Odbojka 48

Subota, 23.09.2017.

18:50

Silne odbojkašice savladale vicešampionke za 1/4

Odbojkašice Srbije savladale su selekciju Holandije u drugom kolu Grupe D na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji –3:0 (29:27, 25:17, 25:23).

Silne odbojkašice savladale vicešampionke za 1/4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Боки

pre 6 godina

@А. Петров
Према правилима транскрипције са холандског језика њено презиме се на српском пише Слутјес, не Слућес.

el ninjo

pre 6 godina

Pratim ove djevojke odavno, znaci i prije nego su stupile na svjetsku scenu onim SP u Japanu 2006... ne znam dal se neko sjeca da smo do tog prvenstva krenuli od prvog, bukvalno prvog kola koje se igralo u januaru odma posle Nove, cini mi se u Skotskoj, cak i protiv Albanije i jos nekih sad vec za nas amatera (nikog ne vrijedjam, ali realno), pa onda drigi turnir, cini mi se Hrvatska, pa treci Njemacka, sve su to bile kvalifikacije za to SP 2006... koliko sam tada bio srecan i pobosan na ove cure, pratio sam od prve utakmice u kvalifikacijama i do danasnjeg dana ove me cure nisu izdale.. i da moram jos jednom da im se zahvalim za polufinale OI u Riu kad su izbacile amerikanke, to mi je bio najdrazi trenutak (mada je svaki bio poseban sa nasim sportistima). Ne znam zasto sam sve ovo pisao, ali jednostavno se ponosim ovim djevojkama. Cure milina je gledati vas. Volim vas. Srecno!!!

vladablok9a

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su
(Sevillana, 23. septembar 2017 21:52)
A gde je Sanja Malagurski posto vidim da sve znas.
(deks, 23. septembar 2017 22:28)

Sanja Malagurski je povredjena, isto tako i Silvija Popovic. Inace devojke nema sanse niko da pobedi, jedino mogu same sebe, nadam se da do toga nece doci. Nevidjene carice.

А. Петров

pre 6 godina

"U selekciji Holandije istakla se Loneke Sletjes sa 12 poena." Ако се са Холанђанкама поново сретнемо у финалу немојте ову грешку да понављате. Девојка се зове Слућес, а "слетјес" на Холандском значи... курвице.

deks

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su
(Sevillana, 23. septembar 2017 21:52)
A gde je Sanja Malagurski posto vidim da sve znas.

Sevillana

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su

neca

pre 6 godina

Nisam strucan kao ovi pojedinci koji komentarisu ucinke pojedinih nasih devojaka...ali ovo je bilo pre svega divno gledati i jednostavno sam uzivao...devojke su igrale brutalno dobro...

pembrok

pre 6 godina

duka
E, moj prijatelju, to je isto kao da kažeš da bi i tvoja baba osvojila evropsko srebro sa Birčaninom, Micićem, Štimarom i Gudurom... Treba imati petlju pa tu decu, poput Tijane, ubaciti u repku, a nekim zvezdama i zvezdicama reći "dovidjenja, prijatno". Terzić možda jeste antipatičan, ali kontinuitet dobrih rezultata svedoči o tome da vrlo dobro zna šta radi. Ponekad i on napravi grešku, ali i Grbić je nekoliko puta profulao na Evropskom, pa nikom smislenom ne pada na pamet da kaže kako nema pojma.

znanje-imanje

pre 6 godina

Očito bi za novajlije u ovom sportu a naročito na ovom blogu trebalo ostaviti nekoliko fiksnih primedbi, kako se ne bi svaki put ponavljalo ispočetka.
1. Naša je igra vrlo asimetrična jer igramo sa praktično 2 korektora. Imamo privilegiju da imamo ne samo Tijanu već i Brankicu. To naravno svi znaju i čine šta mogu - gađajući Brankicu. Mi to korigujemo tako što je pokrivamo liberom a sa lošom posledicom da Tijana Malešević pokriva pola terena! Naravno i ne-mi-nov-no da će onda sve najgore serve ići na nju i naravno da neće svaki prijem biti idealan. I ako! Nama se to ZNATNO više isplati nego da je Tijani M. statistika prijema duplo manja, i bude super - ali da je Brankica preopterećena i polu-izbačena iz napada. Ovako ćemo neke loše prijeme preko BM i TB spasiti - a neke nećemo - i to je to, nama najbolja opcija. Imamo asimetrične igračke sposobnosti i tako i igramo. A TM manje i smečuje - ali dobije ili ono što mora ili bude iznenađenje za blok koji samo misli o BM i TM - pa opet bude dobro...
Prema tome vi kritičari TM se - ne može nežnije - ne razumete u ovaj sport. Ovo kažem najdobronamernije - pogledajte sledeći meč pažljivije imajući ovo na umu pa ćete valjda skontati i vi. Isto je i ubacivanje Buše bilo odlično.
2. I da: Terzić je veoma uspešan selektor - i uspešan je koliko je najmanje moguće sa talentima koje smo imali i imamo.

