Fudbal 254

Utorak, 26.06.2018.

19:40

'Vikinzi' bez senzacije, Hrvati sa tri pobede do 1/8 finala!

'Vikinzi' bez senzacije, Hrvati sa tri pobede do 1/8 finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

254 Komentari

Sortiraj po:

panzer general

pre 5 godina

Hrvati ispadaju u 1/8 finala od Danaca.
(Aleksandar, 26. jun 2018 22:53)
Lopta je okrugla, tako da je sve moguće. Ja bih recimo bio presretan da Srbija večeras pobijedi Brazil i po mogućnosti pošalje ih doma. E to bi bilo nešto.

Zdenko

pre 5 godina

Bez obzira što im nije trebala pobeda, odigrali su muški i možemo samo da im zavidimo. Ko nam je kriv što nemamo mentalitet pobednika i što nemamo državu i vlast koja voli svoj narod? Oni se bore za svoju zemlju i toga se ne stide. U Srbiji svi imaju veća prava od matičnih stanovnika, zapitajmo se da li smo ljudi?

cane

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih
(mimi, 27. jun 2018 08:32)
_____________________________________________

igraju dobar fudbal u rusiji i to su cinjenice, a to što oni nas "vole" kao mi albance nema veze sa njihovom pobedom sinoc

cimer fraj

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih
(mimi, 27. jun 2018 08:32)

Mimi, pazi na nos. Ponekad naraste iz čista mira...

AntePB

pre 5 godina

Jedna mala državica na Balkanu.. Čitam jučer komentare ne FIFA sajtu, cijeli svijet govori da Hrvatska može do finala, i ono što je najljepše, nitkom to nije ni čudno!!
Jer, uvijek su tu negdje, možda nikad poslije 98e nisu ponovili uspjeh osvajanjem medalje, ali na svakom prvenstvu naprave neku senzaciju i pobijede neke od favorita..
Tako da, realno, prolazak grupe, s 3:0 u "grupi smrti" kako je nazvao Murinjo, je več velika stvar. Prolazak Danske bi bilo veselje i veliki skok na FIFA ljestvici.. Četvrtfinale, senzacija. Polufinale, nakon 98-e, cijeli svijet te gleda, nešto što se ne usudim ni sanjati..
Uglavnom, več su nas razveselili dosta, ali nema nikakve euforije, to mi je žao, vidi se da smo "odrasli" i prošli tu fazu "senzacija".. Nažalost, naučili smo okrutnost knockout faze i uloge sreče u njoj..

drago

pre 5 godina

Proto ganci

To ti je kad imas kvalitetu...samo Modric i Perisic iz prve postave i dobijemo. Jos se nasi zezali prvi dio a Islandu poklonili penal.
Steta jer bi postali tek 8 tim u povijesti SP-a bez primljenog gola u grupnoj fazi.

Ivan ZG

pre 5 godina

Moje viđenje utakmice.
Modrić je, kao i uvijek, igrao odlično. Samo, u prvom poluvremenu se vidjelo da mu fali dobrih suigrača. Mnogi iz ove postave rezervnih su pokazali zašto su rezerve. Pivarić me ugodno iznenadio odličnom fizičkom spremom iako od njega ne treba očekivati neki vrhunski potez. Jedvaj dobro čita igru, ali je fizički slab i teško odnosi loptu u duelu. Prema naprijed slab. Kovačić isto tako slab u duelu. Samo se valja po terenu. Badelj izvrstan, na korak do klase Rakitića i Modrića. Stvarno ugodno iznenađenje.
Perišić polako počinje podsjećati na onog igrača od prije 2 godine. Brz, prodoran, nezaustavljiv. I ovaj gol mu je sigrurno dao dodatnu dozu samopouzdanja i odlučnosti. Kalinić je fenomenalno branio, a naš je drugi golman!! Čorluki još malo fali brzine i eksplozivnosti, ali čvrstine i inteligencije nimalo. Odlično čita igru i par puta poslao islanđane po čevape.
Sve u svemu neki su ugodno iznenadili, a neki pokazali zašto su zamjene. Za trenera odlično da zna od koga što može očekivati.

fert-14

pre 5 godina

Možemo se mi ljubakati i zvati susjedi-komšije jer smo tako vaspitani i zato što pamtimo neka lepa vremena(ili čuli priče) iz zajedničkog života. Iskreno ja bih voleo da smo malo bliži nego što jesmo. Ali vas samo molim jednu stvar. One koji baš i ne propagiraju ljubav nemojte zvati divljacima i nacionalistima. Neko je u onom nesretnom ratu izgubio više od kuće i traktora. Kažu vreme leči sve. I ja tako mislio dok nisam dobio dete. Što se mene tiče vidimo se u finalu.

mimi

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih

Proto Ganci

pre 5 godina

Kad sam video tim Hrvatske na pocetku meca, pomislio sam da bas hoce upropastiti Argentinu. Kad ono medjutim, i sa sedam i po igraca dobise Island. Alal vera.

Srboljub

pre 5 godina

Ne zelim da razmisljam o politici toga ima ima svaki dan,prvenstvo sveta u fudbalu je jednom u 4 godine i traje samo mesec dana,zato kapa dole za komsije,nadam se da cemo mi biti ti koji ce napraviti senzaciju i izbaciti Brazil pa da se mozda i sretnemo u PF.Ovo je fudbal a ne politika iako se mesa,na vama je da l cete to da prihvatite.Zato napred Srbijo i svaka cast Hrvati!

Sasa B

pre 5 godina

.....hahahahahahahahahahahah, a bate jesi ga odvalio muski, ne mogu da se smirim, idem da promenim pelene....hahahahahahah


Sad gledam prezimena Islanđana, ima li neki Bunarson da mu damo pasoš da igra za Srbiju? :)
(TecHiFi, 26. jun 2018 20:47)

Nema,ima neki Koferson,taj će da igra za nas.
(neko iz publike, 26. jun 2018 21:06)

kokan

pre 5 godina

Pokojna glumica Nela Eržišnik je 1974g pred meč Jugoslavija-Brazil(0:0) rekla-Pošto Brazil igra u žutim dresovima ja vam velim da Brazilci buju nagrapali kak žuti".

Bukephalos

pre 5 godina

Braća hrvati igraju i bore se, a naši samo ponavljaju priču "Pa znate kako....više nema mali ekipa na sp-u". Alo manekeni, hrvati imaju tri pobede i dali 6 gola, a ja za njihovu odbranu samo čuo za Dejana Lovrena, a mi po imenima imamo ne samo jedan autobus pred golom! Hoću danas da vidim borbu!

Fanta

pre 5 godina

Jedan mali broj vas srba još se poziva na šahovnicu,NDh i druge gluposti. Jedan mali broj hrvata proziva 1991. i rušenje gradova, zločine u ovom zadnjem ratu. To su grupice koje su zadojene mržnjom, ima ih u svakom narodu,nažalost glasni su i vole se gurati u prvi plan. Pridavati sebi na važnosti. Lijek za takve je ignoriranje, potpuno. To im je najveća bol. Jer onda nema njihove svrhe postojanja. Nikakva HR država ne mrzi srbe, pojedinac nije država, radikali i nacionalistički buntovnici nisu narod, oni su kukolj naroda a na nama je da takve maliciozne skupine izoliramo. I živjet ćemo bolje, susjedski-komšijski. Nekada je dobar susjed/komšija bolje došao nego brat. Zašto bi se opet tukli. A da dođe do toga ovi što najviše mrze i pozivaju na mržnju sakrili bi se u mišju rupu ili pobjegli u Njemačku,Švicarsku i druge zemlje. Već viđeno kod nas. Uživajte u nogometu, u životu. A vi svi nadr...i i srbi i hrvati odbijte. POzdrav ljudi. Da živimo u miru i skladu. I da pobjedimo političke fukare koje lože narod. Da se ne ponovi zlo.

Totti

pre 5 godina

Dance gazimo kao plitak potok a onda rapsodija sa najvecima...pa ljudi nama je ekipe poput spanije, njemacke, italije,holandije (sad ih nema),engleze..ocu reci velike kao dobar dan pobjediti...leze nam...to su cinjenice...jednostavno se nalozimo kad je netko bolji od nas...a nogomet se igra sa srcem...

Komsije samo hrabro, presing, krs i lom protiv Brazila pa ce i sreca da dodje....pozz

petrica kerempuh

pre 5 godina

Što ranije niste doveli Zlatka Dalica?Ozbiljan jako talentovan trener koji je sve stvari postavio na pravo mesto i napravio svetski ozbiljnu repku.Svaka čast.(vlada Bgd, 26. jun 2018 21:18)

Duga priča, prijatelju. Povezana s jednim bjeguncem u BIH.

мики

pre 5 godina

jesi nekad bio na indexu ?
(njofra, 26. jun 2018 23:44)

индекс је београдски радио. зашто га помињеш?

Nikola MNE

pre 5 godina

Nemate se sto bojati Danske,mi ih tukli u Kopenhagen 0:1.Jako limitirana i nekreativna ekipa.1/4 i onda duel Modric vs Iniesta,bice uzivanje.Sretno komsije i jedni i drugi œutra.

???

pre 5 godina

meni kao srbinu tj jugoslovenu je drago kad Hrvatska dobija.Da je srece da i oni i mi dodjemo daleko.Ali fifa je masinerija i tesko ce to proci.Videli smo odlicno kako lepo sude nama srbima protiv svajcarske.Ja sam mislio da su svajcarci mnogo jaci i da ce nas oduvati 5-0 najmanje.A ono kako nas je sudija unakazio unistio mi je zelju da gledam sledeca prvenstva za 10 godina.

Starmo

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti
odmah u osmini finala. Zivi bili
pa videli. Jesu odigrali odlicno
grupu, ali htela ih je lopta,
I mnogo toga se poklopilo neki
poklon golovi, sumnjivi penali...


Ok cekamo se u nedelju...

Dragan

pre 5 godina

Svaka pobjeda je tako slatka a poraz tako tezak! Zato svima vama sto vam je ova pobjeda draga,; uzivaj te! A vama kojima ova pobjeda budi mrznju uzivaj te I vi u svom svjetu😂😂 mrznje!!!!

Knindžija

pre 5 godina

Nije mi jasno što svi pominju slucajnost Hrvata nad Argentinom. Pa zar Hrvatska vec jednom i pre sv.prvenstva, kada su bili puno bolji, i s messijem na vrhuncu, isto tako nije dala Argentini 3 komada?
Jeste, pa onda??? Kuš. Hrvatska je nogometna velesila i tu nema puno price.

Dejan

pre 5 godina

Sa ovakvom igrom, Hrvatska ima velike sanse i da osvoji ovo SP. Sve cestitke na prikazanoj igri do sad... A nasima zelim vise srece drugi put. Zelim im pobedu protiv Brazila, ali za mene jednostavno nije to to posle onog poraza od Svalbanije.

remax

pre 5 godina

Mnogo su poleteli hrvati, vratice ih danska u realnost , kako to vec obicno biva.. 
(sunset, 26. jun 2018 22:12) 

Koeficijent na dansku 4,20 uloži malo više..evo ti lake love.
(F16, 26. jun 2018 23:59)

Što bi igrao na Dansku, možda čovek veruje da ćete ispasti u produžecima kao protiv Portugala ili još bolnije, na penale.
Može da odigra prolaz Danaca ali to je već manja kvota.

pedja

pre 5 godina

Kakvi Vikinzi i fudbal,pokazali su im Hrvati sa drugim timom gdje im je mjesto.Ovo je poslednje veliko takmićenje koje je Island igrao.Fudbal je ipak nešto daleko više od borbenosti i discipline.

nn12

pre 5 godina

Iznenađujuće pozitivni komentari za srpski site. Nisam siguran da bi to bio slučaj na hrvatskim portalima da je stuacija obrnuta. Možda bi i političari trebali malo čitati..
pozdrav

Dr. Bero

pre 5 godina

O kakvoj lošoj igri hrvata pojedinci pričaju. Pa Island je sve svoje šanse imao nakon teških pogrešaka ovog Lahoza. Prvo faul na Badelju pa na golmanu i onda ofsajd od tri metra... Užasno suđenje već drugu tekmu za redom na štetu Hrvatske!

Ivan Cro

pre 5 godina

Mogu reći rutinska pobjeda Hrvatske. U prvom poluvremenu su Islanđani imali jedan ozbiljan udarac u okvir gola, na startu drugog smo imali prečku, pa gol, pa onaj zicer gdje Kramarić nije uklizao i pospremio u praznu mrežu. Imali su i Islanđani šanse, možda bi remi bio napravedniji, ali neka porade na realizaciji drugi puta.

Kao Hrvat sam prezadovoljan i ponosan na odrađeno u grupnoj fazi, ali to sve će malo vrijediti ako barem jednu prepreku u nokaut fazi ne prođemo. S četvrtfinalom bi mogli biti zadovoljni, iako ako zadržimo ovakav nivo igre, možemo i dalje od toga.

No, prvo Dansku treba proći, za dalje lako. Vama sretno protiv Brazila, bit će jebeno, ali ne i nemoguće.

Sportski pozdrav.

biće bolje

pre 5 godina

komšije ako ovako nastavite, odoste u finale. Možda sam malo i pretenciozan ali možda i osvojite WC, niko nije sem vas ovakvu ubedljivu igru prikazao do sada.

HrvatZD

pre 5 godina

Hvala susjedi po potpori, držite se protiv Brazila, jedan savjet; tim velikim arogantnim momčadima poput Brazila, Argentine itd je najveća slabost ono što im je i najveća snaga; IME, e pa iskoristite to i uništite ih, dovoljno je da im zabijete jedan gol izgubit će kompas, nisu to Nijemci.

tišina tamo

pre 5 godina

@Trol i slični
Nadam se da ste u pravu i da će Hrvati izleteti u osmini finala. Naravno i Rusi. A Srbija neće dotle ni doći. Gubi od Brazila i pravac BGD. Mundijal bez Slavena i onda tajac u Srbistanu.

Ivana

pre 5 godina

hrvati su u naletu i puni samopouzdanja.nikakva danska ih nece zaustaviti.imaju tim i ukoliko ih sreca bude pratila,a potrebna je bez obzira koliko neko bio potkovan,dogurace daleko.

Udri jače Noris Čače

pre 5 godina

Ovo do sad je bilo super. Na žalost ne ide Hrvatskoj dobro u tim utakmicama na ispadanje...Turska 2008.g. Portugal 2016...
Mislim da ovako mala zemlja treba biti zadovoljna sa već postignutim.
(Joe, 26. jun 2018 23:07

Europsko prvenstvo je teže osvojiti.
I zašto da se zadovoljimo s ovim? Ti si jedan od onih likova Bitno je sudjelovati, jel? Vodi te Brazil 4:0 i onda zabijes za 4:1 i kraj utakmice. I veseliš se pogodku. Nismo došli u Rusiju gledati nego osvojiti. Daj nam Dance da se igramo!!!

Mantis

pre 5 godina

Imaju li ovi Hrvati neki svoj sajt?
Covece!Kao biblijska posast...
(Krug dvojke, 26. jun 2018 22:53)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imamo, imamo INDEX, no vjeruj mi,
od vas Srba ne mogu ni prići,
a kamoli nešto napisati.

Zoki

pre 5 godina

Ja kao Purger cu reci samo ovo,ako je Hrvatska na Balkanu onda sam ponosni Balkanac i Slaven a povrh svega Hrvat i ne sramim se reci da sutra navijam za Srbiju protiv plesaca sambe,Slaveni do kraja !!! Pozdrav iz Zagreba !!!

Slobo

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani!
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57) # Link komentara

Miro ,gospoda jesu i to na kvadrat. Bio sam 2015 u Berlinu na EP u kosarci i bili su u grupi sa nama ( Srbija). Dodju ljudi da se provedu. Navijali su i proslavljali svaki kosh i na - 30 , kao da so osvojili EP. Ljudi znaju da uzivaju, i zato i sa moje strane -respekt.

Kol

pre 5 godina

Svaka cast Hrvatima, ljudi zaista igraju odlican fudbal i deluju kao pravi tim kao da su se kockice slozile! Lagano ce dobiti Dansku a posle je sve moguce, prvi favorit iz drugog plana definitivno!

Konan

pre 5 godina

Nije to ljubomora bato moj, svaka vama cast, jaki ste kao zemlja, i da odete do kraja ne bi bilo cudno. Ali, ko normalan, od Srba, moze da navija za vas, ja stvarno ne znam. Pod zastavom pod kojom igrate ste proterali nase sunarodnike u proslom ratu, dosta njih i pobili, popalili tolika sela, a o WW2 da ne govorim. Taman nekad i kad pomislim da navijam za vas u nekom sportu, izleti neki Milanovic, neki Plenkovic, neka Kolinda, ispljuju po Srbiji do maksimuma, ili neko od vas komentatora naprimer napise da su se Srbi samoproterali iz Hrvatske i opet me restartujete.
(beogradski, 26. jun 2018 22:23) 

Razumijem te...kao sto sam ja gledao svoje obje babe i dida kako ih srbi protjeruju iz bosne jer su hrvati, 1992.godine, tocnije njih 150 000 iz posavine...pa prijatelja sa majkom iz Drnisa, koji je pobjegaos samo u robi koju je imao na sebi...to su ih protjerali isti oni koji su nakon toga protjerani 1995. Treba se pitat zasto se desila 1995.godina, i sta se desilo 1991. I 1992.
Ajd da su protjerali vojsku, ali su protjerali zene i djecu...ljude koje sam ja poznavao. Moju babu i dida...pa sta su oni kome skrivili...i to sve prije 1995. Ali to se ne broji...samo ono 1995. Ni ja ne navijam za vas...eto...

alexxx

pre 5 godina

Island je najgori tim iz Evrope koji je ikad igrao na SP.
Dajte mi gori...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (i..., 26. jun 2018 22:26)

Poljska!

# Link komentara

remax

pre 5 godina

Voleo bih da Hrvatska prođe daleko zbog dalmoša a zbog purgera da ispadnu protiv danaca.
(Partizan 1918, 26. jun 2018 22:55)

Dobro, to je tvoja frakcija, kod onih iz druge frakcije je suprotno.

Ivan Vorpatril

pre 5 godina

@ Ratko, ma kakav sportski pozdrav, kakva folirancija. Žuć ti navire na usta, pa vas bi Nig Isl i Arg razmontirali da ne bi znali gdje ste, o Hrvatskoj ne bih ni trošio riječi. Malo realnosti, ne bi škodilo....

Zona Zamfirova

pre 5 godina

Dragi svi, ajmo ovako malo, bez mržnje. Ja sam dijete Srbina i Hrvatice, živim u Zagrebu i nikad mi nije bilo bitno tko je tko, nisu me tako odgojili. Već dugo čitam komentare ovdje i drago mi je da su u većini normalni ljudi lišeni mržnje. I drago mi je da je moja Hrvatska pobijedila danas. I isto tako, bit ću presretna ako sutra i moja Srbija pobijedi Brazil.

Pun mi je kufer više podjela, pun mi je kufer povijesti... Zar ne vidite da smo i mi u HR i vi u SR u istom sranju, i jedni i drugi taoci politike, otrgnimo se tome i budimo bliski jedni drugima. Mnogi ne znaju koliko je lijepo živjeti bez mržnje.

I zato, ponosna sam i slavim pobjedu Hrvatske danas, gnušam se ponašanja "Švicarskih" igrača i navijam za Srbiju sutra!

Živjeli!

