Fudbal 134

Četvrtak, 10.08.2017.

21:33

Žurnal: Leonardo se vraća u Beograd?

Transfer Leonarda da Silva Souze u Al Ahli iz Partizana je stopiran i Brazilac se vraća u Partizan, piše <a href="http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/51895/leonardu-zapeo-transfer-vraca-se-u-partizan" class="text-link" target= "_blank">Sportski žurnal</a>.

Žurnal: Leonardo se vraæa u Beograd? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Košava

pre 6 godina

Nije novac u pitanju. Njegovoj ženi se nije išlo tamo.
Ako se vrati, odlično! Nastavlja se sapunica!
Leleleleleleleleleleonardoooooooooooo! Ahahahahahaha!

miško

pre 6 godina

Ako se vrati, opet dva čudaka u Partizanu.Jedan je Everton.Lekarska uverenja, falsifikat.Vidite taj pogled a tek nekontrolisan smeh i iskazivanje ljubavi prema Partizanu kao da je ponikao u tom timu.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 6 godina

Vehabije zabranile instagram, nema da krekece 'aj lav ju fans'. Leo favelar je sentimentalna dusa, patnja nije resenje

Parter B

pre 6 godina

Nastavlja se sapunica...
Ko ce na kraju preovladati,ucveljeni Leonardo ili dezmekasti Vazura,pratite u novoj epizodi Mlade neveste...

IQ 149

pre 6 godina

@Neko iz Banata - Druze, zivim u Sloveniji. Gledao sam ga uzivo par puta, momak je zver. Prosle sezone je imao takvu asistenciju za gol saigracu, mislim da je Glavini, iskosa centarsut, u trepavicu ga pogodio. Evo linka https://m.youtube.com/watch?v=vQ2sqYd9CCk
Dakle nije samo snazan i to, ima lik i dribling i tehniku.
Evo svih golova prosle sezone https://m.youtube.com/watch?v=TIkd-blN_w8. Molim objavite komentar.

Runner

pre 6 godina

Лео, к'о овај наш, поверовао Арапима а ти су увек и вазда једно причали, друго мислили а треће радили. И овај наш Арапин обећао уложити 30 милијарди долара у "Београд на води" и изградити га за 3 године а онда му ту маштарију граде грађани Србије од своје цркавице. Тако се стиснуо и овај принц од УАЕ чија је дневна зарада већа од Леове годишње плате. За све оне који су скептични на ову констатацију ево просте рачунице, случајно знам да сваки принц у арапском свету има право на експлоатацију минимум 3 милиона барела сирове нафте дневно и нека му је зарада само 1 долар по барелу то је 3 милиона долара дневно, па ти види. А да је отишао у француски Мец, е ту је уговр закон. Причао ми је бивши играч ФК Сарајево и потоњи тренер, Бошко Продановић, да је тренирајући француске тимове његов једини и основни проблем био терен односно тактика, физичка спрема и уигравање тима све остало је била брига клуба. Плата са премијама која није каснила ни секунд, беспрекорни смештај, француски аутомобил и здравствена заштита. Шта ћеш више, шта ћеш боље!? Ал'кад ти зине дупе доживиш то што доживиш.

dex

pre 6 godina

@marerakera

Pitanje je kako bi ostatak ekipe reagovao na povratak Leonarda. On i Djurdjevic sigurno nisu u dobrim odnosima. Praviti klanove u ekipi nije pametno, a siguran sam da bi sada situacija eskalirala. Mislim, meni kao navijacu Zvezde je dobro da imate problem u ekipi. :)
Sto se vas tice, pametnije je da ga prodate. Decko nije bas sav svoj. Vidi se i po onom instagramisanju, a moglo se videti i da mu nisu sve ovce na broju i protiv Zvezde i Vojvodine. Necu ulaziti u to zasto nije dobio crveni za ona udaranja, to nije poenta price, ali realno, protov Zvezde recimo, potrebna vam je pobeda, Zvezda dolazi do izjednacenja i pritiska, on ima zuti i udara u glavu protivnika u besmislenoj situaciji. Ako se on vrati, i igra u derbiju, pa Zvezda povede, on ce crveni dobiti sigurno. Decko je problematican, ali to pokusava da resi uvlacenjem navijacima.

Zoran

pre 6 godina

Kako izvadio povratnu kartu, kada? Ako je izvadio pre nego što je otišao onda je znao da se vraća, ako je izvadio sada onda se vraća u Arabiju... ili nije povratna? :-)

Trener

pre 6 godina

Da li je realno da iko u Srbiji prati domaći fudbal. Koliki ljudski šljam moraš biti pa da gledaš domaći fudbal i pratiš turske serije?

Realno

pre 6 godina

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

Ko to nama preti? Pa vi imate prvo jos jedan zagarantovan poraz od Vojvodine sledece kolo. Pusti ti derbi, to je za vas druga dimenizja.
(Ivan, 10. avgust 2017 23:05)

Kako stojiš sa čitanjem i razumevanjem istog?Ja sam rekao da će grobari videti kako će proći u derbiju i da će proći kao Surdulica a ti lupetaš.Naravno da će ih i Voša odučiti od fudbala.

Najrealnije

pre 6 godina

@Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

...Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...
(Jos realnije, 10. avgust 2017 23:00)

Kako sine pusta obećanja?154 derbija 62 pobede Zvezde i po 46 nerešenih i vaših pobeda...ove sezone povećavamo tu cifru na 65 bez ikakvih problema.

Pitanje

pre 6 godina

Ako se razvali klauzula prelazi na Marakanu!
(buuummm, 10. avgust 2017 22:18)

Šta će nam,imamo popunjenu klupu a za prvih 11 nema mesta.Umesto koga?

Sokol Kusta

pre 6 godina

Opet glasniji ovi iz Železnika! Kao, zez, a mole boga da nije istina. Znaju dobro zašto.
(mr čović i dr terzić, 10. avgust 2017 22:17)
504

Znamo, da ne bi tukao igrače bez lopte i prolazio bez kartona.

Dusan

pre 6 godina

I vi nas zovete cigani?! Pa ovo ciganisanje sto radite,silujete mozak javnosti dva meseca,to samo lici na vas...nek ostane bre,dovedite jos 3 Leonarda,bas me briga...ovo je kompletno maltretiranje javnosti...i da,da dovedete 3 Leonarda,ne vredi vam,bolji smo ove godine,vi pravite spanske serije,"briljirajte" u medijima,a mi cemo na terenu 😀

Westbrook

pre 6 godina

Covek ne trenira, ne zna ni sam sta hoce a sta nece, nije uz ekipu, pravi scene iz spanskih serija i nama sada treba da se tresu gace???
(analiticar_amater, 10. avgust 2017 22:53)
Vama su se tresle vec 4 puta prosle sezone a sad ce opet

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Prejaka Zvezda da dovedete 2 Lea unisticemo vas petardom ako ne i 6-7 golova.
(Boaćemo vas u derbiju, 10. avgust 2017 23:23)

To volim,kad se napržite pa posle kukate na Kokezu.Polako prijatelju,jak je Partizan i dalje.

