Fudbal 52

Petak, 08.09.2017.

10:14

Genk isplaćen – sav novac od Sergeja ide Laciju

Italijanski Lacio za devet miliona evra otkupio je od belgijskog Genka 50 odsto prava od naredne fudbalera Sergeja Milinković-Savića, tvrdi Gazeta delo Sport.

Genk isplaæen – sav novac od Sergeja ide Laciju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

nista o nicemu

pre 6 godina

Slavoljube, dokle god ne budes zvao SMS, ja necu vrednovati tvoj uspeh i rad u reprezentaciji. Za mene ces biti mendadzer kao i svi pre tebe, jedino sto imas vise srece.
(felna-od-fice, 08. septembar 2017 11:19)

Dok ga ne pozove ja ga postujem jer ne dopusta da mu carsija i menadzeri sklapaju tim. Ono sto je zvao na pocetku zove i sad. Nema mesta prevarama i naknadnim ubacivanjima Scepovica i slicnih kao kod Mihajlovica. Podrska Muslinu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Njima je bolje 9 sad nego 40 na leto? Vazi, kako da ne. Znaci da ponude preko 30 miliona nije bilo, da jeste oni ne bi to prodali tako lako.

Dejan

pre 6 godina

Koji je interes Genka, koji je interes... Mucnite malo glavom, nisu sigurno sad pristali da ga daju za 9 miliona. Lacio je pri kupovini napravio klauzulu da moze u svakom trenutku (ili posle ispunjenja odredjenih uslova, nebitno) da otkupi njihovih 50% za 9 miliona. Standardna praksa kod velikih klubova.

Ivan

pre 6 godina

sta se ovde desava,50% od 70 000 000 je 35 000 000 a oni ga dadose za 9 sada...
jedino ako im.je frka za ffp al nisam upucen u to
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Da komsiji ne crkne krava, 8. septembar 2017 12:30)

To sto je Lacio odbio 70 miliona da ga proda, ne znaci da moraju da plate Genku polovinu od 70 miliona. Taj novac ne postoji kada igrac nije ni prodat. Nisu ludi da daju drugom klubu 35 miliona. Zato i nisu smeli da ga prodaju Juventusu za toliki novac dok ne rese tu klauzulu, jer bi Genku stvrano morali da plate 35 miliona u tom slucaju.

Dusan R.

pre 6 godina

Neverovatno je ovo. Ovoliko komentara bez sistine. Da li je moguce da vecina ne cita tekst i komentarise, jer da su citali ne bi tako komentarisali. Ne zelim da verujem da komentatori ne razumeju.

Objasnite klubu Genku i Laciju kako da rade. xaxaxxa

ccc

pre 6 godina

Glup posao Genka. Umesto 9 sad mogli su sledeceg leta 25-30 Mil dobiti mozda i vise. Bas glup posao!
(Dragic, 08. septembar 2017 10:43)

Ajde prvo procitajte tekst pre nego sto lupite , znas li sta znaci aktivirati klauzulu ugovora ,edukujte se malo ,nemoj samo lupati,u ugovoru stoji da tih 50% vredi 9 miliona evra!!!

Laziale

pre 6 godina

Platili su 9 miliona zato što je toliko određena klauzula za otkup tog uslova od 50%.

Normalno da ne bi prodali 50% za 9M da ne postoji ta klauzula.

Ivan

pre 6 godina

Ljudi, ne radi se o tome da je Genk uzeo sada 9 miliona umesto 35 sledece godine, nego je po ugovoru Lacio u svakom trenutku mogao da otkupi tih 50% za 9 miliona, sto su oni odlucili da sada i urade.
Pozdrav

NikolaNis

pre 6 godina

Aman ljudi. Mutljavina,prevara,nisu cista posla...
Lacio kupio 50% Sergeja za 9m i imao fiksnu klauzulu za jos 50% za 9m. Genk se nista nije pitao. Zato ga pre ovoga i nisu prodali jer je 50:2-9=16 a sada ce biti 50-18=32. Minimum.
Nadam se da je jasnije.

Coa

pre 6 godina

Prosto ne mogu da verujem kakve komentare čitam. Genk se ovde ništa nije pitao. U ugovoru je pisalo da dok god Lacio ne isplati ceo transfer Genk ima pravo na 50% od iduće prodaje. Dakle ako Lacio odluči da ispuni tu klauzulu Genk ne može ništa da učini. Taj ugovor je sklopljen još 2015.

Ne znam šta vam nije jasno.

Sou program

pre 6 godina

Pa lijepo pise dogovor prije 2 godine....sve jasno, vrv po ugovoru Lazio u moze u bilo kom trenutku da uplati 4.5m i on je njihov.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Kako je lepo gledati Grobare koji veruju italijanskom mafijasu iz Lacija o 70 miliona, al 4 za Boacija ne mogu da svare. Kakvi dvostruki arsini, klasika.
(nista o nicemu, 8. septembar 2017 11:58)
Prijatelju, sta je sa tobom?! O kakvim grobarskim botovima pricas? Ja razumem da ti, iz samo tebi poznatih razloga, ne podnosis Sergeja, ali kakve to veze ima sa grobarima? Jesi li pogledao neku utakmicu Lacija, da vidis kako momak igra? Da shvatis da je idiotizam da Gudelj i Fejsa dobijaju poziv, a Sergej ne. I sad sam ja, po tebi, grobarski bot? Zato sto mi nije jasno, kako ova dvojica, inace bivsi igraci Partizana imaju prednost u odnosu na bivseg igraca Vojvodine? Na stranu to sto je ovde u pitanju REPREZENTACIJA, nije bitno za koga su igrali, sada su svi oni reprezentativci Srbije...u kojoj trebada igraju NASI najbolji igraci. A ovaj je izmislio fudbal za Gudeljai Fejsu. Ljudi ovde traze Sergeja, zato sto zasluzuje poziv, a ne zato sto brane njegovog menadzera. Isto sam pisao za Ljajica, kao i sada za Bastu, Zivkovica, Kataia...Ako ima mesta za Rukavinu (koji je blago uzasan) i Bambija na klupi ima mesta i za Bastu i za Zivkovica.
Zar je toliko tesko shvatiti da ima ljudi, koji zele da im reprezentacija bude sto je bolje moguca, da im nije bitno da li su u timu bivsi grobari ili cigani?

