Fudbal 73

Sreda, 19.07.2017.

22:32

UEFA zabranila "grobarima" put u Pirej

Dvomeč Partizana i Olimpijakosa proći će bez gostujućih navijača, definitivna je odluka UEFA.

UEFA zabranila "grobarima" put u Pirej IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

златко

pre 6 godina

Колико да се зна, стадион "Филип Втори" није на ФК Вардар! Вардар само игра своје утакмице тамо, исто и Работнички!

nista o nicemu

pre 6 godina

Evropska unija- ljudska prava, sloboda kretanja ljudi, robe, kapitala i ideja.
(Učiteljice, jesam li dobio peticu iz evrointegracija?, 20. jul 2017 08:49)

I onda u takvu kolevku ljudskih prava dodje 10 jugovica i ubije amerikanca jer se slikao sa srpkinjom. i treba da nam zabrane sve.

vlaca

pre 6 godina

Malo se stvari uvelicavaju Partizan i Zvezda nekad bili, ovo je sve drugo na silu.Partizan jedva Buducnost izbacio mogli su 3 gola primiti ladno.A Olimpijakos ce ih unistiti to je iskusan tim

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa ima li igde da nam je dozvoljeno??? Sta je ovo, kakva je ovo Evropa ?
sergio, 19. jul 2017 22:41)


bolje je pitanje kakvi smo mi. imamo odvratnu reputaciju nakon milion izgreda i incidenata, a ni grci nisu puno bolji. neko pametan u uefa je rekao da je rizik preveliki i oni naravno nece nista da rizikuju.

Јабучило

pre 6 godina

Uplacen singl...partizan-Olimpijakos 0-5.
(-32, 20. jul 2017 07:14)

Боље да си бацио паре. Него чика не види добро како се зовеш... Је л' +41 или 7:1?

Ajme

pre 6 godina

Ajde sto su zabranili gostovanje navijacima Olimpijakosa i Partizana,zbog svima dobro poznatih razloga to se podrazumeva,ali Vardar mora da igra negde u Strumici ili gde li vec da bi njegova visocanstva Real i Mancester Junajted imali dobru travu,hahahahaha pa to se vec granici sa ludilom,bez zezanja.
(bot na kvadrat, 20. jul 2017 00:56)

Zvuci zaista suludo ali zapravo nije. Ako je Vardar vlasnik stadiona onda im je mnogo bitniji novac koji ce dobiti od superkupa nego da igraju nebitno kolo na svom stadionu. Ako nije njihov, tek onda nema sta da se prica...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Ovo nije mafijaški potez UEFA, ovo je čist fašizam!
"Zabranili Vardaru da igra na svom stadionu zbog očuvanja terena"???!!!

Da li je moguće na šta sve pristaju narodi nekada velike i moćne Jugoslavije, čiji su klubovi bili među najjačim u Evropi???!!!
Pa ta UEFA ne bi ni postojala da nije bilo doprinosa naših klubova!

Strašno na kakva poniženja pristajemo pod plaštom laži "slobode i demokratije"???!!!
Pa Socijalizam i Jugoslavija su bili neuporedivo bolje rešenje za sve Jugoslovenske narode od današnjih patrljaka od "nezavisnih država"!!!

Sport

pre 6 godina

Obe uprave su preliminarlno tražile od UEFA da se za ovaj meč RAZMOTRI odluka o gostujućim navijačima. Uprave klubova su to uradile jer im se ne izdvaja ogroman novac za obezbeđenje utakmice, nisu htele višednevno nasilje po gradu i jer su i same znale da nema te sile koje ne bi sprečile incidente na kraju. Kako i jedan i drugi klub odavno UEFA pažljivo promatra nisu želeli da rizikuju ogromne novčane kazne, potencijalno prazne stadione i na kraju kao krajnju opciju izbacivanje iz takmičenja. To vam je cela istina. Ovde nije problem čak ni u tome što bi došlo 1000 Grka ili otišlo 1000 Grobara dole već u dopunskom prisustvu navijača Zvezde i navijača PAOK na tim utakmicama što bi dodatno otežalo organizaciju i još više pojačalo rizik. To ko bi smeo da ide dole ili ne bi smeo i ko bi pobedio u tom nasilju je manje bitno jer klubovi hoće da igraju fudbal, a ne da razmišljaju o razbijenim glavama.

BBRS

pre 6 godina

A sta bi normalan covek trazio u smrdljivoj luci? Jedno od odvratnijih mesta u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 19. jul 2017 23:49)

Ја бих ипак волео да посетим ту смрдљиву луку како кажеш и ту и сваку другу, а ти се и даље питај шта овај ради, јел нормалан, отишао да посети Атину и Пиреј ?!

