Fudbal 186

Utorak, 26.03.2019.

19:46

"Krstajić i FSS pretvaraju Srbiju u Hrvatsku"

Britanski novinar Sem Strit je komentarisao dešavanja na utakmici između Srbije i Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Krstajiæ i FSS pretvaraju Srbiju u Hrvatsku" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

ajmo malo ozbiljnosti

pre 5 godina

@negativni te utakmice i ove danas nemaju bas neke poveznice, posto igraju potpuno drugi igraci, kao da je tebe pitam koje igrao za nas kad smo dobili Madjare 7:1 i 5:0 .

Negativni

pre 5 godina

(Xnodeh, 26. mart 2019 20:41)

Znaš li ko je igrao za nas protiv Azerbejdžana kada smo igrali 2-2 u Podgorici? Mijatović, Kežman, Savo Milošević, Dejan Stanković, Bunjevčević...to su danas sve "legende" našeg fudbala. A u porazu od 2-1 u Bakuu stub odbrane je, valja to posebno napomenuti, bio "legenda" Krstajić. On je bio i stub odbrane u čuvenom svetlom izdanju protiv Argentine kada je selektor bio genijalni Šestko. Bolje da mi ćutimo i čestitamo im, jer kako smo krenuli, evo od dva nerešena rezultata smo napravili kosovski mit. Kvalifikacije još nisu ljudski ni počele a mi smo već prvaci Evrope.

Becki konjusari

pre 5 godina

I fudbaler grga objasnio.
(lol, 27. mart 2019 12:05)


ko ??? 9Onaj sto pise cirilicom pa latinicom, a mozda si ipak ti pisao. Jel taj?

Milan

pre 5 godina

Da li ume neko da objasni zašto je ispravno Belgija - Belgijanci, a nije ispravno Srbija - Srbijanci? I zašto imamo Holandija - Holanđani, umesto Holandezi ili Holandijanci? Ne kapiram ko je to smišljao i koja su pravila, ali definitivno nije stabdardizovano i odatle potiču zabune.

grga isti lol

pre 5 godina

Hrvati ,monogo ste nervozni ,cak i ovo predstavljanje pod laznim nikovima pokazuje da su vas Madjari pogodili u zicu, neka samo pokazuje koliko ste iskompleksirani, Ducic je bio u pravu

lol

pre 5 godina

Kalinić objasnio. 
(lol, 26. mart 2019 22:30) 

Tvrtko Jakovina i Goran Saric vam objasnili. A ti s Kalinicem nemas nista, koliko prvom prilikom bi vas unistio u kosarci, ali prvo morate da se plasirate negde
(Xnodeh, 27. mart 2019 11:15)

I fudbaler grga objasnio.

Xnodeh

pre 5 godina

Kalinić objasnio.
(lol, 26. mart 2019 22:30)

Tvrtko Jakovina i Goran Saric vam objasnili. A ti s Kalinicem nemas nista, koliko prvom prilikom bi vas unistio u kosarci, ali prvo morate da se plasirate negde

Kako da ne

pre 5 godina

realno

Ti si baš realan lik i kup velesajamskih gradova se ne računa nije pod uefom. Zato računate vi trust mozgovi nastupe petlića kadeta i juniora pa to zbrajate sve đuture od 7 do 20 godina i onda smo bolji od Hrvata jel tako. Oni uzeli srebro i bronzu mi ni u naznakama da se plasiramo a obaška nešto i da uradimo.

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Tesko da Srbija moze u fudbalskom smislu da bude Hrvatska ..."
(Xnodeh, 26. mart 2019 20:22)

Pravi Xnodeh ovo nikad ne bi napisao, nije lijepo čovjeku krasti nadimak

Realno

pre 5 godina

Svaki puta na komentar da nemamo titulu, ja napisem da je Dinamo osvojio 67 pretecu Europa Lige. Nikad nisam dobio odg na komentar. Dokaz kolko ste jadni. Xnodex valjda ide provjeriti kolko je Dinamo penala tad imao. A cinjenica je da su tad bili jedan od najboljih ekipa u Europi i dobili Leeds koji je tada bio prvak Engleske
(LukaOJ, 27. mart 2019 00:32)

UEFA Kup velesajamskih gradova ne priznaje kao uefino natjecanje, stoga se i pobjednici, te trofeji vašar kupa ne ubrajaju u registar uefine organizacije.

Tumačiti vašar kup kao preteču kupa uefa ili europa lige je pogrešno.

....

pre 5 godina

Vidi se po komentarima hrvatijanaca da su spusteni na zemlju i da su ih Madjari, Spanci pogotovo i Englezi vratili na fabricka podesavanja. Nisu nikakav velesila u fudbalu, niti im balerina iz Reala sa svim balonima nesto moze pomoci..izgubili su kompas, definitivno. Za repku koja u 90 minuta do finala nikog nije pobedila i to je bila puna kapa.

Srle

pre 5 godina

Baš čudno od novinara da iskopaju nekog s Twittera koji pljuje FSS i Krstajica, a diže Milivojevića u nebesa. Bez da podržim Krstajica, jer sam lično razočaran, dotični meni ne bi igrao nikad više. Vrhunac nepristojnosti i nepoštovanja. Ja se ništa ne pitam naravno, ali eto. Reda radi.

ErwinHR

pre 5 godina

dva polufinala, jedno finale, jedna bronca jedno srebro, zlatna lopta, zlatna kopačka, najbolji debitant u povijesti SP-a (prvo službeni nastup na SP-u i odmah bronca)..sve to u 24 godine službenih natjecanja od kad je Hrvatska članica FIFA-e...ovo dosegnite u seniorskoj konkurenciji reprezentacija pa se javite..hvala i do viđenja!..

nogometas grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i nasim srecama i kradjama za Hrvatsku. 1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 imali smo srece u prvih 20 minuta jer su Talijani pogodili precku i stativu, kasnije su igrali u Splitu 1:1 gde su Talijani dominirali". 1996. Matijas Sammer nas sam pobjeduje, Portugal im daje 3 komada, 1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 ali Hrvatska je bila daleko losiji rival i pokazali su im Francuzi koje ni do danas nismo pobjedili da ce nam biti trn u oku Brazil bi nas oduvao u 2007. U posljednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobijedila Englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Moja reprezentacija 2 godine poslije od tih istih Engleza primila 4 komada usred Zagreba i onda peticu u Engleskoj
2008. Igrali smo prelijepo sve do Turske i tad pokazali da nemamo hrabrosti
2012. Poguranac sudca za Hrvatsku protiv Italije koja dominira.Spanjolska tika-taka se igrala nasom odbranom, a sa druge strane Kasiljas nije imao posla. Od pocetka drugog poluvremena Hrvatska je stvorila jednu sansu. Spanjolska zasluzeno pobjedila. 2014. cijeli svijet se sprdao sa sudcem i Hrvatima. 3:1 sve govori ,Meksiko potvrdio 2016. Španjolsku -bunker cijelo vrijeme Ronaldo i prijatelji omogucili da Hrvati u cijeloj utakmici pucaju 1 na gol.2018.Produžeci, penali i sreca su sastavni dio nogometa. U finalu sve je bilo gotovo u 60 minuta Nije nogomet za nas Spanjolska :Hrvatska 6:0 Engleska :Hrvatska 5:1 itd. Srbi koji imaju titulu u Bariju a mi nista

Gde ja zivim

pre 5 godina

Pitam se, da li ce IKADA za Srbiju igrati 11 najboljih jedne generacije(11+zamene naravno)... I da li ima kraja glupostima koje savez radi, a na stetu reprezentacije i to uvek!? Pre prvenstva smenis selektora, koji je direkno sa 1.mesta posle puno godina, odveo rep. na S.P. Samo zato sto nije pozivao 'neke igrace'... A selektora koji zavrsi S.P. vec u grupnoj fazi, zadrzis, a pri tom ni on ne poziva 'neke igrace'. Necu da filozofiram ko treba, a ko ne da igra, ali moj licni stav je da Luka Milivojevic ima mesta, cak bi i u nekoj mnogo jacoj rep.imao mesta. Pa decko je kapiten jednog engleskog kluba pobogu! Secam se vremena kad nam se ceo svet cudio, kako niko ne poziva Dejana Petkovica Ramba... A u tom nekom periodu od 5-6 godina, igrali su i Nadj, Duljaj, Ilic, Djordjevic, Vukic, Koroman itd...generalno 3 klase losiji igraci od Ramba na sredini terena, ko voli fudbal i lepotu te igre, zna sta pokusavam da objasnim. I naravno razumeo bih zasto nije pozivan, da je bilo nekih rezultata, a ovako, tesko da postoji argument koji to opravdava.

el pecador

pre 5 godina

Xnodeh, 26. mart 2019 20:22@

Vi bi bili odavno bolji?? Javi to ovima iz Barcelone, Reala, Juventusa, Atletica, Intera, Liverpoola onda da uzmu vase igrace a otpuste nase pa da budete bolji. Hahahaha sta covijek nece sve procitati od tebe. Nevjerojatno. Suoer mi je sto evo i vecina vas misli kao on. Bravo!

my way

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijan, nego samo Italijanac? Od momcadi postoje kod vas i spanijanska, slovenijanska, makedonijanska, albanijanska, litvanijanska, rusijanska... jao, kad vi Hrvati krenete da isterujete principe...

Bibi

pre 5 godina

Evo da kažem i ja koju o nesrećama Hrvatske u nogometu, pa makar bilo ponovljeno.

1996., 1/4 EP, Njemačka prolazi na debeli poguranac sudaca. Već dosadno objašnjavati.
Njemačka prvak Europe.

1998., 1/2 SP, Thuram zabija jedina 2 gola za Francusku u odigranih 100 i više.
Francuska prvak svijeta.

2008., 1/4 EP protiv Turske. Turska bez ijednog udarca na gol. Hrvatska pogađa prečku u 1. poluvremenu, a u 120. minuti zabija gol za 1:0. Turci u već isteklom vremenu zabijaju gol za izjednačenje.
Golman ispucava loptu koja se slučajno odbija nekom Turčinu,Turčin šutira na gol,lopta se odbija od obrambenog igrača HR i ulazi u gol.
Turska prolazi na penale. U polufinalu igra sa Njemačkom koju je Hrvatska prethodno u skupini pobijedila 2:0.

2012., EP, Hrvatska u skupini s Španjolskom i Italijom. Do zadnjih nekoliko minuta zadnje utakmice (protiv Španjolske) u skupini HR je bila u igri za prolaz.
Finale EP te godine su igrale upravo ŠPANJOLSKA i ITALIJA.
Španjolska prvak Europe.

2016., EP, u osmini finala protiv Portugala ružna utakmica, praktički bez šansi.
Hrvatska u 116. minuta pogađa stativu čime bi riješila utakmicu, a Portugal u kontri zabija gol :-)
Portugal prvak Europe.

Pretpostavljam da ništa od toga nije nesreća (nekima)?

Pozdrav svim normalnima ma gdje bili.

Zigzag

pre 5 godina

uzeli dva x-a sretno i umislili se,do prije par mjeseci nisu mogli dobiti rumunjsku uz penal i igraca vise 70 minuta+takodjer s rumunjima nisu izasli na kraj ni kod kuce ahhahahaah

Kobayashi maru

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska. 
(Zagor, 26. mart 2019 21:49) 

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska? 
(Vinko, 26. mart 2019 22:25) 

Исто као што код вас постоји само Хрватијанска момчад.
(јд123, 26. mart 2019 23:34)

Ako žele svaki put da kažu Srbija u SRBIJAnski/o/a, pa neka ih... vole ljudi da govore...

@jovo tj danilo

pre 5 godina

@jovo ovi sto usporedjuju poraz u finalu s osvojenim KES -om i ostavljaju jedne te iste komentare su najobicniji kompleksasi iz susjedstva koji se predstavljaju kao Srbi

Zigzag

pre 5 godina

Fudbalski,da nema prepreke u igracima koji splavare,podeljenin navijacima i selektorima amaterima, bi odavno bila bolja od Hrvatske,sigurno
(Xnodeh, 26. mart 2019 20:22)kod tebe sve mozda i sreca,istina je da pusite od azerbajdana,kazahstana i slicnih....1 top 10 pobjeda za 25 godina eeejjj...

Metropola

pre 5 godina

Ma da, izgradili kult... priča za malu decu. Hrvati jednostavno imaju sreću da imaju dobru generaciju igrača predvodjenu sjajnim Lukom Modrićem. Kad Lukica okači kopačke o klin videćemo taj njihov "kult". Garant!
(Rade M, 26. mart 2019 23:29)... pa nije bas tako Rade! Imali su oni uspeha i pre Luke Modrica. Treba biti realan pa reci da su na ovim prostorima oni najbolji za sada. A mi kad prestanemo da pustamo menadzere i politiku u fudbal, mozemo da pariramo!

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

Nije problem kakvu reprezentaciju ima Hrvatska....problem je što je naša očajna.....ovih 1:1 je samo jedna srećna okolnost....jer da nije poništio očigledan penal izgubili bi i ovu utakmicu....ULAZAK RADONJIĆA SMATRAM NAJ GLUPLJIM POTEZOM U FUDBALU U ZADNJIH DESET GODINA

Blek

pre 5 godina

Imate objavljenu sliku gde se jasno vidi kako je lopta prvo pogodila Rukavinu u glavu. Drugo, ako je ovo "gluplje" igranje rukom od onoga kada je Vidića pogodila lopta, eto...

Radovan III

pre 5 godina

Ako išta dobro ispadne od ovog u Portugalu, izgleda da je Krstajić pušten niz vodu jer je SMS počeo sa klupe. Setite se kako je zbog istog prošao Muslin. Naravno, nije Krstajić glup, ne bi ga on ostavio na klupi, već mu je naređeno, a samim tim i upućena poruka, kraj je blizu. Amin.

as roma nikšić

pre 5 godina

Razlika između hrvatske i srbijanske reprezentacije se mogla nedavno pročitati preko glavnih tribina dva stadiona. Preko cijele istočne tribine zagrebačkog Maksimira pisalo je "Domovini uvijek vjerni" sa akcentom na ono uvijek a preko istočne tribine beogradske Marakane pisalo je "Vi ste naši pobednici" sa akcentom na ono naši. Pozdrav i za jedne i za druge.

mare

pre 5 godina

Ne zelim da citam komentare vec samo da istaknem da je suludo da se Luki Milivojevicu ne pruza sansa u relrezentaciji a on je ozbiljno pokazao kako je dobar u jednoj od najjacih liga Evrope. E tu je nas problem, zasto???

Rudar

pre 5 godina

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Loše ti je poređenje...mi smo Srbi ..nismo srbijani da bi bila srbijanska rep...s druge strane oni su Italijani i otud italijanska rep...ako hoces već da porediš, objasni onda zašto su u Sloveniji Slovenci, u Rusiji Rusi, Makedoniji Makedonci itd, a nisu slovenijanci, rusijanci, makedonijanci itd...?

Cuj hrvati da uče nekog o gramatici, sačuvaj Bože...vi toliko lupate u svom jeziku da ste se odavno pogubili i napustili bilo kakve standarde.

Ante

pre 5 godina

E pokvareni Englezi.. To je isto kao kad bi Nijemac napisao da netko pretvara Englesku u Argentinu.
Kao, Argentina je puno bolja :)
Normalno da je provokacija, cijeli svijet zna da Hrvatska ima bolje rezultate kao reprezentacija, ali takve usporedbe se ne rade.
Eh što bi volio da vas i Srbi dobiju usred Wembleya i ostave bez EP, da vas pobijede u polufinalu SP. Čisto jer volite da provocirate.

021

pre 5 godina

Kada igraju srcem kao sto su igrali protiv Portugala, Kada ginu na terenu mogu i da izgube 10:0 sto se mene tice. Tada je meni srce puno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Они Србију претварају у своју властиту фирму! Подршка за Луку и остале који не желе да играју док они воде репрезентацију. 👍

nogometas grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i nasim srećama i kradjama za Hrvatsku. 1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 imali smo srece u prvih 20 minuta jer su Talijani pogodili precku i stativu, kasnije su igrali u Splitu 1:1 gde su Talijani dominirali". 1996. Matijas Sammer nas sam pobjeduje, Portugal im daje 3 komada, 1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 ali Hrvatska je bila daleko losiji rival i pokazali su im Francuzi koje ni do danas nismo pobjedili da ce nam biti trn u oku Brazil bi nas oduvao u 2007. U posljednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobijedila Englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Moja reprezentacija 2 godine poslije od tih istih Engleza primila 4 komada usred Zagreba i onda peticu u Engleskoj
2008. Igrali smo prelijepo sve do Turske i tad pokazali da nemamo hrabrosti
2012. Poguranac sudca za Hrvatsku protiv Italije koja dominira.Spanjolska tika-taka se igrala nasom odbranom, a sa druge strane Kasiljas nije imao posla. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je stvorila jednu sansu. Spanjolska zasluzeno pobjedila. 2014. cijeli svijet se sprdao sa sudcem i Hrvatima. 3:1 sve govori ,Meksiko potvrdio 2016. Španjolsku -bunker cijelo vrijeme Ronaldo i prijatelji omogucili da Hrvati u cijeloj utakmici pucaju 1 na gol.2018.Produžeci, penali i sreca su sastavni dio nogometa. U finalu sve je bilo gotovo u 60 minuta Nije nogomet za nas Spanjolska :Hrvatska 6:0 Engleska :Hrvatska 5:1 itd. Srbi koji imaju titulu u Bariju a mi nista

LukaOJ

pre 5 godina

Svaki puta na komentar da nemamo titulu, ja napisem da je Dinamo osvojio 67 pretecu Europa Lige. Nikad nisam dobio odg na komentar. Dokaz kolko ste jadni. Xnodex valjda ide provjeriti kolko je Dinamo penala tad imao. A cinjenica je da su tad bili jedan od najboljih ekipa u Europi i dobili Leeds koji je tada bio prvak Engleske

fudbaler grga

pre 5 godina

@fudbaler grga ti si vec pokazao da nemas pojma o fudbalu, sta ponavljas ove floskule na svim vestima, i sta nas briga za Hrvate ,mi imamo Zvezdine titule i mlade prvake Evrope i sveta, a ti samo pokazujes koliko si iskompleksiran
(ovo vec nema smisla, 26. mart 2019 22:08)

Nisu to floskule imaš internet, imaš godinu samo ukucaj pa proveri jel to laž. A to što vecini nije drago ja nisam kriv.

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i njihovim nesrećama i kradjama protiv Hrvstske. Mi sa ovakvom igrom necemo imati dugo ovakve rezultate. 

1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 razbili su ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a Hrvatima skandirala "vatreni su nadigrali azure". 

1996. Matijas Zamer sa dve ruke gura Jerkana na 7-8 metara od gola, rukama krči sebi put i daje gol, a sudija ne sudi faul u napadu, pa su im Hrvati 98 naplatili kradju u četvrtfinalu 3:0 najteži poraz Nemcima na SP-u. 

1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 Tiram im dao dva gola prvi Bobanovom greškom, a drugi Jarnijevom. Krade Jarniju loptu na šesnaestercu i daje drugi gol. To su mu bili prvi golovi u karijeri za reprezentaciju, a možda i jedini. Hrvatska je bila bolja Brazil bi oduvala u finalu, a finale je trebalo da bude Hrvatska-Holandija jer su i oni ispali nesrećno u polufinalu. 

2007. U poslednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobedila englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Jedan od najbolnijih poraza "Gordog Albiona". Eh šta bih ja dao da moja reprezentacija pobedi i rasplače Vembli i kraljicu na njihovom terenu da ostavi naduvene Engleze bez EP u njihovom hramu fudbala Vembliju. 

2008. Igrali su prelepo ispali nesrećno od Turske jer je sudija produžio meč iako sudačke nadoknade nije trebalo biti, pa se na kraju Sudija izvinio Srni. UEFA je Modrića izabrala u idealan tim EP-a iako je Hrvatska ispala u četvrtfinalu. 

2012. Poguranac sudije. Njihovu tika-taka zaustavila je Hrvatska odbrana, a sa druge strane Kasiljas je spašavao Španiju od poraza. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je počela ofanzivnije, a od šezdesete minute Bilićeva ekipa zabila je evropske i svetske prvake pred njihov šesnaesterac. Start Ramosa na Mandzukiću sudija ne sudi penal, nekoliko minuta pre kraka Buskec sa dve ruke ruši Ćorluku u svom petercu, kao što je je činjenica, Navas u akciji za gol bio u ofsajdu. Fabregas prvo odigrao za Iniestu, ali kakav je to pasivan ofsajd ako se u njemu nalazi igrač koji će sekundu posle dati gol? Priznala je i Marka koja je čitateljima dala naslov " Patili smo kao nikad dosad". 

2014. Poguranac Japanca Nišimure pokrao Hrvate celi svet se sprdao sa sudijom i Brazilom. Fred je trebao dobiti oskara za glumu. 

2016. Igrali su najlepše Španiju pobedili u grupi. Ronaldo i drugovi nisu čestito ni prešli polovinu terena, osim na poluvremenu. 120 minuta igrala se viktorija pogađali su stative, ali lopta nije htela u gol. 

2018. Sudije nisu nikoga oštetile na račun Hrvatske, a produžeci i penali su sastavni deo fudbala. U finalu Pitana sudi faul koji je samo on video i niko drugi. Francuzi su vodili 2:1 a nisu šutnuli loptu prema golu. Lako je bilo igrati u drugom poluvremenu kad ti neko pokloni dva gola i to u finalu. 

Nije fudbal za nas 

O'landija-Yuga 6:1 
SCG-Argentina 6:0 itd. 
I to sa Crnogorcima kad smo bili najjači. 

Mi nemamo ni 10% fudbalske istorije kao Hrvati

Rade M

pre 5 godina

@...Jednostavno, Hrvati su izgradili kult reprezentacije i pobjednicki mentalitet, o cemu mi mozemo samo sanjati.
(danguba, 26. mart 2019 22:16)
Ma da, izgradili kult... priča za malu decu. Hrvati jednostavno imaju sreću da imaju dobru generaciju igrača predvodjenu sjajnim Lukom Modrićem. Kad Lukica okači kopačke o klin videćemo taj njihov "kult". Garant!

јд123

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Исто као што код вас постоји само Хрватијанска момчад.

Kako da ne

pre 5 godina

Možemo da budemo ko kroasani ali malo njeknja. Ko prvo treba da odemo na prvenstvo a kad odemo da tamo nešto i odigramo pa da prvo prođemo grupu pa onda među 16 pa među 8 pa u polufinale mlogo toj zaguljeno za nas nema ništa od toj.

Jovo

pre 5 godina

Ovi što upoređuju titule pionira petlica i juniora sa seniorskim uspehom Hrvatske fudbalske reprezentacije i njihovo igranje finala su velika bruka i sramota.

red_moon

pre 5 godina

Nije mi bas jasno koje to Srbija ima rezultate i igrace da bi se mogla usporedjivati s Hrvatskom. Hrvatska ima vise cetvrtfinala, polufinala i finala s celikih natjecanja nego Srbija plasmana. Ili je mozda nerijeseni rezultat protiv Portugala toliko digao krils? Pa to je uspjelo i Farskim otocima, reprezentaciji po rezultatima slicnim Srbiji.

