Fudbal 87

Četvrtak, 07.09.2017.

17:23

Bunjevčević: Sergeju su vrata uvek otvorena

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević rekao je da je Sergej Milinković-Savić budućnost, ali da nije pozivan u reprezentaciju zbog dobre situacije.

Bunjevèeviæ: Sergeju su vrata uvek otvorena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

marko bg

pre 6 godina

Pa gde da ga stavi Muslin kad je postavio formaciju bez centralnog veznog napadaca??? To je morao da uradi jer u momentu nije bilo resenja za kreativnu sredinu, po bokovima je morai da trazi resenje i gadja Mitra u glavu..SMS nije defanzivni srednjak sto ekipi treba...mek je u duelu, ne bas disciplinovan i okrenut uvek napadu. U Laciju ima slobodu da kreira igru ali i zabusava u odbrani..Po krilu je spor i to nije njegova pozicija. Razumljivo je da do promene sistema igre za njega nema mesta. On jeste buducnost naseg fudbala, ali ni ja ne bih dirao sistem koji se uvezbava vec 15 utakmica zbog jednog igraca..Pri tom tim dobija!!!

marerakarera

pre 6 godina

Ben Vudburn sa 17 godina igra za Vels.
Donaruma nema ni 20 a vec je u sklopu italijanske reprezentacije barem.
Mbape sa 19 igra za Francuze.
Gabrijel Hesus za Brazil iako imaju dovoljno kvaliteta na drugim pozicijama.

Covece pa i jedan Luka Doncic u basketu sa 18 i Lauri Markanen sa 20 i nesto igraju za drzave koje su gore od nas.
Nema razloga da ne bude u 23. Igramo dobro i zasluzeno smo na SP, ali je posao selektora i saveza da pozove 23 najolja ibgraca. Pa nek bira po volji Muslin sta ce i kako ce. Ne verujem da je ovo sve do njega. Ali mi sve danas za shtra radimo i gradimo kucu od krova a ne temelja

smesniste

pre 6 godina

Samo u nasoj reprezentaciji najperspektivniiji igraci ne dobijaju mesta da igraju.... čeka se da se dokažu pa onda sa 28 da krenu da igraju...
Sve nirmalne zemlje forsiraju mladje igrace, cak i kad imaju izbora...
Milinkoć-Savić se ne uklapa u sistem..smešni ste.

Oliver

pre 6 godina

@Vuk
Ako je to istina i pravi razlog,onda je Muslin potpuno u pravu.Kako moze igrac da odredjuje svoju poziciju u timu,gde to ima,igras sta ti se kaze i to bez pitanja.Ako hoces da igras naravno.Zamislite kad bi Kimmich sad rekao u Bayernu,necu da igram desnog beka,ja sam vezni igrac,to mi je primarna pozicija,treba mi vreme za drugu.Pa leteo bi momentalno na klupu,nema tu cekanja,odmah ides u vatru i odmah vidimo da li se i kako snalazis.Nasi igraci sebi puno dopustaju,ovaj bira poziciju,onaj hoce iz karantina u kafic,tu nema ni trunke discipline.Treba se odmah zahvaliti takvim igracima ako ne koriguju ponasanje.

boki

pre 6 godina

sportski gledano sms trebalo pre tosica biti pozvan !
ljudsski mozemo samo spekulisati sta tu
ne stima.
Uspeh rezultati su tu ja licno mislim da SMS ide na sp!

Перун

pre 6 godina

@Вук ...ако је то истина и не треба да игра. Шта, сам ће себи одређивати позицију ? Свашта. За Гудеља се слажем .

Borky

pre 6 godina

Bunjevčeviću, jesi li ti ovo veličanstveno objašnjenje sam smislio ili ti je neko pomogao?
Znači ti nam kažeš da bi pozivanje Sergeja pokvarilo sjajnu hemiju u reprezentaciji. Ako je tako, zašto ste onda pozivali nove igrače iz CZV i PAR? Ah, da sad sam ukapirao. Oni su bolji od Sergeja i pozitivno utiču na atmosferu.
(Alex, 07. septembar 2017 19:14)

Koje igrace iz Zvezde?Dok je Muslin selektor a Koki predsednik saveza nijedan igrac Zvezde nece igrati u rep. Ruku na srce Zvezda sad i nema igraca za rep. al sjeti se Katajija koji je bio najbolji igrac lige pa nije pozivan dok nije otisao iz Zvezde.Muslin od kad je otisao iz Zvezde nije pogledao ni jednu utakmicu na Rajku.Sa druge strane dovoljno je samo da potpises za Partizan da dodbijes poziv.

Podgoricanin

pre 6 godina

Sergeja niko nikad iz FSCG nije kontaktirao I sve je ovo velika igra njegovog menadzera Kezmana, koji je tu "informaciju" provukao kroz jedan tabloid. A da je sjajan igrac, jeste. I za njega mora biti mjesta u reprezentaciji Srbije.

aca

pre 6 godina

Ma mi smo Francuska pa imamo na tone takvih igraca! Sa ovakvim ultra sporim igračima ponovice nam se 2006a. Da se ne lažemo u slaboj grupi igramo kvalifikacije. Ako ne ubaci mladu krv, (a verovatno neće) ne piše nam se dobro.

berkut orao

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj način razmišljanja ljudi iz FSS i Muslina.Prvi smo u grupi,dobro nam ide i zato se SMS ne uklapa.Pa sa njim bih bili još jači sa njim i Ljajićem pa i Duškom Tošićem u ekipi mogli bih igrati egal i sa jačim timovima od Irske,Welsa ili Austrije.Sada jesmo prvi ali ne mogu da zamislim šta bi nam uradila jedna Španija,Italija,Francuska,Nemačka...

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 6 godina

Ovo ne može da me ubedi, ispada da bi bio promenjen koncept ekipe koja dobija, ako bi Sergej bio pozvan umesto Radoje ili Gudlje!!!!. Glupo.
Treba reći otovreno da jedan deo spiska reprezenacije Muslin dobija od menadžerskih lobija.

gordan

pre 6 godina

Ovde je sve jasno kao dan...decko ispasta zbog Kezmana sto je totalni apsurd!
Postujem Kezmana samo zato sto je svojeglav I ne uklapa se u ove Indijanske tange frange.
Musline odlazi, Irci su nas RAZBILI

dare

pre 6 godina

Koliko je ovo očigledno. Kežman je u pitanju i nije mi jasan stav FSS. Svaka čast na dosadašnjim uspehom u kvalifikacijama ali ostaviti van tima takvog igrača to je besmislica. Neću da nabrajam igrače ali barem pola ekipe su iza ovog momka.

Knez

pre 6 godina

Најбољи су ми ови што коментаришу како је наша група најлакша? Па где сте били фрајери да то кажете кад је група извучена пре годину дана јели? Тад је Велс био полуфиналиста ЕП, Ирска водила против Француза у 1/8 финала, Аустрија играла групну фазу...како вам тад не паде на памет да коментаришете најлакшу групу, него сад кад је Србија одувала, сад је група лаганица јели? Све ви знате, само образа немате. Срамота бре!!

objektivan

pre 6 godina

Dečko glumi zvezdu, nije timski igrač.
Mnogo me nervirao igrama u mladoj reprezentaciji, igra neodgovorno.
Nadam se da ce vam Muslin ispuniti želju i pozvati ga na par utakmica.
Što se tiče Muslina, mnogo me razočarao, mi još uvek nemamo fizionomiju i
sistem u igri. Kad Tadiću ne ide nema nas nigde.Pozivanje Bambija je uvreda za sve kojima je stalo do reprezentacije.

Ja

pre 6 godina

SMS je u losim odnosima sa nekim igracima koji su rekli da nece igrati ako on bude pozvan. Medju njima su Matic, Tadic i Mitrovic. To je cela istina. Zasto su u sukobu ne znam.

мерак

pre 6 godina

Не глупо је да Матић игра на средини са смс-ом, поквариће атмосферу. Море ко вас не зна...

Knez

pre 6 godina

Sergej nije pozvan u reprezentaciju zato što mu je menadžer Mateja Kežman. Kežman nije u kombinacijama, pa ni Sergej u reprezentaciji.

Cisco router u reboot modu

pre 6 godina

Gospodine Bunjevčeviću,

mesecima se ne pojavljujete u medijima, a onda odjednom isplivate u javnost sa obrazloženjem zašto Sergej nije pozivan u tim tokom kvalifikacija.

Nisam preterano bistar, no IQ mi je jos uvek veći od broja cipela koje nosim, što mi je dovoljno da zaključim da pritisak javnosti na fudbalski savez zbog ovog čudnog ignorišućeg odnosa prema izuzetno kvalitetnom igraču itekako ima efekta.

Ako imalo ima istine u ovom sto je gospodin Bunjevčević izjavio (a čisto sumnjam, sve mi deluje kao nespretni pokušaj prikrivanja pravog razloga ruzmarinom, snjegovima i šašom) onda ce biti prilike da nas FSS i selektor uvere da nije neki lični obračun sa igračem ili njegovim menadžerom u pitanju tako što će ga uvrstiti u ekipu u makar poslednjoj utakmici kvalifikacija i/ili pripremnim prijateljskim utakmicama pred Mondijal.

