Fudbal 103

Utorak, 19.06.2018.

10:29

Sergeja sada želi i Barselona!

Sergeja sada želi i Barselona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

kiki

pre 5 godina

A ja bih voleo da odradi neki dobar ugovor za silne paretine i ondak se vrati u Vošu, pomogne finansijski, odbije ove domaće biznismene i da oduči "večite" od titula na neko vreme...

Agent

pre 5 godina

Može svako da proveri u dva, tri klika.
Trenutna vrednost Sergeja je 90 miliona evra - Transfermarkt. Realni su ali greše, npr. Pogbi je bila vrednost 75m u trenutku kada je prodat za 105m.

M

pre 5 godina

Cilj selektora Srbije je da izoluje fudbalere od priča o transferima i tako sačuva željeni mir pred važne utakmice u Rusiji.
Ugovori će doći na svoje posle Mondijala...

kole

pre 5 godina

Mislim da nakon fejla sa Pogbom i Nejmarem, Dembeleom vise niko nece davati 100 miliona i vise za jednog igraca. Ovi su bar bili afirmisani a SMS to jos uvek u potpunosti nije

BOSS

pre 5 godina

Danas nema tog igraca za koga oni ne pitaju,Real,Barsa,dva Mancestera,PSZ al to nije nikakvo mjerilo... Evo Murinjo je promasio sa dosta fudbalera,tako da ono sto napravis na teren ti je to...
Zadnjih 5 godina,bez premca Ronaldo, Mesi,Ramos,Azar,
Ostali kao vrijeme,promjenjivo...

aca

pre 5 godina

To pišu i strani mediji, i za Barsu, Real, Man j. i Juve, veoma lako može da se proveri ko misli da su ovo izmišljotine. I nigde ga ne potcenjuju kao na našim sajtovima. Dečko definitivno pravi ozbiljnu razliku i u Laciju i u reprezentaciji.

bosnjak

pre 5 godina

Mi i vi Srbi smo definitivno mraka od ljudi,Sve zivo sto valja mi podcjenjujemo i ponizavamo ,dok ljudi vani to bolje cene.Alo ..jbg ko je lud da da tolike pare za nekoga ako ne vredi!" Stra vam je ,zapad je to ,tamo nema kume brate ,zemljace...sramota da nema decko podrsku vlastite drzave / pojedinaca/

petar pan

pre 5 godina

Decko je velemajstor i to ce i dokazati... A kad vidim ove negativne komentare isfrustriranih kompleksasa podseti me koliko smo mi mizerna nacija zbog pojedinaca koji veze nemaju sa zivotom...

Stevan

pre 5 godina

Hrvati su za Modrica govorili da je bolji od Kake jos kad je imao 21 godinu i igrao za Dinamo- danas igra u Real Madridu i najbolji je veznjak u Evropi, ima 4 titule prvaka Evrope. Mi Sergeja i dalje osporavamo iako je najbolji igrac Lacija, osvojio je svetsko prvenstvo za mlade, traze ga redom Manchester United, Barcelona i ko sve ne. Nase ljude u svetu svi vise postuju nego mi... pa se onda pitamo sto nam lose ide? Ali sto bi me cudilo? Pa jedan Tesla, jedan Mohajlo Pupin ovde nisu mogli da uspeju, nisu uspeli da dobiju postovanje, postali su nesto tek kad su pobegli odavde... sta da ocekujemo od drugih? ��♂

popov

pre 5 godina

Taman posla Mitra nazvati drvetom, to je uvreda i on to nije. On je balvan, da ne vređamo drvo. Ali, radi prirodno dobre atmosfere, vredi zažmuriti na istinu. Uvesti cenzuru.

dr

pre 5 godina

da sam na njegovom mestu bilo bi me sramota da zauzmem mesto bilo kom igracu koji je odveo reprezentaciju na sp!
daleko ispod proseka igrac!
ali mora da se proda....neko hoce pare...

сим

pre 5 godina

Је л' може мени неко да објасни...
Зашто сви, кој к**ац, желе да иду у ту Барселону и тај Реал? Се*е ми се више...
Идите напредујте заједно са клубом. Сергеј, можеш ти и да останеш у Лацију, што да не? Реално, Јунајтед и Јувентус су ту дивне опције (иако мрзим манчеста).
Сергеј, ако можеш да бираш... изабери фудбал.

Max

pre 5 godina

Tip igraca poput Buskeca Jaja Turea Pogbe samo daleko lepsi a i mladji od prve dvojice.Trenutno ima mesta u svakoj ekipi a gde ce nastaviti karijeru zavisi iskljucivo od kluba koji zeli da izdvoji sumu koja se trazi.

Zorann

pre 5 godina

Kokezina masinerija se ne gasi. Nikad gori ambijent u fudbalu. Karadzic je fudbalski radnik za ovog. A Sergeja niko nista ne pita koliko vidim.

Posle Paunovićeve U20 selekcije na SP 2015, ne videh ništa specijalno...

pre 5 godina

Priznajem, nisam ni izbliza stručnjak za analizu fudbalske igre, pa molim za preporuku nekog klipa sa najboljim momentima SMS-ove igre (na youtube-u, npr), da vidim otkuda ovakav "hajp". Hvala!

miloswho

pre 5 godina

Dobro realno su odavno preterali sa njim . Ali ja sam prvi put gledao Sergeja protiv Kostarike i blagoreceno odusevio me, s tim sto mislim da Kostarika nije merodavan protivnik ocenjivanje njegove igre. ajde da vidimo protiv Svajc. kako ce igrati ali da vredi decko stvarno vredi.