Nikola MNE

pre 6 godina

Odgovor za ovoga sto pita "Jel kao u Podgorici?"U Podgoricu je uprava Buducnosti dala 500 karata uz uslov da svi idemo iz Nk-a i uz obaveznu pratnju policije i sve je bilo ok uz neka sporadicna prepucavanja.

goran

pre 6 godina

Nije mi jasno kako zvezdasti misle da udju na stadion sa obeležjima Cz i oly,kao da ne postoje redari na ulazu mogu da imaju i 5 hiljada karata nece biti pusteni unutra.Kao sto je Danska uradila kad smo igrali protiv njih u kv za ep,dakle izdali su saopštenje svi koji budu nosili obeležja Srbije nece biti pusteni na stadion tacka.isti model primeniti

hm?

pre 6 godina

Sta ti je sudbina balkanskih klubova. Dozive da odigraju par evropskih utakmica, naprave po neki uspeh kao Vardar, a onda dodju ovi iz Evrope i bukvalno bas ......

msbravomk

pre 6 godina

nemoj potcenjivati teren u Strumici, nije idealan ali svi koi su igrali tamo imali su uspeha. Skendija dve pobedi Vardar super pobeda a i uvek kad igra reprezentacija malo vise igraju mladih ali uvek imaju pozitivan rezultat tako da mislim da teren u Strumici bice prednost za Vardar a veliki hendikep za Kopenhagen F72APWL

Neko ko je visio na Severu

pre 6 godina

Pametno. Bezbednost na prvom mestu. Bolje spreciti nego leciti. Uzgred ne razumem niti podrzavam ta topla bratimljenja Zvezda-Olimpijakos i Partizan-Paok.

Bratko

pre 6 godina

Hahahaha a ovo za Vardar je najjace, ladno ih pomerise jer gde da gazi beda kad treba tu da dodje elita bre Real i Man Utd..a vi igrajte tu preko puta ulice haha...sklonite se.

jel sad jasnije

pre 6 godina

Da li bi zabranili igranje prvenstvene utakmice na Bernabeu ili Old trafordu, da se igra finale Lige šampiona na nekom od tih stadiona?
(Partizan, 19. jul 2017 22:44)

Ne. Ali i drzave u kojoj su ti stadioni i onaj iz Skoplja nisu za poredjenje. Mislim na ulaganje u tu travu da bude besprekorna.

Vazda Pobro

pre 6 godina

UEFA je takođe zabranila makedonskom šampionu Vardaru da dočeka danski Kopenhagen u Skoplju. Vardar će kao i protiv Malmea morati da domaćin bude u Strumici. Razlog je što želja UEFA da teren stadiona Filip II bude u savršenom stanju za meč Superkupa između Real Madrida i Mančester Junajteda 8. avgusta.

Pitam se bi li smjeli ovako da zabrane nekom `vecem` klubu da igra na SVOM TERENU, SVOM ! ! ! ... Tj izvinjavam se, ne pitam... Znam odgovor.

Markobg

pre 6 godina

Oly ce postati bogatiji za 100-150 novih clanova jer svako ko želi da kupi kartu za utakmice bilo košarkaške ili fudbalske sekcije mora da ima člansku kartu kluba koja podrazumeva plaćenu članarinu u iznosu od 10 eur. kupuje se ispod istočne tribine odma do fun shop-a.

bot na kvadrat

pre 6 godina

Ajde sto su zabranili gostovanje navijacima Olimpijakosa i Partizana,zbog svima dobro poznatih razloga to se podrazumeva,ali Vardar mora da igra negde u Strumici ili gde li vec da bi njegova visocanstva Real i Mancester Junajted imali dobru travu,hahahahaha pa to se vec granici sa ludilom,bez zezanja.

Danilovgrad

pre 6 godina

Биће ПАОК-ових навијача са нашим гробарима у Пиреју,сигуран сам.
(бураноид, 19. jul 2017 22:38)

Sto i oni bi da bjeze malo sa vama ?

BBRS

pre 6 godina

Niko ne može Uefi da zabrani...ček bre ovo mi nešto poznato!?

A da

Niko ne može eFeMPu da zabrani kako će da se zove!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RSBotovi na aparatima, 19. jul 2017 22:40)

Još zvoni FMP u ušima !!!
Ako, ako, tek će da zvoni !!!

