NBA 25

Četvrtak, 17.12.2020.

08:00

Jokić "skroman" – Denver "pregazio" Portland

Košarkaši Denver Nagetsa su u predsezonskoj utakmici savladali Portland Trejlblejzerse sa 126:95.

Jokiæ "skroman" – Denver "pregazio" Portland IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 3 godine

S jedne strane bilo je fantastično gledati Denver i nove i stare momke kako svi pogađaju i to iz svih pozicija, takav potencijal msm nema ni jedan tim u ligi.
S druge strane brine me to što su se ispucavali na Portlandu koji nije imao volju da živi a kamoli da igra, i osim novih klinaca koji se dokazuju, i nešto malo Kovingtonona i SJ-a niko ništa nije ni igrao.
Hoću reći da je slika i potencijal koji smo pokazali bila dobrim delom jer se Portland nije ni opirao, što se neće desiti sa boljim timovima lige, tako da ne znamo kako će stvarno izgledati kad igraju protiv Lejkersa, GSW-a, Netsa i ostalih boljih timova u ligi.
Ono što mi se dopalo je pre svega Jokićeva forma, dečko se izgleda ubio spremajući se, svaka mu čast, a takođe i Milsap - skoro da izgleda kao iz svojih najboljih dana.
Marej standardan, Heris se već približava svojoj nekadašnjoj formi, klinci su napredovali, i sve to uliva nadu da se i ove godine igra finale konferencije. Za više od toga msm da je još rano, jer "trećeg" igrača još nemamo, a MPJ i Bol Bol to još nisu.

No name

pre 3 godine

Зато сигурно неће пустити Бартона да буде стартер уместо Портера, чак и ако би то Мелоун хтео. И шта, сад треба да стартује уместо Хериса? Баш бих волео да видим у следећој утакмици како би чувао МекКалума...
(јд123, 17. decembar 2020 21:27)

Sa ovim drugim se slažem što si napisao. Ne vidim razlog što se Barton sa svojih 196 cm iako tako gradjen vržljav gura na poziciju sf. Njemu je prirodnije da igra dvojku. I ne vidim zašto Haris ima zacentimentirano mesto u prvoj postavi. Može i koševima, a ne odbranom da se na početku napravi razlika. I tako Haris se odmara, ipak je zahtevnije igrati odbranu, nego napada.

A bojazan je ako Bartona pustiš u prvu petroku, pa počne soliranje.
Razigraš ih do trejd dedline i obaviš zamenu za Bredly Beal :)

P.s pozzdrav za sve koji su pljuvali Milsapa. Biće ovo njegova sezona iz 2 plana samo da se ne povredi

Komandant Mark

pre 3 godine

Zaboravih...ovde je bila neka opklada, koliko se secam...u vezi Portera. Bilo je nesto kao - ukoliko Porter na kraju sezone ne bude bio klasa, imao taj i taj prosek ja cu prestati ovde da pisem.

Da li neko ima sacuvane te poruke pa da ih objavi ovde? Cisto da se vidi sta i ko pise.

bmiles

pre 3 godine

Da se prikljucim diskusiji iako mi je fudbal fah a NBA gledam kao navijac i nisam toliko strucan kao vi ostali,priznajem.Samo cu jedno reci koji sam ja utisak stekao - ovo izgleda mocniji Denver nego ranijih godina! Toliko dobrih akvizicija da je Jokicu sad olaksano da igra i pravi saigrace boljim.Velicina svake zvezde nije da se on statisticki dokazuje,primeri Hardena i Vestbruka su to negativno pokazali,vec da tim pobedjuje!U vise navrata to je Jokic izjavljivao,ali su neki strucnjaci,medju njima Sek,Kevin i Barkli,kritikovali a rukovodili i isticali se statistikom.LBJ je to shvatio odavno da je proslo vreme Kobijevih 60 poena a tim izgubi kad ta cifra izostane.Vazno je da svi doprinose,a to sam video i sinoc u igri Denvera,uprkos statici "mizernoj: "11 skokova,8 asistencija i 12 poena",idikator doprinosa ostalih igraca je fenomenalna, pa nije cudo sto je Portland isprasen ovolikom razlikom!Bice utakmica kad nekim saigracima ne ide onda ce poput LBJ,AD PG,CP3...,Nikola morati da sipa u kos kao sto je to radio,ali ostaje ipak ono vaznije da tim pobedi.Ipak je kosarka kolektivan sport,zar ne!
Pozdrav svima,ucim se na vasim strucnim komentarima,nastavite ovako bar ste neutralni a ne kao komentatori na fudbalskim postovima gde vrvi od mrznje,zavisti,klupske opredeljenosti ili cak simaptije ili antipatije prema trenerima,selektorima.Mesiju ili CR7 i slicne gluposti.

јд123

pre 3 godine

@jd123 I sta kazes...bskfan prati portale, podkaste navijaca...i to bi trebalo da znaci...sta? Da je autoritet?
(Komandant Mark, 17. decembar 2020 20:54

Не, то не значи да је неки ауторитет. Само да прати шта се дешава око Денвера. Ти очигледно ниси чуо изјаву Бартона, па само пишеш о његовој игри. Али добру екипу не чине само добри играчи, него како функционишу као тим.

Што се тиче Портера, управа је свима ставила до знања да је ово његова сезона. Да пратиш Денвер, чуо би интервју ГМ-а како то изјављује. Мелоуну не преостаје ништа друго, него да га форсира. МПЈ је велики таленат, али да ли ће успети да се уклопи у игри са Марејем и Јокићем остаје да се види. Ако не успе, следи трејд на крају ове сезоне. Проблем Денвера је не само мало тржиште, него што ни Јокић ни Мареј се не могу толико маркетиншки експлоатисати као МПЈ. Портер одиграо само пар утакмица у прошлој сезони а сви велики медији у Америци већ брује о њему.

НБА је најпре бизнис. Прошле године су форсирали Мареја да од њега направе звезду, последњег га представљали на домаћим утакмицама, итд. Сада опет Јокића представљају као последњег, сви (управа, новинари, навијачи) у Денверу сматрају Јокића франшизним играчем. Мареј је друга звезда а од Портера хоће да направе трећу звезду.

Зато сигурно неће пустити Бартона да буде стартер уместо Портера, чак и ако би то Мелоун хтео. И шта, сад треба да стартује уместо Хериса? Баш бих волео да видим у следећој утакмици како би чувао МекКалума...

