Fudbal 296

Subota, 04.09.2021.

16:45

Mitrović poslao Srbiju iznad Portugala – na vrh grupe

Fudbaleri Srbije pobedili su Luksemburg 4:1 (2:0) u Beogradu u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Mitroviæ poslao Srbiju iznad Portugala – na vrh grupe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

296 Komentari

Sortiraj po:

SMS 4ever

pre 2 godine

Mitrovic je daleko najbolji napadac u ovoj regiji i to samo slepac ne vidi ali tko ce zabijati kada on ne igra? Nije idealno se osloniti na jednog igraca makar Vahovic je isto genijalac.

Strašno

pre 2 godine

Bio sam na utakmici i pratio sam Piksijeve reakcije,gestikulaciju...svaka čast! Pogodio je sve osim Gudelja. Dečko odigra prvom do sebe ili u nazad golmanu i to je to...duga lopta--misaona imenica,dribling još veći problem. Jedino što je borben inače baš prosečan i limitiran igrač. Grujić ili Đuričić ( zavisno od taktike) obavezno pre njega.Lukić kao da je malo u grču igrao ali se vidi da je tehnički bolje "potkovan" od Gudelja.
Igrač utakmice je Kostić! Dečko je pokidao levu stranu totalno. Kod poslednjeg gola zove ga Piksi da se odlepi skroz na liniju i opet njegov centaršut i gol. Piksi ima "ono nešto" da namiriše pravu stvar. Utisak je da je trebalo izvesti Tadića ( zbog nervoze i žutog kartona) i pustiti Điričića.
(možda sam ja veći MISTER, 4. septembar 2021 23:01)

Gudelj je ubedljivo najbolji zadnji vezni kojeg smo imali poslednjih godina. Tačno igra ono što mu je uloga u timu, i igra to odlično (destrukcija igre protivnika, defanzivni zadaci, krpljenje propusta odbrane). A o tome da Đurišić ili Lukić treba da ga zamene u startnoj postavi, govori o tvom "poznavanju" pozicija u timu i fudbala generalno.

ooops

pre 2 godine

Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 19:12)


Aha, engleska druga liga je najteža na svetu, jača čak i od engleske prve lige. Ko sve komentariše ovde, Gospode Bože.

Ako te ne mrzi baci pogled na Mitrovićevu statistiku prošle sezone. Dao je tri gola za čitavu sezonu s tim što je dobar deo sezone forsiran kao prvi centarfor. Zatim su ga šibnuli na klupu jer su valjda ukapirali koliko je beskoristan protiv jačih protivnika, a od Fulama su bili skoro svi jači. U sezoni 2018-2019 Mitrović jeste dao 11 golova,ali je i te sezone bio vrlo neefikasan dok je Fulam i tada ispao u niži rang takmičenja (po tvojoj logici ispao je u jaču ligu). Kao prvi centarfor na kojeg su išle sve lopte, te sezone je postavio rekord u broju promašaja što samo pokazuje koliko su ga forsirali i hranili loptama. On ih je faktički i te sezone poslao u drugu ligu. Sistem igre koji se bazira na Mitroviću je poguban kad igraš protiv jakih protivnika, ali našu fudbalsku publiku zadovoljavaju pobede protiv Luksemburga, Malte, Farskih Ostrva...Tako samo mažemo oči i ne vdiimo da nam je potrebna hitna rekonstrukcija tima i refirmisanje stila igre. Videli bismo kako stojimo da igramo protiv Holandije,Španije Italije, Engleske... i šta bi tu vaš Mitrogol mogao da učini.

Dejanmi

pre 2 godine

@@@@ili kao kod šuteva Milinkovića Savića, šutira desnom nogom sa leve strane u suprotan ugao unutrašnjim delom stopala, umesto vanjskim i lopta ode pored gola..

De se malo saberi ili izadji ispred gola pa izvedi taj nemoguc udarac haha

vrg

pre 2 godine

Bravo svaka čast, pala je ekipa luksemburga koja je na 96 mjestu fifinoj svjetskoj lestvici.
Srpski tigrovi, Bravo. Ipak napredak.
(Sale, 4. septembar 2021 23:24)

bolje kakav napredak napredak nego pad od utesne medalje (makar je dobili i posle busenja cetvorkom) do mucenja u kvalifikacijama, sto je sudbina vasih u daljem toku postojanja planete.

Kozuki Oden

pre 2 godine

MISTER
Ti hoces da zadnji vezni izdribla svih 11 igraca i useta se u praznu mrezu? Videli smo svi kako "igramo" bez Gudelja, neka hvala...

možda sam ja veći MISTER

pre 2 godine

Bio sam na utakmici i pratio sam Piksijeve reakcije,gestikulaciju...svaka čast! Pogodio je sve osim Gudelja. Dečko odigra prvom do sebe ili u nazad golmanu i to je to...duga lopta--misaona imenica,dribling još veći problem. Jedino što je borben inače baš prosečan i limitiran igrač. Grujić ili Đuričić ( zavisno od taktike) obavezno pre njega.Lukić kao da je malo u grču igrao ali se vidi da je tehnički bolje "potkovan" od Gudelja.
Igrač utakmice je Kostić! Dečko je pokidao levu stranu totalno. Kod poslednjeg gola zove ga Piksi da se odlepi skroz na liniju i opet njegov centaršut i gol. Piksi ima "ono nešto" da namiriše pravu stvar. Utisak je da je trebalo izvesti Tadića ( zbog nervoze i žutog kartona) i pustiti Điričića.

Demar Derozan

pre 2 godine

U nasoj grupi se znalo sve i pre nego sto su kvalifikacije pocele. Portugal prvi i ide direktno, mi drugi i idemo u baraz, a posle sta bude. To je domet nase repke od 2010. i tu ce se tesko sta promebiti individualbim rotacijama, kako igraca tako i selektora. Muslin je bio jedan izuzetak zbog iskustva i kao takav nije valjao.

soviak

pre 2 godine

Da li ste primetili igru "na prvu" koju su demonstrirali maestro Tadić, Kostić i SMS, tako nešto dugo nismo videli da naši rade... kod prvog gola predivna akcija, a konačno da vidim nekoliko sjajnih centaršuteva, to nam je bila rak rana... sada Kostić i Tadić par puta + Radonjić kod gola... sve u svemu deluje dobro, nažalost odbrana još uvek tanka

Brick in the wall

pre 2 godine

mario

Mi ne očekujemo da ćemo biti prvaci sveta. Jedni su to očekivali pa se osramotili protiv Francuske i popili 4 komada u finalu. Ti isti su očekivali i finale EP pa ih Španci razvališe u osmini finala i to sa petardom. Ti isti su isto očekivali i ovde najavljivali da će Dinamo da pregazi Serif i postigne 5 ili 6 golova u dve utakmice pa na kraju nisu mogli bar počasni gol da postignu. Videli smo od vas kakve blamaze ste doživeli kad ste imali velika očekivanja pa zato ne očekujemo ništa posebno. Korak po korak pa dokle stignemo.

Mito

pre 2 godine

Rezultat dobar, prilaz igri ne baš najbolji. Poveli smo sa 2:0 i onda smo rešili da ćekamo kraj utakmice. Drugo stalno nastojimo da ušetamo u gol. Treće biramo komplikovana rešenja u kontrama, dugo se vuće lopta i ne daje se blagovremeno pa nam napadaći vise u ofsajdu. Mitrović je dao dav gola ima loptu dva igraća u boljoj poziciji on šutira umesto da doda. Naši napadaći su pokazali dekoncentraciju pred golom ili kroz pokušaj neverovatnog dodavanja u poziciji kada je najbolje rešenje šut ili kao kod šuteva Milinkovića Savića, šutira desnom nogom sa leve strane u suprotan ugao unutrašnjim delom stopala, umesto vanjskim i lopta ode pored gola, ili ono Radonjičevo sa 5 metara na prazan gol nebu pod oblake, a oko njega nigde nikoga. Još jedna primedba mnogo vraćamo loptu golmanu a bekovi su malo trapavi, hoće da driblaju a ne znaju. S poštovanjem

Tik Tok

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu 
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)

Kada su tvoji pobedili Portugal, Italiju,
(a, 04. septembar 2021 21:08)

hihi gde ja živim mi nismo ni blizu portugala ili italije ali je hajde pogodi gde sam gringo

BAS SE CUDIM

pre 2 godine

Kakvog dobrog napadaca je dobila Srbija ovog Crnogorca Krivokapic jako je opasan igrac i jos vise Lukav. Mnogo miliona ce Vredeti ima da vidite

KoJeOvdeLud

pre 2 godine

Nadam se da će Portugalu biti neophodna pobeda protiv nas u zadnjem kolu, jer sam siguran da ćemo u tom slučaju ostati neporaženi tamo i plasirati se direktno, što bi bila senzacija.

Giga Moravac

pre 2 godine

Odlična igra, rezultat još bolji, vidi se Piksijeva ruka u svemu tome. Samo mi nije jasno šta to vide selektori u Saši Lukiću. Definitivno najslabija karika, čak mislim da dečko nije za reprezentaciju.Mali Maksimović izmislio fudbal za njega, da ne nabrajam dalje.

Vlada

pre 2 godine

SRB odlicno igrala ali na momente je bilo nkih probelma, sve u svemu prelazna ocena, ne svidja mi onaj Pavlovic jer ne zna sa loptom, ostali ok..
(111, 4. septembar 2021 20:46)

Strahinja Pavlovic bukvalno stoper koji je odlican sa loptom i fantastican kad povuce napred. To su ti znalacki komentari

Zaista ekspert

pre 2 godine

Što se tiče Mitrovića. On bi i u boljim klubovima lige petice bio uvek u vrhu strelaca, da bi igrao za klub gde iole ima centaršuteve kao u reprezentaciji.

Naravno da je više špic stare škole, koii više nisu toliko popularani među trenerima, ali da bi mu neki ozbiljan klub pružio šansu, i malo postavio igru ka Mitru, bilo bi redovno golova.

est

pre 2 godine

prekinimo vise da trazimo mane i kritikujemo.Uradicemo nesto samo ako budemo ujedinjeni.
Dobar trener,mladi srčani momci,dobra atmosfera vode u Katar,a tamo je sve moguce...

Bero Rakun

pre 2 godine

@A sta je uradio protiv skotske
(Milos, 4. septembar 2021 20:14)

Postavio je Piksija za selektora. Ne vidim licno nista lose u tome, a vi?

Walldorf

pre 2 godine

Čestitke Piksiju i momcima. Vrlo dobra igra. Sredina terena mobilna, oštra, uz mnogo preciznih dodavanja, lepa zatvaranja protivničkih pokušaja kontri i sve to skupa donosi prednost i mogućnosti da se protivnik ugrozi sa krila ili kroz sredinu. Izlišno je trošiti reči o goleteru kakav je Aleksandar Mitrović. Takvog strelca nije imala ni generacija Piksija, Jugovića, Jokana, Mihe i Mijata. Da je kojim slučajem igrao u njihovo vreme, čovek bi na svakoj drugoj utakmici imao Hatt-trick i čuda bi napravio. Naklon i šešir do poda majstoru Mitroviću, kao i Tadiću, Kostiću i ostalim majstorima koji ga "hrane" gol šansama. Sve ide po planu, treba ići strpljivo i korak po korak. Bitno je samo ono to stoji na semaforu po završetku devedeset minuta. Tehničko-taktičke finese dolaze vremenom i ne sumnjam da će to Piksi uglancati do vrhunskog sjaja. Sve u svemu, na čelu tabele smo, igramo vrlo dobro i samo treba nastaviti jako i loptom unapred, kao i večeras. Idemo dalje. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Mudrac

pre 2 godine

Ne zna kako neko napise koga god stavi u naoad nece pogresiti pa tu stavi jovica i mitrovica..

Braate koji nivo kompleksa u glavi pa Mitrovic je prvi, aaalooo prvi strelac kvalifikacija, hvala bogu da je zakucao poziciju u prvoj postavi!!
(Pored ovoga i nas najbolji golgeter svih vremena)

Kad smo imali prvog strelca kvalifikacija?? U fudbalu ne. To sto ima neku politiku pa ne mrda iz fulama to je njegovo, ali da ode u jaci tim ili italiju, pa taj bi se nadavao golova...

misko

pre 2 godine

Gde igra taj Pavlović u kom klubu.On je na terenu totalno izgubljen,teško ovima iz odbrane koji igraju sa njim.Gosti osetili rupu pa napadaju samo po toj strani.

Bjelokosti

pre 2 godine

Stari dobri Luksemburg. Danas su igrali kao nekada davno, popravljali protivniku gol razliku. A ovi nasi deluju bolje nego rethodnih godina, deluju mi nekako ukomponovano. Nadam se da nije u pitanju protivnik nego nametnuta igra od strane nasih.

Rothmans

pre 2 godine

Prvo poluvreme odlično, rutinski. U drugom nas uhvatila mala letargija, uspavali smo se i primili gol jer su Rajković, Pavlović i Nastasić zaplivali u prazno. Ostali defanzivni zadaci odrađeni vrlo korektno, Gudelj i Milenković briljirali, Lazović i Lukić neprimetni, podbacili. Tadić začuđujuće i bez razloga prenervozan. U napadu sasvim solidni, naročito veliku pohvalu zaslužuju Kostić, SMS i Mitrović. Od Ljubinka Drulovića nisam video bolje i preciznije centaršuteve u našoj reprezentaciji do večeras Kostićevih koji me prijatno iznenadio formom i moralom zbog njegovog sukoba sa klubom. Da smo bili malo ozbiljniji u završnici mogli smo dati još dva gola najmanje. Mitar šta reći, čovek bukvalno krvari za nacionalni dres. Možda nije kvalitet Mijatovića kako neki ispod kažu ali ima srce kao planina i osećaj za gol kao Inzagi i Pančev nekada. Dobro je što je Irska uzela bar bod Azerbejdžancima, ma koliko to čudno zvučalo bilo bi jako nezgodno gostovati u Dablinu u odlučujućoj utakmici kvalifikacija a Irci bez boda

glupisamario

pre 2 godine

Hahahahaha, Luxemburg, slicni ste,Malta, Sanmarino, Andora a sa nekoj maloj jcem ekipu ,jooook
(Besi, 04. septembar 2021 21:30)


hahahahaaa a vi igrali nereseno sa Azerima, izgubili od suseda Slovenije i Madjarske

a

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu 
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)

Kada su tvoji pobedili Portugal, Italiju,

Aspera

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...
(Djole, 04. septembar 2021 19:37)

Mozda jer ne stize da daje golova koliko ih primamo.

Neplivač

pre 2 godine

Ovo je 3-4-2-1
(miloš, 04. septembar 2021 17:46)

...koja se pretvara u 4-4-2 prilikom pozicionog napada gde se Gudelj vraća na centralnog beka u paru sa Nastasićem, a Milenković i Pavlović igraju spolja. U tom pozicionom napadu Sergej i Lukić su centralni veznjaci, a Kostić i Lazović krila. Mitrović je centralni napadač, a Tadić kreativac sa potpunom slobodom u napadu

neutrino

pre 2 godine

Vlahović jeste fenomenalan igrač, ali u dve utakmice zaredom hoće da dribla golmana i ušeta se u gol. Pritom, ne poštuje svoje saigrače koji trče s njim u kontri i ne asistira za zicer! Morao bi neko da ga malo usmeri!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Побједа са фином разликом и прво мјесто, па сам задовољан с те стране. То је уосталом и најбитније. Прије примљеног гола смо пали у игри и то је противник одмах казнио. При крају утакмице у завршници акције да смо боље одиграли била би разлика и већа. Влаховић боље да је додао десно Радоњићу а не лијево, и то би био гол. И после тога још једна слична ситуација. БРАВО СРБИЈА!👏👏👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸

my way

pre 2 godine

Свака част свим момцима и Пиксију на игри на победи. Сви су били ангажовани, види се енергија и у екипи и код сваког појединачно. Митрогол краљина као и увек, Радоњић би мени увек играо, а посебно морам да издвојим по мени играча утакмице уз Митра, а то је Костић. Какви милиметарски прецизни центаршутеви, продори, капа доле Филипе.

