Košarka 112

Ponedeljak, 18.11.2019.

11:25

Zvezda bez Gista u Berlinu – da li je Amerikanac prošlost?

Najzvučnije letošnje pojačanje Crvene zvezde Džejms Gist navodno je na izlaznim vratima kluba sa Malog Kalemegdana.

Zvezda bez Gista u Berlinu – da li je Amerikanac prošlost? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Wllaxy

pre 4 godine

Dragi Kokni... CZ je 70 godina drzavni projekat. Buducnost je lokalna prica. I ta takva lokalna prica ima bolji % popunjenosti dvorane od tog vaseg velikana. Toliko o tome.
Inace prosle sezone uprkos rez kakvi su bili Moraca je po % ispunjenosti sa 87 % bila treca dvorana u EL iza Zalgirisa i Makabija. Lako je provjeriti samo udjes na EL sajt
(Podgoricki, 18. novembar 2019 15:44)

1. Koja je razlika između lokalnog i državnog projekta kada ste vi u pitanju?

2. Da li si svestan da procenat popunjenosti dvorane zavisi i od veličine iste i da apsolutno nije isto kada neko napuni dvoranu od 20.000 mesta sa 80% i recimo "školsku salu" u Novom Mestu sa 90%?

batko

pre 4 godine

Kod Dzista moze jedino odnos cene i kvaliteta da bude los, ako je preplacen. Sto se igra tice, nije bio los, prose of 10tak poena po mecu je ok. Imamo mi i vecih boljki u ekipi od njega.

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

A zasto nije igrao "najtalentovaniji u evropi" Borisa Simanic? :-) 
(coy, 18. novembar 2019 11:42) 

izveo decko aut sa nogom u terenu, i izasao, zao mi ga, dobar momak

FicaCovic

pre 4 godine

Kako to mislite Covicu odlazi?Moj otac i ja smo vlasnici FMP-a i Radnicki Basketa, mozemo da im menjamo imena i adrese kako god pozelimo i kada god to pozelimo.Ako vam ne ne svidja, kupite sebi klub!

Vezuj konja gde ti gazda kaže

pre 4 godine

Arsenije, botino, cuti i jedi taj sendvič. Sa Covicem u timu minus 14, sa Braunom plus 11...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 18. novembar 2019 17:32)

Smeta ti gazda kluba? Svašta! Nije ti ovo komunizam...

ArDzej65

pre 4 godine

@dure
Istorija ne počinje kad ti kažeš već od kada klub nastane, pa u tvom stilu do 75-e partizan 0(NULA) titula a Zvezda 12 titula 1/2 KŠ(to ti je pandan F4), pobednici KPK(prvi Evro trofej neke naše ekipe), i to je Istorija sine

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ka kao partizanovac kažem da ste ozbiljne budale ispali sa ovim iživljavanjem sa strancima. Jovanovića na centru, Radanov, Nenadić, Davidovac bi zajedno pravili sto puta bolje rezultate od ovih stranaca. Ipak frustracije su bile jače pa ste rešili da istrošite 13 milona na razne strance i ostalo. Toliko talenata imate, šteta.

dure

pre 4 godine

Red,pregledaj malo tu istoriju pre 90-tih...75-90,cz-0titula,Partizan -4,F4-87-e KŠ,2Kupa RK....veze ti nemas,tj.pratis kosarku zadnjih 5,6 godina i to u zabludi,navijas za cz,a ovo sa čovicem ti je fmp2,dete..

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Opa, eto zamene za Parahovskog, vrati se majstore, oprastamo ti ovu ruznu proslost!
(Miroljub, 18. novembar 2019 15:05)

Koji će nam on đavo?! Za njega su sada Mozli i Tomas mašinerije, juče mu izlupali banane kao od šale. Ćeraj to.

SS

pre 4 godine

Dok mi ovde raspravljamo da li Partizan ili Zvezda imaju veci budzet,i ko je vise para od drzave dobio, Bokan radi punom parom. Doveli su Kilpatrika i Serafana. Osetili da su Partizan i Zvezda jako slabi pa se ponadali... ali tako nam i treba kada je velika vecina navijaca Partizana navijala za Buducnost u finalu, kao sto ce vecina navijaca Zvezde navijati za njih narednog vikenda protiv Partizana. Umesto da im pokazemo gde im je mesto i gledamo srpsko finale mi ovde mlatimo o budzetima...

SrbEUin

pre 4 godine

Ovo je samo pretpostavka.
Postoje i druge opcije: nije zalečio povredu pa nema svrhe da putuje u Berlin pa odmah nazad za Žalgiris. Nema on tu energiju. Zvezda je procenila da od Albe svakako gube, pa bar da probaju da dobiju Žal.
Oyo je sinoć bio najbolji centar Zvezde. Da ga sudije nisu unakazile, doneo bi pobedu. Kuzmć=0: NULA. Bolje da ne igra već da trenira dok ne digne formu, ako je to uopšte moguće posle dve godine neigranja u Realu i plus one saobraćajke.
Sa Derikom bi trebalo raskid pre nego sa Gistom. Da li on uopšte planira da ponovo igra?
Bolje je zadržati Gista uz preskoke nekih putovanja u EL. Kuzmića prvo na fizičke pripreme (nije ih ni mao) pa onda na rad sa loptom pa u tim, isto tako i Derika, pa da se osposobe od januara. Dotle forsirati Jovanovića i Oja i Gista sa poštedom. Tako bi se centarska linija mogla osposobiti za proleće,kad se rešava ABA. EL je rešena.

Play nije rešen. Ne mogu to ni Đenka ni Billi ni Dejan. Nenadić tek nikako.
Da li je Filip uzrok očigledne nesloge u ekipi? Za navijače očigledno jeste.

misa

pre 4 godine

(Arsenije, 18. novembar 2019 16:26)
Covece on igra profesionalno kosarku, i odlicno je placen za to, a jedini kvalitet mu je sto se trudi?!?!?! Nizak je i nema kvalitet, al se trudi-kao da pricamo o deci od 7 godina

Arsenije

pre 4 godine

Neverovatno koja pljuvačina protiv Filipa Čovića!?!?!? Dečko jeste limitiran igrač, pre svega zbog visine i fizikalija, ali nije najgori u ovoj Zvezdi! On je u juče malodušnoj i beskrvnoj ekipi jedini pokazivao neku želju i energiju u igri. Istina, sve je to bilo motivisano patološkim vređanjem od strane publike, ali opet ta energija je bila bitna kada se Zvezda vraćala u meč. Greška je trenera u proceni da bi ta njegova visoka motivacija mogla da reši meč, jer je dečko jednostavno pregoreo, srljajući iz greške u grešku, i sigurno da je njemu najgore zbog neslavne završnice. Ali svaka njemu čast sa kojim se pritiskom bori na svakom meču, trpeći vređanje i od sopstvenih navijača. A nije to zaslužio, jer se bori gine i radi ono što može...Uostalom, Filip nije igrao protiv Francuza, pa što Zvezda ne pobedi??? Sa druge strane niko ne pominje Barona, koji je za mene najproblematičniji igrač sa visokom platom. Čovek ima jedino šut, i to ako mu tim stvori priliku, jer niti ume sam da se izbori, niti ima visinu i brzinu za siguran ulaz, a za igrača te građe prosto je neverovatan nedostatak talenta da bar povremeno odigra i pleja ili sigurno prenese loptu u polje protivnika, što bi Zvezdi mnogi značilo. Setite se samo juče njegove serije grešaka kada je Partizan pravio razliku!!! Još je veći antitalenat za odbranu, pa tu čak i fizički inferiorni Filip ima upečatljiviji učinak. I ajd bar da su njegovi poeni garant na meču, jer pogađa i nerezonske šuteve, al zato redom maši otvorene.

Milan

pre 4 godine

Tako je. Treba otpustiti sve igrače, samo ne dirajte Fićka. U prvom poluvremenu ušao na -1, a izašao na -13, u drugom ponovo ulazi na -1, i gubimo zahvaljujući njegovim greškama u finišu utakmice. Dok ne dovedu play-a i trenera, više neću da ih gledam. A “dobronamerni grobari” koji godinama prate i znaju sve o košarci nek komentarišu svoj klub, a ne naš.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

A zasto nije igrao "najtalentovaniji u evropi" Borisa Simanic? :-)
(coy, 18. novembar 2019 11:42)

Pa igrao je. Tačnije pokušao... Prodao mu Novica par fora sa basket i aj mali napolje, još si zelen...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Nismo apsolutno uradili nista ni slicno.
Svi vide da je problem u Covicu i nikom drugom. Uostalom, lepo opkacio ovaj covek dole statistiku sa sinom u ekipi bez njega...
(bvb, 18. novembar 2019 13:40)

Covic nije igrao protiv Asvela...

Ono, jeste problem u Covicu ali ne u Filipu.
Dizite ga i dalje u nebesa kao spasioca. Realno, lose vodi klub. Radonjica je istrpeo par sezona i umesto da kapitalizuje tako sto ce mu dati para kolko trazi i svu slobodu u vodjenju struke, on se uplasio sindroma Vujosevic. Da mu trener bude glavna faca u klubu i da Radonjic postane sinonim za klupske uspehe.
To mali covek sa velikim egom nije mogao da dozvoli.

хијена

pre 4 godine

Јуниор Човке има проблем у ЕЛ јер му се не свира сваки контакт и забадање у одбрану као фаул за њега, као у АБА лиги гдје је заштићен као бијели мадвјед.

SEnT

pre 4 godine

Realno je Gist bivši igrac, ni bleda senka igraca kakav je nekada bio. Godine su ocigledno učinile svoje. On je svoju igru bazirao na atlecizmu, borbenosti i posebno ga je krasilo igranje u punoj hali, tada je davao maximum. Sada ima 32-33 godine i izgubio je i na brzini, nije vise ni toliko fizički spreman, a deluje da je se i zasitio kosarke. Pogresili smo sa njegovim dovodjenjem, upecali smo se na staru slavu, koja je ocigledno proslost. Ja sam isto tako iznenadjen koliko je propao kao igrac. Velike pare prima da bi samo otaljavao ugovor. Raskid je realan, ali se slažem u potpunosti sa komentarima koji kazu da je nama veci problem trener i pozicija organizatora igre.

Dox

pre 4 godine

Da vam kaže nešto jedan matori grobar, koji košarku prati još od Praje i Ducija, a po malo je i igrao. Nije problem Filip, nego Nebojša Čović. Filip je prošle godine sa Dobrićem, Davidovcem i Perperogluom razbio Partizan. I juče je do 15 sekundi pre kraja bio najbolji u Zvezdi! A onda 3 katastrofalne greške! Ali da nije do tad igrao ne biste ni bili u prilici da nam se približite. On o Odžo koga toliko pljujete. Filipov problem je odbrana, jer zbog fizikalija ne može da je igra. A doveli ste Lorenca Brauna, koji da je nešto juče igrao, ne bi bio na klupi i udarao glavom u šipku kad se rešava. A Gist vam je najbolji igrač uz Stratosa, pa vi kako hoćete.....

Podgoricki

pre 4 godine

158
@HezIma istine. Samo što je slučajevi drugačiji utoliko što je vaš uticaj nulti, sa dva portala i 800-1k ljudi na tribinama. Pa 80% Crne Gore prati Zvezdu i Partizan a ne da li će Ivanović proigrati i slično.Zvezda za mesec dana može da okrene sve i okrenuće. Po cenu incidenata i totalnog haosa. Sigurno nećemo gledati Bokanizaciju kluba. To ako je i pomislio mašinac, obiće mu se o glavu samo tako.
(detektiv kokni kol, 18. novembar 2019 12:53)
Dragi Kokni... CZ je 70 godina drzavni projekat. Buducnost je lokalna prica. I ta takva lokalna prica ima bolji % popunjenosti dvorane od tog vaseg velikana. Toliko o tome.
Inace prosle sezone uprkos rez kakvi su bili Moraca je po % ispunjenosti sa 87 % bila treca dvorana u EL iza Zalgirisa i Makabija. Lako je provjeriti samo udjes na EL sajt

KIMI8

pre 4 godine

@Milos Druze druze druze, ja ne znam da li si ti ironican ili pokusavas da budes smesan.Prvo Micica i covica nemoj da poredis.Drugo,ko se iole bavio malo ozbiljnije kosarkom,mogao je da vidi koliko taj covic decko veze sa vezom nema ,veze!Onakav pristup igri se moze oprostiti nekom klincu,ili junioru koji je tek zakoracio u profesionalce.Ali igrac od 30 godina,tolike godine bavljenja profesionalno kosarkom,da ne zna napad da organizuje,da ne zna da se postavi u odbrani,da nema snage ni kondicije da isprati nijednom protivnika u odbrani?!?!da srlja na ulaze i trazi kontakt da bi iznudio faul jer se samo zabija u protivnicke igrace,baca neke frljoke pa ako udje udje,baca neke pasove koje ni rekreativac na basketu ne radi?!Tridesetogodisnji profesionalni kosarkas se ponasa kao dete!To je bre sramota za kosarku da taj decko vodi igru jednog evroligasa!

Red

pre 4 godine

Grobari pate od amnezije,misle,da se basket igra iskljucivo od 90-te,umislili da su institucija.Sezona je duga,a jedan pokradeni derbi nista ne znaci.

