Košarka 73

Utorak, 05.09.2017.

21:28

"Pomogli smo Turskoj i Letoniji da igraju iskrenu košarku"

Aleksandar Petrović, selektor reprezentacije Hrvatske, rekao je posle poraza od Španije da je njegov tim odigrao dobar trening protiv "Crvene furije".

"Pomogli smo Turskoj i Letoniji da igraju iskrenu košarku" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

zagor

pre 6 godina

Ne znam zasto toliko negativnih komentara o Aci. Lepo kaze covek, da su pobedili Letonija ili Turska bi igrale sa B timovima ne bi li izgubili. S druge strane, skinuo je pritisak medija sa svojih igraca jer se samo komentarisu njegove izjave, a njih niko ne dira.

place your bet

pre 6 godina

Komša, 6. septembar 2017 10:50)

Bravo za komentar sa svime se slazem. Ja volim Acu ali ga u hr bas i ne vole jer je svojeglav i ne ide niz dlaku. Jos kad se samokandidiro za izbornika nakon Rija a prije toga je reko da nece i onda jos izjavi: ko ce mi rec da ja nisam taj? Lol. Valjda mu se svidlo a i igraci ga vole. Samo neka on bude spontan i iskren na tajmautovima i presicama da nas nasmijava. Postigo je vise sa repkom od ovih magova prije njega. Pozdrav.

Realan

pre 6 godina

Hmmm, i ja sam cuo Acu da trazi odmah faul, ako loptu dobiju Rubio ili Pau. Ali nisam cuo da "garantuje" da ce promasiti jedno slobodno. Cak sam pomislio da je to pametno, jer Rubio sam moze stvoriti sansu za 3 poena, kao i Pau, ili Pau za 2+1. A igra se posljednji minut. I pomislio sam da je to pametno od Ace

Vidim, ipak, ovdje mnogi strucnjaci cuju i neizgovoreno...

Komša

pre 6 godina

@ Pera Ložač
Ma Aca je faca.Upečatljiv lik i često komičan.Prosto vuče da da se zezaš.Ja ne verujem da ga iko u Srbiji mrzi,pa hejtuje zato (možda neki koji ne kapiraju,preozbiljni su).
Što napisa @Willy Wonka brži jezik od pameti.Spontan,iskren.Seti se onog "Joj" posle Kecmanovog projektila.Pa da li bi neki trener to sebi dozvolio.Ima li išta iskrenije od te reakcije?Pa kad je plakao kad je bio selektor Bosne...
Kao igrač odličan plej (nije se primećivalo zbog Dražena),umeo da provocira ali opet to nije bilo vulgarno (seti se onih kolutova,vožnje aviona...gadjaju ga upaljačem a on ga odnese za zapisnički sto i upali - u fazonu "ovo radi").
Takve likove me možeš da mrziš ni kada te naljute .Moku,Mutu...nema to veze sa znanjem košarke.Govorim o pojavi.
Evo sad,ko ga tukao po ušima da priča o Letoniji i Turskoj? Sam glasno razmišlja pred milion gledalaca...

Memfis

pre 6 godina

Хрватска већ више од 20 година није имала овако добру генерацију кошаркаша. Њихова најслабија тачка је селектор. Једини прави кошаркашки тренер кога Хрватска има је Перасовић.
(Иван Грозни, 5. septembar 2017 23:20)

Videli smo ga kad su ih Česi najurili sa prošlog EP.

WillyWonka

pre 6 godina

Hrvatska je pokazala da Španija nije nikakav Dream Team i da se može dobiti. Dva igrača Hrvatske iz prve petorke nisu uopšte ulazila u igru (Ukić i Planinić), bilo je dosta eksperimenata i previše slobode za neke igrače.
Gasol stariji osjeti godine i nije više tako moćan, čak je u jednom trenutku (u ovoj nebitnoj utakmici) izgubio živce, što se dešava obično kad nisi dovoljno spreman.
Sve u svemu, odlična utakmica i pokazatelj da se Španija itekako može dobiti.
Aco k'o Aco, jezik brži od mozga, ali na to smo navikli i ne bi bilo dobro da se sad nešto mijenja, ne bi bilo interesantno.
Sretno Srbija, sretno Hrvatska, sretno Slovenija, sretno Crna Gora.

Vlada

pre 6 godina

@Jedna stvar mi nije jasna, kakvo je to HR drustvo u kojem se ni jedna javna licnost ne sme izjasniti kao Srbin. A ima ih kolko ti Bog oce: Aca Petrovic, Saric, Popovic, Subasic, Prso, Arsen, Karan, Serbedzija, B Novkovic, vrhunac svega je Beara koga su posle smrti sahranili kao katolika iako je srbin. Sramota
(GP, 05. septembar 2017 23:14)

Обично ћутим, али на овакву глупост морам да одговорим. Гро људи које си навео су из мешотивих бракова и природно је да ће се асимиловати. Нешто не видим да се по Србији из мешовитих бракова по медијима представљају као друге нације. И зашто би? Мало загреби, па ће видети да је огроман број Срба такође из мешивитих бракова. Доста више са нетачним митовима, нисмо у праву као што умишљамо

Mirko

pre 6 godina

(The-Driver, 5. septembar 2017 22:58)

Ok, aj da vidimo ovako: On je kao nešto probao, jel?
Pa šta si majstore probao kad ti 7 igrača igralo celu utakmicu?! Ostala petorica jedva da su igrali po 2-3 minuta. Nema govora ni-o-kakvom treningu, na treningu treniraju svi igrači a ne pola njih a ostali da gledaju.