Komandant Mark

pre 3 godine

@jd123 I sta kazes...bskfan prati portale, podkaste navijaca...i to bi trebalo da znaci...sta? Da je autoritet?

Pa eto, samo treba procitati njegovih stotinak prethodnih komentara koje je ostavljao (sa razlicitim nikovima) o Bartonu, a onda kako glorifikuje Portera (kao da je neko svetsko cudo u pitanju) pa se uveriti da su "kafanska" tracarenja navijaca samo to...tracarenja, a neko iskazivanje poznavanja kosarke.

Doduse, ne treba ni biti neki poznavalac da bi se videlo, onaj ko gleda utakmice to dobro vidi, kako igra Barton a kako igra (jos uvek samo talenat) Porter.

Western Devil

pre 3 godine

Šta je uradio FAKU?
(ja, 17. decembar 2020 10:12)

Par outa je dobacio do obruča i jednom je promašio ceo koš. Kao dete, gledao sam. Inače super vodi loptu i plejmejkeriše, da se ne lažemo. Odbrana standardna.

јд123

pre 3 godine

@Komandant Mark, 17. decembar 2020 16:25

bskfan

је лик који прати портале и подкасте навијача Денвера. Потражи на Јутјуб DNVR канал. Ту имаш подкаст DNBA, сваки дан од понедељка до петка. Такође после сваке утакмице буде емисија. Имаш од исте фирме Јутјуб канал Colorado Europe, на коме има и подкаст са нашим људима Nuggets Srbija. Вечерас гостује Херисон Винд са ДНБА подкаста, па ће разговор бити на енглеском, иначе је на српском.

На јучерашњем подкасту су попили и ракију коју им је послао Мирослав из Србије са Нагетс Србија подкаста. Херисон Винд је увек присутан на интервјуима после утакмице и онда долази у емисију и прича шта је ко рекао. Јуче су новинари питали Бартона да ли мисли да треба да буде стартер. Он је рако ДА. Новинар га поново питао зар не би било лоше да постане најбољи шести играч. На шта је он одговорио да га то не интересује, него само да буде стартер.

Бартон је синоћ одлично предводио клупу, али сада код навијача Денвера постоји бојазан да ће покварити атмосферу, јер ће тражити да буде стартер. Мелоун је на конференцији за штапу рекао да се неки играчи морају жртвовати за добробит тима, што се очигледно односило на Бартона.

Питање је само да ли ће Бартон то прихватити или правити проблеме, када такве ствари јавно изјављује. Довољан је један кукољ да упропасти све.

Ја сам такође често критиковао Бартона, али би био одличан да предводи клупу. Питање је само да ли ће правити проблеме ако не буде стартер?

bskfan

pre 3 godine

@komandant mark

Ko je komentarisao igru Bartona? Da si procitao moj komentar umesto samo prve recenice, onda bi video da se on odnosi na Bartonovu izjavu posle utakmice gde kaze kako je on starter i kako uopste ne razmislja o opciji ulaska sa klupe. On je tu samo ponovio ono sto je vec rekao pre nedelju dana, samo je ovoga puta bio jos izricitiji u tom stavu.

Znas kako, ako sam ti dosadan ti jednostavno preskoci moje komentare. Ja tu pisem za one koji vole da cuju sta se desava a nemaju vremena da sami prate. To je za Denver ozbiljna stvar jer oni pokusavaju da izgrade kako to oni kazu "kulturu" u klubu i ne dozvoljavaju tu vrstu izjava. Da podsetim na ranija dasavanja: prvo je Faried u predsezoni rekao kako je on starter a odgovor Malonea je bio da mu nije igrao ni sa klupe a prvom prilikom je trejdovan pa su cak dali i pik prvog kruga da bi ga se oslobodili. Kasnije je Chandler izjavio nesto slicno ali kako izjava nije data u zvanicnom interjuu vec u neformalnom razgovoru u svlacionici, to se nekako zataskalo ali je veoma brzo usledio trejd. Sto se tice Bartona, on je i pre tri godine imao jedan ispad kada je posle poraza od Portlanda rekao kako su bili "outplayed" i "outcoached" sto je bila direktna prozivka Malonea, ali mu se progledalo kroz prste i dat mu je novi ugovor.

Dakle, komandante, ako pokusavas da udjes u diskusiju sa mnom onda treba da znas da ja Denver pratim u detalje, ali bukvalno sve sto je receno ili naopisano u proteklih 6 godina.

Komandant Mark

pre 3 godine

@bskfan Eh, dobro je sto imamo ovde insajdera iz Nagetsa. Svaka ti cast na poznavanju situacije u klubu...Mislim...bas si dosadan vise sa postovima protiv Bartona a velicanjem Portera, i to sa sva tri nika koja koristis. He, posto je Porter nocas odigrao na svom nivou, a to je minus nula, ostao ti je samo Barton za pricu. I to apsolutno netacnu.

Da li ti uopste pogledas neku utakmicu pre nego sto komentarises?

Znaci...svi su nocas bili zadovoljni povratkom Bartona. I komentarisali su kako je odigrao, a i koliko im je nedostajao u plejofu. A dobar je bio nocas i bas se vidi koliko timu znace on i Milsap zbog svog iskustva.

BMX

pre 3 godine

Sinoc sam se zaprepastio koliko tecna igra i kakva je atmosfera u timu, ova sezona ce biti fantazija za Denver. Nenormalnu kolicinu talenta imaju, a na sve to imaju najboljeg moguceg lika da ih uci fazonima - Nikolu no ego Jokica koji bi radije da celu utakmicu asistira i da plese po terenu nego da sutira i da se dokazuje brojkama americkim strucnjacima i statisticarima..

bskfan

pre 3 godine

Denver ima problem sa Bartonom. Iako je imao dosta povreda, prosle godine se nije video u plejofu, ove godine nije ni igrao plejof, vec dva puta ponavlja kako je on starter i kako ne misli da igra sa klupe. Tu vec duze nesto nije kako treba, mislim da on ove godine nije ni bio povredjen u plejofu vec iz nekog drugog razloga nije hteo da igra. Uostalom, kako to da je povredjen jos od marta a da se nekim cudom oporavio bas nedelju dana pred pocetak sezone?

Uvek se tako nadje neki umisljeni lik koji pokvari atmosferu u timu. Naravno, najbolje bi bilo kada bi ga Denver trejdovao ali je pitanje za koga? Jedinu dobru ponudu sam video od Cikaga, oni su cini mi se bili spremni da daju LaVina za Bartona i Morisa ili tako nesto.

