Fudbal 59

Subota, 28.11.2020.

20:01

Juventus opet razočarao VIDEO

Fudbaleri Juventusa odigrali su 1:1 sa domaćim Beneventom u devetom kolu Serije A.

Juventus opet razoèarao VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

kiki

pre 3 godine

Mesi je protiv jedne Francuske imao 2 asistencije, a Ronaldo u duplo jacem timu ne moze ni Srbiju da pobedi :D

Vels je bio jaci od bilo koje ekipe koja je igrala na Kopi? hahah da li bi Vels uspeo izbaciti Argentinu, Brazil, Urugvaj, Cile sa Kopa Amerike kao sto je Cile izbacio Spaniju sa SP 2014? Smesno i pomisliti...

kiki

pre 3 godine

Nije Ronaldo njih cinio mnogo boljima nego sto jesu nego su oni cinili njega boljim nego sto jest. Ronaldo je u reprezentaciji na velikim takmicenjima uvek bio jedna obicna kanta koja nikad nista nije posebno odigrala.

Ronaldo je osvojio LŠ sa Tevezom i Di Mariom ali ne i sa Iguainom, a upravo je on glavni razlog sto Argentina nije osvojila nista zbog promasenih zicera u svim finalima + penal protiv Cilea.

Mesi je sa Iguainom, Dibalom, Di Marijom uvek igrao finala dok je Ronaldo sa njima ispadao od Ajaksa, Liona 2 puta pa sta sad? :) A Di Marija nije ni igrao u finalu protiv Nemacke, a ako se dobro secam ozljedio je se i u onom jednom finalu protiv Cilea vec u prvom poluvremenu. Imas slabo pamcenje.

Svaka ekipa koja dodje u nokaut fazu LS jeste jaka ali zna se koje su ekipe jake, a koje najjace...

I dalje ostajem pri misljenju da je Mesiju bilo mnogo teze davati golove protiv Brazila, Nemacke, Francuske, itd pa cak i u prijateljskim utakmicama nego sto je Ronaldu bilo teze dati 90% golova za reprezenaciju protiv Andore, Latvije, Estonije itd itd itd i timova koje nemaju profesionalne fudbalere.

kiki

pre 3 godine

gazda,

Abidal, Pike, Maskerano, Alves, Cavi, Iniesta, Sancez, Teljo, Kuenka, Pedro su mnogo losiji od Karvahala, Ramosa, Marsela, Krosa, Iska, Jamesa, Modrica, Bejla, Benzeme. Mesi je i sa takvim suigracima uspeo dati 91 gol u godini dok Ronaldo nikad nije bio ni blizu takvog ucinka iako je imao cak i bolje suigrace.

Kakvu je terensku inicijativu i dominaciju Argentina imala u finalu protiv Nemacke i Cilea? Sada sam proverio i vidim da ni u jednom finalu nisu imali posed lopte na svojoj strani iako sam to i predpostavljao. Pogotovo za ono finale protiv Cilea gde je Cile bio domacin.

Ronaldo je sa obe noge i glavom i svim ostalim delovima tela promasio sve sto je se moglo promasiti u svim finalima i u klubu i u reprezentaciji osim Juventusa 2017 i Celzija 2008. A igrao je u timovima i reprezentaciji koji si imali apsolutnu terensku inicijativu i dominaciju i opet nije mogao da resi nijedno finale osim ona 2. Nije imao terensku inicijativu jedino protiv Barse 2009. Cak je izgubio i finale od Grcke 2004 gde je Portugal bio domacin, a Ronaldo je promasio najbolju priliku na toj utakmici

Tacno. Messi je imao jako losu reprezentativnu karijeru ali ostaje cinjenica da je Ronaldo imao jos losiju. Mesi je na Kopa Americi 2016 i SP 2014 bio proglasen cak 9 puta za igraca utakmice. Ronaldo toliko puta nije bio igrac utakmice na velikim turnirima za 15 godina karijere u reprezentacije.

kiki

pre 3 godine

Katastrofa jeste sto Messi nije mogao sa saigracima svetske klase da osvoji Kopu ali je jos veca katastrofa sto je Ronaldo sa tim istim suigracima svetske klase ispadao cak i od Ajaska, Liona iz LŠ. A daleko najveca katastrofa je sto je sa suigracima svetske klase osvojio tek 2 titule Primere za 9 godina i godinama je gubio titule u utakmicama protiv Betisa, Deportiva, Levantea itd, itd, itd. Imao je sve uslove da sam resava utakmice ali se u mnogim utakmicama sakrio i bio najgori na terenu.

I normalno je da ce Ronaldo u takmicarskim utakmicama imati mnogo vise golova od Mesija kada za Kopa Ameriku nema kvalifikacija kao za EURO i dok Evrpoljani igraju utakmice kvalifikacija ovi iz Juzne Amerike igraju prijateljske. Kakva ti pravis poredjenja haha ajde napisi ako smijes koliko Ronaldo ima odigranih utakmica u takmicarskim utakmicama, a koliko Mesi :)

A razlika izmedju Mesija i Ronalda je sto Mesi ne bi nikad ni ispao od Ajaksa i Liona. Ti poredis Mesijeva ispadanja od Bajerna i Liverpula sa Ronaldovim ispadanjima od Liona i Ajaksa koji su duplo slabiji timovi hahah Mesi je protiv istog tog Liona 2019 godine doneo Barsi prolaz sa 2 gola i 2 asistencije. Ronaldo je protiv istog tog Liona - ispao. Juventus da je imao Mesija ne bi nikad ispao od Liona i Ajaksa.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 29. novembar 2020 13:38)

ne izvrci moje reci, ja samo kazem da su ranije bili mnogo bolja ekipa i ovo sto su primili je lose jer ako nema Ronalda ne umeju dati vise golova od protivnika.a u tim eliminacijama od Lyona i Ajaxa Ronaldo je odradio svoji deo posla dok Messi kad Barsa ispada se uglavnom ne vidi na terenu.

Ronaldo je sa prosek saigracima rastavljao na sitne delove jednu Holandiju a Messi sa vrhunskim saigracima ne moze ni Boliviju da pobedi.

ocemo mozak natrag

pre 3 godine

Kiksnuo sampion Engleske(vise puta),kiksnuo sampion Italije(vise puta),samo sampion jedne zemlje nikako da kiksne(da ne racunam dva kiksa koja ima svake godine,a oni ne utiču na titulu).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran YNWA, 28. novembar 2020 20:08) # Link komentara
A koliko je tvoj Liverpul imao kikseva prosle godine?!

kiki

pre 3 godine

gazda,

I sta sad fali Iguainu? Pa zar on nije napadac svetske klase kada igra sa Mesijem u Argentini? hehe

Da je Mesi imao Ramosa, Marsela, Krosa, Iska, Jamesa, Modrica, Bejla, Benzemu osvojio bi 15 LŠ i 15 titula Primere i svake sezone bi bio najbolji strelac. Dovoljno je samo pogledati da je Messi 91 gol u godini dao u timu sa Alvesom, Cavijem, Iniestom, Sancezom, Teljom, Kuenkom, Pedrom, a Ronaldo sa onakvim suigracima nikada nije bio ni blizu takvog ucinka. David Vilja te godine nije igrao jer je slomio nogu.

Ronaldo da je u reprezentaciji imao Iguaina, Di Mariju, Dibalu, Teveza ne bi osvojio nista jer oni nikad nisu dali gol u finalima za razliku od Edera koji je Portugalu svojim golom donio titulu EURA.

I Mesi bi takodjer dosao do finala da je na EURU igrao u Portugalu protiv Austrije, Madjarske, Islanda, Poljske, Hrvatske i Velsa. Portugal prakticki sve do finala nije imao dostojnog protivnika osim Hrvatske. Samo sto Mesi ne bi kao Ronaldo promasio onaj zicer protiv Hrvata nego bi dao gol iz one situacije i ne bi bilo potrebe da Kvarezma resava utakmicu. Mesi je protiv Nigerije 2018 postigao gol iz duplo teze pozicije sa svojom slabijom nogom. I opet Ronaldo nije napravio gotov nista ni protiv takvih reprezentacija. Sve golova i asistencije je imao jedino protiv Mađarske i Velsa.

kiki

pre 3 godine

gazda,

I ja, a i ti znamo da je Mesi dao vise golova i ima vise asistencija u velikim utakmicama od Ronalda. To sto je Ronaldo nabio statistiku u nokaut fazi protiv Volfsburga, Apoela, Cska itd mene ne zanima.

Sto se tice amaterskih reprezentacija, i ja, a i ti znamo da je Ronaldo vecinu golova za reprezentaciju postigao upravo takvim reprezentacijama tako da ne znam zasto opet hoces da pricamo o tome? Hoces statistiku? Otkako se igraju svjetska prvenstva, samo je osam reprezentacija osvajalo naslov svjetskog prvaka, a protiv tih velikana (Urugvaj, Italija, Brazil, Njemačka, Engleska, Argentina, Francuska, Španjolska) Ronaldo je u cijeloj svojoj reprezentativnoj karijeri tek četiri puta bio strijelac. Od ta četiri zgoditka tri je zabio Španjolcima 2018. u skupini SP-a u Rusiji, a jedan Argentincima u prijateljskoj utakmici odigranoj 2011. godine. Barcelonin čarobnjak za reprezentaciju je zabio 70 golova, od čega je njih čak 57 postigao protiv reprezentacija koje su u tom trenutku bile među TOP 50 na FIFA-inoj ljestvici (u postotku je to 82 posto).
Ronaldo? Njih 28 od 99, što je svega 29 posto.

Jos je veca katastrofa kada Ronaldo sa tri puta jacom ekipom ispadne od USA na SPu 2014 i Urugvaja 2018. A Ronaldo je takodjer ispao od Cilea na penale u kupu konfederacija 2017. Imas slabo pamcenje hehe

Ronaldo je uzeo samo 1 titulu sa tim igracima dok je Mesi vise puta uzimao Ronaldu titule Primere ispred nosa iako je Ronaldo igrao u jacem timu.

gazda

pre 3 godine

(Haris, 29. novembar 2020 11:46)

Taj Vels je bio jaci od bilo koje ekipe koja je igrala na Kopi.

Ako ode u PL Messi ce tek onda da propadne.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 13:04)

Ronaldo je sa Tevezom i Di Mariom ospeo da osvoji LS a Messi iz milion pokusaja sa njima nije uspeo da osvoji trofej.i sa Andre Gomesom je osvojio veliko takmicenje a Messi nije.

svaka ekipa koja dodje u nokaut fazu LS je jaka,sto da nije City prosle sezone bio jaci od Liona ili Leipziga?

u takmicarskim utakmicama protiv ozbiljnih ekipa Ronaldo ima daleko bolji ucinak od Messija.pa Leo je polovinu svojih golova za Argentinu dao u prijateljskim mecevima a u takmicarskim 90% golova protiv timova koje nemaju profesionalne fudbalere.

Pa Portugal je sve do pre 2 godine bio ekipa u rangu Cilea kad se pogleda igracki kadar.katastrofa je sto Messi nije mogao sa saigracima svetske klase da osvoji Kopu.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 13:09)

pa Marselo,Kroos,Modric i ostali su mnogo losiji od Xavija,Inieste,Alvesa,Busketsa,Fabregasa,Abidala.

Messi je svojom jacom nogom promasio zicer u finalu protiv Nemacke.

Messi je igrao u timu koji je imao apsolutnu terensku inicijativu i dominaciju i opet nije mogao da resi finale,Portugal je gotovo stalno bio u podredjenom polozaju 2016.

