Tenis 65

Ponedeljak, 11.11.2019.

11:17

"Ili ćemo sva trojica prestati s tenisom ili neće niko"

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer bili su gosti BBC gde su u prijatnom razgovoru pričali o mnogim temama.

"Ili æemo sva trojica prestati s tenisom ili neæe niko" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Batali provokatore

pre 4 godine

@Srki s jeste li culi nekada da neko voli ono sto radi ?!?!?!
(G-dja, 11. novembar 2019 16:08)

Ma, menjao bi se Srki s sa bilo kim od njih trojice! Štaviše, menjao bi se sa Jecom, Mirkom ili Ciskom!

S...F

pre 4 godine

Najveca tuga je ta sto ce neko morati ipak da osvaja Grand Slemove, kada se oni povuku...
bice kao kod zena, u 10 godina ce biti 30 osvajaca GS...
to je nekom ok, ali iz perspektive sta gledamo od ove trojice, to ce biti tuzno.

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Ne znam ljudi ali ja volim svu trojicu i voleo bih da igraju preko 40+. Oni su toliki rivali, najveci u ovom sportu i kad su na terenu ujedaju, ali kad se mec zavrsi oni se zezaju i uzivaju. I najpre, imaju toliko postovanje jedno prema drugom.

totenhem 9 zvezdana 0

pre 4 godine

Nije zlato sve sto sija, oni nemaju slike s drugovima, ali zato su obezbijedili per narednih generacija, a mi imamo milion slika pa svako jutro ustajemo i idemo na posao i grindamo za drugoga, pa ti vidi je li njima vise nedostaju slike iz djetinjstva ili nama sigurnost zivotna

Saky

pre 4 godine

Vidi No2a, konacno prica o tenisu a ne pametuje na razne druge teme o kojima ne zna nista. Pitanje za No2ovce : ko je od ove trojice tenisera ubedljivo najnepopularniji u Srbiji i generalno?

Djuro

pre 4 godine

Ne zbog Noleta,i da je neko drugi umesto Novaka,ali svi pravi ljubitelji tenisa cemo plakati kada odu u penziju.I sto kaze Nole najbolje da odu svi odjednom,za nekih 4-5 godina,kakav bi to bio sok za svetski tenis,sponzore,turnire...Od njih tri nema vecih,nezamisivo da u jednoj eri igraju tri najbolja igraca svih vremena,bili su dobri Sampras,Borg,Konors,Agasi,Beker,Lendl,Edberg...ali ovakva tri nisu se pojavila ni pre niti ce se.Nastace ogromna praznina.Za mene borba za goat titulu ne postoji,sva trojca su GOAT,svi imaju argumente za to vec sada.Jednom recenicom ONI SU TRI NAJVECE LEGENDE U ISTORIJI TENISA,a u najuzem krugu celokupnog svetskog sporta u istoriji.

Milosav

pre 4 godine

Trojica velicanstvenih, koja privilegija i sreca ziveti u njihovo doba i gledati najbolji tenis ikada.
Ovakva dominacija se nece ponoviti u narednih hiljadu godina.

Bodibond

pre 4 godine

Ti bote pricas o mrznji, koji vec 10 godina pljujes Djokovica koji ti nista nije uradio hahaha...
(Jonas, 11. novembar 2019 14:32)

Ja to radim i duze.

nije zlato sve sto sija

pre 4 godine

Sve je to u redu, njihovi rezultati su impozantni ali ja nikad ne
vidjeh njihovu sliku sa drugovima s kojimm su odrasli sto znaci
da su ih zaboravili ili im je djetinjstvo bilo kuce-trening.