Dusan

pre 3 godine

Denver rastura. Izblamirali se ESPN strucnjaci sa Grantom. Nikad jaci. Jokic ubrzao bukvalno kao Leri Birda da sam gledao. Neverovatan je sada, nikad brzi i bolji. Hartenstajn odlican, mnogo bolji od Plamlija. Mnogo su jaki. Igraca kao blata imaju. Cak i treca postava im bolja od vecine drugih. Super sto ih opet potcenjuju, ovo sto sam video je rapsodija kosarke. Zgazice sve ako budu ovako igrali.

...

pre 3 godine

Hartenstein na jednoj utakmici pokazao više nego Plumlee za celu prošlu sezonu. Dobar rezervni centar kada Jokić ode na klupi plus Bol Bol malo po malo pokazuje svoj veliki potencijal u tehničkom smislu za svoju visinu.

Znam da je obična prijateljska utakmica ali bio sam impresioniran sa klupom Denvera. Nisam očekivao toliko ubedljivu pobedu, pogotovo uzeći u obzir koliko se Portland pojačao.

posmatrač

pre 3 godine

Denver dobro izgleda, sa mnogo igrača koji imaju potencijala, od kojih treba probrati i napraviti tu neku (potencijalno šampionsku) ekipu. Večeras 39 asistencija, i svako ko je večeras ušao u igru dao je neki koš, osim odličnog Kampaca koji je popunjavao sve ostale kolone. Naslućuje se kojim je putem uprava krenula. Atmosfera u ekipi je dobra, i kao da ceo tim funkcioniše i komunicira na istim talasnim dužinama. Za Jokića verovatno utakmica kakvu najviše voli da igra, gde ne mora da forsira šut, čak šta više, ne mora ni da šutira uopšte, osim baš u situacijama kada ga traže i pronađu kao poslednju opciju pri završetku napada, tako da može da se opusti i da radi ono što najviše voli, a to je da razigrava saigrače i da im pumpa samopouzdanje. To je veoma bitno za ovako mladu ekipu, na početku nove sezone, u koju po mnogima ulaze, ako ne oslabljeni, ali ono barem bez nekih bitnih pojačanja. Denver deluje bolje, konstantnije i tečnije u igri. Plamli je napokon otišao, a Hartenstajn deluje kao prava zamena Jokiću, i pre svega ne remeti igru u napadu, u odnosu na gotovo beskorisnog Plamlija u tom smislu. Počeo je da kupi dosta fazona u igri, od Jokića, u smislu asistencija i uticaja na igru, što je sjajno. Trudio i Plamli, samo što je on bio prilično limitiran igrač. Tu je i povratak Bartona, koji je od prošle sezone postao mnogo ozbiljniji, i korisniji, igrač za Denver, i igrač koji im je prilično nedostajao u prošlom PO. Sa ovoliko mladih igrača koji su sada već za jedan veoma dobar i dugačak PO, iskusniji, sve to deluje prilično obećavajuće. Klupa deluje odlično i Meloun će opet biti na slatkim mukama kao i pre neku sezonu. A što se tiče vecerašnjeg Portlanda, od koga se (barem prema pojačanjima) dosta očekivalo, prilično je razočarao, ali verovatno će biti bolji, pošto se nekako čini da i ne može gore od ovoga. Ipak su ovo pripremne utakmice.

323

pre 3 godine

Denver ima odlicnu drugu petorku koja je napravila razliku od 18 poena. Bice jaki i ove sezone. Po meni Poteru nije mesto u prvoj petorci, odbrana nula , izgubljen u vremenu. Napad kako tako ali sa kompleksom jer hoce loptu koje je vise kod Jokica i Mareja. A onda forsira. Neke trojke su usle nocas ali iz teskih i nerezonskih situacija. Jokic odlcan , bez forsiranja, asisencije. Ono sto smo navikl od njega..

Nemanja

pre 3 godine

Jokic je promenio kosarku...ovaj DHO sto igra Portland sa Nurkicem svaki napad a i Adebayo i Sabonis prosle godine, to svi rade u NBA sad i to je uveo Jokic kao novinu...i sad je moderno u NBA da imas centra koji dodaje a polako se prenosi i na Evropu...ali naravno to vam nece reci americki mediji. I ovaj Stojakovic pomocni trener u Denveru kaze Jokic je uzasno potecnjen i ne dobija keedit kojo zasluzije jer je bukvalno promenio centarsku poziviju i nacin igre.

Nemanja

pre 3 godine

Jokic je promenio kosarku...ovaj DHO sto igra Portland sa Nurkicem svaki napad a i Adebayo i Sabonis prosle godine, to svi rade u NBA sad i to je uveo Jokic kao novinu...i sad je moderno u NBA da imas centra koji dodaje a polako se prenosi i na Evropu...ali naravno to vam nece reci americki mediji. I ovaj Stojakovic pomocni trener u Denveru kaze Jokic je uzasno potecnjen i ne dobija keedit kojo zasluzije jer je bukvalno promenio centarsku poziviju i nacin igre.

323

pre 3 godine

Denver ima odlicnu drugu petorku koja je napravila razliku od 18 poena. Bice jaki i ove sezone. Po meni Poteru nije mesto u prvoj petorci, odbrana nula , izgubljen u vremenu. Napad kako tako ali sa kompleksom jer hoce loptu koje je vise kod Jokica i Mareja. A onda forsira. Neke trojke su usle nocas ali iz teskih i nerezonskih situacija. Jokic odlcan , bez forsiranja, asisencije. Ono sto smo navikl od njega..

...

pre 3 godine

Hartenstein na jednoj utakmici pokazao više nego Plumlee za celu prošlu sezonu. Dobar rezervni centar kada Jokić ode na klupi plus Bol Bol malo po malo pokazuje svoj veliki potencijal u tehničkom smislu za svoju visinu.

