Košarka 117

Petak, 19.07.2019.

13:14

Zvezdu čeka "paklen" start Evrolige

Evroliga je objavila raspored za tekuću sezonu 2019/20 u kojoj Crvena zvezda kreće od gostovanja u Atini 4. oktobra.

Zvezdu èeka "paklen" start Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

bojan

pre 4 godine

A brzo ce i ovo da vam se vrati, 19. jul 2019 17:16)
Nece brzo,ne sekiraj se,lakse ti je kad znas da nece pa ne ocekujes sladecu sezonu za bolje sutra sledece sezone. Sto se tice toliko pominjanog f9,pa topalovici vama je trebalo 9 sezona da udjete na f4 a nama 3 da udjemo u f8 protiv cska..

Henk Mudi

pre 4 godine

E bas da vidim hoce li i kod Djordija verni Ultra kop da se zagreva na jednom kosu pred utakmicu
(...., 19. jul 2019 17:18)

Zasto bi, dolazi gospoda i tako ce biti i docekani... Siptarska plemena su docekana onako kako zasluzuju i tako jedino treba tretirati takve!

A brzo ce i ovo da vam se vrati

pre 4 godine

Ono, kad je grobarima najveća radost - poraz Zvezde, jer nema titule ABA, nema EL! Neprocenjivo!
(Hmm, 19. jul 2019 16:10)

Pa vi ste promenili klub da bi doziveli najveci uspeh i top9 Evrolige.
Da ne pricamo da vam je najveci uspeh bio potaz Partizana u Evroligi i to bar 20 godina

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

A raspored Partizanovih utakmica u EL, to niste objavili , samo Zvezdin ?!
Pa posle kazete da Zvezda nije povlascena, da nije aparhejd, da su grobari u paranoji, da... Sta, Partzan ne igra EL ?!
Aha, e pa onda nista...

beogradski

pre 4 godine

Bice sramota ako ova ekipa KkCz sa podrskom cele drzave i sa budzetom koji je u top6 u Evroligi ove godine ne ode na fajnal for.
(Realno, 19. jul 2019 15:07)

top6 u el, da li si normalan covece.....pa samo svih 11 a licenciranih klubova imaju veci budzet, a i ostatak el....od 18 klubova zvezda je medju 3 najsiromasnija kluba sigurno....kad pricate o pomoci drzave, rusija u cska godisnje upumpa 35 miliona evra

zvezdoprc

pre 4 godine

Napraviće negativni rekord EL po broju pobeda. Prognoza je 5-6 pobeda za celu sezonu. U prvih 10 kola skor 1:9. optimistički gledano.

RedStarForever

pre 4 godine

Za sve ove sto "likuju" sa komentarima tipa "start 0:7", secam se, mislim da je bio kraj novembra 2016., gubimo od Olimpijakosa u Atini, skor nam je u tom trenutku tipa 3:5, i u jednom od komentara neki grobar komentarise tipa "e gani, pogledajte sledecih 7 utakmica, imacete skor 3:12". Nadam se da se svi secate, vi sto "prognozirate" kao sto je i on, sta je bilo u sledecih 7 utakmica i u sta se pretvorilo "7 sigurnih" poraza. Ne treba da vas valjda podsecam koga smo sve dobili u tih vezanih 7? :)
Bice ovo sezona za uzivanje, velika steta, naravno pre svega iz ljudskih razloga, ali ovde pricam o sportskim, zbog Ognjena, ali sta je tu je, dovesce se sigurno bar jedan dobar plej, nadam se tipa Stefana Jovica, da razigrava ekipu i igra vrhunsku odbranu.
Ja znam da cu, sa svojom ekipom, sigurno uzivati, sezonske su kupljene, kao i prethodnih godina, a nadamo se da ce "pasti" i neko gostovanje, kao sto je bilo ono "legendarno" u Milanu 2017.
Pozdrav svima kojima je srce crveno i belo :)

Dejan CZ

pre 4 godine

Zvezda je u svom drustvu i raspored nije bitan...Nilada nisam obracao toliku paznju s kim igra u prvom a s kim u 13 kolu...bitno da evropska kosarka razvrsta klubove po takmicenjima koja zasluzuju...Mozda neki klub ne zasluzuje ni EC vec mu je bliza FIBA ali u globalu ono sto Evropa ima od kosarke i po rangu i jacini klubova sve su lige srazmerno popunjene...Najjace liga uvek ima primat i Zvezdina uloga kao najboljeg kluba ovih prostota ima posebnu ulogu i to ce bitis pektakl itakmice za gledanje ali kazem opet u svoje ime volim da ispratim i ova niza takmicenja jer dodju kao relaksacija gde covek ima cesto priliku i da se nasmeje...