Blagojević je sve bolja - to nam je baš dragoceno! Ekipa igra dugo zajedno i nedostaci Antonijević i Rašić nisu bili kobni, odlično.

True

pre 6 godina

@Боки
Mislim ono,svaka tekma mu je u najmanju ruku ista! Ni taktickih ni igrackih informacija! Jedino sto procita u zurnalu i to je to! Valjda ne bi bilo lose da malo porazgovara sa selektorom,statisticarem,oda neku tajnu kako ce nase igracice igrati! Iskljuci gledam prenos reprezentacije na mute!

Realinjo

pre 6 godina

Posle neuspeha vaterpolista i košarkaša ovog leta, ipak će biti zlato za srpski ekipni sport. Dakle jedno od tri, uspešnost 33 odsto ...

srednji bloker

pre 6 godina

(Borkes, 23. septembar 2017 19:55)
Neverovatno! Gledajući utakmicu i meni je palo napamet ovo sa drugim liberom. Kada bi Terzić uspeo da reši problem slabog dizača i očajnog primača (kao što neće!) sa ovakvim korektorom i srednjacima, mi bi praktično bili nepobedivi.

my way

pre 6 godina

Ја не знам шта гледају ови који критикују Тијану Малешевић! Девојка покрива толико простора на пријему да је то невероватно! Од 65 сервиса она је примила 57. са статистиком бољом од либера Јелене Благојевић која је примила 4, словима четири сервиса. Да се разумемо, Јелена је била одлична, доста лопти је у одбрани ухватила, али критике Тијани Малешевић, еј!!! Све су девојке данас биле на изузетно високом нивоу, Бошковић је излишно више и коментарисати, јер су сваки суперлативи недовољни за ту девојку. Стефана фантастична, Бранкица се пробудила... сјајна утакмица против екипе која је у самом европском врху! Веома је битно и што смо максималном победом након што је Чешка победила Белгију обезбедили прво место и било би лепо да наше девојке добију заслужени одмор, а да последњи меч одиграју играчице са клупе, Слађана Мирковић, Бјелица, Буша, Миленковић, Пушић и Мина Поповић.

liks

pre 6 godina

Naravno da ce nase devojke da pobede, da ce se boriti lavovski. Ako osvoje medalju dobice sto nijedna druga reprezentacija, nagradu od 40.000 evra od Vlade Srbije, kao i sportsku penziju od 1200 evra od 40.godine. To se dobija i za evropsko prvenstvo, ne samo za Olimpijadu. Zar se za to ne vredi boriti u jednoj zemlji sa niskim standardom?

DD

pre 6 godina

Devojke šta reći, opasne ste. Milina je gledati vas..bez par devojaka iz prve postave imate ubedljiv rezultat, ali videćemo do kraja. Držimo palčeve i navijamo za vas...

nebojsa mileusnic

pre 6 godina

Prikaz odbojkaske utakmice odigrane veceras Srbija vs Holandija 3:0 obiluje tolikim greskama da nikakva zurba u komentarima to ne opravdava.
Nadjite nekog pismenog za takve poslove!!
B 92 ipak ima neku reputaciju.

ZaOdbojkasaRepke

pre 6 godina

Apsolutno me ne interesuje Brankica Mihajlovic ni Busa ni Tijana Malesevic! Nego degradacija igracica zato sto imas neki pik ili ti ne igra neko od rodjaka,devojke itd...,a pritom se potpisujes kao reprezentativac! Treba da te bude sramota,realno bas sramota! Da i malo znas odbojku primetio bi da Brankica ne prima flot servis jer je skoro pa drugi korektor nase ekipe! Pritom sigurno ni jedna ozbiljna ekipa nece gadjati libera servisom jedino ako je libero bas krs! Verovatno Tijana Malesevic igra jer selektor ima poverenje u nju,a ako uopste igras odbojku sudis na osnovu jedne tekme koju igra solidno u prijemu jer za napad nam ni ne treba pored Boskoviceve i srednjaka i Brankice! Pratim nase devojke kad je reprezentacija u pitanju,pa na osnovu nekih takmicenja pre ovoga mogu da ti napisem da je ovo sto igra trenutno nase najbolje! Mozda gresim,mozda i selektor gresi,ali ajde dokazi kad otknies nekoga 3 0 kao sada?! Na primer meni se ne svidja dizanje,ali sta mogu da napisem posle ovajve pobede?! Samo da je ohrabrim i kazem idemo na zlato devojke i pustite eve hejtere sto bi se upiskili u gace kad bi seli da vode repku makar i na 5minuta! Idemo plave gracije

kondor

pre 6 godina

Ostavite Tijanu Malešević na miru.Ona je jedna od naših najboljih odbojkašica.Pa šta, ako joj danas nije išlo najbolje.Proradiće kad bude trebalo.