Messi je imao jako losu reprezentativnu karijeru koju su njegovi spoznori zamaskirali nezasluzenim individualnim nagradama na turnirima,pa on nikada nije kao CR unistio neku mocnu reprezentaciju na velikom turniru a kao MVP takmicenja.Ronaldo je saigrace kao sto su Nani,Quaresma,Helder Postiga,Varela,Almeida,Mutinjo,Cedrik.Veloso ucinio mnogo boljima nego sto jesu a Messi nije mogao da se uigra sa Aguerom i Di Mariom.

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 29. novembar 2020 11:31)

Kazes, ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima? haha a kada ja napisem da Ronaldo ne moze da napravi nista ako nije okruzen sa 10 igraca svetske klase onda se ti ne slazes sa tim. Sada si indirektno priznao da Ronaldo ne moze da ostvari nikakav uspeh ako nema kvalitetne suigrace oko sebe na svim pozicijama zar ne? Inace, Juventus ove sezone ima samo 7 primljenih golova u ligi i niko nije primio manje golova od njih, a ti krivis odbranu Juventusa lol

A Juventus kada nije Ronaldo igrao je redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema. Tuga šta napraviše od onakvog kluba. A Barselona dok se nije pojavio Mesi je u svojoj istoriji osvojila tek 2 LŠ, a sa njim u timu osvoje 3 u periodu od 2009 do 2015 godine. Eto ti ko koliki uticaj ima na ekipu.

Hemingvej

pre 3 godine

ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima.

Ronaldo kad ne igra Juventus ne pobedjuje i ne moze gol da postigne,Messi kad ne igra Barselona opet pobedjuje u vecini utakmica sa nekoliko golove razlike.
(gazda, 29. novembar 2020 11:31

Pa cekaj zar Roni ne osvaja sam titule? Kako sad odjednom da je ekipa bitna? Odbrana bitna? A sto mesi igra godinama sa tragikomicnom odbranom koja ga je kostala najmanje dve LS to je nebitno zar ne? ne zabija vise Mesi jer je ostao protiv volje. Hteo je sa 33 da ide u premijerligu, ne u raspali kalco, da se dokaze hejterima . Ili je ipak sad odjednom lojalnost bitna? Vidimo zato tabelu. Nema Mesijevih golova, nema vrha tabele. Pobedili Dinamo Kijev i barsa igra bolje bez njega? Pa Juventus osvojio 7 za redom skudeta i ne znam ni sam koliko kupova, igrao finala LS, pa sas s Ronaldom jedino sto osvoji skudeto a i to im ugrozeno. Nemaju igru jer se citav koncept svodi na njega. Ali pardon, Juve nema ekipu sad, zaboravio sam na taj deo. Mesi ima sjajnu odbranu, sta ja pricam. Pike, Lengle, S.roberto i Alba su sinonim za stenu, planinu! Kako upadate sami sebi u stomak. Da nije smesno bilo bi zalosno.

Haris

pre 3 godine

Da je Messi dosao do finala sa nekom prosecnom ekipom,ta prica sa Ederom bi imala smisla.medjutim on je igrao u ubedljivo najjacem timu na kontinentu i imao je sve uslove da sam resi,ali on se u svim finalima sakrio i bio najgori na terenu.
(gazda, 29. novembar 2020 09:43)


Mesi je igrao 2 finala Copa Amerike i izgubio jer nije morao da igra protiv Velsa kao penaldo i treceg tima Francuske

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 10:26)

da je Ronaldo imao Xavija i Iniestu osvojio bi 10 titula u LS a da je imao Teveza i Di Mariu bio bi prvak sveta s obzirom da je sa njima dvojicom osvojao LS i generalno najbolje saradjivao u odnosu na sve ostale saigrace u karijeri.

da je Messi dosao do finala igrajuci u nekoj prosecnoj reprezentaciji prica sa Ederom bi imala smisla,a ovako on je imao gomilu saigraca svetske klase i sve uslove da sam resi finale.

Haris

pre 3 godine

nego zna li neko zasto Messi vise ne moze da se sastavi i da postigne gol iz igre?
(gazda, 28. novembar 2020 23:55)

Zato sto hoce da ide iz Barselone i da ti nabija komplekse u Engleskoj ligi.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 10:26)

statistika u nokaut fazi LS i uopste u velikim mecevima govori u Ronaldovu korist.

na Kopi igraju amaterske reprezentacije koje nemaju igrace u Evropskim ligama i to objasnjava Messijev ucinak.kad on sa duplo jacom ekipom dozvoli da 2 puta nestane u finalima sa Cileom onda je to stvarno katastrofa.

Ronaldo je uzeo titulu Messiju koji je igrao sa zlatnom generacijom Spanija sa saigracima kao sto su Kedira,Arbeloa,Kaljehon,Higuain,Koentrao.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 29. novembar 2020 10:28)

ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima.

Ronaldo kad ne igra Juventus ne pobedjuje i ne moze gol da postigne,Messi kad ne igra Barselona opet pobedjuje u vecini utakmica sa nekoliko golove razlike.

kiki

pre 3 godine

(gazda, 29. novembar 2020 09:46)

Pa Ronaldo nikad nista nije uradio u 9 odigranih finala ni za klub ni za reprezentaciju. U gotov svim finalima se sakrio i bio najgori na terenu osim utakmice protiv Juventusa 2017, eventualno protiv Celzija 2008 gde je dao gol pa promasio penal.

Ronaldo je igrao u Realu u najjacem timu pa mu je Mesi uzimao titule sa ovom nikad gorom Barselonom. Sa Paulinjom, Alkaserom, Suarezom, Denisom Suarezom, Andre Gomesom... Mene bi bilo sramota... A Real osvoji titulu odmah kada je Ronaldo otisao iz Reala.

Da je Ronaldo nekad odigrao neki turnir kao Messi Kopa Ameriku 2016 ili SP 2014 ta tvoja prica bi imala smisla. Ronaldo je na EURU 2016 imao sve golove u 2 utakmice protiv Madjarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama Ronaldo je bio nevidljiv. A Mesi je na Kopa Americi 2016 i SP 2014 bio proglasen cak 9 puta za igraca utakmice. Ronaldo toliko puta nije bio igrac utakmice na velikim turnirima za 15 godina karijere u reprezentacije.

Mesi da je imao Edera i samo 1 njegov gol u finalu ne bi osvojio 3 uzastopna svetska prvenstva ali bi sigurno osvojio barem jedno SP ili Kopa Ameriku. Nemoj izvrcati moje komentare jer time samo dokazujes da sam upravu i da nemas kontra-argumenata jer ja nikad nisam napisao da bi Mesi sa Ederom osvojio 3 uzastopna svetska prvenstva.

Inace, Ronaldo je takodjer igrao sa Di Marijom, Iguainom, Dibalom pa je ispadao u LŠ cak i od Liona i 2010 i 2020 godine... To je jos veca sramota.

neko

pre 3 godine

Fanovi Mesija da vas pitam? Koja je na tabeli Barselona? 14 mesto sa sve tim vasim najvecim ikada Mesijem. Njegova prica je gotova. Bio je i trener i igrac kako u Barsi tako u Argentini za sve je hteo da se pita. Al kraj je tome

El Clasico

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema. Tuga šta napraviše od onakvog kluba. Fanovi Ronalda krive odbranu, a ta odbrana je primila najmanje golova u ligi i ove sezone. Zato Bayern nikada neće dovesti Ronalda jer bi čitav koncept igre morali promjeniti zbog njega i njegovog egoizma da on uvek mora biti u centru pažnje.

gazda

pre 3 godine

ove sezone ceo tim igra za Ronalda, a kao tim nista.
(Milan, 29. novembar 2020 08:50)

jes vala sinoc svi igrali za Ronalda koji nije bio na terenu.

gazda

pre 3 godine

(Kiki, 29. novembar 2020 00:27)

Ma da je imao Burruchagu maestralnog igraca Nanta ili Edera super zvezdu Moskovske Lokomotive,osvojio bi 3 uzastopna svetska prvenstva. Al eto on igrao sa panjevima iz Reala,PSG,Sitija,Juventusa kao sto su Aguero,Di Maria,Dybala,Tevez.

gazda

pre 3 godine

(Kiki, 29. novembar 2020 00:27)

Da je Messi dosao do finala sa nekom prosecnom ekipom,ta prica sa Ederom bi imala smisla.medjutim on je igrao u ubedljivo najjacem timu na kontinentu i imao je sve uslove da sam resi,ali on se u svim finalima sakrio i bio najgori na terenu.

Milan

pre 3 godine

Juventus je vec trecu godinu progresivno sve gori i gori od kad je dosao Ronaldo, prve sezone se Ronaldo trazio jos al Juve igrao kolko-tolko dobro, prosle Ronaldo igrao bolje Juve gore, ove sezone ceo tim igra za Ronalda, a kao tim nista.

Kiki

pre 3 godine

(gazda, 28. novembar 2020 21:38)

Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom ali nije imao Edera u finalu da mu donese trofej.

A Ronaldo je bez Bejla, Ramosa, Modrica, Krosa itd osvojio tek 1 LŠ u svojoj karijeri. Dakle, sve te LŠ su njihova zasluga, a ne Ronaldova.

Djenka

pre 3 godine

@Zoran YNWA tako je, a taj sampion ni da kiksne u Evropi, jer ga tamo guraju sudije, 'nate. Sta vise pece, debeli minus ili Zvezdin evropski plus? Pirlo deluje kao tezak promasaj, ocajno igraju.

Asterix

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05

Ako cemo posteno ovaj sadrzaj je za 18+ . Realovi kiroprakticari su imali pune ruke posla. Mesi je sigurno najbolji na svetu zadnju fudbalsku epohu.

gazda

pre 3 godine

Ako cemo posteno ovaj sadrzaj je za 18+ . Realovi kiroprakticari su imali pune ruke posla. Mesi je sigurno najbolji na svetu zadnju fudbalsku epohu.
(Asterix, 28. novembar 2020 23:09)

ma najbolji je u istoriji samo eto nije imao Burrucagu da mu donese trofej.

boyan

pre 3 godine

Penaldo je uništio Juve svojim dolaskom.Od kada je došao ovi gube redovno u nokaut fazi LS kao i u kupu i superkupu Italije.Evo sada i u prvenstvu.Sva sreća da danas nije igrao jer da jeste izgubio bi Juve.
(PENALDO, 28. novembar 2020 20:17)


Tacno, dok pebaldo nije dosao Juventus je bio strah i trepet a sad smejurija, ali bitno da penaldo razbija statistiku golovima iz peterca i penala, a to sto klub ispada od Ajaxa i Liona to nema veze

4ever

pre 3 godine

(gazda, 28. novembar 2020 21:38

Ronaldo nikad nije bio niti ce biti bolji od Mesija. Razlika je u klasi. Kad bi vi to sebi priznali, bilo bi svima lakse. A sad obojica brisite odavde. Neverovatno koliko nemate granica! . Elem, zebre su sazrele za predaju titule. Srusice ih neko ove sezone ubedjen sam. To sam i najavio jos prosle sezone, istina Interu sam dao najvece sanse, ali Inter je i dalje u trci. Tj tek je pocela. Ma neka i Milan uzme na kraju, samo da Juventus ne uzme. Dosta je lopovluka na vrhu! Polako ali sigurno, vraca se pluralizam u seriji A, i to sve istinske postovaoce najharizmaticnije i nekad bez premca najjace lige sveta raduje. Talijani moraju slediti nemacki koncept. Ulagati vise u razvoj omdladinskih pogona i edukaciju mladih trenera. Sistem se mora iz korena promeniti. Svabe imaju najzdraviju pricu u Evropi.

gazda

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05)

A sto Messi vise ne moze da postigne gol iz Igre?

