Fudbal 111

Sreda, 19.07.2017.

20:48

Koliko je Partizan platio za Sumu?

Danima se spekuliše koliko je Partizan platio za transfer Sejdube Sume, a nedoumice nisu rešili ni predstavnici Slovana.

Koliko je Partizan platio za Sumu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

rade

pre 6 godina

Ko ti je to rekao Vucelic? Slobin kompanjon? Nisi u pravu, zvezda je za tog lika nudila 25 miliona evra i 30 miliona godisnju platu,liku od decackih sanjao da obuce dres najvecrg kluba na univerzumu partizana pa mu pare nisu bile vazne,covece sve sto vam se servira vi verujete,dno.
(Zeljko 92 (Notingem Forest), 19. jul 2017 22:24)

Ja 2 dana cekam demati iz Zvezde, ali avaj

12

pre 6 godina

bačena para. pored toliko naših talenata mi kupujemo igrače.
(kikiriki, 20. jul 2017 08:15)

pratim nase mladje kategorije.Navedi mi makar 1 naseg mladog talenta koji moze zameniti Lea i Evertona. O Sumi ne bih dok se ne pokaze, ali verujem da ce da kida.

12

pre 6 godina

Pa da on je oduvek mastao da igra u Partizan, to je ta ljubav prema klubu sigurno. Inace prodata su 2 klinca pre neki dan za 5.5 miliona, eto odakle, bolje pitanje odakle vama?
(Delija, 20. jul 2017 05:34)

Suma je tako rekao. Inace, Partizan ga prati 2 godine. Ivica je redovno imao kontakt sa tim igracem, predocio mu sve planove i pokazao ozbiljno interesovanje, a ne ko vi za jedno popodne. Decko je dao rec Partizanu i nije hteo da pregazi zbog bolje ponude. Treba mu skinuti kapu za to.
A Ivica ga je hteo i pre nego sto je eksplodirao i dao 20 golova prosle sezone. To samo dokazuje da je dobar poznavalac materije i da sa njim nema zime Partizanu.

moze nam se

pre 6 godina

zvezda je dovela 10 igrača za trećinu cene ovog.
(nosi fenjer,navija za fener, 20. jul 2017 00:27)

Nije.
A inace od toga niko ne vredi ni trecinu kao ovaj u fudbalsom smislu.

miroslav

pre 6 godina

Sta su ti isprani mozgovi? Najbolji Slobin djak (Vucela) izjavi da Zvezda daje 2mil€ za ovog igraca i mozgovi vise ne pricaju o ovih 1.7mil€... Crna Srbijo na sta si spala?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pixi10, 20. jul 2017 08:04) # Link komentara
Slobin đak beše, ali se razišao sa njim. Škundrić, Antić i AV su bolje kotirali i nikada se nisu sa dotičnim razišli.

MbApp3

pre 6 godina

Vidim botovi pricaju o Vucelinom spinu ali nesto u stapi i drugim medijiima nisam cuo demant da je komsinica ponudila vise za Sumu od strane Terzine brigade koja se tek zagreva sa dovodjenjem igraca. Bez 40-45 igraca na platnom spisku komsinica ne pocinje sezonu pa vi preracunajte koliko je to u inkubatorima.

pixi10

pre 6 godina

Sta su ti isprani mozgovi? Najbolji Slobin djak (Vucela) izjavi da Zvezda daje 2mil€ za ovog igraca i mozgovi vise ne pricaju o ovih 1.7mil€... Crna Srbijo na sta si spala?

Sale

pre 6 godina

(Walldorf, 19. jul 2017 23:16) Bogastvo predsednika Slovana je da moze kupiti sve superligase Srbije i da ne trepne.I on ce izjaviti da ce 1 i nesto obezbediti buducnost kluba.

Delija

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

Pa da on je oduvek mastao da igra u Partizan, to je ta ljubav prema klubu sigurno. Inace prodata su 2 klinca pre neki dan za 5.5 miliona, eto odakle, bolje pitanje odakle vama?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jedno je sigurno bankomat je radio punom parom 
(Patrick, 19. jul 2017 21:38) 

Pesic 750 hiljada,Jovicic 350 hiljada,Rikardinjo samo za potpis ugovora uzeo 400 hiljada i plus plata,zimus Panjkov za 400 hiljada,tri tri musketara iz Subotice Ilic,Milic i Milosevic od 50 hiljada do 300 hiljada su placeni.Transferi odradjeni u evrima naravno.Jedno je sigurno,bankomat za Zvezdu radi punom parom.A tebi jedino preostaje da kmecis i dalje.

CzBg89!

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)
A odakle vama pare da platite toliko obestecenje kad ste takodje u dugovima?

+41

pre 6 godina

Mogli su da kupe 1000 inkubatora za bebe.
(Pera, 19. jul 2017 21:01)

Čemu toliki inkubatori crni Pero ???
To da bi napisao nešto od muke ili ?
Država vam obezbedila višegodišnjeg sponzora od 5 miliona evra...što je ekvivalentno, preneseno u inkubatorima oko 5.000 istih
Rađaju se često deca i kojima ne trebaju inkubatori

Danilovgrad

pre 6 godina

Evo javljaju se pametnjakovici pa broje koliko je bolnica,vrtica se moglo napraviti od tih para,alo botovi to je posao drzave a ne fudbalskog kluba..
(zmaj, 19. jul 2017 20:55)

Pa cije su pare otisle na ovog igraca nego `drzavne` ili pare naroda `pametnjakovicu` .... Ne znam jesi li znao da su Partizan i Zvezda `drzavni klubovi` i drzava u njih sipa pare u dzakovima `pametnjakovicu` ....

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

nikada i nigde nije objavljeno koliko je partizan bilo koga platio.
ni u fudbalu ni u košarci.
to posle objave sudovi.
ovaj sigurno košta 3 miliona.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

nije li paseko bio u zvezdi?
(pakito, 19. jul 2017 23:26)

To je bio Vinsijus Pašeko, a Partizanov je bio Eduardo Pašeko. Obojica su došli negde u isto vreme, nijedan od njih se nije proslavio.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Jedno je sigurno bankomat je radio punom parom
(Patrick, 19. jul 2017 21:38)

A Terza nudio duplo više, plus je doveo već dvaes' pojačanja za ovu sezonu, što mu dođe ukupno oko stotinak pojačanja otkako je preuzeo funkciju, čime je već oborio Ginisov svetski rekord po broju pojačanja u najkraćem vremenskom roku, i to bez ijedne državne pare!

srb

pre 6 godina

meni nije jasno kako je moguce da nema zvanicnog izvestaja kolika je cifra u pitanju. Mslm zamislite da kupujete kola i da niko ne moze da sazna koliko ste ih platili. Fudbal je postalo mesto pranja ogromne kolicine novca, sramota na sta je taj sport spao

TnT

pre 6 godina

Bili i ostali drzavni miljenici. Samo za placanje kazne UEFI dobili su 1.5 mil. eura od drzave. A to je samo ona cifra koja je javno obelodanjena.
(Gru, 19. jul 2017 21:07)

Kazna od 1,5 milion evra?!E moj sine kada pocnes sam da zaradjus znaces kolike su to pare.

Walldorf

pre 6 godina

Svaka cast portalu b92. Ovo pitanje ostali ne postavljaju. Predsednik FK Slovan kaze: "Ovaj transfer ce obezbediti buducnost kluba". Pominje dodatne bonuse. B92 bi mogao da pita g.Predsednika drzave, zasto je, i kome, platio milion i dvesta hiljada Evra da bi Partizan uopste igrao kvalifikacije. Zasto to isto nije ucinio pre par godina kada je Zvezda bila u ISTOM problemu? Zasto se transferi Partizana drze u tajnosti, dok se kod Zvezde sve zna u dinar? Da li je istina da je Leonardo dobio ono sto je trazio(Milion Evra) da bi zacutao i igrao? Ko uopste stoji iza JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva ako znamo da Jugoslavije vise nema? Dokle ce njima sve biti potaman? Dokle ce biti povlasceni u odnosu na svako drugo srpsko sportsko drustvo? Da li je Partizan na drzavnom budzetu poput ostalih antisrpskih NVO? Dokle ce svedocenja Pejovica,Dmitrovica, Boje,B.Mitrovica,Asprogenisa,Lotara Mateusa i krunskog svedoka,g.Bojana Radovanovica, drzati u fioci? Svedocenja koja govore o namestenim titulama FK Partizan. Zasto se unistava KK Crvena zvezda? Zasto nema "Sponzore sampiona" kao sto je imao KK Partizan u vreme dok je igrao EL? Sva ova pitanja moze i sme postaviti samo b92. Srbija bi bila zahvalna kada bi ova pitanja i bila postavljena.Unapred hvala, gospodo sa b92. Sportski pozdrav!

TnT

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!…!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44 

Moze da se izleci duplo vise nego od Pesicevog transfera.A otprilike nesto manje nego koliko kostaju 12 pojacanja kluba za koji navijas.Nadam se da ti je jasno.

LOL

pre 6 godina

Podrzavam, ako je igrac kvalitetan, treba da ga platimo. Kamo srece da nam je vise ovakvih pojacanja, umesto dovodjenja igraca za dz, istrosenih povratnika, koji nemaju gde da igraju, itd.