+41

pre 6 godina

Sve će biti gotovo posle prvog meča, revanš će biti formalnost ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2017 22:35)

U pravu si...revanš znači sa Jovanovićem, Vlahovićem i mladima.
Treba odmoriti prvu postavu za play off LŠ

TnT

pre 6 godina

Sve će biti gotovo posle prvog meča, revanš će biti formalnost ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,19. jul 2017 22:35)

Zaaakuuniii seeee!!!

STRASNI SUD

pre 6 godina

Stvarno nije u redu za Vardar...bas bezobrazluk.Zasluzili su ljudi da prodju i Kopenhagen ali kad ne mozes sportski,osakati ih nesportski pre meca!

Walldorf

pre 6 godina

Jel kao u Podgorici? Pa cela juzna tribina je bila rezervisana za partizanovce. Uprkos STRIKTNOJ zabrani!!! I? Niko ni rec o tome! Neverovatno. E, sad, sto se tice Pireja, ova vest je muzika za njih. Slabo poznaju grad, more duboko, ne bi oni ovaj na ovaj put. I da ih UEFA moli...

Blabla

pre 6 godina

Da, da nakon nekoliko poslednjih derbija, svi su uplaseni mocnog severa... Ahahah 50tak partizanovaca vam preore istok na vasem stadionu, naravno price o deci i zenama na toj tribini i slicne nebuloze, presmesni ste u poslednje vreme i to je cinjenica... Terzic i na vas koji nemate finansijske dobiti poceo da deluje

Marko

pre 6 godina

Da li postoji i jedna osoba na ovom svetu koja je mislila da se partiznovci neće uplašiti i moliti upravu da traži od UEFA zabranu gostujućih navijača?
(zvezdale, 19. jul 2017 22:19)

Au, koliko je tebi dobro...

Partizan

pre 6 godina

Pravda za Vardar. Da li bi zabranili igranje prvenstvene utakmice na Bernabeu ili Old trafordu, da se igra finale Lige šampiona na nekom od tih stadiona?

groBARI pamtite li?!

pre 6 godina

Pricam sa drugom iz Pireja kaze slave ceo dan, imaju dobar tim ali ipak su se bili uplasili ako dodje svih 150 grobara sta ce biti

zvezdale

pre 6 godina

Da li postoji i jedna osoba na ovom svetu koja je mislila da se partiznovci neće uplašiti i moliti upravu da traži od UEFA zabranu gostujućih navijača?

Nista o Nicemu

pre 6 godina

nema veze,
izbacicemo ove crvene i bez navijaca .

nego,ko moze da nam zapadne u sledecem kolu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (belgrado, 19. jul 2017 22:27) # Link komentara

FLJAMURTARI #NeverForgetThePast

spaceman

pre 6 godina

UEFA je takođe zabranila makedonskom šampionu Vardaru da dočeka danski Kopenhagen u Skoplju. Vardar će kao i protiv Malmea morati da domaćin bude u Strumici.

Razlog je što želja UEFA da teren stadiona Filip II bude u savršenom stanju za meč Superkupa između Real Madrida i Mančester Junajteda 8. avgusta.

Hahaha pa jel stadion uefin ili Vardarov?
Kakva smo svi komplet boranija postali.

spaceman

pre 6 godina

UEFA je takođe zabranila makedonskom šampionu Vardaru da dočeka danski Kopenhagen u Skoplju. Vardar će kao i protiv Malmea morati da domaćin bude u Strumici.

Razlog je što želja UEFA da teren stadiona Filip II bude u savršenom stanju za meč Superkupa između Real Madrida i Mančester Junajteda 8. avgusta.

Hahaha pa jel stadion uefin ili Vardarov?
Kakva smo svi komplet boranija postali.

Partizan

pre 6 godina

Pravda za Vardar. Da li bi zabranili igranje prvenstvene utakmice na Bernabeu ili Old trafordu, da se igra finale Lige šampiona na nekom od tih stadiona?

Marko

pre 6 godina

Da li postoji i jedna osoba na ovom svetu koja je mislila da se partiznovci neće uplašiti i moliti upravu da traži od UEFA zabranu gostujućih navijača?
(zvezdale, 19. jul 2017 22:19)

Au, koliko je tebi dobro...

STRASNI SUD

pre 6 godina

Stvarno nije u redu za Vardar...bas bezobrazluk.Zasluzili su ljudi da prodju i Kopenhagen ali kad ne mozes sportski,osakati ih nesportski pre meca!

