Košarka 77

Utorak, 22.08.2017.

20:44

Nedović: Dovoljno mi je teško, odluka nije donesena

Nemanja Nedović reagovao je na pisanje španskog lista iz Malage da je potvrdio da će "po svaku cenu" igrati za Srbiju na Evrobasketu.

Nedoviæ: Dovoljno mi je teško, odluka nije donesena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 6 godina

mixy, 22. avgust 2017 22:58
Ako si hteo daprikupljas minuse onda si uspeo.
I said u potvrdnom, a Did I say u upitnom?
Sta si tacno hteo da kazes?

miki

pre 6 godina

Pa ako mu ne dozvoli povreda nece moci, nema tu mnogo dileme... on nema razliga da izmislja nema NBA ugovore. Akk se zaleci igrace ako ne nece i to znamo sve vreme.
(4k4.Dex, 23. avgust 2017 10:38)

Ko je reko da mora da izmislja, tako hoce. On je zalecen.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ma u ovo "moderno" vreme milion očigledno nije dovoljan... mi svi znamo da Nedović ima i više tih novčanica na računu, ali eto neki naši ljudi, koji za života neće taj milion da zarade, smatraju da je za čoveka koji igra košarku malo imati oko deset miliona, ili pet ili milion... pa on može već sad da ne igra i živi lepo ceo život. .. ali potrošačko društvo, je napravilo od velikog broja, paradoksalno siromašnih, ljude kojima je milion evra malo ako može tri... odvratnijeg sveta od ovog danas nije bilo niti će biti...

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Izgleda da ćemo hteli ili ne hteli da ipak gledamo Vasu Micića na EP. Mislim da je manje zlo povesti njega na EP, nego gurati Bogdana ili Gudurića da igraju pleja, to nije njihova pozicija, i vidi se da se muče kad igraju pleja. Ko zna, možda Micić "eksplodira" na EP, i možda bude igrao odlično. Mada iskreno, čisto sumnjam...

4k4.Dex

pre 6 godina

Pa ako mu ne dozvoli povreda nece moci, nema tu mnogo dileme... on nema razliga da izmislja nema NBA ugovore. Akk se zaleci igrace ako ne nece i to znamo sve vreme.

EU

pre 6 godina

Nemanja Nedovic je izvisio za ugovor u GSW zbog povrede dobijene u pripremama za reprezentaciju 2014, ne znam kako neko moze da mu prigovora, decko ni jednom recju nikada to nije pomenuo, a i sada nije lud da ide u Malagu pa u Atinu da ne moze da igra, ne bi isao u Malagu i tu bi mu vec rekli da nece moci, ostaje pitanje samo da li ce ga Djordjevic zvati jer nije igrao pripreme

FaliSimonovicAli Duci

pre 6 godina

Teo, Markovic,Nedovic, Simon, Bjelica, Jokic, Raduljica. Ekipa koja bi uz jos par prosecnih igraca lagano osvojil ep.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 22. avgust 2017 21:35)

Od svih njih nabrojanih voljni element ima samo jedan. Raduljica ga sigurno nema vise,bar po onom sto prikazuje u klubovima gde je igrao,Teo je zasicen svim i svacim,Simonovic limitiran igrac,Markovic sem igre u odbrani,tank u napadu,Nedovic u a reprezentaciji bez vidljivog ucinka,prosek. Bjelica ok,ali ne igra dugo,dugo. Ovi momci su ok,sto su ostali, vidi se da grizu i znaju,pre svega. I ostalim selekcijama fale zvezde neke,pa nista. Kosarka i jeste igra 12 kosarkasa,ne zavisi nista od 2-3 pojedinaca i vrhunska. I ekipa neka da ima 10 Mesija ne osvaja ligu sampiona. Treba tu i Maskerano i Buskets i jos neki da ulete u coveka, razbiju. 10 Tea ne osvaja nista. A ES je takmicenje 7- podjednakih ekipa,tako da mozes biti i prvi i 12-ti. Ne znam cemu histerija ili pesimizam.Zivot ide i posle toga.

prca

pre 6 godina

Nece igrati. Jel prvenstvo je blizu a on se jos nije oporavio u potpunosti i dugo je van trenaznog procesa, a ukoliko se povreda ne sanira dobro mogu da budu posledica po njega.

zlo

pre 6 godina

Ja bih samo hteo da iskoristim ovaj portal da se zahvalim svim Srbima koji igraju za nasu zemlju. Hvala braco, ima ljudi koji cene i postuju vasu krv, znoj i suze.

Džoni

pre 6 godina

Trebao je Sale zvati i Dangubu i Radonjića za pomoćnog kada ovi svi odpadoše i da se napadne to zlato, sistem igre je poznat, umesto Đenke Bogdan, mesto Simona Lučić, mesto Luke Mačvan i udri!

Boris Banović

pre 6 godina

Gospodo, mi stariji smo naučili da je reprezentacija samo odskočna daska za milionske ugovore, a posle rekreacija pred napornu sezonu ! Malo ih je koji iskreno daju 100% sebe za reprezentaciju !

Strucnjak

pre 6 godina

1 Teo, Markovic, Radicevic
2 Nedovic, Marinkovic
3 Simonovic, Zagorac, (Micov)
4 Bjelica, Jelovac (Mitrovic)
5 Jokic, Raduljica, Milutinov
Reprezentacija povredjenih, neodazvanih i nepozvanih koja bi sigurno uzela medalju, ako ovi momci koji putuju dodju do polufinala na EP to znaci da mi lagano mozemo da sastavimo dve reprezentacije za evropski vrh...

miki

pre 6 godina

Da mi je znati sta je u njegovoj glavi kada misli na tu buducnost? Zaradio je preko 5 miliona necega u svojim dvadesetim godinama, obezbedio svoju decu do kraja zivota, alii izgleda da mu to nije dosta. Mozda jos 50 miliona jer mala je jahta od 10 metara, a neki njegovi drugari imaju cak i od 20. Ili mozda da osvoji NBA prsten? U svakom slucaju covek ne shvata da mu je ova sadasnjost od 2 nedelje sa reprezentacijom najveca sansa da u svojoj karijeri i osvoji nesto. Misli da mu buducnost donosi nesto vise od toga. Sta li je to vise, zna li neko?

Povrede me nisu mimoišle u inače bogatoj karijeri

pre 6 godina

Kad pa ovaj nije bio povredjen...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladan, 22. avgust 2017 21:27)

Izmedju 23. decembra 2015. i 3. januara 2016.
Šta ćeš. Dešava se to...

