Fudbal 113

Petak, 04.08.2017.

09:55

Partizan čekaju Nikolić, Šerif, AEK, Utreht...

Partizan je dobio skraćenu listu potencijalnih rivala za plej-of Lige Evrope pred žreb u Nionu od 13 časova.

Partizan èekaju Nikoliæ, Šerif, AEK, Utreht... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Никола

pre 6 godina

Ајде да прођемо и једни и други.
Немојте бити деструктивни. У истом смо "тиму", на истој страни.

Дај да узмемо паре, па ћемо после да се свађамо.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Bane

Lester je usao kao sampion, a ne zbog koeficijenta, doktore. Drugo, to pravilo je promenjeno. Trece, tipa Olimijakos vec deceniju igra LS pa nije podigao koeficijen za dva ucesnika u LS. Tako da vam ni ta prica ne pije vodu.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Koga god da izvucemo prolazimo, voleo bih jedino da izbegnemo Videoton zbog Nikolica...glupo bi bilo da ga izbacimo iz evrope bas mi. Neka prodje i on i mi...postenije je. Inace, za klasu smo jaci od svih...najmanje. Opusteno!

Predlog

pre 6 godina

Estersund, Šerif ili Domžale.
(fantom, 04. avgust 2017 10:07)

Onda ne znaš kako igra Domžale... bolje Estersund ili Šerif
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rockville, 4. avgust 2017 12:02)

A ti se raspitaj kod Galatasaraj,kako igra Estersund.

Bane

pre 6 godina

@Ljubisa livac
Poene skuplja svako za sebe?!
Prvo se malo informisi pa onda komentarisi. Ociti primer, Lester. Kad je to Lester sakupio poene u Evropi? Samo zbog koeficijenta nacionalnog prvenstva je usao direktno u LS. A bodove su tokom godina sakupljali Mancester Junajted,Celzi i ostali. Tako da cuti i navijaj za taj Partizan koji toliko ne volis, jer da njega nema ni u prvom kolu ne bi bili nosioci. Cak je i Vojvodina skupila vise bodova za Srbiju nego Zvezda. Sportski pozdrav.

Dare

pre 6 godina

Ja ne znam zasto po imenima timova ocenjujete sanse za prolaz. Prosle godine smo ispali od nekih amatera, pre smo ispadali od neke Tikve, Samrok da ne spominjem. Svi igraju fudbal.

milan 26

pre 6 godina

Realno, svakog mozemo da prodjemo, pogotovu ako budemo igrali kao u Pireju. Naravno da su vise dobrodosli svi sem AEK-a i Videotona... Moramo pod hitno da nadjemo krstenog stopera i jednog kreatora igre ako bude imao neki u ponudi. Odbrana je dno, Cirkovic do juce u Teleoptiku, a danas da igra ligu sampiona, haha, Ostojic koji moze i zna samo za nasu ligu. Spor je i nema mnogo kvaliteta za Evropu. Miletic se trudi, ali ocito je da je poprilicno ogranicen. Drugo Partizana niko ne napada u nasoj ligi, svi igraju bunker ili pozadi, sem Zvezde i kad te neko u Evropi napadne ti nisi navikao na to i odmah pucas. To je retultat lose lige.Tako da bez nekog novog Ivanova nema sta da trazimo u Evropi.

Ivan HH

pre 6 godina

Po kom osnovu su oni izabrani kao mogući protivnici.Zašto nije mogao Hajduk?
(Zata, 04. avgust 2017 10:44)

Ne moze u ovoj fazi zbog tog nekog geografskog faktora..zaboravio tacnije objasnjenje.U grupnoj fazi mislim da bi moglo

Nikola

pre 6 godina

Zagrebčani ovde nemaju šta da traže...
(Faruk Hadzibegic, 4. avgust 2017 10:57)

Zašto??
Njihovi mogući protivnici su Rozenborg, Aleksandrija, Skenderbeg, Altah, Vardar i Suduva.
Skenderbeg su izbacili prošle sezone, Aleksandrija je pokazala da ume da bude nezgodna, Vardar je izbacio Malme i pobedio Kopenhagen.
A oni su uz malo sreće prošli Odd. Mada im je to bila prva utakmica, nisu se još uigrali.

Johnieee

pre 6 godina

Sve ekipe su slicnog kvaliteta i niti jedna od njih ne sme predstavljati nepremostivu prepreku, a sa druge strane sve ekipe su dovoljno ozbiljne da se mora pristupiti dvomecu krajnje disciplinovano i organizovano.
Koliko vidim, zamena za Lea je vec spremna i u pregovorima, bice tu sigurno jos koje pojacanje.
Prelazni rok je odradjen odlicno, uzeto je vec 11 miliona, a kostur tima je ostao... ali mislim da je idealan momenat da se proda Djurdjevic. Sezonu kao prethodnu ponoviti nece, u dosta je losoj formi vec duze, a mali los je za tim, lose se ponasa na terenu i lose utice na ekipu. Na konto proslosezonskog ucinka treba uzeti dobre pare za njega.

Iskreno

pre 6 godina

Mene samo brine potencijalna Djukiceva trvdoglavost pa da fura istu filozofiju i taktiku. Licno mislim da je to pogresno jer spram protivnika moras i pripremiti taktiku kako bi mogao iskoristiti njihove mane. Protiv Buducnosti i Olimpijakosa je furao istu pricu. Cetiri meca potpuno identicna gde je urodilo plodom samo jedno poluvreme protiv Buducnosti i drugo poluvreme protiv Olimpijakosa u Atini. U Beogradu je protiv Olimpijakosa bilo jalovo i stvarno nista specijalno. U Atini se vec odigralo za klasu vise, ali ovog puta su oni igrali drugacije pa je leglo na nasu taktiku. Za punu ofanzivu nam fali bolja odbrana i stvarno je cudo da nismo doveli bolje stopere.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kako se prave ovi skraćeni spiskovi, šta su kriterijumi?
(Z, 04. avgust 2017 11:23)

Da ne budu klubovi iz iste drzave i da se izbegnu nefudbalske stvari koje bi nastale kad bismo izvukli Osjek,Skenderberg ili Skendriju na primer.