Igor Obrenovac

pre 4 godine

@kaiser
Kako da smenjujete Covica kad je on vlasnik kluba. Zamisli kad covek moze da ubaci sina u svoj klub, moze da menja trenera, da naredjuje trenerima ko ce da im igra, pita se za sve, bukvalno sve. Cak je i Vucicev brat morao da napusti klub jer se sukobio sa njim. A, vi zivite u fantaziji da je ova zvezda drzavni klub, nije brate, zaledjena i ugasena odavno.

mg

pre 4 godine

A sta kaze, Noris Kol nece da dodje? Jbg nije trebalo da ga davite u tunelu prosle godine mozda bi dosao. Ali onda ne bi nista ni osvojili jbg.

deki

pre 4 godine

Ljudi ne palite se, naravno da je svima jasno koliko nam fali plej i radi se na tome ali na trzistu nema adekvatnih igraca koje mi mozemo da platimo. Svima je jasno da Gist nije problem nego plej, tacnije Lorenco koji ne daje nista pa Filip kome tu i nije mesto mora vise da igra. Dakle i ako ode Gist to se radi ciljano da se oslobode jakog ugovora sa igracem koji je dobro placen a malo daje. Secate se "sage" sa Stefanom Jankovicem gde je Ostoja mislio da je pobedio, ustvari se Zvezda oslobodila igraca koji je isto kao Gist do sada, malo daje a mnogo prima. Jeste da smo u problemu ali sta onda Fener da prica, uostalom gde pise da mi moramo uvek da budemo prvi a tek ce biti problema jer ovaj roster ne moze da izdrzi dva jaka takmicenja a to vazi i za Partizan

ValterNBG

pre 4 godine

Polako bre ljudi.Da li je taj Covic stariji uveo Zvezdu u El?Da li samo jednom nismo bili prvaci ABA-e?Dajte malo poverenja.Jeste,Gist igra,pa recimo onako,Filip nije dobar.Prosle godine nas taj mali izvuce protiv Grobosa.Zakljucak-dobar za regionalnu ligu.Radanov I kompanija su ok kad igraju u ABA,ali tamo ih ne cuvaju zveri iz EL.Trener,pa koga sad naci?Gledajuci ekipu pre 2 meseca bili smo sigurni-najmanje top 8.Jel tako,budite iskreni.E sad,to sto su se Gist,Djenka,Brown,Covic negde usput pokvarili,cija je to greska?Celokupna struka izgleda da ne radi dobro.Strucni stab je slab.Druga stvar,promenila se vremena.Nateraj ti sad Gista da grize kao pre 10 godina.Nema sanse(osim pomahnitalog Fajea).Trece,zamislite da Dule trenira ove igrace,I ujutro u 6 trening po kazni.Pola njih bi raskinulo ugovor.Kosarka je sada nesto drugo.Real sinoc izgubi od Bilbaa??? To se trazi.Nema nedodirljivih.Mozda je trebalo skupiti sve domace,ostaviti Berona,Fajea I Statosa pa kud puklo da puklo.Naravno,necemo osvojiti EL,ali ko zna,videcemo sledece godine da li mozda zbog ovog rostera imamo mesto u EL bez obzira sta uradili u ABA.Cisto sumnjam,al' ajde.Realno mi mirise da za "nas" tu vise nema mesta.Verovatno poslednja.A sledece godine,lepo Radanov,Jovanovic I slicni,bez stranaca,pa krljaj u ABA I EC pa sta bude.

KIMI8

pre 4 godine

@Milos Druze druze druze, ja ne znam da li si ti ironican ili pokusavas da budes smesan.Prvo Micica i covica nemoj da poredis.Drugo,ko se iole bavio malo ozbiljnije kosarkom,mogao je da vidi koliko taj covic decko veze sa vezom nema ,veze!Onakav pristup igri se moze oprostiti nekom klincu,ili junioru koji je tek zakoracio u profesionalce.Ali igrac od 30 godina,tolike godine bavljenja profesionalno kosarkom,da ne zna napad da organizuje,da ne zna da se postavi u odbrani,da nema snage ni kondicije da isprati nijednom protivnika u odbrani?!?!da srlja na ulaze i trazi kontakt da bi iznudio faul jer se samo zabija u protivnicke igrace,baca neke frljoke pa ako udje udje,baca neke pasove koje ni rekreativac na basketu ne radi?!Tridesetogodisnji profesionalni kosarkas se ponasa kao dete!To je bre sramota za kosarku da taj decko vodi igru jednog evroligasa!

kaligula

pre 4 godine

Da li ja to čitam paljbu po doktorskoj familiji Čović? A gde je sad sve ono: "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore", "u srbiji se konačno bolje živi" i ostale fore? Sad vam ne valja Čole i sin? E pa neće moći. Toliko ste bili utučeni višedecenijskom dominacijom Partizana da ste bez problema prihvatili "gosn saopštenje" samo kad je stigla prva titula. Bilo vam je lakše prihvatiti i crnog đavola i dizati ga u zvezde samo da se ublaži duševni bol. Znali ste s kim imate posla ali ste ga ipak uzdizali. E sad uživajte u plodovima familije i želim vam da ostane to još 10 godina.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Hez

Ljudi su vas opravdano sprdali jer ste posle jedne sezone i navučene titule u Morači sve sa mučenim Alimpijem istripovali dominaciju od 10 godina i top 8 Evrolige. Ugasili nam košarku, Bokana proglasili za cara košarke i Đordijevog kućnog prijatelja, Džile mega trener dominator. Kad ono međutim.

Sa prosek Tomićem, Fajeom, Bilijem, Filipom i Stratosom od 400 leta, prosek evrokup Zvezda našamarala i giganta vratila u kaljače. Zato se smejalo.

Miloš

pre 4 godine

МАЛО СТАТИСТИКЕ ИГРАЧА НА ПОЗИЦИЈИ СИНА

Filip ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici u čitavoj Evroligi.

Filipov eDIFF je -72,3 - to znaci da kad je on na terenu postigne na svakih 100 poseda, 72,3 poena manje nego sto primi.

TO/Pos mu je 44,8% - to znaci da izgubi loptu u svakom drugom posedu. Svaki drugi posed mu je izgubljena lopta. Neverovatan podatak za pleja. Nekoga ko bi trebao da organizuje igru ekipe.

Filip kad bi igrao celu utakmicu KKCZ bi postizao 55,9 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 25,9?!?! Ponavljam na 40 Filipovih minuta ceo tim bi imao 25,9 PIR.

Filip kad ne bi igrao uopste KKCZ bi postizala 77,4 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 88,1.

40 minuta Filipa nas kosta 62,2 indeksna poena!!!!!! Pa koji tim i igraci to mogu nadoknaditi.

KKCZ kad je Filip na terenu sutira za tri 22,9% a kad Filip nije na terenu 40,4%
........

Druze, ne igra on sam u tim trenucima, nije lopta samo kod njega, ne šutira samo on. Gist ima gori učinak, izvuci to isto i za ostale pa da uporedimo. Vi zvezdasi uvek imate zrtveno jagnje svake sezone...bio je to i Micić koga ste svi pljuvali pa sad dominira.

bvb

pre 4 godine

Rekoh na pocetku sezone da ste doveli dosta "Klarkova" ove godine. Smejali se Budućnosti, a uradili potpuno isto. I sad muka, a nije ni pola sezone. Tim u rasulu, trener smijenjen, timske hemije nema, publika zaobilazi dvoranu. Nije lijepo smijati se tudjoj muci. Zna da se vrati brze nego sto mislite.
(Hez, 18. novembar 2019 12:29)

Nismo apsolutno uradili nista ni slicno.
Svi vide da je problem u Covicu i nikom drugom. Uostalom, lepo opkacio ovaj covek dole statistiku sa sinom u ekipi bez njega...

Anakin

pre 4 godine

Da li ja to čitam paljbu po doktorskoj familiji Čović? A gde je sad sve ono: "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore", "u srbiji se konačno bolje živi" i ostale fore? Sad vam ne valja Čole i sin? E pa neće moći. Toliko ste bili utučeni višedecenijskom dominacijom Partizana da ste bez problema prihvatili "gosn saopštenje" samo kad je stigla prva titula. Bilo vam je lakše prihvatiti i crnog đavola i dizati ga u zvezde samo da se ublaži duševni bol. Znali ste s kim imate posla ali ste ga ipak uzdizali. E sad uživajte u plodovima familije i želim vam da ostane to još 10 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaligula, 18. novembar 2019 13:27)

Ti sto se bave sa "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore" su isti kao ti i tebi slicni, samo zvezdini navijaci, koji na svakoj vesti o Zvezdi i Partizanu stignu do price o instituciji, dva kluba i slicnim floskulama kojima trujete i skrecete sa teme o cemu god da je vest. Ne moze covek od vas takvih da prodiskutuje normalno sa ljudima bez obzira za koga navijali.

Bili Kid

pre 4 godine

U fudbalu 2:0 ! U kosarci 75:72 ! ......

Da predjemo na snuker Zvezdani sinovi ?
(Trinidad_got_bad_for_Tobago, 18. novembar 2019 12:39)
I zanimljivo, u obe utakmice Zvezda brutalno pokradena. Usavrsili ste kuknjavu, jednostavno sad moraju da vas guraju...

veliki strumf

pre 4 godine

Isterajte sve, samo tatinog mezimca ostavite. Da, Gavriloviću, onog sto te grli i govori ti šta da radiš! Gist ništa nije pokazao, ali su još manje pokazali Covic, Odzo, Lorenco, Djenka i oni bi prvi trebalo da odleprsaju, a potom i Gist.

nebojsa

pre 4 godine

Jeste. Parahuski zna zašto. Da ne pominjem pet-šest njih sa kojima su raskinuti ugovori posle dvadesetak sekundi odigranih.
(NoName, 18. novembar 2019 13:21)

Muko moja... Pa ja nabrojah igrace od kojih bi mogao da se sastavi NBA tim za plej of i koji su u Partizan dosli kao potpuno ili polu-anonimni a ono sad ima "ima i pet-sest njih"... Ima, naravno, ali zato su ovi svi ostali bombona. Ja sam jos mnoge i zaboravio, ali vi necete nikada, izgleda. Ali sa njima je radio covek iz sveta sporta, trener - znate na koga mislim, je l' da? A sa ovim vasim covek iz medicine, doktor, primarijus sta li je... Tu je razlika.

nebojsa

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.
(Milan, 18. novembar 2019 11:38)

Pa i nije bas toliko tesko. Padaju mi neki takvi momci na pamet - Jan Veseli, Bertrans, Bo Mekejleb, Aleks Maric, Zofri Lovernj, Mozli, Rason Tomas, Leo Vesterman... Da ne zaboravim i Gista, ono pre nekoliko godina bese, cini mi se... Ne samo da su ginuli onda, nego i dan danas svracaju, dolaze na utakmice da navijaju i takve stvari. Nije to mnogo tesko naci. Ako znas. A ako ne znas je bas zaguljeno.

objektivan

pre 4 godine

Nisam baš siguran da je Gist glavni krivac za loše igre Zvezde, čovek je počeo odlično dok ga je držao onaj početni elan, pobeda protiv Fenera...ali jednostavno se utopio u sivilo, ovako ja vidim Zvezdine ugrače:
- L.Braun, može mnogo više, ovo što je do sada pokazao ima prelaznu ocenu.
- Čović, ne želim da trošim reči, ništa, jedno veliko NIŠTA.
- Beron, može mnogo više, ali sam zadovoljan kako igra.
- Dženkins, u napadu potpuno bezopasan, 2-5 koševa, odbrana ga vadi, tako da mu dajem jedva prelaznu ocenu.
- Lazić, vreme je da ode iz kluba, ne igra više ni odbranu kao nekad, već u 1. četvrtini ima po 3 lične.
- Dobrić, najzapostavljeniji Zvezdin igrač, odličan u odbrani, mora poboljšati realizaciju.
- Davidovac, ni senka igrača od prošle ili pretprošle sezone, ali treba raditi sa njim, biće valjda bolji.
- Simanić, nemam pojma, potpuno anemičan igrač, čini mi se kao da je stalno uplašen. Treba ga forsorati i istrpeti loše igre.
- Stratos, odličan!
- Faje, ni blizu prošlogodišnje igre, posebno u realizaciji, prelazna ocena zbog odbrane i skokova.
- Kuzmić, ne znam šta bi rekao, tek izašao iz povrede, ali ako nastavi ovako biće jedno veliki ništa, potpuno bezopasan po koš.
- Odžo, važi sve kao za Čovića.
- Gist, već sam rekao.

- trener Gavrilović, mislim da goreg nismo imali.

gremlin

pre 4 godine

Kome nije jasno zašto FILIP IGRA I IGRAĆE I ŠUTIRAĆE ZADNJI ŠUT JER “NIKO NE MOŽE DA NAM ZABRANI KAKO ĆEMO MI DA SE ZOVEMO”ko je to izgovorio,i šta znači zaključite sami...

Dejan CZ

pre 4 godine

Citam komentare pa nabasa neko napisa da se dovede Cavi Paskval za trenera...Pojedincima jos nije jasno da kad bi takav trener dosao u Zvezdu Gist ne bi bio visak a plej bi bio primarno potrazen...zato takvi treneri ne mogu da konkurisu za to mesto vec samo neki vazduplohovi...Nagovestio sam po odlasku Tomica da ce biti problem zadrzati disciplinu stranih igraca bez autorativnog trenera i manifestovalo se brzinom svetlosti...

NoName

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.
(Milan, 18. novembar 2019 11:38)

Pa i nije bas toliko tesko. Padaju mi neki takvi momci na pamet - Jan Veseli, Bertrans, Bo Mekejleb, Aleks Maric, Zofri Lovernj, Mozli, Rason Tomas, Leo Vesterman... Da ne zaboravim i Gista, ono pre nekoliko godina bese, cini mi se... Ne samo da su ginuli onda, nego i dan danas svracaju, dolaze na utakmice da navijaju i takve stvari. Nije to mnogo tesko naci. Ako znas. A ako ne znas je bas zaguljeno.
(nebojsa, 18. novembar 2019 13:06)

Jeste. Parahuski zna zašto. Da ne pominjem pet-šest njih sa kojima su raskinuti ugovori posle dvadesetak sekundi odigranih.

Kaiser

pre 4 godine

Smeniti Dr.Čovića sa mesta ptedsednika. Napraviti novu organkzaciju kluba. Dovesti čoveka koji će da namakne lovu. Ne kupovati one koji nisu mogli da pronadju aranžman. Što manje amerikanac samo one koji će da prave razliku. Ima evropljana, francuza, senegalaca koji su atletski gradjeni. Ne mora cilj da bude EL jer ni jedan tim iz regiona finansijski ne može da sw nosi sa evropljanima. EC je naš nivo

Pant.LA

pre 4 godine

pa, sta vise da se prica.. naravno da bi gist bio bolji kad bi igrao sa nekim drugim plejevima, pa makar to bio i gordic, da ne pricamo o jovicu, teu ili nekom trecem.. covke muku muci da prenese loptu, potrosi vise od pola napada i onda doda prvom do sebe (to bi mogo da radi bilo ko), nema pika, niti bilo cega, ne pravi nikakav visak i onda ide isforsirani sut, naravno sa losim procentima, u odbrani moras stalno da mu pomazes i uvek je neko sam na sutu, a to su mnogo bolji procenti za protivnika.. lorenco majstor, poznaje sve tajne zanata ali igra kao pod rucnom, usporen, nedovoljno zara, htenja, ko da mu je sve jedno, a kad se potrudi vidi se da moze.. i tako, mislim da je svima jasno gde je problem.. a da i sto neko rece zdravko colic :d

ANDRIJA

pre 4 godine

HAHAHAH sto mi je drago zbog ovog profesora dr vlasnika predsednika kluba sto se u sve i svasta razume i papirima razmahuje.Neka i treba vam tako drugovi panteri i treba.Samo jako i bez milosti sa vama,kad gospodski niste naucili....

Džoni

pre 4 godine

Gist zadnih nekoliko utakmica tragičan, Đenka ni bleda senka nekadašnjeg igrača, Derik Braun ni ne znamo šta i koliko može, ali ono što je igrao je za momentalni otkaz, ovaj drugi Braun je idealan za drugog pleja jer nema kvalitet za prvog. Otkazati Gistu(onaj iz Asvela ga dva puta lepi na samom košu, ne skače, ne gradi reket, prenosi loptu u kontri i sl.), D. Braunu, a možda i Đenki(mada Đenka bar igra nešto u odbrani). Mi smo bili duplo bolji prošle godine kada oni nisu bili tu? Dovesti prvog pleja, vratiti Radanova i naravno obavezno dovesti trenera.