Znam da je obična prijateljska utakmica ali bio sam impresioniran sa klupom Denvera. Nisam očekivao toliko ubedljivu pobedu, pogotovo uzeći u obzir koliko se Portland pojačao.

posmatrač

pre 3 godine

Denver dobro izgleda, sa mnogo igrača koji imaju potencijala, od kojih treba probrati i napraviti tu neku (potencijalno šampionsku) ekipu. Večeras 39 asistencija, i svako ko je večeras ušao u igru dao je neki koš, osim odličnog Kampaca koji je popunjavao sve ostale kolone. Naslućuje se kojim je putem uprava krenula. Atmosfera u ekipi je dobra, i kao da ceo tim funkcioniše i komunicira na istim talasnim dužinama. Za Jokića verovatno utakmica kakvu najviše voli da igra, gde ne mora da forsira šut, čak šta više, ne mora ni da šutira uopšte, osim baš u situacijama kada ga traže i pronađu kao poslednju opciju pri završetku napada, tako da može da se opusti i da radi ono što najviše voli, a to je da razigrava saigrače i da im pumpa samopouzdanje. To je veoma bitno za ovako mladu ekipu, na početku nove sezone, u koju po mnogima ulaze, ako ne oslabljeni, ali ono barem bez nekih bitnih pojačanja. Denver deluje bolje, konstantnije i tečnije u igri. Plamli je napokon otišao, a Hartenstajn deluje kao prava zamena Jokiću, i pre svega ne remeti igru u napadu, u odnosu na gotovo beskorisnog Plamlija u tom smislu. Počeo je da kupi dosta fazona u igri, od Jokića, u smislu asistencija i uticaja na igru, što je sjajno. Trudio i Plamli, samo što je on bio prilično limitiran igrač. Tu je i povratak Bartona, koji je od prošle sezone postao mnogo ozbiljniji, i korisniji, igrač za Denver, i igrač koji im je prilično nedostajao u prošlom PO. Sa ovoliko mladih igrača koji su sada već za jedan veoma dobar i dugačak PO, iskusniji, sve to deluje prilično obećavajuće. Klupa deluje odlično i Meloun će opet biti na slatkim mukama kao i pre neku sezonu. A što se tiče vecerašnjeg Portlanda, od koga se (barem prema pojačanjima) dosta očekivalo, prilično je razočarao, ali verovatno će biti bolji, pošto se nekako čini da i ne može gore od ovoga. Ipak su ovo pripremne utakmice.

Dusan

pre 3 godine

Denver rastura. Izblamirali se ESPN strucnjaci sa Grantom. Nikad jaci. Jokic ubrzao bukvalno kao Leri Birda da sam gledao. Neverovatan je sada, nikad brzi i bolji. Hartenstajn odlican, mnogo bolji od Plamlija. Mnogo su jaki. Igraca kao blata imaju. Cak i treca postava im bolja od vecine drugih. Super sto ih opet potcenjuju, ovo sto sam video je rapsodija kosarke. Zgazice sve ako budu ovako igrali.

BMX

pre 3 godine

Sinoc sam se zaprepastio koliko tecna igra i kakva je atmosfera u timu, ova sezona ce biti fantazija za Denver. Nenormalnu kolicinu talenta imaju, a na sve to imaju najboljeg moguceg lika da ih uci fazonima - Nikolu no ego Jokica koji bi radije da celu utakmicu asistira i da plese po terenu nego da sutira i da se dokazuje brojkama americkim strucnjacima i statisticarima..

bskfan

pre 3 godine

Denver ima problem sa Bartonom. Iako je imao dosta povreda, prosle godine se nije video u plejofu, ove godine nije ni igrao plejof, vec dva puta ponavlja kako je on starter i kako ne misli da igra sa klupe. Tu vec duze nesto nije kako treba, mislim da on ove godine nije ni bio povredjen u plejofu vec iz nekog drugog razloga nije hteo da igra. Uostalom, kako to da je povredjen jos od marta a da se nekim cudom oporavio bas nedelju dana pred pocetak sezone?

Uvek se tako nadje neki umisljeni lik koji pokvari atmosferu u timu. Naravno, najbolje bi bilo kada bi ga Denver trejdovao ali je pitanje za koga? Jedinu dobru ponudu sam video od Cikaga, oni su cini mi se bili spremni da daju LaVina za Bartona i Morisa ili tako nesto.

bskfan

pre 3 godine

@komandant mark

Ko je komentarisao igru Bartona? Da si procitao moj komentar umesto samo prve recenice, onda bi video da se on odnosi na Bartonovu izjavu posle utakmice gde kaze kako je on starter i kako uopste ne razmislja o opciji ulaska sa klupe. On je tu samo ponovio ono sto je vec rekao pre nedelju dana, samo je ovoga puta bio jos izricitiji u tom stavu.

Znas kako, ako sam ti dosadan ti jednostavno preskoci moje komentare. Ja tu pisem za one koji vole da cuju sta se desava a nemaju vremena da sami prate. To je za Denver ozbiljna stvar jer oni pokusavaju da izgrade kako to oni kazu "kulturu" u klubu i ne dozvoljavaju tu vrstu izjava. Da podsetim na ranija dasavanja: prvo je Faried u predsezoni rekao kako je on starter a odgovor Malonea je bio da mu nije igrao ni sa klupe a prvom prilikom je trejdovan pa su cak dali i pik prvog kruga da bi ga se oslobodili. Kasnije je Chandler izjavio nesto slicno ali kako izjava nije data u zvanicnom interjuu vec u neformalnom razgovoru u svlacionici, to se nekako zataskalo ali je veoma brzo usledio trejd. Sto se tice Bartona, on je i pre tri godine imao jedan ispad kada je posle poraza od Portlanda rekao kako su bili "outplayed" i "outcoached" sto je bila direktna prozivka Malonea, ali mu se progledalo kroz prste i dat mu je novi ugovor.

Dakle, komandante, ako pokusavas da udjes u diskusiju sa mnom onda treba da znas da ja Denver pratim u detalje, ali bukvalno sve sto je receno ili naopisano u proteklih 6 godina.

bmiles

pre 3 godine

Da se prikljucim diskusiji iako mi je fudbal fah a NBA gledam kao navijac i nisam toliko strucan kao vi ostali,priznajem.Samo cu jedno reci koji sam ja utisak stekao - ovo izgleda mocniji Denver nego ranijih godina! Toliko dobrih akvizicija da je Jokicu sad olaksano da igra i pravi saigrace boljim.Velicina svake zvezde nije da se on statisticki dokazuje,primeri Hardena i Vestbruka su to negativno pokazali,vec da tim pobedjuje!U vise navrata to je Jokic izjavljivao,ali su neki strucnjaci,medju njima Sek,Kevin i Barkli,kritikovali a rukovodili i isticali se statistikom.LBJ je to shvatio odavno da je proslo vreme Kobijevih 60 poena a tim izgubi kad ta cifra izostane.Vazno je da svi doprinose,a to sam video i sinoc u igri Denvera,uprkos statici "mizernoj: "11 skokova,8 asistencija i 12 poena",idikator doprinosa ostalih igraca je fenomenalna, pa nije cudo sto je Portland isprasen ovolikom razlikom!Bice utakmica kad nekim saigracima ne ide onda ce poput LBJ,AD PG,CP3...,Nikola morati da sipa u kos kao sto je to radio,ali ostaje ipak ono vaznije da tim pobedi.Ipak je kosarka kolektivan sport,zar ne!
Pozdrav svima,ucim se na vasim strucnim komentarima,nastavite ovako bar ste neutralni a ne kao komentatori na fudbalskim postovima gde vrvi od mrznje,zavisti,klupske opredeljenosti ili cak simaptije ili antipatije prema trenerima,selektorima.Mesiju ili CR7 i slicne gluposti.

