Fudbal 584

Četvrtak, 28.09.2017.

18:00

Zvezda se junački odbranila i pobedila Keln!

Crvena zvezda je pobedila Keln u gostima sa 1:0 u drugom kolu grupe H Lige Evrope!

Zvezda se junaèki odbranila i pobedila Keln! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

584 Komentari

Sortiraj po:

Oz

pre 6 godina

@realno koja Aba koji bakaraci,pa i to bi nam bio plitak potok,mozda bi malo Rijeka pravila problem,ovo drugo dinamo,hajduk isto ko partizan .....level ispod,bez suta na go,Borjan bez ocene.....

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Beogradski@. A onda shvatas koliko je nama koji smo navikli da Zvezda skoro uvek igra na prolece tesko da sve ovo gledamo. Te 1991. u Minhenu dok smo setali gradom svaki nemac sa kojim smo pricali znao je napamet da izdeklamuje ceo Zvezdin tim. Danas tesko da bi znali 2 igraca da pomenu. Do 92. niko ne bi mogao da kaze da je apsolutni favorit protiv Zvezde, danas su i oni koji bi tada samo sanjali da igraju sa nama. Ovo daje nadu da ce se mozda jednom vratiti vreme mocne Zvezde.

www

pre 6 godina

@wasd Ocigledno ne pratis fudbal ili samo povrsno vidis tabelu. Koja god ekipa iz najjacih evropskih liga je vrlo ozbiljna,po gotovu ona koja igra LS ili LE. Keln je prosle godine bio konstantno u vrhu bundes lige, to je mamje vise ta ekipa sa ulozenih nekoliko desetina miliona eur. Svake godine iz tih liga imamo primer da neka ekipa u sampionatu stoji lose a u evropi dogura daleko. Njima su ovakve jake i vazne utakmice svakog vikenda,Keln iz nedelje u nedelju za protivnike ima Bajern,Dortmund,Salke,Verder,Leverkusen... To sto su trenutno poslednji ama bas nista ne znaci u ovom trenuyku.Prema tome zato je ovo uspeh jer nasa liga, fin.mogucnosti nasih timova...sve je to daleko od ovakvih ekipa i zato slavimo.Uostalom , vidite sta je jedan Dinamo kijev uradio partizanu za 45min, ekipa sa istoka ,sa velikim evropskim iskustvom

mich

pre 6 godina

Sreca??? Pa u prvom poluvremenu je trebalo da bude 6-0 za Zvezdu tako da nam sreca ne bi bila ni potrebna u drugom BRAVO ZVEZDO SAMO GAZI...

Sve na svoje dodje

pre 6 godina

Pazi sad ovo.Zvezda je pretrpela tezak poraz i eliminaciju od kelna.Cekalo se dugo ali se isplatilo.Najpre pobeda zvezde i to u gostima, tri stative kelna (od toga dve jojiceve bivseg partizanovca), zatim i poraz partizana na svom terenu iako su vodili 2:0, sve to u jednom danu.Da se razumemo , iako sam zvezdas, nije mo drago sto nas jojic pogadja dve stative i sto nas partizan gudi kod kuce.Namerno kazem nas jer je logicno da navijamo za nase klubove kad igraju evropu i za nase igrace koji igraju u stranim klubovima.Ali ovo je ipak dokaz da se sve vraca i sve placa.

H%

pre 6 godina

U kritičnom periodu drugog poluvremena ponovila se odbrana, ili mogućnosti odbrane, iz utakmice u Krasnodaru. Protivnik sa jakim dodavanjima kruži i čeka da pronađe slobodnog igrača...pri tome odbrana ne ispoljava agresivnost u smislu traženja duela ili namamljivanja na pas, kombinaciju; jednostavno oseća se neiskustvo odbrambenih igrača i nedostatak teranja na odbrambenu taktiku koja treba u svakom momentu da pokušava da nadigra protivnika i otupi njegovu napadačku formaciju; igrači Zvezde kao umešni napadači nemaju fizičko-psihološki gabarit da se pretvore u igrače koji će da se bore i izbore za balans i kontrolu prostora u defanzivnoj fazi.Sve se to vremenom popravlja a najvažnije je da su se i ovako izborili za pobedu ali individualna tehnika u odbrani pored jake kontra-igre mora da bude konstanta.

Setite se juna

pre 6 godina

Samo ljudi koji se ne razumeju u fudbal,govore o losoj postavci i taktici trenera u drugom poluvremenu. To je najbolje objasnio Robert Prosinecki kada ga je neki novinar pitao zasto je Zvezda u losijoj fizickoj spremi od Francuskih ekipa. Odgovor je prost. Kondiciju i konstantan tempo ti daju kvalitetne utakmice ,a ne pripreme. Mi kvalitetne utakmice u prvenstvu nemamo,dobijamo sa slabim tempom i sa 60% snage u vecini slucajeva.

Vladan R

pre 6 godina

Pobeda uz dosta srece ali na neki nacin zasluzena. Prvo poluvreme i obe utakmice protiv Sparte, kao i Krasnodsara kod kuce, a moze se reci i protiv Partizana, pokazale su da tim zaista ima kvalitet. To je sto se jacih rivala tice. Sto se domaceg prvenstva tice tu je CZ zaista dominatna. Medjutim ima nekoliko stavri koje bi trebalo ispraviti. Realizacija sansi mora biti mnogo bolja. Da je tako verovatno bi sada imali 6 bodovca u LE, a dobili bi i Partizana u derbiju. Dalje Radonjic i Kanga u vise navrata u poslednjih nekoliko meceva, pokazali su ne malo dozu sebicnosti, vise puta kada su sutirali iako su imali saigrace u izglednoj poziciji. Za ktraj mislim da bi fizicka sprema trebalo da bude na vecem nivou, mada ne treba ni zanemariti to sto tim igra bez prestanka, maletene od pocetka prolecne sezone prosle godine, jer je pauze izmedju prethodnog prvenstav i utakmica u kvalifikacijam za LE particno nije ni bilo. Sve u svemu moram, bez obzira na izrecene sitnije primedbe, biti vise nego zadovoljan, tekucom sezonom. Samo neka ovako nastave.

wasd

pre 6 godina

Zvezda se junacki odbranila od ekipe koja ove sezone na 8 utakmica ima 7 poraza i jedan neresen rezultat uz samo DVA postignuta gola. Je l ste vi svesni gde se trenutno nalazite kada se od ove pobede pravi istorijski uspeh. Citam sinoc komentare, kao da su se odbranili od Bajerna a ne od poslednjeplasirane ekipe Bundeslige. Sou program.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

zadnji tim u Bundes ligi, nemaju pojma sa zivotom, stvarno junacka pobeda hahaha...
(nesa, 28. septembar 2017 23:42)

Dinamo Kijev
(Kost, 29. septembar 2017 00:53)

Rasplaka dete.

damjan

pre 6 godina

Milojeviću svaka čast , 10.ta utakmica u Evropi ove godine i derbi i samo jedan poraz. Grof nijednu ozbiljnu utakmucu nije dobio za dve godine.

Realno

pre 6 godina

Nije se branila junački nego kukavički, i imala je više sreće nego pameti, ali ajde....
(Zvezdaš sam, 29. septembar 2017 06:40

Misliš zato što nije već na poluremenu vodila sa 3 ili 4:0?U prvom Keln nije prešao centar,nijedan udarac nisu uputili u okvir gola a Zvezda je i u drugom delu na početku,mogla da overi pobedu,nakon fantastičnog prodora Radonjića.Kasnije je došlo do pada snage i Klnje preuzeo inicijativu.

Dejan CZ

pre 6 godina

28 godina cekanja na satisfakciju i neprevedan poraz u utakmici dvomecu gde smo za dve klase bili jaci od Kelna a ispali...i dan danas setim se Robijeve sanse u poslednjim minutama utakmice...Pravda je spora ali dostizna...one stative nisu nikako mogle biti golovi upravo zbog toga.

i pored 6 deci rakije, pamtim dobro

pre 6 godina

@beogradski: te 96. je zvezda igrala poslednji kup kupova... dala nemcima 3 komada u produzetku na mari u 1/8 finala... u 1/4 finalu je ispala od barselone sa original ronaldom... mada smo se i tada lozili da mozemo do 2:0 na mari... za zvezdu nastupali darko kovacevic i dejan stankovic... tesko da cemo to gledati za zivota vise... :p
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lal, 29. septembar 2017 05:45)

Dejan jeste a Darko Kovačević nije igrao. Centarfor je bio Zoran Jovičić, koji je i postigao vodeći gol u revanšu (posle kojeg smo primili patentirani srpski gol sa centra) Predrag Stanković prebio originalnog Ronalda koji se nije video u revanšu, ali nas je zato Đovani unakazio (3 gola u 2 tekme ako se ne varam, od kojih 1 taj izjednačujući u Beogradu)Da smo bilo koga drugog izvukli, te godine bismo prezimili u Evropi ali nije bilo šanse da izvučemo bilo koga drugog sem ubedljivo najjače evropske ekipe, pošto se sve dešavalo u jeku "godina kletve".

Mad4Red

pre 6 godina

Evo šta znači ispuštena pobeda protiv Bate Borisova... Sa 6 bodova da izgubiš obe od Arsenala, probaš da dobiješ Bate u goste i kući Keln mora da budeš drugi milion posto... I sad Zvezda ima ogromne šanse da bude druga na tabeli... Samo hrabro protiv Arsenala pa šta bude... Zasluženo je Zvezda slavila dala prelep gol, imala još par lepih šansi u prvom da Kanga nije bio sebičan kod jednog šuta da je prosledio Boaćiju slavili bi i ubedljivije ali nema veze, pobeda je pobeda... Plus premijan od Uefe za pobedu, milina...

zvezdo zvezdana

pre 6 godina

ni za jednog igraca zvezde ne moze da se kaze da je bio los, da je odigrao katastrofalno, e to je ono sto dugo nismo doziveli. od dolaska Milojevica svaki igrac daje svoj maximum, i odradjuje ono sto se trazi od njega, sto nije bio slucaj pre njega. svaka cast za postavku, samo nastavite ovako i bice sve odlicno.

Dzoni

pre 6 godina

Sta je vama ljudi... Aba liga je naravno potrebna ali ne stice se kondicija igranjem jakih utakmica.. Nego teskim treningom,trcanjem do granice bola....

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ajde u 100 evrica, da pada Arsenal na Marakani?
(Igor, 28. septembar 2017 23:51)

Mozda na Marakani, protiv Flamenga ili Fluminensea. Mada i to cisto sumnjam. Ali na stadionu Rajko Mitic ce odrzati malo jaci trening drugog tima i rutinski uzeti jos 3 boda. Kad nasi timovi budu imali snage za 75 minuta premijer-ligaskog trcanja, onda ce moci da se nadaju neresenom rezultatu, uz dosta srece.

nnidza

pre 6 godina

@Goran
Na istom mestu gde je bio i Njukasl kada je Partizan ušao u LŠ. Mada, Keln je imao jedan nerešen meč a Njukasl 5 poraza...

Стеф

pre 6 godina

Људи за Звезду после 10 година без зиме у евро-такмичењима! И онда имаш победу и рему у две одигране текме, па то је ПРЕВРХ! Бравоооо! Оно што је потребно да се клуб стабилизује тј. Продаш 1 или 2 играча и улази клинац из школе да замене и уђу у систем играња. И онда следеће године опет уђеш у неко такмичење. Треба да се угледамо на тај БАТЕ.

lal

pre 6 godina

@beogradski: te 96. je zvezda igrala poslednji kup kupova... dala nemcima 3 komada u produzetku na mari u 1/8 finala... u 1/4 finalu je ispala od barselone sa original ronaldom... mada smo se i tada lozili da mozemo do 2:0 na mari... za zvezdu nastupali darko kovacevic i dejan stankovic... tesko da cemo to gledati za zivota vise... :p

Belgrade_boy

pre 6 godina

Odlican rezultat danas,i uopste do sada dobri rezultati,ali treba biti realan i ne zanositi se ovim jer Zvezda danas nije zasluzila pobedu.Ovo je realno sve druga evropska liga,naredni protivnik je jedan od onih iz prve i to ce biti pravo merilo gde je Zvezda i nas fudbal uopste.Nazalost ne verujem da Zvezda moze da izvuce bod iz te dve utakmice(odbrana jako losa,cela ekipa nema snage za jak tempo 90 minuta)a plasim se da cemo biti deklasirani u jednoj od dve utakmice.Uopseno osim individualnog kvaliteta nekoliko igraca,tu kvaliteta za evropski nivo nema.U svakom slucaju posle toliko godina i ovo je neki rezultat,plasman u Ligu evrope i pobeda u gostima u Nemackoj.Za prolaz dalje bice presudna utakmica u Belorusiji protiv Bate-a koji je kvalitetnija ekipa od Zvezde.Samo neka nastave ovako da se bore i nista im se ne moze zameriti jer je to nasa realnost,pa uz malo srece mozemo se nadati prolecu.Ali opet kazem ovo je sve druga evropska liga..

Дератизатор

pre 6 godina

Поништисмо Келну историју, сада јако до краја! Браво момци, браво Милоје Господине, браво верни навијачи браћо Цигани, наша Звезда гази и неће да стане!!!

vld

pre 6 godina

Obavezno neka Aba liga da se napravi i u fudbalu ako zelimo da nasi najbolji klubovi izdrze duze od 60 min ritma u evropskim utakmicama. pa neverovatno je da ni Zvezda a ni Partizan nemaju snage ni za jedan kontranapad niti da ispariraju na sredini protivniku citavih zadnjih pola sata igre. Mnogi pljuju Kangu a decko nas uveo u Ligu evrope i sto se mene tice nek sutira do mile volje zasluzio je a uvidece i sam da preteruje

djuro

pre 6 godina

@
Vidis srbine da se i mi nekad mozemo slozit. Evo i ja mislim ako prodjete grupu da ce to biti veliki podvig,al moguce je. U postocima to bi izgledalo 50% da hocete 100% da necete hehe
(croata, 28. septembar 2017 23:55)

a kako bi u postocima izgledalo da kažeš ko ti je bio prađed??? nećeš?? A znaš... hehehe

PFC45Zg

pre 6 godina

Keln je zasluzio da preokrene ovo!!2 stative Jojica!!Steta!!!
(Grobar, 28. septembar 2017 20:59)

Jesi čuo za karmu? Nisi? E sad jesi.

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

@ciča miča i gotova priča
Nisu, nažalost. Ne samo oni, nego i pojedini među njima. Zašto? Ne zna se.
Nadajmo se da hoće, na stranu obeštećenja od potencijalnih prodaja. Ovo je tim. Ekipa. Ekipčina. Ljudi daju više no što i znaju. Napred, Zvezdo.

beogradski

pre 6 godina

Cestitke na velikoj pobjedi,al dalje prolaze englezi i svabe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (croata, 28. septembar 2017 22:13)

a hrvati??? jel su prošli dalje???

ne vezano za ovog bota....zvezda igra lepo, sjajno, ali nažalost samo 60ak minuta, fali snage...u svakom slučaju, najbolja evropska sezona od kada ja znam za sebe, i od kada gledam fudbal, od neke 96. godine.....milina gledati....pobedili smo spartu, krasnodar, keln, igrali nerešeno sa bateom, ludilo burazere....šlag na torti je arsenal, i bar bod pred punom marakanom, uz malo sreće....

Alex

pre 6 godina

Večeras i Zvezda i Partizan odigrali dobro prvo poluvreme za drugo nemaju snage.Znači, mogli bi zajedno da odigraju jednu celu utakmicu...bruka i sramota za fudbal u 21.veku.

sasa.r

pre 6 godina

Moj savjet je da Zvezda poslije ove pobjede ne potcjenjuje Arsenal.To je dobar tim, ima solidne igrače i ne smije biti opuštanja.Tu su važne dvije pobjede, pa i minimalnim rezultatom.Zvezda je velikan, prvak Evrope i svijeta a Arsenal ni jedno ni drugo.I naravno najvažnije je da se igrači konstantno mijenjaju da ne dođe do povreda jer biće , ipak, teže u eliminacionoj fazi..sjećaju se oni još DULETA SAVIĆA i onog čuvenog gola...A NA HAJBERIJU MUK.

sloga

pre 6 godina

pisem da su nam stoperi najslabiji deo tima jer vidim gde se i kako postavljaju samo sto nema NAPADACKE EKIPE koja je to mogla da iskoristi. nadam se da ce miloje i to posloziti kako treba jer nam se protiv konkretnijih ekipa crno pise, veruj mi.(cole, 28. septembar 2017 22:52)
Večeras zvezdini štoperi najbolji igrači na terenu.Oni su spasli da Zvezda ne primi gol.Koliko je samo Keln imao centaršuteva i kornera iz koji su stvorili samo jednu šansu,kada je Borjan odbranio.Loše je odigrala sredina,jer nije sprečila dodavanja.

Jašta

pre 6 godina

Pa to jeste nas najveci (sportski) problem vec dugo vremena - nemamo kondicjie! Pa da bi naprimer Sabacka Macva pokrenula projekat, da forsira fizicku spremu oni bi kroz godinu dve uzeli titulu. Stavimo malo tehniku na stranu, neke taktike mogu samo da se sprovedu kad je tim maksimalno fizicki spreman - kao naprimer jak presing u fazama tokom cele utakmice.

No, ipak velika pobeda! Bravo Zvezdo!

bot na kvadrat

pre 6 godina

Prvi put posle 10 godina se ne rasproda svaki iole dobar igrac u letnjem prelaznom roku i odma i grupna faza i pobeda u gostima kod Bundesligasa.

miško

pre 6 godina

Najbolje prvo poluvreme jednog srpskog kluba od Vošine pibede protiv Sampe.Zvezda je trebala da vodi bar 3-4 razlike u prvom.Igra za udžbenike,antologojska.Kondicija u drugom uticala na igru.

croata

pre 6 godina

Ovaj put se slažem sa tobom. Trener je uradio svoj deo posla, ali tehničko neznanje i slaba kondicija učinili su svoje u drugom poluvremenu. Jednostavno, igrači su nam, blago rečeno, vrlo limitirani. Odbrana je jako loša i spora. Idealna za Volkota, Sančeza i društvo. Ja se zaista nisam nadao da ćemo uzeti četiri boda u prve dve utakmice, to je veliki uspeh. Ako prodjemo grupu biće to pravi podvig.
(Negativni, 28. septembar 2017 23:33

Vidis srbine da se i mi nekad mozemo slozit. Evo i ja mislim ako prodjete grupu da ce to biti veliki podvig,al moguce je. U postocima to bi izgledalo 50% da hocete 100% da necete hehe

Momo

pre 6 godina

Kondicija je 30/procenata ali je nas sreća poslužila ja nisam video nemačke igrače da su se previjali na terenu a naši bog da nas sačuva!! Gde su nam kondicioni treneri to mora da se popravi inače nema ništa od našeg fudbala!!!

Vladimir

pre 6 godina

Radimo ceo mesec za 300 evra al' nema veze vazno je da nam fudbal cveta...
(No name, 28. septembar 2017 20:03)

Prvo, pričaj u svoje ime. Drugo, nadji bolje plaćen posao umesto što kukaš na vestima o fudbalu.
Čestitke Zvezdi na velikoj pobedi. Nego do juče srpski fudbal nije postojao a sada kada naš klub dobija Bundesligaša odjednom ovi slabi, očekivan rezultat, itd. Izgleda da sam prespavao vreme u kom je naš fudbal od smejurije došao do toga da je očekivan rezultat pobeda protiv Bundesligaša u gostima. Brzo smo zaboravili Šamrok, Kairat i ostale "ozbiljne" klubove koji su ponizili naše perjanice. Ili da se već priča o proleću a tek završeno drugo kolo. Baš naivna razmišljanja većine.
Puno sreće i Zvezdi i Partizanu u nastavku takmičenja.

kentaur

pre 6 godina

secam se nesto duela zvezda keln pre vise od 25 godina .....zvezda je u beogradu pobedila 2 prema 0 ....u nemacku je otislao ono tipa lako ce mo ....i onda zvezda u cudnom mecu gubi 3 prema 0 i ispada ....zvezda je tada bila mnogo bolji tim od kelna ....propustila sanse u gostima....sve zvezde nebeske to vece bile naklonjene kelnu ....mislim da se to veceras vratilo zvezdi u nekoj meri .....bolja je bila zvezda u prvom poluvremenu i zasluzeno otisla na odmor 1 prema 0 ....u drugom 3 stative za keln ,dominacija ,zvezda u bunkeru ....uglavnom nebo je pogledalo zvezdu .....mozda i vratilo malo za ono pre kad smo bili bolji tim mnogo a oni pukom srecom nebeskom prosli dalje .....treba posteno reci ipak veceras realno oni bolji a mi pobedili
(zoran ivkovic, 28. septembar 2017 21:39)

I tada kriminalno suđenje u korist Kelna. I večeras je bilo čudnih odluka. Gobeljić je za čist start na loptu dobio žuti karton, za šta se uopšte ne bi trebao svirati faul.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

cole
koji krasnodar pamtis,kojih 10 minuta?
da nije bilo poklon penala centar nisu prelazili na marakani.
neki ovde kao aca trica odvajaju poluvremena,utakmica se igra 90 minuta i to se računa.
bravo zvezdo,samo cepaj,sve je super(kakvi smo bili poslednjih 5 godina)

BAKI

pre 6 godina

Mi to tako...Jeste da je bilo čupavo ali i to se završi.Nisam primetio da je sudija svirao neki faul za nas u drugom poluvremenu a bilo ih je dosta.

zex

pre 6 godina

Alo nije snaga u pitanju.Svi vi koji pisete o fizickoj spremi nikada niste igrali fudbal.Oni su profesionalci svakog dana treniraju kao i svi ostali u evropi.Nema sanse da nisu spremni.Probleem je mentalitet i glava.U drugom delu nas je Keln napao nismo iskoristili neke kontre i uvukla se sumnja i strah u ekipu i to je jedini razlog.Oni su ljudi kao i mi i nisu nista jaci od nas.Pobedom se stice vera u sebe a nama to fali godinama a sada rastemo jer ovo je ozbiljna pobeda.Sparta,Krasnodar i Keln vrede preko 200mil i vise nista nije slucajno.Srecu smo imali ali Kanga je promasivao nemoguce.Srnic je bio blizu Radonjic blizu uopste ovo nije lose.

Korleone

pre 6 godina

Imali ste srece i nista vise. I Partizan je pre godinu ili dve pobedio bundesligasa u Nemackoj ali mu to nije pomoglo da popravi bilo sta. U svakom slucaju cestitke na pobedi.

Ivan

pre 6 godina

Herojski smo pobedili! Bilo je velikih problema u 2.poluvremenu, ali zaslužili smo pobedu! U 1.poluvremenu smo mogli da vodimo po šansama i sa 2-3 gola razlike, u drugom su oni imali 3 stative, znači rezultat je realan, zaslužila je Zvezda pobedu večeras! Bravo za naše crveno-bele junake iz Kelna i hvala im za ovo sjajno veče! Smeši se proleće u Evropi ali nema opuštanja, tek sada treba biti ozbiljan. Mada, i da ne uspe da ostane u Evropi na proleće Zvezda će svejedno za mene biti junačka ove sezone, već je uradila više nego što smo očekivali i hvala joj na tome! Još jednom BRAVO ZVEZDO za ovu veličanstvenu pobedu večeras! Slomljen je jedan bundesligaš na njegovom terenu a to nije mala stvar!

Liar, liar, pants on fire!

pre 6 godina

Sta je sad, ne valja ni kada se pobedjuje bundesligas u Nemackoj? Losa igra, drugo poluvreme, pa igrajte vi znalci kad sve znate.
(Grof, 28. septembar 2017 20:57)

Sve što 'znalci' zanju je laprdati po portalima. I dobro ide, bilo prvo ili drugo poluvreme.

Negativni

pre 6 godina

(croata, 28. septembar 2017 22:13)

Ovaj put se slažem sa tobom. Trener je uradio svoj deo posla, ali tehničko neznanje i slaba kondicija učinili su svoje u drugom poluvremenu. Jednostavno, igrači su nam, blago rečeno, vrlo limitirani. Odbrana je jako loša i spora. Idealna za Volkota, Sančeza i društvo. Ja se zaista nisam nadao da ćemo uzeti četiri boda u prve dve utakmice, to je veliki uspeh. Ako prodjemo grupu biće to pravi podvig.

Nenad

pre 6 godina

Pssst grobari na temu kako se odbranila Zvezda. Vidite ja ništa nisam napisao vam na vesti kako ste odigrali drugo poluvreme protiv Dinama Kijev . Zvezda je pobedila i to je najvažnije !!! Pazite grobari alo nekome poželite zlo vrati se vama!!! Ja bi ćutao na vašem mestu.

realno :)

pre 6 godina

Fale jake utakmice u prvenstvu...pod hitno neka liga slicna Aba ligi u Basketu...kad imas jake utakmice stalno,lako ces i ovo da privedes kraju,a ne ovako,padamo fizicki...nije problem sto je Keln pritisnuo,nego mi nemamo snage da stojimo...samo jako prvenstvo...

sasa

pre 6 godina

Svaka cast na rezultatu mojoj zvezdi. I naravno na igri iz prvog poluvremena. Ovo u drugom je dekadencija fudbala. Nazalost toliko neverovanje u sebe je pomalo cudno. Onda to neverovanje dovede do tolikog umora da je to neverovatno. Pa nama je i fizioterapeut imao grceve. Zasto ne mozemo da nastavimo isto? Eto zadatka za Milojevica. Sa arsenalom ovo ne sme da se ponovi inace drugo poluvreme primamo 5,6 golova. Napred Zvezdo!!!!!

JPR24

pre 6 godina

Junački ? Daš gol, i povučeš se ko zec i to je junački ? Prošli bi ste kao i ovi moji zumbuli da vas nije pogledala sreća sa onolikim stativama ! Sve u svemu, ni jedni ni drugi nisu fizički u stanju da izdrže punih 60 minuta u evropi ! A kamoli 90...

Dexi

pre 6 godina

cole, 28 vidi prijatelju takve golove kao protiv Bate-a su primali i Rio i Vidic kad im ispadne Evra ili Nevil po bokovima... taj gol 70% pripada Rikardinju i 30% Savicu .ti u postu pises kao da ovi nemaju pojma i tu se stobom ne slazem sasvim korektno odradjuju posao (pre pocetka sezone savic doso kao otpisan da se nadje a letalek je vec bio otpisan ) Naravno nisu oni vec pomenuti Vidic I Ferdinad ali kad se setim Fibela i kompanije ... ovi su zlatni...

majvuk

pre 6 godina

Nemci mislili da je trening tekma. Potpuno nezainteresovani...3 stative...dzabe im. Mozda se sada osveste. Bravo ... 3 boda su 3 boda kako tako.

Proko, kiša burazere.

pre 6 godina

Sve sve ali Le Talek je u baš lošoj formi...
(marsovac, 28. septembar 2017 18:25)

Sine, naš najbolji igrač večeras. Ne bi bilo loše da nekog ocrniš i pred meč s Arsenalom? Da vidimo pali li?

kum2

pre 6 godina

Sram vas bilo za drugo poluvreme. Prenemaganje i panika. Uzas. Ako ovako morate da pob3djujete onda ste obicne sportske nule. Borite se casno kao u prvom delu

zvera

pre 6 godina

Samo nemojte da poletitite i umislite da je Zvezda postala nekakav jak fudbalski klub. Trenutno, Zvezda igra sasvim dobro u odnosu na ono sto smo navikli u proteklih dvadesetak godina, ali daleko je od onog kluba kakav je bio za vreme YU.

Nizdis

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32)
Mamic bi ga uvalio za 10.
(Cruel, 28. septembar 2017 19:38)

To si negde procitao i sad kao papagaj ponavljas. Idi ti brate pa ga prodaj ako mozes i znas i za 50 milki.

sasa jokic

pre 6 godina

Kanga da mu umre majka ako doda loptu. Dokle vise Miljaniceve fudbalske skole, daj gol pa se povuci i brani se.
Tri stative, imali smo vise srece od pameti, samo zato sto smo se povukli.

Dexi

pre 6 godina

cole, 28

Ok posto si vec tako uporan,daj konkretan primer gde su stoperi pogresili veceras??? stoperi su branili svoj prostor sasvim korektno,problem su bili veznjaci koji se nisu snasli sa ovim kriteriumom sudjenja (navikli da olako padaju i da im se to svira) kao posledica toga ide panicenje i ispucavanje ,naravno keln je isto tako fizicki bolje spremniji od zvezde.jos jedan od razloga takve igre je i izlazak boacija njegovim izlaskom zvezda nema ko da prihvati loput i zagradi na protinickoj polovini samim time smiri igru ili prebaci teziste kod njih... A da setices se ti mene posle kelna na mari bice sasvim drugacija utakmica od ove... Poz

anica

pre 6 godina

(kum2, 28. septembar 2017 22:23)
Nema apsolutno za nista da ih bude sramota. Dali su sve od sebe!!! To je trazio trener, i to je to! To sto su se neki igraci povredili(bice valjda ok) i sto im zavijena glava nije prenemaganje vec se desio udarac. Ne razumem kako iko moze ista da im zameri, znam da bi mnogi ovde voleli da je Jojic dao jednu bar od one dve stative, al eto...moze nam se da nam direktno lopta ide na nogu i da se odbranimo. Pocela je i kisa, ostali su bez snage jer je neverovatan tempo, i moraju jos raditi na fiz spremi. Fudbal koji igraju je fantastican, i zaista je ponosan Svaki ZVezdas!
BRAVO ZVEZDO, BRAVO!!!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bravo, majstori!!! Miloje perfektno vodio mec. Covek jednostavno zivi za Zvezdu i ovo sto radi. Mada, razumem razocarenje pojedinih "kukavickom" taktikom. Nije im lako.

velja

pre 6 godina

nije to ni taktika, ni prepustanje igre jednostavno NEMAMO SNAGE! Dok imamo snage igramo odlicno, kad izgubimo snagu padamo narocito na sredini terena. Prvo pada Radonjic pa Krsticic pa onda kako ko. Visok tempo prvog poluvremena je uslovio da danas jos ranije padnemo nego u prethodnim utakmicama. Tako da nije slucajno ni sto nam je Krasnodar dao gol a ni Bate. Keln je losija ekipa od obe pa nije znao danas to da iskoristi. Sve u svemu i ovo je nesto. Iako padamo opet je to za nas odlicno. Ogrejalo malo sunce i nas

Kadju RS

pre 6 godina

Borjan - Odlican, smiren, pouzdan, sve sto treba da ima jedan golman on ima. Prezadovoljan sam s njim.
Stojkovic - Izuzetno borben i koristan, nema ga toliko u ofanzivi, ali u odbrani radi veliki posao, svaka cast.
Le Talek - Nas najbolji igrac veceras ubjedljivo, najbolja njegova utakmica u Zvezdi.
Babic - Vjerujem da su se svi pribojavali, a on nas je demantovao odlicnom igrom, smiren, dominantan u vazduhu, borben, sve pohvale.
Gobeljic - Imao malu tremu, u većini situacija igrao najjednostavnije moguce, samo da nije kod njega lopta, ali kakav borac i kakav voljni momenat, skidam kapu. Uvijek bi volio da imamo jednog ovakovog u ekipi.
Donald - Kapitenski, dok je imao snage kontrolisao je sve na terenu, bio dominantan , mnogo se osjetilo kad mu je nestalo snage.
Krsticic - Slicno kao i Donald, odusevljava me ovaj momak, koliko je samo znacajan i koliko se kod njega vidi to iskustvo igranja jakih utakmica i jake lige. Kad bude fizicki potpuno spreman dominirace.
Radonjic - Preopasan, cini mi se kad god je lopta kod njega to je potencijalna opasnost, prebrz je.
Kanga - Najvise podbacio, svaka casr za prethodne utakmice, ali pokazuje mnogo sebicluka to je nedopustivo, dosta nam znaci, majstor je igre, ali ne smije onoliko duela da se izgubi u evropi.
Srnic - Fali mu neki dribling, prodor da upotpuni ove dobre igre, takticki perfektan.
Boaci - Svaka cast ovom momku ,za borbenost za ovaj gol, daje zadnje atome snage , sacuva kad treba, odlozi,ubitacan ima sve karakteristike pravog napadaca.

cole

pre 6 godina

@dexi...nemam, nemam...samo jako dobro pamtim utakmice protiv jedine ekipe koja nas je napala, krasnodara! i znam da im je ponisten cist gol i da nas je borjan spasavao u poslednjih 10 minuta na marakani...i pamtim tri stative kelna veceras...a pratim zvezdu i na treninzima i na svim utakmicama u zemlji, zbog posla kojim se bavim. a i slucajno sam skoro 20 godina aktivno igrao fudbal ( mlada repka jugoslavije). zato jako dobro znam sta pisem kad kazem da su nam stoperi ocaj zivi!!! setices me se...bojim se samo mozda vec i u grupi lige evrope!

croata

pre 6 godina

Bravo, svaka cast! Moj Dinamo, inace 'najbolji' klub sa ovih prostora, moze se itekako ugledati na Zvezdu po onome kaj prikazuje na terenu. U ovom trenu Dinamo i Rijeka mogu sanjat pobjede bilo gdje u Europi.
(beli real, 28. septembar 2017 21:25

Aj ne pricaj gluposti,ne da mi se braniti dinama,al imao je on itekakvih rezultata i pobjeda,pa jel skinuo arsenala,villareala,rijeka drzala sevillu na konopcima,hajduk dobio intera u gostima itd..cestitaj im na pobjedi ko covjek,mani si tih seloveselo umiljavanja.
Keln je ove sezone los,zadnji su u ligi,zvezda je to sjajno iskoristila,u prvom poluvremenu jasno bolja i stvarno se svidjeli,a u drugom se pojavio bundesligas,a kod zvezde proradio klasican balkanski mentalitet,no na vasu srecu nisu mogli preokrenut jer se vidi grogiranost svaba zbog gomile poraza ove sezone. Ali veliki oprez i dalje,popravit ce se oni,mogu svabe u bg ladno pobijediti i prebiti vas,a mislim da ce tako i biti. Cestitke na velikoj pobjedi,al dalje prolaze englezi i svabe

Zoki_Rv

pre 6 godina

Daj Croata, dođi u Rovinj da "popijemo kavu". Baš kompleksi proradili opasno, pa evo - samo da ti patiš, prolaze Zvezda i Arsenal. Zdravo!

cole

pre 6 godina

@dexi...pomenuh li negde igru stopera veceras? lepo napisah da nam merilo nisu ekipe poput kelna ili bate borisova, mada za gol belorusa su direktno krivi stoperi! pisem od pocetka sezone da mi, osim krasnodara, jos nismo igrali protiv napadacke ekipe!!! to je jedino bio krasnodar, a znamo kako smo srecno prosli protiv njih! naravno da na marakani keln bez tri u mrezi ne sme da prodje jer su, osim fizicke spremnosti, za sada najslabija ekipa u grupi. a pisem da su nam stoperi najslabiji deo tima jer vidim gde se i kako postavljaju samo sto nema NAPADACKE EKIPE koja je to mogla da iskoristi. nadam se da ce miloje i to posloziti kako treba jer nam se protiv konkretnijih ekipa crno pise, veruj mi.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Iskrene cestitke! Plasim se samo da se Kelnu sve ovo ne vrati u BG-u.
 (menjam Prizren za Dzenkinsa, 28. septembar 2017 21:48)

Mirno spavaj, zebrice, ne stvaraj sebi bore. Vratice im se, ali prvo poluvreme i u drugom. Na Mari se i svabama tresu gace.

Posmatrač iz Ljutice Bogdana

pre 6 godina

Vratilo nam se za neke promašaje protiv Bate B. u Beogradu !
Miloje trenerčina !
Kanga , ponovo počinje da " divlja " i postaje iritantno sebičan ( mogli smo u prvom poluvremenu da ozbiljno ugrozimo ili damo još 1 - 2 gola , da je hteo da doda loptu saigračima ) !!
Momci borbeni i požrtvovani i zato nosimo 3 boda . Samo vredno , radno i biće to dobro !

ŠTANGLA BEZ OBLIKA

pre 6 godina

Od početka ovogodišnje kampanje u evropi, Zvezdu je nepodnosljivo gledati poslednjih 20min. Na neku foru, u svim tim utakmicama nismo primili gol u tom periodu očaja, bezidejnosti i dezorijentacije. Za mene, to je čudo ravno uspehu karijere Dejana Cukića...

Dejan

pre 6 godina

Sto bi reko Mile Belodedic nije vazno kako smo se branili,vazno je da smo se odbranili.Bravoo Miloje bravo momci.Jeste da je bilo i srece,ali zna se koga sreca prati!!!

nenad

pre 6 godina

Ćestitam Zvezdi na pobedi ali igraći nisu fizički spremni da igraju ovakve teške utakmice.Keln je u drugom poluvremenu skoro nadigrao zvezdu i da su one silne stative bili golovi to bi bio kraj.Zvezda je imala više sreće nego znanje.A Kanga nema pojma o fudbalu.Ništa nije pokazao samo je bezveze trošio lopte,a mogao je da da bar jedan go.Igraći moraju da rade na fizićkoj kondiciji ako hoće da imaju neki uspeh,nemože da se oslanjaju samo na sreću.Protiv Arsenala moraju da igraju mnogo ,mnogo bolje i fudbal se igra zbog golova.

kladzom do bola

pre 6 godina

ne pamtim da je jedna ekipa u poluvremenu imala tri stative a da je izgubila mec ., inace ja sam prezadovoljan 3 boda , a za igru me bas briga u drugom poluvremenu .