Dogodine Kalis

pre 4 godine

Dođi u Partizan majstore. Tamo gde i pripadaš. Tamo gde ti je kuća naš crni brate.
(ja,

Crni braze,hahahahhaha,koji lik,crni brat samo pare.

TIGER

pre 4 godine

I sad ga Partizan vrati u svoje redove kao onomad i on eksplodira ponovo :) Ja mislim da bi se ovi ubili :D
Meni je jedino bitno da je u timu ostao onaj što je sinoć imao index -14 :)

bbrs mile

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..

BLSRB

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..
(bbrs mile, 18. novembar 2019 12:30

Neće on ni igrati protiv Mornara izmisliće opet povredu, a kad Zvezda nije domaćin može odmah poslije povrede igrati više od prvog pleja.

Anakin

pre 4 godine

I sada ce kola da se slome na najskupljem igracu. Realno, na pocetku sezone meni je bilo fascinantno da jedan od najstarijih igraca u ekipi pokazuje najvise volje i zelje. Brojke mu takodje nisu bile zanemarljive. U atmosferi gde je ekipa generalno dobra, ne spektakularna, ali dobra, imamo trenera koji uci posao a prepotentan je i umisljen kao da je Majk Krizevski dosao, a pokazao je da je diletant. Dobric koji treba da bude okosnica ekipe igra na kasicicu i menja ga kad je to najmanje potrebno dok Borisa sedi na tribinama. To je samo primer, ne bih sad da razglabam do detalja. Onda ga nasledi ovaj sto je kao vostana figura, bez trunke emocija, autoriteta ni kod igraca ni kod sudija. O strucnosti da ne govorim. Opet cu samo jedan primer navesti. Petorka koja je pregazila Real u trecoj cetvrtini je cetvrtu cetvrtinu pocela sa klupe. Hej, cela petorka jbt! Koliko treba da ne znas o kolektivnom sportu generalno, ne konkretno o kosarci, pa da nesto tako uradis? I onda dodjemo do "uprave" i tatinog sina koji pitanje sta bi video od kosarke da mu tata nije to sto jeste i koji ima zagarantovane minute bez obzira na ucinak, ako to uopste moze da se nazove ucinkom. U celom tom rasulu kada prakticno sve sto smo dobili dobijamo na individualni kvalitet i dobro vece ponekog igraca, lomis koplja na Gistu, ni krivom ni duznom. Uzas sta rade sa klubom. Evo im primer Partizana iz kog Trinkijeri izvlaci 130% od ekipe, plus je simpatican i zabavan lik. Dotle mi igramo kao na aparatima.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Hez

Ima istine. Samo što je slučajevi drugačiji utoliko što je vaš uticaj nulti, sa dva portala i 800-1k ljudi na tribinama. Pa 80% Crne Gore prati Zvezdu i Partizan a ne da li će Ivanović proigrati i slično.

Zvezda za mesec dana može da okrene sve i okrenuće. Po cenu incidenata i totalnog haosa. Sigurno nećemo gledati Bokanizaciju kluba. To ako je i pomislio mašinac, obiće mu se o glavu samo tako.

Milence

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..
(bbrs mile, 18. novembar 2019 12:30)

Da isterate gazdu i njegovog sina iz njihovog kluba!? :) Pa jel ti zaista verujes u to sto pises?

BLSRB

pre 4 godine

Sramota!
Filip ne igra odbranu ne interesuje ga vraća se nazad kao da ima sto godina.
Pa najbolje da Gist i ostali kidaju za njega.
Filipu je indeks češće u minusu pa ga niko ne kazni.
Bojim se da je igračima pukao film i da je sad gotovo.
Zbog sina navijači okreću leđa jedan trener otišao izgleda da igrači počinju bojkot.

Pedja

pre 4 godine

Glavni krivac je Covic i to ne samo protiv Partizana, vec i za mnoge druge utakmice. Hiljadu puta izgubi loptu u vodjenju, zaleti se na 2-3 sekunde do kraja napada i kad nema resenje, preda loptu u ruke protivniku, ne ume da razigra saigrace, kad god Zvezda vodi i on udje, tad protivnik smanjuje razliku.

Lorimer

pre 4 godine

“iz Fmp odmah vratiti Radanova” - Paradoksi navijača Zvezde:
1. Zvezda i FMP su dva razdvojena kluba, ali ipak mislimo da možemo da šaltamo igrače iz jednog u drugi kako nam se prohte.
2. Igranje Filipa Čovića u timu nije ni u kakvoj vezi sa činjenicom da mu je tata gazda kluba, i samim tim mislio da Filipa “treba oterati”. Podatak da dotični sa svojih 30 godina nikad nije igrao ni u jednom drugom klubu osim onih kojima tata gazduje nam ne znači ama baš ništa i verujemo da je dospeo u tim sportskom zaslugom.

Hez

pre 4 godine

Rekoh na pocetku sezone da ste doveli dosta "Klarkova" ove godine. Smejali se Budućnosti, a uradili potpuno isto. I sad muka, a nije ni pola sezone. Tim u rasulu, trener smijenjen, timske hemije nema, publika zaobilazi dvoranu. Nije lijepo smijati se tudjoj muci. Zna da se vrati brze nego sto mislite.

metalstorm

pre 4 godine

Iskreno se nadam da je prošlost. Dajte Jovanovića pa kako nam bude.Ovakva indolencija kakvu je Gist pokazao u poslednjih nekoliko utakmica je nezabeležana. Ponavlja se sezona Mekel, Sofo, Perković što znači da je struka KRŠ.Koliko ćemo biti u plusu?

Don Kihot

pre 4 godine

Iako deluje kao ispušena lula moram da priznam da je dobro naplatio staru slavu, šteta što se baš Zvezda upecala, za te pare mogla su da se dovedu dva mlađa igrača koji bi imali motiv da se pokažu i dokažu u Evroligi. Moram da priznam da je Partizan to mnogo bolje radio dok je igrao EL, dovodio neafirmisane igrače čiji je glavni motiv bio da se afirmišu u Evropi...

antonije

pre 4 godine

Sto dirate Odža, odigrao solidnu utakmicu imao par izgubljenih lopti, ne znam da li bi smeli nesta u lice da mu kazete, Uzivo je ko bizon, njega treba bar dvojica sa cuvaju, samo da poradi na svojim dodavanjima koja su trenutno ne artikulisana i sasvim dobar igrac

Bunjuel

pre 4 godine

Dovedeš jednog od najboljih pik end rol centara u evropi a na pleju jedan ne zna šta je pik end rol a drugi ne zna da hoda.
Da krenemo mi prvo od sina i trenera jer tu najviše smrdi.
Gist nije Durent da mu samo daš loptu pa neka on rešava individualno.
Trenutna tragikomedija našeg kluba se najbolje ogleda u duelima bilo kog poluozbiljnog pleja iz nekog evroligiša i Filipa. Kada uđe ozbiljan plej u igru obavezno menjam kanal.

Marko

pre 4 godine

Realno, Zvezda je bespotrebno nagomilala igrace, na centru su dovoljni Kuzmic, Odzo i Jovanović, čak šta više ne treba ni Derik Braun, ni Djenka nije kao što je bio, ali zasluzio i zaduzio da se jos malo priceka, sa plejom se promašilo, iz Fmp odmah vratiti Radanova, dobar je i Djordjevic, sa dobrim novim plejom ekipa odlična uz naravno normalnog trenera, jer ovaj crni Gavrilo to sigurno nije, on je statisticar i lap top trener, zato zahvalnicu mu dati što pre ... Maksimalno prostora da se stvori Dobricu, Simanicu i Radanovu...

Pavlovic

pre 4 godine

МАЛО СТАТИСТИКЕ ИГРАЧА НА ПОЗИЦИЈИ СИНА

Filip ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici u čitavoj Evroligi.

Filipov eDIFF je -72,3 - to znaci da kad je on na terenu postigne na svakih 100 poseda, 72,3 poena manje nego sto primi.

TO/Pos mu je 44,8% - to znaci da izgubi loptu u svakom drugom posedu. Svaki drugi posed mu je izgubljena lopta. Neverovatan podatak za pleja. Nekoga ko bi trebao da organizuje igru ekipe.

Filip kad bi igrao celu utakmicu KKCZ bi postizao 55,9 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 25,9?!?! Ponavljam na 40 Filipovih minuta ceo tim bi imao 25,9 PIR.

Filip kad ne bi igrao uopste KKCZ bi postizala 77,4 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 88,1.

40 minuta Filipa nas kosta 62,2 indeksna poena!!!!!! Pa koji tim i igraci to mogu nadoknaditi.

KKCZ kad je Filip na terenu sutira za tri 22,9% a kad Filip nije na terenu 40,4%

Milan

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.

Admiral

pre 4 godine

Ako ga zaista oteraju a Partizan resi Parahovskog jako dobar potez bi bio da se dovede Gist. Taj covek i dalje ima ekstra kvalitet samo ga u Zvezdi ne koriste adekvatno kao ni Partizan Parahovskog. Uklopio bi se odlicno u sistem koji forsira Trinkikeri sa pokretljivim centrima

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Zasto? Ja ovo ne razumem majke mi. Sta mi radimo? Pa Gist nam je najbolji igrac od pocetka sezone, moze da igra i na 4 i na 5. Nema pleja i s kim da igra pick i sad je on nesto kriv? Sta je sa trenerom? Sta je je sa plejom? Mnogo losih poteza ove godine, uzas sta radimo.

bvb

pre 4 godine

Jeste proslost, suspendovan je od strane Covica, celo jutro javljaju ljudi koji su bliski klubu. Posle Silbovanja sada imamo i Gistovanje. Coveku je doklincilo igranje sa tatinim sinom koji je gazda ekipe, ceduljas na mestu trenera i gazda koji očigledno nije u vinklu.

Pavlovic

pre 4 godine

МАЛО СТАТИСТИКЕ ИГРАЧА НА ПОЗИЦИЈИ СИНА

Filip ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici u čitavoj Evroligi.

Filipov eDIFF je -72,3 - to znaci da kad je on na terenu postigne na svakih 100 poseda, 72,3 poena manje nego sto primi.

TO/Pos mu je 44,8% - to znaci da izgubi loptu u svakom drugom posedu. Svaki drugi posed mu je izgubljena lopta. Neverovatan podatak za pleja. Nekoga ko bi trebao da organizuje igru ekipe.

Filip kad bi igrao celu utakmicu KKCZ bi postizao 55,9 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 25,9?!?! Ponavljam na 40 Filipovih minuta ceo tim bi imao 25,9 PIR.

Filip kad ne bi igrao uopste KKCZ bi postizala 77,4 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 88,1.

40 minuta Filipa nas kosta 62,2 indeksna poena!!!!!! Pa koji tim i igraci to mogu nadoknaditi.

KKCZ kad je Filip na terenu sutira za tri 22,9% a kad Filip nije na terenu 40,4%

bvb

pre 4 godine

Jeste proslost, suspendovan je od strane Covica, celo jutro javljaju ljudi koji su bliski klubu. Posle Silbovanja sada imamo i Gistovanje. Coveku je doklincilo igranje sa tatinim sinom koji je gazda ekipe, ceduljas na mestu trenera i gazda koji očigledno nije u vinklu.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Zasto? Ja ovo ne razumem majke mi. Sta mi radimo? Pa Gist nam je najbolji igrac od pocetka sezone, moze da igra i na 4 i na 5. Nema pleja i s kim da igra pick i sad je on nesto kriv? Sta je sa trenerom? Sta je je sa plejom? Mnogo losih poteza ove godine, uzas sta radimo.

Bunjuel

pre 4 godine

Dovedeš jednog od najboljih pik end rol centara u evropi a na pleju jedan ne zna šta je pik end rol a drugi ne zna da hoda.
Da krenemo mi prvo od sina i trenera jer tu najviše smrdi.
Gist nije Durent da mu samo daš loptu pa neka on rešava individualno.
Trenutna tragikomedija našeg kluba se najbolje ogleda u duelima bilo kog poluozbiljnog pleja iz nekog evroligiša i Filipa. Kada uđe ozbiljan plej u igru obavezno menjam kanal.

Don Kihot

pre 4 godine

Iako deluje kao ispušena lula moram da priznam da je dobro naplatio staru slavu, šteta što se baš Zvezda upecala, za te pare mogla su da se dovedu dva mlađa igrača koji bi imali motiv da se pokažu i dokažu u Evroligi. Moram da priznam da je Partizan to mnogo bolje radio dok je igrao EL, dovodio neafirmisane igrače čiji je glavni motiv bio da se afirmišu u Evropi...

Admiral

pre 4 godine

Ako ga zaista oteraju a Partizan resi Parahovskog jako dobar potez bi bio da se dovede Gist. Taj covek i dalje ima ekstra kvalitet samo ga u Zvezdi ne koriste adekvatno kao ni Partizan Parahovskog. Uklopio bi se odlicno u sistem koji forsira Trinkikeri sa pokretljivim centrima

Hez

pre 4 godine

Rekoh na pocetku sezone da ste doveli dosta "Klarkova" ove godine. Smejali se Budućnosti, a uradili potpuno isto. I sad muka, a nije ni pola sezone. Tim u rasulu, trener smijenjen, timske hemije nema, publika zaobilazi dvoranu. Nije lijepo smijati se tudjoj muci. Zna da se vrati brze nego sto mislite.

Milence

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..
(bbrs mile, 18. novembar 2019 12:30)

Da isterate gazdu i njegovog sina iz njihovog kluba!? :) Pa jel ti zaista verujes u to sto pises?

Anakin

pre 4 godine

I sada ce kola da se slome na najskupljem igracu. Realno, na pocetku sezone meni je bilo fascinantno da jedan od najstarijih igraca u ekipi pokazuje najvise volje i zelje. Brojke mu takodje nisu bile zanemarljive. U atmosferi gde je ekipa generalno dobra, ne spektakularna, ali dobra, imamo trenera koji uci posao a prepotentan je i umisljen kao da je Majk Krizevski dosao, a pokazao je da je diletant. Dobric koji treba da bude okosnica ekipe igra na kasicicu i menja ga kad je to najmanje potrebno dok Borisa sedi na tribinama. To je samo primer, ne bih sad da razglabam do detalja. Onda ga nasledi ovaj sto je kao vostana figura, bez trunke emocija, autoriteta ni kod igraca ni kod sudija. O strucnosti da ne govorim. Opet cu samo jedan primer navesti. Petorka koja je pregazila Real u trecoj cetvrtini je cetvrtu cetvrtinu pocela sa klupe. Hej, cela petorka jbt! Koliko treba da ne znas o kolektivnom sportu generalno, ne konkretno o kosarci, pa da nesto tako uradis? I onda dodjemo do "uprave" i tatinog sina koji pitanje sta bi video od kosarke da mu tata nije to sto jeste i koji ima zagarantovane minute bez obzira na ucinak, ako to uopste moze da se nazove ucinkom. U celom tom rasulu kada prakticno sve sto smo dobili dobijamo na individualni kvalitet i dobro vece ponekog igraca, lomis koplja na Gistu, ni krivom ni duznom. Uzas sta rade sa klubom. Evo im primer Partizana iz kog Trinkijeri izvlaci 130% od ekipe, plus je simpatican i zabavan lik. Dotle mi igramo kao na aparatima.

