NBA 75

Utorak, 06.09.2005.

11:25

Džikić pomoćnik Kejsija u Minesoti!

Džikiæ pomoænik Kejsija u Minesoti! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

tuta bugarin

pre 18 godina

kakoje nobicno biti srbin
medjti sranjci i crnjci
kokot kuce
uprzzo grnjci

matose omak vidi kujje naibolji
zato nas i trazzu
pocelom telu
utrenerku ilu odelu

Miodrag Čurlić

pre 18 godina

Nisam čitao prethodne komentare, pa ako se ponavlja ...
Svaka čast i puno sreće preko bare.
Navijač Zvezde.
Moram i ovo da dodam.
Dok god kod nas u svim sferama života bolji, vredniji, talentovaniji ostaju u senci podobnih kvazi-stručnjaka bićemo tu gde jesmo. Nažalost ama baš ništa ne ukazuje da će se nešto promeniti.
Džikić je trebalo da preuzme prvi tim Partizana još pre 3 godine.

kidajet

pre 18 godina

Bravo majstore! Znao sam ja da ce biti nesto od tebe... Ako bog da i sreca junacka, pa da budes nas prvi head coach u NBA! Samo napred!

milan

pre 18 godina

Cestitke Dziletu. Zao mi je sto ovde nije dobio priliku da se iskaze kao glavni trener, ali bice vremena. Ovo je zaista super, a jedina losa stvar je sto nece vise biti njegovih komentara na sajtu i tokom NBA meceva.

QB

pre 18 godina

Ma Dziletu sva sreca ali mi nije jasno sta se javljaju neki marginalci i osporavaju lepu priliku koju je zasluzio i dobio. A tek mi nije jasno sta se javlja marginalac kao Miki iz odbrane. Kakva crna odbrana. Pa to je smesno, samo se ceka da se vrati Vijeri pa ce se zacutati. Svaka vam cast za NBA ali imate vi i drugih konja za trku, mada malo znanja. Ma videcete narednih vikenda.

miki iz odbrane

pre 18 godina

Bravo matori. Konacno ostvarenje sna. Sad lepo da doneses Tasi one cevape u nedelju (pa nije valjda dzabe radio onih 20 sklekova) Ljubi Katarinu a ekipa se nada susretu u nedelju pa da te izljubimo i damo pristupnicu za tu"drugoligasku minesotu" kad vec neces da igras za nas. Pedja ce puci mi imamo 'igraca "u nba a oni samo u srpskoj ligi.J os jednom BRAVO ACO DOKTORE

Andrej Klancnik

pre 18 godina

Svaka cast!!! Izvanredan uspeh! Iskreno mi je mnogo drago zbog gospodina Dzikica sa kojim sam imao i licni kontakt u vezi mog prelaska na jedan americki univerzitet pre dve godine. Ako gospodin Dzikic procita ovo i seti se mene jos bolje jer imam samo jedno da kazem - sjajan covek i sjajan strucnjak!!!

grobari

pre 18 godina

bravo legendo, samo sad ce biti smor prenosi nba-a na b-92 posto si ubedljivo bio najjaci sagovornik koji je imao sta da kaze !!! puno srece u daljoj karijeri !!!

Teraj se bre...

pre 18 godina

@Milan
Ajmo redom...
1)"neće voditi Partizan kada OTERAJU Homera"
O cemu ti to....kad Homer ode jednog dana sa mesta trenera ne mora da znaci da ce biti OTERAN
2)"Sada se vidi šta je uradio Homer kada ga je IZBACIO iz Partizana i poslao u Atlas"
Niko njega nije IZBACIO, vec je otisao sam..
3)Ko ti je taj Nikitovic,sto je isto kao OTERAN...
4)"Dok je bio Džikić tu stizali su im Haus, Step i drugi igrači koje je on nalazio"
Stizace i dalje ne brini, uostalom on i sad pomaze kod dovodjenja stranca!
Pricate nesto o kompleksima, a o temi koja nema bas veze sa Partizanom spominjes (spominjete) Partizan i pricas lazi i gluposti o Partizanu!
Inace sto se tice Dzileta, zelim mu sve najbolje, i u svakom slucaj njegovim odlaskom Partizan je izgubio mnogo, ali nadam se da ce u bliskoj buducnosti biti prvi trener Partizana!

djenka

pre 18 godina

Najbolja vest u zadnjih nekoliko dana na b92.net/sport-u. Bravo care !

Ali nema više komentara utakmica. Veliki udarac za B92. Uzmite adekvatnu zamenu. Od onolikih reklama valjda imate kinte.

Bane

pre 18 godina

Čestitke od još jednog zvezdaša. Drž se Džile i iskreno se nadam da evropski treneri neće unazaditi NBA, kao što su to evropski igrači učinili...

Aircanada

pre 18 godina

Dzile,nadam se da ces procitati ove komentare!Jako mi je drago da ima dosta zvezdasa(normalnih)kojima sujeta nije pomutila um i koji takodje odaju puno priznanje ovom odlicnom treneru.Svaka cast za to i svaka cast tebi Dzile!!

grobar vise

pre 18 godina

redovno pratim desavanja u timbervulfsima i na njihovom sajtu sam prije mozda 2 mjeseca procitao da je dzile bio sa njima u toku summer season i da je velika sansa da bude pomocnik u narednoj sezoni. zao mi je kao grobaru sto partizan gubi njegovim odlaskom. duleta ili tzv. homera ni ja ne cijenim pretjerano jer on svoju kosarkasku filozofiju iskljucivo ispoljava putem stampe. ne ocekujem na zalost mnogo od partizana u euroleague. povod tome je duletova izjava da ce prvo sacekati da pocne sezona pa ce onda vidjeti da li nam treba stranac,i naravno dosadasnja pojacanja.blake stepp je igrao summer season za cleveland koji ga nije potpisao,tako da ce biti cudo i uspjeh ako se vrati u partizan. opet se plasim da ne bude kao sa housom koji je po meni misteriozno(mislim na upravu)napustio klub. kako god da bude vidjececmo.

juzni_front_banjaluka

pre 18 godina

u trenucima kad se rezultat lomi, ako Dule pita Dzileta za savjet ili mu se samo okrene, Partizan je uvijek imao dobra rjesenja!
Ali kad bi Dule glumio velikog trenera, radio stvari bez konsultacije sa Dziletom, moj tim bi gubio!
Dzile je puno znacio mom timu...neka mu je sa srecom u NBA!
vole te tvoji Grobari Juzni Front

andro

pre 18 godina

Da ce Dzile da ode u trenerski tim Minesote znalo se vec neko vreme (verovatno nije bilo 100% sigurno, ali pre 3 meseca je bila vest o tome). Sve ovo sa Atlasom je bio backup, ako mu propadne dil u USA.
Ovo je zaista sjajna vest za nasu kosarku, posto bi i slepac shvatio da nasa trenerska skola mora da evoluira i da ono sa cime su vladali Maljkovic, Obradovic, Ivkovic, Pesic vise nije toliko uspesno, a kako vreme ide bice sve neuspesnije.
Valjda je to sledeci korak u internacionalizaciji NBA (posle igraca i treneri). Nadam se da ono sto posle toga sledi je sirenje NBA na Evropu.
Halu vec imamo, samo Partizan malo da se pojaca :-)