Srki s

pre 4 godine

"nije zlato sve što sija" @pa nemaju njih trojica drugove iz detinjstva, ni detinjstvo ni mladost pa ni zrele godine. Imaju samo tenis... Žalosna tri čoveka rođeni i žive na teniskom terenu... Strašno

Marko I

pre 4 godine

Neverovatno kakve velicine a Srbin najveci medju njima, delja ih zadnjih 1p godina gde stigne, pogotovo Federera
(Saric, 11. novembar 2019 14:36). Vidi druže, ja navijam za Novaka, al reci da je Srbin najveći medju njima ????. Glupost velika. Njih troje su veličine ovog vremena, razlike su male. Jeste da novak kad igra 100% nemogu mu ništa al neigra on uvek tako. I nije konstantan kao recimo Federer, šljaka Pariz, netreba trošiti reci. Znaci svi su velikani kad završe sa tenisom onda možda možda može se pričati ko je uspješniji.

Žilijen drago mi je

pre 4 godine

Đoković igra kao pod moranjem i jedva čeka da završi karijeru. Ovo što je rekao nije slučajno, i kad bi Federer i Nadal odlučili da sutra završe karijeru Đoković bi to isto uradio garantovano.

Никола87

pre 4 godine

Сад да неко направи сцену где њих тројица јуришају на Луја XIV и његове мускетаре, а Лујев генерал забезекнуто каже: "Magnificent valor"!

Mirko Kojotovski

pre 4 godine

Mislim da Roćko ne sme ni klikera sa Noletom da odigra:-)) Veliki je tu respekt između njih trojice.Jednog dana kada zavrse karijere bice oni najbolji prijatelji.Imace o cemu da pricaju i secanja u romane da prenesu.Trenutno su jos protivnici koji ganjaju jedan drugoga i trećega.Uzivam u vrhunskom tenisu.Ma nije to vrhunski to je van vremena i prostora planete Zemlje.
Slede spektakularni mecevi u Londonu

Poštovalac igre

pre 4 godine

Za mene sva trojica veličine sportske i ljudske da imaju duboku naklonost i uopšte mi je drago što imam priliku da budem svedok te njihove istorije. Doći će neizbežno taj dan kad će se povući al sigurno daa njihova imema zauvek ispisana u istoriji ovog belog sporta.

miodrag

pre 4 godine

Malo moras da razmisli pre nego sto nesto odvalis! Sada ce Foca da se odmah penzionise i da zahteva da to isto uradite i vi.....tako si rekao, nemoj sad , ovo , ono

djilkos

pre 4 godine

E kakva bi to fora bila da sva troica odu u penziju sa 20 GS-ova pa da pepuste navijacima da se u sledecim decenijama prepucavaju ko je bio bolji ;-)

Sale

pre 4 godine

Zamolio bih vas da nešto učinite sa ovim ocenama komentara. Kako skrolujem na telefonu tako nehotice delim minuse. A verujem da nisam jedini.

Wllaxy

pre 4 godine

Sims Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!
(Jumko, 11. novembar 2019 13:11)

Zato je rešenje vrlo jednostavno - prestani da mrziš pošto je tvoja mržnja prema Novaku aksiom!

Ili još bolje - prestani da troluješ i da pišeš ovde i rešavaj sopstvene probleme na drugom mestu i svi srećni!

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Oni ruše rekorde,ali i mnogo značajnije stvari.Oni ruše sve barijere.Imas Srbe koji navijaju za Nadala,Rodzera,a imaš Spance i Svajcarce koji navijaju za Novaka....Oni si nadnacionalni i samo sportski standardi i onda sportski ukus vas opredeljuje za koga ćeš navijati.
Napisa neko ovde da se opustimo i uživamo u onome sto su nam priredili i još priredjuju.Nek traje dok traje.Dobra preporuka,najbolja možda.

mlekadžija

pre 4 godine

Без обзира ко је чији миљеник, (Н Р Р) мора се признати да су ова тројица најбољи тенисери, не само од профи ере...и да ће бити још дуго. Превелика је разлика у квалитету између њих и "младих лавова". Дочекаће и они својих "5 минута" али то неће сигурно бити овакав тенис...Зато уживајмо гледајући их док још играју!

