Fudbal 145

Četvrtak, 03.08.2017.

22:35

LE: Domžale poslale Partizan među nosioce!

Ekipa Partizana stekla je status nosioca u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, posle neverovatnog spleta okolnosti.

LE: Domžale poslale Partizan meðu nosioce! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Markoša

pre 6 godina

neutralni felsh
sve stoji što kažeš.međutim,mali klubovi bi propali.kao i u košarci male sredine koje su nestale.bilo bi lijepo vidit sve ex ju ekipe ponovo.ali to je nogomet.a to je uvijek više od igree na našim prostorima.lp

kesa

pre 6 godina

Najvise hvala Marku Nikolicu i Dejanu Milojevicu jer bez njih Partizan ne bi bio povlascen. Srecno svima i da konacno gledamo uz malo srece i dva nasa kluba u elitnom takmicenju!
(krc, 03. avgust 2017 23:01)

Misliš Vladanu, Dejan valjda košarkaški trener :) Slažem se za ovo drugo, da nas sve posluži sreća, i da klubovi konačno zaigraju najbolje što mogu!

PARBG

pre 6 godina

@live
Zvezda više ne bira protivnike. 
Sad se oni plaše nas.
(nosi fenjer,navija za fener, 03. avgust 2017 23:22)

Sigurno su čuli da se slavilo, tradicija, "10 godina od kada nismo igrali Evropu ", heheheee
Šalim se malo, naravno želim svim našim klubovima sreću u žrebu...

neutralni felsh

pre 6 godina

Kakva regionalna liga. Pogledaj malo kolko ekipa ex yu je sad u Evropi.a koliko bi bilo da je regionalna.2 3 max.
(Markisa, 3. avgust 2017 23:18)

i sta ta gomila ekipa sustinski napravi u grupnoj fazi? u LE kad vidis tabelu sve te ekipe, ako se i plasiraju, max po 1 do tri boda uzmu, u LŠ topovsko meso, umesto bodova kromiriri, ako se neko i plasira. i niko ne doceka prolece i plej of u evropi.
zar nije bolje da iz regionalne lige odu 2 u LŠ a 4-5 u ligu evrope, da se prekale dok dodju do prvih mesta, da igraju vise pravih derbija, posle ce im biti lakse u evropi, vremenom ce parirati jacim ekipama sa zapada. da ne spominjem jace sponzore u celoj regionalnoj prici a ne lokalne mutivode i drzavna sponzorstva, koja izadju posle na nos... zasto bi globalni sponzori ulagali u lokalne lige? a suprotnih primera imas koliko hoces. klupski fudbal na ovim prostorima je oslabio zbog cepkanja velike lige i potonjom varljivom dominacijom najjacih u novim, malim ligama, koje nisu po njihovoj meri.

Javlja_mi_se

pre 6 godina

Dajte nama Hajduk ,Zvezdi Dinamo pa da nas kolektivno izbace iz Uefe na duze vreme!Salim se zvezda izvlači Paok a Partizan Vardar ajd u 100 marke ?!

beli65

pre 6 godina

Nije u pitanju sticaj okolnosti,nego rejting od blizu 17,000 stečen u prethodnim godinama!!
(Dušan, 03. avgust 2017 23:20)
jel onaj rejting kad 12 godina niste nikoga pobedili(2003-2015)

Ja

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)
(djole, 03. avgust 2017 22:54)

Koliko smo mi propali govori to da nam je uspeh što imamo dva tima u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Samo da ne padne Kairat, Ludogorec, Cernomorec,Bordo, sve ostalo moze...
(Sta uradi to da Silva Souza Leonardo?, 03. avgust 2017 23:24)

Jer Ludogorec nije izbacio dva puta vas, Černomorec i Bordo nisu iz Ukrajinske i Francuske lige koji su pojmovi za Šamrok, pa i Kairat koji tu godinu zamalo izbacuje taj Bordo

partizan

pre 6 godina

E to ti je kad te izbuše ko sito ,a ti ni kriv ni dužan nosilac.Čega?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rope, 3. avgust 2017 23:26
Partizan igra Evropu manje vise 15 godina konstantno, otuda i bodovi.Inace,zar 2-2 znaci da te neko izbusio kao sito?

Danilo

pre 6 godina

Čuda se dešavala večeras masovno: Osijek izbacio PSV, a Dpomžale Frajburg?! Pa još Altah Gent a naši u Videotonu i Bordo?!
E sa takvom serijom čuda, mi postanemo nosioci!
Ipak, i za nas, i za Zvezdu, i za euforične Hrvate, ovo je tek predigra!
Ko će proći do grupe, zavisi od sreće prvo a motivisanost protivnika kao drugo.
Partizan je nosilac ali nikako i favorit protiv PAO-a,AEK-a,Maritima,Apolona,Hajduka i Rosenberga. Tu su šanse negde na pola.
Isto tako Zvezda nikako nije autsajder protiv Legije,Dinama, Bate-a,Ludogoreca,PAOK-a ili Plzena.
Prednost Partizana je što je izrazit favorit protiv 5-6 klubova a neće biti autsajeder nigde.
Mana Zvezde je što nigde nije izrazit favorit,a potpuni autsajeder jeste protiv 7-8 klubova.
Ali koliko sutra znaćemo šta je na papiru, a za dve nedelje teren će dati konačnu istinu, i doneti 5-6 miliona evra onom ko bude imao srce u junaka i sreće po meri.

realno

pre 6 godina

@2z57z

Mi smo ulogu favorita prirodno i pored 2:0 u Beogradu prepustili Sparti i nismo najavljivali nikakv napad na Cesku vec smo otisli tamo i odigrali utakmicu i pobedili ukupnim rezultatom 3:0. Vi ste i pored poraza u Beogradu najavljivali osvajanje Grcke i prolaz u naredno kolo. Kako ste prosli znate i sami. Sad je samo pitanje da li ste vi pametni a mi glupi ili je obrnuto. Ja znam odgovor ;-)

Sabre

pre 6 godina

Koja fortuna. I posle kad mi dobijemo neki ozbiljan tim a oni se provuku protiv nekih sljosera bice lozenje. Mada, ako dobiju npr Videoton moze svasta da bude. Jel postoji sansa da idu na Zvezdu? :D

libero

pre 6 godina

Eh da ga Midtjylland nije dao u 94-om minutu već sada bi sve bilo gotovo... Baš nemamo sreće, nadamo se kiksu Freiburg-a ili Brage.
(023, 3. avgust 2017 22:45)
Ne razumem. Kako je to Midtylland prošao? Arka je prvi meč dobila 3:2 u gostima, ukupan rezultat je 4:4, dakle polski tim ide dalje, dao je više golova u gostima. Zato sam i bio iznenađen što se kao čekao Frajburg da ispadne pa da Partizan uđe među nosioce, jer to se desilo odmah posle ispadanja PSV-a. Midtylland je bio jedno mesto iznad Partizana u grupi nenosilaca, dakle pošto je ispao neće biti u žrebu uopšte. Zar ne?

osmiputnik

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maremare, 3. avgust 2017 22:47)

Da pratis fudbal znao bi da se broj klubova smanjio na 44 timova, to je 30% manje i da je ovo prvi put da partizan nije direktno povlascen, al bolje bi bilo da pratis zvezdin koeficijent...

