Tenis 67

Petak, 21.02.2020.

09:00

"Lebron, Brejdi, pa Đoković – najbolji teniser ikada kada igra na vrhuncu"

Kolin Kauherd, novinar Foks televizije, napravio je svoju listu najboljih deset sportista u periodu od 2009. do 2019. godine.

"Lebron, Brejdi, pa Ðokoviæ – najbolji teniser ikada kada igra na vrhuncu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

drop shot

pre 4 godine

Hahahahahahahahah ma ima Djokovic da vam nabija komplekse jos 5 godina nista se ne brinite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stouns,

Jos pola godine ce da nabija komplekse a onda slijedi 'treca runda'
u olimpijskom plakanju.

P.S. Na olimpijskim igrama su doping kontrole rigorozne.

Ljube

pre 4 godine

1.Jusein Bolt ( 9 olimpijskih zlata,11 svetskih,covek koji je pomerio granice u atletici )
2.Majkl Felps ( osvajac 23 zlatne medalj).Verovatno nikad nece biti oboren rekord.Bez obzira da li mu je poklonjeno zlato oduzeto od Cavica,niko ne moze da ospori neverovatne plivacke sposobnosti i superiornost u odnosu na sve ostale.
3.Novak Djokovic ( 16 GS od 2011 od kada se gleda dekada,29 mastersa) nerealno koliko je dominantan u eri velike trojke.
4.Marsel Hirser (8 godina osvajac velikog kristalnog globusa) nedodirljiv u svetu skijanja,licno smatram najbolji skijas svih vremena.
5.Mark Markez (6 zadnjih godina osvajac MotoGP ) nedodirljiv u trkama
6.Mesi ( 6 puta najbolji fudbaler sveta) magija u nogama.
7.Ronaldo ( osvajac 4 lige sampiona,5 najbolji fudbaler sveta)
8.Kohei Ucimura ( 3 olimpijska zlata,10 svetskih zlata ) najbolji gimnasticar svih vremena.
9.Stef Kari ( 3 sampionska prstena ) smatraju ga najboljim suterom u istoriji NBA
10.Mikaela Sifrin ( 3 Velika kristalna globusa,trostruka svetska prvakinja u slalomu,olimpijska u slalomu i veleslalomu,66 pobeda u sveskom kupu u ovoj deceniji)

lal

pre 4 godine

zanimljivo je da se stalno istice kako su u USA mnogo popularniji americki fudbal, bejzbol i hokej od kosarke, ali je zato lebron svima prvi na listi...
brejdi mi uopste ne smeta, bio ispred ili iza djokovica na listi... samo dobijem nagon za povracanje kada procitam ime nadrogiranog moralnog pigmeja koga su morali da ucine "uspesnijim" od spica, po cenu da ubedjuju ceo svet da ne vidi sopstvenim ocima...

Bane

pre 4 godine

Ove sportove popularne samo u SAD ne pratim, ali ostatak liste zasluženo, a poredak i nije toliko bitan. Možda jedino Kari malo štrči, ali ima dobrih argumenata i za njega.

Umesto ovih Amerikanaca stavio bih Hamiltona i gimnastičara Koheja Učimuru (u prethodnih 10 godina, 7 puta šampion u višeboju).

Stevanbas77

pre 4 godine

Ok slazem se sa nekima da jednostavno ameri ne prate gomilu popularnih sportova na svetskom nivou. Covek jednostavno napravio listu po njegovom ukusu. I lepo je to sto je stavio Noleta na , po meni, visoko 3. mesto. I to kako ga je opisao i obrazlozio zasto je najbolji u dekadi...”Nikada u zivotu nisam video da neko igra takav tenis kada Novak igra na svom vrhuncu( bolje od Federera)...NEPROCENJIVO!!! Kao ameru lista mu je zadovoljavajuca

spartanac

pre 4 godine

A Rukavina desni bek u reprezentaciji godinama nemamo boljeg? Birčević? Jokara nema mesta pored njega? Smešna lista bez ova dva vele majstora!

RW#0

pre 4 godine

Uvek su me nervirale ovakve liste. Favorizuju se uvek isti sportovi. Novak osvoji 4 od 15 najvecih turnira u godini dakle ispod 30% rezultat a postoji na desetine atleticara koji pobede sve svoje trke ili discipline u toku godine. Zar nije logicno da su oni bolji? Za mene su Felps pa Bolt najbolji sportisti u istoriji ubedljivo.

Pseudoharms

pre 4 godine

@ccc nije tacno. U americi je najpopularniji americki fudbal, a bejzbil se nalazi na 4.mestu popularnosti. Zato se vecina sezone odrzava leti, kada nema drugih sportova na programu.

ccc

pre 4 godine

Po cemu je jedan fudbaler bolji od nekog bejzbol igraca ili kriket igraca, to sto u Srbiji to nisu popularni sportovi to ne znaci da nisu popularni u svetu. U Americi je bejzbol br.1 sport pa onda NFL, NFL pa NBA, kriket igra i gleda milijardu ljudi, kako mi volimo da omalovazavamo sve sto ne razumemo i sto nam nije zanimljivo. Tabela je sasvim realna, samo sto bi Felpsa i Bolta stavio na prvo i drugo mesto. Le bron i Brejdi su ekipni sportisti i iskreno mislim da je mnogo lakse biti najbolji u ekipnom nego pojedinacnom sportu zbog psihe, kondicije itd. tu nema povlacenja i izgovora, uvek moras da budes na vrhuncu forme da bi bio najbolji.

6174к

pre 4 godine

Тако је и Ди Деј највећа битка у Другом светском рату... Па у односу на Стаљинград и Курск, то је мала кафанска туча. Тако и ови бејзболаши, голфери и ови што се гурају са кацигама могу бити поређени са фудбалерима и Новаком. Да нема фудбала, Енглезима би спортиста века био неки крикетџија.

Danko

pre 4 godine

Aleksa, "Rođa" je pobeđivao tenisere koji su bolji od Novaka u h2h, a puuuno bolji od Andersona, Conge, Tima, Delpotra i Mareja koji su bili Novakovi protivnici u finalima, nemoćni Endi čak 5 puta samo u Australiji...

