Fudbal 79

Sreda, 21.04.2021.

16:30

Borjan i prečka odveli Zvezdu u finale posle drame

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije.

Borjan i preèka odveli Zvezdu u finale posle drame IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Delije Čikago

pre 3 godine

Realno teški ofsajd, ako Zvezda misli da nam se ovo neće vratiti grdno se vara...a mali Terza nek bude zamenik velikog, a Maša nek vozi auto od 200k, jednostavno ovo nije prirodno stanje naše Zvezde...ekipe koja je imala 9 zicera protiv velike Barse, i samo je čudo spasilo te jesenje divne noći...

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

dzoni,grese sudije svuda na svetu, slazem se,samo mi nije jasno kako uvek u ling long ligi grese u zvezdinu korist?!

Nebojsa

pre 3 godine

Prvi gol C.Zvezde koji neregularan vise skodio nego sto doneo dobro.
Oni bi sigurno odigrali kvalitetnije i bolje, da gol nije priznat.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Приказао се Радник у доста добром свјетлу ове двије утакмице. Ми нисмо били на нивоу ал је и то било довољно за пролаз даље што је најбитније. Дјелује ми да наши отаљавају и једва чекају крај сезоне.

krajišnik

pre 3 godine

Zvezda bi dala i više golova da je htjela,ne bi se izvodili najbolji igrači,već bi bilo 3,4 gola razlike.
Tolika je razlika u kvalitetu,vidjelo se u prvom poluvremenu.

Tragikomedija

pre 3 godine

Onaj Novak Nedić zapenio objašnjavajući kada pomoćni signalizira ofsaj. Sto puta svake srede objašnjava da je pravilo pusti pa presudi. Ako igrač nije dirao loptu nema ofsajda. A vi grobari na osnovu snimka iz nepovoljne pozicije sudite da je Sanogo dirao loptu
(Zvezda, 21. april 2021 20:41)

Druže, to pusti pa presudi se odnosi na utakmice u kojima je implementiran VAR, gde se preporučuje pomoćniku da kod tesnih odluka ne diže zastavicu već da sačeka da se akcija završi pa ako padne gol da VAR može da ga poništi ako je bio ofsajd, ako nije sve je okej. To nema apsolutne nikakve veze sa ovom situacijom. Ja sam sa 10 godina znao da ne smeš da smetaš golmanu ako se nalaziš u ofsajdu, jedno od najosnovnijih pravila fudbala je da ne smeš nikako da utičeš na igru ako si u nedozvoljenoj poziciji. Možeš da utičeš na igru i ako ne diraš loptu.

NoName

pre 3 godine

Kakve veze ima da li je dirao ili nije, isao je na loptu, samim ti. uticao na igru. Tako da je cist ofsajd.
(berke, 21. april 2021 20:03)

Ne mlati. Nije dirao loptu, nema ofsajda. Nije zaklanjao nikome vidik, nije smetao nikome - nema ofsajda. Na igru utičeš ili kada igraš loptom, ili kada nekome smetaš u obavljanju posla. Sanogo nije radio ni jedno ni drugo.

Zvezda

pre 3 godine

Ovaj sudija je...

pa ovo je tolik ofsajd, covjek ide na loptu pred nosom golmana..ne mogu da vjerujem dokle se Zvezda srozala..

Ali za mene je momenat utakmice ovaj Zvrzdin vrsni odbrambeni igrac koji gubi loptu pa onda prima gol.
kako se zove taj talentovani igrac?
pred njim je velika buducnost
hahahahahaaahhhahaaaahhhahhaaa
(tugo i nesreco.., 21. april 2021 20:23)

Onaj Novak Nedić zapenio objašnjavajući kada pomoćni signalizira ofsaj. Sto puta svake srede objašnjava da je pravilo pusti pa presudi. Ako igrač nije dirao loptu nema ofsajda. A vi grobari na osnovu snimka iz nepovoljne pozicije sudite da je Sanogo dirao loptu

Tragikomedija

pre 3 godine

Ko misli da je Milunovićev gol regularan ili se ne razume u fudbal ili je toliko subjektivan da verovatno misli da je onaj penal protiv Inđije van kaznenog takođe regularan. Sanogo dva metra u ofsajdu i pokušava da zakači glavom loptu i sve i da je nije dodirnuo, promašio je za milimetar. Igrač u ofsajd poziciji ne sme nikako da utiče na igru, a ovaj je preočigledno tako što je zasmetao golmanu. Budimo realni za trenutak.

tugo i nesreco..

pre 3 godine

Ovaj sudija je...

pa ovo je tolik ofsajd, covjek ide na loptu pred nosom golmana..ne mogu da vjerujem dokle se Zvezda srozala..

Ali za mene je momenat utakmice ovaj Zvrzdin vrsni odbrambeni igrac koji gubi loptu pa onda prima gol.
kako se zove taj talentovani igrac?
pred njim je velika buducnost
hahahahahaaahhhahaaaahhhahhaaa

Tragikomedija

pre 3 godine

Makarić je bolji od svih špiceva Partizana zajedno!
(Mihajlović, 21. april 2021 18:45)

Od kojih to svih špiceva? Mi imamo jednog krštenog špica Bajebeka, i on je povređen stalno, odigrao 3 utakmice. Holender je prisiljen da igra špica, čovekova prirodna pozicija je krilo, i tu je još mali Štulić. Jeste bolji od konstantno povređenog Bajebeka, eto u pravu si.