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Videcemo kad se skrati lista ali moze biti veoma interesantno. Komsinica moze na Pao, PAOK, Dinamo..... Partizan na Osjek, Hajduk, Videoton....

ja

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
(maremare, 03. avgust 2017 22:47)

Zavisimo iskljucivo zbog slabog rejtinga zemlje.Ko je kriv za to?Razmisli i informisi se prije nego sto nesto lupis.

zex

pre 6 godina

To nista ne znaci, sada svi igraju fudbal a Olimpiakos nije pokazao nista spektakularno tako da nemojte se unapred radovati jer jedan veliki PSV je ispao iz nekog razloga.Sve mi se cini da pojedini klubovi izbegavaju LE jer tamo nema para kao u LS a na drugu stranu igranje u LE utice na prvenstvo.Partizan ima vece sanse od Zvezde ali da sacekamo zreb.Zveda je uradila mnogo ove godine i to je ok da je srece bilo ovo bi bio poslednji mec za grupu ali sta je tu je.valjda ce se vratiti ono za Bordo,red bi bilo.

Kohorta Osijek VBK

pre 6 godina

Dajte Osjek da se igramo.
(Pedja, 03. avgust 2017 23:08)

11.11.1989. * Partizan-Osijek 6:4

Partizan poveo 3:0, Osijek poveo 3:4 pa Partizan dao još 3 gola za 6:4.

Mi još pamtimo onaj crveni za Osijek na toj utakmici i čekamo revanš.

2z57z

pre 6 godina

"Bolje da ne budete nosioci pa kad ispadnete da imate alibi kako niste imali srece!!!
(realno, 3. avgust 2017 22:53)"

A znaci taj alibi ste vi spremili s obzirom da je bilo potrebno da cak 19 nosilaca ispadne da bi vi bili povlasceni. I sada ti dolazis i projektujes svoje slabosti, tj. alibi na druge. E pa nece moci.

Sumadija

pre 6 godina

Valjalo bi da padne Hajduk .To bi bila najbolja utakmica u ovom veku.Bolja bi bila posećenost na stadionu nego da igramo sa barsom.

analiticar_amater

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)
(djole, 3. avgust 2017 22:54)

Ma nemoj. Pa ceska liga je jedno tri puta jaca od nase. Napisao si kao da je Zvezda izbacila tim iz Luksemburga. Sparta ima koeficijent 48, rangirana kao 40. klub Evrope. A ti potcenujes Cehe. Kao su Austrijanci i Danci nesto jaci od njih? Ne, slabiji su.

Marko NBG

pre 6 godina

@trn u oku
Zaboravih,čak i da jedni i drugi uđu u LE (što iskreno želim),ne mogu ni u grupi da budu dva kluba iz iste zemlje.

Miki

pre 6 godina

Odlično,baš smo imali sreće,nisam očekivao da baš ovoliko favorita ispadne.Partizanu samo želim da izbegne Videoton,bilo bi lepo da dobijemo recimo Suduvu ili Oleksandriju.Zvezda odlična protiv Sparte i danas,nek je zaobiđu ovi teškaši tipa Milan,Zinit,Everton,Bilbao.Sa ostalima manje-više može da se igra, recimo Mitilend ili Makabi Tel Aviv bi bili po meri,čak bi Zvezda možda tu i favorit bila

Bosko

pre 6 godina

(realno, 3. avgust 2017 23:30)
Mi kako smo najavljivali tako smo i odigrali. E sad, nekad moras da imas i srece da bi prosao dalje.
A to sto vi niste najavljivali nista, ja bih pre okarakterisao da ni sami niste verovali da mozete da prodjete. Tako da, zadrzi te komentare, ko je pametan a ko glup, za sebe... pametnije ti je ;-)

Dare

pre 6 godina

Nista to ne znaci, povlascen je bio i prosle godine, pa je ispao od onih pacera.Povlascen je bio i pre par godina, izvukli najlosiji klub Samrok, pa opet ispali. Status povlascenog ne znaci i prolazak. Evo i Sparta bila povlascena, pa nije gol dala Zvezdi u 2 meca.

Markisa

pre 6 godina

Nosorog
Kakva regionalna liga. Pogledaj malo kolko ekipa ex yu je sad u Evropi.a koliko bi bilo da je regionalna.2 3 max.ko i kosarka mrtva.

Coa 1986

pre 6 godina

Bitno je i da Aik izbaci Bragu,jer bi onda i Panatinaikos presao u nosioce,inace da ostene koje smo srece oni bi nas zapali,a jaki su mnogo...

Brondby na aparatima

pre 6 godina

Idemo jako, idemo po el! Samo hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk! Uzimamo sve!samo hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk!!!

crush

pre 6 godina

Nisu Osjecani pobjedili samo na terenu već i moralno :) Naime, nizozemski mediji su pisali kako ne mogu vjerovati gdje igra PSV, a neki od naslova u tamošnjim medijima bili su: "Osijekov stadion izgleda kao dvorište kaznionice", "PSV igra u podrumu europskog nogometa". Kohorta im je odgovorila s velikim transparentom "Now you know who we are" i mislim da ce svaki navijac PSVa dugo pamtiti Osijek jer je to prvi klub u povijesti koji ih je izbacio iz Europe u pretkolu. Svaka cast! Sretno svima sutra u izvlacenju kuglica :)

Edo

pre 6 godina

@...Da li neko zna, hocemo li moci na albanske i hrvatske klubove koji budu bili nepovlasceni?

Zašto ne bi mogao na hrvatske klubove kada su te utakmice već igrane pred 20 godina. Ako je tada UEFA dopustila Partizanu da ugra protiv Dinama i Rijeke, Zvezdi da igra protiv Intera iz Zaprešića....zašto bi danas bio problem ?????

zex

pre 6 godina

To nista ne znaci, sada svi igraju fudbal a Olimpiakos nije pokazao nista spektakularno tako da nemojte se unapred radovati jer jedan veliki psv je ispao iz nekog razloga.Sve mi se cini da pojedini klubovi izbegavaju LE jer tamo nema para kao u LS a na drugu stranu igranje u LE utice na prvenstvo.Partizan ima vece sanse od Zvezde ali da sacekamo zreb.Zveda je uradila mnogo ove godine i to je ok da je srece bilo ovo bi bio poslednji mec za grupu ali sta je tu je.valjda ce se vratiti ono za Bordo,red bi bilo.

Boban

pre 6 godina

Šteta što ne možemo protiv Dinama da im vratimo za onih 5:0 ali neka ih izbaci Zvezda kao omaž mom Partizanu. :D
Srećno sutra u žrebu i jednima i drugima!

analiticar_amater

pre 6 godina

I tako ce Partizan biti nosilac i proci ce u grupnu fazu, a Zvezda ce pasti na korak od raja...sta ti je zivot..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crnobelinapred, 3. avgust 2017 22:53)

Olimpijakos ste vec unapred bili izbacili, bese jedno 3:0 za vas u Beogradu i zaboravio sam koliko ste rekli da cete ih dobiti tamo, a Saprta je bese trebala da tuce Zvezdu 0:3 u Beogradu i 5:0 u Pragu. Na kraju ce Zvezda u grupu a vi u domacu ligu da peglate Macvu koliko vam dobro idu prognoze.

dostojevski

pre 6 godina

vidite koliko malo je potrebno da bi zvezdasi i partizanovci delili pluseve jedni drugima? nadam se da cemo i posle sutrasnjeg zreba da radimo isto

Sta uradi to da Silva Souza Leonardo?

pre 6 godina

Samo da se ne padne Samrock , sve ostalo može ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:10)
Samo da ne padne Kairat, Ludogorec, Cernomorec,Bordo, sve ostalo moze...

krc

pre 6 godina

Najvise hvala Marku Nikolicu i Dejanu Milojevicu jer bez njih Partizan ne bi bio povlascen. Srecno svima i da konacno gledamo uz malo srece i dva nasa kluba u elitnom takmicenju!

neko ko zna

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
(maremare, 03. avgust 2017 22:47)

Gleda se poslednjih 5 godina ....
Kolje nas prosla, kad smo ispali u kvalifikacijama ... Sta je sporno?

ja

pre 6 godina

ih kako bi zvezdi legao plzen, austrija ili mitjland, partizanu suduva ili altach
(veverac, 03. avgust 2017 23:04)

Ne bih se ja zezao sa Suduvom.