Aksentije

pre 6 godina

Imao sam 17 godina '89 i dobro pamtim utakmicu. Ovo je slatka pobeda al nikad necu prezaliti kako nas je Keln izbacio. Momci srecno i samo hrabro pa dokle dogurate.

Mladen

pre 6 godina

Zvezda moze do drugog mesta, ne mogu pobediti Arsenal. Ne treba se zaleteti, veceras je bilo dosta srece, tri stative. Meni se cini da oni nisu fizicki dovoljno pripremljeni i da su jedva izdrzali. Ima tu dosta posla i treba ici mec po mec a ne razmisljati kao da su vec prosli grupu.

kfwg

pre 6 godina

Igrači Kelna fizički i taktički spremniji; imaju jaku šablon igru na nivou Bundes lige. U I poluvremenu su igrali sa manje snage i Zvezda je lako zaustavljala njihove napade a u napadu su kombinacije zvezdaša bile vrlo efikasne. Drugo poluvreme je pokazalo da Zvezda nema odlike čvrstogg tima sa odbrambenom konceppcijom ali su uz borbenost pokazani dobri tehnički elementi u borbi za loptu.Donekle je i normalno da se Zvezda ovako grčevito brani jer igrači,u odnosu na npr. Keln, niti su selektovani niti podržani od opšte fudbalske zajednice niti pripremljeni tako da ovakve utakmice treba da budu neko početno iskustvo u stvaranju savremene igre ukoliko je to moguće jer je klub u stalnom diskontinuitetu zbog loših fudbalskih prilika u kojima radi.

12

pre 6 godina

Kanga je previse sebican. U prvom poluvremenu je dva puta bez veze sutirao, a oba puta je imao igraca u boljoj poziciji. Mora ga Milojevic obuzdati nekao. Nije prvi put da to radi, Isto je radio i protiv Partizana, a i protiv Batea. Realno imali smo srece, ali sreca prati hrabre. Svaka cast momcim na borbenosti

Delije Čikago

pre 6 godina

Prvo poluvreme najbolje do sada, drugo katastrofalno, naši ne mogu više od poluvremena, slaba nam je liga, dobro da je Arsenal ubio Bate i izbili smo na drugo mesto, mora to bolje momci, idemoooo...

Маторац

pre 6 godina

Кад се ишло у Бари, имао сам 20 година. Ускоро постајем и деда.

Друго полувреме је слика и прилика лиге у којој играмо. Види се да момцима недостаје великих утакмица.

Али, нема везе. Момцима свака част. Хвала им што сам се опет, после дуже времена (признајем да сам одувек био навијач са западне трибине), жестоко цимао, нервирао.

Идемо момци, идемо у други круг.

Delija_021

pre 6 godina

Vama treba zabraniti da komentarisete.. I kad bi osvojili EL, neko bi nasao da kaze da smo lose igrali hah. Pobeda protiv ekipe koja je bila 5ta u bundesligi ej bre! Ps boaci tata... Sledeci Arsenal! Zvezdaaaaaaaa!!!

Dejan

pre 6 godina

Toliko grobarskih negativnih komentara a i kritika "poznavaoca" o losoj fizickoj spremi.Fizicka sprema itekako ima veze sa konstantnim igranjem jakih utakmica a nasi klubovi to nazalost nemaju i samo zbog toga sam zagovornik regionalne lige jer na tom planu ta ce liga pomoci,dok je nasa liga previse losa,uostalom gledajte neku utakmicu,kolicinu trke,brzih pokreta,sprintova i bice vam jasno.Zbog toga je danasnja pobeda Zvezde veliki uspeh!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ovo je jedna od stvari u mom životu za koje živim . Prelijep je to osjećaj sreće a kakav je to osjećaj znate svi vi slični meni . Polako se vraćaju slavni dani , dani naše prošlosti . Hvala vam za to junaci moji , junaci naši. Pozdrav za svu moju braću i sestre Delije a najveći pozdrav za moju Juliju iz meni dalekog grada . BRAVO ZVEZDO !

vlada

pre 6 godina

90. je minut, a nasi se bukvalno nisi sastali sa loptom u 2. poluvremenu. To se kaze pojma nemaju, I to je realnost, nazalost.
(miki, 28. septembar 2017 20:49)

Blago nama kada mozemo da igramo i nerealno kada nam treba... to bi onda bilo ono prvo poluvreme

Gde ja živim

pre 6 godina

(Gvozdje 79, 28. septembar 2017 21:15)

Bukvalno sam hteo da napišem isto. Izgleda da je 90 minuta u našoj ligi jednako 45 minuta u Evropi što je donekle i logično. Ali dobro, računa se pobeda. Zvezda sasvim solidna u prvom poluvremenu, staložena, imali inicijativu. Drugo poluvreme malo i sreće, ali dobro. Sada još Partizan da pobedi pa da dignemo malo te koeficijente.

xxx

pre 6 godina

Dobro braco, zasluzili smo i malo srece nakon 10 godina mraka. Pobeda je pobeda, kako god da je izvojevana. Bitno je da se ove godine stabilizujemo a ako bog da da narednih decenija budemo redovan ucesnik grupnih takmicenja, i da gledamo druge kako se plase nas.

Bokelj

pre 6 godina

Ipak nismo spremni fizički za 90 minuta se ekipama iz liga petice. Opet se pojavljuje kao glavni problem - veliki broj sporih igrača u veznom redu i među štoperima - Donald, Krstičić, Kanga, Le Talek, Babić...i to dolazi do izražaja kako utakmica odmiče...kasni se sa reakcijom, ne ulazi se u duel dovoljno jako. Povreda Jovičića je ogroman hendikep. Protiv Arsenala Donald, Krstičić i Kanga ne smiju zajedno na teren, jer bi katastrofa bila neizbježna. Nemamo brzih igrača na sredini, i mislim da će Milojević morati Srnića da vrati među zadnje vezne - ne vidim drugo rješenje.

vukvuk

pre 6 godina

Ove povrede su posledica nedostatka bazičnih priprema. Brzo ste zaboravili skupljanje ekipe i početak sezone....Sećate se ranije Zvezda na Zlatibor pa u Tursku...

cole

pre 6 godina

tri boda u gostima u ligi evrope zlata vredna. opet mi nije jasno zasto se zatvorimo skroz i branimo samo 1:0 kad je valjda vise nego ocigledno da smo najbolji kada igramo svoju igru i kada napadamo. ali sve na stranu, dobili smo nemce u gostima i to je najbitnije. nadam se samo da necemo poleteti jer....od pocetka to pisem i ista bojazan se nastavlja! mi ne znamo koliko nam je odbrana slaba! mi jos nismo igrali protiv iole napadacki potentnije ekipe! to nije ni ovaj presmesni keln, jos manje bate borisov, o nasoj ligi da i ne pomislim. jedina napadacki orijentisanija ekipa je bio krasnodar i svi znamo sa koliko srece smo tamo primili samo tri gola, a da ne pominjem poslednjih deset minuta na marakani. ljudi, mi nemamo ni malo stabilnu i sigurnu odbranu! le talec nije stoper, tu je jer nemamo boljeg, duletov sin je kiksara nevidjena, mali babic je nesiguran jer jos nema iskustva za jake utakmice i igru protiv pravih napadaca, frimpong moze 88 minuta da odigra fenomenalno a onda u dva minuta da dva puta podleti pod loptu i cao djaci. dakle, polako, imamo dobar srednji red, cak i vise nego dobar, boaci je zver sto i dokazuje, borjan je sjajan ali ne moze sve sam! bekovi su nam vise krila nego odbrambeni igraci, stoperi nesigurni...bojim se debelog i bolnog prizemljenja! nadam se ne protiv arsenala u bgd, ali to ce biti prva ekipa koja igra da postigne gol vise, sa brzim krilima, dobrim napadacima..prva prava napadacka ekipa protiv koje ce igrati nasa presmesna i nesigurna odbrana. srecno, zvezdo moja, ova tri boda iz kelna znace i prolece u evropi, a onda....neka nam je dragi Bog u pomoc!

Mentalitet

pre 6 godina

Ovo donekle podseca na utakmicu Srbija-Nemacka na svetskom prvenstvu 2010. Isti rezultat, mnogo sansi za Nemce, na kraju srecan ishod za Srbiju (koja je, nazalost, nakon toga izgubila od Gane i Australije). Nije samo u pitanju kvalitet, nego i mentalitet. I u proslosti, dok je igrala Jugoslavija, i dok je Zvezda isla ka tituli evropskog prvaka, uvek su u nasim pobedama najbolji bili - golmani, odbrambeni igraci! Uvek se tu junacki - branilo! Pobednicki mentalitet nikad nismo razvili, ni onda kad smo imali kvalitet, sad je to pogotovo tesko ocekivati. Odlican, neocekivan rezultat, igra dobra u prvom, losa u drugom poluvremenu, nema vodje na terenu, van terena Milojevic pokazuje da ume voditi tim.

Okram "Sreca prati hrabre" Idul

pre 6 godina

Nadao sam se, nisam ocekivao. I sreca nas je pogledala, a sreca prati hrabre. Zvezda jako jako dugo nije igrala ozbiljniji fudbal nego ovo sad, od kako je Milojevic dosao. Takticki, disciplinovano, moderno. Nadam se da ce dugo ostati, i da cemo konstantno napredovati. Da se ne lazemo, nismo blistali veceras, nismo bili ni totalni raspad... ali sto je najvaznije, dobili smo ih, zasluzeno. Jer i srecu treba zasluziti...

A Jojic... majko mila. Sigurno najmotivisaniji igrac Kelna, mogao je malo da oladi, zamalo me srcka nije strefila...

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Svaka čast Zvezdo! I to da dočekam, bio sam na onu Zvezda Keln 2:0 1990 na Marakani, i ovo je za onu krađu, vraćen dug kao i Bayernu 91-ve!! Sad malo o igri, prvo poluvreme odlični, a u drugom nam je nažalost nestalo kondicije!! Samo na tome da se ozbiljno poradi. Le Talek večeras odigrao majstorski, kao i ceo tim. Bravo momci, ovako se igra i bori za Zvezdu!!

Dusan

pre 6 godina

Bravooooooooooo breeeee Momciiiiii Sjajno pobeda protiv BUNDESLIGASA je ogromna stvar. Svaka cast mozemo da prezimimo u evropi osecam to.
Zvezdaaaa oooooooooo

zemunski kej

pre 6 godina

Ova Zvezda igra srcem ,narocito su dobri stranci koje je moramo da priznamo doveo Grof, ne znam zasto ste nezadovoljni drugim poluvremenom, Zvezda je vodila sta je trebalo da srlja kada vodi?Sada ono sto se cinilo nemoguce, ima sanse da prodje grupu.Jojic dobar ali uvek mu je malo falilo da bude ekstra.

kris

pre 6 godina

Stvarno nas hoće sreća ove godine,ali činjenica je da nakon toliko godina imamo i tim koji poseduje kvalitet. Po meni je najveći kvalitet ovog tima Milojević, jer dobar deo ovih igrača je bio i lani, ali nisu veze imali. Osim toga i ove sezone se neki povrede, menja se sastav, ali igra je tu. Jedino što ja treneru zameram jeste što dopušta divljanje Kangi i što mu igrači nisu fizički dovoljno spremni. Mi nismo u stanju odigrati više od poluvremena u ritmu koji zahteva Evropa i samo zbog toga smatram da je Bate u blagoj prednosti za prolaz dalje.

zex

pre 6 godina

U prvom smo ih zgazili statisticki i ovako i onako u drugom su napadali imali stative ali zasluzili smo pobedu.Igrali smo bez Savica i Levog beka, veliki problem je imao gobeljic a i posle izlasma Boacia bilo je losije.Radonjic odlican da ga je samo neko pratio dali bi im par komada.Valjda je logicno da branimo 1-0u gostima.Da ih pobedimo u Bg i uzmemo bod protiv Bate i dovoljno je.

Папирне марамице 25 динара!

pre 6 godina

Обриј браде јареће! Чека се партизан, верујем да може до победе.

ljupce

pre 6 godina

gledam najavu utakmice sa spartom zvezda vredi 20mil a sparta prag 40mil zvezda izbaci spartu,protiv krasnodara zvezda 20mil a krasnodar 80mil zvezda izbaci krasnodar,protiv kelna zvezda 20mil keln 100mil zvezda pobedi 1-0...sledeci molim :) zvezda ocigledno bolje igra protiv boljih i vise puta skupljih ekipa sto bate nije bio ali je iskreno sudija dosta uticao na toj utakmici a za ove sto pricaju o igri u drugom poluvremenu ocigledno da su bili bebe sad vec davne 2005 kad je zvezda pobedila romu 3-1 i to je poslednja pobeda zvezde u grupnoj fazi u evropi eeeeejjjjjjjjj 12 godina cekamo pobedu u evropi od toga 10 godina cekamo grupnu fazu u evropi i sad vam nesto smeta u igri zvezde sram vas bilo momci svaka cast za 3 boda i to u gostima idemo dalje samo hrabro i jako zvezda breeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Batko

pre 6 godina

Ovo su vam poslednji bodovi u grupi. Keln će u Bg biti druga ekipa.
(todos, 28. septembar 2017 21:20)

To ste pisali i posle Bate , da nam je to jedini bod...
Nego, pocela utakmica tvog kluba, a ti umesto da gledas, dolazis na vest o Zvezdi i saljes komentar....i posle niste ISKOMPLEKSIRANI ?!!!

cinik

pre 6 godina

Evo ovako. Tri stative su karmicka reakcija na ona tri bizarna i debilna gola iz 89-e. Sve se ipak vraca. Jojic gadjao namerno stative, srpsko u njemu je pobedilo grobarsko :) Hvala, Milose!

branko

pre 6 godina

Ne gledah prvo,ali u drugom su vas unistili...Prosto mi nije jasno kako ga niste primili...No,nase novinarstvo...bice sad hvalospevi danima.Ok...vase pravo...Bodovi se pisu,tome svaka cast...ali ČASTI nigde...klasika...Nema veze na koji način-važno je pobediti...Poslednjeplasirani u Nemackoj ligi je za klasu bolji tim od trenutno prvoplasiranog kod nas...Fizicki - pa gotovo smesno...Uglavnom,cestitke na pobedi ali me,kao Srbina,malo sramota ...Nekako bi bilo normalno da slavite da ste npr.sa Farskih Ostrva...

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Ljudi sta se zalite na igru, da li ste normalni??
Alooo bre pobedili smo bundesligasa u gostima!!! Ruzna igra, pa sta? Lose drugo poluvreme pa sta??
Ma neka mi svaku utakmicu odigramo ruzno ili lose i kako god, samo neka uzmu bodove, to se na kraju gleda...bolje to nego ona floskula "igrali smo dobro, lepo za oko, ali nesrecno izgubili"!!!

awacs

pre 6 godina

Nista junacki nije u igri u drugom delu mecu. Sramota od igre. U prvom su dominirali, ali u drugom ne znam da li su posed imali 3 minuta. U svakom slucaju, srecan sam zbog pobede, ali igra u drugih 45 min ocaj.

DS

pre 6 godina

U prvom poluvremenu smo ih razbili ,a onda posle gola smo totalno stali!To nije dobro,mora Zvezda da igra svoju igru imamo odlican tim koji moze do dva-tri gola na ovakvim utakmicama.

Hvala bogu sada nismo kaznjeni kao protiv Batea gde smo celu utakmicu dominirali,ali ipak je ovo veliki podvig dobiti Bundesligasa koji vredi 100 miliona na gostovanju!Pa o ovome Zvezda prosle godine nije mogla ni da sanja!Bice ovo i veliki finansijski plus,Boaci je ubica samo da je dobro

Иван Грозни

pre 6 godina

Драги моји звездаши. Користим ову прилику да вас молим, да вас преклињем, да тражим од вас, да вас подсећам, да вас убедим, да учиним не знам ни ја шта само да НЕ КОМЕНТАРИШЕТЕ УТАКМИЦУ ДОК СУДИЈА НЕ ОДСВИРА КРАЈ!

Cvetanovski Vasilije

pre 6 godina

Nesta Favali Negro Pankaro LACIO 2000 mislite o tome. Zvezda vise nego ZASLUZENO odbrana donosi titule SRECA PRATI HRABRE.

duconis

pre 6 godina

Cemu kritike,nezadovoljstvo,prozivanje za kukavicku i panicnu igru..aloooooooo momci,pa pobedili smo bundesligasa na njegovom terenu,posle deset godina bez evrope...ajmo mali realnosti..bravo Zvezdo moja

Buxi

pre 6 godina

Ovog puta da nije bilo RTS-a izgubio bih živce. Na Areni 3 kasni slika, kao da se igra na Novom Zelandu...Sramota. Medju 100 prenosa čekaš Zvezdinu utakmicu, i onda .....
Što se igre tiče, opet trapavi kod realizacije dobrih čansi, treba nam 5 jakih šansi za jedan gol. Prvo poluvreme je u najmanju trebalo da se završi 2-0 za nas.
Ovo je ekipa koja igra max 70 min, a onda panika i razvlačenje. Kanga je sebičan i izgubio je skoro svaki duel, odguravaju ga kao devojčicu. Ostali igrači bez snage i realizacije u 2. poluvremenu.

oberin martel

pre 6 godina

ugaziće nas arsenal
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kako sam,sistemacki uništen od idiota, 28. septembar 2017 21:23)

Pa naravno. Isto kao i Irtiš,Sparta,Krasnodar, Bate i Keln.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

43 minuta nisu pipnuli ni jednom loptu a o odigranom pasu i da ne pričamo.. Bruka i sramota za vašu Zvezdu... Toliko...!!!!!
(Dragan Janjić, 28. septembar 2017 20:52)

Tako se i Italijani brukaju vec 100 godina bukvalno - ali triput svetski sampioni. Pa ti racunaj...

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

gledam sada komentare, pobedili smo i svi hvale, a to kako smo pobedili niko ne gleda, zvezdina predstava iz prvog poluvremena je ono sto zvezda treba da bude, ovo u drugom je ravno katastrofi, ne radujem se uopste posle ove pobede, jednostavno ova nespremnost je pokazatelj u kakvom stanju se nalazi nas fudbal, igrachi su bili mrtvi u 53 minutu??? alo???

KliftonToni

pre 6 godina

..Uglavnom,cestitke na pobedi ali me,kao Srbina,malo sramota ...Nekako bi bilo normalno da slavite da ste npr.sa Farskih Ostrva...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (branko, 28. septembar 2017 21:05) # Link komentara

Југославен не представљај се лажно. А имате ви довољно разлога да вас буде срамота и без Звездиних победа...

Lucky Star

pre 6 godina

Срећа прати храбре! Људи, само ћу вам рећи Свака Част, занемарите сад то што смо се бранили, како је Мурињо побеђивао па ником ништа.. Елем, оно што хоћу да кажем што се тиче физичке спреме, ми смо добри што се тога тиче али једноставно дошло је до пада форме што је и нормално јер смо почели квалификације КРАЈЕМ ЈУНА, није ни сезона купања кренула, нисмо ни припреме одрадили са свим играчима али су момци изгарали, ја сам искрено очекивао да ћемо најдаље проћи Спарту, али ми мало по мало , идемо меч по меч, растерећени и то је најбитније од свега што им је то Милоје усадио у главу , да су направили велики успех и да уђу без притиска у сваки меч. Идемо даље! Браво Звездо!

ZvezdanZvezdani

pre 6 godina

Drugo poluvreme posledica sjajnog prvog... Tri boda su svakako ono što je najbitnije. Kanga kakav god da je, srce ove ekipe je

bot na kvadrat

pre 6 godina

Prezivesmo nekako,ali drugo poluvreme ko da je Barselona igrala sa Zaplanjcem iz Gadzinog hana,koliko je prvo bilo dobro toliko je drugo poluvreme katastrofalno kakvo ja ne pamtim.

legija ultras

pre 6 godina

@ nikola nisam siguran ali je bilo price da bivsi sampioni evrope za svaki osvojeni kup sampiona dobije pet bodova nzm da li su uveli to pravilo od sledece sezone

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Sve bi bilo drugačije da je Jojić odsvirao penal kao što je svirao u TSL-u.
(Sofronije, 28. septembar 2017 20:57)

Koji to penal je Jojic sutirao Zvezdi? Jedino ako je igrao tamo neke 1996....

Gvozdje 79

pre 6 godina

Ne znam sta ostali mislite ali realno nasim fudbalerima(mislim i na Zvezdu i Partizan)nedostaje kondicija,posle prvog poluvremena disu na skrge!!!Ali pise se pobeda....Idemo Zvezda...Valjda ce i Partizan dobiti...Pozdrav za sve

samo pozitivno

pre 6 godina

Bravo, prebitna 3 boda. Mora da se radi na bunkeru, bice ga sigurno jos. Prvo najbolje, a drugo najlosije poluvreme do sada. X Bate-Keln u sledecem kolu i velike sanse za dalje

Spale

pre 6 godina

Uhh, samo nek smo dobili. Jako smo nespremni, za nešto više treba prvo imati spremne igrače, ovo je isto bilo i protiv Sparte, razbili ih prvo poluvreme, a u zadnjih 20ak minuta mogli primiti 3-4. Treba sreću i zaslužiti!!!

beli real

pre 6 godina

Bravo, svaka cast! Moj Dinamo, inace 'najbolji' klub sa ovih prostora, moze se itekako ugledati na Zvezdu po onome kaj prikazuje na terenu. U ovom trenu Dinamo i Rijeka mogu sanjat pobjede bilo gdje u Europi.

Рајко Четник

pre 6 godina

Бог нас је погледао, имали смо више среће од памети.
Овај тим Звезде може да игра 60 минута а то је у Европи премало.
Ако не подигнемо форму Арсенал ће нам у Бг дати 5 голова задњих 20 минута.
Памет у главу сад смо се прошверцовали.

DS

pre 6 godina

Vidim dosta negativnih komentara sto smo stali u drugom poluvremenu,istina nismo trebali da se branimo vec da igramo svoju igru ali ovo je veliki uspeh kao da neki ne shvataju da smo dobili Bundesligasa koji vredi 100 miliona i to na gostovanju!!Velika pobeda i osveta za 1989tu!! Svaka cast momci

Mirko

pre 6 godina

Bezobzira na umor u drugom poluvremenu i malo iskustva u Evropi, ja vidim da smo mi bolji tim od Kelna. Zašto? Zato što smo kompaktniji, delujemo uigranije, iako imamo par bitnih igrača koji su povređeni, u napadu smo izuzetni, sigurni u odbrani, prosto cela koncepcija tima je bolja od Kelna. Daleko od toga da su oni loši, ali posebno kod kuće - morali su da nas zakucaju, a oni to nisu mogli.
Bilo je naravno i sreće, ali sreća prati hrabre, a i vraća nam se za ono od pre u Kelnu...
Prosto čika Boža nije dao da izgubimo. Hvala Bogu!

Boaćiju želim brz oporavak, ekipi želim da izdrži što duže, dok se ne vrati Jovčić, a kad zaigra ponovo biće to mnogo sigurnije i bolje.

Volim Zvezduuuuuu!

Stomak

pre 6 godina

@ miki Tvoji sada igraju, idi gledaj njih. Sto mrzim kompleksne grobare koji se predstavljaju da navijaju za Zvezdu. Velika pobeda. Sve cestitke Milojevicu koji je napravio cudo od ove ekipe!

Zasto

pre 6 godina

Umesto da ih dotuku u prvom poluvremenu oni se uplazili pobede pa se totalno povukli da brane rezultat,na kraju ih je sreca spasila da ne prime gol.

Slobodan-Bg

pre 6 godina

3 velika boda sa gostovanja, par stotina hiljada eura od UEFE i roba4 osećaj. Šta nam treba više ?


E da, da i komšije pobede :-)

veder

pre 6 godina

Peteraste sa negativnim komentarima, čemu to? Zar ste mislili da Zvezda iz najslabije evropske lige može da izdrži devedeset minuta u visokom tempu kao u prvom poluvremenu? Zaista ste naivni i prave neznalica, a trener je znao da postavi igru,znajući da celu utakmicu neće moći izdržati protiv bundesligaša u visokom ritmu. To je realnost, otuda i drugačija igra u drugom poluvremenu, odbrana i eventualno kontranapad.Jasno je da ne možemo kondiciono da se nosimo sa bundesligašima, ali to je tako, srpska liga je više amaterska nego profesionalna. Treba čestitati ovim prosečnim fudbalerima na velikom zalaganju i borbenosti. Kondiciju treba pojačati jer ovo je Evropa u kojoj smo poslednji put imali šta da pokažemo kada je Zvezda osvojila šampionat Evope, a to je bilo, sećate se, davno. Čestitka treneru Zvezde kad je od ovakvog tima stvorio respektabilnu ekupu za Ligu Evrope.

oberin martel

pre 6 godina

Ljudi jel su produzili ugovore Kanga, Srnic i Donald? Za Le Taleka znam da nece a i briga me za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica mica i gotova prica, 28. septembar 2017 20:58)

LeTalek je večeras odigrao bez greške. Junački.

unsigned

pre 6 godina

Zvezda vredi 20m na transferkmarketu, a Keln 100m. Vise trose, vise ulazu, igraju jacu ligu i ljudi dele kritike i pljuju na izdanje Zvezde u 2. poluvremenu. Stisli su nas, nametnuli izuzetan tempo, fizicki jako tesko za nas, mogli su da nas dobiju ali smo se sjajno odbranili. Ljudi prosto imaju nerealna ocekivanja i misle da je trebalo da izdominiramo nad njim kao Barselona protiv Eibara. Fenomenalan rezultat smo izvukli. Sve cestitke igracima!

Nikola

pre 6 godina

Sta bre kritikujete,svaki bod,svaka pobeda je vazna za klupski koeficijent.Svaka pobeda u grupnoj fazi LE se nagradjuje sa 2 boda,a nereseno sa jednim.Plasman u grupnu fazu LE se nagradjuje sa 2 boda.Zvezda je do sad uzela 5 bodova ove godine,sto je vise nego sve zajedno u poslednje 4 godine.Ovo je sezona koja treba Zvezdi da donese veliko pomeranje na rang listi.Partizan sa 16 poena je bio povlascen u zrebu za LE,doduse uz malo srece.Zvezdi treba jos 5-6 poena da bi dosla do tih pozicija.5 je skupila ali bice tesko skupiti jos 5 jer za to je potrebno jos dve pobede i jedan neresen rezultat.Ali nije no nemoguce.

Iowe

pre 6 godina

@Ne gledah prvo,ali u drugom su vas unistili...Prosto mi nije jasno kako ga niste primili...No,nase novinarstvo...bice sad hvalospevi danima.

Cuo nekad za cuvanje rezultata? Namerno prepustanje terenske inicijative? Crvena Zvezda je takticki pojela protivnika. Prvo poluvreme napadacki oprezno do 1:0. Cuvanje rezultata do 1:1 pa onda birati napad ili odbrana u zavisnosti od trenutnih snaga na terenu. Ova taktika vec 2 puta prolazi u gostima. Keln Sparta a mogao je i Irtis slicno da prodje da nije bilo penala u 95om.

Ђенерал

pre 6 godina

Свака част Црвеној Звезди на победи. Одиграли су ко матори.
Одлично прво полувреме. другом су се одбранили како знају и то је то.

mirko

pre 6 godina

prvo nisam gledao jer nisam stigao a drugo bolje da nisam ali ipak potpisao bih da moze i ovako do kraja da osvajamo tri boda. ne bih se bunio svaka čast momci

zoran ivkovic

pre 6 godina

secam se nesto duela zvezda keln pre vise od 25 godina .....zvezda je u beogradu pobedila 2 prema 0 ....u nemacku je otislao ono tipa lako ce mo ....i onda zvezda u cudnom mecu gubi 3 prema 0 i ispada ....zvezda je tada bila mnogo bolji tim od kelna ....propustila sanse u gostima....sve zvezde nebeske to vece bile naklonjene kelnu ....mislim da se to veceras vratilo zvezdi u nekoj meri .....bolja je bila zvezda u prvom poluvremenu i zasluzeno otisla na odmor 1 prema 0 ....u drugom 3 stative za keln ,dominacija ,zvezda u bunkeru ....uglavnom nebo je pogledalo zvezdu .....mozda i vratilo malo za ono pre kad smo bili bolji tim mnogo a oni pukom srecom nebeskom prosli dalje .....treba posteno reci ipak veceras realno oni bolji a mi pobedili

Borjan

pre 6 godina

Sreca je sastavni deo sporta! Dovoljno za pobedu u ovakvom mecu, ali tesko da je dovoljno za dobar rezultat u grupi. Slicno vazi i za Partizan. A za reprezentaciju takodje.
Nema kvaliteta u nasem fudbalu, i dok je tako, mozemo samo na srecu da se uzdamo.

Koma

pre 6 godina

„Ne znamo nista"
„Sramota kako igramo"
„Nisu 45 minuta pipnuli loptu"
„Sramota"
Ja ne verujem sta citam, do juce su se sprdali sa nama a danas pobedjen bundesligas, koji je potrosio na par igraca 35.000.000 evra. Cetri boda, odmah iza Arsenala, da, bas nas je sramota.
Kidaj Zvezdo!!!!

Miodrag

pre 6 godina

Partizanovci najveci kriticari, ajd sad da mi malo komentarisemo ovaj nazovi fudbalski mec na JNA. Pobede se pamte. Vise volite da imate lep fudbal i nemate bidove ili ovako.

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Ljudi jel su produzili ugovore Kanga, Srnic i Donald? Za Le Taleka znam da nece a i briga me za njega. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica mica i gotova prica, 28. septembar 2017 20:58)

LeTalek je večeras odigrao bez greške. Junački.
(oberin martel, 28. septembar 2017 21:15)

Mislim da za Le Taleka moze da se nadje adekvatna zamena, ali za Donalda i Kangu tesko.

Batko

pre 6 godina

Protiv Batea ih spasavaju dve precke. 
Protiv Kelna tri stative. 
Vratice se negde kad tad.
(Sah mat, 28. septembar 2017 21:27)

Tiha patnja te izjeda

Ljubisa livac

pre 6 godina

@branko

Pogledaj i prvo poluvreme pa pricaj. Zvezda pobedila bundesligasa u gostima, malo li je? Odigrali su takticki, imali malo srece. Murinjo tako titule osvaj pa se niko ne zali. Nismo mi Brazilci pa da zahtevamo lepotu fudbala. Cudna je ta nasa percepcija, hocemo i pobede i igru i rezultat i sve. Budite realni ljudi, ovo je vrh rezultat.

Zoki kaze

pre 6 godina

Naslov bi trebalo da glasi "zvezda se kukavički branila i na sreću ostala nepobedjena". Kakva je ono igra u 2. poluvremenu? Da smo igrali normalno dali bi im još bar dva gola bez ikakvih problema. Imamo kvalitet za nadigravanje a oni se brane celo poluvreme. I kakvo je ono valjanje igrača po terenu? Da sam trener, sad bi ih poslao na istrcavanje, da odrade po sto sklekova, trbusnjaka i čučnjeva.

to mi reci

pre 6 godina

Internet grobari sta bi ovo??? 
(Hmm, 28. septembar 2017 19:51) 

ne drami, neki su dali i podrsku...
(hmm..., 28. septembar 2017 20:12)

Neki? Svaki 50, hvala im na "podrsci"

M

pre 6 godina

Nazalost nema Zvezda snage za celu utakmicu. Vidi se po velikom broju grceva. Mislio sam da imamo snage bar za 60-65 minuta ali ipak je to samo 45 minuta. Zasto je to tako, ne znam. Jedini put u zivotu sam video Zvezdu da trci punih 90 minuta je kad je trener bio Zdenjek Zeman, ali on je ekspresno oteran a igraci su ga minirali. Igrali smo odlicno, bolji smo, ali zbog nedostatka kondicije na kraju smo gledali blamazu, razvlacenje i nemoc.

strucnjak

pre 6 godina

Jeste nemoc, jeste drugo poluvreme nismo presli polovinu, jeste imali smo srece, sve je istina, ali KAKO neko moze da bilo sta zameri ovom timu od koga niko nije ocekivao ni Irtis da prodje?! Eeej pa svi su mislili napunice ih Sparta Prag, a ljudi su usli u grupnu fazu, dobili Keln u gostima i imaju 4 boda... Oni su jos protiv Sparte prevazisli sva ocekivanja, a ovo sto radi Milojevic je cudo!

milos

pre 6 godina

svi koji komentarisu zvezdu drugo poluvreme i pricaju nemaju pojma itd ....alo ljudi pa njihov jedan igrac vredi kao skoro ceo nas tim. keln igra bundes ligu jednu od najacih liga na svetu.treba da smo svi ponosni na zvezdu kako god da je igrala makar ne morala celo drugo poluvreme da pipne loptu,ali ipak su uspeli da pobede bundesligaša.

Dobrica

pre 6 godina

Partizan i Zvezda vraćaju dugove prošlih generacija, crno-beli za Videoton, crveno-beli za Kelna ... Sadašnje ekipe ljutih rivala možda su i jače od tih koje su se brukale protiv Mađara, odnosno Nemaca ... Kad se uzmu i rezultati reprezentacije u obzir, ovo je nesvakidašnja renesansa Srbskog fudbala i mogu se očekivati nestvarno veliki uspesi ...

Bekrija

pre 6 godina

Pita me mama jesmo postali prvaci evrope kad se toliko radujes. Ma jok kevo krenuo izvoz vucicevih mercedesa ha ha. Pa naravno da se radujem prva pobeda u grupnoj fazi boga pitaj od kada, Sreca, sreca radost.

MoneyMoney

pre 6 godina

Sta bre kritikujete,svaki bod,svaka pobeda je vazna za klupski koeficijent.Svaka pobeda u grupnoj fazi LE se nagradjuje sa 2 boda,a nereseno sa jednim.Plasman u grupnu fazu LE se nagradjuje sa 2 boda.Zvezda je do sad uzela 5 bodova ove godine,sto je vise nego sve zajedno u poslednje 4 godine.Ovo je sezona koja treba Zvezdi da donese veliko pomeranje na rang listi.Partizan sa 16 poena je bio povlascen u zrebu za LE,doduse uz malo srece.Zvezdi treba jos 5-6 poena da bi dosla do tih pozicija.5 je skupila ali bice tesko skupiti jos 5 jer za to je potrebno jos dve pobede i jedan neresen rezultat.Ali nije no nemoguce.
(Nikola, 28. septembar 2017 21:22) # Link komentara

Ne samo to ,nego je pobeda vredna i 300,000 evrica.Nije malo

fusbaler

pre 6 godina

Pazi ove lazne navijace Zvezde
Ne raduju se pobedi vec kazu nismo pipnuli fudbal
Providni ste

I posle zreba sam pisao da Zvezda ima vece sanse da ide dalje nego Partizan.Igramo ozbiljan fudbal

Prvenstvo sa rezervnim timom

Sofronije

pre 6 godina

Sve bi bilo drugačije da je Jojić odsvirao penal kao što je svirao u TSL-u.
(Sofronije, 28. septembar 2017 20:57)

Koji to penal je Jojic sutirao Zvezdi? Jedino ako je igrao tamo neke 1996....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 21:11) # Link komentara

Galijani, da umeš da čitaš,a očigledno ne umeš, piše da je ODSVIRAO penal, kao što je "odsvirao" protiv Spartaka. Ne sećaš se? Imao si 5 godina. Dokaz: https://www.youtube.com/watch?v=KyB5bKSrxu8

Dacha

pre 6 godina

Cestitke mojoj Zvezdi na pobedi ali stvarno ne mogu da skapiram da su ovoliko fizicki nespremni,cime se oni bave na pripremama a i u toku sezone ne nisam pametan?! Mislim pobedi se u zube ne gleda ali ne mogu da se otmem utisku da su fizicki 100% spremni za 90 min fudbala ladno bi im dali 5 komada i to u gostima!!

pukli smo k'o zvecka

pre 6 godina

Radimo ceo mesec za 300 evra al' nema veze vazno je da nam fudbal cveta...
(No name, 28. septembar 2017 20:03)
Batice,ti bar imas posao.Jeste da su male pare ali zamisli da nemas ni to.
Ja bih bio srecan da radim,pa makar i za tih 300.I ne samo ja.Postoji armija nezaposlenih na birou a i van njega.Al' sve ce to preCednik da sredi,nista ne brini.Pozdrav i cuvaj taj posao kakav god da je.(dok ne nadjes bolji).

Никола

pre 6 godina

Хвала великом и драгом Богу што нам је послао човека и тренера Милојевића .

Marko

pre 6 godina

Jeste se Zvezda povukla i odbranila. Ali ljudi do ove sezone zadnjih 10 smo gubili od nizerazrednih ekipa , a ove godine igramo ravnopravno sa svima. SVAKA ČAST i treneru i igračima i upravi. A i navijačima na zrelom ponasanju dokazali su da su pravi.

Dynamic

pre 6 godina

Na žalost, u trenutku kad smo držali sve konce u svojim rukama, odugovlačenje u 35-om minutu i krađa vremena daje krila Kelnu.
Vraćamo ih u život i bojim se gubimo dobijenu utakmicu

tako je

pre 6 godina

Ljudi, morate da shvatite da je Zvezda morala da popusti u igri u drugom poluvremenu. Nisu nasi igraci toliko fizicki jaki i spremni itd. Nije nam.cela liga spremna. Cak su i spore utakmice u nasoj ligi.

asomakum

pre 6 godina

jel pamti neko zadnju pobedu FKCZ na strani u grupi u Evropi??? kakvo drugo poluvreme, za ugrentni centar... svaka cast momcima, izdrzali su strasan pritisak...