+41

pre 6 godina

Sve će biti gotovo posle prvog meča, revanš će biti formalnost ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2017 22:35)

U pravu si...revanš znači sa Jovanovićem, Vlahovićem i mladima.
Treba odmoriti prvu postavu za play off LŠ

zvezdale

pre 6 godina

Da li postoji i jedna osoba na ovom svetu koja je mislila da se partiznovci neće uplašiti i moliti upravu da traži od UEFA zabranu gostujućih navijača?

BBRS

pre 6 godina

Niko ne može Uefi da zabrani...ček bre ovo mi nešto poznato!?

A da

Niko ne može eFeMPu da zabrani kako će da se zove!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RSBotovi na aparatima, 19. jul 2017 22:40)

Još zvoni FMP u ušima !!!
Ako, ako, tek će da zvoni !!!

Blabla

pre 6 godina

Da, da nakon nekoliko poslednjih derbija, svi su uplaseni mocnog severa... Ahahah 50tak partizanovaca vam preore istok na vasem stadionu, naravno price o deci i zenama na toj tribini i slicne nebuloze, presmesni ste u poslednje vreme i to je cinjenica... Terzic i na vas koji nemate finansijske dobiti poceo da deluje

TnT

pre 6 godina

Sve će biti gotovo posle prvog meča, revanš će biti formalnost ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,19. jul 2017 22:35)

Zaaakuuniii seeee!!!

groBARI pamtite li?!

pre 6 godina

Pricam sa drugom iz Pireja kaze slave ceo dan, imaju dobar tim ali ipak su se bili uplasili ako dodje svih 150 grobara sta ce biti

Nista o Nicemu

pre 6 godina

nema veze,
izbacicemo ove crvene i bez navijaca .

nego,ko moze da nam zapadne u sledecem kolu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (belgrado, 19. jul 2017 22:27) # Link komentara

FLJAMURTARI #NeverForgetThePast

Walldorf

pre 6 godina

Jel kao u Podgorici? Pa cela juzna tribina je bila rezervisana za partizanovce. Uprkos STRIKTNOJ zabrani!!! I? Niko ni rec o tome! Neverovatno. E, sad, sto se tice Pireja, ova vest je muzika za njih. Slabo poznaju grad, more duboko, ne bi oni ovaj na ovaj put. I da ih UEFA moli...

Sport

pre 6 godina

Obe uprave su preliminarlno tražile od UEFA da se za ovaj meč RAZMOTRI odluka o gostujućim navijačima. Uprave klubova su to uradile jer im se ne izdvaja ogroman novac za obezbeđenje utakmice, nisu htele višednevno nasilje po gradu i jer su i same znale da nema te sile koje ne bi sprečile incidente na kraju. Kako i jedan i drugi klub odavno UEFA pažljivo promatra nisu želeli da rizikuju ogromne novčane kazne, potencijalno prazne stadione i na kraju kao krajnju opciju izbacivanje iz takmičenja. To vam je cela istina. Ovde nije problem čak ni u tome što bi došlo 1000 Grka ili otišlo 1000 Grobara dole već u dopunskom prisustvu navijača Zvezde i navijača PAOK na tim utakmicama što bi dodatno otežalo organizaciju i još više pojačalo rizik. To ko bi smeo da ide dole ili ne bi smeo i ko bi pobedio u tom nasilju je manje bitno jer klubovi hoće da igraju fudbal, a ne da razmišljaju o razbijenim glavama.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Ovo nije mafijaški potez UEFA, ovo je čist fašizam!
"Zabranili Vardaru da igra na svom stadionu zbog očuvanja terena"???!!!

Da li je moguće na šta sve pristaju narodi nekada velike i moćne Jugoslavije, čiji su klubovi bili među najjačim u Evropi???!!!
Pa ta UEFA ne bi ni postojala da nije bilo doprinosa naših klubova!

Strašno na kakva poniženja pristajemo pod plaštom laži "slobode i demokratije"???!!!
Pa Socijalizam i Jugoslavija su bili neuporedivo bolje rešenje za sve Jugoslovenske narode od današnjih patrljaka od "nezavisnih država"!!!

bot na kvadrat

pre 6 godina

Ajde sto su zabranili gostovanje navijacima Olimpijakosa i Partizana,zbog svima dobro poznatih razloga to se podrazumeva,ali Vardar mora da igra negde u Strumici ili gde li vec da bi njegova visocanstva Real i Mancester Junajted imali dobru travu,hahahahaha pa to se vec granici sa ludilom,bez zezanja.