Zagor

pre 6 godina

Ma jasno je da nece igrati. I razumljivo je, jer mora misliti na svoju buducnost. Problem je da se povrijedio na pripremi. Zar se nemoze unaprijed napraviti predvidjanje sta pojedinci mogu raditi. Zasto svi moraju trenirati 100 % i navuci neku povredu. Ovakav nacin pripreme je malo zastareo. Mozda se treba preci na individualnu pripremu kao kod NBA, jer su i evropski igraci sad izlozeni vecim opterecenjima. Sve u svemu nevidim nista dobro za nas jer igraci na ciji kvalitet smo dosad uspjevali, ne igraju. U strucnost naseg selektora sumnjam tako da ako budemo izmedju 5~8 mjesta bice dobro

NebaCar

pre 6 godina

Pa nek idu Gagi i Lazic. Ne treba rizikovati zdravlje igraca.
(mbođ, 22. avgust 2017 22:34)

Pa realno Gagi je pouzdaniji igrac na oba kraja terena, ne vidim nesto kao hendikep ako Nedovic nece ici, realnije da idu ovi koji su izneli teret celih priprema

džangrizavi džim

pre 6 godina

dosadni su više s tim ko će igrati a ko neće. američka nba liga je rasturila sva evropska i svetska takmičenja. zbog igranja u nba niko neće da rizikuje povrede.
kad bi bilo kao u fudbalu - da je svetsko prvenstvo kruna svakog igrača, ko se pokaže na svetskom taj je klasa - i košarkaši bi trčali da igraju za reprezentaciju. ali, nažalost, nije tako.
nba korporacija je jača.
srećom, u fudbalu amerikanci još uvek nisu zavladali.

nesa

pre 6 godina

verovao sam do skoro da rezultat zavisi od pojedinaca /da li će da igraju ili ne/. Pošto sam demantovan u zadnjih 4 godine, sada sam siguran da je najbitnije da je tu selektor Djordjević koji ume da napravi hemiju u ekipi /zajedništvo, motivaciju, borbenost, disciplinu, posvećenost/ sa 12 igrača koji su trenutno na raspolaganju. To je dovoljan uslov za dobru igru i visok rezultat.

Novosađanka

pre 6 godina

umesto "did I say" ide "i said", ne ide mi u glavu kako pricaju engleski 10 godina a i dalje ne znaju osnovno.
(mixy, 22. avgust 2017 22:58) Mixy, upitna je rečenica, inverzija subjekta i predikata sa pomoćnim "do" nakon kog ide glagol u infinitivu, Nedovićev tvit je gramatički ispravan. Ne lupetaj i ne pravi se pametan/na.

Novosađanka

pre 6 godina

Ovo kao da je pedagoška mera za klince koji su otkazali, da vide da se ne može uvek računati na iste ljude... U svakom slučaju, i igra se i navija za grb na prednjoj strani dresa, ne za ime na zadnjoj, zapamtite to.

hm?

pre 6 godina

Dokaz nesposobnosti KSS da obezbedi garancije klubovima za koje igraju naši igrači, i nista vise! Takodje i podsetnik da Dragan Djilas vise nije Predsednik KSS. Sve ostalo su izgovori za javnost... Inače, ako sada Hrvati ne kroce na postolje, treba da ukinu kosarku kao sport...

Diplomatska priča

pre 6 godina

Mislim da će Nedović ipak ići a njegova izjava je ciljno plasirana da umiri poslodavce iz Malage, kako neće igrati po svaku cenu ukoliko postoji opasnost da se povreda pogorša. Da nije tako, Đorđević bi ga već ranije otkačio a dobio je i dozvolu da igra od medicinskog tima Unikahe. Mislim da će igrati doziranu minutažu u grupi ili će početi da igra punom snagom u drugom delu takmičenja.

objavite komentar vec jednom

pre 6 godina

Koga bre boli za tvoju buducnost. Decko igras za sebe, pa ako zelis i za reprezentaciju gde igras opet 50/50 za sebe i za drzavu. Nikoga ne treba da bude briga za tvoju buducnost...

iv

pre 6 godina

Nije problem ako neko nece da igra,al da kaze jasno i glasno,i to je to.
a ne kao sto je prosao prosle godine Bobi,ni kriv ni dužan je bio razapet u medijima, kao neki izdajnik,a jos je i hteo i mogao da igra, al mu je to oduzeto.
on to nije zaslužio,on je mnogo dobar dečko,i bas zato se slomilo na njemu,jer kad si dobar svako ce da te jase.
e to mi smeta,to je za mene nepravda,neko je "izdajnik" a neko "na zalost mora da propusti nesvojevoljno"

triglav

pre 6 godina

Nakon ove epidemije ma pandemije otkazivanja kako čovek da ne pomisli svašta, evo šta mi pada na pamet:
- A tim, koji je manje više dobro situiran, otkazuje da bi B i C tim mogao da se pokaže i bolje proda, a neki će da uzmu procente..
U svemu postoji ekonomska računica, pa i pri izboru igrača za reprezentaciju, a kada je košarka u pitanju uvek se pažljivo balansiralo između interesa reprezentacije i pojedinaca u njoj, a ovaj put čini mi se da smo trampili naše ambicije na ovom EP u zamenu za to da Micić (proba da) postane novi Teodosić, da Birča ode u klub na nivou Reala, Štimac se već ovajdio.. Može ovo da se gleda i kao renoviranje tima al' opet mislim da smo ovo EP prodali..

KRASTAVAC

pre 6 godina

" Pre dva dana ostali smo bez Miloša Teodosića, koji se tako priključio Marku Simonoviću i Miroslavu Raduljici, ali i Nemanji Bjelici i Nikoli Jokiću, za koje je odavno poznato da neće biti deo reprezentacije ovog leta."
Baš ova petorka bi bila ona koju bih najradije video na terenu pred podbacivanje.

darko

pre 6 godina

koliko ja vidim on nece igrati. kao gde sam ja to izjavio da cu igrati 100 posto. da ima nameru da igra on bi to potvrdio i ispao patriota. videcemo

Ironichna

pre 6 godina

Ovo je super. Dok su igrali y domacim klubovima svi su govorili da ce igrati i sa povredama saaaamoo da iiigraju za 'svoju zemlju'. A kako su otisli u inostranstvo tako samo javljaju da nece igrati i da moraju da cuvaju svoje zdravlje...zbog te reprezentacije su tu gde jesu...a sad su svi kao povredjeni i brinu o karijerama...licemerstvo...klasicno....