Nosorog

pre 6 godina

Ovaj dan nije mogao lepše da prodje... Zvezda tukla Spartu usred Praga a Partizan je nosioc pošto je Domžale pobedio Frajburg, što znači da Partizan ima bolji koeficijent d 22 tima, što je i kriterijum za nosioca. AJMO PARTIZAN I ZVEZDA LE, A MOGLI BI I VARDAR,DOMŽALE,OSIJEK,HAJDUK

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Au od čega se pravi vest, dajte. Pravila nema, možeš izvući Zaglebje i Tun i ispasti na keca a možeš izbaciti duplo jačeg i neuigranog. A i Kljajić je na golu.

nesa80

pre 6 godina

ekipe iz bivse juge su explodirale,svaka cast,dajte tu regionalnu ligu stvarno mi nije jasno sta koci,bio bi fudbal kao nekada pa nek najbolji pobedi makar bila i rijeka ili dinamo,ne bi se nikad ni strecali oko evrope i to bi bilo dosta za celu godinu,a se napravi prva i druga liga

Marko

pre 6 godina

Tko dobije Dinamo izbacit će ga sigurno. Uvjerljivo su najgori od sva 4 naša hrvatska predstavnika u europi. Osijek i Hajduk igraju bolje od Dinama a kamoli ne Rijeka. Kriminalno loša igra Dinama danas protiv Odda.

djole

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)

baba_vanga

pre 6 godina

Nosioci ste. Velika sansa da igrate grupnu fazu. A moja Zvezda nek ide na najjace, pa nek prodje Milan, recimo, pa da konacno imamo dva predstavnika u Evropi. Srecno i vama i nama.

Kg65

pre 6 godina

Da li neko zna, hocemo li moci na albanske i hrvatske klubove koji budu bili nepovlasceni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DelPjero, 3. avgust 2017 22:46)
AJ MAJKE TI KOJI JE TO ALBANSKI KLUB POVLASCEN?

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Domzale, oleoleole... Ko ce drugi ako ne braca slovenci... Da ih izvucemo sad u plej off-u da se bratski izljubimo...

da

pre 6 godina

Koja WIN-WIN situacija za Partizan.Hvala zvezdo naravno.Generalno Partizan bi trebalo da izbori plasman u LE ako ponovi igru iz dvomeca sa Olimpijakosom.Zvezda moze ako bude imala srece,ko zna.AJMO OBA KLUBA U EVROPU!!!

Blue Moon 424

pre 6 godina

Hvala Osijek, Hvala Altah, Hvala Oleksandrija, Hvala Videoton, Hvala Zvezdi i heroji dana Domžale. A sad dovesti štopera pa da idemo u te grupe. Napred Partzan!!!!

fillip99

pre 6 godina

Samo da nam ne zapadnu hrvati... Izvucemo Vardar ili Skendiju i lagano... Srecno i zvezdasima sutra u zrebu pa da konacno vidimo 2 nasa kluba u Evropi, uz srecu u zrebu i dobru igru! Mozemo dalje!

maremare

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.

Dejan

pre 6 godina

Nikada toliko klubova iz bivse Juge nije bilo u zavrsnoj rundi kvalifikacija.Maribor i Rijeka za LS a Zvezda,Partizan,Hajduk,Dinamo,Osijek,Vardar,Skendija i Domzale za LE.I ko onda moze da kaze da bi kvalitet regionalne lige bio los?

cuyoshi

pre 6 godina

eto ga... otpade i Frajburg. Iskreno Vam zelim svu srecu u play off-u i nadam se da cemo imati dva predstvnika u ligi Evrope !! Nama je svejedno, sladje je tezim putem! Bravo Zvezdo !!!

Стеф Делија

pre 6 godina

Држимо палчеве. Само то што су носиоци, не значи сигуран пролаз. Ја бих заиста желео два представника у Европи ове године. И да држава помогне и ФК Војводини или Радничком из Ниша да живне мало ЈСЛ.

KKP

pre 6 godina

Bolje da ne budete nosioci pa kad ispadnete da imate alibi kako niste imali srece!!!
(realno, 03. avgust 2017 22:53) pa realno mi cemo da prodjemo kao i uvek,a vi cete kao i uvek da ispadnete.

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Poslednji put kad su bili prvi iznad crte, imali su srece u zrebu i izvukli Shamrock...
Prica se da su par igraca tog Shamrocka bili profesionalni fudbaleri

cypress

pre 6 godina

јел овај наслов представља успех српског фудбала, ма гаси то, све у аматере, а паре у спортове које доносе резултате

da

pre 6 godina

Koja WIN-WIN situacija za Partizan.Hvala zvezdo naravno.Generalno Partizan bi trebalo da izbori plasman u LE ako ponovi igru iz dvomeca sa Olimpijakosom.Zvezda moze ako bude imala srece,ko zna.AJMO OBA KLUBA U EVROPU!!!

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Poslednji put kad su bili prvi iznad crte, imali su srece u zrebu i izvukli Shamrock...
Prica se da su par igraca tog Shamrocka bili profesionalni fudbaleri

djole

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)

crush

pre 6 godina

Nisu Osjecani pobjedili samo na terenu već i moralno :) Naime, nizozemski mediji su pisali kako ne mogu vjerovati gdje igra PSV, a neki od naslova u tamošnjim medijima bili su: "Osijekov stadion izgleda kao dvorište kaznionice", "PSV igra u podrumu europskog nogometa". Kohorta im je odgovorila s velikim transparentom "Now you know who we are" i mislim da ce svaki navijac PSVa dugo pamtiti Osijek jer je to prvi klub u povijesti koji ih je izbacio iz Europe u pretkolu. Svaka cast! Sretno svima sutra u izvlacenju kuglica :)

Dejan

pre 6 godina

Nikada toliko klubova iz bivse Juge nije bilo u zavrsnoj rundi kvalifikacija.Maribor i Rijeka za LS a Zvezda,Partizan,Hajduk,Dinamo,Osijek,Vardar,Skendija i Domzale za LE.I ko onda moze da kaze da bi kvalitet regionalne lige bio los?

nesa80

pre 6 godina

ekipe iz bivse juge su explodirale,svaka cast,dajte tu regionalnu ligu stvarno mi nije jasno sta koci,bio bi fudbal kao nekada pa nek najbolji pobedi makar bila i rijeka ili dinamo,ne bi se nikad ni strecali oko evrope i to bi bilo dosta za celu godinu,a se napravi prva i druga liga

Kg65

pre 6 godina

Da li neko zna, hocemo li moci na albanske i hrvatske klubove koji budu bili nepovlasceni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DelPjero, 3. avgust 2017 22:46)
AJ MAJKE TI KOJI JE TO ALBANSKI KLUB POVLASCEN?

fillip99

pre 6 godina

Samo da nam ne zapadnu hrvati... Izvucemo Vardar ili Skendiju i lagano... Srecno i zvezdasima sutra u zrebu pa da konacno vidimo 2 nasa kluba u Evropi, uz srecu u zrebu i dobru igru! Mozemo dalje!