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

Ti imaš obraza da nekome kažeš da svakog dana ponavlja k'o papagaj, pa ti na jednom članku ostaviš deset slicnih komentara i tako dan za donom u krug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (www, 26. mart 2019 22:41)

Da,ja imam obraza,jer ti lazes.Ja svoje komentare retko ponavljam.A ti ne bi trebao da imas obraza uopste da se javljas trolu providni,smesan si stvarno

Argo

pre 5 godina

Fudbaler grga:djeco,samo procitajte post doticnog grge,sve je objasnio o Hrvatskoj reprezentaciji i njenoj povijesti.tu se nema sta dodati ni oduzeti. Puuuuuno nesrece,a opet finale svjetskog prvenstva,3.mjesto na SP,2cetvrtfinala eura i jedna osmina finala eura

fudbaler grga

pre 5 godina

A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:01)

Pisao sam latinicom da mladi Hrvati razumeju zato. Evo imam dva kopirana na ćirilicu i latinicu.

jedina razlika mafija i menadjeri

pre 5 godina

@danguba ahahahaha prvo procitaj tekst, pa ces da vidis u cemu je usporedba, drugo, ajde vise oladite s time, radite od njih svemirce a znamo svi da nisu ni blizu onoga sta bi hijeli da budu

slaviša šmigič

pre 5 godina

dovedite piksija za selektora reprezentaciju i napraviče čudo ako nemoze piksi dajte barem prosinečkog koji forsira igru po zemlji samo ponudite jednom u zivotu selektoru odrešene ruke kod sastavljanja igrača,da se nemešaju iz fss sa menadjerima i stranim klubovima imamo igrače nemamo selektora niko me nemoze ubediti,da je modrič po bilo kom osnovu bolji igrač od tadiča.

lol

pre 5 godina

Ducicevoj,najhrabriji ste jer vas niceg nije stid,pa ni da izmisljate o meni svasta
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:10)

Kalinić objasnio.

Maximilian

pre 5 godina

E moj engleščiću nisi ti vidio našeg Šimunića , inače "najvećeg hrvata ne kugli zemaljskoj sa IQ sobne temperature". 2006 protiv Australije gazimo ih za prolaz a majstor mislio da igra rukomet jer je negdje 4-5 puta igrao rukom i bude na kraju neriješeno a mi ispadnemo iz skupine. Inače na toj istoj utakmici je dobio 3 žuta kartona što ja u svojih 40 god nisam ni čuo hahahahaahhaha da nas nema trebalo bi nas izmislit!

hahaha pa vi stvarno niste normalni

pre 5 godina

Pa ovo je vec ,jadno hrvati, ne samo da se predstavljate kao Srbi (kamcatka ,danilo, fudbaler grga) vec ostavljate jedne te iste komentare na skoro svim vestima, probelm manjak IQ, @ nogometas grga, kome ti mazes oci provokatoru, pa mi imamo Bari, to je vise od vas, jer vi nemate ni jednu titulu

danguba

pre 5 godina

Poredjenja Srbije i Hrvatske reprezentacije u fudbalu su krajnje neumjesna, isto kao i poredjenja rezultata u kosarci od raspada SFRJ. Hrvatska je redom dobijala reprezentacije Njemacke, Holandije, Italije (redovne musterije), Engleske, Spanije, Portugala, Argentine... Dok je najveci uspjeh Srbije sretna pobjeda nad Njemackom na SP 2010-e, uz nekoliko remija sa Italijom, Francuskom ili Portugalom u kvalifikavijama. Dakle, neuporedivo. Jednostavno, Hrvati su izgradili kult reprezentacije i pobjednicki mentalitet, o cemu mi mozemo samo sanjati.

ovo vec nema smisla

pre 5 godina

@fudbaler grga ti si vec pokazao da nemas pojma o fudbalu, sta ponavljas ove floskule na svim vestima, i sta nas briga za Hrvate ,mi imamo Zvezdine titule i mlade prvake Evrope i sveta, a ti samo pokazujes koliko si iskompleksiran

www

pre 5 godina

A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan 
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:01) 

Ti imaš obraza da nekome kažeš da svakog dana ponavlja k'o papagaj, pa ti na jednom članku ostaviš deset slicnih komentara i tako dan za donom u krug.

pisi u svoje ime, komsijski botu

pre 5 godina

@nogometas grga ko to mi , ti si hrvatski trol, mi imamo Bari 91, imamo titulu prvaka sveta klupskog i u20 ,to je vise nego vi hrvatski trolu ,sramoto

Vinko

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

@fudbaler grga


A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan

selektor

pre 5 godina

Od 1990 imamo izvanredne igrace, a rezultate nigde i sada imamo vrhunske igrace, ako ne udjemo bar u cetvrtfinale EP iskljucivi krivci ce biti selektor i FSS, jer je to do sada bio slucaj zbog loseg vodjenja nacionalnog tima odnosno lose atmosfere u reprezentaciji, a uticaj javnosti, menadzera i ostalih interesnih grupa treba da neutralise FSS.

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

Evo jedne poruke za Kroasane!Lose su vam fore!Te fore da mi kradete nadimak pa kopirate tudje komentare pod mojim nadimkom su tako jadne.Takodje te price kako ja ostavljam komentare na hrvatskom su toliko smesne,a jos su smesnije ako se uzme u obzir da dolaze od strane vas Kroasana koji visite ovde na srpskom sajtu 24h dnevno,za razliku od mene kome u zivotu nije palo napamet da napisem komentare na nekom hrvatskom sajtu.Dakle,mozete se lagati koliko zelite,prava i jedina istina je da upravo vi na milion vesti ovde ostavljate komentare pod srpskim imenima na sprskom jeziku i to je tako ocigledno.A ovolika vasa opsednutost sa mnom,samo pokazuje da je prethodni period istine koju sam vam uvek servirao ocigledno ostavio traga i dosao pred cilj.Da dobijete fobiju od mene! Da me vidite i gde me nema!Sad slobodno nastavite izmisljati da ja ostavim komentare na hrvatskom,zemljo "doprvaka" koju Madjarska gazi i u fudbalu i u kosarci.Mene bi bilo sramota na vasem mestu,ali poznati ste po onoj Ducicevoj,najhrabriji ste jer vas niceg nije stid,pa ni da izmisljate o meni svasta

milan

pre 5 godina

Ma Krstajic nema pojma. Drzi ovo drvo Mitrovica pored ovoliko kvalitetnih klinaca. To je taj grobarski lobi koji je zaseo u fss.
Nama je jedini Klemente napravio ekipu, razjurio veterane, i posle je Antic nastavio sa tim timom, tad je jedino valjalo.

Xnodeh

pre 5 godina

Evo da se obratim Kroasanima! Dzabe vam te fore sto kradete moj nadimak pa kopirate tudje komentare pod mojim imenom. Dzabe i ova ubedjivanja kako ja pisem komentare na hrvatskom.Fore su vam providne i neuspesne. A najveca ironija je sto to pisete vi Kroasani, koji visite ovde na srpskom sajtu 24h dnevno, a meni napamet nije palo da ostavljam komentare na nekom hrvatskom,nikad! Toliko o vasim kompleksima.Sad nastavite izmisljati kako ja pisem komentare na hrvatskom slobodno

C i n i k

pre 5 godina

Milivojevic je mozda i nas najbolji igrac,ali nije po volji Sns selektora.
Mi smo danas bolji od hr.iako to deluje kao navijacka fraza,ali ako pogledate rezultate posle SP onda je jasno da je tako. A ako bi igrali sa njima danas, ili bi pobedili ili bi bilo nereseno,izgubili ne bi sigurno.
Ruka Rukavine?
Ok,ali je pravilo da je penal samo ako ga direktno lopta pogodi u ruku a ne ako se odbije od tela pa u ruku,sem toga je bila napucana lopta.
Sve u svemu,ako pobedimo na sl.utakmici Ukrajinu msm da ce sve biti mnogo lakse...

Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana

pre 5 godina

gdje ste vi od Hrvatske?? Svašta.. Sudac vas je spasio sinoć
(kiki, 26. mart 2019 20:29)

Ne znam ni ja šta priča ovaj Englez jer svaka Hrvatica kaže da smo bolji za pola koplja.

N.

pre 5 godina

Haha 'ajd dobro. Hrvati su itekako ostavili traga na fudbalskoj mapi sveta. Pobedili '98 jednu Holandiju za trece mesto. Pobedili Argentinu, Spaniju, Italiju, Nemacku, i to nekoliko puta u takmicarskim duelima. Unakazili Tursku u paklu Istambula. Pomrsili su racune bar jednom svim velikim reprezentacijama. Imaju igraca sveta, trenera godine, zlatnu kopacku. A Boban je generalni sekretar FIFA. Oslobodili su se klasicnog balkanskog sindroma, da se povlace nakon prvog gola i kradu vreme. Nikad nisam cuo da je neki njihov fudbaler u konfliktu sa trenerom. Savez im se napunio love u zadnjih 20 godina od ucesca i dobrih partija. To su cinjenice za respekt. Sta smo mi uradili? Ne vidim dodirne tacke s njima, osim sto smo podjednako bahati i arogantni, cesto bez pokrica. To pripisujem mentalitetu ovog podneblja, a ne istoj fudbalskoj filozofiji. Tako da ima Orlovi jos mnogo trave da pasu da ih stignemo u rezultatima i uspesima.

Bojan

pre 5 godina

Ljubomorni Englezi jer su ih Hrvati isprasili na svetskom. Uzgred, navijao sam za Engleze da ne bude zabune. Daleko smo mi od Hrvatske po igri i po rezultatima.

Vabba

pre 5 godina

istakao da je to “najgluplje igranje rukom ikada u Srbiji
Ocigledno nije gledao Vidarine penale (gde svaki skok i ruke iznad glave) i to kao po obicaju na velikim takmicenjima.
(Sale, 26. mart 2019 20:33) #

A Dudicevo igranje rukom !?
Ovaj je ocigledno neki priuceni tviter novinar , slabo poznaje materiju....
Ocekuje se ovih dana velicanje Krstajica zbog ovog srecnog rezultata ali nece nas zauvek pratiti fortuna kakva je se Portugalcima i Nemcima....prvom prilikom cemo dobiti 5 komada i to kad nam bude najvaznije

fudbaler grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i njihovim nesrećama i kradjama protiv Hrvstske. Mi sa ovakvom igrom za necemo imati dugo ovakve rezultate.

1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 razbili su ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a Hrvatima skandirala "vatreni su nadigrali azure".

1996. Matijas Zamer sa dve ruke gura Jerkana na 7-8 metara od gola, rukama krči sebi put i daje gol, a sudija ne sudi faul u napadu, pa su im Hrvati 98 naplatili kradju u četvrtfinalu 3:0 najteži poraz Nemcima na SP-u.

1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 Tiram im dao dva gola prvi Bobanovom greškom, a drugi Jarnijevom. Krade Jarniju loptu na šesnaestercu i daje drugi gol. To su mu bili prvi golovi u karijeri za reprezentaciju, a možda i jedini. Hrvatska je bila bolja Brazil bi oduvala u finalu, a finale je trebalo da bude Hrvatska-Holandija jer su i oni ispali nesrećno u polufinalu.

2007. U poslednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobedila englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Jedan od najbolnijih poraza "Gordog Albiona". Eh šta bih ja dao da moja reprezentacija pobedi i rasplače Vembli i kraljicu na njihovom terenu da ostavi naduvene Engleze bez EP u njihovom hramu fudbala Vembliju.

2008. Igrali su prelepo ispali nesrećno od Turske jer je sudija produžio meč iako sudačke nadoknade nije trebalo biti, pa se na kraju Sudija izvinio Srni. UEFA je Modrića izabrala u idealan tim EP-a iako je Hrvatska ispala u četvrtfinalu.

2012. Poguranac sudije. Njihovu tika-taka zaustavila je Hrvatska odbrana, a sa druge strane Kasiljas je spašavao Španiju od poraza. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je počela ofanzivnije, a od šezdesete minute Bilićeva ekipa zabila je evropske i svetske prvake pred njihov šesnaesterac. Start Ramosa na Mandzukiću sudija ne sudi penal, nekoliko minuta pre kraka Buskec sa dve ruke ruši Ćorluku u svom petercu, kao što je je činjenica, Navas u akciji za gol bio u ofsajdu. Fabregas prvo odigrao za Iniestu, ali kakav je to pasivan ofsajd ako se u njemu nalazi igrač koji će sekundu posle dati gol? Priznala je i Marka koja je čitateljima dala naslov " Patili smo kao nikad dosad".

2014. Poguranac Japanca Nišimure pokrao Hrvate celi svet se sprdao sa sudijom i Brazilom. Fred je trebao dobiti oskara za glumu.

2016. Igrali su najlepše Španiju pobedili u grupi. Ronaldo i drugovi nisu čestito ni prešli polovinu terena, osim na poluvremenu. 120 minuta igrala se viktorija pogađali su stative, ali lopta nije htela u gol.

2018. Sudije nisu nikoga oštetile na račun Hrvatske, a produžeci i penali su sastavni deo fudbala. U finalu Pitana sudi faul koji je samo on video i niko drugi. Francuzi su vodili 2:1 a nisu šutnuli loptu prema golu. Lako je bilo igrati u drugom poluvremenu kad ti neko pokloni dva gola i to u finalu.

Nije fudbal za nas

O'landija-Yuga 6:1
SCG-Argentina 6:0 itd.
I to sa Crnogorcima kad smo bili najjači.

Mi nemamo ni 10% fudbalske istorije kao Hrvati

j1ggy

pre 5 godina

Da li ste svesni da ni u jednoj NORMALNOJ drzavi covek sa interpolove poternice, koji je (bio) pod istragom za malverzacije ne bi ni razmisljao o tome da se kandiduje za predsednika Mesne zajednice a ne Fudbalskog saveza?!
A ako bi se i kandidovao, bio bi ismejan i ponizen. Ali u zemlji slepih, jednooki je kralj...

Xnodeh

pre 5 godina

Novinar je u pravu, Srbija s Krstajicem impresivno osvaja sljedeca 2 velika natjecanja!
Pobjedjuje Skotsku u oba finala, a SMS osvaja Zlatnu loptu.

krajisnik

pre 5 godina

Majkom@
Ovo SP ste po meni odigrali najbolje do sad. Posjed lopte protiv velikih ekipa,gol šanse, timska igra.
Škripi vam u odbrani. Tu kvalitet nije ni približan veznom redu.
Prvenstveno mislim na Vidu i Lovrena.
Ali imate odličnu reprezentaciju.
Nama je neophodan stručnjak na klupi kao što ih imamo u košarci.
Neko sa autoritetom.
Možda Piksi, ali njega ne interesuje reprezentacija već lova u Kini.

Spale

pre 5 godina

drago@ mislim da je menadžerstvo problem i u hrvatijanskoj reprezentaciji, možda ne toliko izražen, ali u svakom slučaju i kod hrvatijanaca postoji.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Kao prvo cela Srbija zna da je Krstajic dobio svoju sadasnju funkciju na osnovi "bata Djure", sto samo po sebi znaci da ne radimo stvari kao neko drugi nego kao sto smo oduvek radili.

Kao drugo, ako cemo da uporedimo nas sa nekim drugim prvo mora biti objektivan u analizi oba tima iz obe zemlje koje se uporedjuju, sto nije slucaj ovde, na primer;

Hrvatski fudbal je uradio dosta dobrih stvari i uspeli su da naprave tim, ako se pogleda koliko oni imaju ljudi i u kakvom stanju je njihova domaca liga objektivno je reci da bolje od ovoga sto imaju danas ne moze ali to ne znaci da njihov fudbal treba da se zadovolji sa jednim uspesnim nizom rezultata to jest time sto su uspeli da doguraju do finala svetskog prvenstva u Rusiji. Objektivno je reci da su jednom uspeli da dodju do polu finala i sada do finala sto znaci da sledeci put (ma koliko to vreme bude bilo do sledeceg puta) njihove ambicije trebaju da budu da ako ikada uspeju da naprave treci dobar tim da se popnu na taj poslednji korak.

Srpski fudbal je posle neuspeha u kvalifikacijama za Brazil je uspeo da se plasira i igra u Rusiji, u medjuvremenu od Juzne Afrike do sada su mladje generacije uspele da budu prvaci Evrope i Sveta i Srbija definitivno ima dobre talente sto znaci da neko negde radi dobar posao, mozda ne Krstajic licno ali na nekom nivou ispod je to sigurno.

Zigzag

pre 5 godina

Srbi sa ovim talentima poput Jovica,Milenkovica,Grujica,Maksimovica uz dodatak sjajnoga Tadica,korisnoga Mitrovica,odlicnoga vratara Dmitrovica (gdje ste ga krili dosad?!),uz Matica,Kolarova i ovoga Sergeja,iako precjenjenog,no neospornog vrlo talentiranog srednjaka,pa dobroga Gacinovica moze napravit cudo u sljedecim godinama,no cini se izbornik je vjeciti problem kod Srba.Nest slicno je bilo i kod nas sa Antem Cacicem,ali smo ga dali rijesit,jer da je ostao mogao je unistit bolju generaciju od Vatrenih 98`.Ovak je dosao Dalic i ucinio cudo s istom momcadi,e to Srbima fali posebice

Xnodeh

pre 5 godina

Tesko da Srbija moze u fudbalskom smislu da bude Hrvatska.Prva i najveca razlika je ta sto hrvatski igraci vecinom uglavnom mnogo bolje igraju za reprezentaciju nego sto igraju za klubove i nego sto objektivno vrede.Kod Srbije je obrnuto,i oni vrhunski klupski igraci u reprezentaciji uglavnom deluju ispodprosecno i to je trend od 20 godina najmanje.Druga razlika je sto kad je reprezentacija u pitanju u Hrvatskoj ni blizu toliko nema podela na Dinamo i Hajduk,vec je vecina jedinstvena i gleda interes samo reprezentacije.U Srbiji je i dalje vaznija vestacka klubaska podela na Zvezdu i Partizan,a reprezentacija mnogim navijacima i jednih i drugih ni blizu tog znacaja nije.Treca kljucna razlika je se u Hrvatskoj selektori ne smenjuju svako malo,a uglavnom se i postavljaju bivse fudbalska imena,sem retkih izuzetaka poput tv servisera Ante Cacica,za koga se znalo da je direktan Mamicev poslusnik.U Srbiji se za selektore sistemski postavljaju amateri,imena bez rezultata,bez iskustva,pritom cesto arogantne prirode koji misle da znaju sve i svasta i redovno upadaju u svadje sa kljucnim srpskim igracima koji zbog toga odbijaju da igraju za reprezentaciju.U Hrvatskoj ne pamtim slucaj da je neki,u tom trenutku ponajbolji igrac odbijao da igra za zbog selektora.To su tri kljucne razlike.Dakle Srbija zbog nefudbalskih stvari je jos daleko od Hrvatske.Fudbalski,da nema prepreke u igracima koji splavare,podeljenin navijacima i selektorima amaterima, bi odavno bila bolja od Hrvatske,sigurno

kladzom do bola

pre 5 godina

ruka Kuzmanovica , Vidica na SP u J.Africi , to i dan danas me iznervira kad se setim . Kako li se tek Antic oseca , kad se seti tih gluposti narocito Kuzmanoviceve rucerde

Sad samo kosarka i tenis

pre 5 godina

Svaka mu cast. Vecina u Srbiji navijala da pukne petarda u Portugaliji i mozda bar malo zaljulja bagru koja vodi ovaj nas do juce omiljeni sport, kad ono buc. Zao mi kako fantasticna generacija nece dobiti sansu da nas reprezentuje na svetskoj i evropskoj smotri, ali stari kazu da je uvek tako bilo, mozda ne bas tako budjav selektor, ali mulj uvek ispliva na vrh grupe gde zbog para nacinalna selekcija tavori.

mile

pre 5 godina

@Zigzag, nas problem trenera u fudbalu je analogan vasem u kosarci. Vasa reprezentacija je realno u prve 4 u svetu u kosarci a fakticki niste ni na SP. Mi u fudbalu vro slicni.

MarS

pre 5 godina

Luka Milivojevic, Bane Ivanovic, Kolarov i pored njih, odaberite sami pošto tu imamo odlicnih nada, bi našu odbranu učinili jednom od najteže probijenih. Šta uradi Krstajicu da te tako kazne, da te tako mrzi-vredja cela Srbija!? a obraza nigde.

Poslednji sportski idealista

pre 5 godina

Za sve vas sto pljujete Krstajica,ima nas kojima je dosta da se igra stavlja u prvi plan,da ipak malo gledamo rezultate sa hteli vi to da priznate ili ne,limitiranom ekipom! Vaznije mi je da reprenzentacija ne gubi i da se plasira ne velika takmicenja nego da pleni nekom igrom i ne igra ni na jednom vecem takmicenju.
Stop pljuvacima i podrzimo nase momke

lol

pre 5 godina

Srbijanska momčad je posljednjih godina imala strašne nogometaše.Uvijek je tu bilo kvalitete,ako ne u svim linijama momčadi,onda makar u većini.Možemo slobodno reć da je Srbija u razdoblju od 2006-2014 imala bolju razinu kvalitete,ali ni tada nije bilježila ni blizu rezultate kao Hrvatska.Tek od 2014. Hrvatska je dobila bolju individualnu kvalitetu,ali sada djeluje da će po umirovljenju Modrića i Rakitića Srbija opet imat bolju momčad.Pitanje je hoće li opet nastavit po starom ili u konačnici dokazat zašto uvijek ima indivudualno odlične nogometaše.Novinar našega portala index je jučer uoči tekme Portugal-Srbija dao objavit sjajan tekst gdje govori o problemu menadzerstva u srbijanskom Savezu kao vjerojatno glavnom problemu što Srbija nema rezultate ni blizu kvalitete godinama unazad
(drago, 26. mart 2019 20:29)

Ovo bi imalo smisla, da nisi nick promjenio Xnoden

Xnodeh

pre 5 godina

Srbi sa ovim talentima poput Jovica,Milenkovica,Grujica,Maksimovica uz dodatak sjajnoga Tadica,korisnoga Mitrovica,odlicnoga vratara Dmitrovica (gdje ste ga krili dosad?!),uz Matica,Kolarova i ovoga Sergeja,iako precjenjenog,no neospornog vrlo talentiranog srednjaka,pa dobroga Gacinovica moze napravit cudo u sljedecim godinama,no cini se izbornik je vjeciti problem kod Srba.Nest slicno je bilo i kod nas sa Antem Cacicem,ali smo ga dali rijesit,jer da je ostao mogao je unistit bolju generaciju od Vatrenih 98`.Ovak je dosao Dalic i ucinio cudo s istom momcadi,e to Srbima fali posebice

jo

pre 5 godina

samo na brdovitom balkanu ovako nesto se mlze desavati. da najbolji strelac budeslige u top formi ne dobije sekundu a igraju neki radonjici i mitrovici...da kapiten jednog pl tima koji izvodi penale i bog je u tom timu ne bude pozvan...m a f i j a !!!

Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana

pre 5 godina

Ne znam u šta pretvaraju Srbiju ali čujem da Madjari ovih dana pevaju jednu pesmicu koja ide ovako:

Zaprljasmo konje po blatnjavoj pisti al' dodjoše hrvati i opet su čisti.

dax

pre 5 godina

Pa ceo svet se čudi,nije nikome jasno zbog čega Luka ne igra...pretpostavljam da bi mnogo Evropskih reprezentacija volelo da ima kalibar igrača kao Luka Milivojević...isto tako pretpostavljam da cela Evropa takodje zna da većih fudbalskih neznalica nema od našeg selektora,koga niko živ ne može da smeni...žali Bože onih momaka koji zavise od tih fudbalskih veličina pa ne smeju reč da kažu...ali...zato se Luka razlikuje od njih, zato će on biti jedan jedini igrač koji ne trpi nepravdu i koji bi poginuo za Srbiju...NIKADA NEĆU ZABORAVITI LUKIN GEST IZ ZAGREBA...ŽIVEO LUKA 100 godina...

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Kao prvo cela Srbija zna da je Krstajic dobio svoju sadasnju funkciju na osnovi "bata Djure", sto samo po sebi znaci da ne radimo stvari kao neko drugi nego kao sto smo oduvek radili.