Nikola

pre 6 godina

Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o
(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)

Čoveče shvati jednu stvar, koeficijent se gradi godinama i zahvaljujući njemu se rangiraju klubovi, kada ne bi postojao mogli bi se ovde recimo sastati parovi Zenit-Bilbao ili recimo Dudelange-Florijana npr.
A šta će amaterski tim u grupnoj fazi?? Da popravlja gol razliku.
Mi smo imali još jači koeficijent ranije, jer smo 2004-05 prošli grupnu fazu i naredno kolo pa u osmini finala ispali od CSKA, pre 2 sezone smo u grupi ostvarili 3 pobede, tu se bodovi osvajaju, osvajaju se i u kvalifikacijama, ali mng manje. I ti bi hteo da budemo u istom rangu, e pa ne može.

todor

pre 6 godina

kvalitetne su ekipe domzale i videoton u rangu sa bilo kojim.klubom iz zvezdinog sesira osim milana, pravi se spin da oni nisu imali srece u zrebu a mi jesmo, pa ljudi kao nenosioci ste imali previsw srece samo ako ne izvucete milan.

Čačak

pre 6 godina

I naši potencijalni protivnici se sad mole Bogu i rzmišljaju,daj samo ovog Partizana,sa sve Kljajićem,Ćirkovićem,Miletićem...

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Djed Gavrilo

Hajde djede na partiju saha, pusti sport i pseudopatriotizam. Za Partizan ne mogu niti cu ikad navijati. To sto ga i ne smatram srpskim klubom je druga prica. Vaznije, poene skuplja svako za sebe. To sto ste vi "igrali" Evropu ovih 10 godina koristi samo vama, sta Zvezda ima od toga? Nista, igra od prvog kola. Drugo, sigurno necu da navijam da udje Partizan u LS, zaradi 10 miliona, proda igraca po vecoj ceni i td. Ja Partizan ne podnosim i ne zelim mu uspeh. Navijam za Zvezdu i nije mi zelja da nam rival bude sto jaci. Ko je odrastao na stadionu razume sta pricam.

djdj

pre 6 godina

Ako bi mogao birati izabrao bih Utreht.Holandjani koji nemaju neke igrace,ali igraju otvoreno.Secamo se Groningena.AZ Alkmar je te sezone tukao i PSV I Ajax pa smo ih oducili od fudbala i ovde i tamo.Nemamo se cega bojati.Sretno Zvezdi,pa da gledamo dva najtrofejnija kluba u regionu u LE.PS sretno i Osijeku,Domzale,a u LS Rijeka !Mariboru,Dinamu i Hajduku zelim da ispadnu !

Стеф

pre 6 godina

Молим бога да комшије добију Остредурс(или како већ) или Домжале! Моја Звезда има баш лоше шансе, али нада не престаје.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

"Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)Druze, Maribor je zbog koeficihenta bio nosliac i obezbedio vec grupnu fazu prosavsi Hafnarfjordur sa Islanda."
Sine ,koeficijet je minuli rad.Ako hoćeš platu moras imati rad iza sebe.Ako hoćeš penziju opet radni staž.Ako hoćeš respekt,opet to trebas zaslužiti.Startujte već jednom i ne živite da izliva te zlo na Partizan.

Bane

pre 6 godina

Sta se lozite za taj Estersund, izbacili su Galatasaraj koji je zainteresovan za Ligu Evrope koliko i Sparta i one iz Luksemburga su izbacili. Jedina prednost im je to sto im je prvenstvo u toku, inace nista posebno. Samo da se Videoton izbegne, sa ostalima se moze.

sigapulopataru

pre 6 godina

zvezda ispada sine koga god da dobije...sad krece pad!!! jer kontinuiet za to treba skupa ekipa...
(fafajcigojneru, 04. avgust 2017 10:57)

Suva inteligencij...

joca

pre 6 godina

i dalje izgleda vecina nije upucena da se ovde neradi o AEK Athen nego o AEK Larnaka.niko se netreba pocenivati ali Larnaka bi bilo po volji.

Del Boj

pre 6 godina

Fino smo prosli,jos ako se moze izbeci Videoton zbog Marka ovo ostalo svejedno.Igrom kao protiv Olimpijalosa uz dosta vise srece i bolje defanzive mozemo sa svima !!!!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Zagrebčani ovde nemaju šta da traže... 
(Faruk Hadzibegic, 4. avgust 2017 10:57) 

Rukfas, vest o zrebu Zvezde je malo ispod ove.Promasio si temu.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Koji demoni vladaju tvojom mišlju i glavom?
"Pa vi jedino da se molite da izvucete Serif ili Domzale. A ja vam zelim AEK ili Videoton."
(Ljubisa livac, 04. avgust 2017 11:12
Normalno je da se radujes prolazu Partizana,kao i Zvezde.Zalite se na poene.Pa to sakupljaju svi Srpski timovi.Sto ih vise dogura dalje,to vise poena za naredni ciklus.
No,tvoja svest je sadržana u onoj pogubnoj vašoj krilatici:Kad Zvezda nije prva nevalja sport u Srbiji.Nazalost,vi ste temeljno i masovno otrovani i sirite taj otrov poput oluje.
Sta je ta svest samo zla nanela Srpskom biću?Ne razumeš ti ovo!

gospodin

pre 6 godina

@Danilovgrad
Objektivano nema šta.
Sa jedne strane "amaterska" Budućnost I "nekakve" Domžale, a sa druge strane nema epiteta pored Florijane i Irtisha.
A pritom potpuno zanemaruješ činjenicu da je Partizan osvojio prošle godine prvenstvo.
Bravo
(Daki, 04. avgust 2017 11:03)
Ne zna on znacenje reci "epitet"...

Samo da nije Petah Tikva

pre 6 godina

Ako hoćeš platu moras imati rad iza sebe.Ako hoćeš penziju opet radni staž.Ako hoćeš respekt,opet to trebas zaslužiti.Startujte već jednom i ne živite da izliva te zlo na Partizan.
(Djed Gavrilo, 4. avgust 2017 11:41)

Nije kasno da uzmes pravopis u ruke.

