Fudbal 273

Subota, 23.06.2018.

14:40

"Smetala nam je zastava Kosova, FIFA kaže – oni su članica"

"Smetala nam je zastava Kosova, FIFA kaže – oni su èlanica" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

273 Komentari

Sortiraj po:

да да

pre 5 godina

Када потегнеш пиштољ, нема назад ! А ови запретили и ... савили реп ! Ово је баш срамно !!!!!

Vlada Jekic

pre 5 godina

Kako ste mogli da pretite da necete igrati kada je Kosovo punopravna clanica. Nervira me RS koja se ponasa kao dete i sve joj se obije o glavu. Ili bog je protiv nas ili su mnogo snalazljiviji i ljubav prema Kosovu pobedi omalovazvanje koje sam slusao danima o na kraju strelcima za Svajcarsku. Mislim da trebamo da zapitamo kako smo se nasli na istoj strani kao Husein, Talibana, Slobodan Milosevic, Somaliskih Teroristi, diktator Asad i ako Bog sidje na zemlju ce dodeliti medalju svetim ratnicima koji su se borili protiv nabrojanih. Svako misli da je on bogom dan ali je nas nacin razmisljanja u debeloj manjini i odnosu slican broju ludaka prema zdravoj populaciji. Ima a ne vidimo razliku u nametanju demokratije ljudima bez prava i nametanja svoje volje svojim civilima ili susedima druge nacionalnosti kao ultimativne i jedine postojece pravde.

Anton Pristina

pre 5 godina

Protiv Brazila ce suditi PUTIN....
Albanci ne igraju....
Srbija ce bobediti.... Ako ne bude neki albanac na stadion.
HALLLLLLOOOOO.... probudite... Igraliste zadnji 30 min kao babe... Nisu krivi ni fifa ni sudija.. Nego MENTALITET.

patak

pre 5 godina

Švajnštajger je na prošlom EP imao zastavu Srbije na kopačkama poradi svoje drage supruge tada devojke. Arnautović je na prošlom EP imao zastavu Srbije poradi toga što je Srbin koji igra za austrijsku reprezentaciju.Samo kažem.
(Slavko Šajber, 23. jun 2018 17:45)
covek objasnio...

buron

pre 5 godina

Zar ste očekivali da Xhaka i ostali vole ili obožavaju Srbiju ?
Pitajte Xhaku zašto je njegov otac odslužio 3 godine robije po srpskim zatvorima, za vreme dok smo živeli zajedno, u "bratstvu i jedinstvu, u "zajedničkoj" državi "ravnopravnih" naroda i narodnosti.

despot

pre 5 godina

Mi smo reagovali, čak smo i zategli, rekli smo da nećemo izaći na teren i igrati utakmicu ukoliko on ne zameni kopačke", rekao je Šurbatović za B92.
Ipak ste izasli na teren. Bas zato nas niko i ne ceni jer nemamo ..... da ucinimo ono sto bi normalni svet uradio. Odrzao rec.
Zato smo i izgubili sve ono sto smo izgubili jer nismo dosledni onome sto pricamo.
Kad ste vec izasli sto iste izveli ekipu sa terena kad sudija nije hteo da postuje novo uvedeno VAr pravilo.
Albanci ce dobiti sve jer su dosledni i to ceo svet zna.

zoran vasic

pre 5 godina

Ako je Kosovo članica, onda bi trebao nekoliko ili svi igrači ispod dresa da nose majicu Kosova u boje srbije jer po ustavu još uvek je naša pokrajina.
Budimo i mi jednom pametni pa makar nas diskvalifikovali.

Negativni

pre 5 godina

Hoće li Srbi ikad priznati da su sami krivi za bilo koju izgubljenu utakmicu u bilo kojem sportu? Pratim futbal od kraja 70-tih i prvenstva u Argentini. Svaki put nam je neko drugi kriv. Sećam se pre ovog Brika "glavni krivac" jedno vreme nam je bio izvesni Mišel Votro (Francuz). Umalo da nas ubede kako je to vanbračni sin samog Hitlera. Ovde se svi čudimo kako to Hrvati ginu za svoju reprezentaciju, a naše primadone boli patka za Srbiju i reprezentaciju. Pitamo se šta bi bilo da je ostala Juga? Bilo bi sve po starom, ni jedan od ovih hrvatskih reprezentativaca ne bi mogao da igra u toj reprezentaciji, od ovih naših igrali bi po principu što gore to bolje samo oni koji igraju ko da imaju dve leve, a ostatak reprezentacije bi popunili neki papci iz ekipe koja je 7-8 na tablici nacionalnog prvenstva (čitaj Željo) samo zato jer ih je pre reprezentacije trenirao selektor. Hrvati ima da budu sretni da nema više "stare države" pa pobeđuju lepim futbalom svetske sile, a ne da se "vade" na sudije, belosvetske zavere, kopačke, dronove, orlove, gužve na Gazeli, blato u Surdulici...
(ko o čemu k...a o poštenju)

Bravo care! Upravo su Hrvati demistifikovali celu famu oko demagoga i neznalica Miljanića, Osima, te raznih Živadinovića, Djorića i još bezbroj diletanata koji su žarili i palili u našem fudbalu. Umesto Jarnija, Šukera, Bokšića, Savićevića, Pančeva, Prosinečkog, Bobana...igrali su Baljić, Vujović, Sušić, Baždarević, Brnović, Hadžibegić, drugoligaški igrači.

Branko

pre 5 godina

Posto svi komentarisu a nemaju pojma Srpski igraci su juce pretrcali 116 km a Svajcarski 112 km .Zato tisina da se nisu borili...Krivac sudija a na njega se nadovezao nznalica Krstajic...bez kontakt igre drugo poluvreme zato sto nisu smeli u duele zbog zutih...Zato kazem izraziti i jedini krivac je Krstajic niko drgui i sudija sa svojim kriteerijumom...

Saša

pre 5 godina

Svaka čast za gol stvarno ali Đerdan ima ozbiljan problem. Igra za Švajcarsku, na kopački grb Kosova a slavi gol sa grbom Albanije isključivo jer ga je dao protiv Srbije. Pa dobro dečko šta je to? Infantino Đani te pozdravlja...

dux

pre 5 godina

A svet će se frapirati što Srbija ne igra...sutra da nestane i sa mape sveta niko primetio ne bi. Koliko smo mi zaluđeni pokazuje i to što verujemo da bilo koga u svet briga za nas i da smo na bilo koji način bitni.

Zasto? Zato.

pre 5 godina

- Kad ste znali za kopscke, sto ste igrali?
- Kad ste znali da ih Fifa priznaje, sto ste ih pitali? Samo ste se blamirali malo mnogo.
- Gde su Rusi da nam stanu u stranu i daju nam podrsku i da negoduju kao organizatori? Mogli su reci da zele da izbegnu ratibornost i zamole fifa da zabrane provokacije svih.
- Zasto igrate ako niste u kondiciji?
- Nasi su igrali koliko mogu, ali se nisu zrtvovali za svoju zemlju? Dusu su trebali da ostave na terenu, a ne da se povlace.
- Sudija nas jeste ostetio.
- Srpski maco tipovi uvek ispadnu kukavice na kraju.

abc

pre 5 godina

Što smo menjali Muslina? Sada nam je najbolje da ćutimo. Momci su igrali kako su umeli, nisu oni krivi.
(Mitar, 23. jun 2018 17:23)

a jeste, trener je kriv a ne igraci! moze trener najbolji na svetu da bude, ali ako su igraci losi, dzabe onda sve!

nosferatu

pre 5 godina

Sta bre pljujete po sudiji, FIFI, Šačiriju, Džaki...oštetio nas jeste sudija, nije ni prvi ni poslednji put. Da smo igrali kako treba, ni trojica Briha nam ne bi mogli nista. Vi trebate da pljujete nekog drugog, Kokezu na primer, sto je doveo pijuna Krstajica na mesto selektora, a najurio coveka koji je igrao odlicno na rezultat, sto je najbitnije za ovakvo turnirsko takmicenje. Pa eto, i mi mesamo politiku i sport, na celu saveza sve sami SNS-ovci...i sta hocete vise. Ja kad sam pricao da cemo da ispadnemo iz grupe dobijao sam minuse, zato sto je sve bilo lose oko reprezentacije!! Od onog trenutka kad smo se kvalifikovali, ni jedan ispravan ni pravedan potez se nije desi...i eto, kao rezultat, desilo se ovo. Reprezentacija je veoma osetljiva stvar, sa kojom treba znati i pre svega prići joj sa poštenim namerama. Eto, pravi primer je hrvatska reprezentacija.

Oliver

pre 5 godina

Najveci britanski premijer Bendzamin Dizraeli je rekao:" S dzentlmenom dzentlmen vise,s budalom budala vise." To je bio njegov uspesan recept za ponasanje prema politickim protivnicima,ali je i generalno dobar recept za zivot.Znaci,ako te neko provocira i vredja,resenje je da ti njega jos vise provociras i jos vise vredjas. A ne da kazes necu da se spustam ne njegov nivo.Naprotiv,treba se spustiti jos nize.Ako je u redu kopacka sa zastavom Kosova,onda je u redu i majica sa natpisom Kosovo je Srbija.To su trebali da obuku nasi fudbaleri ispod dresa,recimo Mitrovic pa onda skine dres posle gola i pokaze majicu u kameru.A neki drugi igrac je trebalo da ucrta na desnoj kopacki kartu Srbije sa Kosovom.Pa da jos tom nogom faulira Sacirijevu desnu nogu pa da to bude snimak dana.Tako se to radi-istom merom,bez samilosti,kukanja,naknadnih pametovanja.S protivnicima,kako u sportu tako i u politici,mora surovo,brutalno,beskrupulozno i bez ikakve milosti.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

ovo je bila jedina utkmica koju smo trebali da dobijemo u zadnjih 50 godina a mi smo je izgubili nasom krivicom a onda nam kriv saciri,dzaka,kopacke,zastava,brih,fifa,uefa,var......cccccccc
(Bojan, 23. jun 2018 17:39)

Једина? Е мој ти...98' пенал, пречка, Давидс са 25м...00' Холандија 6-1...06' Аргентина 6-0...10' Добијеш Немце, Аустралија те сатре.. Данас водиш полувреме, Шиптари ти окрену резултат... О дроновима, Ђеновама, квалификацијама са Словенцима, крађама, индиректима у 16 метара, рукама, пеналима, сменама тренера...о томе свему и да не говоримо.
Ко је пратио репрезентацију ове земље последњих 20 година, ни пакао му неће тешко пасти. Па све да постану светски прваци, после оваквих 20 година, они за мене више не постоје. Од кога је доста је, за кога је и превише је.

josip_zg

pre 5 godina

Srbi, bez ljutnje, ali vi ste stvarno komedija od naroda.
Ne cudi da imate tako uspjesne i dobre filmove, jer u njima savrseno pokazujete kakvi stvarno jeste.

Pedja

pre 5 godina

i zašto ste onda izveli ekipu na teren?
(djuro, 23. jun 2018 17:39)
Zato sto ce izvesti ekipu i protiv Kosova i to uskoro pa je glupo da je zbog ovoga ne izvedu protiv Svajcarske. Igracemo mi protiv Kosova koliko god da se sada kao dure kobajagi nasi predsednik, premijer, predsednik FSS i drugi funkcioneri. Pa predsednik je sa svojom listom na Kosovu vec delio vlast sa Haradinajem. Politicki mi vec uveliko igramo sa njima, samo se u sportu kao jos uvek natezemo jer tu jos uvek nisu uspeli da izmisle caku kako da namagarce narod kao sa Srpskom listom.

xxx

pre 5 godina

Sad je kasno za var da ste hteli izasli bi sa terena dok se ne pogleda i dovidjenja,ako su hteli da nas izbace neka su,niko rec nebi rekao,danas var juce hag i te teme pusti to

Dusan

pre 5 godina

Srpski naraod mora da shvati da Srpske suze nikoga u svetu ne bole.
Srbi ce opstati samo ako se sjedine u jedno bice kao Jevreji. Ovako razjedinjeni i neslozni smo osudjeni na propast.

Partizan 1918

pre 5 godina

Ma I treba nam tako,ej bre cist penal nije sviran za prolazak dalje a oni muk,zamisite da su hrvatima ovako svirali...CUTITE SRBI TO JEDINO I ZNATE
(Gate 4 Fanatic, 23. jun 2018 17:28)

Sećam se Maradona dao gol rukom i cela Engleska izašla na ulice,gol poništen posle demonstracija.

DRAGAN

pre 5 godina

Srbija treba da se zapita
kako je mogla dozvoliti
sebi da im ovi kosovari
zabiju oba komada.Sada je sve kasno, a novinari iz sata u sat sa novim natpisima.
Ko to vise cita, pita li se iko
u ovome momentu, cemu
sve ovo.Okrenite se igri
prema Brazilu.Jos jedna
sansa za popravni ili
povratak u Srbiju.

Kozum

pre 5 godina

Bravo
Kakav tempo nasih staraca na terenu,deluju kao da ih neko sili da igraju fuzbal.Odite vi doma pa se lepo preispitajte sta to vi hocete da nam pokazete sa tom igrom koju forsirate non stop.Stojite kao neke babe,kreativnost na nuli.Sve se svodi na jednog igraca koji je dao gol.Gde su ostali,Sergej?Ja se izvinjavam,jel on igrao juce?

Albanac

pre 5 godina

Vi se provocirate od svacega sto je Albansko. A pravu provokaciju je poceo vas presednik A. Vucic kad je trazio da se Svajcarska pobedi posebno, samo za to sto tu igraju 4-5 Albanaca.

Partizan 1918

pre 5 godina

(neutralni felsh, 23. jun 2018 17:25)

Ipak Švajcarskom (levom) a Vulin je svojevremeno dok je bio član JUL-a izjavljivao da je i srce na levoj strani.Ipak Šaćiri više voli CH.

ne plači dušo

pre 5 godina

Surbatovicu bre, nemoj da kmečiš puno nego bolje idi i pitaj Shaqiri ako moze da vam pozajmi kopačke za utakmicu protiv brazila. Jedina vam je to šansa

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

mali sloba

Baš si mali Sloba!
Alo čoveče, kakvo poredjenje sa Arnautovićevim kopačkama.
Austrija je država u UN i priznata od Srbije i to nije provokacija jer sa njima nemamo nikakav spor,a оvi su provocirali i to je ogromna razlika !
A mi bi trebali da izadjemo sa kopačkama sa slikom CELE SRBIJE!

Biljana

pre 5 godina

Ako ne smeta Svajcarskoj sto njihovi reprezentativci nose drugu zastavu, zasto smeta nama? I mi imamo orla - da smo dali jos koji gol, mogli smo i mi da "masemo".

Beogradjanka

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee 
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47) 
Žal mi vas je. Ne rugam se. Nije nogomet kraj svijeta. 
Sretan sam radi moje Hrvatske. Dobro igramo. 
Volio bih da su svi ljudi sretni na svijetu.
(ZgHrEu, 23. jun 2018 15:26)

Prijatelju, nije fudbal jedini sport. Nismo sila, ali u drugom sportu odosmo na F6. Ako ne mozemo u fudbalu mozemo u drugim sportovima.

Rx15

pre 5 godina

Realno ako će se insistirati do kraja onda bi Srbija trebala napustiti SP jer ga organzuje organizacija koja priznaje Kosovo. Mi ga nenoriznajemo te zbog toga nismo trebali ni igrati u kvalifikacijama a pogotovo na SP. Do kad nas vise misle ponižavati. Kosovo je Srbija.

kole

pre 5 godina

nekadasnji premijer vucic potpisao da srbija nece stopirati kosovo pri pristupanju u medjunarodnim institucijama,kakva je i fifa...neki nasi savezi su protestvovali ali to je onako cisto radi formalnosti,negde nisu smeli pa su to morali rusi i kinezi da rade...

Gate 4 Fanatic

pre 5 godina

Ma I treba nam tako,ej bre cist penal nije sviran za prolazak dalje a oni muk,zamisite da su hrvatima ovako svirali...CUTITE SRBI TO JEDINO I ZNATE

cvrko

pre 5 godina

Oh na zagrevanju a sve novine o tome pisale sedam dana pre :(
Sta meni smeta je krsenje osnovnih pravila u fudbalu a jedno je da se golman ne ostavlja sam :(

Luka

pre 5 godina

Ova prica bi jedino imala smisla da se Srbija posle prijema Kosova povukla iz Fifa.To bi bilo suludo,ali ajde principijelno.SSSR nije igrao baraz za SP 74 sa Cileom jer je na stadionu u Santijagu bio logor i stratiste za pristalice svrgnutog Aljendea.Nisu igrali i Cile autsajder bez borbe dosao u Njemacku.Taj SSSR je bio i fudbalska,da ne pominjem politicka velesila pa niko nije pomisljao da uplice politiku u sport.
Okanite se prazne price i pustite fudbalere da se spreme za Brazil.I Brazil je u frci,ne zbog Srbije vec zbog mogucnosti da prvi put u istoriji ne prodje grupu.
Da sam na mjestu onih koji odlucuju u Srbiji molio bih boga za sto vise duela sa Kosovom u svim sportovima.
Tu im Nato nije iza ledja pa eto sanse da ratujete i pobjedite u milion od milion utakmica u svim sportovima.

Mikica

pre 5 godina

Iskreno receno, ako premotamo film zadnjih nedelju dana pricu o poreklu svajcarskih igraca podgrevali su upravo nasi mediji i dizali tenziju. Setite se samo fudbalera i selektora koji su morali u intervjuima da odgovaraju na takva tupava pitanja. Pod tim dejstvom cela nacija je zapala u kolektivni trans, zavera, mrzitelji, Albanci genetski zli. Pratim prvenstva od Nemacke 74, uvek ista prica, neko je drugi kriv..
Kad se okrenemo sebi i razbijemo magicni trougao FSS-menadzeri-politika, mozda uradimo nesto

drago

pre 5 godina

Znaci nisu iugubili jer su Albanci bili bolki vec zbog suca i jer su srpski igraci podbacili ahaha.
Pa budite ljudi, nakon svih onih prozivanja Albanaca, oni su vam i zabili, cestitajte im.

mali sloba

pre 5 godina

http://fudbal.hotsport.rs/2016/10/07/njemu-ce-u-nedelju-biti-najteze-odusevicete-se-kada-vidite-kopacke-marka-arnautovica-u-duelu-sa-velsom-foto/

A na ovo se nema nista reci, licemerno, kao i uvek...

jovan

pre 5 godina

@ Kako smo glup narod pa sinoc na 1:1 kad su drzali mitrovica,kad je bio penal,trebali su svi da skoce oko sudije da izvrse pritisak da se pogleda Var s ne samo mitar da se cudi. Pogledajte druge ekipe,kad je sumljiva situacija pa svi skoce i pocnu da se bune samo mi Srbi sve radimo u pogresno vreme!
(Ivan_poznavalac_, 23. jun 2018 14:51)

Bravo to sam i ja u tom trenutku pomislio. Pa sto ne skacu svih 11 i cela klupa na sudiju ako su 100% sigurni da je penal? I ne samo to, ako odbije da barem pogleda VAR, izadjete svih 11 sa terena i pozdravite mafiju, a ne ovako da placete posle boja jer nemate IQ da reagujete na vreme.

dal da mrzmi il ne mrzim

pre 5 godina

Bravo za bracu albance.. tako se igra za drzavu
(Sandzak, 23. jun 2018 15:02)

Kad ne znaš, ili nećeš da znaš, ko su ti bili dedovi, ne znaš ni ko ti je brat.

Voleo bi da zam ko mi je ded a ko brat,živim u sandžaku ili kako vi kažete u raškoj.Ako neko ima podatke o mojoj porodici molim da mi ih da.(ovo mislim stvarno).Hteo sam da idem u jedno selo odakle mi je i prezime,ali vlasti ne daju,kažu da smo mi turci,i da nemamo šta da tražimo u srbiji.Ako imam slovenske krvi molim dokažite.Puno pozdrava za moju neznanu braću i rahmet ili pokoj duši mojim dedovima.

kuki

pre 5 godina

Srbi su karakteristični po tome, pored toga što nisu u stanju raciom da shvate, da kod njih nije moguće razviti ni Pavlovljev refleks...
Možeš ih razočarati, ispaliti, prevariti, ,..., koliko god hoćeš puta, oni će i dalje slepo verovati i ložiti se na naš fudbal, političare na vlasti (neki i u one koji su do skoro bili na vlasti)...

Stefan

pre 5 godina

Super je nama, čim se zamlaćujemo ovim. Od onog teksta da je neko na tviteru napisao kako je Srbima poraz u genotipu, pa sledećih 100 članaka ko je šta mislio, ko je šta rekao. Nebitne stvari. Bitno je da smo igrali 10 minuta, a onda 2 pasa do kraja nismo vezali, izgubili smo i verovatno ispali sa turnira.
Bolje od fudbala znaju da provociraju, a mi se "primamo" i ukopamo sebe još više. Orao na albanskoj zastavi nije zabranjen simbol, legalno je prekrstiti ruke. Legalno je i Kosovo kao nezavisna država jer je član FIFA. Šta ste očekivali od Šaćirija, Mamedija, Džake...??? Preziru nas, od srca. I sa Albanijom kad smo igrali, ona deca što ulaze sa fudbalerima na početku, napravili orla rukama, namerno nama za inat. A mi ne možemo da sprečimo naše poznate kriminalce da biju igrače. I ko nam je kriv???

Bojan

pre 5 godina

ovo je bila jedina utkmica koju smo trebali da dobijemo u zadnjih 50 godina a mi smo je izgubili nasom krivicom a onda nam kriv saciri,dzaka,kopacke,zastava,brih,fifa,uefa,var......cccccccc

Rđavom kupcu i dlaka smeta

pre 5 godina

Kopačka razdora, kako to fino zvuči. Kopačko desna ti si kriva što botovi nemaju mira. Zaslužena pobeda Švajcarske, pričajte šta hoćete, sve se videlo, ovi naši kao da su ih doveli iz staračkog doma i to nakon 60 minuta. A sad neka to, već tradicionalno, pravdaju raznim teorijama zavere...

sasa

pre 5 godina

Ja se izvinjam sto cu ovo da kazem ali prosto druge reci nisu zasluzili.
Dakle samo lud, polipismen, neinformisan, neko ko zivi totalno mimo sveta i fudbala moze da zamisli da ce zastava kosova na kopacki zasmetati savezu koji priznaje tu drzavu.
Kakvi ljudi nam upravljaju savezom jos su rezultati dobri.

