Košarka 157

Petak, 15.09.2017.

22:53

Bogdan: Šved mi je rekao – dečko, ti si lud!

Bogdan Bogdanović, najbolji košarkaš Srbije, rekao je da je presrećan zbog plasmana u finale Evrobasketa.

Bogdan: Šved mi je rekao – deèko, ti si lud! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

Dex

pre 6 godina

Ja bih dao sve da smo u svim sportovima ništa a da nam je život kao u švedskoj... norveškoj... Itd....
(Ronin47, 15. septembar 2017 23:45)

Kao sto vidis, vecina ne deli te prioritete. Zato vise ne moras ni da se nadas.

Dragojlo ložač iz gošu

pre 6 godina

Ovo je sport, nije biznis i nije politika i nije kladionica gde jedan potez odlučuje! Ovo je za ozbiljnije od tebe, mnogo studioznije i mudrije!

Sasa

pre 6 godina

Iskreno, zao mi je sto Rusi nisu deo finala. Ali, posto su igrali protiv nas, normalno je da ce zal biti daleko manja u odnosu na to kolika bi bila da su igrali protiv nekoga drugog.

deda

pre 6 godina

Lampas@ Oduvek smo mi bili takva nacija tako da nece se nista promenit jer kad nije moglo onda kad je trebalo. Nece ni sad! Pomirimo se sa tim i gledajmo svoja posla. A budale neka se raduju ako misle da ce im biti bolje nakon toga.
(Nocno obezbedjenje, 15. septembar 2017 23:45) nebi bilo zgoreg da obidjes uciteljicu i zamolis je dati ponovi ono...tacka, nova recenica ili zapeta, a sto se komentara tice sinko moj grdno gresis, prosao sam period blagostanja, putovao, onda par poluratova odratovao, hiperinflacija, bombardovanje, poplava svega sam se natrpao al othranih 4 dece, 35 godina sam sa najboljom od svih zena, a ti si sinko sam u svojoj teskobi, izadji malo, udahni, zivot je par predivnih momenata i trenutaka srece, sinoc sam ponovo gledao zadnjih 6 minuta i srce mi je zaigralo, meni znci puno tebi ne, kome je onda bolje

luther

pre 6 godina

Iskreno Shved vise odmaze nego sto pomaze repki...Decko jeste induvidulana gromada ali nije pobednik..ja mislim da nije nijedan trofej osvojio u zivotu..mozda gresim

Dragan Feliks

pre 6 godina

I nije Vas slagao. Jeste lud. Dok je on i u odbrani i u napadu odmarao i skupljao snagu da nam ,,skracuje,, živote onim ludačkim trojkama i ulazima, Vi ste ,,Majstore košarke,, ginuli za svaku loptu, trčali kroz blokove, skakali, igrali i pleja i beka i nisko krilo, asistirali i što je najvažnije pogodili kada je trebalo. Dubok naklon za Vas ,,majstore košarke,, i sve ostale igrače i stručni štab, jer je svako od Vas zaslužan za ovaj rezultat.

Začuđeni u Zemlji Čuda

pre 6 godina

"Slovenci su veoma nezgodni, igraju bez poraza"
Kralju, imam osećaj da ćeš se i Ti i ostatak tima potruditi da im nanesete prvi poraz na prvenstvu!
Živi bili pa videli. U nedelju svi citiramo Mutu!

Bobosmrade!

pre 6 godina

Moram da dodam, toliko me Micic izludjuje tokom turnira, ali posle one trojkeee..brate slatki sve ti je oprosteno!!!!
Sve cestitke celoj ekipi i Saletu na vrhunskoj borbi i velikom uspehu!

Samo da primetim

pre 6 godina

@Kaže jedan komentator da Bogdan može ubrzo da zameni Miloša Teodosića koji polako može u penziju. Još mu deca valjda lupaju pluseve. On čovek u punoj snazi otišao u NBA kao živa legenda Evropske košarke. Bogdan ne može nikada da zameni Miloša koji je Mozart ove igre i unikat. Ovde nije došlo preko 40 vrhunskih košarkaša iz NBA i Eurolige. Evropsko je niskog kvaliteta. Mi to sad koristimo, stigli smo zasluženo u finale, takve su okolnosti. Da nam je ovde još Teodosić mi bi sve pometlali sa 20 razlike do titule. . Čemu strah kod naroda oko povrede ako imamo zamenu u vidu Bogdana za poslednjih 40 minuta na mestu pleja? Kako Teo može da prenese loptu pa da napravi asistenciju ili da šutira kao snajperom a Bogdan isto to ne može?
(Ratko, 16. septembar 2017 04:42)

Koje utakmice si ti gledao?
Vidi u redu je sto si zvezdas ali Bogdan nas je naravno uz sve ostale doveo u finale. Pogledaj reprizu i vidi koliko je lopti spustio na centra i koliko je poena davao. NIKO NE TREBA DA KAZE DA MILOS TREBA U PENZIJU ALI KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MORA I MOZE.
Da li je Bogdan adekvatna zamena? Pa ne, nije adekvatna ali je dostojna i trenutno jedina.
Kažeš nije došlo 40NBA igrača pa to koristimo?!? A NAMA NEMA 8 najboljih?!?!
Za kraj pogledaj komentare pravih zvezdasa. Ovo je Srbija i finale bez 8 igrača je nestvaran uspeh.
Naravno da nam treba Jović kao hleb ali ako moramo bez njega igraćemo pa šta bude.

Dirigent

pre 6 godina

Koliko god Bogdan promasio ponekad na startu on se na kraju kad se lomi tekma ne plasi da sve svali na sebe.... Ne znam kako moze neko lose nesto rec za njega, brate da ne idemo dalje od sinocnje utakmice, znajuci nas balkance, da je Bogdan sinoc pred kraj promasivao i da je Srbija ispala svi znamo koliko bi to bilo drvlje i kamenje po njemu, makar dvije godine, a on stalozen potpuno.. Mi ne mozemo ni da zamislimo koliko je tesko stic do tog psihickog nivoa, opustenosti... Jesam ga mrzio, pljuvao dok je igrao za Partizan, sto je i logicno :) ali za ovo sto je uradio na svim ovim utakmicama naklon do poda Bogdane !!!

bl

pre 6 godina

svi smo mi sutirali trojku na kos govoreci 3,2,1 sve dok nismo pogodili, svaka vam cast, vecina pljuvala reprezentaciju nije davala nade ni da ce grupu proci, pljuvali Bogdana zbog losseg suta ( sta je sada, uvede u finale bajo moj) cestitke sve i hvala vam!!! sampion se postaje kada izadjes na teren kad je najtese i pobjedis!

neko ko zna

pre 6 godina

kaze sale posle njihove serije i promasaja mirosavljevica sutni care sutni i on pogadja trojku u sledecem napadu ,neverovatno kakav trener
(haris, 15. septembar 2017 23:47)

Nije Milosavljevic promasio, vec uopate nije sutnuo, krenuo na ulaz pa napravio gresku ... tad mu je rekao, sutni u fazonu "ne plasi se, ne komplikuj" i skinuo teret a Gagi pogodio. Imao sam osecaj da ce je dati. Odlican je Sale.

dule

pre 6 godina

ljudi ogresismo se o bobija!!! ...setitite se koliko je vaznih poena bobi dao , koliko asistencija i koliko batina popijo...a on i dalje miran!!!!

Marko

pre 6 godina

Bogdane covece kako neces promasiti kad si i plej i bek i krilo. Svaka cast momcino i momci pa vi igrate sa 9 igraca celo prvenstvo i u finalu ste. Kapa dole.

Ivo Dubrovnik...

pre 6 godina

bravo srbi, i nemojte vise pljuvat bobija jer je on zasluzio ovu pobjedu vise od Bogdanovica,on je stekao prednost, imate uvijek vise kvalitetnih igraca koji iskoce, mi imamo jednog, dva i krpimo se, nemamo centra jer je Tomic malokrvan i za klub igra odlicno a za reprezentaciju katastrofa, sad ni ne igra,nemamo playa nemamo nista, o treneru necu ni govorit, mislim da ce vas dobit janezi jer su strasni, ali jedna utakmica moze sve biti.Sretno

Ratko

pre 6 godina

Kaže jedan komentator da Bogdan može ubrzo da zameni Miloša Teodosića koji polako može u penziju. Još mu deca valjda lupaju pluseve. On čovek u punoj snazi otišao u NBA kao živa legenda Evropske košarke. Bogdan ne može nikada da zameni Miloša koji je Mozart ove igre i unikat. Ne dao nam Bog da našoj selekciji u budućnosti šuter pravi igru kao Hrvatima Bojan Bogdanović, koji ubacuje po 30 poena a oni gube jer nemaju organizatora. Mi smo na mnogo jačim takmičenjima sa solidnom ekipom dobijali mnogo jake selekcije pod vodstvom Miloša, zato što je on pravio da ceo tim izgleda bolje. Ovde nije došlo preko 40 vrhunskih košarkaša iz NBA i Eurolige. Evropsko je niskog kvaliteta. Mi to sad koristimo, stigli smo zasluženo u finale, takve su okolnosti. Da nam je ovde još Teodosić mi bi sve pometlali sa 20 razlike do titule. Molimo Boga da nam igra Jovke inače smo ga ugasili sa Slovencima, pošto centrima niko loptu ne ume da prosledi i tu bi bili drastično odsečeni. Nema trika da dobijemo. Videli ste ono divljaštvo zadnjih 10 minuta kada se Jovke povredio, idemo na o'ruk bez povezane igre i srećom uspeli smo. Do povrede Jovketa bilo je pitanje da li će biti 15-25 razlike. Čemu strah kod naroda oko povrede ako imamo zamenu u vidu Bogdana za poslednjih 40 minuta na mestu pleja? Kako Teo može da prenese loptu pa da napravi asistenciju ili da šutira kao snajperom a Bogdan isto to ne može?

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07)

Niti sam u Evropi, niti rintam a o parama ne pricam, iz pristojnosti. Ali priznajem, lud sam. Lezem u 4, 5, 6 ujutro a radim od 9. Samo da bih gledao ove momke. Eto lud sam ali od srece kad pobede. I?

pojela si bambija

pre 6 godina

Ja volim sto navijam za Srbiju sa 1000 platom , a drago mi je i zbog vas koji imate malo ili nista, jer smo svi u ovim danima jedno i zajedno. Od ponedeljka opet se rastajemo kao klasa.

c7-5

pre 6 godina

Po mom skromnom misljelju, bogdan je brijirao. ne znam zasto tako svaku predhotnu partiju ni je odigro. Spetakl, on je stvarno spetakl!
(Botina-volina, 15. septembar 2017 23:30)


Pa razigravao se za finale... jedino ne znam kako to pre nije odigrao kada je nas najbolji strelac na svim utakmicama? Ako mislis na trojke 1-9 nadoknadjivao je drugim stvarima na terenu. I opet bi dao svoju kvotu koseva.

Stevan

pre 6 godina

Ja bih dao sve da smo u svim sportovima ništa a da nam je život kao u švedskoj... norveškoj... Itd....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ronin47, 15. septembar 2017 23:45) # Link komentara

Meni je zivot kao u Svedskoj, i malo bolji jer imam svoj privatni posao a ne radim kod gazde kao sto bi bio slucaj da sam u Svedskoj... A i drzava mi je u sportu sila... pa ima li sta lepse? I zato prestani da mracis ovde. Ako hoces da zivis bolje, onda moras da radis vise... Ovi kosarkasi bi trebalo da ti budu primer kako se postaje bolji od deugih, iako si rodjen u siromasnoj drzavi. Da ti stvarno zelis da zivis kao u Svedskoj, da zelis da se trudis i radis, ti bi to i imao.

323

pre 6 godina

Sved odlicno zna sta je kosarka, ne spada u one koji broji promasaje za 3. Covek je video sta BB sve radi na terenu, igra pleja, igra u odbrani, probija u reketu, asistira i jos postize koseve? Pa kako da mu ne kaze? BB je KOMPLETAN igrac i ne mogu da zamislim reprezentaciju, posebno ovu bez njega. To se vidi i kada je na klupi, kakve imamo probleme. Sved je vanserijski suter, strasno kako sutira ali ne moze sa odbranom da pridje BB. Na kraju, vec vidjeno, vanserijski igrac, suter, da 30 koseva a njegov tim izgubi. To smo gledali i kod hrvatskog Bogdanovica, bezbroj puta. Primera radi, u prvom poluvremenu jedan Sved je dao 14 koseva a BB 13? A sta je sve na terenu radio BB a sta Sved? Kada je Sved i koliko puta asistirao svom centru? Uzme decko loptu i sutira sa 8 metara i da kos...Svedu je mesto u NBA kao i BB koji ce tamo sigurno jos da napreduje, posebno sto ce imati SVU pomoc Divca i Stojakovica.

