Fudbal 57

Utorak, 01.08.2017.

12:25

Đukić: Partizan je napravio mnogo čuda

Trener Partizana Miroslav Đukić veruje u čudo i da njegov tim može protiv Olimpijakosa u revanšu da nadoknadi poraz iz Beograda (3:1).

Ðukiæ: Partizan je napravio mnogo èuda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Sijuks

pre 6 godina

"Opterećenje je na njima" hahaha.. Ja sam, iako zvezdas, mislio da je Đukić normalan tip, al izgleda da ga je Vučela omadjijao... Bas su opterećeni sa 3 gola u gostima. Mati mila..

Kontras

pre 6 godina

Iskreno, nadam se i verujem, sportski je i ljudski. Partizan jeste napravio mnogo cuda u Evropi, ali ako pogledamo ova najskorija dva protiv Njukasla i Anderlehta, tada je Partizan imao JACE timove.

Secam se Anderlehta... Moreira, Ilic dok je jos mogao da igra, Kleo, Stefan Savic, Krstajic... I tad je Anderleht imao jaci tim, ali je i Partizan imao sasvim dobar tim. Ovaj Partizan ima suplju odbranu i SAMO NA MOMENTE se oseca prava igra i energija. I najbitnije, deluje mi kao da ne veruju dovoljno. Daj Boze da gresim i da veruju, od nas navijaca ce osetiti energiju. Moramo da odigramo gotovo savrsenu utakmicu da bi prosli. Treba ostaviti srce na terenu pa sta bude.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Runner

Salis li se? Pitas za razliku Fljamurtarija u odnosu na Sasuolo, Cernomorec, Kairat. Pa razlika je sto je Fljamurtari bio amaterski klub, u zadnjoj liniji su igrala cetiri brata. Tada je albanski fudbal bio na nivou Andore. Sa druge strane, Sasuolo je ozbiljan klub Serije A, Kairat ima milionski budzet, Arsavina, Timoscuka. To nisu amateri. To blamiranje je mnogo vece.

Wllaxy

pre 6 godina

Боже! Ал' сте досадни са тим Фљамуртаријем. Па шта је тај Фљамуртари гори од Сасуола, Черномерца, Каирата и др. ваших "џелата"?
(Runner, 01. avgust 2017 17:51)

Ili Šamroka, Petah Tikve, Zaglebja, Kroacije ako si kojim slučajem zaboravio vaše Dželate... Razlika je što su kod vas od ovih klubova 'ladno pucale petarde...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Ja mislim da ce na kraju biti 2:1 za Partizan... Pobedjujemo, ali ispadamo... Cekamo da nam komsinica obezbedi prelazak medju povlascene klubove za zreb za plej of Lige Evrope

Runner

pre 6 godina

Fljamuntari i tacka.
(ja, 1. avgust 2017 16:31)

Боже! Ал' сте досадни са тим Фљамуртаријем. Па шта је тај Фљамуртари гори од Сасуола, Черномерца, Каирата и др. ваших "џелата"?

Profa

pre 6 godina

Da,samo ovaj Partizan veze nema s tim Partizanom koji je pravio čuda (institucionalno i igrački)...budimo realni,uz nešto sreće možda LE.

veliki strumf

pre 6 godina

Ili Djukic laze za Leonarda (eno Vazura kaze da se dogovorili sa Mecom), ili ga uprava ne ferma ni 2% pa covek nema pojma sta mu se dogadja sa igracima i zasto nece da igraju, da li idu ili ostaju. U svakom slucaju, sramota za klub!

Aлександар

pre 6 godina

Правио је Партизан чуда, али неки други Партизан, неки други играчи. Каква је само била атмосфера када се играо реванш са QPR након пораза 6:2 у Лондону. Створена је огромна жеља, присутна код сваког играча да није све готово и да ће дати све од себе у реваншу. Велики део нас на стадиону је веровао у чудо и уз мало среће, десило се! 4:0 у Беграду и Партизан је отишао даље. Ко сада верује у чудо? Да ли је Ђукић спремио снажан мотивациони говор за играче? Постоји ли снажан колективни дух, жеља, вера у успех и озбиљна тактика? Наравно да не и ово је више протоколарно-политикантска изјава Ђукића. Довољно је да Сума каже да ће бити спреман за Лигу Европе и све је сасвим јасно. Вера у успех "на завидној висини" код најскупљег појачања Партизана у историји. На жалост нема Партизан снаге за такво чудо.

ArtuDitu

pre 6 godina

Evropske utakmice predstavljaju jasan prikaz kvaliteta domace lige i klupskog fudbala. Svako ko hoce shvata da je nas fudbal deo evropske periferije ma koliko se mi zanosili i verovali u suprotno. Partizan je rutinski izgubio na svom terenu od potpuno neuigranog Olimpijakosa a Zvezdina pobeda nad Spartom predstavlja se kao nesto epohalno.
Igraci u nasim klubovima, pre svega Partizanu i Zvezdi, nemaju kvalitet, takticki su nepismeni, psiholoski nepripremljeni i nemaju adekvatnu fizicku pripremljenost kakvu zahtevaju evropske utakmice. Na sve to nadovezuje se domace prvenstvo u kojem ti isti igraci igraju veliki broj utakmica kojima se unapred zna ishod. To su glavni razlozi fudbalskog sunovrata nasih klubova u Evropi. Na kraju krivci za los rezultat budu sudije ili neka kosmicka nepravda koja je nase klubove zaustavila na pocetku evropskog pohoda. Uvek je bolje kad je krivica na drugome.
U Partizanu treba da se nadaju jer je to sportski a u revansu nemaju sta da traze ako su ga u glavama izgubili pre nego sto je i poceo. Kada se uzme sve ono sto sam nabrojao tesko je ocekivati da su takvi igraci sposobni za preokret na vrucem gostujucem terenu. Cuda koja spominje Djukic desavala su se u Beogradu i u nekom drugom vremenu koje se ne moze porediti sa ovim danas. Ali, u fudbalu je sve moguce. I zato to jeste najbolji sport na planeti.