Razmemmim

pre 5 godina

Za sve one koji nas podsjecaju da se u nokaut fazi ispada ako izgubimo...to nam je jasno i to smo naucili. Hvala na pojasnjenju. Svjesni smo mi itekako da grupna faza ne znaci nista. Pa pogledajte samo zadnje EP 2016. Igrali smo mrak, pobijedili evropskog i svjetskog prvaka, Spaniju, u grupnoj fazi za 1.mjesto. U nokaut fazi ako samo jednu tekmu nemas svoj dan, da lopta nece u gol, da se ustanes na livu nogu...ides kuci. Znaci treba i srece...ako nista, da te barem sudac ne osteti. A kao malu naciju to je uvijek moguce. Mi to gledamo od 1996.kad su nas u cetvrtfinalu izbacili suci protiv njemacke.
Tako da, hvala na savjetu, mi smo toga svjesni. Naravno, da se sa ovakvim veznim redom imamo pravo nadat, jer smo vec rusili i one najvece, i to ne jednom. Npr Italija nas nikad nije pobjedila...svabe, mislim samo jednom...naravno oni imaju trofeje, ali i dulje svoju nezavisnu drzavu, vise para itd...

zon

pre 5 godina

citam neke komentare tipa 'kako da navijam za vas kad ste pod sahovnicom..?' pa onda odgovor '..i vi ste svasta radili 95te..' LJUDI osvjestimo se vec jednom. pa za koga da navijam ako necu za hrvatsku ? ko mi je to blizi ? bili smo mi i kumovi i pobratimi i brakove sklapali (i dalje ih sklapamo) dok nas vodje i sistem ne otrovase... sport prije politike, a pogotovo ako se o sportu i prica. kako da ne navijas za modrica ? covjek je doktor... batalimo se proslosti, plenkovica, vucica, dacica, cokolinde i ekipe. igraju se s nama kao sa drvenim lutkama... mir braco.

pikhercitref

pre 5 godina

Mnogo će srčanih i borbenih reprezentacija kući nakon grupne faze. A neki će se provući a nisu mnogo pokazali. Neki su oštećeni suđenjem a neki nisu sankcionisani iako su trebali da budu. Murinjo je za hrvatsku grupu prognozirao prolaz Argentine i Nigerije a Hrvatska prva u grupi a Argentina se jedva provukla. Murinjo je i za Srbiju dao lošu prognozu ali Srbija može da iznenadi i veliki Brazil i napravi senzaciju, pod uslovom da suđenje bude korekt.

Gradjanin Srbije

pre 5 godina

Da li to po nekoj naredi, odjednom svi koji mrze Hrvatsku izgmizali ispod svoga kamenja i skupili se na ovom mestu. Ne dam da stetocine budu u vecini, vasa vrsta izumire!

Imamoga

pre 5 godina

Imaju li ovi Hrvati neki svoj sajt? Covece!Kao biblijska posast...
(Krug dvojke, 26. jun 2018 22:53) 

Imamo, ali toliko je srba tamo, da smo morali da dodjemo vamo, radi ravnoteze u univerzumu.
Vrlo lako mozes doznati koliko vas je na nasim sajtovima, tako da odes tamo...ne moze se zivit od vas...i to jedno zadnjih 15ak godina. Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan i da okrivis svoje, ipak si ti srbin, a srbin je uvijek u pravu.

nikola1989

pre 5 godina

Volim moju Srbiju najviše na svetu kao zemlju!
Ali fudbal nam je nula.
Svaka čast kockastima kako igraju.
Po meni najlepši fudbal na prvenstvu.

Gore sve neko vidi

pre 5 godina

Komsije, cestitam. Samo rokajte, bolje vi da uzmete medalju nego bilo ko drugi. Ipak ste vi nase Komsije,
a komsiluk se postuje. Napred i Srecno!!!

Veli Jože

pre 5 godina

Island je najgori tim iz Evrope koji je ikad igrao na SP.
Dajte mi gori...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (i..., 26. jun 2018 22:26)

Poljska!

# Link komentara
(alexxx, 26. jun 2018 23:08) #

Srbija !! Bre

Joe

pre 5 godina

Ovo do sad je bilo super. Na žalost ne ide Hrvatskoj dobro u tim utakmicama na ispadanje...Turska 2008.g. Portugal 2016...
Mislim da ovako mala zemlja treba biti zadovoljna sa već postignutim.

vcgfdx

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.
(Ratko, 26. jun 2018 22:47)

Zar niste govorili da ne prolazimo grupu, a sad najslabija grupa..kako to?

Panac

pre 5 godina

(croata, 26. jun 2018 23:02)

Slažem se potpuno !!!

Danci će "pročitati" igru Hrv.... tj. spriječiti protok lopte od Modrića i Rakitića i ...posljedica ; raspad igre !!!
Predviđam laganu pobjedu Danske.
Stavljam min 100€ na prolaz D.
Nap.
Da Rakitić ima brzinu Kovačića bio bi novi Zidane...a i ovako je klasa !
Mislim da je uz niski IQ,Kovačiću problem i samopouzdanje.
Više nije klinac i previše se gubi i oscilira u igri.
Btw.
Srbi mogu proći i sa X ... naravno kada bi Kostarika pobj Švic sa min.2 razl.

BeKo

pre 5 godina

@(FeboZg, 26. jun 2018 22:34)

Samo da ne padnete nisko.Danci su na SP 86 pobedili Nemce 2:0 (kasniji finalisti),Urugvaj (6:1) i Škotsku (1:0) u grupi,delovali moćno kao i Hrvatska danas ali u osmini finala izgubili 5:1 od Španije.

Ivan

pre 5 godina

Za one koji nisu informirani Hrvatska je nanijela Argentini treći najteži poraz otkad se igraju SP-i, svak koji imalo pozna materiju mora se bojati Hrvatske a da nećemo biti prvaci Svijeta to smo znali dosta prije jer nogomet je biznis a ne sport, dali griješim ?

Ivan Veljković

pre 5 godina

Rutinski Hrvati do pobede nad Islandom i nova 3 boda za ubedljivo 1. mesto u svojoj grupi. Nisu briljirali Hrvati večeras ali su igrali sa drugim timom protiv Islanda sa samo 3 igrača iz prve postave. Umalo Islanđani da za svoju utehu sačuvaju remi i mislim da su ga i zaslužili jer su u 1. poluvremenu totalno nadigrali Hrvate i imali nekoliko velikih prilika za gol ali iskustvo Hrvata je presudilo.

Mrki

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.
(Ratko, 26. jun 2018 22:47) # Link komentara

Stvarno misliš da je ova grupa slabija od recimo one gdje je Rusija i Urugvaj?E sad,ili uopće ne razumiješ nogomet ili te puca kompleks,treće nema.A i ona sa Poljskom je slabija sigurno.

PeroZg

pre 5 godina

Hrvati ispadaju u 1/8 finala od Danaca.
(Aleksandar, 26. jun 2018 22:53)

Jedva cekam tvoj komentar u nedjelju: "Spanija ce da oduva Hrvate u 1/4 finalu".

Trol

pre 5 godina

@zon

Za bilo koga osim za Hrvatsku. Ukapiraj da oni igraju za grb i za zastavu države koja i dan danas mrzi Srbe, a šta je radila u prošlosti ne želim ni da pričam. Ostavi se kumova i prijatelja, ovde je nešto drugo u pitanju.

GM

pre 5 godina

@ konan e onda se treba pitati zasto se desila 91. i 92. i pitati se sta je bilo 41.
Ajde folirantu, treba da te je sramota sta pricas o proterivanju starih i nejakih. Napravili ste 100% cistu drzavu od republike u kojoj je bilo 500 000 ljudi druge nacije. Gde su oni sada? Do kraja zivota da pevas sa svojim narodom danke dojcland i da pored vase zastave drzite americku prilikom svake proslave koju imate...bas kao vasa braca Albanci.

zoran

pre 5 godina

Vidim da vas nekolicina priziva poraz u 1/8 finala od Danaca, ne znam da li od jada ili jala? Neka ispadnemo, treba biti zadovoljan s ovim postignucem i treba znati doci do 1/8 finala za zemlju koja ima 5 puta manje stanovnika nego sto neke sudionice imaju registriranih nogometasa. Nego, od koga cete ono vi ispasti u 1/8 finala?

kiklop

pre 5 godina

svaka cast hrvatskoj na ovim pobjedama,ali to vise nije bitno...tek sad pocinje turnir,nevazno koliko tko ima bodova,golova i kako je igrao...sad je sve moguce,nokaut faza,uigrana,dobra danska,koja u zadnjih 18 utakmica nije bila porazena,nekad tamo od 2016...respekt jbt,a hrvatska iako kvalitetnija,ali balkancine teske..uglavnom sve je moguce,euforiju smanjiti,jer moze se i do finala ali i do aerodroma vec poslije prve utakmice,scenarij vidjen toliko puta

F16

pre 5 godina

Mnogo su poleteli hrvati, vratice ih danska u realnost , kako to vec obicno biva..
(sunset, 26. jun 2018 22:12)

Koeficijent na dansku 4,20 uloži malo više..evo ti lake love.

ćegadobijete

pre 5 godina

Imamo, ali toliko je srba tamo, da smo morali da dodjemo vamo, radi ravnoteze u univerzumu.
Vrlo lako mozes doznati koliko vas je na nasim sajtovima, tako da odes tamo...ne moze se zivit od vas...i to jedno zadnjih 15ak godina. Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan i da okrivis svoje, ipak si ti srbin, a srbin je uvijek u pravu.

@(Imamoga, 26. jun 2018 23:18)


Ako i ima Srba na vašim portalima tamo to su onda vaši Srbi koji su i vaši sugrađani, a ne Srbi iz Srbije, mi zaista nemamo potrebe da pored ovoliko naših portala koji su najbolji pratimo i posećujemo bilo čije druge, pa tako ne ni vaše portale. A što se ravnoteže u univerzumu tiče to se slažemo, to mora jednom da se desi za sve šta je bilo da je upitanju, pa tako i za ovo što nas smarate ovde.

F16

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj  
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti  
odmah u osmini finala. Zivi bili  
pa videli. Jesu odigrali odlicno  
grupu, ali htela ih je lopta,  
I mnogo toga se poklopilo neki  
poklon golovi, sumnjivi penali...  
(Ivan, 26. jun 2018 22:02)  

Boli, a..hahaha

Zigzag

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...(Ivan, 26. jun 2018 22:02)sumnjivi penali-1 penal cist ko suza,poklon golovi -Modric sa 25,Raketa ruganje ,Perisic i Badelj fantasticni golovi,zasto si jalan Ivane,ubili sva tri protivnika i to jednog s drugom ekipom,slijedi Danska od koje smo jaci duplo,ali ako ih podcijenimo letimo doma...

croata

pre 5 godina

Vise bih volio da smo izgubili jer, prvo da se spustimo malo, a drugo, island je realno bio bolji sto se mora priznati.
Plusevi:
Corluka i ovakav sporiji je doktor nogometa i on bi protiv danske trebao unutra od prve minute, umjesto vide. Caleta car mi se isto svidio, veliki plus u obrani za buducnost, i on ispred vide.
Badelj je klasa i on ili brozovic, daliceve su slatke muke, po meni badelj ima prednost.
Perisic, odlicno sto je zabio gol zbog samopouzdanja, ali i dalje u losoj formi.
Ostali tuga i jad, ko da su na godisnjem.
Najzalosniji sam zbog pjace, od njega vise nema nista.
Jedvaj, decko od velikog potencijala vise ne moze igrat ni u u21, uzas.
Kovacic, brate koja moc lezi u njemu, al sto vrijedi kad je praznina u glavi, zuji bezveze zali boze njegovog trcanja. Jedino moze posluzit kao flaster messiju i slicnima, za kreirat igru je nula.
Iako smo pobijedili, ovakvim pristupom protiv danaca nemamo sta trazit.
No ajd, balkanski mentalitet kad proradi, ovo je jos i dobro zavrsilo.

Cika Vlasta, Hannover

pre 5 godina

Moje najvece postovanje za hrvatske igrace, koji su pokazali kako se bori i uspesno radi za svoju zemlju, za selektora Hrvatske koji ocigledno izvanredno radi svoj posao, i naravno za dva po meni na svetu najbolja vezna igraca, Modrica i Rakitica, koje uvek uzivam da gledam. A SADA SRBIJA: sansa je tu, sve je u sopstvenim rukama, Brazil nije nepobediv, i nek da Bog da se "komsijski pristup" prelije i na nas.

@

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj 
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti 
odmah u osmini finala. Zivi bili 
pa videli. Jesu odigrali odlicno 
grupu, ali htela ih je lopta, 
I mnogo toga se poklopilo neki 
poklon golovi, sumnjivi penali... 
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Mi smo igrali na nekim turnirima bolje od ove tri utakmice, pa smo ispadali. treba i nama malo srece, pogotovo u nokaut fazi.

Mateo

pre 5 godina

E Hrvati su komotno mogli pustiti Island dalje.Čemu ovo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mozga bez,

Jesi li realan??
Zato jer želimo pobjedu. Da se drugi plaše. Da nas respektiraju. Da imamo dobar koeficijent.
I da, jer smo u mogučnosti.

mario

pre 5 godina

Ovi hrvati su bacili neku crnu magiju. Toliko sreće da imaju, neverovatno. 
U sve tri utakmice loši i solidni. Sreća najbitniji faktor u životu.
(AS, 26. jun 2018 22:02)
Da eto mi stalno imamo sreće ali baš stalno i tako smo loši da eto slučajno sve pobijedimo.
Ali ste zato vi velesila u nogometu i igrate najbolje.
Kompleksi su čudo jel da?

Karaburac

pre 5 godina

Za koga ću da navijam ako ne za susede! Hrvatska do pobede!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nadja, 26. jun 2018 20:05) # Link komentara

Eto dobise ti susedi, a sad proslavi uz Tompsona. OK ?

Ratko

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.

AS

pre 5 godina

Ovi hrvati su bacili neku crnu magiju. Toliko sreće da imaju, neverovatno.
U sve tri utakmice loši i solidni. Sreća najbitniji faktor u životu.

Vlada

pre 5 godina

Hrvatska je mnogo bolja ekipa od Danaca,samo da se ne stegnu i naprave sebi pritisak,realno su bolji.Mada,kako su do sada igrali,ne verujem da ce da popuste psihicki.Zelim vam komsije puno srece,znanje imate i da vam se vrati za ono nesrecno ispadanje od Portugala.

Robi

pre 5 godina

Meni ovaj Rakitić uvek deluje kao da igra s 30% brzine i snage. Da se ne cima mnogo. Čak i tako je duplo moćniji od većine fudbalera na terenu. On i Modrić su pakleni tandem.

Dbk

pre 5 godina

Svaka čast HRV tri pobijede za svaku pohvalu i sad na Dance koje možemo proći, ludilo se sprema u nedjelju. Ajde Srbi pobijedite Brazil sutra iako realno to će biti vrlo teško, hvala svima na dobrim komplimentima i u svakom slučaju sretno sutra!

Mantis

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti
odmah u osmini finala. Zivi bili
pa videli. Jesu odigrali odlicno
grupu, ali htela ih je lopta,
I mnogo toga se poklopilo neki
poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jovice, ne zna se, imali u tvom
komentaru više jada ili jala.
Tvoje pravo do sutra, kad više
nećeš imati snage ni čitati,
a kamoli pisati zlurade komentare. sretno

Veli Jože

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani!
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57) # Link komentara

Ima tu puno istine :(

Ilki

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Ivane, imenjace, jel ti nije neugodno ovako pisati, a svaku si prognozu pogresio? De bar promeni ime..pa da se ne sramotis ovako

beogradski

pre 5 godina

Srbi, cemu navijanje za Island? Cemu ljubomora? Cinjenica je da smo bolji od vas....i da ispadnemo u osmini finala to nista nece promijeniti na stvari...ja bi vam preporucio da npr.budete ljubomorni na Argentince koji nisu zasluzili proci a ipak jesu jer imaju vise srece nego pameti....eto ja bio bio najsretniji da VI dobijete Brazil i da ih taj poraz izbaci jer ih ne podnosim nikako ali nazalost od toga nema nista...ipak su neke reprezentacije tj.njihovi igraci veliki a neki mali i ne moze se dopustiti da ispadnu tek tako.Danas Argentina a jucer Portugal itd itd itd....nije nogomet samo sport nego je to i jedna vrsta politike...nazalost
(Marko, 26. jun 2018 22:04)

Nije to ljubomora bato moj, svaka vama cast, jaki ste kao zemlja, i da odete do kraja ne bi bilo cudno. Ali, ko normalan, od Srba, moze da navija za vas, ja stvarno ne znam. Pod zastavom pod kojom igrate ste proterali nase sunarodnike u proslom ratu, dosta njih i pobili, popalili tolika sela, a o WW2 da ne govorim. Sta mi je sve deda pricao da je video u ndh, da se krv sledi. Taman nekad i kad pomislim da navijam za vas u nekom sportu, izleti neki Milanovic, neki Plenkovic, neka Kolinda, ispljuju po Srbiji do maksimuma, ili neko od vas komentatora naprimer napise da su se Srbi samoproterali iz Hrvatske i opet me restartujete. Svaka vam cast majstori za fudbal, ali uvek protiv vas.

Komso

pre 5 godina

Hrvati ako dobiju Spance LAGANO idu u finale. Kakva ekipa, imaju sistem za mlade igrace, ali mislim da se ovako kockice nece poklopiti jos 50 godina. Sad ili nikad za komsije, nadam se da nece opet da pustaju onog bolesnika u svlacionici.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 26. jun 2018 21:57) 

Komsija, da ja tebi nesta rečen...nama su se kockice poklopile 2016.na EP, tako sto smo trebali pobijedit Portugal, i onda su nam slijedile Poljska i jos neka ne jaka repka, da bi dogurali do finala. A meni je iskreno vazno da samo dosli do finala, makar ga ne uzeli...jer u finalu imas sigurnu medalju, a u borbi za 3.mjesto imas sve, a mozda i nista. Nazalost, Portugal nas je svojim antinogometom, a i nasom gluposcu u 117.minuti, pobijedio. Umjesto da mi igramo u finalu, igrali su oni. Sada je nas put puno neizvjesniji od cetvrfinala, ako tamo udjemo. Finale se cini blizu, a opet su tako daleko. Samo par tekmi...a u tih par tekmi je Spanjolska i tko zna tko jos. Pobijedili smo im 2016. 2:1., a sad se nekako nadam da ce taj Hierro negdje u taktici pogrijesit, iako imaju strasnu momcad.
Inace jos gluplje je bilo 2008.u Austriji...turci izjednace, a ovi nasi psihicki padnu, iako nije bilo gotovo, vec su se pucali penali. Ali taj balkanski mentalitet nas je kostao puno puta.

trener

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja.
(Bole, 26. jun 2018 20:56)
To se druze moj zove fudbal, moze da bude i sam crno djavo. Ako igraju dobro (a igraju) nema veze dal su hrvati ili albanci, kapa do poda za igrace koji na ovaj nacin predstavljaju svoju zemlju. Mani se gluposti kao sto je tompson, dvoglavi orao... pogledaj nase babe kako igraju

FeboZg

pre 5 godina

Bravo dečki..ovi ribari da su nam zabili i 3 gola mi bi okrenuli i zabili 5..jaki smo..prejaki..uđe Raketa i odmah dar mar u tri minute..3 gol šanse..živa napast..Bsadelj fantazija od dečka i igrača..imamo veznjake najjače na svijetu na ovom SP..Kalinić odličan na golu...ostali dobri..b momčad i prolaz ko nožem kroz putar..Dance ubijamo 5:0..ne vidim načinada nas pobjede..jedino ako Modrić;Mandžo i Raketa ne dođu na tekmu..zvučim možda presamovujereno ali realnost je da smo čekali 20 godina da odrastemo..to je to..nema više čekanja..zgazit ćemo sve od reda..vratit će se ona nesreća od turske i Portugala..falio je samo Dalić..koji je igrače stavio na svoje pozicije i dao im slobodu u igri uz disciplinu..svi igraju ko avioni..Črali u obrani generalski..ma odlično..bravo Hrvatska

Lemi

pre 5 godina

Lijepo je vidjeti podrsku od istočnih susjeda..dosta je bilo političkih prepucavanja.Al stvarno dosta, i previse.. Vama svu srecu dalje.
I da...mi uvijek (osim kad igra protiv Cilica, sto je i razumljivo) podrzavamo Djokovica, vjerovali ili ne. Federer?! Nema on karizmu.
A Djokovic, nema veze tko je i sto je, ok-srbin je,pa sta onda? Prvenstveno covjek na mjestu, simpatican, zabavan, jednostavan. I zato ga volimo. I bas zato sto ga ne gotive ove, nazovimo ih tako, vise sile, jos nam je drazi. Steta da mu je kondicija pala u zadnje vrijeme, ali vratiti ce se on, ima jos on mota. Pozdrav i sretno. Nadjimo se u finalu, pa kud puklo da puklo :-)

Icom

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Ivane, sine, jel ti nije neugodno da se ovako sramotis? Pa sve sto si do sad prognozirao, si pogresio. Ajde bar da promenis ime, pa da se ne zna da je ista osoba

Tomke

pre 5 godina

Hrvati su doktori za sve na Balkanu, bre... Svidelo se to nekome ili ne, ali tako je, dve su klase iznad... Uz malo srece ce daleko da doguraju...

emil

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
Ljubomora i zavist su teška bolest...