Sakaluda

pre 6 godina

Kako ga je Bogdan spustio bezobrazno kao ti si dao 30 poena al ti ekipa izgubila u prevodu nemas pojma. Ne radi se to tako kralju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter ne delija, 15. septembar 2017 23:16)

Ukljuci mozak pre komentarisanja!

Bogdan mu je uzvratio komplimentom da daje 30 poena po utakmici i da je majstor, a to sto je rekao da smo mi ipak pobedili, e to je rekao nasim novinarima u intervjuu, a ne Svedu!

Izguglaj snimak Bogdanovog obracanja

IT...remake

pre 6 godina

1) Ko prati kosarku i navija za Partizan setice se Vujosevica koji ga je prve sezone forsirao sa sutem u zadnjim sekundama u egal zavrainici u Evroligi,Bogdan je masio,Paetizan gubio ali je imao Vujosevic VERU,STRPLJENJE...kasnije taj Bogdan bukvalno sam pobedi Zvezdu u finalu sa 100+ koseva u 3 utakmice

2)Izbrusio ga je i isforsirao Zeljko Obradovic

3) Sale Djordjevic je ocigledno veliki trener kao sto je bio i kosarkas za nacionalni tim

4) Lagano i jedan i drugi ulaze u legende,jedan kao kosarkas,drugi kao igrac

5) Znam da ce Sale izvuci MAXIMUM iz svakog igraca za finale i da ce se KOMACNO VRATITI SA ZLATOM KAKO JE I ZASLUZIO

6) Da nije Sale na klupi...ne bi mi videli finala...neko je vrhunski trener u klubovima a neko je MAG kao selektor reprenzetacije!!!

josip broz

pre 6 godina

Protiv Slovenaca najbolje da idemo na pobedu!!!!! IDMOOOO!!!!!
(Bush, 15. septembar 2017 23:40)

Da, verovatno bi bilo dobro da dobijemo.

Branko

pre 6 godina

Mozda nije mesto gde treba da ovo napisem,ali niko nije prokomentarisao situaciju kada su nas Rusi stegli,Sale trazi minut odmora.Igraci sedaju on se okrece prema Dragancetu i smireno kaze,doslovce "Dragane sini je,slobodno" i nastavlja da crta akcije.U sledecem napadu kapiten daje vaznu trojku iz kornera.Neprocenljivo koliko Sale uliva samopouzdanje igracima

Istrebljivac Antimaterije

pre 6 godina

Sved, teska nula od igraca. Samo sutira trojke i zalecece se kao vo prema kosu i onda vrati loptu nazad. Basket nista, samo besomucno sutiranje trojki...

Igor Pg

pre 6 godina

Bogdan je majstor kosarke, ali je Srbija bez Jovica prosjecna reprezentacija. Kada se povrijedio na +11 znao sam da ce morati da izvuku ovo na misice. Jednostavno sistem je u pitanju a Jovic je uz Bogdana najbitniji sraf tog sistema. Ako bude igrao u finalu protiv nestvarne Slovenije, Srbija zbog sampionskog gena koji ima moze do zlata. Ako ne bude igrao mislim da nemate sanse protiv savrsenog sistema. U svakom slucaju zelim vam sve najbolje i navijam za vas braco!

Hvala

pre 6 godina

Sve super, Bogdanović, Sale, ekipa, Šved, utakmica, pobeda, ali ja večeras sanjam Bobija Marjanovića. On je Dobri Duh naše košarke.

Zuba

pre 6 godina

Kad se Sved podigao na trojku i vodjstvo Rusa, kroz glavu mi je prosao ceo zivot, od prijema u Titove pionire, preko prvog pijanstva, do dana kada mi se rodio sin. Hvala mu sto je promasio...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 15. septembar 2017 23:44)



Koji si ti kralj. Ne mogu da prestanem da se smejem. Komentar veceri.

STRUČNJAK BEZ PRAMCA

pre 6 godina

Meni je scena kad njih dvojica posle ovakve utakmice pričaju na centru uz osmeh na licu obeležila prvenstvo. Taj poster bih okačio u sobi, a žena nek se zapita zasto:)

Aleksandar

pre 6 godina

Svaka čast svima, Bogad je fenomenalan, ali meni su otkrovenja Lučić i Milosavljević. Izrasli su tiho u vrhunski kalibar. Šta god da bude u finalu, bravo

nema lakog koša

pre 6 godina

Laik sam za kosarku i verovatno gresim, ali da sam trener ovom Shvedu, mislim da bih usao u teren i išamarao ga. Samo puca bez ikakvog obzira na mesto i vreme. Mislim da time više štete nanese timu nego sto doprinese. Ako im je to taktika, tim gore po njih.
Ono što je očigledno je kako su Rusi fizički spremni. Pa taj isti Šved je igrao 39 minuta od 40. Sve protivnike su slomili u drugom poluvremenu. Da nismo vodili 14p na poluvremenu, teško da bi dobili.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Šta god u finalu uradili, samo mi je drago što momci igraju kao tim i što su nam objasnili šta znači patriotizam. I što su ovu decu koja misle da je patriota onaj ko okači veću zastavu ili komentar na tviteru ili fejsu, i sve gledaju preko toga ko je u kom klubu igrao, realno momci vratili na fabrička podešavanja...

senad

pre 6 godina

Sved je najsebicni igrac koga sam gledo do sad samo se mesti na trojku trazi kontakt za faul na ulaz za njega košarka nije kolektivna igra.

STRUČNJAK BEZ PRAMCA

pre 6 godina

Bogdan je odigrao odlično, Bobi je bio najkorisniji igrač, ali najbolji je bio Lučić. Šveda su čuvali svi, a on je sačuvao sve ostale! Svaka čast, majstori!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Tvoj svaki komentar treba dislajkovati zato sto 90% komentara siris mrznju navijacku plus na vijestima o reprezentaciji.

Ps. Nisam navijac ni jednih ni drugih, ali takvi ljudi su mi odvratni ;)
(R.Srpska, 15. septembar 2017 23:33)

Nisi ni ti meni simpatican. Imam 850 lajkova. Mrzim Zvezdu i FMP. Zivela Srbija i Republika Srpska.

maxy

pre 6 godina

Kad bi me neko pitao ko je bolji od njih dvojice...mislim da bih sedeo danima i razmisljao, obojica su genijalci! Protiv Slovenaca imamo Doncica i Dragica koje ce Bogdan morati da zatvori, dok se pod kosem nadam totalnoj dominaciji! Bobi i Kuzmic da rese finale, a Bogdanu hvala za sve do sada! P.S. Mora i Bogdan bar 20 u finalu :)

Марко Тодоровић

pre 6 godina

Свака част за обојицу. Вансеријски шутери!
Боги само тако и у недељу да цепаш. Велики поздрав од звездаша (мада то је више глупо и потписивати).

Zurkolomac

pre 6 godina

Bravo Bogdane, majstore. Kakav crni Sved. On zna samo da pogadja trojke i nista vise, kao i ostali Rusi. Srbi zato igraju svemirski basket, koji je za ostale nedostizan kao brzina svetlosti. Zivela Srbija!!!!!

perica

pre 6 godina

Sved igra u Himkiju jer je najplaceniji igrac u Evropi. To je kao kad bi ti igrao u Partizanu ili Zvezdi u svom gradu za najjaci ugovor u Evropi. Gde ces bolje.

Mare

pre 6 godina

Kad se Sved podigao na trojku i vodjstvo Rusa, kroz glavu mi je prosao ceo zivot, od prijema u Titove pionire, preko prvog pijanstva, do dana kada mi se rodio sin. Hvala mu sto je promasio...

Mrle

pre 6 godina

I pogledajte procente suta Bogdan 57% a Sved 40% za 38min u igri u asistencijama doduse 8-6 za Rusa. Ali koliko je sutnuo slobodnih Rus bez toga njegov procenat ide ispod 33%. E zato je Bogi majstor ove igre a ne siledzija dzabe bilo kojoj ekipi i 50p nekog igraca ako ona izgubi.

Boris Banović

pre 6 godina

Predlažem da pitanje, ko je luđi od njih dvojice, reše jednim basketom jedan na jedan u nedelju oko 10 sati , taman u vreme treninga !

Branko

pre 6 godina

Sved ili Bogdan?Bogdan naravno..zasto?Pa jedan igra za ekipu,dok za drugogekipa igra.Pod dva-jedan daje 100 koseva a kad treba masi ,drugi masi celu utakmicu al daje kad treba.....da nastavim?

analiza

pre 6 godina

"Ево вам један цитат за лаку ноћ.
"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan
Богдане, жив био!"
(Adriano_Galliani)
Razlika izmedju BB i Sveda je u tome sto je jedan lider a drugi samo obicna potrosna roba tj odlican bek-suter.Bekova sutera ima koliko hoces,a lidera jako malo.Lider odlucuje mec,a bek suter ima najvise datih poena u mecu.Lider igra za tim a bek suter za statistiku.

Milos

pre 6 godina

Kad ti jedan Sved kaze da si lud, onda si lud. I tacka.
Rusima zelim bronzu, i to samo zbog Sveda, jer ostatak tima je izuzetno antipatican (to i ja, blagi rusofil, kazem). Moj omiljeni nesrpski igrac na ovom prvenstvu.

Markic

pre 6 godina

Svaka cast nasem Bogdanu,velika karijera je pred njim i sad je dosta osvojio, ali ovaj Sved je igrac koji ne moze da se isplati sto se kaze. Strasan, brutalan u napadu!!! Citav arsenal oruzija.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Veliko poštovanje za gospodu Švedaru i Voronceviča za iskrene i tople čestitke u jako teškom trenutku za njih, čista klasa. Ostali, negativno razočarenje Mozgov, cepa laktovima a ovamo kmeči i dreči na svaku, al` ajde, ne treba biti zlopamtilo. Bogi tatko na košarka, uzmi i rešavaj to u nedelju gospodnju i da gori Srbija!

bole bgd

pre 6 godina

Izvinjavam se javno Bogdanu Bogdanoviću! Više puta sam u svojim komentarima napisao da smatram da Bogdan nikada neće biti vođa, da nije čovek odluke, da ima tremu u poslednjih par minuta i pavi greške. Bilo je i toga ranije....ali, Bogdan je definitvno sazreo kao igrač i kao lider!Svaka čast Bogdanoviću!

skr

pre 6 godina

Sto se Shveda tice strasan igrac.Ne mogu da shvatim da jedan Rubio koga pustaju da sutira za 3 p moze da igra u NBA a za ovakvog igraca nema mjesta...
(ciljaj_viSOKO_, 15. septembar 2017 23:18)

Zvuci neverovatno kada se gleda kako danas igra ali Shved je u NBA igrao bez imalo samopouzdanja, izgledao je kao poplaseno dete na parketu. Njegova karijera u nba je veliki nauk za slicne igrace ukljucivsi Bogdana.
Rubio sa druge strane ima ocigledne nedostatke u igri ali se ne boji nikoga i uvek nadje nacin da bude plus na terenu, makar suirao 0%. Nisu ludi navijaci Minesote koji su ga gledali svako vece godinama i na kraju maltene plakali kada je trejdovan.

Nocno obezbedjenje

pre 6 godina

Lampas@ Oduvek smo mi bili takva nacija tako da nece se nista promenit jer kad nije moglo onda kad je trebalo. Nece ni sad! Pomirimo se sa tim i gledajmo svoja posla. A budale neka se raduju ako misle da ce im biti bolje nakon toga.

Dzukela

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07). 'Ajde bre nemoj da mracis u ovako lepom trenutku. Bravo Bogdane, bravo momci!

haligali

pre 6 godina

Šved je klasičan silovatelj lopte. Da on svojih 30ak poena, ali upropasti ekipu. Ne zna da razigra, nerezonski šutira, uopšte mi se ne dopada. Da igra kod Saleta popio bi davno par šamara da se malo smiri.

Meraklija

pre 6 godina

Jug Bogdane nas! Do onog "Faula" na Svedu pri sutu za tri poena pritisak mi je bio 200/100, sledeci napad ti dajes fade away dvojku sa 6 metra iz ugla a izraz tvog lica mi kaze "Sad cu da vas..." Sve ostalo je kako nam dragi Muta kaze "Normalno."