Ceda

pre 6 godina

Ama brate koga nema bez njega se mora, a i moze. Na prvenstvo moraju da idu najspremniji i zdravi igraci, Bogu hvala imamo ih dovoljno kvalitetnih i
uz najboljehg selektora to bi trebalo da bude dovoljno za medalju. Nedovicu sveolje najb i brz oporavak.

miki

pre 6 godina

spanska serija... dosli smo do toga da se nasi igraci pravdaju spancima. Izgleda da je sada sramota reci da 100 posto igras za reprezentaciju, iako znamo da nista u zivotu nije stoprocentno. Pa sta mu i smeta takva izjava cak i ako se odluci da ne ode? Evo svi ovi zdravi igraci bi trebalo da igraju stoprocentno a sutra moze nesto da im se zdravstveno iskomplikuje i da otpadnu.

Rozenkranc

pre 6 godina

Svako božje prvenstvo Nedović povređen, dojadi više...
Voleo bih da ide, i još više da tamo bude u formi, ali ove sto razvlačenje povrede, preskaču pripreme, jednostavno ne bih zvao, manje muke njima a i mi manje da se nerviramo...

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nista Sale pocni da treniras malo se utegnes mozes kljucne utakmice da odigras zadnjih 5 min znanje imas salu na stranu sto se mene tice ovi momci sto idu neka daju sve od sebe i ja cu biti zadovoljan

EU

pre 6 godina

Da ne postojo sansa ne bi ga slali u Malagu i vracali u Grcku. Nedovic je ovo izjavio i zbog povrede a i zbog toga sto nije sigurno da bi ga djordjevic vodio pre nekoga ko je igrao svaku pripremnu, decko shvata da nije siguran i zbog toga cak i kad bi bio zdrav 31. avgusta

Istina

pre 6 godina

Svi kao dolaze na pripreme da ih ne bi pljuvali jer satro oeni zle ali eto ne mogu da igraju.
Na kraju ce Sale morati da oblaci dres ?
(New Jersey, 22. avgust 2017 21:16

Ne lupaj gluposti bar kad je Nedović u pitanju.Dekoč se odazivao i bolestan i povređen,stiskao zube i igrao za reprezentaciju uvek.On je i pre početka priprema bio rizičan sa svojom povredom i predlagano mu je da uopšte ne dolazi i da treba da odmori bar jedno leto svoj oanrgizam.Nije poslušao i zaradio je novu povredu,ovog puta rame.Zato ne osuđujte igrače bez razloga.Neki su se možda štedeli i nisu se odazivali ali iz drugog razloga ali Nedović ne spada u tu grupu,kao i Simonović.

Dejan

pre 6 godina

Nedović je u reprezentaciji bio igrač kratkih rola, začudo na dva dosadašnja EP 2013 i 2015 je blistao u prvim kolima protiv LTU i ESP,kako su turniri odmicali, gubio je fokus.Ova godina bi (je) mogla biti ta u kojoj se očekuje da konačno napravi iskorak, jer i odigrana sezona je bila dobra najava za to. Šteta bi bilo da izostane...Gvozdena odbrana nam je jedina šansa.Ne bi bilo fer da se sada sve svali na Bogdana ako stvari krenu po zlu, najviše se od njega očekuje.Treba mu pružiti podršku, u ovakvi situacijama se stvaraju legende.

satelit

pre 6 godina

Ni on nece igrati,to je jasno kao dan ..Dozira se sa objavom jer bi bio preveliki sok da 6 igaca u jednom danu otpadne. Nedovic nije odigao ni jednu utakmicu i zamislite da u prvoj na EP obnovi povredu mi bi ostali bez igraca u rotaciji

da znamo kako treba

pre 6 godina

To dali ce neko da igra ili ne igra, to nije vazno. Nije vazan ni razlog zbog kojeg nece da igra. Ako neko nece npr da igra iako moze, mi ne treba da se sikiramo zbog toga, jer zasto bi zalili za nekim ko ne zeli da igra za nasu zemlju? I zasto bi je zbog toga voleli.
Svako ko hoce da igra ima moju veliku podrsku i zahvalnost, ili ko hoce a ne moze(kao sto bi u ovom slucaju moglo da bude). A ovi sto nece da igraju nece uopste da me isikiraju, niti cu uopste biti ljut na njih.

satelit

pre 6 godina

Ni on nece igrati,to je jasno kao dan ..Dozira se sa objavom jer bi bio preveliki sok da 6 igaca u jednom danu otpadne. Nedovic nije odigao ni jednu utakmicu i zamislite da u prvoj na EP obnovi povredu mi bi ostali bez igraca u rotaciji

Rozenkranc

pre 6 godina

Svako božje prvenstvo Nedović povređen, dojadi više...
Voleo bih da ide, i još više da tamo bude u formi, ali ove sto razvlačenje povrede, preskaču pripreme, jednostavno ne bih zvao, manje muke njima a i mi manje da se nerviramo...

da znamo kako treba

pre 6 godina

To dali ce neko da igra ili ne igra, to nije vazno. Nije vazan ni razlog zbog kojeg nece da igra. Ako neko nece npr da igra iako moze, mi ne treba da se sikiramo zbog toga, jer zasto bi zalili za nekim ko ne zeli da igra za nasu zemlju? I zasto bi je zbog toga voleli.
Svako ko hoce da igra ima moju veliku podrsku i zahvalnost, ili ko hoce a ne moze(kao sto bi u ovom slucaju moglo da bude). A ovi sto nece da igraju nece uopste da me isikiraju, niti cu uopste biti ljut na njih.

džangrizavi džim

pre 6 godina

dosadni su više s tim ko će igrati a ko neće. američka nba liga je rasturila sva evropska i svetska takmičenja. zbog igranja u nba niko neće da rizikuje povrede.
kad bi bilo kao u fudbalu - da je svetsko prvenstvo kruna svakog igrača, ko se pokaže na svetskom taj je klasa - i košarkaši bi trčali da igraju za reprezentaciju. ali, nažalost, nije tako.
nba korporacija je jača.
srećom, u fudbalu amerikanci još uvek nisu zavladali.