Gde ja živim

pre 6 godina

Bravo devojke, bilo je bolje nego juče, mada je ovaj prvi set bio malo problematičan, ali na muci se poznaju junaci. Tijana Bošković, ljudi moji, meni neke stvari tu nisu najjasnije. Ja odavno, a možda nikad, nisam video devojku koja je toliko dominantna, a da ima tako malo godina. Stvarno sve pohvale. Idemo dalje, samo bez euforije znate kako se to kod nas čas preokrene na drugu stranu. Sport je čudna stvar, zato ga i volim, jedan loš dan i ode sve bestraga. Zasad je vrlo dobro, ali može još bolje. Napred devojke i napred Srbija.

True

pre 6 godina

Samo RTS da ozbiljno razmisli o nekim novim odbojkaskim komentatorima! Ovo je takooooo za uspavljivanje bez i jedne zanimljive informacije,totalno bzvz vodjenje utakmice!

Borkes

pre 6 godina

Evo vodimo 2:0 u setovima i rekao bi čovek super igra. Jeste super za onoga koji ne gleda utakmicu.
Nemam sada vremena da pogledam da li na netu ima negde detaljna statistika za svaku igračicu ali statistika Tijane Malešević je, malo je reći, užasna. Ja uopste ne vidim svrhu igranja ove devojčice, pogotovo u prvoj postavi. Devojci je svaki peti prijem polu normalan. Tehničar trči više od fudbalera da pokupi njene lopte. U napadu, do sada, otprilike 1 od 5. Bolje bi bilo da umesto nje Terzić ubaci drugog libera pa makar da prijem bude koliko toliko normalan.
Iskren da budem ja da treniram odbojku 15 godina, igram primača za reprezentaciju i da ovako primam servis, ja bih sam izašao s terena i rekao hvala lepo ali ovo nije za mene.
Devojka je totalni promašaj.
I da bude crnje u 2. setu Terzić uvodi Bušu umesto Mihajlović.
Strašno.
Idemo dalje.

niki

pre 6 godina

Stanite neka Terzic zahvali suvom zlatu od ekipe,Boskovic ljudi pa narednih 10 godina sa njom u ekipi sve sem zlata je neuspeh.Ona sama osvaja ovo prvenstvo,a Terzicu ne mogu da oprostim onaj poraz na OI.

Mimi

pre 6 godina

Ovo je MOC,manite nas ovog kontinentalnog prvenstva,rivala u Evropi nemamo,SAD i KINU nam dajte,hocemo konacno to svetsko zlato i OI.Blagojevic fenomenalna,igracina.Boskovic je kao Miljko nestvarna

Duka

pre 6 godina

Ajde da vidim da neko pljuje Terzica samo zato sto je antipatican? Covek je digao nasu zensku odbojku na svetski nivo.
(maxy, 23. septembar 2017 19:26)

Са овим играчицама и ја бих је дигао на светски ниво...са овим играчицама које имамо, да није Терзић тренер освојили би пет златни медаља до сад. А са Терзићем смо освојили само једну.

Mimi

pre 6 godina

Ovo je MOC,manite nas ovog kontinentalnog prvenstva,rivala u Evropi nemamo,SAD i KINU nam dajte,hocemo konacno to svetsko zlato i OI.Blagojevic fenomenalna,igracina.Boskovic je kao Miljko nestvarna

True

pre 6 godina

Samo RTS da ozbiljno razmisli o nekim novim odbojkaskim komentatorima! Ovo je takooooo za uspavljivanje bez i jedne zanimljive informacije,totalno bzvz vodjenje utakmice!

ZaOdbojkasaRepke

pre 6 godina

Apsolutno me ne interesuje Brankica Mihajlovic ni Busa ni Tijana Malesevic! Nego degradacija igracica zato sto imas neki pik ili ti ne igra neko od rodjaka,devojke itd...,a pritom se potpisujes kao reprezentativac! Treba da te bude sramota,realno bas sramota! Da i malo znas odbojku primetio bi da Brankica ne prima flot servis jer je skoro pa drugi korektor nase ekipe! Pritom sigurno ni jedna ozbiljna ekipa nece gadjati libera servisom jedino ako je libero bas krs! Verovatno Tijana Malesevic igra jer selektor ima poverenje u nju,a ako uopste igras odbojku sudis na osnovu jedne tekme koju igra solidno u prijemu jer za napad nam ni ne treba pored Boskoviceve i srednjaka i Brankice! Pratim nase devojke kad je reprezentacija u pitanju,pa na osnovu nekih takmicenja pre ovoga mogu da ti napisem da je ovo sto igra trenutno nase najbolje! Mozda gresim,mozda i selektor gresi,ali ajde dokazi kad otknies nekoga 3 0 kao sada?! Na primer meni se ne svidja dizanje,ali sta mogu da napisem posle ovajve pobede?! Samo da je ohrabrim i kazem idemo na zlato devojke i pustite eve hejtere sto bi se upiskili u gace kad bi seli da vode repku makar i na 5minuta! Idemo plave gracije