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani! 
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57)

100 za jednog? Nemoj i ti brate Miro ko nas predcednik oprane biografije. :))

Ante

pre 5 godina

kako močno izgleda tablica i gol razlika...
Hrvatska, pa svemirska rupa, pa Argentina i ostali..
Hvala vam na radosti, svi do jednog koji ste istrčali na terene.
Jednu cemo i izgubiti, možda već sljedeću, a možda se i desi čudo..
Ali vi ste več postigli, da vas se cijeli svijet plaši i poštuje.
AJMO VATRENII

P.S. Sretno protiv Brazila i samo pametno!

lmessi

pre 5 godina

Čitajući ove komentare moram reći da sam jako ugodno iznenađen , koliko ljudi iz Srbije je navijalo za Hrvatsku, mogu samo reći svaka Vam čast, ipak ima ljudi koji nisu zatrovani politikanstvom i mržnjom, ima normalnih ljudi i to mi budi nadu u bolje sutra, IPAK IMA NADE ZA NAS NA OVIM PROSTORIMA.... Pozdrav svim normalnim ljudima ma gdje god bili , iz Hrvatske... Svako dobro...

komsijina krava

pre 5 godina

nema tu nikakve osvete ali ni pustanja, volim island ko da su mi braca, ali kad ne mogu protiv 8 sa klupe, ne moze se tu vise.
Velik je uspjeh sto su se kvalificirali.

klikbajt

pre 5 godina

E Hrvati su komotno mogli pustiti Island dalje.Čemu ovo? (Mozga bez, 26. jun 2018 21:49) Ljudi igraju fudbal bole ih da kalkulisu bilo sta.

Marko

pre 5 godina

Srbi, cemu navijanje za Island? Cemu ljubomora? Cinjenica je da smo bolji od vas....i da ispadnemo u osmini finala to nista nece promijeniti na stvari...ja bi vam preporucio da npr.budete ljubomorni na Argentince koji nisu zasluzili proci a ipak jesu jer imaju vise srece nego pameti....eto ja bio bio najsretniji da VI dobijete Brazil i da ih taj poraz izbaci jer ih ne podnosim nikako ali nazalost od toga nema nista...ipak su neke reprezentacije tj.njihovi igraci veliki a neki mali i ne moze se dopustiti da ispadnu tek tako.Danas Argentina a jucer Portugal itd itd itd....nije nogomet samo sport nego je to i jedna vrsta politike...nazalost

Ivan

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Croasani,ne volim vas iz vise razloga, ali fudbal tj taj vas nogomet vam je odlican. Cestitke na prolazu. A ipak cemo mi morati sutra da se postaramo za prvo veliko iznenadjenje...

TedZG

pre 5 godina

Nikakvo puštanje Islandu.
Bili su u grupi ispred nas i jako se obahatili.
Sad smo ih dobili sa B ekipom tak da se zna tko kosi a tko vodu nosi.
Sretno sutra protov Brazila.

No1e

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja. 
(Bole, 26. jun 2018 20:56) 
To se druze moj zove fudbal, moze da bude i sam crno djavo. Ako igraju dobro (a igraju) nema veze dal su hrvati ili albanci, kapa do poda za igrace koji na ovaj nacin predstavljaju svoju zemlju. Mani se gluposti kao sto je tompson, dvoglavi orao... pogledaj nase babe kako igraju
(trener, 26. jun 2018 22:45)

BRAVO! Tuđe volimo, svoje prodajemo... i pljujemo... i mrzimo....
Zato nas i svako ceni, poštuje i voli u svetu! Bravo SRBENDE!

remax

pre 5 godina

Komsija, da ja tebi nesta rečen...nama su se kockice poklopile 2016.na EP..
(Komso, 26. jun 2018 22:15)

Haha..kockice poklopile..
razumeš foru..KOCKICE poklopile..
haha

Dare

pre 5 godina

Ajde da rascistimo, ne volim Hrvatsku, ali volim dobar fudbal, a oni to dobro igraju.Zato volim da ih gledam.I nemojte sad pricati kao laka grupa njihova.Nema lake grupe, Nigerija je odlican tim, Argentina igra lose, ali dobar su tim.Island nema tehniku, ali trcanjem i borbenoscu naprave probleme svakom.U takvoj grupi uzeti 9 bodova uz gol razliku 7:1 je za svako postovanje.

miro split

pre 5 godina

@Gazda Dojkan
A, kako neću prijatelju? Kad smo tukli Argentince ima san osjećaj da će nas izbost noževima, a vidi ove Islađane.
Izbacili smo ih sa prvenstva, a oni lipo čestitaju, ne kukaju, ne bacaju se po travi. Glava je gori, oči pune suza ali vidiš da su sačuvali dostojanstvo.

бандит

pre 5 godina

Заиста не мрзим Хрвате, али не разумем Србе који могу да навијају за њих после свега. Па победу над Аргентином су славили уз Томпсона и "Бојна Чавоглаве". Да не причам о проустсшкој политици коју пропагира државни врх. Чист мазохизам. Стидите се.

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Island se nije obrukao! Uzgred njima su se Hrvati osvetili zbog onog poraza u kvalifikacijama.

Bili su stvarno odlični u grupi na tome im čestitam.

t

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1 
Losi gubitnici ti Gaucosi
(Karma, 26. jun 2018 21:09)

O cemu ti pricas covece, pa njima odgovara da Hrvati dobiju

Antisha

pre 5 godina

Sada se vidi da je Hrvatska slucajno pobedila Argentinu. Island je kvalitetnija ekipa i zato dominiraju. Bili su ispred njih u kvalifikacijama jer su bolji.
(Glupan, 26. jun 2018 20:54)

bravo
:)

Veki

pre 5 godina

Da su islandjani bili skromni i rekli da su bili prvi u skupini za kvalifikacije jer je hrvatska bila u ocitom padu forme, a oni igrali dobro, no medjutim da je hrvatska u pravoj formi bolja od njih...mozda bi im danas pustili. Ovako smo ih poslali kuci sa B momcadi...sad neka mitomane o svom 1.mjestu u skupini. Neverovatno mi je kako su se odjednom umislili.

kradljivac ženskih uzdaha

pre 5 godina

Hrvatska je odigrala taman koliko je trebala. Pozdrav suncem okupanom Žarkovu sa jasnom porukom kako pobratimljenje sa glavnim gradom Islanda treba što hitnije pokrenuti

Karma

pre 5 godina

O cemu ti pricas covece, pa njima odgovara da Hrvati dobiju
(t, 26. jun 2018 21:18)

Komentar sam pisao dok je bilo 0:0, a Island mahnito napada hrvatske rezerve COVJECE. Tada san mislia da je izlazak sa 9 rezervnih igraca u prvih 11 i ravnodusnost Hrvata je neki vid osvete Gaucosima, bas zato jer im je trebala pobjeda Hrvata

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Ауууу како игра Хрватска... предвиђам суседима барем полуфинале.

Babina_greda

pre 5 godina

Šteta, puštali smo islanđanima koliko smo mogli.. žao mi što nigerijci nisu uspijeli bar još tih par minuta izdržat, ali nema veze, nek nama argentina dođe opet pa da ih na volej pošaljemo nazad kući. Pozdrav!

vlada Bgd

pre 5 godina

Što ranije niste doveli Zlatka Dalica?Ozbiljan jako talentovan trener koji je sve stvari postavio na pravo mesto i napravio svetski ozbiljnu repku.Svaka čast.

satelit

pre 5 godina

Ja da sam Hrvat plasio bih se da u osmini finala neka frljoka Eriksena ili slicno ne zavrsi u golu...Sta sve promasise Islandjani veceras pa onaj Argentinac prazan gol... Hrvati su dobri,ali i imaju mnogo srece odnosno njihovi protivnici nesrece

Balkane moj....

pre 5 godina

Iako sam Srbin navijam svim srcem protiv hrvata... Ajmo Leo, "probudi se, pokreni se..."
(Cax, 26. jun 2018 21:04)


sta mi imamo sa Leom...mi smo Lea rijesili i navijao ti za ili protiv,mi marsiramo...

Balkane moj....

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1 
Losi gubitnici ti Gaucosi
(Karma, 26. jun 2018 21:09)

nismo mi takvi...idemo mi na 9 bodova...

who cares

pre 5 godina

od Italije 90 nisam voleo argentinu...,
a kad vidim koliko srca imaju iskandjani i nigerijci , skroz sam uz njih !
ovi manekeni napolje

neko iz publike

pre 5 godina

Sad gledam prezimena Islanđana, ima li neki Bunarson da mu damo pasoš da igra za Srbiju? :)
(TecHiFi, 26. jun 2018 20:47)

Nema,ima neki Koferson,taj će da igra za nas.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Hrvati ako dobiju Spance LAGANO idu u finale. Kakva ekipa, imaju sistem za mlade igrace, ali mislim da se ovako kockice nece poklopiti jos 50 godina. Sad ili nikad za komsije, nadam se da nece opet da pustaju onog bolesnika u svlacionici.

Karma

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1
Losi gubitnici ti Gaucosi

crush

pre 5 godina

@ (satelit, 26. jun 2018 21:31)
O cemu ti?? Pa igramo s drugom momcadi, rastereceni jer nam rezultat nista ne mijenja. Sto bi trebali? Riskirat ozljede i sl? Ne mozes usporedjivat ovu utakmicu s osminom finala...
Radije ti brini da tvoji probaju sokirat cijeli svijet protiv Brazila :)

Ante

pre 5 godina

Island mora pobijediti, sad dati 2 gola. Hrvatska ne treba, ne želimo kartone ni ozljede, i normalno da se neče igrati agresivno više nego što se mora, a Island če napadati sa svim snagama, ništa čudno.
Dat će gol ili popušiti još dva.
Bolja je Hrvatska, to se vidi i iz svemira.. igramo točno koliko treba.

Glupan

pre 5 godina

Sada se vidi da je Hrvatska slucajno pobedila Argentinu. Island je kvalitetnija ekipa i zato dominiraju. Bili su ispred njih u kvalifikacijama jer su bolji.

Bole

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja.

Dinoo

pre 5 godina

Jojj majko moja kako igra ova nasa b repka da nema modrica vec bi primili dva gola..katastofa. ako ovo prvenstvo nista ne uradimo, sa ovim b talibanima bicemo repka za nabijanje razlike u sljedecim kvalifikacijama

Crni Roko

pre 5 godina

Tako se igra za svoju državu, srcem kao Hrvati, a ne kao ove naše nabedjene zvezde.
70. minuta su se vukli ko creva po terenu, a onda im krivi svi drugi, a naravno sudija najveci krivac.

ja

pre 5 godina

@Crni Roko, ako nešto nije falilo našima na ovom prvenstvu, to je onda borbenost i trčanje.
Imaju posle Rusa najviše pretrčanih kilometara na prvenstvu.
Nego, ovde se po inerciji pljuje sve. Ranije nam je stvarno bio problem nedostatak motivacije. Ovde im se sve može zameriti, samo ne da su bili balerine kao što kažeš. Upravo zbog takvih koji pljuju i šta treba i šta ne treba, onako po navici, ne zaslužujemo da naši pobede. Ja bih zbog takve nacije izgubio bas motivaciju.

Tomo

pre 5 godina

Uživo sa stadiona (mogu ako treba i sliku poslati)
Dakle, igramo sa 8 rezervnih igrača jer odmaramo “elitu”...

Hrvatska je moćna! Jaka do bola i disciplinirana... otvara nam se Danska... kada krenemo punom snagom satrat ćemo ih i onda četvrtfinale... svi koji razumiju nogomet, znaju o čemu pričam...

Moćna, jaka i tehnički savršena reprezentacija...

Kayser Soze

pre 5 godina

Kako mocan osecaj kad obezbedis prolazak dalje posle drugog kola u grupi sa Argentinom, pa Mozes da ubacis par rezervista na poslednju utakmicu... Bravo Hrvati!

Dejan

pre 5 godina

@janone: A Zarkovo je kao neki samostalni grad u Beogradu (kao Vatikan u Rimu), pa moze da se bratimi sa glavnim gradovima? Guglao sam, nista nisam nasao.

Branko

pre 5 godina

Idemo Hrvatska B po prvo mesto u grupi. Po prikazanom do sada, to zasluzuju. Zaista bi bilo fer da je Island pobedio Nigeriju, pa da sad igraju nereseno, i da obe ekipe idu dalje a da Mesi se vraca kuci.

Crni Roko

pre 5 godina

Tako se igra za svoju državu, srcem kao Hrvati, a ne kao ove naše nabedjene zvezde.
70. minuta su se vukli ko creva po terenu, a onda im krivi svi drugi, a naravno sudija najveci krivac.

Kayser Soze

pre 5 godina

Kako mocan osecaj kad obezbedis prolazak dalje posle drugog kola u grupi sa Argentinom, pa Mozes da ubacis par rezervista na poslednju utakmicu... Bravo Hrvati!

Mateo

pre 5 godina

E Hrvati su komotno mogli pustiti Island dalje.Čemu ovo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mozga bez,

Jesi li realan??
Zato jer želimo pobjedu. Da se drugi plaše. Da nas respektiraju. Da imamo dobar koeficijent.
I da, jer smo u mogučnosti.

neko iz publike

pre 5 godina

Sad gledam prezimena Islanđana, ima li neki Bunarson da mu damo pasoš da igra za Srbiju? :)
(TecHiFi, 26. jun 2018 20:47)

Nema,ima neki Koferson,taj će da igra za nas.

Tomke

pre 5 godina

Hrvati su doktori za sve na Balkanu, bre... Svidelo se to nekome ili ne, ali tako je, dve su klase iznad... Uz malo srece ce daleko da doguraju...

PeroZg

pre 5 godina

Hrvati ispadaju u 1/8 finala od Danaca.
(Aleksandar, 26. jun 2018 22:53)

Jedva cekam tvoj komentar u nedjelju: "Spanija ce da oduva Hrvate u 1/4 finalu".

klikbajt

pre 5 godina

E Hrvati su komotno mogli pustiti Island dalje.Čemu ovo? (Mozga bez, 26. jun 2018 21:49) Ljudi igraju fudbal bole ih da kalkulisu bilo sta.

Ante

pre 5 godina

kako močno izgleda tablica i gol razlika...
Hrvatska, pa svemirska rupa, pa Argentina i ostali..
Hvala vam na radosti, svi do jednog koji ste istrčali na terene.
Jednu cemo i izgubiti, možda već sljedeću, a možda se i desi čudo..
Ali vi ste več postigli, da vas se cijeli svijet plaši i poštuje.
AJMO VATRENII

P.S. Sretno protiv Brazila i samo pametno!

zon

pre 5 godina

citam neke komentare tipa 'kako da navijam za vas kad ste pod sahovnicom..?' pa onda odgovor '..i vi ste svasta radili 95te..' LJUDI osvjestimo se vec jednom. pa za koga da navijam ako necu za hrvatsku ? ko mi je to blizi ? bili smo mi i kumovi i pobratimi i brakove sklapali (i dalje ih sklapamo) dok nas vodje i sistem ne otrovase... sport prije politike, a pogotovo ako se o sportu i prica. kako da ne navijas za modrica ? covjek je doktor... batalimo se proslosti, plenkovica, vucica, dacica, cokolinde i ekipe. igraju se s nama kao sa drvenim lutkama... mir braco.

Cika Vlasta, Hannover

pre 5 godina

Moje najvece postovanje za hrvatske igrace, koji su pokazali kako se bori i uspesno radi za svoju zemlju, za selektora Hrvatske koji ocigledno izvanredno radi svoj posao, i naravno za dva po meni na svetu najbolja vezna igraca, Modrica i Rakitica, koje uvek uzivam da gledam. A SADA SRBIJA: sansa je tu, sve je u sopstvenim rukama, Brazil nije nepobediv, i nek da Bog da se "komsijski pristup" prelije i na nas.

Konan

pre 5 godina

Nije to ljubomora bato moj, svaka vama cast, jaki ste kao zemlja, i da odete do kraja ne bi bilo cudno. Ali, ko normalan, od Srba, moze da navija za vas, ja stvarno ne znam. Pod zastavom pod kojom igrate ste proterali nase sunarodnike u proslom ratu, dosta njih i pobili, popalili tolika sela, a o WW2 da ne govorim. Taman nekad i kad pomislim da navijam za vas u nekom sportu, izleti neki Milanovic, neki Plenkovic, neka Kolinda, ispljuju po Srbiji do maksimuma, ili neko od vas komentatora naprimer napise da su se Srbi samoproterali iz Hrvatske i opet me restartujete.
(beogradski, 26. jun 2018 22:23) 

Razumijem te...kao sto sam ja gledao svoje obje babe i dida kako ih srbi protjeruju iz bosne jer su hrvati, 1992.godine, tocnije njih 150 000 iz posavine...pa prijatelja sa majkom iz Drnisa, koji je pobjegaos samo u robi koju je imao na sebi...to su ih protjerali isti oni koji su nakon toga protjerani 1995. Treba se pitat zasto se desila 1995.godina, i sta se desilo 1991. I 1992.
Ajd da su protjerali vojsku, ali su protjerali zene i djecu...ljude koje sam ja poznavao. Moju babu i dida...pa sta su oni kome skrivili...i to sve prije 1995. Ali to se ne broji...samo ono 1995. Ni ja ne navijam za vas...eto...

F16

pre 5 godina

Mnogo su poleteli hrvati, vratice ih danska u realnost , kako to vec obicno biva..
(sunset, 26. jun 2018 22:12)

Koeficijent na dansku 4,20 uloži malo više..evo ti lake love.

crush

pre 5 godina

@ (satelit, 26. jun 2018 21:31)
O cemu ti?? Pa igramo s drugom momcadi, rastereceni jer nam rezultat nista ne mijenja. Sto bi trebali? Riskirat ozljede i sl? Ne mozes usporedjivat ovu utakmicu s osminom finala...
Radije ti brini da tvoji probaju sokirat cijeli svijet protiv Brazila :)

vlada Bgd

pre 5 godina

Što ranije niste doveli Zlatka Dalica?Ozbiljan jako talentovan trener koji je sve stvari postavio na pravo mesto i napravio svetski ozbiljnu repku.Svaka čast.

Zona Zamfirova

pre 5 godina

Dragi svi, ajmo ovako malo, bez mržnje. Ja sam dijete Srbina i Hrvatice, živim u Zagrebu i nikad mi nije bilo bitno tko je tko, nisu me tako odgojili. Već dugo čitam komentare ovdje i drago mi je da su u većini normalni ljudi lišeni mržnje. I drago mi je da je moja Hrvatska pobijedila danas. I isto tako, bit ću presretna ako sutra i moja Srbija pobijedi Brazil.

Pun mi je kufer više podjela, pun mi je kufer povijesti... Zar ne vidite da smo i mi u HR i vi u SR u istom sranju, i jedni i drugi taoci politike, otrgnimo se tome i budimo bliski jedni drugima. Mnogi ne znaju koliko je lijepo živjeti bez mržnje.

I zato, ponosna sam i slavim pobjedu Hrvatske danas, gnušam se ponašanja "Švicarskih" igrača i navijam za Srbiju sutra!

Živjeli!

Ilki

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Ivane, imenjace, jel ti nije neugodno ovako pisati, a svaku si prognozu pogresio? De bar promeni ime..pa da se ne sramotis ovako

Tomo

pre 5 godina

Uživo sa stadiona (mogu ako treba i sliku poslati)
Dakle, igramo sa 8 rezervnih igrača jer odmaramo “elitu”...

Hrvatska je moćna! Jaka do bola i disciplinirana... otvara nam se Danska... kada krenemo punom snagom satrat ćemo ih i onda četvrtfinale... svi koji razumiju nogomet, znaju o čemu pričam...

