Fudbal 59

Petak, 18.08.2017.

10:11

Pešić: Želim gol i u revanšu sa Krasnodarom

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da žali što njegova ekipa nije ostvarila pobedu protiv Krasnodara.

Pešiæ: Želim gol i u revanšu sa Krasnodarom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

mii

pre 6 godina

Dobar i aktivan rezultat, igra prosečna, ali borbenost na nivou. Šta je potrebno u revanšu, pa da se igra podigne iznad proseka, nešto kao što je bilo protiv Sparte iz Praga. Utisak je da je za disciplinovanu i čvrstu igru potrebna sigurnija odbrana, što u Krasnodaru nije bio slučaj. Nije bilo L Taleka na štoperu, Rodića na levom beku i Jovičića u veznom redu i čini mi se da je tu došlo do velike pometnje, a samim tim nije bilo ni dovoljno dobre igre. Važno bi bilo da se Rodić vrati na levog beka, e sada i dalje nema L Taleka i Jovičića i tu sada treba naći rešenje. Milijaš - Donald, sporo, mislim da nije rešenje. Donald - Račić, veliki znak pitanja. Da li Kanga sa Donaldom, hm? Gobeljić je zanimljiv igrač, do sada odigrao na više pozicija, hm nije vreme za eksperimentisanje. Možda bi izbor bio Kanga i Donald, a ispred Milić, Radonjić, Srnić i u napadu Boaći (Pešić, ?). Babić i Savić na štoperskim pozicijama, tu nemamo izbora. Videćemo, Krasnodar je solidna ekipa i još ako povedu, biće teško, ali ima nade.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zelim i ja da se Krasnodaru prizna CIST pogodak a ne da se ponisti kad lopta predje celim obimom gol liniju. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. avgust 2017 12:51)

Želim i ja da se Partizanu oduzmu 6 ukradenih titula za vreme Karadzića a ne da se na veštački način juri prednost Zvezde u trofejima kako bi mogli posle 70+ godina da pričate kako ste trofejniji ...

crni_redstar

pre 6 godina

prolazimo dalje jer imamo super igrace i trenera. umesto letaleka igrace gobeljic, umesto andjelkovica-rodic i Bog neka nam je na pomoci! ono sto je problem bice Babic u odbrani, bio je sinoc najlosiji. le talek ima kartone, nece igrati. pingpong je ocaj zivi. pitanje je kako sacuvati gol. sto se tice milica mozda je moguce da odigra u sredini, jako je pozrtvovan i svaka mu cast na tome.

severnjača

pre 6 godina

Mali, imali smo vise sreće od znanja! Svaka čast za gol ali kondicija i borbenost su ti nula! Posle 20 minuta u igri nemaš kiseonika i snage! Morate sa Boaćijem i Kangom da vršite pritisak na zadnju liniju protivnika a ne da se njihovi štoperi šetaju s loptom do sredine našeg dela terena! Odložena vam je utakmica u JSL, imate vremena da se spremite, moraš da budeš "na leđima" onog "čika" Grankvista sve vreme dok igraš! VIŠE TRČANJA I BORBENOSTI!

Oxi

pre 6 godina

Obzirom na kadrovsku situaciju kod Zvezde, i nema drugog izbora nego da se u revansu krene sa dva spica i jednim zadnjim veznim, pa ce prema tome tandem Boaci-Pesic u sledeci cetvrtak verovatno biti na terenu od samog pocetka utakmice.

analiticar_amater

pre 6 godina

Svaka cast na golu i na borbenosti.

Ali u izjavi ti je sve pogresno.

Za kojom pobedom zalis - mogli su jos pet da nam daju...
Trazis gol u revansu, nameces se treneru da igras, a znas da nisi starter.
I zasto pominjes los teren - pa to je nas teren, nije bas nesto cime bi se covek hvalio.

Drzi se terena, dobro ti ide, pusti druge da pricaju za medije.
(One night in May, 18. avgust 2017 10:23)

Ajde sad ne izmisljajte, mogli su jos 15 da nam daju. Dali su tri gola i jedan cist gol im je ponisten. Da su mogli da daju 10 dali bi. Bolji i jaci tim (Krasnodar) je zasluzeno pobedio, ali nisu bili toliko bolji za pobedu od 8:2. Cemu preterivanje?

srbijanac

pre 6 godina

zvezda ima sanse da prodje ako odigra bolje nego u prvoj utakmici mada sumnjam jer ipak zele da prodaju boacija za 6miliona a vredi 20 a za to ne smeju u ligu evrope jbg sumnjicav sam...ali ipak imam onaj crv nade....

Dzoni

pre 6 godina

Sem tog suta loptu nijednom vise nisi sacuvao a kamoli nesto ozbiljnije.
(Xman, 18. avgust 2017 11:07)

Ma pusti njega, dao je gol..
Nego koliko ste napravili sansi za gol sinoc? Ako ne racunas sut Vulicevica i neke slobodnjake, ja bih rekao da niste imali sansu za gol, sansa za gol se zove ono sto je Stojkovic odbranio...
Mi smo bar dali 2 gola timu koji vredi vise od Zvezde, Partizana i Videotona zajedno i imamo odlican rezultat pred revans!