Kao drugo, ako cemo da uporedimo nas sa nekim drugim prvo mora biti objektivan u analizi oba tima iz obe zemlje koje se uporedjuju, sto nije slucaj ovde, na primer;

Hrvatski fudbal je uradio dosta dobrih stvari i uspeli su da naprave tim, ako se pogleda koliko oni imaju ljudi i u kakvom stanju je njihova domaca liga objektivno je reci da bolje od ovoga sto imaju danas ne moze ali to ne znaci da njihov fudbal treba da se zadovolji sa jednim uspesnim nizom rezultata to jest time sto su uspeli da doguraju do finala svetskog prvenstva u Rusiji. Objektivno je reci da su jednom uspeli da dodju do polu finala i sada do finala sto znaci da sledeci put (ma koliko to vreme bude bilo do sledeceg puta) njihove ambicije trebaju da budu da ako ikada uspeju da naprave treci dobar tim da se popnu na taj poslednji korak.

Srpski fudbal je posle neuspeha u kvalifikacijama za Brazil je uspeo da se plasira i igra u Rusiji, u medjuvremenu od Juzne Afrike do sada su mladje generacije uspele da budu prvaci Evrope i Sveta i Srbija definitivno ima dobre talente sto znaci da neko negde radi dobar posao, mozda ne Krstajic licno ali na nekom nivou ispod je to sigurno.

Malkolm

pre 5 godina

Bukvalno to jeste tako. Mi smo često imali finu igru i dobre igrače ali uvijek je nešto falilo. Ili nam sreća okrene leđa ili nas sudija zezne. Sad nemamo niti kakvu posebnu igru niti neke vrh igrače a kakvi takvi rezultati su tu. Tako Hrvati igraju godinama. Imali su ekipe sa dobrim igračima (kao ova sad) ali i sasvim prosječne pa su opet prolazili. Kod njih nema "Mijatove prečke" i sličnih stvari. I kad im loše ide jedan korner i zabiju gol iz ničega i pobijediše. I tako godinama. Da li smo i mi dočekali takvu generaciju?
 (kfc, 26. mart 2019 20:21) 

Steta da tako slabo poznajes hrvatsku reprezentaciju, inace nikad ovakvu glupost i laz ne bi napisao pored dostupnih doslovno svih snimki tekmi koje je igrala Hrvatska. Pehova i nesrece imamo od 1996.kad su suci ocito dali svabama penal, pa kad nam je 1998.Tiram uvaljao 2 gola...a nikad prije ni kasnije ih zabio itd...mogao bih o nesreci pisat do jutra. Da smo imali srece kao sto je imaju drugi, e onda bi vidio prave rezultate.
Ako je tebi prvi gol ove godine u finalu protiv francuza gdje je prvo sudjen prekrsaj koji se jasno vidi da je simulacija i onda autogol Mandze, sreca...e onda vam je zelim svaku tekmu. Ili recimo gol Portugala u 119.minuti u produzecima na zadnjem EP...onda super.

Back in Black

pre 5 godina

Ne razumem sta to Hrvati urade pogresno a imaju impresivne rezultate?Jedino razumem da je britanac i da im hrvati bas i nisu u lepoj uspomeni sto se tice fudbala.A ne razumem i ovo "najgluplje igranje ruke ikada u Srbiji".Jedino sto sam razumeo je ovo oko Milivojevica.

Sale

pre 5 godina

istakao da je to “najgluplje igranje rukom ikada u Srbiji
Ocigledno nije gledao Vidarine penale (gde svaki skok i ruke iznad glave) i to kao po obicaju na velikim takmicenjima.

Lazarevac

pre 5 godina

Krstajic ne moze da bude selektor, ako planiramo da budemo bar konkurentni na ep. na koje cemo verovatno otici zato sto ucestvuje 24 selekcija... Ne znam zasto se ljudi zadovoljavaju neresenim rezultatom sa Portugalom uz neobjasnjivu srecu koja nas je pratila, razumeo bih to da nemamo igracki kadar da budemo makar ravnopravni(to sinoc nismo bili iako je dobar rezultat, sreca ce nas napustiti). To sto pola igraca bojkotuje reprezentaciju je posebna prica... Jos jedna stvar, Krstajic je samo poslednji i rekao bih najmanje bitan u nizu ljudi koji treba da odu.

Mirko

pre 5 godina

Sun, Irish Sun, Skotish Sun su sve jedna te ista žuta štampa. To je u rangu onih novina koji se kod nas bave time šta je ko kome reko u nekom realitiju koje niko normalan i ne prati.
Hoću reći - nebitni su skroz.

Sale

pre 5 godina

U prevodu - vise srece nego pameti, sto i mi nedoreceni strucnjaci sa interneta komentarisemo ovde jos od svetskog. Ljudi vise vremena posvecuju haoticnoj obrani, ali po meni cak veci problem postizanje golova, jer mi sve sto smo dali do sada su neki slucajni golovi - Mitrovic izmislio dva protiv Rumunije neko muljanje sa poda i onaj dobar sut kad se pre toga od dvojice odbija do njega, penali protiv Litvanije, CG i Portugala, autogol Litvanije, odbitak protiv Nemacke... Uopste ne postoji neka ideja kako da se udje u sansu, napravi visak prostora, sutevi su nam katastrofa... Treba napomenuti da se ne izvlacimo samo zbog srece i Dmitrovica vec i komplet ekipa stvarno gine na terenu, za sta imaju naklon do poda i zasluzuju podrsku navijaca i pored ovakvog FSS

drago

pre 5 godina

Srbijanska momčad je posljednjih godina imala strašne nogometaše.Uvijek je tu bilo kvalitete,ako ne u svim linijama momčadi,onda makar u većini.Možemo slobodno reć da je Srbija u razdoblju od 2006-2014 imala bolju razinu kvalitete,ali ni tada nije bilježila ni blizu rezultate kao Hrvatska.Tek od 2014. Hrvatska je dobila bolju individualnu kvalitetu,ali sada djeluje da će po umirovljenju Modrića i Rakitića Srbija opet imat bolju momčad.Pitanje je hoće li opet nastavit po starom ili u konačnici dokazat zašto uvijek ima indivudualno odlične nogometaše.Novinar našega portala index je jučer uoči tekme Portugal-Srbija dao objavit sjajan tekst gdje govori o problemu menadzerstva u srbijanskom Savezu kao vjerojatno glavnom problemu što Srbija nema rezultate ni blizu kvalitete godinama unazad

Xnodeh

pre 5 godina

Joj nemojte molim vas. Kako će Xnodeh sve to preživjeti?
(ne radite to Xnodehu..., 26. mart 2019 20:24)

Xnodeh je "preziveo" dvaputa 1:1 u par dana,oba u gostima.Najpre kod prethodnih svetskih prvaka iz 2014.godine a potom i kod aktuelnih evropskih prvaka.Pritom slucajni doprvaci su najpre na srecu i jedva okrenuli "silu" Azerbejdzan a potom su popili strasnu samarcinu od "velesile" Madjarske,i to sve sa Modricem,Rakiticem,Kramaricem,Lovrenom na terenu....Dakle u najjacem sastavu!Srbiji za ove obe ili jednu od ove dve utakmice nisu mogli da igraju Kolarov,Tadic,Matic,Kostic,zbog svadje sa selektorom ne igraju Milivojevic,Nastasic,Obradovic i Grujic,a jedan Jovic je ostao citav mec protiv Portugala na klupi!To su sve igraci koji trenutnom formom i kvalitenom trebaju da cine startnu postavu Srbije!Ali zahvaljuci amateru Krstajicu,nisu bili tu!I pored tolikih lakrdija naseg selektora i povreda mi smo igrali 1:1 i sa Nemackom i sa Portugal.Pa me interesuje kako si ti to preziveo?Ako u punom sastavu sa "najboljim" na svetu (najboljim vicem na svetu naravno) i igracinama poput Rakitica dobijate samare od Madjarske,kako bi prosli tek protiv jacih bez 10 najbitnijih igraca koliko nama nije bilo na raspolaganju. Lazni i slucajni doprvak.Adam Salai i Mate Patkai znaju kako

ctrl

pre 5 godina

Steta za jos jednu generaciju o kojoj cemo pricati kako je mogla da napravi nesto.

Ali ima i vaznijih stvari od sutanja lopte. Kada se te stvari poprave, onda cemo bolje i sutirati loptu.
Jedino sto nam onda to nece biti toliko bitno, Bogu hvala.

jo

pre 5 godina

30% posjed lopte. mislim da dok su se branili poslije 1:0 posjed je bio jedno 5%. panicno ispucavanje lopte mitrovicu na polovini da je kao on spusti. i sta bi kao trapavi mitrovic trebao da uradi kad od 5 puta jednom spusti loptu (ostala 4 napravi faul)? ima da pretrci jos pola igralista. izgeldalo je kao da kosovo igra sa francuskom i drzi nerjesen rezultal 5 minuta pred kraj. problem je sto je bio 30. minut 1. poluvremena. tuga od taktike, bruka i sramota je reci da je rezultat zadovoljavajuci jer fudbal je ipak igra u kojoj treba da se uziva, od gledalaca do aktera.... stid me je sjesti sa djecom da pogledam utakmicu!

kfc

pre 5 godina

Bukvalno to jeste tako. Mi smo često imali finu igru i dobre igrače ali uvijek je nešto falilo. Ili nam sreća okrene leđa ili nas sudija zezne. Sad nemamo niti kakvu posebnu igru niti neke vrh igrače a kakvi takvi rezultati su tu. Tako Hrvati igraju godinama. Imali su ekipe sa dobrim igračima (kao ova sad) ali i sasvim prosječne pa su opet prolazili. Kod njih nema "Mijatove prečke" i sličnih stvari. I kad im loše ide jedan korner i zabiju gol iz ničega i pobijediše. I tako godinama. Da li smo i mi dočekali takvu generaciju?

Bok

pre 5 godina

Mislim da SV implicira da nama protivnici pucaju 28 puta na gol i imaju 70%loptu al smo jako sretni. Zapravo smo bolje odigrali u Španjolskoj šestici nego vi jucer. Golman osim penala nije obranio udarac u okvir 5 godina

www

pre 5 godina

Joj nemojte molim vas. Kako će Xnodeh sve to preživjeti?
(ne radite to Xnodehu..., 26. mart 2019 20:24)

Pročitaj komentar s nickom drago, pa zaključi tko je to napisao. Piše ih i na Hrvatskom

gari

pre 5 godina

Samo kod ovog morona od trenera, NAJBOLJI STRELAC BUNDES LIGE SEDI NA KLUPI !!!!!!!!!!!! Na sreću se ne prolazi uvek i nemaju ovakve sudije !!!!!!

Only red

pre 5 godina

Ma dok ove ne oteramo nema rezultata, ovoliko srece u dve utakmice pa ovo nije normalno nemci sutirali na nas gol 20ak puta a ovi sinoc 28 puta i pricaju o nekom rezultatu haha

netko nebitan

pre 5 godina

Doista smiješna usporedba,Hrvatska napravila pogrešku?...uspoređivati rezultate Hrvatske i Srbije pa i njegove Engleske od perioda od kada Hrvatska postoji doista je van svake pameti, Hrvatska ima kakve takve rezultate, postoji nekakav kontinuitet s obzirom kakva nam je liga i koliko se ulaže u taj sport...ovdje vidim prepucavanja da li je Hr.nogometna sila?, pretjeruju moji sunarodnjaci, ali takvi smo, nemamo mjere ni u čemu kao ustolom i Vi Srbi,ali kraljevi pretejerivanja su upravo Englezi...netalentiranija nacija za sport ne postoji na kugli zemaljskoj, s obzirom na mnogoljudnost, infrastrukturu, ulaganje u sport, marketing, oni su zadnji koji bi trebali komentirati bilo koga...Hrvatskoj se zalomi neki dobar rezultat, što iz perspektive nas Hrvata je fantastičan,možda Brazilu,Španjolskoj ili Njemačkoj to nije uspjah, nama je to ogroman rezultat...isto tako Andori je ogroman rezultat plasirati se na veliko natjecanje...najrealnije bi bilo da moji sunarodnjaci spuste se malo na zemlju i budu relani ,isto tako Srbi bi trebali biti realniji i sa velikim poštovanjem uvažavati naše rezultate i ljudski čestitati a ne omalovažavati sa onom otrcanom SLUČAJNI DOPRVACI što naravno ne stoji, jer u životu nema slučajnosti ni u čemu....lp

Radmila Beogradjanka

pre 5 godina

Jesam srpkinja al sto jes jes da je BiH, CG, Albanija, Slovenija i Srbija bile Hrvatske drzave/hrvatske kraljevine. Krivu drinu ko izpravlja je lud.

Slobodan

pre 5 godina

Ocito je ovaj prvi put gledao nasu reprezentaciju. Ok dovoljno da zakljuci o Krstajicu i njegovoj "strucnosti" ali ne zna bisere nasih odbrambenih igraca...

Kraken

pre 5 godina

Krstajic ima vise srece nego pameti, to svi koji se iole u fudbal razumeju znaju . Kakve je on rezultate i uspehe napravio pre reprezentacije, koje klubove je vodio ? Vrlo dobro se zna, zbog koga je on tu postavljen, gde je sada.

Петар89

pre 5 godina

Прво и основно, репрезентацију гледам као играче који играју за Србију,
а не као бивше и садашње из цзв или пар.
Јер свака победа је победа Србије, а не ових политичко/криминалних клубова, и у свету се рачунамо као реп. Србије.
А фудбалере који нас репрезентују гледам по жељи и борбености коју приказују, а то колико ко може и уме ствар је стручног штаба.
Ако неко не зна, али даје све из себе, никада не бих пљувао тог играча.
Митар је такав, али не само он, и друге се боре и трче, и остављају душу
на терену. Шта нам вреди нека звезда ако ће да стоји и чека зицере, или ако
из њега селектор не извуче најбоље?
Крстајић није Гвардиола, али није ни лош, и он је само марионета. То
што пљујете њега говори о границама вашег интелекта.
Уместо њега ће доћи само друго презиме, али са истим наређењима од оних
из врха фсс, тако да не видим поенту да се Крстајић пљује.
А још мање после бода у гостима против екс првака еу.
Али знам, и да смо победили да би пљували опет јер једноставно то нам је у генима и јаче је од нас, и нема те силе, тог успеха, тог чуда које би нас уразумило да макар једном дамо подршку нашем тиму.

sale

pre 5 godina

luka Milivojevic je dobar timski igrac radilica sa solidnim sutem ,ali tehnicki jako ograncien igrac lose reaguje pod presingom nije u stanju da ode po dubini do gola.. Grujic je trenutno mnogo bolji igrac od njega i mnogo je veca steta sto on ne igra .. Kao i Nikola Maksimovic koji je standardan u Napoliju i odlicno se snalazi na mestu desnog beka gde smo i tanki uz njih jos Kolarov i Matic i to je to .

...

pre 5 godina

Milivojevic, Nastasic, Luka Jovic, Nikola Maksimovic, Fejsa, i Matic je nesiguran, a sve su to igraci koje moraml da koristimo. Svaka cast momcima, ali da se manemo Bogosavca, Rukavine, Radonjica, Zivkovica, Lukica, Lazovica. Strucnjace povuci se unistices ovu generaciju, bolju nismo imali u ovom veku.

S i b i r

pre 5 godina

Dobro da ovaj novinar zna s kim je Portugal igrao, jer sam čitao komentare portugalskih navijača, oni misle da su igrali protiv S i b i r a!!!
Hahahahahaha

ime i prezime

pre 5 godina

Kao reprezentacija koja je toliko puta igrala rukom u kaznenom prostoru na velikim takmicenjima u prethodnih 20 god,bas je tesko reci da je ovo najgore :)

prika iz susjedstva

pre 5 godina

Ima Srbija potencijala, igrače. Ne razumijem novinarevo “učine pogrešno, a pogode”. Ali znam, najljepše je izbaciti Engleze. Nema bolje od toga. A teško je. Bahati su, ali dobri. Već dva puta smo ih, mi mali, spustili...

vlada

pre 5 godina

Najgluplje igranje rukom je imao Vidic, ali je on vecini ovde heroj. Da li zbog loseg penala protiv Slovenije ili uvek pruzanja losijih partija nego u Manchesteru, ali zbog neceg ga ljudi obozavaju.

drago

pre 5 godina

Srbijanska momčad je posljednjih godina imala strašne nogometaše.Uvijek je tu bilo kvalitete,ako ne u svim linijama momčadi,onda makar u većini.Možemo slobodno reć da je Srbija u razdoblju od 2006-2014 imala bolju razinu kvalitete,ali ni tada nije bilježila ni blizu rezultate kao Hrvatska.Tek od 2014. Hrvatska je dobila bolju individualnu kvalitetu,ali sada djeluje da će po umirovljenju Modrića i Rakitića Srbija opet imat bolju momčad.Pitanje je hoće li opet nastavit po starom ili u konačnici dokazat zašto uvijek ima indivudualno odlične nogometaše.Novinar našega portala index je jučer uoči tekme Portugal-Srbija dao objavit sjajan tekst gdje govori o problemu menadzerstva u srbijanskom Savezu kao vjerojatno glavnom problemu što Srbija nema rezultate ni blizu kvalitete godinama unazad

Zigzag

pre 5 godina

Srbi sa ovim talentima poput Jovica,Milenkovica,Grujica,Maksimovica uz dodatak sjajnoga Tadica,korisnoga Mitrovica,odlicnoga vratara Dmitrovica (gdje ste ga krili dosad?!),uz Matica,Kolarova i ovoga Sergeja,iako precjenjenog,no neospornog vrlo talentiranog srednjaka,pa dobroga Gacinovica moze napravit cudo u sljedecim godinama,no cini se izbornik je vjeciti problem kod Srba.Nest slicno je bilo i kod nas sa Antem Cacicem,ali smo ga dali rijesit,jer da je ostao mogao je unistit bolju generaciju od Vatrenih 98`.Ovak je dosao Dalic i ucinio cudo s istom momcadi,e to Srbima fali posebice

Only red

pre 5 godina

Ma dok ove ne oteramo nema rezultata, ovoliko srece u dve utakmice pa ovo nije normalno nemci sutirali na nas gol 20ak puta a ovi sinoc 28 puta i pricaju o nekom rezultatu haha

Sale

pre 5 godina

istakao da je to “najgluplje igranje rukom ikada u Srbiji
Ocigledno nije gledao Vidarine penale (gde svaki skok i ruke iznad glave) i to kao po obicaju na velikim takmicenjima.

јд123

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Исто као што код вас постоји само Хрватијанска момчад.

Xnodeh

pre 5 godina

Tesko da Srbija moze u fudbalskom smislu da bude Hrvatska.Prva i najveca razlika je ta sto hrvatski igraci vecinom uglavnom mnogo bolje igraju za reprezentaciju nego sto igraju za klubove i nego sto objektivno vrede.Kod Srbije je obrnuto,i oni vrhunski klupski igraci u reprezentaciji uglavnom deluju ispodprosecno i to je trend od 20 godina najmanje.Druga razlika je sto kad je reprezentacija u pitanju u Hrvatskoj ni blizu toliko nema podela na Dinamo i Hajduk,vec je vecina jedinstvena i gleda interes samo reprezentacije.U Srbiji je i dalje vaznija vestacka klubaska podela na Zvezdu i Partizan,a reprezentacija mnogim navijacima i jednih i drugih ni blizu tog znacaja nije.Treca kljucna razlika je se u Hrvatskoj selektori ne smenjuju svako malo,a uglavnom se i postavljaju bivse fudbalska imena,sem retkih izuzetaka poput tv servisera Ante Cacica,za koga se znalo da je direktan Mamicev poslusnik.U Srbiji se za selektore sistemski postavljaju amateri,imena bez rezultata,bez iskustva,pritom cesto arogantne prirode koji misle da znaju sve i svasta i redovno upadaju u svadje sa kljucnim srpskim igracima koji zbog toga odbijaju da igraju za reprezentaciju.U Hrvatskoj ne pamtim slucaj da je neki,u tom trenutku ponajbolji igrac odbijao da igra za zbog selektora.To su tri kljucne razlike.Dakle Srbija zbog nefudbalskih stvari je jos daleko od Hrvatske.Fudbalski,da nema prepreke u igracima koji splavare,podeljenin navijacima i selektorima amaterima, bi odavno bila bolja od Hrvatske,sigurno

gari

pre 5 godina

Samo kod ovog morona od trenera, NAJBOLJI STRELAC BUNDES LIGE SEDI NA KLUPI !!!!!!!!!!!! Na sreću se ne prolazi uvek i nemaju ovakve sudije !!!!!!

Xnodeh

pre 5 godina

Srbi sa ovim talentima poput Jovica,Milenkovica,Grujica,Maksimovica uz dodatak sjajnoga Tadica,korisnoga Mitrovica,odlicnoga vratara Dmitrovica (gdje ste ga krili dosad?!),uz Matica,Kolarova i ovoga Sergeja,iako precjenjenog,no neospornog vrlo talentiranog srednjaka,pa dobroga Gacinovica moze napravit cudo u sljedecim godinama,no cini se izbornik je vjeciti problem kod Srba.Nest slicno je bilo i kod nas sa Antem Cacicem,ali smo ga dali rijesit,jer da je ostao mogao je unistit bolju generaciju od Vatrenih 98`.Ovak je dosao Dalic i ucinio cudo s istom momcadi,e to Srbima fali posebice

jo

pre 5 godina

30% posjed lopte. mislim da dok su se branili poslije 1:0 posjed je bio jedno 5%. panicno ispucavanje lopte mitrovicu na polovini da je kao on spusti. i sta bi kao trapavi mitrovic trebao da uradi kad od 5 puta jednom spusti loptu (ostala 4 napravi faul)? ima da pretrci jos pola igralista. izgeldalo je kao da kosovo igra sa francuskom i drzi nerjesen rezultal 5 minuta pred kraj. problem je sto je bio 30. minut 1. poluvremena. tuga od taktike, bruka i sramota je reci da je rezultat zadovoljavajuci jer fudbal je ipak igra u kojoj treba da se uziva, od gledalaca do aktera.... stid me je sjesti sa djecom da pogledam utakmicu!

fudbaler grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i njihovim nesrećama i kradjama protiv Hrvstske. Mi sa ovakvom igrom za necemo imati dugo ovakve rezultate.

1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 razbili su ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a Hrvatima skandirala "vatreni su nadigrali azure".

1996. Matijas Zamer sa dve ruke gura Jerkana na 7-8 metara od gola, rukama krči sebi put i daje gol, a sudija ne sudi faul u napadu, pa su im Hrvati 98 naplatili kradju u četvrtfinalu 3:0 najteži poraz Nemcima na SP-u.

1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 Tiram im dao dva gola prvi Bobanovom greškom, a drugi Jarnijevom. Krade Jarniju loptu na šesnaestercu i daje drugi gol. To su mu bili prvi golovi u karijeri za reprezentaciju, a možda i jedini. Hrvatska je bila bolja Brazil bi oduvala u finalu, a finale je trebalo da bude Hrvatska-Holandija jer su i oni ispali nesrećno u polufinalu.

2007. U poslednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobedila englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Jedan od najbolnijih poraza "Gordog Albiona". Eh šta bih ja dao da moja reprezentacija pobedi i rasplače Vembli i kraljicu na njihovom terenu da ostavi naduvene Engleze bez EP u njihovom hramu fudbala Vembliju.

2008. Igrali su prelepo ispali nesrećno od Turske jer je sudija produžio meč iako sudačke nadoknade nije trebalo biti, pa se na kraju Sudija izvinio Srni. UEFA je Modrića izabrala u idealan tim EP-a iako je Hrvatska ispala u četvrtfinalu.

2012. Poguranac sudije. Njihovu tika-taka zaustavila je Hrvatska odbrana, a sa druge strane Kasiljas je spašavao Španiju od poraza. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je počela ofanzivnije, a od šezdesete minute Bilićeva ekipa zabila je evropske i svetske prvake pred njihov šesnaesterac. Start Ramosa na Mandzukiću sudija ne sudi penal, nekoliko minuta pre kraka Buskec sa dve ruke ruši Ćorluku u svom petercu, kao što je je činjenica, Navas u akciji za gol bio u ofsajdu. Fabregas prvo odigrao za Iniestu, ali kakav je to pasivan ofsajd ako se u njemu nalazi igrač koji će sekundu posle dati gol? Priznala je i Marka koja je čitateljima dala naslov " Patili smo kao nikad dosad".

