Fudbal 53

Ponedeljak, 23.09.2019.

19:06

“Ranije bilo dozvoljeno šest, a sada četiri stranca – ne možemo tako da se nosimo s Bajernom”

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, kaže da “Srbija i dalje robuje konzervativnim propisima, sa kojima se ne može napred”.

“Ranije bilo dozvoljeno šest, a sada èetiri stranca – ne možemo tako da se nosimo s Bajernom” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Sexisto

pre 4 godine

Pa sto si dovodio toliko stranaca kad znas pravila?
(Bob Sent Kler, 23. septembar 2019 21:39)

Zato što se od svakog transfera ogradi, a deci treba čekati, dok sazre za prodaju, ko živ, ko mrtav.

darko

pre 4 godine

nekako ne razumem ovaj stav. zar ne bi bilo bolje da se zalaže za poboljšanje statusa klubova da bi mogli da zadrže domaće talente, nego da agituje da se povećava broj stranaca. time bi podigao prodajnu cenu već afirmisanog igrača, umesto što se prodaju veoma mladi i ispod cene.

Miki

pre 4 godine

Zvezdani, nije problem izgubiti derbi, problem je i to veliki što ne igramo fudbal, već duže vreme. Uozbilji se. A i Klark Kent bi mogao, ili ako čovek želi da ide kao onomad, pusti ga brate, možda se zasitio. O strancima neću ni da pričam, sve je rečeno u komentarima.

Cvele

pre 4 godine

A koji to nas stranac toliko vredi? Marko Marin jedino. Postajemo kao neki kiparski klub.

Pogledaj malo preko. Nikad ne kupuju puno, a skoro uvek pogadjaju. Od Westa, Zuke, preko Moreire, (Klea i Oumarua necu, jer smo ga ih mi nasli), Evertona, Leonarda, Ivanova, Tejga, Dijare. Sad imaju onog mrsavca iz Rome, koji je realno promasaj. Ali isto tako imaju i Sumu koga su cekali i docekali ga, malog Japanca koji je sinoc toliko pozabunjivao nasu odbranu, i imaju Natcha koji je uz svo postovanje Marina ipak najbolji stranac ovde, ako ne i najbolji igrac lige. Znaci imaju cetiri stranca i sasvim dovoljno mesta za domace igrace. Od tih domacih imaju puno mladih igraca. Bukvalno su im standardna dva igraca od 18 i 16 godina. Imaju jos 5-6 igraca od 17-20 godina koje Milosevic vrti u rotaciji. Cak i Markovic je sa svojih 25 godina jos uvek mlad igrac. Uz njih imaju i desetak klinaca koji im igraju u prvoligaskim klubovima na pozajmicama, u Vozdovcu, TSC-u, Macvi. Gde su nasa deca? Rasprodali smo sve sto vredi, nemamo bukvalno vise nijednog i ti bi da igras sa 11 stranaca ako moze.
(Nemanja iz Cvijiceve, 23. septembar 2019 21:16)

Pa kad njima strance, posle par godina, opet trazi uglavnom Moreira, a nama Terza i Mrkela. Ovaj Izraelac im je dosao preko prijateljstva sa Tosicem. I jos covek potpisao ugovor na cetiri godine. Tacno ima kod njih da zavrsi karijeru. Oni maksimalno koriste svoje bivse pa i sadasnje igrace, a mi to ne radimo. Ko nam je kriv.

domaćica

pre 4 godine

Nije bitan broj nego kvalitet.
Izbroj strance u Dinamu (onom iz Zagreba), i pogledaj kako igraju ljudi.
I Tadić je stranac kad igra za Ajaks. Nije bitno odakle je neko ako zna da igra.
A da skupuš sve strance što igraju u našoj ligi na gomilu tim bi bio i dalje za domaće potrebe.

Dzhoni

pre 4 godine

Fun fact-ovo pravilo se i uspostavilo na inicijativu zvezde, a sada bi isti da ga menjaju. Isto kao i ono za deljenjem bodova i trećim krugom takmičenja, a deljenje bodova su opet na zvezdinu inicijativu ukinuli. Licemerje do bola, svakog dana sve više ispituju dubinu moralnog dna...

Nemanja iz Cvijiceve

pre 4 godine

A koji to nas stranac toliko vredi? Marko Marin jedino. Postajemo kao neki kiparski klub.

Pogledaj malo preko. Nikad ne kupuju puno, a skoro uvek pogadjaju. Od Westa, Zuke, preko Moreire, (Klea i Oumarua necu, jer smo ga ih mi nasli), Evertona, Leonarda, Ivanova, Tejga, Dijare. Sad imaju onog mrsavca iz Rome, koji je realno promasaj. Ali isto tako imaju i Sumu koga su cekali i docekali ga, malog Japanca koji je sinoc toliko pozabunjivao nasu odbranu, i imaju Natcha koji je uz svo postovanje Marina ipak najbolji stranac ovde, ako ne i najbolji igrac lige. Znaci imaju cetiri stranca i sasvim dovoljno mesta za domace igrace. Od tih domacih imaju puno mladih igraca. Bukvalno su im standardna dva igraca od 18 i 16 godina. Imaju jos 5-6 igraca od 17-20 godina koje Milosevic vrti u rotaciji. Cak i Markovic je sa svojih 25 godina jos uvek mlad igrac. Uz njih imaju i desetak klinaca koji im igraju u prvoligaskim klubovima na pozajmicama, u Vozdovcu, TSC-u, Macvi. Gde su nasa deca? Rasprodali smo sve sto vredi, nemamo bukvalno vise nijednog i ti bi da igras sa 11 stranaca ako moze. Super taktika i super perspektiva.

Dusan_I

pre 4 godine

Terzicu, koji je to stranac doneo prevagu za Zvezdu sinoc a bila su tu cetvorica? Jel mozda Jander, Boakye ili La Parra, jedino Marin tu nesto vredi, ali je i on zakazao. Da su umesto ove trojice igrali Gajic, Pavkov i Vukanovic ne bi bili losiji sigurno. Ne treba nama 8 stranaca vec 4 koja bi donela neki napredak u igri.