Dzoni

pre 6 godina

Fali nam mnogo Jovicic, covek koji je protiv Spate sjajno pokrivao teren izmedju sesnaesteraca, covek je kao pit bul! Le Talek ne moze da ga zameni, mislim da je Gobeljic resenje za revans, pre Racica, njegova prirodna pozicija i jeste zadnji vezni!
Rusi lepo kontrolisu loptu, sigurni u pasu, ipak taj tim vredi 80 miliona, ali sa njima moze sa se igra, pokazali smo to sinoc, kad ih napadnemo pokazuju slabost, imaju jake stopere, ali cini mi se spore, mislim da je pravi covek za tekmu u BG-u mali Radonjic. Sinoc su Kanga i Donald pokazali jos jednom klasu, Srnic uvek radilica, Savic sve bolji, Stojkovic standardan...
Krcata marakana i srce na teren pa sta Bog da!

nista o nicemu

pre 6 godina

Zelim i ja da se Krasnodaru prizna CIST pogodak a ne da se ponisti kad lopta predje celim obimom gol liniju.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. avgust 2017 12:51)

Zelim i ja da Partizanovi dileri s juga ne ubijaju ljude. To ti ne smeta vidim?

nex

pre 6 godina

Žali za pobebom a mogli su nam uvaliti još koji i plus poništen čist gol Ristića, sve u svemu dobar rezultat. Dobro je reagovao kod drugog gola zvezde što znači nisu mu trebale deset šansi kao do sad da postigne gol što je pozitivno ali ljudi moji kad krene u dribling sapliće se sam od sebe a da mu je jedan uspeo iz onih kontri možda bi bar nerešeno izvukli. I još nešto mnogo mu je i dvadeset min igranja jer mu je posle toga duša u nosu

ForeverSRB

pre 6 godina

" Po našem terenu ne znam kako će im ići pas igra." HAHAHAHAAHAHAHAHAHA, ajoj genije, care !!! :D A ma slika i prilika naseg stanja u zemlji, fudbalu i zivotu. Postali smo kao iz one cuveke izreke "budale" koje spuste pametne na dno pa ih pobede na "svoj nacin".. Cu li brate i crnjaka, hahahahaha, au brate zaplakah... :D Inace, na stranu ovo, jedan gol samo pa da se zanimamo do nove godine i ne razmisljamo samo od prvog do prvog, i Paću zelim isto u madjarskoj :))

veliki strumf

pre 6 godina

Ne pamtim kada smo imali 2 ovakva spica. Boaci je konstantno opasan, nalazi se u sansama, masi ali i daje golove. Brz i dobro se otkriva. Pesic, posle nekoliko promasenih sansi, namestio nisanske sprave (sto bi stari komentatori rekli) i sada reseta. Ako se ne varam, ovo mu je 5. gol za kratko vreme i ne previse minuta, Boaci dao 7 a dosta utakmica u pevenstvu je preskocio. Kad imas s kim da igras i ko da ti da loptu (Kanga, Donald, Srnic, Radonjic, Milic...), mnogo je lakse.

Mirko

pre 6 godina

U nekim trenucima si delovao smotano, ali za gol - svaka ti čast!
Onako milimetarski protnuti loptu između golmana i stative - pa to može da uradi samo vrhunski majstor!

milan

pre 6 godina

Ovaj decko ima vise srece nego fudbalske tehnike. Svaki put kad sam ga gledao, ispao je seprtlja par puta... pobegne lopta, los prijem, narocito los dribling. Isto tako, medjutim, dao je gol svaki put kad sam ga gledao. Ne znam sta da mislim. Hvala za gol od juce!

Miles Davis

pre 6 godina

Posle mnogo godina mogu da kazem da Zvezda igra fudbal. Napadamo, ne branimo se samo kao pre. Imamo dobrog prvog i rezervnog napadaca. Odbrana je problem.

Ivan

pre 6 godina

Ne znam kako nam uspeva da budemo uveko toliko nerealni. Prosto kao neka nacionalna karakteristika.. Žao mu što nismo pobedili, a nismo bili ni blizu. Ostvarili smo sjajan rezultat, imali ogroman vetar u leđa od strane sudija i umesto da gajimo neki realan odnos prema tome i na zdravim osnovama pripremimo revanš mi se stavljamo u poziciju neke sile i znanja, a to nam se bez izuzetka obije o glavu prvom prilikom.

brat iz huda

pre 6 godina

Zamislite to, kad nam je trava 12. igrac hahaha. Samo se vi borite, i hrabro, bez straha, pa da Bog da jesen u Evropi, sa novom travom.

rodrigez

pre 6 godina

ovaj covek me podseca na pipa inzagija....nista nema ne ume pas da odigra samo trci po terenu tamo vamo al uvek umuva gol pa to ti je....pravi spic....

rile

pre 6 godina

bilo bi steta da ne prodju u grupnu fazu lige evrope. lice na orkestar kome zaista jos samo malo treba da bi se ustimovao. a i konacno bi narod imao cemu da se nada i gleda velike timove uzivo. a ne samo ovu nasu raspalu i smesnu ligu srbije

Mile

pre 6 godina

Dao Bog da ga das.. Ali i da odbrana bude na visini zadatka i da se nijedna lopta ne nadje u Borjanovoj mreži. Zvezdi je potrebna pomoc! Zato MOBILIZACIJA! SVI NA STADION!

Mare

pre 6 godina

Treba i Zvezdi i Partizanu 1 gol za grupe,pa da gledamo 2 nasa kluba po grupama.

Najteža grupa :

Arsenal
Marselj
Herta
Zvezda

Milan
Real Sociedad
Partizan
Baseksesir

Najlakša grupa :

Salzburg
Steaua
Midtyland
Zvezda

Plzen
Bate
Partizan
Lugano

Gan

pre 6 godina

Pusti sad golove u Beogradu, nego reci ti meni zasto si prestaoda trcis posle 15 minuta provedenih u igri? Mrzi te ili si nespreman? Ne moze tako da se igra za Zvezdu, posebno sada kad su napokon svi poceli da ginu na terenu!
Nisi ti los za nasu ligu, ali jadni mi sa tobom ako ode Boakye, posto si juce posle gola uglavnom gledao ostatak utakmice, a nisi u igri bio ni pola sata... Bolje bi bilo da povedes racuna o formi, umesto sto brines o frizuri!

fkcz

pre 6 godina

Ne pamtim kad smo odigrali ovako hrabar meč. Na papiru totalni autsajderi, obično bismo na ovakvoj utakmici odigrali bunker i nadali se da nećemo primiti baš 5 komada. Sinoć sušta suprotnost, otvoren meč i nadigravanje sa jačim protivnikom, i odmah fantastičan rezultat, koji bismo svi prihvatili da nam ga je neko ponudio pre utakmice. Jeste da je Krasnodar postigao još jedan čist gol, koji nije priznat, ali imali smo i mi dobrih prilika i mogli do još nekog gola. Pobeda od 1:0 u revanšu nam donosi mnogo toga, ali o njoj možemo samo da sanjamo ako Anđelković opet bude na terenu.