Bratko

pre 6 godina

Hahahaha a ovo za Vardar je najjace, ladno ih pomerise jer gde da gazi beda kad treba tu da dodje elita bre Real i Man Utd..a vi igrajte tu preko puta ulice haha...sklonite se.

Nikola MNE

pre 6 godina

Odgovor za ovoga sto pita "Jel kao u Podgorici?"U Podgoricu je uprava Buducnosti dala 500 karata uz uslov da svi idemo iz Nk-a i uz obaveznu pratnju policije i sve je bilo ok uz neka sporadicna prepucavanja.

Neko ko je visio na Severu

pre 6 godina

Pametno. Bezbednost na prvom mestu. Bolje spreciti nego leciti. Uzgred ne razumem niti podrzavam ta topla bratimljenja Zvezda-Olimpijakos i Partizan-Paok.

goran

pre 6 godina

Nije mi jasno kako zvezdasti misle da udju na stadion sa obeležjima Cz i oly,kao da ne postoje redari na ulazu mogu da imaju i 5 hiljada karata nece biti pusteni unutra.Kao sto je Danska uradila kad smo igrali protiv njih u kv za ep,dakle izdali su saopštenje svi koji budu nosili obeležja Srbije nece biti pusteni na stadion tacka.isti model primeniti

BBRS

pre 6 godina

A sta bi normalan covek trazio u smrdljivoj luci? Jedno od odvratnijih mesta u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 19. jul 2017 23:49)

Ја бих ипак волео да посетим ту смрдљиву луку како кажеш и ту и сваку другу, а ти се и даље питај шта овај ради, јел нормалан, отишао да посети Атину и Пиреј ?!

jel sad jasnije

pre 6 godina

Da li bi zabranili igranje prvenstvene utakmice na Bernabeu ili Old trafordu, da se igra finale Lige šampiona na nekom od tih stadiona?
(Partizan, 19. jul 2017 22:44)

Ne. Ali i drzave u kojoj su ti stadioni i onaj iz Skoplja nisu za poredjenje. Mislim na ulaganje u tu travu da bude besprekorna.

Ajme

pre 6 godina

Ajde sto su zabranili gostovanje navijacima Olimpijakosa i Partizana,zbog svima dobro poznatih razloga to se podrazumeva,ali Vardar mora da igra negde u Strumici ili gde li vec da bi njegova visocanstva Real i Mancester Junajted imali dobru travu,hahahahaha pa to se vec granici sa ludilom,bez zezanja.
(bot na kvadrat, 20. jul 2017 00:56)

Zvuci zaista suludo ali zapravo nije. Ako je Vardar vlasnik stadiona onda im je mnogo bitniji novac koji ce dobiti od superkupa nego da igraju nebitno kolo na svom stadionu. Ako nije njihov, tek onda nema sta da se prica...

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa ima li igde da nam je dozvoljeno??? Sta je ovo, kakva je ovo Evropa ?
sergio, 19. jul 2017 22:41)


bolje je pitanje kakvi smo mi. imamo odvratnu reputaciju nakon milion izgreda i incidenata, a ni grci nisu puno bolji. neko pametan u uefa je rekao da je rizik preveliki i oni naravno nece nista da rizikuju.

msbravomk

pre 6 godina

nemoj potcenjivati teren u Strumici, nije idealan ali svi koi su igrali tamo imali su uspeha. Skendija dve pobedi Vardar super pobeda a i uvek kad igra reprezentacija malo vise igraju mladih ali uvek imaju pozitivan rezultat tako da mislim da teren u Strumici bice prednost za Vardar a veliki hendikep za Kopenhagen F72APWL

Danilovgrad

pre 6 godina

Биће ПАОК-ових навијача са нашим гробарима у Пиреју,сигуран сам.
(бураноид, 19. jul 2017 22:38)

Sto i oni bi da bjeze malo sa vama ?

Јабучило

pre 6 godina

Uplacen singl...partizan-Olimpijakos 0-5.
(-32, 20. jul 2017 07:14)

Боље да си бацио паре. Него чика не види добро како се зовеш... Је л' +41 или 7:1?

nista o nicemu

pre 6 godina

Evropska unija- ljudska prava, sloboda kretanja ljudi, robe, kapitala i ideja.
(Učiteljice, jesam li dobio peticu iz evrointegracija?, 20. jul 2017 08:49)

I onda u takvu kolevku ljudskih prava dodje 10 jugovica i ubije amerikanca jer se slikao sa srpkinjom. i treba da nam zabrane sve.

vlaca

pre 6 godina

Malo se stvari uvelicavaju Partizan i Zvezda nekad bili, ovo je sve drugo na silu.Partizan jedva Buducnost izbacio mogli su 3 gola primiti ladno.A Olimpijakos ce ih unistiti to je iskusan tim

Vazda Pobro

pre 6 godina

UEFA je takođe zabranila makedonskom šampionu Vardaru da dočeka danski Kopenhagen u Skoplju. Vardar će kao i protiv Malmea morati da domaćin bude u Strumici. Razlog je što želja UEFA da teren stadiona Filip II bude u savršenom stanju za meč Superkupa između Real Madrida i Mančester Junajteda 8. avgusta.