111

pre 2 godine

SRB odlicno igrala ali na momente je bilo nkih probelma, sve u svemu prelazna ocena, ne svidja mi onaj Pavlovic jer ne zna sa loptom, ostali ok..

bradina

pre 2 godine

Bravo momci! Odradili ste super,uvek je tesko dobiti utakmicu gde su bodovi unapred uknjizeni. Ovi "esteticari" sto traze dlaku u jajetu i ocekuju neku predstavu sa tuce golova u mrezi Luksemburga zaboravljaju kako smo se mucili snjima u proslim kvalifikacijama. Zaboravite vreme i fudbal iz 20.veku.Sada svi igraju,a neke reprezentacije poput Luksemburga su se ojacale "stranim" igracima dodelivsi im drzavljanstvo!Eto vam primer Slovenija je uz muke dobila Maltu.Azerbejdzan izgubio dva boda u finisu od Irske u gostima.Rusi se branili citavi drugo poluvreme da oicuvaju vodjstvo od 2:0,Portugal u finisu i nadoknadi vremena uzeo 3 boda,itd...
Selektoru i reprezentativcima cestitke za vodecu poziciju na tabeli na polovini odigranih utakmica u grupisa 10 lepih bodova uz plus pet gol razliku.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 04. septembar 2021 19:48)

Druže, Nemačka pobedila Lihtenštajn 2:0, i to su se namučili i jedva ih pobedili (gledao sam utakmicu). A Luksemburg je Brazil za Lihtenštajn! 4:1, ja sam prezadovoljan :)

Nenad

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)


A vi se javite kad osvojite neki trofej u fudbalu :)))

Dr

pre 2 godine

Par dobrih komentara ovo drugo sto komentarise nema veze o fudbalu! Kakav bre Piksi,ovaj Tadic umisljeni,zatvaras se pred Lux.i primas ga,alo rodjace.

Kg

pre 2 godine

Odlicna pobeda, 3 gola razlike, prvo mesto u grupi. Ako se ne varam, na kraju ako sve ekipe imaju isti broj bodova odlucuje gol razlika a ne medjusobni skor ( treba proveriti informaciju ali mislim da je tako). Takodje Rodriguez iskljucen, ne igra naredni mec ( protiv nas). Dobra situacija. Drugo mesto 99% osigurano a za prvo bice 50-50.

aco

pre 2 godine

Није лоше. Биће Пикси на мукама око избора шпица, т.ј да ли да поред Митровића игра још један нападач. Дефанзивно смо танки, мада може то да се поправи. СМС је показао да је светска класа. Лукић је залутао у репрезентацију. Мало су се опустили на крају, а то не сме да се ради никад. Делује обећавајуће.

Ivan

pre 2 godine

Opet je ovo bilo povuci potegni bez obzira na kranji rezultat. Sramotan pristup na 2:0. Vrlo lako je moglo da se udje u dramaticnu zavrsnicu da nisu nesrecno sami sebi dali gol.

Милош

pre 2 godine

Лукић има страшан пас,и стандардан је играч у Серији А,плус веома талентован.Не знам што вам смета?

Bua

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 4. septembar 2021 19:48) # Link komentara

Ja znam da smo navikli da pljujemo ali bas ga ponekad preteramo. Micki se sa Luksemburgom kazes? Pobedili 3 razlike. Lusemburg imao samo jedan sut u okvir gola ( taj jedini gol). A i da smo se mucili, a nismo, nije sramota. Pa taj Luksemburg je pobedio irsku u gostima, vodio protiv Portugala, pobedili u proslim kvalifikacijama Francusku koja je bila tad svetski prvak. Dosta vise da pesimizmom.

bane

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 04. septembar 2021 19:48)
A mi smo extra bogom dani za fudbal sa populacijom od nepunih 7 miliona.Floskula je,ali danas svi igraju fudbal.Trebamo biti zadovoljni svakom pobedom.Svaka cast igracima i treneru.Sazrevaju kao ekipa.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Umesto da im damo jos jedan gol do 60. minuta pa onda da odmaramo kljucne igrace, mi ih pustimo da igraju i da daju gol. E moj Pikseta, ako protiv Luksemburga ne mozes da sprovedes neki plan igre, sta da ocekujemo protiv jacih?
Veceras smo sve uradili iz presinga na njihovoj polovini. To nam jedino fukcionise za sad.

PeroTreger

pre 2 godine

Da sam trener u nekom prosečnom klubu u ligama petice Mitrović mi ne bi pao na pamet kao napadač ni za 100 godina, da sam selektor dao bih mu kapitensku traku, orden, priznanje i ne bih ga vadio iz igre osim kad se povredi, i to teško...

Stefan bgd

pre 2 godine

Lukic definitivno moze napolje.. Mitar odlican naravno, ali bi i on mogao na klupu (radi odmora i uigravanja jovica/vlahovica) mozda i Tadic.. Ovo je odradjena utakmica, da i drugi dobiju sansu da se dokazu. Idemo na 4.0

ko-ometator

pre 2 godine

Svaka cast Mitrovicu. Steta sto i treci gol nije pripisan njemu. Covek gine reprezentaciju. Nebitno za koga se navija od vecitih rivala u Srbiji ovog coveka treba svi da cenimo jer je primer svima kako se igra za nacionalni dres. Hvala Bogu Prosla su vremena kada nisu neki ni himnu hteli da pevaju. Samo napred momci, ozbiljan potencijal i kvalitet ovaj tim ima napadacki. Ima ko da postigne gol uvek.

Lex

pre 2 godine

Какви смо ми лузери.2:0 имаш против доста слабијег противника, и онда се затвараш, наравно примаш и гол.Уместо да их угазимо 5:0 , ми сад стрепимо за бодове.

hoodie

pre 2 godine

Jos jace u drugo poluvreme uci, sad kad se otvorila utakmica lepo, postici jos koji gol, moze mnogo znaciti. Ako budemo imali bolju gol razliku od Portugala, a isti broj bodova pred poslednji mec, i remi ce nas voditi u Katar

dan te

pre 2 godine

tako je to kad se namjeri junak na junaka, viteška srbija na časni luxemburg ! pa se ponesu ! brda se tresu a vatra sijeva ! (evo sav sam se naježio )

mr.wolf

pre 2 godine

Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 19:12)

Znaci u najtezoj ligi na svetu daje 20+ golova, a u ovoj laksoj PL daje samo 10+ ??????????

Ninis

pre 2 godine

Mitroviću svaka ti čast. Zvezdaš sam ali njemu skidam kapu. Naš najbolji napadač ikada!
(Qwerty, 4. septembar 2021 18:41)

Tužnije od komentara je odnos +\- 26:0
Pored Mijata, Sava, i mnogih drugih da bude najbolji igrač čempionšipa.

Dobar je ali daleko od najboljeg

Basa Mrkalj

pre 2 godine

I naravno I kad ne igra u prvih 11 prvi mora da udje u igru Radonjic iako je rezerva I u Herti koja je zadnja u Bundes ligi ali zna se ciji je on igrac I on mora da igra !

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Одавно нисам видио да се неко оволико бори за Србију као Митровић. Чак је и крв пустио за Србију, буквално. Хвала ти пуно и од великог Делије. 👏👏👏

Ринсвинд

pre 2 godine

50 50 posed lopte protiv Luksemburga. Virtuoyi u veznom redu Srbije?
Ljudi moraju da shvate da dok naši igrači ne nauče da povežu 3 pasa unapred po zemlji od našeg fudbala nema ništa sve i da pobedimo 10 0

MiLaN

pre 2 godine

Nama ovaj Luksenburg uvek pravi probleme. Sa Tumbakovićem ih jesmo pobedili, ali su nas nadigrali. I to opasno. Evo sad, kadar nevera.

Mikii

pre 2 godine

Mijatovic je dao 14 golova u kvalifikacijama za Francusku 1998.
Mitar ce brojati do 15!
(Milosh, 04. septembar 2021 19:09)

Neka broji i do 115, Mijatovicu nije ni do clanka na levoj nozi.

djurexx

pre 2 godine

Vodiš dva nula protiv luksemburga i čuvar rezultat i naravno primis go i sad bi voleo da primimo još jedan. Nama treba nacionalni stadion? Bruka i sramota.

Mbraleeee

pre 2 godine

@ooops


Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.

Brick in the wall

pre 2 godine

marko dalmato88

Kad susedi pricaju o publici hahahaha. A njima odlučujuća utakmica Dinama za ulazak u LS i dodje 8000 ljudi, neprocenjivo.
Partizan protiv Santa Clare preko 20000.

Pa da

pre 2 godine

Asisenticija Sergeja kod drugog gola,to mogu samo majstori fudbala.. Mitrovic,suvisno je pricati o njemu,on je najbolji centarfor Srbije u istoriji.. Tadic,Dusan je svetska klasa,on je jedan od najboljih plejmekera sveta,od Piksija nismo imali takvu desetku.. Sve u svemu svidja mi se kako igramo,ide lopta lepo i tecno,Piksi zna znanje..

Petar

pre 2 godine

Da li ovaj Mitrovic jos nekom izgleda budalasto kad mlati onako rukom posle gola
(Zika, 4. septembar 2021 18:59)
Samo zvezdasima, i to ne svim.

choda gaucho

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 04. septembar 2021 17:41)

A kako da Milinković-Savic igra umesto Lukića kad su obojica na terenu ! ?
(JPR24, 4. septembar 2021 18:13)

Na njegovoj poziciji Ajnstajne, potrudi se i razmisli malo... a na poziciji koju igra Milinkovic- Savic da udje Djuricic... Da budu na terenu i Sergej i Djuricic...

Edward Sanchez

pre 2 godine

Jeste bio pad u igri, bezveze su se opustili ali realno za 3 dana igraju podjednako bitnu utakmicu, na strani, protiv jaceg protivnika, nemoj odmah da mracimo. Bitno je da su se odmah vratili nakon pada u igri, dobro je ovo!!!

Bruder

pre 2 godine

Mali pad u igri i gol. Momci su se zalagali i igrali odlicno. Pavlovic jeste pogresio ali je decko vrhunski igrac, vrhunski. Sve u svemu bravo Piksi bravo momci i bravo Mitre legendo.

sasa73

pre 2 godine

Dosli smo u situaciju da se raspravljamo da li Mitrovic ili Vlahovic( pa i Jovic), a do pre par godina nije imao ko da sutne na gol.Ipak se polako pomeramo napred...

Edward Sanchez

pre 2 godine

Vlahovic predobar igrac, ali evo u dva navrata je pokazao zasto bi Mitrovic trebao biti prvi izbor. Raduje sto su svi zeljni igre

Capricorn

pre 2 godine

Од како игра за репрезентацију, Митровић даје 100% себе, буквално је посвећен... Треба рећи да када долази на утакмице, поведе породицу, озбиљно схвата сваку утакмицу... Сетимо се сплавара Љајића, Коларова и још неких... Ово слути на добро

kiop

pre 2 godine

Sve je ovo lepo ali meni S.Lukić i Lazović ne ulivaju poverenje. Verovatno ćemo biti drugi, a onda ćemo po pravilu da odigramo loše kad je najvažnije.

Dragan Borca

pre 2 godine

U Pixija nisam ni trena sumnjao. Covek u reprezentaciji nije nadigran kao igrac ni 3-4 puta. Pogotovo u nekim mladjim i srednjim godinama.

Cak i onda kada je " nadigran" vise je bila bolja egzekucija suprotne strane( poraz od Nemacke 4-1 i jos par utakmica) i Osimovo neznanje, neprogresivnost i forsiranje matorih nego do stvarnog nadigravanja.

Pixi zna sta je pravi fudbal i gleda na fudbal kroz svoju prizmu lucidnosti, katastrofa je sto smo beka Krstajica imali( nema veze ovo sa klubastvom)..

Mnogo lucidnije igramo pod Pixijem nego u prethodnim godinama kada je izgledalo kao da imamo drva u timu a ne igrace vredne zajedno 300-400 miliona.

Koliko nam samo igraci bolje stoje na terenu nego kod prethodnih selektora. I plus imamo i mnogo dobrih igraca na klupi. Usudio bih se reci da smo igracki top 15 reprezentacija sveta, mozda i top 10-12. Sa Pixijevom ofanzivnom vizijom, borbenoscu i motivacijom mozemo igrati protiv svakoga. Imamo ladno 20-25 dobrih igraca. Fali nam na nekim mestima jos kvaliteta ali poceli smo pokazivati sta je reprezentacija od 400 miliona kada ima dobrog generala😎

NekoBzvz

pre 2 godine

Ovo sto Vlahovic promasuje na 2-1 ne sme biti promaseno. Zato Mitar igra prvu, zato sto mu je procenat konverzije sansi u golove (za Srbiju) mnogo veci.

kris

pre 2 godine

Pomalo ležerno igramo u drugom poluvremenu, posebno u napadu. To nije dobro jer su ovi zreli za još dva, tri gola, a važno je zbog gol razlike.

323

pre 2 godine

Nasa flozofija fudbala koju gledam 50 godina?? To je mozak i niko to nece da promeni. Igras odlicno , das 2 gola i onda pustis protivnika da igra , pa jos moze i gol da ti da?? Dokle bre vise? Ko ce da vam promeni mozak i kada ce to da se uopste desi? Nikada..

havkd

pre 2 godine

po meni stavi svilara nad golu bolju golman od ovih dvoje sigurni nad golu sa loptom i nad liniji ovi rajkovici dimitrovici katastrofa od golmana

NEBOJSA

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...
(Djole, 4. septembar 2021 19:37)

Svetsko prvenstvo u Rusiji je bilo malo takmicenje ?! E svako moze da komentarise...

Mikii

pre 2 godine

Vlahović možda jeste trenutno bolji igrač, ali je Mitrović stub reprezentacije.
(stefi, 04. septembar 2021 18:36)

Kakav stub, takva i reprezentacija. Broj pluseva na komentar iznad pokazuje da ovom narodu nema pomoci kad su ocekivanja od fudbala u pitanju.

Djole

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...

Mr. Max

pre 2 godine

Do pre 6-7 god očima nisam mogao da vidim Mitrovića a sad mi jedan od najomiljenijih igrača reprezentacije. Da se nismo opuštali mogli smo da damo 10 golova ali Luxembourg je poznat bar meni po tome da uvek da gol pa čak i Francuzima.

Back in Black

pre 2 godine

Bolje da gledam odbojku žene Holandija - Turska nego fudbalere barem ima šta da vidim.Recimo Zehru Gumas ljubav moju od skoro 2 metara.

jojufff

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

Eto sreća pa te se pita! Mirar zabija kada igramo dobro i kada ne igramo, a nemamo Leeandovskog na klupi.

decko je prvi strijelac kvalifikacija i rekorder po broju golova za reprezentaciju.
Ka sam Zvezdas ali momku treba skinuti kapu!

Rothmans

pre 2 godine

Зна ли неко како је Миленковић у екипи када је добио црвени против Португала прошли пут? Немој због неког пропуста да губимо бодове...
(т, 04. septembar 2021 18:12)

Pauzirao je već utakmicu protiv Azerbejdžana, ne brini.

Darko

pre 2 godine

Katar, Luksemburg Severna irska Japan Jamajka. Dajte ljudi is saveza dogovorite pokoju utakmicu protiv osrednjih dobrih timova Svajcarske Ceske Danske,bojim se da pomenem Italiju Belgiju Francusku, pa da vidimo kako mi to stvarno stojimo

Петар

pre 2 godine

Може да прича ко шта хоће,Гудељ је класа и невероватан посао ради на средини и савршено се уклапа у овај Пиксијев тим.. Срећно момци, да обезбедимо то 2 место па у Лисабон за директан пролаз!

Јовара ти си први центарфор!

pre 2 godine

Dokle vise Mitrovic?
(Cartmen, 4. septembar 2021 17:52)

Ма и ја се изнервирао. Пикси гробарчина упорно форсира овог Митра везару што никада не постиже хет-трик, него на свакој утакмици по 1-2. Једва тако скупио 40+ голова у репрезентацији. Он и Ноле појма немају, јер су старомодни и досадни. И ја бих уживао у лепршавој игри Јовића, као што волим да гледам Федерера. Јовић ГОАТ!

Pipara

pre 2 godine

Kako mu je dao sergej, ćale klasičan i naravno mitar legenda ga daje! Kolko mi je toplo oko srca kad vidim drulu na klupi sa sve piksijem.

т

pre 2 godine

Зна ли неко како је Миленковић у екипи када је добио црвени против Португала прошли пут? Немој због неког пропуста да губимо бодове...