Dragan-Borca

pre 4 godine

Stef Kari ne zasluzuje top10, a Felps ne zasluzuje nikako biti pre Bolta, sto se tice ostalih i poretka, to bi se moglo i drugacije poredjati al je i ovako ok.
(Zmija Pliskin, 21. februar 2020 12:29) # Link komentara
Preporučujem (+79)Ne preporučujem (-10)

3 puta NBA sampion, 2 svetska prvenstva osvojio, 2 puta MVP, najbolji suter u istoriji kosarke, igrac verovatno najboljeg tima ikada
Decko bukvalno menjao kosarku
To samo zato sto nema ogromne napumpane misice kao vecina tu sa liste, ne ide u hiperbaricne komore, pa zato ne zasluzuje?
Po cemu je neki sprinter koji istrci 100 metara za 10 ak sekundi veci sportski genije od Stefa?

GOAT

pre 4 godine

Kad Fedeter igra svoj najbolji tenis, onaj preko puta ne može ni da igra bilo kakav tenis! Federer je peRFekcija sporta, Novak i Nadal su fizički radnici!

elguapo

pre 4 godine

sto se tice liste, to je mešanje baba i zaba. kako porediti različite sportove. čuo sam da imamo jednog kuglana koji dominira kao djokovic, zašto on ne bi bio najbolji?

Dr. Haus

pre 4 godine

Ne znam meni je Dzordan sto se tiče košarke najbolji ikada.Čovek napravi pauzu dve godine i ode da igra bejzbol,zatim se vrati,osvoji titulu i napravi rekord sa 72-10 u regularnom delu.

vlada82

pre 4 godine

Djokovic mora biti u prvih 5. E sad to su Ameri pa imaju favorite vise iz svojih sportova. Ali za mene, Marsel Hirser mora biti u vrhu. Jednostavno covek je rasturio svoj sport (iako sam voleo Svindala vise, Hirser zasluzuje svo postovanje ovog sveta)! Rekao bih da isto vazi i za Marka Markeza...

XXX

pre 4 godine

Potpuno nebitno sta americki novinari misle, smesna je bilo koja lista na kojoj je Tom Brady... covek igra sport koji se prakticno igra samo u Americi a on drugi na svetu. Smejurija... Gde je Luis Hamilton... doticni novinar verovatno nije ni cuo za njega posto ne vozi u Nascar-u.
(Aussie, 21. februar 2020 12:29)

Mozda se igra samo u USA, ali se prati u celom svetu. Sport je daleko ispred odbojke ili rukometa po globalnoj popularnosti, iako se ovi igraju u daleko vise drzava. Malo objektivnosti ne bi bilo lose.

Back in Black

pre 4 godine

U potpunosti se slazem sa Kauhenom
Jednostavno Lebron je u top 3 kosarkasa ikada i Djokovic jos mnogo treba da uradi da bi dostigao njegov nivo
Sto se tice Brejdija, jednostavno covek igra na vrhunskom nivou vec duze od jedne decenije, i svako ko prati NFL ce to i da potvrdi
Tako da ako Djokovic uspe da prestigne Federera i Nadala po titulama i svemu vrlo lako moze da postane najbolji
(PFC, 21. februar 2020 12:29)
Lebron je u top 3 alhemicara ikada.Znaci Lens Amstrong je mala beba za njega.Da je Amstrong koristio ono sto Lebron koristi poleteo bi na pola trke.Covek ušao u 35-tu skace,kuca,trci kao da ima 20 godina.Jos ajde da se hrani zdravo nego Tristan Thompson opisao kako se hrani Lebron.Sto bi se reklo ni kriv ni duzan otkrio da ovaj trpa hemiju da samo zvoni Jer kada si na hemiji mozes da jedes tri puta vise od obicnog coveka i slobodno mozes da jedeš sta stignes jer sve to hemija regulise.Vins Karter je skakao do neba ali kako su ga godine stizale vec tamo sa 34,35 je prestao sa tim a ovaj brate mili poceo da skace i kuca vise nego kada je imao 20 godina.Ne samo Vins svaki kosarkas koji ulazi u te neke 34,35 godina gubi na ekslpozivnosti,izbegava da radi te neke stvari zbog kojih bi mogao da se povredi a cika Lebron tek poceo.

O RUCK

pre 4 godine

1. Bolt, 2.Bolt, 3.Bolt, 4. Bolt, 5.Bolt............................ svi prethodno spomenuti su smesni u poredjenu s NJ.K.V. BOLTOM!!!!!!!!!!!!!!!

Bocko

pre 4 godine

Nama je tesko da prihvatimo neko iz A. fudbala i bejzbola, ali realno oni nemaju nikakvu bazu, osim u SAD. Bejzbol se ozbijno igra jos na Kubi, u Venecueli i Japanu.A.f.-nigde!

Bruce Lee

pre 4 godine

Kada amerikanci prave svetske liste ..... Najbolji sportovi top 5 amerikanci.....najbolji pisci top5 amerikanci.....najvece I najznacajni bitke u drugom svetskom ratu top 5 americke bitke....

Randy Marsh

pre 4 godine

Ne znam za tog iz bejzbola, ostalo manje više ok.
Možda bih ubacio Hirsera, jer volim skijanje, al kapiram da ostatak planeta i ne bas.

PFC

pre 4 godine

U potpunosti se slazem sa Kauhenom
Jednostavno Lebron je u top 3 kosarkasa ikada i Djokovic jos mnogo treba da uradi da bi dostigao njegov nivo
Sto se tice Brejdija, jednostavno covek igra na vrhunskom nivou vec duze od jedne decenije, i svako ko prati NFL ce to i da potvrdi
Tako da ako Djokovic uspe da prestigne Federera i Nadala po titulama i svemu vrlo lako moze da postane najbolji

banjica

pre 4 godine

Zašto je uopšte bitna neka lista koju je sastavio neki tamo Kolin Kauherd? Zamislite vest u SAD da je Aca Stojanović sastavio neku listu hahahahaaaaa

Aussie

pre 4 godine

Potpuno nebitno sta americki novinari misle, smesna je bilo koja lista na kojoj je Tom Brady... covek igra sport koji se prakticno igra samo u Americi a on drugi na svetu. Smejurija... Gde je Luis Hamilton... doticni novinar verovatno nije ni cuo za njega posto ne vozi u Nascar-u.