Vladimir

pre 4 godine

Najveća tri šampiona u istoriji sporta,a koji igraju u isto vrjeme.Veliki šampini i još veći ljudi.Pravi primjer za sve mlade sportiste na planeti.Poželimo im dobro zdravlje i da što dulje ostanu na teniskim terenima.Srećno šampioni!

drmr

pre 4 godine

Meni se cesto mota jedna stvar po glavi, da nema dvojice od ove trojice, jedan bi imao 50 gren slemova. Da li je to realno? Ili su jedni druge naterali da budu tako dobri?

Meni je Federer elegancija ovog sporta, mozda jedini uz Dzordana koji ie veci i od samog sporta kojim se bavi.
S druge strane dva gladijatora, u bukvalnkm smislu te reci. Onda novak koji ima psihu da ih pojede obojicu.
Svaka im cast, kapa dole ovim majstorima

fenomen

pre 4 godine

Za Novaka i Rodju se zna da su poliglote a Rafa cini mi se da osim spanskog cak i sa engleskim slabo barata. Kojim jezikom su pricali sa Rafom?

Фрфљави

pre 4 godine

На овој слици 55 Гренд Слема, 96 Мастерса, преко 750 недеља ( око 13-14 година !!!) први на АТП листи, преко 250 освојених турнира, преко 320 милиона долара освојених само од турнира ( пута пет од спонзора вероватно...), вероватно преко пола милијарде навијача и обожаваоца...и то све стане у три човека... Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер... колико су ова имена велика, неуништива и бесмртна...уххххх

Jumko

pre 4 godine

@Sims Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!

prepoznace se sami

pre 4 godine

Kulturna diplomatija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (m, 11. novembar 2019 12:54)

Za razliku od velike vecine komentatora na ovom sajtu.

Ivan M

pre 4 godine

Bio sam na finalu Vimbldona 2003. sa ocem kada je Federer počistio Filipusisa. Odmah smo znali da će to biti velikan. Samo nismo mogli da pretpostavimo da će era njega i njegovih najvećih rivala trajati još verovatno oko dve decenije. Neverovatno.

Jumko

pre 4 godine

Po komentarima se vidi kako Srbija nije navikla na nesto normalno i misli da je situacija u svetu tenisa onako kako je ona zamislja, sa svadjama, zaverama, namestaljkama... I 'ajde sada da se divimo obicnom razgovoru trojice tenisera sa voditeljkom! Svasta!

jazz

pre 4 godine

Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 11. novembar 2019 13:11)


Rece trolcina koji 24/7 visi na sajtu b92 lececi svoje komplekse za par sendvica. Evo ubacuje politiku u sport a niko ga nista nije pitao

Фрфљави

pre 4 godine

На овој слици 55 Гренд Слема, 96 Мастерса, преко 750 недеља ( око 13-14 година !!!) први на АТП листи, преко 250 освојених турнира, преко 320 милиона долара освојених само од турнира ( пута пет од спонзора вероватно...), вероватно преко пола милијарде навијача и обожаваоца...и то све стане у три човека... Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер... колико су ова имена велика, неуништива и бесмртна...уххххх

Vladimir

pre 4 godine

Najveća tri šampiona u istoriji sporta,a koji igraju u isto vrjeme.Veliki šampini i još veći ljudi.Pravi primjer za sve mlade sportiste na planeti.Poželimo im dobro zdravlje i da što dulje ostanu na teniskim terenima.Srećno šampioni!

mlekadžija

pre 4 godine

Без обзира ко је чији миљеник, (Н Р Р) мора се признати да су ова тројица најбољи тенисери, не само од профи ере...и да ће бити још дуго. Превелика је разлика у квалитету између њих и "младих лавова". Дочекаће и они својих "5 минута" али то неће сигурно бити овакав тенис...Зато уживајмо гледајући их док још играју!

drmr

pre 4 godine

Meni se cesto mota jedna stvar po glavi, da nema dvojice od ove trojice, jedan bi imao 50 gren slemova. Da li je to realno? Ili su jedni druge naterali da budu tako dobri?