Novosađanka

pre 6 godina

umesto "did I say" ide "i said", ne ide mi u glavu kako pricaju engleski 10 godina a i dalje ne znaju osnovno.
(mixy, 22. avgust 2017 22:58) Mixy, upitna je rečenica, inverzija subjekta i predikata sa pomoćnim "do" nakon kog ide glagol u infinitivu, Nedovićev tvit je gramatički ispravan. Ne lupetaj i ne pravi se pametan/na.

Istina

pre 6 godina

Svi kao dolaze na pripreme da ih ne bi pljuvali jer satro oeni zle ali eto ne mogu da igraju.
Na kraju ce Sale morati da oblaci dres ?
(New Jersey, 22. avgust 2017 21:16

Ne lupaj gluposti bar kad je Nedović u pitanju.Dekoč se odazivao i bolestan i povređen,stiskao zube i igrao za reprezentaciju uvek.On je i pre početka priprema bio rizičan sa svojom povredom i predlagano mu je da uopšte ne dolazi i da treba da odmori bar jedno leto svoj oanrgizam.Nije poslušao i zaradio je novu povredu,ovog puta rame.Zato ne osuđujte igrače bez razloga.Neki su se možda štedeli i nisu se odazivali ali iz drugog razloga ali Nedović ne spada u tu grupu,kao i Simonović.

iv

pre 6 godina

Nije problem ako neko nece da igra,al da kaze jasno i glasno,i to je to.
a ne kao sto je prosao prosle godine Bobi,ni kriv ni dužan je bio razapet u medijima, kao neki izdajnik,a jos je i hteo i mogao da igra, al mu je to oduzeto.
on to nije zaslužio,on je mnogo dobar dečko,i bas zato se slomilo na njemu,jer kad si dobar svako ce da te jase.
e to mi smeta,to je za mene nepravda,neko je "izdajnik" a neko "na zalost mora da propusti nesvojevoljno"

Dejan

pre 6 godina

Nedović je u reprezentaciji bio igrač kratkih rola, začudo na dva dosadašnja EP 2013 i 2015 je blistao u prvim kolima protiv LTU i ESP,kako su turniri odmicali, gubio je fokus.Ova godina bi (je) mogla biti ta u kojoj se očekuje da konačno napravi iskorak, jer i odigrana sezona je bila dobra najava za to. Šteta bi bilo da izostane...Gvozdena odbrana nam je jedina šansa.Ne bi bilo fer da se sada sve svali na Bogdana ako stvari krenu po zlu, najviše se od njega očekuje.Treba mu pružiti podršku, u ovakvi situacijama se stvaraju legende.

nesa

pre 6 godina

verovao sam do skoro da rezultat zavisi od pojedinaca /da li će da igraju ili ne/. Pošto sam demantovan u zadnjih 4 godine, sada sam siguran da je najbitnije da je tu selektor Djordjević koji ume da napravi hemiju u ekipi /zajedništvo, motivaciju, borbenost, disciplinu, posvećenost/ sa 12 igrača koji su trenutno na raspolaganju. To je dovoljan uslov za dobru igru i visok rezultat.

KRASTAVAC

pre 6 godina

" Pre dva dana ostali smo bez Miloša Teodosića, koji se tako priključio Marku Simonoviću i Miroslavu Raduljici, ali i Nemanji Bjelici i Nikoli Jokiću, za koje je odavno poznato da neće biti deo reprezentacije ovog leta."
Baš ova petorka bi bila ona koju bih najradije video na terenu pred podbacivanje.

darko

pre 6 godina

koliko ja vidim on nece igrati. kao gde sam ja to izjavio da cu igrati 100 posto. da ima nameru da igra on bi to potvrdio i ispao patriota. videcemo

Novosađanka

pre 6 godina

Ovo kao da je pedagoška mera za klince koji su otkazali, da vide da se ne može uvek računati na iste ljude... U svakom slučaju, i igra se i navija za grb na prednjoj strani dresa, ne za ime na zadnjoj, zapamtite to.

Diplomatska priča

pre 6 godina

Mislim da će Nedović ipak ići a njegova izjava je ciljno plasirana da umiri poslodavce iz Malage, kako neće igrati po svaku cenu ukoliko postoji opasnost da se povreda pogorša. Da nije tako, Đorđević bi ga već ranije otkačio a dobio je i dozvolu da igra od medicinskog tima Unikahe. Mislim da će igrati doziranu minutažu u grupi ili će početi da igra punom snagom u drugom delu takmičenja.

Ceda

pre 6 godina

Ama brate koga nema bez njega se mora, a i moze. Na prvenstvo moraju da idu najspremniji i zdravi igraci, Bogu hvala imamo ih dovoljno kvalitetnih i
uz najboljehg selektora to bi trebalo da bude dovoljno za medalju. Nedovicu sveolje najb i brz oporavak.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nista Sale pocni da treniras malo se utegnes mozes kljucne utakmice da odigras zadnjih 5 min znanje imas salu na stranu sto se mene tice ovi momci sto idu neka daju sve od sebe i ja cu biti zadovoljan

Ironichna

pre 6 godina

Ovo je super. Dok su igrali y domacim klubovima svi su govorili da ce igrati i sa povredama saaaamoo da iiigraju za 'svoju zemlju'. A kako su otisli u inostranstvo tako samo javljaju da nece igrati i da moraju da cuvaju svoje zdravlje...zbog te reprezentacije su tu gde jesu...a sad su svi kao povredjeni i brinu o karijerama...licemerstvo...klasicno....

miki

pre 6 godina

spanska serija... dosli smo do toga da se nasi igraci pravdaju spancima. Izgleda da je sada sramota reci da 100 posto igras za reprezentaciju, iako znamo da nista u zivotu nije stoprocentno. Pa sta mu i smeta takva izjava cak i ako se odluci da ne ode? Evo svi ovi zdravi igraci bi trebalo da igraju stoprocentno a sutra moze nesto da im se zdravstveno iskomplikuje i da otpadnu.