Ako ni onda Sergej ne bude pozvan u nacionalni tim, onda će biti više nego očigledno da je FSS truo i da pojedini menadžeri sa bele liste vedre i oblače u sastavljanju nacionalnog tima ne bi li svojim klijentima malo podigli cenu.

Napraviću se naivan pa ću probati sve ovo da gledam sa jedne neutralne tačke bez ikakvih presuda u narednom periodu. Ne bi mi bilo prvi put u životu da se obradujem činjenicom da nisam bio u pravu, ako sve izađe na dobro.

Sportski pozdrav svima.

џа

pre 6 godina

прво мјесто не даје за право да се не зову играчи који могу својим квалитетом помоћи! позивајте ви бамбије разне па ћемо се за следећа велика такмичења брзо вратити пред тв!

Srrrrrrdjan

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo ovu filozofsku bravuru, radije bi sad u reprezentaciju pozvali Eru Ojdanica, zbog atmosfere, nego SMS koji jeste super igrac ali slabo se zeza.
Lepo i strucno covek objasnio da svako moze da razume. E sad, problem je sto pametni to ne razumeju.

Dejan

pre 6 godina

Sergej je pored Matića naš trenutno fizički najsnažniji veznjak i jednako tehnički jak, ako ne i jači od Tadića, u svakom slučaju ofanzivan je, manje gnjavi loptu od Ljajića, sa dobrim pregledom igre i dobro igra glavom...
Sva ta priča o tome kako se ne uklapa je čista laž i budimo iskreni, razlog je Kežman.
Mateju su oterali iz reprezentacije, iz Vojvodine jer nije ćutao i o čemu više pričamo.
Ovo je poruka Sergeju da promeni zastupnika.
Ali ne znam zašto bi kad ga je Mateja popeo na sam vrh Evropske i svetske transfer liste.
Uostalom uvek može da zaigra za Crnu Goru ili Italiju.
Nekom bi to bila izdaja, ali realno rešio bi se i fudbalske mafije i reketa i neizvesnosti Srpskog fudbala

nikenen

pre 6 godina

Posteno, ovo 1 mesto u grupi sigurno nije merilo kvaliteta. Ja mislim ako odemo u Rusiju sa ovakvom ekipom da cemo da se ozbiljno uneredimo. Mnogo smo srece imali , jedna ispodprosecna Irska, Wels koji objektivno ima samo Bejla manje-vise, Austrija koja bukvalno decenijama ima jedan te isti (ne)kvalitet sa kojim moze samo da se slika na bilo kom velikom takmicenju itd.. Znaci ako decko vredi zovite ga, samo neka prljava lova moze da bude razlog da ga ne zovete, svi to vide bas svi.

dex

pre 6 godina

@nista o nicemu

Ovo je ili Muslin, ili neki njegov pomocnik ili neko iz saveza koji je zasluzan za neigranje. Nadobudan stav, a zapravo samo nastavljanje slabasne argumentacije.

Alex

pre 6 godina

Bunjevčeviću, jesi li ti ovo veličanstveno objašnjenje sam smislio ili ti je neko pomogao?
Znači ti nam kažeš da bi pozivanje Sergeja pokvarilo sjajnu hemiju u reprezentaciji. Ako je tako, zašto ste onda pozivali nove igrače iz CZV i PAR? Ah, da sad sam ukapirao. Oni su bolji od Sergeja i pozitivno utiču na atmosferu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sergej je pored Matića naš trenutno fizički najsnažniji veznjak i jednako tehnički jak, ako ne i jači od Tadića
(Dejan, 07. septembar 2017 19:09)


Netacno.

JPR24

pre 6 godina

najvaznije je da je pozvan Tosic,i to kad je nasao klub...lula ispusena...ako odemo na svetsko ,bojim se da ce biti mesta i za Sasu Ilica
(poli, 07. septembar 2017 19:00)

Saša ilić je barem odigrao, i sa tim malim minutima što igra, više od Tosica u zadnijh par meseci !!

Dejan

pre 6 godina

Sergej ako crna gora ide na mundijal u rusiju idi snjima mada crnogorci nece ici u rusiju mlada su nato zemlja.Drugim recima ne jedi se uzivaj u zivotu mani ove sljamove fudbalske

Milorad

pre 6 godina

Ista ovakva kuknjava kao sad za SMS je bila i 2011. za Bojanom Jorgacevicem. Pizon pod pritiskom javnosti izbacuje Stojketa i uvodi Jorgacevica na utakmici sa Slovenijom gde se odlucivalo da li idemo u baraz za EP 2012. Epilog: Dare Vršič daje gol sa 50 metara, bukvalno sa pola terena pravo u gol Jorgacevicu. Ni baraza ni EP.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Jeste da imamo rezultate ali i sreće. Vukao nas je Tadić kroz kvalifikacije i uz Stojketa ima najviše zasluga za trenutnu poziciju ( što ne znači da ostali nisu doprineli ali ova dvojica...).
Ipak mi se čini da protiv Iraca Dušan nije odigrao dobro, u stvari daleko od toga, i da bi Sergej svakako bio osveženje, nek izbaci nekog, nisu svi klasa... odnosno slabo ko jeste ali jak tim je napravljen

Brica

pre 6 godina

Bunjevcevicu???
Na sredini nam je rupa koju vidi svako ko iole poznaje fudbal,nema igraca da odigra napred iliti nema Matic sa kim da igra na sredini
Protiv iraca zadnjih 15 min panika,nijedan igrac ne ume da uzme loptu,zadrzi je i odigra napred...
Ok imamo rezultat ali gde je zdrav razum u ovome sto prica Bunja,ako je zalog za buducnost zasto ne sedi bar na klupi da oseti atmosferu,disciplinu?Novozelandjani + Matic bi sadasnji A tim izuli lagano sa 3:0...

Sta reci...

pre 6 godina

E moj Bunjevcevicu...pozovi mlade igrace da se naviknu na atmosferu!!! Pogotove igrace koji su buducnost naseg fudbala, kao sto kazes! Los vam je sistem!

nista o nicemu

pre 6 godina

Zna se zasto Sergej nije na spisku, razlog je njegov menadzer Kezman, a odgovor je prost, traze procenat od buduceg transfera, za sto se radi o 70mil. eura, a Kezman ne pristaje na to da im da procenat, mislim na fudbalski savez!!!!
(BlaBla, 07. septembar 2017 18:01)

A kako igra onda za mladu?

GX

pre 6 godina

@(nista o nicemu, 7. septembar 2017 17:43)
Musline, SMS je igrac koji moze da donese mnogo. Moze da donese, ali to ne znaci da hoce i kad bi stvarno igrao. Ali mora da se testira ako nista drugo, makar i na prijateljskim utakmicama (na koje takodje nije pozivan). Mozda se stvarno ne uklapa u ovu neku trenutnu koncepciju (kakva god da je), ali za njega mora da bude mesta makar na klupi, pored svih polu-igraca koji tamo borave.
Ljudima najvise smeta sto se nije dao konkretan razlog nepozivanja nego se svi prave naivni. A tvoji potcenjivacki komentari da ne igra odbranu i da je navodno Gudelj korisniji, su price za malu decu. Idi reci Juventusu i Laciju da veze nemaju...

BlaBla

pre 6 godina

Zna se zasto Sergej nije na spisku, razlog je njegov menadzer Kezman, a odgovor je prost, traze procenat od buduceg transfera, za sto se radi o 70mil. eura, a Kezman ne pristaje na to da im da procenat, mislim na fudbalski savez!!!!

Mrsomud

pre 6 godina

Kakva izjava!?Šta uopšte ovo znači?Da Sergej treba doći iako nije na spisku,jer su za njega vrata uvek otvorena,tj. takvi igrači su zbog kvaliteta uvek pozvani i ne stavljaju se u isti kontekst sa ostalim pozvanim " običnim" igračima?Zemljo otvori se.Ko njima daje za pravo uopšte?

Speedy

pre 6 godina

Muljavina, procenti i menadzerska posla! Jedini objasnjenje za nepozivanje igraca koji melje na sredini i vredi 70 miliona! Za Bambija Tosica ima mjesta?

nikola

pre 6 godina

u pravu si.Ima pravo i Portugal da ne zove Ronalda.Samo da li je u redu što tog momka dosad miste ukljucili u reprezentaciju?.Svetsko prvenstvo je dogodine,a neki nasi igraci igraju na rutinu zbog godina.Tamo će biti turnirski fudbal koji zahteva puno trrcanja i snage a ovaj momak i momci njegove generacije to imaju.Jeste videli Gacinovica kako leti po terenu,asistira i pogadja,u prosloj utakmici u Bgd.?.Cim je Juventus spreman da za tog momka izdvoji 70 miliona evra znaci da je suvo zlato.A nas inat bezrazlozni može sve to da pokvari.