SSSS

pre 5 godina

Pa što ste na kraju izašli na teren kad ste svo vreme pretili. To mu dođe kao ono: " Sad ću da te udarim, sad ću da te udarim..."

lumenarević

pre 5 godina

Samo neko neka mi kaže: sporne situacije, kao ona sinoć, da li se puštaju na video bimu u toku utakmice na stadionu? Ako da, zašto organizatori nisu pustili sporni detalj?

bgd

pre 5 godina

Treba da se spakuju i pravac kući i da ne igraju sa Brazilom. To bi bilo prvi put u istoriji da se tako nešto desilo pa nek nas i izbace. Fudbal je i onako već dugo sve osim sporta. Jedino profitiraju menadžeri, a sportistima iz političkih razloga ne daju da pokažu svoje umeće na terenu.

miki

pre 5 godina

Vi ste prijetili, genijalci. Valjda znate da Kosovo igra kvalifikacije pod okriljem FIFA i UEFA, a vi se žalite organizaciji koja im je to dopustila. I još prijetite, pa se potom žalite na suđenje. E tu fudbaleri trazite krivca - u ljudima iz FSS, na čelu sa Savom Miloševićem, koji izjavi da je Srbija 70 minuta razbijala Švajcarsku. Pazi - RAZBIJALA, a Srbija se branila, samo što Krstajić nije ušao da se brani.

neobaveštena

pre 5 godina

Švajnštajger je pre nego se oženio Anom na kopačkama nosio lik svoje tadašnje devojke. Prema tome koga briga šta je ovaj ili onaj stavio na kopačke. Ja kao neko ko nikada ne gleda fudbal niti bilo šta zna o tome mislila da taj igrač ima neke posebne kopačke koje mogu da povrede igrače iz suprotog tabora ili neke koje mu daju neku prednost.

SM 022

pre 5 godina

SNS vratio zanimanje politički komesar iz mrtvih.
(Partizan 1918, 23. jun 2018 16:04)

Čoveče stanje je gore nego što uopšte možeš i za zamisliš.

Znaš li ti kako oni oslovljavaju Vučića kada pričaju o njemu između sebe :

-KOMANDANT- eeej bre u 21 veku oni tripuju da je ON Komandant a oni njegovi vojnici.

Kakvo nam je društvo još nam je fudbal i dobar !!!

Sve mi je jasno

pre 5 godina

Pa sad je meni jasno zasto nam je onako Nemac sudio. Mi kao pretimo, ocemo - necemo da igramo, k'o seoska mlada a on poludeo sto 8 dana nije nigde sudio i jos ga mi zezamo , kao necemo da igramo zbog necijih cipela.

Zlatko

pre 5 godina

I da dodam samo, ovo su samo izgovori. Čuj, pretili. Pa kad imaju onu stvar zašto nisu ispoštovali pretnju? Znamo svi šta im je odgovoreno u drugoj rečenici. 3:0, diskvalifikacija sa Mundijala, finansijska kazna i verovatno diskvalifikacija saveza (klubovi i reprezentacija) na par godina (Uefa iako posluje samostalno, poštuje krovnu organizaciju Fifa, zato sam spomenuo i klubove). Nakon toga bi nas čekao isti početak kao '95. A ovamo kao pretili. Ja ne znam da li iko normalan veruje u ovu izmišljotinu. Ali hajde da poturimo priču da smo heroji i da smo opljačkani, pa ko poveruje.

dzoni cackalica

pre 5 godina

izgovori izgovori izgovori...drugari iz reprenz. igrali ste dobro prva 24 min..pa onda od 40 -45..i par minuta u drugom i to je sve..dali ste gol i onda siheraski u svoju polovinu terena..zasluzeno ste izgubili!! vi ste sramota za nas!

puma

pre 5 godina

A posto FIFA prizma Kosovo ,sada protiv brazila svi obuci majice Sa Kosovo je Srbija ,staviti isto na kopacke ,sve svuda po rukama,licu nogama,gacicama pa da vidimo

сточар техничар

pre 5 godina

Aman, kakve vise kopacke. Mislim da smo dobro igrali, fifa nas je ostetila perfidnije nego obicno, malo je i sportske srece falilo, kako god, imali smo solidan nastup na ovom Mundialu. Treba pozdraviti igrace i selektora, daleko od toga da nas je Svajcarska razbila, ali njima ostaju 3 boda, a nasi pakuju kofere. Nisu nas obrukali, ali ko sto Mexikanci kazu “no se pudo” nije se moglo. Sad samo opusteno, rezultat je nebitan, odigrati jednu lepu utakmicu protiv Brazila i srecno momci u pregovorima za buducnost njihove dece. Sto se Srbije tice, sta od Fife ocekivati, nismo im zanimljivi ko i onaj put Bosna, pravdu od njih ocekivati mogu samo velike nacije

pera kojot super genije

pre 5 godina

dzabe se preti,sinoc su svi mogli da vide kako VAR funkcionise.VAR nece promeniti nista sto se tice namestanje meceva. kraj.

Gde ja živim

pre 5 godina

Ovo stvarno više ne može da se sluša i gleda. Ostavke svi do jednog. Kada te neko provocira, ponižava onda valjda pokušavaš da dokažeš suprotno. Albanci kažu "Njima je poraz u DNK". To je valjda motiv da kreneš svim silama na pobedu. Ne, gospoda se povlače i čuvaju vazduh. Krstajić izigrava instruktora tai-čija. Samo smiruje igru. Da ste stvarno odustali od utakmice ja bih vam zabranio da se vratite u Srbiju. Kakav je bre to način. Ovo je kao zemlja slavne prošlosti, heroja, oslobodilaca, a vi cmizdrite kao strine. Samo treba izaći na teren, objasniti suštinu na jedini mogući način, igrom, poslati poruku o svojoj snazi i ići dalje. Ali ne, gospoda žele da kmeče.

Stari čačanin

pre 5 godina

 Posle datog gola bunker, pa Ajde kako bog da.. Totalno nepismeno.. Užas..
(HanSolo, 23. jun 2018 15:52)

Dobro objasni mi o kakvom bunkeru se radi kada su u 90-om minutu svi igrači na polovini Švajcarske i primamo gol iz kontre jer smo hteli da mi damo drugi. Sada vam ni to ne valja.

Trebinje

pre 5 godina

Bolje da nikakve izjave niste ni davali..Vi prijetili,oni vas glatko odbili i vi pošli kući plačući...Ne prijeti se u prazno...ne maši pištoljem ako nisi kadar pucati...Usput,kukavicka igra naših,i nismo zaslužili više sa ovakvom igrom...

lumenarević

pre 5 godina

A jednostavno ste mogli kod 2 1 za njih da prekinete prenos, da posle 15minuta pustite vhs snimak nekog tima u crvenim dresovima kako daju golove u nadoknadi i pobeđuju. To je kim radio, oni bili prvaci sveta, a mi sve više ličimo na njih.

Vuk

pre 5 godina

Ajde, ne sramotite nas ovim pateticnim glupostima.. Koga lvo zanima. Izgledste kao loši gubitnici i plačljjivci..

Jovan Šurbatović sekretar saveza, ej.. Čovek sa tribine.. O čemu mi pričamo ?

a

pre 5 godina

to su stariji nazivali "tera sair sa nama"

zeza nas ko kako hoce...

samo kad bi nekako resili te nase ljude na kosovu, crkve i to... a onda bih podigao zid od jedno 15 metara da muva ne moze da prodje iz tog smera

gojko 12

pre 5 godina

Nije nam smetao Švajnštajger kada je nosio zastavu Srbije na svojoj kopački.

Očigledno da je ljubav prema tazbini opravdana za razliku od Šaćirijeve ljubavi prema Kosovu narodu koji živi na tom Kosovu i koji ga obožava.

Ima bre čovek pravo da stavi na svoji patiku šta hoće,patika nije deo dresa ako hoće može da igra u patikama različitih boja ma može i dve leve da obuje ako hoće.

Šta je sledeće - da protivnicima zabranimo lične tetovaže dok smo veličali Grbovića sa Držažom na ruci .

IGGY

pre 5 godina

Brale,što niste gledali svoja posla i pobedili za prolaz dalje?Rekli ste da nećete nasesti na provokacije a ispade da jeste.Šta ste se bavili njihovim kopačkama i zastavama?,Uništiše nas mediji u Srbiji idiotskim naslovima i tekstovima a vi ste morali da budete pametniji.Oni ako hoće nek iztetoviraju na sred čela šta im se hoće to je njihova stvar.Pozdrav Srbiji i uz vas smo do kraja!!!

Kolubarac

pre 5 godina

Bravo za bracu albance.. tako se igra za drzavu 
(Sandzak, 23. jun 2018 15:02) 

Kad ne znaš, ili nećeš da znaš, ko su ti bili dedovi, ne znaš ni ko ti je brat.

antibot

pre 5 godina

penal je bio, ali rodjaci. vas su nadigrali 2 semenkara iz Ciriha...
(alex, 23. jun 2018 15:43)


vidis macane ta 2 semenkara kako ih ti pogrdno nazivas mogu da drze predavanja o fudbalu nasim pacerima.u tome je sustinski problem celog drustva jer omalovazavas i potcenjujes samo zato sto je sa kosova.ta reprezentacija nije slucajno sesta na fifinoj ranglisti.malo smo ih potcenili.

Vitomir Redić

pre 5 godina

U današnjem Danasu, na devetoj strani ima uokfiren tekst: "Pomoć Švajcarske Srbiji 100 miliona franaka", ko zna... možda ima neke veze?

Zlatko

pre 5 godina

Srbija je igrala dobro u teskoj utakmici, imali rezultat, onda nam nisu svirali cist penal sa kojim bi imali 2:1 20 minuta pre kraja i pobedili bi. Uopste nije igra bila toliko losa kao sto svi kukate. Nema lakih protivnika i sve su utakmice teske. Pokradeni smo onako mucki i savez neka odluci pre sledece utakmice sta ce da radi. Sve osim predaje protiv brazila bi bilo ponizavajuce. Truditi se da bi te fifa opljackala, to nema nikakvog smisla.
(Milan, 23. jun 2018 15:53)

Jeste, nije nam sviran penal na 1:1, i jeste, nije mahao Švajcarcima ofsajd od metar (prva od dve sporne situacije, druga je bila dosta teža za procenu, možda i linija, ali je rečeno da ne dižu ako nisu sigurni), ali da li smo gledali istu utakmicu? "Srbija je igrala dobro u teškoj utakmici". Jeste, ali samo 20 minuta. Šta ćemo sa ostalih 70? Svaki naš aut je bila lopta za njih. Mi juče loptu iz auta nismo sačuvali. Veći bi efekat bio da smo, kao u američkom fudbalu, posle auta ispucavali loptu njima. Ako je to trud da bi te Fifa opljačkala, kako onda izgleda kad se ne trudiš? Nije problem ni poraz, ni to što idemo kući, ni to što smo naseli na provokacije, problem je igra karakteristična za nas. Posle Kostarike, navijači su isticali angažovanje i pisali da žele takav pristup bez obzira na rezultat. Naš je problem što nam se Kostarika desi jednom, pa onda narednih 15 puta Švajcarska, pri tome ne mislim na Kostariku i Švajcarsku kao pobedu i poraz.

tony

pre 5 godina

hoce li se ikada u toj srbiji na kljucnim mestima naci ljudi koji znaju, kapraju, reaguju... na pravi nacin!? muka vam bilo da gledate sacirijeve kopacke!? pa sto nisu i nasi genijalci uradili to isto!? zasto i njima kosovo nije bilo na kopackama!? da vidis kako bi stisnuli sacirija. ali ne, nasi znaju samo da kmece i nista vise!

f10

pre 5 godina

E moj Šurbatoviću, to se rešava na drugi način ali su ovaj put njihovi orlovi od naših napravili vrapčiće. Nažalost, po meni, najveću krivicu za to snosi FSS jer je zarad jednog igrača uništio sve što je Muslin sa ekipom odradio. Uz njega su ovi momci imali i tim i igru ali se opet nečiji interes preprečio kao i svaki put do sad. Umesto da su završili posao u prvom poluvremenu, napravili su amatere od nas u drugom. Ali, sve opet, zahvaljujući Vama, Kokezi i ekipi iz FSS.

BOSS

pre 5 godina

Iduci put izac u dresove sa natpisom ad UUEFA mafija na cirilicu,ga generalni sponzor reprezentacije...Da se pokrijemo sada vec otvorimo firmu pod tim nazivom,to nije 1000 eura.

Mario

pre 5 godina

Dobro, sad kapiram zašto nisu igrali. Pošto Nejmar ima kriminalnu frizuru koja zasmejava i zbunjuje protivnike, predlažem da protiv brazila isto ne igrate dok se klinja ne ošiša.

mrmot

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!
(taske, 23. jun 2018 15:10)

Tako je, idemo razvaliti Brazil.

west

pre 5 godina

Ovo je sport. Tu se pobedjuje i gubi.
Ovi ko fol politiku bistre da se umile velikom vodji.
To je stadion. Igra se fudbal. Nije to skupstina.
Svajcarska j ebila daaaleko bolja u drugom poluvremenu.
Zasluzena pobeda.

Лајави

pre 5 godina

Па ако нисте стигли на ову онда, на следећој утакмици сви на копачке и штуцне отисак мапе Србије или отисак Косова и Метохије у бојама српске заставе и то је то.

pratim situaciju

pre 5 godina

Sve dok samo pretimo,upozoravamo,ukazujemo i molimo,niko nas neće fermati. Kada uradimo ono što naumimo i stanemo ČVRSTO iza toga,nešto će se desiti.Pozitivno.Kad-tad.Prijatno.

ex inferis

pre 5 godina

Mnogo je lakse da svi prihvatimo cinjenicu da se utakmica igra 90 a ne 5 min i da onaj ko pobedi ima pravo da slavi i likuje E sad sto smo mi UVEK ona druga strana niko nam nije kriv

taske

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!

Ljiljana, London

pre 5 godina

Ahahahahaha... sta je poenta ovog artikla? Da otkrije koga imamo u FSS za komunikacije sa Fifom, koliko lose blefiramo, koliko smo beskarakterni, ne poznajemo pravila ili gde nam je mesto? Jer nas ovaj izblamira po svim tackama.

Bole

pre 5 godina

Jesteee-svi drugi su krivi sto ne znamo da igramo fudbal zadnjih 30 godina. Da su nasi igrali kako treba, na pobedu bez obzira na sve, velika sansa je da bi pobedili, i onda nam niko drugi ne bi bio kriv sto smo pobedili. Ali navikli smo stalno nam je neko drugi kriv. Sami smo krivi i nismo za fudbal. Vratite igrace kuci da ne trose nase pare i da nas sramote.

Dejan

pre 5 godina

Kakve kopačke više bre, kakvi razlozi???? Te kopačke i sve provokacije su trebale da vam budu dodatni motiv da pokidate na terenu! Umesto da ste izašli na teren, pokazali da vas ništa od toga nije dotaklo, zgazite ih, date 3 komada i ćao zdravo, vi ne znate da spojite 3 pasa, ne možete loptu da zadržite duže od 15 sekundi u svom posedu. Dopustili ste sebi, da vas ona dva primitivca provociraju i da nas ponižavaju. Zaboravili ste svu nepravdu nad nama. Istina, da smo mi uradili nešto tako, izbacili bi nas sa prvenstva, ali ste trebali da pokažete zube, želju, motiv, a ništa niste imali od toga. Mitrović se jedini borio, trudi se dečko, on stvarno but gine za sveti dres. Bolju igru ima Panama od nas. Dali smo gol i povukli se, igrali kao da prvi put igrate jedni sa drugima, totalno neprofesionalan pristup igri. Nemate želju da pobedite, u 60-om minutu se vučete po terenu. Nadam se da ćete izvući pouku iz ove utakmice i pokazati ko ste i šta ste protiv Brazila. A mi imamo mentalitet da igramo najbolje protiv najboljih.

Biba struja

pre 5 godina

Ovo prerasta u paranoju. Na svim tv stanicama u svakim vestima podatak da smo pokradeni i da smo se zalili. Kakve bre kopacke kakvi orlovi jel neko analizira nasu losu igru. Jel neko analizira igrace i selektora.

mile

pre 5 godina

Sad ste nasli. Ovo je utakmica gde ste trebali da izadjete i pobedite. Ako pobedite- ide Srbija dalje, ako ne pobedite-ispada. I vi ste izgubili.
Kraj svake diskusije i kuknjave. Ok. Nismo ni ocekivali ni tu pobedu protiv Kostarike.

Mladjo Mega Car

pre 5 godina

Cestitam! Samo je Srbija uspila utakmicu SP-a pretvoriti u politicku pricu i to u mecu sa neutralnom Svicarskom koja stotinama godina nije s nikim u sukobu!

volvoli

pre 5 godina

Aman davite bre vise sa izmisljotinama. sve nam smeta kad izgubimo. Tacno se vidi da su bolja ekipa. Bre ovi nasi se vuku po terenu kao menekeni,dok svajcarci trce I agilni tokom celog meca. Pustite vi sad kopacke gledaju se golovi. Sportski pozdrav.

Neko

pre 5 godina

Vi iz FSS ste specijalci. Ako vec vrsite pritisak budite dosledni u tome sto pricate. Sta niste hteli da izadjete na utkamicu kada je FIFA primila Kosovo? Koji mozak se dosetio takve ingeniozne ideje da mi je znati? Pritisak se vrsi kada se za to ima puno pravo i sa pravim argumentima, oni su ocigledno nakon svega u svim provokacijama upeli, jer su istrolovali i nasu javnost i medije koji pisu idiotarije oko svega vec mesec dana i na kraju sve nas kojima su dizali tenziju kao da cemo dobiti rat ako pobedimo Svajcarsku. Ok je izgubiti utakmicu, pogotovo nakon onakve igre u drugom poluvremenu, ajde se iskulirajte i racionalno sagledavajte stvari. Sudija jeste pogresio, tendenciozno ili ne, mozemo u nedogled da nagadjamo. Momci su dali sve od sebe, nekada pobedis, nekada izgubis, tako je i u zivotu. Vazno je samo ostati dostojanstven u svim pobedama i porazima, sto nama zbog mentaliteta nikako ne ide veci dugi niz godina. Kada budemo pobedili sami sebe pobedicemo i sve ostale, jer talenat koji poseduju nasi ljudi je zaista neverovatan u mnogim sferama, tako i u sportu. Prestanimo sa ovakvom praskom idiotizma i menjajmo sebe kako bi promenili lose stvari oko nas. Ja ih dalje volim i navijam za nas tim iako sam tuzan kao i svi vi. Pozdrav ljudi.

Nikola MM

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47)



Prijatelju, subota je.. Oladi, idi prosetaj malo. :) Na svakoj vesti tvoji komentari i bratimljenje sa Albancima. Ne branim, naprotiv, volite se vi slobodno... Nego kazem.. subota je ;)

...Liberija do Kosova...

pre 5 godina

...toliko o snazi ove drzave...nikoga ne zanimamo i bice onako kako je neko zacrtao, a "napredno" je podrzano uzvikom "Danke Deutschland"...
...mada nisu nama ni toliko krivi drugi...ostaje pitanje zasto od 5-tog do 95-tog minuta igramo kao da vodimo 10:0 i branimo rezultat...sva sreca pa smo protiv Kostarike dali gol u 60', pa smo se branili samo 30 min...
...e da... Liberija nije priznala Kosovo...
...ali FIFA jeste... ali to je nebitno...

Pedja

pre 5 godina

Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora.
(Vucko_dc, 23. jun 2018 15:03)

Ne smeta nama Krstajić kao Krstajić nego nam smeta što je za selektora postavljen čovek koji ni petliće nije vodio samostalno. Kapiraš momak?

Zašto baš Srbe svi mrze?

pre 5 godina

Ta zastava je prvenstveno problem i blamaža Švajcaraca.
(Charlie, 23. jun 201
Koliko ti pojma nemaš, Švajnštajger je evropsko prvenstvo pre dve godibna igrao u kopačkama na kojia je bila zsatava Srbije, jer je tada bio veren sa Anom, ne smeta Nemcima ni što ona drži da je Ivanović, a na koliko je majica i šortseva u svetu zastava Amerike, ili Engleske, Francuske... i nikome to ne smeta. Kosovo je u Fifi, i oni su vam lepo odgovorili da nije zabranjeno ispoljavanje nacionalnog osećanja. Kad Amerikanac kaže da je ponisan na svoje srpske korene, to je lepo, alikad Švajcarac kaže da poštuje zemlju svojhih predaka, a ona je Kosovo, to je vređanje Srba. Neko ko voli fudbal više iznad svega, a ima vlast, naredio je ovim mučenicima iz FSS da pišu žalbe i da dižu pritisak, jer i sam to radi.

ima mnogo važnijih stvari od fudbala

pre 5 godina

Srbiji je potrebno mnogo više profesionalnosti i mnogo manje politizovanja. Treba da se bave fudbalom i igrom, analizom protvničke igre, analizom opstvene igre a ne tuđim kopačkama i tuđim proslavama. To sve samo mnogo optereti igrače i desi se to šta se desi. Danima pre utakmice idu priče o provokacijama, o mržnji, o “laznim Švajcarcima”, o “ustvari Srbima”, o ”laznoj državi Kosovo”, pa navijači sa četničkim kapama, pa euforija i pritisak na fudbalere da “igraju sa srcem za Srbiju, da se zalažu”. Rezultat svega je veliki pritisak u glavama fudbalera, stres, bezglava jurnjava i na kraju pad u igri, umor, pad koncentracije... Srbija sama sebi odmaže. Neverovatno.

