Košarka 71

Ponedeljak, 08.03.2021.

20:00

Raspucani Volden vodio Zvezdu do pobede u Splitu

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su u Splitu novi trijumf u ABA ligi – 71:60 (18:17, 15:15, 21:17, 17:11).

Raspucani Volden vodio Zvezdu do pobede u Splitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Ulozis 15+ miliona evra u ekipu, smenis trenera i sve to da bi se mucio sa Splitom i bio 17. U Evroligi. I to 17. Mesto bi bilo upitno da se Himki nije raspao na komade
(.., 09. mart 2021 02:53)

Uložiš 10 miliona u tim platiš još 3 za trenere koji ne sastave po deset utakmica i na kraju u ABA ligi imaš isto toliko pobeda kao Zvezda u Evroligi.

Trajko

pre 3 godine

Zalosno na sta je spala nekadasnja Jugoplastika. Da nemaju bas ni malo talenata da posloze jedan tim koji nesto vredi u aba ligi. Doduse pozitivno je to sto nemaju amerikance za razliku od Zvezde i Partizana osim naseg Lukovica koji sasvim korektno igra. To je veliki tim nekadasnji trostruki sampion Evrope i trostruki pobednik Kupa Radivoja Koraca sada ga nema vise na mapi Yu kosarke. Isto vazi za Zadar iako je Zadar bio daleko slabiji po evropskim uspesima i rezultatima od sampionske Jugoplastike.

uplakani

pre 3 godine

Na jednoj strani višestruki šampion Evrope bez ijednog Amerikanca ,na drugoj strani mali privatni klub tajkuna potpomognut državom sa pet skupih Amerikanaca i jedva se dobije na silu ....Sad nema priče o budžetu kao kad igraju sa Albom...
(UPPRD, 09. mart 2021 06:58)

Isto si mislio i u Novom Sadu ...?
I zamisli...upravo.je taj Split jedina vasa pobeda za ovu.godinu...03.01. uz kradju sudija ste ih dobili...a, sad ce jos malo polovina marta...i ti se javljas ???

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Došlo mi da navijam za Split, imaju više srpskih igrača nego Zvezda!
(Sale sa Bagdale, 09. mart 2021 07:59)

Јеси ли навијао и за Цибосе против Партизаија?

strasno

pre 3 godine

Izdrzati ovu sezonu nekako do kraja i pod obavezu NE aktivirati drugu sezonu iz ugovora Radonjica, ovo je neuporedivo gore nego kod Obradovica, pitati Pesica da li zeli da se vrati ili eventualno Trifunovic, potrosili smo Tomica i Obradovica i sada imamo problem sa trenerima, realno bi trebao stranac ali to kod Covica ne moze. Radonjic je prosecan trener kome treba jaci tim od ostalih da bi pobedjivao, tako je bilo prvi put u Zvezdi, tako i u Bajernu tako je i sad velika muka!!!!!

UPPRD

pre 3 godine

Na jednoj strani višestruki šampion Evrope bez ijednog Amerikanca ,na drugoj strani mali privatni klub tajkuna potpomognut državom sa pet skupih Amerikanaca i jedva se dobije na silu ....Sad nema priče o budžetu kao kad igraju sa Albom...

..

pre 3 godine

Ulozis 15+ miliona evra u ekipu, smenis trenera i sve to da bi se mucio sa Splitom i bio 17. U Evroligi. I to 17. Mesto bi bilo upitno da se Himki nije raspao na komade

Džoni

pre 3 godine

Lazić i Gobeljić, dve misterije.
(Firminjo, 08. mart 2021 22:56)

Lazić odigrao odličnu utakmicu. Ok, zasluženo je isključen, ali je evidentno da tu ima nekih neraščišćenih računa. Luković ga je držao rvački bar nekih desetak sekundi a sudije su ostale neme i uz neke predhodne odluke prema Laziću bio je vidno iznerviran i verujem da je imao veću želju da se obračuna sa sudijama nego sa Lukovićem.

celinc

pre 3 godine

do 30 min Radonjic nam je pokazao kako izgleda utakmica izmedu dve ekipe osnovnih skola na opstinskom takmicenju,Split i ne moze bolje,jer su limitirani sa kvalitetom,ali daleko je to od Zvezdine razine,sve se svelo na pojedinacne akcije,trkom,nekom fizikalijom na silu poentirati,kuka i motika na Kuzmica,no samo neznalice nisu veceras videle koliko je Noko tanak u napadu,a nije mnogo bolji ni u odbrani,a Radonjic pali tek iz 5 puta,onaj Kedzo uzastopno poentira,da bi Radonja najzad uveo Kuridzu i tu je Kedzi bio kraj,svi koji veceras napadaju Kuridzu nisu u pravu,posle Voldena i Dobrica najbolji Zvezdin igrac,kad je na terenu Lukovic je bio
ugasen,oducio ga je Kuridza od kosarke,Lebaner Lazic standaran,a smrznuti Davidovac jedan dobar potez,pa dva losa i tako u krug,Simonovicu dati maksimalno 2 min po deonici,za vise niti moze,a niti zeli,slag dolazi na kraju,zasto Lojd luduje celu utakmicu,to nije ni Obrajan bio u stanju,jednostavno kada je video da nema kazne, na klupu zbog nerezonskih suteva i prodatih lopti,onda je sou nastavio u jos zescem ritmu,koju poruku je Radonjic uputio ostalim igracima kada nije sankcionisao Lojda,nije to fudbal pa da se ocekuje pogodak spica u 90 min,da trener drzi igraca 32 min u igri koji ce prvi kos postici u 38 min uz 11 promasenih suteva i 5 izgubljenih lopti,ako je i od Radonjica previse je,Zvezda dobila teze nego sto se ocekivalo,sto bi se reklo na misice,mnogo gresaka,timska igra u odbrani i napadu puna rupa,jednom reci bledo

prika iz susjedstva

pre 3 godine

Hrpa kilavih i dekoncentriranih likova, očajan Split, ali najkilaviji uvjerljivo pojačanje Luković. Nevjerojatno anemičan lik. A što se tiče Zvezde, nisam baš pratio euro ligu, ali su mi sad jasniji brojni porazi...