EU

pre 6 godina

Da ne postojo sansa ne bi ga slali u Malagu i vracali u Grcku. Nedovic je ovo izjavio i zbog povrede a i zbog toga sto nije sigurno da bi ga djordjevic vodio pre nekoga ko je igrao svaku pripremnu, decko shvata da nije siguran i zbog toga cak i kad bi bio zdrav 31. avgusta

zlo

pre 6 godina

Ja bih samo hteo da iskoristim ovaj portal da se zahvalim svim Srbima koji igraju za nasu zemlju. Hvala braco, ima ljudi koji cene i postuju vasu krv, znoj i suze.

triglav

pre 6 godina

Nakon ove epidemije ma pandemije otkazivanja kako čovek da ne pomisli svašta, evo šta mi pada na pamet:
- A tim, koji je manje više dobro situiran, otkazuje da bi B i C tim mogao da se pokaže i bolje proda, a neki će da uzmu procente..
U svemu postoji ekonomska računica, pa i pri izboru igrača za reprezentaciju, a kada je košarka u pitanju uvek se pažljivo balansiralo između interesa reprezentacije i pojedinaca u njoj, a ovaj put čini mi se da smo trampili naše ambicije na ovom EP u zamenu za to da Micić (proba da) postane novi Teodosić, da Birča ode u klub na nivou Reala, Štimac se već ovajdio.. Može ovo da se gleda i kao renoviranje tima al' opet mislim da smo ovo EP prodali..

hm?

pre 6 godina

Dokaz nesposobnosti KSS da obezbedi garancije klubovima za koje igraju naši igrači, i nista vise! Takodje i podsetnik da Dragan Djilas vise nije Predsednik KSS. Sve ostalo su izgovori za javnost... Inače, ako sada Hrvati ne kroce na postolje, treba da ukinu kosarku kao sport...

EU

pre 6 godina

Nemanja Nedovic je izvisio za ugovor u GSW zbog povrede dobijene u pripremama za reprezentaciju 2014, ne znam kako neko moze da mu prigovora, decko ni jednom recju nikada to nije pomenuo, a i sada nije lud da ide u Malagu pa u Atinu da ne moze da igra, ne bi isao u Malagu i tu bi mu vec rekli da nece moci, ostaje pitanje samo da li ce ga Djordjevic zvati jer nije igrao pripreme

objavite komentar vec jednom

pre 6 godina

Koga bre boli za tvoju buducnost. Decko igras za sebe, pa ako zelis i za reprezentaciju gde igras opet 50/50 za sebe i za drzavu. Nikoga ne treba da bude briga za tvoju buducnost...

prca

pre 6 godina

Nece igrati. Jel prvenstvo je blizu a on se jos nije oporavio u potpunosti i dugo je van trenaznog procesa, a ukoliko se povreda ne sanira dobro mogu da budu posledica po njega.

Strucnjak

pre 6 godina

1 Teo, Markovic, Radicevic
2 Nedovic, Marinkovic
3 Simonovic, Zagorac, (Micov)
4 Bjelica, Jelovac (Mitrovic)
5 Jokic, Raduljica, Milutinov
Reprezentacija povredjenih, neodazvanih i nepozvanih koja bi sigurno uzela medalju, ako ovi momci koji putuju dodju do polufinala na EP to znaci da mi lagano mozemo da sastavimo dve reprezentacije za evropski vrh...

Boris Banović

pre 6 godina

Gospodo, mi stariji smo naučili da je reprezentacija samo odskočna daska za milionske ugovore, a posle rekreacija pred napornu sezonu ! Malo ih je koji iskreno daju 100% sebe za reprezentaciju !

FaliSimonovicAli Duci

pre 6 godina

Teo, Markovic,Nedovic, Simon, Bjelica, Jokic, Raduljica. Ekipa koja bi uz jos par prosecnih igraca lagano osvojil ep.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 22. avgust 2017 21:35)

Od svih njih nabrojanih voljni element ima samo jedan. Raduljica ga sigurno nema vise,bar po onom sto prikazuje u klubovima gde je igrao,Teo je zasicen svim i svacim,Simonovic limitiran igrac,Markovic sem igre u odbrani,tank u napadu,Nedovic u a reprezentaciji bez vidljivog ucinka,prosek. Bjelica ok,ali ne igra dugo,dugo. Ovi momci su ok,sto su ostali, vidi se da grizu i znaju,pre svega. I ostalim selekcijama fale zvezde neke,pa nista. Kosarka i jeste igra 12 kosarkasa,ne zavisi nista od 2-3 pojedinaca i vrhunska. I ekipa neka da ima 10 Mesija ne osvaja ligu sampiona. Treba tu i Maskerano i Buskets i jos neki da ulete u coveka, razbiju. 10 Tea ne osvaja nista. A ES je takmicenje 7- podjednakih ekipa,tako da mozes biti i prvi i 12-ti. Ne znam cemu histerija ili pesimizam.Zivot ide i posle toga.

miki

pre 6 godina

Da mi je znati sta je u njegovoj glavi kada misli na tu buducnost? Zaradio je preko 5 miliona necega u svojim dvadesetim godinama, obezbedio svoju decu do kraja zivota, alii izgleda da mu to nije dosta. Mozda jos 50 miliona jer mala je jahta od 10 metara, a neki njegovi drugari imaju cak i od 20. Ili mozda da osvoji NBA prsten? U svakom slucaju covek ne shvata da mu je ova sadasnjost od 2 nedelje sa reprezentacijom najveca sansa da u svojoj karijeri i osvoji nesto. Misli da mu buducnost donosi nesto vise od toga. Sta li je to vise, zna li neko?

Džoni

pre 6 godina

Trebao je Sale zvati i Dangubu i Radonjića za pomoćnog kada ovi svi odpadoše i da se napadne to zlato, sistem igre je poznat, umesto Đenke Bogdan, mesto Simona Lučić, mesto Luke Mačvan i udri!

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Izgleda da ćemo hteli ili ne hteli da ipak gledamo Vasu Micića na EP. Mislim da je manje zlo povesti njega na EP, nego gurati Bogdana ili Gudurića da igraju pleja, to nije njihova pozicija, i vidi se da se muče kad igraju pleja. Ko zna, možda Micić "eksplodira" na EP, i možda bude igrao odlično. Mada iskreno, čisto sumnjam...

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ma u ovo "moderno" vreme milion očigledno nije dovoljan... mi svi znamo da Nedović ima i više tih novčanica na računu, ali eto neki naši ljudi, koji za života neće taj milion da zarade, smatraju da je za čoveka koji igra košarku malo imati oko deset miliona, ili pet ili milion... pa on može već sad da ne igra i živi lepo ceo život. .. ali potrošačko društvo, je napravilo od velikog broja, paradoksalno siromašnih, ljude kojima je milion evra malo ako može tri... odvratnijeg sveta od ovog danas nije bilo niti će biti...