One night in May

pre 6 godina

Svaka cast na golu i na borbenosti.

Ali u izjavi ti je sve pogresno.

Za kojom pobedom zalis - mogli su jos pet da nam daju...
Trazis gol u revansu, nameces se treneru da igras, a znas da nisi starter.
I zasto pominjes los teren - pa to je nas teren, nije bas nesto cime bi se covek hvalio.

Drzi se terena, dobro ti ide, pusti druge da pricaju za medije.

Никола

pre 6 godina

Да је Боаћи дао оно било би феноменално, али руку на срце они су још 2,3 могли дати. Све у свему одличан резултат, први пут да сам задовољан поразом. Није битно ко ће дати го битно је да побиједимо. Ја бих највише волио да одлучујући го постигне Радоњић, момак је муња.

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Decko,ti prvo zahvali Bogu sto imas srece koliko si tezak pri postizanju tih golova..pola golova si dao tako sto si hteo nesto drugo da izvedes(glavom pa nogom,asistenciju kad ono..gol itd)

Haizenberg

pre 6 godina

Ovde je Milojevic pokazao da nije kao vecina trenera vec je jos u Krasnodaru probao da igra na gol vise pa je posle 3:1 kada bi vecina nasih strucnjaka gledala da sacuva rezultat uveo i drugog spica.Sad mi najteze pada kad vidim igru Plavsica u Sparti i Ristica u Krasnodaru a u Zvezdi su im mesto uzeli Muce,Ruiz,Rikardinjo.Ristic je sinoc bio Mesi za pomenutu trojicu panjeva a nazalost prodasmo ga za sicu.Zato sam i dalje pri tome da treba igru bazirati na nasim igracima a ne jeftinim strancima.Ovde izuzimam Kangu Boacija i Donalda ali na njih trojicu dovedeno je 5-6 slabih stranaca.

Parter B

pre 6 godina

Pesicu,poradi malo na fizickoj spremi,posle par istrcanih kontri dusa mu je bila u nosu,nije ni pomagao u odbrani i bio prva linija odbrane,vec je uglavnom stajao i gledao,a igrao je nepunih 30 minuta...
Za ovu nasu smesnu ligu je to mozda dovoljno,ali za Evropu nije definitivno...
Krajnje zapusten u fizickoj pripremi...
Za gol alal vera,ali bio je posluzen kao na tacni...

Gigs

pre 6 godina

Realno, treba da budes srecan sto nam nisu uvalili jos dva komada. Rezultat je na kraju odlican, s'obzirom na sve sto se desavalo na mecu. Samo se trudite kao juce i imamo sanse da prodjemo. Puna Marakana, los teren, malo srece i eto nas u LE. Napred Zvezda!

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Decko,ti prvo zahvali Bogu sto imas srece koliko si tezak pri postizanju tih golova..pola golova si dao tako sto si hteo nesto drugo da izvedes(glavom pa nogom,asistenciju kad ono..gol itd)

cika Ziva Bard

pre 6 godina

ne volim da pljujem, ali onaj njegov gol je cista slucajnost, posle toga nije mogo da primiri loptu i nista nije uradio, jednostavno dosta slabiji od ostalih ofanzivnih fudbalera.

miki

pre 6 godina

Realno Rusi su bolji od Zvezde i za to ne treba neka naročita pamet. Ali mislim da imamo šanse. Zvezda je nekako lucidna, brza, moderna, igra napadački, pogledajte samo prvi meč kako je bio zanimljiv za gledanje. Jako me to raduje. Mislim da će marakana biti dobro popunjena i da je u takvoj atmosferi i prolaz moguć. Srećno momci!

Никола

pre 6 godina

Да је Боаћи дао оно било би феноменално, али руку на срце они су још 2,3 могли дати. Све у свему одличан резултат, први пут да сам задовољан поразом. Није битно ко ће дати го битно је да побиједимо. Ја бих највише волио да одлучујући го постигне Радоњић, момак је муња.

One night in May

pre 6 godina

Svaka cast na golu i na borbenosti.

Ali u izjavi ti je sve pogresno.

Za kojom pobedom zalis - mogli su jos pet da nam daju...
Trazis gol u revansu, nameces se treneru da igras, a znas da nisi starter.
I zasto pominjes los teren - pa to je nas teren, nije bas nesto cime bi se covek hvalio.

Drzi se terena, dobro ti ide, pusti druge da pricaju za medije.

Miles Davis

pre 6 godina

Posle mnogo godina mogu da kazem da Zvezda igra fudbal. Napadamo, ne branimo se samo kao pre. Imamo dobrog prvog i rezervnog napadaca. Odbrana je problem.

Gan

pre 6 godina

Pusti sad golove u Beogradu, nego reci ti meni zasto si prestaoda trcis posle 15 minuta provedenih u igri? Mrzi te ili si nespreman? Ne moze tako da se igra za Zvezdu, posebno sada kad su napokon svi poceli da ginu na terenu!
Nisi ti los za nasu ligu, ali jadni mi sa tobom ako ode Boakye, posto si juce posle gola uglavnom gledao ostatak utakmice, a nisi u igri bio ni pola sata... Bolje bi bilo da povedes racuna o formi, umesto sto brines o frizuri!