Zorz Vea

pre 6 godina

Gledajući neodigrane utakmice zaboravili ste one odigrane. A u mnogim ste mogli da vidite da se čuda ne dešavaju sama nego za njih treba nešto skuplje od kvaliteta. Ono što je danas skuplje od talenta, kreativnosti i kvaliteta je čista i sirova fizička sprema, malte ne robotskog tipa. To je ono što samelje protivnika pre svih lucidnosti i inspiracije. Iznenadite ih tako što ćete im prvo preorati teren a onda im i posejati koji gol do poluvremena. Našu šansu da Grke držimo pod budnim okom i u revanšu smo prokockali u prvom meču ali možda je to naša šansa da se vidi da Partizan može i želi više. Kako su nam bekovi organizovali igru u prvoj utakmici, čitaj Vulićević, staviti na nejgovo mesto Jankovića pa očekivati da neki pas ili centaršut bude svrsishodan. Možda ne bismo trebali kretati iz zadnje linije, preskakati sredinu uz možda Đurđevića i Jovanovića u špicu, dok bi Tavamba bio u vezi. Nisu nam potrebne pozicije, za dobar pritisak morate igrati svi ko jedan. Iznenađenje je naša šansa a vi ako ste već u plejofu LE džaba sve taktike i zadaci.

Živela Srbija i napred Partizan

estrada je crna hronika, crna hronika zabava, a politika estrada

pre 6 godina

Bravo komšije što nas pratite... sećamo se i mi vaših petardi Dinamo Berlin, Psv, Selte, Borca Čačak, bilo je tu ispadanja od timova koji ne postoje više Arsenal iz Ukrajine...poraz od moćnog Kairata...imate i vi putera na glavi...sećamo se...evo u četvrtak možda bude opet jedna petarda...iskreno vam želim
(da obnovimo i mi rubriku sećanja.., 01. avgust 2017 14:10)

TIMOK. FLJAMURTARI. I CUVENI PORAZ OD 7-0 PROTIV ZVIZDA IZ KUCEVA U KUPU.

fabricio

pre 6 godina

Samo da prokomentarišem prelazni rok.Otišli Milenković,Mihajlović,Leonardo,došli Miletić,Suma i Pantić.Pa koja je trojka po vama bolja!?Mi smo hteli napad na Lš!?Sumu ste pratili dve godine da bi ste ga doveli da igra protiv Bačke i Lučana?Ili je trebao da bude top spreman za lš!?I na kraju,ovo sa navijačima povicima na stadionu i kaznama je opet kriva uprava.Neka mi neko kaze da uprava nije u korelaciji sa vodjama,da nemaju zajedničke dilove!?Ako uefa kažnjava povike šiptari i živeo Ratko Mladić,ONDA IM RECITE DA NE PEVAJU TO!Ili igrajte plej of za Ligu Evrope pred praznim tribinama.A mi obični navijači ćemo se nervirati kad god Partizan ne uspe ili izgubi.Verovao sam Ilijevu,ali čovek prodaje maglu.Koga zanima pobeda Partizana protiv Mačve!Daj nam više evropski Partizan,ali iskreno vam to kažem.

Garfild

pre 6 godina

Jeste,pravio je čuda u pravom smislu te reči...Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta...Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...
(Parter B, 01. avgust 2017 13:31)

Zato je Crna Zvezda izbacivala zadnjih godina sve redom.Padali su tu mnogi od Ofk-a do Surdulice. Kakva je to generacija bila mustikla!

da obnovimo i mi rubriku sećanja..

pre 6 godina

Bravo komšije što nas pratite... sećamo se i mi vaših petardi Dinamo Berlin, Psv, Selte, Borca Čačak, bilo je tu ispadanja od timova koji ne postoje više Arsenal iz Ukrajine...poraz od moćnog Kairata...imate i vi putera na glavi...sećamo se...evo u četvrtak možda bude opet jedna petarda...iskreno vam želim

Najrealnije

pre 6 godina

Alo rodjaci! MORA da se pojacamo za Evropu!!!! Ulozite nesto ako Boga znate!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miroslav, 1. avgust 2017 13:14)

Koju Evropu?Vi ste sa tim završili,rođače.Nakon ove,odigraćete još dve revijalne i ko god bio protivnik,šalje vas na kupanje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pucale su petarde u Zagrebu, Pragu, Beogradu od Petah Tikve, cepali su Samrok, Tun, Zaglebje, Bobadilja... Sve sama cuda...
(veliki strumf, 01. avgust 2017 12:57)


lepo je videti vas tako srecne posle samo jedne dobre utakmice u jevropi... ko zna koliko vam je jeda na srcu bilo do sad. ali dobro, vi imate bari i stare kasete haha

nenad

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!
(Ko o cemu..Terza o postenju, 1. avgust 2017 12:27)