1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!

pre 5 godina

Zamisli situaciju da smo igrali kako valja i pobedili ...
Onda, na kraju meča, priđeš sudiji, pružiš mu ruku i kažeš: Svaka čast, odlično si sudio ...
Pa priđeš Šaćiriju, potapšeš ga po ramenu: Dobri ste bili, niste imali sreće, hoćeš da menjamo dresove ...
Na konferenciji za štampu, na pitanje oko spornih kopački, praviš se lud, nemaš pojma o čemu se radi, uzvratiš pitanjem: Šta, pertle mu se odvezuju?!
Pohvališ VAR tehnologiju ...
Sve to ako odigraš kako valja i pobediš, ovako ništa!!!

gojko 12

pre 5 godina

Ajde baš da vidim da li će smeti da obuje kopačke sa grbom Kosova.

Ajde baš da vidim da li će nam dati gol.

Ajde baš da vidim da li će smeti da proslavi gol sa dvoglavim orlom.

kmeee,kmeee,kmee,kmeee,kmeeee

Milinko

pre 5 godina

Kopačke, dron, orao... a imali pobedu u nogama...
Šok gol posle par minuta, i umesto da ih dokrajčimo mi izbacujemo u ler iz pete brzine.
Kad prestaneš da liješ okeane znoja na trenizima i kreneš da širiš ljubav i da se uzdaš u neku viši silu, umesto da grizeš; - uvek padaš i plaćaš veliku cenu.
Novak je najbolji primer.
Kad je bio Gladijator i na terenu i van terena tukao je ceo svet!
Kad se uhvatio ljubavi i Univerzuma, a bacio reket, propao kao ....... kroz rašivene helanke...

Jeti

pre 5 godina

Ova izjava savršeno pokazuje mentalno stanje ljudi koji zastupaju Srbiju. Takođe i mentalno stanje onih koji ovakve pistavlhaju na funkcije. Kad god neko od naših zvaničnika otvori usta svet nam se grohotom smeje.
Kostariku smo pobedili samo zahvaljujući fenomenalnom šutu Kolarova. Ni u toj utakmici nije bilo dobre igre. Švajcarce smo mogli da dobijemo samo da smo igrali fudbal, a ne "duvaricu" kakvu ne igraju ni u najnižim ligama u fudbalski ozbiljnim zemljama.
Šurbatoviće treba najuriti iz saveza, a Krstajiću kupiti televizor. Da gleda i uči šta je fudbalska igra danas. Ako je u stanju da nauči.
Prema tome, bolje je da ćute. Pametniji su.

bali

pre 5 godina

danasnja Srbska realnost

Vucic preti, Dacic preti , Djuric preti ,u sportu se preti, u komentarima se preti.

Niko nas ne voli, svi su protiv nas, Orlovi provocirani Orlom.

pitam se da li vi uopste cujete sami sebe ili je to kolektivna koma.

eutanazija

pre 5 godina

Od 1000 odbrambenih igraca, 999 njih bi rusilo Sacirija pre nego sto sutne loptu prema golu. Nazalost, bas taj jedan igra za Srbiju.

Ali naravno, svi ostali su krivi, samo mi nismo. Haag, sudija, Saciri, Kopacke, Kosovo, Dzaka, Lihstajner, Bosna, Hrvatska

cukce

pre 5 godina

E da ste razmišljali o utakmici, igri, o tome kako da date gol više a ne o kopačkama Šećirija, o Džaki i drugima možda bi i dobili! Cela nacija bila opterećena o tome ko igra za Švajcarsku, stvorio se bezpotreban pritisak i tu se zna kako se završava! Prava fudbalska lekcija i van terena i na terenu! A SMS ne vredi 120 dinra a ne 120 miliona evra!

Vucko_dc

pre 5 godina

Hoce li se ikad Srbi sloziti i reci da pokradeni smo. Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora. Kad se zavrsi svetsko onda s pravom imate da kazete da li je bio uspjesan kao selektor ili ne.

###

pre 5 godina

OK, hoce li sad ti koji su pretili da dobiju otkaz jer je savez ispao smesan? Nece? Udri jos po jeftinom patriotizmu onda dok trpas u dzep.

Dara Žikina

pre 5 godina

Pre dve godine imao i Arnautovic serbska zastava a i on igra u Austrija više ne zna niko šta vi hočete?
(Jimi, 23. jun 2018 15:29)

Hočemo da shavtiš da Arnautovič ne provocirala nikoga sa zastava Serbija, a Škudran provocirala, jer nosila zastava od država koja nam oteta i ne postoji.

Dejan

pre 5 godina

Nije ni čudo sto imamo ovakav tretman u Fifi stalno nešto tražimo pre utakmice ili ono sudija ili oko politike,Aman ljudi manite se vise politike pratitite sport i navijajte,greške se dešavaju a mi nemamo igru to je nas problem.Doklegod budemo stalno pominjali neke teorije zavere neće nam biti bolje i to je tako.Stalno je neko protiv nas,ceo avet je protiv nas,trebamo se zapitati zašto je to tako,da li smo mi ispravni.Mali smo mi narod za ceo svet.

Djordje

pre 5 godina

Nista od ovoga ne bi bilo vazno da smo igrali dobro!? Zato prestanite da kukate i cmizdrite ko kakve kopacke ima i sta je ko izjavio!? Cinjenica je da smo losiji od njih i samo je to vazno!
Sramota je kukati toliko na sudije, kopacke i ostale nevazne stvari!
Da su igrali kako treba i pobedili, nista od ovih zalopojki ne bi bilo vazno!
Al mi smo Srbi i ne bi bili Stbi da ne kukamo i krivimo sve ostale i izigravamo vecite zrtve!

?

pre 5 godina

Е сад на сваку божју утакмицу развити транспатент Косово је Србија. Пошто је то легитимно.

Ja

pre 5 godina

Probajte nekad sebi da ne date autogol. Cemu pretit da necete izadji ako na kraju izadjete. U svakom slucaju razmisljajte makar dva koraka unapred, a ne na nivou simpanze- sto na um to na drum

pa sta reci..

pre 5 godina

Nije promijenio kopacke, niste izasli na teren, e svaka vam cast, to je princip.
Cekaj.. ustvari izasli ste i odigrali iako se saciri i dalje sepurio sa spornom kopackom? A onda nista.

Sale

pre 5 godina

Ovaj preletac je sekretar saveza? Fino drustvo je tu u savezu a ovo kolektivno kukanje prerasta u histeriju. Blam je kako se kriju pravi krivci za poraz. Penal jedte bio ali to nije razlog poraza...

Aspirin

pre 5 godina

Molim vas, ne blamirajte nas sa ovakvim izjavama vise.Kakve veze ima Kosovo uopste sa sportom bilo kojim kod nas? Kosovo su trebali da cuvaju a ne da prodaju nasi politicari, fudbaleri su dosli na sv prvenstvo zbog fudbala zamislite, a ne da ispravljaju krive Drine i da protestuju zbog glupih stvari.

neutralni felsh

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!
(taske, 23. jun 2018 15:10)


nas je raskantao saciri a da nece nejmar.

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Od 1000 odbrambenih igraca, 999 njih bi rusilo Sacirija pre nego sto sutne loptu prema golu. Nazalost, bas taj jedan igra za Srbiju.
(eutanazija, 23. jun 2018 15:06)"

Europsko prvenstvo 1996. godine u Engleskoj i utakmica Hrvatska - Turska. Zavrsila je 1:0 za Hrvatsku golom Gorana Vlaovica na samom kraju utakmice. I pao je prakticki na identican nacin; napadac trci 40-tak metara, obrambeni na njemu i ne rusi ga. Vlaovic zabija pobjednicki gol.

Marko

pre 5 godina

Da iz tih razloga, nisu izašli na teren, mislim da bi tu odluku podržala cela nacija... Jednom da imamo stav o različitim aršinima vrednovanja, pa makar i snositi posledice...

HanSolo

pre 5 godina

Znači.. Amaterski.. Gubili energiju već pre utakmice.. Zato nas niko ni ne gleda ozbiljno.. Profesionalnog igrača treba da intresuje fudbal.. Provociranje je u stvari deo igre.. I normalno da smo naseli i ispali glupi.. Trebali bi da dajemo WO protiv Brazila.. Mi I ako bi prošli dalje ne umemo dati gol.. Po tradiciji je ipak sve ispalo i ako smo dobili srećno dobar start.. Gubimo na glup način.. A ne razumem zašto se naši igrači ne nauče da se morati trenirati za 90m.. I CR i Švajcarska su nas rasturali u 30 poslednjih minuta.. A o našim trenerima da ne pričam.. Krstajić kao svi drugi.. Posle datog gola bunker, pa Ajde kako bog da.. Totalno nepismeno.. Užas..

ZgHrEu

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47)
Žal mi vas je. Ne rugam se. Nije nogomet kraj svijeta.
Sretan sam radi moje Hrvatske. Dobro igramo.
Volio bih da su svi ljudi sretni na svijetu.

ko o čemu k...a o poštenju

pre 5 godina

Hoce li se ikad Srbi sloziti i reci da pokradeni smo. Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora. Kad se zavrsi svetsko onda s pravom imate da kazete da li je bio uspjesan kao selektor ili ne.
(Vucko_dc, 23. jun 2018 15:03)

Hoće li Srbi ikad priznati da su sami krivi za bilo koju izgubljenu utakmicu u bilo kojem sportu? Pratim futbal od kraja 70-tih i prvenstva u Argentini. Svaki put nam je neko drugi kriv. Sećam se pre ovog Brika "glavni krivac" jedno vreme nam je bio izvesni Mišel Votro (Francuz). Umalo da nas ubede kako je to vanbračni sin samog Hitlera. Ovde se svi čudimo kako to Hrvati ginu za svoju reprezentaciju, a naše primadone boli patka za Srbiju i reprezentaciju. Pitamo se šta bi bilo da je ostala Juga? Bilo bi sve po starom, ni jedan od ovih hrvatskih reprezentativaca ne bi mogao da igra u toj reprezentaciji, od ovih naših igrali bi po principu što gore to bolje samo oni koji igraju ko da imaju dve leve, a ostatak reprezentacije bi popunili neki papci iz ekipe koja je 7-8 na tablici nacionalnog prvenstva (čitaj Željo) samo zato jer ih je pre reprezentacije trenirao selektor. Hrvati ima da budu sretni da nema više "stare države" pa pobeđuju lepim futbalom svetske sile, a ne da se "vade" na sudije, belosvetske zavere, kopačke, dronove, orlove, gužve na Gazeli, blato u Surdulici...

Rajko

pre 5 godina

Zato sto tvoj sef ustaje u pola sest ujutru i naporno radi da bi nama bilo bolje, zato i jeste tzv kosovo clan FIFA i UEFA. Da on nije bio bas toliko vredan, oni nebi ni bili clanovi pa saciri ne bi ni mogao da nosi kopacke sa zastavom nepriznate drzave. Ovako, zali se sefu. Da nas englezi, nemci i albanci mrze nije nista neobicno. Ponasnje tvog sefa kao Predsednika Republike Srbije jeste.

Milan

pre 5 godina

Srbija je igrala dobro u teskoj utakmici, imali rezultat, onda nam nisu svirali cist penal sa kojim bi imali 2:1 20 minuta pre kraja i pobedili bi. Uopste nije igra bila toliko losa kao sto svi kukate. Nema lakih protivnika i sve su utakmice teske. Pokradeni smo onako mucki i savez neka odluci pre sledece utakmice sta ce da radi. Sve osim predaje protiv brazila bi bilo ponizavajuce. Truditi se da bi te fifa opljackala, to nema nikakvog smisla.

pravosudni gremlin

pre 5 godina

Ajde dosta kukanja i plakanja ajde sad pobedite Brazil (koji ne priznaje Kosovo) napunite im mrezu do vrha pa da gledamo osminu finala protiv Nemaca. I da vidimo ako se ne desi da napunimo mrezu Brazilu (nego oni nama) kakva ce nam biti prica na kraju, zbog cega tako lose prolazimo...

PAOK Šampion

pre 5 godina

Hahhahahaha, FSS se žali na suđenje u mešanje politike u sport? Hahahhaa sve ste ovo zaslužili. Jedino mi je igraca samih zao. Pravda za Muslina!

Looki

pre 5 godina

Pa bila je tu očigledno fleka na kopački - mora da je Šaćiri zgazio u nekakvu fekaliju. Jel imaju Švice "higijeničara" u timu(?!) - to je njegov propust ...

Filip

pre 5 godina

Vezano za pricu oko sudija, citirao bih Djindjica:

"Dajte da uradimo ono što možemo da uradimo, a da se ne vadimo na opravdanja - svetska zavera. Možda ima i svetska zavera! Ali hajde prvo da vidimo šta mi radimo u svom dvorištu, šta mi radimo u svom gradu, šta mi radimo u svojoj zemlji, pa ako uradimo svoj domaći zadatak, onda da vidimo da li nas mrzi nastavnik ili nas ne mrzi nastavnik."

Bane

pre 5 godina

Dozvoljeno prema FIFA regulativima jer je ta država Kosovo njihova punopravna članica i da fudbaleri mogu da ispoljavaju nacionalna osećanja

Ja gluplje opradvanje nisam čuo u životu. FIFA se zalaže za poltiku van fudbala. Ova stavka je upravo u kontradiktornosti sa tim njihovim stavom pošto igrač ima takva osećaj pripadonsti i ako je politčki obojen na konto protivinika. Ako mi imamo osećaj prema Kosovu i Metohiju zašto se to onda gleda kao politka a da to je drugačija konotacija u potpunosti. FIFA je pristasna i drugačije gleda na manje zemlje i ne tretira ih isto kao velike.

Ivan_poznavalac_

pre 5 godina

Kako smo glup narod pa sinoc na 1:1 kad su drzali mitrovica,kad je bio penal,trebali su svi da skoce oko sudije da izvrse pritisak da se pogleda Var s ne samo mitar da se cudi. Pogledajte druge ekipe,kad je sumljiva situacija pa svi skoce i pocnu da se bune samo mi Srbi sve radimo u pogresno vreme!

kentaur

pre 5 godina

Znaju u FIFA i UEFA da FSS sačinjavaju ljudi bez znanja, integriteta i karaktera.
Na vaše reakcije se ne može ložiti niko.

Da su u savezu ljudi kao Džajić, Stojković, Antić, Jugović... koji su bili nešto u evropskom i svjetskom fudbalu bila bi nešto drugačija situacija.

Ko da vas respektuje?

Ivan

pre 5 godina

Hahhahahaha, FSS se žali na suđenje u mešanje politike u sport? Hahahhaa sve ste ovo zaslužili. Jedino mi je igraca samih zao. Pravda za Muslina!
 (PAOK Šampion, 23. jun 2018 14:46)

Nije tebi nicega zao, kada se smejes na ove stvari, a verovatno si posle kostarike bio jedan od onih koji su pisali hvalospeve i koemntare od pola metra.

Mika

pre 5 godina

Da, i? Proste pretnje...FIFA je priznala Kosovo i igraju utakmice, takoda to ne drzi vodu. A gore od toga su slike Mladića na tribinama, zbog toga se više treba da brine.. Tu jedino FSS može popiti kaznu.

PAOK Šampion

pre 5 godina

Hahhahahaha, FSS se žali na suđenje u mešanje politike u sport? Hahahhaa sve ste ovo zaslužili. Jedino mi je igraca samih zao. Pravda za Muslina!

Ivan_poznavalac_

pre 5 godina

Kako smo glup narod pa sinoc na 1:1 kad su drzali mitrovica,kad je bio penal,trebali su svi da skoce oko sudije da izvrse pritisak da se pogleda Var s ne samo mitar da se cudi. Pogledajte druge ekipe,kad je sumljiva situacija pa svi skoce i pocnu da se bune samo mi Srbi sve radimo u pogresno vreme!

Filip

pre 5 godina

Vezano za pricu oko sudija, citirao bih Djindjica:

"Dajte da uradimo ono što možemo da uradimo, a da se ne vadimo na opravdanja - svetska zavera. Možda ima i svetska zavera! Ali hajde prvo da vidimo šta mi radimo u svom dvorištu, šta mi radimo u svom gradu, šta mi radimo u svojoj zemlji, pa ako uradimo svoj domaći zadatak, onda da vidimo da li nas mrzi nastavnik ili nas ne mrzi nastavnik."

eutanazija

pre 5 godina

Od 1000 odbrambenih igraca, 999 njih bi rusilo Sacirija pre nego sto sutne loptu prema golu. Nazalost, bas taj jedan igra za Srbiju.

Ali naravno, svi ostali su krivi, samo mi nismo. Haag, sudija, Saciri, Kopacke, Kosovo, Dzaka, Lihstajner, Bosna, Hrvatska

bali

pre 5 godina

danasnja Srbska realnost

Vucic preti, Dacic preti , Djuric preti ,u sportu se preti, u komentarima se preti.

Niko nas ne voli, svi su protiv nas, Orlovi provocirani Orlom.

pitam se da li vi uopste cujete sami sebe ili je to kolektivna koma.

Rajko

pre 5 godina

Zato sto tvoj sef ustaje u pola sest ujutru i naporno radi da bi nama bilo bolje, zato i jeste tzv kosovo clan FIFA i UEFA. Da on nije bio bas toliko vredan, oni nebi ni bili clanovi pa saciri ne bi ni mogao da nosi kopacke sa zastavom nepriznate drzave. Ovako, zali se sefu. Da nas englezi, nemci i albanci mrze nije nista neobicno. Ponasnje tvog sefa kao Predsednika Republike Srbije jeste.

Milinko

pre 5 godina

Kopačke, dron, orao... a imali pobedu u nogama...
Šok gol posle par minuta, i umesto da ih dokrajčimo mi izbacujemo u ler iz pete brzine.
Kad prestaneš da liješ okeane znoja na trenizima i kreneš da širiš ljubav i da se uzdaš u neku viši silu, umesto da grizeš; - uvek padaš i plaćaš veliku cenu.
Novak je najbolji primer.
Kad je bio Gladijator i na terenu i van terena tukao je ceo svet!
Kad se uhvatio ljubavi i Univerzuma, a bacio reket, propao kao ....... kroz rašivene helanke...

ko o čemu k...a o poštenju

pre 5 godina

Hoce li se ikad Srbi sloziti i reci da pokradeni smo. Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora. Kad se zavrsi svetsko onda s pravom imate da kazete da li je bio uspjesan kao selektor ili ne.
(Vucko_dc, 23. jun 2018 15:03)

Hoće li Srbi ikad priznati da su sami krivi za bilo koju izgubljenu utakmicu u bilo kojem sportu? Pratim futbal od kraja 70-tih i prvenstva u Argentini. Svaki put nam je neko drugi kriv. Sećam se pre ovog Brika "glavni krivac" jedno vreme nam je bio izvesni Mišel Votro (Francuz). Umalo da nas ubede kako je to vanbračni sin samog Hitlera. Ovde se svi čudimo kako to Hrvati ginu za svoju reprezentaciju, a naše primadone boli patka za Srbiju i reprezentaciju. Pitamo se šta bi bilo da je ostala Juga? Bilo bi sve po starom, ni jedan od ovih hrvatskih reprezentativaca ne bi mogao da igra u toj reprezentaciji, od ovih naših igrali bi po principu što gore to bolje samo oni koji igraju ko da imaju dve leve, a ostatak reprezentacije bi popunili neki papci iz ekipe koja je 7-8 na tablici nacionalnog prvenstva (čitaj Željo) samo zato jer ih je pre reprezentacije trenirao selektor. Hrvati ima da budu sretni da nema više "stare države" pa pobeđuju lepim futbalom svetske sile, a ne da se "vade" na sudije, belosvetske zavere, kopačke, dronove, orlove, gužve na Gazeli, blato u Surdulici...

Bojan

pre 5 godina

ovo je bila jedina utkmica koju smo trebali da dobijemo u zadnjih 50 godina a mi smo je izgubili nasom krivicom a onda nam kriv saciri,dzaka,kopacke,zastava,brih,fifa,uefa,var......cccccccc

Zašto baš Srbe svi mrze?

pre 5 godina

Ta zastava je prvenstveno problem i blamaža Švajcaraca.
(Charlie, 23. jun 201
Koliko ti pojma nemaš, Švajnštajger je evropsko prvenstvo pre dve godibna igrao u kopačkama na kojia je bila zsatava Srbije, jer je tada bio veren sa Anom, ne smeta Nemcima ni što ona drži da je Ivanović, a na koliko je majica i šortseva u svetu zastava Amerike, ili Engleske, Francuske... i nikome to ne smeta. Kosovo je u Fifi, i oni su vam lepo odgovorili da nije zabranjeno ispoljavanje nacionalnog osećanja. Kad Amerikanac kaže da je ponisan na svoje srpske korene, to je lepo, alikad Švajcarac kaže da poštuje zemlju svojhih predaka, a ona je Kosovo, to je vređanje Srba. Neko ko voli fudbal više iznad svega, a ima vlast, naredio je ovim mučenicima iz FSS da pišu žalbe i da dižu pritisak, jer i sam to radi.

gojko 12

pre 5 godina

Ajde baš da vidim da li će smeti da obuje kopačke sa grbom Kosova.

Ajde baš da vidim da li će nam dati gol.

Ajde baš da vidim da li će smeti da proslavi gol sa dvoglavim orlom.

kmeee,kmeee,kmee,kmeee,kmeeee

1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!

pre 5 godina

Zamisli situaciju da smo igrali kako valja i pobedili ...
Onda, na kraju meča, priđeš sudiji, pružiš mu ruku i kažeš: Svaka čast, odlično si sudio ...
Pa priđeš Šaćiriju, potapšeš ga po ramenu: Dobri ste bili, niste imali sreće, hoćeš da menjamo dresove ...
Na konferenciji za štampu, na pitanje oko spornih kopački, praviš se lud, nemaš pojma o čemu se radi, uzvratiš pitanjem: Šta, pertle mu se odvezuju?!
Pohvališ VAR tehnologiju ...
Sve to ako odigraš kako valja i pobediš, ovako ništa!!!

Djordje

pre 5 godina

Nista od ovoga ne bi bilo vazno da smo igrali dobro!? Zato prestanite da kukate i cmizdrite ko kakve kopacke ima i sta je ko izjavio!? Cinjenica je da smo losiji od njih i samo je to vazno!
Sramota je kukati toliko na sudije, kopacke i ostale nevazne stvari!
Da su igrali kako treba i pobedili, nista od ovih zalopojki ne bi bilo vazno!
Al mi smo Srbi i ne bi bili Stbi da ne kukamo i krivimo sve ostale i izigravamo vecite zrtve!

tony

pre 5 godina

hoce li se ikada u toj srbiji na kljucnim mestima naci ljudi koji znaju, kapraju, reaguju... na pravi nacin!? muka vam bilo da gledate sacirijeve kopacke!? pa sto nisu i nasi genijalci uradili to isto!? zasto i njima kosovo nije bilo na kopackama!? da vidis kako bi stisnuli sacirija. ali ne, nasi znaju samo da kmece i nista vise!