Blue Moon 424

pre 6 godina

Hvala Osijek, Hvala Altah, Hvala Oleksandrija, Hvala Videoton, Hvala Zvezdi i heroji dana Domžale. A sad dovesti štopera pa da idemo u te grupe. Napred Partzan!!!!

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Au od čega se pravi vest, dajte. Pravila nema, možeš izvući Zaglebje i Tun i ispasti na keca a možeš izbaciti duplo jačeg i neuigranog. A i Kljajić je na golu.

krc

pre 6 godina

Najvise hvala Marku Nikolicu i Dejanu Milojevicu jer bez njih Partizan ne bi bio povlascen. Srecno svima i da konacno gledamo uz malo srece i dva nasa kluba u elitnom takmicenju!

ja

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
(maremare, 03. avgust 2017 22:47)

Zavisimo iskljucivo zbog slabog rejtinga zemlje.Ko je kriv za to?Razmisli i informisi se prije nego sto nesto lupis.

Danilo

pre 6 godina

Čuda se dešavala večeras masovno: Osijek izbacio PSV, a Dpomžale Frajburg?! Pa još Altah Gent a naši u Videotonu i Bordo?!
E sa takvom serijom čuda, mi postanemo nosioci!
Ipak, i za nas, i za Zvezdu, i za euforične Hrvate, ovo je tek predigra!
Ko će proći do grupe, zavisi od sreće prvo a motivisanost protivnika kao drugo.
Partizan je nosilac ali nikako i favorit protiv PAO-a,AEK-a,Maritima,Apolona,Hajduka i Rosenberga. Tu su šanse negde na pola.
Isto tako Zvezda nikako nije autsajder protiv Legije,Dinama, Bate-a,Ludogoreca,PAOK-a ili Plzena.
Prednost Partizana je što je izrazit favorit protiv 5-6 klubova a neće biti autsajeder nigde.
Mana Zvezde je što nigde nije izrazit favorit,a potpuni autsajeder jeste protiv 7-8 klubova.
Ali koliko sutra znaćemo šta je na papiru, a za dve nedelje teren će dati konačnu istinu, i doneti 5-6 miliona evra onom ko bude imao srce u junaka i sreće po meri.

Marko

pre 6 godina

Tko dobije Dinamo izbacit će ga sigurno. Uvjerljivo su najgori od sva 4 naša hrvatska predstavnika u europi. Osijek i Hajduk igraju bolje od Dinama a kamoli ne Rijeka. Kriminalno loša igra Dinama danas protiv Odda.

KKP

pre 6 godina

Bolje da ne budete nosioci pa kad ispadnete da imate alibi kako niste imali srece!!!
(realno, 03. avgust 2017 22:53) pa realno mi cemo da prodjemo kao i uvek,a vi cete kao i uvek da ispadnete.

Стеф Делија

pre 6 godina

Држимо палчеве. Само то што су носиоци, не значи сигуран пролаз. Ја бих заиста желео два представника у Европи ове године. И да држава помогне и ФК Војводини или Радничком из Ниша да живне мало ЈСЛ.

Brondby na aparatima

pre 6 godina

Idemo jako, idemo po el! Samo hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk! Uzimamo sve!samo hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk!!!

Kohorta Osijek VBK

pre 6 godina

Dajte Osjek da se igramo.
(Pedja, 03. avgust 2017 23:08)

11.11.1989. * Partizan-Osijek 6:4

Partizan poveo 3:0, Osijek poveo 3:4 pa Partizan dao još 3 gola za 6:4.

Mi još pamtimo onaj crveni za Osijek na toj utakmici i čekamo revanš.

Boban

pre 6 godina

Šteta što ne možemo protiv Dinama da im vratimo za onih 5:0 ali neka ih izbaci Zvezda kao omaž mom Partizanu. :D
Srećno sutra u žrebu i jednima i drugima!

baba_vanga

pre 6 godina

Nosioci ste. Velika sansa da igrate grupnu fazu. A moja Zvezda nek ide na najjace, pa nek prodje Milan, recimo, pa da konacno imamo dva predstavnika u Evropi. Srecno i vama i nama.

Sta uradi to da Silva Souza Leonardo?

pre 6 godina

Samo da se ne padne Samrock , sve ostalo može ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:10)
Samo da ne padne Kairat, Ludogorec, Cernomorec,Bordo, sve ostalo moze...

Nosorog

pre 6 godina

Ovaj dan nije mogao lepše da prodje... Zvezda tukla Spartu usred Praga a Partizan je nosioc pošto je Domžale pobedio Frajburg, što znači da Partizan ima bolji koeficijent d 22 tima, što je i kriterijum za nosioca. AJMO PARTIZAN I ZVEZDA LE, A MOGLI BI I VARDAR,DOMŽALE,OSIJEK,HAJDUK

dostojevski

pre 6 godina

vidite koliko malo je potrebno da bi zvezdasi i partizanovci delili pluseve jedni drugima? nadam se da cemo i posle sutrasnjeg zreba da radimo isto

Miki

pre 6 godina

Odlično,baš smo imali sreće,nisam očekivao da baš ovoliko favorita ispadne.Partizanu samo želim da izbegne Videoton,bilo bi lepo da dobijemo recimo Suduvu ili Oleksandriju.Zvezda odlična protiv Sparte i danas,nek je zaobiđu ovi teškaši tipa Milan,Zinit,Everton,Bilbao.Sa ostalima manje-više može da se igra, recimo Mitilend ili Makabi Tel Aviv bi bili po meri,čak bi Zvezda možda tu i favorit bila

maremare

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.

analiticar_amater

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)
(djole, 3. avgust 2017 22:54)

Ma nemoj. Pa ceska liga je jedno tri puta jaca od nase. Napisao si kao da je Zvezda izbacila tim iz Luksemburga. Sparta ima koeficijent 48, rangirana kao 40. klub Evrope. A ti potcenujes Cehe. Kao su Austrijanci i Danci nesto jaci od njih? Ne, slabiji su.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Domzale, oleoleole... Ko ce drugi ako ne braca slovenci... Da ih izvucemo sad u plej off-u da se bratski izljubimo...

Sumadija

pre 6 godina

Valjalo bi da padne Hajduk .To bi bila najbolja utakmica u ovom veku.Bolja bi bila posećenost na stadionu nego da igramo sa barsom.

Markisa

pre 6 godina

Nosorog
Kakva regionalna liga. Pogledaj malo kolko ekipa ex yu je sad u Evropi.a koliko bi bilo da je regionalna.2 3 max.ko i kosarka mrtva.

cuyoshi

pre 6 godina

eto ga... otpade i Frajburg. Iskreno Vam zelim svu srecu u play off-u i nadam se da cemo imati dva predstvnika u ligi Evrope !! Nama je svejedno, sladje je tezim putem! Bravo Zvezdo !!!

zex

pre 6 godina

To nista ne znaci, sada svi igraju fudbal a Olimpiakos nije pokazao nista spektakularno tako da nemojte se unapred radovati jer jedan veliki PSV je ispao iz nekog razloga.Sve mi se cini da pojedini klubovi izbegavaju LE jer tamo nema para kao u LS a na drugu stranu igranje u LE utice na prvenstvo.Partizan ima vece sanse od Zvezde ali da sacekamo zreb.Zveda je uradila mnogo ove godine i to je ok da je srece bilo ovo bi bio poslednji mec za grupu ali sta je tu je.valjda ce se vratiti ono za Bordo,red bi bilo.

neko ko zna

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
(maremare, 03. avgust 2017 22:47)

Gleda se poslednjih 5 godina ....
Kolje nas prosla, kad smo ispali u kvalifikacijama ... Sta je sporno?

osmiputnik

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maremare, 3. avgust 2017 22:47)

Da pratis fudbal znao bi da se broj klubova smanjio na 44 timova, to je 30% manje i da je ovo prvi put da partizan nije direktno povlascen, al bolje bi bilo da pratis zvezdin koeficijent...