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Lojd je ispodprosecan EK igrac. Onaj Boldvin, recimo, iz Bajerna je za njega Redzi Miler, licno. A verujem da je mozda par stotina hiljada skuplji od Lojda.
I onda logicno pitanje, zasto se gomilaju igraci (Teri, Rocesti, O Brajant, Kolom,), a za te pare se ne dovede jedan igrac ekstra klase?
Naravno,vise igraca, vise menadzerskih provizija.
Upropastili su nam klupski fudbal, upropastice nam i kosarku, ako vec nisu

Goss placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo Zvezdo, Split je neprijatno gostovanje. Narocito posle duplog kola u EL. Srecom sad nam idu dve lakse utakmice gde mozemo da razigravamo igrace.

Walldorf

pre 3 godine

Dobili smo utakmicu ozbiljnijom odbranom u nastavku,zagradili i pokupili def skokove.Dobrić je igrač koji je zlata vredan,u oba smera.Toliko energije,izgaranja i zalaganja igraču kad-tad donesu bogat ugovor a klubu rezultate.Večeras su na nivou bili još i Volden i Davidovac.Doprinos ostalih se ogledao u odbrambenom pogledu.Splićani su odbranom navedeni na dvadesetak izgubljenih lopti,što je presudilo na kraju.Pre nego što mnogi krenu "drvljem i kamenjem" po kapitenu Laziću,treba reći sledeće.Neki neizmireni računi izmedju njega i Lukovića postoje od pre par godina.Isključenje je apsolutno opravdano i tu nema diskusije.Zamah laktom ka licu protivnika se tako kažnjava.Medjutim,pre nego što se to desilo,Luković pet sekundi drži Lazića ne dozvoljavajući mu da zagradi obruč.Javor&Co ne reaguju na apsolutno očigledan faul Lukovića i to je Lazića izbacilo iz koloseka i igre.Ne opravdavam kasniji postupak Lazića ali ga kao čovek razumem.Na kraju,na snimku se vidi da i nije bilo kontakta,jer da jeste,Luković bi skupljao zube po Gripama.Sve u svemu,mislim da je trener Radonjić dosta eksperimentisao,posebno sa Loydom i Nnokom.Videćemo sa kojim ciljem.Obistinilo se ono što sam govorio dok su Hall i Volden bili van tima.Njihovim povratkom,mali Uskoković je zakovan za klupu.Zašto?Mali je bio odličan i iskoristio je svaki minut koji je proveo na terenu.Dalje,već sam govorio da je samo jedan vrhunski strelac nedovoljan.To je zakrpio Volden,za sada.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Millennium

pre 3 godine

Kao navijač Zvezde, sa jedne strane poštujem Lazića zbog velikog broja utakmica u dresu našeg kluba, sa druge, ne mogu a da se ne zapitam da li bi ih uopšte bilo toliko da ga je hteo bilo koji drugi klub.

Стара школа

pre 3 godine

Јавор уништава Звезду. Невероватно је шта човек суди. На то једноставно не можеш да се навикнеш.

Živadin

pre 3 godine

Lojd ukanaljuje Zvezdu večeras, šut 0 od 7, 4 izgubljene lopte, poeni Splita idu preko njega... a Radonjić ga drži 18 minuta. Volden na poziciji pleja igra tradicionalno na nivou koji bi pokazao otprilike i Kuzmić na toj poziciji, rastrzana i dezorganizovana igra u napadu, dok pravi plej Hol jedva 4 minuta u igri, Uskoković ni ne dobija priliku. Kuridža pogubljen pod košem, skok ne može da napravi, Njoko ne zna gde je, Kuzmić, kakav god da je, može bar zbog visine i da uhvati neku loptu i poentira, igra 4 minuta... postavka igre Radonjića i preveliko forsiranje pogrešnih igrača, da te mozak zaboli. Igra večeras, očaj živi. I neko posle kaže da je povratak Radonjića bila odlična odluka!? Svaka čast na tim titulama od pre neke godine, ali kao trener već odavno stagnira. Mlađi igrači nemaju nikakvu šansu da dobiju priliku za igru, ovi stariji ne znaju šta igraju... Koliko god je bilo loše sa Obradovićem, da se malo sačekalo išlo bi na bolje. Ovako, sa Radonjićem... mrka kapa.

Bok

pre 3 godine

Kako Zvezda igra... Ovo je kazna za oči... Žuti Split igra na nivou polovnih amatera... Sudar jadnih i bednih... Prekinuti utakmicu i sve ih oterati kući!

MCFC

pre 3 godine

Niko ne komentarise ocajne partije Loyda u Aba ligi?
Za EL vise nije potreban ove sezone, s obzirom da su davno dignute ruke od tog takmicenja.

Стара школа

pre 3 godine

Добисмо ово тешко гостовање упркос Јавору и екипи. Добрић, Давидовац и Волден су били ФАНТАСТИЧНИ, а Лојд је данас био БЕЗОБРАЗАН. Мораће то Радоњић брзо да реши!

kris

pre 3 godine

Teška utakmica za gledanje. Sve nešto se tjesim da ne možemo biti gori od ovoga. Ali onako realno gledano i Budućnost i Cedevita su bolje od nas.

Pera

pre 3 godine

Ako uzmemo u obzir ulozen novac, a moramo ga uzeti u obzir, onda je ova Zvezda jedan tezak promasaj i teska bruka i sramota. Radonjic je posebna prica, Lojd igra, pa igra, a blage veze nema, ali zato ce Uskokovic proci isto kao i Simanic, a decko je pokazao da moze biti super igrac.

