Fudbal 491

Četvrtak, 04.11.2021.

19:30

Autogol Kange presudio – Zvezda poražena uz dva isključenja

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su na svom terenu od Mitjilenda 1:0 (0:0), u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope.

Autogol Kange presudio – Zvezda poražena uz dva iskljuèenja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

491 Komentari

Sortiraj po:

Petar Jokić

pre 2 godine

U Zvezdi prvo treba menjati Upravu, pa trenera. Dejo je bio odličan igrač, al' kao trener je zero. Prvo je neprimereno forsirao onog Falčinelija. Zlobnici tvrde da je to zbog para. Nisam siguran, ali sumnjivo jeste. Drugo, Stanković ili je slep, ili budala. Koliko puta je ostavio igrača s žutim kartonom dok ne dobije i drugi? U Zvezdi vše nije pitanje kako protivniku uzeti loptu bez faula, nego bez žutog, ili crvenog kartona. Treće, Gelor Kanga je poznat po egzibicijama (hvatanje za onu stvar) i mngo puta je kao napadač zardio žuti karton. S druge strane, istina je da je dao mnogo golova za Zvezdu, al' ostaće upamćen po evro-golu u Borjanovu mrežu. Na kraju da kažem ja Zvezdu volim i za nju navijam više od 60. Još me greju uspomene na Boru Kostića, Rajka Mitića i Dragoslava Šekularca, ali i na Darka Pančeva i Roberta Prosinečkog. I na samom kraju, čudi me da iz Zvezde još nisu našli onu budalu koja je sramno vređala Zlatana Ibrahimovića. Poslednje vesti govore da je iz publike neko pogodio tvrdim predmetom pomoćnog sudiju. Tu dileme nema Zvezda će sigurno novčano biti kažnjena, a možda i zabranom igranja ne bez publike, nego na teritoriji Srbije. Čemu sve to? Gledao sam utakmicu na TV i jasno se vidi da je Degenek rvačkim zahvatom na ivici šesnaeterca zaustavio protivničkog igrača. Dakle, ja sam zvezdaš, nisam ciganin (glup termin) i nsam pristrasan kao partizanovci (grobari opet glup termin) koji kad izgube od Zvezde sa 3 razlke pričaju da su bili bolji, a kriv im sudije?!?

Sir Oliver

pre 2 godine

Nema tu šta mnogo da se filozofira i priča. Ljudi su jednostavno bolji od nas, to su pokazali u obe utakmice, i potpuno je u redu da nas pobede. Na nama je da pročešljamo naše redove i da vidimo za je igrače se daju toliki novci, ko to bira i odlučuje, ko nam je u pbulici problematičan. Nismo nikada saznali ko je vredjao fudbalsku legendu Zlatana Ibrahiimovića, koji je GOSPODIN čovek, i najstrašnije izbrukao ne samo našu Zvezdu, nego i celu Srbiju. A sedeo je u loži. Dok su nam takvi u loši, i dok ne pohapsimo ove koji su gadjali sudiju, slaba vajda. Bolje da ispadnemo nego da se brukamo. A onda da smenimo neznalicu Mrkelu, Terzu i koga još treba

ALEKOVE PUDLICE

pre 2 godine

Класичан пример утакмице где екипа победи саму себе. Све што смо могли да урадимо да изгубимо: црвени, кикс, аутогол - урадили смо. Ови везе немају, не би га дали сами до прекосутра. Бржи су дупло од нас али памети слабо имају. А ми... Не памтим да су Катаи, Иванић, Бен и Канга, сва четворица заједно, овако очајно одиграли. Сва четворица за оцену НУЛА! Ниједну једину добру ствар урадили нису! Буквално ниједну!
(veliki strumf, 4. novembar 2021 22:55)..Pa nista ,onda da vam upisu tri boda,jer ste pobedili..

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Juče sam napisao da je Kanga nije igrač koristan za Zvezdu, ali niste to objavili. To je nedavno govorio i Karasi. Zašto ga stalno hvali komentator za vreme utakmice nikom nije jasno
(stiven k., 5. novembar 2021 08:26)

Komentator je bolid koji dozivljava ekstazu kada Zvezda spoji dva pasa na svojoj polovini. Izraze "brilijantno", "fantasticno", "fenomenalno" upotrebljava za ocajnicka uklizavanja i blokade suta u zvezdinom sesnaestercu. Da nema slike, mislio bih da Zvezda gazi protivnika a ne da je ugazena ko feces na trotoaru.

deki

pre 2 godine

Mi smo kao klub kao tip koji se pumpa steroidima,mišići mu napumpani a kad ih pipneš prodje ti prst kroz njih. Ništa u Zvezdi ne štima, Terzic i Mrkela su nas doveli maltene do stečaja igrački kadar loš, i Bragu i Ludogorec smo dobili na sreću.U domaćem prvenstvu, masu utakmica smo dobili na navlačenje koje od kako je uveden VAR više nije baš tako moguće. Igrači kao banditi niko se nije vakcinisao pa imamo stalne probleme sa koronom. Katai zbog toga nema snage, juce ga izvodi u 63. minutu, on ne može da stoji na nogama. Navijači kao krava koja da 20 litara mleka i lupi nogom i sve prospe, zbog onog juče na kraju čeka nas nova kazna a mi ionako ne znamo gde smo šuplji

Sisaj Zvezdo

pre 2 godine

Nije vam ovo srpska ping - pong liga gde su utakmice unapred resene u vasu korist kao i kod vasih crno belih komsija, dokaz da je srpski fudbal odavno dotakao dno !

Branko Mitrovic

pre 2 godine

Ne mogu da shvatim da Zvezda godinama drzi Gobeljica sa kojim nesto nije uredu. Jer kako je drugacije objasniti njegovo ponasanje? Ocigledno je da su njegovi problemi u glavi. Kako je moguce napraviti onakav primitivan faul na ivici sesnaesterca u situaciji kad su jos tri zvezdina igraca obezbedjivala protivnickog. Zatim drugi zuti. Zar je moguce da igrac moze sebi da dozvoli da reaguje onako nekontrolsano i bezumno. Tu nema pomoci kod njega. On to ne vidi i sumnjam da to moze nauciti i ispraviti.

Povidon

pre 2 godine

Vidim da je opšta pljuvačina po Zvezdi sada. A da nismo malo poleteli u nebo? Jel smo mi to postali Real pa je poraz od danskog šampiona sramota? Pa i Real zna da izgubi utakmicu u kojoj je favorit a mi to ipak nismo protiv Midtjilanda. Ova grupa je izjednačena, svako svakog može da pobedi. Jeste Braga malo iznad ali ne nešto puno. Otkud vam ideja da smo jači od Ludogoreca i Midtjilanda? Nismo ni jači ni slabiji. Ja sam ovo napisao odmah čim je žreb završen. U ovakvim utakmicama gde su timovi izjednačeni detalji odlučuju. A ovde je odlučio Degenek lošom procenom a onda još gorom odlukom da sruši danskog napadača i dobije crveni. Ogromna greška.

Vlada

pre 2 godine

Sve ovo sto nam se dogadja je posledica losih poteza uprave.
Trebalo je od para iz LS sacuvati ekipu, kupiti kvalitetna pojacanja i igrati konstantno dobro bez obzira koje je takmicenje u pitanju.
Sansa za jednim standardnim timom za LS je propustena i ne vidim koji mi cilj sada u evrotakmicenjima imamo?
Nastavlja se prodaja mladih talenata, kupuju se losi stranci, igra se na srecu iz prekida i to je to. Nema smisla vise ovo pratiti....

Zadnjica, Gučevo, Cer…,

pre 2 godine

Realno sve je krenulo naopako od pocetka od kise pa dalje ..nije smak sveta idemo dalje ..da je bio lep dan puko bi Midtjiland ..glavu gore , jos 2 utakmice 2 pobede ..
(Igor, 05. novembar 2021 07:17)

A Danci nisu imali kišu,njima bilo suvo.Degenek povuce rukom igraca koji ga je prosao i sudija kriv,ma hajdee.

Car Dušan

pre 2 godine

Ajde što je bilo rano isključenje, klizav teren ( koji je više odgovarao njima,puni su snage!), roviti glavni igrači i još ponešto... Ali, jasno je kao dan: JEDNA OD NAJLOŠIJIH ZVEZDINIH EVROPSKIH UTAKMICA NA OVOM STADIONU - U POSLEDNJIH 50-tak GODINA!

zex

pre 2 godine

(miloš, 05. novembar 2021 08:21)
Pa koliko vi imate srece? Sinoc se Genk igrao sa vama i igrali ste u najjacem sastavu.Zvezda nije imala srece koliko sam video, cak i sa igracem manje odbranila bi gol da nije bilo one greske.Na onakvom terenu brza ekipa ima prednost sto se jasno i vidi.

Mirko

pre 2 godine

Sve to stoji da smo igrali sa igračem manje, ali ova Zvezda nije prepoznatljiva, to se vidi i u predhodnim utakmicama, nema onog zara, borbe, nema idejnih napada... Bolje smo igrali predhodnih sezona sa težim protivnici a... Al dobro uz Zvezdu uvek i kad ne ide

mister Deki, šerif od moldavije

pre 2 godine

ko zna da je Gobelja skinuo gaće pred sudijom ..možda bi tok utakmice bio drugačiji

Treba mister da mu ukaže na to da radi ono što mu najbolje ide

Nevera

pre 2 godine

Evo sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!
(Master Yoda, 4. novembar 2021 23:55)

Slazem se sa vecinom stvari koje se napisao, jedino mi nije jasno zasto spominjes sudiju? Covek je odradio posao odlicno. Crvenio karton potpuno opravdano. Svaki zuti na mestu. Cak je Rodicu oprostio cist zuti karton.

Neo@

pre 2 godine

Ova igra Zvezde od sinoć me podsecala pomalo na onaj besmisao što su čitali nekadašnji junaci u serijalu "Nikad izvini", o nekakvom izmišljenom gradu Dodž Siti sa izmišljenim junacima Pisfut Bulitom i ostalima...
E Zvezda je u onom lutkarskom pozorištu od sinoć, uspela da duplo obesmisli pojam fudbala. Em je njen pristup utakmici bio farsa, em je sva igra bila farsa i laž!
Gotovo sve loše je došlo na naplatu u poslednje vreme - pad forme cele ekipe, pad forme mnogih igrača, bolest istih, pominjanje afera u klubu, protest navijača, svaljivanje Mrkelino krivice na igrače za sve to, itd, itd... Mnogo toga na lošim temeljima je postavljeno u klubu i to nadam se odgovorni u klubu vide!

NikolaJ

pre 2 godine

U 12.minutu primljen gol je manje zlo od crvenog (možda i ne bi bio gol).
U npr. 70.minutu je druga priča, tu ima smisla po cenu crvenog sačuvati rezultat.
Ovi igrači prvo moraju da nauče osnovnu logiku i da makar malo uključe mozak, pa tek onda da govorimo o fudbalskom umeću.

stiven k.

pre 2 godine

Juče sam napisao da je Kanga nije igrač koristan za Zvezdu, ali niste to objavili. To je nedavno govorio i Karasi. Zašto ga stalno hvali komentator za vreme utakmice nikom nije jasno

Izhlapjeli starac

pre 2 godine

Ja kao jedan od bas starijih Zvezdasa:
zuti i crveni kartoni su posledica lose igre, sporosti. Sudija , potpuno normalan, ja bih sudio isto.
Nego se navijaci i nas i groblja navikli na kriterijum.
Kukanje na sudjenje je bez smisla. Losi smo. Grobari su isto losi ali smo mi gori.
Doduse, Zvezdi jesen skoro nikad nije bila sjajna.

miloš

pre 2 godine

Ne BiH baš stavljao Partizan i Zvezdu u isti koš vezano za sinoć je utakmice!
Zvezda je podbacila Partizan nije.
Partizan je imao puno problema u sastavljanju ekipe, pritom prvi put je igrao u ovoj formaciji, Stanoje nije bio na terenu, ok nismo pobedili ali imamo remi na gostovanju.
Što se Zvezde tiče, vaša ekipa je matora, ključni igrači su vam prošli zenit karijere i o tome niko ne priča..a i Stanković nije za trenera.
Da nemate nenormalni faktor sreće koji vas prati već par godina videlo bi se realno koliko ste limitirani.

KK

pre 2 godine

Lose izdanje Partizana i Zvezde ali to je to otprilike. Zvezdi bi bod protiv Danaca legao kao kuca, ne da bi bili blize prvom mestu u grupi, nego da bi se odlepili od Danaca u borbi za drugo mesto. Svima oci zinule za prvo mesto a ni drugo nije osigurano.
Ti Danci su bili protiv Brage i Lusogoreca bolji rival i to dosta, ali ih nije hteo gol.

DEX

pre 2 godine

Degene(ri)k da je pustio onog, možda bi bilo 0:1 a možda i ne bi. Šanse bi bile 50:50. Ovako smo 100% izgubili utakmicu u startu. Treba neko da napiše fudbalski bukvar i da naši fudbaleri i treneri uče iz njega i polažu ispit jednom godišnje. Da piše u bukvaru kad se pravi crveni karton, kad ne, da piše da trener zameni igrača koji ima žuti da ne dobije crveni itd. Da piše da nema rasprave sa sudijom itd. Ubiše nas ovi crveni kartoni. Onomad Stanković ne zameni Bena pa igrasmo sa 10 igrača. Gledam Klop odmah zameni Manea kad dobije žuti.

Supermen

pre 2 godine

Nisam zvezdas ali gledao sam i moj Partizan u Evropi i definitivno je problem nas mentalitet odnosno nasih igraca! Mi mislimo da smo u rangu najboljih klubova i motiva na pretek kad dodju Real ili Liverpul i nasi odigraju nerealno ali kad dodje neki “mali” klub u fazonu su sto bas ja moram da igram sa ovim indijancima?! Takva nam je i reprezentacija…nadam se da cemo i jedni i drugi prezimiti u svojim takmicenjima. Srecno cigani :)

Diomersi Mbokani

pre 2 godine

Simpatizer sam drugog Bg kluba ali se videlo se da sudija navlači za goste od prvog minuta.Perfidno je čekao svaku grešku koju je mogao da iskoristi protiv domaćina.Nemamo ugled u Evropi...
Zvezda ima par buzdovana u ekipi i to je boljka.Ovi imaju tog levonogog klinca u napadu i jednog solidnog u odbrani,ovo ostalo boranija.
Realno,komšinica bi trebalo da izbori zimu bez veće muke..

Igor

pre 2 godine

Ja samo neznam sta su Danci pokazali kad su 80 min imali igraca vise ..nisu uspeli ni go da daju posteno ili da sutnu na go ..Zvezda da je imala 11 igraca I po ovom katastrofa terenu dala bi 2,3 gola jer je imala kontrolu nad utakmicom ..

XYZ

pre 2 godine

Porazi su sastavni deo igre,igrači su se borili,sama igra je bila u granicama kvaliteta samih igrača,suđene loše od samog starta utakmice,pitanje za direktora stadiona:Zašto teren nije pokriven još u 15h..Opet,i dalje drugo mesto u grupi sa ovako limitiranim igračima je uspeh.

Igi

pre 2 godine

Нити је звезда изгубила због аутогола( лоша игра ) , нити је звезда играла са два играча мање ( друго искључење на истеку продужетка).

plej

pre 2 godine

Retko kada se desi ovako los dan. Sve, ali bukvalno sve lose sto je moglo da se namesti, namestilo se... Vreme lose, igraci indisponirani, autogol, dva crvena.. sou..

зззз

pre 2 godine

sta je sudija kriv majke vam....pa degenek je idiot,bolje gol da ste primili jer bi im 10 na 10 u polju verovatno munuli neki go...

Milan

pre 2 godine

Zao mi je ali Zvezda mora pobedjivati ovakve ekipe. Ima jak budzet ali nema vodjstvo, bilo bi dobro da Terza ode i neki mlad covek iz politike koji ima perspektivu dodje. Ne bi bilo lose resenje Luka Kebara.

Igor

pre 2 godine

Realno sve je krenulo naopako od pocetka od kise pa dalje ..nije smak sveta idemo dalje ..da je bio lep dan puko bi Midtjiland ..glavu gore , jos 2 utakmice 2 pobede ..

Miki

pre 2 godine

Kiša je brutalno ogolila destruktivno posrtanje tima gde samo par igrača ima kvalitet za osrednje evropske ekipe. Ekipa umesto da bude bolja, ona je mnogo gora nego pre i pretstavlja skup i za Srbiju osrednjih igrača. Šta je radila Uprava, koga je dovodila i kakav je rezultat, viđeno je sinoć!

sve više liči

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.
(Mare, 04. novembar 2021 22:47)

Zato je Stanoje trenercina?
(Jonas, 4. novembar 2021 23:17)

Za Dejana Stankovića-Bubuleju jeste.

dzo 1

pre 2 godine

Kad sam video vest da je zvezdana izgubila znao sam da je sudija kriv,isto kao kad fmp izgubi,stim sto fmp kad izgubi ima manji budzet i puno utakmica

bbROD

pre 2 godine

Imate velike sanse da jos jednom ispadnete u nizi rang takmicenja, Dva puta u jednoj sezoni, pa da igrate u takmicenju koje sve vreme potcenjujete. U kupu Slavice Cukteras kako ga zovete. Partizan je bar svoju poziciju stekao bodovima i igrom, a ne ispadanjem iz viseg ranga takmicenja. Karma is a bitch!

Jovan

pre 2 godine

Ovde i Ludogradec moze da bude drugi. Ako pobedi Zvezdu u Beogradu i Mitjiland zadnje kolo kod kuce.
(POPE, 04. novembar 2021 23:42)

to je ustvari i najrealniji ishod...

pedja

pre 2 godine

Za ovakav fudbal jedini krivci su Terza i Mrkela.Od 30-tak fudbalera nisu pogodili ni jednog,provizije i razliku iz ugovora su preuzeli a jedini ozbiljan igrac koji je dosao(Dragovic)tu je iz navijacko-patriotskih razloga.Gde su utroseni milioni evra iz cetvorogodisnjeg igranja u Evropi znaju samo gore pomenuta dvojica.Prvi ce, nadam se otici na kraju prvenstva, jer ce komsije biti prve, a obecanje treba ispuniti.Kada ode Zvezda ce vise liciti na OFK Beograd, jer je sve unistio.Fiksna cena za Zvezdube mlade igrace je 2 milona eura, ili manje. Gde su Petrovic i Nikolic(igrali Evropu)Gavric prodat za sicu,Terzic levi bek isto, malog Radulovica samo sto nisu najurili iz kluba, Lazetic i Erakovic ne igraju dovoljno.Gde je levi bek, jer je Rodic od 70 minuta na apartima.Desni bek (Gobelja)nije kriv sto mora da igra jer je Gajic zaboravio da centrira.Jos prosle godine sam tvrdio da je najveca greska to sto je doveden Kanga.Za sve ovo vreme odigaro je dobro par utakmica a u igri je najveca opasnost za Zvezdin gol.Stalno gubi lopte na 30-40 metara od gola i otvara kontre protivnicima, uzima sulude suteve iz daljine, gardi loptu i uvek pada ne bi li dobio faul.Objektivno Danci su bolja ekipa, sa modernijim nacinom igre(takticki,brzinski,tehnicki).I da smo bili 11 na 11 razultat bi bio slican.Mislim da je Dekijev pomocnik koji je otisao u Svedsku(sada vodi Hamarbi)bio taj koji je postavljao igru prosle godine i tada smo pristojano igrali.Degeneka ne pljujte jer nas je on odveo u LS!

Srle

pre 2 godine

Lepo je videti da vecina ovo vidi kao los dan i sto smo vrlo zadovoljni rezultatima naseg fudbala u celini. Optimizam je bas ono sto nam treba da bi smo i dalje ostali velesila u Evropi. Vazan je entuzijazam.

deko10 fudbal

pre 2 godine

Sve sto mogu da kazem da imamo puno strucnaka u fudbalu koji lupetaju non stop. Mislim da je Stankovic jedino napravio gresku sto gura tog sporog Degeneka da igra centa beka. Pankov je mnogo solidnijo i brzi momak.
Nerazumem sto ne startuje Francusa i Itnalijan sto su na timu. Da sam trener izbacio isto Gobiljica pored Degeneka. Nemogu da verujem da u Srbiji nema boljih igraca od Ben, Kumange. Oni su average igraci. Nista specialno.

Oslo

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...
(dax, 04. novembar 2021 23:53)

Degenek ispravno postupio, sta pricas.... Mozda da je bio 80 i neki minut.... Dati nekom igraca vise skoro celu utakmicu je ludost....

Dirty

pre 2 godine

Prva sramota je teren; 39. klub u Evropi nema drenažu, već bazenčić koji skuplja vodu??? Toliko ste para pokrali a da nema WC na Rajku Mitiću??? Tako vam izgleda i uprava, trener, igrači i igra??? Dok ne saopštite ime i prezime majmuna koji je vređao Ibru, tako će i ostati. To bi bio početak da pored dobrog navijanja ima i malo čojstva???

sis

pre 2 godine

Necu da pljujem po svom klubu, ljudi su nas nadigrali
veceras. Ono sto mene zabrinjava je da mi vec duze vreme nemamo igru. Kada ce odgovorni za dovodjenje igraca da shvate da smo spori za Evropu i dok se to ne promeni mi ovde mozemo da prolazimo samo na srecu. Posebna prica je neko kao Gobeljic kome nikako nije mesto u Zvezdi, a koji se naigrao ni kriv ni duzan zahvaljujuci menadzerskim kombinacijama.

asima

pre 2 godine

Ajde komsije nemojte da kukate,gledao sam i video da igraci CZ imaju zelju i dali su sve od sebe da daju gol.
Tacno je da niste imali neke izrazite sanse ali mislim da ste igrali protiv tehnicki bolje i brze ekipe od vas.
Jos igrac manje i to je to,nije vise ni moglo.
Vi u sastavu imate dosta iskusnih igraca i rezultat je zato bio samo 0:1.Na vasu stranu je isla samo fizicka snaga ekipe.
Bolja ekipa od vas,kao i oni Belgijanci od mog Partizana.
Sta je tu je,dobijete Bugare a mi Floru i faunu i idemo dalje i jedni i drugi.

jabreja

pre 2 godine

Sustize zla kob ono sto se kod nas tolerise zvezdi: krvolocno udaranje protivnika, vucenje, cupanje, prigovaranje...
Ne moze biti stalno svercovanja.
Ne moze klub pocivati na dvojici igraca (Borjanu i Ivanicu), uzdati se na grubosti Sanoga, Rodica i Gobeljica, velicati isluzene i neostvarene.
Mozda je resenje da Stankovic bude pomocnik komentatoru na TVu, toliko je laprdao da je zakljucak: u ovom delu Sveta nema boljeg strucnjaka od njega.
Ali, gledao je neku drugu utakmicu, a ne ovu koju smo svi videli?

Veliki red

pre 2 godine

o sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!
(Master Yoda, 4. novembar 2021 23:55)

Ajde bre ne budali, ko će da pobedi, Stankela i gomila polovnjaka...

onako lično i realno - bez da se lažemo

pre 2 godine

Hrabro momci za evropsko prolece! Kanga resava veceras
(djenka sa parkingaaa, 04. novembar 2021 19:35)

И решио је...
(Јабучило, 4. novembar 2021 23:34) # Link komentara

na najblji mogući način ako mene pitaš. Alal ti vera Kanga!

realno (cenzura)

pre 2 godine

Ajmo Mitjilend, navikli da za ovakav faul u Linglongu ne dobiju ni zuti. Steta sto i Gent nije pobedio i bio bi savrsen dan.
(Red Devils KG, 04. novembar 2021 21:16)

Savrsen bi bio da tebe udari meteor po sred tog pokvarenog čela.

LL

pre 2 godine

Ova utakmica bi mogla da završi pod istragom UEFA. Toliko grešaka teško da može da bude slučajno. Ako se otkrije da se neko kladio na Dance, biće problema. Uz sve poklone ovi nesrećnici nisu uspeli da daju gol. Morao Kanga autogolom da reši, a Stanković pojačava odbranu nakon primljenog gola...

Idemo

pre 2 godine

@ Dejan

Tipican Srbin. Nema tu umerenosti, neke sredine. Ne, nego amplitude. Ili dizi u nebesa ili uvaljaj u blato. Sutra kad pobede verovatno ces pisati hvalospeve. Da te podsetm, ovo je samo sport, nekad pobedis, nekad izgubis. Ako navijas za klub, onda si uz klub i kad je tesko.

Dragan Stanković

pre 2 godine

Ne samo iz aviona već iz svemira se vidi da su ova ekipa i ovakav koncept igre dostigli svoj limit. Dalje se ne može ići.
Potrebna je temeljita rekonstrukcija i uprave i igračkog kadra i načina igre. Po mom mišljenju treba poćeti od uprave, nastaviti kod trenera i naravno onda i od igrača.
Nije sramota što ove sezone neće osvojiti ništa ali treba već sada poćeti sa pripremama za sledeću sezonu.
I sve potpore Delija treneru... razumem, sve je to ok, ali ima li zaista smisla istrajavati? Istrajavati na treneru koji peće zanat na i u Zvezdi, koji istrajava na dovođenju igrača koji ne igraju, itd. Da o Terziću in Mrkeli ni ne trošimo reći.
Da se ne ljubimo.

gledalac

pre 2 godine

Zvezda je imala veliku srecu sto je iscupala bod u dve utakmice. Mitjilend ih je u Danskoj razbio, i uz veliku srecu Zvezda se izvukla da ne primi 4 gola. Veceras se nije mogla izvuci, jer igracki je Zvezda mnogo slabija od Mitjilenda, to se videlo

Mrgud

pre 2 godine

Ljudi budimo iskreni ovo je bruka mnogi su čuli za ovaj Mićeland tek pre par godina
(Koja, 4. novembar 2021 23:24) 

Mi koji se kladimo culi smo za njega odavno a posto se u Srbiji kladi 90% ljudi koji prate sport ova tvoja izjava nema veze s vezom.

mirotvorac

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...
(dax, 04. novembar 2021 23:53)

Kazes fali vam samo jedna pobeda i da prolazite dalje?! Lepo je gajiti takav optimizam i to sasvim ok, onako navijacki.
Ja pitam realno, na cemu i na kojoj igri gajite taj optimizam? U najboljem slucaju Zvezda ce izvuci X protiv Ludogoretsa i to je to...

Onako realno

pre 2 godine

Pa šta se čudite? Mićeland je ozbiljna ekipa sastavljena od vodoinstalatera i keramičara, a oni su opšte poznati po fudbalskom talentu, za razliku od zvezdinih traktorista. Alo bre panteri, pa nije ovo ling lang liga pa kad zvezda postigne autogol da se svira ofsajd...

dax

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...

zex

pre 2 godine

Teren je bio odlican ali pretezak za igru, danci su kvalitetniji i brzi po ovakvim uslovima.Zvezda je do crvenog bila dobra a onda je usledio problem, pa onda jos greska rodica i za kraj promasaj Dragovica za 1-1.Znaci dan za zaborav.Nece Braga ispustit prvo mesto, ubedjen sam u pobedu ili remi protiv Danaca a Zvezda mora dobiti Bugare. ako moze a ako ne onda nece proci grupu.

macconi

pre 2 godine

Ne mogu da razumem odbranbenog igraca kome je napadac pobegao i on ga juri da ga obori,a zna da ce dobiti crveni karton za to...mozda bi napadac promasio,pa i da je dao gol bolja je varijanta i to nego da 80 minuta igramo sa igracem manje gde se sve apsolutno menja...i da,svakog

Bambolejo

pre 2 godine

Realno: Danci su ovo mogli da rese i sa 3-4 razlike... Zvezda glat dobija Ludogorec i obezbedjuje proleće u Evropi... Zvezda je znatno bolja od Partizana... Nije ovo nikakva istorijska sezona Zvezde. Zvezda je istoriju ispisala '91 i taj rezultat više neće ponoviti... I Zvezda i Partizan su druga liga evropskog fudbala...

Mito

pre 2 godine

Stankoviću ti si direktan krivac za poraz CZ. Naime mladoj poletnoj ekipi postavljaš u odbranu spore igrače. Tu je moralo da bude mesta za Erakovića koji je brz i pouzdan igrači trebao je da uđe čim je isključen naš igrač. Drugo, Katai nema snage da umre, a igra skoro celu utakmicu. Treće Ben je spor i lagan i protivnički igrači ga lako nosen telom, a on nezna ni da teatralno padne. Danci su stalno glumili na terenu i Pavkov je nezasluženo dobio žuti karton jer ga je protivnički igrač obuhvatio sa obe ruke i gurao i kada je Pavkov podigao ruke on je odglumio udarac. O tome da Rodić svojim greškama stvara šanse protivnicima ne treba ni govoriti. Što nije igrao Petrović koji ima odličan šut iz daljine. Po onako lošem terenu trebalo je šutirati što više. I na kraju organizacija, najavljena je velika kiša i umesto da je teren pokriven do početka utakmice mi imamo vaterpolo. Slabo.

Charlie Kelly

pre 2 godine

Loša utakmica, Degenek nas je zakopao, a posle i Stanković sa odlukom da ne ubaci štopera na poluvremenu, umesto, po meni, Bena. Ben je već duže vreme beskoristan u jakim utakmicama, u ovoj formaciji, jer ne može nikoga da pretrči ni bez lopte. Možda bi u nekoj 3-5-2 mogao da igra tog drugog napadača, ali po krilu nema šta da traži. Danci ništa posebno nisu napravili večeras, stvarali su šanse tek poslednjih desetak minuta, kada smo se skroz otvorili, a gol dali iz greške prvo Rodića, pa Degeneka, a onda i Kange. Imamo za čime da žalimo, poklonili smo im bodove.

Nebojsa

pre 2 godine

Kako igramo u poslednje vreme nista me ovo ne iznenadjuje.
Trener Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde , on je najodgovorniji za igre koje pruza C.Zvezda.
Covek jednu utakmicu nije u LE spremio kako treba i ove bodove sto smo osvojili pusta sreca i pad koncentracije njihovih napadaca.

Srdjan

pre 2 godine

Boze, sta ocekivati posle ranog crvenog kartona nego ovo veceras? Kada napadac pogresi, ta greska nije strasna kao kada pogresi odbrambeni igrac. Zvezda mora da se podigne i da pobedi Ludogorec. Tom pobedom bi otisla na 10 bodova, a Mitjiland docekuje Bragu. Tu je sve moguce, ali ako bude nereseno Mitjiland bi bio na 6 bodova, Braga na 10 bodova i u poslednjem kolu bismo odlucivali u medjusobnom duelu ko osvaja prvo mesto. Cak i sa neresenim rezultatom bismo bili prvi zbog boljeg rezultata u medjusobnom duelu. Katai i Pavkov su se tek vratili, ovo je donekle ocekivano. Ono sto nam fali je brzina. Mitjiland je tu dobio ovu utakmicu, potrebno im je cestitati i to je to. Apsolutno ne mozemo zameriti nista strucnom stabu, jer su ovo bile vanredne okolnosti. Nadam se da cemo biti dovoljno mudri u narednim kolima. Najlakse je pljuvati. I ja sam razocaran, ali ne toliko porazom, koliko cinjenicom da nismo mogli da odmerimo snage sa Mitjilandom 11 na 11 u 90 min, sa spremnim, a ne rovitim igracima. Steta, ali glavu gore, imamo dobre sanse cak i za prvo mesto u grupi i dalje. Srdacan pozdrav.

Kornjača Rade

pre 2 godine

Bruka...bez šuta u okvir gola za 90min.....ej, protiv Mitjiland....da, danas svi igraju fudbal...čini mi se svi sem nas...ko je ove ograče selektirao treba da ode.

zz

pre 2 godine

@Ljubisa livac

Jeste pobedili ste ih 2x pobedili ste i Salcburg ali ste realno pregazeni u tim utakmicama, kao i protiv Brage neasluzeno.
Danci nisu bolji od vas i trebali ste ih dobiti bar kuci, Degenek sa glupim potezom vas je zeznuo.
Sad ce biti cupavo za prolaz od Brage sigurno gubite...

Ne znam za vas Zvezdase, ali ja kad bi me neko pitao jednog igraca Zvezde u Partizan meni je Sanogo najbolji.

Stambolac

pre 2 godine

@zzz To se zove karma, proslo kolo velicate vas nereseni rezultat, gde su ovi bili bolji od vas, a nas prvi poraz nipodastavate, gde je Gent bio bolji od nas. Sad je isti rezultat, samo obrnuto, zivo me interesuju naslovi i komentari. Sportski pozdrav!

Vaske

pre 2 godine

Ostavite više Dejana Stankovića na miru. Najmanje je on ovde kriv za ovu jednu i bednu igru Zvezde.
Najmanje 70 posto igrača Zvezde nema osnovna fudbalska znanja.Pa jel Stanković kriv za to?

Mrgud

pre 2 godine

Ok je da igrac manje u odbrani znaci puno protiv velikih klubova. Ali ovoliko biti nemocan u fazi napada protiv ovakvog tima je nedopustivo. Kad krenu u napad kakve veze ima sro im fali jedan Degenek? Da li je moguce da ovoliko ne znajuni zvezda ni partizan? Jesnu uigranu akciju covek nije mogao videti veceras. Deluje mi kao da au ih i Stankovic i Stanojevic danas prvi put okupili i rekli im "izadjite i igrajte malo". E tako deluje igra i jednih i drugih.