2014. Poguranac Japanca Nišimure pokrao Hrvate celi svet se sprdao sa sudijom i Brazilom. Fred je trebao dobiti oskara za glumu.

2016. Igrali su najlepše Španiju pobedili u grupi. Ronaldo i drugovi nisu čestito ni prešli polovinu terena, osim na poluvremenu. 120 minuta igrala se viktorija pogađali su stative, ali lopta nije htela u gol.

2018. Sudije nisu nikoga oštetile na račun Hrvatske, a produžeci i penali su sastavni deo fudbala. U finalu Pitana sudi faul koji je samo on video i niko drugi. Francuzi su vodili 2:1 a nisu šutnuli loptu prema golu. Lako je bilo igrati u drugom poluvremenu kad ti neko pokloni dva gola i to u finalu.

Nije fudbal za nas

O'landija-Yuga 6:1
SCG-Argentina 6:0 itd.
I to sa Crnogorcima kad smo bili najjači.

Mi nemamo ni 10% fudbalske istorije kao Hrvati

danguba

pre 5 godina

Poredjenja Srbije i Hrvatske reprezentacije u fudbalu su krajnje neumjesna, isto kao i poredjenja rezultata u kosarci od raspada SFRJ. Hrvatska je redom dobijala reprezentacije Njemacke, Holandije, Italije (redovne musterije), Engleske, Spanije, Portugala, Argentine... Dok je najveci uspjeh Srbije sretna pobjeda nad Njemackom na SP 2010-e, uz nekoliko remija sa Italijom, Francuskom ili Portugalom u kvalifikavijama. Dakle, neuporedivo. Jednostavno, Hrvati su izgradili kult reprezentacije i pobjednicki mentalitet, o cemu mi mozemo samo sanjati.

N.

pre 5 godina

Haha 'ajd dobro. Hrvati su itekako ostavili traga na fudbalskoj mapi sveta. Pobedili '98 jednu Holandiju za trece mesto. Pobedili Argentinu, Spaniju, Italiju, Nemacku, i to nekoliko puta u takmicarskim duelima. Unakazili Tursku u paklu Istambula. Pomrsili su racune bar jednom svim velikim reprezentacijama. Imaju igraca sveta, trenera godine, zlatnu kopacku. A Boban je generalni sekretar FIFA. Oslobodili su se klasicnog balkanskog sindroma, da se povlace nakon prvog gola i kradu vreme. Nikad nisam cuo da je neki njihov fudbaler u konfliktu sa trenerom. Savez im se napunio love u zadnjih 20 godina od ucesca i dobrih partija. To su cinjenice za respekt. Sta smo mi uradili? Ne vidim dodirne tacke s njima, osim sto smo podjednako bahati i arogantni, cesto bez pokrica. To pripisujem mentalitetu ovog podneblja, a ne istoj fudbalskoj filozofiji. Tako da ima Orlovi jos mnogo trave da pasu da ih stignemo u rezultatima i uspesima.

red_moon

pre 5 godina

Nije mi bas jasno koje to Srbija ima rezultate i igrace da bi se mogla usporedjivati s Hrvatskom. Hrvatska ima vise cetvrtfinala, polufinala i finala s celikih natjecanja nego Srbija plasmana. Ili je mozda nerijeseni rezultat protiv Portugala toliko digao krils? Pa to je uspjelo i Farskim otocima, reprezentaciji po rezultatima slicnim Srbiji.

fudbaler grga

pre 5 godina

@fudbaler grga ti si vec pokazao da nemas pojma o fudbalu, sta ponavljas ove floskule na svim vestima, i sta nas briga za Hrvate ,mi imamo Zvezdine titule i mlade prvake Evrope i sveta, a ti samo pokazujes koliko si iskompleksiran
(ovo vec nema smisla, 26. mart 2019 22:08)

Nisu to floskule imaš internet, imaš godinu samo ukucaj pa proveri jel to laž. A to što vecini nije drago ja nisam kriv.

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i njihovim nesrećama i kradjama protiv Hrvstske. Mi sa ovakvom igrom necemo imati dugo ovakve rezultate. 

1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 razbili su ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a Hrvatima skandirala "vatreni su nadigrali azure". 

1996. Matijas Zamer sa dve ruke gura Jerkana na 7-8 metara od gola, rukama krči sebi put i daje gol, a sudija ne sudi faul u napadu, pa su im Hrvati 98 naplatili kradju u četvrtfinalu 3:0 najteži poraz Nemcima na SP-u. 

1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 Tiram im dao dva gola prvi Bobanovom greškom, a drugi Jarnijevom. Krade Jarniju loptu na šesnaestercu i daje drugi gol. To su mu bili prvi golovi u karijeri za reprezentaciju, a možda i jedini. Hrvatska je bila bolja Brazil bi oduvala u finalu, a finale je trebalo da bude Hrvatska-Holandija jer su i oni ispali nesrećno u polufinalu. 

2007. U poslednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobedila englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Jedan od najbolnijih poraza "Gordog Albiona". Eh šta bih ja dao da moja reprezentacija pobedi i rasplače Vembli i kraljicu na njihovom terenu da ostavi naduvene Engleze bez EP u njihovom hramu fudbala Vembliju. 

2008. Igrali su prelepo ispali nesrećno od Turske jer je sudija produžio meč iako sudačke nadoknade nije trebalo biti, pa se na kraju Sudija izvinio Srni. UEFA je Modrića izabrala u idealan tim EP-a iako je Hrvatska ispala u četvrtfinalu. 

2012. Poguranac sudije. Njihovu tika-taka zaustavila je Hrvatska odbrana, a sa druge strane Kasiljas je spašavao Španiju od poraza. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je počela ofanzivnije, a od šezdesete minute Bilićeva ekipa zabila je evropske i svetske prvake pred njihov šesnaesterac. Start Ramosa na Mandzukiću sudija ne sudi penal, nekoliko minuta pre kraka Buskec sa dve ruke ruši Ćorluku u svom petercu, kao što je je činjenica, Navas u akciji za gol bio u ofsajdu. Fabregas prvo odigrao za Iniestu, ali kakav je to pasivan ofsajd ako se u njemu nalazi igrač koji će sekundu posle dati gol? Priznala je i Marka koja je čitateljima dala naslov " Patili smo kao nikad dosad". 

2014. Poguranac Japanca Nišimure pokrao Hrvate celi svet se sprdao sa sudijom i Brazilom. Fred je trebao dobiti oskara za glumu. 

2016. Igrali su najlepše Španiju pobedili u grupi. Ronaldo i drugovi nisu čestito ni prešli polovinu terena, osim na poluvremenu. 120 minuta igrala se viktorija pogađali su stative, ali lopta nije htela u gol. 

2018. Sudije nisu nikoga oštetile na račun Hrvatske, a produžeci i penali su sastavni deo fudbala. U finalu Pitana sudi faul koji je samo on video i niko drugi. Francuzi su vodili 2:1 a nisu šutnuli loptu prema golu. Lako je bilo igrati u drugom poluvremenu kad ti neko pokloni dva gola i to u finalu. 

Nije fudbal za nas 

O'landija-Yuga 6:1 
SCG-Argentina 6:0 itd. 
I to sa Crnogorcima kad smo bili najjači. 

Mi nemamo ni 10% fudbalske istorije kao Hrvati

S i b i r

pre 5 godina

Dobro da ovaj novinar zna s kim je Portugal igrao, jer sam čitao komentare portugalskih navijača, oni misle da su igrali protiv S i b i r a!!!
Hahahahahaha

Jovo

pre 5 godina

Ovi što upoređuju titule pionira petlica i juniora sa seniorskim uspehom Hrvatske fudbalske reprezentacije i njihovo igranje finala su velika bruka i sramota.

Bojan

pre 5 godina

Ljubomorni Englezi jer su ih Hrvati isprasili na svetskom. Uzgred, navijao sam za Engleze da ne bude zabune. Daleko smo mi od Hrvatske po igri i po rezultatima.

netko nebitan

pre 5 godina

Doista smiješna usporedba,Hrvatska napravila pogrešku?...uspoređivati rezultate Hrvatske i Srbije pa i njegove Engleske od perioda od kada Hrvatska postoji doista je van svake pameti, Hrvatska ima kakve takve rezultate, postoji nekakav kontinuitet s obzirom kakva nam je liga i koliko se ulaže u taj sport...ovdje vidim prepucavanja da li je Hr.nogometna sila?, pretjeruju moji sunarodnjaci, ali takvi smo, nemamo mjere ni u čemu kao ustolom i Vi Srbi,ali kraljevi pretejerivanja su upravo Englezi...netalentiranija nacija za sport ne postoji na kugli zemaljskoj, s obzirom na mnogoljudnost, infrastrukturu, ulaganje u sport, marketing, oni su zadnji koji bi trebali komentirati bilo koga...Hrvatskoj se zalomi neki dobar rezultat, što iz perspektive nas Hrvata je fantastičan,možda Brazilu,Španjolskoj ili Njemačkoj to nije uspjah, nama je to ogroman rezultat...isto tako Andori je ogroman rezultat plasirati se na veliko natjecanje...najrealnije bi bilo da moji sunarodnjaci spuste se malo na zemlju i budu relani ,isto tako Srbi bi trebali biti realniji i sa velikim poštovanjem uvažavati naše rezultate i ljudski čestitati a ne omalovažavati sa onom otrcanom SLUČAJNI DOPRVACI što naravno ne stoji, jer u životu nema slučajnosti ni u čemu....lp

j1ggy

pre 5 godina

Da li ste svesni da ni u jednoj NORMALNOJ drzavi covek sa interpolove poternice, koji je (bio) pod istragom za malverzacije ne bi ni razmisljao o tome da se kandiduje za predsednika Mesne zajednice a ne Fudbalskog saveza?!
A ako bi se i kandidovao, bio bi ismejan i ponizen. Ali u zemlji slepih, jednooki je kralj...

www

pre 5 godina

A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan 
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:01) 

Ti imaš obraza da nekome kažeš da svakog dana ponavlja k'o papagaj, pa ti na jednom članku ostaviš deset slicnih komentara i tako dan za donom u krug.

jo

pre 5 godina

samo na brdovitom balkanu ovako nesto se mlze desavati. da najbolji strelac budeslige u top formi ne dobije sekundu a igraju neki radonjici i mitrovici...da kapiten jednog pl tima koji izvodi penale i bog je u tom timu ne bude pozvan...m a f i j a !!!

Malkolm

pre 5 godina

Bukvalno to jeste tako. Mi smo često imali finu igru i dobre igrače ali uvijek je nešto falilo. Ili nam sreća okrene leđa ili nas sudija zezne. Sad nemamo niti kakvu posebnu igru niti neke vrh igrače a kakvi takvi rezultati su tu. Tako Hrvati igraju godinama. Imali su ekipe sa dobrim igračima (kao ova sad) ali i sasvim prosječne pa su opet prolazili. Kod njih nema "Mijatove prečke" i sličnih stvari. I kad im loše ide jedan korner i zabiju gol iz ničega i pobijediše. I tako godinama. Da li smo i mi dočekali takvu generaciju?
 (kfc, 26. mart 2019 20:21) 

Steta da tako slabo poznajes hrvatsku reprezentaciju, inace nikad ovakvu glupost i laz ne bi napisao pored dostupnih doslovno svih snimki tekmi koje je igrala Hrvatska. Pehova i nesrece imamo od 1996.kad su suci ocito dali svabama penal, pa kad nam je 1998.Tiram uvaljao 2 gola...a nikad prije ni kasnije ih zabio itd...mogao bih o nesreci pisat do jutra. Da smo imali srece kao sto je imaju drugi, e onda bi vidio prave rezultate.
Ako je tebi prvi gol ove godine u finalu protiv francuza gdje je prvo sudjen prekrsaj koji se jasno vidi da je simulacija i onda autogol Mandze, sreca...e onda vam je zelim svaku tekmu. Ili recimo gol Portugala u 119.minuti u produzecima na zadnjem EP...onda super.

Kako da ne

pre 5 godina

Možemo da budemo ko kroasani ali malo njeknja. Ko prvo treba da odemo na prvenstvo a kad odemo da tamo nešto i odigramo pa da prvo prođemo grupu pa onda među 16 pa među 8 pa u polufinale mlogo toj zaguljeno za nas nema ništa od toj.

Rade M

pre 5 godina

@...Jednostavno, Hrvati su izgradili kult reprezentacije i pobjednicki mentalitet, o cemu mi mozemo samo sanjati.
(danguba, 26. mart 2019 22:16)
Ma da, izgradili kult... priča za malu decu. Hrvati jednostavno imaju sreću da imaju dobru generaciju igrača predvodjenu sjajnim Lukom Modrićem. Kad Lukica okači kopačke o klin videćemo taj njihov "kult". Garant!

mile

pre 5 godina

@Zigzag, nas problem trenera u fudbalu je analogan vasem u kosarci. Vasa reprezentacija je realno u prve 4 u svetu u kosarci a fakticki niste ni na SP. Mi u fudbalu vro slicni.

Maximilian

pre 5 godina

E moj engleščiću nisi ti vidio našeg Šimunića , inače "najvećeg hrvata ne kugli zemaljskoj sa IQ sobne temperature". 2006 protiv Australije gazimo ih za prolaz a majstor mislio da igra rukomet jer je negdje 4-5 puta igrao rukom i bude na kraju neriješeno a mi ispadnemo iz skupine. Inače na toj istoj utakmici je dobio 3 žuta kartona što ja u svojih 40 god nisam ni čuo hahahahaahhaha da nas nema trebalo bi nas izmislit!

Xnodeh

pre 5 godina

Novinar je u pravu, Srbija s Krstajicem impresivno osvaja sljedeca 2 velika natjecanja!
Pobjedjuje Skotsku u oba finala, a SMS osvaja Zlatnu loptu.

ime i prezime

pre 5 godina

Kao reprezentacija koja je toliko puta igrala rukom u kaznenom prostoru na velikim takmicenjima u prethodnih 20 god,bas je tesko reci da je ovo najgore :)

prika iz susjedstva

pre 5 godina

Ima Srbija potencijala, igrače. Ne razumijem novinarevo “učine pogrešno, a pogode”. Ali znam, najljepše je izbaciti Engleze. Nema bolje od toga. A teško je. Bahati su, ali dobri. Već dva puta smo ih, mi mali, spustili...

Back in Black

pre 5 godina

Ne razumem sta to Hrvati urade pogresno a imaju impresivne rezultate?Jedino razumem da je britanac i da im hrvati bas i nisu u lepoj uspomeni sto se tice fudbala.A ne razumem i ovo "najgluplje igranje ruke ikada u Srbiji".Jedino sto sam razumeo je ovo oko Milivojevica.

vlada

pre 5 godina

Najgluplje igranje rukom je imao Vidic, ali je on vecini ovde heroj. Da li zbog loseg penala protiv Slovenije ili uvek pruzanja losijih partija nego u Manchesteru, ali zbog neceg ga ljudi obozavaju.

Bibi

pre 5 godina

Evo da kažem i ja koju o nesrećama Hrvatske u nogometu, pa makar bilo ponovljeno.

1996., 1/4 EP, Njemačka prolazi na debeli poguranac sudaca. Već dosadno objašnjavati.
Njemačka prvak Europe.

1998., 1/2 SP, Thuram zabija jedina 2 gola za Francusku u odigranih 100 i više.
Francuska prvak svijeta.

2008., 1/4 EP protiv Turske. Turska bez ijednog udarca na gol. Hrvatska pogađa prečku u 1. poluvremenu, a u 120. minuti zabija gol za 1:0. Turci u već isteklom vremenu zabijaju gol za izjednačenje.
Golman ispucava loptu koja se slučajno odbija nekom Turčinu,Turčin šutira na gol,lopta se odbija od obrambenog igrača HR i ulazi u gol.
Turska prolazi na penale. U polufinalu igra sa Njemačkom koju je Hrvatska prethodno u skupini pobijedila 2:0.

2012., EP, Hrvatska u skupini s Španjolskom i Italijom. Do zadnjih nekoliko minuta zadnje utakmice (protiv Španjolske) u skupini HR je bila u igri za prolaz.
Finale EP te godine su igrale upravo ŠPANJOLSKA i ITALIJA.
Španjolska prvak Europe.

2016., EP, u osmini finala protiv Portugala ružna utakmica, praktički bez šansi.
Hrvatska u 116. minuta pogađa stativu čime bi riješila utakmicu, a Portugal u kontri zabija gol :-)
Portugal prvak Europe.

Pretpostavljam da ništa od toga nije nesreća (nekima)?

Pozdrav svim normalnima ma gdje bili.

kladzom do bola

pre 5 godina

ruka Kuzmanovica , Vidica na SP u J.Africi , to i dan danas me iznervira kad se setim . Kako li se tek Antic oseca , kad se seti tih gluposti narocito Kuzmanoviceve rucerde

Argo

pre 5 godina

Fudbaler grga:djeco,samo procitajte post doticnog grge,sve je objasnio o Hrvatskoj reprezentaciji i njenoj povijesti.tu se nema sta dodati ni oduzeti. Puuuuuno nesrece,a opet finale svjetskog prvenstva,3.mjesto na SP,2cetvrtfinala eura i jedna osmina finala eura

Vabba

pre 5 godina

istakao da je to “najgluplje igranje rukom ikada u Srbiji
Ocigledno nije gledao Vidarine penale (gde svaki skok i ruke iznad glave) i to kao po obicaju na velikim takmicenjima.
(Sale, 26. mart 2019 20:33) #

A Dudicevo igranje rukom !?
Ovaj je ocigledno neki priuceni tviter novinar , slabo poznaje materiju....
Ocekuje se ovih dana velicanje Krstajica zbog ovog srecnog rezultata ali nece nas zauvek pratiti fortuna kakva je se Portugalcima i Nemcima....prvom prilikom cemo dobiti 5 komada i to kad nam bude najvaznije

ErwinHR

pre 5 godina

dva polufinala, jedno finale, jedna bronca jedno srebro, zlatna lopta, zlatna kopačka, najbolji debitant u povijesti SP-a (prvo službeni nastup na SP-u i odmah bronca)..sve to u 24 godine službenih natjecanja od kad je Hrvatska članica FIFA-e...ovo dosegnite u seniorskoj konkurenciji reprezentacija pa se javite..hvala i do viđenja!..

Vinko

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?

fudbaler grga

pre 5 godina

A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:01)

Pisao sam latinicom da mladi Hrvati razumeju zato. Evo imam dva kopirana na ćirilicu i latinicu.

Mirko

pre 5 godina

Sun, Irish Sun, Skotish Sun su sve jedna te ista žuta štampa. To je u rangu onih novina koji se kod nas bave time šta je ko kome reko u nekom realitiju koje niko normalan i ne prati.
Hoću reći - nebitni su skroz.

krajisnik

pre 5 godina

Majkom@
Ovo SP ste po meni odigrali najbolje do sad. Posjed lopte protiv velikih ekipa,gol šanse, timska igra.
Škripi vam u odbrani. Tu kvalitet nije ni približan veznom redu.
Prvenstveno mislim na Vidu i Lovrena.
Ali imate odličnu reprezentaciju.
Nama je neophodan stručnjak na klupi kao što ih imamo u košarci.
Neko sa autoritetom.
Možda Piksi, ali njega ne interesuje reprezentacija već lova u Kini.

Zigzag

pre 5 godina

uzeli dva x-a sretno i umislili se,do prije par mjeseci nisu mogli dobiti rumunjsku uz penal i igraca vise 70 minuta+takodjer s rumunjima nisu izasli na kraj ni kod kuce ahhahahaah

my way

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijan, nego samo Italijanac? Od momcadi postoje kod vas i spanijanska, slovenijanska, makedonijanska, albanijanska, litvanijanska, rusijanska... jao, kad vi Hrvati krenete da isterujete principe...

Sale

pre 5 godina

U prevodu - vise srece nego pameti, sto i mi nedoreceni strucnjaci sa interneta komentarisemo ovde jos od svetskog. Ljudi vise vremena posvecuju haoticnoj obrani, ali po meni cak veci problem postizanje golova, jer mi sve sto smo dali do sada su neki slucajni golovi - Mitrovic izmislio dva protiv Rumunije neko muljanje sa poda i onaj dobar sut kad se pre toga od dvojice odbija do njega, penali protiv Litvanije, CG i Portugala, autogol Litvanije, odbitak protiv Nemacke... Uopste ne postoji neka ideja kako da se udje u sansu, napravi visak prostora, sutevi su nam katastrofa... Treba napomenuti da se ne izvlacimo samo zbog srece i Dmitrovica vec i komplet ekipa stvarno gine na terenu, za sta imaju naklon do poda i zasluzuju podrsku navijaca i pored ovakvog FSS

Kraken

pre 5 godina

Krstajic ima vise srece nego pameti, to svi koji se iole u fudbal razumeju znaju . Kakve je on rezultate i uspehe napravio pre reprezentacije, koje klubove je vodio ? Vrlo dobro se zna, zbog koga je on tu postavljen, gde je sada.

lol

pre 5 godina

Srbijanska momčad je posljednjih godina imala strašne nogometaše.Uvijek je tu bilo kvalitete,ako ne u svim linijama momčadi,onda makar u većini.Možemo slobodno reć da je Srbija u razdoblju od 2006-2014 imala bolju razinu kvalitete,ali ni tada nije bilježila ni blizu rezultate kao Hrvatska.Tek od 2014. Hrvatska je dobila bolju individualnu kvalitetu,ali sada djeluje da će po umirovljenju Modrića i Rakitića Srbija opet imat bolju momčad.Pitanje je hoće li opet nastavit po starom ili u konačnici dokazat zašto uvijek ima indivudualno odlične nogometaše.Novinar našega portala index je jučer uoči tekme Portugal-Srbija dao objavit sjajan tekst gdje govori o problemu menadzerstva u srbijanskom Savezu kao vjerojatno glavnom problemu što Srbija nema rezultate ni blizu kvalitete godinama unazad
(drago, 26. mart 2019 20:29)

Ovo bi imalo smisla, da nisi nick promjenio Xnoden

lol

pre 5 godina

Ducicevoj,najhrabriji ste jer vas niceg nije stid,pa ni da izmisljate o meni svasta
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:10)

Kalinić objasnio.

Kako da ne

pre 5 godina

realno

Ti si baš realan lik i kup velesajamskih gradova se ne računa nije pod uefom. Zato računate vi trust mozgovi nastupe petlića kadeta i juniora pa to zbrajate sve đuture od 7 do 20 godina i onda smo bolji od Hrvata jel tako. Oni uzeli srebro i bronzu mi ni u naznakama da se plasiramo a obaška nešto i da uradimo.

Lazarevac

pre 5 godina

Krstajic ne moze da bude selektor, ako planiramo da budemo bar konkurentni na ep. na koje cemo verovatno otici zato sto ucestvuje 24 selekcija... Ne znam zasto se ljudi zadovoljavaju neresenim rezultatom sa Portugalom uz neobjasnjivu srecu koja nas je pratila, razumeo bih to da nemamo igracki kadar da budemo makar ravnopravni(to sinoc nismo bili iako je dobar rezultat, sreca ce nas napustiti). To sto pola igraca bojkotuje reprezentaciju je posebna prica... Jos jedna stvar, Krstajic je samo poslednji i rekao bih najmanje bitan u nizu ljudi koji treba da odu.

el pecador

pre 5 godina

Xnodeh, 26. mart 2019 20:22@

Vi bi bili odavno bolji?? Javi to ovima iz Barcelone, Reala, Juventusa, Atletica, Intera, Liverpoola onda da uzmu vase igrace a otpuste nase pa da budete bolji. Hahahaha sta covijek nece sve procitati od tebe. Nevjerojatno. Suoer mi je sto evo i vecina vas misli kao on. Bravo!