Leo no1

pre 6 godina

Najbolja stvar koja se Partizanu može desiti je Leov povratak...upravo pamet u glavu,prodati Djurdjevica a za te pare podici Leonardu platu...sa njim ce i ovaj Ronaldo iz Nigerije dati dvadesetak golova u sezoni...Bez Leonarda smo nista...

majvuk

pre 6 godina

Moze da se vrati ali samo po jos neki kofer...ne treba nam igrac koji je glavom u drugoj ekipi, avioni, kamioni, milioni...Ako ce da igra sa 100 % snage i da ide na zimu...moze...u suprotnom...cao decko.

gospodin

pre 6 godina

Ajmo sada jedan selfi na Instagram uz poruku "Vracam se u Partizan.Odbio sam arapske milione,jer nemaju dusu i jer ne mogu da zivim bez vas.Parama se ne mmoze kupiti ljubav. Sam u mraku hotelske sobe plakao sam svako vece,dok je oko mene bljestala sva raskos i bogatstvo,ali dzabe sve kada sam se osecao tuzno i usamljeno. Sto kazu pesme koje sam naucio u Srbiji "Dzabe care sve te tvoje pare,kuca bela veca od hotela" i "Prokleta je Saudijiska Arabija i zlato sto sja.""
Pre toga poslao SMS menadzeru.
-Jel si se cuo sa ovim iz Meca?
Zvao sam ih pet puta danas ali mi se ne javljaju. Poslao sam im i imejl.
-Mozda zbog godisnjih odmora?
Verovatno.
-Vidi tamo,ako moze sada da se izvuce bar 500 000,ne mora bas 800 000,nije meni toliko stalo do love,ja fudbal igram iz ljubavi,razonode i rekreacije. I napisi im da od detinjstva navijam za Mec. Jos od onda kada su sa Lukicem i Jestrovicem uzeli titulu,pa pukli od Zvezde. Ako ponude ugovor odmah kacim slike na Instagram. Za svaki slucaj na Instagram sam vec okacio poruku za Partizan i Grobare.
(Slobodni Klikeri, 10. avgust 2017 22:02) # Link komentara

Da je malo drama "Queen",jeste, ali ako se vrati i zaigra ponovo za nas ,da ce da vam opet spakuje par komada ove sezone kao i prosle,svakako hoce. :D

Не дај се, краво!

pre 6 godina

Оно када гурнеш краву у провалију али она жилава па се узвере назад...

Mirko-najrealniji

pre 6 godina

Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...
(Jos realnije, 10. avgust 2017 23:00)

-------------
Pa da svake godine obecamo da cemo vas dobiti i onda neispunimo obecanje vec vas otresemo.

wolf stepanovič

pre 6 godina

Kaže jedan "ima problem sa samim sobom"...
Kao i Marko Nikolić, golman Lukač, Džikić i Hatcher, svi koji se pokažu kao ključni, kao nosioci...imaju te iste probleme "sa samim sobom"...pa neće valjda sa državnikom, premijerskim predsednikom, doduže preko vačele i vuzere...
Ali neka je nama zvezda živa i zdrava (sa zdravim finansijama), mi ionako odavno ne znamo za nikakv stid.

gospodin

pre 6 godina

Danas sam mu usao na instagram i vidim da i dalje ima onu jednu sliku koju je postavio jos pre 7 dana u njihovom dresu i pomislim u sebi zamisli propadne mu transfer i kao vraca se u BG, i sad ulazim na b92 i vidim ovu vest...
Neverovatno :D

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Vracaj Lea i prodaj Djurdjevica Ivice kumim te! Djuka daje isto golova koliko i Leo, ali sa Leom ima kreacije u igri i ima ko da izvodi slobodne udarce.

Ivan

pre 6 godina

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

Ko to nama preti? Pa vi imate prvo jos jedan zagarantovan poraz od Vojvodine sledece kolo. Pusti ti derbi, to je za vas druga dimenizja.

marerakarera

pre 6 godina

Neki afirmisani igraci u ligama petice ne dobijaju toliko para kao on (preko 40000 evra nedeljno). Da ne glumimo neki lazni moral, cinjenica je da cilj opravdava sredstva. Ni mi ni Zvezda nemamo takav ugled da mozemo da odbijemo igraca koji pravi razliku, a cinjenica je da je cak i za standarde Evrope pristojan igrac, tako da ne bih bio nezadovoljan njegovim povratkom. Ali cak i da dodje problem je sto ja mislim da bi nam i poluamaterski engleski klub smestio 4 gola za poluvreme. Bez jake odbrane ni u jednom sportu nema uspeha, a mi to nemamo.

Jos realnije

pre 6 godina

@Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

...Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...

analiticar_amater

pre 6 godina

Znaci obozavam ovog coveka!....a vazura samo sto je poš'o po nov ferari....
Majstore,vrati se igraj i zacepi!
Welcome back!
(Muftija delija, 10. avgust 2017 22:24)

Hoce to tako, trazi milione po sezoni i sad ce da se vrati kod vas, igra i zacepi.

Partizan je zivot ostalo su sitnice!

pre 6 godina

Iskreno vise bi voleo da ode Djurdjevic, a Leo da se vrati/ostane. Sa Leom koliko toliko imamo kreativca u timu i nekoga ko pravi razliku. Sa Djurdjevicem usijanu glavu i probleme u svlacionici.