Nikola

pre 2 godine

Ne znam cemu naglasak na dva igraca manje,oba zasluzena, prvi je sprecio cist gol, drugi crveni u poslednjem minutu. Mitjilend se, racunajuci obe utakmice, pokazao kao vrlo ozbiljna ekipa, dominirali su i u Danskoj, igraju sa puno samopouzdanja,deluju kao neka bundesligaska ili premijerligaska ekipa, neka iz mnogo jace lige.Prosto sam iznenadjen kako su igrali, iako su igrali LS prosle godine, a ove izbacili Seltik (pa posle glatko ispali od PSV).

medrano

pre 2 godine

Desave se ,to je dport.Sreca pa imamo takvu zalihu bodova da he jos uvek sve u Zvezdinim rukama tj nogama.Ako i to bude lose,uvek ostaje ono utesno takmicenje Liga konferencija.

goblin

pre 2 godine

Imamo više bodova nego što smo realno zaslužili, 7 bodova, ako pobedimo Ludogorec bićemo verovatno najmanje drugi,za ovakav tim strašan uspeh.Naravno, gomila komentara u kojima se potcenjuju Danci. Da može siguran sam da bi Stanković već večeras doveo u Zvezdu: Evandera, Isaksena i Paulinja. A koga bi to iz Zvezde osim Dragovića uzeo Danski trener? Budite realni,nemamo klasnog špica,Katai u lošoj formi, odbranu drži Dragović, ostali su teški prosek, a Kanga standardno, jednu vrhunski odigra pa sledećih 5 najgori na terenu.

Mile

pre 2 godine

Videlo se u prvom meču koliko su oni bolji od nas. Trebalo je igrati grčevito na bod i braniti se svim sredstvima pa bi taj bod bio kao pobeda. Ralno Mitjilend je zaslužio svih 6 a osvojio je 4. Jako teško prolazimo u drugi krug jako smo loši. Teško ćemo pobediti i Ludogorec. Mora Stanković da iskopa Njegoša, Nikolićai nekadašnje nade koje je upropastio potrbna nam je sveža krv. Neko da bljesne. Ivanić i Katai su u raspadu..

Nikola

pre 2 godine

stalno pricam,sportka inteligencija je vazan segment savremenog vrhunskog sporta.Mora strucnjak da radi sa njima,kad se obara covek,u kom minutu igre,kad se pusta bez obzira primili go iii ne.Smesno ispadamo iz takmicenja stoti put za redom ili prodjemo u neku drugu fazu na mrtvu srecu.

DusanUS

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 4. novembar 2021 21:28)

U 12 minutu utakmice!!! 😂😂😂😂😂😂

Master Yoda

pre 2 godine

Evo sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!

Nenad

pre 2 godine

Stankovic hitno mora da leti iz Zvezde. Velika je kukavica od trenera, to je pokazao veceras, protiv Danaca u Danskoj, protiv Omonije i protiv Serifa u oba meca. Njegova cuvena strpljiva igra u kojoj se ne napada nas je previse kostala do sada. Cak i da prodjemo grupnu fazu LE, on mora da dobije otkaz jer nije trener koji nas moze uvesti u Ligu Sampiona zbog kukavicluka.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Mićilend održao dvočas iz modernog fudbala večeras. Srušen mit o Kataiu, Ivanicu i Benu, koji bolje da nisu izasli na teren. Ionako se nisu videli. U celom timu vrede Sanogo i Dragovic. Ostali su zalutali.
Stankovicu je trebalo 50 minuta da shvati da bez Sanoga ispred zadnje linije Borjan lici na glinenog gouba. Ali tako je to kad poverujes da su sklanjalice merilo kvaliteta.
Mićilend me vrlo prijatno iznenadio. Brzi, odlicno se krecu, stvaraju visak po bokovima. Nedostaje im realizacija. Lice mi na Čelzi za siromašne.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ko drži ovog Gobeljica u CZ, ja stvarno ne znam... Imala je CZ dosta sreće, mogao je ovo da bude i ubedljiviji poraz, na kraju umalo Dragović nije doneo nezasluzeni bod. Zvezda apsolutno nije pokazala nista protiv Danaca, i onaj jedan bod što je uzela je puna kapa. Utakmica sa Ludogorecom je ključna, ukoliko tu izgube (pa i ako odigraju nerešeno) , a nije nemoguće, imaćemo 2 predstavnika na proleće u LK.

Tor

pre 2 godine

[MiK], 04. novembar 2021 23:00)

Ćuti, bre. Pa neka je dobio drugi zuti, odnosno crveni karton. Šta bi ti, da nas unakazi i protiv Ludogoreca? Nismo bas toliki mazohisti.

Kolja

pre 2 godine

Koliko pljuvanja to je neviđeno!A Zvezda osigurala proleće u Evropi!Igraće sigurno ligu konferencija kao i Partizan.A pobedom protiv Ludogoreca možda će ući i u 1/16 LE.To je sasvim solidan uspeh u današnje vreme.I za Zvezdu i za Partizan.

fudbal nas nasusni

pre 2 godine

Veceras niste imali srece, ali ste zato lude srece imali protiv ovih Danaca u Danskoj i protiv Brage ovde. Sve u svemu bez igre, bez ideje, i kad sreca napusti, ondsa nema ni rezultata

Bojan J.

pre 2 godine

Dragović, Borjan, Ivanić, Sanogo i Pavkov su korektno odigrali. Ali Katai je opet totalno van forme, Kanga nas je maksimalno unakazio večeras, i Stankovićeve izmene i tajming istih su bili kriminalni. Previše velikih grešaka, čak i za bod.

Fenomen

pre 2 godine

Za početak Borjan bi već jednom trebalo da nauči ispucavanje lopte...kako on to radi je živi očaj. A za kraj...Stankoviću odlazi!!!

Zvezdas..

pre 2 godine

Taj Gent smo mi prosle godine tukli 2 puta. A vama je bod u dvomecu uspeh i to u cipiripi kupu.
(Ljubisa Livac, 04. novembar 2021 22:50)
Eto uskoro i vas u tom cipiripi kupu,bez brige.
(Igor, 04. novembar 2021 23:02)

Mi idemo sa drugog mesta dalje a vi kako hoćete...

pc, Niš,

pre 2 godine

Nije bilo ničeg što nismo znali. Srpski fudbal je izgubio svoju prepoznatljivu igru iz vremena kada smo poređeni sa brazilskim klubovima i kada je Zvezda na zimskoj turneji redovno igrala u Južnoj Americi. I nije važno poraz - pobeda, nema
IGRE, nema poteza ili akcije koji se pamti, nema igrača koji rešava utakmicu, nema ni trenera evropskog kalibra, nema se šta videti niti očekivati. Porszno na tabeli, prazno u duši.

Jovan

pre 2 godine

Pa i oni su igrali na raskvašenom terenu...ali ne pljampaju ljudi loptu bezveze,nego se trude da igraju fudbal.I u prvom meču se videlo da su tehnički doteranija ekipa i da imaju boljeg trenera.Nema ovo veze sa kartonima,Zvezda igra sporo,bezidejno i na mahove.I nema kondicionog trenera.

Uhhh..

pre 2 godine

Rano iskljucenje je presudilo jer su malo neozbiljno svhvatili solidnu dansku ekipu a onda je sve islo kako ne treba.Da su ih od pocetka ozbiljnije shvatili bilo bi drugacije ovako sledece 2 utakmice ce pokazati kolko su veliki da se izdignu iznad trenutne situacije.

Звезда се воли и кад губи

pre 2 godine

Зашто пљување по играчима,изгинули су вечерас.Што се игре тиче,Катаи је далеко од форме као и Бен,Канга није имао своје вече, баш је лоше повезивао редове.Једино је Иванић нешто покушавао и то је то што се тиче зналаца у екипи,остало су борци и ја им од срца честитам на дивовском труду.Није поштено пљувати и по Декију,извршио је измене то што је имао на клупи.Једино се поставља питање да ли Диони и Живковић као професионалци морају више да се боре,јер душа ме боли кад гледам једног Павкова који је буквално срце оставио на терену а њих двојица делују незаинтересовано.Главу горе Звездо,увек уз тебе.

Kornjača Rade

pre 2 godine

Neka mi neko objasni šta je Ben uradio na terenu i zašto ga je zamenio tek u 81. A Rodić je priča za sebe, Glavoboljić...ipak najlošiji Katai a tek Degenek. Nijedan šut u okvir gola...Mitre šta čekaš?? Odlazi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

"Видјело се у првој утакмици да су нешто бољи. Пораз никад не ваља ал ако ништа бар ће Митјиланд сад запети и код куће против Браге. А ми би евентуалном побједом над Лудогорецом опет били у трци за прво мјесто а све је јасније да ће одлука бити у Португалу. Браво нашим момцима за борбу. 👏👏👏"

Zoran

pre 2 godine

Jel se ovo Degenek sveti upravi i klubu zbog nedavnih dešavanja.U najmanju ruku, nije fer prema saigračima, za nas, manje-više. Nešto je trulo u državi Danskoj.

Realno

pre 2 godine

Mislio sam da je fk Partizan slabiji od fk C. zvezde ali me ovi iz zvezde uverise da nije,zato je valjda i prvi na tabeli ove tuzne ling long lige,sve u svemu nas fudbal je stvarno dibidus los,da ne kazem katastrofalan,pomno pratim samo kosarku,e tu stvarno ima sta da se vidi..

Gile

pre 2 godine

Na TVu je možda i izgledalo loše, ali uživo je izgledalo katastrofa. Nema ni pola jednog igrača koji je zaslužio da igra u Ligi Evrope. Gobeljić i Rodić su stvarno bruka i sramota za sport uopšte.

hypatija

pre 2 godine

Ovo je veče kada ti se sklope zvezde. Dobiješ crveni (opravdano) i ostaneš sa deset igrača 80 minuta da igraš fudbal. Onda daš auto gol i juriš rezultatat. Uz to sudija malo nateže na drugu stranu, deli žutaće skoro za svaki prekršaj.
Mislim da nije bilo crvenog kartona verovatno bi pobedili, ovako ... pregaziše nas deca kao plitak potok ni krivi ni dužni. Napred Zvezooooo !!!

Cinjenica

pre 2 godine

Blago onome ko ovo nije gledao.Ovo je neki novi sport.Maltretiranje gledalaca.Celog zivota igras fudbal,a ne znas da povezes 2 dodavanja,CUDO.Na srecu,a ne na znanje prolazis ,normalno je da ti sreca okrene ledja i postavi te na mesto koje zasluzujes.Zvezda nema vise od dva igraca koji zasluzuju da se nazivaju fudbalerima.Ovo je tim za nekadasnju seljacku ligu.Uzgred sve ovo vazi i za Partizan

Dejan

pre 2 godine

Sindikalna fudbalska ekipa, obucena u dresove Crvene Zvezde, i fudbalska ekipa Gerontoloskog centra, obucena u dresove Partizana, prikazali su se u svetlu i nivou kojem pripadaju! Sramota me je od samoga sebe sto sam gledao obe utakmice i potrosio 180+ minuta svoga zivota, u nadi da cu biti sretan i zadovolja rezultatima nasih ekipa. Kako da objasnim sinovima da pokusaju gledati nase klubove, kada nasi klubovi ne zadovoljavaju osnovni zadatak iz sporta, a toje pobeda! Ili, njihov je jedini zadatak, po Kubertenu, da je vazno ucestvovati! Preplaceni fudbaleri, okruzeni fudbalskim krpeljima i potplacenim novinarima, nerealno prikazuju stanje u nasem fudbalu i velicaju prosecne ugrace, sve do zvezda, i nazad! Svi fubaleri bi morali da negde rade i da zarade platu kao i vecina ljudi u Srbiji. Ovako, puni para, neobrazovani i u fiktivnoj perspekrivi, zamajavaju sve one koji su zeljni kvalitetnog sporta, a posebno fudbala!

Mladen cg

pre 2 godine

Veoma slabi sudija iz Mađarske je direktno uticao na tok meča!! I pored ,, mučne utakmice" u kojoj su svi fudbaleri Zvezde dali maksimum u fizičkom smislu, samo su tri - četiri centimetra dijelili od herojskog remija sa dva igrača manje! Ostaje meč protiv otpisanog Ludogoretsa i sa tri boda , drugo mjesto ne može izmaći, jer danski tim ne može dobiti Bragu! Od kišovitog vremena, nakvašenog terena, crvenog kartona, Degeneka, sve je bilo protiv našeg tima .. Ipak, idemo dalje!

POPE

pre 2 godine

Za nas je najbolje da budemo treci. Bolje je da na prolece igramo baraz u Ligi konfederacija nego da kao drugi igramo baraz u Ligi Evrope jer tamo nema sta da trazimo.

ringofthelords

pre 2 godine

Koliko god neko krivio Gobelju, Kangu, Kataija... krivac je samo jedan. Dejan Stanković. Titulu smo izgubili u 5 kolu, ostajemo bez proleća u Evropi, i bez gomile para, za koje smo realno imali šanse. Ludogorec možda i dobijemo ali Bragu sigurno ne a ni Danci se neće predati i sve je u njihovim rukama a i znaju šta žele za razliku od naših manekena.

ghh

pre 2 godine

Drugoplasirani nema izravnog olasmana nego mora na megdan trečeplasiranom iz Lige prvaka. Šta tamo da se očekuje?
(Tanasije, 04. novembar 2021 23:13)

Drugoplasirani prolazi isto kao i uvek u šesnaestinu finala, samo što sad prvoplasirani automatski prolazi do osmine, do sada je i prvi išao u šesnaestinu.

Igor

pre 2 godine

Taj Gent smo mi prosle godine tukli 2 puta. A vama je bod u dvomecu uspeh i to u cipiripi kupu.
(Ljubisa Livac, 04. novembar 2021 22:50)
Eto uskoro i vas u tom cipiripi kupu,bez brige.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Видјело се у првој утакмици да су нешто бољи. Пораз никад не ваља ал ако ништа бар ће Митјиланд сад запети и код куће против Браге. А ми би евентуалном побједом над Лудогорецом опет били у трци за прво мјесто а све је јасније да ће одлука бити у Португалу. Браво нашим момцима за борбу. 👏👏👏

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ФЕНОМЕН - За почетак наши фудбалери би требали доста мање лопти да враћају Борјану па би самим тим и било мање његових лоших испуцавања. Ја не знам шта тиме добију кад врате лопту голману кад је он свакако испуца и онда није сигурно да ћемо је опет освојити? А само је ризик од губитка лопте, стварање добре шансе за противника па и гола у нашој мрежи. Не знам ко их томе "научи"? Да сам тренер не бих им то дозволио у оволикој мјери. Чак бих то гледао да сведу на минимум.

znalac

pre 2 godine

Ljudi budimo realni, ovaj mitjeland ili kako se vec pravilno izgovara je definitivno bolja ekipa od zvezde to su pokazali i u Danskoj i danas ,istina je da je crveni na početku uticao mnogo na dalji tok meča ali bez obzira mislim da su kvalitetnija ekipa pre svega brza sa izuzetnom tranzicijom,mi u ekipi nemamo niti jednog brzog igrača dok ih Danci imaju bar 5,6 ,imaju izuzetna krila i bekove koji su najviše problema pravili .Moderan fudbal se bas tako igra sa brzim bočnim igračima i odličnom tranzicijom, sa druge strane mi imamo Rodica i Gobeljica koji u evropi apsolutno ništa ne donose tu pre svega mislim da Gobeljica koji osim par crvenih što je dobio ništa drugo korisno nije uradio ,hoces da igras evropu a 4 godine ne možeš da dovedes krstenog beka ,rodić po nekad i ume da odigra dobro ,ali to je jako retko a o dvojcu na desnoj strani ne bih trošio reči jer je bespotrebno, pothitno oterati Mrkelu jer čovek od 10 pojačanja pogodi sa jednim dok sa ostalih 9 promasi apsolutno ..

[MiK]

pre 2 godine

Za ovo sto je uradio Gobeljic,treba da se skida od plate,znas da imas zuti karton,vidis da je sudija lak na kartonima, i opet se neki djavo bunis i skaces i dobijas drugi zuti,tj.crveni.

kris

pre 2 godine

Kad pogledamo predhodni period i koliko smo srece imali,nije se ni moglo ocekivati da nas dovijeka sreca prati.Prakticno Stankovic otkako je dosao ima vise srece nego pameti,a znanja ionako nema nekog.U ovom dvomecu Danci su pokazali vise,i cak su zasluzili svih 6 bodova.Mi nastavljamo dalje sa Rodicem kao jedinim bekom,sa polovinom poluigraca u timu,sa jednim problematicnim Kangom koji samo gnjavi loptu do besvijesti i gleda da padne ili sutne sa 30 metara od kojih svaka 150-ta ide u okvir gola.Licno se ne sjecam kad je Ben uradio nesto,osim sto se dobrano ugojio.Dioni nam je pojacanje,Risairo nam je oznacen kao bomba,a mi smo ponovo evropski gigant.Realno rezultati su nam puno iznad igre i kvaliteta i jedino sto je pozitivno u svemu jeste da najodgovorniji za sve ovo jednom u zivotu bude od rijeci,pa kad Zvezda ne bude prvak,konacno napusti klub.

Zulu

pre 2 godine

# Dusanovo carstvo

Pa to oni i hoce, zato ih i forsiraju u Evropskim utakmicama (da bi im digli cenu), samo sto nemaju kome da ih prodaju, jer su losi igraci...

Idemo

pre 2 godine

Sami smo sebe pobedili. Crveni karton na pocetku utakmice. A potom i odsustvo srece kod tog slobodnog udarca. Sta da se radi. Bivaju i takvi dani. Lako je sada osuti drvlje i kamenje. Nista sad, puna mobilizacija svih u klubu, moramo da pobedimo Ludogorec i Bragu.

Imperator

pre 2 godine

Karma je čudo.. nije vam ovo domaća liga. Prvo da naučite igrače kulturnom pinasanju i da se vakcinisu pa tek onda da im date loptu da se uče. Sramota

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Bilo bi vrhunski da je još Rodić dobio crveni da igra neko dete protiv Ludogoreca.Rodić je kriv za gol.Katai nikako nije smeo da počne utakmicu.Potpuno nespreman.A inače Zvezda nema brzinu i u Evropi takva nema šta da trazi.Ali realno,danas je bio totalni maler,počev od vremenskih uslova pa do nekoliko pehova ukljucujuci autogol.Ovi sansu nisu napravili sve do zadnjih 10 minuta kada je Zvezda krenula na sve ili ništa.Katai,Ben,Ivanić su daleko od prave forme i to je nepremostiv hendikep za Zvezdu,jer zamene nemaju.A oni su nosioci igre.

realno

pre 2 godine

Za ovo sto je uradio Gobeljic,treba da se skida od plate,znas da imas zuti karton,vidis da je sudija lak na kartonima, i opet se neki djavo bunis i skaces i dobijas drugi zuti,tj.crveni.
([MiK], 4. novembar 2021 23:00)

Zna Gobelja da ce protiv Bugara da bude "Biti ili ne biti". Bolje da se ukloni sa puta, a ne kao protiv AC Milana da bude glavni krivac

Mik

pre 2 godine

Zvezda je taktički loša. Degenek je napravio glup faul za crveni karton. Da je ostalo 0:0 svi bi rekli da je bio pametan, ali nije. Ovakav prekršaj praviš pred kraj utakmice, ne odmah. Dobili smo mnogo kartona u prvom. Uopšte, mnogo i često kasnimo i dopuštamo brze kontre i polukontre. Promišljene igre i organizacije napada nema (Danci to imaju). Katai - u duelima sa ozbiljnim protivnicima ga nema. Ovakve utakmice ne rešava carinjenje lopte, već brzo kombinovanje i otvaranje. Situacija u špicu napada je i dalje tragična. Neverovatno koliko je jedan Falčineli uspevao ono što ni trojica sadašnjih napadača ne umeju. Situacija u špicu je tragična. Pavkov svaku loptu pipne glavom, ali od toga nemamo ništa. Ben je sad već omatorio, sporiji je i ne može da igra u špicu. Dioni i Živković - bez učinka.
Šta se dešava sa Njegošem i Veljkom?

Алекса

pre 2 godine

Ime ti bas odgovara, omladinske ekipe iz danske? u kom paralelnom univerzumu živiš? Nisi primetio da je zvezda ceo meč sa igracem manje.
(Jonas, 4. novembar 2021 22:49) # Link komentara

Бојим се да ти ниси приметио да смо кренули са истим бројем играча...

Mimi

pre 2 godine

Ljudi, nevezano za sport, da li neko zaslužuje da dobija tolike pare, a da radi svoj posao na tako niskom nivou. Mislim ljudi se muče za male pare, a ovi će večeras po kafićima da se rasporede, a razočarali su mnoge koji ih plaćaju.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Zivim na 6min od Marakane, kisica pada par sati a teren izgleda kao da dve nedelje pljusak nije stao.
(Xman, 04. novembar 2021 21:22)

Živim na 22 minuta od Marakane. Potvrđujem gore navedeno.

Webb

pre 2 godine

Mislio sam da je fk Partizan slabiji od fk C. zvezde ali me ovi iz zvezde uverise da nije,zato je valjda i prvi na tabeli ove tuzne ling long lige,sve u svemu nas fudbal je stvarno dibidus los,da ne kazem katastrofalan,pomno pratim samo kosarku,e tu stvarno ima sta da se vidi..
(Realno, 04. novembar 2021 23:13)

prati kosarku fudbal nije za tebe

Skandi Bandi

pre 2 godine

Ovaj mali plavi Islandjanin desno krilo ubi Zvezdu po toj strani .....strašan igrač a ima samo 20 godina......
(Dubravka, 4. novembar 2021 22:37)

Isaksen je Danac a ne Islandjanin. Bio je jako dobar na utakmicama mlade reprezentacije, mada tu nije bio cesto starter, ali si isticao prolazima i dobrim driblinzima. On i na drugom krilu Muhamed Daramy. Daramy je ulazio i u pravu reprezentaciju par puta, i skoro ga je kupio Ajax. Isaksen se ipak nije toliko afirmisao, valjda sto je iz provincijskog, seoskog kluba Mitjulanda.
Malo pomalo, ima on finu buducnost.

brica

pre 2 godine

Ima li tu neko odvodnjavanje ispod trave ili da smenimo ekonoma, Katai slabo primetan kanda ne vole kišu, mi jadni zbog crvenog ovi jadni sami od sebe, do Božića gola nam ne bi dali, da nije žalosno bilo bi smešno i jedan veliki pozdrav za sudiju iz Madjarske, ja bi mu čekiro kartu za Niš umesto za Budimpeštu pa nek se voza po zemlji Srbiji!!!

UjkaŽitko

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36)

Mi smo taj isti Gent pobedili 2 puta pre godinu dana... Partizane, onako si...

Hallo again

pre 2 godine

Jaki bre ovi Vikinzi za vas. Mister izgleda nije imao resenje. Zvezda bi u domacoj ligi ovakvu utakmicu zavrsila sa 12 umesto sa 9 igraca. Verujem da ce Mister brzo da dovede sve na svoje mesto za mec protiv Vose u borbi za drugo mesto. Srecno komsinice.

Jonas

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.
(Mare, 04. novembar 2021 22:47)

Zato je Stanoje trenercina?

Hehehe

pre 2 godine

Sta je sa koeficijentom, zna li se sta?
(Pierre Woodman, 4. novembar 2021 22:43)

Čuvamo i dalje 12 poziciju. Ali to znači da ćemo teško do 11. Mislim da bi to bilo previse i da bi Uefa reagovala i disvalifikovla našu ligu na nekoliko godina. Da šampion ove ling-long lige ide direktno u ligu šampiona.

Ali 2 predstavnika u kvalifikacijama će imati. Šou

Xman

pre 2 godine

Tanka prica Mister, trebalo je da izgubimo i kod njih. Imamo jedan sut u okvir gola i to je jedva lopta isla ka golmanu. Nigde akcije, samo bunarenje pa sta iz guzve ispadne.

Srđan

pre 2 godine

Aman ljudi dosta sa pljuvanjem po svojim igračima. I dokle će sudije da budu zaštićeni kao beli medvedi i rade šta hoće na terenu a ds nikome ne odgovaraju za to? Ovom Mađaru bi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

dak

pre 2 godine

Gobeljic je igrac zadatka.Odlicno je obavio svoj zadatak kod slobodnih udaraca za protivnika.Lezao je kao konj na livadi i nijedna lopta nije prosla ispod zivog zida.

Rocky

pre 2 godine

Teren potopljen, crveni u 10. minutu i na kraju autogol ... nema dalje.

Neverovatan maler. Sudija je uništio čitavu tekmu suđenjem... nečuveno. Jednostavno se nije dalo sa toliko malera... Bezveze.

ovde

pre 2 godine

Porediti rezultate u ozbiljnom takmicenju kao sto je LE I rezultate u Cipiripi ligi je blago receno neumesno.Jos uvek je sve zavisi od Zvezde i to je dobro.

bojan

pre 2 godine

Druže, Mani se Zvezde, Zvezda je trenutno prva u grupi Lige Evrope i na 39 mestu UEFA rang liste...
(VOSAK, 04. novembar 2021 21:48)
Nesto brzo prodje to trenutno stanje. Na kraju ni drugi necete biti

dak

pre 2 godine

Meni je ova zvezda fascinantan tim.U dve utakmice sa ovim dancima trebala je da primi minimum 5 komada,a ona prima jedva jedan i to nesrecno.Svaka cast odbrani ali brate da imaju srece imaju je za izvoz. Moj partizan bi primio 6 komada minimum.

duks

pre 2 godine

Da je sudjenje nornlano u domaćoj ligi zvezda ne bi nijednu utakmicu završila sa 11 igrača. Medjutim na nasim livadama im je sve dozvoljeno.

Mare

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.

Mare

pre 2 godine

Dobijamo crveni karton u deseton minutu prezivimo nekeko do kraja poluvremena,primamo gol na startu drugog dela i covek u 63 minutu vrsi izmenu vadi kataia(koji kao da nije igrao),a uvodi stopera pankova,kakvi strucnjaci rade y nasem fudbalu dobro da smo i ovako jadni i bedni i da nismo jos gori.

ivan

pre 2 godine

Gde je Borjan da izadje na ovu loptu...
(Srdjan, 4. novembar 2021 21:23)

Gde da izadje strucnjace? Na koju loptu , stoper prvo pogresno proceni loptu, a onda je tu iza igraca. Kad ti tačno mislis da je trebalo Borjan da izadje?
(Hahahahahaha, 04. novembar 2021 21:50)

@ strucnjace, lopta putuje tri sata njihov igrac 10 m od njihovog sesnaesterca izbija loptu, borjan je samo trebao da stoji na sesnestercu I da ceka videlo se da ce da preleti degeneka, ali kad je golman nesiguran on se vraca u peterac kao borjan, molar teren zabica lopta ubrzava prema njemu I bezi od spic igraca

Oliver

pre 2 godine

Ne treba previše pametovati već samo iskopirati kako to radi Bajern i Nojer ako već želiš tako da igraš.
(smeh,


Ima samo mali "catch" u tvojoj teoriji: Zvezda nije Bajern,a Borjan nije Nojer. Ti mislis dovoljno je da gledas Nojera na televiziji i odmah postanes Nojer,hahahahahahahah

black_mirror

pre 2 godine

Za sve vas što ubijate u pojam kritikovanjem domaćih komentatora, jedna preporuka - ima jedna stvar koja se zove internet (verovali ili ne, zahvaljujući njoj vi ovde komentarišete o komentatorima) i na toj stvari imaju razni sajtovi od kojih značajan deo njih pušta strimove raznih utakmica (strim je nešto nalik prenosu kada prevodimo). Te strimove imate na raznim jezicima, kao što su engleski, nemački, španski ili u ovom slučaju i zemlja protivnika tima protiv kojeg Zvezda igra. 3 u - učite jezik, ne nervira vas komentator i pratite utakmicu.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Hrabro momci za evropsko prolece! Kanga resava veceras
(djenka sa parkingaaa, 04. novembar 2021 19:35)

I bi čovek u pravu. Svaka čast!

veliki strumf

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36). Ови си вишеструки шампиони Данске а Гент (кога смо ми растурили прошле године у оба меча) је 10. у Белгији. Очајан трол.

Back in Black

pre 2 godine

Kakve katastrofalne izmene Stankovića!!!
(dejan, 04. novembar 2021 22:44)
A inace ima ogroman izbor.
Na klupi su mu Kutinjo,Azar,Bejl itd.

KK

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36)

U kom smislu velik, sad ovako ozbiljno te pitam?
Ako ga poredis sa Zvezdom, mozes i to takodje napisati sta je to sve i koliko puta Partizan osvojio i koga pobedio u odnosu na Zvezdu?

Milan

pre 2 godine

Glupost Degeneka da u 10om minutu pravi faul za crveni. Ne znam šta su tražili na pola terena on i Dragović stoje u liniji. Pa ne pravi se na pola ofsajd zamka. Katai nula, gubi lopte i ne vraća se, Rodić ne može sam po levoj strani da zatvori rupu. Katastrofa i igra i sudija sudi perfidno za Dance. Ne nadam se ničemu u drugom. Verovatno ovo gubimo.

Zoran

pre 2 godine

Degenek je napravio grešku sa faulom. Čak i da je onaj levak dao gol, Zvezda bi sa 11 igrača ove odvalila sa 3-4 komada. Ovi su teški levaci. Jalovina od ekipe. Nešto se dodaju bez ikakvog smisla.
Zvezda sa desetoricom igra ravnopravno posle primljenog gola.
Šteta...

зуке

pre 2 godine

Одавно неки тим на домаћем терену није имао овакво суђење у корист противника
Да не будем погрешно схваћен, сви Звездини картони су оправдани, али је СУЂЕЊЕ БИЛО УЖАСНО!!!

*

pre 2 godine

Stvarno ne vidim čemu služi ovaj Kanga. Dečko beskoristan kao i uvek ali evo sad je to podigao na viši nivo i krenuo da cepa i po svom golu.

2CRAZY

pre 2 godine

Velika greska Degeneka, odlucio covek da dobije crveni u 10-om minutu.
Velika glupost Kange.
Teren u ocajnom stanju na kojem ne moze da se igra.
Isaksen vas razbio covek sam.

Reklamacija savesti

pre 2 godine

Ja još nisam gledao utakmicu, bilo koju, bilo gde, gde kao u ovoj, komentator najmanje 50 puta pomene da jedan tim ima igrača manje. Bezmalo, kao da je situacija da ima 4 igrača manje. Stalno opravdanja i samoopravdanja. Nema na taj način napretka ni na ličnom, ni na klupskom planu. Zvezda ne bi dobila ni da ona ima igrača više, jer su tromi i bezidejni. Šteta.

Sremac

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 04. novembar 2021 21:28)


Pa gradjanine mogao je recimo da ne pogresi kod procene gde ce lopta. Jedini i isključivi krivac je Degenek. Ne pravi se faul po pravilu. Kakvo pravilo pominjes. Imas 80 min da igras sa igracem manje. A da ne pricam da si mogao i da ga primis iz tog faula.

skol pols

pre 2 godine

Iskreno mi nije jasno sto igraci prave faul kao zadnji tako rano na utakmici. Pustis ga majstore, sanse su 50%-50% da golman odbrani, i imas jos 80min da das gol ili dva.

grobar

pre 2 godine

Gledam ovog Kangu, u redu dao je par golova sa distance i sad svaku utakmicu ima 10 šuteva koji odu divljački ko zna gde, a onda u stilu klasičnih centrafora glavom u svoju mrežu.

zemunski kej

pre 2 godine

Kada je Degenek iskljucen utakmica je bila gotova. Zatvorili se ali ne mozes da se branis sat i 20 minuta. Neki cudan splet okolnosti uz nekakav osecaj da nam sudija odmaze od pocetka. Sada vise ne kada je zavrsio posao. Mitjaland je solidna ekipa ali nije nesto narocito. Oseca se mali zamor kod ovih sto stalno igraju a tek kada su brojcano slabiji.

Gane

pre 2 godine

Jeste da imamo igraca manje ali svejedno da nas na Marakani jedan Mitiland ovako nadigra mi je bas mucno gledati.Mozemo biti srecni sto vec nismo popili pet komada.

dak

pre 2 godine

ovaj Pavkov je neverovatan.On nema elementarna fudbalska znanja.Preskocio je skolu fudbala,ali toliko je talican da je to za nevericu.Ne moze mu se osporiti da lepo spusta lopte u igru ledjima ka protvnickoj odbrani ali toliko ga voli lopta da ga doslovno pogadja u delove tela slucajno,a odlazi ili u gol ili tamo gde treba.

Бojaн

pre 2 godine

Постао је наш фудбал најспорији у Европи. Чак и ови Данци су видно боља екипа, тј играју брзу транзицију у оба правца онако како сви данас играју. Сем нас. Због те спорости и правимо толике фаулове. Због спорости тешко износимо лопту. Нема комбиновања. Ако убрзо држава не изврши комплетну реформу нашег фудбала, нестаћемо.

зуке

pre 2 godine

Добро се Звезда и држи односно одолева, јер су следећи играчи потпуно неупотребљиви:
Бен, Иванић, Катаи.
Наведени као да играју трећу утакмицу заредом тако делују на терену

Jokan

pre 2 godine

Ne kontam da tim koji vec 5 godina igra u Evropi nije u stanju da kupi jednog igraca da valja. Svake godine sve gori tim. Rodic, Gobeljic, debeli Ben, matori Degenek, dribla sebe Kanga itd. Katastrofa od tima.

zum

pre 2 godine

Gledam ovog Kangu, u redu dao je par golova sa distance i sad svaku utakmicu ima 10 šuteva koji odu divljački ko zna gde, a onda u stilu klasičnih centrafora glavom u svoju mrežu.
(grobar, 04. novembar 2021 22:16)

I ja to uporno pokusavam ljudima da objasnim, ali ljudi se kunu u njega zbog par lwpih golova.
A to sto muci loptu svaki put kad je primi...uznemirava me to.