Ali svakako su odigrali odlično, hrabro, takoreći sa 4 četvorki/petica u postavi, svi skočni, brzi i visoki, zatvorili su i udvajali špance i dobrano ih iznenadili. Plus one trojke popovića i simona - baš iznenađujuće dobro.
To je doduše jedino što se moglo da vidi od trenera, ništa više.

maximilijan

pre 6 godina

Razbice vas Bogi kao zeca, ja kad vam kazem
(Nikola ciric, 5. septembar 2017 23:31)

smiri se batice,dobit ces infrakt. Bogdan sa sutom 4/23, jako tesko. budi mi pozdravljen

Pera Ložač

pre 6 godina

Sve je lepo objasnio čovek. Naravno da niko ne želi da igra protiv Španije u osmini finala. Ovi što ga pljuckaju ponašaju se kao vođini botovi prema opoziciji, unapred ga kritikuju iako nisu ni pročitali a ni razumeli šta je rekao.

miki

pre 6 godina

Kakva luzerska izjava. Svi znamo da ce se izbegavati Spanija, ali zar i ti moras da to verifikujes i tako omalovazis svoj tim nepokazivanjem vere u njega?

miro split

pre 6 godina

@GP
Lako za sve njih,ali šta se Nikola Tesla pedeset godina nakon šta je umra počeja izašnjavat ka Hrvat,e to je već za emisiju "Na rubu znanosti!"
Ajde bogati bar meni ne smeta šta me ovdi svaki dan prekrštavaju i zovu Srbinom.

C i n i k

pre 6 godina

Pa onda niste ni morali ovoliko da se trudite i izgarate protiv Spanije? Na treningu se ne igra ovako za svaku loptu i prepirke sa sudijama..Mislim da su se bas hr narajcovali da biju Spance, a Spanci odigrali bledo i nezainteresovano..

zzz

pre 6 godina

Meni uopste ne deluje da ga ovaj put treba zasipati epitetima. Istinu je i rekao, tj, da je Hr pobedila, izmedju Turske i Letonije bi izbila tuca ko ce da izgubi, i tu nema sta. I publika bi navijala za Letoniju :) Niko ne bi hteo na trece mesto kod nas, a ovako ce se tuci za isto to mesto. Sto se tice ovoga "trening mec", nije hteo da kaze da bi pobedio da je hteo, vec da u realnosti nista posebno ne bi dobio ni da je pobedio, sto je istina, jer je situacija u nasoj grupi nerazjasnjena, i protivnika nije mogao da bira. Ne dirajte Acu, ionako je nas. I da, kod nas svako moze treci da zavrsi, nisu samo ove dve ekipe koje je naveo. To je jedino sto nije tacno rekao. Ja bih najvise voleo da idu na Ruse, i to iz vise od jednog razloga.

C i n i k

pre 6 godina

Spanija ocajna, uopste nzn kako su napravili tu kos razliku tamo u toj grupi, doduse, uopste nisam ni pratio posebno s kim su igrali ali svejedno, mislim da su komsije mozda i mogle da ih dobiju uz malo srece sto im opet nista ne bi ni znacilo. To opet znaci da mi mozemo i te kako sa Spancima, jer smo od komsija dosta jaci i nadam se nekom finalu iako su nas svi otpisali unapred zbog nedolaska 7 standardnih igraca.

Dux

pre 6 godina

''I da, kod nas svako moze treci da zavrsi, nisu samo ove dve ekipe koje je naveo. To je jedino sto nije tacno rekao. (zzz, 6. septembar 2017 00:01)''
Ako razmislis malo bolje tacno je rekao...realno je ocekivati da cemo mi dobiti Belgiju a Rusi V.Britaniju,sto znaci da se gleda samo utakmica izmedju Turske i Letonije.
Ako Letonija dobije onda je Rusija treca a ako Turska dobije onda su Turci treci tako da Hrvatska ide ili na Rusiju ili na Tursku.

ivan78bg

pre 6 godina

Nek neko obavesti Acu da Letonija ne moze da bude 3 u nasoj grupi samim tip sigurno ide na pobedu protiv Turske jer ce radije biti 2(ili 1) nego 4 u grupi.Cisto da ne lupa gluposti.Mi smo u ubedljuvoj najacoj grupi a komsije nemaju srecu jer se mesaju sa njom.Nek navijaju da igraju sa Rusijom.Sa Turskom u osmini finala u Turskoj......

Иван Грозни

pre 6 godina

Хрватска већ више од 20 година није имала овако добру генерацију кошаркаша. Њихова најслабија тачка је селектор. Једини прави кошаркашки тренер кога Хрватска има је Перасовић.

niste loši, ali čemu alibi

pre 6 godina

Trening u kome je 5 igrača učestvovalo ukupno sa 13 min i 1 skokom i 1 asistencijom. Loše pripremljen trening, ahahahahaha

Ja

pre 6 godina

On je lud
Pa i da su pobijedili hrvati letonci mogu biti drugi ili cetvrti sto znaci da ne bi isli na spaniju
Tada bi letonija isla na pobjedu a turci ne jer je to jedini nacin da obije rep izbjegnu spance
Tako da ne znam sto prica gluposti

GP

pre 6 godina

Jedna stvar mi nije jasna, kakvo je to HR drustvo u kojem se ni jedna javna licnost ne sme izjasniti kao Srbin. A ima ih kolko ti Bog oce: Aca Petrovic, Saric, Popovic, Subasic, Prso, Arsen, Karan, Serbedzija, B Novkovic, vrhunac svega je Beara koga su posle smrti sahranili kao katolika iako je srbin. Sramota

Terenac

pre 6 godina

U pravu je, da su oni dobili onda bi cetvrto mesto kod nas postalo pozeljnije od treceg. Za nagradu, uzivo gledanje da li cete ici na solidno jaku Rusiju ili domacina Tursku.