Dare

pre 6 godina

Nista to ne znaci, povlascen je bio i prosle godine, pa je ispao od onih pacera.Povlascen je bio i pre par godina, izvukli najlosiji klub Samrok, pa opet ispali. Status povlascenog ne znaci i prolazak. Evo i Sparta bila povlascena, pa nije gol dala Zvezdi u 2 meca.

cypress

pre 6 godina

јел овај наслов представља успех српског фудбала, ма гаси то, све у аматере, а паре у спортове које доносе резултате

ja

pre 6 godina

ih kako bi zvezdi legao plzen, austrija ili mitjland, partizanu suduva ili altach
(veverac, 03. avgust 2017 23:04)

Ne bih se ja zezao sa Suduvom.

Marko NBG

pre 6 godina

@trn u oku
Zaboravih,čak i da jedni i drugi uđu u LE (što iskreno želim),ne mogu ni u grupi da budu dva kluba iz iste zemlje.

Ja

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)
(djole, 03. avgust 2017 22:54)

Koliko smo mi propali govori to da nam je uspeh što imamo dva tima u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...

Edo

pre 6 godina

@...Da li neko zna, hocemo li moci na albanske i hrvatske klubove koji budu bili nepovlasceni?

Zašto ne bi mogao na hrvatske klubove kada su te utakmice već igrane pred 20 godina. Ako je tada UEFA dopustila Partizanu da ugra protiv Dinama i Rijeke, Zvezdi da igra protiv Intera iz Zaprešića....zašto bi danas bio problem ?????

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Videcemo kad se skrati lista ali moze biti veoma interesantno. Komsinica moze na Pao, PAOK, Dinamo..... Partizan na Osjek, Hajduk, Videoton....

realno

pre 6 godina

@2z57z

Mi smo ulogu favorita prirodno i pored 2:0 u Beogradu prepustili Sparti i nismo najavljivali nikakv napad na Cesku vec smo otisli tamo i odigrali utakmicu i pobedili ukupnim rezultatom 3:0. Vi ste i pored poraza u Beogradu najavljivali osvajanje Grcke i prolaz u naredno kolo. Kako ste prosli znate i sami. Sad je samo pitanje da li ste vi pametni a mi glupi ili je obrnuto. Ja znam odgovor ;-)

Coa 1986

pre 6 godina

Bitno je i da Aik izbaci Bragu,jer bi onda i Panatinaikos presao u nosioce,inace da ostene koje smo srece oni bi nas zapali,a jaki su mnogo...

2z57z

pre 6 godina

"Bolje da ne budete nosioci pa kad ispadnete da imate alibi kako niste imali srece!!!
(realno, 3. avgust 2017 22:53)"

A znaci taj alibi ste vi spremili s obzirom da je bilo potrebno da cak 19 nosilaca ispadne da bi vi bili povlasceni. I sada ti dolazis i projektujes svoje slabosti, tj. alibi na druge. E pa nece moci.

analiticar_amater

pre 6 godina

I tako ce Partizan biti nosilac i proci ce u grupnu fazu, a Zvezda ce pasti na korak od raja...sta ti je zivot..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crnobelinapred, 3. avgust 2017 22:53)

Olimpijakos ste vec unapred bili izbacili, bese jedno 3:0 za vas u Beogradu i zaboravio sam koliko ste rekli da cete ih dobiti tamo, a Saprta je bese trebala da tuce Zvezdu 0:3 u Beogradu i 5:0 u Pragu. Na kraju ce Zvezda u grupu a vi u domacu ligu da peglate Macvu koliko vam dobro idu prognoze.

zex

pre 6 godina

To nista ne znaci, sada svi igraju fudbal a Olimpiakos nije pokazao nista spektakularno tako da nemojte se unapred radovati jer jedan veliki psv je ispao iz nekog razloga.Sve mi se cini da pojedini klubovi izbegavaju LE jer tamo nema para kao u LS a na drugu stranu igranje u LE utice na prvenstvo.Partizan ima vece sanse od Zvezde ali da sacekamo zreb.Zveda je uradila mnogo ove godine i to je ok da je srece bilo ovo bi bio poslednji mec za grupu ali sta je tu je.valjda ce se vratiti ono za Bordo,red bi bilo.

Sabre

pre 6 godina

Koja fortuna. I posle kad mi dobijemo neki ozbiljan tim a oni se provuku protiv nekih sljosera bice lozenje. Mada, ako dobiju npr Videoton moze svasta da bude. Jel postoji sansa da idu na Zvezdu? :D

Bosko

pre 6 godina

(realno, 3. avgust 2017 23:30)
Mi kako smo najavljivali tako smo i odigrali. E sad, nekad moras da imas i srece da bi prosao dalje.
A to sto vi niste najavljivali nista, ja bih pre okarakterisao da ni sami niste verovali da mozete da prodjete. Tako da, zadrzi te komentare, ko je pametan a ko glup, za sebe... pametnije ti je ;-)

partizan

pre 6 godina

E to ti je kad te izbuše ko sito ,a ti ni kriv ni dužan nosilac.Čega?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rope, 3. avgust 2017 23:26
Partizan igra Evropu manje vise 15 godina konstantno, otuda i bodovi.Inace,zar 2-2 znaci da te neko izbusio kao sito?

PARBG

pre 6 godina

@live
Zvezda više ne bira protivnike. 
Sad se oni plaše nas.
(nosi fenjer,navija za fener, 03. avgust 2017 23:22)

Sigurno su čuli da se slavilo, tradicija, "10 godina od kada nismo igrali Evropu ", heheheee
Šalim se malo, naravno želim svim našim klubovima sreću u žrebu...

Javlja_mi_se

pre 6 godina

Dajte nama Hajduk ,Zvezdi Dinamo pa da nas kolektivno izbace iz Uefe na duze vreme!Salim se zvezda izvlači Paok a Partizan Vardar ajd u 100 marke ?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Samo da ne padne Kairat, Ludogorec, Cernomorec,Bordo, sve ostalo moze...
(Sta uradi to da Silva Souza Leonardo?, 03. avgust 2017 23:24)

Jer Ludogorec nije izbacio dva puta vas, Černomorec i Bordo nisu iz Ukrajinske i Francuske lige koji su pojmovi za Šamrok, pa i Kairat koji tu godinu zamalo izbacuje taj Bordo

beli65

pre 6 godina

Nije u pitanju sticaj okolnosti,nego rejting od blizu 17,000 stečen u prethodnim godinama!!
(Dušan, 03. avgust 2017 23:20)
jel onaj rejting kad 12 godina niste nikoga pobedili(2003-2015)

neutralni felsh

pre 6 godina

Kakva regionalna liga. Pogledaj malo kolko ekipa ex yu je sad u Evropi.a koliko bi bilo da je regionalna.2 3 max.
(Markisa, 3. avgust 2017 23:18)

i sta ta gomila ekipa sustinski napravi u grupnoj fazi? u LE kad vidis tabelu sve te ekipe, ako se i plasiraju, max po 1 do tri boda uzmu, u LŠ topovsko meso, umesto bodova kromiriri, ako se neko i plasira. i niko ne doceka prolece i plej of u evropi.
zar nije bolje da iz regionalne lige odu 2 u LŠ a 4-5 u ligu evrope, da se prekale dok dodju do prvih mesta, da igraju vise pravih derbija, posle ce im biti lakse u evropi, vremenom ce parirati jacim ekipama sa zapada. da ne spominjem jace sponzore u celoj regionalnoj prici a ne lokalne mutivode i drzavna sponzorstva, koja izadju posle na nos... zasto bi globalni sponzori ulagali u lokalne lige? a suprotnih primera imas koliko hoces. klupski fudbal na ovim prostorima je oslabio zbog cepkanja velike lige i potonjom varljivom dominacijom najjacih u novim, malim ligama, koje nisu po njihovoj meri.

kesa

pre 6 godina

Najvise hvala Marku Nikolicu i Dejanu Milojevicu jer bez njih Partizan ne bi bio povlascen. Srecno svima i da konacno gledamo uz malo srece i dva nasa kluba u elitnom takmicenju!
(krc, 03. avgust 2017 23:01)

Misliš Vladanu, Dejan valjda košarkaški trener :) Slažem se za ovo drugo, da nas sve posluži sreća, i da klubovi konačno zaigraju najbolje što mogu!