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Snimak ove utakmice puštati Davidovcu dok se cd ne zapali ili dok se Davidovac ne onesvesti. Baš me zanima u kakve li bi igrače izrasli Uskoković i Radanov da imaju ovoliki kredit kao Lojd,recimo.

Hehe

pre 3 godine

Vcrs je jedino bitna pobeda Zvezde
Split 20 izgubljenih lopti, obe ekipe ocajan sut i igra generalno, ali bitno da Zvezda i dalje jedina sa 2 poraza

gagi

pre 3 godine

Kako losa igra Zvezde. Lojd vec duze vreme u kanalu. Radonjic ocajno vodi ekipu. Prvo poluvreme Lojd nas unisti, a trener ne reaguje. Kod Radonje ce mladi igraci dobiti po par sekundi.

KUNG FU MAJSTOR

pre 3 godine

Nemate pravo da vređate Loyd-a skoro celu sezonu igra super i vuce napad.To sto mu veceras nije vece ne daje vam na pravo da mu zamerite.

veliki strumf

pre 3 godine

Lojd je postao gori pd O Brajanta u svim segmentima. Ovakvo ispucavanje i iživljavanje je apsolutno nedopusteno. Evo skoro kraj 3/4 čovek još nije kos ubacio a mrzi me da tražim koliko puta je opalio. Najmanje 7-8 i to uopšte ne vodi računa iz koje pozicije - važno da opali.

Sm ladja

pre 3 godine

Pa ove bi sam BRAJANT dobio, ovo je ostao skup neznalica, aj vi po Vašem izboru poredjajte igrače Zvezde, koji Vas najviše nerviraju, evo mog redosleda:1.KUZMIC,2. DAVIDOVAC, 3.KURIDZA, 4. HOL, 5. NOKO, 6. SIMONOVIC, 7. LAZIC,

Стара школа

pre 3 godine

Неупоредиво лепше смо играли на Купу него сад. Лојд силује као Обрајант до скоро, Хол невидљив. Вратите српске играче, само они играју и срцем и мозгом!!!

basketas

pre 3 godine

Kakav nivo nepromisljenosti kod Zvezdinih igraca u prvom poluvremenu, greske u koracima, pogresna dodavanja, Lojd siluje do iznemoglosti, Volden ima dva dobra poteza pa onda tri losa ...

5. STAR

pre 3 godine

Lojd je odigrao verovatno najgore poluvreme u karijeri. Ovo je bilo užasno! Šut mu je generalno katastrofa posle korone. Samo prodori su išli a u prvom poluvremenu ni to.
Loša igra, brzopleto i neorganizovano.
Ajde bre to ozbiljnije u drugom!

VIT

pre 3 godine

Realno, velika kriza. Loše, gore ne može biti. Kao da im se ne igra. I ABA je pod znakom pitanja. Vratiti svoje razdeljene mlade igrače i spremati se za sledeću sezonu.

Građanin Kejn

pre 3 godine

Da radi u bilo kojoj privatnoj firmi za 300 evra mesečno, Davidovac bi sa ovakvim pristupom odavno dobio otkaz bez prava na otpremninu. Lojd zaspao na lovorikama, Volden u oblacima,Noko na rehabilitaciji, Kuridža ne ume, Kuzmić ne zna. Kod mene, u Šumadiji bi rekli, od zla oca i još gore majke. Nadam se da će Radonjić umeti da im očita lekciju,na engleskom, u poluvremenu ili nam se loše piše u Splitu.

Zvezda

pre 3 godine

Radonjicu,pa kakva je to igra?Deset izgubljenih lopti mimimum,ispucavanja Loyda,zasto ti Reath sedi na klupi?Sto ne uvodis Simanica umesto Kuridze?Gde je Kolom?Haos bre.

Sm ladja

pre 3 godine

Radojičić je gori od Obradovica, pa i slep vidi, da ovde nema igre. Od Kuriddze ja nisam video, neinteligentnijeg igrača, niti nezvoljniju facu, ko li ga nadje, umesto da su doveli Šiška, prosle godine.

Celinc

pre 3 godine

Lojd i Radonja rasturaju Zvezdu,vadi ga vani sabllono,rupetina u odbrani,u napadu stetocina,novi O’brajant,prosuo je 8 lopti,sto promasajima,sto greskama

KUNG FU MAJSTOR

pre 3 godine

Nemate pravo da vređate Loyd-a skoro celu sezonu igra super i vuce napad.To sto mu veceras nije vece ne daje vam na pravo da mu zamerite.

Стара школа

pre 3 godine

Добисмо ово тешко гостовање упркос Јавору и екипи. Добрић, Давидовац и Волден су били ФАНТАСТИЧНИ, а Лојд је данас био БЕЗОБРАЗАН. Мораће то Радоњић брзо да реши!

Goss placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo Zvezdo, Split je neprijatno gostovanje. Narocito posle duplog kola u EL. Srecom sad nam idu dve lakse utakmice gde mozemo da razigravamo igrace.