Moćna, jaka i tehnički savršena reprezentacija...

Zoki

pre 5 godina

Ja kao Purger cu reci samo ovo,ako je Hrvatska na Balkanu onda sam ponosni Balkanac i Slaven a povrh svega Hrvat i ne sramim se reci da sutra navijam za Srbiju protiv plesaca sambe,Slaveni do kraja !!! Pozdrav iz Zagreba !!!

Mantis

pre 5 godina

Imaju li ovi Hrvati neki svoj sajt?
Covece!Kao biblijska posast...
(Krug dvojke, 26. jun 2018 22:53)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imamo, imamo INDEX, no vjeruj mi,
od vas Srba ne mogu ni prići,
a kamoli nešto napisati.

Dare

pre 5 godina

Ajde da rascistimo, ne volim Hrvatsku, ali volim dobar fudbal, a oni to dobro igraju.Zato volim da ih gledam.I nemojte sad pricati kao laka grupa njihova.Nema lake grupe, Nigerija je odlican tim, Argentina igra lose, ali dobar su tim.Island nema tehniku, ali trcanjem i borbenoscu naprave probleme svakom.U takvoj grupi uzeti 9 bodova uz gol razliku 7:1 je za svako postovanje.

nikola1989

pre 5 godina

Volim moju Srbiju najviše na svetu kao zemlju!
Ali fudbal nam je nula.
Svaka čast kockastima kako igraju.
Po meni najlepši fudbal na prvenstvu.

Ivan

pre 5 godina

Za one koji nisu informirani Hrvatska je nanijela Argentini treći najteži poraz otkad se igraju SP-i, svak koji imalo pozna materiju mora se bojati Hrvatske a da nećemo biti prvaci Svijeta to smo znali dosta prije jer nogomet je biznis a ne sport, dali griješim ?

trener

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja.
(Bole, 26. jun 2018 20:56)
To se druze moj zove fudbal, moze da bude i sam crno djavo. Ako igraju dobro (a igraju) nema veze dal su hrvati ili albanci, kapa do poda za igrace koji na ovaj nacin predstavljaju svoju zemlju. Mani se gluposti kao sto je tompson, dvoglavi orao... pogledaj nase babe kako igraju

F16

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj  
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti  
odmah u osmini finala. Zivi bili  
pa videli. Jesu odigrali odlicno  
grupu, ali htela ih je lopta,  
I mnogo toga se poklopilo neki  
poklon golovi, sumnjivi penali...  
(Ivan, 26. jun 2018 22:02)  

Boli, a..hahaha

Komso

pre 5 godina

Hrvati ako dobiju Spance LAGANO idu u finale. Kakva ekipa, imaju sistem za mlade igrace, ali mislim da se ovako kockice nece poklopiti jos 50 godina. Sad ili nikad za komsije, nadam se da nece opet da pustaju onog bolesnika u svlacionici.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 26. jun 2018 21:57) 

Komsija, da ja tebi nesta rečen...nama su se kockice poklopile 2016.na EP, tako sto smo trebali pobijedit Portugal, i onda su nam slijedile Poljska i jos neka ne jaka repka, da bi dogurali do finala. A meni je iskreno vazno da samo dosli do finala, makar ga ne uzeli...jer u finalu imas sigurnu medalju, a u borbi za 3.mjesto imas sve, a mozda i nista. Nazalost, Portugal nas je svojim antinogometom, a i nasom gluposcu u 117.minuti, pobijedio. Umjesto da mi igramo u finalu, igrali su oni. Sada je nas put puno neizvjesniji od cetvrfinala, ako tamo udjemo. Finale se cini blizu, a opet su tako daleko. Samo par tekmi...a u tih par tekmi je Spanjolska i tko zna tko jos. Pobijedili smo im 2016. 2:1., a sad se nekako nadam da ce taj Hierro negdje u taktici pogrijesit, iako imaju strasnu momcad.
Inace jos gluplje je bilo 2008.u Austriji...turci izjednace, a ovi nasi psihicki padnu, iako nije bilo gotovo, vec su se pucali penali. Ali taj balkanski mentalitet nas je kostao puno puta.

Balkane moj....

pre 5 godina

Iako sam Srbin navijam svim srcem protiv hrvata... Ajmo Leo, "probudi se, pokreni se..."
(Cax, 26. jun 2018 21:04)


sta mi imamo sa Leom...mi smo Lea rijesili i navijao ti za ili protiv,mi marsiramo...

Marko

pre 5 godina

Srbi, cemu navijanje za Island? Cemu ljubomora? Cinjenica je da smo bolji od vas....i da ispadnemo u osmini finala to nista nece promijeniti na stvari...ja bi vam preporucio da npr.budete ljubomorni na Argentince koji nisu zasluzili proci a ipak jesu jer imaju vise srece nego pameti....eto ja bio bio najsretniji da VI dobijete Brazil i da ih taj poraz izbaci jer ih ne podnosim nikako ali nazalost od toga nema nista...ipak su neke reprezentacije tj.njihovi igraci veliki a neki mali i ne moze se dopustiti da ispadnu tek tako.Danas Argentina a jucer Portugal itd itd itd....nije nogomet samo sport nego je to i jedna vrsta politike...nazalost

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Croasani,ne volim vas iz vise razloga, ali fudbal tj taj vas nogomet vam je odlican. Cestitke na prolazu. A ipak cemo mi morati sutra da se postaramo za prvo veliko iznenadjenje...

miro split

pre 5 godina

@Gazda Dojkan
A, kako neću prijatelju? Kad smo tukli Argentince ima san osjećaj da će nas izbost noževima, a vidi ove Islađane.
Izbacili smo ih sa prvenstva, a oni lipo čestitaju, ne kukaju, ne bacaju se po travi. Glava je gori, oči pune suza ali vidiš da su sačuvali dostojanstvo.

zoran

pre 5 godina

Vidim da vas nekolicina priziva poraz u 1/8 finala od Danaca, ne znam da li od jada ili jala? Neka ispadnemo, treba biti zadovoljan s ovim postignucem i treba znati doci do 1/8 finala za zemlju koja ima 5 puta manje stanovnika nego sto neke sudionice imaju registriranih nogometasa. Nego, od koga cete ono vi ispasti u 1/8 finala?

Gore sve neko vidi

pre 5 godina

Komsije, cestitam. Samo rokajte, bolje vi da uzmete medalju nego bilo ko drugi. Ipak ste vi nase Komsije,
a komsiluk se postuje. Napred i Srecno!!!

Veli Jože

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani!
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57) # Link komentara

Ima tu puno istine :(

Veki

pre 5 godina

Da su islandjani bili skromni i rekli da su bili prvi u skupini za kvalifikacije jer je hrvatska bila u ocitom padu forme, a oni igrali dobro, no medjutim da je hrvatska u pravoj formi bolja od njih...mozda bi im danas pustili. Ovako smo ih poslali kuci sa B momcadi...sad neka mitomane o svom 1.mjestu u skupini. Neverovatno mi je kako su se odjednom umislili.

vcgfdx

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.
(Ratko, 26. jun 2018 22:47)

Zar niste govorili da ne prolazimo grupu, a sad najslabija grupa..kako to?

Imamoga

pre 5 godina

Imaju li ovi Hrvati neki svoj sajt? Covece!Kao biblijska posast...
(Krug dvojke, 26. jun 2018 22:53) 

Imamo, ali toliko je srba tamo, da smo morali da dodjemo vamo, radi ravnoteze u univerzumu.
Vrlo lako mozes doznati koliko vas je na nasim sajtovima, tako da odes tamo...ne moze se zivit od vas...i to jedno zadnjih 15ak godina. Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan i da okrivis svoje, ipak si ti srbin, a srbin je uvijek u pravu.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Ауууу како игра Хрватска... предвиђам суседима барем полуфинале.

Razmemmim

pre 5 godina

Za sve one koji nas podsjecaju da se u nokaut fazi ispada ako izgubimo...to nam je jasno i to smo naucili. Hvala na pojasnjenju. Svjesni smo mi itekako da grupna faza ne znaci nista. Pa pogledajte samo zadnje EP 2016. Igrali smo mrak, pobijedili evropskog i svjetskog prvaka, Spaniju, u grupnoj fazi za 1.mjesto. U nokaut fazi ako samo jednu tekmu nemas svoj dan, da lopta nece u gol, da se ustanes na livu nogu...ides kuci. Znaci treba i srece...ako nista, da te barem sudac ne osteti. A kao malu naciju to je uvijek moguce. Mi to gledamo od 1996.kad su nas u cetvrtfinalu izbacili suci protiv njemacke.
Tako da, hvala na savjetu, mi smo toga svjesni. Naravno, da se sa ovakvim veznim redom imamo pravo nadat, jer smo vec rusili i one najvece, i to ne jednom. Npr Italija nas nikad nije pobjedila...svabe, mislim samo jednom...naravno oni imaju trofeje, ali i dulje svoju nezavisnu drzavu, vise para itd...

Mrki

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.
(Ratko, 26. jun 2018 22:47) # Link komentara

Stvarno misliš da je ova grupa slabija od recimo one gdje je Rusija i Urugvaj?E sad,ili uopće ne razumiješ nogomet ili te puca kompleks,treće nema.A i ona sa Poljskom je slabija sigurno.

Gradjanin Srbije

pre 5 godina

Da li to po nekoj naredi, odjednom svi koji mrze Hrvatsku izgmizali ispod svoga kamenja i skupili se na ovom mestu. Ne dam da stetocine budu u vecini, vasa vrsta izumire!

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Island se nije obrukao! Uzgred njima su se Hrvati osvetili zbog onog poraza u kvalifikacijama.

Bili su stvarno odlični u grupi na tome im čestitam.

Robi

pre 5 godina

Meni ovaj Rakitić uvek deluje kao da igra s 30% brzine i snage. Da se ne cima mnogo. Čak i tako je duplo moćniji od većine fudbalera na terenu. On i Modrić su pakleni tandem.

Antisha

pre 5 godina

Sada se vidi da je Hrvatska slucajno pobedila Argentinu. Island je kvalitetnija ekipa i zato dominiraju. Bili su ispred njih u kvalifikacijama jer su bolji.
(Glupan, 26. jun 2018 20:54)

bravo
:)

Ivan Veljković

pre 5 godina

Rutinski Hrvati do pobede nad Islandom i nova 3 boda za ubedljivo 1. mesto u svojoj grupi. Nisu briljirali Hrvati večeras ali su igrali sa drugim timom protiv Islanda sa samo 3 igrača iz prve postave. Umalo Islanđani da za svoju utehu sačuvaju remi i mislim da su ga i zaslužili jer su u 1. poluvremenu totalno nadigrali Hrvate i imali nekoliko velikih prilika za gol ali iskustvo Hrvata je presudilo.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Hrvati ako dobiju Spance LAGANO idu u finale. Kakva ekipa, imaju sistem za mlade igrace, ali mislim da se ovako kockice nece poklopiti jos 50 godina. Sad ili nikad za komsije, nadam se da nece opet da pustaju onog bolesnika u svlacionici.

Slobo

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani!
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57) # Link komentara

Miro ,gospoda jesu i to na kvadrat. Bio sam 2015 u Berlinu na EP u kosarci i bili su u grupi sa nama ( Srbija). Dodju ljudi da se provedu. Navijali su i proslavljali svaki kosh i na - 30 , kao da so osvojili EP. Ljudi znaju da uzivaju, i zato i sa moje strane -respekt.

Vlada

pre 5 godina

Hrvatska je mnogo bolja ekipa od Danaca,samo da se ne stegnu i naprave sebi pritisak,realno su bolji.Mada,kako su do sada igrali,ne verujem da ce da popuste psihicki.Zelim vam komsije puno srece,znanje imate i da vam se vrati za ono nesrecno ispadanje od Portugala.

Kol

pre 5 godina

Svaka cast Hrvatima, ljudi zaista igraju odlican fudbal i deluju kao pravi tim kao da su se kockice slozile! Lagano ce dobiti Dansku a posle je sve moguce, prvi favorit iz drugog plana definitivno!

mario

pre 5 godina

Ovi hrvati su bacili neku crnu magiju. Toliko sreće da imaju, neverovatno. 
U sve tri utakmice loši i solidni. Sreća najbitniji faktor u životu.
(AS, 26. jun 2018 22:02)
Da eto mi stalno imamo sreće ali baš stalno i tako smo loši da eto slučajno sve pobijedimo.
Ali ste zato vi velesila u nogometu i igrate najbolje.
Kompleksi su čudo jel da?

Zigzag

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...(Ivan, 26. jun 2018 22:02)sumnjivi penali-1 penal cist ko suza,poklon golovi -Modric sa 25,Raketa ruganje ,Perisic i Badelj fantasticni golovi,zasto si jalan Ivane,ubili sva tri protivnika i to jednog s drugom ekipom,slijedi Danska od koje smo jaci duplo,ali ako ih podcijenimo letimo doma...

Veli Jože

pre 5 godina

Island je najgori tim iz Evrope koji je ikad igrao na SP.
Dajte mi gori...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (i..., 26. jun 2018 22:26)

Poljska!

# Link komentara
(alexxx, 26. jun 2018 23:08) #

Srbija !! Bre

Ante

pre 5 godina

Island mora pobijediti, sad dati 2 gola. Hrvatska ne treba, ne želimo kartone ni ozljede, i normalno da se neče igrati agresivno više nego što se mora, a Island če napadati sa svim snagama, ništa čudno.
Dat će gol ili popušiti još dva.
Bolja je Hrvatska, to se vidi i iz svemira.. igramo točno koliko treba.

alexxx

pre 5 godina

Island je najgori tim iz Evrope koji je ikad igrao na SP.
Dajte mi gori...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (i..., 26. jun 2018 22:26)

Poljska!

# Link komentara

Karma

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1
Losi gubitnici ti Gaucosi

Lemi

pre 5 godina

Lijepo je vidjeti podrsku od istočnih susjeda..dosta je bilo političkih prepucavanja.Al stvarno dosta, i previse.. Vama svu srecu dalje.
I da...mi uvijek (osim kad igra protiv Cilica, sto je i razumljivo) podrzavamo Djokovica, vjerovali ili ne. Federer?! Nema on karizmu.
A Djokovic, nema veze tko je i sto je, ok-srbin je,pa sta onda? Prvenstveno covjek na mjestu, simpatican, zabavan, jednostavan. I zato ga volimo. I bas zato sto ga ne gotive ove, nazovimo ih tako, vise sile, jos nam je drazi. Steta da mu je kondicija pala u zadnje vrijeme, ali vratiti ce se on, ima jos on mota. Pozdrav i sretno. Nadjimo se u finalu, pa kud puklo da puklo :-)

lmessi

pre 5 godina

Čitajući ove komentare moram reći da sam jako ugodno iznenađen , koliko ljudi iz Srbije je navijalo za Hrvatsku, mogu samo reći svaka Vam čast, ipak ima ljudi koji nisu zatrovani politikanstvom i mržnjom, ima normalnih ljudi i to mi budi nadu u bolje sutra, IPAK IMA NADE ZA NAS NA OVIM PROSTORIMA.... Pozdrav svim normalnim ljudima ma gdje god bili , iz Hrvatske... Svako dobro...

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani! 
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57)

100 za jednog? Nemoj i ti brate Miro ko nas predcednik oprane biografije. :))

Balkane moj....

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1 
Losi gubitnici ti Gaucosi
(Karma, 26. jun 2018 21:09)

nismo mi takvi...idemo mi na 9 bodova...

Mantis

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti
odmah u osmini finala. Zivi bili
pa videli. Jesu odigrali odlicno
grupu, ali htela ih je lopta,
I mnogo toga se poklopilo neki
poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jovice, ne zna se, imali u tvom
komentaru više jada ili jala.
Tvoje pravo do sutra, kad više
nećeš imati snage ni čitati,
a kamoli pisati zlurade komentare. sretno

Babina_greda

pre 5 godina

Šteta, puštali smo islanđanima koliko smo mogli.. žao mi što nigerijci nisu uspijeli bar još tih par minuta izdržat, ali nema veze, nek nama argentina dođe opet pa da ih na volej pošaljemo nazad kući. Pozdrav!

Ivan Vorpatril

pre 5 godina

@ Ratko, ma kakav sportski pozdrav, kakva folirancija. Žuć ti navire na usta, pa vas bi Nig Isl i Arg razmontirali da ne bi znali gdje ste, o Hrvatskoj ne bih ni trošio riječi. Malo realnosti, ne bi škodilo....

remax

pre 5 godina

Voleo bih da Hrvatska prođe daleko zbog dalmoša a zbog purgera da ispadnu protiv danaca.
(Partizan 1918, 26. jun 2018 22:55)

Dobro, to je tvoja frakcija, kod onih iz druge frakcije je suprotno.

Branko

pre 5 godina

Idemo Hrvatska B po prvo mesto u grupi. Po prikazanom do sada, to zasluzuju. Zaista bi bilo fer da je Island pobedio Nigeriju, pa da sad igraju nereseno, i da obe ekipe idu dalje a da Mesi se vraca kuci.

FeboZg

pre 5 godina

Bravo dečki..ovi ribari da su nam zabili i 3 gola mi bi okrenuli i zabili 5..jaki smo..prejaki..uđe Raketa i odmah dar mar u tri minute..3 gol šanse..živa napast..Bsadelj fantazija od dečka i igrača..imamo veznjake najjače na svijetu na ovom SP..Kalinić odličan na golu...ostali dobri..b momčad i prolaz ko nožem kroz putar..Dance ubijamo 5:0..ne vidim načinada nas pobjede..jedino ako Modrić;Mandžo i Raketa ne dođu na tekmu..zvučim možda presamovujereno ali realnost je da smo čekali 20 godina da odrastemo..to je to..nema više čekanja..zgazit ćemo sve od reda..vratit će se ona nesreća od turske i Portugala..falio je samo Dalić..koji je igrače stavio na svoje pozicije i dao im slobodu u igri uz disciplinu..svi igraju ko avioni..Črali u obrani generalski..ma odlično..bravo Hrvatska

TedZG

pre 5 godina

Nikakvo puštanje Islandu.
Bili su u grupi ispred nas i jako se obahatili.
Sad smo ih dobili sa B ekipom tak da se zna tko kosi a tko vodu nosi.
Sretno sutra protov Brazila.

бандит

pre 5 godina

Заиста не мрзим Хрвате, али не разумем Србе који могу да навијају за њих после свега. Па победу над Аргентином су славили уз Томпсона и "Бојна Чавоглаве". Да не причам о проустсшкој политици коју пропагира државни врх. Чист мазохизам. Стидите се.

Trol

pre 5 godina

@zon

Za bilo koga osim za Hrvatsku. Ukapiraj da oni igraju za grb i za zastavu države koja i dan danas mrzi Srbe, a šta je radila u prošlosti ne želim ni da pričam. Ostavi se kumova i prijatelja, ovde je nešto drugo u pitanju.

t

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1 
Losi gubitnici ti Gaucosi
(Karma, 26. jun 2018 21:09)

O cemu ti pricas covece, pa njima odgovara da Hrvati dobiju

who cares

pre 5 godina

od Italije 90 nisam voleo argentinu...,
a kad vidim koliko srca imaju iskandjani i nigerijci , skroz sam uz njih !
ovi manekeni napolje

Dbk

pre 5 godina

Svaka čast HRV tri pobijede za svaku pohvalu i sad na Dance koje možemo proći, ludilo se sprema u nedjelju. Ajde Srbi pobijedite Brazil sutra iako realno to će biti vrlo teško, hvala svima na dobrim komplimentima i u svakom slučaju sretno sutra!

Bole

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja.

pikhercitref

pre 5 godina

Mnogo će srčanih i borbenih reprezentacija kući nakon grupne faze. A neki će se provući a nisu mnogo pokazali. Neki su oštećeni suđenjem a neki nisu sankcionisani iako su trebali da budu. Murinjo je za hrvatsku grupu prognozirao prolaz Argentine i Nigerije a Hrvatska prva u grupi a Argentina se jedva provukla. Murinjo je i za Srbiju dao lošu prognozu ali Srbija može da iznenadi i veliki Brazil i napravi senzaciju, pod uslovom da suđenje bude korekt.

