Fudbal 55

Ponedeljak, 25.10.2021.

11:36

Frustrirani Ronaldo "tukao", pa priznao: Krivi smo VIDEO

Kristijano Ronaldo, as Mančester junajteda, našao se na udaru javnosti posle kraha sa Liverpulom (0:5).

Frustrirani Ronaldo "tukao", pa priznao: Krivi smo VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

sreta steta

pre 2 godine

Nevezano za ovu temu... gledao sam veceras i podsetio se magije na travnatom tepihu u reziji poslednjeg carobnjaka sa loptom, proslo je petnaestak godina, a kao da je bilo juce kada je ceo Bernabeu aplaudirao velikom Ronaldinju!

P.S. Samo je jedan pravi Ronaldo!

Danijel

pre 2 godine

Zato druze ne treba da najavljujes pred mec kako ces kriticarima i svima zapusiti usta, nego cuti, igraj i pusti tvoj fudbal da govori, kao sto to radi Messi...

Ciganstura

pre 2 godine

Ovaj Ronaldo je jedna od zescih fudbalskih prevara novog doba.Jeste on ok fudbaler ali sta uradise mediji od fudbalera. Sada je trenutno lijevo smetalo na terenu i nista vise ni manje. Place,baca trake,kmeci,cmizdri,kuka,zakuva pa prvi pobjegne...Penaldo aka Chistina

Mudrac

pre 2 godine

Ok lise je, ali hvala bogu balo muskosti u ovom sportu. Fali malo znoja i kr..i u fudbalu. Mislim da me normalni ljudi fazumeju sta zelim reci, pogotovo kad se igra derbi kakav je liverpul vs mancester najveci u engleskoj.

Nadležni organ

pre 2 godine

(andreas kisser, 25. oktobar 2021 21:57)

stvarno, odlično si zapazio.
To možda govori i o tome da Penaldo možda nije omiljen u timu, čim se niko ne trza da mu pomogne.
Po imenima nisu tako loši kao po rezultatima. Nisu baš nešto složni u tom Jedinstvu iz Mančestera.

Millennium

pre 2 godine

Tri puta sam pogledao snimak, čisto da vidim da li isto gledamo vi koji kažete da nije udario igrača i ja. Lepo se vidi da nakon što ga je oborio da je prvi put pokušao da udari loptu ali je drugi put iz besa šutnuo Džonsa po nogama. Čak i taj prvi put je problematičan jer je i on svestan da je napravio faul ali iz sve snage pokušava da napuca loptu. Frustracija mu se čita na licu.

son dandi

pre 2 godine

Eden Azar je pre nekoliko godina dobio crveni jer je isto tako sutirao loptu ispod decaka skupljaca lopte i to van terena. E ovo se desilo na terenu i samo zuti je dobio Ronaldo.

KiMi85

pre 2 godine

Messokitopusci jedva docekali da ga popljuju. Pogledajte malo YT kako Messi zna da bije i da bude gnjida kao i ostatak Barselone u to doba.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

Zašto onda ako napucaš nekog loptom, i sudija proceni da je bilo namere, dobijaš crveni? Ili ovde nije bilo namere? Igrač na zemlji, lopta mu uz telo, a ti je ne izvlačiš nazad, već je napucavaš ka telu igrača. I baš me zanima da je on bio na zemlji, a da ga je neko drugi napucao, da li bi prošao sa žutim? Sve u svemu, i današnji fudbal su ovakvi likovi rešili da nam ogade. Blago onima što ovo mogu da vare.

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Ronaldo je tata
(Hdbt, 25. oktobar 2021 19:07)

Tebi očigledno. Jer samo nalik njemu i mogu da ga podržavaju.
(panter pudlica, 25. oktobar 2021 20:41)

Isto je i sa Djokovicem.

Пламен четништва

pre 2 godine

Обични прљави мандов! Треба му изломити ноге и руке. Овако се не понаша "звезда" светског фудбала. Уместо да покаже витештво и респект према противнику, он показује све супротно од тога. Одувек ми је био одвратан. Требало је да учи од Ди Канија, Џерарда, Лампарда па и Зидана. То важи и за остале падавичаре. Са циганским манирима се не излази на терен!

veverica

pre 2 godine

ispao je seljak, ali kada se realno sagleda benigno po igraca liverpula. nije ga povredio, niti je zeleo da ga povredi. ibrahimovic sa druge strane je namerno povredjivao ljude u slicnim situacijama, pa nije dobijao kritike. ili pogba juce. niko ne moze da me ubedi da je slucajno onako startovao na kejtu.
a ronaldo je shvatio da je izgubio mnogo vise od utakmice. lose je procenio stanje u junajtedu kada je odlucio da dodje. zeleo je da osvoji pl i da se bori za ls. zeleo je da bude covek koji ce konacno doneti potpunu renesansu junajtedu (cak je u pocetku i izgledalo da hoce) i ovaj talentovani tim povuci na nivo vise. medjutim ocigledno je zatekao totalnu anarhiju u klubu i polako mu postaje jasno da ce mozda posljednje dve godine karijere provesti tako sto ce njega da svlace na nivo mediokriteta, umesto da on podize druge.
a solskjar je letos dobio produzenje ugovora i igrace koje je zeleo za ogroman novac. doveli su sanca za 100 miliona, varana za 50 miliona, ronalda... samo je psz jace pazario. a i pre toga su imali strasan tim koji je bio 2. u pl. prica da imaju lose igrace ili da menadzer nema podrsku stvarno ne pije vodu.