Haizenberg

pre 6 godina

Ovde je Milojevic pokazao da nije kao vecina trenera vec je jos u Krasnodaru probao da igra na gol vise pa je posle 3:1 kada bi vecina nasih strucnjaka gledala da sacuva rezultat uveo i drugog spica.Sad mi najteze pada kad vidim igru Plavsica u Sparti i Ristica u Krasnodaru a u Zvezdi su im mesto uzeli Muce,Ruiz,Rikardinjo.Ristic je sinoc bio Mesi za pomenutu trojicu panjeva a nazalost prodasmo ga za sicu.Zato sam i dalje pri tome da treba igru bazirati na nasim igracima a ne jeftinim strancima.Ovde izuzimam Kangu Boacija i Donalda ali na njih trojicu dovedeno je 5-6 slabih stranaca.

Mirko

pre 6 godina

U nekim trenucima si delovao smotano, ali za gol - svaka ti čast!
Onako milimetarski protnuti loptu između golmana i stative - pa to može da uradi samo vrhunski majstor!

Parter B

pre 6 godina

Pesicu,poradi malo na fizickoj spremi,posle par istrcanih kontri dusa mu je bila u nosu,nije ni pomagao u odbrani i bio prva linija odbrane,vec je uglavnom stajao i gledao,a igrao je nepunih 30 minuta...
Za ovu nasu smesnu ligu je to mozda dovoljno,ali za Evropu nije definitivno...
Krajnje zapusten u fizickoj pripremi...
Za gol alal vera,ali bio je posluzen kao na tacni...

veliki strumf

pre 6 godina

Ne pamtim kada smo imali 2 ovakva spica. Boaci je konstantno opasan, nalazi se u sansama, masi ali i daje golove. Brz i dobro se otkriva. Pesic, posle nekoliko promasenih sansi, namestio nisanske sprave (sto bi stari komentatori rekli) i sada reseta. Ako se ne varam, ovo mu je 5. gol za kratko vreme i ne previse minuta, Boaci dao 7 a dosta utakmica u pevenstvu je preskocio. Kad imas s kim da igras i ko da ti da loptu (Kanga, Donald, Srnic, Radonjic, Milic...), mnogo je lakse.

rodrigez

pre 6 godina

ovaj covek me podseca na pipa inzagija....nista nema ne ume pas da odigra samo trci po terenu tamo vamo al uvek umuva gol pa to ti je....pravi spic....

miki

pre 6 godina

Realno Rusi su bolji od Zvezde i za to ne treba neka naročita pamet. Ali mislim da imamo šanse. Zvezda je nekako lucidna, brza, moderna, igra napadački, pogledajte samo prvi meč kako je bio zanimljiv za gledanje. Jako me to raduje. Mislim da će marakana biti dobro popunjena i da je u takvoj atmosferi i prolaz moguć. Srećno momci!

milan

pre 6 godina

Ovaj decko ima vise srece nego fudbalske tehnike. Svaki put kad sam ga gledao, ispao je seprtlja par puta... pobegne lopta, los prijem, narocito los dribling. Isto tako, medjutim, dao je gol svaki put kad sam ga gledao. Ne znam sta da mislim. Hvala za gol od juce!

fkcz

pre 6 godina

Ne pamtim kad smo odigrali ovako hrabar meč. Na papiru totalni autsajderi, obično bismo na ovakvoj utakmici odigrali bunker i nadali se da nećemo primiti baš 5 komada. Sinoć sušta suprotnost, otvoren meč i nadigravanje sa jačim protivnikom, i odmah fantastičan rezultat, koji bismo svi prihvatili da nam ga je neko ponudio pre utakmice. Jeste da je Krasnodar postigao još jedan čist gol, koji nije priznat, ali imali smo i mi dobrih prilika i mogli do još nekog gola. Pobeda od 1:0 u revanšu nam donosi mnogo toga, ali o njoj možemo samo da sanjamo ako Anđelković opet bude na terenu.

rile

pre 6 godina

bilo bi steta da ne prodju u grupnu fazu lige evrope. lice na orkestar kome zaista jos samo malo treba da bi se ustimovao. a i konacno bi narod imao cemu da se nada i gleda velike timove uzivo. a ne samo ovu nasu raspalu i smesnu ligu srbije

brat iz huda

pre 6 godina

Zamislite to, kad nam je trava 12. igrac hahaha. Samo se vi borite, i hrabro, bez straha, pa da Bog da jesen u Evropi, sa novom travom.

Dzoni

pre 6 godina

Sem tog suta loptu nijednom vise nisi sacuvao a kamoli nesto ozbiljnije.
(Xman, 18. avgust 2017 11:07)

Ma pusti njega, dao je gol..
Nego koliko ste napravili sansi za gol sinoc? Ako ne racunas sut Vulicevica i neke slobodnjake, ja bih rekao da niste imali sansu za gol, sansa za gol se zove ono sto je Stojkovic odbranio...
Mi smo bar dali 2 gola timu koji vredi vise od Zvezde, Partizana i Videotona zajedno i imamo odlican rezultat pred revans!

Mile

pre 6 godina

Dao Bog da ga das.. Ali i da odbrana bude na visini zadatka i da se nijedna lopta ne nadje u Borjanovoj mreži. Zvezdi je potrebna pomoc! Zato MOBILIZACIJA! SVI NA STADION!

nista o nicemu

pre 6 godina

Zelim i ja da se Krasnodaru prizna CIST pogodak a ne da se ponisti kad lopta predje celim obimom gol liniju.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. avgust 2017 12:51)

Zelim i ja da Partizanovi dileri s juga ne ubijaju ljude. To ti ne smeta vidim?