Новосађанин

pre 6 godina

Па када вам буде плаћао да игра, тада га зовете...Цццццццц Само напред Сергеј, ни динара им ен дај, нека људи знају одакле си;)

joy

pre 6 godina

Kakva demagogija...naravno da ima mesta, da se uklapa, da može da igra i da bi mnogo značio reprezentaciji. Šta je konkretan problem, to javnost ne zna. Verovatno vam se ne uklapa u dilove

Slaninar zapad

pre 6 godina

Da mu je menadžer bilo ko drugi igrao bi za A reprezentaciju. FSS svoje lične odnose stavlja iznad reprezentacije i trebalo bi da lete u kompletu zbog toga, sve zajedno sa Muslinom. Kriju se iza rezultata. Planiraju očigledno da na Mundijal putuju bez najboljeg igrača Kalča, zbog lične netrpeljivosti prema njegovom menadžeru. To nema ni u jednoj državi na svetu, niti bi to država igde drugde tolerisala. Njima je iznad interesa srpskog fudbala to da pokopaju Kežmana i Sergeja i to svi treba da znaju. Bruka!

nista o nicemu

pre 6 godina

Kakva demagogija...naravno da ima mesta, da se uklapa, da može da igra i da bi mnogo značio reprezentaciji. Šta je konkretan problem, to javnost ne zna. Verovatno vam se ne uklapa u dilove
(joy, 07. septembar 2017 17:27)

Netacno.

dejandddddd

pre 6 godina

Kakvo je ovo lupetanje sto je Bunjevčević ispričao!!!!!
Strašno I žalosno!!!!!
P.S.
Pozovite ga pa makar sedeo na klupi, ali ce osetiti pripadnost timu.

gospodin

pre 6 godina

Sergej se ne poziva zato sto na pocetku Muslinovog mandata na 2,3 prijateljske utakmice nije ulazio u igru.
Sergej ga je onda pitao zasto ga zove kad ga ne ubacuje, i od tad ga Muslin kulira...

JPR24

pre 6 godina

Buahahahah !!!! Pazi tek ovo lupetanje !! Dibidus do dibidusa !! Buducnost a , kad napuni 27 godina onda ce trebati a? Dok sve ostale ekipe ubace mlade cim mogu, nasi ga cuvaju za posle...

nista o nicemu

pre 6 godina

Али зато игра Гудељ који наступа у другој кинеској лиги. Сергеј је наш најбољи играч тренутно хтео савез то да призна или не.
(Вук, 07. septembar 2017 17:43)

Druga? Zasto izmisljas? Sergej nije nas najbolji igrac. Kraj.

Qroña

pre 6 godina

Važno je da je Jagoš Vuković tu umesto Subotića ili što je Gudelj tu umesto Sergej Milinković-Savića kao i to što je penzos Tošić tu umesto Sulejmanija
pih, mogli bi tako redom, koliko samo takvih sramotnih primera imamo u vezi
sa ovom našom reprezentacijom menaĐera.

Serbissimo

pre 6 godina

I kada se plasiramo iz ubedljivo najslabije grupe u kojoj nas je sreca mazila od pocetka do kraja, ici ce ova ekipa puna rupa i proci ce isto kao u Nemackoj 2006, jer se kod nas na SP ide na osnovu starih zasluga a ne trenutne forme ili kvaliteta. Zivi bili pa videli.

Aleksandar

pre 6 godina

Ne druže, po čemu bi Sergej pokvario atmosferu? Igrači poput Tadića, Kostića, Milivojevića, Ljajića morali bi više da rade i da se trude da bi zadržali svoja mesta. Može da se pretumba cela prva postava i da mu se nađe mesto. Ne zanosite se da nam je reprezentacija mnogo jaka. Slaba je samo grupa. Ima mesta gde baš škripi.

Вук

pre 6 godina

Није Кежман у питању, већ то што је Муслин једном приликом тражио од Сергеја да игра на позицију за коју је Милинковић рекао да није његова природна позиција и да ће му требати време, на шта је селектор повишеним тоном рекао како он нема времена за чекање и са тог позива је он враћен на аеродрому. Али зато игра Гудељ који наступа у другој кинеској лиги. Сергеј је наш најбољи играч тренутно хтео савез то да призна или не.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Pa i Spaniji dobro ide,da li to znaci da ne treba da zovu Marka Asensia i oni isto nemaju ni jedan poraz,ili Francuzi da ne zovu Mbapea,sta ce im kad su prvi u grupi,ne kazem da je taj Milinkovic-Savic kvalitetan kao ova dvojica,ali mi nemamo taj luksuz da ga ne zovemo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ko je ovak tip?
Imamo uhodan tim i situacija na tabeli to govori?Prvo,igramo jako lose,sa igracima koji greju klupu u svojom klubovima.A drugo,u grupi smo u kojoj nam je najveci rival Irska,koja ne igra fudbal,nego lomi noge.Da se ne lazemo,Muslina je Bog pogledao kad mu je dao onakvu grupu.Jedino sto nam dobro izgleda je napad jer vanserijski Tadic ima potpunu slobodu.SMS bi bio idealna zamena umesto beskorisnog Milivojevica i Gudelja.O Zoranu Tosicu da ne pricam.
(zakonodavac, 07. septembar 2017 17:35)


SMS ne igra odranu i ne bi zamenio tu dvojicu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ne druže, po čemu bi Sergej pokvario atmosferu? Igrači poput Tadića, Kostića, Milivojevića, Ljajića morali bi više da rade i da se trude da bi zadržali svoja mesta. Može da se pretumba cela prva postava i da mu se nađe mesto. Ne zanosite se da nam je reprezentacija mnogo jaka. Slaba je samo grupa. Ima mesta gde baš škripi.
(Aleksandar, 07. septembar 2017 17:29)

Jel ga licno poznajes pa znas? Ne, onda cuti

zakonodavac

pre 6 godina

Ko je ovak tip?
Imamo uhodan tim i situacija na tabeli to govori?Prvo,igramo jako lose,sa igracima koji greju klupu u svojom klubovima.A drugo,u grupi smo u kojoj nam je najveci rival Irska,koja ne igra fudbal,nego lomi noge.Da se ne lazemo,Muslina je Bog pogledao kad mu je dao onakvu grupu.Jedino sto nam dobro izgleda je napad jer vanserijski Tadic ima potpunu slobodu.SMS bi bio idealna zamena umesto beskorisnog Milivojevica i Gudelja.O Zoranu Tosicu da ne pricam.

Kako drugacije

pre 6 godina

Ajd' da probam fudbalski:
Pa i Real Madrid igra dobro, ima sjajnu atmosferu i osvojili su bitne trofeje, pa se opet pojacaju izmedju dve sezone...Zasto je problem da i Srbija pojaca svoj igracki kadar sa jednim-dva korisna igraca!?

joy

pre 6 godina

Kakva demagogija...naravno da ima mesta, da se uklapa, da može da igra i da bi mnogo značio reprezentaciji. Šta je konkretan problem, to javnost ne zna. Verovatno vam se ne uklapa u dilove

Aleksandar

pre 6 godina

Ne druže, po čemu bi Sergej pokvario atmosferu? Igrači poput Tadića, Kostića, Milivojevića, Ljajića morali bi više da rade i da se trude da bi zadržali svoja mesta. Može da se pretumba cela prva postava i da mu se nađe mesto. Ne zanosite se da nam je reprezentacija mnogo jaka. Slaba je samo grupa. Ima mesta gde baš škripi.

nikola

pre 6 godina

u pravu si.Ima pravo i Portugal da ne zove Ronalda.Samo da li je u redu što tog momka dosad miste ukljucili u reprezentaciju?.Svetsko prvenstvo je dogodine,a neki nasi igraci igraju na rutinu zbog godina.Tamo će biti turnirski fudbal koji zahteva puno trrcanja i snage a ovaj momak i momci njegove generacije to imaju.Jeste videli Gacinovica kako leti po terenu,asistira i pogadja,u prosloj utakmici u Bgd.?.Cim je Juventus spreman da za tog momka izdvoji 70 miliona evra znaci da je suvo zlato.A nas inat bezrazlozni može sve to da pokvari.

Slaninar zapad

pre 6 godina

Da mu je menadžer bilo ko drugi igrao bi za A reprezentaciju. FSS svoje lične odnose stavlja iznad reprezentacije i trebalo bi da lete u kompletu zbog toga, sve zajedno sa Muslinom. Kriju se iza rezultata. Planiraju očigledno da na Mundijal putuju bez najboljeg igrača Kalča, zbog lične netrpeljivosti prema njegovom menadžeru. To nema ni u jednoj državi na svetu, niti bi to država igde drugde tolerisala. Njima je iznad interesa srpskog fudbala to da pokopaju Kežmana i Sergeja i to svi treba da znaju. Bruka!

bot na kvadrat

pre 6 godina

Pa i Spaniji dobro ide,da li to znaci da ne treba da zovu Marka Asensia i oni isto nemaju ni jedan poraz,ili Francuzi da ne zovu Mbapea,sta ce im kad su prvi u grupi,ne kazem da je taj Milinkovic-Savic kvalitetan kao ova dvojica,ali mi nemamo taj luksuz da ga ne zovemo.

Qroña

pre 6 godina

Važno je da je Jagoš Vuković tu umesto Subotića ili što je Gudelj tu umesto Sergej Milinković-Savića kao i to što je penzos Tošić tu umesto Sulejmanija
pih, mogli bi tako redom, koliko samo takvih sramotnih primera imamo u vezi
sa ovom našom reprezentacijom menaĐera.