KliftonToni

pre 4 godine

cipiripi, onaj u kome ste igrali prosle sezone. al taj?
(ccc?, 19. jul 2019 15:41) # Link

тај тај, онај што због ЕЛ нисмо у могућности да играмо ове сезоне....благо вама...ви можете а ми ето, не...

bvb

pre 4 godine

Treba da uživamo u ovoj sezoni. Ovo je sam krem evropske košarke. Sta nas briga protiv koga prvo igramo? Pa mi moramo protiv njih, te moramo. Nismo ih dobili za protivnike u grupi pa da kažemo "nismo imali sreće". Izadjemo na teren i "hajde da ga merimo". Napred Zvezda!!!!

dexim

pre 4 godine

Bice sramota ako ova ekipa KkCz sa podrskom cele drzave i sa budzetom koji je u top6 u Evroligi ove godine ne ode na fajnal for.
(Realno, 19. jul 2019 15:07)

Vecina grobara najavljuje 0:7 a ti govoris o f4 pa odlucite se vise...

www.com

pre 4 godine

Nekako ne vidim ovo kao težak raspored, Zvezda je daleko jača nego prošle sezone.
(Dušan, 19. jul 2019 14:38)

A protivnici, oni su slabiji?

ccc?

pre 4 godine

Brini ti za cipiripi kup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 19. jul 2019 14:23)


cipiripi, onaj u kome ste igrali prosle sezone. al taj?

Zlatko

pre 4 godine

1. Ako ne grešim kod Radonjića je Zvezda počela sa 2-6, pa 4-7, pa je bilo 12-8. Ako se ne varam.
2. Dobro je da 18. utakmicu na strani igramo u decembru, kad se ne odlučuje o plasmanu. Kad već igramo u rasporedu 16-18, neka ta 18. bude što ranije.

pera peric

pre 4 godine

U Evroligi nema lakih utakmica, 85% timova su pakleni, pa tako da drugaciji start, sredina i kraj sezone u evroligi drugacije i ne moze da se okarakterise, svaki start kakav god, bio bi paklen kao i cela sezona u istoj.

drmr

pre 4 godine

Ovo je krem evropske kossrke. I u poslednje 4 godine pobedili smo apsolutno sve ove timove, makar po jednom. Neke i u gostima poput Reala, Makabija.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

(Drobnjak iz auta, 19. jul 2019 14:25)

Kad kompleksaš iz prvih 10 kompleksaša ovde sa portala, drugima kaze da su kompleksaši ! Nema dalje !
Da mogu da bih ti 100 plusića da uveselim napaćenu dusu !

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 4 godine

Pa i bolje na pocetku da igramo sa najacima.Sigurno da nece biti u punoj formi i mozemo da ih iznenadimo.Sve u svemu ceka nas jos jedno uzivanje,najaca kosarka se ponova vraca u Beogradu.

Boris Banović

pre 4 godine

Odličan raspored, ionako bi gubili uvodne mečeve dok se ne profiliše postava i igra, a puna forma će biti dostignuta kada budemo igrali s rivalina koje možemo pobeđivati i kući i na strani !

Petar

pre 4 godine

To je najbolji start, u pocetku cemo se traziti svakako i uigravati pa je bolje da izgubimo od Fenera, Barce, Efesa, protiv kojih ionako “racunas” na poraz nego da izgubimo od Bayerna, Armanija a posle kasnije i od ovih favorita za titulu. A jos ce oni biti neuigrani pa mozda i dobijemo neku

Drobnjak iz auta

pre 4 godine

Reč je o evropskoj boraniji, klubu koji nije nikad ništa posebno u Evroligi uradio. Toga su svesni i rukovodioci ovog veštačkog državnog projekta, kao i njegovi politički mentori. Zato pokušavaju svoje teške komplekse da izleče stvaranjem legije stranaca, na štetu poreskih obveznika. Napori su grčeviti, a rezultiraće pucnjem u prazno, kao i obično. Prognoziram evropsko brukanje, hod po mukama i ogromno trošenje matorih igrača tako da oni, bez pomoći sudija, neće biti konkurentni niti u ABA ligi.

Naravno da se zna koji je klub sa ovih prostora jedina evropska institucija, ali nikada nije na odmet pantere podsećati na to. Saplitanjem institucije i sabotiranjem zdrave konkurencije nećete postići da vi budete veliki, ali vama kao i svakoj boraniji to nije ni važno.

E

pre 4 godine

Bas los raspored, velika steta, mi manje vise imamo uigran tim i nadao sam se dobrom rasporedu i samim tim nekim pobedama dok se ostali koji se mnogo menjaju uhodavaju. No realno imamo sasvim solidnu ekipu i dobrog trenera!

fancy

pre 4 godine

Bolje odmah na startu sa najboljima kad postoji mogucnost da nisu najuigraniji a time i vece sanse za pobedu...posle kad se Fener i ekipe zalaufaju bezi spasavaj se!