kondor

pre 6 godina

Ostavite Tijanu Malešević na miru.Ona je jedna od naših najboljih odbojkašica.Pa šta, ako joj danas nije išlo najbolje.Proradiće kad bude trebalo.

niki

pre 6 godina

Stanite neka Terzic zahvali suvom zlatu od ekipe,Boskovic ljudi pa narednih 10 godina sa njom u ekipi sve sem zlata je neuspeh.Ona sama osvaja ovo prvenstvo,a Terzicu ne mogu da oprostim onaj poraz na OI.

my way

pre 6 godina

Ја не знам шта гледају ови који критикују Тијану Малешевић! Девојка покрива толико простора на пријему да је то невероватно! Од 65 сервиса она је примила 57. са статистиком бољом од либера Јелене Благојевић која је примила 4, словима четири сервиса. Да се разумемо, Јелена је била одлична, доста лопти је у одбрани ухватила, али критике Тијани Малешевић, еј!!! Све су девојке данас биле на изузетно високом нивоу, Бошковић је излишно више и коментарисати, јер су сваки суперлативи недовољни за ту девојку. Стефана фантастична, Бранкица се пробудила... сјајна утакмица против екипе која је у самом европском врху! Веома је битно и што смо максималном победом након што је Чешка победила Белгију обезбедили прво место и било би лепо да наше девојке добију заслужени одмор, а да последњи меч одиграју играчице са клупе, Слађана Мирковић, Бјелица, Буша, Миленковић, Пушић и Мина Поповић.

neca

pre 6 godina

Nisam strucan kao ovi pojedinci koji komentarisu ucinke pojedinih nasih devojaka...ali ovo je bilo pre svega divno gledati i jednostavno sam uzivao...devojke su igrale brutalno dobro...

el ninjo

pre 6 godina

Pratim ove djevojke odavno, znaci i prije nego su stupile na svjetsku scenu onim SP u Japanu 2006... ne znam dal se neko sjeca da smo do tog prvenstva krenuli od prvog, bukvalno prvog kola koje se igralo u januaru odma posle Nove, cini mi se u Skotskoj, cak i protiv Albanije i jos nekih sad vec za nas amatera (nikog ne vrijedjam, ali realno), pa onda drigi turnir, cini mi se Hrvatska, pa treci Njemacka, sve su to bile kvalifikacije za to SP 2006... koliko sam tada bio srecan i pobosan na ove cure, pratio sam od prve utakmice u kvalifikacijama i do danasnjeg dana ove me cure nisu izdale.. i da moram jos jednom da im se zahvalim za polufinale OI u Riu kad su izbacile amerikanke, to mi je bio najdrazi trenutak (mada je svaki bio poseban sa nasim sportistima). Ne znam zasto sam sve ovo pisao, ali jednostavno se ponosim ovim djevojkama. Cure milina je gledati vas. Volim vas. Srecno!!!

Gde ja živim

pre 6 godina

Bravo devojke, bilo je bolje nego juče, mada je ovaj prvi set bio malo problematičan, ali na muci se poznaju junaci. Tijana Bošković, ljudi moji, meni neke stvari tu nisu najjasnije. Ja odavno, a možda nikad, nisam video devojku koja je toliko dominantna, a da ima tako malo godina. Stvarno sve pohvale. Idemo dalje, samo bez euforije znate kako se to kod nas čas preokrene na drugu stranu. Sport je čudna stvar, zato ga i volim, jedan loš dan i ode sve bestraga. Zasad je vrlo dobro, ali može još bolje. Napred devojke i napred Srbija.