Imas takodje klip Cristiano Ronaldo destroying Barselona,mnogo je zabavnije gledati sta je on radio odbrani Barse.

gazda

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05)

Ronaldo najbolji strelac i asistent u LS,5 titula prvaka Evrope i plus 2 trofeja sa reprezentacijom.

Sve te pobede Barse su zasluga zlatne generacije Spanije sa kojom Messi nema nikakve veze i plus Neymara i Suareza.za 20 godina pamtice se Messijeva razocaranja u nacionalnom timu i tragikomicne eliminacije iz LS,a sa druge strane Ronaldovi uspesi i rekordi na najvecoj sceni kojima je zauvek bacio toliku senku na Messija da Leovi fanovi moraju stalno pisati iste komentare da bi se ljudi setili nekih njegovih beznacajnih golova i asistencija.

Jaime Vardy

pre 3 godine

ja mislim da su ovi rezultati posledica dolaska neiskusnog trenera
Pirlo je kao igrac medju najboljima ikada ali kao trener I nije nesto

gremlin

pre 3 godine

@costa
A sta nije istina u mom komentaru???Pa u Torinu 3/4 navija za Toro,što dosta govori o Juventusu...i za kraj nek imate 79 skudeta pola na znanje pola na mufte,zna se koji je DRUGI KLUB U ISTORIJI FUDBALA,znaš Juvenus nije...

dzoni

pre 3 godine

Bolji prosek golova u karijeri,(takodje 6-4 zlatne kopacke), bolji prosek asistencija u karijeri, tacnije vec ih sad ima osetno vise iako ima cak 150 utakmica manje. Bolji dribler, bolji pucac slobodnjaka sa gotovo istim brojem datih golova, ali iz mnogo manje pokusaja, bolji plej sa mnogo vise stvorenih sansi saigracima .Dakle u sve i jednom bitnom fudbalskom aspektu Mesi je bolji, osim igre glavom :)Ovo su sve cinjenice ,dakle crno na belo. Sve lako proverljivo na mnogim sajtovima koji nude detaljnu analizu njih dvojice. Dosao do cifre od 1000 golova i asistencija pre Ronalda iako kao sto rekoh ima cak 150 utakmica manje. O cmeu mi pricamo ? Dakkle posto fanovi CR fudbal gledaju kroz statistiku, eto im brojevi i statistika :) Na sve to,Mesi brisao prasinu s Ronaldom u istoj ligi u kojoj su se takmicili. 6-2 u titulama, more ponizenja u direktnim okrsajima a upravo ovaj video pokazuje svu razliku izmedju njih dvojice. Pogledajte sta je Mesi radio Realu u prajmu:) .Ovde cak nema golova, nema cak ni svih asistencija.Smao mali deo magije, ciste fudbalske esencije. Pogledajte sta je tu briljantnih asistencija iz driblinga i slaloma, kljucnih pasova, stvorenih sansi,genijalnih lopti, cepanja odbrana, slomljenih kicmi..Rezultat svega, 14-1 u asistencijama :)) CR nije sposoban za ovakve stvari. Eto zasto je barsa gazila Real,evo zasto je Mesi iznad CR..Eto gde je izvor frustracija:)Toliko ocigledna razlika!
https://www.youtube.com/watch?v=zMlJYZWu7gI&ab_channel=MessiMagic%E2%84%A2

cuore rossonero

pre 3 godine

@gremlin: Nije bio gol Muntarija! Lepo se ovde vidi, a i sudac je gledao pa nije nista video! Evo pogledaj i sam:
https://www.pianetamilan.it/wp-content/uploads/sites/23/2015/02/20/02/Gol-di-Muntari-1.jpg

A ovde se jasno vidi da lopta nije presla gol liniju:
https://secure.static.goal.com/169800/169849_gallery.jpg

Rubentus je to!

qwer

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 28. novembar 2020 20:04)

Pa ni sa njim nisu mnogo bolji, samo onda mora da se svira penal jer je tako naredjeno.

Felipo pipo

pre 3 godine

Susret dva fudbalska diva,Pirla i Inzagija.Kapa dole za njihove karijere,ali nisu oni za trenera.Neka uče od Simonea Inzagija kako se to radi.

Costa

pre 3 godine

gremlin, 28. novembar 2020 20:06

Ne lozi se.Ljudi gaze 9 godina.Mora niz nekad da se prekine.Meni je samo zao sto je Juve sam kriv za ovo davanjem otkaza Alegriu.Bilo bi lepo dao zaokruze na deset,no dobro.Posle ove sezone ide opet slican niz.

Costa

pre 3 godine

Posle devet godina,logicno je da malo uspore.Ne treba nista ocekivati od ove sezone.Samo nemojte da pisete da je ovo zbog izostanka lepotana.

Stefan

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.

gremlin

pre 3 godine

Kako koga,mene nije...zna se ko je bio poslednji šampion...do ove njihove serije,zna se kome je Muntari dao gol a Bufon vadi iz gola...i ne priznaje,zna se ko je SEDMOSTRUKI PRVAK EVROPE I KO JE KOGA POBEDIO U FINALU 2003...kad su oba trenera bili u timu pobednika,braća Inzagi otkinuše 4 boda Juventusu,PIRLO GENIJE IGRAČ-trener veze nema za sada,i za kraj biće ozbiljna i uzbudljivs trka za squdeto...bez Ronalda,Juve prosek...

Zoran YNWA

pre 3 godine

Kiksnuo sampion Engleske(vise puta),kiksnuo sampion Italije(vise puta),samo sampion jedne zemlje nikako da kiksne(da ne racunam dva kiksa koja ima svake godine,a oni ne utiču na titulu).

Marko

pre 3 godine

@Stefan
Juventus bez Ronalda 7 godina za redom sampoon Italije!!! Dok je bio u realu nije mogao 2 titule za 10 godina da osvoji, Mesi ga razbio u medjusobnim duelima...
Pametnom dosta...

Stevan

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 28. novembar 2020 20:04)

Majko rodjena kako plitkoumna poredjenja.
Prvo, Juventus ove sezone igra ocajno u svakom slucaju.
Sa druge strane Barcelona pored Messija ima jos 5 vrhunskih igraca, a Juventus pored Ronalda ima jos jednu celu polovinu vrhunskog igraca i to je uglavnom to.
Naravno da ce Barcelona da zgazi 95% evropskih ekipa i bez Messija u ekipi, dok ce Juventus bez Ronalda da se muci i protiv smesnijih ekipa od Beneventa.
Mislim toliko ti je glupo poredjenje da mi je pomalo neprijatno sto ti uopste i odgovaram.

Stefan

pre 3 godine

Juventus bez Ronalda 7 godina za redom sampoon Italije!!! Dok je bio u realu nije mogao 2 titule za 10 godina da osvoji, Mesi ga razbio u medjusobnim duelima...
Pametnom dosta...
(Marko, 28. novembar 2020 20:32)

Prijatelju, ovaj Juventus više nije onaj od pre 4-5 godina. Pogledaj kakvi su igrači igrali u odbrani tad a pogledaj sad. Pogledaj koliko su golova primali po sezoni tad a pogledaj sad. Nekad si morao da daš 150% da Juventusu daš gol, a danas im komad ili dva uvaljuju ekipe iz Serije B.

PENALDO

pre 3 godine

Penaldo je uništio Juve svojim dolaskom.Od kada je došao ovi gube redovno u nokaut fazi LS kao i u kupu i superkupu Italije.Evo sada i u prvenstvu.Sva sreća da danas nije igrao jer da jeste izgubio bi Juve.

Zoran YNWA

pre 3 godine

Kiksnuo sampion Engleske(vise puta),kiksnuo sampion Italije(vise puta),samo sampion jedne zemlje nikako da kiksne(da ne racunam dva kiksa koja ima svake godine,a oni ne utiču na titulu).

Stefan

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.

gremlin

pre 3 godine

Kako koga,mene nije...zna se ko je bio poslednji šampion...do ove njihove serije,zna se kome je Muntari dao gol a Bufon vadi iz gola...i ne priznaje,zna se ko je SEDMOSTRUKI PRVAK EVROPE I KO JE KOGA POBEDIO U FINALU 2003...kad su oba trenera bili u timu pobednika,braća Inzagi otkinuše 4 boda Juventusu,PIRLO GENIJE IGRAČ-trener veze nema za sada,i za kraj biće ozbiljna i uzbudljivs trka za squdeto...bez Ronalda,Juve prosek...

Costa

pre 3 godine

Posle devet godina,logicno je da malo uspore.Ne treba nista ocekivati od ove sezone.Samo nemojte da pisete da je ovo zbog izostanka lepotana.

Stevan

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 28. novembar 2020 20:04)

Majko rodjena kako plitkoumna poredjenja.
Prvo, Juventus ove sezone igra ocajno u svakom slucaju.
Sa druge strane Barcelona pored Messija ima jos 5 vrhunskih igraca, a Juventus pored Ronalda ima jos jednu celu polovinu vrhunskog igraca i to je uglavnom to.
Naravno da ce Barcelona da zgazi 95% evropskih ekipa i bez Messija u ekipi, dok ce Juventus bez Ronalda da se muci i protiv smesnijih ekipa od Beneventa.
Mislim toliko ti je glupo poredjenje da mi je pomalo neprijatno sto ti uopste i odgovaram.

Stefan

pre 3 godine

Juventus bez Ronalda 7 godina za redom sampoon Italije!!! Dok je bio u realu nije mogao 2 titule za 10 godina da osvoji, Mesi ga razbio u medjusobnim duelima...
Pametnom dosta...
(Marko, 28. novembar 2020 20:32)

Prijatelju, ovaj Juventus više nije onaj od pre 4-5 godina. Pogledaj kakvi su igrači igrali u odbrani tad a pogledaj sad. Pogledaj koliko su golova primali po sezoni tad a pogledaj sad. Nekad si morao da daš 150% da Juventusu daš gol, a danas im komad ili dva uvaljuju ekipe iz Serije B.

Felipo pipo

pre 3 godine

Susret dva fudbalska diva,Pirla i Inzagija.Kapa dole za njihove karijere,ali nisu oni za trenera.Neka uče od Simonea Inzagija kako se to radi.

Marko

pre 3 godine

@Stefan
Juventus bez Ronalda 7 godina za redom sampoon Italije!!! Dok je bio u realu nije mogao 2 titule za 10 godina da osvoji, Mesi ga razbio u medjusobnim duelima...
Pametnom dosta...

gazda

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05)

Ronaldo najbolji strelac i asistent u LS,5 titula prvaka Evrope i plus 2 trofeja sa reprezentacijom.

Sve te pobede Barse su zasluga zlatne generacije Spanije sa kojom Messi nema nikakve veze i plus Neymara i Suareza.za 20 godina pamtice se Messijeva razocaranja u nacionalnom timu i tragikomicne eliminacije iz LS,a sa druge strane Ronaldovi uspesi i rekordi na najvecoj sceni kojima je zauvek bacio toliku senku na Messija da Leovi fanovi moraju stalno pisati iste komentare da bi se ljudi setili nekih njegovih beznacajnih golova i asistencija.

gazda

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05)

A sto Messi vise ne moze da postigne gol iz Igre?