7 up

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 4. novembar 2021 22:36)

Zvezdasi, prvo da vam čestitam na pobedi u košarci, svaka čast.
Dalje, izvinite zbog ovakvih tupavih izjava koje se povremeno čuju iz naših redova. Dotični prati fudbal koliko i ja statistiku atmosferskih padavina iznad južnog Pacifika u 21 veku...

Nenad

pre 2 godine

Ovo je užas,jad i beda srbskog fudbala.Ćovek se pita da li su ovi igrači uopšte trenirali fudbal jer izgleda da nisu naučili ništa.A trener je posebna priča.

Sasa

pre 2 godine

Izlazi napadac, ulazi odbrambeni igrac, znaci branimo se na 0:1, mudar potez, bravo....
(zzbz, 4. novembar 2021 22:26)

Kad bi ti znao nesto o fudbalu mozda bi i mogao da vidis da je Sanogo koji do tog trenutka igrao stopera presao u srednji red. Svakakvi ovde komentarišu pa i oni koji gledaju fudbal prvi put u životu.

Miki

pre 2 godine

Ja više ne navijam za Zvezdu dok u njoj igraju Rodić,Kataji,Kanga a trenira ih nula trener koji ne bi trebao ni juniore Zvezde trenirati!

veverica

pre 2 godine

bas smo seljacine. teren blago receno neprofesionalan, fudbal ne igramo, samo bijemo ljude s ledja...
razbio nas mitjiland neki dva puta za redom, a ovi pricaju o ispisivanju istorije kluba. alo rodjaci, pa niste u kolubari. istorija zvezde je gazenje reala, milana, bajerna, a ne ponizavanje od omladinske ekipe iz danske.

NastyB

pre 2 godine

Mitjiland ništa specijalno, sasvim prosečan tim, ali Zvezda im se nudi na tacni sopstvenim glupostima i posle ovog slobodnjaka konačno da prekinem sa gledanjem ovog mučenja.

Bar će grobari imati čemu da se raduju danas.

Sone

pre 2 godine

Stanković se ponovo ne snalazi i ne ume da vodi tim . Igrači na terenu pokazuju ono što vežbaju na treninzima tj ništa. Uprava spava i sebično gleda svoj interes. Navijači sve znaju ali ćute. Ako se SVE ne promeni i modernizuje za godinu dana onda zauvek zbogom. ( ovaj tekst može da se primeni na bilo koji klub kod nas ali i u okruženju)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Оправдани картони Дегенеку и Бену. Неоправдани Катаиу и Павкову. Њиховом играчу требао дати жути кад је фаулиао Кангу или Бена. Реално, сами смо криви што имамо играча мање. А реално је и да судија "нагиње" за њих. Дал је боље што је Дегенек фаулирао видјећемо на крају. Да га је пустио можда би Борјан одбранио или би онај промашио гол. Мада, прије да би дао гол јер би била 100% шанса. И ја бих правио фаул. Лако је нама причати ал Дегенек је морао у секунди да одлучи. Подршка Дегенеку. Свакако у Португалу изгледа пада одлука о првом мјесту. Срећно Звезди, срећно Србији. Нешто Деки мора мијењати у другом. Ако до 75' не будемо водили ја бих убацио и другог нападача па "нека иде живот" куд иде. ЈАКО ЗВЕЗДО ајмо по ту побједу!

Pedja78

pre 2 godine

Posle starta Kataija na loptu žuti karton, onda bez faula za zvezdu sam pomislio da sudija jedva čeka da svira crveni ili penal za Dance, a onda crveni za Degeneka za pokušaj da uhvati protivnika za ruku. Da bio je zadnji, ali ovaj nesrećnik nije uspeo ni da ga fazlija, a dobio crveni. A onda meni neshvatljivo da igrač za onakvo povlačenje s leđa kao što uradi Ben dobije samo žuti. Lično očekujem penal za Mitjiland pri prvom kontaktu u Zvezdinom šesnaestercu. P.S. Borjan nikako nije mogao da sanja da će Danac pre ove dvojice da stigne do lopte.

MIRKO

pre 2 godine

Rodića i Gobelju u startnu postavu protiv Portugala he he ...Ako čuje Ronaldo ima da dobije noćnu moru...spavati neće noćima....

kome?

pre 2 godine

Prodati Rodica, Degeneka, Gajica, Pavkova, Dijonija, Zivkovica, Petrovica, Nikolica i kupiti Isaksona!!
(Dusanovo carstvo!, 4. novembar 2021 22:35)

Mare

pre 2 godine

Koliko pehova tokom utakmice... Crveni karton, pa autogol... Mora ovo da se vrati u zadnjim minutima golom Zvezde i barem bod uzet ovde!


Pa druze nama se ovo i vraca zato sto 5 godina imamo vise srece nego pameti i znanja,tolka kolicina srece nije vidjena,zato nam se sve ovo i vraca sa ogranicenim trenerom i gobeljom i rodicem

nesa80

pre 2 godine

najbolji je komentator sa areni-ne vadi sudiju iz usta i onda kaze ajde da ne pricamo mnogo o sudiji.pa ti ga i jedini spominjes svaku trecu recenicu,covek se svadja sam sasobom

Tor

pre 2 godine

Kanga ceo meč gadja sa 40 metara, a dade ga sa pet. Rodic i Gobeljic, pa to treba da udje u udzbenike antifudbala. To unucima treba prepricavati. A Katai... Voleo bih da mi neko kaze jednu jedinu dobru stvar koju je uradio veceras. Jednu.

ivča

pre 2 godine

osim očajne zvezde glavni utisak večeri su i komentatori na areni. pavkov laktom udara danca a oni se čude zbog čega žuti. gobeljić s leđa ruši protivnika a komentatori pitaju zbog čega faul? ja razumem da moraju da navijaju za zvezdu ali njihov neprofesionalizam je zabrinjavajući. sramota za novinarstvo.

Dramond

pre 2 godine

Ovo je jad i beda; hvataju igrače protivničkog tima za dresove, jer ih nemogu stići. Ovo je jadno. A o Dekiju, koji je kao Zvezdaš veliki, a jedan Belodedić je više igrao u Zvezdi nego Deki čuveni..... više sam ja Zvezdaš brate, nego on. Pozdrav i goodbye brate Deki.

Dovla

pre 2 godine

Mitjiland ništa specijalno, sasvim prosečan tim, ali Zvezda im se nudi na tacni sopstvenim glupostima i posle ovog slobodnjaka konačno da prekinem sa gledanjem ovog mučenja.

Bar će grobari imati čemu da se raduju danas.
(NastyB, 04. novembar 2021 22:18)
Pusti ti grobare. Mitjland je za Zvezdu Barselona licno.

veliki strumf

pre 2 godine

Класичан пример утакмице где екипа победи саму себе. Све што смо могли да урадимо да изгубимо: црвени, кикс, аутогол - урадили смо. Ови везе немају, не би га дали сами до прекосутра. Бржи су дупло од нас али памети слабо имају. А ми... Не памтим да су Катаи, Иванић, Бен и Канга, сва четворица заједно, овако очајно одиграли. Сва четворица за оцену НУЛА! Ниједну једину добру ствар урадили нису! Буквално ниједну!

Mik

pre 2 godine

Ovi Danci igraju jednostavan fudbal, dodaju brzo i krecu se brzo. Zvezdina odbrana je puna kartona, a Stanković nema koga da uvede, ko bi nešto promenio.

boban,nis

pre 2 godine

Polako sve dolazi na svoje.Ne mozes da ocekujes vise od dva tima koja sebi daju laznu sliku o svojoj snazi kroz ovu farsu od nase super lige.
Nas fudbal ne moze vise ovako da funkcionise.Reset,pod hitno!Pravi ljudi u klubovima,bez upliva politike i samofinasiranje klubova,pa kao i svaka druga firma.Ako si sposoban i znas da radis opstaces,ako ne propadas.
Ako i to ne uspe,vratiti se na amaterizam pa polako ka profesinalizmu.

Бата

pre 2 godine

Баш смо лоши какве глупости као да су решили да изгубе , терен је срамота вода лежи ми спори

Gradjanin

pre 2 godine

Ja više ne navijam za Zvezdu dok u njoj igraju Rodić,Kataji,Kanga a trenira ih nula trener koji ne bi trebao ni juniore Zvezde trenirati!
(Miki, 04. novembar 2021 22:21)

Sretan put majstore. Ipak ti je srce crno belo

Jonas

pre 2 godine

bas smo seljacine. teren blago receno neprofesionalan, fudbal ne igramo, samo bijemo ljude s ledja...
razbio nas mitjiland neki dva puta za redom, a ovi pricaju o ispisivanju istorije kluba. alo rodjaci, pa niste u kolubari. istorija zvezde je gazenje reala, milana, bajerna, a ne ponizavanje od omladinske ekipe iz danske.
(veverica, 04. novembar 2021 22:24)

Ime ti bas odgovara, omladinske ekipe iz danske? u kom paralelnom univerzumu živiš? Nisi primetio da je zvezda ceo meč sa igracem manje.

Back in Black

pre 2 godine

Crveni Kange protiv Šerifa nas verovatno košta Lige šampiona.
A ovaj neverovatno glupi crveni Degeneka može da nas košta prolaska grupe.

dak

pre 2 godine

Ivaniću zagarantovano 90 minuta svaki put, a od bilo kakve forme miljama daleko
(Djordje, 04. novembar 2021 22:43)


Prijatelju moj vide li ti Jojica u mom Partizanu?Cuti Ivanic je doktor za njega,a i ovaj ima zagarntovanih 90 min.

Istine radi

pre 2 godine

€ ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 4. novembar 2021 21:22) 

... ali se toliko trudi da tako izgleda da je svima neprijatno

svasta

pre 2 godine

za mene je prava enigma kako zvezda gubi ovde samo sa 1:0!!!
(Vaske, 4. novembar 2021 22:47)

U pravu si, sve ispod 5:0 je nerealan rezultat

faktograf

pre 2 godine

Degeneka zbog ovog debelo kazniti.
(Dado, 04. novembar 2021 22:28)

Zašto ga kazniti? Nije on kriv što kiksa. Njega su delije ubacile u tim. Stankovic ga je bio stavio na transfer listu ali delije znaju bolje

Hahahahahaha

pre 2 godine

E moj Deki...Kataija vadis, uvodis Pankova. Isto je 1:0 i 5:0, bori se. Ne sramoti se.
(PeraKojot, 4. novembar 2021 22:23

E moj kojote....Uvodi Pankova, a gura Sanoga napred. Da si nekad gledao fudbal znao bi da je samo izbacio fudbalera koji vise ne može. Zasto komentarises fudbal , očigledno je da ga ne pratis.

Gradjanin

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.

Let’s go Brandon

pre 2 godine

@ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)

Nije li poenta tog posla prikriti simpatije prema bilo kom takmicaru. Postoji kvalitet koji se zove objektivnost i integritet, deo klijenata kablovske upravo to zahteva. Za navijace postoje tribine, tamo se prebrojite

nesa80

pre 2 godine

kakav potez degeneka,umesto da ga pusti pa i neka bude gol bice na kraju makar 1-1,a ovako je mogao i jos plus gol pasti posle slobodnog udarca.koliko su nasi igraci ne intiligentni dokazano milion puta,koji mazohisti smo mi kad navijamo za klubove poput zvezde i partizana.sad ce biti grcevita borba za 0-0.ko sto se i partizan grcevito borio za remi.ti nasi igraci ko da imaju tri leve noge,pogledajte samo primer kad treba da sutnu loptu mislis pocepace mrezu oni svi redovno gadjaju publiku ili jedva se dokotrlja do golmana.nasa struka ko namerno da bira takve igrace

Czv Pz1989

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.


To se druze radi pri kraju utakmice, kada se ni po koju cenu ne sme primiti gol, a ne u desetom minutu gde igras na svom terenu i gde bi vrlo verovatno uspeo da dobijes protivnika ili remiziras. A pitanje je da li bi onaj Danac uopste i postigao gol. Ovako ubijes u pojam i navijace i saigrace koji po ovoj kisi moraju da trce za dvojicu. Zna se kad se dobija crveni karton. Primer ti je ako si skoro gledao Real i Atletiko kada Valverde rusi Moratu pri vodjstvu od 1-0 za Real, i to u 89 min mislim.. najvise sto se ekipa moze posle toga braniti su 4-5 min...ovako izgledamo kao treceligasi. I ne vidim svrhu igranja Pavkova u drugom. Em je spor, em ima zuti uz par ozbiljnih faulova. Tako da i zbog kontri i zbog sigurnosti, pustiti nekog brzeg, pa i nemora dw bude spic. Probati sa Falkom pa da se nekako razvuce igra na sredini terena pa kad su ovi visoko da se proba neka kontra..
Bice tesko a Braga vec ubija Bugare.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Gde je Borjan da izadje na ovu loptu...
(Srdjan, 4. novembar 2021 21:23)

Gde da izadje strucnjace? Na koju loptu , stoper prvo pogresno proceni loptu, a onda je tu iza igraca. Kad ti tačno mislis da je trebalo Borjan da izadje?

Hahahahahaha

pre 2 godine

Svakako opravdan faul Degeneka. Sprecio 100% gol.
(asomakum, 04. novembar 2021 21:15)

Ili se zezas, ili prvi put gledas fudbal u životu.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Gledajući Partizan i Zvezdu večeras, nadam se da će UNESKO zaštititi srpski fudbal kao poseban pravac u umetnosti, recimo neosmoricizam ili pritupasti socnogometizam. Šteta je ovakvo blago zaboraviti. Ovakve arhitekte besmisla i suštinske rugobe loptanja, moramo spasiti od zaborava.

VOSAK

pre 2 godine

Gledajući Partizan i Zvezdu večeras, nadam se da će UNESKO zaštititi srpski fudbal kao poseban pravac u umetnosti, recimo neosmoricizam ili pritupasti socnogometizam. Šteta je ovakvo blago zaboraviti. Ovakve arhitekte besmisla i suštinske rugobe loptanja, moramo spasiti od zaborava.
(Mali Hijavata, 04. novembar 2021 21:37)


Druže, Mani se Zvezde, Zvezda je trenutno prva u grupi Lige Evrope i na 39 mestu UEFA rang liste...

2CRAZY

pre 2 godine

Koliko glupa odluka Degeneka da pravi faul... bolje da je pustio pa neka bude i gol, nego ovako od 10-og minuta da igraju prakticno celu utakmicu sa igracem manje!
O cemu je razmisljao, sta je mislio, da ce za ono dobiti samo zuti, srusio igraca koji je bio sam pred golom.

Baja Mile

pre 2 godine

Kakva glupost Degeneka ali to je jedino šta je morao da uradi inače ode čovek. Teško do kraja. Nerešeno puna kapa. Teren pun vode

Back in Black

pre 2 godine

Svakako opravdan faul Degeneka. Sprecio 100% gol.
(asomakum, 04. novembar 2021 21:15)
Bolje da primiš gol i imaš 11 igraca nego da igraš 80 minuta sa igracem manje.

kris

pre 2 godine

I ne izgledamo toliko lose sa igracem manje.Posebno jer po dosad vidjenom i Katai se moze svrstati u tu kategoriju.Gobeljic je korisniji od njega 10 puta.Sto se sudije tice,po meni je greska nepokazivanje zutog Dancima kod lakta,dok je sve ostalo i vise nego zasluzeno.Prvo je Katai djonom nagazio stopalo proivnickog igraca,Degenekov start,kao i Benov nemamo potrebe ni komentarisati.Na kraju Pavkov laktom krece ka licu i vratu rivala i tu nema dvojbe.

veliki strumf

pre 2 godine

Клизав и врло незгодан терен. Знао сам да ће бити неки велики кикс. Надао сам се само да неће наши кикснути. Ово је баш велика грешка Дегенека а после недопустива глупост. Боље и да смо примили гол а да смо комплетни а питање да ли би пао гол. И Борјан класика - заспао на голу уместо да ово исече.

Gane

pre 2 godine

Nikad necu razumeti zasto se igrac kada vec dobije crveni karton onda buni i cudi se a i sam zna da je bio poslednji igrac u odbrani i da je vukao protivnika za ruku i da je apsolutno opravdan crveni karton.

dr

pre 2 godine

Zivim na 6min od Marakane, kisica pada par sati a teren izgleda kao da dve nedelje pljusak nije stao.
(Xman, 04. novembar 2021 21:22)

Kako te bre druže nije sramota da lazes toliko? Kisica kazes pada, u Beogradu je bukvalno potop od 16h, bez prestanka.

Misa

pre 2 godine

Neverovatno loša igra odbrane zvezde. To ni megvajer tako ne bi mogao da zezne. Dvojica su bila tamo, zbune se i dobiju crveni. Neverovatno

Deran

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 04. novembar 2021 21:28)

Alo stručnjak, pa ne pravi se faul za crveni u 9. nego u 90.minutu...svašta...pa i da smo primili gol, izjednačili bi...

Rale

pre 2 godine

@Jeste da pada bez prestanka . . Al’ sta je sa drenazom ?! : )
(Djole, 04. novembar 2021 21:35)
Kojom drenažom? Nema tu pomoći kad toliko pada.

veliki strumf

pre 2 godine

Бен и Иванић врло слаби у првом полувремену, Катаи потпуно невидљив. Сваки потез му је био грешка. Јесте тежак терен, јесте играч мање али врло лоша игра главних играча.

Robert

pre 2 godine

Nikad necu razumeti zasto se igrac kada vec dobije crveni karton onda buni i cudi se a i sam zna da je bio poslednji igrac u odbrani i da je vukao protivnika za ruku i da je apsolutno opravdan crveni karton.
(Gane, 4. novembar 2021 21:16)

Zato što time pokazuje da nije ravnodušan. Čudi se, buni se, svađa se... Sve je to gluma, čisto da iskazeš neka osećanja i ostaviš utisak da ti je stalo. Kažem, gluma, ali opšteprihvaćena u svim sferama života i smatra se normalnom. Primera radi, ja nemam ikakve reakcije kada mi je jasno šta se dogodilo i da nema nazad, pa okolina pomisli kako me baš briga.

fudbaloman

pre 2 godine

Zvezda lepo otvorila meč, Danci pogubljeni bunare loptu 10 minuta i onda čuveni srpski fudbalski specijalitet - pucanj u kolena. Umesto da vodiš 1-0 i čekaš kontre za 2 i 3, sad vadiš kestenje iz vatre i spasavaš život.
Zvezda ovo ako dobije bilo kako, treba da slavi kao Liverpul. Mnogo teško za igru.

Retko glup crveni karton, baš retko. I to se isključivo našim timovima i reprezentaciji dešava. Sami sebi najveći dušmani, uvek bili.

VOSAK

pre 2 godine

ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)


Ne kapiram, Srbin prenosi utakmicu našeg tima, trebao bi da navija za Danski tim možda ?

Gradjanin

pre 2 godine

2021 godina navijači kisnu, umesto da se napravi neki montažni demontazni krov da možeš lepo da pratiš utakmice i po kiši eeee
(emci, 04. novembar 2021 21:30)

Srećom pa vojni stadion ima krov, Kamp Nou ima krov

fudbaloman

pre 2 godine

Ovde bolje da je trener Dejan Savić umesto Stankovića. Teren natopljen prepun lokvi vode, teško se tu igra krštenog fudbala.
Ko prvi da gol, pobeđuje.

Miloš

pre 2 godine

Užas. Ovako glup potez dugo nijesam viđeo.
Bolje da su Danci poveli a da mi imamo 11 igrača, ovako se sa 10 treba braniti 80 minuta. Navijam za Zvezdu, ali sada očekujem poraz.
Još jednom - glupo, glupo, glupo.

Neutralni posatrac

pre 2 godine

Taj koji uspe nase fudbalere da nauci da igraju bez ruku na protivnickim igracima, i da ruke u fudbalu sme samo golman da koristi dobice Novelovu nagradu iz domena psihologije.

зуке

pre 2 godine

Чист црвени за Дегенека, ту нема збора....али код ПРВОГ старта даје Катаију жути, а после код лакта њиховог нема скоро ни опомене?!?

HanSolo

pre 2 godine

Kakva bedna spora i odvratna igra.. Jad i beda da se ovako igra na svom terenu i ako smo jedan manje.. Panjevi.. Ništa drugo.. Ako ovako igraju do kraja ostaće ćak bez prolaza.. Korneri kao za decu.. I ne nema veze vreme i kiša.. I dancima je "loše" vreme.. Stanković nikad neće dobiti jakog kluba.. Ovo je plašljiva i kukavićka igra.. Manje od 3 poena danas je razočaranje i poraz i tačka.. Katai je tako precenjen da je smešno.. Uvek igra dobro protiv nekog javora a kad treba nema ga nigde.. Truba.. Kao svi sem Mičića, Borjana, Kange i Bena..

smeh

pre 2 godine

Videh sada zašto je Degenek dobio crveni. Ne zna se ko je tu više pogrešio Degenek, Borjan ili trener sa taktikom. Ovde je golman morao da izadje dublje kako bi onemogućio ovakvo dodavanje. A još igraš duboku odbranu a odbrana spora kao puž. Ako već nisu u stanju da sami shvate imaju valjda TV ili internet. Ne treba previše pametovati već samo iskopirati kako to radi Bajern i Nojer ako već želiš tako da igraš.

Baljko

pre 2 godine

Sjajnaaaaaa intervencija Borjana(šut po sred gola i zamalo da ga primi po sredini jer je krenuo pre vremena) a onda kaže,ne baš najsjanija intervencija hahahahaha...Milan Pavkooooov,Milan Pavkooooov ja reko na petercu,šutira, a on ide sa loptom ka aut liniji...legendarni komentator ne može da se suzdrži!

нека да гол Милоше у 12'

pre 2 godine

Глупост Дегенека али тачно се види колико су Звездини и Партизанови играчи навикли да се ово не свира у домаћој лиги.

Звездин весник

pre 2 godine

ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)

Страјнић не навија за партизан, нема шансе...

Dušan

pre 2 godine

Dođe dan kad ti sreća okrene leđa,ova kiša je napravila uvertiru za utakmicu,Čist crveni za Degeneka bez pogovora,Ali sudija je zaista kriminalan!

Back in Black

pre 2 godine

Svakako opravdan faul Degeneka. Sprecio 100% gol.
(asomakum, 04. novembar 2021 21:15)
Bolje da primiš gol i imaš 11 igraca nego da igraš 80 minuta sa igracem manje.

Gane

pre 2 godine

Nikad necu razumeti zasto se igrac kada vec dobije crveni karton onda buni i cudi se a i sam zna da je bio poslednji igrac u odbrani i da je vukao protivnika za ruku i da je apsolutno opravdan crveni karton.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Hrabro momci za evropsko prolece! Kanga resava veceras
(djenka sa parkingaaa, 04. novembar 2021 19:35)

I bi čovek u pravu. Svaka čast!

Neutralni posatrac

pre 2 godine

Taj koji uspe nase fudbalere da nauci da igraju bez ruku na protivnickim igracima, i da ruke u fudbalu sme samo golman da koristi dobice Novelovu nagradu iz domena psihologije.

Miloš

pre 2 godine

Užas. Ovako glup potez dugo nijesam viđeo.
Bolje da su Danci poveli a da mi imamo 11 igrača, ovako se sa 10 treba braniti 80 minuta. Navijam za Zvezdu, ali sada očekujem poraz.
Još jednom - glupo, glupo, glupo.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Gledajući Partizan i Zvezdu večeras, nadam se da će UNESKO zaštititi srpski fudbal kao poseban pravac u umetnosti, recimo neosmoricizam ili pritupasti socnogometizam. Šteta je ovakvo blago zaboraviti. Ovakve arhitekte besmisla i suštinske rugobe loptanja, moramo spasiti od zaborava.

Gile

pre 2 godine

Na TVu je možda i izgledalo loše, ali uživo je izgledalo katastrofa. Nema ni pola jednog igrača koji je zaslužio da igra u Ligi Evrope. Gobeljić i Rodić su stvarno bruka i sramota za sport uopšte.

Deran

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 04. novembar 2021 21:28)

Alo stručnjak, pa ne pravi se faul za crveni u 9. nego u 90.minutu...svašta...pa i da smo primili gol, izjednačili bi...

znalac

pre 2 godine

Ljudi budimo realni, ovaj mitjeland ili kako se vec pravilno izgovara je definitivno bolja ekipa od zvezde to su pokazali i u Danskoj i danas ,istina je da je crveni na početku uticao mnogo na dalji tok meča ali bez obzira mislim da su kvalitetnija ekipa pre svega brza sa izuzetnom tranzicijom,mi u ekipi nemamo niti jednog brzog igrača dok ih Danci imaju bar 5,6 ,imaju izuzetna krila i bekove koji su najviše problema pravili .Moderan fudbal se bas tako igra sa brzim bočnim igračima i odličnom tranzicijom, sa druge strane mi imamo Rodica i Gobeljica koji u evropi apsolutno ništa ne donose tu pre svega mislim da Gobeljica koji osim par crvenih što je dobio ništa drugo korisno nije uradio ,hoces da igras evropu a 4 godine ne možeš da dovedes krstenog beka ,rodić po nekad i ume da odigra dobro ,ali to je jako retko a o dvojcu na desnoj strani ne bih trošio reči jer je bespotrebno, pothitno oterati Mrkelu jer čovek od 10 pojačanja pogodi sa jednim dok sa ostalih 9 promasi apsolutno ..

Mare

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.

Dejan

pre 2 godine

Sindikalna fudbalska ekipa, obucena u dresove Crvene Zvezde, i fudbalska ekipa Gerontoloskog centra, obucena u dresove Partizana, prikazali su se u svetlu i nivou kojem pripadaju! Sramota me je od samoga sebe sto sam gledao obe utakmice i potrosio 180+ minuta svoga zivota, u nadi da cu biti sretan i zadovolja rezultatima nasih ekipa. Kako da objasnim sinovima da pokusaju gledati nase klubove, kada nasi klubovi ne zadovoljavaju osnovni zadatak iz sporta, a toje pobeda! Ili, njihov je jedini zadatak, po Kubertenu, da je vazno ucestvovati! Preplaceni fudbaleri, okruzeni fudbalskim krpeljima i potplacenim novinarima, nerealno prikazuju stanje u nasem fudbalu i velicaju prosecne ugrace, sve do zvezda, i nazad! Svi fubaleri bi morali da negde rade i da zarade platu kao i vecina ljudi u Srbiji. Ovako, puni para, neobrazovani i u fiktivnoj perspekrivi, zamajavaju sve one koji su zeljni kvalitetnog sporta, a posebno fudbala!

Master Yoda

pre 2 godine

Evo sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!

fudbaloman

pre 2 godine

Zvezda lepo otvorila meč, Danci pogubljeni bunare loptu 10 minuta i onda čuveni srpski fudbalski specijalitet - pucanj u kolena. Umesto da vodiš 1-0 i čekaš kontre za 2 i 3, sad vadiš kestenje iz vatre i spasavaš život.
Zvezda ovo ako dobije bilo kako, treba da slavi kao Liverpul. Mnogo teško za igru.

Retko glup crveni karton, baš retko. I to se isključivo našim timovima i reprezentaciji dešava. Sami sebi najveći dušmani, uvek bili.

2CRAZY

pre 2 godine

Koliko glupa odluka Degeneka da pravi faul... bolje da je pustio pa neka bude i gol, nego ovako od 10-og minuta da igraju prakticno celu utakmicu sa igracem manje!
O cemu je razmisljao, sta je mislio, da ce za ono dobiti samo zuti, srusio igraca koji je bio sam pred golom.

зуке

pre 2 godine

Чист црвени за Дегенека, ту нема збора....али код ПРВОГ старта даје Катаију жути, а после код лакта њиховог нема скоро ни опомене?!?

Nebojsa

pre 2 godine

Kako igramo u poslednje vreme nista me ovo ne iznenadjuje.
Trener Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde , on je najodgovorniji za igre koje pruza C.Zvezda.
Covek jednu utakmicu nije u LE spremio kako treba i ove bodove sto smo osvojili pusta sreca i pad koncentracije njihovih napadaca.

boban,nis

pre 2 godine

Polako sve dolazi na svoje.Ne mozes da ocekujes vise od dva tima koja sebi daju laznu sliku o svojoj snazi kroz ovu farsu od nase super lige.
Nas fudbal ne moze vise ovako da funkcionise.Reset,pod hitno!Pravi ljudi u klubovima,bez upliva politike i samofinasiranje klubova,pa kao i svaka druga firma.Ako si sposoban i znas da radis opstaces,ako ne propadas.
Ako i to ne uspe,vratiti se na amaterizam pa polako ka profesinalizmu.

kris

pre 2 godine

Kad pogledamo predhodni period i koliko smo srece imali,nije se ni moglo ocekivati da nas dovijeka sreca prati.Prakticno Stankovic otkako je dosao ima vise srece nego pameti,a znanja ionako nema nekog.U ovom dvomecu Danci su pokazali vise,i cak su zasluzili svih 6 bodova.Mi nastavljamo dalje sa Rodicem kao jedinim bekom,sa polovinom poluigraca u timu,sa jednim problematicnim Kangom koji samo gnjavi loptu do besvijesti i gleda da padne ili sutne sa 30 metara od kojih svaka 150-ta ide u okvir gola.Licno se ne sjecam kad je Ben uradio nesto,osim sto se dobrano ugojio.Dioni nam je pojacanje,Risairo nam je oznacen kao bomba,a mi smo ponovo evropski gigant.Realno rezultati su nam puno iznad igre i kvaliteta i jedino sto je pozitivno u svemu jeste da najodgovorniji za sve ovo jednom u zivotu bude od rijeci,pa kad Zvezda ne bude prvak,konacno napusti klub.

DusanUS

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 4. novembar 2021 21:28)

U 12 minutu utakmice!!! 😂😂😂😂😂😂

Gane

pre 2 godine

Jeste da imamo igraca manje ali svejedno da nas na Marakani jedan Mitiland ovako nadigra mi je bas mucno gledati.Mozemo biti srecni sto vec nismo popili pet komada.

macconi

pre 2 godine

Ne mogu da razumem odbranbenog igraca kome je napadac pobegao i on ga juri da ga obori,a zna da ce dobiti crveni karton za to...mozda bi napadac promasio,pa i da je dao gol bolja je varijanta i to nego da 80 minuta igramo sa igracem manje gde se sve apsolutno menja...i da,svakog

faktograf

pre 2 godine

Degeneka zbog ovog debelo kazniti.
(Dado, 04. novembar 2021 22:28)

Zašto ga kazniti? Nije on kriv što kiksa. Njega su delije ubacile u tim. Stankovic ga je bio stavio na transfer listu ali delije znaju bolje

fudbal nas nasusni

pre 2 godine

Veceras niste imali srece, ali ste zato lude srece imali protiv ovih Danaca u Danskoj i protiv Brage ovde. Sve u svemu bez igre, bez ideje, i kad sreca napusti, ondsa nema ni rezultata

veverica

pre 2 godine

bas smo seljacine. teren blago receno neprofesionalan, fudbal ne igramo, samo bijemo ljude s ledja...
razbio nas mitjiland neki dva puta za redom, a ovi pricaju o ispisivanju istorije kluba. alo rodjaci, pa niste u kolubari. istorija zvezde je gazenje reala, milana, bajerna, a ne ponizavanje od omladinske ekipe iz danske.

Robert

pre 2 godine

Nikad necu razumeti zasto se igrac kada vec dobije crveni karton onda buni i cudi se a i sam zna da je bio poslednji igrac u odbrani i da je vukao protivnika za ruku i da je apsolutno opravdan crveni karton.
(Gane, 4. novembar 2021 21:16)

Zato što time pokazuje da nije ravnodušan. Čudi se, buni se, svađa se... Sve je to gluma, čisto da iskazeš neka osećanja i ostaviš utisak da ti je stalo. Kažem, gluma, ali opšteprihvaćena u svim sferama života i smatra se normalnom. Primera radi, ja nemam ikakve reakcije kada mi je jasno šta se dogodilo i da nema nazad, pa okolina pomisli kako me baš briga.

Charlie Kelly

pre 2 godine

Loša utakmica, Degenek nas je zakopao, a posle i Stanković sa odlukom da ne ubaci štopera na poluvremenu, umesto, po meni, Bena. Ben je već duže vreme beskoristan u jakim utakmicama, u ovoj formaciji, jer ne može nikoga da pretrči ni bez lopte. Možda bi u nekoj 3-5-2 mogao da igra tog drugog napadača, ali po krilu nema šta da traži. Danci ništa posebno nisu napravili večeras, stvarali su šanse tek poslednjih desetak minuta, kada smo se skroz otvorili, a gol dali iz greške prvo Rodića, pa Degeneka, a onda i Kange. Imamo za čime da žalimo, poklonili smo im bodove.

Sone

pre 2 godine

Stanković se ponovo ne snalazi i ne ume da vodi tim . Igrači na terenu pokazuju ono što vežbaju na treninzima tj ništa. Uprava spava i sebično gleda svoj interes. Navijači sve znaju ali ćute. Ako se SVE ne promeni i modernizuje za godinu dana onda zauvek zbogom. ( ovaj tekst može da se primeni na bilo koji klub kod nas ali i u okruženju)

Dramond

pre 2 godine

Ovo je jad i beda; hvataju igrače protivničkog tima za dresove, jer ih nemogu stići. Ovo je jadno. A o Dekiju, koji je kao Zvezdaš veliki, a jedan Belodedić je više igrao u Zvezdi nego Deki čuveni..... više sam ja Zvezdaš brate, nego on. Pozdrav i goodbye brate Deki.

dak

pre 2 godine

Gobeljic je igrac zadatka.Odlicno je obavio svoj zadatak kod slobodnih udaraca za protivnika.Lezao je kao konj na livadi i nijedna lopta nije prosla ispod zivog zida.

kome?

pre 2 godine

Prodati Rodica, Degeneka, Gajica, Pavkova, Dijonija, Zivkovica, Petrovica, Nikolica i kupiti Isaksona!!
(Dusanovo carstvo!, 4. novembar 2021 22:35)

Uhhh..

pre 2 godine

Rano iskljucenje je presudilo jer su malo neozbiljno svhvatili solidnu dansku ekipu a onda je sve islo kako ne treba.Da su ih od pocetka ozbiljnije shvatili bilo bi drugacije ovako sledece 2 utakmice ce pokazati kolko su veliki da se izdignu iznad trenutne situacije.