Aleksa

pre 4 godine

ma bolji je Rodja, on je jedno 12 GS osvojio do prvog GS osvojenog od strane dvojca Nadal i Djokovic... u prevodu, protiv smesne konkurencije odvojio 60% GS titula... kad je pocelo ozbiljno, Nole je pokazao kako se to radi...

impossible mission

pre 4 godine

Sad ce neko da objasni kako se dekada racuna i da jos fali jedna godina
u kojoj ce se i Rodzer ugurati na listu svojim rezultatima...

Zmija Pliskin

pre 4 godine

Stef Kari ne zasluzuje top10, a Felps ne zasluzuje nikako biti pre Bolta, sto se tice ostalih i poretka, to bi se moglo i drugacije poredjati al je i ovako ok.

Zile

pre 4 godine

Pojedinačni i timski sportovi su dve potpuno odvojene kategorije i učinci su neuporedivi tako da kad već biraju treba da biraju odvojeno.

Marsovac

pre 4 godine

Mislim da cela GOAT prica moze da se stavi u pitanje:

Koji zemljanin na vrhuncu svoje snage treba da igra tenis protiv vanzemaljaca?

Elegantan poraz ili "neeleganta" pobeda

Sinke

pre 4 godine

Svaka cast ovom novinaru,zaista je pravedan i gleda realno...Novaka je postavio u sam vrh,sto zaista zaaluzuje.Moje je misljenje da je Djokovic bolji sportista od Dzejmsa.Novakova dostignuca u individualnom sportu su mnogo teza,ali NBA je marketinski mnogo mocna,kao i fudbal...Moja lista bi bila..Messi broj 1,Djokovic broj 2,itd....

Stouns

pre 4 godine

"Asošijejted pres" je saopštio najboljih pet među kojima nije bilo ime Novaka Đokovića. Listu su činili, redom: Lebron Džejms, Tom Brejdi, Jusein Bolt, Lionel Mesi i Majkl Felps."

Hahahahahahahahah ma ima Djokovic da vam nabija komplekse jos 5 godina nista se ne brinite.

ludeng

pre 4 godine

Najrealnije je to da Majkl Felps nikada ne moze biti ni na kojoj listi. Jer je lik ozbiljna prevara i proizvod americke vlade ili cega god. U njega je ulozeno vise nego u bilo kog drugog sportistu, dosta puta su drugi odlucivali o tome da je on pobednik. Takodje, na listi najboljih sportista desetleća morali bi biti Rafael Nadal kao i Luis Hamilton. Nisam fan ni jednog ni drugog, medjutim njihovi uspesi govore o tome. Dalje, Flojd Mejveder je jos jedna od prevara modernog sporta, ima puno tih boksera koji nisu porazeni ili su bili jednom porazeni a nisu nista posebno. On je vise masinerija za pravljenje novca i nista vise od toga koga su mediji stvorili. Ne znam po redu, ali bih rekao da su najbolji sportisti decenije sigurno:
- Lebron Dzejms;
- Novak Djokovic;
- Rafael Nadal;
- Stef Kari;
- Ronaldo;
- Mesi;
- Hamilton;
- Jusein Bolt;
- Kevin Durent;
- Karabatic;
- Brejdi (i to je pitanje);
- Marsel Hirser.

MalaMo

pre 4 godine

Najbolji sportisti decenije bez trunke subjektivnosti su:
1.Lionel Messi - fudbal
2.Novak Djokovic - tenis
3.Kristijano Ronaldo - fudbal
4.Lebron Dzejms - kosarka
5.Sebastijan Fetel - formula 1
6.Rafael Nadal - tenis
7.Tom Brejdi - americki fudbal
8.Stefon Kari - kosarka
9.Luis Hamilton - formula 1
10.Kevin Durent - kosarka

belgrado

pre 4 godine

da,lista je tacna,a poredak zavisi koji sport volite.
mislim da u ekipnim sportocima ide brejdi,pa mesi i lebron.
plivanje,atletika i tenis je prosto,zaboravio samo
boks i mejvedera :d

Aussie

pre 4 godine

Potpuno nebitno sta americki novinari misle, smesna je bilo koja lista na kojoj je Tom Brady... covek igra sport koji se prakticno igra samo u Americi a on drugi na svetu. Smejurija... Gde je Luis Hamilton... doticni novinar verovatno nije ni cuo za njega posto ne vozi u Nascar-u.

Aleksa

pre 4 godine

ma bolji je Rodja, on je jedno 12 GS osvojio do prvog GS osvojenog od strane dvojca Nadal i Djokovic... u prevodu, protiv smesne konkurencije odvojio 60% GS titula... kad je pocelo ozbiljno, Nole je pokazao kako se to radi...

Zmija Pliskin

pre 4 godine

Stef Kari ne zasluzuje top10, a Felps ne zasluzuje nikako biti pre Bolta, sto se tice ostalih i poretka, to bi se moglo i drugacije poredjati al je i ovako ok.

banjica

pre 4 godine

Zašto je uopšte bitna neka lista koju je sastavio neki tamo Kolin Kauherd? Zamislite vest u SAD da je Aca Stojanović sastavio neku listu hahahahaaaaa

Bruce Lee

pre 4 godine

Kada amerikanci prave svetske liste ..... Najbolji sportovi top 5 amerikanci.....najbolji pisci top5 amerikanci.....najvece I najznacajni bitke u drugom svetskom ratu top 5 americke bitke....

Sinke

pre 4 godine

Svaka cast ovom novinaru,zaista je pravedan i gleda realno...Novaka je postavio u sam vrh,sto zaista zaaluzuje.Moje je misljenje da je Djokovic bolji sportista od Dzejmsa.Novakova dostignuca u individualnom sportu su mnogo teza,ali NBA je marketinski mnogo mocna,kao i fudbal...Moja lista bi bila..Messi broj 1,Djokovic broj 2,itd....