Вук

pre 6 godina

Није Кежман у питању, већ то што је Муслин једном приликом тражио од Сергеја да игра на позицију за коју је Милинковић рекао да није његова природна позиција и да ће му требати време, на шта је селектор повишеним тоном рекао како он нема времена за чекање и са тог позива је он враћен на аеродрому. Али зато игра Гудељ који наступа у другој кинеској лиги. Сергеј је наш најбољи играч тренутно хтео савез то да призна или не.

Kako drugacije

pre 6 godina

Ajd' da probam fudbalski:
Pa i Real Madrid igra dobro, ima sjajnu atmosferu i osvojili su bitne trofeje, pa se opet pojacaju izmedju dve sezone...Zasto je problem da i Srbija pojaca svoj igracki kadar sa jednim-dva korisna igraca!?

zakonodavac

pre 6 godina

Ko je ovak tip?
Imamo uhodan tim i situacija na tabeli to govori?Prvo,igramo jako lose,sa igracima koji greju klupu u svojom klubovima.A drugo,u grupi smo u kojoj nam je najveci rival Irska,koja ne igra fudbal,nego lomi noge.Da se ne lazemo,Muslina je Bog pogledao kad mu je dao onakvu grupu.Jedino sto nam dobro izgleda je napad jer vanserijski Tadic ima potpunu slobodu.SMS bi bio idealna zamena umesto beskorisnog Milivojevica i Gudelja.O Zoranu Tosicu da ne pricam.

dejandddddd

pre 6 godina

Kakvo je ovo lupetanje sto je Bunjevčević ispričao!!!!!
Strašno I žalosno!!!!!
P.S.
Pozovite ga pa makar sedeo na klupi, ali ce osetiti pripadnost timu.

BlaBla

pre 6 godina

Zna se zasto Sergej nije na spisku, razlog je njegov menadzer Kezman, a odgovor je prost, traze procenat od buduceg transfera, za sto se radi o 70mil. eura, a Kezman ne pristaje na to da im da procenat, mislim na fudbalski savez!!!!

Mrsomud

pre 6 godina

Kakva izjava!?Šta uopšte ovo znači?Da Sergej treba doći iako nije na spisku,jer su za njega vrata uvek otvorena,tj. takvi igrači su zbog kvaliteta uvek pozvani i ne stavljaju se u isti kontekst sa ostalim pozvanim " običnim" igračima?Zemljo otvori se.Ko njima daje za pravo uopšte?

Serbissimo

pre 6 godina

I kada se plasiramo iz ubedljivo najslabije grupe u kojoj nas je sreca mazila od pocetka do kraja, ici ce ova ekipa puna rupa i proci ce isto kao u Nemackoj 2006, jer se kod nas na SP ide na osnovu starih zasluga a ne trenutne forme ili kvaliteta. Zivi bili pa videli.

JPR24

pre 6 godina

Buahahahah !!!! Pazi tek ovo lupetanje !! Dibidus do dibidusa !! Buducnost a , kad napuni 27 godina onda ce trebati a? Dok sve ostale ekipe ubace mlade cim mogu, nasi ga cuvaju za posle...

GX

pre 6 godina

@(nista o nicemu, 7. septembar 2017 17:43)
Musline, SMS je igrac koji moze da donese mnogo. Moze da donese, ali to ne znaci da hoce i kad bi stvarno igrao. Ali mora da se testira ako nista drugo, makar i na prijateljskim utakmicama (na koje takodje nije pozivan). Mozda se stvarno ne uklapa u ovu neku trenutnu koncepciju (kakva god da je), ali za njega mora da bude mesta makar na klupi, pored svih polu-igraca koji tamo borave.
Ljudima najvise smeta sto se nije dao konkretan razlog nepozivanja nego se svi prave naivni. A tvoji potcenjivacki komentari da ne igra odbranu i da je navodno Gudelj korisniji, su price za malu decu. Idi reci Juventusu i Laciju da veze nemaju...

Новосађанин

pre 6 godina

Па када вам буде плаћао да игра, тада га зовете...Цццццццц Само напред Сергеј, ни динара им ен дај, нека људи знају одакле си;)

Speedy

pre 6 godina

Muljavina, procenti i menadzerska posla! Jedini objasnjenje za nepozivanje igraca koji melje na sredini i vredi 70 miliona! Za Bambija Tosica ima mjesta?

Alex

pre 6 godina

Bunjevčeviću, jesi li ti ovo veličanstveno objašnjenje sam smislio ili ti je neko pomogao?
Znači ti nam kažeš da bi pozivanje Sergeja pokvarilo sjajnu hemiju u reprezentaciji. Ako je tako, zašto ste onda pozivali nove igrače iz CZV i PAR? Ah, da sad sam ukapirao. Oni su bolji od Sergeja i pozitivno utiču na atmosferu.

Cisco router u reboot modu

pre 6 godina

Gospodine Bunjevčeviću,

mesecima se ne pojavljujete u medijima, a onda odjednom isplivate u javnost sa obrazloženjem zašto Sergej nije pozivan u tim tokom kvalifikacija.

Nisam preterano bistar, no IQ mi je jos uvek veći od broja cipela koje nosim, što mi je dovoljno da zaključim da pritisak javnosti na fudbalski savez zbog ovog čudnog ignorišućeg odnosa prema izuzetno kvalitetnom igraču itekako ima efekta.

Ako imalo ima istine u ovom sto je gospodin Bunjevčević izjavio (a čisto sumnjam, sve mi deluje kao nespretni pokušaj prikrivanja pravog razloga ruzmarinom, snjegovima i šašom) onda ce biti prilike da nas FSS i selektor uvere da nije neki lični obračun sa igračem ili njegovim menadžerom u pitanju tako što će ga uvrstiti u ekipu u makar poslednjoj utakmici kvalifikacija i/ili pripremnim prijateljskim utakmicama pred Mondijal.

Ako ni onda Sergej ne bude pozvan u nacionalni tim, onda će biti više nego očigledno da je FSS truo i da pojedini menadžeri sa bele liste vedre i oblače u sastavljanju nacionalnog tima ne bi li svojim klijentima malo podigli cenu.

Napraviću se naivan pa ću probati sve ovo da gledam sa jedne neutralne tačke bez ikakvih presuda u narednom periodu. Ne bi mi bilo prvi put u životu da se obradujem činjenicom da nisam bio u pravu, ako sve izađe na dobro.

Sportski pozdrav svima.

Brica

pre 6 godina

Bunjevcevicu???
Na sredini nam je rupa koju vidi svako ko iole poznaje fudbal,nema igraca da odigra napred iliti nema Matic sa kim da igra na sredini
Protiv iraca zadnjih 15 min panika,nijedan igrac ne ume da uzme loptu,zadrzi je i odigra napred...
Ok imamo rezultat ali gde je zdrav razum u ovome sto prica Bunja,ako je zalog za buducnost zasto ne sedi bar na klupi da oseti atmosferu,disciplinu?Novozelandjani + Matic bi sadasnji A tim izuli lagano sa 3:0...

nikenen

pre 6 godina

Posteno, ovo 1 mesto u grupi sigurno nije merilo kvaliteta. Ja mislim ako odemo u Rusiju sa ovakvom ekipom da cemo da se ozbiljno uneredimo. Mnogo smo srece imali , jedna ispodprosecna Irska, Wels koji objektivno ima samo Bejla manje-vise, Austrija koja bukvalno decenijama ima jedan te isti (ne)kvalitet sa kojim moze samo da se slika na bilo kom velikom takmicenju itd.. Znaci ako decko vredi zovite ga, samo neka prljava lova moze da bude razlog da ga ne zovete, svi to vide bas svi.

Knez

pre 6 godina

Sergej nije pozvan u reprezentaciju zato što mu je menadžer Mateja Kežman. Kežman nije u kombinacijama, pa ni Sergej u reprezentaciji.

Srrrrrrdjan

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo ovu filozofsku bravuru, radije bi sad u reprezentaciju pozvali Eru Ojdanica, zbog atmosfere, nego SMS koji jeste super igrac ali slabo se zeza.
Lepo i strucno covek objasnio da svako moze da razume. E sad, problem je sto pametni to ne razumeju.

Dejan

pre 6 godina

Sergej je pored Matića naš trenutno fizički najsnažniji veznjak i jednako tehnički jak, ako ne i jači od Tadića, u svakom slučaju ofanzivan je, manje gnjavi loptu od Ljajića, sa dobrim pregledom igre i dobro igra glavom...
Sva ta priča o tome kako se ne uklapa je čista laž i budimo iskreni, razlog je Kežman.
Mateju su oterali iz reprezentacije, iz Vojvodine jer nije ćutao i o čemu više pričamo.
Ovo je poruka Sergeju da promeni zastupnika.
Ali ne znam zašto bi kad ga je Mateja popeo na sam vrh Evropske i svetske transfer liste.
Uostalom uvek može da zaigra za Crnu Goru ili Italiju.
Nekom bi to bila izdaja, ali realno rešio bi se i fudbalske mafije i reketa i neizvesnosti Srpskog fudbala

Sta reci...

pre 6 godina

E moj Bunjevcevicu...pozovi mlade igrace da se naviknu na atmosferu!!! Pogotove igrace koji su buducnost naseg fudbala, kao sto kazes! Los vam je sistem!

gospodin

pre 6 godina

Sergej se ne poziva zato sto na pocetku Muslinovog mandata na 2,3 prijateljske utakmice nije ulazio u igru.
Sergej ga je onda pitao zasto ga zove kad ga ne ubacuje, i od tad ga Muslin kulira...