Филип Пирот

pre 6 godina

Ауу, Швед нема право да икоме каже да је луд, јер је он дефинитивно најлуђи. Шта је погађао, како је играо, оно је нестварно. Браво за Русе, стварно је била утакмица за нерве од треће четвртине. Идемо даље, бодримо наше у финалу, надамо се најбољем, али за мене, они су већ победници, без обзира на боју одличја. Спортски поздрав!

Mrle

pre 6 godina

Bez omalovazavanja vrhunski igrac ali lako je Svedu da igra odmoran decko sprda se u tamo nekom Himkiju ima 3 ozbiljna jaka na moranje meca u sezoni. Himki nije prva klasa timova i momak je dosao odmoran na EP. Ovo sto nas Bogdan radi posle onakve sezone u Feneru je ravno cudu izrasta decko u pravog vodju ove generacije. Ali da ga ne hvalim previse ajde da vidimo i to finale pa nek bolji pobedi. Cestitke celoj ekipi i doktoru SASI DJORDJEVICU.

Selfi Romeo

pre 6 godina

Bogdan je stvarno izrastao u igracinu, ali se meni licno ne svidja ovo forsiranje tog liderstva i slicno. Stvarno imamo vrhunski tim koji je kompaktna celina, svako ima svoju ulogu, nema potrebe da se istice samo pojedinac.

srbendasačetiris

pre 6 godina

Bogdane care, majstore, legendo serbska... svaka ti se pozlatila,ti si rođeni šampion nema šta... ali jedan detalj mi je neviđen..pratio sam rad nogu i uopšte način hoda bogdana, to je neverovatno koliko liči na pokrete federera ...uporedite ..ma nema šta stil šampiona!!!

Millennium

pre 6 godina

@Zurkolomac

Znaš kako, tom logikom niko sem severnih zemalja, i nekoliko iz Zapadne Evrope i Amerike ne bi trebalo ni u čemu da uživa. Jel reprezentacija Srbije u bilo kom sportu kriva što imamo vlast kakvu imamo? Jesu ih oni birali, ili mi? Najlakše je reći sport zaglupljuje masu, a ta ista masa ne uzima u ruke svoju sudbinu, obrazovanje i budućnost.

lampas

pre 6 godina

Bogdan i Sved imaju slobodu da se ispucavaju do mile volje...Takvi igraci cesto upropaste svoj tim. Zato je Goran Dragic maestro za obojicu.

matori

pre 6 godina

@ Nisi ti lud,ti si samo doktor koji se radja jednom u 50 godina
(ludi srbin, 15. septembar 2017 23:03)

na svu sreću, kod nas tih 50 godina jako brzo prođe....

dux

pre 6 godina

Majstore, brate, da li si se zapitao kako to da se zoves bas Bogdan Bogdanovic. Ja jesam. Ti si jako hrabar decko,znas to! Zato te volim!
Modrica Vas pozdravlja
Finale!!!

ale

pre 6 godina

@lampas Hahaahah sto si negativan covece, prvi komentar pljujes Bogdana, a u drugom ti narod kriv sto se raduje kad pobedimo. Jeste male su nam plate jeste druze lose se zivi, i bas zbog toga se toliko radujemo, jer nam ovi momci pokazuju da to sto ti roditelji imaju male plate i sto se lose zivi ne znaci da ne mozes postati bolji od drugih, da nam je svima uspeh na dohvat ruke ako se dovoljno trudimo. Svi ovi nas Bogdani i Djordjevici su dosli iz naroda nisu oni baceni tu i zbog toga se vidis mi radujemo, a ti, ti nastavi da se trudis mozda se i tvom uspehu neko jednom bude radovao. Ako se u pisanju glupih komentara na portalima uopste moze napraviti karijera ahahhaah

panter ne delija

pre 6 godina

Kako ga je Bogdan spustio bezobrazno kao ti si dao 30 poena al ti ekipa izgubila u prevodu nemas pojma. Ne radi se to tako kralju...

Sasa

pre 6 godina

Ovakav kalibar kao Bogdan se radja jednom u 20 godina... Covek je veceras celu cetvrtinu igrao pleja;skakao,igrao odkicnu odbranu.....udvajaju ga 40 minuta... on pravi slalome...pogadja trojke.....asistira.....da je ziv i zdrav.. svake godine cemo mi u najmanje polufinale

Bankar

pre 6 godina

Za Slovence kao protiv Italijana. Pritisak na spoljnu liniju a pod košem naša dominacija. Bobiju mogu da bacaju skoro kao u koš a on bekovima da spusta ili sam zavrsava. Ako se skupe u reketu kazna spolja. Mislim da Slovenci ne igraju prljavo kao Rusi i da će Bobi tek da zablista. Ja nekako verujem da imamo znanja i da osvajamo finale.

ciljaj_viSOKO_

pre 6 godina

Za prave sampione vazi ono pravilo- "nije bitno koliko (golova,poena) vec kada!".
Bogdan je definitivno postao igrac sa pobednickim mentalitetom!To se narocito vidjelo na F4 EL a prenijelo se i na reprezentaciju.Definitivno je sazreo kao igrac i zelim mu da nastavi u istom ritmu u Americi.
Sto se Shveda tice strasan igrac.Ne mogu da shvatim da jedan Rubio koga pustaju da sutira za 3 p moze da igra u NBA a za ovakvog igraca nema mjesta...

loko

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07)

Нека мало радости и за нас. За срећу није потребно много

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Bogdan je stvarno izrastao u igracinu, ali se meni licno ne svidja ovo forsiranje tog liderstva i slicno. Stvarno imamo vrhunski tim koji je kompaktna celina, svako ima svoju ulogu, nema potrebe da se istice samo pojedinac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Selfi Romeo, 15. septembar 2017 23:13)

Jesi li cuo za izreku da ceta magaraca koju predvodi lav moze da pobedi cetu lavova koju predvodi magarac? Bez paralela sa nasim momcima, naravno. Svakom timu treba lider. Neko ko ce da vrati veru u pobedu licnim ucinkom i primerom. Jedan vrhunksi igrac na terenu podize nesluceno moral i samopouzdanje svakom clanu tima, samim svojim prisustvom. Pa cak i kad mu ne ide ostali zele da nadomeste. Psihologija tima je nedvosmislena po pitanju uloge lidera. A retki su oni koji tu ulogu mogu da iznesu. Lider se ne postaje, radja se. Ako nemas to u krvi, dzaba sva nauka i treninzi.

Car

pre 6 godina

"decko ti si lud", a on maltene nije promasivao za 3 i jedini drzao Ruse u zivotu.
Sve jedno, kapa dole Bogdanovicu i Marjanovicu, pokidali su.

pedja,cacak

pre 6 godina

Svaka ti cast,mladicu! Kao i celoj ekipi i strucnom stabu! Pravi si naslednik,kao i tvoje kolege,prethodnih i takodje uspesnih generacija! Kako god nsm se zvala drzava,vi ste nas veselili i cinili,srecnim i ponosnim! Puno zdravlja i srece,tebi i svima ostalima...! A u finalu,kao i do sada,polako i strpljivo!
SRECNO!!!

fikus

pre 6 godina

Jeste sine ali neko od nas moze da dobije cir, srcku i da ne nabrajam dalje.Moras to nekako ranije da resis...Ja znam da je tebi to zanimljivo i da
volis da igras kad' je najgusce ali samo malo ranije......popio sam 3 piva za jednu cetvrtinu(cetvrtu) i to nije dobro.
PS. Inace sam trosio dva po cetvrtini....
Maajstoreee....

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ево вам један цитат за лаку ноћ.

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan

Богдане, жив био!

Botina-volina

pre 6 godina

Po mom skromnom misljelju, bogdan je brijirao. ne znam zasto tako svaku predhotnu partiju ni je odigro. Spetakl, on je stvarno spetakl!

perica

pre 6 godina

Svaka tebi cast, doktor si kosarke, ali da nije Vasilije Micic pogodio onu trojku, cisto sumnjam da bi bili u finalu. Bilo kako bilo, bravo momci!

drago

pre 6 godina

Dobar je Bogdan al ni prineti nasem Air Bodzanu. Decko promasuje 3/4 utakmice i onda kao pogodi kad se lomi dok nas Bodzan to zatrpa i resi vec u prvom poluvremenu...

R.Srpska

pre 6 godina

Adriano_Galliani Tvoj svaki komentar treba dislajkovati zato sto 90% komentara siris mrznju navijacku plus na vijestima o reprezentaciji.

Ps. Nisam navijac ni jednih ni drugih, ali takvi ljudi su mi odvratni ;)

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ево вам један цитат за лаку ноћ.

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan

Богдане, жив био!

maxy

pre 6 godina

Kad bi me neko pitao ko je bolji od njih dvojice...mislim da bih sedeo danima i razmisljao, obojica su genijalci! Protiv Slovenaca imamo Doncica i Dragica koje ce Bogdan morati da zatvori, dok se pod kosem nadam totalnoj dominaciji! Bobi i Kuzmic da rese finale, a Bogdanu hvala za sve do sada! P.S. Mora i Bogdan bar 20 u finalu :)

dux

pre 6 godina

Majstore, brate, da li si se zapitao kako to da se zoves bas Bogdan Bogdanovic. Ja jesam. Ti si jako hrabar decko,znas to! Zato te volim!
Modrica Vas pozdravlja
Finale!!!

Mare

pre 6 godina

Kad se Sved podigao na trojku i vodjstvo Rusa, kroz glavu mi je prosao ceo zivot, od prijema u Titove pionire, preko prvog pijanstva, do dana kada mi se rodio sin. Hvala mu sto je promasio...

fikus

pre 6 godina

Jeste sine ali neko od nas moze da dobije cir, srcku i da ne nabrajam dalje.Moras to nekako ranije da resis...Ja znam da je tebi to zanimljivo i da
volis da igras kad' je najgusce ali samo malo ranije......popio sam 3 piva za jednu cetvrtinu(cetvrtu) i to nije dobro.
PS. Inace sam trosio dva po cetvrtini....
Maajstoreee....

Sasa

pre 6 godina

Ovakav kalibar kao Bogdan se radja jednom u 20 godina... Covek je veceras celu cetvrtinu igrao pleja;skakao,igrao odkicnu odbranu.....udvajaju ga 40 minuta... on pravi slalome...pogadja trojke.....asistira.....da je ziv i zdrav.. svake godine cemo mi u najmanje polufinale

Dzukela

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07). 'Ajde bre nemoj da mracis u ovako lepom trenutku. Bravo Bogdane, bravo momci!

Branko

pre 6 godina

Sved ili Bogdan?Bogdan naravno..zasto?Pa jedan igra za ekipu,dok za drugogekipa igra.Pod dva-jedan daje 100 koseva a kad treba masi ,drugi masi celu utakmicu al daje kad treba.....da nastavim?

Aleksandar

pre 6 godina

Svaka čast svima, Bogad je fenomenalan, ali meni su otkrovenja Lučić i Milosavljević. Izrasli su tiho u vrhunski kalibar. Šta god da bude u finalu, bravo

Meraklija

pre 6 godina

Jug Bogdane nas! Do onog "Faula" na Svedu pri sutu za tri poena pritisak mi je bio 200/100, sledeci napad ti dajes fade away dvojku sa 6 metra iz ugla a izraz tvog lica mi kaze "Sad cu da vas..." Sve ostalo je kako nam dragi Muta kaze "Normalno."

bole bgd

pre 6 godina

Izvinjavam se javno Bogdanu Bogdanoviću! Više puta sam u svojim komentarima napisao da smatram da Bogdan nikada neće biti vođa, da nije čovek odluke, da ima tremu u poslednjih par minuta i pavi greške. Bilo je i toga ranije....ali, Bogdan je definitvno sazreo kao igrač i kao lider!Svaka čast Bogdanoviću!

Zurkolomac

pre 6 godina

Bravo Bogdane, majstore. Kakav crni Sved. On zna samo da pogadja trojke i nista vise, kao i ostali Rusi. Srbi zato igraju svemirski basket, koji je za ostale nedostizan kao brzina svetlosti. Zivela Srbija!!!!!

Mrle

pre 6 godina

I pogledajte procente suta Bogdan 57% a Sved 40% za 38min u igri u asistencijama doduse 8-6 za Rusa. Ali koliko je sutnuo slobodnih Rus bez toga njegov procenat ide ispod 33%. E zato je Bogi majstor ove igre a ne siledzija dzabe bilo kojoj ekipi i 50p nekog igraca ako ona izgubi.