Milan

pre 18 godina

Iako sam zvezdaš moram da istaknem da veoma cenim rad Džikića ošto je jedan od retkih našim mladjih trenera koji se stalno obrazuje i usavršava. Lično mu želim sve najbolje u NBA a za Zvezdu je odlično što on neće voditi Partizan kada oteraju Homera. Sada se vidi šta je uradio Homer kada ga ja izbacio iz Partizana i poslao u Atlas kako mu slučajno ne bi bio konkurencija. Važno je da je oterao Džikića i Nikitovića a zadržao sponzorskog sina kao što ima i sponzorskog igrača. Dakle, tebi Džile sve najbolje i javi se koji put u program RTV B92 a grobari će sada tek shvatiti koliki je udeo u poslednjim uspesima Partizana imao Džikić. Uostalom već su danas videli. Dok je bio Džikić tu stizali su im Haus, Step i drugi igrači koje je on nalazio a sada im stiže Nikola Lončar. Očekujem da Homer potpiše i Miška Marića uskoro...

jaka

pre 18 godina

Iako ne poznam g, Djikica osim po imenu , kao bivsi kosarkas moram reci da je to ogroman uspeh za njega samog i svakako za srbsku ( ja cu reci jugo ) kosarku . Biti trener u NBA iako samo pomocnik je veci uspeh nego postati prosecni igrac u toj istoj ligi a tih je moracete priznati svake godine vise i vise . Dakle svaka cast ,

Pozdrav iz Slovenije

marinko

pre 18 godina

bravo za dzileta, godinama slusam njegove strucne komentare na b92 i drago mi je da je covek ostvario svoj san, da konacno bude na samom izvoru dogadjaja...cini mi se da je ovo jos jedan + za predstojecu sezonu na b92, bice vise inside informacija za sve ljubitelje NBA
jos jednom svaka cast!

Djeneral, Pale, RS

pre 18 godina

Drago mi je zbog ovog čoveka, izuzetno... Samo napred majstore, neka te i sreća posluži pa da za koju godinu i ti i Kokoškov budete prvi treneri nekog NBA kluba...

Oni koji su ljubomorni na tvoj uspeh neka i dalje grickaju nokte i sede kod kuće. Ameri nisu emotivci, tamo nema šarene laže i "časna reč". Ko zna - taj ima posla, ko ne zna - ide u školu...

Jedino mi je žao što nisi postao prvi trener u PARTIZAN-u....

Još jednom, srećno...

Bogdan Ca

pre 18 godina

Neznam kako ljudi lupaju o skljanjanju Dzileta iz Partizana! Pa Dzile je iako je presao u ATlas visio u klubu i plan je bio da zameni Duleta, ali ovakva sansa se ne dobija cesto!
Pljuvaci Duleta i Partizana treba da shvate da Partizan stvara igrace i trenere i da radi planski! Dzile je o trosku kluba i saveza boravio u Sad i usavrsavao se!
Pozdrav !

Ilija

pre 18 godina

Pa da. Partizanu nisi valjao ali valjaš za NBA! Srećno Džile, bolje da više ne gledaš šta se u našem Partizanu sada radi. Dobili smo pojačanja u liku DStefanovića i Nikole Lončara!!!

Dragan Ignjatovic

pre 18 godina

@Pedja Markovic
Znam ja Pedja, o cemu govorim. NBA nije kosarka nego spoj marketinga i statistike. Tamo, istina, igraju najbolji igraci, ali ti igraci ni o cemu ne odlucuju. Celo takmicenje je unapred trasirano tako da se uzme sto vise para. Sto se treniranja tice, oni treniraju manje nego nasi igraci. Pravila su drugacija i to tako da bitno smanjuju kreativnost trenera. Igra se samo jedna vrsta odbrane, dakle trener treba samo da zvace gumu i povremeno pogleda u kameru. DZikicu zelim sve najbolje i zbog toga sam razocaran njegovim odlaskom u NBA. Trebalo je da ostane u Evropi.

Dirty

pre 18 godina

Jedan od podnosljivih grobara (doista prava retkost)? Steta sto nije imao priliku da u Atlasu pokaze sta zna. Sad je vreme da se Silobad oprosti aktivnog igranja (a kao do sad je igrao) i posveti se povratku Atlasa u srpsku ligu!!!

Moorhuhn

pre 18 godina

Vidim dosta Delija ostavlja svoj komentar na ovu vest (i ja sam jedan od njih). To samo govori koliki respect ovaj čovek ima u košarkaškom svetu. Mislim da od svih Grobara, samo su još Grbović i Đorđević, "omiljeniji" u suparničkom taboru. Džiki care samo napred. A svi koji imaju nedoumice (da ne koristim pogrdnija imena) još jedan osvrt na ključnu rečenicu: "Tek drugi stranac (a onaj drugi je naš ;.) Ako je to malo, onda?! I svaka čast Obradoviću na titulama (prva sa 32), ali Pešić ih je uzeo sa mnogo više godina (mislim na klupske), ali je po meni mnogo bolji trener. Između ostalog, ekipa koja je harala svetom drugom polovinm 90ih, je "njegova" juniorska selekcija. Kasnije su Duda i Željko pokupili kajmak...Ali to je već offtopic.
Big respect za Dzikija.

Petar, Kladovo

pre 18 godina

Srecan put majstore sa zeljom da u debitantskoj sezoni uzmes prsten. Ovo je samo potvrda da je Partizanova trenerska skola najbolja u Evropi. I za kraj vidi nadji nam jednog dobrog pleja za predstojecu Euroleague.

ZORAN MILOVIC

pre 18 godina

Svaka cast,Dzikicu! Takva prilika se pruza jednom u zivotu,za nju se jednostavno zivi. Cestitam i Atlasu koji je imao sluha da tipuje na ovakvog trenera i angazuje ga ovog leta.To sto su mu izasli u susret i pustili ga u NBA, govori o velicini ovog kluba, koji je sa vise poteza pokazao da je VELIKI. Izgleda da je Atlas odskocna daska za trenera, kako se i Luka Pavicevic lepo udomio posle rada u ovom klubu.Verujem da ce Dzikic biti pravi i u "najvecem cirkusu" na svetu! MILKE

Pedja Markovic

pre 18 godina

@Dragan Ignjatovic & @Aca
Kakav konj i magarac? Minesota, Kevin Garnet itd vs. Atlas?!?! Kako mozete da poredite tako nesto?

DRAGON

pre 18 godina

Poznato je da se Dule ufrkis`o od Dzileta i jedva je docekao da ovaj ode iz kluba jer je postao realna opasnost za njega. Dzile je mladji, perspektivniji, zna znanje (teorija) i engleski, te prati svetske trendove. Plus je znatno normalniji lik od Duleta. Nije tesko pretpostaviti koliko bi se imidz crno-belih poboljsao sa Dziletom na klupi.
Medjutim, povratkom Danilovica svima je jasno da je Duletova fotelja zacementirana. Pretpostavljam da je Dzile bio prvi pik Joce Pavlovica.
E, sad...Obradovic je bio prvak Evrope sa 32, a Dzile sa 34 jos nije imao priliku da vodi ozbiljan tim. Minesota se tesko odbija, medjutim, nece postati neko trenersko ime, ako nema utakmica u rukama. Nije mala stvar, ali NBA ekipe imaju po cetvoricu pomocnika.
To vam je kao sa Sasom Pavlovicem, koji greje klupu po NBA ligi, i tehnicko taktitcki UOPSTE nije napredovao. Onakav talenat, ej! Sad mu lekcije deli Mancineli.
Mislim da je kod Dzileta u pitanju i lova jer nece ovde da radi za soma evra. Drugo, moze li neko da zamisli da Dzile u prvenstvu dobije Duleta. Moze, a`l u crtanom filmu.
Nasi vrhunski treneri takticki su daleko ispred NBA kolega, posebno jer se tamo sve svodi na igru jedan na jedan, dva na dva. To je na kraju potvdjeno na SP i OI.
Sve mi se cini da ce Dzile da bude veciti pomocnik. Steta...