gde ja zivim

pre 6 godina

dakle pitanje za genk je bilo: da li uzeti sada 9 miliona ili kroz godinu dana uzeti 50% od 40/50/60/70 ili koliko vec miliona evra. hm

пентхаус

pre 6 godina

Прича се да је Јуве понудио 70 милиона за Сергеја.
Какви пацери, немају појима боље да су Муслина питали за савет.
Добили би Бамбија за џ, и још би им Муслин уштекао 70 милиона.
Кад су аматери, нису стручњаци ко Муслин и ова екипа из савеза.
Шалу на страну, ал стварно је грех не звати оваквог играча у репрезентацију.
Ако је кршио дисциплину или нешто нека кажу јавно да народ зна.
А ако је само због Кежмана или ако дечко није хтео да улази у неке њихове комбинације раније, онда стварно треба најурити цео савез са све Муслином.
Направљен је добар резултат али зашто стално мора нека мрља?!
Тако нам се десило 2006, кад Петко звао сина, па 2010, кад Антара повео оног голмана Исаиловића мислим, и тако се огрешио о Бркића који је до тада био други голман, небулозном причом како је још млад и има времна за њега, и тако упропастио дечку једину прилику да буде на великом такмичењу.
Зато нам се тако и вратило на та два такмичења, катастрофама.
И овај пут ће бити исто у Русији, ако не исправе ову неправду према Сергеју.
А има ту још сличних играча, попут Басте рецимо.

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

sta se ovde desava,50% od 70 000 000 je 35 000 000 a oni ga dadose za 9 sada...
jedino ako im.je frka za ffp al nisam upucen u to

kangrga

pre 6 godina

Da a čelnici Genka su izgleda maloumni pa su prodali 50% prava fudbalera za koga su navodno spremni mnogi da daju 50-70 miliona evra za samo 9 miliona?!
Izgleda da im je bolje da dobiju 9 nego 35 miliona?!?!
Nešto tu ne štima...

Đurađ

pre 6 godina

Ovde će izgleda biti posla za pravosudne organe Belgije.
Koji je interes Genka da proda 50 % prava na Sergeja za 9 milki kada bi više movli da zarade kada bi ga Lacio prodao za 18.5 miliona?!
Obzirom na pisanja novinara da Sergej vredi preko 50 miliona a i prateći svakodnevna kukanja forumaša zašto Muslin ne zove Sergeja u reprezentaciju nameće se pitanje zašto bi Genk pristao na samo 9 miliona.

Jord4nnnn

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto bi Genk pristao da proda svojih 50% od sledece prodaje za 9 miliona, ako se zna da su klibovi vec nudili 50 i 70 miliona za Sergeja i da je tako Genk mogao da zaradi 25 ili 35 miliona.

Blabla

pre 6 godina

Molim Vas da forsirate vesti o ovom momku, da se vec jednom stane na put korupciji u FSS, koja za njegovo igranje trazi procenat od sledeceg transfera. Kezman na to nije pristao!!!

gremlin

pre 6 godina

SMS će VREDETI MINIMUM 70 mil€,mislite da lupam?!Čitajte gazettu ko je motor Lazia,i gledajte Arenu i videćete da li preterujem,šteta što NE IGRA U KINI DA BI SE UKLOPIO U SISTEM,DALEKO OD OČIJU ALI IGRAM ZA SRBIJU!!!

felna-od-fice

pre 6 godina

Inter je ponudio 65+5 miliona bonusa, Juventus je ponudio 50 miliona. Nisu hteli da ga prodaju, sledece sezone ciljaju na 100 miliona od Intera ili Milana. Imao sam prilike da pricam sa Matejom o njemu, tvrdi da ce preci u Real ili Barsu jednog dana. Razvijaju ga pametno i u odlicnim je rukama.

Meni je neverovatno, neobjasnjivo da za njega nema mesta u A selekciji. Zamislite da nema mesta za Modrica u Hrvatskoj, maltene na isto dodje samo mnogi toga jos nisu svesni.

Neko je vec napisao u komentarima, on treba Maticevo mesto da zauzme a Nemanja da predje na mesto Gudelja. Svaka cast Gudelju za sve sto je postigao u karijeri i sto je svoj trening naplatio u Kini, ali za tog decka nema mesta ppred Sergeja.