Mrle

pre 6 godina

Bez omalovazavanja vrhunski igrac ali lako je Svedu da igra odmoran decko sprda se u tamo nekom Himkiju ima 3 ozbiljna jaka na moranje meca u sezoni. Himki nije prva klasa timova i momak je dosao odmoran na EP. Ovo sto nas Bogdan radi posle onakve sezone u Feneru je ravno cudu izrasta decko u pravog vodju ove generacije. Ali da ga ne hvalim previse ajde da vidimo i to finale pa nek bolji pobedi. Cestitke celoj ekipi i doktoru SASI DJORDJEVICU.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Bogdan je stvarno izrastao u igracinu, ali se meni licno ne svidja ovo forsiranje tog liderstva i slicno. Stvarno imamo vrhunski tim koji je kompaktna celina, svako ima svoju ulogu, nema potrebe da se istice samo pojedinac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Selfi Romeo, 15. septembar 2017 23:13)

Jesi li cuo za izreku da ceta magaraca koju predvodi lav moze da pobedi cetu lavova koju predvodi magarac? Bez paralela sa nasim momcima, naravno. Svakom timu treba lider. Neko ko ce da vrati veru u pobedu licnim ucinkom i primerom. Jedan vrhunksi igrac na terenu podize nesluceno moral i samopouzdanje svakom clanu tima, samim svojim prisustvom. Pa cak i kad mu ne ide ostali zele da nadomeste. Psihologija tima je nedvosmislena po pitanju uloge lidera. A retki su oni koji tu ulogu mogu da iznesu. Lider se ne postaje, radja se. Ako nemas to u krvi, dzaba sva nauka i treninzi.

perica

pre 6 godina

Sved igra u Himkiju jer je najplaceniji igrac u Evropi. To je kao kad bi ti igrao u Partizanu ili Zvezdi u svom gradu za najjaci ugovor u Evropi. Gde ces bolje.

ale

pre 6 godina

@lampas Hahaahah sto si negativan covece, prvi komentar pljujes Bogdana, a u drugom ti narod kriv sto se raduje kad pobedimo. Jeste male su nam plate jeste druze lose se zivi, i bas zbog toga se toliko radujemo, jer nam ovi momci pokazuju da to sto ti roditelji imaju male plate i sto se lose zivi ne znaci da ne mozes postati bolji od drugih, da nam je svima uspeh na dohvat ruke ako se dovoljno trudimo. Svi ovi nas Bogdani i Djordjevici su dosli iz naroda nisu oni baceni tu i zbog toga se vidis mi radujemo, a ti, ti nastavi da se trudis mozda se i tvom uspehu neko jednom bude radovao. Ako se u pisanju glupih komentara na portalima uopste moze napraviti karijera ahahhaah

analiza

pre 6 godina

"Ево вам један цитат за лаку ноћ.
"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan
Богдане, жив био!"
(Adriano_Galliani)
Razlika izmedju BB i Sveda je u tome sto je jedan lider a drugi samo obicna potrosna roba tj odlican bek-suter.Bekova sutera ima koliko hoces,a lidera jako malo.Lider odlucuje mec,a bek suter ima najvise datih poena u mecu.Lider igra za tim a bek suter za statistiku.

skr

pre 6 godina

Sto se Shveda tice strasan igrac.Ne mogu da shvatim da jedan Rubio koga pustaju da sutira za 3 p moze da igra u NBA a za ovakvog igraca nema mjesta...
(ciljaj_viSOKO_, 15. septembar 2017 23:18)

Zvuci neverovatno kada se gleda kako danas igra ali Shved je u NBA igrao bez imalo samopouzdanja, izgledao je kao poplaseno dete na parketu. Njegova karijera u nba je veliki nauk za slicne igrace ukljucivsi Bogdana.
Rubio sa druge strane ima ocigledne nedostatke u igri ali se ne boji nikoga i uvek nadje nacin da bude plus na terenu, makar suirao 0%. Nisu ludi navijaci Minesote koji su ga gledali svako vece godinama i na kraju maltene plakali kada je trejdovan.

Филип Пирот

pre 6 godina

Ауу, Швед нема право да икоме каже да је луд, јер је он дефинитивно најлуђи. Шта је погађао, како је играо, оно је нестварно. Браво за Русе, стварно је била утакмица за нерве од треће четвртине. Идемо даље, бодримо наше у финалу, надамо се најбољем, али за мене, они су већ победници, без обзира на боју одличја. Спортски поздрав!

loko

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07)

Нека мало радости и за нас. За срећу није потребно много

Milos

pre 6 godina

Kad ti jedan Sved kaze da si lud, onda si lud. I tacka.
Rusima zelim bronzu, i to samo zbog Sveda, jer ostatak tima je izuzetno antipatican (to i ja, blagi rusofil, kazem). Moj omiljeni nesrpski igrac na ovom prvenstvu.

Bankar

pre 6 godina

Za Slovence kao protiv Italijana. Pritisak na spoljnu liniju a pod košem naša dominacija. Bobiju mogu da bacaju skoro kao u koš a on bekovima da spusta ili sam zavrsava. Ako se skupe u reketu kazna spolja. Mislim da Slovenci ne igraju prljavo kao Rusi i da će Bobi tek da zablista. Ja nekako verujem da imamo znanja i da osvajamo finale.

Millennium

pre 6 godina

@Zurkolomac

Znaš kako, tom logikom niko sem severnih zemalja, i nekoliko iz Zapadne Evrope i Amerike ne bi trebalo ni u čemu da uživa. Jel reprezentacija Srbije u bilo kom sportu kriva što imamo vlast kakvu imamo? Jesu ih oni birali, ili mi? Najlakše je reći sport zaglupljuje masu, a ta ista masa ne uzima u ruke svoju sudbinu, obrazovanje i budućnost.

Markic

pre 6 godina

Svaka cast nasem Bogdanu,velika karijera je pred njim i sad je dosta osvojio, ali ovaj Sved je igrac koji ne moze da se isplati sto se kaze. Strasan, brutalan u napadu!!! Citav arsenal oruzija.

Car

pre 6 godina

"decko ti si lud", a on maltene nije promasivao za 3 i jedini drzao Ruse u zivotu.
Sve jedno, kapa dole Bogdanovicu i Marjanovicu, pokidali su.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Veliko poštovanje za gospodu Švedaru i Voronceviča za iskrene i tople čestitke u jako teškom trenutku za njih, čista klasa. Ostali, negativno razočarenje Mozgov, cepa laktovima a ovamo kmeči i dreči na svaku, al` ajde, ne treba biti zlopamtilo. Bogi tatko na košarka, uzmi i rešavaj to u nedelju gospodnju i da gori Srbija!

Марко Тодоровић

pre 6 godina

Свака част за обојицу. Вансеријски шутери!
Боги само тако и у недељу да цепаш. Велики поздрав од звездаша (мада то је више глупо и потписивати).

ciljaj_viSOKO_

pre 6 godina

Za prave sampione vazi ono pravilo- "nije bitno koliko (golova,poena) vec kada!".
Bogdan je definitivno postao igrac sa pobednickim mentalitetom!To se narocito vidjelo na F4 EL a prenijelo se i na reprezentaciju.Definitivno je sazreo kao igrac i zelim mu da nastavi u istom ritmu u Americi.
Sto se Shveda tice strasan igrac.Ne mogu da shvatim da jedan Rubio koga pustaju da sutira za 3 p moze da igra u NBA a za ovakvog igraca nema mjesta...

matori

pre 6 godina

@ Nisi ti lud,ti si samo doktor koji se radja jednom u 50 godina
(ludi srbin, 15. septembar 2017 23:03)

na svu sreću, kod nas tih 50 godina jako brzo prođe....

pedja,cacak

pre 6 godina

Svaka ti cast,mladicu! Kao i celoj ekipi i strucnom stabu! Pravi si naslednik,kao i tvoje kolege,prethodnih i takodje uspesnih generacija! Kako god nsm se zvala drzava,vi ste nas veselili i cinili,srecnim i ponosnim! Puno zdravlja i srece,tebi i svima ostalima...! A u finalu,kao i do sada,polako i strpljivo!
SRECNO!!!

Dragan Feliks

pre 6 godina

I nije Vas slagao. Jeste lud. Dok je on i u odbrani i u napadu odmarao i skupljao snagu da nam ,,skracuje,, živote onim ludačkim trojkama i ulazima, Vi ste ,,Majstore košarke,, ginuli za svaku loptu, trčali kroz blokove, skakali, igrali i pleja i beka i nisko krilo, asistirali i što je najvažnije pogodili kada je trebalo. Dubok naklon za Vas ,,majstore košarke,, i sve ostale igrače i stručni štab, jer je svako od Vas zaslužan za ovaj rezultat.

Samo da primetim

pre 6 godina

@Kaže jedan komentator da Bogdan može ubrzo da zameni Miloša Teodosića koji polako može u penziju. Još mu deca valjda lupaju pluseve. On čovek u punoj snazi otišao u NBA kao živa legenda Evropske košarke. Bogdan ne može nikada da zameni Miloša koji je Mozart ove igre i unikat. Ovde nije došlo preko 40 vrhunskih košarkaša iz NBA i Eurolige. Evropsko je niskog kvaliteta. Mi to sad koristimo, stigli smo zasluženo u finale, takve su okolnosti. Da nam je ovde još Teodosić mi bi sve pometlali sa 20 razlike do titule. . Čemu strah kod naroda oko povrede ako imamo zamenu u vidu Bogdana za poslednjih 40 minuta na mestu pleja? Kako Teo može da prenese loptu pa da napravi asistenciju ili da šutira kao snajperom a Bogdan isto to ne može?
(Ratko, 16. septembar 2017 04:42)

Koje utakmice si ti gledao?
Vidi u redu je sto si zvezdas ali Bogdan nas je naravno uz sve ostale doveo u finale. Pogledaj reprizu i vidi koliko je lopti spustio na centra i koliko je poena davao. NIKO NE TREBA DA KAZE DA MILOS TREBA U PENZIJU ALI KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MORA I MOZE.
Da li je Bogdan adekvatna zamena? Pa ne, nije adekvatna ali je dostojna i trenutno jedina.
Kažeš nije došlo 40NBA igrača pa to koristimo?!? A NAMA NEMA 8 najboljih?!?!
Za kraj pogledaj komentare pravih zvezdasa. Ovo je Srbija i finale bez 8 igrača je nestvaran uspeh.
Naravno da nam treba Jović kao hleb ali ako moramo bez njega igraćemo pa šta bude.

Boris Banović

pre 6 godina

Predlažem da pitanje, ko je luđi od njih dvojice, reše jednim basketom jedan na jedan u nedelju oko 10 sati , taman u vreme treninga !

Dirigent

pre 6 godina

Koliko god Bogdan promasio ponekad na startu on se na kraju kad se lomi tekma ne plasi da sve svali na sebe.... Ne znam kako moze neko lose nesto rec za njega, brate da ne idemo dalje od sinocnje utakmice, znajuci nas balkance, da je Bogdan sinoc pred kraj promasivao i da je Srbija ispala svi znamo koliko bi to bilo drvlje i kamenje po njemu, makar dvije godine, a on stalozen potpuno.. Mi ne mozemo ni da zamislimo koliko je tesko stic do tog psihickog nivoa, opustenosti... Jesam ga mrzio, pljuvao dok je igrao za Partizan, sto je i logicno :) ali za ovo sto je uradio na svim ovim utakmicama naklon do poda Bogdane !!!

Botina-volina

pre 6 godina

Po mom skromnom misljelju, bogdan je brijirao. ne znam zasto tako svaku predhotnu partiju ni je odigro. Spetakl, on je stvarno spetakl!

Zuba

pre 6 godina

Kad se Sved podigao na trojku i vodjstvo Rusa, kroz glavu mi je prosao ceo zivot, od prijema u Titove pionire, preko prvog pijanstva, do dana kada mi se rodio sin. Hvala mu sto je promasio...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 15. septembar 2017 23:44)



Koji si ti kralj. Ne mogu da prestanem da se smejem. Komentar veceri.

R.Srpska

pre 6 godina

Adriano_Galliani Tvoj svaki komentar treba dislajkovati zato sto 90% komentara siris mrznju navijacku plus na vijestima o reprezentaciji.