Meni je Federer elegancija ovog sporta, mozda jedini uz Dzordana koji ie veci i od samog sporta kojim se bavi.
S druge strane dva gladijatora, u bukvalnkm smislu te reci. Onda novak koji ima psihu da ih pojede obojicu.
Svaka im cast, kapa dole ovim majstorima

Ivan M

pre 4 godine

Bio sam na finalu Vimbldona 2003. sa ocem kada je Federer počistio Filipusisa. Odmah smo znali da će to biti velikan. Samo nismo mogli da pretpostavimo da će era njega i njegovih najvećih rivala trajati još verovatno oko dve decenije. Neverovatno.

prepoznace se sami

pre 4 godine

Kulturna diplomatija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (m, 11. novembar 2019 12:54)

Za razliku od velike vecine komentatora na ovom sajtu.

Mirko Kojotovski

pre 4 godine

Mislim da Roćko ne sme ni klikera sa Noletom da odigra:-)) Veliki je tu respekt između njih trojice.Jednog dana kada zavrse karijere bice oni najbolji prijatelji.Imace o cemu da pricaju i secanja u romane da prenesu.Trenutno su jos protivnici koji ganjaju jedan drugoga i trećega.Uzivam u vrhunskom tenisu.Ma nije to vrhunski to je van vremena i prostora planete Zemlje.
Slede spektakularni mecevi u Londonu

Djuro

pre 4 godine

Ne zbog Noleta,i da je neko drugi umesto Novaka,ali svi pravi ljubitelji tenisa cemo plakati kada odu u penziju.I sto kaze Nole najbolje da odu svi odjednom,za nekih 4-5 godina,kakav bi to bio sok za svetski tenis,sponzore,turnire...Od njih tri nema vecih,nezamisivo da u jednoj eri igraju tri najbolja igraca svih vremena,bili su dobri Sampras,Borg,Konors,Agasi,Beker,Lendl,Edberg...ali ovakva tri nisu se pojavila ni pre niti ce se.Nastace ogromna praznina.Za mene borba za goat titulu ne postoji,sva trojca su GOAT,svi imaju argumente za to vec sada.Jednom recenicom ONI SU TRI NAJVECE LEGENDE U ISTORIJI TENISA,a u najuzem krugu celokupnog svetskog sporta u istoriji.

djilkos

pre 4 godine

E kakva bi to fora bila da sva troica odu u penziju sa 20 GS-ova pa da pepuste navijacima da se u sledecim decenijama prepucavaju ko je bio bolji ;-)

jazz

pre 4 godine

Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 11. novembar 2019 13:11)


Rece trolcina koji 24/7 visi na sajtu b92 lececi svoje komplekse za par sendvica. Evo ubacuje politiku u sport a niko ga nista nije pitao

Poštovalac igre

pre 4 godine

Za mene sva trojica veličine sportske i ljudske da imaju duboku naklonost i uopšte mi je drago što imam priliku da budem svedok te njihove istorije. Doći će neizbežno taj dan kad će se povući al sigurno daa njihova imema zauvek ispisana u istoriji ovog belog sporta.