Slavoljube, dokle god ne budes zvao SMS, ja necu vrednovati tvoj uspeh i rad u reprezentaciji. Za mene ces biti mendadzer kao i svi pre tebe, jedino sto imas vise srece.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kako je lepo gledati Grobare koji veruju italijanskom mafijasu iz Lacija o 70 miliona, al 4 za Boacija ne mogu da svare. Kakvi dvostruki arsini, klasika.

zvezdale

pre 6 godina

Prevara od igrača, novi Lazar Marković. Svaka čast Muslinu, koji je to odlično video i nije ga zvao da naruši kult reprezentacije!

alek

pre 6 godina

Ovde garant nisu bila čista posla...zasto? Pa zato što se Genk odrekao potencijalno 30-40 miliona evra ( 50% transfera) zbog 9 miliona evra?!?! Radila je ovde neka tajna linija, ovo nisu čista posla...ili ako neko može da objasni razlog ovog poteza Genka bio bih mu zahvalan.

Chevu

pre 6 godina

Zasto je Genk uzeo sada samo 9 miliona, kada bi sledece godine 50% od prodaje bilo preko 40 miliona u kasi Genka? Lacio ovde odradio sjajan posao.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ja stvarno ne znam koja je fora sa ovim našim fudbalom. Dobro reći ćete „Mulja se sa provizijama, pare su u pitanju, borba oko fotelje i sl.“. To je sve verovatno tačno, ali ja mislim da nedostatak vizije, plana i strategije za budućnost nigde nije toliko uočljiv kao u fudbalu i dobro rukometu. Kaže Bunjevčević atmosfera. Jeste bitna, ali ne mora da bude presudna. KK Partizan je osvojio titulu prvaka Evrope iako su Đorđević i Danilović bili u svađi. Krle i Teo u svađi na EP 2009. i odoše u finale. Ako su ljudi profesionalci to nije „Kineski zid“ među njima koji sprečava velike domete. Dalje, ajde da za trenutak zaboravimo SP u Rusiji. Da se bavimo npr. SP u Kataru 2022. god. Sada treba praviti tim za Katar. Ok idemo u Rusiju i to je lepo, ali ništa ne znači ako ne uspemo da lansiramo još nekog igrača. Sada ću malo da skrenem sa teme. Možemo da pričamo i o klupskom fudbalu. Ako od tog SMS-a ili Andrije, Mijata i sl. napravimo igrače koji će sutra vredeti nekoliko desetina miliona, možda oni reše da ulože nešto u svoje matične klubove, u svoj grad, svoju školu. Slična priča bi trebala da bude i u košarci. Znači igrač ode u NBA, zaradi gomilu love i reši da nešto uloži u svoju lokalnu zajednicu. Tako rade Ameri i ne ide im loše zbog toga. A ne da ceo život očekujemo od nekoga nešto, a da mu ništa nismo ponudili zauzvrat. Možda je ovo sanjarenje, ali je moje. Znači ne zovite SMS-a zbog Rusije nego zbog budućnosti. Izvinjavam se na dužini i besmislenosti.

ForeverSRB

pre 6 godina

Ne razumem, je l po klauzuli da u svakom trenutku mogu da otkupe drugu polovinu za 9 miliona, ili je Genk dao za 9 miliona svojih 50%, ako je ovo drugo, ne pije mi vodu da ce neko za igraca koji kako kazu vredi 70 miliona dati svoju polovinu za 9.. Ili smo mi svi ludi samo su oni pametni, ili je samo Kezman pametan, ili vi potencirate pricu o ovom momku koji je neosporno dobar ali molim vas vise zaustavite se...

intexata

pre 6 godina

Opa, kad ga zavale na kraju sezone... Kako pametno radi Lacio, da je Zvezdi jedan Sergej ovde, izasli bi iz dugova, ali bi sposobna uprava opet bila u minusu

online

pre 6 godina

cekaj malo,jeste li sigurni da je bas tako? Znaci genk je igraca,koga trazi pola Evrope i nudi 70 miliona,odlucio da proda svoju polovinu potencijalno tog novca za 9 miliona?! ili su oni teske budale ili vi nesto niste dpbro preneli...

gremlin

pre 6 godina

SMS će VREDETI MINIMUM 70 mil€,mislite da lupam?!Čitajte gazettu ko je motor Lazia,i gledajte Arenu i videćete da li preterujem,šteta što NE IGRA U KINI DA BI SE UKLOPIO U SISTEM,DALEKO OD OČIJU ALI IGRAM ZA SRBIJU!!!

felna-od-fice

pre 6 godina

Inter je ponudio 65+5 miliona bonusa, Juventus je ponudio 50 miliona. Nisu hteli da ga prodaju, sledece sezone ciljaju na 100 miliona od Intera ili Milana. Imao sam prilike da pricam sa Matejom o njemu, tvrdi da ce preci u Real ili Barsu jednog dana. Razvijaju ga pametno i u odlicnim je rukama.

Meni je neverovatno, neobjasnjivo da za njega nema mesta u A selekciji. Zamislite da nema mesta za Modrica u Hrvatskoj, maltene na isto dodje samo mnogi toga jos nisu svesni.

Neko je vec napisao u komentarima, on treba Maticevo mesto da zauzme a Nemanja da predje na mesto Gudelja. Svaka cast Gudelju za sve sto je postigao u karijeri i sto je svoj trening naplatio u Kini, ali za tog decka nema mesta ppred Sergeja.

Slavoljube, dokle god ne budes zvao SMS, ja necu vrednovati tvoj uspeh i rad u reprezentaciji. Za mene ces biti mendadzer kao i svi pre tebe, jedino sto imas vise srece.