Misa

pre 2 godine

Neverovatno loša igra odbrane zvezde. To ni megvajer tako ne bi mogao da zezne. Dvojica su bila tamo, zbune se i dobiju crveni. Neverovatno

ivča

pre 2 godine

osim očajne zvezde glavni utisak večeri su i komentatori na areni. pavkov laktom udara danca a oni se čude zbog čega žuti. gobeljić s leđa ruši protivnika a komentatori pitaju zbog čega faul? ja razumem da moraju da navijaju za zvezdu ali njihov neprofesionalizam je zabrinjavajući. sramota za novinarstvo.

Mimi

pre 2 godine

Ljudi, nevezano za sport, da li neko zaslužuje da dobija tolike pare, a da radi svoj posao na tako niskom nivou. Mislim ljudi se muče za male pare, a ovi će večeras po kafićima da se rasporede, a razočarali su mnoge koji ih plaćaju.

Zoran

pre 2 godine

Degenek je napravio grešku sa faulom. Čak i da je onaj levak dao gol, Zvezda bi sa 11 igrača ove odvalila sa 3-4 komada. Ovi su teški levaci. Jalovina od ekipe. Nešto se dodaju bez ikakvog smisla.
Zvezda sa desetoricom igra ravnopravno posle primljenog gola.
Šteta...

dax

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...

Бojaн

pre 2 godine

Постао је наш фудбал најспорији у Европи. Чак и ови Данци су видно боља екипа, тј играју брзу транзицију у оба правца онако како сви данас играју. Сем нас. Због те спорости и правимо толике фаулове. Због спорости тешко износимо лопту. Нема комбиновања. Ако убрзо држава не изврши комплетну реформу нашег фудбала, нестаћемо.

nesa80

pre 2 godine

kakav potez degeneka,umesto da ga pusti pa i neka bude gol bice na kraju makar 1-1,a ovako je mogao i jos plus gol pasti posle slobodnog udarca.koliko su nasi igraci ne intiligentni dokazano milion puta,koji mazohisti smo mi kad navijamo za klubove poput zvezde i partizana.sad ce biti grcevita borba za 0-0.ko sto se i partizan grcevito borio za remi.ti nasi igraci ko da imaju tri leve noge,pogledajte samo primer kad treba da sutnu loptu mislis pocepace mrezu oni svi redovno gadjaju publiku ili jedva se dokotrlja do golmana.nasa struka ko namerno da bira takve igrace

Jokan

pre 2 godine

Ne kontam da tim koji vec 5 godina igra u Evropi nije u stanju da kupi jednog igraca da valja. Svake godine sve gori tim. Rodic, Gobeljic, debeli Ben, matori Degenek, dribla sebe Kanga itd. Katastrofa od tima.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ФЕНОМЕН - За почетак наши фудбалери би требали доста мање лопти да враћају Борјану па би самим тим и било мање његових лоших испуцавања. Ја не знам шта тиме добију кад врате лопту голману кад је он свакако испуца и онда није сигурно да ћемо је опет освојити? А само је ризик од губитка лопте, стварање добре шансе за противника па и гола у нашој мрежи. Не знам ко их томе "научи"? Да сам тренер не бих им то дозволио у оволикој мјери. Чак бих то гледао да сведу на минимум.

veliki strumf

pre 2 godine

Клизав и врло незгодан терен. Знао сам да ће бити неки велики кикс. Надао сам се само да неће наши кикснути. Ово је баш велика грешка Дегенека а после недопустива глупост. Боље и да смо примили гол а да смо комплетни а питање да ли би пао гол. И Борјан класика - заспао на голу уместо да ово исече.

pc, Niš,

pre 2 godine

Nije bilo ničeg što nismo znali. Srpski fudbal je izgubio svoju prepoznatljivu igru iz vremena kada smo poređeni sa brazilskim klubovima i kada je Zvezda na zimskoj turneji redovno igrala u Južnoj Americi. I nije važno poraz - pobeda, nema
IGRE, nema poteza ili akcije koji se pamti, nema igrača koji rešava utakmicu, nema ni trenera evropskog kalibra, nema se šta videti niti očekivati. Porszno na tabeli, prazno u duši.

Mare

pre 2 godine

Dobijamo crveni karton u deseton minutu prezivimo nekeko do kraja poluvremena,primamo gol na startu drugog dela i covek u 63 minutu vrsi izmenu vadi kataia(koji kao da nije igrao),a uvodi stopera pankova,kakvi strucnjaci rade y nasem fudbalu dobro da smo i ovako jadni i bedni i da nismo jos gori.

veliki strumf

pre 2 godine

Класичан пример утакмице где екипа победи саму себе. Све што смо могли да урадимо да изгубимо: црвени, кикс, аутогол - урадили смо. Ови везе немају, не би га дали сами до прекосутра. Бржи су дупло од нас али памети слабо имају. А ми... Не памтим да су Катаи, Иванић, Бен и Канга, сва четворица заједно, овако очајно одиграли. Сва четворица за оцену НУЛА! Ниједну једину добру ствар урадили нису! Буквално ниједну!

dr

pre 2 godine

Zivim na 6min od Marakane, kisica pada par sati a teren izgleda kao da dve nedelje pljusak nije stao.
(Xman, 04. novembar 2021 21:22)

Kako te bre druže nije sramota da lazes toliko? Kisica kazes pada, u Beogradu je bukvalno potop od 16h, bez prestanka.

нека да гол Милоше у 12'

pre 2 godine

Глупост Дегенека али тачно се види колико су Звездини и Партизанови играчи навикли да се ово не свира у домаћој лиги.

Звездин весник

pre 2 godine

ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)

Страјнић не навија за партизан, нема шансе...

skol pols

pre 2 godine

Iskreno mi nije jasno sto igraci prave faul kao zadnji tako rano na utakmici. Pustis ga majstore, sanse su 50%-50% da golman odbrani, i imas jos 80min da das gol ili dva.

dak

pre 2 godine

Meni je ova zvezda fascinantan tim.U dve utakmice sa ovim dancima trebala je da primi minimum 5 komada,a ona prima jedva jedan i to nesrecno.Svaka cast odbrani ali brate da imaju srece imaju je za izvoz. Moj partizan bi primio 6 komada minimum.

Nenad

pre 2 godine

Ovo je užas,jad i beda srbskog fudbala.Ćovek se pita da li su ovi igrači uopšte trenirali fudbal jer izgleda da nisu naučili ništa.A trener je posebna priča.

Hahahahahaha

pre 2 godine

E moj Deki...Kataija vadis, uvodis Pankova. Isto je 1:0 i 5:0, bori se. Ne sramoti se.
(PeraKojot, 4. novembar 2021 22:23

E moj kojote....Uvodi Pankova, a gura Sanoga napred. Da si nekad gledao fudbal znao bi da je samo izbacio fudbalera koji vise ne može. Zasto komentarises fudbal , očigledno je da ga ne pratis.

Reklamacija savesti

pre 2 godine

Ja još nisam gledao utakmicu, bilo koju, bilo gde, gde kao u ovoj, komentator najmanje 50 puta pomene da jedan tim ima igrača manje. Bezmalo, kao da je situacija da ima 4 igrača manje. Stalno opravdanja i samoopravdanja. Nema na taj način napretka ni na ličnom, ni na klupskom planu. Zvezda ne bi dobila ni da ona ima igrača više, jer su tromi i bezidejni. Šteta.

realno

pre 2 godine

Za ovo sto je uradio Gobeljic,treba da se skida od plate,znas da imas zuti karton,vidis da je sudija lak na kartonima, i opet se neki djavo bunis i skaces i dobijas drugi zuti,tj.crveni.
([MiK], 4. novembar 2021 23:00)

Zna Gobelja da ce protiv Bugara da bude "Biti ili ne biti". Bolje da se ukloni sa puta, a ne kao protiv AC Milana da bude glavni krivac

Webb

pre 2 godine

Mislio sam da je fk Partizan slabiji od fk C. zvezde ali me ovi iz zvezde uverise da nije,zato je valjda i prvi na tabeli ove tuzne ling long lige,sve u svemu nas fudbal je stvarno dibidus los,da ne kazem katastrofalan,pomno pratim samo kosarku,e tu stvarno ima sta da se vidi..
(Realno, 04. novembar 2021 23:13)

prati kosarku fudbal nije za tebe

Cinjenica

pre 2 godine

Blago onome ko ovo nije gledao.Ovo je neki novi sport.Maltretiranje gledalaca.Celog zivota igras fudbal,a ne znas da povezes 2 dodavanja,CUDO.Na srecu,a ne na znanje prolazis ,normalno je da ti sreca okrene ledja i postavi te na mesto koje zasluzujes.Zvezda nema vise od dva igraca koji zasluzuju da se nazivaju fudbalerima.Ovo je tim za nekadasnju seljacku ligu.Uzgred sve ovo vazi i za Partizan

Tor

pre 2 godine

Kanga ceo meč gadja sa 40 metara, a dade ga sa pet. Rodic i Gobeljic, pa to treba da udje u udzbenike antifudbala. To unucima treba prepricavati. A Katai... Voleo bih da mi neko kaze jednu jedinu dobru stvar koju je uradio veceras. Jednu.

Baljko

pre 2 godine

Sjajnaaaaaa intervencija Borjana(šut po sred gola i zamalo da ga primi po sredini jer je krenuo pre vremena) a onda kaže,ne baš najsjanija intervencija hahahahaha...Milan Pavkooooov,Milan Pavkooooov ja reko na petercu,šutira, a on ide sa loptom ka aut liniji...legendarni komentator ne može da se suzdrži!

Oliver

pre 2 godine

Ne treba previše pametovati već samo iskopirati kako to radi Bajern i Nojer ako već želiš tako da igraš.
(smeh,


Ima samo mali "catch" u tvojoj teoriji: Zvezda nije Bajern,a Borjan nije Nojer. Ti mislis dovoljno je da gledas Nojera na televiziji i odmah postanes Nojer,hahahahahahahah

Sasa

pre 2 godine

Izlazi napadac, ulazi odbrambeni igrac, znaci branimo se na 0:1, mudar potez, bravo....
(zzbz, 4. novembar 2021 22:26)

Kad bi ti znao nesto o fudbalu mozda bi i mogao da vidis da je Sanogo koji do tog trenutka igrao stopera presao u srednji red. Svakakvi ovde komentarišu pa i oni koji gledaju fudbal prvi put u životu.

nesa80

pre 2 godine

najbolji je komentator sa areni-ne vadi sudiju iz usta i onda kaze ajde da ne pricamo mnogo o sudiji.pa ti ga i jedini spominjes svaku trecu recenicu,covek se svadja sam sasobom

dak

pre 2 godine

Ivaniću zagarantovano 90 minuta svaki put, a od bilo kakve forme miljama daleko
(Djordje, 04. novembar 2021 22:43)


Prijatelju moj vide li ti Jojica u mom Partizanu?Cuti Ivanic je doktor za njega,a i ovaj ima zagarntovanih 90 min.

Imperator

pre 2 godine

Karma je čudo.. nije vam ovo domaća liga. Prvo da naučite igrače kulturnom pinasanju i da se vakcinisu pa tek onda da im date loptu da se uče. Sramota

[MiK]

pre 2 godine

Za ovo sto je uradio Gobeljic,treba da se skida od plate,znas da imas zuti karton,vidis da je sudija lak na kartonima, i opet se neki djavo bunis i skaces i dobijas drugi zuti,tj.crveni.

zum

pre 2 godine

Gledam ovog Kangu, u redu dao je par golova sa distance i sad svaku utakmicu ima 10 šuteva koji odu divljački ko zna gde, a onda u stilu klasičnih centrafora glavom u svoju mrežu.
(grobar, 04. novembar 2021 22:16)

I ja to uporno pokusavam ljudima da objasnim, ali ljudi se kunu u njega zbog par lwpih golova.
A to sto muci loptu svaki put kad je primi...uznemirava me to.

Nenad

pre 2 godine

Stankovic hitno mora da leti iz Zvezde. Velika je kukavica od trenera, to je pokazao veceras, protiv Danaca u Danskoj, protiv Omonije i protiv Serifa u oba meca. Njegova cuvena strpljiva igra u kojoj se ne napada nas je previse kostala do sada. Cak i da prodjemo grupnu fazu LE, on mora da dobije otkaz jer nije trener koji nas moze uvesti u Ligu Sampiona zbog kukavicluka.

Бата

pre 2 godine

Баш смо лоши какве глупости као да су решили да изгубе , терен је срамота вода лежи ми спори

Bojan J.

pre 2 godine

Dragović, Borjan, Ivanić, Sanogo i Pavkov su korektno odigrali. Ali Katai je opet totalno van forme, Kanga nas je maksimalno unakazio večeras, i Stankovićeve izmene i tajming istih su bili kriminalni. Previše velikih grešaka, čak i za bod.

KK

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36)

U kom smislu velik, sad ovako ozbiljno te pitam?
Ako ga poredis sa Zvezdom, mozes i to takodje napisati sta je to sve i koliko puta Partizan osvojio i koga pobedio u odnosu na Zvezdu?

Kolja

pre 2 godine

Koliko pljuvanja to je neviđeno!A Zvezda osigurala proleće u Evropi!Igraće sigurno ligu konferencija kao i Partizan.A pobedom protiv Ludogoreca možda će ući i u 1/16 LE.To je sasvim solidan uspeh u današnje vreme.I za Zvezdu i za Partizan.

VOSAK

pre 2 godine

ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)


Ne kapiram, Srbin prenosi utakmicu našeg tima, trebao bi da navija za Danski tim možda ?

Dovla

pre 2 godine

Mitjiland ništa specijalno, sasvim prosečan tim, ali Zvezda im se nudi na tacni sopstvenim glupostima i posle ovog slobodnjaka konačno da prekinem sa gledanjem ovog mučenja.

Bar će grobari imati čemu da se raduju danas.
(NastyB, 04. novembar 2021 22:18)
Pusti ti grobare. Mitjland je za Zvezdu Barselona licno.

dak

pre 2 godine

ovaj Pavkov je neverovatan.On nema elementarna fudbalska znanja.Preskocio je skolu fudbala,ali toliko je talican da je to za nevericu.Ne moze mu se osporiti da lepo spusta lopte u igru ledjima ka protvnickoj odbrani ali toliko ga voli lopta da ga doslovno pogadja u delove tela slucajno,a odlazi ili u gol ili tamo gde treba.

Tor

pre 2 godine

[MiK], 04. novembar 2021 23:00)

Ćuti, bre. Pa neka je dobio drugi zuti, odnosno crveni karton. Šta bi ti, da nas unakazi i protiv Ludogoreca? Nismo bas toliki mazohisti.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Zivim na 6min od Marakane, kisica pada par sati a teren izgleda kao da dve nedelje pljusak nije stao.
(Xman, 04. novembar 2021 21:22)

Živim na 22 minuta od Marakane. Potvrđujem gore navedeno.

ghh

pre 2 godine

Drugoplasirani nema izravnog olasmana nego mora na megdan trečeplasiranom iz Lige prvaka. Šta tamo da se očekuje?
(Tanasije, 04. novembar 2021 23:13)

Drugoplasirani prolazi isto kao i uvek u šesnaestinu finala, samo što sad prvoplasirani automatski prolazi do osmine, do sada je i prvi išao u šesnaestinu.

Fenomen

pre 2 godine

Za početak Borjan bi već jednom trebalo da nauči ispucavanje lopte...kako on to radi je živi očaj. A za kraj...Stankoviću odlazi!!!

fudbaloman

pre 2 godine

Ovde bolje da je trener Dejan Savić umesto Stankovića. Teren natopljen prepun lokvi vode, teško se tu igra krštenog fudbala.
Ko prvi da gol, pobeđuje.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Mićilend održao dvočas iz modernog fudbala večeras. Srušen mit o Kataiu, Ivanicu i Benu, koji bolje da nisu izasli na teren. Ionako se nisu videli. U celom timu vrede Sanogo i Dragovic. Ostali su zalutali.
Stankovicu je trebalo 50 minuta da shvati da bez Sanoga ispred zadnje linije Borjan lici na glinenog gouba. Ali tako je to kad poverujes da su sklanjalice merilo kvaliteta.
Mićilend me vrlo prijatno iznenadio. Brzi, odlicno se krecu, stvaraju visak po bokovima. Nedostaje im realizacija. Lice mi na Čelzi za siromašne.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Svakako opravdan faul Degeneka. Sprecio 100% gol.
(asomakum, 04. novembar 2021 21:15)

Ili se zezas, ili prvi put gledas fudbal u životu.

duks

pre 2 godine

Da je sudjenje nornlano u domaćoj ligi zvezda ne bi nijednu utakmicu završila sa 11 igrača. Medjutim na nasim livadama im je sve dozvoljeno.

7 up

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 4. novembar 2021 22:36)

Zvezdasi, prvo da vam čestitam na pobedi u košarci, svaka čast.
Dalje, izvinite zbog ovakvih tupavih izjava koje se povremeno čuju iz naših redova. Dotični prati fudbal koliko i ja statistiku atmosferskih padavina iznad južnog Pacifika u 21 veku...

Sremac

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 04. novembar 2021 21:28)


Pa gradjanine mogao je recimo da ne pogresi kod procene gde ce lopta. Jedini i isključivi krivac je Degenek. Ne pravi se faul po pravilu. Kakvo pravilo pominjes. Imas 80 min da igras sa igracem manje. A da ne pricam da si mogao i da ga primis iz tog faula.

Kornjača Rade

pre 2 godine

Neka mi neko objasni šta je Ben uradio na terenu i zašto ga je zamenio tek u 81. A Rodić je priča za sebe, Glavoboljić...ipak najlošiji Katai a tek Degenek. Nijedan šut u okvir gola...Mitre šta čekaš?? Odlazi.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.


To se druze radi pri kraju utakmice, kada se ni po koju cenu ne sme primiti gol, a ne u desetom minutu gde igras na svom terenu i gde bi vrlo verovatno uspeo da dobijes protivnika ili remiziras. A pitanje je da li bi onaj Danac uopste i postigao gol. Ovako ubijes u pojam i navijace i saigrace koji po ovoj kisi moraju da trce za dvojicu. Zna se kad se dobija crveni karton. Primer ti je ako si skoro gledao Real i Atletiko kada Valverde rusi Moratu pri vodjstvu od 1-0 za Real, i to u 89 min mislim.. najvise sto se ekipa moze posle toga braniti su 4-5 min...ovako izgledamo kao treceligasi. I ne vidim svrhu igranja Pavkova u drugom. Em je spor, em ima zuti uz par ozbiljnih faulova. Tako da i zbog kontri i zbog sigurnosti, pustiti nekog brzeg, pa i nemora dw bude spic. Probati sa Falkom pa da se nekako razvuce igra na sredini terena pa kad su ovi visoko da se proba neka kontra..
Bice tesko a Braga vec ubija Bugare.

Back in Black

pre 2 godine

Kakve katastrofalne izmene Stankovića!!!
(dejan, 04. novembar 2021 22:44)
A inace ima ogroman izbor.
Na klupi su mu Kutinjo,Azar,Bejl itd.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ko drži ovog Gobeljica u CZ, ja stvarno ne znam... Imala je CZ dosta sreće, mogao je ovo da bude i ubedljiviji poraz, na kraju umalo Dragović nije doneo nezasluzeni bod. Zvezda apsolutno nije pokazala nista protiv Danaca, i onaj jedan bod što je uzela je puna kapa. Utakmica sa Ludogorecom je ključna, ukoliko tu izgube (pa i ako odigraju nerešeno) , a nije nemoguće, imaćemo 2 predstavnika na proleće u LK.

zex

pre 2 godine

Teren je bio odlican ali pretezak za igru, danci su kvalitetniji i brzi po ovakvim uslovima.Zvezda je do crvenog bila dobra a onda je usledio problem, pa onda jos greska rodica i za kraj promasaj Dragovica za 1-1.Znaci dan za zaborav.Nece Braga ispustit prvo mesto, ubedjen sam u pobedu ili remi protiv Danaca a Zvezda mora dobiti Bugare. ako moze a ako ne onda nece proci grupu.

*

pre 2 godine

Stvarno ne vidim čemu služi ovaj Kanga. Dečko beskoristan kao i uvek ali evo sad je to podigao na viši nivo i krenuo da cepa i po svom golu.

goblin

pre 2 godine

Imamo više bodova nego što smo realno zaslužili, 7 bodova, ako pobedimo Ludogorec bićemo verovatno najmanje drugi,za ovakav tim strašan uspeh.Naravno, gomila komentara u kojima se potcenjuju Danci. Da može siguran sam da bi Stanković već večeras doveo u Zvezdu: Evandera, Isaksena i Paulinja. A koga bi to iz Zvezde osim Dragovića uzeo Danski trener? Budite realni,nemamo klasnog špica,Katai u lošoj formi, odbranu drži Dragović, ostali su teški prosek, a Kanga standardno, jednu vrhunski odigra pa sledećih 5 najgori na terenu.

ringofthelords

pre 2 godine

Koliko god neko krivio Gobelju, Kangu, Kataija... krivac je samo jedan. Dejan Stanković. Titulu smo izgubili u 5 kolu, ostajemo bez proleća u Evropi, i bez gomile para, za koje smo realno imali šanse. Ludogorec možda i dobijemo ali Bragu sigurno ne a ni Danci se neće predati i sve je u njihovim rukama a i znaju šta žele za razliku od naših manekena.

Jovan

pre 2 godine

Pa i oni su igrali na raskvašenom terenu...ali ne pljampaju ljudi loptu bezveze,nego se trude da igraju fudbal.I u prvom meču se videlo da su tehnički doteranija ekipa i da imaju boljeg trenera.Nema ovo veze sa kartonima,Zvezda igra sporo,bezidejno i na mahove.I nema kondicionog trenera.

Mile

pre 2 godine

Videlo se u prvom meču koliko su oni bolji od nas. Trebalo je igrati grčevito na bod i braniti se svim sredstvima pa bi taj bod bio kao pobeda. Ralno Mitjilend je zaslužio svih 6 a osvojio je 4. Jako teško prolazimo u drugi krug jako smo loši. Teško ćemo pobediti i Ludogorec. Mora Stanković da iskopa Njegoša, Nikolićai nekadašnje nade koje je upropastio potrbna nam je sveža krv. Neko da bljesne. Ivanić i Katai su u raspadu..

Mik

pre 2 godine

Zvezda je taktički loša. Degenek je napravio glup faul za crveni karton. Da je ostalo 0:0 svi bi rekli da je bio pametan, ali nije. Ovakav prekršaj praviš pred kraj utakmice, ne odmah. Dobili smo mnogo kartona u prvom. Uopšte, mnogo i često kasnimo i dopuštamo brze kontre i polukontre. Promišljene igre i organizacije napada nema (Danci to imaju). Katai - u duelima sa ozbiljnim protivnicima ga nema. Ovakve utakmice ne rešava carinjenje lopte, već brzo kombinovanje i otvaranje. Situacija u špicu napada je i dalje tragična. Neverovatno koliko je jedan Falčineli uspevao ono što ni trojica sadašnjih napadača ne umeju. Situacija u špicu je tragična. Pavkov svaku loptu pipne glavom, ali od toga nemamo ništa. Ben je sad već omatorio, sporiji je i ne može da igra u špicu. Dioni i Živković - bez učinka.
Šta se dešava sa Njegošem i Veljkom?

VOSAK

pre 2 godine

Gledajući Partizan i Zvezdu večeras, nadam se da će UNESKO zaštititi srpski fudbal kao poseban pravac u umetnosti, recimo neosmoricizam ili pritupasti socnogometizam. Šteta je ovakvo blago zaboraviti. Ovakve arhitekte besmisla i suštinske rugobe loptanja, moramo spasiti od zaborava.
(Mali Hijavata, 04. novembar 2021 21:37)


Druže, Mani se Zvezde, Zvezda je trenutno prva u grupi Lige Evrope i na 39 mestu UEFA rang liste...

зуке

pre 2 godine

Добро се Звезда и држи односно одолева, јер су следећи играчи потпуно неупотребљиви:
Бен, Иванић, Катаи.
Наведени као да играју трећу утакмицу заредом тако делују на терену

Bambolejo

pre 2 godine

Realno: Danci su ovo mogli da rese i sa 3-4 razlike... Zvezda glat dobija Ludogorec i obezbedjuje proleće u Evropi... Zvezda je znatno bolja od Partizana... Nije ovo nikakva istorijska sezona Zvezde. Zvezda je istoriju ispisala '91 i taj rezultat više neće ponoviti... I Zvezda i Partizan su druga liga evropskog fudbala...

Kornjača Rade

pre 2 godine

Bruka...bez šuta u okvir gola za 90min.....ej, protiv Mitjiland....da, danas svi igraju fudbal...čini mi se svi sem nas...ko je ove ograče selektirao treba da ode.

Nikola

pre 2 godine

Ne znam cemu naglasak na dva igraca manje,oba zasluzena, prvi je sprecio cist gol, drugi crveni u poslednjem minutu. Mitjilend se, racunajuci obe utakmice, pokazao kao vrlo ozbiljna ekipa, dominirali su i u Danskoj, igraju sa puno samopouzdanja,deluju kao neka bundesligaska ili premijerligaska ekipa, neka iz mnogo jace lige.Prosto sam iznenadjen kako su igrali, iako su igrali LS prosle godine, a ove izbacili Seltik (pa posle glatko ispali od PSV).

Mare

pre 2 godine

Koliko pehova tokom utakmice... Crveni karton, pa autogol... Mora ovo da se vrati u zadnjim minutima golom Zvezde i barem bod uzet ovde!


Pa druze nama se ovo i vraca zato sto 5 godina imamo vise srece nego pameti i znanja,tolka kolicina srece nije vidjena,zato nam se sve ovo i vraca sa ogranicenim trenerom i gobeljom i rodicem

Xman

pre 2 godine

Tanka prica Mister, trebalo je da izgubimo i kod njih. Imamo jedan sut u okvir gola i to je jedva lopta isla ka golmanu. Nigde akcije, samo bunarenje pa sta iz guzve ispadne.

Mito

pre 2 godine

Stankoviću ti si direktan krivac za poraz CZ. Naime mladoj poletnoj ekipi postavljaš u odbranu spore igrače. Tu je moralo da bude mesta za Erakovića koji je brz i pouzdan igrači trebao je da uđe čim je isključen naš igrač. Drugo, Katai nema snage da umre, a igra skoro celu utakmicu. Treće Ben je spor i lagan i protivnički igrači ga lako nosen telom, a on nezna ni da teatralno padne. Danci su stalno glumili na terenu i Pavkov je nezasluženo dobio žuti karton jer ga je protivnički igrač obuhvatio sa obe ruke i gurao i kada je Pavkov podigao ruke on je odglumio udarac. O tome da Rodić svojim greškama stvara šanse protivnicima ne treba ni govoriti. Što nije igrao Petrović koji ima odličan šut iz daljine. Po onako lošem terenu trebalo je šutirati što više. I na kraju organizacija, najavljena je velika kiša i umesto da je teren pokriven do početka utakmice mi imamo vaterpolo. Slabo.

Back in Black

pre 2 godine

Crveni Kange protiv Šerifa nas verovatno košta Lige šampiona.
A ovaj neverovatno glupi crveni Degeneka može da nas košta prolaska grupe.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36)

Mi smo taj isti Gent pobedili 2 puta pre godinu dana... Partizane, onako si...

Звезда се воли и кад губи

pre 2 godine

Зашто пљување по играчима,изгинули су вечерас.Што се игре тиче,Катаи је далеко од форме као и Бен,Канга није имао своје вече, баш је лоше повезивао редове.Једино је Иванић нешто покушавао и то је то што се тиче зналаца у екипи,остало су борци и ја им од срца честитам на дивовском труду.Није поштено пљувати и по Декију,извршио је измене то што је имао на клупи.Једино се поставља питање да ли Диони и Живковић као професионалци морају више да се боре,јер душа ме боли кад гледам једног Павкова који је буквално срце оставио на терену а њих двојица делују незаинтересовано.Главу горе Звездо,увек уз тебе.

Let’s go Brandon

pre 2 godine

@ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)

Nije li poenta tog posla prikriti simpatije prema bilo kom takmicaru. Postoji kvalitet koji se zove objektivnost i integritet, deo klijenata kablovske upravo to zahteva. Za navijace postoje tribine, tamo se prebrojite

Mik

pre 2 godine

Ovi Danci igraju jednostavan fudbal, dodaju brzo i krecu se brzo. Zvezdina odbrana je puna kartona, a Stanković nema koga da uvede, ko bi nešto promenio.

Nevera

pre 2 godine

Evo sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!
(Master Yoda, 4. novembar 2021 23:55)

Slazem se sa vecinom stvari koje se napisao, jedino mi nije jasno zasto spominjes sudiju? Covek je odradio posao odlicno. Crvenio karton potpuno opravdano. Svaki zuti na mestu. Cak je Rodicu oprostio cist zuti karton.

grobar

pre 2 godine

Gledam ovog Kangu, u redu dao je par golova sa distance i sad svaku utakmicu ima 10 šuteva koji odu divljački ko zna gde, a onda u stilu klasičnih centrafora glavom u svoju mrežu.

Алекса

pre 2 godine

Ime ti bas odgovara, omladinske ekipe iz danske? u kom paralelnom univerzumu živiš? Nisi primetio da je zvezda ceo meč sa igracem manje.
(Jonas, 4. novembar 2021 22:49) # Link komentara

Бојим се да ти ниси приметио да смо кренули са истим бројем играча...

Istine radi

pre 2 godine

€ ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 4. novembar 2021 21:22) 

... ali se toliko trudi da tako izgleda da je svima neprijatno

зуке

pre 2 godine

Одавно неки тим на домаћем терену није имао овакво суђење у корист противника
Да не будем погрешно схваћен, сви Звездини картони су оправдани, али је СУЂЕЊЕ БИЛО УЖАСНО!!!

Realno

pre 2 godine

Mislio sam da je fk Partizan slabiji od fk C. zvezde ali me ovi iz zvezde uverise da nije,zato je valjda i prvi na tabeli ove tuzne ling long lige,sve u svemu nas fudbal je stvarno dibidus los,da ne kazem katastrofalan,pomno pratim samo kosarku,e tu stvarno ima sta da se vidi..

MIRKO

pre 2 godine

Rodića i Gobelju u startnu postavu protiv Portugala he he ...Ako čuje Ronaldo ima da dobije noćnu moru...spavati neće noćima....

zemunski kej

pre 2 godine

Kada je Degenek iskljucen utakmica je bila gotova. Zatvorili se ali ne mozes da se branis sat i 20 minuta. Neki cudan splet okolnosti uz nekakav osecaj da nam sudija odmaze od pocetka. Sada vise ne kada je zavrsio posao. Mitjaland je solidna ekipa ali nije nesto narocito. Oseca se mali zamor kod ovih sto stalno igraju a tek kada su brojcano slabiji.

Baja Mile

pre 2 godine

Kakva glupost Degeneka ali to je jedino šta je morao da uradi inače ode čovek. Teško do kraja. Nerešeno puna kapa. Teren pun vode

veliki strumf

pre 2 godine

Бен и Иванић врло слаби у првом полувремену, Катаи потпуно невидљив. Сваки потез му је био грешка. Јесте тежак терен, јесте играч мање али врло лоша игра главних играча.

Miki

pre 2 godine

Ja više ne navijam za Zvezdu dok u njoj igraju Rodić,Kataji,Kanga a trenira ih nula trener koji ne bi trebao ni juniore Zvezde trenirati!

Mrgud

pre 2 godine

Ok je da igrac manje u odbrani znaci puno protiv velikih klubova. Ali ovoliko biti nemocan u fazi napada protiv ovakvog tima je nedopustivo. Kad krenu u napad kakve veze ima sro im fali jedan Degenek? Da li je moguce da ovoliko ne znajuni zvezda ni partizan? Jesnu uigranu akciju covek nije mogao videti veceras. Deluje mi kao da au ih i Stankovic i Stanojevic danas prvi put okupili i rekli im "izadjite i igrajte malo". E tako deluje igra i jednih i drugih.

svasta

pre 2 godine

za mene je prava enigma kako zvezda gubi ovde samo sa 1:0!!!
(Vaske, 4. novembar 2021 22:47)

U pravu si, sve ispod 5:0 je nerealan rezultat

bojan

pre 2 godine

Druže, Mani se Zvezde, Zvezda je trenutno prva u grupi Lige Evrope i na 39 mestu UEFA rang liste...
(VOSAK, 04. novembar 2021 21:48)
Nesto brzo prodje to trenutno stanje. Na kraju ni drugi necete biti

Gradjanin

pre 2 godine

Ja više ne navijam za Zvezdu dok u njoj igraju Rodić,Kataji,Kanga a trenira ih nula trener koji ne bi trebao ni juniore Zvezde trenirati!
(Miki, 04. novembar 2021 22:21)

Sretan put majstore. Ipak ti je srce crno belo

veliki strumf

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36). Ови си вишеструки шампиони Данске а Гент (кога смо ми растурили прошле године у оба меча) је 10. у Белгији. Очајан трол.