џа

pre 6 godina

прво мјесто не даје за право да се не зову играчи који могу својим квалитетом помоћи! позивајте ви бамбије разне па ћемо се за следећа велика такмичења брзо вратити пред тв!

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Jeste da imamo rezultate ali i sreće. Vukao nas je Tadić kroz kvalifikacije i uz Stojketa ima najviše zasluga za trenutnu poziciju ( što ne znači da ostali nisu doprineli ali ova dvojica...).
Ipak mi se čini da protiv Iraca Dušan nije odigrao dobro, u stvari daleko od toga, i da bi Sergej svakako bio osveženje, nek izbaci nekog, nisu svi klasa... odnosno slabo ko jeste ali jak tim je napravljen

мерак

pre 6 godina

Не глупо је да Матић игра на средини са смс-ом, поквариће атмосферу. Море ко вас не зна...

dex

pre 6 godina

@nista o nicemu

Ovo je ili Muslin, ili neki njegov pomocnik ili neko iz saveza koji je zasluzan za neigranje. Nadobudan stav, a zapravo samo nastavljanje slabasne argumentacije.

JPR24

pre 6 godina

najvaznije je da je pozvan Tosic,i to kad je nasao klub...lula ispusena...ako odemo na svetsko ,bojim se da ce biti mesta i za Sasu Ilica
(poli, 07. septembar 2017 19:00)

Saša ilić je barem odigrao, i sa tim malim minutima što igra, više od Tosica u zadnijh par meseci !!

objektivan

pre 6 godina

Dečko glumi zvezdu, nije timski igrač.
Mnogo me nervirao igrama u mladoj reprezentaciji, igra neodgovorno.
Nadam se da ce vam Muslin ispuniti želju i pozvati ga na par utakmica.
Što se tiče Muslina, mnogo me razočarao, mi još uvek nemamo fizionomiju i
sistem u igri. Kad Tadiću ne ide nema nas nigde.Pozivanje Bambija je uvreda za sve kojima je stalo do reprezentacije.

Dejan

pre 6 godina

Sergej ako crna gora ide na mundijal u rusiju idi snjima mada crnogorci nece ici u rusiju mlada su nato zemlja.Drugim recima ne jedi se uzivaj u zivotu mani ove sljamove fudbalske

Milorad

pre 6 godina

Ista ovakva kuknjava kao sad za SMS je bila i 2011. za Bojanom Jorgacevicem. Pizon pod pritiskom javnosti izbacuje Stojketa i uvodi Jorgacevica na utakmici sa Slovenijom gde se odlucivalo da li idemo u baraz za EP 2012. Epilog: Dare Vršič daje gol sa 50 metara, bukvalno sa pola terena pravo u gol Jorgacevicu. Ni baraza ni EP.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ko je ovak tip?
Imamo uhodan tim i situacija na tabeli to govori?Prvo,igramo jako lose,sa igracima koji greju klupu u svojom klubovima.A drugo,u grupi smo u kojoj nam je najveci rival Irska,koja ne igra fudbal,nego lomi noge.Da se ne lazemo,Muslina je Bog pogledao kad mu je dao onakvu grupu.Jedino sto nam dobro izgleda je napad jer vanserijski Tadic ima potpunu slobodu.SMS bi bio idealna zamena umesto beskorisnog Milivojevica i Gudelja.O Zoranu Tosicu da ne pricam.
(zakonodavac, 07. septembar 2017 17:35)


SMS ne igra odranu i ne bi zamenio tu dvojicu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kakva demagogija...naravno da ima mesta, da se uklapa, da može da igra i da bi mnogo značio reprezentaciji. Šta je konkretan problem, to javnost ne zna. Verovatno vam se ne uklapa u dilove
(joy, 07. septembar 2017 17:27)

Netacno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ne druže, po čemu bi Sergej pokvario atmosferu? Igrači poput Tadića, Kostića, Milivojevića, Ljajića morali bi više da rade i da se trude da bi zadržali svoja mesta. Može da se pretumba cela prva postava i da mu se nađe mesto. Ne zanosite se da nam je reprezentacija mnogo jaka. Slaba je samo grupa. Ima mesta gde baš škripi.
(Aleksandar, 07. septembar 2017 17:29)

Jel ga licno poznajes pa znas? Ne, onda cuti

nista o nicemu

pre 6 godina

Zna se zasto Sergej nije na spisku, razlog je njegov menadzer Kezman, a odgovor je prost, traze procenat od buduceg transfera, za sto se radi o 70mil. eura, a Kezman ne pristaje na to da im da procenat, mislim na fudbalski savez!!!!
(BlaBla, 07. septembar 2017 18:01)

A kako igra onda za mladu?

Ja

pre 6 godina

SMS je u losim odnosima sa nekim igracima koji su rekli da nece igrati ako on bude pozvan. Medju njima su Matic, Tadic i Mitrovic. To je cela istina. Zasto su u sukobu ne znam.

nista o nicemu

pre 6 godina

Али зато игра Гудељ који наступа у другој кинеској лиги. Сергеј је наш најбољи играч тренутно хтео савез то да призна или не.
(Вук, 07. septembar 2017 17:43)

Druga? Zasto izmisljas? Sergej nije nas najbolji igrac. Kraj.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sergej je pored Matića naš trenutno fizički najsnažniji veznjak i jednako tehnički jak, ako ne i jači od Tadića
(Dejan, 07. septembar 2017 19:09)


Netacno.

Knez

pre 6 godina

Најбољи су ми ови што коментаришу како је наша група најлакша? Па где сте били фрајери да то кажете кад је група извучена пре годину дана јели? Тад је Велс био полуфиналиста ЕП, Ирска водила против Француза у 1/8 финала, Аустрија играла групну фазу...како вам тад не паде на памет да коментаришете најлакшу групу, него сад кад је Србија одувала, сад је група лаганица јели? Све ви знате, само образа немате. Срамота бре!!

boki

pre 6 godina

sportski gledano sms trebalo pre tosica biti pozvan !
ljudsski mozemo samo spekulisati sta tu
ne stima.
Uspeh rezultati su tu ja licno mislim da SMS ide na sp!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 6 godina

Ovo ne može da me ubedi, ispada da bi bio promenjen koncept ekipe koja dobija, ako bi Sergej bio pozvan umesto Radoje ili Gudlje!!!!. Glupo.
Treba reći otovreno da jedan deo spiska reprezenacije Muslin dobija od menadžerskih lobija.

Podgoricanin

pre 6 godina

Sergeja niko nikad iz FSCG nije kontaktirao I sve je ovo velika igra njegovog menadzera Kezmana, koji je tu "informaciju" provukao kroz jedan tabloid. A da je sjajan igrac, jeste. I za njega mora biti mjesta u reprezentaciji Srbije.

Oliver

pre 6 godina

@Vuk
Ako je to istina i pravi razlog,onda je Muslin potpuno u pravu.Kako moze igrac da odredjuje svoju poziciju u timu,gde to ima,igras sta ti se kaze i to bez pitanja.Ako hoces da igras naravno.Zamislite kad bi Kimmich sad rekao u Bayernu,necu da igram desnog beka,ja sam vezni igrac,to mi je primarna pozicija,treba mi vreme za drugu.Pa leteo bi momentalno na klupu,nema tu cekanja,odmah ides u vatru i odmah vidimo da li se i kako snalazis.Nasi igraci sebi puno dopustaju,ovaj bira poziciju,onaj hoce iz karantina u kafic,tu nema ni trunke discipline.Treba se odmah zahvaliti takvim igracima ako ne koriguju ponasanje.

aca

pre 6 godina

Ma mi smo Francuska pa imamo na tone takvih igraca! Sa ovakvim ultra sporim igračima ponovice nam se 2006a. Da se ne lažemo u slaboj grupi igramo kvalifikacije. Ako ne ubaci mladu krv, (a verovatno neće) ne piše nam se dobro.

gordan

pre 6 godina

Ovde je sve jasno kao dan...decko ispasta zbog Kezmana sto je totalni apsurd!
Postujem Kezmana samo zato sto je svojeglav I ne uklapa se u ove Indijanske tange frange.
Musline odlazi, Irci su nas RAZBILI

Перун

pre 6 godina

@Вук ...ако је то истина и не треба да игра. Шта, сам ће себи одређивати позицију ? Свашта. За Гудеља се слажем .

smesniste

pre 6 godina

Samo u nasoj reprezentaciji najperspektivniiji igraci ne dobijaju mesta da igraju.... čeka se da se dokažu pa onda sa 28 da krenu da igraju...
Sve nirmalne zemlje forsiraju mladje igrace, cak i kad imaju izbora...
Milinkoć-Savić se ne uklapa u sistem..smešni ste.

berkut orao

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj način razmišljanja ljudi iz FSS i Muslina.Prvi smo u grupi,dobro nam ide i zato se SMS ne uklapa.Pa sa njim bih bili još jači sa njim i Ljajićem pa i Duškom Tošićem u ekipi mogli bih igrati egal i sa jačim timovima od Irske,Welsa ili Austrije.Sada jesmo prvi ali ne mogu da zamislim šta bi nam uradila jedna Španija,Italija,Francuska,Nemačka...

dare

pre 6 godina

Koliko je ovo očigledno. Kežman je u pitanju i nije mi jasan stav FSS. Svaka čast na dosadašnjim uspehom u kvalifikacijama ali ostaviti van tima takvog igrača to je besmislica. Neću da nabrajam igrače ali barem pola ekipe su iza ovog momka.

