Fudbal 132

Nedelja, 20.10.2019.

08:24

"To vide i navijači Zvezde, sve što se dešava na drugim utakmicama"

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić bio je vidno nezadovoljan posle poraza od Mladosti u Superligi Srbije.

"To vide i navijaèi Zvezde, sve što se dešava na drugim utakmicama" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 4 godine

ne smemo da dozvolimo da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju. To prepoznaju svi, pa i navijači Crvene zvezde", poručio je Ostojić.

A da nije sviran penal za Zvezdu protiv Rada,partizan bi zgromio Mladost sa 5-0.kakav prelom mozga

Хаџи

pre 4 godine

Оно што ја као Звездаш видим, јесте да вас колективно дрмају жешћи комплекси, јер ви играте у Лучанима пред меч са Манчестером на свом терену, и за пораз окривљујеш Звезду. Изјава да сте под пртиском и да зато не можете да победите, а притисак вам стварају друге утакмице у лиги, је најгора изјава коју је дао неки фудбалер. А долази из клуба у ком функционер истог свог највећег ривала назива ИСИСОМ. Вас треба дисциплиска комисија да казни, а онда Звезда да тужи за клевећење.
Не верујем шта читам. Ви кад сте на силу желели да будете већи од Звезде, Звезда се није спуштала на тај ниво.

Sabre

pre 4 godine

Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nešto onako, 20. oktobar 2019 13:59)

Decko, ajde da pretpostavimo da je sve kako ti kazes. Kako se to onda desilo da je ta ista preslabasna Zvezda koja samo uz pomoc sudija prolazi Mladosti i slicne dosla do toga da bije klubove mnogo jace od bilo kog u nasoj ligi u jednoj LIGI SAMPIONA u ciju grupnu fazu se plasirala dva puta za redom?! Kako to da je ta ista Zvezda u prethodna 3 derbija 4 puta ostecena, sto su potvrdili i iz sudijske organizacije, dakle, zvanicno je?! Kako to da taj prejaki Partizan moze biti sampion samo da Zvezda ne namesta kada sem derbija na koji se nalozite kao da vam ZIVOT zavisi od toga, ne moze da poveze DVE polu-krstene utakmice?! Ajde, maaaalo mucni glavom, znam da imas kapacitet..verujem u tebe.

Марко

pre 4 godine

A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta
(insajder, 20. oktobar 2019 13:51)

Колико је Партизан имао победа у Лиги шампиона? То ти преброји уместо што бројиш пенале.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Posle svega rečenog na ovoj stranici :
------------------------------------------------
-------------------------------------------------
1) Zvezda je najbolja u domaćoj ligi i igra najbolji fudbal, i to igra sa oko 50 % snage.
2) Zvezda i u Evropskim takmičenjima već 3 godine igra najbolje od svih klubova bivše SFRJ plus Rumunija, Mađarska, Bugarska, Grčka, Austrija.
3) Tačno je da su sudije više puta dosuđivale nepostojeće penale, kao to je tačno da joj više puta nisu dosuđivani očigledni penali i poništavani regularni golovi.
4) Tačno je i to da je Zvezda uzimajući sve gore navedeno NAJBOLJI KLUB I IGRA NAJBOLJI FUDBAL I DA BI BILA PRVAK I PORED SVEGA NAVEDENOG.
5) Komšije Partizanovci........ Bez histerije, bez plakanja i bez psovanja molim Vas...... Odlično znate da će Zvezda i ove godine, najverovatnije biti prvak jer nema konkurenciju u ovoj ligi.

Vladan R

pre 4 godine

@as
Objasni mi samo čega ima da se stidim, kada sudija na utakmici sa Radom, ima isti kriterijima, pa što je penal za Zvezdu to je penal i za Rad. Usput budi rečeno kom klubu je u finalu kupa sudjen penal, a protiv njih sudija za istu situaciju, ostao nema, pa su im rivali izašli sa terena. Zašto bi me bilo sramota sumnjivog penala, koji nije ni iskorišćen, kad pre toga nije sviran penal za CZ uz crveni za njenog rivala. Sa druge strane za tebe i tebi slične, je nemoguća misija da priznate da je Zvezda oštećena u derbiju, jer nije bilo faula nad golmanom, ali zato za sličnu situaciju pre neku godinu, kada je čini mi se Tavamba, postigao gol kojim ste overili pobedu u derbiju, nije bilo faula. Sramota je kad se imaju dvostruki aršini, pa za istu stvar na jednoj strani se svira faul ili penal, a na drugoj ne. Pa čak i kad je bio onaj penal na 17m protiv Indjije, CZ je u toj utakmici oštećenja jer joj je mahan nepostojeći ofsajd.

Stari cigan

pre 4 godine

Igras sa Mladosti u Lucanima, ceka te za par dana tekma sa Mancesterom, a tebi u glavi Zvezda!? E, moj ti...teski su vam ti kompleksi grobarski.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

@ Bela vrana

Tole je otišao 2016. Dakle:

Darko Lazović, Luka Jović, Luka Milivojević, Marko Grujić, Predrag Rajković, Nikola Maksimović, Nenad Milijaš, igrali i Miloš Ninković, Ognjen Koroman i Nenad Jestrović pod Toletom bez titule, Uroš Spajić, Duško Tošić, Filip Mladenović, Nenad Kovačević, Dejan Milovanović, Pavle Ninkov, Lee Ady (druge poznatije strance poput Evandra i Kastilja ne nabrajam jer su već imali neku reputaciju), Dejan Lekić, Vujadin Savić, Nenad Tomović, Filip Đorđević...

Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.

belgrado

pre 4 godine

Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.
(Tramvaj zona prava mera, 20

kineska liga ima samo 3 lige,
koja 5-ica?!

nešto onako

pre 4 godine

@ Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..
(NikolaSrb, 20. oktobar 2019 10:11)

Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...

insajder

pre 4 godine

A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta

Djenka

pre 4 godine

@Zoran tako je Zoki, daj jos koju floskulu koji si cuo kod Zeksa ili procitao na nekoj eminetnoj fejsbuk stranici. Juce jedan profesor BG uneverziteta uporedjuje Zvezdu sa ISISom danas jedan Ostoja daje unapred napisanu izjavu. Ljudi, ovo je katastrofa nevidjenih razmera, ovo su Gebelsove metode formiranja javnog mnjenja. Pa Zvezdi i Radu je sviran po jedan slican penal, da li iko to pominje....ono sto vide navijaci Zvezde i iole poznavaoci fudbala je da ce ovih +7 samo da raste jer Partizan nema fond igraca da igra na dva fronta, a ovim izjavama izjavama samo traze alibi.

Марко

pre 4 godine

Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.
(Zoran, 20. oktobar 2019 11:46)

Партизан је захваљујући Томиславу Караџићу добио прилику да ОСАМ пута за редом игра квалификације за Лигу шампиона. Из тих ОСАМ покушаја Партизан је само ЈЕДНОМ успео да уђе у Лигу шампиона и тамо је осовојио НУЛА бодова. Газио га је ко је хтео и на страни и код куће. У последње три године, од како нема Томислава Караџића, Звезда је стигла прво до пролећа у Лиги Европе у сезони у којој је Партизан још једном пропустио прилику да уђе у Лигу шампиона, а онда је Звезда два пута за редом ушла у Лигу шампиона и тамо забележила већ две победе (за сада). Ти сад процени да ли је било боље када је за време Томислава Караџића српски фудбал за осам сезона имао само једном представника у Лиги шампиона и то са свих шест пораза, или је боље сада када српски фудбал у три сезоне има два пута представника у Лиги шампиона и две победе у Лиги шампиона. Осим тога, за време Толета српски клубови нису ниједном дочекали пролеће у Европи, а у три сезоне српски клубови нису дочекали чак ни јесен у Европи. Након Толетовог одласка српски клубови већ имају два пролећа у Европи. За време Толета смо били између 25. и 27. места на ранг листи УЕФЕ по клупском коефицијенту, а сада смо на 17. месту.

plagijat

pre 4 godine

ja razumem kad se čovek isplače i bude mu lakše, ali bre ovi kukaju konstantno i ništa im bolje nije. naprotiv, još gore im je, tripuju sve više.

molina

pre 4 godine

Najvaznija je mrznja prema Zvezdi svakom grobaru. To je pocetak i kraj. Prosli derbi je Zvezda bila ocajna ali je cinjenica da joj je ponisten cist gol ali je cinjenica i da je partizan bio bolji. I sta posle toga? Da prekinemo prvenstvo i proglasimo partizan za prvaka. Pobedite Vozdovac, pobedite Mladost i ne kukajte kako ste pod pritiskom zato sto se Zvezdi pri vodjstvu 1:0, svira sumnjivi penal.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

zamisli partizan dobije mancester, a lucani dobili partizan!?!?

znaci mali jezdimirovic (lupio sam prezime posto ne znam nikoga) iz lucana treba da pojaca djavole!? O_O

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 4 godine

Je l' to onaj Ostojić koga je trio VVV izdvojio od tima i terao da trči deonice svakog jutra i večeri punih 6 meseci jer nije želeo da oprosti dinar duga prema njemu na osnovu plata i premija ?!

Daj Bože da nam daš Ostojiću još jedan gol glavom u derbiju i da ti produže ugovor za još bar 2-3 godine i mi smo minri, sportski pozdrav ...

Cvrle

pre 4 godine

Igrajte nešto! Pokažite želju, ideju, energiju! Pročitajte pravila fudbalske igre! Ne spinujte! Gledajte u svoje dvorište! Tačka!

kako da ne

pre 4 godine

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta

sale

pre 4 godine

Svaki poznavalc fudbala vidi sta se desava!
Igrate OČAJNO, jurcate kao muve bez glave, nema normalne postavke igre!

Sve ostalo je manje vazno, da imate dobru igru sve bi vremenom doslo na mesto.

Огњен

pre 4 godine

Ne razumem, šta mi navijači zvezde vidimo? Ja jedino vidim da vam ne ide ni igrački ni orgazaciono i ne raduje me to, a posebno me rastužuje što je uvek neko drugi kriv, a najčešće vam je kriv moj klub. Gledajte sebe, radite, i oba kluba da prestanu sa besmislenim saopštenjima i svađanjima i bave se sportom.

Марко

pre 4 godine

Навијачи Звезде препознају да вам највише недостаје Томислав Караџић.

Vladan R

pre 4 godine

Slažem se da nije lako boriti se za titulu, ako glavnog rivalu guraju sudije, i da to može biti frustrirajuće i delovati na tim. Ali dok god se u tudje dvorište gleda selektivno, pa se vide olako dosudjeni ili nepostojeći penali, za CZ, a ne vidi se na istim utakmicama, dosudjen isti takav protiv nje ili ne dosudjen čist za nju, uz crveni za protivnika, ili prekinuta akcija CZ, kad je 1na1 na golmana, zbog nepostojećeg ofsajda, ili ne želite da priznate ono što je očigledno, da je CZ oštećena na derbiju, zaslužujete sve ovo loše što vam se dešava.