Walldorf

pre 3 godine

Dobili smo utakmicu ozbiljnijom odbranom u nastavku,zagradili i pokupili def skokove.Dobrić je igrač koji je zlata vredan,u oba smera.Toliko energije,izgaranja i zalaganja igraču kad-tad donesu bogat ugovor a klubu rezultate.Večeras su na nivou bili još i Volden i Davidovac.Doprinos ostalih se ogledao u odbrambenom pogledu.Splićani su odbranom navedeni na dvadesetak izgubljenih lopti,što je presudilo na kraju.Pre nego što mnogi krenu "drvljem i kamenjem" po kapitenu Laziću,treba reći sledeće.Neki neizmireni računi izmedju njega i Lukovića postoje od pre par godina.Isključenje je apsolutno opravdano i tu nema diskusije.Zamah laktom ka licu protivnika se tako kažnjava.Medjutim,pre nego što se to desilo,Luković pet sekundi drži Lazića ne dozvoljavajući mu da zagradi obruč.Javor&Co ne reaguju na apsolutno očigledan faul Lukovića i to je Lazića izbacilo iz koloseka i igre.Ne opravdavam kasniji postupak Lazića ali ga kao čovek razumem.Na kraju,na snimku se vidi da i nije bilo kontakta,jer da jeste,Luković bi skupljao zube po Gripama.Sve u svemu,mislim da je trener Radonjić dosta eksperimentisao,posebno sa Loydom i Nnokom.Videćemo sa kojim ciljem.Obistinilo se ono što sam govorio dok su Hall i Volden bili van tima.Njihovim povratkom,mali Uskoković je zakovan za klupu.Zašto?Mali je bio odličan i iskoristio je svaki minut koji je proveo na terenu.Dalje,već sam govorio da je samo jedan vrhunski strelac nedovoljan.To je zakrpio Volden,za sada.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Lojd je ispodprosecan EK igrac. Onaj Boldvin, recimo, iz Bajerna je za njega Redzi Miler, licno. A verujem da je mozda par stotina hiljada skuplji od Lojda.
I onda logicno pitanje, zasto se gomilaju igraci (Teri, Rocesti, O Brajant, Kolom,), a za te pare se ne dovede jedan igrac ekstra klase?
Naravno,vise igraca, vise menadzerskih provizija.
Upropastili su nam klupski fudbal, upropastice nam i kosarku, ako vec nisu

Стара школа

pre 3 godine

Јавор уништава Звезду. Невероватно је шта човек суди. На то једноставно не можеш да се навикнеш.

Hehe

pre 3 godine

Vcrs je jedino bitna pobeda Zvezde
Split 20 izgubljenih lopti, obe ekipe ocajan sut i igra generalno, ali bitno da Zvezda i dalje jedina sa 2 poraza

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Snimak ove utakmice puštati Davidovcu dok se cd ne zapali ili dok se Davidovac ne onesvesti. Baš me zanima u kakve li bi igrače izrasli Uskoković i Radanov da imaju ovoliki kredit kao Lojd,recimo.

Bok

pre 3 godine

Kako Zvezda igra... Ovo je kazna za oči... Žuti Split igra na nivou polovnih amatera... Sudar jadnih i bednih... Prekinuti utakmicu i sve ih oterati kući!

Millennium

pre 3 godine

Kao navijač Zvezde, sa jedne strane poštujem Lazića zbog velikog broja utakmica u dresu našeg kluba, sa druge, ne mogu a da se ne zapitam da li bi ih uopšte bilo toliko da ga je hteo bilo koji drugi klub.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Došlo mi da navijam za Split, imaju više srpskih igrača nego Zvezda!
(Sale sa Bagdale, 09. mart 2021 07:59)

Јеси ли навијао и за Цибосе против Партизаија?

basketas

pre 3 godine

Kakav nivo nepromisljenosti kod Zvezdinih igraca u prvom poluvremenu, greske u koracima, pogresna dodavanja, Lojd siluje do iznemoglosti, Volden ima dva dobra poteza pa onda tri losa ...

Džoni

pre 3 godine

Lazić i Gobeljić, dve misterije.
(Firminjo, 08. mart 2021 22:56)

Lazić odigrao odličnu utakmicu. Ok, zasluženo je isključen, ali je evidentno da tu ima nekih neraščišćenih računa. Luković ga je držao rvački bar nekih desetak sekundi a sudije su ostale neme i uz neke predhodne odluke prema Laziću bio je vidno iznerviran i verujem da je imao veću želju da se obračuna sa sudijama nego sa Lukovićem.

MCFC

pre 3 godine

Niko ne komentarise ocajne partije Loyda u Aba ligi?
Za EL vise nije potreban ove sezone, s obzirom da su davno dignute ruke od tog takmicenja.

5. STAR

pre 3 godine

Lojd je odigrao verovatno najgore poluvreme u karijeri. Ovo je bilo užasno! Šut mu je generalno katastrofa posle korone. Samo prodori su išli a u prvom poluvremenu ni to.
Loša igra, brzopleto i neorganizovano.
Ajde bre to ozbiljnije u drugom!

Стара школа

pre 3 godine

Неупоредиво лепше смо играли на Купу него сад. Лојд силује као Обрајант до скоро, Хол невидљив. Вратите српске играче, само они играју и срцем и мозгом!!!

veliki strumf

pre 3 godine

Lojd je postao gori pd O Brajanta u svim segmentima. Ovakvo ispucavanje i iživljavanje je apsolutno nedopusteno. Evo skoro kraj 3/4 čovek još nije kos ubacio a mrzi me da tražim koliko puta je opalio. Najmanje 7-8 i to uopšte ne vodi računa iz koje pozicije - važno da opali.

gagi

pre 3 godine

Kako losa igra Zvezde. Lojd vec duze vreme u kanalu. Radonjic ocajno vodi ekipu. Prvo poluvreme Lojd nas unisti, a trener ne reaguje. Kod Radonje ce mladi igraci dobiti po par sekundi.

kris

pre 3 godine

Teška utakmica za gledanje. Sve nešto se tjesim da ne možemo biti gori od ovoga. Ali onako realno gledano i Budućnost i Cedevita su bolje od nas.

uplakani

pre 3 godine

Na jednoj strani višestruki šampion Evrope bez ijednog Amerikanca ,na drugoj strani mali privatni klub tajkuna potpomognut državom sa pet skupih Amerikanaca i jedva se dobije na silu ....Sad nema priče o budžetu kao kad igraju sa Albom...
(UPPRD, 09. mart 2021 06:58)

Isto si mislio i u Novom Sadu ...?
I zamisli...upravo.je taj Split jedina vasa pobeda za ovu.godinu...03.01. uz kradju sudija ste ih dobili...a, sad ce jos malo polovina marta...i ti se javljas ???

