Fudbal 256

Utorak, 29.12.2020.

11:48

Vladimir Stojković u idealan tim stavio sve igrače Zvezde

Kapiten Partizana Vladimir Stojković smatra da su svi fudbaleri Crvene zvezde zaslužili da se nađu u idealnih 11 Linglong Superlige Srbije.

Vladimir Stojkoviæ u idealan tim stavio sve igraèe Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

256 Komentari

Sortiraj po:

Cobi

pre 3 godine

Mustafa je 100% u pravu i kao pravi zvezdaš je glasao. Potpuno se slažem sa njegovim izborom i samim tim bih kao pravi zvezdaš isto glasao.
Živela Zvezda i majka Srbija

Vuk DC

pre 3 godine

Samo jedno pitanje za partizane: jesu li naše sudije,FSS i koga već optužuje bili u protokolu i za Evropske utakmice? Četvrtu godinu zaredom takmičenje po grupama, 2 puta prolazimo grupu...jesu li za te rezultate u LŠ i LE takođe zaslužni ti imaginarni "unutrašnji neprijatelj", o kome svi kmečite? Malo razuma, ljudi smo...

Ipak su Delije Turski konjanici

pre 3 godine

Turski humor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dacha Zvezda, 29. decembar 2020 11:56)

Pa mora turski, da i vi shvatite

Kalemegdan

pre 3 godine

Mustafa, kasno je za kajanje i posipanje pepelom. Niko te nije tjerao da izjavljuješ one nebuloze pred nazovi gledaocima. Jeftin pokušaj ulagivanja zvezdaškoj javnosti. Reci nam samo šta te je ponukalo da se tim povodom oglašavaš. Providno! Ne spominji više Zvezdu, nisi zaslužio.

Smrde obicne

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26) # Link komentara

Koji ultrasi ?

Sam pricas ovo i posle se cudis na sve njegovr reakcije posle tr Djenove ? I nije ti cudno da niko za tu Djenovu nije odgovarao ? Mozda zato sto su to ti ultrasi u pitanju, zvezdini navijaci. Isti oni koji idu na utakmice i prekidaju dok je epidemija u toku i na snazi zabrana okupljanja, ili oni sto se zagrevaju na terenu pored igraca Buducnosti !? Naravno, niko za to nije odgovarao, zato sto rezimski poslusnici, uvek bili i ostali.
Kakav crni Stankovic, one je sve pokazao dok se grlio sa onim Ptt sluzbenikom i clanom Ultra kopa dok je prekidao onu nmaestaljku u kupu sa Zlatiborom. Cuj Stankovic i moral...

Pozdrav Stradiji

pre 3 godine

Ono sto je Stojke uradio, a sto vecina ne kapira se zove jedna ozbiljna kritika drustva. Vecina voli da zivi u masti da je Zvezda stvarno najbolja zbog igraca i time, a ne zbog sudija, namestljki, golova iz penala, i tako dalje. Stojke je novi Radoje Domanovic, ako cete bolje razumeti. Jos kad bi znali ko je Radoje Domanovic.

Brane

pre 3 godine

I posle ove provokacije, slucaj majice, odricanja drzavljanstva, vracanja pasosa, izjavljivanja da ga je sramota sto je Srbin dodju neki pametnjakovici pa se cude zasto je ovaj covek najomrazeniji lik u Srbiji. Veceg provokatora, beskicmenjaka, bezlicnjaka nisam video.E hecime..treba biti prvo covek pa sve ostalo.

Kg

pre 3 godine

Da li ste i 2012. godine igrali jednu utakmicu? Sedi jedan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:53)

Ja nisam igrao ni ove ni 2012. A ako ces da brojis sta je bilo u prethodnih osam godina ima mnogo vecih bruka za Zvezdu. A Tek da ne pricam za Partizan.

Алекса

pre 3 godine

Aleksej dete, stvarno smaraš previše ovde po vestima. Ostavi bar jedan komentar normalan bez mržnje prema ikome. Poješće te mržnja dete...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (društvance iz predgrađa, 29. decembar 2020 16:07)

Привиђа ти се и мржња и Алексеј...

Навео сам ти чињенице, не мишљења. За 10 година Партизановог солирања узели смо једну медаљу. Угашени су сви центри кошарке у Србији, а ко год је хтео у репрезентацију или НБА морао је преко Дивца Даниловића и ККП.

А пре 2003. док је била 2002. Индијанополис, Злато са тимом у ком је пола играча играло у Црвеној Звезди. У том тиму су испред Партизана била два играча која су на силу отета из Звезде. Томашевић коме је запрећено репрезентацијом и Вујанић кога је КСЈ пребацио у Партизан "јер је то боље за каријеру младог играча"????

Ти причаш само о '95 до '97 кад је ККП имао процентуално веће учешће. Већ од 1998. ти проценти се мењају, долази смена генерација и те 2002. Црвена Звезда даје већину играча...

И то је суштина ваше вере...једна феноменална генерација а жмурите на све остало...

Fun fact: та феноменална генерација је имала мање играча из Партизановог омладинског погона него из Звездиног...

Wllaxy

pre 3 godine

Nema potrebu da menja nik, ovo je njegov prvi i jedini nik, ali "jesam promenio nik".... Da li je ovo realno, narode?!?
(NoName, 29. decembar 2020 19:04)

Dečko je nerealan i ukopava se svakim svojim komentarom, sve dublje i dublje. Prosto ti je kompliment kad ti neko takav, ko ne propusti nijednu priliku da se izblamira, napiše da si glup.

Života

pre 3 godine

Humor na nivou djaka prvaka. Ocekivano od jedne moralne gromade.
(Života, 29. decembar 2020 17:12)

Kad se setim da je igrao u Zvezdi, nije ni cudo sto je gromada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:52)

Olabavi mali.

Wllaxy

pre 3 godine

Da ti nisi toliko glup, shvatio bi da je momak mislio na vas dvomec sa Omonijom iz 2012. godine. Jos i Savo Pavicevic promasio penal, gde bas on da promasi, to se pitam vec 8 godina...
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:19)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:24)

Ne znam ko je glup s obzirom da nisi uspeo da skapiraš da je on sam, lično i personalno priznao da je pogrešio kada je ono napisao - na stranu to što je bilo kome sa IQ većem od 30 (za tebe nedostižna vrednost) jasno iz svega napisanog da je u inicijalnom komentaru mislio na ovogodišnji meč.

Znaš ono kada sam sebe matiraš kao što si ti matiran ovim tupkovim komentarom u 17:24 časova...

NoName

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:41)

Nisi shvatio ono sto sam napisao u tom komentaru na koji si odgovorio, zato i menjas plocu i govoris kako menjam nik, a nemam potrebu to da radim, mozda tebi to imponuje i hrani ti ego, ali ja ne vidim nikakve benefite u tome. Ovo je moj prvi i jedini nik. Ali, u odnosu na period od pre recimo 5 godina jesam promenio nik.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:53)

Nema potrebu da menja nik, ovo je njegov prvi i jedini nik, ali "jesam promenio nik".... Da li je ovo realno, narode?!?

Back in Black

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)
Gde si bre kralju krenuo si sam sebi da pišeš komentare?Bravo sinko hahhahahahahahahhahahaahah.Gde nadje nik Tata hahahhahahaha.Kakva si ti prsotija.Hahahhahah Bravo sinko.Ko ti ovo ogovorio tatko?Tata te prati i podržava,ponosan je na tebe na svog sinka. HahahahahahahHhaha.Ej bravo sinko hahahahahah.

Volim te Wille...

pre 3 godine

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:21)

Branili ste rezultat na 1:1 ...

Will Mosley

pre 3 godine

Da naravno, inače pitao sam za druga, on ne zna da kuca, ali zna da čita i on je jednostavno poluludeo za tobom, možda bi mu ti Wille mogao biti neki mentor ili tako nešto ...
(Ljubav pobedjuje, 29. decembar 2020 18:22)

S obzirom da je tvoj drugar, ja se tu ne bih mesao, usput sam i hetero. To sto ste vas dvojica drugari dovoljna je cinjenica sama po sebi. Eto i tebi sam dao jedan mat, idi sad to da proslavis sa drugarom. Cudi me da je on poludeo za mom koji sam ovako glup i zatucan (kako rece neki decko ovde), a ne privlacis ga ti koji si tako ugladjen, inteligentan i nadasve obrazovan. Sledeci put mi se javi kad budes pitao za drugaricu.

Wllaxy

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

Da ti nisi toliko glup, shvatio bi da je momak mislio na vas dvomec sa Omonijom iz 2012. godine. Jos i Savo Pavicevic promasio penal, gde bas on da promasi, to se pitam vec 8 godina...

Will Mosley

pre 3 godine

po čemu je to više zaslužio pasoš od recimo Borjana? Probaj da daš bar jedan realan razlog! U stvari nemoj, već si se dovoljno nalupetao.
Da ne pominjem to što nisi shvatio poentu koja kaže da ste vi prvi počeli da delite pasoše onima koji prosto proširenu na srpskom nisu znali da sklope.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:02)

Mozda po tome sto je vise vremena proveo radeci/igrajuci u Srbiji? Jel smatras da i jedan Lamin Dijara i Abu Oumaru nisu zasluzili da dobiju pasos? Nemoj biti smesan.

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:41)

Nisi shvatio ono sto sam napisao u tom komentaru na koji si odgovorio, zato i menjas plocu i govoris kako menjam nik, a nemam potrebu to da radim, mozda tebi to imponuje i hrani ti ego, ali ja ne vidim nikakve benefite u tome. Ovo je moj prvi i jedini nik. Ali, u odnosu na period od pre recimo 5 godina jesam promenio nik.

Pravda

pre 3 godine

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:44)
Nisi ga matirao uopste nego gluposti koje pises racunas kao argumente. Poredis Bundesligu, Primeru i Premier ligu sa nasom? Pa stvar je u tome sto je Zvezda mnogo jaca od svojih protivnika u ligi nego sto su gore pomenuti klubovi u svojim ligama. Zvezdi ovde jedino Partizan moze koliko toliko da parira, drugi su za dve klase slabiji. Kad na to dodas i sudijsku protekciju koje je uvek bilo svugde pa i ovde dobijes ovakvo stanje. Vi ste znali i po vise od 30 utakmica da vezete bez poraza a gubili ste u Evropi od Samroka u isto vreme. Hoces da kazes da ste onda vi tada krali?

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Da imaš gram mozga možda bi objasnio kakva je taktika kada zaostaješ desetak bodova i umesto da juriš pobedu i smanjiš zaostatak ti odugovlačiš i još dobiješ žuti karton zbog toga.

Da ti nacrtam mada sumnjam da ćeš i tako da shvatiš - odugovlačiš dok zaostaješ desetak bodova za rivalom! Strava taktika, probajte češće tako.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:28)

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.

Pradjed

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)

Tako je sinko, dobro kazes, samo neka ih potapa. Volim i ja tebe sinko moj jedini i najlepsi na svetu.

Dobro je sad deda, hajde objasni ti meni kako to da ste vi do 92 sakupili čitavu stotinu mečeva manje od Zvezde u evropskim okvirima...

Ljubav pobedjuje

pre 3 godine

Ko je taj Will Mosley pitam se ?
(Jako pristojan momak, 29. decembar 2020 17:27)

To je moja malenkost. Imas li jos jedno pitanje ili da?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:49)
Da naravno, inače pitao sam za druga, on ne zna da kuca, ali zna da čita i on je jednostavno poluludeo za tobom, možda bi mu ti Wille mogao biti neki mentor ili tako nešto ...

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:23)

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.

Wllaxy

pre 3 godine

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:44)

Koje, matiranje komentarom - time što ste vodili a mi izjednačili iz penala u meču u kom ste posle vođstva bili potpuno podređeni.

Vau, svaka čast, briljantan zaključak, otprilike kao i preokreti Novog Pazara i Vojvodine, potpuno nezasluženi jer ste, zamisli VI imali vođstvo.

Actually, to što misliš da si gornjim ili bilo kojim sličnim komentarom TI ikoga matirao dodatno govori o tome koliko si intelektualno inferioran...

Wllaxy

pre 3 godine

A sta je bilo 2012. godine inteligencijo? Dva puta ste remizirali a prosli ste dalje preko penala, a ove godine je Omonija prosla dalje nakon penala, eto to govori koliko ste mocni i nepobedivi.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:48)

1. Ti si pričao o ovoj sezoni, što je svima jasno osim možda tebi. Mada, s obzirom da si čas mislio na 2012. godinu, čas pogrešio prilikom brzog kucanja izgleda da ti vrdanje i laganje nije strano...
2. Tako je, 2009. smo prošli tu Omoniju na penale - podseti me sada molim te, neinteligencijo naša, koji naš klub je još 2009. godine patentirao ispadanje od moćnih kiparskih klubova. Uvek ste bili avangarda, nema šta.
3. Kako ti ne dosadi da redovno s tobom brišu patos argumentima, šta god napisao?

Wllaxy

pre 3 godine

I sta je sporno u tome, jel Kleo zasluzio pasos?Jeste. Pa nece valjda neki Borjan, Degenek i Marko Marin dobiti pasose.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:52)

A po čemu je to više zaslužio pasoš od recimo Borjana? Probaj da daš bar jedan realan razlog! U stvari nemoj, već si se dovoljno nalupetao.
Da ne pominjem to što nisi shvatio poentu koja kaže da ste vi prvi počeli da delite pasoše onima koji prosto proširenu na srpskom nisu znali da sklope.

Wllaxy

pre 3 godine

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:21)

Pa dobro Wille, objasni nam tu ingenioznu taktiku gde i minimalna pobeda donosi pobedu (?) (inteligentniji bi rekli da minimalna razlika donosi pobedu, jer pobeda donosi pobedu je izuzetno glupa konstatacija) a vaš golman u nadoknadi pri 0:0 umesto da pojuri pobedu zadržava vreme! Ako ti u čitavom sledu događaja (treba vam pobeda - imate 0:0 - vreme je još malo isteklo - zadržava loptu i vreme) nešto nije debelo logički krivo onda džaba čitava diskusija sa tobom pošto ti kada je logika u pitanju nisi makao dalje od L!

Deda

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)

Tako je sinko, dobro kazes, samo neka ih potapa. Volim i ja tebe sinko moj jedini i najlepsi na svetu.

Wllaxy

pre 3 godine

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!

Will Mosley

pre 3 godine

Kao prvo, sa omonijom Zvezda igrala jednom, da je bilo revansa na Marakani svi znaju ko bi prosao. Kao drugo, od 30 utakmica ti izdvajas 3-4 remija a zaboravljas ostale pobede. Kao trece, zvezda nije nesto ( neutralan Sam jer ne volim nista iz Bg-a, smatram da su nam unistili fudbal) Ali imaju samo jedan poraz ove godine, sto je ogroman uspeh s obzirom da nasu ligh i budget. Tako da trolovanje je ok ali uvek treba biti realan. Skidam kapu Zvezdi za dosadasnji deo sezone.
(Kg, 29. decembar 2020 17:01)

Da li ste i 2012. godine igrali jednu utakmicu? Sedi jedan.

Milan

pre 3 godine

Sarkazam kažu komšije. Znamo nismo naivni. Ne znam samo da li je sarkazam bio da se odriče srpskog pasoša. Ili je sarkazam bio da bi za srpstvo skočio sa vrha Beograđanke? Bilo kako bilo sarkastičan dečko.

NoName

pre 3 godine

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.
(NoName, 29. decembar 2020 16:10)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:24)

A šta kažeš za treće, "intelektualna gromado"?

Will Mosley

pre 3 godine

Humor na nivou djaka prvaka. Ocekivano od jedne moralne gromade.
(Života, 29. decembar 2020 17:12)

Kad se setim da je igrao u Zvezdi, nije ni cudo sto je gromada.

Will Mosley

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

A sta je bilo 2012. godine inteligencijo? Dva puta ste remizirali a prosli ste dalje preko penala, a ove godine je Omonija prosla dalje nakon penala, eto to govori koliko ste mocni i nepobedivi.

Will Mosley

pre 3 godine

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.
(NoName, 29. decembar 2020 16:10)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.

Wllaxy

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.

Kg

pre 3 godine

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Kao prvo, sa omonijom Zvezda igrala jednom, da je bilo revansa na Marakani svi znaju ko bi prosao. Kao drugo, od 30 utakmica ti izdvajas 3-4 remija a zaboravljas ostale pobede. Kao trece, zvezda nije nesto ( neutralan Sam jer ne volim nista iz Bg-a, smatram da su nam unistili fudbal) Ali imaju samo jedan poraz ove godine, sto je ogroman uspeh s obzirom da nasu ligh i budget. Tako da trolovanje je ok ali uvek treba biti realan. Skidam kapu Zvezdi za dosadasnji deo sezone.

Pritajeni kineski snajper,skriveni Vozd od Transilvanije

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

Veatio bi on pasos ali je dao Tumbasu da predje granicu izmedju Limba i pakla.

Wllaxy

pre 3 godine

Sto se tice odugovlacenja to je deo taktike, koje tebi nije poznato jer fudbal pratis 2 godine, ti pratis samo domaci fudbal zato i nisi video sta rade nemacki, engleski i spanski klubovi kad imaju povoljan rezultat, dalje, ja znam neke koji su pobedili mocni Javor a bilo je 0:0, da to je ona tekma gde je gosa Javora odbranio penal cime je nepravda donekle ispravljena. Da imas gram mozga vec u Stojketovoj recenici "Sve pobedjuju i boljih nema" mogao si da prepoznas da se lik sprda sa vama. Sine, moras jos da radis na sebi, a ona tvoja forica koju ja zovem nikstilovanje, nije nimalo smesna ni zanimljiva. Navijam za tebe.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 16:19)

Da imaš gram mozga možda bi objasnio kakva je taktika kada zaostaješ desetak bodova i umesto da juriš pobedu i smanjiš zaostatak ti odugovlačiš i još dobiješ žuti karton zbog toga.

Da ti nacrtam mada sumnjam da ćeš i tako da shvatiš - odugovlačiš dok zaostaješ desetak bodova za rivalom! Strava taktika, probajte češće tako.

Will Mosley

pre 3 godine

Ko je taj Will Mosley pitam se ?
(Jako pristojan momak, 29. decembar 2020 17:27)

To je moja malenkost. Imas li jos jedno pitanje ili da?

Liga šampiona

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Ironija je što je ovo vaš idol, bio i ostao ganjac. Mi grobari nismo isto što i vi.

Will Mosley

pre 3 godine

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:23)

I sta je sporno u tome, jel Kleo zasluzio pasos?Jeste. Pa nece valjda neki Borjan, Degenek i Marko Marin dobiti pasose.

Will Mosley

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?

Koke

pre 3 godine

Alo grobari pa vi ne racunajuci Brisel i niste imali nesto vece uspehe za celu istoriju u evropi nego li Zvezda za poslednje cetiri godine s tim sto vi protiv Zvezde igrate kao da je u pitanju sami Queen's Park Rengers ili sta vec, a i to je u neku ruku gotovo pa nista...

Will Mosley

pre 3 godine

da li ce vratiti pasos vise?
(dibala, 29. decembar 2020 15:31)

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.

Will Mosley

pre 3 godine

Onda derbi dodje i prodje a bodovna razlika u Zvezdinu korist ostane ista.
(Extra stupido, 29. decembar 2020 15:54)

Toga ne bi bilo kad bi Indjija, Zlatibor, Vosa, Cuka, Radnicki hteli da pobede tu Zvezdu. Think about it.

statističar

pre 3 godine

Pogodilo se da Stojke da izjavu kada Bogi snajper imao 71% procenat šuta za tri poena, kada je dao 17 koševa i kada je bio jedan od najboljih u timu, pa jadni bez mleka mačići iz Železnika našli novu žrtvu za lečenje frustracija.
Još se javio Degenek i izgleda je zalečio kičmu kada je počeo da daje pametne izjave. Cirkus, što više pljuju umiremo od smeha.