Cxevu94

pre 6 godina

Ocigledno ce utakmica u Belorusiji biti presudna za dalju sudbinu Zvezdinog prolaska dalje. Steta sto u prvoj utakmici nisu uzeli sva 3 boda.

Mada bi bilo dobro da Keln otkine BATEu bodove a da 2x izgube od Zvezde.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Keln u drugom igra ko Zvezda u prvom poluvremenu,samo da izdrzimo do kraja da ne primimo gol,ali tesko,valjda cemo da umuljamo neki iz kontre.

Wllaxy

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 20:21)

I ja mogu da se kladim da još nisi shvatio da je Boaće povređen i da je zbog toga morao da napusti igru.

Beograd

pre 6 godina

Legenda kaze tresu se jos stative u Kelnu narocito Jojiceve. Hahaha. Idemo Zvezdo iako ste pali u drugom poluvremenu svaka cast za tri osvojena boda. Sve cestitke za odbranu gola.

deki Acimovic

pre 6 godina

Zvezda dobro igrala prvo poluvreme, ali crnci su vrlo sebicni igraci. Da nisu sada bi rezultat bio 3-1 za Zvezdu. U drugom poluvremu je sve Koloun. Mi se samo branimo. Treba nam jos jedan goal. Na brzin kontra mogli bi da im nabijemo jedan

Goran

pre 6 godina

Ovaj Borjan je najamesniji golman koga sam ikada video. Ovo njegovo odugovlacenje jos u prvom poluvremenu je sramota za fudbal, a i smesno je.

BBRS

pre 6 godina

Koliko sreće ima ova zvezda, ali dobro vratiće se to već u narednim utakmicama
(Miloš, 28. septembar 2017 20:29)
Boli jel da ?!
Tek će da boli !!!

Milan

pre 6 godina

Zasto muk? Pokusavas da ispadnes zanimljiv?Sto vise pluseva?Sram te bilo!Gledam tekmu od pocetka,i golcina Bocia je fantazija !!Sad ce i moj Partizan ,praznik danas .pozz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SYLA, 28. septembar 2017 20:38) #

Mnogo si licemeran...Citao sam tvoje komentare i tvojih drugova koji non stop osporavaju Zvezdu i Milojevica i sad ovo pises...

SrleBG

pre 6 godina

Mnogo bolji Keln ali previse stativa. Krcunovci srecnici.
(ana, 28. septembar 2017 20:24)

Moze I tako. Koliko je samo puta Zvezda bila bolja od evropskih protivnika, propustala prilike I ispadala? Od Milana do Ksamaksa?

Banjaluka

pre 6 godina

Definitivno smo bolji.Nepotrebni zuti kartoni i sebicnost Kange.Ako Zvijezda nastavi u istom ritmu,pobjeda se ne dovodi u pitanje.Puno bi znacila ova tri boda za nastavak takmicenja..ostala bi borba sa bjelorusima za drugo mjesto.

goblin

pre 6 godina

Bravo Zvezdo.Koliko ruznih komentara,dobili smo bundes ligasa,u gostima,do prosle sezone redovno ispadali u julu,a ove dobili Spartu,Krasnodar,Keln,i neko trazi zamerku,ej breeee kakav smo narod.

Lokos

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Gledaj sada jos 577 vesti tebi u inat, ima pritisak da vam nabijemo 300 sa 200.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Potpuno nezasluzeno. Posle onakvog prvog poluvremena odigrati ovako jadno drugo. Kao da su neki drugi timovi izasli u drugom. Samo sreca i nista drugo. A ono lezanje je stvarno jadno. Ajd malo, da se ubije ritam. Ali preterase ga brate.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!

SYLA

pre 6 godina

Boaci I muk grobara... (webb, 28. septembar 2017 19:42)

Zasto muk? Pokusavas da ispadnes zanimljiv?Sto vise pluseva?Sram te bilo!Gledam tekmu od pocetka,i golcina Bocia je fantazija !!Sad ce i moj Partizan ,praznik danas .pozz

Srle

pre 6 godina

Prosto je neverovatno kako nismo primili gol. Ovakva panicnost u odbrani gde pojedinci dodaju igracima Kelna ili izbacuju panicno u aut jos nisam video. Kao da su dva tima igrala u prvom i drugom poluvremenu.

Ivan

pre 6 godina

Ako zadrzimo isti plan igre, i ne ispadamo u formaciji, dobicemo utakmicu 0:2 ili 0:3. Takticki izgledaju nemocno. Mozemo da ih vratimo u igru samo svojom gluposcu.

srbija1389

pre 6 godina

Videcete prvi posle tri kola. Prvi deo oodllican,u drugom sreca. A posle treceg kola gledamo sa prvog mesta. Pa mi smo Zvezda,ponos Srbije. Nece na nama neeko popravljati gol razliku

HanSolo

pre 6 godina

Odvratan fudbal igramo.. A grčevi počinju u 60om min.. Po tradiciji.. Sramota kako se izgleda trenira fizika u našem fudbalu.. A niko da umiri igru.. Totalno panika bez organizacije.. Očajno iz svakog pogleda.. Daj bože da imamo malo sreće..

bora

pre 6 godina

Sta bre hocete?Da ih razvalimo sa 3-0?Pa da li se neko od vas uopste razume u fudbal?Keln je ubrzao igru a nama je to potpuno strani pojam jer igramo u domacoj amaterskoj ligi utakmice spore i dosadne sa amaterskim timovima!Ovo sto vodimo protiv Bundesligasa je cista senzacija jer bi Zvezda a o Partizanu da i ne pricam tavorila u donjem domu Cvajte.Ako hocemo išta da napredujemo ligu smanjiti pod hitno na maksimalno 10 klubova a i to je mnogo.Napred nasi klubovi!!!!

NS#1

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 20:21)

Sta kazemo? Pa, kazemo, da je pravde, komentari sa tvoje IP adrese bili bi zabranjeni. Odavno. Toliko si smorio, da ne postoje reci da se to opise. Kad ti vidim "nick", nije mi dobro.

apikomsinice47

pre 6 godina

svaka cast- max zvezde dovoljan za veliku nadu posle arsenala!!! sa jos jednom pobedom sa 7 bodova moze u drugi krug! Keln je ispao iz trke sad.Bate jedino mozda ako pobedi zvezdu u belorusiji.

bob

pre 6 godina

Bilans "poginulih" u mojoj Zvezdi je jeziv. Nisu spremni za 90 minuta jakog tempa. Ali svaka čast izginuli su dali sve od sebe i pobedili. Pobeda u Evropi posle ovoliko godina. Neprocenljivo.

Mo

pre 6 godina

Ja sam u soku kako je Zvezda izgledala i igrala ovo prvo poluvreme... nisam neko vreme bas pratio nas fudbal, ozbiljno mi se smucio i drugar me evo veceras isforsirao da gledamo, ovo lici na nesto, ustvari izgleda odlicno, sta god da urade ovo je za svaku pohvalu.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

75. minut dok ovo pišem i biće svetsko čudo ako ne primimo gol, ne zato što su bolji, već što je Zvezda potpuno izgubljena, ne zna se gde ko stoji i šta radi, jednog čuvaju trojica, dvojica igrača Kelna sami kao duhovi, svi pocrkali, nemaju snage da potrče...
I hvala Jojiću na promašajima, neki iole normalan igrač to ne bi mašio.

dr Zoran 007

pre 6 godina

43 minuta nisu pipnuli ni jednom loptu a o odigranom pasu i da ne pričamo.. Bruka i sramota za vašu Zvezdu... Toliko...!!!!!
(Dragan Janjić, 28. septembar 2017 20:52)

Komleksašu pa ti pratiš Zvezdu. E zato vas nema na stadionu i zato ćete se obrukate protiv Dinama.

zzbz

pre 6 godina

Kakva je ovo igra Milojevicu, nicim izazvan bunker. .. te takav fudbal i Djorina skola vise, pa dokle ovo da gledamo. Ajde primite gol, kukavicka bunkeraska igra nikome dobro nije donela!!! Sramota

Džoni

pre 6 godina

Jedino što mi se ne sviđa kod nas je to što smo se očigledno zadovoljili vođstvom i nekako prepuštamo inicijativu i dosta im dozvoljavamo. Brate mili bolji smo i ajde da ih nakantamo a ne sada protiv ovakve igre Kelna da se btanimo a odbraniti se nikada nismo znali. Daj im tri komada, dobij jedan , dva i dobro. Budemo li ušli u drugo sa idejom da odbranimo ovaj rezultat neće biti dobro jer samo dobrom igrom u napadu ove možemo držati daleko od našeg gola, ako ih pustimo da se razigraju a mi izgubimo našu igru neće biti dobro?

hmm

pre 6 godina

Ja ne znam ko može ovim da bude zadovoljan.
Možemo da se zavaravamo i jeste ovo lepa pobeda,ali...45 minuta smo igrali kao najveće ....!
Mnogo sam se razočarao...umesto da ih razmontiramo,da ih ubijemo na njihovom terenu još u prvom poluvremenu mi smo odigrali ovo...
eeej,16 puta su nam šutirali u drugom poluvremenu...u prvom samo 3...

hh

pre 6 godina

Ovaj Borjan je najamesniji golman koga sam ikada video. Ovo njegovo odugovlacenje jos u prvom poluvremenu je sramota za fudbal, a i smesno je.
(Goran, 28. septembar 2017 20:00)

Taj isti Borjan nas je uveo u LE kad je skinuo cist gol Grankivstu ili kako se vec zove u 90+ minutu

Mladen cg

pre 6 godina

Pobjeda! ! ! Istorijska! Vratila se naša Zvezda ! Prvo poluvrijeme je bilo za fudbalske anale, a u drugom su, prosuli krv i znoj da odbrane stečenu prednost! Svaka čast , heroji!

Nikola

pre 6 godina

Zvezda se u drugom zatvorila i čeka da primi gol. To je mentalitet naših klubova! Umesto da ih dohvate i nokautiraju, oni čuvaju 0:1...

mare

pre 6 godina

Zaboravio si verovatno Sarenca koji je mozda i najbolji komentator kog sam ja barem ikad slusao
(albatros.budala, 28. septembar 2017 19:50)

Veliki umovi slicno misle :)

Sarenac naravno, apsolutni kralj, sa koliko samo duse prenosi svaki mec nasih. Ima tu jos dobrih, nego gledam utakmicu pa pisem sa pola mozga :)

nex

pre 6 godina

Tri zuta za 4 minuta! U drugom 99 % ostajemo bez najmanje jednog. Cemu to zezanje i opustanje i stav da smo zavrsili posao jednim golom. Bojim se da ce to da nas kosta ako se ne prenu malo. Pa dokrajci brate i cao. Daj jos dva pa se zezaj

Dambldor

pre 6 godina

Da se igra 45 minuta mi bi bili prvaci sveta, ne mogu ni da hodaju u drugom poluvremenu sada je 77 minut i tri stative pogodili Nemci.

kocka

pre 6 godina

svaka cast zvezdi..samo sta je sa kondicijom? verovatno druga dimenzija tempa u odnosu na domacu ligu..smanjiti ispijanje kafica po kaficima
.

sever

pre 6 godina

Ubaciti Frimponga umesto Babica, decko se totalno pogubio. Takodje, oko 60. minuta ubaciti Milica, jak je kao zver moze se nositi sa svabama.

Cxevu94

pre 6 godina

Zavrsnica Zvezde nikakva. Sada je Kanga na pocetku mogao da sokira Keln I da Zvezda povede.

Srnic protiv BATEa mogao da da onaj gol za 2:0 I sada bi Zvezda bila na dobrom putu da pred trece kolo sa Arsenalom deli prvo mesto sa 6 bodova, a konkurenti 0.

Mnogo su sebicni igraci u zavrsnici, to ce kostati Zvezdu...

apikomsinice47

pre 6 godina

keln je sramota za bundes ligu...zvezdi hvala za posten fudbal i predstavljanje srbije! Ne volim ih,al igraju jako i korektno kao da su medju najjacim ekipama lige evrope.

Sudjenje sramota

pre 6 godina

Pisem ovo na 1-0 za nas na poluvremenu. Cini mi se crveni ili penal za Keln visi u vazduhu posto je to naravno skuplji tim a sudija iz holandije mora da im odradi posao posto im je igra truba. Sviraju se svakakvi faulovi za njih dok nama nista i dele zuti kao bombone od kad vodimo.

the truth

pre 6 godina

Kanga je katastrofalno sebican, uzas. Zvezda odlicna, milina za gledati. Polako se dize forma, cudo znaci igrati u Evropi. Mali Radonjic ima nevjerovatan potencijal. Drago mi je sto se Zvezda i Partizan dizu polako.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Za sad igramo odlicno,napadamo,sutiramo na gol pa sta bude,bolje ovako nego kukavicki da se branimo sto je u krvi nasih trenera,Milojevic je spasao Zvezdu.

srki

pre 6 godina

Fantasticno igramo samo stiglo do pada koncentracije posle gola. I glupi kartoni pali treba se paziti... mora se drziti discipline! Ajmo Zvezdooo!!

Batko

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri?  
Nigde ne mogu da nadjem tu vest? 
(Zika, 28. septembar 2017 18:39) 


Ali sta da pisu o vama ?
Totalno ste nebitni

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Mi smo cigani najaci smo najaci!!!
(Zvezda ponos Srbije, 28. septembar 2017 18:49)

"Najaci" ste i po (ne)pismenosti.

webb

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Cenim da ni jednu niste preskocili ipak je sendvic Vucelin najvazniji...

Cruel

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32)
Mamic bi ga uvalio za 10.

webb

pre 6 godina

naravno prenos na RTS a Partizan prosle nedelje nista.....banana drzava
(Ivan Aleksic, 28. septembar 2017 18:20)

Ponovo pravljenje zrtve od sebe...

Dragan

pre 6 godina

Pa ovaj Kanga sarani Zvezdu, precenjen neverovatno. Toliko stete i lose odluke ima po tim da je neverovatno. Treba neko da ga spusti na zemlju!

Beograd

pre 6 godina

Bravo Boaci golcina nema sta. Kanga presebican imao je u dva navrata situaciju da proigra igraca za gol on se odlucuje na nerezonske suteve. Jos je promasio onaj zicer na pocetku utakmice. Keln bezopasan bez ideje bez sansi i suta u gol u prvom poluvremenu. Idemo po tri boda.

11

pre 6 godina

Dere ih Zvezda, ja kao grobar bih bio razocaran kada ne bi uzeli sva tri boda. U Kelnu osim Jojica niko veze nema, Jojicu vrati se u Partizan!

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Jel moze neko da mi odgovori, da li su produzili ugovore Kanga, Donald i Srnic? Za Letaleka znam da nece a i bas me briga za njega, samo za ovu trojcu mi je bitno.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

E moja Areno. Ton ide 5 sek prije slike. Ovo je toliko neozbiljno i amaterski da nzm. A nama u RS blokiran RTS. Pozdrav za Arenu najneozbiljniju sportsku televiziju na planeti! Sramota!

mare

pre 6 godina

Izvini, a ko je po tebi komentator? 
Aca frizurica??? Matic je car! Najbolji komentator na RTSu!
(Radasin, 28. septembar 2017 19:30)

Moj problem sa Maticem je sto mu je glas iritantan, prosto smeta dok ga slusas, nekako ubija draz utakmice. Ne kazem da nije dobar novinar, ali meni kao komentator ne prija.

Aca 'frizurica' je prvi poceo da unosi novine kad su u pitanju nasi komentatori i na tome mu svaka cast. Ja volim da ga slusam jer je drugaciji od ostalih, ali to je valjda stvar ukusa...

Sto se tice ostalih dobrih komentatora - Krivokapic, Viskovic, Plavsic i Radojevic (kosarka na SK), Edin, cak i Gojko kad je raspolozen jer covek ima sjajan glas za komentarisanje...

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor 
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32) 
Mamic bi ga uvalio za 10.
(Cruel, 28. septembar 2017 19:38)

Mamic bi ga uvalio za 25 mil i plus bonusi do kraja njegovog zivota.

Batko

pre 6 godina

Goru ekipu od Kelna nisam gledao. 
Sta li im misli Litbarski?
(Sah mat, 28. septembar 2017 19:44)

Pa, vi ste duplo gori Kelna, oni su barem 2x šutnuli na gol iz igre

zex

pre 6 godina

Pustite Kangu ne ka sutira do mile volje sve dok je tako imamo sansi jer imamo loptu kod nas.Kanga najvise ima loptu u nogama otud i greske ali samo jedna da prodje bice dovoljno.Bitno je da neizgubimo veceras.Imamo bolji tim od Kelna ako izvucemo bodove bice odlicno.Nevalja to sto imamo kartone.

Istina

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Pazi ko nam kaze... a 5 vesti bilo o KK Partizan u kratkom vremenskom roku..

Radasin

pre 6 godina

Izvini, a ko je po tebi komentator?
Aca frizurica??? Matic je car! Najbolji komentator na RTS-u!

ja inace u vecini situacija podrzavam rts i bezveze je sto ih pljuju u svakoj prilici. ali ko rece ovom maticu da je za komentatora...jos ako strajnic prenosi partizan, bice to strasan kombo za slusanje :)
(mare)

sunčane skale

pre 6 godina

Боаћи мајстор.. овај канга је јако себичан.. три на три контра и ти шутираш са 30 м.. ако си дао пар пута тако нећеш увек..

Hmm

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Jel ti krivo? Peku kompleksi. Ako vam smeta neka vest prosto je preskocis.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Kaže reporter super atmosfera, samo što neki ne kapiraju da će da kazne ZVEZDU!! Ne znam jel to teško da se razume?! Inače do sada Zvezda je dobro odigrala, tako i drugo poluvreme da odigra, bez suvišnog komplikovanja pred našim golom(Gobeljić dribla pred našim šesnaestercem i izgubi loptu), i pobeda je naša!

Dexim

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Jel ste svaku procitali zar ne??

albatros.budala

pre 6 godina

@mare

Brate znas da si bukvalno sve napisao kako i ja mislim o nasim komentatorima :D Pogotovo na kraju sa Gojkom, ja njemu zaista ne zameram toliko te greske koje pravi, prelepo je slusati njegov glas. Fazon ne bih pogledao vrv ni jednu Celzijevu tekmu da nije njega posto je on zaduzen za Celzi :D Zaboravio si verovatno Sarenca koji je mozda i najbolji komentator kog sam ja barem ikad slusao

mare

pre 6 godina

kapiram ja da kanga jednim potezom moze da resi utakmicu, ali tolika indolentnost i nezainteresovanost za timsku igru ponekad mnogo nervira...

Rajko

pre 6 godina

Kanga nas ubija u pojam...sve pogrešno do ovog 30.min.
(Zoran, 28. septembar 2017 19:31)
Tacno,ali njemu je dovoljno samo pola metra i jedna sekunda,zato ga i trpimo i volimo :)

Istina

pre 6 godina

Mi smo cigani najaci smo najaci!!! 
(Zvezda ponos Srbije, 28. septembar 2017 18:49) 

"Najaci" ste i po (ne)pismenosti.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 28. septembar 2017 19:00)

Imas skolu sutra..znamo da si maloletan.

zzbz

pre 6 godina

Dosad je trebalo da vodimo 2:0, sebicnost i traljavost Kange moze skupo da kosta. Miloje treba da popira sa Kangom, nije ovo nasa liga da se igra ovako malodusno... Evo gaaa, bravo Bocko!!

...

pre 6 godina

Ae pustite Kangu na miru, nas najbolji fudbaler, jedno lose poluvreme ne moze da zameni majstorske partije protiv irtisa, sparte, krasnodara itd, pa izgubili smo titulu jer Kanga nije igrao protiv Vozdovca, Zvezda bez kange je skroz druga ekipa.

kris

pre 6 godina

Pišem u 25. minutu i nisam zadovoljan. Trebali smo voditi 2:0 do sada, ali mi svojom neozbiljnošću u samoj završnici i ponovo Kanginom sebičnosti i glupostima i dalje ne vodimo.

inzenjer

pre 6 godina

nerealno los keln, pravo je cudo da su u evropi... ajde pritisnite to, jos jedan dva i bez stresa do kraja... sudija poceo malo da se mesa i sad se vidi posledica sklanjanja u jsl gde se ni nama ni vama ni u sto zivota ovi kartoni ne bi svirali, a mozda ni faulovi.
jako je velika steta sto necete grupu proci, prosto od bate-a ce vam zavisiti prolaz a i oni ce ove da mlatnu.
necemo ni mi realno, i to ce se videti vcrs.
al ajd, nadamo se najboljem i srpskom finalu :)

očigledno

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Pise se o onome sto narod zeli da cita. Kratko i jasno...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Zvezda odlicna, Keln los. Nije ni cudo sto ih je Arsenal sa drugim timom rutinski odrao. Jos da ovaj Kanga ne tripuje da je neki suter, zbog dva slucajca, mozda bi vec bilo 0-2.

mare

pre 6 godina

ja inace u vecini situacija podrzavam rts i bezveze je sto ih pljuju u svakoj prilici. ali ko rece ovom maticu da je za komentatora...jos ako strajnic prenosi partizan, bice to strasan kombo za slusanje :)

Alien

pre 6 godina

Sledeće sezone ode pola tima našim klubovima, prvenstveno mislim na večite. I tako u krug. Sad se vidi da ostaju više sezona, bili bi sasvim solidni u evropi.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Kao da igramo na Marakani protiv Surdulice,samo nasi navijaci se cuju i imali smo bar jedno 15-20 suteva na gol u prvih 35 minuta.

Kosjan

pre 6 godina

A jel to otkazana Partizanova utakmica, ili redakciju B92 to ne interesuje pa je i ne spominje. 
A nadam se da će Jojić, po navici, "metnuti" barem jedan komad komšinici.
(only fools and horses, 28. septembar 2017 18:42)

Klasicni navijaci partizana udri po patetici kako su svi protiv vas dok vam trpaju pare a da imate neki razlog da navijate protiv zvezde ....

Rajko

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri?Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)
U svijetu smo vijest,vas ce posle vremenske prognoze spomenuti veceras ;)

Gledam

pre 6 godina

Hvala navijacima partizana na patriotizmu to je to , znate da smo mi ovako iskompleksirani kao oni oni bi sada kukali kakvi smo to Srbi..

Vlada1989

pre 6 godina

Ajmo da im pokazemo na terenu da smo kvalitet i da mozemo da igramo ravnopravno , a ne na ulici sa palicom kamenom i tučom!! Dajmo im lekciju na terenu da o tome pišu!! NAPRED ZVEZDO

Kosjan

pre 6 godina

jel to igra samo zvezda ligu uefa veceras.?!!
(mikloš lizard, 28. septembar 2017 18:18)

Ocigledno navijace Partizana sada navijace Kelna zanima samo ova utakmica...

ma dajte

pre 6 godina

naravno prenos na RTS a Partizan prosle nedelje nista.....banana drzava
(Ivan Aleksic, 28. septembar 2017 18:20)

Objasnjeno vam je zasto nema prenosa jos cete Strajnica i Kovinjala da pretvorite u navijace zvezde.

krkalo

pre 6 godina

A jel mogu jednom grobari da preskoce zvezdinu vest ili moraju da pokazuju komplekse kada god zvezda igra???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pitanje, 28. septembar 2017 18:47)

Na B92 je postalo nemoguće preskočiti zvezdinu vest. Ja živ nisam da saznam koju slavu slavi Radonjićev tetak..

Mladen cg

pre 6 godina

Večeras se piše istorija! Nakon jedne decenije, svijetla Evrope su uključena; očekujem pobjedu! Previše se čekalo da bi bio neki drugi ishod. Samo hrabro , i uz Božju pomoć!

Istina

pre 6 godina

Oooo Grobari veliki Srbi... hvala na podrsci jos kada bi ovi slepi navijaci Zvezde videli kakvi ste pa da vam vrate istom merom veceras.

Hegel

pre 6 godina

Naslov (18:45h) - Zvezdine navijace ceka 700 redara. Koga boli uvo?! Zasto potencirate pricu o navijacima/huliganima/incidentima koji su se dogodili ili mogu da se dogode? Gde je prica o fudbalu? Gde je neka analiza kakvih god strucnjaka, gde je vasa analiza onoga sto Zvezdu ceka u Nemackoj?! Ovo je kao sportski deo portala? Smesno.

only fools and horses

pre 6 godina

A jel to otkazana Partizanova utakmica, ili redakciju B92 to ne interesuje pa je i ne spominje.
A nadam se da će Jojić, po navici, "metnuti" barem jedan komad komšinici.

neutralni felsh

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)


naravno da jesu, oni su vodje navijaca :)

bot na kvadrat

pre 6 godina

Gde je Frimpong,odigrao bez greske protiv Rusa pa nestao,ko je sad taj Babic,bar da navijaci naprave neke incidente pa da bude zanimljivo.

Hegel

pre 6 godina

Naslov (18:45h) - Zvezdine navijace ceka 700 redara. Koga boli uvo?! Zasto potencirate pricu o navijacima/huliganima/incidentima koji su se dogodili ili mogu da se dogode? Gde je prica o fudbalu? Gde je neka analiza kakvih god strucnjaka, gde je vasa analiza onoga sto Zvezdu ceka u Nemackoj?! Ovo je kao sportski deo portala? Smesno.

the truth

pre 6 godina

Kanga je katastrofalno sebican, uzas. Zvezda odlicna, milina za gledati. Polako se dize forma, cudo znaci igrati u Evropi. Mali Radonjic ima nevjerovatan potencijal. Drago mi je sto se Zvezda i Partizan dizu polako.

tako je

pre 6 godina

Ljudi, morate da shvatite da je Zvezda morala da popusti u igri u drugom poluvremenu. Nisu nasi igraci toliko fizicki jaki i spremni itd. Nije nam.cela liga spremna. Cak su i spore utakmice u nasoj ligi.

Rajko

pre 6 godina

Kanga nas ubija u pojam...sve pogrešno do ovog 30.min.
(Zoran, 28. septembar 2017 19:31)
Tacno,ali njemu je dovoljno samo pola metra i jedna sekunda,zato ga i trpimo i volimo :)

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

E moja Areno. Ton ide 5 sek prije slike. Ovo je toliko neozbiljno i amaterski da nzm. A nama u RS blokiran RTS. Pozdrav za Arenu najneozbiljniju sportsku televiziju na planeti! Sramota!

Batko

pre 6 godina

Protiv Batea ih spasavaju dve precke. 
Protiv Kelna tri stative. 
Vratice se negde kad tad.
(Sah mat, 28. septembar 2017 21:27)

Tiha patnja te izjeda

Beograd

pre 6 godina

Bravo Boaci golcina nema sta. Kanga presebican imao je u dva navrata situaciju da proigra igraca za gol on se odlucuje na nerezonske suteve. Jos je promasio onaj zicer na pocetku utakmice. Keln bezopasan bez ideje bez sansi i suta u gol u prvom poluvremenu. Idemo po tri boda.

Koma

pre 6 godina

„Ne znamo nista"
„Sramota kako igramo"
„Nisu 45 minuta pipnuli loptu"
„Sramota"
Ja ne verujem sta citam, do juce su se sprdali sa nama a danas pobedjen bundesligas, koji je potrosio na par igraca 35.000.000 evra. Cetri boda, odmah iza Arsenala, da, bas nas je sramota.
Kidaj Zvezdo!!!!

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Ljudi sta se zalite na igru, da li ste normalni??
Alooo bre pobedili smo bundesligasa u gostima!!! Ruzna igra, pa sta? Lose drugo poluvreme pa sta??
Ma neka mi svaku utakmicu odigramo ruzno ili lose i kako god, samo neka uzmu bodove, to se na kraju gleda...bolje to nego ona floskula "igrali smo dobro, lepo za oko, ali nesrecno izgubili"!!!

webb

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Cenim da ni jednu niste preskocili ipak je sendvic Vucelin najvazniji...

bora

pre 6 godina

Sta bre hocete?Da ih razvalimo sa 3-0?Pa da li se neko od vas uopste razume u fudbal?Keln je ubrzao igru a nama je to potpuno strani pojam jer igramo u domacoj amaterskoj ligi utakmice spore i dosadne sa amaterskim timovima!Ovo sto vodimo protiv Bundesligasa je cista senzacija jer bi Zvezda a o Partizanu da i ne pricam tavorila u donjem domu Cvajte.Ako hocemo išta da napredujemo ligu smanjiti pod hitno na maksimalno 10 klubova a i to je mnogo.Napred nasi klubovi!!!!

vld

pre 6 godina

Obavezno neka Aba liga da se napravi i u fudbalu ako zelimo da nasi najbolji klubovi izdrze duze od 60 min ritma u evropskim utakmicama. pa neverovatno je da ni Zvezda a ni Partizan nemaju snage ni za jedan kontranapad niti da ispariraju na sredini protivniku citavih zadnjih pola sata igre. Mnogi pljuju Kangu a decko nas uveo u Ligu evrope i sto se mene tice nek sutira do mile volje zasluzio je a uvidece i sam da preteruje

unsigned

pre 6 godina

Zvezda vredi 20m na transferkmarketu, a Keln 100m. Vise trose, vise ulazu, igraju jacu ligu i ljudi dele kritike i pljuju na izdanje Zvezde u 2. poluvremenu. Stisli su nas, nametnuli izuzetan tempo, fizicki jako tesko za nas, mogli su da nas dobiju ali smo se sjajno odbranili. Ljudi prosto imaju nerealna ocekivanja i misle da je trebalo da izdominiramo nad njim kao Barselona protiv Eibara. Fenomenalan rezultat smo izvukli. Sve cestitke igracima!

ljupce

pre 6 godina

gledam najavu utakmice sa spartom zvezda vredi 20mil a sparta prag 40mil zvezda izbaci spartu,protiv krasnodara zvezda 20mil a krasnodar 80mil zvezda izbaci krasnodar,protiv kelna zvezda 20mil keln 100mil zvezda pobedi 1-0...sledeci molim :) zvezda ocigledno bolje igra protiv boljih i vise puta skupljih ekipa sto bate nije bio ali je iskreno sudija dosta uticao na toj utakmici a za ove sto pricaju o igri u drugom poluvremenu ocigledno da su bili bebe sad vec davne 2005 kad je zvezda pobedila romu 3-1 i to je poslednja pobeda zvezde u grupnoj fazi u evropi eeeeejjjjjjjjj 12 godina cekamo pobedu u evropi od toga 10 godina cekamo grupnu fazu u evropi i sad vam nesto smeta u igri zvezde sram vas bilo momci svaka cast za 3 boda i to u gostima idemo dalje samo hrabro i jako zvezda breeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beogradski

pre 6 godina

Cestitke na velikoj pobjedi,al dalje prolaze englezi i svabe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (croata, 28. septembar 2017 22:13)

a hrvati??? jel su prošli dalje???

ne vezano za ovog bota....zvezda igra lepo, sjajno, ali nažalost samo 60ak minuta, fali snage...u svakom slučaju, najbolja evropska sezona od kada ja znam za sebe, i od kada gledam fudbal, od neke 96. godine.....milina gledati....pobedili smo spartu, krasnodar, keln, igrali nerešeno sa bateom, ludilo burazere....šlag na torti je arsenal, i bar bod pred punom marakanom, uz malo sreće....

Proko, kiša burazere.

pre 6 godina

Sve sve ali Le Talek je u baš lošoj formi...
(marsovac, 28. septembar 2017 18:25)

Sine, naš najbolji igrač večeras. Ne bi bilo loše da nekog ocrniš i pred meč s Arsenalom? Da vidimo pali li?

Маторац

pre 6 godina

Кад се ишло у Бари, имао сам 20 година. Ускоро постајем и деда.

Друго полувреме је слика и прилика лиге у којој играмо. Види се да момцима недостаје великих утакмица.

Али, нема везе. Момцима свака част. Хвала им што сам се опет, после дуже времена (признајем да сам одувек био навијач са западне трибине), жестоко цимао, нервирао.

Идемо момци, идемо у други круг.

Srle

pre 6 godina

Prosto je neverovatno kako nismo primili gol. Ovakva panicnost u odbrani gde pojedinci dodaju igracima Kelna ili izbacuju panicno u aut jos nisam video. Kao da su dva tima igrala u prvom i drugom poluvremenu.

Kadju RS

pre 6 godina

Borjan - Odlican, smiren, pouzdan, sve sto treba da ima jedan golman on ima. Prezadovoljan sam s njim.
Stojkovic - Izuzetno borben i koristan, nema ga toliko u ofanzivi, ali u odbrani radi veliki posao, svaka cast.
Le Talek - Nas najbolji igrac veceras ubjedljivo, najbolja njegova utakmica u Zvezdi.
Babic - Vjerujem da su se svi pribojavali, a on nas je demantovao odlicnom igrom, smiren, dominantan u vazduhu, borben, sve pohvale.
Gobeljic - Imao malu tremu, u većini situacija igrao najjednostavnije moguce, samo da nije kod njega lopta, ali kakav borac i kakav voljni momenat, skidam kapu. Uvijek bi volio da imamo jednog ovakovog u ekipi.
Donald - Kapitenski, dok je imao snage kontrolisao je sve na terenu, bio dominantan , mnogo se osjetilo kad mu je nestalo snage.
Krsticic - Slicno kao i Donald, odusevljava me ovaj momak, koliko je samo znacajan i koliko se kod njega vidi to iskustvo igranja jakih utakmica i jake lige. Kad bude fizicki potpuno spreman dominirace.
Radonjic - Preopasan, cini mi se kad god je lopta kod njega to je potencijalna opasnost, prebrz je.
Kanga - Najvise podbacio, svaka casr za prethodne utakmice, ali pokazuje mnogo sebicluka to je nedopustivo, dosta nam znaci, majstor je igre, ali ne smije onoliko duela da se izgubi u evropi.
Srnic - Fali mu neki dribling, prodor da upotpuni ove dobre igre, takticki perfektan.
Boaci - Svaka cast ovom momku ,za borbenost za ovaj gol, daje zadnje atome snage , sacuva kad treba, odlozi,ubitacan ima sve karakteristike pravog napadaca.

Batko

pre 6 godina

Ovo su vam poslednji bodovi u grupi. Keln će u Bg biti druga ekipa.
(todos, 28. septembar 2017 21:20)

To ste pisali i posle Bate , da nam je to jedini bod...
Nego, pocela utakmica tvog kluba, a ti umesto da gledas, dolazis na vest o Zvezdi i saljes komentar....i posle niste ISKOMPLEKSIRANI ?!!!

sasa.r

pre 6 godina

Moj savjet je da Zvezda poslije ove pobjede ne potcjenjuje Arsenal.To je dobar tim, ima solidne igrače i ne smije biti opuštanja.Tu su važne dvije pobjede, pa i minimalnim rezultatom.Zvezda je velikan, prvak Evrope i svijeta a Arsenal ni jedno ni drugo.I naravno najvažnije je da se igrači konstantno mijenjaju da ne dođe do povreda jer biće , ipak, teže u eliminacionoj fazi..sjećaju se oni još DULETA SAVIĆA i onog čuvenog gola...A NA HAJBERIJU MUK.

Vladimir

pre 6 godina

Radimo ceo mesec za 300 evra al' nema veze vazno je da nam fudbal cveta...
(No name, 28. septembar 2017 20:03)

Prvo, pričaj u svoje ime. Drugo, nadji bolje plaćen posao umesto što kukaš na vestima o fudbalu.
Čestitke Zvezdi na velikoj pobedi. Nego do juče srpski fudbal nije postojao a sada kada naš klub dobija Bundesligaša odjednom ovi slabi, očekivan rezultat, itd. Izgleda da sam prespavao vreme u kom je naš fudbal od smejurije došao do toga da je očekivan rezultat pobeda protiv Bundesligaša u gostima. Brzo smo zaboravili Šamrok, Kairat i ostale "ozbiljne" klubove koji su ponizili naše perjanice. Ili da se već priča o proleću a tek završeno drugo kolo. Baš naivna razmišljanja većine.
Puno sreće i Zvezdi i Partizanu u nastavku takmičenja.

zvera

pre 6 godina

Samo nemojte da poletitite i umislite da je Zvezda postala nekakav jak fudbalski klub. Trenutno, Zvezda igra sasvim dobro u odnosu na ono sto smo navikli u proteklih dvadesetak godina, ali daleko je od onog kluba kakav je bio za vreme YU.