jojufff

pre 2 godine

Uh zašto nije probao ovako da izbije loptu Roju Kinu,Stujartu Pirsu ili Viniju Džonsu...to bi mu bila oproštajna utakmica...sudija je pogrešio što mu nije dao direktan crveni karton...
(nikad nikome izvini, 25. oktobar 2021 20:32)

Pa sta su ti nabrojani radili..u to vrijeme ovaj start ne bi ni ponavljali na usporenim snimcima.
Ali zato ti nabrojani nakon poraza polome pola svlacionice, gledaju da se ovakve beskičmenjakcke utakmice ne ponove, a vi zagovarate crvene kartone..
halo pa ni sinoc je bio jedan od najvecih derbija, a za Manchester kao da su tetkice igrale.
Ferguson bi ih pobio na poluvremenu..i u drugom dijelu utakmice bi zvakali loptu zubima!!!

eye of the beholder

pre 2 godine

Ronaldo je loš gubitnik, to je milion puta pokazao svojim postupcima.

Meni, međutim, u oči upada nešto drugo. ManUtd je dolaskom Ronalda zapravo izgubio hemiju u timu, Bruno Fernandez se ne vidi na terenu, a odbrana se raspala načisto. Da li je realno da je Ronaldov dolazak na Old Trafford zapravo auto-gol koji je Utd sam sebi dao!?

andreas kisser

pre 2 godine

haha, dobro, roki je malo nervozan; pocinje polako da kapira kako biologija cini svoje. meni je smesno sto ga je van dajk zamalo pa (da oprostite) sisom patosirao, a bruno samo sto nije poleteo ko stiglic kako je zamahao rucicama kad mu je konate natrcao :) ali u svemu tome ima nesto drugo sto niko nije prokomentarisao: u momentu se oko ronalda stvorio ceo tim liverpula, a osim bruna - koji mu je sunarodnik - niko se od junajtedovih igraca nije nesto oznojio da priskoci saigracu u pomoc. to dosta govori o anemicnosti ovog tima junajteda. neko se pozvao na neke ranije legende premijer lige. nema potrebe ici tako daleko; u balonu pa svi stajemo jedan iza drugog kad dodje do frke, a ovi ladno na domacem terenu ostavljaju svog saigraca samog, bez zastite (mada to nakon onakvog poteza sutiranja lopte u stomak protivnika, nije ni zasluzio). da se ovo desilo u mecu liverpula i atletiko madrida, ako ne bi doslo do makljaze sa jedno 3, 4 crvena, ovde me seci!

nikad nikome izvini

pre 2 godine

@jojufff...kakve ti bre nebuloze pišeš...da je startovao na nekog od ove trojice ni najbolji lekari ga ne bi spojili...a zagovaram crveni karton jer to sto je uradio nije u fudbalskom fer pleyu ...ne start nego nabijanje lopte u grudi protivnickog igrača...

jojufff

pre 2 godine

(nikad nikome izvini, 25. oktobar 2021 21:21)

pa kako su ti nabrojani startali na ostale igrače u svoje vrijeme?
Tukli, vukli..bez lopte sa leđa..u kost, cjevanice, zglobove..
Pogledaj startove vini jonesa ili roy keana..nista tu sportski nema, svaki drugi start se ocekivala teza povreda.. ali opet su svi ustajali i picili dalje.

ovaj nabio loptu dva puta i odmah linc.
u ono doba to niko ne bi komentarisao.

JPR24

pre 2 godine

Daj bože da se gnjidi i u Lisabonu u novembru… pa makar naši posle pukli svaku sa 5-0, čisto da ovog idiota pošalju na psihijatrijsko

Mandrak

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, nce itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou
nase turbo folk scene . Na podmuklostiž mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?
Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.
(Olimpej, 25. oktobar 2021 20:26) Neverovatno dobar i precizan komentar,bravo!

nikad nikome izvini

pre 2 godine

Uh zašto nije probao ovako da izbije loptu Roju Kinu,Stujartu Pirsu ili Viniju Džonsu...to bi mu bila oproštajna utakmica...sudija je pogrešio što mu nije dao direktan crveni karton...

Olimpej

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, Ince itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou nase turbo folk scene . Na podmuklosti mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?!

Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.

fudbaloman

pre 2 godine

Ovako će da peni i protiv Piksijevih momaka na 0-2 u Lisabonu. Samo što će naši da ga puknu preko nosa i završe mu karijeru bude li se ovako previše bahatio. Očajan gubitnik.

Oliver

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, Ince itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou nase turbo folk scene . Na podmuklosti mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?!

Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.
(Olimpej, 25. oktobar 2021 20:26)

Odavno nisam procitao bolji komentar vezan za metroseksualnu razmazenu princezu hehe. Bravo

Mali Hijavata

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

Aha, isto kao Šamroje što je čestitao sudiji, a on glupson to nije shvatio.

panter pudlica

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

I ti si očigledno operisan od ferpleja. Takvima apsolutno nije mesto u sportu.

jojufff

pre 2 godine

joj u sta se pretvori fudbal.
nekada je ovo bilo normalno u fudbalu, pogotovo u engleskoj ligi.
sada ide linč, fudbal postala igra za seke peke, mamine curice.
zato i gledamo ovakav Manchester i mlitave derbije.
Da je svima poraz pao kao Ronaldu drugačije bi oni igrali!

Borky

pre 2 godine

Joj al se pravi od ovoga cirkus! Dok sudija nije svirao faul probao je da uzme loptu a to sto igraci cim padnu zagrle loptu je poseban problem i trebali bi cesce dobijati kartone za to. Fino se na snimku vidi da fim je sudija svirao faul Ronaldo se okrece. Ovakvi stvari ima na svakoj utakmici al od ove se pravi cirkus jer je boze moj to Ronaldo. Bezveze.

Misa

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.

Melik

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta
(Dorchester, 25. oktobar 2021 19:17)

najjlaksi igrac za cuvanje? samo malo inteligencije je potrebno zaustaviti ga? Piksi pa sta cekas pozovi ovog momka. ne razumem kako skauti ovakvog talenta nisu primetili? ionako svetu fale mladi talentovani defanzivci. Ako ni to ne uspe cuo sam da Guardiola trazi pomocnog trenera.

Embape

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta
(Dorchester, 25. oktobar 2021 19:17)




Misliš, ti nikada nisi imao pojma o fudbalu?

Dorchester

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta

Pall Mall

pre 2 godine

Cjj price nasi navijaci su bili sjajni. Jesu nego sta sjajni. Od 55 minute pola stadiona je napustilo utakmicu a onaj preostali deo je zvizdanjem i urlikanjem treneru i igračima stavio do znanja da su bili sjajni i dali im podršku. O čemu prica ovaj Penaldo sta li je on gledao i video na tribinama. A o ovom nesportskom gestu navijanje i sutanjem lopte u Jonesa je apsolutno za crveni karton. Da je bio neki drugi igrac jos bi ga kaznili suspenzijom na par mečeva. Ali Kristini se opraštaju ovakve stvari banka u Spaniji kad je namerno udarao Godina i prošao je bez kazne. I u par drugih navrata su mu progledali kroz prste.

Walter

pre 2 godine

Da li moguce da ponistavaju oono kao ofsajd nebitno ko je dao gol oni se ne svira u liniju i ne vidi se da je ofsajd unistavaju ovu lepu igru. Inace ronaldo je goat gde god da igra solsker nema titulu vec 3 sez ko je njega doveo da mi je znati. Dolaskom kontea zamislite sredinu ovu sa formacijom 3 4 1 1
Bisaka varane magire
Shaw pogba mc tominey van bek sanco
Bruno fernandes
Ronaldo
Sredina sa pogbom van de bekom iza nji neki dobar def vezni da sw dovede zimus a ispred nji bruno svi znaju da postignu gol, asistiraju, ubace ovo sada sto radi solsker je bruka. Nije trener ni za surdulicu

Pall Mall

pre 2 godine

Cjj price nasi navijaci su bili sjajni. Jesu nego sta sjajni. Od 55 minute pola stadiona je napustilo utakmicu a onaj preostali deo je zvizdanjem i urlikanjem treneru i igračima stavio do znanja da su bili sjajni i dali im podršku. O čemu prica ovaj Penaldo sta li je on gledao i video na tribinama. A o ovom nesportskom gestu navijanje i sutanjem lopte u Jonesa je apsolutno za crveni karton. Da je bio neki drugi igrac jos bi ga kaznili suspenzijom na par mečeva. Ali Kristini se opraštaju ovakve stvari banka u Spaniji kad je namerno udarao Godina i prošao je bez kazne. I u par drugih navrata su mu progledali kroz prste.

Olimpej

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, Ince itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou nase turbo folk scene . Na podmuklosti mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?!

Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.

Oliver

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, Ince itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou nase turbo folk scene . Na podmuklosti mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?!

Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.
(Olimpej, 25. oktobar 2021 20:26)

Odavno nisam procitao bolji komentar vezan za metroseksualnu razmazenu princezu hehe. Bravo

panter pudlica

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

I ti si očigledno operisan od ferpleja. Takvima apsolutno nije mesto u sportu.

nikad nikome izvini

pre 2 godine

Uh zašto nije probao ovako da izbije loptu Roju Kinu,Stujartu Pirsu ili Viniju Džonsu...to bi mu bila oproštajna utakmica...sudija je pogrešio što mu nije dao direktan crveni karton...

eye of the beholder

pre 2 godine

Ronaldo je loš gubitnik, to je milion puta pokazao svojim postupcima.

Meni, međutim, u oči upada nešto drugo. ManUtd je dolaskom Ronalda zapravo izgubio hemiju u timu, Bruno Fernandez se ne vidi na terenu, a odbrana se raspala načisto. Da li je realno da je Ronaldov dolazak na Old Trafford zapravo auto-gol koji je Utd sam sebi dao!?