Mirko

pre 6 godina

Pitam se što se ovaj Aca pravda? Pa igrali su protiv prejakog tima, rezultat je tesan, dakle nije bruka izgubiti od tima koji je sve pobeđivao sa 40 razlike. E sad, ako je mislio da će da pobedi pa se opravdava što nije - e pa majstore nisi ti taj kalibar i ko trener a i kao ekipa, jer osim dva igrača ostalo su prosek, a timska igra opet.. onako.
Dakle, ovo pravdanje meni znači da je on malko iskompleksiran.

Mi izgubimo, Sale kaže: Ok, nismo odigrali dobro - to to i to, žao mi je, biće bolje. I tu je kraj. A Srbija ima mnogo veći rejting i on bi trebao da se mnogo više pravda ali on to ne čini, zašto? Pa zato što nije iskompleksiran.

Eto, msm da se razumemo.

Komša

pre 6 godina

Aca omogućio Letoncima da rasterećeno razgone Turke na buljuke.Još nije hteo da ubije Špance u pojam da bi odučili Turke u 1/8 od gaženja oranja.
Aca patriJota.Voli nas iako ga zezamo.

delboj

pre 6 godina

Izbecio se Aca i jedno 5x ponavlja "faulirajte Rubija, sigurno masi jedno bacanje!" Ovaj pogodio jos 4..
(aca kladionicar, 5. septembar 2017 22:19) # Link komentara

A alternativa je Ćaćo... I ja bih izabrao faul nad Rubijom.

KrasnoDarko

pre 6 godina

Kad bi ima stali u stav i pokazali novu katu Špan ima, kao Brucee Lee Jabaru:)! Osecam to u zraku keve mi! Isto kao sto su Srbiju tukli prvu cetvrtinu a mozda i drugu pa samim utakmica je bila neresena.

SPIDER

pre 6 godina

Sprema se Aca srbin za nas. Da mu daju da bira, zlato ili pobeda nad Srbijom uz to da budu poslednji na sampionatu, birao bi ovo drugo sigurno :-)))

The-Driver

pre 6 godina

Neće da kaže da su dopustili Španiji da ih pobede, nego da su već prošli i da su onda odigrali slabije utakmicu i probali neke stvari da vide ima li od toga "leba" ili da smišljaju nešto drugo, jer protiv ovako jakih španaca se može izvući neka pouka za dalji turnir. POD uslovom da je ovo tačno svaka čast.

santa justa

pre 6 godina

Heh Aca je simpatican. Mnogi ga ovde pljuju ali se ne secaju da su njma selektori bili: Spahija, J. Vrankivic, Repesa, Perasovic pa su svi bili losiji od njega.

Bane

pre 6 godina

Kako je bio siguran da će Rubio da promaši bacanja, ono mućak, a Šarićeva pitanja na tajm autu su za rubriku verovali ili ne i da se čovek zapita kako je moguće da je to profesionalni košarkaš i to u NBA?!

Bole

pre 6 godina

Izgubili na sopstvene greske i tvrdoglavost sa forsiranjem Bogdanovica (kao uvek, a covek u zivotu nije resio utakmicu u zavrsnici) i sad odmah 3 puta u recenici "ovo je bio trening mec"...

Kaka

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu, Petrović zove 2 time aut-a pred sam kraj, nema pojma šta da kaže igračima pa ih pita koju akciju hoće da igraju. Savjetuje ih da prave faul na Rubiu, garantuje da neće pogoditi oba bacanja, čovjek lagano ubaci oba. Sve u svemu, Hrvatskoj bi pored ovakvog trenera i dream team bio nedovoljan za neki značajniji rezultat.

Немања

pre 6 godina

Ауу колико се момчина дигао. Лакше мало, бољеће те ударање по ушима мноого.

sasa

pre 6 godina

Oce da nam kaze da su isli na poraz namerno...Vazi kako da ne
 (King James, 5. septembar 2017 21:34) # Link komentara
Nije vec covek kaze onako kako i jeste. Cesto se na Evropskim prvenstivma desava da tekme unapred budu gubljene. Mislim da su Spanci najpoznatiji da kalkulisu.

objavite komentar vec jednom

pre 6 godina

Bahahahah ovi su ubedjeni da bi zgazili spance ali eto radili su za dobrobit kosarke i izgubili namerno hahahahahahhhaha jad i beda, jad i beda...

objavite komentar vec jednom

pre 6 godina

Bahahahah ovi su ubedjeni da bi zgazili spance ali eto radili su za dobrobit kosarke i izgubili namerno hahahahahahhhaha jad i beda, jad i beda...

Kaka

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu, Petrović zove 2 time aut-a pred sam kraj, nema pojma šta da kaže igračima pa ih pita koju akciju hoće da igraju. Savjetuje ih da prave faul na Rubiu, garantuje da neće pogoditi oba bacanja, čovjek lagano ubaci oba. Sve u svemu, Hrvatskoj bi pored ovakvog trenera i dream team bio nedovoljan za neki značajniji rezultat.

SPIDER

pre 6 godina

Sprema se Aca srbin za nas. Da mu daju da bira, zlato ili pobeda nad Srbijom uz to da budu poslednji na sampionatu, birao bi ovo drugo sigurno :-)))

Bole

pre 6 godina

Izgubili na sopstvene greske i tvrdoglavost sa forsiranjem Bogdanovica (kao uvek, a covek u zivotu nije resio utakmicu u zavrsnici) i sad odmah 3 puta u recenici "ovo je bio trening mec"...

GP

pre 6 godina

Jedna stvar mi nije jasna, kakvo je to HR drustvo u kojem se ni jedna javna licnost ne sme izjasniti kao Srbin. A ima ih kolko ti Bog oce: Aca Petrovic, Saric, Popovic, Subasic, Prso, Arsen, Karan, Serbedzija, B Novkovic, vrhunac svega je Beara koga su posle smrti sahranili kao katolika iako je srbin. Sramota

Bane

pre 6 godina

Kako je bio siguran da će Rubio da promaši bacanja, ono mućak, a Šarićeva pitanja na tajm autu su za rubriku verovali ili ne i da se čovek zapita kako je moguće da je to profesionalni košarkaš i to u NBA?!

