Fudbal 89

Subota, 15.08.2020.

09:15

Španci šokirani: "Sramota!"; "Istorijsko poniženje"

Najteži evropski poraz Barselone u istoriji kluba svakako je glavna tema španski medija ovoga jutra.

Španci šokirani: "Sramota!"; "Istorijsko poniženje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

.

pre 3 godine

@XXL
Ti mislis da Bajern sa istom motivacijom igra protiv Zvezde, Totenhema i Barselone? Mislis da su sinoc bili na maksimumu, isto kao protiv Zvezde?

.

pre 3 godine

@Toliko
Nece, iz vise razloga. Spanija je fudbalska velesila. Klupski i reprezentativni rezultati su im sjajni, narocito u ovom veku. Srbija i njeni klubovi nemaju nikakve uspehe u fudbalu.
Dalje, klubovi se u Spaniji sami finansiraju, tacnije, u skladu s rezultatima i sposobnostima. Barselona ima nekoliko MILIJADI eura, sve je to zaradila od titula, sponzora, prodaje, navijaca, igraca. Zaposljava ogroman broj ljudi, placa ogroman porez, privlaci ogroman broj turista u drzavu, pokrajinu i grad i promovise drzavu, pokrajinu i grad bolje nego bilo koja turisticka agencija, tako da od tog kluba ogromnu korist imaju drzava, narod, grad.
Srpski klubovi su rupe bez dna koje se finansiraju od drzavnih para. Niko od njih nema realnu korist, a svi ih finansiramo. Obicne tvorevine bez rezultata koje sluze za bogacenje kriminogenih struktura.

.

pre 3 godine

@Mali Hijavata
Barselona je pre Mesija bila najpopularniji klub planete, sampion Evrope, Spanije, nijedan tim nije bio toliko popularan u to vreme.
Bila je Ronaldinjova,Cavijeva, Inijestina i Rajkardova Barselona. Tako da nema potrebe da ovde iznosis neistine.
SA MESIJEM, Barselona je predmet SPRDNJE, tim koji puni ko stigne, najpozeljniji protivnik u LS. Eto to je Mesijeva Barselona!
On je kriv za propast kluba i kad ode, Barseloni ce da svane. Umesto egocentrika i ucenjivaca, doci ce pravi igraci i ojacati klub.

Silos

pre 3 godine

@Хаџи
Nije to egoizam nego zasluzena i opravdana arogancija, ponos i ponasanje u skladu sa zasluzenim statusom sile.
Mislis li da bi se neko drugi ponasao drugacije?
Kako se mi ponasamo kada osvojimo medalju u nekom sportu? Kao da smo ih osvojili 100.

NNN

pre 3 godine

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Nikada Engleska nije bila prvsk sveta u vaterpolu. Prvo prvenstvo odigrano 1973 u Beogradu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krug dvojke, 15. avgust 2020 14:27)

Velika Britanija je bila 4 puta olimpijski šampion u vaterpolu,
poslednji put pre 100 godina.

NNN

pre 3 godine

Tomas Miler je dao Barceloni 6 golova u 5 utakmica,sto Barsi nikada nije uradio nijedan drugi fudbaler u CL.

Ševčenko je uspeo da da 5 komada Barseloni u intervalu od 3 utakmice (od toga 4 na Kamp Nou).

Zvezdaš

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 15. avgust 2020 11:04)

Što su onda "strepeli" u Minhenu kada je prvih 80 minuta bilo samo 1:0 + Marin promašio odličnu šansu, pa tek na samom kraju dali dva kiks gola za 3:0?

lal

pre 3 godine

@slavko keln: dovoljno o tebi govori sto ne navijas za "nase" zato sto su bedni...
mogao bi i da se preselis u minhen, posto je taj keln bedniji od zvezde...

.

pre 3 godine

@lezileb
Oni koji upravljaju klubom se ne bore za hleb, ne zanima ih sto se pola sveta bori, oni imaju milione, zele jos mnogo miliona i pre ce dati milijardu za kompletiranje tima nego 1e nekome za hleb.

Oliver

pre 3 godine

Barcelona nikada nije primila 4 gola pre poluvremena u jednoj utakmici CL ili Kupa sampiona. Barcelona nikada nije primila 5 golova na jednoj utakmici CL. Tomas Miler je dao Barceloni 6 golova u 5 utakmica,sto Barsi nikada nije uradio nijedan drugi fudbaler u CL. Sta reci nego: Humillation Historica!

Mali Hijavata

pre 3 godine

vreme je da Messi ode, Previse je negativan za Barcelonu..
(magla svuda oko nas, 15. avgust 2020 13:36)

Kako negativan? Bili su oni i pre njega veliki klub, ali on im je doneo visine i popularnost koje su do tada imali samo Real, Junajted, Milan i Bajern. Kada Mesi ode, Barsa će ponovo biti u rangu velikih, ali ne i najvećih timova. Biće kao Ajaks, Liverpul ili Juventus. Ali teško više kao oni najpopularniji na svetu.
Morao je doći kraj i njegovoj dominaciji. Nisam do sinoć verovao da je Barsin problem medjuljudskih odnosa u klubu toliki da dožive najveći blam u istoriji. Mesi je za to najmanje kriv. Krojf, Rajkard i Pep su ipak bili autoriteti, i tim je bio mlad i fenomenalan, ali i tome je došao kraj. Ne možete baš u svakoj generaciji imati genijalce kao što su Dani Alveš, Iniesta, Ćavi, Abidal, Nejmar...

Krug dvojke

pre 3 godine

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Nikada Engleska nije bila prvsk sveta u vaterpolu. Prvo prvenstvo odigrano 1973 u Beogradu

??

pre 3 godine

(Vamos Espanjol, 15. avgust 2020 11:36)
vilja - slomio nogu i nakon jos par sezona ako se ne varam sa 31 godinom otisao iz barselone
ibra - proveo 1 sezonu u barseloni, istina losu, ali onda otisao dalje i nastavio vrhunsku karijeru koja i dalje traje
grizman - lik kome je mbape sa 20 godina doneo titulu prvaka sveta, 'prvi posle mesija i ronalda' koji to nikad nije pokazao itd, itd
ne vidim kome je ovde karijera unistena
da nisi ti slucajno zajahao talas bajernove pobede cisto da bi zalecio komplekse koje ti je mali coveculjak zadao? znate svi vi dobro da niko nije mogao da da 9 golova samo eto sad sve sto kazes prolazi pa gledas da objasnis nama fudbalskim neznalicama kako ofanzivni vezni/napadac od 1.70m nije igrao odbranu pa su zato primili 8 komada

Samo čovek

pre 3 godine

Poketino vise puta izjavio da nema sanse da predje u Barsu i Arsenal, jer je trenirao Espanjol i Totenhem, tako da price o njemu nisu bas realne. Mada kako to zivot namesti, idealno i za njega i za Barsu bi bilo da on dodje.

Хаџи

pre 3 godine

Inace su se Spanci osilili u sportu... svuda su na vodecim mestima ili u samom vrhu... drago mi je da ih je neko malo nokautirao, cisto da ih spuste na zemlju...
Ne mislim samo na Barselonu, vec na ceo taj spanski sport, gde su poslednjih 10-15 godina prikazivali veliki egoizam, verovatno potkrepljeni svojim rezultatima...

Fudbalska reprezentacija, klubovi (Barsa, Real, Atletiko, Sevilja)
Kosarkaska reprezentacija sve one medalje
Odbojkaska reprezentacija bila sampion evrope pre 12 godina
Rukometna reprezentacija sve one medalje
Vaterpolo reprezentacija u samom vrhu i poslednjih par godina uzima redovno medalje
Rafa Nadal ne treba trositi reci
Dejvis kup reprezentacija ne znam koliko salatara imaju

I treba malo neko da ih spusti na zemlju...

Trovach

pre 3 godine

Secam se da do dolaska Rajkarda Barseloni nije bas islo i pored zvucnih imena (Klajvert, Rivaldo...), zatim dolazi zaista zlatno doba, pa poslednjih godina postepeno opadanje. Bice za nekoliko godina sve OK, samo treba docekati.

vaxilar

pre 3 godine

aj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...
(shone, 15. avgust 2020 11:24)

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Ok od proslosti se ne zivi. Zasto onda smatrate da zasluzujete bilo sta u kosarci na osnovu titule u Evropi od pre 30 godina? Od proslosti se ne zivi samo kada vama odgovara, najgori ste olos navijacki i ljudski

lezileb

pre 3 godine

korona je stavila na standby industriju zabave, u šta uključujem i vrhunska sportska dešavanja kao sto su NBA i LŠ. Koga je briga za rezultat, za fudbal i kosarku uopšte, koja budala je spremna da izdvoji mlijardu da kompletira tim, kad se pola sveta bori za opstanak. moglo je biti i 20:2 koga je više briga?