Ps. Nisam navijac ni jednih ni drugih, ali takvi ljudi su mi odvratni ;)

dule

pre 6 godina

ljudi ogresismo se o bobija!!! ...setitite se koliko je vaznih poena bobi dao , koliko asistencija i koliko batina popijo...a on i dalje miran!!!!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07)

Niti sam u Evropi, niti rintam a o parama ne pricam, iz pristojnosti. Ali priznajem, lud sam. Lezem u 4, 5, 6 ujutro a radim od 9. Samo da bih gledao ove momke. Eto lud sam ali od srece kad pobede. I?

haligali

pre 6 godina

Šved je klasičan silovatelj lopte. Da on svojih 30ak poena, ali upropasti ekipu. Ne zna da razigra, nerezonski šutira, uopšte mi se ne dopada. Da igra kod Saleta popio bi davno par šamara da se malo smiri.

perica

pre 6 godina

Svaka tebi cast, doktor si kosarke, ali da nije Vasilije Micic pogodio onu trojku, cisto sumnjam da bi bili u finalu. Bilo kako bilo, bravo momci!

srbendasačetiris

pre 6 godina

Bogdane care, majstore, legendo serbska... svaka ti se pozlatila,ti si rođeni šampion nema šta... ali jedan detalj mi je neviđen..pratio sam rad nogu i uopšte način hoda bogdana, to je neverovatno koliko liči na pokrete federera ...uporedite ..ma nema šta stil šampiona!!!

STRUČNJAK BEZ PRAMCA

pre 6 godina

Meni je scena kad njih dvojica posle ovakve utakmice pričaju na centru uz osmeh na licu obeležila prvenstvo. Taj poster bih okačio u sobi, a žena nek se zapita zasto:)

Sakaluda

pre 6 godina

Kako ga je Bogdan spustio bezobrazno kao ti si dao 30 poena al ti ekipa izgubila u prevodu nemas pojma. Ne radi se to tako kralju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter ne delija, 15. septembar 2017 23:16)

Ukljuci mozak pre komentarisanja!

Bogdan mu je uzvratio komplimentom da daje 30 poena po utakmici i da je majstor, a to sto je rekao da smo mi ipak pobedili, e to je rekao nasim novinarima u intervjuu, a ne Svedu!

Izguglaj snimak Bogdanovog obracanja

IT...remake

pre 6 godina

1) Ko prati kosarku i navija za Partizan setice se Vujosevica koji ga je prve sezone forsirao sa sutem u zadnjim sekundama u egal zavrainici u Evroligi,Bogdan je masio,Paetizan gubio ali je imao Vujosevic VERU,STRPLJENJE...kasnije taj Bogdan bukvalno sam pobedi Zvezdu u finalu sa 100+ koseva u 3 utakmice

2)Izbrusio ga je i isforsirao Zeljko Obradovic

3) Sale Djordjevic je ocigledno veliki trener kao sto je bio i kosarkas za nacionalni tim

4) Lagano i jedan i drugi ulaze u legende,jedan kao kosarkas,drugi kao igrac

5) Znam da ce Sale izvuci MAXIMUM iz svakog igraca za finale i da ce se KOMACNO VRATITI SA ZLATOM KAKO JE I ZASLUZIO

6) Da nije Sale na klupi...ne bi mi videli finala...neko je vrhunski trener u klubovima a neko je MAG kao selektor reprenzetacije!!!

Začuđeni u Zemlji Čuda

pre 6 godina

"Slovenci su veoma nezgodni, igraju bez poraza"
Kralju, imam osećaj da ćeš se i Ti i ostatak tima potruditi da im nanesete prvi poraz na prvenstvu!
Živi bili pa videli. U nedelju svi citiramo Mutu!

Bobosmrade!

pre 6 godina

Moram da dodam, toliko me Micic izludjuje tokom turnira, ali posle one trojkeee..brate slatki sve ti je oprosteno!!!!
Sve cestitke celoj ekipi i Saletu na vrhunskoj borbi i velikom uspehu!

neko ko zna

pre 6 godina

kaze sale posle njihove serije i promasaja mirosavljevica sutni care sutni i on pogadja trojku u sledecem napadu ,neverovatno kakav trener
(haris, 15. septembar 2017 23:47)

Nije Milosavljevic promasio, vec uopate nije sutnuo, krenuo na ulaz pa napravio gresku ... tad mu je rekao, sutni u fazonu "ne plasi se, ne komplikuj" i skinuo teret a Gagi pogodio. Imao sam osecaj da ce je dati. Odlican je Sale.

Branko

pre 6 godina

Mozda nije mesto gde treba da ovo napisem,ali niko nije prokomentarisao situaciju kada su nas Rusi stegli,Sale trazi minut odmora.Igraci sedaju on se okrece prema Dragancetu i smireno kaze,doslovce "Dragane sini je,slobodno" i nastavlja da crta akcije.U sledecem napadu kapiten daje vaznu trojku iz kornera.Neprocenljivo koliko Sale uliva samopouzdanje igracima

Hvala

pre 6 godina

Sve super, Bogdanović, Sale, ekipa, Šved, utakmica, pobeda, ali ja večeras sanjam Bobija Marjanovića. On je Dobri Duh naše košarke.

STRUČNJAK BEZ PRAMCA

pre 6 godina

Bogdan je odigrao odlično, Bobi je bio najkorisniji igrač, ali najbolji je bio Lučić. Šveda su čuvali svi, a on je sačuvao sve ostale! Svaka čast, majstori!

Marko

pre 6 godina

Bogdane covece kako neces promasiti kad si i plej i bek i krilo. Svaka cast momcino i momci pa vi igrate sa 9 igraca celo prvenstvo i u finalu ste. Kapa dole.

Igor Pg

pre 6 godina

Bogdan je majstor kosarke, ali je Srbija bez Jovica prosjecna reprezentacija. Kada se povrijedio na +11 znao sam da ce morati da izvuku ovo na misice. Jednostavno sistem je u pitanju a Jovic je uz Bogdana najbitniji sraf tog sistema. Ako bude igrao u finalu protiv nestvarne Slovenije, Srbija zbog sampionskog gena koji ima moze do zlata. Ako ne bude igrao mislim da nemate sanse protiv savrsenog sistema. U svakom slucaju zelim vam sve najbolje i navijam za vas braco!

Selfi Romeo

pre 6 godina

Bogdan je stvarno izrastao u igracinu, ali se meni licno ne svidja ovo forsiranje tog liderstva i slicno. Stvarno imamo vrhunski tim koji je kompaktna celina, svako ima svoju ulogu, nema potrebe da se istice samo pojedinac.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Šta god u finalu uradili, samo mi je drago što momci igraju kao tim i što su nam objasnili šta znači patriotizam. I što su ovu decu koja misle da je patriota onaj ko okači veću zastavu ili komentar na tviteru ili fejsu, i sve gledaju preko toga ko je u kom klubu igrao, realno momci vratili na fabrička podešavanja...

Stevan

pre 6 godina

Ja bih dao sve da smo u svim sportovima ništa a da nam je život kao u švedskoj... norveškoj... Itd....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ronin47, 15. septembar 2017 23:45) # Link komentara

Meni je zivot kao u Svedskoj, i malo bolji jer imam svoj privatni posao a ne radim kod gazde kao sto bi bio slucaj da sam u Svedskoj... A i drzava mi je u sportu sila... pa ima li sta lepse? I zato prestani da mracis ovde. Ako hoces da zivis bolje, onda moras da radis vise... Ovi kosarkasi bi trebalo da ti budu primer kako se postaje bolji od deugih, iako si rodjen u siromasnoj drzavi. Da ti stvarno zelis da zivis kao u Svedskoj, da zelis da se trudis i radis, ti bi to i imao.

Ivo Dubrovnik...

pre 6 godina

bravo srbi, i nemojte vise pljuvat bobija jer je on zasluzio ovu pobjedu vise od Bogdanovica,on je stekao prednost, imate uvijek vise kvalitetnih igraca koji iskoce, mi imamo jednog, dva i krpimo se, nemamo centra jer je Tomic malokrvan i za klub igra odlicno a za reprezentaciju katastrofa, sad ni ne igra,nemamo playa nemamo nista, o treneru necu ni govorit, mislim da ce vas dobit janezi jer su strasni, ali jedna utakmica moze sve biti.Sretno

bl

pre 6 godina

svi smo mi sutirali trojku na kos govoreci 3,2,1 sve dok nismo pogodili, svaka vam cast, vecina pljuvala reprezentaciju nije davala nade ni da ce grupu proci, pljuvali Bogdana zbog losseg suta ( sta je sada, uvede u finale bajo moj) cestitke sve i hvala vam!!! sampion se postaje kada izadjes na teren kad je najtese i pobjedis!

323

pre 6 godina

Sved odlicno zna sta je kosarka, ne spada u one koji broji promasaje za 3. Covek je video sta BB sve radi na terenu, igra pleja, igra u odbrani, probija u reketu, asistira i jos postize koseve? Pa kako da mu ne kaze? BB je KOMPLETAN igrac i ne mogu da zamislim reprezentaciju, posebno ovu bez njega. To se vidi i kada je na klupi, kakve imamo probleme. Sved je vanserijski suter, strasno kako sutira ali ne moze sa odbranom da pridje BB. Na kraju, vec vidjeno, vanserijski igrac, suter, da 30 koseva a njegov tim izgubi. To smo gledali i kod hrvatskog Bogdanovica, bezbroj puta. Primera radi, u prvom poluvremenu jedan Sved je dao 14 koseva a BB 13? A sta je sve na terenu radio BB a sta Sved? Kada je Sved i koliko puta asistirao svom centru? Uzme decko loptu i sutira sa 8 metara i da kos...Svedu je mesto u NBA kao i BB koji ce tamo sigurno jos da napreduje, posebno sto ce imati SVU pomoc Divca i Stojakovica.

josip broz

pre 6 godina

Protiv Slovenaca najbolje da idemo na pobedu!!!!! IDMOOOO!!!!!
(Bush, 15. septembar 2017 23:40)

Da, verovatno bi bilo dobro da dobijemo.

lampas

pre 6 godina

Bogdan i Sved imaju slobodu da se ispucavaju do mile volje...Takvi igraci cesto upropaste svoj tim. Zato je Goran Dragic maestro za obojicu.

c7-5

pre 6 godina

Po mom skromnom misljelju, bogdan je brijirao. ne znam zasto tako svaku predhotnu partiju ni je odigro. Spetakl, on je stvarno spetakl!
(Botina-volina, 15. septembar 2017 23:30)


Pa razigravao se za finale... jedino ne znam kako to pre nije odigrao kada je nas najbolji strelac na svim utakmicama? Ako mislis na trojke 1-9 nadoknadjivao je drugim stvarima na terenu. I opet bi dao svoju kvotu koseva.

panter ne delija

pre 6 godina

Kako ga je Bogdan spustio bezobrazno kao ti si dao 30 poena al ti ekipa izgubila u prevodu nemas pojma. Ne radi se to tako kralju...

deda

pre 6 godina

Lampas@ Oduvek smo mi bili takva nacija tako da nece se nista promenit jer kad nije moglo onda kad je trebalo. Nece ni sad! Pomirimo se sa tim i gledajmo svoja posla. A budale neka se raduju ako misle da ce im biti bolje nakon toga.
(Nocno obezbedjenje, 15. septembar 2017 23:45) nebi bilo zgoreg da obidjes uciteljicu i zamolis je dati ponovi ono...tacka, nova recenica ili zapeta, a sto se komentara tice sinko moj grdno gresis, prosao sam period blagostanja, putovao, onda par poluratova odratovao, hiperinflacija, bombardovanje, poplava svega sam se natrpao al othranih 4 dece, 35 godina sam sa najboljom od svih zena, a ti si sinko sam u svojoj teskobi, izadji malo, udahni, zivot je par predivnih momenata i trenutaka srece, sinoc sam ponovo gledao zadnjih 6 minuta i srce mi je zaigralo, meni znci puno tebi ne, kome je onda bolje

drago

pre 6 godina

Dobar je Bogdan al ni prineti nasem Air Bodzanu. Decko promasuje 3/4 utakmice i onda kao pogodi kad se lomi dok nas Bodzan to zatrpa i resi vec u prvom poluvremenu...

nema lakog koša

pre 6 godina

Laik sam za kosarku i verovatno gresim, ali da sam trener ovom Shvedu, mislim da bih usao u teren i išamarao ga. Samo puca bez ikakvog obzira na mesto i vreme. Mislim da time više štete nanese timu nego sto doprinese. Ako im je to taktika, tim gore po njih.
Ono što je očigledno je kako su Rusi fizički spremni. Pa taj isti Šved je igrao 39 minuta od 40. Sve protivnike su slomili u drugom poluvremenu. Da nismo vodili 14p na poluvremenu, teško da bi dobili.