BLSRB

pre 4 godine

Sramota!
Filip ne igra odbranu ne interesuje ga vraća se nazad kao da ima sto godina.
Pa najbolje da Gist i ostali kidaju za njega.
Filipu je indeks češće u minusu pa ga niko ne kazni.
Bojim se da je igračima pukao film i da je sad gotovo.
Zbog sina navijači okreću leđa jedan trener otišao izgleda da igrači počinju bojkot.

Lorimer

pre 4 godine

“iz Fmp odmah vratiti Radanova” - Paradoksi navijača Zvezde:
1. Zvezda i FMP su dva razdvojena kluba, ali ipak mislimo da možemo da šaltamo igrače iz jednog u drugi kako nam se prohte.
2. Igranje Filipa Čovića u timu nije ni u kakvoj vezi sa činjenicom da mu je tata gazda kluba, i samim tim mislio da Filipa “treba oterati”. Podatak da dotični sa svojih 30 godina nikad nije igrao ni u jednom drugom klubu osim onih kojima tata gazduje nam ne znači ama baš ništa i verujemo da je dospeo u tim sportskom zaslugom.

kaligula

pre 4 godine

Da li ja to čitam paljbu po doktorskoj familiji Čović? A gde je sad sve ono: "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore", "u srbiji se konačno bolje živi" i ostale fore? Sad vam ne valja Čole i sin? E pa neće moći. Toliko ste bili utučeni višedecenijskom dominacijom Partizana da ste bez problema prihvatili "gosn saopštenje" samo kad je stigla prva titula. Bilo vam je lakše prihvatiti i crnog đavola i dizati ga u zvezde samo da se ublaži duševni bol. Znali ste s kim imate posla ali ste ga ipak uzdizali. E sad uživajte u plodovima familije i želim vam da ostane to još 10 godina.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Nismo apsolutno uradili nista ni slicno.
Svi vide da je problem u Covicu i nikom drugom. Uostalom, lepo opkacio ovaj covek dole statistiku sa sinom u ekipi bez njega...
(bvb, 18. novembar 2019 13:40)

Covic nije igrao protiv Asvela...

Ono, jeste problem u Covicu ali ne u Filipu.
Dizite ga i dalje u nebesa kao spasioca. Realno, lose vodi klub. Radonjica je istrpeo par sezona i umesto da kapitalizuje tako sto ce mu dati para kolko trazi i svu slobodu u vodjenju struke, on se uplasio sindroma Vujosevic. Da mu trener bude glavna faca u klubu i da Radonjic postane sinonim za klupske uspehe.
To mali covek sa velikim egom nije mogao da dozvoli.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

A zasto nije igrao "najtalentovaniji u evropi" Borisa Simanic? :-)
(coy, 18. novembar 2019 11:42)

Pa igrao je. Tačnije pokušao... Prodao mu Novica par fora sa basket i aj mali napolje, još si zelen...

Igor Obrenovac

pre 4 godine

@kaiser
Kako da smenjujete Covica kad je on vlasnik kluba. Zamisli kad covek moze da ubaci sina u svoj klub, moze da menja trenera, da naredjuje trenerima ko ce da im igra, pita se za sve, bukvalno sve. Cak je i Vucicev brat morao da napusti klub jer se sukobio sa njim. A, vi zivite u fantaziji da je ova zvezda drzavni klub, nije brate, zaledjena i ugasena odavno.

nebojsa

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.
(Milan, 18. novembar 2019 11:38)

Pa i nije bas toliko tesko. Padaju mi neki takvi momci na pamet - Jan Veseli, Bertrans, Bo Mekejleb, Aleks Maric, Zofri Lovernj, Mozli, Rason Tomas, Leo Vesterman... Da ne zaboravim i Gista, ono pre nekoliko godina bese, cini mi se... Ne samo da su ginuli onda, nego i dan danas svracaju, dolaze na utakmice da navijaju i takve stvari. Nije to mnogo tesko naci. Ako znas. A ako ne znas je bas zaguljeno.

Milan

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.

bbrs mile

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..

metalstorm

pre 4 godine

Iskreno se nadam da je prošlost. Dajte Jovanovića pa kako nam bude.Ovakva indolencija kakvu je Gist pokazao u poslednjih nekoliko utakmica je nezabeležana. Ponavlja se sezona Mekel, Sofo, Perković što znači da je struka KRŠ.Koliko ćemo biti u plusu?

TIGER

pre 4 godine

I sad ga Partizan vrati u svoje redove kao onomad i on eksplodira ponovo :) Ja mislim da bi se ovi ubili :D
Meni je jedino bitno da je u timu ostao onaj što je sinoć imao index -14 :)

gremlin

pre 4 godine

Kome nije jasno zašto FILIP IGRA I IGRAĆE I ŠUTIRAĆE ZADNJI ŠUT JER “NIKO NE MOŽE DA NAM ZABRANI KAKO ĆEMO MI DA SE ZOVEMO”ko je to izgovorio,i šta znači zaključite sami...

Dox

pre 4 godine

Da vam kaže nešto jedan matori grobar, koji košarku prati još od Praje i Ducija, a po malo je i igrao. Nije problem Filip, nego Nebojša Čović. Filip je prošle godine sa Dobrićem, Davidovcem i Perperogluom razbio Partizan. I juče je do 15 sekundi pre kraja bio najbolji u Zvezdi! A onda 3 katastrofalne greške! Ali da nije do tad igrao ne biste ni bili u prilici da nam se približite. On o Odžo koga toliko pljujete. Filipov problem je odbrana, jer zbog fizikalija ne može da je igra. A doveli ste Lorenca Brauna, koji da je nešto juče igrao, ne bi bio na klupi i udarao glavom u šipku kad se rešava. A Gist vam je najbolji igrač uz Stratosa, pa vi kako hoćete.....

ANDRIJA

pre 4 godine

HAHAHAH sto mi je drago zbog ovog profesora dr vlasnika predsednika kluba sto se u sve i svasta razume i papirima razmahuje.Neka i treba vam tako drugovi panteri i treba.Samo jako i bez milosti sa vama,kad gospodski niste naucili....

Dejan CZ

pre 4 godine

Citam komentare pa nabasa neko napisa da se dovede Cavi Paskval za trenera...Pojedincima jos nije jasno da kad bi takav trener dosao u Zvezdu Gist ne bi bio visak a plej bi bio primarno potrazen...zato takvi treneri ne mogu da konkurisu za to mesto vec samo neki vazduplohovi...Nagovestio sam po odlasku Tomica da ce biti problem zadrzati disciplinu stranih igraca bez autorativnog trenera i manifestovalo se brzinom svetlosti...

Anakin

pre 4 godine

Da li ja to čitam paljbu po doktorskoj familiji Čović? A gde je sad sve ono: "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore", "u srbiji se konačno bolje živi" i ostale fore? Sad vam ne valja Čole i sin? E pa neće moći. Toliko ste bili utučeni višedecenijskom dominacijom Partizana da ste bez problema prihvatili "gosn saopštenje" samo kad je stigla prva titula. Bilo vam je lakše prihvatiti i crnog đavola i dizati ga u zvezde samo da se ublaži duševni bol. Znali ste s kim imate posla ali ste ga ipak uzdizali. E sad uživajte u plodovima familije i želim vam da ostane to još 10 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaligula, 18. novembar 2019 13:27)

Ti sto se bave sa "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore" su isti kao ti i tebi slicni, samo zvezdini navijaci, koji na svakoj vesti o Zvezdi i Partizanu stignu do price o instituciji, dva kluba i slicnim floskulama kojima trujete i skrecete sa teme o cemu god da je vest. Ne moze covek od vas takvih da prodiskutuje normalno sa ljudima bez obzira za koga navijali.

хијена

pre 4 godine

Јуниор Човке има проблем у ЕЛ јер му се не свира сваки контакт и забадање у одбрану као фаул за њега, као у АБА лиги гдје је заштићен као бијели мадвјед.

Marko

pre 4 godine

Realno, Zvezda je bespotrebno nagomilala igrace, na centru su dovoljni Kuzmic, Odzo i Jovanović, čak šta više ne treba ni Derik Braun, ni Djenka nije kao što je bio, ali zasluzio i zaduzio da se jos malo priceka, sa plejom se promašilo, iz Fmp odmah vratiti Radanova, dobar je i Djordjevic, sa dobrim novim plejom ekipa odlična uz naravno normalnog trenera, jer ovaj crni Gavrilo to sigurno nije, on je statisticar i lap top trener, zato zahvalnicu mu dati što pre ... Maksimalno prostora da se stvori Dobricu, Simanicu i Radanovu...

veliki strumf

pre 4 godine

Isterajte sve, samo tatinog mezimca ostavite. Da, Gavriloviću, onog sto te grli i govori ti šta da radiš! Gist ništa nije pokazao, ali su još manje pokazali Covic, Odzo, Lorenco, Djenka i oni bi prvi trebalo da odleprsaju, a potom i Gist.

SrbEUin

pre 4 godine

Ovo je samo pretpostavka.
Postoje i druge opcije: nije zalečio povredu pa nema svrhe da putuje u Berlin pa odmah nazad za Žalgiris. Nema on tu energiju. Zvezda je procenila da od Albe svakako gube, pa bar da probaju da dobiju Žal.
Oyo je sinoć bio najbolji centar Zvezde. Da ga sudije nisu unakazile, doneo bi pobedu. Kuzmć=0: NULA. Bolje da ne igra već da trenira dok ne digne formu, ako je to uopšte moguće posle dve godine neigranja u Realu i plus one saobraćajke.
Sa Derikom bi trebalo raskid pre nego sa Gistom. Da li on uopšte planira da ponovo igra?
Bolje je zadržati Gista uz preskoke nekih putovanja u EL. Kuzmića prvo na fizičke pripreme (nije ih ni mao) pa onda na rad sa loptom pa u tim, isto tako i Derika, pa da se osposobe od januara. Dotle forsirati Jovanovića i Oja i Gista sa poštedom. Tako bi se centarska linija mogla osposobiti za proleće,kad se rešava ABA. EL je rešena.

Play nije rešen. Ne mogu to ni Đenka ni Billi ni Dejan. Nenadić tek nikako.
Da li je Filip uzrok očigledne nesloge u ekipi? Za navijače očigledno jeste.

KIMI8

pre 4 godine

@Milos Druze druze druze, ja ne znam da li si ti ironican ili pokusavas da budes smesan.Prvo Micica i covica nemoj da poredis.Drugo,ko se iole bavio malo ozbiljnije kosarkom,mogao je da vidi koliko taj covic decko veze sa vezom nema ,veze!Onakav pristup igri se moze oprostiti nekom klincu,ili junioru koji je tek zakoracio u profesionalce.Ali igrac od 30 godina,tolike godine bavljenja profesionalno kosarkom,da ne zna napad da organizuje,da ne zna da se postavi u odbrani,da nema snage ni kondicije da isprati nijednom protivnika u odbrani?!?!da srlja na ulaze i trazi kontakt da bi iznudio faul jer se samo zabija u protivnicke igrace,baca neke frljoke pa ako udje udje,baca neke pasove koje ni rekreativac na basketu ne radi?!Tridesetogodisnji profesionalni kosarkas se ponasa kao dete!To je bre sramota za kosarku da taj decko vodi igru jednog evroligasa!

mg

pre 4 godine

A sta kaze, Noris Kol nece da dodje? Jbg nije trebalo da ga davite u tunelu prosle godine mozda bi dosao. Ali onda ne bi nista ni osvojili jbg.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ka kao partizanovac kažem da ste ozbiljne budale ispali sa ovim iživljavanjem sa strancima. Jovanovića na centru, Radanov, Nenadić, Davidovac bi zajedno pravili sto puta bolje rezultate od ovih stranaca. Ipak frustracije su bile jače pa ste rešili da istrošite 13 milona na razne strance i ostalo. Toliko talenata imate, šteta.

BLSRB

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..
(bbrs mile, 18. novembar 2019 12:30

Neće on ni igrati protiv Mornara izmisliće opet povredu, a kad Zvezda nije domaćin može odmah poslije povrede igrati više od prvog pleja.

FicaCovic

pre 4 godine

Kako to mislite Covicu odlazi?Moj otac i ja smo vlasnici FMP-a i Radnicki Basketa, mozemo da im menjamo imena i adrese kako god pozelimo i kada god to pozelimo.Ako vam ne ne svidja, kupite sebi klub!

objektivan

pre 4 godine

Nisam baš siguran da je Gist glavni krivac za loše igre Zvezde, čovek je počeo odlično dok ga je držao onaj početni elan, pobeda protiv Fenera...ali jednostavno se utopio u sivilo, ovako ja vidim Zvezdine ugrače:
- L.Braun, može mnogo više, ovo što je do sada pokazao ima prelaznu ocenu.
- Čović, ne želim da trošim reči, ništa, jedno veliko NIŠTA.
- Beron, može mnogo više, ali sam zadovoljan kako igra.
- Dženkins, u napadu potpuno bezopasan, 2-5 koševa, odbrana ga vadi, tako da mu dajem jedva prelaznu ocenu.
- Lazić, vreme je da ode iz kluba, ne igra više ni odbranu kao nekad, već u 1. četvrtini ima po 3 lične.
- Dobrić, najzapostavljeniji Zvezdin igrač, odličan u odbrani, mora poboljšati realizaciju.
- Davidovac, ni senka igrača od prošle ili pretprošle sezone, ali treba raditi sa njim, biće valjda bolji.
- Simanić, nemam pojma, potpuno anemičan igrač, čini mi se kao da je stalno uplašen. Treba ga forsorati i istrpeti loše igre.
- Stratos, odličan!
- Faje, ni blizu prošlogodišnje igre, posebno u realizaciji, prelazna ocena zbog odbrane i skokova.
- Kuzmić, ne znam šta bi rekao, tek izašao iz povrede, ali ako nastavi ovako biće jedno veliki ništa, potpuno bezopasan po koš.
- Odžo, važi sve kao za Čovića.
- Gist, već sam rekao.

- trener Gavrilović, mislim da goreg nismo imali.