Alberto Rato

pre 4 godine

Najjači odgovor na "gde vam je Teo?" je "gde vam je vajld karta?!" :D
(Šta to beše Evroliga..., 19. jul 2019 14:15)

ipak je najjaci odgovor "gde vam je titula evrolige?"...

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Meni je ovo odličan raspored. Početak je svima klimav, svi velikani su remontovali ekipe, reprezentativci će biti sveži sa pošteda, malo treninga. Prvi Žoc je spreman za skalp u 2. kolu. Ali zato je raspored u decembru i januaru bombonica, tada se lomi sve. Možemo vrlo lako da vežemo 6-7 pobeda kao u zlatnoj Radonjinoj 16/17oj. Ma samo mi da oporavimo Kuzmaru, konačno odaberemo pleja i šibamo se sa svima.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

(Drobnjak iz auta, 19. jul 2019 14:25)

Ala ti patiššššš....cccccc. Pazi na zdravlje koje je i ovako vec uruseno

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

ipak je najjaci odgovor "gde vam je titula evrolige?"...
(Alberto Rato, 19. jul 2019 14:36)

Још јаче:А где је вама титула ЕЛ?

Marko

pre 4 godine

Nije lose za upisati 2 pobede u prvih 5 utakmica, poznato je da mi jako dobro igramo na startu a da su favoriti "uspavani". Procenjujem da cemo imati 15-20 pobeda

Deki

pre 4 godine

Kako ja vidim ovaj raspored od 12 -15 pobeda. Ono bas najgora varijanta. Idu teski a neuigrani, tu bar nekog da kljucnemo. A posle dolaze oni sa kojima mozemo da igramo.
Idemo lagano...

Лепи Цане

pre 4 godine

Реално - 14 победа, 12 место на крају. С обзиром на буџет - задовољавајуће...

ferdinand

pre 4 godine

Sad vam onaj start Buducnosti nedeluje tako lose a panteri?! 

Uzivacu u ovom punjenju!! 

Nego gde vam je Teo?Teo nije Teo?!
(Grobar, 19. jul 2019 13:53)

Pucaš od muke, mukice.

trol

pre 4 godine

Mozda je i bolje tako. Veliki timovi ce imati puno reprezentativaca i nece biti uigrani, ako uzmemo tu koju pobedu onda posle polako da se penjamo na tabeli. Pozdrav

Војска преко Дрине - РСЦЗ

pre 4 godine

Нека, нека, сви ће ти европски милионери да падају један за другим, посебно у Београду... ГАЗИ ЗВЕЗДО СВЕТИЊО!

Ganci

pre 4 godine

Hahahaa paklen pocetak alo prijatelji pa ovo je evroliga nema slabih za ovo se igrala aba prosle sezone nego da se naostre grla i dlanovi a momci srce na teren pa kom opanci kom obojci NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

anica

pre 4 godine

Bogato sportsko leto i jesen...uzivancija.
Srecno mojoj Zvezdi u kosarci i fudbalu...nece biti lako, ali verujemo da mogu sto dalje da doguraju. Sve su ovo jaki klubovi i cast je uopste sastajati se sa njima, ponosna sam sto je Zvezda bila medju najboljih osam u Evropi i nadam se da ce za pocetak moci opet da napravi takav uspeh!

Војска преко Дрине - РСЦЗ

pre 4 godine

Нека, нека, сви ће ти европски милионери да падају један за другим, посебно у Београду... ГАЗИ ЗВЕЗДО СВЕТИЊО!

trol

pre 4 godine

Mozda je i bolje tako. Veliki timovi ce imati puno reprezentativaca i nece biti uigrani, ako uzmemo tu koju pobedu onda posle polako da se penjamo na tabeli. Pozdrav

ferdinand

pre 4 godine

Sad vam onaj start Buducnosti nedeluje tako lose a panteri?! 

Uzivacu u ovom punjenju!! 

Nego gde vam je Teo?Teo nije Teo?!
(Grobar, 19. jul 2019 13:53)

Pucaš od muke, mukice.

anica

pre 4 godine

Bogato sportsko leto i jesen...uzivancija.
Srecno mojoj Zvezdi u kosarci i fudbalu...nece biti lako, ali verujemo da mogu sto dalje da doguraju. Sve su ovo jaki klubovi i cast je uopste sastajati se sa njima, ponosna sam sto je Zvezda bila medju najboljih osam u Evropi i nadam se da ce za pocetak moci opet da napravi takav uspeh!