Da smo pametni, ulozili bi nekoliko miliona na kvalitetna pojacanja, plasirali se u LS ili makar LE i te pare visestruko vratili, a klub podigli na visi nivo.

Prosto je, ako hocemo da igramo LS ili LE, moramo da ulazemo, a to ce se vratiti i novcano i rezultatski. Ko nece da ulaze, neka zaboravi igranje u Evropi i neka se zadovolji domacom ligom.

Sasa

pre 6 godina

U Kanadi, gde zivim, plate svih sluzbi koje se finansiraju iz budzeta su javne: gradske sluzbe, elektrodistribucija, lekari.... sve moze da se nadje na internetu.
Ne bi bilo lose da se ovo uvede i kod nas kao obavezno: ako se klubovi finansiraju iz budzeta drzave, sve treba da bude javno. Narod koji odvaja pare u budzet ima pravo da zna gde su te iste pare otisle.

Dr Dule

pre 6 godina

@(Walldorf, 19. jul 2017 23:16)


A to sa punim pravom pita navijac SD Crvena Zvezda koje je samo poslednjih 6-7 godina kostalo drzavu Srbiju preko 100 miliona evra,horor komentar....

Miodrag

pre 6 godina

@zmaj, 19. jul 2017 20:55
Tačno. Sem što onda klubovi ne smeju tražiti ni dinar od države ili javnih preduzeća. Ni oprost poreza, posredovanje, ništa.
Svako neka radi svoj posao i odlično.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dinamo Zagreb je samo prosle sezone od LS i prodaje igraca(msm 2)zaradio oko 40 mil evra.Da li taj novac treba da prosledi u humanitarne svrhe,da daju u crveni krst?
(STRASNI SUD, 19. jul 2017 20:55)

60 miliona. 20 od LS i 40 od prodaje Roga (19m) i Pjace (21m).

Roga su platili 5 miliona, da li Splitu valjda (ne Hajduku). Nisu se proslavili ni jedan ni drugi.

objavite

pre 6 godina

dao Vučić opet , samo sada 1.850.000 eura ! Jer je dr. Terza povećao cenu na 1.500.000 eura, a Vazura je morao da pojača cenu. Vučić je poludeo jer je trebao da da "samo" 1.500.000 eura. Rekao im da ga ne cimaju do zime, i da će da da još para na zimskoj pauzi.

ArtuDitu

pre 6 godina

Neke stvari oko transfera ovog igraca prilicno su nejasne. Verovatno zbog toga i ide spin Vucelica koji u pricu u kupovini ovog igraca ubacuje Zvezdu, preotimanje, znatno visu ponudu. A prica o Zvezdi i njenom uplitanju u kupovinu Sume krenuli su dan nakon sto je ovaj potpisao ugovor sa Partizanom.
Ako sam dobro procitao on ima 26 godina sto su vec ozbiljne igracke godine. Sto znaci da bi sledeceg leta trebalo da bude prodat nekom klubu ukoliko bi Partizan zeleo nesto da zaradi.
Partizan je vec bio zainteresovan za Sumu i prosle godine su nudili 1,1 milon evra ali su odbijeni. Ove su ponudili 1,5 miliona a kupili su ga prema onome sto sam cuo za 1,65 miliona. Da bi se opravdao ovoliki novac Vucela ubacuje u pricu Zvezdu i ponudu jos vecu nego Partizanovu i kao i u svakoj bajci igrac se ipak odlucuje za manju ponudu jer zeli samo u Partizan. I ovo je fantasticno za navijace jer se na ovaj nacin gradi i atmosfera oko ekipe. Medjutim, niko ne moze da garantuje da ce Suma igrati dobro. Ne dovodim u pitanje njegove igracke kvalitete ali postoji mogucnost da se ne uklopi. Ili da se ne daj boze povredi. Ili da bude dobar na terenu ali da ima los odnos sa saigracima. Kao sto je trenutno los odnos Leonardo-Djurdjevic. Kupovina fudbalera je uvek macka u dzaku. Rizik ciji je ishod nepoznat. Cudno je, kako da toliko kvalitetan igrac zavrsi u Srbiji a ne u nekoj jacoj ligi? Cim je Vucela u ceo transfer ubacio i Zvezdu ko zna kakva je igra u pitanju. Za domacu ligu bi bilo dobro da je Suma odlican fudbaler jer bi to teralo protivnike da se pojacavaju i pokusaju da budu bolji. Evo, Zvezda je dovela vec devet igraca i izgleda da tu nije kraj.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 6 godina

čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)
Ko ti je to rekao Vucelic? Slobin kompanjon? Nisi u pravu, zvezda je za tog lika nudila 25 miliona evra i 30 miliona godisnju platu,liku od decackih sanjao da obuce dres najvecrg kluba na univerzumu partizana pa mu pare nisu bile vazne,covece sve sto vam se servira vi verujete,dno.

MomaSRB

pre 6 godina

Znači preteraste više sa ovim. Smarate da nema gde više. Pa nije došao Mesi ili Ronaldo. 90% ovih što komentarišu nikad nije ni čulo za ovog, a vi od ovog ispod proseka napadača, napraviste svetsko čudo!

belgrado

pre 6 godina

trebali su 5 miliona da ga plate :d
bio bi dan zalosti kod komsinice.
..i nema veze sto oni kupuju na kilo,terza je legenda,njima ipak smeta pojacanje partizana ?!
to je taj mozak...

idemo sad stopera,
od bar 3 miliona!!! :d

Abolirani

pre 6 godina

Колико је држава дала Звезди на име опроштеног пореза, Универзал банке, МТС-а и довела генералног спонзора од 5 милиона. Тишина Делије

miško

pre 6 godina

Ovaj će koštati đavo i po.Uložiti ta 3,4 miliona u omladince, zaradili bi 30,40 za godinu dve.Neko se debelo omastio,možda Vučela, ostali su već masni.Možda planiraju da osvoje ono što je Zvezda već osvojila.

dr feelgood

pre 6 godina

recicu vam ja koliko je placen ali prvo morate da kazete aaaaaaaaa...
covece, koliko malogradjana koji ne vade nosinu iz tudjih novcanika...

Mandrak

pre 6 godina

Bolje se pitajte koliko igrača je FKP prodao i za koliko para, koliko je poreza platio i zašto taj novac nije iskorišćen za bolesnu decu.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jul 2017 20:42) # Link komentara


Cekaj ti hoces da kazes da je Vilijams zaradio preko 1,5m evra u Zvezdi?Ajde budite realni makar jednom...

Ajde

pre 6 godina

Manje nego zvezda Markusa Vilijamsa
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jul 2017 20:42)

Markus je toliko skup igrac da ce igrati za Mornar naredne sezone.

bobanmkd

pre 6 godina

Ja da sam navijac cz bi cutao dok mi klub ne demantuje izjave Vucelica i Vazure.
Ali nije isto biti navijac P i cz.
Da je otisao tamo...bilo bi od ovih istih botova:"To Terzo...otimaj "
Inace fudbal je biznis.
Dobro je sto je P to konacno shvatio

Miske

pre 6 godina

Postaje simptomatično da se uvek kada Partizan kupi ili proda igrača samo nagadja o kojoj cifri je reč (bilo u fudbalu ili basketu), dok kada je u pitanju Zvezda novinari tačno znaju sve cifre i procente. Nisam teoretičar nikakvih zavera jednostavno primećujem ono što je očigledno.

џа

pre 6 godina

завалио их слован поштено, а они нападају Звезду,ха ха! транспарентност код њих не постоји, никад се то неће сазнати, као ни колико дугују и колико им држава даје као свом мезимчету!

Webb

pre 6 godina

Ako Partizan sve placa svojim novcem zasto je morala drzava da placa 1.2 miliona da vas ne izbace iz Evrope???Pa ste se kasnije zahvaljivali znamo svi kako..

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ima podatak na Transfermarktu koji ne laze.Transfer iznosi 1,1 milion E,a igračeva realna trzisna vrijedost je 650.000 E.
(Djuka_Drugi, 19. jul 2017 21:15)

Zahvaljujemo se na glasu.

Na tom transfermarkt.de može da piše bilo ko ko ima otvoren profil ...

antiDebil

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!…!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44

Partizan svojim parama kupuje igrace dok crvena zvezda uzima pare od bolesne dece i penzionera kako bi dovodila slepere igraca u svakom prelaznom roku. Koliko li je tu bolnica, bolesne dece, penzija, decijih dodataka baceno u bunar pitaj boga ,tj. Vucica hehehehehh hehe !!
A tek sto je zvezdana nudila 30% vise para za Sumu i duplo vecu platu, to je tek poseban cirkus. Izgubili ste namestenu titulu, sada ste izgubili ovog igraca ALI ne budi Andjelka i Mirku hahahah hhahahahahahh.......

partizan državni projekat

pre 6 godina

Država je ove godine uplatila direktno iz budžeta van sponzorstva 1,2 miliona evra da bi partizan platio licencu i obrisala mu 2,5 miliona za poreski dug (i još 5 miliona prošlog leta da bi ispao u prvom kolu) dok se deca leče porukama. A onda taj klub kome država sve plaća dovede igrača za 1,6 miliona uz platu od 800.000! Zašto je partizan iznad zakona i zašto mu država plaća dugove? Zašto nije prstom mrdnula za istu stvar kad je Zvezda izbačena? Zašto klub koji nema nijedan poraz u 35 utakmica od kako ga preuzela vodeća stranka odjednom ne može nikoga da pobedi van Srbije? Zvezda je prodala sve što ima i u prvom timu i u omladincima i u fudbalu i košarci da bi bilo koga dovela a partizan dovodi koga hoće jer mu država plaća dugove? Jel pitao neko poreske obveznike da li to hoće?