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Bilo bi vrhunski da je još Rodić dobio crveni da igra neko dete protiv Ludogoreca.Rodić je kriv za gol.Katai nikako nije smeo da počne utakmicu.Potpuno nespreman.A inače Zvezda nema brzinu i u Evropi takva nema šta da trazi.Ali realno,danas je bio totalni maler,počev od vremenskih uslova pa do nekoliko pehova ukljucujuci autogol.Ovi sansu nisu napravili sve do zadnjih 10 minuta kada je Zvezda krenula na sve ili ništa.Katai,Ben,Ivanić su daleko od prave forme i to je nepremostiv hendikep za Zvezdu,jer zamene nemaju.A oni su nosioci igre.

NastyB

pre 2 godine

Mitjiland ništa specijalno, sasvim prosečan tim, ali Zvezda im se nudi na tacni sopstvenim glupostima i posle ovog slobodnjaka konačno da prekinem sa gledanjem ovog mučenja.

Bar će grobari imati čemu da se raduju danas.

2CRAZY

pre 2 godine

Velika greska Degeneka, odlucio covek da dobije crveni u 10-om minutu.
Velika glupost Kange.
Teren u ocajnom stanju na kojem ne moze da se igra.
Isaksen vas razbio covek sam.

Hallo again

pre 2 godine

Jaki bre ovi Vikinzi za vas. Mister izgleda nije imao resenje. Zvezda bi u domacoj ligi ovakvu utakmicu zavrsila sa 12 umesto sa 9 igraca. Verujem da ce Mister brzo da dovede sve na svoje mesto za mec protiv Vose u borbi za drugo mesto. Srecno komsinice.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Gde je Borjan da izadje na ovu loptu...
(Srdjan, 4. novembar 2021 21:23)

Gde da izadje strucnjace? Na koju loptu , stoper prvo pogresno proceni loptu, a onda je tu iza igraca. Kad ti tačno mislis da je trebalo Borjan da izadje?

Skandi Bandi

pre 2 godine

Ovaj mali plavi Islandjanin desno krilo ubi Zvezdu po toj strani .....strašan igrač a ima samo 20 godina......
(Dubravka, 4. novembar 2021 22:37)

Isaksen je Danac a ne Islandjanin. Bio je jako dobar na utakmicama mlade reprezentacije, mada tu nije bio cesto starter, ali si isticao prolazima i dobrim driblinzima. On i na drugom krilu Muhamed Daramy. Daramy je ulazio i u pravu reprezentaciju par puta, i skoro ga je kupio Ajax. Isaksen se ipak nije toliko afirmisao, valjda sto je iz provincijskog, seoskog kluba Mitjulanda.
Malo pomalo, ima on finu buducnost.

DEX

pre 2 godine

Degene(ri)k da je pustio onog, možda bi bilo 0:1 a možda i ne bi. Šanse bi bile 50:50. Ovako smo 100% izgubili utakmicu u startu. Treba neko da napiše fudbalski bukvar i da naši fudbaleri i treneri uče iz njega i polažu ispit jednom godišnje. Da piše u bukvaru kad se pravi crveni karton, kad ne, da piše da trener zameni igrača koji ima žuti da ne dobije crveni itd. Da piše da nema rasprave sa sudijom itd. Ubiše nas ovi crveni kartoni. Onomad Stanković ne zameni Bena pa igrasmo sa 10 igrača. Gledam Klop odmah zameni Manea kad dobije žuti.

Milan

pre 2 godine

Glupost Degeneka da u 10om minutu pravi faul za crveni. Ne znam šta su tražili na pola terena on i Dragović stoje u liniji. Pa ne pravi se na pola ofsajd zamka. Katai nula, gubi lopte i ne vraća se, Rodić ne može sam po levoj strani da zatvori rupu. Katastrofa i igra i sudija sudi perfidno za Dance. Ne nadam se ničemu u drugom. Verovatno ovo gubimo.

Dušan

pre 2 godine

Dođe dan kad ti sreća okrene leđa,ova kiša je napravila uvertiru za utakmicu,Čist crveni za Degeneka bez pogovora,Ali sudija je zaista kriminalan!

Igor

pre 2 godine

Taj Gent smo mi prosle godine tukli 2 puta. A vama je bod u dvomecu uspeh i to u cipiripi kupu.
(Ljubisa Livac, 04. novembar 2021 22:50)
Eto uskoro i vas u tom cipiripi kupu,bez brige.

Zoran

pre 2 godine

Jel se ovo Degenek sveti upravi i klubu zbog nedavnih dešavanja.U najmanju ruku, nije fer prema saigračima, za nas, manje-više. Nešto je trulo u državi Danskoj.

NikolaJ

pre 2 godine

U 12.minutu primljen gol je manje zlo od crvenog (možda i ne bi bio gol).
U npr. 70.minutu je druga priča, tu ima smisla po cenu crvenog sačuvati rezultat.
Ovi igrači prvo moraju da nauče osnovnu logiku i da makar malo uključe mozak, pa tek onda da govorimo o fudbalskom umeću.

miloš

pre 2 godine

Ne BiH baš stavljao Partizan i Zvezdu u isti koš vezano za sinoć je utakmice!
Zvezda je podbacila Partizan nije.
Partizan je imao puno problema u sastavljanju ekipe, pritom prvi put je igrao u ovoj formaciji, Stanoje nije bio na terenu, ok nismo pobedili ali imamo remi na gostovanju.
Što se Zvezde tiče, vaša ekipa je matora, ključni igrači su vam prošli zenit karijere i o tome niko ne priča..a i Stanković nije za trenera.
Da nemate nenormalni faktor sreće koji vas prati već par godina videlo bi se realno koliko ste limitirani.

POPE

pre 2 godine

Za nas je najbolje da budemo treci. Bolje je da na prolece igramo baraz u Ligi konfederacija nego da kao drugi igramo baraz u Ligi Evrope jer tamo nema sta da trazimo.

Jonas

pre 2 godine

bas smo seljacine. teren blago receno neprofesionalan, fudbal ne igramo, samo bijemo ljude s ledja...
razbio nas mitjiland neki dva puta za redom, a ovi pricaju o ispisivanju istorije kluba. alo rodjaci, pa niste u kolubari. istorija zvezde je gazenje reala, milana, bajerna, a ne ponizavanje od omladinske ekipe iz danske.
(veverica, 04. novembar 2021 22:24)

Ime ti bas odgovara, omladinske ekipe iz danske? u kom paralelnom univerzumu živiš? Nisi primetio da je zvezda ceo meč sa igracem manje.

stiven k.

pre 2 godine

Juče sam napisao da je Kanga nije igrač koristan za Zvezdu, ali niste to objavili. To je nedavno govorio i Karasi. Zašto ga stalno hvali komentator za vreme utakmice nikom nije jasno

zz

pre 2 godine

@Ljubisa livac

Jeste pobedili ste ih 2x pobedili ste i Salcburg ali ste realno pregazeni u tim utakmicama, kao i protiv Brage neasluzeno.
Danci nisu bolji od vas i trebali ste ih dobiti bar kuci, Degenek sa glupim potezom vas je zeznuo.
Sad ce biti cupavo za prolaz od Brage sigurno gubite...

Ne znam za vas Zvezdase, ali ja kad bi me neko pitao jednog igraca Zvezde u Partizan meni je Sanogo najbolji.

Nikola

pre 2 godine

stalno pricam,sportka inteligencija je vazan segment savremenog vrhunskog sporta.Mora strucnjak da radi sa njima,kad se obara covek,u kom minutu igre,kad se pusta bez obzira primili go iii ne.Smesno ispadamo iz takmicenja stoti put za redom ili prodjemo u neku drugu fazu na mrtvu srecu.

Jonas

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.
(Mare, 04. novembar 2021 22:47)

Zato je Stanoje trenercina?

deki

pre 2 godine

Mi smo kao klub kao tip koji se pumpa steroidima,mišići mu napumpani a kad ih pipneš prodje ti prst kroz njih. Ništa u Zvezdi ne štima, Terzic i Mrkela su nas doveli maltene do stečaja igrački kadar loš, i Bragu i Ludogorec smo dobili na sreću.U domaćem prvenstvu, masu utakmica smo dobili na navlačenje koje od kako je uveden VAR više nije baš tako moguće. Igrači kao banditi niko se nije vakcinisao pa imamo stalne probleme sa koronom. Katai zbog toga nema snage, juce ga izvodi u 63. minutu, on ne može da stoji na nogama. Navijači kao krava koja da 20 litara mleka i lupi nogom i sve prospe, zbog onog juče na kraju čeka nas nova kazna a mi ionako ne znamo gde smo šuplji

Gradjanin

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.

Hehehe

pre 2 godine

Sta je sa koeficijentom, zna li se sta?
(Pierre Woodman, 4. novembar 2021 22:43)

Čuvamo i dalje 12 poziciju. Ali to znači da ćemo teško do 11. Mislim da bi to bilo previse i da bi Uefa reagovala i disvalifikovla našu ligu na nekoliko godina. Da šampion ove ling-long lige ide direktno u ligu šampiona.

Ali 2 predstavnika u kvalifikacijama će imati. Šou

Stambolac

pre 2 godine

@zzz To se zove karma, proslo kolo velicate vas nereseni rezultat, gde su ovi bili bolji od vas, a nas prvi poraz nipodastavate, gde je Gent bio bolji od nas. Sad je isti rezultat, samo obrnuto, zivo me interesuju naslovi i komentari. Sportski pozdrav!

Zvezdas..

pre 2 godine

Taj Gent smo mi prosle godine tukli 2 puta. A vama je bod u dvomecu uspeh i to u cipiripi kupu.
(Ljubisa Livac, 04. novembar 2021 22:50)
Eto uskoro i vas u tom cipiripi kupu,bez brige.
(Igor, 04. novembar 2021 23:02)

Mi idemo sa drugog mesta dalje a vi kako hoćete...

smeh

pre 2 godine

Videh sada zašto je Degenek dobio crveni. Ne zna se ko je tu više pogrešio Degenek, Borjan ili trener sa taktikom. Ovde je golman morao da izadje dublje kako bi onemogućio ovakvo dodavanje. A još igraš duboku odbranu a odbrana spora kao puž. Ako već nisu u stanju da sami shvate imaju valjda TV ili internet. Ne treba previše pametovati već samo iskopirati kako to radi Bajern i Nojer ako već želiš tako da igraš.

Vaske

pre 2 godine

Ostavite više Dejana Stankovića na miru. Najmanje je on ovde kriv za ovu jednu i bednu igru Zvezde.
Najmanje 70 posto igrača Zvezde nema osnovna fudbalska znanja.Pa jel Stanković kriv za to?

Srdjan

pre 2 godine

Boze, sta ocekivati posle ranog crvenog kartona nego ovo veceras? Kada napadac pogresi, ta greska nije strasna kao kada pogresi odbrambeni igrac. Zvezda mora da se podigne i da pobedi Ludogorec. Tom pobedom bi otisla na 10 bodova, a Mitjiland docekuje Bragu. Tu je sve moguce, ali ako bude nereseno Mitjiland bi bio na 6 bodova, Braga na 10 bodova i u poslednjem kolu bismo odlucivali u medjusobnom duelu ko osvaja prvo mesto. Cak i sa neresenim rezultatom bismo bili prvi zbog boljeg rezultata u medjusobnom duelu. Katai i Pavkov su se tek vratili, ovo je donekle ocekivano. Ono sto nam fali je brzina. Mitjiland je tu dobio ovu utakmicu, potrebno im je cestitati i to je to. Apsolutno ne mozemo zameriti nista strucnom stabu, jer su ovo bile vanredne okolnosti. Nadam se da cemo biti dovoljno mudri u narednim kolima. Najlakse je pljuvati. I ja sam razocaran, ali ne toliko porazom, koliko cinjenicom da nismo mogli da odmerimo snage sa Mitjilandom 11 na 11 u 90 min, sa spremnim, a ne rovitim igracima. Steta, ali glavu gore, imamo dobre sanse cak i za prvo mesto u grupi i dalje. Srdacan pozdrav.

Igi

pre 2 godine

Нити је звезда изгубила због аутогола( лоша игра ) , нити је звезда играла са два играча мање ( друго искључење на истеку продужетка).

mister Deki, šerif od moldavije

pre 2 godine

ko zna da je Gobelja skinuo gaće pred sudijom ..možda bi tok utakmice bio drugačiji

Treba mister da mu ukaže na to da radi ono što mu najbolje ide

Rale

pre 2 godine

@Jeste da pada bez prestanka . . Al’ sta je sa drenazom ?! : )
(Djole, 04. novembar 2021 21:35)
Kojom drenažom? Nema tu pomoći kad toliko pada.

ovde

pre 2 godine

Porediti rezultate u ozbiljnom takmicenju kao sto je LE I rezultate u Cipiripi ligi je blago receno neumesno.Jos uvek je sve zavisi od Zvezde i to je dobro.

зззз

pre 2 godine

sta je sudija kriv majke vam....pa degenek je idiot,bolje gol da ste primili jer bi im 10 na 10 u polju verovatno munuli neki go...

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Juče sam napisao da je Kanga nije igrač koristan za Zvezdu, ali niste to objavili. To je nedavno govorio i Karasi. Zašto ga stalno hvali komentator za vreme utakmice nikom nije jasno
(stiven k., 5. novembar 2021 08:26)

Komentator je bolid koji dozivljava ekstazu kada Zvezda spoji dva pasa na svojoj polovini. Izraze "brilijantno", "fantasticno", "fenomenalno" upotrebljava za ocajnicka uklizavanja i blokade suta u zvezdinom sesnaestercu. Da nema slike, mislio bih da Zvezda gazi protivnika a ne da je ugazena ko feces na trotoaru.

Gradjanin

pre 2 godine

2021 godina navijači kisnu, umesto da se napravi neki montažni demontazni krov da možeš lepo da pratiš utakmice i po kiši eeee
(emci, 04. novembar 2021 21:30)

Srećom pa vojni stadion ima krov, Kamp Nou ima krov

ivan

pre 2 godine

Gde je Borjan da izadje na ovu loptu...
(Srdjan, 4. novembar 2021 21:23)

Gde da izadje strucnjace? Na koju loptu , stoper prvo pogresno proceni loptu, a onda je tu iza igraca. Kad ti tačno mislis da je trebalo Borjan da izadje?
(Hahahahahaha, 04. novembar 2021 21:50)

@ strucnjace, lopta putuje tri sata njihov igrac 10 m od njihovog sesnaesterca izbija loptu, borjan je samo trebao da stoji na sesnestercu I da ceka videlo se da ce da preleti degeneka, ali kad je golman nesiguran on se vraca u peterac kao borjan, molar teren zabica lopta ubrzava prema njemu I bezi od spic igraca

Zadnjica, Gučevo, Cer…,

pre 2 godine

Realno sve je krenulo naopako od pocetka od kise pa dalje ..nije smak sveta idemo dalje ..da je bio lep dan puko bi Midtjiland ..glavu gore , jos 2 utakmice 2 pobede ..
(Igor, 05. novembar 2021 07:17)

A Danci nisu imali kišu,njima bilo suvo.Degenek povuce rukom igraca koji ga je prosao i sudija kriv,ma hajdee.

HanSolo

pre 2 godine

Kakva bedna spora i odvratna igra.. Jad i beda da se ovako igra na svom terenu i ako smo jedan manje.. Panjevi.. Ništa drugo.. Ako ovako igraju do kraja ostaće ćak bez prolaza.. Korneri kao za decu.. I ne nema veze vreme i kiša.. I dancima je "loše" vreme.. Stanković nikad neće dobiti jakog kluba.. Ovo je plašljiva i kukavićka igra.. Manje od 3 poena danas je razočaranje i poraz i tačka.. Katai je tako precenjen da je smešno.. Uvek igra dobro protiv nekog javora a kad treba nema ga nigde.. Truba.. Kao svi sem Mičića, Borjana, Kange i Bena..

Idemo

pre 2 godine

Sami smo sebe pobedili. Crveni karton na pocetku utakmice. A potom i odsustvo srece kod tog slobodnog udarca. Sta da se radi. Bivaju i takvi dani. Lako je sada osuti drvlje i kamenje. Nista sad, puna mobilizacija svih u klubu, moramo da pobedimo Ludogorec i Bragu.

Milan

pre 2 godine

Zao mi je ali Zvezda mora pobedjivati ovakve ekipe. Ima jak budzet ali nema vodjstvo, bilo bi dobro da Terza ode i neki mlad covek iz politike koji ima perspektivu dodje. Ne bi bilo lose resenje Luka Kebara.

Vlada

pre 2 godine

Sve ovo sto nam se dogadja je posledica losih poteza uprave.
Trebalo je od para iz LS sacuvati ekipu, kupiti kvalitetna pojacanja i igrati konstantno dobro bez obzira koje je takmicenje u pitanju.
Sansa za jednim standardnim timom za LS je propustena i ne vidim koji mi cilj sada u evrotakmicenjima imamo?
Nastavlja se prodaja mladih talenata, kupuju se losi stranci, igra se na srecu iz prekida i to je to. Nema smisla vise ovo pratiti....

black_mirror

pre 2 godine

Za sve vas što ubijate u pojam kritikovanjem domaćih komentatora, jedna preporuka - ima jedna stvar koja se zove internet (verovali ili ne, zahvaljujući njoj vi ovde komentarišete o komentatorima) i na toj stvari imaju razni sajtovi od kojih značajan deo njih pušta strimove raznih utakmica (strim je nešto nalik prenosu kada prevodimo). Te strimove imate na raznim jezicima, kao što su engleski, nemački, španski ili u ovom slučaju i zemlja protivnika tima protiv kojeg Zvezda igra. 3 u - učite jezik, ne nervira vas komentator i pratite utakmicu.

Izhlapjeli starac

pre 2 godine

Ja kao jedan od bas starijih Zvezdasa:
zuti i crveni kartoni su posledica lose igre, sporosti. Sudija , potpuno normalan, ja bih sudio isto.
Nego se navijaci i nas i groblja navikli na kriterijum.
Kukanje na sudjenje je bez smisla. Losi smo. Grobari su isto losi ali smo mi gori.
Doduse, Zvezdi jesen skoro nikad nije bila sjajna.

Branko Mitrovic

pre 2 godine

Ne mogu da shvatim da Zvezda godinama drzi Gobeljica sa kojim nesto nije uredu. Jer kako je drugacije objasniti njegovo ponasanje? Ocigledno je da su njegovi problemi u glavi. Kako je moguce napraviti onakav primitivan faul na ivici sesnaesterca u situaciji kad su jos tri zvezdina igraca obezbedjivala protivnickog. Zatim drugi zuti. Zar je moguce da igrac moze sebi da dozvoli da reaguje onako nekontrolsano i bezumno. Tu nema pomoci kod njega. On to ne vidi i sumnjam da to moze nauciti i ispraviti.

hypatija

pre 2 godine

Ovo je veče kada ti se sklope zvezde. Dobiješ crveni (opravdano) i ostaneš sa deset igrača 80 minuta da igraš fudbal. Onda daš auto gol i juriš rezultatat. Uz to sudija malo nateže na drugu stranu, deli žutaće skoro za svaki prekršaj.
Mislim da nije bilo crvenog kartona verovatno bi pobedili, ovako ... pregaziše nas deca kao plitak potok ni krivi ni dužni. Napred Zvezooooo !!!

Mladen cg

pre 2 godine

Veoma slabi sudija iz Mađarske je direktno uticao na tok meča!! I pored ,, mučne utakmice" u kojoj su svi fudbaleri Zvezde dali maksimum u fizičkom smislu, samo su tri - četiri centimetra dijelili od herojskog remija sa dva igrača manje! Ostaje meč protiv otpisanog Ludogoretsa i sa tri boda , drugo mjesto ne može izmaći, jer danski tim ne može dobiti Bragu! Od kišovitog vremena, nakvašenog terena, crvenog kartona, Degeneka, sve je bilo protiv našeg tima .. Ipak, idemo dalje!

Rocky

pre 2 godine

Teren potopljen, crveni u 10. minutu i na kraju autogol ... nema dalje.

Neverovatan maler. Sudija je uništio čitavu tekmu suđenjem... nečuveno. Jednostavno se nije dalo sa toliko malera... Bezveze.

Neo@

pre 2 godine

Ova igra Zvezde od sinoć me podsecala pomalo na onaj besmisao što su čitali nekadašnji junaci u serijalu "Nikad izvini", o nekakvom izmišljenom gradu Dodž Siti sa izmišljenim junacima Pisfut Bulitom i ostalima...
E Zvezda je u onom lutkarskom pozorištu od sinoć, uspela da duplo obesmisli pojam fudbala. Em je njen pristup utakmici bio farsa, em je sva igra bila farsa i laž!
Gotovo sve loše je došlo na naplatu u poslednje vreme - pad forme cele ekipe, pad forme mnogih igrača, bolest istih, pominjanje afera u klubu, protest navijača, svaljivanje Mrkelino krivice na igrače za sve to, itd, itd... Mnogo toga na lošim temeljima je postavljeno u klubu i to nadam se odgovorni u klubu vide!

Zulu

pre 2 godine

# Dusanovo carstvo

Pa to oni i hoce, zato ih i forsiraju u Evropskim utakmicama (da bi im digli cenu), samo sto nemaju kome da ih prodaju, jer su losi igraci...

brica

pre 2 godine

Ima li tu neko odvodnjavanje ispod trave ili da smenimo ekonoma, Katai slabo primetan kanda ne vole kišu, mi jadni zbog crvenog ovi jadni sami od sebe, do Božića gola nam ne bi dali, da nije žalosno bilo bi smešno i jedan veliki pozdrav za sudiju iz Madjarske, ja bi mu čekiro kartu za Niš umesto za Budimpeštu pa nek se voza po zemlji Srbiji!!!

Sisaj Zvezdo

pre 2 godine

Nije vam ovo srpska ping - pong liga gde su utakmice unapred resene u vasu korist kao i kod vasih crno belih komsija, dokaz da je srpski fudbal odavno dotakao dno !

kris

pre 2 godine

I ne izgledamo toliko lose sa igracem manje.Posebno jer po dosad vidjenom i Katai se moze svrstati u tu kategoriju.Gobeljic je korisniji od njega 10 puta.Sto se sudije tice,po meni je greska nepokazivanje zutog Dancima kod lakta,dok je sve ostalo i vise nego zasluzeno.Prvo je Katai djonom nagazio stopalo proivnickog igraca,Degenekov start,kao i Benov nemamo potrebe ni komentarisati.Na kraju Pavkov laktom krece ka licu i vratu rivala i tu nema dvojbe.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Оправдани картони Дегенеку и Бену. Неоправдани Катаиу и Павкову. Њиховом играчу требао дати жути кад је фаулиао Кангу или Бена. Реално, сами смо криви што имамо играча мање. А реално је и да судија "нагиње" за њих. Дал је боље што је Дегенек фаулирао видјећемо на крају. Да га је пустио можда би Борјан одбранио или би онај промашио гол. Мада, прије да би дао гол јер би била 100% шанса. И ја бих правио фаул. Лако је нама причати ал Дегенек је морао у секунди да одлучи. Подршка Дегенеку. Свакако у Португалу изгледа пада одлука о првом мјесту. Срећно Звезди, срећно Србији. Нешто Деки мора мијењати у другом. Ако до 75' не будемо водили ја бих убацио и другог нападача па "нека иде живот" куд иде. ЈАКО ЗВЕЗДО ајмо по ту побједу!

KK

pre 2 godine

Lose izdanje Partizana i Zvezde ali to je to otprilike. Zvezdi bi bod protiv Danaca legao kao kuca, ne da bi bili blize prvom mestu u grupi, nego da bi se odlepili od Danaca u borbi za drugo mesto. Svima oci zinule za prvo mesto a ni drugo nije osigurano.
Ti Danci su bili protiv Brage i Lusogoreca bolji rival i to dosta, ali ih nije hteo gol.

medrano

pre 2 godine

Desave se ,to je dport.Sreca pa imamo takvu zalihu bodova da he jos uvek sve u Zvezdinim rukama tj nogama.Ako i to bude lose,uvek ostaje ono utesno takmicenje Liga konferencija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

"Видјело се у првој утакмици да су нешто бољи. Пораз никад не ваља ал ако ништа бар ће Митјиланд сад запети и код куће против Браге. А ми би евентуалном побједом над Лудогорецом опет били у трци за прво мјесто а све је јасније да ће одлука бити у Португалу. Браво нашим момцима за борбу. 👏👏👏"

Miki

pre 2 godine

Kiša je brutalno ogolila destruktivno posrtanje tima gde samo par igrača ima kvalitet za osrednje evropske ekipe. Ekipa umesto da bude bolja, ona je mnogo gora nego pre i pretstavlja skup i za Srbiju osrednjih igrača. Šta je radila Uprava, koga je dovodila i kakav je rezultat, viđeno je sinoć!

Sir Oliver

pre 2 godine

Nema tu šta mnogo da se filozofira i priča. Ljudi su jednostavno bolji od nas, to su pokazali u obe utakmice, i potpuno je u redu da nas pobede. Na nama je da pročešljamo naše redove i da vidimo za je igrače se daju toliki novci, ko to bira i odlučuje, ko nam je u pbulici problematičan. Nismo nikada saznali ko je vredjao fudbalsku legendu Zlatana Ibrahiimovića, koji je GOSPODIN čovek, i najstrašnije izbrukao ne samo našu Zvezdu, nego i celu Srbiju. A sedeo je u loži. Dok su nam takvi u loši, i dok ne pohapsimo ove koji su gadjali sudiju, slaba vajda. Bolje da ispadnemo nego da se brukamo. A onda da smenimo neznalicu Mrkelu, Terzu i koga još treba

Dirty

pre 2 godine

Prva sramota je teren; 39. klub u Evropi nema drenažu, već bazenčić koji skuplja vodu??? Toliko ste para pokrali a da nema WC na Rajku Mitiću??? Tako vam izgleda i uprava, trener, igrači i igra??? Dok ne saopštite ime i prezime majmuna koji je vređao Ibru, tako će i ostati. To bi bio početak da pored dobrog navijanja ima i malo čojstva???

pedja

pre 2 godine

Za ovakav fudbal jedini krivci su Terza i Mrkela.Od 30-tak fudbalera nisu pogodili ni jednog,provizije i razliku iz ugovora su preuzeli a jedini ozbiljan igrac koji je dosao(Dragovic)tu je iz navijacko-patriotskih razloga.Gde su utroseni milioni evra iz cetvorogodisnjeg igranja u Evropi znaju samo gore pomenuta dvojica.Prvi ce, nadam se otici na kraju prvenstva, jer ce komsije biti prve, a obecanje treba ispuniti.Kada ode Zvezda ce vise liciti na OFK Beograd, jer je sve unistio.Fiksna cena za Zvezdube mlade igrace je 2 milona eura, ili manje. Gde su Petrovic i Nikolic(igrali Evropu)Gavric prodat za sicu,Terzic levi bek isto, malog Radulovica samo sto nisu najurili iz kluba, Lazetic i Erakovic ne igraju dovoljno.Gde je levi bek, jer je Rodic od 70 minuta na apartima.Desni bek (Gobelja)nije kriv sto mora da igra jer je Gajic zaboravio da centrira.Jos prosle godine sam tvrdio da je najveca greska to sto je doveden Kanga.Za sve ovo vreme odigaro je dobro par utakmica a u igri je najveca opasnost za Zvezdin gol.Stalno gubi lopte na 30-40 metara od gola i otvara kontre protivnicima, uzima sulude suteve iz daljine, gardi loptu i uvek pada ne bi li dobio faul.Objektivno Danci su bolja ekipa, sa modernijim nacinom igre(takticki,brzinski,tehnicki).I da smo bili 11 na 11 razultat bi bio slican.Mislim da je Dekijev pomocnik koji je otisao u Svedsku(sada vodi Hamarbi)bio taj koji je postavljao igru prosle godine i tada smo pristojano igrali.Degeneka ne pljujte jer nas je on odveo u LS!

sve više liči

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.
(Mare, 04. novembar 2021 22:47)

Zato je Stanoje trenercina?
(Jonas, 4. novembar 2021 23:17)

Za Dejana Stankovića-Bubuleju jeste.

Supermen

pre 2 godine

Nisam zvezdas ali gledao sam i moj Partizan u Evropi i definitivno je problem nas mentalitet odnosno nasih igraca! Mi mislimo da smo u rangu najboljih klubova i motiva na pretek kad dodju Real ili Liverpul i nasi odigraju nerealno ali kad dodje neki “mali” klub u fazonu su sto bas ja moram da igram sa ovim indijancima?! Takva nam je i reprezentacija…nadam se da cemo i jedni i drugi prezimiti u svojim takmicenjima. Srecno cigani :)

Srđan

pre 2 godine

Aman ljudi dosta sa pljuvanjem po svojim igračima. I dokle će sudije da budu zaštićeni kao beli medvedi i rade šta hoće na terenu a ds nikome ne odgovaraju za to? Ovom Mađaru bi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

Pedja78

pre 2 godine

Posle starta Kataija na loptu žuti karton, onda bez faula za zvezdu sam pomislio da sudija jedva čeka da svira crveni ili penal za Dance, a onda crveni za Degeneka za pokušaj da uhvati protivnika za ruku. Da bio je zadnji, ali ovaj nesrećnik nije uspeo ni da ga fazlija, a dobio crveni. A onda meni neshvatljivo da igrač za onakvo povlačenje s leđa kao što uradi Ben dobije samo žuti. Lično očekujem penal za Mitjiland pri prvom kontaktu u Zvezdinom šesnaestercu. P.S. Borjan nikako nije mogao da sanja da će Danac pre ove dvojice da stigne do lopte.

Oslo

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...
(dax, 04. novembar 2021 23:53)

Degenek ispravno postupio, sta pricas.... Mozda da je bio 80 i neki minut.... Dati nekom igraca vise skoro celu utakmicu je ludost....

dzo 1

pre 2 godine

Kad sam video vest da je zvezdana izgubila znao sam da je sudija kriv,isto kao kad fmp izgubi,stim sto fmp kad izgubi ima manji budzet i puno utakmica

Povidon

pre 2 godine

Vidim da je opšta pljuvačina po Zvezdi sada. A da nismo malo poleteli u nebo? Jel smo mi to postali Real pa je poraz od danskog šampiona sramota? Pa i Real zna da izgubi utakmicu u kojoj je favorit a mi to ipak nismo protiv Midtjilanda. Ova grupa je izjednačena, svako svakog može da pobedi. Jeste Braga malo iznad ali ne nešto puno. Otkud vam ideja da smo jači od Ludogoreca i Midtjilanda? Nismo ni jači ni slabiji. Ja sam ovo napisao odmah čim je žreb završen. U ovakvim utakmicama gde su timovi izjednačeni detalji odlučuju. A ovde je odlučio Degenek lošom procenom a onda još gorom odlukom da sruši danskog napadača i dobije crveni. Ogromna greška.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Видјело се у првој утакмици да су нешто бољи. Пораз никад не ваља ал ако ништа бар ће Митјиланд сад запети и код куће против Браге. А ми би евентуалном побједом над Лудогорецом опет били у трци за прво мјесто а све је јасније да ће одлука бити у Португалу. Браво нашим момцима за борбу. 👏👏👏

Jovan

pre 2 godine

Ovde i Ludogradec moze da bude drugi. Ako pobedi Zvezdu u Beogradu i Mitjiland zadnje kolo kod kuce.
(POPE, 04. novembar 2021 23:42)

to je ustvari i najrealniji ishod...

Car Dušan

pre 2 godine

Ajde što je bilo rano isključenje, klizav teren ( koji je više odgovarao njima,puni su snage!), roviti glavni igrači i još ponešto... Ali, jasno je kao dan: JEDNA OD NAJLOŠIJIH ZVEZDINIH EVROPSKIH UTAKMICA NA OVOM STADIONU - U POSLEDNJIH 50-tak GODINA!

XYZ

pre 2 godine

Porazi su sastavni deo igre,igrači su se borili,sama igra je bila u granicama kvaliteta samih igrača,suđene loše od samog starta utakmice,pitanje za direktora stadiona:Zašto teren nije pokriven još u 15h..Opet,i dalje drugo mesto u grupi sa ovako limitiranim igračima je uspeh.

Mirko

pre 2 godine

Sve to stoji da smo igrali sa igračem manje, ali ova Zvezda nije prepoznatljiva, to se vidi i u predhodnim utakmicama, nema onog zara, borbe, nema idejnih napada... Bolje smo igrali predhodnih sezona sa težim protivnici a... Al dobro uz Zvezdu uvek i kad ne ide

jabreja

pre 2 godine

Sustize zla kob ono sto se kod nas tolerise zvezdi: krvolocno udaranje protivnika, vucenje, cupanje, prigovaranje...
Ne moze biti stalno svercovanja.
Ne moze klub pocivati na dvojici igraca (Borjanu i Ivanicu), uzdati se na grubosti Sanoga, Rodica i Gobeljica, velicati isluzene i neostvarene.
Mozda je resenje da Stankovic bude pomocnik komentatoru na TVu, toliko je laprdao da je zakljucak: u ovom delu Sveta nema boljeg strucnjaka od njega.
Ali, gledao je neku drugu utakmicu, a ne ovu koju smo svi videli?

bbROD

pre 2 godine

Imate velike sanse da jos jednom ispadnete u nizi rang takmicenja, Dva puta u jednoj sezoni, pa da igrate u takmicenju koje sve vreme potcenjujete. U kupu Slavice Cukteras kako ga zovete. Partizan je bar svoju poziciju stekao bodovima i igrom, a ne ispadanjem iz viseg ranga takmicenja. Karma is a bitch!

plej

pre 2 godine

Retko kada se desi ovako los dan. Sve, ali bukvalno sve lose sto je moglo da se namesti, namestilo se... Vreme lose, igraci indisponirani, autogol, dva crvena.. sou..