Robert Lewandowski

pre 3 godine

Odmah da se ogradim nisam nikakav hejter CZ, ali prvi gol Zvezde je čist ofsajd. Naime, sve je jasno, igrač se aktivirao iz ofsajda i uleteo golmanu u putanju. U suštini, hajde sa stavimo po strani to što nije sviran ofsajd, nego mi nije jasno kretanje Sanoga? Skroz neinteligentan potez, znači tvoj saigrac pokušava da postigne gol a ti uleces bez razloga i utičes da tvoja ekipa ne postigne pogodak. Ako neko i malo sumnja da li je ofsajd, neka pogleda kompilaciju sličnih situacija iz inostranog fudbala, i neka se uveri da se u ovakvim situacijama svira ofsajd. Jednom je CR7 na sličan način upropastio predivan gol Naniju, dirao loptu na gol liniji (bez potrebe) - uticao na igru i nije bio gol. Ne pratim puno našu ligu, samo neke derbije, ali sam zaista više puta primetio na tim utakmicama užasne poteze gore pomenutog fudbalera. Sumi umalo nije izbio oko, Docicu je napukla tibija, u LE ako me sećanje dobro služi isto je nekog nekontrolisano udario. Zaista ne mogu da razumem kako ne dobije neku suspenziju i kako Zvezda ne nadje nekog kvalitetnijeg i inteligentnijeg igrača na toj poziciji. Sportski pozdrav! 👋

Jesam robot

pre 3 godine

Neka bude derbi u finalu,
neka bude muski i viteski,
neka bude casno i posteno,
neka bude publike,
neka se ori pesma sa tribina.
Bolji neka digne pehar, porazeni neka mu cestita.
Neka se posle svetkovine razidjemo u miru, na pice ili kafu sa kolegama sa suprotne strane.
Neka bude kao nekad.

Nežno sa vama

pre 3 godine

Da je prvenstvo regularno Radnik bi trebalo da je drugi na tabeli, odmah iza Zvezde. Pa onda Vojvodina, Čukarički i onda ovi manji klubovi..

Max

pre 3 godine

Utisak tekme - odugovlačenja Borjana na kraju. Ovo smo trebali da izgubimo, ne bi li se konačno pogledali u oči.
Pavkov=Borisa Simanic- odigra 1/50 i to je to. Totalno nezainteresovan. Napolje
Gobelja kapiten- ne može da trči, pored njega se prolazi ko pored bandere. Napolje.
I neka nas odvale, ko god bio, u finalu. Neke stvari moraju da se raščiste. Da stvari, jer pojedinci nisu ni za male golice.

realnost

pre 3 godine

Na ovom golu ispod severne tribine postao obicaj da se ne priznaju golovi. Lopta se od precke odbila minimum 5 cm preko linije u gol, ali nista, svi se prave ludi, ovaj Zvezdin komentator na Areni, Zvezdin sudija, niko kao nije video. SRAMOTA

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

menjaj pravila o broju izmena, da je dozvoljeno 6 - dejan genijA stanković ne bi dozvolio da mu se provuče kanga, poslednji na terenu od igrača koji znaju da igraju loptu!

Spale

pre 3 godine

Ušli Nikolić, Gobeljic, Srnic, Pavkov i izgubili od Radnika i dve prečke ljudi pogodili, dakle jasno koji su kvalitet.. Ne znam samo da li Stankovic mora da ih uvede?

duledudule

pre 3 godine

Ovaj Deki je pravio izmene u drugom kao da je hteo da primimo drugi gol. Inacr sjajan Radnik, zasluzrno su tu pri vrhu.Slavoljub je bio ocajan stoper(barem po mom misljenju) ali je zato kao trener top. I sa Zvezdinim omladincima i sad sa Radnikom.

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Gol Radničkog iz čistog ofsajda! Najmanje 1m iza odbrane Zvezde u trenutku kad lopta prelazi zamišljenu gol liniju. Ali to naravno ne sme ni da se pomene. Svaku odluku na štetu CZ prećutati a svaku delikatnu situaciju prikazati kao sumnjivu odluku u korist CZ. Ovo je već 5-6-ti priznati gol iz ofsajda ove sezone. Sve se čini ne bi li si partizanska mezimica nekako dovela do jednog trofeja da se spasi sezona.

fenomen

pre 3 godine

Kod prvog gola sve je čisto ko kap. Dobro, ako baš idemo u detalje Milunovic je u skoku napravio faul ali nije morala da ulazi lekarska ekipa pa se to onda ne svira. A što se tiče ofsajda samo su Katai i Sanogo bili u ofsajdu a Falcineli i Borjan nisu. A i Sanogo mozda nije dirao loptu, mozda malo sa glavom ali da je bio ošišan na nulu onda ne bi je dotakao. Tako, bar po meni i Zdravku Jokicu gol je čist.

Ja ti on mi vi oni

pre 3 godine

Neverovatno je nekad koliko se potcenjuju rezultati "manjih" klubova od strane navijača vecitih. Da li mislite da bi ijedan od ova dva kluba ne bi bio na nivou evo recimo Radnika ili bilo kog kluba u našoj zemlji kad bi im se oduzela ogromna drzavna sponzorstva? Da ne pricamo o svim drugim pogodnostima koje dobijaju.

Bok

pre 3 godine

Čuvenoj "granitnoj" odbrani Zvezde samo Real iz Humske nije dao gol. Sedam utakmica...Ha, ha... Svi dali gol osim glodara.Na čemu su samo gradili euforiju!

zvezdan

pre 3 godine

zivojin-potpuno se slazem sa vama samo pljuju nasu ligu a hvale ove.... fora je u tome kad vidis njihove pune stadione kao al je fudbal bla bla a nista posebno draze mi je da gledam moju zvezdu derbi sa partizanom srbi smo to je nas derbi sta mu fali.

irvas

pre 3 godine

Mnogo je bitno da li je bio ofsajd ili ne,kad svakako iza mezimice stoji ceo drzavni vrh.Ali realno ni mi ne vredimo mnogo...Umesto da Sale Stanojevic forsira ove klince,on vraca Jojica i Markovica koji da su nesto znali igrali bi u Liverpulu i Dortmundu,ne bi se u najboljim fudbalskim godinama vratili da igraju Srpsku ligu.

marko21

pre 3 godine

Kako navijaci zvezdice razmisljaju o ofsajdu:
- Katai je bio u ofsajdu tako da Sanogo nije jer se racuna samo jedan igrac koji je najbilizi golmanu.

Smesni ste, kao i sudije koje, naravno, uvek sviraju u vasu korist, za svaki slucaj da se Radnik ne rastrci, slucajno.