Bela vrana

pre 4 godine

Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.
(Tramvaj zona prava mera, 20. oktobar 2019 08:54) Reci mi jednog solidnog igraca Zvezde koga ste napravili za tih 8 godina?

4k4.Dex

pre 4 godine

Ne mogu da verujem koliko su svi podlegli pritisku iz Partizana... cak su i igraci poceli da veruju da im je Zvezda problem inace bi oni sve pobedjivali. Ja ne mogu da verujem da je njima Zvezda za sve kriva. Svirao je sudija pe al pogresno za Zvedu da. Kad je shvatio sta je uradio dao je isti takav penal Radu i ispravio gresku. Ne vidim sta je problem. Zvezda je apsolutno regularno pobedila s tim sto je sudija morao da osteti i jedne i druge kako bi napravi balans ali bolje to nego da je ostalo na onom pebalu zvezdi. Alie eto tako se vidi da nine nista namestao ali ne, ovi opleli kao da je svirao tri pebala samo za zvezdu. Alo bre gledajtw malo u svoje dvoriste. Nemate nista losiju ekipu od Zvezde. Doveli ste 5 vrhunskih igraca i jos se zalite? Pa kakva bre rotacija? Koja rotacija vam je potreban za Linglong ligu? Jos 5 top igraca?

Bela vrana

pre 4 godine

Nije problem sto Partizan gubi. Kad igra lose normalno je da izgubi, ali nije normalno da sve ekipe u ligi, ukljucujuci i Partizan, igraju sa pritiskom da ne smeju da kiksnu jer Zvezda ne kiksa nikada. Pa ko moze da osvoji titulu u takvom prvenstvu gde Zvezda ima pomoc protiv Indjije i Rada...poslednje i pretposlednje ekipe na tabeli.

One night in May

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
(roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

Od 1945?
Je l' si probao nekad nesto da ukrades od JNA?
Za sraf dobijes metak u celo.
Od JNA se ne krade, a Partizan je 45 godina i zvanicno bio JNA klub...

Mile

pre 4 godine

Ovih dana je inače u trofejnoj sali fk Zvezda bio trofej prvaka sveta (koji je takođe namestila), pa je fk Partizan bio nikad bliži tom trofeju! Umesto da se sekcija prošetala i podigla taj pehar (jednom u životu) ,oni se bave spletkarenjima i kuknjavom!

Templar

pre 4 godine

Godine partizanskog poštenja pod Toletom se vraćaju sa kamatom. No de je onaj laklrdijaš Vuletić, nije pisao danas saopštenje?

Zoran

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde jedino sto vidim je da vise nema Toleta u nadem fudbalu i hvala Bogu na tome
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiJSD, 20. oktobar 2019 10:44) # Link komentara

Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Partizan treba da dobija u Evropi. Kako zna i ume da prođe grupu. Sve ostalo je manje bitno. Svima je jasno šta se dešava u domaćici.

F10

pre 4 godine

Nažalost, ovo znači samo jedno - moramo ih, zbog mira u kući, pustiti i u sledećem derbiju. Užas!!!
Stvarno se ste dno dna sa ovim kukanjem više. Iskreno, nisam znao da vam trener pušta utakmice Zvezde u sklopu priprema za utakmicu i jasno mi je da vas to boli, jer ste daleko iza nas. Eh Savo doktore!!!
Za ovo da znamo šta se događa na drugim terenima - pa, ja barem, i ne znamo, gledam samo Zvezdu a rezultate FKP pratim na vestima jer nema tu baš šta da se vidi. Mi smo više za fudbal, zato ne gledamo ekipe ispod 3 mesta koje nam nisu konkurencija.
Sportski pozdrav!!!

Miki

pre 4 godine

Šta treba da vide navijači CZ?
1. Da Vučelić preko svojih medija sprovodi kampanju zbog sumnjive situacije kakvih je bezbroj u fudbalu a koja nije uticala ni na koji način na rezultat
2. Da je po medijima prikazan SUMNJIV snimak koji nije validan za procenu
3. Da je Partizan dobio novac od države da bi igrao u Evropi a kada je CZ trebao, država je ostala nema
4. Da se potpredsednik kluba javno nedolično ponaša i pravi insinuacije poredeći CZ i ISIS a vaš klub je od stvaranja upravo u Srbiji...
5. I još puno čega u nedogled!

vojojo1155@gmail.com

pre 4 godine

Partizan je posteno gazio cz pod Toletom (cak je bilo i nepostojecih penala, golova iz gol auta, po 2 penala za cz) , CZ ne moze da ostvari dominaciju pod Kokezom.
Pametnom dosta.

Kontraš

pre 4 godine

kompleksi zvezdasa su neizlecivi.
(Arnauti tirana, 20. oktobar 2019 09:03) Ajde mi objasni zbog čega bi mi imali komplekse, molim te? Imamo više titula, kupova, duplih kruna, evropskih utakmica, pobeda u evropi, proleća u evropi, pobeda u derbiju, veći stadion, više navijača i ono što vi nikada nećete imati, ona dva trofeja koji su nas stavili u velikane ove igre za sva vremena.

BOSS

pre 4 godine

Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd

Laki

pre 4 godine

Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.
(Istine radi, 20. oktobar 2019 09:33)

Jel i prošlogodišnje, kad ste bili treći.

Nisam ciko ja...

pre 4 godine

Ali arnauti koji se loze da su bitni i da jos neko misli o njima osim njih samih... Pa da vas nema, morali bi vas izmisliti. Koji je to nivo kompleksa. Svi gani bi potajno voleli da su partizanovci, da ne budu samo stado alo kasno je sada. No stress.

as

pre 4 godine

Jedini klub koji ima 3 titule koje nije osvojio je Partizan:2 sudske(uefa ih nije priznala) i titula iz 1999 kada je bilo bombardovanje.
(Goran, 20. oktobar 2019 09:56)

I to napisa navijac kluba koji je u prosloj godini osvojio dve titule.Kluba kojem se dodeljuju titule posle 60+ godina.Ajde bezi..

as

pre 4 godine

Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd
(BOSS, 20. oktobar 2019 10:09)

Ne razumes poentu,porazi su normalni u svim ligama,juce Bajern,Real...
Nije normalno to sto vas tim i kad igra lose tu odma uskace
sudija sa penalima,nije normalno da protivnicki igraci protiv vas pretrce duplo manje nego protiv naprimer nas.Nije normalno sto kada vam gostuju timovi njihovi treneri odmaraju igrace ili je pola tima naprasno povredjeno posle pauze od 15 dana u prvenstvu.Protiv vas igraci izlaze na teren i znaju da mora da izgube,kakav moral i volju za borbu i igru oni mogu da imaju ako znaju da ce im dunuti sudija penal il im seckati igru da ne mogu da pridju vasem golu.Svi gube bodove na malim utakmicama samo vi ne a igrate stalno sa drugim timom.
Pogledaj koliko bodova izgube vodeci timovi u drugim ligama i bice ti sve jasno. Svima je jasno ali ljudi u fudbalu su u strahu od Terzica i ne sme niko da pisne.Svira vam sudija penal protiv Rada za koji vecina vasih navijaca kaze da nije postojao a iz Rada niko ne sme da pomene to i niko od igraca nije cak ni prigovorio.E to je taj strah.

POPE

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde predlazem da vi FSS i sudije formirate jednu sudijsku komisiju i da izanalizirate sve utakmice Zvezde i vase u ovom prvenstvu. Ostali bi u soku koliko je Zvezdi pomognuto a koliko je ostecena. A sokiracete se i za vas.

Predrag

pre 4 godine

Milojevic osrednji trener???? Treca godina 1 liga evrope i jesen u istoj a posle 2 lige sampiona, 2 titule ako bog da i treća....vi ste grobari komedija ..

NikolaSrb

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
(roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..

Kontraš

pre 4 godine

ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...
(Capricorn, 20. oktobar 2019 10:02) Ma da, dve LŠ zaredom sa “prosečnim” trenerom. Ajde gledaj ti tvoj klubić!

Realno

pre 4 godine

Najveća Zvezdina prevara je bila 1991. Bajern ih pušta da daju gol, a oni ne umeju. Na kraju Augentaler sam sebi dade gol. A Bari da i ne pominjem, klasična sklanjalica, al opet nisu umeli da daju gol, pa su morali na penale. U novije vreme Salzburg, Liverpul, Oly... Plači komšijo mali i gledaj Ligu šampiona.

Banjaluka

pre 4 godine

Koliko ste vi bolesni to je cudo jedno. Prihvatili da su kao neka zrtva...a oduvijek rezimski klub. Ako vam je tako lase dobri ali smijesni ste.

Bobek mladi domobran

pre 4 godine

Kao da je u pitanju neka sekta....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don 'Wardaddy' Collier, 20. oktobar 2019 09:49)

Kao?

KaraDjordje

pre 4 godine

Vidim,niste uspeli da pobedite Mladost.
(Dino, 20. oktobar 2019 10:11)

Imaju problem sa realizacijom, u vreme Toleta nisu imali takvih problema taj ga je "zavlacio" iz Beograda po svim gradovima u Srbiji.

F10

pre 4 godine

Strašno šta sve možeš pročitati danas. Od uprave do igrača sve sami profesori, filozofi, geometri... ...samo niko ne zna gol da da i onda im krivi Zvezda i sudije. Pa ko je bio kriv što smo mi izgubili od Voždovca i što nas je to koštalo titule? Haj'te molim Vas, mislim da ni sami sebi više niste zanimljivi. Uvek vam je bitnije bilo da Zvezda izgubi nego da vi pobedite, zato ste upravo tu gde jeste.
Žali bože ovih ekrana što kuckamo po njima i ovih novinara što objavljuju ovakve izjave i samo truju narod koji nema pametnija posla nego da se bavi i CZV i PAR.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 4 godine

Igrači Partizana igraju na kartu intelekta partizanovih navijača. Mi izgubimo od Mladosti,okrivimo Zvezdu,navijači slepo veruju,udjem u auto od pedeset hiljada evra i uživam u zivotu i pored poraza a navijači neka tuguju.

as

pre 4 godine

Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.
(Toplica, 20. oktobar 2019 08:50)

Jel tebe placa klub da spinujes?
Niko of grobara ne kaze da smo juce izgubili zbog Zvezde,nama je normalno da izgubimo bodove,gube svi timovi u svim ligama sveta,SEM CZ!
A igrate sa drugim timom,pitam se kako izgubi Bajern od Majorke koja je juce usla u prvu ligu al CZ ne moze ni bod da izgubi.I pustite vase fore bolji ste od svih pa zato.Bolji je i Bajern pa gubi bodove,Real Siti.Samo vas loppvski sistem koji je osovina Terza Kokeza napravio vama donosi bodove,sa dva igraca da igrate vi biste u ovoj ligi pobedili.

as

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom
(Istina, 20. oktobar 2019 09:53)

Veruj da normalnih navijaca ima na obe strane i tacno je da ih je sramota.A ti nemas pojma ni sta znaci rec sramota.