ALEKOVE PUDLICE

pre 2 godine

Класичан пример утакмице где екипа победи саму себе. Све што смо могли да урадимо да изгубимо: црвени, кикс, аутогол - урадили смо. Ови везе немају, не би га дали сами до прекосутра. Бржи су дупло од нас али памети слабо имају. А ми... Не памтим да су Катаи, Иванић, Бен и Канга, сва четворица заједно, овако очајно одиграли. Сва четворица за оцену НУЛА! Ниједну једину добру ствар урадили нису! Буквално ниједну!
(veliki strumf, 4. novembar 2021 22:55)..Pa nista ,onda da vam upisu tri boda,jer ste pobedili..

sis

pre 2 godine

Necu da pljujem po svom klubu, ljudi su nas nadigrali
veceras. Ono sto mene zabrinjava je da mi vec duze vreme nemamo igru. Kada ce odgovorni za dovodjenje igraca da shvate da smo spori za Evropu i dok se to ne promeni mi ovde mozemo da prolazimo samo na srecu. Posebna prica je neko kao Gobeljic kome nikako nije mesto u Zvezdi, a koji se naigrao ni kriv ni duzan zahvaljujuci menadzerskim kombinacijama.

Igor

pre 2 godine

Realno sve je krenulo naopako od pocetka od kise pa dalje ..nije smak sveta idemo dalje ..da je bio lep dan puko bi Midtjiland ..glavu gore , jos 2 utakmice 2 pobede ..

Igor

pre 2 godine

Ja samo neznam sta su Danci pokazali kad su 80 min imali igraca vise ..nisu uspeli ni go da daju posteno ili da sutnu na go ..Zvezda da je imala 11 igraca I po ovom katastrofa terenu dala bi 2,3 gola jer je imala kontrolu nad utakmicom ..

Mrgud

pre 2 godine

Ljudi budimo iskreni ovo je bruka mnogi su čuli za ovaj Mićeland tek pre par godina
(Koja, 4. novembar 2021 23:24) 

Mi koji se kladimo culi smo za njega odavno a posto se u Srbiji kladi 90% ljudi koji prate sport ova tvoja izjava nema veze s vezom.

Idemo

pre 2 godine

@ Dejan

Tipican Srbin. Nema tu umerenosti, neke sredine. Ne, nego amplitude. Ili dizi u nebesa ili uvaljaj u blato. Sutra kad pobede verovatno ces pisati hvalospeve. Da te podsetm, ovo je samo sport, nekad pobedis, nekad izgubis. Ako navijas za klub, onda si uz klub i kad je tesko.

asima

pre 2 godine

Ajde komsije nemojte da kukate,gledao sam i video da igraci CZ imaju zelju i dali su sve od sebe da daju gol.
Tacno je da niste imali neke izrazite sanse ali mislim da ste igrali protiv tehnicki bolje i brze ekipe od vas.
Jos igrac manje i to je to,nije vise ni moglo.
Vi u sastavu imate dosta iskusnih igraca i rezultat je zato bio samo 0:1.Na vasu stranu je isla samo fizicka snaga ekipe.
Bolja ekipa od vas,kao i oni Belgijanci od mog Partizana.
Sta je tu je,dobijete Bugare a mi Floru i faunu i idemo dalje i jedni i drugi.

Dragan Stanković

pre 2 godine

Ne samo iz aviona već iz svemira se vidi da su ova ekipa i ovakav koncept igre dostigli svoj limit. Dalje se ne može ići.
Potrebna je temeljita rekonstrukcija i uprave i igračkog kadra i načina igre. Po mom mišljenju treba poćeti od uprave, nastaviti kod trenera i naravno onda i od igrača.
Nije sramota što ove sezone neće osvojiti ništa ali treba već sada poćeti sa pripremama za sledeću sezonu.
I sve potpore Delija treneru... razumem, sve je to ok, ali ima li zaista smisla istrajavati? Istrajavati na treneru koji peće zanat na i u Zvezdi, koji istrajava na dovođenju igrača koji ne igraju, itd. Da o Terziću in Mrkeli ni ne trošimo reći.
Da se ne ljubimo.

Srle

pre 2 godine

Lepo je videti da vecina ovo vidi kao los dan i sto smo vrlo zadovoljni rezultatima naseg fudbala u celini. Optimizam je bas ono sto nam treba da bi smo i dalje ostali velesila u Evropi. Vazan je entuzijazam.

Diomersi Mbokani

pre 2 godine

Simpatizer sam drugog Bg kluba ali se videlo se da sudija navlači za goste od prvog minuta.Perfidno je čekao svaku grešku koju je mogao da iskoristi protiv domaćina.Nemamo ugled u Evropi...
Zvezda ima par buzdovana u ekipi i to je boljka.Ovi imaju tog levonogog klinca u napadu i jednog solidnog u odbrani,ovo ostalo boranija.
Realno,komšinica bi trebalo da izbori zimu bez veće muke..

zex

pre 2 godine

(miloš, 05. novembar 2021 08:21)
Pa koliko vi imate srece? Sinoc se Genk igrao sa vama i igrali ste u najjacem sastavu.Zvezda nije imala srece koliko sam video, cak i sa igracem manje odbranila bi gol da nije bilo one greske.Na onakvom terenu brza ekipa ima prednost sto se jasno i vidi.

onako lično i realno - bez da se lažemo

pre 2 godine

Hrabro momci za evropsko prolece! Kanga resava veceras
(djenka sa parkingaaa, 04. novembar 2021 19:35)

И решио је...
(Јабучило, 4. novembar 2021 23:34) # Link komentara

na najblji mogući način ako mene pitaš. Alal ti vera Kanga!

realno (cenzura)

pre 2 godine

Ajmo Mitjilend, navikli da za ovakav faul u Linglongu ne dobiju ni zuti. Steta sto i Gent nije pobedio i bio bi savrsen dan.
(Red Devils KG, 04. novembar 2021 21:16)

Savrsen bi bio da tebe udari meteor po sred tog pokvarenog čela.

Onako realno

pre 2 godine

Pa šta se čudite? Mićeland je ozbiljna ekipa sastavljena od vodoinstalatera i keramičara, a oni su opšte poznati po fudbalskom talentu, za razliku od zvezdinih traktorista. Alo bre panteri, pa nije ovo ling lang liga pa kad zvezda postigne autogol da se svira ofsajd...

LL

pre 2 godine

Ova utakmica bi mogla da završi pod istragom UEFA. Toliko grešaka teško da može da bude slučajno. Ako se otkrije da se neko kladio na Dance, biće problema. Uz sve poklone ovi nesrećnici nisu uspeli da daju gol. Morao Kanga autogolom da reši, a Stanković pojačava odbranu nakon primljenog gola...

mirotvorac

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...
(dax, 04. novembar 2021 23:53)

Kazes fali vam samo jedna pobeda i da prolazite dalje?! Lepo je gajiti takav optimizam i to sasvim ok, onako navijacki.
Ja pitam realno, na cemu i na kojoj igri gajite taj optimizam? U najboljem slucaju Zvezda ce izvuci X protiv Ludogoretsa i to je to...

gledalac

pre 2 godine

Zvezda je imala veliku srecu sto je iscupala bod u dve utakmice. Mitjilend ih je u Danskoj razbio, i uz veliku srecu Zvezda se izvukla da ne primi 4 gola. Veceras se nije mogla izvuci, jer igracki je Zvezda mnogo slabija od Mitjilenda, to se videlo

Veliki red

pre 2 godine

o sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!
(Master Yoda, 4. novembar 2021 23:55)

Ajde bre ne budali, ko će da pobedi, Stankela i gomila polovnjaka...

deko10 fudbal

pre 2 godine

Sve sto mogu da kazem da imamo puno strucnaka u fudbalu koji lupetaju non stop. Mislim da je Stankovic jedino napravio gresku sto gura tog sporog Degeneka da igra centa beka. Pankov je mnogo solidnijo i brzi momak.
Nerazumem sto ne startuje Francusa i Itnalijan sto su na timu. Da sam trener izbacio isto Gobiljica pored Degeneka. Nemogu da verujem da u Srbiji nema boljih igraca od Ben, Kumange. Oni su average igraci. Nista specialno.

Petar Jokić

pre 2 godine

U Zvezdi prvo treba menjati Upravu, pa trenera. Dejo je bio odličan igrač, al' kao trener je zero. Prvo je neprimereno forsirao onog Falčinelija. Zlobnici tvrde da je to zbog para. Nisam siguran, ali sumnjivo jeste. Drugo, Stanković ili je slep, ili budala. Koliko puta je ostavio igrača s žutim kartonom dok ne dobije i drugi? U Zvezdi vše nije pitanje kako protivniku uzeti loptu bez faula, nego bez žutog, ili crvenog kartona. Treće, Gelor Kanga je poznat po egzibicijama (hvatanje za onu stvar) i mngo puta je kao napadač zardio žuti karton. S druge strane, istina je da je dao mnogo golova za Zvezdu, al' ostaće upamćen po evro-golu u Borjanovu mrežu. Na kraju da kažem ja Zvezdu volim i za nju navijam više od 60. Još me greju uspomene na Boru Kostića, Rajka Mitića i Dragoslava Šekularca, ali i na Darka Pančeva i Roberta Prosinečkog. I na samom kraju, čudi me da iz Zvezde još nisu našli onu budalu koja je sramno vređala Zlatana Ibrahimovića. Poslednje vesti govore da je iz publike neko pogodio tvrdim predmetom pomoćnog sudiju. Tu dileme nema Zvezda će sigurno novčano biti kažnjena, a možda i zabranom igranja ne bez publike, nego na teritoriji Srbije. Čemu sve to? Gledao sam utakmicu na TV i jasno se vidi da je Degenek rvačkim zahvatom na ivici šesnaeterca zaustavio protivničkog igrača. Dakle, ja sam zvezdaš, nisam ciganin (glup termin) i nsam pristrasan kao partizanovci (grobari opet glup termin) koji kad izgube od Zvezde sa 3 razlke pričaju da su bili bolji, a kriv im sudije?!?

Master Yoda

pre 2 godine

Evo sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!

Webb

pre 2 godine

Mislio sam da je fk Partizan slabiji od fk C. zvezde ali me ovi iz zvezde uverise da nije,zato je valjda i prvi na tabeli ove tuzne ling long lige,sve u svemu nas fudbal je stvarno dibidus los,da ne kazem katastrofalan,pomno pratim samo kosarku,e tu stvarno ima sta da se vidi..
(Realno, 04. novembar 2021 23:13)

prati kosarku fudbal nije za tebe

dax

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...

VOSAK

pre 2 godine

Gledajući Partizan i Zvezdu večeras, nadam se da će UNESKO zaštititi srpski fudbal kao poseban pravac u umetnosti, recimo neosmoricizam ili pritupasti socnogometizam. Šteta je ovakvo blago zaboraviti. Ovakve arhitekte besmisla i suštinske rugobe loptanja, moramo spasiti od zaborava.
(Mali Hijavata, 04. novembar 2021 21:37)


Druže, Mani se Zvezde, Zvezda je trenutno prva u grupi Lige Evrope i na 39 mestu UEFA rang liste...

Kolja

pre 2 godine

Koliko pljuvanja to je neviđeno!A Zvezda osigurala proleće u Evropi!Igraće sigurno ligu konferencija kao i Partizan.A pobedom protiv Ludogoreca možda će ući i u 1/16 LE.To je sasvim solidan uspeh u današnje vreme.I za Zvezdu i za Partizan.

Jonas

pre 2 godine

bas smo seljacine. teren blago receno neprofesionalan, fudbal ne igramo, samo bijemo ljude s ledja...
razbio nas mitjiland neki dva puta za redom, a ovi pricaju o ispisivanju istorije kluba. alo rodjaci, pa niste u kolubari. istorija zvezde je gazenje reala, milana, bajerna, a ne ponizavanje od omladinske ekipe iz danske.
(veverica, 04. novembar 2021 22:24)

Ime ti bas odgovara, omladinske ekipe iz danske? u kom paralelnom univerzumu živiš? Nisi primetio da je zvezda ceo meč sa igracem manje.

Rocky

pre 2 godine

Teren potopljen, crveni u 10. minutu i na kraju autogol ... nema dalje.

Neverovatan maler. Sudija je uništio čitavu tekmu suđenjem... nečuveno. Jednostavno se nije dalo sa toliko malera... Bezveze.

Zoran

pre 2 godine

Degenek je napravio grešku sa faulom. Čak i da je onaj levak dao gol, Zvezda bi sa 11 igrača ove odvalila sa 3-4 komada. Ovi su teški levaci. Jalovina od ekipe. Nešto se dodaju bez ikakvog smisla.
Zvezda sa desetoricom igra ravnopravno posle primljenog gola.
Šteta...

Mladen cg

pre 2 godine

Veoma slabi sudija iz Mađarske je direktno uticao na tok meča!! I pored ,, mučne utakmice" u kojoj su svi fudbaleri Zvezde dali maksimum u fizičkom smislu, samo su tri - četiri centimetra dijelili od herojskog remija sa dva igrača manje! Ostaje meč protiv otpisanog Ludogoretsa i sa tri boda , drugo mjesto ne može izmaći, jer danski tim ne može dobiti Bragu! Od kišovitog vremena, nakvašenog terena, crvenog kartona, Degeneka, sve je bilo protiv našeg tima .. Ipak, idemo dalje!

Srđan

pre 2 godine

Aman ljudi dosta sa pljuvanjem po svojim igračima. I dokle će sudije da budu zaštićeni kao beli medvedi i rade šta hoće na terenu a ds nikome ne odgovaraju za to? Ovom Mađaru bi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

Mare

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.

Bambolejo

pre 2 godine

Realno: Danci su ovo mogli da rese i sa 3-4 razlike... Zvezda glat dobija Ludogorec i obezbedjuje proleće u Evropi... Zvezda je znatno bolja od Partizana... Nije ovo nikakva istorijska sezona Zvezde. Zvezda je istoriju ispisala '91 i taj rezultat više neće ponoviti... I Zvezda i Partizan su druga liga evropskog fudbala...

Звезда се воли и кад губи

pre 2 godine

Зашто пљување по играчима,изгинули су вечерас.Што се игре тиче,Катаи је далеко од форме као и Бен,Канга није имао своје вече, баш је лоше повезивао редове.Једино је Иванић нешто покушавао и то је то што се тиче зналаца у екипи,остало су борци и ја им од срца честитам на дивовском труду.Није поштено пљувати и по Декију,извршио је измене то што је имао на клупи.Једино се поставља питање да ли Диони и Живковић као професионалци морају више да се боре,јер душа ме боли кад гледам једног Павкова који је буквално срце оставио на терену а њих двојица делују незаинтересовано.Главу горе Звездо,увек уз тебе.

Gile

pre 2 godine

Na TVu je možda i izgledalo loše, ali uživo je izgledalo katastrofa. Nema ni pola jednog igrača koji je zaslužio da igra u Ligi Evrope. Gobeljić i Rodić su stvarno bruka i sramota za sport uopšte.

ovde

pre 2 godine

Porediti rezultate u ozbiljnom takmicenju kao sto je LE I rezultate u Cipiripi ligi je blago receno neumesno.Jos uvek je sve zavisi od Zvezde i to je dobro.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

"Видјело се у првој утакмици да су нешто бољи. Пораз никад не ваља ал ако ништа бар ће Митјиланд сад запети и код куће против Браге. А ми би евентуалном побједом над Лудогорецом опет били у трци за прво мјесто а све је јасније да ће одлука бити у Португалу. Браво нашим момцима за борбу. 👏👏👏"

Gradjanin

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.

Gradjanin

pre 2 godine

Ja više ne navijam za Zvezdu dok u njoj igraju Rodić,Kataji,Kanga a trenira ih nula trener koji ne bi trebao ni juniore Zvezde trenirati!
(Miki, 04. novembar 2021 22:21)

Sretan put majstore. Ipak ti je srce crno belo

KK

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36)

U kom smislu velik, sad ovako ozbiljno te pitam?
Ako ga poredis sa Zvezdom, mozes i to takodje napisati sta je to sve i koliko puta Partizan osvojio i koga pobedio u odnosu na Zvezdu?

Nebojsa

pre 2 godine

Kako igramo u poslednje vreme nista me ovo ne iznenadjuje.
Trener Stankovic je zalutao na klupi C.Zvezde , on je najodgovorniji za igre koje pruza C.Zvezda.
Covek jednu utakmicu nije u LE spremio kako treba i ove bodove sto smo osvojili pusta sreca i pad koncentracije njihovih napadaca.

Jonas

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.
(Mare, 04. novembar 2021 22:47)

Zato je Stanoje trenercina?

Mali Hijavata

pre 2 godine

Gledajući Partizan i Zvezdu večeras, nadam se da će UNESKO zaštititi srpski fudbal kao poseban pravac u umetnosti, recimo neosmoricizam ili pritupasti socnogometizam. Šteta je ovakvo blago zaboraviti. Ovakve arhitekte besmisla i suštinske rugobe loptanja, moramo spasiti od zaborava.

Srdjan

pre 2 godine

Boze, sta ocekivati posle ranog crvenog kartona nego ovo veceras? Kada napadac pogresi, ta greska nije strasna kao kada pogresi odbrambeni igrac. Zvezda mora da se podigne i da pobedi Ludogorec. Tom pobedom bi otisla na 10 bodova, a Mitjiland docekuje Bragu. Tu je sve moguce, ali ako bude nereseno Mitjiland bi bio na 6 bodova, Braga na 10 bodova i u poslednjem kolu bismo odlucivali u medjusobnom duelu ko osvaja prvo mesto. Cak i sa neresenim rezultatom bismo bili prvi zbog boljeg rezultata u medjusobnom duelu. Katai i Pavkov su se tek vratili, ovo je donekle ocekivano. Ono sto nam fali je brzina. Mitjiland je tu dobio ovu utakmicu, potrebno im je cestitati i to je to. Apsolutno ne mozemo zameriti nista strucnom stabu, jer su ovo bile vanredne okolnosti. Nadam se da cemo biti dovoljno mudri u narednim kolima. Najlakse je pljuvati. I ja sam razocaran, ali ne toliko porazom, koliko cinjenicom da nismo mogli da odmerimo snage sa Mitjilandom 11 na 11 u 90 min, sa spremnim, a ne rovitim igracima. Steta, ali glavu gore, imamo dobre sanse cak i za prvo mesto u grupi i dalje. Srdacan pozdrav.

Uhhh..

pre 2 godine

Rano iskljucenje je presudilo jer su malo neozbiljno svhvatili solidnu dansku ekipu a onda je sve islo kako ne treba.Da su ih od pocetka ozbiljnije shvatili bilo bi drugacije ovako sledece 2 utakmice ce pokazati kolko su veliki da se izdignu iznad trenutne situacije.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Оправдани картони Дегенеку и Бену. Неоправдани Катаиу и Павкову. Њиховом играчу требао дати жути кад је фаулиао Кангу или Бена. Реално, сами смо криви што имамо играча мање. А реално је и да судија "нагиње" за њих. Дал је боље што је Дегенек фаулирао видјећемо на крају. Да га је пустио можда би Борјан одбранио или би онај промашио гол. Мада, прије да би дао гол јер би била 100% шанса. И ја бих правио фаул. Лако је нама причати ал Дегенек је морао у секунди да одлучи. Подршка Дегенеку. Свакако у Португалу изгледа пада одлука о првом мјесту. Срећно Звезди, срећно Србији. Нешто Деки мора мијењати у другом. Ако до 75' не будемо водили ја бих убацио и другог нападача па "нека иде живот" куд иде. ЈАКО ЗВЕЗДО ајмо по ту побједу!

Pedja78

pre 2 godine

Posle starta Kataija na loptu žuti karton, onda bez faula za zvezdu sam pomislio da sudija jedva čeka da svira crveni ili penal za Dance, a onda crveni za Degeneka za pokušaj da uhvati protivnika za ruku. Da bio je zadnji, ali ovaj nesrećnik nije uspeo ni da ga fazlija, a dobio crveni. A onda meni neshvatljivo da igrač za onakvo povlačenje s leđa kao što uradi Ben dobije samo žuti. Lično očekujem penal za Mitjiland pri prvom kontaktu u Zvezdinom šesnaestercu. P.S. Borjan nikako nije mogao da sanja da će Danac pre ove dvojice da stigne do lopte.

Zvezdas..

pre 2 godine

Taj Gent smo mi prosle godine tukli 2 puta. A vama je bod u dvomecu uspeh i to u cipiripi kupu.
(Ljubisa Livac, 04. novembar 2021 22:50)
Eto uskoro i vas u tom cipiripi kupu,bez brige.
(Igor, 04. novembar 2021 23:02)

Mi idemo sa drugog mesta dalje a vi kako hoćete...

UjkaŽitko

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36)

Mi smo taj isti Gent pobedili 2 puta pre godinu dana... Partizane, onako si...

duks

pre 2 godine

Da je sudjenje nornlano u domaćoj ligi zvezda ne bi nijednu utakmicu završila sa 11 igrača. Medjutim na nasim livadama im je sve dozvoljeno.

dr

pre 2 godine

Zivim na 6min od Marakane, kisica pada par sati a teren izgleda kao da dve nedelje pljusak nije stao.
(Xman, 04. novembar 2021 21:22)

Kako te bre druže nije sramota da lazes toliko? Kisica kazes pada, u Beogradu je bukvalno potop od 16h, bez prestanka.

Gradjanin

pre 2 godine

2021 godina navijači kisnu, umesto da se napravi neki montažni demontazni krov da možeš lepo da pratiš utakmice i po kiši eeee
(emci, 04. novembar 2021 21:30)

Srećom pa vojni stadion ima krov, Kamp Nou ima krov

Sasa

pre 2 godine

Izlazi napadac, ulazi odbrambeni igrac, znaci branimo se na 0:1, mudar potez, bravo....
(zzbz, 4. novembar 2021 22:26)

Kad bi ti znao nesto o fudbalu mozda bi i mogao da vidis da je Sanogo koji do tog trenutka igrao stopera presao u srednji red. Svakakvi ovde komentarišu pa i oni koji gledaju fudbal prvi put u životu.

znalac

pre 2 godine

Ljudi budimo realni, ovaj mitjeland ili kako se vec pravilno izgovara je definitivno bolja ekipa od zvezde to su pokazali i u Danskoj i danas ,istina je da je crveni na početku uticao mnogo na dalji tok meča ali bez obzira mislim da su kvalitetnija ekipa pre svega brza sa izuzetnom tranzicijom,mi u ekipi nemamo niti jednog brzog igrača dok ih Danci imaju bar 5,6 ,imaju izuzetna krila i bekove koji su najviše problema pravili .Moderan fudbal se bas tako igra sa brzim bočnim igračima i odličnom tranzicijom, sa druge strane mi imamo Rodica i Gobeljica koji u evropi apsolutno ništa ne donose tu pre svega mislim da Gobeljica koji osim par crvenih što je dobio ništa drugo korisno nije uradio ,hoces da igras evropu a 4 godine ne možeš da dovedes krstenog beka ,rodić po nekad i ume da odigra dobro ,ali to je jako retko a o dvojcu na desnoj strani ne bih trošio reči jer je bespotrebno, pothitno oterati Mrkelu jer čovek od 10 pojačanja pogodi sa jednim dok sa ostalih 9 promasi apsolutno ..

Idemo

pre 2 godine

Sami smo sebe pobedili. Crveni karton na pocetku utakmice. A potom i odsustvo srece kod tog slobodnog udarca. Sta da se radi. Bivaju i takvi dani. Lako je sada osuti drvlje i kamenje. Nista sad, puna mobilizacija svih u klubu, moramo da pobedimo Ludogorec i Bragu.

Let’s go Brandon

pre 2 godine

@ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)

Nije li poenta tog posla prikriti simpatije prema bilo kom takmicaru. Postoji kvalitet koji se zove objektivnost i integritet, deo klijenata kablovske upravo to zahteva. Za navijace postoje tribine, tamo se prebrojite

Imperator

pre 2 godine

Karma je čudo.. nije vam ovo domaća liga. Prvo da naučite igrače kulturnom pinasanju i da se vakcinisu pa tek onda da im date loptu da se uče. Sramota

Hallo again

pre 2 godine

Jaki bre ovi Vikinzi za vas. Mister izgleda nije imao resenje. Zvezda bi u domacoj ligi ovakvu utakmicu zavrsila sa 12 umesto sa 9 igraca. Verujem da ce Mister brzo da dovede sve na svoje mesto za mec protiv Vose u borbi za drugo mesto. Srecno komsinice.

Dramond

pre 2 godine

Ovo je jad i beda; hvataju igrače protivničkog tima za dresove, jer ih nemogu stići. Ovo je jadno. A o Dekiju, koji je kao Zvezdaš veliki, a jedan Belodedić je više igrao u Zvezdi nego Deki čuveni..... više sam ja Zvezdaš brate, nego on. Pozdrav i goodbye brate Deki.

Hahahahahaha

pre 2 godine

E moj Deki...Kataija vadis, uvodis Pankova. Isto je 1:0 i 5:0, bori se. Ne sramoti se.
(PeraKojot, 4. novembar 2021 22:23

E moj kojote....Uvodi Pankova, a gura Sanoga napred. Da si nekad gledao fudbal znao bi da je samo izbacio fudbalera koji vise ne može. Zasto komentarises fudbal , očigledno je da ga ne pratis.

Back in Black

pre 2 godine

Svakako opravdan faul Degeneka. Sprecio 100% gol.
(asomakum, 04. novembar 2021 21:15)
Bolje da primiš gol i imaš 11 igraca nego da igraš 80 minuta sa igracem manje.

veliki strumf

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 04. novembar 2021 22:36). Ови си вишеструки шампиони Данске а Гент (кога смо ми растурили прошле године у оба меча) је 10. у Белгији. Очајан трол.

зуке

pre 2 godine

Чист црвени за Дегенека, ту нема збора....али код ПРВОГ старта даје Катаију жути, а после код лакта њиховог нема скоро ни опомене?!?

HanSolo

pre 2 godine

Kakva bedna spora i odvratna igra.. Jad i beda da se ovako igra na svom terenu i ako smo jedan manje.. Panjevi.. Ništa drugo.. Ako ovako igraju do kraja ostaće ćak bez prolaza.. Korneri kao za decu.. I ne nema veze vreme i kiša.. I dancima je "loše" vreme.. Stanković nikad neće dobiti jakog kluba.. Ovo je plašljiva i kukavićka igra.. Manje od 3 poena danas je razočaranje i poraz i tačka.. Katai je tako precenjen da je smešno.. Uvek igra dobro protiv nekog javora a kad treba nema ga nigde.. Truba.. Kao svi sem Mičića, Borjana, Kange i Bena..

Dovla

pre 2 godine

Mitjiland ništa specijalno, sasvim prosečan tim, ali Zvezda im se nudi na tacni sopstvenim glupostima i posle ovog slobodnjaka konačno da prekinem sa gledanjem ovog mučenja.

Bar će grobari imati čemu da se raduju danas.
(NastyB, 04. novembar 2021 22:18)
Pusti ti grobare. Mitjland je za Zvezdu Barselona licno.

faktograf

pre 2 godine

Degeneka zbog ovog debelo kazniti.
(Dado, 04. novembar 2021 22:28)

Zašto ga kazniti? Nije on kriv što kiksa. Njega su delije ubacile u tim. Stankovic ga je bio stavio na transfer listu ali delije znaju bolje

зуке

pre 2 godine

Одавно неки тим на домаћем терену није имао овакво суђење у корист противника
Да не будем погрешно схваћен, сви Звездини картони су оправдани, али је СУЂЕЊЕ БИЛО УЖАСНО!!!

hypatija

pre 2 godine

Ovo je veče kada ti se sklope zvezde. Dobiješ crveni (opravdano) i ostaneš sa deset igrača 80 minuta da igraš fudbal. Onda daš auto gol i juriš rezultatat. Uz to sudija malo nateže na drugu stranu, deli žutaće skoro za svaki prekršaj.
Mislim da nije bilo crvenog kartona verovatno bi pobedili, ovako ... pregaziše nas deca kao plitak potok ni krivi ni dužni. Napred Zvezooooo !!!

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Mićilend održao dvočas iz modernog fudbala večeras. Srušen mit o Kataiu, Ivanicu i Benu, koji bolje da nisu izasli na teren. Ionako se nisu videli. U celom timu vrede Sanogo i Dragovic. Ostali su zalutali.
Stankovicu je trebalo 50 minuta da shvati da bez Sanoga ispred zadnje linije Borjan lici na glinenog gouba. Ali tako je to kad poverujes da su sklanjalice merilo kvaliteta.
Mićilend me vrlo prijatno iznenadio. Brzi, odlicno se krecu, stvaraju visak po bokovima. Nedostaje im realizacija. Lice mi na Čelzi za siromašne.

brica

pre 2 godine

Ima li tu neko odvodnjavanje ispod trave ili da smenimo ekonoma, Katai slabo primetan kanda ne vole kišu, mi jadni zbog crvenog ovi jadni sami od sebe, do Božića gola nam ne bi dali, da nije žalosno bilo bi smešno i jedan veliki pozdrav za sudiju iz Madjarske, ja bi mu čekiro kartu za Niš umesto za Budimpeštu pa nek se voza po zemlji Srbiji!!!

zemunski kej

pre 2 godine

Kada je Degenek iskljucen utakmica je bila gotova. Zatvorili se ali ne mozes da se branis sat i 20 minuta. Neki cudan splet okolnosti uz nekakav osecaj da nam sudija odmaze od pocetka. Sada vise ne kada je zavrsio posao. Mitjaland je solidna ekipa ali nije nesto narocito. Oseca se mali zamor kod ovih sto stalno igraju a tek kada su brojcano slabiji.

Igor

pre 2 godine

Taj Gent smo mi prosle godine tukli 2 puta. A vama je bod u dvomecu uspeh i to u cipiripi kupu.
(Ljubisa Livac, 04. novembar 2021 22:50)
Eto uskoro i vas u tom cipiripi kupu,bez brige.

Charlie Kelly

pre 2 godine

Loša utakmica, Degenek nas je zakopao, a posle i Stanković sa odlukom da ne ubaci štopera na poluvremenu, umesto, po meni, Bena. Ben je već duže vreme beskoristan u jakim utakmicama, u ovoj formaciji, jer ne može nikoga da pretrči ni bez lopte. Možda bi u nekoj 3-5-2 mogao da igra tog drugog napadača, ali po krilu nema šta da traži. Danci ništa posebno nisu napravili večeras, stvarali su šanse tek poslednjih desetak minuta, kada smo se skroz otvorili, a gol dali iz greške prvo Rodića, pa Degeneka, a onda i Kange. Imamo za čime da žalimo, poklonili smo im bodove.

Rale

pre 2 godine

@Jeste da pada bez prestanka . . Al’ sta je sa drenazom ?! : )
(Djole, 04. novembar 2021 21:35)
Kojom drenažom? Nema tu pomoći kad toliko pada.

Miki

pre 2 godine

Ja više ne navijam za Zvezdu dok u njoj igraju Rodić,Kataji,Kanga a trenira ih nula trener koji ne bi trebao ni juniore Zvezde trenirati!

ivča

pre 2 godine

osim očajne zvezde glavni utisak večeri su i komentatori na areni. pavkov laktom udara danca a oni se čude zbog čega žuti. gobeljić s leđa ruši protivnika a komentatori pitaju zbog čega faul? ja razumem da moraju da navijaju za zvezdu ali njihov neprofesionalizam je zabrinjavajući. sramota za novinarstvo.

Gane

pre 2 godine

Jeste da imamo igraca manje ali svejedno da nas na Marakani jedan Mitiland ovako nadigra mi je bas mucno gledati.Mozemo biti srecni sto vec nismo popili pet komada.

Dejan

pre 2 godine

Sindikalna fudbalska ekipa, obucena u dresove Crvene Zvezde, i fudbalska ekipa Gerontoloskog centra, obucena u dresove Partizana, prikazali su se u svetlu i nivou kojem pripadaju! Sramota me je od samoga sebe sto sam gledao obe utakmice i potrosio 180+ minuta svoga zivota, u nadi da cu biti sretan i zadovolja rezultatima nasih ekipa. Kako da objasnim sinovima da pokusaju gledati nase klubove, kada nasi klubovi ne zadovoljavaju osnovni zadatak iz sporta, a toje pobeda! Ili, njihov je jedini zadatak, po Kubertenu, da je vazno ucestvovati! Preplaceni fudbaleri, okruzeni fudbalskim krpeljima i potplacenim novinarima, nerealno prikazuju stanje u nasem fudbalu i velicaju prosecne ugrace, sve do zvezda, i nazad! Svi fubaleri bi morali da negde rade i da zarade platu kao i vecina ljudi u Srbiji. Ovako, puni para, neobrazovani i u fiktivnoj perspekrivi, zamajavaju sve one koji su zeljni kvalitetnog sporta, a posebno fudbala!