znanje-imanje

pre 6 godina

Očito bi za novajlije u ovom sportu a naročito na ovom blogu trebalo ostaviti nekoliko fiksnih primedbi, kako se ne bi svaki put ponavljalo ispočetka.
1. Naša je igra vrlo asimetrična jer igramo sa praktično 2 korektora. Imamo privilegiju da imamo ne samo Tijanu već i Brankicu. To naravno svi znaju i čine šta mogu - gađajući Brankicu. Mi to korigujemo tako što je pokrivamo liberom a sa lošom posledicom da Tijana Malešević pokriva pola terena! Naravno i ne-mi-nov-no da će onda sve najgore serve ići na nju i naravno da neće svaki prijem biti idealan. I ako! Nama se to ZNATNO više isplati nego da je Tijani M. statistika prijema duplo manja, i bude super - ali da je Brankica preopterećena i polu-izbačena iz napada. Ovako ćemo neke loše prijeme preko BM i TB spasiti - a neke nećemo - i to je to, nama najbolja opcija. Imamo asimetrične igračke sposobnosti i tako i igramo. A TM manje i smečuje - ali dobije ili ono što mora ili bude iznenađenje za blok koji samo misli o BM i TM - pa opet bude dobro...
Prema tome vi kritičari TM se - ne može nežnije - ne razumete u ovaj sport. Ovo kažem najdobronamernije - pogledajte sledeći meč pažljivije imajući ovo na umu pa ćete valjda skontati i vi. Isto je i ubacivanje Buše bilo odlično.
2. I da: Terzić je veoma uspešan selektor - i uspešan je koliko je najmanje moguće sa talentima koje smo imali i imamo.

Blagojević je sve bolja - to nam je baš dragoceno! Ekipa igra dugo zajedno i nedostaci Antonijević i Rašić nisu bili kobni, odlično.

pembrok

pre 6 godina

duka
E, moj prijatelju, to je isto kao da kažeš da bi i tvoja baba osvojila evropsko srebro sa Birčaninom, Micićem, Štimarom i Gudurom... Treba imati petlju pa tu decu, poput Tijane, ubaciti u repku, a nekim zvezdama i zvezdicama reći "dovidjenja, prijatno". Terzić možda jeste antipatičan, ali kontinuitet dobrih rezultata svedoči o tome da vrlo dobro zna šta radi. Ponekad i on napravi grešku, ali i Grbić je nekoliko puta profulao na Evropskom, pa nikom smislenom ne pada na pamet da kaže kako nema pojma.

Duka

pre 6 godina

Ajde da vidim da neko pljuje Terzica samo zato sto je antipatican? Covek je digao nasu zensku odbojku na svetski nivo.
(maxy, 23. septembar 2017 19:26)

Са овим играчицама и ја бих је дигао на светски ниво...са овим играчицама које имамо, да није Терзић тренер освојили би пет златни медаља до сад. А са Терзићем смо освојили само једну.

vladablok9a

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su
(Sevillana, 23. septembar 2017 21:52)
A gde je Sanja Malagurski posto vidim da sve znas.
(deks, 23. septembar 2017 22:28)

Sanja Malagurski je povredjena, isto tako i Silvija Popovic. Inace devojke nema sanse niko da pobedi, jedino mogu same sebe, nadam se da do toga nece doci. Nevidjene carice.

А. Петров

pre 6 godina

"U selekciji Holandije istakla se Loneke Sletjes sa 12 poena." Ако се са Холанђанкама поново сретнемо у финалу немојте ову грешку да понављате. Девојка се зове Слућес, а "слетјес" на Холандском значи... курвице.

Sevillana

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su

DD

pre 6 godina

Devojke šta reći, opasne ste. Milina je gledati vas..bez par devojaka iz prve postave imate ubedljiv rezultat, ali videćemo do kraja. Držimo palčeve i navijamo za vas...

liks

pre 6 godina

Naravno da ce nase devojke da pobede, da ce se boriti lavovski. Ako osvoje medalju dobice sto nijedna druga reprezentacija, nagradu od 40.000 evra od Vlade Srbije, kao i sportsku penziju od 1200 evra od 40.godine. To se dobija i za evropsko prvenstvo, ne samo za Olimpijadu. Zar se za to ne vredi boriti u jednoj zemlji sa niskim standardom?

Borkes

pre 6 godina

Evo vodimo 2:0 u setovima i rekao bi čovek super igra. Jeste super za onoga koji ne gleda utakmicu.
Nemam sada vremena da pogledam da li na netu ima negde detaljna statistika za svaku igračicu ali statistika Tijane Malešević je, malo je reći, užasna. Ja uopste ne vidim svrhu igranja ove devojčice, pogotovo u prvoj postavi. Devojci je svaki peti prijem polu normalan. Tehničar trči više od fudbalera da pokupi njene lopte. U napadu, do sada, otprilike 1 od 5. Bolje bi bilo da umesto nje Terzić ubaci drugog libera pa makar da prijem bude koliko toliko normalan.
Iskren da budem ja da treniram odbojku 15 godina, igram primača za reprezentaciju i da ovako primam servis, ja bih sam izašao s terena i rekao hvala lepo ali ovo nije za mene.
Devojka je totalni promašaj.
I da bude crnje u 2. setu Terzić uvodi Bušu umesto Mihajlović.
Strašno.
Idemo dalje.

srednji bloker

pre 6 godina

(Borkes, 23. septembar 2017 19:55)
Neverovatno! Gledajući utakmicu i meni je palo napamet ovo sa drugim liberom. Kada bi Terzić uspeo da reši problem slabog dizača i očajnog primača (kao što neće!) sa ovakvim korektorom i srednjacima, mi bi praktično bili nepobedivi.

deks

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su
(Sevillana, 23. septembar 2017 21:52)
A gde je Sanja Malagurski posto vidim da sve znas.