Zvezda i tim iz Grofovog trenerisanja i Zveza danas nistu isti timovi.Pricas o derbijima gde ste se izvlacili u poslednjim sekundama utakmice
(Zemunac, 1. avgust 2017 12:49)
Ako ćemo iskreno i Grof ih tukao u prvoj sezoni treniranja kad su igrali LE a izgleda da se samo zadnje pamti. A u prošloj su malo sudije pomagale kad je trebalo

joki

pre 6 godina

Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta... 
Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...
(Parter B, 01. avgust 2017 13:31)

A pamtimo i 7:1 protiv neke zvezde :)

zigi

pre 6 godina

A Olimpijakos vas je posred vase udzerice u Humskoj razvalio...
(Antidervis - vase je proslo, 01. avgust 2017 13:26)

Isto kao mi vas usred vaše udzerice. 3:1 :)

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Tako je bre, lomi. kao protiv QPR-a 84e, kao protiv Seltika 89e, protiv Sparte 66e. Kidaj!
(brt, 1. avgust 2017 12:49)

Sparta vam je strpala 4, Seltik 5, a QPR 6 komada.
I nijedan od ta tri kluba nije vas dobio u Beogradu.

A Olimpijakos vas je posred vase udzerice u Humskoj razvalio...

Parter B

pre 6 godina

Jeste,pravio je čuda u pravom smislu te reči...
Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta...
Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...

Runner

pre 6 godina

Да се не лажемо ми у Пиреју немамо ни промил шанси за пролаз. Наша одбрана је шупља као швајцарски сир а у нападу нема ко да постигне гол. Леонардо, и да игра, не би учинио ништа јер он никада није пружио неку велику партију против страних тимова. Присетимо се АЕК-а, Видеотона, Будућности и другог полувремена са Олимпијакосом. Изузев Тавамбе ни један други наш нападач се не може носити са одбраном Олија. Ја знам да је људски надати се ал' овај тим Партизана није створен за велика дела. Па ни играчи, сем пар изузетака, не верују у чудо. За њих је ЛШ само неостварени сан. И сам Сума је, после утакмице са Јавором, изјавио да ће бити спреман тек за ЛЕ. Наравно, кожу треба продати што скупље.

TnT

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto ovo prica kada smo jedini tim na svetu koji je u kvalifikacije za ligu sampiona usao sa slabijim timom negoli sto smo imali prosle godine u nasoj ligi.
Bilo je losih prelaznih rokova ali ovaj je najgori otkada navijam za Partizan.A lova se uzima,preko 10 miliona u ovom roku.I opet ce biti klub nema para.

zvezdas

pre 6 godina

Ja mislim da ce da se cudo da se desi.Pet nula za partizan. Sve je moguce samo drveni sporet nije moguc.Je li ovaj Djukic tesi sebe ili nekog drugog

Luka

pre 6 godina

Đuka, ćuti i moli Boga da Grci izvedu rezervni sastav i ''odrade'' 90 minuta...i pusti klince da malo igraju, a starije čuvaj za poslednje kolo. Eto toliko!

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!

estrada je crna hronika, crna hronika zabava, a politika estrada

pre 6 godina

"Partizan je u istoriji pravio mnoga čuda", rekao je Đukić.

SPOJLER: NIJE PRAVIO ČUDA

Zemunac

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!
(Ko o cemu..Terza o postenju, 1. avgust 2017 12:27)

Zvezda i tim iz Grofovog trenerisanja i Zveza danas nistu isti timovi.Pricas o derbijima gde ste se izvlacili u poslednjim sekundama utakmice

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!

Runner

pre 6 godina

Да се не лажемо ми у Пиреју немамо ни промил шанси за пролаз. Наша одбрана је шупља као швајцарски сир а у нападу нема ко да постигне гол. Леонардо, и да игра, не би учинио ништа јер он никада није пружио неку велику партију против страних тимова. Присетимо се АЕК-а, Видеотона, Будућности и другог полувремена са Олимпијакосом. Изузев Тавамбе ни један други наш нападач се не може носити са одбраном Олија. Ја знам да је људски надати се ал' овај тим Партизана није створен за велика дела. Па ни играчи, сем пар изузетака, не верују у чудо. За њих је ЛШ само неостварени сан. И сам Сума је, после утакмице са Јавором, изјавио да ће бити спреман тек за ЛЕ. Наравно, кожу треба продати што скупље.

zigi

pre 6 godina

A Olimpijakos vas je posred vase udzerice u Humskoj razvalio...
(Antidervis - vase je proslo, 01. avgust 2017 13:26)

Isto kao mi vas usred vaše udzerice. 3:1 :)

joki

pre 6 godina

Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta... 
Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...
(Parter B, 01. avgust 2017 13:31)

A pamtimo i 7:1 protiv neke zvezde :)

zvezdas

pre 6 godina

Ja mislim da ce da se cudo da se desi.Pet nula za partizan. Sve je moguce samo drveni sporet nije moguc.Je li ovaj Djukic tesi sebe ili nekog drugog

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Tako je bre, lomi. kao protiv QPR-a 84e, kao protiv Seltika 89e, protiv Sparte 66e. Kidaj!
(brt, 1. avgust 2017 12:49)

Sparta vam je strpala 4, Seltik 5, a QPR 6 komada.
I nijedan od ta tri kluba nije vas dobio u Beogradu.