Miloš

pre 2 godine

Užas. Ovako glup potez dugo nijesam viđeo.
Bolje da su Danci poveli a da mi imamo 11 igrača, ovako se sa 10 treba braniti 80 minuta. Navijam za Zvezdu, ali sada očekujem poraz.
Još jednom - glupo, glupo, glupo.

ivan

pre 2 godine

Gde je Borjan da izadje na ovu loptu...
(Srdjan, 4. novembar 2021 21:23)

Gde da izadje strucnjace? Na koju loptu , stoper prvo pogresno proceni loptu, a onda je tu iza igraca. Kad ti tačno mislis da je trebalo Borjan da izadje?
(Hahahahahaha, 04. novembar 2021 21:50)

@ strucnjace, lopta putuje tri sata njihov igrac 10 m od njihovog sesnaesterca izbija loptu, borjan je samo trebao da stoji na sesnestercu I da ceka videlo se da ce da preleti degeneka, ali kad je golman nesiguran on se vraca u peterac kao borjan, molar teren zabica lopta ubrzava prema njemu I bezi od spic igraca

bojan

pre 2 godine

Druže, Mani se Zvezde, Zvezda je trenutno prva u grupi Lige Evrope i na 39 mestu UEFA rang liste...
(VOSAK, 04. novembar 2021 21:48)
Nesto brzo prodje to trenutno stanje. Na kraju ni drugi necete biti

Gane

pre 2 godine

Nikad necu razumeti zasto se igrac kada vec dobije crveni karton onda buni i cudi se a i sam zna da je bio poslednji igrac u odbrani i da je vukao protivnika za ruku i da je apsolutno opravdan crveni karton.

VOSAK

pre 2 godine

ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)


Ne kapiram, Srbin prenosi utakmicu našeg tima, trebao bi da navija za Danski tim možda ?

black_mirror

pre 2 godine

Za sve vas što ubijate u pojam kritikovanjem domaćih komentatora, jedna preporuka - ima jedna stvar koja se zove internet (verovali ili ne, zahvaljujući njoj vi ovde komentarišete o komentatorima) i na toj stvari imaju razni sajtovi od kojih značajan deo njih pušta strimove raznih utakmica (strim je nešto nalik prenosu kada prevodimo). Te strimove imate na raznim jezicima, kao što su engleski, nemački, španski ili u ovom slučaju i zemlja protivnika tima protiv kojeg Zvezda igra. 3 u - učite jezik, ne nervira vas komentator i pratite utakmicu.

Vaske

pre 2 godine

Ostavite više Dejana Stankovića na miru. Najmanje je on ovde kriv za ovu jednu i bednu igru Zvezde.
Najmanje 70 posto igrača Zvezde nema osnovna fudbalska znanja.Pa jel Stanković kriv za to?

zex

pre 2 godine

(miloš, 05. novembar 2021 08:21)
Pa koliko vi imate srece? Sinoc se Genk igrao sa vama i igrali ste u najjacem sastavu.Zvezda nije imala srece koliko sam video, cak i sa igracem manje odbranila bi gol da nije bilo one greske.Na onakvom terenu brza ekipa ima prednost sto se jasno i vidi.

Neutralni posatrac

pre 2 godine

Taj koji uspe nase fudbalere da nauci da igraju bez ruku na protivnickim igracima, i da ruke u fudbalu sme samo golman da koristi dobice Novelovu nagradu iz domena psihologije.

Звездин весник

pre 2 godine

ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 04. novembar 2021 21:22)

Страјнић не навија за партизан, нема шансе...

Robert

pre 2 godine

Nikad necu razumeti zasto se igrac kada vec dobije crveni karton onda buni i cudi se a i sam zna da je bio poslednji igrac u odbrani i da je vukao protivnika za ruku i da je apsolutno opravdan crveni karton.
(Gane, 4. novembar 2021 21:16)

Zato što time pokazuje da nije ravnodušan. Čudi se, buni se, svađa se... Sve je to gluma, čisto da iskazeš neka osećanja i ostaviš utisak da ti je stalo. Kažem, gluma, ali opšteprihvaćena u svim sferama života i smatra se normalnom. Primera radi, ja nemam ikakve reakcije kada mi je jasno šta se dogodilo i da nema nazad, pa okolina pomisli kako me baš briga.

NastyB

pre 2 godine

Mitjiland ništa specijalno, sasvim prosečan tim, ali Zvezda im se nudi na tacni sopstvenim glupostima i posle ovog slobodnjaka konačno da prekinem sa gledanjem ovog mučenja.

Bar će grobari imati čemu da se raduju danas.

Baja Mile

pre 2 godine

Kakva glupost Degeneka ali to je jedino šta je morao da uradi inače ode čovek. Teško do kraja. Nerešeno puna kapa. Teren pun vode

dak

pre 2 godine

ovaj Pavkov je neverovatan.On nema elementarna fudbalska znanja.Preskocio je skolu fudbala,ali toliko je talican da je to za nevericu.Ne moze mu se osporiti da lepo spusta lopte u igru ledjima ka protvnickoj odbrani ali toliko ga voli lopta da ga doslovno pogadja u delove tela slucajno,a odlazi ili u gol ili tamo gde treba.

boban,nis

pre 2 godine

Polako sve dolazi na svoje.Ne mozes da ocekujes vise od dva tima koja sebi daju laznu sliku o svojoj snazi kroz ovu farsu od nase super lige.
Nas fudbal ne moze vise ovako da funkcionise.Reset,pod hitno!Pravi ljudi u klubovima,bez upliva politike i samofinasiranje klubova,pa kao i svaka druga firma.Ako si sposoban i znas da radis opstaces,ako ne propadas.
Ako i to ne uspe,vratiti se na amaterizam pa polako ka profesinalizmu.

medrano

pre 2 godine

Desave se ,to je dport.Sreca pa imamo takvu zalihu bodova da he jos uvek sve u Zvezdinim rukama tj nogama.Ako i to bude lose,uvek ostaje ono utesno takmicenje Liga konferencija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Видјело се у првој утакмици да су нешто бољи. Пораз никад не ваља ал ако ништа бар ће Митјиланд сад запети и код куће против Браге. А ми би евентуалном побједом над Лудогорецом опет били у трци за прво мјесто а све је јасније да ће одлука бити у Португалу. Браво нашим момцима за борбу. 👏👏👏

Cinjenica

pre 2 godine

Blago onome ko ovo nije gledao.Ovo je neki novi sport.Maltretiranje gledalaca.Celog zivota igras fudbal,a ne znas da povezes 2 dodavanja,CUDO.Na srecu,a ne na znanje prolazis ,normalno je da ti sreca okrene ledja i postavi te na mesto koje zasluzujes.Zvezda nema vise od dva igraca koji zasluzuju da se nazivaju fudbalerima.Ovo je tim za nekadasnju seljacku ligu.Uzgred sve ovo vazi i za Partizan

Milan

pre 2 godine

Glupost Degeneka da u 10om minutu pravi faul za crveni. Ne znam šta su tražili na pola terena on i Dragović stoje u liniji. Pa ne pravi se na pola ofsajd zamka. Katai nula, gubi lopte i ne vraća se, Rodić ne može sam po levoj strani da zatvori rupu. Katastrofa i igra i sudija sudi perfidno za Dance. Ne nadam se ničemu u drugom. Verovatno ovo gubimo.

kome?

pre 2 godine

Prodati Rodica, Degeneka, Gajica, Pavkova, Dijonija, Zivkovica, Petrovica, Nikolica i kupiti Isaksona!!
(Dusanovo carstvo!, 4. novembar 2021 22:35)

Realno

pre 2 godine

Mislio sam da je fk Partizan slabiji od fk C. zvezde ali me ovi iz zvezde uverise da nije,zato je valjda i prvi na tabeli ove tuzne ling long lige,sve u svemu nas fudbal je stvarno dibidus los,da ne kazem katastrofalan,pomno pratim samo kosarku,e tu stvarno ima sta da se vidi..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ФЕНОМЕН - За почетак наши фудбалери би требали доста мање лопти да враћају Борјану па би самим тим и било мање његових лоших испуцавања. Ја не знам шта тиме добију кад врате лопту голману кад је он свакако испуца и онда није сигурно да ћемо је опет освојити? А само је ризик од губитка лопте, стварање добре шансе за противника па и гола у нашој мрежи. Не знам ко их томе "научи"? Да сам тренер не бих им то дозволио у оволикој мјери. Чак бих то гледао да сведу на минимум.

Diomersi Mbokani

pre 2 godine

Simpatizer sam drugog Bg kluba ali se videlo se da sudija navlači za goste od prvog minuta.Perfidno je čekao svaku grešku koju je mogao da iskoristi protiv domaćina.Nemamo ugled u Evropi...
Zvezda ima par buzdovana u ekipi i to je boljka.Ovi imaju tog levonogog klinca u napadu i jednog solidnog u odbrani,ovo ostalo boranija.
Realno,komšinica bi trebalo da izbori zimu bez veće muke..

Dušan

pre 2 godine

Dođe dan kad ti sreća okrene leđa,ova kiša je napravila uvertiru za utakmicu,Čist crveni za Degeneka bez pogovora,Ali sudija je zaista kriminalan!

UjkaŽitko

pre 2 godine

Hrabro momci za evropsko prolece! Kanga resava veceras
(djenka sa parkingaaa, 04. novembar 2021 19:35)

I bi čovek u pravu. Svaka čast!

Stambolac

pre 2 godine

@zzz To se zove karma, proslo kolo velicate vas nereseni rezultat, gde su ovi bili bolji od vas, a nas prvi poraz nipodastavate, gde je Gent bio bolji od nas. Sad je isti rezultat, samo obrnuto, zivo me interesuju naslovi i komentari. Sportski pozdrav!

Zoran

pre 2 godine

Jel se ovo Degenek sveti upravi i klubu zbog nedavnih dešavanja.U najmanju ruku, nije fer prema saigračima, za nas, manje-više. Nešto je trulo u državi Danskoj.

Igor

pre 2 godine

Ja samo neznam sta su Danci pokazali kad su 80 min imali igraca vise ..nisu uspeli ni go da daju posteno ili da sutnu na go ..Zvezda da je imala 11 igraca I po ovom katastrofa terenu dala bi 2,3 gola jer je imala kontrolu nad utakmicom ..

fudbaloman

pre 2 godine

Zvezda lepo otvorila meč, Danci pogubljeni bunare loptu 10 minuta i onda čuveni srpski fudbalski specijalitet - pucanj u kolena. Umesto da vodiš 1-0 i čekaš kontre za 2 i 3, sad vadiš kestenje iz vatre i spasavaš život.
Zvezda ovo ako dobije bilo kako, treba da slavi kao Liverpul. Mnogo teško za igru.

Retko glup crveni karton, baš retko. I to se isključivo našim timovima i reprezentaciji dešava. Sami sebi najveći dušmani, uvek bili.

smeh

pre 2 godine

Videh sada zašto je Degenek dobio crveni. Ne zna se ko je tu više pogrešio Degenek, Borjan ili trener sa taktikom. Ovde je golman morao da izadje dublje kako bi onemogućio ovakvo dodavanje. A još igraš duboku odbranu a odbrana spora kao puž. Ako već nisu u stanju da sami shvate imaju valjda TV ili internet. Ne treba previše pametovati već samo iskopirati kako to radi Bajern i Nojer ako već želiš tako da igraš.

veverica

pre 2 godine

bas smo seljacine. teren blago receno neprofesionalan, fudbal ne igramo, samo bijemo ljude s ledja...
razbio nas mitjiland neki dva puta za redom, a ovi pricaju o ispisivanju istorije kluba. alo rodjaci, pa niste u kolubari. istorija zvezde je gazenje reala, milana, bajerna, a ne ponizavanje od omladinske ekipe iz danske.

Hehehe

pre 2 godine

Sta je sa koeficijentom, zna li se sta?
(Pierre Woodman, 4. novembar 2021 22:43)

Čuvamo i dalje 12 poziciju. Ali to znači da ćemo teško do 11. Mislim da bi to bilo previse i da bi Uefa reagovala i disvalifikovla našu ligu na nekoliko godina. Da šampion ove ling-long lige ide direktno u ligu šampiona.

Ali 2 predstavnika u kvalifikacijama će imati. Šou

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ko drži ovog Gobeljica u CZ, ja stvarno ne znam... Imala je CZ dosta sreće, mogao je ovo da bude i ubedljiviji poraz, na kraju umalo Dragović nije doneo nezasluzeni bod. Zvezda apsolutno nije pokazala nista protiv Danaca, i onaj jedan bod što je uzela je puna kapa. Utakmica sa Ludogorecom je ključna, ukoliko tu izgube (pa i ako odigraju nerešeno) , a nije nemoguće, imaćemo 2 predstavnika na proleće u LK.

*

pre 2 godine

Stvarno ne vidim čemu služi ovaj Kanga. Dečko beskoristan kao i uvek ali evo sad je to podigao na viši nivo i krenuo da cepa i po svom golu.

Nenad

pre 2 godine

Stankovic hitno mora da leti iz Zvezde. Velika je kukavica od trenera, to je pokazao veceras, protiv Danaca u Danskoj, protiv Omonije i protiv Serifa u oba meca. Njegova cuvena strpljiva igra u kojoj se ne napada nas je previse kostala do sada. Cak i da prodjemo grupnu fazu LE, on mora da dobije otkaz jer nije trener koji nas moze uvesti u Ligu Sampiona zbog kukavicluka.

zz

pre 2 godine

@Ljubisa livac

Jeste pobedili ste ih 2x pobedili ste i Salcburg ali ste realno pregazeni u tim utakmicama, kao i protiv Brage neasluzeno.
Danci nisu bolji od vas i trebali ste ih dobiti bar kuci, Degenek sa glupim potezom vas je zeznuo.
Sad ce biti cupavo za prolaz od Brage sigurno gubite...

Ne znam za vas Zvezdase, ali ja kad bi me neko pitao jednog igraca Zvezde u Partizan meni je Sanogo najbolji.

Алекса

pre 2 godine

Ime ti bas odgovara, omladinske ekipe iz danske? u kom paralelnom univerzumu živiš? Nisi primetio da je zvezda ceo meč sa igracem manje.
(Jonas, 4. novembar 2021 22:49) # Link komentara

Бојим се да ти ниси приметио да смо кренули са истим бројем играча...

fudbal nas nasusni

pre 2 godine

Veceras niste imali srece, ali ste zato lude srece imali protiv ovih Danaca u Danskoj i protiv Brage ovde. Sve u svemu bez igre, bez ideje, i kad sreca napusti, ondsa nema ni rezultata

nesa80

pre 2 godine

kakav potez degeneka,umesto da ga pusti pa i neka bude gol bice na kraju makar 1-1,a ovako je mogao i jos plus gol pasti posle slobodnog udarca.koliko su nasi igraci ne intiligentni dokazano milion puta,koji mazohisti smo mi kad navijamo za klubove poput zvezde i partizana.sad ce biti grcevita borba za 0-0.ko sto se i partizan grcevito borio za remi.ti nasi igraci ko da imaju tri leve noge,pogledajte samo primer kad treba da sutnu loptu mislis pocepace mrezu oni svi redovno gadjaju publiku ili jedva se dokotrlja do golmana.nasa struka ko namerno da bira takve igrace

Deran

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 04. novembar 2021 21:28)

Alo stručnjak, pa ne pravi se faul za crveni u 9. nego u 90.minutu...svašta...pa i da smo primili gol, izjednačili bi...

DusanUS

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 4. novembar 2021 21:28)

U 12 minutu utakmice!!! 😂😂😂😂😂😂

kris

pre 2 godine

Kad pogledamo predhodni period i koliko smo srece imali,nije se ni moglo ocekivati da nas dovijeka sreca prati.Prakticno Stankovic otkako je dosao ima vise srece nego pameti,a znanja ionako nema nekog.U ovom dvomecu Danci su pokazali vise,i cak su zasluzili svih 6 bodova.Mi nastavljamo dalje sa Rodicem kao jedinim bekom,sa polovinom poluigraca u timu,sa jednim problematicnim Kangom koji samo gnjavi loptu do besvijesti i gleda da padne ili sutne sa 30 metara od kojih svaka 150-ta ide u okvir gola.Licno se ne sjecam kad je Ben uradio nesto,osim sto se dobrano ugojio.Dioni nam je pojacanje,Risairo nam je oznacen kao bomba,a mi smo ponovo evropski gigant.Realno rezultati su nam puno iznad igre i kvaliteta i jedino sto je pozitivno u svemu jeste da najodgovorniji za sve ovo jednom u zivotu bude od rijeci,pa kad Zvezda ne bude prvak,konacno napusti klub.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Gde je Borjan da izadje na ovu loptu...
(Srdjan, 4. novembar 2021 21:23)

Gde da izadje strucnjace? Na koju loptu , stoper prvo pogresno proceni loptu, a onda je tu iza igraca. Kad ti tačno mislis da je trebalo Borjan da izadje?

zum

pre 2 godine

Gledam ovog Kangu, u redu dao je par golova sa distance i sad svaku utakmicu ima 10 šuteva koji odu divljački ko zna gde, a onda u stilu klasičnih centrafora glavom u svoju mrežu.
(grobar, 04. novembar 2021 22:16)

I ja to uporno pokusavam ljudima da objasnim, ali ljudi se kunu u njega zbog par lwpih golova.
A to sto muci loptu svaki put kad je primi...uznemirava me to.

Mare

pre 2 godine

Dobijamo crveni karton u deseton minutu prezivimo nekeko do kraja poluvremena,primamo gol na startu drugog dela i covek u 63 minutu vrsi izmenu vadi kataia(koji kao da nije igrao),a uvodi stopera pankova,kakvi strucnjaci rade y nasem fudbalu dobro da smo i ovako jadni i bedni i da nismo jos gori.

Бojaн

pre 2 godine

Постао је наш фудбал најспорији у Европи. Чак и ови Данци су видно боља екипа, тј играју брзу транзицију у оба правца онако како сви данас играју. Сем нас. Због те спорости и правимо толике фаулове. Због спорости тешко износимо лопту. Нема комбиновања. Ако убрзо држава не изврши комплетну реформу нашег фудбала, нестаћемо.

Nenad

pre 2 godine

Ovo je užas,jad i beda srbskog fudbala.Ćovek se pita da li su ovi igrači uopšte trenirali fudbal jer izgleda da nisu naučili ništa.A trener je posebna priča.

Mare

pre 2 godine

Koliko pehova tokom utakmice... Crveni karton, pa autogol... Mora ovo da se vrati u zadnjim minutima golom Zvezde i barem bod uzet ovde!


Pa druze nama se ovo i vraca zato sto 5 godina imamo vise srece nego pameti i znanja,tolka kolicina srece nije vidjena,zato nam se sve ovo i vraca sa ogranicenim trenerom i gobeljom i rodicem

Fenomen

pre 2 godine

Za početak Borjan bi već jednom trebalo da nauči ispucavanje lopte...kako on to radi je živi očaj. A za kraj...Stankoviću odlazi!!!

Mito

pre 2 godine

Stankoviću ti si direktan krivac za poraz CZ. Naime mladoj poletnoj ekipi postavljaš u odbranu spore igrače. Tu je moralo da bude mesta za Erakovića koji je brz i pouzdan igrači trebao je da uđe čim je isključen naš igrač. Drugo, Katai nema snage da umre, a igra skoro celu utakmicu. Treće Ben je spor i lagan i protivnički igrači ga lako nosen telom, a on nezna ni da teatralno padne. Danci su stalno glumili na terenu i Pavkov je nezasluženo dobio žuti karton jer ga je protivnički igrač obuhvatio sa obe ruke i gurao i kada je Pavkov podigao ruke on je odglumio udarac. O tome da Rodić svojim greškama stvara šanse protivnicima ne treba ni govoriti. Što nije igrao Petrović koji ima odličan šut iz daljine. Po onako lošem terenu trebalo je šutirati što više. I na kraju organizacija, najavljena je velika kiša i umesto da je teren pokriven do početka utakmice mi imamo vaterpolo. Slabo.

fudbaloman

pre 2 godine

Ovde bolje da je trener Dejan Savić umesto Stankovića. Teren natopljen prepun lokvi vode, teško se tu igra krštenog fudbala.
Ko prvi da gol, pobeđuje.

2CRAZY

pre 2 godine

Koliko glupa odluka Degeneka da pravi faul... bolje da je pustio pa neka bude i gol, nego ovako od 10-og minuta da igraju prakticno celu utakmicu sa igracem manje!
O cemu je razmisljao, sta je mislio, da ce za ono dobiti samo zuti, srusio igraca koji je bio sam pred golom.

Reklamacija savesti

pre 2 godine

Ja još nisam gledao utakmicu, bilo koju, bilo gde, gde kao u ovoj, komentator najmanje 50 puta pomene da jedan tim ima igrača manje. Bezmalo, kao da je situacija da ima 4 igrača manje. Stalno opravdanja i samoopravdanja. Nema na taj način napretka ni na ličnom, ni na klupskom planu. Zvezda ne bi dobila ni da ona ima igrača više, jer su tromi i bezidejni. Šteta.

Sone

pre 2 godine

Stanković se ponovo ne snalazi i ne ume da vodi tim . Igrači na terenu pokazuju ono što vežbaju na treninzima tj ništa. Uprava spava i sebično gleda svoj interes. Navijači sve znaju ali ćute. Ako se SVE ne promeni i modernizuje za godinu dana onda zauvek zbogom. ( ovaj tekst može da se primeni na bilo koji klub kod nas ali i u okruženju)

7 up

pre 2 godine

Ovi pucaju od nekih levaka kod kuce, a mi sa Gentom danas 1-1 u gostima.

Partizane, veliki si.
(roarrr, 4. novembar 2021 22:36)

Zvezdasi, prvo da vam čestitam na pobedi u košarci, svaka čast.
Dalje, izvinite zbog ovakvih tupavih izjava koje se povremeno čuju iz naših redova. Dotični prati fudbal koliko i ja statistiku atmosferskih padavina iznad južnog Pacifika u 21 veku...

UjkaŽitko

pre 2 godine

Zivim na 6min od Marakane, kisica pada par sati a teren izgleda kao da dve nedelje pljusak nije stao.
(Xman, 04. novembar 2021 21:22)

Živim na 22 minuta od Marakane. Potvrđujem gore navedeno.

goblin

pre 2 godine

Imamo više bodova nego što smo realno zaslužili, 7 bodova, ako pobedimo Ludogorec bićemo verovatno najmanje drugi,za ovakav tim strašan uspeh.Naravno, gomila komentara u kojima se potcenjuju Danci. Da može siguran sam da bi Stanković već večeras doveo u Zvezdu: Evandera, Isaksena i Paulinja. A koga bi to iz Zvezde osim Dragovića uzeo Danski trener? Budite realni,nemamo klasnog špica,Katai u lošoj formi, odbranu drži Dragović, ostali su teški prosek, a Kanga standardno, jednu vrhunski odigra pa sledećih 5 najgori na terenu.

pc, Niš,

pre 2 godine

Nije bilo ničeg što nismo znali. Srpski fudbal je izgubio svoju prepoznatljivu igru iz vremena kada smo poređeni sa brazilskim klubovima i kada je Zvezda na zimskoj turneji redovno igrala u Južnoj Americi. I nije važno poraz - pobeda, nema
IGRE, nema poteza ili akcije koji se pamti, nema igrača koji rešava utakmicu, nema ni trenera evropskog kalibra, nema se šta videti niti očekivati. Porszno na tabeli, prazno u duši.

Sisaj Zvezdo

pre 2 godine

Nije vam ovo srpska ping - pong liga gde su utakmice unapred resene u vasu korist kao i kod vasih crno belih komsija, dokaz da je srpski fudbal odavno dotakao dno !

veliki strumf

pre 2 godine

Клизав и врло незгодан терен. Знао сам да ће бити неки велики кикс. Надао сам се само да неће наши кикснути. Ово је баш велика грешка Дегенека а после недопустива глупост. Боље и да смо примили гол а да смо комплетни а питање да ли би пао гол. И Борјан класика - заспао на голу уместо да ово исече.

dak

pre 2 godine

Meni je ova zvezda fascinantan tim.U dve utakmice sa ovim dancima trebala je da primi minimum 5 komada,a ona prima jedva jedan i to nesrecno.Svaka cast odbrani ali brate da imaju srece imaju je za izvoz. Moj partizan bi primio 6 komada minimum.

svasta

pre 2 godine

za mene je prava enigma kako zvezda gubi ovde samo sa 1:0!!!
(Vaske, 4. novembar 2021 22:47)

U pravu si, sve ispod 5:0 je nerealan rezultat

zex

pre 2 godine

Teren je bio odlican ali pretezak za igru, danci su kvalitetniji i brzi po ovakvim uslovima.Zvezda je do crvenog bila dobra a onda je usledio problem, pa onda jos greska rodica i za kraj promasaj Dragovica za 1-1.Znaci dan za zaborav.Nece Braga ispustit prvo mesto, ubedjen sam u pobedu ili remi protiv Danaca a Zvezda mora dobiti Bugare. ako moze a ako ne onda nece proci grupu.

bbROD

pre 2 godine

Imate velike sanse da jos jednom ispadnete u nizi rang takmicenja, Dva puta u jednoj sezoni, pa da igrate u takmicenju koje sve vreme potcenjujete. U kupu Slavice Cukteras kako ga zovete. Partizan je bar svoju poziciju stekao bodovima i igrom, a ne ispadanjem iz viseg ranga takmicenja. Karma is a bitch!

Hahahahahaha

pre 2 godine

Svakako opravdan faul Degeneka. Sprecio 100% gol.
(asomakum, 04. novembar 2021 21:15)

Ili se zezas, ili prvi put gledas fudbal u životu.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.


To se druze radi pri kraju utakmice, kada se ni po koju cenu ne sme primiti gol, a ne u desetom minutu gde igras na svom terenu i gde bi vrlo verovatno uspeo da dobijes protivnika ili remiziras. A pitanje je da li bi onaj Danac uopste i postigao gol. Ovako ubijes u pojam i navijace i saigrace koji po ovoj kisi moraju da trce za dvojicu. Zna se kad se dobija crveni karton. Primer ti je ako si skoro gledao Real i Atletiko kada Valverde rusi Moratu pri vodjstvu od 1-0 za Real, i to u 89 min mislim.. najvise sto se ekipa moze posle toga braniti su 4-5 min...ovako izgledamo kao treceligasi. I ne vidim svrhu igranja Pavkova u drugom. Em je spor, em ima zuti uz par ozbiljnih faulova. Tako da i zbog kontri i zbog sigurnosti, pustiti nekog brzeg, pa i nemora dw bude spic. Probati sa Falkom pa da se nekako razvuce igra na sredini terena pa kad su ovi visoko da se proba neka kontra..
Bice tesko a Braga vec ubija Bugare.

Mrgud

pre 2 godine

Ok je da igrac manje u odbrani znaci puno protiv velikih klubova. Ali ovoliko biti nemocan u fazi napada protiv ovakvog tima je nedopustivo. Kad krenu u napad kakve veze ima sro im fali jedan Degenek? Da li je moguce da ovoliko ne znajuni zvezda ni partizan? Jesnu uigranu akciju covek nije mogao videti veceras. Deluje mi kao da au ih i Stankovic i Stanojevic danas prvi put okupili i rekli im "izadjite i igrajte malo". E tako deluje igra i jednih i drugih.

Mimi

pre 2 godine

Ljudi, nevezano za sport, da li neko zaslužuje da dobija tolike pare, a da radi svoj posao na tako niskom nivou. Mislim ljudi se muče za male pare, a ovi će večeras po kafićima da se rasporede, a razočarali su mnoge koji ih plaćaju.

Misa

pre 2 godine

Neverovatno loša igra odbrane zvezde. To ni megvajer tako ne bi mogao da zezne. Dvojica su bila tamo, zbune se i dobiju crveni. Neverovatno

нека да гол Милоше у 12'

pre 2 godine

Глупост Дегенека али тачно се види колико су Звездини и Партизанови играчи навикли да се ово не свира у домаћој лиги.

nesa80

pre 2 godine

najbolji je komentator sa areni-ne vadi sudiju iz usta i onda kaze ajde da ne pricamo mnogo o sudiji.pa ti ga i jedini spominjes svaku trecu recenicu,covek se svadja sam sasobom

Tor

pre 2 godine

Kanga ceo meč gadja sa 40 metara, a dade ga sa pet. Rodic i Gobeljic, pa to treba da udje u udzbenike antifudbala. To unucima treba prepricavati. A Katai... Voleo bih da mi neko kaze jednu jedinu dobru stvar koju je uradio veceras. Jednu.

зуке

pre 2 godine

Добро се Звезда и држи односно одолева, јер су следећи играчи потпуно неупотребљиви:
Бен, Иванић, Катаи.
Наведени као да играју трећу утакмицу заредом тако делују на терену

Oliver

pre 2 godine

Ne treba previše pametovati već samo iskopirati kako to radi Bajern i Nojer ako već želiš tako da igraš.
(smeh,


Ima samo mali "catch" u tvojoj teoriji: Zvezda nije Bajern,a Borjan nije Nojer. Ti mislis dovoljno je da gledas Nojera na televiziji i odmah postanes Nojer,hahahahahahahah

Kornjača Rade

pre 2 godine

Neka mi neko objasni šta je Ben uradio na terenu i zašto ga je zamenio tek u 81. A Rodić je priča za sebe, Glavoboljić...ipak najlošiji Katai a tek Degenek. Nijedan šut u okvir gola...Mitre šta čekaš?? Odlazi.

Bojan J.

pre 2 godine

Dragović, Borjan, Ivanić, Sanogo i Pavkov su korektno odigrali. Ali Katai je opet totalno van forme, Kanga nas je maksimalno unakazio večeras, i Stankovićeve izmene i tajming istih su bili kriminalni. Previše velikih grešaka, čak i za bod.

dak

pre 2 godine

Gobeljic je igrac zadatka.Odlicno je obavio svoj zadatak kod slobodnih udaraca za protivnika.Lezao je kao konj na livadi i nijedna lopta nije prosla ispod zivog zida.

ringofthelords

pre 2 godine

Koliko god neko krivio Gobelju, Kangu, Kataija... krivac je samo jedan. Dejan Stanković. Titulu smo izgubili u 5 kolu, ostajemo bez proleća u Evropi, i bez gomile para, za koje smo realno imali šanse. Ludogorec možda i dobijemo ali Bragu sigurno ne a ni Danci se neće predati i sve je u njihovim rukama a i znaju šta žele za razliku od naših manekena.

Kornjača Rade

pre 2 godine

Bruka...bez šuta u okvir gola za 90min.....ej, protiv Mitjiland....da, danas svi igraju fudbal...čini mi se svi sem nas...ko je ove ograče selektirao treba da ode.

realno

pre 2 godine

Za ovo sto je uradio Gobeljic,treba da se skida od plate,znas da imas zuti karton,vidis da je sudija lak na kartonima, i opet se neki djavo bunis i skaces i dobijas drugi zuti,tj.crveni.
([MiK], 4. novembar 2021 23:00)

Zna Gobelja da ce protiv Bugara da bude "Biti ili ne biti". Bolje da se ukloni sa puta, a ne kao protiv AC Milana da bude glavni krivac

macconi

pre 2 godine

Ne mogu da razumem odbranbenog igraca kome je napadac pobegao i on ga juri da ga obori,a zna da ce dobiti crveni karton za to...mozda bi napadac promasio,pa i da je dao gol bolja je varijanta i to nego da 80 minuta igramo sa igracem manje gde se sve apsolutno menja...i da,svakog

miloš

pre 2 godine

Ne BiH baš stavljao Partizan i Zvezdu u isti koš vezano za sinoć je utakmice!
Zvezda je podbacila Partizan nije.
Partizan je imao puno problema u sastavljanju ekipe, pritom prvi put je igrao u ovoj formaciji, Stanoje nije bio na terenu, ok nismo pobedili ali imamo remi na gostovanju.
Što se Zvezde tiče, vaša ekipa je matora, ključni igrači su vam prošli zenit karijere i o tome niko ne priča..a i Stanković nije za trenera.
Da nemate nenormalni faktor sreće koji vas prati već par godina videlo bi se realno koliko ste limitirani.

Nevera

pre 2 godine

Evo sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!
(Master Yoda, 4. novembar 2021 23:55)

Slazem se sa vecinom stvari koje se napisao, jedino mi nije jasno zasto spominjes sudiju? Covek je odradio posao odlicno. Crvenio karton potpuno opravdano. Svaki zuti na mestu. Cak je Rodicu oprostio cist zuti karton.

Baljko

pre 2 godine

Sjajnaaaaaa intervencija Borjana(šut po sred gola i zamalo da ga primi po sredini jer je krenuo pre vremena) a onda kaže,ne baš najsjanija intervencija hahahahaha...Milan Pavkooooov,Milan Pavkooooov ja reko na petercu,šutira, a on ide sa loptom ka aut liniji...legendarni komentator ne može da se suzdrži!

skol pols

pre 2 godine

Iskreno mi nije jasno sto igraci prave faul kao zadnji tako rano na utakmici. Pustis ga majstore, sanse su 50%-50% da golman odbrani, i imas jos 80min da das gol ili dva.

grobar

pre 2 godine

Gledam ovog Kangu, u redu dao je par golova sa distance i sad svaku utakmicu ima 10 šuteva koji odu divljački ko zna gde, a onda u stilu klasičnih centrafora glavom u svoju mrežu.

MIRKO

pre 2 godine

Rodića i Gobelju u startnu postavu protiv Portugala he he ...Ako čuje Ronaldo ima da dobije noćnu moru...spavati neće noćima....

Jokan

pre 2 godine

Ne kontam da tim koji vec 5 godina igra u Evropi nije u stanju da kupi jednog igraca da valja. Svake godine sve gori tim. Rodic, Gobeljic, debeli Ben, matori Degenek, dribla sebe Kanga itd. Katastrofa od tima.

Бата

pre 2 godine

Баш смо лоши какве глупости као да су решили да изгубе , терен је срамота вода лежи ми спори

veliki strumf

pre 2 godine

Класичан пример утакмице где екипа победи саму себе. Све што смо могли да урадимо да изгубимо: црвени, кикс, аутогол - урадили смо. Ови везе немају, не би га дали сами до прекосутра. Бржи су дупло од нас али памети слабо имају. А ми... Не памтим да су Катаи, Иванић, Бен и Канга, сва четворица заједно, овако очајно одиграли. Сва четворица за оцену НУЛА! Ниједну једину добру ствар урадили нису! Буквално ниједну!