Del Boj

pre 6 godina

Mogu vam reci da sam sretan zbog ove vesti.Nevazno da li daje na utakmici gol ili ne,on toliko znaci ekipi i ekipa sa njim na terenu igra bolje to je sigurno.Ali za klub kao sto je Partizan nije dobro da zavise od jednog igraca

xxx

pre 6 godina

Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

Ajmo sada jedan selfi na Instagram uz poruku "Vracam se u Partizan.Odbio sam arapske milione,jer nemaju dusu i jer ne mogu da zivim bez vas.Parama se ne mmoze kupiti ljubav. Sam u mraku hotelske sobe plakao sam svako vece,dok je oko mene bljestala sva raskos i bogatstvo,ali dzabe sve kada sam se osecao tuzno i usamljeno. Sto kazu pesme koje sam naucio u Srbiji "Dzabe care sve te tvoje pare,kuca bela veca od hotela" i "Prokleta je Saudijiska Arabija i zlato sto sja.""
Pre toga poslao SMS menadzeru.
-Jel si se cuo sa ovim iz Meca?
Zvao sam ih pet puta danas ali mi se ne javljaju. Poslao sam im i imejl.
-Mozda zbog godisnjih odmora?
Verovatno.
-Vidi tamo,ako moze sada da se izvuce bar 500 000,ne mora bas 800 000,nije meni toliko stalo do love,ja fudbal igram iz ljubavi,razonode i rekreacije. I napisi im da od detinjstva navijam za Mec. Jos od onda kada su sa Lukicem i Jestrovicem uzeli titulu,pa pukli od Zvezde. Ako ponude ugovor odmah kacim slike na Instagram. Za svaki slucaj na Instagram sam vec okacio poruku za Partizan i Grobare.

IQ 149

pre 6 godina

Ovaj Partizan da je normalan, pravac Dzona Merija da dovedu iz Velenjskog Rudara. Ako ode Djurdjevic ofc. Lik prvi strelac Slovenije sa 17 golova je bio, timski igrac, odlican i nogom i glavom. U Vojvodini nije dobio sansu zbog menadzera, na vecini pripremnih je davao golove lik, odlican napadac. Ne verujem da bi trazio vise od 15000 mesecno.

analiticar_amater

pre 6 godina

Terzi i drugarima sa severa već pozlilo!
(Beogradjanin, 10. avgust 2017 22:38)

Hahaha, koliko se vi ne razumete u ovaj sport ako mislite da je ovo dobra vest za vas. Vraca vam se nezadovoljni, nestabilni igrac koji ocigledno ima nekih problema sam sa sobom. I sa njim vas je Oli glat nakantao 3:1 u njihovoj prvoj zvanicnoj utakmici, dakle nije Leo ta karika koja vam nedostaje. Covek ne trenira, ne zna ni sam sta hoce a sta nece, nije uz ekipu, pravi scene iz spanskih serija i nama sada treba da se tresu gace???

Karaburac

pre 6 godina

Tresac i Leonardo....komedija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MaironDrake, 10. avgust 2017 21:48) # Link komentara
Preporučujem (+5)Ne preporučujem (-4)

Terzo reaguj! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (insajder provajder, 10. avgust 2017 21:47

Odlucite se panteri.

Realno

pre 6 godina

Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.

Ivan

pre 6 godina

Mogu vam reci da sam sretan zbog ove vesti.Nevazno da li daje na utakmici gol ili ne,on toliko znaci ekipi i ekipa sa njim na terenu igra bolje to je sigurno.Ali za klub kao sto je Partizan nije dobro da zavise od jednog igraca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Del Boj, 10. avgust 2017 22:35)

Druze nije se vratio u partizan, to je u domenu teorije i spekulacija.

antiDebil

pre 6 godina

Nije mi jasno ko nije voljan da gleda Leonarda, ljudi u Partizanu i navijaci Partizana ili zvezdaska propaganda ?
Zasto neko ko navija za Partizan ne bi bio voljan da gleda nekoga ko zatrpava ubogu komsinicu ?

grobar '90

pre 6 godina

Leo krenuo za BG
novinari u Srbiji:
" - dobra vest , Mec ga i dalje zeli
- Partizan ako vrati Leonardo , kvari odnos u svlacionici
- sta sad sa Leonardom ? "
pa polako...
jel toliki problem da se vrati u PFC ?
da se neko nije uplasio ?

Grobar

pre 6 godina

Grobar jesam ali me je sramota ovog pilicarskog Partizana. Ko na pijaci. Leo dolazi, odlazi, dolazi, odlazi... Onda Djurdjevic odlazi, ne, da, na , da ipak ide, ne... pa dolazi Suma koji ne zna da igra a placen basnoslovno, pa nigerijski Ronaldo sa 3 gola u zadnjih 35 godina... a sve to dok traje najvazniji mesec u sezoni gde se lome koplja oko ostanka u Evropi. Amaterizam uprave je preslaba rec..

Skorpion

pre 6 godina

Ha, ha, ha , sareni cirkus nastavlja sa radom. Sa ovim "Topalovicima" iz Humske niti jedan dan nije dosadan, svaki dan me nasmeju do suza. Neverovatan klub.

xxx

pre 6 godina

...sto bi Leo rekao: Bog je imao plan
hahahaha..
da ga malo dribla.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ogi, 10. avgust 2017 21:36) Kao vas u derbiju...

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

Ajmo sada jedan selfi na Instagram uz poruku "Vracam se u Partizan.Odbio sam arapske milione,jer nemaju dusu i jer ne mogu da zivim bez vas.Parama se ne mmoze kupiti ljubav. Sam u mraku hotelske sobe plakao sam svako vece,dok je oko mene bljestala sva raskos i bogatstvo,ali dzabe sve kada sam se osecao tuzno i usamljeno. Sto kazu pesme koje sam naucio u Srbiji "Dzabe care sve te tvoje pare,kuca bela veca od hotela" i "Prokleta je Saudijiska Arabija i zlato sto sja.""
Pre toga poslao SMS menadzeru.
-Jel si se cuo sa ovim iz Meca?
Zvao sam ih pet puta danas ali mi se ne javljaju. Poslao sam im i imejl.
-Mozda zbog godisnjih odmora?
Verovatno.
-Vidi tamo,ako moze sada da se izvuce bar 500 000,ne mora bas 800 000,nije meni toliko stalo do love,ja fudbal igram iz ljubavi,razonode i rekreacije. I napisi im da od detinjstva navijam za Mec. Jos od onda kada su sa Lukicem i Jestrovicem uzeli titulu,pa pukli od Zvezde. Ako ponude ugovor odmah kacim slike na Instagram. Za svaki slucaj na Instagram sam vec okacio poruku za Partizan i Grobare.