Бубе гробар

pre 6 godina

Platili smo 2.500.000 i 50% od sledeceg transfera.
Komsinice jesi li zadovoljna?
Komsinice, da li su i tvoje navijacice sad srecne i zadovoljne ?

Platio ga je PARTIZAN.... posteno i od novca od nasih igraca, koji su prodati.

Gledajte vas, pustite nas.
Kad bude derbi, tad nas gledajte , sa sve Sumom

RSBotovi na aparatima

pre 6 godina

Koliko kumukavke od strane navijača režimske mezimice. A da je prešao kod njih bilo bi tako je "Terzo Otimaj ima se može se jer tako smo u mogućnosti"

Obraz=Đon

Ko o čemu zvezda o poštenju!

Ludak_u_razvoju

pre 6 godina

Dragi tastatura navijači, nemojte biti licemerni. Prvo kukate kako klubovi dovode nikakve igrače koje skupljaju po Africi i Južnoj Americi sa seoskih terena, a kada dovedu iole ozbiljnijeg fudbalera kao što je Suma onda vam smeta što je plaćen toliko i kako je "za te pare moga da se izleči neko ili izgradi neka bolnica." Uz svo dužno poštovanje bolesnim ljudima, nisu klubovi dužni da rešavaju probleme države i ministarstva zdravlja. Za to se žalite Lončaru. Drugo, ako želimo neki uspeh u Evropi i da podignemo kvalitet ovog našeg fudbala, ovakvi igrači su nam potrebni. Milion ipo evra jeste velika suma za naše prilike, ali u svetu je sića. Ne možete očekivati da će dobar fudbaler doći za 100 ili 200 hiljada evra. Ako mislite da je taj novac preusmeren iz državne kase, to je posao za policiju i pravosudje. Kukajte na ta ministarstva, to je njihov posao da reše, ne klubovi. Zašto uvek tražimo krivce na pogrešnim mestima? Jesu i klubovi i njihova poslovanja sumnjivi, ali to je opet posao za policiju i pravosudje, neka se izvrši prvo pritisak na njih.
Ovaj Suma je predstavljen kod nas kao da je Mesi, ja iskreno sumnjam da je toliko dobar ali daj bože da grešim. Ako je bar upola dobar kao što se priča biće dobro. Samo se nadam da ne ispadne "talenat" kao svojevremeno Arsen Nikolov, koga su svi zvali "Bugarski Bebeto".

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Bacite novcic u fontanu od dva miliona evra i pozelite da drzava pocne sa brigom o deci...mozda onaj sto se ugradio milion i po za istu Vam izadje u susret!? Posao sportskog kluba je da se bavi sportom i da na tom polju bude konkurentan!
FK Partizan je vec dovoljno ucinio za decu, jer preko 1000 klinaca tamo trenira i sklonjeno je sa ulice, a usput im je zbog kvaliteta te omladinske skole mozda cak i obezbedjen lep zivot u buducnosti.

Kosjan

pre 6 godina

Zamislite da je Zvezda dovela Sumu za ovoliko para, ajde sto bi vrvilo od patetike grobarskih botova kako narod nema sta da jede kako ce biti smanjenje penzija, Nego jel primecujete da niko ne javlja koliko ce biti plata, jer kod svako zvezdinog pojacanja to se odma objavi tacno u cent ali za Partizanove igrace to je tajna...Ne sme niko da objavi

Niks

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

Vucela ti rekao?

Gru

pre 6 godina

Bili i ostali drzavni miljenici. Samo za placanje kazne UEFI dobili su 1.5 mil. eura od drzave. A to je samo ona cifra koja je javno obelodanjena.

free pack

pre 6 godina

Navijaci, simpatizeri nasih najvecih klubova dajte vise pustite pare, penzionere i ostale gluposti, ajde da pricamo o kvalitetima Pesica, Sume, Boacija, Leonarda, Kange itd. Nije ovo politika vec SPORT, isto ste neke babe. Glupa vam je prica i mislim da ovakve price medju navijacima nema nigde u svetu. Zato je izmedju ostalog privatizacija neophodna.

Nego kako

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

I deda mraz postoji...

dunda

pre 6 godina

najjaci su mi ovi sa vucelinim insajderskim informacijama koliko je zvezda ponudila a ovamo je ziva misterija koliko je uopste partizan dao. nikad nisam voleo africke plejmejkere jer ljudi nisu kreativni i potvrdilo se na primeru kange ali verovatno je dobar cim dadose za nase uslove ovolike pare.

STRASNI SUD

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!!!!!!!!!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44)

------------------------------------------------------------------
Dinamo Zagreb je samo prosle sezone od LS i prodaje igraca(msm 2)zaradio oko 40 mil evra.Da li taj novac treba da prosledi u humanitarne svrhe,da daju u crveni krst?

GM

pre 6 godina

Bravo za predsednika. Neka se nada da ce te ovi ostaviti na vlasti u BGD.

Ali ce te ipak 'tvoji', pre svega zbog KK, skinuti sa vlasti u ovom gradu.

navijac

pre 6 godina

@Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!!!!!!!!!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44)

A koliko bolesne dece moze da se izleci sa 50 miliona evra kojih ovih dana drzava vraca umesto FK Mezimice!?

krc

pre 6 godina

Ovde se javljaju razni koji pricaju da sa tim novcem moze da se izleci veliki broj bolesne dece...

Da li postoje i strani drzavljani slicni nasima koji komentarisu na primer sto je Morata presao u Celsi za 80 miliona?

I veci transefri se desavaju pa nista, zaobidjite ovu vest komsije.

zmaj

pre 6 godina

Evo javljaju se pametnjakovici pa broje koliko je bolnica,vrtica se moglo napraviti od tih para,alo botovi to je posao drzave a ne fudbalskog kluba..

zmaj

pre 6 godina

Evo javljaju se pametnjakovici pa broje koliko je bolnica,vrtica se moglo napraviti od tih para,alo botovi to je posao drzave a ne fudbalskog kluba..

STRASNI SUD

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!!!!!!!!!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44)

------------------------------------------------------------------
Dinamo Zagreb je samo prosle sezone od LS i prodaje igraca(msm 2)zaradio oko 40 mil evra.Da li taj novac treba da prosledi u humanitarne svrhe,da daju u crveni krst?

navijac

pre 6 godina

@Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!!!!!!!!!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44)

A koliko bolesne dece moze da se izleci sa 50 miliona evra kojih ovih dana drzava vraca umesto FK Mezimice!?

RSBotovi na aparatima

pre 6 godina

Koliko kumukavke od strane navijača režimske mezimice. A da je prešao kod njih bilo bi tako je "Terzo Otimaj ima se može se jer tako smo u mogućnosti"

Obraz=Đon

Ko o čemu zvezda o poštenju!

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Jedno je sigurno bankomat je radio punom parom
(Patrick, 19. jul 2017 21:38)

A Terza nudio duplo više, plus je doveo već dvaes' pojačanja za ovu sezonu, što mu dođe ukupno oko stotinak pojačanja otkako je preuzeo funkciju, čime je već oborio Ginisov svetski rekord po broju pojačanja u najkraćem vremenskom roku, i to bez ijedne državne pare!

Sasa

pre 6 godina

U Kanadi, gde zivim, plate svih sluzbi koje se finansiraju iz budzeta su javne: gradske sluzbe, elektrodistribucija, lekari.... sve moze da se nadje na internetu.
Ne bi bilo lose da se ovo uvede i kod nas kao obavezno: ako se klubovi finansiraju iz budzeta drzave, sve treba da bude javno. Narod koji odvaja pare u budzet ima pravo da zna gde su te iste pare otisle.

Ludak_u_razvoju

pre 6 godina

Dragi tastatura navijači, nemojte biti licemerni. Prvo kukate kako klubovi dovode nikakve igrače koje skupljaju po Africi i Južnoj Americi sa seoskih terena, a kada dovedu iole ozbiljnijeg fudbalera kao što je Suma onda vam smeta što je plaćen toliko i kako je "za te pare moga da se izleči neko ili izgradi neka bolnica." Uz svo dužno poštovanje bolesnim ljudima, nisu klubovi dužni da rešavaju probleme države i ministarstva zdravlja. Za to se žalite Lončaru. Drugo, ako želimo neki uspeh u Evropi i da podignemo kvalitet ovog našeg fudbala, ovakvi igrači su nam potrebni. Milion ipo evra jeste velika suma za naše prilike, ali u svetu je sića. Ne možete očekivati da će dobar fudbaler doći za 100 ili 200 hiljada evra. Ako mislite da je taj novac preusmeren iz državne kase, to je posao za policiju i pravosudje. Kukajte na ta ministarstva, to je njihov posao da reše, ne klubovi. Zašto uvek tražimo krivce na pogrešnim mestima? Jesu i klubovi i njihova poslovanja sumnjivi, ali to je opet posao za policiju i pravosudje, neka se izvrši prvo pritisak na njih.
Ovaj Suma je predstavljen kod nas kao da je Mesi, ja iskreno sumnjam da je toliko dobar ali daj bože da grešim. Ako je bar upola dobar kao što se priča biće dobro. Samo se nadam da ne ispadne "talenat" kao svojevremeno Arsen Nikolov, koga su svi zvali "Bugarski Bebeto".