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Gol Radničkog iz čistog ofsajda! Najmanje 1m iza odbrane Zvezde u trenutku kad lopta prelazi zamišljenu gol liniju. Ali to naravno ne sme ni da se pomene. Svaku odluku na štetu CZ prećutati a svaku delikatnu situaciju prikazati kao sumnjivu odluku u korist CZ. Ovo je već 5-6-ti priznati gol iz ofsajda ove sezone. Sve se čini ne bi li si partizanska mezimica nekako dovela do jednog trofeja da se spasi sezona.

Zoran

pre 3 godine

Pas napred,dva pasa nazad.Bez dubinskih lopti sem Kange koji to zna i vidi.Čak i kada se otvori prazan prostor nema ko to da oseti i vidi.Dosta ja tebi-ti meni,pa u krug.Radnik je solidna ekipa,zasluženo visoko pozicioniran.Mora ovo mnogo bolje.Napred Zvezda

durdubak.

pre 3 godine

Na zalost ,doslo je do toga da osvajanje Kupa ima revijalni karakter,zato sto osvajac istog nema direktno ucesce u UEFA takmicenjina.

garda

pre 3 godine

Ako je Sanogo dirao loptu pre nego sto je presla gol liniju onda je ofsajd. Ne znam ni da li je dirao, a pogotovo da li je dirao pre nego je presla crtu.

Zdravko

pre 3 godine

Ovaj Milun je zvezdino blago.Igrac najacih liga evo uveren sam da je mnogo bolji od naprimer Piquea.Steta sto nije malo mladji ali moze on da igra do 37 godine.

Mik

pre 3 godine

Nebitno je dal je Sanogo dirao loptu, obratite paznju da je u trenutku upuvivanja udarca Katai blizi golmanu od Sanoga, znaci ofsajda nema ni u kom slucaju

Nex

pre 3 godine

Ljudi samo pogledajte dva različita pojma... Ben za koga bi rekao da ima ubedljivo najbolji centar šut i Rodić koji svaki put zapne sa centar šutom i prebaci sve u kaznenom prostoru. Da li je movuće dane može da uvežba to

Fenomen

pre 3 godine

Navijam za Zvezdu, ali moram reći da je gol Milunovića apsolutno neregularan. Čak da Samog nije pipnuo loptu svojim položajem uticao je na igru jer je ometao intervenciju golmana, a to je bilo dovoljno da se gol poništi. Samo se nadam da taj gol neće odlučiti i da će ih biti još.

Zvezdas

pre 3 godine

Onaj tim koji je igrao proslu utakmicu ce odigrati bolju utakmicu nego ova ekipa, Falco je bolji igrac od Kange. Nikolic je takodje odigrao odlicno...

vlada

pre 3 godine

Katai je bio ispred Sanoga. Obojica su bila ispred igraca odbrane, ali mislim da se gleda iskljucivo igrad najblizi golmanu, a ondaje Katai bio u ofsajdu, a Sanogo ne...

dzoni

pre 3 godine

ko misli da zvezdi treba pomoc sudija, taj nema pojma o fudbalu, sudije grese ali grese svuda u evropi, a grese i na stetu zvezde samo se to ne provlaci u medijima jer zvezda dobije utakmicu svejedno

Zvezdaš nikad delija

pre 3 godine

Delegat u 14 minutu tražio da se ukloni transparentan. Pa gužva je pun stadion, mala slova pa nije video ranije. Ili kaži odmah ili ćuti ovo je smešno.

Zivojin Smiljanic

pre 3 godine

Narode,dosta vise superliga,liga sampiona,premier liga,Crvena Zvezda igra polufinale kupa protiv Radnika koji je pokazao da ume biti neugodan.Ko je gledao subotnji duel mogao je videti sjajnu fudbalsku predstavu za razliku od Celzija i Brajtona juce koji su prikazali totalni antifudbal.Mnogi se nece sloziti sa tom konstatacijom ,pogotovo oni koji nisu pogledali ni jedan od dva pomenuta meca,i koji inace pogledaju maksimalno tri utakmici godisnje,ali bitno je da po komentarima pljuju.Nadam se sto skorijem pustanju publike na nase stadione,oni koji dolaze stadion Crvene Zvezde znaju o cemu pricam.
Sportski pozdrav.

Fenomen

pre 3 godine

Navijam za Zvezdu, ali moram reći da je gol Milunovića apsolutno neregularan. Čak da Samog nije pipnuo loptu svojim položajem uticao je na igru jer je ometao intervenciju golmana, a to je bilo dovoljno da se gol poništi. Samo se nadam da taj gol neće odlučiti i da će ih biti još.

Nežno sa vama

pre 3 godine

Da je prvenstvo regularno Radnik bi trebalo da je drugi na tabeli, odmah iza Zvezde. Pa onda Vojvodina, Čukarički i onda ovi manji klubovi..

marko21

pre 3 godine

Kako navijaci zvezdice razmisljaju o ofsajdu:
- Katai je bio u ofsajdu tako da Sanogo nije jer se racuna samo jedan igrac koji je najbilizi golmanu.

Smesni ste, kao i sudije koje, naravno, uvek sviraju u vasu korist, za svaki slucaj da se Radnik ne rastrci, slucajno.

Zivojin Smiljanic

pre 3 godine

Narode,dosta vise superliga,liga sampiona,premier liga,Crvena Zvezda igra polufinale kupa protiv Radnika koji je pokazao da ume biti neugodan.Ko je gledao subotnji duel mogao je videti sjajnu fudbalsku predstavu za razliku od Celzija i Brajtona juce koji su prikazali totalni antifudbal.Mnogi se nece sloziti sa tom konstatacijom ,pogotovo oni koji nisu pogledali ni jedan od dva pomenuta meca,i koji inace pogledaju maksimalno tri utakmici godisnje,ali bitno je da po komentarima pljuju.Nadam se sto skorijem pustanju publike na nase stadione,oni koji dolaze stadion Crvene Zvezde znaju o cemu pricam.
Sportski pozdrav.