Stouns

pre 4 godine

"Asošijejted pres" je saopštio najboljih pet među kojima nije bilo ime Novaka Đokovića. Listu su činili, redom: Lebron Džejms, Tom Brejdi, Jusein Bolt, Lionel Mesi i Majkl Felps."

Hahahahahahahahah ma ima Djokovic da vam nabija komplekse jos 5 godina nista se ne brinite.

Zile

pre 4 godine

Pojedinačni i timski sportovi su dve potpuno odvojene kategorije i učinci su neuporedivi tako da kad već biraju treba da biraju odvojeno.

Stevanbas77

pre 4 godine

Ok slazem se sa nekima da jednostavno ameri ne prate gomilu popularnih sportova na svetskom nivou. Covek jednostavno napravio listu po njegovom ukusu. I lepo je to sto je stavio Noleta na , po meni, visoko 3. mesto. I to kako ga je opisao i obrazlozio zasto je najbolji u dekadi...”Nikada u zivotu nisam video da neko igra takav tenis kada Novak igra na svom vrhuncu( bolje od Federera)...NEPROCENJIVO!!! Kao ameru lista mu je zadovoljavajuca

Back in Black

pre 4 godine

U potpunosti se slazem sa Kauhenom
Jednostavno Lebron je u top 3 kosarkasa ikada i Djokovic jos mnogo treba da uradi da bi dostigao njegov nivo
Sto se tice Brejdija, jednostavno covek igra na vrhunskom nivou vec duze od jedne decenije, i svako ko prati NFL ce to i da potvrdi
Tako da ako Djokovic uspe da prestigne Federera i Nadala po titulama i svemu vrlo lako moze da postane najbolji
(PFC, 21. februar 2020 12:29)
Lebron je u top 3 alhemicara ikada.Znaci Lens Amstrong je mala beba za njega.Da je Amstrong koristio ono sto Lebron koristi poleteo bi na pola trke.Covek ušao u 35-tu skace,kuca,trci kao da ima 20 godina.Jos ajde da se hrani zdravo nego Tristan Thompson opisao kako se hrani Lebron.Sto bi se reklo ni kriv ni duzan otkrio da ovaj trpa hemiju da samo zvoni Jer kada si na hemiji mozes da jedes tri puta vise od obicnog coveka i slobodno mozes da jedeš sta stignes jer sve to hemija regulise.Vins Karter je skakao do neba ali kako su ga godine stizale vec tamo sa 34,35 je prestao sa tim a ovaj brate mili poceo da skace i kuca vise nego kada je imao 20 godina.Ne samo Vins svaki kosarkas koji ulazi u te neke 34,35 godina gubi na ekslpozivnosti,izbegava da radi te neke stvari zbog kojih bi mogao da se povredi a cika Lebron tek poceo.

Bocko

pre 4 godine

Nama je tesko da prihvatimo neko iz A. fudbala i bejzbola, ali realno oni nemaju nikakvu bazu, osim u SAD. Bejzbol se ozbijno igra jos na Kubi, u Venecueli i Japanu.A.f.-nigde!

impossible mission

pre 4 godine

Sad ce neko da objasni kako se dekada racuna i da jos fali jedna godina
u kojoj ce se i Rodzer ugurati na listu svojim rezultatima...

Randy Marsh

pre 4 godine

Ne znam za tog iz bejzbola, ostalo manje više ok.
Možda bih ubacio Hirsera, jer volim skijanje, al kapiram da ostatak planeta i ne bas.

XXX

pre 4 godine

Potpuno nebitno sta americki novinari misle, smesna je bilo koja lista na kojoj je Tom Brady... covek igra sport koji se prakticno igra samo u Americi a on drugi na svetu. Smejurija... Gde je Luis Hamilton... doticni novinar verovatno nije ni cuo za njega posto ne vozi u Nascar-u.
(Aussie, 21. februar 2020 12:29)

Mozda se igra samo u USA, ali se prati u celom svetu. Sport je daleko ispred odbojke ili rukometa po globalnoj popularnosti, iako se ovi igraju u daleko vise drzava. Malo objektivnosti ne bi bilo lose.

6174к

pre 4 godine

Тако је и Ди Деј највећа битка у Другом светском рату... Па у односу на Стаљинград и Курск, то је мала кафанска туча. Тако и ови бејзболаши, голфери и ови што се гурају са кацигама могу бити поређени са фудбалерима и Новаком. Да нема фудбала, Енглезима би спортиста века био неки крикетџија.

ludeng

pre 4 godine

Najrealnije je to da Majkl Felps nikada ne moze biti ni na kojoj listi. Jer je lik ozbiljna prevara i proizvod americke vlade ili cega god. U njega je ulozeno vise nego u bilo kog drugog sportistu, dosta puta su drugi odlucivali o tome da je on pobednik. Takodje, na listi najboljih sportista desetleća morali bi biti Rafael Nadal kao i Luis Hamilton. Nisam fan ni jednog ni drugog, medjutim njihovi uspesi govore o tome. Dalje, Flojd Mejveder je jos jedna od prevara modernog sporta, ima puno tih boksera koji nisu porazeni ili su bili jednom porazeni a nisu nista posebno. On je vise masinerija za pravljenje novca i nista vise od toga koga su mediji stvorili. Ne znam po redu, ali bih rekao da su najbolji sportisti decenije sigurno:
- Lebron Dzejms;
- Novak Djokovic;
- Rafael Nadal;
- Stef Kari;
- Ronaldo;
- Mesi;
- Hamilton;
- Jusein Bolt;
- Kevin Durent;
- Karabatic;
- Brejdi (i to je pitanje);
- Marsel Hirser.

Marsovac

pre 4 godine

Mislim da cela GOAT prica moze da se stavi u pitanje:

Koji zemljanin na vrhuncu svoje snage treba da igra tenis protiv vanzemaljaca?