Dex

pre 6 godina

Ja bih dao sve da smo u svim sportovima ništa a da nam je život kao u švedskoj... norveškoj... Itd....
(Ronin47, 15. septembar 2017 23:45)

Kao sto vidis, vecina ne deli te prioritete. Zato vise ne moras ni da se nadas.

pojela si bambija

pre 6 godina

Ja volim sto navijam za Srbiju sa 1000 platom , a drago mi je i zbog vas koji imate malo ili nista, jer smo svi u ovim danima jedno i zajedno. Od ponedeljka opet se rastajemo kao klasa.

Sasa

pre 6 godina

Iskreno, zao mi je sto Rusi nisu deo finala. Ali, posto su igrali protiv nas, normalno je da ce zal biti daleko manja u odnosu na to kolika bi bila da su igrali protiv nekoga drugog.

Nocno obezbedjenje

pre 6 godina

Lampas@ Oduvek smo mi bili takva nacija tako da nece se nista promenit jer kad nije moglo onda kad je trebalo. Nece ni sad! Pomirimo se sa tim i gledajmo svoja posla. A budale neka se raduju ako misle da ce im biti bolje nakon toga.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Tvoj svaki komentar treba dislajkovati zato sto 90% komentara siris mrznju navijacku plus na vijestima o reprezentaciji.

Ps. Nisam navijac ni jednih ni drugih, ali takvi ljudi su mi odvratni ;)
(R.Srpska, 15. septembar 2017 23:33)

Nisi ni ti meni simpatican. Imam 850 lajkova. Mrzim Zvezdu i FMP. Zivela Srbija i Republika Srpska.

senad

pre 6 godina

Sved je najsebicni igrac koga sam gledo do sad samo se mesti na trojku trazi kontakt za faul na ulaz za njega košarka nije kolektivna igra.

luther

pre 6 godina

Iskreno Shved vise odmaze nego sto pomaze repki...Decko jeste induvidulana gromada ali nije pobednik..ja mislim da nije nijedan trofej osvojio u zivotu..mozda gresim

Ratko

pre 6 godina

Kaže jedan komentator da Bogdan može ubrzo da zameni Miloša Teodosića koji polako može u penziju. Još mu deca valjda lupaju pluseve. On čovek u punoj snazi otišao u NBA kao živa legenda Evropske košarke. Bogdan ne može nikada da zameni Miloša koji je Mozart ove igre i unikat. Ne dao nam Bog da našoj selekciji u budućnosti šuter pravi igru kao Hrvatima Bojan Bogdanović, koji ubacuje po 30 poena a oni gube jer nemaju organizatora. Mi smo na mnogo jačim takmičenjima sa solidnom ekipom dobijali mnogo jake selekcije pod vodstvom Miloša, zato što je on pravio da ceo tim izgleda bolje. Ovde nije došlo preko 40 vrhunskih košarkaša iz NBA i Eurolige. Evropsko je niskog kvaliteta. Mi to sad koristimo, stigli smo zasluženo u finale, takve su okolnosti. Da nam je ovde još Teodosić mi bi sve pometlali sa 20 razlike do titule. Molimo Boga da nam igra Jovke inače smo ga ugasili sa Slovencima, pošto centrima niko loptu ne ume da prosledi i tu bi bili drastično odsečeni. Nema trika da dobijemo. Videli ste ono divljaštvo zadnjih 10 minuta kada se Jovke povredio, idemo na o'ruk bez povezane igre i srećom uspeli smo. Do povrede Jovketa bilo je pitanje da li će biti 15-25 razlike. Čemu strah kod naroda oko povrede ako imamo zamenu u vidu Bogdana za poslednjih 40 minuta na mestu pleja? Kako Teo može da prenese loptu pa da napravi asistenciju ili da šutira kao snajperom a Bogdan isto to ne može?

Istrebljivac Antimaterije

pre 6 godina

Sved, teska nula od igraca. Samo sutira trojke i zalecece se kao vo prema kosu i onda vrati loptu nazad. Basket nista, samo besomucno sutiranje trojki...

Dragojlo ložač iz gošu

pre 6 godina

Ovo je sport, nije biznis i nije politika i nije kladionica gde jedan potez odlučuje! Ovo je za ozbiljnije od tebe, mnogo studioznije i mudrije!

lampas

pre 6 godina

Bogdan i Sved imaju slobodu da se ispucavaju do mile volje...Takvi igraci cesto upropaste svoj tim. Zato je Goran Dragic maestro za obojicu.

panter ne delija

pre 6 godina

Kako ga je Bogdan spustio bezobrazno kao ti si dao 30 poena al ti ekipa izgubila u prevodu nemas pojma. Ne radi se to tako kralju...

drago

pre 6 godina

Dobar je Bogdan al ni prineti nasem Air Bodzanu. Decko promasuje 3/4 utakmice i onda kao pogodi kad se lomi dok nas Bodzan to zatrpa i resi vec u prvom poluvremenu...

Zurkolomac

pre 6 godina

Bravo Bogdane, majstore. Kakav crni Sved. On zna samo da pogadja trojke i nista vise, kao i ostali Rusi. Srbi zato igraju svemirski basket, koji je za ostale nedostizan kao brzina svetlosti. Zivela Srbija!!!!!

Selfi Romeo

pre 6 godina

Bogdan je stvarno izrastao u igracinu, ali se meni licno ne svidja ovo forsiranje tog liderstva i slicno. Stvarno imamo vrhunski tim koji je kompaktna celina, svako ima svoju ulogu, nema potrebe da se istice samo pojedinac.

Nocno obezbedjenje

pre 6 godina

Lampas@ Oduvek smo mi bili takva nacija tako da nece se nista promenit jer kad nije moglo onda kad je trebalo. Nece ni sad! Pomirimo se sa tim i gledajmo svoja posla. A budale neka se raduju ako misle da ce im biti bolje nakon toga.

haligali

pre 6 godina

Šved je klasičan silovatelj lopte. Da on svojih 30ak poena, ali upropasti ekipu. Ne zna da razigra, nerezonski šutira, uopšte mi se ne dopada. Da igra kod Saleta popio bi davno par šamara da se malo smiri.

Ratko

pre 6 godina

Kaže jedan komentator da Bogdan može ubrzo da zameni Miloša Teodosića koji polako može u penziju. Još mu deca valjda lupaju pluseve. On čovek u punoj snazi otišao u NBA kao živa legenda Evropske košarke. Bogdan ne može nikada da zameni Miloša koji je Mozart ove igre i unikat. Ne dao nam Bog da našoj selekciji u budućnosti šuter pravi igru kao Hrvatima Bojan Bogdanović, koji ubacuje po 30 poena a oni gube jer nemaju organizatora. Mi smo na mnogo jačim takmičenjima sa solidnom ekipom dobijali mnogo jake selekcije pod vodstvom Miloša, zato što je on pravio da ceo tim izgleda bolje. Ovde nije došlo preko 40 vrhunskih košarkaša iz NBA i Eurolige. Evropsko je niskog kvaliteta. Mi to sad koristimo, stigli smo zasluženo u finale, takve su okolnosti. Da nam je ovde još Teodosić mi bi sve pometlali sa 20 razlike do titule. Molimo Boga da nam igra Jovke inače smo ga ugasili sa Slovencima, pošto centrima niko loptu ne ume da prosledi i tu bi bili drastično odsečeni. Nema trika da dobijemo. Videli ste ono divljaštvo zadnjih 10 minuta kada se Jovke povredio, idemo na o'ruk bez povezane igre i srećom uspeli smo. Do povrede Jovketa bilo je pitanje da li će biti 15-25 razlike. Čemu strah kod naroda oko povrede ako imamo zamenu u vidu Bogdana za poslednjih 40 minuta na mestu pleja? Kako Teo može da prenese loptu pa da napravi asistenciju ili da šutira kao snajperom a Bogdan isto to ne može?

perica

pre 6 godina

Svaka tebi cast, doktor si kosarke, ali da nije Vasilije Micic pogodio onu trojku, cisto sumnjam da bi bili u finalu. Bilo kako bilo, bravo momci!

Istrebljivac Antimaterije

pre 6 godina

Sved, teska nula od igraca. Samo sutira trojke i zalecece se kao vo prema kosu i onda vrati loptu nazad. Basket nista, samo besomucno sutiranje trojki...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Tvoj svaki komentar treba dislajkovati zato sto 90% komentara siris mrznju navijacku plus na vijestima o reprezentaciji.

Ps. Nisam navijac ni jednih ni drugih, ali takvi ljudi su mi odvratni ;)
(R.Srpska, 15. septembar 2017 23:33)

Nisi ni ti meni simpatican. Imam 850 lajkova. Mrzim Zvezdu i FMP. Zivela Srbija i Republika Srpska.

Branko

pre 6 godina

Sved ili Bogdan?Bogdan naravno..zasto?Pa jedan igra za ekipu,dok za drugogekipa igra.Pod dva-jedan daje 100 koseva a kad treba masi ,drugi masi celu utakmicu al daje kad treba.....da nastavim?

Sasa

pre 6 godina

Iskreno, zao mi je sto Rusi nisu deo finala. Ali, posto su igrali protiv nas, normalno je da ce zal biti daleko manja u odnosu na to kolika bi bila da su igrali protiv nekoga drugog.

analiza

pre 6 godina

"Ево вам један цитат за лаку ноћ.
"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan
Богдане, жив био!"
(Adriano_Galliani)
Razlika izmedju BB i Sveda je u tome sto je jedan lider a drugi samo obicna potrosna roba tj odlican bek-suter.Bekova sutera ima koliko hoces,a lidera jako malo.Lider odlucuje mec,a bek suter ima najvise datih poena u mecu.Lider igra za tim a bek suter za statistiku.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ево вам један цитат за лаку ноћ.

"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."

Michael Jordan

Богдане, жив био!

luther

pre 6 godina

Iskreno Shved vise odmaze nego sto pomaze repki...Decko jeste induvidulana gromada ali nije pobednik..ja mislim da nije nijedan trofej osvojio u zivotu..mozda gresim

Mrle

pre 6 godina

I pogledajte procente suta Bogdan 57% a Sved 40% za 38min u igri u asistencijama doduse 8-6 za Rusa. Ali koliko je sutnuo slobodnih Rus bez toga njegov procenat ide ispod 33%. E zato je Bogi majstor ove igre a ne siledzija dzabe bilo kojoj ekipi i 50p nekog igraca ako ona izgubi.

Mare

pre 6 godina

Kad se Sved podigao na trojku i vodjstvo Rusa, kroz glavu mi je prosao ceo zivot, od prijema u Titove pionire, preko prvog pijanstva, do dana kada mi se rodio sin. Hvala mu sto je promasio...

Mrle

pre 6 godina

Bez omalovazavanja vrhunski igrac ali lako je Svedu da igra odmoran decko sprda se u tamo nekom Himkiju ima 3 ozbiljna jaka na moranje meca u sezoni. Himki nije prva klasa timova i momak je dosao odmoran na EP. Ovo sto nas Bogdan radi posle onakve sezone u Feneru je ravno cudu izrasta decko u pravog vodju ove generacije. Ali da ga ne hvalim previse ajde da vidimo i to finale pa nek bolji pobedi. Cestitke celoj ekipi i doktoru SASI DJORDJEVICU.

Dzukela

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07). 'Ajde bre nemoj da mracis u ovako lepom trenutku. Bravo Bogdane, bravo momci!

fikus

pre 6 godina

Jeste sine ali neko od nas moze da dobije cir, srcku i da ne nabrajam dalje.Moras to nekako ranije da resis...Ja znam da je tebi to zanimljivo i da
volis da igras kad' je najgusce ali samo malo ranije......popio sam 3 piva za jednu cetvrtinu(cetvrtu) i to nije dobro.
PS. Inace sam trosio dva po cetvrtini....
Maajstoreee....

srbendasačetiris

pre 6 godina

Bogdane care, majstore, legendo serbska... svaka ti se pozlatila,ti si rođeni šampion nema šta... ali jedan detalj mi je neviđen..pratio sam rad nogu i uopšte način hoda bogdana, to je neverovatno koliko liči na pokrete federera ...uporedite ..ma nema šta stil šampiona!!!

senad

pre 6 godina

Sved je najsebicni igrac koga sam gledo do sad samo se mesti na trojku trazi kontakt za faul na ulaz za njega košarka nije kolektivna igra.

nema lakog koša

pre 6 godina

Laik sam za kosarku i verovatno gresim, ali da sam trener ovom Shvedu, mislim da bih usao u teren i išamarao ga. Samo puca bez ikakvog obzira na mesto i vreme. Mislim da time više štete nanese timu nego sto doprinese. Ako im je to taktika, tim gore po njih.
Ono što je očigledno je kako su Rusi fizički spremni. Pa taj isti Šved je igrao 39 minuta od 40. Sve protivnike su slomili u drugom poluvremenu. Da nismo vodili 14p na poluvremenu, teško da bi dobili.