Marko I

pre 4 godine

Neverovatno kakve velicine a Srbin najveci medju njima, delja ih zadnjih 1p godina gde stigne, pogotovo Federera
(Saric, 11. novembar 2019 14:36). Vidi druže, ja navijam za Novaka, al reci da je Srbin najveći medju njima ????. Glupost velika. Njih troje su veličine ovog vremena, razlike su male. Jeste da novak kad igra 100% nemogu mu ništa al neigra on uvek tako. I nije konstantan kao recimo Federer, šljaka Pariz, netreba trošiti reci. Znaci svi su velikani kad završe sa tenisom onda možda možda može se pričati ko je uspješniji.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Oni ruše rekorde,ali i mnogo značajnije stvari.Oni ruše sve barijere.Imas Srbe koji navijaju za Nadala,Rodzera,a imaš Spance i Svajcarce koji navijaju za Novaka....Oni si nadnacionalni i samo sportski standardi i onda sportski ukus vas opredeljuje za koga ćeš navijati.
Napisa neko ovde da se opustimo i uživamo u onome sto su nam priredili i još priredjuju.Nek traje dok traje.Dobra preporuka,najbolja možda.

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Ne znam ljudi ali ja volim svu trojicu i voleo bih da igraju preko 40+. Oni su toliki rivali, najveci u ovom sportu i kad su na terenu ujedaju, ali kad se mec zavrsi oni se zezaju i uzivaju. I najpre, imaju toliko postovanje jedno prema drugom.

Milosav

pre 4 godine

Trojica velicanstvenih, koja privilegija i sreca ziveti u njihovo doba i gledati najbolji tenis ikada.
Ovakva dominacija se nece ponoviti u narednih hiljadu godina.

Jumko

pre 4 godine

Po komentarima se vidi kako Srbija nije navikla na nesto normalno i misli da je situacija u svetu tenisa onako kako je ona zamislja, sa svadjama, zaverama, namestaljkama... I 'ajde sada da se divimo obicnom razgovoru trojice tenisera sa voditeljkom! Svasta!

Wllaxy

pre 4 godine

Sims Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!
(Jumko, 11. novembar 2019 13:11)

Zato je rešenje vrlo jednostavno - prestani da mrziš pošto je tvoja mržnja prema Novaku aksiom!

Ili još bolje - prestani da troluješ i da pišeš ovde i rešavaj sopstvene probleme na drugom mestu i svi srećni!

fenomen

pre 4 godine

Za Novaka i Rodju se zna da su poliglote a Rafa cini mi se da osim spanskog cak i sa engleskim slabo barata. Kojim jezikom su pricali sa Rafom?

Sale

pre 4 godine

Zamolio bih vas da nešto učinite sa ovim ocenama komentara. Kako skrolujem na telefonu tako nehotice delim minuse. A verujem da nisam jedini.

Jumko

pre 4 godine

@Sims Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!

Никола87

pre 4 godine

Сад да неко направи сцену где њих тројица јуришају на Луја XIV и његове мускетаре, а Лујев генерал забезекнуто каже: "Magnificent valor"!

totenhem 9 zvezdana 0

pre 4 godine

Nije zlato sve sto sija, oni nemaju slike s drugovima, ali zato su obezbijedili per narednih generacija, a mi imamo milion slika pa svako jutro ustajemo i idemo na posao i grindamo za drugoga, pa ti vidi je li njima vise nedostaju slike iz djetinjstva ili nama sigurnost zivotna

Žilijen drago mi je

pre 4 godine

Đoković igra kao pod moranjem i jedva čeka da završi karijeru. Ovo što je rekao nije slučajno, i kad bi Federer i Nadal odlučili da sutra završe karijeru Đoković bi to isto uradio garantovano.

S...F

pre 4 godine

Najveca tuga je ta sto ce neko morati ipak da osvaja Grand Slemove, kada se oni povuku...
bice kao kod zena, u 10 godina ce biti 30 osvajaca GS...
to je nekom ok, ali iz perspektive sta gledamo od ove trojice, to ce biti tuzno.

nije zlato sve sto sija

pre 4 godine

Sve je to u redu, njihovi rezultati su impozantni ali ja nikad ne
vidjeh njihovu sliku sa drugovima s kojimm su odrasli sto znaci
da su ih zaboravili ili im je djetinjstvo bilo kuce-trening.