Mladjo Mega Car

pre 5 godina

Cestitam! Samo je Srbija uspila utakmicu SP-a pretvoriti u politicku pricu i to u mecu sa neutralnom Svicarskom koja stotinama godina nije s nikim u sukobu!

Biba struja

pre 5 godina

Ovo prerasta u paranoju. Na svim tv stanicama u svakim vestima podatak da smo pokradeni i da smo se zalili. Kakve bre kopacke kakvi orlovi jel neko analizira nasu losu igru. Jel neko analizira igrace i selektora.

Jeti

pre 5 godina

Ova izjava savršeno pokazuje mentalno stanje ljudi koji zastupaju Srbiju. Takođe i mentalno stanje onih koji ovakve pistavlhaju na funkcije. Kad god neko od naših zvaničnika otvori usta svet nam se grohotom smeje.
Kostariku smo pobedili samo zahvaljujući fenomenalnom šutu Kolarova. Ni u toj utakmici nije bilo dobre igre. Švajcarce smo mogli da dobijemo samo da smo igrali fudbal, a ne "duvaricu" kakvu ne igraju ni u najnižim ligama u fudbalski ozbiljnim zemljama.
Šurbatoviće treba najuriti iz saveza, a Krstajiću kupiti televizor. Da gleda i uči šta je fudbalska igra danas. Ako je u stanju da nauči.
Prema tome, bolje je da ćute. Pametniji su.

mile

pre 5 godina

Sad ste nasli. Ovo je utakmica gde ste trebali da izadjete i pobedite. Ako pobedite- ide Srbija dalje, ako ne pobedite-ispada. I vi ste izgubili.
Kraj svake diskusije i kuknjave. Ok. Nismo ni ocekivali ni tu pobedu protiv Kostarike.

kentaur

pre 5 godina

Znaju u FIFA i UEFA da FSS sačinjavaju ljudi bez znanja, integriteta i karaktera.
Na vaše reakcije se ne može ložiti niko.

Da su u savezu ljudi kao Džajić, Stojković, Antić, Jugović... koji su bili nešto u evropskom i svjetskom fudbalu bila bi nešto drugačija situacija.

Ko da vas respektuje?

cukce

pre 5 godina

E da ste razmišljali o utakmici, igri, o tome kako da date gol više a ne o kopačkama Šećirija, o Džaki i drugima možda bi i dobili! Cela nacija bila opterećena o tome ko igra za Švajcarsku, stvorio se bezpotreban pritisak i tu se zna kako se završava! Prava fudbalska lekcija i van terena i na terenu! A SMS ne vredi 120 dinra a ne 120 miliona evra!

Mika

pre 5 godina

Da, i? Proste pretnje...FIFA je priznala Kosovo i igraju utakmice, takoda to ne drzi vodu. A gore od toga su slike Mladića na tribinama, zbog toga se više treba da brine.. Tu jedino FSS može popiti kaznu.

drago

pre 5 godina

Znaci nisu iugubili jer su Albanci bili bolki vec zbog suca i jer su srpski igraci podbacili ahaha.
Pa budite ljudi, nakon svih onih prozivanja Albanaca, oni su vam i zabili, cestitajte im.

Pedja

pre 5 godina

Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora.
(Vucko_dc, 23. jun 2018 15:03)

Ne smeta nama Krstajić kao Krstajić nego nam smeta što je za selektora postavljen čovek koji ni petliće nije vodio samostalno. Kapiraš momak?

ima mnogo važnijih stvari od fudbala

pre 5 godina

Srbiji je potrebno mnogo više profesionalnosti i mnogo manje politizovanja. Treba da se bave fudbalom i igrom, analizom protvničke igre, analizom opstvene igre a ne tuđim kopačkama i tuđim proslavama. To sve samo mnogo optereti igrače i desi se to šta se desi. Danima pre utakmice idu priče o provokacijama, o mržnji, o “laznim Švajcarcima”, o “ustvari Srbima”, o ”laznoj državi Kosovo”, pa navijači sa četničkim kapama, pa euforija i pritisak na fudbalere da “igraju sa srcem za Srbiju, da se zalažu”. Rezultat svega je veliki pritisak u glavama fudbalera, stres, bezglava jurnjava i na kraju pad u igri, umor, pad koncentracije... Srbija sama sebi odmaže. Neverovatno.

Mario

pre 5 godina

Dobro, sad kapiram zašto nisu igrali. Pošto Nejmar ima kriminalnu frizuru koja zasmejava i zbunjuje protivnike, predlažem da protiv brazila isto ne igrate dok se klinja ne ošiša.

Ja

pre 5 godina

Probajte nekad sebi da ne date autogol. Cemu pretit da necete izadji ako na kraju izadjete. U svakom slucaju razmisljajte makar dva koraka unapred, a ne na nivou simpanze- sto na um to na drum

volvoli

pre 5 godina

Aman davite bre vise sa izmisljotinama. sve nam smeta kad izgubimo. Tacno se vidi da su bolja ekipa. Bre ovi nasi se vuku po terenu kao menekeni,dok svajcarci trce I agilni tokom celog meca. Pustite vi sad kopacke gledaju se golovi. Sportski pozdrav.

ex inferis

pre 5 godina

Mnogo je lakse da svi prihvatimo cinjenicu da se utakmica igra 90 a ne 5 min i da onaj ko pobedi ima pravo da slavi i likuje E sad sto smo mi UVEK ona druga strana niko nam nije kriv

Aspirin

pre 5 godina

Molim vas, ne blamirajte nas sa ovakvim izjavama vise.Kakve veze ima Kosovo uopste sa sportom bilo kojim kod nas? Kosovo su trebali da cuvaju a ne da prodaju nasi politicari, fudbaleri su dosli na sv prvenstvo zbog fudbala zamislite, a ne da ispravljaju krive Drine i da protestuju zbog glupih stvari.

Dejan

pre 5 godina

Kakve kopačke više bre, kakvi razlozi???? Te kopačke i sve provokacije su trebale da vam budu dodatni motiv da pokidate na terenu! Umesto da ste izašli na teren, pokazali da vas ništa od toga nije dotaklo, zgazite ih, date 3 komada i ćao zdravo, vi ne znate da spojite 3 pasa, ne možete loptu da zadržite duže od 15 sekundi u svom posedu. Dopustili ste sebi, da vas ona dva primitivca provociraju i da nas ponižavaju. Zaboravili ste svu nepravdu nad nama. Istina, da smo mi uradili nešto tako, izbacili bi nas sa prvenstva, ali ste trebali da pokažete zube, želju, motiv, a ništa niste imali od toga. Mitrović se jedini borio, trudi se dečko, on stvarno but gine za sveti dres. Bolju igru ima Panama od nas. Dali smo gol i povukli se, igrali kao da prvi put igrate jedni sa drugima, totalno neprofesionalan pristup igri. Nemate želju da pobedite, u 60-om minutu se vučete po terenu. Nadam se da ćete izvući pouku iz ove utakmice i pokazati ko ste i šta ste protiv Brazila. A mi imamo mentalitet da igramo najbolje protiv najboljih.

...Liberija do Kosova...

pre 5 godina

...toliko o snazi ove drzave...nikoga ne zanimamo i bice onako kako je neko zacrtao, a "napredno" je podrzano uzvikom "Danke Deutschland"...
...mada nisu nama ni toliko krivi drugi...ostaje pitanje zasto od 5-tog do 95-tog minuta igramo kao da vodimo 10:0 i branimo rezultat...sva sreca pa smo protiv Kostarike dali gol u 60', pa smo se branili samo 30 min...
...e da... Liberija nije priznala Kosovo...
...ali FIFA jeste... ali to je nebitno...

pa sta reci..

pre 5 godina

Nije promijenio kopacke, niste izasli na teren, e svaka vam cast, to je princip.
Cekaj.. ustvari izasli ste i odigrali iako se saciri i dalje sepurio sa spornom kopackom? A onda nista.

gojko 12

pre 5 godina

Nije nam smetao Švajnštajger kada je nosio zastavu Srbije na svojoj kopački.

Očigledno da je ljubav prema tazbini opravdana za razliku od Šaćirijeve ljubavi prema Kosovu narodu koji živi na tom Kosovu i koji ga obožava.

Ima bre čovek pravo da stavi na svoji patiku šta hoće,patika nije deo dresa ako hoće može da igra u patikama različitih boja ma može i dve leve da obuje ako hoće.

Šta je sledeće - da protivnicima zabranimo lične tetovaže dok smo veličali Grbovića sa Držažom na ruci .

###

pre 5 godina

OK, hoce li sad ti koji su pretili da dobiju otkaz jer je savez ispao smesan? Nece? Udri jos po jeftinom patriotizmu onda dok trpas u dzep.

Sale

pre 5 godina

Ovaj preletac je sekretar saveza? Fino drustvo je tu u savezu a ovo kolektivno kukanje prerasta u histeriju. Blam je kako se kriju pravi krivci za poraz. Penal jedte bio ali to nije razlog poraza...

SM 022

pre 5 godina

SNS vratio zanimanje politički komesar iz mrtvih.
(Partizan 1918, 23. jun 2018 16:04)

Čoveče stanje je gore nego što uopšte možeš i za zamisliš.

Znaš li ti kako oni oslovljavaju Vučića kada pričaju o njemu između sebe :

-KOMANDANT- eeej bre u 21 veku oni tripuju da je ON Komandant a oni njegovi vojnici.

Kakvo nam je društvo još nam je fudbal i dobar !!!

Ljiljana, London

pre 5 godina

Ahahahahaha... sta je poenta ovog artikla? Da otkrije koga imamo u FSS za komunikacije sa Fifom, koliko lose blefiramo, koliko smo beskarakterni, ne poznajemo pravila ili gde nam je mesto? Jer nas ovaj izblamira po svim tackama.

Gde ja živim

pre 5 godina

Ovo stvarno više ne može da se sluša i gleda. Ostavke svi do jednog. Kada te neko provocira, ponižava onda valjda pokušavaš da dokažeš suprotno. Albanci kažu "Njima je poraz u DNK". To je valjda motiv da kreneš svim silama na pobedu. Ne, gospoda se povlače i čuvaju vazduh. Krstajić izigrava instruktora tai-čija. Samo smiruje igru. Da ste stvarno odustali od utakmice ja bih vam zabranio da se vratite u Srbiju. Kakav je bre to način. Ovo je kao zemlja slavne prošlosti, heroja, oslobodilaca, a vi cmizdrite kao strine. Samo treba izaći na teren, objasniti suštinu na jedini mogući način, igrom, poslati poruku o svojoj snazi i ići dalje. Ali ne, gospoda žele da kmeče.

mrmot

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!
(taske, 23. jun 2018 15:10)

Tako je, idemo razvaliti Brazil.

Dejan

pre 5 godina

Nije ni čudo sto imamo ovakav tretman u Fifi stalno nešto tražimo pre utakmice ili ono sudija ili oko politike,Aman ljudi manite se vise politike pratitite sport i navijajte,greške se dešavaju a mi nemamo igru to je nas problem.Doklegod budemo stalno pominjali neke teorije zavere neće nam biti bolje i to je tako.Stalno je neko protiv nas,ceo avet je protiv nas,trebamo se zapitati zašto je to tako,da li smo mi ispravni.Mali smo mi narod za ceo svet.

Nikola MM

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47)



Prijatelju, subota je.. Oladi, idi prosetaj malo. :) Na svakoj vesti tvoji komentari i bratimljenje sa Albancima. Ne branim, naprotiv, volite se vi slobodno... Nego kazem.. subota je ;)

HanSolo

pre 5 godina

Znači.. Amaterski.. Gubili energiju već pre utakmice.. Zato nas niko ni ne gleda ozbiljno.. Profesionalnog igrača treba da intresuje fudbal.. Provociranje je u stvari deo igre.. I normalno da smo naseli i ispali glupi.. Trebali bi da dajemo WO protiv Brazila.. Mi I ako bi prošli dalje ne umemo dati gol.. Po tradiciji je ipak sve ispalo i ako smo dobili srećno dobar start.. Gubimo na glup način.. A ne razumem zašto se naši igrači ne nauče da se morati trenirati za 90m.. I CR i Švajcarska su nas rasturali u 30 poslednjih minuta.. A o našim trenerima da ne pričam.. Krstajić kao svi drugi.. Posle datog gola bunker, pa Ajde kako bog da.. Totalno nepismeno.. Užas..

mali sloba

pre 5 godina

http://fudbal.hotsport.rs/2016/10/07/njemu-ce-u-nedelju-biti-najteze-odusevicete-se-kada-vidite-kopacke-marka-arnautovica-u-duelu-sa-velsom-foto/

A na ovo se nema nista reci, licemerno, kao i uvek...

neutralni felsh

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!
(taske, 23. jun 2018 15:10)


nas je raskantao saciri a da nece nejmar.

Dara Žikina

pre 5 godina

Pre dve godine imao i Arnautovic serbska zastava a i on igra u Austrija više ne zna niko šta vi hočete?
(Jimi, 23. jun 2018 15:29)

Hočemo da shavtiš da Arnautovič ne provocirala nikoga sa zastava Serbija, a Škudran provocirala, jer nosila zastava od država koja nam oteta i ne postoji.

kole

pre 5 godina

nekadasnji premijer vucic potpisao da srbija nece stopirati kosovo pri pristupanju u medjunarodnim institucijama,kakva je i fifa...neki nasi savezi su protestvovali ali to je onako cisto radi formalnosti,negde nisu smeli pa su to morali rusi i kinezi da rade...

Trebinje

pre 5 godina

Bolje da nikakve izjave niste ni davali..Vi prijetili,oni vas glatko odbili i vi pošli kući plačući...Ne prijeti se u prazno...ne maši pištoljem ako nisi kadar pucati...Usput,kukavicka igra naših,i nismo zaslužili više sa ovakvom igrom...

neobaveštena

pre 5 godina

Švajnštajger je pre nego se oženio Anom na kopačkama nosio lik svoje tadašnje devojke. Prema tome koga briga šta je ovaj ili onaj stavio na kopačke. Ja kao neko ko nikada ne gleda fudbal niti bilo šta zna o tome mislila da taj igrač ima neke posebne kopačke koje mogu da povrede igrače iz suprotog tabora ili neke koje mu daju neku prednost.

pravosudni gremlin

pre 5 godina

Ajde dosta kukanja i plakanja ajde sad pobedite Brazil (koji ne priznaje Kosovo) napunite im mrezu do vrha pa da gledamo osminu finala protiv Nemaca. I da vidimo ako se ne desi da napunimo mrezu Brazilu (nego oni nama) kakva ce nam biti prica na kraju, zbog cega tako lose prolazimo...

kuki

pre 5 godina

Srbi su karakteristični po tome, pored toga što nisu u stanju raciom da shvate, da kod njih nije moguće razviti ni Pavlovljev refleks...
Možeš ih razočarati, ispaliti, prevariti, ,..., koliko god hoćeš puta, oni će i dalje slepo verovati i ložiti se na naš fudbal, političare na vlasti (neki i u one koji su do skoro bili na vlasti)...

sasa

pre 5 godina

Ja se izvinjam sto cu ovo da kazem ali prosto druge reci nisu zasluzili.
Dakle samo lud, polipismen, neinformisan, neko ko zivi totalno mimo sveta i fudbala moze da zamisli da ce zastava kosova na kopacki zasmetati savezu koji priznaje tu drzavu.
Kakvi ljudi nam upravljaju savezom jos su rezultati dobri.

antibot

pre 5 godina

penal je bio, ali rodjaci. vas su nadigrali 2 semenkara iz Ciriha...
(alex, 23. jun 2018 15:43)


vidis macane ta 2 semenkara kako ih ti pogrdno nazivas mogu da drze predavanja o fudbalu nasim pacerima.u tome je sustinski problem celog drustva jer omalovazavas i potcenjujes samo zato sto je sa kosova.ta reprezentacija nije slucajno sesta na fifinoj ranglisti.malo smo ih potcenili.

Neko

pre 5 godina

Vi iz FSS ste specijalci. Ako vec vrsite pritisak budite dosledni u tome sto pricate. Sta niste hteli da izadjete na utkamicu kada je FIFA primila Kosovo? Koji mozak se dosetio takve ingeniozne ideje da mi je znati? Pritisak se vrsi kada se za to ima puno pravo i sa pravim argumentima, oni su ocigledno nakon svega u svim provokacijama upeli, jer su istrolovali i nasu javnost i medije koji pisu idiotarije oko svega vec mesec dana i na kraju sve nas kojima su dizali tenziju kao da cemo dobiti rat ako pobedimo Svajcarsku. Ok je izgubiti utakmicu, pogotovo nakon onakve igre u drugom poluvremenu, ajde se iskulirajte i racionalno sagledavajte stvari. Sudija jeste pogresio, tendenciozno ili ne, mozemo u nedogled da nagadjamo. Momci su dali sve od sebe, nekada pobedis, nekada izgubis, tako je i u zivotu. Vazno je samo ostati dostojanstven u svim pobedama i porazima, sto nama zbog mentaliteta nikako ne ide veci dugi niz godina. Kada budemo pobedili sami sebe pobedicemo i sve ostale, jer talenat koji poseduju nasi ljudi je zaista neverovatan u mnogim sferama, tako i u sportu. Prestanimo sa ovakvom praskom idiotizma i menjajmo sebe kako bi promenili lose stvari oko nas. Ja ih dalje volim i navijam za nas tim iako sam tuzan kao i svi vi. Pozdrav ljudi.

f10

pre 5 godina

E moj Šurbatoviću, to se rešava na drugi način ali su ovaj put njihovi orlovi od naših napravili vrapčiće. Nažalost, po meni, najveću krivicu za to snosi FSS jer je zarad jednog igrača uništio sve što je Muslin sa ekipom odradio. Uz njega su ovi momci imali i tim i igru ali se opet nečiji interes preprečio kao i svaki put do sad. Umesto da su završili posao u prvom poluvremenu, napravili su amatere od nas u drugom. Ali, sve opet, zahvaljujući Vama, Kokezi i ekipi iz FSS.

SSSS

pre 5 godina

Pa što ste na kraju izašli na teren kad ste svo vreme pretili. To mu dođe kao ono: " Sad ću da te udarim, sad ću da te udarim..."

lumenarević

pre 5 godina

A jednostavno ste mogli kod 2 1 za njih da prekinete prenos, da posle 15minuta pustite vhs snimak nekog tima u crvenim dresovima kako daju golove u nadoknadi i pobeđuju. To je kim radio, oni bili prvaci sveta, a mi sve više ličimo na njih.

west

pre 5 godina

Ovo je sport. Tu se pobedjuje i gubi.
Ovi ko fol politiku bistre da se umile velikom vodji.
To je stadion. Igra se fudbal. Nije to skupstina.
Svajcarska j ebila daaaleko bolja u drugom poluvremenu.
Zasluzena pobeda.

dal da mrzmi il ne mrzim

pre 5 godina

Bravo za bracu albance.. tako se igra za drzavu
(Sandzak, 23. jun 2018 15:02)

Kad ne znaš, ili nećeš da znaš, ko su ti bili dedovi, ne znaš ni ko ti je brat.

Voleo bi da zam ko mi je ded a ko brat,živim u sandžaku ili kako vi kažete u raškoj.Ako neko ima podatke o mojoj porodici molim da mi ih da.(ovo mislim stvarno).Hteo sam da idem u jedno selo odakle mi je i prezime,ali vlasti ne daju,kažu da smo mi turci,i da nemamo šta da tražimo u srbiji.Ako imam slovenske krvi molim dokažite.Puno pozdrava za moju neznanu braću i rahmet ili pokoj duši mojim dedovima.

Kolubarac

pre 5 godina

Bravo za bracu albance.. tako se igra za drzavu 
(Sandzak, 23. jun 2018 15:02) 

Kad ne znaš, ili nećeš da znaš, ko su ti bili dedovi, ne znaš ni ko ti je brat.

Bole

pre 5 godina

Jesteee-svi drugi su krivi sto ne znamo da igramo fudbal zadnjih 30 godina. Da su nasi igrali kako treba, na pobedu bez obzira na sve, velika sansa je da bi pobedili, i onda nam niko drugi ne bi bio kriv sto smo pobedili. Ali navikli smo stalno nam je neko drugi kriv. Sami smo krivi i nismo za fudbal. Vratite igrace kuci da ne trose nase pare i da nas sramote.

pratim situaciju

pre 5 godina

Sve dok samo pretimo,upozoravamo,ukazujemo i molimo,niko nas neće fermati. Kada uradimo ono što naumimo i stanemo ČVRSTO iza toga,nešto će se desiti.Pozitivno.Kad-tad.Prijatno.

miki

pre 5 godina

Vi ste prijetili, genijalci. Valjda znate da Kosovo igra kvalifikacije pod okriljem FIFA i UEFA, a vi se žalite organizaciji koja im je to dopustila. I još prijetite, pa se potom žalite na suđenje. E tu fudbaleri trazite krivca - u ljudima iz FSS, na čelu sa Savom Miloševićem, koji izjavi da je Srbija 70 minuta razbijala Švajcarsku. Pazi - RAZBIJALA, a Srbija se branila, samo što Krstajić nije ušao da se brani.

dzoni cackalica

pre 5 godina

izgovori izgovori izgovori...drugari iz reprenz. igrali ste dobro prva 24 min..pa onda od 40 -45..i par minuta u drugom i to je sve..dali ste gol i onda siheraski u svoju polovinu terena..zasluzeno ste izgubili!! vi ste sramota za nas!

taske

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Od 1000 odbrambenih igraca, 999 njih bi rusilo Sacirija pre nego sto sutne loptu prema golu. Nazalost, bas taj jedan igra za Srbiju.
(eutanazija, 23. jun 2018 15:06)"

Europsko prvenstvo 1996. godine u Engleskoj i utakmica Hrvatska - Turska. Zavrsila je 1:0 za Hrvatsku golom Gorana Vlaovica na samom kraju utakmice. I pao je prakticki na identican nacin; napadac trci 40-tak metara, obrambeni na njemu i ne rusi ga. Vlaovic zabija pobjednicki gol.

