Fudbal 116

Četvrtak, 24.08.2017.

08:01

Karta za Evropu, pun stadion, Zvezdo, da te vidimo

Zvezdino 'sad ili nikad', revanš protiv Krasnodara u kome crveno-beli moraju pravdaju poverenje svih navijača koji su se odazvali pozivu i dolaze da ih podrže.

Karta za Evropu, pun stadion, Zvezdo, da te vidimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Rajko

pre 6 godina

Biće kako Gasprom naredi. Da li nažalost ili na sreću videćemo večeras. Lično mislim da će se Rusi između sebe lako dogovoriti.

SS

pre 6 godina

Ako ce opet da igra Andjelokovic kako izgleda nemamo sanse...pa covek je direktni krivac za dva primljena gola!Ako ne moze Rodic bilo ko da igra umesto njega moze i onaj S.Milosevic

beogradski

pre 6 godina

Sta smo ocekivali premasili ste. Primi ste 4 gola jos se hvalite. Trenera dizete u nebesa a on je gori od Bozovica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 24. avgust 2017 13:00)

primiči smo 4 a priznata 3, mora negde da se vrati, ipak ste nam u onom polufinalu kupa vi dali 2 a pobedili nas 3:2, svi znamo kako....

poznavalac

pre 6 godina

Zao mi je ali nema sanse. Realan rezultat u prvoj utakmici je trebao da bude 5:2. Ristic ubedljivo najbolji na terenu i nikako ne mogu da shvatim da u nasoj Zvezdi nije mogao tako dobro da igra. Verovatno je bio problem u ljudima koji su vodili struku u klubu. Realno ne mozemo dalje. sto mi je strasno zao.

Aleksandar

pre 6 godina

Koja lozanija ja sam Zvezdaš išao sam na skoro sve utakmice slavnih generacija od Pizona preko Piksija pa do Savićevića,Pančeva,Belodedica,Prosineckog.Dizala se i tada tenzija ali to je bio kvalitet koji je bio egal sa Realom,Milanom,Bajernom....ovo danas je ispod svakog proseka a preti se Krasnodaru koji je dobra ekipa ne sa tradicijom Zvezde ali za naše današnje uslove kvalitetnija od večitih.Voleo bih da prodajemo ali teško baš teško.

One night in May

pre 6 godina

Zbog ovolikog hajpa i ono sa prenosima juce zelim vam petardu u mrezi!!
(Grobar, 24. avgust 2017 09:52)

U ovom gradu vec postoji klub koji je navikao da mu skucavaju petarde, kako u gostima, tako i kod kuce. Bilo da su sa beckog dvora ili da su pustinjaci sa Bliskog Istoka - svi vam redovno skucaju komada pet. Videoton, Dinamo Berlin, Kvins Park Rendzers, Rapid Bec, Dinamo Zagreb, Slavija Prag, Petah Tikva - ako Partizanu nisi dao pet komada u evropskom mecu, kao da se nisi ni takmicio...

Za dva takva kluba u ovom gradu nema mesta...

pixi

pre 6 godina

Biće večeras jako teško . Igraće Zvezda protiv block -a , što će ova dva tima da stavi u potpuno drugu utakmicu nego pre sedam dana .
Rani gol za Zvezdu može da postavi utakmicu kao prošlu , oni da napadaju a Zvezda da igra kontru . Prvih 30 min dati sve od sebe presingom i konstantnim napadom za tih 1:0 . Posle krv , znoj i puna Mara .

Batko

pre 6 godina

(U Tirani crveni osnovani, 24. avgust 2017 11:56)

Koga Vycko spasao katanca ? Ako mislis na KK Partizan apsolutno se slazem sa tobom
Nego, zahvalili se neko od vasih u avgustu gos'n preCedniku ? Ili preskacete avgust zbog godisnjih odmara, ali u septembru x2 , cisto da ne kvarite prosek od jednig zahvaljivanja mesecno ?!

vostani serbie

pre 6 godina

U Tirani crveni osnovani, 24. avgust 2017 11:56
ti se nesto nisi bunio kada se vijorio al kaponeov barjak na jugu..niti kad je tadic mahao salom u areni...daj bre

ej bre

pre 6 godina

Ajde manite nas s tim "Zvezdo, da te vidimo" i "biti ili ne biti". Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu Zvezdu, koja ce imati moju, a i podrsku drugih Zvezdasa, ma kako se veceras zavrsilo. Pratite vi Videoton i vase mezimce za koje kujete naslove "Zvezda na dva kanala, a sampion bez prenosa. Ne secam se ni jednog kad Zvezda nije imala prenos, a mezimce jeste. Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu masineriju. koja je pokazala da zna da igra fudbal.
(Toto-ko-tunjo, 24. avgust 2017 09:43)

Sta smo ocekivali premasili ste. Primi ste 4 gola jos se hvalite. Trenera dizete u nebesa a on je gori od Bozovica.

One night in May

pre 6 godina

oh kako su samo uspaljeni, pazite da ne pregorite od silne zelje da pregrmite sezonu kupanja, jednostavno vec odavno vi niste navikli na jeuropu...

ionako cemo da vas raa'zladimo u nedelju, na sred pecurkane :)
(wer, 24. avgust 2017 10:53)


Evropu smo osvojili, a u derbiju cete proci onako kako redovno prolazite od osnivanja do danas. FK Partizan ubedljivo najgori skor (na uzorku vecem od 10 utakmica) ima sa jednim klubom...triput pogadjaj kojim.

#medjusobneutakmicestrasnarazlika

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Pumpate bezpotrebno atmosferu a znate da je Krasnodar mnogo kvalitetniji i da će realno biti 0:4! A sutra će biti naslov "Nemački sudija izbacio Zvezdu" ili "Nadigrali smo ih ali nismo imali sreće u završnici"! Sve isto kao prošle godine protiv Ludogoreca!

Batko

pre 6 godina

Zbog ovolikog hajpa i ono sa prenosima juce zelim vam petardu u mrezi!!
(Grobar, 24. avgust 2017 09:52)

"hajpa" ??? Koliko godinica imas....? Nemoj od malena "strane reci"

zex

pre 6 godina

Iskreno voleo bih da prodju oba nasa tima e to bi bio uspeh.Realno ja neznam koji je domet Zvezde,jeste teren los ali nista strasno ali samo da Zvezda ne podlegne velikom pritisku koji ima,Rezultat je dosta dobar ali sve ce zavisiti od Kange i Boacija ako oni odigraju kako mogu prolazimo.Stah me je evenutualnog neuspeha jer stvarno zvezda nije imala srece mnogo godina u zrebu daj boze da se to vrati veceras jer bi to bio dobitak od vise miliona evra za klub.ako izgubimo nema ljutnje Rusi su dobar tim ali da im mi uvalimo 4komada pa nek idu u Krasni.

Darkoo

pre 6 godina

Iskreno skeptik sam,vise zbog prethodnih izdanja u evropi,neka blokada sto uvek imamo kad smo blizu,Al Mali deo mene veruje I dalje..Nemoj samo ludogorec da se ponovi

Savet

pre 6 godina

(Mare, 24. avgust 2017 09:22)
Prvo skoci pa kazi hop i ne ne raspaljuj vatru za razanj,dok je zec jos u sumi.Oko 21h mozes o tome,kad budes znao sve ekipe koje su prosle.Ovo samo deca rade.

REALNOST

pre 6 godina

Krasnodar je za klasu bolji od Zvezde,Partizana i Videotona tako da ne vidim nacin da ih Zvezda pobedi i prodje.Partizan ako da gol prolazi jer tesko moze da dobije dva od slabog Videotona.Svejedno puno srece i jednima i drugima.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Kakav naslov! "Zvezdo, da te vidimo". A videli ste je, i deluje dobro, zar ne? Juce "Zvezda na dva kanala, sampion bez prenosa". Cudne stvari. I ne morate ni ovaj komentar da objavite. Budite dosledni.

Košava

pre 6 godina

Pazite sudija je pedantni Nemac, lak je na kartonima. Gledao sam ga u Bundes ligi. Samo što ne čita misli. Sjajno se kreće, sve vidi. Razgovara samo sa kapitenima, ostalima odgovara kratko i jasno – tišina nisam te ništa pitao – pljas žuti! Anlizira snimke prethodnih utakmica. Zna za gol koji nije priznat Krasnodaru.