Gau

pre 18 godina

Izuzetno mi je drago zbog Dzileta koji je jos u Beovuku pokazao da ce biti sjajan trener, imao sam tu cast da me trenira. Mislim da su on i Srdjan Flajs zaista bili dobar kosarkaski tandem.
Dzile sa srecom i da se vratis kao novi trener Partizana i reprezentacije Srbije!!!

ludi milojko

pre 18 godina

Dzile je kralj, i potpuno je zasluzio ovo.
Prerastao je sredinu u ovoj nasoj ligi.
Samo napred majstore i sve najbolje.
Navijam za Minesotu od sada.

Marko

pre 18 godina

Iskrene cestitke gospodinu Dzikicu za njegov uspeh koji je gradio godinama. Nadam se da ce nasa kosarka u NBA pored najboljih igraca uskoro imati i najbolje trenere. Srbija do NBA.

Darko

pre 18 godina

Dzikicu tako treba neko je pametan u NBA uocio sta sve znas i kako samo si pomogao PARTIZANU da sa nenajjacom ekipom 4 puta uzastopno ostvari cilj a to je osvajanje lige.
SAMO NAPRED MATORI!!!!!!

Svaka cast Majstoru

pre 18 godina

Eh, takvi smo mi Srbi. I on je morao da zapali preko u nejaku NBA ligu pa da se tamo dokazuje. Ali zato nije vazno sto je glancao Duletu ledja godinama,pa ce zato sada da radi sa nepoznatim kosarkasima - Garnetom, Jaricem i slicnima, umesto da bude nagradjen i pocastvovan besomucnim treninzima sa Lukicom, Novicom i slicnima. Pali Dzile, i uzivaj tamo...

Aca i seljacka posla

pre 18 godina

Komentar ovog Ace je vrh! Najbolje govori kakav smo narod. Pa pre bih bio pomocnik u Minesoti, nego u Partizanu ili prvi trener ovakvog Atlasa. Ajde da razjasnimo, mada mislim da je to onima koji prate basket jasno... Dzile je otisao iz Partizana hm, kako?. Ako su hteli da mu pomognu sto ga nisu pustili npr. u Vojvodinu ili Hemofarm, nego Atlas bez cele petorke. Ovi iz Partizana su ga sklonili,ali ih je zato sve iz... svaka cast Majstore. A ti Aco i dalje budi prvi u svojoj selendri, mislim da je Dzikic sasvim zadovoljan ulogom drugog u velikom gradu sa velikom lovom...

Benca

pre 18 godina

Svaka cast Dzile to si zasluzio.Ides u dobru ekipu koju predvode Garnet,Scerbijak,Jaric,Olovokendi i ostatak.Zelim ti bar polufinale zapada.

Aca

pre 18 godina

Sta reci, covek je profesionalni pomocnik. S takvom karijerom i takvim ambicijama (bolje pomocnik - koji - drugi, treci.., nego prvi trner) tesko da ce ikada biti pravi trener. On ce, znaci, da se priprema za trenerski posao do svoje 45. godine. Neobican slucaj, moram da priznam.

Nebojsa

pre 18 godina

Ostadosmo bez jos jednog potencijalno jakog kosarkaskog imena. Steta za nasu kosarku.
Dzikicu sve cestitke na angazmanu i zelim mu puno uspeha!

C_Barkley

pre 18 godina

Svaka cast Dzikicu zelim mu mnogo srece u NBA-u i da po isteku ove tri god dobije mesto prvog trenera u nekom NBA timu, a kasnije kada dodje vreme da se vrati u Humsku.

Pemblton

pre 18 godina

Dzile BRE...a Partizan sledece godine kad ode Homer? Jbg, izgleda da ce moja velika zelja da Dzile bude PRVI TRENER Partizana ostati neostvarena. :(

Srecno Majstore!!

cunning

pre 18 godina

To se i ocekivalo! Dzile je vec odavno trebalo da uradi nesto poput toga, a ne da sedi uz Vujosevica...
Sta reci sem:
BRAVO MAJSTORE

Corto Maltese

pre 18 godina

Svaka cast Gospodine Dzikicu. Nadam se da je ovo znak da se nasa trenerska skola nastavlja, i da je evolvirala. Verovatno ce u buducnosti mladi strucnjaci kao sto su Dzikic i Kokoskov preuzeti nasu reprezentaciju i sa njima dostici pun potencijal, igrajuci savremenu kosarku.
Zelimo ti sve najbolje.. Izgleda da ce Partizan osetiti nedostatak Gospodina Dzikica na klupi - mada se nadam novoj tituli i boljem plasmanu u Euroligi..

Korać Željko

pre 18 godina

Bravo Dzile.Drago mi je da covek koji prati kompletna kosarkaska zbivanja(evropsku i NBA)dobije sansu u NBA jer je 100% posvecen svom poslu.Puno srece.

Korać Željko

pre 18 godina

Bravo Dzile.Drago mi je da covek koji prati kompletna kosarkaska zbivanja(evropsku i NBA)dobije sansu u NBA jer je 100% posvecen svom poslu.Puno srece.

C_Barkley

pre 18 godina

Svaka cast Dzikicu zelim mu mnogo srece u NBA-u i da po isteku ove tri god dobije mesto prvog trenera u nekom NBA timu, a kasnije kada dodje vreme da se vrati u Humsku.

Pemblton

pre 18 godina

Dzile BRE...a Partizan sledece godine kad ode Homer? Jbg, izgleda da ce moja velika zelja da Dzile bude PRVI TRENER Partizana ostati neostvarena. :(

Srecno Majstore!!

Corto Maltese

pre 18 godina

Svaka cast Gospodine Dzikicu. Nadam se da je ovo znak da se nasa trenerska skola nastavlja, i da je evolvirala. Verovatno ce u buducnosti mladi strucnjaci kao sto su Dzikic i Kokoskov preuzeti nasu reprezentaciju i sa njima dostici pun potencijal, igrajuci savremenu kosarku.
Zelimo ti sve najbolje.. Izgleda da ce Partizan osetiti nedostatak Gospodina Dzikica na klupi - mada se nadam novoj tituli i boljem plasmanu u Euroligi..

cunning

pre 18 godina

To se i ocekivalo! Dzile je vec odavno trebalo da uradi nesto poput toga, a ne da sedi uz Vujosevica...
Sta reci sem:
BRAVO MAJSTORE

Marko

pre 18 godina

Iskrene cestitke gospodinu Dzikicu za njegov uspeh koji je gradio godinama. Nadam se da ce nasa kosarka u NBA pored najboljih igraca uskoro imati i najbolje trenere. Srbija do NBA.

Aca

pre 18 godina

Sta reci, covek je profesionalni pomocnik. S takvom karijerom i takvim ambicijama (bolje pomocnik - koji - drugi, treci.., nego prvi trner) tesko da ce ikada biti pravi trener. On ce, znaci, da se priprema za trenerski posao do svoje 45. godine. Neobican slucaj, moram da priznam.