Dambldor

pre 6 godina

Da se igra 45 minuta mi bi bili prvaci sveta, ne mogu ni da hodaju u drugom poluvremenu sada je 77 minut i tri stative pogodili Nemci.

velja

pre 6 godina

nije to ni taktika, ni prepustanje igre jednostavno NEMAMO SNAGE! Dok imamo snage igramo odlicno, kad izgubimo snagu padamo narocito na sredini terena. Prvo pada Radonjic pa Krsticic pa onda kako ko. Visok tempo prvog poluvremena je uslovio da danas jos ranije padnemo nego u prethodnim utakmicama. Tako da nije slucajno ni sto nam je Krasnodar dao gol a ni Bate. Keln je losija ekipa od obe pa nije znao danas to da iskoristi. Sve u svemu i ovo je nesto. Iako padamo opet je to za nas odlicno. Ogrejalo malo sunce i nas

hh

pre 6 godina

Ovaj Borjan je najamesniji golman koga sam ikada video. Ovo njegovo odugovlacenje jos u prvom poluvremenu je sramota za fudbal, a i smesno je.
(Goran, 28. septembar 2017 20:00)

Taj isti Borjan nas je uveo u LE kad je skinuo cist gol Grankivstu ili kako se vec zove u 90+ minutu

Ljubisa livac

pre 6 godina

@branko

Pogledaj i prvo poluvreme pa pricaj. Zvezda pobedila bundesligasa u gostima, malo li je? Odigrali su takticki, imali malo srece. Murinjo tako titule osvaj pa se niko ne zali. Nismo mi Brazilci pa da zahtevamo lepotu fudbala. Cudna je ta nasa percepcija, hocemo i pobede i igru i rezultat i sve. Budite realni ljudi, ovo je vrh rezultat.

miško

pre 6 godina

Najbolje prvo poluvreme jednog srpskog kluba od Vošine pibede protiv Sampe.Zvezda je trebala da vodi bar 3-4 razlike u prvom.Igra za udžbenike,antologojska.Kondicija u drugom uticala na igru.

sloga

pre 6 godina

pisem da su nam stoperi najslabiji deo tima jer vidim gde se i kako postavljaju samo sto nema NAPADACKE EKIPE koja je to mogla da iskoristi. nadam se da ce miloje i to posloziti kako treba jer nam se protiv konkretnijih ekipa crno pise, veruj mi.(cole, 28. septembar 2017 22:52)
Večeras zvezdini štoperi najbolji igrači na terenu.Oni su spasli da Zvezda ne primi gol.Koliko je samo Keln imao centaršuteva i kornera iz koji su stvorili samo jednu šansu,kada je Borjan odbranio.Loše je odigrala sredina,jer nije sprečila dodavanja.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Iskrene cestitke! Plasim se samo da se Kelnu sve ovo ne vrati u BG-u.
 (menjam Prizren za Dzenkinsa, 28. septembar 2017 21:48)

Mirno spavaj, zebrice, ne stvaraj sebi bore. Vratice im se, ali prvo poluvreme i u drugom. Na Mari se i svabama tresu gace.

djuro

pre 6 godina

@
Vidis srbine da se i mi nekad mozemo slozit. Evo i ja mislim ako prodjete grupu da ce to biti veliki podvig,al moguce je. U postocima to bi izgledalo 50% da hocete 100% da necete hehe
(croata, 28. septembar 2017 23:55)

a kako bi u postocima izgledalo da kažeš ko ti je bio prađed??? nećeš?? A znaš... hehehe

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

cole
koji krasnodar pamtis,kojih 10 minuta?
da nije bilo poklon penala centar nisu prelazili na marakani.
neki ovde kao aca trica odvajaju poluvremena,utakmica se igra 90 minuta i to se računa.
bravo zvezdo,samo cepaj,sve je super(kakvi smo bili poslednjih 5 godina)

BBRS

pre 6 godina

Koliko sreće ima ova zvezda, ali dobro vratiće se to već u narednim utakmicama
(Miloš, 28. septembar 2017 20:29)
Boli jel da ?!
Tek će da boli !!!

oberin martel

pre 6 godina

ugaziće nas arsenal
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kako sam,sistemacki uništen od idiota, 28. septembar 2017 21:23)

Pa naravno. Isto kao i Irtiš,Sparta,Krasnodar, Bate i Keln.

Рајко Четник

pre 6 godina

Бог нас је погледао, имали смо више среће од памети.
Овај тим Звезде може да игра 60 минута а то је у Европи премало.
Ако не подигнемо форму Арсенал ће нам у Бг дати 5 голова задњих 20 минута.
Памет у главу сад смо се прошверцовали.

SrleBG

pre 6 godina

Mnogo bolji Keln ali previse stativa. Krcunovci srecnici.
(ana, 28. septembar 2017 20:24)

Moze I tako. Koliko je samo puta Zvezda bila bolja od evropskih protivnika, propustala prilike I ispadala? Od Milana do Ksamaksa?

MoneyMoney

pre 6 godina

Sta bre kritikujete,svaki bod,svaka pobeda je vazna za klupski koeficijent.Svaka pobeda u grupnoj fazi LE se nagradjuje sa 2 boda,a nereseno sa jednim.Plasman u grupnu fazu LE se nagradjuje sa 2 boda.Zvezda je do sad uzela 5 bodova ove godine,sto je vise nego sve zajedno u poslednje 4 godine.Ovo je sezona koja treba Zvezdi da donese veliko pomeranje na rang listi.Partizan sa 16 poena je bio povlascen u zrebu za LE,doduse uz malo srece.Zvezdi treba jos 5-6 poena da bi dosla do tih pozicija.5 je skupila ali bice tesko skupiti jos 5 jer za to je potrebno jos dve pobede i jedan neresen rezultat.Ali nije no nemoguce.
(Nikola, 28. septembar 2017 21:22) # Link komentara

Ne samo to ,nego je pobeda vredna i 300,000 evrica.Nije malo

Marko

pre 6 godina

Jeste se Zvezda povukla i odbranila. Ali ljudi do ove sezone zadnjih 10 smo gubili od nizerazrednih ekipa , a ove godine igramo ravnopravno sa svima. SVAKA ČAST i treneru i igračima i upravi. A i navijačima na zrelom ponasanju dokazali su da su pravi.

Posmatrač iz Ljutice Bogdana

pre 6 godina

Vratilo nam se za neke promašaje protiv Bate B. u Beogradu !
Miloje trenerčina !
Kanga , ponovo počinje da " divlja " i postaje iritantno sebičan ( mogli smo u prvom poluvremenu da ozbiljno ugrozimo ili damo još 1 - 2 gola , da je hteo da doda loptu saigračima ) !!
Momci borbeni i požrtvovani i zato nosimo 3 boda . Samo vredno , radno i biće to dobro !

Никола

pre 6 godina

Хвала великом и драгом Богу што нам је послао човека и тренера Милојевића .

NS#1

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 20:21)

Sta kazemo? Pa, kazemo, da je pravde, komentari sa tvoje IP adrese bili bi zabranjeni. Odavno. Toliko si smorio, da ne postoje reci da se to opise. Kad ti vidim "nick", nije mi dobro.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Prvi put posle 10 godina se ne rasproda svaki iole dobar igrac u letnjem prelaznom roku i odma i grupna faza i pobeda u gostima kod Bundesligasa.

Mladen

pre 6 godina

Zvezda moze do drugog mesta, ne mogu pobediti Arsenal. Ne treba se zaleteti, veceras je bilo dosta srece, tri stative. Meni se cini da oni nisu fizicki dovoljno pripremljeni i da su jedva izdrzali. Ima tu dosta posla i treba ici mec po mec a ne razmisljati kao da su vec prosli grupu.

sasa

pre 6 godina

Svaka cast na rezultatu mojoj zvezdi. I naravno na igri iz prvog poluvremena. Ovo u drugom je dekadencija fudbala. Nazalost toliko neverovanje u sebe je pomalo cudno. Onda to neverovanje dovede do tolikog umora da je to neverovatno. Pa nama je i fizioterapeut imao grceve. Zasto ne mozemo da nastavimo isto? Eto zadatka za Milojevica. Sa arsenalom ovo ne sme da se ponovi inace drugo poluvreme primamo 5,6 golova. Napred Zvezdo!!!!!

sasa jokic

pre 6 godina

Kanga da mu umre majka ako doda loptu. Dokle vise Miljaniceve fudbalske skole, daj gol pa se povuci i brani se.
Tri stative, imali smo vise srece od pameti, samo zato sto smo se povukli.

kris

pre 6 godina

Pišem u 25. minutu i nisam zadovoljan. Trebali smo voditi 2:0 do sada, ali mi svojom neozbiljnošću u samoj završnici i ponovo Kanginom sebičnosti i glupostima i dalje ne vodimo.

anica

pre 6 godina

(kum2, 28. septembar 2017 22:23)
Nema apsolutno za nista da ih bude sramota. Dali su sve od sebe!!! To je trazio trener, i to je to! To sto su se neki igraci povredili(bice valjda ok) i sto im zavijena glava nije prenemaganje vec se desio udarac. Ne razumem kako iko moze ista da im zameri, znam da bi mnogi ovde voleli da je Jojic dao jednu bar od one dve stative, al eto...moze nam se da nam direktno lopta ide na nogu i da se odbranimo. Pocela je i kisa, ostali su bez snage jer je neverovatan tempo, i moraju jos raditi na fiz spremi. Fudbal koji igraju je fantastican, i zaista je ponosan Svaki ZVezdas!
BRAVO ZVEZDO, BRAVO!!!

duconis

pre 6 godina

Cemu kritike,nezadovoljstvo,prozivanje za kukavicku i panicnu igru..aloooooooo momci,pa pobedili smo bundesligasa na njegovom terenu,posle deset godina bez evrope...ajmo mali realnosti..bravo Zvezdo moja

pukli smo k'o zvecka

pre 6 godina

Radimo ceo mesec za 300 evra al' nema veze vazno je da nam fudbal cveta...
(No name, 28. septembar 2017 20:03)
Batice,ti bar imas posao.Jeste da su male pare ali zamisli da nemas ni to.
Ja bih bio srecan da radim,pa makar i za tih 300.I ne samo ja.Postoji armija nezaposlenih na birou a i van njega.Al' sve ce to preCednik da sredi,nista ne brini.Pozdrav i cuvaj taj posao kakav god da je.(dok ne nadjes bolji).

Alex

pre 6 godina

Večeras i Zvezda i Partizan odigrali dobro prvo poluvreme za drugo nemaju snage.Znači, mogli bi zajedno da odigraju jednu celu utakmicu...bruka i sramota za fudbal u 21.veku.

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

@ciča miča i gotova priča
Nisu, nažalost. Ne samo oni, nego i pojedini među njima. Zašto? Ne zna se.
Nadajmo se da hoće, na stranu obeštećenja od potencijalnih prodaja. Ovo je tim. Ekipa. Ekipčina. Ljudi daju više no što i znaju. Napred, Zvezdo.

Mirko

pre 6 godina

Bezobzira na umor u drugom poluvremenu i malo iskustva u Evropi, ja vidim da smo mi bolji tim od Kelna. Zašto? Zato što smo kompaktniji, delujemo uigranije, iako imamo par bitnih igrača koji su povređeni, u napadu smo izuzetni, sigurni u odbrani, prosto cela koncepcija tima je bolja od Kelna. Daleko od toga da su oni loši, ali posebno kod kuće - morali su da nas zakucaju, a oni to nisu mogli.
Bilo je naravno i sreće, ali sreća prati hrabre, a i vraća nam se za ono od pre u Kelnu...
Prosto čika Boža nije dao da izgubimo. Hvala Bogu!

Boaćiju želim brz oporavak, ekipi želim da izdrži što duže, dok se ne vrati Jovčić, a kad zaigra ponovo biće to mnogo sigurnije i bolje.

Volim Zvezduuuuuu!

Dexim

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Jel ste svaku procitali zar ne??

HanSolo

pre 6 godina

Odvratan fudbal igramo.. A grčevi počinju u 60om min.. Po tradiciji.. Sramota kako se izgleda trenira fizika u našem fudbalu.. A niko da umiri igru.. Totalno panika bez organizacije.. Očajno iz svakog pogleda.. Daj bože da imamo malo sreće..

Jašta

pre 6 godina

Pa to jeste nas najveci (sportski) problem vec dugo vremena - nemamo kondicjie! Pa da bi naprimer Sabacka Macva pokrenula projekat, da forsira fizicku spremu oni bi kroz godinu dve uzeli titulu. Stavimo malo tehniku na stranu, neke taktike mogu samo da se sprovedu kad je tim maksimalno fizicki spreman - kao naprimer jak presing u fazama tokom cele utakmice.

No, ipak velika pobeda! Bravo Zvezdo!

Delija_021

pre 6 godina

Vama treba zabraniti da komentarisete.. I kad bi osvojili EL, neko bi nasao da kaze da smo lose igrali hah. Pobeda protiv ekipe koja je bila 5ta u bundesligi ej bre! Ps boaci tata... Sledeci Arsenal! Zvezdaaaaaaaa!!!

Dejan

pre 6 godina

Sto bi reko Mile Belodedic nije vazno kako smo se branili,vazno je da smo se odbranili.Bravoo Miloje bravo momci.Jeste da je bilo i srece,ali zna se koga sreca prati!!!

goblin

pre 6 godina

Bravo Zvezdo.Koliko ruznih komentara,dobili smo bundes ligasa,u gostima,do prosle sezone redovno ispadali u julu,a ove dobili Spartu,Krasnodar,Keln,i neko trazi zamerku,ej breeee kakav smo narod.

Cruel

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32)
Mamic bi ga uvalio za 10.

Zoki_Rv

pre 6 godina

Daj Croata, dođi u Rovinj da "popijemo kavu". Baš kompleksi proradili opasno, pa evo - samo da ti patiš, prolaze Zvezda i Arsenal. Zdravo!

kris

pre 6 godina

Stvarno nas hoće sreća ove godine,ali činjenica je da nakon toliko godina imamo i tim koji poseduje kvalitet. Po meni je najveći kvalitet ovog tima Milojević, jer dobar deo ovih igrača je bio i lani, ali nisu veze imali. Osim toga i ove sezone se neki povrede, menja se sastav, ali igra je tu. Jedino što ja treneru zameram jeste što dopušta divljanje Kangi i što mu igrači nisu fizički dovoljno spremni. Mi nismo u stanju odigrati više od poluvremena u ritmu koji zahteva Evropa i samo zbog toga smatram da je Bate u blagoj prednosti za prolaz dalje.

Nenad

pre 6 godina

Pssst grobari na temu kako se odbranila Zvezda. Vidite ja ništa nisam napisao vam na vesti kako ste odigrali drugo poluvreme protiv Dinama Kijev . Zvezda je pobedila i to je najvažnije !!! Pazite grobari alo nekome poželite zlo vrati se vama!!! Ja bi ćutao na vašem mestu.

Alien

pre 6 godina

Sledeće sezone ode pola tima našim klubovima, prvenstveno mislim na večite. I tako u krug. Sad se vidi da ostaju više sezona, bili bi sasvim solidni u evropi.

zex

pre 6 godina

Alo nije snaga u pitanju.Svi vi koji pisete o fizickoj spremi nikada niste igrali fudbal.Oni su profesionalci svakog dana treniraju kao i svi ostali u evropi.Nema sanse da nisu spremni.Probleem je mentalitet i glava.U drugom delu nas je Keln napao nismo iskoristili neke kontre i uvukla se sumnja i strah u ekipu i to je jedini razlog.Oni su ljudi kao i mi i nisu nista jaci od nas.Pobedom se stice vera u sebe a nama to fali godinama a sada rastemo jer ovo je ozbiljna pobeda.Sparta,Krasnodar i Keln vrede preko 200mil i vise nista nije slucajno.Srecu smo imali ali Kanga je promasivao nemoguce.Srnic je bio blizu Radonjic blizu uopste ovo nije lose.

Okram "Sreca prati hrabre" Idul

pre 6 godina

Nadao sam se, nisam ocekivao. I sreca nas je pogledala, a sreca prati hrabre. Zvezda jako jako dugo nije igrala ozbiljniji fudbal nego ovo sad, od kako je Milojevic dosao. Takticki, disciplinovano, moderno. Nadam se da ce dugo ostati, i da cemo konstantno napredovati. Da se ne lazemo, nismo blistali veceras, nismo bili ni totalni raspad... ali sto je najvaznije, dobili smo ih, zasluzeno. Jer i srecu treba zasluziti...

A Jojic... majko mila. Sigurno najmotivisaniji igrac Kelna, mogao je malo da oladi, zamalo me srcka nije strefila...

realno :)

pre 6 godina

Fale jake utakmice u prvenstvu...pod hitno neka liga slicna Aba ligi u Basketu...kad imas jake utakmice stalno,lako ces i ovo da privedes kraju,a ne ovako,padamo fizicki...nije problem sto je Keln pritisnuo,nego mi nemamo snage da stojimo...samo jako prvenstvo...

strucnjak

pre 6 godina

Jeste nemoc, jeste drugo poluvreme nismo presli polovinu, jeste imali smo srece, sve je istina, ali KAKO neko moze da bilo sta zameri ovom timu od koga niko nije ocekivao ni Irtis da prodje?! Eeej pa svi su mislili napunice ih Sparta Prag, a ljudi su usli u grupnu fazu, dobili Keln u gostima i imaju 4 boda... Oni su jos protiv Sparte prevazisli sva ocekivanja, a ovo sto radi Milojevic je cudo!

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Svaka čast Zvezdo! I to da dočekam, bio sam na onu Zvezda Keln 2:0 1990 na Marakani, i ovo je za onu krađu, vraćen dug kao i Bayernu 91-ve!! Sad malo o igri, prvo poluvreme odlični, a u drugom nam je nažalost nestalo kondicije!! Samo na tome da se ozbiljno poradi. Le Talek večeras odigrao majstorski, kao i ceo tim. Bravo momci, ovako se igra i bori za Zvezdu!!

Dexi

pre 6 godina

cole, 28 vidi prijatelju takve golove kao protiv Bate-a su primali i Rio i Vidic kad im ispadne Evra ili Nevil po bokovima... taj gol 70% pripada Rikardinju i 30% Savicu .ti u postu pises kao da ovi nemaju pojma i tu se stobom ne slazem sasvim korektno odradjuju posao (pre pocetka sezone savic doso kao otpisan da se nadje a letalek je vec bio otpisan ) Naravno nisu oni vec pomenuti Vidic I Ferdinad ali kad se setim Fibela i kompanije ... ovi su zlatni...

Aksentije

pre 6 godina

Imao sam 17 godina '89 i dobro pamtim utakmicu. Ovo je slatka pobeda al nikad necu prezaliti kako nas je Keln izbacio. Momci srecno i samo hrabro pa dokle dogurate.

Lucky Star

pre 6 godina

Срећа прати храбре! Људи, само ћу вам рећи Свака Част, занемарите сад то што смо се бранили, како је Мурињо побеђивао па ником ништа.. Елем, оно што хоћу да кажем што се тиче физичке спреме, ми смо добри што се тога тиче али једноставно дошло је до пада форме што је и нормално јер смо почели квалификације КРАЈЕМ ЈУНА, није ни сезона купања кренула, нисмо ни припреме одрадили са свим играчима али су момци изгарали, ја сам искрено очекивао да ћемо најдаље проћи Спарту, али ми мало по мало , идемо меч по меч, растерећени и то је најбитније од свега што им је то Милоје усадио у главу , да су направили велики успех и да уђу без притиска у сваки меч. Идемо даље! Браво Звездо!

asomakum

pre 6 godina

jel pamti neko zadnju pobedu FKCZ na strani u grupi u Evropi??? kakvo drugo poluvreme, za ugrentni centar... svaka cast momcima, izdrzali su strasan pritisak...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bravo, majstori!!! Miloje perfektno vodio mec. Covek jednostavno zivi za Zvezdu i ovo sto radi. Mada, razumem razocarenje pojedinih "kukavickom" taktikom. Nije im lako.

milos

pre 6 godina

svi koji komentarisu zvezdu drugo poluvreme i pricaju nemaju pojma itd ....alo ljudi pa njihov jedan igrac vredi kao skoro ceo nas tim. keln igra bundes ligu jednu od najacih liga na svetu.treba da smo svi ponosni na zvezdu kako god da je igrala makar ne morala celo drugo poluvreme da pipne loptu,ali ipak su uspeli da pobede bundesligaša.

Dejan

pre 6 godina

Toliko grobarskih negativnih komentara a i kritika "poznavaoca" o losoj fizickoj spremi.Fizicka sprema itekako ima veze sa konstantnim igranjem jakih utakmica a nasi klubovi to nazalost nemaju i samo zbog toga sam zagovornik regionalne lige jer na tom planu ta ce liga pomoci,dok je nasa liga previse losa,uostalom gledajte neku utakmicu,kolicinu trke,brzih pokreta,sprintova i bice vam jasno.Zbog toga je danasnja pobeda Zvezde veliki uspeh!!!

Dexi

pre 6 godina

cole, 28

Ok posto si vec tako uporan,daj konkretan primer gde su stoperi pogresili veceras??? stoperi su branili svoj prostor sasvim korektno,problem su bili veznjaci koji se nisu snasli sa ovim kriteriumom sudjenja (navikli da olako padaju i da im se to svira) kao posledica toga ide panicenje i ispucavanje ,naravno keln je isto tako fizicki bolje spremniji od zvezde.jos jedan od razloga takve igre je i izlazak boacija njegovim izlaskom zvezda nema ko da prihvati loput i zagradi na protinickoj polovini samim time smiri igru ili prebaci teziste kod njih... A da setices se ti mene posle kelna na mari bice sasvim drugacija utakmica od ove... Poz

kentaur

pre 6 godina

secam se nesto duela zvezda keln pre vise od 25 godina .....zvezda je u beogradu pobedila 2 prema 0 ....u nemacku je otislao ono tipa lako ce mo ....i onda zvezda u cudnom mecu gubi 3 prema 0 i ispada ....zvezda je tada bila mnogo bolji tim od kelna ....propustila sanse u gostima....sve zvezde nebeske to vece bile naklonjene kelnu ....mislim da se to veceras vratilo zvezdi u nekoj meri .....bolja je bila zvezda u prvom poluvremenu i zasluzeno otisla na odmor 1 prema 0 ....u drugom 3 stative za keln ,dominacija ,zvezda u bunkeru ....uglavnom nebo je pogledalo zvezdu .....mozda i vratilo malo za ono pre kad smo bili bolji tim mnogo a oni pukom srecom nebeskom prosli dalje .....treba posteno reci ipak veceras realno oni bolji a mi pobedili
(zoran ivkovic, 28. septembar 2017 21:39)

I tada kriminalno suđenje u korist Kelna. I večeras je bilo čudnih odluka. Gobeljić je za čist start na loptu dobio žuti karton, za šta se uopšte ne bi trebao svirati faul.

KliftonToni

pre 6 godina

..Uglavnom,cestitke na pobedi ali me,kao Srbina,malo sramota ...Nekako bi bilo normalno da slavite da ste npr.sa Farskih Ostrva...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (branko, 28. septembar 2017 21:05) # Link komentara

Југославен не представљај се лажно. А имате ви довољно разлога да вас буде срамота и без Звездиних победа...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ovo je jedna od stvari u mom životu za koje živim . Prelijep je to osjećaj sreće a kakav je to osjećaj znate svi vi slični meni . Polako se vraćaju slavni dani , dani naše prošlosti . Hvala vam za to junaci moji , junaci naši. Pozdrav za svu moju braću i sestre Delije a najveći pozdrav za moju Juliju iz meni dalekog grada . BRAVO ZVEZDO !

beli real

pre 6 godina

Bravo, svaka cast! Moj Dinamo, inace 'najbolji' klub sa ovih prostora, moze se itekako ugledati na Zvezdu po onome kaj prikazuje na terenu. U ovom trenu Dinamo i Rijeka mogu sanjat pobjede bilo gdje u Europi.

zoran ivkovic

pre 6 godina

secam se nesto duela zvezda keln pre vise od 25 godina .....zvezda je u beogradu pobedila 2 prema 0 ....u nemacku je otislao ono tipa lako ce mo ....i onda zvezda u cudnom mecu gubi 3 prema 0 i ispada ....zvezda je tada bila mnogo bolji tim od kelna ....propustila sanse u gostima....sve zvezde nebeske to vece bile naklonjene kelnu ....mislim da se to veceras vratilo zvezdi u nekoj meri .....bolja je bila zvezda u prvom poluvremenu i zasluzeno otisla na odmor 1 prema 0 ....u drugom 3 stative za keln ,dominacija ,zvezda u bunkeru ....uglavnom nebo je pogledalo zvezdu .....mozda i vratilo malo za ono pre kad smo bili bolji tim mnogo a oni pukom srecom nebeskom prosli dalje .....treba posteno reci ipak veceras realno oni bolji a mi pobedili

Beograd

pre 6 godina

Legenda kaze tresu se jos stative u Kelnu narocito Jojiceve. Hahaha. Idemo Zvezdo iako ste pali u drugom poluvremenu svaka cast za tri osvojena boda. Sve cestitke za odbranu gola.

Bekrija

pre 6 godina

Pita me mama jesmo postali prvaci evrope kad se toliko radujes. Ma jok kevo krenuo izvoz vucicevih mercedesa ha ha. Pa naravno da se radujem prva pobeda u grupnoj fazi boga pitaj od kada, Sreca, sreca radost.

oberin martel

pre 6 godina

Ljudi jel su produzili ugovore Kanga, Srnic i Donald? Za Le Taleka znam da nece a i briga me za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica mica i gotova prica, 28. septembar 2017 20:58)

LeTalek je večeras odigrao bez greške. Junački.

Liar, liar, pants on fire!

pre 6 godina

Sta je sad, ne valja ni kada se pobedjuje bundesligas u Nemackoj? Losa igra, drugo poluvreme, pa igrajte vi znalci kad sve znate.
(Grof, 28. septembar 2017 20:57)

Sve što 'znalci' zanju je laprdati po portalima. I dobro ide, bilo prvo ili drugo poluvreme.

Nikola

pre 6 godina

Sta bre kritikujete,svaki bod,svaka pobeda je vazna za klupski koeficijent.Svaka pobeda u grupnoj fazi LE se nagradjuje sa 2 boda,a nereseno sa jednim.Plasman u grupnu fazu LE se nagradjuje sa 2 boda.Zvezda je do sad uzela 5 bodova ove godine,sto je vise nego sve zajedno u poslednje 4 godine.Ovo je sezona koja treba Zvezdi da donese veliko pomeranje na rang listi.Partizan sa 16 poena je bio povlascen u zrebu za LE,doduse uz malo srece.Zvezdi treba jos 5-6 poena da bi dosla do tih pozicija.5 je skupila ali bice tesko skupiti jos 5 jer za to je potrebno jos dve pobede i jedan neresen rezultat.Ali nije no nemoguce.

Ivan

pre 6 godina

Herojski smo pobedili! Bilo je velikih problema u 2.poluvremenu, ali zaslužili smo pobedu! U 1.poluvremenu smo mogli da vodimo po šansama i sa 2-3 gola razlike, u drugom su oni imali 3 stative, znači rezultat je realan, zaslužila je Zvezda pobedu večeras! Bravo za naše crveno-bele junake iz Kelna i hvala im za ovo sjajno veče! Smeši se proleće u Evropi ali nema opuštanja, tek sada treba biti ozbiljan. Mada, i da ne uspe da ostane u Evropi na proleće Zvezda će svejedno za mene biti junačka ove sezone, već je uradila više nego što smo očekivali i hvala joj na tome! Još jednom BRAVO ZVEZDO za ovu veličanstvenu pobedu večeras! Slomljen je jedan bundesligaš na njegovom terenu a to nije mala stvar!

SYLA

pre 6 godina

Boaci I muk grobara... (webb, 28. septembar 2017 19:42)

Zasto muk? Pokusavas da ispadnes zanimljiv?Sto vise pluseva?Sram te bilo!Gledam tekmu od pocetka,i golcina Bocia je fantazija !!Sad ce i moj Partizan ,praznik danas .pozz

apikomsinice47

pre 6 godina

keln je sramota za bundes ligu...zvezdi hvala za posten fudbal i predstavljanje srbije! Ne volim ih,al igraju jako i korektno kao da su medju najjacim ekipama lige evrope.

sunčane skale

pre 6 godina

Боаћи мајстор.. овај канга је јако себичан.. три на три контра и ти шутираш са 30 м.. ако си дао пар пута тако нећеш увек..

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

75. minut dok ovo pišem i biće svetsko čudo ako ne primimo gol, ne zato što su bolji, već što je Zvezda potpuno izgubljena, ne zna se gde ko stoji i šta radi, jednog čuvaju trojica, dvojica igrača Kelna sami kao duhovi, svi pocrkali, nemaju snage da potrče...
I hvala Jojiću na promašajima, neki iole normalan igrač to ne bi mašio.

zvezdo zvezdana

pre 6 godina

ni za jednog igraca zvezde ne moze da se kaze da je bio los, da je odigrao katastrofalno, e to je ono sto dugo nismo doziveli. od dolaska Milojevica svaki igrac daje svoj maximum, i odradjuje ono sto se trazi od njega, sto nije bio slucaj pre njega. svaka cast za postavku, samo nastavite ovako i bice sve odlicno.

xxx

pre 6 godina

Dobro braco, zasluzili smo i malo srece nakon 10 godina mraka. Pobeda je pobeda, kako god da je izvojevana. Bitno je da se ove godine stabilizujemo a ako bog da da narednih decenija budemo redovan ucesnik grupnih takmicenja, i da gledamo druge kako se plase nas.

veder

pre 6 godina

Peteraste sa negativnim komentarima, čemu to? Zar ste mislili da Zvezda iz najslabije evropske lige može da izdrži devedeset minuta u visokom tempu kao u prvom poluvremenu? Zaista ste naivni i prave neznalica, a trener je znao da postavi igru,znajući da celu utakmicu neće moći izdržati protiv bundesligaša u visokom ritmu. To je realnost, otuda i drugačija igra u drugom poluvremenu, odbrana i eventualno kontranapad.Jasno je da ne možemo kondiciono da se nosimo sa bundesligašima, ali to je tako, srpska liga je više amaterska nego profesionalna. Treba čestitati ovim prosečnim fudbalerima na velikom zalaganju i borbenosti. Kondiciju treba pojačati jer ovo je Evropa u kojoj smo poslednji put imali šta da pokažemo kada je Zvezda osvojila šampionat Evope, a to je bilo, sećate se, davno. Čestitka treneru Zvezde kad je od ovakvog tima stvorio respektabilnu ekupu za Ligu Evrope.

mare

pre 6 godina

ja inace u vecini situacija podrzavam rts i bezveze je sto ih pljuju u svakoj prilici. ali ko rece ovom maticu da je za komentatora...jos ako strajnic prenosi partizan, bice to strasan kombo za slusanje :)

Wllaxy

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 20:21)

I ja mogu da se kladim da još nisi shvatio da je Boaće povređen i da je zbog toga morao da napusti igru.

Nizdis

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32)
Mamic bi ga uvalio za 10.
(Cruel, 28. septembar 2017 19:38)

To si negde procitao i sad kao papagaj ponavljas. Idi ti brate pa ga prodaj ako mozes i znas i za 50 milki.

Gvozdje 79

pre 6 godina

Ne znam sta ostali mislite ali realno nasim fudbalerima(mislim i na Zvezdu i Partizan)nedostaje kondicija,posle prvog poluvremena disu na skrge!!!Ali pise se pobeda....Idemo Zvezda...Valjda ce i Partizan dobiti...Pozdrav za sve

Lokos

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Gledaj sada jos 577 vesti tebi u inat, ima pritisak da vam nabijemo 300 sa 200.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

43 minuta nisu pipnuli ni jednom loptu a o odigranom pasu i da ne pričamo.. Bruka i sramota za vašu Zvezdu... Toliko...!!!!!
(Dragan Janjić, 28. septembar 2017 20:52)

Tako se i Italijani brukaju vec 100 godina bukvalno - ali triput svetski sampioni. Pa ti racunaj...

Стеф

pre 6 godina

Људи за Звезду после 10 година без зиме у евро-такмичењима! И онда имаш победу и рему у две одигране текме, па то је ПРЕВРХ! Бравоооо! Оно што је потребно да се клуб стабилизује тј. Продаш 1 или 2 играча и улази клинац из школе да замене и уђу у систем играња. И онда следеће године опет уђеш у неко такмичење. Треба да се угледамо на тај БАТЕ.

zzbz

pre 6 godina

Kakva je ovo igra Milojevicu, nicim izazvan bunker. .. te takav fudbal i Djorina skola vise, pa dokle ovo da gledamo. Ajde primite gol, kukavicka bunkeraska igra nikome dobro nije donela!!! Sramota

Nikola

pre 6 godina

Zvezda se u drugom zatvorila i čeka da primi gol. To je mentalitet naših klubova! Umesto da ih dohvate i nokautiraju, oni čuvaju 0:1...

Gde ja živim

pre 6 godina

(Gvozdje 79, 28. septembar 2017 21:15)

Bukvalno sam hteo da napišem isto. Izgleda da je 90 minuta u našoj ligi jednako 45 minuta u Evropi što je donekle i logično. Ali dobro, računa se pobeda. Zvezda sasvim solidna u prvom poluvremenu, staložena, imali inicijativu. Drugo poluvreme malo i sreće, ali dobro. Sada još Partizan da pobedi pa da dignemo malo te koeficijente.

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Ljudi jel su produzili ugovore Kanga, Srnic i Donald? Za Le Taleka znam da nece a i briga me za njega. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica mica i gotova prica, 28. septembar 2017 20:58)

LeTalek je večeras odigrao bez greške. Junački.
(oberin martel, 28. septembar 2017 21:15)

Mislim da za Le Taleka moze da se nadje adekvatna zamena, ali za Donalda i Kangu tesko.

Negativni

pre 6 godina

(croata, 28. septembar 2017 22:13)

Ovaj put se slažem sa tobom. Trener je uradio svoj deo posla, ali tehničko neznanje i slaba kondicija učinili su svoje u drugom poluvremenu. Jednostavno, igrači su nam, blago rečeno, vrlo limitirani. Odbrana je jako loša i spora. Idealna za Volkota, Sančeza i društvo. Ja se zaista nisam nadao da ćemo uzeti četiri boda u prve dve utakmice, to je veliki uspeh. Ako prodjemo grupu biće to pravi podvig.

Sofronije

pre 6 godina

Sve bi bilo drugačije da je Jojić odsvirao penal kao što je svirao u TSL-u.
(Sofronije, 28. septembar 2017 20:57)

Koji to penal je Jojic sutirao Zvezdi? Jedino ako je igrao tamo neke 1996....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 21:11) # Link komentara

Galijani, da umeš da čitaš,a očigledno ne umeš, piše da je ODSVIRAO penal, kao što je "odsvirao" protiv Spartaka. Ne sećaš se? Imao si 5 godina. Dokaz: https://www.youtube.com/watch?v=KyB5bKSrxu8

mirko

pre 6 godina

prvo nisam gledao jer nisam stigao a drugo bolje da nisam ali ipak potpisao bih da moze i ovako do kraja da osvajamo tri boda. ne bih se bunio svaka čast momci

majvuk

pre 6 godina

Nemci mislili da je trening tekma. Potpuno nezainteresovani...3 stative...dzabe im. Mozda se sada osveste. Bravo ... 3 boda su 3 boda kako tako.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Prezivesmo nekako,ali drugo poluvreme ko da je Barselona igrala sa Zaplanjcem iz Gadzinog hana,koliko je prvo bilo dobro toliko je drugo poluvreme katastrofalno kakvo ja ne pamtim.

PFC45Zg

pre 6 godina

Keln je zasluzio da preokrene ovo!!2 stative Jojica!!Steta!!!
(Grobar, 28. septembar 2017 20:59)

Jesi čuo za karmu? Nisi? E sad jesi.

kocka

pre 6 godina

svaka cast zvezdi..samo sta je sa kondicijom? verovatno druga dimenzija tempa u odnosu na domacu ligu..smanjiti ispijanje kafica po kaficima
.

JPR24

pre 6 godina

Junački ? Daš gol, i povučeš se ko zec i to je junački ? Prošli bi ste kao i ovi moji zumbuli da vas nije pogledala sreća sa onolikim stativama ! Sve u svemu, ni jedni ni drugi nisu fizički u stanju da izdrže punih 60 minuta u evropi ! A kamoli 90...

Iowe

pre 6 godina

@Ne gledah prvo,ali u drugom su vas unistili...Prosto mi nije jasno kako ga niste primili...No,nase novinarstvo...bice sad hvalospevi danima.

Cuo nekad za cuvanje rezultata? Namerno prepustanje terenske inicijative? Crvena Zvezda je takticki pojela protivnika. Prvo poluvreme napadacki oprezno do 1:0. Cuvanje rezultata do 1:1 pa onda birati napad ili odbrana u zavisnosti od trenutnih snaga na terenu. Ova taktika vec 2 puta prolazi u gostima. Keln Sparta a mogao je i Irtis slicno da prodje da nije bilo penala u 95om.

bob

pre 6 godina

Bilans "poginulih" u mojoj Zvezdi je jeziv. Nisu spremni za 90 minuta jakog tempa. Ali svaka čast izginuli su dali sve od sebe i pobedili. Pobeda u Evropi posle ovoliko godina. Neprocenljivo.

samo pozitivno

pre 6 godina

Bravo, prebitna 3 boda. Mora da se radi na bunkeru, bice ga sigurno jos. Prvo najbolje, a drugo najlosije poluvreme do sada. X Bate-Keln u sledecem kolu i velike sanse za dalje

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Za sad igramo odlicno,napadamo,sutiramo na gol pa sta bude,bolje ovako nego kukavicki da se branimo sto je u krvi nasih trenera,Milojevic je spasao Zvezdu.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

zadnji tim u Bundes ligi, nemaju pojma sa zivotom, stvarno junacka pobeda hahaha...
(nesa, 28. septembar 2017 23:42)

Dinamo Kijev
(Kost, 29. septembar 2017 00:53)

Rasplaka dete.