U Tirani crveni osnovani

pre 6 godina

Ne razumem ovog sto se potpisao kao "advokat"? Pa Vucic bi bio docekan ovacijama od strane zvezdasa,em sto vam gura pare u klub,em sto vam je prepolovio dug,em sto je okoreli zvezdas,em sto je dao vodjama severa da drze firme poput ultra kopa,em sto ste glasali za njega,crveni,nemojte da se folirate vise,on vas je spasio katanca,to svi znamo,kao i sto znamo da je on (nezvanicno) i vlasnik Crvene zvezde,itd..,dokle i zasto i koga folirate bre vise! Cccc,eh ko vas ne zna skupo bi vas platio..

očigledno

pre 6 godina

Kako losa analiza, Babic nesiguran, a Andjelko spasio siguran gol i bice stub odbrane?
Kao desetogodisnjak da napise analizu, a utakmicu je gledao samo dok je pauzirao od grickanja semenki...
Babic je bar desetak puta istrcavao do veznog reda i glavom intervenisao na njihove duge lopte, a Andjelkovic je bio krivac za 2 od 3 gola...

caxon

pre 6 godina

Procitao sam samo uvod i neću dalje, kad procitam ovo biti ili ne biti zeludac mi se okrene.
Protiv Slavije i jesmo odigrali dobro jer niko nije verovao da ćemo proći.
Novinari prestanite da dizete tenzije, mladi igrači lako podlegnu pritisku! Nije ovo rat, život se sutra nastavlja, možete da napišete da mogu da donesu veliku radost navijačima i slično...

Gde ja živim

pre 6 godina

Ajde da jednom i vi i Partizan skupite dovoljno petlje i odigrate baš muški, da uđete u LE i podignete malo koeficijent srpskog fudbala. Ja ću malo više da gledam odbojku večeras, ali vas podržavam na "evropskom putu".

Delija

pre 6 godina

Kad god je bio pun stadion mi smo ispali tako da igraci dajte sve od sebe ali i ako ispadnemo nema veze pokazali su zelju u prethodnim utakmicama sto odavno nije bio slucaj.

Milan

pre 6 godina

Problem nam je taj spori vezni red u kombinaciji Donald- Le Talek. Rusi su previše lako osvajali teren, mnogo nedostaje Jovičić, to se i znalo. Moraju sva trojica ispred njih da učestvuju u defanzivi jačim presingom, po cenu da pocrkaju posle sat vremena. Nema nam druge.

STARA DAMA

pre 6 godina

STADION PUN U DIMU SVE I ZASTAVE SE VIRJORE BUBNJEVA ZVUK ODJEKUJE SEVER U TRANSU LUDUJEEE.
NADAM SE DA PROLAZIMO,DAĆE BOG 2 TIMA SRPSKA U LE!

Niko nema Zvezdo to što imas ti

pre 6 godina

Pazi pazi Zvezda gazi! Svih 54.000 plus lavovi na tereni protiv 11 iz Krasnodara.. Samo jako! Iskoristite to sto nema nijedan klub u Evropi a to je da su od prvog zvizduka svih 50 i kusur hiljada na nogama sa pesmom i dlanovima.. Ponavljam-nijedan klub u Evropi!

MilosC

pre 6 godina

Sinoc sam "naduvao", dvojicu kolega.Jedan je zvezdas a drugi partizanovac. Kazem ja, "Ma, dobice Zvezda 1:0 ili 2:1 a Partizan ide dalje, bice 1:1".
Partizanovac mi kaze, "I vi cete 1:1, treba da ispadnete, voleo bih to vise od svega". pa me Zvezdas napadne, kaze, "kako mogu da navijam za Partizan"? On ne moze, nada se da ce Videoton da ih izbaci. Kazem, ljudi, to se nasi klubovi, treba da idu dalje, bas me briga za rivalstvo, ceracem se u derbiju. Ma kakvi, samo da ovi druge izgube i to je smisao njihovog navijanja i pracenja fudbala. Obojica imaju porodice, decu, ostvareni su ljudi ali eto, nesto mi tu ne stima.
Tako sam ih fino i slatko pocastio svojim vidjenjem njihovog besmisla, da su zacutali kao deca kada ih roditelji iskritikuju. Ne mogu da verujem, ne mogu da shvatim, ne mogu da objasnim. Zvezdu obozavam, ali to nije uslovljeno mrznjom prema Partizanu. Sada ce neki "veci zvezdas" od mene da mi kaze "Pravi zvezdas ne moze da navja za Partizan", pa ni u Evropi. Koliko god da volim Zvezdu, malo vise volim Srbiju. Gledao sam Partizan u LS, dusa me boli jer to nije moja Zvezda ali opet, bolje Partizan nego neko drugi. Vecina ljudi je indoktrinirana od strane pojedinaca iz suprotnog tabora koji sire mrznju i nezdravo rivalstvo. Sami ste krivi, samo njih i cujete. Mucnite malo svojim glavama. Vise od svega zelim da prodju i jedni i drugi. To istinski osecam i necu se boriti protiv toga. Srecno srpskom fudbalu veceras!

hehe

pre 6 godina

sta mozemo da izgubimo mi koji smo planirani za ispadanje jos 01.07.prosli 3 kola,pa nama je ovo premija,8 utakmica kao da smo grupnu fazu igrali i prosli.Aj pomozi Boze,mora malo i srece da bi se proslo.

Kosjan

pre 6 godina

Kod Partizana naslov mogu li "Crno beli do LE protiv Videtona?! " A kod Zvezde naslov , "Zvezdo da te vidimo" cemu ovakvi naslovi? mozete li jednom za zvezdu normalan naslov da stavite?

todor

pre 6 godina

Ja bukvalno ne pamtim ovoliko odvratnu kampanju doslovno u poslednjih deset godina naseg fudbala. Mislim, zapravo siguran sam da Partizan kad je poslednji put usao u Ligu Sampiona nije bilo ovoliko pompe, mitomanije i zapostavljanja drugog kluba.

A za sve to vreme Partizan takodje igra odlucujucu utakmicu za ulazak u isto takmicenje sa jos boljim rezultatom iz prve utakmice.

I uzgred kad smo kod mitomanije i lazi, na stadionu nece biti 54.000 ljudi jer je kapacitet stadiona za UEFA takmicenja 51.700 minus 2% koliko mora da se odvoji za gostujuce navijace, dakle oko 49000 pod uslovom da ode ceo jug na dan utakmice.

koki

pre 6 godina

Ne znam odakle vam da ce Andjelkovic da pocne utakmicu? Rodic se vratio u trenazni proces i on bi trebalo da bude u startnih jedanaest!!! Al ajde da vidimo, mozda vi imate pouzdanije informacije...

djuro

pre 6 godina

@Neka dodje Vučić na stadion večeras kao navijač Zvezde, kada je toliko popularan!? Da lepo čuje šta narod misli o njemu!
(ADVOKAT, 24. avgust 2017 09:19)


... sonjini biseri, na zvezdinom portalu...

MII

pre 6 godina

Teško je prognozirati ko bi od ova dva rivala pre mogao do grupne faze. Ako pogledamo Zvezdine utakmice od početka sezone, solidno ukomponovan tim, kao i trener koji ima ideju i osećaj za fudbalsko nadmetanje, pa i već čitavu deceniju pokušaja da se prođu kvalifikacije, sve ovo ide u prilog tvrdnji da je došlo vreme za plasman u grupnu fazu LE. Ima tu još aduta, pun stadion, tradicija dva kluba, kao i sveukupna atmosfera i odlučnost koja vlada u Zvezdinim redovima da se izađe kao pobednik iz ovog dvomeča. Dakle, preduslovi su stvoreni da se ispune naša očekivanja. Istina je da je protivnik veoma opasan i da sve ovo gore može vrlo lako da padne u vodu, ako protivnik uspostavi svoju igru i ako iskoristi svoje šanse. Rekao bih da je vreme da ipak sreća pogleda naš tim, jer svakako da će šansi biti na obe strane. Uz svo poštovanje Krasnodara i ruskog fudbala, nadam se da će ovog puta pobediti Zvezda, klub slavne tradicije i svetskog nivoa, kao i srpska škola fudbala. Neka naši fudbaleri, nošeni ljubavlju i podrškom sa tribina, imaju hrabrosti da zasluže sreću i da se raduju! Idemoooo!!!