Dex

pre 5 godina

Dajte nemojte liku nabijati pritisak, videli ste kako stisnuto igra pre neki dan. Imao je dosta situacija kada je mogao da odigra neku asistenciju, a ipak je isao da prodje 3,4 igraca. Ne valja nikoga dizati u zvezde, posebno ne tako mladog igraca.
(Dejan, 19. jun 2018 10:44)

Kad si zadnji put video kako nasi mediji nesto rade zarad visih ciljeva, ili bar opsteg interesa?

Carlito

pre 5 godina

On je za klub u kom nema mnogo zvezda. U barsi ih je previse.njemu treba tim poput liverpula gde moze iz drugog plana da dominira i bude kljuc.u barsi moras da dodas mesiju i kutinju i oni da resavaju

Zaludjivanje zaludnih blejača

pre 5 godina

Ovo sa sportom ( na Zapadu / samo medju njima ) ide u klasično prelivanje "pasive u aktivu " i obrnuto ....
Ali sve u svemu opasno " miriše ( smrducka ) " na veeelikuuuu inflaciju i manjak zdrave ekonomije !

Никшићанин

pre 5 godina

СМС је добар играч. Млад је. Битно је да остане приземан, да га слава не омлати и биће зверка!
Још масу рада и учења и срећно!

PSG

pre 5 godina

Ne znam zašto se sprdate sa dečkom. On sam sebi diže cenu svojim igrama. A po tim igrama i po danasnjem tržištu, cene koje se pominju su absolutno realne. Ako je jedan Pogba (koji ima slične karakteristike) pre dve godine plaćen 105M, SMS će biti prodat za toliko ako ne i više. Pogba je imao dobru polu sezonu u Seriji A, SMS ih ima dve pune.

Nenad NS

pre 5 godina

hoces iskreno- u ta Švajcarska je baš za odučavanje od fudbala. Sve igračina do igračine. Da si rekao za Brazil pa ajde e ali Švajcarska da nekog oduci od fudbala. Pa da nije ovakvog sistema takmicenja gde skoro cela Evropa ide na svetsko nebi nikad ni isli kao sto i nisu u proslosti. Oni su bas fudbalska nacija.

kibo

pre 5 godina

solidan igrač, fudbal je izgleda samo farsa...
gde su bre ti golovi više, gde je lepota fudbala, gde su asistencije da neko da gol, pa cu onda da pričam o 500 miliona evrića :))))

sss

pre 5 godina

to bi mu bio najbolji potez, da igra sa messijem kutinjom, odmah iza suareza, a po krilu dembele. opasno bi se tu sergej uklopio, igras sa igracima koji znaju i razumeju fudbal

legolas

pre 5 godina

Неће га спутати приче.Дечко је хладан и сталожен.Види се по изјавама његовим,чак ни отац му не може покварити атмосферу бесмисленм изјавама у најгорем по њега тренутку,док игра за своју земљу на СП!! Ууосталом и прошле године се причало о њему и трансферу,па је свеједно и упркос томе покидао сезону у Лацију,и опет се говори,али колена су му чврста,одиграо маестрално прву текму,да смо још гурали напред и притискали свашта би било.Очекујем да промеша Швајцарце да им се заврти у глави.Потенцијал српског фудбала какав нам је требао и кога смо чекали деценијама.Прави полушпиц,висок а окретан,пас сјајан.Он зна где још може да унапреди игру.Капирам да нема још много тога.То што му хвали научиће преласком у већи клуб.Милина га је гледати!Хвала Богу што нам је подарио напокон таквог играча,а да није неки врхунски штопер,Видић,Ивановић...већ неко ко креира и даје тон игри.Дечко је већ дуго у иностранству,сазрео је као човек и можемо да уживамо у будућности у његовим играма.Генерално,мој утисак,фудбал је еволуирао свуда.Поготово у сегменту постављања одбране.Све мање је луцидних играча!Зато је он суво злато!Можда није најбољи,то менаџери раде кроз новине свој посао,и то је разумљиво,јер већа цена,више и њима од продаје,логично,кажем можда није најбољи,и није,али ако му се у каријери поклопе коцкице,заобиђу га веће повреде,има срећу да га тренира човек који ће умети да његов потенцијал експлоатише на најбољи начин,биће сигурно у самом врху!!!

jadeni

pre 5 godina

Jučer mu otac mrtav hladan izjavi da je SMS kombinacija (i to najbolje i ideakna) Zkatana i jednog Zidanea i da će osvojiti Zlatnu loptu...danas ga pak želi Barcelona...

Meni osobno su smiješne priče o SMS-u.
Koliko ludilo vlada -možda ga zaista i kupi netko za nekih 80 mil, ali on još nije u krugu najboljih igrača u Europi...jednostavno nije. A ako uzmemo u obzir da ima 23 godine i da nije balavac - na razini jednog Zidanea neće biti sigurno nikada. ž
SMS je dobar igrač, ali budimo realni -on ni u reprezentaciji Srbije nije dominantan niti najbolji niti najvažniji, a ne da bi trenutno mogao biti na razini najboljih igrača Reala, Barcelone i sl. - to je jednostavno rečeno čudno za očekivati.
Možda ode u bolji klub od Lazia, zaista se isprofilira u jednog od najboljih na svojoj poziciji trenutno (a to zasigurno nije pozicija veznog ili neke 10-etke kako mu tepa njegov otac..), ali to je sve ŠBBKBB...