Blabla

pre 6 godina

Molim Vas da forsirate vesti o ovom momku, da se vec jednom stane na put korupciji u FSS, koja za njegovo igranje trazi procenat od sledeceg transfera. Kezman na to nije pristao!!!

Ivan

pre 6 godina

Ljudi, ne radi se o tome da je Genk uzeo sada 9 miliona umesto 35 sledece godine, nego je po ugovoru Lacio u svakom trenutku mogao da otkupi tih 50% za 9 miliona, sto su oni odlucili da sada i urade.
Pozdrav

пентхаус

pre 6 godina

Прича се да је Јуве понудио 70 милиона за Сергеја.
Какви пацери, немају појима боље да су Муслина питали за савет.
Добили би Бамбија за џ, и још би им Муслин уштекао 70 милиона.
Кад су аматери, нису стручњаци ко Муслин и ова екипа из савеза.
Шалу на страну, ал стварно је грех не звати оваквог играча у репрезентацију.
Ако је кршио дисциплину или нешто нека кажу јавно да народ зна.
А ако је само због Кежмана или ако дечко није хтео да улази у неке њихове комбинације раније, онда стварно треба најурити цео савез са све Муслином.
Направљен је добар резултат али зашто стално мора нека мрља?!
Тако нам се десило 2006, кад Петко звао сина, па 2010, кад Антара повео оног голмана Исаиловића мислим, и тако се огрешио о Бркића који је до тада био други голман, небулозном причом како је још млад и има времна за њега, и тако упропастио дечку једину прилику да буде на великом такмичењу.
Зато нам се тако и вратило на та два такмичења, катастрофама.
И овај пут ће бити исто у Русији, ако не исправе ову неправду према Сергеју.
А има ту још сличних играча, попут Басте рецимо.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ja stvarno ne znam koja je fora sa ovim našim fudbalom. Dobro reći ćete „Mulja se sa provizijama, pare su u pitanju, borba oko fotelje i sl.“. To je sve verovatno tačno, ali ja mislim da nedostatak vizije, plana i strategije za budućnost nigde nije toliko uočljiv kao u fudbalu i dobro rukometu. Kaže Bunjevčević atmosfera. Jeste bitna, ali ne mora da bude presudna. KK Partizan je osvojio titulu prvaka Evrope iako su Đorđević i Danilović bili u svađi. Krle i Teo u svađi na EP 2009. i odoše u finale. Ako su ljudi profesionalci to nije „Kineski zid“ među njima koji sprečava velike domete. Dalje, ajde da za trenutak zaboravimo SP u Rusiji. Da se bavimo npr. SP u Kataru 2022. god. Sada treba praviti tim za Katar. Ok idemo u Rusiju i to je lepo, ali ništa ne znači ako ne uspemo da lansiramo još nekog igrača. Sada ću malo da skrenem sa teme. Možemo da pričamo i o klupskom fudbalu. Ako od tog SMS-a ili Andrije, Mijata i sl. napravimo igrače koji će sutra vredeti nekoliko desetina miliona, možda oni reše da ulože nešto u svoje matične klubove, u svoj grad, svoju školu. Slična priča bi trebala da bude i u košarci. Znači igrač ode u NBA, zaradi gomilu love i reši da nešto uloži u svoju lokalnu zajednicu. Tako rade Ameri i ne ide im loše zbog toga. A ne da ceo život očekujemo od nekoga nešto, a da mu ništa nismo ponudili zauzvrat. Možda je ovo sanjarenje, ali je moje. Znači ne zovite SMS-a zbog Rusije nego zbog budućnosti. Izvinjavam se na dužini i besmislenosti.

alek

pre 6 godina

Ovde garant nisu bila čista posla...zasto? Pa zato što se Genk odrekao potencijalno 30-40 miliona evra ( 50% transfera) zbog 9 miliona evra?!?! Radila je ovde neka tajna linija, ovo nisu čista posla...ili ako neko može da objasni razlog ovog poteza Genka bio bih mu zahvalan.

intexata

pre 6 godina

Opa, kad ga zavale na kraju sezone... Kako pametno radi Lacio, da je Zvezdi jedan Sergej ovde, izasli bi iz dugova, ali bi sposobna uprava opet bila u minusu

Laziale

pre 6 godina

Platili su 9 miliona zato što je toliko određena klauzula za otkup tog uslova od 50%.

Normalno da ne bi prodali 50% za 9M da ne postoji ta klauzula.

Coa

pre 6 godina

Prosto ne mogu da verujem kakve komentare čitam. Genk se ovde ništa nije pitao. U ugovoru je pisalo da dok god Lacio ne isplati ceo transfer Genk ima pravo na 50% od iduće prodaje. Dakle ako Lacio odluči da ispuni tu klauzulu Genk ne može ništa da učini. Taj ugovor je sklopljen još 2015.

Ne znam šta vam nije jasno.