Daki

pre 6 godina

@Danilovgrad
Objektivano nema šta.
Sa jedne strane "amaterska" Budućnost I "nekakve" Domžale, a sa druge strane nema epiteta pored Florijane i Irtisha.
A pritom potpuno zanemaruješ činjenicu da je Partizan osvojio prošle godine prvenstvo.
Bravo

ludinovinar

pre 6 godina

Партизану овде сви одговарају, под условом да одиграју барем као против Олија.. ;) Лично не желим једино Видеотон због Николића.. Напред црно-бели, биће опет Европа на јесен.. ;)

Alen

pre 6 godina

Estersund izbacio Fola Ash 3:2
Fola Ash izbacio Inter Baku 4:1
Inter Baku izbacio Mladost Lučani 5:0

i krug se zatvara ako Partizan izbaci Estersund

del boj

pre 6 godina

Nama je svejedno, svi rivali su osrednji ( ne potcenjujte Domzale, Ostersund, Serif...), otprilike nas nivo. Cigani bas nisu imali srece, koliko-toliko sanse imaju jedino protiv Briza i Austrije. Protiv ruske skole, Kijeva i Krasnodara bez teorijskih sansi, kao i Milana ( ali spektakl u najavi). Voleo bih konacno da oba tima budu u LE, ali tesko.

Jakovisimus

pre 6 godina

E sad, nema više izvoljevanja, nismo ni mi ni Zvezda u situaciji da biramo, nema više jačih ili slabijih, koga god da izvuku nači klubovi - mora da se pobedi, u suprotnom nismo za Evropu.

BS

pre 6 godina

Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o
(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)

Druze, Maribor je zbog koeficihenta bio nosliac i obezbedio vec grupnu fazu prosavsi Hafnarfjordur sa Islanda.

imam problem sa kockom

pre 6 godina

Milim da nas niko ne zeli da izvuce. Sto se nas tice izbacujemo sve, jedino ce nas Nikolic malo namuciti mada i njega izbacujemo, Serif je ovde najlaksi ubedljivo.

Nikola

pre 6 godina

Najbolje bi nam legli Šveđani ili Moldavci, Videoton bi bilo dobro izbeći zbog Nikolića, Utreht Holanđani su to, mada smo u istoriji dobro prolazili sa njima, Groningen 2006 i AZ 2015te.

Zaobiđite nas sa "bunker minama"

pre 6 godina

Po stilu igre bi nam ubedljivo najviše odgovarao zapravo Utreht, ostali s izuzetkom AEK-a su manje-više bunker ekipe i tu se ne bi naigrali fudbala.

Danilovgrad

pre 6 godina

Dakle ove godine da bi se Partizan kvalifikovao u Evropu, samo je trebao da pobijedi Buducnost, amatersku ekipu i nekakve Domazle i to je to ... Sa druge strane Zvezda je trebala da pobijedi Florijanu, pa Irtish, pa Spartu Prag i sad mogu mislit koja ce bit cetvrta ekipa ... Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o

Mrle

pre 6 godina

Ko god da dodje moze da se igra i pobedi ali i da se ispadne. Favorit na papiru ne znaci nista jeste malo lakse ali za nas fudbal sve su ovo ozbiljne ekipe, ali ako se odigra muski i borbeno bez onog naseg lako cemo sanse su na nasoj strani. Ali ako se kiksira kao protiv Olya dzabe sve.

Dejan

pre 6 godina

Vidim svi zelite Domzale,tipicno pocenjivanje slovenackog fudbala.Pa te Domzale mogle su juce da daju 4-5 komada Frajburgu,gledao sam utakmicu i odusevile su me Domzale.

Istina

pre 6 godina

Docice im njihov Nikolic
Gосподин Смит, 4. avgust 2017 10:11)

I vama vaš Dinamo Zagreb
(gargamel, 4. avgust 2017 10:22

Da ne brkamo loncice ali Dinamo je mnogo vise vas nego nas.Uostalom i jedni i drugi ste stvoreni u Zagrebu,cak je vise kod vas u pocetku bilo igraca iz NDH nego kod njih.

nesa80

pre 6 godina

jedino ovaj estersund za izbegavanje,nikakvo ime a jaki su,izbacili lako galatasaraj,igraci su im napaljeni i jaki u duelu,nemamo tu sta da trazimo,i eventualno aek izbeci ovo ostalo ok,ljudi se boje videotona a mislim da bi nam oni najvise odgovarali

S Y L A

pre 6 godina

Dajte Estersund da se igramo (Marko, 04. avgust 2017 10:06)

ta Svedska ekipa se svrstava u sam vrh .Imaju visoke ambicije ove sezone,imaju dobar stadion koji je uvek pun.Tako da nema lakih protivnika.

Alen

pre 6 godina

Estersund izbacio Fola Ash 3:2
Fola Ash izbacio Inter Baku 4:1
Inter Baku izbacio Mladost Lučani 5:0

i krug se zatvara ako Partizan izbaci Estersund

Nikola

pre 6 godina

Najbolje bi nam legli Šveđani ili Moldavci, Videoton bi bilo dobro izbeći zbog Nikolića, Utreht Holanđani su to, mada smo u istoriji dobro prolazili sa njima, Groningen 2006 i AZ 2015te.

Jakovisimus

pre 6 godina

E sad, nema više izvoljevanja, nismo ni mi ni Zvezda u situaciji da biramo, nema više jačih ili slabijih, koga god da izvuku nači klubovi - mora da se pobedi, u suprotnom nismo za Evropu.

BS

pre 6 godina

Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o
(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)

Druze, Maribor je zbog koeficihenta bio nosliac i obezbedio vec grupnu fazu prosavsi Hafnarfjordur sa Islanda.

Dejan

pre 6 godina

Vidim svi zelite Domzale,tipicno pocenjivanje slovenackog fudbala.Pa te Domzale mogle su juce da daju 4-5 komada Frajburgu,gledao sam utakmicu i odusevile su me Domzale.

del boj

pre 6 godina

Nama je svejedno, svi rivali su osrednji ( ne potcenjujte Domzale, Ostersund, Serif...), otprilike nas nivo. Cigani bas nisu imali srece, koliko-toliko sanse imaju jedino protiv Briza i Austrije. Protiv ruske skole, Kijeva i Krasnodara bez teorijskih sansi, kao i Milana ( ali spektakl u najavi). Voleo bih konacno da oba tima budu u LE, ali tesko.

Mrle

pre 6 godina

Ko god da dodje moze da se igra i pobedi ali i da se ispadne. Favorit na papiru ne znaci nista jeste malo lakse ali za nas fudbal sve su ovo ozbiljne ekipe, ali ako se odigra muski i borbeno bez onog naseg lako cemo sanse su na nasoj strani. Ali ako se kiksira kao protiv Olya dzabe sve.