Imas takodje klip Cristiano Ronaldo destroying Barselona,mnogo je zabavnije gledati sta je on radio odbrani Barse.

gazda

pre 3 godine

Ako cemo posteno ovaj sadrzaj je za 18+ . Realovi kiroprakticari su imali pune ruke posla. Mesi je sigurno najbolji na svetu zadnju fudbalsku epohu.
(Asterix, 28. novembar 2020 23:09)

ma najbolji je u istoriji samo eto nije imao Burrucagu da mu donese trofej.

Jaime Vardy

pre 3 godine

ja mislim da su ovi rezultati posledica dolaska neiskusnog trenera
Pirlo je kao igrac medju najboljima ikada ali kao trener I nije nesto

dzoni

pre 3 godine

Bolji prosek golova u karijeri,(takodje 6-4 zlatne kopacke), bolji prosek asistencija u karijeri, tacnije vec ih sad ima osetno vise iako ima cak 150 utakmica manje. Bolji dribler, bolji pucac slobodnjaka sa gotovo istim brojem datih golova, ali iz mnogo manje pokusaja, bolji plej sa mnogo vise stvorenih sansi saigracima .Dakle u sve i jednom bitnom fudbalskom aspektu Mesi je bolji, osim igre glavom :)Ovo su sve cinjenice ,dakle crno na belo. Sve lako proverljivo na mnogim sajtovima koji nude detaljnu analizu njih dvojice. Dosao do cifre od 1000 golova i asistencija pre Ronalda iako kao sto rekoh ima cak 150 utakmica manje. O cmeu mi pricamo ? Dakkle posto fanovi CR fudbal gledaju kroz statistiku, eto im brojevi i statistika :) Na sve to,Mesi brisao prasinu s Ronaldom u istoj ligi u kojoj su se takmicili. 6-2 u titulama, more ponizenja u direktnim okrsajima a upravo ovaj video pokazuje svu razliku izmedju njih dvojice. Pogledajte sta je Mesi radio Realu u prajmu:) .Ovde cak nema golova, nema cak ni svih asistencija.Smao mali deo magije, ciste fudbalske esencije. Pogledajte sta je tu briljantnih asistencija iz driblinga i slaloma, kljucnih pasova, stvorenih sansi,genijalnih lopti, cepanja odbrana, slomljenih kicmi..Rezultat svega, 14-1 u asistencijama :)) CR nije sposoban za ovakve stvari. Eto zasto je barsa gazila Real,evo zasto je Mesi iznad CR..Eto gde je izvor frustracija:)Toliko ocigledna razlika!
https://www.youtube.com/watch?v=zMlJYZWu7gI&ab_channel=MessiMagic%E2%84%A2

qwer

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 28. novembar 2020 20:04)

Pa ni sa njim nisu mnogo bolji, samo onda mora da se svira penal jer je tako naredjeno.

cuore rossonero

pre 3 godine

@gremlin: Nije bio gol Muntarija! Lepo se ovde vidi, a i sudac je gledao pa nije nista video! Evo pogledaj i sam:
https://www.pianetamilan.it/wp-content/uploads/sites/23/2015/02/20/02/Gol-di-Muntari-1.jpg

A ovde se jasno vidi da lopta nije presla gol liniju:
https://secure.static.goal.com/169800/169849_gallery.jpg

Rubentus je to!

PENALDO

pre 3 godine

Penaldo je uništio Juve svojim dolaskom.Od kada je došao ovi gube redovno u nokaut fazi LS kao i u kupu i superkupu Italije.Evo sada i u prvenstvu.Sva sreća da danas nije igrao jer da jeste izgubio bi Juve.

Costa

pre 3 godine

gremlin, 28. novembar 2020 20:06

Ne lozi se.Ljudi gaze 9 godina.Mora niz nekad da se prekine.Meni je samo zao sto je Juve sam kriv za ovo davanjem otkaza Alegriu.Bilo bi lepo dao zaokruze na deset,no dobro.Posle ove sezone ide opet slican niz.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 29. novembar 2020 13:38)

ne izvrci moje reci, ja samo kazem da su ranije bili mnogo bolja ekipa i ovo sto su primili je lose jer ako nema Ronalda ne umeju dati vise golova od protivnika.a u tim eliminacijama od Lyona i Ajaxa Ronaldo je odradio svoji deo posla dok Messi kad Barsa ispada se uglavnom ne vidi na terenu.

Ronaldo je sa prosek saigracima rastavljao na sitne delove jednu Holandiju a Messi sa vrhunskim saigracima ne moze ni Boliviju da pobedi.

gremlin

pre 3 godine

@costa
A sta nije istina u mom komentaru???Pa u Torinu 3/4 navija za Toro,što dosta govori o Juventusu...i za kraj nek imate 79 skudeta pola na znanje pola na mufte,zna se koji je DRUGI KLUB U ISTORIJI FUDBALA,znaš Juvenus nije...

4ever

pre 3 godine

(gazda, 28. novembar 2020 21:38

Ronaldo nikad nije bio niti ce biti bolji od Mesija. Razlika je u klasi. Kad bi vi to sebi priznali, bilo bi svima lakse. A sad obojica brisite odavde. Neverovatno koliko nemate granica! . Elem, zebre su sazrele za predaju titule. Srusice ih neko ove sezone ubedjen sam. To sam i najavio jos prosle sezone, istina Interu sam dao najvece sanse, ali Inter je i dalje u trci. Tj tek je pocela. Ma neka i Milan uzme na kraju, samo da Juventus ne uzme. Dosta je lopovluka na vrhu! Polako ali sigurno, vraca se pluralizam u seriji A, i to sve istinske postovaoce najharizmaticnije i nekad bez premca najjace lige sveta raduje. Talijani moraju slediti nemacki koncept. Ulagati vise u razvoj omdladinskih pogona i edukaciju mladih trenera. Sistem se mora iz korena promeniti. Svabe imaju najzdraviju pricu u Evropi.

gazda

pre 3 godine

(Kiki, 29. novembar 2020 00:27)

Da je Messi dosao do finala sa nekom prosecnom ekipom,ta prica sa Ederom bi imala smisla.medjutim on je igrao u ubedljivo najjacem timu na kontinentu i imao je sve uslove da sam resi,ali on se u svim finalima sakrio i bio najgori na terenu.

Asterix

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05

Ako cemo posteno ovaj sadrzaj je za 18+ . Realovi kiroprakticari su imali pune ruke posla. Mesi je sigurno najbolji na svetu zadnju fudbalsku epohu.

gazda

pre 3 godine

ove sezone ceo tim igra za Ronalda, a kao tim nista.
(Milan, 29. novembar 2020 08:50)

jes vala sinoc svi igrali za Ronalda koji nije bio na terenu.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 13:04)

Ronaldo je sa Tevezom i Di Mariom ospeo da osvoji LS a Messi iz milion pokusaja sa njima nije uspeo da osvoji trofej.i sa Andre Gomesom je osvojio veliko takmicenje a Messi nije.

svaka ekipa koja dodje u nokaut fazu LS je jaka,sto da nije City prosle sezone bio jaci od Liona ili Leipziga?

u takmicarskim utakmicama protiv ozbiljnih ekipa Ronaldo ima daleko bolji ucinak od Messija.pa Leo je polovinu svojih golova za Argentinu dao u prijateljskim mecevima a u takmicarskim 90% golova protiv timova koje nemaju profesionalne fudbalere.

Pa Portugal je sve do pre 2 godine bio ekipa u rangu Cilea kad se pogleda igracki kadar.katastrofa je sto Messi nije mogao sa saigracima svetske klase da osvoji Kopu.

gazda

pre 3 godine

(Kiki, 29. novembar 2020 00:27)

Ma da je imao Burruchagu maestralnog igraca Nanta ili Edera super zvezdu Moskovske Lokomotive,osvojio bi 3 uzastopna svetska prvenstva. Al eto on igrao sa panjevima iz Reala,PSG,Sitija,Juventusa kao sto su Aguero,Di Maria,Dybala,Tevez.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 10:26)

da je Ronaldo imao Xavija i Iniestu osvojio bi 10 titula u LS a da je imao Teveza i Di Mariu bio bi prvak sveta s obzirom da je sa njima dvojicom osvojao LS i generalno najbolje saradjivao u odnosu na sve ostale saigrace u karijeri.

da je Messi dosao do finala igrajuci u nekoj prosecnoj reprezentaciji prica sa Ederom bi imala smisla,a ovako on je imao gomilu saigraca svetske klase i sve uslove da sam resi finale.

boyan

pre 3 godine

Penaldo je uništio Juve svojim dolaskom.Od kada je došao ovi gube redovno u nokaut fazi LS kao i u kupu i superkupu Italije.Evo sada i u prvenstvu.Sva sreća da danas nije igrao jer da jeste izgubio bi Juve.
(PENALDO, 28. novembar 2020 20:17)


Tacno, dok pebaldo nije dosao Juventus je bio strah i trepet a sad smejurija, ali bitno da penaldo razbija statistiku golovima iz peterca i penala, a to sto klub ispada od Ajaxa i Liona to nema veze

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 10:26)

statistika u nokaut fazi LS i uopste u velikim mecevima govori u Ronaldovu korist.

na Kopi igraju amaterske reprezentacije koje nemaju igrace u Evropskim ligama i to objasnjava Messijev ucinak.kad on sa duplo jacom ekipom dozvoli da 2 puta nestane u finalima sa Cileom onda je to stvarno katastrofa.

Ronaldo je uzeo titulu Messiju koji je igrao sa zlatnom generacijom Spanija sa saigracima kao sto su Kedira,Arbeloa,Kaljehon,Higuain,Koentrao.

gazda

pre 3 godine

(Haris, 29. novembar 2020 11:46)

Taj Vels je bio jaci od bilo koje ekipe koja je igrala na Kopi.

Ako ode u PL Messi ce tek onda da propadne.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 13:09)

pa Marselo,Kroos,Modric i ostali su mnogo losiji od Xavija,Inieste,Alvesa,Busketsa,Fabregasa,Abidala.

Messi je svojom jacom nogom promasio zicer u finalu protiv Nemacke.

Messi je igrao u timu koji je imao apsolutnu terensku inicijativu i dominaciju i opet nije mogao da resi finale,Portugal je gotovo stalno bio u podredjenom polozaju 2016.

Messi je imao jako losu reprezentativnu karijeru koju su njegovi spoznori zamaskirali nezasluzenim individualnim nagradama na turnirima,pa on nikada nije kao CR unistio neku mocnu reprezentaciju na velikom turniru a kao MVP takmicenja.Ronaldo je saigrace kao sto su Nani,Quaresma,Helder Postiga,Varela,Almeida,Mutinjo,Cedrik.Veloso ucinio mnogo boljima nego sto jesu a Messi nije mogao da se uigra sa Aguerom i Di Mariom.

neko

pre 3 godine

Fanovi Mesija da vas pitam? Koja je na tabeli Barselona? 14 mesto sa sve tim vasim najvecim ikada Mesijem. Njegova prica je gotova. Bio je i trener i igrac kako u Barsi tako u Argentini za sve je hteo da se pita. Al kraj je tome

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 29. novembar 2020 10:28)

ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima.

Ronaldo kad ne igra Juventus ne pobedjuje i ne moze gol da postigne,Messi kad ne igra Barselona opet pobedjuje u vecini utakmica sa nekoliko golove razlike.

Haris

pre 3 godine

nego zna li neko zasto Messi vise ne moze da se sastavi i da postigne gol iz igre?
(gazda, 28. novembar 2020 23:55)

Zato sto hoce da ide iz Barselone i da ti nabija komplekse u Engleskoj ligi.

Hemingvej

pre 3 godine

ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima.