Pant.LA

pre 4 godine

pa, sta vise da se prica.. naravno da bi gist bio bolji kad bi igrao sa nekim drugim plejevima, pa makar to bio i gordic, da ne pricamo o jovicu, teu ili nekom trecem.. covke muku muci da prenese loptu, potrosi vise od pola napada i onda doda prvom do sebe (to bi mogo da radi bilo ko), nema pika, niti bilo cega, ne pravi nikakav visak i onda ide isforsirani sut, naravno sa losim procentima, u odbrani moras stalno da mu pomazes i uvek je neko sam na sutu, a to su mnogo bolji procenti za protivnika.. lorenco majstor, poznaje sve tajne zanata ali igra kao pod rucnom, usporen, nedovoljno zara, htenja, ko da mu je sve jedno, a kad se potrudi vidi se da moze.. i tako, mislim da je svima jasno gde je problem.. a da i sto neko rece zdravko colic :d

Pedja

pre 4 godine

Glavni krivac je Covic i to ne samo protiv Partizana, vec i za mnoge druge utakmice. Hiljadu puta izgubi loptu u vodjenju, zaleti se na 2-3 sekunde do kraja napada i kad nema resenje, preda loptu u ruke protivniku, ne ume da razigra saigrace, kad god Zvezda vodi i on udje, tad protivnik smanjuje razliku.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Opa, eto zamene za Parahovskog, vrati se majstore, oprastamo ti ovu ruznu proslost!
(Miroljub, 18. novembar 2019 15:05)

Koji će nam on đavo?! Za njega su sada Mozli i Tomas mašinerije, juče mu izlupali banane kao od šale. Ćeraj to.

SS

pre 4 godine

Dok mi ovde raspravljamo da li Partizan ili Zvezda imaju veci budzet,i ko je vise para od drzave dobio, Bokan radi punom parom. Doveli su Kilpatrika i Serafana. Osetili da su Partizan i Zvezda jako slabi pa se ponadali... ali tako nam i treba kada je velika vecina navijaca Partizana navijala za Buducnost u finalu, kao sto ce vecina navijaca Zvezde navijati za njih narednog vikenda protiv Partizana. Umesto da im pokazemo gde im je mesto i gledamo srpsko finale mi ovde mlatimo o budzetima...

antonije

pre 4 godine

Sto dirate Odža, odigrao solidnu utakmicu imao par izgubljenih lopti, ne znam da li bi smeli nesta u lice da mu kazete, Uzivo je ko bizon, njega treba bar dvojica sa cuvaju, samo da poradi na svojim dodavanjima koja su trenutno ne artikulisana i sasvim dobar igrac

Džoni

pre 4 godine

Gist zadnih nekoliko utakmica tragičan, Đenka ni bleda senka nekadašnjeg igrača, Derik Braun ni ne znamo šta i koliko može, ali ono što je igrao je za momentalni otkaz, ovaj drugi Braun je idealan za drugog pleja jer nema kvalitet za prvog. Otkazati Gistu(onaj iz Asvela ga dva puta lepi na samom košu, ne skače, ne gradi reket, prenosi loptu u kontri i sl.), D. Braunu, a možda i Đenki(mada Đenka bar igra nešto u odbrani). Mi smo bili duplo bolji prošle godine kada oni nisu bili tu? Dovesti prvog pleja, vratiti Radanova i naravno obavezno dovesti trenera.

nebojsa

pre 4 godine

Jeste. Parahuski zna zašto. Da ne pominjem pet-šest njih sa kojima su raskinuti ugovori posle dvadesetak sekundi odigranih.
(NoName, 18. novembar 2019 13:21)

Muko moja... Pa ja nabrojah igrace od kojih bi mogao da se sastavi NBA tim za plej of i koji su u Partizan dosli kao potpuno ili polu-anonimni a ono sad ima "ima i pet-sest njih"... Ima, naravno, ali zato su ovi svi ostali bombona. Ja sam jos mnoge i zaboravio, ali vi necete nikada, izgleda. Ali sa njima je radio covek iz sveta sporta, trener - znate na koga mislim, je l' da? A sa ovim vasim covek iz medicine, doktor, primarijus sta li je... Tu je razlika.

Dogodine Kalis

pre 4 godine

Dođi u Partizan majstore. Tamo gde i pripadaš. Tamo gde ti je kuća naš crni brate.
(ja,

Crni braze,hahahahhaha,koji lik,crni brat samo pare.

Milan

pre 4 godine

Tako je. Treba otpustiti sve igrače, samo ne dirajte Fićka. U prvom poluvremenu ušao na -1, a izašao na -13, u drugom ponovo ulazi na -1, i gubimo zahvaljujući njegovim greškama u finišu utakmice. Dok ne dovedu play-a i trenera, više neću da ih gledam. A “dobronamerni grobari” koji godinama prate i znaju sve o košarci nek komentarišu svoj klub, a ne naš.

Arsenije

pre 4 godine

Neverovatno koja pljuvačina protiv Filipa Čovića!?!?!? Dečko jeste limitiran igrač, pre svega zbog visine i fizikalija, ali nije najgori u ovoj Zvezdi! On je u juče malodušnoj i beskrvnoj ekipi jedini pokazivao neku želju i energiju u igri. Istina, sve je to bilo motivisano patološkim vređanjem od strane publike, ali opet ta energija je bila bitna kada se Zvezda vraćala u meč. Greška je trenera u proceni da bi ta njegova visoka motivacija mogla da reši meč, jer je dečko jednostavno pregoreo, srljajući iz greške u grešku, i sigurno da je njemu najgore zbog neslavne završnice. Ali svaka njemu čast sa kojim se pritiskom bori na svakom meču, trpeći vređanje i od sopstvenih navijača. A nije to zaslužio, jer se bori gine i radi ono što može...Uostalom, Filip nije igrao protiv Francuza, pa što Zvezda ne pobedi??? Sa druge strane niko ne pominje Barona, koji je za mene najproblematičniji igrač sa visokom platom. Čovek ima jedino šut, i to ako mu tim stvori priliku, jer niti ume sam da se izbori, niti ima visinu i brzinu za siguran ulaz, a za igrača te građe prosto je neverovatan nedostatak talenta da bar povremeno odigra i pleja ili sigurno prenese loptu u polje protivnika, što bi Zvezdi mnogi značilo. Setite se samo juče njegove serije grešaka kada je Partizan pravio razliku!!! Još je veći antitalenat za odbranu, pa tu čak i fizički inferiorni Filip ima upečatljiviji učinak. I ajd bar da su njegovi poeni garant na meču, jer pogađa i nerezonske šuteve, al zato redom maši otvorene.

Bili Kid

pre 4 godine

U fudbalu 2:0 ! U kosarci 75:72 ! ......

Da predjemo na snuker Zvezdani sinovi ?
(Trinidad_got_bad_for_Tobago, 18. novembar 2019 12:39)
I zanimljivo, u obe utakmice Zvezda brutalno pokradena. Usavrsili ste kuknjavu, jednostavno sad moraju da vas guraju...

Red

pre 4 godine

Grobari pate od amnezije,misle,da se basket igra iskljucivo od 90-te,umislili da su institucija.Sezona je duga,a jedan pokradeni derbi nista ne znaci.

Miloš

pre 4 godine

МАЛО СТАТИСТИКЕ ИГРАЧА НА ПОЗИЦИЈИ СИНА

Filip ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici u čitavoj Evroligi.

Filipov eDIFF je -72,3 - to znaci da kad je on na terenu postigne na svakih 100 poseda, 72,3 poena manje nego sto primi.

TO/Pos mu je 44,8% - to znaci da izgubi loptu u svakom drugom posedu. Svaki drugi posed mu je izgubljena lopta. Neverovatan podatak za pleja. Nekoga ko bi trebao da organizuje igru ekipe.

Filip kad bi igrao celu utakmicu KKCZ bi postizao 55,9 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 25,9?!?! Ponavljam na 40 Filipovih minuta ceo tim bi imao 25,9 PIR.

Filip kad ne bi igrao uopste KKCZ bi postizala 77,4 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 88,1.

40 minuta Filipa nas kosta 62,2 indeksna poena!!!!!! Pa koji tim i igraci to mogu nadoknaditi.

KKCZ kad je Filip na terenu sutira za tri 22,9% a kad Filip nije na terenu 40,4%
........

Druze, ne igra on sam u tim trenucima, nije lopta samo kod njega, ne šutira samo on. Gist ima gori učinak, izvuci to isto i za ostale pa da uporedimo. Vi zvezdasi uvek imate zrtveno jagnje svake sezone...bio je to i Micić koga ste svi pljuvali pa sad dominira.

Kaiser

pre 4 godine

Smeniti Dr.Čovića sa mesta ptedsednika. Napraviti novu organkzaciju kluba. Dovesti čoveka koji će da namakne lovu. Ne kupovati one koji nisu mogli da pronadju aranžman. Što manje amerikanac samo one koji će da prave razliku. Ima evropljana, francuza, senegalaca koji su atletski gradjeni. Ne mora cilj da bude EL jer ni jedan tim iz regiona finansijski ne može da sw nosi sa evropljanima. EC je naš nivo

misa

pre 4 godine

(Arsenije, 18. novembar 2019 16:26)
Covece on igra profesionalno kosarku, i odlicno je placen za to, a jedini kvalitet mu je sto se trudi?!?!?! Nizak je i nema kvalitet, al se trudi-kao da pricamo o deci od 7 godina

KIMI8

pre 4 godine

@Milos Druze druze druze, ja ne znam da li si ti ironican ili pokusavas da budes smesan.Prvo Micica i covica nemoj da poredis.Drugo,ko se iole bavio malo ozbiljnije kosarkom,mogao je da vidi koliko taj covic decko veze sa vezom nema ,veze!Onakav pristup igri se moze oprostiti nekom klincu,ili junioru koji je tek zakoracio u profesionalce.Ali igrac od 30 godina,tolike godine bavljenja profesionalno kosarkom,da ne zna napad da organizuje,da ne zna da se postavi u odbrani,da nema snage ni kondicije da isprati nijednom protivnika u odbrani?!?!da srlja na ulaze i trazi kontakt da bi iznudio faul jer se samo zabija u protivnicke igrace,baca neke frljoke pa ako udje udje,baca neke pasove koje ni rekreativac na basketu ne radi?!Tridesetogodisnji profesionalni kosarkas se ponasa kao dete!To je bre sramota za kosarku da taj decko vodi igru jednog evroligasa!

deki

pre 4 godine

Ljudi ne palite se, naravno da je svima jasno koliko nam fali plej i radi se na tome ali na trzistu nema adekvatnih igraca koje mi mozemo da platimo. Svima je jasno da Gist nije problem nego plej, tacnije Lorenco koji ne daje nista pa Filip kome tu i nije mesto mora vise da igra. Dakle i ako ode Gist to se radi ciljano da se oslobode jakog ugovora sa igracem koji je dobro placen a malo daje. Secate se "sage" sa Stefanom Jankovicem gde je Ostoja mislio da je pobedio, ustvari se Zvezda oslobodila igraca koji je isto kao Gist do sada, malo daje a mnogo prima. Jeste da smo u problemu ali sta onda Fener da prica, uostalom gde pise da mi moramo uvek da budemo prvi a tek ce biti problema jer ovaj roster ne moze da izdrzi dva jaka takmicenja a to vazi i za Partizan

Vezuj konja gde ti gazda kaže

pre 4 godine

Arsenije, botino, cuti i jedi taj sendvič. Sa Covicem u timu minus 14, sa Braunom plus 11...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 18. novembar 2019 17:32)

Smeta ti gazda kluba? Svašta! Nije ti ovo komunizam...

ArDzej65

pre 4 godine

@dure
Istorija ne počinje kad ti kažeš već od kada klub nastane, pa u tvom stilu do 75-e partizan 0(NULA) titula a Zvezda 12 titula 1/2 KŠ(to ti je pandan F4), pobednici KPK(prvi Evro trofej neke naše ekipe), i to je Istorija sine

SEnT

pre 4 godine

Realno je Gist bivši igrac, ni bleda senka igraca kakav je nekada bio. Godine su ocigledno učinile svoje. On je svoju igru bazirao na atlecizmu, borbenosti i posebno ga je krasilo igranje u punoj hali, tada je davao maximum. Sada ima 32-33 godine i izgubio je i na brzini, nije vise ni toliko fizički spreman, a deluje da je se i zasitio kosarke. Pogresili smo sa njegovim dovodjenjem, upecali smo se na staru slavu, koja je ocigledno proslost. Ja sam isto tako iznenadjen koliko je propao kao igrac. Velike pare prima da bi samo otaljavao ugovor. Raskid je realan, ali se slažem u potpunosti sa komentarima koji kazu da je nama veci problem trener i pozicija organizatora igre.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Hez

Ljudi su vas opravdano sprdali jer ste posle jedne sezone i navučene titule u Morači sve sa mučenim Alimpijem istripovali dominaciju od 10 godina i top 8 Evrolige. Ugasili nam košarku, Bokana proglasili za cara košarke i Đordijevog kućnog prijatelja, Džile mega trener dominator. Kad ono međutim.

Sa prosek Tomićem, Fajeom, Bilijem, Filipom i Stratosom od 400 leta, prosek evrokup Zvezda našamarala i giganta vratila u kaljače. Zato se smejalo.

ValterNBG

pre 4 godine

Polako bre ljudi.Da li je taj Covic stariji uveo Zvezdu u El?Da li samo jednom nismo bili prvaci ABA-e?Dajte malo poverenja.Jeste,Gist igra,pa recimo onako,Filip nije dobar.Prosle godine nas taj mali izvuce protiv Grobosa.Zakljucak-dobar za regionalnu ligu.Radanov I kompanija su ok kad igraju u ABA,ali tamo ih ne cuvaju zveri iz EL.Trener,pa koga sad naci?Gledajuci ekipu pre 2 meseca bili smo sigurni-najmanje top 8.Jel tako,budite iskreni.E sad,to sto su se Gist,Djenka,Brown,Covic negde usput pokvarili,cija je to greska?Celokupna struka izgleda da ne radi dobro.Strucni stab je slab.Druga stvar,promenila se vremena.Nateraj ti sad Gista da grize kao pre 10 godina.Nema sanse(osim pomahnitalog Fajea).Trece,zamislite da Dule trenira ove igrace,I ujutro u 6 trening po kazni.Pola njih bi raskinulo ugovor.Kosarka je sada nesto drugo.Real sinoc izgubi od Bilbaa??? To se trazi.Nema nedodirljivih.Mozda je trebalo skupiti sve domace,ostaviti Berona,Fajea I Statosa pa kud puklo da puklo.Naravno,necemo osvojiti EL,ali ko zna,videcemo sledece godine da li mozda zbog ovog rostera imamo mesto u EL bez obzira sta uradili u ABA.Cisto sumnjam,al' ajde.Realno mi mirise da za "nas" tu vise nema mesta.Verovatno poslednja.A sledece godine,lepo Radanov,Jovanovic I slicni,bez stranaca,pa krljaj u ABA I EC pa sta bude.

dure

pre 4 godine

Red,pregledaj malo tu istoriju pre 90-tih...75-90,cz-0titula,Partizan -4,F4-87-e KŠ,2Kupa RK....veze ti nemas,tj.pratis kosarku zadnjih 5,6 godina i to u zabludi,navijas za cz,a ovo sa čovicem ti je fmp2,dete..