Mirko

pre 6 godina

Pitam se što se ovaj Aca pravda? Pa igrali su protiv prejakog tima, rezultat je tesan, dakle nije bruka izgubiti od tima koji je sve pobeđivao sa 40 razlike. E sad, ako je mislio da će da pobedi pa se opravdava što nije - e pa majstore nisi ti taj kalibar i ko trener a i kao ekipa, jer osim dva igrača ostalo su prosek, a timska igra opet.. onako.
Dakle, ovo pravdanje meni znači da je on malko iskompleksiran.

Mi izgubimo, Sale kaže: Ok, nismo odigrali dobro - to to i to, žao mi je, biće bolje. I tu je kraj. A Srbija ima mnogo veći rejting i on bi trebao da se mnogo više pravda ali on to ne čini, zašto? Pa zato što nije iskompleksiran.

Eto, msm da se razumemo.

Немања

pre 6 godina

Ауу колико се момчина дигао. Лакше мало, бољеће те ударање по ушима мноого.

delboj

pre 6 godina

Izbecio se Aca i jedno 5x ponavlja "faulirajte Rubija, sigurno masi jedno bacanje!" Ovaj pogodio jos 4..
(aca kladionicar, 5. septembar 2017 22:19) # Link komentara

A alternativa je Ćaćo... I ja bih izabrao faul nad Rubijom.

Komša

pre 6 godina

Aca omogućio Letoncima da rasterećeno razgone Turke na buljuke.Još nije hteo da ubije Špance u pojam da bi odučili Turke u 1/8 od gaženja oranja.
Aca patriJota.Voli nas iako ga zezamo.

zzz

pre 6 godina

Meni uopste ne deluje da ga ovaj put treba zasipati epitetima. Istinu je i rekao, tj, da je Hr pobedila, izmedju Turske i Letonije bi izbila tuca ko ce da izgubi, i tu nema sta. I publika bi navijala za Letoniju :) Niko ne bi hteo na trece mesto kod nas, a ovako ce se tuci za isto to mesto. Sto se tice ovoga "trening mec", nije hteo da kaze da bi pobedio da je hteo, vec da u realnosti nista posebno ne bi dobio ni da je pobedio, sto je istina, jer je situacija u nasoj grupi nerazjasnjena, i protivnika nije mogao da bira. Ne dirajte Acu, ionako je nas. I da, kod nas svako moze treci da zavrsi, nisu samo ove dve ekipe koje je naveo. To je jedino sto nije tacno rekao. Ja bih najvise voleo da idu na Ruse, i to iz vise od jednog razloga.

niste loši, ali čemu alibi

pre 6 godina

Trening u kome je 5 igrača učestvovalo ukupno sa 13 min i 1 skokom i 1 asistencijom. Loše pripremljen trening, ahahahahaha

Иван Грозни

pre 6 godina

Хрватска већ више од 20 година није имала овако добру генерацију кошаркаша. Њихова најслабија тачка је селектор. Једини прави кошаркашки тренер кога Хрватска има је Перасовић.

santa justa

pre 6 godina

Heh Aca je simpatican. Mnogi ga ovde pljuju ali se ne secaju da su njma selektori bili: Spahija, J. Vrankivic, Repesa, Perasovic pa su svi bili losiji od njega.

Terenac

pre 6 godina

U pravu je, da su oni dobili onda bi cetvrto mesto kod nas postalo pozeljnije od treceg. Za nagradu, uzivo gledanje da li cete ici na solidno jaku Rusiju ili domacina Tursku.

sasa

pre 6 godina

Oce da nam kaze da su isli na poraz namerno...Vazi kako da ne
 (King James, 5. septembar 2017 21:34) # Link komentara
Nije vec covek kaze onako kako i jeste. Cesto se na Evropskim prvenstivma desava da tekme unapred budu gubljene. Mislim da su Spanci najpoznatiji da kalkulisu.

Ja

pre 6 godina

On je lud
Pa i da su pobijedili hrvati letonci mogu biti drugi ili cetvrti sto znaci da ne bi isli na spaniju
Tada bi letonija isla na pobjedu a turci ne jer je to jedini nacin da obije rep izbjegnu spance
Tako da ne znam sto prica gluposti

WillyWonka

pre 6 godina

Hrvatska je pokazala da Španija nije nikakav Dream Team i da se može dobiti. Dva igrača Hrvatske iz prve petorke nisu uopšte ulazila u igru (Ukić i Planinić), bilo je dosta eksperimenata i previše slobode za neke igrače.
Gasol stariji osjeti godine i nije više tako moćan, čak je u jednom trenutku (u ovoj nebitnoj utakmici) izgubio živce, što se dešava obično kad nisi dovoljno spreman.
Sve u svemu, odlična utakmica i pokazatelj da se Španija itekako može dobiti.
Aco k'o Aco, jezik brži od mozga, ali na to smo navikli i ne bi bilo dobro da se sad nešto mijenja, ne bi bilo interesantno.
Sretno Srbija, sretno Hrvatska, sretno Slovenija, sretno Crna Gora.

The-Driver

pre 6 godina

Neće da kaže da su dopustili Španiji da ih pobede, nego da su već prošli i da su onda odigrali slabije utakmicu i probali neke stvari da vide ima li od toga "leba" ili da smišljaju nešto drugo, jer protiv ovako jakih španaca se može izvući neka pouka za dalji turnir. POD uslovom da je ovo tačno svaka čast.