Borky

pre 2 godine

Joj al se pravi od ovoga cirkus! Dok sudija nije svirao faul probao je da uzme loptu a to sto igraci cim padnu zagrle loptu je poseban problem i trebali bi cesce dobijati kartone za to. Fino se na snimku vidi da fim je sudija svirao faul Ronaldo se okrece. Ovakvi stvari ima na svakoj utakmici al od ove se pravi cirkus jer je boze moj to Ronaldo. Bezveze.

Dorchester

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta

Embape

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta
(Dorchester, 25. oktobar 2021 19:17)




Misliš, ti nikada nisi imao pojma o fudbalu?

andreas kisser

pre 2 godine

haha, dobro, roki je malo nervozan; pocinje polako da kapira kako biologija cini svoje. meni je smesno sto ga je van dajk zamalo pa (da oprostite) sisom patosirao, a bruno samo sto nije poleteo ko stiglic kako je zamahao rucicama kad mu je konate natrcao :) ali u svemu tome ima nesto drugo sto niko nije prokomentarisao: u momentu se oko ronalda stvorio ceo tim liverpula, a osim bruna - koji mu je sunarodnik - niko se od junajtedovih igraca nije nesto oznojio da priskoci saigracu u pomoc. to dosta govori o anemicnosti ovog tima junajteda. neko se pozvao na neke ranije legende premijer lige. nema potrebe ici tako daleko; u balonu pa svi stajemo jedan iza drugog kad dodje do frke, a ovi ladno na domacem terenu ostavljaju svog saigraca samog, bez zastite (mada to nakon onakvog poteza sutiranja lopte u stomak protivnika, nije ni zasluzio). da se ovo desilo u mecu liverpula i atletiko madrida, ako ne bi doslo do makljaze sa jedno 3, 4 crvena, ovde me seci!

Millennium

pre 2 godine

Tri puta sam pogledao snimak, čisto da vidim da li isto gledamo vi koji kažete da nije udario igrača i ja. Lepo se vidi da nakon što ga je oborio da je prvi put pokušao da udari loptu ali je drugi put iz besa šutnuo Džonsa po nogama. Čak i taj prvi put je problematičan jer je i on svestan da je napravio faul ali iz sve snage pokušava da napuca loptu. Frustracija mu se čita na licu.

Mandrak

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, nce itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou
nase turbo folk scene . Na podmuklostiž mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?
Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.
(Olimpej, 25. oktobar 2021 20:26) Neverovatno dobar i precizan komentar,bravo!

Пламен четништва

pre 2 godine

Обични прљави мандов! Треба му изломити ноге и руке. Овако се не понаша "звезда" светског фудбала. Уместо да покаже витештво и респект према противнику, он показује све супротно од тога. Одувек ми је био одвратан. Требало је да учи од Ди Канија, Џерарда, Лампарда па и Зидана. То важи и за остале падавичаре. Са циганским манирима се не излази на терен!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

Aha, isto kao Šamroje što je čestitao sudiji, a on glupson to nije shvatio.

fudbaloman

pre 2 godine

Ovako će da peni i protiv Piksijevih momaka na 0-2 u Lisabonu. Samo što će naši da ga puknu preko nosa i završe mu karijeru bude li se ovako previše bahatio. Očajan gubitnik.

Melik

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta
(Dorchester, 25. oktobar 2021 19:17)

najjlaksi igrac za cuvanje? samo malo inteligencije je potrebno zaustaviti ga? Piksi pa sta cekas pozovi ovog momka. ne razumem kako skauti ovakvog talenta nisu primetili? ionako svetu fale mladi talentovani defanzivci. Ako ni to ne uspe cuo sam da Guardiola trazi pomocnog trenera.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

Zašto onda ako napucaš nekog loptom, i sudija proceni da je bilo namere, dobijaš crveni? Ili ovde nije bilo namere? Igrač na zemlji, lopta mu uz telo, a ti je ne izvlačiš nazad, već je napucavaš ka telu igrača. I baš me zanima da je on bio na zemlji, a da ga je neko drugi napucao, da li bi prošao sa žutim? Sve u svemu, i današnji fudbal su ovakvi likovi rešili da nam ogade. Blago onima što ovo mogu da vare.

Ciganstura

pre 2 godine

Ovaj Ronaldo je jedna od zescih fudbalskih prevara novog doba.Jeste on ok fudbaler ali sta uradise mediji od fudbalera. Sada je trenutno lijevo smetalo na terenu i nista vise ni manje. Place,baca trake,kmeci,cmizdri,kuka,zakuva pa prvi pobjegne...Penaldo aka Chistina