Zigzag

pre 5 godina

Fudbalski,da nema prepreke u igracima koji splavare,podeljenin navijacima i selektorima amaterima, bi odavno bila bolja od Hrvatske,sigurno
(Xnodeh, 26. mart 2019 20:22)kod tebe sve mozda i sreca,istina je da pusite od azerbajdana,kazahstana i slicnih....1 top 10 pobjeda za 25 godina eeejjj...

...

pre 5 godina

Milivojevic, Nastasic, Luka Jovic, Nikola Maksimovic, Fejsa, i Matic je nesiguran, a sve su to igraci koje moraml da koristimo. Svaka cast momcima, ali da se manemo Bogosavca, Rukavine, Radonjica, Zivkovica, Lukica, Lazovica. Strucnjace povuci se unistices ovu generaciju, bolju nismo imali u ovom veku.

Xnodeh

pre 5 godina

Joj nemojte molim vas. Kako će Xnodeh sve to preživjeti?
(ne radite to Xnodehu..., 26. mart 2019 20:24)

Xnodeh je "preziveo" dvaputa 1:1 u par dana,oba u gostima.Najpre kod prethodnih svetskih prvaka iz 2014.godine a potom i kod aktuelnih evropskih prvaka.Pritom slucajni doprvaci su najpre na srecu i jedva okrenuli "silu" Azerbejdzan a potom su popili strasnu samarcinu od "velesile" Madjarske,i to sve sa Modricem,Rakiticem,Kramaricem,Lovrenom na terenu....Dakle u najjacem sastavu!Srbiji za ove obe ili jednu od ove dve utakmice nisu mogli da igraju Kolarov,Tadic,Matic,Kostic,zbog svadje sa selektorom ne igraju Milivojevic,Nastasic,Obradovic i Grujic,a jedan Jovic je ostao citav mec protiv Portugala na klupi!To su sve igraci koji trenutnom formom i kvalitenom trebaju da cine startnu postavu Srbije!Ali zahvaljuci amateru Krstajicu,nisu bili tu!I pored tolikih lakrdija naseg selektora i povreda mi smo igrali 1:1 i sa Nemackom i sa Portugal.Pa me interesuje kako si ti to preziveo?Ako u punom sastavu sa "najboljim" na svetu (najboljim vicem na svetu naravno) i igracinama poput Rakitica dobijate samare od Madjarske,kako bi prosli tek protiv jacih bez 10 najbitnijih igraca koliko nama nije bilo na raspolaganju. Lazni i slucajni doprvak.Adam Salai i Mate Patkai znaju kako

slaviša šmigič

pre 5 godina

dovedite piksija za selektora reprezentaciju i napraviče čudo ako nemoze piksi dajte barem prosinečkog koji forsira igru po zemlji samo ponudite jednom u zivotu selektoru odrešene ruke kod sastavljanja igrača,da se nemešaju iz fss sa menadjerima i stranim klubovima imamo igrače nemamo selektora niko me nemoze ubediti,da je modrič po bilo kom osnovu bolji igrač od tadiča.

hahaha pa vi stvarno niste normalni

pre 5 godina

Pa ovo je vec ,jadno hrvati, ne samo da se predstavljate kao Srbi (kamcatka ,danilo, fudbaler grga) vec ostavljate jedne te iste komentare na skoro svim vestima, probelm manjak IQ, @ nogometas grga, kome ti mazes oci provokatoru, pa mi imamo Bari, to je vise od vas, jer vi nemate ni jednu titulu

selektor

pre 5 godina

Od 1990 imamo izvanredne igrace, a rezultate nigde i sada imamo vrhunske igrace, ako ne udjemo bar u cetvrtfinale EP iskljucivi krivci ce biti selektor i FSS, jer je to do sada bio slucaj zbog loseg vodjenja nacionalnog tima odnosno lose atmosfere u reprezentaciji, a uticaj javnosti, menadzera i ostalih interesnih grupa treba da neutralise FSS.

Sad samo kosarka i tenis

pre 5 godina

Svaka mu cast. Vecina u Srbiji navijala da pukne petarda u Portugaliji i mozda bar malo zaljulja bagru koja vodi ovaj nas do juce omiljeni sport, kad ono buc. Zao mi kako fantasticna generacija nece dobiti sansu da nas reprezentuje na svetskoj i evropskoj smotri, ali stari kazu da je uvek tako bilo, mozda ne bas tako budjav selektor, ali mulj uvek ispliva na vrh grupe gde zbog para nacinalna selekcija tavori.

sale

pre 5 godina

luka Milivojevic je dobar timski igrac radilica sa solidnim sutem ,ali tehnicki jako ograncien igrac lose reaguje pod presingom nije u stanju da ode po dubini do gola.. Grujic je trenutno mnogo bolji igrac od njega i mnogo je veca steta sto on ne igra .. Kao i Nikola Maksimovic koji je standardan u Napoliju i odlicno se snalazi na mestu desnog beka gde smo i tanki uz njih jos Kolarov i Matic i to je to .

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Kao prvo cela Srbija zna da je Krstajic dobio svoju sadasnju funkciju na osnovi "bata Djure", sto samo po sebi znaci da ne radimo stvari kao neko drugi nego kao sto smo oduvek radili.

Kao drugo, ako cemo da uporedimo nas sa nekim drugim prvo mora biti objektivan u analizi oba tima iz obe zemlje koje se uporedjuju, sto nije slucaj ovde, na primer;

Hrvatski fudbal je uradio dosta dobrih stvari i uspeli su da naprave tim, ako se pogleda koliko oni imaju ljudi i u kakvom stanju je njihova domaca liga objektivno je reci da bolje od ovoga sto imaju danas ne moze ali to ne znaci da njihov fudbal treba da se zadovolji sa jednim uspesnim nizom rezultata to jest time sto su uspeli da doguraju do finala svetskog prvenstva u Rusiji. Objektivno je reci da su jednom uspeli da dodju do polu finala i sada do finala sto znaci da sledeci put (ma koliko to vreme bude bilo do sledeceg puta) njihove ambicije trebaju da budu da ako ikada uspeju da naprave treci dobar tim da se popnu na taj poslednji korak.

Srpski fudbal je posle neuspeha u kvalifikacijama za Brazil je uspeo da se plasira i igra u Rusiji, u medjuvremenu od Juzne Afrike do sada su mladje generacije uspele da budu prvaci Evrope i Sveta i Srbija definitivno ima dobre talente sto znaci da neko negde radi dobar posao, mozda ne Krstajic licno ali na nekom nivou ispod je to sigurno.

MarS

pre 5 godina

Luka Milivojevic, Bane Ivanovic, Kolarov i pored njih, odaberite sami pošto tu imamo odlicnih nada, bi našu odbranu učinili jednom od najteže probijenih. Šta uradi Krstajicu da te tako kazne, da te tako mrzi-vredja cela Srbija!? a obraza nigde.

Петар89

pre 5 godina

Прво и основно, репрезентацију гледам као играче који играју за Србију,
а не као бивше и садашње из цзв или пар.
Јер свака победа је победа Србије, а не ових политичко/криминалних клубова, и у свету се рачунамо као реп. Србије.
А фудбалере који нас репрезентују гледам по жељи и борбености коју приказују, а то колико ко може и уме ствар је стручног штаба.
Ако неко не зна, али даје све из себе, никада не бих пљувао тог играча.
Митар је такав, али не само он, и друге се боре и трче, и остављају душу
на терену. Шта нам вреди нека звезда ако ће да стоји и чека зицере, или ако
из њега селектор не извуче најбоље?
Крстајић није Гвардиола, али није ни лош, и он је само марионета. То
што пљујете њега говори о границама вашег интелекта.
Уместо њега ће доћи само друго презиме, али са истим наређењима од оних
из врха фсс, тако да не видим поенту да се Крстајић пљује.
А још мање после бода у гостима против екс првака еу.
Али знам, и да смо победили да би пљували опет јер једноставно то нам је у генима и јаче је од нас, и нема те силе, тог успеха, тог чуда које би нас уразумило да макар једном дамо подршку нашем тиму.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Kao prvo cela Srbija zna da je Krstajic dobio svoju sadasnju funkciju na osnovi "bata Djure", sto samo po sebi znaci da ne radimo stvari kao neko drugi nego kao sto smo oduvek radili.

Kao drugo, ako cemo da uporedimo nas sa nekim drugim prvo mora biti objektivan u analizi oba tima iz obe zemlje koje se uporedjuju, sto nije slucaj ovde, na primer;

Hrvatski fudbal je uradio dosta dobrih stvari i uspeli su da naprave tim, ako se pogleda koliko oni imaju ljudi i u kakvom stanju je njihova domaca liga objektivno je reci da bolje od ovoga sto imaju danas ne moze ali to ne znaci da njihov fudbal treba da se zadovolji sa jednim uspesnim nizom rezultata to jest time sto su uspeli da doguraju do finala svetskog prvenstva u Rusiji. Objektivno je reci da su jednom uspeli da dodju do polu finala i sada do finala sto znaci da sledeci put (ma koliko to vreme bude bilo do sledeceg puta) njihove ambicije trebaju da budu da ako ikada uspeju da naprave treci dobar tim da se popnu na taj poslednji korak.

Srpski fudbal je posle neuspeha u kvalifikacijama za Brazil je uspeo da se plasira i igra u Rusiji, u medjuvremenu od Juzne Afrike do sada su mladje generacije uspele da budu prvaci Evrope i Sveta i Srbija definitivno ima dobre talente sto znaci da neko negde radi dobar posao, mozda ne Krstajic licno ali na nekom nivou ispod je to sigurno.

pisi u svoje ime, komsijski botu

pre 5 godina

@nogometas grga ko to mi , ti si hrvatski trol, mi imamo Bari 91, imamo titulu prvaka sveta klupskog i u20 ,to je vise nego vi hrvatski trolu ,sramoto

Gde ja zivim

pre 5 godina

Pitam se, da li ce IKADA za Srbiju igrati 11 najboljih jedne generacije(11+zamene naravno)... I da li ima kraja glupostima koje savez radi, a na stetu reprezentacije i to uvek!? Pre prvenstva smenis selektora, koji je direkno sa 1.mesta posle puno godina, odveo rep. na S.P. Samo zato sto nije pozivao 'neke igrace'... A selektora koji zavrsi S.P. vec u grupnoj fazi, zadrzis, a pri tom ni on ne poziva 'neke igrace'. Necu da filozofiram ko treba, a ko ne da igra, ali moj licni stav je da Luka Milivojevic ima mesta, cak bi i u nekoj mnogo jacoj rep.imao mesta. Pa decko je kapiten jednog engleskog kluba pobogu! Secam se vremena kad nam se ceo svet cudio, kako niko ne poziva Dejana Petkovica Ramba... A u tom nekom periodu od 5-6 godina, igrali su i Nadj, Duljaj, Ilic, Djordjevic, Vukic, Koroman itd...generalno 3 klase losiji igraci od Ramba na sredini terena, ko voli fudbal i lepotu te igre, zna sta pokusavam da objasnim. I naravno razumeo bih zasto nije pozivan, da je bilo nekih rezultata, a ovako, tesko da postoji argument koji to opravdava.

lol

pre 5 godina

Kalinić objasnio. 
(lol, 26. mart 2019 22:30) 

Tvrtko Jakovina i Goran Saric vam objasnili. A ti s Kalinicem nemas nista, koliko prvom prilikom bi vas unistio u kosarci, ali prvo morate da se plasirate negde
(Xnodeh, 27. mart 2019 11:15)

I fudbaler grga objasnio.

ctrl

pre 5 godina

Steta za jos jednu generaciju o kojoj cemo pricati kako je mogla da napravi nesto.

Ali ima i vaznijih stvari od sutanja lopte. Kada se te stvari poprave, onda cemo bolje i sutirati loptu.
Jedino sto nam onda to nece biti toliko bitno, Bogu hvala.

dax

pre 5 godina

Pa ceo svet se čudi,nije nikome jasno zbog čega Luka ne igra...pretpostavljam da bi mnogo Evropskih reprezentacija volelo da ima kalibar igrača kao Luka Milivojević...isto tako pretpostavljam da cela Evropa takodje zna da većih fudbalskih neznalica nema od našeg selektora,koga niko živ ne može da smeni...žali Bože onih momaka koji zavise od tih fudbalskih veličina pa ne smeju reč da kažu...ali...zato se Luka razlikuje od njih, zato će on biti jedan jedini igrač koji ne trpi nepravdu i koji bi poginuo za Srbiju...NIKADA NEĆU ZABORAVITI LUKIN GEST IZ ZAGREBA...ŽIVEO LUKA 100 godina...

Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana

pre 5 godina

Ne znam u šta pretvaraju Srbiju ali čujem da Madjari ovih dana pevaju jednu pesmicu koja ide ovako:

Zaprljasmo konje po blatnjavoj pisti al' dodjoše hrvati i opet su čisti.

Metropola

pre 5 godina

Ma da, izgradili kult... priča za malu decu. Hrvati jednostavno imaju sreću da imaju dobru generaciju igrača predvodjenu sjajnim Lukom Modrićem. Kad Lukica okači kopačke o klin videćemo taj njihov "kult". Garant!
(Rade M, 26. mart 2019 23:29)... pa nije bas tako Rade! Imali su oni uspeha i pre Luke Modrica. Treba biti realan pa reci da su na ovim prostorima oni najbolji za sada. A mi kad prestanemo da pustamo menadzere i politiku u fudbal, mozemo da pariramo!

www

pre 5 godina

Joj nemojte molim vas. Kako će Xnodeh sve to preživjeti?
(ne radite to Xnodehu..., 26. mart 2019 20:24)

Pročitaj komentar s nickom drago, pa zaključi tko je to napisao. Piše ih i na Hrvatskom

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

Evo jedne poruke za Kroasane!Lose su vam fore!Te fore da mi kradete nadimak pa kopirate tudje komentare pod mojim nadimkom su tako jadne.Takodje te price kako ja ostavljam komentare na hrvatskom su toliko smesne,a jos su smesnije ako se uzme u obzir da dolaze od strane vas Kroasana koji visite ovde na srpskom sajtu 24h dnevno,za razliku od mene kome u zivotu nije palo napamet da napisem komentare na nekom hrvatskom sajtu.Dakle,mozete se lagati koliko zelite,prava i jedina istina je da upravo vi na milion vesti ovde ostavljate komentare pod srpskim imenima na sprskom jeziku i to je tako ocigledno.A ovolika vasa opsednutost sa mnom,samo pokazuje da je prethodni period istine koju sam vam uvek servirao ocigledno ostavio traga i dosao pred cilj.Da dobijete fobiju od mene! Da me vidite i gde me nema!Sad slobodno nastavite izmisljati da ja ostavim komentare na hrvatskom,zemljo "doprvaka" koju Madjarska gazi i u fudbalu i u kosarci.Mene bi bilo sramota na vasem mestu,ali poznati ste po onoj Ducicevoj,najhrabriji ste jer vas niceg nije stid,pa ni da izmisljate o meni svasta

LukaOJ

pre 5 godina

Svaki puta na komentar da nemamo titulu, ja napisem da je Dinamo osvojio 67 pretecu Europa Lige. Nikad nisam dobio odg na komentar. Dokaz kolko ste jadni. Xnodex valjda ide provjeriti kolko je Dinamo penala tad imao. A cinjenica je da su tad bili jedan od najboljih ekipa u Europi i dobili Leeds koji je tada bio prvak Engleske

Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana

pre 5 godina

gdje ste vi od Hrvatske?? Svašta.. Sudac vas je spasio sinoć
(kiki, 26. mart 2019 20:29)

Ne znam ni ja šta priča ovaj Englez jer svaka Hrvatica kaže da smo bolji za pola koplja.

Slobodan

pre 5 godina

Ocito je ovaj prvi put gledao nasu reprezentaciju. Ok dovoljno da zakljuci o Krstajicu i njegovoj "strucnosti" ali ne zna bisere nasih odbrambenih igraca...

kfc

pre 5 godina

Bukvalno to jeste tako. Mi smo često imali finu igru i dobre igrače ali uvijek je nešto falilo. Ili nam sreća okrene leđa ili nas sudija zezne. Sad nemamo niti kakvu posebnu igru niti neke vrh igrače a kakvi takvi rezultati su tu. Tako Hrvati igraju godinama. Imali su ekipe sa dobrim igračima (kao ova sad) ali i sasvim prosječne pa su opet prolazili. Kod njih nema "Mijatove prečke" i sličnih stvari. I kad im loše ide jedan korner i zabiju gol iz ničega i pobijediše. I tako godinama. Da li smo i mi dočekali takvu generaciju?

milan

pre 5 godina

Ma Krstajic nema pojma. Drzi ovo drvo Mitrovica pored ovoliko kvalitetnih klinaca. To je taj grobarski lobi koji je zaseo u fss.
Nama je jedini Klemente napravio ekipu, razjurio veterane, i posle je Antic nastavio sa tim timom, tad je jedino valjalo.

Realno

pre 5 godina

Svaki puta na komentar da nemamo titulu, ja napisem da je Dinamo osvojio 67 pretecu Europa Lige. Nikad nisam dobio odg na komentar. Dokaz kolko ste jadni. Xnodex valjda ide provjeriti kolko je Dinamo penala tad imao. A cinjenica je da su tad bili jedan od najboljih ekipa u Europi i dobili Leeds koji je tada bio prvak Engleske
(LukaOJ, 27. mart 2019 00:32)

UEFA Kup velesajamskih gradova ne priznaje kao uefino natjecanje, stoga se i pobjednici, te trofeji vašar kupa ne ubrajaju u registar uefine organizacije.

Tumačiti vašar kup kao preteču kupa uefa ili europa lige je pogrešno.

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

@fudbaler grga


A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Tesko da Srbija moze u fudbalskom smislu da bude Hrvatska ..."
(Xnodeh, 26. mart 2019 20:22)

Pravi Xnodeh ovo nikad ne bi napisao, nije lijepo čovjeku krasti nadimak

Bok

pre 5 godina

Mislim da SV implicira da nama protivnici pucaju 28 puta na gol i imaju 70%loptu al smo jako sretni. Zapravo smo bolje odigrali u Španjolskoj šestici nego vi jucer. Golman osim penala nije obranio udarac u okvir 5 godina

....

pre 5 godina

Vidi se po komentarima hrvatijanaca da su spusteni na zemlju i da su ih Madjari, Spanci pogotovo i Englezi vratili na fabricka podesavanja. Nisu nikakav velesila u fudbalu, niti im balerina iz Reala sa svim balonima nesto moze pomoci..izgubili su kompas, definitivno. Za repku koja u 90 minuta do finala nikog nije pobedila i to je bila puna kapa.

Poslednji sportski idealista

pre 5 godina

Za sve vas sto pljujete Krstajica,ima nas kojima je dosta da se igra stavlja u prvi plan,da ipak malo gledamo rezultate sa hteli vi to da priznate ili ne,limitiranom ekipom! Vaznije mi je da reprenzentacija ne gubi i da se plasira ne velika takmicenja nego da pleni nekom igrom i ne igra ni na jednom vecem takmicenju.
Stop pljuvacima i podrzimo nase momke

nogometas grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i nasim srecama i kradjama za Hrvatsku. 1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 imali smo srece u prvih 20 minuta jer su Talijani pogodili precku i stativu, kasnije su igrali u Splitu 1:1 gde su Talijani dominirali". 1996. Matijas Sammer nas sam pobjeduje, Portugal im daje 3 komada, 1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 ali Hrvatska je bila daleko losiji rival i pokazali su im Francuzi koje ni do danas nismo pobjedili da ce nam biti trn u oku Brazil bi nas oduvao u 2007. U posljednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobijedila Englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Moja reprezentacija 2 godine poslije od tih istih Engleza primila 4 komada usred Zagreba i onda peticu u Engleskoj
2008. Igrali smo prelijepo sve do Turske i tad pokazali da nemamo hrabrosti
2012. Poguranac sudca za Hrvatsku protiv Italije koja dominira.Spanjolska tika-taka se igrala nasom odbranom, a sa druge strane Kasiljas nije imao posla. Od pocetka drugog poluvremena Hrvatska je stvorila jednu sansu. Spanjolska zasluzeno pobjedila. 2014. cijeli svijet se sprdao sa sudcem i Hrvatima. 3:1 sve govori ,Meksiko potvrdio 2016. Španjolsku -bunker cijelo vrijeme Ronaldo i prijatelji omogucili da Hrvati u cijeloj utakmici pucaju 1 na gol.2018.Produžeci, penali i sreca su sastavni dio nogometa. U finalu sve je bilo gotovo u 60 minuta Nije nogomet za nas Spanjolska :Hrvatska 6:0 Engleska :Hrvatska 5:1 itd. Srbi koji imaju titulu u Bariju a mi nista

Radmila Beogradjanka

pre 5 godina

Jesam srpkinja al sto jes jes da je BiH, CG, Albanija, Slovenija i Srbija bile Hrvatske drzave/hrvatske kraljevine. Krivu drinu ko izpravlja je lud.

as roma nikšić

pre 5 godina

Razlika između hrvatske i srbijanske reprezentacije se mogla nedavno pročitati preko glavnih tribina dva stadiona. Preko cijele istočne tribine zagrebačkog Maksimira pisalo je "Domovini uvijek vjerni" sa akcentom na ono uvijek a preko istočne tribine beogradske Marakane pisalo je "Vi ste naši pobednici" sa akcentom na ono naši. Pozdrav i za jedne i za druge.

ovo vec nema smisla

pre 5 godina

@fudbaler grga ti si vec pokazao da nemas pojma o fudbalu, sta ponavljas ove floskule na svim vestima, i sta nas briga za Hrvate ,mi imamo Zvezdine titule i mlade prvake Evrope i sveta, a ti samo pokazujes koliko si iskompleksiran

grga isti lol

pre 5 godina

Hrvati ,monogo ste nervozni ,cak i ovo predstavljanje pod laznim nikovima pokazuje da su vas Madjari pogodili u zicu, neka samo pokazuje koliko ste iskompleksirani, Ducic je bio u pravu

Rudar

pre 5 godina

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Loše ti je poređenje...mi smo Srbi ..nismo srbijani da bi bila srbijanska rep...s druge strane oni su Italijani i otud italijanska rep...ako hoces već da porediš, objasni onda zašto su u Sloveniji Slovenci, u Rusiji Rusi, Makedoniji Makedonci itd, a nisu slovenijanci, rusijanci, makedonijanci itd...?

Cuj hrvati da uče nekog o gramatici, sačuvaj Bože...vi toliko lupate u svom jeziku da ste se odavno pogubili i napustili bilo kakve standarde.

Xnodeh

pre 5 godina

Kalinić objasnio.
(lol, 26. mart 2019 22:30)

Tvrtko Jakovina i Goran Saric vam objasnili. A ti s Kalinicem nemas nista, koliko prvom prilikom bi vas unistio u kosarci, ali prvo morate da se plasirate negde

Spale

pre 5 godina

drago@ mislim da je menadžerstvo problem i u hrvatijanskoj reprezentaciji, možda ne toliko izražen, ali u svakom slučaju i kod hrvatijanaca postoji.

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

Nije problem kakvu reprezentaciju ima Hrvatska....problem je što je naša očajna.....ovih 1:1 je samo jedna srećna okolnost....jer da nije poništio očigledan penal izgubili bi i ovu utakmicu....ULAZAK RADONJIĆA SMATRAM NAJ GLUPLJIM POTEZOM U FUDBALU U ZADNJIH DESET GODINA

Srle

pre 5 godina

Baš čudno od novinara da iskopaju nekog s Twittera koji pljuje FSS i Krstajica, a diže Milivojevića u nebesa. Bez da podržim Krstajica, jer sam lično razočaran, dotični meni ne bi igrao nikad više. Vrhunac nepristojnosti i nepoštovanja. Ja se ništa ne pitam naravno, ali eto. Reda radi.