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Ne znam otkud informacija da Andjelkovic igra od pocetka? Koliko sam cuo, Rodic ce probati i to bi nam bio ogroman plus. Babic uopste nije toliko lose odigrao pre nedelju dana vec je Le Talek bio slab na zadnjem veznom pa su zato lako stizali pred nas sesnesterac. I takodje, Milic bi trebao da krene u prvoj postavi jer ne treba srljati. Jedan primljeni gol u prvom poluvremenu bi nas mnogo opteretio, tako da ne treba zuriti. Borjan, Stojkovic, Savic, Le Talek, Rodic u odbrani. Gobelhic zadnji vezni da trci. Donald, Kanga, Srnic i Milic sredina. Boaci spic. Sasvim solidna ekipa koja ima snage za prolaz dalje. Samo napred

Niko nema Zvezdo to što imas ti

pre 6 godina

Pazi pazi Zvezda gazi! Svih 54.000 plus lavovi na tereni protiv 11 iz Krasnodara.. Samo jako! Iskoristite to sto nema nijedan klub u Evropi a to je da su od prvog zvizduka svih 50 i kusur hiljada na nogama sa pesmom i dlanovima.. Ponavljam-nijedan klub u Evropi!

mich

pre 6 godina

mare

Gde si ti prijatelju otisao tako daleko, izvukao si i grupe???
CRVENA ZVEZDA...
Ide danas klasika u poslednjih 20 god, prvo navijaci otvaraju navijanje "kosovskim melosom" oj kosovo kosovo itd, taj ritam ubija zelju za igrom, a i za gledanjem utakmice, Zvezda napada, a onda dobro poznati scenario 20-25 min 0-1 kraj eventualno 1-2 1-3.
PARTIZAN...
Poslednjih godina su se slepali na kontu onog ulaska u LS sa Mateusom i stalno srecno, nekako ulazili u povlascenu grupu od sledece godine se sistem menja i vise nikada kao i CZ nece videti grupnu fazu, ove godine imaju kakav takav rezultat, kuci dobar 0-0 svaki remi ih vodi dalje, mada uz smesan tim i smesnog trenera ne verujem da mogu dalje, a kao navijac CZ se i nadam da nece proci...

wer

pre 6 godina

oh kako su samo uspaljeni, pazite da ne pregorite od silne zelje da pregrmite sezonu kupanja, jednostavno vec odavno vi niste navikli na jeuropu...

ionako cemo da vas raa'zladimo u nedelju, na sred pecurkane :)

One night in May

pre 6 godina

Prvo - vazno je biti realan, samo tako mozes da napravis rezultat. Realnost je da je Krasnodar, timski i individualno, za klasu bolji tim. Realnost je, takodje, da rezultat tu cinjenicu ne odslikava. Zvezda je sebi stvorila fer sansu.

Rusi su i dalje jasan favorit, ali ne onakav apsolutni, kakav su bili pre prve utakmice.

Ono sto ce Zvezdi otvoriti ili zatvoriti sansu je autoritet na terenu - tu nema prevare. Ako izadjes na teren i pocnes utakmicu autoritativno, ako objasnis rivalu da mora da se uplasi, makar bio Real Madrid, onda imas nekakvu sansu. Ako pustis Rusima da oni vladaju tvojim terenom od pocetka - onda je to 90 minuta cekanja da ispadnes.

Nije neka mudrost, ali je vrlo verovatno - Zvezda ima sansu, samo ako povede.
I trebalo bi biti spreman na utakmicu sa golovima - nema sanse da Rusi dozvole da ispadnu sa 1-0. Biti spreman da ce biti "pucnjave", Krasnodar sigurno nece (is)pasti bez ispaljenog metka...

igop

pre 6 godina

Ajde sta se palite i pravite ovim momcima nepotrebno pritisak. Realno je zvezda imala puno srece u prvoj utakmici i samo uz jos vecu srecu moze danas da prodje.
Realno: 1-3
Zivi bili pa videli.
Nisam partizanovac nego realni posmatrac neralno loseg stanja u nasem klupskom fudbalu...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ako je istina da nam levu stranu pokrivaju Anđelković i Frimpong, a da Gobeljić menja LeTaleka/Jovičića, mogu slobodno da ne gledam utakmicu i da me zanima samo sa koliko razlike ćemo izgubiti.
U prošloj utakmici smo sve golove primili zato što je Anđelko lutao kao ovca bez glave po terenu i nikada nije bio tamo gde treba, a kad se na to doda Frimpong koji je totalno van forme znači da nam je leva strana odbrane bušna kao švajcarski sir. Trebaće najmanje tri zadnja vezna da pokrivaju brljotine ove dvojice, ukoliko je to uopšte moguće...
Šteta, da je Zvezda kompletna mogli bi dobro da se nosimo sa 4X skupljim timom, a ovako ispovređivani ne možemo ni Partizan da nakantamo koliko bi mogli da smo u punom sastavu.

monako

pre 6 godina

Исто је било и кад је давно гостовао Реал па су тражили да се покривени терен најлоном открије а оно зима -10.Кад си открили само део уз аут линију код запада све се следило тако да не треба слушати жеље и кукање противника то се ради због смањења броја навијача на другом стадиону итд,итд.....Биће као и Реал згажени тога су и они свесни.

ccc

pre 6 godina

Ne hejtujem Zvezdu ali ljudi,2 puta ste igrali nereseno sa dosta slabim ekipama,prosli mec trebalo je da bude 4:2 a i vise,a nasi novinari to nazivaju hrabrom Zvezdom,Krasnodar ne sme da izgubi vcrs,inace lete i treneri i igraci, Srecno i Czv i Partizanu ...

Muftija delija

pre 6 godina

Kakvo favorizovanje drzavnog projekta!zbog najobicnije grupne faze LE!mada razumljivo,posto je drzava grunula enormna sredstva da bi se igrala le.nego jel ih pregledao loncar?....bruka

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Ajde manite nas s tim "Zvezdo, da te vidimo" i "biti ili ne biti". Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu Zvezdu, koja ce imati moju, a i podrsku drugih Zvezdasa, ma kako se veceras zavrsilo. Pratite vi Videoton i vase mezimce za koje kujete naslove "Zvezda na dva kanala, a sampion bez prenosa. Ne secam se ni jednog kad Zvezda nije imala prenos, a mezimce jeste. Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu masineriju. koja je pokazala da zna da igra fudbal.

Mare

pre 6 godina

Biće pakleno večeras al daj Bože sreće pa da gledamo 2 naše ekipe po grupama

Najlakša grupa

Plzen
Bate
Astana
Zvezda

Najlakša grupa

Salzburg
Legia
Partizan
Zlin

Najteža grupa

Arsenal
Marselj
Herta
Zvezda

Najteža grupa

Milan
Everton
Partizan
Bašekšešir

Bojan

pre 6 godina

Sa "da te vidimo" i "sad ili nikad" samo podizete pritisak i nervozu igracima. Totalno nepotrebno. Samo hrabro momci pa sta uradite!!

Mare

pre 6 godina

Biće pakleno večeras al daj Bože sreće pa da gledamo 2 naše ekipe po grupama

Najlakša grupa

Plzen
Bate
Astana
Zvezda

Najlakša grupa

Salzburg
Legia
Partizan
Zlin

Najteža grupa

Arsenal
Marselj
Herta
Zvezda

Najteža grupa

Milan
Everton
Partizan
Bašekšešir

Batko

pre 6 godina

Zbog ovolikog hajpa i ono sa prenosima juce zelim vam petardu u mrezi!!
(Grobar, 24. avgust 2017 09:52)

"hajpa" ??? Koliko godinica imas....? Nemoj od malena "strane reci"

Košava

pre 6 godina

Pazite sudija je pedantni Nemac, lak je na kartonima. Gledao sam ga u Bundes ligi. Samo što ne čita misli. Sjajno se kreće, sve vidi. Razgovara samo sa kapitenima, ostalima odgovara kratko i jasno – tišina nisam te ništa pitao – pljas žuti! Anlizira snimke prethodnih utakmica. Zna za gol koji nije priznat Krasnodaru.

MilosC

pre 6 godina

Sinoc sam "naduvao", dvojicu kolega.Jedan je zvezdas a drugi partizanovac. Kazem ja, "Ma, dobice Zvezda 1:0 ili 2:1 a Partizan ide dalje, bice 1:1".
Partizanovac mi kaze, "I vi cete 1:1, treba da ispadnete, voleo bih to vise od svega". pa me Zvezdas napadne, kaze, "kako mogu da navijam za Partizan"? On ne moze, nada se da ce Videoton da ih izbaci. Kazem, ljudi, to se nasi klubovi, treba da idu dalje, bas me briga za rivalstvo, ceracem se u derbiju. Ma kakvi, samo da ovi druge izgube i to je smisao njihovog navijanja i pracenja fudbala. Obojica imaju porodice, decu, ostvareni su ljudi ali eto, nesto mi tu ne stima.
Tako sam ih fino i slatko pocastio svojim vidjenjem njihovog besmisla, da su zacutali kao deca kada ih roditelji iskritikuju. Ne mogu da verujem, ne mogu da shvatim, ne mogu da objasnim. Zvezdu obozavam, ali to nije uslovljeno mrznjom prema Partizanu. Sada ce neki "veci zvezdas" od mene da mi kaze "Pravi zvezdas ne moze da navja za Partizan", pa ni u Evropi. Koliko god da volim Zvezdu, malo vise volim Srbiju. Gledao sam Partizan u LS, dusa me boli jer to nije moja Zvezda ali opet, bolje Partizan nego neko drugi. Vecina ljudi je indoktrinirana od strane pojedinaca iz suprotnog tabora koji sire mrznju i nezdravo rivalstvo. Sami ste krivi, samo njih i cujete. Mucnite malo svojim glavama. Vise od svega zelim da prodju i jedni i drugi. To istinski osecam i necu se boriti protiv toga. Srecno srpskom fudbalu veceras!

pixi

pre 6 godina

Biće večeras jako teško . Igraće Zvezda protiv block -a , što će ova dva tima da stavi u potpuno drugu utakmicu nego pre sedam dana .
Rani gol za Zvezdu može da postavi utakmicu kao prošlu , oni da napadaju a Zvezda da igra kontru . Prvih 30 min dati sve od sebe presingom i konstantnim napadom za tih 1:0 . Posle krv , znoj i puna Mara .

