Sve mogu da shvatim ali da Lutovac igra u velikom Partizanu,e to ne mogu da shvatim.. Onog malog Jovica takodje oterati iz kluba,veze nema.. A sto se uprave tice,svasta bih napisao ali znam da mi ne bi objavili

GENIje

pre 1 godinu

Sta treba da se desi da aktuelna uprava napusti nas voljeni Partizan??? Poluigraci preplaceni,uprava namirena,placenici na tribinama zadovoljni,Zvezda spokojna,bivsi veliki igraci Partizana nemo gledaju propadanje jer nece da kaljaju svoj obraz sa postojecim gov...ma!ZNACI NEMA POTREBE ZA BILO KAKVIM PROMENAMA...

boki

pre 1 godinu

Prvo cistka u FSS odatle pocinje nerad .Navijaci su zeljni pravog fudbala.Izbaciti iz fudbala politicare tajkune i mafiju i dovesti na celo FSS coveka koji se zavesti red u fudbalu

boki

pre 1 godinu

Prvo cistka u FSS odatle pocinje nerad .Navijaci su zeljni pravog fudbala.Izbaciti iz fudbala politicare tajkune i mafiju i dovesti na celo FSS coveka koji se zavesti red u fudbalu

Djordje Stanojevic

pre 1 godinu

Partizan je za veliki reset ali bez privatizacije sve je to sipanje iz supljeg u prazno.
Partizan je po 'deobi plena' pripao SPS mafiji i to je to inace sto se ciscenja tice prvo komplet uprava pa komplet JUG pa 90% igrackog kadra, ostaviti ova dva tri omladinca sto su se prilljucila prvom timu i na njima graditi buducnost a ne gledati cim napune 19g da se pakuju za Fiorentinu i sl.
Ponavljam sve su to kozmeticke promene dok se ne uvede privatizacija ovih kancer tzv sportskih drustava a toga nece biti skoro dok je ove vlasti.

Mire

pre 1 godinu

Inače juče ili pre neki dan odloženo je ročište na sudjenju Terziću. I tako 5 godina, čeka se da zastari.
I zašto svi pišu o beogradskim divovima,, Partizanu i Zvezdi? Šta je s mojim OFKom, jedinim pravim beogradskim klubom koji je otišao u sunovrat aktivnostima istog Terzića? Ko će tom klubu da oprosti dugove i ubrizga pare?

pfc

pre 1 godinu

Samo 7? Ispade da su Miljković, Vujačić, Saničanin, Jevtović, golman Stevanović itd neka klasa pa trebaju da ostanu. Plus pokojni Fejsa od milion i dvesta. Njega čekamo da prođe još jedne pripreme i kao nov zaigra.

Edward SanchezA

pre 1 godinu

Kad pogledas igracki kadar smuci ti se, to su igraci koje ne mozes na FM igrici prodati. Stanojevica vidim kao dobrog trenera ali se prosuo kvalitetno sa bezveznim izjavama, ponasanjem a bome i selektovanjem igraca

Ио соно..

pre 1 godinu

Највеће зло Партизана је управа. Вучелић, некадашњи Милошевићев потрчко који нас је сахранио у свим сегментима, и овај Вазура. Ја не знам како да опишем то биће, да ли је развијени хомо хабилис шта ли је?!

dule

pre 1 godinu

A za koji klinac će im i njih dvojica na kraju kada prvi treba da lete iz kluba.
Smešna selekcija pa da li imaju oči.
Ilijeva pod hitno najuriti obzirom da njemu samo bombe pristižu u prelaznom roku .Smejurija...

NijeBitno

pre 1 godinu

Idealno bi bilo kada bi cela uprava napustila klub prvo i umesto njih dosli npr Mijatović,Paunović,Jokanović i slični ali to je već nemoguće jer nisu idioti da se upliću u nas fudbal.
Bukvalno bi ostali Rikardo,Mening i Zdjelar kao rezerva,i golmani,to je to. Ali ni to nije moguće jer je pokradeno i uništeno sve već od strane gore navedenih.