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

Vidi čuda, najgori dade gol i to u prvom poluvremenu.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Kakva asistencija SMS-a,bukvalno bez gledanja,na nivou jednog Ronaldinja...
Hejteri da mu pljunu pod prozor !
(Marko Arnautović, 4. septembar 2021 18:27)

Videli smo tog Ronaldinja protiv Škota i Švajcaraca. Džaka i Šaćiri mu pokazali kako izgleda ozbiljan fudbal.

marko dalmato88

pre 2 godine

Gde je publika?
(deki, 4. septembar 2021 17:40)

pa na odbojci srbija je u nogometu 3 4 rang oni gledaju svoj nacionalni sport sta gleda 1% ljudi na svitu

JPR24

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 04. septembar 2021 17:41)

A kako da Milinković-Savic igra umesto Lukića kad su obojica na terenu ! ?

Руска Душа

pre 2 godine

Ајмо сада Пикси да појачамо. Уведи Ђуричића и Влаховића, после и Јовића, да наместимо гол разлику.

ZoranM

pre 2 godine

Imamo špica od 100 miliona koga traži pola Evrope, imamo drugog koji igra u Realu, ne, igraće nam špic iz druge lige, malo je nemobilan, sa tehnikom je na vi... Ali bori se (juri protivničke igrače bez razloga, viče, uklizava, opet bez potrebe...)
I posle se pitamo što nas nema nigde...
(CJC, 04. septembar 2021 18:15
Pitamo se u stvari ko sve komentariše fudbal.

PlayBoy

pre 2 godine

pa na odbojci srbija je u nogometu 3 4 rang oni gledaju svoj nacionalni sport sta gleda 1% ljudi na svitu
(marko dalmato88, 4. septembar 2021 18:06)

Druze odbojka je cetvrti najpopularniji sport na svetu,prati ga skoro 700 miliona ljudi u svetu.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Drugi gol? Ma on igra u drugoj ligi? Sta ce bre on u reprezentaciji? Hahaha..
(111, 4. septembar 2021 18:37)

Videćemo kad bude najpotrebnije koliko će golova dati. Što ga ne dade Škotima?

focvnwr

pre 2 godine

U prvih 8 minuta meca, gojko je dva puta pogresio igrace srbije. (isoravi se on, ali svejedno je bedno). Dovoljno da su obojica plavokoci i automatski Lazovic postaje Pavlovic...

Koliko li ce puta pogresiti luksemburzane, nemam stvarno strpljenja da pratim.

CJC

pre 2 godine

Imamo špica od 100 miliona koga traži pola Evrope, imamo drugog koji igra u Realu, ne, igraće nam špic iz druge lige, malo je nemobilan, sa tehnikom je na vi... Ali bori se (juri protivničke igrače bez razloga, viče, uklizava, opet bez potrebe...)
I posle se pitamo što nas nema nigde...

stefi

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

"Najgori" opet daje golove, sedam u četiri meča. Da nije njega već bi završili kvalifikacije. Irce je sa klupe preokrenuo za deset minuta igre.

I u kvalifikacijama za EP sam je vukao, deset golova na osam utakmica, samo Kejn, Ronaldo i Zahavi dali više.

Igranje u klubu nije isto što i igranje u reprezentaciji. A Mitrović nije maneken što se tiče nacionalnih dresa.

Vlahović možda jeste trenutno bolji igrač, ali je Mitrović stub reprezentacije.

hours of love

pre 2 godine

Neko igra finale a neko kvalifikacije. Šta ti je život.
(Aleks, 04. septembar 2021 18:12)

Kaze se "netko", ako hoces da budes bas u fulu iz zagreba.

"Dijagnosticar" Nis

pre 2 godine

E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 4. septembar 2021 17:41)

Mitrovic bolje daje golove.

ooops

pre 2 godine

@(Mbraleeee, 4. septembar 2021 18:39)

Druže, Mitrović može gol dati samo kad mu je čuvar zamlata kao onaj Luksemburžanin ili kad mu se lopta nabaci tačno na glavu i to obično nakon nekoliko promašaja. Kad mu postaviš nekog iole kvalitetnijeg defanzivca pored njega ne može da diše. Zato u Premijer ligi ne daje golove. Kad budemo igrali protiv jačeg protivnika moramo brzo stizati do gola, igrati tečno, kombinovati inteligentno, igrati na polukontre i kontre... a u takvoj igri Mitrović ne može da se snađe jer je spor i tehnički nepotkovan. Nije igrač za takav fudbal.

Marko PFC

pre 2 godine

Prvo: Igra sa jednim klasicnim centarforom ne znaci da ne igramo napadacki.
Drugo: Za Lukica verovatno pola od vas i nezna gde decko igra a kamoli da ste ga gledali kako igra.

Dachazvezda

pre 2 godine

Opaaa, sto su nam i dresovi APdejt!!
Bas za ovu utakmicu, oba grba na dresu, kao Najk ona fora...fino.
Evo taman ga i Mitar metnuo, idemooooo!!!!

ZigZagler

pre 2 godine

@Dokle vise Mitrovic?


Dokle god druze radi ono sto mu je posao,a to je da da daje golove,kukali smo pre njege da nemamo igraca da daje golove evo on decko na svakoj utakmici ga uvalja nekako,to sto tebi smeta sto je grobar tvoj problem koga briga recimo sto je rajkovic zvezdas ako radi svoj posao kako treba ovo je reprezentacija ako nisi skonto nije ni zvezda ni partizan i mene kao zvezdasa briga bas dal je igro u partizanu il navija za partizan jaka stvar.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 18:39)

Ima normalnih ljudi u ovoj zemlji. Svaka čast. Vraćaš mi veru u ljude. Pozdrav od Grobara.

Go

pre 2 godine

Najslabiji deo tima zadnja tri igrača. Ne znam ko je najveća kiksara.
(miško, 4. septembar 2021 17:26)

Nije da nisi u pravu, samo sto si ti to rekao zato sto su sva trojica partizanovci.

Zasto ova kukavicka postavka sa jednim napadacem?Lukic ne moze da igra u prvih 11 ako zelimo nesto ozbiljno da napravimo u ovim kvalifikacijama.Ali hajde da vidimo.

Crkva Bosanska

pre 2 godine

Čuj strahovit pritisak.
Mislio sam da igrate u najmanju ruku da Engleskom.
Kad ono sa Luksemburgom.
Smanjite malo doživljaj da ne bude bolno triježnjenje.

Jack Sparrow

pre 2 godine

Kolko je Nastasic napredovao od kad je poslednji put igrao u A timu. Iako je igrao u ocajnom Salkeu,dugo ga nisam gledao i u odnosu na poslednje utakmice za A tim vidi se da je stekao mnogo iskustva. Vecinu lopti je isekao u odbrani bas on i jako mirno deluje kada komanduje odbranom.

Stefan bgd

pre 2 godine

Za ovih 35 minuta, Lukic-out, neko drugi In (djuricic, vlahovic, jovic, racic...) i Pavlovic deluje jako sterilno i nesigurno. Igra skroz okej, Luksemburg slab...

Mbraleeee

pre 2 godine

@Dokle vise Mitrovic?


Dokle god druze radi ono sto mu je posao,a to je da da daje golove,kukali smo pre njege da nemamo igraca da daje golove evo on decko na svakoj utakmici ga uvalja nekako,to sto tebi smeta sto je grobar tvoj problem koga briga recimo sto je rajkovic zvezdas ako radi svoj posao kako treba ovo je reprezentacija ako nisi skonto nije ni zvezda ni partizan i mene kao zvezdasa briga bas dal je igro u partizanu il navija za partizan jaka stvar.

Mbraleeee

pre 2 godine

@Drugi gol? Ma on igra u drugoj ligi? Sta ce bre on u reprezentaciji? Hahaha..


Kakve veze ima sto on igra u drugoj ligi kad je i takav za tri lige ispred naseg reprezentativnog fudbala,eto mi smo neka liga visoka pa nam ne valjaju igraci koji igraju u drugoj ligi,ta druga liga je u top 10 liga na svetu i skoro sigurno najteza liga za igranje.

realno

pre 2 godine

Sramota je da igramo sa jednim spicom protiv luksemburga !! Alo!!! Nije bitno koga je stavio u spic. Ja ne mogu da verujem. Uzas!! Meni to govori da ova reprezentacija ima kompleks nize vrednosti. I da ovo dobijemo 10:0, imamo problem.

picoman

pre 2 godine

Deluje mi da je ovo sastav za prvu utakmicu. Posto je Mitrovic proveren za Irce. Kritikovao sam Piksija, ali sad se ispravljam. Ako ih vec rasporedjuje, bolje da Mitrogol pocne protiv Iraca.

Bravo Piksi.

Bo

pre 2 godine

Piksi razmišlja strateški. Setite se kako je odlično izbalansirao različite postave u prethodom ciklusu od 3 utakmice. Potreban je i kvalitet sa klupe, a pogotovo svežina u narednoj utakmici.

Dachazvezda

pre 2 godine

Pikseta je doktor!!
Da stavi i ekonoma, napašće i sa njim!!
Sa ovim njegovim stavom, nije ni bitno ko je napadač, dobijaće lopte!!!
A ne ono, imamo špica, koji je odsečen i sam kao da je na pustom ostrvu!!

picoman

pre 2 godine

Kako mozes Piksi da razdvojis Tadica i Mitrovica??? Najbolji duo na svetu u istoriji reprezentativnog fudbala.

Brate mili nikad nismo imali trenera i necemo ga imati. Pozdravljam i Vlahovica i Sergeja, ali brateeee. Tadic i Mitrovic su 80% ovog tima. Ne razumem ni opciju da Mitrogol udje kasnije. Njih dvojica moraju od pocetka do kraja!!!

...

pre 2 godine

Koga god da stavi u napad od trojke Mitrovic/Vlahovic/Jović nece pogrešiti
(krkela, 4. septembar 2021 16:41)

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.

deda

pre 2 godine

u ocekivanom posedu logicno je da se mitar postavi u spic, ocekivano je vodjstvo u prvom, kasnije ga mena jovic verovatno, u jurnjavi sa ircima verovatmo ce uci u drugom umesto vlahovica ili jovica..sta se kao cudi neko..

choda gaucho

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...

Jack Sparrow

pre 2 godine

Iznenadjenje sto nema Vlahovica je razumno ali generalno on i Mitar su jako slican tip napadaca i pitanje je koliko mogu zajedno da funkcionisu sto se videlo i protiv Portugala kada nam je sredina terena previse trpela. Sto se Nastasica tice jeste kvalitetniji od Mitrovica,mozda nije igrao previse cestonu poslednje vreme zbog povrede ranije pa posle zbog transfera ali svakako ima veci kvalitet. Lukic igra odlicno i konstantno u Torinu i to jako dobro,a takvi i trebaju da igraju u startnoj postavi,ako smo vec videli protiv Portugala da je sredina terena bila najveci problem logicno je da se tu nesto promeni.

Mbraleeee

pre 2 godine

@Dokle vise Mitrovic?


Dokle god druze radi ono sto mu je posao,a to je da da daje golove,kukali smo pre njege da nemamo igraca da daje golove evo on decko na svakoj utakmici ga uvalja nekako,to sto tebi smeta sto je grobar tvoj problem koga briga recimo sto je rajkovic zvezdas ako radi svoj posao kako treba ovo je reprezentacija ako nisi skonto nije ni zvezda ni partizan i mene kao zvezdasa briga bas dal je igro u partizanu il navija za partizan jaka stvar.

stefi

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

"Najgori" opet daje golove, sedam u četiri meča. Da nije njega već bi završili kvalifikacije. Irce je sa klupe preokrenuo za deset minuta igre.

I u kvalifikacijama za EP sam je vukao, deset golova na osam utakmica, samo Kejn, Ronaldo i Zahavi dali više.

Igranje u klubu nije isto što i igranje u reprezentaciji. A Mitrović nije maneken što se tiče nacionalnih dresa.

Vlahović možda jeste trenutno bolji igrač, ali je Mitrović stub reprezentacije.

Dachazvezda

pre 2 godine

Pikseta je doktor!!
Da stavi i ekonoma, napašće i sa njim!!
Sa ovim njegovim stavom, nije ni bitno ko je napadač, dobijaće lopte!!!
A ne ono, imamo špica, koji je odsečen i sam kao da je na pustom ostrvu!!

"Dijagnosticar" Nis

pre 2 godine

E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 4. septembar 2021 17:41)

Mitrovic bolje daje golove.

hours of love

pre 2 godine

Neko igra finale a neko kvalifikacije. Šta ti je život.
(Aleks, 04. septembar 2021 18:12)

Kaze se "netko", ako hoces da budes bas u fulu iz zagreba.

ZoranM

pre 2 godine

Imamo špica od 100 miliona koga traži pola Evrope, imamo drugog koji igra u Realu, ne, igraće nam špic iz druge lige, malo je nemobilan, sa tehnikom je na vi... Ali bori se (juri protivničke igrače bez razloga, viče, uklizava, opet bez potrebe...)
I posle se pitamo što nas nema nigde...
(CJC, 04. septembar 2021 18:15
Pitamo se u stvari ko sve komentariše fudbal.

sasa73

pre 2 godine

Dosli smo u situaciju da se raspravljamo da li Mitrovic ili Vlahovic( pa i Jovic), a do pre par godina nije imao ko da sutne na gol.Ipak se polako pomeramo napred...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Одавно нисам видио да се неко оволико бори за Србију као Митровић. Чак је и крв пустио за Србију, буквално. Хвала ти пуно и од великог Делије. 👏👏👏

Bua

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 4. septembar 2021 19:48) # Link komentara

Ja znam da smo navikli da pljujemo ali bas ga ponekad preteramo. Micki se sa Luksemburgom kazes? Pobedili 3 razlike. Lusemburg imao samo jedan sut u okvir gola ( taj jedini gol). A i da smo se mucili, a nismo, nije sramota. Pa taj Luksemburg je pobedio irsku u gostima, vodio protiv Portugala, pobedili u proslim kvalifikacijama Francusku koja je bila tad svetski prvak. Dosta vise da pesimizmom.

Aspera

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...
(Djole, 04. septembar 2021 19:37)

Mozda jer ne stize da daje golova koliko ih primamo.

neutrino

pre 2 godine

Vlahović jeste fenomenalan igrač, ali u dve utakmice zaredom hoće da dribla golmana i ušeta se u gol. Pritom, ne poštuje svoje saigrače koji trče s njim u kontri i ne asistira za zicer! Morao bi neko da ga malo usmeri!

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 04. septembar 2021 19:48)

Druže, Nemačka pobedila Lihtenštajn 2:0, i to su se namučili i jedva ih pobedili (gledao sam utakmicu). A Luksemburg je Brazil za Lihtenštajn! 4:1, ja sam prezadovoljan :)

Nenad

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)


A vi se javite kad osvojite neki trofej u fudbalu :)))

NEBOJSA

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...
(Djole, 4. septembar 2021 19:37)

Svetsko prvenstvo u Rusiji je bilo malo takmicenje ?! E svako moze da komentarise...

est

pre 2 godine

prekinimo vise da trazimo mane i kritikujemo.Uradicemo nesto samo ako budemo ujedinjeni.
Dobar trener,mladi srčani momci,dobra atmosfera vode u Katar,a tamo je sve moguce...

NekoBzvz

pre 2 godine

Ovo sto Vlahovic promasuje na 2-1 ne sme biti promaseno. Zato Mitar igra prvu, zato sto mu je procenat konverzije sansi u golove (za Srbiju) mnogo veci.