One night in May

pre 6 godina

Prvo - vazno je biti realan, samo tako mozes da napravis rezultat. Realnost je da je Krasnodar, timski i individualno, za klasu bolji tim. Realnost je, takodje, da rezultat tu cinjenicu ne odslikava. Zvezda je sebi stvorila fer sansu.

Rusi su i dalje jasan favorit, ali ne onakav apsolutni, kakav su bili pre prve utakmice.

Ono sto ce Zvezdi otvoriti ili zatvoriti sansu je autoritet na terenu - tu nema prevare. Ako izadjes na teren i pocnes utakmicu autoritativno, ako objasnis rivalu da mora da se uplasi, makar bio Real Madrid, onda imas nekakvu sansu. Ako pustis Rusima da oni vladaju tvojim terenom od pocetka - onda je to 90 minuta cekanja da ispadnes.

Nije neka mudrost, ali je vrlo verovatno - Zvezda ima sansu, samo ako povede.
I trebalo bi biti spreman na utakmicu sa golovima - nema sanse da Rusi dozvole da ispadnu sa 1-0. Biti spreman da ce biti "pucnjave", Krasnodar sigurno nece (is)pasti bez ispaljenog metka...

One night in May

pre 6 godina

oh kako su samo uspaljeni, pazite da ne pregorite od silne zelje da pregrmite sezonu kupanja, jednostavno vec odavno vi niste navikli na jeuropu...

ionako cemo da vas raa'zladimo u nedelju, na sred pecurkane :)
(wer, 24. avgust 2017 10:53)


Evropu smo osvojili, a u derbiju cete proci onako kako redovno prolazite od osnivanja do danas. FK Partizan ubedljivo najgori skor (na uzorku vecem od 10 utakmica) ima sa jednim klubom...triput pogadjaj kojim.

#medjusobneutakmicestrasnarazlika

vostani serbie

pre 6 godina

U Tirani crveni osnovani, 24. avgust 2017 11:56
ti se nesto nisi bunio kada se vijorio al kaponeov barjak na jugu..niti kad je tadic mahao salom u areni...daj bre

Niko nema Zvezdo to što imas ti

pre 6 godina

Pazi pazi Zvezda gazi! Svih 54.000 plus lavovi na tereni protiv 11 iz Krasnodara.. Samo jako! Iskoristite to sto nema nijedan klub u Evropi a to je da su od prvog zvizduka svih 50 i kusur hiljada na nogama sa pesmom i dlanovima.. Ponavljam-nijedan klub u Evropi!

monako

pre 6 godina

Исто је било и кад је давно гостовао Реал па су тражили да се покривени терен најлоном открије а оно зима -10.Кад си открили само део уз аут линију код запада све се следило тако да не треба слушати жеље и кукање противника то се ради због смањења броја навијача на другом стадиону итд,итд.....Биће као и Реал згажени тога су и они свесни.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Kakav naslov! "Zvezdo, da te vidimo". A videli ste je, i deluje dobro, zar ne? Juce "Zvezda na dva kanala, sampion bez prenosa". Cudne stvari. I ne morate ni ovaj komentar da objavite. Budite dosledni.

REALNOST

pre 6 godina

Krasnodar je za klasu bolji od Zvezde,Partizana i Videotona tako da ne vidim nacin da ih Zvezda pobedi i prodje.Partizan ako da gol prolazi jer tesko moze da dobije dva od slabog Videotona.Svejedno puno srece i jednima i drugima.

Darkoo

pre 6 godina

Iskreno skeptik sam,vise zbog prethodnih izdanja u evropi,neka blokada sto uvek imamo kad smo blizu,Al Mali deo mene veruje I dalje..Nemoj samo ludogorec da se ponovi

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Ajde manite nas s tim "Zvezdo, da te vidimo" i "biti ili ne biti". Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu Zvezdu, koja ce imati moju, a i podrsku drugih Zvezdasa, ma kako se veceras zavrsilo. Pratite vi Videoton i vase mezimce za koje kujete naslove "Zvezda na dva kanala, a sampion bez prenosa. Ne secam se ni jednog kad Zvezda nije imala prenos, a mezimce jeste. Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu masineriju. koja je pokazala da zna da igra fudbal.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Pumpate bezpotrebno atmosferu a znate da je Krasnodar mnogo kvalitetniji i da će realno biti 0:4! A sutra će biti naslov "Nemački sudija izbacio Zvezdu" ili "Nadigrali smo ih ali nismo imali sreće u završnici"! Sve isto kao prošle godine protiv Ludogoreca!

očigledno

pre 6 godina

Kako losa analiza, Babic nesiguran, a Andjelko spasio siguran gol i bice stub odbrane?
Kao desetogodisnjak da napise analizu, a utakmicu je gledao samo dok je pauzirao od grickanja semenki...
Babic je bar desetak puta istrcavao do veznog reda i glavom intervenisao na njihove duge lopte, a Andjelkovic je bio krivac za 2 od 3 gola...

Delija

pre 6 godina

Kad god je bio pun stadion mi smo ispali tako da igraci dajte sve od sebe ali i ako ispadnemo nema veze pokazali su zelju u prethodnim utakmicama sto odavno nije bio slucaj.

Bojan

pre 6 godina

Sa "da te vidimo" i "sad ili nikad" samo podizete pritisak i nervozu igracima. Totalno nepotrebno. Samo hrabro momci pa sta uradite!!

koki

pre 6 godina

Ne znam odakle vam da ce Andjelkovic da pocne utakmicu? Rodic se vratio u trenazni proces i on bi trebalo da bude u startnih jedanaest!!! Al ajde da vidimo, mozda vi imate pouzdanije informacije...

Kosjan

pre 6 godina

Kod Partizana naslov mogu li "Crno beli do LE protiv Videtona?! " A kod Zvezde naslov , "Zvezdo da te vidimo" cemu ovakvi naslovi? mozete li jednom za zvezdu normalan naslov da stavite?

hehe

pre 6 godina

sta mozemo da izgubimo mi koji smo planirani za ispadanje jos 01.07.prosli 3 kola,pa nama je ovo premija,8 utakmica kao da smo grupnu fazu igrali i prosli.Aj pomozi Boze,mora malo i srece da bi se proslo.

MII

pre 6 godina

Teško je prognozirati ko bi od ova dva rivala pre mogao do grupne faze. Ako pogledamo Zvezdine utakmice od početka sezone, solidno ukomponovan tim, kao i trener koji ima ideju i osećaj za fudbalsko nadmetanje, pa i već čitavu deceniju pokušaja da se prođu kvalifikacije, sve ovo ide u prilog tvrdnji da je došlo vreme za plasman u grupnu fazu LE. Ima tu još aduta, pun stadion, tradicija dva kluba, kao i sveukupna atmosfera i odlučnost koja vlada u Zvezdinim redovima da se izađe kao pobednik iz ovog dvomeča. Dakle, preduslovi su stvoreni da se ispune naša očekivanja. Istina je da je protivnik veoma opasan i da sve ovo gore može vrlo lako da padne u vodu, ako protivnik uspostavi svoju igru i ako iskoristi svoje šanse. Rekao bih da je vreme da ipak sreća pogleda naš tim, jer svakako da će šansi biti na obe strane. Uz svo poštovanje Krasnodara i ruskog fudbala, nadam se da će ovog puta pobediti Zvezda, klub slavne tradicije i svetskog nivoa, kao i srpska škola fudbala. Neka naši fudbaleri, nošeni ljubavlju i podrškom sa tribina, imaju hrabrosti da zasluže sreću i da se raduju! Idemoooo!!!

Gde ja živim

pre 6 godina

Ajde da jednom i vi i Partizan skupite dovoljno petlje i odigrate baš muški, da uđete u LE i podignete malo koeficijent srpskog fudbala. Ja ću malo više da gledam odbojku večeras, ali vas podržavam na "evropskom putu".

Niko nema Zvezdo to što imas ti

pre 6 godina

Pazi pazi Zvezda gazi! Svih 54.000 plus lavovi na tereni protiv 11 iz Krasnodara.. Samo jako! Iskoristite to sto nema nijedan klub u Evropi a to je da su od prvog zvizduka svih 50 i kusur hiljada na nogama sa pesmom i dlanovima.. Ponavljam-nijedan klub u Evropi!