Icom

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Ivane, sine, jel ti nije neugodno da se ovako sramotis? Pa sve sto si do sad prognozirao, si pogresio. Ajde bar da promenis ime, pa da se ne zna da je ista osoba

Proto Ganci

pre 5 godina

Kad sam video tim Hrvatske na pocetku meca, pomislio sam da bas hoce upropastiti Argentinu. Kad ono medjutim, i sa sedam i po igraca dobise Island. Alal vera.

@

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj 
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti 
odmah u osmini finala. Zivi bili 
pa videli. Jesu odigrali odlicno 
grupu, ali htela ih je lopta, 
I mnogo toga se poklopilo neki 
poklon golovi, sumnjivi penali... 
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Mi smo igrali na nekim turnirima bolje od ove tri utakmice, pa smo ispadali. treba i nama malo srece, pogotovo u nokaut fazi.

GM

pre 5 godina

@ konan e onda se treba pitati zasto se desila 91. i 92. i pitati se sta je bilo 41.
Ajde folirantu, treba da te je sramota sta pricas o proterivanju starih i nejakih. Napravili ste 100% cistu drzavu od republike u kojoj je bilo 500 000 ljudi druge nacije. Gde su oni sada? Do kraja zivota da pevas sa svojim narodom danke dojcland i da pored vase zastave drzite americku prilikom svake proslave koju imate...bas kao vasa braca Albanci.

komsijina krava

pre 5 godina

nema tu nikakve osvete ali ni pustanja, volim island ko da su mi braca, ali kad ne mogu protiv 8 sa klupe, ne moze se tu vise.
Velik je uspjeh sto su se kvalificirali.

emil

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
Ljubomora i zavist su teška bolest...

kradljivac ženskih uzdaha

pre 5 godina

Hrvatska je odigrala taman koliko je trebala. Pozdrav suncem okupanom Žarkovu sa jasnom porukom kako pobratimljenje sa glavnim gradom Islanda treba što hitnije pokrenuti

No1e

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja. 
(Bole, 26. jun 2018 20:56) 
To se druze moj zove fudbal, moze da bude i sam crno djavo. Ako igraju dobro (a igraju) nema veze dal su hrvati ili albanci, kapa do poda za igrace koji na ovaj nacin predstavljaju svoju zemlju. Mani se gluposti kao sto je tompson, dvoglavi orao... pogledaj nase babe kako igraju
(trener, 26. jun 2018 22:45)

BRAVO! Tuđe volimo, svoje prodajemo... i pljujemo... i mrzimo....
Zato nas i svako ceni, poštuje i voli u svetu! Bravo SRBENDE!

Fanta

pre 5 godina

Jedan mali broj vas srba još se poziva na šahovnicu,NDh i druge gluposti. Jedan mali broj hrvata proziva 1991. i rušenje gradova, zločine u ovom zadnjem ratu. To su grupice koje su zadojene mržnjom, ima ih u svakom narodu,nažalost glasni su i vole se gurati u prvi plan. Pridavati sebi na važnosti. Lijek za takve je ignoriranje, potpuno. To im je najveća bol. Jer onda nema njihove svrhe postojanja. Nikakva HR država ne mrzi srbe, pojedinac nije država, radikali i nacionalistički buntovnici nisu narod, oni su kukolj naroda a na nama je da takve maliciozne skupine izoliramo. I živjet ćemo bolje, susjedski-komšijski. Nekada je dobar susjed/komšija bolje došao nego brat. Zašto bi se opet tukli. A da dođe do toga ovi što najviše mrze i pozivaju na mržnju sakrili bi se u mišju rupu ili pobjegli u Njemačku,Švicarsku i druge zemlje. Već viđeno kod nas. Uživajte u nogometu, u životu. A vi svi nadr...i i srbi i hrvati odbijte. POzdrav ljudi. Da živimo u miru i skladu. I da pobjedimo političke fukare koje lože narod. Da se ne ponovi zlo.

kiklop

pre 5 godina

svaka cast hrvatskoj na ovim pobjedama,ali to vise nije bitno...tek sad pocinje turnir,nevazno koliko tko ima bodova,golova i kako je igrao...sad je sve moguce,nokaut faza,uigrana,dobra danska,koja u zadnjih 18 utakmica nije bila porazena,nekad tamo od 2016...respekt jbt,a hrvatska iako kvalitetnija,ali balkancine teske..uglavnom sve je moguce,euforiju smanjiti,jer moze se i do finala ali i do aerodroma vec poslije prve utakmice,scenarij vidjen toliko puta

Knindžija

pre 5 godina

Nije mi jasno što svi pominju slucajnost Hrvata nad Argentinom. Pa zar Hrvatska vec jednom i pre sv.prvenstva, kada su bili puno bolji, i s messijem na vrhuncu, isto tako nije dala Argentini 3 komada?
Jeste, pa onda??? Kuš. Hrvatska je nogometna velesila i tu nema puno price.

AS

pre 5 godina

Ovi hrvati su bacili neku crnu magiju. Toliko sreće da imaju, neverovatno.
U sve tri utakmice loši i solidni. Sreća najbitniji faktor u životu.

Karaburac

pre 5 godina

Za koga ću da navijam ako ne za susede! Hrvatska do pobede!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nadja, 26. jun 2018 20:05) # Link komentara

Eto dobise ti susedi, a sad proslavi uz Tompsona. OK ?

Ivan

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...

petrica kerempuh

pre 5 godina

Što ranije niste doveli Zlatka Dalica?Ozbiljan jako talentovan trener koji je sve stvari postavio na pravo mesto i napravio svetski ozbiljnu repku.Svaka čast.(vlada Bgd, 26. jun 2018 21:18)

Duga priča, prijatelju. Povezana s jednim bjeguncem u BIH.

remax

pre 5 godina

Komsija, da ja tebi nesta rečen...nama su se kockice poklopile 2016.na EP..
(Komso, 26. jun 2018 22:15)

Haha..kockice poklopile..
razumeš foru..KOCKICE poklopile..
haha

beogradski

pre 5 godina

Srbi, cemu navijanje za Island? Cemu ljubomora? Cinjenica je da smo bolji od vas....i da ispadnemo u osmini finala to nista nece promijeniti na stvari...ja bi vam preporucio da npr.budete ljubomorni na Argentince koji nisu zasluzili proci a ipak jesu jer imaju vise srece nego pameti....eto ja bio bio najsretniji da VI dobijete Brazil i da ih taj poraz izbaci jer ih ne podnosim nikako ali nazalost od toga nema nista...ipak su neke reprezentacije tj.njihovi igraci veliki a neki mali i ne moze se dopustiti da ispadnu tek tako.Danas Argentina a jucer Portugal itd itd itd....nije nogomet samo sport nego je to i jedna vrsta politike...nazalost
(Marko, 26. jun 2018 22:04)

Nije to ljubomora bato moj, svaka vama cast, jaki ste kao zemlja, i da odete do kraja ne bi bilo cudno. Ali, ko normalan, od Srba, moze da navija za vas, ja stvarno ne znam. Pod zastavom pod kojom igrate ste proterali nase sunarodnike u proslom ratu, dosta njih i pobili, popalili tolika sela, a o WW2 da ne govorim. Sta mi je sve deda pricao da je video u ndh, da se krv sledi. Taman nekad i kad pomislim da navijam za vas u nekom sportu, izleti neki Milanovic, neki Plenkovic, neka Kolinda, ispljuju po Srbiji do maksimuma, ili neko od vas komentatora naprimer napise da su se Srbi samoproterali iz Hrvatske i opet me restartujete. Svaka vam cast majstori za fudbal, ali uvek protiv vas.

Ratko

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.

cimer fraj

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih
(mimi, 27. jun 2018 08:32)

Mimi, pazi na nos. Ponekad naraste iz čista mira...

satelit

pre 5 godina

Ja da sam Hrvat plasio bih se da u osmini finala neka frljoka Eriksena ili slicno ne zavrsi u golu...Sta sve promasise Islandjani veceras pa onaj Argentinac prazan gol... Hrvati su dobri,ali i imaju mnogo srece odnosno njihovi protivnici nesrece

croata

pre 5 godina

Vise bih volio da smo izgubili jer, prvo da se spustimo malo, a drugo, island je realno bio bolji sto se mora priznati.
Plusevi:
Corluka i ovakav sporiji je doktor nogometa i on bi protiv danske trebao unutra od prve minute, umjesto vide. Caleta car mi se isto svidio, veliki plus u obrani za buducnost, i on ispred vide.
Badelj je klasa i on ili brozovic, daliceve su slatke muke, po meni badelj ima prednost.
Perisic, odlicno sto je zabio gol zbog samopouzdanja, ali i dalje u losoj formi.
Ostali tuga i jad, ko da su na godisnjem.
Najzalosniji sam zbog pjace, od njega vise nema nista.
Jedvaj, decko od velikog potencijala vise ne moze igrat ni u u21, uzas.
Kovacic, brate koja moc lezi u njemu, al sto vrijedi kad je praznina u glavi, zuji bezveze zali boze njegovog trcanja. Jedino moze posluzit kao flaster messiju i slicnima, za kreirat igru je nula.
Iako smo pobijedili, ovakvim pristupom protiv danaca nemamo sta trazit.
No ajd, balkanski mentalitet kad proradi, ovo je jos i dobro zavrsilo.

Dejan

pre 5 godina

@janone: A Zarkovo je kao neki samostalni grad u Beogradu (kao Vatikan u Rimu), pa moze da se bratimi sa glavnim gradovima? Guglao sam, nista nisam nasao.

Karma

pre 5 godina

O cemu ti pricas covece, pa njima odgovara da Hrvati dobiju
(t, 26. jun 2018 21:18)

Komentar sam pisao dok je bilo 0:0, a Island mahnito napada hrvatske rezerve COVJECE. Tada san mislia da je izlazak sa 9 rezervnih igraca u prvih 11 i ravnodusnost Hrvata je neki vid osvete Gaucosima, bas zato jer im je trebala pobjeda Hrvata

Srboljub

pre 5 godina

Ne zelim da razmisljam o politici toga ima ima svaki dan,prvenstvo sveta u fudbalu je jednom u 4 godine i traje samo mesec dana,zato kapa dole za komsije,nadam se da cemo mi biti ti koji ce napraviti senzaciju i izbaciti Brazil pa da se mozda i sretnemo u PF.Ovo je fudbal a ne politika iako se mesa,na vama je da l cete to da prihvatite.Zato napred Srbijo i svaka cast Hrvati!

Dr. Bero

pre 5 godina

O kakvoj lošoj igri hrvata pojedinci pričaju. Pa Island je sve svoje šanse imao nakon teških pogrešaka ovog Lahoza. Prvo faul na Badelju pa na golmanu i onda ofsajd od tri metra... Užasno suđenje već drugu tekmu za redom na štetu Hrvatske!

Nikola MNE

pre 5 godina

Nemate se sto bojati Danske,mi ih tukli u Kopenhagen 0:1.Jako limitirana i nekreativna ekipa.1/4 i onda duel Modric vs Iniesta,bice uzivanje.Sretno komsije i jedni i drugi œutra.

pedja

pre 5 godina

Kakvi Vikinzi i fudbal,pokazali su im Hrvati sa drugim timom gdje im je mjesto.Ovo je poslednje veliko takmićenje koje je Island igrao.Fudbal je ipak nešto daleko više od borbenosti i discipline.

Joe

pre 5 godina

Ovo do sad je bilo super. Na žalost ne ide Hrvatskoj dobro u tim utakmicama na ispadanje...Turska 2008.g. Portugal 2016...
Mislim da ovako mala zemlja treba biti zadovoljna sa već postignutim.

Ivana

pre 5 godina

hrvati su u naletu i puni samopouzdanja.nikakva danska ih nece zaustaviti.imaju tim i ukoliko ih sreca bude pratila,a potrebna je bez obzira koliko neko bio potkovan,dogurace daleko.

ja

pre 5 godina

@Crni Roko, ako nešto nije falilo našima na ovom prvenstvu, to je onda borbenost i trčanje.
Imaju posle Rusa najviše pretrčanih kilometara na prvenstvu.
Nego, ovde se po inerciji pljuje sve. Ranije nam je stvarno bio problem nedostatak motivacije. Ovde im se sve može zameriti, samo ne da su bili balerine kao što kažeš. Upravo zbog takvih koji pljuju i šta treba i šta ne treba, onako po navici, ne zaslužujemo da naši pobede. Ja bih zbog takve nacije izgubio bas motivaciju.

ćegadobijete

pre 5 godina

Imamo, ali toliko je srba tamo, da smo morali da dodjemo vamo, radi ravnoteze u univerzumu.
Vrlo lako mozes doznati koliko vas je na nasim sajtovima, tako da odes tamo...ne moze se zivit od vas...i to jedno zadnjih 15ak godina. Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan i da okrivis svoje, ipak si ti srbin, a srbin je uvijek u pravu.

@(Imamoga, 26. jun 2018 23:18)


Ako i ima Srba na vašim portalima tamo to su onda vaši Srbi koji su i vaši sugrađani, a ne Srbi iz Srbije, mi zaista nemamo potrebe da pored ovoliko naših portala koji su najbolji pratimo i posećujemo bilo čije druge, pa tako ne ni vaše portale. A što se ravnoteže u univerzumu tiče to se slažemo, to mora jednom da se desi za sve šta je bilo da je upitanju, pa tako i za ovo što nas smarate ovde.

BeKo

pre 5 godina

@(FeboZg, 26. jun 2018 22:34)

Samo da ne padnete nisko.Danci su na SP 86 pobedili Nemce 2:0 (kasniji finalisti),Urugvaj (6:1) i Škotsku (1:0) u grupi,delovali moćno kao i Hrvatska danas ali u osmini finala izgubili 5:1 od Španije.

Totti

pre 5 godina

Dance gazimo kao plitak potok a onda rapsodija sa najvecima...pa ljudi nama je ekipe poput spanije, njemacke, italije,holandije (sad ih nema),engleze..ocu reci velike kao dobar dan pobjediti...leze nam...to su cinjenice...jednostavno se nalozimo kad je netko bolji od nas...a nogomet se igra sa srcem...

Komsije samo hrabro, presing, krs i lom protiv Brazila pa ce i sreca da dodje....pozz

kokan

pre 5 godina

Pokojna glumica Nela Eržišnik je 1974g pred meč Jugoslavija-Brazil(0:0) rekla-Pošto Brazil igra u žutim dresovima ja vam velim da Brazilci buju nagrapali kak žuti".

mimi

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih

Bukephalos

pre 5 godina

Braća hrvati igraju i bore se, a naši samo ponavljaju priču "Pa znate kako....više nema mali ekipa na sp-u". Alo manekeni, hrvati imaju tri pobede i dali 6 gola, a ja za njihovu odbranu samo čuo za Dejana Lovrena, a mi po imenima imamo ne samo jedan autobus pred golom! Hoću danas da vidim borbu!

Udri jače Noris Čače

pre 5 godina

Ovo do sad je bilo super. Na žalost ne ide Hrvatskoj dobro u tim utakmicama na ispadanje...Turska 2008.g. Portugal 2016...
Mislim da ovako mala zemlja treba biti zadovoljna sa već postignutim.
(Joe, 26. jun 2018 23:07

Europsko prvenstvo je teže osvojiti.
I zašto da se zadovoljimo s ovim? Ti si jedan od onih likova Bitno je sudjelovati, jel? Vodi te Brazil 4:0 i onda zabijes za 4:1 i kraj utakmice. I veseliš se pogodku. Nismo došli u Rusiju gledati nego osvojiti. Daj nam Dance da se igramo!!!

Sasa B

pre 5 godina

.....hahahahahahahahahahahah, a bate jesi ga odvalio muski, ne mogu da se smirim, idem da promenim pelene....hahahahahahah


Sad gledam prezimena Islanđana, ima li neki Bunarson da mu damo pasoš da igra za Srbiju? :)
(TecHiFi, 26. jun 2018 20:47)

Nema,ima neki Koferson,taj će da igra za nas.
(neko iz publike, 26. jun 2018 21:06)

Glupan

pre 5 godina

Sada se vidi da je Hrvatska slucajno pobedila Argentinu. Island je kvalitetnija ekipa i zato dominiraju. Bili su ispred njih u kvalifikacijama jer su bolji.

Dinoo

pre 5 godina

Jojj majko moja kako igra ova nasa b repka da nema modrica vec bi primili dva gola..katastofa. ako ovo prvenstvo nista ne uradimo, sa ovim b talibanima bicemo repka za nabijanje razlike u sljedecim kvalifikacijama

AntePB

pre 5 godina

Jedna mala državica na Balkanu.. Čitam jučer komentare ne FIFA sajtu, cijeli svijet govori da Hrvatska može do finala, i ono što je najljepše, nitkom to nije ni čudno!!
Jer, uvijek su tu negdje, možda nikad poslije 98e nisu ponovili uspjeh osvajanjem medalje, ali na svakom prvenstvu naprave neku senzaciju i pobijede neke od favorita..
Tako da, realno, prolazak grupe, s 3:0 u "grupi smrti" kako je nazvao Murinjo, je več velika stvar. Prolazak Danske bi bilo veselje i veliki skok na FIFA ljestvici.. Četvrtfinale, senzacija. Polufinale, nakon 98-e, cijeli svijet te gleda, nešto što se ne usudim ni sanjati..
Uglavnom, več su nas razveselili dosta, ali nema nikakve euforije, to mi je žao, vidi se da smo "odrasli" i prošli tu fazu "senzacija".. Nažalost, naučili smo okrutnost knockout faze i uloge sreče u njoj..

Panac

pre 5 godina

(croata, 26. jun 2018 23:02)

Slažem se potpuno !!!

Danci će "pročitati" igru Hrv.... tj. spriječiti protok lopte od Modrića i Rakitića i ...posljedica ; raspad igre !!!
Predviđam laganu pobjedu Danske.
Stavljam min 100€ na prolaz D.
Nap.
Da Rakitić ima brzinu Kovačića bio bi novi Zidane...a i ovako je klasa !
Mislim da je uz niski IQ,Kovačiću problem i samopouzdanje.
Više nije klinac i previše se gubi i oscilira u igri.
Btw.
Srbi mogu proći i sa X ... naravno kada bi Kostarika pobj Švic sa min.2 razl.

biće bolje

pre 5 godina

komšije ako ovako nastavite, odoste u finale. Možda sam malo i pretenciozan ali možda i osvojite WC, niko nije sem vas ovakvu ubedljivu igru prikazao do sada.

Ivan Cro

pre 5 godina

Mogu reći rutinska pobjeda Hrvatske. U prvom poluvremenu su Islanđani imali jedan ozbiljan udarac u okvir gola, na startu drugog smo imali prečku, pa gol, pa onaj zicer gdje Kramarić nije uklizao i pospremio u praznu mrežu. Imali su i Islanđani šanse, možda bi remi bio napravedniji, ali neka porade na realizaciji drugi puta.

Kao Hrvat sam prezadovoljan i ponosan na odrađeno u grupnoj fazi, ali to sve će malo vrijediti ako barem jednu prepreku u nokaut fazi ne prođemo. S četvrtfinalom bi mogli biti zadovoljni, iako ako zadržimo ovakav nivo igre, možemo i dalje od toga.

No, prvo Dansku treba proći, za dalje lako. Vama sretno protiv Brazila, bit će jebeno, ali ne i nemoguće.

Sportski pozdrav.

Dejan

pre 5 godina

Sa ovakvom igrom, Hrvatska ima velike sanse i da osvoji ovo SP. Sve cestitke na prikazanoj igri do sad... A nasima zelim vise srece drugi put. Zelim im pobedu protiv Brazila, ali za mene jednostavno nije to to posle onog poraza od Svalbanije.