Vlada

pre 6 godina

@Jedna stvar mi nije jasna, kakvo je to HR drustvo u kojem se ni jedna javna licnost ne sme izjasniti kao Srbin. A ima ih kolko ti Bog oce: Aca Petrovic, Saric, Popovic, Subasic, Prso, Arsen, Karan, Serbedzija, B Novkovic, vrhunac svega je Beara koga su posle smrti sahranili kao katolika iako je srbin. Sramota
(GP, 05. septembar 2017 23:14)

Обично ћутим, али на овакву глупост морам да одговорим. Гро људи које си навео су из мешотивих бракова и природно је да ће се асимиловати. Нешто не видим да се по Србији из мешовитих бракова по медијима представљају као друге нације. И зашто би? Мало загреби, па ће видети да је огроман број Срба такође из мешивитих бракова. Доста више са нетачним митовима, нисмо у праву као што умишљамо

miro split

pre 6 godina

@GP
Lako za sve njih,ali šta se Nikola Tesla pedeset godina nakon šta je umra počeja izašnjavat ka Hrvat,e to je već za emisiju "Na rubu znanosti!"
Ajde bogati bar meni ne smeta šta me ovdi svaki dan prekrštavaju i zovu Srbinom.

Komša

pre 6 godina

@ Pera Ložač
Ma Aca je faca.Upečatljiv lik i često komičan.Prosto vuče da da se zezaš.Ja ne verujem da ga iko u Srbiji mrzi,pa hejtuje zato (možda neki koji ne kapiraju,preozbiljni su).
Što napisa @Willy Wonka brži jezik od pameti.Spontan,iskren.Seti se onog "Joj" posle Kecmanovog projektila.Pa da li bi neki trener to sebi dozvolio.Ima li išta iskrenije od te reakcije?Pa kad je plakao kad je bio selektor Bosne...
Kao igrač odličan plej (nije se primećivalo zbog Dražena),umeo da provocira ali opet to nije bilo vulgarno (seti se onih kolutova,vožnje aviona...gadjaju ga upaljačem a on ga odnese za zapisnički sto i upali - u fazonu "ovo radi").
Takve likove me možeš da mrziš ni kada te naljute .Moku,Mutu...nema to veze sa znanjem košarke.Govorim o pojavi.
Evo sad,ko ga tukao po ušima da priča o Letoniji i Turskoj? Sam glasno razmišlja pred milion gledalaca...

Pera Ložač

pre 6 godina

Sve je lepo objasnio čovek. Naravno da niko ne želi da igra protiv Španije u osmini finala. Ovi što ga pljuckaju ponašaju se kao vođini botovi prema opoziciji, unapred ga kritikuju iako nisu ni pročitali a ni razumeli šta je rekao.

miki

pre 6 godina

Kakva luzerska izjava. Svi znamo da ce se izbegavati Spanija, ali zar i ti moras da to verifikujes i tako omalovazis svoj tim nepokazivanjem vere u njega?

Memfis

pre 6 godina

Хрватска већ више од 20 година није имала овако добру генерацију кошаркаша. Њихова најслабија тачка је селектор. Једини прави кошаркашки тренер кога Хрватска има је Перасовић.
(Иван Грозни, 5. septembar 2017 23:20)

Videli smo ga kad su ih Česi najurili sa prošlog EP.

Mirko

pre 6 godina

(The-Driver, 5. septembar 2017 22:58)

Ok, aj da vidimo ovako: On je kao nešto probao, jel?
Pa šta si majstore probao kad ti 7 igrača igralo celu utakmicu?! Ostala petorica jedva da su igrali po 2-3 minuta. Nema govora ni-o-kakvom treningu, na treningu treniraju svi igrači a ne pola njih a ostali da gledaju.

Ali svakako su odigrali odlično, hrabro, takoreći sa 4 četvorki/petica u postavi, svi skočni, brzi i visoki, zatvorili su i udvajali špance i dobrano ih iznenadili. Plus one trojke popovića i simona - baš iznenađujuće dobro.
To je doduše jedino što se moglo da vidi od trenera, ništa više.

KrasnoDarko

pre 6 godina

Kad bi ima stali u stav i pokazali novu katu Špan ima, kao Brucee Lee Jabaru:)! Osecam to u zraku keve mi! Isto kao sto su Srbiju tukli prvu cetvrtinu a mozda i drugu pa samim utakmica je bila neresena.

C i n i k

pre 6 godina

Pa onda niste ni morali ovoliko da se trudite i izgarate protiv Spanije? Na treningu se ne igra ovako za svaku loptu i prepirke sa sudijama..Mislim da su se bas hr narajcovali da biju Spance, a Spanci odigrali bledo i nezainteresovano..

ivan78bg

pre 6 godina

Nek neko obavesti Acu da Letonija ne moze da bude 3 u nasoj grupi samim tip sigurno ide na pobedu protiv Turske jer ce radije biti 2(ili 1) nego 4 u grupi.Cisto da ne lupa gluposti.Mi smo u ubedljuvoj najacoj grupi a komsije nemaju srecu jer se mesaju sa njom.Nek navijaju da igraju sa Rusijom.Sa Turskom u osmini finala u Turskoj......

place your bet

pre 6 godina

Komša, 6. septembar 2017 10:50)

Bravo za komentar sa svime se slazem. Ja volim Acu ali ga u hr bas i ne vole jer je svojeglav i ne ide niz dlaku. Jos kad se samokandidiro za izbornika nakon Rija a prije toga je reko da nece i onda jos izjavi: ko ce mi rec da ja nisam taj? Lol. Valjda mu se svidlo a i igraci ga vole. Samo neka on bude spontan i iskren na tajmautovima i presicama da nas nasmijava. Postigo je vise sa repkom od ovih magova prije njega. Pozdrav.

zagor

pre 6 godina

Ne znam zasto toliko negativnih komentara o Aci. Lepo kaze covek, da su pobedili Letonija ili Turska bi igrale sa B timovima ne bi li izgubili. S druge strane, skinuo je pritisak medija sa svojih igraca jer se samo komentarisu njegove izjave, a njih niko ne dira.