Petenojko

pre 3 godine

Pa, tako i jeste.Oni ne smeju da izgube da se igra jos 100 kola....
(Kikivoje, 29. decembar 2020 12:54)

Hahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobarče bez grama mozga, 29. decembar 2020 13:02) # Link komentara

Blago tebi kada nista ne znas....

Milan

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

Ne secam se da su oni obecavali da ce da vrate srpski pasos. On jeste. Ako ima obraza, treba da drzi svoju rec. A da... On i obraz? Hahhahaa. "Za koliko para bi presao u Partizan?" "Nema tih para. Ni za sto miliona. Nikad. Kad ti je krv crveno bela."

NoName

pre 3 godine

sta je pogresiio? Pa stvarno jesmo najbolji.
(Srđan, 29. decembar 2020 15:21)

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.

NoName

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)

Pa ti si taj koji ne zna šta je sarkazam. Kao i ovaj što je ovo izjavio. Hteli ste valjda da kažete da ste vi bolji, ali i tebe i njega zeza minus 9 na tabeli, 30 posto poseda lopte i žuti karton za odugovlacenje u situaciji kada vam treba pobeda. Hahaha Hahaha Hahaha Stojke zvani sarkazam čuva rezultat, a treba mu pobeda. Ipak je izgleda tačno - vi stvarno mislite da ste pobedili Real sa 0 - 0. Pa ste tako hteli i Zvezdu.

Will Mosley

pre 3 godine

Pa ti si taj koji ne zna šta je sarkazam. Kao i ovaj što je ovo izjavio. Hteli ste valjda da kažete da ste vi bolji, ali i tebe i njega zeza minus 9 na tabeli, 30 posto poseda lopte i žuti karton za odugovlacenje u situaciji kada vam treba pobeda. Hahaha Hahaha Hahaha Stojke zvani sarkazam čuva rezultat, a treba mu pobeda. Ipak je izgleda tačno - vi stvarno mislite da ste pobedili Real sa 0 - 0. Pa ste tako hteli i Zvezdu.
(NoName, 29. decembar 2020 16:07)

Da ne znam sta znaci ta rec ne bih je upotrebio, inteligentna osobo. Sto se tice odugovlacenja to je deo taktike, koje tebi nije poznato jer fudbal pratis 2 godine, ti pratis samo domaci fudbal zato i nisi video sta rade nemacki, engleski i spanski klubovi kad imaju povoljan rezultat, dalje, ja znam neke koji su pobedili mocni Javor a bilo je 0:0, da to je ona tekma gde je gosa Javora odbranio penal cime je nepravda donekle ispravljena. Da imas gram mozga vec u Stojketovoj recenici "Sve pobedjuju i boljih nema" mogao si da prepoznas da se lik sprda sa vama. Sine, moras jos da radis na sebi, a ona tvoja forica koju ja zovem nikstilovanje, nije nimalo smesna ni zanimljiva. Navijam za tebe.

DeliJA

pre 3 godine

Stojke je sarkastiscan jer to je otprilike jedino sto mu je jos preostalo. Ne treba ga uzimati za ozbiljno, jer se zna koliko vredi njegova rec. Covek se na TV-u kunuo da nikad ne bi zaigrao za Fkp. Ali sad 5 godina gubi titulu u novembru, gleda kako oni kojih se odrekao osvajaju prvenstva i pisu istoriju a on zna da je mogao da bude deo svega toga i da mozda nosi i kapitensku traku te ekipe, da je nije izdao. Sta drugo ocekivati nego da covek sad sarkazmom tuguje nad svojom sudbinom. A to sto pokusava da relativizuje uspehe FKCZ - pa neka stavi prst na celo pa se pita kako to da takav tim koji, kako on sugerise, nije najbolji nego je godinama lazno najbolji tim lige, je napredovao preko 150 mesta na UEFA listi u zadnjih 5 godina, kako to da redovno igra Ligu Sampiona i Ligu Evrope i prolazi grupe, kako to da pobedjuje ekipe kao sto su Keln, Slavija, Krasnodar, Salzburg, Slovan, pa i kako to da rasturi jedan Liverpul - da nije mozda pomoc sudija bila u pitanju, ili je neko mozda gurao Zvezdu u Evropi, ili nesto trece u pitanju? Evropa jeste merilo i tu se vidi zadnjih 5 godina gde je Crvena Zvezda, gde je bila a gde je dosla danas. Da je pametan trebalo bi da cuti jer ista ta Crvena Zvezda vec godinama igra i za srpski koeficijent i tako pomaze i njegovom klubu a na pragu je da obezbedi mesto za dve ekipe iz Srbije u kvalifikacijama za LS. Umesto zrna zahvalnosti on se blamira ovako ali sta ovekivati od coveka bez principa i coveka koji se ne drzi svoje reci. Mukica :-(

Will Mosley

pre 3 godine

Brate ne radi im to. Sada ce da guglaju tu rec dok ne potrose 5 GB
(Hintreal, 29. decembar 2020 15:46)

Hahaha i to sto kazes. Ne znam kako sam to mogao da smetnem sa uma.

Kikivoje

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)
Ne znaju oni sta je to, oni samo veruju u prave penale

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Резултат кад је Партизан био једини је:
ЕП Шведска 2003
ОИ Атина 2004
ЕП Србија
СП Јапан
ЕП Шпанија
ЕП Пољска (једини успех)
СП Турска
ЕП Литванија (-ОИ Лондон)
Квалификације ЕП Словенија (срећа)

2012 престаје Партизан једини лудом несрећом навијача ЈСД и срећом свих осталих навијача у Србији. у деценији кад је Партизан био једини освојили смо ЈЕДНУ медаљу на ЕП у Пољској и пропустили два велика такмичења.

Од седам година кад Партизан није једини (имамо и Мегу, ФМП и Звезду као јаке тимове) имамо три сребрне медаље са три такмичења и квалификовали смо се на ЕП са репрезентацијом из КСЛ а Борац и Металац су оживели...

Више није услов за играње у репрезентацији играње у ЈСД нити се само из ЈСД може у НБА....
(Алекса, 29. decembar 2020 12:57)

Je li majke ti, kada si tako pametan, što nisi onda pomenuo i uspehe do 2003 godine i posle raspada stare Jugoslavije čiji su igrači osvajali medalje za nacionalni tim?
Poznato je već da su ti pomenute godine nabile komplekse i maržnju prema Partizanu, ali ne moraš da budeš baš toliko mizeran.
Vidim, od kada je tvoj klub počeo na silu da se gura u vrh, prosto daje sve same reprezentativce, jel da?
A i uspesi su kada izgubiš od Gruzije i Švajcarske...
Aleksej dete, stvarno smaraš previše ovde po vestima. Ostavi bar jedan komentar normalan bez mržnje prema ikome. Poješće te mržnja dete...

Hintreal

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)

Brate ne radi im to. Sada ce da guglaju tu rec dok ne potrose 5 GB

Will Mosley

pre 3 godine

sta je pogresiio? Pa stvarno jesmo najbolji.
(Srđan, 29. decembar 2020 15:21)

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.

Arandjel Stolica

pre 3 godine

Crveno beli sampioni univerzuma!!! Skromno je ovih 11 proglasiti za idealan tim u Srbiji, to je jedanaest carobnjaka na svjetskom nivou... samo da se sredi da ling long sudije sude zvezdi i evropske utakmice i nema zime!!!

Will Mosley

pre 3 godine

Možda, ali zato ste vi, (ti), šampioni u kukanju, kmečanju, zavisti, pakosti....
Tu ste apsolutni prvaci.
(Mnogo njaške, 29. decembar 2020 15:07)

Vi panteri pricate o kukanju i kmecanju? Pa onaj Erik Mika kad je dolazio u KK Partizan kmecali ste kao Damjanov Zelenko, kukali ste kao da dovodimo Duranta i Irvinga u paketu. A zato kad ekspresno dodje Kolom umesto Rocestija onda je sve u redu? Nemoj biti licemeran molim te. Dao sam primer kosarkaskog kluba ali sustina je ista, kmecite i kukate na svakog igraca koji stigne u Partizan. Uz sve to sto si naveo, ja bih dodao da ste vi zvezdasi sampioni i u licemerju.

Pravda

pre 3 godine

Vidim panteri masovno pominju neke poturice i dokazivanje,misle na Borjana valjda? Opet,niko mu nije zamerio niti je trpeo fizicke napade navijaca Partizana,naprotiv glavu mu razbise navijaci Zvezde,isti oni sto su putovali u Djenovu da Stojkovicu gurnu baklju u usta i izbace reprezentaciju iz kvalifikacija,isti oni koji su pretukli igrace i strucni stab Partizana nakon 5.oktobra...takvi pricaju o mrznji i frustracijama.
Inace bravo za izjavu Stojke,svi vide sta se radi ali neka im,kad je bal nek je maskenbal.
(Qwerty, 29. decembar 2020 14:26)
Mesas babe i zabe. Borjan nikad nije branio za Partizan i uz to bio kapiten ali svakako ja ne opravdavam linc Stojkovica od strane huligana. Bez obzira sto je on ispao to sto je ispao maltretiranje i fizicki napad nije zasluzio i to je po meni velika sramota za Zvezdu jer se nije ogradila od toga i nije takve "navijace" odstranila pa su takvi posle i Zvezdinim igracima lupali samare i upadali u svlacionicu. Drugo, "navijaci" Partizana su prvi utrcali na teren u tom derbiju nakon 5.oktobra (i ugrozili bezbednost Zvezdinih igraca) valjda iz revolta zbog pada rezima.

Mnogo njaške

pre 3 godine

Liga sklanjalice, jedini klub u Evropi koji nikad nije izgubio ni bod posle evropskih mečeva, a da ne pričamo da je mezimica prvak Evrope u dosuđenim penalima. Zato je ovo IDEALAN tim SVETA
(Sale, 29. decembar 2020 14:36)

Možda, ali zato ste vi, (ti), šampioni u kukanju, kmečanju, zavisti, pakosti....
Tu ste apsolutni prvaci.

Марко

pre 3 godine

Ovo je, kao,trebalo da bude ironično,jer sigurno ne misli tako ...Ali samo pokazuje koliko je iskompleksiran i jadan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M&?€NK@, 29. decembar 2020 12:02)

А како он може да "мисли"? Он само може да мрзи, јер кад нешто мрзи, онда он то баш онако мрзи да се после тога стиди своје прошлости. Много јака личност.

Extra stupido

pre 3 godine

Hahaha, car.
Realno rekao.
Onda dodje derbi, pa naš jadni Partizan objasni!
(El stupido cigano, 29. decembar 2020 13:29)
Onda derbi dodje i prodje a bodovna razlika u Zvezdinu korist ostane ista.

NoName

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26

Od čega ga spasao? Daj ne mlati. Čujes li ti sebe? Otišli u Đenovu da biju čoveka koji je SVAKI DAN U BEOGRADU??? Pa u to samo veverice veruju. Da su hteli, našli bi ga u Beogradu. Ovako su tobože otišli u Đenovu, pa se "povukli" pred Stankelom, pa sve to nastavili pred Karabinjerima i pred kamerama na stadionu??? Mož misliti, došli da biju Mustafu, ali pred 20 kamera. Kako da ne.

Sale

pre 3 godine

Liga sklanjalice, jedini klub u Evropi koji nikad nije izgubio ni bod posle evropskih mečeva, a da ne pričamo da je mezimica prvak Evrope u dosuđenim penalima. Zato je ovo IDEALAN tim SVETA

No7

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini
(Sub013, 29. decembar 2020 13:31)
Zvedaspor i konjanici opet o poturicama.
(Rekorderi, 29. decembar 2020 13:53)

Kako se katolik cima kad mu kažeš da je poturica!
Poskakuje od muke...

Skorpion

pre 3 godine

Majko moja, koliko on pati, place i grize se iznutra, koliko bi on voleo da je na Borjanovom mestu, to je tako kada u jednom trenutku svog zivota doneses pogresnu odluku, u njegovom slucaju katastrofalnu. Ali..... stara poslovica kaze "svakom po zasluzi". Sve mozes biti u zivotu ali izdajnik....nikada.

zato smo tu gde jesmo

pre 3 godine

Pljuvati coveka koji je branio zivu glavu od kriminalca bogdanova i ekipe,i velicati to a doziveli smo najvece ponizenje u istoriji fudbala moze samo klinac balavac osnovac ili neko ko ima IQ ispod 30.

Back in Black

pre 3 godine

Ne bre Stojke ti si bolji golman od Borjana hhahahaahahhaaahaah.Zvezda je pokazala ko je i sta je u Evropi a Vuletićima ostaje samo da se jedu.

Cubaka

pre 3 godine

постоји дијагноза за овакво стање
(Вук Караџић, 29. decembar 2020 12:30)

Nije problem utvrditi dijagnozu, to mozemo i mi laici jer je ocigledno, ali je problem sto nema leka.

Qwerty

pre 3 godine

Vidim panteri masovno pominju neke poturice i dokazivanje,misle na Borjana valjda? Opet,niko mu nije zamerio niti je trpeo fizicke napade navijaca Partizana,naprotiv glavu mu razbise navijaci Zvezde,isti oni sto su putovali u Djenovu da Stojkovicu gurnu baklju u usta i izbace reprezentaciju iz kvalifikacija,isti oni koji su pretukli igrace i strucni stab Partizana nakon 5.oktobra...takvi pricaju o mrznji i frustracijama.
Inace bravo za izjavu Stojke,svi vide sta se radi ali neka im,kad je bal nek je maskenbal.

gole su lutke sa naslovnih strana

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26)
Ti navijaci su izbacili reprezentaciju dvaput sa EP, prvi put tad 2010. prekidom utakmice u Djenovi, posle i 2014. kad su usli u teren posle nase slabe organizacije meca kad se pojavio dron iznad terena, i nakod toga ulaska navijaca na teren.
A sto se tice Stojketovog prelaska u Partizan, to je uradio da ozivi karijeru 2010. da igra LS, verovatno bi te godine pre presao u Zvezdu da ga je ona tad htela. Njegova majica sa porukom se pojavila tek posle napada navijaca Zvezde na njega u Djenovi.
A sto se tice izjave o prelasku u klub najveceg rivala, sta je mogao da odgovori, pitajte bilo kog sadasnjeg igraca Partizana ili Zvezde isto pitanje, i oni ce isto odgovoriti.
A o nepobedivosti Zvezde i uspesima u Evropi najvise govore penali na 18 metara, i visestruki debakli od po 5-6 razlike, i ispadanje od Omonije i provlacenje u Tirani iako su godinama najsponzorisaniji tim od drzave.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 3 godine

Dokaz da je pogodio sustinu i istinu, jeste to sto se panteri javljaju u velikom broju. Inace, Zvezda moze Stojkovicu dati gol samo iz penala.
(Panterkiler, 29. decembar 2020 13:36)

Nemoj tako, mogu i iz igre, doduše neregularan. Kao pre dve godine, kada je sudija Đokić kroz plećku Stojkovića "video" da je lopta prešla gol liniju.

janko

pre 3 godine

Razumeo bih da ovo napise iskreni grobar ali Stojke preletačević, talog srpskog fudbala , obraz đon.... to ne mogu da shvatim ( kako bese Mule " nema tih para " a? )

Sub013

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26)

Kao sto se krsti i ljubi loptu tako treba da se krsti i ljubi Dekijevu sliku, svaki dan po nekoliko puta do kraja zivota. Ali nije on za dzabe Mustafa, tako i Obilic spasio Mustafu pa mu ovaj okrenuo ledja

Zvezda

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!
(sone, 29. decembar 2020 12:09)

I košarka i vaterpolo ste otimali šta ste stigli. Pa što vas danas nema nigde u vaterpolu ili košarci? Vaterpolo se igra i u Kragujevcu, Nišu, Šapcu, Beogradu, Novom Sadu.... Nema više Dejana Udovičića koji je bio i selektor da ucenama dovodi igrače. Radjen, S. Mitrović, braća Pjetlović, Soro, Prlainović, Mandić, Subotić itd. Država dala bazen koji ste uspeli da ruinirate. Napravili dugove. U košarci kog igrača ste iz mladjih selekcija doveli do prvog tima i reprezentacije. U poslednjih 30 godina

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 3 godine

Realno, Borjan je najbolji golman LE, Milunobić u idealnom timu itd.. U svakom slučaju za ovu ligu su svih 11 za 3 klase u odnosu na ostatak lige

John Terry

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 29. decembar 2020 12:53)

"Ne postoje pare za koje bih ikada presao u Partizan, jer kad nesto mrzis onda mrzis" - Vladimir Stojkovic.

Ne postoji veca satisfakcija nego kada se ovakvom coveku od reci klanjate.

Aleksej

pre 3 godine

Ima neceg jadnog u fudbalerima Partizana kao Lola onomad neka uzmu titulu ako ih nije sramota a Partizan 6 godina nije pobedio do tog derbija. Ovaj Muftija nije za komentarisanje pokazao je svima na vise stvari jadnost.hahah Stojke rezerva titulu na slici vidi.

grobarče bez grama mozga

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 29. decembar 2020 12:53)


https://youtu.be/GeGBJJjwc5c

Rekorderi

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini
(Sub013, 29. decembar 2020 13:31)
Zvedaspor i konjanici opet o poturicama.

bulldog

pre 3 godine

Čovek je realan, samo je njima dozvoljeno da igraju i pobedjuju. Slična je situacija u Egipat npr, tamo je Al Ahli predsednikov klub, a Zemalek ne. Na derbi utakmicama čak i nema publike, ne vezano za koronu, već godinama. Da ne bi slučajno navijači Zemaleka rekli nešto loše o predsedniku.

ak47

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)

Cekaj bre, zar nemamo 3x veci budzet u kosarci?

Aj se dogovorite pa se javite.


Mozda smo bili jedini u vaterpolu ali je zato i Srbija bila jedinstvena, bez infrastrukture za ovaj sport, bez mora, jezera mi smo izdominirali... videcemo rezultate gasenja najbolje skole i definitivno fabrike za obradu dijamanata bez obzira da uvredim zvezdu ili radnicki, jednostavno, mislim da se vec vide nazalost rezultati...

nostalgija

pre 3 godine

Ako cemo realno, ovo je najbolji tim lige trenutno, ne uzimajuci u obzir formu, nego cisti kvalitet

Borjan
Gajic Milinovic Degenek Rodic
Sanogo Natho
Asano Suma Katai
Boaci

Svi koji su bar malo objektivni znaju da je ovako, a jos jednom napominjem da sam napisao po kvalitetu, da mi neki ne bi pametovali za Natha i Boacija.

Sub013

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini

Toto-ko-tunjo

pre 3 godine

Kad celi zivot mrzis, i u mrznji ti prolaze svi dani... U stvari ne ceo. U jednom delu to isto bas volis.Pa mu cak i grb ljubis. I onda krenes da mrzis, i u mrznji ti prolaze svi dani..

Laki

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26

Ova bolest ima preko 100 pluseva? Heroj Stankela brani od štrojenja reprezantativnog golmana koji su uplašio kriminalaca=navijača.Bravo, bravo, bravo! Tad je svaki normalan Srbin osetio najveću sramotu i poniženje otkad se lopta u Srbiji kotrlja.

Panterkiler

pre 3 godine

Dokaz da je pogodio sustinu i istinu, jeste to sto se panteri javljaju u velikom broju. Inace, Zvezda moze Stojkovicu dati gol samo iz penala.

Pritajeni kineski snajper,skriveni Vozd od Transilvanije

pre 3 godine

Covek koji je poznat po tome sto je iznajmio suprugu Loli Smiljanicu da pokrije kockarske dugove.

Dubravka

pre 3 godine

E ovako se dokazuje da nisi mali! Bravo Stojke, lepo je kad protivniku iskažeš poštovanje na ovaj način. Nema kompleksa i pridruženih bolesti i zlobe. Dostojanstveno, ljudski i sportski pre svega. Bolji su i zasluženo prvi!