JPR24

pre 2 godine

Daj bože da se gnjidi i u Lisabonu u novembru… pa makar naši posle pukli svaku sa 5-0, čisto da ovog idiota pošalju na psihijatrijsko

veverica

pre 2 godine

ispao je seljak, ali kada se realno sagleda benigno po igraca liverpula. nije ga povredio, niti je zeleo da ga povredi. ibrahimovic sa druge strane je namerno povredjivao ljude u slicnim situacijama, pa nije dobijao kritike. ili pogba juce. niko ne moze da me ubedi da je slucajno onako startovao na kejtu.
a ronaldo je shvatio da je izgubio mnogo vise od utakmice. lose je procenio stanje u junajtedu kada je odlucio da dodje. zeleo je da osvoji pl i da se bori za ls. zeleo je da bude covek koji ce konacno doneti potpunu renesansu junajtedu (cak je u pocetku i izgledalo da hoce) i ovaj talentovani tim povuci na nivo vise. medjutim ocigledno je zatekao totalnu anarhiju u klubu i polako mu postaje jasno da ce mozda posljednje dve godine karijere provesti tako sto ce njega da svlace na nivo mediokriteta, umesto da on podize druge.
a solskjar je letos dobio produzenje ugovora i igrace koje je zeleo za ogroman novac. doveli su sanca za 100 miliona, varana za 50 miliona, ronalda... samo je psz jace pazario. a i pre toga su imali strasan tim koji je bio 2. u pl. prica da imaju lose igrace ili da menadzer nema podrsku stvarno ne pije vodu.

son dandi

pre 2 godine

Eden Azar je pre nekoliko godina dobio crveni jer je isto tako sutirao loptu ispod decaka skupljaca lopte i to van terena. E ovo se desilo na terenu i samo zuti je dobio Ronaldo.

jojufff

pre 2 godine

joj u sta se pretvori fudbal.
nekada je ovo bilo normalno u fudbalu, pogotovo u engleskoj ligi.
sada ide linč, fudbal postala igra za seke peke, mamine curice.
zato i gledamo ovakav Manchester i mlitave derbije.
Da je svima poraz pao kao Ronaldu drugačije bi oni igrali!

Nadležni organ

pre 2 godine

(andreas kisser, 25. oktobar 2021 21:57)

stvarno, odlično si zapazio.
To možda govori i o tome da Penaldo možda nije omiljen u timu, čim se niko ne trza da mu pomogne.
Po imenima nisu tako loši kao po rezultatima. Nisu baš nešto složni u tom Jedinstvu iz Mančestera.

Misa

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.

sreta steta

pre 2 godine

Nevezano za ovu temu... gledao sam veceras i podsetio se magije na travnatom tepihu u reziji poslednjeg carobnjaka sa loptom, proslo je petnaestak godina, a kao da je bilo juce kada je ceo Bernabeu aplaudirao velikom Ronaldinju!

P.S. Samo je jedan pravi Ronaldo!

jojufff

pre 2 godine

Uh zašto nije probao ovako da izbije loptu Roju Kinu,Stujartu Pirsu ili Viniju Džonsu...to bi mu bila oproštajna utakmica...sudija je pogrešio što mu nije dao direktan crveni karton...
(nikad nikome izvini, 25. oktobar 2021 20:32)

Pa sta su ti nabrojani radili..u to vrijeme ovaj start ne bi ni ponavljali na usporenim snimcima.
Ali zato ti nabrojani nakon poraza polome pola svlacionice, gledaju da se ovakve beskičmenjakcke utakmice ne ponove, a vi zagovarate crvene kartone..
halo pa ni sinoc je bio jedan od najvecih derbija, a za Manchester kao da su tetkice igrale.
Ferguson bi ih pobio na poluvremenu..i u drugom dijelu utakmice bi zvakali loptu zubima!!!

nikad nikome izvini

pre 2 godine

@jojufff...kakve ti bre nebuloze pišeš...da je startovao na nekog od ove trojice ni najbolji lekari ga ne bi spojili...a zagovaram crveni karton jer to sto je uradio nije u fudbalskom fer pleyu ...ne start nego nabijanje lopte u grudi protivnickog igrača...

Danijel

pre 2 godine

Zato druze ne treba da najavljujes pred mec kako ces kriticarima i svima zapusiti usta, nego cuti, igraj i pusti tvoj fudbal da govori, kao sto to radi Messi...

Walter

pre 2 godine

Da li moguce da ponistavaju oono kao ofsajd nebitno ko je dao gol oni se ne svira u liniju i ne vidi se da je ofsajd unistavaju ovu lepu igru. Inace ronaldo je goat gde god da igra solsker nema titulu vec 3 sez ko je njega doveo da mi je znati. Dolaskom kontea zamislite sredinu ovu sa formacijom 3 4 1 1
Bisaka varane magire
Shaw pogba mc tominey van bek sanco
Bruno fernandes
Ronaldo
Sredina sa pogbom van de bekom iza nji neki dobar def vezni da sw dovede zimus a ispred nji bruno svi znaju da postignu gol, asistiraju, ubace ovo sada sto radi solsker je bruka. Nije trener ni za surdulicu

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Ronaldo je tata
(Hdbt, 25. oktobar 2021 19:07)

Tebi očigledno. Jer samo nalik njemu i mogu da ga podržavaju.
(panter pudlica, 25. oktobar 2021 20:41)

Isto je i sa Djokovicem.

Mudrac

pre 2 godine

Ok lise je, ali hvala bogu balo muskosti u ovom sportu. Fali malo znoja i kr..i u fudbalu. Mislim da me normalni ljudi fazumeju sta zelim reci, pogotovo kad se igra derbi kakav je liverpul vs mancester najveci u engleskoj.