U Tirani crveni osnovani

pre 6 godina

Ne razumem ovog sto se potpisao kao "advokat"? Pa Vucic bi bio docekan ovacijama od strane zvezdasa,em sto vam gura pare u klub,em sto vam je prepolovio dug,em sto je okoreli zvezdas,em sto je dao vodjama severa da drze firme poput ultra kopa,em sto ste glasali za njega,crveni,nemojte da se folirate vise,on vas je spasio katanca,to svi znamo,kao i sto znamo da je on (nezvanicno) i vlasnik Crvene zvezde,itd..,dokle i zasto i koga folirate bre vise! Cccc,eh ko vas ne zna skupo bi vas platio..

STARA DAMA

pre 6 godina

STADION PUN U DIMU SVE I ZASTAVE SE VIRJORE BUBNJEVA ZVUK ODJEKUJE SEVER U TRANSU LUDUJEEE.
NADAM SE DA PROLAZIMO,DAĆE BOG 2 TIMA SRPSKA U LE!

zex

pre 6 godina

Iskreno voleo bih da prodju oba nasa tima e to bi bio uspeh.Realno ja neznam koji je domet Zvezde,jeste teren los ali nista strasno ali samo da Zvezda ne podlegne velikom pritisku koji ima,Rezultat je dosta dobar ali sve ce zavisiti od Kange i Boacija ako oni odigraju kako mogu prolazimo.Stah me je evenutualnog neuspeha jer stvarno zvezda nije imala srece mnogo godina u zrebu daj boze da se to vrati veceras jer bi to bio dobitak od vise miliona evra za klub.ako izgubimo nema ljutnje Rusi su dobar tim ali da im mi uvalimo 4komada pa nek idu u Krasni.

ej bre

pre 6 godina

Ajde manite nas s tim "Zvezdo, da te vidimo" i "biti ili ne biti". Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu Zvezdu, koja ce imati moju, a i podrsku drugih Zvezdasa, ma kako se veceras zavrsilo. Pratite vi Videoton i vase mezimce za koje kujete naslove "Zvezda na dva kanala, a sampion bez prenosa. Ne secam se ni jednog kad Zvezda nije imala prenos, a mezimce jeste. Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu masineriju. koja je pokazala da zna da igra fudbal.
(Toto-ko-tunjo, 24. avgust 2017 09:43)

Sta smo ocekivali premasili ste. Primi ste 4 gola jos se hvalite. Trenera dizete u nebesa a on je gori od Bozovica.

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Ne znam otkud informacija da Andjelkovic igra od pocetka? Koliko sam cuo, Rodic ce probati i to bi nam bio ogroman plus. Babic uopste nije toliko lose odigrao pre nedelju dana vec je Le Talek bio slab na zadnjem veznom pa su zato lako stizali pred nas sesnesterac. I takodje, Milic bi trebao da krene u prvoj postavi jer ne treba srljati. Jedan primljeni gol u prvom poluvremenu bi nas mnogo opteretio, tako da ne treba zuriti. Borjan, Stojkovic, Savic, Le Talek, Rodic u odbrani. Gobelhic zadnji vezni da trci. Donald, Kanga, Srnic i Milic sredina. Boaci spic. Sasvim solidna ekipa koja ima snage za prolaz dalje. Samo napred

One night in May

pre 6 godina

Zbog ovolikog hajpa i ono sa prenosima juce zelim vam petardu u mrezi!!
(Grobar, 24. avgust 2017 09:52)

U ovom gradu vec postoji klub koji je navikao da mu skucavaju petarde, kako u gostima, tako i kod kuce. Bilo da su sa beckog dvora ili da su pustinjaci sa Bliskog Istoka - svi vam redovno skucaju komada pet. Videoton, Dinamo Berlin, Kvins Park Rendzers, Rapid Bec, Dinamo Zagreb, Slavija Prag, Petah Tikva - ako Partizanu nisi dao pet komada u evropskom mecu, kao da se nisi ni takmicio...

Za dva takva kluba u ovom gradu nema mesta...

Muftija delija

pre 6 godina

Kakvo favorizovanje drzavnog projekta!zbog najobicnije grupne faze LE!mada razumljivo,posto je drzava grunula enormna sredstva da bi se igrala le.nego jel ih pregledao loncar?....bruka

igop

pre 6 godina

Ajde sta se palite i pravite ovim momcima nepotrebno pritisak. Realno je zvezda imala puno srece u prvoj utakmici i samo uz jos vecu srecu moze danas da prodje.
Realno: 1-3
Zivi bili pa videli.
Nisam partizanovac nego realni posmatrac neralno loseg stanja u nasem klupskom fudbalu...

ccc

pre 6 godina

Ne hejtujem Zvezdu ali ljudi,2 puta ste igrali nereseno sa dosta slabim ekipama,prosli mec trebalo je da bude 4:2 a i vise,a nasi novinari to nazivaju hrabrom Zvezdom,Krasnodar ne sme da izgubi vcrs,inace lete i treneri i igraci, Srecno i Czv i Partizanu ...

Milan

pre 6 godina

Problem nam je taj spori vezni red u kombinaciji Donald- Le Talek. Rusi su previše lako osvajali teren, mnogo nedostaje Jovičić, to se i znalo. Moraju sva trojica ispred njih da učestvuju u defanzivi jačim presingom, po cenu da pocrkaju posle sat vremena. Nema nam druge.

Aleksandar

pre 6 godina

Koja lozanija ja sam Zvezdaš išao sam na skoro sve utakmice slavnih generacija od Pizona preko Piksija pa do Savićevića,Pančeva,Belodedica,Prosineckog.Dizala se i tada tenzija ali to je bio kvalitet koji je bio egal sa Realom,Milanom,Bajernom....ovo danas je ispod svakog proseka a preti se Krasnodaru koji je dobra ekipa ne sa tradicijom Zvezde ali za naše današnje uslove kvalitetnija od večitih.Voleo bih da prodajemo ali teško baš teško.

caxon

pre 6 godina

Procitao sam samo uvod i neću dalje, kad procitam ovo biti ili ne biti zeludac mi se okrene.
Protiv Slavije i jesmo odigrali dobro jer niko nije verovao da ćemo proći.
Novinari prestanite da dizete tenzije, mladi igrači lako podlegnu pritisku! Nije ovo rat, život se sutra nastavlja, možete da napišete da mogu da donesu veliku radost navijačima i slično...

todor

pre 6 godina

Ja bukvalno ne pamtim ovoliko odvratnu kampanju doslovno u poslednjih deset godina naseg fudbala. Mislim, zapravo siguran sam da Partizan kad je poslednji put usao u Ligu Sampiona nije bilo ovoliko pompe, mitomanije i zapostavljanja drugog kluba.

A za sve to vreme Partizan takodje igra odlucujucu utakmicu za ulazak u isto takmicenje sa jos boljim rezultatom iz prve utakmice.

I uzgred kad smo kod mitomanije i lazi, na stadionu nece biti 54.000 ljudi jer je kapacitet stadiona za UEFA takmicenja 51.700 minus 2% koliko mora da se odvoji za gostujuce navijace, dakle oko 49000 pod uslovom da ode ceo jug na dan utakmice.

mich

pre 6 godina

mare

Gde si ti prijatelju otisao tako daleko, izvukao si i grupe???
CRVENA ZVEZDA...
Ide danas klasika u poslednjih 20 god, prvo navijaci otvaraju navijanje "kosovskim melosom" oj kosovo kosovo itd, taj ritam ubija zelju za igrom, a i za gledanjem utakmice, Zvezda napada, a onda dobro poznati scenario 20-25 min 0-1 kraj eventualno 1-2 1-3.
PARTIZAN...
Poslednjih godina su se slepali na kontu onog ulaska u LS sa Mateusom i stalno srecno, nekako ulazili u povlascenu grupu od sledece godine se sistem menja i vise nikada kao i CZ nece videti grupnu fazu, ove godine imaju kakav takav rezultat, kuci dobar 0-0 svaki remi ih vodi dalje, mada uz smesan tim i smesnog trenera ne verujem da mogu dalje, a kao navijac CZ se i nadam da nece proci...

djuro

pre 6 godina

@Neka dodje Vučić na stadion večeras kao navijač Zvezde, kada je toliko popularan!? Da lepo čuje šta narod misli o njemu!
(ADVOKAT, 24. avgust 2017 09:19)


... sonjini biseri, na zvezdinom portalu...