Ronaldo kad ne igra Juventus ne pobedjuje i ne moze gol da postigne,Messi kad ne igra Barselona opet pobedjuje u vecini utakmica sa nekoliko golove razlike.
(gazda, 29. novembar 2020 11:31

Pa cekaj zar Roni ne osvaja sam titule? Kako sad odjednom da je ekipa bitna? Odbrana bitna? A sto mesi igra godinama sa tragikomicnom odbranom koja ga je kostala najmanje dve LS to je nebitno zar ne? ne zabija vise Mesi jer je ostao protiv volje. Hteo je sa 33 da ide u premijerligu, ne u raspali kalco, da se dokaze hejterima . Ili je ipak sad odjednom lojalnost bitna? Vidimo zato tabelu. Nema Mesijevih golova, nema vrha tabele. Pobedili Dinamo Kijev i barsa igra bolje bez njega? Pa Juventus osvojio 7 za redom skudeta i ne znam ni sam koliko kupova, igrao finala LS, pa sas s Ronaldom jedino sto osvoji skudeto a i to im ugrozeno. Nemaju igru jer se citav koncept svodi na njega. Ali pardon, Juve nema ekipu sad, zaboravio sam na taj deo. Mesi ima sjajnu odbranu, sta ja pricam. Pike, Lengle, S.roberto i Alba su sinonim za stenu, planinu! Kako upadate sami sebi u stomak. Da nije smesno bilo bi zalosno.

ocemo mozak natrag

pre 3 godine

Kiksnuo sampion Engleske(vise puta),kiksnuo sampion Italije(vise puta),samo sampion jedne zemlje nikako da kiksne(da ne racunam dva kiksa koja ima svake godine,a oni ne utiču na titulu).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran YNWA, 28. novembar 2020 20:08) # Link komentara
A koliko je tvoj Liverpul imao kikseva prosle godine?!

Milan

pre 3 godine

Juventus je vec trecu godinu progresivno sve gori i gori od kad je dosao Ronaldo, prve sezone se Ronaldo trazio jos al Juve igrao kolko-tolko dobro, prosle Ronaldo igrao bolje Juve gore, ove sezone ceo tim igra za Ronalda, a kao tim nista.

Kiki

pre 3 godine

(gazda, 28. novembar 2020 21:38)

Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom ali nije imao Edera u finalu da mu donese trofej.

A Ronaldo je bez Bejla, Ramosa, Modrica, Krosa itd osvojio tek 1 LŠ u svojoj karijeri. Dakle, sve te LŠ su njihova zasluga, a ne Ronaldova.

Djenka

pre 3 godine

@Zoran YNWA tako je, a taj sampion ni da kiksne u Evropi, jer ga tamo guraju sudije, 'nate. Sta vise pece, debeli minus ili Zvezdin evropski plus? Pirlo deluje kao tezak promasaj, ocajno igraju.

kiki

pre 3 godine

(gazda, 29. novembar 2020 09:46)

Pa Ronaldo nikad nista nije uradio u 9 odigranih finala ni za klub ni za reprezentaciju. U gotov svim finalima se sakrio i bio najgori na terenu osim utakmice protiv Juventusa 2017, eventualno protiv Celzija 2008 gde je dao gol pa promasio penal.

Ronaldo je igrao u Realu u najjacem timu pa mu je Mesi uzimao titule sa ovom nikad gorom Barselonom. Sa Paulinjom, Alkaserom, Suarezom, Denisom Suarezom, Andre Gomesom... Mene bi bilo sramota... A Real osvoji titulu odmah kada je Ronaldo otisao iz Reala.

Da je Ronaldo nekad odigrao neki turnir kao Messi Kopa Ameriku 2016 ili SP 2014 ta tvoja prica bi imala smisla. Ronaldo je na EURU 2016 imao sve golove u 2 utakmice protiv Madjarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama Ronaldo je bio nevidljiv. A Mesi je na Kopa Americi 2016 i SP 2014 bio proglasen cak 9 puta za igraca utakmice. Ronaldo toliko puta nije bio igrac utakmice na velikim turnirima za 15 godina karijere u reprezentacije.

Mesi da je imao Edera i samo 1 njegov gol u finalu ne bi osvojio 3 uzastopna svetska prvenstva ali bi sigurno osvojio barem jedno SP ili Kopa Ameriku. Nemoj izvrcati moje komentare jer time samo dokazujes da sam upravu i da nemas kontra-argumenata jer ja nikad nisam napisao da bi Mesi sa Ederom osvojio 3 uzastopna svetska prvenstva.

Inace, Ronaldo je takodjer igrao sa Di Marijom, Iguainom, Dibalom pa je ispadao u LŠ cak i od Liona i 2010 i 2020 godine... To je jos veca sramota.

El Clasico

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema. Tuga šta napraviše od onakvog kluba. Fanovi Ronalda krive odbranu, a ta odbrana je primila najmanje golova u ligi i ove sezone. Zato Bayern nikada neće dovesti Ronalda jer bi čitav koncept igre morali promjeniti zbog njega i njegovog egoizma da on uvek mora biti u centru pažnje.

Haris

pre 3 godine

Da je Messi dosao do finala sa nekom prosecnom ekipom,ta prica sa Ederom bi imala smisla.medjutim on je igrao u ubedljivo najjacem timu na kontinentu i imao je sve uslove da sam resi,ali on se u svim finalima sakrio i bio najgori na terenu.
(gazda, 29. novembar 2020 09:43)


Mesi je igrao 2 finala Copa Amerike i izgubio jer nije morao da igra protiv Velsa kao penaldo i treceg tima Francuske

kiki

pre 3 godine

gazda,

I ja, a i ti znamo da je Mesi dao vise golova i ima vise asistencija u velikim utakmicama od Ronalda. To sto je Ronaldo nabio statistiku u nokaut fazi protiv Volfsburga, Apoela, Cska itd mene ne zanima.

Sto se tice amaterskih reprezentacija, i ja, a i ti znamo da je Ronaldo vecinu golova za reprezentaciju postigao upravo takvim reprezentacijama tako da ne znam zasto opet hoces da pricamo o tome? Hoces statistiku? Otkako se igraju svjetska prvenstva, samo je osam reprezentacija osvajalo naslov svjetskog prvaka, a protiv tih velikana (Urugvaj, Italija, Brazil, Njemačka, Engleska, Argentina, Francuska, Španjolska) Ronaldo je u cijeloj svojoj reprezentativnoj karijeri tek četiri puta bio strijelac. Od ta četiri zgoditka tri je zabio Španjolcima 2018. u skupini SP-a u Rusiji, a jedan Argentincima u prijateljskoj utakmici odigranoj 2011. godine. Barcelonin čarobnjak za reprezentaciju je zabio 70 golova, od čega je njih čak 57 postigao protiv reprezentacija koje su u tom trenutku bile među TOP 50 na FIFA-inoj ljestvici (u postotku je to 82 posto).
Ronaldo? Njih 28 od 99, što je svega 29 posto.

Jos je veca katastrofa kada Ronaldo sa tri puta jacom ekipom ispadne od USA na SPu 2014 i Urugvaja 2018. A Ronaldo je takodjer ispao od Cilea na penale u kupu konfederacija 2017. Imas slabo pamcenje hehe

Ronaldo je uzeo samo 1 titulu sa tim igracima dok je Mesi vise puta uzimao Ronaldu titule Primere ispred nosa iako je Ronaldo igrao u jacem timu.

kiki

pre 3 godine

gazda,

I sta sad fali Iguainu? Pa zar on nije napadac svetske klase kada igra sa Mesijem u Argentini? hehe

Da je Mesi imao Ramosa, Marsela, Krosa, Iska, Jamesa, Modrica, Bejla, Benzemu osvojio bi 15 LŠ i 15 titula Primere i svake sezone bi bio najbolji strelac. Dovoljno je samo pogledati da je Messi 91 gol u godini dao u timu sa Alvesom, Cavijem, Iniestom, Sancezom, Teljom, Kuenkom, Pedrom, a Ronaldo sa onakvim suigracima nikada nije bio ni blizu takvog ucinka. David Vilja te godine nije igrao jer je slomio nogu.

Ronaldo da je u reprezentaciji imao Iguaina, Di Mariju, Dibalu, Teveza ne bi osvojio nista jer oni nikad nisu dali gol u finalima za razliku od Edera koji je Portugalu svojim golom donio titulu EURA.

I Mesi bi takodjer dosao do finala da je na EURU igrao u Portugalu protiv Austrije, Madjarske, Islanda, Poljske, Hrvatske i Velsa. Portugal prakticki sve do finala nije imao dostojnog protivnika osim Hrvatske. Samo sto Mesi ne bi kao Ronaldo promasio onaj zicer protiv Hrvata nego bi dao gol iz one situacije i ne bi bilo potrebe da Kvarezma resava utakmicu. Mesi je protiv Nigerije 2018 postigao gol iz duplo teze pozicije sa svojom slabijom nogom. I opet Ronaldo nije napravio gotov nista ni protiv takvih reprezentacija. Sve golova i asistencije je imao jedino protiv Mađarske i Velsa.

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 29. novembar 2020 11:31)

Kazes, ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima? haha a kada ja napisem da Ronaldo ne moze da napravi nista ako nije okruzen sa 10 igraca svetske klase onda se ti ne slazes sa tim. Sada si indirektno priznao da Ronaldo ne moze da ostvari nikakav uspeh ako nema kvalitetne suigrace oko sebe na svim pozicijama zar ne? Inace, Juventus ove sezone ima samo 7 primljenih golova u ligi i niko nije primio manje golova od njih, a ti krivis odbranu Juventusa lol

A Juventus kada nije Ronaldo igrao je redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema. Tuga šta napraviše od onakvog kluba. A Barselona dok se nije pojavio Mesi je u svojoj istoriji osvojila tek 2 LŠ, a sa njim u timu osvoje 3 u periodu od 2009 do 2015 godine. Eto ti ko koliki uticaj ima na ekipu.

kiki

pre 3 godine

gazda,

Abidal, Pike, Maskerano, Alves, Cavi, Iniesta, Sancez, Teljo, Kuenka, Pedro su mnogo losiji od Karvahala, Ramosa, Marsela, Krosa, Iska, Jamesa, Modrica, Bejla, Benzeme. Mesi je i sa takvim suigracima uspeo dati 91 gol u godini dok Ronaldo nikad nije bio ni blizu takvog ucinka iako je imao cak i bolje suigrace.

Kakvu je terensku inicijativu i dominaciju Argentina imala u finalu protiv Nemacke i Cilea? Sada sam proverio i vidim da ni u jednom finalu nisu imali posed lopte na svojoj strani iako sam to i predpostavljao. Pogotovo za ono finale protiv Cilea gde je Cile bio domacin.

Ronaldo je sa obe noge i glavom i svim ostalim delovima tela promasio sve sto je se moglo promasiti u svim finalima i u klubu i u reprezentaciji osim Juventusa 2017 i Celzija 2008. A igrao je u timovima i reprezentaciji koji si imali apsolutnu terensku inicijativu i dominaciju i opet nije mogao da resi nijedno finale osim ona 2. Nije imao terensku inicijativu jedino protiv Barse 2009. Cak je izgubio i finale od Grcke 2004 gde je Portugal bio domacin, a Ronaldo je promasio najbolju priliku na toj utakmici

Tacno. Messi je imao jako losu reprezentativnu karijeru ali ostaje cinjenica da je Ronaldo imao jos losiju. Mesi je na Kopa Americi 2016 i SP 2014 bio proglasen cak 9 puta za igraca utakmice. Ronaldo toliko puta nije bio igrac utakmice na velikim turnirima za 15 godina karijere u reprezentacije.

kiki

pre 3 godine

Nije Ronaldo njih cinio mnogo boljima nego sto jesu nego su oni cinili njega boljim nego sto jest. Ronaldo je u reprezentaciji na velikim takmicenjima uvek bio jedna obicna kanta koja nikad nista nije posebno odigrala.