KiMi85

pre 2 godine

Messokitopusci jedva docekali da ga popljuju. Pogledajte malo YT kako Messi zna da bije i da bude gnjida kao i ostatak Barselone u to doba.

jojufff

pre 2 godine

(nikad nikome izvini, 25. oktobar 2021 21:21)

pa kako su ti nabrojani startali na ostale igrače u svoje vrijeme?
Tukli, vukli..bez lopte sa leđa..u kost, cjevanice, zglobove..
Pogledaj startove vini jonesa ili roy keana..nista tu sportski nema, svaki drugi start se ocekivala teza povreda.. ali opet su svi ustajali i picili dalje.

ovaj nabio loptu dva puta i odmah linc.
u ono doba to niko ne bi komentarisao.

Borky

pre 2 godine

Joj al se pravi od ovoga cirkus! Dok sudija nije svirao faul probao je da uzme loptu a to sto igraci cim padnu zagrle loptu je poseban problem i trebali bi cesce dobijati kartone za to. Fino se na snimku vidi da fim je sudija svirao faul Ronaldo se okrece. Ovakvi stvari ima na svakoj utakmici al od ove se pravi cirkus jer je boze moj to Ronaldo. Bezveze.

Walter

pre 2 godine

Da li moguce da ponistavaju oono kao ofsajd nebitno ko je dao gol oni se ne svira u liniju i ne vidi se da je ofsajd unistavaju ovu lepu igru. Inace ronaldo je goat gde god da igra solsker nema titulu vec 3 sez ko je njega doveo da mi je znati. Dolaskom kontea zamislite sredinu ovu sa formacijom 3 4 1 1
Bisaka varane magire
Shaw pogba mc tominey van bek sanco
Bruno fernandes
Ronaldo
Sredina sa pogbom van de bekom iza nji neki dobar def vezni da sw dovede zimus a ispred nji bruno svi znaju da postignu gol, asistiraju, ubace ovo sada sto radi solsker je bruka. Nije trener ni za surdulicu

Dorchester

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta

Misa

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.

jojufff

pre 2 godine

joj u sta se pretvori fudbal.
nekada je ovo bilo normalno u fudbalu, pogotovo u engleskoj ligi.
sada ide linč, fudbal postala igra za seke peke, mamine curice.
zato i gledamo ovakav Manchester i mlitave derbije.
Da je svima poraz pao kao Ronaldu drugačije bi oni igrali!

Embape

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta
(Dorchester, 25. oktobar 2021 19:17)




Misliš, ti nikada nisi imao pojma o fudbalu?

KiMi85

pre 2 godine

Messokitopusci jedva docekali da ga popljuju. Pogledajte malo YT kako Messi zna da bije i da bude gnjida kao i ostatak Barselone u to doba.

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Ronaldo je tata
(Hdbt, 25. oktobar 2021 19:07)

Tebi očigledno. Jer samo nalik njemu i mogu da ga podržavaju.
(panter pudlica, 25. oktobar 2021 20:41)

Isto je i sa Djokovicem.

Pall Mall

pre 2 godine

Cjj price nasi navijaci su bili sjajni. Jesu nego sta sjajni. Od 55 minute pola stadiona je napustilo utakmicu a onaj preostali deo je zvizdanjem i urlikanjem treneru i igračima stavio do znanja da su bili sjajni i dali im podršku. O čemu prica ovaj Penaldo sta li je on gledao i video na tribinama. A o ovom nesportskom gestu navijanje i sutanjem lopte u Jonesa je apsolutno za crveni karton. Da je bio neki drugi igrac jos bi ga kaznili suspenzijom na par mečeva. Ali Kristini se opraštaju ovakve stvari banka u Spaniji kad je namerno udarao Godina i prošao je bez kazne. I u par drugih navrata su mu progledali kroz prste.

Mudrac

pre 2 godine

Ok lise je, ali hvala bogu balo muskosti u ovom sportu. Fali malo znoja i kr..i u fudbalu. Mislim da me normalni ljudi fazumeju sta zelim reci, pogotovo kad se igra derbi kakav je liverpul vs mancester najveci u engleskoj.

Melik

pre 2 godine

Ovaj nikad nije imao pojma o fudbalu, egoistični samonametnuti čekajući strijelac, dodavač unazad spoljnom, najjednostavniji igrač za čuvanje, samo malo inteligencije odmrambenih igrača i gotovo.. ,,Petostruki najbolji igrač na Svijetu".. najveća nepravda u istoriji Sporta
(Dorchester, 25. oktobar 2021 19:17)

najjlaksi igrac za cuvanje? samo malo inteligencije je potrebno zaustaviti ga? Piksi pa sta cekas pozovi ovog momka. ne razumem kako skauti ovakvog talenta nisu primetili? ionako svetu fale mladi talentovani defanzivci. Ako ni to ne uspe cuo sam da Guardiola trazi pomocnog trenera.

jojufff

pre 2 godine

(nikad nikome izvini, 25. oktobar 2021 21:21)

pa kako su ti nabrojani startali na ostale igrače u svoje vrijeme?
Tukli, vukli..bez lopte sa leđa..u kost, cjevanice, zglobove..
Pogledaj startove vini jonesa ili roy keana..nista tu sportski nema, svaki drugi start se ocekivala teza povreda.. ali opet su svi ustajali i picili dalje.

ovaj nabio loptu dva puta i odmah linc.
u ono doba to niko ne bi komentarisao.

fudbaloman

pre 2 godine

Ovako će da peni i protiv Piksijevih momaka na 0-2 u Lisabonu. Samo što će naši da ga puknu preko nosa i završe mu karijeru bude li se ovako previše bahatio. Očajan gubitnik.