A Olimpijakos vas je posred vase udzerice u Humskoj razvalio...

Luka

pre 6 godina

Đuka, ćuti i moli Boga da Grci izvedu rezervni sastav i ''odrade'' 90 minuta...i pusti klince da malo igraju, a starije čuvaj za poslednje kolo. Eto toliko!

estrada je crna hronika, crna hronika zabava, a politika estrada

pre 6 godina

Bravo komšije što nas pratite... sećamo se i mi vaših petardi Dinamo Berlin, Psv, Selte, Borca Čačak, bilo je tu ispadanja od timova koji ne postoje više Arsenal iz Ukrajine...poraz od moćnog Kairata...imate i vi putera na glavi...sećamo se...evo u četvrtak možda bude opet jedna petarda...iskreno vam želim
(da obnovimo i mi rubriku sećanja.., 01. avgust 2017 14:10)

TIMOK. FLJAMURTARI. I CUVENI PORAZ OD 7-0 PROTIV ZVIZDA IZ KUCEVA U KUPU.

Zemunac

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!
(Ko o cemu..Terza o postenju, 1. avgust 2017 12:27)

Zvezda i tim iz Grofovog trenerisanja i Zveza danas nistu isti timovi.Pricas o derbijima gde ste se izvlacili u poslednjim sekundama utakmice

Parter B

pre 6 godina

Jeste,pravio je čuda u pravom smislu te reči...
Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta...
Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...

ArtuDitu

pre 6 godina

Evropske utakmice predstavljaju jasan prikaz kvaliteta domace lige i klupskog fudbala. Svako ko hoce shvata da je nas fudbal deo evropske periferije ma koliko se mi zanosili i verovali u suprotno. Partizan je rutinski izgubio na svom terenu od potpuno neuigranog Olimpijakosa a Zvezdina pobeda nad Spartom predstavlja se kao nesto epohalno.
Igraci u nasim klubovima, pre svega Partizanu i Zvezdi, nemaju kvalitet, takticki su nepismeni, psiholoski nepripremljeni i nemaju adekvatnu fizicku pripremljenost kakvu zahtevaju evropske utakmice. Na sve to nadovezuje se domace prvenstvo u kojem ti isti igraci igraju veliki broj utakmica kojima se unapred zna ishod. To su glavni razlozi fudbalskog sunovrata nasih klubova u Evropi. Na kraju krivci za los rezultat budu sudije ili neka kosmicka nepravda koja je nase klubove zaustavila na pocetku evropskog pohoda. Uvek je bolje kad je krivica na drugome.
U Partizanu treba da se nadaju jer je to sportski a u revansu nemaju sta da traze ako su ga u glavama izgubili pre nego sto je i poceo. Kada se uzme sve ono sto sam nabrojao tesko je ocekivati da su takvi igraci sposobni za preokret na vrucem gostujucem terenu. Cuda koja spominje Djukic desavala su se u Beogradu i u nekom drugom vremenu koje se ne moze porediti sa ovim danas. Ali, u fudbalu je sve moguce. I zato to jeste najbolji sport na planeti.

fabricio

pre 6 godina

Samo da prokomentarišem prelazni rok.Otišli Milenković,Mihajlović,Leonardo,došli Miletić,Suma i Pantić.Pa koja je trojka po vama bolja!?Mi smo hteli napad na Lš!?Sumu ste pratili dve godine da bi ste ga doveli da igra protiv Bačke i Lučana?Ili je trebao da bude top spreman za lš!?I na kraju,ovo sa navijačima povicima na stadionu i kaznama je opet kriva uprava.Neka mi neko kaze da uprava nije u korelaciji sa vodjama,da nemaju zajedničke dilove!?Ako uefa kažnjava povike šiptari i živeo Ratko Mladić,ONDA IM RECITE DA NE PEVAJU TO!Ili igrajte plej of za Ligu Evrope pred praznim tribinama.A mi obični navijači ćemo se nervirati kad god Partizan ne uspe ili izgubi.Verovao sam Ilijevu,ali čovek prodaje maglu.Koga zanima pobeda Partizana protiv Mačve!Daj nam više evropski Partizan,ali iskreno vam to kažem.

TnT

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto ovo prica kada smo jedini tim na svetu koji je u kvalifikacije za ligu sampiona usao sa slabijim timom negoli sto smo imali prosle godine u nasoj ligi.
Bilo je losih prelaznih rokova ali ovaj je najgori otkada navijam za Partizan.A lova se uzima,preko 10 miliona u ovom roku.I opet ce biti klub nema para.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pucale su petarde u Zagrebu, Pragu, Beogradu od Petah Tikve, cepali su Samrok, Tun, Zaglebje, Bobadilja... Sve sama cuda...
(veliki strumf, 01. avgust 2017 12:57)


lepo je videti vas tako srecne posle samo jedne dobre utakmice u jevropi... ko zna koliko vam je jeda na srcu bilo do sad. ali dobro, vi imate bari i stare kasete haha

nenad

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!
(Ko o cemu..Terza o postenju, 1. avgust 2017 12:27)

Zvezda i tim iz Grofovog trenerisanja i Zveza danas nistu isti timovi.Pricas o derbijima gde ste se izvlacili u poslednjim sekundama utakmice
(Zemunac, 1. avgust 2017 12:49)
Ako ćemo iskreno i Grof ih tukao u prvoj sezoni treniranja kad su igrali LE a izgleda da se samo zadnje pamti. A u prošloj su malo sudije pomagale kad je trebalo

da obnovimo i mi rubriku sećanja..