Capricorn

pre 4 godine

Чему кукњава...играјте фудбал и гледајте себе...ми "Гробари" с поносом кажемо да смо навијачи клуба, а не резултата...дајте леп фудбал, залагање, па резултат ако дође, добро је...читава лига је пресмешна већ деценијама, а сада додатно због спонзора...Линг Лонг хахаха...баш ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...

Istina

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom...

Istine radi

pre 4 godine

Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.

Molim

pre 4 godine

Druze pod hitno dekretom da vam se dodeli titula da ne kmecite vise cim pocne utakmica vi padajre na centru i odma penal za vas i tako da izgurate prvenstvo.

milto i korupcija

pre 4 godine

Braćo grobaro, pustite prazne priče. Sr..a je uvek bilo i biće. Daj nam bože svima umeća, hrabrosti i sreće, pa da i jedni i drugi počistimo ostrvsko smeće.

roarrr

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Ne mogu da verujem, svi Partizanovi ljudi, od predsednika do ekonoma, istu priču ponavljaju... pastorčad, neregularno, nepošteno, itd.
Najgore što su i svoje navijače i simpatizere ubedili da je tako, pa svi u glas isto pričaju.
Niko ne analizira njihovu lošu igru, nego kako Zvezda igra.
Kao da je u pitanju neka sekta....

nešto onako

pre 4 godine

Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...

NoName

pre 4 godine

Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve. 
Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu. 
Vi ste, bre...
(dr Dr, 20. oktobar 2019 08:40)

A o čemu da misle?... U glavi samo Zvezda Crvena. I tako 70 i kusur godina.

Laki

pre 4 godine

Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nešto onako, 20. oktobar 2019 09:01
Da je regularno vi bi igrali utakmicu 90 minuta možda plus 3 minuta, neznam jer u Lučanima završena utakmica il se još igra

Istina

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom

Zoran

pre 4 godine

Ovaj tim Partizana,kao i predhodni u zadnje 2 godine nije sposoban da igra i sa protivnikom i protiv Zvezdinih sudija.To je uspevao samo tim Marka Nikolića pre 3 godine.

Trpaj bre

pre 4 godine

Vidimo da nemate pojma!!! Prozivate Terzica a legenda kaže da vam potpredsednik i dalje trci oko stadiona bežeći od pištolja. A da ne pričamo o onom taksisti koji je dobio nanogicu ahahah

sasa

pre 4 godine

Kako vas nije sramota, protiv Rada nepostojeci penal za obe ekipe, protiv Napretka prvo ne sude cist penal za lakat u glavu pa sude nepostojeci koji se pritom promasi, i tu sve regularno.
Dakle jedina odluka u korist Zvezde koja je donela bodove je 1 penal protiv Indjije a cak i tu pre toga sviran nepostojeci ofsajd Ivanicu u 1 na 1 sansi. Posle toga ponisten cist gol u derbiju i vi dizete ovoliku frku.
Nije nas sramota sto smo posteno prvi niti mozete frkom da nam uprljate bilo sta.

NBGD

pre 4 godine

"Mislim da nam je dosta teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se dešava na drugim utakmicama utiče na nas."

Ja mislim da na vas (tu mislim i igrace Zvezde) utice to sto na domacim utakmicama nema evropskih menadjera kao na medjunarodnim utakmicama. Nema tu zalaganja kao na medju.

MarkoProkuplje

pre 4 godine

Decko, pojma vi nemate. Kao navijac Zvezde mogu da kazem da mi nije svejedno kada nam daju glupe penale, ali te pobede u najvecem broju slucaja na terenu zasluzimo za razliku od vas koji ne znate gde je levo. Jedinu dobru utakmicu u ligi ste ove polusezone odigrali protiv nas i posle vam se gubi svaki trag, zato kao sto si i sam rekao, gledaj u svoje dvoriste i brini o sopstvenim navijacima, a nas pusti na miru.

Sef stanice

pre 4 godine

Vi igraci ste krivi ali trpite veliki pritisak a to sve znaju navijaci Zvezde? Ne kapiram kakve veze imaju vasa ocajna igra u poslednje dve utakmice sa pritiskom koji ima svaki fudbaler u iole ozbiljnijem klubu sa tim sta znaju navijaci Zvezde. Ili je mozda pozadina lose igre tima protiv Mladosti i Vozdovca to sto ne umete da igrate fudbal! To sto iz 20 sansu ne umete da date gol... Ili ti je profa rekao da spomenes Zvezdu.

Kurs iz engleskog

pre 4 godine

Ma nek si ti nama dao gol u kupu...pa da te gledamo u dresu partizana jos dugo dugo..
Samo da si zdrav i da izbegnes povrede..pa do sedamdesete da nam treses mrezu..

Toplica

pre 4 godine

1. Lepo mi je kad se , kao jutros, probudim i setim se da Zvezda ima 7 bodova vise od Partizana. Lakse se podnose dnevne obaveze ....
2.Vidim da da Ostojic i Vuletic , posle poraza u Lucanima, opet vise pricaju o Zvezdi nego o dva uzastopna poraza u Superligi. Postoje razliciti nacini da se lece komleksi i frustracije. Oni su izabrali svoj nacin...
3. Razmisljao sam i o navijacima Partizana koji prihvataju ovu retoriku. Razumem i njih. Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.

dr Dr

pre 4 godine

Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve.
Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu.
Vi ste, bre...

joy

pre 4 godine

Ukoliko dobro razumem, postoje neregularne sezone (kada Partizan nije šampion), neregularne sezone (Partizan uzeo Zvezdinu nameštenu titulu), a naravno ima i regularnih sezona (kada je Partizan šampion).

Zatrovali su vas Vuletić i Pantić, pa vam skrenuli poglede na tuđe dvorište.
Kada oni odu, vama će krenuti bolje.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Cccc, siroti mladic, potresen penalom Rada protiv Zvezde i ponistenim golom u derbiju te ne moze da pruzi svoj maksimum...

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.

Toplica

pre 4 godine

1. Lepo mi je kad se , kao jutros, probudim i setim se da Zvezda ima 7 bodova vise od Partizana. Lakse se podnose dnevne obaveze ....
2.Vidim da da Ostojic i Vuletic , posle poraza u Lucanima, opet vise pricaju o Zvezdi nego o dva uzastopna poraza u Superligi. Postoje razliciti nacini da se lece komleksi i frustracije. Oni su izabrali svoj nacin...
3. Razmisljao sam i o navijacima Partizana koji prihvataju ovu retoriku. Razumem i njih. Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Cccc, siroti mladic, potresen penalom Rada protiv Zvezde i ponistenim golom u derbiju te ne moze da pruzi svoj maksimum...

sasa

pre 4 godine

Kako vas nije sramota, protiv Rada nepostojeci penal za obe ekipe, protiv Napretka prvo ne sude cist penal za lakat u glavu pa sude nepostojeci koji se pritom promasi, i tu sve regularno.
Dakle jedina odluka u korist Zvezde koja je donela bodove je 1 penal protiv Indjije a cak i tu pre toga sviran nepostojeci ofsajd Ivanicu u 1 na 1 sansi. Posle toga ponisten cist gol u derbiju i vi dizete ovoliku frku.
Nije nas sramota sto smo posteno prvi niti mozete frkom da nam uprljate bilo sta.

joy

pre 4 godine

Ukoliko dobro razumem, postoje neregularne sezone (kada Partizan nije šampion), neregularne sezone (Partizan uzeo Zvezdinu nameštenu titulu), a naravno ima i regularnih sezona (kada je Partizan šampion).

Zatrovali su vas Vuletić i Pantić, pa vam skrenuli poglede na tuđe dvorište.
Kada oni odu, vama će krenuti bolje.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Ne mogu da verujem, svi Partizanovi ljudi, od predsednika do ekonoma, istu priču ponavljaju... pastorčad, neregularno, nepošteno, itd.
Najgore što su i svoje navijače i simpatizere ubedili da je tako, pa svi u glas isto pričaju.
Niko ne analizira njihovu lošu igru, nego kako Zvezda igra.
Kao da je u pitanju neka sekta....

MarkoProkuplje

pre 4 godine

Decko, pojma vi nemate. Kao navijac Zvezde mogu da kazem da mi nije svejedno kada nam daju glupe penale, ali te pobede u najvecem broju slucaja na terenu zasluzimo za razliku od vas koji ne znate gde je levo. Jedinu dobru utakmicu u ligi ste ove polusezone odigrali protiv nas i posle vam se gubi svaki trag, zato kao sto si i sam rekao, gledaj u svoje dvoriste i brini o sopstvenim navijacima, a nas pusti na miru.

Kurs iz engleskog

pre 4 godine

Ma nek si ti nama dao gol u kupu...pa da te gledamo u dresu partizana jos dugo dugo..
Samo da si zdrav i da izbegnes povrede..pa do sedamdesete da nam treses mrezu..

NoName

pre 4 godine

Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve. 
Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu. 
Vi ste, bre...
(dr Dr, 20. oktobar 2019 08:40)

A o čemu da misle?... U glavi samo Zvezda Crvena. I tako 70 i kusur godina.

Sef stanice

pre 4 godine

Vi igraci ste krivi ali trpite veliki pritisak a to sve znaju navijaci Zvezde? Ne kapiram kakve veze imaju vasa ocajna igra u poslednje dve utakmice sa pritiskom koji ima svaki fudbaler u iole ozbiljnijem klubu sa tim sta znaju navijaci Zvezde. Ili je mozda pozadina lose igre tima protiv Mladosti i Vozdovca to sto ne umete da igrate fudbal! To sto iz 20 sansu ne umete da date gol... Ili ti je profa rekao da spomenes Zvezdu.

dr Dr

pre 4 godine

Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve.
Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu.
Vi ste, bre...

Laki

pre 4 godine

Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nešto onako, 20. oktobar 2019 09:01
Da je regularno vi bi igrali utakmicu 90 minuta možda plus 3 minuta, neznam jer u Lučanima završena utakmica il se još igra

Molim

pre 4 godine

Druze pod hitno dekretom da vam se dodeli titula da ne kmecite vise cim pocne utakmica vi padajre na centru i odma penal za vas i tako da izgurate prvenstvo.

Trpaj bre

pre 4 godine

Vidimo da nemate pojma!!! Prozivate Terzica a legenda kaže da vam potpredsednik i dalje trci oko stadiona bežeći od pištolja. A da ne pričamo o onom taksisti koji je dobio nanogicu ahahah

Марко

pre 4 godine

Навијачи Звезде препознају да вам највише недостаје Томислав Караџић.

NikolaSrb

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
(roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..

milto i korupcija

pre 4 godine

Braćo grobaro, pustite prazne priče. Sr..a je uvek bilo i biće. Daj nam bože svima umeća, hrabrosti i sreće, pa da i jedni i drugi počistimo ostrvsko smeće.