(a i inače -do koje godine se netko smatra talentom, a kada se može i prestati upotrebljavati ta riječ? Podsjeća me njegova priča na onu Matea Kovačića iz naše reprezentacije - koji je isto očigledno jako talentiran, ali nekako nikako da "eksplodira" i da zaista pokaže što može...nekako slićno vidim i SMSa u budućnosti (čak su i slićnih godina...mislim da je Mateo godinu stariji samo).

Hoces Iskreno ?!

pre 5 godina

Kad nas Svajcarci oduce od fudbala , cena ce mu biti 30 miliona, a htece ga Sasuolo, Sampdoria , Girona , Stoke i slicni. :)
Ako kojim slucajem pobedimo Svajcarsku , nikada ni rec necu reci protiv ovih momaka. Za sada i dalje mislim da su nam ova 3 boda maximum.

Toto

pre 5 godina

Decko je odlican igrac, ali stvaro preterujete vise sa njim, kao da je novi Mesi.I cisto sumnjam da ce cifra preci 100 miliona jer on nije marketinski isplativ, Pogba je daleko isplativiji zbog toga je toliko i placen, kao i Nejmar.I stvarno ste smorili sa ovakvim vestima vise, ne znam da je neki igrac u zadnje vreme imao ovakav marketing i da na taj nacin skrece paznju na sebe, a igra mu i nije toliko dobra koliko se prica.

Milan

pre 5 godina

Čemu ovakvi maliciozni komentari? Umesto da budemo srećni što konačno imamo potencijalnog superstara svetskog fudbala, ljudi se sprdaju sa ciframa?! A da je makar duhovito, nego ni to.

Dejan

pre 5 godina

Dajte nemojte liku nabijati pritisak, videli ste kako stisnuto igra pre neki dan. Imao je dosta situacija kada je mogao da odigra neku asistenciju, a ipak je isao da prodje 3,4 igraca. Ne valja nikoga dizati u zvezde, posebno ne tako mladog igraca.

NemanjaBB

pre 5 godina

Naporno. Stvara se pritisak i tenzija i decko moze da pobrljavi(nadam se da nece). Sve ove vesti i naslovi su trebali biti posle prvenstva. Pozz

Ovono

pre 5 godina

Ma red za SMS-a je ko za brašno i cigarete u vreme sankcija. Možda i duži.
Cena prava sitnica. Mislim da ne moža da ide ispod 500 miliona.
Objektivno govoreći.
Ne vidim ko mu je u ovom trenutku ravan na planeti...a i šire.

Daki

pre 5 godina

Kako bi lepo bilo kad bi novinari prestali da pisu o transferima dok smo na svetskom. Nemojte vi da pravite veci pritisak na igrace... Koliko vredi bre jedan klik??

Mali Perica

pre 5 godina

Barselona za našeg vanzemaljca pored spomenutih miliona nudi pride i Mesija, a ako treba daće i koncesiju na stadion. Ljudi bite ozbiljni, šta je mali pokazao protiv kostarike osim dva upadanja u ofsajd. Da li je neko lud da veruje u ovakve bajke.

spodoba1

pre 5 godina

Uradicete momku ono sto ste uradili Novaku...svaki dan pisete o njemu bez potrebe...od jedne izjave napraite 10 samo da bi pisali...Zamrzice ga ljudi zbog vas

Ovono

pre 5 godina

Ma red za SMS-a je ko za brašno i cigarete u vreme sankcija. Možda i duži.
Cena prava sitnica. Mislim da ne moža da ide ispod 500 miliona.
Objektivno govoreći.
Ne vidim ko mu je u ovom trenutku ravan na planeti...a i šire.

spodoba1

pre 5 godina

Uradicete momku ono sto ste uradili Novaku...svaki dan pisete o njemu bez potrebe...od jedne izjave napraite 10 samo da bi pisali...Zamrzice ga ljudi zbog vas

PSG

pre 5 godina

Ne znam zašto se sprdate sa dečkom. On sam sebi diže cenu svojim igrama. A po tim igrama i po danasnjem tržištu, cene koje se pominju su absolutno realne. Ako je jedan Pogba (koji ima slične karakteristike) pre dve godine plaćen 105M, SMS će biti prodat za toliko ako ne i više. Pogba je imao dobru polu sezonu u Seriji A, SMS ih ima dve pune.

Dejan

pre 5 godina

Dajte nemojte liku nabijati pritisak, videli ste kako stisnuto igra pre neki dan. Imao je dosta situacija kada je mogao da odigra neku asistenciju, a ipak je isao da prodje 3,4 igraca. Ne valja nikoga dizati u zvezde, posebno ne tako mladog igraca.

Milan

pre 5 godina

Čemu ovakvi maliciozni komentari? Umesto da budemo srećni što konačno imamo potencijalnog superstara svetskog fudbala, ljudi se sprdaju sa ciframa?! A da je makar duhovito, nego ni to.