Realinjo

pre 6 godina

Posle neuspeha vaterpolista i košarkaša ovog leta, ipak će biti zlato za srpski ekipni sport. Dakle jedno od tri, uspešnost 33 odsto ...

True

pre 6 godina

@Боки
Mislim ono,svaka tekma mu je u najmanju ruku ista! Ni taktickih ni igrackih informacija! Jedino sto procita u zurnalu i to je to! Valjda ne bi bilo lose da malo porazgovara sa selektorom,statisticarem,oda neku tajnu kako ce nase igracice igrati! Iskljuci gledam prenos reprezentacije na mute!

nebojsa mileusnic

pre 6 godina

Prikaz odbojkaske utakmice odigrane veceras Srbija vs Holandija 3:0 obiluje tolikim greskama da nikakva zurba u komentarima to ne opravdava.
Nadjite nekog pismenog za takve poslove!!
B 92 ipak ima neku reputaciju.

Боки

pre 6 godina

@А. Петров
Према правилима транскрипције са холандског језика њено презиме се на српском пише Слутјес, не Слућес.

Borkes

pre 6 godina

Evo vodimo 2:0 u setovima i rekao bi čovek super igra. Jeste super za onoga koji ne gleda utakmicu.
Nemam sada vremena da pogledam da li na netu ima negde detaljna statistika za svaku igračicu ali statistika Tijane Malešević je, malo je reći, užasna. Ja uopste ne vidim svrhu igranja ove devojčice, pogotovo u prvoj postavi. Devojci je svaki peti prijem polu normalan. Tehničar trči više od fudbalera da pokupi njene lopte. U napadu, do sada, otprilike 1 od 5. Bolje bi bilo da umesto nje Terzić ubaci drugog libera pa makar da prijem bude koliko toliko normalan.
Iskren da budem ja da treniram odbojku 15 godina, igram primača za reprezentaciju i da ovako primam servis, ja bih sam izašao s terena i rekao hvala lepo ali ovo nije za mene.
Devojka je totalni promašaj.
I da bude crnje u 2. setu Terzić uvodi Bušu umesto Mihajlović.
Strašno.
Idemo dalje.

Realinjo

pre 6 godina

Posle neuspeha vaterpolista i košarkaša ovog leta, ipak će biti zlato za srpski ekipni sport. Dakle jedno od tri, uspešnost 33 odsto ...

Duka

pre 6 godina

Ajde da vidim da neko pljuje Terzica samo zato sto je antipatican? Covek je digao nasu zensku odbojku na svetski nivo.
(maxy, 23. septembar 2017 19:26)

Са овим играчицама и ја бих је дигао на светски ниво...са овим играчицама које имамо, да није Терзић тренер освојили би пет златни медаља до сад. А са Терзићем смо освојили само једну.

liks

pre 6 godina

Naravno da ce nase devojke da pobede, da ce se boriti lavovski. Ako osvoje medalju dobice sto nijedna druga reprezentacija, nagradu od 40.000 evra od Vlade Srbije, kao i sportsku penziju od 1200 evra od 40.godine. To se dobija i za evropsko prvenstvo, ne samo za Olimpijadu. Zar se za to ne vredi boriti u jednoj zemlji sa niskim standardom?

srednji bloker

pre 6 godina

(Borkes, 23. septembar 2017 19:55)
Neverovatno! Gledajući utakmicu i meni je palo napamet ovo sa drugim liberom. Kada bi Terzić uspeo da reši problem slabog dizača i očajnog primača (kao što neće!) sa ovakvim korektorom i srednjacima, mi bi praktično bili nepobedivi.

niki

pre 6 godina

Stanite neka Terzic zahvali suvom zlatu od ekipe,Boskovic ljudi pa narednih 10 godina sa njom u ekipi sve sem zlata je neuspeh.Ona sama osvaja ovo prvenstvo,a Terzicu ne mogu da oprostim onaj poraz na OI.

deks

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su
(Sevillana, 23. septembar 2017 21:52)
A gde je Sanja Malagurski posto vidim da sve znas.