Walldorf

pre 2 godine

Čestitke Piksiju i momcima. Vrlo dobra igra. Sredina terena mobilna, oštra, uz mnogo preciznih dodavanja, lepa zatvaranja protivničkih pokušaja kontri i sve to skupa donosi prednost i mogućnosti da se protivnik ugrozi sa krila ili kroz sredinu. Izlišno je trošiti reči o goleteru kakav je Aleksandar Mitrović. Takvog strelca nije imala ni generacija Piksija, Jugovića, Jokana, Mihe i Mijata. Da je kojim slučajem igrao u njihovo vreme, čovek bi na svakoj drugoj utakmici imao Hatt-trick i čuda bi napravio. Naklon i šešir do poda majstoru Mitroviću, kao i Tadiću, Kostiću i ostalim majstorima koji ga "hrane" gol šansama. Sve ide po planu, treba ići strpljivo i korak po korak. Bitno je samo ono to stoji na semaforu po završetku devedeset minuta. Tehničko-taktičke finese dolaze vremenom i ne sumnjam da će to Piksi uglancati do vrhunskog sjaja. Sve u svemu, na čelu tabele smo, igramo vrlo dobro i samo treba nastaviti jako i loptom unapred, kao i večeras. Idemo dalje. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Vlada

pre 2 godine

SRB odlicno igrala ali na momente je bilo nkih probelma, sve u svemu prelazna ocena, ne svidja mi onaj Pavlovic jer ne zna sa loptom, ostali ok..
(111, 4. septembar 2021 20:46)

Strahinja Pavlovic bukvalno stoper koji je odlican sa loptom i fantastican kad povuce napred. To su ti znalacki komentari

bradina

pre 2 godine

Bravo momci! Odradili ste super,uvek je tesko dobiti utakmicu gde su bodovi unapred uknjizeni. Ovi "esteticari" sto traze dlaku u jajetu i ocekuju neku predstavu sa tuce golova u mrezi Luksemburga zaboravljaju kako smo se mucili snjima u proslim kvalifikacijama. Zaboravite vreme i fudbal iz 20.veku.Sada svi igraju,a neke reprezentacije poput Luksemburga su se ojacale "stranim" igracima dodelivsi im drzavljanstvo!Eto vam primer Slovenija je uz muke dobila Maltu.Azerbejdzan izgubio dva boda u finisu od Irske u gostima.Rusi se branili citavi drugo poluvreme da oicuvaju vodjstvo od 2:0,Portugal u finisu i nadoknadi vremena uzeo 3 boda,itd...
Selektoru i reprezentativcima cestitke za vodecu poziciju na tabeli na polovini odigranih utakmica u grupisa 10 lepih bodova uz plus pet gol razliku.

ZigZagler

pre 2 godine

@Dokle vise Mitrovic?


Dokle god druze radi ono sto mu je posao,a to je da da daje golove,kukali smo pre njege da nemamo igraca da daje golove evo on decko na svakoj utakmici ga uvalja nekako,to sto tebi smeta sto je grobar tvoj problem koga briga recimo sto je rajkovic zvezdas ako radi svoj posao kako treba ovo je reprezentacija ako nisi skonto nije ni zvezda ni partizan i mene kao zvezdasa briga bas dal je igro u partizanu il navija za partizan jaka stvar.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 18:39)

Ima normalnih ljudi u ovoj zemlji. Svaka čast. Vraćaš mi veru u ljude. Pozdrav od Grobara.

Edward Sanchez

pre 2 godine

Vlahovic predobar igrac, ali evo u dva navrata je pokazao zasto bi Mitrovic trebao biti prvi izbor. Raduje sto su svi zeljni igre

a

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu 
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)

Kada su tvoji pobedili Portugal, Italiju,

Bero Rakun

pre 2 godine

@A sta je uradio protiv skotske
(Milos, 4. septembar 2021 20:14)

Postavio je Piksija za selektora. Ne vidim licno nista lose u tome, a vi?

KoJeOvdeLud

pre 2 godine

Nadam se da će Portugalu biti neophodna pobeda protiv nas u zadnjem kolu, jer sam siguran da ćemo u tom slučaju ostati neporaženi tamo i plasirati se direktno, što bi bila senzacija.

Zaista ekspert

pre 2 godine

Što se tiče Mitrovića. On bi i u boljim klubovima lige petice bio uvek u vrhu strelaca, da bi igrao za klub gde iole ima centaršuteve kao u reprezentaciji.

Naravno da je više špic stare škole, koii više nisu toliko popularani među trenerima, ali da bi mu neki ozbiljan klub pružio šansu, i malo postavio igru ka Mitru, bilo bi redovno golova.

Brick in the wall

pre 2 godine

mario

Mi ne očekujemo da ćemo biti prvaci sveta. Jedni su to očekivali pa se osramotili protiv Francuske i popili 4 komada u finalu. Ti isti su očekivali i finale EP pa ih Španci razvališe u osmini finala i to sa petardom. Ti isti su isto očekivali i ovde najavljivali da će Dinamo da pregazi Serif i postigne 5 ili 6 golova u dve utakmice pa na kraju nisu mogli bar počasni gol da postignu. Videli smo od vas kakve blamaze ste doživeli kad ste imali velika očekivanja pa zato ne očekujemo ništa posebno. Korak po korak pa dokle stignemo.

ko-ometator

pre 2 godine

Svaka cast Mitrovicu. Steta sto i treci gol nije pripisan njemu. Covek gine reprezentaciju. Nebitno za koga se navija od vecitih rivala u Srbiji ovog coveka treba svi da cenimo jer je primer svima kako se igra za nacionalni dres. Hvala Bogu Prosla su vremena kada nisu neki ni himnu hteli da pevaju. Samo napred momci, ozbiljan potencijal i kvalitet ovaj tim ima napadacki. Ima ko da postigne gol uvek.

Bo

pre 2 godine

Piksi razmišlja strateški. Setite se kako je odlično izbalansirao različite postave u prethodom ciklusu od 3 utakmice. Potreban je i kvalitet sa klupe, a pogotovo svežina u narednoj utakmici.

glupisamario

pre 2 godine

Hahahahaha, Luxemburg, slicni ste,Malta, Sanmarino, Andora a sa nekoj maloj jcem ekipu ,jooook
(Besi, 04. septembar 2021 21:30)


hahahahaaa a vi igrali nereseno sa Azerima, izgubili od suseda Slovenije i Madjarske

Mudrac

pre 2 godine

Ne zna kako neko napise koga god stavi u naoad nece pogresiti pa tu stavi jovica i mitrovica..

Braate koji nivo kompleksa u glavi pa Mitrovic je prvi, aaalooo prvi strelac kvalifikacija, hvala bogu da je zakucao poziciju u prvoj postavi!!
(Pored ovoga i nas najbolji golgeter svih vremena)

Kad smo imali prvog strelca kvalifikacija?? U fudbalu ne. To sto ima neku politiku pa ne mrda iz fulama to je njegovo, ali da ode u jaci tim ili italiju, pa taj bi se nadavao golova...

Capricorn

pre 2 godine

Од како игра за репрезентацију, Митровић даје 100% себе, буквално је посвећен... Треба рећи да када долази на утакмице, поведе породицу, озбиљно схвата сваку утакмицу... Сетимо се сплавара Љајића, Коларова и још неких... Ово слути на добро

bane

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 04. septembar 2021 19:48)
A mi smo extra bogom dani za fudbal sa populacijom od nepunih 7 miliona.Floskula je,ali danas svi igraju fudbal.Trebamo biti zadovoljni svakom pobedom.Svaka cast igracima i treneru.Sazrevaju kao ekipa.

PeroTreger

pre 2 godine

Da sam trener u nekom prosečnom klubu u ligama petice Mitrović mi ne bi pao na pamet kao napadač ni za 100 godina, da sam selektor dao bih mu kapitensku traku, orden, priznanje i ne bih ga vadio iz igre osim kad se povredi, i to teško...

jojufff

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

Eto sreća pa te se pita! Mirar zabija kada igramo dobro i kada ne igramo, a nemamo Leeandovskog na klupi.

decko je prvi strijelac kvalifikacija i rekorder po broju golova za reprezentaciju.
Ka sam Zvezdas ali momku treba skinuti kapu!

Edward Sanchez

pre 2 godine

Jeste bio pad u igri, bezveze su se opustili ali realno za 3 dana igraju podjednako bitnu utakmicu, na strani, protiv jaceg protivnika, nemoj odmah da mracimo. Bitno je da su se odmah vratili nakon pada u igri, dobro je ovo!!!

Bruder

pre 2 godine

Mali pad u igri i gol. Momci su se zalagali i igrali odlicno. Pavlovic jeste pogresio ali je decko vrhunski igrac, vrhunski. Sve u svemu bravo Piksi bravo momci i bravo Mitre legendo.

my way

pre 2 godine

Свака част свим момцима и Пиксију на игри на победи. Сви су били ангажовани, види се енергија и у екипи и код сваког појединачно. Митрогол краљина као и увек, Радоњић би мени увек играо, а посебно морам да издвојим по мени играча утакмице уз Митра, а то је Костић. Какви милиметарски прецизни центаршутеви, продори, капа доле Филипе.

aco

pre 2 godine

Није лоше. Биће Пикси на мукама око избора шпица, т.ј да ли да поред Митровића игра још један нападач. Дефанзивно смо танки, мада може то да се поправи. СМС је показао да је светска класа. Лукић је залутао у репрезентацију. Мало су се опустили на крају, а то не сме да се ради никад. Делује обећавајуће.

Bjelokosti

pre 2 godine

Stari dobri Luksemburg. Danas su igrali kao nekada davno, popravljali protivniku gol razliku. A ovi nasi deluju bolje nego rethodnih godina, deluju mi nekako ukomponovano. Nadam se da nije u pitanju protivnik nego nametnuta igra od strane nasih.

Petar

pre 2 godine

Da li ovaj Mitrovic jos nekom izgleda budalasto kad mlati onako rukom posle gola
(Zika, 4. septembar 2021 18:59)
Samo zvezdasima, i to ne svim.

Rothmans

pre 2 godine

Prvo poluvreme odlično, rutinski. U drugom nas uhvatila mala letargija, uspavali smo se i primili gol jer su Rajković, Pavlović i Nastasić zaplivali u prazno. Ostali defanzivni zadaci odrađeni vrlo korektno, Gudelj i Milenković briljirali, Lazović i Lukić neprimetni, podbacili. Tadić začuđujuće i bez razloga prenervozan. U napadu sasvim solidni, naročito veliku pohvalu zaslužuju Kostić, SMS i Mitrović. Od Ljubinka Drulovića nisam video bolje i preciznije centaršuteve u našoj reprezentaciji do večeras Kostićevih koji me prijatno iznenadio formom i moralom zbog njegovog sukoba sa klubom. Da smo bili malo ozbiljniji u završnici mogli smo dati još dva gola najmanje. Mitar šta reći, čovek bukvalno krvari za nacionalni dres. Možda nije kvalitet Mijatovića kako neki ispod kažu ali ima srce kao planina i osećaj za gol kao Inzagi i Pančev nekada. Dobro je što je Irska uzela bar bod Azerbejdžancima, ma koliko to čudno zvučalo bilo bi jako nezgodno gostovati u Dablinu u odlučujućoj utakmici kvalifikacija a Irci bez boda

Mr. Max

pre 2 godine

Do pre 6-7 god očima nisam mogao da vidim Mitrovića a sad mi jedan od najomiljenijih igrača reprezentacije. Da se nismo opuštali mogli smo da damo 10 golova ali Luxembourg je poznat bar meni po tome da uvek da gol pa čak i Francuzima.

Neplivač

pre 2 godine

Ovo je 3-4-2-1
(miloš, 04. septembar 2021 17:46)

...koja se pretvara u 4-4-2 prilikom pozicionog napada gde se Gudelj vraća na centralnog beka u paru sa Nastasićem, a Milenković i Pavlović igraju spolja. U tom pozicionom napadu Sergej i Lukić su centralni veznjaci, a Kostić i Lazović krila. Mitrović je centralni napadač, a Tadić kreativac sa potpunom slobodom u napadu

možda sam ja veći MISTER

pre 2 godine

Bio sam na utakmici i pratio sam Piksijeve reakcije,gestikulaciju...svaka čast! Pogodio je sve osim Gudelja. Dečko odigra prvom do sebe ili u nazad golmanu i to je to...duga lopta--misaona imenica,dribling još veći problem. Jedino što je borben inače baš prosečan i limitiran igrač. Grujić ili Đuričić ( zavisno od taktike) obavezno pre njega.Lukić kao da je malo u grču igrao ali se vidi da je tehnički bolje "potkovan" od Gudelja.
Igrač utakmice je Kostić! Dečko je pokidao levu stranu totalno. Kod poslednjeg gola zove ga Piksi da se odlepi skroz na liniju i opet njegov centaršut i gol. Piksi ima "ono nešto" da namiriše pravu stvar. Utisak je da je trebalo izvesti Tadića ( zbog nervoze i žutog kartona) i pustiti Điričića.

Kg

pre 2 godine

Odlicna pobeda, 3 gola razlike, prvo mesto u grupi. Ako se ne varam, na kraju ako sve ekipe imaju isti broj bodova odlucuje gol razlika a ne medjusobni skor ( treba proveriti informaciju ali mislim da je tako). Takodje Rodriguez iskljucen, ne igra naredni mec ( protiv nas). Dobra situacija. Drugo mesto 99% osigurano a za prvo bice 50-50.

Милош

pre 2 godine

Лукић има страшан пас,и стандардан је играч у Серији А,плус веома талентован.Не знам што вам смета?

Јовара ти си први центарфор!

pre 2 godine

Dokle vise Mitrovic?
(Cartmen, 4. septembar 2021 17:52)

Ма и ја се изнервирао. Пикси гробарчина упорно форсира овог Митра везару што никада не постиже хет-трик, него на свакој утакмици по 1-2. Једва тако скупио 40+ голова у репрезентацији. Он и Ноле појма немају, јер су старомодни и досадни. И ја бих уживао у лепршавој игри Јовића, као што волим да гледам Федерера. Јовић ГОАТ!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Побједа са фином разликом и прво мјесто, па сам задовољан с те стране. То је уосталом и најбитније. Прије примљеног гола смо пали у игри и то је противник одмах казнио. При крају утакмице у завршници акције да смо боље одиграли била би разлика и већа. Влаховић боље да је додао десно Радоњићу а не лијево, и то би био гол. И после тога још једна слична ситуација. БРАВО СРБИЈА!👏👏👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸

soviak

pre 2 godine

Da li ste primetili igru "na prvu" koju su demonstrirali maestro Tadić, Kostić i SMS, tako nešto dugo nismo videli da naši rade... kod prvog gola predivna akcija, a konačno da vidim nekoliko sjajnih centaršuteva, to nam je bila rak rana... sada Kostić i Tadić par puta + Radonjić kod gola... sve u svemu deluje dobro, nažalost odbrana još uvek tanka

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

Vidi čuda, najgori dade gol i to u prvom poluvremenu.

323

pre 2 godine

Nasa flozofija fudbala koju gledam 50 godina?? To je mozak i niko to nece da promeni. Igras odlicno , das 2 gola i onda pustis protivnika da igra , pa jos moze i gol da ti da?? Dokle bre vise? Ko ce da vam promeni mozak i kada ce to da se uopste desi? Nikada..

Pipara

pre 2 godine

Kako mu je dao sergej, ćale klasičan i naravno mitar legenda ga daje! Kolko mi je toplo oko srca kad vidim drulu na klupi sa sve piksijem.

Kozuki Oden

pre 2 godine

MISTER
Ti hoces da zadnji vezni izdribla svih 11 igraca i useta se u praznu mrezu? Videli smo svi kako "igramo" bez Gudelja, neka hvala...

Dragan Borca

pre 2 godine

U Pixija nisam ni trena sumnjao. Covek u reprezentaciji nije nadigran kao igrac ni 3-4 puta. Pogotovo u nekim mladjim i srednjim godinama.

Cak i onda kada je " nadigran" vise je bila bolja egzekucija suprotne strane( poraz od Nemacke 4-1 i jos par utakmica) i Osimovo neznanje, neprogresivnost i forsiranje matorih nego do stvarnog nadigravanja.

Pixi zna sta je pravi fudbal i gleda na fudbal kroz svoju prizmu lucidnosti, katastrofa je sto smo beka Krstajica imali( nema veze ovo sa klubastvom)..

Mnogo lucidnije igramo pod Pixijem nego u prethodnim godinama kada je izgledalo kao da imamo drva u timu a ne igrace vredne zajedno 300-400 miliona.

Koliko nam samo igraci bolje stoje na terenu nego kod prethodnih selektora. I plus imamo i mnogo dobrih igraca na klupi. Usudio bih se reci da smo igracki top 15 reprezentacija sveta, mozda i top 10-12. Sa Pixijevom ofanzivnom vizijom, borbenoscu i motivacijom mozemo igrati protiv svakoga. Imamo ladno 20-25 dobrih igraca. Fali nam na nekim mestima jos kvaliteta ali poceli smo pokazivati sta je reprezentacija od 400 miliona kada ima dobrog generala😎

Giga Moravac

pre 2 godine

Odlična igra, rezultat još bolji, vidi se Piksijeva ruka u svemu tome. Samo mi nije jasno šta to vide selektori u Saši Lukiću. Definitivno najslabija karika, čak mislim da dečko nije za reprezentaciju.Mali Maksimović izmislio fudbal za njega, da ne nabrajam dalje.

picoman

pre 2 godine

Deluje mi da je ovo sastav za prvu utakmicu. Posto je Mitrovic proveren za Irce. Kritikovao sam Piksija, ali sad se ispravljam. Ako ih vec rasporedjuje, bolje da Mitrogol pocne protiv Iraca.