Petar Macen

pre 4 godine

Treba smanjiti još broj stranica na,tri maximimum i dati što više šanse domaćim igračima i mladim igračima. Treba uvesti da je svaki tim dužan da u prvih jedanaest ima mladjeg igrača od 18 godina

mare

pre 4 godine

Nisam ni citao tekst, ne mogu vise da podnesem ove podobne i nicime zasluzne gradjane cija je jedina kvalifikacija cinjenica da je osudjen kriminalac. Pa gde ti je jedan domaci igrac koji zna sa loptom i ima osecaj za igru? Koliko si u Zvezdi? Jel realno da medju 500 000 dece koja su stadala u zadnjuh 5 godina nema ni jedan da moze da bude vanserijski? Sta je sa skolama fudbala, skautima, gde su treneri mladjih selekcija. Ove nase kad pustis u igru lopta se odbija od njih ko od beton. To tebe treba da brine i time treba da se bavis. Da si od tih 50 miliona ulozio dva u skolu i edukaciju trebera za tri godine bi imao novog Piksija...

bobo

pre 4 godine

sto se tice bajerna tu prepreke nemate. mozete igrati sa 11 stranaca
ali sumnjam da bi i tada mogli nesto da im uradite.
ugledajte se na dinamo zagreb
dva tri stranca koja ti nedostaju
ostalo domaci igraci
4:0 atalanta
prosetali se kroz kvalifikacije za razliku od vas koje vile nosaju vec tri godine.

slaviša šmigič

pre 4 godine

mi cele godine nemozemo ifrati jer neznamo,igrti pa preskacemo sredinu sto se neradi vise nigde sem u zvezdi igraju prespori igraci jovancic spor treba mu vremena jer petlja loptu gobeljic nezna igrati beka i lopta mu se odbija kao od drveta stoper milunovic koji ili vrati loptu golmanu ili preda suparnickoj ekipi gobeljic igra beka a nezna lopta se mu odbija kao od drveta.

VanjaLFC

pre 4 godine

Uglavnom mrzim plakanja pogotovo celnika klubova, ali kod ove teme, Terzic je potpuno u pravu. Klub ulaze u igrace, placa ih i po sporazumu Evropske Unije to bi trebalo ispostovati. U Srbiji su oduvek izglasavane gluposti kao na primer ovo o broju stranaca. Trziste je takvo. Ili imas kvalitet ili ce stranac da bude doveden na tvoje mesto.

nebojsa

pre 4 godine

Vas su juce razvallia dva deteta, Stevanovic od 16, a Pavlovic sa 18 je bio najbolji igrac na terenu. Obojica iz Partizanove skole, a ima ih jos. U medjunarodnim takmicenjima moze da se igra sa svih 11 stranaca, ne moze samo u domacoj ligi, zasto zaludjujes i lazes rodjene navijace? Ovo je retoricko pitanje, naravno. Svi znamo odgovor.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nije istina terzicu mi imamo svoje talente kojih ima dosta i oni imaju telo kao i druge ekipe toliko igraca ali je treba sastaviti ekipu koja igra na pravim mestima i igraju kao ekipa,da svako mora znati gde mora stajati i da lopta ide od noge do noge mi cele godine preskacemo sredinu i stoperi sve lopte vracaju unatrag prema vrataru borjanu koji jih svojim ispucavanjem preda suparniku trebamo poceti igrati iz zadnje linije prema napred a kad imaju oni loptu nesmemo dopustiti,da oni mirno pocinju iz svoje polovine vec mora svako stati blize igracu umesto da pritiskamo njihove napadace na njihovoj polovini mi dozvolimo,da oni mirno igraju od pocetka svoje polovine jer mi stojimo na svojoj polovini zato treba trcanje sa presingom i imati brze igrace niko vise neigra sa 3.stopera i usporenim jovancicem pa zadnja linija nezna pas da posalje u noge sem pankova i sramta je da se igracima lopta odbija kao od drveta gobeljic desni bek i stoper milunovic koji vraca loptu u noge partizanovom igracu neka igraju spremni i oni koji mogu izdrzati presing ionako imamo prava izmena kad se neko umori.nikad gore ekipne igre pa 3.pasa nemozemo povezati neznamo iz svoje polovine,da izadjemo pa ko je krivac za takvu igru zasto igraju igraci koji nisu to sposobni dok neki igraju na pogresnim pozicijama kao gobeljic koji menja filipa stojkovica a nezna igrti beka na stoperskoj liniji pankov i gobeljic dok u sredini treba imati igrace koji se brze oslobadjaju lopte od jovancica

Dragi

pre 4 godine

Koliko sam iz prenosa meča protiv Bajerna video, niste ni jedanput uputili šut u okvir gola. A što se tiče stranca, pa imate ih 10, a ni to vam nije bilo dosta da bi se nosili protiv Bajerna. A protiv Inđije vam ni 6 stranaca (4 zvanična + Borjan i Degenek) nisu bila dovoljna, već vam je najbolji igrač utakmice bio sudija. Po vama pravila FSS treba da se menjaju i uspostavljaju tako kako vama odgovara.
A što se tiče tvrdnje da igrači iz EU treba da se u Srbiji smatraju za domaće, to neka Dr. Terzić prodaje nekom drugom, jer naši igrači u EU se smatraju strancima i njihov broj je pod propisima svake određene federacije.

Goldeneye

pre 4 godine

E moj ti. Da si pare umesto na izlapele strane fudbalere, ulozio u skolu fudbala, visestruko bi ti se vratilo. Ona dva Partizanova klinca od sinoc, em su vec sad bolji od skoro svih nasih stranaca, em ce za par sezona da kostaju zajedno 20-30 miliona, ako ne i vise. Pa ti vidi. A imaju ih u rotaciji jos 7 ako sam dobro prebrojao. I svake zime i leta izbacuju iz te svoje skole nekog klinca. Sad im je u planu da prave akademiju na Zemunelu sa svim pratecim objektima. Sta mislis kad dodje privatizacija koliko ce im klub vise vredeti samo zbog te skole fudbala? Koliko mi imamo registrovanih igraca iz nase omladinske skole? Nijednog? Jesam u pravu?

Марко

pre 4 godine

Да би се носио са Олимпијакосом, мораш новац који уђе у клуб да трошиш на клуб, а не да га стављаш у џеп, лопове! А што се Бајерна тиче, о томе немој ни да размишљаш, нити то ико тражи од тебе. Победи ти Олимпијакос за почетак.

зоркаптил

pre 4 godine

Ја разумем да човек кога дрма тешка криза средњих година, који у 21. веку, у педесетој години живота носи тарзанку, мора да пуца од самопоуздања како би се успешно доказивао млађаним старлетицама по београдским сплавовима, али претера га, брате. Чуо сам негде да се прича да је председник Звезде јачи по функцији од председника Србије, али овај у то изгледа заиста и верује и не стиди се да јавно то прокламује. Звезда није исто што и Србија и мени као Србину заиста није толико важно шта ће Звезда или било који клуб да уради у Европи, за разлику од господина са тарзанком и плавим пилулицама који живи од продаје робова-играча и прошења пореза које сви ми њима плаћамо. Значи, без притиска, боље да играју наша деца, па ако су бољи од странаца - бољи су, ако нису - нису.