Podgoricki

pre 4 godine

158
@HezIma istine. Samo što je slučajevi drugačiji utoliko što je vaš uticaj nulti, sa dva portala i 800-1k ljudi na tribinama. Pa 80% Crne Gore prati Zvezdu i Partizan a ne da li će Ivanović proigrati i slično.Zvezda za mesec dana može da okrene sve i okrenuće. Po cenu incidenata i totalnog haosa. Sigurno nećemo gledati Bokanizaciju kluba. To ako je i pomislio mašinac, obiće mu se o glavu samo tako.
(detektiv kokni kol, 18. novembar 2019 12:53)
Dragi Kokni... CZ je 70 godina drzavni projekat. Buducnost je lokalna prica. I ta takva lokalna prica ima bolji % popunjenosti dvorane od tog vaseg velikana. Toliko o tome.
Inace prosle sezone uprkos rez kakvi su bili Moraca je po % ispunjenosti sa 87 % bila treca dvorana u EL iza Zalgirisa i Makabija. Lako je provjeriti samo udjes na EL sajt

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Hez

Ima istine. Samo što je slučajevi drugačiji utoliko što je vaš uticaj nulti, sa dva portala i 800-1k ljudi na tribinama. Pa 80% Crne Gore prati Zvezdu i Partizan a ne da li će Ivanović proigrati i slično.

Zvezda za mesec dana može da okrene sve i okrenuće. Po cenu incidenata i totalnog haosa. Sigurno nećemo gledati Bokanizaciju kluba. To ako je i pomislio mašinac, obiće mu se o glavu samo tako.

NoName

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.
(Milan, 18. novembar 2019 11:38)

Pa i nije bas toliko tesko. Padaju mi neki takvi momci na pamet - Jan Veseli, Bertrans, Bo Mekejleb, Aleks Maric, Zofri Lovernj, Mozli, Rason Tomas, Leo Vesterman... Da ne zaboravim i Gista, ono pre nekoliko godina bese, cini mi se... Ne samo da su ginuli onda, nego i dan danas svracaju, dolaze na utakmice da navijaju i takve stvari. Nije to mnogo tesko naci. Ako znas. A ako ne znas je bas zaguljeno.
(nebojsa, 18. novembar 2019 13:06)

Jeste. Parahuski zna zašto. Da ne pominjem pet-šest njih sa kojima su raskinuti ugovori posle dvadesetak sekundi odigranih.

batko

pre 4 godine

Kod Dzista moze jedino odnos cene i kvaliteta da bude los, ako je preplacen. Sto se igra tice, nije bio los, prose of 10tak poena po mecu je ok. Imamo mi i vecih boljki u ekipi od njega.

bvb

pre 4 godine

Rekoh na pocetku sezone da ste doveli dosta "Klarkova" ove godine. Smejali se Budućnosti, a uradili potpuno isto. I sad muka, a nije ni pola sezone. Tim u rasulu, trener smijenjen, timske hemije nema, publika zaobilazi dvoranu. Nije lijepo smijati se tudjoj muci. Zna da se vrati brze nego sto mislite.
(Hez, 18. novembar 2019 12:29)

Nismo apsolutno uradili nista ni slicno.
Svi vide da je problem u Covicu i nikom drugom. Uostalom, lepo opkacio ovaj covek dole statistiku sa sinom u ekipi bez njega...

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

A zasto nije igrao "najtalentovaniji u evropi" Borisa Simanic? :-) 
(coy, 18. novembar 2019 11:42) 

izveo decko aut sa nogom u terenu, i izasao, zao mi ga, dobar momak

Wllaxy

pre 4 godine

Dragi Kokni... CZ je 70 godina drzavni projekat. Buducnost je lokalna prica. I ta takva lokalna prica ima bolji % popunjenosti dvorane od tog vaseg velikana. Toliko o tome.
Inace prosle sezone uprkos rez kakvi su bili Moraca je po % ispunjenosti sa 87 % bila treca dvorana u EL iza Zalgirisa i Makabija. Lako je provjeriti samo udjes na EL sajt
(Podgoricki, 18. novembar 2019 15:44)

1. Koja je razlika između lokalnog i državnog projekta kada ste vi u pitanju?

2. Da li si svestan da procenat popunjenosti dvorane zavisi i od veličine iste i da apsolutno nije isto kada neko napuni dvoranu od 20.000 mesta sa 80% i recimo "školsku salu" u Novom Mestu sa 90%?

Red

pre 4 godine

Grobari pate od amnezije,misle,da se basket igra iskljucivo od 90-te,umislili da su institucija.Sezona je duga,a jedan pokradeni derbi nista ne znaci.

Bili Kid

pre 4 godine

U fudbalu 2:0 ! U kosarci 75:72 ! ......

Da predjemo na snuker Zvezdani sinovi ?
(Trinidad_got_bad_for_Tobago, 18. novembar 2019 12:39)
I zanimljivo, u obe utakmice Zvezda brutalno pokradena. Usavrsili ste kuknjavu, jednostavno sad moraju da vas guraju...

metalstorm

pre 4 godine

Iskreno se nadam da je prošlost. Dajte Jovanovića pa kako nam bude.Ovakva indolencija kakvu je Gist pokazao u poslednjih nekoliko utakmica je nezabeležana. Ponavlja se sezona Mekel, Sofo, Perković što znači da je struka KRŠ.Koliko ćemo biti u plusu?

Arsenije

pre 4 godine

Neverovatno koja pljuvačina protiv Filipa Čovića!?!?!? Dečko jeste limitiran igrač, pre svega zbog visine i fizikalija, ali nije najgori u ovoj Zvezdi! On je u juče malodušnoj i beskrvnoj ekipi jedini pokazivao neku želju i energiju u igri. Istina, sve je to bilo motivisano patološkim vređanjem od strane publike, ali opet ta energija je bila bitna kada se Zvezda vraćala u meč. Greška je trenera u proceni da bi ta njegova visoka motivacija mogla da reši meč, jer je dečko jednostavno pregoreo, srljajući iz greške u grešku, i sigurno da je njemu najgore zbog neslavne završnice. Ali svaka njemu čast sa kojim se pritiskom bori na svakom meču, trpeći vređanje i od sopstvenih navijača. A nije to zaslužio, jer se bori gine i radi ono što može...Uostalom, Filip nije igrao protiv Francuza, pa što Zvezda ne pobedi??? Sa druge strane niko ne pominje Barona, koji je za mene najproblematičniji igrač sa visokom platom. Čovek ima jedino šut, i to ako mu tim stvori priliku, jer niti ume sam da se izbori, niti ima visinu i brzinu za siguran ulaz, a za igrača te građe prosto je neverovatan nedostatak talenta da bar povremeno odigra i pleja ili sigurno prenese loptu u polje protivnika, što bi Zvezdi mnogi značilo. Setite se samo juče njegove serije grešaka kada je Partizan pravio razliku!!! Još je veći antitalenat za odbranu, pa tu čak i fizički inferiorni Filip ima upečatljiviji učinak. I ajd bar da su njegovi poeni garant na meču, jer pogađa i nerezonske šuteve, al zato redom maši otvorene.

NoName

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.
(Milan, 18. novembar 2019 11:38)

Pa i nije bas toliko tesko. Padaju mi neki takvi momci na pamet - Jan Veseli, Bertrans, Bo Mekejleb, Aleks Maric, Zofri Lovernj, Mozli, Rason Tomas, Leo Vesterman... Da ne zaboravim i Gista, ono pre nekoliko godina bese, cini mi se... Ne samo da su ginuli onda, nego i dan danas svracaju, dolaze na utakmice da navijaju i takve stvari. Nije to mnogo tesko naci. Ako znas. A ako ne znas je bas zaguljeno.
(nebojsa, 18. novembar 2019 13:06)

Jeste. Parahuski zna zašto. Da ne pominjem pet-šest njih sa kojima su raskinuti ugovori posle dvadesetak sekundi odigranih.

Miloš

pre 4 godine

МАЛО СТАТИСТИКЕ ИГРАЧА НА ПОЗИЦИЈИ СИНА

Filip ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici u čitavoj Evroligi.

Filipov eDIFF je -72,3 - to znaci da kad je on na terenu postigne na svakih 100 poseda, 72,3 poena manje nego sto primi.

TO/Pos mu je 44,8% - to znaci da izgubi loptu u svakom drugom posedu. Svaki drugi posed mu je izgubljena lopta. Neverovatan podatak za pleja. Nekoga ko bi trebao da organizuje igru ekipe.

Filip kad bi igrao celu utakmicu KKCZ bi postizao 55,9 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 25,9?!?! Ponavljam na 40 Filipovih minuta ceo tim bi imao 25,9 PIR.

Filip kad ne bi igrao uopste KKCZ bi postizala 77,4 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 88,1.

40 minuta Filipa nas kosta 62,2 indeksna poena!!!!!! Pa koji tim i igraci to mogu nadoknaditi.

KKCZ kad je Filip na terenu sutira za tri 22,9% a kad Filip nije na terenu 40,4%
........

Druze, ne igra on sam u tim trenucima, nije lopta samo kod njega, ne šutira samo on. Gist ima gori učinak, izvuci to isto i za ostale pa da uporedimo. Vi zvezdasi uvek imate zrtveno jagnje svake sezone...bio je to i Micić koga ste svi pljuvali pa sad dominira.

Marko

pre 4 godine

Realno, Zvezda je bespotrebno nagomilala igrace, na centru su dovoljni Kuzmic, Odzo i Jovanović, čak šta više ne treba ni Derik Braun, ni Djenka nije kao što je bio, ali zasluzio i zaduzio da se jos malo priceka, sa plejom se promašilo, iz Fmp odmah vratiti Radanova, dobar je i Djordjevic, sa dobrim novim plejom ekipa odlična uz naravno normalnog trenera, jer ovaj crni Gavrilo to sigurno nije, on je statisticar i lap top trener, zato zahvalnicu mu dati što pre ... Maksimalno prostora da se stvori Dobricu, Simanicu i Radanovu...

nebojsa

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.
(Milan, 18. novembar 2019 11:38)

Pa i nije bas toliko tesko. Padaju mi neki takvi momci na pamet - Jan Veseli, Bertrans, Bo Mekejleb, Aleks Maric, Zofri Lovernj, Mozli, Rason Tomas, Leo Vesterman... Da ne zaboravim i Gista, ono pre nekoliko godina bese, cini mi se... Ne samo da su ginuli onda, nego i dan danas svracaju, dolaze na utakmice da navijaju i takve stvari. Nije to mnogo tesko naci. Ako znas. A ako ne znas je bas zaguljeno.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Hez

Ima istine. Samo što je slučajevi drugačiji utoliko što je vaš uticaj nulti, sa dva portala i 800-1k ljudi na tribinama. Pa 80% Crne Gore prati Zvezdu i Partizan a ne da li će Ivanović proigrati i slično.

Zvezda za mesec dana može da okrene sve i okrenuće. Po cenu incidenata i totalnog haosa. Sigurno nećemo gledati Bokanizaciju kluba. To ako je i pomislio mašinac, obiće mu se o glavu samo tako.

Kaiser

pre 4 godine

Smeniti Dr.Čovića sa mesta ptedsednika. Napraviti novu organkzaciju kluba. Dovesti čoveka koji će da namakne lovu. Ne kupovati one koji nisu mogli da pronadju aranžman. Što manje amerikanac samo one koji će da prave razliku. Ima evropljana, francuza, senegalaca koji su atletski gradjeni. Ne mora cilj da bude EL jer ni jedan tim iz regiona finansijski ne može da sw nosi sa evropljanima. EC je naš nivo

ArDzej65

pre 4 godine

@dure
Istorija ne počinje kad ti kažeš već od kada klub nastane, pa u tvom stilu do 75-e partizan 0(NULA) titula a Zvezda 12 titula 1/2 KŠ(to ti je pandan F4), pobednici KPK(prvi Evro trofej neke naše ekipe), i to je Istorija sine

bvb

pre 4 godine

Jeste proslost, suspendovan je od strane Covica, celo jutro javljaju ljudi koji su bliski klubu. Posle Silbovanja sada imamo i Gistovanje. Coveku je doklincilo igranje sa tatinim sinom koji je gazda ekipe, ceduljas na mestu trenera i gazda koji očigledno nije u vinklu.

Admiral

pre 4 godine

Ako ga zaista oteraju a Partizan resi Parahovskog jako dobar potez bi bio da se dovede Gist. Taj covek i dalje ima ekstra kvalitet samo ga u Zvezdi ne koriste adekvatno kao ni Partizan Parahovskog. Uklopio bi se odlicno u sistem koji forsira Trinkikeri sa pokretljivim centrima

SS

pre 4 godine

Dok mi ovde raspravljamo da li Partizan ili Zvezda imaju veci budzet,i ko je vise para od drzave dobio, Bokan radi punom parom. Doveli su Kilpatrika i Serafana. Osetili da su Partizan i Zvezda jako slabi pa se ponadali... ali tako nam i treba kada je velika vecina navijaca Partizana navijala za Buducnost u finalu, kao sto ce vecina navijaca Zvezde navijati za njih narednog vikenda protiv Partizana. Umesto da im pokazemo gde im je mesto i gledamo srpsko finale mi ovde mlatimo o budzetima...

bbrs mile

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..

Milan

pre 4 godine

On je bivši igrač, došao da uzme lovu i to je to. Generalno, ubosti stranca koji će da gine na parketu je mnogo teško. Uglavnom većina ovako bleji.

kaligula

pre 4 godine

Da li ja to čitam paljbu po doktorskoj familiji Čović? A gde je sad sve ono: "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore", "u srbiji se konačno bolje živi" i ostale fore? Sad vam ne valja Čole i sin? E pa neće moći. Toliko ste bili utučeni višedecenijskom dominacijom Partizana da ste bez problema prihvatili "gosn saopštenje" samo kad je stigla prva titula. Bilo vam je lakše prihvatiti i crnog đavola i dizati ga u zvezde samo da se ublaži duševni bol. Znali ste s kim imate posla ali ste ga ipak uzdizali. E sad uživajte u plodovima familije i želim vam da ostane to još 10 godina.