Povrede me nisu mimoišle u inače bogatoj karijeri

pre 6 godina

Kad pa ovaj nije bio povredjen...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladan, 22. avgust 2017 21:27)

Izmedju 23. decembra 2015. i 3. januara 2016.
Šta ćeš. Dešava se to...

NebaCar

pre 6 godina

Pa nek idu Gagi i Lazic. Ne treba rizikovati zdravlje igraca.
(mbođ, 22. avgust 2017 22:34)

Pa realno Gagi je pouzdaniji igrac na oba kraja terena, ne vidim nesto kao hendikep ako Nedovic nece ici, realnije da idu ovi koji su izneli teret celih priprema

Zagor

pre 6 godina

Ma jasno je da nece igrati. I razumljivo je, jer mora misliti na svoju buducnost. Problem je da se povrijedio na pripremi. Zar se nemoze unaprijed napraviti predvidjanje sta pojedinci mogu raditi. Zasto svi moraju trenirati 100 % i navuci neku povredu. Ovakav nacin pripreme je malo zastareo. Mozda se treba preci na individualnu pripremu kao kod NBA, jer su i evropski igraci sad izlozeni vecim opterecenjima. Sve u svemu nevidim nista dobro za nas jer igraci na ciji kvalitet smo dosad uspjevali, ne igraju. U strucnost naseg selektora sumnjam tako da ako budemo izmedju 5~8 mjesta bice dobro

4k4.Dex

pre 6 godina

Pa ako mu ne dozvoli povreda nece moci, nema tu mnogo dileme... on nema razliga da izmislja nema NBA ugovore. Akk se zaleci igrace ako ne nece i to znamo sve vreme.

miki

pre 6 godina

Pa ako mu ne dozvoli povreda nece moci, nema tu mnogo dileme... on nema razliga da izmislja nema NBA ugovore. Akk se zaleci igrace ako ne nece i to znamo sve vreme.
(4k4.Dex, 23. avgust 2017 10:38)

Ko je reko da mora da izmislja, tako hoce. On je zalecen.

ultrasrbin

pre 6 godina

mixy, 22. avgust 2017 22:58
Ako si hteo daprikupljas minuse onda si uspeo.
I said u potvrdnom, a Did I say u upitnom?
Sta si tacno hteo da kazes?

triglav

pre 6 godina

Nakon ove epidemije ma pandemije otkazivanja kako čovek da ne pomisli svašta, evo šta mi pada na pamet:
- A tim, koji je manje više dobro situiran, otkazuje da bi B i C tim mogao da se pokaže i bolje proda, a neki će da uzmu procente..
U svemu postoji ekonomska računica, pa i pri izboru igrača za reprezentaciju, a kada je košarka u pitanju uvek se pažljivo balansiralo između interesa reprezentacije i pojedinaca u njoj, a ovaj put čini mi se da smo trampili naše ambicije na ovom EP u zamenu za to da Micić (proba da) postane novi Teodosić, da Birča ode u klub na nivou Reala, Štimac se već ovajdio.. Može ovo da se gleda i kao renoviranje tima al' opet mislim da smo ovo EP prodali..

objavite komentar vec jednom

pre 6 godina

Koga bre boli za tvoju buducnost. Decko igras za sebe, pa ako zelis i za reprezentaciju gde igras opet 50/50 za sebe i za drzavu. Nikoga ne treba da bude briga za tvoju buducnost...

hm?

pre 6 godina

Dokaz nesposobnosti KSS da obezbedi garancije klubovima za koje igraju naši igrači, i nista vise! Takodje i podsetnik da Dragan Djilas vise nije Predsednik KSS. Sve ostalo su izgovori za javnost... Inače, ako sada Hrvati ne kroce na postolje, treba da ukinu kosarku kao sport...

Rozenkranc

pre 6 godina

Svako božje prvenstvo Nedović povređen, dojadi više...
Voleo bih da ide, i još više da tamo bude u formi, ali ove sto razvlačenje povrede, preskaču pripreme, jednostavno ne bih zvao, manje muke njima a i mi manje da se nerviramo...

da znamo kako treba

pre 6 godina

To dali ce neko da igra ili ne igra, to nije vazno. Nije vazan ni razlog zbog kojeg nece da igra. Ako neko nece npr da igra iako moze, mi ne treba da se sikiramo zbog toga, jer zasto bi zalili za nekim ko ne zeli da igra za nasu zemlju? I zasto bi je zbog toga voleli.
Svako ko hoce da igra ima moju veliku podrsku i zahvalnost, ili ko hoce a ne moze(kao sto bi u ovom slucaju moglo da bude). A ovi sto nece da igraju nece uopste da me isikiraju, niti cu uopste biti ljut na njih.

darko

pre 6 godina

koliko ja vidim on nece igrati. kao gde sam ja to izjavio da cu igrati 100 posto. da ima nameru da igra on bi to potvrdio i ispao patriota. videcemo

Ironichna

pre 6 godina

Ovo je super. Dok su igrali y domacim klubovima svi su govorili da ce igrati i sa povredama saaaamoo da iiigraju za 'svoju zemlju'. A kako su otisli u inostranstvo tako samo javljaju da nece igrati i da moraju da cuvaju svoje zdravlje...zbog te reprezentacije su tu gde jesu...a sad su svi kao povredjeni i brinu o karijerama...licemerstvo...klasicno....

iv

pre 6 godina

Nije problem ako neko nece da igra,al da kaze jasno i glasno,i to je to.
a ne kao sto je prosao prosle godine Bobi,ni kriv ni dužan je bio razapet u medijima, kao neki izdajnik,a jos je i hteo i mogao da igra, al mu je to oduzeto.
on to nije zaslužio,on je mnogo dobar dečko,i bas zato se slomilo na njemu,jer kad si dobar svako ce da te jase.
e to mi smeta,to je za mene nepravda,neko je "izdajnik" a neko "na zalost mora da propusti nesvojevoljno"

KRASTAVAC

pre 6 godina

" Pre dva dana ostali smo bez Miloša Teodosića, koji se tako priključio Marku Simonoviću i Miroslavu Raduljici, ali i Nemanji Bjelici i Nikoli Jokiću, za koje je odavno poznato da neće biti deo reprezentacije ovog leta."
Baš ova petorka bi bila ona koju bih najradije video na terenu pred podbacivanje.

satelit

pre 6 godina

Ni on nece igrati,to je jasno kao dan ..Dozira se sa objavom jer bi bio preveliki sok da 6 igaca u jednom danu otpadne. Nedovic nije odigao ni jednu utakmicu i zamislite da u prvoj na EP obnovi povredu mi bi ostali bez igraca u rotaciji

džangrizavi džim

pre 6 godina

dosadni su više s tim ko će igrati a ko neće. američka nba liga je rasturila sva evropska i svetska takmičenja. zbog igranja u nba niko neće da rizikuje povrede.
kad bi bilo kao u fudbalu - da je svetsko prvenstvo kruna svakog igrača, ko se pokaže na svetskom taj je klasa - i košarkaši bi trčali da igraju za reprezentaciju. ali, nažalost, nije tako.
nba korporacija je jača.
srećom, u fudbalu amerikanci još uvek nisu zavladali.