Carlito

pre 5 godina

On je za klub u kom nema mnogo zvezda. U barsi ih je previse.njemu treba tim poput liverpula gde moze iz drugog plana da dominira i bude kljuc.u barsi moras da dodas mesiju i kutinju i oni da resavaju

Hoces Iskreno ?!

pre 5 godina

Kad nas Svajcarci oduce od fudbala , cena ce mu biti 30 miliona, a htece ga Sasuolo, Sampdoria , Girona , Stoke i slicni. :)
Ako kojim slucajem pobedimo Svajcarsku , nikada ni rec necu reci protiv ovih momaka. Za sada i dalje mislim da su nam ova 3 boda maximum.

aca

pre 5 godina

To pišu i strani mediji, i za Barsu, Real, Man j. i Juve, veoma lako može da se proveri ko misli da su ovo izmišljotine. I nigde ga ne potcenjuju kao na našim sajtovima. Dečko definitivno pravi ozbiljnu razliku i u Laciju i u reprezentaciji.

NemanjaBB

pre 5 godina

Naporno. Stvara se pritisak i tenzija i decko moze da pobrljavi(nadam se da nece). Sve ove vesti i naslovi su trebali biti posle prvenstva. Pozz

sss

pre 5 godina

to bi mu bio najbolji potez, da igra sa messijem kutinjom, odmah iza suareza, a po krilu dembele. opasno bi se tu sergej uklopio, igras sa igracima koji znaju i razumeju fudbal

kibo

pre 5 godina

solidan igrač, fudbal je izgleda samo farsa...
gde su bre ti golovi više, gde je lepota fudbala, gde su asistencije da neko da gol, pa cu onda da pričam o 500 miliona evrića :))))

Daki

pre 5 godina

Kako bi lepo bilo kad bi novinari prestali da pisu o transferima dok smo na svetskom. Nemojte vi da pravite veci pritisak na igrace... Koliko vredi bre jedan klik??

Mali Perica

pre 5 godina

Barselona za našeg vanzemaljca pored spomenutih miliona nudi pride i Mesija, a ako treba daće i koncesiju na stadion. Ljudi bite ozbiljni, šta je mali pokazao protiv kostarike osim dva upadanja u ofsajd. Da li je neko lud da veruje u ovakve bajke.

Stevan

pre 5 godina

Hrvati su za Modrica govorili da je bolji od Kake jos kad je imao 21 godinu i igrao za Dinamo- danas igra u Real Madridu i najbolji je veznjak u Evropi, ima 4 titule prvaka Evrope. Mi Sergeja i dalje osporavamo iako je najbolji igrac Lacija, osvojio je svetsko prvenstvo za mlade, traze ga redom Manchester United, Barcelona i ko sve ne. Nase ljude u svetu svi vise postuju nego mi... pa se onda pitamo sto nam lose ide? Ali sto bi me cudilo? Pa jedan Tesla, jedan Mohajlo Pupin ovde nisu mogli da uspeju, nisu uspeli da dobiju postovanje, postali su nesto tek kad su pobegli odavde... sta da ocekujemo od drugih? ��♂

bosnjak

pre 5 godina

Mi i vi Srbi smo definitivno mraka od ljudi,Sve zivo sto valja mi podcjenjujemo i ponizavamo ,dok ljudi vani to bolje cene.Alo ..jbg ko je lud da da tolike pare za nekoga ako ne vredi!" Stra vam je ,zapad je to ,tamo nema kume brate ,zemljace...sramota da nema decko podrsku vlastite drzave / pojedinaca/

petar pan

pre 5 godina

Decko je velemajstor i to ce i dokazati... A kad vidim ove negativne komentare isfrustriranih kompleksasa podseti me koliko smo mi mizerna nacija zbog pojedinaca koji veze nemaju sa zivotom...

miloswho

pre 5 godina

Dobro realno su odavno preterali sa njim . Ali ja sam prvi put gledao Sergeja protiv Kostarike i blagoreceno odusevio me, s tim sto mislim da Kostarika nije merodavan protivnik ocenjivanje njegove igre. ajde da vidimo protiv Svajc. kako ce igrati ali da vredi decko stvarno vredi.

popov

pre 5 godina

Taman posla Mitra nazvati drvetom, to je uvreda i on to nije. On je balvan, da ne vređamo drvo. Ali, radi prirodno dobre atmosfere, vredi zažmuriti na istinu. Uvesti cenzuru.

legolas

pre 5 godina

Неће га спутати приче.Дечко је хладан и сталожен.Види се по изјавама његовим,чак ни отац му не може покварити атмосферу бесмисленм изјавама у најгорем по њега тренутку,док игра за своју земљу на СП!! Ууосталом и прошле године се причало о њему и трансферу,па је свеједно и упркос томе покидао сезону у Лацију,и опет се говори,али колена су му чврста,одиграо маестрално прву текму,да смо још гурали напред и притискали свашта би било.Очекујем да промеша Швајцарце да им се заврти у глави.Потенцијал српског фудбала какав нам је требао и кога смо чекали деценијама.Прави полушпиц,висок а окретан,пас сјајан.Он зна где још може да унапреди игру.Капирам да нема још много тога.То што му хвали научиће преласком у већи клуб.Милина га је гледати!Хвала Богу што нам је подарио напокон таквог играча,а да није неки врхунски штопер,Видић,Ивановић...већ неко ко креира и даје тон игри.Дечко је већ дуго у иностранству,сазрео је као човек и можемо да уживамо у будућности у његовим играма.Генерално,мој утисак,фудбал је еволуирао свуда.Поготово у сегменту постављања одбране.Све мање је луцидних играча!Зато је он суво злато!Можда није најбољи,то менаџери раде кроз новине свој посао,и то је разумљиво,јер већа цена,више и њима од продаје,логично,кажем можда није најбољи,и није,али ако му се у каријери поклопе коцкице,заобиђу га веће повреде,има срећу да га тренира човек који ће умети да његов потенцијал експлоатише на најбољи начин,биће сигурно у самом врху!!!