Gigs

pre 6 godina

Realno, treba da budes srecan sto nam nisu uvalili jos dva komada. Rezultat je na kraju odlican, s'obzirom na sve sto se desavalo na mecu. Samo se trudite kao juce i imamo sanse da prodjemo. Puna Marakana, los teren, malo srece i eto nas u LE. Napred Zvezda!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zelim i ja da se Krasnodaru prizna CIST pogodak a ne da se ponisti kad lopta predje celim obimom gol liniju. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. avgust 2017 12:51)

Želim i ja da se Partizanu oduzmu 6 ukradenih titula za vreme Karadzića a ne da se na veštački način juri prednost Zvezde u trofejima kako bi mogli posle 70+ godina da pričate kako ste trofejniji ...

severnjača

pre 6 godina

Mali, imali smo vise sreće od znanja! Svaka čast za gol ali kondicija i borbenost su ti nula! Posle 20 minuta u igri nemaš kiseonika i snage! Morate sa Boaćijem i Kangom da vršite pritisak na zadnju liniju protivnika a ne da se njihovi štoperi šetaju s loptom do sredine našeg dela terena! Odložena vam je utakmica u JSL, imate vremena da se spremite, moraš da budeš "na leđima" onog "čika" Grankvista sve vreme dok igraš! VIŠE TRČANJA I BORBENOSTI!

analiticar_amater

pre 6 godina

Svaka cast na golu i na borbenosti.

Ali u izjavi ti je sve pogresno.

Za kojom pobedom zalis - mogli su jos pet da nam daju...
Trazis gol u revansu, nameces se treneru da igras, a znas da nisi starter.
I zasto pominjes los teren - pa to je nas teren, nije bas nesto cime bi se covek hvalio.

Drzi se terena, dobro ti ide, pusti druge da pricaju za medije.
(One night in May, 18. avgust 2017 10:23)

Ajde sad ne izmisljajte, mogli su jos 15 da nam daju. Dali su tri gola i jedan cist gol im je ponisten. Da su mogli da daju 10 dali bi. Bolji i jaci tim (Krasnodar) je zasluzeno pobedio, ali nisu bili toliko bolji za pobedu od 8:2. Cemu preterivanje?

Ivan

pre 6 godina

Ne znam kako nam uspeva da budemo uveko toliko nerealni. Prosto kao neka nacionalna karakteristika.. Žao mu što nismo pobedili, a nismo bili ni blizu. Ostvarili smo sjajan rezultat, imali ogroman vetar u leđa od strane sudija i umesto da gajimo neki realan odnos prema tome i na zdravim osnovama pripremimo revanš mi se stavljamo u poziciju neke sile i znanja, a to nam se bez izuzetka obije o glavu prvom prilikom.

Oxi

pre 6 godina

Obzirom na kadrovsku situaciju kod Zvezde, i nema drugog izbora nego da se u revansu krene sa dva spica i jednim zadnjim veznim, pa ce prema tome tandem Boaci-Pesic u sledeci cetvrtak verovatno biti na terenu od samog pocetka utakmice.

Dzoni

pre 6 godina

Fali nam mnogo Jovicic, covek koji je protiv Spate sjajno pokrivao teren izmedju sesnaesteraca, covek je kao pit bul! Le Talek ne moze da ga zameni, mislim da je Gobeljic resenje za revans, pre Racica, njegova prirodna pozicija i jeste zadnji vezni!
Rusi lepo kontrolisu loptu, sigurni u pasu, ipak taj tim vredi 80 miliona, ali sa njima moze sa se igra, pokazali smo to sinoc, kad ih napadnemo pokazuju slabost, imaju jake stopere, ali cini mi se spore, mislim da je pravi covek za tekmu u BG-u mali Radonjic. Sinoc su Kanga i Donald pokazali jos jednom klasu, Srnic uvek radilica, Savic sve bolji, Stojkovic standardan...
Krcata marakana i srce na teren pa sta Bog da!

ForeverSRB

pre 6 godina

" Po našem terenu ne znam kako će im ići pas igra." HAHAHAHAAHAHAHAHAHA, ajoj genije, care !!! :D A ma slika i prilika naseg stanja u zemlji, fudbalu i zivotu. Postali smo kao iz one cuveke izreke "budale" koje spuste pametne na dno pa ih pobede na "svoj nacin".. Cu li brate i crnjaka, hahahahaha, au brate zaplakah... :D Inace, na stranu ovo, jedan gol samo pa da se zanimamo do nove godine i ne razmisljamo samo od prvog do prvog, i Paću zelim isto u madjarskoj :))

cika Ziva Bard

pre 6 godina

ne volim da pljujem, ali onaj njegov gol je cista slucajnost, posle toga nije mogo da primiri loptu i nista nije uradio, jednostavno dosta slabiji od ostalih ofanzivnih fudbalera.

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Decko,ti prvo zahvali Bogu sto imas srece koliko si tezak pri postizanju tih golova..pola golova si dao tako sto si hteo nesto drugo da izvedes(glavom pa nogom,asistenciju kad ono..gol itd)

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Decko,ti prvo zahvali Bogu sto imas srece koliko si tezak pri postizanju tih golova..pola golova si dao tako sto si hteo nesto drugo da izvedes(glavom pa nogom,asistenciju kad ono..gol itd)

nex

pre 6 godina

Žali za pobebom a mogli su nam uvaliti još koji i plus poništen čist gol Ristića, sve u svemu dobar rezultat. Dobro je reagovao kod drugog gola zvezde što znači nisu mu trebale deset šansi kao do sad da postigne gol što je pozitivno ali ljudi moji kad krene u dribling sapliće se sam od sebe a da mu je jedan uspeo iz onih kontri možda bi bar nerešeno izvukli. I još nešto mnogo mu je i dvadeset min igranja jer mu je posle toga duša u nosu

crni_redstar

pre 6 godina

prolazimo dalje jer imamo super igrace i trenera. umesto letaleka igrace gobeljic, umesto andjelkovica-rodic i Bog neka nam je na pomoci! ono sto je problem bice Babic u odbrani, bio je sinoc najlosiji. le talek ima kartone, nece igrati. pingpong je ocaj zivi. pitanje je kako sacuvati gol. sto se tice milica mozda je moguce da odigra u sredini, jako je pozrtvovan i svaka mu cast na tome.