Elegantan poraz ili "neeleganta" pobeda

lal

pre 4 godine

zanimljivo je da se stalno istice kako su u USA mnogo popularniji americki fudbal, bejzbol i hokej od kosarke, ali je zato lebron svima prvi na listi...
brejdi mi uopste ne smeta, bio ispred ili iza djokovica na listi... samo dobijem nagon za povracanje kada procitam ime nadrogiranog moralnog pigmeja koga su morali da ucine "uspesnijim" od spica, po cenu da ubedjuju ceo svet da ne vidi sopstvenim ocima...

vlada82

pre 4 godine

Djokovic mora biti u prvih 5. E sad to su Ameri pa imaju favorite vise iz svojih sportova. Ali za mene, Marsel Hirser mora biti u vrhu. Jednostavno covek je rasturio svoj sport (iako sam voleo Svindala vise, Hirser zasluzuje svo postovanje ovog sveta)! Rekao bih da isto vazi i za Marka Markeza...

MalaMo

pre 4 godine

Najbolji sportisti decenije bez trunke subjektivnosti su:
1.Lionel Messi - fudbal
2.Novak Djokovic - tenis
3.Kristijano Ronaldo - fudbal
4.Lebron Dzejms - kosarka
5.Sebastijan Fetel - formula 1
6.Rafael Nadal - tenis
7.Tom Brejdi - americki fudbal
8.Stefon Kari - kosarka
9.Luis Hamilton - formula 1
10.Kevin Durent - kosarka

Dr. Haus

pre 4 godine

Ne znam meni je Dzordan sto se tiče košarke najbolji ikada.Čovek napravi pauzu dve godine i ode da igra bejzbol,zatim se vrati,osvoji titulu i napravi rekord sa 72-10 u regularnom delu.

spartanac

pre 4 godine

A Rukavina desni bek u reprezentaciji godinama nemamo boljeg? Birčević? Jokara nema mesta pored njega? Smešna lista bez ova dva vele majstora!

Pseudoharms

pre 4 godine

@ccc nije tacno. U americi je najpopularniji americki fudbal, a bejzbil se nalazi na 4.mestu popularnosti. Zato se vecina sezone odrzava leti, kada nema drugih sportova na programu.

Bane

pre 4 godine

Ove sportove popularne samo u SAD ne pratim, ali ostatak liste zasluženo, a poredak i nije toliko bitan. Možda jedino Kari malo štrči, ali ima dobrih argumenata i za njega.

Umesto ovih Amerikanaca stavio bih Hamiltona i gimnastičara Koheja Učimuru (u prethodnih 10 godina, 7 puta šampion u višeboju).

elguapo

pre 4 godine

sto se tice liste, to je mešanje baba i zaba. kako porediti različite sportove. čuo sam da imamo jednog kuglana koji dominira kao djokovic, zašto on ne bi bio najbolji?

GOAT

pre 4 godine

Kad Fedeter igra svoj najbolji tenis, onaj preko puta ne može ni da igra bilo kakav tenis! Federer je peRFekcija sporta, Novak i Nadal su fizički radnici!

O RUCK

pre 4 godine

1. Bolt, 2.Bolt, 3.Bolt, 4. Bolt, 5.Bolt............................ svi prethodno spomenuti su smesni u poredjenu s NJ.K.V. BOLTOM!!!!!!!!!!!!!!!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Stef Kari ne zasluzuje top10, a Felps ne zasluzuje nikako biti pre Bolta, sto se tice ostalih i poretka, to bi se moglo i drugacije poredjati al je i ovako ok.
(Zmija Pliskin, 21. februar 2020 12:29) # Link komentara
Preporučujem (+79)Ne preporučujem (-10)

3 puta NBA sampion, 2 svetska prvenstva osvojio, 2 puta MVP, najbolji suter u istoriji kosarke, igrac verovatno najboljeg tima ikada
Decko bukvalno menjao kosarku
To samo zato sto nema ogromne napumpane misice kao vecina tu sa liste, ne ide u hiperbaricne komore, pa zato ne zasluzuje?
Po cemu je neki sprinter koji istrci 100 metara za 10 ak sekundi veci sportski genije od Stefa?

PFC

pre 4 godine

U potpunosti se slazem sa Kauhenom
Jednostavno Lebron je u top 3 kosarkasa ikada i Djokovic jos mnogo treba da uradi da bi dostigao njegov nivo
Sto se tice Brejdija, jednostavno covek igra na vrhunskom nivou vec duze od jedne decenije, i svako ko prati NFL ce to i da potvrdi
Tako da ako Djokovic uspe da prestigne Federera i Nadala po titulama i svemu vrlo lako moze da postane najbolji

ccc

pre 4 godine

Po cemu je jedan fudbaler bolji od nekog bejzbol igraca ili kriket igraca, to sto u Srbiji to nisu popularni sportovi to ne znaci da nisu popularni u svetu. U Americi je bejzbol br.1 sport pa onda NFL, NFL pa NBA, kriket igra i gleda milijardu ljudi, kako mi volimo da omalovazavamo sve sto ne razumemo i sto nam nije zanimljivo. Tabela je sasvim realna, samo sto bi Felpsa i Bolta stavio na prvo i drugo mesto. Le bron i Brejdi su ekipni sportisti i iskreno mislim da je mnogo lakse biti najbolji u ekipnom nego pojedinacnom sportu zbog psihe, kondicije itd. tu nema povlacenja i izgovora, uvek moras da budes na vrhuncu forme da bi bio najbolji.