NBGD

pre 4 godine

"Mislim da nam je dosta teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se dešava na drugim utakmicama utiče na nas."

Ja mislim da na vas (tu mislim i igrace Zvezde) utice to sto na domacim utakmicama nema evropskih menadjera kao na medjunarodnim utakmicama. Nema tu zalaganja kao na medju.

Istina

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom

Istina

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom...

Realno

pre 4 godine

Najveća Zvezdina prevara je bila 1991. Bajern ih pušta da daju gol, a oni ne umeju. Na kraju Augentaler sam sebi dade gol. A Bari da i ne pominjem, klasična sklanjalica, al opet nisu umeli da daju gol, pa su morali na penale. U novije vreme Salzburg, Liverpul, Oly... Plači komšijo mali i gledaj Ligu šampiona.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 4 godine

Igrači Partizana igraju na kartu intelekta partizanovih navijača. Mi izgubimo od Mladosti,okrivimo Zvezdu,navijači slepo veruju,udjem u auto od pedeset hiljada evra i uživam u zivotu i pored poraza a navijači neka tuguju.

BOSS

pre 4 godine

Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd

Banjaluka

pre 4 godine

Koliko ste vi bolesni to je cudo jedno. Prihvatili da su kao neka zrtva...a oduvijek rezimski klub. Ako vam je tako lase dobri ali smijesni ste.

Марко

pre 4 godine

Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.
(Zoran, 20. oktobar 2019 11:46)

Партизан је захваљујући Томиславу Караџићу добио прилику да ОСАМ пута за редом игра квалификације за Лигу шампиона. Из тих ОСАМ покушаја Партизан је само ЈЕДНОМ успео да уђе у Лигу шампиона и тамо је осовојио НУЛА бодова. Газио га је ко је хтео и на страни и код куће. У последње три године, од како нема Томислава Караџића, Звезда је стигла прво до пролећа у Лиги Европе у сезони у којој је Партизан још једном пропустио прилику да уђе у Лигу шампиона, а онда је Звезда два пута за редом ушла у Лигу шампиона и тамо забележила већ две победе (за сада). Ти сад процени да ли је било боље када је за време Томислава Караџића српски фудбал за осам сезона имао само једном представника у Лиги шампиона и то са свих шест пораза, или је боље сада када српски фудбал у три сезоне има два пута представника у Лиги шампиона и две победе у Лиги шампиона. Осим тога, за време Толета српски клубови нису ниједном дочекали пролеће у Европи, а у три сезоне српски клубови нису дочекали чак ни јесен у Европи. Након Толетовог одласка српски клубови већ имају два пролећа у Европи. За време Толета смо били између 25. и 27. места на ранг листи УЕФЕ по клупском коефицијенту, а сада смо на 17. месту.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Posle svega rečenog na ovoj stranici :
------------------------------------------------
-------------------------------------------------
1) Zvezda je najbolja u domaćoj ligi i igra najbolji fudbal, i to igra sa oko 50 % snage.
2) Zvezda i u Evropskim takmičenjima već 3 godine igra najbolje od svih klubova bivše SFRJ plus Rumunija, Mađarska, Bugarska, Grčka, Austrija.
3) Tačno je da su sudije više puta dosuđivale nepostojeće penale, kao to je tačno da joj više puta nisu dosuđivani očigledni penali i poništavani regularni golovi.
4) Tačno je i to da je Zvezda uzimajući sve gore navedeno NAJBOLJI KLUB I IGRA NAJBOLJI FUDBAL I DA BI BILA PRVAK I PORED SVEGA NAVEDENOG.
5) Komšije Partizanovci........ Bez histerije, bez plakanja i bez psovanja molim Vas...... Odlično znate da će Zvezda i ove godine, najverovatnije biti prvak jer nema konkurenciju u ovoj ligi.

F10

pre 4 godine

Strašno šta sve možeš pročitati danas. Od uprave do igrača sve sami profesori, filozofi, geometri... ...samo niko ne zna gol da da i onda im krivi Zvezda i sudije. Pa ko je bio kriv što smo mi izgubili od Voždovca i što nas je to koštalo titule? Haj'te molim Vas, mislim da ni sami sebi više niste zanimljivi. Uvek vam je bitnije bilo da Zvezda izgubi nego da vi pobedite, zato ste upravo tu gde jeste.
Žali bože ovih ekrana što kuckamo po njima i ovih novinara što objavljuju ovakve izjave i samo truju narod koji nema pametnija posla nego da se bavi i CZV i PAR.

One night in May

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
(roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

Od 1945?
Je l' si probao nekad nesto da ukrades od JNA?
Za sraf dobijes metak u celo.
Od JNA se ne krade, a Partizan je 45 godina i zvanicno bio JNA klub...

KaraDjordje

pre 4 godine

Vidim,niste uspeli da pobedite Mladost.
(Dino, 20. oktobar 2019 10:11)

Imaju problem sa realizacijom, u vreme Toleta nisu imali takvih problema taj ga je "zavlacio" iz Beograda po svim gradovima u Srbiji.

POPE

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde predlazem da vi FSS i sudije formirate jednu sudijsku komisiju i da izanalizirate sve utakmice Zvezde i vase u ovom prvenstvu. Ostali bi u soku koliko je Zvezdi pomognuto a koliko je ostecena. A sokiracete se i za vas.

Хаџи

pre 4 godine

Оно што ја као Звездаш видим, јесте да вас колективно дрмају жешћи комплекси, јер ви играте у Лучанима пред меч са Манчестером на свом терену, и за пораз окривљујеш Звезду. Изјава да сте под пртиском и да зато не можете да победите, а притисак вам стварају друге утакмице у лиги, је најгора изјава коју је дао неки фудбалер. А долази из клуба у ком функционер истог свог највећег ривала назива ИСИСОМ. Вас треба дисциплиска комисија да казни, а онда Звезда да тужи за клевећење.
Не верујем шта читам. Ви кад сте на силу желели да будете већи од Звезде, Звезда се није спуштала на тај ниво.

Djenka

pre 4 godine

@Zoran tako je Zoki, daj jos koju floskulu koji si cuo kod Zeksa ili procitao na nekoj eminetnoj fejsbuk stranici. Juce jedan profesor BG uneverziteta uporedjuje Zvezdu sa ISISom danas jedan Ostoja daje unapred napisanu izjavu. Ljudi, ovo je katastrofa nevidjenih razmera, ovo su Gebelsove metode formiranja javnog mnjenja. Pa Zvezdi i Radu je sviran po jedan slican penal, da li iko to pominje....ono sto vide navijaci Zvezde i iole poznavaoci fudbala je da ce ovih +7 samo da raste jer Partizan nema fond igraca da igra na dva fronta, a ovim izjavama izjavama samo traze alibi.

Sabre

pre 4 godine

Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nešto onako, 20. oktobar 2019 13:59)

Decko, ajde da pretpostavimo da je sve kako ti kazes. Kako se to onda desilo da je ta ista preslabasna Zvezda koja samo uz pomoc sudija prolazi Mladosti i slicne dosla do toga da bije klubove mnogo jace od bilo kog u nasoj ligi u jednoj LIGI SAMPIONA u ciju grupnu fazu se plasirala dva puta za redom?! Kako to da je ta ista Zvezda u prethodna 3 derbija 4 puta ostecena, sto su potvrdili i iz sudijske organizacije, dakle, zvanicno je?! Kako to da taj prejaki Partizan moze biti sampion samo da Zvezda ne namesta kada sem derbija na koji se nalozite kao da vam ZIVOT zavisi od toga, ne moze da poveze DVE polu-krstene utakmice?! Ajde, maaaalo mucni glavom, znam da imas kapacitet..verujem u tebe.

molina

pre 4 godine

Najvaznija je mrznja prema Zvezdi svakom grobaru. To je pocetak i kraj. Prosli derbi je Zvezda bila ocajna ali je cinjenica da joj je ponisten cist gol ali je cinjenica i da je partizan bio bolji. I sta posle toga? Da prekinemo prvenstvo i proglasimo partizan za prvaka. Pobedite Vozdovac, pobedite Mladost i ne kukajte kako ste pod pritiskom zato sto se Zvezdi pri vodjstvu 1:0, svira sumnjivi penal.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ne mogu da verujem koliko su svi podlegli pritisku iz Partizana... cak su i igraci poceli da veruju da im je Zvezda problem inace bi oni sve pobedjivali. Ja ne mogu da verujem da je njima Zvezda za sve kriva. Svirao je sudija pe al pogresno za Zvedu da. Kad je shvatio sta je uradio dao je isti takav penal Radu i ispravio gresku. Ne vidim sta je problem. Zvezda je apsolutno regularno pobedila s tim sto je sudija morao da osteti i jedne i druge kako bi napravi balans ali bolje to nego da je ostalo na onom pebalu zvezdi. Alie eto tako se vidi da nine nista namestao ali ne, ovi opleli kao da je svirao tri pebala samo za zvezdu. Alo bre gledajtw malo u svoje dvoriste. Nemate nista losiju ekipu od Zvezde. Doveli ste 5 vrhunskih igraca i jos se zalite? Pa kakva bre rotacija? Koja rotacija vam je potreban za Linglong ligu? Jos 5 top igraca?

Templar

pre 4 godine

Godine partizanskog poštenja pod Toletom se vraćaju sa kamatom. No de je onaj laklrdijaš Vuletić, nije pisao danas saopštenje?

plagijat

pre 4 godine

ja razumem kad se čovek isplače i bude mu lakše, ali bre ovi kukaju konstantno i ništa im bolje nije. naprotiv, još gore im je, tripuju sve više.

Cvrle

pre 4 godine

Igrajte nešto! Pokažite želju, ideju, energiju! Pročitajte pravila fudbalske igre! Ne spinujte! Gledajte u svoje dvorište! Tačka!

Stari cigan

pre 4 godine

Igras sa Mladosti u Lucanima, ceka te za par dana tekma sa Mancesterom, a tebi u glavi Zvezda!? E, moj ti...teski su vam ti kompleksi grobarski.

Марко

pre 4 godine

A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta
(insajder, 20. oktobar 2019 13:51)

Колико је Партизан имао победа у Лиги шампиона? То ти преброји уместо што бројиш пенале.

nešto onako

pre 4 godine

Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...

sale

pre 4 godine

Svaki poznavalc fudbala vidi sta se desava!
Igrate OČAJNO, jurcate kao muve bez glave, nema normalne postavke igre!

Sve ostalo je manje vazno, da imate dobru igru sve bi vremenom doslo na mesto.