True

pre 6 godina

Samo RTS da ozbiljno razmisli o nekim novim odbojkaskim komentatorima! Ovo je takooooo za uspavljivanje bez i jedne zanimljive informacije,totalno bzvz vodjenje utakmice!

pembrok

pre 6 godina

duka
E, moj prijatelju, to je isto kao da kažeš da bi i tvoja baba osvojila evropsko srebro sa Birčaninom, Micićem, Štimarom i Gudurom... Treba imati petlju pa tu decu, poput Tijane, ubaciti u repku, a nekim zvezdama i zvezdicama reći "dovidjenja, prijatno". Terzić možda jeste antipatičan, ali kontinuitet dobrih rezultata svedoči o tome da vrlo dobro zna šta radi. Ponekad i on napravi grešku, ali i Grbić je nekoliko puta profulao na Evropskom, pa nikom smislenom ne pada na pamet da kaže kako nema pojma.

kondor

pre 6 godina

Ostavite Tijanu Malešević na miru.Ona je jedna od naših najboljih odbojkašica.Pa šta, ako joj danas nije išlo najbolje.Proradiće kad bude trebalo.

znanje-imanje

pre 6 godina

Očito bi za novajlije u ovom sportu a naročito na ovom blogu trebalo ostaviti nekoliko fiksnih primedbi, kako se ne bi svaki put ponavljalo ispočetka.
1. Naša je igra vrlo asimetrična jer igramo sa praktično 2 korektora. Imamo privilegiju da imamo ne samo Tijanu već i Brankicu. To naravno svi znaju i čine šta mogu - gađajući Brankicu. Mi to korigujemo tako što je pokrivamo liberom a sa lošom posledicom da Tijana Malešević pokriva pola terena! Naravno i ne-mi-nov-no da će onda sve najgore serve ići na nju i naravno da neće svaki prijem biti idealan. I ako! Nama se to ZNATNO više isplati nego da je Tijani M. statistika prijema duplo manja, i bude super - ali da je Brankica preopterećena i polu-izbačena iz napada. Ovako ćemo neke loše prijeme preko BM i TB spasiti - a neke nećemo - i to je to, nama najbolja opcija. Imamo asimetrične igračke sposobnosti i tako i igramo. A TM manje i smečuje - ali dobije ili ono što mora ili bude iznenađenje za blok koji samo misli o BM i TM - pa opet bude dobro...
Prema tome vi kritičari TM se - ne može nežnije - ne razumete u ovaj sport. Ovo kažem najdobronamernije - pogledajte sledeći meč pažljivije imajući ovo na umu pa ćete valjda skontati i vi. Isto je i ubacivanje Buše bilo odlično.
2. I da: Terzić je veoma uspešan selektor - i uspešan je koliko je najmanje moguće sa talentima koje smo imali i imamo.

Blagojević je sve bolja - to nam je baš dragoceno! Ekipa igra dugo zajedno i nedostaci Antonijević i Rašić nisu bili kobni, odlično.

True

pre 6 godina

@Боки
Mislim ono,svaka tekma mu je u najmanju ruku ista! Ni taktickih ni igrackih informacija! Jedino sto procita u zurnalu i to je to! Valjda ne bi bilo lose da malo porazgovara sa selektorom,statisticarem,oda neku tajnu kako ce nase igracice igrati! Iskljuci gledam prenos reprezentacije na mute!

ZaOdbojkasaRepke

pre 6 godina

Apsolutno me ne interesuje Brankica Mihajlovic ni Busa ni Tijana Malesevic! Nego degradacija igracica zato sto imas neki pik ili ti ne igra neko od rodjaka,devojke itd...,a pritom se potpisujes kao reprezentativac! Treba da te bude sramota,realno bas sramota! Da i malo znas odbojku primetio bi da Brankica ne prima flot servis jer je skoro pa drugi korektor nase ekipe! Pritom sigurno ni jedna ozbiljna ekipa nece gadjati libera servisom jedino ako je libero bas krs! Verovatno Tijana Malesevic igra jer selektor ima poverenje u nju,a ako uopste igras odbojku sudis na osnovu jedne tekme koju igra solidno u prijemu jer za napad nam ni ne treba pored Boskoviceve i srednjaka i Brankice! Pratim nase devojke kad je reprezentacija u pitanju,pa na osnovu nekih takmicenja pre ovoga mogu da ti napisem da je ovo sto igra trenutno nase najbolje! Mozda gresim,mozda i selektor gresi,ali ajde dokazi kad otknies nekoga 3 0 kao sada?! Na primer meni se ne svidja dizanje,ali sta mogu da napisem posle ovajve pobede?! Samo da je ohrabrim i kazem idemo na zlato devojke i pustite eve hejtere sto bi se upiskili u gace kad bi seli da vode repku makar i na 5minuta! Idemo plave gracije