Borky

pre 6 godina

Bunjevčeviću, jesi li ti ovo veličanstveno objašnjenje sam smislio ili ti je neko pomogao?
Znači ti nam kažeš da bi pozivanje Sergeja pokvarilo sjajnu hemiju u reprezentaciji. Ako je tako, zašto ste onda pozivali nove igrače iz CZV i PAR? Ah, da sad sam ukapirao. Oni su bolji od Sergeja i pozitivno utiču na atmosferu.
(Alex, 07. septembar 2017 19:14)

Koje igrace iz Zvezde?Dok je Muslin selektor a Koki predsednik saveza nijedan igrac Zvezde nece igrati u rep. Ruku na srce Zvezda sad i nema igraca za rep. al sjeti se Katajija koji je bio najbolji igrac lige pa nije pozivan dok nije otisao iz Zvezde.Muslin od kad je otisao iz Zvezde nije pogledao ni jednu utakmicu na Rajku.Sa druge strane dovoljno je samo da potpises za Partizan da dodbijes poziv.

marerakarera

pre 6 godina

Ben Vudburn sa 17 godina igra za Vels.
Donaruma nema ni 20 a vec je u sklopu italijanske reprezentacije barem.
Mbape sa 19 igra za Francuze.
Gabrijel Hesus za Brazil iako imaju dovoljno kvaliteta na drugim pozicijama.

Covece pa i jedan Luka Doncic u basketu sa 18 i Lauri Markanen sa 20 i nesto igraju za drzave koje su gore od nas.
Nema razloga da ne bude u 23. Igramo dobro i zasluzeno smo na SP, ali je posao selektora i saveza da pozove 23 najolja ibgraca. Pa nek bira po volji Muslin sta ce i kako ce. Ne verujem da je ovo sve do njega. Ali mi sve danas za shtra radimo i gradimo kucu od krova a ne temelja

marko bg

pre 6 godina

Pa gde da ga stavi Muslin kad je postavio formaciju bez centralnog veznog napadaca??? To je morao da uradi jer u momentu nije bilo resenja za kreativnu sredinu, po bokovima je morai da trazi resenje i gadja Mitra u glavu..SMS nije defanzivni srednjak sto ekipi treba...mek je u duelu, ne bas disciplinovan i okrenut uvek napadu. U Laciju ima slobodu da kreira igru ali i zabusava u odbrani..Po krilu je spor i to nije njegova pozicija. Razumljivo je da do promene sistema igre za njega nema mesta. On jeste buducnost naseg fudbala, ali ni ja ne bih dirao sistem koji se uvezbava vec 15 utakmica zbog jednog igraca..Pri tom tim dobija!!!

nista o nicemu

pre 6 godina

Али зато игра Гудељ који наступа у другој кинеској лиги. Сергеј је наш најбољи играч тренутно хтео савез то да призна или не.
(Вук, 07. septembar 2017 17:43)

Druga? Zasto izmisljas? Sergej nije nas najbolji igrac. Kraj.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kakva demagogija...naravno da ima mesta, da se uklapa, da može da igra i da bi mnogo značio reprezentaciji. Šta je konkretan problem, to javnost ne zna. Verovatno vam se ne uklapa u dilove
(joy, 07. septembar 2017 17:27)

Netacno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ne druže, po čemu bi Sergej pokvario atmosferu? Igrači poput Tadića, Kostića, Milivojevića, Ljajića morali bi više da rade i da se trude da bi zadržali svoja mesta. Može da se pretumba cela prva postava i da mu se nađe mesto. Ne zanosite se da nam je reprezentacija mnogo jaka. Slaba je samo grupa. Ima mesta gde baš škripi.
(Aleksandar, 07. septembar 2017 17:29)

Jel ga licno poznajes pa znas? Ne, onda cuti

nista o nicemu

pre 6 godina

Zna se zasto Sergej nije na spisku, razlog je njegov menadzer Kezman, a odgovor je prost, traze procenat od buduceg transfera, za sto se radi o 70mil. eura, a Kezman ne pristaje na to da im da procenat, mislim na fudbalski savez!!!!
(BlaBla, 07. septembar 2017 18:01)

A kako igra onda za mladu?

nista o nicemu

pre 6 godina

Sergej je pored Matića naš trenutno fizički najsnažniji veznjak i jednako tehnički jak, ako ne i jači od Tadića
(Dejan, 07. septembar 2017 19:09)


Netacno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ko je ovak tip?
Imamo uhodan tim i situacija na tabeli to govori?Prvo,igramo jako lose,sa igracima koji greju klupu u svojom klubovima.A drugo,u grupi smo u kojoj nam je najveci rival Irska,koja ne igra fudbal,nego lomi noge.Da se ne lazemo,Muslina je Bog pogledao kad mu je dao onakvu grupu.Jedino sto nam dobro izgleda je napad jer vanserijski Tadic ima potpunu slobodu.SMS bi bio idealna zamena umesto beskorisnog Milivojevica i Gudelja.O Zoranu Tosicu da ne pricam.
(zakonodavac, 07. septembar 2017 17:35)


SMS ne igra odranu i ne bi zamenio tu dvojicu.

Milorad

pre 6 godina

Ista ovakva kuknjava kao sad za SMS je bila i 2011. za Bojanom Jorgacevicem. Pizon pod pritiskom javnosti izbacuje Stojketa i uvodi Jorgacevica na utakmici sa Slovenijom gde se odlucivalo da li idemo u baraz za EP 2012. Epilog: Dare Vršič daje gol sa 50 metara, bukvalno sa pola terena pravo u gol Jorgacevicu. Ni baraza ni EP.

objektivan

pre 6 godina

Dečko glumi zvezdu, nije timski igrač.
Mnogo me nervirao igrama u mladoj reprezentaciji, igra neodgovorno.
Nadam se da ce vam Muslin ispuniti želju i pozvati ga na par utakmica.
Što se tiče Muslina, mnogo me razočarao, mi još uvek nemamo fizionomiju i
sistem u igri. Kad Tadiću ne ide nema nas nigde.Pozivanje Bambija je uvreda za sve kojima je stalo do reprezentacije.

Ja

pre 6 godina

SMS je u losim odnosima sa nekim igracima koji su rekli da nece igrati ako on bude pozvan. Medju njima su Matic, Tadic i Mitrovic. To je cela istina. Zasto su u sukobu ne znam.

Dejan

pre 6 godina

Sergej ako crna gora ide na mundijal u rusiju idi snjima mada crnogorci nece ici u rusiju mlada su nato zemlja.Drugim recima ne jedi se uzivaj u zivotu mani ove sljamove fudbalske

Aleksandar

pre 6 godina

Ne druže, po čemu bi Sergej pokvario atmosferu? Igrači poput Tadića, Kostića, Milivojevića, Ljajića morali bi više da rade i da se trude da bi zadržali svoja mesta. Može da se pretumba cela prva postava i da mu se nađe mesto. Ne zanosite se da nam je reprezentacija mnogo jaka. Slaba je samo grupa. Ima mesta gde baš škripi.

Qroña

pre 6 godina

Važno je da je Jagoš Vuković tu umesto Subotića ili što je Gudelj tu umesto Sergej Milinković-Savića kao i to što je penzos Tošić tu umesto Sulejmanija
pih, mogli bi tako redom, koliko samo takvih sramotnih primera imamo u vezi
sa ovom našom reprezentacijom menaĐera.

Slaninar zapad

pre 6 godina

Da mu je menadžer bilo ko drugi igrao bi za A reprezentaciju. FSS svoje lične odnose stavlja iznad reprezentacije i trebalo bi da lete u kompletu zbog toga, sve zajedno sa Muslinom. Kriju se iza rezultata. Planiraju očigledno da na Mundijal putuju bez najboljeg igrača Kalča, zbog lične netrpeljivosti prema njegovom menadžeru. To nema ni u jednoj državi na svetu, niti bi to država igde drugde tolerisala. Njima je iznad interesa srpskog fudbala to da pokopaju Kežmana i Sergeja i to svi treba da znaju. Bruka!

joy

pre 6 godina

Kakva demagogija...naravno da ima mesta, da se uklapa, da može da igra i da bi mnogo značio reprezentaciji. Šta je konkretan problem, to javnost ne zna. Verovatno vam se ne uklapa u dilove

Вук

pre 6 godina

Није Кежман у питању, већ то што је Муслин једном приликом тражио од Сергеја да игра на позицију за коју је Милинковић рекао да није његова природна позиција и да ће му требати време, на шта је селектор повишеним тоном рекао како он нема времена за чекање и са тог позива је он враћен на аеродрому. Али зато игра Гудељ који наступа у другој кинеској лиги. Сергеј је наш најбољи играч тренутно хтео савез то да призна или не.