Sabre

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 29. decembar 2020 12:53)

Ali bukvalno ROFLcina liche. Necemo prelaziti najvecu kiksaru i judaru medju fudbalerima, pogotovo od kako imamo ubedljivo najboljeg golmana u istoriji ove mrtve domace post-SCG lige. Ne, vas stvarno da nema trebalo bi vas izmisliti. Ili, ne, mozda ipak ne bi trebalo...

realno

pre 3 godine

Nije bitno da li nas volite ili mrzite, bitno da nas se bojite , zato glodari (misevi) mrs u rupu i izlazite , tole se nikad vise nece ponoviti !!!

Zdenko

pre 3 godine

Bio on ciničan, ironičan ili sarkastičan, svejedno je. Iz svake reči ljudi u Srbiji ćeš čuti samo ono što ne valja. Retki su oni koji smeju biti realni ili da imaju svoje mišljenje. Razlog je jednostavan. Od vrha države pa na niže, vokabular je prizeman i jadan. Širi se defetizam , mržnja i hrani svaki oblik ponižavanja nekog drugog. Mrzimo sami sebe pa nije čudno što nas niko ne prima nigde, što nas ograđuju i ne dozvoljavaju ulazak u evropske institucije. U Srbiji nema institucija, samo vlast jednog čoveka, samo njegova istina i njegova reč. Sport je preuzeo takav vid ponašanja i delovanja, pa me čudi kako Evropa ne reaguje zbog ogromnog uticaja politike.

vld

pre 3 godine

Uvek je poturica gori od turcina stara izreka. Mozda ga treba malo i razumeti njegov tim ima 7 pobeda zaredom a svetlosnim godinama je daleko od titule. Kompleksi su cudo svaka Zvezdina pobeda je sklanjalica ili namesteno. Pogotovo ih boli cinjenica sto im u prilog ne idu uspeh Zvezde u evropi zadnje 4 godine jer lakse bi bilo reci evo u evropi ih svi gaze a u nasoj ligi im niko nista ne moze. Treba se samo navici ako vec niste da nije lose ni drugi biti

Max

pre 3 godine

Musti pokusao da se malo sprda, Al kad bolje pogledas, ove sto je stavio u idealnih 11 su realno za dve klase bolji od svih ostalih na istim pozicijama. A ako uporedjujemo njegovo mesto u timu, Borjan je jedno 100x bolji. Tako da, kompleksi su cudo, a u njegovom slucaju izgleda I mnogo bole.

Mitrokaogol

pre 3 godine

Sreća što je ovaj otisao zauvek iz Zvezde inace osvezavao bi karijeru u njoj i nikad ne bismo imali Borjana. Prema tome Vlado, hvala ti.

Marx

pre 3 godine

genijalno i jedino ispravno.
(boki_rs, 29. decembar 2020 11:53)

Naravno, da je genijalno. Realno, ide Stojke, pa nekoliko praznih mesta, pa Tesla, Pupin... i ostali.

Bane

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati LS takmicenje gde su zadnji put pobedili pre 40 godina i to Dinamo Berlin ne Drezden nego Berlin hahahaha.

vlada

pre 3 godine

Retko kad komentarišem izjave fudbalera. Ovog puta ću samo reći - nekulturno i ne fer i kao sportista i kao čovek. Buzdovan ostaje buzdovan.

Dexim

pre 3 godine

Ahahah ! Kako vas lik strucno zeza, kao najbolji su, sve pobedjuju !?
(roarrr, 29. decembar 2020 12:28)

Pa kada je partizan posle Samroka sve pobedio sto ne bi i zvezda? Evo sad partizan ima 10 pobeda za redom a igra maltene bez napadača sto ne bi i zvezda sa toliko dugačkom klupom .

Алекса

pre 3 godine

Да није почео припреме за посипање пепелом и попуњавање обрасца А473-1 "Молба за опрост ружне прошлости" ради апликације за упражњено место у управи Звезде?

Не верујем да је покушао да иронише, смисао за хумор је одлика интелигентних људи....

neko

pre 3 godine

Svaka čast, jedini realan od svih. Ima petlju da kaže kako jeste. Realno, Zvezda je daleko najjača na svin pozicijama u timu, prevazilazi domaće okvire i ovo je tačno. Bravo, Stojke!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Џаба нам се умиљаваш, касно је сад за то. Због потеза који си учинио у каријери остајеш "Мустафа" за вијеке вијекова.

Demir je tradicionalno jsd ime

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.
(Elvir Bolić meets Enes Bešić, 29. decembar 2020 12:12)

Зли људи су у протеклих пар година у маси навијача насумично убили једног навијача Звезде и једног Партизана. Навијач Звезде се звао Марко, навијач Партизана Demir. Обојица су били нечија деца....

Buljko

pre 3 godine

Bravo stojke....hvala bogu i ti se opameti,nikad kasno nije...cela Evropa čestita i prati uspehe naše Zvezde samo se iz ove naše jadne močvare ne čuju pohvale već samo mržnja,kritike...ajde neka ovo bude početak nečega novog,lepog u našem fudbalu,ja iskreno želim partizanu da promeni upravu,da dovede prave ljude i da se vrati na svoje mesto i bude nam dostojan protivnik u narednom godinama....p.s.tim mu jeste idealan samo umesto Gobelje
Gajić i to je to.

gile

pre 3 godine

Frustriranima samo kratka poruka: on je vaš kapiten,ali sportista,shvatio ko je najboklji. Kataia je proglasio igračem godine, pročitajte šta je za njega izjavio,pa će vam sve biti jasno.

sone

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!

Aki

pre 3 godine

To Borjan što je nekad bio grobar i
Stojke što je nekad bio cigan?

Šteta što u Srbiji postoje samo dva kluba, što su svi ostali odavno propali.

popovic

pre 3 godine

Dokaz koliko covekova glupost moze ici daleko.
Nepristojno,bezobrazno,vulgarno.
U psiholigiji za odrasle postoje dva termina koja govore o nekome i o necemu.
KISELO GROZDJE I SLADAK LIMUN.
Prvi govori o necemu sto je dobro,ali nedostizno,a drugi o necemu sto je lose,ali dostizno.
Lako je uociti gde gos.Stojkovic pripada.

Xeroes

pre 3 godine

Kako se osetise prozvanim ganferi. Ipak znaju da citaju izmedju redova.
(grbo, 29. decembar 2020 12:17)

Kao da ne znamo vas narativ i vase smešne provokacije a to samo govori o vama

Hintreal

pre 3 godine

Slazem se.
Uvrstio bih tu i cuveni evropski KK sa malog Kalemegdana koji je svetu dao najveca kosarkaska imena, kao i vanserijski vaterpolo klub Zvezda koji je uvek predstavljao strah i trepet svetskog vaterpola do 2012. Srbija je cela crveno bela
Since 2012

Алекса

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sone, 29. decembar 2020 12:09)

Резултат кад је Партизан био једини је:
ЕП Шведска 2003
ОИ Атина 2004
ЕП Србија
СП Јапан
ЕП Шпанија
ЕП Пољска (једини успех)
СП Турска
ЕП Литванија (-ОИ Лондон)
Квалификације ЕП Словенија (срећа)

2012 престаје Партизан једини лудом несрећом навијача ЈСД и срећом свих осталих навијача у Србији. у деценији кад је Партизан био једини освојили смо ЈЕДНУ медаљу на ЕП у Пољској и пропустили два велика такмичења.

Од седам година кад Партизан није једини (имамо и Мегу, ФМП и Звезду као јаке тимове) имамо три сребрне медаље са три такмичења и квалификовали смо се на ЕП са репрезентацијом из КСЛ а Борац и Металац су оживели...

Више није услов за играње у репрезентацији играње у ЈСД нити се само из ЈСД може у НБА....

I. Cvorovic

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.

PSZ

pre 3 godine

Mnogo je pametan preletac. Njegove izjave a i ovaj potez kao sizofrenicar. I on reprezentativac koji siri mrznju kod omladine. Mi stariji imamo muku u vaspitavanju dece zbog ovakvih likova plus raznih novokomponovanih zvezda svih kategorija.

Drax

pre 3 godine

Realno misljenje ipak dominiraju ligom pa sto da ne budu i individualno najaci na svojim pozicijama.Sta ti vredi sto si najaci stoper ili vezni neke Linglong lige kad mozes da budes u Zvezdi prosecan prvotimac i da bezis u inostranstvo.

kapetan Mickey

pre 3 godine

ovo je inače reprezentativac koji je pre 6 dana u teško alkoholisanom stanju ušivan u Bolnici Zvornik ,Republika Srpska . Zamislite kakav je to sportista i karakter ,otišao u provod preko Drine, obeznanio se od alkohola čovek usred pandemije. i ono u pokušaju da bude ironično , tuga, chemer i jad.

Лаик

pre 3 godine

Како време пролази, све га више разумем. Касно је схватио шта је направио и после тога му је било лакше да окриви Звезду како би себе себи оправдао. Остаће упамћен као издајник највећег клуба на овим просторима и неко ко је био део система који је покушао тај исти клуб да уништи из пуког комплекса. Сад кад су ствари дошле на своје место, остају само сузе и бол.

Pravda

pre 3 godine

Ova njegova izjava je ipak dvosmislena. Moze da se tumaci kao sarkazam a i ne mora. Postoji onaj jedan mali crv sumnje u vama grobarima kada je Stojkovic u pitanju i mislim da ga i on hrani ovom dvosmislenom izjavom. Kada primi gol u derbiju, pogotovo ako to bude njegova krivica neke od vas ce uvek izjedati taj mali crv sumnje jer i sami znate da se jos nikada nije desilo da jedna osoba promeni tabor i zavoli drugi. Uvek u srcu ostane onaj klub koji volis od detinjstva.

Elvir Bolić meets Enes Bešić

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.

Mustafa Karastojković

pre 3 godine

A dao bih sve kada bi i on bio u Zvezdinoj postavi. Svojim izjavama uvek pokazuje koliko se pokajao što je zaigrao za franjevce.

Petar

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.
(Elvir Bolić meets Enes Bešić, 29. decembar 2020 12:12)

Pobednicki komentar...

Radosav Mitrovic

pre 3 godine

Cenim Borjana ako svi znaju da je najbolji nije lepo da nas pravi glupe ❗A Stojkovic dokazuje daje "golman" ovo važi samo za njega!!

?!

pre 3 godine

zbog ovakvog, sličnog, ponašanja za vreme svoje karijere, Milko Đurovski kao da nije igrao ni u Zvezdi, ni u Partizanu...nigde nije dobrodošao čovek koji misli da je iznad kluba za koji igra...

Licemeri

pre 3 godine

@voxx
Onaj Degenek sto kad su osvojili "posteno" titulu, nije mogao da proslavlja sa saigračima nego je u svakoj rečenici spomenuo Sadika?

Mare

pre 3 godine

Pa jasno je i njemu da godinama ne.mogu da pridju tituli. I ne zato sto je Zvezda mozda toliko dobra, nego zato sto Partizan gubi bodove na svakom koraku. Da je Zvezda dobra pokazala je u Evropi zadnje 4 god. znaci 16/finala pre 3 god u ligi Evrope , pa 2 LS i sada opet prolece u Evropi i cak 11 bodova u Ligi Evrope. Dovoljno pokazuje da imamo kvalitet i da titule nisu namestene.

Simke

pre 3 godine

Ne zna se koji je pametniji od njih dvojice. Stojković još jednom pljunuo po sebi i Zvezdi a Borjan za golmana stavio ženinog brata. Njih dvojica su slika večitih i fudbala u Srbiji. Vatreni sam navijač jednog od ta dva kluba. Mislim nekada sam bio vatreni navijač!

Simke

pre 3 godine

Ne zna se koji je pametniji od njih dvojice. Stojković još jednom pljunuo po sebi i Zvezdi a Borjan za golmana stavio ženinog brata. Njih dvojica su slika večitih i fudbala u Srbiji. Vatreni sam navijač jednog od ta dva kluba. Mislim nekada sam bio vatreni navijač!

I. Cvorovic

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.

vlada

pre 3 godine

Retko kad komentarišem izjave fudbalera. Ovog puta ću samo reći - nekulturno i ne fer i kao sportista i kao čovek. Buzdovan ostaje buzdovan.

John Terry

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 29. decembar 2020 12:53)

"Ne postoje pare za koje bih ikada presao u Partizan, jer kad nesto mrzis onda mrzis" - Vladimir Stojkovic.

Ne postoji veca satisfakcija nego kada se ovakvom coveku od reci klanjate.

janko

pre 3 godine

Razumeo bih da ovo napise iskreni grobar ali Stojke preletačević, talog srpskog fudbala , obraz đon.... to ne mogu da shvatim ( kako bese Mule " nema tih para " a? )

Marx

pre 3 godine

genijalno i jedino ispravno.
(boki_rs, 29. decembar 2020 11:53)

Naravno, da je genijalno. Realno, ide Stojke, pa nekoliko praznih mesta, pa Tesla, Pupin... i ostali.

kapetan Mickey

pre 3 godine

ovo je inače reprezentativac koji je pre 6 dana u teško alkoholisanom stanju ušivan u Bolnici Zvornik ,Republika Srpska . Zamislite kakav je to sportista i karakter ,otišao u provod preko Drine, obeznanio se od alkohola čovek usred pandemije. i ono u pokušaju da bude ironično , tuga, chemer i jad.

Dexim

pre 3 godine

Ahahah ! Kako vas lik strucno zeza, kao najbolji su, sve pobedjuju !?
(roarrr, 29. decembar 2020 12:28)

Pa kada je partizan posle Samroka sve pobedio sto ne bi i zvezda? Evo sad partizan ima 10 pobeda za redom a igra maltene bez napadača sto ne bi i zvezda sa toliko dugačkom klupom .

Алекса

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sone, 29. decembar 2020 12:09)

Резултат кад је Партизан био једини је:
ЕП Шведска 2003
ОИ Атина 2004
ЕП Србија
СП Јапан
ЕП Шпанија
ЕП Пољска (једини успех)
СП Турска
ЕП Литванија (-ОИ Лондон)
Квалификације ЕП Словенија (срећа)

2012 престаје Партизан једини лудом несрећом навијача ЈСД и срећом свих осталих навијача у Србији. у деценији кад је Партизан био једини освојили смо ЈЕДНУ медаљу на ЕП у Пољској и пропустили два велика такмичења.

Од седам година кад Партизан није једини (имамо и Мегу, ФМП и Звезду као јаке тимове) имамо три сребрне медаље са три такмичења и квалификовали смо се на ЕП са репрезентацијом из КСЛ а Борац и Металац су оживели...

Више није услов за играње у репрезентацији играње у ЈСД нити се само из ЈСД може у НБА....

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati LS takmicenje gde su zadnji put pobedili pre 40 godina i to Dinamo Berlin ne Drezden nego Berlin hahahaha.

?!

pre 3 godine

zbog ovakvog, sličnog, ponašanja za vreme svoje karijere, Milko Đurovski kao da nije igrao ni u Zvezdi, ni u Partizanu...nigde nije dobrodošao čovek koji misli da je iznad kluba za koji igra...

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 3 godine

Realno, Borjan je najbolji golman LE, Milunobić u idealnom timu itd.. U svakom slučaju za ovu ligu su svih 11 za 3 klase u odnosu na ostatak lige

realno

pre 3 godine

Nije bitno da li nas volite ili mrzite, bitno da nas se bojite , zato glodari (misevi) mrs u rupu i izlazite , tole se nikad vise nece ponoviti !!!

Cubaka

pre 3 godine

постоји дијагноза за овакво стање
(Вук Караџић, 29. decembar 2020 12:30)

Nije problem utvrditi dijagnozu, to mozemo i mi laici jer je ocigledno, ali je problem sto nema leka.

Qwerty

pre 3 godine

Vidim panteri masovno pominju neke poturice i dokazivanje,misle na Borjana valjda? Opet,niko mu nije zamerio niti je trpeo fizicke napade navijaca Partizana,naprotiv glavu mu razbise navijaci Zvezde,isti oni sto su putovali u Djenovu da Stojkovicu gurnu baklju u usta i izbace reprezentaciju iz kvalifikacija,isti oni koji su pretukli igrace i strucni stab Partizana nakon 5.oktobra...takvi pricaju o mrznji i frustracijama.
Inace bravo za izjavu Stojke,svi vide sta se radi ali neka im,kad je bal nek je maskenbal.

Xeroes

pre 3 godine

Kako se osetise prozvanim ganferi. Ipak znaju da citaju izmedju redova.
(grbo, 29. decembar 2020 12:17)

Kao da ne znamo vas narativ i vase smešne provokacije a to samo govori o vama

Sabre

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 29. decembar 2020 12:53)

Ali bukvalno ROFLcina liche. Necemo prelaziti najvecu kiksaru i judaru medju fudbalerima, pogotovo od kako imamo ubedljivo najboljeg golmana u istoriji ove mrtve domace post-SCG lige. Ne, vas stvarno da nema trebalo bi vas izmisliti. Ili, ne, mozda ipak ne bi trebalo...

Brane

pre 3 godine

I posle ove provokacije, slucaj majice, odricanja drzavljanstva, vracanja pasosa, izjavljivanja da ga je sramota sto je Srbin dodju neki pametnjakovici pa se cude zasto je ovaj covek najomrazeniji lik u Srbiji. Veceg provokatora, beskicmenjaka, bezlicnjaka nisam video.E hecime..treba biti prvo covek pa sve ostalo.

zato smo tu gde jesmo

pre 3 godine

Pljuvati coveka koji je branio zivu glavu od kriminalca bogdanova i ekipe,i velicati to a doziveli smo najvece ponizenje u istoriji fudbala moze samo klinac balavac osnovac ili neko ko ima IQ ispod 30.

Лаик

pre 3 godine

Како време пролази, све га више разумем. Касно је схватио шта је направио и после тога му је било лакше да окриви Звезду како би себе себи оправдао. Остаће упамћен као издајник највећег клуба на овим просторима и неко ко је био део система који је покушао тај исти клуб да уништи из пуког комплекса. Сад кад су ствари дошле на своје место, остају само сузе и бол.

neko

pre 3 godine

Svaka čast, jedini realan od svih. Ima petlju da kaže kako jeste. Realno, Zvezda je daleko najjača na svin pozicijama u timu, prevazilazi domaće okvire i ovo je tačno. Bravo, Stojke!

Pritajeni kineski snajper,skriveni Vozd od Transilvanije

pre 3 godine

Covek koji je poznat po tome sto je iznajmio suprugu Loli Smiljanicu da pokrije kockarske dugove.

Mitrokaogol

pre 3 godine

Sreća što je ovaj otisao zauvek iz Zvezde inace osvezavao bi karijeru u njoj i nikad ne bismo imali Borjana. Prema tome Vlado, hvala ti.

gole su lutke sa naslovnih strana

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26)
Ti navijaci su izbacili reprezentaciju dvaput sa EP, prvi put tad 2010. prekidom utakmice u Djenovi, posle i 2014. kad su usli u teren posle nase slabe organizacije meca kad se pojavio dron iznad terena, i nakod toga ulaska navijaca na teren.
A sto se tice Stojketovog prelaska u Partizan, to je uradio da ozivi karijeru 2010. da igra LS, verovatno bi te godine pre presao u Zvezdu da ga je ona tad htela. Njegova majica sa porukom se pojavila tek posle napada navijaca Zvezde na njega u Djenovi.
A sto se tice izjave o prelasku u klub najveceg rivala, sta je mogao da odgovori, pitajte bilo kog sadasnjeg igraca Partizana ili Zvezde isto pitanje, i oni ce isto odgovoriti.
A o nepobedivosti Zvezde i uspesima u Evropi najvise govore penali na 18 metara, i visestruki debakli od po 5-6 razlike, i ispadanje od Omonije i provlacenje u Tirani iako su godinama najsponzorisaniji tim od drzave.