Zorann

pre 5 godina

Kokezina masinerija se ne gasi. Nikad gori ambijent u fudbalu. Karadzic je fudbalski radnik za ovog. A Sergeja niko nista ne pita koliko vidim.

Nenad NS

pre 5 godina

hoces iskreno- u ta Švajcarska je baš za odučavanje od fudbala. Sve igračina do igračine. Da si rekao za Brazil pa ajde e ali Švajcarska da nekog oduci od fudbala. Pa da nije ovakvog sistema takmicenja gde skoro cela Evropa ide na svetsko nebi nikad ni isli kao sto i nisu u proslosti. Oni su bas fudbalska nacija.

Toto

pre 5 godina

Decko je odlican igrac, ali stvaro preterujete vise sa njim, kao da je novi Mesi.I cisto sumnjam da ce cifra preci 100 miliona jer on nije marketinski isplativ, Pogba je daleko isplativiji zbog toga je toliko i placen, kao i Nejmar.I stvarno ste smorili sa ovakvim vestima vise, ne znam da je neki igrac u zadnje vreme imao ovakav marketing i da na taj nacin skrece paznju na sebe, a igra mu i nije toliko dobra koliko se prica.

сим

pre 5 godina

Је л' може мени неко да објасни...
Зашто сви, кој к**ац, желе да иду у ту Барселону и тај Реал? Се*е ми се више...
Идите напредујте заједно са клубом. Сергеј, можеш ти и да останеш у Лацију, што да не? Реално, Јунајтед и Јувентус су ту дивне опције (иако мрзим манчеста).
Сергеј, ако можеш да бираш... изабери фудбал.

dr

pre 5 godina

da sam na njegovom mestu bilo bi me sramota da zauzmem mesto bilo kom igracu koji je odveo reprezentaciju na sp!
daleko ispod proseka igrac!
ali mora da se proda....neko hoce pare...

M

pre 5 godina

Cilj selektora Srbije je da izoluje fudbalere od priča o transferima i tako sačuva željeni mir pred važne utakmice u Rusiji.
Ugovori će doći na svoje posle Mondijala...

Max

pre 5 godina

Tip igraca poput Buskeca Jaja Turea Pogbe samo daleko lepsi a i mladji od prve dvojice.Trenutno ima mesta u svakoj ekipi a gde ce nastaviti karijeru zavisi iskljucivo od kluba koji zeli da izdvoji sumu koja se trazi.

BOSS

pre 5 godina

Danas nema tog igraca za koga oni ne pitaju,Real,Barsa,dva Mancestera,PSZ al to nije nikakvo mjerilo... Evo Murinjo je promasio sa dosta fudbalera,tako da ono sto napravis na teren ti je to...
Zadnjih 5 godina,bez premca Ronaldo, Mesi,Ramos,Azar,
Ostali kao vrijeme,promjenjivo...

Agent

pre 5 godina

Može svako da proveri u dva, tri klika.
Trenutna vrednost Sergeja je 90 miliona evra - Transfermarkt. Realni su ali greše, npr. Pogbi je bila vrednost 75m u trenutku kada je prodat za 105m.

Dex

pre 5 godina

Dajte nemojte liku nabijati pritisak, videli ste kako stisnuto igra pre neki dan. Imao je dosta situacija kada je mogao da odigra neku asistenciju, a ipak je isao da prodje 3,4 igraca. Ne valja nikoga dizati u zvezde, posebno ne tako mladog igraca.
(Dejan, 19. jun 2018 10:44)

Kad si zadnji put video kako nasi mediji nesto rade zarad visih ciljeva, ili bar opsteg interesa?

jadeni

pre 5 godina

Jučer mu otac mrtav hladan izjavi da je SMS kombinacija (i to najbolje i ideakna) Zkatana i jednog Zidanea i da će osvojiti Zlatnu loptu...danas ga pak želi Barcelona...

Meni osobno su smiješne priče o SMS-u.
Koliko ludilo vlada -možda ga zaista i kupi netko za nekih 80 mil, ali on još nije u krugu najboljih igrača u Europi...jednostavno nije. A ako uzmemo u obzir da ima 23 godine i da nije balavac - na razini jednog Zidanea neće biti sigurno nikada. ž
SMS je dobar igrač, ali budimo realni -on ni u reprezentaciji Srbije nije dominantan niti najbolji niti najvažniji, a ne da bi trenutno mogao biti na razini najboljih igrača Reala, Barcelone i sl. - to je jednostavno rečeno čudno za očekivati.
Možda ode u bolji klub od Lazia, zaista se isprofilira u jednog od najboljih na svojoj poziciji trenutno (a to zasigurno nije pozicija veznog ili neke 10-etke kako mu tepa njegov otac..), ali to je sve ŠBBKBB...