Mare

pre 6 godina

Treba i Zvezdi i Partizanu 1 gol za grupe,pa da gledamo 2 nasa kluba po grupama.

Najteža grupa :

Arsenal
Marselj
Herta
Zvezda

Milan
Real Sociedad
Partizan
Baseksesir

Najlakša grupa :

Salzburg
Steaua
Midtyland
Zvezda

Plzen
Bate
Partizan
Lugano

srbijanac

pre 6 godina

zvezda ima sanse da prodje ako odigra bolje nego u prvoj utakmici mada sumnjam jer ipak zele da prodaju boacija za 6miliona a vredi 20 a za to ne smeju u ligu evrope jbg sumnjicav sam...ali ipak imam onaj crv nade....

mii

pre 6 godina

Dobar i aktivan rezultat, igra prosečna, ali borbenost na nivou. Šta je potrebno u revanšu, pa da se igra podigne iznad proseka, nešto kao što je bilo protiv Sparte iz Praga. Utisak je da je za disciplinovanu i čvrstu igru potrebna sigurnija odbrana, što u Krasnodaru nije bio slučaj. Nije bilo L Taleka na štoperu, Rodića na levom beku i Jovičića u veznom redu i čini mi se da je tu došlo do velike pometnje, a samim tim nije bilo ni dovoljno dobre igre. Važno bi bilo da se Rodić vrati na levog beka, e sada i dalje nema L Taleka i Jovičića i tu sada treba naći rešenje. Milijaš - Donald, sporo, mislim da nije rešenje. Donald - Račić, veliki znak pitanja. Da li Kanga sa Donaldom, hm? Gobeljić je zanimljiv igrač, do sada odigrao na više pozicija, hm nije vreme za eksperimentisanje. Možda bi izbor bio Kanga i Donald, a ispred Milić, Radonjić, Srnić i u napadu Boaći (Pešić, ?). Babić i Savić na štoperskim pozicijama, tu nemamo izbora. Videćemo, Krasnodar je solidna ekipa i još ako povedu, biće teško, ali ima nade.

ForeverSRB

pre 6 godina

" Po našem terenu ne znam kako će im ići pas igra." HAHAHAHAAHAHAHAHAHA, ajoj genije, care !!! :D A ma slika i prilika naseg stanja u zemlji, fudbalu i zivotu. Postali smo kao iz one cuveke izreke "budale" koje spuste pametne na dno pa ih pobede na "svoj nacin".. Cu li brate i crnjaka, hahahahaha, au brate zaplakah... :D Inace, na stranu ovo, jedan gol samo pa da se zanimamo do nove godine i ne razmisljamo samo od prvog do prvog, i Paću zelim isto u madjarskoj :))

cika Ziva Bard

pre 6 godina

ne volim da pljujem, ali onaj njegov gol je cista slucajnost, posle toga nije mogo da primiri loptu i nista nije uradio, jednostavno dosta slabiji od ostalih ofanzivnih fudbalera.

Ivan

pre 6 godina

Ne znam kako nam uspeva da budemo uveko toliko nerealni. Prosto kao neka nacionalna karakteristika.. Žao mu što nismo pobedili, a nismo bili ni blizu. Ostvarili smo sjajan rezultat, imali ogroman vetar u leđa od strane sudija i umesto da gajimo neki realan odnos prema tome i na zdravim osnovama pripremimo revanš mi se stavljamo u poziciju neke sile i znanja, a to nam se bez izuzetka obije o glavu prvom prilikom.

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Decko,ti prvo zahvali Bogu sto imas srece koliko si tezak pri postizanju tih golova..pola golova si dao tako sto si hteo nesto drugo da izvedes(glavom pa nogom,asistenciju kad ono..gol itd)

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Decko,ti prvo zahvali Bogu sto imas srece koliko si tezak pri postizanju tih golova..pola golova si dao tako sto si hteo nesto drugo da izvedes(glavom pa nogom,asistenciju kad ono..gol itd)

srbijanac

pre 6 godina

zvezda ima sanse da prodje ako odigra bolje nego u prvoj utakmici mada sumnjam jer ipak zele da prodaju boacija za 6miliona a vredi 20 a za to ne smeju u ligu evrope jbg sumnjicav sam...ali ipak imam onaj crv nade....

nex

pre 6 godina

Žali za pobebom a mogli su nam uvaliti još koji i plus poništen čist gol Ristića, sve u svemu dobar rezultat. Dobro je reagovao kod drugog gola zvezde što znači nisu mu trebale deset šansi kao do sad da postigne gol što je pozitivno ali ljudi moji kad krene u dribling sapliće se sam od sebe a da mu je jedan uspeo iz onih kontri možda bi bar nerešeno izvukli. I još nešto mnogo mu je i dvadeset min igranja jer mu je posle toga duša u nosu

Mare

pre 6 godina

Treba i Zvezdi i Partizanu 1 gol za grupe,pa da gledamo 2 nasa kluba po grupama.

Najteža grupa :

Arsenal
Marselj
Herta
Zvezda

Milan
Real Sociedad
Partizan
Baseksesir

Najlakša grupa :

Salzburg
Steaua
Midtyland
Zvezda

Plzen
Bate
Partizan
Lugano

Gan

pre 6 godina

Pusti sad golove u Beogradu, nego reci ti meni zasto si prestaoda trcis posle 15 minuta provedenih u igri? Mrzi te ili si nespreman? Ne moze tako da se igra za Zvezdu, posebno sada kad su napokon svi poceli da ginu na terenu!
Nisi ti los za nasu ligu, ali jadni mi sa tobom ako ode Boakye, posto si juce posle gola uglavnom gledao ostatak utakmice, a nisi u igri bio ni pola sata... Bolje bi bilo da povedes racuna o formi, umesto sto brines o frizuri!

milan

pre 6 godina

Ovaj decko ima vise srece nego fudbalske tehnike. Svaki put kad sam ga gledao, ispao je seprtlja par puta... pobegne lopta, los prijem, narocito los dribling. Isto tako, medjutim, dao je gol svaki put kad sam ga gledao. Ne znam sta da mislim. Hvala za gol od juce!