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Partizanovci, sikter sa ove stranice......
Ovo je mesto za debatu članova porodice EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U FUDBALU.
Vi na ovoj stranici možete da budete prisutni samo kao čitaoci, A NIKAKO KAO SA GOVORNICI !
Poštovane komšije, MORA SE ZNATI KO GDE SPADA, SVAKA PTICA MORA DA LETI SA SVOJIM JATOM.
Ako se već ubutavate ovde, trudite se da budete pristojni i da ne gubite ni za trenutak iz vida, da je ovo mesto rezervisano za ELITU, a ne za marginalce.

Hoho

pre 3 godine

@Adriano_Galliani

Nije veća blamaža Barselone? Da li ti uopšte znaš koliko Barselona troši na pojačanja, koliko vredi njena ekipa a koliko Zvezda i naši klubovi uopšte? Pa jedan igrač Barselone kupljen u poslednje 3 godine vredi kao svi igrači Zvezde i Partizana zajedno. I još jedna "sitnica", u Barseloni igra po nekima najbolji igrač fudbala ikada. I nadješ se pametan i kažeš nije veća sramota Barselone. Ono kada si mozga bez i samo lupetaš. Da nisi ti jedan od uplakanih što vole samo da kmeče o svemu i mrze Zvezdu?
(Smeh, 15. avgust 2020 11:50)

Taj Adriano je, ukratko, tuzni, mali, memljivi coveculjak iz maminog podruma.

Headhunter

pre 3 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1719644#k33829250 Majstore, ovi sa šahovnicom su drugi na svijetu i ginu za taj dres. Prvo pogledaj u vlastito dvorište... Lp

Toliko

pre 3 godine

Da li ce biti pametnjakovica kod njih,kao sto ih ima ovde kod nas i to prilicno,da pisu u svojim komentarima kako treba ukinuti ili zabraniti fudbal u Kataloniji i Spaniji.

XXL

pre 3 godine

Zvezda 6, Totenhem 7, Barsa 8! Mnogo je veća bruka za Pevce i Blaugranu uzimajući u obzir koliko ulažu u ekipe! Za Zvezdu znamo da nije vrh evropskog fudbala i cela njena ekipa ne vredi kao jedan prosečni igrač ova 2 kluba! Imaš Mesija, Suareza, Vidala, Pikea, Grizmana, ter Štegena i ovako se blamiraš? Poketino je i dalje vrhunski trener ali zato pljujemo Miloja koji je imao Marina, la Paru, Jovančića, Pavkova i Gobeljića?! Uvek bilo tuđe-slađe!

X

pre 3 godine

U fudbalu, kao i u svemu ostalom, kad se priča bazira na jednom čoveku, sa njegovim silazkom sledi krah.
(tnt, 15. avgust 2020 09:39)

Bazirala se na 3 čoveka. Dva su već otišla (Ćaviinijesta što bi rekao Anđus).
Ovaj jedan ne može sam.

Vamos Espanjol

pre 3 godine

Za sve je kriv MESI,ende!Ko svojevremeno Šumaher koji je svojim bezobrazlukom ugušio deset generacija kvalitetnih vozača ,tako se na dušu Mesiju stavlja uništavanje karijere jednog Grizmana,Davida Vilje,Ibrahimovića itd ,itd...Toliko sebično i samoživo stvorenje u životu nisam video,a o komentarima koji veličaju da je najbolji,kažem jeste najbolji ali u kukavičluku ,bezobrazluku,jednom rečju kriv je po svim tačkama za genocid što Barse kao kluba tako i reprezentacije Argentine!

Smeh

pre 3 godine

@Adriano_Galliani

Nije veća blamaža Barselone? Da li ti uopšte znaš koliko Barselona troši na pojačanja, koliko vredi njena ekipa a koliko Zvezda i naši klubovi uopšte? Pa jedan igrač Barselone kupljen u poslednje 3 godine vredi kao svi igrači Zvezde i Partizana zajedno. I još jedna "sitnica", u Barseloni igra po nekima najbolji igrač fudbala ikada. I nadješ se pametan i kažeš nije veća sramota Barselone. Ono kada si mozga bez i samo lupetaš. Da nisi ti jedan od uplakanih što vole samo da kmeče o svemu i mrze Zvezdu?

Nebojsa

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)

Taj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...
(shone, 15. avgust 2020 11:24)

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.

shone

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!
(КШЦЗ!, 15. avgust 2020 09:56

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

I što pre to prihvatiš, biće ti lakše u životu...
Ako ne, ostaje ti doživotno plakanje..

Deutsche fan

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 15. avgust 2020 11:04)

Nemas ti pojma decace sta je nemacki mentalitet. Trpaju dok mogu i igraju punom snagom bilo da je Barsa, Zvezda, Sent pauli,Kickers, Dortmund. Kod njih nema otaljavanja

Stefan bgd

pre 3 godine

Zvezda je imala odlicne rezultate prethodne 3 godine i to vrlo ozbiljno mislim. Nije za porediti, ali vidi se iz tih prethodnih sezona da svi mogu da prime 5 6 komada. Ovo sinoc je barsina sramota zaista... I plus mi je drago,odavno to nije tika taka barsa koju smo svi voleli..

Jokic

pre 3 godine

Ako je spanskim ljudima neka sportska utakmica tako bitna i tolika pompa onda verovatno svi imaju lagane i situirane zivote, cim igra zavredjuje toliko analiza.

ja

pre 3 godine

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

Pa vidi, na ušatom je upisano zvezdino ime, za ovo podneblje zvezda je obrnula igricu, zvezdaši imaju pravo da budu ponosni. U poslednjih 25 godina jedino dinamo može da se poredi sa zvezdom.

bgrs

pre 3 godine

Ne mogu Messi i Ronaldo više da vuku ekipe sami, jednostavno ostvarili su, a u Juveu imamo jednog Dibaku, ovde osim Mesija i Suarezs nema nikog, bukvalno ceo tim je star, spor...

Miro Split

pre 3 godine

@Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

Pa vidi, na ušatom je upisano zvezdino ime, za ovo podneblje zvezda je obrnula igricu, zvezdaši imaju pravo da budu ponosni. U poslednjih 25 godina jedino dinamo može da se poredi sa zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 15. avgust 2020 11:29)
joj koji ste vi beošabani kao da vam je ćaćamurat sbrane. ovdi nije rjeć o ćrvenoj zvijezdi nit o franjpartizanu već je prića o Barćeloni.

Adriano_Galliani

pre 3 godine

A smejali ste se Zvezdi kada primi sest komada. Ovo je tri puta veca blamaza. Jer je u pitanju Barcelonaa a ne Deportivo La Korunja
(Zvezda, 15. avgust 2020 10:03)

Zvezda je primila i od Totenhema i PSGa, dok je Farsa izbacivala Bajern prethodnih godina.

Tako da nije veća blamaza.

Bocko

pre 3 godine

Stvarno ogromna sramota! Ali Mesi ipak nije izneverio jednu tradiciju. Od kada je prvotimac Barse, oni su cetiri puta trijumfovali u LS, a jedanaest puta ispali. U tih jedanaest meceva, posle kojih je Barsa zavrsavala svoje takmicenje u LS Mesi nije dao NIJEDAN gol, za golgetera njegovih sposobnisti svakako neobican podatak. Ne znam cak ni da li je imao neku asistenciju.

neko

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili

shone

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)

Taj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...

kxk

pre 3 godine

Objektiv- Valjda su PSŽ i Siti dokaz da ne mogu baš sve kockice da se slože dolaskom par izuzetnih igrača, bar što se tiče Lige šampiona. Tako se i za Juventus mislilo da će im Ronaldo biti to što fali za Ligu šampiona pa na kraju ispade da su i bolji fudbal igrali a i bliži osvajanju bili bez njega. Nije to samo dovedi vrhunske igrače i pucaj na ligu šampiona, potreban je tu i trener da ih uklopi kako treba, dobre hemije u timu pa i malo sreće.

Slavko_Keln

pre 3 godine

A smejali ste se Zvezdi kada primi sest komada. Ovo je tri puta veca blamaza. Jer je u pitanju Barcelonaa a ne Deportivo La Korunja
(Zvezda, 15. avgust 2020 10:03)

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...

Petar

pre 3 godine

Uh jaka stvar, mnogo su se oko "jake" stvari kao sto je pikanje lopte uzbudili, kao sto bi se neko uzbudio oko cirkuske predstave, zamajavanje obicno

igra bez lopte

pre 3 godine

Stvarno sramota. E sad, ako su pametni u Barseloni sad je prilika da dovedu Poketina. On bi mogao ovoj ekipi da omogući nov početak. Lik je fenomenalan trener koji je uspeo da id ekipe koja troši manje novca id Evertona da napravi redovnog učesnika Ls.
(Aron, 15. avgust 2020 09:20)

Poketino je odlican trener, i Barsi treba dobar trener sa visegodisnjim ugovorom. Ali, Poketino je 10 godina igrao za rivalski gradski klub Espanjol, a kasnije bio i trener istog. U takvim situacijama skoro nikad ne dodje do saradnje.

frey

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!
(КШЦЗ!, 15. avgust 2020 09:56

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.