Savet

pre 6 godina

(Mare, 24. avgust 2017 09:22)
Prvo skoci pa kazi hop i ne ne raspaljuj vatru za razanj,dok je zec jos u sumi.Oko 21h mozes o tome,kad budes znao sve ekipe koje su prosle.Ovo samo deca rade.

beogradski

pre 6 godina

Sta smo ocekivali premasili ste. Primi ste 4 gola jos se hvalite. Trenera dizete u nebesa a on je gori od Bozovica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 24. avgust 2017 13:00)

primiči smo 4 a priznata 3, mora negde da se vrati, ipak ste nam u onom polufinalu kupa vi dali 2 a pobedili nas 3:2, svi znamo kako....

wer

pre 6 godina

oh kako su samo uspaljeni, pazite da ne pregorite od silne zelje da pregrmite sezonu kupanja, jednostavno vec odavno vi niste navikli na jeuropu...

ionako cemo da vas raa'zladimo u nedelju, na sred pecurkane :)

Batko

pre 6 godina

(U Tirani crveni osnovani, 24. avgust 2017 11:56)

Koga Vycko spasao katanca ? Ako mislis na KK Partizan apsolutno se slazem sa tobom
Nego, zahvalili se neko od vasih u avgustu gos'n preCedniku ? Ili preskacete avgust zbog godisnjih odmara, ali u septembru x2 , cisto da ne kvarite prosek od jednig zahvaljivanja mesecno ?!

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ako je istina da nam levu stranu pokrivaju Anđelković i Frimpong, a da Gobeljić menja LeTaleka/Jovičića, mogu slobodno da ne gledam utakmicu i da me zanima samo sa koliko razlike ćemo izgubiti.
U prošloj utakmici smo sve golove primili zato što je Anđelko lutao kao ovca bez glave po terenu i nikada nije bio tamo gde treba, a kad se na to doda Frimpong koji je totalno van forme znači da nam je leva strana odbrane bušna kao švajcarski sir. Trebaće najmanje tri zadnja vezna da pokrivaju brljotine ove dvojice, ukoliko je to uopšte moguće...
Šteta, da je Zvezda kompletna mogli bi dobro da se nosimo sa 4X skupljim timom, a ovako ispovređivani ne možemo ni Partizan da nakantamo koliko bi mogli da smo u punom sastavu.

poznavalac

pre 6 godina

Zao mi je ali nema sanse. Realan rezultat u prvoj utakmici je trebao da bude 5:2. Ristic ubedljivo najbolji na terenu i nikako ne mogu da shvatim da u nasoj Zvezdi nije mogao tako dobro da igra. Verovatno je bio problem u ljudima koji su vodili struku u klubu. Realno ne mozemo dalje. sto mi je strasno zao.

Rajko

pre 6 godina

Biće kako Gasprom naredi. Da li nažalost ili na sreću videćemo večeras. Lično mislim da će se Rusi između sebe lako dogovoriti.

SS

pre 6 godina

Ako ce opet da igra Andjelokovic kako izgleda nemamo sanse...pa covek je direktni krivac za dva primljena gola!Ako ne moze Rodic bilo ko da igra umesto njega moze i onaj S.Milosevic

Mare

pre 6 godina

Biće pakleno večeras al daj Bože sreće pa da gledamo 2 naše ekipe po grupama

Najlakša grupa

Plzen
Bate
Astana
Zvezda

Najlakša grupa

Salzburg
Legia
Partizan
Zlin

Najteža grupa

Arsenal
Marselj
Herta
Zvezda

Najteža grupa

Milan
Everton
Partizan
Bašekšešir

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Pumpate bezpotrebno atmosferu a znate da je Krasnodar mnogo kvalitetniji i da će realno biti 0:4! A sutra će biti naslov "Nemački sudija izbacio Zvezdu" ili "Nadigrali smo ih ali nismo imali sreće u završnici"! Sve isto kao prošle godine protiv Ludogoreca!

ej bre

pre 6 godina

Ajde manite nas s tim "Zvezdo, da te vidimo" i "biti ili ne biti". Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu Zvezdu, koja ce imati moju, a i podrsku drugih Zvezdasa, ma kako se veceras zavrsilo. Pratite vi Videoton i vase mezimce za koje kujete naslove "Zvezda na dva kanala, a sampion bez prenosa. Ne secam se ni jednog kad Zvezda nije imala prenos, a mezimce jeste. Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu masineriju. koja je pokazala da zna da igra fudbal.
(Toto-ko-tunjo, 24. avgust 2017 09:43)

Sta smo ocekivali premasili ste. Primi ste 4 gola jos se hvalite. Trenera dizete u nebesa a on je gori od Bozovica.

Muftija delija

pre 6 godina

Kakvo favorizovanje drzavnog projekta!zbog najobicnije grupne faze LE!mada razumljivo,posto je drzava grunula enormna sredstva da bi se igrala le.nego jel ih pregledao loncar?....bruka

U Tirani crveni osnovani

pre 6 godina

Ne razumem ovog sto se potpisao kao "advokat"? Pa Vucic bi bio docekan ovacijama od strane zvezdasa,em sto vam gura pare u klub,em sto vam je prepolovio dug,em sto je okoreli zvezdas,em sto je dao vodjama severa da drze firme poput ultra kopa,em sto ste glasali za njega,crveni,nemojte da se folirate vise,on vas je spasio katanca,to svi znamo,kao i sto znamo da je on (nezvanicno) i vlasnik Crvene zvezde,itd..,dokle i zasto i koga folirate bre vise! Cccc,eh ko vas ne zna skupo bi vas platio..

wer

pre 6 godina

oh kako su samo uspaljeni, pazite da ne pregorite od silne zelje da pregrmite sezonu kupanja, jednostavno vec odavno vi niste navikli na jeuropu...

ionako cemo da vas raa'zladimo u nedelju, na sred pecurkane :)

Niko nema Zvezdo to što imas ti

pre 6 godina

Pazi pazi Zvezda gazi! Svih 54.000 plus lavovi na tereni protiv 11 iz Krasnodara.. Samo jako! Iskoristite to sto nema nijedan klub u Evropi a to je da su od prvog zvizduka svih 50 i kusur hiljada na nogama sa pesmom i dlanovima.. Ponavljam-nijedan klub u Evropi!

todor

pre 6 godina

Ja bukvalno ne pamtim ovoliko odvratnu kampanju doslovno u poslednjih deset godina naseg fudbala. Mislim, zapravo siguran sam da Partizan kad je poslednji put usao u Ligu Sampiona nije bilo ovoliko pompe, mitomanije i zapostavljanja drugog kluba.

A za sve to vreme Partizan takodje igra odlucujucu utakmicu za ulazak u isto takmicenje sa jos boljim rezultatom iz prve utakmice.

I uzgred kad smo kod mitomanije i lazi, na stadionu nece biti 54.000 ljudi jer je kapacitet stadiona za UEFA takmicenja 51.700 minus 2% koliko mora da se odvoji za gostujuce navijace, dakle oko 49000 pod uslovom da ode ceo jug na dan utakmice.

ccc

pre 6 godina

Ne hejtujem Zvezdu ali ljudi,2 puta ste igrali nereseno sa dosta slabim ekipama,prosli mec trebalo je da bude 4:2 a i vise,a nasi novinari to nazivaju hrabrom Zvezdom,Krasnodar ne sme da izgubi vcrs,inace lete i treneri i igraci, Srecno i Czv i Partizanu ...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ako je istina da nam levu stranu pokrivaju Anđelković i Frimpong, a da Gobeljić menja LeTaleka/Jovičića, mogu slobodno da ne gledam utakmicu i da me zanima samo sa koliko razlike ćemo izgubiti.
U prošloj utakmici smo sve golove primili zato što je Anđelko lutao kao ovca bez glave po terenu i nikada nije bio tamo gde treba, a kad se na to doda Frimpong koji je totalno van forme znači da nam je leva strana odbrane bušna kao švajcarski sir. Trebaće najmanje tri zadnja vezna da pokrivaju brljotine ove dvojice, ukoliko je to uopšte moguće...
Šteta, da je Zvezda kompletna mogli bi dobro da se nosimo sa 4X skupljim timom, a ovako ispovređivani ne možemo ni Partizan da nakantamo koliko bi mogli da smo u punom sastavu.

igop

pre 6 godina

Ajde sta se palite i pravite ovim momcima nepotrebno pritisak. Realno je zvezda imala puno srece u prvoj utakmici i samo uz jos vecu srecu moze danas da prodje.
Realno: 1-3
Zivi bili pa videli.
Nisam partizanovac nego realni posmatrac neralno loseg stanja u nasem klupskom fudbalu...

mich

pre 6 godina

mare

Gde si ti prijatelju otisao tako daleko, izvukao si i grupe???
CRVENA ZVEZDA...
Ide danas klasika u poslednjih 20 god, prvo navijaci otvaraju navijanje "kosovskim melosom" oj kosovo kosovo itd, taj ritam ubija zelju za igrom, a i za gledanjem utakmice, Zvezda napada, a onda dobro poznati scenario 20-25 min 0-1 kraj eventualno 1-2 1-3.
PARTIZAN...
Poslednjih godina su se slepali na kontu onog ulaska u LS sa Mateusom i stalno srecno, nekako ulazili u povlascenu grupu od sledece godine se sistem menja i vise nikada kao i CZ nece videti grupnu fazu, ove godine imaju kakav takav rezultat, kuci dobar 0-0 svaki remi ih vodi dalje, mada uz smesan tim i smesnog trenera ne verujem da mogu dalje, a kao navijac CZ se i nadam da nece proci...