Markoša

pre 6 godina

neutralni felsh
sve stoji što kažeš.međutim,mali klubovi bi propali.kao i u košarci male sredine koje su nestale.bilo bi lijepo vidit sve ex ju ekipe ponovo.ali to je nogomet.a to je uvijek više od igree na našim prostorima.lp

libero

pre 6 godina

Eh da ga Midtjylland nije dao u 94-om minutu već sada bi sve bilo gotovo... Baš nemamo sreće, nadamo se kiksu Freiburg-a ili Brage.
(023, 3. avgust 2017 22:45)
Ne razumem. Kako je to Midtylland prošao? Arka je prvi meč dobila 3:2 u gostima, ukupan rezultat je 4:4, dakle polski tim ide dalje, dao je više golova u gostima. Zato sam i bio iznenađen što se kao čekao Frajburg da ispadne pa da Partizan uđe među nosioce, jer to se desilo odmah posle ispadanja PSV-a. Midtylland je bio jedno mesto iznad Partizana u grupi nenosilaca, dakle pošto je ispao neće biti u žrebu uopšte. Zar ne?

superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Poslednji put kad su bili prvi iznad crte, imali su srece u zrebu i izvukli Shamrock...
Prica se da su par igraca tog Shamrocka bili profesionalni fudbaleri

maremare

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.

realno

pre 6 godina

@2z57z

Mi smo ulogu favorita prirodno i pored 2:0 u Beogradu prepustili Sparti i nismo najavljivali nikakv napad na Cesku vec smo otisli tamo i odigrali utakmicu i pobedili ukupnim rezultatom 3:0. Vi ste i pored poraza u Beogradu najavljivali osvajanje Grcke i prolaz u naredno kolo. Kako ste prosli znate i sami. Sad je samo pitanje da li ste vi pametni a mi glupi ili je obrnuto. Ja znam odgovor ;-)

Kg65

pre 6 godina

Da li neko zna, hocemo li moci na albanske i hrvatske klubove koji budu bili nepovlasceni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DelPjero, 3. avgust 2017 22:46)
AJ MAJKE TI KOJI JE TO ALBANSKI KLUB POVLASCEN?

KKP

pre 6 godina

Bolje da ne budete nosioci pa kad ispadnete da imate alibi kako niste imali srece!!!
(realno, 03. avgust 2017 22:53) pa realno mi cemo da prodjemo kao i uvek,a vi cete kao i uvek da ispadnete.

analiticar_amater

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)
(djole, 3. avgust 2017 22:54)

Ma nemoj. Pa ceska liga je jedno tri puta jaca od nase. Napisao si kao da je Zvezda izbacila tim iz Luksemburga. Sparta ima koeficijent 48, rangirana kao 40. klub Evrope. A ti potcenujes Cehe. Kao su Austrijanci i Danci nesto jaci od njih? Ne, slabiji su.

cypress

pre 6 godina

јел овај наслов представља успех српског фудбала, ма гаси то, све у аматере, а паре у спортове које доносе резултате

libero

pre 6 godina

Eh da ga Midtjylland nije dao u 94-om minutu već sada bi sve bilo gotovo... Baš nemamo sreće, nadamo se kiksu Freiburg-a ili Brage.
(023, 3. avgust 2017 22:45)
Ne razumem. Kako je to Midtylland prošao? Arka je prvi meč dobila 3:2 u gostima, ukupan rezultat je 4:4, dakle polski tim ide dalje, dao je više golova u gostima. Zato sam i bio iznenađen što se kao čekao Frajburg da ispadne pa da Partizan uđe među nosioce, jer to se desilo odmah posle ispadanja PSV-a. Midtylland je bio jedno mesto iznad Partizana u grupi nenosilaca, dakle pošto je ispao neće biti u žrebu uopšte. Zar ne?

Sta uradi to da Silva Souza Leonardo?

pre 6 godina

Samo da se ne padne Samrock , sve ostalo može ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 03. avgust 2017 23:10)
Samo da ne padne Kairat, Ludogorec, Cernomorec,Bordo, sve ostalo moze...

nesa80

pre 6 godina

ekipe iz bivse juge su explodirale,svaka cast,dajte tu regionalnu ligu stvarno mi nije jasno sta koci,bio bi fudbal kao nekada pa nek najbolji pobedi makar bila i rijeka ili dinamo,ne bi se nikad ni strecali oko evrope i to bi bilo dosta za celu godinu,a se napravi prva i druga liga

ja

pre 6 godina

ih kako bi zvezdi legao plzen, austrija ili mitjland, partizanu suduva ili altach
(veverac, 03. avgust 2017 23:04)

Ne bih se ja zezao sa Suduvom.

da

pre 6 godina

Koja WIN-WIN situacija za Partizan.Hvala zvezdo naravno.Generalno Partizan bi trebalo da izbori plasman u LE ako ponovi igru iz dvomeca sa Olimpijakosom.Zvezda moze ako bude imala srece,ko zna.AJMO OBA KLUBA U EVROPU!!!

Kohorta Osijek VBK

pre 6 godina

Dajte Osjek da se igramo.
(Pedja, 03. avgust 2017 23:08)

11.11.1989. * Partizan-Osijek 6:4

Partizan poveo 3:0, Osijek poveo 3:4 pa Partizan dao još 3 gola za 6:4.

Mi još pamtimo onaj crveni za Osijek na toj utakmici i čekamo revanš.

analiticar_amater

pre 6 godina

I tako ce Partizan biti nosilac i proci ce u grupnu fazu, a Zvezda ce pasti na korak od raja...sta ti je zivot..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crnobelinapred, 3. avgust 2017 22:53)

Olimpijakos ste vec unapred bili izbacili, bese jedno 3:0 za vas u Beogradu i zaboravio sam koliko ste rekli da cete ih dobiti tamo, a Saprta je bese trebala da tuce Zvezdu 0:3 u Beogradu i 5:0 u Pragu. Na kraju ce Zvezda u grupu a vi u domacu ligu da peglate Macvu koliko vam dobro idu prognoze.

ja

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
(maremare, 03. avgust 2017 22:47)

Zavisimo iskljucivo zbog slabog rejtinga zemlje.Ko je kriv za to?Razmisli i informisi se prije nego sto nesto lupis.

Boban

pre 6 godina

Šteta što ne možemo protiv Dinama da im vratimo za onih 5:0 ali neka ih izbaci Zvezda kao omaž mom Partizanu. :D
Srećno sutra u žrebu i jednima i drugima!