Плави папагај

pre 1 godinu

Šta kaže Ivica Ilijev, po potrebi sportski direktor,a po potrebi čovek koji želi da pomogne Partizanu? Sprema li se još bombi? Garantuje li za još nešto osim za nesrećnog Ožegovića?

Titi

pre 1 godinu

Bolje pitanje je ko da ostane?
Zdjelar, Vujačić i Urošević su takodje limitirani ali ipak nešto bolji od ostalih i pokazuju veliku zelju kada igraju.
Rikardo kada bi ostao bilo bi super, jedini kršteni fudbaler. Natho je to bio, ali ove sezone je bledunjav, ima i godine. K.Menig isto nije los za nas, da budemo realni. Nismo Real. Barem je brz.
Milanovanovic, Terzic, Jovic, Bazdar i golman Popovic da ostanu i da gledaju da ne zavrse kao L.Pavlovic.

Ostali svi dovidjenja. Markovic,Jovic,Miljkovic, Obradovic, Sanicanin, Miletic… Bukvalno niti jednu jedinu pozitivnu stvar nismo imali od njih ove sezone.

Nemanja

pre 1 godinu

Svi odose samo se Vazura, Vucela i njihova bulumenta parazita ne pomeraju iz fotelja... Da se negde sabere koliko su oni licno direktnih troskova napravili klubu, dosli bi do milionskih iznosa (u evrima), a da ne pricamo ostale malverzacije na crno, ugradjivanja u transfere, zaposljavanje nekompetentnih ljudi ("trenera") u fudbalskoj skoli itd. Da se razumemo, cistka nabrojanih igraca je potpuno opravdana. Neko bi cak trebao i da odgovara za dovodjenje pojedinih po previsokim troskovima plate. Ali, sistem je ovde kljucam problem jer on vise ne postoji. Od kluba sa stabilnim i uredjenim sistemom, Partizan je dosao do toga da su mu najvisi funkcioneri potpuno nedorasli funkciji, a da je nekima to cak i prvo pravo radno mesto. Naravno, lako je baratati tudjim parama bez trunke odgovornosti. Pozdrav za prave navijace Partizana, koji svoju ulaznicu posteno kupuju i koji Partizan vole iz srca (i iz svog dzepa), a ne samo kada im se uplate pare, pa ga "vole" po narudzbini.

no pasaran

pre 1 godinu

i ostace sposobna uprava koja nema ni promil.krivice za ovo sve.vodis firmu sve unistis i dalje vodis firmu bez ikakvih konsekvenci...samo u srbiji.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

partizan ima upravu nesposobnu da plati 250.000 evra pa mora fss da pozajmljuje....nesposobnu da se za sve ove godine licno bogati, nesposobnu da dovede jednog sponzora, sve lopov do lopova....drzava ih je tu postavila I STA CEMO SAD?

navijaca vise nema, poneki na jugu placenik poneko zaluta na istok i zapad 1000 ako dodje super.....klub je unisten, nacisto....nemamo vise igraca kome da prodamo, evo iz ove sezone nikog....najgore mi kada novinari moraju da hvale mlade da bi ih vazure prodale a vidis da imaju dve leve...mali lazar pavlovic, jovic, milovanovic...pa toga ima po patos ligi koliko hoces.....
ne ocekujem nista bolju ni sledecu sezonu, od evrope tek nista, jer smo krs....dovescemo opet neke penzose da bi ovi ilievi sa njima delili ugovore....

smeh

pre 1 godinu

Zar je moguće da posle Stanojevića puštaju i Smiljanića? Kuda plovi ovaj brod kada takvi "mozgovi" tek tako idu iz Partizana? Ne verujem dok "bombaš" to ne potvrdi.

Realno

pre 1 godinu

Čitam komentare,pažljivo.
Kažu nema boljih igrača,koliko para toliko muzike itd.
Pogrešno.Ima dosta dobrih igrača u Srbiji ali nema ko da skautira,da vidi.Nema krštenog trenera da radi sa tim igračima.
Lako je biti alibi trener,izvesti na teren neka „poznata“ imena koja na terenu ne pružaju ništa i kriti se iza njih.Mladim i talentovanim igračima se ne daje prava šansa.
Od stranaca dovesti jednog ili dvojicu koji prave pozitivnu razliku na terenu.Trenirati,trenirati i igrati fudbal a ne hrkljuš.
Druge nema.