Nikola

pre 6 godina

Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o
(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)

Čoveče shvati jednu stvar, koeficijent se gradi godinama i zahvaljujući njemu se rangiraju klubovi, kada ne bi postojao mogli bi se ovde recimo sastati parovi Zenit-Bilbao ili recimo Dudelange-Florijana npr.
A šta će amaterski tim u grupnoj fazi?? Da popravlja gol razliku.
Mi smo imali još jači koeficijent ranije, jer smo 2004-05 prošli grupnu fazu i naredno kolo pa u osmini finala ispali od CSKA, pre 2 sezone smo u grupi ostvarili 3 pobede, tu se bodovi osvajaju, osvajaju se i u kvalifikacijama, ali mng manje. I ti bi hteo da budemo u istom rangu, e pa ne može.

Daki

pre 6 godina

@Danilovgrad
Objektivano nema šta.
Sa jedne strane "amaterska" Budućnost I "nekakve" Domžale, a sa druge strane nema epiteta pored Florijane i Irtisha.
A pritom potpuno zanemaruješ činjenicu da je Partizan osvojio prošle godine prvenstvo.
Bravo

Djed Gavrilo

pre 6 godina

"Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)Druze, Maribor je zbog koeficihenta bio nosliac i obezbedio vec grupnu fazu prosavsi Hafnarfjordur sa Islanda."
Sine ,koeficijet je minuli rad.Ako hoćeš platu moras imati rad iza sebe.Ako hoćeš penziju opet radni staž.Ako hoćeš respekt,opet to trebas zaslužiti.Startujte već jednom i ne živite da izliva te zlo na Partizan.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Zagrebčani ovde nemaju šta da traže... 
(Faruk Hadzibegic, 4. avgust 2017 10:57) 

Rukfas, vest o zrebu Zvezde je malo ispod ove.Promasio si temu.

S Y L A

pre 6 godina

Dajte Estersund da se igramo (Marko, 04. avgust 2017 10:06)

ta Svedska ekipa se svrstava u sam vrh .Imaju visoke ambicije ove sezone,imaju dobar stadion koji je uvek pun.Tako da nema lakih protivnika.

Čačak

pre 6 godina

I naši potencijalni protivnici se sad mole Bogu i rzmišljaju,daj samo ovog Partizana,sa sve Kljajićem,Ćirkovićem,Miletićem...

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Koji demoni vladaju tvojom mišlju i glavom?
"Pa vi jedino da se molite da izvucete Serif ili Domzale. A ja vam zelim AEK ili Videoton."
(Ljubisa livac, 04. avgust 2017 11:12
Normalno je da se radujes prolazu Partizana,kao i Zvezde.Zalite se na poene.Pa to sakupljaju svi Srpski timovi.Sto ih vise dogura dalje,to vise poena za naredni ciklus.
No,tvoja svest je sadržana u onoj pogubnoj vašoj krilatici:Kad Zvezda nije prva nevalja sport u Srbiji.Nazalost,vi ste temeljno i masovno otrovani i sirite taj otrov poput oluje.
Sta je ta svest samo zla nanela Srpskom biću?Ne razumeš ti ovo!

milan 26

pre 6 godina

Realno, svakog mozemo da prodjemo, pogotovu ako budemo igrali kao u Pireju. Naravno da su vise dobrodosli svi sem AEK-a i Videotona... Moramo pod hitno da nadjemo krstenog stopera i jednog kreatora igre ako bude imao neki u ponudi. Odbrana je dno, Cirkovic do juce u Teleoptiku, a danas da igra ligu sampiona, haha, Ostojic koji moze i zna samo za nasu ligu. Spor je i nema mnogo kvaliteta za Evropu. Miletic se trudi, ali ocito je da je poprilicno ogranicen. Drugo Partizana niko ne napada u nasoj ligi, svi igraju bunker ili pozadi, sem Zvezde i kad te neko u Evropi napadne ti nisi navikao na to i odmah pucas. To je retultat lose lige.Tako da bez nekog novog Ivanova nema sta da trazimo u Evropi.

Zaobiđite nas sa "bunker minama"

pre 6 godina

Po stilu igre bi nam ubedljivo najviše odgovarao zapravo Utreht, ostali s izuzetkom AEK-a su manje-više bunker ekipe i tu se ne bi naigrali fudbala.

Istina

pre 6 godina

Docice im njihov Nikolic
Gосподин Смит, 4. avgust 2017 10:11)

I vama vaš Dinamo Zagreb
(gargamel, 4. avgust 2017 10:22

Da ne brkamo loncice ali Dinamo je mnogo vise vas nego nas.Uostalom i jedni i drugi ste stvoreni u Zagrebu,cak je vise kod vas u pocetku bilo igraca iz NDH nego kod njih.

ludinovinar

pre 6 godina

Партизану овде сви одговарају, под условом да одиграју барем као против Олија.. ;) Лично не желим једино Видеотон због Николића.. Напред црно-бели, биће опет Европа на јесен.. ;)

imam problem sa kockom

pre 6 godina

Milim da nas niko ne zeli da izvuce. Sto se nas tice izbacujemo sve, jedino ce nas Nikolic malo namuciti mada i njega izbacujemo, Serif je ovde najlaksi ubedljivo.

Nikola

pre 6 godina

Zagrebčani ovde nemaju šta da traže...
(Faruk Hadzibegic, 4. avgust 2017 10:57)

Zašto??
Njihovi mogući protivnici su Rozenborg, Aleksandrija, Skenderbeg, Altah, Vardar i Suduva.
Skenderbeg su izbacili prošle sezone, Aleksandrija je pokazala da ume da bude nezgodna, Vardar je izbacio Malme i pobedio Kopenhagen.
A oni su uz malo sreće prošli Odd. Mada im je to bila prva utakmica, nisu se još uigrali.

djdj

pre 6 godina

Ako bi mogao birati izabrao bih Utreht.Holandjani koji nemaju neke igrace,ali igraju otvoreno.Secamo se Groningena.AZ Alkmar je te sezone tukao i PSV I Ajax pa smo ih oducili od fudbala i ovde i tamo.Nemamo se cega bojati.Sretno Zvezdi,pa da gledamo dva najtrofejnija kluba u regionu u LE.PS sretno i Osijeku,Domzale,a u LS Rijeka !Mariboru,Dinamu i Hajduku zelim da ispadnu !

joca

pre 6 godina

i dalje izgleda vecina nije upucena da se ovde neradi o AEK Athen nego o AEK Larnaka.niko se netreba pocenivati ali Larnaka bi bilo po volji.