Bravo Piksi.

choda gaucho

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 04. septembar 2021 17:41)

A kako da Milinković-Savic igra umesto Lukića kad su obojica na terenu ! ?
(JPR24, 4. septembar 2021 18:13)

Na njegovoj poziciji Ajnstajne, potrudi se i razmisli malo... a na poziciji koju igra Milinkovic- Savic da udje Djuricic... Da budu na terenu i Sergej i Djuricic...

Jack Sparrow

pre 2 godine

Iznenadjenje sto nema Vlahovica je razumno ali generalno on i Mitar su jako slican tip napadaca i pitanje je koliko mogu zajedno da funkcionisu sto se videlo i protiv Portugala kada nam je sredina terena previse trpela. Sto se Nastasica tice jeste kvalitetniji od Mitrovica,mozda nije igrao previse cestonu poslednje vreme zbog povrede ranije pa posle zbog transfera ali svakako ima veci kvalitet. Lukic igra odlicno i konstantno u Torinu i to jako dobro,a takvi i trebaju da igraju u startnoj postavi,ako smo vec videli protiv Portugala da je sredina terena bila najveci problem logicno je da se tu nesto promeni.

vrg

pre 2 godine

Bravo svaka čast, pala je ekipa luksemburga koja je na 96 mjestu fifinoj svjetskoj lestvici.
Srpski tigrovi, Bravo. Ipak napredak.
(Sale, 4. septembar 2021 23:24)

bolje kakav napredak napredak nego pad od utesne medalje (makar je dobili i posle busenja cetvorkom) do mucenja u kvalifikacijama, sto je sudbina vasih u daljem toku postojanja planete.

kris

pre 2 godine

Pomalo ležerno igramo u drugom poluvremenu, posebno u napadu. To nije dobro jer su ovi zreli za još dva, tri gola, a važno je zbog gol razlike.

Pa da

pre 2 godine

Asisenticija Sergeja kod drugog gola,to mogu samo majstori fudbala.. Mitrovic,suvisno je pricati o njemu,on je najbolji centarfor Srbije u istoriji.. Tadic,Dusan je svetska klasa,on je jedan od najboljih plejmekera sveta,od Piksija nismo imali takvu desetku.. Sve u svemu svidja mi se kako igramo,ide lopta lepo i tecno,Piksi zna znanje..

JPR24

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 04. septembar 2021 17:41)

A kako da Milinković-Savic igra umesto Lukića kad su obojica na terenu ! ?

Brick in the wall

pre 2 godine

marko dalmato88

Kad susedi pricaju o publici hahahaha. A njima odlučujuća utakmica Dinama za ulazak u LS i dodje 8000 ljudi, neprocenjivo.
Partizan protiv Santa Clare preko 20000.

Петар

pre 2 godine

Може да прича ко шта хоће,Гудељ је класа и невероватан посао ради на средини и савршено се уклапа у овај Пиксијев тим.. Срећно момци, да обезбедимо то 2 место па у Лисабон за директан пролаз!

Mbraleeee

pre 2 godine

@ooops


Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.

PlayBoy

pre 2 godine

pa na odbojci srbija je u nogometu 3 4 rang oni gledaju svoj nacionalni sport sta gleda 1% ljudi na svitu
(marko dalmato88, 4. septembar 2021 18:06)

Druze odbojka je cetvrti najpopularniji sport na svetu,prati ga skoro 700 miliona ljudi u svetu.

Mito

pre 2 godine

Rezultat dobar, prilaz igri ne baš najbolji. Poveli smo sa 2:0 i onda smo rešili da ćekamo kraj utakmice. Drugo stalno nastojimo da ušetamo u gol. Treće biramo komplikovana rešenja u kontrama, dugo se vuće lopta i ne daje se blagovremeno pa nam napadaći vise u ofsajdu. Mitrović je dao dav gola ima loptu dva igraća u boljoj poziciji on šutira umesto da doda. Naši napadaći su pokazali dekoncentraciju pred golom ili kroz pokušaj neverovatnog dodavanja u poziciji kada je najbolje rešenje šut ili kao kod šuteva Milinkovića Savića, šutira desnom nogom sa leve strane u suprotan ugao unutrašnjim delom stopala, umesto vanjskim i lopta ode pored gola, ili ono Radonjičevo sa 5 metara na prazan gol nebu pod oblake, a oko njega nigde nikoga. Još jedna primedba mnogo vraćamo loptu golmanu a bekovi su malo trapavi, hoće da driblaju a ne znaju. S poštovanjem

Stefan bgd

pre 2 godine

Lukic definitivno moze napolje.. Mitar odlican naravno, ali bi i on mogao na klupu (radi odmora i uigravanja jovica/vlahovica) mozda i Tadic.. Ovo je odradjena utakmica, da i drugi dobiju sansu da se dokazu. Idemo na 4.0

Mikii

pre 2 godine

Mijatovic je dao 14 golova u kvalifikacijama za Francusku 1998.
Mitar ce brojati do 15!
(Milosh, 04. septembar 2021 19:09)

Neka broji i do 115, Mijatovicu nije ni do clanka na levoj nozi.

Basa Mrkalj

pre 2 godine

I naravno I kad ne igra u prvih 11 prvi mora da udje u igru Radonjic iako je rezerva I u Herti koja je zadnja u Bundes ligi ali zna se ciji je on igrac I on mora da igra !

Lex

pre 2 godine

Какви смо ми лузери.2:0 имаш против доста слабијег противника, и онда се затвараш, наравно примаш и гол.Уместо да их угазимо 5:0 , ми сад стрепимо за бодове.

Demar Derozan

pre 2 godine

U nasoj grupi se znalo sve i pre nego sto su kvalifikacije pocele. Portugal prvi i ide direktno, mi drugi i idemo u baraz, a posle sta bude. To je domet nase repke od 2010. i tu ce se tesko sta promebiti individualbim rotacijama, kako igraca tako i selektora. Muslin je bio jedan izuzetak zbog iskustva i kao takav nije valjao.

Jack Sparrow

pre 2 godine

Kolko je Nastasic napredovao od kad je poslednji put igrao u A timu. Iako je igrao u ocajnom Salkeu,dugo ga nisam gledao i u odnosu na poslednje utakmice za A tim vidi se da je stekao mnogo iskustva. Vecinu lopti je isekao u odbrani bas on i jako mirno deluje kada komanduje odbranom.

Strašno

pre 2 godine

Bio sam na utakmici i pratio sam Piksijeve reakcije,gestikulaciju...svaka čast! Pogodio je sve osim Gudelja. Dečko odigra prvom do sebe ili u nazad golmanu i to je to...duga lopta--misaona imenica,dribling još veći problem. Jedino što je borben inače baš prosečan i limitiran igrač. Grujić ili Đuričić ( zavisno od taktike) obavezno pre njega.Lukić kao da je malo u grču igrao ali se vidi da je tehnički bolje "potkovan" od Gudelja.
Igrač utakmice je Kostić! Dečko je pokidao levu stranu totalno. Kod poslednjeg gola zove ga Piksi da se odlepi skroz na liniju i opet njegov centaršut i gol. Piksi ima "ono nešto" da namiriše pravu stvar. Utisak je da je trebalo izvesti Tadića ( zbog nervoze i žutog kartona) i pustiti Điričića.
(možda sam ja veći MISTER, 4. septembar 2021 23:01)

Gudelj je ubedljivo najbolji zadnji vezni kojeg smo imali poslednjih godina. Tačno igra ono što mu je uloga u timu, i igra to odlično (destrukcija igre protivnika, defanzivni zadaci, krpljenje propusta odbrane). A o tome da Đurišić ili Lukić treba da ga zamene u startnoj postavi, govori o tvom "poznavanju" pozicija u timu i fudbala generalno.

deda

pre 2 godine

u ocekivanom posedu logicno je da se mitar postavi u spic, ocekivano je vodjstvo u prvom, kasnije ga mena jovic verovatno, u jurnjavi sa ircima verovatmo ce uci u drugom umesto vlahovica ili jovica..sta se kao cudi neko..

hoodie

pre 2 godine

Jos jace u drugo poluvreme uci, sad kad se otvorila utakmica lepo, postici jos koji gol, moze mnogo znaciti. Ako budemo imali bolju gol razliku od Portugala, a isti broj bodova pred poslednji mec, i remi ce nas voditi u Katar

kiop

pre 2 godine

Sve je ovo lepo ali meni S.Lukić i Lazović ne ulivaju poverenje. Verovatno ćemo biti drugi, a onda ćemo po pravilu da odigramo loše kad je najvažnije.

djurexx

pre 2 godine

Vodiš dva nula protiv luksemburga i čuvar rezultat i naravno primis go i sad bi voleo da primimo još jedan. Nama treba nacionalni stadion? Bruka i sramota.

Rothmans

pre 2 godine

Зна ли неко како је Миленковић у екипи када је добио црвени против Португала прошли пут? Немој због неког пропуста да губимо бодове...
(т, 04. septembar 2021 18:12)

Pauzirao je već utakmicu protiv Azerbejdžana, ne brini.

Darko

pre 2 godine

Katar, Luksemburg Severna irska Japan Jamajka. Dajte ljudi is saveza dogovorite pokoju utakmicu protiv osrednjih dobrih timova Svajcarske Ceske Danske,bojim se da pomenem Italiju Belgiju Francusku, pa da vidimo kako mi to stvarno stojimo

Dachazvezda

pre 2 godine

Opaaa, sto su nam i dresovi APdejt!!
Bas za ovu utakmicu, oba grba na dresu, kao Najk ona fora...fino.
Evo taman ga i Mitar metnuo, idemooooo!!!!

Marko PFC

pre 2 godine

Prvo: Igra sa jednim klasicnim centarforom ne znaci da ne igramo napadacki.
Drugo: Za Lukica verovatno pola od vas i nezna gde decko igra a kamoli da ste ga gledali kako igra.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Umesto da im damo jos jedan gol do 60. minuta pa onda da odmaramo kljucne igrace, mi ih pustimo da igraju i da daju gol. E moj Pikseta, ako protiv Luksemburga ne mozes da sprovedes neki plan igre, sta da ocekujemo protiv jacih?
Veceras smo sve uradili iz presinga na njihovoj polovini. To nam jedino fukcionise za sad.

Ринсвинд

pre 2 godine

50 50 posed lopte protiv Luksemburga. Virtuoyi u veznom redu Srbije?
Ljudi moraju da shvate da dok naši igrači ne nauče da povežu 3 pasa unapred po zemlji od našeg fudbala nema ništa sve i da pobedimo 10 0

...

pre 2 godine

Koga god da stavi u napad od trojke Mitrovic/Vlahovic/Jović nece pogrešiti
(krkela, 4. septembar 2021 16:41)

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.

Руска Душа

pre 2 godine

Ајмо сада Пикси да појачамо. Уведи Ђуричића и Влаховића, после и Јовића, да наместимо гол разлику.

Mikii

pre 2 godine

Vlahović možda jeste trenutno bolji igrač, ali je Mitrović stub reprezentacije.
(stefi, 04. septembar 2021 18:36)

Kakav stub, takva i reprezentacija. Broj pluseva na komentar iznad pokazuje da ovom narodu nema pomoci kad su ocekivanja od fudbala u pitanju.

Mbraleeee

pre 2 godine

@Drugi gol? Ma on igra u drugoj ligi? Sta ce bre on u reprezentaciji? Hahaha..


Kakve veze ima sto on igra u drugoj ligi kad je i takav za tri lige ispred naseg reprezentativnog fudbala,eto mi smo neka liga visoka pa nam ne valjaju igraci koji igraju u drugoj ligi,ta druga liga je u top 10 liga na svetu i skoro sigurno najteza liga za igranje.

marko dalmato88

pre 2 godine

Gde je publika?
(deki, 4. septembar 2021 17:40)

pa na odbojci srbija je u nogometu 3 4 rang oni gledaju svoj nacionalni sport sta gleda 1% ljudi na svitu

mr.wolf

pre 2 godine

Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 19:12)

Znaci u najtezoj ligi na svetu daje 20+ golova, a u ovoj laksoj PL daje samo 10+ ??????????

Djole

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...

Ivan

pre 2 godine

Opet je ovo bilo povuci potegni bez obzira na kranji rezultat. Sramotan pristup na 2:0. Vrlo lako je moglo da se udje u dramaticnu zavrsnicu da nisu nesrecno sami sebi dali gol.

havkd

pre 2 godine

po meni stavi svilara nad golu bolju golman od ovih dvoje sigurni nad golu sa loptom i nad liniji ovi rajkovici dimitrovici katastrofa od golmana

Dejanmi

pre 2 godine

@@@@ili kao kod šuteva Milinkovića Savića, šutira desnom nogom sa leve strane u suprotan ugao unutrašnjim delom stopala, umesto vanjskim i lopta ode pored gola..

De se malo saberi ili izadji ispred gola pa izvedi taj nemoguc udarac haha

choda gaucho

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...

Go

pre 2 godine

Najslabiji deo tima zadnja tri igrača. Ne znam ko je najveća kiksara.
(miško, 4. septembar 2021 17:26)

Nije da nisi u pravu, samo sto si ti to rekao zato sto su sva trojica partizanovci.

Zasto ova kukavicka postavka sa jednim napadacem?Lukic ne moze da igra u prvih 11 ako zelimo nesto ozbiljno da napravimo u ovim kvalifikacijama.Ali hajde da vidimo.

picoman

pre 2 godine

Kako mozes Piksi da razdvojis Tadica i Mitrovica??? Najbolji duo na svetu u istoriji reprezentativnog fudbala.

Brate mili nikad nismo imali trenera i necemo ga imati. Pozdravljam i Vlahovica i Sergeja, ali brateeee. Tadic i Mitrovic su 80% ovog tima. Ne razumem ni opciju da Mitrogol udje kasnije. Njih dvojica moraju od pocetka do kraja!!!

Ninis

pre 2 godine

Mitroviću svaka ti čast. Zvezdaš sam ali njemu skidam kapu. Naš najbolji napadač ikada!
(Qwerty, 4. septembar 2021 18:41)

Tužnije od komentara je odnos +\- 26:0
Pored Mijata, Sava, i mnogih drugih da bude najbolji igrač čempionšipa.

Dobar je ali daleko od najboljeg

Stefan bgd

pre 2 godine

Za ovih 35 minuta, Lukic-out, neko drugi In (djuricic, vlahovic, jovic, racic...) i Pavlovic deluje jako sterilno i nesigurno. Igra skroz okej, Luksemburg slab...

misko

pre 2 godine

Gde igra taj Pavlović u kom klubu.On je na terenu totalno izgubljen,teško ovima iz odbrane koji igraju sa njim.Gosti osetili rupu pa napadaju samo po toj strani.

Dr

pre 2 godine

Par dobrih komentara ovo drugo sto komentarise nema veze o fudbalu! Kakav bre Piksi,ovaj Tadic umisljeni,zatvaras se pred Lux.i primas ga,alo rodjace.

ooops

pre 2 godine

Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 19:12)


Aha, engleska druga liga je najteža na svetu, jača čak i od engleske prve lige. Ko sve komentariše ovde, Gospode Bože.

Ako te ne mrzi baci pogled na Mitrovićevu statistiku prošle sezone. Dao je tri gola za čitavu sezonu s tim što je dobar deo sezone forsiran kao prvi centarfor. Zatim su ga šibnuli na klupu jer su valjda ukapirali koliko je beskoristan protiv jačih protivnika, a od Fulama su bili skoro svi jači. U sezoni 2018-2019 Mitrović jeste dao 11 golova,ali je i te sezone bio vrlo neefikasan dok je Fulam i tada ispao u niži rang takmičenja (po tvojoj logici ispao je u jaču ligu). Kao prvi centarfor na kojeg su išle sve lopte, te sezone je postavio rekord u broju promašaja što samo pokazuje koliko su ga forsirali i hranili loptama. On ih je faktički i te sezone poslao u drugu ligu. Sistem igre koji se bazira na Mitroviću je poguban kad igraš protiv jakih protivnika, ali našu fudbalsku publiku zadovoljavaju pobede protiv Luksemburga, Malte, Farskih Ostrva...Tako samo mažemo oči i ne vdiimo da nam je potrebna hitna rekonstrukcija tima i refirmisanje stila igre. Videli bismo kako stojimo da igramo protiv Holandije,Španije Italije, Engleske... i šta bi tu vaš Mitrogol mogao da učini.