Ljube

pre 4 godine

1.Jusein Bolt ( 9 olimpijskih zlata,11 svetskih,covek koji je pomerio granice u atletici )
2.Majkl Felps ( osvajac 23 zlatne medalj).Verovatno nikad nece biti oboren rekord.Bez obzira da li mu je poklonjeno zlato oduzeto od Cavica,niko ne moze da ospori neverovatne plivacke sposobnosti i superiornost u odnosu na sve ostale.
3.Novak Djokovic ( 16 GS od 2011 od kada se gleda dekada,29 mastersa) nerealno koliko je dominantan u eri velike trojke.
4.Marsel Hirser (8 godina osvajac velikog kristalnog globusa) nedodirljiv u svetu skijanja,licno smatram najbolji skijas svih vremena.
5.Mark Markez (6 zadnjih godina osvajac MotoGP ) nedodirljiv u trkama
6.Mesi ( 6 puta najbolji fudbaler sveta) magija u nogama.
7.Ronaldo ( osvajac 4 lige sampiona,5 najbolji fudbaler sveta)
8.Kohei Ucimura ( 3 olimpijska zlata,10 svetskih zlata ) najbolji gimnasticar svih vremena.
9.Stef Kari ( 3 sampionska prstena ) smatraju ga najboljim suterom u istoriji NBA
10.Mikaela Sifrin ( 3 Velika kristalna globusa,trostruka svetska prvakinja u slalomu,olimpijska u slalomu i veleslalomu,66 pobeda u sveskom kupu u ovoj deceniji)

Danko

pre 4 godine

Aleksa, "Rođa" je pobeđivao tenisere koji su bolji od Novaka u h2h, a puuuno bolji od Andersona, Conge, Tima, Delpotra i Mareja koji su bili Novakovi protivnici u finalima, nemoćni Endi čak 5 puta samo u Australiji...

belgrado

pre 4 godine

da,lista je tacna,a poredak zavisi koji sport volite.
mislim da u ekipnim sportocima ide brejdi,pa mesi i lebron.
plivanje,atletika i tenis je prosto,zaboravio samo
boks i mejvedera :d

RW#0

pre 4 godine

Uvek su me nervirale ovakve liste. Favorizuju se uvek isti sportovi. Novak osvoji 4 od 15 najvecih turnira u godini dakle ispod 30% rezultat a postoji na desetine atleticara koji pobede sve svoje trke ili discipline u toku godine. Zar nije logicno da su oni bolji? Za mene su Felps pa Bolt najbolji sportisti u istoriji ubedljivo.

drop shot

pre 4 godine

Hahahahahahahahah ma ima Djokovic da vam nabija komplekse jos 5 godina nista se ne brinite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stouns,

Jos pola godine ce da nabija komplekse a onda slijedi 'treca runda'
u olimpijskom plakanju.

P.S. Na olimpijskim igrama su doping kontrole rigorozne.

GOAT

pre 4 godine

Kad Fedeter igra svoj najbolji tenis, onaj preko puta ne može ni da igra bilo kakav tenis! Federer je peRFekcija sporta, Novak i Nadal su fizički radnici!

MalaMo

pre 4 godine

Najbolji sportisti decenije bez trunke subjektivnosti su:
1.Lionel Messi - fudbal
2.Novak Djokovic - tenis
3.Kristijano Ronaldo - fudbal
4.Lebron Dzejms - kosarka
5.Sebastijan Fetel - formula 1
6.Rafael Nadal - tenis
7.Tom Brejdi - americki fudbal
8.Stefon Kari - kosarka
9.Luis Hamilton - formula 1
10.Kevin Durent - kosarka

O RUCK

pre 4 godine

1. Bolt, 2.Bolt, 3.Bolt, 4. Bolt, 5.Bolt............................ svi prethodno spomenuti su smesni u poredjenu s NJ.K.V. BOLTOM!!!!!!!!!!!!!!!

Danko

pre 4 godine

Aleksa, "Rođa" je pobeđivao tenisere koji su bolji od Novaka u h2h, a puuuno bolji od Andersona, Conge, Tima, Delpotra i Mareja koji su bili Novakovi protivnici u finalima, nemoćni Endi čak 5 puta samo u Australiji...

PFC

pre 4 godine

U potpunosti se slazem sa Kauhenom
Jednostavno Lebron je u top 3 kosarkasa ikada i Djokovic jos mnogo treba da uradi da bi dostigao njegov nivo
Sto se tice Brejdija, jednostavno covek igra na vrhunskom nivou vec duze od jedne decenije, i svako ko prati NFL ce to i da potvrdi
Tako da ako Djokovic uspe da prestigne Federera i Nadala po titulama i svemu vrlo lako moze da postane najbolji

Aussie

pre 4 godine

Potpuno nebitno sta americki novinari misle, smesna je bilo koja lista na kojoj je Tom Brady... covek igra sport koji se prakticno igra samo u Americi a on drugi na svetu. Smejurija... Gde je Luis Hamilton... doticni novinar verovatno nije ni cuo za njega posto ne vozi u Nascar-u.

XXX

pre 4 godine

Potpuno nebitno sta americki novinari misle, smesna je bilo koja lista na kojoj je Tom Brady... covek igra sport koji se prakticno igra samo u Americi a on drugi na svetu. Smejurija... Gde je Luis Hamilton... doticni novinar verovatno nije ni cuo za njega posto ne vozi u Nascar-u.
(Aussie, 21. februar 2020 12:29)

Mozda se igra samo u USA, ali se prati u celom svetu. Sport je daleko ispred odbojke ili rukometa po globalnoj popularnosti, iako se ovi igraju u daleko vise drzava. Malo objektivnosti ne bi bilo lose.

RW#0

pre 4 godine

Uvek su me nervirale ovakve liste. Favorizuju se uvek isti sportovi. Novak osvoji 4 od 15 najvecih turnira u godini dakle ispod 30% rezultat a postoji na desetine atleticara koji pobede sve svoje trke ili discipline u toku godine. Zar nije logicno da su oni bolji? Za mene su Felps pa Bolt najbolji sportisti u istoriji ubedljivo.

banjica

pre 4 godine

Zašto je uopšte bitna neka lista koju je sastavio neki tamo Kolin Kauherd? Zamislite vest u SAD da je Aca Stojanović sastavio neku listu hahahahaaaaa

Sinke

pre 4 godine

Svaka cast ovom novinaru,zaista je pravedan i gleda realno...Novaka je postavio u sam vrh,sto zaista zaaluzuje.Moje je misljenje da je Djokovic bolji sportista od Dzejmsa.Novakova dostignuca u individualnom sportu su mnogo teza,ali NBA je marketinski mnogo mocna,kao i fudbal...Moja lista bi bila..Messi broj 1,Djokovic broj 2,itd....