Srki s

pre 4 godine

"nije zlato sve što sija" @pa nemaju njih trojica drugove iz detinjstva, ni detinjstvo ni mladost pa ni zrele godine. Imaju samo tenis... Žalosna tri čoveka rođeni i žive na teniskom terenu... Strašno

miodrag

pre 4 godine

Malo moras da razmisli pre nego sto nesto odvalis! Sada ce Foca da se odmah penzionise i da zahteva da to isto uradite i vi.....tako si rekao, nemoj sad , ovo , ono

Bodibond

pre 4 godine

Ti bote pricas o mrznji, koji vec 10 godina pljujes Djokovica koji ti nista nije uradio hahaha...
(Jonas, 11. novembar 2019 14:32)

Ja to radim i duze.

Saky

pre 4 godine

Vidi No2a, konacno prica o tenisu a ne pametuje na razne druge teme o kojima ne zna nista. Pitanje za No2ovce : ko je od ove trojice tenisera ubedljivo najnepopularniji u Srbiji i generalno?

Batali provokatore

pre 4 godine

@Srki s jeste li culi nekada da neko voli ono sto radi ?!?!?!
(G-dja, 11. novembar 2019 16:08)

Ma, menjao bi se Srki s sa bilo kim od njih trojice! Štaviše, menjao bi se sa Jecom, Mirkom ili Ciskom!

nije zlato sve sto sija

pre 4 godine

Sve je to u redu, njihovi rezultati su impozantni ali ja nikad ne
vidjeh njihovu sliku sa drugovima s kojimm su odrasli sto znaci
da su ih zaboravili ili im je djetinjstvo bilo kuce-trening.

Srki s

pre 4 godine

"nije zlato sve što sija" @pa nemaju njih trojica drugove iz detinjstva, ni detinjstvo ni mladost pa ni zrele godine. Imaju samo tenis... Žalosna tri čoveka rođeni i žive na teniskom terenu... Strašno

Saky

pre 4 godine

Vidi No2a, konacno prica o tenisu a ne pametuje na razne druge teme o kojima ne zna nista. Pitanje za No2ovce : ko je od ove trojice tenisera ubedljivo najnepopularniji u Srbiji i generalno?

Jumko

pre 4 godine

Po komentarima se vidi kako Srbija nije navikla na nesto normalno i misli da je situacija u svetu tenisa onako kako je ona zamislja, sa svadjama, zaverama, namestaljkama... I 'ajde sada da se divimo obicnom razgovoru trojice tenisera sa voditeljkom! Svasta!

Žilijen drago mi je

pre 4 godine

Đoković igra kao pod moranjem i jedva čeka da završi karijeru. Ovo što je rekao nije slučajno, i kad bi Federer i Nadal odlučili da sutra završe karijeru Đoković bi to isto uradio garantovano.

fenomen

pre 4 godine

Za Novaka i Rodju se zna da su poliglote a Rafa cini mi se da osim spanskog cak i sa engleskim slabo barata. Kojim jezikom su pricali sa Rafom?

Jumko

pre 4 godine

@Sims Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!

Bodibond

pre 4 godine

Ti bote pricas o mrznji, koji vec 10 godina pljujes Djokovica koji ti nista nije uradio hahaha...
(Jonas, 11. novembar 2019 14:32)

Ja to radim i duze.

totenhem 9 zvezdana 0

pre 4 godine

Nije zlato sve sto sija, oni nemaju slike s drugovima, ali zato su obezbijedili per narednih generacija, a mi imamo milion slika pa svako jutro ustajemo i idemo na posao i grindamo za drugoga, pa ti vidi je li njima vise nedostaju slike iz djetinjstva ili nama sigurnost zivotna

miodrag

pre 4 godine

Malo moras da razmisli pre nego sto nesto odvalis! Sada ce Foca da se odmah penzionise i da zahteva da to isto uradite i vi.....tako si rekao, nemoj sad , ovo , ono

jazz

pre 4 godine

Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 11. novembar 2019 13:11)