SMS 4ever

pre 2 godine

Mitrovic je daleko najbolji napadac u ovoj regiji i to samo slepac ne vidi ali tko ce zabijati kada on ne igra? Nije idealno se osloniti na jednog igraca makar Vahovic je isto genijalac.

ooops

pre 2 godine

@(Mbraleeee, 4. septembar 2021 18:39)

Druže, Mitrović može gol dati samo kad mu je čuvar zamlata kao onaj Luksemburžanin ili kad mu se lopta nabaci tačno na glavu i to obično nakon nekoliko promašaja. Kad mu postaviš nekog iole kvalitetnijeg defanzivca pored njega ne može da diše. Zato u Premijer ligi ne daje golove. Kad budemo igrali protiv jačeg protivnika moramo brzo stizati do gola, igrati tečno, kombinovati inteligentno, igrati na polukontre i kontre... a u takvoj igri Mitrović ne može da se snađe jer je spor i tehnički nepotkovan. Nije igrač za takav fudbal.

111

pre 2 godine

SRB odlicno igrala ali na momente je bilo nkih probelma, sve u svemu prelazna ocena, ne svidja mi onaj Pavlovic jer ne zna sa loptom, ostali ok..

Tik Tok

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu 
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)

Kada su tvoji pobedili Portugal, Italiju,
(a, 04. septembar 2021 21:08)

hihi gde ja živim mi nismo ni blizu portugala ili italije ali je hajde pogodi gde sam gringo

dan te

pre 2 godine

tako je to kad se namjeri junak na junaka, viteška srbija na časni luxemburg ! pa se ponesu ! brda se tresu a vatra sijeva ! (evo sav sam se naježio )

Mali Hijavata

pre 2 godine

Kakva asistencija SMS-a,bukvalno bez gledanja,na nivou jednog Ronaldinja...
Hejteri da mu pljunu pod prozor !
(Marko Arnautović, 4. septembar 2021 18:27)

Videli smo tog Ronaldinja protiv Škota i Švajcaraca. Džaka i Šaćiri mu pokazali kako izgleda ozbiljan fudbal.

CJC

pre 2 godine

Imamo špica od 100 miliona koga traži pola Evrope, imamo drugog koji igra u Realu, ne, igraće nam špic iz druge lige, malo je nemobilan, sa tehnikom je na vi... Ali bori se (juri protivničke igrače bez razloga, viče, uklizava, opet bez potrebe...)
I posle se pitamo što nas nema nigde...

MiLaN

pre 2 godine

Nama ovaj Luksenburg uvek pravi probleme. Sa Tumbakovićem ih jesmo pobedili, ali su nas nadigrali. I to opasno. Evo sad, kadar nevera.

realno

pre 2 godine

Sramota je da igramo sa jednim spicom protiv luksemburga !! Alo!!! Nije bitno koga je stavio u spic. Ja ne mogu da verujem. Uzas!! Meni to govori da ova reprezentacija ima kompleks nize vrednosti. I da ovo dobijemo 10:0, imamo problem.

focvnwr

pre 2 godine

U prvih 8 minuta meca, gojko je dva puta pogresio igrace srbije. (isoravi se on, ali svejedno je bedno). Dovoljno da su obojica plavokoci i automatski Lazovic postaje Pavlovic...

Koliko li ce puta pogresiti luksemburzane, nemam stvarno strpljenja da pratim.

Crkva Bosanska

pre 2 godine

Čuj strahovit pritisak.
Mislio sam da igrate u najmanju ruku da Engleskom.
Kad ono sa Luksemburgom.
Smanjite malo doživljaj da ne bude bolno triježnjenje.

BAS SE CUDIM

pre 2 godine

Kakvog dobrog napadaca je dobila Srbija ovog Crnogorca Krivokapic jako je opasan igrac i jos vise Lukav. Mnogo miliona ce Vredeti ima da vidite

Back in Black

pre 2 godine

Bolje da gledam odbojku žene Holandija - Turska nego fudbalere barem ima šta da vidim.Recimo Zehru Gumas ljubav moju od skoro 2 metara.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Drugi gol? Ma on igra u drugoj ligi? Sta ce bre on u reprezentaciji? Hahaha..
(111, 4. septembar 2021 18:37)

Videćemo kad bude najpotrebnije koliko će golova dati. Što ga ne dade Škotima?

т

pre 2 godine

Зна ли неко како је Миленковић у екипи када је добио црвени против Португала прошли пут? Немој због неког пропуста да губимо бодове...

...

pre 2 godine

Koga god da stavi u napad od trojke Mitrovic/Vlahovic/Jović nece pogrešiti
(krkela, 4. septembar 2021 16:41)

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.

misko

pre 2 godine

Gde igra taj Pavlović u kom klubu.On je na terenu totalno izgubljen,teško ovima iz odbrane koji igraju sa njim.Gosti osetili rupu pa napadaju samo po toj strani.

Mikii

pre 2 godine

Vlahović možda jeste trenutno bolji igrač, ali je Mitrović stub reprezentacije.
(stefi, 04. septembar 2021 18:36)

Kakav stub, takva i reprezentacija. Broj pluseva na komentar iznad pokazuje da ovom narodu nema pomoci kad su ocekivanja od fudbala u pitanju.

marko dalmato88

pre 2 godine

Gde je publika?
(deki, 4. septembar 2021 17:40)

pa na odbojci srbija je u nogometu 3 4 rang oni gledaju svoj nacionalni sport sta gleda 1% ljudi na svitu

dan te

pre 2 godine

tako je to kad se namjeri junak na junaka, viteška srbija na časni luxemburg ! pa se ponesu ! brda se tresu a vatra sijeva ! (evo sav sam se naježio )

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Umesto da im damo jos jedan gol do 60. minuta pa onda da odmaramo kljucne igrace, mi ih pustimo da igraju i da daju gol. E moj Pikseta, ako protiv Luksemburga ne mozes da sprovedes neki plan igre, sta da ocekujemo protiv jacih?
Veceras smo sve uradili iz presinga na njihovoj polovini. To nam jedino fukcionise za sad.

CJC

pre 2 godine

Imamo špica od 100 miliona koga traži pola Evrope, imamo drugog koji igra u Realu, ne, igraće nam špic iz druge lige, malo je nemobilan, sa tehnikom je na vi... Ali bori se (juri protivničke igrače bez razloga, viče, uklizava, opet bez potrebe...)
I posle se pitamo što nas nema nigde...

ooops

pre 2 godine

@(Mbraleeee, 4. septembar 2021 18:39)

Druže, Mitrović može gol dati samo kad mu je čuvar zamlata kao onaj Luksemburžanin ili kad mu se lopta nabaci tačno na glavu i to obično nakon nekoliko promašaja. Kad mu postaviš nekog iole kvalitetnijeg defanzivca pored njega ne može da diše. Zato u Premijer ligi ne daje golove. Kad budemo igrali protiv jačeg protivnika moramo brzo stizati do gola, igrati tečno, kombinovati inteligentno, igrati na polukontre i kontre... a u takvoj igri Mitrović ne može da se snađe jer je spor i tehnički nepotkovan. Nije igrač za takav fudbal.

Dr

pre 2 godine

Par dobrih komentara ovo drugo sto komentarise nema veze o fudbalu! Kakav bre Piksi,ovaj Tadic umisljeni,zatvaras se pred Lux.i primas ga,alo rodjace.

Djole

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...

Demar Derozan

pre 2 godine

U nasoj grupi se znalo sve i pre nego sto su kvalifikacije pocele. Portugal prvi i ide direktno, mi drugi i idemo u baraz, a posle sta bude. To je domet nase repke od 2010. i tu ce se tesko sta promebiti individualbim rotacijama, kako igraca tako i selektora. Muslin je bio jedan izuzetak zbog iskustva i kao takav nije valjao.

BAS SE CUDIM

pre 2 godine

Kakvog dobrog napadaca je dobila Srbija ovog Crnogorca Krivokapic jako je opasan igrac i jos vise Lukav. Mnogo miliona ce Vredeti ima da vidite

Tik Tok

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu 
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)

Kada su tvoji pobedili Portugal, Italiju,
(a, 04. septembar 2021 21:08)

hihi gde ja živim mi nismo ni blizu portugala ili italije ali je hajde pogodi gde sam gringo

111

pre 2 godine

SRB odlicno igrala ali na momente je bilo nkih probelma, sve u svemu prelazna ocena, ne svidja mi onaj Pavlovic jer ne zna sa loptom, ostali ok..

Crkva Bosanska

pre 2 godine

Čuj strahovit pritisak.
Mislio sam da igrate u najmanju ruku da Engleskom.
Kad ono sa Luksemburgom.
Smanjite malo doživljaj da ne bude bolno triježnjenje.

djurexx

pre 2 godine

Vodiš dva nula protiv luksemburga i čuvar rezultat i naravno primis go i sad bi voleo da primimo još jedan. Nama treba nacionalni stadion? Bruka i sramota.

ooops

pre 2 godine

Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 19:12)


Aha, engleska druga liga je najteža na svetu, jača čak i od engleske prve lige. Ko sve komentariše ovde, Gospode Bože.

Ako te ne mrzi baci pogled na Mitrovićevu statistiku prošle sezone. Dao je tri gola za čitavu sezonu s tim što je dobar deo sezone forsiran kao prvi centarfor. Zatim su ga šibnuli na klupu jer su valjda ukapirali koliko je beskoristan protiv jačih protivnika, a od Fulama su bili skoro svi jači. U sezoni 2018-2019 Mitrović jeste dao 11 golova,ali je i te sezone bio vrlo neefikasan dok je Fulam i tada ispao u niži rang takmičenja (po tvojoj logici ispao je u jaču ligu). Kao prvi centarfor na kojeg su išle sve lopte, te sezone je postavio rekord u broju promašaja što samo pokazuje koliko su ga forsirali i hranili loptama. On ih je faktički i te sezone poslao u drugu ligu. Sistem igre koji se bazira na Mitroviću je poguban kad igraš protiv jakih protivnika, ali našu fudbalsku publiku zadovoljavaju pobede protiv Luksemburga, Malte, Farskih Ostrva...Tako samo mažemo oči i ne vdiimo da nam je potrebna hitna rekonstrukcija tima i refirmisanje stila igre. Videli bismo kako stojimo da igramo protiv Holandije,Španije Italije, Engleske... i šta bi tu vaš Mitrogol mogao da učini.

Ринсвинд

pre 2 godine

50 50 posed lopte protiv Luksemburga. Virtuoyi u veznom redu Srbije?
Ljudi moraju da shvate da dok naši igrači ne nauče da povežu 3 pasa unapred po zemlji od našeg fudbala nema ništa sve i da pobedimo 10 0

Ninis

pre 2 godine

Mitroviću svaka ti čast. Zvezdaš sam ali njemu skidam kapu. Naš najbolji napadač ikada!
(Qwerty, 4. septembar 2021 18:41)

Tužnije od komentara je odnos +\- 26:0
Pored Mijata, Sava, i mnogih drugih da bude najbolji igrač čempionšipa.

Dobar je ali daleko od najboljeg

havkd

pre 2 godine

po meni stavi svilara nad golu bolju golman od ovih dvoje sigurni nad golu sa loptom i nad liniji ovi rajkovici dimitrovici katastrofa od golmana

picoman

pre 2 godine

Kako mozes Piksi da razdvojis Tadica i Mitrovica??? Najbolji duo na svetu u istoriji reprezentativnog fudbala.

Brate mili nikad nismo imali trenera i necemo ga imati. Pozdravljam i Vlahovica i Sergeja, ali brateeee. Tadic i Mitrovic su 80% ovog tima. Ne razumem ni opciju da Mitrogol udje kasnije. Njih dvojica moraju od pocetka do kraja!!!

Mikii

pre 2 godine

Mijatovic je dao 14 golova u kvalifikacijama za Francusku 1998.
Mitar ce brojati do 15!
(Milosh, 04. septembar 2021 19:09)

Neka broji i do 115, Mijatovicu nije ni do clanka na levoj nozi.

Brick in the wall

pre 2 godine

mario

Mi ne očekujemo da ćemo biti prvaci sveta. Jedni su to očekivali pa se osramotili protiv Francuske i popili 4 komada u finalu. Ti isti su očekivali i finale EP pa ih Španci razvališe u osmini finala i to sa petardom. Ti isti su isto očekivali i ovde najavljivali da će Dinamo da pregazi Serif i postigne 5 ili 6 golova u dve utakmice pa na kraju nisu mogli bar počasni gol da postignu. Videli smo od vas kakve blamaze ste doživeli kad ste imali velika očekivanja pa zato ne očekujemo ništa posebno. Korak po korak pa dokle stignemo.

MiLaN

pre 2 godine

Nama ovaj Luksenburg uvek pravi probleme. Sa Tumbakovićem ih jesmo pobedili, ali su nas nadigrali. I to opasno. Evo sad, kadar nevera.

Ivan

pre 2 godine

Opet je ovo bilo povuci potegni bez obzira na kranji rezultat. Sramotan pristup na 2:0. Vrlo lako je moglo da se udje u dramaticnu zavrsnicu da nisu nesrecno sami sebi dali gol.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Kakva asistencija SMS-a,bukvalno bez gledanja,na nivou jednog Ronaldinja...
Hejteri da mu pljunu pod prozor !
(Marko Arnautović, 4. septembar 2021 18:27)

Videli smo tog Ronaldinja protiv Škota i Švajcaraca. Džaka i Šaćiri mu pokazali kako izgleda ozbiljan fudbal.

realno

pre 2 godine

Sramota je da igramo sa jednim spicom protiv luksemburga !! Alo!!! Nije bitno koga je stavio u spic. Ja ne mogu da verujem. Uzas!! Meni to govori da ova reprezentacija ima kompleks nize vrednosti. I da ovo dobijemo 10:0, imamo problem.

choda gaucho

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...

Mali Hijavata

pre 2 godine

Drugi gol? Ma on igra u drugoj ligi? Sta ce bre on u reprezentaciji? Hahaha..
(111, 4. septembar 2021 18:37)

Videćemo kad bude najpotrebnije koliko će golova dati. Što ga ne dade Škotima?

Stefan bgd

pre 2 godine

Za ovih 35 minuta, Lukic-out, neko drugi In (djuricic, vlahovic, jovic, racic...) i Pavlovic deluje jako sterilno i nesigurno. Igra skroz okej, Luksemburg slab...

Basa Mrkalj

pre 2 godine

I naravno I kad ne igra u prvih 11 prvi mora da udje u igru Radonjic iako je rezerva I u Herti koja je zadnja u Bundes ligi ali zna se ciji je on igrac I on mora da igra !

mr.wolf

pre 2 godine

Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 19:12)

Znaci u najtezoj ligi na svetu daje 20+ golova, a u ovoj laksoj PL daje samo 10+ ??????????

Милош

pre 2 godine

Лукић има страшан пас,и стандардан је играч у Серији А,плус веома талентован.Не знам што вам смета?

Petar

pre 2 godine

Da li ovaj Mitrovic jos nekom izgleda budalasto kad mlati onako rukom posle gola
(Zika, 4. septembar 2021 18:59)
Samo zvezdasima, i to ne svim.

možda sam ja veći MISTER

pre 2 godine

Bio sam na utakmici i pratio sam Piksijeve reakcije,gestikulaciju...svaka čast! Pogodio je sve osim Gudelja. Dečko odigra prvom do sebe ili u nazad golmanu i to je to...duga lopta--misaona imenica,dribling još veći problem. Jedino što je borben inače baš prosečan i limitiran igrač. Grujić ili Đuričić ( zavisno od taktike) obavezno pre njega.Lukić kao da je malo u grču igrao ali se vidi da je tehnički bolje "potkovan" od Gudelja.
Igrač utakmice je Kostić! Dečko je pokidao levu stranu totalno. Kod poslednjeg gola zove ga Piksi da se odlepi skroz na liniju i opet njegov centaršut i gol. Piksi ima "ono nešto" da namiriše pravu stvar. Utisak je da je trebalo izvesti Tadića ( zbog nervoze i žutog kartona) i pustiti Điričića.