Vladan R

pre 4 godine

Slažem se da nije lako boriti se za titulu, ako glavnog rivalu guraju sudije, i da to može biti frustrirajuće i delovati na tim. Ali dok god se u tudje dvorište gleda selektivno, pa se vide olako dosudjeni ili nepostojeći penali, za CZ, a ne vidi se na istim utakmicama, dosudjen isti takav protiv nje ili ne dosudjen čist za nju, uz crveni za protivnika, ili prekinuta akcija CZ, kad je 1na1 na golmana, zbog nepostojećeg ofsajda, ili ne želite da priznate ono što je očigledno, da je CZ oštećena na derbiju, zaslužujete sve ovo loše što vam se dešava.

Predrag

pre 4 godine

Milojevic osrednji trener???? Treca godina 1 liga evrope i jesen u istoj a posle 2 lige sampiona, 2 titule ako bog da i treća....vi ste grobari komedija ..

Istine radi

pre 4 godine

Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.

Mile

pre 4 godine

Ovih dana je inače u trofejnoj sali fk Zvezda bio trofej prvaka sveta (koji je takođe namestila), pa je fk Partizan bio nikad bliži tom trofeju! Umesto da se sekcija prošetala i podigla taj pehar (jednom u životu) ,oni se bave spletkarenjima i kuknjavom!

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 4 godine

Je l' to onaj Ostojić koga je trio VVV izdvojio od tima i terao da trči deonice svakog jutra i večeri punih 6 meseci jer nije želeo da oprosti dinar duga prema njemu na osnovu plata i premija ?!

Daj Bože da nam daš Ostojiću još jedan gol glavom u derbiju i da ti produže ugovor za još bar 2-3 godine i mi smo minri, sportski pozdrav ...

Огњен

pre 4 godine

Ne razumem, šta mi navijači zvezde vidimo? Ja jedino vidim da vam ne ide ni igrački ni orgazaciono i ne raduje me to, a posebno me rastužuje što je uvek neko drugi kriv, a najčešće vam je kriv moj klub. Gledajte sebe, radite, i oba kluba da prestanu sa besmislenim saopštenjima i svađanjima i bave se sportom.

Vladan R

pre 4 godine

@as
Objasni mi samo čega ima da se stidim, kada sudija na utakmici sa Radom, ima isti kriterijima, pa što je penal za Zvezdu to je penal i za Rad. Usput budi rečeno kom klubu je u finalu kupa sudjen penal, a protiv njih sudija za istu situaciju, ostao nema, pa su im rivali izašli sa terena. Zašto bi me bilo sramota sumnjivog penala, koji nije ni iskorišćen, kad pre toga nije sviran penal za CZ uz crveni za njenog rivala. Sa druge strane za tebe i tebi slične, je nemoguća misija da priznate da je Zvezda oštećena u derbiju, jer nije bilo faula nad golmanom, ali zato za sličnu situaciju pre neku godinu, kada je čini mi se Tavamba, postigao gol kojim ste overili pobedu u derbiju, nije bilo faula. Sramota je kad se imaju dvostruki aršini, pa za istu stvar na jednoj strani se svira faul ili penal, a na drugoj ne. Pa čak i kad je bio onaj penal na 17m protiv Indjije, CZ je u toj utakmici oštećenja jer joj je mahan nepostojeći ofsajd.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

zamisli partizan dobije mancester, a lucani dobili partizan!?!?

znaci mali jezdimirovic (lupio sam prezime posto ne znam nikoga) iz lucana treba da pojaca djavole!? O_O

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

@ Bela vrana

Tole je otišao 2016. Dakle:

Darko Lazović, Luka Jović, Luka Milivojević, Marko Grujić, Predrag Rajković, Nikola Maksimović, Nenad Milijaš, igrali i Miloš Ninković, Ognjen Koroman i Nenad Jestrović pod Toletom bez titule, Uroš Spajić, Duško Tošić, Filip Mladenović, Nenad Kovačević, Dejan Milovanović, Pavle Ninkov, Lee Ady (druge poznatije strance poput Evandra i Kastilja ne nabrajam jer su već imali neku reputaciju), Dejan Lekić, Vujadin Savić, Nenad Tomović, Filip Đorđević...

Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.

Zoran

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde jedino sto vidim je da vise nema Toleta u nadem fudbalu i hvala Bogu na tome
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiJSD, 20. oktobar 2019 10:44) # Link komentara

Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.

Zoran

pre 4 godine

Ovaj tim Partizana,kao i predhodni u zadnje 2 godine nije sposoban da igra i sa protivnikom i protiv Zvezdinih sudija.To je uspevao samo tim Marka Nikolića pre 3 godine.

Capricorn

pre 4 godine

Чему кукњава...играјте фудбал и гледајте себе...ми "Гробари" с поносом кажемо да смо навијачи клуба, а не резултата...дајте леп фудбал, залагање, па резултат ако дође, добро је...читава лига је пресмешна већ деценијама, а сада додатно због спонзора...Линг Лонг хахаха...баш ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...

Bela vrana

pre 4 godine

Nije problem sto Partizan gubi. Kad igra lose normalno je da izgubi, ali nije normalno da sve ekipe u ligi, ukljucujuci i Partizan, igraju sa pritiskom da ne smeju da kiksnu jer Zvezda ne kiksa nikada. Pa ko moze da osvoji titulu u takvom prvenstvu gde Zvezda ima pomoc protiv Indjije i Rada...poslednje i pretposlednje ekipe na tabeli.

roarrr

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.

as

pre 4 godine

Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.
(Toplica, 20. oktobar 2019 08:50)

Jel tebe placa klub da spinujes?
Niko of grobara ne kaze da smo juce izgubili zbog Zvezde,nama je normalno da izgubimo bodove,gube svi timovi u svim ligama sveta,SEM CZ!
A igrate sa drugim timom,pitam se kako izgubi Bajern od Majorke koja je juce usla u prvu ligu al CZ ne moze ni bod da izgubi.I pustite vase fore bolji ste od svih pa zato.Bolji je i Bajern pa gubi bodove,Real Siti.Samo vas loppvski sistem koji je osovina Terza Kokeza napravio vama donosi bodove,sa dva igraca da igrate vi biste u ovoj ligi pobedili.

Bela vrana

pre 4 godine

Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.
(Tramvaj zona prava mera, 20. oktobar 2019 08:54) Reci mi jednog solidnog igraca Zvezde koga ste napravili za tih 8 godina?

Miki

pre 4 godine

Šta treba da vide navijači CZ?
1. Da Vučelić preko svojih medija sprovodi kampanju zbog sumnjive situacije kakvih je bezbroj u fudbalu a koja nije uticala ni na koji način na rezultat
2. Da je po medijima prikazan SUMNJIV snimak koji nije validan za procenu
3. Da je Partizan dobio novac od države da bi igrao u Evropi a kada je CZ trebao, država je ostala nema
4. Da se potpredsednik kluba javno nedolično ponaša i pravi insinuacije poredeći CZ i ISIS a vaš klub je od stvaranja upravo u Srbiji...
5. I još puno čega u nedogled!

as

pre 4 godine

Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd
(BOSS, 20. oktobar 2019 10:09)

Ne razumes poentu,porazi su normalni u svim ligama,juce Bajern,Real...
Nije normalno to sto vas tim i kad igra lose tu odma uskace
sudija sa penalima,nije normalno da protivnicki igraci protiv vas pretrce duplo manje nego protiv naprimer nas.Nije normalno sto kada vam gostuju timovi njihovi treneri odmaraju igrace ili je pola tima naprasno povredjeno posle pauze od 15 dana u prvenstvu.Protiv vas igraci izlaze na teren i znaju da mora da izgube,kakav moral i volju za borbu i igru oni mogu da imaju ako znaju da ce im dunuti sudija penal il im seckati igru da ne mogu da pridju vasem golu.Svi gube bodove na malim utakmicama samo vi ne a igrate stalno sa drugim timom.
Pogledaj koliko bodova izgube vodeci timovi u drugim ligama i bice ti sve jasno. Svima je jasno ali ljudi u fudbalu su u strahu od Terzica i ne sme niko da pisne.Svira vam sudija penal protiv Rada za koji vecina vasih navijaca kaze da nije postojao a iz Rada niko ne sme da pomene to i niko od igraca nije cak ni prigovorio.E to je taj strah.

kako da ne

pre 4 godine

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta

Kontraš

pre 4 godine

ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...
(Capricorn, 20. oktobar 2019 10:02) Ma da, dve LŠ zaredom sa “prosečnim” trenerom. Ajde gledaj ti tvoj klubić!

Kontraš

pre 4 godine

kompleksi zvezdasa su neizlecivi.
(Arnauti tirana, 20. oktobar 2019 09:03) Ajde mi objasni zbog čega bi mi imali komplekse, molim te? Imamo više titula, kupova, duplih kruna, evropskih utakmica, pobeda u evropi, proleća u evropi, pobeda u derbiju, veći stadion, više navijača i ono što vi nikada nećete imati, ona dva trofeja koji su nas stavili u velikane ove igre za sva vremena.

as

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom
(Istina, 20. oktobar 2019 09:53)

Veruj da normalnih navijaca ima na obe strane i tacno je da ih je sramota.A ti nemas pojma ni sta znaci rec sramota.

nešto onako

pre 4 godine

@ Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..
(NikolaSrb, 20. oktobar 2019 10:11)

Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...

belgrado

pre 4 godine

Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.
(Tramvaj zona prava mera, 20

kineska liga ima samo 3 lige,
koja 5-ica?!

Bobek mladi domobran

pre 4 godine

Kao da je u pitanju neka sekta....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don 'Wardaddy' Collier, 20. oktobar 2019 09:49)

Kao?

F10

pre 4 godine

Nažalost, ovo znači samo jedno - moramo ih, zbog mira u kući, pustiti i u sledećem derbiju. Užas!!!
Stvarno se ste dno dna sa ovim kukanjem više. Iskreno, nisam znao da vam trener pušta utakmice Zvezde u sklopu priprema za utakmicu i jasno mi je da vas to boli, jer ste daleko iza nas. Eh Savo doktore!!!
Za ovo da znamo šta se događa na drugim terenima - pa, ja barem, i ne znamo, gledam samo Zvezdu a rezultate FKP pratim na vestima jer nema tu baš šta da se vidi. Mi smo više za fudbal, zato ne gledamo ekipe ispod 3 mesta koje nam nisu konkurencija.
Sportski pozdrav!!!

as

pre 4 godine

Jedini klub koji ima 3 titule koje nije osvojio je Partizan:2 sudske(uefa ih nije priznala) i titula iz 1999 kada je bilo bombardovanje.
(Goran, 20. oktobar 2019 09:56)

I to napisa navijac kluba koji je u prosloj godini osvojio dve titule.Kluba kojem se dodeljuju titule posle 60+ godina.Ajde bezi..

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Partizan treba da dobija u Evropi. Kako zna i ume da prođe grupu. Sve ostalo je manje bitno. Svima je jasno šta se dešava u domaćici.