Karakondzula

pre 3 godine

Ovo ih je sramota, ali ih nije sramota što je Barselona uz Rio na vrhu gradova po broju uličnih lopova. 
Šta sve tamo nisam video i nikome ništa. To ih nije sramota.
(Muta Gonzales, 15. avgust 2020 09:47)

pa kad juris sojke tamo gde ne treba.

Milica S

pre 3 godine

Joj boze.... Pa to je sport, neko pobedi neko izgubi, sutra ce biti drugacije. Nema tu niceg ponizavajuceg. Osim ako ulozis milione i milione i milione u to i ovako ti se vrati. To je vec nesto drugo, onda jesi glup i ponizen, ali nije sport

DRBG

pre 3 godine

Citav svet je sokiran.
Tako naivno i amaterski odigrati.
Vise od 10 puta gube loptu pored svog gola.
Od toga 5 golova.
Pa ispucaj je golmane.
Ako treba do protivnickog golmana!
Onda ce napad poceti od njihovog gola.
Ili trazi svog igraca oko sredine terena.
Neverovatno!
Da navikli su na to dodavanje od golmana.
Ali mora biti druga varijanta kad to ne ide.
A vec u prvom se to vidjelo iz helikoptera.
Ipak nastavljaju istu glupost bez kraja.
Kod 1:1 su imali 2 fine samse za gol.
Suarez sam sa golmanom i Messi stativa.
Poslije toga katastrofa!
Jos im njihov igrac Kutinjo bas zabiberio.
Mislim da je to malo sramotno nakon 6:2.

BOSS

pre 3 godine

Koja bi sramota bila da se Barselona proglasila prvakom Spanije bez odigravanja utakmica.Ja kao navijac Barselone ne mogu da vjerujem da presjednik kluba jos nije podnio ostavku? Pa covjeku treba zabranit prilazak stadionu na manje od 5 km.
Poslednjih 5 godina potpuno pogresna politika se vodila sa igracima.Abidala mi je zao zbog bolesti koju je imao al covjek jednostavno nije za posao koji radi,kad nije nije.Ostavio si igrace da "ostare" a koje si mogao prodat i podmladit ekipu.Kome sad mozes prodat Rakitica,Vidala,Buskeca,Albu,Serdja Roberta(ovaj mimo krstenice je bas kao da ima 40 godina)...
Samo me interesuje ko se pitao oko dovodjenja Grizmana i gdje ga je taj strucnjak mislio smjestit u ovaj tim Barse?
Dembele je baksuz pa se taj transfer ne moze uzet za zlo,kao i transfer Kutinja koji je misterija.Ja ne mogu vjerovat da je covjek ubijao u Liverpul a da se u Barsu ponasao kao da je u zatvor negdje!!!
Barselonu moze izvuci novi presjednik,novi trener i jedno 400 miliona eura u ovoj situaciji.
Mislim da ce Real M vladat Spanijom narednih 5 godina jer samo pogledaj te koliko ima mladih igraca dobrih.

Борис

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)


Ти си бедан. Ко те питао за мишљење?

kralj

pre 3 godine

Nije ljudi Bajern ovoliko bolji od Barse,odigrali su fantasticno,prosto leteli po terenu ali rezultat je previsok.Za ovakvu bruku nisu zasluzili platu bar za dva meseca,kad kazu neki strucnjaci na sajtu da mogu I oni da treniraju ekipu od pola miliona,e pa vidite da ne moze svako da bude trener.

Muta Gonzales

pre 3 godine

Ovo ih je sramota, ali ih nije sramota što je Barselona uz Rio na vrhu gradova po broju uličnih lopova.
Šta sve tamo nisam video i nikome ništa. To ih nije sramota.

КШЦЗ!

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!

Objektiv

pre 3 godine

Mesi da je krsten ne bi ni razmisljao da ostane u Barsi bez obzira sto je tu ponikao i osvojio sve sto se moze osvojiti (nekoliko puta), jer time rizikuje da ne osvoji Ligu Sampion vise nikada u karijeri. Sve kockice za Inter su se poslozile, i njegov dopazak bi povukao jos 2-3 vrh igraca u Inter koji bi automatski postao jedan od favofita naredne sezone...

Aron

pre 3 godine

Stvarno sramota. E sad, ako su pametni u Barseloni sad je prilika da dovedu Poketina. On bi mogao ovoj ekipi da omogući nov početak. Lik je fenomenalan trener koji je uspeo da id ekipe koja troši manje novca id Evertona da napravi redovnog učesnika Ls.

ja

pre 3 godine

Potreban ozbiljan remont. Prvo ozbiljan trener. 5 trenera su promenili u poslednjih 8 godina i svi su realno bili drugorazredni treneri. Potrebna su im bar 3 nova igraca u odbrani, stoperi, bekovi, 3 nova veznjaka i bar jedan novi napadac. Reci zbogomPikeu, Rakiticu, Vidalu, Busketsu... Sto znaci skoro potpuno novi tim. E sada, ovakav novi tim se sastavlja kroz bar 2 ili 3 transfer perioda i trebace godina do dve dana da se stvori. Da li Mesi sa 33 godine ima vremena da ceka 2 godine na novi tim da se slozi i uigra to je veliko pitanje ili ipak Inter.

Aron

pre 3 godine

Stvarno sramota. E sad, ako su pametni u Barseloni sad je prilika da dovedu Poketina. On bi mogao ovoj ekipi da omogući nov početak. Lik je fenomenalan trener koji je uspeo da id ekipe koja troši manje novca id Evertona da napravi redovnog učesnika Ls.

Slavko_Keln

pre 3 godine

A smejali ste se Zvezdi kada primi sest komada. Ovo je tri puta veca blamaza. Jer je u pitanju Barcelonaa a ne Deportivo La Korunja
(Zvezda, 15. avgust 2020 10:03)

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...

Muta Gonzales

pre 3 godine

Ovo ih je sramota, ali ih nije sramota što je Barselona uz Rio na vrhu gradova po broju uličnih lopova.
Šta sve tamo nisam video i nikome ništa. To ih nije sramota.

kralj

pre 3 godine

Nije ljudi Bajern ovoliko bolji od Barse,odigrali su fantasticno,prosto leteli po terenu ali rezultat je previsok.Za ovakvu bruku nisu zasluzili platu bar za dva meseca,kad kazu neki strucnjaci na sajtu da mogu I oni da treniraju ekipu od pola miliona,e pa vidite da ne moze svako da bude trener.

Objektiv

pre 3 godine

Mesi da je krsten ne bi ni razmisljao da ostane u Barsi bez obzira sto je tu ponikao i osvojio sve sto se moze osvojiti (nekoliko puta), jer time rizikuje da ne osvoji Ligu Sampion vise nikada u karijeri. Sve kockice za Inter su se poslozile, i njegov dopazak bi povukao jos 2-3 vrh igraca u Inter koji bi automatski postao jedan od favofita naredne sezone...

КШЦЗ!

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!

Karakondzula

pre 3 godine

Ovo ih je sramota, ali ih nije sramota što je Barselona uz Rio na vrhu gradova po broju uličnih lopova. 
Šta sve tamo nisam video i nikome ništa. To ih nije sramota.
(Muta Gonzales, 15. avgust 2020 09:47)

pa kad juris sojke tamo gde ne treba.

ja

pre 3 godine

Potreban ozbiljan remont. Prvo ozbiljan trener. 5 trenera su promenili u poslednjih 8 godina i svi su realno bili drugorazredni treneri. Potrebna su im bar 3 nova igraca u odbrani, stoperi, bekovi, 3 nova veznjaka i bar jedan novi napadac. Reci zbogomPikeu, Rakiticu, Vidalu, Busketsu... Sto znaci skoro potpuno novi tim. E sada, ovakav novi tim se sastavlja kroz bar 2 ili 3 transfer perioda i trebace godina do dve dana da se stvori. Da li Mesi sa 33 godine ima vremena da ceka 2 godine na novi tim da se slozi i uigra to je veliko pitanje ili ipak Inter.

kxk

pre 3 godine

Objektiv- Valjda su PSŽ i Siti dokaz da ne mogu baš sve kockice da se slože dolaskom par izuzetnih igrača, bar što se tiče Lige šampiona. Tako se i za Juventus mislilo da će im Ronaldo biti to što fali za Ligu šampiona pa na kraju ispade da su i bolji fudbal igrali a i bliži osvajanju bili bez njega. Nije to samo dovedi vrhunske igrače i pucaj na ligu šampiona, potreban je tu i trener da ih uklopi kako treba, dobre hemije u timu pa i malo sreće.