HrvatZD

pre 5 godina

Hvala susjedi po potpori, držite se protiv Brazila, jedan savjet; tim velikim arogantnim momčadima poput Brazila, Argentine itd je najveća slabost ono što im je i najveća snaga; IME, e pa iskoristite to i uništite ih, dovoljno je da im zabijete jedan gol izgubit će kompas, nisu to Nijemci.

nn12

pre 5 godina

Iznenađujuće pozitivni komentari za srpski site. Nisam siguran da bi to bio slučaj na hrvatskim portalima da je stuacija obrnuta. Možda bi i političari trebali malo čitati..
pozdrav

Zdenko

pre 5 godina

Bez obzira što im nije trebala pobeda, odigrali su muški i možemo samo da im zavidimo. Ko nam je kriv što nemamo mentalitet pobednika i što nemamo državu i vlast koja voli svoj narod? Oni se bore za svoju zemlju i toga se ne stide. U Srbiji svi imaju veća prava od matičnih stanovnika, zapitajmo se da li smo ljudi?

Dragan

pre 5 godina

Svaka pobjeda je tako slatka a poraz tako tezak! Zato svima vama sto vam je ova pobjeda draga,; uzivaj te! A vama kojima ova pobjeda budi mrznju uzivaj te I vi u svom svjetu😂😂 mrznje!!!!

Starmo

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti
odmah u osmini finala. Zivi bili
pa videli. Jesu odigrali odlicno
grupu, ali htela ih je lopta,
I mnogo toga se poklopilo neki
poklon golovi, sumnjivi penali...


Ok cekamo se u nedelju...

cane

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih
(mimi, 27. jun 2018 08:32)
_____________________________________________

igraju dobar fudbal u rusiji i to su cinjenice, a to što oni nas "vole" kao mi albance nema veze sa njihovom pobedom sinoc

panzer general

pre 5 godina

Hrvati ispadaju u 1/8 finala od Danaca.
(Aleksandar, 26. jun 2018 22:53)
Lopta je okrugla, tako da je sve moguće. Ja bih recimo bio presretan da Srbija večeras pobijedi Brazil i po mogućnosti pošalje ih doma. E to bi bilo nešto.

fert-14

pre 5 godina

Možemo se mi ljubakati i zvati susjedi-komšije jer smo tako vaspitani i zato što pamtimo neka lepa vremena(ili čuli priče) iz zajedničkog života. Iskreno ja bih voleo da smo malo bliži nego što jesmo. Ali vas samo molim jednu stvar. One koji baš i ne propagiraju ljubav nemojte zvati divljacima i nacionalistima. Neko je u onom nesretnom ratu izgubio više od kuće i traktora. Kažu vreme leči sve. I ja tako mislio dok nisam dobio dete. Što se mene tiče vidimo se u finalu.

???

pre 5 godina

meni kao srbinu tj jugoslovenu je drago kad Hrvatska dobija.Da je srece da i oni i mi dodjemo daleko.Ali fifa je masinerija i tesko ce to proci.Videli smo odlicno kako lepo sude nama srbima protiv svajcarske.Ja sam mislio da su svajcarci mnogo jaci i da ce nas oduvati 5-0 najmanje.A ono kako nas je sudija unakazio unistio mi je zelju da gledam sledeca prvenstva za 10 godina.

мики

pre 5 godina

jesi nekad bio na indexu ?
(njofra, 26. jun 2018 23:44)

индекс је београдски радио. зашто га помињеш?

Ivan ZG

pre 5 godina

Moje viđenje utakmice.
Modrić je, kao i uvijek, igrao odlično. Samo, u prvom poluvremenu se vidjelo da mu fali dobrih suigrača. Mnogi iz ove postave rezervnih su pokazali zašto su rezerve. Pivarić me ugodno iznenadio odličnom fizičkom spremom iako od njega ne treba očekivati neki vrhunski potez. Jedvaj dobro čita igru, ali je fizički slab i teško odnosi loptu u duelu. Prema naprijed slab. Kovačić isto tako slab u duelu. Samo se valja po terenu. Badelj izvrstan, na korak do klase Rakitića i Modrića. Stvarno ugodno iznenađenje.
Perišić polako počinje podsjećati na onog igrača od prije 2 godine. Brz, prodoran, nezaustavljiv. I ovaj gol mu je sigrurno dao dodatnu dozu samopouzdanja i odlučnosti. Kalinić je fenomenalno branio, a naš je drugi golman!! Čorluki još malo fali brzine i eksplozivnosti, ali čvrstine i inteligencije nimalo. Odlično čita igru i par puta poslao islanđane po čevape.
Sve u svemu neki su ugodno iznenadili, a neki pokazali zašto su zamjene. Za trenera odlično da zna od koga što može očekivati.

tišina tamo

pre 5 godina

@Trol i slični
Nadam se da ste u pravu i da će Hrvati izleteti u osmini finala. Naravno i Rusi. A Srbija neće dotle ni doći. Gubi od Brazila i pravac BGD. Mundijal bez Slavena i onda tajac u Srbistanu.

remax

pre 5 godina

Mnogo su poleteli hrvati, vratice ih danska u realnost , kako to vec obicno biva.. 
(sunset, 26. jun 2018 22:12) 

Koeficijent na dansku 4,20 uloži malo više..evo ti lake love.
(F16, 26. jun 2018 23:59)

Što bi igrao na Dansku, možda čovek veruje da ćete ispasti u produžecima kao protiv Portugala ili još bolnije, na penale.
Može da odigra prolaz Danaca ali to je već manja kvota.

drago

pre 5 godina

Proto ganci

To ti je kad imas kvalitetu...samo Modric i Perisic iz prve postave i dobijemo. Jos se nasi zezali prvi dio a Islandu poklonili penal.
Steta jer bi postali tek 8 tim u povijesti SP-a bez primljenog gola u grupnoj fazi.

Trol

pre 5 godina

@zon

Za bilo koga osim za Hrvatsku. Ukapiraj da oni igraju za grb i za zastavu države koja i dan danas mrzi Srbe, a šta je radila u prošlosti ne želim ni da pričam. Ostavi se kumova i prijatelja, ovde je nešto drugo u pitanju.

AS

pre 5 godina

Ovi hrvati su bacili neku crnu magiju. Toliko sreće da imaju, neverovatno.
U sve tri utakmice loši i solidni. Sreća najbitniji faktor u životu.

Glupan

pre 5 godina

Sada se vidi da je Hrvatska slucajno pobedila Argentinu. Island je kvalitetnija ekipa i zato dominiraju. Bili su ispred njih u kvalifikacijama jer su bolji.

Ivan

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...

Bole

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja.

Ratko

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.

GM

pre 5 godina

@ konan e onda se treba pitati zasto se desila 91. i 92. i pitati se sta je bilo 41.
Ajde folirantu, treba da te je sramota sta pricas o proterivanju starih i nejakih. Napravili ste 100% cistu drzavu od republike u kojoj je bilo 500 000 ljudi druge nacije. Gde su oni sada? Do kraja zivota da pevas sa svojim narodom danke dojcland i da pored vase zastave drzite americku prilikom svake proslave koju imate...bas kao vasa braca Albanci.

бандит

pre 5 godina

Заиста не мрзим Хрвате, али не разумем Србе који могу да навијају за њих после свега. Па победу над Аргентином су славили уз Томпсона и "Бојна Чавоглаве". Да не причам о проустсшкој политици коју пропагира државни врх. Чист мазохизам. Стидите се.

satelit

pre 5 godina

Ja da sam Hrvat plasio bih se da u osmini finala neka frljoka Eriksena ili slicno ne zavrsi u golu...Sta sve promasise Islandjani veceras pa onaj Argentinac prazan gol... Hrvati su dobri,ali i imaju mnogo srece odnosno njihovi protivnici nesrece

emil

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
Ljubomora i zavist su teška bolest...

beogradski

pre 5 godina

Srbi, cemu navijanje za Island? Cemu ljubomora? Cinjenica je da smo bolji od vas....i da ispadnemo u osmini finala to nista nece promijeniti na stvari...ja bi vam preporucio da npr.budete ljubomorni na Argentince koji nisu zasluzili proci a ipak jesu jer imaju vise srece nego pameti....eto ja bio bio najsretniji da VI dobijete Brazil i da ih taj poraz izbaci jer ih ne podnosim nikako ali nazalost od toga nema nista...ipak su neke reprezentacije tj.njihovi igraci veliki a neki mali i ne moze se dopustiti da ispadnu tek tako.Danas Argentina a jucer Portugal itd itd itd....nije nogomet samo sport nego je to i jedna vrsta politike...nazalost
(Marko, 26. jun 2018 22:04)

Nije to ljubomora bato moj, svaka vama cast, jaki ste kao zemlja, i da odete do kraja ne bi bilo cudno. Ali, ko normalan, od Srba, moze da navija za vas, ja stvarno ne znam. Pod zastavom pod kojom igrate ste proterali nase sunarodnike u proslom ratu, dosta njih i pobili, popalili tolika sela, a o WW2 da ne govorim. Sta mi je sve deda pricao da je video u ndh, da se krv sledi. Taman nekad i kad pomislim da navijam za vas u nekom sportu, izleti neki Milanovic, neki Plenkovic, neka Kolinda, ispljuju po Srbiji do maksimuma, ili neko od vas komentatora naprimer napise da su se Srbi samoproterali iz Hrvatske i opet me restartujete. Svaka vam cast majstori za fudbal, ali uvek protiv vas.

ćegadobijete

pre 5 godina

Imamo, ali toliko je srba tamo, da smo morali da dodjemo vamo, radi ravnoteze u univerzumu.
Vrlo lako mozes doznati koliko vas je na nasim sajtovima, tako da odes tamo...ne moze se zivit od vas...i to jedno zadnjih 15ak godina. Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan i da okrivis svoje, ipak si ti srbin, a srbin je uvijek u pravu.

@(Imamoga, 26. jun 2018 23:18)


Ako i ima Srba na vašim portalima tamo to su onda vaši Srbi koji su i vaši sugrađani, a ne Srbi iz Srbije, mi zaista nemamo potrebe da pored ovoliko naših portala koji su najbolji pratimo i posećujemo bilo čije druge, pa tako ne ni vaše portale. A što se ravnoteže u univerzumu tiče to se slažemo, to mora jednom da se desi za sve šta je bilo da je upitanju, pa tako i za ovo što nas smarate ovde.

Crni Roko

pre 5 godina

Tako se igra za svoju državu, srcem kao Hrvati, a ne kao ove naše nabedjene zvezde.
70. minuta su se vukli ko creva po terenu, a onda im krivi svi drugi, a naravno sudija najveci krivac.

Panac

pre 5 godina

(croata, 26. jun 2018 23:02)

Slažem se potpuno !!!

Danci će "pročitati" igru Hrv.... tj. spriječiti protok lopte od Modrića i Rakitića i ...posljedica ; raspad igre !!!
Predviđam laganu pobjedu Danske.
Stavljam min 100€ na prolaz D.
Nap.
Da Rakitić ima brzinu Kovačića bio bi novi Zidane...a i ovako je klasa !
Mislim da je uz niski IQ,Kovačiću problem i samopouzdanje.
Više nije klinac i previše se gubi i oscilira u igri.
Btw.
Srbi mogu proći i sa X ... naravno kada bi Kostarika pobj Švic sa min.2 razl.

Dinoo

pre 5 godina

Jojj majko moja kako igra ova nasa b repka da nema modrica vec bi primili dva gola..katastofa. ako ovo prvenstvo nista ne uradimo, sa ovim b talibanima bicemo repka za nabijanje razlike u sljedecim kvalifikacijama

No1e

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja. 
(Bole, 26. jun 2018 20:56) 
To se druze moj zove fudbal, moze da bude i sam crno djavo. Ako igraju dobro (a igraju) nema veze dal su hrvati ili albanci, kapa do poda za igrace koji na ovaj nacin predstavljaju svoju zemlju. Mani se gluposti kao sto je tompson, dvoglavi orao... pogledaj nase babe kako igraju
(trener, 26. jun 2018 22:45)

BRAVO! Tuđe volimo, svoje prodajemo... i pljujemo... i mrzimo....
Zato nas i svako ceni, poštuje i voli u svetu! Bravo SRBENDE!

Karaburac

pre 5 godina

Za koga ću da navijam ako ne za susede! Hrvatska do pobede!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nadja, 26. jun 2018 20:05) # Link komentara

Eto dobise ti susedi, a sad proslavi uz Tompsona. OK ?

mimi

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih

Antisha

pre 5 godina

Sada se vidi da je Hrvatska slucajno pobedila Argentinu. Island je kvalitetnija ekipa i zato dominiraju. Bili su ispred njih u kvalifikacijama jer su bolji.
(Glupan, 26. jun 2018 20:54)

bravo
:)

F16

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj  
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti  
odmah u osmini finala. Zivi bili  
pa videli. Jesu odigrali odlicno  
grupu, ali htela ih je lopta,  
I mnogo toga se poklopilo neki  
poklon golovi, sumnjivi penali...  
(Ivan, 26. jun 2018 22:02)  

Boli, a..hahaha

croata

pre 5 godina

Vise bih volio da smo izgubili jer, prvo da se spustimo malo, a drugo, island je realno bio bolji sto se mora priznati.
Plusevi:
Corluka i ovakav sporiji je doktor nogometa i on bi protiv danske trebao unutra od prve minute, umjesto vide. Caleta car mi se isto svidio, veliki plus u obrani za buducnost, i on ispred vide.
Badelj je klasa i on ili brozovic, daliceve su slatke muke, po meni badelj ima prednost.
Perisic, odlicno sto je zabio gol zbog samopouzdanja, ali i dalje u losoj formi.
Ostali tuga i jad, ko da su na godisnjem.
Najzalosniji sam zbog pjace, od njega vise nema nista.
Jedvaj, decko od velikog potencijala vise ne moze igrat ni u u21, uzas.
Kovacic, brate koja moc lezi u njemu, al sto vrijedi kad je praznina u glavi, zuji bezveze zali boze njegovog trcanja. Jedino moze posluzit kao flaster messiju i slicnima, za kreirat igru je nula.
Iako smo pobijedili, ovakvim pristupom protiv danaca nemamo sta trazit.
No ajd, balkanski mentalitet kad proradi, ovo je jos i dobro zavrsilo.

Joe

pre 5 godina

Ovo do sad je bilo super. Na žalost ne ide Hrvatskoj dobro u tim utakmicama na ispadanje...Turska 2008.g. Portugal 2016...
Mislim da ovako mala zemlja treba biti zadovoljna sa već postignutim.

Tomo

pre 5 godina

Uživo sa stadiona (mogu ako treba i sliku poslati)
Dakle, igramo sa 8 rezervnih igrača jer odmaramo “elitu”...

Hrvatska je moćna! Jaka do bola i disciplinirana... otvara nam se Danska... kada krenemo punom snagom satrat ćemo ih i onda četvrtfinale... svi koji razumiju nogomet, znaju o čemu pričam...

Moćna, jaka i tehnički savršena reprezentacija...

F16

pre 5 godina

Mnogo su poleteli hrvati, vratice ih danska u realnost , kako to vec obicno biva..
(sunset, 26. jun 2018 22:12)

Koeficijent na dansku 4,20 uloži malo više..evo ti lake love.

Konan

pre 5 godina

Nije to ljubomora bato moj, svaka vama cast, jaki ste kao zemlja, i da odete do kraja ne bi bilo cudno. Ali, ko normalan, od Srba, moze da navija za vas, ja stvarno ne znam. Pod zastavom pod kojom igrate ste proterali nase sunarodnike u proslom ratu, dosta njih i pobili, popalili tolika sela, a o WW2 da ne govorim. Taman nekad i kad pomislim da navijam za vas u nekom sportu, izleti neki Milanovic, neki Plenkovic, neka Kolinda, ispljuju po Srbiji do maksimuma, ili neko od vas komentatora naprimer napise da su se Srbi samoproterali iz Hrvatske i opet me restartujete.
(beogradski, 26. jun 2018 22:23) 

Razumijem te...kao sto sam ja gledao svoje obje babe i dida kako ih srbi protjeruju iz bosne jer su hrvati, 1992.godine, tocnije njih 150 000 iz posavine...pa prijatelja sa majkom iz Drnisa, koji je pobjegaos samo u robi koju je imao na sebi...to su ih protjerali isti oni koji su nakon toga protjerani 1995. Treba se pitat zasto se desila 1995.godina, i sta se desilo 1991. I 1992.
Ajd da su protjerali vojsku, ali su protjerali zene i djecu...ljude koje sam ja poznavao. Moju babu i dida...pa sta su oni kome skrivili...i to sve prije 1995. Ali to se ne broji...samo ono 1995. Ni ja ne navijam za vas...eto...

Tomke

pre 5 godina

Hrvati su doktori za sve na Balkanu, bre... Svidelo se to nekome ili ne, ali tako je, dve su klase iznad... Uz malo srece ce daleko da doguraju...

Kayser Soze

pre 5 godina

Kako mocan osecaj kad obezbedis prolazak dalje posle drugog kola u grupi sa Argentinom, pa Mozes da ubacis par rezervista na poslednju utakmicu... Bravo Hrvati!

Mateo

pre 5 godina

E Hrvati su komotno mogli pustiti Island dalje.Čemu ovo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mozga bez,

Jesi li realan??
Zato jer želimo pobjedu. Da se drugi plaše. Da nas respektiraju. Da imamo dobar koeficijent.
I da, jer smo u mogučnosti.

zon

pre 5 godina

citam neke komentare tipa 'kako da navijam za vas kad ste pod sahovnicom..?' pa onda odgovor '..i vi ste svasta radili 95te..' LJUDI osvjestimo se vec jednom. pa za koga da navijam ako necu za hrvatsku ? ko mi je to blizi ? bili smo mi i kumovi i pobratimi i brakove sklapali (i dalje ih sklapamo) dok nas vodje i sistem ne otrovase... sport prije politike, a pogotovo ako se o sportu i prica. kako da ne navijas za modrica ? covjek je doktor... batalimo se proslosti, plenkovica, vucica, dacica, cokolinde i ekipe. igraju se s nama kao sa drvenim lutkama... mir braco.

Zona Zamfirova

pre 5 godina

Dragi svi, ajmo ovako malo, bez mržnje. Ja sam dijete Srbina i Hrvatice, živim u Zagrebu i nikad mi nije bilo bitno tko je tko, nisu me tako odgojili. Već dugo čitam komentare ovdje i drago mi je da su u većini normalni ljudi lišeni mržnje. I drago mi je da je moja Hrvatska pobijedila danas. I isto tako, bit ću presretna ako sutra i moja Srbija pobijedi Brazil.

Pun mi je kufer više podjela, pun mi je kufer povijesti... Zar ne vidite da smo i mi u HR i vi u SR u istom sranju, i jedni i drugi taoci politike, otrgnimo se tome i budimo bliski jedni drugima. Mnogi ne znaju koliko je lijepo živjeti bez mržnje.

I zato, ponosna sam i slavim pobjedu Hrvatske danas, gnušam se ponašanja "Švicarskih" igrača i navijam za Srbiju sutra!

Živjeli!

PeroZg

pre 5 godina

Hrvati ispadaju u 1/8 finala od Danaca.
(Aleksandar, 26. jun 2018 22:53)

Jedva cekam tvoj komentar u nedjelju: "Spanija ce da oduva Hrvate u 1/4 finalu".

Zoki

pre 5 godina

Ja kao Purger cu reci samo ovo,ako je Hrvatska na Balkanu onda sam ponosni Balkanac i Slaven a povrh svega Hrvat i ne sramim se reci da sutra navijam za Srbiju protiv plesaca sambe,Slaveni do kraja !!! Pozdrav iz Zagreba !!!