Grobar

pre 6 godina

Grobar jesam ali me je sramota ovog pilicarskog Partizana. Ko na pijaci. Leo dolazi, odlazi, dolazi, odlazi... Onda Djurdjevic odlazi, ne, da, na , da ipak ide, ne... pa dolazi Suma koji ne zna da igra a placen basnoslovno, pa nigerijski Ronaldo sa 3 gola u zadnjih 35 godina... a sve to dok traje najvazniji mesec u sezoni gde se lome koplja oko ostanka u Evropi. Amaterizam uprave je preslaba rec..

gospodin

pre 6 godina

Danas sam mu usao na instagram i vidim da i dalje ima onu jednu sliku koju je postavio jos pre 7 dana u njihovom dresu i pomislim u sebi zamisli propadne mu transfer i kao vraca se u BG, i sad ulazim na b92 i vidim ovu vest...
Neverovatno :D

analiticar_amater

pre 6 godina

Terzi i drugarima sa severa već pozlilo!
(Beogradjanin, 10. avgust 2017 22:38)

Hahaha, koliko se vi ne razumete u ovaj sport ako mislite da je ovo dobra vest za vas. Vraca vam se nezadovoljni, nestabilni igrac koji ocigledno ima nekih problema sam sa sobom. I sa njim vas je Oli glat nakantao 3:1 u njihovoj prvoj zvanicnoj utakmici, dakle nije Leo ta karika koja vam nedostaje. Covek ne trenira, ne zna ni sam sta hoce a sta nece, nije uz ekipu, pravi scene iz spanskih serija i nama sada treba da se tresu gace???

Skorpion

pre 6 godina

Ha, ha, ha , sareni cirkus nastavlja sa radom. Sa ovim "Topalovicima" iz Humske niti jedan dan nije dosadan, svaki dan me nasmeju do suza. Neverovatan klub.

marerakarera

pre 6 godina

Neki afirmisani igraci u ligama petice ne dobijaju toliko para kao on (preko 40000 evra nedeljno). Da ne glumimo neki lazni moral, cinjenica je da cilj opravdava sredstva. Ni mi ni Zvezda nemamo takav ugled da mozemo da odbijemo igraca koji pravi razliku, a cinjenica je da je cak i za standarde Evrope pristojan igrac, tako da ne bih bio nezadovoljan njegovim povratkom. Ali cak i da dodje problem je sto ja mislim da bi nam i poluamaterski engleski klub smestio 4 gola za poluvreme. Bez jake odbrane ni u jednom sportu nema uspeha, a mi to nemamo.

antiDebil

pre 6 godina

Nije mi jasno ko nije voljan da gleda Leonarda, ljudi u Partizanu i navijaci Partizana ili zvezdaska propaganda ?
Zasto neko ko navija za Partizan ne bi bio voljan da gleda nekoga ko zatrpava ubogu komsinicu ?

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Vracaj Lea i prodaj Djurdjevica Ivice kumim te! Djuka daje isto golova koliko i Leo, ali sa Leom ima kreacije u igri i ima ko da izvodi slobodne udarce.

grobar '90

pre 6 godina

Leo krenuo za BG
novinari u Srbiji:
" - dobra vest , Mec ga i dalje zeli
- Partizan ako vrati Leonardo , kvari odnos u svlacionici
- sta sad sa Leonardom ? "
pa polako...
jel toliki problem da se vrati u PFC ?
da se neko nije uplasio ?

analiticar_amater

pre 6 godina

Znaci obozavam ovog coveka!....a vazura samo sto je poš'o po nov ferari....
Majstore,vrati se igraj i zacepi!
Welcome back!
(Muftija delija, 10. avgust 2017 22:24)

Hoce to tako, trazi milione po sezoni i sad ce da se vrati kod vas, igra i zacepi.

Ivan

pre 6 godina

Mogu vam reci da sam sretan zbog ove vesti.Nevazno da li daje na utakmici gol ili ne,on toliko znaci ekipi i ekipa sa njim na terenu igra bolje to je sigurno.Ali za klub kao sto je Partizan nije dobro da zavise od jednog igraca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Del Boj, 10. avgust 2017 22:35)

Druze nije se vratio u partizan, to je u domenu teorije i spekulacija.

Realno

pre 6 godina

Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.

Ivan

pre 6 godina

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

Ko to nama preti? Pa vi imate prvo jos jedan zagarantovan poraz od Vojvodine sledece kolo. Pusti ti derbi, to je za vas druga dimenizja.

xxx

pre 6 godina

Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?

xxx

pre 6 godina

...sto bi Leo rekao: Bog je imao plan
hahahaha..
da ga malo dribla.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ogi, 10. avgust 2017 21:36) Kao vas u derbiju...

Partizan je zivot ostalo su sitnice!

pre 6 godina

Iskreno vise bi voleo da ode Djurdjevic, a Leo da se vrati/ostane. Sa Leom koliko toliko imamo kreativca u timu i nekoga ko pravi razliku. Sa Djurdjevicem usijanu glavu i probleme u svlacionici.

Jos realnije

pre 6 godina

@Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

...Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...

wolf stepanovič

pre 6 godina

Kaže jedan "ima problem sa samim sobom"...
Kao i Marko Nikolić, golman Lukač, Džikić i Hatcher, svi koji se pokažu kao ključni, kao nosioci...imaju te iste probleme "sa samim sobom"...pa neće valjda sa državnikom, premijerskim predsednikom, doduže preko vačele i vuzere...
Ali neka je nama zvezda živa i zdrava (sa zdravim finansijama), mi ionako odavno ne znamo za nikakv stid.

IQ 149

pre 6 godina

Ovaj Partizan da je normalan, pravac Dzona Merija da dovedu iz Velenjskog Rudara. Ako ode Djurdjevic ofc. Lik prvi strelac Slovenije sa 17 golova je bio, timski igrac, odlican i nogom i glavom. U Vojvodini nije dobio sansu zbog menadzera, na vecini pripremnih je davao golove lik, odlican napadac. Ne verujem da bi trazio vise od 15000 mesecno.

Zoran

pre 6 godina

Kako izvadio povratnu kartu, kada? Ako je izvadio pre nego što je otišao onda je znao da se vraća, ako je izvadio sada onda se vraća u Arabiju... ili nije povratna? :-)

Karaburac

pre 6 godina

Tresac i Leonardo....komedija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MaironDrake, 10. avgust 2017 21:48) # Link komentara
Preporučujem (+5)Ne preporučujem (-4)

Terzo reaguj! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (insajder provajder, 10. avgust 2017 21:47

Odlucite se panteri.

Mirko-najrealniji

pre 6 godina

Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...
(Jos realnije, 10. avgust 2017 23:00)

-------------
Pa da svake godine obecamo da cemo vas dobiti i onda neispunimo obecanje vec vas otresemo.