Bane

pre 6 godina

Sta se lozite za taj Estersund, izbacili su Galatasaraj koji je zainteresovan za Ligu Evrope koliko i Sparta i one iz Luksemburga su izbacili. Jedina prednost im je to sto im je prvenstvo u toku, inace nista posebno. Samo da se Videoton izbegne, sa ostalima se moze.

Del Boj

pre 6 godina

Fino smo prosli,jos ako se moze izbeci Videoton zbog Marka ovo ostalo svejedno.Igrom kao protiv Olimpijalosa uz dosta vise srece i bolje defanzive mozemo sa svima !!!!

nesa80

pre 6 godina

jedino ovaj estersund za izbegavanje,nikakvo ime a jaki su,izbacili lako galatasaraj,igraci su im napaljeni i jaki u duelu,nemamo tu sta da trazimo,i eventualno aek izbeci ovo ostalo ok,ljudi se boje videotona a mislim da bi nam oni najvise odgovarali

Bane

pre 6 godina

@Ljubisa livac
Poene skuplja svako za sebe?!
Prvo se malo informisi pa onda komentarisi. Ociti primer, Lester. Kad je to Lester sakupio poene u Evropi? Samo zbog koeficijenta nacionalnog prvenstva je usao direktno u LS. A bodove su tokom godina sakupljali Mancester Junajted,Celzi i ostali. Tako da cuti i navijaj za taj Partizan koji toliko ne volis, jer da njega nema ni u prvom kolu ne bi bili nosioci. Cak je i Vojvodina skupila vise bodova za Srbiju nego Zvezda. Sportski pozdrav.

Danilovgrad

pre 6 godina

Dakle ove godine da bi se Partizan kvalifikovao u Evropu, samo je trebao da pobijedi Buducnost, amatersku ekipu i nekakve Domazle i to je to ... Sa druge strane Zvezda je trebala da pobijedi Florijanu, pa Irtish, pa Spartu Prag i sad mogu mislit koja ce bit cetvrta ekipa ... Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o

sigapulopataru

pre 6 godina

zvezda ispada sine koga god da dobije...sad krece pad!!! jer kontinuiet za to treba skupa ekipa...
(fafajcigojneru, 04. avgust 2017 10:57)

Suva inteligencij...

Iskreno

pre 6 godina

Mene samo brine potencijalna Djukiceva trvdoglavost pa da fura istu filozofiju i taktiku. Licno mislim da je to pogresno jer spram protivnika moras i pripremiti taktiku kako bi mogao iskoristiti njihove mane. Protiv Buducnosti i Olimpijakosa je furao istu pricu. Cetiri meca potpuno identicna gde je urodilo plodom samo jedno poluvreme protiv Buducnosti i drugo poluvreme protiv Olimpijakosa u Atini. U Beogradu je protiv Olimpijakosa bilo jalovo i stvarno nista specijalno. U Atini se vec odigralo za klasu vise, ali ovog puta su oni igrali drugacije pa je leglo na nasu taktiku. Za punu ofanzivu nam fali bolja odbrana i stvarno je cudo da nismo doveli bolje stopere.

Johnieee

pre 6 godina

Sve ekipe su slicnog kvaliteta i niti jedna od njih ne sme predstavljati nepremostivu prepreku, a sa druge strane sve ekipe su dovoljno ozbiljne da se mora pristupiti dvomecu krajnje disciplinovano i organizovano.
Koliko vidim, zamena za Lea je vec spremna i u pregovorima, bice tu sigurno jos koje pojacanje.
Prelazni rok je odradjen odlicno, uzeto je vec 11 miliona, a kostur tima je ostao... ali mislim da je idealan momenat da se proda Djurdjevic. Sezonu kao prethodnu ponoviti nece, u dosta je losoj formi vec duze, a mali los je za tim, lose se ponasa na terenu i lose utice na ekipu. Na konto proslosezonskog ucinka treba uzeti dobre pare za njega.

gospodin

pre 6 godina

@Danilovgrad
Objektivano nema šta.
Sa jedne strane "amaterska" Budućnost I "nekakve" Domžale, a sa druge strane nema epiteta pored Florijane i Irtisha.
A pritom potpuno zanemaruješ činjenicu da je Partizan osvojio prošle godine prvenstvo.
Bravo
(Daki, 04. avgust 2017 11:03)
Ne zna on znacenje reci "epitet"...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kako se prave ovi skraćeni spiskovi, šta su kriterijumi?
(Z, 04. avgust 2017 11:23)

Da ne budu klubovi iz iste drzave i da se izbegnu nefudbalske stvari koje bi nastale kad bismo izvukli Osjek,Skenderberg ili Skendriju na primer.

Стеф

pre 6 godina

Молим бога да комшије добију Остредурс(или како већ) или Домжале! Моја Звезда има баш лоше шансе, али нада не престаје.

Samo da nije Petah Tikva

pre 6 godina

Ako hoćeš platu moras imati rad iza sebe.Ako hoćeš penziju opet radni staž.Ako hoćeš respekt,opet to trebas zaslužiti.Startujte već jednom i ne živite da izliva te zlo na Partizan.
(Djed Gavrilo, 4. avgust 2017 11:41)

Nije kasno da uzmes pravopis u ruke.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Djed Gavrilo

Hajde djede na partiju saha, pusti sport i pseudopatriotizam. Za Partizan ne mogu niti cu ikad navijati. To sto ga i ne smatram srpskim klubom je druga prica. Vaznije, poene skuplja svako za sebe. To sto ste vi "igrali" Evropu ovih 10 godina koristi samo vama, sta Zvezda ima od toga? Nista, igra od prvog kola. Drugo, sigurno necu da navijam da udje Partizan u LS, zaradi 10 miliona, proda igraca po vecoj ceni i td. Ja Partizan ne podnosim i ne zelim mu uspeh. Navijam za Zvezdu i nije mi zelja da nam rival bude sto jaci. Ko je odrastao na stadionu razume sta pricam.