DS

pre 6 godina

Vidim dosta negativnih komentara sto smo stali u drugom poluvremenu,istina nismo trebali da se branimo vec da igramo svoju igru ali ovo je veliki uspeh kao da neki ne shvataju da smo dobili Bundesligasa koji vredi 100 miliona i to na gostovanju!!Velika pobeda i osveta za 1989tu!! Svaka cast momci

BAKI

pre 6 godina

Mi to tako...Jeste da je bilo čupavo ali i to se završi.Nisam primetio da je sudija svirao neki faul za nas u drugom poluvremenu a bilo ih je dosta.

damjan

pre 6 godina

Milojeviću svaka čast , 10.ta utakmica u Evropi ove godine i derbi i samo jedan poraz. Grof nijednu ozbiljnu utakmucu nije dobio za dve godine.

Milan

pre 6 godina

Zasto muk? Pokusavas da ispadnes zanimljiv?Sto vise pluseva?Sram te bilo!Gledam tekmu od pocetka,i golcina Bocia je fantazija !!Sad ce i moj Partizan ,praznik danas .pozz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SYLA, 28. septembar 2017 20:38) #

Mnogo si licemeran...Citao sam tvoje komentare i tvojih drugova koji non stop osporavaju Zvezdu i Milojevica i sad ovo pises...

fusbaler

pre 6 godina

Pazi ove lazne navijace Zvezde
Ne raduju se pobedi vec kazu nismo pipnuli fudbal
Providni ste

I posle zreba sam pisao da Zvezda ima vece sanse da ide dalje nego Partizan.Igramo ozbiljan fudbal

Prvenstvo sa rezervnim timom

zzbz

pre 6 godina

Dosad je trebalo da vodimo 2:0, sebicnost i traljavost Kange moze skupo da kosta. Miloje treba da popira sa Kangom, nije ovo nasa liga da se igra ovako malodusno... Evo gaaa, bravo Bocko!!

Buxi

pre 6 godina

Ovog puta da nije bilo RTS-a izgubio bih živce. Na Areni 3 kasni slika, kao da se igra na Novom Zelandu...Sramota. Medju 100 prenosa čekaš Zvezdinu utakmicu, i onda .....
Što se igre tiče, opet trapavi kod realizacije dobrih čansi, treba nam 5 jakih šansi za jedan gol. Prvo poluvreme je u najmanju trebalo da se završi 2-0 za nas.
Ovo je ekipa koja igra max 70 min, a onda panika i razvlačenje. Kanga je sebičan i izgubio je skoro svaki duel, odguravaju ga kao devojčicu. Ostali igrači bez snage i realizacije u 2. poluvremenu.

Setite se juna

pre 6 godina

Samo ljudi koji se ne razumeju u fudbal,govore o losoj postavci i taktici trenera u drugom poluvremenu. To je najbolje objasnio Robert Prosinecki kada ga je neki novinar pitao zasto je Zvezda u losijoj fizickoj spremi od Francuskih ekipa. Odgovor je prost. Kondiciju i konstantan tempo ti daju kvalitetne utakmice ,a ne pripreme. Mi kvalitetne utakmice u prvenstvu nemamo,dobijamo sa slabim tempom i sa 60% snage u vecini slucajeva.

Dejan CZ

pre 6 godina

28 godina cekanja na satisfakciju i neprevedan poraz u utakmici dvomecu gde smo za dve klase bili jaci od Kelna a ispali...i dan danas setim se Robijeve sanse u poslednjim minutama utakmice...Pravda je spora ali dostizna...one stative nisu nikako mogle biti golovi upravo zbog toga.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Kao da igramo na Marakani protiv Surdulice,samo nasi navijaci se cuju i imali smo bar jedno 15-20 suteva na gol u prvih 35 minuta.

Cvetanovski Vasilije

pre 6 godina

Nesta Favali Negro Pankaro LACIO 2000 mislite o tome. Zvezda vise nego ZASLUZENO odbrana donosi titule SRECA PRATI HRABRE.

Mo

pre 6 godina

Ja sam u soku kako je Zvezda izgledala i igrala ovo prvo poluvreme... nisam neko vreme bas pratio nas fudbal, ozbiljno mi se smucio i drugar me evo veceras isforsirao da gledamo, ovo lici na nesto, ustvari izgleda odlicno, sta god da urade ovo je za svaku pohvalu.

Realno

pre 6 godina

Nije se branila junački nego kukavički, i imala je više sreće nego pameti, ali ajde....
(Zvezdaš sam, 29. septembar 2017 06:40

Misliš zato što nije već na poluremenu vodila sa 3 ili 4:0?U prvom Keln nije prešao centar,nijedan udarac nisu uputili u okvir gola a Zvezda je i u drugom delu na početku,mogla da overi pobedu,nakon fantastičnog prodora Radonjića.Kasnije je došlo do pada snage i Klnje preuzeo inicijativu.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Mi smo cigani najaci smo najaci!!!
(Zvezda ponos Srbije, 28. septembar 2017 18:49)

"Najaci" ste i po (ne)pismenosti.

kladzom do bola

pre 6 godina

ne pamtim da je jedna ekipa u poluvremenu imala tri stative a da je izgubila mec ., inace ja sam prezadovoljan 3 boda , a za igru me bas briga u drugom poluvremenu .

nnidza

pre 6 godina

@Goran
Na istom mestu gde je bio i Njukasl kada je Partizan ušao u LŠ. Mada, Keln je imao jedan nerešen meč a Njukasl 5 poraza...

Mad4Red

pre 6 godina

Evo šta znači ispuštena pobeda protiv Bate Borisova... Sa 6 bodova da izgubiš obe od Arsenala, probaš da dobiješ Bate u goste i kući Keln mora da budeš drugi milion posto... I sad Zvezda ima ogromne šanse da bude druga na tabeli... Samo hrabro protiv Arsenala pa šta bude... Zasluženo je Zvezda slavila dala prelep gol, imala još par lepih šansi u prvom da Kanga nije bio sebičan kod jednog šuta da je prosledio Boaćiju slavili bi i ubedljivije ali nema veze, pobeda je pobeda... Plus premijan od Uefe za pobedu, milina...

DS

pre 6 godina

U prvom poluvremenu smo ih razbili ,a onda posle gola smo totalno stali!To nije dobro,mora Zvezda da igra svoju igru imamo odlican tim koji moze do dva-tri gola na ovakvim utakmicama.

Hvala bogu sada nismo kaznjeni kao protiv Batea gde smo celu utakmicu dominirali,ali ipak je ovo veliki podvig dobiti Bundesligasa koji vredi 100 miliona na gostovanju!Pa o ovome Zvezda prosle godine nije mogla ni da sanja!Bice ovo i veliki finansijski plus,Boaci je ubica samo da je dobro

M

pre 6 godina

Nazalost nema Zvezda snage za celu utakmicu. Vidi se po velikom broju grceva. Mislio sam da imamo snage bar za 60-65 minuta ali ipak je to samo 45 minuta. Zasto je to tako, ne znam. Jedini put u zivotu sam video Zvezdu da trci punih 90 minuta je kad je trener bio Zdenjek Zeman, ali on je ekspresno oteran a igraci su ga minirali. Igrali smo odlicno, bolji smo, ali zbog nedostatka kondicije na kraju smo gledali blamazu, razvlacenje i nemoc.

Kosjan

pre 6 godina

jel to igra samo zvezda ligu uefa veceras.?!!
(mikloš lizard, 28. septembar 2017 18:18)

Ocigledno navijace Partizana sada navijace Kelna zanima samo ova utakmica...

zemunski kej

pre 6 godina

Ova Zvezda igra srcem ,narocito su dobri stranci koje je moramo da priznamo doveo Grof, ne znam zasto ste nezadovoljni drugim poluvremenom, Zvezda je vodila sta je trebalo da srlja kada vodi?Sada ono sto se cinilo nemoguce, ima sanse da prodje grupu.Jojic dobar ali uvek mu je malo falilo da bude ekstra.

i pored 6 deci rakije, pamtim dobro

pre 6 godina

@beogradski: te 96. je zvezda igrala poslednji kup kupova... dala nemcima 3 komada u produzetku na mari u 1/8 finala... u 1/4 finalu je ispala od barselone sa original ronaldom... mada smo se i tada lozili da mozemo do 2:0 na mari... za zvezdu nastupali darko kovacevic i dejan stankovic... tesko da cemo to gledati za zivota vise... :p
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lal, 29. septembar 2017 05:45)

Dejan jeste a Darko Kovačević nije igrao. Centarfor je bio Zoran Jovičić, koji je i postigao vodeći gol u revanšu (posle kojeg smo primili patentirani srpski gol sa centra) Predrag Stanković prebio originalnog Ronalda koji se nije video u revanšu, ali nas je zato Đovani unakazio (3 gola u 2 tekme ako se ne varam, od kojih 1 taj izjednačujući u Beogradu)Da smo bilo koga drugog izvukli, te godine bismo prezimili u Evropi ali nije bilo šanse da izvučemo bilo koga drugog sem ubedljivo najjače evropske ekipe, pošto se sve dešavalo u jeku "godina kletve".

mare

pre 6 godina

Izvini, a ko je po tebi komentator? 
Aca frizurica??? Matic je car! Najbolji komentator na RTSu!
(Radasin, 28. septembar 2017 19:30)

Moj problem sa Maticem je sto mu je glas iritantan, prosto smeta dok ga slusas, nekako ubija draz utakmice. Ne kazem da nije dobar novinar, ali meni kao komentator ne prija.

Aca 'frizurica' je prvi poceo da unosi novine kad su u pitanju nasi komentatori i na tome mu svaka cast. Ja volim da ga slusam jer je drugaciji od ostalih, ali to je valjda stvar ukusa...

Sto se tice ostalih dobrih komentatora - Krivokapic, Viskovic, Plavsic i Radojevic (kosarka na SK), Edin, cak i Gojko kad je raspolozen jer covek ima sjajan glas za komentarisanje...

Džoni

pre 6 godina

Jedino što mi se ne sviđa kod nas je to što smo se očigledno zadovoljili vođstvom i nekako prepuštamo inicijativu i dosta im dozvoljavamo. Brate mili bolji smo i ajde da ih nakantamo a ne sada protiv ovakve igre Kelna da se btanimo a odbraniti se nikada nismo znali. Daj im tri komada, dobij jedan , dva i dobro. Budemo li ušli u drugo sa idejom da odbranimo ovaj rezultat neće biti dobro jer samo dobrom igrom u napadu ove možemo držati daleko od našeg gola, ako ih pustimo da se razigraju a mi izgubimo našu igru neće biti dobro?

Banjaluka

pre 6 godina

Definitivno smo bolji.Nepotrebni zuti kartoni i sebicnost Kange.Ako Zvijezda nastavi u istom ritmu,pobjeda se ne dovodi u pitanje.Puno bi znacila ova tri boda za nastavak takmicenja..ostala bi borba sa bjelorusima za drugo mjesto.

nex

pre 6 godina

Tri zuta za 4 minuta! U drugom 99 % ostajemo bez najmanje jednog. Cemu to zezanje i opustanje i stav da smo zavrsili posao jednim golom. Bojim se da ce to da nas kosta ako se ne prenu malo. Pa dokrajci brate i cao. Daj jos dva pa se zezaj

Spale

pre 6 godina

Uhh, samo nek smo dobili. Jako smo nespremni, za nešto više treba prvo imati spremne igrače, ovo je isto bilo i protiv Sparte, razbili ih prvo poluvreme, a u zadnjih 20ak minuta mogli primiti 3-4. Treba sreću i zaslužiti!!!

ZvezdanZvezdani

pre 6 godina

Drugo poluvreme posledica sjajnog prvog... Tri boda su svakako ono što je najbitnije. Kanga kakav god da je, srce ove ekipe je

12

pre 6 godina

Kanga je previse sebican. U prvom poluvremenu je dva puta bez veze sutirao, a oba puta je imao igraca u boljoj poziciji. Mora ga Milojevic obuzdati nekao. Nije prvi put da to radi, Isto je radio i protiv Partizana, a i protiv Batea. Realno imali smo srece, ali sreca prati hrabre. Svaka cast momcim na borbenosti

Dobrica

pre 6 godina

Partizan i Zvezda vraćaju dugove prošlih generacija, crno-beli za Videoton, crveno-beli za Kelna ... Sadašnje ekipe ljutih rivala možda su i jače od tih koje su se brukale protiv Mađara, odnosno Nemaca ... Kad se uzmu i rezultati reprezentacije u obzir, ovo je nesvakidašnja renesansa Srbskog fudbala i mogu se očekivati nestvarno veliki uspesi ...

Ђенерал

pre 6 godina

Свака част Црвеној Звезди на победи. Одиграли су ко матори.
Одлично прво полувреме. другом су се одбранили како знају и то је то.

dr Zoran 007

pre 6 godina

43 minuta nisu pipnuli ni jednom loptu a o odigranom pasu i da ne pričamo.. Bruka i sramota za vašu Zvezdu... Toliko...!!!!!
(Dragan Janjić, 28. septembar 2017 20:52)

Komleksašu pa ti pratiš Zvezdu. E zato vas nema na stadionu i zato ćete se obrukate protiv Dinama.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Keln u drugom igra ko Zvezda u prvom poluvremenu,samo da izdrzimo do kraja da ne primimo gol,ali tesko,valjda cemo da umuljamo neki iz kontre.

Mladen cg

pre 6 godina

Pobjeda! ! ! Istorijska! Vratila se naša Zvezda ! Prvo poluvrijeme je bilo za fudbalske anale, a u drugom su, prosuli krv i znoj da odbrane stečenu prednost! Svaka čast , heroji!

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor 
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32) 
Mamic bi ga uvalio za 10.
(Cruel, 28. septembar 2017 19:38)

Mamic bi ga uvalio za 25 mil i plus bonusi do kraja njegovog zivota.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Beogradski@. A onda shvatas koliko je nama koji smo navikli da Zvezda skoro uvek igra na prolece tesko da sve ovo gledamo. Te 1991. u Minhenu dok smo setali gradom svaki nemac sa kojim smo pricali znao je napamet da izdeklamuje ceo Zvezdin tim. Danas tesko da bi znali 2 igraca da pomenu. Do 92. niko ne bi mogao da kaze da je apsolutni favorit protiv Zvezde, danas su i oni koji bi tada samo sanjali da igraju sa nama. Ovo daje nadu da ce se mozda jednom vratiti vreme mocne Zvezde.

mare

pre 6 godina

Zaboravio si verovatno Sarenca koji je mozda i najbolji komentator kog sam ja barem ikad slusao
(albatros.budala, 28. septembar 2017 19:50)

Veliki umovi slicno misle :)

Sarenac naravno, apsolutni kralj, sa koliko samo duse prenosi svaki mec nasih. Ima tu jos dobrih, nego gledam utakmicu pa pisem sa pola mozga :)

cinik

pre 6 godina

Evo ovako. Tri stative su karmicka reakcija na ona tri bizarna i debilna gola iz 89-e. Sve se ipak vraca. Jojic gadjao namerno stative, srpsko u njemu je pobedilo grobarsko :) Hvala, Milose!

Miodrag

pre 6 godina

Partizanovci najveci kriticari, ajd sad da mi malo komentarisemo ovaj nazovi fudbalski mec na JNA. Pobede se pamte. Vise volite da imate lep fudbal i nemate bidove ili ovako.

croata

pre 6 godina

Bravo, svaka cast! Moj Dinamo, inace 'najbolji' klub sa ovih prostora, moze se itekako ugledati na Zvezdu po onome kaj prikazuje na terenu. U ovom trenu Dinamo i Rijeka mogu sanjat pobjede bilo gdje u Europi.
(beli real, 28. septembar 2017 21:25

Aj ne pricaj gluposti,ne da mi se braniti dinama,al imao je on itekakvih rezultata i pobjeda,pa jel skinuo arsenala,villareala,rijeka drzala sevillu na konopcima,hajduk dobio intera u gostima itd..cestitaj im na pobjedi ko covjek,mani si tih seloveselo umiljavanja.
Keln je ove sezone los,zadnji su u ligi,zvezda je to sjajno iskoristila,u prvom poluvremenu jasno bolja i stvarno se svidjeli,a u drugom se pojavio bundesligas,a kod zvezde proradio klasican balkanski mentalitet,no na vasu srecu nisu mogli preokrenut jer se vidi grogiranost svaba zbog gomile poraza ove sezone. Ali veliki oprez i dalje,popravit ce se oni,mogu svabe u bg ladno pobijediti i prebiti vas,a mislim da ce tako i biti. Cestitke na velikoj pobjedi,al dalje prolaze englezi i svabe

Delije Čikago

pre 6 godina

Prvo poluvreme najbolje do sada, drugo katastrofalno, naši ne mogu više od poluvremena, slaba nam je liga, dobro da je Arsenal ubio Bate i izbili smo na drugo mesto, mora to bolje momci, idemoooo...

Vladan R

pre 6 godina

Pobeda uz dosta srece ali na neki nacin zasluzena. Prvo poluvreme i obe utakmice protiv Sparte, kao i Krasnodsara kod kuce, a moze se reci i protiv Partizana, pokazale su da tim zaista ima kvalitet. To je sto se jacih rivala tice. Sto se domaceg prvenstva tice tu je CZ zaista dominatna. Medjutim ima nekoliko stavri koje bi trebalo ispraviti. Realizacija sansi mora biti mnogo bolja. Da je tako verovatno bi sada imali 6 bodovca u LE, a dobili bi i Partizana u derbiju. Dalje Radonjic i Kanga u vise navrata u poslednjih nekoliko meceva, pokazali su ne malo dozu sebicnosti, vise puta kada su sutirali iako su imali saigrace u izglednoj poziciji. Za ktraj mislim da bi fizicka sprema trebalo da bude na vecem nivou, mada ne treba ni zanemariti to sto tim igra bez prestanka, maletene od pocetka prolecne sezone prosle godine, jer je pauze izmedju prethodnog prvenstav i utakmica u kvalifikacijam za LE particno nije ni bilo. Sve u svemu moram, bez obzira na izrecene sitnije primedbe, biti vise nego zadovoljan, tekucom sezonom. Samo neka ovako nastave.

mare

pre 6 godina

kapiram ja da kanga jednim potezom moze da resi utakmicu, ali tolika indolentnost i nezainteresovanost za timsku igru ponekad mnogo nervira...

srbija1389

pre 6 godina

Videcete prvi posle tri kola. Prvi deo oodllican,u drugom sreca. A posle treceg kola gledamo sa prvog mesta. Pa mi smo Zvezda,ponos Srbije. Nece na nama neeko popravljati gol razliku

kfwg

pre 6 godina

Igrači Kelna fizički i taktički spremniji; imaju jaku šablon igru na nivou Bundes lige. U I poluvremenu su igrali sa manje snage i Zvezda je lako zaustavljala njihove napade a u napadu su kombinacije zvezdaša bile vrlo efikasne. Drugo poluvreme je pokazalo da Zvezda nema odlike čvrstogg tima sa odbrambenom konceppcijom ali su uz borbenost pokazani dobri tehnički elementi u borbi za loptu.Donekle je i normalno da se Zvezda ovako grčevito brani jer igrači,u odnosu na npr. Keln, niti su selektovani niti podržani od opšte fudbalske zajednice niti pripremljeni tako da ovakve utakmice treba da budu neko početno iskustvo u stvaranju savremene igre ukoliko je to moguće jer je klub u stalnom diskontinuitetu zbog loših fudbalskih prilika u kojima radi.

Иван Грозни

pre 6 godina

Драги моји звездаши. Користим ову прилику да вас молим, да вас преклињем, да тражим од вас, да вас подсећам, да вас убедим, да учиним не знам ни ја шта само да НЕ КОМЕНТАРИШЕТЕ УТАКМИЦУ ДОК СУДИЈА НЕ ОДСВИРА КРАЈ!

Дератизатор

pre 6 godina

Поништисмо Келну историју, сада јако до краја! Браво момци, браво Милоје Господине, браво верни навијачи браћо Цигани, наша Звезда гази и неће да стане!!!

Mentalitet

pre 6 godina

Ovo donekle podseca na utakmicu Srbija-Nemacka na svetskom prvenstvu 2010. Isti rezultat, mnogo sansi za Nemce, na kraju srecan ishod za Srbiju (koja je, nazalost, nakon toga izgubila od Gane i Australije). Nije samo u pitanju kvalitet, nego i mentalitet. I u proslosti, dok je igrala Jugoslavija, i dok je Zvezda isla ka tituli evropskog prvaka, uvek su u nasim pobedama najbolji bili - golmani, odbrambeni igraci! Uvek se tu junacki - branilo! Pobednicki mentalitet nikad nismo razvili, ni onda kad smo imali kvalitet, sad je to pogotovo tesko ocekivati. Odlican, neocekivan rezultat, igra dobra u prvom, losa u drugom poluvremenu, nema vodje na terenu, van terena Milojevic pokazuje da ume voditi tim.

Папирне марамице 25 динара!

pre 6 godina

Обриј браде јареће! Чека се партизан, верујем да може до победе.

Korleone

pre 6 godina

Imali ste srece i nista vise. I Partizan je pre godinu ili dve pobedio bundesligasa u Nemackoj ali mu to nije pomoglo da popravi bilo sta. U svakom slucaju cestitke na pobedi.

Dusan

pre 6 godina

Bravooooooooooo breeeee Momciiiiii Sjajno pobeda protiv BUNDESLIGASA je ogromna stvar. Svaka cast mozemo da prezimimo u evropi osecam to.
Zvezdaaaa oooooooooo

Dacha

pre 6 godina

Cestitke mojoj Zvezdi na pobedi ali stvarno ne mogu da skapiram da su ovoliko fizicki nespremni,cime se oni bave na pripremama a i u toku sezone ne nisam pametan?! Mislim pobedi se u zube ne gleda ali ne mogu da se otmem utisku da su fizicki 100% spremni za 90 min fudbala ladno bi im dali 5 komada i to u gostima!!

Dzoni

pre 6 godina

Sta je vama ljudi... Aba liga je naravno potrebna ali ne stice se kondicija igranjem jakih utakmica.. Nego teskim treningom,trcanjem do granice bola....

to mi reci

pre 6 godina

Internet grobari sta bi ovo??? 
(Hmm, 28. septembar 2017 19:51) 

ne drami, neki su dali i podrsku...
(hmm..., 28. septembar 2017 20:12)

Neki? Svaki 50, hvala im na "podrsci"

vlada

pre 6 godina

90. je minut, a nasi se bukvalno nisi sastali sa loptom u 2. poluvremenu. To se kaze pojma nemaju, I to je realnost, nazalost.
(miki, 28. septembar 2017 20:49)

Blago nama kada mozemo da igramo i nerealno kada nam treba... to bi onda bilo ono prvo poluvreme

Dragan

pre 6 godina

Pa ovaj Kanga sarani Zvezdu, precenjen neverovatno. Toliko stete i lose odluke ima po tim da je neverovatno. Treba neko da ga spusti na zemlju!

deki Acimovic

pre 6 godina

Zvezda dobro igrala prvo poluvreme, ali crnci su vrlo sebicni igraci. Da nisu sada bi rezultat bio 3-1 za Zvezdu. U drugom poluvremu je sve Koloun. Mi se samo branimo. Treba nam jos jedan goal. Na brzin kontra mogli bi da im nabijemo jedan

zex

pre 6 godina

U prvom smo ih zgazili statisticki i ovako i onako u drugom su napadali imali stative ali zasluzili smo pobedu.Igrali smo bez Savica i Levog beka, veliki problem je imao gobeljic a i posle izlasma Boacia bilo je losije.Radonjic odlican da ga je samo neko pratio dali bi im par komada.Valjda je logicno da branimo 1-0u gostima.Da ih pobedimo u Bg i uzmemo bod protiv Bate i dovoljno je.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ajde u 100 evrica, da pada Arsenal na Marakani?
(Igor, 28. septembar 2017 23:51)

Mozda na Marakani, protiv Flamenga ili Fluminensea. Mada i to cisto sumnjam. Ali na stadionu Rajko Mitic ce odrzati malo jaci trening drugog tima i rutinski uzeti jos 3 boda. Kad nasi timovi budu imali snage za 75 minuta premijer-ligaskog trcanja, onda ce moci da se nadaju neresenom rezultatu, uz dosta srece.

Stomak

pre 6 godina

@ miki Tvoji sada igraju, idi gledaj njih. Sto mrzim kompleksne grobare koji se predstavljaju da navijaju za Zvezdu. Velika pobeda. Sve cestitke Milojevicu koji je napravio cudo od ove ekipe!

cole

pre 6 godina

tri boda u gostima u ligi evrope zlata vredna. opet mi nije jasno zasto se zatvorimo skroz i branimo samo 1:0 kad je valjda vise nego ocigledno da smo najbolji kada igramo svoju igru i kada napadamo. ali sve na stranu, dobili smo nemce u gostima i to je najbitnije. nadam se samo da necemo poleteti jer....od pocetka to pisem i ista bojazan se nastavlja! mi ne znamo koliko nam je odbrana slaba! mi jos nismo igrali protiv iole napadacki potentnije ekipe! to nije ni ovaj presmesni keln, jos manje bate borisov, o nasoj ligi da i ne pomislim. jedina napadacki orijentisanija ekipa je bio krasnodar i svi znamo sa koliko srece smo tamo primili samo tri gola, a da ne pominjem poslednjih deset minuta na marakani. ljudi, mi nemamo ni malo stabilnu i sigurnu odbranu! le talec nije stoper, tu je jer nemamo boljeg, duletov sin je kiksara nevidjena, mali babic je nesiguran jer jos nema iskustva za jake utakmice i igru protiv pravih napadaca, frimpong moze 88 minuta da odigra fenomenalno a onda u dva minuta da dva puta podleti pod loptu i cao djaci. dakle, polako, imamo dobar srednji red, cak i vise nego dobar, boaci je zver sto i dokazuje, borjan je sjajan ali ne moze sve sam! bekovi su nam vise krila nego odbrambeni igraci, stoperi nesigurni...bojim se debelog i bolnog prizemljenja! nadam se ne protiv arsenala u bgd, ali to ce biti prva ekipa koja igra da postigne gol vise, sa brzim krilima, dobrim napadacima..prva prava napadacka ekipa protiv koje ce igrati nasa presmesna i nesigurna odbrana. srecno, zvezdo moja, ova tri boda iz kelna znace i prolece u evropi, a onda....neka nam je dragi Bog u pomoc!

kum2

pre 6 godina

Sram vas bilo za drugo poluvreme. Prenemaganje i panika. Uzas. Ako ovako morate da pob3djujete onda ste obicne sportske nule. Borite se casno kao u prvom delu

Ivan

pre 6 godina

Ako zadrzimo isti plan igre, i ne ispadamo u formaciji, dobicemo utakmicu 0:2 ili 0:3. Takticki izgledaju nemocno. Mozemo da ih vratimo u igru samo svojom gluposcu.

Momo

pre 6 godina

Kondicija je 30/procenata ali je nas sreća poslužila ja nisam video nemačke igrače da su se previjali na terenu a naši bog da nas sačuva!! Gde su nam kondicioni treneri to mora da se popravi inače nema ništa od našeg fudbala!!!

Hmm

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Jel ti krivo? Peku kompleksi. Ako vam smeta neka vest prosto je preskocis.

...

pre 6 godina

Ae pustite Kangu na miru, nas najbolji fudbaler, jedno lose poluvreme ne moze da zameni majstorske partije protiv irtisa, sparte, krasnodara itd, pa izgubili smo titulu jer Kanga nije igrao protiv Vozdovca, Zvezda bez kange je skroz druga ekipa.

ŠTANGLA BEZ OBLIKA

pre 6 godina

Od početka ovogodišnje kampanje u evropi, Zvezdu je nepodnosljivo gledati poslednjih 20min. Na neku foru, u svim tim utakmicama nismo primili gol u tom periodu očaja, bezidejnosti i dezorijentacije. Za mene, to je čudo ravno uspehu karijere Dejana Cukića...

Zoki kaze

pre 6 godina

Naslov bi trebalo da glasi "zvezda se kukavički branila i na sreću ostala nepobedjena". Kakva je ono igra u 2. poluvremenu? Da smo igrali normalno dali bi im još bar dva gola bez ikakvih problema. Imamo kvalitet za nadigravanje a oni se brane celo poluvreme. I kakvo je ono valjanje igrača po terenu? Da sam trener, sad bi ih poslao na istrcavanje, da odrade po sto sklekova, trbusnjaka i čučnjeva.

H%

pre 6 godina

U kritičnom periodu drugog poluvremena ponovila se odbrana, ili mogućnosti odbrane, iz utakmice u Krasnodaru. Protivnik sa jakim dodavanjima kruži i čeka da pronađe slobodnog igrača...pri tome odbrana ne ispoljava agresivnost u smislu traženja duela ili namamljivanja na pas, kombinaciju; jednostavno oseća se neiskustvo odbrambenih igrača i nedostatak teranja na odbrambenu taktiku koja treba u svakom momentu da pokušava da nadigra protivnika i otupi njegovu napadačku formaciju; igrači Zvezde kao umešni napadači nemaju fizičko-psihološki gabarit da se pretvore u igrače koji će da se bore i izbore za balans i kontrolu prostora u defanzivnoj fazi.Sve se to vremenom popravlja a najvažnije je da su se i ovako izborili za pobedu ali individualna tehnika u odbrani pored jake kontra-igre mora da bude konstanta.

očigledno

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Pise se o onome sto narod zeli da cita. Kratko i jasno...

Slobodan-Bg

pre 6 godina

3 velika boda sa gostovanja, par stotina hiljada eura od UEFE i roba4 osećaj. Šta nam treba više ?


E da, da i komšije pobede :-)

mich

pre 6 godina

Sreca??? Pa u prvom poluvremenu je trebalo da bude 6-0 za Zvezdu tako da nam sreca ne bi bila ni potrebna u drugom BRAVO ZVEZDO SAMO GAZI...

Istina

pre 6 godina

Mi smo cigani najaci smo najaci!!! 
(Zvezda ponos Srbije, 28. septembar 2017 18:49) 

"Najaci" ste i po (ne)pismenosti.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 28. septembar 2017 19:00)

Imas skolu sutra..znamo da si maloletan.

Cxevu94

pre 6 godina

Ocigledno ce utakmica u Belorusiji biti presudna za dalju sudbinu Zvezdinog prolaska dalje. Steta sto u prvoj utakmici nisu uzeli sva 3 boda.

Mada bi bilo dobro da Keln otkine BATEu bodove a da 2x izgube od Zvezde.

hmm

pre 6 godina

Ja ne znam ko može ovim da bude zadovoljan.
Možemo da se zavaravamo i jeste ovo lepa pobeda,ali...45 minuta smo igrali kao najveće ....!
Mnogo sam se razočarao...umesto da ih razmontiramo,da ih ubijemo na njihovom terenu još u prvom poluvremenu mi smo odigrali ovo...
eeej,16 puta su nam šutirali u drugom poluvremenu...u prvom samo 3...

Bokelj

pre 6 godina

Ipak nismo spremni fizički za 90 minuta se ekipama iz liga petice. Opet se pojavljuje kao glavni problem - veliki broj sporih igrača u veznom redu i među štoperima - Donald, Krstičić, Kanga, Le Talek, Babić...i to dolazi do izražaja kako utakmica odmiče...kasni se sa reakcijom, ne ulazi se u duel dovoljno jako. Povreda Jovičića je ogroman hendikep. Protiv Arsenala Donald, Krstičić i Kanga ne smiju zajedno na teren, jer bi katastrofa bila neizbježna. Nemamo brzih igrača na sredini, i mislim da će Milojević morati Srnića da vrati među zadnje vezne - ne vidim drugo rješenje.

albatros.budala

pre 6 godina

@mare

Brate znas da si bukvalno sve napisao kako i ja mislim o nasim komentatorima :D Pogotovo na kraju sa Gojkom, ja njemu zaista ne zameram toliko te greske koje pravi, prelepo je slusati njegov glas. Fazon ne bih pogledao vrv ni jednu Celzijevu tekmu da nije njega posto je on zaduzen za Celzi :D Zaboravio si verovatno Sarenca koji je mozda i najbolji komentator kog sam ja barem ikad slusao

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Zvezda odlicna, Keln los. Nije ni cudo sto ih je Arsenal sa drugim timom rutinski odrao. Jos da ovaj Kanga ne tripuje da je neki suter, zbog dva slucajca, mozda bi vec bilo 0-2.

Sve na svoje dodje

pre 6 godina

Pazi sad ovo.Zvezda je pretrpela tezak poraz i eliminaciju od kelna.Cekalo se dugo ali se isplatilo.Najpre pobeda zvezde i to u gostima, tri stative kelna (od toga dve jojiceve bivseg partizanovca), zatim i poraz partizana na svom terenu iako su vodili 2:0, sve to u jednom danu.Da se razumemo , iako sam zvezdas, nije mo drago sto nas jojic pogadja dve stative i sto nas partizan gudi kod kuce.Namerno kazem nas jer je logicno da navijamo za nase klubove kad igraju evropu i za nase igrace koji igraju u stranim klubovima.Ali ovo je ipak dokaz da se sve vraca i sve placa.

Cxevu94

pre 6 godina

Zavrsnica Zvezde nikakva. Sada je Kanga na pocetku mogao da sokira Keln I da Zvezda povede.

Srnic protiv BATEa mogao da da onaj gol za 2:0 I sada bi Zvezda bila na dobrom putu da pred trece kolo sa Arsenalom deli prvo mesto sa 6 bodova, a konkurenti 0.

Mnogo su sebicni igraci u zavrsnici, to ce kostati Zvezdu...

cole

pre 6 godina

@dexi...pomenuh li negde igru stopera veceras? lepo napisah da nam merilo nisu ekipe poput kelna ili bate borisova, mada za gol belorusa su direktno krivi stoperi! pisem od pocetka sezone da mi, osim krasnodara, jos nismo igrali protiv napadacke ekipe!!! to je jedino bio krasnodar, a znamo kako smo srecno prosli protiv njih! naravno da na marakani keln bez tri u mrezi ne sme da prodje jer su, osim fizicke spremnosti, za sada najslabija ekipa u grupi. a pisem da su nam stoperi najslabiji deo tima jer vidim gde se i kako postavljaju samo sto nema NAPADACKE EKIPE koja je to mogla da iskoristi. nadam se da ce miloje i to posloziti kako treba jer nam se protiv konkretnijih ekipa crno pise, veruj mi.

webb

pre 6 godina

naravno prenos na RTS a Partizan prosle nedelje nista.....banana drzava
(Ivan Aleksic, 28. septembar 2017 18:20)

Ponovo pravljenje zrtve od sebe...

Batko

pre 6 godina

Goru ekipu od Kelna nisam gledao. 
Sta li im misli Litbarski?
(Sah mat, 28. septembar 2017 19:44)

Pa, vi ste duplo gori Kelna, oni su barem 2x šutnuli na gol iz igre

neutralni felsh

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)


naravno da jesu, oni su vodje navijaca :)

Kosjan

pre 6 godina

A jel to otkazana Partizanova utakmica, ili redakciju B92 to ne interesuje pa je i ne spominje. 
A nadam se da će Jojić, po navici, "metnuti" barem jedan komad komšinici.
(only fools and horses, 28. septembar 2017 18:42)

Klasicni navijaci partizana udri po patetici kako su svi protiv vas dok vam trpaju pare a da imate neki razlog da navijate protiv zvezde ....

Rajko

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri?Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)
U svijetu smo vijest,vas ce posle vremenske prognoze spomenuti veceras ;)

Radasin

pre 6 godina

Izvini, a ko je po tebi komentator?
Aca frizurica??? Matic je car! Najbolji komentator na RTS-u!

ja inace u vecini situacija podrzavam rts i bezveze je sto ih pljuju u svakoj prilici. ali ko rece ovom maticu da je za komentatora...jos ako strajnic prenosi partizan, bice to strasan kombo za slusanje :)
(mare)

11

pre 6 godina

Dere ih Zvezda, ja kao grobar bih bio razocaran kada ne bi uzeli sva tri boda. U Kelnu osim Jojica niko veze nema, Jojicu vrati se u Partizan!

vukvuk

pre 6 godina

Ove povrede su posledica nedostatka bazičnih priprema. Brzo ste zaboravili skupljanje ekipe i početak sezone....Sećate se ranije Zvezda na Zlatibor pa u Tursku...

ma dajte

pre 6 godina

naravno prenos na RTS a Partizan prosle nedelje nista.....banana drzava
(Ivan Aleksic, 28. septembar 2017 18:20)

Objasnjeno vam je zasto nema prenosa jos cete Strajnica i Kovinjala da pretvorite u navijace zvezde.

Istina

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Pazi ko nam kaze... a 5 vesti bilo o KK Partizan u kratkom vremenskom roku..