Pitam se bi li smjeli ovako da zabrane nekom `vecem` klubu da igra na SVOM TERENU, SVOM ! ! ! ... Tj izvinjavam se, ne pitam... Znam odgovor.

hm?

pre 6 godina

Sta ti je sudbina balkanskih klubova. Dozive da odigraju par evropskih utakmica, naprave po neki uspeh kao Vardar, a onda dodju ovi iz Evrope i bukvalno bas ......

Markobg

pre 6 godina

Oly ce postati bogatiji za 100-150 novih clanova jer svako ko želi da kupi kartu za utakmice bilo košarkaške ili fudbalske sekcije mora da ima člansku kartu kluba koja podrazumeva plaćenu članarinu u iznosu od 10 eur. kupuje se ispod istočne tribine odma do fun shop-a.

златко

pre 6 godina

Колико да се зна, стадион "Филип Втори" није на ФК Вардар! Вардар само игра своје утакмице тамо, исто и Работнички!

zvezdale

pre 6 godina

Da li postoji i jedna osoba na ovom svetu koja je mislila da se partiznovci neće uplašiti i moliti upravu da traži od UEFA zabranu gostujućih navijača?

groBARI pamtite li?!

pre 6 godina

Pricam sa drugom iz Pireja kaze slave ceo dan, imaju dobar tim ali ipak su se bili uplasili ako dodje svih 150 grobara sta ce biti

BBRS

pre 6 godina

Niko ne može Uefi da zabrani...ček bre ovo mi nešto poznato!?

A da

Niko ne može eFeMPu da zabrani kako će da se zove!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RSBotovi na aparatima, 19. jul 2017 22:40)

Još zvoni FMP u ušima !!!
Ako, ako, tek će da zvoni !!!

Nista o Nicemu

pre 6 godina

nema veze,
izbacicemo ove crvene i bez navijaca .

nego,ko moze da nam zapadne u sledecem kolu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (belgrado, 19. jul 2017 22:27) # Link komentara

FLJAMURTARI #NeverForgetThePast

Blabla

pre 6 godina

Da, da nakon nekoliko poslednjih derbija, svi su uplaseni mocnog severa... Ahahah 50tak partizanovaca vam preore istok na vasem stadionu, naravno price o deci i zenama na toj tribini i slicne nebuloze, presmesni ste u poslednje vreme i to je cinjenica... Terzic i na vas koji nemate finansijske dobiti poceo da deluje

Walldorf

pre 6 godina

Jel kao u Podgorici? Pa cela juzna tribina je bila rezervisana za partizanovce. Uprkos STRIKTNOJ zabrani!!! I? Niko ni rec o tome! Neverovatno. E, sad, sto se tice Pireja, ova vest je muzika za njih. Slabo poznaju grad, more duboko, ne bi oni ovaj na ovaj put. I da ih UEFA moli...

+41

pre 6 godina

Sve će biti gotovo posle prvog meča, revanš će biti formalnost ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. jul 2017 22:35)

U pravu si...revanš znači sa Jovanovićem, Vlahovićem i mladima.
Treba odmoriti prvu postavu za play off LŠ

Marko

pre 6 godina

Da li postoji i jedna osoba na ovom svetu koja je mislila da se partiznovci neće uplašiti i moliti upravu da traži od UEFA zabranu gostujućih navijača?
(zvezdale, 19. jul 2017 22:19)

Au, koliko je tebi dobro...

TnT

pre 6 godina

Sve će biti gotovo posle prvog meča, revanš će biti formalnost ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,19. jul 2017 22:35)

Zaaakuuniii seeee!!!

STRASNI SUD

pre 6 godina

Stvarno nije u redu za Vardar...bas bezobrazluk.Zasluzili su ljudi da prodju i Kopenhagen ali kad ne mozes sportski,osakati ih nesportski pre meca!