Đurađ

pre 6 godina

Ovde će izgleda biti posla za pravosudne organe Belgije.
Koji je interes Genka da proda 50 % prava na Sergeja za 9 milki kada bi više movli da zarade kada bi ga Lacio prodao za 18.5 miliona?!
Obzirom na pisanja novinara da Sergej vredi preko 50 miliona a i prateći svakodnevna kukanja forumaša zašto Muslin ne zove Sergeja u reprezentaciju nameće se pitanje zašto bi Genk pristao na samo 9 miliona.

online

pre 6 godina

cekaj malo,jeste li sigurni da je bas tako? Znaci genk je igraca,koga trazi pola Evrope i nudi 70 miliona,odlucio da proda svoju polovinu potencijalno tog novca za 9 miliona?! ili su oni teske budale ili vi nesto niste dpbro preneli...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Kako je lepo gledati Grobare koji veruju italijanskom mafijasu iz Lacija o 70 miliona, al 4 za Boacija ne mogu da svare. Kakvi dvostruki arsini, klasika.
(nista o nicemu, 8. septembar 2017 11:58)
Prijatelju, sta je sa tobom?! O kakvim grobarskim botovima pricas? Ja razumem da ti, iz samo tebi poznatih razloga, ne podnosis Sergeja, ali kakve to veze ima sa grobarima? Jesi li pogledao neku utakmicu Lacija, da vidis kako momak igra? Da shvatis da je idiotizam da Gudelj i Fejsa dobijaju poziv, a Sergej ne. I sad sam ja, po tebi, grobarski bot? Zato sto mi nije jasno, kako ova dvojica, inace bivsi igraci Partizana imaju prednost u odnosu na bivseg igraca Vojvodine? Na stranu to sto je ovde u pitanju REPREZENTACIJA, nije bitno za koga su igrali, sada su svi oni reprezentativci Srbije...u kojoj trebada igraju NASI najbolji igraci. A ovaj je izmislio fudbal za Gudeljai Fejsu. Ljudi ovde traze Sergeja, zato sto zasluzuje poziv, a ne zato sto brane njegovog menadzera. Isto sam pisao za Ljajica, kao i sada za Bastu, Zivkovica, Kataia...Ako ima mesta za Rukavinu (koji je blago uzasan) i Bambija na klupi ima mesta i za Bastu i za Zivkovica.
Zar je toliko tesko shvatiti da ima ljudi, koji zele da im reprezentacija bude sto je bolje moguca, da im nije bitno da li su u timu bivsi grobari ili cigani?

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

sta se ovde desava,50% od 70 000 000 je 35 000 000 a oni ga dadose za 9 sada...
jedino ako im.je frka za ffp al nisam upucen u to

ccc

pre 6 godina

Glup posao Genka. Umesto 9 sad mogli su sledeceg leta 25-30 Mil dobiti mozda i vise. Bas glup posao!
(Dragic, 08. septembar 2017 10:43)

Ajde prvo procitajte tekst pre nego sto lupite , znas li sta znaci aktivirati klauzulu ugovora ,edukujte se malo ,nemoj samo lupati,u ugovoru stoji da tih 50% vredi 9 miliona evra!!!

Dusan R.

pre 6 godina

Neverovatno je ovo. Ovoliko komentara bez sistine. Da li je moguce da vecina ne cita tekst i komentarise, jer da su citali ne bi tako komentarisali. Ne zelim da verujem da komentatori ne razumeju.

Objasnite klubu Genku i Laciju kako da rade. xaxaxxa

kangrga

pre 6 godina

Da a čelnici Genka su izgleda maloumni pa su prodali 50% prava fudbalera za koga su navodno spremni mnogi da daju 50-70 miliona evra za samo 9 miliona?!
Izgleda da im je bolje da dobiju 9 nego 35 miliona?!?!
Nešto tu ne štima...

Ivan

pre 6 godina

sta se ovde desava,50% od 70 000 000 je 35 000 000 a oni ga dadose za 9 sada...
jedino ako im.je frka za ffp al nisam upucen u to
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Da komsiji ne crkne krava, 8. septembar 2017 12:30)

To sto je Lacio odbio 70 miliona da ga proda, ne znaci da moraju da plate Genku polovinu od 70 miliona. Taj novac ne postoji kada igrac nije ni prodat. Nisu ludi da daju drugom klubu 35 miliona. Zato i nisu smeli da ga prodaju Juventusu za toliki novac dok ne rese tu klauzulu, jer bi Genku stvrano morali da plate 35 miliona u tom slucaju.

ForeverSRB

pre 6 godina

Ne razumem, je l po klauzuli da u svakom trenutku mogu da otkupe drugu polovinu za 9 miliona, ili je Genk dao za 9 miliona svojih 50%, ako je ovo drugo, ne pije mi vodu da ce neko za igraca koji kako kazu vredi 70 miliona dati svoju polovinu za 9.. Ili smo mi svi ludi samo su oni pametni, ili je samo Kezman pametan, ili vi potencirate pricu o ovom momku koji je neosporno dobar ali molim vas vise zaustavite se...

Dejan

pre 6 godina

Koji je interes Genka, koji je interes... Mucnite malo glavom, nisu sigurno sad pristali da ga daju za 9 miliona. Lacio je pri kupovini napravio klauzulu da moze u svakom trenutku (ili posle ispunjenja odredjenih uslova, nebitno) da otkupi njihovih 50% za 9 miliona. Standardna praksa kod velikih klubova.

Sou program

pre 6 godina

Pa lijepo pise dogovor prije 2 godine....sve jasno, vrv po ugovoru Lazio u moze u bilo kom trenutku da uplati 4.5m i on je njihov.

NikolaNis

pre 6 godina

Aman ljudi. Mutljavina,prevara,nisu cista posla...
Lacio kupio 50% Sergeja za 9m i imao fiksnu klauzulu za jos 50% za 9m. Genk se nista nije pitao. Zato ga pre ovoga i nisu prodali jer je 50:2-9=16 a sada ce biti 50-18=32. Minimum.
Nadam se da je jasnije.