Batko

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri?  
Nigde ne mogu da nadjem tu vest? 
(Zika, 28. septembar 2017 18:39) 


Ali sta da pisu o vama ?
Totalno ste nebitni

Vlada1989

pre 6 godina

Ajmo da im pokazemo na terenu da smo kvalitet i da mozemo da igramo ravnopravno , a ne na ulici sa palicom kamenom i tučom!! Dajmo im lekciju na terenu da o tome pišu!! NAPRED ZVEZDO

Mladen cg

pre 6 godina

Večeras se piše istorija! Nakon jedne decenije, svijetla Evrope su uključena; očekujem pobjedu! Previše se čekalo da bi bio neki drugi ishod. Samo hrabro , i uz Božju pomoć!

apikomsinice47

pre 6 godina

svaka cast- max zvezde dovoljan za veliku nadu posle arsenala!!! sa jos jednom pobedom sa 7 bodova moze u drugi krug! Keln je ispao iz trke sad.Bate jedino mozda ako pobedi zvezdu u belorusiji.

www

pre 6 godina

@wasd Ocigledno ne pratis fudbal ili samo povrsno vidis tabelu. Koja god ekipa iz najjacih evropskih liga je vrlo ozbiljna,po gotovu ona koja igra LS ili LE. Keln je prosle godine bio konstantno u vrhu bundes lige, to je mamje vise ta ekipa sa ulozenih nekoliko desetina miliona eur. Svake godine iz tih liga imamo primer da neka ekipa u sampionatu stoji lose a u evropi dogura daleko. Njima su ovakve jake i vazne utakmice svakog vikenda,Keln iz nedelje u nedelju za protivnike ima Bajern,Dortmund,Salke,Verder,Leverkusen... To sto su trenutno poslednji ama bas nista ne znaci u ovom trenuyku.Prema tome zato je ovo uspeh jer nasa liga, fin.mogucnosti nasih timova...sve je to daleko od ovakvih ekipa i zato slavimo.Uostalom , vidite sta je jedan Dinamo kijev uradio partizanu za 45min, ekipa sa istoka ,sa velikim evropskim iskustvom

Dynamic

pre 6 godina

Na žalost, u trenutku kad smo držali sve konce u svojim rukama, odugovlačenje u 35-om minutu i krađa vremena daje krila Kelnu.
Vraćamo ih u život i bojim se gubimo dobijenu utakmicu

Sudjenje sramota

pre 6 godina

Pisem ovo na 1-0 za nas na poluvremenu. Cini mi se crveni ili penal za Keln visi u vazduhu posto je to naravno skuplji tim a sudija iz holandije mora da im odradi posao posto im je igra truba. Sviraju se svakakvi faulovi za njih dok nama nista i dele zuti kao bombone od kad vodimo.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

gledam sada komentare, pobedili smo i svi hvale, a to kako smo pobedili niko ne gleda, zvezdina predstava iz prvog poluvremena je ono sto zvezda treba da bude, ovo u drugom je ravno katastrofi, ne radujem se uopste posle ove pobede, jednostavno ova nespremnost je pokazatelj u kakvom stanju se nalazi nas fudbal, igrachi su bili mrtvi u 53 minutu??? alo???

legija ultras

pre 6 godina

@ nikola nisam siguran ali je bilo price da bivsi sampioni evrope za svaki osvojeni kup sampiona dobije pet bodova nzm da li su uveli to pravilo od sledece sezone

krkalo

pre 6 godina

A jel mogu jednom grobari da preskoce zvezdinu vest ili moraju da pokazuju komplekse kada god zvezda igra???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pitanje, 28. septembar 2017 18:47)

Na B92 je postalo nemoguće preskočiti zvezdinu vest. Ja živ nisam da saznam koju slavu slavi Radonjićev tetak..

Gledam

pre 6 godina

Hvala navijacima partizana na patriotizmu to je to , znate da smo mi ovako iskompleksirani kao oni oni bi sada kukali kakvi smo to Srbi..

Borjan

pre 6 godina

Sreca je sastavni deo sporta! Dovoljno za pobedu u ovakvom mecu, ali tesko da je dovoljno za dobar rezultat u grupi. Slicno vazi i za Partizan. A za reprezentaciju takodje.
Nema kvaliteta u nasem fudbalu, i dok je tako, mozemo samo na srecu da se uzdamo.

lal

pre 6 godina

@beogradski: te 96. je zvezda igrala poslednji kup kupova... dala nemcima 3 komada u produzetku na mari u 1/8 finala... u 1/4 finalu je ispala od barselone sa original ronaldom... mada smo se i tada lozili da mozemo do 2:0 na mari... za zvezdu nastupali darko kovacevic i dejan stankovic... tesko da cemo to gledati za zivota vise... :p

Istina

pre 6 godina

Oooo Grobari veliki Srbi... hvala na podrsci jos kada bi ovi slepi navijaci Zvezde videli kakvi ste pa da vam vrate istom merom veceras.

branko

pre 6 godina

Ne gledah prvo,ali u drugom su vas unistili...Prosto mi nije jasno kako ga niste primili...No,nase novinarstvo...bice sad hvalospevi danima.Ok...vase pravo...Bodovi se pisu,tome svaka cast...ali ČASTI nigde...klasika...Nema veze na koji način-važno je pobediti...Poslednjeplasirani u Nemackoj ligi je za klasu bolji tim od trenutno prvoplasiranog kod nas...Fizicki - pa gotovo smesno...Uglavnom,cestitke na pobedi ali me,kao Srbina,malo sramota ...Nekako bi bilo normalno da slavite da ste npr.sa Farskih Ostrva...

nenad

pre 6 godina

Ćestitam Zvezdi na pobedi ali igraći nisu fizički spremni da igraju ovakve teške utakmice.Keln je u drugom poluvremenu skoro nadigrao zvezdu i da su one silne stative bili golovi to bi bio kraj.Zvezda je imala više sreće nego znanje.A Kanga nema pojma o fudbalu.Ništa nije pokazao samo je bezveze trošio lopte,a mogao je da da bar jedan go.Igraći moraju da rade na fizićkoj kondiciji ako hoće da imaju neki uspeh,nemože da se oslanjaju samo na sreću.Protiv Arsenala moraju da igraju mnogo ,mnogo bolje i fudbal se igra zbog golova.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Kaže reporter super atmosfera, samo što neki ne kapiraju da će da kazne ZVEZDU!! Ne znam jel to teško da se razume?! Inače do sada Zvezda je dobro odigrala, tako i drugo poluvreme da odigra, bez suvišnog komplikovanja pred našim golom(Gobeljić dribla pred našim šesnaestercem i izgubi loptu), i pobeda je naša!

zex

pre 6 godina

Pustite Kangu ne ka sutira do mile volje sve dok je tako imamo sansi jer imamo loptu kod nas.Kanga najvise ima loptu u nogama otud i greske ali samo jedna da prodje bice dovoljno.Bitno je da neizgubimo veceras.Imamo bolji tim od Kelna ako izvucemo bodove bice odlicno.Nevalja to sto imamo kartone.

inzenjer

pre 6 godina

nerealno los keln, pravo je cudo da su u evropi... ajde pritisnite to, jos jedan dva i bez stresa do kraja... sudija poceo malo da se mesa i sad se vidi posledica sklanjanja u jsl gde se ni nama ni vama ni u sto zivota ovi kartoni ne bi svirali, a mozda ni faulovi.
jako je velika steta sto necete grupu proci, prosto od bate-a ce vam zavisiti prolaz a i oni ce ove da mlatnu.
necemo ni mi realno, i to ce se videti vcrs.
al ajd, nadamo se najboljem i srpskom finalu :)

Goran

pre 6 godina

Ovaj Borjan je najamesniji golman koga sam ikada video. Ovo njegovo odugovlacenje jos u prvom poluvremenu je sramota za fudbal, a i smesno je.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Potpuno nezasluzeno. Posle onakvog prvog poluvremena odigrati ovako jadno drugo. Kao da su neki drugi timovi izasli u drugom. Samo sreca i nista drugo. A ono lezanje je stvarno jadno. Ajd malo, da se ubije ritam. Ali preterase ga brate.

awacs

pre 6 godina

Nista junacki nije u igri u drugom delu mecu. Sramota od igre. U prvom su dominirali, ali u drugom ne znam da li su posed imali 3 minuta. U svakom slucaju, srecan sam zbog pobede, ali igra u drugih 45 min ocaj.

cole

pre 6 godina

@dexi...nemam, nemam...samo jako dobro pamtim utakmice protiv jedine ekipe koja nas je napala, krasnodara! i znam da im je ponisten cist gol i da nas je borjan spasavao u poslednjih 10 minuta na marakani...i pamtim tri stative kelna veceras...a pratim zvezdu i na treninzima i na svim utakmicama u zemlji, zbog posla kojim se bavim. a i slucajno sam skoro 20 godina aktivno igrao fudbal ( mlada repka jugoslavije). zato jako dobro znam sta pisem kad kazem da su nam stoperi ocaj zivi!!! setices me se...bojim se samo mozda vec i u grupi lige evrope!

srki

pre 6 godina

Fantasticno igramo samo stiglo do pada koncentracije posle gola. I glupi kartoni pali treba se paziti... mora se drziti discipline! Ajmo Zvezdooo!!

Oz

pre 6 godina

@realno koja Aba koji bakaraci,pa i to bi nam bio plitak potok,mozda bi malo Rijeka pravila problem,ovo drugo dinamo,hajduk isto ko partizan .....level ispod,bez suta na go,Borjan bez ocene.....

Belgrade_boy

pre 6 godina

Odlican rezultat danas,i uopste do sada dobri rezultati,ali treba biti realan i ne zanositi se ovim jer Zvezda danas nije zasluzila pobedu.Ovo je realno sve druga evropska liga,naredni protivnik je jedan od onih iz prve i to ce biti pravo merilo gde je Zvezda i nas fudbal uopste.Nazalost ne verujem da Zvezda moze da izvuce bod iz te dve utakmice(odbrana jako losa,cela ekipa nema snage za jak tempo 90 minuta)a plasim se da cemo biti deklasirani u jednoj od dve utakmice.Uopseno osim individualnog kvaliteta nekoliko igraca,tu kvaliteta za evropski nivo nema.U svakom slucaju posle toliko godina i ovo je neki rezultat,plasman u Ligu evrope i pobeda u gostima u Nemackoj.Za prolaz dalje bice presudna utakmica u Belorusiji protiv Bate-a koji je kvalitetnija ekipa od Zvezde.Samo neka nastave ovako da se bore i nista im se ne moze zameriti jer je to nasa realnost,pa uz malo srece mozemo se nadati prolecu.Ali opet kazem ovo je sve druga evropska liga..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Sve bi bilo drugačije da je Jojić odsvirao penal kao što je svirao u TSL-u.
(Sofronije, 28. septembar 2017 20:57)

Koji to penal je Jojic sutirao Zvezdi? Jedino ako je igrao tamo neke 1996....

only fools and horses

pre 6 godina

A jel to otkazana Partizanova utakmica, ili redakciju B92 to ne interesuje pa je i ne spominje.
A nadam se da će Jojić, po navici, "metnuti" barem jedan komad komšinici.

Zasto

pre 6 godina

Umesto da ih dotuku u prvom poluvremenu oni se uplazili pobede pa se totalno povukli da brane rezultat,na kraju ih je sreca spasila da ne prime gol.

croata

pre 6 godina

Ovaj put se slažem sa tobom. Trener je uradio svoj deo posla, ali tehničko neznanje i slaba kondicija učinili su svoje u drugom poluvremenu. Jednostavno, igrači su nam, blago rečeno, vrlo limitirani. Odbrana je jako loša i spora. Idealna za Volkota, Sančeza i društvo. Ja se zaista nisam nadao da ćemo uzeti četiri boda u prve dve utakmice, to je veliki uspeh. Ako prodjemo grupu biće to pravi podvig.
(Negativni, 28. septembar 2017 23:33

Vidis srbine da se i mi nekad mozemo slozit. Evo i ja mislim ako prodjete grupu da ce to biti veliki podvig,al moguce je. U postocima to bi izgledalo 50% da hocete 100% da necete hehe

sever

pre 6 godina

Ubaciti Frimponga umesto Babica, decko se totalno pogubio. Takodje, oko 60. minuta ubaciti Milica, jak je kao zver moze se nositi sa svabama.

wasd

pre 6 godina

Zvezda se junacki odbranila od ekipe koja ove sezone na 8 utakmica ima 7 poraza i jedan neresen rezultat uz samo DVA postignuta gola. Je l ste vi svesni gde se trenutno nalazite kada se od ove pobede pravi istorijski uspeh. Citam sinoc komentare, kao da su se odbranili od Bajerna a ne od poslednjeplasirane ekipe Bundeslige. Sou program.

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Jel moze neko da mi odgovori, da li su produzili ugovore Kanga, Donald i Srnic? Za Letaleka znam da nece a i bas me briga za njega, samo za ovu trojcu mi je bitno.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Gde je Frimpong,odigrao bez greske protiv Rusa pa nestao,ko je sad taj Babic,bar da navijaci naprave neke incidente pa da bude zanimljivo.

kum2

pre 6 godina

Sram vas bilo za drugo poluvreme. Prenemaganje i panika. Uzas. Ako ovako morate da pob3djujete onda ste obicne sportske nule. Borite se casno kao u prvom delu

Korleone

pre 6 godina

Imali ste srece i nista vise. I Partizan je pre godinu ili dve pobedio bundesligasa u Nemackoj ali mu to nije pomoglo da popravi bilo sta. U svakom slucaju cestitke na pobedi.

croata

pre 6 godina

Ovaj put se slažem sa tobom. Trener je uradio svoj deo posla, ali tehničko neznanje i slaba kondicija učinili su svoje u drugom poluvremenu. Jednostavno, igrači su nam, blago rečeno, vrlo limitirani. Odbrana je jako loša i spora. Idealna za Volkota, Sančeza i društvo. Ja se zaista nisam nadao da ćemo uzeti četiri boda u prve dve utakmice, to je veliki uspeh. Ako prodjemo grupu biće to pravi podvig.
(Negativni, 28. septembar 2017 23:33

Vidis srbine da se i mi nekad mozemo slozit. Evo i ja mislim ako prodjete grupu da ce to biti veliki podvig,al moguce je. U postocima to bi izgledalo 50% da hocete 100% da necete hehe

branko

pre 6 godina

Ne gledah prvo,ali u drugom su vas unistili...Prosto mi nije jasno kako ga niste primili...No,nase novinarstvo...bice sad hvalospevi danima.Ok...vase pravo...Bodovi se pisu,tome svaka cast...ali ČASTI nigde...klasika...Nema veze na koji način-važno je pobediti...Poslednjeplasirani u Nemackoj ligi je za klasu bolji tim od trenutno prvoplasiranog kod nas...Fizicki - pa gotovo smesno...Uglavnom,cestitke na pobedi ali me,kao Srbina,malo sramota ...Nekako bi bilo normalno da slavite da ste npr.sa Farskih Ostrva...

JPR24

pre 6 godina

Junački ? Daš gol, i povučeš se ko zec i to je junački ? Prošli bi ste kao i ovi moji zumbuli da vas nije pogledala sreća sa onolikim stativama ! Sve u svemu, ni jedni ni drugi nisu fizički u stanju da izdrže punih 60 minuta u evropi ! A kamoli 90...

croata

pre 6 godina

Bravo, svaka cast! Moj Dinamo, inace 'najbolji' klub sa ovih prostora, moze se itekako ugledati na Zvezdu po onome kaj prikazuje na terenu. U ovom trenu Dinamo i Rijeka mogu sanjat pobjede bilo gdje u Europi.
(beli real, 28. septembar 2017 21:25

Aj ne pricaj gluposti,ne da mi se braniti dinama,al imao je on itekakvih rezultata i pobjeda,pa jel skinuo arsenala,villareala,rijeka drzala sevillu na konopcima,hajduk dobio intera u gostima itd..cestitaj im na pobjedi ko covjek,mani si tih seloveselo umiljavanja.
Keln je ove sezone los,zadnji su u ligi,zvezda je to sjajno iskoristila,u prvom poluvremenu jasno bolja i stvarno se svidjeli,a u drugom se pojavio bundesligas,a kod zvezde proradio klasican balkanski mentalitet,no na vasu srecu nisu mogli preokrenut jer se vidi grogiranost svaba zbog gomile poraza ove sezone. Ali veliki oprez i dalje,popravit ce se oni,mogu svabe u bg ladno pobijediti i prebiti vas,a mislim da ce tako i biti. Cestitke na velikoj pobjedi,al dalje prolaze englezi i svabe

HanSolo

pre 6 godina

Odvratan fudbal igramo.. A grčevi počinju u 60om min.. Po tradiciji.. Sramota kako se izgleda trenira fizika u našem fudbalu.. A niko da umiri igru.. Totalno panika bez organizacije.. Očajno iz svakog pogleda.. Daj bože da imamo malo sreće..

Zoki kaze

pre 6 godina

Naslov bi trebalo da glasi "zvezda se kukavički branila i na sreću ostala nepobedjena". Kakva je ono igra u 2. poluvremenu? Da smo igrali normalno dali bi im još bar dva gola bez ikakvih problema. Imamo kvalitet za nadigravanje a oni se brane celo poluvreme. I kakvo je ono valjanje igrača po terenu? Da sam trener, sad bi ih poslao na istrcavanje, da odrade po sto sklekova, trbusnjaka i čučnjeva.

wasd

pre 6 godina

Zvezda se junacki odbranila od ekipe koja ove sezone na 8 utakmica ima 7 poraza i jedan neresen rezultat uz samo DVA postignuta gola. Je l ste vi svesni gde se trenutno nalazite kada se od ove pobede pravi istorijski uspeh. Citam sinoc komentare, kao da su se odbranili od Bajerna a ne od poslednjeplasirane ekipe Bundeslige. Sou program.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Potpuno nezasluzeno. Posle onakvog prvog poluvremena odigrati ovako jadno drugo. Kao da su neki drugi timovi izasli u drugom. Samo sreca i nista drugo. A ono lezanje je stvarno jadno. Ajd malo, da se ubije ritam. Ali preterase ga brate.

cole

pre 6 godina

@dexi...pomenuh li negde igru stopera veceras? lepo napisah da nam merilo nisu ekipe poput kelna ili bate borisova, mada za gol belorusa su direktno krivi stoperi! pisem od pocetka sezone da mi, osim krasnodara, jos nismo igrali protiv napadacke ekipe!!! to je jedino bio krasnodar, a znamo kako smo srecno prosli protiv njih! naravno da na marakani keln bez tri u mrezi ne sme da prodje jer su, osim fizicke spremnosti, za sada najslabija ekipa u grupi. a pisem da su nam stoperi najslabiji deo tima jer vidim gde se i kako postavljaju samo sto nema NAPADACKE EKIPE koja je to mogla da iskoristi. nadam se da ce miloje i to posloziti kako treba jer nam se protiv konkretnijih ekipa crno pise, veruj mi.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!

zzbz

pre 6 godina

Kakva je ovo igra Milojevicu, nicim izazvan bunker. .. te takav fudbal i Djorina skola vise, pa dokle ovo da gledamo. Ajde primite gol, kukavicka bunkeraska igra nikome dobro nije donela!!! Sramota

hmm

pre 6 godina

Ja ne znam ko može ovim da bude zadovoljan.
Možemo da se zavaravamo i jeste ovo lepa pobeda,ali...45 minuta smo igrali kao najveće ....!
Mnogo sam se razočarao...umesto da ih razmontiramo,da ih ubijemo na njihovom terenu još u prvom poluvremenu mi smo odigrali ovo...
eeej,16 puta su nam šutirali u drugom poluvremenu...u prvom samo 3...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ajde u 100 evrica, da pada Arsenal na Marakani?
(Igor, 28. septembar 2017 23:51)

Mozda na Marakani, protiv Flamenga ili Fluminensea. Mada i to cisto sumnjam. Ali na stadionu Rajko Mitic ce odrzati malo jaci trening drugog tima i rutinski uzeti jos 3 boda. Kad nasi timovi budu imali snage za 75 minuta premijer-ligaskog trcanja, onda ce moci da se nadaju neresenom rezultatu, uz dosta srece.

cole

pre 6 godina

@dexi...nemam, nemam...samo jako dobro pamtim utakmice protiv jedine ekipe koja nas je napala, krasnodara! i znam da im je ponisten cist gol i da nas je borjan spasavao u poslednjih 10 minuta na marakani...i pamtim tri stative kelna veceras...a pratim zvezdu i na treninzima i na svim utakmicama u zemlji, zbog posla kojim se bavim. a i slucajno sam skoro 20 godina aktivno igrao fudbal ( mlada repka jugoslavije). zato jako dobro znam sta pisem kad kazem da su nam stoperi ocaj zivi!!! setices me se...bojim se samo mozda vec i u grupi lige evrope!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Mi smo cigani najaci smo najaci!!!
(Zvezda ponos Srbije, 28. septembar 2017 18:49)

"Najaci" ste i po (ne)pismenosti.

Goran

pre 6 godina

Ovaj Borjan je najamesniji golman koga sam ikada video. Ovo njegovo odugovlacenje jos u prvom poluvremenu je sramota za fudbal, a i smesno je.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

75. minut dok ovo pišem i biće svetsko čudo ako ne primimo gol, ne zato što su bolji, već što je Zvezda potpuno izgubljena, ne zna se gde ko stoji i šta radi, jednog čuvaju trojica, dvojica igrača Kelna sami kao duhovi, svi pocrkali, nemaju snage da potrče...
I hvala Jojiću na promašajima, neki iole normalan igrač to ne bi mašio.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Sve bi bilo drugačije da je Jojić odsvirao penal kao što je svirao u TSL-u.
(Sofronije, 28. septembar 2017 20:57)

Koji to penal je Jojic sutirao Zvezdi? Jedino ako je igrao tamo neke 1996....

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

gledam sada komentare, pobedili smo i svi hvale, a to kako smo pobedili niko ne gleda, zvezdina predstava iz prvog poluvremena je ono sto zvezda treba da bude, ovo u drugom je ravno katastrofi, ne radujem se uopste posle ove pobede, jednostavno ova nespremnost je pokazatelj u kakvom stanju se nalazi nas fudbal, igrachi su bili mrtvi u 53 minutu??? alo???

sasa jokic

pre 6 godina

Kanga da mu umre majka ako doda loptu. Dokle vise Miljaniceve fudbalske skole, daj gol pa se povuci i brani se.
Tri stative, imali smo vise srece od pameti, samo zato sto smo se povukli.

Alex

pre 6 godina

Večeras i Zvezda i Partizan odigrali dobro prvo poluvreme za drugo nemaju snage.Znači, mogli bi zajedno da odigraju jednu celu utakmicu...bruka i sramota za fudbal u 21.veku.

BBRS

pre 6 godina

Koliko sreće ima ova zvezda, ali dobro vratiće se to već u narednim utakmicama
(Miloš, 28. septembar 2017 20:29)
Boli jel da ?!
Tek će da boli !!!

Belgrade_boy

pre 6 godina

Odlican rezultat danas,i uopste do sada dobri rezultati,ali treba biti realan i ne zanositi se ovim jer Zvezda danas nije zasluzila pobedu.Ovo je realno sve druga evropska liga,naredni protivnik je jedan od onih iz prve i to ce biti pravo merilo gde je Zvezda i nas fudbal uopste.Nazalost ne verujem da Zvezda moze da izvuce bod iz te dve utakmice(odbrana jako losa,cela ekipa nema snage za jak tempo 90 minuta)a plasim se da cemo biti deklasirani u jednoj od dve utakmice.Uopseno osim individualnog kvaliteta nekoliko igraca,tu kvaliteta za evropski nivo nema.U svakom slucaju posle toliko godina i ovo je neki rezultat,plasman u Ligu evrope i pobeda u gostima u Nemackoj.Za prolaz dalje bice presudna utakmica u Belorusiji protiv Bate-a koji je kvalitetnija ekipa od Zvezde.Samo neka nastave ovako da se bore i nista im se ne moze zameriti jer je to nasa realnost,pa uz malo srece mozemo se nadati prolecu.Ali opet kazem ovo je sve druga evropska liga..

Negativni

pre 6 godina

(croata, 28. septembar 2017 22:13)

Ovaj put se slažem sa tobom. Trener je uradio svoj deo posla, ali tehničko neznanje i slaba kondicija učinili su svoje u drugom poluvremenu. Jednostavno, igrači su nam, blago rečeno, vrlo limitirani. Odbrana je jako loša i spora. Idealna za Volkota, Sančeza i društvo. Ja se zaista nisam nadao da ćemo uzeti četiri boda u prve dve utakmice, to je veliki uspeh. Ako prodjemo grupu biće to pravi podvig.

webb

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Cenim da ni jednu niste preskocili ipak je sendvic Vucelin najvazniji...

cole

pre 6 godina

tri boda u gostima u ligi evrope zlata vredna. opet mi nije jasno zasto se zatvorimo skroz i branimo samo 1:0 kad je valjda vise nego ocigledno da smo najbolji kada igramo svoju igru i kada napadamo. ali sve na stranu, dobili smo nemce u gostima i to je najbitnije. nadam se samo da necemo poleteti jer....od pocetka to pisem i ista bojazan se nastavlja! mi ne znamo koliko nam je odbrana slaba! mi jos nismo igrali protiv iole napadacki potentnije ekipe! to nije ni ovaj presmesni keln, jos manje bate borisov, o nasoj ligi da i ne pomislim. jedina napadacki orijentisanija ekipa je bio krasnodar i svi znamo sa koliko srece smo tamo primili samo tri gola, a da ne pominjem poslednjih deset minuta na marakani. ljudi, mi nemamo ni malo stabilnu i sigurnu odbranu! le talec nije stoper, tu je jer nemamo boljeg, duletov sin je kiksara nevidjena, mali babic je nesiguran jer jos nema iskustva za jake utakmice i igru protiv pravih napadaca, frimpong moze 88 minuta da odigra fenomenalno a onda u dva minuta da dva puta podleti pod loptu i cao djaci. dakle, polako, imamo dobar srednji red, cak i vise nego dobar, boaci je zver sto i dokazuje, borjan je sjajan ali ne moze sve sam! bekovi su nam vise krila nego odbrambeni igraci, stoperi nesigurni...bojim se debelog i bolnog prizemljenja! nadam se ne protiv arsenala u bgd, ali to ce biti prva ekipa koja igra da postigne gol vise, sa brzim krilima, dobrim napadacima..prva prava napadacka ekipa protiv koje ce igrati nasa presmesna i nesigurna odbrana. srecno, zvezdo moja, ova tri boda iz kelna znace i prolece u evropi, a onda....neka nam je dragi Bog u pomoc!

Zasto

pre 6 godina

Umesto da ih dotuku u prvom poluvremenu oni se uplazili pobede pa se totalno povukli da brane rezultat,na kraju ih je sreca spasila da ne prime gol.

only fools and horses

pre 6 godina

A jel to otkazana Partizanova utakmica, ili redakciju B92 to ne interesuje pa je i ne spominje.
A nadam se da će Jojić, po navici, "metnuti" barem jedan komad komšinici.

Rajko

pre 6 godina

Kanga nas ubija u pojam...sve pogrešno do ovog 30.min.
(Zoran, 28. septembar 2017 19:31)
Tacno,ali njemu je dovoljno samo pola metra i jedna sekunda,zato ga i trpimo i volimo :)

nenad

pre 6 godina

Ćestitam Zvezdi na pobedi ali igraći nisu fizički spremni da igraju ovakve teške utakmice.Keln je u drugom poluvremenu skoro nadigrao zvezdu i da su one silne stative bili golovi to bi bio kraj.Zvezda je imala više sreće nego znanje.A Kanga nema pojma o fudbalu.Ništa nije pokazao samo je bezveze trošio lopte,a mogao je da da bar jedan go.Igraći moraju da rade na fizićkoj kondiciji ako hoće da imaju neki uspeh,nemože da se oslanjaju samo na sreću.Protiv Arsenala moraju da igraju mnogo ,mnogo bolje i fudbal se igra zbog golova.

Srle

pre 6 godina

Prosto je neverovatno kako nismo primili gol. Ovakva panicnost u odbrani gde pojedinci dodaju igracima Kelna ili izbacuju panicno u aut jos nisam video. Kao da su dva tima igrala u prvom i drugom poluvremenu.

sasa.r

pre 6 godina

Moj savjet je da Zvezda poslije ove pobjede ne potcjenjuje Arsenal.To je dobar tim, ima solidne igrače i ne smije biti opuštanja.Tu su važne dvije pobjede, pa i minimalnim rezultatom.Zvezda je velikan, prvak Evrope i svijeta a Arsenal ni jedno ni drugo.I naravno najvažnije je da se igrači konstantno mijenjaju da ne dođe do povreda jer biće , ipak, teže u eliminacionoj fazi..sjećaju se oni još DULETA SAVIĆA i onog čuvenog gola...A NA HAJBERIJU MUK.

vld

pre 6 godina

Obavezno neka Aba liga da se napravi i u fudbalu ako zelimo da nasi najbolji klubovi izdrze duze od 60 min ritma u evropskim utakmicama. pa neverovatno je da ni Zvezda a ni Partizan nemaju snage ni za jedan kontranapad niti da ispariraju na sredini protivniku citavih zadnjih pola sata igre. Mnogi pljuju Kangu a decko nas uveo u Ligu evrope i sto se mene tice nek sutira do mile volje zasluzio je a uvidece i sam da preteruje

the truth

pre 6 godina

Kanga je katastrofalno sebican, uzas. Zvezda odlicna, milina za gledati. Polako se dize forma, cudo znaci igrati u Evropi. Mali Radonjic ima nevjerovatan potencijal. Drago mi je sto se Zvezda i Partizan dizu polako.

Рајко Четник

pre 6 godina

Бог нас је погледао, имали смо више среће од памети.
Овај тим Звезде може да игра 60 минута а то је у Европи премало.
Ако не подигнемо форму Арсенал ће нам у Бг дати 5 голова задњих 20 минута.
Памет у главу сад смо се прошверцовали.

SYLA

pre 6 godina

Boaci I muk grobara... (webb, 28. septembar 2017 19:42)

Zasto muk? Pokusavas da ispadnes zanimljiv?Sto vise pluseva?Sram te bilo!Gledam tekmu od pocetka,i golcina Bocia je fantazija !!Sad ce i moj Partizan ,praznik danas .pozz

Bokelj

pre 6 godina

Ipak nismo spremni fizički za 90 minuta se ekipama iz liga petice. Opet se pojavljuje kao glavni problem - veliki broj sporih igrača u veznom redu i među štoperima - Donald, Krstičić, Kanga, Le Talek, Babić...i to dolazi do izražaja kako utakmica odmiče...kasni se sa reakcijom, ne ulazi se u duel dovoljno jako. Povreda Jovičića je ogroman hendikep. Protiv Arsenala Donald, Krstičić i Kanga ne smiju zajedno na teren, jer bi katastrofa bila neizbježna. Nemamo brzih igrača na sredini, i mislim da će Milojević morati Srnića da vrati među zadnje vezne - ne vidim drugo rješenje.

Momo

pre 6 godina

Kondicija je 30/procenata ali je nas sreća poslužila ja nisam video nemačke igrače da su se previjali na terenu a naši bog da nas sačuva!! Gde su nam kondicioni treneri to mora da se popravi inače nema ništa od našeg fudbala!!!

krkalo

pre 6 godina

A jel mogu jednom grobari da preskoce zvezdinu vest ili moraju da pokazuju komplekse kada god zvezda igra???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pitanje, 28. septembar 2017 18:47)

Na B92 je postalo nemoguće preskočiti zvezdinu vest. Ja živ nisam da saznam koju slavu slavi Radonjićev tetak..

M

pre 6 godina

Nazalost nema Zvezda snage za celu utakmicu. Vidi se po velikom broju grceva. Mislio sam da imamo snage bar za 60-65 minuta ali ipak je to samo 45 minuta. Zasto je to tako, ne znam. Jedini put u zivotu sam video Zvezdu da trci punih 90 minuta je kad je trener bio Zdenjek Zeman, ali on je ekspresno oteran a igraci su ga minirali. Igrali smo odlicno, bolji smo, ali zbog nedostatka kondicije na kraju smo gledali blamazu, razvlacenje i nemoc.

Batko

pre 6 godina

Protiv Batea ih spasavaju dve precke. 
Protiv Kelna tri stative. 
Vratice se negde kad tad.
(Sah mat, 28. septembar 2017 21:27)

Tiha patnja te izjeda

Dexim

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Jel ste svaku procitali zar ne??

pukli smo k'o zvecka

pre 6 godina

Radimo ceo mesec za 300 evra al' nema veze vazno je da nam fudbal cveta...
(No name, 28. septembar 2017 20:03)
Batice,ti bar imas posao.Jeste da su male pare ali zamisli da nemas ni to.
Ja bih bio srecan da radim,pa makar i za tih 300.I ne samo ja.Postoji armija nezaposlenih na birou a i van njega.Al' sve ce to preCednik da sredi,nista ne brini.Pozdrav i cuvaj taj posao kakav god da je.(dok ne nadjes bolji).

bot na kvadrat

pre 6 godina

Gde je Frimpong,odigrao bez greske protiv Rusa pa nestao,ko je sad taj Babic,bar da navijaci naprave neke incidente pa da bude zanimljivo.

Hegel

pre 6 godina

Naslov (18:45h) - Zvezdine navijace ceka 700 redara. Koga boli uvo?! Zasto potencirate pricu o navijacima/huliganima/incidentima koji su se dogodili ili mogu da se dogode? Gde je prica o fudbalu? Gde je neka analiza kakvih god strucnjaka, gde je vasa analiza onoga sto Zvezdu ceka u Nemackoj?! Ovo je kao sportski deo portala? Smesno.

NS#1

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 20:21)

Sta kazemo? Pa, kazemo, da je pravde, komentari sa tvoje IP adrese bili bi zabranjeni. Odavno. Toliko si smorio, da ne postoje reci da se to opise. Kad ti vidim "nick", nije mi dobro.

zvera

pre 6 godina

Samo nemojte da poletitite i umislite da je Zvezda postala nekakav jak fudbalski klub. Trenutno, Zvezda igra sasvim dobro u odnosu na ono sto smo navikli u proteklih dvadesetak godina, ali daleko je od onog kluba kakav je bio za vreme YU.

Kosjan

pre 6 godina

jel to igra samo zvezda ligu uefa veceras.?!!
(mikloš lizard, 28. septembar 2017 18:18)

Ocigledno navijace Partizana sada navijace Kelna zanima samo ova utakmica...

Radasin

pre 6 godina

Izvini, a ko je po tebi komentator?
Aca frizurica??? Matic je car! Najbolji komentator na RTS-u!

ja inace u vecini situacija podrzavam rts i bezveze je sto ih pljuju u svakoj prilici. ali ko rece ovom maticu da je za komentatora...jos ako strajnic prenosi partizan, bice to strasan kombo za slusanje :)
(mare)

tako je

pre 6 godina

Ljudi, morate da shvatite da je Zvezda morala da popusti u igri u drugom poluvremenu. Nisu nasi igraci toliko fizicki jaki i spremni itd. Nije nam.cela liga spremna. Cak su i spore utakmice u nasoj ligi.

ŠTANGLA BEZ OBLIKA

pre 6 godina

Od početka ovogodišnje kampanje u evropi, Zvezdu je nepodnosljivo gledati poslednjih 20min. Na neku foru, u svim tim utakmicama nismo primili gol u tom periodu očaja, bezidejnosti i dezorijentacije. Za mene, to je čudo ravno uspehu karijere Dejana Cukića...

Dynamic

pre 6 godina

Na žalost, u trenutku kad smo držali sve konce u svojim rukama, odugovlačenje u 35-om minutu i krađa vremena daje krila Kelnu.
Vraćamo ih u život i bojim se gubimo dobijenu utakmicu

Borjan

pre 6 godina

Sreca je sastavni deo sporta! Dovoljno za pobedu u ovakvom mecu, ali tesko da je dovoljno za dobar rezultat u grupi. Slicno vazi i za Partizan. A za reprezentaciju takodje.
Nema kvaliteta u nasem fudbalu, i dok je tako, mozemo samo na srecu da se uzdamo.

Nikola

pre 6 godina

Zvezda se u drugom zatvorila i čeka da primi gol. To je mentalitet naših klubova! Umesto da ih dohvate i nokautiraju, oni čuvaju 0:1...

awacs

pre 6 godina

Nista junacki nije u igri u drugom delu mecu. Sramota od igre. U prvom su dominirali, ali u drugom ne znam da li su posed imali 3 minuta. U svakom slucaju, srecan sam zbog pobede, ali igra u drugih 45 min ocaj.

kentaur

pre 6 godina

secam se nesto duela zvezda keln pre vise od 25 godina .....zvezda je u beogradu pobedila 2 prema 0 ....u nemacku je otislao ono tipa lako ce mo ....i onda zvezda u cudnom mecu gubi 3 prema 0 i ispada ....zvezda je tada bila mnogo bolji tim od kelna ....propustila sanse u gostima....sve zvezde nebeske to vece bile naklonjene kelnu ....mislim da se to veceras vratilo zvezdi u nekoj meri .....bolja je bila zvezda u prvom poluvremenu i zasluzeno otisla na odmor 1 prema 0 ....u drugom 3 stative za keln ,dominacija ,zvezda u bunkeru ....uglavnom nebo je pogledalo zvezdu .....mozda i vratilo malo za ono pre kad smo bili bolji tim mnogo a oni pukom srecom nebeskom prosli dalje .....treba posteno reci ipak veceras realno oni bolji a mi pobedili
(zoran ivkovic, 28. septembar 2017 21:39)

I tada kriminalno suđenje u korist Kelna. I večeras je bilo čudnih odluka. Gobeljić je za čist start na loptu dobio žuti karton, za šta se uopšte ne bi trebao svirati faul.

Milan

pre 6 godina

Zasto muk? Pokusavas da ispadnes zanimljiv?Sto vise pluseva?Sram te bilo!Gledam tekmu od pocetka,i golcina Bocia je fantazija !!Sad ce i moj Partizan ,praznik danas .pozz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SYLA, 28. septembar 2017 20:38) #

Mnogo si licemeran...Citao sam tvoje komentare i tvojih drugova koji non stop osporavaju Zvezdu i Milojevica i sad ovo pises...