Rece trolcina koji 24/7 visi na sajtu b92 lececi svoje komplekse za par sendvica. Evo ubacuje politiku u sport a niko ga nista nije pitao

Marko I

pre 4 godine

Neverovatno kakve velicine a Srbin najveci medju njima, delja ih zadnjih 1p godina gde stigne, pogotovo Federera
(Saric, 11. novembar 2019 14:36). Vidi druže, ja navijam za Novaka, al reci da je Srbin najveći medju njima ????. Glupost velika. Njih troje su veličine ovog vremena, razlike su male. Jeste da novak kad igra 100% nemogu mu ništa al neigra on uvek tako. I nije konstantan kao recimo Federer, šljaka Pariz, netreba trošiti reci. Znaci svi su velikani kad završe sa tenisom onda možda možda može se pričati ko je uspješniji.

drmr

pre 4 godine

Meni se cesto mota jedna stvar po glavi, da nema dvojice od ove trojice, jedan bi imao 50 gren slemova. Da li je to realno? Ili su jedni druge naterali da budu tako dobri?

Meni je Federer elegancija ovog sporta, mozda jedini uz Dzordana koji ie veci i od samog sporta kojim se bavi.
S druge strane dva gladijatora, u bukvalnkm smislu te reci. Onda novak koji ima psihu da ih pojede obojicu.
Svaka im cast, kapa dole ovim majstorima

Mirko Kojotovski

pre 4 godine

Mislim da Roćko ne sme ni klikera sa Noletom da odigra:-)) Veliki je tu respekt između njih trojice.Jednog dana kada zavrse karijere bice oni najbolji prijatelji.Imace o cemu da pricaju i secanja u romane da prenesu.Trenutno su jos protivnici koji ganjaju jedan drugoga i trećega.Uzivam u vrhunskom tenisu.Ma nije to vrhunski to je van vremena i prostora planete Zemlje.
Slede spektakularni mecevi u Londonu

djilkos

pre 4 godine

E kakva bi to fora bila da sva troica odu u penziju sa 20 GS-ova pa da pepuste navijacima da se u sledecim decenijama prepucavaju ko je bio bolji ;-)

Milosav

pre 4 godine

Trojica velicanstvenih, koja privilegija i sreca ziveti u njihovo doba i gledati najbolji tenis ikada.
Ovakva dominacija se nece ponoviti u narednih hiljadu godina.

prepoznace se sami

pre 4 godine

Kulturna diplomatija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (m, 11. novembar 2019 12:54)

Za razliku od velike vecine komentatora na ovom sajtu.

mlekadžija

pre 4 godine

Без обзира ко је чији миљеник, (Н Р Р) мора се признати да су ова тројица најбољи тенисери, не само од профи ере...и да ће бити још дуго. Превелика је разлика у квалитету између њих и "младих лавова". Дочекаће и они својих "5 минута" али то неће сигурно бити овакав тенис...Зато уживајмо гледајући их док још играју!

Djuro

pre 4 godine

Ne zbog Noleta,i da je neko drugi umesto Novaka,ali svi pravi ljubitelji tenisa cemo plakati kada odu u penziju.I sto kaze Nole najbolje da odu svi odjednom,za nekih 4-5 godina,kakav bi to bio sok za svetski tenis,sponzore,turnire...Od njih tri nema vecih,nezamisivo da u jednoj eri igraju tri najbolja igraca svih vremena,bili su dobri Sampras,Borg,Konors,Agasi,Beker,Lendl,Edberg...ali ovakva tri nisu se pojavila ni pre niti ce se.Nastace ogromna praznina.Za mene borba za goat titulu ne postoji,sva trojca su GOAT,svi imaju argumente za to vec sada.Jednom recenicom ONI SU TRI NAJVECE LEGENDE U ISTORIJI TENISA,a u najuzem krugu celokupnog svetskog sporta u istoriji.