ludeng

pre 4 godine

Najrealnije je to da Majkl Felps nikada ne moze biti ni na kojoj listi. Jer je lik ozbiljna prevara i proizvod americke vlade ili cega god. U njega je ulozeno vise nego u bilo kog drugog sportistu, dosta puta su drugi odlucivali o tome da je on pobednik. Takodje, na listi najboljih sportista desetleća morali bi biti Rafael Nadal kao i Luis Hamilton. Nisam fan ni jednog ni drugog, medjutim njihovi uspesi govore o tome. Dalje, Flojd Mejveder je jos jedna od prevara modernog sporta, ima puno tih boksera koji nisu porazeni ili su bili jednom porazeni a nisu nista posebno. On je vise masinerija za pravljenje novca i nista vise od toga koga su mediji stvorili. Ne znam po redu, ali bih rekao da su najbolji sportisti decenije sigurno:
- Lebron Dzejms;
- Novak Djokovic;
- Rafael Nadal;
- Stef Kari;
- Ronaldo;
- Mesi;
- Hamilton;
- Jusein Bolt;
- Kevin Durent;
- Karabatic;
- Brejdi (i to je pitanje);
- Marsel Hirser.

Dr. Haus

pre 4 godine

Ne znam meni je Dzordan sto se tiče košarke najbolji ikada.Čovek napravi pauzu dve godine i ode da igra bejzbol,zatim se vrati,osvoji titulu i napravi rekord sa 72-10 u regularnom delu.

Back in Black

pre 4 godine

U potpunosti se slazem sa Kauhenom
Jednostavno Lebron je u top 3 kosarkasa ikada i Djokovic jos mnogo treba da uradi da bi dostigao njegov nivo
Sto se tice Brejdija, jednostavno covek igra na vrhunskom nivou vec duze od jedne decenije, i svako ko prati NFL ce to i da potvrdi
Tako da ako Djokovic uspe da prestigne Federera i Nadala po titulama i svemu vrlo lako moze da postane najbolji
(PFC, 21. februar 2020 12:29)
Lebron je u top 3 alhemicara ikada.Znaci Lens Amstrong je mala beba za njega.Da je Amstrong koristio ono sto Lebron koristi poleteo bi na pola trke.Covek ušao u 35-tu skace,kuca,trci kao da ima 20 godina.Jos ajde da se hrani zdravo nego Tristan Thompson opisao kako se hrani Lebron.Sto bi se reklo ni kriv ni duzan otkrio da ovaj trpa hemiju da samo zvoni Jer kada si na hemiji mozes da jedes tri puta vise od obicnog coveka i slobodno mozes da jedeš sta stignes jer sve to hemija regulise.Vins Karter je skakao do neba ali kako su ga godine stizale vec tamo sa 34,35 je prestao sa tim a ovaj brate mili poceo da skace i kuca vise nego kada je imao 20 godina.Ne samo Vins svaki kosarkas koji ulazi u te neke 34,35 godina gubi na ekslpozivnosti,izbegava da radi te neke stvari zbog kojih bi mogao da se povredi a cika Lebron tek poceo.

Aleksa

pre 4 godine

ma bolji je Rodja, on je jedno 12 GS osvojio do prvog GS osvojenog od strane dvojca Nadal i Djokovic... u prevodu, protiv smesne konkurencije odvojio 60% GS titula... kad je pocelo ozbiljno, Nole je pokazao kako se to radi...

ccc

pre 4 godine

Po cemu je jedan fudbaler bolji od nekog bejzbol igraca ili kriket igraca, to sto u Srbiji to nisu popularni sportovi to ne znaci da nisu popularni u svetu. U Americi je bejzbol br.1 sport pa onda NFL, NFL pa NBA, kriket igra i gleda milijardu ljudi, kako mi volimo da omalovazavamo sve sto ne razumemo i sto nam nije zanimljivo. Tabela je sasvim realna, samo sto bi Felpsa i Bolta stavio na prvo i drugo mesto. Le bron i Brejdi su ekipni sportisti i iskreno mislim da je mnogo lakse biti najbolji u ekipnom nego pojedinacnom sportu zbog psihe, kondicije itd. tu nema povlacenja i izgovora, uvek moras da budes na vrhuncu forme da bi bio najbolji.

Bruce Lee

pre 4 godine

Kada amerikanci prave svetske liste ..... Najbolji sportovi top 5 amerikanci.....najbolji pisci top5 amerikanci.....najvece I najznacajni bitke u drugom svetskom ratu top 5 americke bitke....

Stouns

pre 4 godine

"Asošijejted pres" je saopštio najboljih pet među kojima nije bilo ime Novaka Đokovića. Listu su činili, redom: Lebron Džejms, Tom Brejdi, Jusein Bolt, Lionel Mesi i Majkl Felps."

Hahahahahahahahah ma ima Djokovic da vam nabija komplekse jos 5 godina nista se ne brinite.

Zmija Pliskin

pre 4 godine

Stef Kari ne zasluzuje top10, a Felps ne zasluzuje nikako biti pre Bolta, sto se tice ostalih i poretka, to bi se moglo i drugacije poredjati al je i ovako ok.

belgrado

pre 4 godine

da,lista je tacna,a poredak zavisi koji sport volite.
mislim da u ekipnim sportocima ide brejdi,pa mesi i lebron.
plivanje,atletika i tenis je prosto,zaboravio samo
boks i mejvedera :d

Marsovac

pre 4 godine

Mislim da cela GOAT prica moze da se stavi u pitanje:

Koji zemljanin na vrhuncu svoje snage treba da igra tenis protiv vanzemaljaca?

Elegantan poraz ili "neeleganta" pobeda

drop shot

pre 4 godine

Hahahahahahahahah ma ima Djokovic da vam nabija komplekse jos 5 godina nista se ne brinite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stouns,

Jos pola godine ce da nabija komplekse a onda slijedi 'treca runda'
u olimpijskom plakanju.

P.S. Na olimpijskim igrama su doping kontrole rigorozne.