Лајави

pre 5 godina

Па ако нисте стигли на ову онда, на следећој утакмици сви на копачке и штуцне отисак мапе Србије или отисак Косова и Метохије у бојама српске заставе и то је то.

jovan

pre 5 godina

@ Kako smo glup narod pa sinoc na 1:1 kad su drzali mitrovica,kad je bio penal,trebali su svi da skoce oko sudije da izvrse pritisak da se pogleda Var s ne samo mitar da se cudi. Pogledajte druge ekipe,kad je sumljiva situacija pa svi skoce i pocnu da se bune samo mi Srbi sve radimo u pogresno vreme!
(Ivan_poznavalac_, 23. jun 2018 14:51)

Bravo to sam i ja u tom trenutku pomislio. Pa sto ne skacu svih 11 i cela klupa na sudiju ako su 100% sigurni da je penal? I ne samo to, ako odbije da barem pogleda VAR, izadjete svih 11 sa terena i pozdravite mafiju, a ne ovako da placete posle boja jer nemate IQ da reagujete na vreme.

Stefan

pre 5 godina

Super je nama, čim se zamlaćujemo ovim. Od onog teksta da je neko na tviteru napisao kako je Srbima poraz u genotipu, pa sledećih 100 članaka ko je šta mislio, ko je šta rekao. Nebitne stvari. Bitno je da smo igrali 10 minuta, a onda 2 pasa do kraja nismo vezali, izgubili smo i verovatno ispali sa turnira.
Bolje od fudbala znaju da provociraju, a mi se "primamo" i ukopamo sebe još više. Orao na albanskoj zastavi nije zabranjen simbol, legalno je prekrstiti ruke. Legalno je i Kosovo kao nezavisna država jer je član FIFA. Šta ste očekivali od Šaćirija, Mamedija, Džake...??? Preziru nas, od srca. I sa Albanijom kad smo igrali, ona deca što ulaze sa fudbalerima na početku, napravili orla rukama, namerno nama za inat. A mi ne možemo da sprečimo naše poznate kriminalce da biju igrače. I ko nam je kriv???

Gate 4 Fanatic

pre 5 godina

Ma I treba nam tako,ej bre cist penal nije sviran za prolazak dalje a oni muk,zamisite da su hrvatima ovako svirali...CUTITE SRBI TO JEDINO I ZNATE

Vuk

pre 5 godina

Ajde, ne sramotite nas ovim pateticnim glupostima.. Koga lvo zanima. Izgledste kao loši gubitnici i plačljjivci..

Jovan Šurbatović sekretar saveza, ej.. Čovek sa tribine.. O čemu mi pričamo ?

Zlatko

pre 5 godina

Srbija je igrala dobro u teskoj utakmici, imali rezultat, onda nam nisu svirali cist penal sa kojim bi imali 2:1 20 minuta pre kraja i pobedili bi. Uopste nije igra bila toliko losa kao sto svi kukate. Nema lakih protivnika i sve su utakmice teske. Pokradeni smo onako mucki i savez neka odluci pre sledece utakmice sta ce da radi. Sve osim predaje protiv brazila bi bilo ponizavajuce. Truditi se da bi te fifa opljackala, to nema nikakvog smisla.
(Milan, 23. jun 2018 15:53)

Jeste, nije nam sviran penal na 1:1, i jeste, nije mahao Švajcarcima ofsajd od metar (prva od dve sporne situacije, druga je bila dosta teža za procenu, možda i linija, ali je rečeno da ne dižu ako nisu sigurni), ali da li smo gledali istu utakmicu? "Srbija je igrala dobro u teškoj utakmici". Jeste, ali samo 20 minuta. Šta ćemo sa ostalih 70? Svaki naš aut je bila lopta za njih. Mi juče loptu iz auta nismo sačuvali. Veći bi efekat bio da smo, kao u američkom fudbalu, posle auta ispucavali loptu njima. Ako je to trud da bi te Fifa opljačkala, kako onda izgleda kad se ne trudiš? Nije problem ni poraz, ni to što idemo kući, ni to što smo naseli na provokacije, problem je igra karakteristična za nas. Posle Kostarike, navijači su isticali angažovanje i pisali da žele takav pristup bez obzira na rezultat. Naš je problem što nam se Kostarika desi jednom, pa onda narednih 15 puta Švajcarska, pri tome ne mislim na Kostariku i Švajcarsku kao pobedu i poraz.

?

pre 5 godina

Е сад на сваку божју утакмицу развити транспатент Косово је Србија. Пошто је то легитимно.

Zlatko

pre 5 godina

I da dodam samo, ovo su samo izgovori. Čuj, pretili. Pa kad imaju onu stvar zašto nisu ispoštovali pretnju? Znamo svi šta im je odgovoreno u drugoj rečenici. 3:0, diskvalifikacija sa Mundijala, finansijska kazna i verovatno diskvalifikacija saveza (klubovi i reprezentacija) na par godina (Uefa iako posluje samostalno, poštuje krovnu organizaciju Fifa, zato sam spomenuo i klubove). Nakon toga bi nas čekao isti početak kao '95. A ovamo kao pretili. Ja ne znam da li iko normalan veruje u ovu izmišljotinu. Ali hajde da poturimo priču da smo heroji i da smo opljačkani, pa ko poveruje.

ZgHrEu

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47)
Žal mi vas je. Ne rugam se. Nije nogomet kraj svijeta.
Sretan sam radi moje Hrvatske. Dobro igramo.
Volio bih da su svi ljudi sretni na svijetu.

Rđavom kupcu i dlaka smeta

pre 5 godina

Kopačka razdora, kako to fino zvuči. Kopačko desna ti si kriva što botovi nemaju mira. Zaslužena pobeda Švajcarske, pričajte šta hoćete, sve se videlo, ovi naši kao da su ih doveli iz staračkog doma i to nakon 60 minuta. A sad neka to, već tradicionalno, pravdaju raznim teorijama zavere...

IGGY

pre 5 godina

Brale,što niste gledali svoja posla i pobedili za prolaz dalje?Rekli ste da nećete nasesti na provokacije a ispade da jeste.Šta ste se bavili njihovim kopačkama i zastavama?,Uništiše nas mediji u Srbiji idiotskim naslovima i tekstovima a vi ste morali da budete pametniji.Oni ako hoće nek iztetoviraju na sred čela šta im se hoće to je njihova stvar.Pozdrav Srbiji i uz vas smo do kraja!!!

Bane

pre 5 godina

Dozvoljeno prema FIFA regulativima jer je ta država Kosovo njihova punopravna članica i da fudbaleri mogu da ispoljavaju nacionalna osećanja

Ja gluplje opradvanje nisam čuo u životu. FIFA se zalaže za poltiku van fudbala. Ova stavka je upravo u kontradiktornosti sa tim njihovim stavom pošto igrač ima takva osećaj pripadonsti i ako je politčki obojen na konto protivinika. Ako mi imamo osećaj prema Kosovu i Metohiju zašto se to onda gleda kao politka a da to je drugačija konotacija u potpunosti. FIFA je pristasna i drugačije gleda na manje zemlje i ne tretira ih isto kao velike.

Sve mi je jasno

pre 5 godina

Pa sad je meni jasno zasto nam je onako Nemac sudio. Mi kao pretimo, ocemo - necemo da igramo, k'o seoska mlada a on poludeo sto 8 dana nije nigde sudio i jos ga mi zezamo , kao necemo da igramo zbog necijih cipela.

Looki

pre 5 godina

Pa bila je tu očigledno fleka na kopački - mora da je Šaćiri zgazio u nekakvu fekaliju. Jel imaju Švice "higijeničara" u timu(?!) - to je njegov propust ...

pera kojot super genije

pre 5 godina

dzabe se preti,sinoc su svi mogli da vide kako VAR funkcionise.VAR nece promeniti nista sto se tice namestanje meceva. kraj.

lumenarević

pre 5 godina

Samo neko neka mi kaže: sporne situacije, kao ona sinoć, da li se puštaju na video bimu u toku utakmice na stadionu? Ako da, zašto organizatori nisu pustili sporni detalj?

Beogradjanka

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee 
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47) 
Žal mi vas je. Ne rugam se. Nije nogomet kraj svijeta. 
Sretan sam radi moje Hrvatske. Dobro igramo. 
Volio bih da su svi ljudi sretni na svijetu.
(ZgHrEu, 23. jun 2018 15:26)

Prijatelju, nije fudbal jedini sport. Nismo sila, ali u drugom sportu odosmo na F6. Ako ne mozemo u fudbalu mozemo u drugim sportovima.

Vucko_dc

pre 5 godina

Hoce li se ikad Srbi sloziti i reci da pokradeni smo. Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora. Kad se zavrsi svetsko onda s pravom imate da kazete da li je bio uspjesan kao selektor ili ne.

Marko

pre 5 godina

Da iz tih razloga, nisu izašli na teren, mislim da bi tu odluku podržala cela nacija... Jednom da imamo stav o različitim aršinima vrednovanja, pa makar i snositi posledice...

Vitomir Redić

pre 5 godina

U današnjem Danasu, na devetoj strani ima uokfiren tekst: "Pomoć Švajcarske Srbiji 100 miliona franaka", ko zna... možda ima neke veze?

Albanac

pre 5 godina

Vi se provocirate od svacega sto je Albansko. A pravu provokaciju je poceo vas presednik A. Vucic kad je trazio da se Svajcarska pobedi posebno, samo za to sto tu igraju 4-5 Albanaca.

buron

pre 5 godina

Zar ste očekivali da Xhaka i ostali vole ili obožavaju Srbiju ?
Pitajte Xhaku zašto je njegov otac odslužio 3 godine robije po srpskim zatvorima, za vreme dok smo živeli zajedno, u "bratstvu i jedinstvu, u "zajedničkoj" državi "ravnopravnih" naroda i narodnosti.

Rx15

pre 5 godina

Realno ako će se insistirati do kraja onda bi Srbija trebala napustiti SP jer ga organzuje organizacija koja priznaje Kosovo. Mi ga nenoriznajemo te zbog toga nismo trebali ni igrati u kvalifikacijama a pogotovo na SP. Do kad nas vise misle ponižavati. Kosovo je Srbija.

Milan

pre 5 godina

Srbija je igrala dobro u teskoj utakmici, imali rezultat, onda nam nisu svirali cist penal sa kojim bi imali 2:1 20 minuta pre kraja i pobedili bi. Uopste nije igra bila toliko losa kao sto svi kukate. Nema lakih protivnika i sve su utakmice teske. Pokradeni smo onako mucki i savez neka odluci pre sledece utakmice sta ce da radi. Sve osim predaje protiv brazila bi bilo ponizavajuce. Truditi se da bi te fifa opljackala, to nema nikakvog smisla.

bgd

pre 5 godina

Treba da se spakuju i pravac kući i da ne igraju sa Brazilom. To bi bilo prvi put u istoriji da se tako nešto desilo pa nek nas i izbace. Fudbal je i onako već dugo sve osim sporta. Jedino profitiraju menadžeri, a sportistima iz političkih razloga ne daju da pokažu svoje umeće na terenu.

cvrko

pre 5 godina

Oh na zagrevanju a sve novine o tome pisale sedam dana pre :(
Sta meni smeta je krsenje osnovnih pravila u fudbalu a jedno je da se golman ne ostavlja sam :(

Ivan

pre 5 godina

Hahhahahaha, FSS se žali na suđenje u mešanje politike u sport? Hahahhaa sve ste ovo zaslužili. Jedino mi je igraca samih zao. Pravda za Muslina!
 (PAOK Šampion, 23. jun 2018 14:46)

Nije tebi nicega zao, kada se smejes na ove stvari, a verovatno si posle kostarike bio jedan od onih koji su pisali hvalospeve i koemntare od pola metra.

puma

pre 5 godina

A posto FIFA prizma Kosovo ,sada protiv brazila svi obuci majice Sa Kosovo je Srbija ,staviti isto na kopacke ,sve svuda po rukama,licu nogama,gacicama pa da vidimo

josip_zg

pre 5 godina

Srbi, bez ljutnje, ali vi ste stvarno komedija od naroda.
Ne cudi da imate tako uspjesne i dobre filmove, jer u njima savrseno pokazujete kakvi stvarno jeste.

a

pre 5 godina

to su stariji nazivali "tera sair sa nama"

zeza nas ko kako hoce...

samo kad bi nekako resili te nase ljude na kosovu, crkve i to... a onda bih podigao zid od jedno 15 metara da muva ne moze da prodje iz tog smera

Negativni

pre 5 godina

Hoće li Srbi ikad priznati da su sami krivi za bilo koju izgubljenu utakmicu u bilo kojem sportu? Pratim futbal od kraja 70-tih i prvenstva u Argentini. Svaki put nam je neko drugi kriv. Sećam se pre ovog Brika "glavni krivac" jedno vreme nam je bio izvesni Mišel Votro (Francuz). Umalo da nas ubede kako je to vanbračni sin samog Hitlera. Ovde se svi čudimo kako to Hrvati ginu za svoju reprezentaciju, a naše primadone boli patka za Srbiju i reprezentaciju. Pitamo se šta bi bilo da je ostala Juga? Bilo bi sve po starom, ni jedan od ovih hrvatskih reprezentativaca ne bi mogao da igra u toj reprezentaciji, od ovih naših igrali bi po principu što gore to bolje samo oni koji igraju ko da imaju dve leve, a ostatak reprezentacije bi popunili neki papci iz ekipe koja je 7-8 na tablici nacionalnog prvenstva (čitaj Željo) samo zato jer ih je pre reprezentacije trenirao selektor. Hrvati ima da budu sretni da nema više "stare države" pa pobeđuju lepim futbalom svetske sile, a ne da se "vade" na sudije, belosvetske zavere, kopačke, dronove, orlove, gužve na Gazeli, blato u Surdulici...
(ko o čemu k...a o poštenju)

Bravo care! Upravo su Hrvati demistifikovali celu famu oko demagoga i neznalica Miljanića, Osima, te raznih Živadinovića, Djorića i još bezbroj diletanata koji su žarili i palili u našem fudbalu. Umesto Jarnija, Šukera, Bokšića, Savićevića, Pančeva, Prosinečkog, Bobana...igrali su Baljić, Vujović, Sušić, Baždarević, Brnović, Hadžibegić, drugoligaški igrači.

patak

pre 5 godina

Švajnštajger je na prošlom EP imao zastavu Srbije na kopačkama poradi svoje drage supruge tada devojke. Arnautović je na prošlom EP imao zastavu Srbije poradi toga što je Srbin koji igra za austrijsku reprezentaciju.Samo kažem.
(Slavko Šajber, 23. jun 2018 17:45)
covek objasnio...

Stari čačanin

pre 5 godina

 Posle datog gola bunker, pa Ajde kako bog da.. Totalno nepismeno.. Užas..
(HanSolo, 23. jun 2018 15:52)

Dobro objasni mi o kakvom bunkeru se radi kada su u 90-om minutu svi igrači na polovini Švajcarske i primamo gol iz kontre jer smo hteli da mi damo drugi. Sada vam ni to ne valja.

BOSS

pre 5 godina

Iduci put izac u dresove sa natpisom ad UUEFA mafija na cirilicu,ga generalni sponzor reprezentacije...Da se pokrijemo sada vec otvorimo firmu pod tim nazivom,to nije 1000 eura.

сточар техничар

pre 5 godina

Aman, kakve vise kopacke. Mislim da smo dobro igrali, fifa nas je ostetila perfidnije nego obicno, malo je i sportske srece falilo, kako god, imali smo solidan nastup na ovom Mundialu. Treba pozdraviti igrace i selektora, daleko od toga da nas je Svajcarska razbila, ali njima ostaju 3 boda, a nasi pakuju kofere. Nisu nas obrukali, ali ko sto Mexikanci kazu “no se pudo” nije se moglo. Sad samo opusteno, rezultat je nebitan, odigrati jednu lepu utakmicu protiv Brazila i srecno momci u pregovorima za buducnost njihove dece. Sto se Srbije tice, sta od Fife ocekivati, nismo im zanimljivi ko i onaj put Bosna, pravdu od njih ocekivati mogu samo velike nacije

Saša

pre 5 godina

Svaka čast za gol stvarno ali Đerdan ima ozbiljan problem. Igra za Švajcarsku, na kopački grb Kosova a slavi gol sa grbom Albanije isključivo jer ga je dao protiv Srbije. Pa dobro dečko šta je to? Infantino Đani te pozdravlja...

despot

pre 5 godina

Mi smo reagovali, čak smo i zategli, rekli smo da nećemo izaći na teren i igrati utakmicu ukoliko on ne zameni kopačke", rekao je Šurbatović za B92.
Ipak ste izasli na teren. Bas zato nas niko i ne ceni jer nemamo ..... da ucinimo ono sto bi normalni svet uradio. Odrzao rec.
Zato smo i izgubili sve ono sto smo izgubili jer nismo dosledni onome sto pricamo.
Kad ste vec izasli sto iste izveli ekipu sa terena kad sudija nije hteo da postuje novo uvedeno VAr pravilo.
Albanci ce dobiti sve jer su dosledni i to ceo svet zna.

nosferatu

pre 5 godina

Sta bre pljujete po sudiji, FIFI, Šačiriju, Džaki...oštetio nas jeste sudija, nije ni prvi ni poslednji put. Da smo igrali kako treba, ni trojica Briha nam ne bi mogli nista. Vi trebate da pljujete nekog drugog, Kokezu na primer, sto je doveo pijuna Krstajica na mesto selektora, a najurio coveka koji je igrao odlicno na rezultat, sto je najbitnije za ovakvo turnirsko takmicenje. Pa eto, i mi mesamo politiku i sport, na celu saveza sve sami SNS-ovci...i sta hocete vise. Ja kad sam pricao da cemo da ispadnemo iz grupe dobijao sam minuse, zato sto je sve bilo lose oko reprezentacije!! Od onog trenutka kad smo se kvalifikovali, ni jedan ispravan ni pravedan potez se nije desi...i eto, kao rezultat, desilo se ovo. Reprezentacija je veoma osetljiva stvar, sa kojom treba znati i pre svega prići joj sa poštenim namerama. Eto, pravi primer je hrvatska reprezentacija.

Anton Pristina

pre 5 godina

Protiv Brazila ce suditi PUTIN....
Albanci ne igraju....
Srbija ce bobediti.... Ako ne bude neki albanac na stadion.
HALLLLLLOOOOO.... probudite... Igraliste zadnji 30 min kao babe... Nisu krivi ni fifa ni sudija.. Nego MENTALITET.

Biljana

pre 5 godina

Ako ne smeta Svajcarskoj sto njihovi reprezentativci nose drugu zastavu, zasto smeta nama? I mi imamo orla - da smo dali jos koji gol, mogli smo i mi da "masemo".

Dusan

pre 5 godina

Srpski naraod mora da shvati da Srpske suze nikoga u svetu ne bole.
Srbi ce opstati samo ako se sjedine u jedno bice kao Jevreji. Ovako razjedinjeni i neslozni smo osudjeni na propast.

Mikica

pre 5 godina

Iskreno receno, ako premotamo film zadnjih nedelju dana pricu o poreklu svajcarskih igraca podgrevali su upravo nasi mediji i dizali tenziju. Setite se samo fudbalera i selektora koji su morali u intervjuima da odgovaraju na takva tupava pitanja. Pod tim dejstvom cela nacija je zapala u kolektivni trans, zavera, mrzitelji, Albanci genetski zli. Pratim prvenstva od Nemacke 74, uvek ista prica, neko je drugi kriv..
Kad se okrenemo sebi i razbijemo magicni trougao FSS-menadzeri-politika, mozda uradimo nesto

ne plači dušo

pre 5 godina

Surbatovicu bre, nemoj da kmečiš puno nego bolje idi i pitaj Shaqiri ako moze da vam pozajmi kopačke za utakmicu protiv brazila. Jedina vam je to šansa

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

ovo je bila jedina utkmica koju smo trebali da dobijemo u zadnjih 50 godina a mi smo je izgubili nasom krivicom a onda nam kriv saciri,dzaka,kopacke,zastava,brih,fifa,uefa,var......cccccccc
(Bojan, 23. jun 2018 17:39)

Једина? Е мој ти...98' пенал, пречка, Давидс са 25м...00' Холандија 6-1...06' Аргентина 6-0...10' Добијеш Немце, Аустралија те сатре.. Данас водиш полувреме, Шиптари ти окрену резултат... О дроновима, Ђеновама, квалификацијама са Словенцима, крађама, индиректима у 16 метара, рукама, пеналима, сменама тренера...о томе свему и да не говоримо.
Ко је пратио репрезентацију ове земље последњих 20 година, ни пакао му неће тешко пасти. Па све да постану светски прваци, после оваквих 20 година, они за мене више не постоје. Од кога је доста је, за кога је и превише је.

да да

pre 5 godina

Када потегнеш пиштољ, нема назад ! А ови запретили и ... савили реп ! Ово је баш срамно !!!!!

Pedja

pre 5 godina

i zašto ste onda izveli ekipu na teren?
(djuro, 23. jun 2018 17:39)
Zato sto ce izvesti ekipu i protiv Kosova i to uskoro pa je glupo da je zbog ovoga ne izvedu protiv Svajcarske. Igracemo mi protiv Kosova koliko god da se sada kao dure kobajagi nasi predsednik, premijer, predsednik FSS i drugi funkcioneri. Pa predsednik je sa svojom listom na Kosovu vec delio vlast sa Haradinajem. Politicki mi vec uveliko igramo sa njima, samo se u sportu kao jos uvek natezemo jer tu jos uvek nisu uspeli da izmisle caku kako da namagarce narod kao sa Srpskom listom.