Walldorf

pre 6 godina

Svaka cast portalu b92. Ovo pitanje ostali ne postavljaju. Predsednik FK Slovan kaze: "Ovaj transfer ce obezbediti buducnost kluba". Pominje dodatne bonuse. B92 bi mogao da pita g.Predsednika drzave, zasto je, i kome, platio milion i dvesta hiljada Evra da bi Partizan uopste igrao kvalifikacije. Zasto to isto nije ucinio pre par godina kada je Zvezda bila u ISTOM problemu? Zasto se transferi Partizana drze u tajnosti, dok se kod Zvezde sve zna u dinar? Da li je istina da je Leonardo dobio ono sto je trazio(Milion Evra) da bi zacutao i igrao? Ko uopste stoji iza JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva ako znamo da Jugoslavije vise nema? Dokle ce njima sve biti potaman? Dokle ce biti povlasceni u odnosu na svako drugo srpsko sportsko drustvo? Da li je Partizan na drzavnom budzetu poput ostalih antisrpskih NVO? Dokle ce svedocenja Pejovica,Dmitrovica, Boje,B.Mitrovica,Asprogenisa,Lotara Mateusa i krunskog svedoka,g.Bojana Radovanovica, drzati u fioci? Svedocenja koja govore o namestenim titulama FK Partizan. Zasto se unistava KK Crvena zvezda? Zasto nema "Sponzore sampiona" kao sto je imao KK Partizan u vreme dok je igrao EL? Sva ova pitanja moze i sme postaviti samo b92. Srbija bi bila zahvalna kada bi ova pitanja i bila postavljena.Unapred hvala, gospodo sa b92. Sportski pozdrav!

Бубе гробар

pre 6 godina

Platili smo 2.500.000 i 50% od sledeceg transfera.
Komsinice jesi li zadovoljna?
Komsinice, da li su i tvoje navijacice sad srecne i zadovoljne ?

Platio ga je PARTIZAN.... posteno i od novca od nasih igraca, koji su prodati.

Gledajte vas, pustite nas.
Kad bude derbi, tad nas gledajte , sa sve Sumom

antiDebil

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!…!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44

Partizan svojim parama kupuje igrace dok crvena zvezda uzima pare od bolesne dece i penzionera kako bi dovodila slepere igraca u svakom prelaznom roku. Koliko li je tu bolnica, bolesne dece, penzija, decijih dodataka baceno u bunar pitaj boga ,tj. Vucica hehehehehh hehe !!
A tek sto je zvezdana nudila 30% vise para za Sumu i duplo vecu platu, to je tek poseban cirkus. Izgubili ste namestenu titulu, sada ste izgubili ovog igraca ALI ne budi Andjelka i Mirku hahahah hhahahahahahh.......

krc

pre 6 godina

Ovde se javljaju razni koji pricaju da sa tim novcem moze da se izleci veliki broj bolesne dece...

Da li postoje i strani drzavljani slicni nasima koji komentarisu na primer sto je Morata presao u Celsi za 80 miliona?

I veci transefri se desavaju pa nista, zaobidjite ovu vest komsije.

TnT

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!…!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44 

Moze da se izleci duplo vise nego od Pesicevog transfera.A otprilike nesto manje nego koliko kostaju 12 pojacanja kluba za koji navijas.Nadam se da ti je jasno.

Dr Dule

pre 6 godina

@(Walldorf, 19. jul 2017 23:16)


A to sa punim pravom pita navijac SD Crvena Zvezda koje je samo poslednjih 6-7 godina kostalo drzavu Srbiju preko 100 miliona evra,horor komentar....

Webb

pre 6 godina

Ako Partizan sve placa svojim novcem zasto je morala drzava da placa 1.2 miliona da vas ne izbace iz Evrope???Pa ste se kasnije zahvaljivali znamo svi kako..

Jorgos Printezis

pre 6 godina

nije li paseko bio u zvezdi?
(pakito, 19. jul 2017 23:26)

To je bio Vinsijus Pašeko, a Partizanov je bio Eduardo Pašeko. Obojica su došli negde u isto vreme, nijedan od njih se nije proslavio.

partizan državni projekat

pre 6 godina

Država je ove godine uplatila direktno iz budžeta van sponzorstva 1,2 miliona evra da bi partizan platio licencu i obrisala mu 2,5 miliona za poreski dug (i još 5 miliona prošlog leta da bi ispao u prvom kolu) dok se deca leče porukama. A onda taj klub kome država sve plaća dovede igrača za 1,6 miliona uz platu od 800.000! Zašto je partizan iznad zakona i zašto mu država plaća dugove? Zašto nije prstom mrdnula za istu stvar kad je Zvezda izbačena? Zašto klub koji nema nijedan poraz u 35 utakmica od kako ga preuzela vodeća stranka odjednom ne može nikoga da pobedi van Srbije? Zvezda je prodala sve što ima i u prvom timu i u omladincima i u fudbalu i košarci da bi bilo koga dovela a partizan dovodi koga hoće jer mu država plaća dugove? Jel pitao neko poreske obveznike da li to hoće?

Kosjan

pre 6 godina

Zamislite da je Zvezda dovela Sumu za ovoliko para, ajde sto bi vrvilo od patetike grobarskih botova kako narod nema sta da jede kako ce biti smanjenje penzija, Nego jel primecujete da niko ne javlja koliko ce biti plata, jer kod svako zvezdinog pojacanja to se odma objavi tacno u cent ali za Partizanove igrace to je tajna...Ne sme niko da objavi

Gru

pre 6 godina

Bili i ostali drzavni miljenici. Samo za placanje kazne UEFI dobili su 1.5 mil. eura od drzave. A to je samo ona cifra koja je javno obelodanjena.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jul 2017 20:42) # Link komentara


Cekaj ti hoces da kazes da je Vilijams zaradio preko 1,5m evra u Zvezdi?Ajde budite realni makar jednom...

srb

pre 6 godina

meni nije jasno kako je moguce da nema zvanicnog izvestaja kolika je cifra u pitanju. Mslm zamislite da kupujete kola i da niko ne moze da sazna koliko ste ih platili. Fudbal je postalo mesto pranja ogromne kolicine novca, sramota na sta je taj sport spao

TnT

pre 6 godina

Bili i ostali drzavni miljenici. Samo za placanje kazne UEFI dobili su 1.5 mil. eura od drzave. A to je samo ona cifra koja je javno obelodanjena.
(Gru, 19. jul 2017 21:07)

Kazna od 1,5 milion evra?!E moj sine kada pocnes sam da zaradjus znaces kolike su to pare.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ima podatak na Transfermarktu koji ne laze.Transfer iznosi 1,1 milion E,a igračeva realna trzisna vrijedost je 650.000 E.
(Djuka_Drugi, 19. jul 2017 21:15)

Zahvaljujemo se na glasu.

Na tom transfermarkt.de može da piše bilo ko ko ima otvoren profil ...

Abolirani

pre 6 godina

Колико је држава дала Звезди на име опроштеног пореза, Универзал банке, МТС-а и довела генералног спонзора од 5 милиона. Тишина Делије

Nego kako

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

I deda mraz postoji...

Ajde

pre 6 godina

Manje nego zvezda Markusa Vilijamsa
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jul 2017 20:42)

Markus je toliko skup igrac da ce igrati za Mornar naredne sezone.

џа

pre 6 godina

завалио их слован поштено, а они нападају Звезду,ха ха! транспарентност код њих не постоји, никад се то неће сазнати, као ни колико дугују и колико им држава даје као свом мезимчету!

LOL

pre 6 godina

Podrzavam, ako je igrac kvalitetan, treba da ga platimo. Kamo srece da nam je vise ovakvih pojacanja, umesto dovodjenja igraca za dz, istrosenih povratnika, koji nemaju gde da igraju, itd.

Da smo pametni, ulozili bi nekoliko miliona na kvalitetna pojacanja, plasirali se u LS ili makar LE i te pare visestruko vratili, a klub podigli na visi nivo.

Prosto je, ako hocemo da igramo LS ili LE, moramo da ulazemo, a to ce se vratiti i novcano i rezultatski. Ko nece da ulaze, neka zaboravi igranje u Evropi i neka se zadovolji domacom ligom.