Svaka cast Majstoru

pre 18 godina

Eh, takvi smo mi Srbi. I on je morao da zapali preko u nejaku NBA ligu pa da se tamo dokazuje. Ali zato nije vazno sto je glancao Duletu ledja godinama,pa ce zato sada da radi sa nepoznatim kosarkasima - Garnetom, Jaricem i slicnima, umesto da bude nagradjen i pocastvovan besomucnim treninzima sa Lukicom, Novicom i slicnima. Pali Dzile, i uzivaj tamo...

Aca i seljacka posla

pre 18 godina

Komentar ovog Ace je vrh! Najbolje govori kakav smo narod. Pa pre bih bio pomocnik u Minesoti, nego u Partizanu ili prvi trener ovakvog Atlasa. Ajde da razjasnimo, mada mislim da je to onima koji prate basket jasno... Dzile je otisao iz Partizana hm, kako?. Ako su hteli da mu pomognu sto ga nisu pustili npr. u Vojvodinu ili Hemofarm, nego Atlas bez cele petorke. Ovi iz Partizana su ga sklonili,ali ih je zato sve iz... svaka cast Majstore. A ti Aco i dalje budi prvi u svojoj selendri, mislim da je Dzikic sasvim zadovoljan ulogom drugog u velikom gradu sa velikom lovom...

Benca

pre 18 godina

Svaka cast Dzile to si zasluzio.Ides u dobru ekipu koju predvode Garnet,Scerbijak,Jaric,Olovokendi i ostatak.Zelim ti bar polufinale zapada.

Darko

pre 18 godina

Dzikicu tako treba neko je pametan u NBA uocio sta sve znas i kako samo si pomogao PARTIZANU da sa nenajjacom ekipom 4 puta uzastopno ostvari cilj a to je osvajanje lige.
SAMO NAPRED MATORI!!!!!!

Nebojsa

pre 18 godina

Ostadosmo bez jos jednog potencijalno jakog kosarkaskog imena. Steta za nasu kosarku.
Dzikicu sve cestitke na angazmanu i zelim mu puno uspeha!

Gau

pre 18 godina

Izuzetno mi je drago zbog Dzileta koji je jos u Beovuku pokazao da ce biti sjajan trener, imao sam tu cast da me trenira. Mislim da su on i Srdjan Flajs zaista bili dobar kosarkaski tandem.
Dzile sa srecom i da se vratis kao novi trener Partizana i reprezentacije Srbije!!!

ludi milojko

pre 18 godina

Dzile je kralj, i potpuno je zasluzio ovo.
Prerastao je sredinu u ovoj nasoj ligi.
Samo napred majstore i sve najbolje.
Navijam za Minesotu od sada.

Pedja Markovic

pre 18 godina

@Dragan Ignjatovic & @Aca
Kakav konj i magarac? Minesota, Kevin Garnet itd vs. Atlas?!?! Kako mozete da poredite tako nesto?

DRAGON

pre 18 godina

Poznato je da se Dule ufrkis`o od Dzileta i jedva je docekao da ovaj ode iz kluba jer je postao realna opasnost za njega. Dzile je mladji, perspektivniji, zna znanje (teorija) i engleski, te prati svetske trendove. Plus je znatno normalniji lik od Duleta. Nije tesko pretpostaviti koliko bi se imidz crno-belih poboljsao sa Dziletom na klupi.
Medjutim, povratkom Danilovica svima je jasno da je Duletova fotelja zacementirana. Pretpostavljam da je Dzile bio prvi pik Joce Pavlovica.
E, sad...Obradovic je bio prvak Evrope sa 32, a Dzile sa 34 jos nije imao priliku da vodi ozbiljan tim. Minesota se tesko odbija, medjutim, nece postati neko trenersko ime, ako nema utakmica u rukama. Nije mala stvar, ali NBA ekipe imaju po cetvoricu pomocnika.
To vam je kao sa Sasom Pavlovicem, koji greje klupu po NBA ligi, i tehnicko taktitcki UOPSTE nije napredovao. Onakav talenat, ej! Sad mu lekcije deli Mancineli.
Mislim da je kod Dzileta u pitanju i lova jer nece ovde da radi za soma evra. Drugo, moze li neko da zamisli da Dzile u prvenstvu dobije Duleta. Moze, a`l u crtanom filmu.
Nasi vrhunski treneri takticki su daleko ispred NBA kolega, posebno jer se tamo sve svodi na igru jedan na jedan, dva na dva. To je na kraju potvdjeno na SP i OI.
Sve mi se cini da ce Dzile da bude veciti pomocnik. Steta...

ZORAN MILOVIC

pre 18 godina

Svaka cast,Dzikicu! Takva prilika se pruza jednom u zivotu,za nju se jednostavno zivi. Cestitam i Atlasu koji je imao sluha da tipuje na ovakvog trenera i angazuje ga ovog leta.To sto su mu izasli u susret i pustili ga u NBA, govori o velicini ovog kluba, koji je sa vise poteza pokazao da je VELIKI. Izgleda da je Atlas odskocna daska za trenera, kako se i Luka Pavicevic lepo udomio posle rada u ovom klubu.Verujem da ce Dzikic biti pravi i u "najvecem cirkusu" na svetu! MILKE

Dirty

pre 18 godina

Jedan od podnosljivih grobara (doista prava retkost)? Steta sto nije imao priliku da u Atlasu pokaze sta zna. Sad je vreme da se Silobad oprosti aktivnog igranja (a kao do sad je igrao) i posveti se povratku Atlasa u srpsku ligu!!!

Moorhuhn

pre 18 godina

Vidim dosta Delija ostavlja svoj komentar na ovu vest (i ja sam jedan od njih). To samo govori koliki respect ovaj čovek ima u košarkaškom svetu. Mislim da od svih Grobara, samo su još Grbović i Đorđević, "omiljeniji" u suparničkom taboru. Džiki care samo napred. A svi koji imaju nedoumice (da ne koristim pogrdnija imena) još jedan osvrt na ključnu rečenicu: "Tek drugi stranac (a onaj drugi je naš ;.) Ako je to malo, onda?! I svaka čast Obradoviću na titulama (prva sa 32), ali Pešić ih je uzeo sa mnogo više godina (mislim na klupske), ali je po meni mnogo bolji trener. Između ostalog, ekipa koja je harala svetom drugom polovinm 90ih, je "njegova" juniorska selekcija. Kasnije su Duda i Željko pokupili kajmak...Ali to je već offtopic.
Big respect za Dzikija.

Petar, Kladovo

pre 18 godina

Srecan put majstore sa zeljom da u debitantskoj sezoni uzmes prsten. Ovo je samo potvrda da je Partizanova trenerska skola najbolja u Evropi. I za kraj vidi nadji nam jednog dobrog pleja za predstojecu Euroleague.