Zasto? Zato.

pre 5 godina

- Kad ste znali za kopscke, sto ste igrali?
- Kad ste znali da ih Fifa priznaje, sto ste ih pitali? Samo ste se blamirali malo mnogo.
- Gde su Rusi da nam stanu u stranu i daju nam podrsku i da negoduju kao organizatori? Mogli su reci da zele da izbegnu ratibornost i zamole fifa da zabrane provokacije svih.
- Zasto igrate ako niste u kondiciji?
- Nasi su igrali koliko mogu, ali se nisu zrtvovali za svoju zemlju? Dusu su trebali da ostave na terenu, a ne da se povlace.
- Sudija nas jeste ostetio.
- Srpski maco tipovi uvek ispadnu kukavice na kraju.

Oliver

pre 5 godina

Najveci britanski premijer Bendzamin Dizraeli je rekao:" S dzentlmenom dzentlmen vise,s budalom budala vise." To je bio njegov uspesan recept za ponasanje prema politickim protivnicima,ali je i generalno dobar recept za zivot.Znaci,ako te neko provocira i vredja,resenje je da ti njega jos vise provociras i jos vise vredjas. A ne da kazes necu da se spustam ne njegov nivo.Naprotiv,treba se spustiti jos nize.Ako je u redu kopacka sa zastavom Kosova,onda je u redu i majica sa natpisom Kosovo je Srbija.To su trebali da obuku nasi fudbaleri ispod dresa,recimo Mitrovic pa onda skine dres posle gola i pokaze majicu u kameru.A neki drugi igrac je trebalo da ucrta na desnoj kopacki kartu Srbije sa Kosovom.Pa da jos tom nogom faulira Sacirijevu desnu nogu pa da to bude snimak dana.Tako se to radi-istom merom,bez samilosti,kukanja,naknadnih pametovanja.S protivnicima,kako u sportu tako i u politici,mora surovo,brutalno,beskrupulozno i bez ikakve milosti.

dux

pre 5 godina

A svet će se frapirati što Srbija ne igra...sutra da nestane i sa mape sveta niko primetio ne bi. Koliko smo mi zaluđeni pokazuje i to što verujemo da bilo koga u svet briga za nas i da smo na bilo koji način bitni.

DRAGAN

pre 5 godina

Srbija treba da se zapita
kako je mogla dozvoliti
sebi da im ovi kosovari
zabiju oba komada.Sada je sve kasno, a novinari iz sata u sat sa novim natpisima.
Ko to vise cita, pita li se iko
u ovome momentu, cemu
sve ovo.Okrenite se igri
prema Brazilu.Jos jedna
sansa za popravni ili
povratak u Srbiju.

Vlada Jekic

pre 5 godina

Kako ste mogli da pretite da necete igrati kada je Kosovo punopravna clanica. Nervira me RS koja se ponasa kao dete i sve joj se obije o glavu. Ili bog je protiv nas ili su mnogo snalazljiviji i ljubav prema Kosovu pobedi omalovazvanje koje sam slusao danima o na kraju strelcima za Svajcarsku. Mislim da trebamo da zapitamo kako smo se nasli na istoj strani kao Husein, Talibana, Slobodan Milosevic, Somaliskih Teroristi, diktator Asad i ako Bog sidje na zemlju ce dodeliti medalju svetim ratnicima koji su se borili protiv nabrojanih. Svako misli da je on bogom dan ali je nas nacin razmisljanja u debeloj manjini i odnosu slican broju ludaka prema zdravoj populaciji. Ima a ne vidimo razliku u nametanju demokratije ljudima bez prava i nametanja svoje volje svojim civilima ili susedima druge nacionalnosti kao ultimativne i jedine postojece pravde.

Partizan 1918

pre 5 godina

(neutralni felsh, 23. jun 2018 17:25)

Ipak Švajcarskom (levom) a Vulin je svojevremeno dok je bio član JUL-a izjavljivao da je i srce na levoj strani.Ipak Šaćiri više voli CH.

xxx

pre 5 godina

Sad je kasno za var da ste hteli izasli bi sa terena dok se ne pogleda i dovidjenja,ako su hteli da nas izbace neka su,niko rec nebi rekao,danas var juce hag i te teme pusti to

Kozum

pre 5 godina

Bravo
Kakav tempo nasih staraca na terenu,deluju kao da ih neko sili da igraju fuzbal.Odite vi doma pa se lepo preispitajte sta to vi hocete da nam pokazete sa tom igrom koju forsirate non stop.Stojite kao neke babe,kreativnost na nuli.Sve se svodi na jednog igraca koji je dao gol.Gde su ostali,Sergej?Ja se izvinjavam,jel on igrao juce?

Branko

pre 5 godina

Posto svi komentarisu a nemaju pojma Srpski igraci su juce pretrcali 116 km a Svajcarski 112 km .Zato tisina da se nisu borili...Krivac sudija a na njega se nadovezao nznalica Krstajic...bez kontakt igre drugo poluvreme zato sto nisu smeli u duele zbog zutih...Zato kazem izraziti i jedini krivac je Krstajic niko drgui i sudija sa svojim kriteerijumom...

Partizan 1918

pre 5 godina

Ma I treba nam tako,ej bre cist penal nije sviran za prolazak dalje a oni muk,zamisite da su hrvatima ovako svirali...CUTITE SRBI TO JEDINO I ZNATE
(Gate 4 Fanatic, 23. jun 2018 17:28)

Sećam se Maradona dao gol rukom i cela Engleska izašla na ulice,gol poništen posle demonstracija.

abc

pre 5 godina

Što smo menjali Muslina? Sada nam je najbolje da ćutimo. Momci su igrali kako su umeli, nisu oni krivi.
(Mitar, 23. jun 2018 17:23)

a jeste, trener je kriv a ne igraci! moze trener najbolji na svetu da bude, ali ako su igraci losi, dzabe onda sve!

zoran vasic

pre 5 godina

Ako je Kosovo članica, onda bi trebao nekoliko ili svi igrači ispod dresa da nose majicu Kosova u boje srbije jer po ustavu još uvek je naša pokrajina.
Budimo i mi jednom pametni pa makar nas diskvalifikovali.

Luka

pre 5 godina

Ova prica bi jedino imala smisla da se Srbija posle prijema Kosova povukla iz Fifa.To bi bilo suludo,ali ajde principijelno.SSSR nije igrao baraz za SP 74 sa Cileom jer je na stadionu u Santijagu bio logor i stratiste za pristalice svrgnutog Aljendea.Nisu igrali i Cile autsajder bez borbe dosao u Njemacku.Taj SSSR je bio i fudbalska,da ne pominjem politicka velesila pa niko nije pomisljao da uplice politiku u sport.
Okanite se prazne price i pustite fudbalere da se spreme za Brazil.I Brazil je u frci,ne zbog Srbije vec zbog mogucnosti da prvi put u istoriji ne prodje grupu.
Da sam na mjestu onih koji odlucuju u Srbiji molio bih boga za sto vise duela sa Kosovom u svim sportovima.
Tu im Nato nije iza ledja pa eto sanse da ratujete i pobjedite u milion od milion utakmica u svim sportovima.

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

mali sloba

Baš si mali Sloba!
Alo čoveče, kakvo poredjenje sa Arnautovićevim kopačkama.
Austrija je država u UN i priznata od Srbije i to nije provokacija jer sa njima nemamo nikakav spor,a оvi su provocirali i to je ogromna razlika !
A mi bi trebali da izadjemo sa kopačkama sa slikom CELE SRBIJE!

Dara Žikina

pre 5 godina

Pre dve godine imao i Arnautovic serbska zastava a i on igra u Austrija više ne zna niko šta vi hočete?
(Jimi, 23. jun 2018 15:29)

Hočemo da shavtiš da Arnautovič ne provocirala nikoga sa zastava Serbija, a Škudran provocirala, jer nosila zastava od država koja nam oteta i ne postoji.

Milan

pre 5 godina

Srbija je igrala dobro u teskoj utakmici, imali rezultat, onda nam nisu svirali cist penal sa kojim bi imali 2:1 20 minuta pre kraja i pobedili bi. Uopste nije igra bila toliko losa kao sto svi kukate. Nema lakih protivnika i sve su utakmice teske. Pokradeni smo onako mucki i savez neka odluci pre sledece utakmice sta ce da radi. Sve osim predaje protiv brazila bi bilo ponizavajuce. Truditi se da bi te fifa opljackala, to nema nikakvog smisla.

PAOK Šampion

pre 5 godina

Hahhahahaha, FSS se žali na suđenje u mešanje politike u sport? Hahahhaa sve ste ovo zaslužili. Jedino mi je igraca samih zao. Pravda za Muslina!

Vucko_dc

pre 5 godina

Hoce li se ikad Srbi sloziti i reci da pokradeni smo. Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora. Kad se zavrsi svetsko onda s pravom imate da kazete da li je bio uspjesan kao selektor ili ne.

Looki

pre 5 godina

Pa bila je tu očigledno fleka na kopački - mora da je Šaćiri zgazio u nekakvu fekaliju. Jel imaju Švice "higijeničara" u timu(?!) - to je njegov propust ...

dal da mrzmi il ne mrzim

pre 5 godina

Bravo za bracu albance.. tako se igra za drzavu
(Sandzak, 23. jun 2018 15:02)

Kad ne znaš, ili nećeš da znaš, ko su ti bili dedovi, ne znaš ni ko ti je brat.

Voleo bi da zam ko mi je ded a ko brat,živim u sandžaku ili kako vi kažete u raškoj.Ako neko ima podatke o mojoj porodici molim da mi ih da.(ovo mislim stvarno).Hteo sam da idem u jedno selo odakle mi je i prezime,ali vlasti ne daju,kažu da smo mi turci,i da nemamo šta da tražimo u srbiji.Ako imam slovenske krvi molim dokažite.Puno pozdrava za moju neznanu braću i rahmet ili pokoj duši mojim dedovima.

Bane

pre 5 godina

Dozvoljeno prema FIFA regulativima jer je ta država Kosovo njihova punopravna članica i da fudbaleri mogu da ispoljavaju nacionalna osećanja

Ja gluplje opradvanje nisam čuo u životu. FIFA se zalaže za poltiku van fudbala. Ova stavka je upravo u kontradiktornosti sa tim njihovim stavom pošto igrač ima takva osećaj pripadonsti i ako je politčki obojen na konto protivinika. Ako mi imamo osećaj prema Kosovu i Metohiju zašto se to onda gleda kao politka a da to je drugačija konotacija u potpunosti. FIFA je pristasna i drugačije gleda na manje zemlje i ne tretira ih isto kao velike.

Ivan

pre 5 godina

Hahhahahaha, FSS se žali na suđenje u mešanje politike u sport? Hahahhaa sve ste ovo zaslužili. Jedino mi je igraca samih zao. Pravda za Muslina!
 (PAOK Šampion, 23. jun 2018 14:46)

Nije tebi nicega zao, kada se smejes na ove stvari, a verovatno si posle kostarike bio jedan od onih koji su pisali hvalospeve i koemntare od pola metra.

?

pre 5 godina

Е сад на сваку божју утакмицу развити транспатент Косово је Србија. Пошто је то легитимно.

Kolubarac

pre 5 godina

Bravo za bracu albance.. tako se igra za drzavu 
(Sandzak, 23. jun 2018 15:02) 

Kad ne znaš, ili nećeš da znaš, ko su ti bili dedovi, ne znaš ni ko ti je brat.

taske

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!

Gate 4 Fanatic

pre 5 godina

Ma I treba nam tako,ej bre cist penal nije sviran za prolazak dalje a oni muk,zamisite da su hrvatima ovako svirali...CUTITE SRBI TO JEDINO I ZNATE

Filip

pre 5 godina

Vezano za pricu oko sudija, citirao bih Djindjica:

"Dajte da uradimo ono što možemo da uradimo, a da se ne vadimo na opravdanja - svetska zavera. Možda ima i svetska zavera! Ali hajde prvo da vidimo šta mi radimo u svom dvorištu, šta mi radimo u svom gradu, šta mi radimo u svojoj zemlji, pa ako uradimo svoj domaći zadatak, onda da vidimo da li nas mrzi nastavnik ili nas ne mrzi nastavnik."

Nikola MM

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47)



Prijatelju, subota je.. Oladi, idi prosetaj malo. :) Na svakoj vesti tvoji komentari i bratimljenje sa Albancima. Ne branim, naprotiv, volite se vi slobodno... Nego kazem.. subota je ;)

Mladjo Mega Car

pre 5 godina

Cestitam! Samo je Srbija uspila utakmicu SP-a pretvoriti u politicku pricu i to u mecu sa neutralnom Svicarskom koja stotinama godina nije s nikim u sukobu!

Rx15

pre 5 godina

Realno ako će se insistirati do kraja onda bi Srbija trebala napustiti SP jer ga organzuje organizacija koja priznaje Kosovo. Mi ga nenoriznajemo te zbog toga nismo trebali ni igrati u kvalifikacijama a pogotovo na SP. Do kad nas vise misle ponižavati. Kosovo je Srbija.

ZgHrEu

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47)
Žal mi vas je. Ne rugam se. Nije nogomet kraj svijeta.
Sretan sam radi moje Hrvatske. Dobro igramo.
Volio bih da su svi ljudi sretni na svijetu.

drago

pre 5 godina

Znaci nisu iugubili jer su Albanci bili bolki vec zbog suca i jer su srpski igraci podbacili ahaha.
Pa budite ljudi, nakon svih onih prozivanja Albanaca, oni su vam i zabili, cestitajte im.

Ivan_poznavalac_

pre 5 godina

Kako smo glup narod pa sinoc na 1:1 kad su drzali mitrovica,kad je bio penal,trebali su svi da skoce oko sudije da izvrse pritisak da se pogleda Var s ne samo mitar da se cudi. Pogledajte druge ekipe,kad je sumljiva situacija pa svi skoce i pocnu da se bune samo mi Srbi sve radimo u pogresno vreme!

Stari čačanin

pre 5 godina

 Posle datog gola bunker, pa Ajde kako bog da.. Totalno nepismeno.. Užas..
(HanSolo, 23. jun 2018 15:52)

Dobro objasni mi o kakvom bunkeru se radi kada su u 90-om minutu svi igrači na polovini Švajcarske i primamo gol iz kontre jer smo hteli da mi damo drugi. Sada vam ni to ne valja.

mrmot

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!
(taske, 23. jun 2018 15:10)

Tako je, idemo razvaliti Brazil.

Marko

pre 5 godina

Da iz tih razloga, nisu izašli na teren, mislim da bi tu odluku podržala cela nacija... Jednom da imamo stav o različitim aršinima vrednovanja, pa makar i snositi posledice...

bali

pre 5 godina

danasnja Srbska realnost

Vucic preti, Dacic preti , Djuric preti ,u sportu se preti, u komentarima se preti.

Niko nas ne voli, svi su protiv nas, Orlovi provocirani Orlom.

pitam se da li vi uopste cujete sami sebe ili je to kolektivna koma.

eutanazija

pre 5 godina

Od 1000 odbrambenih igraca, 999 njih bi rusilo Sacirija pre nego sto sutne loptu prema golu. Nazalost, bas taj jedan igra za Srbiju.

Ali naravno, svi ostali su krivi, samo mi nismo. Haag, sudija, Saciri, Kopacke, Kosovo, Dzaka, Lihstajner, Bosna, Hrvatska

ko o čemu k...a o poštenju

pre 5 godina

Hoce li se ikad Srbi sloziti i reci da pokradeni smo. Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora. Kad se zavrsi svetsko onda s pravom imate da kazete da li je bio uspjesan kao selektor ili ne.
(Vucko_dc, 23. jun 2018 15:03)

Hoće li Srbi ikad priznati da su sami krivi za bilo koju izgubljenu utakmicu u bilo kojem sportu? Pratim futbal od kraja 70-tih i prvenstva u Argentini. Svaki put nam je neko drugi kriv. Sećam se pre ovog Brika "glavni krivac" jedno vreme nam je bio izvesni Mišel Votro (Francuz). Umalo da nas ubede kako je to vanbračni sin samog Hitlera. Ovde se svi čudimo kako to Hrvati ginu za svoju reprezentaciju, a naše primadone boli patka za Srbiju i reprezentaciju. Pitamo se šta bi bilo da je ostala Juga? Bilo bi sve po starom, ni jedan od ovih hrvatskih reprezentativaca ne bi mogao da igra u toj reprezentaciji, od ovih naših igrali bi po principu što gore to bolje samo oni koji igraju ko da imaju dve leve, a ostatak reprezentacije bi popunili neki papci iz ekipe koja je 7-8 na tablici nacionalnog prvenstva (čitaj Željo) samo zato jer ih je pre reprezentacije trenirao selektor. Hrvati ima da budu sretni da nema više "stare države" pa pobeđuju lepim futbalom svetske sile, a ne da se "vade" na sudije, belosvetske zavere, kopačke, dronove, orlove, gužve na Gazeli, blato u Surdulici...

Bojan

pre 5 godina

ovo je bila jedina utkmica koju smo trebali da dobijemo u zadnjih 50 godina a mi smo je izgubili nasom krivicom a onda nam kriv saciri,dzaka,kopacke,zastava,brih,fifa,uefa,var......cccccccc

bgd

pre 5 godina

Treba da se spakuju i pravac kući i da ne igraju sa Brazilom. To bi bilo prvi put u istoriji da se tako nešto desilo pa nek nas i izbace. Fudbal je i onako već dugo sve osim sporta. Jedino profitiraju menadžeri, a sportistima iz političkih razloga ne daju da pokažu svoje umeće na terenu.

Beogradjanka

pre 5 godina

Kmeeee kmeeeee 
(ZgHrEu, 23. jun 2018 14:47) 
Žal mi vas je. Ne rugam se. Nije nogomet kraj svijeta. 
Sretan sam radi moje Hrvatske. Dobro igramo. 
Volio bih da su svi ljudi sretni na svijetu.
(ZgHrEu, 23. jun 2018 15:26)

Prijatelju, nije fudbal jedini sport. Nismo sila, ali u drugom sportu odosmo na F6. Ako ne mozemo u fudbalu mozemo u drugim sportovima.

Mika

pre 5 godina

Da, i? Proste pretnje...FIFA je priznala Kosovo i igraju utakmice, takoda to ne drzi vodu. A gore od toga su slike Mladića na tribinama, zbog toga se više treba da brine.. Tu jedino FSS može popiti kaznu.

Milinko

pre 5 godina

Kopačke, dron, orao... a imali pobedu u nogama...
Šok gol posle par minuta, i umesto da ih dokrajčimo mi izbacujemo u ler iz pete brzine.
Kad prestaneš da liješ okeane znoja na trenizima i kreneš da širiš ljubav i da se uzdaš u neku viši silu, umesto da grizeš; - uvek padaš i plaćaš veliku cenu.
Novak je najbolji primer.
Kad je bio Gladijator i na terenu i van terena tukao je ceo svet!
Kad se uhvatio ljubavi i Univerzuma, a bacio reket, propao kao ....... kroz rašivene helanke...

Dejan

pre 5 godina

Kakve kopačke više bre, kakvi razlozi???? Te kopačke i sve provokacije su trebale da vam budu dodatni motiv da pokidate na terenu! Umesto da ste izašli na teren, pokazali da vas ništa od toga nije dotaklo, zgazite ih, date 3 komada i ćao zdravo, vi ne znate da spojite 3 pasa, ne možete loptu da zadržite duže od 15 sekundi u svom posedu. Dopustili ste sebi, da vas ona dva primitivca provociraju i da nas ponižavaju. Zaboravili ste svu nepravdu nad nama. Istina, da smo mi uradili nešto tako, izbacili bi nas sa prvenstva, ali ste trebali da pokažete zube, želju, motiv, a ništa niste imali od toga. Mitrović se jedini borio, trudi se dečko, on stvarno but gine za sveti dres. Bolju igru ima Panama od nas. Dali smo gol i povukli se, igrali kao da prvi put igrate jedni sa drugima, totalno neprofesionalan pristup igri. Nemate želju da pobedite, u 60-om minutu se vučete po terenu. Nadam se da ćete izvući pouku iz ove utakmice i pokazati ko ste i šta ste protiv Brazila. A mi imamo mentalitet da igramo najbolje protiv najboljih.

BOSS

pre 5 godina

Iduci put izac u dresove sa natpisom ad UUEFA mafija na cirilicu,ga generalni sponzor reprezentacije...Da se pokrijemo sada vec otvorimo firmu pod tim nazivom,to nije 1000 eura.

puma

pre 5 godina

A posto FIFA prizma Kosovo ,sada protiv brazila svi obuci majice Sa Kosovo je Srbija ,staviti isto na kopacke ,sve svuda po rukama,licu nogama,gacicama pa da vidimo

Dejan

pre 5 godina

Nije ni čudo sto imamo ovakav tretman u Fifi stalno nešto tražimo pre utakmice ili ono sudija ili oko politike,Aman ljudi manite se vise politike pratitite sport i navijajte,greške se dešavaju a mi nemamo igru to je nas problem.Doklegod budemo stalno pominjali neke teorije zavere neće nam biti bolje i to je tako.Stalno je neko protiv nas,ceo avet je protiv nas,trebamo se zapitati zašto je to tako,da li smo mi ispravni.Mali smo mi narod za ceo svet.

Rajko

pre 5 godina

Zato sto tvoj sef ustaje u pola sest ujutru i naporno radi da bi nama bilo bolje, zato i jeste tzv kosovo clan FIFA i UEFA. Da on nije bio bas toliko vredan, oni nebi ni bili clanovi pa saciri ne bi ni mogao da nosi kopacke sa zastavom nepriznate drzave. Ovako, zali se sefu. Da nas englezi, nemci i albanci mrze nije nista neobicno. Ponasnje tvog sefa kao Predsednika Republike Srbije jeste.

mali sloba

pre 5 godina

http://fudbal.hotsport.rs/2016/10/07/njemu-ce-u-nedelju-biti-najteze-odusevicete-se-kada-vidite-kopacke-marka-arnautovica-u-duelu-sa-velsom-foto/

A na ovo se nema nista reci, licemerno, kao i uvek...

volvoli

pre 5 godina

Aman davite bre vise sa izmisljotinama. sve nam smeta kad izgubimo. Tacno se vidi da su bolja ekipa. Bre ovi nasi se vuku po terenu kao menekeni,dok svajcarci trce I agilni tokom celog meca. Pustite vi sad kopacke gledaju se golovi. Sportski pozdrav.