Western Devil

pre 3 godine

Šta je uradio FAKU?
(ja, 17. decembar 2020 10:12)

Par outa je dobacio do obruča i jednom je promašio ceo koš. Kao dete, gledao sam. Inače super vodi loptu i plejmejkeriše, da se ne lažemo. Odbrana standardna.

Komandant Mark

pre 3 godine

@bskfan Eh, dobro je sto imamo ovde insajdera iz Nagetsa. Svaka ti cast na poznavanju situacije u klubu...Mislim...bas si dosadan vise sa postovima protiv Bartona a velicanjem Portera, i to sa sva tri nika koja koristis. He, posto je Porter nocas odigrao na svom nivou, a to je minus nula, ostao ti je samo Barton za pricu. I to apsolutno netacnu.

Da li ti uopste pogledas neku utakmicu pre nego sto komentarises?

Znaci...svi su nocas bili zadovoljni povratkom Bartona. I komentarisali su kako je odigrao, a i koliko im je nedostajao u plejofu. A dobar je bio nocas i bas se vidi koliko timu znace on i Milsap zbog svog iskustva.

јд123

pre 3 godine

@Komandant Mark, 17. decembar 2020 16:25

bskfan

је лик који прати портале и подкасте навијача Денвера. Потражи на Јутјуб DNVR канал. Ту имаш подкаст DNBA, сваки дан од понедељка до петка. Такође после сваке утакмице буде емисија. Имаш од исте фирме Јутјуб канал Colorado Europe, на коме има и подкаст са нашим људима Nuggets Srbija. Вечерас гостује Херисон Винд са ДНБА подкаста, па ће разговор бити на енглеском, иначе је на српском.

На јучерашњем подкасту су попили и ракију коју им је послао Мирослав из Србије са Нагетс Србија подкаста. Херисон Винд је увек присутан на интервјуима после утакмице и онда долази у емисију и прича шта је ко рекао. Јуче су новинари питали Бартона да ли мисли да треба да буде стартер. Он је рако ДА. Новинар га поново питао зар не би било лоше да постане најбољи шести играч. На шта је он одговорио да га то не интересује, него само да буде стартер.

Бартон је синоћ одлично предводио клупу, али сада код навијача Денвера постоји бојазан да ће покварити атмосферу, јер ће тражити да буде стартер. Мелоун је на конференцији за штапу рекао да се неки играчи морају жртвовати за добробит тима, што се очигледно односило на Бартона.

Питање је само да ли ће Бартон то прихватити или правити проблеме, када такве ствари јавно изјављује. Довољан је један кукољ да упропасти све.

Ја сам такође често критиковао Бартона, али би био одличан да предводи клупу. Питање је само да ли ће правити проблеме ако не буде стартер?

јд123

pre 3 godine

@jd123 I sta kazes...bskfan prati portale, podkaste navijaca...i to bi trebalo da znaci...sta? Da je autoritet?
(Komandant Mark, 17. decembar 2020 20:54

Не, то не значи да је неки ауторитет. Само да прати шта се дешава око Денвера. Ти очигледно ниси чуо изјаву Бартона, па само пишеш о његовој игри. Али добру екипу не чине само добри играчи, него како функционишу као тим.

Што се тиче Портера, управа је свима ставила до знања да је ово његова сезона. Да пратиш Денвер, чуо би интервју ГМ-а како то изјављује. Мелоуну не преостаје ништа друго, него да га форсира. МПЈ је велики таленат, али да ли ће успети да се уклопи у игри са Марејем и Јокићем остаје да се види. Ако не успе, следи трејд на крају ове сезоне. Проблем Денвера је не само мало тржиште, него што ни Јокић ни Мареј се не могу толико маркетиншки експлоатисати као МПЈ. Портер одиграо само пар утакмица у прошлој сезони а сви велики медији у Америци већ брује о њему.

НБА је најпре бизнис. Прошле године су форсирали Мареја да од њега направе звезду, последњег га представљали на домаћим утакмицама, итд. Сада опет Јокића представљају као последњег, сви (управа, новинари, навијачи) у Денверу сматрају Јокића франшизним играчем. Мареј је друга звезда а од Портера хоће да направе трећу звезду.

Зато сигурно неће пустити Бартона да буде стартер уместо Портера, чак и ако би то Мелоун хтео. И шта, сад треба да стартује уместо Хериса? Баш бих волео да видим у следећој утакмици како би чувао МекКалума...

No name

pre 3 godine

Зато сигурно неће пустити Бартона да буде стартер уместо Портера, чак и ако би то Мелоун хтео. И шта, сад треба да стартује уместо Хериса? Баш бих волео да видим у следећој утакмици како би чувао МекКалума...
(јд123, 17. decembar 2020 21:27)

Sa ovim drugim se slažem što si napisao. Ne vidim razlog što se Barton sa svojih 196 cm iako tako gradjen vržljav gura na poziciju sf. Njemu je prirodnije da igra dvojku. I ne vidim zašto Haris ima zacentimentirano mesto u prvoj postavi. Može i koševima, a ne odbranom da se na početku napravi razlika. I tako Haris se odmara, ipak je zahtevnije igrati odbranu, nego napada.

A bojazan je ako Bartona pustiš u prvu petroku, pa počne soliranje.
Razigraš ih do trejd dedline i obaviš zamenu za Bredly Beal :)

P.s pozzdrav za sve koji su pljuvali Milsapa. Biće ovo njegova sezona iz 2 plana samo da se ne povredi

Komandant Mark

pre 3 godine

Zaboravih...ovde je bila neka opklada, koliko se secam...u vezi Portera. Bilo je nesto kao - ukoliko Porter na kraju sezone ne bude bio klasa, imao taj i taj prosek ja cu prestati ovde da pisem.