Predlog

pre 6 godina

Estersund, Šerif ili Domžale.
(fantom, 04. avgust 2017 10:07)

Onda ne znaš kako igra Domžale... bolje Estersund ili Šerif
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rockville, 4. avgust 2017 12:02)

A ti se raspitaj kod Galatasaraj,kako igra Estersund.

Никола

pre 6 godina

Ајде да прођемо и једни и други.
Немојте бити деструктивни. У истом смо "тиму", на истој страни.

Дај да узмемо паре, па ћемо после да се свађамо.

todor

pre 6 godina

kvalitetne su ekipe domzale i videoton u rangu sa bilo kojim.klubom iz zvezdinog sesira osim milana, pravi se spin da oni nisu imali srece u zrebu a mi jesmo, pa ljudi kao nenosioci ste imali previsw srece samo ako ne izvucete milan.

Ivan HH

pre 6 godina

Po kom osnovu su oni izabrani kao mogući protivnici.Zašto nije mogao Hajduk?
(Zata, 04. avgust 2017 10:44)

Ne moze u ovoj fazi zbog tog nekog geografskog faktora..zaboravio tacnije objasnjenje.U grupnoj fazi mislim da bi moglo

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Koga god da izvucemo prolazimo, voleo bih jedino da izbegnemo Videoton zbog Nikolica...glupo bi bilo da ga izbacimo iz evrope bas mi. Neka prodje i on i mi...postenije je. Inace, za klasu smo jaci od svih...najmanje. Opusteno!

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Bane

Lester je usao kao sampion, a ne zbog koeficijenta, doktore. Drugo, to pravilo je promenjeno. Trece, tipa Olimijakos vec deceniju igra LS pa nije podigao koeficijen za dva ucesnika u LS. Tako da vam ni ta prica ne pije vodu.

Dare

pre 6 godina

Ja ne znam zasto po imenima timova ocenjujete sanse za prolaz. Prosle godine smo ispali od nekih amatera, pre smo ispadali od neke Tikve, Samrok da ne spominjem. Svi igraju fudbal.

Danilovgrad

pre 6 godina

Dakle ove godine da bi se Partizan kvalifikovao u Evropu, samo je trebao da pobijedi Buducnost, amatersku ekipu i nekakve Domazle i to je to ... Sa druge strane Zvezda je trebala da pobijedi Florijanu, pa Irtish, pa Spartu Prag i sad mogu mislit koja ce bit cetvrta ekipa ... Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o

Istina

pre 6 godina

Docice im njihov Nikolic
Gосподин Смит, 4. avgust 2017 10:11)

I vama vaš Dinamo Zagreb
(gargamel, 4. avgust 2017 10:22

Da ne brkamo loncice ali Dinamo je mnogo vise vas nego nas.Uostalom i jedni i drugi ste stvoreni u Zagrebu,cak je vise kod vas u pocetku bilo igraca iz NDH nego kod njih.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Djed Gavrilo

Hajde djede na partiju saha, pusti sport i pseudopatriotizam. Za Partizan ne mogu niti cu ikad navijati. To sto ga i ne smatram srpskim klubom je druga prica. Vaznije, poene skuplja svako za sebe. To sto ste vi "igrali" Evropu ovih 10 godina koristi samo vama, sta Zvezda ima od toga? Nista, igra od prvog kola. Drugo, sigurno necu da navijam da udje Partizan u LS, zaradi 10 miliona, proda igraca po vecoj ceni i td. Ja Partizan ne podnosim i ne zelim mu uspeh. Navijam za Zvezdu i nije mi zelja da nam rival bude sto jaci. Ko je odrastao na stadionu razume sta pricam.

Samo da nije Petah Tikva

pre 6 godina

Ako hoćeš platu moras imati rad iza sebe.Ako hoćeš penziju opet radni staž.Ako hoćeš respekt,opet to trebas zaslužiti.Startujte već jednom i ne živite da izliva te zlo na Partizan.
(Djed Gavrilo, 4. avgust 2017 11:41)

Nije kasno da uzmes pravopis u ruke.

Daki

pre 6 godina

@Danilovgrad
Objektivano nema šta.
Sa jedne strane "amaterska" Budućnost I "nekakve" Domžale, a sa druge strane nema epiteta pored Florijane i Irtisha.
A pritom potpuno zanemaruješ činjenicu da je Partizan osvojio prošle godine prvenstvo.
Bravo

nesa80

pre 6 godina

jedino ovaj estersund za izbegavanje,nikakvo ime a jaki su,izbacili lako galatasaraj,igraci su im napaljeni i jaki u duelu,nemamo tu sta da trazimo,i eventualno aek izbeci ovo ostalo ok,ljudi se boje videotona a mislim da bi nam oni najvise odgovarali

Alen

pre 6 godina

Estersund izbacio Fola Ash 3:2
Fola Ash izbacio Inter Baku 4:1
Inter Baku izbacio Mladost Lučani 5:0

i krug se zatvara ako Partizan izbaci Estersund

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Koga god da izvucemo prolazimo, voleo bih jedino da izbegnemo Videoton zbog Nikolica...glupo bi bilo da ga izbacimo iz evrope bas mi. Neka prodje i on i mi...postenije je. Inace, za klasu smo jaci od svih...najmanje. Opusteno!

imam problem sa kockom

pre 6 godina

Milim da nas niko ne zeli da izvuce. Sto se nas tice izbacujemo sve, jedino ce nas Nikolic malo namuciti mada i njega izbacujemo, Serif je ovde najlaksi ubedljivo.

todor

pre 6 godina

kvalitetne su ekipe domzale i videoton u rangu sa bilo kojim.klubom iz zvezdinog sesira osim milana, pravi se spin da oni nisu imali srece u zrebu a mi jesmo, pa ljudi kao nenosioci ste imali previsw srece samo ako ne izvucete milan.

sigapulopataru

pre 6 godina

zvezda ispada sine koga god da dobije...sad krece pad!!! jer kontinuiet za to treba skupa ekipa...
(fafajcigojneru, 04. avgust 2017 10:57)

Suva inteligencij...

Nikola

pre 6 godina

Najbolje bi nam legli Šveđani ili Moldavci, Videoton bi bilo dobro izbeći zbog Nikolića, Utreht Holanđani su to, mada smo u istoriji dobro prolazili sa njima, Groningen 2006 i AZ 2015te.