maximilijan

pre 6 godina

Razbice vas Bogi kao zeca, ja kad vam kazem
(Nikola ciric, 5. septembar 2017 23:31)

smiri se batice,dobit ces infrakt. Bogdan sa sutom 4/23, jako tesko. budi mi pozdravljen

Realan

pre 6 godina

Hmmm, i ja sam cuo Acu da trazi odmah faul, ako loptu dobiju Rubio ili Pau. Ali nisam cuo da "garantuje" da ce promasiti jedno slobodno. Cak sam pomislio da je to pametno, jer Rubio sam moze stvoriti sansu za 3 poena, kao i Pau, ili Pau za 2+1. A igra se posljednji minut. I pomislio sam da je to pametno od Ace

Vidim, ipak, ovdje mnogi strucnjaci cuju i neizgovoreno...

Dux

pre 6 godina

''I da, kod nas svako moze treci da zavrsi, nisu samo ove dve ekipe koje je naveo. To je jedino sto nije tacno rekao. (zzz, 6. septembar 2017 00:01)''
Ako razmislis malo bolje tacno je rekao...realno je ocekivati da cemo mi dobiti Belgiju a Rusi V.Britaniju,sto znaci da se gleda samo utakmica izmedju Turske i Letonije.
Ako Letonija dobije onda je Rusija treca a ako Turska dobije onda su Turci treci tako da Hrvatska ide ili na Rusiju ili na Tursku.

C i n i k

pre 6 godina

Spanija ocajna, uopste nzn kako su napravili tu kos razliku tamo u toj grupi, doduse, uopste nisam ni pratio posebno s kim su igrali ali svejedno, mislim da su komsije mozda i mogle da ih dobiju uz malo srece sto im opet nista ne bi ni znacilo. To opet znaci da mi mozemo i te kako sa Spancima, jer smo od komsija dosta jaci i nadam se nekom finalu iako su nas svi otpisali unapred zbog nedolaska 7 standardnih igraca.

sasa

pre 6 godina

Oce da nam kaze da su isli na poraz namerno...Vazi kako da ne
 (King James, 5. septembar 2017 21:34) # Link komentara
Nije vec covek kaze onako kako i jeste. Cesto se na Evropskim prvenstivma desava da tekme unapred budu gubljene. Mislim da su Spanci najpoznatiji da kalkulisu.

KrasnoDarko

pre 6 godina

Kad bi ima stali u stav i pokazali novu katu Špan ima, kao Brucee Lee Jabaru:)! Osecam to u zraku keve mi! Isto kao sto su Srbiju tukli prvu cetvrtinu a mozda i drugu pa samim utakmica je bila neresena.

objavite komentar vec jednom

pre 6 godina

Bahahahah ovi su ubedjeni da bi zgazili spance ali eto radili su za dobrobit kosarke i izgubili namerno hahahahahahhhaha jad i beda, jad i beda...

GP

pre 6 godina

Jedna stvar mi nije jasna, kakvo je to HR drustvo u kojem se ni jedna javna licnost ne sme izjasniti kao Srbin. A ima ih kolko ti Bog oce: Aca Petrovic, Saric, Popovic, Subasic, Prso, Arsen, Karan, Serbedzija, B Novkovic, vrhunac svega je Beara koga su posle smrti sahranili kao katolika iako je srbin. Sramota

Vlada

pre 6 godina

@Jedna stvar mi nije jasna, kakvo je to HR drustvo u kojem se ni jedna javna licnost ne sme izjasniti kao Srbin. A ima ih kolko ti Bog oce: Aca Petrovic, Saric, Popovic, Subasic, Prso, Arsen, Karan, Serbedzija, B Novkovic, vrhunac svega je Beara koga su posle smrti sahranili kao katolika iako je srbin. Sramota
(GP, 05. septembar 2017 23:14)

Обично ћутим, али на овакву глупост морам да одговорим. Гро људи које си навео су из мешотивих бракова и природно је да ће се асимиловати. Нешто не видим да се по Србији из мешовитих бракова по медијима представљају као друге нације. И зашто би? Мало загреби, па ће видети да је огроман број Срба такође из мешивитих бракова. Доста више са нетачним митовима, нисмо у праву као што умишљамо

maximilijan

pre 6 godina

Razbice vas Bogi kao zeca, ja kad vam kazem
(Nikola ciric, 5. septembar 2017 23:31)

smiri se batice,dobit ces infrakt. Bogdan sa sutom 4/23, jako tesko. budi mi pozdravljen

Kaka

pre 6 godina

Gledao sam utakmicu, Petrović zove 2 time aut-a pred sam kraj, nema pojma šta da kaže igračima pa ih pita koju akciju hoće da igraju. Savjetuje ih da prave faul na Rubiu, garantuje da neće pogoditi oba bacanja, čovjek lagano ubaci oba. Sve u svemu, Hrvatskoj bi pored ovakvog trenera i dream team bio nedovoljan za neki značajniji rezultat.

Ja

pre 6 godina

On je lud
Pa i da su pobijedili hrvati letonci mogu biti drugi ili cetvrti sto znaci da ne bi isli na spaniju
Tada bi letonija isla na pobjedu a turci ne jer je to jedini nacin da obije rep izbjegnu spance
Tako da ne znam sto prica gluposti

Mirko

pre 6 godina

Pitam se što se ovaj Aca pravda? Pa igrali su protiv prejakog tima, rezultat je tesan, dakle nije bruka izgubiti od tima koji je sve pobeđivao sa 40 razlike. E sad, ako je mislio da će da pobedi pa se opravdava što nije - e pa majstore nisi ti taj kalibar i ko trener a i kao ekipa, jer osim dva igrača ostalo su prosek, a timska igra opet.. onako.
Dakle, ovo pravdanje meni znači da je on malko iskompleksiran.