Dragan Ignjatovic

pre 18 godina

@Pedja Markovic
Znam ja Pedja, o cemu govorim. NBA nije kosarka nego spoj marketinga i statistike. Tamo, istina, igraju najbolji igraci, ali ti igraci ni o cemu ne odlucuju. Celo takmicenje je unapred trasirano tako da se uzme sto vise para. Sto se treniranja tice, oni treniraju manje nego nasi igraci. Pravila su drugacija i to tako da bitno smanjuju kreativnost trenera. Igra se samo jedna vrsta odbrane, dakle trener treba samo da zvace gumu i povremeno pogleda u kameru. DZikicu zelim sve najbolje i zbog toga sam razocaran njegovim odlaskom u NBA. Trebalo je da ostane u Evropi.

jaka

pre 18 godina

Iako ne poznam g, Djikica osim po imenu , kao bivsi kosarkas moram reci da je to ogroman uspeh za njega samog i svakako za srbsku ( ja cu reci jugo ) kosarku . Biti trener u NBA iako samo pomocnik je veci uspeh nego postati prosecni igrac u toj istoj ligi a tih je moracete priznati svake godine vise i vise . Dakle svaka cast ,

Pozdrav iz Slovenije

Milan

pre 18 godina

Iako sam zvezdaš moram da istaknem da veoma cenim rad Džikića ošto je jedan od retkih našim mladjih trenera koji se stalno obrazuje i usavršava. Lično mu želim sve najbolje u NBA a za Zvezdu je odlično što on neće voditi Partizan kada oteraju Homera. Sada se vidi šta je uradio Homer kada ga ja izbacio iz Partizana i poslao u Atlas kako mu slučajno ne bi bio konkurencija. Važno je da je oterao Džikića i Nikitovića a zadržao sponzorskog sina kao što ima i sponzorskog igrača. Dakle, tebi Džile sve najbolje i javi se koji put u program RTV B92 a grobari će sada tek shvatiti koliki je udeo u poslednjim uspesima Partizana imao Džikić. Uostalom već su danas videli. Dok je bio Džikić tu stizali su im Haus, Step i drugi igrači koje je on nalazio a sada im stiže Nikola Lončar. Očekujem da Homer potpiše i Miška Marića uskoro...

Ilija

pre 18 godina

Pa da. Partizanu nisi valjao ali valjaš za NBA! Srećno Džile, bolje da više ne gledaš šta se u našem Partizanu sada radi. Dobili smo pojačanja u liku DStefanovića i Nikole Lončara!!!

andro

pre 18 godina

Da ce Dzile da ode u trenerski tim Minesote znalo se vec neko vreme (verovatno nije bilo 100% sigurno, ali pre 3 meseca je bila vest o tome). Sve ovo sa Atlasom je bio backup, ako mu propadne dil u USA.
Ovo je zaista sjajna vest za nasu kosarku, posto bi i slepac shvatio da nasa trenerska skola mora da evoluira i da ono sa cime su vladali Maljkovic, Obradovic, Ivkovic, Pesic vise nije toliko uspesno, a kako vreme ide bice sve neuspesnije.
Valjda je to sledeci korak u internacionalizaciji NBA (posle igraca i treneri). Nadam se da ono sto posle toga sledi je sirenje NBA na Evropu.
Halu vec imamo, samo Partizan malo da se pojaca :-)

Bogdan Ca

pre 18 godina

Neznam kako ljudi lupaju o skljanjanju Dzileta iz Partizana! Pa Dzile je iako je presao u ATlas visio u klubu i plan je bio da zameni Duleta, ali ovakva sansa se ne dobija cesto!
Pljuvaci Duleta i Partizana treba da shvate da Partizan stvara igrace i trenere i da radi planski! Dzile je o trosku kluba i saveza boravio u Sad i usavrsavao se!
Pozdrav !

marinko

pre 18 godina

bravo za dzileta, godinama slusam njegove strucne komentare na b92 i drago mi je da je covek ostvario svoj san, da konacno bude na samom izvoru dogadjaja...cini mi se da je ovo jos jedan + za predstojecu sezonu na b92, bice vise inside informacija za sve ljubitelje NBA
jos jednom svaka cast!

Djeneral, Pale, RS

pre 18 godina

Drago mi je zbog ovog čoveka, izuzetno... Samo napred majstore, neka te i sreća posluži pa da za koju godinu i ti i Kokoškov budete prvi treneri nekog NBA kluba...

Oni koji su ljubomorni na tvoj uspeh neka i dalje grickaju nokte i sede kod kuće. Ameri nisu emotivci, tamo nema šarene laže i "časna reč". Ko zna - taj ima posla, ko ne zna - ide u školu...

Jedino mi je žao što nisi postao prvi trener u PARTIZAN-u....

Još jednom, srećno...

juzni_front_banjaluka

pre 18 godina

u trenucima kad se rezultat lomi, ako Dule pita Dzileta za savjet ili mu se samo okrene, Partizan je uvijek imao dobra rjesenja!
Ali kad bi Dule glumio velikog trenera, radio stvari bez konsultacije sa Dziletom, moj tim bi gubio!
Dzile je puno znacio mom timu...neka mu je sa srecom u NBA!
vole te tvoji Grobari Juzni Front

grobar vise

pre 18 godina

redovno pratim desavanja u timbervulfsima i na njihovom sajtu sam prije mozda 2 mjeseca procitao da je dzile bio sa njima u toku summer season i da je velika sansa da bude pomocnik u narednoj sezoni. zao mi je kao grobaru sto partizan gubi njegovim odlaskom. duleta ili tzv. homera ni ja ne cijenim pretjerano jer on svoju kosarkasku filozofiju iskljucivo ispoljava putem stampe. ne ocekujem na zalost mnogo od partizana u euroleague. povod tome je duletova izjava da ce prvo sacekati da pocne sezona pa ce onda vidjeti da li nam treba stranac,i naravno dosadasnja pojacanja.blake stepp je igrao summer season za cleveland koji ga nije potpisao,tako da ce biti cudo i uspjeh ako se vrati u partizan. opet se plasim da ne bude kao sa housom koji je po meni misteriozno(mislim na upravu)napustio klub. kako god da bude vidjececmo.

Aircanada

pre 18 godina

Dzile,nadam se da ces procitati ove komentare!Jako mi je drago da ima dosta zvezdasa(normalnih)kojima sujeta nije pomutila um i koji takodje odaju puno priznanje ovom odlicnom treneru.Svaka cast za to i svaka cast tebi Dzile!!

Bane

pre 18 godina

Čestitke od još jednog zvezdaša. Drž se Džile i iskreno se nadam da evropski treneri neće unazaditi NBA, kao što su to evropski igrači učinili...

Teraj se bre...

pre 18 godina

@Milan
Ajmo redom...
1)"neće voditi Partizan kada OTERAJU Homera"
O cemu ti to....kad Homer ode jednog dana sa mesta trenera ne mora da znaci da ce biti OTERAN
2)"Sada se vidi šta je uradio Homer kada ga je IZBACIO iz Partizana i poslao u Atlas"
Niko njega nije IZBACIO, vec je otisao sam..
3)Ko ti je taj Nikitovic,sto je isto kao OTERAN...
4)"Dok je bio Džikić tu stizali su im Haus, Step i drugi igrači koje je on nalazio"
Stizace i dalje ne brini, uostalom on i sad pomaze kod dovodjenja stranca!
Pricate nesto o kompleksima, a o temi koja nema bas veze sa Partizanom spominjes (spominjete) Partizan i pricas lazi i gluposti o Partizanu!
Inace sto se tice Dzileta, zelim mu sve najbolje, i u svakom slucaj njegovim odlaskom Partizan je izgubio mnogo, ali nadam se da ce u bliskoj buducnosti biti prvi trener Partizana!

djenka

pre 18 godina

Najbolja vest u zadnjih nekoliko dana na b92.net/sport-u. Bravo care !

Ali nema više komentara utakmica. Veliki udarac za B92. Uzmite adekvatnu zamenu. Od onolikih reklama valjda imate kinte.

grobari

pre 18 godina

bravo legendo, samo sad ce biti smor prenosi nba-a na b-92 posto si ubedljivo bio najjaci sagovornik koji je imao sta da kaze !!! puno srece u daljoj karijeri !!!