Dejan

pre 6 godina

Vidim svi zelite Domzale,tipicno pocenjivanje slovenackog fudbala.Pa te Domzale mogle su juce da daju 4-5 komada Frajburgu,gledao sam utakmicu i odusevile su me Domzale.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Zagrebčani ovde nemaju šta da traže... 
(Faruk Hadzibegic, 4. avgust 2017 10:57) 

Rukfas, vest o zrebu Zvezde je malo ispod ove.Promasio si temu.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Koji demoni vladaju tvojom mišlju i glavom?
"Pa vi jedino da se molite da izvucete Serif ili Domzale. A ja vam zelim AEK ili Videoton."
(Ljubisa livac, 04. avgust 2017 11:12
Normalno je da se radujes prolazu Partizana,kao i Zvezde.Zalite se na poene.Pa to sakupljaju svi Srpski timovi.Sto ih vise dogura dalje,to vise poena za naredni ciklus.
No,tvoja svest je sadržana u onoj pogubnoj vašoj krilatici:Kad Zvezda nije prva nevalja sport u Srbiji.Nazalost,vi ste temeljno i masovno otrovani i sirite taj otrov poput oluje.
Sta je ta svest samo zla nanela Srpskom biću?Ne razumeš ti ovo!

del boj

pre 6 godina

Nama je svejedno, svi rivali su osrednji ( ne potcenjujte Domzale, Ostersund, Serif...), otprilike nas nivo. Cigani bas nisu imali srece, koliko-toliko sanse imaju jedino protiv Briza i Austrije. Protiv ruske skole, Kijeva i Krasnodara bez teorijskih sansi, kao i Milana ( ali spektakl u najavi). Voleo bih konacno da oba tima budu u LE, ali tesko.

Johnieee

pre 6 godina

Sve ekipe su slicnog kvaliteta i niti jedna od njih ne sme predstavljati nepremostivu prepreku, a sa druge strane sve ekipe su dovoljno ozbiljne da se mora pristupiti dvomecu krajnje disciplinovano i organizovano.
Koliko vidim, zamena za Lea je vec spremna i u pregovorima, bice tu sigurno jos koje pojacanje.
Prelazni rok je odradjen odlicno, uzeto je vec 11 miliona, a kostur tima je ostao... ali mislim da je idealan momenat da se proda Djurdjevic. Sezonu kao prethodnu ponoviti nece, u dosta je losoj formi vec duze, a mali los je za tim, lose se ponasa na terenu i lose utice na ekipu. Na konto proslosezonskog ucinka treba uzeti dobre pare za njega.

Čačak

pre 6 godina

I naši potencijalni protivnici se sad mole Bogu i rzmišljaju,daj samo ovog Partizana,sa sve Kljajićem,Ćirkovićem,Miletićem...

S Y L A

pre 6 godina

Dajte Estersund da se igramo (Marko, 04. avgust 2017 10:06)

ta Svedska ekipa se svrstava u sam vrh .Imaju visoke ambicije ove sezone,imaju dobar stadion koji je uvek pun.Tako da nema lakih protivnika.

Nikola

pre 6 godina

Zagrebčani ovde nemaju šta da traže...
(Faruk Hadzibegic, 4. avgust 2017 10:57)

Zašto??
Njihovi mogući protivnici su Rozenborg, Aleksandrija, Skenderbeg, Altah, Vardar i Suduva.
Skenderbeg su izbacili prošle sezone, Aleksandrija je pokazala da ume da bude nezgodna, Vardar je izbacio Malme i pobedio Kopenhagen.
A oni su uz malo sreće prošli Odd. Mada im je to bila prva utakmica, nisu se još uigrali.

Nikola

pre 6 godina

Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o
(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)

Čoveče shvati jednu stvar, koeficijent se gradi godinama i zahvaljujući njemu se rangiraju klubovi, kada ne bi postojao mogli bi se ovde recimo sastati parovi Zenit-Bilbao ili recimo Dudelange-Florijana npr.
A šta će amaterski tim u grupnoj fazi?? Da popravlja gol razliku.
Mi smo imali još jači koeficijent ranije, jer smo 2004-05 prošli grupnu fazu i naredno kolo pa u osmini finala ispali od CSKA, pre 2 sezone smo u grupi ostvarili 3 pobede, tu se bodovi osvajaju, osvajaju se i u kvalifikacijama, ali mng manje. I ti bi hteo da budemo u istom rangu, e pa ne može.

Iskreno

pre 6 godina

Mene samo brine potencijalna Djukiceva trvdoglavost pa da fura istu filozofiju i taktiku. Licno mislim da je to pogresno jer spram protivnika moras i pripremiti taktiku kako bi mogao iskoristiti njihove mane. Protiv Buducnosti i Olimpijakosa je furao istu pricu. Cetiri meca potpuno identicna gde je urodilo plodom samo jedno poluvreme protiv Buducnosti i drugo poluvreme protiv Olimpijakosa u Atini. U Beogradu je protiv Olimpijakosa bilo jalovo i stvarno nista specijalno. U Atini se vec odigralo za klasu vise, ali ovog puta su oni igrali drugacije pa je leglo na nasu taktiku. Za punu ofanzivu nam fali bolja odbrana i stvarno je cudo da nismo doveli bolje stopere.

Bane

pre 6 godina

@Ljubisa livac
Poene skuplja svako za sebe?!
Prvo se malo informisi pa onda komentarisi. Ociti primer, Lester. Kad je to Lester sakupio poene u Evropi? Samo zbog koeficijenta nacionalnog prvenstva je usao direktno u LS. A bodove su tokom godina sakupljali Mancester Junajted,Celzi i ostali. Tako da cuti i navijaj za taj Partizan koji toliko ne volis, jer da njega nema ni u prvom kolu ne bi bili nosioci. Cak je i Vojvodina skupila vise bodova za Srbiju nego Zvezda. Sportski pozdrav.

Mrle

pre 6 godina

Ko god da dodje moze da se igra i pobedi ali i da se ispadne. Favorit na papiru ne znaci nista jeste malo lakse ali za nas fudbal sve su ovo ozbiljne ekipe, ali ako se odigra muski i borbeno bez onog naseg lako cemo sanse su na nasoj strani. Ali ako se kiksira kao protiv Olya dzabe sve.