VIT

pre 3 godine

Realno, velika kriza. Loše, gore ne može biti. Kao da im se ne igra. I ABA je pod znakom pitanja. Vratiti svoje razdeljene mlade igrače i spremati se za sledeću sezonu.

prika iz susjedstva

pre 3 godine

Hrpa kilavih i dekoncentriranih likova, očajan Split, ali najkilaviji uvjerljivo pojačanje Luković. Nevjerojatno anemičan lik. A što se tiče Zvezde, nisam baš pratio euro ligu, ali su mi sad jasniji brojni porazi...

Pera

pre 3 godine

Ako uzmemo u obzir ulozen novac, a moramo ga uzeti u obzir, onda je ova Zvezda jedan tezak promasaj i teska bruka i sramota. Radonjic je posebna prica, Lojd igra, pa igra, a blage veze nema, ali zato ce Uskokovic proci isto kao i Simanic, a decko je pokazao da moze biti super igrac.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Ulozis 15+ miliona evra u ekipu, smenis trenera i sve to da bi se mucio sa Splitom i bio 17. U Evroligi. I to 17. Mesto bi bilo upitno da se Himki nije raspao na komade
(.., 09. mart 2021 02:53)

Uložiš 10 miliona u tim platiš još 3 za trenere koji ne sastave po deset utakmica i na kraju u ABA ligi imaš isto toliko pobeda kao Zvezda u Evroligi.

Živadin

pre 3 godine

Lojd ukanaljuje Zvezdu večeras, šut 0 od 7, 4 izgubljene lopte, poeni Splita idu preko njega... a Radonjić ga drži 18 minuta. Volden na poziciji pleja igra tradicionalno na nivou koji bi pokazao otprilike i Kuzmić na toj poziciji, rastrzana i dezorganizovana igra u napadu, dok pravi plej Hol jedva 4 minuta u igri, Uskoković ni ne dobija priliku. Kuridža pogubljen pod košem, skok ne može da napravi, Njoko ne zna gde je, Kuzmić, kakav god da je, može bar zbog visine i da uhvati neku loptu i poentira, igra 4 minuta... postavka igre Radonjića i preveliko forsiranje pogrešnih igrača, da te mozak zaboli. Igra večeras, očaj živi. I neko posle kaže da je povratak Radonjića bila odlična odluka!? Svaka čast na tim titulama od pre neke godine, ali kao trener već odavno stagnira. Mlađi igrači nemaju nikakvu šansu da dobiju priliku za igru, ovi stariji ne znaju šta igraju... Koliko god je bilo loše sa Obradovićem, da se malo sačekalo išlo bi na bolje. Ovako, sa Radonjićem... mrka kapa.

Zvezda

pre 3 godine

Radonjicu,pa kakva je to igra?Deset izgubljenih lopti mimimum,ispucavanja Loyda,zasto ti Reath sedi na klupi?Sto ne uvodis Simanica umesto Kuridze?Gde je Kolom?Haos bre.

Građanin Kejn

pre 3 godine

Da radi u bilo kojoj privatnoj firmi za 300 evra mesečno, Davidovac bi sa ovakvim pristupom odavno dobio otkaz bez prava na otpremninu. Lojd zaspao na lovorikama, Volden u oblacima,Noko na rehabilitaciji, Kuridža ne ume, Kuzmić ne zna. Kod mene, u Šumadiji bi rekli, od zla oca i još gore majke. Nadam se da će Radonjić umeti da im očita lekciju,na engleskom, u poluvremenu ili nam se loše piše u Splitu.

celinc

pre 3 godine

do 30 min Radonjic nam je pokazao kako izgleda utakmica izmedu dve ekipe osnovnih skola na opstinskom takmicenju,Split i ne moze bolje,jer su limitirani sa kvalitetom,ali daleko je to od Zvezdine razine,sve se svelo na pojedinacne akcije,trkom,nekom fizikalijom na silu poentirati,kuka i motika na Kuzmica,no samo neznalice nisu veceras videle koliko je Noko tanak u napadu,a nije mnogo bolji ni u odbrani,a Radonjic pali tek iz 5 puta,onaj Kedzo uzastopno poentira,da bi Radonja najzad uveo Kuridzu i tu je Kedzi bio kraj,svi koji veceras napadaju Kuridzu nisu u pravu,posle Voldena i Dobrica najbolji Zvezdin igrac,kad je na terenu Lukovic je bio
ugasen,oducio ga je Kuridza od kosarke,Lebaner Lazic standaran,a smrznuti Davidovac jedan dobar potez,pa dva losa i tako u krug,Simonovicu dati maksimalno 2 min po deonici,za vise niti moze,a niti zeli,slag dolazi na kraju,zasto Lojd luduje celu utakmicu,to nije ni Obrajan bio u stanju,jednostavno kada je video da nema kazne, na klupu zbog nerezonskih suteva i prodatih lopti,onda je sou nastavio u jos zescem ritmu,koju poruku je Radonjic uputio ostalim igracima kada nije sankcionisao Lojda,nije to fudbal pa da se ocekuje pogodak spica u 90 min,da trener drzi igraca 32 min u igri koji ce prvi kos postici u 38 min uz 11 promasenih suteva i 5 izgubljenih lopti,ako je i od Radonjica previse je,Zvezda dobila teze nego sto se ocekivalo,sto bi se reklo na misice,mnogo gresaka,timska igra u odbrani i napadu puna rupa,jednom reci bledo

Sm ladja

pre 3 godine

Pa ove bi sam BRAJANT dobio, ovo je ostao skup neznalica, aj vi po Vašem izboru poredjajte igrače Zvezde, koji Vas najviše nerviraju, evo mog redosleda:1.KUZMIC,2. DAVIDOVAC, 3.KURIDZA, 4. HOL, 5. NOKO, 6. SIMONOVIC, 7. LAZIC,

Celinc

pre 3 godine

Lojd i Radonja rasturaju Zvezdu,vadi ga vani sabllono,rupetina u odbrani,u napadu stetocina,novi O’brajant,prosuo je 8 lopti,sto promasajima,sto greskama

UPPRD

pre 3 godine

Na jednoj strani višestruki šampion Evrope bez ijednog Amerikanca ,na drugoj strani mali privatni klub tajkuna potpomognut državom sa pet skupih Amerikanaca i jedva se dobije na silu ....Sad nema priče o budžetu kao kad igraju sa Albom...