[MiK]

pre 2 godine

Za ovo sto je uradio Gobeljic,treba da se skida od plate,znas da imas zuti karton,vidis da je sudija lak na kartonima, i opet se neki djavo bunis i skaces i dobijas drugi zuti,tj.crveni.

Jovan

pre 2 godine

Pa i oni su igrali na raskvašenom terenu...ali ne pljampaju ljudi loptu bezveze,nego se trude da igraju fudbal.I u prvom meču se videlo da su tehnički doteranija ekipa i da imaju boljeg trenera.Nema ovo veze sa kartonima,Zvezda igra sporo,bezidejno i na mahove.I nema kondicionog trenera.

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Bilo bi vrhunski da je još Rodić dobio crveni da igra neko dete protiv Ludogoreca.Rodić je kriv za gol.Katai nikako nije smeo da počne utakmicu.Potpuno nespreman.A inače Zvezda nema brzinu i u Evropi takva nema šta da trazi.Ali realno,danas je bio totalni maler,počev od vremenskih uslova pa do nekoliko pehova ukljucujuci autogol.Ovi sansu nisu napravili sve do zadnjih 10 minuta kada je Zvezda krenula na sve ili ništa.Katai,Ben,Ivanić su daleko od prave forme i to je nepremostiv hendikep za Zvezdu,jer zamene nemaju.A oni su nosioci igre.

Nikola

pre 2 godine

Ne znam cemu naglasak na dva igraca manje,oba zasluzena, prvi je sprecio cist gol, drugi crveni u poslednjem minutu. Mitjilend se, racunajuci obe utakmice, pokazao kao vrlo ozbiljna ekipa, dominirali su i u Danskoj, igraju sa puno samopouzdanja,deluju kao neka bundesligaska ili premijerligaska ekipa, neka iz mnogo jace lige.Prosto sam iznenadjen kako su igrali, iako su igrali LS prosle godine, a ove izbacili Seltik (pa posle glatko ispali od PSV).

Mik

pre 2 godine

Zvezda je taktički loša. Degenek je napravio glup faul za crveni karton. Da je ostalo 0:0 svi bi rekli da je bio pametan, ali nije. Ovakav prekršaj praviš pred kraj utakmice, ne odmah. Dobili smo mnogo kartona u prvom. Uopšte, mnogo i često kasnimo i dopuštamo brze kontre i polukontre. Promišljene igre i organizacije napada nema (Danci to imaju). Katai - u duelima sa ozbiljnim protivnicima ga nema. Ovakve utakmice ne rešava carinjenje lopte, već brzo kombinovanje i otvaranje. Situacija u špicu napada je i dalje tragična. Neverovatno koliko je jedan Falčineli uspevao ono što ni trojica sadašnjih napadača ne umeju. Situacija u špicu je tragična. Pavkov svaku loptu pipne glavom, ali od toga nemamo ništa. Ben je sad već omatorio, sporiji je i ne može da igra u špicu. Dioni i Živković - bez učinka.
Šta se dešava sa Njegošem i Veljkom?

ghh

pre 2 godine

Drugoplasirani nema izravnog olasmana nego mora na megdan trečeplasiranom iz Lige prvaka. Šta tamo da se očekuje?
(Tanasije, 04. novembar 2021 23:13)

Drugoplasirani prolazi isto kao i uvek u šesnaestinu finala, samo što sad prvoplasirani automatski prolazi do osmine, do sada je i prvi išao u šesnaestinu.

Onako realno

pre 2 godine

Pa šta se čudite? Mićeland je ozbiljna ekipa sastavljena od vodoinstalatera i keramičara, a oni su opšte poznati po fudbalskom talentu, za razliku od zvezdinih traktorista. Alo bre panteri, pa nije ovo ling lang liga pa kad zvezda postigne autogol da se svira ofsajd...

Igor

pre 2 godine

Realno sve je krenulo naopako od pocetka od kise pa dalje ..nije smak sveta idemo dalje ..da je bio lep dan puko bi Midtjiland ..glavu gore , jos 2 utakmice 2 pobede ..

XYZ

pre 2 godine

Porazi su sastavni deo igre,igrači su se borili,sama igra je bila u granicama kvaliteta samih igrača,suđene loše od samog starta utakmice,pitanje za direktora stadiona:Zašto teren nije pokriven još u 15h..Opet,i dalje drugo mesto u grupi sa ovako limitiranim igračima je uspeh.

plej

pre 2 godine

Retko kada se desi ovako los dan. Sve, ali bukvalno sve lose sto je moglo da se namesti, namestilo se... Vreme lose, igraci indisponirani, autogol, dva crvena.. sou..

Milan

pre 2 godine

Zao mi je ali Zvezda mora pobedjivati ovakve ekipe. Ima jak budzet ali nema vodjstvo, bilo bi dobro da Terza ode i neki mlad covek iz politike koji ima perspektivu dodje. Ne bi bilo lose resenje Luka Kebara.

Car Dušan

pre 2 godine

Ajde što je bilo rano isključenje, klizav teren ( koji je više odgovarao njima,puni su snage!), roviti glavni igrači i još ponešto... Ali, jasno je kao dan: JEDNA OD NAJLOŠIJIH ZVEZDINIH EVROPSKIH UTAKMICA NA OVOM STADIONU - U POSLEDNJIH 50-tak GODINA!

kris

pre 2 godine

I ne izgledamo toliko lose sa igracem manje.Posebno jer po dosad vidjenom i Katai se moze svrstati u tu kategoriju.Gobeljic je korisniji od njega 10 puta.Sto se sudije tice,po meni je greska nepokazivanje zutog Dancima kod lakta,dok je sve ostalo i vise nego zasluzeno.Prvo je Katai djonom nagazio stopalo proivnickog igraca,Degenekov start,kao i Benov nemamo potrebe ni komentarisati.Na kraju Pavkov laktom krece ka licu i vratu rivala i tu nema dvojbe.

Sremac

pre 2 godine

Pazi komentare. Šta je trebalo da uradi Degenek? Sprečava gol. Seća li se neko SP u Rusiji protiv Švajcarske kada Džaka sam u kontri naš igrač ga prati i ništa ne radi i primamo gol. Tada se po pravilu pravi faul po cenu crvenog.
(Gradjanin, 04. novembar 2021 21:28)


Pa gradjanine mogao je recimo da ne pogresi kod procene gde ce lopta. Jedini i isključivi krivac je Degenek. Ne pravi se faul po pravilu. Kakvo pravilo pominjes. Imas 80 min da igras sa igracem manje. A da ne pricam da si mogao i da ga primis iz tog faula.

Back in Black

pre 2 godine

Kakve katastrofalne izmene Stankovića!!!
(dejan, 04. novembar 2021 22:44)
A inace ima ogroman izbor.
Na klupi su mu Kutinjo,Azar,Bejl itd.

Mile

pre 2 godine

Videlo se u prvom meču koliko su oni bolji od nas. Trebalo je igrati grčevito na bod i braniti se svim sredstvima pa bi taj bod bio kao pobeda. Ralno Mitjilend je zaslužio svih 6 a osvojio je 4. Jako teško prolazimo u drugi krug jako smo loši. Teško ćemo pobediti i Ludogorec. Mora Stanković da iskopa Njegoša, Nikolićai nekadašnje nade koje je upropastio potrbna nam je sveža krv. Neko da bljesne. Ivanić i Katai su u raspadu..

deko10 fudbal

pre 2 godine

Sve sto mogu da kazem da imamo puno strucnaka u fudbalu koji lupetaju non stop. Mislim da je Stankovic jedino napravio gresku sto gura tog sporog Degeneka da igra centa beka. Pankov je mnogo solidnijo i brzi momak.
Nerazumem sto ne startuje Francusa i Itnalijan sto su na timu. Da sam trener izbacio isto Gobiljica pored Degeneka. Nemogu da verujem da u Srbiji nema boljih igraca od Ben, Kumange. Oni su average igraci. Nista specialno.

stiven k.

pre 2 godine

Juče sam napisao da je Kanga nije igrač koristan za Zvezdu, ali niste to objavili. To je nedavno govorio i Karasi. Zašto ga stalno hvali komentator za vreme utakmice nikom nije jasno

Zadnjica, Gučevo, Cer…,

pre 2 godine

Realno sve je krenulo naopako od pocetka od kise pa dalje ..nije smak sveta idemo dalje ..da je bio lep dan puko bi Midtjiland ..glavu gore , jos 2 utakmice 2 pobede ..
(Igor, 05. novembar 2021 07:17)

A Danci nisu imali kišu,njima bilo suvo.Degenek povuce rukom igraca koji ga je prosao i sudija kriv,ma hajdee.

mister Deki, šerif od moldavije

pre 2 godine

ko zna da je Gobelja skinuo gaće pred sudijom ..možda bi tok utakmice bio drugačiji

Treba mister da mu ukaže na to da radi ono što mu najbolje ide

Povidon

pre 2 godine

Vidim da je opšta pljuvačina po Zvezdi sada. A da nismo malo poleteli u nebo? Jel smo mi to postali Real pa je poraz od danskog šampiona sramota? Pa i Real zna da izgubi utakmicu u kojoj je favorit a mi to ipak nismo protiv Midtjilanda. Ova grupa je izjednačena, svako svakog može da pobedi. Jeste Braga malo iznad ali ne nešto puno. Otkud vam ideja da smo jači od Ludogoreca i Midtjilanda? Nismo ni jači ni slabiji. Ja sam ovo napisao odmah čim je žreb završen. U ovakvim utakmicama gde su timovi izjednačeni detalji odlučuju. A ovde je odlučio Degenek lošom procenom a onda još gorom odlukom da sruši danskog napadača i dobije crveni. Ogromna greška.

veliki strumf

pre 2 godine

Бен и Иванић врло слаби у првом полувремену, Катаи потпуно невидљив. Сваки потез му је био грешка. Јесте тежак терен, јесте играч мање али врло лоша игра главних играча.

Istine radi

pre 2 godine

€ ovaj komentator na RTS-u ne navija za zvezdu,nema šanse..
(eh, 4. novembar 2021 21:22) 

... ali se toliko trudi da tako izgleda da je svima neprijatno

dak

pre 2 godine

Ivaniću zagarantovano 90 minuta svaki put, a od bilo kakve forme miljama daleko
(Djordje, 04. novembar 2021 22:43)


Prijatelju moj vide li ti Jojica u mom Partizanu?Cuti Ivanic je doktor za njega,a i ovaj ima zagarntovanih 90 min.

Xman

pre 2 godine

Tanka prica Mister, trebalo je da izgubimo i kod njih. Imamo jedan sut u okvir gola i to je jedva lopta isla ka golmanu. Nigde akcije, samo bunarenje pa sta iz guzve ispadne.

gledalac

pre 2 godine

Zvezda je imala veliku srecu sto je iscupala bod u dve utakmice. Mitjilend ih je u Danskoj razbio, i uz veliku srecu Zvezda se izvukla da ne primi 4 gola. Veceras se nije mogla izvuci, jer igracki je Zvezda mnogo slabija od Mitjilenda, to se videlo

mirotvorac

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...
(dax, 04. novembar 2021 23:53)

Kazes fali vam samo jedna pobeda i da prolazite dalje?! Lepo je gajiti takav optimizam i to sasvim ok, onako navijacki.
Ja pitam realno, na cemu i na kojoj igri gajite taj optimizam? U najboljem slucaju Zvezda ce izvuci X protiv Ludogoretsa i to je to...

Veliki red

pre 2 godine

o sada su svi znalci, svi pljuju srpski fudbal Zvezdu, Stankovica. Da li vas je barem malo sramota? Slazem se los je rezultat, tako se namestilo sve, vreme, sudija i Degenek.
Dezurni pljuvaci su sve zaboravili, najbolju poziciju Zvezde na uefinoj listi, grupne faze, proleca u evropi i bodove za srpski fudbal.
Sada odjednom nista ne valja, sve je propalo.
Glavu gore, idemo dalje, pobedicemo!!!!
(Master Yoda, 4. novembar 2021 23:55)

Ajde bre ne budali, ko će da pobedi, Stankela i gomila polovnjaka...

dzo 1

pre 2 godine

Kad sam video vest da je zvezdana izgubila znao sam da je sudija kriv,isto kao kad fmp izgubi,stim sto fmp kad izgubi ima manji budzet i puno utakmica

Neo@

pre 2 godine

Ova igra Zvezde od sinoć me podsecala pomalo na onaj besmisao što su čitali nekadašnji junaci u serijalu "Nikad izvini", o nekakvom izmišljenom gradu Dodž Siti sa izmišljenim junacima Pisfut Bulitom i ostalima...
E Zvezda je u onom lutkarskom pozorištu od sinoć, uspela da duplo obesmisli pojam fudbala. Em je njen pristup utakmici bio farsa, em je sva igra bila farsa i laž!
Gotovo sve loše je došlo na naplatu u poslednje vreme - pad forme cele ekipe, pad forme mnogih igrača, bolest istih, pominjanje afera u klubu, protest navijača, svaljivanje Mrkelino krivice na igrače za sve to, itd, itd... Mnogo toga na lošim temeljima je postavljeno u klubu i to nadam se odgovorni u klubu vide!

Mirko

pre 2 godine

Sve to stoji da smo igrali sa igračem manje, ali ova Zvezda nije prepoznatljiva, to se vidi i u predhodnim utakmicama, nema onog zara, borbe, nema idejnih napada... Bolje smo igrali predhodnih sezona sa težim protivnici a... Al dobro uz Zvezdu uvek i kad ne ide

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Juče sam napisao da je Kanga nije igrač koristan za Zvezdu, ali niste to objavili. To je nedavno govorio i Karasi. Zašto ga stalno hvali komentator za vreme utakmice nikom nije jasno
(stiven k., 5. novembar 2021 08:26)

Komentator je bolid koji dozivljava ekstazu kada Zvezda spoji dva pasa na svojoj polovini. Izraze "brilijantno", "fantasticno", "fenomenalno" upotrebljava za ocajnicka uklizavanja i blokade suta u zvezdinom sesnaestercu. Da nema slike, mislio bih da Zvezda gazi protivnika a ne da je ugazena ko feces na trotoaru.

ALEKOVE PUDLICE

pre 2 godine

Класичан пример утакмице где екипа победи саму себе. Све што смо могли да урадимо да изгубимо: црвени, кикс, аутогол - урадили смо. Ови везе немају, не би га дали сами до прекосутра. Бржи су дупло од нас али памети слабо имају. А ми... Не памтим да су Катаи, Иванић, Бен и Канга, сва четворица заједно, овако очајно одиграли. Сва четворица за оцену НУЛА! Ниједну једину добру ствар урадили нису! Буквално ниједну!
(veliki strumf, 4. novembar 2021 22:55)..Pa nista ,onda da vam upisu tri boda,jer ste pobedili..

Back in Black

pre 2 godine

Crveni Kange protiv Šerifa nas verovatno košta Lige šampiona.
A ovaj neverovatno glupi crveni Degeneka može da nas košta prolaska grupe.

Nikola

pre 2 godine

stalno pricam,sportka inteligencija je vazan segment savremenog vrhunskog sporta.Mora strucnjak da radi sa njima,kad se obara covek,u kom minutu igre,kad se pusta bez obzira primili go iii ne.Smesno ispadamo iz takmicenja stoti put za redom ili prodjemo u neku drugu fazu na mrtvu srecu.

Tor

pre 2 godine

[MiK], 04. novembar 2021 23:00)

Ćuti, bre. Pa neka je dobio drugi zuti, odnosno crveni karton. Šta bi ti, da nas unakazi i protiv Ludogoreca? Nismo bas toliki mazohisti.

onako lično i realno - bez da se lažemo

pre 2 godine

Hrabro momci za evropsko prolece! Kanga resava veceras
(djenka sa parkingaaa, 04. novembar 2021 19:35)

И решио је...
(Јабучило, 4. novembar 2021 23:34) # Link komentara

na najblji mogući način ako mene pitaš. Alal ti vera Kanga!

jabreja

pre 2 godine

Sustize zla kob ono sto se kod nas tolerise zvezdi: krvolocno udaranje protivnika, vucenje, cupanje, prigovaranje...
Ne moze biti stalno svercovanja.
Ne moze klub pocivati na dvojici igraca (Borjanu i Ivanicu), uzdati se na grubosti Sanoga, Rodica i Gobeljica, velicati isluzene i neostvarene.
Mozda je resenje da Stankovic bude pomocnik komentatoru na TVu, toliko je laprdao da je zakljucak: u ovom delu Sveta nema boljeg strucnjaka od njega.
Ali, gledao je neku drugu utakmicu, a ne ovu koju smo svi videli?

asima

pre 2 godine

Ajde komsije nemojte da kukate,gledao sam i video da igraci CZ imaju zelju i dali su sve od sebe da daju gol.
Tacno je da niste imali neke izrazite sanse ali mislim da ste igrali protiv tehnicki bolje i brze ekipe od vas.
Jos igrac manje i to je to,nije vise ni moglo.
Vi u sastavu imate dosta iskusnih igraca i rezultat je zato bio samo 0:1.Na vasu stranu je isla samo fizicka snaga ekipe.
Bolja ekipa od vas,kao i oni Belgijanci od mog Partizana.
Sta je tu je,dobijete Bugare a mi Floru i faunu i idemo dalje i jedni i drugi.

Srle

pre 2 godine

Lepo je videti da vecina ovo vidi kao los dan i sto smo vrlo zadovoljni rezultatima naseg fudbala u celini. Optimizam je bas ono sto nam treba da bi smo i dalje ostali velesila u Evropi. Vazan je entuzijazam.

sve više liči

pre 2 godine

Dejan Stankovic veze nema sa trenerskim poslom to je jasno svakom ko iole gleda fudbal,to ce se i videti kad ode iz zvezde u ozbiljnom klubu nece moci ni vodonosa da bude a kamoli trener.
(Mare, 04. novembar 2021 22:47)

Zato je Stanoje trenercina?
(Jonas, 4. novembar 2021 23:17)

Za Dejana Stankovića-Bubuleju jeste.

Izhlapjeli starac

pre 2 godine

Ja kao jedan od bas starijih Zvezdasa:
zuti i crveni kartoni su posledica lose igre, sporosti. Sudija , potpuno normalan, ja bih sudio isto.
Nego se navijaci i nas i groblja navikli na kriterijum.
Kukanje na sudjenje je bez smisla. Losi smo. Grobari su isto losi ali smo mi gori.
Doduse, Zvezdi jesen skoro nikad nije bila sjajna.

deki

pre 2 godine

Mi smo kao klub kao tip koji se pumpa steroidima,mišići mu napumpani a kad ih pipneš prodje ti prst kroz njih. Ništa u Zvezdi ne štima, Terzic i Mrkela su nas doveli maltene do stečaja igrački kadar loš, i Bragu i Ludogorec smo dobili na sreću.U domaćem prvenstvu, masu utakmica smo dobili na navlačenje koje od kako je uveden VAR više nije baš tako moguće. Igrači kao banditi niko se nije vakcinisao pa imamo stalne probleme sa koronom. Katai zbog toga nema snage, juce ga izvodi u 63. minutu, on ne može da stoji na nogama. Navijači kao krava koja da 20 litara mleka i lupi nogom i sve prospe, zbog onog juče na kraju čeka nas nova kazna a mi ionako ne znamo gde smo šuplji

Vlada

pre 2 godine

Sve ovo sto nam se dogadja je posledica losih poteza uprave.
Trebalo je od para iz LS sacuvati ekipu, kupiti kvalitetna pojacanja i igrati konstantno dobro bez obzira koje je takmicenje u pitanju.
Sansa za jednim standardnim timom za LS je propustena i ne vidim koji mi cilj sada u evrotakmicenjima imamo?
Nastavlja se prodaja mladih talenata, kupuju se losi stranci, igra se na srecu iz prekida i to je to. Nema smisla vise ovo pratiti....

2CRAZY

pre 2 godine

Velika greska Degeneka, odlucio covek da dobije crveni u 10-om minutu.
Velika glupost Kange.
Teren u ocajnom stanju na kojem ne moze da se igra.
Isaksen vas razbio covek sam.

Zulu

pre 2 godine

# Dusanovo carstvo

Pa to oni i hoce, zato ih i forsiraju u Evropskim utakmicama (da bi im digli cenu), samo sto nemaju kome da ih prodaju, jer su losi igraci...

Skandi Bandi

pre 2 godine

Ovaj mali plavi Islandjanin desno krilo ubi Zvezdu po toj strani .....strašan igrač a ima samo 20 godina......
(Dubravka, 4. novembar 2021 22:37)

Isaksen je Danac a ne Islandjanin. Bio je jako dobar na utakmicama mlade reprezentacije, mada tu nije bio cesto starter, ali si isticao prolazima i dobrim driblinzima. On i na drugom krilu Muhamed Daramy. Daramy je ulazio i u pravu reprezentaciju par puta, i skoro ga je kupio Ajax. Isaksen se ipak nije toliko afirmisao, valjda sto je iz provincijskog, seoskog kluba Mitjulanda.
Malo pomalo, ima on finu buducnost.

POPE

pre 2 godine

Za nas je najbolje da budemo treci. Bolje je da na prolece igramo baraz u Ligi konfederacija nego da kao drugi igramo baraz u Ligi Evrope jer tamo nema sta da trazimo.

Dragan Stanković

pre 2 godine

Ne samo iz aviona već iz svemira se vidi da su ova ekipa i ovakav koncept igre dostigli svoj limit. Dalje se ne može ići.
Potrebna je temeljita rekonstrukcija i uprave i igračkog kadra i načina igre. Po mom mišljenju treba poćeti od uprave, nastaviti kod trenera i naravno onda i od igrača.
Nije sramota što ove sezone neće osvojiti ništa ali treba već sada poćeti sa pripremama za sledeću sezonu.
I sve potpore Delija treneru... razumem, sve je to ok, ali ima li zaista smisla istrajavati? Istrajavati na treneru koji peće zanat na i u Zvezdi, koji istrajava na dovođenju igrača koji ne igraju, itd. Da o Terziću in Mrkeli ni ne trošimo reći.
Da se ne ljubimo.

realno (cenzura)

pre 2 godine

Ajmo Mitjilend, navikli da za ovakav faul u Linglongu ne dobiju ni zuti. Steta sto i Gent nije pobedio i bio bi savrsen dan.
(Red Devils KG, 04. novembar 2021 21:16)

Savrsen bi bio da tebe udari meteor po sred tog pokvarenog čela.

LL

pre 2 godine

Ova utakmica bi mogla da završi pod istragom UEFA. Toliko grešaka teško da može da bude slučajno. Ako se otkrije da se neko kladio na Dance, biće problema. Uz sve poklone ovi nesrećnici nisu uspeli da daju gol. Morao Kanga autogolom da reši, a Stanković pojačava odbranu nakon primljenog gola...

Dirty

pre 2 godine

Prva sramota je teren; 39. klub u Evropi nema drenažu, već bazenčić koji skuplja vodu??? Toliko ste para pokrali a da nema WC na Rajku Mitiću??? Tako vam izgleda i uprava, trener, igrači i igra??? Dok ne saopštite ime i prezime majmuna koji je vređao Ibru, tako će i ostati. To bi bio početak da pored dobrog navijanja ima i malo čojstva???

Jovan

pre 2 godine

Ovde i Ludogradec moze da bude drugi. Ako pobedi Zvezdu u Beogradu i Mitjiland zadnje kolo kod kuce.
(POPE, 04. novembar 2021 23:42)

to je ustvari i najrealniji ishod...

pedja

pre 2 godine

Za ovakav fudbal jedini krivci su Terza i Mrkela.Od 30-tak fudbalera nisu pogodili ni jednog,provizije i razliku iz ugovora su preuzeli a jedini ozbiljan igrac koji je dosao(Dragovic)tu je iz navijacko-patriotskih razloga.Gde su utroseni milioni evra iz cetvorogodisnjeg igranja u Evropi znaju samo gore pomenuta dvojica.Prvi ce, nadam se otici na kraju prvenstva, jer ce komsije biti prve, a obecanje treba ispuniti.Kada ode Zvezda ce vise liciti na OFK Beograd, jer je sve unistio.Fiksna cena za Zvezdube mlade igrace je 2 milona eura, ili manje. Gde su Petrovic i Nikolic(igrali Evropu)Gavric prodat za sicu,Terzic levi bek isto, malog Radulovica samo sto nisu najurili iz kluba, Lazetic i Erakovic ne igraju dovoljno.Gde je levi bek, jer je Rodic od 70 minuta na apartima.Desni bek (Gobelja)nije kriv sto mora da igra jer je Gajic zaboravio da centrira.Jos prosle godine sam tvrdio da je najveca greska to sto je doveden Kanga.Za sve ovo vreme odigaro je dobro par utakmica a u igri je najveca opasnost za Zvezdin gol.Stalno gubi lopte na 30-40 metara od gola i otvara kontre protivnicima, uzima sulude suteve iz daljine, gardi loptu i uvek pada ne bi li dobio faul.Objektivno Danci su bolja ekipa, sa modernijim nacinom igre(takticki,brzinski,tehnicki).I da smo bili 11 na 11 razultat bi bio slican.Mislim da je Dekijev pomocnik koji je otisao u Svedsku(sada vodi Hamarbi)bio taj koji je postavljao igru prosle godine i tada smo pristojano igrali.Degeneka ne pljujte jer nas je on odveo u LS!

Miki

pre 2 godine

Kiša je brutalno ogolila destruktivno posrtanje tima gde samo par igrača ima kvalitet za osrednje evropske ekipe. Ekipa umesto da bude bolja, ona je mnogo gora nego pre i pretstavlja skup i za Srbiju osrednjih igrača. Šta je radila Uprava, koga je dovodila i kakav je rezultat, viđeno je sinoć!

NikolaJ

pre 2 godine

U 12.minutu primljen gol je manje zlo od crvenog (možda i ne bi bio gol).
U npr. 70.minutu je druga priča, tu ima smisla po cenu crvenog sačuvati rezultat.
Ovi igrači prvo moraju da nauče osnovnu logiku i da makar malo uključe mozak, pa tek onda da govorimo o fudbalskom umeću.

DEX

pre 2 godine

Degene(ri)k da je pustio onog, možda bi bilo 0:1 a možda i ne bi. Šanse bi bile 50:50. Ovako smo 100% izgubili utakmicu u startu. Treba neko da napiše fudbalski bukvar i da naši fudbaleri i treneri uče iz njega i polažu ispit jednom godišnje. Da piše u bukvaru kad se pravi crveni karton, kad ne, da piše da trener zameni igrača koji ima žuti da ne dobije crveni itd. Da piše da nema rasprave sa sudijom itd. Ubiše nas ovi crveni kartoni. Onomad Stanković ne zameni Bena pa igrasmo sa 10 igrača. Gledam Klop odmah zameni Manea kad dobije žuti.

Branko Mitrovic

pre 2 godine

Ne mogu da shvatim da Zvezda godinama drzi Gobeljica sa kojim nesto nije uredu. Jer kako je drugacije objasniti njegovo ponasanje? Ocigledno je da su njegovi problemi u glavi. Kako je moguce napraviti onakav primitivan faul na ivici sesnaesterca u situaciji kad su jos tri zvezdina igraca obezbedjivala protivnickog. Zatim drugi zuti. Zar je moguce da igrac moze sebi da dozvoli da reaguje onako nekontrolsano i bezumno. Tu nema pomoci kod njega. On to ne vidi i sumnjam da to moze nauciti i ispraviti.

Sir Oliver

pre 2 godine

Nema tu šta mnogo da se filozofira i priča. Ljudi su jednostavno bolji od nas, to su pokazali u obe utakmice, i potpuno je u redu da nas pobede. Na nama je da pročešljamo naše redove i da vidimo za je igrače se daju toliki novci, ko to bira i odlučuje, ko nam je u pbulici problematičan. Nismo nikada saznali ko je vredjao fudbalsku legendu Zlatana Ibrahiimovića, koji je GOSPODIN čovek, i najstrašnije izbrukao ne samo našu Zvezdu, nego i celu Srbiju. A sedeo je u loži. Dok su nam takvi u loši, i dok ne pohapsimo ove koji su gadjali sudiju, slaba vajda. Bolje da ispadnemo nego da se brukamo. A onda da smenimo neznalicu Mrkelu, Terzu i koga još treba

Petar Jokić

pre 2 godine

U Zvezdi prvo treba menjati Upravu, pa trenera. Dejo je bio odličan igrač, al' kao trener je zero. Prvo je neprimereno forsirao onog Falčinelija. Zlobnici tvrde da je to zbog para. Nisam siguran, ali sumnjivo jeste. Drugo, Stanković ili je slep, ili budala. Koliko puta je ostavio igrača s žutim kartonom dok ne dobije i drugi? U Zvezdi vše nije pitanje kako protivniku uzeti loptu bez faula, nego bez žutog, ili crvenog kartona. Treće, Gelor Kanga je poznat po egzibicijama (hvatanje za onu stvar) i mngo puta je kao napadač zardio žuti karton. S druge strane, istina je da je dao mnogo golova za Zvezdu, al' ostaće upamćen po evro-golu u Borjanovu mrežu. Na kraju da kažem ja Zvezdu volim i za nju navijam više od 60. Još me greju uspomene na Boru Kostića, Rajka Mitića i Dragoslava Šekularca, ali i na Darka Pančeva i Roberta Prosinečkog. I na samom kraju, čudi me da iz Zvezde još nisu našli onu budalu koja je sramno vređala Zlatana Ibrahimovića. Poslednje vesti govore da je iz publike neko pogodio tvrdim predmetom pomoćnog sudiju. Tu dileme nema Zvezda će sigurno novčano biti kažnjena, a možda i zabranom igranja ne bez publike, nego na teritoriji Srbije. Čemu sve to? Gledao sam utakmicu na TV i jasno se vidi da je Degenek rvačkim zahvatom na ivici šesnaeterca zaustavio protivničkog igrača. Dakle, ja sam zvezdaš, nisam ciganin (glup termin) i nsam pristrasan kao partizanovci (grobari opet glup termin) koji kad izgube od Zvezde sa 3 razlke pričaju da su bili bolji, a kriv im sudije?!?

Mik

pre 2 godine

Ovi Danci igraju jednostavan fudbal, dodaju brzo i krecu se brzo. Zvezdina odbrana je puna kartona, a Stanković nema koga da uvede, ko bi nešto promenio.

Mrgud

pre 2 godine

Ljudi budimo iskreni ovo je bruka mnogi su čuli za ovaj Mićeland tek pre par godina
(Koja, 4. novembar 2021 23:24) 

Mi koji se kladimo culi smo za njega odavno a posto se u Srbiji kladi 90% ljudi koji prate sport ova tvoja izjava nema veze s vezom.

Idemo

pre 2 godine

@ Dejan

Tipican Srbin. Nema tu umerenosti, neke sredine. Ne, nego amplitude. Ili dizi u nebesa ili uvaljaj u blato. Sutra kad pobede verovatno ces pisati hvalospeve. Da te podsetm, ovo je samo sport, nekad pobedis, nekad izgubis. Ako navijas za klub, onda si uz klub i kad je tesko.

sis

pre 2 godine

Necu da pljujem po svom klubu, ljudi su nas nadigrali
veceras. Ono sto mene zabrinjava je da mi vec duze vreme nemamo igru. Kada ce odgovorni za dovodjenje igraca da shvate da smo spori za Evropu i dok se to ne promeni mi ovde mozemo da prolazimo samo na srecu. Posebna prica je neko kao Gobeljic kome nikako nije mesto u Zvezdi, a koji se naigrao ni kriv ni duzan zahvaljujuci menadzerskim kombinacijama.

Oslo

pre 2 godine

Izgubi Barselona, pa i Real od Serifa...ne razumem, šta je problem što je izgubila zvezda...drugi smo sa 7 bodova, fali nam jedna pobeda, proći ćemo dalje...Degenek je ispravno postupio, ali Kanga, Katai, Ivanic, Ben...prodao bi ja to što pre...problem je mnogo veći u napadu nego u odbrani...sve u svemu, loš dan, idemo dalje...
(dax, 04. novembar 2021 23:53)

Degenek ispravno postupio, sta pricas.... Mozda da je bio 80 i neki minut.... Dati nekom igraca vise skoro celu utakmicu je ludost....

Supermen

pre 2 godine

Nisam zvezdas ali gledao sam i moj Partizan u Evropi i definitivno je problem nas mentalitet odnosno nasih igraca! Mi mislimo da smo u rangu najboljih klubova i motiva na pretek kad dodju Real ili Liverpul i nasi odigraju nerealno ali kad dodje neki “mali” klub u fazonu su sto bas ja moram da igram sa ovim indijancima?! Takva nam je i reprezentacija…nadam se da cemo i jedni i drugi prezimiti u svojim takmicenjima. Srecno cigani :)

зззз

pre 2 godine

sta je sudija kriv majke vam....pa degenek je idiot,bolje gol da ste primili jer bi im 10 na 10 u polju verovatno munuli neki go...

Igi

pre 2 godine

Нити је звезда изгубила због аутогола( лоша игра ) , нити је звезда играла са два играча мање ( друго искључење на истеку продужетка).

KK

pre 2 godine

Lose izdanje Partizana i Zvezde ali to je to otprilike. Zvezdi bi bod protiv Danaca legao kao kuca, ne da bi bili blize prvom mestu u grupi, nego da bi se odlepili od Danaca u borbi za drugo mesto. Svima oci zinule za prvo mesto a ni drugo nije osigurano.
Ti Danci su bili protiv Brage i Lusogoreca bolji rival i to dosta, ali ih nije hteo gol.