Football manager

pre 1 godinu

Ma svi u paketu sa upravom napolje,pa sve iz pocetka novo rukovodstvo novi tim pa sta Bog da,gore od ovog mislim da ne moze

Mile0407

pre 1 godinu

Dobro da Miljkovica ostavljaju, sibicari! Lolu niko i ne spominje, mozda covek i ne dolazi na treninge pa ga zaboravili. Spakujte i Ilieva sa njima, tvorca svih bomba transfera na kojima klub gubi silne pare jos od njegovih pocetaka.

Igi

pre 1 godinu

У свакој нормалној земљи одлази управа . Ако она не оде нема потребе да пратим фудбал . Да играмо бундеслигу славио би ово као успех. Али играмо линг-лонг

Влада

pre 1 godinu

Јел остају Вазура, Вичела и Илијев? То је питање свих питања. Све остало ме не интересује.

Utin

pre 1 godinu

Standardna prica partizana, mada i zvezda je tako dok joj islo lose.

Jos jedna losa sezona, cistimo sve sa jakim ugovorrima, okrecemo se klincima. I onda pocetkom jula ide bomba, vraca se tipa tawamba, za ugovor od 900000 gde pola ide vazuri. Igrace neku evropu toliko ce Bog pomoci uzece se tu neki milioncic taman za novo dzip. Drzace neki raskorak sa zvezdom i onda ce opet izguviti titulu, a mi cemo se tesimo kako je top sto smo pobedili anortozis. Vec 30 godina ista prica

Hej

pre 1 godinu

Sumu ste oterali zbog nezalaganja ili cega vec a ostavili sve majstore fudbala koji kao "ginu" na terenu... Pa taj Suma,kakav je takav je, covek vredeo duplo vise od ovih sto su se vratili u Partizan cisto da uzmu jos koju kintu uz minimalan napor. Ali pametni su oni jbt. Smiljanic covek sedi na klupi, nije usao minut da igra a prima platu. Lezi lebe da te jedem. Pa gde ces bolje. Jojic covek dosao da odradi ugovor,tacno se vidi. 31 godinu ima, odigra jos 2 godine negde i karijera gotova. Ali nisu krivi oni sto su dosli nego onaj ko ih je doveo.Sve same veze i kombinacije. Zato se i gubi od Flore, zato nema navijaca itd. Ja sam svaku Zvezdinu utakmicu kuci isao na sever, i one godine kada su igrali Krneta,Mikic i kompanija odmah sam prestao.Ko jos lud ide da gleda igrace od menadzera i kombinacija. Tako je sada i u Partizanu. Veliki pozdrav od realnog navijaca Zvezde koji se nekad bavio fudbalom.

Pero

pre 1 godinu

Јел остају Вазура, Вичела и Илијев? То је питање свих питања. Све остало ме не интересује.
(Влада, 27. maj 2022 12:31)

Naravno da ostaju. Ionako njih plaća Terzić i dokle god je tako oni će biti tu. Na jugu plaćenici i još po neki zalutali entuzijasta na ostalim stranama tribina. Tuga velika.

zoran

pre 1 godinu

Nije problem trener nego tandem Vucelic, Vazura a njih niko ne dira jer plaćaju vodje takozvanih navijača i tako drže svoje fotelje.

Zorz Vea

pre 1 godinu

Kako kažu "kraj rata su dočekali samo mrtvi"...sada je kasno za čistke. Šteta je nenadoknadiva.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela SRbija !

Ključno

pre 1 godinu

Nadam se da uskoro dolaze:

- novi predsednik kluba
- novi generalni direktor
- novi sportski direktor
- novi šef stručnog štaba
- 10-11 vrhunskih domaćih i 4-5 stranih igrača

Nadam se da od igrača iz prvog tima ostaju samo:
Urošević, Zdjelar i Terzić.
(Kad ako ne sad?, 27. maj 2022 13:05)

A zašto navijači ćute?