pre 6 godina

Bravo komšije što nas pratite... sećamo se i mi vaših petardi Dinamo Berlin, Psv, Selte, Borca Čačak, bilo je tu ispadanja od timova koji ne postoje više Arsenal iz Ukrajine...poraz od moćnog Kairata...imate i vi putera na glavi...sećamo se...evo u četvrtak možda bude opet jedna petarda...iskreno vam želim

Aлександар

pre 6 godina

Правио је Партизан чуда, али неки други Партизан, неки други играчи. Каква је само била атмосфера када се играо реванш са QPR након пораза 6:2 у Лондону. Створена је огромна жеља, присутна код сваког играча да није све готово и да ће дати све од себе у реваншу. Велики део нас на стадиону је веровао у чудо и уз мало среће, десило се! 4:0 у Беграду и Партизан је отишао даље. Ко сада верује у чудо? Да ли је Ђукић спремио снажан мотивациони говор за играче? Постоји ли снажан колективни дух, жеља, вера у успех и озбиљна тактика? Наравно да не и ово је више протоколарно-политикантска изјава Ђукића. Довољно је да Сума каже да ће бити спреман за Лигу Европе и све је сасвим јасно. Вера у успех "на завидној висини" код најскупљег појачања Партизана у историји. На жалост нема Партизан снаге за такво чудо.

Zorz Vea

pre 6 godina

Gledajući neodigrane utakmice zaboravili ste one odigrane. A u mnogim ste mogli da vidite da se čuda ne dešavaju sama nego za njih treba nešto skuplje od kvaliteta. Ono što je danas skuplje od talenta, kreativnosti i kvaliteta je čista i sirova fizička sprema, malte ne robotskog tipa. To je ono što samelje protivnika pre svih lucidnosti i inspiracije. Iznenadite ih tako što ćete im prvo preorati teren a onda im i posejati koji gol do poluvremena. Našu šansu da Grke držimo pod budnim okom i u revanšu smo prokockali u prvom meču ali možda je to naša šansa da se vidi da Partizan može i želi više. Kako su nam bekovi organizovali igru u prvoj utakmici, čitaj Vulićević, staviti na nejgovo mesto Jankovića pa očekivati da neki pas ili centaršut bude svrsishodan. Možda ne bismo trebali kretati iz zadnje linije, preskakati sredinu uz možda Đurđevića i Jovanovića u špicu, dok bi Tavamba bio u vezi. Nisu nam potrebne pozicije, za dobar pritisak morate igrati svi ko jedan. Iznenađenje je naša šansa a vi ako ste već u plejofu LE džaba sve taktike i zadaci.

Živela Srbija i napred Partizan

estrada je crna hronika, crna hronika zabava, a politika estrada

pre 6 godina

"Partizan je u istoriji pravio mnoga čuda", rekao je Đukić.

SPOJLER: NIJE PRAVIO ČUDA

Najrealnije

pre 6 godina

Alo rodjaci! MORA da se pojacamo za Evropu!!!! Ulozite nesto ako Boga znate!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miroslav, 1. avgust 2017 13:14)

Koju Evropu?Vi ste sa tim završili,rođače.Nakon ove,odigraćete još dve revijalne i ko god bio protivnik,šalje vas na kupanje.

Garfild

pre 6 godina

Jeste,pravio je čuda u pravom smislu te reči...Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta...Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...
(Parter B, 01. avgust 2017 13:31)

Zato je Crna Zvezda izbacivala zadnjih godina sve redom.Padali su tu mnogi od Ofk-a do Surdulice. Kakva je to generacija bila mustikla!

veliki strumf

pre 6 godina

Ili Djukic laze za Leonarda (eno Vazura kaze da se dogovorili sa Mecom), ili ga uprava ne ferma ni 2% pa covek nema pojma sta mu se dogadja sa igracima i zasto nece da igraju, da li idu ili ostaju. U svakom slucaju, sramota za klub!

Runner

pre 6 godina

Fljamuntari i tacka.
(ja, 1. avgust 2017 16:31)

Боже! Ал' сте досадни са тим Фљамуртаријем. Па шта је тај Фљамуртари гори од Сасуола, Черномерца, Каирата и др. ваших "џелата"?

Wllaxy

pre 6 godina

Боже! Ал' сте досадни са тим Фљамуртаријем. Па шта је тај Фљамуртари гори од Сасуола, Черномерца, Каирата и др. ваших "џелата"?
(Runner, 01. avgust 2017 17:51)

Ili Šamroka, Petah Tikve, Zaglebja, Kroacije ako si kojim slučajem zaboravio vaše Dželate... Razlika je što su kod vas od ovih klubova 'ladno pucale petarde...

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Runner

Salis li se? Pitas za razliku Fljamurtarija u odnosu na Sasuolo, Cernomorec, Kairat. Pa razlika je sto je Fljamurtari bio amaterski klub, u zadnjoj liniji su igrala cetiri brata. Tada je albanski fudbal bio na nivou Andore. Sa druge strane, Sasuolo je ozbiljan klub Serije A, Kairat ima milionski budzet, Arsavina, Timoscuka. To nisu amateri. To blamiranje je mnogo vece.