Sabre

pre 6 godina

Koja fortuna. I posle kad mi dobijemo neki ozbiljan tim a oni se provuku protiv nekih sljosera bice lozenje. Mada, ako dobiju npr Videoton moze svasta da bude. Jel postoji sansa da idu na Zvezdu? :D

Brondby na aparatima

pre 6 godina

Idemo jako, idemo po el! Samo hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk! Uzimamo sve!samo hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk hajduk!!!

djole

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)

beli65

pre 6 godina

Nije u pitanju sticaj okolnosti,nego rejting od blizu 17,000 stečen u prethodnim godinama!!
(Dušan, 03. avgust 2017 23:20)
jel onaj rejting kad 12 godina niste nikoga pobedili(2003-2015)

2z57z

pre 6 godina

"Bolje da ne budete nosioci pa kad ispadnete da imate alibi kako niste imali srece!!!
(realno, 3. avgust 2017 22:53)"

A znaci taj alibi ste vi spremili s obzirom da je bilo potrebno da cak 19 nosilaca ispadne da bi vi bili povlasceni. I sada ti dolazis i projektujes svoje slabosti, tj. alibi na druge. E pa nece moci.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Au od čega se pravi vest, dajte. Pravila nema, možeš izvući Zaglebje i Tun i ispasti na keca a možeš izbaciti duplo jačeg i neuigranog. A i Kljajić je na golu.

Bosko

pre 6 godina

(realno, 3. avgust 2017 23:30)
Mi kako smo najavljivali tako smo i odigrali. E sad, nekad moras da imas i srece da bi prosao dalje.
A to sto vi niste najavljivali nista, ja bih pre okarakterisao da ni sami niste verovali da mozete da prodjete. Tako da, zadrzi te komentare, ko je pametan a ko glup, za sebe... pametnije ti je ;-)

krc

pre 6 godina

Najvise hvala Marku Nikolicu i Dejanu Milojevicu jer bez njih Partizan ne bi bio povlascen. Srecno svima i da konacno gledamo uz malo srece i dva nasa kluba u elitnom takmicenju!

neutralni felsh

pre 6 godina

Kakva regionalna liga. Pogledaj malo kolko ekipa ex yu je sad u Evropi.a koliko bi bilo da je regionalna.2 3 max.
(Markisa, 3. avgust 2017 23:18)

i sta ta gomila ekipa sustinski napravi u grupnoj fazi? u LE kad vidis tabelu sve te ekipe, ako se i plasiraju, max po 1 do tri boda uzmu, u LŠ topovsko meso, umesto bodova kromiriri, ako se neko i plasira. i niko ne doceka prolece i plej of u evropi.
zar nije bolje da iz regionalne lige odu 2 u LŠ a 4-5 u ligu evrope, da se prekale dok dodju do prvih mesta, da igraju vise pravih derbija, posle ce im biti lakse u evropi, vremenom ce parirati jacim ekipama sa zapada. da ne spominjem jace sponzore u celoj regionalnoj prici a ne lokalne mutivode i drzavna sponzorstva, koja izadju posle na nos... zasto bi globalni sponzori ulagali u lokalne lige? a suprotnih primera imas koliko hoces. klupski fudbal na ovim prostorima je oslabio zbog cepkanja velike lige i potonjom varljivom dominacijom najjacih u novim, malim ligama, koje nisu po njihovoj meri.

Dare

pre 6 godina

Nista to ne znaci, povlascen je bio i prosle godine, pa je ispao od onih pacera.Povlascen je bio i pre par godina, izvukli najlosiji klub Samrok, pa opet ispali. Status povlascenog ne znaci i prolazak. Evo i Sparta bila povlascena, pa nije gol dala Zvezdi u 2 meca.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Samo da ne padne Kairat, Ludogorec, Cernomorec,Bordo, sve ostalo moze...
(Sta uradi to da Silva Souza Leonardo?, 03. avgust 2017 23:24)

Jer Ludogorec nije izbacio dva puta vas, Černomorec i Bordo nisu iz Ukrajinske i Francuske lige koji su pojmovi za Šamrok, pa i Kairat koji tu godinu zamalo izbacuje taj Bordo

Markisa

pre 6 godina

Nosorog
Kakva regionalna liga. Pogledaj malo kolko ekipa ex yu je sad u Evropi.a koliko bi bilo da je regionalna.2 3 max.ko i kosarka mrtva.

Dejan

pre 6 godina

Nikada toliko klubova iz bivse Juge nije bilo u zavrsnoj rundi kvalifikacija.Maribor i Rijeka za LS a Zvezda,Partizan,Hajduk,Dinamo,Osijek,Vardar,Skendija i Domzale za LE.I ko onda moze da kaze da bi kvalitet regionalne lige bio los?

fillip99

pre 6 godina

Samo da nam ne zapadnu hrvati... Izvucemo Vardar ili Skendiju i lagano... Srecno i zvezdasima sutra u zrebu pa da konacno vidimo 2 nasa kluba u Evropi, uz srecu u zrebu i dobru igru! Mozemo dalje!

zex

pre 6 godina

To nista ne znaci, sada svi igraju fudbal a Olimpiakos nije pokazao nista spektakularno tako da nemojte se unapred radovati jer jedan veliki PSV je ispao iz nekog razloga.Sve mi se cini da pojedini klubovi izbegavaju LE jer tamo nema para kao u LS a na drugu stranu igranje u LE utice na prvenstvo.Partizan ima vece sanse od Zvezde ali da sacekamo zreb.Zveda je uradila mnogo ove godine i to je ok da je srece bilo ovo bi bio poslednji mec za grupu ali sta je tu je.valjda ce se vratiti ono za Bordo,red bi bilo.

dostojevski

pre 6 godina

vidite koliko malo je potrebno da bi zvezdasi i partizanovci delili pluseve jedni drugima? nadam se da cemo i posle sutrasnjeg zreba da radimo isto

Nosorog

pre 6 godina

Ovaj dan nije mogao lepše da prodje... Zvezda tukla Spartu usred Praga a Partizan je nosioc pošto je Domžale pobedio Frajburg, što znači da Partizan ima bolji koeficijent d 22 tima, što je i kriterijum za nosioca. AJMO PARTIZAN I ZVEZDA LE, A MOGLI BI I VARDAR,DOMŽALE,OSIJEK,HAJDUK

Sumadija

pre 6 godina

Valjalo bi da padne Hajduk .To bi bila najbolja utakmica u ovom veku.Bolja bi bila posećenost na stadionu nego da igramo sa barsom.

Danilo

pre 6 godina

Čuda se dešavala večeras masovno: Osijek izbacio PSV, a Dpomžale Frajburg?! Pa još Altah Gent a naši u Videotonu i Bordo?!
E sa takvom serijom čuda, mi postanemo nosioci!
Ipak, i za nas, i za Zvezdu, i za euforične Hrvate, ovo je tek predigra!
Ko će proći do grupe, zavisi od sreće prvo a motivisanost protivnika kao drugo.
Partizan je nosilac ali nikako i favorit protiv PAO-a,AEK-a,Maritima,Apolona,Hajduka i Rosenberga. Tu su šanse negde na pola.
Isto tako Zvezda nikako nije autsajder protiv Legije,Dinama, Bate-a,Ludogoreca,PAOK-a ili Plzena.
Prednost Partizana je što je izrazit favorit protiv 5-6 klubova a neće biti autsajeder nigde.
Mana Zvezde je što nigde nije izrazit favorit,a potpuni autsajeder jeste protiv 7-8 klubova.
Ali koliko sutra znaćemo šta je na papiru, a za dve nedelje teren će dati konačnu istinu, i doneti 5-6 miliona evra onom ko bude imao srce u junaka i sreće po meri.

zex

pre 6 godina

To nista ne znaci, sada svi igraju fudbal a Olimpiakos nije pokazao nista spektakularno tako da nemojte se unapred radovati jer jedan veliki psv je ispao iz nekog razloga.Sve mi se cini da pojedini klubovi izbegavaju LE jer tamo nema para kao u LS a na drugu stranu igranje u LE utice na prvenstvo.Partizan ima vece sanse od Zvezde ali da sacekamo zreb.Zveda je uradila mnogo ove godine i to je ok da je srece bilo ovo bi bio poslednji mec za grupu ali sta je tu je.valjda ce se vratiti ono za Bordo,red bi bilo.

baba_vanga

pre 6 godina

Nosioci ste. Velika sansa da igrate grupnu fazu. A moja Zvezda nek ide na najjace, pa nek prodje Milan, recimo, pa da konacno imamo dva predstavnika u Evropi. Srecno i vama i nama.