Deki89o

pre 1 godinu

Kako se samo ukrstaju putevi Partizana i Lalatovica. Oseca se u vazduhu.
(Misko, 27. maj 2022 13:20)
Gresis. Dovode oni Sašu Ilića za trenera.

DelBoy

pre 1 godinu

Apsolutno nepotrebno kritikovanje Stanoja i uprave, posle najuspešnije sezone protekle decenije. Sezona za nezaborav: u LL ligi bez poraza, sve pobede i samo dva remija, finale kupa, proleće u Evropi sa najvećim renkingom ikada...
Problem je samo što postoji Zvezda. A za to nisu krivi ni uprava ni Stanoje. Šta treba da radi uprava Dortmunda što postoji Bayern?
(SrbEUin, 27. maj 2022 17:03)

U kom takmicenju vam se desio poraz od Zvezde 2:0? :)))

Слобода медија

pre 1 godinu

Господо шта каже Влада? Партизан је државни клуб, ако дају новац пореских обвезника,када ће ванредна седница Владе да виде где се новац загубио? Ко ће да нас представља у Европи? Овакви мрка капа!

petar markovic

pre 1 godinu

dobro je da su uspeli da zadrze miljkovica. niko i niko su se borili da ga dovedu, ali partizan je ipak odoleo nepostojecim ponudama i zadrzao igracinu

phrm

pre 1 godinu

Ova uprava je zlo.
Nema tih losih reci kojima bih opisao garnituru.
4 derbija nismo bili blizu pobedi, trener kuka izgubio namestenu titulu, klub duzan milione a prodali desetine igraca za mnogo miliona.
Blam i sramota.
U Evropi smo se provukli u grupu pukom srecom a onda je sve doslo na svoje. Fejnord nam je pokazao da smo 4. liga trenutno.
U sred Beograda onakvo izivljavanje.
Igraci koje je Stanoje pre 10 godina dovedeni da budu nosioci igre a ono malo sto je valjalo rasterano.
Jos jednom kazem - ZLO.

matori

pre 1 godinu

Ćuti , dobro je ! Ja pomislio da ne odlazi Vučela? Da nije podneo ostavku iz moralnih razloga? Skroz zaboravih da taj morala nije u životu imao!

darko

pre 1 godinu

Klub neće trpeti finansijske posledice rastanka sa pomenutim igračima, s obzirom na to da im ugovori ističu ovog leta.

zanimljiv nacin da se posmatraju stvari... mislio sam da klubovi prodaju igrace.

rrr

pre 1 godinu

Ne brinimo doćiće novih 10 povratnika.
Braća Šćepovići, Raća Petrović, Ninković, Aksentijević i slični čekaju kao zapete puške.

Vukša DB

pre 1 godinu

Ma da bre ništa bez miljka on je najbitniji dani alveš, a uprava da razmisli o odlasku možda? Ako imaju i malo časti i obraza

realan zvezdas

pre 1 godinu

Sad kad se dovede gomila polu igrača, koje novi trener treba da uklopi u neki sistem, za što kraće vreme... To mi već deluje kao nemoguća misija. Para verovatno nema, da bi se kupili provereni i dobri igrači. Ali ste sami krivi za ovo sto vam se dešava.M nogo su krali svi koji su bili na čelu Partizana.
Imali ste trenutak kada ste igrali Ligu šampiona, kada ste prodali gomilu igrača za dobre pare(Kežman, Tošić, Savić, Ljajić, Mitrović, Milenković, Marković Fejsa...) Tada ste trebali da stvarno napravite iskorak ka Evropi i postanete ozbiljan klub. Nešto kao zagrebački Dinamo. Ali niko nije imao neku viziju. Sve se svodilo na to da jedino budete ispred Zvezde.
SAD jedino može da vas spase neka jako talentovana generacija omladinaca koja bi se pojavila u prvom timu.
I sasvim nova garnitura u upravi
.