F10

pre 4 godine

Ene, čuju se i grobari!!! Džabe vam pobeda, večno vas čeka drugo mesto.
Elem, ovo je diskusija evropskog kluba pa vam ovde nije mesto.
FSS je promenio pravilnik ne bi li više naše dece dobilo šansu. Nažalost, već 2 ili 3 godine, kostur naše ekipe čine momci iz inostranstva. Hteli mi to ili ne, premlada deca iz Srbije prerano odlaze da tavore po evropskim ligama jer im je lepše da tamo greju klupe ili tribine i znaju da će ih neko solidno platiti. Sinoć smo videli da to baš i nije sjajno, po meni dva najbolja pojačanja su sedela kući, Kanjas i Garsia. Mislim da je Van La Para nepotrebno gurnut u vatru jer je i onako čudna taktika Milojevića sinoć bila tragikomična da mislim da sem Borjana i Boaćija, niko od ostalih nije znao šta igra. Marin je bio van skroz, Jovančić i Gobeljić previše grešili, Degenek i Milunović izgubljen u odbrani. Ne znam zašto je to urađeno ali imam utisak da je previše igrača bilo na sredini bez ikakve ideje i potrebe.
Glavu gore, novi igrači se još nisu uklopili ali mislim da će i to brzo doći na svoje mesto i da ćemo konačno promeniti igru u onu pravu, napadačku, barem u našoj ligi a u Evropi probati barem 5 bodova osvojiti.
Srećno i idemo dalje, izgubljena bitka nije i izgubljen rat.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Нек су и четири ал да су прави уз наше који исто треба да буду добри играчи. А да би се носили с Бајерном и сличнима мораш да уложиш десетине милиона у тим, да доводиш врхунске а не просјечне и испод просјечне бјелосвјетске играче ове игре. Да се мало сви заозбиљите и да у нашој лиги доминирамо а не да се чупамо у задњим минутама, итд,... Немој пуно да мудрујете него радите и само радите. Не скрећи пажњу са стварних проблема, не шуруј са политичарима и водећим људима противничких клубова. 🔴⚪☝

tref

pre 4 godine

Doktore dobili smo para od LŠ toliko da si mogao da nas zacementiraš na prvom mestu narednih deset godina. Umesto toga vi dovodite igrače koji sede na tribinama u drugoj engleskoj ligi. Sada kada nas je išamarao Partizan krivi su svi osim tebe.

Noriaki

pre 4 godine

Borjan, Degenek, Zander, Ivanic, Kanjas, Tomane, Van La Para, Marin, Boaci, Ben. Ne znam da li sam jos nekog zaboravio, ali znam da to pravilo nije od juce, tako da ga niko nije terao da dovodi 10 stranaca. Nego lice sa poternice dize dzevu cim oseti da bi neko mogao da kritikuje njega ili igru ili bilo sta.

хахаха

pre 4 godine

једино у чему се и Звезда и Партизан слажу са 4 странца се не може ништа са 6 ај да кажемо није лоше али по мени 8 је по мери...

S

pre 4 godine

Majstore, kada klubovi budu u privatnom vladnistvu, mogu svi stranci da budu, sta nas briga. Ja necu da dajem porez da bi se bogatili pojedini, i ovo je mnogo koliko se Daje klubovima

dnevna doza prosecnog Srbinde

pre 4 godine

Najbolje uzmi 22 stranca i 150 miliona € pa da se igrate sa Inđijom i dalje...Neverovatno mi je još uvek da čovek kaže 50 miliona ove sezone Zvezda troši narodnih para a ima već ima duga 50 miliona...Komunizam u punom svom sjaju....

crvena zvezda tirana 1945.

pre 4 godine

Ne igra Bajern Linglong ligu nego Inđija. Oni nemaju ni jednog stranca pa bez Stojilkovića gol im ne biste dali. Da ne zaboravim i golmana, žonglera. Sa njim ste se dodatno osigurali pred derbi.

Željko

pre 4 godine

Napraviti jaku omladinsku školu, na primer??? Talentovane dece ima, ali prvo treba da igraju najbolji a ne od najbogatijih... Ako to uradite, neće nam trebati strani polufidbaleri. I da ne zaboravim, onda nećete moći da se ugrađujete na transferima. Nadam se da ćemo to dočekati

Marko Sine

pre 4 godine

Terzo sine,ne radi se o Bajernu,vi ni Partizan ne mozete da pobedite.A i ne brini,niste se pretplatili na ligu sampiona,mozda sl godine ne bude ni liga evrope

Cinik

pre 4 godine

Prvo ste uporno zeleli da smenite Karadzica pa kada ste uspeli doveli ste Kokezu. Trazili ste podelu bodova pa kada vam je to dozvoljeno posle 3 godine i to vam je odobreno. Preko noci ste menjali pravilnike. Dodali ste nepostojecu titulu. Dovezli ste tenkove i transportere. Javno se hvalite o tome ko vam je duhovni otac, sviraju vam se nepostojeci penali. Imate medju navijacima vlasnike gradjevinskih firmi, telohranitelje i ko zna koga jos i pride "Vidovitu Sasku" koja predvidja koji vas igrac ce dati gol. Nema sta nemate i opet vam je malo.

Cinik

pre 4 godine

Prvo ste uporno zeleli da smenite Karadzica pa kada ste uspeli doveli ste Kokezu. Trazili ste podelu bodova pa kada vam je to dozvoljeno posle 3 godine i to vam je odobreno. Preko noci ste menjali pravilnike. Dodali ste nepostojecu titulu. Dovezli ste tenkove i transportere. Javno se hvalite o tome ko vam je duhovni otac, sviraju vam se nepostojeci penali. Imate medju navijacima vlasnike gradjevinskih firmi, telohranitelje i ko zna koga jos i pride "Vidovitu Sasku" koja predvidja koji vas igrac ce dati gol. Nema sta nemate i opet vam je malo.

tref

pre 4 godine

Doktore dobili smo para od LŠ toliko da si mogao da nas zacementiraš na prvom mestu narednih deset godina. Umesto toga vi dovodite igrače koji sede na tribinama u drugoj engleskoj ligi. Sada kada nas je išamarao Partizan krivi su svi osim tebe.

crvena zvezda tirana 1945.

pre 4 godine

Ne igra Bajern Linglong ligu nego Inđija. Oni nemaju ni jednog stranca pa bez Stojilkovića gol im ne biste dali. Da ne zaboravim i golmana, žonglera. Sa njim ste se dodatno osigurali pred derbi.

S

pre 4 godine

Majstore, kada klubovi budu u privatnom vladnistvu, mogu svi stranci da budu, sta nas briga. Ja necu da dajem porez da bi se bogatili pojedini, i ovo je mnogo koliko se Daje klubovima

dnevna doza prosecnog Srbinde

pre 4 godine

Najbolje uzmi 22 stranca i 150 miliona € pa da se igrate sa Inđijom i dalje...Neverovatno mi je još uvek da čovek kaže 50 miliona ove sezone Zvezda troši narodnih para a ima već ima duga 50 miliona...Komunizam u punom svom sjaju....