Laki

pre 4 godine

Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.
(Istine radi, 20. oktobar 2019 09:33)

Jel i prošlogodišnje, kad ste bili treći.

insajder

pre 4 godine

A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta

vojojo1155@gmail.com

pre 4 godine

Partizan je posteno gazio cz pod Toletom (cak je bilo i nepostojecih penala, golova iz gol auta, po 2 penala za cz) , CZ ne moze da ostvari dominaciju pod Kokezom.
Pametnom dosta.

slobinator

pre 4 godine

ne smemo da dozvolimo da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju. To prepoznaju svi, pa i navijači Crvene zvezde", poručio je Ostojić.

A da nije sviran penal za Zvezdu protiv Rada,partizan bi zgromio Mladost sa 5-0.kakav prelom mozga

Nisam ciko ja...

pre 4 godine

Ali arnauti koji se loze da su bitni i da jos neko misli o njima osim njih samih... Pa da vas nema, morali bi vas izmisliti. Koji je to nivo kompleksa. Svi gani bi potajno voleli da su partizanovci, da ne budu samo stado alo kasno je sada. No stress.

Istine radi

pre 4 godine

Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.

roarrr

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.

nešto onako

pre 4 godine

Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...

Zoran

pre 4 godine

Ovaj tim Partizana,kao i predhodni u zadnje 2 godine nije sposoban da igra i sa protivnikom i protiv Zvezdinih sudija.To je uspevao samo tim Marka Nikolića pre 3 godine.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.

Capricorn

pre 4 godine

Чему кукњава...играјте фудбал и гледајте себе...ми "Гробари" с поносом кажемо да смо навијачи клуба, а не резултата...дајте леп фудбал, залагање, па резултат ако дође, добро је...читава лига је пресмешна већ деценијама, а сада додатно због спонзора...Линг Лонг хахаха...баш ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...

Toplica

pre 4 godine

1. Lepo mi je kad se , kao jutros, probudim i setim se da Zvezda ima 7 bodova vise od Partizana. Lakse se podnose dnevne obaveze ....
2.Vidim da da Ostojic i Vuletic , posle poraza u Lucanima, opet vise pricaju o Zvezdi nego o dva uzastopna poraza u Superligi. Postoje razliciti nacini da se lece komleksi i frustracije. Oni su izabrali svoj nacin...
3. Razmisljao sam i o navijacima Partizana koji prihvataju ovu retoriku. Razumem i njih. Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.

Bela vrana

pre 4 godine

Da sam navijač Zvezde, a ne samo sportski simpatizer, razvio bih na severu zastave Kokeze i Vučića, kao grobari onomad zastavu Toleta Karadžića. Pod Toletom za 8 godina išlo je 8 titula Partizanu. Pod Vučićem za 7 godina 4 titule Zvezdi a 3 Partizanu, još Zvezda izbačena iz Evrope jedne godine kao šampion pa Partizan igrao kvalifikacije za LŠ dok je naredne godine Partizanu plaćena licenca uredno iako je imao isti problem.
(Tramvaj zona prava mera, 20. oktobar 2019 08:54) Reci mi jednog solidnog igraca Zvezde koga ste napravili za tih 8 godina?

Zoran

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde jedino sto vidim je da vise nema Toleta u nadem fudbalu i hvala Bogu na tome
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiJSD, 20. oktobar 2019 10:44) # Link komentara

Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.

as

pre 4 godine

Lakse je verovati da je neko drugi kriv nego pogledati u svoje dvoriste, shvatiti da si izgubio od Vozdovca i Mladosti i da za te poraze nikako ne moze da bude kriva Zvezda nego igraci i trener crno belih.
(Toplica, 20. oktobar 2019 08:50)

Jel tebe placa klub da spinujes?
Niko of grobara ne kaze da smo juce izgubili zbog Zvezde,nama je normalno da izgubimo bodove,gube svi timovi u svim ligama sveta,SEM CZ!
A igrate sa drugim timom,pitam se kako izgubi Bajern od Majorke koja je juce usla u prvu ligu al CZ ne moze ni bod da izgubi.I pustite vase fore bolji ste od svih pa zato.Bolji je i Bajern pa gubi bodove,Real Siti.Samo vas loppvski sistem koji je osovina Terza Kokeza napravio vama donosi bodove,sa dva igraca da igrate vi biste u ovoj ligi pobedili.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Partizan treba da dobija u Evropi. Kako zna i ume da prođe grupu. Sve ostalo je manje bitno. Svima je jasno šta se dešava u domaćici.

as

pre 4 godine

Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd
(BOSS, 20. oktobar 2019 10:09)

Ne razumes poentu,porazi su normalni u svim ligama,juce Bajern,Real...
Nije normalno to sto vas tim i kad igra lose tu odma uskace
sudija sa penalima,nije normalno da protivnicki igraci protiv vas pretrce duplo manje nego protiv naprimer nas.Nije normalno sto kada vam gostuju timovi njihovi treneri odmaraju igrace ili je pola tima naprasno povredjeno posle pauze od 15 dana u prvenstvu.Protiv vas igraci izlaze na teren i znaju da mora da izgube,kakav moral i volju za borbu i igru oni mogu da imaju ako znaju da ce im dunuti sudija penal il im seckati igru da ne mogu da pridju vasem golu.Svi gube bodove na malim utakmicama samo vi ne a igrate stalno sa drugim timom.
Pogledaj koliko bodova izgube vodeci timovi u drugim ligama i bice ti sve jasno. Svima je jasno ali ljudi u fudbalu su u strahu od Terzica i ne sme niko da pisne.Svira vam sudija penal protiv Rada za koji vecina vasih navijaca kaze da nije postojao a iz Rada niko ne sme da pomene to i niko od igraca nije cak ni prigovorio.E to je taj strah.

kako da ne

pre 4 godine

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta

as

pre 4 godine

Jedini klub koji ima 3 titule koje nije osvojio je Partizan:2 sudske(uefa ih nije priznala) i titula iz 1999 kada je bilo bombardovanje.
(Goran, 20. oktobar 2019 09:56)

I to napisa navijac kluba koji je u prosloj godini osvojio dve titule.Kluba kojem se dodeljuju titule posle 60+ godina.Ajde bezi..

as

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom
(Istina, 20. oktobar 2019 09:53)

Veruj da normalnih navijaca ima na obe strane i tacno je da ih je sramota.A ti nemas pojma ni sta znaci rec sramota.

Bela vrana

pre 4 godine

Nije problem sto Partizan gubi. Kad igra lose normalno je da izgubi, ali nije normalno da sve ekipe u ligi, ukljucujuci i Partizan, igraju sa pritiskom da ne smeju da kiksnu jer Zvezda ne kiksa nikada. Pa ko moze da osvoji titulu u takvom prvenstvu gde Zvezda ima pomoc protiv Indjije i Rada...poslednje i pretposlednje ekipe na tabeli.

sasa

pre 4 godine

Kako vas nije sramota, protiv Rada nepostojeci penal za obe ekipe, protiv Napretka prvo ne sude cist penal za lakat u glavu pa sude nepostojeci koji se pritom promasi, i tu sve regularno.
Dakle jedina odluka u korist Zvezde koja je donela bodove je 1 penal protiv Indjije a cak i tu pre toga sviran nepostojeci ofsajd Ivanicu u 1 na 1 sansi. Posle toga ponisten cist gol u derbiju i vi dizete ovoliku frku.
Nije nas sramota sto smo posteno prvi niti mozete frkom da nam uprljate bilo sta.

nešto onako

pre 4 godine

@ Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..
(NikolaSrb, 20. oktobar 2019 10:11)

Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...

Laki

pre 4 godine

Izgubili ste ovu i prošlu zasluženo i tu nema spora... Ali Zvezda evo već mesec i nešto još gora... Svako kolo jedanaesterac, očajno suđenje (na štetu protivnika) i očajna igra...
Da je regularno, prve četiri ekipe bi bile na bod i bilo bi interesantno, a možda bi i tribine bile punije, ovako.... Užas...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nešto onako, 20. oktobar 2019 09:01
Da je regularno vi bi igrali utakmicu 90 minuta možda plus 3 minuta, neznam jer u Lučanima završena utakmica il se još igra

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Ne mogu da verujem, svi Partizanovi ljudi, od predsednika do ekonoma, istu priču ponavljaju... pastorčad, neregularno, nepošteno, itd.
Najgore što su i svoje navijače i simpatizere ubedili da je tako, pa svi u glas isto pričaju.
Niko ne analizira njihovu lošu igru, nego kako Zvezda igra.
Kao da je u pitanju neka sekta....

NoName

pre 4 godine

Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve. 
Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu. 
Vi ste, bre...
(dr Dr, 20. oktobar 2019 08:40)

A o čemu da misle?... U glavi samo Zvezda Crvena. I tako 70 i kusur godina.

NikolaSrb

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
(roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

Na svakoj utakmici sudija osteti zvezdu, a to namerno vi ignorisete da bi opravdali vase izgovore zvezda je od 45 ucestvovala uspesno svuda cak i u kupu, a sto bi to neko "namestao" to sto vi pricate je laz..

Марко

pre 4 godine

Za vreme Toleta niste mogli da kradete ovako bahato.Sada je onako kao za vreme Miljanića,Terzica,Piksija sada Kokeze.Kontrola FS i sudijske organizacije,na to ste navikli i onda se hvalite da ste najtrofejniji.Nigde u svetu se ne može naići na takav primer lopovluka.
(Zoran, 20. oktobar 2019 11:46)

Партизан је захваљујући Томиславу Караџићу добио прилику да ОСАМ пута за редом игра квалификације за Лигу шампиона. Из тих ОСАМ покушаја Партизан је само ЈЕДНОМ успео да уђе у Лигу шампиона и тамо је осовојио НУЛА бодова. Газио га је ко је хтео и на страни и код куће. У последње три године, од како нема Томислава Караџића, Звезда је стигла прво до пролећа у Лиги Европе у сезони у којој је Партизан још једном пропустио прилику да уђе у Лигу шампиона, а онда је Звезда два пута за редом ушла у Лигу шампиона и тамо забележила већ две победе (за сада). Ти сад процени да ли је било боље када је за време Томислава Караџића српски фудбал за осам сезона имао само једном представника у Лиги шампиона и то са свих шест пораза, или је боље сада када српски фудбал у три сезоне има два пута представника у Лиги шампиона и две победе у Лиги шампиона. Осим тога, за време Толета српски клубови нису ниједном дочекали пролеће у Европи, а у три сезоне српски клубови нису дочекали чак ни јесен у Европи. Након Толетовог одласка српски клубови већ имају два пролећа у Европи. За време Толета смо били између 25. и 27. места на ранг листи УЕФЕ по клупском коефицијенту, а сада смо на 17. месту.

insajder

pre 4 godine

A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta

belgrado

pre 4 godine

Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.
(Tramvaj zona prava mera, 20

kineska liga ima samo 3 lige,
koja 5-ica?!

vojojo1155@gmail.com

pre 4 godine

Partizan je posteno gazio cz pod Toletom (cak je bilo i nepostojecih penala, golova iz gol auta, po 2 penala za cz) , CZ ne moze da ostvari dominaciju pod Kokezom.
Pametnom dosta.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Posle svega rečenog na ovoj stranici :
------------------------------------------------
-------------------------------------------------
1) Zvezda je najbolja u domaćoj ligi i igra najbolji fudbal, i to igra sa oko 50 % snage.
2) Zvezda i u Evropskim takmičenjima već 3 godine igra najbolje od svih klubova bivše SFRJ plus Rumunija, Mađarska, Bugarska, Grčka, Austrija.
3) Tačno je da su sudije više puta dosuđivale nepostojeće penale, kao to je tačno da joj više puta nisu dosuđivani očigledni penali i poništavani regularni golovi.
4) Tačno je i to da je Zvezda uzimajući sve gore navedeno NAJBOLJI KLUB I IGRA NAJBOLJI FUDBAL I DA BI BILA PRVAK I PORED SVEGA NAVEDENOG.
5) Komšije Partizanovci........ Bez histerije, bez plakanja i bez psovanja molim Vas...... Odlično znate da će Zvezda i ove godine, najverovatnije biti prvak jer nema konkurenciju u ovoj ligi.