Ronaldo je osvojio LŠ sa Tevezom i Di Mariom ali ne i sa Iguainom, a upravo je on glavni razlog sto Argentina nije osvojila nista zbog promasenih zicera u svim finalima + penal protiv Cilea.

Mesi je sa Iguainom, Dibalom, Di Marijom uvek igrao finala dok je Ronaldo sa njima ispadao od Ajaksa, Liona 2 puta pa sta sad? :) A Di Marija nije ni igrao u finalu protiv Nemacke, a ako se dobro secam ozljedio je se i u onom jednom finalu protiv Cilea vec u prvom poluvremenu. Imas slabo pamcenje.

Svaka ekipa koja dodje u nokaut fazu LS jeste jaka ali zna se koje su ekipe jake, a koje najjace...

I dalje ostajem pri misljenju da je Mesiju bilo mnogo teze davati golove protiv Brazila, Nemacke, Francuske, itd pa cak i u prijateljskim utakmicama nego sto je Ronaldu bilo teze dati 90% golova za reprezenaciju protiv Andore, Latvije, Estonije itd itd itd i timova koje nemaju profesionalne fudbalere.

kiki

pre 3 godine

Katastrofa jeste sto Messi nije mogao sa saigracima svetske klase da osvoji Kopu ali je jos veca katastrofa sto je Ronaldo sa tim istim suigracima svetske klase ispadao cak i od Ajaska, Liona iz LŠ. A daleko najveca katastrofa je sto je sa suigracima svetske klase osvojio tek 2 titule Primere za 9 godina i godinama je gubio titule u utakmicama protiv Betisa, Deportiva, Levantea itd, itd, itd. Imao je sve uslove da sam resava utakmice ali se u mnogim utakmicama sakrio i bio najgori na terenu.

I normalno je da ce Ronaldo u takmicarskim utakmicama imati mnogo vise golova od Mesija kada za Kopa Ameriku nema kvalifikacija kao za EURO i dok Evrpoljani igraju utakmice kvalifikacija ovi iz Juzne Amerike igraju prijateljske. Kakva ti pravis poredjenja haha ajde napisi ako smijes koliko Ronaldo ima odigranih utakmica u takmicarskim utakmicama, a koliko Mesi :)

A razlika izmedju Mesija i Ronalda je sto Mesi ne bi nikad ni ispao od Ajaksa i Liona. Ti poredis Mesijeva ispadanja od Bajerna i Liverpula sa Ronaldovim ispadanjima od Liona i Ajaksa koji su duplo slabiji timovi hahah Mesi je protiv istog tog Liona 2019 godine doneo Barsi prolaz sa 2 gola i 2 asistencije. Ronaldo je protiv istog tog Liona - ispao. Juventus da je imao Mesija ne bi nikad ispao od Liona i Ajaksa.

kiki

pre 3 godine

Mesi je protiv jedne Francuske imao 2 asistencije, a Ronaldo u duplo jacem timu ne moze ni Srbiju da pobedi :D

Vels je bio jaci od bilo koje ekipe koja je igrala na Kopi? hahah da li bi Vels uspeo izbaciti Argentinu, Brazil, Urugvaj, Cile sa Kopa Amerike kao sto je Cile izbacio Spaniju sa SP 2014? Smesno i pomisliti...

Zoran YNWA

pre 3 godine

Kiksnuo sampion Engleske(vise puta),kiksnuo sampion Italije(vise puta),samo sampion jedne zemlje nikako da kiksne(da ne racunam dva kiksa koja ima svake godine,a oni ne utiču na titulu).

Stefan

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.

Marko

pre 3 godine

@Stefan
Juventus bez Ronalda 7 godina za redom sampoon Italije!!! Dok je bio u realu nije mogao 2 titule za 10 godina da osvoji, Mesi ga razbio u medjusobnim duelima...
Pametnom dosta...

dzoni

pre 3 godine

Bolji prosek golova u karijeri,(takodje 6-4 zlatne kopacke), bolji prosek asistencija u karijeri, tacnije vec ih sad ima osetno vise iako ima cak 150 utakmica manje. Bolji dribler, bolji pucac slobodnjaka sa gotovo istim brojem datih golova, ali iz mnogo manje pokusaja, bolji plej sa mnogo vise stvorenih sansi saigracima .Dakle u sve i jednom bitnom fudbalskom aspektu Mesi je bolji, osim igre glavom :)Ovo su sve cinjenice ,dakle crno na belo. Sve lako proverljivo na mnogim sajtovima koji nude detaljnu analizu njih dvojice. Dosao do cifre od 1000 golova i asistencija pre Ronalda iako kao sto rekoh ima cak 150 utakmica manje. O cmeu mi pricamo ? Dakkle posto fanovi CR fudbal gledaju kroz statistiku, eto im brojevi i statistika :) Na sve to,Mesi brisao prasinu s Ronaldom u istoj ligi u kojoj su se takmicili. 6-2 u titulama, more ponizenja u direktnim okrsajima a upravo ovaj video pokazuje svu razliku izmedju njih dvojice. Pogledajte sta je Mesi radio Realu u prajmu:) .Ovde cak nema golova, nema cak ni svih asistencija.Smao mali deo magije, ciste fudbalske esencije. Pogledajte sta je tu briljantnih asistencija iz driblinga i slaloma, kljucnih pasova, stvorenih sansi,genijalnih lopti, cepanja odbrana, slomljenih kicmi..Rezultat svega, 14-1 u asistencijama :)) CR nije sposoban za ovakve stvari. Eto zasto je barsa gazila Real,evo zasto je Mesi iznad CR..Eto gde je izvor frustracija:)Toliko ocigledna razlika!
https://www.youtube.com/watch?v=zMlJYZWu7gI&ab_channel=MessiMagic%E2%84%A2

qwer

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 28. novembar 2020 20:04)

Pa ni sa njim nisu mnogo bolji, samo onda mora da se svira penal jer je tako naredjeno.

4ever

pre 3 godine

(gazda, 28. novembar 2020 21:38

Ronaldo nikad nije bio niti ce biti bolji od Mesija. Razlika je u klasi. Kad bi vi to sebi priznali, bilo bi svima lakse. A sad obojica brisite odavde. Neverovatno koliko nemate granica! . Elem, zebre su sazrele za predaju titule. Srusice ih neko ove sezone ubedjen sam. To sam i najavio jos prosle sezone, istina Interu sam dao najvece sanse, ali Inter je i dalje u trci. Tj tek je pocela. Ma neka i Milan uzme na kraju, samo da Juventus ne uzme. Dosta je lopovluka na vrhu! Polako ali sigurno, vraca se pluralizam u seriji A, i to sve istinske postovaoce najharizmaticnije i nekad bez premca najjace lige sveta raduje. Talijani moraju slediti nemacki koncept. Ulagati vise u razvoj omdladinskih pogona i edukaciju mladih trenera. Sistem se mora iz korena promeniti. Svabe imaju najzdraviju pricu u Evropi.

Costa

pre 3 godine

Posle devet godina,logicno je da malo uspore.Ne treba nista ocekivati od ove sezone.Samo nemojte da pisete da je ovo zbog izostanka lepotana.

gremlin

pre 3 godine

Kako koga,mene nije...zna se ko je bio poslednji šampion...do ove njihove serije,zna se kome je Muntari dao gol a Bufon vadi iz gola...i ne priznaje,zna se ko je SEDMOSTRUKI PRVAK EVROPE I KO JE KOGA POBEDIO U FINALU 2003...kad su oba trenera bili u timu pobednika,braća Inzagi otkinuše 4 boda Juventusu,PIRLO GENIJE IGRAČ-trener veze nema za sada,i za kraj biće ozbiljna i uzbudljivs trka za squdeto...bez Ronalda,Juve prosek...

PENALDO

pre 3 godine

Penaldo je uništio Juve svojim dolaskom.Od kada je došao ovi gube redovno u nokaut fazi LS kao i u kupu i superkupu Italije.Evo sada i u prvenstvu.Sva sreća da danas nije igrao jer da jeste izgubio bi Juve.

Stevan

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda vic ekipa. Dok je odmarao zbog korone, ovi nisu uspeli nijedan meč da dobiju. Sad kad je odmarao opet nerešena. Barsa bez Mesija razbije Dinamo u gostima a Juventus ne može protiv Beneventa. Eto vam ko koliki uticaj ima na ekipu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stefan, 28. novembar 2020 20:04)

Majko rodjena kako plitkoumna poredjenja.
Prvo, Juventus ove sezone igra ocajno u svakom slucaju.
Sa druge strane Barcelona pored Messija ima jos 5 vrhunskih igraca, a Juventus pored Ronalda ima jos jednu celu polovinu vrhunskog igraca i to je uglavnom to.
Naravno da ce Barcelona da zgazi 95% evropskih ekipa i bez Messija u ekipi, dok ce Juventus bez Ronalda da se muci i protiv smesnijih ekipa od Beneventa.
Mislim toliko ti je glupo poredjenje da mi je pomalo neprijatno sto ti uopste i odgovaram.

boyan

pre 3 godine

Penaldo je uništio Juve svojim dolaskom.Od kada je došao ovi gube redovno u nokaut fazi LS kao i u kupu i superkupu Italije.Evo sada i u prvenstvu.Sva sreća da danas nije igrao jer da jeste izgubio bi Juve.
(PENALDO, 28. novembar 2020 20:17)


Tacno, dok pebaldo nije dosao Juventus je bio strah i trepet a sad smejurija, ali bitno da penaldo razbija statistiku golovima iz peterca i penala, a to sto klub ispada od Ajaxa i Liona to nema veze

Asterix

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05

Ako cemo posteno ovaj sadrzaj je za 18+ . Realovi kiroprakticari su imali pune ruke posla. Mesi je sigurno najbolji na svetu zadnju fudbalsku epohu.

gremlin

pre 3 godine

@costa
A sta nije istina u mom komentaru???Pa u Torinu 3/4 navija za Toro,što dosta govori o Juventusu...i za kraj nek imate 79 skudeta pola na znanje pola na mufte,zna se koji je DRUGI KLUB U ISTORIJI FUDBALA,znaš Juvenus nije...

gazda

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05)

Ronaldo najbolji strelac i asistent u LS,5 titula prvaka Evrope i plus 2 trofeja sa reprezentacijom.

Sve te pobede Barse su zasluga zlatne generacije Spanije sa kojom Messi nema nikakve veze i plus Neymara i Suareza.za 20 godina pamtice se Messijeva razocaranja u nacionalnom timu i tragikomicne eliminacije iz LS,a sa druge strane Ronaldovi uspesi i rekordi na najvecoj sceni kojima je zauvek bacio toliku senku na Messija da Leovi fanovi moraju stalno pisati iste komentare da bi se ljudi setili nekih njegovih beznacajnih golova i asistencija.

gazda

pre 3 godine

(dzoni, 28. novembar 2020 21:05)

A sto Messi vise ne moze da postigne gol iz Igre?

Imas takodje klip Cristiano Ronaldo destroying Barselona,mnogo je zabavnije gledati sta je on radio odbrani Barse.