Mi izgubimo, Sale kaže: Ok, nismo odigrali dobro - to to i to, žao mi je, biće bolje. I tu je kraj. A Srbija ima mnogo veći rejting i on bi trebao da se mnogo više pravda ali on to ne čini, zašto? Pa zato što nije iskompleksiran.

Eto, msm da se razumemo.

delboj

pre 6 godina

Izbecio se Aca i jedno 5x ponavlja "faulirajte Rubija, sigurno masi jedno bacanje!" Ovaj pogodio jos 4..
(aca kladionicar, 5. septembar 2017 22:19) # Link komentara

A alternativa je Ćaćo... I ja bih izabrao faul nad Rubijom.

Иван Грозни

pre 6 godina

Хрватска већ више од 20 година није имала овако добру генерацију кошаркаша. Њихова најслабија тачка је селектор. Једини прави кошаркашки тренер кога Хрватска има је Перасовић.

Bole

pre 6 godina

Izgubili na sopstvene greske i tvrdoglavost sa forsiranjem Bogdanovica (kao uvek, a covek u zivotu nije resio utakmicu u zavrsnici) i sad odmah 3 puta u recenici "ovo je bio trening mec"...

The-Driver

pre 6 godina

Neće da kaže da su dopustili Španiji da ih pobede, nego da su već prošli i da su onda odigrali slabije utakmicu i probali neke stvari da vide ima li od toga "leba" ili da smišljaju nešto drugo, jer protiv ovako jakih španaca se može izvući neka pouka za dalji turnir. POD uslovom da je ovo tačno svaka čast.

SPIDER

pre 6 godina

Sprema se Aca srbin za nas. Da mu daju da bira, zlato ili pobeda nad Srbijom uz to da budu poslednji na sampionatu, birao bi ovo drugo sigurno :-)))

Bane

pre 6 godina

Kako je bio siguran da će Rubio da promaši bacanja, ono mućak, a Šarićeva pitanja na tajm autu su za rubriku verovali ili ne i da se čovek zapita kako je moguće da je to profesionalni košarkaš i to u NBA?!

zzz

pre 6 godina

Meni uopste ne deluje da ga ovaj put treba zasipati epitetima. Istinu je i rekao, tj, da je Hr pobedila, izmedju Turske i Letonije bi izbila tuca ko ce da izgubi, i tu nema sta. I publika bi navijala za Letoniju :) Niko ne bi hteo na trece mesto kod nas, a ovako ce se tuci za isto to mesto. Sto se tice ovoga "trening mec", nije hteo da kaze da bi pobedio da je hteo, vec da u realnosti nista posebno ne bi dobio ni da je pobedio, sto je istina, jer je situacija u nasoj grupi nerazjasnjena, i protivnika nije mogao da bira. Ne dirajte Acu, ionako je nas. I da, kod nas svako moze treci da zavrsi, nisu samo ove dve ekipe koje je naveo. To je jedino sto nije tacno rekao. Ja bih najvise voleo da idu na Ruse, i to iz vise od jednog razloga.

Komša

pre 6 godina

Aca omogućio Letoncima da rasterećeno razgone Turke na buljuke.Još nije hteo da ubije Špance u pojam da bi odučili Turke u 1/8 od gaženja oranja.
Aca patriJota.Voli nas iako ga zezamo.

WillyWonka

pre 6 godina

Hrvatska je pokazala da Španija nije nikakav Dream Team i da se može dobiti. Dva igrača Hrvatske iz prve petorke nisu uopšte ulazila u igru (Ukić i Planinić), bilo je dosta eksperimenata i previše slobode za neke igrače.
Gasol stariji osjeti godine i nije više tako moćan, čak je u jednom trenutku (u ovoj nebitnoj utakmici) izgubio živce, što se dešava obično kad nisi dovoljno spreman.
Sve u svemu, odlična utakmica i pokazatelj da se Španija itekako može dobiti.
Aco k'o Aco, jezik brži od mozga, ali na to smo navikli i ne bi bilo dobro da se sad nešto mijenja, ne bi bilo interesantno.
Sretno Srbija, sretno Hrvatska, sretno Slovenija, sretno Crna Gora.

santa justa

pre 6 godina

Heh Aca je simpatican. Mnogi ga ovde pljuju ali se ne secaju da su njma selektori bili: Spahija, J. Vrankivic, Repesa, Perasovic pa su svi bili losiji od njega.

C i n i k

pre 6 godina

Spanija ocajna, uopste nzn kako su napravili tu kos razliku tamo u toj grupi, doduse, uopste nisam ni pratio posebno s kim su igrali ali svejedno, mislim da su komsije mozda i mogle da ih dobiju uz malo srece sto im opet nista ne bi ni znacilo. To opet znaci da mi mozemo i te kako sa Spancima, jer smo od komsija dosta jaci i nadam se nekom finalu iako su nas svi otpisali unapred zbog nedolaska 7 standardnih igraca.

Немања

pre 6 godina

Ауу колико се момчина дигао. Лакше мало, бољеће те ударање по ушима мноого.

niste loši, ali čemu alibi

pre 6 godina

Trening u kome je 5 igrača učestvovalo ukupno sa 13 min i 1 skokom i 1 asistencijom. Loše pripremljen trening, ahahahahaha

Terenac

pre 6 godina

U pravu je, da su oni dobili onda bi cetvrto mesto kod nas postalo pozeljnije od treceg. Za nagradu, uzivo gledanje da li cete ici na solidno jaku Rusiju ili domacina Tursku.

zagor

pre 6 godina

Ne znam zasto toliko negativnih komentara o Aci. Lepo kaze covek, da su pobedili Letonija ili Turska bi igrale sa B timovima ne bi li izgubili. S druge strane, skinuo je pritisak medija sa svojih igraca jer se samo komentarisu njegove izjave, a njih niko ne dira.