PSZ

pre 3 godine

Mnogo je pametan preletac. Njegove izjave a i ovaj potez kao sizofrenicar. I on reprezentativac koji siri mrznju kod omladine. Mi stariji imamo muku u vaspitavanju dece zbog ovakvih likova plus raznih novokomponovanih zvezda svih kategorija.

No7

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini
(Sub013, 29. decembar 2020 13:31)
Zvedaspor i konjanici opet o poturicama.
(Rekorderi, 29. decembar 2020 13:53)

Kako se katolik cima kad mu kažeš da je poturica!
Poskakuje od muke...

Pozdrav Stradiji

pre 3 godine

Ono sto je Stojke uradio, a sto vecina ne kapira se zove jedna ozbiljna kritika drustva. Vecina voli da zivi u masti da je Zvezda stvarno najbolja zbog igraca i time, a ne zbog sudija, namestljki, golova iz penala, i tako dalje. Stojke je novi Radoje Domanovic, ako cete bolje razumeti. Jos kad bi znali ko je Radoje Domanovic.

NoName

pre 3 godine

sta je pogresiio? Pa stvarno jesmo najbolji.
(Srđan, 29. decembar 2020 15:21)

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.

Back in Black

pre 3 godine

Ne bre Stojke ti si bolji golman od Borjana hhahahaahahhaaahaah.Zvezda je pokazala ko je i sta je u Evropi a Vuletićima ostaje samo da se jedu.

Mare

pre 3 godine

Pa jasno je i njemu da godinama ne.mogu da pridju tituli. I ne zato sto je Zvezda mozda toliko dobra, nego zato sto Partizan gubi bodove na svakom koraku. Da je Zvezda dobra pokazala je u Evropi zadnje 4 god. znaci 16/finala pre 3 god u ligi Evrope , pa 2 LS i sada opet prolece u Evropi i cak 11 bodova u Ligi Evrope. Dovoljno pokazuje da imamo kvalitet i da titule nisu namestene.

Rekorderi

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini
(Sub013, 29. decembar 2020 13:31)
Zvedaspor i konjanici opet o poturicama.

Алекса

pre 3 godine

Aleksej dete, stvarno smaraš previše ovde po vestima. Ostavi bar jedan komentar normalan bez mržnje prema ikome. Poješće te mržnja dete...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (društvance iz predgrađa, 29. decembar 2020 16:07)

Привиђа ти се и мржња и Алексеј...

Навео сам ти чињенице, не мишљења. За 10 година Партизановог солирања узели смо једну медаљу. Угашени су сви центри кошарке у Србији, а ко год је хтео у репрезентацију или НБА морао је преко Дивца Даниловића и ККП.

А пре 2003. док је била 2002. Индијанополис, Злато са тимом у ком је пола играча играло у Црвеној Звезди. У том тиму су испред Партизана била два играча која су на силу отета из Звезде. Томашевић коме је запрећено репрезентацијом и Вујанић кога је КСЈ пребацио у Партизан "јер је то боље за каријеру младог играча"????

Ти причаш само о '95 до '97 кад је ККП имао процентуално веће учешће. Већ од 1998. ти проценти се мењају, долази смена генерација и те 2002. Црвена Звезда даје већину играча...

И то је суштина ваше вере...једна феноменална генерација а жмурите на све остало...

Fun fact: та феноменална генерација је имала мање играча из Партизановог омладинског погона него из Звездиног...

Skorpion

pre 3 godine

Majko moja, koliko on pati, place i grize se iznutra, koliko bi on voleo da je na Borjanovom mestu, to je tako kada u jednom trenutku svog zivota doneses pogresnu odluku, u njegovom slucaju katastrofalnu. Ali..... stara poslovica kaze "svakom po zasluzi". Sve mozes biti u zivotu ali izdajnik....nikada.

NoName

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26

Od čega ga spasao? Daj ne mlati. Čujes li ti sebe? Otišli u Đenovu da biju čoveka koji je SVAKI DAN U BEOGRADU??? Pa u to samo veverice veruju. Da su hteli, našli bi ga u Beogradu. Ovako su tobože otišli u Đenovu, pa se "povukli" pred Stankelom, pa sve to nastavili pred Karabinjerima i pred kamerama na stadionu??? Mož misliti, došli da biju Mustafu, ali pred 20 kamera. Kako da ne.

Demir je tradicionalno jsd ime

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.
(Elvir Bolić meets Enes Bešić, 29. decembar 2020 12:12)

Зли људи су у протеклих пар година у маси навијача насумично убили једног навијача Звезде и једног Партизана. Навијач Звезде се звао Марко, навијач Партизана Demir. Обојица су били нечија деца....

Sub013

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini

Mnogo njaške

pre 3 godine

Liga sklanjalice, jedini klub u Evropi koji nikad nije izgubio ni bod posle evropskih mečeva, a da ne pričamo da je mezimica prvak Evrope u dosuđenim penalima. Zato je ovo IDEALAN tim SVETA
(Sale, 29. decembar 2020 14:36)

Možda, ali zato ste vi, (ti), šampioni u kukanju, kmečanju, zavisti, pakosti....
Tu ste apsolutni prvaci.

Марко

pre 3 godine

Ovo je, kao,trebalo da bude ironično,jer sigurno ne misli tako ...Ali samo pokazuje koliko je iskompleksiran i jadan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M&?€NK@, 29. decembar 2020 12:02)

А како он може да "мисли"? Он само може да мрзи, јер кад нешто мрзи, онда он то баш онако мрзи да се после тога стиди своје прошлости. Много јака личност.

sone

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!

Max

pre 3 godine

Musti pokusao da se malo sprda, Al kad bolje pogledas, ove sto je stavio u idealnih 11 su realno za dve klase bolji od svih ostalih na istim pozicijama. A ako uporedjujemo njegovo mesto u timu, Borjan je jedno 100x bolji. Tako da, kompleksi su cudo, a u njegovom slucaju izgleda I mnogo bole.

Elvir Bolić meets Enes Bešić

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.

popovic

pre 3 godine

Dokaz koliko covekova glupost moze ici daleko.
Nepristojno,bezobrazno,vulgarno.
U psiholigiji za odrasle postoje dva termina koja govore o nekome i o necemu.
KISELO GROZDJE I SLADAK LIMUN.
Prvi govori o necemu sto je dobro,ali nedostizno,a drugi o necemu sto je lose,ali dostizno.
Lako je uociti gde gos.Stojkovic pripada.

Kikivoje

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)
Ne znaju oni sta je to, oni samo veruju u prave penale

Smrde obicne

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26) # Link komentara

Koji ultrasi ?

Sam pricas ovo i posle se cudis na sve njegovr reakcije posle tr Djenove ? I nije ti cudno da niko za tu Djenovu nije odgovarao ? Mozda zato sto su to ti ultrasi u pitanju, zvezdini navijaci. Isti oni koji idu na utakmice i prekidaju dok je epidemija u toku i na snazi zabrana okupljanja, ili oni sto se zagrevaju na terenu pored igraca Buducnosti !? Naravno, niko za to nije odgovarao, zato sto rezimski poslusnici, uvek bili i ostali.
Kakav crni Stankovic, one je sve pokazao dok se grlio sa onim Ptt sluzbenikom i clanom Ultra kopa dok je prekidao onu nmaestaljku u kupu sa Zlatiborom. Cuj Stankovic i moral...

Bane

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.

Laki

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26

Ova bolest ima preko 100 pluseva? Heroj Stankela brani od štrojenja reprezantativnog golmana koji su uplašio kriminalaca=navijača.Bravo, bravo, bravo! Tad je svaki normalan Srbin osetio najveću sramotu i poniženje otkad se lopta u Srbiji kotrlja.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 3 godine

Dokaz da je pogodio sustinu i istinu, jeste to sto se panteri javljaju u velikom broju. Inace, Zvezda moze Stojkovicu dati gol samo iz penala.
(Panterkiler, 29. decembar 2020 13:36)

Nemoj tako, mogu i iz igre, doduše neregularan. Kao pre dve godine, kada je sudija Đokić kroz plećku Stojkovića "video" da je lopta prešla gol liniju.

Алекса

pre 3 godine

Да није почео припреме за посипање пепелом и попуњавање обрасца А473-1 "Молба за опрост ружне прошлости" ради апликације за упражњено место у управи Звезде?

Не верујем да је покушао да иронише, смисао за хумор је одлика интелигентних људи....

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Џаба нам се умиљаваш, касно је сад за то. Због потеза који си учинио у каријери остајеш "Мустафа" за вијеке вијекова.

Sale

pre 3 godine

Liga sklanjalice, jedini klub u Evropi koji nikad nije izgubio ni bod posle evropskih mečeva, a da ne pričamo da je mezimica prvak Evrope u dosuđenim penalima. Zato je ovo IDEALAN tim SVETA

Buljko

pre 3 godine

Bravo stojke....hvala bogu i ti se opameti,nikad kasno nije...cela Evropa čestita i prati uspehe naše Zvezde samo se iz ove naše jadne močvare ne čuju pohvale već samo mržnja,kritike...ajde neka ovo bude početak nečega novog,lepog u našem fudbalu,ja iskreno želim partizanu da promeni upravu,da dovede prave ljude i da se vrati na svoje mesto i bude nam dostojan protivnik u narednom godinama....p.s.tim mu jeste idealan samo umesto Gobelje
Gajić i to je to.

Zvezda

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!
(sone, 29. decembar 2020 12:09)

I košarka i vaterpolo ste otimali šta ste stigli. Pa što vas danas nema nigde u vaterpolu ili košarci? Vaterpolo se igra i u Kragujevcu, Nišu, Šapcu, Beogradu, Novom Sadu.... Nema više Dejana Udovičića koji je bio i selektor da ucenama dovodi igrače. Radjen, S. Mitrović, braća Pjetlović, Soro, Prlainović, Mandić, Subotić itd. Država dala bazen koji ste uspeli da ruinirate. Napravili dugove. U košarci kog igrača ste iz mladjih selekcija doveli do prvog tima i reprezentacije. U poslednjih 30 godina

Panterkiler

pre 3 godine

Dokaz da je pogodio sustinu i istinu, jeste to sto se panteri javljaju u velikom broju. Inace, Zvezda moze Stojkovicu dati gol samo iz penala.

grobarče bez grama mozga

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 29. decembar 2020 12:53)


https://youtu.be/GeGBJJjwc5c

Milan

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

Ne secam se da su oni obecavali da ce da vrate srpski pasos. On jeste. Ako ima obraza, treba da drzi svoju rec. A da... On i obraz? Hahhahaa. "Za koliko para bi presao u Partizan?" "Nema tih para. Ni za sto miliona. Nikad. Kad ti je krv crveno bela."

Pravda

pre 3 godine

Ova njegova izjava je ipak dvosmislena. Moze da se tumaci kao sarkazam a i ne mora. Postoji onaj jedan mali crv sumnje u vama grobarima kada je Stojkovic u pitanju i mislim da ga i on hrani ovom dvosmislenom izjavom. Kada primi gol u derbiju, pogotovo ako to bude njegova krivica neke od vas ce uvek izjedati taj mali crv sumnje jer i sami znate da se jos nikada nije desilo da jedna osoba promeni tabor i zavoli drugi. Uvek u srcu ostane onaj klub koji volis od detinjstva.

Sub013

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26)

Kao sto se krsti i ljubi loptu tako treba da se krsti i ljubi Dekijevu sliku, svaki dan po nekoliko puta do kraja zivota. Ali nije on za dzabe Mustafa, tako i Obilic spasio Mustafu pa mu ovaj okrenuo ledja

vld

pre 3 godine

Uvek je poturica gori od turcina stara izreka. Mozda ga treba malo i razumeti njegov tim ima 7 pobeda zaredom a svetlosnim godinama je daleko od titule. Kompleksi su cudo svaka Zvezdina pobeda je sklanjalica ili namesteno. Pogotovo ih boli cinjenica sto im u prilog ne idu uspeh Zvezde u evropi zadnje 4 godine jer lakse bi bilo reci evo u evropi ih svi gaze a u nasoj ligi im niko nista ne moze. Treba se samo navici ako vec niste da nije lose ni drugi biti

Života

pre 3 godine

Humor na nivou djaka prvaka. Ocekivano od jedne moralne gromade.
(Života, 29. decembar 2020 17:12)

Kad se setim da je igrao u Zvezdi, nije ni cudo sto je gromada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:52)

Olabavi mali.

Wllaxy

pre 3 godine

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!

Mustafa Karastojković

pre 3 godine

A dao bih sve kada bi i on bio u Zvezdinoj postavi. Svojim izjavama uvek pokazuje koliko se pokajao što je zaigrao za franjevce.

Aleksej

pre 3 godine

Ima neceg jadnog u fudbalerima Partizana kao Lola onomad neka uzmu titulu ako ih nije sramota a Partizan 6 godina nije pobedio do tog derbija. Ovaj Muftija nije za komentarisanje pokazao je svima na vise stvari jadnost.hahah Stojke rezerva titulu na slici vidi.

Ipak su Delije Turski konjanici

pre 3 godine

Turski humor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dacha Zvezda, 29. decembar 2020 11:56)

Pa mora turski, da i vi shvatite

Vuk DC

pre 3 godine

Samo jedno pitanje za partizane: jesu li naše sudije,FSS i koga već optužuje bili u protokolu i za Evropske utakmice? Četvrtu godinu zaredom takmičenje po grupama, 2 puta prolazimo grupu...jesu li za te rezultate u LŠ i LE takođe zaslužni ti imaginarni "unutrašnji neprijatelj", o kome svi kmečite? Malo razuma, ljudi smo...

Hintreal

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)

Brate ne radi im to. Sada ce da guglaju tu rec dok ne potrose 5 GB

Cobi

pre 3 godine

Mustafa je 100% u pravu i kao pravi zvezdaš je glasao. Potpuno se slažem sa njegovim izborom i samim tim bih kao pravi zvezdaš isto glasao.
Živela Zvezda i majka Srbija

DeliJA

pre 3 godine

Stojke je sarkastiscan jer to je otprilike jedino sto mu je jos preostalo. Ne treba ga uzimati za ozbiljno, jer se zna koliko vredi njegova rec. Covek se na TV-u kunuo da nikad ne bi zaigrao za Fkp. Ali sad 5 godina gubi titulu u novembru, gleda kako oni kojih se odrekao osvajaju prvenstva i pisu istoriju a on zna da je mogao da bude deo svega toga i da mozda nosi i kapitensku traku te ekipe, da je nije izdao. Sta drugo ocekivati nego da covek sad sarkazmom tuguje nad svojom sudbinom. A to sto pokusava da relativizuje uspehe FKCZ - pa neka stavi prst na celo pa se pita kako to da takav tim koji, kako on sugerise, nije najbolji nego je godinama lazno najbolji tim lige, je napredovao preko 150 mesta na UEFA listi u zadnjih 5 godina, kako to da redovno igra Ligu Sampiona i Ligu Evrope i prolazi grupe, kako to da pobedjuje ekipe kao sto su Keln, Slavija, Krasnodar, Salzburg, Slovan, pa i kako to da rasturi jedan Liverpul - da nije mozda pomoc sudija bila u pitanju, ili je neko mozda gurao Zvezdu u Evropi, ili nesto trece u pitanju? Evropa jeste merilo i tu se vidi zadnjih 5 godina gde je Crvena Zvezda, gde je bila a gde je dosla danas. Da je pametan trebalo bi da cuti jer ista ta Crvena Zvezda vec godinama igra i za srpski koeficijent i tako pomaze i njegovom klubu a na pragu je da obezbedi mesto za dve ekipe iz Srbije u kvalifikacijama za LS. Umesto zrna zahvalnosti on se blamira ovako ali sta ovekivati od coveka bez principa i coveka koji se ne drzi svoje reci. Mukica :-(

Hintreal

pre 3 godine

Slazem se.
Uvrstio bih tu i cuveni evropski KK sa malog Kalemegdana koji je svetu dao najveca kosarkaska imena, kao i vanserijski vaterpolo klub Zvezda koji je uvek predstavljao strah i trepet svetskog vaterpola do 2012. Srbija je cela crveno bela
Since 2012

Toto-ko-tunjo

pre 3 godine

Kad celi zivot mrzis, i u mrznji ti prolaze svi dani... U stvari ne ceo. U jednom delu to isto bas volis.Pa mu cak i grb ljubis. I onda krenes da mrzis, i u mrznji ti prolaze svi dani..

NoName

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)

Pa ti si taj koji ne zna šta je sarkazam. Kao i ovaj što je ovo izjavio. Hteli ste valjda da kažete da ste vi bolji, ali i tebe i njega zeza minus 9 na tabeli, 30 posto poseda lopte i žuti karton za odugovlacenje u situaciji kada vam treba pobeda. Hahaha Hahaha Hahaha Stojke zvani sarkazam čuva rezultat, a treba mu pobeda. Ipak je izgleda tačno - vi stvarno mislite da ste pobedili Real sa 0 - 0. Pa ste tako hteli i Zvezdu.

Will Mosley

pre 3 godine

da li ce vratiti pasos vise?
(dibala, 29. decembar 2020 15:31)

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.

Pravda

pre 3 godine

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:44)
Nisi ga matirao uopste nego gluposti koje pises racunas kao argumente. Poredis Bundesligu, Primeru i Premier ligu sa nasom? Pa stvar je u tome sto je Zvezda mnogo jaca od svojih protivnika u ligi nego sto su gore pomenuti klubovi u svojim ligama. Zvezdi ovde jedino Partizan moze koliko toliko da parira, drugi su za dve klase slabiji. Kad na to dodas i sudijsku protekciju koje je uvek bilo svugde pa i ovde dobijes ovakvo stanje. Vi ste znali i po vise od 30 utakmica da vezete bez poraza a gubili ste u Evropi od Samroka u isto vreme. Hoces da kazes da ste onda vi tada krali?

NoName

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:41)

Nisi shvatio ono sto sam napisao u tom komentaru na koji si odgovorio, zato i menjas plocu i govoris kako menjam nik, a nemam potrebu to da radim, mozda tebi to imponuje i hrani ti ego, ali ja ne vidim nikakve benefite u tome. Ovo je moj prvi i jedini nik. Ali, u odnosu na period od pre recimo 5 godina jesam promenio nik.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:53)

Nema potrebu da menja nik, ovo je njegov prvi i jedini nik, ali "jesam promenio nik".... Da li je ovo realno, narode?!?

Will Mosley

pre 3 godine

Onda derbi dodje i prodje a bodovna razlika u Zvezdinu korist ostane ista.
(Extra stupido, 29. decembar 2020 15:54)

Toga ne bi bilo kad bi Indjija, Zlatibor, Vosa, Cuka, Radnicki hteli da pobede tu Zvezdu. Think about it.

Volim te Wille...

pre 3 godine

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:21)

Branili ste rezultat na 1:1 ...

Back in Black

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)
Gde si bre kralju krenuo si sam sebi da pišeš komentare?Bravo sinko hahhahahahahahahhahahaahah.Gde nadje nik Tata hahahhahahaha.Kakva si ti prsotija.Hahahhahah Bravo sinko.Ko ti ovo ogovorio tatko?Tata te prati i podržava,ponosan je na tebe na svog sinka. HahahahahahahHhaha.Ej bravo sinko hahahahahah.

ak47

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)

Cekaj bre, zar nemamo 3x veci budzet u kosarci?

Aj se dogovorite pa se javite.


Mozda smo bili jedini u vaterpolu ali je zato i Srbija bila jedinstvena, bez infrastrukture za ovaj sport, bez mora, jezera mi smo izdominirali... videcemo rezultate gasenja najbolje skole i definitivno fabrike za obradu dijamanata bez obzira da uvredim zvezdu ili radnicki, jednostavno, mislim da se vec vide nazalost rezultati...