Runner

pre 6 godina

Лео, к'о овај наш, поверовао Арапима а ти су увек и вазда једно причали, друго мислили а треће радили. И овај наш Арапин обећао уложити 30 милијарди долара у "Београд на води" и изградити га за 3 године а онда му ту маштарију граде грађани Србије од своје цркавице. Тако се стиснуо и овај принц од УАЕ чија је дневна зарада већа од Леове годишње плате. За све оне који су скептични на ову констатацију ево просте рачунице, случајно знам да сваки принц у арапском свету има право на експлоатацију минимум 3 милиона барела сирове нафте дневно и нека му је зарада само 1 долар по барелу то је 3 милиона долара дневно, па ти види. А да је отишао у француски Мец, е ту је уговр закон. Причао ми је бивши играч ФК Сарајево и потоњи тренер, Бошко Продановић, да је тренирајући француске тимове његов једини и основни проблем био терен односно тактика, физичка спрема и уигравање тима све остало је била брига клуба. Плата са премијама која није каснила ни секунд, беспрекорни смештај, француски аутомобил и здравствена заштита. Шта ћеш више, шта ћеш боље!? Ал'кад ти зине дупе доживиш то што доживиш.

dex

pre 6 godina

@marerakera

Pitanje je kako bi ostatak ekipe reagovao na povratak Leonarda. On i Djurdjevic sigurno nisu u dobrim odnosima. Praviti klanove u ekipi nije pametno, a siguran sam da bi sada situacija eskalirala. Mislim, meni kao navijacu Zvezde je dobro da imate problem u ekipi. :)
Sto se vas tice, pametnije je da ga prodate. Decko nije bas sav svoj. Vidi se i po onom instagramisanju, a moglo se videti i da mu nisu sve ovce na broju i protiv Zvezde i Vojvodine. Necu ulaziti u to zasto nije dobio crveni za ona udaranja, to nije poenta price, ali realno, protov Zvezde recimo, potrebna vam je pobeda, Zvezda dolazi do izjednacenja i pritiska, on ima zuti i udara u glavu protivnika u besmislenoj situaciji. Ako se on vrati, i igra u derbiju, pa Zvezda povede, on ce crveni dobiti sigurno. Decko je problematican, ali to pokusava da resi uvlacenjem navijacima.

Del Boj

pre 6 godina

Mogu vam reci da sam sretan zbog ove vesti.Nevazno da li daje na utakmici gol ili ne,on toliko znaci ekipi i ekipa sa njim na terenu igra bolje to je sigurno.Ali za klub kao sto je Partizan nije dobro da zavise od jednog igraca

Parter B

pre 6 godina

Nastavlja se sapunica...
Ko ce na kraju preovladati,ucveljeni Leonardo ili dezmekasti Vazura,pratite u novoj epizodi Mlade neveste...

Pitanje

pre 6 godina

Ako se razvali klauzula prelazi na Marakanu!
(buuummm, 10. avgust 2017 22:18)

Šta će nam,imamo popunjenu klupu a za prvih 11 nema mesta.Umesto koga?

Realno

pre 6 godina

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

Ko to nama preti? Pa vi imate prvo jos jedan zagarantovan poraz od Vojvodine sledece kolo. Pusti ti derbi, to je za vas druga dimenizja.
(Ivan, 10. avgust 2017 23:05)

Kako stojiš sa čitanjem i razumevanjem istog?Ja sam rekao da će grobari videti kako će proći u derbiju i da će proći kao Surdulica a ti lupetaš.Naravno da će ih i Voša odučiti od fudbala.

Не дај се, краво!

pre 6 godina

Оно када гурнеш краву у провалију али она жилава па се узвере назад...

Trener

pre 6 godina

Da li je realno da iko u Srbiji prati domaći fudbal. Koliki ljudski šljam moraš biti pa da gledaš domaći fudbal i pratiš turske serije?

IQ 149

pre 6 godina

@Neko iz Banata - Druze, zivim u Sloveniji. Gledao sam ga uzivo par puta, momak je zver. Prosle sezone je imao takvu asistenciju za gol saigracu, mislim da je Glavini, iskosa centarsut, u trepavicu ga pogodio. Evo linka https://m.youtube.com/watch?v=vQ2sqYd9CCk
Dakle nije samo snazan i to, ima lik i dribling i tehniku.
Evo svih golova prosle sezone https://m.youtube.com/watch?v=TIkd-blN_w8. Molim objavite komentar.

Sokol Kusta

pre 6 godina

Opet glasniji ovi iz Železnika! Kao, zez, a mole boga da nije istina. Znaju dobro zašto.
(mr čović i dr terzić, 10. avgust 2017 22:17)
504

Znamo, da ne bi tukao igrače bez lopte i prolazio bez kartona.

Najrealnije

pre 6 godina

@Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

...Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...
(Jos realnije, 10. avgust 2017 23:00)

Kako sine pusta obećanja?154 derbija 62 pobede Zvezde i po 46 nerešenih i vaših pobeda...ove sezone povećavamo tu cifru na 65 bez ikakvih problema.

Dusan

pre 6 godina

I vi nas zovete cigani?! Pa ovo ciganisanje sto radite,silujete mozak javnosti dva meseca,to samo lici na vas...nek ostane bre,dovedite jos 3 Leonarda,bas me briga...ovo je kompletno maltretiranje javnosti...i da,da dovedete 3 Leonarda,ne vredi vam,bolji smo ove godine,vi pravite spanske serije,"briljirajte" u medijima,a mi cemo na terenu 😀

warriorsi jos od marculjonisa

pre 6 godina

Vehabije zabranile instagram, nema da krekece 'aj lav ju fans'. Leo favelar je sentimentalna dusa, patnja nije resenje

Westbrook

pre 6 godina

Covek ne trenira, ne zna ni sam sta hoce a sta nece, nije uz ekipu, pravi scene iz spanskih serija i nama sada treba da se tresu gace???
(analiticar_amater, 10. avgust 2017 22:53)
Vama su se tresle vec 4 puta prosle sezone a sad ce opet

Leo no1

pre 6 godina

Najbolja stvar koja se Partizanu može desiti je Leov povratak...upravo pamet u glavu,prodati Djurdjevica a za te pare podici Leonardu platu...sa njim ce i ovaj Ronaldo iz Nigerije dati dvadesetak golova u sezoni...Bez Leonarda smo nista...