Mimi

pre 6 godina

Ovo je MOC,manite nas ovog kontinentalnog prvenstva,rivala u Evropi nemamo,SAD i KINU nam dajte,hocemo konacno to svetsko zlato i OI.Blagojevic fenomenalna,igracina.Boskovic je kao Miljko nestvarna

my way

pre 6 godina

Ја не знам шта гледају ови који критикују Тијану Малешевић! Девојка покрива толико простора на пријему да је то невероватно! Од 65 сервиса она је примила 57. са статистиком бољом од либера Јелене Благојевић која је примила 4, словима четири сервиса. Да се разумемо, Јелена је била одлична, доста лопти је у одбрани ухватила, али критике Тијани Малешевић, еј!!! Све су девојке данас биле на изузетно високом нивоу, Бошковић је излишно више и коментарисати, јер су сваки суперлативи недовољни за ту девојку. Стефана фантастична, Бранкица се пробудила... сјајна утакмица против екипе која је у самом европском врху! Веома је битно и што смо максималном победом након што је Чешка победила Белгију обезбедили прво место и било би лепо да наше девојке добију заслужени одмор, а да последњи меч одиграју играчице са клупе, Слађана Мирковић, Бјелица, Буша, Миленковић, Пушић и Мина Поповић.

Sevillana

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su

Gde ja živim

pre 6 godina

Bravo devojke, bilo je bolje nego juče, mada je ovaj prvi set bio malo problematičan, ali na muci se poznaju junaci. Tijana Bošković, ljudi moji, meni neke stvari tu nisu najjasnije. Ja odavno, a možda nikad, nisam video devojku koja je toliko dominantna, a da ima tako malo godina. Stvarno sve pohvale. Idemo dalje, samo bez euforije znate kako se to kod nas čas preokrene na drugu stranu. Sport je čudna stvar, zato ga i volim, jedan loš dan i ode sve bestraga. Zasad je vrlo dobro, ali može još bolje. Napred devojke i napred Srbija.

DD

pre 6 godina

Devojke šta reći, opasne ste. Milina je gledati vas..bez par devojaka iz prve postave imate ubedljiv rezultat, ali videćemo do kraja. Držimo palčeve i navijamo za vas...

vladablok9a

pre 6 godina

Za ove sto prate nasu odbojku samo od prvenstva do prvenstva, posle olimpijade su se povukle iz reprezentacije : Maja Ognjenovic, Jovana Brakocevic, Jelena Nikolic i mislim Silvija Popovic...toliko...da se ne cudite gde su
(Sevillana, 23. septembar 2017 21:52)
A gde je Sanja Malagurski posto vidim da sve znas.
(deks, 23. septembar 2017 22:28)

Sanja Malagurski je povredjena, isto tako i Silvija Popovic. Inace devojke nema sanse niko da pobedi, jedino mogu same sebe, nadam se da do toga nece doci. Nevidjene carice.

А. Петров

pre 6 godina

"U selekciji Holandije istakla se Loneke Sletjes sa 12 poena." Ако се са Холанђанкама поново сретнемо у финалу немојте ову грешку да понављате. Девојка се зове Слућес, а "слетјес" на Холандском значи... курвице.

el ninjo

pre 6 godina

Pratim ove djevojke odavno, znaci i prije nego su stupile na svjetsku scenu onim SP u Japanu 2006... ne znam dal se neko sjeca da smo do tog prvenstva krenuli od prvog, bukvalno prvog kola koje se igralo u januaru odma posle Nove, cini mi se u Skotskoj, cak i protiv Albanije i jos nekih sad vec za nas amatera (nikog ne vrijedjam, ali realno), pa onda drigi turnir, cini mi se Hrvatska, pa treci Njemacka, sve su to bile kvalifikacije za to SP 2006... koliko sam tada bio srecan i pobosan na ove cure, pratio sam od prve utakmice u kvalifikacijama i do danasnjeg dana ove me cure nisu izdale.. i da moram jos jednom da im se zahvalim za polufinale OI u Riu kad su izbacile amerikanke, to mi je bio najdrazi trenutak (mada je svaki bio poseban sa nasim sportistima). Ne znam zasto sam sve ovo pisao, ali jednostavno se ponosim ovim djevojkama. Cure milina je gledati vas. Volim vas. Srecno!!!

neca

pre 6 godina

Nisam strucan kao ovi pojedinci koji komentarisu ucinke pojedinih nasih devojaka...ali ovo je bilo pre svega divno gledati i jednostavno sam uzivao...devojke su igrale brutalno dobro...

nebojsa mileusnic

pre 6 godina

Prikaz odbojkaske utakmice odigrane veceras Srbija vs Holandija 3:0 obiluje tolikim greskama da nikakva zurba u komentarima to ne opravdava.
Nadjite nekog pismenog za takve poslove!!
B 92 ipak ima neku reputaciju.

Боки

pre 6 godina

@А. Петров
Према правилима транскрипције са холандског језика њено презиме се на српском пише Слутјес, не Слућес.