Da li neko ima sacuvane te poruke pa da ih objavi ovde? Cisto da se vidi sta i ko pise.

Komandant Mark

pre 3 godine

@jd123 I sta kazes...bskfan prati portale, podkaste navijaca...i to bi trebalo da znaci...sta? Da je autoritet?

Pa eto, samo treba procitati njegovih stotinak prethodnih komentara koje je ostavljao (sa razlicitim nikovima) o Bartonu, a onda kako glorifikuje Portera (kao da je neko svetsko cudo u pitanju) pa se uveriti da su "kafanska" tracarenja navijaca samo to...tracarenja, a neko iskazivanje poznavanja kosarke.

Doduse, ne treba ni biti neki poznavalac da bi se videlo, onaj ko gleda utakmice to dobro vidi, kako igra Barton a kako igra (jos uvek samo talenat) Porter.

Mirko

pre 3 godine

S jedne strane bilo je fantastično gledati Denver i nove i stare momke kako svi pogađaju i to iz svih pozicija, takav potencijal msm nema ni jedan tim u ligi.
S druge strane brine me to što su se ispucavali na Portlandu koji nije imao volju da živi a kamoli da igra, i osim novih klinaca koji se dokazuju, i nešto malo Kovingtonona i SJ-a niko ništa nije ni igrao.
Hoću reći da je slika i potencijal koji smo pokazali bila dobrim delom jer se Portland nije ni opirao, što se neće desiti sa boljim timovima lige, tako da ne znamo kako će stvarno izgledati kad igraju protiv Lejkersa, GSW-a, Netsa i ostalih boljih timova u ligi.
Ono što mi se dopalo je pre svega Jokićeva forma, dečko se izgleda ubio spremajući se, svaka mu čast, a takođe i Milsap - skoro da izgleda kao iz svojih najboljih dana.
Marej standardan, Heris se već približava svojoj nekadašnjoj formi, klinci su napredovali, i sve to uliva nadu da se i ove godine igra finale konferencije. Za više od toga msm da je još rano, jer "trećeg" igrača još nemamo, a MPJ i Bol Bol to još nisu.

Nemanja

pre 3 godine

Jokic je promenio kosarku...ovaj DHO sto igra Portland sa Nurkicem svaki napad a i Adebayo i Sabonis prosle godine, to svi rade u NBA sad i to je uveo Jokic kao novinu...i sad je moderno u NBA da imas centra koji dodaje a polako se prenosi i na Evropu...ali naravno to vam nece reci americki mediji. I ovaj Stojakovic pomocni trener u Denveru kaze Jokic je uzasno potecnjen i ne dobija keedit kojo zasluzije jer je bukvalno promenio centarsku poziviju i nacin igre.

323

pre 3 godine

Denver ima odlicnu drugu petorku koja je napravila razliku od 18 poena. Bice jaki i ove sezone. Po meni Poteru nije mesto u prvoj petorci, odbrana nula , izgubljen u vremenu. Napad kako tako ali sa kompleksom jer hoce loptu koje je vise kod Jokica i Mareja. A onda forsira. Neke trojke su usle nocas ali iz teskih i nerezonskih situacija. Jokic odlcan , bez forsiranja, asisencije. Ono sto smo navikl od njega..

bskfan

pre 3 godine

Denver ima problem sa Bartonom. Iako je imao dosta povreda, prosle godine se nije video u plejofu, ove godine nije ni igrao plejof, vec dva puta ponavlja kako je on starter i kako ne misli da igra sa klupe. Tu vec duze nesto nije kako treba, mislim da on ove godine nije ni bio povredjen u plejofu vec iz nekog drugog razloga nije hteo da igra. Uostalom, kako to da je povredjen jos od marta a da se nekim cudom oporavio bas nedelju dana pred pocetak sezone?

Uvek se tako nadje neki umisljeni lik koji pokvari atmosferu u timu. Naravno, najbolje bi bilo kada bi ga Denver trejdovao ali je pitanje za koga? Jedinu dobru ponudu sam video od Cikaga, oni su cini mi se bili spremni da daju LaVina za Bartona i Morisa ili tako nesto.

Komandant Mark

pre 3 godine

@bskfan Eh, dobro je sto imamo ovde insajdera iz Nagetsa. Svaka ti cast na poznavanju situacije u klubu...Mislim...bas si dosadan vise sa postovima protiv Bartona a velicanjem Portera, i to sa sva tri nika koja koristis. He, posto je Porter nocas odigrao na svom nivou, a to je minus nula, ostao ti je samo Barton za pricu. I to apsolutno netacnu.

Da li ti uopste pogledas neku utakmicu pre nego sto komentarises?

Znaci...svi su nocas bili zadovoljni povratkom Bartona. I komentarisali su kako je odigrao, a i koliko im je nedostajao u plejofu. A dobar je bio nocas i bas se vidi koliko timu znace on i Milsap zbog svog iskustva.

Komandant Mark

pre 3 godine

@jd123 I sta kazes...bskfan prati portale, podkaste navijaca...i to bi trebalo da znaci...sta? Da je autoritet?

Pa eto, samo treba procitati njegovih stotinak prethodnih komentara koje je ostavljao (sa razlicitim nikovima) o Bartonu, a onda kako glorifikuje Portera (kao da je neko svetsko cudo u pitanju) pa se uveriti da su "kafanska" tracarenja navijaca samo to...tracarenja, a neko iskazivanje poznavanja kosarke.

Doduse, ne treba ni biti neki poznavalac da bi se videlo, onaj ko gleda utakmice to dobro vidi, kako igra Barton a kako igra (jos uvek samo talenat) Porter.