(a i inače -do koje godine se netko smatra talentom, a kada se može i prestati upotrebljavati ta riječ? Podsjeća me njegova priča na onu Matea Kovačića iz naše reprezentacije - koji je isto očigledno jako talentiran, ali nekako nikako da "eksplodira" i da zaista pokaže što može...nekako slićno vidim i SMSa u budućnosti (čak su i slićnih godina...mislim da je Mateo godinu stariji samo).

kole

pre 5 godina

Mislim da nakon fejla sa Pogbom i Nejmarem, Dembeleom vise niko nece davati 100 miliona i vise za jednog igraca. Ovi su bar bili afirmisani a SMS to jos uvek u potpunosti nije

Zaludjivanje zaludnih blejača

pre 5 godina

Ovo sa sportom ( na Zapadu / samo medju njima ) ide u klasično prelivanje "pasive u aktivu " i obrnuto ....
Ali sve u svemu opasno " miriše ( smrducka ) " na veeelikuuuu inflaciju i manjak zdrave ekonomije !

Posle Paunovićeve U20 selekcije na SP 2015, ne videh ništa specijalno...

pre 5 godina

Priznajem, nisam ni izbliza stručnjak za analizu fudbalske igre, pa molim za preporuku nekog klipa sa najboljim momentima SMS-ove igre (na youtube-u, npr), da vidim otkuda ovakav "hajp". Hvala!

Никшићанин

pre 5 godina

СМС је добар играч. Млад је. Битно је да остане приземан, да га слава не омлати и биће зверка!
Још масу рада и учења и срећно!

kiki

pre 5 godina

A ja bih voleo da odradi neki dobar ugovor za silne paretine i ondak se vrati u Vošu, pomogne finansijski, odbije ove domaće biznismene i da oduči "večite" od titula na neko vreme...

Hoces Iskreno ?!

pre 5 godina

Kad nas Svajcarci oduce od fudbala , cena ce mu biti 30 miliona, a htece ga Sasuolo, Sampdoria , Girona , Stoke i slicni. :)
Ako kojim slucajem pobedimo Svajcarsku , nikada ni rec necu reci protiv ovih momaka. Za sada i dalje mislim da su nam ova 3 boda maximum.

Ovono

pre 5 godina

Ma red za SMS-a je ko za brašno i cigarete u vreme sankcija. Možda i duži.
Cena prava sitnica. Mislim da ne moža da ide ispod 500 miliona.
Objektivno govoreći.
Ne vidim ko mu je u ovom trenutku ravan na planeti...a i šire.

Mali Perica

pre 5 godina

Barselona za našeg vanzemaljca pored spomenutih miliona nudi pride i Mesija, a ako treba daće i koncesiju na stadion. Ljudi bite ozbiljni, šta je mali pokazao protiv kostarike osim dva upadanja u ofsajd. Da li je neko lud da veruje u ovakve bajke.

dr

pre 5 godina

da sam na njegovom mestu bilo bi me sramota da zauzmem mesto bilo kom igracu koji je odveo reprezentaciju na sp!
daleko ispod proseka igrac!
ali mora da se proda....neko hoce pare...

kibo

pre 5 godina

solidan igrač, fudbal je izgleda samo farsa...
gde su bre ti golovi više, gde je lepota fudbala, gde su asistencije da neko da gol, pa cu onda da pričam o 500 miliona evrića :))))

PSG

pre 5 godina

Ne znam zašto se sprdate sa dečkom. On sam sebi diže cenu svojim igrama. A po tim igrama i po danasnjem tržištu, cene koje se pominju su absolutno realne. Ako je jedan Pogba (koji ima slične karakteristike) pre dve godine plaćen 105M, SMS će biti prodat za toliko ako ne i više. Pogba je imao dobru polu sezonu u Seriji A, SMS ih ima dve pune.

Milan

pre 5 godina

Čemu ovakvi maliciozni komentari? Umesto da budemo srećni što konačno imamo potencijalnog superstara svetskog fudbala, ljudi se sprdaju sa ciframa?! A da je makar duhovito, nego ni to.

popov

pre 5 godina

Taman posla Mitra nazvati drvetom, to je uvreda i on to nije. On je balvan, da ne vređamo drvo. Ali, radi prirodno dobre atmosfere, vredi zažmuriti na istinu. Uvesti cenzuru.

Dejan

pre 5 godina

Dajte nemojte liku nabijati pritisak, videli ste kako stisnuto igra pre neki dan. Imao je dosta situacija kada je mogao da odigra neku asistenciju, a ipak je isao da prodje 3,4 igraca. Ne valja nikoga dizati u zvezde, posebno ne tako mladog igraca.

Carlito

pre 5 godina

On je za klub u kom nema mnogo zvezda. U barsi ih je previse.njemu treba tim poput liverpula gde moze iz drugog plana da dominira i bude kljuc.u barsi moras da dodas mesiju i kutinju i oni da resavaju

сим

pre 5 godina

Је л' може мени неко да објасни...
Зашто сви, кој к**ац, желе да иду у ту Барселону и тај Реал? Се*е ми се више...
Идите напредујте заједно са клубом. Сергеј, можеш ти и да останеш у Лацију, што да не? Реално, Јунајтед и Јувентус су ту дивне опције (иако мрзим манчеста).
Сергеј, ако можеш да бираш... изабери фудбал.

sss

pre 5 godina

to bi mu bio najbolji potez, da igra sa messijem kutinjom, odmah iza suareza, a po krilu dembele. opasno bi se tu sergej uklopio, igras sa igracima koji znaju i razumeju fudbal

jadeni

pre 5 godina

Jučer mu otac mrtav hladan izjavi da je SMS kombinacija (i to najbolje i ideakna) Zkatana i jednog Zidanea i da će osvojiti Zlatnu loptu...danas ga pak želi Barcelona...