Profa

pre 6 godina

Da,samo ovaj Partizan veze nema s tim Partizanom koji je pravio čuda (institucionalno i igrački)...budimo realni,uz nešto sreće možda LE.

Sijuks

pre 6 godina

"Opterećenje je na njima" hahaha.. Ja sam, iako zvezdas, mislio da je Đukić normalan tip, al izgleda da ga je Vučela omadjijao... Bas su opterećeni sa 3 gola u gostima. Mati mila..

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Ja mislim da ce na kraju biti 2:1 za Partizan... Pobedjujemo, ali ispadamo... Cekamo da nam komsinica obezbedi prelazak medju povlascene klubove za zreb za plej of Lige Evrope

Kontras

pre 6 godina

Iskreno, nadam se i verujem, sportski je i ljudski. Partizan jeste napravio mnogo cuda u Evropi, ali ako pogledamo ova najskorija dva protiv Njukasla i Anderlehta, tada je Partizan imao JACE timove.

Secam se Anderlehta... Moreira, Ilic dok je jos mogao da igra, Kleo, Stefan Savic, Krstajic... I tad je Anderleht imao jaci tim, ali je i Partizan imao sasvim dobar tim. Ovaj Partizan ima suplju odbranu i SAMO NA MOMENTE se oseca prava igra i energija. I najbitnije, deluje mi kao da ne veruju dovoljno. Daj Boze da gresim i da veruju, od nas navijaca ce osetiti energiju. Moramo da odigramo gotovo savrsenu utakmicu da bi prosli. Treba ostaviti srce na terenu pa sta bude.

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!

Zemunac

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!
(Ko o cemu..Terza o postenju, 1. avgust 2017 12:27)

Zvezda i tim iz Grofovog trenerisanja i Zveza danas nistu isti timovi.Pricas o derbijima gde ste se izvlacili u poslednjim sekundama utakmice

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Tako je bre, lomi. kao protiv QPR-a 84e, kao protiv Seltika 89e, protiv Sparte 66e. Kidaj!
(brt, 1. avgust 2017 12:49)

Sparta vam je strpala 4, Seltik 5, a QPR 6 komada.
I nijedan od ta tri kluba nije vas dobio u Beogradu.

A Olimpijakos vas je posred vase udzerice u Humskoj razvalio...

da obnovimo i mi rubriku sećanja..

pre 6 godina

Bravo komšije što nas pratite... sećamo se i mi vaših petardi Dinamo Berlin, Psv, Selte, Borca Čačak, bilo je tu ispadanja od timova koji ne postoje više Arsenal iz Ukrajine...poraz od moćnog Kairata...imate i vi putera na glavi...sećamo se...evo u četvrtak možda bude opet jedna petarda...iskreno vam želim

joki

pre 6 godina

Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta... 
Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...
(Parter B, 01. avgust 2017 13:31)

A pamtimo i 7:1 protiv neke zvezde :)

nenad

pre 6 godina

Ne znam samo odakle Terzinim pulenima pravo da na bilo koji nacin stavljaju igru Zvezdane ispred igre Partizana kad' je u poslednjih nekoliko derbija vidjeno koja je kvalitetnija ekipa!!
(Ko o cemu..Terza o postenju, 1. avgust 2017 12:27)

Zvezda i tim iz Grofovog trenerisanja i Zveza danas nistu isti timovi.Pricas o derbijima gde ste se izvlacili u poslednjim sekundama utakmice
(Zemunac, 1. avgust 2017 12:49)
Ako ćemo iskreno i Grof ih tukao u prvoj sezoni treniranja kad su igrali LE a izgleda da se samo zadnje pamti. A u prošloj su malo sudije pomagale kad je trebalo

zigi

pre 6 godina

A Olimpijakos vas je posred vase udzerice u Humskoj razvalio...
(Antidervis - vase je proslo, 01. avgust 2017 13:26)

Isto kao mi vas usred vaše udzerice. 3:1 :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Pucale su petarde u Zagrebu, Pragu, Beogradu od Petah Tikve, cepali su Samrok, Tun, Zaglebje, Bobadilja... Sve sama cuda...
(veliki strumf, 01. avgust 2017 12:57)


lepo je videti vas tako srecne posle samo jedne dobre utakmice u jevropi... ko zna koliko vam je jeda na srcu bilo do sad. ali dobro, vi imate bari i stare kasete haha

Najrealnije

pre 6 godina

Alo rodjaci! MORA da se pojacamo za Evropu!!!! Ulozite nesto ako Boga znate!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miroslav, 1. avgust 2017 13:14)

Koju Evropu?Vi ste sa tim završili,rođače.Nakon ove,odigraćete još dve revijalne i ko god bio protivnik,šalje vas na kupanje.

estrada je crna hronika, crna hronika zabava, a politika estrada

pre 6 godina

"Partizan je u istoriji pravio mnoga čuda", rekao je Đukić.

SPOJLER: NIJE PRAVIO ČUDA

Parter B

pre 6 godina

Jeste,pravio je čuda u pravom smislu te reči...
Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta...
Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...

Garfild

pre 6 godina

Jeste,pravio je čuda u pravom smislu te reči...Primao je petarde od Slavije,Kroacije,Petah Tikve,Rapida,izbacivali su ga konobari,ribari,šljakeri iz Šamroka,giganti kao Nacional iz Bukurešta...Kad razmislim malo Partizana nisu izbacivali samo oni koji nisu pitali...
(Parter B, 01. avgust 2017 13:31)

Zato je Crna Zvezda izbacivala zadnjih godina sve redom.Padali su tu mnogi od Ofk-a do Surdulice. Kakva je to generacija bila mustikla!