Mito

pre 2 godine

Rezultat dobar, prilaz igri ne baš najbolji. Poveli smo sa 2:0 i onda smo rešili da ćekamo kraj utakmice. Drugo stalno nastojimo da ušetamo u gol. Treće biramo komplikovana rešenja u kontrama, dugo se vuće lopta i ne daje se blagovremeno pa nam napadaći vise u ofsajdu. Mitrović je dao dav gola ima loptu dva igraća u boljoj poziciji on šutira umesto da doda. Naši napadaći su pokazali dekoncentraciju pred golom ili kroz pokušaj neverovatnog dodavanja u poziciji kada je najbolje rešenje šut ili kao kod šuteva Milinkovića Savića, šutira desnom nogom sa leve strane u suprotan ugao unutrašnjim delom stopala, umesto vanjskim i lopta ode pored gola, ili ono Radonjičevo sa 5 metara na prazan gol nebu pod oblake, a oko njega nigde nikoga. Još jedna primedba mnogo vraćamo loptu golmanu a bekovi su malo trapavi, hoće da driblaju a ne znaju. S poštovanjem

Back in Black

pre 2 godine

Bolje da gledam odbojku žene Holandija - Turska nego fudbalere barem ima šta da vidim.Recimo Zehru Gumas ljubav moju od skoro 2 metara.

Darko

pre 2 godine

Katar, Luksemburg Severna irska Japan Jamajka. Dajte ljudi is saveza dogovorite pokoju utakmicu protiv osrednjih dobrih timova Svajcarske Ceske Danske,bojim se da pomenem Italiju Belgiju Francusku, pa da vidimo kako mi to stvarno stojimo

Lex

pre 2 godine

Какви смо ми лузери.2:0 имаш против доста слабијег противника, и онда се затвараш, наравно примаш и гол.Уместо да их угазимо 5:0 , ми сад стрепимо за бодове.

choda gaucho

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 04. septembar 2021 17:41)

A kako da Milinković-Savic igra umesto Lukića kad su obojica na terenu ! ?
(JPR24, 4. septembar 2021 18:13)

Na njegovoj poziciji Ajnstajne, potrudi se i razmisli malo... a na poziciji koju igra Milinkovic- Savic da udje Djuricic... Da budu na terenu i Sergej i Djuricic...

Dachazvezda

pre 2 godine

Pikseta je doktor!!
Da stavi i ekonoma, napašće i sa njim!!
Sa ovim njegovim stavom, nije ni bitno ko je napadač, dobijaće lopte!!!
A ne ono, imamo špica, koji je odsečen i sam kao da je na pustom ostrvu!!

PeroTreger

pre 2 godine

Da sam trener u nekom prosečnom klubu u ligama petice Mitrović mi ne bi pao na pamet kao napadač ni za 100 godina, da sam selektor dao bih mu kapitensku traku, orden, priznanje i ne bih ga vadio iz igre osim kad se povredi, i to teško...

Giga Moravac

pre 2 godine

Odlična igra, rezultat još bolji, vidi se Piksijeva ruka u svemu tome. Samo mi nije jasno šta to vide selektori u Saši Lukiću. Definitivno najslabija karika, čak mislim da dečko nije za reprezentaciju.Mali Maksimović izmislio fudbal za njega, da ne nabrajam dalje.

Jack Sparrow

pre 2 godine

Iznenadjenje sto nema Vlahovica je razumno ali generalno on i Mitar su jako slican tip napadaca i pitanje je koliko mogu zajedno da funkcionisu sto se videlo i protiv Portugala kada nam je sredina terena previse trpela. Sto se Nastasica tice jeste kvalitetniji od Mitrovica,mozda nije igrao previse cestonu poslednje vreme zbog povrede ranije pa posle zbog transfera ali svakako ima veci kvalitet. Lukic igra odlicno i konstantno u Torinu i to jako dobro,a takvi i trebaju da igraju u startnoj postavi,ako smo vec videli protiv Portugala da je sredina terena bila najveci problem logicno je da se tu nesto promeni.

Vlada

pre 2 godine

SRB odlicno igrala ali na momente je bilo nkih probelma, sve u svemu prelazna ocena, ne svidja mi onaj Pavlovic jer ne zna sa loptom, ostali ok..
(111, 4. septembar 2021 20:46)

Strahinja Pavlovic bukvalno stoper koji je odlican sa loptom i fantastican kad povuce napred. To su ti znalacki komentari

Go

pre 2 godine

Najslabiji deo tima zadnja tri igrača. Ne znam ko je najveća kiksara.
(miško, 4. septembar 2021 17:26)

Nije da nisi u pravu, samo sto si ti to rekao zato sto su sva trojica partizanovci.

Zasto ova kukavicka postavka sa jednim napadacem?Lukic ne moze da igra u prvih 11 ako zelimo nesto ozbiljno da napravimo u ovim kvalifikacijama.Ali hajde da vidimo.

aco

pre 2 godine

Није лоше. Биће Пикси на мукама око избора шпица, т.ј да ли да поред Митровића игра још један нападач. Дефанзивно смо танки, мада може то да се поправи. СМС је показао да је светска класа. Лукић је залутао у репрезентацију. Мало су се опустили на крају, а то не сме да се ради никад. Делује обећавајуће.

Mbraleeee

pre 2 godine

@Dokle vise Mitrovic?


Dokle god druze radi ono sto mu je posao,a to je da da daje golove,kukali smo pre njege da nemamo igraca da daje golove evo on decko na svakoj utakmici ga uvalja nekako,to sto tebi smeta sto je grobar tvoj problem koga briga recimo sto je rajkovic zvezdas ako radi svoj posao kako treba ovo je reprezentacija ako nisi skonto nije ni zvezda ni partizan i mene kao zvezdasa briga bas dal je igro u partizanu il navija za partizan jaka stvar.

vrg

pre 2 godine

Bravo svaka čast, pala je ekipa luksemburga koja je na 96 mjestu fifinoj svjetskoj lestvici.
Srpski tigrovi, Bravo. Ipak napredak.
(Sale, 4. septembar 2021 23:24)

bolje kakav napredak napredak nego pad od utesne medalje (makar je dobili i posle busenja cetvorkom) do mucenja u kvalifikacijama, sto je sudbina vasih u daljem toku postojanja planete.

glupisamario

pre 2 godine

Hahahahaha, Luxemburg, slicni ste,Malta, Sanmarino, Andora a sa nekoj maloj jcem ekipu ,jooook
(Besi, 04. septembar 2021 21:30)


hahahahaaa a vi igrali nereseno sa Azerima, izgubili od suseda Slovenije i Madjarske

picoman

pre 2 godine

Deluje mi da je ovo sastav za prvu utakmicu. Posto je Mitrovic proveren za Irce. Kritikovao sam Piksija, ali sad se ispravljam. Ako ih vec rasporedjuje, bolje da Mitrogol pocne protiv Iraca.

Bravo Piksi.

Nenad

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)


A vi se javite kad osvojite neki trofej u fudbalu :)))

Mudrac

pre 2 godine

Ne zna kako neko napise koga god stavi u naoad nece pogresiti pa tu stavi jovica i mitrovica..

Braate koji nivo kompleksa u glavi pa Mitrovic je prvi, aaalooo prvi strelac kvalifikacija, hvala bogu da je zakucao poziciju u prvoj postavi!!
(Pored ovoga i nas najbolji golgeter svih vremena)

Kad smo imali prvog strelca kvalifikacija?? U fudbalu ne. To sto ima neku politiku pa ne mrda iz fulama to je njegovo, ali da ode u jaci tim ili italiju, pa taj bi se nadavao golova...

Bo

pre 2 godine

Piksi razmišlja strateški. Setite se kako je odlično izbalansirao različite postave u prethodom ciklusu od 3 utakmice. Potreban je i kvalitet sa klupe, a pogotovo svežina u narednoj utakmici.

ZoranM

pre 2 godine

Imamo špica od 100 miliona koga traži pola Evrope, imamo drugog koji igra u Realu, ne, igraće nam špic iz druge lige, malo je nemobilan, sa tehnikom je na vi... Ali bori se (juri protivničke igrače bez razloga, viče, uklizava, opet bez potrebe...)
I posle se pitamo što nas nema nigde...
(CJC, 04. septembar 2021 18:15
Pitamo se u stvari ko sve komentariše fudbal.

NekoBzvz

pre 2 godine

Ovo sto Vlahovic promasuje na 2-1 ne sme biti promaseno. Zato Mitar igra prvu, zato sto mu je procenat konverzije sansi u golove (za Srbiju) mnogo veci.

т

pre 2 godine

Зна ли неко како је Миленковић у екипи када је добио црвени против Португала прошли пут? Немој због неког пропуста да губимо бодове...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Побједа са фином разликом и прво мјесто, па сам задовољан с те стране. То је уосталом и најбитније. Прије примљеног гола смо пали у игри и то је противник одмах казнио. При крају утакмице у завршници акције да смо боље одиграли била би разлика и већа. Влаховић боље да је додао десно Радоњићу а не лијево, и то би био гол. И после тога још једна слична ситуација. БРАВО СРБИЈА!👏👏👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸

hours of love

pre 2 godine

Neko igra finale a neko kvalifikacije. Šta ti je život.
(Aleks, 04. septembar 2021 18:12)

Kaze se "netko", ako hoces da budes bas u fulu iz zagreba.

323

pre 2 godine

Nasa flozofija fudbala koju gledam 50 godina?? To je mozak i niko to nece da promeni. Igras odlicno , das 2 gola i onda pustis protivnika da igra , pa jos moze i gol da ti da?? Dokle bre vise? Ko ce da vam promeni mozak i kada ce to da se uopste desi? Nikada..

neutrino

pre 2 godine

Vlahović jeste fenomenalan igrač, ali u dve utakmice zaredom hoće da dribla golmana i ušeta se u gol. Pritom, ne poštuje svoje saigrače koji trče s njim u kontri i ne asistira za zicer! Morao bi neko da ga malo usmeri!

est

pre 2 godine

prekinimo vise da trazimo mane i kritikujemo.Uradicemo nesto samo ako budemo ujedinjeni.
Dobar trener,mladi srčani momci,dobra atmosfera vode u Katar,a tamo je sve moguce...

kiop

pre 2 godine

Sve je ovo lepo ali meni S.Lukić i Lazović ne ulivaju poverenje. Verovatno ćemo biti drugi, a onda ćemo po pravilu da odigramo loše kad je najvažnije.

Walldorf

pre 2 godine

Čestitke Piksiju i momcima. Vrlo dobra igra. Sredina terena mobilna, oštra, uz mnogo preciznih dodavanja, lepa zatvaranja protivničkih pokušaja kontri i sve to skupa donosi prednost i mogućnosti da se protivnik ugrozi sa krila ili kroz sredinu. Izlišno je trošiti reči o goleteru kakav je Aleksandar Mitrović. Takvog strelca nije imala ni generacija Piksija, Jugovića, Jokana, Mihe i Mijata. Da je kojim slučajem igrao u njihovo vreme, čovek bi na svakoj drugoj utakmici imao Hatt-trick i čuda bi napravio. Naklon i šešir do poda majstoru Mitroviću, kao i Tadiću, Kostiću i ostalim majstorima koji ga "hrane" gol šansama. Sve ide po planu, treba ići strpljivo i korak po korak. Bitno je samo ono to stoji na semaforu po završetku devedeset minuta. Tehničko-taktičke finese dolaze vremenom i ne sumnjam da će to Piksi uglancati do vrhunskog sjaja. Sve u svemu, na čelu tabele smo, igramo vrlo dobro i samo treba nastaviti jako i loptom unapred, kao i večeras. Idemo dalje. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

focvnwr

pre 2 godine

U prvih 8 minuta meca, gojko je dva puta pogresio igrace srbije. (isoravi se on, ali svejedno je bedno). Dovoljno da su obojica plavokoci i automatski Lazovic postaje Pavlovic...

Koliko li ce puta pogresiti luksemburzane, nemam stvarno strpljenja da pratim.

ZigZagler

pre 2 godine

@Dokle vise Mitrovic?


Dokle god druze radi ono sto mu je posao,a to je da da daje golove,kukali smo pre njege da nemamo igraca da daje golove evo on decko na svakoj utakmici ga uvalja nekako,to sto tebi smeta sto je grobar tvoj problem koga briga recimo sto je rajkovic zvezdas ako radi svoj posao kako treba ovo je reprezentacija ako nisi skonto nije ni zvezda ni partizan i mene kao zvezdasa briga bas dal je igro u partizanu il navija za partizan jaka stvar.
(Mbraleeee, 04. septembar 2021 18:39)

Ima normalnih ljudi u ovoj zemlji. Svaka čast. Vraćaš mi veru u ljude. Pozdrav od Grobara.

NEBOJSA

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...
(Djole, 4. septembar 2021 19:37)

Svetsko prvenstvo u Rusiji je bilo malo takmicenje ?! E svako moze da komentarise...

Aspera

pre 2 godine

Mitrovic najbolji strelac reprezentacije a u periodu najlosijih rezultata u istoriji, ne umanjujem njegov kvalitet i odanost dresu, ali ima to i drugu stranu medalje sto u periodu njegove dominacije ne znamo za ucesce na velikim takmicenjima...
(Djole, 04. septembar 2021 19:37)

Mozda jer ne stize da daje golova koliko ih primamo.

Bua

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 4. septembar 2021 19:48) # Link komentara

Ja znam da smo navikli da pljujemo ali bas ga ponekad preteramo. Micki se sa Luksemburgom kazes? Pobedili 3 razlike. Lusemburg imao samo jedan sut u okvir gola ( taj jedini gol). A i da smo se mucili, a nismo, nije sramota. Pa taj Luksemburg je pobedio irsku u gostima, vodio protiv Portugala, pobedili u proslim kvalifikacijama Francusku koja je bila tad svetski prvak. Dosta vise da pesimizmom.

bane

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 04. septembar 2021 19:48)
A mi smo extra bogom dani za fudbal sa populacijom od nepunih 7 miliona.Floskula je,ali danas svi igraju fudbal.Trebamo biti zadovoljni svakom pobedom.Svaka cast igracima i treneru.Sazrevaju kao ekipa.

a

pre 2 godine

javite te se kada pobjedite portugalce, engleze, švabe, talijane a ne luksemburg i maltu 
(Tik Tok, 04. septembar 2021 20:27)

Kada su tvoji pobedili Portugal, Italiju,

SMS 4ever

pre 2 godine

Mitrovic je daleko najbolji napadac u ovoj regiji i to samo slepac ne vidi ali tko ce zabijati kada on ne igra? Nije idealno se osloniti na jednog igraca makar Vahovic je isto genijalac.

Edward Sanchez

pre 2 godine

Vlahovic predobar igrac, ali evo u dva navrata je pokazao zasto bi Mitrovic trebao biti prvi izbor. Raduje sto su svi zeljni igre

Zaista ekspert

pre 2 godine

Što se tiče Mitrovića. On bi i u boljim klubovima lige petice bio uvek u vrhu strelaca, da bi igrao za klub gde iole ima centaršuteve kao u reprezentaciji.

Naravno da je više špic stare škole, koii više nisu toliko popularani među trenerima, ali da bi mu neki ozbiljan klub pružio šansu, i malo postavio igru ka Mitru, bilo bi redovno golova.

KoJeOvdeLud

pre 2 godine

Nadam se da će Portugalu biti neophodna pobeda protiv nas u zadnjem kolu, jer sam siguran da ćemo u tom slučaju ostati neporaženi tamo i plasirati se direktno, što bi bila senzacija.

Brick in the wall

pre 2 godine

marko dalmato88

Kad susedi pricaju o publici hahahaha. A njima odlučujuća utakmica Dinama za ulazak u LS i dodje 8000 ljudi, neprocenjivo.
Partizan protiv Santa Clare preko 20000.

Pa da

pre 2 godine

Asisenticija Sergeja kod drugog gola,to mogu samo majstori fudbala.. Mitrovic,suvisno je pricati o njemu,on je najbolji centarfor Srbije u istoriji.. Tadic,Dusan je svetska klasa,on je jedan od najboljih plejmekera sveta,od Piksija nismo imali takvu desetku.. Sve u svemu svidja mi se kako igramo,ide lopta lepo i tecno,Piksi zna znanje..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Одавно нисам видио да се неко оволико бори за Србију као Митровић. Чак је и крв пустио за Србију, буквално. Хвала ти пуно и од великог Делије. 👏👏👏

bradina

pre 2 godine

Bravo momci! Odradili ste super,uvek je tesko dobiti utakmicu gde su bodovi unapred uknjizeni. Ovi "esteticari" sto traze dlaku u jajetu i ocekuju neku predstavu sa tuce golova u mrezi Luksemburga zaboravljaju kako smo se mucili snjima u proslim kvalifikacijama. Zaboravite vreme i fudbal iz 20.veku.Sada svi igraju,a neke reprezentacije poput Luksemburga su se ojacale "stranim" igracima dodelivsi im drzavljanstvo!Eto vam primer Slovenija je uz muke dobila Maltu.Azerbejdzan izgubio dva boda u finisu od Irske u gostima.Rusi se branili citavi drugo poluvreme da oicuvaju vodjstvo od 2:0,Portugal u finisu i nadoknadi vremena uzeo 3 boda,itd...
Selektoru i reprezentativcima cestitke za vodecu poziciju na tabeli na polovini odigranih utakmica u grupisa 10 lepih bodova uz plus pet gol razliku.