Марко

pre 4 godine

Да би се носио са Олимпијакосом, мораш новац који уђе у клуб да трошиш на клуб, а не да га стављаш у џеп, лопове! А што се Бајерна тиче, о томе немој ни да размишљаш, нити то ико тражи од тебе. Победи ти Олимпијакос за почетак.

bobo

pre 4 godine

sto se tice bajerna tu prepreke nemate. mozete igrati sa 11 stranaca
ali sumnjam da bi i tada mogli nesto da im uradite.
ugledajte se na dinamo zagreb
dva tri stranca koja ti nedostaju
ostalo domaci igraci
4:0 atalanta
prosetali se kroz kvalifikacije za razliku od vas koje vile nosaju vec tri godine.

Dragi

pre 4 godine

Koliko sam iz prenosa meča protiv Bajerna video, niste ni jedanput uputili šut u okvir gola. A što se tiče stranca, pa imate ih 10, a ni to vam nije bilo dosta da bi se nosili protiv Bajerna. A protiv Inđije vam ni 6 stranaca (4 zvanična + Borjan i Degenek) nisu bila dovoljna, već vam je najbolji igrač utakmice bio sudija. Po vama pravila FSS treba da se menjaju i uspostavljaju tako kako vama odgovara.
A što se tiče tvrdnje da igrači iz EU treba da se u Srbiji smatraju za domaće, to neka Dr. Terzić prodaje nekom drugom, jer naši igrači u EU se smatraju strancima i njihov broj je pod propisima svake određene federacije.

nebojsa

pre 4 godine

Vas su juce razvallia dva deteta, Stevanovic od 16, a Pavlovic sa 18 je bio najbolji igrac na terenu. Obojica iz Partizanove skole, a ima ih jos. U medjunarodnim takmicenjima moze da se igra sa svih 11 stranaca, ne moze samo u domacoj ligi, zasto zaludjujes i lazes rodjene navijace? Ovo je retoricko pitanje, naravno. Svi znamo odgovor.

зоркаптил

pre 4 godine

Ја разумем да човек кога дрма тешка криза средњих година, који у 21. веку, у педесетој години живота носи тарзанку, мора да пуца од самопоуздања како би се успешно доказивао млађаним старлетицама по београдским сплавовима, али претера га, брате. Чуо сам негде да се прича да је председник Звезде јачи по функцији од председника Србије, али овај у то изгледа заиста и верује и не стиди се да јавно то прокламује. Звезда није исто што и Србија и мени као Србину заиста није толико важно шта ће Звезда или било који клуб да уради у Европи, за разлику од господина са тарзанком и плавим пилулицама који живи од продаје робова-играча и прошења пореза које сви ми њима плаћамо. Значи, без притиска, боље да играју наша деца, па ако су бољи од странаца - бољи су, ако нису - нису.

Nemanja iz Cvijiceve

pre 4 godine

A koji to nas stranac toliko vredi? Marko Marin jedino. Postajemo kao neki kiparski klub.

Pogledaj malo preko. Nikad ne kupuju puno, a skoro uvek pogadjaju. Od Westa, Zuke, preko Moreire, (Klea i Oumarua necu, jer smo ga ih mi nasli), Evertona, Leonarda, Ivanova, Tejga, Dijare. Sad imaju onog mrsavca iz Rome, koji je realno promasaj. Ali isto tako imaju i Sumu koga su cekali i docekali ga, malog Japanca koji je sinoc toliko pozabunjivao nasu odbranu, i imaju Natcha koji je uz svo postovanje Marina ipak najbolji stranac ovde, ako ne i najbolji igrac lige. Znaci imaju cetiri stranca i sasvim dovoljno mesta za domace igrace. Od tih domacih imaju puno mladih igraca. Bukvalno su im standardna dva igraca od 18 i 16 godina. Imaju jos 5-6 igraca od 17-20 godina koje Milosevic vrti u rotaciji. Cak i Markovic je sa svojih 25 godina jos uvek mlad igrac. Uz njih imaju i desetak klinaca koji im igraju u prvoligaskim klubovima na pozajmicama, u Vozdovcu, TSC-u, Macvi. Gde su nasa deca? Rasprodali smo sve sto vredi, nemamo bukvalno vise nijednog i ti bi da igras sa 11 stranaca ako moze. Super taktika i super perspektiva.

mare

pre 4 godine

Nisam ni citao tekst, ne mogu vise da podnesem ove podobne i nicime zasluzne gradjane cija je jedina kvalifikacija cinjenica da je osudjen kriminalac. Pa gde ti je jedan domaci igrac koji zna sa loptom i ima osecaj za igru? Koliko si u Zvezdi? Jel realno da medju 500 000 dece koja su stadala u zadnjuh 5 godina nema ni jedan da moze da bude vanserijski? Sta je sa skolama fudbala, skautima, gde su treneri mladjih selekcija. Ove nase kad pustis u igru lopta se odbija od njih ko od beton. To tebe treba da brine i time treba da se bavis. Da si od tih 50 miliona ulozio dva u skolu i edukaciju trebera za tri godine bi imao novog Piksija...

Noriaki

pre 4 godine

Borjan, Degenek, Zander, Ivanic, Kanjas, Tomane, Van La Para, Marin, Boaci, Ben. Ne znam da li sam jos nekog zaboravio, ali znam da to pravilo nije od juce, tako da ga niko nije terao da dovodi 10 stranaca. Nego lice sa poternice dize dzevu cim oseti da bi neko mogao da kritikuje njega ili igru ili bilo sta.

Petar Macen

pre 4 godine

Treba smanjiti još broj stranica na,tri maximimum i dati što više šanse domaćim igračima i mladim igračima. Treba uvesti da je svaki tim dužan da u prvih jedanaest ima mladjeg igrača od 18 godina

Goldeneye

pre 4 godine

E moj ti. Da si pare umesto na izlapele strane fudbalere, ulozio u skolu fudbala, visestruko bi ti se vratilo. Ona dva Partizanova klinca od sinoc, em su vec sad bolji od skoro svih nasih stranaca, em ce za par sezona da kostaju zajedno 20-30 miliona, ako ne i vise. Pa ti vidi. A imaju ih u rotaciji jos 7 ako sam dobro prebrojao. I svake zime i leta izbacuju iz te svoje skole nekog klinca. Sad im je u planu da prave akademiju na Zemunelu sa svim pratecim objektima. Sta mislis kad dodje privatizacija koliko ce im klub vise vredeti samo zbog te skole fudbala? Koliko mi imamo registrovanih igraca iz nase omladinske skole? Nijednog? Jesam u pravu?