Jord4nnnn

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto bi Genk pristao da proda svojih 50% od sledece prodaje za 9 miliona, ako se zna da su klibovi vec nudili 50 i 70 miliona za Sergeja i da je tako Genk mogao da zaradi 25 ili 35 miliona.

gde ja zivim

pre 6 godina

dakle pitanje za genk je bilo: da li uzeti sada 9 miliona ili kroz godinu dana uzeti 50% od 40/50/60/70 ili koliko vec miliona evra. hm

zvezdale

pre 6 godina

Prevara od igrača, novi Lazar Marković. Svaka čast Muslinu, koji je to odlično video i nije ga zvao da naruši kult reprezentacije!

Chevu

pre 6 godina

Zasto je Genk uzeo sada samo 9 miliona, kada bi sledece godine 50% od prodaje bilo preko 40 miliona u kasi Genka? Lacio ovde odradio sjajan posao.

nista o nicemu

pre 6 godina

Slavoljube, dokle god ne budes zvao SMS, ja necu vrednovati tvoj uspeh i rad u reprezentaciji. Za mene ces biti mendadzer kao i svi pre tebe, jedino sto imas vise srece.
(felna-od-fice, 08. septembar 2017 11:19)

Dok ga ne pozove ja ga postujem jer ne dopusta da mu carsija i menadzeri sklapaju tim. Ono sto je zvao na pocetku zove i sad. Nema mesta prevarama i naknadnim ubacivanjima Scepovica i slicnih kao kod Mihajlovica. Podrska Muslinu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kako je lepo gledati Grobare koji veruju italijanskom mafijasu iz Lacija o 70 miliona, al 4 za Boacija ne mogu da svare. Kakvi dvostruki arsini, klasika.

nista o nicemu

pre 6 godina

Njima je bolje 9 sad nego 40 na leto? Vazi, kako da ne. Znaci da ponude preko 30 miliona nije bilo, da jeste oni ne bi to prodali tako lako.

zvezdale

pre 6 godina

Prevara od igrača, novi Lazar Marković. Svaka čast Muslinu, koji je to odlično video i nije ga zvao da naruši kult reprezentacije!

nista o nicemu

pre 6 godina

Kako je lepo gledati Grobare koji veruju italijanskom mafijasu iz Lacija o 70 miliona, al 4 za Boacija ne mogu da svare. Kakvi dvostruki arsini, klasika.

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

sta se ovde desava,50% od 70 000 000 je 35 000 000 a oni ga dadose za 9 sada...
jedino ako im.je frka za ffp al nisam upucen u to

Đurađ

pre 6 godina

Ovde će izgleda biti posla za pravosudne organe Belgije.
Koji je interes Genka da proda 50 % prava na Sergeja za 9 milki kada bi više movli da zarade kada bi ga Lacio prodao za 18.5 miliona?!
Obzirom na pisanja novinara da Sergej vredi preko 50 miliona a i prateći svakodnevna kukanja forumaša zašto Muslin ne zove Sergeja u reprezentaciju nameće se pitanje zašto bi Genk pristao na samo 9 miliona.

kangrga

pre 6 godina

Da a čelnici Genka su izgleda maloumni pa su prodali 50% prava fudbalera za koga su navodno spremni mnogi da daju 50-70 miliona evra za samo 9 miliona?!
Izgleda da im je bolje da dobiju 9 nego 35 miliona?!?!
Nešto tu ne štima...

alek

pre 6 godina

Ovde garant nisu bila čista posla...zasto? Pa zato što se Genk odrekao potencijalno 30-40 miliona evra ( 50% transfera) zbog 9 miliona evra?!?! Radila je ovde neka tajna linija, ovo nisu čista posla...ili ako neko može da objasni razlog ovog poteza Genka bio bih mu zahvalan.

felna-od-fice

pre 6 godina

Inter je ponudio 65+5 miliona bonusa, Juventus je ponudio 50 miliona. Nisu hteli da ga prodaju, sledece sezone ciljaju na 100 miliona od Intera ili Milana. Imao sam prilike da pricam sa Matejom o njemu, tvrdi da ce preci u Real ili Barsu jednog dana. Razvijaju ga pametno i u odlicnim je rukama.

Meni je neverovatno, neobjasnjivo da za njega nema mesta u A selekciji. Zamislite da nema mesta za Modrica u Hrvatskoj, maltene na isto dodje samo mnogi toga jos nisu svesni.

Neko je vec napisao u komentarima, on treba Maticevo mesto da zauzme a Nemanja da predje na mesto Gudelja. Svaka cast Gudelju za sve sto je postigao u karijeri i sto je svoj trening naplatio u Kini, ali za tog decka nema mesta ppred Sergeja.

Slavoljube, dokle god ne budes zvao SMS, ja necu vrednovati tvoj uspeh i rad u reprezentaciji. Za mene ces biti mendadzer kao i svi pre tebe, jedino sto imas vise srece.

gde ja zivim

pre 6 godina

dakle pitanje za genk je bilo: da li uzeti sada 9 miliona ili kroz godinu dana uzeti 50% od 40/50/60/70 ili koliko vec miliona evra. hm

Jord4nnnn

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto bi Genk pristao da proda svojih 50% od sledece prodaje za 9 miliona, ako se zna da su klibovi vec nudili 50 i 70 miliona za Sergeja i da je tako Genk mogao da zaradi 25 ili 35 miliona.

Chevu

pre 6 godina

Zasto je Genk uzeo sada samo 9 miliona, kada bi sledece godine 50% od prodaje bilo preko 40 miliona u kasi Genka? Lacio ovde odradio sjajan posao.