JPR24

pre 6 godina

najvaznije je da je pozvan Tosic,i to kad je nasao klub...lula ispusena...ako odemo na svetsko ,bojim se da ce biti mesta i za Sasu Ilica
(poli, 07. septembar 2017 19:00)

Saša ilić je barem odigrao, i sa tim malim minutima što igra, više od Tosica u zadnijh par meseci !!

Serbissimo

pre 6 godina

I kada se plasiramo iz ubedljivo najslabije grupe u kojoj nas je sreca mazila od pocetka do kraja, ici ce ova ekipa puna rupa i proci ce isto kao u Nemackoj 2006, jer se kod nas na SP ide na osnovu starih zasluga a ne trenutne forme ili kvaliteta. Zivi bili pa videli.

zakonodavac

pre 6 godina

Ko je ovak tip?
Imamo uhodan tim i situacija na tabeli to govori?Prvo,igramo jako lose,sa igracima koji greju klupu u svojom klubovima.A drugo,u grupi smo u kojoj nam je najveci rival Irska,koja ne igra fudbal,nego lomi noge.Da se ne lazemo,Muslina je Bog pogledao kad mu je dao onakvu grupu.Jedino sto nam dobro izgleda je napad jer vanserijski Tadic ima potpunu slobodu.SMS bi bio idealna zamena umesto beskorisnog Milivojevica i Gudelja.O Zoranu Tosicu da ne pricam.

џа

pre 6 godina

прво мјесто не даје за право да се не зову играчи који могу својим квалитетом помоћи! позивајте ви бамбије разне па ћемо се за следећа велика такмичења брзо вратити пред тв!

nikola

pre 6 godina

u pravu si.Ima pravo i Portugal da ne zove Ronalda.Samo da li je u redu što tog momka dosad miste ukljucili u reprezentaciju?.Svetsko prvenstvo je dogodine,a neki nasi igraci igraju na rutinu zbog godina.Tamo će biti turnirski fudbal koji zahteva puno trrcanja i snage a ovaj momak i momci njegove generacije to imaju.Jeste videli Gacinovica kako leti po terenu,asistira i pogadja,u prosloj utakmici u Bgd.?.Cim je Juventus spreman da za tog momka izdvoji 70 miliona evra znaci da je suvo zlato.A nas inat bezrazlozni može sve to da pokvari.

Brica

pre 6 godina

Bunjevcevicu???
Na sredini nam je rupa koju vidi svako ko iole poznaje fudbal,nema igraca da odigra napred iliti nema Matic sa kim da igra na sredini
Protiv iraca zadnjih 15 min panika,nijedan igrac ne ume da uzme loptu,zadrzi je i odigra napred...
Ok imamo rezultat ali gde je zdrav razum u ovome sto prica Bunja,ako je zalog za buducnost zasto ne sedi bar na klupi da oseti atmosferu,disciplinu?Novozelandjani + Matic bi sadasnji A tim izuli lagano sa 3:0...

dex

pre 6 godina

@nista o nicemu

Ovo je ili Muslin, ili neki njegov pomocnik ili neko iz saveza koji je zasluzan za neigranje. Nadobudan stav, a zapravo samo nastavljanje slabasne argumentacije.

Cisco router u reboot modu

pre 6 godina

Gospodine Bunjevčeviću,

mesecima se ne pojavljujete u medijima, a onda odjednom isplivate u javnost sa obrazloženjem zašto Sergej nije pozivan u tim tokom kvalifikacija.

Nisam preterano bistar, no IQ mi je jos uvek veći od broja cipela koje nosim, što mi je dovoljno da zaključim da pritisak javnosti na fudbalski savez zbog ovog čudnog ignorišućeg odnosa prema izuzetno kvalitetnom igraču itekako ima efekta.

Ako imalo ima istine u ovom sto je gospodin Bunjevčević izjavio (a čisto sumnjam, sve mi deluje kao nespretni pokušaj prikrivanja pravog razloga ruzmarinom, snjegovima i šašom) onda ce biti prilike da nas FSS i selektor uvere da nije neki lični obračun sa igračem ili njegovim menadžerom u pitanju tako što će ga uvrstiti u ekipu u makar poslednjoj utakmici kvalifikacija i/ili pripremnim prijateljskim utakmicama pred Mondijal.

Ako ni onda Sergej ne bude pozvan u nacionalni tim, onda će biti više nego očigledno da je FSS truo i da pojedini menadžeri sa bele liste vedre i oblače u sastavljanju nacionalnog tima ne bi li svojim klijentima malo podigli cenu.

Napraviću se naivan pa ću probati sve ovo da gledam sa jedne neutralne tačke bez ikakvih presuda u narednom periodu. Ne bi mi bilo prvi put u životu da se obradujem činjenicom da nisam bio u pravu, ako sve izađe na dobro.

Sportski pozdrav svima.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Pa i Spaniji dobro ide,da li to znaci da ne treba da zovu Marka Asensia i oni isto nemaju ni jedan poraz,ili Francuzi da ne zovu Mbapea,sta ce im kad su prvi u grupi,ne kazem da je taj Milinkovic-Savic kvalitetan kao ova dvojica,ali mi nemamo taj luksuz da ga ne zovemo.

gospodin

pre 6 godina

Sergej se ne poziva zato sto na pocetku Muslinovog mandata na 2,3 prijateljske utakmice nije ulazio u igru.
Sergej ga je onda pitao zasto ga zove kad ga ne ubacuje, i od tad ga Muslin kulira...

nikenen

pre 6 godina

Posteno, ovo 1 mesto u grupi sigurno nije merilo kvaliteta. Ja mislim ako odemo u Rusiju sa ovakvom ekipom da cemo da se ozbiljno uneredimo. Mnogo smo srece imali , jedna ispodprosecna Irska, Wels koji objektivno ima samo Bejla manje-vise, Austrija koja bukvalno decenijama ima jedan te isti (ne)kvalitet sa kojim moze samo da se slika na bilo kom velikom takmicenju itd.. Znaci ako decko vredi zovite ga, samo neka prljava lova moze da bude razlog da ga ne zovete, svi to vide bas svi.

Srrrrrrdjan

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo ovu filozofsku bravuru, radije bi sad u reprezentaciju pozvali Eru Ojdanica, zbog atmosfere, nego SMS koji jeste super igrac ali slabo se zeza.
Lepo i strucno covek objasnio da svako moze da razume. E sad, problem je sto pametni to ne razumeju.

BlaBla

pre 6 godina

Zna se zasto Sergej nije na spisku, razlog je njegov menadzer Kezman, a odgovor je prost, traze procenat od buduceg transfera, za sto se radi o 70mil. eura, a Kezman ne pristaje na to da im da procenat, mislim na fudbalski savez!!!!

Knez

pre 6 godina

Најбољи су ми ови што коментаришу како је наша група најлакша? Па где сте били фрајери да то кажете кад је група извучена пре годину дана јели? Тад је Велс био полуфиналиста ЕП, Ирска водила против Француза у 1/8 финала, Аустрија играла групну фазу...како вам тад не паде на памет да коментаришете најлакшу групу, него сад кад је Србија одувала, сад је група лаганица јели? Све ви знате, само образа немате. Срамота бре!!

Перун

pre 6 godina

@Вук ...ако је то истина и не треба да игра. Шта, сам ће себи одређивати позицију ? Свашта. За Гудеља се слажем .

JPR24

pre 6 godina

Buahahahah !!!! Pazi tek ovo lupetanje !! Dibidus do dibidusa !! Buducnost a , kad napuni 27 godina onda ce trebati a? Dok sve ostale ekipe ubace mlade cim mogu, nasi ga cuvaju za posle...

GX

pre 6 godina

@(nista o nicemu, 7. septembar 2017 17:43)
Musline, SMS je igrac koji moze da donese mnogo. Moze da donese, ali to ne znaci da hoce i kad bi stvarno igrao. Ali mora da se testira ako nista drugo, makar i na prijateljskim utakmicama (na koje takodje nije pozivan). Mozda se stvarno ne uklapa u ovu neku trenutnu koncepciju (kakva god da je), ali za njega mora da bude mesta makar na klupi, pored svih polu-igraca koji tamo borave.
Ljudima najvise smeta sto se nije dao konkretan razlog nepozivanja nego se svi prave naivni. A tvoji potcenjivacki komentari da ne igra odbranu i da je navodno Gudelj korisniji, su price za malu decu. Idi reci Juventusu i Laciju da veze nemaju...

Dejan

pre 6 godina

Sergej je pored Matića naš trenutno fizički najsnažniji veznjak i jednako tehnički jak, ako ne i jači od Tadića, u svakom slučaju ofanzivan je, manje gnjavi loptu od Ljajića, sa dobrim pregledom igre i dobro igra glavom...
Sva ta priča o tome kako se ne uklapa je čista laž i budimo iskreni, razlog je Kežman.
Mateju su oterali iz reprezentacije, iz Vojvodine jer nije ćutao i o čemu više pričamo.
Ovo je poruka Sergeju da promeni zastupnika.
Ali ne znam zašto bi kad ga je Mateja popeo na sam vrh Evropske i svetske transfer liste.
Uostalom uvek može da zaigra za Crnu Goru ili Italiju.
Nekom bi to bila izdaja, ali realno rešio bi se i fudbalske mafije i reketa i neizvesnosti Srpskog fudbala

Knez

pre 6 godina

Sergej nije pozvan u reprezentaciju zato što mu je menadžer Mateja Kežman. Kežman nije u kombinacijama, pa ni Sergej u reprezentaciji.