Zorz Vea

pre 6 godina

Gledajući neodigrane utakmice zaboravili ste one odigrane. A u mnogim ste mogli da vidite da se čuda ne dešavaju sama nego za njih treba nešto skuplje od kvaliteta. Ono što je danas skuplje od talenta, kreativnosti i kvaliteta je čista i sirova fizička sprema, malte ne robotskog tipa. To je ono što samelje protivnika pre svih lucidnosti i inspiracije. Iznenadite ih tako što ćete im prvo preorati teren a onda im i posejati koji gol do poluvremena. Našu šansu da Grke držimo pod budnim okom i u revanšu smo prokockali u prvom meču ali možda je to naša šansa da se vidi da Partizan može i želi više. Kako su nam bekovi organizovali igru u prvoj utakmici, čitaj Vulićević, staviti na nejgovo mesto Jankovića pa očekivati da neki pas ili centaršut bude svrsishodan. Možda ne bismo trebali kretati iz zadnje linije, preskakati sredinu uz možda Đurđevića i Jovanovića u špicu, dok bi Tavamba bio u vezi. Nisu nam potrebne pozicije, za dobar pritisak morate igrati svi ko jedan. Iznenađenje je naša šansa a vi ako ste već u plejofu LE džaba sve taktike i zadaci.

Živela Srbija i napred Partizan

zvezdas

pre 6 godina

Ja mislim da ce da se cudo da se desi.Pet nula za partizan. Sve je moguce samo drveni sporet nije moguc.Je li ovaj Djukic tesi sebe ili nekog drugog

Luka

pre 6 godina

Đuka, ćuti i moli Boga da Grci izvedu rezervni sastav i ''odrade'' 90 minuta...i pusti klince da malo igraju, a starije čuvaj za poslednje kolo. Eto toliko!

estrada je crna hronika, crna hronika zabava, a politika estrada

pre 6 godina

Bravo komšije što nas pratite... sećamo se i mi vaših petardi Dinamo Berlin, Psv, Selte, Borca Čačak, bilo je tu ispadanja od timova koji ne postoje više Arsenal iz Ukrajine...poraz od moćnog Kairata...imate i vi putera na glavi...sećamo se...evo u četvrtak možda bude opet jedna petarda...iskreno vam želim
(da obnovimo i mi rubriku sećanja.., 01. avgust 2017 14:10)

TIMOK. FLJAMURTARI. I CUVENI PORAZ OD 7-0 PROTIV ZVIZDA IZ KUCEVA U KUPU.

TnT

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto ovo prica kada smo jedini tim na svetu koji je u kvalifikacije za ligu sampiona usao sa slabijim timom negoli sto smo imali prosle godine u nasoj ligi.
Bilo je losih prelaznih rokova ali ovaj je najgori otkada navijam za Partizan.A lova se uzima,preko 10 miliona u ovom roku.I opet ce biti klub nema para.

Runner

pre 6 godina

Fljamuntari i tacka.
(ja, 1. avgust 2017 16:31)

Боже! Ал' сте досадни са тим Фљамуртаријем. Па шта је тај Фљамуртари гори од Сасуола, Черномерца, Каирата и др. ваших "џелата"?

fabricio

pre 6 godina

Samo da prokomentarišem prelazni rok.Otišli Milenković,Mihajlović,Leonardo,došli Miletić,Suma i Pantić.Pa koja je trojka po vama bolja!?Mi smo hteli napad na Lš!?Sumu ste pratili dve godine da bi ste ga doveli da igra protiv Bačke i Lučana?Ili je trebao da bude top spreman za lš!?I na kraju,ovo sa navijačima povicima na stadionu i kaznama je opet kriva uprava.Neka mi neko kaze da uprava nije u korelaciji sa vodjama,da nemaju zajedničke dilove!?Ako uefa kažnjava povike šiptari i živeo Ratko Mladić,ONDA IM RECITE DA NE PEVAJU TO!Ili igrajte plej of za Ligu Evrope pred praznim tribinama.A mi obični navijači ćemo se nervirati kad god Partizan ne uspe ili izgubi.Verovao sam Ilijevu,ali čovek prodaje maglu.Koga zanima pobeda Partizana protiv Mačve!Daj nam više evropski Partizan,ali iskreno vam to kažem.

ArtuDitu

pre 6 godina

Evropske utakmice predstavljaju jasan prikaz kvaliteta domace lige i klupskog fudbala. Svako ko hoce shvata da je nas fudbal deo evropske periferije ma koliko se mi zanosili i verovali u suprotno. Partizan je rutinski izgubio na svom terenu od potpuno neuigranog Olimpijakosa a Zvezdina pobeda nad Spartom predstavlja se kao nesto epohalno.
Igraci u nasim klubovima, pre svega Partizanu i Zvezdi, nemaju kvalitet, takticki su nepismeni, psiholoski nepripremljeni i nemaju adekvatnu fizicku pripremljenost kakvu zahtevaju evropske utakmice. Na sve to nadovezuje se domace prvenstvo u kojem ti isti igraci igraju veliki broj utakmica kojima se unapred zna ishod. To su glavni razlozi fudbalskog sunovrata nasih klubova u Evropi. Na kraju krivci za los rezultat budu sudije ili neka kosmicka nepravda koja je nase klubove zaustavila na pocetku evropskog pohoda. Uvek je bolje kad je krivica na drugome.
U Partizanu treba da se nadaju jer je to sportski a u revansu nemaju sta da traze ako su ga u glavama izgubili pre nego sto je i poceo. Kada se uzme sve ono sto sam nabrojao tesko je ocekivati da su takvi igraci sposobni za preokret na vrucem gostujucem terenu. Cuda koja spominje Djukic desavala su se u Beogradu i u nekom drugom vremenu koje se ne moze porediti sa ovim danas. Ali, u fudbalu je sve moguce. I zato to jeste najbolji sport na planeti.