Jeti

pre 5 godina

Ova izjava savršeno pokazuje mentalno stanje ljudi koji zastupaju Srbiju. Takođe i mentalno stanje onih koji ovakve pistavlhaju na funkcije. Kad god neko od naših zvaničnika otvori usta svet nam se grohotom smeje.
Kostariku smo pobedili samo zahvaljujući fenomenalnom šutu Kolarova. Ni u toj utakmici nije bilo dobre igre. Švajcarce smo mogli da dobijemo samo da smo igrali fudbal, a ne "duvaricu" kakvu ne igraju ni u najnižim ligama u fudbalski ozbiljnim zemljama.
Šurbatoviće treba najuriti iz saveza, a Krstajiću kupiti televizor. Da gleda i uči šta je fudbalska igra danas. Ako je u stanju da nauči.
Prema tome, bolje je da ćute. Pametniji su.

Djordje

pre 5 godina

Nista od ovoga ne bi bilo vazno da smo igrali dobro!? Zato prestanite da kukate i cmizdrite ko kakve kopacke ima i sta je ko izjavio!? Cinjenica je da smo losiji od njih i samo je to vazno!
Sramota je kukati toliko na sudije, kopacke i ostale nevazne stvari!
Da su igrali kako treba i pobedili, nista od ovih zalopojki ne bi bilo vazno!
Al mi smo Srbi i ne bi bili Stbi da ne kukamo i krivimo sve ostale i izigravamo vecite zrtve!

1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!

pre 5 godina

Zamisli situaciju da smo igrali kako valja i pobedili ...
Onda, na kraju meča, priđeš sudiji, pružiš mu ruku i kažeš: Svaka čast, odlično si sudio ...
Pa priđeš Šaćiriju, potapšeš ga po ramenu: Dobri ste bili, niste imali sreće, hoćeš da menjamo dresove ...
Na konferenciji za štampu, na pitanje oko spornih kopački, praviš se lud, nemaš pojma o čemu se radi, uzvratiš pitanjem: Šta, pertle mu se odvezuju?!
Pohvališ VAR tehnologiju ...
Sve to ako odigraš kako valja i pobediš, ovako ništa!!!

Zašto baš Srbe svi mrze?

pre 5 godina

Ta zastava je prvenstveno problem i blamaža Švajcaraca.
(Charlie, 23. jun 201
Koliko ti pojma nemaš, Švajnštajger je evropsko prvenstvo pre dve godibna igrao u kopačkama na kojia je bila zsatava Srbije, jer je tada bio veren sa Anom, ne smeta Nemcima ni što ona drži da je Ivanović, a na koliko je majica i šortseva u svetu zastava Amerike, ili Engleske, Francuske... i nikome to ne smeta. Kosovo je u Fifi, i oni su vam lepo odgovorili da nije zabranjeno ispoljavanje nacionalnog osećanja. Kad Amerikanac kaže da je ponisan na svoje srpske korene, to je lepo, alikad Švajcarac kaže da poštuje zemlju svojhih predaka, a ona je Kosovo, to je vređanje Srba. Neko ko voli fudbal više iznad svega, a ima vlast, naredio je ovim mučenicima iz FSS da pišu žalbe i da dižu pritisak, jer i sam to radi.

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Od 1000 odbrambenih igraca, 999 njih bi rusilo Sacirija pre nego sto sutne loptu prema golu. Nazalost, bas taj jedan igra za Srbiju.
(eutanazija, 23. jun 2018 15:06)"

Europsko prvenstvo 1996. godine u Engleskoj i utakmica Hrvatska - Turska. Zavrsila je 1:0 za Hrvatsku golom Gorana Vlaovica na samom kraju utakmice. I pao je prakticki na identican nacin; napadac trci 40-tak metara, obrambeni na njemu i ne rusi ga. Vlaovic zabija pobjednicki gol.

pera kojot super genije

pre 5 godina

dzabe se preti,sinoc su svi mogli da vide kako VAR funkcionise.VAR nece promeniti nista sto se tice namestanje meceva. kraj.

lumenarević

pre 5 godina

A jednostavno ste mogli kod 2 1 za njih da prekinete prenos, da posle 15minuta pustite vhs snimak nekog tima u crvenim dresovima kako daju golove u nadoknadi i pobeđuju. To je kim radio, oni bili prvaci sveta, a mi sve više ličimo na njih.

lumenarević

pre 5 godina

Samo neko neka mi kaže: sporne situacije, kao ona sinoć, da li se puštaju na video bimu u toku utakmice na stadionu? Ako da, zašto organizatori nisu pustili sporni detalj?

kentaur

pre 5 godina

Znaju u FIFA i UEFA da FSS sačinjavaju ljudi bez znanja, integriteta i karaktera.
Na vaše reakcije se ne može ložiti niko.

Da su u savezu ljudi kao Džajić, Stojković, Antić, Jugović... koji su bili nešto u evropskom i svjetskom fudbalu bila bi nešto drugačija situacija.

Ko da vas respektuje?

Лајави

pre 5 godina

Па ако нисте стигли на ову онда, на следећој утакмици сви на копачке и штуцне отисак мапе Србије или отисак Косова и Метохије у бојама српске заставе и то је то.

a

pre 5 godina

to su stariji nazivali "tera sair sa nama"

zeza nas ko kako hoce...

samo kad bi nekako resili te nase ljude na kosovu, crkve i to... a onda bih podigao zid od jedno 15 metara da muva ne moze da prodje iz tog smera

neutralni felsh

pre 5 godina

Meni je drago sto smo izgubili,jer sada imamo priliku da odigramo utakmicu koju cekamo Bog zna koliko godina.Igramo protiv Brazila,imamo sansu da ih izbacimo,sansu da mi prodjemo,sansu da pokazemo svima da smo prejaki,ovo je ta sansa i ako je iskoristimo cijeli svijet ce vidjeti.Ja vjerujem,pa sta bude bice,zamislite da posaljemo Brazilce kuci,ovo smo cekali,e sada idemo na pobedu!
(taske, 23. jun 2018 15:10)


nas je raskantao saciri a da nece nejmar.

Biba struja

pre 5 godina

Ovo prerasta u paranoju. Na svim tv stanicama u svakim vestima podatak da smo pokradeni i da smo se zalili. Kakve bre kopacke kakvi orlovi jel neko analizira nasu losu igru. Jel neko analizira igrace i selektora.

Vitomir Redić

pre 5 godina

U današnjem Danasu, na devetoj strani ima uokfiren tekst: "Pomoć Švajcarske Srbiji 100 miliona franaka", ko zna... možda ima neke veze?

antibot

pre 5 godina

penal je bio, ali rodjaci. vas su nadigrali 2 semenkara iz Ciriha...
(alex, 23. jun 2018 15:43)


vidis macane ta 2 semenkara kako ih ti pogrdno nazivas mogu da drze predavanja o fudbalu nasim pacerima.u tome je sustinski problem celog drustva jer omalovazavas i potcenjujes samo zato sto je sa kosova.ta reprezentacija nije slucajno sesta na fifinoj ranglisti.malo smo ih potcenili.

buron

pre 5 godina

Zar ste očekivali da Xhaka i ostali vole ili obožavaju Srbiju ?
Pitajte Xhaku zašto je njegov otac odslužio 3 godine robije po srpskim zatvorima, za vreme dok smo živeli zajedno, u "bratstvu i jedinstvu, u "zajedničkoj" državi "ravnopravnih" naroda i narodnosti.

...Liberija do Kosova...

pre 5 godina

...toliko o snazi ove drzave...nikoga ne zanimamo i bice onako kako je neko zacrtao, a "napredno" je podrzano uzvikom "Danke Deutschland"...
...mada nisu nama ni toliko krivi drugi...ostaje pitanje zasto od 5-tog do 95-tog minuta igramo kao da vodimo 10:0 i branimo rezultat...sva sreca pa smo protiv Kostarike dali gol u 60', pa smo se branili samo 30 min...
...e da... Liberija nije priznala Kosovo...
...ali FIFA jeste... ali to je nebitno...

Bole

pre 5 godina

Jesteee-svi drugi su krivi sto ne znamo da igramo fudbal zadnjih 30 godina. Da su nasi igrali kako treba, na pobedu bez obzira na sve, velika sansa je da bi pobedili, i onda nam niko drugi ne bi bio kriv sto smo pobedili. Ali navikli smo stalno nam je neko drugi kriv. Sami smo krivi i nismo za fudbal. Vratite igrace kuci da ne trose nase pare i da nas sramote.

сточар техничар

pre 5 godina

Aman, kakve vise kopacke. Mislim da smo dobro igrali, fifa nas je ostetila perfidnije nego obicno, malo je i sportske srece falilo, kako god, imali smo solidan nastup na ovom Mundialu. Treba pozdraviti igrace i selektora, daleko od toga da nas je Svajcarska razbila, ali njima ostaju 3 boda, a nasi pakuju kofere. Nisu nas obrukali, ali ko sto Mexikanci kazu “no se pudo” nije se moglo. Sad samo opusteno, rezultat je nebitan, odigrati jednu lepu utakmicu protiv Brazila i srecno momci u pregovorima za buducnost njihove dece. Sto se Srbije tice, sta od Fife ocekivati, nismo im zanimljivi ko i onaj put Bosna, pravdu od njih ocekivati mogu samo velike nacije

Oliver

pre 5 godina

Najveci britanski premijer Bendzamin Dizraeli je rekao:" S dzentlmenom dzentlmen vise,s budalom budala vise." To je bio njegov uspesan recept za ponasanje prema politickim protivnicima,ali je i generalno dobar recept za zivot.Znaci,ako te neko provocira i vredja,resenje je da ti njega jos vise provociras i jos vise vredjas. A ne da kazes necu da se spustam ne njegov nivo.Naprotiv,treba se spustiti jos nize.Ako je u redu kopacka sa zastavom Kosova,onda je u redu i majica sa natpisom Kosovo je Srbija.To su trebali da obuku nasi fudbaleri ispod dresa,recimo Mitrovic pa onda skine dres posle gola i pokaze majicu u kameru.A neki drugi igrac je trebalo da ucrta na desnoj kopacki kartu Srbije sa Kosovom.Pa da jos tom nogom faulira Sacirijevu desnu nogu pa da to bude snimak dana.Tako se to radi-istom merom,bez samilosti,kukanja,naknadnih pametovanja.S protivnicima,kako u sportu tako i u politici,mora surovo,brutalno,beskrupulozno i bez ikakve milosti.

pratim situaciju

pre 5 godina

Sve dok samo pretimo,upozoravamo,ukazujemo i molimo,niko nas neće fermati. Kada uradimo ono što naumimo i stanemo ČVRSTO iza toga,nešto će se desiti.Pozitivno.Kad-tad.Prijatno.

gojko 12

pre 5 godina

Ajde baš da vidim da li će smeti da obuje kopačke sa grbom Kosova.

Ajde baš da vidim da li će nam dati gol.

Ajde baš da vidim da li će smeti da proslavi gol sa dvoglavim orlom.

kmeee,kmeee,kmee,kmeee,kmeeee

miki

pre 5 godina

Vi ste prijetili, genijalci. Valjda znate da Kosovo igra kvalifikacije pod okriljem FIFA i UEFA, a vi se žalite organizaciji koja im je to dopustila. I još prijetite, pa se potom žalite na suđenje. E tu fudbaleri trazite krivca - u ljudima iz FSS, na čelu sa Savom Miloševićem, koji izjavi da je Srbija 70 minuta razbijala Švajcarsku. Pazi - RAZBIJALA, a Srbija se branila, samo što Krstajić nije ušao da se brani.

Žikica-prva puška Srbije

pre 5 godina

mali sloba

Baš si mali Sloba!
Alo čoveče, kakvo poredjenje sa Arnautovićevim kopačkama.
Austrija je država u UN i priznata od Srbije i to nije provokacija jer sa njima nemamo nikakav spor,a оvi su provocirali i to je ogromna razlika !
A mi bi trebali da izadjemo sa kopačkama sa slikom CELE SRBIJE!

cukce

pre 5 godina

E da ste razmišljali o utakmici, igri, o tome kako da date gol više a ne o kopačkama Šećirija, o Džaki i drugima možda bi i dobili! Cela nacija bila opterećena o tome ko igra za Švajcarsku, stvorio se bezpotreban pritisak i tu se zna kako se završava! Prava fudbalska lekcija i van terena i na terenu! A SMS ne vredi 120 dinra a ne 120 miliona evra!

mile

pre 5 godina

Sad ste nasli. Ovo je utakmica gde ste trebali da izadjete i pobedite. Ako pobedite- ide Srbija dalje, ako ne pobedite-ispada. I vi ste izgubili.
Kraj svake diskusije i kuknjave. Ok. Nismo ni ocekivali ni tu pobedu protiv Kostarike.

west

pre 5 godina

Ovo je sport. Tu se pobedjuje i gubi.
Ovi ko fol politiku bistre da se umile velikom vodji.
To je stadion. Igra se fudbal. Nije to skupstina.
Svajcarska j ebila daaaleko bolja u drugom poluvremenu.
Zasluzena pobeda.

dzoni cackalica

pre 5 godina

izgovori izgovori izgovori...drugari iz reprenz. igrali ste dobro prva 24 min..pa onda od 40 -45..i par minuta u drugom i to je sve..dali ste gol i onda siheraski u svoju polovinu terena..zasluzeno ste izgubili!! vi ste sramota za nas!

neobaveštena

pre 5 godina

Švajnštajger je pre nego se oženio Anom na kopačkama nosio lik svoje tadašnje devojke. Prema tome koga briga šta je ovaj ili onaj stavio na kopačke. Ja kao neko ko nikada ne gleda fudbal niti bilo šta zna o tome mislila da taj igrač ima neke posebne kopačke koje mogu da povrede igrače iz suprotog tabora ili neke koje mu daju neku prednost.

Rđavom kupcu i dlaka smeta

pre 5 godina

Kopačka razdora, kako to fino zvuči. Kopačko desna ti si kriva što botovi nemaju mira. Zaslužena pobeda Švajcarske, pričajte šta hoćete, sve se videlo, ovi naši kao da su ih doveli iz staračkog doma i to nakon 60 minuta. A sad neka to, već tradicionalno, pravdaju raznim teorijama zavere...

abc

pre 5 godina

Što smo menjali Muslina? Sada nam je najbolje da ćutimo. Momci su igrali kako su umeli, nisu oni krivi.
(Mitar, 23. jun 2018 17:23)

a jeste, trener je kriv a ne igraci! moze trener najbolji na svetu da bude, ali ako su igraci losi, dzabe onda sve!

ima mnogo važnijih stvari od fudbala

pre 5 godina

Srbiji je potrebno mnogo više profesionalnosti i mnogo manje politizovanja. Treba da se bave fudbalom i igrom, analizom protvničke igre, analizom opstvene igre a ne tuđim kopačkama i tuđim proslavama. To sve samo mnogo optereti igrače i desi se to šta se desi. Danima pre utakmice idu priče o provokacijama, o mržnji, o “laznim Švajcarcima”, o “ustvari Srbima”, o ”laznoj državi Kosovo”, pa navijači sa četničkim kapama, pa euforija i pritisak na fudbalere da “igraju sa srcem za Srbiju, da se zalažu”. Rezultat svega je veliki pritisak u glavama fudbalera, stres, bezglava jurnjava i na kraju pad u igri, umor, pad koncentracije... Srbija sama sebi odmaže. Neverovatno.

ex inferis

pre 5 godina

Mnogo je lakse da svi prihvatimo cinjenicu da se utakmica igra 90 a ne 5 min i da onaj ko pobedi ima pravo da slavi i likuje E sad sto smo mi UVEK ona druga strana niko nam nije kriv

gojko 12

pre 5 godina

Nije nam smetao Švajnštajger kada je nosio zastavu Srbije na svojoj kopački.

Očigledno da je ljubav prema tazbini opravdana za razliku od Šaćirijeve ljubavi prema Kosovu narodu koji živi na tom Kosovu i koji ga obožava.

Ima bre čovek pravo da stavi na svoji patiku šta hoće,patika nije deo dresa ako hoće može da igra u patikama različitih boja ma može i dve leve da obuje ako hoće.

Šta je sledeće - da protivnicima zabranimo lične tetovaže dok smo veličali Grbovića sa Držažom na ruci .

jovan

pre 5 godina

@ Kako smo glup narod pa sinoc na 1:1 kad su drzali mitrovica,kad je bio penal,trebali su svi da skoce oko sudije da izvrse pritisak da se pogleda Var s ne samo mitar da se cudi. Pogledajte druge ekipe,kad je sumljiva situacija pa svi skoce i pocnu da se bune samo mi Srbi sve radimo u pogresno vreme!
(Ivan_poznavalac_, 23. jun 2018 14:51)

Bravo to sam i ja u tom trenutku pomislio. Pa sto ne skacu svih 11 i cela klupa na sudiju ako su 100% sigurni da je penal? I ne samo to, ako odbije da barem pogleda VAR, izadjete svih 11 sa terena i pozdravite mafiju, a ne ovako da placete posle boja jer nemate IQ da reagujete na vreme.

kuki

pre 5 godina

Srbi su karakteristični po tome, pored toga što nisu u stanju raciom da shvate, da kod njih nije moguće razviti ni Pavlovljev refleks...
Možeš ih razočarati, ispaliti, prevariti, ,..., koliko god hoćeš puta, oni će i dalje slepo verovati i ložiti se na naš fudbal, političare na vlasti (neki i u one koji su do skoro bili na vlasti)...

kole

pre 5 godina

nekadasnji premijer vucic potpisao da srbija nece stopirati kosovo pri pristupanju u medjunarodnim institucijama,kakva je i fifa...neki nasi savezi su protestvovali ali to je onako cisto radi formalnosti,negde nisu smeli pa su to morali rusi i kinezi da rade...

Saša

pre 5 godina

Svaka čast za gol stvarno ali Đerdan ima ozbiljan problem. Igra za Švajcarsku, na kopački grb Kosova a slavi gol sa grbom Albanije isključivo jer ga je dao protiv Srbije. Pa dobro dečko šta je to? Infantino Đani te pozdravlja...

zoran vasic

pre 5 godina

Ako je Kosovo članica, onda bi trebao nekoliko ili svi igrači ispod dresa da nose majicu Kosova u boje srbije jer po ustavu još uvek je naša pokrajina.
Budimo i mi jednom pametni pa makar nas diskvalifikovali.

Neko

pre 5 godina

Vi iz FSS ste specijalci. Ako vec vrsite pritisak budite dosledni u tome sto pricate. Sta niste hteli da izadjete na utkamicu kada je FIFA primila Kosovo? Koji mozak se dosetio takve ingeniozne ideje da mi je znati? Pritisak se vrsi kada se za to ima puno pravo i sa pravim argumentima, oni su ocigledno nakon svega u svim provokacijama upeli, jer su istrolovali i nasu javnost i medije koji pisu idiotarije oko svega vec mesec dana i na kraju sve nas kojima su dizali tenziju kao da cemo dobiti rat ako pobedimo Svajcarsku. Ok je izgubiti utakmicu, pogotovo nakon onakve igre u drugom poluvremenu, ajde se iskulirajte i racionalno sagledavajte stvari. Sudija jeste pogresio, tendenciozno ili ne, mozemo u nedogled da nagadjamo. Momci su dali sve od sebe, nekada pobedis, nekada izgubis, tako je i u zivotu. Vazno je samo ostati dostojanstven u svim pobedama i porazima, sto nama zbog mentaliteta nikako ne ide veci dugi niz godina. Kada budemo pobedili sami sebe pobedicemo i sve ostale, jer talenat koji poseduju nasi ljudi je zaista neverovatan u mnogim sferama, tako i u sportu. Prestanimo sa ovakvom praskom idiotizma i menjajmo sebe kako bi promenili lose stvari oko nas. Ja ih dalje volim i navijam za nas tim iako sam tuzan kao i svi vi. Pozdrav ljudi.

Ljiljana, London

pre 5 godina

Ahahahahaha... sta je poenta ovog artikla? Da otkrije koga imamo u FSS za komunikacije sa Fifom, koliko lose blefiramo, koliko smo beskarakterni, ne poznajemo pravila ili gde nam je mesto? Jer nas ovaj izblamira po svim tackama.

f10

pre 5 godina

E moj Šurbatoviću, to se rešava na drugi način ali su ovaj put njihovi orlovi od naših napravili vrapčiće. Nažalost, po meni, najveću krivicu za to snosi FSS jer je zarad jednog igrača uništio sve što je Muslin sa ekipom odradio. Uz njega su ovi momci imali i tim i igru ali se opet nečiji interes preprečio kao i svaki put do sad. Umesto da su završili posao u prvom poluvremenu, napravili su amatere od nas u drugom. Ali, sve opet, zahvaljujući Vama, Kokezi i ekipi iz FSS.

Gde ja živim

pre 5 godina

Ovo stvarno više ne može da se sluša i gleda. Ostavke svi do jednog. Kada te neko provocira, ponižava onda valjda pokušavaš da dokažeš suprotno. Albanci kažu "Njima je poraz u DNK". To je valjda motiv da kreneš svim silama na pobedu. Ne, gospoda se povlače i čuvaju vazduh. Krstajić izigrava instruktora tai-čija. Samo smiruje igru. Da ste stvarno odustali od utakmice ja bih vam zabranio da se vratite u Srbiju. Kakav je bre to način. Ovo je kao zemlja slavne prošlosti, heroja, oslobodilaca, a vi cmizdrite kao strine. Samo treba izaći na teren, objasniti suštinu na jedini mogući način, igrom, poslati poruku o svojoj snazi i ići dalje. Ali ne, gospoda žele da kmeče.

Trebinje

pre 5 godina

Bolje da nikakve izjave niste ni davali..Vi prijetili,oni vas glatko odbili i vi pošli kući plačući...Ne prijeti se u prazno...ne maši pištoljem ako nisi kadar pucati...Usput,kukavicka igra naših,i nismo zaslužili više sa ovakvom igrom...

pravosudni gremlin

pre 5 godina

Ajde dosta kukanja i plakanja ajde sad pobedite Brazil (koji ne priznaje Kosovo) napunite im mrezu do vrha pa da gledamo osminu finala protiv Nemaca. I da vidimo ako se ne desi da napunimo mrezu Brazilu (nego oni nama) kakva ce nam biti prica na kraju, zbog cega tako lose prolazimo...