BOSS

pre 3 godine

Koja bi sramota bila da se Barselona proglasila prvakom Spanije bez odigravanja utakmica.Ja kao navijac Barselone ne mogu da vjerujem da presjednik kluba jos nije podnio ostavku? Pa covjeku treba zabranit prilazak stadionu na manje od 5 km.
Poslednjih 5 godina potpuno pogresna politika se vodila sa igracima.Abidala mi je zao zbog bolesti koju je imao al covjek jednostavno nije za posao koji radi,kad nije nije.Ostavio si igrace da "ostare" a koje si mogao prodat i podmladit ekipu.Kome sad mozes prodat Rakitica,Vidala,Buskeca,Albu,Serdja Roberta(ovaj mimo krstenice je bas kao da ima 40 godina)...
Samo me interesuje ko se pitao oko dovodjenja Grizmana i gdje ga je taj strucnjak mislio smjestit u ovaj tim Barse?
Dembele je baksuz pa se taj transfer ne moze uzet za zlo,kao i transfer Kutinja koji je misterija.Ja ne mogu vjerovat da je covjek ubijao u Liverpul a da se u Barsu ponasao kao da je u zatvor negdje!!!
Barselonu moze izvuci novi presjednik,novi trener i jedno 400 miliona eura u ovoj situaciji.
Mislim da ce Real M vladat Spanijom narednih 5 godina jer samo pogledaj te koliko ima mladih igraca dobrih.

frey

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!
(КШЦЗ!, 15. avgust 2020 09:56

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.

Nebojsa

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)

Taj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...
(shone, 15. avgust 2020 11:24)

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.

XXL

pre 3 godine

Zvezda 6, Totenhem 7, Barsa 8! Mnogo je veća bruka za Pevce i Blaugranu uzimajući u obzir koliko ulažu u ekipe! Za Zvezdu znamo da nije vrh evropskog fudbala i cela njena ekipa ne vredi kao jedan prosečni igrač ova 2 kluba! Imaš Mesija, Suareza, Vidala, Pikea, Grizmana, ter Štegena i ovako se blamiraš? Poketino je i dalje vrhunski trener ali zato pljujemo Miloja koji je imao Marina, la Paru, Jovančića, Pavkova i Gobeljića?! Uvek bilo tuđe-slađe!

neko

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili

igra bez lopte

pre 3 godine

Stvarno sramota. E sad, ako su pametni u Barseloni sad je prilika da dovedu Poketina. On bi mogao ovoj ekipi da omogući nov početak. Lik je fenomenalan trener koji je uspeo da id ekipe koja troši manje novca id Evertona da napravi redovnog učesnika Ls.
(Aron, 15. avgust 2020 09:20)

Poketino je odlican trener, i Barsi treba dobar trener sa visegodisnjim ugovorom. Ali, Poketino je 10 godina igrao za rivalski gradski klub Espanjol, a kasnije bio i trener istog. U takvim situacijama skoro nikad ne dodje do saradnje.

DRBG

pre 3 godine

Citav svet je sokiran.
Tako naivno i amaterski odigrati.
Vise od 10 puta gube loptu pored svog gola.
Od toga 5 golova.
Pa ispucaj je golmane.
Ako treba do protivnickog golmana!
Onda ce napad poceti od njihovog gola.
Ili trazi svog igraca oko sredine terena.
Neverovatno!
Da navikli su na to dodavanje od golmana.
Ali mora biti druga varijanta kad to ne ide.
A vec u prvom se to vidjelo iz helikoptera.
Ipak nastavljaju istu glupost bez kraja.
Kod 1:1 su imali 2 fine samse za gol.
Suarez sam sa golmanom i Messi stativa.
Poslije toga katastrofa!
Jos im njihov igrac Kutinjo bas zabiberio.
Mislim da je to malo sramotno nakon 6:2.

Hoho

pre 3 godine

@Adriano_Galliani

Nije veća blamaža Barselone? Da li ti uopšte znaš koliko Barselona troši na pojačanja, koliko vredi njena ekipa a koliko Zvezda i naši klubovi uopšte? Pa jedan igrač Barselone kupljen u poslednje 3 godine vredi kao svi igrači Zvezde i Partizana zajedno. I još jedna "sitnica", u Barseloni igra po nekima najbolji igrač fudbala ikada. I nadješ se pametan i kažeš nije veća sramota Barselone. Ono kada si mozga bez i samo lupetaš. Da nisi ti jedan od uplakanih što vole samo da kmeče o svemu i mrze Zvezdu?
(Smeh, 15. avgust 2020 11:50)

Taj Adriano je, ukratko, tuzni, mali, memljivi coveculjak iz maminog podruma.

Petar

pre 3 godine

Uh jaka stvar, mnogo su se oko "jake" stvari kao sto je pikanje lopte uzbudili, kao sto bi se neko uzbudio oko cirkuske predstave, zamajavanje obicno

Deutsche fan

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 15. avgust 2020 11:04)

Nemas ti pojma decace sta je nemacki mentalitet. Trpaju dok mogu i igraju punom snagom bilo da je Barsa, Zvezda, Sent pauli,Kickers, Dortmund. Kod njih nema otaljavanja

bgrs

pre 3 godine

Ne mogu Messi i Ronaldo više da vuku ekipe sami, jednostavno ostvarili su, a u Juveu imamo jednog Dibaku, ovde osim Mesija i Suarezs nema nikog, bukvalno ceo tim je star, spor...

Milica S

pre 3 godine

Joj boze.... Pa to je sport, neko pobedi neko izgubi, sutra ce biti drugacije. Nema tu niceg ponizavajuceg. Osim ako ulozis milione i milione i milione u to i ovako ti se vrati. To je vec nesto drugo, onda jesi glup i ponizen, ali nije sport

vaxilar

pre 3 godine

aj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...
(shone, 15. avgust 2020 11:24)

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Ok od proslosti se ne zivi. Zasto onda smatrate da zasluzujete bilo sta u kosarci na osnovu titule u Evropi od pre 30 godina? Od proslosti se ne zivi samo kada vama odgovara, najgori ste olos navijacki i ljudski

Vamos Espanjol

pre 3 godine

Za sve je kriv MESI,ende!Ko svojevremeno Šumaher koji je svojim bezobrazlukom ugušio deset generacija kvalitetnih vozača ,tako se na dušu Mesiju stavlja uništavanje karijere jednog Grizmana,Davida Vilje,Ibrahimovića itd ,itd...Toliko sebično i samoživo stvorenje u životu nisam video,a o komentarima koji veličaju da je najbolji,kažem jeste najbolji ali u kukavičluku ,bezobrazluku,jednom rečju kriv je po svim tačkama za genocid što Barse kao kluba tako i reprezentacije Argentine!

Bocko

pre 3 godine

Stvarno ogromna sramota! Ali Mesi ipak nije izneverio jednu tradiciju. Od kada je prvotimac Barse, oni su cetiri puta trijumfovali u LS, a jedanaest puta ispali. U tih jedanaest meceva, posle kojih je Barsa zavrsavala svoje takmicenje u LS Mesi nije dao NIJEDAN gol, za golgetera njegovih sposobnisti svakako neobican podatak. Ne znam cak ni da li je imao neku asistenciju.

Smeh

pre 3 godine

@Adriano_Galliani

Nije veća blamaža Barselone? Da li ti uopšte znaš koliko Barselona troši na pojačanja, koliko vredi njena ekipa a koliko Zvezda i naši klubovi uopšte? Pa jedan igrač Barselone kupljen u poslednje 3 godine vredi kao svi igrači Zvezde i Partizana zajedno. I još jedna "sitnica", u Barseloni igra po nekima najbolji igrač fudbala ikada. I nadješ se pametan i kažeš nije veća sramota Barselone. Ono kada si mozga bez i samo lupetaš. Da nisi ti jedan od uplakanih što vole samo da kmeče o svemu i mrze Zvezdu?

Headhunter

pre 3 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1719644#k33829250 Majstore, ovi sa šahovnicom su drugi na svijetu i ginu za taj dres. Prvo pogledaj u vlastito dvorište... Lp

Хаџи

pre 3 godine

Inace su se Spanci osilili u sportu... svuda su na vodecim mestima ili u samom vrhu... drago mi je da ih je neko malo nokautirao, cisto da ih spuste na zemlju...
Ne mislim samo na Barselonu, vec na ceo taj spanski sport, gde su poslednjih 10-15 godina prikazivali veliki egoizam, verovatno potkrepljeni svojim rezultatima...

Fudbalska reprezentacija, klubovi (Barsa, Real, Atletiko, Sevilja)
Kosarkaska reprezentacija sve one medalje
Odbojkaska reprezentacija bila sampion evrope pre 12 godina
Rukometna reprezentacija sve one medalje
Vaterpolo reprezentacija u samom vrhu i poslednjih par godina uzima redovno medalje
Rafa Nadal ne treba trositi reci
Dejvis kup reprezentacija ne znam koliko salatara imaju

I treba malo neko da ih spusti na zemlju...