Jakovisimus

pre 6 godina

E sad, nema više izvoljevanja, nismo ni mi ni Zvezda u situaciji da biramo, nema više jačih ili slabijih, koga god da izvuku nači klubovi - mora da se pobedi, u suprotnom nismo za Evropu.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

"Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)Druze, Maribor je zbog koeficihenta bio nosliac i obezbedio vec grupnu fazu prosavsi Hafnarfjordur sa Islanda."
Sine ,koeficijet je minuli rad.Ako hoćeš platu moras imati rad iza sebe.Ako hoćeš penziju opet radni staž.Ako hoćeš respekt,opet to trebas zaslužiti.Startujte već jednom i ne živite da izliva te zlo na Partizan.

milan 26

pre 6 godina

Realno, svakog mozemo da prodjemo, pogotovu ako budemo igrali kao u Pireju. Naravno da su vise dobrodosli svi sem AEK-a i Videotona... Moramo pod hitno da nadjemo krstenog stopera i jednog kreatora igre ako bude imao neki u ponudi. Odbrana je dno, Cirkovic do juce u Teleoptiku, a danas da igra ligu sampiona, haha, Ostojic koji moze i zna samo za nasu ligu. Spor je i nema mnogo kvaliteta za Evropu. Miletic se trudi, ali ocito je da je poprilicno ogranicen. Drugo Partizana niko ne napada u nasoj ligi, svi igraju bunker ili pozadi, sem Zvezde i kad te neko u Evropi napadne ti nisi navikao na to i odmah pucas. To je retultat lose lige.Tako da bez nekog novog Ivanova nema sta da trazimo u Evropi.

Bane

pre 6 godina

Sta se lozite za taj Estersund, izbacili su Galatasaraj koji je zainteresovan za Ligu Evrope koliko i Sparta i one iz Luksemburga su izbacili. Jedina prednost im je to sto im je prvenstvo u toku, inace nista posebno. Samo da se Videoton izbegne, sa ostalima se moze.

ludinovinar

pre 6 godina

Партизану овде сви одговарају, под условом да одиграју барем као против Олија.. ;) Лично не желим једино Видеотон због Николића.. Напред црно-бели, биће опет Европа на јесен.. ;)

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Bane

Lester je usao kao sampion, a ne zbog koeficijenta, doktore. Drugo, to pravilo je promenjeno. Trece, tipa Olimijakos vec deceniju igra LS pa nije podigao koeficijen za dva ucesnika u LS. Tako da vam ni ta prica ne pije vodu.

Zaobiđite nas sa "bunker minama"

pre 6 godina

Po stilu igre bi nam ubedljivo najviše odgovarao zapravo Utreht, ostali s izuzetkom AEK-a su manje-više bunker ekipe i tu se ne bi naigrali fudbala.

BS

pre 6 godina

Nema sto, strasno je ovo sa `koeficijentima` ... I posle ce grobari ako prodju dalje da se hvale kako igraju Evropu, a dobili samo dvije utakmice i to protiv kakvih timova ? O_o
(Danilovgrad, 04. avgust 2017 10:28)

Druze, Maribor je zbog koeficihenta bio nosliac i obezbedio vec grupnu fazu prosavsi Hafnarfjordur sa Islanda.

djdj

pre 6 godina

Ako bi mogao birati izabrao bih Utreht.Holandjani koji nemaju neke igrace,ali igraju otvoreno.Secamo se Groningena.AZ Alkmar je te sezone tukao i PSV I Ajax pa smo ih oducili od fudbala i ovde i tamo.Nemamo se cega bojati.Sretno Zvezdi,pa da gledamo dva najtrofejnija kluba u regionu u LE.PS sretno i Osijeku,Domzale,a u LS Rijeka !Mariboru,Dinamu i Hajduku zelim da ispadnu !

Стеф

pre 6 godina

Молим бога да комшије добију Остредурс(или како већ) или Домжале! Моја Звезда има баш лоше шансе, али нада не престаје.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kako se prave ovi skraćeni spiskovi, šta su kriterijumi?
(Z, 04. avgust 2017 11:23)

Da ne budu klubovi iz iste drzave i da se izbegnu nefudbalske stvari koje bi nastale kad bismo izvukli Osjek,Skenderberg ili Skendriju na primer.

joca

pre 6 godina

i dalje izgleda vecina nije upucena da se ovde neradi o AEK Athen nego o AEK Larnaka.niko se netreba pocenivati ali Larnaka bi bilo po volji.

Del Boj

pre 6 godina

Fino smo prosli,jos ako se moze izbeci Videoton zbog Marka ovo ostalo svejedno.Igrom kao protiv Olimpijalosa uz dosta vise srece i bolje defanzive mozemo sa svima !!!!

gospodin

pre 6 godina

@Danilovgrad
Objektivano nema šta.
Sa jedne strane "amaterska" Budućnost I "nekakve" Domžale, a sa druge strane nema epiteta pored Florijane i Irtisha.
A pritom potpuno zanemaruješ činjenicu da je Partizan osvojio prošle godine prvenstvo.
Bravo
(Daki, 04. avgust 2017 11:03)
Ne zna on znacenje reci "epitet"...

Predlog

pre 6 godina

Estersund, Šerif ili Domžale.
(fantom, 04. avgust 2017 10:07)

Onda ne znaš kako igra Domžale... bolje Estersund ili Šerif
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rockville, 4. avgust 2017 12:02)

A ti se raspitaj kod Galatasaraj,kako igra Estersund.

Ivan HH

pre 6 godina

Po kom osnovu su oni izabrani kao mogući protivnici.Zašto nije mogao Hajduk?
(Zata, 04. avgust 2017 10:44)

Ne moze u ovoj fazi zbog tog nekog geografskog faktora..zaboravio tacnije objasnjenje.U grupnoj fazi mislim da bi moglo

Никола

pre 6 godina

Ајде да прођемо и једни и други.
Немојте бити деструктивни. У истом смо "тиму", на истој страни.

Дај да узмемо паре, па ћемо после да се свађамо.

Dare

pre 6 godina

Ja ne znam zasto po imenima timova ocenjujete sanse za prolaz. Prosle godine smo ispali od nekih amatera, pre smo ispadali od neke Tikve, Samrok da ne spominjem. Svi igraju fudbal.