Ganci

pre 4 godine

Hahahaa paklen pocetak alo prijatelji pa ovo je evroliga nema slabih za ovo se igrala aba prosle sezone nego da se naostre grla i dlanovi a momci srce na teren pa kom opanci kom obojci NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

bvb

pre 4 godine

Treba da uživamo u ovoj sezoni. Ovo je sam krem evropske košarke. Sta nas briga protiv koga prvo igramo? Pa mi moramo protiv njih, te moramo. Nismo ih dobili za protivnike u grupi pa da kažemo "nismo imali sreće". Izadjemo na teren i "hajde da ga merimo". Napred Zvezda!!!!

drmr

pre 4 godine

Ovo je krem evropske kossrke. I u poslednje 4 godine pobedili smo apsolutno sve ove timove, makar po jednom. Neke i u gostima poput Reala, Makabija.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

A raspored Partizanovih utakmica u EL, to niste objavili , samo Zvezdin ?!
Pa posle kazete da Zvezda nije povlascena, da nije aparhejd, da su grobari u paranoji, da... Sta, Partzan ne igra EL ?!
Aha, e pa onda nista...

Petar

pre 4 godine

To je najbolji start, u pocetku cemo se traziti svakako i uigravati pa je bolje da izgubimo od Fenera, Barce, Efesa, protiv kojih ionako “racunas” na poraz nego da izgubimo od Bayerna, Armanija a posle kasnije i od ovih favorita za titulu. A jos ce oni biti neuigrani pa mozda i dobijemo neku

RedStarForever

pre 4 godine

Za sve ove sto "likuju" sa komentarima tipa "start 0:7", secam se, mislim da je bio kraj novembra 2016., gubimo od Olimpijakosa u Atini, skor nam je u tom trenutku tipa 3:5, i u jednom od komentara neki grobar komentarise tipa "e gani, pogledajte sledecih 7 utakmica, imacete skor 3:12". Nadam se da se svi secate, vi sto "prognozirate" kao sto je i on, sta je bilo u sledecih 7 utakmica i u sta se pretvorilo "7 sigurnih" poraza. Ne treba da vas valjda podsecam koga smo sve dobili u tih vezanih 7? :)
Bice ovo sezona za uzivanje, velika steta, naravno pre svega iz ljudskih razloga, ali ovde pricam o sportskim, zbog Ognjena, ali sta je tu je, dovesce se sigurno bar jedan dobar plej, nadam se tipa Stefana Jovica, da razigrava ekipu i igra vrhunsku odbranu.
Ja znam da cu, sa svojom ekipom, sigurno uzivati, sezonske su kupljene, kao i prethodnih godina, a nadamo se da ce "pasti" i neko gostovanje, kao sto je bilo ono "legendarno" u Milanu 2017.
Pozdrav svima kojima je srce crveno i belo :)

Marko

pre 4 godine

Nije lose za upisati 2 pobede u prvih 5 utakmica, poznato je da mi jako dobro igramo na startu a da su favoriti "uspavani". Procenjujem da cemo imati 15-20 pobeda

Boris Banović

pre 4 godine

Odličan raspored, ionako bi gubili uvodne mečeve dok se ne profiliše postava i igra, a puna forma će biti dostignuta kada budemo igrali s rivalina koje možemo pobeđivati i kući i na strani !

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

ipak je najjaci odgovor "gde vam je titula evrolige?"...
(Alberto Rato, 19. jul 2019 14:36)

Још јаче:А где је вама титула ЕЛ?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Meni je ovo odličan raspored. Početak je svima klimav, svi velikani su remontovali ekipe, reprezentativci će biti sveži sa pošteda, malo treninga. Prvi Žoc je spreman za skalp u 2. kolu. Ali zato je raspored u decembru i januaru bombonica, tada se lomi sve. Možemo vrlo lako da vežemo 6-7 pobeda kao u zlatnoj Radonjinoj 16/17oj. Ma samo mi da oporavimo Kuzmaru, konačno odaberemo pleja i šibamo se sa svima.

fancy

pre 4 godine

Bolje odmah na startu sa najboljima kad postoji mogucnost da nisu najuigraniji a time i vece sanse za pobedu...posle kad se Fener i ekipe zalaufaju bezi spasavaj se!

beogradski

pre 4 godine

Bice sramota ako ova ekipa KkCz sa podrskom cele drzave i sa budzetom koji je u top6 u Evroligi ove godine ne ode na fajnal for.
(Realno, 19. jul 2019 15:07)

top6 u el, da li si normalan covece.....pa samo svih 11 a licenciranih klubova imaju veci budzet, a i ostatak el....od 18 klubova zvezda je medju 3 najsiromasnija kluba sigurno....kad pricate o pomoci drzave, rusija u cska godisnje upumpa 35 miliona evra

dexim

pre 4 godine

Bice sramota ako ova ekipa KkCz sa podrskom cele drzave i sa budzetom koji je u top6 u Evroligi ove godine ne ode na fajnal for.
(Realno, 19. jul 2019 15:07)