Zagor

pre 6 godina

Ma jasno je da nece igrati. I razumljivo je, jer mora misliti na svoju buducnost. Problem je da se povrijedio na pripremi. Zar se nemoze unaprijed napraviti predvidjanje sta pojedinci mogu raditi. Zasto svi moraju trenirati 100 % i navuci neku povredu. Ovakav nacin pripreme je malo zastareo. Mozda se treba preci na individualnu pripremu kao kod NBA, jer su i evropski igraci sad izlozeni vecim opterecenjima. Sve u svemu nevidim nista dobro za nas jer igraci na ciji kvalitet smo dosad uspjevali, ne igraju. U strucnost naseg selektora sumnjam tako da ako budemo izmedju 5~8 mjesta bice dobro

Istina

pre 6 godina

Svi kao dolaze na pripreme da ih ne bi pljuvali jer satro oeni zle ali eto ne mogu da igraju.
Na kraju ce Sale morati da oblaci dres ?
(New Jersey, 22. avgust 2017 21:16

Ne lupaj gluposti bar kad je Nedović u pitanju.Dekoč se odazivao i bolestan i povređen,stiskao zube i igrao za reprezentaciju uvek.On je i pre početka priprema bio rizičan sa svojom povredom i predlagano mu je da uopšte ne dolazi i da treba da odmori bar jedno leto svoj oanrgizam.Nije poslušao i zaradio je novu povredu,ovog puta rame.Zato ne osuđujte igrače bez razloga.Neki su se možda štedeli i nisu se odazivali ali iz drugog razloga ali Nedović ne spada u tu grupu,kao i Simonović.

EU

pre 6 godina

Da ne postojo sansa ne bi ga slali u Malagu i vracali u Grcku. Nedovic je ovo izjavio i zbog povrede a i zbog toga sto nije sigurno da bi ga djordjevic vodio pre nekoga ko je igrao svaku pripremnu, decko shvata da nije siguran i zbog toga cak i kad bi bio zdrav 31. avgusta

Novosađanka

pre 6 godina

umesto "did I say" ide "i said", ne ide mi u glavu kako pricaju engleski 10 godina a i dalje ne znaju osnovno.
(mixy, 22. avgust 2017 22:58) Mixy, upitna je rečenica, inverzija subjekta i predikata sa pomoćnim "do" nakon kog ide glagol u infinitivu, Nedovićev tvit je gramatički ispravan. Ne lupetaj i ne pravi se pametan/na.

miki

pre 6 godina

Da mi je znati sta je u njegovoj glavi kada misli na tu buducnost? Zaradio je preko 5 miliona necega u svojim dvadesetim godinama, obezbedio svoju decu do kraja zivota, alii izgleda da mu to nije dosta. Mozda jos 50 miliona jer mala je jahta od 10 metara, a neki njegovi drugari imaju cak i od 20. Ili mozda da osvoji NBA prsten? U svakom slucaju covek ne shvata da mu je ova sadasnjost od 2 nedelje sa reprezentacijom najveca sansa da u svojoj karijeri i osvoji nesto. Misli da mu buducnost donosi nesto vise od toga. Sta li je to vise, zna li neko?

Ceda

pre 6 godina

Ama brate koga nema bez njega se mora, a i moze. Na prvenstvo moraju da idu najspremniji i zdravi igraci, Bogu hvala imamo ih dovoljno kvalitetnih i
uz najboljehg selektora to bi trebalo da bude dovoljno za medalju. Nedovicu sveolje najb i brz oporavak.

Boris Banović

pre 6 godina

Gospodo, mi stariji smo naučili da je reprezentacija samo odskočna daska za milionske ugovore, a posle rekreacija pred napornu sezonu ! Malo ih je koji iskreno daju 100% sebe za reprezentaciju !

miki

pre 6 godina

spanska serija... dosli smo do toga da se nasi igraci pravdaju spancima. Izgleda da je sada sramota reci da 100 posto igras za reprezentaciju, iako znamo da nista u zivotu nije stoprocentno. Pa sta mu i smeta takva izjava cak i ako se odluci da ne ode? Evo svi ovi zdravi igraci bi trebalo da igraju stoprocentno a sutra moze nesto da im se zdravstveno iskomplikuje i da otpadnu.

NebaCar

pre 6 godina

Pa nek idu Gagi i Lazic. Ne treba rizikovati zdravlje igraca.
(mbođ, 22. avgust 2017 22:34)

Pa realno Gagi je pouzdaniji igrac na oba kraja terena, ne vidim nesto kao hendikep ako Nedovic nece ici, realnije da idu ovi koji su izneli teret celih priprema

Džoni

pre 6 godina

Trebao je Sale zvati i Dangubu i Radonjića za pomoćnog kada ovi svi odpadoše i da se napadne to zlato, sistem igre je poznat, umesto Đenke Bogdan, mesto Simona Lučić, mesto Luke Mačvan i udri!