ArtuDitu

pre 6 godina

Neke stvari oko transfera ovog igraca prilicno su nejasne. Verovatno zbog toga i ide spin Vucelica koji u pricu u kupovini ovog igraca ubacuje Zvezdu, preotimanje, znatno visu ponudu. A prica o Zvezdi i njenom uplitanju u kupovinu Sume krenuli su dan nakon sto je ovaj potpisao ugovor sa Partizanom.
Ako sam dobro procitao on ima 26 godina sto su vec ozbiljne igracke godine. Sto znaci da bi sledeceg leta trebalo da bude prodat nekom klubu ukoliko bi Partizan zeleo nesto da zaradi.
Partizan je vec bio zainteresovan za Sumu i prosle godine su nudili 1,1 milon evra ali su odbijeni. Ove su ponudili 1,5 miliona a kupili su ga prema onome sto sam cuo za 1,65 miliona. Da bi se opravdao ovoliki novac Vucela ubacuje u pricu Zvezdu i ponudu jos vecu nego Partizanovu i kao i u svakoj bajci igrac se ipak odlucuje za manju ponudu jer zeli samo u Partizan. I ovo je fantasticno za navijace jer se na ovaj nacin gradi i atmosfera oko ekipe. Medjutim, niko ne moze da garantuje da ce Suma igrati dobro. Ne dovodim u pitanje njegove igracke kvalitete ali postoji mogucnost da se ne uklopi. Ili da se ne daj boze povredi. Ili da bude dobar na terenu ali da ima los odnos sa saigracima. Kao sto je trenutno los odnos Leonardo-Djurdjevic. Kupovina fudbalera je uvek macka u dzaku. Rizik ciji je ishod nepoznat. Cudno je, kako da toliko kvalitetan igrac zavrsi u Srbiji a ne u nekoj jacoj ligi? Cim je Vucela u ceo transfer ubacio i Zvezdu ko zna kakva je igra u pitanju. Za domacu ligu bi bilo dobro da je Suma odlican fudbaler jer bi to teralo protivnike da se pojacavaju i pokusaju da budu bolji. Evo, Zvezda je dovela vec devet igraca i izgleda da tu nije kraj.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Bacite novcic u fontanu od dva miliona evra i pozelite da drzava pocne sa brigom o deci...mozda onaj sto se ugradio milion i po za istu Vam izadje u susret!? Posao sportskog kluba je da se bavi sportom i da na tom polju bude konkurentan!
FK Partizan je vec dovoljno ucinio za decu, jer preko 1000 klinaca tamo trenira i sklonjeno je sa ulice, a usput im je zbog kvaliteta te omladinske skole mozda cak i obezbedjen lep zivot u buducnosti.

bobanmkd

pre 6 godina

Ja da sam navijac cz bi cutao dok mi klub ne demantuje izjave Vucelica i Vazure.
Ali nije isto biti navijac P i cz.
Da je otisao tamo...bilo bi od ovih istih botova:"To Terzo...otimaj "
Inace fudbal je biznis.
Dobro je sto je P to konacno shvatio

Miske

pre 6 godina

Postaje simptomatično da se uvek kada Partizan kupi ili proda igrača samo nagadja o kojoj cifri je reč (bilo u fudbalu ili basketu), dok kada je u pitanju Zvezda novinari tačno znaju sve cifre i procente. Nisam teoretičar nikakvih zavera jednostavno primećujem ono što je očigledno.

belgrado

pre 6 godina

trebali su 5 miliona da ga plate :d
bio bi dan zalosti kod komsinice.
..i nema veze sto oni kupuju na kilo,terza je legenda,njima ipak smeta pojacanje partizana ?!
to je taj mozak...

idemo sad stopera,
od bar 3 miliona!!! :d

Mandrak

pre 6 godina

Bolje se pitajte koliko igrača je FKP prodao i za koliko para, koliko je poreza platio i zašto taj novac nije iskorišćen za bolesnu decu.

Niks

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

Vucela ti rekao?

MomaSRB

pre 6 godina

Znači preteraste više sa ovim. Smarate da nema gde više. Pa nije došao Mesi ili Ronaldo. 90% ovih što komentarišu nikad nije ni čulo za ovog, a vi od ovog ispod proseka napadača, napraviste svetsko čudo!

Miodrag

pre 6 godina

@zmaj, 19. jul 2017 20:55
Tačno. Sem što onda klubovi ne smeju tražiti ni dinar od države ili javnih preduzeća. Ni oprost poreza, posredovanje, ništa.
Svako neka radi svoj posao i odlično.

free pack

pre 6 godina

Navijaci, simpatizeri nasih najvecih klubova dajte vise pustite pare, penzionere i ostale gluposti, ajde da pricamo o kvalitetima Pesica, Sume, Boacija, Leonarda, Kange itd. Nije ovo politika vec SPORT, isto ste neke babe. Glupa vam je prica i mislim da ovakve price medju navijacima nema nigde u svetu. Zato je izmedju ostalog privatizacija neophodna.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 6 godina

čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)
Ko ti je to rekao Vucelic? Slobin kompanjon? Nisi u pravu, zvezda je za tog lika nudila 25 miliona evra i 30 miliona godisnju platu,liku od decackih sanjao da obuce dres najvecrg kluba na univerzumu partizana pa mu pare nisu bile vazne,covece sve sto vam se servira vi verujete,dno.

dr feelgood

pre 6 godina

recicu vam ja koliko je placen ali prvo morate da kazete aaaaaaaaa...
covece, koliko malogradjana koji ne vade nosinu iz tudjih novcanika...

dunda

pre 6 godina

najjaci su mi ovi sa vucelinim insajderskim informacijama koliko je zvezda ponudila a ovamo je ziva misterija koliko je uopste partizan dao. nikad nisam voleo africke plejmejkere jer ljudi nisu kreativni i potvrdilo se na primeru kange ali verovatno je dobar cim dadose za nase uslove ovolike pare.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dinamo Zagreb je samo prosle sezone od LS i prodaje igraca(msm 2)zaradio oko 40 mil evra.Da li taj novac treba da prosledi u humanitarne svrhe,da daju u crveni krst?
(STRASNI SUD, 19. jul 2017 20:55)

60 miliona. 20 od LS i 40 od prodaje Roga (19m) i Pjace (21m).

Roga su platili 5 miliona, da li Splitu valjda (ne Hajduku). Nisu se proslavili ni jedan ni drugi.

GM

pre 6 godina

Bravo za predsednika. Neka se nada da ce te ovi ostaviti na vlasti u BGD.

Ali ce te ipak 'tvoji', pre svega zbog KK, skinuti sa vlasti u ovom gradu.

objavite

pre 6 godina

dao Vučić opet , samo sada 1.850.000 eura ! Jer je dr. Terza povećao cenu na 1.500.000 eura, a Vazura je morao da pojača cenu. Vučić je poludeo jer je trebao da da "samo" 1.500.000 eura. Rekao im da ga ne cimaju do zime, i da će da da još para na zimskoj pauzi.

miško

pre 6 godina

Ovaj će koštati đavo i po.Uložiti ta 3,4 miliona u omladince, zaradili bi 30,40 za godinu dve.Neko se debelo omastio,možda Vučela, ostali su već masni.Možda planiraju da osvoje ono što je Zvezda već osvojila.

+41

pre 6 godina

Mogli su da kupe 1000 inkubatora za bebe.
(Pera, 19. jul 2017 21:01)

Čemu toliki inkubatori crni Pero ???
To da bi napisao nešto od muke ili ?
Država vam obezbedila višegodišnjeg sponzora od 5 miliona evra...što je ekvivalentno, preneseno u inkubatorima oko 5.000 istih
Rađaju se često deca i kojima ne trebaju inkubatori

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

nikada i nigde nije objavljeno koliko je partizan bilo koga platio.
ni u fudbalu ni u košarci.
to posle objave sudovi.
ovaj sigurno košta 3 miliona.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jedno je sigurno bankomat je radio punom parom 
(Patrick, 19. jul 2017 21:38) 

Pesic 750 hiljada,Jovicic 350 hiljada,Rikardinjo samo za potpis ugovora uzeo 400 hiljada i plus plata,zimus Panjkov za 400 hiljada,tri tri musketara iz Subotice Ilic,Milic i Milosevic od 50 hiljada do 300 hiljada su placeni.Transferi odradjeni u evrima naravno.Jedno je sigurno,bankomat za Zvezdu radi punom parom.A tebi jedino preostaje da kmecis i dalje.

MbApp3

pre 6 godina

Vidim botovi pricaju o Vucelinom spinu ali nesto u stapi i drugim medijiima nisam cuo demant da je komsinica ponudila vise za Sumu od strane Terzine brigade koja se tek zagreva sa dovodjenjem igraca. Bez 40-45 igraca na platnom spisku komsinica ne pocinje sezonu pa vi preracunajte koliko je to u inkubatorima.

Delija

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

Pa da on je oduvek mastao da igra u Partizan, to je ta ljubav prema klubu sigurno. Inace prodata su 2 klinca pre neki dan za 5.5 miliona, eto odakle, bolje pitanje odakle vama?

miroslav

pre 6 godina

Sta su ti isprani mozgovi? Najbolji Slobin djak (Vucela) izjavi da Zvezda daje 2mil€ za ovog igraca i mozgovi vise ne pricaju o ovih 1.7mil€... Crna Srbijo na sta si spala?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pixi10, 20. jul 2017 08:04) # Link komentara
Slobin đak beše, ali se razišao sa njim. Škundrić, Antić i AV su bolje kotirali i nikada se nisu sa dotičnim razišli.