fenomen

pre 1 godinu

Ove što ne valjaju oterace ili pustice za dzabe tj za oprost dugova a Natko, Rikardo, Menig i ako ima jos neko da nečemu valja ce otici sami.

mandrak

pre 1 godinu

evo kao original romale,pitam grobare,koja je uloga ivice ilieva?
znam da je podneo ostavku na mesto sportskog direktora ili sam ja u zabludi? jel moze neko da mi pojasni? ali ozbiljno

Tormund

pre 1 godinu

Svi odose samo se Vazura, Vucela i njihova bulumenta parazita ne pomeraju iz fotelja... Da se negde sabere koliko su oni licno direktnih troskova napravili klubu, dosli bi do milionskih iznosa (u evrima), a da ne pricamo ostale malverzacije na crno, ugradjivanja u transfere, zaposljavanje nekompetentnih ljudi ("trenera") u fudbalskoj skoli itd. Da se razumemo, cistka nabrojanih igraca je potpuno opravdana. Neko bi cak trebao i da odgovara za dovodjenje pojedinih po previsokim troskovima plate. Ali, sistem je ovde kljucam problem jer on vise ne postoji. Od kluba sa stabilnim i uredjenim sistemom, Partizan je dosao do toga da su mu najvisi funkcioneri potpuno nedorasli funkciji, a da je nekima to cak i prvo pravo radno mesto. Naravno, lako je baratati tudjim parama bez trunke odgovornosti. Pozdrav za prave navijace Partizana, koji svoju ulaznicu posteno kupuju i koji Partizan vole iz srca (i iz svog dzepa), a ne samo kada im se uplate pare, pa ga "vole" po narudzbini.
(Nemanja, 27. maj 2022 11:47)
Potpuno se slažem, i to kao veliki zvezdas. Iako uzivam u pobedama i trofejima, nije mi zelja da se vi ugasite i da vas dobijamo "poluzive", sto ste vi nama zeleli i opevali svojevremeno. Mnogo je veci merak da vas bijemo kada ste kvalitetni. Mada je merak i ovako, kada se trener i kapiten, pa i zamenici kapitena Markec i Urošević loze kako vam je nešto ukradeno. A ukradeno je na Marakani, da vas nismo dobili ove dve utakmice nista ne bi smo osvojili. I kada ista trojka prva izadje sa terena umesto da ispostuje fer plej. Potreban vam je ozbiljan remont, al pocev od vrha, Vucela i Gmazura vas kanale.

grobar1

pre 1 godinu

Miljkovic obavezno da ostane,pa ko da nas uveseljava kad odu ovi invalidi,vidite ima li gde Fejse i Bajbeka,mozda ih pronadju bar u kaficu pored stadiona

sebastijan

pre 1 godinu

nikakva igra bez ideje, bez kratkih pasova, nemamo sredinu a napad ne ucestvuje u igri, daleko su jedni od drugih a to ne krasi nas partizan jednostavno vreme je za promene...
lose igre partizana i sa slabijima bez obzira na pobede...partizan nema igru
kao sto je to nekada bilo a i stari igraci nemaju snage za igru i to je too.
Neka dovedu igrace koji ce igrati fudbal za nas koji volimo partizan
pa i ako izgube nema veze ali neka pokazu da se igra fudbal vise oslonca na mlade fudbalere...Natko je dobar igrac ali nema snage za 10 min..
rekonstrukcija tima pa sve ispocetka
pa kako bude...

Darco

pre 1 godinu

Čekajte, pa nećete valjda otpustiti Lolu Smiljanića? Takvog šereta i igračinu, koji nije imao sreće da se dokaže. E baš šteta, sad će vam otići u Čelzi ili tako neki klub mnogo manji od Partizana.

zvezdaš

pre 1 godinu

zanimljiv nacin da se posmatraju stvari... mislio sam da klubovi prodaju igrace.
(darko, 27. maj 2022 12:05)

A, ne, prodaće onog malog što nam je dao gol juče, ovi su čist rashod.