Ivan M

pre 4 godine

Bio sam na finalu Vimbldona 2003. sa ocem kada je Federer počistio Filipusisa. Odmah smo znali da će to biti velikan. Samo nismo mogli da pretpostavimo da će era njega i njegovih najvećih rivala trajati još verovatno oko dve decenije. Neverovatno.

Фрфљави

pre 4 godine

На овој слици 55 Гренд Слема, 96 Мастерса, преко 750 недеља ( око 13-14 година !!!) први на АТП листи, преко 250 освојених турнира, преко 320 милиона долара освојених само од турнира ( пута пет од спонзора вероватно...), вероватно преко пола милијарде навијача и обожаваоца...и то све стане у три човека... Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер... колико су ова имена велика, неуништива и бесмртна...уххххх

Wllaxy

pre 4 godine

Sims Ne prave ni novine, nego narod koji cita! Veruj da su i u Spaniji i Svajcarskoj naslovi i tekstovi isti, ali je velika razlika u mrznji, netrepeljivosti i gledanje na sportistu kao takvog, koji nije potreban za resavanje sopstvenih problema!
(Jumko, 11. novembar 2019 13:11)

Zato je rešenje vrlo jednostavno - prestani da mrziš pošto je tvoja mržnja prema Novaku aksiom!

Ili još bolje - prestani da troluješ i da pišeš ovde i rešavaj sopstvene probleme na drugom mestu i svi srećni!

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Ne znam ljudi ali ja volim svu trojicu i voleo bih da igraju preko 40+. Oni su toliki rivali, najveci u ovom sportu i kad su na terenu ujedaju, ali kad se mec zavrsi oni se zezaju i uzivaju. I najpre, imaju toliko postovanje jedno prema drugom.

Batali provokatore

pre 4 godine

@Srki s jeste li culi nekada da neko voli ono sto radi ?!?!?!
(G-dja, 11. novembar 2019 16:08)

Ma, menjao bi se Srki s sa bilo kim od njih trojice! Štaviše, menjao bi se sa Jecom, Mirkom ili Ciskom!

Sale

pre 4 godine

Zamolio bih vas da nešto učinite sa ovim ocenama komentara. Kako skrolujem na telefonu tako nehotice delim minuse. A verujem da nisam jedini.

Никола87

pre 4 godine

Сад да неко направи сцену где њих тројица јуришају на Луја XIV и његове мускетаре, а Лујев генерал забезекнуто каже: "Magnificent valor"!

Vladimir

pre 4 godine

Najveća tri šampiona u istoriji sporta,a koji igraju u isto vrjeme.Veliki šampini i još veći ljudi.Pravi primjer za sve mlade sportiste na planeti.Poželimo im dobro zdravlje i da što dulje ostanu na teniskim terenima.Srećno šampioni!

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Oni ruše rekorde,ali i mnogo značajnije stvari.Oni ruše sve barijere.Imas Srbe koji navijaju za Nadala,Rodzera,a imaš Spance i Svajcarce koji navijaju za Novaka....Oni si nadnacionalni i samo sportski standardi i onda sportski ukus vas opredeljuje za koga ćeš navijati.
Napisa neko ovde da se opustimo i uživamo u onome sto su nam priredili i još priredjuju.Nek traje dok traje.Dobra preporuka,najbolja možda.

S...F

pre 4 godine

Najveca tuga je ta sto ce neko morati ipak da osvaja Grand Slemove, kada se oni povuku...
bice kao kod zena, u 10 godina ce biti 30 osvajaca GS...
to je nekom ok, ali iz perspektive sta gledamo od ove trojice, to ce biti tuzno.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Za mene sva trojica veličine sportske i ljudske da imaju duboku naklonost i uopšte mi je drago što imam priliku da budem svedok te njihove istorije. Doći će neizbežno taj dan kad će se povući al sigurno daa njihova imema zauvek ispisana u istoriji ovog belog sporta.