Will Mosley

pre 3 godine

Možda, ali zato ste vi, (ti), šampioni u kukanju, kmečanju, zavisti, pakosti....
Tu ste apsolutni prvaci.
(Mnogo njaške, 29. decembar 2020 15:07)

Vi panteri pricate o kukanju i kmecanju? Pa onaj Erik Mika kad je dolazio u KK Partizan kmecali ste kao Damjanov Zelenko, kukali ste kao da dovodimo Duranta i Irvinga u paketu. A zato kad ekspresno dodje Kolom umesto Rocestija onda je sve u redu? Nemoj biti licemeran molim te. Dao sam primer kosarkaskog kluba ali sustina je ista, kmecite i kukate na svakog igraca koji stigne u Partizan. Uz sve to sto si naveo, ja bih dodao da ste vi zvezdasi sampioni i u licemerju.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Резултат кад је Партизан био једини је:
ЕП Шведска 2003
ОИ Атина 2004
ЕП Србија
СП Јапан
ЕП Шпанија
ЕП Пољска (једини успех)
СП Турска
ЕП Литванија (-ОИ Лондон)
Квалификације ЕП Словенија (срећа)

2012 престаје Партизан једини лудом несрећом навијача ЈСД и срећом свих осталих навијача у Србији. у деценији кад је Партизан био једини освојили смо ЈЕДНУ медаљу на ЕП у Пољској и пропустили два велика такмичења.

Од седам година кад Партизан није једини (имамо и Мегу, ФМП и Звезду као јаке тимове) имамо три сребрне медаље са три такмичења и квалификовали смо се на ЕП са репрезентацијом из КСЛ а Борац и Металац су оживели...

Више није услов за играње у репрезентацији играње у ЈСД нити се само из ЈСД може у НБА....
(Алекса, 29. decembar 2020 12:57)

Je li majke ti, kada si tako pametan, što nisi onda pomenuo i uspehe do 2003 godine i posle raspada stare Jugoslavije čiji su igrači osvajali medalje za nacionalni tim?
Poznato je već da su ti pomenute godine nabile komplekse i maržnju prema Partizanu, ali ne moraš da budeš baš toliko mizeran.
Vidim, od kada je tvoj klub počeo na silu da se gura u vrh, prosto daje sve same reprezentativce, jel da?
A i uspesi su kada izgubiš od Gruzije i Švajcarske...
Aleksej dete, stvarno smaraš previše ovde po vestima. Ostavi bar jedan komentar normalan bez mržnje prema ikome. Poješće te mržnja dete...

Wllaxy

pre 3 godine

Nema potrebu da menja nik, ovo je njegov prvi i jedini nik, ali "jesam promenio nik".... Da li je ovo realno, narode?!?
(NoName, 29. decembar 2020 19:04)

Dečko je nerealan i ukopava se svakim svojim komentarom, sve dublje i dublje. Prosto ti je kompliment kad ti neko takav, ko ne propusti nijednu priliku da se izblamira, napiše da si glup.

Petar

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.
(Elvir Bolić meets Enes Bešić, 29. decembar 2020 12:12)

Pobednicki komentar...

Extra stupido

pre 3 godine

Hahaha, car.
Realno rekao.
Onda dodje derbi, pa naš jadni Partizan objasni!
(El stupido cigano, 29. decembar 2020 13:29)
Onda derbi dodje i prodje a bodovna razlika u Zvezdinu korist ostane ista.

Koke

pre 3 godine

Alo grobari pa vi ne racunajuci Brisel i niste imali nesto vece uspehe za celu istoriju u evropi nego li Zvezda za poslednje cetiri godine s tim sto vi protiv Zvezde igrate kao da je u pitanju sami Queen's Park Rengers ili sta vec, a i to je u neku ruku gotovo pa nista...

Milan

pre 3 godine

Sarkazam kažu komšije. Znamo nismo naivni. Ne znam samo da li je sarkazam bio da se odriče srpskog pasoša. Ili je sarkazam bio da bi za srpstvo skočio sa vrha Beograđanke? Bilo kako bilo sarkastičan dečko.

gile

pre 3 godine

Frustriranima samo kratka poruka: on je vaš kapiten,ali sportista,shvatio ko je najboklji. Kataia je proglasio igračem godine, pročitajte šta je za njega izjavio,pa će vam sve biti jasno.

bulldog

pre 3 godine

Čovek je realan, samo je njima dozvoljeno da igraju i pobedjuju. Slična je situacija u Egipat npr, tamo je Al Ahli predsednikov klub, a Zemalek ne. Na derbi utakmicama čak i nema publike, ne vezano za koronu, već godinama. Da ne bi slučajno navijači Zemaleka rekli nešto loše o predsedniku.

Zdenko

pre 3 godine

Bio on ciničan, ironičan ili sarkastičan, svejedno je. Iz svake reči ljudi u Srbiji ćeš čuti samo ono što ne valja. Retki su oni koji smeju biti realni ili da imaju svoje mišljenje. Razlog je jednostavan. Od vrha države pa na niže, vokabular je prizeman i jadan. Širi se defetizam , mržnja i hrani svaki oblik ponižavanja nekog drugog. Mrzimo sami sebe pa nije čudno što nas niko ne prima nigde, što nas ograđuju i ne dozvoljavaju ulazak u evropske institucije. U Srbiji nema institucija, samo vlast jednog čoveka, samo njegova istina i njegova reč. Sport je preuzeo takav vid ponašanja i delovanja, pa me čudi kako Evropa ne reaguje zbog ogromnog uticaja politike.

Wllaxy

pre 3 godine

Sto se tice odugovlacenja to je deo taktike, koje tebi nije poznato jer fudbal pratis 2 godine, ti pratis samo domaci fudbal zato i nisi video sta rade nemacki, engleski i spanski klubovi kad imaju povoljan rezultat, dalje, ja znam neke koji su pobedili mocni Javor a bilo je 0:0, da to je ona tekma gde je gosa Javora odbranio penal cime je nepravda donekle ispravljena. Da imas gram mozga vec u Stojketovoj recenici "Sve pobedjuju i boljih nema" mogao si da prepoznas da se lik sprda sa vama. Sine, moras jos da radis na sebi, a ona tvoja forica koju ja zovem nikstilovanje, nije nimalo smesna ni zanimljiva. Navijam za tebe.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 16:19)

Da imaš gram mozga možda bi objasnio kakva je taktika kada zaostaješ desetak bodova i umesto da juriš pobedu i smanjiš zaostatak ti odugovlačiš i još dobiješ žuti karton zbog toga.

Da ti nacrtam mada sumnjam da ćeš i tako da shvatiš - odugovlačiš dok zaostaješ desetak bodova za rivalom! Strava taktika, probajte češće tako.

Pradjed

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)

Tako je sinko, dobro kazes, samo neka ih potapa. Volim i ja tebe sinko moj jedini i najlepsi na svetu.

Dobro je sad deda, hajde objasni ti meni kako to da ste vi do 92 sakupili čitavu stotinu mečeva manje od Zvezde u evropskim okvirima...

Licemeri

pre 3 godine

@voxx
Onaj Degenek sto kad su osvojili "posteno" titulu, nije mogao da proslavlja sa saigračima nego je u svakoj rečenici spomenuo Sadika?

Radosav Mitrovic

pre 3 godine

Cenim Borjana ako svi znaju da je najbolji nije lepo da nas pravi glupe ❗A Stojkovic dokazuje daje "golman" ovo važi samo za njega!!

Dubravka

pre 3 godine

E ovako se dokazuje da nisi mali! Bravo Stojke, lepo je kad protivniku iskažeš poštovanje na ovaj način. Nema kompleksa i pridruženih bolesti i zlobe. Dostojanstveno, ljudski i sportski pre svega. Bolji su i zasluženo prvi!

Will Mosley

pre 3 godine

sta je pogresiio? Pa stvarno jesmo najbolji.
(Srđan, 29. decembar 2020 15:21)

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.

Arandjel Stolica

pre 3 godine

Crveno beli sampioni univerzuma!!! Skromno je ovih 11 proglasiti za idealan tim u Srbiji, to je jedanaest carobnjaka na svjetskom nivou... samo da se sredi da ling long sudije sude zvezdi i evropske utakmice i nema zime!!!

Will Mosley

pre 3 godine

Pa ti si taj koji ne zna šta je sarkazam. Kao i ovaj što je ovo izjavio. Hteli ste valjda da kažete da ste vi bolji, ali i tebe i njega zeza minus 9 na tabeli, 30 posto poseda lopte i žuti karton za odugovlacenje u situaciji kada vam treba pobeda. Hahaha Hahaha Hahaha Stojke zvani sarkazam čuva rezultat, a treba mu pobeda. Ipak je izgleda tačno - vi stvarno mislite da ste pobedili Real sa 0 - 0. Pa ste tako hteli i Zvezdu.
(NoName, 29. decembar 2020 16:07)

Da ne znam sta znaci ta rec ne bih je upotrebio, inteligentna osobo. Sto se tice odugovlacenja to je deo taktike, koje tebi nije poznato jer fudbal pratis 2 godine, ti pratis samo domaci fudbal zato i nisi video sta rade nemacki, engleski i spanski klubovi kad imaju povoljan rezultat, dalje, ja znam neke koji su pobedili mocni Javor a bilo je 0:0, da to je ona tekma gde je gosa Javora odbranio penal cime je nepravda donekle ispravljena. Da imas gram mozga vec u Stojketovoj recenici "Sve pobedjuju i boljih nema" mogao si da prepoznas da se lik sprda sa vama. Sine, moras jos da radis na sebi, a ona tvoja forica koju ja zovem nikstilovanje, nije nimalo smesna ni zanimljiva. Navijam za tebe.

statističar

pre 3 godine

Pogodilo se da Stojke da izjavu kada Bogi snajper imao 71% procenat šuta za tri poena, kada je dao 17 koševa i kada je bio jedan od najboljih u timu, pa jadni bez mleka mačići iz Železnika našli novu žrtvu za lečenje frustracija.
Još se javio Degenek i izgleda je zalečio kičmu kada je počeo da daje pametne izjave. Cirkus, što više pljuju umiremo od smeha.

Wllaxy

pre 3 godine

A sta je bilo 2012. godine inteligencijo? Dva puta ste remizirali a prosli ste dalje preko penala, a ove godine je Omonija prosla dalje nakon penala, eto to govori koliko ste mocni i nepobedivi.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:48)

1. Ti si pričao o ovoj sezoni, što je svima jasno osim možda tebi. Mada, s obzirom da si čas mislio na 2012. godinu, čas pogrešio prilikom brzog kucanja izgleda da ti vrdanje i laganje nije strano...
2. Tako je, 2009. smo prošli tu Omoniju na penale - podseti me sada molim te, neinteligencijo naša, koji naš klub je još 2009. godine patentirao ispadanje od moćnih kiparskih klubova. Uvek ste bili avangarda, nema šta.
3. Kako ti ne dosadi da redovno s tobom brišu patos argumentima, šta god napisao?

Wllaxy

pre 3 godine

Da ti nisi toliko glup, shvatio bi da je momak mislio na vas dvomec sa Omonijom iz 2012. godine. Jos i Savo Pavicevic promasio penal, gde bas on da promasi, to se pitam vec 8 godina...
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:19)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:24)

Ne znam ko je glup s obzirom da nisi uspeo da skapiraš da je on sam, lično i personalno priznao da je pogrešio kada je ono napisao - na stranu to što je bilo kome sa IQ većem od 30 (za tebe nedostižna vrednost) jasno iz svega napisanog da je u inicijalnom komentaru mislio na ovogodišnji meč.

Znaš ono kada sam sebe matiraš kao što si ti matiran ovim tupkovim komentarom u 17:24 časova...

Kg

pre 3 godine

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Kao prvo, sa omonijom Zvezda igrala jednom, da je bilo revansa na Marakani svi znaju ko bi prosao. Kao drugo, od 30 utakmica ti izdvajas 3-4 remija a zaboravljas ostale pobede. Kao trece, zvezda nije nesto ( neutralan Sam jer ne volim nista iz Bg-a, smatram da su nam unistili fudbal) Ali imaju samo jedan poraz ove godine, sto je ogroman uspeh s obzirom da nasu ligh i budget. Tako da trolovanje je ok ali uvek treba biti realan. Skidam kapu Zvezdi za dosadasnji deo sezone.

Kalemegdan

pre 3 godine

Mustafa, kasno je za kajanje i posipanje pepelom. Niko te nije tjerao da izjavljuješ one nebuloze pred nazovi gledaocima. Jeftin pokušaj ulagivanja zvezdaškoj javnosti. Reci nam samo šta te je ponukalo da se tim povodom oglašavaš. Providno! Ne spominji više Zvezdu, nisi zaslužio.

Pravda

pre 3 godine

Vidim panteri masovno pominju neke poturice i dokazivanje,misle na Borjana valjda? Opet,niko mu nije zamerio niti je trpeo fizicke napade navijaca Partizana,naprotiv glavu mu razbise navijaci Zvezde,isti oni sto su putovali u Djenovu da Stojkovicu gurnu baklju u usta i izbace reprezentaciju iz kvalifikacija,isti oni koji su pretukli igrace i strucni stab Partizana nakon 5.oktobra...takvi pricaju o mrznji i frustracijama.
Inace bravo za izjavu Stojke,svi vide sta se radi ali neka im,kad je bal nek je maskenbal.
(Qwerty, 29. decembar 2020 14:26)
Mesas babe i zabe. Borjan nikad nije branio za Partizan i uz to bio kapiten ali svakako ja ne opravdavam linc Stojkovica od strane huligana. Bez obzira sto je on ispao to sto je ispao maltretiranje i fizicki napad nije zasluzio i to je po meni velika sramota za Zvezdu jer se nije ogradila od toga i nije takve "navijace" odstranila pa su takvi posle i Zvezdinim igracima lupali samare i upadali u svlacionicu. Drugo, "navijaci" Partizana su prvi utrcali na teren u tom derbiju nakon 5.oktobra (i ugrozili bezbednost Zvezdinih igraca) valjda iz revolta zbog pada rezima.

Liga šampiona

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Ironija je što je ovo vaš idol, bio i ostao ganjac. Mi grobari nismo isto što i vi.

Wllaxy

pre 3 godine

I sta je sporno u tome, jel Kleo zasluzio pasos?Jeste. Pa nece valjda neki Borjan, Degenek i Marko Marin dobiti pasose.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:52)

A po čemu je to više zaslužio pasoš od recimo Borjana? Probaj da daš bar jedan realan razlog! U stvari nemoj, već si se dovoljno nalupetao.
Da ne pominjem to što nisi shvatio poentu koja kaže da ste vi prvi počeli da delite pasoše onima koji prosto proširenu na srpskom nisu znali da sklope.

Petenojko

pre 3 godine

Pa, tako i jeste.Oni ne smeju da izgube da se igra jos 100 kola....
(Kikivoje, 29. decembar 2020 12:54)

Hahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobarče bez grama mozga, 29. decembar 2020 13:02) # Link komentara

Blago tebi kada nista ne znas....

Pritajeni kineski snajper,skriveni Vozd od Transilvanije

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

Veatio bi on pasos ali je dao Tumbasu da predje granicu izmedju Limba i pakla.

Will Mosley

pre 3 godine

Kao prvo, sa omonijom Zvezda igrala jednom, da je bilo revansa na Marakani svi znaju ko bi prosao. Kao drugo, od 30 utakmica ti izdvajas 3-4 remija a zaboravljas ostale pobede. Kao trece, zvezda nije nesto ( neutralan Sam jer ne volim nista iz Bg-a, smatram da su nam unistili fudbal) Ali imaju samo jedan poraz ove godine, sto je ogroman uspeh s obzirom da nasu ligh i budget. Tako da trolovanje je ok ali uvek treba biti realan. Skidam kapu Zvezdi za dosadasnji deo sezone.
(Kg, 29. decembar 2020 17:01)

Da li ste i 2012. godine igrali jednu utakmicu? Sedi jedan.

Wllaxy

pre 3 godine

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:44)

Koje, matiranje komentarom - time što ste vodili a mi izjednačili iz penala u meču u kom ste posle vođstva bili potpuno podređeni.

Vau, svaka čast, briljantan zaključak, otprilike kao i preokreti Novog Pazara i Vojvodine, potpuno nezasluženi jer ste, zamisli VI imali vođstvo.

Actually, to što misliš da si gornjim ili bilo kojim sličnim komentarom TI ikoga matirao dodatno govori o tome koliko si intelektualno inferioran...

Wllaxy

pre 3 godine

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:21)

Pa dobro Wille, objasni nam tu ingenioznu taktiku gde i minimalna pobeda donosi pobedu (?) (inteligentniji bi rekli da minimalna razlika donosi pobedu, jer pobeda donosi pobedu je izuzetno glupa konstatacija) a vaš golman u nadoknadi pri 0:0 umesto da pojuri pobedu zadržava vreme! Ako ti u čitavom sledu događaja (treba vam pobeda - imate 0:0 - vreme je još malo isteklo - zadržava loptu i vreme) nešto nije debelo logički krivo onda džaba čitava diskusija sa tobom pošto ti kada je logika u pitanju nisi makao dalje od L!

nostalgija

pre 3 godine

Ako cemo realno, ovo je najbolji tim lige trenutno, ne uzimajuci u obzir formu, nego cisti kvalitet

Borjan
Gajic Milinovic Degenek Rodic
Sanogo Natho
Asano Suma Katai
Boaci

Svi koji su bar malo objektivni znaju da je ovako, a jos jednom napominjem da sam napisao po kvalitetu, da mi neki ne bi pametovali za Natha i Boacija.

Wllaxy

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....

Aki

pre 3 godine

To Borjan što je nekad bio grobar i
Stojke što je nekad bio cigan?

Šteta što u Srbiji postoje samo dva kluba, što su svi ostali odavno propali.

Wllaxy

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.

NoName

pre 3 godine

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.
(NoName, 29. decembar 2020 16:10)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:24)

A šta kažeš za treće, "intelektualna gromado"?

Drax

pre 3 godine

Realno misljenje ipak dominiraju ligom pa sto da ne budu i individualno najaci na svojim pozicijama.Sta ti vredi sto si najaci stoper ili vezni neke Linglong lige kad mozes da budes u Zvezdi prosecan prvotimac i da bezis u inostranstvo.

Will Mosley

pre 3 godine

Brate ne radi im to. Sada ce da guglaju tu rec dok ne potrose 5 GB
(Hintreal, 29. decembar 2020 15:46)

Hahaha i to sto kazes. Ne znam kako sam to mogao da smetnem sa uma.

Will Mosley

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?

Will Mosley

pre 3 godine

Humor na nivou djaka prvaka. Ocekivano od jedne moralne gromade.
(Života, 29. decembar 2020 17:12)

Kad se setim da je igrao u Zvezdi, nije ni cudo sto je gromada.

Will Mosley

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

A sta je bilo 2012. godine inteligencijo? Dva puta ste remizirali a prosli ste dalje preko penala, a ove godine je Omonija prosla dalje nakon penala, eto to govori koliko ste mocni i nepobedivi.

Deda

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)

Tako je sinko, dobro kazes, samo neka ih potapa. Volim i ja tebe sinko moj jedini i najlepsi na svetu.

Kg

pre 3 godine

Da li ste i 2012. godine igrali jednu utakmicu? Sedi jedan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:53)

Ja nisam igrao ni ove ni 2012. A ako ces da brojis sta je bilo u prethodnih osam godina ima mnogo vecih bruka za Zvezdu. A Tek da ne pricam za Partizan.

Will Mosley

pre 3 godine

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.
(NoName, 29. decembar 2020 16:10)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.