Partizan

pre 6 godina

Pravda za Vardar. Da li bi zabranili igranje prvenstvene utakmice na Bernabeu ili Old trafordu, da se igra finale Lige šampiona na nekom od tih stadiona?

spaceman

pre 6 godina

UEFA je takođe zabranila makedonskom šampionu Vardaru da dočeka danski Kopenhagen u Skoplju. Vardar će kao i protiv Malmea morati da domaćin bude u Strumici.

Razlog je što želja UEFA da teren stadiona Filip II bude u savršenom stanju za meč Superkupa između Real Madrida i Mančester Junajteda 8. avgusta.

Hahaha pa jel stadion uefin ili Vardarov?
Kakva smo svi komplet boranija postali.

Danilovgrad

pre 6 godina

Биће ПАОК-ових навијача са нашим гробарима у Пиреју,сигуран сам.
(бураноид, 19. jul 2017 22:38)

Sto i oni bi da bjeze malo sa vama ?

Јабучило

pre 6 godina

Uplacen singl...partizan-Olimpijakos 0-5.
(-32, 20. jul 2017 07:14)

Боље да си бацио паре. Него чика не види добро како се зовеш... Је л' +41 или 7:1?

BBRS

pre 6 godina

A sta bi normalan covek trazio u smrdljivoj luci? Jedno od odvratnijih mesta u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 19. jul 2017 23:49)

Ја бих ипак волео да посетим ту смрдљиву луку како кажеш и ту и сваку другу, а ти се и даље питај шта овај ради, јел нормалан, отишао да посети Атину и Пиреј ?!

hm?

pre 6 godina

Sta ti je sudbina balkanskih klubova. Dozive da odigraju par evropskih utakmica, naprave po neki uspeh kao Vardar, a onda dodju ovi iz Evrope i bukvalno bas ......

Vazda Pobro

pre 6 godina

UEFA je takođe zabranila makedonskom šampionu Vardaru da dočeka danski Kopenhagen u Skoplju. Vardar će kao i protiv Malmea morati da domaćin bude u Strumici. Razlog je što želja UEFA da teren stadiona Filip II bude u savršenom stanju za meč Superkupa između Real Madrida i Mančester Junajteda 8. avgusta.

Pitam se bi li smjeli ovako da zabrane nekom `vecem` klubu da igra na SVOM TERENU, SVOM ! ! ! ... Tj izvinjavam se, ne pitam... Znam odgovor.

Markobg

pre 6 godina

Oly ce postati bogatiji za 100-150 novih clanova jer svako ko želi da kupi kartu za utakmice bilo košarkaške ili fudbalske sekcije mora da ima člansku kartu kluba koja podrazumeva plaćenu članarinu u iznosu od 10 eur. kupuje se ispod istočne tribine odma do fun shop-a.

Bratko

pre 6 godina

Hahahaha a ovo za Vardar je najjace, ladno ih pomerise jer gde da gazi beda kad treba tu da dodje elita bre Real i Man Utd..a vi igrajte tu preko puta ulice haha...sklonite se.

jel sad jasnije

pre 6 godina

Da li bi zabranili igranje prvenstvene utakmice na Bernabeu ili Old trafordu, da se igra finale Lige šampiona na nekom od tih stadiona?
(Partizan, 19. jul 2017 22:44)

Ne. Ali i drzave u kojoj su ti stadioni i onaj iz Skoplja nisu za poredjenje. Mislim na ulaganje u tu travu da bude besprekorna.

Nikola MNE

pre 6 godina

Odgovor za ovoga sto pita "Jel kao u Podgorici?"U Podgoricu je uprava Buducnosti dala 500 karata uz uslov da svi idemo iz Nk-a i uz obaveznu pratnju policije i sve je bilo ok uz neka sporadicna prepucavanja.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Ovo nije mafijaški potez UEFA, ovo je čist fašizam!
"Zabranili Vardaru da igra na svom stadionu zbog očuvanja terena"???!!!

Da li je moguće na šta sve pristaju narodi nekada velike i moćne Jugoslavije, čiji su klubovi bili među najjačim u Evropi???!!!
Pa ta UEFA ne bi ni postojala da nije bilo doprinosa naših klubova!