Istina

pre 6 godina

Mi smo cigani najaci smo najaci!!! 
(Zvezda ponos Srbije, 28. septembar 2017 18:49) 

"Najaci" ste i po (ne)pismenosti.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 28. septembar 2017 19:00)

Imas skolu sutra..znamo da si maloletan.

Dragan

pre 6 godina

Pa ovaj Kanga sarani Zvezdu, precenjen neverovatno. Toliko stete i lose odluke ima po tim da je neverovatno. Treba neko da ga spusti na zemlju!

webb

pre 6 godina

naravno prenos na RTS a Partizan prosle nedelje nista.....banana drzava
(Ivan Aleksic, 28. septembar 2017 18:20)

Ponovo pravljenje zrtve od sebe...

kris

pre 6 godina

Pišem u 25. minutu i nisam zadovoljan. Trebali smo voditi 2:0 do sada, ali mi svojom neozbiljnošću u samoj završnici i ponovo Kanginom sebičnosti i glupostima i dalje ne vodimo.

mare

pre 6 godina

Izvini, a ko je po tebi komentator? 
Aca frizurica??? Matic je car! Najbolji komentator na RTSu!
(Radasin, 28. septembar 2017 19:30)

Moj problem sa Maticem je sto mu je glas iritantan, prosto smeta dok ga slusas, nekako ubija draz utakmice. Ne kazem da nije dobar novinar, ali meni kao komentator ne prija.

Aca 'frizurica' je prvi poceo da unosi novine kad su u pitanju nasi komentatori i na tome mu svaka cast. Ja volim da ga slusam jer je drugaciji od ostalih, ali to je valjda stvar ukusa...

Sto se tice ostalih dobrih komentatora - Krivokapic, Viskovic, Plavsic i Radojevic (kosarka na SK), Edin, cak i Gojko kad je raspolozen jer covek ima sjajan glas za komentarisanje...

Beograd

pre 6 godina

Bravo Boaci golcina nema sta. Kanga presebican imao je u dva navrata situaciju da proigra igraca za gol on se odlucuje na nerezonske suteve. Jos je promasio onaj zicer na pocetku utakmice. Keln bezopasan bez ideje bez sansi i suta u gol u prvom poluvremenu. Idemo po tri boda.

očigledno

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Pise se o onome sto narod zeli da cita. Kratko i jasno...

Nizdis

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32)
Mamic bi ga uvalio za 10.
(Cruel, 28. septembar 2017 19:38)

To si negde procitao i sad kao papagaj ponavljas. Idi ti brate pa ga prodaj ako mozes i znas i za 50 milki.

bora

pre 6 godina

Sta bre hocete?Da ih razvalimo sa 3-0?Pa da li se neko od vas uopste razume u fudbal?Keln je ubrzao igru a nama je to potpuno strani pojam jer igramo u domacoj amaterskoj ligi utakmice spore i dosadne sa amaterskim timovima!Ovo sto vodimo protiv Bundesligasa je cista senzacija jer bi Zvezda a o Partizanu da i ne pricam tavorila u donjem domu Cvajte.Ako hocemo išta da napredujemo ligu smanjiti pod hitno na maksimalno 10 klubova a i to je mnogo.Napred nasi klubovi!!!!

velja

pre 6 godina

nije to ni taktika, ni prepustanje igre jednostavno NEMAMO SNAGE! Dok imamo snage igramo odlicno, kad izgubimo snagu padamo narocito na sredini terena. Prvo pada Radonjic pa Krsticic pa onda kako ko. Visok tempo prvog poluvremena je uslovio da danas jos ranije padnemo nego u prethodnim utakmicama. Tako da nije slucajno ni sto nam je Krasnodar dao gol a ni Bate. Keln je losija ekipa od obe pa nije znao danas to da iskoristi. Sve u svemu i ovo je nesto. Iako padamo opet je to za nas odlicno. Ogrejalo malo sunce i nas

sasa

pre 6 godina

Svaka cast na rezultatu mojoj zvezdi. I naravno na igri iz prvog poluvremena. Ovo u drugom je dekadencija fudbala. Nazalost toliko neverovanje u sebe je pomalo cudno. Onda to neverovanje dovede do tolikog umora da je to neverovatno. Pa nama je i fizioterapeut imao grceve. Zasto ne mozemo da nastavimo isto? Eto zadatka za Milojevica. Sa arsenalom ovo ne sme da se ponovi inace drugo poluvreme primamo 5,6 golova. Napred Zvezdo!!!!!

Kosjan

pre 6 godina

A jel to otkazana Partizanova utakmica, ili redakciju B92 to ne interesuje pa je i ne spominje. 
A nadam se da će Jojić, po navici, "metnuti" barem jedan komad komšinici.
(only fools and horses, 28. septembar 2017 18:42)

Klasicni navijaci partizana udri po patetici kako su svi protiv vas dok vam trpaju pare a da imate neki razlog da navijate protiv zvezde ....

kfwg

pre 6 godina

Igrači Kelna fizički i taktički spremniji; imaju jaku šablon igru na nivou Bundes lige. U I poluvremenu su igrali sa manje snage i Zvezda je lako zaustavljala njihove napade a u napadu su kombinacije zvezdaša bile vrlo efikasne. Drugo poluvreme je pokazalo da Zvezda nema odlike čvrstogg tima sa odbrambenom konceppcijom ali su uz borbenost pokazani dobri tehnički elementi u borbi za loptu.Donekle je i normalno da se Zvezda ovako grčevito brani jer igrači,u odnosu na npr. Keln, niti su selektovani niti podržani od opšte fudbalske zajednice niti pripremljeni tako da ovakve utakmice treba da budu neko početno iskustvo u stvaranju savremene igre ukoliko je to moguće jer je klub u stalnom diskontinuitetu zbog loših fudbalskih prilika u kojima radi.

zex

pre 6 godina

Alo nije snaga u pitanju.Svi vi koji pisete o fizickoj spremi nikada niste igrali fudbal.Oni su profesionalci svakog dana treniraju kao i svi ostali u evropi.Nema sanse da nisu spremni.Probleem je mentalitet i glava.U drugom delu nas je Keln napao nismo iskoristili neke kontre i uvukla se sumnja i strah u ekipu i to je jedini razlog.Oni su ljudi kao i mi i nisu nista jaci od nas.Pobedom se stice vera u sebe a nama to fali godinama a sada rastemo jer ovo je ozbiljna pobeda.Sparta,Krasnodar i Keln vrede preko 200mil i vise nista nije slucajno.Srecu smo imali ali Kanga je promasivao nemoguce.Srnic je bio blizu Radonjic blizu uopste ovo nije lose.

beogradski

pre 6 godina

Cestitke na velikoj pobjedi,al dalje prolaze englezi i svabe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (croata, 28. septembar 2017 22:13)

a hrvati??? jel su prošli dalje???

ne vezano za ovog bota....zvezda igra lepo, sjajno, ali nažalost samo 60ak minuta, fali snage...u svakom slučaju, najbolja evropska sezona od kada ja znam za sebe, i od kada gledam fudbal, od neke 96. godine.....milina gledati....pobedili smo spartu, krasnodar, keln, igrali nerešeno sa bateom, ludilo burazere....šlag na torti je arsenal, i bar bod pred punom marakanom, uz malo sreće....

Rajko

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri?Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)
U svijetu smo vijest,vas ce posle vremenske prognoze spomenuti veceras ;)

inzenjer

pre 6 godina

nerealno los keln, pravo je cudo da su u evropi... ajde pritisnite to, jos jedan dva i bez stresa do kraja... sudija poceo malo da se mesa i sad se vidi posledica sklanjanja u jsl gde se ni nama ni vama ni u sto zivota ovi kartoni ne bi svirali, a mozda ni faulovi.
jako je velika steta sto necete grupu proci, prosto od bate-a ce vam zavisiti prolaz a i oni ce ove da mlatnu.
necemo ni mi realno, i to ce se videti vcrs.
al ajd, nadamo se najboljem i srpskom finalu :)

majvuk

pre 6 godina

Nemci mislili da je trening tekma. Potpuno nezainteresovani...3 stative...dzabe im. Mozda se sada osveste. Bravo ... 3 boda su 3 boda kako tako.

djuro

pre 6 godina

@
Vidis srbine da se i mi nekad mozemo slozit. Evo i ja mislim ako prodjete grupu da ce to biti veliki podvig,al moguce je. U postocima to bi izgledalo 50% da hocete 100% da necete hehe
(croata, 28. septembar 2017 23:55)

a kako bi u postocima izgledalo da kažeš ko ti je bio prađed??? nećeš?? A znaš... hehehe

Istina

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Pazi ko nam kaze... a 5 vesti bilo o KK Partizan u kratkom vremenskom roku..

Sudjenje sramota

pre 6 godina

Pisem ovo na 1-0 za nas na poluvremenu. Cini mi se crveni ili penal za Keln visi u vazduhu posto je to naravno skuplji tim a sudija iz holandije mora da im odradi posao posto im je igra truba. Sviraju se svakakvi faulovi za njih dok nama nista i dele zuti kao bombone od kad vodimo.

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Jel moze neko da mi odgovori, da li su produzili ugovore Kanga, Donald i Srnic? Za Letaleka znam da nece a i bas me briga za njega, samo za ovu trojcu mi je bitno.

sever

pre 6 godina

Ubaciti Frimponga umesto Babica, decko se totalno pogubio. Takodje, oko 60. minuta ubaciti Milica, jak je kao zver moze se nositi sa svabama.

Batko

pre 6 godina

Goru ekipu od Kelna nisam gledao. 
Sta li im misli Litbarski?
(Sah mat, 28. septembar 2017 19:44)

Pa, vi ste duplo gori Kelna, oni su barem 2x šutnuli na gol iz igre

SrleBG

pre 6 godina

Mnogo bolji Keln ali previse stativa. Krcunovci srecnici.
(ana, 28. septembar 2017 20:24)

Moze I tako. Koliko je samo puta Zvezda bila bolja od evropskih protivnika, propustala prilike I ispadala? Od Milana do Ksamaksa?

bot na kvadrat

pre 6 godina

Prezivesmo nekako,ali drugo poluvreme ko da je Barselona igrala sa Zaplanjcem iz Gadzinog hana,koliko je prvo bilo dobro toliko je drugo poluvreme katastrofalno kakvo ja ne pamtim.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ovo je jedna od stvari u mom životu za koje živim . Prelijep je to osjećaj sreće a kakav je to osjećaj znate svi vi slični meni . Polako se vraćaju slavni dani , dani naše prošlosti . Hvala vam za to junaci moji , junaci naši. Pozdrav za svu moju braću i sestre Delije a najveći pozdrav za moju Juliju iz meni dalekog grada . BRAVO ZVEZDO !

Vladimir

pre 6 godina

Radimo ceo mesec za 300 evra al' nema veze vazno je da nam fudbal cveta...
(No name, 28. septembar 2017 20:03)

Prvo, pričaj u svoje ime. Drugo, nadji bolje plaćen posao umesto što kukaš na vestima o fudbalu.
Čestitke Zvezdi na velikoj pobedi. Nego do juče srpski fudbal nije postojao a sada kada naš klub dobija Bundesligaša odjednom ovi slabi, očekivan rezultat, itd. Izgleda da sam prespavao vreme u kom je naš fudbal od smejurije došao do toga da je očekivan rezultat pobeda protiv Bundesligaša u gostima. Brzo smo zaboravili Šamrok, Kairat i ostale "ozbiljne" klubove koji su ponizili naše perjanice. Ili da se već priča o proleću a tek završeno drugo kolo. Baš naivna razmišljanja većine.
Puno sreće i Zvezdi i Partizanu u nastavku takmičenja.

Sve na svoje dodje

pre 6 godina

Pazi sad ovo.Zvezda je pretrpela tezak poraz i eliminaciju od kelna.Cekalo se dugo ali se isplatilo.Najpre pobeda zvezde i to u gostima, tri stative kelna (od toga dve jojiceve bivseg partizanovca), zatim i poraz partizana na svom terenu iako su vodili 2:0, sve to u jednom danu.Da se razumemo , iako sam zvezdas, nije mo drago sto nas jojic pogadja dve stative i sto nas partizan gudi kod kuce.Namerno kazem nas jer je logicno da navijamo za nase klubove kad igraju evropu i za nase igrace koji igraju u stranim klubovima.Ali ovo je ipak dokaz da se sve vraca i sve placa.

Istina

pre 6 godina

Oooo Grobari veliki Srbi... hvala na podrsci jos kada bi ovi slepi navijaci Zvezde videli kakvi ste pa da vam vrate istom merom veceras.

Wllaxy

pre 6 godina

Шта кажете сад са Боаћија што се излежава? Могу да се кладим да вам то сада не смета!
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 20:21)

I ja mogu da se kladim da još nisi shvatio da je Boaće povređen i da je zbog toga morao da napusti igru.

deki Acimovic

pre 6 godina

Zvezda dobro igrala prvo poluvreme, ali crnci su vrlo sebicni igraci. Da nisu sada bi rezultat bio 3-1 za Zvezdu. U drugom poluvremu je sve Koloun. Mi se samo branimo. Treba nam jos jedan goal. Na brzin kontra mogli bi da im nabijemo jedan

Mentalitet

pre 6 godina

Ovo donekle podseca na utakmicu Srbija-Nemacka na svetskom prvenstvu 2010. Isti rezultat, mnogo sansi za Nemce, na kraju srecan ishod za Srbiju (koja je, nazalost, nakon toga izgubila od Gane i Australije). Nije samo u pitanju kvalitet, nego i mentalitet. I u proslosti, dok je igrala Jugoslavija, i dok je Zvezda isla ka tituli evropskog prvaka, uvek su u nasim pobedama najbolji bili - golmani, odbrambeni igraci! Uvek se tu junacki - branilo! Pobednicki mentalitet nikad nismo razvili, ni onda kad smo imali kvalitet, sad je to pogotovo tesko ocekivati. Odlican, neocekivan rezultat, igra dobra u prvom, losa u drugom poluvremenu, nema vodje na terenu, van terena Milojevic pokazuje da ume voditi tim.

Dacha

pre 6 godina

Cestitke mojoj Zvezdi na pobedi ali stvarno ne mogu da skapiram da su ovoliko fizicki nespremni,cime se oni bave na pripremama a i u toku sezone ne nisam pametan?! Mislim pobedi se u zube ne gleda ali ne mogu da se otmem utisku da su fizicki 100% spremni za 90 min fudbala ladno bi im dali 5 komada i to u gostima!!

Buxi

pre 6 godina

Ovog puta da nije bilo RTS-a izgubio bih živce. Na Areni 3 kasni slika, kao da se igra na Novom Zelandu...Sramota. Medju 100 prenosa čekaš Zvezdinu utakmicu, i onda .....
Što se igre tiče, opet trapavi kod realizacije dobrih čansi, treba nam 5 jakih šansi za jedan gol. Prvo poluvreme je u najmanju trebalo da se završi 2-0 za nas.
Ovo je ekipa koja igra max 70 min, a onda panika i razvlačenje. Kanga je sebičan i izgubio je skoro svaki duel, odguravaju ga kao devojčicu. Ostali igrači bez snage i realizacije u 2. poluvremenu.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Iskrene cestitke! Plasim se samo da se Kelnu sve ovo ne vrati u BG-u.
 (menjam Prizren za Dzenkinsa, 28. septembar 2017 21:48)

Mirno spavaj, zebrice, ne stvaraj sebi bore. Vratice im se, ali prvo poluvreme i u drugom. Na Mari se i svabama tresu gace.

realno :)

pre 6 godina

Fale jake utakmice u prvenstvu...pod hitno neka liga slicna Aba ligi u Basketu...kad imas jake utakmice stalno,lako ces i ovo da privedes kraju,a ne ovako,padamo fizicki...nije problem sto je Keln pritisnuo,nego mi nemamo snage da stojimo...samo jako prvenstvo...

lal

pre 6 godina

@beogradski: te 96. je zvezda igrala poslednji kup kupova... dala nemcima 3 komada u produzetku na mari u 1/8 finala... u 1/4 finalu je ispala od barselone sa original ronaldom... mada smo se i tada lozili da mozemo do 2:0 na mari... za zvezdu nastupali darko kovacevic i dejan stankovic... tesko da cemo to gledati za zivota vise... :p

zzbz

pre 6 godina

Dosad je trebalo da vodimo 2:0, sebicnost i traljavost Kange moze skupo da kosta. Miloje treba da popira sa Kangom, nije ovo nasa liga da se igra ovako malodusno... Evo gaaa, bravo Bocko!!

Cruel

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32)
Mamic bi ga uvalio za 10.

apikomsinice47

pre 6 godina

keln je sramota za bundes ligu...zvezdi hvala za posten fudbal i predstavljanje srbije! Ne volim ih,al igraju jako i korektno kao da su medju najjacim ekipama lige evrope.

Dambldor

pre 6 godina

Da se igra 45 minuta mi bi bili prvaci sveta, ne mogu ni da hodaju u drugom poluvremenu sada je 77 minut i tri stative pogodili Nemci.

Lokos

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Gledaj sada jos 577 vesti tebi u inat, ima pritisak da vam nabijemo 300 sa 200.

mirko

pre 6 godina

prvo nisam gledao jer nisam stigao a drugo bolje da nisam ali ipak potpisao bih da moze i ovako do kraja da osvajamo tri boda. ne bih se bunio svaka čast momci

zoran ivkovic

pre 6 godina

secam se nesto duela zvezda keln pre vise od 25 godina .....zvezda je u beogradu pobedila 2 prema 0 ....u nemacku je otislao ono tipa lako ce mo ....i onda zvezda u cudnom mecu gubi 3 prema 0 i ispada ....zvezda je tada bila mnogo bolji tim od kelna ....propustila sanse u gostima....sve zvezde nebeske to vece bile naklonjene kelnu ....mislim da se to veceras vratilo zvezdi u nekoj meri .....bolja je bila zvezda u prvom poluvremenu i zasluzeno otisla na odmor 1 prema 0 ....u drugom 3 stative za keln ,dominacija ,zvezda u bunkeru ....uglavnom nebo je pogledalo zvezdu .....mozda i vratilo malo za ono pre kad smo bili bolji tim mnogo a oni pukom srecom nebeskom prosli dalje .....treba posteno reci ipak veceras realno oni bolji a mi pobedili

kris

pre 6 godina

Stvarno nas hoće sreća ove godine,ali činjenica je da nakon toliko godina imamo i tim koji poseduje kvalitet. Po meni je najveći kvalitet ovog tima Milojević, jer dobar deo ovih igrača je bio i lani, ali nisu veze imali. Osim toga i ove sezone se neki povrede, menja se sastav, ali igra je tu. Jedino što ja treneru zameram jeste što dopušta divljanje Kangi i što mu igrači nisu fizički dovoljno spremni. Mi nismo u stanju odigrati više od poluvremena u ritmu koji zahteva Evropa i samo zbog toga smatram da je Bate u blagoj prednosti za prolaz dalje.

Dexi

pre 6 godina

cole, 28

Ok posto si vec tako uporan,daj konkretan primer gde su stoperi pogresili veceras??? stoperi su branili svoj prostor sasvim korektno,problem su bili veznjaci koji se nisu snasli sa ovim kriteriumom sudjenja (navikli da olako padaju i da im se to svira) kao posledica toga ide panicenje i ispucavanje ,naravno keln je isto tako fizicki bolje spremniji od zvezde.jos jedan od razloga takve igre je i izlazak boacija njegovim izlaskom zvezda nema ko da prihvati loput i zagradi na protinickoj polovini samim time smiri igru ili prebaci teziste kod njih... A da setices se ti mene posle kelna na mari bice sasvim drugacija utakmica od ove... Poz

Dzoni

pre 6 godina

Sta je vama ljudi... Aba liga je naravno potrebna ali ne stice se kondicija igranjem jakih utakmica.. Nego teskim treningom,trcanjem do granice bola....

Gledam

pre 6 godina

Hvala navijacima partizana na patriotizmu to je to , znate da smo mi ovako iskompleksirani kao oni oni bi sada kukali kakvi smo to Srbi..

Папирне марамице 25 динара!

pre 6 godina

Обриј браде јареће! Чека се партизан, верујем да може до победе.

beli real

pre 6 godina

Bravo, svaka cast! Moj Dinamo, inace 'najbolji' klub sa ovih prostora, moze se itekako ugledati na Zvezdu po onome kaj prikazuje na terenu. U ovom trenu Dinamo i Rijeka mogu sanjat pobjede bilo gdje u Europi.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Gvozdje 79, 28. septembar 2017 21:15)

Bukvalno sam hteo da napišem isto. Izgleda da je 90 minuta u našoj ligi jednako 45 minuta u Evropi što je donekle i logično. Ali dobro, računa se pobeda. Zvezda sasvim solidna u prvom poluvremenu, staložena, imali inicijativu. Drugo poluvreme malo i sreće, ali dobro. Sada još Partizan da pobedi pa da dignemo malo te koeficijente.

Dejan

pre 6 godina

Toliko grobarskih negativnih komentara a i kritika "poznavaoca" o losoj fizickoj spremi.Fizicka sprema itekako ima veze sa konstantnim igranjem jakih utakmica a nasi klubovi to nazalost nemaju i samo zbog toga sam zagovornik regionalne lige jer na tom planu ta ce liga pomoci,dok je nasa liga previse losa,uostalom gledajte neku utakmicu,kolicinu trke,brzih pokreta,sprintova i bice vam jasno.Zbog toga je danasnja pobeda Zvezde veliki uspeh!!!

Zoki_Rv

pre 6 godina

Daj Croata, dođi u Rovinj da "popijemo kavu". Baš kompleksi proradili opasno, pa evo - samo da ti patiš, prolaze Zvezda i Arsenal. Zdravo!

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

E moja Areno. Ton ide 5 sek prije slike. Ovo je toliko neozbiljno i amaterski da nzm. A nama u RS blokiran RTS. Pozdrav za Arenu najneozbiljniju sportsku televiziju na planeti! Sramota!

Alien

pre 6 godina

Sledeće sezone ode pola tima našim klubovima, prvenstveno mislim na večite. I tako u krug. Sad se vidi da ostaju više sezona, bili bi sasvim solidni u evropi.

Hmm

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)

Jel ti krivo? Peku kompleksi. Ako vam smeta neka vest prosto je preskocis.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Zvezda odlicna, Keln los. Nije ni cudo sto ih je Arsenal sa drugim timom rutinski odrao. Jos da ovaj Kanga ne tripuje da je neki suter, zbog dva slucajca, mozda bi vec bilo 0-2.

nex

pre 6 godina

Tri zuta za 4 minuta! U drugom 99 % ostajemo bez najmanje jednog. Cemu to zezanje i opustanje i stav da smo zavrsili posao jednim golom. Bojim se da ce to da nas kosta ako se ne prenu malo. Pa dokrajci brate i cao. Daj jos dva pa se zezaj

hh

pre 6 godina

Ovaj Borjan je najamesniji golman koga sam ikada video. Ovo njegovo odugovlacenje jos u prvom poluvremenu je sramota za fudbal, a i smesno je.
(Goran, 28. septembar 2017 20:00)

Taj isti Borjan nas je uveo u LE kad je skinuo cist gol Grankivstu ili kako se vec zove u 90+ minutu

milos

pre 6 godina

svi koji komentarisu zvezdu drugo poluvreme i pricaju nemaju pojma itd ....alo ljudi pa njihov jedan igrac vredi kao skoro ceo nas tim. keln igra bundes ligu jednu od najacih liga na svetu.treba da smo svi ponosni na zvezdu kako god da je igrala makar ne morala celo drugo poluvreme da pipne loptu,ali ipak su uspeli da pobede bundesligaša.

Batko

pre 6 godina

Ovo su vam poslednji bodovi u grupi. Keln će u Bg biti druga ekipa.
(todos, 28. septembar 2017 21:20)

To ste pisali i posle Bate , da nam je to jedini bod...
Nego, pocela utakmica tvog kluba, a ti umesto da gledas, dolazis na vest o Zvezdi i saljes komentar....i posle niste ISKOMPLEKSIRANI ?!!!

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Ljudi jel su produzili ugovore Kanga, Srnic i Donald? Za Le Taleka znam da nece a i briga me za njega. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica mica i gotova prica, 28. septembar 2017 20:58)

LeTalek je večeras odigrao bez greške. Junački.
(oberin martel, 28. septembar 2017 21:15)

Mislim da za Le Taleka moze da se nadje adekvatna zamena, ali za Donalda i Kangu tesko.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Ljudi sta se zalite na igru, da li ste normalni??
Alooo bre pobedili smo bundesligasa u gostima!!! Ruzna igra, pa sta? Lose drugo poluvreme pa sta??
Ma neka mi svaku utakmicu odigramo ruzno ili lose i kako god, samo neka uzmu bodove, to se na kraju gleda...bolje to nego ona floskula "igrali smo dobro, lepo za oko, ali nesrecno izgubili"!!!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bravo, majstori!!! Miloje perfektno vodio mec. Covek jednostavno zivi za Zvezdu i ovo sto radi. Mada, razumem razocarenje pojedinih "kukavickom" taktikom. Nije im lako.

sloga

pre 6 godina

pisem da su nam stoperi najslabiji deo tima jer vidim gde se i kako postavljaju samo sto nema NAPADACKE EKIPE koja je to mogla da iskoristi. nadam se da ce miloje i to posloziti kako treba jer nam se protiv konkretnijih ekipa crno pise, veruj mi.(cole, 28. septembar 2017 22:52)
Večeras zvezdini štoperi najbolji igrači na terenu.Oni su spasli da Zvezda ne primi gol.Koliko je samo Keln imao centaršuteva i kornera iz koji su stvorili samo jednu šansu,kada je Borjan odbranio.Loše je odigrala sredina,jer nije sprečila dodavanja.

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

@ciča miča i gotova priča
Nisu, nažalost. Ne samo oni, nego i pojedini među njima. Zašto? Ne zna se.
Nadajmo se da hoće, na stranu obeštećenja od potencijalnih prodaja. Ovo je tim. Ekipa. Ekipčina. Ljudi daju više no što i znaju. Napred, Zvezdo.

Mad4Red

pre 6 godina

Evo šta znači ispuštena pobeda protiv Bate Borisova... Sa 6 bodova da izgubiš obe od Arsenala, probaš da dobiješ Bate u goste i kući Keln mora da budeš drugi milion posto... I sad Zvezda ima ogromne šanse da bude druga na tabeli... Samo hrabro protiv Arsenala pa šta bude... Zasluženo je Zvezda slavila dala prelep gol, imala još par lepih šansi u prvom da Kanga nije bio sebičan kod jednog šuta da je prosledio Boaćiju slavili bi i ubedljivije ali nema veze, pobeda je pobeda... Plus premijan od Uefe za pobedu, milina...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

zadnji tim u Bundes ligi, nemaju pojma sa zivotom, stvarno junacka pobeda hahaha...
(nesa, 28. septembar 2017 23:42)

Dinamo Kijev
(Kost, 29. septembar 2017 00:53)

Rasplaka dete.

neutralni felsh

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri? 
Nigde ne mogu da nadjem tu vest?
(Zika, 28. septembar 2017 18:39)


naravno da jesu, oni su vodje navijaca :)

Mladen cg

pre 6 godina

Večeras se piše istorija! Nakon jedne decenije, svijetla Evrope su uključena; očekujem pobjedu! Previše se čekalo da bi bio neki drugi ishod. Samo hrabro , i uz Božju pomoć!

mare

pre 6 godina

ja inace u vecini situacija podrzavam rts i bezveze je sto ih pljuju u svakoj prilici. ali ko rece ovom maticu da je za komentatora...jos ako strajnic prenosi partizan, bice to strasan kombo za slusanje :)

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Kao da igramo na Marakani protiv Surdulice,samo nasi navijaci se cuju i imali smo bar jedno 15-20 suteva na gol u prvih 35 minuta.

Cxevu94

pre 6 godina

Ocigledno ce utakmica u Belorusiji biti presudna za dalju sudbinu Zvezdinog prolaska dalje. Steta sto u prvoj utakmici nisu uzeli sva 3 boda.

Mada bi bilo dobro da Keln otkine BATEu bodove a da 2x izgube od Zvezde.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Keln u drugom igra ko Zvezda u prvom poluvremenu,samo da izdrzimo do kraja da ne primimo gol,ali tesko,valjda cemo da umuljamo neki iz kontre.

kocka

pre 6 godina

svaka cast zvezdi..samo sta je sa kondicijom? verovatno druga dimenzija tempa u odnosu na domacu ligu..smanjiti ispijanje kafica po kaficima
.

Iowe

pre 6 godina

@Ne gledah prvo,ali u drugom su vas unistili...Prosto mi nije jasno kako ga niste primili...No,nase novinarstvo...bice sad hvalospevi danima.

Cuo nekad za cuvanje rezultata? Namerno prepustanje terenske inicijative? Crvena Zvezda je takticki pojela protivnika. Prvo poluvreme napadacki oprezno do 1:0. Cuvanje rezultata do 1:1 pa onda birati napad ili odbrana u zavisnosti od trenutnih snaga na terenu. Ova taktika vec 2 puta prolazi u gostima. Keln Sparta a mogao je i Irtis slicno da prodje da nije bilo penala u 95om.

legija ultras

pre 6 godina

@ nikola nisam siguran ali je bilo price da bivsi sampioni evrope za svaki osvojeni kup sampiona dobije pet bodova nzm da li su uveli to pravilo od sledece sezone

ljupce

pre 6 godina

gledam najavu utakmice sa spartom zvezda vredi 20mil a sparta prag 40mil zvezda izbaci spartu,protiv krasnodara zvezda 20mil a krasnodar 80mil zvezda izbaci krasnodar,protiv kelna zvezda 20mil keln 100mil zvezda pobedi 1-0...sledeci molim :) zvezda ocigledno bolje igra protiv boljih i vise puta skupljih ekipa sto bate nije bio ali je iskreno sudija dosta uticao na toj utakmici a za ove sto pricaju o igri u drugom poluvremenu ocigledno da su bili bebe sad vec davne 2005 kad je zvezda pobedila romu 3-1 i to je poslednja pobeda zvezde u grupnoj fazi u evropi eeeeejjjjjjjjj 12 godina cekamo pobedu u evropi od toga 10 godina cekamo grupnu fazu u evropi i sad vam nesto smeta u igri zvezde sram vas bilo momci svaka cast za 3 boda i to u gostima idemo dalje samo hrabro i jako zvezda breeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mladen

pre 6 godina

Zvezda moze do drugog mesta, ne mogu pobediti Arsenal. Ne treba se zaleteti, veceras je bilo dosta srece, tri stative. Meni se cini da oni nisu fizicki dovoljno pripremljeni i da su jedva izdrzali. Ima tu dosta posla i treba ici mec po mec a ne razmisljati kao da su vec prosli grupu.

Posmatrač iz Ljutice Bogdana

pre 6 godina

Vratilo nam se za neke promašaje protiv Bate B. u Beogradu !
Miloje trenerčina !
Kanga , ponovo počinje da " divlja " i postaje iritantno sebičan ( mogli smo u prvom poluvremenu da ozbiljno ugrozimo ili damo još 1 - 2 gola , da je hteo da doda loptu saigračima ) !!
Momci borbeni i požrtvovani i zato nosimo 3 boda . Samo vredno , radno i biće to dobro !

Ivan

pre 6 godina

Herojski smo pobedili! Bilo je velikih problema u 2.poluvremenu, ali zaslužili smo pobedu! U 1.poluvremenu smo mogli da vodimo po šansama i sa 2-3 gola razlike, u drugom su oni imali 3 stative, znači rezultat je realan, zaslužila je Zvezda pobedu večeras! Bravo za naše crveno-bele junake iz Kelna i hvala im za ovo sjajno veče! Smeši se proleće u Evropi ali nema opuštanja, tek sada treba biti ozbiljan. Mada, i da ne uspe da ostane u Evropi na proleće Zvezda će svejedno za mene biti junačka ove sezone, već je uradila više nego što smo očekivali i hvala joj na tome! Još jednom BRAVO ZVEZDO za ovu veličanstvenu pobedu večeras! Slomljen je jedan bundesligaš na njegovom terenu a to nije mala stvar!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

cole
koji krasnodar pamtis,kojih 10 minuta?
da nije bilo poklon penala centar nisu prelazili na marakani.
neki ovde kao aca trica odvajaju poluvremena,utakmica se igra 90 minuta i to se računa.
bravo zvezdo,samo cepaj,sve je super(kakvi smo bili poslednjih 5 godina)

Vlada1989

pre 6 godina

Ajmo da im pokazemo na terenu da smo kvalitet i da mozemo da igramo ravnopravno , a ne na ulici sa palicom kamenom i tučom!! Dajmo im lekciju na terenu da o tome pišu!! NAPRED ZVEZDO

ma dajte

pre 6 godina

naravno prenos na RTS a Partizan prosle nedelje nista.....banana drzava
(Ivan Aleksic, 28. septembar 2017 18:20)

Objasnjeno vam je zasto nema prenosa jos cete Strajnica i Kovinjala da pretvorite u navijace zvezde.

albatros.budala

pre 6 godina

@mare

Brate znas da si bukvalno sve napisao kako i ja mislim o nasim komentatorima :D Pogotovo na kraju sa Gojkom, ja njemu zaista ne zameram toliko te greske koje pravi, prelepo je slusati njegov glas. Fazon ne bih pogledao vrv ni jednu Celzijevu tekmu da nije njega posto je on zaduzen za Celzi :D Zaboravio si verovatno Sarenca koji je mozda i najbolji komentator kog sam ja barem ikad slusao

Batko

pre 6 godina

Dajte još 252 vesti o zvezdi.Jesu otišli na gostovanje Ivana Žigon i Kosovski božuri?  
Nigde ne mogu da nadjem tu vest? 
(Zika, 28. septembar 2017 18:39) 


Ali sta da pisu o vama ?
Totalno ste nebitni

...

pre 6 godina

Ae pustite Kangu na miru, nas najbolji fudbaler, jedno lose poluvreme ne moze da zameni majstorske partije protiv irtisa, sparte, krasnodara itd, pa izgubili smo titulu jer Kanga nije igrao protiv Vozdovca, Zvezda bez kange je skroz druga ekipa.

mare

pre 6 godina

Zaboravio si verovatno Sarenca koji je mozda i najbolji komentator kog sam ja barem ikad slusao
(albatros.budala, 28. septembar 2017 19:50)

Veliki umovi slicno misle :)

Sarenac naravno, apsolutni kralj, sa koliko samo duse prenosi svaki mec nasih. Ima tu jos dobrih, nego gledam utakmicu pa pisem sa pola mozga :)

dr Zoran 007

pre 6 godina

43 minuta nisu pipnuli ni jednom loptu a o odigranom pasu i da ne pričamo.. Bruka i sramota za vašu Zvezdu... Toliko...!!!!!
(Dragan Janjić, 28. septembar 2017 20:52)

Komleksašu pa ti pratiš Zvezdu. E zato vas nema na stadionu i zato ćete se obrukate protiv Dinama.

goblin

pre 6 godina

Bravo Zvezdo.Koliko ruznih komentara,dobili smo bundes ligasa,u gostima,do prosle sezone redovno ispadali u julu,a ove dobili Spartu,Krasnodar,Keln,i neko trazi zamerku,ej breeee kakav smo narod.

to mi reci

pre 6 godina

Internet grobari sta bi ovo??? 
(Hmm, 28. septembar 2017 19:51) 

ne drami, neki su dali i podrsku...
(hmm..., 28. septembar 2017 20:12)

Neki? Svaki 50, hvala im na "podrsci"

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

43 minuta nisu pipnuli ni jednom loptu a o odigranom pasu i da ne pričamo.. Bruka i sramota za vašu Zvezdu... Toliko...!!!!!
(Dragan Janjić, 28. septembar 2017 20:52)

Tako se i Italijani brukaju vec 100 godina bukvalno - ali triput svetski sampioni. Pa ti racunaj...

Okram "Sreca prati hrabre" Idul

pre 6 godina

Nadao sam se, nisam ocekivao. I sreca nas je pogledala, a sreca prati hrabre. Zvezda jako jako dugo nije igrala ozbiljniji fudbal nego ovo sad, od kako je Milojevic dosao. Takticki, disciplinovano, moderno. Nadam se da ce dugo ostati, i da cemo konstantno napredovati. Da se ne lazemo, nismo blistali veceras, nismo bili ni totalni raspad... ali sto je najvaznije, dobili smo ih, zasluzeno. Jer i srecu treba zasluziti...

A Jojic... majko mila. Sigurno najmotivisaniji igrac Kelna, mogao je malo da oladi, zamalo me srcka nije strefila...