Dusan

pre 3 godine

Denver rastura. Izblamirali se ESPN strucnjaci sa Grantom. Nikad jaci. Jokic ubrzao bukvalno kao Leri Birda da sam gledao. Neverovatan je sada, nikad brzi i bolji. Hartenstajn odlican, mnogo bolji od Plamlija. Mnogo su jaki. Igraca kao blata imaju. Cak i treca postava im bolja od vecine drugih. Super sto ih opet potcenjuju, ovo sto sam video je rapsodija kosarke. Zgazice sve ako budu ovako igrali.

posmatrač

pre 3 godine

Denver dobro izgleda, sa mnogo igrača koji imaju potencijala, od kojih treba probrati i napraviti tu neku (potencijalno šampionsku) ekipu. Večeras 39 asistencija, i svako ko je večeras ušao u igru dao je neki koš, osim odličnog Kampaca koji je popunjavao sve ostale kolone. Naslućuje se kojim je putem uprava krenula. Atmosfera u ekipi je dobra, i kao da ceo tim funkcioniše i komunicira na istim talasnim dužinama. Za Jokića verovatno utakmica kakvu najviše voli da igra, gde ne mora da forsira šut, čak šta više, ne mora ni da šutira uopšte, osim baš u situacijama kada ga traže i pronađu kao poslednju opciju pri završetku napada, tako da može da se opusti i da radi ono što najviše voli, a to je da razigrava saigrače i da im pumpa samopouzdanje. To je veoma bitno za ovako mladu ekipu, na početku nove sezone, u koju po mnogima ulaze, ako ne oslabljeni, ali ono barem bez nekih bitnih pojačanja. Denver deluje bolje, konstantnije i tečnije u igri. Plamli je napokon otišao, a Hartenstajn deluje kao prava zamena Jokiću, i pre svega ne remeti igru u napadu, u odnosu na gotovo beskorisnog Plamlija u tom smislu. Počeo je da kupi dosta fazona u igri, od Jokića, u smislu asistencija i uticaja na igru, što je sjajno. Trudio i Plamli, samo što je on bio prilično limitiran igrač. Tu je i povratak Bartona, koji je od prošle sezone postao mnogo ozbiljniji, i korisniji, igrač za Denver, i igrač koji im je prilično nedostajao u prošlom PO. Sa ovoliko mladih igrača koji su sada već za jedan veoma dobar i dugačak PO, iskusniji, sve to deluje prilično obećavajuće. Klupa deluje odlično i Meloun će opet biti na slatkim mukama kao i pre neku sezonu. A što se tiče vecerašnjeg Portlanda, od koga se (barem prema pojačanjima) dosta očekivalo, prilično je razočarao, ali verovatno će biti bolji, pošto se nekako čini da i ne može gore od ovoga. Ipak su ovo pripremne utakmice.

bskfan

pre 3 godine

@komandant mark

Ko je komentarisao igru Bartona? Da si procitao moj komentar umesto samo prve recenice, onda bi video da se on odnosi na Bartonovu izjavu posle utakmice gde kaze kako je on starter i kako uopste ne razmislja o opciji ulaska sa klupe. On je tu samo ponovio ono sto je vec rekao pre nedelju dana, samo je ovoga puta bio jos izricitiji u tom stavu.

Znas kako, ako sam ti dosadan ti jednostavno preskoci moje komentare. Ja tu pisem za one koji vole da cuju sta se desava a nemaju vremena da sami prate. To je za Denver ozbiljna stvar jer oni pokusavaju da izgrade kako to oni kazu "kulturu" u klubu i ne dozvoljavaju tu vrstu izjava. Da podsetim na ranija dasavanja: prvo je Faried u predsezoni rekao kako je on starter a odgovor Malonea je bio da mu nije igrao ni sa klupe a prvom prilikom je trejdovan pa su cak dali i pik prvog kruga da bi ga se oslobodili. Kasnije je Chandler izjavio nesto slicno ali kako izjava nije data u zvanicnom interjuu vec u neformalnom razgovoru u svlacionici, to se nekako zataskalo ali je veoma brzo usledio trejd. Sto se tice Bartona, on je i pre tri godine imao jedan ispad kada je posle poraza od Portlanda rekao kako su bili "outplayed" i "outcoached" sto je bila direktna prozivka Malonea, ali mu se progledalo kroz prste i dat mu je novi ugovor.

Dakle, komandante, ako pokusavas da udjes u diskusiju sa mnom onda treba da znas da ja Denver pratim u detalje, ali bukvalno sve sto je receno ili naopisano u proteklih 6 godina.

Komandant Mark

pre 3 godine

Zaboravih...ovde je bila neka opklada, koliko se secam...u vezi Portera. Bilo je nesto kao - ukoliko Porter na kraju sezone ne bude bio klasa, imao taj i taj prosek ja cu prestati ovde da pisem.

Da li neko ima sacuvane te poruke pa da ih objavi ovde? Cisto da se vidi sta i ko pise.

No name

pre 3 godine

Зато сигурно неће пустити Бартона да буде стартер уместо Портера, чак и ако би то Мелоун хтео. И шта, сад треба да стартује уместо Хериса? Баш бих волео да видим у следећој утакмици како би чувао МекКалума...
(јд123, 17. decembar 2020 21:27)

Sa ovim drugim se slažem što si napisao. Ne vidim razlog što se Barton sa svojih 196 cm iako tako gradjen vržljav gura na poziciju sf. Njemu je prirodnije da igra dvojku. I ne vidim zašto Haris ima zacentimentirano mesto u prvoj postavi. Može i koševima, a ne odbranom da se na početku napravi razlika. I tako Haris se odmara, ipak je zahtevnije igrati odbranu, nego napada.

A bojazan je ako Bartona pustiš u prvu petroku, pa počne soliranje.
Razigraš ih do trejd dedline i obaviš zamenu za Bredly Beal :)

P.s pozzdrav za sve koji su pljuvali Milsapa. Biće ovo njegova sezona iz 2 plana samo da se ne povredi

...

pre 3 godine

Hartenstein na jednoj utakmici pokazao više nego Plumlee za celu prošlu sezonu. Dobar rezervni centar kada Jokić ode na klupi plus Bol Bol malo po malo pokazuje svoj veliki potencijal u tehničkom smislu za svoju visinu.

Znam da je obična prijateljska utakmica ali bio sam impresioniran sa klupom Denvera. Nisam očekivao toliko ubedljivu pobedu, pogotovo uzeći u obzir koliko se Portland pojačao.

BMX

pre 3 godine

Sinoc sam se zaprepastio koliko tecna igra i kakva je atmosfera u timu, ova sezona ce biti fantazija za Denver. Nenormalnu kolicinu talenta imaju, a na sve to imaju najboljeg moguceg lika da ih uci fazonima - Nikolu no ego Jokica koji bi radije da celu utakmicu asistira i da plese po terenu nego da sutira i da se dokazuje brojkama americkim strucnjacima i statisticarima..