Andrej Klancnik

pre 18 godina

Svaka cast!!! Izvanredan uspeh! Iskreno mi je mnogo drago zbog gospodina Dzikica sa kojim sam imao i licni kontakt u vezi mog prelaska na jedan americki univerzitet pre dve godine. Ako gospodin Dzikic procita ovo i seti se mene jos bolje jer imam samo jedno da kazem - sjajan covek i sjajan strucnjak!!!

miki iz odbrane

pre 18 godina

Bravo matori. Konacno ostvarenje sna. Sad lepo da doneses Tasi one cevape u nedelju (pa nije valjda dzabe radio onih 20 sklekova) Ljubi Katarinu a ekipa se nada susretu u nedelju pa da te izljubimo i damo pristupnicu za tu"drugoligasku minesotu" kad vec neces da igras za nas. Pedja ce puci mi imamo 'igraca "u nba a oni samo u srpskoj ligi.J os jednom BRAVO ACO DOKTORE

QB

pre 18 godina

Ma Dziletu sva sreca ali mi nije jasno sta se javljaju neki marginalci i osporavaju lepu priliku koju je zasluzio i dobio. A tek mi nije jasno sta se javlja marginalac kao Miki iz odbrane. Kakva crna odbrana. Pa to je smesno, samo se ceka da se vrati Vijeri pa ce se zacutati. Svaka vam cast za NBA ali imate vi i drugih konja za trku, mada malo znanja. Ma videcete narednih vikenda.

milan

pre 18 godina

Cestitke Dziletu. Zao mi je sto ovde nije dobio priliku da se iskaze kao glavni trener, ali bice vremena. Ovo je zaista super, a jedina losa stvar je sto nece vise biti njegovih komentara na sajtu i tokom NBA meceva.

kidajet

pre 18 godina

Bravo majstore! Znao sam ja da ce biti nesto od tebe... Ako bog da i sreca junacka, pa da budes nas prvi head coach u NBA! Samo napred!

Miodrag Čurlić

pre 18 godina

Nisam čitao prethodne komentare, pa ako se ponavlja ...
Svaka čast i puno sreće preko bare.
Navijač Zvezde.
Moram i ovo da dodam.
Dok god kod nas u svim sferama života bolji, vredniji, talentovaniji ostaju u senci podobnih kvazi-stručnjaka bićemo tu gde jesmo. Nažalost ama baš ništa ne ukazuje da će se nešto promeniti.
Džikić je trebalo da preuzme prvi tim Partizana još pre 3 godine.

tuta bugarin

pre 18 godina

kakoje nobicno biti srbin
medjti sranjci i crnjci
kokot kuce
uprzzo grnjci

matose omak vidi kujje naibolji
zato nas i trazzu
pocelom telu
utrenerku ilu odelu

Korać Željko

pre 18 godina

Bravo Dzile.Drago mi je da covek koji prati kompletna kosarkaska zbivanja(evropsku i NBA)dobije sansu u NBA jer je 100% posvecen svom poslu.Puno srece.

C_Barkley

pre 18 godina

Svaka cast Dzikicu zelim mu mnogo srece u NBA-u i da po isteku ove tri god dobije mesto prvog trenera u nekom NBA timu, a kasnije kada dodje vreme da se vrati u Humsku.

Pemblton

pre 18 godina

Dzile BRE...a Partizan sledece godine kad ode Homer? Jbg, izgleda da ce moja velika zelja da Dzile bude PRVI TRENER Partizana ostati neostvarena. :(

Srecno Majstore!!

Corto Maltese

pre 18 godina

Svaka cast Gospodine Dzikicu. Nadam se da je ovo znak da se nasa trenerska skola nastavlja, i da je evolvirala. Verovatno ce u buducnosti mladi strucnjaci kao sto su Dzikic i Kokoskov preuzeti nasu reprezentaciju i sa njima dostici pun potencijal, igrajuci savremenu kosarku.
Zelimo ti sve najbolje.. Izgleda da ce Partizan osetiti nedostatak Gospodina Dzikica na klupi - mada se nadam novoj tituli i boljem plasmanu u Euroligi..

cunning

pre 18 godina

To se i ocekivalo! Dzile je vec odavno trebalo da uradi nesto poput toga, a ne da sedi uz Vujosevica...
Sta reci sem:
BRAVO MAJSTORE

Marko

pre 18 godina

Iskrene cestitke gospodinu Dzikicu za njegov uspeh koji je gradio godinama. Nadam se da ce nasa kosarka u NBA pored najboljih igraca uskoro imati i najbolje trenere. Srbija do NBA.

Aca

pre 18 godina

Sta reci, covek je profesionalni pomocnik. S takvom karijerom i takvim ambicijama (bolje pomocnik - koji - drugi, treci.., nego prvi trner) tesko da ce ikada biti pravi trener. On ce, znaci, da se priprema za trenerski posao do svoje 45. godine. Neobican slucaj, moram da priznam.

Svaka cast Majstoru

pre 18 godina

Eh, takvi smo mi Srbi. I on je morao da zapali preko u nejaku NBA ligu pa da se tamo dokazuje. Ali zato nije vazno sto je glancao Duletu ledja godinama,pa ce zato sada da radi sa nepoznatim kosarkasima - Garnetom, Jaricem i slicnima, umesto da bude nagradjen i pocastvovan besomucnim treninzima sa Lukicom, Novicom i slicnima. Pali Dzile, i uzivaj tamo...

Aca i seljacka posla

pre 18 godina

Komentar ovog Ace je vrh! Najbolje govori kakav smo narod. Pa pre bih bio pomocnik u Minesoti, nego u Partizanu ili prvi trener ovakvog Atlasa. Ajde da razjasnimo, mada mislim da je to onima koji prate basket jasno... Dzile je otisao iz Partizana hm, kako?. Ako su hteli da mu pomognu sto ga nisu pustili npr. u Vojvodinu ili Hemofarm, nego Atlas bez cele petorke. Ovi iz Partizana su ga sklonili,ali ih je zato sve iz... svaka cast Majstore. A ti Aco i dalje budi prvi u svojoj selendri, mislim da je Dzikic sasvim zadovoljan ulogom drugog u velikom gradu sa velikom lovom...

Benca

pre 18 godina

Svaka cast Dzile to si zasluzio.Ides u dobru ekipu koju predvode Garnet,Scerbijak,Jaric,Olovokendi i ostatak.Zelim ti bar polufinale zapada.

Darko

pre 18 godina

Dzikicu tako treba neko je pametan u NBA uocio sta sve znas i kako samo si pomogao PARTIZANU da sa nenajjacom ekipom 4 puta uzastopno ostvari cilj a to je osvajanje lige.
SAMO NAPRED MATORI!!!!!!

Nebojsa

pre 18 godina

Ostadosmo bez jos jednog potencijalno jakog kosarkaskog imena. Steta za nasu kosarku.
Dzikicu sve cestitke na angazmanu i zelim mu puno uspeha!

Gau

pre 18 godina

Izuzetno mi je drago zbog Dzileta koji je jos u Beovuku pokazao da ce biti sjajan trener, imao sam tu cast da me trenira. Mislim da su on i Srdjan Flajs zaista bili dobar kosarkaski tandem.
Dzile sa srecom i da se vratis kao novi trener Partizana i reprezentacije Srbije!!!

ludi milojko

pre 18 godina

Dzile je kralj, i potpuno je zasluzio ovo.
Prerastao je sredinu u ovoj nasoj ligi.
Samo napred majstore i sve najbolje.
Navijam za Minesotu od sada.

Pedja Markovic

pre 18 godina

@Dragan Ignjatovic & @Aca
Kakav konj i magarac? Minesota, Kevin Garnet itd vs. Atlas?!?! Kako mozete da poredite tako nesto?