Vecina grobara najavljuje 0:7 a ti govoris o f4 pa odlucite se vise...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

(Drobnjak iz auta, 19. jul 2019 14:25)

Ala ti patiššššš....cccccc. Pazi na zdravlje koje je i ovako vec uruseno

Zlatko

pre 4 godine

1. Ako ne grešim kod Radonjića je Zvezda počela sa 2-6, pa 4-7, pa je bilo 12-8. Ako se ne varam.
2. Dobro je da 18. utakmicu na strani igramo u decembru, kad se ne odlučuje o plasmanu. Kad već igramo u rasporedu 16-18, neka ta 18. bude što ranije.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

(Drobnjak iz auta, 19. jul 2019 14:25)

Kad kompleksaš iz prvih 10 kompleksaša ovde sa portala, drugima kaze da su kompleksaši ! Nema dalje !
Da mogu da bih ti 100 plusića da uveselim napaćenu dusu !

KliftonToni

pre 4 godine

cipiripi, onaj u kome ste igrali prosle sezone. al taj?
(ccc?, 19. jul 2019 15:41) # Link

тај тај, онај што због ЕЛ нисмо у могућности да играмо ове сезоне....благо вама...ви можете а ми ето, не...

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 4 godine

Pa i bolje na pocetku da igramo sa najacima.Sigurno da nece biti u punoj formi i mozemo da ih iznenadimo.Sve u svemu ceka nas jos jedno uzivanje,najaca kosarka se ponova vraca u Beogradu.

Лепи Цане

pre 4 godine

Реално - 14 победа, 12 место на крају. С обзиром на буџет - задовољавајуће...

Deki

pre 4 godine

Kako ja vidim ovaj raspored od 12 -15 pobeda. Ono bas najgora varijanta. Idu teski a neuigrani, tu bar nekog da kljucnemo. A posle dolaze oni sa kojima mozemo da igramo.
Idemo lagano...

Henk Mudi

pre 4 godine

E bas da vidim hoce li i kod Djordija verni Ultra kop da se zagreva na jednom kosu pred utakmicu
(...., 19. jul 2019 17:18)

Zasto bi, dolazi gospoda i tako ce biti i docekani... Siptarska plemena su docekana onako kako zasluzuju i tako jedino treba tretirati takve!

Dejan CZ

pre 4 godine

Zvezda je u svom drustvu i raspored nije bitan...Nilada nisam obracao toliku paznju s kim igra u prvom a s kim u 13 kolu...bitno da evropska kosarka razvrsta klubove po takmicenjima koja zasluzuju...Mozda neki klub ne zasluzuje ni EC vec mu je bliza FIBA ali u globalu ono sto Evropa ima od kosarke i po rangu i jacini klubova sve su lige srazmerno popunjene...Najjace liga uvek ima primat i Zvezdina uloga kao najboljeg kluba ovih prostota ima posebnu ulogu i to ce bitis pektakl itakmice za gledanje ali kazem opet u svoje ime volim da ispratim i ova niza takmicenja jer dodju kao relaksacija gde covek ima cesto priliku i da se nasmeje...

pera peric

pre 4 godine

U Evroligi nema lakih utakmica, 85% timova su pakleni, pa tako da drugaciji start, sredina i kraj sezone u evroligi drugacije i ne moze da se okarakterise, svaki start kakav god, bio bi paklen kao i cela sezona u istoj.

bojan

pre 4 godine

A brzo ce i ovo da vam se vrati, 19. jul 2019 17:16)
Nece brzo,ne sekiraj se,lakse ti je kad znas da nece pa ne ocekujes sladecu sezonu za bolje sutra sledece sezone. Sto se tice toliko pominjanog f9,pa topalovici vama je trebalo 9 sezona da udjete na f4 a nama 3 da udjemo u f8 protiv cska..

E

pre 4 godine

Bas los raspored, velika steta, mi manje vise imamo uigran tim i nadao sam se dobrom rasporedu i samim tim nekim pobedama dok se ostali koji se mnogo menjaju uhodavaju. No realno imamo sasvim solidnu ekipu i dobrog trenera!

www.com

pre 4 godine

Nekako ne vidim ovo kao težak raspored, Zvezda je daleko jača nego prošle sezone.
(Dušan, 19. jul 2019 14:38)

A protivnici, oni su slabiji?

Drobnjak iz auta

pre 4 godine

Reč je o evropskoj boraniji, klubu koji nije nikad ništa posebno u Evroligi uradio. Toga su svesni i rukovodioci ovog veštačkog državnog projekta, kao i njegovi politički mentori. Zato pokušavaju svoje teške komplekse da izleče stvaranjem legije stranaca, na štetu poreskih obveznika. Napori su grčeviti, a rezultiraće pucnjem u prazno, kao i obično. Prognoziram evropsko brukanje, hod po mukama i ogromno trošenje matorih igrača tako da oni, bez pomoći sudija, neće biti konkurentni niti u ABA ligi.