Новосађанин

pre 6 godina

Па када вам буде плаћао да игра, тада га зовете...Цццццццц Само напред Сергеј, ни динара им ен дај, нека људи знају одакле си;)

Kako drugacije

pre 6 godina

Ajd' da probam fudbalski:
Pa i Real Madrid igra dobro, ima sjajnu atmosferu i osvojili su bitne trofeje, pa se opet pojacaju izmedju dve sezone...Zasto je problem da i Srbija pojaca svoj igracki kadar sa jednim-dva korisna igraca!?

dejandddddd

pre 6 godina

Kakvo je ovo lupetanje sto je Bunjevčević ispričao!!!!!
Strašno I žalosno!!!!!
P.S.
Pozovite ga pa makar sedeo na klupi, ali ce osetiti pripadnost timu.

мерак

pre 6 godina

Не глупо је да Матић игра на средини са смс-ом, поквариће атмосферу. Море ко вас не зна...

gordan

pre 6 godina

Ovde je sve jasno kao dan...decko ispasta zbog Kezmana sto je totalni apsurd!
Postujem Kezmana samo zato sto je svojeglav I ne uklapa se u ove Indijanske tange frange.
Musline odlazi, Irci su nas RAZBILI

Mrsomud

pre 6 godina

Kakva izjava!?Šta uopšte ovo znači?Da Sergej treba doći iako nije na spisku,jer su za njega vrata uvek otvorena,tj. takvi igrači su zbog kvaliteta uvek pozvani i ne stavljaju se u isti kontekst sa ostalim pozvanim " običnim" igračima?Zemljo otvori se.Ko njima daje za pravo uopšte?

Speedy

pre 6 godina

Muljavina, procenti i menadzerska posla! Jedini objasnjenje za nepozivanje igraca koji melje na sredini i vredi 70 miliona! Za Bambija Tosica ima mjesta?

Sta reci...

pre 6 godina

E moj Bunjevcevicu...pozovi mlade igrace da se naviknu na atmosferu!!! Pogotove igrace koji su buducnost naseg fudbala, kao sto kazes! Los vam je sistem!

Alex

pre 6 godina

Bunjevčeviću, jesi li ti ovo veličanstveno objašnjenje sam smislio ili ti je neko pomogao?
Znači ti nam kažeš da bi pozivanje Sergeja pokvarilo sjajnu hemiju u reprezentaciji. Ako je tako, zašto ste onda pozivali nove igrače iz CZV i PAR? Ah, da sad sam ukapirao. Oni su bolji od Sergeja i pozitivno utiču na atmosferu.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Jeste da imamo rezultate ali i sreće. Vukao nas je Tadić kroz kvalifikacije i uz Stojketa ima najviše zasluga za trenutnu poziciju ( što ne znači da ostali nisu doprineli ali ova dvojica...).
Ipak mi se čini da protiv Iraca Dušan nije odigrao dobro, u stvari daleko od toga, i da bi Sergej svakako bio osveženje, nek izbaci nekog, nisu svi klasa... odnosno slabo ko jeste ali jak tim je napravljen

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 6 godina

Ovo ne može da me ubedi, ispada da bi bio promenjen koncept ekipe koja dobija, ako bi Sergej bio pozvan umesto Radoje ili Gudlje!!!!. Glupo.
Treba reći otovreno da jedan deo spiska reprezenacije Muslin dobija od menadžerskih lobija.

Borky

pre 6 godina

Bunjevčeviću, jesi li ti ovo veličanstveno objašnjenje sam smislio ili ti je neko pomogao?
Znači ti nam kažeš da bi pozivanje Sergeja pokvarilo sjajnu hemiju u reprezentaciji. Ako je tako, zašto ste onda pozivali nove igrače iz CZV i PAR? Ah, da sad sam ukapirao. Oni su bolji od Sergeja i pozitivno utiču na atmosferu.
(Alex, 07. septembar 2017 19:14)

Koje igrace iz Zvezde?Dok je Muslin selektor a Koki predsednik saveza nijedan igrac Zvezde nece igrati u rep. Ruku na srce Zvezda sad i nema igraca za rep. al sjeti se Katajija koji je bio najbolji igrac lige pa nije pozivan dok nije otisao iz Zvezde.Muslin od kad je otisao iz Zvezde nije pogledao ni jednu utakmicu na Rajku.Sa druge strane dovoljno je samo da potpises za Partizan da dodbijes poziv.

Oliver

pre 6 godina

@Vuk
Ako je to istina i pravi razlog,onda je Muslin potpuno u pravu.Kako moze igrac da odredjuje svoju poziciju u timu,gde to ima,igras sta ti se kaze i to bez pitanja.Ako hoces da igras naravno.Zamislite kad bi Kimmich sad rekao u Bayernu,necu da igram desnog beka,ja sam vezni igrac,to mi je primarna pozicija,treba mi vreme za drugu.Pa leteo bi momentalno na klupu,nema tu cekanja,odmah ides u vatru i odmah vidimo da li se i kako snalazis.Nasi igraci sebi puno dopustaju,ovaj bira poziciju,onaj hoce iz karantina u kafic,tu nema ni trunke discipline.Treba se odmah zahvaliti takvim igracima ako ne koriguju ponasanje.

marerakarera

pre 6 godina

Ben Vudburn sa 17 godina igra za Vels.
Donaruma nema ni 20 a vec je u sklopu italijanske reprezentacije barem.
Mbape sa 19 igra za Francuze.
Gabrijel Hesus za Brazil iako imaju dovoljno kvaliteta na drugim pozicijama.

Covece pa i jedan Luka Doncic u basketu sa 18 i Lauri Markanen sa 20 i nesto igraju za drzave koje su gore od nas.
Nema razloga da ne bude u 23. Igramo dobro i zasluzeno smo na SP, ali je posao selektora i saveza da pozove 23 najolja ibgraca. Pa nek bira po volji Muslin sta ce i kako ce. Ne verujem da je ovo sve do njega. Ali mi sve danas za shtra radimo i gradimo kucu od krova a ne temelja

dare

pre 6 godina

Koliko je ovo očigledno. Kežman je u pitanju i nije mi jasan stav FSS. Svaka čast na dosadašnjim uspehom u kvalifikacijama ali ostaviti van tima takvog igrača to je besmislica. Neću da nabrajam igrače ali barem pola ekipe su iza ovog momka.

berkut orao

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj način razmišljanja ljudi iz FSS i Muslina.Prvi smo u grupi,dobro nam ide i zato se SMS ne uklapa.Pa sa njim bih bili još jači sa njim i Ljajićem pa i Duškom Tošićem u ekipi mogli bih igrati egal i sa jačim timovima od Irske,Welsa ili Austrije.Sada jesmo prvi ali ne mogu da zamislim šta bi nam uradila jedna Španija,Italija,Francuska,Nemačka...

aca

pre 6 godina

Ma mi smo Francuska pa imamo na tone takvih igraca! Sa ovakvim ultra sporim igračima ponovice nam se 2006a. Da se ne lažemo u slaboj grupi igramo kvalifikacije. Ako ne ubaci mladu krv, (a verovatno neće) ne piše nam se dobro.

Podgoricanin

pre 6 godina

Sergeja niko nikad iz FSCG nije kontaktirao I sve je ovo velika igra njegovog menadzera Kezmana, koji je tu "informaciju" provukao kroz jedan tabloid. A da je sjajan igrac, jeste. I za njega mora biti mjesta u reprezentaciji Srbije.

boki

pre 6 godina

sportski gledano sms trebalo pre tosica biti pozvan !
ljudsski mozemo samo spekulisati sta tu
ne stima.
Uspeh rezultati su tu ja licno mislim da SMS ide na sp!

smesniste

pre 6 godina

Samo u nasoj reprezentaciji najperspektivniiji igraci ne dobijaju mesta da igraju.... čeka se da se dokažu pa onda sa 28 da krenu da igraju...
Sve nirmalne zemlje forsiraju mladje igrace, cak i kad imaju izbora...
Milinkoć-Savić se ne uklapa u sistem..smešni ste.

marko bg

pre 6 godina

Pa gde da ga stavi Muslin kad je postavio formaciju bez centralnog veznog napadaca??? To je morao da uradi jer u momentu nije bilo resenja za kreativnu sredinu, po bokovima je morai da trazi resenje i gadja Mitra u glavu..SMS nije defanzivni srednjak sto ekipi treba...mek je u duelu, ne bas disciplinovan i okrenut uvek napadu. U Laciju ima slobodu da kreira igru ali i zabusava u odbrani..Po krilu je spor i to nije njegova pozicija. Razumljivo je da do promene sistema igre za njega nema mesta. On jeste buducnost naseg fudbala, ali ni ja ne bih dirao sistem koji se uvezbava vec 15 utakmica zbog jednog igraca..Pri tom tim dobija!!!