DRAGON

pre 18 godina

Poznato je da se Dule ufrkis`o od Dzileta i jedva je docekao da ovaj ode iz kluba jer je postao realna opasnost za njega. Dzile je mladji, perspektivniji, zna znanje (teorija) i engleski, te prati svetske trendove. Plus je znatno normalniji lik od Duleta. Nije tesko pretpostaviti koliko bi se imidz crno-belih poboljsao sa Dziletom na klupi.
Medjutim, povratkom Danilovica svima je jasno da je Duletova fotelja zacementirana. Pretpostavljam da je Dzile bio prvi pik Joce Pavlovica.
E, sad...Obradovic je bio prvak Evrope sa 32, a Dzile sa 34 jos nije imao priliku da vodi ozbiljan tim. Minesota se tesko odbija, medjutim, nece postati neko trenersko ime, ako nema utakmica u rukama. Nije mala stvar, ali NBA ekipe imaju po cetvoricu pomocnika.
To vam je kao sa Sasom Pavlovicem, koji greje klupu po NBA ligi, i tehnicko taktitcki UOPSTE nije napredovao. Onakav talenat, ej! Sad mu lekcije deli Mancineli.
Mislim da je kod Dzileta u pitanju i lova jer nece ovde da radi za soma evra. Drugo, moze li neko da zamisli da Dzile u prvenstvu dobije Duleta. Moze, a`l u crtanom filmu.
Nasi vrhunski treneri takticki su daleko ispred NBA kolega, posebno jer se tamo sve svodi na igru jedan na jedan, dva na dva. To je na kraju potvdjeno na SP i OI.
Sve mi se cini da ce Dzile da bude veciti pomocnik. Steta...

ZORAN MILOVIC

pre 18 godina

Svaka cast,Dzikicu! Takva prilika se pruza jednom u zivotu,za nju se jednostavno zivi. Cestitam i Atlasu koji je imao sluha da tipuje na ovakvog trenera i angazuje ga ovog leta.To sto su mu izasli u susret i pustili ga u NBA, govori o velicini ovog kluba, koji je sa vise poteza pokazao da je VELIKI. Izgleda da je Atlas odskocna daska za trenera, kako se i Luka Pavicevic lepo udomio posle rada u ovom klubu.Verujem da ce Dzikic biti pravi i u "najvecem cirkusu" na svetu! MILKE

Dirty

pre 18 godina

Jedan od podnosljivih grobara (doista prava retkost)? Steta sto nije imao priliku da u Atlasu pokaze sta zna. Sad je vreme da se Silobad oprosti aktivnog igranja (a kao do sad je igrao) i posveti se povratku Atlasa u srpsku ligu!!!

Moorhuhn

pre 18 godina

Vidim dosta Delija ostavlja svoj komentar na ovu vest (i ja sam jedan od njih). To samo govori koliki respect ovaj čovek ima u košarkaškom svetu. Mislim da od svih Grobara, samo su još Grbović i Đorđević, "omiljeniji" u suparničkom taboru. Džiki care samo napred. A svi koji imaju nedoumice (da ne koristim pogrdnija imena) još jedan osvrt na ključnu rečenicu: "Tek drugi stranac (a onaj drugi je naš ;.) Ako je to malo, onda?! I svaka čast Obradoviću na titulama (prva sa 32), ali Pešić ih je uzeo sa mnogo više godina (mislim na klupske), ali je po meni mnogo bolji trener. Između ostalog, ekipa koja je harala svetom drugom polovinm 90ih, je "njegova" juniorska selekcija. Kasnije su Duda i Željko pokupili kajmak...Ali to je već offtopic.
Big respect za Dzikija.

Petar, Kladovo

pre 18 godina

Srecan put majstore sa zeljom da u debitantskoj sezoni uzmes prsten. Ovo je samo potvrda da je Partizanova trenerska skola najbolja u Evropi. I za kraj vidi nadji nam jednog dobrog pleja za predstojecu Euroleague.

Dragan Ignjatovic

pre 18 godina

@Pedja Markovic
Znam ja Pedja, o cemu govorim. NBA nije kosarka nego spoj marketinga i statistike. Tamo, istina, igraju najbolji igraci, ali ti igraci ni o cemu ne odlucuju. Celo takmicenje je unapred trasirano tako da se uzme sto vise para. Sto se treniranja tice, oni treniraju manje nego nasi igraci. Pravila su drugacija i to tako da bitno smanjuju kreativnost trenera. Igra se samo jedna vrsta odbrane, dakle trener treba samo da zvace gumu i povremeno pogleda u kameru. DZikicu zelim sve najbolje i zbog toga sam razocaran njegovim odlaskom u NBA. Trebalo je da ostane u Evropi.

jaka

pre 18 godina

Iako ne poznam g, Djikica osim po imenu , kao bivsi kosarkas moram reci da je to ogroman uspeh za njega samog i svakako za srbsku ( ja cu reci jugo ) kosarku . Biti trener u NBA iako samo pomocnik je veci uspeh nego postati prosecni igrac u toj istoj ligi a tih je moracete priznati svake godine vise i vise . Dakle svaka cast ,

Pozdrav iz Slovenije

Milan

pre 18 godina

Iako sam zvezdaš moram da istaknem da veoma cenim rad Džikića ošto je jedan od retkih našim mladjih trenera koji se stalno obrazuje i usavršava. Lično mu želim sve najbolje u NBA a za Zvezdu je odlično što on neće voditi Partizan kada oteraju Homera. Sada se vidi šta je uradio Homer kada ga ja izbacio iz Partizana i poslao u Atlas kako mu slučajno ne bi bio konkurencija. Važno je da je oterao Džikića i Nikitovića a zadržao sponzorskog sina kao što ima i sponzorskog igrača. Dakle, tebi Džile sve najbolje i javi se koji put u program RTV B92 a grobari će sada tek shvatiti koliki je udeo u poslednjim uspesima Partizana imao Džikić. Uostalom već su danas videli. Dok je bio Džikić tu stizali su im Haus, Step i drugi igrači koje je on nalazio a sada im stiže Nikola Lončar. Očekujem da Homer potpiše i Miška Marića uskoro...

Ilija

pre 18 godina

Pa da. Partizanu nisi valjao ali valjaš za NBA! Srećno Džile, bolje da više ne gledaš šta se u našem Partizanu sada radi. Dobili smo pojačanja u liku DStefanovića i Nikole Lončara!!!

andro

pre 18 godina

Da ce Dzile da ode u trenerski tim Minesote znalo se vec neko vreme (verovatno nije bilo 100% sigurno, ali pre 3 meseca je bila vest o tome). Sve ovo sa Atlasom je bio backup, ako mu propadne dil u USA.
Ovo je zaista sjajna vest za nasu kosarku, posto bi i slepac shvatio da nasa trenerska skola mora da evoluira i da ono sa cime su vladali Maljkovic, Obradovic, Ivkovic, Pesic vise nije toliko uspesno, a kako vreme ide bice sve neuspesnije.
Valjda je to sledeci korak u internacionalizaciji NBA (posle igraca i treneri). Nadam se da ono sto posle toga sledi je sirenje NBA na Evropu.
Halu vec imamo, samo Partizan malo da se pojaca :-)

Bogdan Ca

pre 18 godina

Neznam kako ljudi lupaju o skljanjanju Dzileta iz Partizana! Pa Dzile je iako je presao u ATlas visio u klubu i plan je bio da zameni Duleta, ali ovakva sansa se ne dobija cesto!
Pljuvaci Duleta i Partizana treba da shvate da Partizan stvara igrace i trenere i da radi planski! Dzile je o trosku kluba i saveza boravio u Sad i usavrsavao se!
Pozdrav !

marinko

pre 18 godina

bravo za dzileta, godinama slusam njegove strucne komentare na b92 i drago mi je da je covek ostvario svoj san, da konacno bude na samom izvoru dogadjaja...cini mi se da je ovo jos jedan + za predstojecu sezonu na b92, bice vise inside informacija za sve ljubitelje NBA
jos jednom svaka cast!