Aлександар

pre 6 godina

Правио је Партизан чуда, али неки други Партизан, неки други играчи. Каква је само била атмосфера када се играо реванш са QPR након пораза 6:2 у Лондону. Створена је огромна жеља, присутна код сваког играча да није све готово и да ће дати све од себе у реваншу. Велики део нас на стадиону је веровао у чудо и уз мало среће, десило се! 4:0 у Беграду и Партизан је отишао даље. Ко сада верује у чудо? Да ли је Ђукић спремио снажан мотивациони говор за играче? Постоји ли снажан колективни дух, жеља, вера у успех и озбиљна тактика? Наравно да не и ово је више протоколарно-политикантска изјава Ђукића. Довољно је да Сума каже да ће бити спреман за Лигу Европе и све је сасвим јасно. Вера у успех "на завидној висини" код најскупљег појачања Партизана у историји. На жалост нема Партизан снаге за такво чудо.

Profa

pre 6 godina

Da,samo ovaj Partizan veze nema s tim Partizanom koji je pravio čuda (institucionalno i igrački)...budimo realni,uz nešto sreće možda LE.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Ja mislim da ce na kraju biti 2:1 za Partizan... Pobedjujemo, ali ispadamo... Cekamo da nam komsinica obezbedi prelazak medju povlascene klubove za zreb za plej of Lige Evrope

Ljubisa livac

pre 6 godina

@Runner

Salis li se? Pitas za razliku Fljamurtarija u odnosu na Sasuolo, Cernomorec, Kairat. Pa razlika je sto je Fljamurtari bio amaterski klub, u zadnjoj liniji su igrala cetiri brata. Tada je albanski fudbal bio na nivou Andore. Sa druge strane, Sasuolo je ozbiljan klub Serije A, Kairat ima milionski budzet, Arsavina, Timoscuka. To nisu amateri. To blamiranje je mnogo vece.

Runner

pre 6 godina

Да се не лажемо ми у Пиреју немамо ни промил шанси за пролаз. Наша одбрана је шупља као швајцарски сир а у нападу нема ко да постигне гол. Леонардо, и да игра, не би учинио ништа јер он никада није пружио неку велику партију против страних тимова. Присетимо се АЕК-а, Видеотона, Будућности и другог полувремена са Олимпијакосом. Изузев Тавамбе ни један други наш нападач се не може носити са одбраном Олија. Ја знам да је људски надати се ал' овај тим Партизана није створен за велика дела. Па ни играчи, сем пар изузетака, не верују у чудо. За њих је ЛШ само неостварени сан. И сам Сума је, после утакмице са Јавором, изјавио да ће бити спреман тек за ЛЕ. Наравно, кожу треба продати што скупље.

veliki strumf

pre 6 godina

Ili Djukic laze za Leonarda (eno Vazura kaze da se dogovorili sa Mecom), ili ga uprava ne ferma ni 2% pa covek nema pojma sta mu se dogadja sa igracima i zasto nece da igraju, da li idu ili ostaju. U svakom slucaju, sramota za klub!

Wllaxy

pre 6 godina

Боже! Ал' сте досадни са тим Фљамуртаријем. Па шта је тај Фљамуртари гори од Сасуола, Черномерца, Каирата и др. ваших "џелата"?
(Runner, 01. avgust 2017 17:51)

Ili Šamroka, Petah Tikve, Zaglebja, Kroacije ako si kojim slučajem zaboravio vaše Dželate... Razlika je što su kod vas od ovih klubova 'ladno pucale petarde...

Kontras

pre 6 godina

Iskreno, nadam se i verujem, sportski je i ljudski. Partizan jeste napravio mnogo cuda u Evropi, ali ako pogledamo ova najskorija dva protiv Njukasla i Anderlehta, tada je Partizan imao JACE timove.

Secam se Anderlehta... Moreira, Ilic dok je jos mogao da igra, Kleo, Stefan Savic, Krstajic... I tad je Anderleht imao jaci tim, ali je i Partizan imao sasvim dobar tim. Ovaj Partizan ima suplju odbranu i SAMO NA MOMENTE se oseca prava igra i energija. I najbitnije, deluje mi kao da ne veruju dovoljno. Daj Boze da gresim i da veruju, od nas navijaca ce osetiti energiju. Moramo da odigramo gotovo savrsenu utakmicu da bi prosli. Treba ostaviti srce na terenu pa sta bude.

Sijuks

pre 6 godina

"Opterećenje je na njima" hahaha.. Ja sam, iako zvezdas, mislio da je Đukić normalan tip, al izgleda da ga je Vučela omadjijao... Bas su opterećeni sa 3 gola u gostima. Mati mila..