Milan

pre 5 godina

Da li ume neko da objasni zašto je ispravno Belgija - Belgijanci, a nije ispravno Srbija - Srbijanci? I zašto imamo Holandija - Holanđani, umesto Holandezi ili Holandijanci? Ne kapiram ko je to smišljao i koja su pravila, ali definitivno nije stabdardizovano i odatle potiču zabune.

Radovan III

pre 5 godina

Ako išta dobro ispadne od ovog u Portugalu, izgleda da je Krstajić pušten niz vodu jer je SMS počeo sa klupe. Setite se kako je zbog istog prošao Muslin. Naravno, nije Krstajić glup, ne bi ga on ostavio na klupi, već mu je naređeno, a samim tim i upućena poruka, kraj je blizu. Amin.

Xnodeh

pre 5 godina

Evo da se obratim Kroasanima! Dzabe vam te fore sto kradete moj nadimak pa kopirate tudje komentare pod mojim imenom. Dzabe i ova ubedjivanja kako ja pisem komentare na hrvatskom.Fore su vam providne i neuspesne. A najveca ironija je sto to pisete vi Kroasani, koji visite ovde na srpskom sajtu 24h dnevno, a meni napamet nije palo da ostavljam komentare na nekom hrvatskom,nikad! Toliko o vasim kompleksima.Sad nastavite izmisljati kako ja pisem komentare na hrvatskom slobodno

jedina razlika mafija i menadjeri

pre 5 godina

@danguba ahahahaha prvo procitaj tekst, pa ces da vidis u cemu je usporedba, drugo, ajde vise oladite s time, radite od njih svemirce a znamo svi da nisu ni blizu onoga sta bi hijeli da budu

Ante

pre 5 godina

E pokvareni Englezi.. To je isto kao kad bi Nijemac napisao da netko pretvara Englesku u Argentinu.
Kao, Argentina je puno bolja :)
Normalno da je provokacija, cijeli svijet zna da Hrvatska ima bolje rezultate kao reprezentacija, ali takve usporedbe se ne rade.
Eh što bi volio da vas i Srbi dobiju usred Wembleya i ostave bez EP, da vas pobijede u polufinalu SP. Čisto jer volite da provocirate.

@jovo tj danilo

pre 5 godina

@jovo ovi sto usporedjuju poraz u finalu s osvojenim KES -om i ostavljaju jedne te iste komentare su najobicniji kompleksasi iz susjedstva koji se predstavljaju kao Srbi

Blek

pre 5 godina

Imate objavljenu sliku gde se jasno vidi kako je lopta prvo pogodila Rukavinu u glavu. Drugo, ako je ovo "gluplje" igranje rukom od onoga kada je Vidića pogodila lopta, eto...

Kobayashi maru

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska. 
(Zagor, 26. mart 2019 21:49) 

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska? 
(Vinko, 26. mart 2019 22:25) 

Исто као што код вас постоји само Хрватијанска момчад.
(јд123, 26. mart 2019 23:34)

Ako žele svaki put da kažu Srbija u SRBIJAnski/o/a, pa neka ih... vole ljudi da govore...

Becki konjusari

pre 5 godina

I fudbaler grga objasnio.
(lol, 27. mart 2019 12:05)


ko ??? 9Onaj sto pise cirilicom pa latinicom, a mozda si ipak ti pisao. Jel taj?

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

Ti imaš obraza da nekome kažeš da svakog dana ponavlja k'o papagaj, pa ti na jednom članku ostaviš deset slicnih komentara i tako dan za donom u krug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (www, 26. mart 2019 22:41)

Da,ja imam obraza,jer ti lazes.Ja svoje komentare retko ponavljam.A ti ne bi trebao da imas obraza uopste da se javljas trolu providni,smesan si stvarno

C i n i k

pre 5 godina

Milivojevic je mozda i nas najbolji igrac,ali nije po volji Sns selektora.
Mi smo danas bolji od hr.iako to deluje kao navijacka fraza,ali ako pogledate rezultate posle SP onda je jasno da je tako. A ako bi igrali sa njima danas, ili bi pobedili ili bi bilo nereseno,izgubili ne bi sigurno.
Ruka Rukavine?
Ok,ali je pravilo da je penal samo ako ga direktno lopta pogodi u ruku a ne ako se odbije od tela pa u ruku,sem toga je bila napucana lopta.
Sve u svemu,ako pobedimo na sl.utakmici Ukrajinu msm da ce sve biti mnogo lakse...

021

pre 5 godina

Kada igraju srcem kao sto su igrali protiv Portugala, Kada ginu na terenu mogu i da izgube 10:0 sto se mene tice. Tada je meni srce puno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Они Србију претварају у своју властиту фирму! Подршка за Луку и остале који не желе да играју док они воде репрезентацију. 👍

mare

pre 5 godina

Ne zelim da citam komentare vec samo da istaknem da je suludo da se Luki Milivojevicu ne pruza sansa u relrezentaciji a on je ozbiljno pokazao kako je dobar u jednoj od najjacih liga Evrope. E tu je nas problem, zasto???

Negativni

pre 5 godina

(Xnodeh, 26. mart 2019 20:41)

Znaš li ko je igrao za nas protiv Azerbejdžana kada smo igrali 2-2 u Podgorici? Mijatović, Kežman, Savo Milošević, Dejan Stanković, Bunjevčević...to su danas sve "legende" našeg fudbala. A u porazu od 2-1 u Bakuu stub odbrane je, valja to posebno napomenuti, bio "legenda" Krstajić. On je bio i stub odbrane u čuvenom svetlom izdanju protiv Argentine kada je selektor bio genijalni Šestko. Bolje da mi ćutimo i čestitamo im, jer kako smo krenuli, evo od dva nerešena rezultata smo napravili kosovski mit. Kvalifikacije još nisu ljudski ni počele a mi smo već prvaci Evrope.

nogometas grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i nasim srećama i kradjama za Hrvatsku. 1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 imali smo srece u prvih 20 minuta jer su Talijani pogodili precku i stativu, kasnije su igrali u Splitu 1:1 gde su Talijani dominirali". 1996. Matijas Sammer nas sam pobjeduje, Portugal im daje 3 komada, 1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 ali Hrvatska je bila daleko losiji rival i pokazali su im Francuzi koje ni do danas nismo pobjedili da ce nam biti trn u oku Brazil bi nas oduvao u 2007. U posljednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobijedila Englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Moja reprezentacija 2 godine poslije od tih istih Engleza primila 4 komada usred Zagreba i onda peticu u Engleskoj
2008. Igrali smo prelijepo sve do Turske i tad pokazali da nemamo hrabrosti
2012. Poguranac sudca za Hrvatsku protiv Italije koja dominira.Spanjolska tika-taka se igrala nasom odbranom, a sa druge strane Kasiljas nije imao posla. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je stvorila jednu sansu. Spanjolska zasluzeno pobjedila. 2014. cijeli svijet se sprdao sa sudcem i Hrvatima. 3:1 sve govori ,Meksiko potvrdio 2016. Španjolsku -bunker cijelo vrijeme Ronaldo i prijatelji omogucili da Hrvati u cijeloj utakmici pucaju 1 na gol.2018.Produžeci, penali i sreca su sastavni dio nogometa. U finalu sve je bilo gotovo u 60 minuta Nije nogomet za nas Spanjolska :Hrvatska 6:0 Engleska :Hrvatska 5:1 itd. Srbi koji imaju titulu u Bariju a mi nista

ajmo malo ozbiljnosti

pre 5 godina

@negativni te utakmice i ove danas nemaju bas neke poveznice, posto igraju potpuno drugi igraci, kao da je tebe pitam koje igrao za nas kad smo dobili Madjare 7:1 i 5:0 .

Rade M

pre 5 godina

@...Jednostavno, Hrvati su izgradili kult reprezentacije i pobjednicki mentalitet, o cemu mi mozemo samo sanjati.
(danguba, 26. mart 2019 22:16)
Ma da, izgradili kult... priča za malu decu. Hrvati jednostavno imaju sreću da imaju dobru generaciju igrača predvodjenu sjajnim Lukom Modrićem. Kad Lukica okači kopačke o klin videćemo taj njihov "kult". Garant!

fudbaler grga

pre 5 godina

@fudbaler grga ti si vec pokazao da nemas pojma o fudbalu, sta ponavljas ove floskule na svim vestima, i sta nas briga za Hrvate ,mi imamo Zvezdine titule i mlade prvake Evrope i sveta, a ti samo pokazujes koliko si iskompleksiran
(ovo vec nema smisla, 26. mart 2019 22:08)

Nisu to floskule imaš internet, imaš godinu samo ukucaj pa proveri jel to laž. A to što vecini nije drago ja nisam kriv.

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i njihovim nesrećama i kradjama protiv Hrvstske. Mi sa ovakvom igrom necemo imati dugo ovakve rezultate. 

1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 razbili su ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a Hrvatima skandirala "vatreni su nadigrali azure". 

1996. Matijas Zamer sa dve ruke gura Jerkana na 7-8 metara od gola, rukama krči sebi put i daje gol, a sudija ne sudi faul u napadu, pa su im Hrvati 98 naplatili kradju u četvrtfinalu 3:0 najteži poraz Nemcima na SP-u. 

1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 Tiram im dao dva gola prvi Bobanovom greškom, a drugi Jarnijevom. Krade Jarniju loptu na šesnaestercu i daje drugi gol. To su mu bili prvi golovi u karijeri za reprezentaciju, a možda i jedini. Hrvatska je bila bolja Brazil bi oduvala u finalu, a finale je trebalo da bude Hrvatska-Holandija jer su i oni ispali nesrećno u polufinalu. 

2007. U poslednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobedila englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Jedan od najbolnijih poraza "Gordog Albiona". Eh šta bih ja dao da moja reprezentacija pobedi i rasplače Vembli i kraljicu na njihovom terenu da ostavi naduvene Engleze bez EP u njihovom hramu fudbala Vembliju. 

2008. Igrali su prelepo ispali nesrećno od Turske jer je sudija produžio meč iako sudačke nadoknade nije trebalo biti, pa se na kraju Sudija izvinio Srni. UEFA je Modrića izabrala u idealan tim EP-a iako je Hrvatska ispala u četvrtfinalu. 

2012. Poguranac sudije. Njihovu tika-taka zaustavila je Hrvatska odbrana, a sa druge strane Kasiljas je spašavao Španiju od poraza. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je počela ofanzivnije, a od šezdesete minute Bilićeva ekipa zabila je evropske i svetske prvake pred njihov šesnaesterac. Start Ramosa na Mandzukiću sudija ne sudi penal, nekoliko minuta pre kraka Buskec sa dve ruke ruši Ćorluku u svom petercu, kao što je je činjenica, Navas u akciji za gol bio u ofsajdu. Fabregas prvo odigrao za Iniestu, ali kakav je to pasivan ofsajd ako se u njemu nalazi igrač koji će sekundu posle dati gol? Priznala je i Marka koja je čitateljima dala naslov " Patili smo kao nikad dosad". 

2014. Poguranac Japanca Nišimure pokrao Hrvate celi svet se sprdao sa sudijom i Brazilom. Fred je trebao dobiti oskara za glumu. 

2016. Igrali su najlepše Španiju pobedili u grupi. Ronaldo i drugovi nisu čestito ni prešli polovinu terena, osim na poluvremenu. 120 minuta igrala se viktorija pogađali su stative, ali lopta nije htela u gol. 

2018. Sudije nisu nikoga oštetile na račun Hrvatske, a produžeci i penali su sastavni deo fudbala. U finalu Pitana sudi faul koji je samo on video i niko drugi. Francuzi su vodili 2:1 a nisu šutnuli loptu prema golu. Lako je bilo igrati u drugom poluvremenu kad ti neko pokloni dva gola i to u finalu. 

Nije fudbal za nas 

O'landija-Yuga 6:1 
SCG-Argentina 6:0 itd. 
I to sa Crnogorcima kad smo bili najjači. 

Mi nemamo ni 10% fudbalske istorije kao Hrvati

fudbaler grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i njihovim nesrećama i kradjama protiv Hrvstske. Mi sa ovakvom igrom za necemo imati dugo ovakve rezultate.

1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 razbili su ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a Hrvatima skandirala "vatreni su nadigrali azure".

1996. Matijas Zamer sa dve ruke gura Jerkana na 7-8 metara od gola, rukama krči sebi put i daje gol, a sudija ne sudi faul u napadu, pa su im Hrvati 98 naplatili kradju u četvrtfinalu 3:0 najteži poraz Nemcima na SP-u.

1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 Tiram im dao dva gola prvi Bobanovom greškom, a drugi Jarnijevom. Krade Jarniju loptu na šesnaestercu i daje drugi gol. To su mu bili prvi golovi u karijeri za reprezentaciju, a možda i jedini. Hrvatska je bila bolja Brazil bi oduvala u finalu, a finale je trebalo da bude Hrvatska-Holandija jer su i oni ispali nesrećno u polufinalu.

2007. U poslednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobedila englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Jedan od najbolnijih poraza "Gordog Albiona". Eh šta bih ja dao da moja reprezentacija pobedi i rasplače Vembli i kraljicu na njihovom terenu da ostavi naduvene Engleze bez EP u njihovom hramu fudbala Vembliju.

2008. Igrali su prelepo ispali nesrećno od Turske jer je sudija produžio meč iako sudačke nadoknade nije trebalo biti, pa se na kraju Sudija izvinio Srni. UEFA je Modrića izabrala u idealan tim EP-a iako je Hrvatska ispala u četvrtfinalu.

2012. Poguranac sudije. Njihovu tika-taka zaustavila je Hrvatska odbrana, a sa druge strane Kasiljas je spašavao Španiju od poraza. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je počela ofanzivnije, a od šezdesete minute Bilićeva ekipa zabila je evropske i svetske prvake pred njihov šesnaesterac. Start Ramosa na Mandzukiću sudija ne sudi penal, nekoliko minuta pre kraka Buskec sa dve ruke ruši Ćorluku u svom petercu, kao što je je činjenica, Navas u akciji za gol bio u ofsajdu. Fabregas prvo odigrao za Iniestu, ali kakav je to pasivan ofsajd ako se u njemu nalazi igrač koji će sekundu posle dati gol? Priznala je i Marka koja je čitateljima dala naslov " Patili smo kao nikad dosad".

2014. Poguranac Japanca Nišimure pokrao Hrvate celi svet se sprdao sa sudijom i Brazilom. Fred je trebao dobiti oskara za glumu.

2016. Igrali su najlepše Španiju pobedili u grupi. Ronaldo i drugovi nisu čestito ni prešli polovinu terena, osim na poluvremenu. 120 minuta igrala se viktorija pogađali su stative, ali lopta nije htela u gol.

2018. Sudije nisu nikoga oštetile na račun Hrvatske, a produžeci i penali su sastavni deo fudbala. U finalu Pitana sudi faul koji je samo on video i niko drugi. Francuzi su vodili 2:1 a nisu šutnuli loptu prema golu. Lako je bilo igrati u drugom poluvremenu kad ti neko pokloni dva gola i to u finalu.

Nije fudbal za nas

O'landija-Yuga 6:1
SCG-Argentina 6:0 itd.
I to sa Crnogorcima kad smo bili najjači.

Mi nemamo ni 10% fudbalske istorije kao Hrvati

red_moon

pre 5 godina

Nije mi bas jasno koje to Srbija ima rezultate i igrace da bi se mogla usporedjivati s Hrvatskom. Hrvatska ima vise cetvrtfinala, polufinala i finala s celikih natjecanja nego Srbija plasmana. Ili je mozda nerijeseni rezultat protiv Portugala toliko digao krils? Pa to je uspjelo i Farskim otocima, reprezentaciji po rezultatima slicnim Srbiji.

Xnodeh

pre 5 godina

Joj nemojte molim vas. Kako će Xnodeh sve to preživjeti?
(ne radite to Xnodehu..., 26. mart 2019 20:24)

Xnodeh je "preziveo" dvaputa 1:1 u par dana,oba u gostima.Najpre kod prethodnih svetskih prvaka iz 2014.godine a potom i kod aktuelnih evropskih prvaka.Pritom slucajni doprvaci su najpre na srecu i jedva okrenuli "silu" Azerbejdzan a potom su popili strasnu samarcinu od "velesile" Madjarske,i to sve sa Modricem,Rakiticem,Kramaricem,Lovrenom na terenu....Dakle u najjacem sastavu!Srbiji za ove obe ili jednu od ove dve utakmice nisu mogli da igraju Kolarov,Tadic,Matic,Kostic,zbog svadje sa selektorom ne igraju Milivojevic,Nastasic,Obradovic i Grujic,a jedan Jovic je ostao citav mec protiv Portugala na klupi!To su sve igraci koji trenutnom formom i kvalitenom trebaju da cine startnu postavu Srbije!Ali zahvaljuci amateru Krstajicu,nisu bili tu!I pored tolikih lakrdija naseg selektora i povreda mi smo igrali 1:1 i sa Nemackom i sa Portugal.Pa me interesuje kako si ti to preziveo?Ako u punom sastavu sa "najboljim" na svetu (najboljim vicem na svetu naravno) i igracinama poput Rakitica dobijate samare od Madjarske,kako bi prosli tek protiv jacih bez 10 najbitnijih igraca koliko nama nije bilo na raspolaganju. Lazni i slucajni doprvak.Adam Salai i Mate Patkai znaju kako

Vinko

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?

Poslednji sportski idealista

pre 5 godina

Za sve vas sto pljujete Krstajica,ima nas kojima je dosta da se igra stavlja u prvi plan,da ipak malo gledamo rezultate sa hteli vi to da priznate ili ne,limitiranom ekipom! Vaznije mi je da reprenzentacija ne gubi i da se plasira ne velika takmicenja nego da pleni nekom igrom i ne igra ni na jednom vecem takmicenju.
Stop pljuvacima i podrzimo nase momke

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

Evo jedne poruke za Kroasane!Lose su vam fore!Te fore da mi kradete nadimak pa kopirate tudje komentare pod mojim nadimkom su tako jadne.Takodje te price kako ja ostavljam komentare na hrvatskom su toliko smesne,a jos su smesnije ako se uzme u obzir da dolaze od strane vas Kroasana koji visite ovde na srpskom sajtu 24h dnevno,za razliku od mene kome u zivotu nije palo napamet da napisem komentare na nekom hrvatskom sajtu.Dakle,mozete se lagati koliko zelite,prava i jedina istina je da upravo vi na milion vesti ovde ostavljate komentare pod srpskim imenima na sprskom jeziku i to je tako ocigledno.A ovolika vasa opsednutost sa mnom,samo pokazuje da je prethodni period istine koju sam vam uvek servirao ocigledno ostavio traga i dosao pred cilj.Da dobijete fobiju od mene! Da me vidite i gde me nema!Sad slobodno nastavite izmisljati da ja ostavim komentare na hrvatskom,zemljo "doprvaka" koju Madjarska gazi i u fudbalu i u kosarci.Mene bi bilo sramota na vasem mestu,ali poznati ste po onoj Ducicevoj,najhrabriji ste jer vas niceg nije stid,pa ni da izmisljate o meni svasta

pisi u svoje ime, komsijski botu

pre 5 godina

@nogometas grga ko to mi , ti si hrvatski trol, mi imamo Bari 91, imamo titulu prvaka sveta klupskog i u20 ,to je vise nego vi hrvatski trolu ,sramoto

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

@fudbaler grga


A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan

hahaha pa vi stvarno niste normalni

pre 5 godina

Pa ovo je vec ,jadno hrvati, ne samo da se predstavljate kao Srbi (kamcatka ,danilo, fudbaler grga) vec ostavljate jedne te iste komentare na skoro svim vestima, probelm manjak IQ, @ nogometas grga, kome ti mazes oci provokatoru, pa mi imamo Bari, to je vise od vas, jer vi nemate ni jednu titulu

Xnodeh

pre 5 godina

Evo da se obratim Kroasanima! Dzabe vam te fore sto kradete moj nadimak pa kopirate tudje komentare pod mojim imenom. Dzabe i ova ubedjivanja kako ja pisem komentare na hrvatskom.Fore su vam providne i neuspesne. A najveca ironija je sto to pisete vi Kroasani, koji visite ovde na srpskom sajtu 24h dnevno, a meni napamet nije palo da ostavljam komentare na nekom hrvatskom,nikad! Toliko o vasim kompleksima.Sad nastavite izmisljati kako ja pisem komentare na hrvatskom slobodno

Xnodeh Pravi i jedini

pre 5 godina

Ti imaš obraza da nekome kažeš da svakog dana ponavlja k'o papagaj, pa ti na jednom članku ostaviš deset slicnih komentara i tako dan za donom u krug.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (www, 26. mart 2019 22:41)

Da,ja imam obraza,jer ti lazes.Ja svoje komentare retko ponavljam.A ti ne bi trebao da imas obraza uopste da se javljas trolu providni,smesan si stvarno

Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana

pre 5 godina

Ne znam u šta pretvaraju Srbiju ali čujem da Madjari ovih dana pevaju jednu pesmicu koja ide ovako:

Zaprljasmo konje po blatnjavoj pisti al' dodjoše hrvati i opet su čisti.

slaviša šmigič

pre 5 godina

dovedite piksija za selektora reprezentaciju i napraviče čudo ako nemoze piksi dajte barem prosinečkog koji forsira igru po zemlji samo ponudite jednom u zivotu selektoru odrešene ruke kod sastavljanja igrača,da se nemešaju iz fss sa menadjerima i stranim klubovima imamo igrače nemamo selektora niko me nemoze ubediti,da je modrič po bilo kom osnovu bolji igrač od tadiča.

ovo vec nema smisla

pre 5 godina

@fudbaler grga ti si vec pokazao da nemas pojma o fudbalu, sta ponavljas ove floskule na svim vestima, i sta nas briga za Hrvate ,mi imamo Zvezdine titule i mlade prvake Evrope i sveta, a ti samo pokazujes koliko si iskompleksiran

Najveći pehar hrvatskog nogometa je kup franje tudjmana

pre 5 godina

gdje ste vi od Hrvatske?? Svašta.. Sudac vas je spasio sinoć
(kiki, 26. mart 2019 20:29)

Ne znam ni ja šta priča ovaj Englez jer svaka Hrvatica kaže da smo bolji za pola koplja.

drago

pre 5 godina

Srbijanska momčad je posljednjih godina imala strašne nogometaše.Uvijek je tu bilo kvalitete,ako ne u svim linijama momčadi,onda makar u većini.Možemo slobodno reć da je Srbija u razdoblju od 2006-2014 imala bolju razinu kvalitete,ali ni tada nije bilježila ni blizu rezultate kao Hrvatska.Tek od 2014. Hrvatska je dobila bolju individualnu kvalitetu,ali sada djeluje da će po umirovljenju Modrića i Rakitića Srbija opet imat bolju momčad.Pitanje je hoće li opet nastavit po starom ili u konačnici dokazat zašto uvijek ima indivudualno odlične nogometaše.Novinar našega portala index je jučer uoči tekme Portugal-Srbija dao objavit sjajan tekst gdje govori o problemu menadzerstva u srbijanskom Savezu kao vjerojatno glavnom problemu što Srbija nema rezultate ni blizu kvalitete godinama unazad

Xnodeh

pre 5 godina

Tesko da Srbija moze u fudbalskom smislu da bude Hrvatska.Prva i najveca razlika je ta sto hrvatski igraci vecinom uglavnom mnogo bolje igraju za reprezentaciju nego sto igraju za klubove i nego sto objektivno vrede.Kod Srbije je obrnuto,i oni vrhunski klupski igraci u reprezentaciji uglavnom deluju ispodprosecno i to je trend od 20 godina najmanje.Druga razlika je sto kad je reprezentacija u pitanju u Hrvatskoj ni blizu toliko nema podela na Dinamo i Hajduk,vec je vecina jedinstvena i gleda interes samo reprezentacije.U Srbiji je i dalje vaznija vestacka klubaska podela na Zvezdu i Partizan,a reprezentacija mnogim navijacima i jednih i drugih ni blizu tog znacaja nije.Treca kljucna razlika je se u Hrvatskoj selektori ne smenjuju svako malo,a uglavnom se i postavljaju bivse fudbalska imena,sem retkih izuzetaka poput tv servisera Ante Cacica,za koga se znalo da je direktan Mamicev poslusnik.U Srbiji se za selektore sistemski postavljaju amateri,imena bez rezultata,bez iskustva,pritom cesto arogantne prirode koji misle da znaju sve i svasta i redovno upadaju u svadje sa kljucnim srpskim igracima koji zbog toga odbijaju da igraju za reprezentaciju.U Hrvatskoj ne pamtim slucaj da je neki,u tom trenutku ponajbolji igrac odbijao da igra za zbog selektora.To su tri kljucne razlike.Dakle Srbija zbog nefudbalskih stvari je jos daleko od Hrvatske.Fudbalski,da nema prepreke u igracima koji splavare,podeljenin navijacima i selektorima amaterima, bi odavno bila bolja od Hrvatske,sigurno

јд123

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Исто као што код вас постоји само Хрватијанска момчад.

vlada

pre 5 godina

Najgluplje igranje rukom je imao Vidic, ali je on vecini ovde heroj. Da li zbog loseg penala protiv Slovenije ili uvek pruzanja losijih partija nego u Manchesteru, ali zbog neceg ga ljudi obozavaju.