Djeneral, Pale, RS

pre 18 godina

Drago mi je zbog ovog čoveka, izuzetno... Samo napred majstore, neka te i sreća posluži pa da za koju godinu i ti i Kokoškov budete prvi treneri nekog NBA kluba...

Oni koji su ljubomorni na tvoj uspeh neka i dalje grickaju nokte i sede kod kuće. Ameri nisu emotivci, tamo nema šarene laže i "časna reč". Ko zna - taj ima posla, ko ne zna - ide u školu...

Jedino mi je žao što nisi postao prvi trener u PARTIZAN-u....

Još jednom, srećno...

juzni_front_banjaluka

pre 18 godina

u trenucima kad se rezultat lomi, ako Dule pita Dzileta za savjet ili mu se samo okrene, Partizan je uvijek imao dobra rjesenja!
Ali kad bi Dule glumio velikog trenera, radio stvari bez konsultacije sa Dziletom, moj tim bi gubio!
Dzile je puno znacio mom timu...neka mu je sa srecom u NBA!
vole te tvoji Grobari Juzni Front

grobar vise

pre 18 godina

redovno pratim desavanja u timbervulfsima i na njihovom sajtu sam prije mozda 2 mjeseca procitao da je dzile bio sa njima u toku summer season i da je velika sansa da bude pomocnik u narednoj sezoni. zao mi je kao grobaru sto partizan gubi njegovim odlaskom. duleta ili tzv. homera ni ja ne cijenim pretjerano jer on svoju kosarkasku filozofiju iskljucivo ispoljava putem stampe. ne ocekujem na zalost mnogo od partizana u euroleague. povod tome je duletova izjava da ce prvo sacekati da pocne sezona pa ce onda vidjeti da li nam treba stranac,i naravno dosadasnja pojacanja.blake stepp je igrao summer season za cleveland koji ga nije potpisao,tako da ce biti cudo i uspjeh ako se vrati u partizan. opet se plasim da ne bude kao sa housom koji je po meni misteriozno(mislim na upravu)napustio klub. kako god da bude vidjececmo.

Aircanada

pre 18 godina

Dzile,nadam se da ces procitati ove komentare!Jako mi je drago da ima dosta zvezdasa(normalnih)kojima sujeta nije pomutila um i koji takodje odaju puno priznanje ovom odlicnom treneru.Svaka cast za to i svaka cast tebi Dzile!!

Bane

pre 18 godina

Čestitke od još jednog zvezdaša. Drž se Džile i iskreno se nadam da evropski treneri neće unazaditi NBA, kao što su to evropski igrači učinili...

Teraj se bre...

pre 18 godina

@Milan
Ajmo redom...
1)"neće voditi Partizan kada OTERAJU Homera"
O cemu ti to....kad Homer ode jednog dana sa mesta trenera ne mora da znaci da ce biti OTERAN
2)"Sada se vidi šta je uradio Homer kada ga je IZBACIO iz Partizana i poslao u Atlas"
Niko njega nije IZBACIO, vec je otisao sam..
3)Ko ti je taj Nikitovic,sto je isto kao OTERAN...
4)"Dok je bio Džikić tu stizali su im Haus, Step i drugi igrači koje je on nalazio"
Stizace i dalje ne brini, uostalom on i sad pomaze kod dovodjenja stranca!
Pricate nesto o kompleksima, a o temi koja nema bas veze sa Partizanom spominjes (spominjete) Partizan i pricas lazi i gluposti o Partizanu!
Inace sto se tice Dzileta, zelim mu sve najbolje, i u svakom slucaj njegovim odlaskom Partizan je izgubio mnogo, ali nadam se da ce u bliskoj buducnosti biti prvi trener Partizana!

djenka

pre 18 godina

Najbolja vest u zadnjih nekoliko dana na b92.net/sport-u. Bravo care !

Ali nema više komentara utakmica. Veliki udarac za B92. Uzmite adekvatnu zamenu. Od onolikih reklama valjda imate kinte.

grobari

pre 18 godina

bravo legendo, samo sad ce biti smor prenosi nba-a na b-92 posto si ubedljivo bio najjaci sagovornik koji je imao sta da kaze !!! puno srece u daljoj karijeri !!!

Andrej Klancnik

pre 18 godina

Svaka cast!!! Izvanredan uspeh! Iskreno mi je mnogo drago zbog gospodina Dzikica sa kojim sam imao i licni kontakt u vezi mog prelaska na jedan americki univerzitet pre dve godine. Ako gospodin Dzikic procita ovo i seti se mene jos bolje jer imam samo jedno da kazem - sjajan covek i sjajan strucnjak!!!

miki iz odbrane

pre 18 godina

Bravo matori. Konacno ostvarenje sna. Sad lepo da doneses Tasi one cevape u nedelju (pa nije valjda dzabe radio onih 20 sklekova) Ljubi Katarinu a ekipa se nada susretu u nedelju pa da te izljubimo i damo pristupnicu za tu"drugoligasku minesotu" kad vec neces da igras za nas. Pedja ce puci mi imamo 'igraca "u nba a oni samo u srpskoj ligi.J os jednom BRAVO ACO DOKTORE

QB

pre 18 godina

Ma Dziletu sva sreca ali mi nije jasno sta se javljaju neki marginalci i osporavaju lepu priliku koju je zasluzio i dobio. A tek mi nije jasno sta se javlja marginalac kao Miki iz odbrane. Kakva crna odbrana. Pa to je smesno, samo se ceka da se vrati Vijeri pa ce se zacutati. Svaka vam cast za NBA ali imate vi i drugih konja za trku, mada malo znanja. Ma videcete narednih vikenda.

milan

pre 18 godina

Cestitke Dziletu. Zao mi je sto ovde nije dobio priliku da se iskaze kao glavni trener, ali bice vremena. Ovo je zaista super, a jedina losa stvar je sto nece vise biti njegovih komentara na sajtu i tokom NBA meceva.

kidajet

pre 18 godina

Bravo majstore! Znao sam ja da ce biti nesto od tebe... Ako bog da i sreca junacka, pa da budes nas prvi head coach u NBA! Samo napred!

Miodrag Čurlić

pre 18 godina

Nisam čitao prethodne komentare, pa ako se ponavlja ...
Svaka čast i puno sreće preko bare.
Navijač Zvezde.
Moram i ovo da dodam.
Dok god kod nas u svim sferama života bolji, vredniji, talentovaniji ostaju u senci podobnih kvazi-stručnjaka bićemo tu gde jesmo. Nažalost ama baš ništa ne ukazuje da će se nešto promeniti.
Džikić je trebalo da preuzme prvi tim Partizana još pre 3 godine.

tuta bugarin

pre 18 godina

kakoje nobicno biti srbin
medjti sranjci i crnjci
kokot kuce
uprzzo grnjci

matose omak vidi kujje naibolji
zato nas i trazzu
pocelom telu
utrenerku ilu odelu