Danilovgrad

pre 6 godina

Evo javljaju se pametnjakovici pa broje koliko je bolnica,vrtica se moglo napraviti od tih para,alo botovi to je posao drzave a ne fudbalskog kluba..
(zmaj, 19. jul 2017 20:55)

Pa cije su pare otisle na ovog igraca nego `drzavne` ili pare naroda `pametnjakovicu` .... Ne znam jesi li znao da su Partizan i Zvezda `drzavni klubovi` i drzava u njih sipa pare u dzakovima `pametnjakovicu` ....

CzBg89!

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)
A odakle vama pare da platite toliko obestecenje kad ste takodje u dugovima?

pixi10

pre 6 godina

Sta su ti isprani mozgovi? Najbolji Slobin djak (Vucela) izjavi da Zvezda daje 2mil€ za ovog igraca i mozgovi vise ne pricaju o ovih 1.7mil€... Crna Srbijo na sta si spala?

Sale

pre 6 godina

(Walldorf, 19. jul 2017 23:16) Bogastvo predsednika Slovana je da moze kupiti sve superligase Srbije i da ne trepne.I on ce izjaviti da ce 1 i nesto obezbediti buducnost kluba.

12

pre 6 godina

bačena para. pored toliko naših talenata mi kupujemo igrače.
(kikiriki, 20. jul 2017 08:15)

pratim nase mladje kategorije.Navedi mi makar 1 naseg mladog talenta koji moze zameniti Lea i Evertona. O Sumi ne bih dok se ne pokaze, ali verujem da ce da kida.

moze nam se

pre 6 godina

zvezda je dovela 10 igrača za trećinu cene ovog.
(nosi fenjer,navija za fener, 20. jul 2017 00:27)

Nije.
A inace od toga niko ne vredi ni trecinu kao ovaj u fudbalsom smislu.

12

pre 6 godina

Pa da on je oduvek mastao da igra u Partizan, to je ta ljubav prema klubu sigurno. Inace prodata su 2 klinca pre neki dan za 5.5 miliona, eto odakle, bolje pitanje odakle vama?
(Delija, 20. jul 2017 05:34)

Suma je tako rekao. Inace, Partizan ga prati 2 godine. Ivica je redovno imao kontakt sa tim igracem, predocio mu sve planove i pokazao ozbiljno interesovanje, a ne ko vi za jedno popodne. Decko je dao rec Partizanu i nije hteo da pregazi zbog bolje ponude. Treba mu skinuti kapu za to.
A Ivica ga je hteo i pre nego sto je eksplodirao i dao 20 golova prosle sezone. To samo dokazuje da je dobar poznavalac materije i da sa njim nema zime Partizanu.

rade

pre 6 godina

Ko ti je to rekao Vucelic? Slobin kompanjon? Nisi u pravu, zvezda je za tog lika nudila 25 miliona evra i 30 miliona godisnju platu,liku od decackih sanjao da obuce dres najvecrg kluba na univerzumu partizana pa mu pare nisu bile vazne,covece sve sto vam se servira vi verujete,dno.
(Zeljko 92 (Notingem Forest), 19. jul 2017 22:24)

Ja 2 dana cekam demati iz Zvezde, ali avaj

Walldorf

pre 6 godina

Svaka cast portalu b92. Ovo pitanje ostali ne postavljaju. Predsednik FK Slovan kaze: "Ovaj transfer ce obezbediti buducnost kluba". Pominje dodatne bonuse. B92 bi mogao da pita g.Predsednika drzave, zasto je, i kome, platio milion i dvesta hiljada Evra da bi Partizan uopste igrao kvalifikacije. Zasto to isto nije ucinio pre par godina kada je Zvezda bila u ISTOM problemu? Zasto se transferi Partizana drze u tajnosti, dok se kod Zvezde sve zna u dinar? Da li je istina da je Leonardo dobio ono sto je trazio(Milion Evra) da bi zacutao i igrao? Ko uopste stoji iza JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva ako znamo da Jugoslavije vise nema? Dokle ce njima sve biti potaman? Dokle ce biti povlasceni u odnosu na svako drugo srpsko sportsko drustvo? Da li je Partizan na drzavnom budzetu poput ostalih antisrpskih NVO? Dokle ce svedocenja Pejovica,Dmitrovica, Boje,B.Mitrovica,Asprogenisa,Lotara Mateusa i krunskog svedoka,g.Bojana Radovanovica, drzati u fioci? Svedocenja koja govore o namestenim titulama FK Partizan. Zasto se unistava KK Crvena zvezda? Zasto nema "Sponzore sampiona" kao sto je imao KK Partizan u vreme dok je igrao EL? Sva ova pitanja moze i sme postaviti samo b92. Srbija bi bila zahvalna kada bi ova pitanja i bila postavljena.Unapred hvala, gospodo sa b92. Sportski pozdrav!

partizan državni projekat

pre 6 godina

Država je ove godine uplatila direktno iz budžeta van sponzorstva 1,2 miliona evra da bi partizan platio licencu i obrisala mu 2,5 miliona za poreski dug (i još 5 miliona prošlog leta da bi ispao u prvom kolu) dok se deca leče porukama. A onda taj klub kome država sve plaća dovede igrača za 1,6 miliona uz platu od 800.000! Zašto je partizan iznad zakona i zašto mu država plaća dugove? Zašto nije prstom mrdnula za istu stvar kad je Zvezda izbačena? Zašto klub koji nema nijedan poraz u 35 utakmica od kako ga preuzela vodeća stranka odjednom ne može nikoga da pobedi van Srbije? Zvezda je prodala sve što ima i u prvom timu i u omladincima i u fudbalu i košarci da bi bilo koga dovela a partizan dovodi koga hoće jer mu država plaća dugove? Jel pitao neko poreske obveznike da li to hoće?

Gru

pre 6 godina

Bili i ostali drzavni miljenici. Samo za placanje kazne UEFI dobili su 1.5 mil. eura od drzave. A to je samo ona cifra koja je javno obelodanjena.

navijac

pre 6 godina

@Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!!!!!!!!!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44)

A koliko bolesne dece moze da se izleci sa 50 miliona evra kojih ovih dana drzava vraca umesto FK Mezimice!?

RSBotovi na aparatima

pre 6 godina

Koliko kumukavke od strane navijača režimske mezimice. A da je prešao kod njih bilo bi tako je "Terzo Otimaj ima se može se jer tako smo u mogućnosti"

Obraz=Đon

Ko o čemu zvezda o poštenju!

Kosjan

pre 6 godina

Zamislite da je Zvezda dovela Sumu za ovoliko para, ajde sto bi vrvilo od patetike grobarskih botova kako narod nema sta da jede kako ce biti smanjenje penzija, Nego jel primecujete da niko ne javlja koliko ce biti plata, jer kod svako zvezdinog pojacanja to se odma objavi tacno u cent ali za Partizanove igrace to je tajna...Ne sme niko da objavi

antiDebil

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!…!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44

Partizan svojim parama kupuje igrace dok crvena zvezda uzima pare od bolesne dece i penzionera kako bi dovodila slepere igraca u svakom prelaznom roku. Koliko li je tu bolnica, bolesne dece, penzija, decijih dodataka baceno u bunar pitaj boga ,tj. Vucica hehehehehh hehe !!
A tek sto je zvezdana nudila 30% vise para za Sumu i duplo vecu platu, to je tek poseban cirkus. Izgubili ste namestenu titulu, sada ste izgubili ovog igraca ALI ne budi Andjelka i Mirku hahahah hhahahahahahh.......

Бубе гробар

pre 6 godina

Platili smo 2.500.000 i 50% od sledeceg transfera.
Komsinice jesi li zadovoljna?
Komsinice, da li su i tvoje navijacice sad srecne i zadovoljne ?

Platio ga je PARTIZAN.... posteno i od novca od nasih igraca, koji su prodati.

Gledajte vas, pustite nas.
Kad bude derbi, tad nas gledajte , sa sve Sumom

џа

pre 6 godina

завалио их слован поштено, а они нападају Звезду,ха ха! транспарентност код њих не постоји, никад се то неће сазнати, као ни колико дугују и колико им држава даје као свом мезимчету!

STRASNI SUD

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!!!!!!!!!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44)

------------------------------------------------------------------
Dinamo Zagreb je samo prosle sezone od LS i prodaje igraca(msm 2)zaradio oko 40 mil evra.Da li taj novac treba da prosledi u humanitarne svrhe,da daju u crveni krst?

zmaj

pre 6 godina

Evo javljaju se pametnjakovici pa broje koliko je bolnica,vrtica se moglo napraviti od tih para,alo botovi to je posao drzave a ne fudbalskog kluba..

Webb

pre 6 godina

Ako Partizan sve placa svojim novcem zasto je morala drzava da placa 1.2 miliona da vas ne izbace iz Evrope???Pa ste se kasnije zahvaljivali znamo svi kako..

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 6 godina

čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)
Ko ti je to rekao Vucelic? Slobin kompanjon? Nisi u pravu, zvezda je za tog lika nudila 25 miliona evra i 30 miliona godisnju platu,liku od decackih sanjao da obuce dres najvecrg kluba na univerzumu partizana pa mu pare nisu bile vazne,covece sve sto vam se servira vi verujete,dno.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jul 2017 20:42) # Link komentara


Cekaj ti hoces da kazes da je Vilijams zaradio preko 1,5m evra u Zvezdi?Ajde budite realni makar jednom...

objavite

pre 6 godina

dao Vučić opet , samo sada 1.850.000 eura ! Jer je dr. Terza povećao cenu na 1.500.000 eura, a Vazura je morao da pojača cenu. Vučić je poludeo jer je trebao da da "samo" 1.500.000 eura. Rekao im da ga ne cimaju do zime, i da će da da još para na zimskoj pauzi.