Aleksandar

pre 6 godina

Svaka čast svima, Bogad je fenomenalan, ali meni su otkrovenja Lučić i Milosavljević. Izrasli su tiho u vrhunski kalibar. Šta god da bude u finalu, bravo

pojela si bambija

pre 6 godina

Ja volim sto navijam za Srbiju sa 1000 platom , a drago mi je i zbog vas koji imate malo ili nista, jer smo svi u ovim danima jedno i zajedno. Od ponedeljka opet se rastajemo kao klasa.

Stevan

pre 6 godina

Ja bih dao sve da smo u svim sportovima ništa a da nam je život kao u švedskoj... norveškoj... Itd....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ronin47, 15. septembar 2017 23:45) # Link komentara

Meni je zivot kao u Svedskoj, i malo bolji jer imam svoj privatni posao a ne radim kod gazde kao sto bi bio slucaj da sam u Svedskoj... A i drzava mi je u sportu sila... pa ima li sta lepse? I zato prestani da mracis ovde. Ako hoces da zivis bolje, onda moras da radis vise... Ovi kosarkasi bi trebalo da ti budu primer kako se postaje bolji od deugih, iako si rodjen u siromasnoj drzavi. Da ti stvarno zelis da zivis kao u Svedskoj, da zelis da se trudis i radis, ti bi to i imao.

dux

pre 6 godina

Majstore, brate, da li si se zapitao kako to da se zoves bas Bogdan Bogdanovic. Ja jesam. Ti si jako hrabar decko,znas to! Zato te volim!
Modrica Vas pozdravlja
Finale!!!

Sasa

pre 6 godina

Ovakav kalibar kao Bogdan se radja jednom u 20 godina... Covek je veceras celu cetvrtinu igrao pleja;skakao,igrao odkicnu odbranu.....udvajaju ga 40 minuta... on pravi slalome...pogadja trojke.....asistira.....da je ziv i zdrav.. svake godine cemo mi u najmanje polufinale

Dragojlo ložač iz gošu

pre 6 godina

Ovo je sport, nije biznis i nije politika i nije kladionica gde jedan potez odlučuje! Ovo je za ozbiljnije od tebe, mnogo studioznije i mudrije!

maxy

pre 6 godina

Kad bi me neko pitao ko je bolji od njih dvojice...mislim da bih sedeo danima i razmisljao, obojica su genijalci! Protiv Slovenaca imamo Doncica i Dragica koje ce Bogdan morati da zatvori, dok se pod kosem nadam totalnoj dominaciji! Bobi i Kuzmic da rese finale, a Bogdanu hvala za sve do sada! P.S. Mora i Bogdan bar 20 u finalu :)

skr

pre 6 godina

Sto se Shveda tice strasan igrac.Ne mogu da shvatim da jedan Rubio koga pustaju da sutira za 3 p moze da igra u NBA a za ovakvog igraca nema mjesta...
(ciljaj_viSOKO_, 15. septembar 2017 23:18)

Zvuci neverovatno kada se gleda kako danas igra ali Shved je u NBA igrao bez imalo samopouzdanja, izgledao je kao poplaseno dete na parketu. Njegova karijera u nba je veliki nauk za slicne igrace ukljucivsi Bogdana.
Rubio sa druge strane ima ocigledne nedostatke u igri ali se ne boji nikoga i uvek nadje nacin da bude plus na terenu, makar suirao 0%. Nisu ludi navijaci Minesote koji su ga gledali svako vece godinama i na kraju maltene plakali kada je trejdovan.

Botina-volina

pre 6 godina

Po mom skromnom misljelju, bogdan je brijirao. ne znam zasto tako svaku predhotnu partiju ni je odigro. Spetakl, on je stvarno spetakl!

ale

pre 6 godina

@lampas Hahaahah sto si negativan covece, prvi komentar pljujes Bogdana, a u drugom ti narod kriv sto se raduje kad pobedimo. Jeste male su nam plate jeste druze lose se zivi, i bas zbog toga se toliko radujemo, jer nam ovi momci pokazuju da to sto ti roditelji imaju male plate i sto se lose zivi ne znaci da ne mozes postati bolji od drugih, da nam je svima uspeh na dohvat ruke ako se dovoljno trudimo. Svi ovi nas Bogdani i Djordjevici su dosli iz naroda nisu oni baceni tu i zbog toga se vidis mi radujemo, a ti, ti nastavi da se trudis mozda se i tvom uspehu neko jednom bude radovao. Ako se u pisanju glupih komentara na portalima uopste moze napraviti karijera ahahhaah

Ivo Dubrovnik...

pre 6 godina

bravo srbi, i nemojte vise pljuvat bobija jer je on zasluzio ovu pobjedu vise od Bogdanovica,on je stekao prednost, imate uvijek vise kvalitetnih igraca koji iskoce, mi imamo jednog, dva i krpimo se, nemamo centra jer je Tomic malokrvan i za klub igra odlicno a za reprezentaciju katastrofa, sad ni ne igra,nemamo playa nemamo nista, o treneru necu ni govorit, mislim da ce vas dobit janezi jer su strasni, ali jedna utakmica moze sve biti.Sretno

R.Srpska

pre 6 godina

Adriano_Galliani Tvoj svaki komentar treba dislajkovati zato sto 90% komentara siris mrznju navijacku plus na vijestima o reprezentaciji.

Ps. Nisam navijac ni jednih ni drugih, ali takvi ljudi su mi odvratni ;)

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Bogdan je stvarno izrastao u igracinu, ali se meni licno ne svidja ovo forsiranje tog liderstva i slicno. Stvarno imamo vrhunski tim koji je kompaktna celina, svako ima svoju ulogu, nema potrebe da se istice samo pojedinac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Selfi Romeo, 15. septembar 2017 23:13)

Jesi li cuo za izreku da ceta magaraca koju predvodi lav moze da pobedi cetu lavova koju predvodi magarac? Bez paralela sa nasim momcima, naravno. Svakom timu treba lider. Neko ko ce da vrati veru u pobedu licnim ucinkom i primerom. Jedan vrhunksi igrac na terenu podize nesluceno moral i samopouzdanje svakom clanu tima, samim svojim prisustvom. Pa cak i kad mu ne ide ostali zele da nadomeste. Psihologija tima je nedvosmislena po pitanju uloge lidera. A retki su oni koji tu ulogu mogu da iznesu. Lider se ne postaje, radja se. Ako nemas to u krvi, dzaba sva nauka i treninzi.

loko

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07)

Нека мало радости и за нас. За срећу није потребно много

bole bgd

pre 6 godina

Izvinjavam se javno Bogdanu Bogdanoviću! Više puta sam u svojim komentarima napisao da smatram da Bogdan nikada neće biti vođa, da nije čovek odluke, da ima tremu u poslednjih par minuta i pavi greške. Bilo je i toga ranije....ali, Bogdan je definitvno sazreo kao igrač i kao lider!Svaka čast Bogdanoviću!

Dex

pre 6 godina

Ja bih dao sve da smo u svim sportovima ništa a da nam je život kao u švedskoj... norveškoj... Itd....
(Ronin47, 15. septembar 2017 23:45)

Kao sto vidis, vecina ne deli te prioritete. Zato vise ne moras ni da se nadas.

Milos

pre 6 godina

Kad ti jedan Sved kaze da si lud, onda si lud. I tacka.
Rusima zelim bronzu, i to samo zbog Sveda, jer ostatak tima je izuzetno antipatican (to i ja, blagi rusofil, kazem). Moj omiljeni nesrpski igrac na ovom prvenstvu.

Boris Banović

pre 6 godina

Predlažem da pitanje, ko je luđi od njih dvojice, reše jednim basketom jedan na jedan u nedelju oko 10 sati , taman u vreme treninga !

Bankar

pre 6 godina

Za Slovence kao protiv Italijana. Pritisak na spoljnu liniju a pod košem naša dominacija. Bobiju mogu da bacaju skoro kao u koš a on bekovima da spusta ili sam zavrsava. Ako se skupe u reketu kazna spolja. Mislim da Slovenci ne igraju prljavo kao Rusi i da će Bobi tek da zablista. Ja nekako verujem da imamo znanja i da osvajamo finale.

Millennium

pre 6 godina

@Zurkolomac

Znaš kako, tom logikom niko sem severnih zemalja, i nekoliko iz Zapadne Evrope i Amerike ne bi trebalo ni u čemu da uživa. Jel reprezentacija Srbije u bilo kom sportu kriva što imamo vlast kakvu imamo? Jesu ih oni birali, ili mi? Najlakše je reći sport zaglupljuje masu, a ta ista masa ne uzima u ruke svoju sudbinu, obrazovanje i budućnost.

ciljaj_viSOKO_

pre 6 godina

Za prave sampione vazi ono pravilo- "nije bitno koliko (golova,poena) vec kada!".
Bogdan je definitivno postao igrac sa pobednickim mentalitetom!To se narocito vidjelo na F4 EL a prenijelo se i na reprezentaciju.Definitivno je sazreo kao igrac i zelim mu da nastavi u istom ritmu u Americi.
Sto se Shveda tice strasan igrac.Ne mogu da shvatim da jedan Rubio koga pustaju da sutira za 3 p moze da igra u NBA a za ovakvog igraca nema mjesta...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Veliko poštovanje za gospodu Švedaru i Voronceviča za iskrene i tople čestitke u jako teškom trenutku za njih, čista klasa. Ostali, negativno razočarenje Mozgov, cepa laktovima a ovamo kmeči i dreči na svaku, al` ajde, ne treba biti zlopamtilo. Bogi tatko na košarka, uzmi i rešavaj to u nedelju gospodnju i da gori Srbija!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Lud je ovaj narod sto se ovoliko lozi na sport, a rinta za najmanje plate u Evropi.
(lampas, 15. septembar 2017 23:07)

Niti sam u Evropi, niti rintam a o parama ne pricam, iz pristojnosti. Ali priznajem, lud sam. Lezem u 4, 5, 6 ujutro a radim od 9. Samo da bih gledao ove momke. Eto lud sam ali od srece kad pobede. I?

Začuđeni u Zemlji Čuda

pre 6 godina

"Slovenci su veoma nezgodni, igraju bez poraza"
Kralju, imam osećaj da ćeš se i Ti i ostatak tima potruditi da im nanesete prvi poraz na prvenstvu!
Živi bili pa videli. U nedelju svi citiramo Mutu!

Dragan Feliks

pre 6 godina

I nije Vas slagao. Jeste lud. Dok je on i u odbrani i u napadu odmarao i skupljao snagu da nam ,,skracuje,, živote onim ludačkim trojkama i ulazima, Vi ste ,,Majstore košarke,, ginuli za svaku loptu, trčali kroz blokove, skakali, igrali i pleja i beka i nisko krilo, asistirali i što je najvažnije pogodili kada je trebalo. Dubok naklon za Vas ,,majstore košarke,, i sve ostale igrače i stručni štab, jer je svako od Vas zaslužan za ovaj rezultat.

Markic

pre 6 godina

Svaka cast nasem Bogdanu,velika karijera je pred njim i sad je dosta osvojio, ali ovaj Sved je igrac koji ne moze da se isplati sto se kaze. Strasan, brutalan u napadu!!! Citav arsenal oruzija.

Igor Pg

pre 6 godina

Bogdan je majstor kosarke, ali je Srbija bez Jovica prosjecna reprezentacija. Kada se povrijedio na +11 znao sam da ce morati da izvuku ovo na misice. Jednostavno sistem je u pitanju a Jovic je uz Bogdana najbitniji sraf tog sistema. Ako bude igrao u finalu protiv nestvarne Slovenije, Srbija zbog sampionskog gena koji ima moze do zlata. Ako ne bude igrao mislim da nemate sanse protiv savrsenog sistema. U svakom slucaju zelim vam sve najbolje i navijam za vas braco!