Sabre

pre 4 godine

Kad bi tako i Partizan oštetili imao bi sve pobede, jer vi u derbiju nemate šta da tražite... Slabiji ste mnogo...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nešto onako, 20. oktobar 2019 13:59)

Decko, ajde da pretpostavimo da je sve kako ti kazes. Kako se to onda desilo da je ta ista preslabasna Zvezda koja samo uz pomoc sudija prolazi Mladosti i slicne dosla do toga da bije klubove mnogo jace od bilo kog u nasoj ligi u jednoj LIGI SAMPIONA u ciju grupnu fazu se plasirala dva puta za redom?! Kako to da je ta ista Zvezda u prethodna 3 derbija 4 puta ostecena, sto su potvrdili i iz sudijske organizacije, dakle, zvanicno je?! Kako to da taj prejaki Partizan moze biti sampion samo da Zvezda ne namesta kada sem derbija na koji se nalozite kao da vam ZIVOT zavisi od toga, ne moze da poveze DVE polu-krstene utakmice?! Ajde, maaaalo mucni glavom, znam da imas kapacitet..verujem u tebe.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 4 godine

Igrači Partizana igraju na kartu intelekta partizanovih navijača. Mi izgubimo od Mladosti,okrivimo Zvezdu,navijači slepo veruju,udjem u auto od pedeset hiljada evra i uživam u zivotu i pored poraza a navijači neka tuguju.

MarkoProkuplje

pre 4 godine

Decko, pojma vi nemate. Kao navijac Zvezde mogu da kazem da mi nije svejedno kada nam daju glupe penale, ali te pobede u najvecem broju slucaja na terenu zasluzimo za razliku od vas koji ne znate gde je levo. Jedinu dobru utakmicu u ligi ste ove polusezone odigrali protiv nas i posle vam se gubi svaki trag, zato kao sto si i sam rekao, gledaj u svoje dvoriste i brini o sopstvenim navijacima, a nas pusti na miru.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Cccc, siroti mladic, potresen penalom Rada protiv Zvezde i ponistenim golom u derbiju te ne moze da pruzi svoj maksimum...

Molim

pre 4 godine

Druze pod hitno dekretom da vam se dodeli titula da ne kmecite vise cim pocne utakmica vi padajre na centru i odma penal za vas i tako da izgurate prvenstvo.

Realno

pre 4 godine

Najveća Zvezdina prevara je bila 1991. Bajern ih pušta da daju gol, a oni ne umeju. Na kraju Augentaler sam sebi dade gol. A Bari da i ne pominjem, klasična sklanjalica, al opet nisu umeli da daju gol, pa su morali na penale. U novije vreme Salzburg, Liverpul, Oly... Plači komšijo mali i gledaj Ligu šampiona.

Templar

pre 4 godine

Godine partizanskog poštenja pod Toletom se vraćaju sa kamatom. No de je onaj laklrdijaš Vuletić, nije pisao danas saopštenje?

joy

pre 4 godine

Ukoliko dobro razumem, postoje neregularne sezone (kada Partizan nije šampion), neregularne sezone (Partizan uzeo Zvezdinu nameštenu titulu), a naravno ima i regularnih sezona (kada je Partizan šampion).

Zatrovali su vas Vuletić i Pantić, pa vam skrenuli poglede na tuđe dvorište.
Kada oni odu, vama će krenuti bolje.

Istina

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom

Nisam ciko ja...

pre 4 godine

Ali arnauti koji se loze da su bitni i da jos neko misli o njima osim njih samih... Pa da vas nema, morali bi vas izmisliti. Koji je to nivo kompleksa. Svi gani bi potajno voleli da su partizanovci, da ne budu samo stado alo kasno je sada. No stress.

molina

pre 4 godine

Najvaznija je mrznja prema Zvezdi svakom grobaru. To je pocetak i kraj. Prosli derbi je Zvezda bila ocajna ali je cinjenica da joj je ponisten cist gol ali je cinjenica i da je partizan bio bolji. I sta posle toga? Da prekinemo prvenstvo i proglasimo partizan za prvaka. Pobedite Vozdovac, pobedite Mladost i ne kukajte kako ste pod pritiskom zato sto se Zvezdi pri vodjstvu 1:0, svira sumnjivi penal.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

@ Bela vrana

Tole je otišao 2016. Dakle:

Darko Lazović, Luka Jović, Luka Milivojević, Marko Grujić, Predrag Rajković, Nikola Maksimović, Nenad Milijaš, igrali i Miloš Ninković, Ognjen Koroman i Nenad Jestrović pod Toletom bez titule, Uroš Spajić, Duško Tošić, Filip Mladenović, Nenad Kovačević, Dejan Milovanović, Pavle Ninkov, Lee Ady (druge poznatije strance poput Evandra i Kastilja ne nabrajam jer su već imali neku reputaciju), Dejan Lekić, Vujadin Savić, Nenad Tomović, Filip Đorđević...

Skoro svi ovi igrači su posle Zvezde napravili transfere i zapažene karijere u ligama petice.

Хаџи

pre 4 godine

Оно што ја као Звездаш видим, јесте да вас колективно дрмају жешћи комплекси, јер ви играте у Лучанима пред меч са Манчестером на свом терену, и за пораз окривљујеш Звезду. Изјава да сте под пртиском и да зато не можете да победите, а притисак вам стварају друге утакмице у лиги, је најгора изјава коју је дао неки фудбалер. А долази из клуба у ком функционер истог свог највећег ривала назива ИСИСОМ. Вас треба дисциплиска комисија да казни, а онда Звезда да тужи за клевећење.
Не верујем шта читам. Ви кад сте на силу желели да будете већи од Звезде, Звезда се није спуштала на тај ниво.

Sef stanice

pre 4 godine

Vi igraci ste krivi ali trpite veliki pritisak a to sve znaju navijaci Zvezde? Ne kapiram kakve veze imaju vasa ocajna igra u poslednje dve utakmice sa pritiskom koji ima svaki fudbaler u iole ozbiljnijem klubu sa tim sta znaju navijaci Zvezde. Ili je mozda pozadina lose igre tima protiv Mladosti i Vozdovca to sto ne umete da igrate fudbal! To sto iz 20 sansu ne umete da date gol... Ili ti je profa rekao da spomenes Zvezdu.

Istina

pre 4 godine

Eto dogodilo se i to, koriste citate "Zvezdas sam ali" laznih navijaca zvezde koje ih kao sramota penala protiv Rada a ne smeta im penal za Rad i faul nad Marinom...

KaraDjordje

pre 4 godine

Vidim,niste uspeli da pobedite Mladost.
(Dino, 20. oktobar 2019 10:11)

Imaju problem sa realizacijom, u vreme Toleta nisu imali takvih problema taj ga je "zavlacio" iz Beograda po svim gradovima u Srbiji.

One night in May

pre 4 godine

Zvezdasi vide da se krade, ali ubedjuju sebe da je i Partizan navodno krao, da bi se opavdali. Naravno, to je samo bedni izgovor, Zvezda krade jer voli to da radi, ne znaju drugacije, jos od 1945.
(roarrr, 20. oktobar 2019 09:56)

Od 1945?
Je l' si probao nekad nesto da ukrades od JNA?
Za sraf dobijes metak u celo.
Od JNA se ne krade, a Partizan je 45 godina i zvanicno bio JNA klub...

Kurs iz engleskog

pre 4 godine

Ma nek si ti nama dao gol u kupu...pa da te gledamo u dresu partizana jos dugo dugo..
Samo da si zdrav i da izbegnes povrede..pa do sedamdesete da nam treses mrezu..

Banjaluka

pre 4 godine

Koliko ste vi bolesni to je cudo jedno. Prihvatili da su kao neka zrtva...a oduvijek rezimski klub. Ako vam je tako lase dobri ali smijesni ste.

POPE

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde predlazem da vi FSS i sudije formirate jednu sudijsku komisiju i da izanalizirate sve utakmice Zvezde i vase u ovom prvenstvu. Ostali bi u soku koliko je Zvezdi pomognuto a koliko je ostecena. A sokiracete se i za vas.

F10

pre 4 godine

Strašno šta sve možeš pročitati danas. Od uprave do igrača sve sami profesori, filozofi, geometri... ...samo niko ne zna gol da da i onda im krivi Zvezda i sudije. Pa ko je bio kriv što smo mi izgubili od Voždovca i što nas je to koštalo titule? Haj'te molim Vas, mislim da ni sami sebi više niste zanimljivi. Uvek vam je bitnije bilo da Zvezda izgubi nego da vi pobedite, zato ste upravo tu gde jeste.
Žali bože ovih ekrana što kuckamo po njima i ovih novinara što objavljuju ovakve izjave i samo truju narod koji nema pametnija posla nego da se bavi i CZV i PAR.

Trpaj bre

pre 4 godine

Vidimo da nemate pojma!!! Prozivate Terzica a legenda kaže da vam potpredsednik i dalje trci oko stadiona bežeći od pištolja. A da ne pričamo o onom taksisti koji je dobio nanogicu ahahah

dr Dr

pre 4 godine

Pa da. To objasnjava sve. Da se "pravednije" sudi Zvezdi ( onakokako su godinama iz JDD PF muljali), u ligama Centralne Amerike, EU .... hokejaskoj ligi Finske, ove partizanove velicine bi razbijale sve.
Ovako izadju na teren, a misle na Zvezdu.
Vi ste, bre...

milto i korupcija

pre 4 godine

Braćo grobaro, pustite prazne priče. Sr..a je uvek bilo i biće. Daj nam bože svima umeća, hrabrosti i sreće, pa da i jedni i drugi počistimo ostrvsko smeće.