Marko

pre 6 godina

Tko dobije Dinamo izbacit će ga sigurno. Uvjerljivo su najgori od sva 4 naša hrvatska predstavnika u europi. Osijek i Hajduk igraju bolje od Dinama a kamoli ne Rijeka. Kriminalno loša igra Dinama danas protiv Odda.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Videcemo kad se skrati lista ali moze biti veoma interesantno. Komsinica moze na Pao, PAOK, Dinamo..... Partizan na Osjek, Hajduk, Videoton....

Blue Moon 424

pre 6 godina

Hvala Osijek, Hvala Altah, Hvala Oleksandrija, Hvala Videoton, Hvala Zvezdi i heroji dana Domžale. A sad dovesti štopera pa da idemo u te grupe. Napred Partzan!!!!

Стеф Делија

pre 6 godina

Држимо палчеве. Само то што су носиоци, не значи сигуран пролаз. Ја бих заиста желео два представника у Европи ове године. И да држава помогне и ФК Војводини или Радничком из Ниша да живне мало ЈСЛ.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Domzale, oleoleole... Ko ce drugi ako ne braca slovenci... Da ih izvucemo sad u plej off-u da se bratski izljubimo...

Coa 1986

pre 6 godina

Bitno je i da Aik izbaci Bragu,jer bi onda i Panatinaikos presao u nosioce,inace da ostene koje smo srece oni bi nas zapali,a jaki su mnogo...

Miki

pre 6 godina

Odlično,baš smo imali sreće,nisam očekivao da baš ovoliko favorita ispadne.Partizanu samo želim da izbegne Videoton,bilo bi lepo da dobijemo recimo Suduvu ili Oleksandriju.Zvezda odlična protiv Sparte i danas,nek je zaobiđu ovi teškaši tipa Milan,Zinit,Everton,Bilbao.Sa ostalima manje-više može da se igra, recimo Mitilend ili Makabi Tel Aviv bi bili po meri,čak bi Zvezda možda tu i favorit bila

cuyoshi

pre 6 godina

eto ga... otpade i Frajburg. Iskreno Vam zelim svu srecu u play off-u i nadam se da cemo imati dva predstvnika u ligi Evrope !! Nama je svejedno, sladje je tezim putem! Bravo Zvezdo !!!

neko ko zna

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
(maremare, 03. avgust 2017 22:47)

Gleda se poslednjih 5 godina ....
Kolje nas prosla, kad smo ispali u kvalifikacijama ... Sta je sporno?

crush

pre 6 godina

Nisu Osjecani pobjedili samo na terenu već i moralno :) Naime, nizozemski mediji su pisali kako ne mogu vjerovati gdje igra PSV, a neki od naslova u tamošnjim medijima bili su: "Osijekov stadion izgleda kao dvorište kaznionice", "PSV igra u podrumu europskog nogometa". Kohorta im je odgovorila s velikim transparentom "Now you know who we are" i mislim da ce svaki navijac PSVa dugo pamtiti Osijek jer je to prvi klub u povijesti koji ih je izbacio iz Europe u pretkolu. Svaka cast! Sretno svima sutra u izvlacenju kuglica :)

Edo

pre 6 godina

@...Da li neko zna, hocemo li moci na albanske i hrvatske klubove koji budu bili nepovlasceni?

Zašto ne bi mogao na hrvatske klubove kada su te utakmice već igrane pred 20 godina. Ako je tada UEFA dopustila Partizanu da ugra protiv Dinama i Rijeke, Zvezdi da igra protiv Intera iz Zaprešića....zašto bi danas bio problem ?????

osmiputnik

pre 6 godina

S'obzirom da ste u poslednjih 10 godina skoro pa redovni ucesnici grupnih faza evropskih takmicenja jadno je sto zavisite od drugih ekipa da li cete biti nosioci ili ne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maremare, 3. avgust 2017 22:47)

Da pratis fudbal znao bi da se broj klubova smanjio na 44 timova, to je 30% manje i da je ovo prvi put da partizan nije direktno povlascen, al bolje bi bilo da pratis zvezdin koeficijent...

Javlja_mi_se

pre 6 godina

Dajte nama Hajduk ,Zvezdi Dinamo pa da nas kolektivno izbace iz Uefe na duze vreme!Salim se zvezda izvlači Paok a Partizan Vardar ajd u 100 marke ?!

Marko NBG

pre 6 godina

@trn u oku
Zaboravih,čak i da jedni i drugi uđu u LE (što iskreno želim),ne mogu ni u grupi da budu dva kluba iz iste zemlje.

partizan

pre 6 godina

E to ti je kad te izbuše ko sito ,a ti ni kriv ni dužan nosilac.Čega?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rope, 3. avgust 2017 23:26
Partizan igra Evropu manje vise 15 godina konstantno, otuda i bodovi.Inace,zar 2-2 znaci da te neko izbusio kao sito?

Ja

pre 6 godina

Covece ovi Hrvati i Slovenci su mnogo ispred nas! Kod Hrvata prosla u LS Rijeka izbacivsi jaki Salcburg, a u LE Dinamo Zg, zatim Hajduk izbacio Brondbi, a Osijek izbacio PSV! Kod Slovenaca u LS prosao Maribor, a u LE Domzale bolji od Frajburga! Kod nas euforija zbog pobede Zvezde nad Ceskom ekipom:)
(djole, 03. avgust 2017 22:54)

Koliko smo mi propali govori to da nam je uspeh što imamo dva tima u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...

Markoša

pre 6 godina

neutralni felsh
sve stoji što kažeš.međutim,mali klubovi bi propali.kao i u košarci male sredine koje su nestale.bilo bi lijepo vidit sve ex ju ekipe ponovo.ali to je nogomet.a to je uvijek više od igree na našim prostorima.lp

PARBG

pre 6 godina

@live
Zvezda više ne bira protivnike. 
Sad se oni plaše nas.
(nosi fenjer,navija za fener, 03. avgust 2017 23:22)

Sigurno su čuli da se slavilo, tradicija, "10 godina od kada nismo igrali Evropu ", heheheee
Šalim se malo, naravno želim svim našim klubovima sreću u žrebu...

kesa

pre 6 godina

Najvise hvala Marku Nikolicu i Dejanu Milojevicu jer bez njih Partizan ne bi bio povlascen. Srecno svima i da konacno gledamo uz malo srece i dva nasa kluba u elitnom takmicenju!
(krc, 03. avgust 2017 23:01)

Misliš Vladanu, Dejan valjda košarkaški trener :) Slažem se za ovo drugo, da nas sve posluži sreća, i da klubovi konačno zaigraju najbolje što mogu!