Samo da primetim

pre 6 godina

@Kaže jedan komentator da Bogdan može ubrzo da zameni Miloša Teodosića koji polako može u penziju. Još mu deca valjda lupaju pluseve. On čovek u punoj snazi otišao u NBA kao živa legenda Evropske košarke. Bogdan ne može nikada da zameni Miloša koji je Mozart ove igre i unikat. Ovde nije došlo preko 40 vrhunskih košarkaša iz NBA i Eurolige. Evropsko je niskog kvaliteta. Mi to sad koristimo, stigli smo zasluženo u finale, takve su okolnosti. Da nam je ovde još Teodosić mi bi sve pometlali sa 20 razlike do titule. . Čemu strah kod naroda oko povrede ako imamo zamenu u vidu Bogdana za poslednjih 40 minuta na mestu pleja? Kako Teo može da prenese loptu pa da napravi asistenciju ili da šutira kao snajperom a Bogdan isto to ne može?
(Ratko, 16. septembar 2017 04:42)

Koje utakmice si ti gledao?
Vidi u redu je sto si zvezdas ali Bogdan nas je naravno uz sve ostale doveo u finale. Pogledaj reprizu i vidi koliko je lopti spustio na centra i koliko je poena davao. NIKO NE TREBA DA KAZE DA MILOS TREBA U PENZIJU ALI KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MORA I MOZE.
Da li je Bogdan adekvatna zamena? Pa ne, nije adekvatna ali je dostojna i trenutno jedina.
Kažeš nije došlo 40NBA igrača pa to koristimo?!? A NAMA NEMA 8 najboljih?!?!
Za kraj pogledaj komentare pravih zvezdasa. Ovo je Srbija i finale bez 8 igrača je nestvaran uspeh.
Naravno da nam treba Jović kao hleb ali ako moramo bez njega igraćemo pa šta bude.

Bobosmrade!

pre 6 godina

Moram da dodam, toliko me Micic izludjuje tokom turnira, ali posle one trojkeee..brate slatki sve ti je oprosteno!!!!
Sve cestitke celoj ekipi i Saletu na vrhunskoj borbi i velikom uspehu!

Car

pre 6 godina

"decko ti si lud", a on maltene nije promasivao za 3 i jedini drzao Ruse u zivotu.
Sve jedno, kapa dole Bogdanovicu i Marjanovicu, pokidali su.

Филип Пирот

pre 6 godina

Ауу, Швед нема право да икоме каже да је луд, јер је он дефинитивно најлуђи. Шта је погађао, како је играо, оно је нестварно. Браво за Русе, стварно је била утакмица за нерве од треће четвртине. Идемо даље, бодримо наше у финалу, надамо се најбољем, али за мене, они су већ победници, без обзира на боју одличја. Спортски поздрав!

IT...remake

pre 6 godina

1) Ko prati kosarku i navija za Partizan setice se Vujosevica koji ga je prve sezone forsirao sa sutem u zadnjim sekundama u egal zavrainici u Evroligi,Bogdan je masio,Paetizan gubio ali je imao Vujosevic VERU,STRPLJENJE...kasnije taj Bogdan bukvalno sam pobedi Zvezdu u finalu sa 100+ koseva u 3 utakmice

2)Izbrusio ga je i isforsirao Zeljko Obradovic

3) Sale Djordjevic je ocigledno veliki trener kao sto je bio i kosarkas za nacionalni tim

4) Lagano i jedan i drugi ulaze u legende,jedan kao kosarkas,drugi kao igrac

5) Znam da ce Sale izvuci MAXIMUM iz svakog igraca za finale i da ce se KOMACNO VRATITI SA ZLATOM KAKO JE I ZASLUZIO

6) Da nije Sale na klupi...ne bi mi videli finala...neko je vrhunski trener u klubovima a neko je MAG kao selektor reprenzetacije!!!

deda

pre 6 godina

Lampas@ Oduvek smo mi bili takva nacija tako da nece se nista promenit jer kad nije moglo onda kad je trebalo. Nece ni sad! Pomirimo se sa tim i gledajmo svoja posla. A budale neka se raduju ako misle da ce im biti bolje nakon toga.
(Nocno obezbedjenje, 15. septembar 2017 23:45) nebi bilo zgoreg da obidjes uciteljicu i zamolis je dati ponovi ono...tacka, nova recenica ili zapeta, a sto se komentara tice sinko moj grdno gresis, prosao sam period blagostanja, putovao, onda par poluratova odratovao, hiperinflacija, bombardovanje, poplava svega sam se natrpao al othranih 4 dece, 35 godina sam sa najboljom od svih zena, a ti si sinko sam u svojoj teskobi, izadji malo, udahni, zivot je par predivnih momenata i trenutaka srece, sinoc sam ponovo gledao zadnjih 6 minuta i srce mi je zaigralo, meni znci puno tebi ne, kome je onda bolje

Meraklija

pre 6 godina

Jug Bogdane nas! Do onog "Faula" na Svedu pri sutu za tri poena pritisak mi je bio 200/100, sledeci napad ti dajes fade away dvojku sa 6 metra iz ugla a izraz tvog lica mi kaze "Sad cu da vas..." Sve ostalo je kako nam dragi Muta kaze "Normalno."

matori

pre 6 godina

@ Nisi ti lud,ti si samo doktor koji se radja jednom u 50 godina
(ludi srbin, 15. septembar 2017 23:03)

na svu sreću, kod nas tih 50 godina jako brzo prođe....

Zuba

pre 6 godina

Kad se Sved podigao na trojku i vodjstvo Rusa, kroz glavu mi je prosao ceo zivot, od prijema u Titove pionire, preko prvog pijanstva, do dana kada mi se rodio sin. Hvala mu sto je promasio...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 15. septembar 2017 23:44)



Koji si ti kralj. Ne mogu da prestanem da se smejem. Komentar veceri.

323

pre 6 godina

Sved odlicno zna sta je kosarka, ne spada u one koji broji promasaje za 3. Covek je video sta BB sve radi na terenu, igra pleja, igra u odbrani, probija u reketu, asistira i jos postize koseve? Pa kako da mu ne kaze? BB je KOMPLETAN igrac i ne mogu da zamislim reprezentaciju, posebno ovu bez njega. To se vidi i kada je na klupi, kakve imamo probleme. Sved je vanserijski suter, strasno kako sutira ali ne moze sa odbranom da pridje BB. Na kraju, vec vidjeno, vanserijski igrac, suter, da 30 koseva a njegov tim izgubi. To smo gledali i kod hrvatskog Bogdanovica, bezbroj puta. Primera radi, u prvom poluvremenu jedan Sved je dao 14 koseva a BB 13? A sta je sve na terenu radio BB a sta Sved? Kada je Sved i koliko puta asistirao svom centru? Uzme decko loptu i sutira sa 8 metara i da kos...Svedu je mesto u NBA kao i BB koji ce tamo sigurno jos da napreduje, posebno sto ce imati SVU pomoc Divca i Stojakovica.

Marko

pre 6 godina

Bogdane covece kako neces promasiti kad si i plej i bek i krilo. Svaka cast momcino i momci pa vi igrate sa 9 igraca celo prvenstvo i u finalu ste. Kapa dole.

dule

pre 6 godina

ljudi ogresismo se o bobija!!! ...setitite se koliko je vaznih poena bobi dao , koliko asistencija i koliko batina popijo...a on i dalje miran!!!!

neko ko zna

pre 6 godina

kaze sale posle njihove serije i promasaja mirosavljevica sutni care sutni i on pogadja trojku u sledecem napadu ,neverovatno kakav trener
(haris, 15. septembar 2017 23:47)

Nije Milosavljevic promasio, vec uopate nije sutnuo, krenuo na ulaz pa napravio gresku ... tad mu je rekao, sutni u fazonu "ne plasi se, ne komplikuj" i skinuo teret a Gagi pogodio. Imao sam osecaj da ce je dati. Odlican je Sale.

Марко Тодоровић

pre 6 godina

Свака част за обојицу. Вансеријски шутери!
Боги само тако и у недељу да цепаш. Велики поздрав од звездаша (мада то је више глупо и потписивати).

Hvala

pre 6 godina

Sve super, Bogdanović, Sale, ekipa, Šved, utakmica, pobeda, ali ja večeras sanjam Bobija Marjanovića. On je Dobri Duh naše košarke.

STRUČNJAK BEZ PRAMCA

pre 6 godina

Bogdan je odigrao odlično, Bobi je bio najkorisniji igrač, ali najbolji je bio Lučić. Šveda su čuvali svi, a on je sačuvao sve ostale! Svaka čast, majstori!

c7-5

pre 6 godina

Po mom skromnom misljelju, bogdan je brijirao. ne znam zasto tako svaku predhotnu partiju ni je odigro. Spetakl, on je stvarno spetakl!
(Botina-volina, 15. septembar 2017 23:30)


Pa razigravao se za finale... jedino ne znam kako to pre nije odigrao kada je nas najbolji strelac na svim utakmicama? Ako mislis na trojke 1-9 nadoknadjivao je drugim stvarima na terenu. I opet bi dao svoju kvotu koseva.

bl

pre 6 godina

svi smo mi sutirali trojku na kos govoreci 3,2,1 sve dok nismo pogodili, svaka vam cast, vecina pljuvala reprezentaciju nije davala nade ni da ce grupu proci, pljuvali Bogdana zbog losseg suta ( sta je sada, uvede u finale bajo moj) cestitke sve i hvala vam!!! sampion se postaje kada izadjes na teren kad je najtese i pobjedis!

perica

pre 6 godina

Sved igra u Himkiju jer je najplaceniji igrac u Evropi. To je kao kad bi ti igrao u Partizanu ili Zvezdi u svom gradu za najjaci ugovor u Evropi. Gde ces bolje.

Dirigent

pre 6 godina

Koliko god Bogdan promasio ponekad na startu on se na kraju kad se lomi tekma ne plasi da sve svali na sebe.... Ne znam kako moze neko lose nesto rec za njega, brate da ne idemo dalje od sinocnje utakmice, znajuci nas balkance, da je Bogdan sinoc pred kraj promasivao i da je Srbija ispala svi znamo koliko bi to bilo drvlje i kamenje po njemu, makar dvije godine, a on stalozen potpuno.. Mi ne mozemo ni da zamislimo koliko je tesko stic do tog psihickog nivoa, opustenosti... Jesam ga mrzio, pljuvao dok je igrao za Partizan, sto je i logicno :) ali za ovo sto je uradio na svim ovim utakmicama naklon do poda Bogdane !!!

pedja,cacak

pre 6 godina

Svaka ti cast,mladicu! Kao i celoj ekipi i strucnom stabu! Pravi si naslednik,kao i tvoje kolege,prethodnih i takodje uspesnih generacija! Kako god nsm se zvala drzava,vi ste nas veselili i cinili,srecnim i ponosnim! Puno zdravlja i srece,tebi i svima ostalima...! A u finalu,kao i do sada,polako i strpljivo!
SRECNO!!!

STRUČNJAK BEZ PRAMCA

pre 6 godina

Meni je scena kad njih dvojica posle ovakve utakmice pričaju na centru uz osmeh na licu obeležila prvenstvo. Taj poster bih okačio u sobi, a žena nek se zapita zasto:)

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Šta god u finalu uradili, samo mi je drago što momci igraju kao tim i što su nam objasnili šta znači patriotizam. I što su ovu decu koja misle da je patriota onaj ko okači veću zastavu ili komentar na tviteru ili fejsu, i sve gledaju preko toga ko je u kom klubu igrao, realno momci vratili na fabrička podešavanja...

Sakaluda

pre 6 godina

Kako ga je Bogdan spustio bezobrazno kao ti si dao 30 poena al ti ekipa izgubila u prevodu nemas pojma. Ne radi se to tako kralju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter ne delija, 15. septembar 2017 23:16)

Ukljuci mozak pre komentarisanja!

Bogdan mu je uzvratio komplimentom da daje 30 poena po utakmici i da je majstor, a to sto je rekao da smo mi ipak pobedili, e to je rekao nasim novinarima u intervjuu, a ne Svedu!

Izguglaj snimak Bogdanovog obracanja

josip broz

pre 6 godina

Protiv Slovenaca najbolje da idemo na pobedu!!!!! IDMOOOO!!!!!
(Bush, 15. septembar 2017 23:40)

Da, verovatno bi bilo dobro da dobijemo.

Branko

pre 6 godina

Mozda nije mesto gde treba da ovo napisem,ali niko nije prokomentarisao situaciju kada su nas Rusi stegli,Sale trazi minut odmora.Igraci sedaju on se okrece prema Dragancetu i smireno kaze,doslovce "Dragane sini je,slobodno" i nastavlja da crta akcije.U sledecem napadu kapiten daje vaznu trojku iz kornera.Neprocenljivo koliko Sale uliva samopouzdanje igracima