Bocko

pre 4 godine

Nama je tesko da prihvatimo neko iz A. fudbala i bejzbola, ali realno oni nemaju nikakvu bazu, osim u SAD. Bejzbol se ozbijno igra jos na Kubi, u Venecueli i Japanu.A.f.-nigde!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Stef Kari ne zasluzuje top10, a Felps ne zasluzuje nikako biti pre Bolta, sto se tice ostalih i poretka, to bi se moglo i drugacije poredjati al je i ovako ok.
(Zmija Pliskin, 21. februar 2020 12:29) # Link komentara
Preporučujem (+79)Ne preporučujem (-10)

3 puta NBA sampion, 2 svetska prvenstva osvojio, 2 puta MVP, najbolji suter u istoriji kosarke, igrac verovatno najboljeg tima ikada
Decko bukvalno menjao kosarku
To samo zato sto nema ogromne napumpane misice kao vecina tu sa liste, ne ide u hiperbaricne komore, pa zato ne zasluzuje?
Po cemu je neki sprinter koji istrci 100 metara za 10 ak sekundi veci sportski genije od Stefa?

impossible mission

pre 4 godine

Sad ce neko da objasni kako se dekada racuna i da jos fali jedna godina
u kojoj ce se i Rodzer ugurati na listu svojim rezultatima...

6174к

pre 4 godine

Тако је и Ди Деј највећа битка у Другом светском рату... Па у односу на Стаљинград и Курск, то је мала кафанска туча. Тако и ови бејзболаши, голфери и ови што се гурају са кацигама могу бити поређени са фудбалерима и Новаком. Да нема фудбала, Енглезима би спортиста века био неки крикетџија.

spartanac

pre 4 godine

A Rukavina desni bek u reprezentaciji godinama nemamo boljeg? Birčević? Jokara nema mesta pored njega? Smešna lista bez ova dva vele majstora!

Randy Marsh

pre 4 godine

Ne znam za tog iz bejzbola, ostalo manje više ok.
Možda bih ubacio Hirsera, jer volim skijanje, al kapiram da ostatak planeta i ne bas.

vlada82

pre 4 godine

Djokovic mora biti u prvih 5. E sad to su Ameri pa imaju favorite vise iz svojih sportova. Ali za mene, Marsel Hirser mora biti u vrhu. Jednostavno covek je rasturio svoj sport (iako sam voleo Svindala vise, Hirser zasluzuje svo postovanje ovog sveta)! Rekao bih da isto vazi i za Marka Markeza...

Zile

pre 4 godine

Pojedinačni i timski sportovi su dve potpuno odvojene kategorije i učinci su neuporedivi tako da kad već biraju treba da biraju odvojeno.

lal

pre 4 godine

zanimljivo je da se stalno istice kako su u USA mnogo popularniji americki fudbal, bejzbol i hokej od kosarke, ali je zato lebron svima prvi na listi...
brejdi mi uopste ne smeta, bio ispred ili iza djokovica na listi... samo dobijem nagon za povracanje kada procitam ime nadrogiranog moralnog pigmeja koga su morali da ucine "uspesnijim" od spica, po cenu da ubedjuju ceo svet da ne vidi sopstvenim ocima...

Stevanbas77

pre 4 godine

Ok slazem se sa nekima da jednostavno ameri ne prate gomilu popularnih sportova na svetskom nivou. Covek jednostavno napravio listu po njegovom ukusu. I lepo je to sto je stavio Noleta na , po meni, visoko 3. mesto. I to kako ga je opisao i obrazlozio zasto je najbolji u dekadi...”Nikada u zivotu nisam video da neko igra takav tenis kada Novak igra na svom vrhuncu( bolje od Federera)...NEPROCENJIVO!!! Kao ameru lista mu je zadovoljavajuca

Bane

pre 4 godine

Ove sportove popularne samo u SAD ne pratim, ali ostatak liste zasluženo, a poredak i nije toliko bitan. Možda jedino Kari malo štrči, ali ima dobrih argumenata i za njega.

Umesto ovih Amerikanaca stavio bih Hamiltona i gimnastičara Koheja Učimuru (u prethodnih 10 godina, 7 puta šampion u višeboju).

Ljube

pre 4 godine

1.Jusein Bolt ( 9 olimpijskih zlata,11 svetskih,covek koji je pomerio granice u atletici )
2.Majkl Felps ( osvajac 23 zlatne medalj).Verovatno nikad nece biti oboren rekord.Bez obzira da li mu je poklonjeno zlato oduzeto od Cavica,niko ne moze da ospori neverovatne plivacke sposobnosti i superiornost u odnosu na sve ostale.
3.Novak Djokovic ( 16 GS od 2011 od kada se gleda dekada,29 mastersa) nerealno koliko je dominantan u eri velike trojke.
4.Marsel Hirser (8 godina osvajac velikog kristalnog globusa) nedodirljiv u svetu skijanja,licno smatram najbolji skijas svih vremena.
5.Mark Markez (6 zadnjih godina osvajac MotoGP ) nedodirljiv u trkama
6.Mesi ( 6 puta najbolji fudbaler sveta) magija u nogama.
7.Ronaldo ( osvajac 4 lige sampiona,5 najbolji fudbaler sveta)
8.Kohei Ucimura ( 3 olimpijska zlata,10 svetskih zlata ) najbolji gimnasticar svih vremena.
9.Stef Kari ( 3 sampionska prstena ) smatraju ga najboljim suterom u istoriji NBA
10.Mikaela Sifrin ( 3 Velika kristalna globusa,trostruka svetska prvakinja u slalomu,olimpijska u slalomu i veleslalomu,66 pobeda u sveskom kupu u ovoj deceniji)

Pseudoharms

pre 4 godine

@ccc nije tacno. U americi je najpopularniji americki fudbal, a bejzbil se nalazi na 4.mestu popularnosti. Zato se vecina sezone odrzava leti, kada nema drugih sportova na programu.

elguapo

pre 4 godine

sto se tice liste, to je mešanje baba i zaba. kako porediti različite sportove. čuo sam da imamo jednog kuglana koji dominira kao djokovic, zašto on ne bi bio najbolji?