Sm ladja

pre 3 godine

Radojičić je gori od Obradovica, pa i slep vidi, da ovde nema igre. Od Kuriddze ja nisam video, neinteligentnijeg igrača, niti nezvoljniju facu, ko li ga nadje, umesto da su doveli Šiška, prosle godine.

strasno

pre 3 godine

Izdrzati ovu sezonu nekako do kraja i pod obavezu NE aktivirati drugu sezonu iz ugovora Radonjica, ovo je neuporedivo gore nego kod Obradovica, pitati Pesica da li zeli da se vrati ili eventualno Trifunovic, potrosili smo Tomica i Obradovica i sada imamo problem sa trenerima, realno bi trebao stranac ali to kod Covica ne moze. Radonjic je prosecan trener kome treba jaci tim od ostalih da bi pobedjivao, tako je bilo prvi put u Zvezdi, tako i u Bajernu tako je i sad velika muka!!!!!

..

pre 3 godine

Ulozis 15+ miliona evra u ekipu, smenis trenera i sve to da bi se mucio sa Splitom i bio 17. U Evroligi. I to 17. Mesto bi bilo upitno da se Himki nije raspao na komade

Trajko

pre 3 godine

Zalosno na sta je spala nekadasnja Jugoplastika. Da nemaju bas ni malo talenata da posloze jedan tim koji nesto vredi u aba ligi. Doduse pozitivno je to sto nemaju amerikance za razliku od Zvezde i Partizana osim naseg Lukovica koji sasvim korektno igra. To je veliki tim nekadasnji trostruki sampion Evrope i trostruki pobednik Kupa Radivoja Koraca sada ga nema vise na mapi Yu kosarke. Isto vazi za Zadar iako je Zadar bio daleko slabiji po evropskim uspesima i rezultatima od sampionske Jugoplastike.

kris

pre 3 godine

Teška utakmica za gledanje. Sve nešto se tjesim da ne možemo biti gori od ovoga. Ali onako realno gledano i Budućnost i Cedevita su bolje od nas.

prika iz susjedstva

pre 3 godine

Hrpa kilavih i dekoncentriranih likova, očajan Split, ali najkilaviji uvjerljivo pojačanje Luković. Nevjerojatno anemičan lik. A što se tiče Zvezde, nisam baš pratio euro ligu, ali su mi sad jasniji brojni porazi...

Bok

pre 3 godine

Kako Zvezda igra... Ovo je kazna za oči... Žuti Split igra na nivou polovnih amatera... Sudar jadnih i bednih... Prekinuti utakmicu i sve ih oterati kući!

strasno

pre 3 godine

Izdrzati ovu sezonu nekako do kraja i pod obavezu NE aktivirati drugu sezonu iz ugovora Radonjica, ovo je neuporedivo gore nego kod Obradovica, pitati Pesica da li zeli da se vrati ili eventualno Trifunovic, potrosili smo Tomica i Obradovica i sada imamo problem sa trenerima, realno bi trebao stranac ali to kod Covica ne moze. Radonjic je prosecan trener kome treba jaci tim od ostalih da bi pobedjivao, tako je bilo prvi put u Zvezdi, tako i u Bajernu tako je i sad velika muka!!!!!

Pera

pre 3 godine

Ako uzmemo u obzir ulozen novac, a moramo ga uzeti u obzir, onda je ova Zvezda jedan tezak promasaj i teska bruka i sramota. Radonjic je posebna prica, Lojd igra, pa igra, a blage veze nema, ali zato ce Uskokovic proci isto kao i Simanic, a decko je pokazao da moze biti super igrac.

Hrundi Bakshi

pre 3 godine

Lojd je ispodprosecan EK igrac. Onaj Boldvin, recimo, iz Bajerna je za njega Redzi Miler, licno. A verujem da je mozda par stotina hiljada skuplji od Lojda.
I onda logicno pitanje, zasto se gomilaju igraci (Teri, Rocesti, O Brajant, Kolom,), a za te pare se ne dovede jedan igrac ekstra klase?
Naravno,vise igraca, vise menadzerskih provizija.
Upropastili su nam klupski fudbal, upropastice nam i kosarku, ako vec nisu

veliki strumf

pre 3 godine

Lojd je postao gori pd O Brajanta u svim segmentima. Ovakvo ispucavanje i iživljavanje je apsolutno nedopusteno. Evo skoro kraj 3/4 čovek još nije kos ubacio a mrzi me da tražim koliko puta je opalio. Najmanje 7-8 i to uopšte ne vodi računa iz koje pozicije - važno da opali.

UPPRD

pre 3 godine

Na jednoj strani višestruki šampion Evrope bez ijednog Amerikanca ,na drugoj strani mali privatni klub tajkuna potpomognut državom sa pet skupih Amerikanaca i jedva se dobije na silu ....Sad nema priče o budžetu kao kad igraju sa Albom...

gagi

pre 3 godine

Kako losa igra Zvezde. Lojd vec duze vreme u kanalu. Radonjic ocajno vodi ekipu. Prvo poluvreme Lojd nas unisti, a trener ne reaguje. Kod Radonje ce mladi igraci dobiti po par sekundi.

..

pre 3 godine

Ulozis 15+ miliona evra u ekipu, smenis trenera i sve to da bi se mucio sa Splitom i bio 17. U Evroligi. I to 17. Mesto bi bilo upitno da se Himki nije raspao na komade

Millennium

pre 3 godine

Kao navijač Zvezde, sa jedne strane poštujem Lazića zbog velikog broja utakmica u dresu našeg kluba, sa druge, ne mogu a da se ne zapitam da li bi ih uopšte bilo toliko da ga je hteo bilo koji drugi klub.