....

pre 5 godina

Vidi se po komentarima hrvatijanaca da su spusteni na zemlju i da su ih Madjari, Spanci pogotovo i Englezi vratili na fabricka podesavanja. Nisu nikakav velesila u fudbalu, niti im balerina iz Reala sa svim balonima nesto moze pomoci..izgubili su kompas, definitivno. Za repku koja u 90 minuta do finala nikog nije pobedila i to je bila puna kapa.

jo

pre 5 godina

30% posjed lopte. mislim da dok su se branili poslije 1:0 posjed je bio jedno 5%. panicno ispucavanje lopte mitrovicu na polovini da je kao on spusti. i sta bi kao trapavi mitrovic trebao da uradi kad od 5 puta jednom spusti loptu (ostala 4 napravi faul)? ima da pretrci jos pola igralista. izgeldalo je kao da kosovo igra sa francuskom i drzi nerjesen rezultal 5 minuta pred kraj. problem je sto je bio 30. minut 1. poluvremena. tuga od taktike, bruka i sramota je reci da je rezultat zadovoljavajuci jer fudbal je ipak igra u kojoj treba da se uziva, od gledalaca do aktera.... stid me je sjesti sa djecom da pogledam utakmicu!

nogometas grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i nasim srecama i kradjama za Hrvatsku. 1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 imali smo srece u prvih 20 minuta jer su Talijani pogodili precku i stativu, kasnije su igrali u Splitu 1:1 gde su Talijani dominirali". 1996. Matijas Sammer nas sam pobjeduje, Portugal im daje 3 komada, 1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 ali Hrvatska je bila daleko losiji rival i pokazali su im Francuzi koje ni do danas nismo pobjedili da ce nam biti trn u oku Brazil bi nas oduvao u 2007. U posljednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobijedila Englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Moja reprezentacija 2 godine poslije od tih istih Engleza primila 4 komada usred Zagreba i onda peticu u Engleskoj
2008. Igrali smo prelijepo sve do Turske i tad pokazali da nemamo hrabrosti
2012. Poguranac sudca za Hrvatsku protiv Italije koja dominira.Spanjolska tika-taka se igrala nasom odbranom, a sa druge strane Kasiljas nije imao posla. Od pocetka drugog poluvremena Hrvatska je stvorila jednu sansu. Spanjolska zasluzeno pobjedila. 2014. cijeli svijet se sprdao sa sudcem i Hrvatima. 3:1 sve govori ,Meksiko potvrdio 2016. Španjolsku -bunker cijelo vrijeme Ronaldo i prijatelji omogucili da Hrvati u cijeloj utakmici pucaju 1 na gol.2018.Produžeci, penali i sreca su sastavni dio nogometa. U finalu sve je bilo gotovo u 60 minuta Nije nogomet za nas Spanjolska :Hrvatska 6:0 Engleska :Hrvatska 5:1 itd. Srbi koji imaju titulu u Bariju a mi nista

Radmila Beogradjanka

pre 5 godina

Jesam srpkinja al sto jes jes da je BiH, CG, Albanija, Slovenija i Srbija bile Hrvatske drzave/hrvatske kraljevine. Krivu drinu ko izpravlja je lud.

Jovo

pre 5 godina

Ovi što upoređuju titule pionira petlica i juniora sa seniorskim uspehom Hrvatske fudbalske reprezentacije i njihovo igranje finala su velika bruka i sramota.

my way

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska.
(Zagor, 26. mart 2019 21:49)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijan, nego samo Italijanac? Od momcadi postoje kod vas i spanijanska, slovenijanska, makedonijanska, albanijanska, litvanijanska, rusijanska... jao, kad vi Hrvati krenete da isterujete principe...

danguba

pre 5 godina

Poredjenja Srbije i Hrvatske reprezentacije u fudbalu su krajnje neumjesna, isto kao i poredjenja rezultata u kosarci od raspada SFRJ. Hrvatska je redom dobijala reprezentacije Njemacke, Holandije, Italije (redovne musterije), Engleske, Spanije, Portugala, Argentine... Dok je najveci uspjeh Srbije sretna pobjeda nad Njemackom na SP 2010-e, uz nekoliko remija sa Italijom, Francuskom ili Portugalom u kvalifikavijama. Dakle, neuporedivo. Jednostavno, Hrvati su izgradili kult reprezentacije i pobjednicki mentalitet, o cemu mi mozemo samo sanjati.

C i n i k

pre 5 godina

Milivojevic je mozda i nas najbolji igrac,ali nije po volji Sns selektora.
Mi smo danas bolji od hr.iako to deluje kao navijacka fraza,ali ako pogledate rezultate posle SP onda je jasno da je tako. A ako bi igrali sa njima danas, ili bi pobedili ili bi bilo nereseno,izgubili ne bi sigurno.
Ruka Rukavine?
Ok,ali je pravilo da je penal samo ako ga direktno lopta pogodi u ruku a ne ako se odbije od tela pa u ruku,sem toga je bila napucana lopta.
Sve u svemu,ako pobedimo na sl.utakmici Ukrajinu msm da ce sve biti mnogo lakse...

Петар89

pre 5 godina

Прво и основно, репрезентацију гледам као играче који играју за Србију,
а не као бивше и садашње из цзв или пар.
Јер свака победа је победа Србије, а не ових политичко/криминалних клубова, и у свету се рачунамо као реп. Србије.
А фудбалере који нас репрезентују гледам по жељи и борбености коју приказују, а то колико ко може и уме ствар је стручног штаба.
Ако неко не зна, али даје све из себе, никада не бих пљувао тог играча.
Митар је такав, али не само он, и друге се боре и трче, и остављају душу
на терену. Шта нам вреди нека звезда ако ће да стоји и чека зицере, или ако
из њега селектор не извуче најбоље?
Крстајић није Гвардиола, али није ни лош, и он је само марионета. То
што пљујете њега говори о границама вашег интелекта.
Уместо њега ће доћи само друго презиме, али са истим наређењима од оних
из врха фсс, тако да не видим поенту да се Крстајић пљује.
А још мање после бода у гостима против екс првака еу.
Али знам, и да смо победили да би пљували опет јер једноставно то нам је у генима и јаче је од нас, и нема те силе, тог успеха, тог чуда које би нас уразумило да макар једном дамо подршку нашем тиму.

Realno

pre 5 godina

Svaki puta na komentar da nemamo titulu, ja napisem da je Dinamo osvojio 67 pretecu Europa Lige. Nikad nisam dobio odg na komentar. Dokaz kolko ste jadni. Xnodex valjda ide provjeriti kolko je Dinamo penala tad imao. A cinjenica je da su tad bili jedan od najboljih ekipa u Europi i dobili Leeds koji je tada bio prvak Engleske
(LukaOJ, 27. mart 2019 00:32)

UEFA Kup velesajamskih gradova ne priznaje kao uefino natjecanje, stoga se i pobjednici, te trofeji vašar kupa ne ubrajaju u registar uefine organizacije.

Tumačiti vašar kup kao preteču kupa uefa ili europa lige je pogrešno.

www

pre 5 godina

A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan 
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:01) 

Ti imaš obraza da nekome kažeš da svakog dana ponavlja k'o papagaj, pa ti na jednom članku ostaviš deset slicnih komentara i tako dan za donom u krug.

Xnodeh

pre 5 godina

Kalinić objasnio.
(lol, 26. mart 2019 22:30)

Tvrtko Jakovina i Goran Saric vam objasnili. A ti s Kalinicem nemas nista, koliko prvom prilikom bi vas unistio u kosarci, ali prvo morate da se plasirate negde

sale

pre 5 godina

luka Milivojevic je dobar timski igrac radilica sa solidnim sutem ,ali tehnicki jako ograncien igrac lose reaguje pod presingom nije u stanju da ode po dubini do gola.. Grujic je trenutno mnogo bolji igrac od njega i mnogo je veca steta sto on ne igra .. Kao i Nikola Maksimovic koji je standardan u Napoliju i odlicno se snalazi na mestu desnog beka gde smo i tanki uz njih jos Kolarov i Matic i to je to .

Malkolm

pre 5 godina

Bukvalno to jeste tako. Mi smo često imali finu igru i dobre igrače ali uvijek je nešto falilo. Ili nam sreća okrene leđa ili nas sudija zezne. Sad nemamo niti kakvu posebnu igru niti neke vrh igrače a kakvi takvi rezultati su tu. Tako Hrvati igraju godinama. Imali su ekipe sa dobrim igračima (kao ova sad) ali i sasvim prosječne pa su opet prolazili. Kod njih nema "Mijatove prečke" i sličnih stvari. I kad im loše ide jedan korner i zabiju gol iz ničega i pobijediše. I tako godinama. Da li smo i mi dočekali takvu generaciju?
 (kfc, 26. mart 2019 20:21) 

Steta da tako slabo poznajes hrvatsku reprezentaciju, inace nikad ovakvu glupost i laz ne bi napisao pored dostupnih doslovno svih snimki tekmi koje je igrala Hrvatska. Pehova i nesrece imamo od 1996.kad su suci ocito dali svabama penal, pa kad nam je 1998.Tiram uvaljao 2 gola...a nikad prije ni kasnije ih zabio itd...mogao bih o nesreci pisat do jutra. Da smo imali srece kao sto je imaju drugi, e onda bi vidio prave rezultate.
Ako je tebi prvi gol ove godine u finalu protiv francuza gdje je prvo sudjen prekrsaj koji se jasno vidi da je simulacija i onda autogol Mandze, sreca...e onda vam je zelim svaku tekmu. Ili recimo gol Portugala u 119.minuti u produzecima na zadnjem EP...onda super.

ErwinHR

pre 5 godina

dva polufinala, jedno finale, jedna bronca jedno srebro, zlatna lopta, zlatna kopačka, najbolji debitant u povijesti SP-a (prvo službeni nastup na SP-u i odmah bronca)..sve to u 24 godine službenih natjecanja od kad je Hrvatska članica FIFA-e...ovo dosegnite u seniorskoj konkurenciji reprezentacija pa se javite..hvala i do viđenja!..

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Tesko da Srbija moze u fudbalskom smislu da bude Hrvatska ..."
(Xnodeh, 26. mart 2019 20:22)

Pravi Xnodeh ovo nikad ne bi napisao, nije lijepo čovjeku krasti nadimak

lol

pre 5 godina

Ducicevoj,najhrabriji ste jer vas niceg nije stid,pa ni da izmisljate o meni svasta
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:10)

Kalinić objasnio.

nogometas grga

pre 5 godina

Evo da ti ja napišem nešto o Hrvatskim rezultatima i nasim srećama i kradjama za Hrvatsku. 1994. Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:2 imali smo srece u prvih 20 minuta jer su Talijani pogodili precku i stativu, kasnije su igrali u Splitu 1:1 gde su Talijani dominirali". 1996. Matijas Sammer nas sam pobjeduje, Portugal im daje 3 komada, 1998. U polufinalu Hrvatska vodi 1:0 ali Hrvatska je bila daleko losiji rival i pokazali su im Francuzi koje ni do danas nismo pobjedili da ce nam biti trn u oku Brazil bi nas oduvao u 2007. U posljednjem kolu kvalifikacija za EP. Hrvatska je pobijedila Englesku 3:2 pred 80.000 gledalaca. Moja reprezentacija 2 godine poslije od tih istih Engleza primila 4 komada usred Zagreba i onda peticu u Engleskoj
2008. Igrali smo prelijepo sve do Turske i tad pokazali da nemamo hrabrosti
2012. Poguranac sudca za Hrvatsku protiv Italije koja dominira.Spanjolska tika-taka se igrala nasom odbranom, a sa druge strane Kasiljas nije imao posla. Od početka drugog poluvremena Hrvatska je stvorila jednu sansu. Spanjolska zasluzeno pobjedila. 2014. cijeli svijet se sprdao sa sudcem i Hrvatima. 3:1 sve govori ,Meksiko potvrdio 2016. Španjolsku -bunker cijelo vrijeme Ronaldo i prijatelji omogucili da Hrvati u cijeloj utakmici pucaju 1 na gol.2018.Produžeci, penali i sreca su sastavni dio nogometa. U finalu sve je bilo gotovo u 60 minuta Nije nogomet za nas Spanjolska :Hrvatska 6:0 Engleska :Hrvatska 5:1 itd. Srbi koji imaju titulu u Bariju a mi nista

@jovo tj danilo

pre 5 godina

@jovo ovi sto usporedjuju poraz u finalu s osvojenim KES -om i ostavljaju jedne te iste komentare su najobicniji kompleksasi iz susjedstva koji se predstavljaju kao Srbi

Sale

pre 5 godina

istakao da je to “najgluplje igranje rukom ikada u Srbiji
Ocigledno nije gledao Vidarine penale (gde svaki skok i ruke iznad glave) i to kao po obicaju na velikim takmicenjima.

Bok

pre 5 godina

Mislim da SV implicira da nama protivnici pucaju 28 puta na gol i imaju 70%loptu al smo jako sretni. Zapravo smo bolje odigrali u Španjolskoj šestici nego vi jucer. Golman osim penala nije obranio udarac u okvir 5 godina

Rudar

pre 5 godina

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska?
(Vinko, 26. mart 2019 22:25)

Loše ti je poređenje...mi smo Srbi ..nismo srbijani da bi bila srbijanska rep...s druge strane oni su Italijani i otud italijanska rep...ako hoces već da porediš, objasni onda zašto su u Sloveniji Slovenci, u Rusiji Rusi, Makedoniji Makedonci itd, a nisu slovenijanci, rusijanci, makedonijanci itd...?

Cuj hrvati da uče nekog o gramatici, sačuvaj Bože...vi toliko lupate u svom jeziku da ste se odavno pogubili i napustili bilo kakve standarde.

Zigzag

pre 5 godina

Srbi sa ovim talentima poput Jovica,Milenkovica,Grujica,Maksimovica uz dodatak sjajnoga Tadica,korisnoga Mitrovica,odlicnoga vratara Dmitrovica (gdje ste ga krili dosad?!),uz Matica,Kolarova i ovoga Sergeja,iako precjenjenog,no neospornog vrlo talentiranog srednjaka,pa dobroga Gacinovica moze napravit cudo u sljedecim godinama,no cini se izbornik je vjeciti problem kod Srba.Nest slicno je bilo i kod nas sa Antem Cacicem,ali smo ga dali rijesit,jer da je ostao mogao je unistit bolju generaciju od Vatrenih 98`.Ovak je dosao Dalic i ucinio cudo s istom momcadi,e to Srbima fali posebice

fudbaler grga

pre 5 godina

A vidi ovog Kroasana! HAHAHAHAHAAHAH! Dosad je pokusavao da se sakrije cirilicom,a sada je zaboravio da prebaci pa napisao na latinici komentar,i to onaj koji danima na svim vestima kao papagaj ponavlja.Kako se blamiras nisi svestan
(Xnodeh Pravi i jedini, 26. mart 2019 22:01)

Pisao sam latinicom da mladi Hrvati razumeju zato. Evo imam dva kopirana na ćirilicu i latinicu.

Argo

pre 5 godina

Fudbaler grga:djeco,samo procitajte post doticnog grge,sve je objasnio o Hrvatskoj reprezentaciji i njenoj povijesti.tu se nema sta dodati ni oduzeti. Puuuuuno nesrece,a opet finale svjetskog prvenstva,3.mjesto na SP,2cetvrtfinala eura i jedna osmina finala eura

Xnodeh

pre 5 godina

Srbi sa ovim talentima poput Jovica,Milenkovica,Grujica,Maksimovica uz dodatak sjajnoga Tadica,korisnoga Mitrovica,odlicnoga vratara Dmitrovica (gdje ste ga krili dosad?!),uz Matica,Kolarova i ovoga Sergeja,iako precjenjenog,no neospornog vrlo talentiranog srednjaka,pa dobroga Gacinovica moze napravit cudo u sljedecim godinama,no cini se izbornik je vjeciti problem kod Srba.Nest slicno je bilo i kod nas sa Antem Cacicem,ali smo ga dali rijesit,jer da je ostao mogao je unistit bolju generaciju od Vatrenih 98`.Ovak je dosao Dalic i ucinio cudo s istom momcadi,e to Srbima fali posebice

jedina razlika mafija i menadjeri

pre 5 godina

@danguba ahahahaha prvo procitaj tekst, pa ces da vidis u cemu je usporedba, drugo, ajde vise oladite s time, radite od njih svemirce a znamo svi da nisu ni blizu onoga sta bi hijeli da budu

Zigzag

pre 5 godina

uzeli dva x-a sretno i umislili se,do prije par mjeseci nisu mogli dobiti rumunjsku uz penal i igraca vise 70 minuta+takodjer s rumunjima nisu izasli na kraj ni kod kuce ahhahahaah

S i b i r

pre 5 godina

Dobro da ovaj novinar zna s kim je Portugal igrao, jer sam čitao komentare portugalskih navijača, oni misle da su igrali protiv S i b i r a!!!
Hahahahahaha

grga isti lol

pre 5 godina

Hrvati ,monogo ste nervozni ,cak i ovo predstavljanje pod laznim nikovima pokazuje da su vas Madjari pogodili u zicu, neka samo pokazuje koliko ste iskompleksirani, Ducic je bio u pravu

Xnodeh

pre 5 godina

Novinar je u pravu, Srbija s Krstajicem impresivno osvaja sljedeca 2 velika natjecanja!
Pobjedjuje Skotsku u oba finala, a SMS osvaja Zlatnu loptu.

dax

pre 5 godina

Pa ceo svet se čudi,nije nikome jasno zbog čega Luka ne igra...pretpostavljam da bi mnogo Evropskih reprezentacija volelo da ima kalibar igrača kao Luka Milivojević...isto tako pretpostavljam da cela Evropa takodje zna da većih fudbalskih neznalica nema od našeg selektora,koga niko živ ne može da smeni...žali Bože onih momaka koji zavise od tih fudbalskih veličina pa ne smeju reč da kažu...ali...zato se Luka razlikuje od njih, zato će on biti jedan jedini igrač koji ne trpi nepravdu i koji bi poginuo za Srbiju...NIKADA NEĆU ZABORAVITI LUKIN GEST IZ ZAGREBA...ŽIVEO LUKA 100 godina...

Zigzag

pre 5 godina

Fudbalski,da nema prepreke u igracima koji splavare,podeljenin navijacima i selektorima amaterima, bi odavno bila bolja od Hrvatske,sigurno
(Xnodeh, 26. mart 2019 20:22)kod tebe sve mozda i sreca,istina je da pusite od azerbajdana,kazahstana i slicnih....1 top 10 pobjeda za 25 godina eeejjj...

Becki konjusari

pre 5 godina

I fudbaler grga objasnio.
(lol, 27. mart 2019 12:05)


ko ??? 9Onaj sto pise cirilicom pa latinicom, a mozda si ipak ti pisao. Jel taj?

el pecador

pre 5 godina

Xnodeh, 26. mart 2019 20:22@

Vi bi bili odavno bolji?? Javi to ovima iz Barcelone, Reala, Juventusa, Atletica, Intera, Liverpoola onda da uzmu vase igrace a otpuste nase pa da budete bolji. Hahahaha sta covijek nece sve procitati od tebe. Nevjerojatno. Suoer mi je sto evo i vecina vas misli kao on. Bravo!

kfc

pre 5 godina

Bukvalno to jeste tako. Mi smo često imali finu igru i dobre igrače ali uvijek je nešto falilo. Ili nam sreća okrene leđa ili nas sudija zezne. Sad nemamo niti kakvu posebnu igru niti neke vrh igrače a kakvi takvi rezultati su tu. Tako Hrvati igraju godinama. Imali su ekipe sa dobrim igračima (kao ova sad) ali i sasvim prosječne pa su opet prolazili. Kod njih nema "Mijatove prečke" i sličnih stvari. I kad im loše ide jedan korner i zabiju gol iz ničega i pobijediše. I tako godinama. Da li smo i mi dočekali takvu generaciju?

Kako da ne

pre 5 godina

Možemo da budemo ko kroasani ali malo njeknja. Ko prvo treba da odemo na prvenstvo a kad odemo da tamo nešto i odigramo pa da prvo prođemo grupu pa onda među 16 pa među 8 pa u polufinale mlogo toj zaguljeno za nas nema ništa od toj.

Kako da ne

pre 5 godina

realno

Ti si baš realan lik i kup velesajamskih gradova se ne računa nije pod uefom. Zato računate vi trust mozgovi nastupe petlića kadeta i juniora pa to zbrajate sve đuture od 7 do 20 godina i onda smo bolji od Hrvata jel tako. Oni uzeli srebro i bronzu mi ni u naznakama da se plasiramo a obaška nešto i da uradimo.

Only red

pre 5 godina

Ma dok ove ne oteramo nema rezultata, ovoliko srece u dve utakmice pa ovo nije normalno nemci sutirali na nas gol 20ak puta a ovi sinoc 28 puta i pricaju o nekom rezultatu haha

Maximilian

pre 5 godina

E moj engleščiću nisi ti vidio našeg Šimunića , inače "najvećeg hrvata ne kugli zemaljskoj sa IQ sobne temperature". 2006 protiv Australije gazimo ih za prolaz a majstor mislio da igra rukomet jer je negdje 4-5 puta igrao rukom i bude na kraju neriješeno a mi ispadnemo iz skupine. Inače na toj istoj utakmici je dobio 3 žuta kartona što ja u svojih 40 god nisam ni čuo hahahahaahhaha da nas nema trebalo bi nas izmislit!

Kraken

pre 5 godina

Krstajic ima vise srece nego pameti, to svi koji se iole u fudbal razumeju znaju . Kakve je on rezultate i uspehe napravio pre reprezentacije, koje klubove je vodio ? Vrlo dobro se zna, zbog koga je on tu postavljen, gde je sada.

www

pre 5 godina

Joj nemojte molim vas. Kako će Xnodeh sve to preživjeti?
(ne radite to Xnodehu..., 26. mart 2019 20:24)

Pročitaj komentar s nickom drago, pa zaključi tko je to napisao. Piše ih i na Hrvatskom

selektor

pre 5 godina

Od 1990 imamo izvanredne igrace, a rezultate nigde i sada imamo vrhunske igrace, ako ne udjemo bar u cetvrtfinale EP iskljucivi krivci ce biti selektor i FSS, jer je to do sada bio slucaj zbog loseg vodjenja nacionalnog tima odnosno lose atmosfere u reprezentaciji, a uticaj javnosti, menadzera i ostalih interesnih grupa treba da neutralise FSS.

Spale

pre 5 godina

drago@ mislim da je menadžerstvo problem i u hrvatijanskoj reprezentaciji, možda ne toliko izražen, ali u svakom slučaju i kod hrvatijanaca postoji.