Costa

pre 3 godine

gremlin, 28. novembar 2020 20:06

Ne lozi se.Ljudi gaze 9 godina.Mora niz nekad da se prekine.Meni je samo zao sto je Juve sam kriv za ovo davanjem otkaza Alegriu.Bilo bi lepo dao zaokruze na deset,no dobro.Posle ove sezone ide opet slican niz.

cuore rossonero

pre 3 godine

@gremlin: Nije bio gol Muntarija! Lepo se ovde vidi, a i sudac je gledao pa nije nista video! Evo pogledaj i sam:
https://www.pianetamilan.it/wp-content/uploads/sites/23/2015/02/20/02/Gol-di-Muntari-1.jpg

A ovde se jasno vidi da lopta nije presla gol liniju:
https://secure.static.goal.com/169800/169849_gallery.jpg

Rubentus je to!

kiki

pre 3 godine

(gazda, 29. novembar 2020 09:46)

Pa Ronaldo nikad nista nije uradio u 9 odigranih finala ni za klub ni za reprezentaciju. U gotov svim finalima se sakrio i bio najgori na terenu osim utakmice protiv Juventusa 2017, eventualno protiv Celzija 2008 gde je dao gol pa promasio penal.

Ronaldo je igrao u Realu u najjacem timu pa mu je Mesi uzimao titule sa ovom nikad gorom Barselonom. Sa Paulinjom, Alkaserom, Suarezom, Denisom Suarezom, Andre Gomesom... Mene bi bilo sramota... A Real osvoji titulu odmah kada je Ronaldo otisao iz Reala.

Da je Ronaldo nekad odigrao neki turnir kao Messi Kopa Ameriku 2016 ili SP 2014 ta tvoja prica bi imala smisla. Ronaldo je na EURU 2016 imao sve golove u 2 utakmice protiv Madjarske i Velsa. U svim ostalim utakmicama Ronaldo je bio nevidljiv. A Mesi je na Kopa Americi 2016 i SP 2014 bio proglasen cak 9 puta za igraca utakmice. Ronaldo toliko puta nije bio igrac utakmice na velikim turnirima za 15 godina karijere u reprezentacije.

Mesi da je imao Edera i samo 1 njegov gol u finalu ne bi osvojio 3 uzastopna svetska prvenstva ali bi sigurno osvojio barem jedno SP ili Kopa Ameriku. Nemoj izvrcati moje komentare jer time samo dokazujes da sam upravu i da nemas kontra-argumenata jer ja nikad nisam napisao da bi Mesi sa Ederom osvojio 3 uzastopna svetska prvenstva.

Inace, Ronaldo je takodjer igrao sa Di Marijom, Iguainom, Dibalom pa je ispadao u LŠ cak i od Liona i 2010 i 2020 godine... To je jos veca sramota.

El Clasico

pre 3 godine

Juventus je bez Ronalda redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema. Tuga šta napraviše od onakvog kluba. Fanovi Ronalda krive odbranu, a ta odbrana je primila najmanje golova u ligi i ove sezone. Zato Bayern nikada neće dovesti Ronalda jer bi čitav koncept igre morali promjeniti zbog njega i njegovog egoizma da on uvek mora biti u centru pažnje.

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 29. novembar 2020 11:31)

Kazes, ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima? haha a kada ja napisem da Ronaldo ne moze da napravi nista ako nije okruzen sa 10 igraca svetske klase onda se ti ne slazes sa tim. Sada si indirektno priznao da Ronaldo ne moze da ostvari nikakav uspeh ako nema kvalitetne suigrace oko sebe na svim pozicijama zar ne? Inace, Juventus ove sezone ima samo 7 primljenih golova u ligi i niko nije primio manje golova od njih, a ti krivis odbranu Juventusa lol

A Juventus kada nije Ronaldo igrao je redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema. Tuga šta napraviše od onakvog kluba. A Barselona dok se nije pojavio Mesi je u svojoj istoriji osvojila tek 2 LŠ, a sa njim u timu osvoje 3 u periodu od 2009 do 2015 godine. Eto ti ko koliki uticaj ima na ekipu.

Kiki

pre 3 godine

(gazda, 28. novembar 2020 21:38)

Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom ali nije imao Edera u finalu da mu donese trofej.

A Ronaldo je bez Bejla, Ramosa, Modrica, Krosa itd osvojio tek 1 LŠ u svojoj karijeri. Dakle, sve te LŠ su njihova zasluga, a ne Ronaldova.

Milan

pre 3 godine

Juventus je vec trecu godinu progresivno sve gori i gori od kad je dosao Ronaldo, prve sezone se Ronaldo trazio jos al Juve igrao kolko-tolko dobro, prosle Ronaldo igrao bolje Juve gore, ove sezone ceo tim igra za Ronalda, a kao tim nista.

kiki

pre 3 godine

gazda,

I sta sad fali Iguainu? Pa zar on nije napadac svetske klase kada igra sa Mesijem u Argentini? hehe

Da je Mesi imao Ramosa, Marsela, Krosa, Iska, Jamesa, Modrica, Bejla, Benzemu osvojio bi 15 LŠ i 15 titula Primere i svake sezone bi bio najbolji strelac. Dovoljno je samo pogledati da je Messi 91 gol u godini dao u timu sa Alvesom, Cavijem, Iniestom, Sancezom, Teljom, Kuenkom, Pedrom, a Ronaldo sa onakvim suigracima nikada nije bio ni blizu takvog ucinka. David Vilja te godine nije igrao jer je slomio nogu.

Ronaldo da je u reprezentaciji imao Iguaina, Di Mariju, Dibalu, Teveza ne bi osvojio nista jer oni nikad nisu dali gol u finalima za razliku od Edera koji je Portugalu svojim golom donio titulu EURA.

I Mesi bi takodjer dosao do finala da je na EURU igrao u Portugalu protiv Austrije, Madjarske, Islanda, Poljske, Hrvatske i Velsa. Portugal prakticki sve do finala nije imao dostojnog protivnika osim Hrvatske. Samo sto Mesi ne bi kao Ronaldo promasio onaj zicer protiv Hrvata nego bi dao gol iz one situacije i ne bi bilo potrebe da Kvarezma resava utakmicu. Mesi je protiv Nigerije 2018 postigao gol iz duplo teze pozicije sa svojom slabijom nogom. I opet Ronaldo nije napravio gotov nista ni protiv takvih reprezentacija. Sve golova i asistencije je imao jedino protiv Mađarske i Velsa.

Felipo pipo

pre 3 godine

Susret dva fudbalska diva,Pirla i Inzagija.Kapa dole za njihove karijere,ali nisu oni za trenera.Neka uče od Simonea Inzagija kako se to radi.

Stefan

pre 3 godine

Juventus bez Ronalda 7 godina za redom sampoon Italije!!! Dok je bio u realu nije mogao 2 titule za 10 godina da osvoji, Mesi ga razbio u medjusobnim duelima...
Pametnom dosta...
(Marko, 28. novembar 2020 20:32)

Prijatelju, ovaj Juventus više nije onaj od pre 4-5 godina. Pogledaj kakvi su igrači igrali u odbrani tad a pogledaj sad. Pogledaj koliko su golova primali po sezoni tad a pogledaj sad. Nekad si morao da daš 150% da Juventusu daš gol, a danas im komad ili dva uvaljuju ekipe iz Serije B.

Jaime Vardy

pre 3 godine

ja mislim da su ovi rezultati posledica dolaska neiskusnog trenera
Pirlo je kao igrac medju najboljima ikada ali kao trener I nije nesto

gazda

pre 3 godine

Ako cemo posteno ovaj sadrzaj je za 18+ . Realovi kiroprakticari su imali pune ruke posla. Mesi je sigurno najbolji na svetu zadnju fudbalsku epohu.
(Asterix, 28. novembar 2020 23:09)

ma najbolji je u istoriji samo eto nije imao Burrucagu da mu donese trofej.

neko

pre 3 godine

Fanovi Mesija da vas pitam? Koja je na tabeli Barselona? 14 mesto sa sve tim vasim najvecim ikada Mesijem. Njegova prica je gotova. Bio je i trener i igrac kako u Barsi tako u Argentini za sve je hteo da se pita. Al kraj je tome

Hemingvej

pre 3 godine

ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima.

Ronaldo kad ne igra Juventus ne pobedjuje i ne moze gol da postigne,Messi kad ne igra Barselona opet pobedjuje u vecini utakmica sa nekoliko golove razlike.
(gazda, 29. novembar 2020 11:31

Pa cekaj zar Roni ne osvaja sam titule? Kako sad odjednom da je ekipa bitna? Odbrana bitna? A sto mesi igra godinama sa tragikomicnom odbranom koja ga je kostala najmanje dve LS to je nebitno zar ne? ne zabija vise Mesi jer je ostao protiv volje. Hteo je sa 33 da ide u premijerligu, ne u raspali kalco, da se dokaze hejterima . Ili je ipak sad odjednom lojalnost bitna? Vidimo zato tabelu. Nema Mesijevih golova, nema vrha tabele. Pobedili Dinamo Kijev i barsa igra bolje bez njega? Pa Juventus osvojio 7 za redom skudeta i ne znam ni sam koliko kupova, igrao finala LS, pa sas s Ronaldom jedino sto osvoji skudeto a i to im ugrozeno. Nemaju igru jer se citav koncept svodi na njega. Ali pardon, Juve nema ekipu sad, zaboravio sam na taj deo. Mesi ima sjajnu odbranu, sta ja pricam. Pike, Lengle, S.roberto i Alba su sinonim za stenu, planinu! Kako upadate sami sebi u stomak. Da nije smesno bilo bi zalosno.

kiki

pre 3 godine

gazda,

I ja, a i ti znamo da je Mesi dao vise golova i ima vise asistencija u velikim utakmicama od Ronalda. To sto je Ronaldo nabio statistiku u nokaut fazi protiv Volfsburga, Apoela, Cska itd mene ne zanima.

Sto se tice amaterskih reprezentacija, i ja, a i ti znamo da je Ronaldo vecinu golova za reprezentaciju postigao upravo takvim reprezentacijama tako da ne znam zasto opet hoces da pricamo o tome? Hoces statistiku? Otkako se igraju svjetska prvenstva, samo je osam reprezentacija osvajalo naslov svjetskog prvaka, a protiv tih velikana (Urugvaj, Italija, Brazil, Njemačka, Engleska, Argentina, Francuska, Španjolska) Ronaldo je u cijeloj svojoj reprezentativnoj karijeri tek četiri puta bio strijelac. Od ta četiri zgoditka tri je zabio Španjolcima 2018. u skupini SP-a u Rusiji, a jedan Argentincima u prijateljskoj utakmici odigranoj 2011. godine. Barcelonin čarobnjak za reprezentaciju je zabio 70 golova, od čega je njih čak 57 postigao protiv reprezentacija koje su u tom trenutku bile među TOP 50 na FIFA-inoj ljestvici (u postotku je to 82 posto).
Ronaldo? Njih 28 od 99, što je svega 29 posto.

Jos je veca katastrofa kada Ronaldo sa tri puta jacom ekipom ispadne od USA na SPu 2014 i Urugvaja 2018. A Ronaldo je takodjer ispao od Cilea na penale u kupu konfederacija 2017. Imas slabo pamcenje hehe

Ronaldo je uzeo samo 1 titulu sa tim igracima dok je Mesi vise puta uzimao Ronaldu titule Primere ispred nosa iako je Ronaldo igrao u jacem timu.

gazda

pre 3 godine

(Kiki, 29. novembar 2020 00:27)

Da je Messi dosao do finala sa nekom prosecnom ekipom,ta prica sa Ederom bi imala smisla.medjutim on je igrao u ubedljivo najjacem timu na kontinentu i imao je sve uslove da sam resi,ali on se u svim finalima sakrio i bio najgori na terenu.