Dr Dule

pre 6 godina

@(Walldorf, 19. jul 2017 23:16)


A to sa punim pravom pita navijac SD Crvena Zvezda koje je samo poslednjih 6-7 godina kostalo drzavu Srbiju preko 100 miliona evra,horor komentar....

krc

pre 6 godina

Ovde se javljaju razni koji pricaju da sa tim novcem moze da se izleci veliki broj bolesne dece...

Da li postoje i strani drzavljani slicni nasima koji komentarisu na primer sto je Morata presao u Celsi za 80 miliona?

I veci transefri se desavaju pa nista, zaobidjite ovu vest komsije.

Abolirani

pre 6 godina

Колико је држава дала Звезди на име опроштеног пореза, Универзал банке, МТС-а и довела генералног спонзора од 5 милиона. Тишина Делије

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Jedno je sigurno bankomat je radio punom parom
(Patrick, 19. jul 2017 21:38)

A Terza nudio duplo više, plus je doveo već dvaes' pojačanja za ovu sezonu, što mu dođe ukupno oko stotinak pojačanja otkako je preuzeo funkciju, čime je već oborio Ginisov svetski rekord po broju pojačanja u najkraćem vremenskom roku, i to bez ijedne državne pare!

Niks

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

Vucela ti rekao?

miško

pre 6 godina

Ovaj će koštati đavo i po.Uložiti ta 3,4 miliona u omladince, zaradili bi 30,40 za godinu dve.Neko se debelo omastio,možda Vučela, ostali su već masni.Možda planiraju da osvoje ono što je Zvezda već osvojila.

Miske

pre 6 godina

Postaje simptomatično da se uvek kada Partizan kupi ili proda igrača samo nagadja o kojoj cifri je reč (bilo u fudbalu ili basketu), dok kada je u pitanju Zvezda novinari tačno znaju sve cifre i procente. Nisam teoretičar nikakvih zavera jednostavno primećujem ono što je očigledno.

bobanmkd

pre 6 godina

Ja da sam navijac cz bi cutao dok mi klub ne demantuje izjave Vucelica i Vazure.
Ali nije isto biti navijac P i cz.
Da je otisao tamo...bilo bi od ovih istih botova:"To Terzo...otimaj "
Inace fudbal je biznis.
Dobro je sto je P to konacno shvatio

Ajde

pre 6 godina

Manje nego zvezda Markusa Vilijamsa
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 19. jul 2017 20:42)

Markus je toliko skup igrac da ce igrati za Mornar naredne sezone.

belgrado

pre 6 godina

trebali su 5 miliona da ga plate :d
bio bi dan zalosti kod komsinice.
..i nema veze sto oni kupuju na kilo,terza je legenda,njima ipak smeta pojacanje partizana ?!
to je taj mozak...

idemo sad stopera,
od bar 3 miliona!!! :d

TnT

pre 6 godina

Bolje pitanje koliko bolesne dece moze da se izleci tim novcem!!!…!!
(nista o nicemu, 19. jul 2017 20:44 

Moze da se izleci duplo vise nego od Pesicevog transfera.A otprilike nesto manje nego koliko kostaju 12 pojacanja kluba za koji navijas.Nadam se da ti je jasno.

Nego kako

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

I deda mraz postoji...

dunda

pre 6 godina

najjaci su mi ovi sa vucelinim insajderskim informacijama koliko je zvezda ponudila a ovamo je ziva misterija koliko je uopste partizan dao. nikad nisam voleo africke plejmejkere jer ljudi nisu kreativni i potvrdilo se na primeru kange ali verovatno je dobar cim dadose za nase uslove ovolike pare.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Bacite novcic u fontanu od dva miliona evra i pozelite da drzava pocne sa brigom o deci...mozda onaj sto se ugradio milion i po za istu Vam izadje u susret!? Posao sportskog kluba je da se bavi sportom i da na tom polju bude konkurentan!
FK Partizan je vec dovoljno ucinio za decu, jer preko 1000 klinaca tamo trenira i sklonjeno je sa ulice, a usput im je zbog kvaliteta te omladinske skole mozda cak i obezbedjen lep zivot u buducnosti.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Ima podatak na Transfermarktu koji ne laze.Transfer iznosi 1,1 milion E,a igračeva realna trzisna vrijedost je 650.000 E.
(Djuka_Drugi, 19. jul 2017 21:15)

Zahvaljujemo se na glasu.

Na tom transfermarkt.de može da piše bilo ko ko ima otvoren profil ...

GM

pre 6 godina

Bravo za predsednika. Neka se nada da ce te ovi ostaviti na vlasti u BGD.

Ali ce te ipak 'tvoji', pre svega zbog KK, skinuti sa vlasti u ovom gradu.

dr feelgood

pre 6 godina

recicu vam ja koliko je placen ali prvo morate da kazete aaaaaaaaa...
covece, koliko malogradjana koji ne vade nosinu iz tudjih novcanika...

MomaSRB

pre 6 godina

Znači preteraste više sa ovim. Smarate da nema gde više. Pa nije došao Mesi ili Ronaldo. 90% ovih što komentarišu nikad nije ni čulo za ovog, a vi od ovog ispod proseka napadača, napraviste svetsko čudo!

ArtuDitu

pre 6 godina

Neke stvari oko transfera ovog igraca prilicno su nejasne. Verovatno zbog toga i ide spin Vucelica koji u pricu u kupovini ovog igraca ubacuje Zvezdu, preotimanje, znatno visu ponudu. A prica o Zvezdi i njenom uplitanju u kupovinu Sume krenuli su dan nakon sto je ovaj potpisao ugovor sa Partizanom.
Ako sam dobro procitao on ima 26 godina sto su vec ozbiljne igracke godine. Sto znaci da bi sledeceg leta trebalo da bude prodat nekom klubu ukoliko bi Partizan zeleo nesto da zaradi.
Partizan je vec bio zainteresovan za Sumu i prosle godine su nudili 1,1 milon evra ali su odbijeni. Ove su ponudili 1,5 miliona a kupili su ga prema onome sto sam cuo za 1,65 miliona. Da bi se opravdao ovoliki novac Vucela ubacuje u pricu Zvezdu i ponudu jos vecu nego Partizanovu i kao i u svakoj bajci igrac se ipak odlucuje za manju ponudu jer zeli samo u Partizan. I ovo je fantasticno za navijace jer se na ovaj nacin gradi i atmosfera oko ekipe. Medjutim, niko ne moze da garantuje da ce Suma igrati dobro. Ne dovodim u pitanje njegove igracke kvalitete ali postoji mogucnost da se ne uklopi. Ili da se ne daj boze povredi. Ili da bude dobar na terenu ali da ima los odnos sa saigracima. Kao sto je trenutno los odnos Leonardo-Djurdjevic. Kupovina fudbalera je uvek macka u dzaku. Rizik ciji je ishod nepoznat. Cudno je, kako da toliko kvalitetan igrac zavrsi u Srbiji a ne u nekoj jacoj ligi? Cim je Vucela u ceo transfer ubacio i Zvezdu ko zna kakva je igra u pitanju. Za domacu ligu bi bilo dobro da je Suma odlican fudbaler jer bi to teralo protivnike da se pojacavaju i pokusaju da budu bolji. Evo, Zvezda je dovela vec devet igraca i izgleda da tu nije kraj.

TnT

pre 6 godina

Bili i ostali drzavni miljenici. Samo za placanje kazne UEFI dobili su 1.5 mil. eura od drzave. A to je samo ona cifra koja je javno obelodanjena.
(Gru, 19. jul 2017 21:07)

Kazna od 1,5 milion evra?!E moj sine kada pocnes sam da zaradjus znaces kolike su to pare.

Mandrak

pre 6 godina

Bolje se pitajte koliko igrača je FKP prodao i za koliko para, koliko je poreza platio i zašto taj novac nije iskorišćen za bolesnu decu.