Oliver

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, Ince itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou nase turbo folk scene . Na podmuklosti mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?!

Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.
(Olimpej, 25. oktobar 2021 20:26)

Odavno nisam procitao bolji komentar vezan za metroseksualnu razmazenu princezu hehe. Bravo

jojufff

pre 2 godine

Uh zašto nije probao ovako da izbije loptu Roju Kinu,Stujartu Pirsu ili Viniju Džonsu...to bi mu bila oproštajna utakmica...sudija je pogrešio što mu nije dao direktan crveni karton...
(nikad nikome izvini, 25. oktobar 2021 20:32)

Pa sta su ti nabrojani radili..u to vrijeme ovaj start ne bi ni ponavljali na usporenim snimcima.
Ali zato ti nabrojani nakon poraza polome pola svlacionice, gledaju da se ovakve beskičmenjakcke utakmice ne ponove, a vi zagovarate crvene kartone..
halo pa ni sinoc je bio jedan od najvecih derbija, a za Manchester kao da su tetkice igrale.
Ferguson bi ih pobio na poluvremenu..i u drugom dijelu utakmice bi zvakali loptu zubima!!!

Olimpej

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, Ince itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou nase turbo folk scene . Na podmuklosti mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?!

Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.

Ciganstura

pre 2 godine

Ovaj Ronaldo je jedna od zescih fudbalskih prevara novog doba.Jeste on ok fudbaler ali sta uradise mediji od fudbalera. Sada je trenutno lijevo smetalo na terenu i nista vise ni manje. Place,baca trake,kmeci,cmizdri,kuka,zakuva pa prvi pobjegne...Penaldo aka Chistina

panter pudlica

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

I ti si očigledno operisan od ferpleja. Takvima apsolutno nije mesto u sportu.

nikad nikome izvini

pre 2 godine

Uh zašto nije probao ovako da izbije loptu Roju Kinu,Stujartu Pirsu ili Viniju Džonsu...to bi mu bila oproštajna utakmica...sudija je pogrešio što mu nije dao direktan crveni karton...

veverica

pre 2 godine

ispao je seljak, ali kada se realno sagleda benigno po igraca liverpula. nije ga povredio, niti je zeleo da ga povredi. ibrahimovic sa druge strane je namerno povredjivao ljude u slicnim situacijama, pa nije dobijao kritike. ili pogba juce. niko ne moze da me ubedi da je slucajno onako startovao na kejtu.
a ronaldo je shvatio da je izgubio mnogo vise od utakmice. lose je procenio stanje u junajtedu kada je odlucio da dodje. zeleo je da osvoji pl i da se bori za ls. zeleo je da bude covek koji ce konacno doneti potpunu renesansu junajtedu (cak je u pocetku i izgledalo da hoce) i ovaj talentovani tim povuci na nivo vise. medjutim ocigledno je zatekao totalnu anarhiju u klubu i polako mu postaje jasno da ce mozda posljednje dve godine karijere provesti tako sto ce njega da svlace na nivo mediokriteta, umesto da on podize druge.
a solskjar je letos dobio produzenje ugovora i igrace koje je zeleo za ogroman novac. doveli su sanca za 100 miliona, varana za 50 miliona, ronalda... samo je psz jace pazario. a i pre toga su imali strasan tim koji je bio 2. u pl. prica da imaju lose igrace ili da menadzer nema podrsku stvarno ne pije vodu.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

Aha, isto kao Šamroje što je čestitao sudiji, a on glupson to nije shvatio.

Пламен четништва

pre 2 godine

Обични прљави мандов! Треба му изломити ноге и руке. Овако се не понаша "звезда" светског фудбала. Уместо да покаже витештво и респект према противнику, он показује све супротно од тога. Одувек ми је био одвратан. Требало је да учи од Ди Канија, Џерарда, Лампарда па и Зидана. То важи и за остале падавичаре. Са циганским манирима се не излази на терен!

andreas kisser

pre 2 godine

haha, dobro, roki je malo nervozan; pocinje polako da kapira kako biologija cini svoje. meni je smesno sto ga je van dajk zamalo pa (da oprostite) sisom patosirao, a bruno samo sto nije poleteo ko stiglic kako je zamahao rucicama kad mu je konate natrcao :) ali u svemu tome ima nesto drugo sto niko nije prokomentarisao: u momentu se oko ronalda stvorio ceo tim liverpula, a osim bruna - koji mu je sunarodnik - niko se od junajtedovih igraca nije nesto oznojio da priskoci saigracu u pomoc. to dosta govori o anemicnosti ovog tima junajteda. neko se pozvao na neke ranije legende premijer lige. nema potrebe ici tako daleko; u balonu pa svi stajemo jedan iza drugog kad dodje do frke, a ovi ladno na domacem terenu ostavljaju svog saigraca samog, bez zastite (mada to nakon onakvog poteza sutiranja lopte u stomak protivnika, nije ni zasluzio). da se ovo desilo u mecu liverpula i atletiko madrida, ako ne bi doslo do makljaze sa jedno 3, 4 crvena, ovde me seci!