Zoran

pre 3 godine

Pas napred,dva pasa nazad.Bez dubinskih lopti sem Kange koji to zna i vidi.Čak i kada se otvori prazan prostor nema ko to da oseti i vidi.Dosta ja tebi-ti meni,pa u krug.Radnik je solidna ekipa,zasluženo visoko pozicioniran.Mora ovo mnogo bolje.Napred Zvezda

fenomen

pre 3 godine

Kod prvog gola sve je čisto ko kap. Dobro, ako baš idemo u detalje Milunovic je u skoku napravio faul ali nije morala da ulazi lekarska ekipa pa se to onda ne svira. A što se tiče ofsajda samo su Katai i Sanogo bili u ofsajdu a Falcineli i Borjan nisu. A i Sanogo mozda nije dirao loptu, mozda malo sa glavom ali da je bio ošišan na nulu onda ne bi je dotakao. Tako, bar po meni i Zdravku Jokicu gol je čist.

Robert Lewandowski

pre 3 godine

Odmah da se ogradim nisam nikakav hejter CZ, ali prvi gol Zvezde je čist ofsajd. Naime, sve je jasno, igrač se aktivirao iz ofsajda i uleteo golmanu u putanju. U suštini, hajde sa stavimo po strani to što nije sviran ofsajd, nego mi nije jasno kretanje Sanoga? Skroz neinteligentan potez, znači tvoj saigrac pokušava da postigne gol a ti uleces bez razloga i utičes da tvoja ekipa ne postigne pogodak. Ako neko i malo sumnja da li je ofsajd, neka pogleda kompilaciju sličnih situacija iz inostranog fudbala, i neka se uveri da se u ovakvim situacijama svira ofsajd. Jednom je CR7 na sličan način upropastio predivan gol Naniju, dirao loptu na gol liniji (bez potrebe) - uticao na igru i nije bio gol. Ne pratim puno našu ligu, samo neke derbije, ali sam zaista više puta primetio na tim utakmicama užasne poteze gore pomenutog fudbalera. Sumi umalo nije izbio oko, Docicu je napukla tibija, u LE ako me sećanje dobro služi isto je nekog nekontrolisano udario. Zaista ne mogu da razumem kako ne dobije neku suspenziju i kako Zvezda ne nadje nekog kvalitetnijeg i inteligentnijeg igrača na toj poziciji. Sportski pozdrav! 👋

dzoni

pre 3 godine

ko misli da zvezdi treba pomoc sudija, taj nema pojma o fudbalu, sudije grese ali grese svuda u evropi, a grese i na stetu zvezde samo se to ne provlaci u medijima jer zvezda dobije utakmicu svejedno

Tragikomedija

pre 3 godine

Ko misli da je Milunovićev gol regularan ili se ne razume u fudbal ili je toliko subjektivan da verovatno misli da je onaj penal protiv Inđije van kaznenog takođe regularan. Sanogo dva metra u ofsajdu i pokušava da zakači glavom loptu i sve i da je nije dodirnuo, promašio je za milimetar. Igrač u ofsajd poziciji ne sme nikako da utiče na igru, a ovaj je preočigledno tako što je zasmetao golmanu. Budimo realni za trenutak.

durdubak.

pre 3 godine

Na zalost ,doslo je do toga da osvajanje Kupa ima revijalni karakter,zato sto osvajac istog nema direktno ucesce u UEFA takmicenjina.

Bok

pre 3 godine

Čuvenoj "granitnoj" odbrani Zvezde samo Real iz Humske nije dao gol. Sedam utakmica...Ha, ha... Svi dali gol osim glodara.Na čemu su samo gradili euforiju!

duledudule

pre 3 godine

Ovaj Deki je pravio izmene u drugom kao da je hteo da primimo drugi gol. Inacr sjajan Radnik, zasluzrno su tu pri vrhu.Slavoljub je bio ocajan stoper(barem po mom misljenju) ali je zato kao trener top. I sa Zvezdinim omladincima i sad sa Radnikom.

Nex

pre 3 godine

Ljudi samo pogledajte dva različita pojma... Ben za koga bi rekao da ima ubedljivo najbolji centar šut i Rodić koji svaki put zapne sa centar šutom i prebaci sve u kaznenom prostoru. Da li je movuće dane može da uvežba to

Spale

pre 3 godine

Ušli Nikolić, Gobeljic, Srnic, Pavkov i izgubili od Radnika i dve prečke ljudi pogodili, dakle jasno koji su kvalitet.. Ne znam samo da li Stankovic mora da ih uvede?

Max

pre 3 godine

Utisak tekme - odugovlačenja Borjana na kraju. Ovo smo trebali da izgubimo, ne bi li se konačno pogledali u oči.
Pavkov=Borisa Simanic- odigra 1/50 i to je to. Totalno nezainteresovan. Napolje
Gobelja kapiten- ne može da trči, pored njega se prolazi ko pored bandere. Napolje.
I neka nas odvale, ko god bio, u finalu. Neke stvari moraju da se raščiste. Da stvari, jer pojedinci nisu ni za male golice.

realnost

pre 3 godine

Na ovom golu ispod severne tribine postao obicaj da se ne priznaju golovi. Lopta se od precke odbila minimum 5 cm preko linije u gol, ali nista, svi se prave ludi, ovaj Zvezdin komentator na Areni, Zvezdin sudija, niko kao nije video. SRAMOTA

Zvezdaš nikad delija

pre 3 godine

Delegat u 14 minutu tražio da se ukloni transparentan. Pa gužva je pun stadion, mala slova pa nije video ranije. Ili kaži odmah ili ćuti ovo je smešno.

Ja ti on mi vi oni

pre 3 godine

Neverovatno je nekad koliko se potcenjuju rezultati "manjih" klubova od strane navijača vecitih. Da li mislite da bi ijedan od ova dva kluba ne bi bio na nivou evo recimo Radnika ili bilo kog kluba u našoj zemlji kad bi im se oduzela ogromna drzavna sponzorstva? Da ne pricamo o svim drugim pogodnostima koje dobijaju.