Oliver

pre 3 godine

Barcelona nikada nije primila 4 gola pre poluvremena u jednoj utakmici CL ili Kupa sampiona. Barcelona nikada nije primila 5 golova na jednoj utakmici CL. Tomas Miler je dao Barceloni 6 golova u 5 utakmica,sto Barsi nikada nije uradio nijedan drugi fudbaler u CL. Sta reci nego: Humillation Historica!

Adriano_Galliani

pre 3 godine

A smejali ste se Zvezdi kada primi sest komada. Ovo je tri puta veca blamaza. Jer je u pitanju Barcelonaa a ne Deportivo La Korunja
(Zvezda, 15. avgust 2020 10:03)

Zvezda je primila i od Totenhema i PSGa, dok je Farsa izbacivala Bajern prethodnih godina.

Tako da nije veća blamaza.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Partizanovci, sikter sa ove stranice......
Ovo je mesto za debatu članova porodice EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U FUDBALU.
Vi na ovoj stranici možete da budete prisutni samo kao čitaoci, A NIKAKO KAO SA GOVORNICI !
Poštovane komšije, MORA SE ZNATI KO GDE SPADA, SVAKA PTICA MORA DA LETI SA SVOJIM JATOM.
Ako se već ubutavate ovde, trudite se da budete pristojni i da ne gubite ni za trenutak iz vida, da je ovo mesto rezervisano za ELITU, a ne za marginalce.

X

pre 3 godine

U fudbalu, kao i u svemu ostalom, kad se priča bazira na jednom čoveku, sa njegovim silazkom sledi krah.
(tnt, 15. avgust 2020 09:39)

Bazirala se na 3 čoveka. Dva su već otišla (Ćaviinijesta što bi rekao Anđus).
Ovaj jedan ne može sam.

lezileb

pre 3 godine

korona je stavila na standby industriju zabave, u šta uključujem i vrhunska sportska dešavanja kao sto su NBA i LŠ. Koga je briga za rezultat, za fudbal i kosarku uopšte, koja budala je spremna da izdvoji mlijardu da kompletira tim, kad se pola sveta bori za opstanak. moglo je biti i 20:2 koga je više briga?

Miro Split

pre 3 godine

@Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

Pa vidi, na ušatom je upisano zvezdino ime, za ovo podneblje zvezda je obrnula igricu, zvezdaši imaju pravo da budu ponosni. U poslednjih 25 godina jedino dinamo može da se poredi sa zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 15. avgust 2020 11:29)
joj koji ste vi beošabani kao da vam je ćaćamurat sbrane. ovdi nije rjeć o ćrvenoj zvijezdi nit o franjpartizanu već je prića o Barćeloni.

Jokic

pre 3 godine

Ako je spanskim ljudima neka sportska utakmica tako bitna i tolika pompa onda verovatno svi imaju lagane i situirane zivote, cim igra zavredjuje toliko analiza.

Mali Hijavata

pre 3 godine

vreme je da Messi ode, Previse je negativan za Barcelonu..
(magla svuda oko nas, 15. avgust 2020 13:36)

Kako negativan? Bili su oni i pre njega veliki klub, ali on im je doneo visine i popularnost koje su do tada imali samo Real, Junajted, Milan i Bajern. Kada Mesi ode, Barsa će ponovo biti u rangu velikih, ali ne i najvećih timova. Biće kao Ajaks, Liverpul ili Juventus. Ali teško više kao oni najpopularniji na svetu.
Morao je doći kraj i njegovoj dominaciji. Nisam do sinoć verovao da je Barsin problem medjuljudskih odnosa u klubu toliki da dožive najveći blam u istoriji. Mesi je za to najmanje kriv. Krojf, Rajkard i Pep su ipak bili autoriteti, i tim je bio mlad i fenomenalan, ali i tome je došao kraj. Ne možete baš u svakoj generaciji imati genijalce kao što su Dani Alveš, Iniesta, Ćavi, Abidal, Nejmar...

shone

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)

Taj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...

shone

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!
(КШЦЗ!, 15. avgust 2020 09:56

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

I što pre to prihvatiš, biće ti lakše u životu...
Ako ne, ostaje ti doživotno plakanje..

Борис

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)


Ти си бедан. Ко те питао за мишљење?

Stefan bgd

pre 3 godine

Zvezda je imala odlicne rezultate prethodne 3 godine i to vrlo ozbiljno mislim. Nije za porediti, ali vidi se iz tih prethodnih sezona da svi mogu da prime 5 6 komada. Ovo sinoc je barsina sramota zaista... I plus mi je drago,odavno to nije tika taka barsa koju smo svi voleli..

ja

pre 3 godine

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

Pa vidi, na ušatom je upisano zvezdino ime, za ovo podneblje zvezda je obrnula igricu, zvezdaši imaju pravo da budu ponosni. U poslednjih 25 godina jedino dinamo može da se poredi sa zvezdom.

.

pre 3 godine

@Toliko
Nece, iz vise razloga. Spanija je fudbalska velesila. Klupski i reprezentativni rezultati su im sjajni, narocito u ovom veku. Srbija i njeni klubovi nemaju nikakve uspehe u fudbalu.
Dalje, klubovi se u Spaniji sami finansiraju, tacnije, u skladu s rezultatima i sposobnostima. Barselona ima nekoliko MILIJADI eura, sve je to zaradila od titula, sponzora, prodaje, navijaca, igraca. Zaposljava ogroman broj ljudi, placa ogroman porez, privlaci ogroman broj turista u drzavu, pokrajinu i grad i promovise drzavu, pokrajinu i grad bolje nego bilo koja turisticka agencija, tako da od tog kluba ogromnu korist imaju drzava, narod, grad.
Srpski klubovi su rupe bez dna koje se finansiraju od drzavnih para. Niko od njih nema realnu korist, a svi ih finansiramo. Obicne tvorevine bez rezultata koje sluze za bogacenje kriminogenih struktura.

Trovach

pre 3 godine

Secam se da do dolaska Rajkarda Barseloni nije bas islo i pored zvucnih imena (Klajvert, Rivaldo...), zatim dolazi zaista zlatno doba, pa poslednjih godina postepeno opadanje. Bice za nekoliko godina sve OK, samo treba docekati.

Toliko

pre 3 godine

Da li ce biti pametnjakovica kod njih,kao sto ih ima ovde kod nas i to prilicno,da pisu u svojim komentarima kako treba ukinuti ili zabraniti fudbal u Kataloniji i Spaniji.

Samo čovek

pre 3 godine

Poketino vise puta izjavio da nema sanse da predje u Barsu i Arsenal, jer je trenirao Espanjol i Totenhem, tako da price o njemu nisu bas realne. Mada kako to zivot namesti, idealno i za njega i za Barsu bi bilo da on dodje.

Krug dvojke

pre 3 godine

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Nikada Engleska nije bila prvsk sveta u vaterpolu. Prvo prvenstvo odigrano 1973 u Beogradu

NNN

pre 3 godine

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Nikada Engleska nije bila prvsk sveta u vaterpolu. Prvo prvenstvo odigrano 1973 u Beogradu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krug dvojke, 15. avgust 2020 14:27)

Velika Britanija je bila 4 puta olimpijski šampion u vaterpolu,
poslednji put pre 100 godina.

??

pre 3 godine

(Vamos Espanjol, 15. avgust 2020 11:36)
vilja - slomio nogu i nakon jos par sezona ako se ne varam sa 31 godinom otisao iz barselone
ibra - proveo 1 sezonu u barseloni, istina losu, ali onda otisao dalje i nastavio vrhunsku karijeru koja i dalje traje
grizman - lik kome je mbape sa 20 godina doneo titulu prvaka sveta, 'prvi posle mesija i ronalda' koji to nikad nije pokazao itd, itd
ne vidim kome je ovde karijera unistena
da nisi ti slucajno zajahao talas bajernove pobede cisto da bi zalecio komplekse koje ti je mali coveculjak zadao? znate svi vi dobro da niko nije mogao da da 9 golova samo eto sad sve sto kazes prolazi pa gledas da objasnis nama fudbalskim neznalicama kako ofanzivni vezni/napadac od 1.70m nije igrao odbranu pa su zato primili 8 komada

.

pre 3 godine

@Mali Hijavata
Barselona je pre Mesija bila najpopularniji klub planete, sampion Evrope, Spanije, nijedan tim nije bio toliko popularan u to vreme.
Bila je Ronaldinjova,Cavijeva, Inijestina i Rajkardova Barselona. Tako da nema potrebe da ovde iznosis neistine.
SA MESIJEM, Barselona je predmet SPRDNJE, tim koji puni ko stigne, najpozeljniji protivnik u LS. Eto to je Mesijeva Barselona!
On je kriv za propast kluba i kad ode, Barseloni ce da svane. Umesto egocentrika i ucenjivaca, doci ce pravi igraci i ojacati klub.