Sofronije

pre 6 godina

Sve bi bilo drugačije da je Jojić odsvirao penal kao što je svirao u TSL-u.
(Sofronije, 28. septembar 2017 20:57)

Koji to penal je Jojic sutirao Zvezdi? Jedino ako je igrao tamo neke 1996....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 28. septembar 2017 21:11) # Link komentara

Galijani, da umeš da čitaš,a očigledno ne umeš, piše da je ODSVIRAO penal, kao što je "odsvirao" protiv Spartaka. Ne sećaš se? Imao si 5 godina. Dokaz: https://www.youtube.com/watch?v=KyB5bKSrxu8

Lucky Star

pre 6 godina

Срећа прати храбре! Људи, само ћу вам рећи Свака Част, занемарите сад то што смо се бранили, како је Мурињо побеђивао па ником ништа.. Елем, оно што хоћу да кажем што се тиче физичке спреме, ми смо добри што се тога тиче али једноставно дошло је до пада форме што је и нормално јер смо почели квалификације КРАЈЕМ ЈУНА, није ни сезона купања кренула, нисмо ни припреме одрадили са свим играчима али су момци изгарали, ја сам искрено очекивао да ћемо најдаље проћи Спарту, али ми мало по мало , идемо меч по меч, растерећени и то је најбитније од свега што им је то Милоје усадио у главу , да су направили велики успех и да уђу без притиска у сваки меч. Идемо даље! Браво Звездо!

oberin martel

pre 6 godina

ugaziće nas arsenal
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kako sam,sistemacki uništen od idiota, 28. septembar 2017 21:23)

Pa naravno. Isto kao i Irtiš,Sparta,Krasnodar, Bate i Keln.

Mirko

pre 6 godina

Bezobzira na umor u drugom poluvremenu i malo iskustva u Evropi, ja vidim da smo mi bolji tim od Kelna. Zašto? Zato što smo kompaktniji, delujemo uigranije, iako imamo par bitnih igrača koji su povređeni, u napadu smo izuzetni, sigurni u odbrani, prosto cela koncepcija tima je bolja od Kelna. Daleko od toga da su oni loši, ali posebno kod kuće - morali su da nas zakucaju, a oni to nisu mogli.
Bilo je naravno i sreće, ali sreća prati hrabre, a i vraća nam se za ono od pre u Kelnu...
Prosto čika Boža nije dao da izgubimo. Hvala Bogu!

Boaćiju želim brz oporavak, ekipi želim da izdrži što duže, dok se ne vrati Jovčić, a kad zaigra ponovo biće to mnogo sigurnije i bolje.

Volim Zvezduuuuuu!

Kadju RS

pre 6 godina

Borjan - Odlican, smiren, pouzdan, sve sto treba da ima jedan golman on ima. Prezadovoljan sam s njim.
Stojkovic - Izuzetno borben i koristan, nema ga toliko u ofanzivi, ali u odbrani radi veliki posao, svaka cast.
Le Talek - Nas najbolji igrac veceras ubjedljivo, najbolja njegova utakmica u Zvezdi.
Babic - Vjerujem da su se svi pribojavali, a on nas je demantovao odlicnom igrom, smiren, dominantan u vazduhu, borben, sve pohvale.
Gobeljic - Imao malu tremu, u većini situacija igrao najjednostavnije moguce, samo da nije kod njega lopta, ali kakav borac i kakav voljni momenat, skidam kapu. Uvijek bi volio da imamo jednog ovakovog u ekipi.
Donald - Kapitenski, dok je imao snage kontrolisao je sve na terenu, bio dominantan , mnogo se osjetilo kad mu je nestalo snage.
Krsticic - Slicno kao i Donald, odusevljava me ovaj momak, koliko je samo znacajan i koliko se kod njega vidi to iskustvo igranja jakih utakmica i jake lige. Kad bude fizicki potpuno spreman dominirace.
Radonjic - Preopasan, cini mi se kad god je lopta kod njega to je potencijalna opasnost, prebrz je.
Kanga - Najvise podbacio, svaka casr za prethodne utakmice, ali pokazuje mnogo sebicluka to je nedopustivo, dosta nam znaci, majstor je igre, ali ne smije onoliko duela da se izgubi u evropi.
Srnic - Fali mu neki dribling, prodor da upotpuni ove dobre igre, takticki perfektan.
Boaci - Svaka cast ovom momku ,za borbenost za ovaj gol, daje zadnje atome snage , sacuva kad treba, odlozi,ubitacan ima sve karakteristike pravog napadaca.

Proko, kiša burazere.

pre 6 godina

Sve sve ali Le Talek je u baš lošoj formi...
(marsovac, 28. septembar 2017 18:25)

Sine, naš najbolji igrač večeras. Ne bi bilo loše da nekog ocrniš i pred meč s Arsenalom? Da vidimo pali li?

Liar, liar, pants on fire!

pre 6 godina

Sta je sad, ne valja ni kada se pobedjuje bundesligas u Nemackoj? Losa igra, drugo poluvreme, pa igrajte vi znalci kad sve znate.
(Grof, 28. septembar 2017 20:57)

Sve što 'znalci' zanju je laprdati po portalima. I dobro ide, bilo prvo ili drugo poluvreme.

Dexi

pre 6 godina

cole, 28 vidi prijatelju takve golove kao protiv Bate-a su primali i Rio i Vidic kad im ispadne Evra ili Nevil po bokovima... taj gol 70% pripada Rikardinju i 30% Savicu .ti u postu pises kao da ovi nemaju pojma i tu se stobom ne slazem sasvim korektno odradjuju posao (pre pocetka sezone savic doso kao otpisan da se nadje a letalek je vec bio otpisan ) Naravno nisu oni vec pomenuti Vidic I Ferdinad ali kad se setim Fibela i kompanije ... ovi su zlatni...

mare

pre 6 godina

kapiram ja da kanga jednim potezom moze da resi utakmicu, ali tolika indolentnost i nezainteresovanost za timsku igru ponekad mnogo nervira...

Cxevu94

pre 6 godina

Zavrsnica Zvezde nikakva. Sada je Kanga na pocetku mogao da sokira Keln I da Zvezda povede.

Srnic protiv BATEa mogao da da onaj gol za 2:0 I sada bi Zvezda bila na dobrom putu da pred trece kolo sa Arsenalom deli prvo mesto sa 6 bodova, a konkurenti 0.

Mnogo su sebicni igraci u zavrsnici, to ce kostati Zvezdu...

sunčane skale

pre 6 godina

Боаћи мајстор.. овај канга је јако себичан.. три на три контра и ти шутираш са 30 м.. ако си дао пар пута тако нећеш увек..

Mo

pre 6 godina

Ja sam u soku kako je Zvezda izgledala i igrala ovo prvo poluvreme... nisam neko vreme bas pratio nas fudbal, ozbiljno mi se smucio i drugar me evo veceras isforsirao da gledamo, ovo lici na nesto, ustvari izgleda odlicno, sta god da urade ovo je za svaku pohvalu.

srbija1389

pre 6 godina

Videcete prvi posle tri kola. Prvi deo oodllican,u drugom sreca. A posle treceg kola gledamo sa prvog mesta. Pa mi smo Zvezda,ponos Srbije. Nece na nama neeko popravljati gol razliku

apikomsinice47

pre 6 godina

svaka cast- max zvezde dovoljan za veliku nadu posle arsenala!!! sa jos jednom pobedom sa 7 bodova moze u drugi krug! Keln je ispao iz trke sad.Bate jedino mozda ako pobedi zvezdu u belorusiji.

cinik

pre 6 godina

Evo ovako. Tri stative su karmicka reakcija na ona tri bizarna i debilna gola iz 89-e. Sve se ipak vraca. Jojic gadjao namerno stative, srpsko u njemu je pobedilo grobarsko :) Hvala, Milose!

Иван Грозни

pre 6 godina

Драги моји звездаши. Користим ову прилику да вас молим, да вас преклињем, да тражим од вас, да вас подсећам, да вас убедим, да учиним не знам ни ја шта само да НЕ КОМЕНТАРИШЕТЕ УТАКМИЦУ ДОК СУДИЈА НЕ ОДСВИРА КРАЈ!

Delija_021

pre 6 godina

Vama treba zabraniti da komentarisete.. I kad bi osvojili EL, neko bi nasao da kaze da smo lose igrali hah. Pobeda protiv ekipe koja je bila 5ta u bundesligi ej bre! Ps boaci tata... Sledeci Arsenal! Zvezdaaaaaaaa!!!

KliftonToni

pre 6 godina

..Uglavnom,cestitke na pobedi ali me,kao Srbina,malo sramota ...Nekako bi bilo normalno da slavite da ste npr.sa Farskih Ostrva...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (branko, 28. septembar 2017 21:05) # Link komentara

Југославен не представљај се лажно. А имате ви довољно разлога да вас буде срамота и без Звездиних победа...

Nenad

pre 6 godina

Pssst grobari na temu kako se odbranila Zvezda. Vidite ja ništa nisam napisao vam na vesti kako ste odigrali drugo poluvreme protiv Dinama Kijev . Zvezda je pobedila i to je najvažnije !!! Pazite grobari alo nekome poželite zlo vrati se vama!!! Ja bi ćutao na vašem mestu.

Jašta

pre 6 godina

Pa to jeste nas najveci (sportski) problem vec dugo vremena - nemamo kondicjie! Pa da bi naprimer Sabacka Macva pokrenula projekat, da forsira fizicku spremu oni bi kroz godinu dve uzeli titulu. Stavimo malo tehniku na stranu, neke taktike mogu samo da se sprovedu kad je tim maksimalno fizicki spreman - kao naprimer jak presing u fazama tokom cele utakmice.

No, ipak velika pobeda! Bravo Zvezdo!

Realno

pre 6 godina

Nije se branila junački nego kukavički, i imala je više sreće nego pameti, ali ajde....
(Zvezdaš sam, 29. septembar 2017 06:40

Misliš zato što nije već na poluremenu vodila sa 3 ili 4:0?U prvom Keln nije prešao centar,nijedan udarac nisu uputili u okvir gola a Zvezda je i u drugom delu na početku,mogla da overi pobedu,nakon fantastičnog prodora Radonjića.Kasnije je došlo do pada snage i Klnje preuzeo inicijativu.

H%

pre 6 godina

U kritičnom periodu drugog poluvremena ponovila se odbrana, ili mogućnosti odbrane, iz utakmice u Krasnodaru. Protivnik sa jakim dodavanjima kruži i čeka da pronađe slobodnog igrača...pri tome odbrana ne ispoljava agresivnost u smislu traženja duela ili namamljivanja na pas, kombinaciju; jednostavno oseća se neiskustvo odbrambenih igrača i nedostatak teranja na odbrambenu taktiku koja treba u svakom momentu da pokušava da nadigra protivnika i otupi njegovu napadačku formaciju; igrači Zvezde kao umešni napadači nemaju fizičko-psihološki gabarit da se pretvore u igrače koji će da se bore i izbore za balans i kontrolu prostora u defanzivnoj fazi.Sve se to vremenom popravlja a najvažnije je da su se i ovako izborili za pobedu ali individualna tehnika u odbrani pored jake kontra-igre mora da bude konstanta.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Beogradski@. A onda shvatas koliko je nama koji smo navikli da Zvezda skoro uvek igra na prolece tesko da sve ovo gledamo. Te 1991. u Minhenu dok smo setali gradom svaki nemac sa kojim smo pricali znao je napamet da izdeklamuje ceo Zvezdin tim. Danas tesko da bi znali 2 igraca da pomenu. Do 92. niko ne bi mogao da kaze da je apsolutni favorit protiv Zvezde, danas su i oni koji bi tada samo sanjali da igraju sa nama. Ovo daje nadu da ce se mozda jednom vratiti vreme mocne Zvezde.

Oz

pre 6 godina

@realno koja Aba koji bakaraci,pa i to bi nam bio plitak potok,mozda bi malo Rijeka pravila problem,ovo drugo dinamo,hajduk isto ko partizan .....level ispod,bez suta na go,Borjan bez ocene.....

zex

pre 6 godina

Pustite Kangu ne ka sutira do mile volje sve dok je tako imamo sansi jer imamo loptu kod nas.Kanga najvise ima loptu u nogama otud i greske ali samo jedna da prodje bice dovoljno.Bitno je da neizgubimo veceras.Imamo bolji tim od Kelna ako izvucemo bodove bice odlicno.Nevalja to sto imamo kartone.

asomakum

pre 6 godina

jel pamti neko zadnju pobedu FKCZ na strani u grupi u Evropi??? kakvo drugo poluvreme, za ugrentni centar... svaka cast momcima, izdrzali su strasan pritisak...

Slobodan-Bg

pre 6 godina

3 velika boda sa gostovanja, par stotina hiljada eura od UEFE i roba4 osećaj. Šta nam treba više ?


E da, da i komšije pobede :-)

Dejan

pre 6 godina

Sto bi reko Mile Belodedic nije vazno kako smo se branili,vazno je da smo se odbranili.Bravoo Miloje bravo momci.Jeste da je bilo i srece,ali zna se koga sreca prati!!!

Никола

pre 6 godina

Хвала великом и драгом Богу што нам је послао човека и тренера Милојевића .

12

pre 6 godina

Kanga je previse sebican. U prvom poluvremenu je dva puta bez veze sutirao, a oba puta je imao igraca u boljoj poziciji. Mora ga Milojevic obuzdati nekao. Nije prvi put da to radi, Isto je radio i protiv Partizana, a i protiv Batea. Realno imali smo srece, ali sreca prati hrabre. Svaka cast momcim na borbenosti

Dobrica

pre 6 godina

Partizan i Zvezda vraćaju dugove prošlih generacija, crno-beli za Videoton, crveno-beli za Kelna ... Sadašnje ekipe ljutih rivala možda su i jače od tih koje su se brukale protiv Mađara, odnosno Nemaca ... Kad se uzmu i rezultati reprezentacije u obzir, ovo je nesvakidašnja renesansa Srbskog fudbala i mogu se očekivati nestvarno veliki uspesi ...

DS

pre 6 godina

Vidim dosta negativnih komentara sto smo stali u drugom poluvremenu,istina nismo trebali da se branimo vec da igramo svoju igru ali ovo je veliki uspeh kao da neki ne shvataju da smo dobili Bundesligasa koji vredi 100 miliona i to na gostovanju!!Velika pobeda i osveta za 1989tu!! Svaka cast momci

Gvozdje 79

pre 6 godina

Ne znam sta ostali mislite ali realno nasim fudbalerima(mislim i na Zvezdu i Partizan)nedostaje kondicija,posle prvog poluvremena disu na skrge!!!Ali pise se pobeda....Idemo Zvezda...Valjda ce i Partizan dobiti...Pozdrav za sve

Ljubisa livac

pre 6 godina

@branko

Pogledaj i prvo poluvreme pa pricaj. Zvezda pobedila bundesligasa u gostima, malo li je? Odigrali su takticki, imali malo srece. Murinjo tako titule osvaj pa se niko ne zali. Nismo mi Brazilci pa da zahtevamo lepotu fudbala. Cudna je ta nasa percepcija, hocemo i pobede i igru i rezultat i sve. Budite realni ljudi, ovo je vrh rezultat.

MoneyMoney

pre 6 godina

Sta bre kritikujete,svaki bod,svaka pobeda je vazna za klupski koeficijent.Svaka pobeda u grupnoj fazi LE se nagradjuje sa 2 boda,a nereseno sa jednim.Plasman u grupnu fazu LE se nagradjuje sa 2 boda.Zvezda je do sad uzela 5 bodova ove godine,sto je vise nego sve zajedno u poslednje 4 godine.Ovo je sezona koja treba Zvezdi da donese veliko pomeranje na rang listi.Partizan sa 16 poena je bio povlascen u zrebu za LE,doduse uz malo srece.Zvezdi treba jos 5-6 poena da bi dosla do tih pozicija.5 je skupila ali bice tesko skupiti jos 5 jer za to je potrebno jos dve pobede i jedan neresen rezultat.Ali nije no nemoguce.
(Nikola, 28. septembar 2017 21:22) # Link komentara

Ne samo to ,nego je pobeda vredna i 300,000 evrica.Nije malo

anica

pre 6 godina

(kum2, 28. septembar 2017 22:23)
Nema apsolutno za nista da ih bude sramota. Dali su sve od sebe!!! To je trazio trener, i to je to! To sto su se neki igraci povredili(bice valjda ok) i sto im zavijena glava nije prenemaganje vec se desio udarac. Ne razumem kako iko moze ista da im zameri, znam da bi mnogi ovde voleli da je Jojic dao jednu bar od one dve stative, al eto...moze nam se da nam direktno lopta ide na nogu i da se odbranimo. Pocela je i kisa, ostali su bez snage jer je neverovatan tempo, i moraju jos raditi na fiz spremi. Fudbal koji igraju je fantastican, i zaista je ponosan Svaki ZVezdas!
BRAVO ZVEZDO, BRAVO!!!

miško

pre 6 godina

Najbolje prvo poluvreme jednog srpskog kluba od Vošine pibede protiv Sampe.Zvezda je trebala da vodi bar 3-4 razlike u prvom.Igra za udžbenike,antologojska.Kondicija u drugom uticala na igru.

damjan

pre 6 godina

Milojeviću svaka čast , 10.ta utakmica u Evropi ove godine i derbi i samo jedan poraz. Grof nijednu ozbiljnu utakmucu nije dobio za dve godine.

mich

pre 6 godina

Sreca??? Pa u prvom poluvremenu je trebalo da bude 6-0 za Zvezdu tako da nam sreca ne bi bila ni potrebna u drugom BRAVO ZVEZDO SAMO GAZI...

11

pre 6 godina

Dere ih Zvezda, ja kao grobar bih bio razocaran kada ne bi uzeli sva tri boda. U Kelnu osim Jojica niko veze nema, Jojicu vrati se u Partizan!

Džoni

pre 6 godina

Jedino što mi se ne sviđa kod nas je to što smo se očigledno zadovoljili vođstvom i nekako prepuštamo inicijativu i dosta im dozvoljavamo. Brate mili bolji smo i ajde da ih nakantamo a ne sada protiv ovakve igre Kelna da se btanimo a odbraniti se nikada nismo znali. Daj im tri komada, dobij jedan , dva i dobro. Budemo li ušli u drugo sa idejom da odbranimo ovaj rezultat neće biti dobro jer samo dobrom igrom u napadu ove možemo držati daleko od našeg gola, ako ih pustimo da se razigraju a mi izgubimo našu igru neće biti dobro?

Ivan

pre 6 godina

Ako zadrzimo isti plan igre, i ne ispadamo u formaciji, dobicemo utakmicu 0:2 ili 0:3. Takticki izgledaju nemocno. Mozemo da ih vratimo u igru samo svojom gluposcu.

Beograd

pre 6 godina

Legenda kaze tresu se jos stative u Kelnu narocito Jojiceve. Hahaha. Idemo Zvezdo iako ste pali u drugom poluvremenu svaka cast za tri osvojena boda. Sve cestitke za odbranu gola.

Stomak

pre 6 godina

@ miki Tvoji sada igraju, idi gledaj njih. Sto mrzim kompleksne grobare koji se predstavljaju da navijaju za Zvezdu. Velika pobeda. Sve cestitke Milojevicu koji je napravio cudo od ove ekipe!

Koma

pre 6 godina

„Ne znamo nista"
„Sramota kako igramo"
„Nisu 45 minuta pipnuli loptu"
„Sramota"
Ja ne verujem sta citam, do juce su se sprdali sa nama a danas pobedjen bundesligas, koji je potrosio na par igraca 35.000.000 evra. Cetri boda, odmah iza Arsenala, da, bas nas je sramota.
Kidaj Zvezdo!!!!

xxx

pre 6 godina

Dobro braco, zasluzili smo i malo srece nakon 10 godina mraka. Pobeda je pobeda, kako god da je izvojevana. Bitno je da se ove godine stabilizujemo a ako bog da da narednih decenija budemo redovan ucesnik grupnih takmicenja, i da gledamo druge kako se plase nas.

zex

pre 6 godina

U prvom smo ih zgazili statisticki i ovako i onako u drugom su napadali imali stative ali zasluzili smo pobedu.Igrali smo bez Savica i Levog beka, veliki problem je imao gobeljic a i posle izlasma Boacia bilo je losije.Radonjic odlican da ga je samo neko pratio dali bi im par komada.Valjda je logicno da branimo 1-0u gostima.Da ih pobedimo u Bg i uzmemo bod protiv Bate i dovoljno je.

vlada

pre 6 godina

90. je minut, a nasi se bukvalno nisi sastali sa loptom u 2. poluvremenu. To se kaze pojma nemaju, I to je realnost, nazalost.
(miki, 28. septembar 2017 20:49)

Blago nama kada mozemo da igramo i nerealno kada nam treba... to bi onda bilo ono prvo poluvreme

kladzom do bola

pre 6 godina

ne pamtim da je jedna ekipa u poluvremenu imala tri stative a da je izgubila mec ., inace ja sam prezadovoljan 3 boda , a za igru me bas briga u drugom poluvremenu .

ZvezdanZvezdani

pre 6 godina

Drugo poluvreme posledica sjajnog prvog... Tri boda su svakako ono što je najbitnije. Kanga kakav god da je, srce ove ekipe je

DS

pre 6 godina

U prvom poluvremenu smo ih razbili ,a onda posle gola smo totalno stali!To nije dobro,mora Zvezda da igra svoju igru imamo odlican tim koji moze do dva-tri gola na ovakvim utakmicama.

Hvala bogu sada nismo kaznjeni kao protiv Batea gde smo celu utakmicu dominirali,ali ipak je ovo veliki podvig dobiti Bundesligasa koji vredi 100 miliona na gostovanju!Pa o ovome Zvezda prosle godine nije mogla ni da sanja!Bice ovo i veliki finansijski plus,Boaci je ubica samo da je dobro

Bekrija

pre 6 godina

Pita me mama jesmo postali prvaci evrope kad se toliko radujes. Ma jok kevo krenuo izvoz vucicevih mercedesa ha ha. Pa naravno da se radujem prva pobeda u grupnoj fazi boga pitaj od kada, Sreca, sreca radost.

Nikola

pre 6 godina

Sta bre kritikujete,svaki bod,svaka pobeda je vazna za klupski koeficijent.Svaka pobeda u grupnoj fazi LE se nagradjuje sa 2 boda,a nereseno sa jednim.Plasman u grupnu fazu LE se nagradjuje sa 2 boda.Zvezda je do sad uzela 5 bodova ove godine,sto je vise nego sve zajedno u poslednje 4 godine.Ovo je sezona koja treba Zvezdi da donese veliko pomeranje na rang listi.Partizan sa 16 poena je bio povlascen u zrebu za LE,doduse uz malo srece.Zvezdi treba jos 5-6 poena da bi dosla do tih pozicija.5 je skupila ali bice tesko skupiti jos 5 jer za to je potrebno jos dve pobede i jedan neresen rezultat.Ali nije no nemoguce.

Marko

pre 6 godina

Jeste se Zvezda povukla i odbranila. Ali ljudi do ove sezone zadnjih 10 smo gubili od nizerazrednih ekipa , a ove godine igramo ravnopravno sa svima. SVAKA ČAST i treneru i igračima i upravi. A i navijačima na zrelom ponasanju dokazali su da su pravi.

BAKI

pre 6 godina

Mi to tako...Jeste da je bilo čupavo ali i to se završi.Nisam primetio da je sudija svirao neki faul za nas u drugom poluvremenu a bilo ih je dosta.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Prvi put posle 10 godina se ne rasproda svaki iole dobar igrac u letnjem prelaznom roku i odma i grupna faza i pobeda u gostima kod Bundesligasa.

Дератизатор

pre 6 godina

Поништисмо Келну историју, сада јако до краја! Браво момци, браво Милоје Господине, браво верни навијачи браћо Цигани, наша Звезда гази и неће да стане!!!

PFC45Zg

pre 6 godina

Keln je zasluzio da preokrene ovo!!2 stative Jojica!!Steta!!!
(Grobar, 28. septembar 2017 20:59)

Jesi čuo za karmu? Nisi? E sad jesi.

Dejan CZ

pre 6 godina

28 godina cekanja na satisfakciju i neprevedan poraz u utakmici dvomecu gde smo za dve klase bili jaci od Kelna a ispali...i dan danas setim se Robijeve sanse u poslednjim minutama utakmice...Pravda je spora ali dostizna...one stative nisu nikako mogle biti golovi upravo zbog toga.

i pored 6 deci rakije, pamtim dobro

pre 6 godina

@beogradski: te 96. je zvezda igrala poslednji kup kupova... dala nemcima 3 komada u produzetku na mari u 1/8 finala... u 1/4 finalu je ispala od barselone sa original ronaldom... mada smo se i tada lozili da mozemo do 2:0 na mari... za zvezdu nastupali darko kovacevic i dejan stankovic... tesko da cemo to gledati za zivota vise... :p
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lal, 29. septembar 2017 05:45)

Dejan jeste a Darko Kovačević nije igrao. Centarfor je bio Zoran Jovičić, koji je i postigao vodeći gol u revanšu (posle kojeg smo primili patentirani srpski gol sa centra) Predrag Stanković prebio originalnog Ronalda koji se nije video u revanšu, ali nas je zato Đovani unakazio (3 gola u 2 tekme ako se ne varam, od kojih 1 taj izjednačujući u Beogradu)Da smo bilo koga drugog izvukli, te godine bismo prezimili u Evropi ali nije bilo šanse da izvučemo bilo koga drugog sem ubedljivo najjače evropske ekipe, pošto se sve dešavalo u jeku "godina kletve".

Vladan R

pre 6 godina

Pobeda uz dosta srece ali na neki nacin zasluzena. Prvo poluvreme i obe utakmice protiv Sparte, kao i Krasnodsara kod kuce, a moze se reci i protiv Partizana, pokazale su da tim zaista ima kvalitet. To je sto se jacih rivala tice. Sto se domaceg prvenstva tice tu je CZ zaista dominatna. Medjutim ima nekoliko stavri koje bi trebalo ispraviti. Realizacija sansi mora biti mnogo bolja. Da je tako verovatno bi sada imali 6 bodovca u LE, a dobili bi i Partizana u derbiju. Dalje Radonjic i Kanga u vise navrata u poslednjih nekoliko meceva, pokazali su ne malo dozu sebicnosti, vise puta kada su sutirali iako su imali saigrace u izglednoj poziciji. Za ktraj mislim da bi fizicka sprema trebalo da bude na vecem nivou, mada ne treba ni zanemariti to sto tim igra bez prestanka, maletene od pocetka prolecne sezone prosle godine, jer je pauze izmedju prethodnog prvenstav i utakmica u kvalifikacijam za LE particno nije ni bilo. Sve u svemu moram, bez obzira na izrecene sitnije primedbe, biti vise nego zadovoljan, tekucom sezonom. Samo neka ovako nastave.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Za sad igramo odlicno,napadamo,sutiramo na gol pa sta bude,bolje ovako nego kukavicki da se branimo sto je u krvi nasih trenera,Milojevic je spasao Zvezdu.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Kaže reporter super atmosfera, samo što neki ne kapiraju da će da kazne ZVEZDU!! Ne znam jel to teško da se razume?! Inače do sada Zvezda je dobro odigrala, tako i drugo poluvreme da odigra, bez suvišnog komplikovanja pred našim golom(Gobeljić dribla pred našim šesnaestercem i izgubi loptu), i pobeda je naša!

srki

pre 6 godina

Fantasticno igramo samo stiglo do pada koncentracije posle gola. I glupi kartoni pali treba se paziti... mora se drziti discipline! Ajmo Zvezdooo!!

cica mica i gotova prica

pre 6 godina

Ovog boacija ima dobro da prodate, ako ga pustite ispod 5 mil, treba neko u zatvor 
(rango_unchained, 28. septembar 2017 19:32) 
Mamic bi ga uvalio za 10.
(Cruel, 28. septembar 2017 19:38)

Mamic bi ga uvalio za 25 mil i plus bonusi do kraja njegovog zivota.

Banjaluka

pre 6 godina

Definitivno smo bolji.Nepotrebni zuti kartoni i sebicnost Kange.Ako Zvijezda nastavi u istom ritmu,pobjeda se ne dovodi u pitanje.Puno bi znacila ova tri boda za nastavak takmicenja..ostala bi borba sa bjelorusima za drugo mjesto.

Mladen cg

pre 6 godina

Pobjeda! ! ! Istorijska! Vratila se naša Zvezda ! Prvo poluvrijeme je bilo za fudbalske anale, a u drugom su, prosuli krv i znoj da odbrane stečenu prednost! Svaka čast , heroji!

bob

pre 6 godina

Bilans "poginulih" u mojoj Zvezdi je jeziv. Nisu spremni za 90 minuta jakog tempa. Ali svaka čast izginuli su dali sve od sebe i pobedili. Pobeda u Evropi posle ovoliko godina. Neprocenljivo.

Delije Čikago

pre 6 godina

Prvo poluvreme najbolje do sada, drugo katastrofalno, naši ne mogu više od poluvremena, slaba nam je liga, dobro da je Arsenal ubio Bate i izbili smo na drugo mesto, mora to bolje momci, idemoooo...

Spale

pre 6 godina

Uhh, samo nek smo dobili. Jako smo nespremni, za nešto više treba prvo imati spremne igrače, ovo je isto bilo i protiv Sparte, razbili ih prvo poluvreme, a u zadnjih 20ak minuta mogli primiti 3-4. Treba sreću i zaslužiti!!!

Dusan

pre 6 godina

Bravooooooooooo breeeee Momciiiiii Sjajno pobeda protiv BUNDESLIGASA je ogromna stvar. Svaka cast mozemo da prezimimo u evropi osecam to.
Zvezdaaaa oooooooooo

strucnjak

pre 6 godina

Jeste nemoc, jeste drugo poluvreme nismo presli polovinu, jeste imali smo srece, sve je istina, ali KAKO neko moze da bilo sta zameri ovom timu od koga niko nije ocekivao ni Irtis da prodje?! Eeej pa svi su mislili napunice ih Sparta Prag, a ljudi su usli u grupnu fazu, dobili Keln u gostima i imaju 4 boda... Oni su jos protiv Sparte prevazisli sva ocekivanja, a ovo sto radi Milojevic je cudo!

fusbaler

pre 6 godina

Pazi ove lazne navijace Zvezde
Ne raduju se pobedi vec kazu nismo pipnuli fudbal
Providni ste

I posle zreba sam pisao da Zvezda ima vece sanse da ide dalje nego Partizan.Igramo ozbiljan fudbal

Prvenstvo sa rezervnim timom

duconis

pre 6 godina

Cemu kritike,nezadovoljstvo,prozivanje za kukavicku i panicnu igru..aloooooooo momci,pa pobedili smo bundesligasa na njegovom terenu,posle deset godina bez evrope...ajmo mali realnosti..bravo Zvezdo moja

vukvuk

pre 6 godina

Ove povrede su posledica nedostatka bazičnih priprema. Brzo ste zaboravili skupljanje ekipe i početak sezone....Sećate se ranije Zvezda na Zlatibor pa u Tursku...

veder

pre 6 godina

Peteraste sa negativnim komentarima, čemu to? Zar ste mislili da Zvezda iz najslabije evropske lige može da izdrži devedeset minuta u visokom tempu kao u prvom poluvremenu? Zaista ste naivni i prave neznalica, a trener je znao da postavi igru,znajući da celu utakmicu neće moći izdržati protiv bundesligaša u visokom ritmu. To je realnost, otuda i drugačija igra u drugom poluvremenu, odbrana i eventualno kontranapad.Jasno je da ne možemo kondiciono da se nosimo sa bundesligašima, ali to je tako, srpska liga je više amaterska nego profesionalna. Treba čestitati ovim prosečnim fudbalerima na velikom zalaganju i borbenosti. Kondiciju treba pojačati jer ovo je Evropa u kojoj smo poslednji put imali šta da pokažemo kada je Zvezda osvojila šampionat Evope, a to je bilo, sećate se, davno. Čestitka treneru Zvezde kad je od ovakvog tima stvorio respektabilnu ekupu za Ligu Evrope.

Cvetanovski Vasilije

pre 6 godina

Nesta Favali Negro Pankaro LACIO 2000 mislite o tome. Zvezda vise nego ZASLUZENO odbrana donosi titule SRECA PRATI HRABRE.

zemunski kej

pre 6 godina

Ova Zvezda igra srcem ,narocito su dobri stranci koje je moramo da priznamo doveo Grof, ne znam zasto ste nezadovoljni drugim poluvremenom, Zvezda je vodila sta je trebalo da srlja kada vodi?Sada ono sto se cinilo nemoguce, ima sanse da prodje grupu.Jojic dobar ali uvek mu je malo falilo da bude ekstra.

samo pozitivno

pre 6 godina

Bravo, prebitna 3 boda. Mora da se radi na bunkeru, bice ga sigurno jos. Prvo najbolje, a drugo najlosije poluvreme do sada. X Bate-Keln u sledecem kolu i velike sanse za dalje

Маторац

pre 6 godina

Кад се ишло у Бари, имао сам 20 година. Ускоро постајем и деда.

Друго полувреме је слика и прилика лиге у којој играмо. Види се да момцима недостаје великих утакмица.

Али, нема везе. Момцима свака част. Хвала им што сам се опет, после дуже времена (признајем да сам одувек био навијач са западне трибине), жестоко цимао, нервирао.

Идемо момци, идемо у други круг.

Aksentije

pre 6 godina

Imao sam 17 godina '89 i dobro pamtim utakmicu. Ovo je slatka pobeda al nikad necu prezaliti kako nas je Keln izbacio. Momci srecno i samo hrabro pa dokle dogurate.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Svaka čast Zvezdo! I to da dočekam, bio sam na onu Zvezda Keln 2:0 1990 na Marakani, i ovo je za onu krađu, vraćen dug kao i Bayernu 91-ve!! Sad malo o igri, prvo poluvreme odlični, a u drugom nam je nažalost nestalo kondicije!! Samo na tome da se ozbiljno poradi. Le Talek večeras odigrao majstorski, kao i ceo tim. Bravo momci, ovako se igra i bori za Zvezdu!!

nnidza

pre 6 godina

@Goran
Na istom mestu gde je bio i Njukasl kada je Partizan ušao u LŠ. Mada, Keln je imao jedan nerešen meč a Njukasl 5 poraza...

www

pre 6 godina

@wasd Ocigledno ne pratis fudbal ili samo povrsno vidis tabelu. Koja god ekipa iz najjacih evropskih liga je vrlo ozbiljna,po gotovu ona koja igra LS ili LE. Keln je prosle godine bio konstantno u vrhu bundes lige, to je mamje vise ta ekipa sa ulozenih nekoliko desetina miliona eur. Svake godine iz tih liga imamo primer da neka ekipa u sampionatu stoji lose a u evropi dogura daleko. Njima su ovakve jake i vazne utakmice svakog vikenda,Keln iz nedelje u nedelju za protivnike ima Bajern,Dortmund,Salke,Verder,Leverkusen... To sto su trenutno poslednji ama bas nista ne znaci u ovom trenuyku.Prema tome zato je ovo uspeh jer nasa liga, fin.mogucnosti nasih timova...sve je to daleko od ovakvih ekipa i zato slavimo.Uostalom , vidite sta je jedan Dinamo kijev uradio partizanu za 45min, ekipa sa istoka ,sa velikim evropskim iskustvom

Ђенерал

pre 6 godina

Свака част Црвеној Звезди на победи. Одиграли су ко матори.
Одлично прво полувреме. другом су се одбранили како знају и то је то.

Miodrag

pre 6 godina

Partizanovci najveci kriticari, ajd sad da mi malo komentarisemo ovaj nazovi fudbalski mec na JNA. Pobede se pamte. Vise volite da imate lep fudbal i nemate bidove ili ovako.

oberin martel

pre 6 godina

Ljudi jel su produzili ugovore Kanga, Srnic i Donald? Za Le Taleka znam da nece a i briga me za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica mica i gotova prica, 28. septembar 2017 20:58)

LeTalek je večeras odigrao bez greške. Junački.

unsigned

pre 6 godina

Zvezda vredi 20m na transferkmarketu, a Keln 100m. Vise trose, vise ulazu, igraju jacu ligu i ljudi dele kritike i pljuju na izdanje Zvezde u 2. poluvremenu. Stisli su nas, nametnuli izuzetan tempo, fizicki jako tesko za nas, mogli su da nas dobiju ali smo se sjajno odbranili. Ljudi prosto imaju nerealna ocekivanja i misle da je trebalo da izdominiramo nad njim kao Barselona protiv Eibara. Fenomenalan rezultat smo izvukli. Sve cestitke igracima!

Стеф

pre 6 godina

Људи за Звезду после 10 година без зиме у евро-такмичењима! И онда имаш победу и рему у две одигране текме, па то је ПРЕВРХ! Бравоооо! Оно што је потребно да се клуб стабилизује тј. Продаш 1 или 2 играча и улази клинац из школе да замене и уђу у систем играња. И онда следеће године опет уђеш у неко такмичење. Треба да се угледамо на тај БАТЕ.

zvezdo zvezdana

pre 6 godina

ni za jednog igraca zvezde ne moze da se kaze da je bio los, da je odigrao katastrofalno, e to je ono sto dugo nismo doziveli. od dolaska Milojevica svaki igrac daje svoj maximum, i odradjuje ono sto se trazi od njega, sto nije bio slucaj pre njega. svaka cast za postavku, samo nastavite ovako i bice sve odlicno.

Setite se juna

pre 6 godina

Samo ljudi koji se ne razumeju u fudbal,govore o losoj postavci i taktici trenera u drugom poluvremenu. To je najbolje objasnio Robert Prosinecki kada ga je neki novinar pitao zasto je Zvezda u losijoj fizickoj spremi od Francuskih ekipa. Odgovor je prost. Kondiciju i konstantan tempo ti daju kvalitetne utakmice ,a ne pripreme. Mi kvalitetne utakmice u prvenstvu nemamo,dobijamo sa slabim tempom i sa 60% snage u vecini slucajeva.