Jesam robot

pre 3 godine

Neka bude derbi u finalu,
neka bude muski i viteski,
neka bude casno i posteno,
neka bude publike,
neka se ori pesma sa tribina.
Bolji neka digne pehar, porazeni neka mu cestita.
Neka se posle svetkovine razidjemo u miru, na pice ili kafu sa kolegama sa suprotne strane.
Neka bude kao nekad.

Tragikomedija

pre 3 godine

Makarić je bolji od svih špiceva Partizana zajedno!
(Mihajlović, 21. april 2021 18:45)

Od kojih to svih špiceva? Mi imamo jednog krštenog špica Bajebeka, i on je povređen stalno, odigrao 3 utakmice. Holender je prisiljen da igra špica, čovekova prirodna pozicija je krilo, i tu je još mali Štulić. Jeste bolji od konstantno povređenog Bajebeka, eto u pravu si.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

dzoni,grese sudije svuda na svetu, slazem se,samo mi nije jasno kako uvek u ling long ligi grese u zvezdinu korist?!

garda

pre 3 godine

Ako je Sanogo dirao loptu pre nego sto je presla gol liniju onda je ofsajd. Ne znam ni da li je dirao, a pogotovo da li je dirao pre nego je presla crtu.

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Gol Radničkog iz čistog ofsajda! Najmanje 1m iza odbrane Zvezde u trenutku kad lopta prelazi zamišljenu gol liniju. Ali to naravno ne sme ni da se pomene. Svaku odluku na štetu CZ prećutati a svaku delikatnu situaciju prikazati kao sumnjivu odluku u korist CZ. Ovo je već 5-6-ti priznati gol iz ofsajda ove sezone. Sve se čini ne bi li si partizanska mezimica nekako dovela do jednog trofeja da se spasi sezona.

Mik

pre 3 godine

Nebitno je dal je Sanogo dirao loptu, obratite paznju da je u trenutku upuvivanja udarca Katai blizi golmanu od Sanoga, znaci ofsajda nema ni u kom slucaju

tugo i nesreco..

pre 3 godine

Ovaj sudija je...

pa ovo je tolik ofsajd, covjek ide na loptu pred nosom golmana..ne mogu da vjerujem dokle se Zvezda srozala..

Ali za mene je momenat utakmice ovaj Zvrzdin vrsni odbrambeni igrac koji gubi loptu pa onda prima gol.
kako se zove taj talentovani igrac?
pred njim je velika buducnost
hahahahahaaahhhahaaaahhhahhaaa

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

menjaj pravila o broju izmena, da je dozvoljeno 6 - dejan genijA stanković ne bi dozvolio da mu se provuče kanga, poslednji na terenu od igrača koji znaju da igraju loptu!

Tragikomedija

pre 3 godine

Onaj Novak Nedić zapenio objašnjavajući kada pomoćni signalizira ofsaj. Sto puta svake srede objašnjava da je pravilo pusti pa presudi. Ako igrač nije dirao loptu nema ofsajda. A vi grobari na osnovu snimka iz nepovoljne pozicije sudite da je Sanogo dirao loptu
(Zvezda, 21. april 2021 20:41)

Druže, to pusti pa presudi se odnosi na utakmice u kojima je implementiran VAR, gde se preporučuje pomoćniku da kod tesnih odluka ne diže zastavicu već da sačeka da se akcija završi pa ako padne gol da VAR može da ga poništi ako je bio ofsajd, ako nije sve je okej. To nema apsolutne nikakve veze sa ovom situacijom. Ja sam sa 10 godina znao da ne smeš da smetaš golmanu ako se nalaziš u ofsajdu, jedno od najosnovnijih pravila fudbala je da ne smeš nikako da utičeš na igru ako si u nedozvoljenoj poziciji. Možeš da utičeš na igru i ako ne diraš loptu.

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Gol Radničkog iz čistog ofsajda! Najmanje 1m iza odbrane Zvezde u trenutku kad lopta prelazi zamišljenu gol liniju. Ali to naravno ne sme ni da se pomene. Svaku odluku na štetu CZ prećutati a svaku delikatnu situaciju prikazati kao sumnjivu odluku u korist CZ. Ovo je već 5-6-ti priznati gol iz ofsajda ove sezone. Sve se čini ne bi li si partizanska mezimica nekako dovela do jednog trofeja da se spasi sezona.

NoName

pre 3 godine

Kakve veze ima da li je dirao ili nije, isao je na loptu, samim ti. uticao na igru. Tako da je cist ofsajd.
(berke, 21. april 2021 20:03)

Ne mlati. Nije dirao loptu, nema ofsajda. Nije zaklanjao nikome vidik, nije smetao nikome - nema ofsajda. Na igru utičeš ili kada igraš loptom, ili kada nekome smetaš u obavljanju posla. Sanogo nije radio ni jedno ni drugo.

Zdravko

pre 3 godine

Ovaj Milun je zvezdino blago.Igrac najacih liga evo uveren sam da je mnogo bolji od naprimer Piquea.Steta sto nije malo mladji ali moze on da igra do 37 godine.

zvezdan

pre 3 godine

zivojin-potpuno se slazem sa vama samo pljuju nasu ligu a hvale ove.... fora je u tome kad vidis njihove pune stadione kao al je fudbal bla bla a nista posebno draze mi je da gledam moju zvezdu derbi sa partizanom srbi smo to je nas derbi sta mu fali.

irvas

pre 3 godine

Mnogo je bitno da li je bio ofsajd ili ne,kad svakako iza mezimice stoji ceo drzavni vrh.Ali realno ni mi ne vredimo mnogo...Umesto da Sale Stanojevic forsira ove klince,on vraca Jojica i Markovica koji da su nesto znali igrali bi u Liverpulu i Dortmundu,ne bi se u najboljim fudbalskim godinama vratili da igraju Srpsku ligu.

Zvezda

pre 3 godine

Ovaj sudija je...

pa ovo je tolik ofsajd, covjek ide na loptu pred nosom golmana..ne mogu da vjerujem dokle se Zvezda srozala..