јд123

pre 3 godine

@Komandant Mark, 17. decembar 2020 16:25

bskfan

је лик који прати портале и подкасте навијача Денвера. Потражи на Јутјуб DNVR канал. Ту имаш подкаст DNBA, сваки дан од понедељка до петка. Такође после сваке утакмице буде емисија. Имаш од исте фирме Јутјуб канал Colorado Europe, на коме има и подкаст са нашим људима Nuggets Srbija. Вечерас гостује Херисон Винд са ДНБА подкаста, па ће разговор бити на енглеском, иначе је на српском.

На јучерашњем подкасту су попили и ракију коју им је послао Мирослав из Србије са Нагетс Србија подкаста. Херисон Винд је увек присутан на интервјуима после утакмице и онда долази у емисију и прича шта је ко рекао. Јуче су новинари питали Бартона да ли мисли да треба да буде стартер. Он је рако ДА. Новинар га поново питао зар не би било лоше да постане најбољи шести играч. На шта је он одговорио да га то не интересује, него само да буде стартер.

Бартон је синоћ одлично предводио клупу, али сада код навијача Денвера постоји бојазан да ће покварити атмосферу, јер ће тражити да буде стартер. Мелоун је на конференцији за штапу рекао да се неки играчи морају жртвовати за добробит тима, што се очигледно односило на Бартона.

Питање је само да ли ће Бартон то прихватити или правити проблеме, када такве ствари јавно изјављује. Довољан је један кукољ да упропасти све.

Ја сам такође често критиковао Бартона, али би био одличан да предводи клупу. Питање је само да ли ће правити проблеме ако не буде стартер?

bmiles

pre 3 godine

Da se prikljucim diskusiji iako mi je fudbal fah a NBA gledam kao navijac i nisam toliko strucan kao vi ostali,priznajem.Samo cu jedno reci koji sam ja utisak stekao - ovo izgleda mocniji Denver nego ranijih godina! Toliko dobrih akvizicija da je Jokicu sad olaksano da igra i pravi saigrace boljim.Velicina svake zvezde nije da se on statisticki dokazuje,primeri Hardena i Vestbruka su to negativno pokazali,vec da tim pobedjuje!U vise navrata to je Jokic izjavljivao,ali su neki strucnjaci,medju njima Sek,Kevin i Barkli,kritikovali a rukovodili i isticali se statistikom.LBJ je to shvatio odavno da je proslo vreme Kobijevih 60 poena a tim izgubi kad ta cifra izostane.Vazno je da svi doprinose,a to sam video i sinoc u igri Denvera,uprkos statici "mizernoj: "11 skokova,8 asistencija i 12 poena",idikator doprinosa ostalih igraca je fenomenalna, pa nije cudo sto je Portland isprasen ovolikom razlikom!Bice utakmica kad nekim saigracima ne ide onda ce poput LBJ,AD PG,CP3...,Nikola morati da sipa u kos kao sto je to radio,ali ostaje ipak ono vaznije da tim pobedi.Ipak je kosarka kolektivan sport,zar ne!
Pozdrav svima,ucim se na vasim strucnim komentarima,nastavite ovako bar ste neutralni a ne kao komentatori na fudbalskim postovima gde vrvi od mrznje,zavisti,klupske opredeljenosti ili cak simaptije ili antipatije prema trenerima,selektorima.Mesiju ili CR7 i slicne gluposti.

Mirko

pre 3 godine

S jedne strane bilo je fantastično gledati Denver i nove i stare momke kako svi pogađaju i to iz svih pozicija, takav potencijal msm nema ni jedan tim u ligi.
S druge strane brine me to što su se ispucavali na Portlandu koji nije imao volju da živi a kamoli da igra, i osim novih klinaca koji se dokazuju, i nešto malo Kovingtonona i SJ-a niko ništa nije ni igrao.
Hoću reći da je slika i potencijal koji smo pokazali bila dobrim delom jer se Portland nije ni opirao, što se neće desiti sa boljim timovima lige, tako da ne znamo kako će stvarno izgledati kad igraju protiv Lejkersa, GSW-a, Netsa i ostalih boljih timova u ligi.
Ono što mi se dopalo je pre svega Jokićeva forma, dečko se izgleda ubio spremajući se, svaka mu čast, a takođe i Milsap - skoro da izgleda kao iz svojih najboljih dana.
Marej standardan, Heris se već približava svojoj nekadašnjoj formi, klinci su napredovali, i sve to uliva nadu da se i ove godine igra finale konferencije. Za više od toga msm da je još rano, jer "trećeg" igrača još nemamo, a MPJ i Bol Bol to još nisu.

Western Devil

pre 3 godine

Šta je uradio FAKU?
(ja, 17. decembar 2020 10:12)

Par outa je dobacio do obruča i jednom je promašio ceo koš. Kao dete, gledao sam. Inače super vodi loptu i plejmejkeriše, da se ne lažemo. Odbrana standardna.

јд123

pre 3 godine

@jd123 I sta kazes...bskfan prati portale, podkaste navijaca...i to bi trebalo da znaci...sta? Da je autoritet?
(Komandant Mark, 17. decembar 2020 20:54

Не, то не значи да је неки ауторитет. Само да прати шта се дешава око Денвера. Ти очигледно ниси чуо изјаву Бартона, па само пишеш о његовој игри. Али добру екипу не чине само добри играчи, него како функционишу као тим.

Што се тиче Портера, управа је свима ставила до знања да је ово његова сезона. Да пратиш Денвер, чуо би интервју ГМ-а како то изјављује. Мелоуну не преостаје ништа друго, него да га форсира. МПЈ је велики таленат, али да ли ће успети да се уклопи у игри са Марејем и Јокићем остаје да се види. Ако не успе, следи трејд на крају ове сезоне. Проблем Денвера је не само мало тржиште, него што ни Јокић ни Мареј се не могу толико маркетиншки експлоатисати као МПЈ. Портер одиграо само пар утакмица у прошлој сезони а сви велики медији у Америци већ брује о њему.

НБА је најпре бизнис. Прошле године су форсирали Мареја да од њега направе звезду, последњег га представљали на домаћим утакмицама, итд. Сада опет Јокића представљају као последњег, сви (управа, новинари, навијачи) у Денверу сматрају Јокића франшизним играчем. Мареј је друга звезда а од Портера хоће да направе трећу звезду.

Зато сигурно неће пустити Бартона да буде стартер уместо Портера, чак и ако би то Мелоун хтео. И шта, сад треба да стартује уместо Хериса? Баш бих волео да видим у следећој утакмици како би чувао МекКалума...