Zvezdaš

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 15. avgust 2020 11:04)

Što su onda "strepeli" u Minhenu kada je prvih 80 minuta bilo samo 1:0 + Marin promašio odličnu šansu, pa tek na samom kraju dali dva kiks gola za 3:0?

Silos

pre 3 godine

@Хаџи
Nije to egoizam nego zasluzena i opravdana arogancija, ponos i ponasanje u skladu sa zasluzenim statusom sile.
Mislis li da bi se neko drugi ponasao drugacije?
Kako se mi ponasamo kada osvojimo medalju u nekom sportu? Kao da smo ih osvojili 100.

.

pre 3 godine

@XXL
Ti mislis da Bajern sa istom motivacijom igra protiv Zvezde, Totenhema i Barselone? Mislis da su sinoc bili na maksimumu, isto kao protiv Zvezde?

.

pre 3 godine

@lezileb
Oni koji upravljaju klubom se ne bore za hleb, ne zanima ih sto se pola sveta bori, oni imaju milione, zele jos mnogo miliona i pre ce dati milijardu za kompletiranje tima nego 1e nekome za hleb.

lal

pre 3 godine

@slavko keln: dovoljno o tebi govori sto ne navijas za "nase" zato sto su bedni...
mogao bi i da se preselis u minhen, posto je taj keln bedniji od zvezde...

NNN

pre 3 godine

Tomas Miler je dao Barceloni 6 golova u 5 utakmica,sto Barsi nikada nije uradio nijedan drugi fudbaler u CL.

Ševčenko je uspeo da da 5 komada Barseloni u intervalu od 3 utakmice (od toga 4 na Kamp Nou).

КШЦЗ!

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!

Objektiv

pre 3 godine

Mesi da je krsten ne bi ni razmisljao da ostane u Barsi bez obzira sto je tu ponikao i osvojio sve sto se moze osvojiti (nekoliko puta), jer time rizikuje da ne osvoji Ligu Sampion vise nikada u karijeri. Sve kockice za Inter su se poslozile, i njegov dopazak bi povukao jos 2-3 vrh igraca u Inter koji bi automatski postao jedan od favofita naredne sezone...

Борис

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)


Ти си бедан. Ко те питао за мишљење?

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Partizanovci, sikter sa ove stranice......
Ovo je mesto za debatu članova porodice EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U FUDBALU.
Vi na ovoj stranici možete da budete prisutni samo kao čitaoci, A NIKAKO KAO SA GOVORNICI !
Poštovane komšije, MORA SE ZNATI KO GDE SPADA, SVAKA PTICA MORA DA LETI SA SVOJIM JATOM.
Ako se već ubutavate ovde, trudite se da budete pristojni i da ne gubite ni za trenutak iz vida, da je ovo mesto rezervisano za ELITU, a ne za marginalce.

Slavko_Keln

pre 3 godine

A smejali ste se Zvezdi kada primi sest komada. Ovo je tri puta veca blamaza. Jer je u pitanju Barcelonaa a ne Deportivo La Korunja
(Zvezda, 15. avgust 2020 10:03)

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...

lezileb

pre 3 godine

korona je stavila na standby industriju zabave, u šta uključujem i vrhunska sportska dešavanja kao sto su NBA i LŠ. Koga je briga za rezultat, za fudbal i kosarku uopšte, koja budala je spremna da izdvoji mlijardu da kompletira tim, kad se pola sveta bori za opstanak. moglo je biti i 20:2 koga je više briga?

frey

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!
(КШЦЗ!, 15. avgust 2020 09:56

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.

shone

pre 3 godine

А онда се овде ови наши “познаваоци” фудбала подсмевају једној Звезди што губи од ПСЖ-а или Бајерна са великом разликом... а та Звезда је некако успела да да 2 комада великом Ливерпулу!
(КШЦЗ!, 15. avgust 2020 09:56

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

I što pre to prihvatiš, biće ti lakše u životu...
Ako ne, ostaje ti doživotno plakanje..

shone

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)

Taj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...

Vamos Espanjol

pre 3 godine

Za sve je kriv MESI,ende!Ko svojevremeno Šumaher koji je svojim bezobrazlukom ugušio deset generacija kvalitetnih vozača ,tako se na dušu Mesiju stavlja uništavanje karijere jednog Grizmana,Davida Vilje,Ibrahimovića itd ,itd...Toliko sebično i samoživo stvorenje u životu nisam video,a o komentarima koji veličaju da je najbolji,kažem jeste najbolji ali u kukavičluku ,bezobrazluku,jednom rečju kriv je po svim tačkama za genocid što Barse kao kluba tako i reprezentacije Argentine!

ja

pre 3 godine

Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

Pa vidi, na ušatom je upisano zvezdino ime, za ovo podneblje zvezda je obrnula igricu, zvezdaši imaju pravo da budu ponosni. U poslednjih 25 godina jedino dinamo može da se poredi sa zvezdom.

Nebojsa

pre 3 godine

Kako ste smesni sa tim poredjenjem Zvezde sa najjacim klubovima :)
Zvezdu nije punio samo Bajern vec i PSG, Totenhem...
Da je Bajern hteo da igra protiv Zvezde istim tempom kao protiv Barse dao bi vam 22 gola. Nijedan tim nema istu motivaciju protiv Barse u nokdaun mecu ili u grupi protiv nekakve Zvezde koja je zalutala u LS. Ne, nisam grobar, Partizan bi primio jos vise golova od Zvezde! Uopste ne navijam za nase bedne klubove...
(Slavko_Keln, 15. avgust 2020 10:17)

Taj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...
(shone, 15. avgust 2020 11:24)

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.

Aron

pre 3 godine

Stvarno sramota. E sad, ako su pametni u Barseloni sad je prilika da dovedu Poketina. On bi mogao ovoj ekipi da omogući nov početak. Lik je fenomenalan trener koji je uspeo da id ekipe koja troši manje novca id Evertona da napravi redovnog učesnika Ls.

Miro Split

pre 3 godine

@Ma da bre, vi ste sampioni univerzuma, najbolja ekipa i sportsko drustvo u istoriji zemlje. Opste je poznato da je prva zabelezna rec homosapijensa bila zvezda. Poceli sta da igrate fudbal mnogo pre Engleza, pioniri ste svakog sporta na svetu. Bog je stvorio sve ovo jer voli Zvezdu, vi ste boziji klub.
(frey, 15. avgust 2020 10:44)

Pa vidi, na ušatom je upisano zvezdino ime, za ovo podneblje zvezda je obrnula igricu, zvezdaši imaju pravo da budu ponosni. U poslednjih 25 godina jedino dinamo može da se poredi sa zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 15. avgust 2020 11:29)
joj koji ste vi beošabani kao da vam je ćaćamurat sbrane. ovdi nije rjeć o ćrvenoj zvijezdi nit o franjpartizanu već je prića o Barćeloni.

vaxilar

pre 3 godine

aj bedni klub o kojem pričaš je Svetski i Evropski šampion i to ce ostati zauvek...
(shone, 15. avgust 2020 11:24)

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Ok od proslosti se ne zivi. Zasto onda smatrate da zasluzujete bilo sta u kosarci na osnovu titule u Evropi od pre 30 godina? Od proslosti se ne zivi samo kada vama odgovara, najgori ste olos navijacki i ljudski

Petar

pre 3 godine

Uh jaka stvar, mnogo su se oko "jake" stvari kao sto je pikanje lopte uzbudili, kao sto bi se neko uzbudio oko cirkuske predstave, zamajavanje obicno

Adriano_Galliani

pre 3 godine

A smejali ste se Zvezdi kada primi sest komada. Ovo je tri puta veca blamaza. Jer je u pitanju Barcelonaa a ne Deportivo La Korunja
(Zvezda, 15. avgust 2020 10:03)

Zvezda je primila i od Totenhema i PSGa, dok je Farsa izbacivala Bajern prethodnih godina.

Tako da nije veća blamaza.

Deutsche fan

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 15. avgust 2020 11:04)

Nemas ti pojma decace sta je nemacki mentalitet. Trpaju dok mogu i igraju punom snagom bilo da je Barsa, Zvezda, Sent pauli,Kickers, Dortmund. Kod njih nema otaljavanja

neko

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili

Muta Gonzales

pre 3 godine

Ovo ih je sramota, ali ih nije sramota što je Barselona uz Rio na vrhu gradova po broju uličnih lopova.
Šta sve tamo nisam video i nikome ništa. To ih nije sramota.

kralj

pre 3 godine

Nije ljudi Bajern ovoliko bolji od Barse,odigrali su fantasticno,prosto leteli po terenu ali rezultat je previsok.Za ovakvu bruku nisu zasluzili platu bar za dva meseca,kad kazu neki strucnjaci na sajtu da mogu I oni da treniraju ekipu od pola miliona,e pa vidite da ne moze svako da bude trener.