Radovan III

pre 5 godina

Ako išta dobro ispadne od ovog u Portugalu, izgleda da je Krstajić pušten niz vodu jer je SMS počeo sa klupe. Setite se kako je zbog istog prošao Muslin. Naravno, nije Krstajić glup, ne bi ga on ostavio na klupi, već mu je naređeno, a samim tim i upućena poruka, kraj je blizu. Amin.

Gde ja zivim

pre 5 godina

Pitam se, da li ce IKADA za Srbiju igrati 11 najboljih jedne generacije(11+zamene naravno)... I da li ima kraja glupostima koje savez radi, a na stetu reprezentacije i to uvek!? Pre prvenstva smenis selektora, koji je direkno sa 1.mesta posle puno godina, odveo rep. na S.P. Samo zato sto nije pozivao 'neke igrace'... A selektora koji zavrsi S.P. vec u grupnoj fazi, zadrzis, a pri tom ni on ne poziva 'neke igrace'. Necu da filozofiram ko treba, a ko ne da igra, ali moj licni stav je da Luka Milivojevic ima mesta, cak bi i u nekoj mnogo jacoj rep.imao mesta. Pa decko je kapiten jednog engleskog kluba pobogu! Secam se vremena kad nam se ceo svet cudio, kako niko ne poziva Dejana Petkovica Ramba... A u tom nekom periodu od 5-6 godina, igrali su i Nadj, Duljaj, Ilic, Djordjevic, Vukic, Koroman itd...generalno 3 klase losiji igraci od Ramba na sredini terena, ko voli fudbal i lepotu te igre, zna sta pokusavam da objasnim. I naravno razumeo bih zasto nije pozivan, da je bilo nekih rezultata, a ovako, tesko da postoji argument koji to opravdava.

mile

pre 5 godina

@Zigzag, nas problem trenera u fudbalu je analogan vasem u kosarci. Vasa reprezentacija je realno u prve 4 u svetu u kosarci a fakticki niste ni na SP. Mi u fudbalu vro slicni.

Bojan

pre 5 godina

Ljubomorni Englezi jer su ih Hrvati isprasili na svetskom. Uzgred, navijao sam za Engleze da ne bude zabune. Daleko smo mi od Hrvatske po igri i po rezultatima.

Bibi

pre 5 godina

Evo da kažem i ja koju o nesrećama Hrvatske u nogometu, pa makar bilo ponovljeno.

1996., 1/4 EP, Njemačka prolazi na debeli poguranac sudaca. Već dosadno objašnjavati.
Njemačka prvak Europe.

1998., 1/2 SP, Thuram zabija jedina 2 gola za Francusku u odigranih 100 i više.
Francuska prvak svijeta.

2008., 1/4 EP protiv Turske. Turska bez ijednog udarca na gol. Hrvatska pogađa prečku u 1. poluvremenu, a u 120. minuti zabija gol za 1:0. Turci u već isteklom vremenu zabijaju gol za izjednačenje.
Golman ispucava loptu koja se slučajno odbija nekom Turčinu,Turčin šutira na gol,lopta se odbija od obrambenog igrača HR i ulazi u gol.
Turska prolazi na penale. U polufinalu igra sa Njemačkom koju je Hrvatska prethodno u skupini pobijedila 2:0.

2012., EP, Hrvatska u skupini s Španjolskom i Italijom. Do zadnjih nekoliko minuta zadnje utakmice (protiv Španjolske) u skupini HR je bila u igri za prolaz.
Finale EP te godine su igrale upravo ŠPANJOLSKA i ITALIJA.
Španjolska prvak Europe.

2016., EP, u osmini finala protiv Portugala ružna utakmica, praktički bez šansi.
Hrvatska u 116. minuta pogađa stativu čime bi riješila utakmicu, a Portugal u kontri zabija gol :-)
Portugal prvak Europe.

Pretpostavljam da ništa od toga nije nesreća (nekima)?

Pozdrav svim normalnima ma gdje bili.

lol

pre 5 godina

Kalinić objasnio. 
(lol, 26. mart 2019 22:30) 

Tvrtko Jakovina i Goran Saric vam objasnili. A ti s Kalinicem nemas nista, koliko prvom prilikom bi vas unistio u kosarci, ali prvo morate da se plasirate negde
(Xnodeh, 27. mart 2019 11:15)

I fudbaler grga objasnio.

Milan

pre 5 godina

Da li ume neko da objasni zašto je ispravno Belgija - Belgijanci, a nije ispravno Srbija - Srbijanci? I zašto imamo Holandija - Holanđani, umesto Holandezi ili Holandijanci? Ne kapiram ko je to smišljao i koja su pravila, ali definitivno nije stabdardizovano i odatle potiču zabune.

lol

pre 5 godina

Srbijanska momčad je posljednjih godina imala strašne nogometaše.Uvijek je tu bilo kvalitete,ako ne u svim linijama momčadi,onda makar u većini.Možemo slobodno reć da je Srbija u razdoblju od 2006-2014 imala bolju razinu kvalitete,ali ni tada nije bilježila ni blizu rezultate kao Hrvatska.Tek od 2014. Hrvatska je dobila bolju individualnu kvalitetu,ali sada djeluje da će po umirovljenju Modrića i Rakitića Srbija opet imat bolju momčad.Pitanje je hoće li opet nastavit po starom ili u konačnici dokazat zašto uvijek ima indivudualno odlične nogometaše.Novinar našega portala index je jučer uoči tekme Portugal-Srbija dao objavit sjajan tekst gdje govori o problemu menadzerstva u srbijanskom Savezu kao vjerojatno glavnom problemu što Srbija nema rezultate ni blizu kvalitete godinama unazad
(drago, 26. mart 2019 20:29)

Ovo bi imalo smisla, da nisi nick promjenio Xnoden

N.

pre 5 godina

Haha 'ajd dobro. Hrvati su itekako ostavili traga na fudbalskoj mapi sveta. Pobedili '98 jednu Holandiju za trece mesto. Pobedili Argentinu, Spaniju, Italiju, Nemacku, i to nekoliko puta u takmicarskim duelima. Unakazili Tursku u paklu Istambula. Pomrsili su racune bar jednom svim velikim reprezentacijama. Imaju igraca sveta, trenera godine, zlatnu kopacku. A Boban je generalni sekretar FIFA. Oslobodili su se klasicnog balkanskog sindroma, da se povlace nakon prvog gola i kradu vreme. Nikad nisam cuo da je neki njihov fudbaler u konfliktu sa trenerom. Savez im se napunio love u zadnjih 20 godina od ucesca i dobrih partija. To su cinjenice za respekt. Sta smo mi uradili? Ne vidim dodirne tacke s njima, osim sto smo podjednako bahati i arogantni, cesto bez pokrica. To pripisujem mentalitetu ovog podneblja, a ne istoj fudbalskoj filozofiji. Tako da ima Orlovi jos mnogo trave da pasu da ih stignemo u rezultatima i uspesima.

jo

pre 5 godina

samo na brdovitom balkanu ovako nesto se mlze desavati. da najbolji strelac budeslige u top formi ne dobije sekundu a igraju neki radonjici i mitrovici...da kapiten jednog pl tima koji izvodi penale i bog je u tom timu ne bude pozvan...m a f i j a !!!

Sad samo kosarka i tenis

pre 5 godina

Svaka mu cast. Vecina u Srbiji navijala da pukne petarda u Portugaliji i mozda bar malo zaljulja bagru koja vodi ovaj nas do juce omiljeni sport, kad ono buc. Zao mi kako fantasticna generacija nece dobiti sansu da nas reprezentuje na svetskoj i evropskoj smotri, ali stari kazu da je uvek tako bilo, mozda ne bas tako budjav selektor, ali mulj uvek ispliva na vrh grupe gde zbog para nacinalna selekcija tavori.

netko nebitan

pre 5 godina

Doista smiješna usporedba,Hrvatska napravila pogrešku?...uspoređivati rezultate Hrvatske i Srbije pa i njegove Engleske od perioda od kada Hrvatska postoji doista je van svake pameti, Hrvatska ima kakve takve rezultate, postoji nekakav kontinuitet s obzirom kakva nam je liga i koliko se ulaže u taj sport...ovdje vidim prepucavanja da li je Hr.nogometna sila?, pretjeruju moji sunarodnjaci, ali takvi smo, nemamo mjere ni u čemu kao ustolom i Vi Srbi,ali kraljevi pretejerivanja su upravo Englezi...netalentiranija nacija za sport ne postoji na kugli zemaljskoj, s obzirom na mnogoljudnost, infrastrukturu, ulaganje u sport, marketing, oni su zadnji koji bi trebali komentirati bilo koga...Hrvatskoj se zalomi neki dobar rezultat, što iz perspektive nas Hrvata je fantastičan,možda Brazilu,Španjolskoj ili Njemačkoj to nije uspjah, nama je to ogroman rezultat...isto tako Andori je ogroman rezultat plasirati se na veliko natjecanje...najrealnije bi bilo da moji sunarodnjaci spuste se malo na zemlju i budu relani ,isto tako Srbi bi trebali biti realniji i sa velikim poštovanjem uvažavati naše rezultate i ljudski čestitati a ne omalovažavati sa onom otrcanom SLUČAJNI DOPRVACI što naravno ne stoji, jer u životu nema slučajnosti ni u čemu....lp

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

Nije problem kakvu reprezentaciju ima Hrvatska....problem je što je naša očajna.....ovih 1:1 je samo jedna srećna okolnost....jer da nije poništio očigledan penal izgubili bi i ovu utakmicu....ULAZAK RADONJIĆA SMATRAM NAJ GLUPLJIM POTEZOM U FUDBALU U ZADNJIH DESET GODINA

as roma nikšić

pre 5 godina

Razlika između hrvatske i srbijanske reprezentacije se mogla nedavno pročitati preko glavnih tribina dva stadiona. Preko cijele istočne tribine zagrebačkog Maksimira pisalo je "Domovini uvijek vjerni" sa akcentom na ono uvijek a preko istočne tribine beogradske Marakane pisalo je "Vi ste naši pobednici" sa akcentom na ono naši. Pozdrav i za jedne i za druge.

mare

pre 5 godina

Ne zelim da citam komentare vec samo da istaknem da je suludo da se Luki Milivojevicu ne pruza sansa u relrezentaciji a on je ozbiljno pokazao kako je dobar u jednoj od najjacih liga Evrope. E tu je nas problem, zasto???

Srle

pre 5 godina

Baš čudno od novinara da iskopaju nekog s Twittera koji pljuje FSS i Krstajica, a diže Milivojevića u nebesa. Bez da podržim Krstajica, jer sam lično razočaran, dotični meni ne bi igrao nikad više. Vrhunac nepristojnosti i nepoštovanja. Ja se ništa ne pitam naravno, ali eto. Reda radi.

MarS

pre 5 godina

Luka Milivojevic, Bane Ivanovic, Kolarov i pored njih, odaberite sami pošto tu imamo odlicnih nada, bi našu odbranu učinili jednom od najteže probijenih. Šta uradi Krstajicu da te tako kazne, da te tako mrzi-vredja cela Srbija!? a obraza nigde.

milan

pre 5 godina

Ma Krstajic nema pojma. Drzi ovo drvo Mitrovica pored ovoliko kvalitetnih klinaca. To je taj grobarski lobi koji je zaseo u fss.
Nama je jedini Klemente napravio ekipu, razjurio veterane, i posle je Antic nastavio sa tim timom, tad je jedino valjalo.

krajisnik

pre 5 godina

Majkom@
Ovo SP ste po meni odigrali najbolje do sad. Posjed lopte protiv velikih ekipa,gol šanse, timska igra.
Škripi vam u odbrani. Tu kvalitet nije ni približan veznom redu.
Prvenstveno mislim na Vidu i Lovrena.
Ali imate odličnu reprezentaciju.
Nama je neophodan stručnjak na klupi kao što ih imamo u košarci.
Neko sa autoritetom.
Možda Piksi, ali njega ne interesuje reprezentacija već lova u Kini.

Vabba

pre 5 godina

istakao da je to “najgluplje igranje rukom ikada u Srbiji
Ocigledno nije gledao Vidarine penale (gde svaki skok i ruke iznad glave) i to kao po obicaju na velikim takmicenjima.
(Sale, 26. mart 2019 20:33) #

A Dudicevo igranje rukom !?
Ovaj je ocigledno neki priuceni tviter novinar , slabo poznaje materiju....
Ocekuje se ovih dana velicanje Krstajica zbog ovog srecnog rezultata ali nece nas zauvek pratiti fortuna kakva je se Portugalcima i Nemcima....prvom prilikom cemo dobiti 5 komada i to kad nam bude najvaznije

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Они Србију претварају у своју властиту фирму! Подршка за Луку и остале који не желе да играју док они воде репрезентацију. 👍

Ante

pre 5 godina

E pokvareni Englezi.. To je isto kao kad bi Nijemac napisao da netko pretvara Englesku u Argentinu.
Kao, Argentina je puno bolja :)
Normalno da je provokacija, cijeli svijet zna da Hrvatska ima bolje rezultate kao reprezentacija, ali takve usporedbe se ne rade.
Eh što bi volio da vas i Srbi dobiju usred Wembleya i ostave bez EP, da vas pobijede u polufinalu SP. Čisto jer volite da provocirate.

Kobayashi maru

pre 5 godina

@Drago: Ne postoji "srbijanska momcad", samo srpska. 
(Zagor, 26. mart 2019 21:49) 

Aha, znaci kod vas ne postoji Italijanska momcad, nego samo Italska? 
(Vinko, 26. mart 2019 22:25) 

Исто као што код вас постоји само Хрватијанска момчад.
(јд123, 26. mart 2019 23:34)

Ako žele svaki put da kažu Srbija u SRBIJAnski/o/a, pa neka ih... vole ljudi da govore...

...

pre 5 godina

Milivojevic, Nastasic, Luka Jovic, Nikola Maksimovic, Fejsa, i Matic je nesiguran, a sve su to igraci koje moraml da koristimo. Svaka cast momcima, ali da se manemo Bogosavca, Rukavine, Radonjica, Zivkovica, Lukica, Lazovica. Strucnjace povuci se unistices ovu generaciju, bolju nismo imali u ovom veku.

prika iz susjedstva

pre 5 godina

Ima Srbija potencijala, igrače. Ne razumijem novinarevo “učine pogrešno, a pogode”. Ali znam, najljepše je izbaciti Engleze. Nema bolje od toga. A teško je. Bahati su, ali dobri. Već dva puta smo ih, mi mali, spustili...

gari

pre 5 godina

Samo kod ovog morona od trenera, NAJBOLJI STRELAC BUNDES LIGE SEDI NA KLUPI !!!!!!!!!!!! Na sreću se ne prolazi uvek i nemaju ovakve sudije !!!!!!

Sale

pre 5 godina

U prevodu - vise srece nego pameti, sto i mi nedoreceni strucnjaci sa interneta komentarisemo ovde jos od svetskog. Ljudi vise vremena posvecuju haoticnoj obrani, ali po meni cak veci problem postizanje golova, jer mi sve sto smo dali do sada su neki slucajni golovi - Mitrovic izmislio dva protiv Rumunije neko muljanje sa poda i onaj dobar sut kad se pre toga od dvojice odbija do njega, penali protiv Litvanije, CG i Portugala, autogol Litvanije, odbitak protiv Nemacke... Uopste ne postoji neka ideja kako da se udje u sansu, napravi visak prostora, sutevi su nam katastrofa... Treba napomenuti da se ne izvlacimo samo zbog srece i Dmitrovica vec i komplet ekipa stvarno gine na terenu, za sta imaju naklon do poda i zasluzuju podrsku navijaca i pored ovakvog FSS

kladzom do bola

pre 5 godina

ruka Kuzmanovica , Vidica na SP u J.Africi , to i dan danas me iznervira kad se setim . Kako li se tek Antic oseca , kad se seti tih gluposti narocito Kuzmanoviceve rucerde

Negativni

pre 5 godina

(Xnodeh, 26. mart 2019 20:41)

Znaš li ko je igrao za nas protiv Azerbejdžana kada smo igrali 2-2 u Podgorici? Mijatović, Kežman, Savo Milošević, Dejan Stanković, Bunjevčević...to su danas sve "legende" našeg fudbala. A u porazu od 2-1 u Bakuu stub odbrane je, valja to posebno napomenuti, bio "legenda" Krstajić. On je bio i stub odbrane u čuvenom svetlom izdanju protiv Argentine kada je selektor bio genijalni Šestko. Bolje da mi ćutimo i čestitamo im, jer kako smo krenuli, evo od dva nerešena rezultata smo napravili kosovski mit. Kvalifikacije još nisu ljudski ni počele a mi smo već prvaci Evrope.

Slobodan

pre 5 godina

Ocito je ovaj prvi put gledao nasu reprezentaciju. Ok dovoljno da zakljuci o Krstajicu i njegovoj "strucnosti" ali ne zna bisere nasih odbrambenih igraca...

Mirko

pre 5 godina

Sun, Irish Sun, Skotish Sun su sve jedna te ista žuta štampa. To je u rangu onih novina koji se kod nas bave time šta je ko kome reko u nekom realitiju koje niko normalan i ne prati.
Hoću reći - nebitni su skroz.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Kao prvo cela Srbija zna da je Krstajic dobio svoju sadasnju funkciju na osnovi "bata Djure", sto samo po sebi znaci da ne radimo stvari kao neko drugi nego kao sto smo oduvek radili.

Kao drugo, ako cemo da uporedimo nas sa nekim drugim prvo mora biti objektivan u analizi oba tima iz obe zemlje koje se uporedjuju, sto nije slucaj ovde, na primer;

Hrvatski fudbal je uradio dosta dobrih stvari i uspeli su da naprave tim, ako se pogleda koliko oni imaju ljudi i u kakvom stanju je njihova domaca liga objektivno je reci da bolje od ovoga sto imaju danas ne moze ali to ne znaci da njihov fudbal treba da se zadovolji sa jednim uspesnim nizom rezultata to jest time sto su uspeli da doguraju do finala svetskog prvenstva u Rusiji. Objektivno je reci da su jednom uspeli da dodju do polu finala i sada do finala sto znaci da sledeci put (ma koliko to vreme bude bilo do sledeceg puta) njihove ambicije trebaju da budu da ako ikada uspeju da naprave treci dobar tim da se popnu na taj poslednji korak.

Srpski fudbal je posle neuspeha u kvalifikacijama za Brazil je uspeo da se plasira i igra u Rusiji, u medjuvremenu od Juzne Afrike do sada su mladje generacije uspele da budu prvaci Evrope i Sveta i Srbija definitivno ima dobre talente sto znaci da neko negde radi dobar posao, mozda ne Krstajic licno ali na nekom nivou ispod je to sigurno.

Lazarevac

pre 5 godina

Krstajic ne moze da bude selektor, ako planiramo da budemo bar konkurentni na ep. na koje cemo verovatno otici zato sto ucestvuje 24 selekcija... Ne znam zasto se ljudi zadovoljavaju neresenim rezultatom sa Portugalom uz neobjasnjivu srecu koja nas je pratila, razumeo bih to da nemamo igracki kadar da budemo makar ravnopravni(to sinoc nismo bili iako je dobar rezultat, sreca ce nas napustiti). To sto pola igraca bojkotuje reprezentaciju je posebna prica... Jos jedna stvar, Krstajic je samo poslednji i rekao bih najmanje bitan u nizu ljudi koji treba da odu.

LukaOJ

pre 5 godina

Svaki puta na komentar da nemamo titulu, ja napisem da je Dinamo osvojio 67 pretecu Europa Lige. Nikad nisam dobio odg na komentar. Dokaz kolko ste jadni. Xnodex valjda ide provjeriti kolko je Dinamo penala tad imao. A cinjenica je da su tad bili jedan od najboljih ekipa u Europi i dobili Leeds koji je tada bio prvak Engleske

021

pre 5 godina

Kada igraju srcem kao sto su igrali protiv Portugala, Kada ginu na terenu mogu i da izgube 10:0 sto se mene tice. Tada je meni srce puno.

Metropola

pre 5 godina

Ma da, izgradili kult... priča za malu decu. Hrvati jednostavno imaju sreću da imaju dobru generaciju igrača predvodjenu sjajnim Lukom Modrićem. Kad Lukica okači kopačke o klin videćemo taj njihov "kult". Garant!
(Rade M, 26. mart 2019 23:29)... pa nije bas tako Rade! Imali su oni uspeha i pre Luke Modrica. Treba biti realan pa reci da su na ovim prostorima oni najbolji za sada. A mi kad prestanemo da pustamo menadzere i politiku u fudbal, mozemo da pariramo!

ime i prezime

pre 5 godina

Kao reprezentacija koja je toliko puta igrala rukom u kaznenom prostoru na velikim takmicenjima u prethodnih 20 god,bas je tesko reci da je ovo najgore :)

Back in Black

pre 5 godina

Ne razumem sta to Hrvati urade pogresno a imaju impresivne rezultate?Jedino razumem da je britanac i da im hrvati bas i nisu u lepoj uspomeni sto se tice fudbala.A ne razumem i ovo "najgluplje igranje ruke ikada u Srbiji".Jedino sto sam razumeo je ovo oko Milivojevica.

j1ggy

pre 5 godina

Da li ste svesni da ni u jednoj NORMALNOJ drzavi covek sa interpolove poternice, koji je (bio) pod istragom za malverzacije ne bi ni razmisljao o tome da se kandiduje za predsednika Mesne zajednice a ne Fudbalskog saveza?!
A ako bi se i kandidovao, bio bi ismejan i ponizen. Ali u zemlji slepih, jednooki je kralj...

Blek

pre 5 godina

Imate objavljenu sliku gde se jasno vidi kako je lopta prvo pogodila Rukavinu u glavu. Drugo, ako je ovo "gluplje" igranje rukom od onoga kada je Vidića pogodila lopta, eto...

ctrl

pre 5 godina

Steta za jos jednu generaciju o kojoj cemo pricati kako je mogla da napravi nesto.

Ali ima i vaznijih stvari od sutanja lopte. Kada se te stvari poprave, onda cemo bolje i sutirati loptu.
Jedino sto nam onda to nece biti toliko bitno, Bogu hvala.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Kao prvo cela Srbija zna da je Krstajic dobio svoju sadasnju funkciju na osnovi "bata Djure", sto samo po sebi znaci da ne radimo stvari kao neko drugi nego kao sto smo oduvek radili.

Kao drugo, ako cemo da uporedimo nas sa nekim drugim prvo mora biti objektivan u analizi oba tima iz obe zemlje koje se uporedjuju, sto nije slucaj ovde, na primer;

Hrvatski fudbal je uradio dosta dobrih stvari i uspeli su da naprave tim, ako se pogleda koliko oni imaju ljudi i u kakvom stanju je njihova domaca liga objektivno je reci da bolje od ovoga sto imaju danas ne moze ali to ne znaci da njihov fudbal treba da se zadovolji sa jednim uspesnim nizom rezultata to jest time sto su uspeli da doguraju do finala svetskog prvenstva u Rusiji. Objektivno je reci da su jednom uspeli da dodju do polu finala i sada do finala sto znaci da sledeci put (ma koliko to vreme bude bilo do sledeceg puta) njihove ambicije trebaju da budu da ako ikada uspeju da naprave treci dobar tim da se popnu na taj poslednji korak.

Srpski fudbal je posle neuspeha u kvalifikacijama za Brazil je uspeo da se plasira i igra u Rusiji, u medjuvremenu od Juzne Afrike do sada su mladje generacije uspele da budu prvaci Evrope i Sveta i Srbija definitivno ima dobre talente sto znaci da neko negde radi dobar posao, mozda ne Krstajic licno ali na nekom nivou ispod je to sigurno.

ajmo malo ozbiljnosti

pre 5 godina

@negativni te utakmice i ove danas nemaju bas neke poveznice, posto igraju potpuno drugi igraci, kao da je tebe pitam koje igrao za nas kad smo dobili Madjare 7:1 i 5:0 .