Željko

pre 4 godine

Napraviti jaku omladinsku školu, na primer??? Talentovane dece ima, ali prvo treba da igraju najbolji a ne od najbogatijih... Ako to uradite, neće nam trebati strani polufidbaleri. I da ne zaboravim, onda nećete moći da se ugrađujete na transferima. Nadam se da ćemo to dočekati

Marko Sine

pre 4 godine

Terzo sine,ne radi se o Bajernu,vi ni Partizan ne mozete da pobedite.A i ne brini,niste se pretplatili na ligu sampiona,mozda sl godine ne bude ni liga evrope

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Нек су и четири ал да су прави уз наше који исто треба да буду добри играчи. А да би се носили с Бајерном и сличнима мораш да уложиш десетине милиона у тим, да доводиш врхунске а не просјечне и испод просјечне бјелосвјетске играче ове игре. Да се мало сви заозбиљите и да у нашој лиги доминирамо а не да се чупамо у задњим минутама, итд,... Немој пуно да мудрујете него радите и само радите. Не скрећи пажњу са стварних проблема, не шуруј са политичарима и водећим људима противничких клубова. 🔴⚪☝

Dzhoni

pre 4 godine

Fun fact-ovo pravilo se i uspostavilo na inicijativu zvezde, a sada bi isti da ga menjaju. Isto kao i ono za deljenjem bodova i trećim krugom takmičenja, a deljenje bodova su opet na zvezdinu inicijativu ukinuli. Licemerje do bola, svakog dana sve više ispituju dubinu moralnog dna...

Cvele

pre 4 godine

A koji to nas stranac toliko vredi? Marko Marin jedino. Postajemo kao neki kiparski klub.

Pogledaj malo preko. Nikad ne kupuju puno, a skoro uvek pogadjaju. Od Westa, Zuke, preko Moreire, (Klea i Oumarua necu, jer smo ga ih mi nasli), Evertona, Leonarda, Ivanova, Tejga, Dijare. Sad imaju onog mrsavca iz Rome, koji je realno promasaj. Ali isto tako imaju i Sumu koga su cekali i docekali ga, malog Japanca koji je sinoc toliko pozabunjivao nasu odbranu, i imaju Natcha koji je uz svo postovanje Marina ipak najbolji stranac ovde, ako ne i najbolji igrac lige. Znaci imaju cetiri stranca i sasvim dovoljno mesta za domace igrace. Od tih domacih imaju puno mladih igraca. Bukvalno su im standardna dva igraca od 18 i 16 godina. Imaju jos 5-6 igraca od 17-20 godina koje Milosevic vrti u rotaciji. Cak i Markovic je sa svojih 25 godina jos uvek mlad igrac. Uz njih imaju i desetak klinaca koji im igraju u prvoligaskim klubovima na pozajmicama, u Vozdovcu, TSC-u, Macvi. Gde su nasa deca? Rasprodali smo sve sto vredi, nemamo bukvalno vise nijednog i ti bi da igras sa 11 stranaca ako moze.
(Nemanja iz Cvijiceve, 23. septembar 2019 21:16)

Pa kad njima strance, posle par godina, opet trazi uglavnom Moreira, a nama Terza i Mrkela. Ovaj Izraelac im je dosao preko prijateljstva sa Tosicem. I jos covek potpisao ugovor na cetiri godine. Tacno ima kod njih da zavrsi karijeru. Oni maksimalno koriste svoje bivse pa i sadasnje igrace, a mi to ne radimo. Ko nam je kriv.

Dusan_I

pre 4 godine

Terzicu, koji je to stranac doneo prevagu za Zvezdu sinoc a bila su tu cetvorica? Jel mozda Jander, Boakye ili La Parra, jedino Marin tu nesto vredi, ali je i on zakazao. Da su umesto ove trojice igrali Gajic, Pavkov i Vukanovic ne bi bili losiji sigurno. Ne treba nama 8 stranaca vec 4 koja bi donela neki napredak u igri.

domaćica

pre 4 godine

Nije bitan broj nego kvalitet.
Izbroj strance u Dinamu (onom iz Zagreba), i pogledaj kako igraju ljudi.
I Tadić je stranac kad igra za Ajaks. Nije bitno odakle je neko ako zna da igra.
A da skupuš sve strance što igraju u našoj ligi na gomilu tim bi bio i dalje za domaće potrebe.

хахаха

pre 4 godine

једино у чему се и Звезда и Партизан слажу са 4 странца се не може ништа са 6 ај да кажемо није лоше али по мени 8 је по мери...

slaviša šmigič

pre 4 godine

mi cele godine nemozemo ifrati jer neznamo,igrti pa preskacemo sredinu sto se neradi vise nigde sem u zvezdi igraju prespori igraci jovancic spor treba mu vremena jer petlja loptu gobeljic nezna igrati beka i lopta mu se odbija kao od drveta stoper milunovic koji ili vrati loptu golmanu ili preda suparnickoj ekipi gobeljic igra beka a nezna lopta se mu odbija kao od drveta.

VanjaLFC

pre 4 godine

Uglavnom mrzim plakanja pogotovo celnika klubova, ali kod ove teme, Terzic je potpuno u pravu. Klub ulaze u igrace, placa ih i po sporazumu Evropske Unije to bi trebalo ispostovati. U Srbiji su oduvek izglasavane gluposti kao na primer ovo o broju stranaca. Trziste je takvo. Ili imas kvalitet ili ce stranac da bude doveden na tvoje mesto.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nije istina terzicu mi imamo svoje talente kojih ima dosta i oni imaju telo kao i druge ekipe toliko igraca ali je treba sastaviti ekipu koja igra na pravim mestima i igraju kao ekipa,da svako mora znati gde mora stajati i da lopta ide od noge do noge mi cele godine preskacemo sredinu i stoperi sve lopte vracaju unatrag prema vrataru borjanu koji jih svojim ispucavanjem preda suparniku trebamo poceti igrati iz zadnje linije prema napred a kad imaju oni loptu nesmemo dopustiti,da oni mirno pocinju iz svoje polovine vec mora svako stati blize igracu umesto da pritiskamo njihove napadace na njihovoj polovini mi dozvolimo,da oni mirno igraju od pocetka svoje polovine jer mi stojimo na svojoj polovini zato treba trcanje sa presingom i imati brze igrace niko vise neigra sa 3.stopera i usporenim jovancicem pa zadnja linija nezna pas da posalje u noge sem pankova i sramta je da se igracima lopta odbija kao od drveta gobeljic desni bek i stoper milunovic koji vraca loptu u noge partizanovom igracu neka igraju spremni i oni koji mogu izdrzati presing ionako imamo prava izmena kad se neko umori.nikad gore ekipne igre pa 3.pasa nemozemo povezati neznamo iz svoje polovine,da izadjemo pa ko je krivac za takvu igru zasto igraju igraci koji nisu to sposobni dok neki igraju na pogresnim pozicijama kao gobeljic koji menja filipa stojkovica a nezna igrti beka na stoperskoj liniji pankov i gobeljic dok u sredini treba imati igrace koji se brze oslobadjaju lopte od jovancica