One night in May

pre 6 godina

Svaka cast na golu i na borbenosti.

Ali u izjavi ti je sve pogresno.

Za kojom pobedom zalis - mogli su jos pet da nam daju...
Trazis gol u revansu, nameces se treneru da igras, a znas da nisi starter.
I zasto pominjes los teren - pa to je nas teren, nije bas nesto cime bi se covek hvalio.

Drzi se terena, dobro ti ide, pusti druge da pricaju za medije.

Никола

pre 6 godina

Да је Боаћи дао оно било би феноменално, али руку на срце они су још 2,3 могли дати. Све у свему одличан резултат, први пут да сам задовољан поразом. Није битно ко ће дати го битно је да побиједимо. Ја бих највише волио да одлучујући го постигне Радоњић, момак је муња.

Gigs

pre 6 godina

Realno, treba da budes srecan sto nam nisu uvalili jos dva komada. Rezultat je na kraju odlican, s'obzirom na sve sto se desavalo na mecu. Samo se trudite kao juce i imamo sanse da prodjemo. Puna Marakana, los teren, malo srece i eto nas u LE. Napred Zvezda!

analiticar_amater

pre 6 godina

Svaka cast na golu i na borbenosti.

Ali u izjavi ti je sve pogresno.

Za kojom pobedom zalis - mogli su jos pet da nam daju...
Trazis gol u revansu, nameces se treneru da igras, a znas da nisi starter.
I zasto pominjes los teren - pa to je nas teren, nije bas nesto cime bi se covek hvalio.

Drzi se terena, dobro ti ide, pusti druge da pricaju za medije.
(One night in May, 18. avgust 2017 10:23)

Ajde sad ne izmisljajte, mogli su jos 15 da nam daju. Dali su tri gola i jedan cist gol im je ponisten. Da su mogli da daju 10 dali bi. Bolji i jaci tim (Krasnodar) je zasluzeno pobedio, ali nisu bili toliko bolji za pobedu od 8:2. Cemu preterivanje?

rodrigez

pre 6 godina

ovaj covek me podseca na pipa inzagija....nista nema ne ume pas da odigra samo trci po terenu tamo vamo al uvek umuva gol pa to ti je....pravi spic....

nista o nicemu

pre 6 godina

Zelim i ja da se Krasnodaru prizna CIST pogodak a ne da se ponisti kad lopta predje celim obimom gol liniju.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. avgust 2017 12:51)

Zelim i ja da Partizanovi dileri s juga ne ubijaju ljude. To ti ne smeta vidim?

Dzoni

pre 6 godina

Sem tog suta loptu nijednom vise nisi sacuvao a kamoli nesto ozbiljnije.
(Xman, 18. avgust 2017 11:07)

Ma pusti njega, dao je gol..
Nego koliko ste napravili sansi za gol sinoc? Ako ne racunas sut Vulicevica i neke slobodnjake, ja bih rekao da niste imali sansu za gol, sansa za gol se zove ono sto je Stojkovic odbranio...
Mi smo bar dali 2 gola timu koji vredi vise od Zvezde, Partizana i Videotona zajedno i imamo odlican rezultat pred revans!

crni_redstar

pre 6 godina

prolazimo dalje jer imamo super igrace i trenera. umesto letaleka igrace gobeljic, umesto andjelkovica-rodic i Bog neka nam je na pomoci! ono sto je problem bice Babic u odbrani, bio je sinoc najlosiji. le talek ima kartone, nece igrati. pingpong je ocaj zivi. pitanje je kako sacuvati gol. sto se tice milica mozda je moguce da odigra u sredini, jako je pozrtvovan i svaka mu cast na tome.

Parter B

pre 6 godina

Pesicu,poradi malo na fizickoj spremi,posle par istrcanih kontri dusa mu je bila u nosu,nije ni pomagao u odbrani i bio prva linija odbrane,vec je uglavnom stajao i gledao,a igrao je nepunih 30 minuta...
Za ovu nasu smesnu ligu je to mozda dovoljno,ali za Evropu nije definitivno...
Krajnje zapusten u fizickoj pripremi...
Za gol alal vera,ali bio je posluzen kao na tacni...

rile

pre 6 godina

bilo bi steta da ne prodju u grupnu fazu lige evrope. lice na orkestar kome zaista jos samo malo treba da bi se ustimovao. a i konacno bi narod imao cemu da se nada i gleda velike timove uzivo. a ne samo ovu nasu raspalu i smesnu ligu srbije

brat iz huda

pre 6 godina

Zamislite to, kad nam je trava 12. igrac hahaha. Samo se vi borite, i hrabro, bez straha, pa da Bog da jesen u Evropi, sa novom travom.

Mirko

pre 6 godina

U nekim trenucima si delovao smotano, ali za gol - svaka ti čast!
Onako milimetarski protnuti loptu između golmana i stative - pa to može da uradi samo vrhunski majstor!

Oxi

pre 6 godina

Obzirom na kadrovsku situaciju kod Zvezde, i nema drugog izbora nego da se u revansu krene sa dva spica i jednim zadnjim veznim, pa ce prema tome tandem Boaci-Pesic u sledeci cetvrtak verovatno biti na terenu od samog pocetka utakmice.

severnjača

pre 6 godina

Mali, imali smo vise sreće od znanja! Svaka čast za gol ali kondicija i borbenost su ti nula! Posle 20 minuta u igri nemaš kiseonika i snage! Morate sa Boaćijem i Kangom da vršite pritisak na zadnju liniju protivnika a ne da se njihovi štoperi šetaju s loptom do sredine našeg dela terena! Odložena vam je utakmica u JSL, imate vremena da se spremite, moraš da budeš "na leđima" onog "čika" Grankvista sve vreme dok igraš! VIŠE TRČANJA I BORBENOSTI!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zelim i ja da se Krasnodaru prizna CIST pogodak a ne da se ponisti kad lopta predje celim obimom gol liniju. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 18. avgust 2017 12:51)

Želim i ja da se Partizanu oduzmu 6 ukradenih titula za vreme Karadzića a ne da se na veštački način juri prednost Zvezde u trofejima kako bi mogli posle 70+ godina da pričate kako ste trofejniji ...