Milica S

pre 3 godine

Joj boze.... Pa to je sport, neko pobedi neko izgubi, sutra ce biti drugacije. Nema tu niceg ponizavajuceg. Osim ako ulozis milione i milione i milione u to i ovako ti se vrati. To je vec nesto drugo, onda jesi glup i ponizen, ali nije sport

Smeh

pre 3 godine

@Adriano_Galliani

Nije veća blamaža Barselone? Da li ti uopšte znaš koliko Barselona troši na pojačanja, koliko vredi njena ekipa a koliko Zvezda i naši klubovi uopšte? Pa jedan igrač Barselone kupljen u poslednje 3 godine vredi kao svi igrači Zvezde i Partizana zajedno. I još jedna "sitnica", u Barseloni igra po nekima najbolji igrač fudbala ikada. I nadješ se pametan i kažeš nije veća sramota Barselone. Ono kada si mozga bez i samo lupetaš. Da nisi ti jedan od uplakanih što vole samo da kmeče o svemu i mrze Zvezdu?

Headhunter

pre 3 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1719644#k33829250 Majstore, ovi sa šahovnicom su drugi na svijetu i ginu za taj dres. Prvo pogledaj u vlastito dvorište... Lp

Jokic

pre 3 godine

Ako je spanskim ljudima neka sportska utakmica tako bitna i tolika pompa onda verovatno svi imaju lagane i situirane zivote, cim igra zavredjuje toliko analiza.

Hoho

pre 3 godine

@Adriano_Galliani

Nije veća blamaža Barselone? Da li ti uopšte znaš koliko Barselona troši na pojačanja, koliko vredi njena ekipa a koliko Zvezda i naši klubovi uopšte? Pa jedan igrač Barselone kupljen u poslednje 3 godine vredi kao svi igrači Zvezde i Partizana zajedno. I još jedna "sitnica", u Barseloni igra po nekima najbolji igrač fudbala ikada. I nadješ se pametan i kažeš nije veća sramota Barselone. Ono kada si mozga bez i samo lupetaš. Da nisi ti jedan od uplakanih što vole samo da kmeče o svemu i mrze Zvezdu?
(Smeh, 15. avgust 2020 11:50)

Taj Adriano je, ukratko, tuzni, mali, memljivi coveculjak iz maminog podruma.

XXL

pre 3 godine

Zvezda 6, Totenhem 7, Barsa 8! Mnogo je veća bruka za Pevce i Blaugranu uzimajući u obzir koliko ulažu u ekipe! Za Zvezdu znamo da nije vrh evropskog fudbala i cela njena ekipa ne vredi kao jedan prosečni igrač ova 2 kluba! Imaš Mesija, Suareza, Vidala, Pikea, Grizmana, ter Štegena i ovako se blamiraš? Poketino je i dalje vrhunski trener ali zato pljujemo Miloja koji je imao Marina, la Paru, Jovančića, Pavkova i Gobeljića?! Uvek bilo tuđe-slađe!

Stefan bgd

pre 3 godine

Zvezda je imala odlicne rezultate prethodne 3 godine i to vrlo ozbiljno mislim. Nije za porediti, ali vidi se iz tih prethodnih sezona da svi mogu da prime 5 6 komada. Ovo sinoc je barsina sramota zaista... I plus mi je drago,odavno to nije tika taka barsa koju smo svi voleli..

Krug dvojke

pre 3 godine

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Nikada Engleska nije bila prvsk sveta u vaterpolu. Prvo prvenstvo odigrano 1973 u Beogradu

ja

pre 3 godine

Potreban ozbiljan remont. Prvo ozbiljan trener. 5 trenera su promenili u poslednjih 8 godina i svi su realno bili drugorazredni treneri. Potrebna su im bar 3 nova igraca u odbrani, stoperi, bekovi, 3 nova veznjaka i bar jedan novi napadac. Reci zbogomPikeu, Rakiticu, Vidalu, Busketsu... Sto znaci skoro potpuno novi tim. E sada, ovakav novi tim se sastavlja kroz bar 2 ili 3 transfer perioda i trebace godina do dve dana da se stvori. Da li Mesi sa 33 godine ima vremena da ceka 2 godine na novi tim da se slozi i uigra to je veliko pitanje ili ipak Inter.

.

pre 3 godine

@Mali Hijavata
Barselona je pre Mesija bila najpopularniji klub planete, sampion Evrope, Spanije, nijedan tim nije bio toliko popularan u to vreme.
Bila je Ronaldinjova,Cavijeva, Inijestina i Rajkardova Barselona. Tako da nema potrebe da ovde iznosis neistine.
SA MESIJEM, Barselona je predmet SPRDNJE, tim koji puni ko stigne, najpozeljniji protivnik u LS. Eto to je Mesijeva Barselona!
On je kriv za propast kluba i kad ode, Barseloni ce da svane. Umesto egocentrika i ucenjivaca, doci ce pravi igraci i ojacati klub.

Хаџи

pre 3 godine

Inace su se Spanci osilili u sportu... svuda su na vodecim mestima ili u samom vrhu... drago mi je da ih je neko malo nokautirao, cisto da ih spuste na zemlju...
Ne mislim samo na Barselonu, vec na ceo taj spanski sport, gde su poslednjih 10-15 godina prikazivali veliki egoizam, verovatno potkrepljeni svojim rezultatima...

Fudbalska reprezentacija, klubovi (Barsa, Real, Atletiko, Sevilja)
Kosarkaska reprezentacija sve one medalje
Odbojkaska reprezentacija bila sampion evrope pre 12 godina
Rukometna reprezentacija sve one medalje
Vaterpolo reprezentacija u samom vrhu i poslednjih par godina uzima redovno medalje
Rafa Nadal ne treba trositi reci
Dejvis kup reprezentacija ne znam koliko salatara imaju

I treba malo neko da ih spusti na zemlju...

??

pre 3 godine

(Vamos Espanjol, 15. avgust 2020 11:36)
vilja - slomio nogu i nakon jos par sezona ako se ne varam sa 31 godinom otisao iz barselone
ibra - proveo 1 sezonu u barseloni, istina losu, ali onda otisao dalje i nastavio vrhunsku karijeru koja i dalje traje
grizman - lik kome je mbape sa 20 godina doneo titulu prvaka sveta, 'prvi posle mesija i ronalda' koji to nikad nije pokazao itd, itd
ne vidim kome je ovde karijera unistena
da nisi ti slucajno zajahao talas bajernove pobede cisto da bi zalecio komplekse koje ti je mali coveculjak zadao? znate svi vi dobro da niko nije mogao da da 9 golova samo eto sad sve sto kazes prolazi pa gledas da objasnis nama fudbalskim neznalicama kako ofanzivni vezni/napadac od 1.70m nije igrao odbranu pa su zato primili 8 komada

igra bez lopte

pre 3 godine

Stvarno sramota. E sad, ako su pametni u Barseloni sad je prilika da dovedu Poketina. On bi mogao ovoj ekipi da omogući nov početak. Lik je fenomenalan trener koji je uspeo da id ekipe koja troši manje novca id Evertona da napravi redovnog učesnika Ls.
(Aron, 15. avgust 2020 09:20)

Poketino je odlican trener, i Barsi treba dobar trener sa visegodisnjim ugovorom. Ali, Poketino je 10 godina igrao za rivalski gradski klub Espanjol, a kasnije bio i trener istog. U takvim situacijama skoro nikad ne dodje do saradnje.

Trovach

pre 3 godine

Secam se da do dolaska Rajkarda Barseloni nije bas islo i pored zvucnih imena (Klajvert, Rivaldo...), zatim dolazi zaista zlatno doba, pa poslednjih godina postepeno opadanje. Bice za nekoliko godina sve OK, samo treba docekati.

BOSS

pre 3 godine

Koja bi sramota bila da se Barselona proglasila prvakom Spanije bez odigravanja utakmica.Ja kao navijac Barselone ne mogu da vjerujem da presjednik kluba jos nije podnio ostavku? Pa covjeku treba zabranit prilazak stadionu na manje od 5 km.
Poslednjih 5 godina potpuno pogresna politika se vodila sa igracima.Abidala mi je zao zbog bolesti koju je imao al covjek jednostavno nije za posao koji radi,kad nije nije.Ostavio si igrace da "ostare" a koje si mogao prodat i podmladit ekipu.Kome sad mozes prodat Rakitica,Vidala,Buskeca,Albu,Serdja Roberta(ovaj mimo krstenice je bas kao da ima 40 godina)...
Samo me interesuje ko se pitao oko dovodjenja Grizmana i gdje ga je taj strucnjak mislio smjestit u ovaj tim Barse?
Dembele je baksuz pa se taj transfer ne moze uzet za zlo,kao i transfer Kutinja koji je misterija.Ja ne mogu vjerovat da je covjek ubijao u Liverpul a da se u Barsu ponasao kao da je u zatvor negdje!!!
Barselonu moze izvuci novi presjednik,novi trener i jedno 400 miliona eura u ovoj situaciji.
Mislim da ce Real M vladat Spanijom narednih 5 godina jer samo pogledaj te koliko ima mladih igraca dobrih.