Podgoricki

pre 4 godine

158
@HezIma istine. Samo što je slučajevi drugačiji utoliko što je vaš uticaj nulti, sa dva portala i 800-1k ljudi na tribinama. Pa 80% Crne Gore prati Zvezdu i Partizan a ne da li će Ivanović proigrati i slično.Zvezda za mesec dana može da okrene sve i okrenuće. Po cenu incidenata i totalnog haosa. Sigurno nećemo gledati Bokanizaciju kluba. To ako je i pomislio mašinac, obiće mu se o glavu samo tako.
(detektiv kokni kol, 18. novembar 2019 12:53)
Dragi Kokni... CZ je 70 godina drzavni projekat. Buducnost je lokalna prica. I ta takva lokalna prica ima bolji % popunjenosti dvorane od tog vaseg velikana. Toliko o tome.
Inace prosle sezone uprkos rez kakvi su bili Moraca je po % ispunjenosti sa 87 % bila treca dvorana u EL iza Zalgirisa i Makabija. Lako je provjeriti samo udjes na EL sajt

Don Kihot

pre 4 godine

Iako deluje kao ispušena lula moram da priznam da je dobro naplatio staru slavu, šteta što se baš Zvezda upecala, za te pare mogla su da se dovedu dva mlađa igrača koji bi imali motiv da se pokažu i dokažu u Evroligi. Moram da priznam da je Partizan to mnogo bolje radio dok je igrao EL, dovodio neafirmisane igrače čiji je glavni motiv bio da se afirmišu u Evropi...

ValterNBG

pre 4 godine

Polako bre ljudi.Da li je taj Covic stariji uveo Zvezdu u El?Da li samo jednom nismo bili prvaci ABA-e?Dajte malo poverenja.Jeste,Gist igra,pa recimo onako,Filip nije dobar.Prosle godine nas taj mali izvuce protiv Grobosa.Zakljucak-dobar za regionalnu ligu.Radanov I kompanija su ok kad igraju u ABA,ali tamo ih ne cuvaju zveri iz EL.Trener,pa koga sad naci?Gledajuci ekipu pre 2 meseca bili smo sigurni-najmanje top 8.Jel tako,budite iskreni.E sad,to sto su se Gist,Djenka,Brown,Covic negde usput pokvarili,cija je to greska?Celokupna struka izgleda da ne radi dobro.Strucni stab je slab.Druga stvar,promenila se vremena.Nateraj ti sad Gista da grize kao pre 10 godina.Nema sanse(osim pomahnitalog Fajea).Trece,zamislite da Dule trenira ove igrace,I ujutro u 6 trening po kazni.Pola njih bi raskinulo ugovor.Kosarka je sada nesto drugo.Real sinoc izgubi od Bilbaa??? To se trazi.Nema nedodirljivih.Mozda je trebalo skupiti sve domace,ostaviti Berona,Fajea I Statosa pa kud puklo da puklo.Naravno,necemo osvojiti EL,ali ko zna,videcemo sledece godine da li mozda zbog ovog rostera imamo mesto u EL bez obzira sta uradili u ABA.Cisto sumnjam,al' ajde.Realno mi mirise da za "nas" tu vise nema mesta.Verovatno poslednja.A sledece godine,lepo Radanov,Jovanovic I slicni,bez stranaca,pa krljaj u ABA I EC pa sta bude.

Hez

pre 4 godine

Rekoh na pocetku sezone da ste doveli dosta "Klarkova" ove godine. Smejali se Budućnosti, a uradili potpuno isto. I sad muka, a nije ni pola sezone. Tim u rasulu, trener smijenjen, timske hemije nema, publika zaobilazi dvoranu. Nije lijepo smijati se tudjoj muci. Zna da se vrati brze nego sto mislite.

Igor Obrenovac

pre 4 godine

@kaiser
Kako da smenjujete Covica kad je on vlasnik kluba. Zamisli kad covek moze da ubaci sina u svoj klub, moze da menja trenera, da naredjuje trenerima ko ce da im igra, pita se za sve, bukvalno sve. Cak je i Vucicev brat morao da napusti klub jer se sukobio sa njim. A, vi zivite u fantaziji da je ova zvezda drzavni klub, nije brate, zaledjena i ugasena odavno.

Milence

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..
(bbrs mile, 18. novembar 2019 12:30)

Da isterate gazdu i njegovog sina iz njihovog kluba!? :) Pa jel ti zaista verujes u to sto pises?

dure

pre 4 godine

Red,pregledaj malo tu istoriju pre 90-tih...75-90,cz-0titula,Partizan -4,F4-87-e KŠ,2Kupa RK....veze ti nemas,tj.pratis kosarku zadnjih 5,6 godina i to u zabludi,navijas za cz,a ovo sa čovicem ti je fmp2,dete..

Pavlovic

pre 4 godine

МАЛО СТАТИСТИКЕ ИГРАЧА НА ПОЗИЦИЈИ СИНА

Filip ima najgori ofanzivni rejting, najgori eDiff, najgori PER, najgori TOV%, drugi najgori TS%, drugi najgori eFG%, treći najgori +/- po utakmici u čitavoj Evroligi.

Filipov eDIFF je -72,3 - to znaci da kad je on na terenu postigne na svakih 100 poseda, 72,3 poena manje nego sto primi.

TO/Pos mu je 44,8% - to znaci da izgubi loptu u svakom drugom posedu. Svaki drugi posed mu je izgubljena lopta. Neverovatan podatak za pleja. Nekoga ko bi trebao da organizuje igru ekipe.

Filip kad bi igrao celu utakmicu KKCZ bi postizao 55,9 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 25,9?!?! Ponavljam na 40 Filipovih minuta ceo tim bi imao 25,9 PIR.

Filip kad ne bi igrao uopste KKCZ bi postizala 77,4 poena i celokupan timski indeks(PIR) bi bio 88,1.

40 minuta Filipa nas kosta 62,2 indeksna poena!!!!!! Pa koji tim i igraci to mogu nadoknaditi.

KKCZ kad je Filip na terenu sutira za tri 22,9% a kad Filip nije na terenu 40,4%

deki

pre 4 godine

Ljudi ne palite se, naravno da je svima jasno koliko nam fali plej i radi se na tome ali na trzistu nema adekvatnih igraca koje mi mozemo da platimo. Svima je jasno da Gist nije problem nego plej, tacnije Lorenco koji ne daje nista pa Filip kome tu i nije mesto mora vise da igra. Dakle i ako ode Gist to se radi ciljano da se oslobode jakog ugovora sa igracem koji je dobro placen a malo daje. Secate se "sage" sa Stefanom Jankovicem gde je Ostoja mislio da je pobedio, ustvari se Zvezda oslobodila igraca koji je isto kao Gist do sada, malo daje a mnogo prima. Jeste da smo u problemu ali sta onda Fener da prica, uostalom gde pise da mi moramo uvek da budemo prvi a tek ce biti problema jer ovaj roster ne moze da izdrzi dva jaka takmicenja a to vazi i za Partizan

mg

pre 4 godine

A sta kaze, Noris Kol nece da dodje? Jbg nije trebalo da ga davite u tunelu prosle godine mozda bi dosao. Ali onda ne bi nista ni osvojili jbg.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Hez

Ljudi su vas opravdano sprdali jer ste posle jedne sezone i navučene titule u Morači sve sa mučenim Alimpijem istripovali dominaciju od 10 godina i top 8 Evrolige. Ugasili nam košarku, Bokana proglasili za cara košarke i Đordijevog kućnog prijatelja, Džile mega trener dominator. Kad ono međutim.

Sa prosek Tomićem, Fajeom, Bilijem, Filipom i Stratosom od 400 leta, prosek evrokup Zvezda našamarala i giganta vratila u kaljače. Zato se smejalo.

хијена

pre 4 godine

Јуниор Човке има проблем у ЕЛ јер му се не свира сваки контакт и забадање у одбрану као фаул за њега, као у АБА лиги гдје је заштићен као бијели мадвјед.

ANDRIJA

pre 4 godine

HAHAHAH sto mi je drago zbog ovog profesora dr vlasnika predsednika kluba sto se u sve i svasta razume i papirima razmahuje.Neka i treba vam tako drugovi panteri i treba.Samo jako i bez milosti sa vama,kad gospodski niste naucili....

bvb

pre 4 godine

Rekoh na pocetku sezone da ste doveli dosta "Klarkova" ove godine. Smejali se Budućnosti, a uradili potpuno isto. I sad muka, a nije ni pola sezone. Tim u rasulu, trener smijenjen, timske hemije nema, publika zaobilazi dvoranu. Nije lijepo smijati se tudjoj muci. Zna da se vrati brze nego sto mislite.
(Hez, 18. novembar 2019 12:29)

Nismo apsolutno uradili nista ni slicno.
Svi vide da je problem u Covicu i nikom drugom. Uostalom, lepo opkacio ovaj covek dole statistiku sa sinom u ekipi bez njega...

gremlin

pre 4 godine

Kome nije jasno zašto FILIP IGRA I IGRAĆE I ŠUTIRAĆE ZADNJI ŠUT JER “NIKO NE MOŽE DA NAM ZABRANI KAKO ĆEMO MI DA SE ZOVEMO”ko je to izgovorio,i šta znači zaključite sami...

Džoni

pre 4 godine

Gist zadnih nekoliko utakmica tragičan, Đenka ni bleda senka nekadašnjeg igrača, Derik Braun ni ne znamo šta i koliko može, ali ono što je igrao je za momentalni otkaz, ovaj drugi Braun je idealan za drugog pleja jer nema kvalitet za prvog. Otkazati Gistu(onaj iz Asvela ga dva puta lepi na samom košu, ne skače, ne gradi reket, prenosi loptu u kontri i sl.), D. Braunu, a možda i Đenki(mada Đenka bar igra nešto u odbrani). Mi smo bili duplo bolji prošle godine kada oni nisu bili tu? Dovesti prvog pleja, vratiti Radanova i naravno obavezno dovesti trenera.

Dogodine Kalis

pre 4 godine

Dođi u Partizan majstore. Tamo gde i pripadaš. Tamo gde ti je kuća naš crni brate.
(ja,

Crni braze,hahahahhaha,koji lik,crni brat samo pare.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ka kao partizanovac kažem da ste ozbiljne budale ispali sa ovim iživljavanjem sa strancima. Jovanovića na centru, Radanov, Nenadić, Davidovac bi zajedno pravili sto puta bolje rezultate od ovih stranaca. Ipak frustracije su bile jače pa ste rešili da istrošite 13 milona na razne strance i ostalo. Toliko talenata imate, šteta.

Lorimer

pre 4 godine

“iz Fmp odmah vratiti Radanova” - Paradoksi navijača Zvezde:
1. Zvezda i FMP su dva razdvojena kluba, ali ipak mislimo da možemo da šaltamo igrače iz jednog u drugi kako nam se prohte.
2. Igranje Filipa Čovića u timu nije ni u kakvoj vezi sa činjenicom da mu je tata gazda kluba, i samim tim mislio da Filipa “treba oterati”. Podatak da dotični sa svojih 30 godina nikad nije igrao ni u jednom drugom klubu osim onih kojima tata gazduje nam ne znači ama baš ništa i verujemo da je dospeo u tim sportskom zaslugom.

Anakin

pre 4 godine

Da li ja to čitam paljbu po doktorskoj familiji Čović? A gde je sad sve ono: "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore", "u srbiji se konačno bolje živi" i ostale fore? Sad vam ne valja Čole i sin? E pa neće moći. Toliko ste bili utučeni višedecenijskom dominacijom Partizana da ste bez problema prihvatili "gosn saopštenje" samo kad je stigla prva titula. Bilo vam je lakše prihvatiti i crnog đavola i dizati ga u zvezde samo da se ublaži duševni bol. Znali ste s kim imate posla ali ste ga ipak uzdizali. E sad uživajte u plodovima familije i želim vam da ostane to još 10 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaligula, 18. novembar 2019 13:27)

Ti sto se bave sa "joj šta im radiš doktore", "gasi instituciju", "ničija nije gorela do zore" su isti kao ti i tebi slicni, samo zvezdini navijaci, koji na svakoj vesti o Zvezdi i Partizanu stignu do price o instituciji, dva kluba i slicnim floskulama kojima trujete i skrecete sa teme o cemu god da je vest. Ne moze covek od vas takvih da prodiskutuje normalno sa ljudima bez obzira za koga navijali.

antonije

pre 4 godine

Sto dirate Odža, odigrao solidnu utakmicu imao par izgubljenih lopti, ne znam da li bi smeli nesta u lice da mu kazete, Uzivo je ko bizon, njega treba bar dvojica sa cuvaju, samo da poradi na svojim dodavanjima koja su trenutno ne artikulisana i sasvim dobar igrac

TIGER

pre 4 godine

I sad ga Partizan vrati u svoje redove kao onomad i on eksplodira ponovo :) Ja mislim da bi se ovi ubili :D
Meni je jedino bitno da je u timu ostao onaj što je sinoć imao index -14 :)

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

A zasto nije igrao "najtalentovaniji u evropi" Borisa Simanic? :-)
(coy, 18. novembar 2019 11:42)

Pa igrao je. Tačnije pokušao... Prodao mu Novica par fora sa basket i aj mali napolje, još si zelen...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Zasto? Ja ovo ne razumem majke mi. Sta mi radimo? Pa Gist nam je najbolji igrac od pocetka sezone, moze da igra i na 4 i na 5. Nema pleja i s kim da igra pick i sad je on nesto kriv? Sta je sa trenerom? Sta je je sa plejom? Mnogo losih poteza ove godine, uzas sta radimo.

BLSRB

pre 4 godine

Sramota!
Filip ne igra odbranu ne interesuje ga vraća se nazad kao da ima sto godina.
Pa najbolje da Gist i ostali kidaju za njega.
Filipu je indeks češće u minusu pa ga niko ne kazni.
Bojim se da je igračima pukao film i da je sad gotovo.
Zbog sina navijači okreću leđa jedan trener otišao izgleda da igrači počinju bojkot.

nebojsa

pre 4 godine

Jeste. Parahuski zna zašto. Da ne pominjem pet-šest njih sa kojima su raskinuti ugovori posle dvadesetak sekundi odigranih.
(NoName, 18. novembar 2019 13:21)

Muko moja... Pa ja nabrojah igrace od kojih bi mogao da se sastavi NBA tim za plej of i koji su u Partizan dosli kao potpuno ili polu-anonimni a ono sad ima "ima i pet-sest njih"... Ima, naravno, ali zato su ovi svi ostali bombona. Ja sam jos mnoge i zaboravio, ali vi necete nikada, izgleda. Ali sa njima je radio covek iz sveta sporta, trener - znate na koga mislim, je l' da? A sa ovim vasim covek iz medicine, doktor, primarijus sta li je... Tu je razlika.

Milan

pre 4 godine

Tako je. Treba otpustiti sve igrače, samo ne dirajte Fićka. U prvom poluvremenu ušao na -1, a izašao na -13, u drugom ponovo ulazi na -1, i gubimo zahvaljujući njegovim greškama u finišu utakmice. Dok ne dovedu play-a i trenera, više neću da ih gledam. A “dobronamerni grobari” koji godinama prate i znaju sve o košarci nek komentarišu svoj klub, a ne naš.