Will Mosley

pre 3 godine

po čemu je to više zaslužio pasoš od recimo Borjana? Probaj da daš bar jedan realan razlog! U stvari nemoj, već si se dovoljno nalupetao.
Da ne pominjem to što nisi shvatio poentu koja kaže da ste vi prvi počeli da delite pasoše onima koji prosto proširenu na srpskom nisu znali da sklope.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:02)

Mozda po tome sto je vise vremena proveo radeci/igrajuci u Srbiji? Jel smatras da i jedan Lamin Dijara i Abu Oumaru nisu zasluzili da dobiju pasos? Nemoj biti smesan.

Will Mosley

pre 3 godine

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:23)

I sta je sporno u tome, jel Kleo zasluzio pasos?Jeste. Pa nece valjda neki Borjan, Degenek i Marko Marin dobiti pasose.

Ljubav pobedjuje

pre 3 godine

Ko je taj Will Mosley pitam se ?
(Jako pristojan momak, 29. decembar 2020 17:27)

To je moja malenkost. Imas li jos jedno pitanje ili da?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:49)
Da naravno, inače pitao sam za druga, on ne zna da kuca, ali zna da čita i on je jednostavno poluludeo za tobom, možda bi mu ti Wille mogao biti neki mentor ili tako nešto ...

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

Da ti nisi toliko glup, shvatio bi da je momak mislio na vas dvomec sa Omonijom iz 2012. godine. Jos i Savo Pavicevic promasio penal, gde bas on da promasi, to se pitam vec 8 godina...

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Da imaš gram mozga možda bi objasnio kakva je taktika kada zaostaješ desetak bodova i umesto da juriš pobedu i smanjiš zaostatak ti odugovlačiš i još dobiješ žuti karton zbog toga.

Da ti nacrtam mada sumnjam da ćeš i tako da shvatiš - odugovlačiš dok zaostaješ desetak bodova za rivalom! Strava taktika, probajte češće tako.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:28)

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:23)

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.

Will Mosley

pre 3 godine

Da naravno, inače pitao sam za druga, on ne zna da kuca, ali zna da čita i on je jednostavno poluludeo za tobom, možda bi mu ti Wille mogao biti neki mentor ili tako nešto ...
(Ljubav pobedjuje, 29. decembar 2020 18:22)

S obzirom da je tvoj drugar, ja se tu ne bih mesao, usput sam i hetero. To sto ste vas dvojica drugari dovoljna je cinjenica sama po sebi. Eto i tebi sam dao jedan mat, idi sad to da proslavis sa drugarom. Cudi me da je on poludeo za mom koji sam ovako glup i zatucan (kako rece neki decko ovde), a ne privlacis ga ti koji si tako ugladjen, inteligentan i nadasve obrazovan. Sledeci put mi se javi kad budes pitao za drugaricu.

Will Mosley

pre 3 godine

Ko je taj Will Mosley pitam se ?
(Jako pristojan momak, 29. decembar 2020 17:27)

To je moja malenkost. Imas li jos jedno pitanje ili da?

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:41)

Nisi shvatio ono sto sam napisao u tom komentaru na koji si odgovorio, zato i menjas plocu i govoris kako menjam nik, a nemam potrebu to da radim, mozda tebi to imponuje i hrani ti ego, ali ja ne vidim nikakve benefite u tome. Ovo je moj prvi i jedini nik. Ali, u odnosu na period od pre recimo 5 godina jesam promenio nik.

Bane

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.

vlada

pre 3 godine

Retko kad komentarišem izjave fudbalera. Ovog puta ću samo reći - nekulturno i ne fer i kao sportista i kao čovek. Buzdovan ostaje buzdovan.

I. Cvorovic

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.

Qwerty

pre 3 godine

Vidim panteri masovno pominju neke poturice i dokazivanje,misle na Borjana valjda? Opet,niko mu nije zamerio niti je trpeo fizicke napade navijaca Partizana,naprotiv glavu mu razbise navijaci Zvezde,isti oni sto su putovali u Djenovu da Stojkovicu gurnu baklju u usta i izbace reprezentaciju iz kvalifikacija,isti oni koji su pretukli igrace i strucni stab Partizana nakon 5.oktobra...takvi pricaju o mrznji i frustracijama.
Inace bravo za izjavu Stojke,svi vide sta se radi ali neka im,kad je bal nek je maskenbal.

Simke

pre 3 godine

Ne zna se koji je pametniji od njih dvojice. Stojković još jednom pljunuo po sebi i Zvezdi a Borjan za golmana stavio ženinog brata. Njih dvojica su slika večitih i fudbala u Srbiji. Vatreni sam navijač jednog od ta dva kluba. Mislim nekada sam bio vatreni navijač!

Elvir Bolić meets Enes Bešić

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.

Hintreal

pre 3 godine

Slazem se.
Uvrstio bih tu i cuveni evropski KK sa malog Kalemegdana koji je svetu dao najveca kosarkaska imena, kao i vanserijski vaterpolo klub Zvezda koji je uvek predstavljao strah i trepet svetskog vaterpola do 2012. Srbija je cela crveno bela
Since 2012

sone

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati LS takmicenje gde su zadnji put pobedili pre 40 godina i to Dinamo Berlin ne Drezden nego Berlin hahahaha.

Panterkiler

pre 3 godine

Dokaz da je pogodio sustinu i istinu, jeste to sto se panteri javljaju u velikom broju. Inace, Zvezda moze Stojkovicu dati gol samo iz penala.

zato smo tu gde jesmo

pre 3 godine

Pljuvati coveka koji je branio zivu glavu od kriminalca bogdanova i ekipe,i velicati to a doziveli smo najvece ponizenje u istoriji fudbala moze samo klinac balavac osnovac ili neko ko ima IQ ispod 30.

janko

pre 3 godine

Razumeo bih da ovo napise iskreni grobar ali Stojke preletačević, talog srpskog fudbala , obraz đon.... to ne mogu da shvatim ( kako bese Mule " nema tih para " a? )

Will Mosley

pre 3 godine

da li ce vratiti pasos vise?
(dibala, 29. decembar 2020 15:31)

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.

Rekorderi

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini
(Sub013, 29. decembar 2020 13:31)
Zvedaspor i konjanici opet o poturicama.

gole su lutke sa naslovnih strana

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26)
Ti navijaci su izbacili reprezentaciju dvaput sa EP, prvi put tad 2010. prekidom utakmice u Djenovi, posle i 2014. kad su usli u teren posle nase slabe organizacije meca kad se pojavio dron iznad terena, i nakod toga ulaska navijaca na teren.
A sto se tice Stojketovog prelaska u Partizan, to je uradio da ozivi karijeru 2010. da igra LS, verovatno bi te godine pre presao u Zvezdu da ga je ona tad htela. Njegova majica sa porukom se pojavila tek posle napada navijaca Zvezde na njega u Djenovi.
A sto se tice izjave o prelasku u klub najveceg rivala, sta je mogao da odgovori, pitajte bilo kog sadasnjeg igraca Partizana ili Zvezde isto pitanje, i oni ce isto odgovoriti.
A o nepobedivosti Zvezde i uspesima u Evropi najvise govore penali na 18 metara, i visestruki debakli od po 5-6 razlike, i ispadanje od Omonije i provlacenje u Tirani iako su godinama najsponzorisaniji tim od drzave.

realno

pre 3 godine

Nije bitno da li nas volite ili mrzite, bitno da nas se bojite , zato glodari (misevi) mrs u rupu i izlazite , tole se nikad vise nece ponoviti !!!

John Terry

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 29. decembar 2020 12:53)

"Ne postoje pare za koje bih ikada presao u Partizan, jer kad nesto mrzis onda mrzis" - Vladimir Stojkovic.

Ne postoji veca satisfakcija nego kada se ovakvom coveku od reci klanjate.

Pozdrav Stradiji

pre 3 godine

Ono sto je Stojke uradio, a sto vecina ne kapira se zove jedna ozbiljna kritika drustva. Vecina voli da zivi u masti da je Zvezda stvarno najbolja zbog igraca i time, a ne zbog sudija, namestljki, golova iz penala, i tako dalje. Stojke je novi Radoje Domanovic, ako cete bolje razumeti. Jos kad bi znali ko je Radoje Domanovic.

Marx

pre 3 godine

genijalno i jedino ispravno.
(boki_rs, 29. decembar 2020 11:53)

Naravno, da je genijalno. Realno, ide Stojke, pa nekoliko praznih mesta, pa Tesla, Pupin... i ostali.

Licemeri

pre 3 godine

@voxx
Onaj Degenek sto kad su osvojili "posteno" titulu, nije mogao da proslavlja sa saigračima nego je u svakoj rečenici spomenuo Sadika?

Laki

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26

Ova bolest ima preko 100 pluseva? Heroj Stankela brani od štrojenja reprezantativnog golmana koji su uplašio kriminalaca=navijača.Bravo, bravo, bravo! Tad je svaki normalan Srbin osetio najveću sramotu i poniženje otkad se lopta u Srbiji kotrlja.

Sale

pre 3 godine

Liga sklanjalice, jedini klub u Evropi koji nikad nije izgubio ni bod posle evropskih mečeva, a da ne pričamo da je mezimica prvak Evrope u dosuđenim penalima. Zato je ovo IDEALAN tim SVETA

Mnogo njaške

pre 3 godine

Liga sklanjalice, jedini klub u Evropi koji nikad nije izgubio ni bod posle evropskih mečeva, a da ne pričamo da je mezimica prvak Evrope u dosuđenim penalima. Zato je ovo IDEALAN tim SVETA
(Sale, 29. decembar 2020 14:36)

Možda, ali zato ste vi, (ti), šampioni u kukanju, kmečanju, zavisti, pakosti....
Tu ste apsolutni prvaci.

Petar

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.
(Elvir Bolić meets Enes Bešić, 29. decembar 2020 12:12)

Pobednicki komentar...

Will Mosley

pre 3 godine

Onda derbi dodje i prodje a bodovna razlika u Zvezdinu korist ostane ista.
(Extra stupido, 29. decembar 2020 15:54)

Toga ne bi bilo kad bi Indjija, Zlatibor, Vosa, Cuka, Radnicki hteli da pobede tu Zvezdu. Think about it.

Will Mosley

pre 3 godine

Pa ti si taj koji ne zna šta je sarkazam. Kao i ovaj što je ovo izjavio. Hteli ste valjda da kažete da ste vi bolji, ali i tebe i njega zeza minus 9 na tabeli, 30 posto poseda lopte i žuti karton za odugovlacenje u situaciji kada vam treba pobeda. Hahaha Hahaha Hahaha Stojke zvani sarkazam čuva rezultat, a treba mu pobeda. Ipak je izgleda tačno - vi stvarno mislite da ste pobedili Real sa 0 - 0. Pa ste tako hteli i Zvezdu.
(NoName, 29. decembar 2020 16:07)

Da ne znam sta znaci ta rec ne bih je upotrebio, inteligentna osobo. Sto se tice odugovlacenja to je deo taktike, koje tebi nije poznato jer fudbal pratis 2 godine, ti pratis samo domaci fudbal zato i nisi video sta rade nemacki, engleski i spanski klubovi kad imaju povoljan rezultat, dalje, ja znam neke koji su pobedili mocni Javor a bilo je 0:0, da to je ona tekma gde je gosa Javora odbranio penal cime je nepravda donekle ispravljena. Da imas gram mozga vec u Stojketovoj recenici "Sve pobedjuju i boljih nema" mogao si da prepoznas da se lik sprda sa vama. Sine, moras jos da radis na sebi, a ona tvoja forica koju ja zovem nikstilovanje, nije nimalo smesna ni zanimljiva. Navijam za tebe.

Алекса

pre 3 godine

Aleksej dete, stvarno smaraš previše ovde po vestima. Ostavi bar jedan komentar normalan bez mržnje prema ikome. Poješće te mržnja dete...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (društvance iz predgrađa, 29. decembar 2020 16:07)

Привиђа ти се и мржња и Алексеј...

Навео сам ти чињенице, не мишљења. За 10 година Партизановог солирања узели смо једну медаљу. Угашени су сви центри кошарке у Србији, а ко год је хтео у репрезентацију или НБА морао је преко Дивца Даниловића и ККП.

А пре 2003. док је била 2002. Индијанополис, Злато са тимом у ком је пола играча играло у Црвеној Звезди. У том тиму су испред Партизана била два играча која су на силу отета из Звезде. Томашевић коме је запрећено репрезентацијом и Вујанић кога је КСЈ пребацио у Партизан "јер је то боље за каријеру младог играча"????

Ти причаш само о '95 до '97 кад је ККП имао процентуално веће учешће. Већ од 1998. ти проценти се мењају, долази смена генерација и те 2002. Црвена Звезда даје већину играча...

И то је суштина ваше вере...једна феноменална генерација а жмурите на све остало...

Fun fact: та феноменална генерација је имала мање играча из Партизановог омладинског погона него из Звездиног...

Brane

pre 3 godine

I posle ove provokacije, slucaj majice, odricanja drzavljanstva, vracanja pasosa, izjavljivanja da ga je sramota sto je Srbin dodju neki pametnjakovici pa se cude zasto je ovaj covek najomrazeniji lik u Srbiji. Veceg provokatora, beskicmenjaka, bezlicnjaka nisam video.E hecime..treba biti prvo covek pa sve ostalo.

Алекса

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sone, 29. decembar 2020 12:09)

Резултат кад је Партизан био једини је:
ЕП Шведска 2003
ОИ Атина 2004
ЕП Србија
СП Јапан
ЕП Шпанија
ЕП Пољска (једини успех)
СП Турска
ЕП Литванија (-ОИ Лондон)
Квалификације ЕП Словенија (срећа)

2012 престаје Партизан једини лудом несрећом навијача ЈСД и срећом свих осталих навијача у Србији. у деценији кад је Партизан био једини освојили смо ЈЕДНУ медаљу на ЕП у Пољској и пропустили два велика такмичења.

Од седам година кад Партизан није једини (имамо и Мегу, ФМП и Звезду као јаке тимове) имамо три сребрне медаље са три такмичења и квалификовали смо се на ЕП са репрезентацијом из КСЛ а Борац и Металац су оживели...

Више није услов за играње у репрезентацији играње у ЈСД нити се само из ЈСД може у НБА....

Kikivoje

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)
Ne znaju oni sta je to, oni samo veruju u prave penale

Back in Black

pre 3 godine

Ne bre Stojke ti si bolji golman od Borjana hhahahaahahhaaahaah.Zvezda je pokazala ko je i sta je u Evropi a Vuletićima ostaje samo da se jedu.

statističar

pre 3 godine

Pogodilo se da Stojke da izjavu kada Bogi snajper imao 71% procenat šuta za tri poena, kada je dao 17 koševa i kada je bio jedan od najboljih u timu, pa jadni bez mleka mačići iz Železnika našli novu žrtvu za lečenje frustracija.
Još se javio Degenek i izgleda je zalečio kičmu kada je počeo da daje pametne izjave. Cirkus, što više pljuju umiremo od smeha.

Kalemegdan

pre 3 godine

Mustafa, kasno je za kajanje i posipanje pepelom. Niko te nije tjerao da izjavljuješ one nebuloze pred nazovi gledaocima. Jeftin pokušaj ulagivanja zvezdaškoj javnosti. Reci nam samo šta te je ponukalo da se tim povodom oglašavaš. Providno! Ne spominji više Zvezdu, nisi zaslužio.

Radosav Mitrovic

pre 3 godine

Cenim Borjana ako svi znaju da je najbolji nije lepo da nas pravi glupe ❗A Stojkovic dokazuje daje "golman" ovo važi samo za njega!!

kapetan Mickey

pre 3 godine

ovo je inače reprezentativac koji je pre 6 dana u teško alkoholisanom stanju ušivan u Bolnici Zvornik ,Republika Srpska . Zamislite kakav je to sportista i karakter ,otišao u provod preko Drine, obeznanio se od alkohola čovek usred pandemije. i ono u pokušaju da bude ironično , tuga, chemer i jad.

ak47

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)

Cekaj bre, zar nemamo 3x veci budzet u kosarci?

Aj se dogovorite pa se javite.


Mozda smo bili jedini u vaterpolu ali je zato i Srbija bila jedinstvena, bez infrastrukture za ovaj sport, bez mora, jezera mi smo izdominirali... videcemo rezultate gasenja najbolje skole i definitivno fabrike za obradu dijamanata bez obzira da uvredim zvezdu ili radnicki, jednostavno, mislim da se vec vide nazalost rezultati...

Skorpion

pre 3 godine

Majko moja, koliko on pati, place i grize se iznutra, koliko bi on voleo da je na Borjanovom mestu, to je tako kada u jednom trenutku svog zivota doneses pogresnu odluku, u njegovom slucaju katastrofalnu. Ali..... stara poslovica kaze "svakom po zasluzi". Sve mozes biti u zivotu ali izdajnik....nikada.

Марко

pre 3 godine

Ovo je, kao,trebalo da bude ironično,jer sigurno ne misli tako ...Ali samo pokazuje koliko je iskompleksiran i jadan...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (M&?€NK@, 29. decembar 2020 12:02)

А како он може да "мисли"? Он само може да мрзи, јер кад нешто мрзи, онда он то баш онако мрзи да се после тога стиди своје прошлости. Много јака личност.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 3 godine

Dokaz da je pogodio sustinu i istinu, jeste to sto se panteri javljaju u velikom broju. Inace, Zvezda moze Stojkovicu dati gol samo iz penala.
(Panterkiler, 29. decembar 2020 13:36)

Nemoj tako, mogu i iz igre, doduše neregularan. Kao pre dve godine, kada je sudija Đokić kroz plećku Stojkovića "video" da je lopta prešla gol liniju.

No7

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini
(Sub013, 29. decembar 2020 13:31)
Zvedaspor i konjanici opet o poturicama.
(Rekorderi, 29. decembar 2020 13:53)

Kako se katolik cima kad mu kažeš da je poturica!
Poskakuje od muke...

Hintreal

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)

Brate ne radi im to. Sada ce da guglaju tu rec dok ne potrose 5 GB

Pritajeni kineski snajper,skriveni Vozd od Transilvanije

pre 3 godine

Covek koji je poznat po tome sto je iznajmio suprugu Loli Smiljanicu da pokrije kockarske dugove.

grobarče bez grama mozga

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bane, 29. decembar 2020 12:53)


https://youtu.be/GeGBJJjwc5c

Zvezda

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Zapamti ovaj komentar, za dve tri godine. kada prodju trenutne kosarkaske i vaterpolo reprezentacije, koje su produkt vremena kada je Partizan bio jedini, videces rezultat kada je zvezda jedina!
(sone, 29. decembar 2020 12:09)

I košarka i vaterpolo ste otimali šta ste stigli. Pa što vas danas nema nigde u vaterpolu ili košarci? Vaterpolo se igra i u Kragujevcu, Nišu, Šapcu, Beogradu, Novom Sadu.... Nema više Dejana Udovičića koji je bio i selektor da ucenama dovodi igrače. Radjen, S. Mitrović, braća Pjetlović, Soro, Prlainović, Mandić, Subotić itd. Država dala bazen koji ste uspeli da ruinirate. Napravili dugove. U košarci kog igrača ste iz mladjih selekcija doveli do prvog tima i reprezentacije. U poslednjih 30 godina

Will Mosley

pre 3 godine

sta je pogresiio? Pa stvarno jesmo najbolji.
(Srđan, 29. decembar 2020 15:21)

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.

?!

pre 3 godine

zbog ovakvog, sličnog, ponašanja za vreme svoje karijere, Milko Đurovski kao da nije igrao ni u Zvezdi, ni u Partizanu...nigde nije dobrodošao čovek koji misli da je iznad kluba za koji igra...

neko

pre 3 godine

Svaka čast, jedini realan od svih. Ima petlju da kaže kako jeste. Realno, Zvezda je daleko najjača na svin pozicijama u timu, prevazilazi domaće okvire i ovo je tačno. Bravo, Stojke!