Марко

pre 4 godine

Навијачи Звезде препознају да вам највише недостаје Томислав Караџић.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ne mogu da verujem koliko su svi podlegli pritisku iz Partizana... cak su i igraci poceli da veruju da im je Zvezda problem inace bi oni sve pobedjivali. Ja ne mogu da verujem da je njima Zvezda za sve kriva. Svirao je sudija pe al pogresno za Zvedu da. Kad je shvatio sta je uradio dao je isti takav penal Radu i ispravio gresku. Ne vidim sta je problem. Zvezda je apsolutno regularno pobedila s tim sto je sudija morao da osteti i jedne i druge kako bi napravi balans ali bolje to nego da je ostalo na onom pebalu zvezdi. Alie eto tako se vidi da nine nista namestao ali ne, ovi opleli kao da je svirao tri pebala samo za zvezdu. Alo bre gledajtw malo u svoje dvoriste. Nemate nista losiju ekipu od Zvezde. Doveli ste 5 vrhunskih igraca i jos se zalite? Pa kakva bre rotacija? Koja rotacija vam je potreban za Linglong ligu? Jos 5 top igraca?

Vladan R

pre 4 godine

@as
Objasni mi samo čega ima da se stidim, kada sudija na utakmici sa Radom, ima isti kriterijima, pa što je penal za Zvezdu to je penal i za Rad. Usput budi rečeno kom klubu je u finalu kupa sudjen penal, a protiv njih sudija za istu situaciju, ostao nema, pa su im rivali izašli sa terena. Zašto bi me bilo sramota sumnjivog penala, koji nije ni iskorišćen, kad pre toga nije sviran penal za CZ uz crveni za njenog rivala. Sa druge strane za tebe i tebi slične, je nemoguća misija da priznate da je Zvezda oštećena u derbiju, jer nije bilo faula nad golmanom, ali zato za sličnu situaciju pre neku godinu, kada je čini mi se Tavamba, postigao gol kojim ste overili pobedu u derbiju, nije bilo faula. Sramota je kad se imaju dvostruki aršini, pa za istu stvar na jednoj strani se svira faul ili penal, a na drugoj ne. Pa čak i kad je bio onaj penal na 17m protiv Indjije, CZ je u toj utakmici oštećenja jer joj je mahan nepostojeći ofsajd.

BOSS

pre 4 godine

Ja ne znam zasto neko od novina ne pita doticnog da li je za svaki vas poraz Zvezda kriva? Ako je kriva onda ne mozes pricat da imate bolji skor da vas ona svaki vikend trese preko Mladosti,Proletera itd

Vladan R

pre 4 godine

Slažem se da nije lako boriti se za titulu, ako glavnog rivalu guraju sudije, i da to može biti frustrirajuće i delovati na tim. Ali dok god se u tudje dvorište gleda selektivno, pa se vide olako dosudjeni ili nepostojeći penali, za CZ, a ne vidi se na istim utakmicama, dosudjen isti takav protiv nje ili ne dosudjen čist za nju, uz crveni za protivnika, ili prekinuta akcija CZ, kad je 1na1 na golmana, zbog nepostojećeg ofsajda, ili ne želite da priznate ono što je očigledno, da je CZ oštećena na derbiju, zaslužujete sve ovo loše što vam se dešava.

plagijat

pre 4 godine

ja razumem kad se čovek isplače i bude mu lakše, ali bre ovi kukaju konstantno i ništa im bolje nije. naprotiv, još gore im je, tripuju sve više.

Марко

pre 4 godine

A mozda je to zato sto je imao vise zatvorenih utakmica (Hajduk. Metalac, Smederevo ...) pa nije bilo potrebe za penalima?

@templar
Partizan kada je bio Tole je imao 4-5 penala tokom godine. Zvezda to ima zadnjih par godina kroz 6-7 utakmica. Pokrij se bolje, a mozda i jednostavno imas 14 godina pa ti se oprašta
(insajder, 20. oktobar 2019 13:51)

Колико је Партизан имао победа у Лиги шампиона? То ти преброји уместо што бројиш пенале.

F10

pre 4 godine

Nažalost, ovo znači samo jedno - moramo ih, zbog mira u kući, pustiti i u sledećem derbiju. Užas!!!
Stvarno se ste dno dna sa ovim kukanjem više. Iskreno, nisam znao da vam trener pušta utakmice Zvezde u sklopu priprema za utakmicu i jasno mi je da vas to boli, jer ste daleko iza nas. Eh Savo doktore!!!
Za ovo da znamo šta se događa na drugim terenima - pa, ja barem, i ne znamo, gledam samo Zvezdu a rezultate FKP pratim na vestima jer nema tu baš šta da se vidi. Mi smo više za fudbal, zato ne gledamo ekipe ispod 3 mesta koje nam nisu konkurencija.
Sportski pozdrav!!!

Laki

pre 4 godine

Momci opusteno,gube i Real,Barsa,Bajern,Siti,....normalno je da i vi kiksirate.Jos Lucani,ni malo lako gostovanje.Nije problem sto vi izgubite ,to je dokaz da se igra posteno ,otuda i remi i poraz.Problem je kada neko gubi samo u derbiju i kada za taj poraz optuzi tendeciozno sudjenje sudije sa UEFA liste.Taj isti tim trazio izuzece Mazica.Svaki sudija koji je cenjen u Evropi,njima smeta.Smeta im VAR,strane sudije...Vi ste junaci,gurajte u LE ,to je bitno.Prvenstva su sigurno nasa kad sve ovo dodje na sud.
(Istine radi, 20. oktobar 2019 09:33)

Jel i prošlogodišnje, kad ste bili treći.

Огњен

pre 4 godine

Ne razumem, šta mi navijači zvezde vidimo? Ja jedino vidim da vam ne ide ni igrački ni orgazaciono i ne raduje me to, a posebno me rastužuje što je uvek neko drugi kriv, a najčešće vam je kriv moj klub. Gledajte sebe, radite, i oba kluba da prestanu sa besmislenim saopštenjima i svađanjima i bave se sportom.

Cvrle

pre 4 godine

Igrajte nešto! Pokažite želju, ideju, energiju! Pročitajte pravila fudbalske igre! Ne spinujte! Gledajte u svoje dvorište! Tačka!

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

zamisli partizan dobije mancester, a lucani dobili partizan!?!?

znaci mali jezdimirovic (lupio sam prezime posto ne znam nikoga) iz lucana treba da pojaca djavole!? O_O

Stari cigan

pre 4 godine

Igras sa Mladosti u Lucanima, ceka te za par dana tekma sa Mancesterom, a tebi u glavi Zvezda!? E, moj ti...teski su vam ti kompleksi grobarski.

NBGD

pre 4 godine

"Mislim da nam je dosta teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se dešava na drugim utakmicama utiče na nas."

Ja mislim da na vas (tu mislim i igrace Zvezde) utice to sto na domacim utakmicama nema evropskih menadjera kao na medjunarodnim utakmicama. Nema tu zalaganja kao na medju.

Miki

pre 4 godine

Šta treba da vide navijači CZ?
1. Da Vučelić preko svojih medija sprovodi kampanju zbog sumnjive situacije kakvih je bezbroj u fudbalu a koja nije uticala ni na koji način na rezultat
2. Da je po medijima prikazan SUMNJIV snimak koji nije validan za procenu
3. Da je Partizan dobio novac od države da bi igrao u Evropi a kada je CZ trebao, država je ostala nema
4. Da se potpredsednik kluba javno nedolično ponaša i pravi insinuacije poredeći CZ i ISIS a vaš klub je od stvaranja upravo u Srbiji...
5. I još puno čega u nedogled!

Kontraš

pre 4 godine

ме брига да ли су навијачи комшинице свесни да су купили погрешне играче, да им је тренер осредњи, да им се склањају и свирају смешни пенали...то је њихово...волим "Партизан" већ преко педесет година због ствари које други клубови немају и тако ће остати...волим га и поред смешног трилинга ВВВ...дај да уживамо у лепоти игре, а показали су да могу да нам је приуште...
(Capricorn, 20. oktobar 2019 10:02) Ma da, dve LŠ zaredom sa “prosečnim” trenerom. Ajde gledaj ti tvoj klubić!

Predrag

pre 4 godine

Milojevic osrednji trener???? Treca godina 1 liga evrope i jesen u istoj a posle 2 lige sampiona, 2 titule ako bog da i treća....vi ste grobari komedija ..

Mile

pre 4 godine

Ovih dana je inače u trofejnoj sali fk Zvezda bio trofej prvaka sveta (koji je takođe namestila), pa je fk Partizan bio nikad bliži tom trofeju! Umesto da se sekcija prošetala i podigla taj pehar (jednom u životu) ,oni se bave spletkarenjima i kuknjavom!

Djenka

pre 4 godine

@Zoran tako je Zoki, daj jos koju floskulu koji si cuo kod Zeksa ili procitao na nekoj eminetnoj fejsbuk stranici. Juce jedan profesor BG uneverziteta uporedjuje Zvezdu sa ISISom danas jedan Ostoja daje unapred napisanu izjavu. Ljudi, ovo je katastrofa nevidjenih razmera, ovo su Gebelsove metode formiranja javnog mnjenja. Pa Zvezdi i Radu je sviran po jedan slican penal, da li iko to pominje....ono sto vide navijaci Zvezde i iole poznavaoci fudbala je da ce ovih +7 samo da raste jer Partizan nema fond igraca da igra na dva fronta, a ovim izjavama izjavama samo traze alibi.

Bobek mladi domobran

pre 4 godine

Kao da je u pitanju neka sekta....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don 'Wardaddy' Collier, 20. oktobar 2019 09:49)

Kao?

Kontraš

pre 4 godine

kompleksi zvezdasa su neizlecivi.
(Arnauti tirana, 20. oktobar 2019 09:03) Ajde mi objasni zbog čega bi mi imali komplekse, molim te? Imamo više titula, kupova, duplih kruna, evropskih utakmica, pobeda u evropi, proleća u evropi, pobeda u derbiju, veći stadion, više navijača i ono što vi nikada nećete imati, ona dva trofeja koji su nas stavili u velikane ove igre za sva vremena.

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!

pre 4 godine

Je l' to onaj Ostojić koga je trio VVV izdvojio od tima i terao da trči deonice svakog jutra i večeri punih 6 meseci jer nije želeo da oprosti dinar duga prema njemu na osnovu plata i premija ?!

Daj Bože da nam daš Ostojiću još jedan gol glavom u derbiju i da ti produže ugovor za još bar 2-3 godine i mi smo minri, sportski pozdrav ...

sale

pre 4 godine

Svaki poznavalc fudbala vidi sta se desava!
Igrate OČAJNO, jurcate kao muve bez glave, nema normalne postavke igre!

Sve ostalo je manje vazno, da imate dobru igru sve bi vremenom doslo na mesto.

slobinator

pre 4 godine

ne smemo da dozvolimo da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju. To prepoznaju svi, pa i navijači Crvene zvezde", poručio je Ostojić.

A da nije sviran penal za Zvezdu protiv Rada,partizan bi zgromio Mladost sa 5-0.kakav prelom mozga