Naravno da se zna koji je klub sa ovih prostora jedina evropska institucija, ali nikada nije na odmet pantere podsećati na to. Saplitanjem institucije i sabotiranjem zdrave konkurencije nećete postići da vi budete veliki, ali vama kao i svakoj boraniji to nije ni važno.

A brzo ce i ovo da vam se vrati

pre 4 godine

Ono, kad je grobarima najveća radost - poraz Zvezde, jer nema titule ABA, nema EL! Neprocenjivo!
(Hmm, 19. jul 2019 16:10)

Pa vi ste promenili klub da bi doziveli najveci uspeh i top9 Evrolige.
Da ne pricamo da vam je najveci uspeh bio potaz Partizana u Evroligi i to bar 20 godina

ccc?

pre 4 godine

Brini ti za cipiripi kup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 19. jul 2019 14:23)


cipiripi, onaj u kome ste igrali prosle sezone. al taj?

Alberto Rato

pre 4 godine

Najjači odgovor na "gde vam je Teo?" je "gde vam je vajld karta?!" :D
(Šta to beše Evroliga..., 19. jul 2019 14:15)

ipak je najjaci odgovor "gde vam je titula evrolige?"...

zvezdoprc

pre 4 godine

Napraviće negativni rekord EL po broju pobeda. Prognoza je 5-6 pobeda za celu sezonu. U prvih 10 kola skor 1:9. optimistički gledano.

Војска преко Дрине - РСЦЗ

pre 4 godine

Нека, нека, сви ће ти европски милионери да падају један за другим, посебно у Београду... ГАЗИ ЗВЕЗДО СВЕТИЊО!

Drobnjak iz auta

pre 4 godine

Reč je o evropskoj boraniji, klubu koji nije nikad ništa posebno u Evroligi uradio. Toga su svesni i rukovodioci ovog veštačkog državnog projekta, kao i njegovi politički mentori. Zato pokušavaju svoje teške komplekse da izleče stvaranjem legije stranaca, na štetu poreskih obveznika. Napori su grčeviti, a rezultiraće pucnjem u prazno, kao i obično. Prognoziram evropsko brukanje, hod po mukama i ogromno trošenje matorih igrača tako da oni, bez pomoći sudija, neće biti konkurentni niti u ABA ligi.

Naravno da se zna koji je klub sa ovih prostora jedina evropska institucija, ali nikada nije na odmet pantere podsećati na to. Saplitanjem institucije i sabotiranjem zdrave konkurencije nećete postići da vi budete veliki, ali vama kao i svakoj boraniji to nije ni važno.

A brzo ce i ovo da vam se vrati

pre 4 godine

Ono, kad je grobarima najveća radost - poraz Zvezde, jer nema titule ABA, nema EL! Neprocenjivo!
(Hmm, 19. jul 2019 16:10)

Pa vi ste promenili klub da bi doziveli najveci uspeh i top9 Evrolige.
Da ne pricamo da vam je najveci uspeh bio potaz Partizana u Evroligi i to bar 20 godina

zvezdoprc

pre 4 godine

Napraviće negativni rekord EL po broju pobeda. Prognoza je 5-6 pobeda za celu sezonu. U prvih 10 kola skor 1:9. optimistički gledano.

Alberto Rato

pre 4 godine

Najjači odgovor na "gde vam je Teo?" je "gde vam je vajld karta?!" :D
(Šta to beše Evroliga..., 19. jul 2019 14:15)

ipak je najjaci odgovor "gde vam je titula evrolige?"...

Лепи Цане

pre 4 godine

Реално - 14 победа, 12 место на крају. С обзиром на буџет - задовољавајуће...

ferdinand

pre 4 godine

Sad vam onaj start Buducnosti nedeluje tako lose a panteri?! 

Uzivacu u ovom punjenju!! 