Dexim

pre 3 godine

Ahahah ! Kako vas lik strucno zeza, kao najbolji su, sve pobedjuju !?
(roarrr, 29. decembar 2020 12:28)

Pa kada je partizan posle Samroka sve pobedio sto ne bi i zvezda? Evo sad partizan ima 10 pobeda za redom a igra maltene bez napadača sto ne bi i zvezda sa toliko dugačkom klupom .

nostalgija

pre 3 godine

Ako cemo realno, ovo je najbolji tim lige trenutno, ne uzimajuci u obzir formu, nego cisti kvalitet

Borjan
Gajic Milinovic Degenek Rodic
Sanogo Natho
Asano Suma Katai
Boaci

Svi koji su bar malo objektivni znaju da je ovako, a jos jednom napominjem da sam napisao po kvalitetu, da mi neki ne bi pametovali za Natha i Boacija.

Лаик

pre 3 godine

Како време пролази, све га више разумем. Касно је схватио шта је направио и после тога му је било лакше да окриви Звезду како би себе себи оправдао. Остаће упамћен као издајник највећег клуба на овим просторима и неко ко је био део система који је покушао тај исти клуб да уништи из пуког комплекса. Сад кад су ствари дошле на своје место, остају само сузе и бол.

Sabre

pre 3 godine

Ahaha koji Golden shower by Stojke.
Nikad tebe oni Vladimire nece prezaliti. Zovu tebe pogrdnim imenima, a kleli se u tebe kad si odbranio penal Podolskom na SP, sa kojeg smo inace ispali zbog njihovog miljenika i toboze najboljeg igrača Vidica.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bane, 29. decembar 2020 12:53)

Ali bukvalno ROFLcina liche. Necemo prelaziti najvecu kiksaru i judaru medju fudbalerima, pogotovo od kako imamo ubedljivo najboljeg golmana u istoriji ove mrtve domace post-SCG lige. Ne, vas stvarno da nema trebalo bi vas izmisliti. Ili, ne, mozda ipak ne bi trebalo...

Liga šampiona

pre 3 godine

To je ta čuvena grobarska ironija. Kad nismo jedini u vaterpolu, ne valja, kad nemamo državnu podršku u košarci, ne valja...
(zoro, 29. decembar 2020 12:00)
Ironija je što je ovo vaš idol, bio i ostao ganjac. Mi grobari nismo isto što i vi.

Buljko

pre 3 godine

Bravo stojke....hvala bogu i ti se opameti,nikad kasno nije...cela Evropa čestita i prati uspehe naše Zvezde samo se iz ove naše jadne močvare ne čuju pohvale već samo mržnja,kritike...ajde neka ovo bude početak nečega novog,lepog u našem fudbalu,ja iskreno želim partizanu da promeni upravu,da dovede prave ljude i da se vrati na svoje mesto i bude nam dostojan protivnik u narednom godinama....p.s.tim mu jeste idealan samo umesto Gobelje
Gajić i to je to.

Алекса

pre 3 godine

Да није почео припреме за посипање пепелом и попуњавање обрасца А473-1 "Молба за опрост ружне прошлости" ради апликације за упражњено место у управи Звезде?

Не верујем да је покушао да иронише, смисао за хумор је одлика интелигентних људи....

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Џаба нам се умиљаваш, касно је сад за то. Због потеза који си учинио у каријери остајеш "Мустафа" за вијеке вијекова.

Sub013

pre 3 godine

Sta se cudite, mora mustafa da se dokazuje, ako je turcin krvav do ramena srbin mora biti do laktova. Ima i na tribini primera, nije jedini

Cubaka

pre 3 godine

постоји дијагноза за овакво стање
(Вук Караџић, 29. decembar 2020 12:30)

Nije problem utvrditi dijagnozu, to mozemo i mi laici jer je ocigledno, ali je problem sto nema leka.

Extra stupido

pre 3 godine

Hahaha, car.
Realno rekao.
Onda dodje derbi, pa naš jadni Partizan objasni!
(El stupido cigano, 29. decembar 2020 13:29)
Onda derbi dodje i prodje a bodovna razlika u Zvezdinu korist ostane ista.

Drax

pre 3 godine

Realno misljenje ipak dominiraju ligom pa sto da ne budu i individualno najaci na svojim pozicijama.Sta ti vredi sto si najaci stoper ili vezni neke Linglong lige kad mozes da budes u Zvezdi prosecan prvotimac i da bezis u inostranstvo.

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 3 godine

Realno, Borjan je najbolji golman LE, Milunobić u idealnom timu itd.. U svakom slučaju za ovu ligu su svih 11 za 3 klase u odnosu na ostatak lige

Sub013

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26)

Kao sto se krsti i ljubi loptu tako treba da se krsti i ljubi Dekijevu sliku, svaki dan po nekoliko puta do kraja zivota. Ali nije on za dzabe Mustafa, tako i Obilic spasio Mustafu pa mu ovaj okrenuo ledja

vld

pre 3 godine

Uvek je poturica gori od turcina stara izreka. Mozda ga treba malo i razumeti njegov tim ima 7 pobeda zaredom a svetlosnim godinama je daleko od titule. Kompleksi su cudo svaka Zvezdina pobeda je sklanjalica ili namesteno. Pogotovo ih boli cinjenica sto im u prilog ne idu uspeh Zvezde u evropi zadnje 4 godine jer lakse bi bilo reci evo u evropi ih svi gaze a u nasoj ligi im niko nista ne moze. Treba se samo navici ako vec niste da nije lose ni drugi biti

Max

pre 3 godine

Musti pokusao da se malo sprda, Al kad bolje pogledas, ove sto je stavio u idealnih 11 su realno za dve klase bolji od svih ostalih na istim pozicijama. A ako uporedjujemo njegovo mesto u timu, Borjan je jedno 100x bolji. Tako da, kompleksi su cudo, a u njegovom slucaju izgleda I mnogo bole.

Will Mosley

pre 3 godine

Možda, ali zato ste vi, (ti), šampioni u kukanju, kmečanju, zavisti, pakosti....
Tu ste apsolutni prvaci.
(Mnogo njaške, 29. decembar 2020 15:07)

Vi panteri pricate o kukanju i kmecanju? Pa onaj Erik Mika kad je dolazio u KK Partizan kmecali ste kao Damjanov Zelenko, kukali ste kao da dovodimo Duranta i Irvinga u paketu. A zato kad ekspresno dodje Kolom umesto Rocestija onda je sve u redu? Nemoj biti licemeran molim te. Dao sam primer kosarkaskog kluba ali sustina je ista, kmecite i kukate na svakog igraca koji stigne u Partizan. Uz sve to sto si naveo, ja bih dodao da ste vi zvezdasi sampioni i u licemerju.

Vuk DC

pre 3 godine

Samo jedno pitanje za partizane: jesu li naše sudije,FSS i koga već optužuje bili u protokolu i za Evropske utakmice? Četvrtu godinu zaredom takmičenje po grupama, 2 puta prolazimo grupu...jesu li za te rezultate u LŠ i LE takođe zaslužni ti imaginarni "unutrašnji neprijatelj", o kome svi kmečite? Malo razuma, ljudi smo...

PSZ

pre 3 godine

Mnogo je pametan preletac. Njegove izjave a i ovaj potez kao sizofrenicar. I on reprezentativac koji siri mrznju kod omladine. Mi stariji imamo muku u vaspitavanju dece zbog ovakvih likova plus raznih novokomponovanih zvezda svih kategorija.

Aleksej

pre 3 godine

Ima neceg jadnog u fudbalerima Partizana kao Lola onomad neka uzmu titulu ako ih nije sramota a Partizan 6 godina nije pobedio do tog derbija. Ovaj Muftija nije za komentarisanje pokazao je svima na vise stvari jadnost.hahah Stojke rezerva titulu na slici vidi.

NoName

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26

Od čega ga spasao? Daj ne mlati. Čujes li ti sebe? Otišli u Đenovu da biju čoveka koji je SVAKI DAN U BEOGRADU??? Pa u to samo veverice veruju. Da su hteli, našli bi ga u Beogradu. Ovako su tobože otišli u Đenovu, pa se "povukli" pred Stankelom, pa sve to nastavili pred Karabinjerima i pred kamerama na stadionu??? Mož misliti, došli da biju Mustafu, ali pred 20 kamera. Kako da ne.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Резултат кад је Партизан био једини је:
ЕП Шведска 2003
ОИ Атина 2004
ЕП Србија
СП Јапан
ЕП Шпанија
ЕП Пољска (једини успех)
СП Турска
ЕП Литванија (-ОИ Лондон)
Квалификације ЕП Словенија (срећа)

2012 престаје Партизан једини лудом несрећом навијача ЈСД и срећом свих осталих навијача у Србији. у деценији кад је Партизан био једини освојили смо ЈЕДНУ медаљу на ЕП у Пољској и пропустили два велика такмичења.

Од седам година кад Партизан није једини (имамо и Мегу, ФМП и Звезду као јаке тимове) имамо три сребрне медаље са три такмичења и квалификовали смо се на ЕП са репрезентацијом из КСЛ а Борац и Металац су оживели...

Више није услов за играње у репрезентацији играње у ЈСД нити се само из ЈСД може у НБА....
(Алекса, 29. decembar 2020 12:57)

Je li majke ti, kada si tako pametan, što nisi onda pomenuo i uspehe do 2003 godine i posle raspada stare Jugoslavije čiji su igrači osvajali medalje za nacionalni tim?
Poznato je već da su ti pomenute godine nabile komplekse i maržnju prema Partizanu, ali ne moraš da budeš baš toliko mizeran.
Vidim, od kada je tvoj klub počeo na silu da se gura u vrh, prosto daje sve same reprezentativce, jel da?
A i uspesi su kada izgubiš od Gruzije i Švajcarske...
Aleksej dete, stvarno smaraš previše ovde po vestima. Ostavi bar jedan komentar normalan bez mržnje prema ikome. Poješće te mržnja dete...

Will Mosley

pre 3 godine

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.
(NoName, 29. decembar 2020 16:10)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.

Will Mosley

pre 3 godine

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:23)

I sta je sporno u tome, jel Kleo zasluzio pasos?Jeste. Pa nece valjda neki Borjan, Degenek i Marko Marin dobiti pasose.

bulldog

pre 3 godine

Čovek je realan, samo je njima dozvoljeno da igraju i pobedjuju. Slična je situacija u Egipat npr, tamo je Al Ahli predsednikov klub, a Zemalek ne. Na derbi utakmicama čak i nema publike, ne vezano za koronu, već godinama. Da ne bi slučajno navijači Zemaleka rekli nešto loše o predsedniku.

Pravda

pre 3 godine

Vidim panteri masovno pominju neke poturice i dokazivanje,misle na Borjana valjda? Opet,niko mu nije zamerio niti je trpeo fizicke napade navijaca Partizana,naprotiv glavu mu razbise navijaci Zvezde,isti oni sto su putovali u Djenovu da Stojkovicu gurnu baklju u usta i izbace reprezentaciju iz kvalifikacija,isti oni koji su pretukli igrace i strucni stab Partizana nakon 5.oktobra...takvi pricaju o mrznji i frustracijama.
Inace bravo za izjavu Stojke,svi vide sta se radi ali neka im,kad je bal nek je maskenbal.
(Qwerty, 29. decembar 2020 14:26)
Mesas babe i zabe. Borjan nikad nije branio za Partizan i uz to bio kapiten ali svakako ja ne opravdavam linc Stojkovica od strane huligana. Bez obzira sto je on ispao to sto je ispao maltretiranje i fizicki napad nije zasluzio i to je po meni velika sramota za Zvezdu jer se nije ogradila od toga i nije takve "navijace" odstranila pa su takvi posle i Zvezdinim igracima lupali samare i upadali u svlacionicu. Drugo, "navijaci" Partizana su prvi utrcali na teren u tom derbiju nakon 5.oktobra (i ugrozili bezbednost Zvezdinih igraca) valjda iz revolta zbog pada rezima.

Koke

pre 3 godine

Alo grobari pa vi ne racunajuci Brisel i niste imali nesto vece uspehe za celu istoriju u evropi nego li Zvezda za poslednje cetiri godine s tim sto vi protiv Zvezde igrate kao da je u pitanju sami Queen's Park Rengers ili sta vec, a i to je u neku ruku gotovo pa nista...

Will Mosley

pre 3 godine

Kao prvo, sa omonijom Zvezda igrala jednom, da je bilo revansa na Marakani svi znaju ko bi prosao. Kao drugo, od 30 utakmica ti izdvajas 3-4 remija a zaboravljas ostale pobede. Kao trece, zvezda nije nesto ( neutralan Sam jer ne volim nista iz Bg-a, smatram da su nam unistili fudbal) Ali imaju samo jedan poraz ove godine, sto je ogroman uspeh s obzirom da nasu ligh i budget. Tako da trolovanje je ok ali uvek treba biti realan. Skidam kapu Zvezdi za dosadasnji deo sezone.
(Kg, 29. decembar 2020 17:01)

Da li ste i 2012. godine igrali jednu utakmicu? Sedi jedan.

Cobi

pre 3 godine

Mustafa je 100% u pravu i kao pravi zvezdaš je glasao. Potpuno se slažem sa njegovim izborom i samim tim bih kao pravi zvezdaš isto glasao.
Živela Zvezda i majka Srbija

Arandjel Stolica

pre 3 godine

Crveno beli sampioni univerzuma!!! Skromno je ovih 11 proglasiti za idealan tim u Srbiji, to je jedanaest carobnjaka na svjetskom nivou... samo da se sredi da ling long sudije sude zvezdi i evropske utakmice i nema zime!!!

NoName

pre 3 godine

sta je pogresiio? Pa stvarno jesmo najbolji.
(Srđan, 29. decembar 2020 15:21)

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.

Will Mosley

pre 3 godine

Humor na nivou djaka prvaka. Ocekivano od jedne moralne gromade.
(Života, 29. decembar 2020 17:12)

Kad se setim da je igrao u Zvezdi, nije ni cudo sto je gromada.

Will Mosley

pre 3 godine

Da naravno, inače pitao sam za druga, on ne zna da kuca, ali zna da čita i on je jednostavno poluludeo za tobom, možda bi mu ti Wille mogao biti neki mentor ili tako nešto ...
(Ljubav pobedjuje, 29. decembar 2020 18:22)

S obzirom da je tvoj drugar, ja se tu ne bih mesao, usput sam i hetero. To sto ste vas dvojica drugari dovoljna je cinjenica sama po sebi. Eto i tebi sam dao jedan mat, idi sad to da proslavis sa drugarom. Cudi me da je on poludeo za mom koji sam ovako glup i zatucan (kako rece neki decko ovde), a ne privlacis ga ti koji si tako ugladjen, inteligentan i nadasve obrazovan. Sledeci put mi se javi kad budes pitao za drugaricu.

Kg

pre 3 godine

Da li ste i 2012. godine igrali jednu utakmicu? Sedi jedan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:53)

Ja nisam igrao ni ove ni 2012. A ako ces da brojis sta je bilo u prethodnih osam godina ima mnogo vecih bruka za Zvezdu. A Tek da ne pricam za Partizan.

Smrde obicne

pre 3 godine

Da, čovek hoce da poruci da je namešteno prvenstvo pa idi reci Stankeli to u lice ako smeš? Onom istom Stankeli sto te je spasao u Djenovi da te ne uštroje ultrasi u autobusu.
(I. Cvorovic, 29. decembar 2020 12:26) # Link komentara

Koji ultrasi ?

Sam pricas ovo i posle se cudis na sve njegovr reakcije posle tr Djenove ? I nije ti cudno da niko za tu Djenovu nije odgovarao ? Mozda zato sto su to ti ultrasi u pitanju, zvezdini navijaci. Isti oni koji idu na utakmice i prekidaju dok je epidemija u toku i na snazi zabrana okupljanja, ili oni sto se zagrevaju na terenu pored igraca Buducnosti !? Naravno, niko za to nije odgovarao, zato sto rezimski poslusnici, uvek bili i ostali.
Kakav crni Stankovic, one je sve pokazao dok se grlio sa onim Ptt sluzbenikom i clanom Ultra kopa dok je prekidao onu nmaestaljku u kupu sa Zlatiborom. Cuj Stankovic i moral...

Xeroes

pre 3 godine

Kako se osetise prozvanim ganferi. Ipak znaju da citaju izmedju redova.
(grbo, 29. decembar 2020 12:17)

Kao da ne znamo vas narativ i vase smešne provokacije a to samo govori o vama

popovic

pre 3 godine

Dokaz koliko covekova glupost moze ici daleko.
Nepristojno,bezobrazno,vulgarno.
U psiholigiji za odrasle postoje dva termina koja govore o nekome i o necemu.
KISELO GROZDJE I SLADAK LIMUN.
Prvi govori o necemu sto je dobro,ali nedostizno,a drugi o necemu sto je lose,ali dostizno.
Lako je uociti gde gos.Stojkovic pripada.

Toto-ko-tunjo

pre 3 godine

Kad celi zivot mrzis, i u mrznji ti prolaze svi dani... U stvari ne ceo. U jednom delu to isto bas volis.Pa mu cak i grb ljubis. I onda krenes da mrzis, i u mrznji ti prolaze svi dani..

Will Mosley

pre 3 godine

Brate ne radi im to. Sada ce da guglaju tu rec dok ne potrose 5 GB
(Hintreal, 29. decembar 2020 15:46)

Hahaha i to sto kazes. Ne znam kako sam to mogao da smetnem sa uma.

Demir je tradicionalno jsd ime

pre 3 godine

Ironijo, da vas upoznam, ovo su turski konjanici, sluge svakog režima, turski konjanici, sluge svakog režima, ovo je ironija.
(Elvir Bolić meets Enes Bešić, 29. decembar 2020 12:12)

Зли људи су у протеклих пар година у маси навијача насумично убили једног навијача Звезде и једног Партизана. Навијач Звезде се звао Марко, навијач Партизана Demir. Обојица су били нечија деца....

Dubravka

pre 3 godine

E ovako se dokazuje da nisi mali! Bravo Stojke, lepo je kad protivniku iskažeš poštovanje na ovaj način. Nema kompleksa i pridruženih bolesti i zlobe. Dostojanstveno, ljudski i sportski pre svega. Bolji su i zasluženo prvi!

Milan

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

Ne secam se da su oni obecavali da ce da vrate srpski pasos. On jeste. Ako ima obraza, treba da drzi svoju rec. A da... On i obraz? Hahhahaa. "Za koliko para bi presao u Partizan?" "Nema tih para. Ni za sto miliona. Nikad. Kad ti je krv crveno bela."

Petenojko

pre 3 godine

Pa, tako i jeste.Oni ne smeju da izgube da se igra jos 100 kola....
(Kikivoje, 29. decembar 2020 12:54)

Hahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobarče bez grama mozga, 29. decembar 2020 13:02) # Link komentara

Blago tebi kada nista ne znas....

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:23)

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.

Mustafa Karastojković

pre 3 godine

A dao bih sve kada bi i on bio u Zvezdinoj postavi. Svojim izjavama uvek pokazuje koliko se pokajao što je zaigrao za franjevce.

Pravda

pre 3 godine

Ova njegova izjava je ipak dvosmislena. Moze da se tumaci kao sarkazam a i ne mora. Postoji onaj jedan mali crv sumnje u vama grobarima kada je Stojkovic u pitanju i mislim da ga i on hrani ovom dvosmislenom izjavom. Kada primi gol u derbiju, pogotovo ako to bude njegova krivica neke od vas ce uvek izjedati taj mali crv sumnje jer i sami znate da se jos nikada nije desilo da jedna osoba promeni tabor i zavoli drugi. Uvek u srcu ostane onaj klub koji volis od detinjstva.

NoName

pre 3 godine

Sarkazam ljudi... A panteri se nalozili.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:36)

Pa ti si taj koji ne zna šta je sarkazam. Kao i ovaj što je ovo izjavio. Hteli ste valjda da kažete da ste vi bolji, ali i tebe i njega zeza minus 9 na tabeli, 30 posto poseda lopte i žuti karton za odugovlacenje u situaciji kada vam treba pobeda. Hahaha Hahaha Hahaha Stojke zvani sarkazam čuva rezultat, a treba mu pobeda. Ipak je izgleda tačno - vi stvarno mislite da ste pobedili Real sa 0 - 0. Pa ste tako hteli i Zvezdu.