Pera Ložač

pre 6 godina

Sve je lepo objasnio čovek. Naravno da niko ne želi da igra protiv Španije u osmini finala. Ovi što ga pljuckaju ponašaju se kao vođini botovi prema opoziciji, unapred ga kritikuju iako nisu ni pročitali a ni razumeli šta je rekao.

Realan

pre 6 godina

Hmmm, i ja sam cuo Acu da trazi odmah faul, ako loptu dobiju Rubio ili Pau. Ali nisam cuo da "garantuje" da ce promasiti jedno slobodno. Cak sam pomislio da je to pametno, jer Rubio sam moze stvoriti sansu za 3 poena, kao i Pau, ili Pau za 2+1. A igra se posljednji minut. I pomislio sam da je to pametno od Ace

Vidim, ipak, ovdje mnogi strucnjaci cuju i neizgovoreno...

Komša

pre 6 godina

@ Pera Ložač
Ma Aca je faca.Upečatljiv lik i često komičan.Prosto vuče da da se zezaš.Ja ne verujem da ga iko u Srbiji mrzi,pa hejtuje zato (možda neki koji ne kapiraju,preozbiljni su).
Što napisa @Willy Wonka brži jezik od pameti.Spontan,iskren.Seti se onog "Joj" posle Kecmanovog projektila.Pa da li bi neki trener to sebi dozvolio.Ima li išta iskrenije od te reakcije?Pa kad je plakao kad je bio selektor Bosne...
Kao igrač odličan plej (nije se primećivalo zbog Dražena),umeo da provocira ali opet to nije bilo vulgarno (seti se onih kolutova,vožnje aviona...gadjaju ga upaljačem a on ga odnese za zapisnički sto i upali - u fazonu "ovo radi").
Takve likove me možeš da mrziš ni kada te naljute .Moku,Mutu...nema to veze sa znanjem košarke.Govorim o pojavi.
Evo sad,ko ga tukao po ušima da priča o Letoniji i Turskoj? Sam glasno razmišlja pred milion gledalaca...

miro split

pre 6 godina

@GP
Lako za sve njih,ali šta se Nikola Tesla pedeset godina nakon šta je umra počeja izašnjavat ka Hrvat,e to je već za emisiju "Na rubu znanosti!"
Ajde bogati bar meni ne smeta šta me ovdi svaki dan prekrštavaju i zovu Srbinom.

Memfis

pre 6 godina

Хрватска већ више од 20 година није имала овако добру генерацију кошаркаша. Њихова најслабија тачка је селектор. Једини прави кошаркашки тренер кога Хрватска има је Перасовић.
(Иван Грозни, 5. septembar 2017 23:20)

Videli smo ga kad su ih Česi najurili sa prošlog EP.

place your bet

pre 6 godina

Komša, 6. septembar 2017 10:50)

Bravo za komentar sa svime se slazem. Ja volim Acu ali ga u hr bas i ne vole jer je svojeglav i ne ide niz dlaku. Jos kad se samokandidiro za izbornika nakon Rija a prije toga je reko da nece i onda jos izjavi: ko ce mi rec da ja nisam taj? Lol. Valjda mu se svidlo a i igraci ga vole. Samo neka on bude spontan i iskren na tajmautovima i presicama da nas nasmijava. Postigo je vise sa repkom od ovih magova prije njega. Pozdrav.

C i n i k

pre 6 godina

Pa onda niste ni morali ovoliko da se trudite i izgarate protiv Spanije? Na treningu se ne igra ovako za svaku loptu i prepirke sa sudijama..Mislim da su se bas hr narajcovali da biju Spance, a Spanci odigrali bledo i nezainteresovano..

miki

pre 6 godina

Kakva luzerska izjava. Svi znamo da ce se izbegavati Spanija, ali zar i ti moras da to verifikujes i tako omalovazis svoj tim nepokazivanjem vere u njega?

ivan78bg

pre 6 godina

Nek neko obavesti Acu da Letonija ne moze da bude 3 u nasoj grupi samim tip sigurno ide na pobedu protiv Turske jer ce radije biti 2(ili 1) nego 4 u grupi.Cisto da ne lupa gluposti.Mi smo u ubedljuvoj najacoj grupi a komsije nemaju srecu jer se mesaju sa njom.Nek navijaju da igraju sa Rusijom.Sa Turskom u osmini finala u Turskoj......

Mirko

pre 6 godina

(The-Driver, 5. septembar 2017 22:58)

Ok, aj da vidimo ovako: On je kao nešto probao, jel?
Pa šta si majstore probao kad ti 7 igrača igralo celu utakmicu?! Ostala petorica jedva da su igrali po 2-3 minuta. Nema govora ni-o-kakvom treningu, na treningu treniraju svi igrači a ne pola njih a ostali da gledaju.

Ali svakako su odigrali odlično, hrabro, takoreći sa 4 četvorki/petica u postavi, svi skočni, brzi i visoki, zatvorili su i udvajali špance i dobrano ih iznenadili. Plus one trojke popovića i simona - baš iznenađujuće dobro.
To je doduše jedino što se moglo da vidi od trenera, ništa više.

Dux

pre 6 godina

''I da, kod nas svako moze treci da zavrsi, nisu samo ove dve ekipe koje je naveo. To je jedino sto nije tacno rekao. (zzz, 6. septembar 2017 00:01)''
Ako razmislis malo bolje tacno je rekao...realno je ocekivati da cemo mi dobiti Belgiju a Rusi V.Britaniju,sto znaci da se gleda samo utakmica izmedju Turske i Letonije.
Ako Letonija dobije onda je Rusija treca a ako Turska dobije onda su Turci treci tako da Hrvatska ide ili na Rusiju ili na Tursku.