Nego gde vam je Teo?Teo nije Teo?!
(Grobar, 19. jul 2019 13:53)

Pucaš od muke, mukice.

ccc?

pre 4 godine

Brini ti za cipiripi kup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 19. jul 2019 14:23)


cipiripi, onaj u kome ste igrali prosle sezone. al taj?

trol

pre 4 godine

Mozda je i bolje tako. Veliki timovi ce imati puno reprezentativaca i nece biti uigrani, ako uzmemo tu koju pobedu onda posle polako da se penjamo na tabeli. Pozdrav

Marko

pre 4 godine

Nije lose za upisati 2 pobede u prvih 5 utakmica, poznato je da mi jako dobro igramo na startu a da su favoriti "uspavani". Procenjujem da cemo imati 15-20 pobeda

anica

pre 4 godine

Bogato sportsko leto i jesen...uzivancija.
Srecno mojoj Zvezdi u kosarci i fudbalu...nece biti lako, ali verujemo da mogu sto dalje da doguraju. Sve su ovo jaki klubovi i cast je uopste sastajati se sa njima, ponosna sam sto je Zvezda bila medju najboljih osam u Evropi i nadam se da ce za pocetak moci opet da napravi takav uspeh!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

A raspored Partizanovih utakmica u EL, to niste objavili , samo Zvezdin ?!
Pa posle kazete da Zvezda nije povlascena, da nije aparhejd, da su grobari u paranoji, da... Sta, Partzan ne igra EL ?!
Aha, e pa onda nista...

Boris Banović

pre 4 godine

Odličan raspored, ionako bi gubili uvodne mečeve dok se ne profiliše postava i igra, a puna forma će biti dostignuta kada budemo igrali s rivalina koje možemo pobeđivati i kući i na strani !

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

(Drobnjak iz auta, 19. jul 2019 14:25)

Ala ti patiššššš....cccccc. Pazi na zdravlje koje je i ovako vec uruseno

bvb

pre 4 godine

Treba da uživamo u ovoj sezoni. Ovo je sam krem evropske košarke. Sta nas briga protiv koga prvo igramo? Pa mi moramo protiv njih, te moramo. Nismo ih dobili za protivnike u grupi pa da kažemo "nismo imali sreće". Izadjemo na teren i "hajde da ga merimo". Napred Zvezda!!!!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

ipak je najjaci odgovor "gde vam je titula evrolige?"...
(Alberto Rato, 19. jul 2019 14:36)

Још јаче:А где је вама титула ЕЛ?

drmr

pre 4 godine

Ovo je krem evropske kossrke. I u poslednje 4 godine pobedili smo apsolutno sve ove timove, makar po jednom. Neke i u gostima poput Reala, Makabija.

Ganci

pre 4 godine

Hahahaa paklen pocetak alo prijatelji pa ovo je evroliga nema slabih za ovo se igrala aba prosle sezone nego da se naostre grla i dlanovi a momci srce na teren pa kom opanci kom obojci NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

www.com

pre 4 godine

Nekako ne vidim ovo kao težak raspored, Zvezda je daleko jača nego prošle sezone.
(Dušan, 19. jul 2019 14:38)

A protivnici, oni su slabiji?

E

pre 4 godine

Bas los raspored, velika steta, mi manje vise imamo uigran tim i nadao sam se dobrom rasporedu i samim tim nekim pobedama dok se ostali koji se mnogo menjaju uhodavaju. No realno imamo sasvim solidnu ekipu i dobrog trenera!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Meni je ovo odličan raspored. Početak je svima klimav, svi velikani su remontovali ekipe, reprezentativci će biti sveži sa pošteda, malo treninga. Prvi Žoc je spreman za skalp u 2. kolu. Ali zato je raspored u decembru i januaru bombonica, tada se lomi sve. Možemo vrlo lako da vežemo 6-7 pobeda kao u zlatnoj Radonjinoj 16/17oj. Ma samo mi da oporavimo Kuzmaru, konačno odaberemo pleja i šibamo se sa svima.

Zlatko

pre 4 godine

1. Ako ne grešim kod Radonjića je Zvezda počela sa 2-6, pa 4-7, pa je bilo 12-8. Ako se ne varam.
2. Dobro je da 18. utakmicu na strani igramo u decembru, kad se ne odlučuje o plasmanu. Kad već igramo u rasporedu 16-18, neka ta 18. bude što ranije.

RedStarForever

pre 4 godine

Za sve ove sto "likuju" sa komentarima tipa "start 0:7", secam se, mislim da je bio kraj novembra 2016., gubimo od Olimpijakosa u Atini, skor nam je u tom trenutku tipa 3:5, i u jednom od komentara neki grobar komentarise tipa "e gani, pogledajte sledecih 7 utakmica, imacete skor 3:12". Nadam se da se svi secate, vi sto "prognozirate" kao sto je i on, sta je bilo u sledecih 7 utakmica i u sta se pretvorilo "7 sigurnih" poraza. Ne treba da vas valjda podsecam koga smo sve dobili u tih vezanih 7? :)
Bice ovo sezona za uzivanje, velika steta, naravno pre svega iz ljudskih razloga, ali ovde pricam o sportskim, zbog Ognjena, ali sta je tu je, dovesce se sigurno bar jedan dobar plej, nadam se tipa Stefana Jovica, da razigrava ekipu i igra vrhunsku odbranu.
Ja znam da cu, sa svojom ekipom, sigurno uzivati, sezonske su kupljene, kao i prethodnih godina, a nadamo se da ce "pasti" i neko gostovanje, kao sto je bilo ono "legendarno" u Milanu 2017.
Pozdrav svima kojima je srce crveno i belo :)