DeliJA

pre 3 godine

Stojke je sarkastiscan jer to je otprilike jedino sto mu je jos preostalo. Ne treba ga uzimati za ozbiljno, jer se zna koliko vredi njegova rec. Covek se na TV-u kunuo da nikad ne bi zaigrao za Fkp. Ali sad 5 godina gubi titulu u novembru, gleda kako oni kojih se odrekao osvajaju prvenstva i pisu istoriju a on zna da je mogao da bude deo svega toga i da mozda nosi i kapitensku traku te ekipe, da je nije izdao. Sta drugo ocekivati nego da covek sad sarkazmom tuguje nad svojom sudbinom. A to sto pokusava da relativizuje uspehe FKCZ - pa neka stavi prst na celo pa se pita kako to da takav tim koji, kako on sugerise, nije najbolji nego je godinama lazno najbolji tim lige, je napredovao preko 150 mesta na UEFA listi u zadnjih 5 godina, kako to da redovno igra Ligu Sampiona i Ligu Evrope i prolazi grupe, kako to da pobedjuje ekipe kao sto su Keln, Slavija, Krasnodar, Salzburg, Slovan, pa i kako to da rasturi jedan Liverpul - da nije mozda pomoc sudija bila u pitanju, ili je neko mozda gurao Zvezdu u Evropi, ili nesto trece u pitanju? Evropa jeste merilo i tu se vidi zadnjih 5 godina gde je Crvena Zvezda, gde je bila a gde je dosla danas. Da je pametan trebalo bi da cuti jer ista ta Crvena Zvezda vec godinama igra i za srpski koeficijent i tako pomaze i njegovom klubu a na pragu je da obezbedi mesto za dve ekipe iz Srbije u kvalifikacijama za LS. Umesto zrna zahvalnosti on se blamira ovako ali sta ovekivati od coveka bez principa i coveka koji se ne drzi svoje reci. Mukica :-(

Kg

pre 3 godine

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma? I kao najbolji jedva ste pobedili Indjiju i Zlatibor iako je bilo realno da izgubite na tim utakmicama ( jos Cajetinci vodili 0:2), zatim date gol Proleteru iz slobodnog udarca kojem je prethodio nepostojeci faul i pritom je sudija priblizio loptu ka golu Novosadjana da bi Ben lakse dao gol, tu ste takodje upisali pobedu, a realno bi bilo da se taj mec zavrsio bez golova i pobednika, dakle to bi bilo jos 2 boda manje za najbolji tim Suncevog sistema. Najbolji ste u manipulacijama, izmisljotinama, klevetama, a vas klub u broju dosudjenih penala, postoje i dokazi za to, sto znaci da nisam to izmislio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Kao prvo, sa omonijom Zvezda igrala jednom, da je bilo revansa na Marakani svi znaju ko bi prosao. Kao drugo, od 30 utakmica ti izdvajas 3-4 remija a zaboravljas ostale pobede. Kao trece, zvezda nije nesto ( neutralan Sam jer ne volim nista iz Bg-a, smatram da su nam unistili fudbal) Ali imaju samo jedan poraz ove godine, sto je ogroman uspeh s obzirom da nasu ligh i budget. Tako da trolovanje je ok ali uvek treba biti realan. Skidam kapu Zvezdi za dosadasnji deo sezone.

Wllaxy

pre 3 godine

Zasto niste pobedili Javor i Partizan kad ste najbolji? Zasto ste OBA PUTA remizirali sa mocnom Omonijom, draga avangardo i sampioni univerzuma?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 15:43)

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!

Will Mosley

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?

Will Mosley

pre 3 godine

Ko je taj Will Mosley pitam se ?
(Jako pristojan momak, 29. decembar 2020 17:27)

To je moja malenkost. Imas li jos jedno pitanje ili da?

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

Da ti nisi toliko glup, shvatio bi da je momak mislio na vas dvomec sa Omonijom iz 2012. godine. Jos i Savo Pavicevic promasio penal, gde bas on da promasi, to se pitam vec 8 godina...

Ipak su Delije Turski konjanici

pre 3 godine

Turski humor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dacha Zvezda, 29. decembar 2020 11:56)

Pa mora turski, da i vi shvatite

Mare

pre 3 godine

Pa jasno je i njemu da godinama ne.mogu da pridju tituli. I ne zato sto je Zvezda mozda toliko dobra, nego zato sto Partizan gubi bodove na svakom koraku. Da je Zvezda dobra pokazala je u Evropi zadnje 4 god. znaci 16/finala pre 3 god u ligi Evrope , pa 2 LS i sada opet prolece u Evropi i cak 11 bodova u Ligi Evrope. Dovoljno pokazuje da imamo kvalitet i da titule nisu namestene.

Aki

pre 3 godine

To Borjan što je nekad bio grobar i
Stojke što je nekad bio cigan?

Šteta što u Srbiji postoje samo dva kluba, što su svi ostali odavno propali.

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Da imaš gram mozga možda bi objasnio kakva je taktika kada zaostaješ desetak bodova i umesto da juriš pobedu i smanjiš zaostatak ti odugovlačiš i još dobiješ žuti karton zbog toga.

Da ti nacrtam mada sumnjam da ćeš i tako da shvatiš - odugovlačiš dok zaostaješ desetak bodova za rivalom! Strava taktika, probajte češće tako.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:28)

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.

Kalinica placa Zeljko

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:41)

Nisi shvatio ono sto sam napisao u tom komentaru na koji si odgovorio, zato i menjas plocu i govoris kako menjam nik, a nemam potrebu to da radim, mozda tebi to imponuje i hrani ti ego, ali ja ne vidim nikakve benefite u tome. Ovo je moj prvi i jedini nik. Ali, u odnosu na period od pre recimo 5 godina jesam promenio nik.

Pravda

pre 3 godine

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:44)
Nisi ga matirao uopste nego gluposti koje pises racunas kao argumente. Poredis Bundesligu, Primeru i Premier ligu sa nasom? Pa stvar je u tome sto je Zvezda mnogo jaca od svojih protivnika u ligi nego sto su gore pomenuti klubovi u svojim ligama. Zvezdi ovde jedino Partizan moze koliko toliko da parira, drugi su za dve klase slabiji. Kad na to dodas i sudijsku protekciju koje je uvek bilo svugde pa i ovde dobijes ovakvo stanje. Vi ste znali i po vise od 30 utakmica da vezete bez poraza a gubili ste u Evropi od Samroka u isto vreme. Hoces da kazes da ste onda vi tada krali?

Wllaxy

pre 3 godine

Sto se tice odugovlacenja to je deo taktike, koje tebi nije poznato jer fudbal pratis 2 godine, ti pratis samo domaci fudbal zato i nisi video sta rade nemacki, engleski i spanski klubovi kad imaju povoljan rezultat, dalje, ja znam neke koji su pobedili mocni Javor a bilo je 0:0, da to je ona tekma gde je gosa Javora odbranio penal cime je nepravda donekle ispravljena. Da imas gram mozga vec u Stojketovoj recenici "Sve pobedjuju i boljih nema" mogao si da prepoznas da se lik sprda sa vama. Sine, moras jos da radis na sebi, a ona tvoja forica koju ja zovem nikstilovanje, nije nimalo smesna ni zanimljiva. Navijam za tebe.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 16:19)

Da imaš gram mozga možda bi objasnio kakva je taktika kada zaostaješ desetak bodova i umesto da juriš pobedu i smanjiš zaostatak ti odugovlačiš i još dobiješ žuti karton zbog toga.

Da ti nacrtam mada sumnjam da ćeš i tako da shvatiš - odugovlačiš dok zaostaješ desetak bodova za rivalom! Strava taktika, probajte češće tako.

Wllaxy

pre 3 godine

I sta je sporno u tome, jel Kleo zasluzio pasos?Jeste. Pa nece valjda neki Borjan, Degenek i Marko Marin dobiti pasose.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:52)

A po čemu je to više zaslužio pasoš od recimo Borjana? Probaj da daš bar jedan realan razlog! U stvari nemoj, već si se dovoljno nalupetao.
Da ne pominjem to što nisi shvatio poentu koja kaže da ste vi prvi počeli da delite pasoše onima koji prosto proširenu na srpskom nisu znali da sklope.

Will Mosley

pre 3 godine

po čemu je to više zaslužio pasoš od recimo Borjana? Probaj da daš bar jedan realan razlog! U stvari nemoj, već si se dovoljno nalupetao.
Da ne pominjem to što nisi shvatio poentu koja kaže da ste vi prvi počeli da delite pasoše onima koji prosto proširenu na srpskom nisu znali da sklope.
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:02)

Mozda po tome sto je vise vremena proveo radeci/igrajuci u Srbiji? Jel smatras da i jedan Lamin Dijara i Abu Oumaru nisu zasluzili da dobiju pasos? Nemoj biti smesan.

Života

pre 3 godine

Humor na nivou djaka prvaka. Ocekivano od jedne moralne gromade.
(Života, 29. decembar 2020 17:12)

Kad se setim da je igrao u Zvezdi, nije ni cudo sto je gromada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:52)

Olabavi mali.

gile

pre 3 godine

Frustriranima samo kratka poruka: on je vaš kapiten,ali sportista,shvatio ko je najboklji. Kataia je proglasio igračem godine, pročitajte šta je za njega izjavio,pa će vam sve biti jasno.

Mitrokaogol

pre 3 godine

Sreća što je ovaj otisao zauvek iz Zvezde inace osvezavao bi karijeru u njoj i nikad ne bismo imali Borjana. Prema tome Vlado, hvala ti.

Wllaxy

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

I ja obožavam da čitam tvoje glupe komentare a samo 100% ih je takvih... Na stranu to što ne znaš da je prvi fudbaler večitih koji je dobio pasoš, pre svih gore nabrojanih upravo Kleo kome ste vi još 2010. godine dali srpski pasoš.

Will Mosley

pre 3 godine

Da nisi glup za medalju možda bi shvatio da nismo mogli OBA PUTA da remiziramo sa moćnom Omonijom iz razloga što smo sa njom igrali samo jednom!

I ne blamiraj se više!
(Wllaxy, 29. decembar 2020 17:30)

A sta je bilo 2012. godine inteligencijo? Dva puta ste remizirali a prosli ste dalje preko penala, a ove godine je Omonija prosla dalje nakon penala, eto to govori koliko ste mocni i nepobedivi.

Wllaxy

pre 3 godine

A sta je bilo 2012. godine inteligencijo? Dva puta ste remizirali a prosli ste dalje preko penala, a ove godine je Omonija prosla dalje nakon penala, eto to govori koliko ste mocni i nepobedivi.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:48)

1. Ti si pričao o ovoj sezoni, što je svima jasno osim možda tebi. Mada, s obzirom da si čas mislio na 2012. godinu, čas pogrešio prilikom brzog kucanja izgleda da ti vrdanje i laganje nije strano...
2. Tako je, 2009. smo prošli tu Omoniju na penale - podseti me sada molim te, neinteligencijo naša, koji naš klub je još 2009. godine patentirao ispadanje od moćnih kiparskih klubova. Uvek ste bili avangarda, nema šta.
3. Kako ti ne dosadi da redovno s tobom brišu patos argumentima, šta god napisao?

Deda

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)

Tako je sinko, dobro kazes, samo neka ih potapa. Volim i ja tebe sinko moj jedini i najlepsi na svetu.

Zdenko

pre 3 godine

Bio on ciničan, ironičan ili sarkastičan, svejedno je. Iz svake reči ljudi u Srbiji ćeš čuti samo ono što ne valja. Retki su oni koji smeju biti realni ili da imaju svoje mišljenje. Razlog je jednostavan. Od vrha države pa na niže, vokabular je prizeman i jadan. Širi se defetizam , mržnja i hrani svaki oblik ponižavanja nekog drugog. Mrzimo sami sebe pa nije čudno što nas niko ne prima nigde, što nas ograđuju i ne dozvoljavaju ulazak u evropske institucije. U Srbiji nema institucija, samo vlast jednog čoveka, samo njegova istina i njegova reč. Sport je preuzeo takav vid ponašanja i delovanja, pa me čudi kako Evropa ne reaguje zbog ogromnog uticaja politike.

Wllaxy

pre 3 godine

Pa dobro, remizirali ste sa Javorom i Partizanom, sustina je da niste najbolji kao sto je neki intelektualac rekao u svom komentaru. Bajern, Barsa, Real, Dortmund, Siti, Liverpul, Juve su visestruko jaci od vas pa kiksiraju, a vi nemate nijedan poraz, eto ja ovako glup sam tebi tako inteligentnom dao temu za razmisljanje, ako uopste znas da razmisljas. Sprdate se kako bezite Partizanu 9 bodova, kako je ispao od Sarlroe (koja je tada bila u odlicnoj formi) a ovamo iz smesnog penala UZMETE bod, da bato, uzmete bod jer je Partizan imao vodjstvo u vecitom derbiju, a ne suprotno. Ako sam glup za medalju, kako je moguce da te ovako matiram komentarom?
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:44)

Koje, matiranje komentarom - time što ste vodili a mi izjednačili iz penala u meču u kom ste posle vođstva bili potpuno podređeni.

Vau, svaka čast, briljantan zaključak, otprilike kao i preokreti Novog Pazara i Vojvodine, potpuno nezasluženi jer ste, zamisli VI imali vođstvo.

Actually, to što misliš da si gornjim ili bilo kojim sličnim komentarom TI ikoga matirao dodatno govori o tome koliko si intelektualno inferioran...

Pritajeni kineski snajper,skriveni Vozd od Transilvanije

pre 3 godine

Hoce, ali cim to ucine Dilan Enis, Carls Dzenkins, Evandro i Frimpong. Obozavam da odgovaram na komentare iz komsiluka, pogotovo ako su ti komentari toksicni kao od ove karikature kojoj upravo repliciram.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 16:08)

Veatio bi on pasos ali je dao Tumbasu da predje granicu izmedju Limba i pakla.

Milan

pre 3 godine

Sarkazam kažu komšije. Znamo nismo naivni. Ne znam samo da li je sarkazam bio da se odriče srpskog pasoša. Ili je sarkazam bio da bi za srpstvo skočio sa vrha Beograđanke? Bilo kako bilo sarkastičan dečko.

NoName

pre 3 godine

Nemoj druže, retko si glup za ozbiljan razgovor. Prvo, zašto vi niste pobedili ako ste bolji? Drugo, ko je igrao dva puta nerešeno sa Omonijom? Treće, najbolji strelac Partizana nije postigao NI JEDAN JEDINI GOL IZ IGRE.
(NoName, 29. decembar 2020 16:10)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:24)

A šta kažeš za treće, "intelektualna gromado"?

Ljubav pobedjuje

pre 3 godine

Ko je taj Will Mosley pitam se ?
(Jako pristojan momak, 29. decembar 2020 17:27)

To je moja malenkost. Imas li jos jedno pitanje ili da?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 29. decembar 2020 17:49)
Da naravno, inače pitao sam za druga, on ne zna da kuca, ali zna da čita i on je jednostavno poluludeo za tobom, možda bi mu ti Wille mogao biti neki mentor ili tako nešto ...

Volim te Wille...

pre 3 godine

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:21)

Branili ste rezultat na 1:1 ...

Pradjed

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)

Tako je sinko, dobro kazes, samo neka ih potapa. Volim i ja tebe sinko moj jedini i najlepsi na svetu.

Dobro je sad deda, hajde objasni ti meni kako to da ste vi do 92 sakupili čitavu stotinu mečeva manje od Zvezde u evropskim okvirima...

Wllaxy

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....

Back in Black

pre 3 godine

Wille Mozliju sve si im lepo rekao... Bravo sinko samo nastavi tako, volim te ...
(Tata, 29. decembar 2020 17:49)
Gde si bre kralju krenuo si sam sebi da pišeš komentare?Bravo sinko hahhahahahahahahhahahaahah.Gde nadje nik Tata hahahhahahaha.Kakva si ti prsotija.Hahahhahah Bravo sinko.Ko ti ovo ogovorio tatko?Tata te prati i podržava,ponosan je na tebe na svog sinka. HahahahahahahHhaha.Ej bravo sinko hahahahahah.

NoName

pre 3 godine

Nisu glupi njegovi komentari vec oni koji ne shvataju sta je pisac hteo da kaze. Cisto sumnjam da kapiras sta sam i ja hteo da kazem, ali probaj da procitas izmedju redova.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:23)

Dobro Wille, posle stotine glupih komentara u kojima si se dobro isprovaljivao ne moraš na stotinuprvom da se stidiš i menjaš nick - znaš malo je previše providno....
(Wllaxy, 29. decembar 2020 18:41)

Nisi shvatio ono sto sam napisao u tom komentaru na koji si odgovorio, zato i menjas plocu i govoris kako menjam nik, a nemam potrebu to da radim, mozda tebi to imponuje i hrani ti ego, ali ja ne vidim nikakve benefite u tome. Ovo je moj prvi i jedini nik. Ali, u odnosu na period od pre recimo 5 godina jesam promenio nik.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:53)

Nema potrebu da menja nik, ovo je njegov prvi i jedini nik, ali "jesam promenio nik".... Da li je ovo realno, narode?!?

Wllaxy

pre 3 godine

Nemoj ti tako oivicen da ista crtas molim te. Jel ti ne shvatas da i minimalna pobeda (1:0) donosi pobedu? Kad to shvatis, vrati se na ovaj sajt pa da ti uputim i drugu repliku hihihi.
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:21)

Pa dobro Wille, objasni nam tu ingenioznu taktiku gde i minimalna pobeda donosi pobedu (?) (inteligentniji bi rekli da minimalna razlika donosi pobedu, jer pobeda donosi pobedu je izuzetno glupa konstatacija) a vaš golman u nadoknadi pri 0:0 umesto da pojuri pobedu zadržava vreme! Ako ti u čitavom sledu događaja (treba vam pobeda - imate 0:0 - vreme je još malo isteklo - zadržava loptu i vreme) nešto nije debelo logički krivo onda džaba čitava diskusija sa tobom pošto ti kada je logika u pitanju nisi makao dalje od L!

Wllaxy

pre 3 godine

Da ti nisi toliko glup, shvatio bi da je momak mislio na vas dvomec sa Omonijom iz 2012. godine. Jos i Savo Pavicevic promasio penal, gde bas on da promasi, to se pitam vec 8 godina...
(Kalinica placa Zeljko, 29. decembar 2020 18:19)

Ti mi kazes da sam glup a napises ovakav komentar, mi bismo pobedili da niste dobili poklon u vidu penala koji ste slavili kao da ste prosli u polufinale Lige Evrope, drugo, to za Omoniju sam pogresio jer sam na brzinu kucao komentar.
(Will Mosley, 29. decembar 2020 17:24)

Ne znam ko je glup s obzirom da nisi uspeo da skapiraš da je on sam, lično i personalno priznao da je pogrešio kada je ono napisao - na stranu to što je bilo kome sa IQ većem od 30 (za tebe nedostižna vrednost) jasno iz svega napisanog da je u inicijalnom komentaru mislio na ovogodišnji meč.

Znaš ono kada sam sebe matiraš kao što si ti matiran ovim tupkovim komentarom u 17:24 časova...

Wllaxy

pre 3 godine

Nema potrebu da menja nik, ovo je njegov prvi i jedini nik, ali "jesam promenio nik".... Da li je ovo realno, narode?!?
(NoName, 29. decembar 2020 19:04)

Dečko je nerealan i ukopava se svakim svojim komentarom, sve dublje i dublje. Prosto ti je kompliment kad ti neko takav, ko ne propusti nijednu priliku da se izblamira, napiše da si glup.