F10

pre 4 godine

Ene, čuju se i grobari!!! Džabe vam pobeda, večno vas čeka drugo mesto.
Elem, ovo je diskusija evropskog kluba pa vam ovde nije mesto.
FSS je promenio pravilnik ne bi li više naše dece dobilo šansu. Nažalost, već 2 ili 3 godine, kostur naše ekipe čine momci iz inostranstva. Hteli mi to ili ne, premlada deca iz Srbije prerano odlaze da tavore po evropskim ligama jer im je lepše da tamo greju klupe ili tribine i znaju da će ih neko solidno platiti. Sinoć smo videli da to baš i nije sjajno, po meni dva najbolja pojačanja su sedela kući, Kanjas i Garsia. Mislim da je Van La Para nepotrebno gurnut u vatru jer je i onako čudna taktika Milojevića sinoć bila tragikomična da mislim da sem Borjana i Boaćija, niko od ostalih nije znao šta igra. Marin je bio van skroz, Jovančić i Gobeljić previše grešili, Degenek i Milunović izgubljen u odbrani. Ne znam zašto je to urađeno ali imam utisak da je previše igrača bilo na sredini bez ikakve ideje i potrebe.
Glavu gore, novi igrači se još nisu uklopili ali mislim da će i to brzo doći na svoje mesto i da ćemo konačno promeniti igru u onu pravu, napadačku, barem u našoj ligi a u Evropi probati barem 5 bodova osvojiti.
Srećno i idemo dalje, izgubljena bitka nije i izgubljen rat.

darko

pre 4 godine

nekako ne razumem ovaj stav. zar ne bi bilo bolje da se zalaže za poboljšanje statusa klubova da bi mogli da zadrže domaće talente, nego da agituje da se povećava broj stranaca. time bi podigao prodajnu cenu već afirmisanog igrača, umesto što se prodaju veoma mladi i ispod cene.

Miki

pre 4 godine

Zvezdani, nije problem izgubiti derbi, problem je i to veliki što ne igramo fudbal, već duže vreme. Uozbilji se. A i Klark Kent bi mogao, ili ako čovek želi da ide kao onomad, pusti ga brate, možda se zasitio. O strancima neću ni da pričam, sve je rečeno u komentarima.

Sexisto

pre 4 godine

Pa sto si dovodio toliko stranaca kad znas pravila?
(Bob Sent Kler, 23. septembar 2019 21:39)

Zato što se od svakog transfera ogradi, a deci treba čekati, dok sazre za prodaju, ko živ, ko mrtav.

VanjaLFC

pre 4 godine

Uglavnom mrzim plakanja pogotovo celnika klubova, ali kod ove teme, Terzic je potpuno u pravu. Klub ulaze u igrace, placa ih i po sporazumu Evropske Unije to bi trebalo ispostovati. U Srbiji su oduvek izglasavane gluposti kao na primer ovo o broju stranaca. Trziste je takvo. Ili imas kvalitet ili ce stranac da bude doveden na tvoje mesto.

F10

pre 4 godine

Ene, čuju se i grobari!!! Džabe vam pobeda, večno vas čeka drugo mesto.
Elem, ovo je diskusija evropskog kluba pa vam ovde nije mesto.
FSS je promenio pravilnik ne bi li više naše dece dobilo šansu. Nažalost, već 2 ili 3 godine, kostur naše ekipe čine momci iz inostranstva. Hteli mi to ili ne, premlada deca iz Srbije prerano odlaze da tavore po evropskim ligama jer im je lepše da tamo greju klupe ili tribine i znaju da će ih neko solidno platiti. Sinoć smo videli da to baš i nije sjajno, po meni dva najbolja pojačanja su sedela kući, Kanjas i Garsia. Mislim da je Van La Para nepotrebno gurnut u vatru jer je i onako čudna taktika Milojevića sinoć bila tragikomična da mislim da sem Borjana i Boaćija, niko od ostalih nije znao šta igra. Marin je bio van skroz, Jovančić i Gobeljić previše grešili, Degenek i Milunović izgubljen u odbrani. Ne znam zašto je to urađeno ali imam utisak da je previše igrača bilo na sredini bez ikakve ideje i potrebe.
Glavu gore, novi igrači se još nisu uklopili ali mislim da će i to brzo doći na svoje mesto i da ćemo konačno promeniti igru u onu pravu, napadačku, barem u našoj ligi a u Evropi probati barem 5 bodova osvojiti.
Srećno i idemo dalje, izgubljena bitka nije i izgubljen rat.

хахаха

pre 4 godine

једино у чему се и Звезда и Партизан слажу са 4 странца се не може ништа са 6 ај да кажемо није лоше али по мени 8 је по мери...

Cinik

pre 4 godine

Prvo ste uporno zeleli da smenite Karadzica pa kada ste uspeli doveli ste Kokezu. Trazili ste podelu bodova pa kada vam je to dozvoljeno posle 3 godine i to vam je odobreno. Preko noci ste menjali pravilnike. Dodali ste nepostojecu titulu. Dovezli ste tenkove i transportere. Javno se hvalite o tome ko vam je duhovni otac, sviraju vam se nepostojeci penali. Imate medju navijacima vlasnike gradjevinskih firmi, telohranitelje i ko zna koga jos i pride "Vidovitu Sasku" koja predvidja koji vas igrac ce dati gol. Nema sta nemate i opet vam je malo.

Petar Macen

pre 4 godine

Treba smanjiti još broj stranica na,tri maximimum i dati što više šanse domaćim igračima i mladim igračima. Treba uvesti da je svaki tim dužan da u prvih jedanaest ima mladjeg igrača od 18 godina

bobo

pre 4 godine

sto se tice bajerna tu prepreke nemate. mozete igrati sa 11 stranaca
ali sumnjam da bi i tada mogli nesto da im uradite.
ugledajte se na dinamo zagreb
dva tri stranca koja ti nedostaju
ostalo domaci igraci
4:0 atalanta
prosetali se kroz kvalifikacije za razliku od vas koje vile nosaju vec tri godine.

dnevna doza prosecnog Srbinde

pre 4 godine

Najbolje uzmi 22 stranca i 150 miliona € pa da se igrate sa Inđijom i dalje...Neverovatno mi je još uvek da čovek kaže 50 miliona ove sezone Zvezda troši narodnih para a ima već ima duga 50 miliona...Komunizam u punom svom sjaju....

crvena zvezda tirana 1945.

pre 4 godine

Ne igra Bajern Linglong ligu nego Inđija. Oni nemaju ni jednog stranca pa bez Stojilkovića gol im ne biste dali. Da ne zaboravim i golmana, žonglera. Sa njim ste se dodatno osigurali pred derbi.

nebojsa

pre 4 godine

Vas su juce razvallia dva deteta, Stevanovic od 16, a Pavlovic sa 18 je bio najbolji igrac na terenu. Obojica iz Partizanove skole, a ima ih jos. U medjunarodnim takmicenjima moze da se igra sa svih 11 stranaca, ne moze samo u domacoj ligi, zasto zaludjujes i lazes rodjene navijace? Ovo je retoricko pitanje, naravno. Svi znamo odgovor.