###

pre 5 godina

OK, hoce li sad ti koji su pretili da dobiju otkaz jer je savez ispao smesan? Nece? Udri jos po jeftinom patriotizmu onda dok trpas u dzep.

Pedja

pre 5 godina

Najbolje okriviti Krstajica, samo zato sto vam se ne svidja sto je izabran za selektora.
(Vucko_dc, 23. jun 2018 15:03)

Ne smeta nama Krstajić kao Krstajić nego nam smeta što je za selektora postavljen čovek koji ni petliće nije vodio samostalno. Kapiraš momak?

Aspirin

pre 5 godina

Molim vas, ne blamirajte nas sa ovakvim izjavama vise.Kakve veze ima Kosovo uopste sa sportom bilo kojim kod nas? Kosovo su trebali da cuvaju a ne da prodaju nasi politicari, fudbaleri su dosli na sv prvenstvo zbog fudbala zamislite, a ne da ispravljaju krive Drine i da protestuju zbog glupih stvari.

sasa

pre 5 godina

Ja se izvinjam sto cu ovo da kazem ali prosto druge reci nisu zasluzili.
Dakle samo lud, polipismen, neinformisan, neko ko zivi totalno mimo sveta i fudbala moze da zamisli da ce zastava kosova na kopacki zasmetati savezu koji priznaje tu drzavu.
Kakvi ljudi nam upravljaju savezom jos su rezultati dobri.

SM 022

pre 5 godina

SNS vratio zanimanje politički komesar iz mrtvih.
(Partizan 1918, 23. jun 2018 16:04)

Čoveče stanje je gore nego što uopšte možeš i za zamisliš.

Znaš li ti kako oni oslovljavaju Vučića kada pričaju o njemu između sebe :

-KOMANDANT- eeej bre u 21 veku oni tripuju da je ON Komandant a oni njegovi vojnici.

Kakvo nam je društvo još nam je fudbal i dobar !!!

Zlatko

pre 5 godina

Srbija je igrala dobro u teskoj utakmici, imali rezultat, onda nam nisu svirali cist penal sa kojim bi imali 2:1 20 minuta pre kraja i pobedili bi. Uopste nije igra bila toliko losa kao sto svi kukate. Nema lakih protivnika i sve su utakmice teske. Pokradeni smo onako mucki i savez neka odluci pre sledece utakmice sta ce da radi. Sve osim predaje protiv brazila bi bilo ponizavajuce. Truditi se da bi te fifa opljackala, to nema nikakvog smisla.
(Milan, 23. jun 2018 15:53)

Jeste, nije nam sviran penal na 1:1, i jeste, nije mahao Švajcarcima ofsajd od metar (prva od dve sporne situacije, druga je bila dosta teža za procenu, možda i linija, ali je rečeno da ne dižu ako nisu sigurni), ali da li smo gledali istu utakmicu? "Srbija je igrala dobro u teškoj utakmici". Jeste, ali samo 20 minuta. Šta ćemo sa ostalih 70? Svaki naš aut je bila lopta za njih. Mi juče loptu iz auta nismo sačuvali. Veći bi efekat bio da smo, kao u američkom fudbalu, posle auta ispucavali loptu njima. Ako je to trud da bi te Fifa opljačkala, kako onda izgleda kad se ne trudiš? Nije problem ni poraz, ni to što idemo kući, ni to što smo naseli na provokacije, problem je igra karakteristična za nas. Posle Kostarike, navijači su isticali angažovanje i pisali da žele takav pristup bez obzira na rezultat. Naš je problem što nam se Kostarika desi jednom, pa onda narednih 15 puta Švajcarska, pri tome ne mislim na Kostariku i Švajcarsku kao pobedu i poraz.

tony

pre 5 godina

hoce li se ikada u toj srbiji na kljucnim mestima naci ljudi koji znaju, kapraju, reaguju... na pravi nacin!? muka vam bilo da gledate sacirijeve kopacke!? pa sto nisu i nasi genijalci uradili to isto!? zasto i njima kosovo nije bilo na kopackama!? da vidis kako bi stisnuli sacirija. ali ne, nasi znaju samo da kmece i nista vise!

Vuk

pre 5 godina

Ajde, ne sramotite nas ovim pateticnim glupostima.. Koga lvo zanima. Izgledste kao loši gubitnici i plačljjivci..

Jovan Šurbatović sekretar saveza, ej.. Čovek sa tribine.. O čemu mi pričamo ?

Sve mi je jasno

pre 5 godina

Pa sad je meni jasno zasto nam je onako Nemac sudio. Mi kao pretimo, ocemo - necemo da igramo, k'o seoska mlada a on poludeo sto 8 dana nije nigde sudio i jos ga mi zezamo , kao necemo da igramo zbog necijih cipela.

Albanac

pre 5 godina

Vi se provocirate od svacega sto je Albansko. A pravu provokaciju je poceo vas presednik A. Vucic kad je trazio da se Svajcarska pobedi posebno, samo za to sto tu igraju 4-5 Albanaca.

Branko

pre 5 godina

Posto svi komentarisu a nemaju pojma Srpski igraci su juce pretrcali 116 km a Svajcarski 112 km .Zato tisina da se nisu borili...Krivac sudija a na njega se nadovezao nznalica Krstajic...bez kontakt igre drugo poluvreme zato sto nisu smeli u duele zbog zutih...Zato kazem izraziti i jedini krivac je Krstajic niko drgui i sudija sa svojim kriteerijumom...

Sale

pre 5 godina

Ovaj preletac je sekretar saveza? Fino drustvo je tu u savezu a ovo kolektivno kukanje prerasta u histeriju. Blam je kako se kriju pravi krivci za poraz. Penal jedte bio ali to nije razlog poraza...

Ja

pre 5 godina

Probajte nekad sebi da ne date autogol. Cemu pretit da necete izadji ako na kraju izadjete. U svakom slucaju razmisljajte makar dva koraka unapred, a ne na nivou simpanze- sto na um to na drum

SSSS

pre 5 godina

Pa što ste na kraju izašli na teren kad ste svo vreme pretili. To mu dođe kao ono: " Sad ću da te udarim, sad ću da te udarim..."

IGGY

pre 5 godina

Brale,što niste gledali svoja posla i pobedili za prolaz dalje?Rekli ste da nećete nasesti na provokacije a ispade da jeste.Šta ste se bavili njihovim kopačkama i zastavama?,Uništiše nas mediji u Srbiji idiotskim naslovima i tekstovima a vi ste morali da budete pametniji.Oni ako hoće nek iztetoviraju na sred čela šta im se hoće to je njihova stvar.Pozdrav Srbiji i uz vas smo do kraja!!!

Luka

pre 5 godina

Ova prica bi jedino imala smisla da se Srbija posle prijema Kosova povukla iz Fifa.To bi bilo suludo,ali ajde principijelno.SSSR nije igrao baraz za SP 74 sa Cileom jer je na stadionu u Santijagu bio logor i stratiste za pristalice svrgnutog Aljendea.Nisu igrali i Cile autsajder bez borbe dosao u Njemacku.Taj SSSR je bio i fudbalska,da ne pominjem politicka velesila pa niko nije pomisljao da uplice politiku u sport.
Okanite se prazne price i pustite fudbalere da se spreme za Brazil.I Brazil je u frci,ne zbog Srbije vec zbog mogucnosti da prvi put u istoriji ne prodje grupu.
Da sam na mjestu onih koji odlucuju u Srbiji molio bih boga za sto vise duela sa Kosovom u svim sportovima.
Tu im Nato nije iza ledja pa eto sanse da ratujete i pobjedite u milion od milion utakmica u svim sportovima.

Dusan

pre 5 godina

Srpski naraod mora da shvati da Srpske suze nikoga u svetu ne bole.
Srbi ce opstati samo ako se sjedine u jedno bice kao Jevreji. Ovako razjedinjeni i neslozni smo osudjeni na propast.

Partizan 1918

pre 5 godina

Ma I treba nam tako,ej bre cist penal nije sviran za prolazak dalje a oni muk,zamisite da su hrvatima ovako svirali...CUTITE SRBI TO JEDINO I ZNATE
(Gate 4 Fanatic, 23. jun 2018 17:28)

Sećam se Maradona dao gol rukom i cela Engleska izašla na ulice,gol poništen posle demonstracija.

Anton Pristina

pre 5 godina

Protiv Brazila ce suditi PUTIN....
Albanci ne igraju....
Srbija ce bobediti.... Ako ne bude neki albanac na stadion.
HALLLLLLOOOOO.... probudite... Igraliste zadnji 30 min kao babe... Nisu krivi ni fifa ni sudija.. Nego MENTALITET.

Mario

pre 5 godina

Dobro, sad kapiram zašto nisu igrali. Pošto Nejmar ima kriminalnu frizuru koja zasmejava i zbunjuje protivnike, predlažem da protiv brazila isto ne igrate dok se klinja ne ošiša.

HanSolo

pre 5 godina

Znači.. Amaterski.. Gubili energiju već pre utakmice.. Zato nas niko ni ne gleda ozbiljno.. Profesionalnog igrača treba da intresuje fudbal.. Provociranje je u stvari deo igre.. I normalno da smo naseli i ispali glupi.. Trebali bi da dajemo WO protiv Brazila.. Mi I ako bi prošli dalje ne umemo dati gol.. Po tradiciji je ipak sve ispalo i ako smo dobili srećno dobar start.. Gubimo na glup način.. A ne razumem zašto se naši igrači ne nauče da se morati trenirati za 90m.. I CR i Švajcarska su nas rasturali u 30 poslednjih minuta.. A o našim trenerima da ne pričam.. Krstajić kao svi drugi.. Posle datog gola bunker, pa Ajde kako bog da.. Totalno nepismeno.. Užas..

Stefan

pre 5 godina

Super je nama, čim se zamlaćujemo ovim. Od onog teksta da je neko na tviteru napisao kako je Srbima poraz u genotipu, pa sledećih 100 članaka ko je šta mislio, ko je šta rekao. Nebitne stvari. Bitno je da smo igrali 10 minuta, a onda 2 pasa do kraja nismo vezali, izgubili smo i verovatno ispali sa turnira.
Bolje od fudbala znaju da provociraju, a mi se "primamo" i ukopamo sebe još više. Orao na albanskoj zastavi nije zabranjen simbol, legalno je prekrstiti ruke. Legalno je i Kosovo kao nezavisna država jer je član FIFA. Šta ste očekivali od Šaćirija, Mamedija, Džake...??? Preziru nas, od srca. I sa Albanijom kad smo igrali, ona deca što ulaze sa fudbalerima na početku, napravili orla rukama, namerno nama za inat. A mi ne možemo da sprečimo naše poznate kriminalce da biju igrače. I ko nam je kriv???

cvrko

pre 5 godina

Oh na zagrevanju a sve novine o tome pisale sedam dana pre :(
Sta meni smeta je krsenje osnovnih pravila u fudbalu a jedno je da se golman ne ostavlja sam :(

josip_zg

pre 5 godina

Srbi, bez ljutnje, ali vi ste stvarno komedija od naroda.
Ne cudi da imate tako uspjesne i dobre filmove, jer u njima savrseno pokazujete kakvi stvarno jeste.

Negativni

pre 5 godina

Hoće li Srbi ikad priznati da su sami krivi za bilo koju izgubljenu utakmicu u bilo kojem sportu? Pratim futbal od kraja 70-tih i prvenstva u Argentini. Svaki put nam je neko drugi kriv. Sećam se pre ovog Brika "glavni krivac" jedno vreme nam je bio izvesni Mišel Votro (Francuz). Umalo da nas ubede kako je to vanbračni sin samog Hitlera. Ovde se svi čudimo kako to Hrvati ginu za svoju reprezentaciju, a naše primadone boli patka za Srbiju i reprezentaciju. Pitamo se šta bi bilo da je ostala Juga? Bilo bi sve po starom, ni jedan od ovih hrvatskih reprezentativaca ne bi mogao da igra u toj reprezentaciji, od ovih naših igrali bi po principu što gore to bolje samo oni koji igraju ko da imaju dve leve, a ostatak reprezentacije bi popunili neki papci iz ekipe koja je 7-8 na tablici nacionalnog prvenstva (čitaj Željo) samo zato jer ih je pre reprezentacije trenirao selektor. Hrvati ima da budu sretni da nema više "stare države" pa pobeđuju lepim futbalom svetske sile, a ne da se "vade" na sudije, belosvetske zavere, kopačke, dronove, orlove, gužve na Gazeli, blato u Surdulici...
(ko o čemu k...a o poštenju)

Bravo care! Upravo su Hrvati demistifikovali celu famu oko demagoga i neznalica Miljanića, Osima, te raznih Živadinovića, Djorića i još bezbroj diletanata koji su žarili i palili u našem fudbalu. Umesto Jarnija, Šukera, Bokšića, Savićevića, Pančeva, Prosinečkog, Bobana...igrali su Baljić, Vujović, Sušić, Baždarević, Brnović, Hadžibegić, drugoligaški igrači.

despot

pre 5 godina

Mi smo reagovali, čak smo i zategli, rekli smo da nećemo izaći na teren i igrati utakmicu ukoliko on ne zameni kopačke", rekao je Šurbatović za B92.
Ipak ste izasli na teren. Bas zato nas niko i ne ceni jer nemamo ..... da ucinimo ono sto bi normalni svet uradio. Odrzao rec.
Zato smo i izgubili sve ono sto smo izgubili jer nismo dosledni onome sto pricamo.
Kad ste vec izasli sto iste izveli ekipu sa terena kad sudija nije hteo da postuje novo uvedeno VAr pravilo.
Albanci ce dobiti sve jer su dosledni i to ceo svet zna.

Zasto? Zato.

pre 5 godina

- Kad ste znali za kopscke, sto ste igrali?
- Kad ste znali da ih Fifa priznaje, sto ste ih pitali? Samo ste se blamirali malo mnogo.
- Gde su Rusi da nam stanu u stranu i daju nam podrsku i da negoduju kao organizatori? Mogli su reci da zele da izbegnu ratibornost i zamole fifa da zabrane provokacije svih.
- Zasto igrate ako niste u kondiciji?
- Nasi su igrali koliko mogu, ali se nisu zrtvovali za svoju zemlju? Dusu su trebali da ostave na terenu, a ne da se povlace.
- Sudija nas jeste ostetio.
- Srpski maco tipovi uvek ispadnu kukavice na kraju.

nosferatu

pre 5 godina

Sta bre pljujete po sudiji, FIFI, Šačiriju, Džaki...oštetio nas jeste sudija, nije ni prvi ni poslednji put. Da smo igrali kako treba, ni trojica Briha nam ne bi mogli nista. Vi trebate da pljujete nekog drugog, Kokezu na primer, sto je doveo pijuna Krstajica na mesto selektora, a najurio coveka koji je igrao odlicno na rezultat, sto je najbitnije za ovakvo turnirsko takmicenje. Pa eto, i mi mesamo politiku i sport, na celu saveza sve sami SNS-ovci...i sta hocete vise. Ja kad sam pricao da cemo da ispadnemo iz grupe dobijao sam minuse, zato sto je sve bilo lose oko reprezentacije!! Od onog trenutka kad smo se kvalifikovali, ni jedan ispravan ni pravedan potez se nije desi...i eto, kao rezultat, desilo se ovo. Reprezentacija je veoma osetljiva stvar, sa kojom treba znati i pre svega prići joj sa poštenim namerama. Eto, pravi primer je hrvatska reprezentacija.

patak

pre 5 godina

Švajnštajger je na prošlom EP imao zastavu Srbije na kopačkama poradi svoje drage supruge tada devojke. Arnautović je na prošlom EP imao zastavu Srbije poradi toga što je Srbin koji igra za austrijsku reprezentaciju.Samo kažem.
(Slavko Šajber, 23. jun 2018 17:45)
covek objasnio...

Vlada Jekic

pre 5 godina

Kako ste mogli da pretite da necete igrati kada je Kosovo punopravna clanica. Nervira me RS koja se ponasa kao dete i sve joj se obije o glavu. Ili bog je protiv nas ili su mnogo snalazljiviji i ljubav prema Kosovu pobedi omalovazvanje koje sam slusao danima o na kraju strelcima za Svajcarsku. Mislim da trebamo da zapitamo kako smo se nasli na istoj strani kao Husein, Talibana, Slobodan Milosevic, Somaliskih Teroristi, diktator Asad i ako Bog sidje na zemlju ce dodeliti medalju svetim ratnicima koji su se borili protiv nabrojanih. Svako misli da je on bogom dan ali je nas nacin razmisljanja u debeloj manjini i odnosu slican broju ludaka prema zdravoj populaciji. Ima a ne vidimo razliku u nametanju demokratije ljudima bez prava i nametanja svoje volje svojim civilima ili susedima druge nacionalnosti kao ultimativne i jedine postojece pravde.

Zlatko

pre 5 godina

I da dodam samo, ovo su samo izgovori. Čuj, pretili. Pa kad imaju onu stvar zašto nisu ispoštovali pretnju? Znamo svi šta im je odgovoreno u drugoj rečenici. 3:0, diskvalifikacija sa Mundijala, finansijska kazna i verovatno diskvalifikacija saveza (klubovi i reprezentacija) na par godina (Uefa iako posluje samostalno, poštuje krovnu organizaciju Fifa, zato sam spomenuo i klubove). Nakon toga bi nas čekao isti početak kao '95. A ovamo kao pretili. Ja ne znam da li iko normalan veruje u ovu izmišljotinu. Ali hajde da poturimo priču da smo heroji i da smo opljačkani, pa ko poveruje.

Pedja

pre 5 godina

i zašto ste onda izveli ekipu na teren?
(djuro, 23. jun 2018 17:39)
Zato sto ce izvesti ekipu i protiv Kosova i to uskoro pa je glupo da je zbog ovoga ne izvedu protiv Svajcarske. Igracemo mi protiv Kosova koliko god da se sada kao dure kobajagi nasi predsednik, premijer, predsednik FSS i drugi funkcioneri. Pa predsednik je sa svojom listom na Kosovu vec delio vlast sa Haradinajem. Politicki mi vec uveliko igramo sa njima, samo se u sportu kao jos uvek natezemo jer tu jos uvek nisu uspeli da izmisle caku kako da namagarce narod kao sa Srpskom listom.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

ovo je bila jedina utkmica koju smo trebali da dobijemo u zadnjih 50 godina a mi smo je izgubili nasom krivicom a onda nam kriv saciri,dzaka,kopacke,zastava,brih,fifa,uefa,var......cccccccc
(Bojan, 23. jun 2018 17:39)

Једина? Е мој ти...98' пенал, пречка, Давидс са 25м...00' Холандија 6-1...06' Аргентина 6-0...10' Добијеш Немце, Аустралија те сатре.. Данас водиш полувреме, Шиптари ти окрену резултат... О дроновима, Ђеновама, квалификацијама са Словенцима, крађама, индиректима у 16 метара, рукама, пеналима, сменама тренера...о томе свему и да не говоримо.
Ко је пратио репрезентацију ове земље последњих 20 година, ни пакао му неће тешко пасти. Па све да постану светски прваци, после оваквих 20 година, они за мене више не постоје. Од кога је доста је, за кога је и превише је.

pa sta reci..

pre 5 godina

Nije promijenio kopacke, niste izasli na teren, e svaka vam cast, to je princip.
Cekaj.. ustvari izasli ste i odigrali iako se saciri i dalje sepurio sa spornom kopackom? A onda nista.

Mikica

pre 5 godina

Iskreno receno, ako premotamo film zadnjih nedelju dana pricu o poreklu svajcarskih igraca podgrevali su upravo nasi mediji i dizali tenziju. Setite se samo fudbalera i selektora koji su morali u intervjuima da odgovaraju na takva tupava pitanja. Pod tim dejstvom cela nacija je zapala u kolektivni trans, zavera, mrzitelji, Albanci genetski zli. Pratim prvenstva od Nemacke 74, uvek ista prica, neko je drugi kriv..
Kad se okrenemo sebi i razbijemo magicni trougao FSS-menadzeri-politika, mozda uradimo nesto

ne plači dušo

pre 5 godina

Surbatovicu bre, nemoj da kmečiš puno nego bolje idi i pitaj Shaqiri ako moze da vam pozajmi kopačke za utakmicu protiv brazila. Jedina vam je to šansa

Partizan 1918

pre 5 godina

(neutralni felsh, 23. jun 2018 17:25)

Ipak Švajcarskom (levom) a Vulin je svojevremeno dok je bio član JUL-a izjavljivao da je i srce na levoj strani.Ipak Šaćiri više voli CH.

Biljana

pre 5 godina

Ako ne smeta Svajcarskoj sto njihovi reprezentativci nose drugu zastavu, zasto smeta nama? I mi imamo orla - da smo dali jos koji gol, mogli smo i mi da "masemo".

xxx

pre 5 godina

Sad je kasno za var da ste hteli izasli bi sa terena dok se ne pogleda i dovidjenja,ako su hteli da nas izbace neka su,niko rec nebi rekao,danas var juce hag i te teme pusti to

DRAGAN

pre 5 godina

Srbija treba da se zapita
kako je mogla dozvoliti
sebi da im ovi kosovari
zabiju oba komada.Sada je sve kasno, a novinari iz sata u sat sa novim natpisima.
Ko to vise cita, pita li se iko
u ovome momentu, cemu
sve ovo.Okrenite se igri
prema Brazilu.Jos jedna
sansa za popravni ili
povratak u Srbiju.

Kozum

pre 5 godina

Bravo
Kakav tempo nasih staraca na terenu,deluju kao da ih neko sili da igraju fuzbal.Odite vi doma pa se lepo preispitajte sta to vi hocete da nam pokazete sa tom igrom koju forsirate non stop.Stojite kao neke babe,kreativnost na nuli.Sve se svodi na jednog igraca koji je dao gol.Gde su ostali,Sergej?Ja se izvinjavam,jel on igrao juce?

dux

pre 5 godina

A svet će se frapirati što Srbija ne igra...sutra da nestane i sa mape sveta niko primetio ne bi. Koliko smo mi zaluđeni pokazuje i to što verujemo da bilo koga u svet briga za nas i da smo na bilo koji način bitni.

да да

pre 5 godina

Када потегнеш пиштољ, нема назад ! А ови запретили и ... савили реп ! Ово је баш срамно !!!!!