Petar

pre 4 godine

To je najbolji start, u pocetku cemo se traziti svakako i uigravati pa je bolje da izgubimo od Fenera, Barce, Efesa, protiv kojih ionako “racunas” na poraz nego da izgubimo od Bayerna, Armanija a posle kasnije i od ovih favorita za titulu. A jos ce oni biti neuigrani pa mozda i dobijemo neku

Dejan CZ

pre 4 godine

Zvezda je u svom drustvu i raspored nije bitan...Nilada nisam obracao toliku paznju s kim igra u prvom a s kim u 13 kolu...bitno da evropska kosarka razvrsta klubove po takmicenjima koja zasluzuju...Mozda neki klub ne zasluzuje ni EC vec mu je bliza FIBA ali u globalu ono sto Evropa ima od kosarke i po rangu i jacini klubova sve su lige srazmerno popunjene...Najjace liga uvek ima primat i Zvezdina uloga kao najboljeg kluba ovih prostota ima posebnu ulogu i to ce bitis pektakl itakmice za gledanje ali kazem opet u svoje ime volim da ispratim i ova niza takmicenja jer dodju kao relaksacija gde covek ima cesto priliku i da se nasmeje...

Deki

pre 4 godine

Kako ja vidim ovaj raspored od 12 -15 pobeda. Ono bas najgora varijanta. Idu teski a neuigrani, tu bar nekog da kljucnemo. A posle dolaze oni sa kojima mozemo da igramo.
Idemo lagano...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

(Drobnjak iz auta, 19. jul 2019 14:25)

Kad kompleksaš iz prvih 10 kompleksaša ovde sa portala, drugima kaze da su kompleksaši ! Nema dalje !
Da mogu da bih ti 100 plusića da uveselim napaćenu dusu !

KliftonToni

pre 4 godine

cipiripi, onaj u kome ste igrali prosle sezone. al taj?
(ccc?, 19. jul 2019 15:41) # Link

тај тај, онај што због ЕЛ нисмо у могућности да играмо ове сезоне....благо вама...ви можете а ми ето, не...

beogradski

pre 4 godine

Bice sramota ako ova ekipa KkCz sa podrskom cele drzave i sa budzetom koji je u top6 u Evroligi ove godine ne ode na fajnal for.
(Realno, 19. jul 2019 15:07)

top6 u el, da li si normalan covece.....pa samo svih 11 a licenciranih klubova imaju veci budzet, a i ostatak el....od 18 klubova zvezda je medju 3 najsiromasnija kluba sigurno....kad pricate o pomoci drzave, rusija u cska godisnje upumpa 35 miliona evra

Henk Mudi

pre 4 godine

E bas da vidim hoce li i kod Djordija verni Ultra kop da se zagreva na jednom kosu pred utakmicu
(...., 19. jul 2019 17:18)

Zasto bi, dolazi gospoda i tako ce biti i docekani... Siptarska plemena su docekana onako kako zasluzuju i tako jedino treba tretirati takve!

bojan

pre 4 godine

A brzo ce i ovo da vam se vrati, 19. jul 2019 17:16)
Nece brzo,ne sekiraj se,lakse ti je kad znas da nece pa ne ocekujes sladecu sezonu za bolje sutra sledece sezone. Sto se tice toliko pominjanog f9,pa topalovici vama je trebalo 9 sezona da udjete na f4 a nama 3 da udjemo u f8 protiv cska..

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 4 godine

Pa i bolje na pocetku da igramo sa najacima.Sigurno da nece biti u punoj formi i mozemo da ih iznenadimo.Sve u svemu ceka nas jos jedno uzivanje,najaca kosarka se ponova vraca u Beogradu.

dexim

pre 4 godine

Bice sramota ako ova ekipa KkCz sa podrskom cele drzave i sa budzetom koji je u top6 u Evroligi ove godine ne ode na fajnal for.
(Realno, 19. jul 2019 15:07)

Vecina grobara najavljuje 0:7 a ti govoris o f4 pa odlucite se vise...

fancy

pre 4 godine

Bolje odmah na startu sa najboljima kad postoji mogucnost da nisu najuigraniji a time i vece sanse za pobedu...posle kad se Fener i ekipe zalaufaju bezi spasavaj se!

pera peric

pre 4 godine

U Evroligi nema lakih utakmica, 85% timova su pakleni, pa tako da drugaciji start, sredina i kraj sezone u evroligi drugacije i ne moze da se okarakterise, svaki start kakav god, bio bi paklen kao i cela sezona u istoj.