Ali za mene je momenat utakmice ovaj Zvrzdin vrsni odbrambeni igrac koji gubi loptu pa onda prima gol.
kako se zove taj talentovani igrac?
pred njim je velika buducnost
hahahahahaaahhhahaaaahhhahhaaa
(tugo i nesreco.., 21. april 2021 20:23)

Onaj Novak Nedić zapenio objašnjavajući kada pomoćni signalizira ofsaj. Sto puta svake srede objašnjava da je pravilo pusti pa presudi. Ako igrač nije dirao loptu nema ofsajda. A vi grobari na osnovu snimka iz nepovoljne pozicije sudite da je Sanogo dirao loptu

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Приказао се Радник у доста добром свјетлу ове двије утакмице. Ми нисмо били на нивоу ал је и то било довољно за пролаз даље што је најбитније. Дјелује ми да наши отаљавају и једва чекају крај сезоне.

Nebojsa

pre 3 godine

Prvi gol C.Zvezde koji neregularan vise skodio nego sto doneo dobro.
Oni bi sigurno odigrali kvalitetnije i bolje, da gol nije priznat.

krajišnik

pre 3 godine

Zvezda bi dala i više golova da je htjela,ne bi se izvodili najbolji igrači,već bi bilo 3,4 gola razlike.
Tolika je razlika u kvalitetu,vidjelo se u prvom poluvremenu.

Zvezdas

pre 3 godine

Onaj tim koji je igrao proslu utakmicu ce odigrati bolju utakmicu nego ova ekipa, Falco je bolji igrac od Kange. Nikolic je takodje odigrao odlicno...

vlada

pre 3 godine

Katai je bio ispred Sanoga. Obojica su bila ispred igraca odbrane, ali mislim da se gleda iskljucivo igrad najblizi golmanu, a ondaje Katai bio u ofsajdu, a Sanogo ne...

Delije Čikago

pre 3 godine

Realno teški ofsajd, ako Zvezda misli da nam se ovo neće vratiti grdno se vara...a mali Terza nek bude zamenik velikog, a Maša nek vozi auto od 200k, jednostavno ovo nije prirodno stanje naše Zvezde...ekipe koja je imala 9 zicera protiv velike Barse, i samo je čudo spasilo te jesenje divne noći...

dzoni

pre 3 godine

ko misli da zvezdi treba pomoc sudija, taj nema pojma o fudbalu, sudije grese ali grese svuda u evropi, a grese i na stetu zvezde samo se to ne provlaci u medijima jer zvezda dobije utakmicu svejedno

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Gol Radničkog iz čistog ofsajda! Najmanje 1m iza odbrane Zvezde u trenutku kad lopta prelazi zamišljenu gol liniju. Ali to naravno ne sme ni da se pomene. Svaku odluku na štetu CZ prećutati a svaku delikatnu situaciju prikazati kao sumnjivu odluku u korist CZ. Ovo je već 5-6-ti priznati gol iz ofsajda ove sezone. Sve se čini ne bi li si partizanska mezimica nekako dovela do jednog trofeja da se spasi sezona.

Nežno sa vama

pre 3 godine

Da je prvenstvo regularno Radnik bi trebalo da je drugi na tabeli, odmah iza Zvezde. Pa onda Vojvodina, Čukarički i onda ovi manji klubovi..

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Gol Radničkog iz čistog ofsajda! Najmanje 1m iza odbrane Zvezde u trenutku kad lopta prelazi zamišljenu gol liniju. Ali to naravno ne sme ni da se pomene. Svaku odluku na štetu CZ prećutati a svaku delikatnu situaciju prikazati kao sumnjivu odluku u korist CZ. Ovo je već 5-6-ti priznati gol iz ofsajda ove sezone. Sve se čini ne bi li si partizanska mezimica nekako dovela do jednog trofeja da se spasi sezona.

realnost

pre 3 godine

Na ovom golu ispod severne tribine postao obicaj da se ne priznaju golovi. Lopta se od precke odbila minimum 5 cm preko linije u gol, ali nista, svi se prave ludi, ovaj Zvezdin komentator na Areni, Zvezdin sudija, niko kao nije video. SRAMOTA

Fenomen

pre 3 godine

Navijam za Zvezdu, ali moram reći da je gol Milunovića apsolutno neregularan. Čak da Samog nije pipnuo loptu svojim položajem uticao je na igru jer je ometao intervenciju golmana, a to je bilo dovoljno da se gol poništi. Samo se nadam da taj gol neće odlučiti i da će ih biti još.

Bok

pre 3 godine

Čuvenoj "granitnoj" odbrani Zvezde samo Real iz Humske nije dao gol. Sedam utakmica...Ha, ha... Svi dali gol osim glodara.Na čemu su samo gradili euforiju!

Mik

pre 3 godine

Nebitno je dal je Sanogo dirao loptu, obratite paznju da je u trenutku upuvivanja udarca Katai blizi golmanu od Sanoga, znaci ofsajda nema ni u kom slucaju

fenomen

pre 3 godine

Kod prvog gola sve je čisto ko kap. Dobro, ako baš idemo u detalje Milunovic je u skoku napravio faul ali nije morala da ulazi lekarska ekipa pa se to onda ne svira. A što se tiče ofsajda samo su Katai i Sanogo bili u ofsajdu a Falcineli i Borjan nisu. A i Sanogo mozda nije dirao loptu, mozda malo sa glavom ali da je bio ošišan na nulu onda ne bi je dotakao. Tako, bar po meni i Zdravku Jokicu gol je čist.

marko21

pre 3 godine

Kako navijaci zvezdice razmisljaju o ofsajdu:
- Katai je bio u ofsajdu tako da Sanogo nije jer se racuna samo jedan igrac koji je najbilizi golmanu.

Smesni ste, kao i sudije koje, naravno, uvek sviraju u vasu korist, za svaki slucaj da se Radnik ne rastrci, slucajno.

vlada

pre 3 godine

Katai je bio ispred Sanoga. Obojica su bila ispred igraca odbrane, ali mislim da se gleda iskljucivo igrad najblizi golmanu, a ondaje Katai bio u ofsajdu, a Sanogo ne...