Meni osobno su smiješne priče o SMS-u.
Koliko ludilo vlada -možda ga zaista i kupi netko za nekih 80 mil, ali on još nije u krugu najboljih igrača u Europi...jednostavno nije. A ako uzmemo u obzir da ima 23 godine i da nije balavac - na razini jednog Zidanea neće biti sigurno nikada. ž
SMS je dobar igrač, ali budimo realni -on ni u reprezentaciji Srbije nije dominantan niti najbolji niti najvažniji, a ne da bi trenutno mogao biti na razini najboljih igrača Reala, Barcelone i sl. - to je jednostavno rečeno čudno za očekivati.
Možda ode u bolji klub od Lazia, zaista se isprofilira u jednog od najboljih na svojoj poziciji trenutno (a to zasigurno nije pozicija veznog ili neke 10-etke kako mu tepa njegov otac..), ali to je sve ŠBBKBB...

(a i inače -do koje godine se netko smatra talentom, a kada se može i prestati upotrebljavati ta riječ? Podsjeća me njegova priča na onu Matea Kovačića iz naše reprezentacije - koji je isto očigledno jako talentiran, ali nekako nikako da "eksplodira" i da zaista pokaže što može...nekako slićno vidim i SMSa u budućnosti (čak su i slićnih godina...mislim da je Mateo godinu stariji samo).

Zorann

pre 5 godina

Kokezina masinerija se ne gasi. Nikad gori ambijent u fudbalu. Karadzic je fudbalski radnik za ovog. A Sergeja niko nista ne pita koliko vidim.

BOSS

pre 5 godina

Danas nema tog igraca za koga oni ne pitaju,Real,Barsa,dva Mancestera,PSZ al to nije nikakvo mjerilo... Evo Murinjo je promasio sa dosta fudbalera,tako da ono sto napravis na teren ti je to...
Zadnjih 5 godina,bez premca Ronaldo, Mesi,Ramos,Azar,
Ostali kao vrijeme,promjenjivo...

spodoba1

pre 5 godina

Uradicete momku ono sto ste uradili Novaku...svaki dan pisete o njemu bez potrebe...od jedne izjave napraite 10 samo da bi pisali...Zamrzice ga ljudi zbog vas

kole

pre 5 godina

Mislim da nakon fejla sa Pogbom i Nejmarem, Dembeleom vise niko nece davati 100 miliona i vise za jednog igraca. Ovi su bar bili afirmisani a SMS to jos uvek u potpunosti nije

miloswho

pre 5 godina

Dobro realno su odavno preterali sa njim . Ali ja sam prvi put gledao Sergeja protiv Kostarike i blagoreceno odusevio me, s tim sto mislim da Kostarika nije merodavan protivnik ocenjivanje njegove igre. ajde da vidimo protiv Svajc. kako ce igrati ali da vredi decko stvarno vredi.

bosnjak

pre 5 godina

Mi i vi Srbi smo definitivno mraka od ljudi,Sve zivo sto valja mi podcjenjujemo i ponizavamo ,dok ljudi vani to bolje cene.Alo ..jbg ko je lud da da tolike pare za nekoga ako ne vredi!" Stra vam je ,zapad je to ,tamo nema kume brate ,zemljace...sramota da nema decko podrsku vlastite drzave / pojedinaca/

Posle Paunovićeve U20 selekcije na SP 2015, ne videh ništa specijalno...

pre 5 godina

Priznajem, nisam ni izbliza stručnjak za analizu fudbalske igre, pa molim za preporuku nekog klipa sa najboljim momentima SMS-ove igre (na youtube-u, npr), da vidim otkuda ovakav "hajp". Hvala!

petar pan

pre 5 godina

Decko je velemajstor i to ce i dokazati... A kad vidim ove negativne komentare isfrustriranih kompleksasa podseti me koliko smo mi mizerna nacija zbog pojedinaca koji veze nemaju sa zivotom...

aca

pre 5 godina

To pišu i strani mediji, i za Barsu, Real, Man j. i Juve, veoma lako može da se proveri ko misli da su ovo izmišljotine. I nigde ga ne potcenjuju kao na našim sajtovima. Dečko definitivno pravi ozbiljnu razliku i u Laciju i u reprezentaciji.

Toto

pre 5 godina

Decko je odlican igrac, ali stvaro preterujete vise sa njim, kao da je novi Mesi.I cisto sumnjam da ce cifra preci 100 miliona jer on nije marketinski isplativ, Pogba je daleko isplativiji zbog toga je toliko i placen, kao i Nejmar.I stvarno ste smorili sa ovakvim vestima vise, ne znam da je neki igrac u zadnje vreme imao ovakav marketing i da na taj nacin skrece paznju na sebe, a igra mu i nije toliko dobra koliko se prica.