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Prejaka Zvezda da dovedete 2 Lea unisticemo vas petardom ako ne i 6-7 golova.
(Boaćemo vas u derbiju, 10. avgust 2017 23:23)

To volim,kad se napržite pa posle kukate na Kokezu.Polako prijatelju,jak je Partizan i dalje.

gospodin

pre 6 godina

Ajmo sada jedan selfi na Instagram uz poruku "Vracam se u Partizan.Odbio sam arapske milione,jer nemaju dusu i jer ne mogu da zivim bez vas.Parama se ne mmoze kupiti ljubav. Sam u mraku hotelske sobe plakao sam svako vece,dok je oko mene bljestala sva raskos i bogatstvo,ali dzabe sve kada sam se osecao tuzno i usamljeno. Sto kazu pesme koje sam naucio u Srbiji "Dzabe care sve te tvoje pare,kuca bela veca od hotela" i "Prokleta je Saudijiska Arabija i zlato sto sja.""
Pre toga poslao SMS menadzeru.
-Jel si se cuo sa ovim iz Meca?
Zvao sam ih pet puta danas ali mi se ne javljaju. Poslao sam im i imejl.
-Mozda zbog godisnjih odmora?
Verovatno.
-Vidi tamo,ako moze sada da se izvuce bar 500 000,ne mora bas 800 000,nije meni toliko stalo do love,ja fudbal igram iz ljubavi,razonode i rekreacije. I napisi im da od detinjstva navijam za Mec. Jos od onda kada su sa Lukicem i Jestrovicem uzeli titulu,pa pukli od Zvezde. Ako ponude ugovor odmah kacim slike na Instagram. Za svaki slucaj na Instagram sam vec okacio poruku za Partizan i Grobare.
(Slobodni Klikeri, 10. avgust 2017 22:02) # Link komentara

Da je malo drama "Queen",jeste, ali ako se vrati i zaigra ponovo za nas ,da ce da vam opet spakuje par komada ove sezone kao i prosle,svakako hoce. :D

Košava

pre 6 godina

Nije novac u pitanju. Njegovoj ženi se nije išlo tamo.
Ako se vrati, odlično! Nastavlja se sapunica!
Leleleleleleleleleleonardoooooooooooo! Ahahahahahaha!

miško

pre 6 godina

Ako se vrati, opet dva čudaka u Partizanu.Jedan je Everton.Lekarska uverenja, falsifikat.Vidite taj pogled a tek nekontrolisan smeh i iskazivanje ljubavi prema Partizanu kao da je ponikao u tom timu.

majvuk

pre 6 godina

Moze da se vrati ali samo po jos neki kofer...ne treba nam igrac koji je glavom u drugoj ekipi, avioni, kamioni, milioni...Ako ce da igra sa 100 % snage i da ide na zimu...moze...u suprotnom...cao decko.

antiDebil

pre 6 godina

Nije mi jasno ko nije voljan da gleda Leonarda, ljudi u Partizanu i navijaci Partizana ili zvezdaska propaganda ?
Zasto neko ko navija za Partizan ne bi bio voljan da gleda nekoga ko zatrpava ubogu komsinicu ?

xxx

pre 6 godina

...sto bi Leo rekao: Bog je imao plan
hahahaha..
da ga malo dribla.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ogi, 10. avgust 2017 21:36) Kao vas u derbiju...

wolf stepanovič

pre 6 godina

Kaže jedan "ima problem sa samim sobom"...
Kao i Marko Nikolić, golman Lukač, Džikić i Hatcher, svi koji se pokažu kao ključni, kao nosioci...imaju te iste probleme "sa samim sobom"...pa neće valjda sa državnikom, premijerskim predsednikom, doduže preko vačele i vuzere...
Ali neka je nama zvezda živa i zdrava (sa zdravim finansijama), mi ionako odavno ne znamo za nikakv stid.

Skorpion

pre 6 godina

Ha, ha, ha , sareni cirkus nastavlja sa radom. Sa ovim "Topalovicima" iz Humske niti jedan dan nije dosadan, svaki dan me nasmeju do suza. Neverovatan klub.

grobar '90

pre 6 godina

Leo krenuo za BG
novinari u Srbiji:
" - dobra vest , Mec ga i dalje zeli
- Partizan ako vrati Leonardo , kvari odnos u svlacionici
- sta sad sa Leonardom ? "
pa polako...
jel toliki problem da se vrati u PFC ?
da se neko nije uplasio ?

Mirko-najrealniji

pre 6 godina

Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...
(Jos realnije, 10. avgust 2017 23:00)

-------------
Pa da svake godine obecamo da cemo vas dobiti i onda neispunimo obecanje vec vas otresemo.

Ivan

pre 6 godina

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

Ko to nama preti? Pa vi imate prvo jos jedan zagarantovan poraz od Vojvodine sledece kolo. Pusti ti derbi, to je za vas druga dimenizja.

Karaburac

pre 6 godina

Tresac i Leonardo....komedija
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MaironDrake, 10. avgust 2017 21:48) # Link komentara
Preporučujem (+5)Ne preporučujem (-4)

Terzo reaguj! :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (insajder provajder, 10. avgust 2017 21:47

Odlucite se panteri.

Grobar

pre 6 godina

Grobar jesam ali me je sramota ovog pilicarskog Partizana. Ko na pijaci. Leo dolazi, odlazi, dolazi, odlazi... Onda Djurdjevic odlazi, ne, da, na , da ipak ide, ne... pa dolazi Suma koji ne zna da igra a placen basnoslovno, pa nigerijski Ronaldo sa 3 gola u zadnjih 35 godina... a sve to dok traje najvazniji mesec u sezoni gde se lome koplja oko ostanka u Evropi. Amaterizam uprave je preslaba rec..

xxx

pre 6 godina

Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Vracaj Lea i prodaj Djurdjevica Ivice kumim te! Djuka daje isto golova koliko i Leo, ali sa Leom ima kreacije u igri i ima ko da izvodi slobodne udarce.

Realno

pre 6 godina

Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.

Jos realnije

pre 6 godina

@Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

...Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...

Trener

pre 6 godina

Da li je realno da iko u Srbiji prati domaći fudbal. Koliki ljudski šljam moraš biti pa da gledaš domaći fudbal i pratiš turske serije?

Del Boj

pre 6 godina

Mogu vam reci da sam sretan zbog ove vesti.Nevazno da li daje na utakmici gol ili ne,on toliko znaci ekipi i ekipa sa njim na terenu igra bolje to je sigurno.Ali za klub kao sto je Partizan nije dobro da zavise od jednog igraca

analiticar_amater

pre 6 godina

Terzi i drugarima sa severa već pozlilo!
(Beogradjanin, 10. avgust 2017 22:38)

Hahaha, koliko se vi ne razumete u ovaj sport ako mislite da je ovo dobra vest za vas. Vraca vam se nezadovoljni, nestabilni igrac koji ocigledno ima nekih problema sam sa sobom. I sa njim vas je Oli glat nakantao 3:1 u njihovoj prvoj zvanicnoj utakmici, dakle nije Leo ta karika koja vam nedostaje. Covek ne trenira, ne zna ni sam sta hoce a sta nece, nije uz ekipu, pravi scene iz spanskih serija i nama sada treba da se tresu gace???