Živadin

pre 3 godine

Lojd ukanaljuje Zvezdu večeras, šut 0 od 7, 4 izgubljene lopte, poeni Splita idu preko njega... a Radonjić ga drži 18 minuta. Volden na poziciji pleja igra tradicionalno na nivou koji bi pokazao otprilike i Kuzmić na toj poziciji, rastrzana i dezorganizovana igra u napadu, dok pravi plej Hol jedva 4 minuta u igri, Uskoković ni ne dobija priliku. Kuridža pogubljen pod košem, skok ne može da napravi, Njoko ne zna gde je, Kuzmić, kakav god da je, može bar zbog visine i da uhvati neku loptu i poentira, igra 4 minuta... postavka igre Radonjića i preveliko forsiranje pogrešnih igrača, da te mozak zaboli. Igra večeras, očaj živi. I neko posle kaže da je povratak Radonjića bila odlična odluka!? Svaka čast na tim titulama od pre neke godine, ali kao trener već odavno stagnira. Mlađi igrači nemaju nikakvu šansu da dobiju priliku za igru, ovi stariji ne znaju šta igraju... Koliko god je bilo loše sa Obradovićem, da se malo sačekalo išlo bi na bolje. Ovako, sa Radonjićem... mrka kapa.

Стара школа

pre 3 godine

Јавор уништава Звезду. Невероватно је шта човек суди. На то једноставно не можеш да се навикнеш.

Sm ladja

pre 3 godine

Radojičić je gori od Obradovica, pa i slep vidi, da ovde nema igre. Od Kuriddze ja nisam video, neinteligentnijeg igrača, niti nezvoljniju facu, ko li ga nadje, umesto da su doveli Šiška, prosle godine.

Стара школа

pre 3 godine

Добисмо ово тешко гостовање упркос Јавору и екипи. Добрић, Давидовац и Волден су били ФАНТАСТИЧНИ, а Лојд је данас био БЕЗОБРАЗАН. Мораће то Радоњић брзо да реши!

MCFC

pre 3 godine

Niko ne komentarise ocajne partije Loyda u Aba ligi?
Za EL vise nije potreban ove sezone, s obzirom da su davno dignute ruke od tog takmicenja.

Walldorf

pre 3 godine

Dobili smo utakmicu ozbiljnijom odbranom u nastavku,zagradili i pokupili def skokove.Dobrić je igrač koji je zlata vredan,u oba smera.Toliko energije,izgaranja i zalaganja igraču kad-tad donesu bogat ugovor a klubu rezultate.Večeras su na nivou bili još i Volden i Davidovac.Doprinos ostalih se ogledao u odbrambenom pogledu.Splićani su odbranom navedeni na dvadesetak izgubljenih lopti,što je presudilo na kraju.Pre nego što mnogi krenu "drvljem i kamenjem" po kapitenu Laziću,treba reći sledeće.Neki neizmireni računi izmedju njega i Lukovića postoje od pre par godina.Isključenje je apsolutno opravdano i tu nema diskusije.Zamah laktom ka licu protivnika se tako kažnjava.Medjutim,pre nego što se to desilo,Luković pet sekundi drži Lazića ne dozvoljavajući mu da zagradi obruč.Javor&Co ne reaguju na apsolutno očigledan faul Lukovića i to je Lazića izbacilo iz koloseka i igre.Ne opravdavam kasniji postupak Lazića ali ga kao čovek razumem.Na kraju,na snimku se vidi da i nije bilo kontakta,jer da jeste,Luković bi skupljao zube po Gripama.Sve u svemu,mislim da je trener Radonjić dosta eksperimentisao,posebno sa Loydom i Nnokom.Videćemo sa kojim ciljem.Obistinilo se ono što sam govorio dok su Hall i Volden bili van tima.Njihovim povratkom,mali Uskoković je zakovan za klupu.Zašto?Mali je bio odličan i iskoristio je svaki minut koji je proveo na terenu.Dalje,već sam govorio da je samo jedan vrhunski strelac nedovoljan.To je zakrpio Volden,za sada.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Sm ladja

pre 3 godine

Pa ove bi sam BRAJANT dobio, ovo je ostao skup neznalica, aj vi po Vašem izboru poredjajte igrače Zvezde, koji Vas najviše nerviraju, evo mog redosleda:1.KUZMIC,2. DAVIDOVAC, 3.KURIDZA, 4. HOL, 5. NOKO, 6. SIMONOVIC, 7. LAZIC,

KUNG FU MAJSTOR

pre 3 godine

Nemate pravo da vređate Loyd-a skoro celu sezonu igra super i vuce napad.To sto mu veceras nije vece ne daje vam na pravo da mu zamerite.

Luigi Lamonica

pre 3 godine

Snimak ove utakmice puštati Davidovcu dok se cd ne zapali ili dok se Davidovac ne onesvesti. Baš me zanima u kakve li bi igrače izrasli Uskoković i Radanov da imaju ovoliki kredit kao Lojd,recimo.

Građanin Kejn

pre 3 godine

Da radi u bilo kojoj privatnoj firmi za 300 evra mesečno, Davidovac bi sa ovakvim pristupom odavno dobio otkaz bez prava na otpremninu. Lojd zaspao na lovorikama, Volden u oblacima,Noko na rehabilitaciji, Kuridža ne ume, Kuzmić ne zna. Kod mene, u Šumadiji bi rekli, od zla oca i još gore majke. Nadam se da će Radonjić umeti da im očita lekciju,na engleskom, u poluvremenu ili nam se loše piše u Splitu.

Goss placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo Zvezdo, Split je neprijatno gostovanje. Narocito posle duplog kola u EL. Srecom sad nam idu dve lakse utakmice gde mozemo da razigravamo igrace.