NoName

pre 3 godine

Kakve veze ima da li je dirao ili nije, isao je na loptu, samim ti. uticao na igru. Tako da je cist ofsajd.
(berke, 21. april 2021 20:03)

Ne mlati. Nije dirao loptu, nema ofsajda. Nije zaklanjao nikome vidik, nije smetao nikome - nema ofsajda. Na igru utičeš ili kada igraš loptom, ili kada nekome smetaš u obavljanju posla. Sanogo nije radio ni jedno ni drugo.

Zivojin Smiljanic

pre 3 godine

Narode,dosta vise superliga,liga sampiona,premier liga,Crvena Zvezda igra polufinale kupa protiv Radnika koji je pokazao da ume biti neugodan.Ko je gledao subotnji duel mogao je videti sjajnu fudbalsku predstavu za razliku od Celzija i Brajtona juce koji su prikazali totalni antifudbal.Mnogi se nece sloziti sa tom konstatacijom ,pogotovo oni koji nisu pogledali ni jedan od dva pomenuta meca,i koji inace pogledaju maksimalno tri utakmici godisnje,ali bitno je da po komentarima pljuju.Nadam se sto skorijem pustanju publike na nase stadione,oni koji dolaze stadion Crvene Zvezde znaju o cemu pricam.
Sportski pozdrav.

Zvezda

pre 3 godine

Ovaj sudija je...

pa ovo je tolik ofsajd, covjek ide na loptu pred nosom golmana..ne mogu da vjerujem dokle se Zvezda srozala..

Ali za mene je momenat utakmice ovaj Zvrzdin vrsni odbrambeni igrac koji gubi loptu pa onda prima gol.
kako se zove taj talentovani igrac?
pred njim je velika buducnost
hahahahahaaahhhahaaaahhhahhaaa
(tugo i nesreco.., 21. april 2021 20:23)

Onaj Novak Nedić zapenio objašnjavajući kada pomoćni signalizira ofsaj. Sto puta svake srede objašnjava da je pravilo pusti pa presudi. Ako igrač nije dirao loptu nema ofsajda. A vi grobari na osnovu snimka iz nepovoljne pozicije sudite da je Sanogo dirao loptu

krajišnik

pre 3 godine

Zvezda bi dala i više golova da je htjela,ne bi se izvodili najbolji igrači,već bi bilo 3,4 gola razlike.
Tolika je razlika u kvalitetu,vidjelo se u prvom poluvremenu.

Zvezdas

pre 3 godine

Onaj tim koji je igrao proslu utakmicu ce odigrati bolju utakmicu nego ova ekipa, Falco je bolji igrac od Kange. Nikolic je takodje odigrao odlicno...

Robert Lewandowski

pre 3 godine

Odmah da se ogradim nisam nikakav hejter CZ, ali prvi gol Zvezde je čist ofsajd. Naime, sve je jasno, igrač se aktivirao iz ofsajda i uleteo golmanu u putanju. U suštini, hajde sa stavimo po strani to što nije sviran ofsajd, nego mi nije jasno kretanje Sanoga? Skroz neinteligentan potez, znači tvoj saigrac pokušava da postigne gol a ti uleces bez razloga i utičes da tvoja ekipa ne postigne pogodak. Ako neko i malo sumnja da li je ofsajd, neka pogleda kompilaciju sličnih situacija iz inostranog fudbala, i neka se uveri da se u ovakvim situacijama svira ofsajd. Jednom je CR7 na sličan način upropastio predivan gol Naniju, dirao loptu na gol liniji (bez potrebe) - uticao na igru i nije bio gol. Ne pratim puno našu ligu, samo neke derbije, ali sam zaista više puta primetio na tim utakmicama užasne poteze gore pomenutog fudbalera. Sumi umalo nije izbio oko, Docicu je napukla tibija, u LE ako me sećanje dobro služi isto je nekog nekontrolisano udario. Zaista ne mogu da razumem kako ne dobije neku suspenziju i kako Zvezda ne nadje nekog kvalitetnijeg i inteligentnijeg igrača na toj poziciji. Sportski pozdrav! 👋

zvezdan

pre 3 godine

zivojin-potpuno se slazem sa vama samo pljuju nasu ligu a hvale ove.... fora je u tome kad vidis njihove pune stadione kao al je fudbal bla bla a nista posebno draze mi je da gledam moju zvezdu derbi sa partizanom srbi smo to je nas derbi sta mu fali.

Zdravko

pre 3 godine

Ovaj Milun je zvezdino blago.Igrac najacih liga evo uveren sam da je mnogo bolji od naprimer Piquea.Steta sto nije malo mladji ali moze on da igra do 37 godine.

irvas

pre 3 godine

Mnogo je bitno da li je bio ofsajd ili ne,kad svakako iza mezimice stoji ceo drzavni vrh.Ali realno ni mi ne vredimo mnogo...Umesto da Sale Stanojevic forsira ove klince,on vraca Jojica i Markovica koji da su nesto znali igrali bi u Liverpulu i Dortmundu,ne bi se u najboljim fudbalskim godinama vratili da igraju Srpsku ligu.

Max

pre 3 godine

Utisak tekme - odugovlačenja Borjana na kraju. Ovo smo trebali da izgubimo, ne bi li se konačno pogledali u oči.
Pavkov=Borisa Simanic- odigra 1/50 i to je to. Totalno nezainteresovan. Napolje
Gobelja kapiten- ne može da trči, pored njega se prolazi ko pored bandere. Napolje.
I neka nas odvale, ko god bio, u finalu. Neke stvari moraju da se raščiste. Da stvari, jer pojedinci nisu ni za male golice.