Strašno na kakva poniženja pristajemo pod plaštom laži "slobode i demokratije"???!!!
Pa Socijalizam i Jugoslavija su bili neuporedivo bolje rešenje za sve Jugoslovenske narode od današnjih patrljaka od "nezavisnih država"!!!

vlaca

pre 6 godina

Malo se stvari uvelicavaju Partizan i Zvezda nekad bili, ovo je sve drugo na silu.Partizan jedva Buducnost izbacio mogli su 3 gola primiti ladno.A Olimpijakos ce ih unistiti to je iskusan tim

Neko ko je visio na Severu

pre 6 godina

Pametno. Bezbednost na prvom mestu. Bolje spreciti nego leciti. Uzgred ne razumem niti podrzavam ta topla bratimljenja Zvezda-Olimpijakos i Partizan-Paok.

goran

pre 6 godina

Nije mi jasno kako zvezdasti misle da udju na stadion sa obeležjima Cz i oly,kao da ne postoje redari na ulazu mogu da imaju i 5 hiljada karata nece biti pusteni unutra.Kao sto je Danska uradila kad smo igrali protiv njih u kv za ep,dakle izdali su saopštenje svi koji budu nosili obeležja Srbije nece biti pusteni na stadion tacka.isti model primeniti

Ajme

pre 6 godina

Ajde sto su zabranili gostovanje navijacima Olimpijakosa i Partizana,zbog svima dobro poznatih razloga to se podrazumeva,ali Vardar mora da igra negde u Strumici ili gde li vec da bi njegova visocanstva Real i Mancester Junajted imali dobru travu,hahahahaha pa to se vec granici sa ludilom,bez zezanja.
(bot na kvadrat, 20. jul 2017 00:56)

Zvuci zaista suludo ali zapravo nije. Ako je Vardar vlasnik stadiona onda im je mnogo bitniji novac koji ce dobiti od superkupa nego da igraju nebitno kolo na svom stadionu. Ako nije njihov, tek onda nema sta da se prica...

bot na kvadrat

pre 6 godina

Ajde sto su zabranili gostovanje navijacima Olimpijakosa i Partizana,zbog svima dobro poznatih razloga to se podrazumeva,ali Vardar mora da igra negde u Strumici ili gde li vec da bi njegova visocanstva Real i Mancester Junajted imali dobru travu,hahahahaha pa to se vec granici sa ludilom,bez zezanja.

msbravomk

pre 6 godina

nemoj potcenjivati teren u Strumici, nije idealan ali svi koi su igrali tamo imali su uspeha. Skendija dve pobedi Vardar super pobeda a i uvek kad igra reprezentacija malo vise igraju mladih ali uvek imaju pozitivan rezultat tako da mislim da teren u Strumici bice prednost za Vardar a veliki hendikep za Kopenhagen F72APWL

Sport

pre 6 godina

Obe uprave su preliminarlno tražile od UEFA da se za ovaj meč RAZMOTRI odluka o gostujućim navijačima. Uprave klubova su to uradile jer im se ne izdvaja ogroman novac za obezbeđenje utakmice, nisu htele višednevno nasilje po gradu i jer su i same znale da nema te sile koje ne bi sprečile incidente na kraju. Kako i jedan i drugi klub odavno UEFA pažljivo promatra nisu želeli da rizikuju ogromne novčane kazne, potencijalno prazne stadione i na kraju kao krajnju opciju izbacivanje iz takmičenja. To vam je cela istina. Ovde nije problem čak ni u tome što bi došlo 1000 Grka ili otišlo 1000 Grobara dole već u dopunskom prisustvu navijača Zvezde i navijača PAOK na tim utakmicama što bi dodatno otežalo organizaciju i još više pojačalo rizik. To ko bi smeo da ide dole ili ne bi smeo i ko bi pobedio u tom nasilju je manje bitno jer klubovi hoće da igraju fudbal, a ne da razmišljaju o razbijenim glavama.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa ima li igde da nam je dozvoljeno??? Sta je ovo, kakva je ovo Evropa ?
sergio, 19. jul 2017 22:41)


bolje je pitanje kakvi smo mi. imamo odvratnu reputaciju nakon milion izgreda i incidenata, a ni grci nisu puno bolji. neko pametan u uefa je rekao da je rizik preveliki i oni naravno nece nista da rizikuju.

nista o nicemu

pre 6 godina

Evropska unija- ljudska prava, sloboda kretanja ljudi, robe, kapitala i ideja.
(Učiteljice, jesam li dobio peticu iz evrointegracija?, 20. jul 2017 08:49)

I onda u takvu kolevku ljudskih prava dodje 10 jugovica i ubije amerikanca jer se slikao sa srpkinjom. i treba da nam zabrane sve.

златко

pre 6 godina

Колико да се зна, стадион "Филип Втори" није на ФК Вардар! Вардар само игра своје утакмице тамо, исто и Работнички!