Bunjuel

pre 4 godine

Dovedeš jednog od najboljih pik end rol centara u evropi a na pleju jedan ne zna šta je pik end rol a drugi ne zna da hoda.
Da krenemo mi prvo od sina i trenera jer tu najviše smrdi.
Gist nije Durent da mu samo daš loptu pa neka on rešava individualno.
Trenutna tragikomedija našeg kluba se najbolje ogleda u duelima bilo kog poluozbiljnog pleja iz nekog evroligiša i Filipa. Kada uđe ozbiljan plej u igru obavezno menjam kanal.

SrbEUin

pre 4 godine

Ovo je samo pretpostavka.
Postoje i druge opcije: nije zalečio povredu pa nema svrhe da putuje u Berlin pa odmah nazad za Žalgiris. Nema on tu energiju. Zvezda je procenila da od Albe svakako gube, pa bar da probaju da dobiju Žal.
Oyo je sinoć bio najbolji centar Zvezde. Da ga sudije nisu unakazile, doneo bi pobedu. Kuzmć=0: NULA. Bolje da ne igra već da trenira dok ne digne formu, ako je to uopšte moguće posle dve godine neigranja u Realu i plus one saobraćajke.
Sa Derikom bi trebalo raskid pre nego sa Gistom. Da li on uopšte planira da ponovo igra?
Bolje je zadržati Gista uz preskoke nekih putovanja u EL. Kuzmića prvo na fizičke pripreme (nije ih ni mao) pa onda na rad sa loptom pa u tim, isto tako i Derika, pa da se osposobe od januara. Dotle forsirati Jovanovića i Oja i Gista sa poštedom. Tako bi se centarska linija mogla osposobiti za proleće,kad se rešava ABA. EL je rešena.

Play nije rešen. Ne mogu to ni Đenka ni Billi ni Dejan. Nenadić tek nikako.
Da li je Filip uzrok očigledne nesloge u ekipi? Za navijače očigledno jeste.

Vezuj konja gde ti gazda kaže

pre 4 godine

Arsenije, botino, cuti i jedi taj sendvič. Sa Covicem u timu minus 14, sa Braunom plus 11...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 18. novembar 2019 17:32)

Smeta ti gazda kluba? Svašta! Nije ti ovo komunizam...

Anakin

pre 4 godine

I sada ce kola da se slome na najskupljem igracu. Realno, na pocetku sezone meni je bilo fascinantno da jedan od najstarijih igraca u ekipi pokazuje najvise volje i zelje. Brojke mu takodje nisu bile zanemarljive. U atmosferi gde je ekipa generalno dobra, ne spektakularna, ali dobra, imamo trenera koji uci posao a prepotentan je i umisljen kao da je Majk Krizevski dosao, a pokazao je da je diletant. Dobric koji treba da bude okosnica ekipe igra na kasicicu i menja ga kad je to najmanje potrebno dok Borisa sedi na tribinama. To je samo primer, ne bih sad da razglabam do detalja. Onda ga nasledi ovaj sto je kao vostana figura, bez trunke emocija, autoriteta ni kod igraca ni kod sudija. O strucnosti da ne govorim. Opet cu samo jedan primer navesti. Petorka koja je pregazila Real u trecoj cetvrtini je cetvrtu cetvrtinu pocela sa klupe. Hej, cela petorka jbt! Koliko treba da ne znas o kolektivnom sportu generalno, ne konkretno o kosarci, pa da nesto tako uradis? I onda dodjemo do "uprave" i tatinog sina koji pitanje sta bi video od kosarke da mu tata nije to sto jeste i koji ima zagarantovane minute bez obzira na ucinak, ako to uopste moze da se nazove ucinkom. U celom tom rasulu kada prakticno sve sto smo dobili dobijamo na individualni kvalitet i dobro vece ponekog igraca, lomis koplja na Gistu, ni krivom ni duznom. Uzas sta rade sa klubom. Evo im primer Partizana iz kog Trinkijeri izvlaci 130% od ekipe, plus je simpatican i zabavan lik. Dotle mi igramo kao na aparatima.

Pedja

pre 4 godine

Glavni krivac je Covic i to ne samo protiv Partizana, vec i za mnoge druge utakmice. Hiljadu puta izgubi loptu u vodjenju, zaleti se na 2-3 sekunde do kraja napada i kad nema resenje, preda loptu u ruke protivniku, ne ume da razigra saigrace, kad god Zvezda vodi i on udje, tad protivnik smanjuje razliku.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Nismo apsolutno uradili nista ni slicno.
Svi vide da je problem u Covicu i nikom drugom. Uostalom, lepo opkacio ovaj covek dole statistiku sa sinom u ekipi bez njega...
(bvb, 18. novembar 2019 13:40)

Covic nije igrao protiv Asvela...

Ono, jeste problem u Covicu ali ne u Filipu.
Dizite ga i dalje u nebesa kao spasioca. Realno, lose vodi klub. Radonjica je istrpeo par sezona i umesto da kapitalizuje tako sto ce mu dati para kolko trazi i svu slobodu u vodjenju struke, on se uplasio sindroma Vujosevic. Da mu trener bude glavna faca u klubu i da Radonjic postane sinonim za klupske uspehe.
To mali covek sa velikim egom nije mogao da dozvoli.

SEnT

pre 4 godine

Realno je Gist bivši igrac, ni bleda senka igraca kakav je nekada bio. Godine su ocigledno učinile svoje. On je svoju igru bazirao na atlecizmu, borbenosti i posebno ga je krasilo igranje u punoj hali, tada je davao maximum. Sada ima 32-33 godine i izgubio je i na brzini, nije vise ni toliko fizički spreman, a deluje da je se i zasitio kosarke. Pogresili smo sa njegovim dovodjenjem, upecali smo se na staru slavu, koja je ocigledno proslost. Ja sam isto tako iznenadjen koliko je propao kao igrac. Velike pare prima da bi samo otaljavao ugovor. Raskid je realan, ali se slažem u potpunosti sa komentarima koji kazu da je nama veci problem trener i pozicija organizatora igre.

objektivan

pre 4 godine

Nisam baš siguran da je Gist glavni krivac za loše igre Zvezde, čovek je počeo odlično dok ga je držao onaj početni elan, pobeda protiv Fenera...ali jednostavno se utopio u sivilo, ovako ja vidim Zvezdine ugrače:
- L.Braun, može mnogo više, ovo što je do sada pokazao ima prelaznu ocenu.
- Čović, ne želim da trošim reči, ništa, jedno veliko NIŠTA.
- Beron, može mnogo više, ali sam zadovoljan kako igra.
- Dženkins, u napadu potpuno bezopasan, 2-5 koševa, odbrana ga vadi, tako da mu dajem jedva prelaznu ocenu.
- Lazić, vreme je da ode iz kluba, ne igra više ni odbranu kao nekad, već u 1. četvrtini ima po 3 lične.
- Dobrić, najzapostavljeniji Zvezdin igrač, odličan u odbrani, mora poboljšati realizaciju.
- Davidovac, ni senka igrača od prošle ili pretprošle sezone, ali treba raditi sa njim, biće valjda bolji.
- Simanić, nemam pojma, potpuno anemičan igrač, čini mi se kao da je stalno uplašen. Treba ga forsorati i istrpeti loše igre.
- Stratos, odličan!
- Faje, ni blizu prošlogodišnje igre, posebno u realizaciji, prelazna ocena zbog odbrane i skokova.
- Kuzmić, ne znam šta bi rekao, tek izašao iz povrede, ali ako nastavi ovako biće jedno veliki ništa, potpuno bezopasan po koš.
- Odžo, važi sve kao za Čovića.
- Gist, već sam rekao.

- trener Gavrilović, mislim da goreg nismo imali.

KIMI8

pre 4 godine

@Milos Druze druze druze, ja ne znam da li si ti ironican ili pokusavas da budes smesan.Prvo Micica i covica nemoj da poredis.Drugo,ko se iole bavio malo ozbiljnije kosarkom,mogao je da vidi koliko taj covic decko veze sa vezom nema ,veze!Onakav pristup igri se moze oprostiti nekom klincu,ili junioru koji je tek zakoracio u profesionalce.Ali igrac od 30 godina,tolike godine bavljenja profesionalno kosarkom,da ne zna napad da organizuje,da ne zna da se postavi u odbrani,da nema snage ni kondicije da isprati nijednom protivnika u odbrani?!?!da srlja na ulaze i trazi kontakt da bi iznudio faul jer se samo zabija u protivnicke igrace,baca neke frljoke pa ako udje udje,baca neke pasove koje ni rekreativac na basketu ne radi?!Tridesetogodisnji profesionalni kosarkas se ponasa kao dete!To je bre sramota za kosarku da taj decko vodi igru jednog evroligasa!

misa

pre 4 godine

(Arsenije, 18. novembar 2019 16:26)
Covece on igra profesionalno kosarku, i odlicno je placen za to, a jedini kvalitet mu je sto se trudi?!?!?! Nizak je i nema kvalitet, al se trudi-kao da pricamo o deci od 7 godina

BLSRB

pre 4 godine

Svi u pionir protiv Mornara,da se otera tatin sin jel je ovo sramota kakve nema.. dolazim do toga da zelim da izgubimo i ove dve utakmice sada u eveoligi.. e moj Nebojsa nisi veci od Zvezde videces i sam..
(bbrs mile, 18. novembar 2019 12:30

Neće on ni igrati protiv Mornara izmisliće opet povredu, a kad Zvezda nije domaćin može odmah poslije povrede igrati više od prvog pleja.

veliki strumf

pre 4 godine

Isterajte sve, samo tatinog mezimca ostavite. Da, Gavriloviću, onog sto te grli i govori ti šta da radiš! Gist ništa nije pokazao, ali su još manje pokazali Covic, Odzo, Lorenco, Djenka i oni bi prvi trebalo da odleprsaju, a potom i Gist.

Dox

pre 4 godine

Da vam kaže nešto jedan matori grobar, koji košarku prati još od Praje i Ducija, a po malo je i igrao. Nije problem Filip, nego Nebojša Čović. Filip je prošle godine sa Dobrićem, Davidovcem i Perperogluom razbio Partizan. I juče je do 15 sekundi pre kraja bio najbolji u Zvezdi! A onda 3 katastrofalne greške! Ali da nije do tad igrao ne biste ni bili u prilici da nam se približite. On o Odžo koga toliko pljujete. Filipov problem je odbrana, jer zbog fizikalija ne može da je igra. A doveli ste Lorenca Brauna, koji da je nešto juče igrao, ne bi bio na klupi i udarao glavom u šipku kad se rešava. A Gist vam je najbolji igrač uz Stratosa, pa vi kako hoćete.....

Pant.LA

pre 4 godine

pa, sta vise da se prica.. naravno da bi gist bio bolji kad bi igrao sa nekim drugim plejevima, pa makar to bio i gordic, da ne pricamo o jovicu, teu ili nekom trecem.. covke muku muci da prenese loptu, potrosi vise od pola napada i onda doda prvom do sebe (to bi mogo da radi bilo ko), nema pika, niti bilo cega, ne pravi nikakav visak i onda ide isforsirani sut, naravno sa losim procentima, u odbrani moras stalno da mu pomazes i uvek je neko sam na sutu, a to su mnogo bolji procenti za protivnika.. lorenco majstor, poznaje sve tajne zanata ali igra kao pod rucnom, usporen, nedovoljno zara, htenja, ko da mu je sve jedno, a kad se potrudi vidi se da moze.. i tako, mislim da je svima jasno gde je problem.. a da i sto neko rece zdravko colic :d

Dejan CZ

pre 4 godine

Citam komentare pa nabasa neko napisa da se dovede Cavi Paskval za trenera...Pojedincima jos nije jasno da kad bi takav trener dosao u Zvezdu Gist ne bi bio visak a plej bi bio primarno potrazen...zato takvi treneri ne mogu da konkurisu za to mesto vec samo neki vazduplohovi...Nagovestio sam po odlasku Tomica da ce biti problem zadrzati disciplinu stranih igraca bez autorativnog trenera i manifestovalo se brzinom svetlosti...

KIMI8

pre 4 godine

@Milos Druze druze druze, ja ne znam da li si ti ironican ili pokusavas da budes smesan.Prvo Micica i covica nemoj da poredis.Drugo,ko se iole bavio malo ozbiljnije kosarkom,mogao je da vidi koliko taj covic decko veze sa vezom nema ,veze!Onakav pristup igri se moze oprostiti nekom klincu,ili junioru koji je tek zakoracio u profesionalce.Ali igrac od 30 godina,tolike godine bavljenja profesionalno kosarkom,da ne zna napad da organizuje,da ne zna da se postavi u odbrani,da nema snage ni kondicije da isprati nijednom protivnika u odbrani?!?!da srlja na ulaze i trazi kontakt da bi iznudio faul jer se samo zabija u protivnicke igrace,baca neke frljoke pa ako udje udje,baca neke pasove koje ni rekreativac na basketu ne radi?!Tridesetogodisnji profesionalni kosarkas se ponasa kao dete!To je bre sramota za kosarku da taj decko vodi igru jednog evroligasa!

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Opa, eto zamene za Parahovskog, vrati se majstore, oprastamo ti ovu ruznu proslost!
(Miroljub, 18. novembar 2019 15:05)

Koji će nam on đavo?! Za njega su sada Mozli i Tomas mašinerije, juče mu izlupali banane kao od šale. Ćeraj to.

FicaCovic

pre 4 godine

Kako to mislite Covicu odlazi?Moj otac i ja smo vlasnici FMP-a i Radnicki Basketa, mozemo da im menjamo imena i adrese kako god pozelimo i kada god to pozelimo.Ako vam ne ne svidja, kupite sebi klub!

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

A zasto nije igrao "najtalentovaniji u evropi" Borisa Simanic? :-) 
(coy, 18. novembar 2019 11:42) 

izveo decko aut sa nogom u terenu, i izasao, zao mi ga, dobar momak

batko

pre 4 godine

Kod Dzista moze jedino odnos cene i kvaliteta da bude los, ako je preplacen. Sto se igra tice, nije bio los, prose of 10tak poena po mecu je ok. Imamo mi i vecih boljki u ekipi od njega.

Wllaxy

pre 4 godine

Dragi Kokni... CZ je 70 godina drzavni projekat. Buducnost je lokalna prica. I ta takva lokalna prica ima bolji % popunjenosti dvorane od tog vaseg velikana. Toliko o tome.
Inace prosle sezone uprkos rez kakvi su bili Moraca je po % ispunjenosti sa 87 % bila treca dvorana u EL iza Zalgirisa i Makabija. Lako je provjeriti samo udjes na EL sajt
(Podgoricki, 18. novembar 2019 15:44)

1. Koja je razlika između lokalnog i državnog projekta kada ste vi u pitanju?

2. Da li si svestan da procenat popunjenosti dvorane zavisi i od veličine iste i da apsolutno nije isto kada neko napuni dvoranu od 20.000 mesta sa 80% i recimo "školsku salu" u Novom Mestu sa 90%?