Željko

pre 4 godine

Napraviti jaku omladinsku školu, na primer??? Talentovane dece ima, ali prvo treba da igraju najbolji a ne od najbogatijih... Ako to uradite, neće nam trebati strani polufidbaleri. I da ne zaboravim, onda nećete moći da se ugrađujete na transferima. Nadam se da ćemo to dočekati

Dragi

pre 4 godine

Koliko sam iz prenosa meča protiv Bajerna video, niste ni jedanput uputili šut u okvir gola. A što se tiče stranca, pa imate ih 10, a ni to vam nije bilo dosta da bi se nosili protiv Bajerna. A protiv Inđije vam ni 6 stranaca (4 zvanična + Borjan i Degenek) nisu bila dovoljna, već vam je najbolji igrač utakmice bio sudija. Po vama pravila FSS treba da se menjaju i uspostavljaju tako kako vama odgovara.
A što se tiče tvrdnje da igrači iz EU treba da se u Srbiji smatraju za domaće, to neka Dr. Terzić prodaje nekom drugom, jer naši igrači u EU se smatraju strancima i njihov broj je pod propisima svake određene federacije.

Marko Sine

pre 4 godine

Terzo sine,ne radi se o Bajernu,vi ni Partizan ne mozete da pobedite.A i ne brini,niste se pretplatili na ligu sampiona,mozda sl godine ne bude ni liga evrope

slaviša šmigič

pre 4 godine

mi cele godine nemozemo ifrati jer neznamo,igrti pa preskacemo sredinu sto se neradi vise nigde sem u zvezdi igraju prespori igraci jovancic spor treba mu vremena jer petlja loptu gobeljic nezna igrati beka i lopta mu se odbija kao od drveta stoper milunovic koji ili vrati loptu golmanu ili preda suparnickoj ekipi gobeljic igra beka a nezna lopta se mu odbija kao od drveta.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Нек су и четири ал да су прави уз наше који исто треба да буду добри играчи. А да би се носили с Бајерном и сличнима мораш да уложиш десетине милиона у тим, да доводиш врхунске а не просјечне и испод просјечне бјелосвјетске играче ове игре. Да се мало сви заозбиљите и да у нашој лиги доминирамо а не да се чупамо у задњим минутама, итд,... Немој пуно да мудрујете него радите и само радите. Не скрећи пажњу са стварних проблема, не шуруј са политичарима и водећим људима противничких клубова. 🔴⚪☝

tref

pre 4 godine

Doktore dobili smo para od LŠ toliko da si mogao da nas zacementiraš na prvom mestu narednih deset godina. Umesto toga vi dovodite igrače koji sede na tribinama u drugoj engleskoj ligi. Sada kada nas je išamarao Partizan krivi su svi osim tebe.

зоркаптил

pre 4 godine

Ја разумем да човек кога дрма тешка криза средњих година, који у 21. веку, у педесетој години живота носи тарзанку, мора да пуца од самопоуздања како би се успешно доказивао млађаним старлетицама по београдским сплавовима, али претера га, брате. Чуо сам негде да се прича да је председник Звезде јачи по функцији од председника Србије, али овај у то изгледа заиста и верује и не стиди се да јавно то прокламује. Звезда није исто што и Србија и мени као Србину заиста није толико важно шта ће Звезда или било који клуб да уради у Европи, за разлику од господина са тарзанком и плавим пилулицама који живи од продаје робова-играча и прошења пореза које сви ми њима плаћамо. Значи, без притиска, боље да играју наша деца, па ако су бољи од странаца - бољи су, ако нису - нису.

Марко

pre 4 godine

Да би се носио са Олимпијакосом, мораш новац који уђе у клуб да трошиш на клуб, а не да га стављаш у џеп, лопове! А што се Бајерна тиче, о томе немој ни да размишљаш, нити то ико тражи од тебе. Победи ти Олимпијакос за почетак.

Noriaki

pre 4 godine

Borjan, Degenek, Zander, Ivanic, Kanjas, Tomane, Van La Para, Marin, Boaci, Ben. Ne znam da li sam jos nekog zaboravio, ali znam da to pravilo nije od juce, tako da ga niko nije terao da dovodi 10 stranaca. Nego lice sa poternice dize dzevu cim oseti da bi neko mogao da kritikuje njega ili igru ili bilo sta.

S

pre 4 godine

Majstore, kada klubovi budu u privatnom vladnistvu, mogu svi stranci da budu, sta nas briga. Ja necu da dajem porez da bi se bogatili pojedini, i ovo je mnogo koliko se Daje klubovima

slaviša šmigič

pre 4 godine

nije istina terzicu mi imamo svoje talente kojih ima dosta i oni imaju telo kao i druge ekipe toliko igraca ali je treba sastaviti ekipu koja igra na pravim mestima i igraju kao ekipa,da svako mora znati gde mora stajati i da lopta ide od noge do noge mi cele godine preskacemo sredinu i stoperi sve lopte vracaju unatrag prema vrataru borjanu koji jih svojim ispucavanjem preda suparniku trebamo poceti igrati iz zadnje linije prema napred a kad imaju oni loptu nesmemo dopustiti,da oni mirno pocinju iz svoje polovine vec mora svako stati blize igracu umesto da pritiskamo njihove napadace na njihovoj polovini mi dozvolimo,da oni mirno igraju od pocetka svoje polovine jer mi stojimo na svojoj polovini zato treba trcanje sa presingom i imati brze igrace niko vise neigra sa 3.stopera i usporenim jovancicem pa zadnja linija nezna pas da posalje u noge sem pankova i sramta je da se igracima lopta odbija kao od drveta gobeljic desni bek i stoper milunovic koji vraca loptu u noge partizanovom igracu neka igraju spremni i oni koji mogu izdrzati presing ionako imamo prava izmena kad se neko umori.nikad gore ekipne igre pa 3.pasa nemozemo povezati neznamo iz svoje polovine,da izadjemo pa ko je krivac za takvu igru zasto igraju igraci koji nisu to sposobni dok neki igraju na pogresnim pozicijama kao gobeljic koji menja filipa stojkovica a nezna igrti beka na stoperskoj liniji pankov i gobeljic dok u sredini treba imati igrace koji se brze oslobadjaju lopte od jovancica

Nemanja iz Cvijiceve

pre 4 godine

A koji to nas stranac toliko vredi? Marko Marin jedino. Postajemo kao neki kiparski klub.