IQ 149

pre 6 godina

Ovaj Partizan da je normalan, pravac Dzona Merija da dovedu iz Velenjskog Rudara. Ako ode Djurdjevic ofc. Lik prvi strelac Slovenije sa 17 golova je bio, timski igrac, odlican i nogom i glavom. U Vojvodini nije dobio sansu zbog menadzera, na vecini pripremnih je davao golove lik, odlican napadac. Ne verujem da bi trazio vise od 15000 mesecno.

Partizan je zivot ostalo su sitnice!

pre 6 godina

Iskreno vise bi voleo da ode Djurdjevic, a Leo da se vrati/ostane. Sa Leom koliko toliko imamo kreativca u timu i nekoga ko pravi razliku. Sa Djurdjevicem usijanu glavu i probleme u svlacionici.

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

Ajmo sada jedan selfi na Instagram uz poruku "Vracam se u Partizan.Odbio sam arapske milione,jer nemaju dusu i jer ne mogu da zivim bez vas.Parama se ne mmoze kupiti ljubav. Sam u mraku hotelske sobe plakao sam svako vece,dok je oko mene bljestala sva raskos i bogatstvo,ali dzabe sve kada sam se osecao tuzno i usamljeno. Sto kazu pesme koje sam naucio u Srbiji "Dzabe care sve te tvoje pare,kuca bela veca od hotela" i "Prokleta je Saudijiska Arabija i zlato sto sja.""
Pre toga poslao SMS menadzeru.
-Jel si se cuo sa ovim iz Meca?
Zvao sam ih pet puta danas ali mi se ne javljaju. Poslao sam im i imejl.
-Mozda zbog godisnjih odmora?
Verovatno.
-Vidi tamo,ako moze sada da se izvuce bar 500 000,ne mora bas 800 000,nije meni toliko stalo do love,ja fudbal igram iz ljubavi,razonode i rekreacije. I napisi im da od detinjstva navijam za Mec. Jos od onda kada su sa Lukicem i Jestrovicem uzeli titulu,pa pukli od Zvezde. Ako ponude ugovor odmah kacim slike na Instagram. Za svaki slucaj na Instagram sam vec okacio poruku za Partizan i Grobare.

gospodin

pre 6 godina

Danas sam mu usao na instagram i vidim da i dalje ima onu jednu sliku koju je postavio jos pre 7 dana u njihovom dresu i pomislim u sebi zamisli propadne mu transfer i kao vraca se u BG, i sad ulazim na b92 i vidim ovu vest...
Neverovatno :D

marerakarera

pre 6 godina

Neki afirmisani igraci u ligama petice ne dobijaju toliko para kao on (preko 40000 evra nedeljno). Da ne glumimo neki lazni moral, cinjenica je da cilj opravdava sredstva. Ni mi ni Zvezda nemamo takav ugled da mozemo da odbijemo igraca koji pravi razliku, a cinjenica je da je cak i za standarde Evrope pristojan igrac, tako da ne bih bio nezadovoljan njegovim povratkom. Ali cak i da dodje problem je sto ja mislim da bi nam i poluamaterski engleski klub smestio 4 gola za poluvreme. Bez jake odbrane ni u jednom sportu nema uspeha, a mi to nemamo.

Ivan

pre 6 godina

Mogu vam reci da sam sretan zbog ove vesti.Nevazno da li daje na utakmici gol ili ne,on toliko znaci ekipi i ekipa sa njim na terenu igra bolje to je sigurno.Ali za klub kao sto je Partizan nije dobro da zavise od jednog igraca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Del Boj, 10. avgust 2017 22:35)

Druze nije se vratio u partizan, to je u domenu teorije i spekulacija.

analiticar_amater

pre 6 godina

Znaci obozavam ovog coveka!....a vazura samo sto je poš'o po nov ferari....
Majstore,vrati se igraj i zacepi!
Welcome back!
(Muftija delija, 10. avgust 2017 22:24)

Hoce to tako, trazi milione po sezoni i sad ce da se vrati kod vas, igra i zacepi.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Prejaka Zvezda da dovedete 2 Lea unisticemo vas petardom ako ne i 6-7 golova.
(Boaćemo vas u derbiju, 10. avgust 2017 23:23)

To volim,kad se napržite pa posle kukate na Kokezu.Polako prijatelju,jak je Partizan i dalje.

Leo no1

pre 6 godina

Najbolja stvar koja se Partizanu može desiti je Leov povratak...upravo pamet u glavu,prodati Djurdjevica a za te pare podici Leonardu platu...sa njim ce i ovaj Ronaldo iz Nigerije dati dvadesetak golova u sezoni...Bez Leonarda smo nista...

Najrealnije

pre 6 godina

@Televisita presenta!

Sa zagorcima uvek komedija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos 84, 10. avgust 2017 21:49) Jel komedija kao u derbiju?
(xxx, 10. avgust 2017 22:05

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

...Ah ta pusta obecanja...svake godine i opet nista...
(Jos realnije, 10. avgust 2017 23:00)

Kako sine pusta obećanja?154 derbija 62 pobede Zvezde i po 46 nerešenih i vaših pobeda...ove sezone povećavamo tu cifru na 65 bez ikakvih problema.

Dusan

pre 6 godina

I vi nas zovete cigani?! Pa ovo ciganisanje sto radite,silujete mozak javnosti dva meseca,to samo lici na vas...nek ostane bre,dovedite jos 3 Leonarda,bas me briga...ovo je kompletno maltretiranje javnosti...i da,da dovedete 3 Leonarda,ne vredi vam,bolji smo ove godine,vi pravite spanske serije,"briljirajte" u medijima,a mi cemo na terenu 😀

Westbrook

pre 6 godina

Covek ne trenira, ne zna ni sam sta hoce a sta nece, nije uz ekipu, pravi scene iz spanskih serija i nama sada treba da se tresu gace???
(analiticar_amater, 10. avgust 2017 22:53)
Vama su se tresle vec 4 puta prosle sezone a sad ce opet

Sokol Kusta

pre 6 godina

Opet glasniji ovi iz Železnika! Kao, zez, a mole boga da nije istina. Znaju dobro zašto.
(mr čović i dr terzić, 10. avgust 2017 22:17)
504

Znamo, da ne bi tukao igrače bez lopte i prolazio bez kartona.

Realno

pre 6 godina

Videćeš uskoro i derbiju komediju,sličnu kao malopre u Surdulici...strpi se dve-tri nedelje.
(Realno, 10. avgust 2017 22:20)

Ko to nama preti? Pa vi imate prvo jos jedan zagarantovan poraz od Vojvodine sledece kolo. Pusti ti derbi, to je za vas druga dimenizja.
(Ivan, 10. avgust 2017 23:05)

Kako stojiš sa čitanjem i razumevanjem istog?Ja sam rekao da će grobari videti kako će proći u derbiju i da će proći kao Surdulica a ti lupetaš.Naravno da će ih i Voša odučiti od fudbala.