Marko

pre 5 godina

Srbi, cemu navijanje za Island? Cemu ljubomora? Cinjenica je da smo bolji od vas....i da ispadnemo u osmini finala to nista nece promijeniti na stvari...ja bi vam preporucio da npr.budete ljubomorni na Argentince koji nisu zasluzili proci a ipak jesu jer imaju vise srece nego pameti....eto ja bio bio najsretniji da VI dobijete Brazil i da ih taj poraz izbaci jer ih ne podnosim nikako ali nazalost od toga nema nista...ipak su neke reprezentacije tj.njihovi igraci veliki a neki mali i ne moze se dopustiti da ispadnu tek tako.Danas Argentina a jucer Portugal itd itd itd....nije nogomet samo sport nego je to i jedna vrsta politike...nazalost

trener

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ljudi iz Srbije navijaju za komšije. Ti isti igrači svaku pobedu proslavljaju uz Tompsona. Čist Primitivnizam i mržnja.
(Bole, 26. jun 2018 20:56)
To se druze moj zove fudbal, moze da bude i sam crno djavo. Ako igraju dobro (a igraju) nema veze dal su hrvati ili albanci, kapa do poda za igrace koji na ovaj nacin predstavljaju svoju zemlju. Mani se gluposti kao sto je tompson, dvoglavi orao... pogledaj nase babe kako igraju

Zigzag

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...(Ivan, 26. jun 2018 22:02)sumnjivi penali-1 penal cist ko suza,poklon golovi -Modric sa 25,Raketa ruganje ,Perisic i Badelj fantasticni golovi,zasto si jalan Ivane,ubili sva tri protivnika i to jednog s drugom ekipom,slijedi Danska od koje smo jaci duplo,ali ako ih podcijenimo letimo doma...

Balkane moj....

pre 5 godina

Iako sam Srbin navijam svim srcem protiv hrvata... Ajmo Leo, "probudi se, pokreni se..."
(Cax, 26. jun 2018 21:04)


sta mi imamo sa Leom...mi smo Lea rijesili i navijao ti za ili protiv,mi marsiramo...

Ilki

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Ivane, imenjace, jel ti nije neugodno ovako pisati, a svaku si prognozu pogresio? De bar promeni ime..pa da se ne sramotis ovako

Imamoga

pre 5 godina

Imaju li ovi Hrvati neki svoj sajt? Covece!Kao biblijska posast...
(Krug dvojke, 26. jun 2018 22:53) 

Imamo, ali toliko je srba tamo, da smo morali da dodjemo vamo, radi ravnoteze u univerzumu.
Vrlo lako mozes doznati koliko vas je na nasim sajtovima, tako da odes tamo...ne moze se zivit od vas...i to jedno zadnjih 15ak godina. Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan i da okrivis svoje, ipak si ti srbin, a srbin je uvijek u pravu.

BeKo

pre 5 godina

@(FeboZg, 26. jun 2018 22:34)

Samo da ne padnete nisko.Danci su na SP 86 pobedili Nemce 2:0 (kasniji finalisti),Urugvaj (6:1) i Škotsku (1:0) u grupi,delovali moćno kao i Hrvatska danas ali u osmini finala izgubili 5:1 od Španije.

Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!

pre 5 godina

Hrvati ako dobiju Spance LAGANO idu u finale. Kakva ekipa, imaju sistem za mlade igrace, ali mislim da se ovako kockice nece poklopiti jos 50 godina. Sad ili nikad za komsije, nadam se da nece opet da pustaju onog bolesnika u svlacionici.

Lemi

pre 5 godina

Lijepo je vidjeti podrsku od istočnih susjeda..dosta je bilo političkih prepucavanja.Al stvarno dosta, i previse.. Vama svu srecu dalje.
I da...mi uvijek (osim kad igra protiv Cilica, sto je i razumljivo) podrzavamo Djokovica, vjerovali ili ne. Federer?! Nema on karizmu.
A Djokovic, nema veze tko je i sto je, ok-srbin je,pa sta onda? Prvenstveno covjek na mjestu, simpatican, zabavan, jednostavan. I zato ga volimo. I bas zato sto ga ne gotive ove, nazovimo ih tako, vise sile, jos nam je drazi. Steta da mu je kondicija pala u zadnje vrijeme, ali vratiti ce se on, ima jos on mota. Pozdrav i sretno. Nadjimo se u finalu, pa kud puklo da puklo :-)

zoran

pre 5 godina

Vidim da vas nekolicina priziva poraz u 1/8 finala od Danaca, ne znam da li od jada ili jala? Neka ispadnemo, treba biti zadovoljan s ovim postignucem i treba znati doci do 1/8 finala za zemlju koja ima 5 puta manje stanovnika nego sto neke sudionice imaju registriranih nogometasa. Nego, od koga cete ono vi ispasti u 1/8 finala?

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Croasani,ne volim vas iz vise razloga, ali fudbal tj taj vas nogomet vam je odlican. Cestitke na prolazu. A ipak cemo mi morati sutra da se postaramo za prvo veliko iznenadjenje...

Branko

pre 5 godina

Idemo Hrvatska B po prvo mesto u grupi. Po prikazanom do sada, to zasluzuju. Zaista bi bilo fer da je Island pobedio Nigeriju, pa da sad igraju nereseno, i da obe ekipe idu dalje a da Mesi se vraca kuci.

crush

pre 5 godina

@ (satelit, 26. jun 2018 21:31)
O cemu ti?? Pa igramo s drugom momcadi, rastereceni jer nam rezultat nista ne mijenja. Sto bi trebali? Riskirat ozljede i sl? Ne mozes usporedjivat ovu utakmicu s osminom finala...
Radije ti brini da tvoji probaju sokirat cijeli svijet protiv Brazila :)

Ante

pre 5 godina

kako močno izgleda tablica i gol razlika...
Hrvatska, pa svemirska rupa, pa Argentina i ostali..
Hvala vam na radosti, svi do jednog koji ste istrčali na terene.
Jednu cemo i izgubiti, možda već sljedeću, a možda se i desi čudo..
Ali vi ste več postigli, da vas se cijeli svijet plaši i poštuje.
AJMO VATRENII

P.S. Sretno protiv Brazila i samo pametno!

kiklop

pre 5 godina

svaka cast hrvatskoj na ovim pobjedama,ali to vise nije bitno...tek sad pocinje turnir,nevazno koliko tko ima bodova,golova i kako je igrao...sad je sve moguce,nokaut faza,uigrana,dobra danska,koja u zadnjih 18 utakmica nije bila porazena,nekad tamo od 2016...respekt jbt,a hrvatska iako kvalitetnija,ali balkancine teske..uglavnom sve je moguce,euforiju smanjiti,jer moze se i do finala ali i do aerodroma vec poslije prve utakmice,scenarij vidjen toliko puta

Mantis

pre 5 godina

Imaju li ovi Hrvati neki svoj sajt?
Covece!Kao biblijska posast...
(Krug dvojke, 26. jun 2018 22:53)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imamo, imamo INDEX, no vjeruj mi,
od vas Srba ne mogu ni prići,
a kamoli nešto napisati.

who cares

pre 5 godina

od Italije 90 nisam voleo argentinu...,
a kad vidim koliko srca imaju iskandjani i nigerijci , skroz sam uz njih !
ovi manekeni napolje

Veki

pre 5 godina

Da su islandjani bili skromni i rekli da su bili prvi u skupini za kvalifikacije jer je hrvatska bila u ocitom padu forme, a oni igrali dobro, no medjutim da je hrvatska u pravoj formi bolja od njih...mozda bi im danas pustili. Ovako smo ih poslali kuci sa B momcadi...sad neka mitomane o svom 1.mjestu u skupini. Neverovatno mi je kako su se odjednom umislili.

Veli Jože

pre 5 godina

Island je najgori tim iz Evrope koji je ikad igrao na SP.
Dajte mi gori...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (i..., 26. jun 2018 22:26)

Poljska!

# Link komentara
(alexxx, 26. jun 2018 23:08) #

Srbija !! Bre

Karma

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1
Losi gubitnici ti Gaucosi

Babina_greda

pre 5 godina

Šteta, puštali smo islanđanima koliko smo mogli.. žao mi što nigerijci nisu uspijeli bar još tih par minuta izdržat, ali nema veze, nek nama argentina dođe opet pa da ih na volej pošaljemo nazad kući. Pozdrav!

Veli Jože

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani!
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57) # Link komentara

Ima tu puno istine :(

Ivan

pre 5 godina

Za one koji nisu informirani Hrvatska je nanijela Argentini treći najteži poraz otkad se igraju SP-i, svak koji imalo pozna materiju mora se bojati Hrvatske a da nećemo biti prvaci Svijeta to smo znali dosta prije jer nogomet je biznis a ne sport, dali griješim ?

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Ауууу како игра Хрватска... предвиђам суседима барем полуфинале.

Gore sve neko vidi

pre 5 godina

Komsije, cestitam. Samo rokajte, bolje vi da uzmete medalju nego bilo ko drugi. Ipak ste vi nase Komsije,
a komsiluk se postuje. Napred i Srecno!!!

Mrki

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.
(Ratko, 26. jun 2018 22:47) # Link komentara

Stvarno misliš da je ova grupa slabija od recimo one gdje je Rusija i Urugvaj?E sad,ili uopće ne razumiješ nogomet ili te puca kompleks,treće nema.A i ona sa Poljskom je slabija sigurno.

Gradjanin Srbije

pre 5 godina

Da li to po nekoj naredi, odjednom svi koji mrze Hrvatsku izgmizali ispod svoga kamenja i skupili se na ovom mestu. Ne dam da stetocine budu u vecini, vasa vrsta izumire!

Cika Vlasta, Hannover

pre 5 godina

Moje najvece postovanje za hrvatske igrace, koji su pokazali kako se bori i uspesno radi za svoju zemlju, za selektora Hrvatske koji ocigledno izvanredno radi svoj posao, i naravno za dva po meni na svetu najbolja vezna igraca, Modrica i Rakitica, koje uvek uzivam da gledam. A SADA SRBIJA: sansa je tu, sve je u sopstvenim rukama, Brazil nije nepobediv, i nek da Bog da se "komsijski pristup" prelije i na nas.

neko iz publike

pre 5 godina

Sad gledam prezimena Islanđana, ima li neki Bunarson da mu damo pasoš da igra za Srbiju? :)
(TecHiFi, 26. jun 2018 20:47)

Nema,ima neki Koferson,taj će da igra za nas.

Ivan Vorpatril

pre 5 godina

@ Ratko, ma kakav sportski pozdrav, kakva folirancija. Žuć ti navire na usta, pa vas bi Nig Isl i Arg razmontirali da ne bi znali gdje ste, o Hrvatskoj ne bih ni trošio riječi. Malo realnosti, ne bi škodilo....

klikbajt

pre 5 godina

E Hrvati su komotno mogli pustiti Island dalje.Čemu ovo? (Mozga bez, 26. jun 2018 21:49) Ljudi igraju fudbal bole ih da kalkulisu bilo sta.

FeboZg

pre 5 godina

Bravo dečki..ovi ribari da su nam zabili i 3 gola mi bi okrenuli i zabili 5..jaki smo..prejaki..uđe Raketa i odmah dar mar u tri minute..3 gol šanse..živa napast..Bsadelj fantazija od dečka i igrača..imamo veznjake najjače na svijetu na ovom SP..Kalinić odličan na golu...ostali dobri..b momčad i prolaz ko nožem kroz putar..Dance ubijamo 5:0..ne vidim načinada nas pobjede..jedino ako Modrić;Mandžo i Raketa ne dođu na tekmu..zvučim možda presamovujereno ali realnost je da smo čekali 20 godina da odrastemo..to je to..nema više čekanja..zgazit ćemo sve od reda..vratit će se ona nesreća od turske i Portugala..falio je samo Dalić..koji je igrače stavio na svoje pozicije i dao im slobodu u igri uz disciplinu..svi igraju ko avioni..Črali u obrani generalski..ma odlično..bravo Hrvatska

mario

pre 5 godina

Ovi hrvati su bacili neku crnu magiju. Toliko sreće da imaju, neverovatno. 
U sve tri utakmice loši i solidni. Sreća najbitniji faktor u životu.
(AS, 26. jun 2018 22:02)
Da eto mi stalno imamo sreće ali baš stalno i tako smo loši da eto slučajno sve pobijedimo.
Ali ste zato vi velesila u nogometu i igrate najbolje.
Kompleksi su čudo jel da?

nikola1989

pre 5 godina

Volim moju Srbiju najviše na svetu kao zemlju!
Ali fudbal nam je nula.
Svaka čast kockastima kako igraju.
Po meni najlepši fudbal na prvenstvu.

ja

pre 5 godina

@Crni Roko, ako nešto nije falilo našima na ovom prvenstvu, to je onda borbenost i trčanje.
Imaju posle Rusa najviše pretrčanih kilometara na prvenstvu.
Nego, ovde se po inerciji pljuje sve. Ranije nam je stvarno bio problem nedostatak motivacije. Ovde im se sve može zameriti, samo ne da su bili balerine kao što kažeš. Upravo zbog takvih koji pljuju i šta treba i šta ne treba, onako po navici, ne zaslužujemo da naši pobede. Ja bih zbog takve nacije izgubio bas motivaciju.

Mantis

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti
odmah u osmini finala. Zivi bili
pa videli. Jesu odigrali odlicno
grupu, ali htela ih je lopta,
I mnogo toga se poklopilo neki
poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jovice, ne zna se, imali u tvom
komentaru više jada ili jala.
Tvoje pravo do sutra, kad više
nećeš imati snage ni čitati,
a kamoli pisati zlurade komentare. sretno

remax

pre 5 godina

Komsija, da ja tebi nesta rečen...nama su se kockice poklopile 2016.na EP..
(Komso, 26. jun 2018 22:15)

Haha..kockice poklopile..
razumeš foru..KOCKICE poklopile..
haha

vcgfdx

pre 5 godina

Najlošija grupa na ovom prvenstvu. Argentina kao raštimovani klavir, jedva su se i plasirali. Nigeriju je Srbija rasturila u pripremnom meču i ovaj borbeni ali tehnički preslab Island. Hrvatskoj će biti jako teško sa Danskom koja je mnogo uigranija i tvrđa od sve tri ekipe iz Hrvatske grupe. Svaka čast na tri pobede ali tek sad sledi prava provera. Mislim da ste mnogo poleteli koliko sam ispratio na vašim sajtovima. Čak ste i žreb do finala napravili sa kime igrate do titule. Mnogo ste ambiciozni još gore nego mi. Mislio sam da mi u tome prednjačimo ali ima i gorih. Sportski pozdrav.
(Ratko, 26. jun 2018 22:47)

Zar niste govorili da ne prolazimo grupu, a sad najslabija grupa..kako to?

Starmo

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti
odmah u osmini finala. Zivi bili
pa videli. Jesu odigrali odlicno
grupu, ali htela ih je lopta,
I mnogo toga se poklopilo neki
poklon golovi, sumnjivi penali...


Ok cekamo se u nedelju...

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani! 
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57)

100 za jednog? Nemoj i ti brate Miro ko nas predcednik oprane biografije. :))

pikhercitref

pre 5 godina

Mnogo će srčanih i borbenih reprezentacija kući nakon grupne faze. A neki će se provući a nisu mnogo pokazali. Neki su oštećeni suđenjem a neki nisu sankcionisani iako su trebali da budu. Murinjo je za hrvatsku grupu prognozirao prolaz Argentine i Nigerije a Hrvatska prva u grupi a Argentina se jedva provukla. Murinjo je i za Srbiju dao lošu prognozu ali Srbija može da iznenadi i veliki Brazil i napravi senzaciju, pod uslovom da suđenje bude korekt.

remax

pre 5 godina

Voleo bih da Hrvatska prođe daleko zbog dalmoša a zbog purgera da ispadnu protiv danaca.
(Partizan 1918, 26. jun 2018 22:55)

Dobro, to je tvoja frakcija, kod onih iz druge frakcije je suprotno.

???

pre 5 godina

meni kao srbinu tj jugoslovenu je drago kad Hrvatska dobija.Da je srece da i oni i mi dodjemo daleko.Ali fifa je masinerija i tesko ce to proci.Videli smo odlicno kako lepo sude nama srbima protiv svajcarske.Ja sam mislio da su svajcarci mnogo jaci i da ce nas oduvati 5-0 najmanje.A ono kako nas je sudija unakazio unistio mi je zelju da gledam sledeca prvenstva za 10 godina.

remax

pre 5 godina

Mnogo su poleteli hrvati, vratice ih danska u realnost , kako to vec obicno biva.. 
(sunset, 26. jun 2018 22:12) 

Koeficijent na dansku 4,20 uloži malo više..evo ti lake love.
(F16, 26. jun 2018 23:59)

Što bi igrao na Dansku, možda čovek veruje da ćete ispasti u produžecima kao protiv Portugala ili još bolnije, na penale.
Može da odigra prolaz Danaca ali to je već manja kvota.

Ante

pre 5 godina

Island mora pobijediti, sad dati 2 gola. Hrvatska ne treba, ne želimo kartone ni ozljede, i normalno da se neče igrati agresivno više nego što se mora, a Island če napadati sa svim snagama, ništa čudno.
Dat će gol ili popušiti još dva.
Bolja je Hrvatska, to se vidi i iz svemira.. igramo točno koliko treba.

Karma

pre 5 godina

O cemu ti pricas covece, pa njima odgovara da Hrvati dobiju
(t, 26. jun 2018 21:18)

Komentar sam pisao dok je bilo 0:0, a Island mahnito napada hrvatske rezerve COVJECE. Tada san mislia da je izlazak sa 9 rezervnih igraca u prvih 11 i ravnodusnost Hrvata je neki vid osvete Gaucosima, bas zato jer im je trebala pobjeda Hrvata

Icom

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj proci dalje sa 3 pobede, I ispasti odmah u osmini finala. Zivi bili pa videli. Jesu odigrali odlicno grupu, ali htela ih je lopta, I mnogo toga se poklopilo neki poklon golovi, sumnjivi penali...
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Ivane, sine, jel ti nije neugodno da se ovako sramotis? Pa sve sto si do sad prognozirao, si pogresio. Ajde bar da promenis ime, pa da se ne zna da je ista osoba

lmessi

pre 5 godina

Čitajući ove komentare moram reći da sam jako ugodno iznenađen , koliko ljudi iz Srbije je navijalo za Hrvatsku, mogu samo reći svaka Vam čast, ipak ima ljudi koji nisu zatrovani politikanstvom i mržnjom, ima normalnih ljudi i to mi budi nadu u bolje sutra, IPAK IMA NADE ZA NAS NA OVIM PROSTORIMA.... Pozdrav svim normalnim ljudima ma gdje god bili , iz Hrvatske... Svako dobro...

Razmemmim

pre 5 godina

Za sve one koji nas podsjecaju da se u nokaut fazi ispada ako izgubimo...to nam je jasno i to smo naucili. Hvala na pojasnjenju. Svjesni smo mi itekako da grupna faza ne znaci nista. Pa pogledajte samo zadnje EP 2016. Igrali smo mrak, pobijedili evropskog i svjetskog prvaka, Spaniju, u grupnoj fazi za 1.mjesto. U nokaut fazi ako samo jednu tekmu nemas svoj dan, da lopta nece u gol, da se ustanes na livu nogu...ides kuci. Znaci treba i srece...ako nista, da te barem sudac ne osteti. A kao malu naciju to je uvijek moguce. Mi to gledamo od 1996.kad su nas u cetvrtfinalu izbacili suci protiv njemacke.
Tako da, hvala na savjetu, mi smo toga svjesni. Naravno, da se sa ovakvim veznim redom imamo pravo nadat, jer smo vec rusili i one najvece, i to ne jednom. Npr Italija nas nikad nije pobjedila...svabe, mislim samo jednom...naravno oni imaju trofeje, ali i dulje svoju nezavisnu drzavu, vise para itd...

Dejan

pre 5 godina

@janone: A Zarkovo je kao neki samostalni grad u Beogradu (kao Vatikan u Rimu), pa moze da se bratimi sa glavnim gradovima? Guglao sam, nista nisam nasao.

Balkane moj....

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1 
Losi gubitnici ti Gaucosi
(Karma, 26. jun 2018 21:09)

nismo mi takvi...idemo mi na 9 bodova...