Haizenberg

pre 6 godina

Ovde je Milojevic pokazao da nije kao vecina trenera vec je jos u Krasnodaru probao da igra na gol vise pa je posle 3:1 kada bi vecina nasih strucnjaka gledala da sacuva rezultat uveo i drugog spica.Sad mi najteze pada kad vidim igru Plavsica u Sparti i Ristica u Krasnodaru a u Zvezdi su im mesto uzeli Muce,Ruiz,Rikardinjo.Ristic je sinoc bio Mesi za pomenutu trojicu panjeva a nazalost prodasmo ga za sicu.Zato sam i dalje pri tome da treba igru bazirati na nasim igracima a ne jeftinim strancima.Ovde izuzimam Kangu Boacija i Donalda ali na njih trojicu dovedeno je 5-6 slabih stranaca.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne pamtim kada smo imali 2 ovakva spica. Boaci je konstantno opasan, nalazi se u sansama, masi ali i daje golove. Brz i dobro se otkriva. Pesic, posle nekoliko promasenih sansi, namestio nisanske sprave (sto bi stari komentatori rekli) i sada reseta. Ako se ne varam, ovo mu je 5. gol za kratko vreme i ne previse minuta, Boaci dao 7 a dosta utakmica u pevenstvu je preskocio. Kad imas s kim da igras i ko da ti da loptu (Kanga, Donald, Srnic, Radonjic, Milic...), mnogo je lakse.

Miles Davis

pre 6 godina

Posle mnogo godina mogu da kazem da Zvezda igra fudbal. Napadamo, ne branimo se samo kao pre. Imamo dobrog prvog i rezervnog napadaca. Odbrana je problem.

Dzoni

pre 6 godina

Fali nam mnogo Jovicic, covek koji je protiv Spate sjajno pokrivao teren izmedju sesnaesteraca, covek je kao pit bul! Le Talek ne moze da ga zameni, mislim da je Gobeljic resenje za revans, pre Racica, njegova prirodna pozicija i jeste zadnji vezni!
Rusi lepo kontrolisu loptu, sigurni u pasu, ipak taj tim vredi 80 miliona, ali sa njima moze sa se igra, pokazali smo to sinoc, kad ih napadnemo pokazuju slabost, imaju jake stopere, ali cini mi se spore, mislim da je pravi covek za tekmu u BG-u mali Radonjic. Sinoc su Kanga i Donald pokazali jos jednom klasu, Srnic uvek radilica, Savic sve bolji, Stojkovic standardan...
Krcata marakana i srce na teren pa sta Bog da!

miki

pre 6 godina

Realno Rusi su bolji od Zvezde i za to ne treba neka naročita pamet. Ali mislim da imamo šanse. Zvezda je nekako lucidna, brza, moderna, igra napadački, pogledajte samo prvi meč kako je bio zanimljiv za gledanje. Jako me to raduje. Mislim da će marakana biti dobro popunjena i da je u takvoj atmosferi i prolaz moguć. Srećno momci!

fkcz

pre 6 godina

Ne pamtim kad smo odigrali ovako hrabar meč. Na papiru totalni autsajderi, obično bismo na ovakvoj utakmici odigrali bunker i nadali se da nećemo primiti baš 5 komada. Sinoć sušta suprotnost, otvoren meč i nadigravanje sa jačim protivnikom, i odmah fantastičan rezultat, koji bismo svi prihvatili da nam ga je neko ponudio pre utakmice. Jeste da je Krasnodar postigao još jedan čist gol, koji nije priznat, ali imali smo i mi dobrih prilika i mogli do još nekog gola. Pobeda od 1:0 u revanšu nam donosi mnogo toga, ali o njoj možemo samo da sanjamo ako Anđelković opet bude na terenu.

Mile

pre 6 godina

Dao Bog da ga das.. Ali i da odbrana bude na visini zadatka i da se nijedna lopta ne nadje u Borjanovoj mreži. Zvezdi je potrebna pomoc! Zato MOBILIZACIJA! SVI NA STADION!

mii

pre 6 godina

Dobar i aktivan rezultat, igra prosečna, ali borbenost na nivou. Šta je potrebno u revanšu, pa da se igra podigne iznad proseka, nešto kao što je bilo protiv Sparte iz Praga. Utisak je da je za disciplinovanu i čvrstu igru potrebna sigurnija odbrana, što u Krasnodaru nije bio slučaj. Nije bilo L Taleka na štoperu, Rodića na levom beku i Jovičića u veznom redu i čini mi se da je tu došlo do velike pometnje, a samim tim nije bilo ni dovoljno dobre igre. Važno bi bilo da se Rodić vrati na levog beka, e sada i dalje nema L Taleka i Jovičića i tu sada treba naći rešenje. Milijaš - Donald, sporo, mislim da nije rešenje. Donald - Račić, veliki znak pitanja. Da li Kanga sa Donaldom, hm? Gobeljić je zanimljiv igrač, do sada odigrao na više pozicija, hm nije vreme za eksperimentisanje. Možda bi izbor bio Kanga i Donald, a ispred Milić, Radonjić, Srnić i u napadu Boaći (Pešić, ?). Babić i Savić na štoperskim pozicijama, tu nemamo izbora. Videćemo, Krasnodar je solidna ekipa i još ako povedu, biće teško, ali ima nade.