Max

pre 5 godina

Tip igraca poput Buskeca Jaja Turea Pogbe samo daleko lepsi a i mladji od prve dvojice.Trenutno ima mesta u svakoj ekipi a gde ce nastaviti karijeru zavisi iskljucivo od kluba koji zeli da izdvoji sumu koja se trazi.

Stevan

pre 5 godina

Hrvati su za Modrica govorili da je bolji od Kake jos kad je imao 21 godinu i igrao za Dinamo- danas igra u Real Madridu i najbolji je veznjak u Evropi, ima 4 titule prvaka Evrope. Mi Sergeja i dalje osporavamo iako je najbolji igrac Lacija, osvojio je svetsko prvenstvo za mlade, traze ga redom Manchester United, Barcelona i ko sve ne. Nase ljude u svetu svi vise postuju nego mi... pa se onda pitamo sto nam lose ide? Ali sto bi me cudilo? Pa jedan Tesla, jedan Mohajlo Pupin ovde nisu mogli da uspeju, nisu uspeli da dobiju postovanje, postali su nesto tek kad su pobegli odavde... sta da ocekujemo od drugih? ��♂

Nenad NS

pre 5 godina

hoces iskreno- u ta Švajcarska je baš za odučavanje od fudbala. Sve igračina do igračine. Da si rekao za Brazil pa ajde e ali Švajcarska da nekog oduci od fudbala. Pa da nije ovakvog sistema takmicenja gde skoro cela Evropa ide na svetsko nebi nikad ni isli kao sto i nisu u proslosti. Oni su bas fudbalska nacija.

NemanjaBB

pre 5 godina

Naporno. Stvara se pritisak i tenzija i decko moze da pobrljavi(nadam se da nece). Sve ove vesti i naslovi su trebali biti posle prvenstva. Pozz

legolas

pre 5 godina

Неће га спутати приче.Дечко је хладан и сталожен.Види се по изјавама његовим,чак ни отац му не може покварити атмосферу бесмисленм изјавама у најгорем по њега тренутку,док игра за своју земљу на СП!! Ууосталом и прошле године се причало о њему и трансферу,па је свеједно и упркос томе покидао сезону у Лацију,и опет се говори,али колена су му чврста,одиграо маестрално прву текму,да смо још гурали напред и притискали свашта би било.Очекујем да промеша Швајцарце да им се заврти у глави.Потенцијал српског фудбала какав нам је требао и кога смо чекали деценијама.Прави полушпиц,висок а окретан,пас сјајан.Он зна где још може да унапреди игру.Капирам да нема још много тога.То што му хвали научиће преласком у већи клуб.Милина га је гледати!Хвала Богу што нам је подарио напокон таквог играча,а да није неки врхунски штопер,Видић,Ивановић...већ неко ко креира и даје тон игри.Дечко је већ дуго у иностранству,сазрео је као човек и можемо да уживамо у будућности у његовим играма.Генерално,мој утисак,фудбал је еволуирао свуда.Поготово у сегменту постављања одбране.Све мање је луцидних играча!Зато је он суво злато!Можда није најбољи,то менаџери раде кроз новине свој посао,и то је разумљиво,јер већа цена,више и њима од продаје,логично,кажем можда није најбољи,и није,али ако му се у каријери поклопе коцкице,заобиђу га веће повреде,има срећу да га тренира човек који ће умети да његов потенцијал експлоатише на најбољи начин,биће сигурно у самом врху!!!

Daki

pre 5 godina

Kako bi lepo bilo kad bi novinari prestali da pisu o transferima dok smo na svetskom. Nemojte vi da pravite veci pritisak na igrace... Koliko vredi bre jedan klik??

Zaludjivanje zaludnih blejača

pre 5 godina

Ovo sa sportom ( na Zapadu / samo medju njima ) ide u klasično prelivanje "pasive u aktivu " i obrnuto ....
Ali sve u svemu opasno " miriše ( smrducka ) " na veeelikuuuu inflaciju i manjak zdrave ekonomije !

Никшићанин

pre 5 godina

СМС је добар играч. Млад је. Битно је да остане приземан, да га слава не омлати и биће зверка!
Још масу рада и учења и срећно!

M

pre 5 godina

Cilj selektora Srbije je da izoluje fudbalere od priča o transferima i tako sačuva željeni mir pred važne utakmice u Rusiji.
Ugovori će doći na svoje posle Mondijala...

Agent

pre 5 godina

Može svako da proveri u dva, tri klika.
Trenutna vrednost Sergeja je 90 miliona evra - Transfermarkt. Realni su ali greše, npr. Pogbi je bila vrednost 75m u trenutku kada je prodat za 105m.

Dex

pre 5 godina

Dajte nemojte liku nabijati pritisak, videli ste kako stisnuto igra pre neki dan. Imao je dosta situacija kada je mogao da odigra neku asistenciju, a ipak je isao da prodje 3,4 igraca. Ne valja nikoga dizati u zvezde, posebno ne tako mladog igraca.
(Dejan, 19. jun 2018 10:44)

Kad si zadnji put video kako nasi mediji nesto rade zarad visih ciljeva, ili bar opsteg interesa?

kiki

pre 5 godina

A ja bih voleo da odradi neki dobar ugovor za silne paretine i ondak se vrati u Vošu, pomogne finansijski, odbije ove domaće biznismene i da oduči "večite" od titula na neko vreme...