IQ 149

pre 6 godina

@Neko iz Banata - Druze, zivim u Sloveniji. Gledao sam ga uzivo par puta, momak je zver. Prosle sezone je imao takvu asistenciju za gol saigracu, mislim da je Glavini, iskosa centarsut, u trepavicu ga pogodio. Evo linka https://m.youtube.com/watch?v=vQ2sqYd9CCk
Dakle nije samo snazan i to, ima lik i dribling i tehniku.
Evo svih golova prosle sezone https://m.youtube.com/watch?v=TIkd-blN_w8. Molim objavite komentar.

gospodin

pre 6 godina

Ajmo sada jedan selfi na Instagram uz poruku "Vracam se u Partizan.Odbio sam arapske milione,jer nemaju dusu i jer ne mogu da zivim bez vas.Parama se ne mmoze kupiti ljubav. Sam u mraku hotelske sobe plakao sam svako vece,dok je oko mene bljestala sva raskos i bogatstvo,ali dzabe sve kada sam se osecao tuzno i usamljeno. Sto kazu pesme koje sam naucio u Srbiji "Dzabe care sve te tvoje pare,kuca bela veca od hotela" i "Prokleta je Saudijiska Arabija i zlato sto sja.""
Pre toga poslao SMS menadzeru.
-Jel si se cuo sa ovim iz Meca?
Zvao sam ih pet puta danas ali mi se ne javljaju. Poslao sam im i imejl.
-Mozda zbog godisnjih odmora?
Verovatno.
-Vidi tamo,ako moze sada da se izvuce bar 500 000,ne mora bas 800 000,nije meni toliko stalo do love,ja fudbal igram iz ljubavi,razonode i rekreacije. I napisi im da od detinjstva navijam za Mec. Jos od onda kada su sa Lukicem i Jestrovicem uzeli titulu,pa pukli od Zvezde. Ako ponude ugovor odmah kacim slike na Instagram. Za svaki slucaj na Instagram sam vec okacio poruku za Partizan i Grobare.
(Slobodni Klikeri, 10. avgust 2017 22:02) # Link komentara

Da je malo drama "Queen",jeste, ali ako se vrati i zaigra ponovo za nas ,da ce da vam opet spakuje par komada ove sezone kao i prosle,svakako hoce. :D

dex

pre 6 godina

@marerakera

Pitanje je kako bi ostatak ekipe reagovao na povratak Leonarda. On i Djurdjevic sigurno nisu u dobrim odnosima. Praviti klanove u ekipi nije pametno, a siguran sam da bi sada situacija eskalirala. Mislim, meni kao navijacu Zvezde je dobro da imate problem u ekipi. :)
Sto se vas tice, pametnije je da ga prodate. Decko nije bas sav svoj. Vidi se i po onom instagramisanju, a moglo se videti i da mu nisu sve ovce na broju i protiv Zvezde i Vojvodine. Necu ulaziti u to zasto nije dobio crveni za ona udaranja, to nije poenta price, ali realno, protov Zvezde recimo, potrebna vam je pobeda, Zvezda dolazi do izjednacenja i pritiska, on ima zuti i udara u glavu protivnika u besmislenoj situaciji. Ako se on vrati, i igra u derbiju, pa Zvezda povede, on ce crveni dobiti sigurno. Decko je problematican, ali to pokusava da resi uvlacenjem navijacima.

Pitanje

pre 6 godina

Ako se razvali klauzula prelazi na Marakanu!
(buuummm, 10. avgust 2017 22:18)

Šta će nam,imamo popunjenu klupu a za prvih 11 nema mesta.Umesto koga?

majvuk

pre 6 godina

Moze da se vrati ali samo po jos neki kofer...ne treba nam igrac koji je glavom u drugoj ekipi, avioni, kamioni, milioni...Ako ce da igra sa 100 % snage i da ide na zimu...moze...u suprotnom...cao decko.

Zoran

pre 6 godina

Kako izvadio povratnu kartu, kada? Ako je izvadio pre nego što je otišao onda je znao da se vraća, ako je izvadio sada onda se vraća u Arabiju... ili nije povratna? :-)

Parter B

pre 6 godina

Nastavlja se sapunica...
Ko ce na kraju preovladati,ucveljeni Leonardo ili dezmekasti Vazura,pratite u novoj epizodi Mlade neveste...

Не дај се, краво!

pre 6 godina

Оно када гурнеш краву у провалију али она жилава па се узвере назад...

Runner

pre 6 godina

Лео, к'о овај наш, поверовао Арапима а ти су увек и вазда једно причали, друго мислили а треће радили. И овај наш Арапин обећао уложити 30 милијарди долара у "Београд на води" и изградити га за 3 године а онда му ту маштарију граде грађани Србије од своје цркавице. Тако се стиснуо и овај принц од УАЕ чија је дневна зарада већа од Леове годишње плате. За све оне који су скептични на ову констатацију ево просте рачунице, случајно знам да сваки принц у арапском свету има право на експлоатацију минимум 3 милиона барела сирове нафте дневно и нека му је зарада само 1 долар по барелу то је 3 милиона долара дневно, па ти види. А да је отишао у француски Мец, е ту је уговр закон. Причао ми је бивши играч ФК Сарајево и потоњи тренер, Бошко Продановић, да је тренирајући француске тимове његов једини и основни проблем био терен односно тактика, физичка спрема и уигравање тима све остало је била брига клуба. Плата са премијама која није каснила ни секунд, беспрекорни смештај, француски аутомобил и здравствена заштита. Шта ћеш више, шта ћеш боље!? Ал'кад ти зине дупе доживиш то што доживиш.

warriorsi jos od marculjonisa

pre 6 godina

Vehabije zabranile instagram, nema da krekece 'aj lav ju fans'. Leo favelar je sentimentalna dusa, patnja nije resenje

Košava

pre 6 godina

Nije novac u pitanju. Njegovoj ženi se nije išlo tamo.
Ako se vrati, odlično! Nastavlja se sapunica!
Leleleleleleleleleleonardoooooooooooo! Ahahahahahaha!

miško

pre 6 godina

Ako se vrati, opet dva čudaka u Partizanu.Jedan je Everton.Lekarska uverenja, falsifikat.Vidite taj pogled a tek nekontrolisan smeh i iskazivanje ljubavi prema Partizanu kao da je ponikao u tom timu.