JPR24

pre 2 godine

Daj bože da se gnjidi i u Lisabonu u novembru… pa makar naši posle pukli svaku sa 5-0, čisto da ovog idiota pošalju na psihijatrijsko

Danijel

pre 2 godine

Zato druze ne treba da najavljujes pred mec kako ces kriticarima i svima zapusiti usta, nego cuti, igraj i pusti tvoj fudbal da govori, kao sto to radi Messi...

eye of the beholder

pre 2 godine

Ronaldo je loš gubitnik, to je milion puta pokazao svojim postupcima.

Meni, međutim, u oči upada nešto drugo. ManUtd je dolaskom Ronalda zapravo izgubio hemiju u timu, Bruno Fernandez se ne vidi na terenu, a odbrana se raspala načisto. Da li je realno da je Ronaldov dolazak na Old Trafford zapravo auto-gol koji je Utd sam sebi dao!?

nikad nikome izvini

pre 2 godine

@jojufff...kakve ti bre nebuloze pišeš...da je startovao na nekog od ove trojice ni najbolji lekari ga ne bi spojili...a zagovaram crveni karton jer to sto je uradio nije u fudbalskom fer pleyu ...ne start nego nabijanje lopte u grudi protivnickog igrača...

Mandrak

pre 2 godine

Strast, ona pozitivna drskost i bezobrazluk su itekako pozeljni ne samo u fudbalu nego i drugim sportovima kao i oblastima. Izmedju ostalog Maradona je bio izuzetno prgav, nije dao na sebe. Znao je uci u konflikt. Ali nije bio simulator, nije bio folirant, seka-persa. Igrao je muski, bas kao i Eric Cantona, Adams, Roj Kane, Toti, nce itd itd. Ali ovaj, ja ovog ne znam ni kako bi klasifikovao . Je li "on", "ona" ili "ono". Najodvratniji ispljuvak ove igre bar od kako sam je ja svestan.

Sebicluk na razini K2, plivanje mu ide kao Marku Spitzu, ali on to radi na suvom. Degutantnost pri proslavi golova na nivou
nase turbo folk scene . Na podmuklostiž mu i najvece kukavice mogu pozavideti.

Danasnji svet predstavlja ovu pojavu kao nekog heroja, uzora novim virtuelnim generacijama?
Samo jedan primer koliko je drustvo na klizavom terenu i pogresnom putu. Promocija pravih vrednosti je svedena na statisticku gresku.
Knjiga, priroda, ekoloska svest, fizicka i mentalna higijena,socijalna inteligencija , empatija su stvari na koje draga omladino treba da se fokusirate. Ovakve licnosti nisu vredne vaseg vremena.
(Olimpej, 25. oktobar 2021 20:26) Neverovatno dobar i precizan komentar,bravo!

son dandi

pre 2 godine

Eden Azar je pre nekoliko godina dobio crveni jer je isto tako sutirao loptu ispod decaka skupljaca lopte i to van terena. E ovo se desilo na terenu i samo zuti je dobio Ronaldo.

Millennium

pre 2 godine

Tri puta sam pogledao snimak, čisto da vidim da li isto gledamo vi koji kažete da nije udario igrača i ja. Lepo se vidi da nakon što ga je oborio da je prvi put pokušao da udari loptu ali je drugi put iz besa šutnuo Džonsa po nogama. Čak i taj prvi put je problematičan jer je i on svestan da je napravio faul ali iz sve snage pokušava da napuca loptu. Frustracija mu se čita na licu.

sreta steta

pre 2 godine

Nevezano za ovu temu... gledao sam veceras i podsetio se magije na travnatom tepihu u reziji poslednjeg carobnjaka sa loptom, proslo je petnaestak godina, a kao da je bilo juce kada je ceo Bernabeu aplaudirao velikom Ronaldinju!

P.S. Samo je jedan pravi Ronaldo!

Nadležni organ

pre 2 godine

(andreas kisser, 25. oktobar 2021 21:57)

stvarno, odlično si zapazio.
To možda govori i o tome da Penaldo možda nije omiljen u timu, čim se niko ne trza da mu pomogne.
Po imenima nisu tako loši kao po rezultatima. Nisu baš nešto složni u tom Jedinstvu iz Mančestera.

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Nije on šutnuo protivničkog fudbalera, šutnuo je loptu, to je sasvim po pravilima dozvoljeno. Lepo se vidi na ponovljenom snimku da je dirao samo loptu. Jeste bio faul pre toga i zaslužio je žuti karton.
(Misa, 25. oktobar 2021 19:49)

Zašto onda ako napucaš nekog loptom, i sudija proceni da je bilo namere, dobijaš crveni? Ili ovde nije bilo namere? Igrač na zemlji, lopta mu uz telo, a ti je ne izvlačiš nazad, već je napucavaš ka telu igrača. I baš me zanima da je on bio na zemlji, a da ga je neko drugi napucao, da li bi prošao sa žutim? Sve u svemu, i današnji fudbal su ovakvi likovi rešili da nam ogade. Blago onima što ovo mogu da vare.