Rothmans

pre 2 godine

Prvo poluvreme odlično, rutinski. U drugom nas uhvatila mala letargija, uspavali smo se i primili gol jer su Rajković, Pavlović i Nastasić zaplivali u prazno. Ostali defanzivni zadaci odrađeni vrlo korektno, Gudelj i Milenković briljirali, Lazović i Lukić neprimetni, podbacili. Tadić začuđujuće i bez razloga prenervozan. U napadu sasvim solidni, naročito veliku pohvalu zaslužuju Kostić, SMS i Mitrović. Od Ljubinka Drulovića nisam video bolje i preciznije centaršuteve u našoj reprezentaciji do večeras Kostićevih koji me prijatno iznenadio formom i moralom zbog njegovog sukoba sa klubom. Da smo bili malo ozbiljniji u završnici mogli smo dati još dva gola najmanje. Mitar šta reći, čovek bukvalno krvari za nacionalni dres. Možda nije kvalitet Mijatovića kako neki ispod kažu ali ima srce kao planina i osećaj za gol kao Inzagi i Pančev nekada. Dobro je što je Irska uzela bar bod Azerbejdžancima, ma koliko to čudno zvučalo bilo bi jako nezgodno gostovati u Dablinu u odlučujućoj utakmici kvalifikacija a Irci bez boda

Strašno

pre 2 godine

Bio sam na utakmici i pratio sam Piksijeve reakcije,gestikulaciju...svaka čast! Pogodio je sve osim Gudelja. Dečko odigra prvom do sebe ili u nazad golmanu i to je to...duga lopta--misaona imenica,dribling još veći problem. Jedino što je borben inače baš prosečan i limitiran igrač. Grujić ili Đuričić ( zavisno od taktike) obavezno pre njega.Lukić kao da je malo u grču igrao ali se vidi da je tehnički bolje "potkovan" od Gudelja.
Igrač utakmice je Kostić! Dečko je pokidao levu stranu totalno. Kod poslednjeg gola zove ga Piksi da se odlepi skroz na liniju i opet njegov centaršut i gol. Piksi ima "ono nešto" da namiriše pravu stvar. Utisak je da je trebalo izvesti Tadića ( zbog nervoze i žutog kartona) i pustiti Điričića.
(možda sam ja veći MISTER, 4. septembar 2021 23:01)

Gudelj je ubedljivo najbolji zadnji vezni kojeg smo imali poslednjih godina. Tačno igra ono što mu je uloga u timu, i igra to odlično (destrukcija igre protivnika, defanzivni zadaci, krpljenje propusta odbrane). A o tome da Đurišić ili Lukić treba da ga zamene u startnoj postavi, govori o tvom "poznavanju" pozicija u timu i fudbala generalno.

deda

pre 2 godine

u ocekivanom posedu logicno je da se mitar postavi u spic, ocekivano je vodjstvo u prvom, kasnije ga mena jovic verovatno, u jurnjavi sa ircima verovatmo ce uci u drugom umesto vlahovica ili jovica..sta se kao cudi neko..

Јовара ти си први центарфор!

pre 2 godine

Dokle vise Mitrovic?
(Cartmen, 4. septembar 2021 17:52)

Ма и ја се изнервирао. Пикси гробарчина упорно форсира овог Митра везару што никада не постиже хет-трик, него на свакој утакмици по 1-2. Једва тако скупио 40+ голова у репрезентацији. Он и Ноле појма немају, јер су старомодни и досадни. И ја бих уживао у лепршавој игри Јовића, као што волим да гледам Федерера. Јовић ГОАТ!

Dragan Borca

pre 2 godine

U Pixija nisam ni trena sumnjao. Covek u reprezentaciji nije nadigran kao igrac ni 3-4 puta. Pogotovo u nekim mladjim i srednjim godinama.

Cak i onda kada je " nadigran" vise je bila bolja egzekucija suprotne strane( poraz od Nemacke 4-1 i jos par utakmica) i Osimovo neznanje, neprogresivnost i forsiranje matorih nego do stvarnog nadigravanja.

Pixi zna sta je pravi fudbal i gleda na fudbal kroz svoju prizmu lucidnosti, katastrofa je sto smo beka Krstajica imali( nema veze ovo sa klubastvom)..

Mnogo lucidnije igramo pod Pixijem nego u prethodnim godinama kada je izgledalo kao da imamo drva u timu a ne igrace vredne zajedno 300-400 miliona.

Koliko nam samo igraci bolje stoje na terenu nego kod prethodnih selektora. I plus imamo i mnogo dobrih igraca na klupi. Usudio bih se reci da smo igracki top 15 reprezentacija sveta, mozda i top 10-12. Sa Pixijevom ofanzivnom vizijom, borbenoscu i motivacijom mozemo igrati protiv svakoga. Imamo ladno 20-25 dobrih igraca. Fali nam na nekim mestima jos kvaliteta ali poceli smo pokazivati sta je reprezentacija od 400 miliona kada ima dobrog generala😎

Mbraleeee

pre 2 godine

@ooops


Ala si nalupeto gluposti za medalju,pa on je covek davao 10+ golova i u premijer ligi,a u cempionsipu koja je najteza liga na svetu reseta redovno 20+ golova,on je najbolji napadac kojeg imamo i najkorisniji a vi puknite od zavisti.

Stefan bgd

pre 2 godine

Lukic definitivno moze napolje.. Mitar odlican naravno, ali bi i on mogao na klupu (radi odmora i uigravanja jovica/vlahovica) mozda i Tadic.. Ovo je odradjena utakmica, da i drugi dobiju sansu da se dokazu. Idemo na 4.0

Mr. Max

pre 2 godine

Do pre 6-7 god očima nisam mogao da vidim Mitrovića a sad mi jedan od najomiljenijih igrača reprezentacije. Da se nismo opuštali mogli smo da damo 10 golova ali Luxembourg je poznat bar meni po tome da uvek da gol pa čak i Francuzima.

Bjelokosti

pre 2 godine

Stari dobri Luksemburg. Danas su igrali kao nekada davno, popravljali protivniku gol razliku. A ovi nasi deluju bolje nego rethodnih godina, deluju mi nekako ukomponovano. Nadam se da nije u pitanju protivnik nego nametnuta igra od strane nasih.

soviak

pre 2 godine

Da li ste primetili igru "na prvu" koju su demonstrirali maestro Tadić, Kostić i SMS, tako nešto dugo nismo videli da naši rade... kod prvog gola predivna akcija, a konačno da vidim nekoliko sjajnih centaršuteva, to nam je bila rak rana... sada Kostić i Tadić par puta + Radonjić kod gola... sve u svemu deluje dobro, nažalost odbrana još uvek tanka

"Dijagnosticar" Nis

pre 2 godine

E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 4. septembar 2021 17:41)

Mitrovic bolje daje golove.

stefi

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

"Najgori" opet daje golove, sedam u četiri meča. Da nije njega već bi završili kvalifikacije. Irce je sa klupe preokrenuo za deset minuta igre.

I u kvalifikacijama za EP sam je vukao, deset golova na osam utakmica, samo Kejn, Ronaldo i Zahavi dali više.

Igranje u klubu nije isto što i igranje u reprezentaciji. A Mitrović nije maneken što se tiče nacionalnih dresa.

Vlahović možda jeste trenutno bolji igrač, ali je Mitrović stub reprezentacije.

jojufff

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

Eto sreća pa te se pita! Mirar zabija kada igramo dobro i kada ne igramo, a nemamo Leeandovskog na klupi.

decko je prvi strijelac kvalifikacija i rekorder po broju golova za reprezentaciju.
Ka sam Zvezdas ali momku treba skinuti kapu!

sasa73

pre 2 godine

Dosli smo u situaciju da se raspravljamo da li Mitrovic ili Vlahovic( pa i Jovic), a do pre par godina nije imao ko da sutne na gol.Ipak se polako pomeramo napred...

ko-ometator

pre 2 godine

Svaka cast Mitrovicu. Steta sto i treci gol nije pripisan njemu. Covek gine reprezentaciju. Nebitno za koga se navija od vecitih rivala u Srbiji ovog coveka treba svi da cenimo jer je primer svima kako se igra za nacionalni dres. Hvala Bogu Prosla su vremena kada nisu neki ni himnu hteli da pevaju. Samo napred momci, ozbiljan potencijal i kvalitet ovaj tim ima napadacki. Ima ko da postigne gol uvek.

my way

pre 2 godine

Свака част свим момцима и Пиксију на игри на победи. Сви су били ангажовани, види се енергија и у екипи и код сваког појединачно. Митрогол краљина као и увек, Радоњић би мени увек играо, а посебно морам да издвојим по мени играча утакмице уз Митра, а то је Костић. Какви милиметарски прецизни центаршутеви, продори, капа доле Филипе.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Davno smi mi bili mocna ekipa...realnost je da se mucimo sa Luksemburgom i da cemo biti srecni ako pobedimo. TUZNO!!!
(Pera, 04. septembar 2021 19:48)

Druže, Nemačka pobedila Lihtenštajn 2:0, i to su se namučili i jedva ih pobedili (gledao sam utakmicu). A Luksemburg je Brazil za Lihtenštajn! 4:1, ja sam prezadovoljan :)

Kozuki Oden

pre 2 godine

MISTER
Ti hoces da zadnji vezni izdribla svih 11 igraca i useta se u praznu mrezu? Videli smo svi kako "igramo" bez Gudelja, neka hvala...

JPR24

pre 2 godine

Milinkovic-Savic je trebao da igra umesto lukica, ispred njega je obavezno trebalo da bude mesta za Djuricica, koji je uz Tadica najveci kreativac i koji uvek unese zivost u igru, povezuje linije i koristi prostor... E sad da li Mitrovic ili Vlahovic? Ja bih pre ubacio vlahovica koji je bolji u igri 1 na 1 i dosta je mobilniji i bolje se krece i sa loptom i bez nje...
(choda gaucho, 04. septembar 2021 17:41)

A kako da Milinković-Savic igra umesto Lukića kad su obojica na terenu ! ?

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Nažalost,pogrešio je,stavio je ubedljivo najgoreg od njih trojice.Rešavaćemo utakmicu u poslednjih pola sata,najverovatnije,kada budu ušla ova dvojica i Đuričić,verovatno i Maksimović.
(..., 04. septembar 2021 17:10)

Vidi čuda, najgori dade gol i to u prvom poluvremenu.

PlayBoy

pre 2 godine

pa na odbojci srbija je u nogometu 3 4 rang oni gledaju svoj nacionalni sport sta gleda 1% ljudi na svitu
(marko dalmato88, 4. septembar 2021 18:06)

Druze odbojka je cetvrti najpopularniji sport na svetu,prati ga skoro 700 miliona ljudi u svetu.

Руска Душа

pre 2 godine

Ајмо сада Пикси да појачамо. Уведи Ђуричића и Влаховића, после и Јовића, да наместимо гол разлику.

Capricorn

pre 2 godine

Од како игра за репрезентацију, Митровић даје 100% себе, буквално је посвећен... Треба рећи да када долази на утакмице, поведе породицу, озбиљно схвата сваку утакмицу... Сетимо се сплавара Љајића, Коларова и још неких... Ово слути на добро

Neplivač

pre 2 godine

Ovo je 3-4-2-1
(miloš, 04. septembar 2021 17:46)

...koja se pretvara u 4-4-2 prilikom pozicionog napada gde se Gudelj vraća na centralnog beka u paru sa Nastasićem, a Milenković i Pavlović igraju spolja. U tom pozicionom napadu Sergej i Lukić su centralni veznjaci, a Kostić i Lazović krila. Mitrović je centralni napadač, a Tadić kreativac sa potpunom slobodom u napadu

Bero Rakun

pre 2 godine

@A sta je uradio protiv skotske
(Milos, 4. septembar 2021 20:14)

Postavio je Piksija za selektora. Ne vidim licno nista lose u tome, a vi?

Marko PFC

pre 2 godine

Prvo: Igra sa jednim klasicnim centarforom ne znaci da ne igramo napadacki.
Drugo: Za Lukica verovatno pola od vas i nezna gde decko igra a kamoli da ste ga gledali kako igra.

Bruder

pre 2 godine

Mali pad u igri i gol. Momci su se zalagali i igrali odlicno. Pavlovic jeste pogresio ali je decko vrhunski igrac, vrhunski. Sve u svemu bravo Piksi bravo momci i bravo Mitre legendo.

Dejanmi

pre 2 godine

@@@@ili kao kod šuteva Milinkovića Savića, šutira desnom nogom sa leve strane u suprotan ugao unutrašnjim delom stopala, umesto vanjskim i lopta ode pored gola..

De se malo saberi ili izadji ispred gola pa izvedi taj nemoguc udarac haha

Петар

pre 2 godine

Може да прича ко шта хоће,Гудељ је класа и невероватан посао ради на средини и савршено се уклапа у овај Пиксијев тим.. Срећно момци, да обезбедимо то 2 место па у Лисабон за директан пролаз!

Jack Sparrow

pre 2 godine

Kolko je Nastasic napredovao od kad je poslednji put igrao u A timu. Iako je igrao u ocajnom Salkeu,dugo ga nisam gledao i u odnosu na poslednje utakmice za A tim vidi se da je stekao mnogo iskustva. Vecinu lopti je isekao u odbrani bas on i jako mirno deluje kada komanduje odbranom.

kris

pre 2 godine

Pomalo ležerno igramo u drugom poluvremenu, posebno u napadu. To nije dobro jer su ovi zreli za još dva, tri gola, a važno je zbog gol razlike.

Kg

pre 2 godine

Odlicna pobeda, 3 gola razlike, prvo mesto u grupi. Ako se ne varam, na kraju ako sve ekipe imaju isti broj bodova odlucuje gol razlika a ne medjusobni skor ( treba proveriti informaciju ali mislim da je tako). Takodje Rodriguez iskljucen, ne igra naredni mec ( protiv nas). Dobra situacija. Drugo mesto 99% osigurano a za prvo bice 50-50.

Pipara

pre 2 godine

Kako mu je dao sergej, ćale klasičan i naravno mitar legenda ga daje! Kolko mi je toplo oko srca kad vidim drulu na klupi sa sve piksijem.

Dachazvezda

pre 2 godine

Opaaa, sto su nam i dresovi APdejt!!
Bas za ovu utakmicu, oba grba na dresu, kao Najk ona fora...fino.
Evo taman ga i Mitar metnuo, idemooooo!!!!

Rothmans

pre 2 godine

Зна ли неко како је Миленковић у екипи када је добио црвени против Португала прошли пут? Немој због неког пропуста да губимо бодове...
(т, 04. septembar 2021 18:12)

Pauzirao je već utakmicu protiv Azerbejdžana, ne brini.

Mbraleeee

pre 2 godine

@Drugi gol? Ma on igra u drugoj ligi? Sta ce bre on u reprezentaciji? Hahaha..


Kakve veze ima sto on igra u drugoj ligi kad je i takav za tri lige ispred naseg reprezentativnog fudbala,eto mi smo neka liga visoka pa nam ne valjaju igraci koji igraju u drugoj ligi,ta druga liga je u top 10 liga na svetu i skoro sigurno najteza liga za igranje.

hoodie

pre 2 godine

Jos jace u drugo poluvreme uci, sad kad se otvorila utakmica lepo, postici jos koji gol, moze mnogo znaciti. Ako budemo imali bolju gol razliku od Portugala, a isti broj bodova pred poslednji mec, i remi ce nas voditi u Katar

Edward Sanchez

pre 2 godine

Jeste bio pad u igri, bezveze su se opustili ali realno za 3 dana igraju podjednako bitnu utakmicu, na strani, protiv jaceg protivnika, nemoj odmah da mracimo. Bitno je da su se odmah vratili nakon pada u igri, dobro je ovo!!!