FaliSimonovicAli Duci

pre 6 godina

Teo, Markovic,Nedovic, Simon, Bjelica, Jokic, Raduljica. Ekipa koja bi uz jos par prosecnih igraca lagano osvojil ep.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 22. avgust 2017 21:35)

Od svih njih nabrojanih voljni element ima samo jedan. Raduljica ga sigurno nema vise,bar po onom sto prikazuje u klubovima gde je igrao,Teo je zasicen svim i svacim,Simonovic limitiran igrac,Markovic sem igre u odbrani,tank u napadu,Nedovic u a reprezentaciji bez vidljivog ucinka,prosek. Bjelica ok,ali ne igra dugo,dugo. Ovi momci su ok,sto su ostali, vidi se da grizu i znaju,pre svega. I ostalim selekcijama fale zvezde neke,pa nista. Kosarka i jeste igra 12 kosarkasa,ne zavisi nista od 2-3 pojedinaca i vrhunska. I ekipa neka da ima 10 Mesija ne osvaja ligu sampiona. Treba tu i Maskerano i Buskets i jos neki da ulete u coveka, razbiju. 10 Tea ne osvaja nista. A ES je takmicenje 7- podjednakih ekipa,tako da mozes biti i prvi i 12-ti. Ne znam cemu histerija ili pesimizam.Zivot ide i posle toga.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nista Sale pocni da treniras malo se utegnes mozes kljucne utakmice da odigras zadnjih 5 min znanje imas salu na stranu sto se mene tice ovi momci sto idu neka daju sve od sebe i ja cu biti zadovoljan

Diplomatska priča

pre 6 godina

Mislim da će Nedović ipak ići a njegova izjava je ciljno plasirana da umiri poslodavce iz Malage, kako neće igrati po svaku cenu ukoliko postoji opasnost da se povreda pogorša. Da nije tako, Đorđević bi ga već ranije otkačio a dobio je i dozvolu da igra od medicinskog tima Unikahe. Mislim da će igrati doziranu minutažu u grupi ili će početi da igra punom snagom u drugom delu takmičenja.

Strucnjak

pre 6 godina

1 Teo, Markovic, Radicevic
2 Nedovic, Marinkovic
3 Simonovic, Zagorac, (Micov)
4 Bjelica, Jelovac (Mitrovic)
5 Jokic, Raduljica, Milutinov
Reprezentacija povredjenih, neodazvanih i nepozvanih koja bi sigurno uzela medalju, ako ovi momci koji putuju dodju do polufinala na EP to znaci da mi lagano mozemo da sastavimo dve reprezentacije za evropski vrh...

zlo

pre 6 godina

Ja bih samo hteo da iskoristim ovaj portal da se zahvalim svim Srbima koji igraju za nasu zemlju. Hvala braco, ima ljudi koji cene i postuju vasu krv, znoj i suze.

Dejan

pre 6 godina

Nedović je u reprezentaciji bio igrač kratkih rola, začudo na dva dosadašnja EP 2013 i 2015 je blistao u prvim kolima protiv LTU i ESP,kako su turniri odmicali, gubio je fokus.Ova godina bi (je) mogla biti ta u kojoj se očekuje da konačno napravi iskorak, jer i odigrana sezona je bila dobra najava za to. Šteta bi bilo da izostane...Gvozdena odbrana nam je jedina šansa.Ne bi bilo fer da se sada sve svali na Bogdana ako stvari krenu po zlu, najviše se od njega očekuje.Treba mu pružiti podršku, u ovakvi situacijama se stvaraju legende.

nesa

pre 6 godina

verovao sam do skoro da rezultat zavisi od pojedinaca /da li će da igraju ili ne/. Pošto sam demantovan u zadnjih 4 godine, sada sam siguran da je najbitnije da je tu selektor Djordjević koji ume da napravi hemiju u ekipi /zajedništvo, motivaciju, borbenost, disciplinu, posvećenost/ sa 12 igrača koji su trenutno na raspolaganju. To je dovoljan uslov za dobru igru i visok rezultat.

Novosađanka

pre 6 godina

Ovo kao da je pedagoška mera za klince koji su otkazali, da vide da se ne može uvek računati na iste ljude... U svakom slučaju, i igra se i navija za grb na prednjoj strani dresa, ne za ime na zadnjoj, zapamtite to.

4k4.Dex

pre 6 godina

Pa ako mu ne dozvoli povreda nece moci, nema tu mnogo dileme... on nema razliga da izmislja nema NBA ugovore. Akk se zaleci igrace ako ne nece i to znamo sve vreme.

Povrede me nisu mimoišle u inače bogatoj karijeri

pre 6 godina

Kad pa ovaj nije bio povredjen...?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladan, 22. avgust 2017 21:27)

Izmedju 23. decembra 2015. i 3. januara 2016.
Šta ćeš. Dešava se to...

prca

pre 6 godina

Nece igrati. Jel prvenstvo je blizu a on se jos nije oporavio u potpunosti i dugo je van trenaznog procesa, a ukoliko se povreda ne sanira dobro mogu da budu posledica po njega.

EU

pre 6 godina

Nemanja Nedovic je izvisio za ugovor u GSW zbog povrede dobijene u pripremama za reprezentaciju 2014, ne znam kako neko moze da mu prigovora, decko ni jednom recju nikada to nije pomenuo, a i sada nije lud da ide u Malagu pa u Atinu da ne moze da igra, ne bi isao u Malagu i tu bi mu vec rekli da nece moci, ostaje pitanje samo da li ce ga Djordjevic zvati jer nije igrao pripreme

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Izgleda da ćemo hteli ili ne hteli da ipak gledamo Vasu Micića na EP. Mislim da je manje zlo povesti njega na EP, nego gurati Bogdana ili Gudurića da igraju pleja, to nije njihova pozicija, i vidi se da se muče kad igraju pleja. Ko zna, možda Micić "eksplodira" na EP, i možda bude igrao odlično. Mada iskreno, čisto sumnjam...

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ma u ovo "moderno" vreme milion očigledno nije dovoljan... mi svi znamo da Nedović ima i više tih novčanica na računu, ali eto neki naši ljudi, koji za života neće taj milion da zarade, smatraju da je za čoveka koji igra košarku malo imati oko deset miliona, ili pet ili milion... pa on može već sad da ne igra i živi lepo ceo život. .. ali potrošačko društvo, je napravilo od velikog broja, paradoksalno siromašnih, ljude kojima je milion evra malo ako može tri... odvratnijeg sveta od ovog danas nije bilo niti će biti...

miki

pre 6 godina

Pa ako mu ne dozvoli povreda nece moci, nema tu mnogo dileme... on nema razliga da izmislja nema NBA ugovore. Akk se zaleci igrace ako ne nece i to znamo sve vreme.
(4k4.Dex, 23. avgust 2017 10:38)

Ko je reko da mora da izmislja, tako hoce. On je zalecen.

ultrasrbin

pre 6 godina

mixy, 22. avgust 2017 22:58
Ako si hteo daprikupljas minuse onda si uspeo.
I said u potvrdnom, a Did I say u upitnom?
Sta si tacno hteo da kazes?