Pogledaj malo preko. Nikad ne kupuju puno, a skoro uvek pogadjaju. Od Westa, Zuke, preko Moreire, (Klea i Oumarua necu, jer smo ga ih mi nasli), Evertona, Leonarda, Ivanova, Tejga, Dijare. Sad imaju onog mrsavca iz Rome, koji je realno promasaj. Ali isto tako imaju i Sumu koga su cekali i docekali ga, malog Japanca koji je sinoc toliko pozabunjivao nasu odbranu, i imaju Natcha koji je uz svo postovanje Marina ipak najbolji stranac ovde, ako ne i najbolji igrac lige. Znaci imaju cetiri stranca i sasvim dovoljno mesta za domace igrace. Od tih domacih imaju puno mladih igraca. Bukvalno su im standardna dva igraca od 18 i 16 godina. Imaju jos 5-6 igraca od 17-20 godina koje Milosevic vrti u rotaciji. Cak i Markovic je sa svojih 25 godina jos uvek mlad igrac. Uz njih imaju i desetak klinaca koji im igraju u prvoligaskim klubovima na pozajmicama, u Vozdovcu, TSC-u, Macvi. Gde su nasa deca? Rasprodali smo sve sto vredi, nemamo bukvalno vise nijednog i ti bi da igras sa 11 stranaca ako moze. Super taktika i super perspektiva.

mare

pre 4 godine

Nisam ni citao tekst, ne mogu vise da podnesem ove podobne i nicime zasluzne gradjane cija je jedina kvalifikacija cinjenica da je osudjen kriminalac. Pa gde ti je jedan domaci igrac koji zna sa loptom i ima osecaj za igru? Koliko si u Zvezdi? Jel realno da medju 500 000 dece koja su stadala u zadnjuh 5 godina nema ni jedan da moze da bude vanserijski? Sta je sa skolama fudbala, skautima, gde su treneri mladjih selekcija. Ove nase kad pustis u igru lopta se odbija od njih ko od beton. To tebe treba da brine i time treba da se bavis. Da si od tih 50 miliona ulozio dva u skolu i edukaciju trebera za tri godine bi imao novog Piksija...

Goldeneye

pre 4 godine

E moj ti. Da si pare umesto na izlapele strane fudbalere, ulozio u skolu fudbala, visestruko bi ti se vratilo. Ona dva Partizanova klinca od sinoc, em su vec sad bolji od skoro svih nasih stranaca, em ce za par sezona da kostaju zajedno 20-30 miliona, ako ne i vise. Pa ti vidi. A imaju ih u rotaciji jos 7 ako sam dobro prebrojao. I svake zime i leta izbacuju iz te svoje skole nekog klinca. Sad im je u planu da prave akademiju na Zemunelu sa svim pratecim objektima. Sta mislis kad dodje privatizacija koliko ce im klub vise vredeti samo zbog te skole fudbala? Koliko mi imamo registrovanih igraca iz nase omladinske skole? Nijednog? Jesam u pravu?

Dusan_I

pre 4 godine

Terzicu, koji je to stranac doneo prevagu za Zvezdu sinoc a bila su tu cetvorica? Jel mozda Jander, Boakye ili La Parra, jedino Marin tu nesto vredi, ali je i on zakazao. Da su umesto ove trojice igrali Gajic, Pavkov i Vukanovic ne bi bili losiji sigurno. Ne treba nama 8 stranaca vec 4 koja bi donela neki napredak u igri.

Dzhoni

pre 4 godine

Fun fact-ovo pravilo se i uspostavilo na inicijativu zvezde, a sada bi isti da ga menjaju. Isto kao i ono za deljenjem bodova i trećim krugom takmičenja, a deljenje bodova su opet na zvezdinu inicijativu ukinuli. Licemerje do bola, svakog dana sve više ispituju dubinu moralnog dna...

darko

pre 4 godine

nekako ne razumem ovaj stav. zar ne bi bilo bolje da se zalaže za poboljšanje statusa klubova da bi mogli da zadrže domaće talente, nego da agituje da se povećava broj stranaca. time bi podigao prodajnu cenu već afirmisanog igrača, umesto što se prodaju veoma mladi i ispod cene.

domaćica

pre 4 godine

Nije bitan broj nego kvalitet.
Izbroj strance u Dinamu (onom iz Zagreba), i pogledaj kako igraju ljudi.
I Tadić je stranac kad igra za Ajaks. Nije bitno odakle je neko ako zna da igra.
A da skupuš sve strance što igraju u našoj ligi na gomilu tim bi bio i dalje za domaće potrebe.

Miki

pre 4 godine

Zvezdani, nije problem izgubiti derbi, problem je i to veliki što ne igramo fudbal, već duže vreme. Uozbilji se. A i Klark Kent bi mogao, ili ako čovek želi da ide kao onomad, pusti ga brate, možda se zasitio. O strancima neću ni da pričam, sve je rečeno u komentarima.

Cvele

pre 4 godine

A koji to nas stranac toliko vredi? Marko Marin jedino. Postajemo kao neki kiparski klub.

Pogledaj malo preko. Nikad ne kupuju puno, a skoro uvek pogadjaju. Od Westa, Zuke, preko Moreire, (Klea i Oumarua necu, jer smo ga ih mi nasli), Evertona, Leonarda, Ivanova, Tejga, Dijare. Sad imaju onog mrsavca iz Rome, koji je realno promasaj. Ali isto tako imaju i Sumu koga su cekali i docekali ga, malog Japanca koji je sinoc toliko pozabunjivao nasu odbranu, i imaju Natcha koji je uz svo postovanje Marina ipak najbolji stranac ovde, ako ne i najbolji igrac lige. Znaci imaju cetiri stranca i sasvim dovoljno mesta za domace igrace. Od tih domacih imaju puno mladih igraca. Bukvalno su im standardna dva igraca od 18 i 16 godina. Imaju jos 5-6 igraca od 17-20 godina koje Milosevic vrti u rotaciji. Cak i Markovic je sa svojih 25 godina jos uvek mlad igrac. Uz njih imaju i desetak klinaca koji im igraju u prvoligaskim klubovima na pozajmicama, u Vozdovcu, TSC-u, Macvi. Gde su nasa deca? Rasprodali smo sve sto vredi, nemamo bukvalno vise nijednog i ti bi da igras sa 11 stranaca ako moze.
(Nemanja iz Cvijiceve, 23. septembar 2019 21:16)

Pa kad njima strance, posle par godina, opet trazi uglavnom Moreira, a nama Terza i Mrkela. Ovaj Izraelac im je dosao preko prijateljstva sa Tosicem. I jos covek potpisao ugovor na cetiri godine. Tacno ima kod njih da zavrsi karijeru. Oni maksimalno koriste svoje bivse pa i sadasnje igrace, a mi to ne radimo. Ko nam je kriv.

Sexisto

pre 4 godine

Pa sto si dovodio toliko stranaca kad znas pravila?
(Bob Sent Kler, 23. septembar 2019 21:39)

Zato što se od svakog transfera ogradi, a deci treba čekati, dok sazre za prodaju, ko živ, ko mrtav.