Tragikomedija

pre 3 godine

Ko misli da je Milunovićev gol regularan ili se ne razume u fudbal ili je toliko subjektivan da verovatno misli da je onaj penal protiv Inđije van kaznenog takođe regularan. Sanogo dva metra u ofsajdu i pokušava da zakači glavom loptu i sve i da je nije dodirnuo, promašio je za milimetar. Igrač u ofsajd poziciji ne sme nikako da utiče na igru, a ovaj je preočigledno tako što je zasmetao golmanu. Budimo realni za trenutak.

garda

pre 3 godine

Ako je Sanogo dirao loptu pre nego sto je presla gol liniju onda je ofsajd. Ne znam ni da li je dirao, a pogotovo da li je dirao pre nego je presla crtu.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

dzoni,grese sudije svuda na svetu, slazem se,samo mi nije jasno kako uvek u ling long ligi grese u zvezdinu korist?!

durdubak.

pre 3 godine

Na zalost ,doslo je do toga da osvajanje Kupa ima revijalni karakter,zato sto osvajac istog nema direktno ucesce u UEFA takmicenjina.

Ja ti on mi vi oni

pre 3 godine

Neverovatno je nekad koliko se potcenjuju rezultati "manjih" klubova od strane navijača vecitih. Da li mislite da bi ijedan od ova dva kluba ne bi bio na nivou evo recimo Radnika ili bilo kog kluba u našoj zemlji kad bi im se oduzela ogromna drzavna sponzorstva? Da ne pricamo o svim drugim pogodnostima koje dobijaju.

tugo i nesreco..

pre 3 godine

Ovaj sudija je...

pa ovo je tolik ofsajd, covjek ide na loptu pred nosom golmana..ne mogu da vjerujem dokle se Zvezda srozala..

Ali za mene je momenat utakmice ovaj Zvrzdin vrsni odbrambeni igrac koji gubi loptu pa onda prima gol.
kako se zove taj talentovani igrac?
pred njim je velika buducnost
hahahahahaaahhhahaaaahhhahhaaa

Tragikomedija

pre 3 godine

Onaj Novak Nedić zapenio objašnjavajući kada pomoćni signalizira ofsaj. Sto puta svake srede objašnjava da je pravilo pusti pa presudi. Ako igrač nije dirao loptu nema ofsajda. A vi grobari na osnovu snimka iz nepovoljne pozicije sudite da je Sanogo dirao loptu
(Zvezda, 21. april 2021 20:41)

Druže, to pusti pa presudi se odnosi na utakmice u kojima je implementiran VAR, gde se preporučuje pomoćniku da kod tesnih odluka ne diže zastavicu već da sačeka da se akcija završi pa ako padne gol da VAR može da ga poništi ako je bio ofsajd, ako nije sve je okej. To nema apsolutne nikakve veze sa ovom situacijom. Ja sam sa 10 godina znao da ne smeš da smetaš golmanu ako se nalaziš u ofsajdu, jedno od najosnovnijih pravila fudbala je da ne smeš nikako da utičeš na igru ako si u nedozvoljenoj poziciji. Možeš da utičeš na igru i ako ne diraš loptu.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

menjaj pravila o broju izmena, da je dozvoljeno 6 - dejan genijA stanković ne bi dozvolio da mu se provuče kanga, poslednji na terenu od igrača koji znaju da igraju loptu!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Приказао се Радник у доста добром свјетлу ове двије утакмице. Ми нисмо били на нивоу ал је и то било довољно за пролаз даље што је најбитније. Дјелује ми да наши отаљавају и једва чекају крај сезоне.

Zvezdaš nikad delija

pre 3 godine

Delegat u 14 minutu tražio da se ukloni transparentan. Pa gužva je pun stadion, mala slova pa nije video ranije. Ili kaži odmah ili ćuti ovo je smešno.

Nebojsa

pre 3 godine

Prvi gol C.Zvezde koji neregularan vise skodio nego sto doneo dobro.
Oni bi sigurno odigrali kvalitetnije i bolje, da gol nije priznat.

Nex

pre 3 godine

Ljudi samo pogledajte dva različita pojma... Ben za koga bi rekao da ima ubedljivo najbolji centar šut i Rodić koji svaki put zapne sa centar šutom i prebaci sve u kaznenom prostoru. Da li je movuće dane može da uvežba to

Zoran

pre 3 godine

Pas napred,dva pasa nazad.Bez dubinskih lopti sem Kange koji to zna i vidi.Čak i kada se otvori prazan prostor nema ko to da oseti i vidi.Dosta ja tebi-ti meni,pa u krug.Radnik je solidna ekipa,zasluženo visoko pozicioniran.Mora ovo mnogo bolje.Napred Zvezda

Spale

pre 3 godine

Ušli Nikolić, Gobeljic, Srnic, Pavkov i izgubili od Radnika i dve prečke ljudi pogodili, dakle jasno koji su kvalitet.. Ne znam samo da li Stankovic mora da ih uvede?

Jesam robot

pre 3 godine

Neka bude derbi u finalu,
neka bude muski i viteski,
neka bude casno i posteno,
neka bude publike,
neka se ori pesma sa tribina.
Bolji neka digne pehar, porazeni neka mu cestita.
Neka se posle svetkovine razidjemo u miru, na pice ili kafu sa kolegama sa suprotne strane.
Neka bude kao nekad.

Tragikomedija

pre 3 godine

Makarić je bolji od svih špiceva Partizana zajedno!
(Mihajlović, 21. april 2021 18:45)

Od kojih to svih špiceva? Mi imamo jednog krštenog špica Bajebeka, i on je povređen stalno, odigrao 3 utakmice. Holender je prisiljen da igra špica, čovekova prirodna pozicija je krilo, i tu je još mali Štulić. Jeste bolji od konstantno povređenog Bajebeka, eto u pravu si.

duledudule

pre 3 godine

Ovaj Deki je pravio izmene u drugom kao da je hteo da primimo drugi gol. Inacr sjajan Radnik, zasluzrno su tu pri vrhu.Slavoljub je bio ocajan stoper(barem po mom misljenju) ali je zato kao trener top. I sa Zvezdinim omladincima i sad sa Radnikom.

Delije Čikago

pre 3 godine

Realno teški ofsajd, ako Zvezda misli da nam se ovo neće vratiti grdno se vara...a mali Terza nek bude zamenik velikog, a Maša nek vozi auto od 200k, jednostavno ovo nije prirodno stanje naše Zvezde...ekipe koja je imala 9 zicera protiv velike Barse, i samo je čudo spasilo te jesenje divne noći...