DRBG

pre 3 godine

Citav svet je sokiran.
Tako naivno i amaterski odigrati.
Vise od 10 puta gube loptu pored svog gola.
Od toga 5 golova.
Pa ispucaj je golmane.
Ako treba do protivnickog golmana!
Onda ce napad poceti od njihovog gola.
Ili trazi svog igraca oko sredine terena.
Neverovatno!
Da navikli su na to dodavanje od golmana.
Ali mora biti druga varijanta kad to ne ide.
A vec u prvom se to vidjelo iz helikoptera.
Ipak nastavljaju istu glupost bez kraja.
Kod 1:1 su imali 2 fine samse za gol.
Suarez sam sa golmanom i Messi stativa.
Poslije toga katastrofa!
Jos im njihov igrac Kutinjo bas zabiberio.
Mislim da je to malo sramotno nakon 6:2.

Mali Hijavata

pre 3 godine

vreme je da Messi ode, Previse je negativan za Barcelonu..
(magla svuda oko nas, 15. avgust 2020 13:36)

Kako negativan? Bili su oni i pre njega veliki klub, ali on im je doneo visine i popularnost koje su do tada imali samo Real, Junajted, Milan i Bajern. Kada Mesi ode, Barsa će ponovo biti u rangu velikih, ali ne i najvećih timova. Biće kao Ajaks, Liverpul ili Juventus. Ali teško više kao oni najpopularniji na svetu.
Morao je doći kraj i njegovoj dominaciji. Nisam do sinoć verovao da je Barsin problem medjuljudskih odnosa u klubu toliki da dožive najveći blam u istoriji. Mesi je za to najmanje kriv. Krojf, Rajkard i Pep su ipak bili autoriteti, i tim je bio mlad i fenomenalan, ali i tome je došao kraj. Ne možete baš u svakoj generaciji imati genijalce kao što su Dani Alveš, Iniesta, Ćavi, Abidal, Nejmar...

bgrs

pre 3 godine

Ne mogu Messi i Ronaldo više da vuku ekipe sami, jednostavno ostvarili su, a u Juveu imamo jednog Dibaku, ovde osim Mesija i Suarezs nema nikog, bukvalno ceo tim je star, spor...

Zvezdaš

pre 3 godine

E jeste dosadni sa Zvezdom vise. Bajern sa Zvezdom otaljava i da treba 15 bi im dali. A i nemaju motivaciju sa vama. A ovde je mocna Barselona. Zato su ih i zgazili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 15. avgust 2020 11:04)

Što su onda "strepeli" u Minhenu kada je prvih 80 minuta bilo samo 1:0 + Marin promašio odličnu šansu, pa tek na samom kraju dali dva kiks gola za 3:0?

Toliko

pre 3 godine

Da li ce biti pametnjakovica kod njih,kao sto ih ima ovde kod nas i to prilicno,da pisu u svojim komentarima kako treba ukinuti ili zabraniti fudbal u Kataloniji i Spaniji.

X

pre 3 godine

U fudbalu, kao i u svemu ostalom, kad se priča bazira na jednom čoveku, sa njegovim silazkom sledi krah.
(tnt, 15. avgust 2020 09:39)

Bazirala se na 3 čoveka. Dva su već otišla (Ćaviinijesta što bi rekao Anđus).
Ovaj jedan ne može sam.

Oliver

pre 3 godine

Barcelona nikada nije primila 4 gola pre poluvremena u jednoj utakmici CL ili Kupa sampiona. Barcelona nikada nije primila 5 golova na jednoj utakmici CL. Tomas Miler je dao Barceloni 6 golova u 5 utakmica,sto Barsi nikada nije uradio nijedan drugi fudbaler u CL. Sta reci nego: Humillation Historica!

Bocko

pre 3 godine

Stvarno ogromna sramota! Ali Mesi ipak nije izneverio jednu tradiciju. Od kada je prvotimac Barse, oni su cetiri puta trijumfovali u LS, a jedanaest puta ispali. U tih jedanaest meceva, posle kojih je Barsa zavrsavala svoje takmicenje u LS Mesi nije dao NIJEDAN gol, za golgetera njegovih sposobnisti svakako neobican podatak. Ne znam cak ni da li je imao neku asistenciju.

lal

pre 3 godine

@slavko keln: dovoljno o tebi govori sto ne navijas za "nase" zato sto su bedni...
mogao bi i da se preselis u minhen, posto je taj keln bedniji od zvezde...

Karakondzula

pre 3 godine

Ovo ih je sramota, ali ih nije sramota što je Barselona uz Rio na vrhu gradova po broju uličnih lopova. 
Šta sve tamo nisam video i nikome ništa. To ih nije sramota.
(Muta Gonzales, 15. avgust 2020 09:47)

pa kad juris sojke tamo gde ne treba.

Samo čovek

pre 3 godine

Poketino vise puta izjavio da nema sanse da predje u Barsu i Arsenal, jer je trenirao Espanjol i Totenhem, tako da price o njemu nisu bas realne. Mada kako to zivot namesti, idealno i za njega i za Barsu bi bilo da on dodje.

kxk

pre 3 godine

Objektiv- Valjda su PSŽ i Siti dokaz da ne mogu baš sve kockice da se slože dolaskom par izuzetnih igrača, bar što se tiče Lige šampiona. Tako se i za Juventus mislilo da će im Ronaldo biti to što fali za Ligu šampiona pa na kraju ispade da su i bolji fudbal igrali a i bliži osvajanju bili bez njega. Nije to samo dovedi vrhunske igrače i pucaj na ligu šampiona, potreban je tu i trener da ih uklopi kako treba, dobre hemije u timu pa i malo sreće.

.

pre 3 godine

@XXL
Ti mislis da Bajern sa istom motivacijom igra protiv Zvezde, Totenhema i Barselone? Mislis da su sinoc bili na maksimumu, isto kao protiv Zvezde?

.

pre 3 godine

@Toliko
Nece, iz vise razloga. Spanija je fudbalska velesila. Klupski i reprezentativni rezultati su im sjajni, narocito u ovom veku. Srbija i njeni klubovi nemaju nikakve uspehe u fudbalu.
Dalje, klubovi se u Spaniji sami finansiraju, tacnije, u skladu s rezultatima i sposobnostima. Barselona ima nekoliko MILIJADI eura, sve je to zaradila od titula, sponzora, prodaje, navijaca, igraca. Zaposljava ogroman broj ljudi, placa ogroman porez, privlaci ogroman broj turista u drzavu, pokrajinu i grad i promovise drzavu, pokrajinu i grad bolje nego bilo koja turisticka agencija, tako da od tog kluba ogromnu korist imaju drzava, narod, grad.
Srpski klubovi su rupe bez dna koje se finansiraju od drzavnih para. Niko od njih nema realnu korist, a svi ih finansiramo. Obicne tvorevine bez rezultata koje sluze za bogacenje kriminogenih struktura.

.

pre 3 godine

@lezileb
Oni koji upravljaju klubom se ne bore za hleb, ne zanima ih sto se pola sveta bori, oni imaju milione, zele jos mnogo miliona i pre ce dati milijardu za kompletiranje tima nego 1e nekome za hleb.

NNN

pre 3 godine

Tomas Miler je dao Barceloni 6 golova u 5 utakmica,sto Barsi nikada nije uradio nijedan drugi fudbaler u CL.

Ševčenko je uspeo da da 5 komada Barseloni u intervalu od 3 utakmice (od toga 4 na Kamp Nou).

Silos

pre 3 godine

@Хаџи
Nije to egoizam nego zasluzena i opravdana arogancija, ponos i ponasanje u skladu sa zasluzenim statusom sile.
Mislis li da bi se neko drugi ponasao drugacije?
Kako se mi ponasamo kada osvojimo medalju u nekom sportu? Kao da smo ih osvojili 100.

NNN

pre 3 godine

Nekad davno je i Engleska bila sampion sveta u vaterpolu, a sada su smesni u tom istom sportu. Od proslosti se ne zivi, pricamo o fudbalu 2020.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 11:51) # Link komentar

Nikada Engleska nije bila prvsk sveta u vaterpolu. Prvo prvenstvo odigrano 1973 u Beogradu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krug dvojke, 15. avgust 2020 14:27)

Velika Britanija je bila 4 puta olimpijski šampion u vaterpolu,
poslednji put pre 100 godina.