Haris

pre 3 godine

Da je Messi dosao do finala sa nekom prosecnom ekipom,ta prica sa Ederom bi imala smisla.medjutim on je igrao u ubedljivo najjacem timu na kontinentu i imao je sve uslove da sam resi,ali on se u svim finalima sakrio i bio najgori na terenu.
(gazda, 29. novembar 2020 09:43)


Mesi je igrao 2 finala Copa Amerike i izgubio jer nije morao da igra protiv Velsa kao penaldo i treceg tima Francuske

gazda

pre 3 godine

(Kiki, 29. novembar 2020 00:27)

Ma da je imao Burruchagu maestralnog igraca Nanta ili Edera super zvezdu Moskovske Lokomotive,osvojio bi 3 uzastopna svetska prvenstva. Al eto on igrao sa panjevima iz Reala,PSG,Sitija,Juventusa kao sto su Aguero,Di Maria,Dybala,Tevez.

gazda

pre 3 godine

ove sezone ceo tim igra za Ronalda, a kao tim nista.
(Milan, 29. novembar 2020 08:50)

jes vala sinoc svi igrali za Ronalda koji nije bio na terenu.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 10:26)

da je Ronaldo imao Xavija i Iniestu osvojio bi 10 titula u LS a da je imao Teveza i Di Mariu bio bi prvak sveta s obzirom da je sa njima dvojicom osvojao LS i generalno najbolje saradjivao u odnosu na sve ostale saigrace u karijeri.

da je Messi dosao do finala igrajuci u nekoj prosecnoj reprezentaciji prica sa Ederom bi imala smisla,a ovako on je imao gomilu saigraca svetske klase i sve uslove da sam resi finale.

Haris

pre 3 godine

nego zna li neko zasto Messi vise ne moze da se sastavi i da postigne gol iz igre?
(gazda, 28. novembar 2020 23:55)

Zato sto hoce da ide iz Barselone i da ti nabija komplekse u Engleskoj ligi.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 29. novembar 2020 13:38)

ne izvrci moje reci, ja samo kazem da su ranije bili mnogo bolja ekipa i ovo sto su primili je lose jer ako nema Ronalda ne umeju dati vise golova od protivnika.a u tim eliminacijama od Lyona i Ajaxa Ronaldo je odradio svoji deo posla dok Messi kad Barsa ispada se uglavnom ne vidi na terenu.

Ronaldo je sa prosek saigracima rastavljao na sitne delove jednu Holandiju a Messi sa vrhunskim saigracima ne moze ni Boliviju da pobedi.

Djenka

pre 3 godine

@Zoran YNWA tako je, a taj sampion ni da kiksne u Evropi, jer ga tamo guraju sudije, 'nate. Sta vise pece, debeli minus ili Zvezdin evropski plus? Pirlo deluje kao tezak promasaj, ocajno igraju.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 10:26)

statistika u nokaut fazi LS i uopste u velikim mecevima govori u Ronaldovu korist.

na Kopi igraju amaterske reprezentacije koje nemaju igrace u Evropskim ligama i to objasnjava Messijev ucinak.kad on sa duplo jacom ekipom dozvoli da 2 puta nestane u finalima sa Cileom onda je to stvarno katastrofa.

Ronaldo je uzeo titulu Messiju koji je igrao sa zlatnom generacijom Spanija sa saigracima kao sto su Kedira,Arbeloa,Kaljehon,Higuain,Koentrao.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 29. novembar 2020 10:28)

ranije je Juventus imao odbranu koja je bila na vrhuncu i vezni red sa majstorima.

Ronaldo kad ne igra Juventus ne pobedjuje i ne moze gol da postigne,Messi kad ne igra Barselona opet pobedjuje u vecini utakmica sa nekoliko golove razlike.

gazda

pre 3 godine

(Haris, 29. novembar 2020 11:46)

Taj Vels je bio jaci od bilo koje ekipe koja je igrala na Kopi.

Ako ode u PL Messi ce tek onda da propadne.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 13:09)

pa Marselo,Kroos,Modric i ostali su mnogo losiji od Xavija,Inieste,Alvesa,Busketsa,Fabregasa,Abidala.

Messi je svojom jacom nogom promasio zicer u finalu protiv Nemacke.

Messi je igrao u timu koji je imao apsolutnu terensku inicijativu i dominaciju i opet nije mogao da resi finale,Portugal je gotovo stalno bio u podredjenom polozaju 2016.

Messi je imao jako losu reprezentativnu karijeru koju su njegovi spoznori zamaskirali nezasluzenim individualnim nagradama na turnirima,pa on nikada nije kao CR unistio neku mocnu reprezentaciju na velikom turniru a kao MVP takmicenja.Ronaldo je saigrace kao sto su Nani,Quaresma,Helder Postiga,Varela,Almeida,Mutinjo,Cedrik.Veloso ucinio mnogo boljima nego sto jesu a Messi nije mogao da se uigra sa Aguerom i Di Mariom.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 29. novembar 2020 13:04)

Ronaldo je sa Tevezom i Di Mariom ospeo da osvoji LS a Messi iz milion pokusaja sa njima nije uspeo da osvoji trofej.i sa Andre Gomesom je osvojio veliko takmicenje a Messi nije.

svaka ekipa koja dodje u nokaut fazu LS je jaka,sto da nije City prosle sezone bio jaci od Liona ili Leipziga?

u takmicarskim utakmicama protiv ozbiljnih ekipa Ronaldo ima daleko bolji ucinak od Messija.pa Leo je polovinu svojih golova za Argentinu dao u prijateljskim mecevima a u takmicarskim 90% golova protiv timova koje nemaju profesionalne fudbalere.

Pa Portugal je sve do pre 2 godine bio ekipa u rangu Cilea kad se pogleda igracki kadar.katastrofa je sto Messi nije mogao sa saigracima svetske klase da osvoji Kopu.

ocemo mozak natrag

pre 3 godine

Kiksnuo sampion Engleske(vise puta),kiksnuo sampion Italije(vise puta),samo sampion jedne zemlje nikako da kiksne(da ne racunam dva kiksa koja ima svake godine,a oni ne utiču na titulu).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran YNWA, 28. novembar 2020 20:08) # Link komentara
A koliko je tvoj Liverpul imao kikseva prosle godine?!

kiki

pre 3 godine

gazda,

Abidal, Pike, Maskerano, Alves, Cavi, Iniesta, Sancez, Teljo, Kuenka, Pedro su mnogo losiji od Karvahala, Ramosa, Marsela, Krosa, Iska, Jamesa, Modrica, Bejla, Benzeme. Mesi je i sa takvim suigracima uspeo dati 91 gol u godini dok Ronaldo nikad nije bio ni blizu takvog ucinka iako je imao cak i bolje suigrace.

Kakvu je terensku inicijativu i dominaciju Argentina imala u finalu protiv Nemacke i Cilea? Sada sam proverio i vidim da ni u jednom finalu nisu imali posed lopte na svojoj strani iako sam to i predpostavljao. Pogotovo za ono finale protiv Cilea gde je Cile bio domacin.

Ronaldo je sa obe noge i glavom i svim ostalim delovima tela promasio sve sto je se moglo promasiti u svim finalima i u klubu i u reprezentaciji osim Juventusa 2017 i Celzija 2008. A igrao je u timovima i reprezentaciji koji si imali apsolutnu terensku inicijativu i dominaciju i opet nije mogao da resi nijedno finale osim ona 2. Nije imao terensku inicijativu jedino protiv Barse 2009. Cak je izgubio i finale od Grcke 2004 gde je Portugal bio domacin, a Ronaldo je promasio najbolju priliku na toj utakmici

Tacno. Messi je imao jako losu reprezentativnu karijeru ali ostaje cinjenica da je Ronaldo imao jos losiju. Mesi je na Kopa Americi 2016 i SP 2014 bio proglasen cak 9 puta za igraca utakmice. Ronaldo toliko puta nije bio igrac utakmice na velikim turnirima za 15 godina karijere u reprezentacije.

kiki

pre 3 godine

Nije Ronaldo njih cinio mnogo boljima nego sto jesu nego su oni cinili njega boljim nego sto jest. Ronaldo je u reprezentaciji na velikim takmicenjima uvek bio jedna obicna kanta koja nikad nista nije posebno odigrala.

Ronaldo je osvojio LŠ sa Tevezom i Di Mariom ali ne i sa Iguainom, a upravo je on glavni razlog sto Argentina nije osvojila nista zbog promasenih zicera u svim finalima + penal protiv Cilea.

Mesi je sa Iguainom, Dibalom, Di Marijom uvek igrao finala dok je Ronaldo sa njima ispadao od Ajaksa, Liona 2 puta pa sta sad? :) A Di Marija nije ni igrao u finalu protiv Nemacke, a ako se dobro secam ozljedio je se i u onom jednom finalu protiv Cilea vec u prvom poluvremenu. Imas slabo pamcenje.

Svaka ekipa koja dodje u nokaut fazu LS jeste jaka ali zna se koje su ekipe jake, a koje najjace...

I dalje ostajem pri misljenju da je Mesiju bilo mnogo teze davati golove protiv Brazila, Nemacke, Francuske, itd pa cak i u prijateljskim utakmicama nego sto je Ronaldu bilo teze dati 90% golova za reprezenaciju protiv Andore, Latvije, Estonije itd itd itd i timova koje nemaju profesionalne fudbalere.

kiki

pre 3 godine

Katastrofa jeste sto Messi nije mogao sa saigracima svetske klase da osvoji Kopu ali je jos veca katastrofa sto je Ronaldo sa tim istim suigracima svetske klase ispadao cak i od Ajaska, Liona iz LŠ. A daleko najveca katastrofa je sto je sa suigracima svetske klase osvojio tek 2 titule Primere za 9 godina i godinama je gubio titule u utakmicama protiv Betisa, Deportiva, Levantea itd, itd, itd. Imao je sve uslove da sam resava utakmice ali se u mnogim utakmicama sakrio i bio najgori na terenu.

I normalno je da ce Ronaldo u takmicarskim utakmicama imati mnogo vise golova od Mesija kada za Kopa Ameriku nema kvalifikacija kao za EURO i dok Evrpoljani igraju utakmice kvalifikacija ovi iz Juzne Amerike igraju prijateljske. Kakva ti pravis poredjenja haha ajde napisi ako smijes koliko Ronaldo ima odigranih utakmica u takmicarskim utakmicama, a koliko Mesi :)

A razlika izmedju Mesija i Ronalda je sto Mesi ne bi nikad ni ispao od Ajaksa i Liona. Ti poredis Mesijeva ispadanja od Bajerna i Liverpula sa Ronaldovim ispadanjima od Liona i Ajaksa koji su duplo slabiji timovi hahah Mesi je protiv istog tog Liona 2019 godine doneo Barsi prolaz sa 2 gola i 2 asistencije. Ronaldo je protiv istog tog Liona - ispao. Juventus da je imao Mesija ne bi nikad ispao od Liona i Ajaksa.

kiki

pre 3 godine

Mesi je protiv jedne Francuske imao 2 asistencije, a Ronaldo u duplo jacem timu ne moze ni Srbiju da pobedi :D

Vels je bio jaci od bilo koje ekipe koja je igrala na Kopi? hahah da li bi Vels uspeo izbaciti Argentinu, Brazil, Urugvaj, Cile sa Kopa Amerike kao sto je Cile izbacio Spaniju sa SP 2014? Smesno i pomisliti...