пентхаус

pre 6 godina

Прича се да је Јуве понудио 70 милиона за Сергеја.
Какви пацери, немају појима боље да су Муслина питали за савет.
Добили би Бамбија за џ, и још би им Муслин уштекао 70 милиона.
Кад су аматери, нису стручњаци ко Муслин и ова екипа из савеза.
Шалу на страну, ал стварно је грех не звати оваквог играча у репрезентацију.
Ако је кршио дисциплину или нешто нека кажу јавно да народ зна.
А ако је само због Кежмана или ако дечко није хтео да улази у неке њихове комбинације раније, онда стварно треба најурити цео савез са све Муслином.
Направљен је добар резултат али зашто стално мора нека мрља?!
Тако нам се десило 2006, кад Петко звао сина, па 2010, кад Антара повео оног голмана Исаиловића мислим, и тако се огрешио о Бркића који је до тада био други голман, небулозном причом како је још млад и има времна за њега, и тако упропастио дечку једину прилику да буде на великом такмичењу.
Зато нам се тако и вратило на та два такмичења, катастрофама.
И овај пут ће бити исто у Русији, ако не исправе ову неправду према Сергеју.
А има ту још сличних играча, попут Басте рецимо.

NikolaNis

pre 6 godina

Aman ljudi. Mutljavina,prevara,nisu cista posla...
Lacio kupio 50% Sergeja za 9m i imao fiksnu klauzulu za jos 50% za 9m. Genk se nista nije pitao. Zato ga pre ovoga i nisu prodali jer je 50:2-9=16 a sada ce biti 50-18=32. Minimum.
Nadam se da je jasnije.

ForeverSRB

pre 6 godina

Ne razumem, je l po klauzuli da u svakom trenutku mogu da otkupe drugu polovinu za 9 miliona, ili je Genk dao za 9 miliona svojih 50%, ako je ovo drugo, ne pije mi vodu da ce neko za igraca koji kako kazu vredi 70 miliona dati svoju polovinu za 9.. Ili smo mi svi ludi samo su oni pametni, ili je samo Kezman pametan, ili vi potencirate pricu o ovom momku koji je neosporno dobar ali molim vas vise zaustavite se...

online

pre 6 godina

cekaj malo,jeste li sigurni da je bas tako? Znaci genk je igraca,koga trazi pola Evrope i nudi 70 miliona,odlucio da proda svoju polovinu potencijalno tog novca za 9 miliona?! ili su oni teske budale ili vi nesto niste dpbro preneli...

Blabla

pre 6 godina

Molim Vas da forsirate vesti o ovom momku, da se vec jednom stane na put korupciji u FSS, koja za njegovo igranje trazi procenat od sledeceg transfera. Kezman na to nije pristao!!!

Gde ja živim

pre 6 godina

Ja stvarno ne znam koja je fora sa ovim našim fudbalom. Dobro reći ćete „Mulja se sa provizijama, pare su u pitanju, borba oko fotelje i sl.“. To je sve verovatno tačno, ali ja mislim da nedostatak vizije, plana i strategije za budućnost nigde nije toliko uočljiv kao u fudbalu i dobro rukometu. Kaže Bunjevčević atmosfera. Jeste bitna, ali ne mora da bude presudna. KK Partizan je osvojio titulu prvaka Evrope iako su Đorđević i Danilović bili u svađi. Krle i Teo u svađi na EP 2009. i odoše u finale. Ako su ljudi profesionalci to nije „Kineski zid“ među njima koji sprečava velike domete. Dalje, ajde da za trenutak zaboravimo SP u Rusiji. Da se bavimo npr. SP u Kataru 2022. god. Sada treba praviti tim za Katar. Ok idemo u Rusiju i to je lepo, ali ništa ne znači ako ne uspemo da lansiramo još nekog igrača. Sada ću malo da skrenem sa teme. Možemo da pričamo i o klupskom fudbalu. Ako od tog SMS-a ili Andrije, Mijata i sl. napravimo igrače koji će sutra vredeti nekoliko desetina miliona, možda oni reše da ulože nešto u svoje matične klubove, u svoj grad, svoju školu. Slična priča bi trebala da bude i u košarci. Znači igrač ode u NBA, zaradi gomilu love i reši da nešto uloži u svoju lokalnu zajednicu. Tako rade Ameri i ne ide im loše zbog toga. A ne da ceo život očekujemo od nekoga nešto, a da mu ništa nismo ponudili zauzvrat. Možda je ovo sanjarenje, ali je moje. Znači ne zovite SMS-a zbog Rusije nego zbog budućnosti. Izvinjavam se na dužini i besmislenosti.

gremlin

pre 6 godina

SMS će VREDETI MINIMUM 70 mil€,mislite da lupam?!Čitajte gazettu ko je motor Lazia,i gledajte Arenu i videćete da li preterujem,šteta što NE IGRA U KINI DA BI SE UKLOPIO U SISTEM,DALEKO OD OČIJU ALI IGRAM ZA SRBIJU!!!

intexata

pre 6 godina

Opa, kad ga zavale na kraju sezone... Kako pametno radi Lacio, da je Zvezdi jedan Sergej ovde, izasli bi iz dugova, ali bi sposobna uprava opet bila u minusu