Ludak_u_razvoju

pre 6 godina

Dragi tastatura navijači, nemojte biti licemerni. Prvo kukate kako klubovi dovode nikakve igrače koje skupljaju po Africi i Južnoj Americi sa seoskih terena, a kada dovedu iole ozbiljnijeg fudbalera kao što je Suma onda vam smeta što je plaćen toliko i kako je "za te pare moga da se izleči neko ili izgradi neka bolnica." Uz svo dužno poštovanje bolesnim ljudima, nisu klubovi dužni da rešavaju probleme države i ministarstva zdravlja. Za to se žalite Lončaru. Drugo, ako želimo neki uspeh u Evropi i da podignemo kvalitet ovog našeg fudbala, ovakvi igrači su nam potrebni. Milion ipo evra jeste velika suma za naše prilike, ali u svetu je sića. Ne možete očekivati da će dobar fudbaler doći za 100 ili 200 hiljada evra. Ako mislite da je taj novac preusmeren iz državne kase, to je posao za policiju i pravosudje. Kukajte na ta ministarstva, to je njihov posao da reše, ne klubovi. Zašto uvek tražimo krivce na pogrešnim mestima? Jesu i klubovi i njihova poslovanja sumnjivi, ali to je opet posao za policiju i pravosudje, neka se izvrši prvo pritisak na njih.
Ovaj Suma je predstavljen kod nas kao da je Mesi, ja iskreno sumnjam da je toliko dobar ali daj bože da grešim. Ako je bar upola dobar kao što se priča biće dobro. Samo se nadam da ne ispadne "talenat" kao svojevremeno Arsen Nikolov, koga su svi zvali "Bugarski Bebeto".

free pack

pre 6 godina

Navijaci, simpatizeri nasih najvecih klubova dajte vise pustite pare, penzionere i ostale gluposti, ajde da pricamo o kvalitetima Pesica, Sume, Boacija, Leonarda, Kange itd. Nije ovo politika vec SPORT, isto ste neke babe. Glupa vam je prica i mislim da ovakve price medju navijacima nema nigde u svetu. Zato je izmedju ostalog privatizacija neophodna.

srb

pre 6 godina

meni nije jasno kako je moguce da nema zvanicnog izvestaja kolika je cifra u pitanju. Mslm zamislite da kupujete kola i da niko ne moze da sazna koliko ste ih platili. Fudbal je postalo mesto pranja ogromne kolicine novca, sramota na sta je taj sport spao

Sasa

pre 6 godina

U Kanadi, gde zivim, plate svih sluzbi koje se finansiraju iz budzeta su javne: gradske sluzbe, elektrodistribucija, lekari.... sve moze da se nadje na internetu.
Ne bi bilo lose da se ovo uvede i kod nas kao obavezno: ako se klubovi finansiraju iz budzeta drzave, sve treba da bude javno. Narod koji odvaja pare u budzet ima pravo da zna gde su te iste pare otisle.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jedno je sigurno bankomat je radio punom parom 
(Patrick, 19. jul 2017 21:38) 

Pesic 750 hiljada,Jovicic 350 hiljada,Rikardinjo samo za potpis ugovora uzeo 400 hiljada i plus plata,zimus Panjkov za 400 hiljada,tri tri musketara iz Subotice Ilic,Milic i Milosevic od 50 hiljada do 300 hiljada su placeni.Transferi odradjeni u evrima naravno.Jedno je sigurno,bankomat za Zvezdu radi punom parom.A tebi jedino preostaje da kmecis i dalje.

miroslav

pre 6 godina

Sta su ti isprani mozgovi? Najbolji Slobin djak (Vucela) izjavi da Zvezda daje 2mil€ za ovog igraca i mozgovi vise ne pricaju o ovih 1.7mil€... Crna Srbijo na sta si spala?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pixi10, 20. jul 2017 08:04) # Link komentara
Slobin đak beše, ali se razišao sa njim. Škundrić, Antić i AV su bolje kotirali i nikada se nisu sa dotičnim razišli.

Danilovgrad

pre 6 godina

Evo javljaju se pametnjakovici pa broje koliko je bolnica,vrtica se moglo napraviti od tih para,alo botovi to je posao drzave a ne fudbalskog kluba..
(zmaj, 19. jul 2017 20:55)

Pa cije su pare otisle na ovog igraca nego `drzavne` ili pare naroda `pametnjakovicu` .... Ne znam jesi li znao da su Partizan i Zvezda `drzavni klubovi` i drzava u njih sipa pare u dzakovima `pametnjakovicu` ....

Delija

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)

Pa da on je oduvek mastao da igra u Partizan, to je ta ljubav prema klubu sigurno. Inace prodata su 2 klinca pre neki dan za 5.5 miliona, eto odakle, bolje pitanje odakle vama?

pixi10

pre 6 godina

Sta su ti isprani mozgovi? Najbolji Slobin djak (Vucela) izjavi da Zvezda daje 2mil€ za ovog igraca i mozgovi vise ne pricaju o ovih 1.7mil€... Crna Srbijo na sta si spala?

MbApp3

pre 6 godina

Vidim botovi pricaju o Vucelinom spinu ali nesto u stapi i drugim medijiima nisam cuo demant da je komsinica ponudila vise za Sumu od strane Terzine brigade koja se tek zagreva sa dovodjenjem igraca. Bez 40-45 igraca na platnom spisku komsinica ne pocinje sezonu pa vi preracunajte koliko je to u inkubatorima.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

nikada i nigde nije objavljeno koliko je partizan bilo koga platio.
ni u fudbalu ni u košarci.
to posle objave sudovi.
ovaj sigurno košta 3 miliona.

CzBg89!

pre 6 godina

Zvezda je nudila za njega 30% vise, on je rekao da hoce iskljucivo u Partizan, odakle pare FKCZ da ponudi toliko kada su u dugovima?
(čovek iz senke, 19. jul 2017 20:55)
A odakle vama pare da platite toliko obestecenje kad ste takodje u dugovima?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dinamo Zagreb je samo prosle sezone od LS i prodaje igraca(msm 2)zaradio oko 40 mil evra.Da li taj novac treba da prosledi u humanitarne svrhe,da daju u crveni krst?
(STRASNI SUD, 19. jul 2017 20:55)

60 miliona. 20 od LS i 40 od prodaje Roga (19m) i Pjace (21m).

Roga su platili 5 miliona, da li Splitu valjda (ne Hajduku). Nisu se proslavili ni jedan ni drugi.

Miodrag

pre 6 godina

@zmaj, 19. jul 2017 20:55
Tačno. Sem što onda klubovi ne smeju tražiti ni dinar od države ili javnih preduzeća. Ni oprost poreza, posredovanje, ništa.
Svako neka radi svoj posao i odlično.

+41

pre 6 godina

Mogli su da kupe 1000 inkubatora za bebe.
(Pera, 19. jul 2017 21:01)

Čemu toliki inkubatori crni Pero ???
To da bi napisao nešto od muke ili ?
Država vam obezbedila višegodišnjeg sponzora od 5 miliona evra...što je ekvivalentno, preneseno u inkubatorima oko 5.000 istih
Rađaju se često deca i kojima ne trebaju inkubatori

Sale

pre 6 godina

(Walldorf, 19. jul 2017 23:16) Bogastvo predsednika Slovana je da moze kupiti sve superligase Srbije i da ne trepne.I on ce izjaviti da ce 1 i nesto obezbediti buducnost kluba.

LOL

pre 6 godina

Podrzavam, ako je igrac kvalitetan, treba da ga platimo. Kamo srece da nam je vise ovakvih pojacanja, umesto dovodjenja igraca za dz, istrosenih povratnika, koji nemaju gde da igraju, itd.

Da smo pametni, ulozili bi nekoliko miliona na kvalitetna pojacanja, plasirali se u LS ili makar LE i te pare visestruko vratili, a klub podigli na visi nivo.

Prosto je, ako hocemo da igramo LS ili LE, moramo da ulazemo, a to ce se vratiti i novcano i rezultatski. Ko nece da ulaze, neka zaboravi igranje u Evropi i neka se zadovolji domacom ligom.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

nije li paseko bio u zvezdi?
(pakito, 19. jul 2017 23:26)

To je bio Vinsijus Pašeko, a Partizanov je bio Eduardo Pašeko. Obojica su došli negde u isto vreme, nijedan od njih se nije proslavio.

12

pre 6 godina

Pa da on je oduvek mastao da igra u Partizan, to je ta ljubav prema klubu sigurno. Inace prodata su 2 klinca pre neki dan za 5.5 miliona, eto odakle, bolje pitanje odakle vama?
(Delija, 20. jul 2017 05:34)

Suma je tako rekao. Inace, Partizan ga prati 2 godine. Ivica je redovno imao kontakt sa tim igracem, predocio mu sve planove i pokazao ozbiljno interesovanje, a ne ko vi za jedno popodne. Decko je dao rec Partizanu i nije hteo da pregazi zbog bolje ponude. Treba mu skinuti kapu za to.
A Ivica ga je hteo i pre nego sto je eksplodirao i dao 20 golova prosle sezone. To samo dokazuje da je dobar poznavalac materije i da sa njim nema zime Partizanu.

12

pre 6 godina

bačena para. pored toliko naših talenata mi kupujemo igrače.
(kikiriki, 20. jul 2017 08:15)

pratim nase mladje kategorije.Navedi mi makar 1 naseg mladog talenta koji moze zameniti Lea i Evertona. O Sumi ne bih dok se ne pokaze, ali verujem da ce da kida.

moze nam se

pre 6 godina

zvezda je dovela 10 igrača za trećinu cene ovog.
(nosi fenjer,navija za fener, 20. jul 2017 00:27)

Nije.
A inace od toga niko ne vredi ni trecinu kao ovaj u fudbalsom smislu.

rade

pre 6 godina

Ko ti je to rekao Vucelic? Slobin kompanjon? Nisi u pravu, zvezda je za tog lika nudila 25 miliona evra i 30 miliona godisnju platu,liku od decackih sanjao da obuce dres najvecrg kluba na univerzumu partizana pa mu pare nisu bile vazne,covece sve sto vam se servira vi verujete,dno.
(Zeljko 92 (Notingem Forest), 19. jul 2017 22:24)

Ja 2 dana cekam demati iz Zvezde, ali avaj