Niko nema Zvezdo to što imas ti

pre 6 godina

Pazi pazi Zvezda gazi! Svih 54.000 plus lavovi na tereni protiv 11 iz Krasnodara.. Samo jako! Iskoristite to sto nema nijedan klub u Evropi a to je da su od prvog zvizduka svih 50 i kusur hiljada na nogama sa pesmom i dlanovima.. Ponavljam-nijedan klub u Evropi!

Batko

pre 6 godina

Zbog ovolikog hajpa i ono sa prenosima juce zelim vam petardu u mrezi!!
(Grobar, 24. avgust 2017 09:52)

"hajpa" ??? Koliko godinica imas....? Nemoj od malena "strane reci"

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Ajde manite nas s tim "Zvezdo, da te vidimo" i "biti ili ne biti". Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu Zvezdu, koja ce imati moju, a i podrsku drugih Zvezdasa, ma kako se veceras zavrsilo. Pratite vi Videoton i vase mezimce za koje kujete naslove "Zvezda na dva kanala, a sampion bez prenosa. Ne secam se ni jednog kad Zvezda nije imala prenos, a mezimce jeste. Od Zvezde ste vec videli puno, i verujem da vam nije lako. Ocekivali ste raspad, a dobili Milojevu masineriju. koja je pokazala da zna da igra fudbal.

MilosC

pre 6 godina

Sinoc sam "naduvao", dvojicu kolega.Jedan je zvezdas a drugi partizanovac. Kazem ja, "Ma, dobice Zvezda 1:0 ili 2:1 a Partizan ide dalje, bice 1:1".
Partizanovac mi kaze, "I vi cete 1:1, treba da ispadnete, voleo bih to vise od svega". pa me Zvezdas napadne, kaze, "kako mogu da navijam za Partizan"? On ne moze, nada se da ce Videoton da ih izbaci. Kazem, ljudi, to se nasi klubovi, treba da idu dalje, bas me briga za rivalstvo, ceracem se u derbiju. Ma kakvi, samo da ovi druge izgube i to je smisao njihovog navijanja i pracenja fudbala. Obojica imaju porodice, decu, ostvareni su ljudi ali eto, nesto mi tu ne stima.
Tako sam ih fino i slatko pocastio svojim vidjenjem njihovog besmisla, da su zacutali kao deca kada ih roditelji iskritikuju. Ne mogu da verujem, ne mogu da shvatim, ne mogu da objasnim. Zvezdu obozavam, ali to nije uslovljeno mrznjom prema Partizanu. Sada ce neki "veci zvezdas" od mene da mi kaze "Pravi zvezdas ne moze da navja za Partizan", pa ni u Evropi. Koliko god da volim Zvezdu, malo vise volim Srbiju. Gledao sam Partizan u LS, dusa me boli jer to nije moja Zvezda ali opet, bolje Partizan nego neko drugi. Vecina ljudi je indoktrinirana od strane pojedinaca iz suprotnog tabora koji sire mrznju i nezdravo rivalstvo. Sami ste krivi, samo njih i cujete. Mucnite malo svojim glavama. Vise od svega zelim da prodju i jedni i drugi. To istinski osecam i necu se boriti protiv toga. Srecno srpskom fudbalu veceras!

One night in May

pre 6 godina

oh kako su samo uspaljeni, pazite da ne pregorite od silne zelje da pregrmite sezonu kupanja, jednostavno vec odavno vi niste navikli na jeuropu...

ionako cemo da vas raa'zladimo u nedelju, na sred pecurkane :)
(wer, 24. avgust 2017 10:53)


Evropu smo osvojili, a u derbiju cete proci onako kako redovno prolazite od osnivanja do danas. FK Partizan ubedljivo najgori skor (na uzorku vecem od 10 utakmica) ima sa jednim klubom...triput pogadjaj kojim.

#medjusobneutakmicestrasnarazlika

djuro

pre 6 godina

@Neka dodje Vučić na stadion večeras kao navijač Zvezde, kada je toliko popularan!? Da lepo čuje šta narod misli o njemu!
(ADVOKAT, 24. avgust 2017 09:19)


... sonjini biseri, na zvezdinom portalu...

Košava

pre 6 godina

Pazite sudija je pedantni Nemac, lak je na kartonima. Gledao sam ga u Bundes ligi. Samo što ne čita misli. Sjajno se kreće, sve vidi. Razgovara samo sa kapitenima, ostalima odgovara kratko i jasno – tišina nisam te ništa pitao – pljas žuti! Anlizira snimke prethodnih utakmica. Zna za gol koji nije priznat Krasnodaru.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Kakav naslov! "Zvezdo, da te vidimo". A videli ste je, i deluje dobro, zar ne? Juce "Zvezda na dva kanala, sampion bez prenosa". Cudne stvari. I ne morate ni ovaj komentar da objavite. Budite dosledni.

vostani serbie

pre 6 godina

U Tirani crveni osnovani, 24. avgust 2017 11:56
ti se nesto nisi bunio kada se vijorio al kaponeov barjak na jugu..niti kad je tadic mahao salom u areni...daj bre

poznavalac

pre 6 godina

Zao mi je ali nema sanse. Realan rezultat u prvoj utakmici je trebao da bude 5:2. Ristic ubedljivo najbolji na terenu i nikako ne mogu da shvatim da u nasoj Zvezdi nije mogao tako dobro da igra. Verovatno je bio problem u ljudima koji su vodili struku u klubu. Realno ne mozemo dalje. sto mi je strasno zao.

monako

pre 6 godina

Исто је било и кад је давно гостовао Реал па су тражили да се покривени терен најлоном открије а оно зима -10.Кад си открили само део уз аут линију код запада све се следило тако да не треба слушати жеље и кукање противника то се ради због смањења броја навијача на другом стадиону итд,итд.....Биће као и Реал згажени тога су и они свесни.

caxon

pre 6 godina

Procitao sam samo uvod i neću dalje, kad procitam ovo biti ili ne biti zeludac mi se okrene.
Protiv Slavije i jesmo odigrali dobro jer niko nije verovao da ćemo proći.
Novinari prestanite da dizete tenzije, mladi igrači lako podlegnu pritisku! Nije ovo rat, život se sutra nastavlja, možete da napišete da mogu da donesu veliku radost navijačima i slično...

STARA DAMA

pre 6 godina

STADION PUN U DIMU SVE I ZASTAVE SE VIRJORE BUBNJEVA ZVUK ODJEKUJE SEVER U TRANSU LUDUJEEE.
NADAM SE DA PROLAZIMO,DAĆE BOG 2 TIMA SRPSKA U LE!

REALNOST

pre 6 godina

Krasnodar je za klasu bolji od Zvezde,Partizana i Videotona tako da ne vidim nacin da ih Zvezda pobedi i prodje.Partizan ako da gol prolazi jer tesko moze da dobije dva od slabog Videotona.Svejedno puno srece i jednima i drugima.

Kosjan

pre 6 godina

Kod Partizana naslov mogu li "Crno beli do LE protiv Videtona?! " A kod Zvezde naslov , "Zvezdo da te vidimo" cemu ovakvi naslovi? mozete li jednom za zvezdu normalan naslov da stavite?

Pufne za frezenkovanje

pre 6 godina

Ne znam otkud informacija da Andjelkovic igra od pocetka? Koliko sam cuo, Rodic ce probati i to bi nam bio ogroman plus. Babic uopste nije toliko lose odigrao pre nedelju dana vec je Le Talek bio slab na zadnjem veznom pa su zato lako stizali pred nas sesnesterac. I takodje, Milic bi trebao da krene u prvoj postavi jer ne treba srljati. Jedan primljeni gol u prvom poluvremenu bi nas mnogo opteretio, tako da ne treba zuriti. Borjan, Stojkovic, Savic, Le Talek, Rodic u odbrani. Gobelhic zadnji vezni da trci. Donald, Kanga, Srnic i Milic sredina. Boaci spic. Sasvim solidna ekipa koja ima snage za prolaz dalje. Samo napred

hehe

pre 6 godina

sta mozemo da izgubimo mi koji smo planirani za ispadanje jos 01.07.prosli 3 kola,pa nama je ovo premija,8 utakmica kao da smo grupnu fazu igrali i prosli.Aj pomozi Boze,mora malo i srece da bi se proslo.

zex

pre 6 godina

Iskreno voleo bih da prodju oba nasa tima e to bi bio uspeh.Realno ja neznam koji je domet Zvezde,jeste teren los ali nista strasno ali samo da Zvezda ne podlegne velikom pritisku koji ima,Rezultat je dosta dobar ali sve ce zavisiti od Kange i Boacija ako oni odigraju kako mogu prolazimo.Stah me je evenutualnog neuspeha jer stvarno zvezda nije imala srece mnogo godina u zrebu daj boze da se to vrati veceras jer bi to bio dobitak od vise miliona evra za klub.ako izgubimo nema ljutnje Rusi su dobar tim ali da im mi uvalimo 4komada pa nek idu u Krasni.