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Kako je lepo gledati Grobare koji veruju italijanskom mafijasu iz Lacija o 70 miliona, al 4 za Boacija ne mogu da svare. Kakvi dvostruki arsini, klasika.
(nista o nicemu, 8. septembar 2017 11:58)
Prijatelju, sta je sa tobom?! O kakvim grobarskim botovima pricas? Ja razumem da ti, iz samo tebi poznatih razloga, ne podnosis Sergeja, ali kakve to veze ima sa grobarima? Jesi li pogledao neku utakmicu Lacija, da vidis kako momak igra? Da shvatis da je idiotizam da Gudelj i Fejsa dobijaju poziv, a Sergej ne. I sad sam ja, po tebi, grobarski bot? Zato sto mi nije jasno, kako ova dvojica, inace bivsi igraci Partizana imaju prednost u odnosu na bivseg igraca Vojvodine? Na stranu to sto je ovde u pitanju REPREZENTACIJA, nije bitno za koga su igrali, sada su svi oni reprezentativci Srbije...u kojoj trebada igraju NASI najbolji igraci. A ovaj je izmislio fudbal za Gudeljai Fejsu. Ljudi ovde traze Sergeja, zato sto zasluzuje poziv, a ne zato sto brane njegovog menadzera. Isto sam pisao za Ljajica, kao i sada za Bastu, Zivkovica, Kataia...Ako ima mesta za Rukavinu (koji je blago uzasan) i Bambija na klupi ima mesta i za Bastu i za Zivkovica.
Zar je toliko tesko shvatiti da ima ljudi, koji zele da im reprezentacija bude sto je bolje moguca, da im nije bitno da li su u timu bivsi grobari ili cigani?

nista o nicemu

pre 6 godina

Njima je bolje 9 sad nego 40 na leto? Vazi, kako da ne. Znaci da ponude preko 30 miliona nije bilo, da jeste oni ne bi to prodali tako lako.

nista o nicemu

pre 6 godina

Slavoljube, dokle god ne budes zvao SMS, ja necu vrednovati tvoj uspeh i rad u reprezentaciji. Za mene ces biti mendadzer kao i svi pre tebe, jedino sto imas vise srece.
(felna-od-fice, 08. septembar 2017 11:19)

Dok ga ne pozove ja ga postujem jer ne dopusta da mu carsija i menadzeri sklapaju tim. Ono sto je zvao na pocetku zove i sad. Nema mesta prevarama i naknadnim ubacivanjima Scepovica i slicnih kao kod Mihajlovica. Podrska Muslinu.

Dusan R.

pre 6 godina

Neverovatno je ovo. Ovoliko komentara bez sistine. Da li je moguce da vecina ne cita tekst i komentarise, jer da su citali ne bi tako komentarisali. Ne zelim da verujem da komentatori ne razumeju.

Objasnite klubu Genku i Laciju kako da rade. xaxaxxa

Ivan

pre 6 godina

Ljudi, ne radi se o tome da je Genk uzeo sada 9 miliona umesto 35 sledece godine, nego je po ugovoru Lacio u svakom trenutku mogao da otkupi tih 50% za 9 miliona, sto su oni odlucili da sada i urade.
Pozdrav

Sou program

pre 6 godina

Pa lijepo pise dogovor prije 2 godine....sve jasno, vrv po ugovoru Lazio u moze u bilo kom trenutku da uplati 4.5m i on je njihov.

ccc

pre 6 godina

Glup posao Genka. Umesto 9 sad mogli su sledeceg leta 25-30 Mil dobiti mozda i vise. Bas glup posao!
(Dragic, 08. septembar 2017 10:43)

Ajde prvo procitajte tekst pre nego sto lupite , znas li sta znaci aktivirati klauzulu ugovora ,edukujte se malo ,nemoj samo lupati,u ugovoru stoji da tih 50% vredi 9 miliona evra!!!

Ivan

pre 6 godina

sta se ovde desava,50% od 70 000 000 je 35 000 000 a oni ga dadose za 9 sada...
jedino ako im.je frka za ffp al nisam upucen u to
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Da komsiji ne crkne krava, 8. septembar 2017 12:30)

To sto je Lacio odbio 70 miliona da ga proda, ne znaci da moraju da plate Genku polovinu od 70 miliona. Taj novac ne postoji kada igrac nije ni prodat. Nisu ludi da daju drugom klubu 35 miliona. Zato i nisu smeli da ga prodaju Juventusu za toliki novac dok ne rese tu klauzulu, jer bi Genku stvrano morali da plate 35 miliona u tom slucaju.

Coa

pre 6 godina

Prosto ne mogu da verujem kakve komentare čitam. Genk se ovde ništa nije pitao. U ugovoru je pisalo da dok god Lacio ne isplati ceo transfer Genk ima pravo na 50% od iduće prodaje. Dakle ako Lacio odluči da ispuni tu klauzulu Genk ne može ništa da učini. Taj ugovor je sklopljen još 2015.

Ne znam šta vam nije jasno.

Laziale

pre 6 godina

Platili su 9 miliona zato što je toliko određena klauzula za otkup tog uslova od 50%.

Normalno da ne bi prodali 50% za 9M da ne postoji ta klauzula.

Dejan

pre 6 godina

Koji je interes Genka, koji je interes... Mucnite malo glavom, nisu sigurno sad pristali da ga daju za 9 miliona. Lacio je pri kupovini napravio klauzulu da moze u svakom trenutku (ili posle ispunjenja odredjenih uslova, nebitno) da otkupi njihovih 50% za 9 miliona. Standardna praksa kod velikih klubova.