Celinc

pre 3 godine

Lojd i Radonja rasturaju Zvezdu,vadi ga vani sabllono,rupetina u odbrani,u napadu stetocina,novi O’brajant,prosuo je 8 lopti,sto promasajima,sto greskama

Zvezda

pre 3 godine

Radonjicu,pa kakva je to igra?Deset izgubljenih lopti mimimum,ispucavanja Loyda,zasto ti Reath sedi na klupi?Sto ne uvodis Simanica umesto Kuridze?Gde je Kolom?Haos bre.

VIT

pre 3 godine

Realno, velika kriza. Loše, gore ne može biti. Kao da im se ne igra. I ABA je pod znakom pitanja. Vratiti svoje razdeljene mlade igrače i spremati se za sledeću sezonu.

Trajko

pre 3 godine

Zalosno na sta je spala nekadasnja Jugoplastika. Da nemaju bas ni malo talenata da posloze jedan tim koji nesto vredi u aba ligi. Doduse pozitivno je to sto nemaju amerikance za razliku od Zvezde i Partizana osim naseg Lukovica koji sasvim korektno igra. To je veliki tim nekadasnji trostruki sampion Evrope i trostruki pobednik Kupa Radivoja Koraca sada ga nema vise na mapi Yu kosarke. Isto vazi za Zadar iako je Zadar bio daleko slabiji po evropskim uspesima i rezultatima od sampionske Jugoplastike.

Стара школа

pre 3 godine

Неупоредиво лепше смо играли на Купу него сад. Лојд силује као Обрајант до скоро, Хол невидљив. Вратите српске играче, само они играју и срцем и мозгом!!!

celinc

pre 3 godine

do 30 min Radonjic nam je pokazao kako izgleda utakmica izmedu dve ekipe osnovnih skola na opstinskom takmicenju,Split i ne moze bolje,jer su limitirani sa kvalitetom,ali daleko je to od Zvezdine razine,sve se svelo na pojedinacne akcije,trkom,nekom fizikalijom na silu poentirati,kuka i motika na Kuzmica,no samo neznalice nisu veceras videle koliko je Noko tanak u napadu,a nije mnogo bolji ni u odbrani,a Radonjic pali tek iz 5 puta,onaj Kedzo uzastopno poentira,da bi Radonja najzad uveo Kuridzu i tu je Kedzi bio kraj,svi koji veceras napadaju Kuridzu nisu u pravu,posle Voldena i Dobrica najbolji Zvezdin igrac,kad je na terenu Lukovic je bio
ugasen,oducio ga je Kuridza od kosarke,Lebaner Lazic standaran,a smrznuti Davidovac jedan dobar potez,pa dva losa i tako u krug,Simonovicu dati maksimalno 2 min po deonici,za vise niti moze,a niti zeli,slag dolazi na kraju,zasto Lojd luduje celu utakmicu,to nije ni Obrajan bio u stanju,jednostavno kada je video da nema kazne, na klupu zbog nerezonskih suteva i prodatih lopti,onda je sou nastavio u jos zescem ritmu,koju poruku je Radonjic uputio ostalim igracima kada nije sankcionisao Lojda,nije to fudbal pa da se ocekuje pogodak spica u 90 min,da trener drzi igraca 32 min u igri koji ce prvi kos postici u 38 min uz 11 promasenih suteva i 5 izgubljenih lopti,ako je i od Radonjica previse je,Zvezda dobila teze nego sto se ocekivalo,sto bi se reklo na misice,mnogo gresaka,timska igra u odbrani i napadu puna rupa,jednom reci bledo

Hehe

pre 3 godine

Vcrs je jedino bitna pobeda Zvezde
Split 20 izgubljenih lopti, obe ekipe ocajan sut i igra generalno, ali bitno da Zvezda i dalje jedina sa 2 poraza

Džoni

pre 3 godine

Lazić i Gobeljić, dve misterije.
(Firminjo, 08. mart 2021 22:56)

Lazić odigrao odličnu utakmicu. Ok, zasluženo je isključen, ali je evidentno da tu ima nekih neraščišćenih računa. Luković ga je držao rvački bar nekih desetak sekundi a sudije su ostale neme i uz neke predhodne odluke prema Laziću bio je vidno iznerviran i verujem da je imao veću želju da se obračuna sa sudijama nego sa Lukovićem.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Došlo mi da navijam za Split, imaju više srpskih igrača nego Zvezda!
(Sale sa Bagdale, 09. mart 2021 07:59)

Јеси ли навијао и за Цибосе против Партизаија?

uplakani

pre 3 godine

Na jednoj strani višestruki šampion Evrope bez ijednog Amerikanca ,na drugoj strani mali privatni klub tajkuna potpomognut državom sa pet skupih Amerikanaca i jedva se dobije na silu ....Sad nema priče o budžetu kao kad igraju sa Albom...
(UPPRD, 09. mart 2021 06:58)

Isto si mislio i u Novom Sadu ...?
I zamisli...upravo.je taj Split jedina vasa pobeda za ovu.godinu...03.01. uz kradju sudija ste ih dobili...a, sad ce jos malo polovina marta...i ti se javljas ???

basketas

pre 3 godine

Kakav nivo nepromisljenosti kod Zvezdinih igraca u prvom poluvremenu, greske u koracima, pogresna dodavanja, Lojd siluje do iznemoglosti, Volden ima dva dobra poteza pa onda tri losa ...

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Ulozis 15+ miliona evra u ekipu, smenis trenera i sve to da bi se mucio sa Splitom i bio 17. U Evroligi. I to 17. Mesto bi bilo upitno da se Himki nije raspao na komade
(.., 09. mart 2021 02:53)

Uložiš 10 miliona u tim platiš još 3 za trenere koji ne sastave po deset utakmica i na kraju u ABA ligi imaš isto toliko pobeda kao Zvezda u Evroligi.

5. STAR

pre 3 godine

Lojd je odigrao verovatno najgore poluvreme u karijeri. Ovo je bilo užasno! Šut mu je generalno katastrofa posle korone. Samo prodori su išli a u prvom poluvremenu ni to.
Loša igra, brzopleto i neorganizovano.
Ajde bre to ozbiljnije u drugom!