Komso

pre 5 godina

Hrvati ako dobiju Spance LAGANO idu u finale. Kakva ekipa, imaju sistem za mlade igrace, ali mislim da se ovako kockice nece poklopiti jos 50 godina. Sad ili nikad za komsije, nadam se da nece opet da pustaju onog bolesnika u svlacionici.
(Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj ?!?!, 26. jun 2018 21:57) 

Komsija, da ja tebi nesta rečen...nama su se kockice poklopile 2016.na EP, tako sto smo trebali pobijedit Portugal, i onda su nam slijedile Poljska i jos neka ne jaka repka, da bi dogurali do finala. A meni je iskreno vazno da samo dosli do finala, makar ga ne uzeli...jer u finalu imas sigurnu medalju, a u borbi za 3.mjesto imas sve, a mozda i nista. Nazalost, Portugal nas je svojim antinogometom, a i nasom gluposcu u 117.minuti, pobijedio. Umjesto da mi igramo u finalu, igrali su oni. Sada je nas put puno neizvjesniji od cetvrfinala, ako tamo udjemo. Finale se cini blizu, a opet su tako daleko. Samo par tekmi...a u tih par tekmi je Spanjolska i tko zna tko jos. Pobijedili smo im 2016. 2:1., a sad se nekako nadam da ce taj Hierro negdje u taktici pogrijesit, iako imaju strasnu momcad.
Inace jos gluplje je bilo 2008.u Austriji...turci izjednace, a ovi nasi psihicki padnu, iako nije bilo gotovo, vec su se pucali penali. Ali taj balkanski mentalitet nas je kostao puno puta.

Dbk

pre 5 godina

Svaka čast HRV tri pobijede za svaku pohvalu i sad na Dance koje možemo proći, ludilo se sprema u nedjelju. Ajde Srbi pobijedite Brazil sutra iako realno to će biti vrlo teško, hvala svima na dobrim komplimentima i u svakom slučaju sretno sutra!

TedZG

pre 5 godina

Nikakvo puštanje Islandu.
Bili su u grupi ispred nas i jako se obahatili.
Sad smo ih dobili sa B ekipom tak da se zna tko kosi a tko vodu nosi.
Sretno sutra protov Brazila.

miro split

pre 5 godina

@Gazda Dojkan
A, kako neću prijatelju? Kad smo tukli Argentince ima san osjećaj da će nas izbost noževima, a vidi ove Islađane.
Izbacili smo ih sa prvenstva, a oni lipo čestitaju, ne kukaju, ne bacaju se po travi. Glava je gori, oči pune suza ali vidiš da su sačuvali dostojanstvo.

Vlada

pre 5 godina

Hrvatska je mnogo bolja ekipa od Danaca,samo da se ne stegnu i naprave sebi pritisak,realno su bolji.Mada,kako su do sada igrali,ne verujem da ce da popuste psihicki.Zelim vam komsije puno srece,znanje imate i da vam se vrati za ono nesrecno ispadanje od Portugala.

Fanta

pre 5 godina

Jedan mali broj vas srba još se poziva na šahovnicu,NDh i druge gluposti. Jedan mali broj hrvata proziva 1991. i rušenje gradova, zločine u ovom zadnjem ratu. To su grupice koje su zadojene mržnjom, ima ih u svakom narodu,nažalost glasni su i vole se gurati u prvi plan. Pridavati sebi na važnosti. Lijek za takve je ignoriranje, potpuno. To im je najveća bol. Jer onda nema njihove svrhe postojanja. Nikakva HR država ne mrzi srbe, pojedinac nije država, radikali i nacionalistički buntovnici nisu narod, oni su kukolj naroda a na nama je da takve maliciozne skupine izoliramo. I živjet ćemo bolje, susjedski-komšijski. Nekada je dobar susjed/komšija bolje došao nego brat. Zašto bi se opet tukli. A da dođe do toga ovi što najviše mrze i pozivaju na mržnju sakrili bi se u mišju rupu ili pobjegli u Njemačku,Švicarsku i druge zemlje. Već viđeno kod nas. Uživajte u nogometu, u životu. A vi svi nadr...i i srbi i hrvati odbijte. POzdrav ljudi. Da živimo u miru i skladu. I da pobjedimo političke fukare koje lože narod. Da se ne ponovi zlo.

vlada Bgd

pre 5 godina

Što ranije niste doveli Zlatka Dalica?Ozbiljan jako talentovan trener koji je sve stvari postavio na pravo mesto i napravio svetski ozbiljnu repku.Svaka čast.

kradljivac ženskih uzdaha

pre 5 godina

Hrvatska je odigrala taman koliko je trebala. Pozdrav suncem okupanom Žarkovu sa jasnom porukom kako pobratimljenje sa glavnim gradom Islanda treba što hitnije pokrenuti

Dare

pre 5 godina

Ajde da rascistimo, ne volim Hrvatsku, ali volim dobar fudbal, a oni to dobro igraju.Zato volim da ih gledam.I nemojte sad pricati kao laka grupa njihova.Nema lake grupe, Nigerija je odlican tim, Argentina igra lose, ali dobar su tim.Island nema tehniku, ali trcanjem i borbenoscu naprave probleme svakom.U takvoj grupi uzeti 9 bodova uz gol razliku 7:1 je za svako postovanje.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Rutinski Hrvati do pobede nad Islandom i nova 3 boda za ubedljivo 1. mesto u svojoj grupi. Nisu briljirali Hrvati večeras ali su igrali sa drugim timom protiv Islanda sa samo 3 igrača iz prve postave. Umalo Islanđani da za svoju utehu sačuvaju remi i mislim da su ga i zaslužili jer su u 1. poluvremenu totalno nadigrali Hrvate i imali nekoliko velikih prilika za gol ali iskustvo Hrvata je presudilo.

@

pre 5 godina

Hrvati ce kao jedini tim uz Urugvaj 
proci dalje sa 3 pobede, I ispasti 
odmah u osmini finala. Zivi bili 
pa videli. Jesu odigrali odlicno 
grupu, ali htela ih je lopta, 
I mnogo toga se poklopilo neki 
poklon golovi, sumnjivi penali... 
(Ivan, 26. jun 2018 22:02) 

Mi smo igrali na nekim turnirima bolje od ove tri utakmice, pa smo ispadali. treba i nama malo srece, pogotovo u nokaut fazi.

Kol

pre 5 godina

Svaka cast Hrvatima, ljudi zaista igraju odlican fudbal i deluju kao pravi tim kao da su se kockice slozile! Lagano ce dobiti Dansku a posle je sve moguce, prvi favorit iz drugog plana definitivno!

Slobo

pre 5 godina

Koja su gospoda ovi Islanđani!
Je ih ima malo, ali svaki vridi ka sto Balkanaca.
(miro split, 26. jun 2018 21:57) # Link komentara

Miro ,gospoda jesu i to na kvadrat. Bio sam 2015 u Berlinu na EP u kosarci i bili su u grupi sa nama ( Srbija). Dodju ljudi da se provedu. Navijali su i proslavljali svaki kosh i na - 30 , kao da so osvojili EP. Ljudi znaju da uzivaju, i zato i sa moje strane -respekt.

мики

pre 5 godina

jesi nekad bio na indexu ?
(njofra, 26. jun 2018 23:44)

индекс је београдски радио. зашто га помињеш?

Bukephalos

pre 5 godina

Braća hrvati igraju i bore se, a naši samo ponavljaju priču "Pa znate kako....više nema mali ekipa na sp-u". Alo manekeni, hrvati imaju tri pobede i dali 6 gola, a ja za njihovu odbranu samo čuo za Dejana Lovrena, a mi po imenima imamo ne samo jedan autobus pred golom! Hoću danas da vidim borbu!

cimer fraj

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih
(mimi, 27. jun 2018 08:32)

Mimi, pazi na nos. Ponekad naraste iz čista mira...

Robi

pre 5 godina

Meni ovaj Rakitić uvek deluje kao da igra s 30% brzine i snage. Da se ne cima mnogo. Čak i tako je duplo moćniji od većine fudbalera na terenu. On i Modrić su pakleni tandem.

nn12

pre 5 godina

Iznenađujuće pozitivni komentari za srpski site. Nisam siguran da bi to bio slučaj na hrvatskim portalima da je stuacija obrnuta. Možda bi i političari trebali malo čitati..
pozdrav

cane

pre 5 godina

Manite se Hrvata više, pre dva dana sam došla iz Beča, jedan mladić na ulici je čuo da sestra i ja pričamo srpski, pitao je da li smo iz Hrvatske, zatim da li smo iz Bosne, pa na kraju kada je shvatio odakle smo demonstrativno progunjđao, nije nam bilo prijatno. Mrze nas i nikada niti sam niti ću navijati za njih
(mimi, 27. jun 2018 08:32)
_____________________________________________

igraju dobar fudbal u rusiji i to su cinjenice, a to što oni nas "vole" kao mi albance nema veze sa njihovom pobedom sinoc

t

pre 5 godina

Hrvatska sa 9 rezervnih igraca koji nikad u ovom sastavu nisu igrali, dzaba Argentincima pobjeda, ovo mi se cini kao neka osveta Hrvata radi onog kvarnog ponasanja igraca Argentine i sto su im njihovi navijaci pretukli ona 2-3 Hrvata turista na stadionu u omjeru 10:1 
Losi gubitnici ti Gaucosi
(Karma, 26. jun 2018 21:09)

O cemu ti pricas covece, pa njima odgovara da Hrvati dobiju

Ljubitelj sporta

pre 5 godina

Island se nije obrukao! Uzgred njima su se Hrvati osvetili zbog onog poraza u kvalifikacijama.

Bili su stvarno odlični u grupi na tome im čestitam.

alexxx

pre 5 godina

Island je najgori tim iz Evrope koji je ikad igrao na SP.
Dajte mi gori...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (i..., 26. jun 2018 22:26)

Poljska!

# Link komentara

tišina tamo

pre 5 godina

@Trol i slični
Nadam se da ste u pravu i da će Hrvati izleteti u osmini finala. Naravno i Rusi. A Srbija neće dotle ni doći. Gubi od Brazila i pravac BGD. Mundijal bez Slavena i onda tajac u Srbistanu.

Knindžija

pre 5 godina

Nije mi jasno što svi pominju slucajnost Hrvata nad Argentinom. Pa zar Hrvatska vec jednom i pre sv.prvenstva, kada su bili puno bolji, i s messijem na vrhuncu, isto tako nije dala Argentini 3 komada?
Jeste, pa onda??? Kuš. Hrvatska je nogometna velesila i tu nema puno price.

panzer general

pre 5 godina

Hrvati ispadaju u 1/8 finala od Danaca.
(Aleksandar, 26. jun 2018 22:53)
Lopta je okrugla, tako da je sve moguće. Ja bih recimo bio presretan da Srbija večeras pobijedi Brazil i po mogućnosti pošalje ih doma. E to bi bilo nešto.

Dragan

pre 5 godina

Svaka pobjeda je tako slatka a poraz tako tezak! Zato svima vama sto vam je ova pobjeda draga,; uzivaj te! A vama kojima ova pobjeda budi mrznju uzivaj te I vi u svom svjetu😂😂 mrznje!!!!

Srboljub

pre 5 godina

Ne zelim da razmisljam o politici toga ima ima svaki dan,prvenstvo sveta u fudbalu je jednom u 4 godine i traje samo mesec dana,zato kapa dole za komsije,nadam se da cemo mi biti ti koji ce napraviti senzaciju i izbaciti Brazil pa da se mozda i sretnemo u PF.Ovo je fudbal a ne politika iako se mesa,na vama je da l cete to da prihvatite.Zato napred Srbijo i svaka cast Hrvati!

komsijina krava

pre 5 godina

nema tu nikakve osvete ali ni pustanja, volim island ko da su mi braca, ali kad ne mogu protiv 8 sa klupe, ne moze se tu vise.
Velik je uspjeh sto su se kvalificirali.

Udri jače Noris Čače

pre 5 godina

Ovo do sad je bilo super. Na žalost ne ide Hrvatskoj dobro u tim utakmicama na ispadanje...Turska 2008.g. Portugal 2016...
Mislim da ovako mala zemlja treba biti zadovoljna sa već postignutim.
(Joe, 26. jun 2018 23:07

Europsko prvenstvo je teže osvojiti.
I zašto da se zadovoljimo s ovim? Ti si jedan od onih likova Bitno je sudjelovati, jel? Vodi te Brazil 4:0 i onda zabijes za 4:1 i kraj utakmice. I veseliš se pogodku. Nismo došli u Rusiju gledati nego osvojiti. Daj nam Dance da se igramo!!!

pedja

pre 5 godina

Kakvi Vikinzi i fudbal,pokazali su im Hrvati sa drugim timom gdje im je mjesto.Ovo je poslednje veliko takmićenje koje je Island igrao.Fudbal je ipak nešto daleko više od borbenosti i discipline.

Nikola MNE

pre 5 godina

Nemate se sto bojati Danske,mi ih tukli u Kopenhagen 0:1.Jako limitirana i nekreativna ekipa.1/4 i onda duel Modric vs Iniesta,bice uzivanje.Sretno komsije i jedni i drugi œutra.

petrica kerempuh

pre 5 godina

Što ranije niste doveli Zlatka Dalica?Ozbiljan jako talentovan trener koji je sve stvari postavio na pravo mesto i napravio svetski ozbiljnu repku.Svaka čast.(vlada Bgd, 26. jun 2018 21:18)

Duga priča, prijatelju. Povezana s jednim bjeguncem u BIH.

Sasa B

pre 5 godina

.....hahahahahahahahahahahah, a bate jesi ga odvalio muski, ne mogu da se smirim, idem da promenim pelene....hahahahahahah


Sad gledam prezimena Islanđana, ima li neki Bunarson da mu damo pasoš da igra za Srbiju? :)
(TecHiFi, 26. jun 2018 20:47)

Nema,ima neki Koferson,taj će da igra za nas.
(neko iz publike, 26. jun 2018 21:06)

kokan

pre 5 godina

Pokojna glumica Nela Eržišnik je 1974g pred meč Jugoslavija-Brazil(0:0) rekla-Pošto Brazil igra u žutim dresovima ja vam velim da Brazilci buju nagrapali kak žuti".

drago

pre 5 godina

Proto ganci

To ti je kad imas kvalitetu...samo Modric i Perisic iz prve postave i dobijemo. Jos se nasi zezali prvi dio a Islandu poklonili penal.
Steta jer bi postali tek 8 tim u povijesti SP-a bez primljenog gola u grupnoj fazi.

HrvatZD

pre 5 godina

Hvala susjedi po potpori, držite se protiv Brazila, jedan savjet; tim velikim arogantnim momčadima poput Brazila, Argentine itd je najveća slabost ono što im je i najveća snaga; IME, e pa iskoristite to i uništite ih, dovoljno je da im zabijete jedan gol izgubit će kompas, nisu to Nijemci.

biće bolje

pre 5 godina

komšije ako ovako nastavite, odoste u finale. Možda sam malo i pretenciozan ali možda i osvojite WC, niko nije sem vas ovakvu ubedljivu igru prikazao do sada.

Ivana

pre 5 godina

hrvati su u naletu i puni samopouzdanja.nikakva danska ih nece zaustaviti.imaju tim i ukoliko ih sreca bude pratila,a potrebna je bez obzira koliko neko bio potkovan,dogurace daleko.

Dejan

pre 5 godina

Sa ovakvom igrom, Hrvatska ima velike sanse i da osvoji ovo SP. Sve cestitke na prikazanoj igri do sad... A nasima zelim vise srece drugi put. Zelim im pobedu protiv Brazila, ali za mene jednostavno nije to to posle onog poraza od Svalbanije.

Totti

pre 5 godina

Dance gazimo kao plitak potok a onda rapsodija sa najvecima...pa ljudi nama je ekipe poput spanije, njemacke, italije,holandije (sad ih nema),engleze..ocu reci velike kao dobar dan pobjediti...leze nam...to su cinjenice...jednostavno se nalozimo kad je netko bolji od nas...a nogomet se igra sa srcem...

Komsije samo hrabro, presing, krs i lom protiv Brazila pa ce i sreca da dodje....pozz

Ivan ZG

pre 5 godina

Moje viđenje utakmice.
Modrić je, kao i uvijek, igrao odlično. Samo, u prvom poluvremenu se vidjelo da mu fali dobrih suigrača. Mnogi iz ove postave rezervnih su pokazali zašto su rezerve. Pivarić me ugodno iznenadio odličnom fizičkom spremom iako od njega ne treba očekivati neki vrhunski potez. Jedvaj dobro čita igru, ali je fizički slab i teško odnosi loptu u duelu. Prema naprijed slab. Kovačić isto tako slab u duelu. Samo se valja po terenu. Badelj izvrstan, na korak do klase Rakitića i Modrića. Stvarno ugodno iznenađenje.
Perišić polako počinje podsjećati na onog igrača od prije 2 godine. Brz, prodoran, nezaustavljiv. I ovaj gol mu je sigrurno dao dodatnu dozu samopouzdanja i odlučnosti. Kalinić je fenomenalno branio, a naš je drugi golman!! Čorluki još malo fali brzine i eksplozivnosti, ali čvrstine i inteligencije nimalo. Odlično čita igru i par puta poslao islanđane po čevape.
Sve u svemu neki su ugodno iznenadili, a neki pokazali zašto su zamjene. Za trenera odlično da zna od koga što može očekivati.

AntePB

pre 5 godina

Jedna mala državica na Balkanu.. Čitam jučer komentare ne FIFA sajtu, cijeli svijet govori da Hrvatska može do finala, i ono što je najljepše, nitkom to nije ni čudno!!
Jer, uvijek su tu negdje, možda nikad poslije 98e nisu ponovili uspjeh osvajanjem medalje, ali na svakom prvenstvu naprave neku senzaciju i pobijede neke od favorita..
Tako da, realno, prolazak grupe, s 3:0 u "grupi smrti" kako je nazvao Murinjo, je več velika stvar. Prolazak Danske bi bilo veselje i veliki skok na FIFA ljestvici.. Četvrtfinale, senzacija. Polufinale, nakon 98-e, cijeli svijet te gleda, nešto što se ne usudim ni sanjati..
Uglavnom, več su nas razveselili dosta, ali nema nikakve euforije, to mi je žao, vidi se da smo "odrasli" i prošli tu fazu "senzacija".. Nažalost, naučili smo okrutnost knockout faze i uloge sreče u njoj..

Ivan Cro

pre 5 godina

Mogu reći rutinska pobjeda Hrvatske. U prvom poluvremenu su Islanđani imali jedan ozbiljan udarac u okvir gola, na startu drugog smo imali prečku, pa gol, pa onaj zicer gdje Kramarić nije uklizao i pospremio u praznu mrežu. Imali su i Islanđani šanse, možda bi remi bio napravedniji, ali neka porade na realizaciji drugi puta.

Kao Hrvat sam prezadovoljan i ponosan na odrađeno u grupnoj fazi, ali to sve će malo vrijediti ako barem jednu prepreku u nokaut fazi ne prođemo. S četvrtfinalom bi mogli biti zadovoljni, iako ako zadržimo ovakav nivo igre, možemo i dalje od toga.

No, prvo Dansku treba proći, za dalje lako. Vama sretno protiv Brazila, bit će jebeno, ali ne i nemoguće.

Sportski pozdrav.

Dr. Bero

pre 5 godina

O kakvoj lošoj igri hrvata pojedinci pričaju. Pa Island je sve svoje šanse imao nakon teških pogrešaka ovog Lahoza. Prvo faul na Badelju pa na golmanu i onda ofsajd od tri metra... Užasno suđenje već drugu tekmu za redom na štetu Hrvatske!

Proto Ganci

pre 5 godina

Kad sam video tim Hrvatske na pocetku meca, pomislio sam da bas hoce upropastiti Argentinu. Kad ono medjutim, i sa sedam i po igraca dobise Island. Alal vera.

fert-14

pre 5 godina

Možemo se mi ljubakati i zvati susjedi-komšije jer smo tako vaspitani i zato što pamtimo neka lepa vremena(ili čuli priče) iz zajedničkog života. Iskreno ja bih voleo da smo malo bliži nego što jesmo. Ali vas samo molim jednu stvar. One koji baš i ne propagiraju ljubav nemojte zvati divljacima i nacionalistima. Neko je u onom nesretnom ratu izgubio više od kuće i traktora. Kažu vreme leči sve. I ja tako mislio dok nisam dobio dete. Što se mene tiče vidimo se u finalu.

Zdenko

pre 5 godina

Bez obzira što im nije trebala pobeda, odigrali su muški i možemo samo da im zavidimo. Ko nam je kriv što nemamo mentalitet pobednika i što nemamo državu i vlast koja voli svoj narod? Oni se bore za svoju zemlju i toga se ne stide. U Srbiji svi imaju veća prava od matičnih stanovnika, zapitajmo se da li smo ljudi?