Rajko

pre 6 godina

Biće kako Gasprom naredi. Da li nažalost ili na sreću videćemo večeras. Lično mislim da će se Rusi između sebe lako dogovoriti.

MII

pre 6 godina

Teško je prognozirati ko bi od ova dva rivala pre mogao do grupne faze. Ako pogledamo Zvezdine utakmice od početka sezone, solidno ukomponovan tim, kao i trener koji ima ideju i osećaj za fudbalsko nadmetanje, pa i već čitavu deceniju pokušaja da se prođu kvalifikacije, sve ovo ide u prilog tvrdnji da je došlo vreme za plasman u grupnu fazu LE. Ima tu još aduta, pun stadion, tradicija dva kluba, kao i sveukupna atmosfera i odlučnost koja vlada u Zvezdinim redovima da se izađe kao pobednik iz ovog dvomeča. Dakle, preduslovi su stvoreni da se ispune naša očekivanja. Istina je da je protivnik veoma opasan i da sve ovo gore može vrlo lako da padne u vodu, ako protivnik uspostavi svoju igru i ako iskoristi svoje šanse. Rekao bih da je vreme da ipak sreća pogleda naš tim, jer svakako da će šansi biti na obe strane. Uz svo poštovanje Krasnodara i ruskog fudbala, nadam se da će ovog puta pobediti Zvezda, klub slavne tradicije i svetskog nivoa, kao i srpska škola fudbala. Neka naši fudbaleri, nošeni ljubavlju i podrškom sa tribina, imaju hrabrosti da zasluže sreću i da se raduju! Idemoooo!!!

Milan

pre 6 godina

Problem nam je taj spori vezni red u kombinaciji Donald- Le Talek. Rusi su previše lako osvajali teren, mnogo nedostaje Jovičić, to se i znalo. Moraju sva trojica ispred njih da učestvuju u defanzivi jačim presingom, po cenu da pocrkaju posle sat vremena. Nema nam druge.

očigledno

pre 6 godina

Kako losa analiza, Babic nesiguran, a Andjelko spasio siguran gol i bice stub odbrane?
Kao desetogodisnjak da napise analizu, a utakmicu je gledao samo dok je pauzirao od grickanja semenki...
Babic je bar desetak puta istrcavao do veznog reda i glavom intervenisao na njihove duge lopte, a Andjelkovic je bio krivac za 2 od 3 gola...

pixi

pre 6 godina

Biće večeras jako teško . Igraće Zvezda protiv block -a , što će ova dva tima da stavi u potpuno drugu utakmicu nego pre sedam dana .
Rani gol za Zvezdu može da postavi utakmicu kao prošlu , oni da napadaju a Zvezda da igra kontru . Prvih 30 min dati sve od sebe presingom i konstantnim napadom za tih 1:0 . Posle krv , znoj i puna Mara .

Gde ja živim

pre 6 godina

Ajde da jednom i vi i Partizan skupite dovoljno petlje i odigrate baš muški, da uđete u LE i podignete malo koeficijent srpskog fudbala. Ja ću malo više da gledam odbojku večeras, ali vas podržavam na "evropskom putu".

koki

pre 6 godina

Ne znam odakle vam da ce Andjelkovic da pocne utakmicu? Rodic se vratio u trenazni proces i on bi trebalo da bude u startnih jedanaest!!! Al ajde da vidimo, mozda vi imate pouzdanije informacije...

Savet

pre 6 godina

(Mare, 24. avgust 2017 09:22)
Prvo skoci pa kazi hop i ne ne raspaljuj vatru za razanj,dok je zec jos u sumi.Oko 21h mozes o tome,kad budes znao sve ekipe koje su prosle.Ovo samo deca rade.

Aleksandar

pre 6 godina

Koja lozanija ja sam Zvezdaš išao sam na skoro sve utakmice slavnih generacija od Pizona preko Piksija pa do Savićevića,Pančeva,Belodedica,Prosineckog.Dizala se i tada tenzija ali to je bio kvalitet koji je bio egal sa Realom,Milanom,Bajernom....ovo danas je ispod svakog proseka a preti se Krasnodaru koji je dobra ekipa ne sa tradicijom Zvezde ali za naše današnje uslove kvalitetnija od večitih.Voleo bih da prodajemo ali teško baš teško.

beogradski

pre 6 godina

Sta smo ocekivali premasili ste. Primi ste 4 gola jos se hvalite. Trenera dizete u nebesa a on je gori od Bozovica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 24. avgust 2017 13:00)

primiči smo 4 a priznata 3, mora negde da se vrati, ipak ste nam u onom polufinalu kupa vi dali 2 a pobedili nas 3:2, svi znamo kako....

Bojan

pre 6 godina

Sa "da te vidimo" i "sad ili nikad" samo podizete pritisak i nervozu igracima. Totalno nepotrebno. Samo hrabro momci pa sta uradite!!

Delija

pre 6 godina

Kad god je bio pun stadion mi smo ispali tako da igraci dajte sve od sebe ali i ako ispadnemo nema veze pokazali su zelju u prethodnim utakmicama sto odavno nije bio slucaj.

One night in May

pre 6 godina

Prvo - vazno je biti realan, samo tako mozes da napravis rezultat. Realnost je da je Krasnodar, timski i individualno, za klasu bolji tim. Realnost je, takodje, da rezultat tu cinjenicu ne odslikava. Zvezda je sebi stvorila fer sansu.

Rusi su i dalje jasan favorit, ali ne onakav apsolutni, kakav su bili pre prve utakmice.

Ono sto ce Zvezdi otvoriti ili zatvoriti sansu je autoritet na terenu - tu nema prevare. Ako izadjes na teren i pocnes utakmicu autoritativno, ako objasnis rivalu da mora da se uplasi, makar bio Real Madrid, onda imas nekakvu sansu. Ako pustis Rusima da oni vladaju tvojim terenom od pocetka - onda je to 90 minuta cekanja da ispadnes.

Nije neka mudrost, ali je vrlo verovatno - Zvezda ima sansu, samo ako povede.
I trebalo bi biti spreman na utakmicu sa golovima - nema sanse da Rusi dozvole da ispadnu sa 1-0. Biti spreman da ce biti "pucnjave", Krasnodar sigurno nece (is)pasti bez ispaljenog metka...

Darkoo

pre 6 godina

Iskreno skeptik sam,vise zbog prethodnih izdanja u evropi,neka blokada sto uvek imamo kad smo blizu,Al Mali deo mene veruje I dalje..Nemoj samo ludogorec da se ponovi

Batko

pre 6 godina

(U Tirani crveni osnovani, 24. avgust 2017 11:56)

Koga Vycko spasao katanca ? Ako mislis na KK Partizan apsolutno se slazem sa tobom
Nego, zahvalili se neko od vasih u avgustu gos'n preCedniku ? Ili preskacete avgust zbog godisnjih odmara, ali u septembru x2 , cisto da ne kvarite prosek od jednig zahvaljivanja mesecno ?!

One night in May

pre 6 godina

Zbog ovolikog hajpa i ono sa prenosima juce zelim vam petardu u mrezi!!
(Grobar, 24. avgust 2017 09:52)

U ovom gradu vec postoji klub koji je navikao da mu skucavaju petarde, kako u gostima, tako i kod kuce. Bilo da su sa beckog dvora ili da su pustinjaci sa Bliskog Istoka - svi vam redovno skucaju komada pet. Videoton, Dinamo Berlin, Kvins Park Rendzers, Rapid Bec, Dinamo Zagreb, Slavija Prag, Petah Tikva - ako Partizanu nisi dao pet komada u evropskom mecu, kao da se nisi ni takmicio...

Za dva takva kluba u ovom gradu nema mesta...

SS

pre 6 godina

Ako ce opet da igra Andjelokovic kako izgleda nemamo sanse...pa covek je direktni krivac za dva primljena gola!Ako ne moze Rodic bilo ko da igra umesto njega moze i onaj S.Milosevic